V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-8 Solon* Solon*   [h 6] 1640/2 2 13.5 31
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-11 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 6] 2640/6 0 g 121
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-9 Runaway* Runaway*   [v 7] 2140/7 6 15.0 560
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-8 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 6] 1640/1 0 14.6 43
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-5 Solon* Solon*   [h 6] 1640/5 3 13.7 44
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-2 Solo Sönderholm* Solo Sönderholm*   [v 6] 1640/11 5 16.0 60
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-9 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 6] 2640/10 3 14.1 110
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-8 Solon* Solon*   [h 6] 2140/4 6 13.4 213
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-5 J.Bo Andover J.Bo Andover   [s 8] 1640/2 0 12.7 945
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-4 The Last Flower* The Last Flower*   [v 5] 2640/10 0 16.4 581
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-2 Preziosa Ors Preziosa Ors   [s 6] 1640/11 0 14.7 1479
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-9 Runaway* Runaway*   [v 7] 2140/5 5 15.0 673
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-9 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 6] 2140/5 1 16.7 25
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-7 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 6] 3140/4 6 15.2 653
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-8 Solon* Solon*   [h 6] 2140/5 2 14.3 67
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-4 Preziosa Ors Preziosa Ors   [s 6] 2140/8 0 16.8 801
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-9 Solo Sönderholm* Solo Sönderholm*   [v 6] 2140/3 2 17.5 40
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-8 Cassin Rozz* Cassin Rozz*   [s 5] 2140/1 6 17.9 30
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-7 Souris de Vie* Souris de Vie*   [s 6] 2140/6 3 14.3 66
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-9 Runaway* Runaway*   [v 7] 1640/5 0 14.2g 276
2015-10-08 2015-10-08 Åby-9 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 6] 2640/1 str
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-6 The Last Flower* The Last Flower*   [v 5] 2140/3 3 16.1g 87
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-6 Runaway* Runaway*   [v 7] 1640/4 3 12.3 109
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-2 Solon* Solon*   [h 6] 1640/11 3 12.1 121
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-9 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 6] 2160/14 0 g 36
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-5 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 4] 1640/4 C 4 12.4 153
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-8 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 2640/8 B 5 14.9 461
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-2 Move It Move It   [v 4] 2140/1 C 0 g 342
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-7 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 4] 2140/6 D 3 14.3 71
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-7 Spot on la Marc* Spot on la Marc*   [v 7] 2140/1 D 0 322
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-6 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 3160/14 A 3 16.7 656
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-2 Move It Move It   [v 4] 2140/7 C 2 15.4 374
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-7 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 3160/9 D 0 15.1 1162
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-6 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 4] 1640/4 D 5 13.2 955
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-8 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 4] 2140/4 B 5 16.2 125
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-5 Solon* Solon*   [h 7] 1640/3 C 5 11.8 65
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-4 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 7] 2160/10 B 0 g 347
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-10 The Last Flower* The Last Flower*   [v 6] 1660/8 B 4 15.7 53
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-4 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 2640/9 C 5 14.6 33
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-4 Solon* Solon*   [h 7] 1640/7 C 2 11.4 189
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-3 The Last Flower* The Last Flower*   [v 6] 2640/8 D 6 16.0 388
2016-08-31 2016-08-31 Åby-8 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 4] 2140/3 C 3 15.0 144
2016-08-13 2016-08-13 Åby-3 Solon* Solon*   [h 7] 2140/1 C 3 13.6 207
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-10 Chip de Castella* Chip de Castella*   [v 5] 2160/9 A 0 20.8g 33
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-3 Bom Simoni* Bom Simoni*   [h 3] 2140/12 B 0 17.8 60
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-11 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 3140/3 C 0 g 238
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-3 Solon* Solon*   [h 7] 1609/7 B 0 11.9 180
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-2 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 4] 1609/4 D 5 12.1 496
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-2 Kax the Flax Kax the Flax   [s 6] 1640/8 C 0 g 344
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-11 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 2640/12 D str
2016-06-30 2016-06-30 Åby-6 Solon* Solon*   [h 7] 1640/8 D 2 11.8 525
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-10 Above All D.K.* Above All D.K.*   [s 4] 2140/2 D 2 16.8 248
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-5 Aisha Simoni* Aisha Simoni*   [s 4] 2140/7 B str
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-2 Bom Simoni* Bom Simoni*   [h 3] 2140/9 B 5 17.4 85
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-9 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 7] 2140/6 A 0 g 32
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-1 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 2140/2 B 0 g 52
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-7 Move It Move It   [v 4] 2140/1 D 4 15.7 63
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-7 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 7] 2140/2 C 0 16.6 200
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-9 Solon* Solon*   [h 7] 2140/10 C 4 14.8 238
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-7 Aisha Simoni* Aisha Simoni*   [s 4] 2140/5 B 6 16.0 80
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-10 Kax the Flax Kax the Flax   [s 6] 2160/5 A 2 15.1 29
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-5 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 2640/5 A 5 14.3 24
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-4 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 7] 2640/6 A 5 15.3 111
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-3 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 4] 2140/3 C 7 15.7 157
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-10 Chip de Castella* Chip de Castella*   [v 5] 2140/2 D 4 17.0 53
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-8 Cash Only* Cash Only*   [v 5] 2140/1 C 4 14.5 285
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-11 Solon* Solon*   [h 7] 2140/4 C 5 13.2 254
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-8 Kax the Flax Kax the Flax   [s 6] 1640/11 B 0 16.2g 78
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-4 Aisha Simoni* Aisha Simoni*   [s 4] 2640/12 C 3 15.7 69
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-4 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 7] 2140/3 A 3 15.0 73
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-1 Bombastica* Bombastica*   [s 3] 2140/11 B 0 24.1g 260
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-9 Solon* Solon*   [h 7] 2140/9 C 5 14.0 78
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-8 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 4] 2160/11 B 6 15.2 124
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-7 Sandvångens Titan Sandvångens Titan   [v 5] 2640/2 D 0 17.1 545
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-11 Classic Puzzle* Classic Puzzle*   [h 9] 2140/3 D str
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-7 Kax the Flax Kax the Flax   [s 6] 1640/9 B 0 g 60
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-1 Bombastica* Bombastica*   [s 3] 2140/6 D 6 17.6 51
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-10 A l'Assaut A l'Assaut   [v 6] 2140/4 D 0 15.1 962
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-6 Aisha Simoni* Aisha Simoni*   [s 4] 2140/4 B str
2016-04-20 2016-04-20 Åby-6 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 3140/2 A 1 14.7 64
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-8 Solon* Solon*   [h 7] 1640/8 B 3 12.4 62
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-6 Truly Gifted Truly Gifted   [s 4] 2140/13 D str
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-2 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 4] 1640/1 C 3 14.0 110
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-10 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 7] 2160/3 D 3 15.6 118
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-8 Kax the Flax Kax the Flax   [s 6] 1640/7 B str
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-6 Truly Gifted Truly Gifted   [s 4] 2160/6 D 0 16.9 845
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-3 Bombastica* Bombastica*   [s 3] 2140/1 D str
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-3 Above All D.K.* Above All D.K.*   [s 4] 2140/1 A 0 16.7g 75
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-8 Aisha Simoni* Aisha Simoni*   [s 4] 2140/7 B 0 19.3g 142
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-4 Solon* Solon*   [h 7] 2140/4 C 3 13.0 74
2016-03-31 2016-03-31 Åby-9 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 2660/5 A 1 14.8 41
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-11 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 7] 2660/8 D 0 g 155
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-10 Runaway* Runaway*   [v 8] 2180/12 B 0 g 415
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-8 Truly Gifted Truly Gifted   [s 4] 2160/6 C str
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-10 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 7] 2160/3 D 0 g 29
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-3 Rio de Janeiro* Rio de Janeiro*   [v 8] 1640/8 C 5 14.1 89
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-4 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 2660/3 B 1 16.6 38
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-3 Aisha Simoni* Aisha Simoni*   [s 4] 2640/2 D 1 17.8 66
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-2 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 4] 2140/1 D 2 17.1 58
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-9 Solon* Solon*   [h 7] 1640/7 B 6 13.4 129
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-1 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 3160/2 C 5 16.2 128
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-5 Aisha Simoni* Aisha Simoni*   [s 4] 2160/4 C 2 17.7 71
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-4 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 4] 2140/1 C 1 18.2 31
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-7 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 1640/1 B 2 14.3 61
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-8 Solon* Solon*   [h 7] 2140/6 D str
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-1 Aisha Simoni* Aisha Simoni*   [s 4] 2160/7 B 7 19.9g 43
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-5 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 4] 2160/4 C 3 17.2 239
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-2 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 2140/1 A 2 14.0 126
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-1 Runaway* Runaway*   [v 8] 1640/7 D str
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-4 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 1640/6 C 4 14.3 165
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-3 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 2140/4 C 0 15.2 184
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-4 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 1640/10 C 3 14.0 244
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-8 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 3160/12 D str
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-10 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2640/2 D 0 15.8 549
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-9 Dynamite Hornline Dynamite Hornline   [v 5] 2140/3 D 0 g 51
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-7 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 1640/9 A 6 19.5 63
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-4 Björn G.* Björn G.*   [v 4] 2140/4 C 6 18.4g 45
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-9 Solon* Solon*   [h 8] 2160/5 B 0 16.1 142
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-6 Move It Move It   [v 5] 1640/2 C 4 14.8 195
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-5 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 1640/11 D 0 13.6 712
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-9 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2140/4 D 5 13.7 487
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-9 Solon* Solon*   [h 8] 1640/7 C 0 12.7g 357
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-5 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2140/7 D 3 14.1 177
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-5 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2140/6 A 3 17.8 13
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-7 Crazy Daizy Rollax Crazy Daizy Rollax   [s 5] 2140/5 D 5 19.5 173
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-6 Bag's Simoni* Bag's Simoni*   [v 4] 2140/4 C 1 15.6 118
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-5 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2160/6 A 5 15.8 64
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-9 Move It Move It   [v 5] 2640/5 D 7 16.4 150
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-8 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 1640/2 C 6 12.0 110
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-6 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2660/11 C 2 16.6 488
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-8 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2160/12 B 5 15.2 215
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-3 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2140/3 B 7 14.3 130
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-1 Solon* Solon*   [h 8] 1640/7 D 0 14.8g 415
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-6 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2160/6 B 5 16.0 132
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-5 Love Dancer Love Dancer   [h 7] 2140/7 D 5 13.4g 167
2017-08-11 2017-08-11 Åby-3 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 1640/7 C 0 13.4 323
2017-08-11 2017-08-11 Åby-1 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 2640/5 D 0 979
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-4 Botox D.K.* Botox D.K.*   [h 4] 2640/12 B 3 16.2 64
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-5 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2640/3 C 5 14.7 449
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-13 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 1609/9 D 0 13.2 503
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-7 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2140/2 B 0 g 96
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-5 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 2140/3 D 6 13.4 633
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-1 Björn G.* Björn G.*   [v 4] 2140/1 C 4 17.3g 46
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-7 Runaway* Runaway*   [v 9] 1640/1 C 0 12.6 121
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-9 Bag's Simoni* Bag's Simoni*   [v 4] 2640/1 B 7 16.9 156
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-8 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2140/4 C 0 15.1 140
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-9 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 2140/1 D 0 13.2 620
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-8 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 3160/7 C 0 15.3 292
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-5 Björn G.* Björn G.*   [v 4] 2140/9 C 3 17.5 50
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-1 Runaway* Runaway*   [v 9] 2140/9 C 1 14.5 79
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-6 Bag's Simoni* Bag's Simoni*   [v 4] 1640/4 B 2 14.6g 73
2017-06-08 2017-06-08 Åby-9 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 2140/5 D 4 13.6 277
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-5 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2640/1 B 4 14.6 88
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-1 Bag's Simoni* Bag's Simoni*   [v 4] 2640/7 C 2 16.4 98
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-7 Move It Move It   [v 5] 2140/3 C 1 15.1 55
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-5 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 2140/2 C 3 13.5 19
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-9 Tour de France* Tour de France*   [v 5] 1640/4 A str
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-8 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2140/5 B 1 14.8 23
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-8 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2160/10 B 6 15.4 213
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-9 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2140/2 C 0 14.2 322
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-9 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 1640/7 D 0 12.6 411
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-11 Bag's Simoni* Bag's Simoni*   [v 4] 2140/1 B 2 16.6 19
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-7 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2140/2 C 4 15.6 205
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-9 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 1640/11 C 3 12.3 310
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-8 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 1640/5 C 6 12.7 367
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-3 Blixten McQueen Blixten McQueen   [v 10] 1640/1 D 0 14.5 324
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-1 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2160/9 B 5 15.9 270
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-9 Above All D.K.* Above All D.K.*   [s 5] 2140/1 B 0 19.4g 23
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-7 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 3160/7 D 0 17.7g 482
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-8 Solon* Solon*   [h 8] 2140/11 B 0 14.5 479
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-2 Bag's Simoni* Bag's Simoni*   [v 4] 2160/7 B 2 15.8 72
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-2 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2160/7 A 6 16.9 88
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-9 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 2140/10 C 6 13.6 307
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-8 Spot on la Marc* Spot on la Marc*   [v 8] 2140/6 D 0 15.0 301
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-6 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 3160/8 B 4 15.7 287
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-9 Spot on la Marc* Spot on la Marc*   [v 8] 1640/2 D 0 14.4 267
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-8 Solon* Solon*   [h 8] 1640/3 B 0 15.2 150
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-3 Bastian T.* Bastian T.*   [v 5] 1640/8 C 5 13.1 103
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-2 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 5] 2140/2 D str
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-8 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 5] 2140/8 C 1 14.8 48
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-7 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 2140/1 C 0 12.9 268
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-4 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 9] 2140/11 C str
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-10 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 2140/4 B 4 13.9 62
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-5 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 1609/12 C 0 12.0 246
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-3 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 2140/4 C 5 13.6 47
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-5 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 1640/3 D 2 11.2 182
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-6 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 2140/10 D 4 12.8 1000
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-3 Dynamite Hornline Dynamite Hornline   [v 6] 1640/7 C 5 13.4 444
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-3 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 9] 2140/10 B 4 14.5 71
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-5 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 3] 2140/3 C 6 20.0 47
2018-06-14 2018-06-14 Åby-7 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 2140/10 D 2 14.9 448
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-9 Botox D.K.* Botox D.K.*   [h 5] 2660/11 B 0 16.1 97
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-7 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 2140/2 C 4 13.1 435
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-3 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 1640/2 C 5 12.2 284
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-4 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 2140/7 B 2 14.0 36
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-3 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 3] 2140/2 D 0 21.6g 522
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-2 Dynamite Hornline Dynamite Hornline   [v 6] 2640/11 A 3 15.0 78
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-4 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 1640/2 D 4 12.0 304
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-1 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 3] 2140/1 C 6 21.2g 163
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-8 Botox D.K.* Botox D.K.*   [h 5] 2140/5 B 0 15.8g 40
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-3 Dynamite Hornline Dynamite Hornline   [v 6] 1640/9 A 2 14.1 32
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-9 Dynamite Hornline Dynamite Hornline   [v 6] 2140/4 B str
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-2 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 6] 1640/8 D 3 14.5 313
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-5 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 3160/2 D 0 15.8 402
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-7 Dandit* Dandit*   [v 4] 2140/8 B 0 15.6 148
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-9 Dandit* Dandit*   [v 4] 2160/7 A 1 16.3 210
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-2 Carl Lewis Carl Lewis   [v 5] 2140/7 D 3 15.7 26
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-6 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 4] 2140/9 B 2 17.6 28
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-4 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 2140/7 B 1 13.7 67
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-5 Carl Lewis Carl Lewis   [v 5] 2140/10 D 1 15.7 95
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-6 Bastian T.* Bastian T.*   [v 6] 2640/7 D 4 15.0 639
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-6 Bastian T.* Bastian T.*   [v 6] 3218/1 D 5 15.7 441
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-7 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 5] 1609/7 D 0 12.5 896
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-4 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 2640/2 C 0 14.8 561
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-3 Botox D.K.* Botox D.K.*   [h 6] 2140/3 B 4 14.7 38
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-5 Dandit* Dandit*   [v 4] 2140/6 A 0 g 19
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-11 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 4] 2140/8 C 4 17.2 512
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-4 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 2140/3 A str
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-1 Bastian T.* Bastian T.*   [v 6] 2140/5 C 7 13.8 92
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-4 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 6] 2160/11 D str
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-6 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 3180/7 D 2 15.2 389
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-7 Dandit* Dandit*   [v 4] 2140/2 C 0 16.5 241
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-1 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 10] 1640/5 D 0 323
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-4 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 4] 1640/10 C 0 15.8 377
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-5 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 2140/5 B 5 13.6 252
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-10 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 5] 2180/9 C 0 17.2g 150
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-2 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 6] 2140/3 C 8 16.5 57
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-3 Bastian T.* Bastian T.*   [v 6] 2140/5 C 2 13.1 70
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-1 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 10] 2140/5 D 0 13.1 149
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-7 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 4] 2140/9 C 5 16.4 526
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-8 Dandit* Dandit*   [v 4] 1640/4 B 5 15.7g 32
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-9 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 1640/5 C 6 13.1 205
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-1 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 10] 2140/3 D 3 13.9 113
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-8 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 5] 2640/2 D 3 15.9 165
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-3 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 6] 2140/4 D 0 16.7 108
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-4 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 2140/10 B 2 14.8 94
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-4 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 5] 2140/3 D 4 16.0 181
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 6] 2140/8 D 6 16.0 418
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-5 Dandit* Dandit*   [v 4] 2640/9 B 4 16.6 89
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-7 Botox D.K.* Botox D.K.*   [h 6] 2140/5 C 0 15.6g 50
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-3 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 4] 2140/8 D 5 17.1 406
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-8 Bastian T.* Bastian T.*   [v 6] 2640/1 D 5 15.6 65
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-6 Wind Rose* Wind Rose*   [s 8] 1640/10 C 0 15.5 314
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-7 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 3160/5 B 0 g 175
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-9 Botox D.K.* Botox D.K.*   [h 6] 2140/12 B 4 123
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-1 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 6] 2140/3 C 0 15.7 275
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-3 Dandit* Dandit*   [v 4] 2140/10 A str
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-7 Bastian T.* Bastian T.*   [v 6] 2140/6 D 5 14.6 116
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-8 Chilli T.* Chilli T.*   [s 5] 1640/7 D 4 13.2 530
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-6 Botox D.K.* Botox D.K.*   [h 6] 1640/4 D 6 12.9 40
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-7 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 2680/8 C 4 14.2 544
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-2 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 4] 2140/6 D 0 g 124
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-4 Dandit* Dandit*   [v 4] 2640/12 B 0 16.9 73
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-1 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 5] 2140/11 B 3 16.0 85
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-3 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 4] 2140/2 C 3 18.6 132
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-2 Dandit* Dandit*   [v 4] 2140/6 B 1 15.9 28
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-4 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 6] 1640/1 C 6 15.1 183
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-1 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 6] 1640/3 C 0 19.6g 26
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-5 Rosalin Hill* Rosalin Hill*   [s 4] 2140/5 D 0 g 112
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-6 Bastian T.* Bastian T.*   [v 6] 3160/9 D 0 17.0 973
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-12 Dandit* Dandit*   [v 4] 1640/7 B 0 g 50
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-3 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 4] 1640/8 C 0 20.1g 721
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-4 Forest Photo* Forest Photo*   [h 3] 2140/5 D 0 g 1154
2020-12-15 2020-12-15 Jägersro Trav-2 Dandit* Dandit*   [v 5] 2140/10 C 4 15.5 66
2020-12-15 2020-12-15 Jägersro Trav-6 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 5] 2140/8 D 6 16.9 249
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-7 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 4] 1640/2 C 0 g 441
2020-11-26 2020-11-26 Jägersro Trav-1 Bastian T.* Bastian T.*   [v 7] 2140/7 B 5 14.3 243
2020-11-26 2020-11-26 Jägersro Trav-3 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 6] 1640/12 D 5 13.2 1069
2020-11-26 2020-11-26 Jägersro Trav-8 Forest Photo* Forest Photo*   [h 3] 1640/4 B 3 15.1 95
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-2 Falco Simoni* Falco Simoni*   [h 3] 1640/12 D 0 g 123
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-6 Forest Photo* Forest Photo*   [h 3] 2140/8 B 2 17.1 135
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-3 Dandit* Dandit*   [v 5] 1640/11 C 2 13.3 422
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-8 Eagle Simoni* Eagle Simoni*   [h 4] 2140/2 C 4 15.9 48
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-3 Forest Photo* Forest Photo*   [h 3] 2140/5 C 6 17.1 228
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-5 Falco Simoni* Falco Simoni*   [h 3] 2140/8 C 3 16.9 507
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-7 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 4] 2140/5 C 0 16.0 64
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-1 Falco Simoni* Falco Simoni*   [h 3] 2140/6 C 5 17.3 84
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-10 Forest Photo* Forest Photo*   [h 3] 2140/6 D 4 16.3 216
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-3 Forest Photo* Forest Photo*   [h 3] 2140/7 D 0 g 175
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-6 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 4] 2140/6 C 5 15.2 89
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-8 Dandit* Dandit*   [v 5] 2140/11 B 6 14.8 307
2020-09-04 2020-09-04 Jägersro Trav-3 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 4] 2140/3 D 2 16.3 96
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-3 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 4] 2140/1 D 4 16.0 456
2020-08-20 2020-08-20 Åby-1 Fit for Fight* Fit for Fight*   [h 3] 2140/2 C 0 16.7 584
2020-08-20 2020-08-20 Åby-5 Forest Photo* Forest Photo*   [h 3] 2140/5 D 6 17.8 114
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-2 Bastian T.* Bastian T.*   [v 7] 2160/13 D 0 14.2 511
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-7 Falco Simoni* Falco Simoni*   [h 3] 2140/3 D 5 17.0 43
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-7 Dee Jay Dream* Dee Jay Dream*   [v 5] 2140/5 B 4 16.1 35
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-10 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 4] 2140/7 D 0 17.1g 176
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-1 Forest Photo* Forest Photo*   [h 3] 2140/3 B 3 18.4 22
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-2 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 4] 1640/10 C 0 17.9g 334
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-6 Eagle Simoni* Eagle Simoni*   [h 4] 2140/9 C 0 15.5 279
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-6 Dandit* Dandit*   [v 5] 1640/6 D 5 13.5 362
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-9 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 6] 2140/3 D 0 14.2 804
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-13 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 4] 1640/1 D 0 17.5g 505
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-3 Dandit* Dandit*   [v 5] 2640/7 D 4 15.5 413
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-7 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 4] 2140/5 D 0 g 689
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-8 Eagle Simoni* Eagle Simoni*   [h 4] 1640/2 A 0 g 111
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-5 Firestone* Firestone*   [h 3] 2140/10 C 6 18.8 27
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-8 Baloo Ice* Baloo Ice*   [v 7] 2140/8 D 3 17.7 66
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-4 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 6] 1640/2 C 3 13.2 187
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-4 Eagle Simoni* Eagle Simoni*   [h 4] 2640/4 A 0 g 76
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-4 Bastian T.* Bastian T.*   [v 7] 2140/7 A 2 14.3 55
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-8 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 5] 2140/9 B 5 17.8 48
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-5 Dandit* Dandit*   [v 5] 2140/3 D 4 16.4 173
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-1 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 6] 2140/10 B 2 14.8 251
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-5 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 4] 2140/5 A 1 16.8 37
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-7 Eagle Simoni* Eagle Simoni*   [h 4] 2140/7 A 2 15.0 30
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-4 Bastian T.* Bastian T.*   [v 7] 2140/11 A 7 15.6 45
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-7 Eagle Simoni* Eagle Simoni*   [h 4] 1640/2 A 3 13.7 202
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-10 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 4] 2140/7 D 3 16.9 262
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-4 Dee Jay Dream* Dee Jay Dream*   [v 5] 2160/5 B 4 17.5 30
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-5 Botox D.K.* Botox D.K.*   [h 7] 2140/2 C 0 15.5 362
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-3 Bastian T.* Bastian T.*   [v 7] 1640/10 C 0 11.4 570
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-7 Eagle Simoni* Eagle Simoni*   [h 4] 2640/2 D 3 16.1 470
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-3 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 4] 2140/2 B 3 17.8 98
2020-03-29 2020-03-29 Åby-1 Botox D.K.* Botox D.K.*   [h 7] 2140/4 B 2 15.7 54
2020-03-29 2020-03-29 Åby-6 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 5] 2140/9 A 3 16.8 48
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-1 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 4] 2140/7 B 3 18.5 113
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-2 Dee Jay Dream* Dee Jay Dream*   [v 5] 2140/1 A 2 16.0 81
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-9 Bastian T.* Bastian T.*   [v 7] 1640/2 C 0 13.3 102
2020-03-11 2020-03-11 Jägersro Trav-2 Eagle Simoni* Eagle Simoni*   [h 4] 2140/9 C 5 17.1 71
2020-03-11 2020-03-11 Jägersro Trav-4 Bastian T.* Bastian T.*   [v 7] 1640/8 C 2 13.0 836
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-3 Eagle Simoni* Eagle Simoni*   [h 4] 1640/9 C 2 18.1 88
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-3 Eagle Simoni* Eagle Simoni*   [h 4] 2160/4 A 0 21.6g 63
2021-07-26 2021-07-26 Tingsryd-2 Don Anton* Don Anton*   [h 7] 1609/6 D 3 11.6 298
2021-07-26 2021-07-26 Tingsryd-7 America Dream* America Dream*   [h 3] 1609/7 A 0 24.3g 22
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-3 America Style* America Style*   [s 4] 2140/9 C 0 17.9g 531
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-7 Falco Simoni* Falco Simoni*   [h 4] 2140/9 D 0 15.9 642
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-6 Falco Simoni* Falco Simoni*   [h 4] 2140/6 C 4 15.4 110
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-9 Dandit* Dandit*   [v 6] 1640/5 C 5 12.8 503
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-3 Falco Simoni* Falco Simoni*   [h 4] 2640/9 D 5 16.3 429
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-10 Flying Dream* Flying Dream*   [h 4] 2160/6 B 0 17.0 164
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-3 Falco Simoni* Falco Simoni*   [h 4] 2140/5 B 1 16.4 15
2021-04-15 2021-04-15 Jägersro Trav-6 Flying Dream* Flying Dream*   [h 4] 2160/11 A 5 16.3 93
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-4 Dandit* Dandit*   [v 6] 2160/14 A 3 15.1 309
2021-03-02 2021-03-02 Jägersro Trav-2 Dandit* Dandit*   [v 6] 1640/6 D 5 13.0 64ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se