V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-7 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 5] 1609/7 D
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-6 Bastian T.* Bastian T.*   [v 6] 3218/1 D

Nyheter för travkusk


Storloppen avlöser varandra och till helgen är det Bergsåkers tur att köra sin största dag för året. Banan har dubbeltrav o..


Storloppen avlöser varandra och till helgen är det Bergsåkers tur att köra sin största dag för året. Banan har dubbeltrav och V75 både fredag och lördag.
I Sundsvall Open Trot möts stjärnor som Ringostarr Treb, Milligan’s School, Makethemark, Nadal Broline, Uza Josselyn, Milliondollarrhyme och Cyber Lane bland andra.
Det är även dags för Multijackpoten i lördagens V75-omgång. ATG beräknar att en ensam vinnare kan ta hem minst 90 miljoner kronor, enbart på sju rätt. Den siffran kan ökas på ytterligare under veckan ifall det blir fler jackpotar. Det körs nämligen V75 både onsdag (med derbykvalen på Jägersro), torsdag på Bjerke i Oslo, samt fredag på Bergsåker.
På lördag avgörs även Svenskt Mästerskap för kallblod och dessa gör upp om förstapriset på 250 000 kronor över lång distans.

Startlista Sundsvall Open Trot
2140 meter autostart
1) Ringostarr Treb – Wim Paal
2) Sorbet – Örjan Kihlström
3) Queer Fish – Oskar J Andersson
4) Milligan’s School – Ulf Eriksson
5) Chief Orlando – Carl Johan Jepson
6) Makethemark – Ulf Ohlsson
7) Nadal Broline – Björn Goop
8) Uza Josselyn – Erik Adielsson
9) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
10) Cyber Lane – Johan Untersteiner

Svenskt Mästerskap för kallblod
2140 meter autostart
1) Wilda Fille – Erik Adielsson
2) Alfie – Lars-Erik Karlsson
3) Järvsö Odin – Rikard N Skoglund
4) Vesle Sjur – Carl Johan Jepson
5) Bro Viking – Claes Sjöström
6) Tand Krafft – Ulf Ohlsson
7) Pydin – Ove A Lindqvist
8) Björs Frej – Jorma Kontio
9) Smedsbo Faksen – Björn Goop
10) B.W.Sture – Örjan Kihlström
11) Eldvin – Jörgen Westholm
12) Granetta – Jimmy Jonsson

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var jackpot i söndagens Grand Slam 75 och efter två inledande skrällar blev utdelningen för sju rätt 145 776 kronor. Men en av de ..


Det var jackpot i söndagens Grand Slam 75 och efter två inledande skrällar blev utdelningen för sju rätt 145 776 kronor. Men en av de mer betrodda som höll var Food Money i den sjätte avdelningen. Hästen, som tränas av Thomas Jezek, tog ledningen direkt och anförde i ett jämnt 1.10-tempo. Han gled bara ifrån till en imponerande seger. Peter Ingves körde Food Money för första gången och kan titulera sig hundraprocentig bakom den trefaldige miljonären. Förstapriset i loppet var 60 000 kronor och eftersom det blev banrekord blev det en extra bonus på 50 000 kronor.
– Han bestämde tempot själv och det kändes bra i sista sväng. När jag begärde lite extra sista 50 fick jag ett bra svar direkt, sa Peter Ingves.

Rejält bestraffad efter ful drivning
Det blev en överraskning i den inledande Grand Slam 75-avdelningen när Tagit Woodland blixtrade till ledningen från spår åtta bakom bilen. Han höll sedan säkert undan över upploppet ivrigt påhejad av Christian Fiore, som bjöd på en mycket ful drivning. Efter alla piskrapp över upploppet blev också Fiore rejält bestraffad med 6000 kronor i böter och en månads avstängning för felaktigt bruk av körspö.

Veijo firade 60 år med en dubbelseger
Fredrik Persson skrällvann i GS75-2 med sin egentränade Benjamin S.H. som tog sin första seger i karriären. Hästen satt sist i loppet men levererade en riktigt vass spurt och fångade in ledande Galant Sisu kort före mål.
Magnus Dahlén-tränade Thriller N.P. var bara bäst i långloppet över 3218 meter i GS75-3. Trots en stenhård öppning där han körde om ledningen mot Breidabliks Cognac så behöll han täten för Carl Johan Jepson och hade även krafter kvar till slut för att gå undan till en säker seger före bra spurtande Zio Tom Jet.
En imponerande insats svarade Corleone D.K. för i den fjärde avdelningen tillsammans med Henna Halme. Trots en tuff resa via tredjespår och dödens var hästen bara starkast till slut och vann lätt. Tränar gör Veijo Heiskanen som dagen till ära fyllde 60 år. Veijo fick även en dubbelseger till stallet då Barack La Marc vann montéloppet för Sofia Adolfsson utanför Grand Slam 75.
En dubbelseger blev det även för Magnus Dahlén och Carl Johan Jepson efter att Veravia As vunnit den femte avdelningen med minsta möjliga marginal.
Grand Slam 75 avslutades sedan med att Johan Untersteiner ledde runt om med sin egentränade Niky Flax.

Kanal 75


Storloppet kördes på Vernon Downs i USA natten mot söndag svensk tid. Den svenskägda Greenshoe stod helt i en klass för sig och hade s..


Storloppet kördes på Vernon Downs i USA natten mot söndag svensk tid. Den svenskägda Greenshoe stod helt i en klass för sig och hade stor uppvisning. Han kom fram utvändigt om ledande Marseille och Åke Svanstedt efter halva distansen och hade avgjort loppet redan i sista sväng. Över upploppet stack Greenshoe ifrån till en överlägsen seger och vann med sex längder för Brian Sears. Den treårige hingsten var helt åkandes på segertiden 1.09,6 över den engelska milen med bilstart. Han avslutade sista quartern på snabba 1.06,7.
– Jag var mycket nöjd med Greenshoe och det var stor skillnad mot Hambletonian, kommenterade Brian Sears.
Greenshoe ägs av Anders Ström, Hasse Backe, Lasse Granqvist och Morten Langli.
Tvåa i loppet blev stallkamraten Green Manalishi som följde med i rygg på attackerande Greenshoe. Åke Svanstedts Marseilles höll till tredjeplatsen.
I stonas upplaga av Zweig Memorial gick segern till The Ice Duchess, tränad av Nancy Johansson och körd av Yannick Gingras som övertog ledningen tidigt. Segertiden blev 1.10,1/1609a och förstapriset var 67 500 dollar.

Kanal 75


ATG kalkylerar med att det kommer att ligga minst 90 miljoner kronor enbart i sjurättspotten nästa lördag då V75 avgörs under Bergs&ar..


ATG kalkylerar med att det kommer att ligga minst 90 miljoner kronor enbart i sjurättspotten nästa lördag då V75 avgörs under Bergsåkers storhelg med Sundsvall Open Trot.
I Örebro på lördagen blev det förhållandevis lättspelat och ingen utdelning för fem rätt. Pengarna från den potten flyttas vidare till nästa ordinarie V75-omgång, som alltså körs lördagen 24 augusti på Bergsåker.
Då kan en ensam vinnare bli runt 90 miljoner kronor rikare.
Utdelningsrekordet på V75 från Axevalla 2010 på 67,3 miljoner kan alltså slås.
- En mäktig multijackpot. Och summa 90 miljoner kan öka beroende på vad som händer under veckan fram till lördagen. ATG bjuder nämligen på V75-omgångar onsdag, torsdag och fredag, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.
Tätt med V75-omgångar. Onsdag V75 med derbyuttagningar från Jägersro, torsdag är det V75 på Bjerke i Oslo och både fredag och lördag V75 på Bergsåker.

Kanal 75


I finalerna i unghästserien E3 över medeldistans i Eskilstuna i juni imponerade vinnarna Aetos Kronos och finskan Mascate Match.Samma vinnare glä..


I finalerna i unghästserien E3 över medeldistans i Eskilstuna i juni imponerade vinnarna Aetos Kronos och finskan Mascate Match.
Samma vinnare glänste igen på Örebrotravet på lördagen – den här gången i ett blött och lite kylslaget väder.
Jerry Riordans Aetos Kronos kom till tävlingarna med dubbla världsrekord i bagaget från sommarens tävlingar. I hingstarna och valackernas final spelades hingsten till tung favorit tillsammans med Johan Untersteiner.
Det blev en show och uppvisning över de 1609 meterna och en segertid i miljonloppet som imponerade. 1.10,9 efter ett utvändigt lopp på en långt ifrån perfekt regnbana.
- Det här är absolut den bästa treåringen jag kört. Senast i Sundsvall fick jag feelingen jag aldrig haft med en unghäst tidigare. Och han var lika bra i dag, sa Johan Untersteiner, som återigen hade fått förtroendet bakom Halmstad-kollegan Jerry Riordans häst.
Vägen till mål blev tung för Aetos Kronos. Erik Adielsson kunde smita till ledningen efter 500 körda med Svante Båths topptravare Global Adventure och för favoriten återstod bara dödenspositionen.
Duon ryckte undan i den sista kurvan och kubbades vildsint. 300 meter från mål såg det ut som om utvändige Aetos Kronos hade övertaget. Global Adventure kontrade och återtog kommandot en bit men över upploppet handlade det sedan om Aetos Kronos.
- Erik kom ganska enkelt till ledningen men jag ville i första hand köra felfritt och hoppades att Aetos skulle vara bäst. Det är tufft att gå utvändigt Eriks häst men man imponeras hela tiden av den här, sa en glad Johan Untersteiner.

Tapper tvåa
Global Adventure höll till mitten av upploppet och noterade strålande 1.11,1 över 1609 meter.
Erik Adielsson berömde vinnaren men även sin egen häst.
- Aetos Kronos vann och fick ett tufft lopp. All heder åt den. Men den här hade inte samma spänst och hade det svårt sista 200 och jag lät honom egentligen bara vara. Global Adventure gjorde precis allt vad han kunde och det visar också vilken krigare det är, sa Erik Adielsson.

Aetos i världen?
Eftersom Aetos Kronos har en amerikansk företrädare i ägarleden spelades den amerikanska nationalsången i Örebros högtalarsystem efter loppet.
- Av treåringarna i världen tror jag att han håller väldigt bra klass. Jerry har ju sagt själv att det hade varit roligt att se hur långt han hade räckt i Hambletonian. Helli (skötaren) och Jerry har gjort ett fantastiskt jobb. Det är enkelt för mig att sitta här i tre minuter och se bra ut! sa Johan Untersteiner.

Finskan ensam på plan
Finlands nationalsång spelades efter stonas E3-final där megafavoriten Mascate Match (65 procent på V75) hade lekstuga efter tidig ledning. I slutet av juni vann hon den långa finalen i överlägsen stil och nu blev det repris i ”korta E3”.
Ulf Ohlsson testade att sticka upp i starten med Margaretasjöhammar men var chanslös att utmana favoriten som tog ledningen i ingången av den första kurvan.
Pekka Korpi fick dämpa tempot per omgående och körde undan med några säkerhetslängder. Segertiden skrevs till 1.12,3 över 1609 meter auto.
Mattias Djuse-tränade Global Allegiance svarade för en fin avslutning till andraplatsen. Margaretasjöhammar trea.
Pekka Korpi är en av Finlands största namn genom tiderna i sporten. I november fyller han 70 och kan ha en ny storstjärna på gång i stoet.
- Jag har tränat många bra hästar i min karriär men det här kan vara den bästa, sa Pekka Korpi efter loppet.
För Mascate Match var lördagens seger den nionde i karriärens tionde start. Med den senaste E3-miljonen inräknat har finskan nästan 2,6 miljoner kronor på kontot.
I Örebros vinnarcirkel talades det finska. Mascate Match är en ”hockeyhäst” i Finland och ägs av 1000 delägare som köpt in sig för tusen kronor var för tre år i IFK Helsingfors häst.

I övrigt noterade vi att…
…det skrällde till i det första V75-loppet där sexårige Reverend Wine (tio procent) slog till i årets blott femte start tillsammans med Carl-Johan Jepson. Sköre Reverend Wine var bara bäst och stegade undan.
- Han brukar få vila när han blir lite sliten och det är så kul att han kommer tillbaka varje gång och kämpar så bra, sa tränaren Diederik Meilink efter segern i bronsdivisionen.
…gulddivisionen var Express Gaxes lopp där storfavoriten Vainqueur R.P. fick det hett om öronen i ledningen när Emilia Leo utmanade i starten med Charrua Forlan. 1.11,0 första 1000 blev för tufft över medeldistans och segern gick i stället till Volnik du Kras som gick från sistaparet utvändigt och kunde koppla grepp om favoriten 50 meter före mål.
…Erik Adielsson blev av med ledningen och återtog den efter 600 meter med The Real Face i klass II-loppet. Rycket 700 meter från mål var sedan en chansning som gick hem med Adrian Kolgjinis häst.
…imponerade gjorde Petri Puro-tränade Burning Man i sin fjärde raka seger. 3100 meter var distansen i klass I och Peter Untersteiner körde i ledningen hela vägen.
…Svante Båth och Erik Adielsson dubblerade tillsammans på V75. Very Kronos var bra och försvarade sig hela vägen i spets i silverdivisionen.
…sju rätt på V75 delade ut 3.937 kronor, sex rätt 34 kronor och det blev ingen utdelning för fem rätt. Miljoner flyttas nu vidare till nästa ordinarie V75-omgång, som körs på lördag på Bergsåker där en multijackpot kan göra en ensam vinnare runt 90 miljoner kronor rikare.

Mikael Wikner, Kanal 75


Örebro-travet inledde helgens dubbeltrav på fredagskvällen inför lördagens E3-finaler med dubbeljackpot på V75. Det kördes ..


Örebro-travet inledde helgens dubbeltrav på fredagskvällen inför lördagens E3-finaler med dubbeljackpot på V75.
Det kördes consolation till E3 och i stonas avdelning skrällde Gloria Sisu för sin tränare Markus B Svedberg och tog en lätt seger.
Imponerade gjorde även Per Lennartssons Juncio Boko när han vann på tiden 1.12,7/1609a från dödens. En kanoninsats. Förstaprisen var 100 000 kronor i båda consolation.
– Han har en otrolig inställning och jag tyckte inte att det gjorde så mycket att vi hamnade utvändigt för ingen häst har orkat på innerspåret. Det verkar vara lite krävande. Hästen är under utveckling, sa Per Lennartsson.

”Var kanske död när han ramlade i backen”
Mellan de båda E3 Consolation-loppen så vann Pampalo ett V64-lopp för Linda Sedström. Men bara några hundra meter efter målgång föll hästen helt plötsligt ihop och dog.
– Jag såg efter målgång på tv:n att hästen började vingla och det såg inte bra ut. Jag skulle tippa att det är någon bristning i kroppen av något blodkärl eller så. Det är någonting som är trasigt helt enkelt. Jag tror att hästen kanske var död när han ramlade i backen av hjärtstillestånd. Tyvärr är det sånt som händer och det är väl tio år sedan det hände här på Örebrotravet senast. Det är tragiskt och obduktionen får visa vad som har hänt, sa Örebrotravets banveterinär Göran Karlsson.
Pampalo blev sju år och tränades av Johan Sedström i Örebro. Han tog 13 segrar och sprang in 958 350 kronor.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-8 Solon* Solon*   [h 6] 1640/2 2 13.5 31
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-11 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 6] 2640/6 0 g 121
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-8 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 6] 1640/1 0 14.6 43
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-9 Runaway* Runaway*   [v 7] 2140/7 6 15.0 560
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-5 Solon* Solon*   [h 6] 1640/5 3 13.7 44
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-2 Solo Sönderholm* Solo Sönderholm*   [v 6] 1640/11 5 16.0 60
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-9 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 6] 2640/10 3 14.1 110
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-8 Solon* Solon*   [h 6] 2140/4 6 13.4 213
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-5 J.Bo Andover J.Bo Andover   [s 8] 1640/2 0 12.7 945
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-4 The Last Flower* The Last Flower*   [v 5] 2640/10 0 16.4 581
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-2 Preziosa Ors Preziosa Ors   [s 6] 1640/11 0 14.7 1479
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-9 Runaway* Runaway*   [v 7] 2140/5 5 15.0 673
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-9 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 6] 2140/5 1 16.7 25
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-7 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 6] 3140/4 6 15.2 653
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-8 Solon* Solon*   [h 6] 2140/5 2 14.3 67
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-4 Preziosa Ors Preziosa Ors   [s 6] 2140/8 0 16.8 801
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-9 Solo Sönderholm* Solo Sönderholm*   [v 6] 2140/3 2 17.5 40
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-8 Cassin Rozz* Cassin Rozz*   [s 5] 2140/1 6 17.9 30
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-7 Souris de Vie* Souris de Vie*   [s 6] 2140/6 3 14.3 66
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-9 Runaway* Runaway*   [v 7] 1640/5 0 14.2g 276
2015-10-08 2015-10-08 Åby-9 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 6] 2640/1 str
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-6 The Last Flower* The Last Flower*   [v 5] 2140/3 3 16.1g 87
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-6 Runaway* Runaway*   [v 7] 1640/4 3 12.3 109
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-2 Solon* Solon*   [h 6] 1640/11 3 12.1 121
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-9 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 6] 2160/14 0 g 36
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-5 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 4] 1640/4 C 4 12.4 153
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-8 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 2640/8 B 5 14.9 461
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-2 Move It Move It   [v 4] 2140/1 C 0 g 342
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-7 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 4] 2140/6 D 3 14.3 71
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-7 Spot on la Marc* Spot on la Marc*   [v 7] 2140/1 D 0 322
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-6 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 3160/14 A 3 16.7 656
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-2 Move It Move It   [v 4] 2140/7 C 2 15.4 374
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-7 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 3160/9 D 0 15.1 1162
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-6 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 4] 1640/4 D 5 13.2 955
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-8 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 4] 2140/4 B 5 16.2 125
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-5 Solon* Solon*   [h 7] 1640/3 C 5 11.8 65
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-4 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 7] 2160/10 B 0 g 347
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-10 The Last Flower* The Last Flower*   [v 6] 1660/8 B 4 15.7 53
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-4 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 2640/9 C 5 14.6 33
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-4 Solon* Solon*   [h 7] 1640/7 C 2 11.4 189
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-3 The Last Flower* The Last Flower*   [v 6] 2640/8 D 6 16.0 388
2016-08-31 2016-08-31 Åby-8 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 4] 2140/3 C 3 15.0 144
2016-08-13 2016-08-13 Åby-3 Solon* Solon*   [h 7] 2140/1 C 3 13.6 207
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-10 Chip de Castella* Chip de Castella*   [v 5] 2160/9 A 0 20.8g 33
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-3 Bom Simoni* Bom Simoni*   [h 3] 2140/12 B 0 17.8 60
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-11 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 3140/3 C 0 g 238
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-3 Solon* Solon*   [h 7] 1609/7 B 0 11.9 180
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-2 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 4] 1609/4 D 5 12.1 496
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-2 Kax the Flax Kax the Flax   [s 6] 1640/8 C 0 g 344
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-11 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 2640/12 D str
2016-06-30 2016-06-30 Åby-6 Solon* Solon*   [h 7] 1640/8 D 2 11.8 525
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-10 Above All D.K.* Above All D.K.*   [s 4] 2140/2 D 2 16.8 248
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-5 Aisha Simoni* Aisha Simoni*   [s 4] 2140/7 B str
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-2 Bom Simoni* Bom Simoni*   [h 3] 2140/9 B 5 17.4 85
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-9 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 7] 2140/6 A 0 g 32
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-7 Move It Move It   [v 4] 2140/1 D 4 15.7 63
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-1 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 2140/2 B 0 g 52
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-7 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 7] 2140/2 C 0 16.6 200
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-9 Solon* Solon*   [h 7] 2140/10 C 4 14.8 238
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-7 Aisha Simoni* Aisha Simoni*   [s 4] 2140/5 B 6 16.0 80
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-10 Kax the Flax Kax the Flax   [s 6] 2160/5 A 2 15.1 29
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-5 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 2640/5 A 5 14.3 24
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-4 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 7] 2640/6 A 5 15.3 111
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-3 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 4] 2140/3 C 7 15.7 157
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-10 Chip de Castella* Chip de Castella*   [v 5] 2140/2 D 4 17.0 53
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-8 Cash Only* Cash Only*   [v 5] 2140/1 C 4 14.5 285
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-11 Solon* Solon*   [h 7] 2140/4 C 5 13.2 254
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-8 Kax the Flax Kax the Flax   [s 6] 1640/11 B 0 16.2g 78
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-4 Aisha Simoni* Aisha Simoni*   [s 4] 2640/12 C 3 15.7 69
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-7 Sandvångens Titan Sandvångens Titan   [v 5] 2640/2 D 0 17.1 545
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-4 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 7] 2140/3 A 3 15.0 73
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-1 Bombastica* Bombastica*   [s 3] 2140/11 B 0 24.1g 260
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-9 Solon* Solon*   [h 7] 2140/9 C 5 14.0 78
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-8 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 4] 2160/11 B 6 15.2 124
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-11 Classic Puzzle* Classic Puzzle*   [h 9] 2140/3 D str
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-7 Kax the Flax Kax the Flax   [s 6] 1640/9 B 0 g 60
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-1 Bombastica* Bombastica*   [s 3] 2140/6 D 6 17.6 51
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-10 A l'Assaut A l'Assaut   [v 6] 2140/4 D 0 15.1 962
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-6 Aisha Simoni* Aisha Simoni*   [s 4] 2140/4 B str
2016-04-20 2016-04-20 Åby-6 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 3140/2 A 1 14.7 64
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-8 Solon* Solon*   [h 7] 1640/8 B 3 12.4 62
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-6 Truly Gifted Truly Gifted   [s 4] 2140/13 D str
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-2 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 4] 1640/1 C 3 14.0 110
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-10 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 7] 2160/3 D 3 15.6 118
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-8 Kax the Flax Kax the Flax   [s 6] 1640/7 B str
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-6 Truly Gifted Truly Gifted   [s 4] 2160/6 D 0 16.9 845
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-3 Bombastica* Bombastica*   [s 3] 2140/1 D str
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-8 Aisha Simoni* Aisha Simoni*   [s 4] 2140/7 B 0 19.3g 142
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-3 Above All D.K.* Above All D.K.*   [s 4] 2140/1 A 0 16.7g 75
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-4 Solon* Solon*   [h 7] 2140/4 C 3 13.0 74
2016-03-31 2016-03-31 Åby-9 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 2660/5 A 1 14.8 41
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-11 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 7] 2660/8 D 0 g 155
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-10 Runaway* Runaway*   [v 8] 2180/12 B 0 g 415
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-8 Truly Gifted Truly Gifted   [s 4] 2160/6 C str
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-10 Sirkon's Diamond* Sirkon's Diamond*   [v 7] 2160/3 D 0 g 29
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-3 Rio de Janeiro* Rio de Janeiro*   [v 8] 1640/8 C 5 14.1 89
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-4 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 2660/3 B 1 16.6 38
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-3 Aisha Simoni* Aisha Simoni*   [s 4] 2640/2 D 1 17.8 66
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-2 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 4] 2140/1 D 2 17.1 58
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-9 Solon* Solon*   [h 7] 1640/7 B 6 13.4 129
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-1 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 3160/2 C 5 16.2 128
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-5 Aisha Simoni* Aisha Simoni*   [s 4] 2160/4 C 2 17.7 71
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-4 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 4] 2140/1 C 1 18.2 31
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-7 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 1640/1 B 2 14.3 61
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-8 Solon* Solon*   [h 7] 2140/6 D str
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-1 Aisha Simoni* Aisha Simoni*   [s 4] 2160/7 B 7 19.9g 43
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-5 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 4] 2160/4 C 3 17.2 239
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-2 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 7] 2140/1 A 2 14.0 126
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-1 Runaway* Runaway*   [v 8] 1640/7 D str
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-4 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 1640/6 C 4 14.3 165
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-3 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 2140/4 C 0 15.2 184
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-4 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 1640/10 C 3 14.0 244
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-8 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 3160/12 D str
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-10 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2640/2 D 0 15.8 549
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-9 Dynamite Hornline Dynamite Hornline   [v 5] 2140/3 D 0 g 51
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-7 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 1640/9 A 6 19.5 63
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-4 Björn G.* Björn G.*   [v 4] 2140/4 C 6 18.4g 45
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-9 Solon* Solon*   [h 8] 2160/5 B 0 16.1 142
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-6 Move It Move It   [v 5] 1640/2 C 4 14.8 195
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-5 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 1640/11 D 0 13.6 712
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-9 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2140/4 D 5 13.7 487
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-9 Solon* Solon*   [h 8] 1640/7 C 0 12.7g 357
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-5 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2140/7 D 3 14.1 177
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-7 Crazy Daizy Rollax Crazy Daizy Rollax   [s 5] 2140/5 D 5 19.5 173
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-5 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2140/6 A 3 17.8 13
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-6 Bag's Simoni* Bag's Simoni*   [v 4] 2140/4 C 1 15.6 118
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-5 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2160/6 A 5 15.8 64
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-9 Move It Move It   [v 5] 2640/5 D 7 16.4 150
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-8 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 1640/2 C 6 12.0 110
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-6 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2660/11 C 2 16.6 488
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-8 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2160/12 B 5 15.2 215
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-3 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2140/3 B 7 14.3 130
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-1 Solon* Solon*   [h 8] 1640/7 D 0 14.8g 415
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-6 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2160/6 B 5 16.0 132
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-5 Love Dancer Love Dancer   [h 7] 2140/7 D 5 13.4g 167
2017-08-11 2017-08-11 Åby-3 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 1640/7 C 0 13.4 323
2017-08-11 2017-08-11 Åby-1 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 2640/5 D 0 979
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-4 Botox D.K.* Botox D.K.*   [h 4] 2640/12 B 3 16.2 64
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-5 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2640/3 C 5 14.7 449
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-13 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 1609/9 D 0 13.2 503
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-7 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2140/2 B 0 g 96
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-5 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 2140/3 D 6 13.4 633
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-1 Björn G.* Björn G.*   [v 4] 2140/1 C 4 17.3g 46
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-7 Runaway* Runaway*   [v 9] 1640/1 C 0 12.6 121
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-9 Bag's Simoni* Bag's Simoni*   [v 4] 2640/1 B 7 16.9 156
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-8 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2140/4 C 0 15.1 140
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-9 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 2140/1 D 0 13.2 620
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-8 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 3160/7 C 0 15.3 292
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-5 Björn G.* Björn G.*   [v 4] 2140/9 C 3 17.5 50
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-1 Runaway* Runaway*   [v 9] 2140/9 C 1 14.5 79
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-6 Bag's Simoni* Bag's Simoni*   [v 4] 1640/4 B 2 14.6g 73
2017-06-08 2017-06-08 Åby-9 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 2140/5 D 4 13.6 277
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-5 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2640/1 B 4 14.6 88
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-1 Bag's Simoni* Bag's Simoni*   [v 4] 2640/7 C 2 16.4 98
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-8 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2140/5 B 1 14.8 23
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-7 Move It Move It   [v 5] 2140/3 C 1 15.1 55
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-5 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 2140/2 C 3 13.5 19
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-9 Tour de France* Tour de France*   [v 5] 1640/4 A str
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-8 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2160/10 B 6 15.4 213
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-9 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 2140/2 C 0 14.2 322
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-9 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 1640/7 D 0 12.6 411
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-11 Bag's Simoni* Bag's Simoni*   [v 4] 2140/1 B 2 16.6 19
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-7 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2140/2 C 4 15.6 205
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-9 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 1640/11 C 3 12.3 310
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-8 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 1640/5 C 6 12.7 367
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-3 Blixten McQueen Blixten McQueen   [v 10] 1640/1 D 0 14.5 324
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-1 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2160/9 B 5 15.9 270
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-9 Above All D.K.* Above All D.K.*   [s 5] 2140/1 B 0 19.4g 23
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-7 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 3160/7 D 0 17.7g 482
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-8 Solon* Solon*   [h 8] 2140/11 B 0 14.5 479
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-2 Bag's Simoni* Bag's Simoni*   [v 4] 2160/7 B 2 15.8 72
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-2 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 5] 2160/7 A 6 16.9 88
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-9 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 5] 2140/10 C 6 13.6 307
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-8 Spot on la Marc* Spot on la Marc*   [v 8] 2140/6 D 0 15.0 301
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-6 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 8] 3160/8 B 4 15.7 287
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-9 Spot on la Marc* Spot on la Marc*   [v 8] 1640/2 D 0 14.4 267
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-8 Solon* Solon*   [h 8] 1640/3 B 0 15.2 150
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-3 Bastian T.* Bastian T.*   [v 5] 1640/8 C 5 13.1 103
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-2 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 5] 2140/2 D str
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-8 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 5] 2140/8 C 1 14.8 48
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-7 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 2140/1 C 0 12.9 268
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-4 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 9] 2140/11 C str
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-10 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 2140/4 B 4 13.9 62
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-5 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 1609/12 C 0 12.0 246
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-3 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 2140/4 C 5 13.6 47
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-5 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 1640/3 D 2 11.2 182
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-6 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 2140/10 D 4 12.8 1000
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-3 Dynamite Hornline Dynamite Hornline   [v 6] 1640/7 C 5 13.4 444
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-3 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 9] 2140/10 B 4 14.5 71
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-5 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 3] 2140/3 C 6 20.0 47
2018-06-14 2018-06-14 Åby-7 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 2140/10 D 2 14.9 448
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-9 Botox D.K.* Botox D.K.*   [h 5] 2660/11 B 0 16.1 97
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-7 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 2140/2 C 4 13.1 435
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-3 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 1640/2 C 5 12.2 284
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-4 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 2140/7 B 2 14.0 36
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-3 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 3] 2140/2 D 0 21.6g 522
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-2 Dynamite Hornline Dynamite Hornline   [v 6] 2640/11 A 3 15.0 78
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-4 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 6] 1640/2 D 4 12.0 304
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-1 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 3] 2140/1 C 6 21.2g 163
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-8 Botox D.K.* Botox D.K.*   [h 5] 2140/5 B 0 15.8g 40
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-3 Dynamite Hornline Dynamite Hornline   [v 6] 1640/9 A 2 14.1 32
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-9 Dynamite Hornline Dynamite Hornline   [v 6] 2140/4 B str
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-2 Ila Håleryd* Ila Håleryd*   [s 6] 1640/8 D 3 14.5 313
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-4 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 2640/2 C 0 14.8 561
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-3 Botox D.K.* Botox D.K.*   [h 6] 2140/3 B 4 14.7 38
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-5 Dandit* Dandit*   [v 4] 2140/6 A 0 g 19
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-11 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 4] 2140/8 C 4 17.2 512
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-4 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 2140/3 A str
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-1 Bastian T.* Bastian T.*   [v 6] 2140/5 C 7 13.8 92
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-4 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 6] 2160/11 D str
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-6 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 3180/7 D 2 15.2 389
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-7 Dandit* Dandit*   [v 4] 2140/2 C 0 16.5 241
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-1 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 10] 1640/5 D 0 323
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-4 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 4] 1640/10 C 0 15.8 377
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-5 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 2140/5 B 5 13.6 252
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-10 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 5] 2180/9 C 0 17.2g 150
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-2 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 6] 2140/3 C 8 16.5 57
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-3 Bastian T.* Bastian T.*   [v 6] 2140/5 C 2 13.1 70
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-1 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 10] 2140/5 D 0 13.1 149
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-7 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 4] 2140/9 C 5 16.4 526
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-8 Dandit* Dandit*   [v 4] 1640/4 B 5 15.7g 32
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-9 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 1640/5 C 6 13.1 205
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-1 Speedy Sus* Speedy Sus*   [v 10] 2140/3 D 3 13.9 113
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-8 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 5] 2640/2 D 3 15.9 165
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-3 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 6] 2140/4 D 0 16.7 108
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-4 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 2140/10 B 2 14.8 94
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-4 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 5] 2140/3 D 4 16.0 181
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 6] 2140/8 D 6 16.0 418
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-5 Dandit* Dandit*   [v 4] 2640/9 B 4 16.6 89
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-7 Botox D.K.* Botox D.K.*   [h 6] 2140/5 C 0 15.6g 50
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-3 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 4] 2140/8 D 5 17.1 406
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-8 Bastian T.* Bastian T.*   [v 6] 2640/1 D 5 15.6 65
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-6 Wind Rose* Wind Rose*   [s 8] 1640/10 C 0 15.5 314
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-7 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 3160/5 B 0 g 175
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-9 Botox D.K.* Botox D.K.*   [h 6] 2140/12 B 4 123
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-1 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 6] 2140/3 C 0 15.7 275
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-3 Dandit* Dandit*   [v 4] 2140/10 A str
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-7 Bastian T.* Bastian T.*   [v 6] 2140/6 D 5 14.6 116
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-8 Chilli T.* Chilli T.*   [s 5] 1640/7 D 4 13.2 530
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-6 Botox D.K.* Botox D.K.*   [h 6] 1640/4 D 6 12.9 40
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-7 Apollo Damgård* Apollo Damgård*   [v 7] 2680/8 C 4 14.2 544
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-2 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 4] 2140/6 D 0 g 124
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-4 Dandit* Dandit*   [v 4] 2640/12 B 0 16.9 73
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-1 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 5] 2140/11 B 3 16.0 85
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-3 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 4] 2140/2 C 3 18.6 132
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-2 Dandit* Dandit*   [v 4] 2140/6 B 1 15.9 28
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-4 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 6] 1640/1 C 6 15.1 183
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-1 Bootz Simoni* Bootz Simoni*   [s 6] 1640/3 C 0 19.6g 26
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-5 Rosalin Hill* Rosalin Hill*   [s 4] 2140/5 D 0 g 112
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-6 Bastian T.* Bastian T.*   [v 6] 3160/9 D 0 17.0 973
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-12 Dandit* Dandit*   [v 4] 1640/7 B 0 g 50ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se