V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-8 Thai Cardinal* Thai Cardinal*   [v 7] 1640/11 str
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-10 Caprino B.R.* Caprino B.R.*   [v 6] 2140/8 D 0 12.9 1122
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-9 Tin Tveiten* Tin Tveiten*   [h 10] 2140/4 D str
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-4 Tverdals Lilja* Tverdals Lilja*   [s 5] 2180/13 A str
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-3 Massive Speed* Massive Speed*   [h 3] 2640/2 C 0 19.8 233
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-2 Valle Even* Valle Even*   [h 3] 2180/10 B str
2016-04-30 2016-04-30 Åby-6 Cash Street* Cash Street*   [v 5] 1640/5 D 0 12.6 250
2016-04-30 2016-04-30 Åby-3 Varenne's Image* Varenne's Image*   [v 6] 2660/12 C str
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-6 Frankel D.E.* Frankel D.E.*   [v 4] 2140/4 C 0 14.6 257
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-3 Brenne Blissi* Brenne Blissi*   [s 4] 2200/15 B 7 24.3 51
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-8 Will Prinsen* Will Prinsen*   [h 4] 2640/3 D 4 27.4 59
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-2 Bjönnum Baus* Bjönnum Baus*   [h 3] 2160/5 C 3 32.7 17
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-9 Will Prinsen* Will Prinsen*   [h 4] 2140/11 D 6 25.1 926
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-4 Brenne Blissi* Brenne Blissi*   [s 4] 2140/1 A 1 26.4 78
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-1 Bjönnum Fröya Bjönnum Fröya   [s 10] 1640/2 D 4 24.3 266
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-8 Söstra Stöen* Söstra Stöen*   [s 4] 2140/8 C 0 34.3 598
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-6 Lex Odin* Lex Odin*   [h 4] 2140/5 D 0 g 315
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-4 Emil Mollyn* Emil Mollyn*   [h 4] 2140/8 C 0 31.1 120
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-7 Villas Cato* Villas Cato*   [h 5] 2160/11 A 2 24.3 54
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-6 Symphonic Lennox* Symphonic Lennox*   [v 5] 2640/5 C 0 14.8 528
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-9 Petter Rags* Petter Rags*   [v 10] 2140/11 C 7 12.6 415
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-4 Let's Talk* Let's Talk*   [h 4] 2140/11 C 0 g 31
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-2 Sugar Road* Sugar Road*   [v 3] 2140/6 C 7 19.5 176
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-1 Ludvig H.M.* Ludvig H.M.*   [h 3] 2140/4 D 2 33.9 207
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-9 Red Bolt* Red Bolt*   [h 5] 1640/10 C 1 12.1 139
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-7 Villas Cato* Villas Cato*   [h 5] 2140/6 A 1 25.7 18
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 Aner Ikke* Aner Ikke*   [v 5] 2140/2 A 1 31.4 19
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-3 Chamsiin* Chamsiin*   [v 7] 2140/3 D str
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-9 Zandra Invalley* Zandra Invalley*   [s 5] 2140/1 D 0 16.0 190
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-5 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 6] 2640/1 D 1 30.4 26
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-2 Ask Viktoria* Ask Viktoria*   [s 3] 2160/9 A str
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-8 Two to Tango* Two to Tango*   [s 4] 2140/4 D 4 15.7g 252
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-7 Eldhusodin* Eldhusodin*   [h 5] 2140/4 D 0 g 375
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-1 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 3] 2140/6 C 4 34.8 83
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-6 Trö Ennius* Trö Ennius*   [h 3] 2160/12 A 4 32.2g 56
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-3 Muscleman O.* Muscleman O.*   [h 6] 2140/3 C 0 15.9 41
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-1 Just Like Messi* Just Like Messi*   [v 5] 2140/12 A 1 16.0 78
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-9 Zelov* Zelov*   [h 4] 2140/9 C 1 13.0 126
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-12 T.B.'s Tröllgutt* T.B.'s Tröllgutt*   [h 6] 2140/6 C 2 25.8 69
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-11 Pingus Vang* Pingus Vang*   [v 11] 1640/8 D str
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-6 Bråtnes Eyr* Bråtnes Eyr*   [s 5] 1660/12 A 0 g 31
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-2 Support Attitude* Support Attitude*   [h 8] 1640/3 B 0 20.7g 72
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-4 Neslands Faksen* Neslands Faksen*   [h 5] 2160/15 A 2 28.0 52
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-8 Daarom Well* Daarom Well*   [v 8] 2660/8 D 6 17.2 377
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-5 Absolutelynoexcuse* Absolutelynoexcuse*   [v 6] 2140/7 D 0 19.3g 29
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-2 Öygard Pål* Öygard Pål*   [v 4] 2160/11 A 6 31.8 70
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-1 Winning Mistress* Winning Mistress*   [s 4] 2140/5 D 3 17.9 23
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-6 Massive Speed* Massive Speed*   [v 6] 2140/10 A 1 15.2 26
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-2 Best Regards Best Regards   [s 3] 2160/6 B 7 19.9g 33
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-2 Troja Face* Troja Face*   [v 4] 2140/9 B 1 15.9 24
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-1 Massive Speed* Massive Speed*   [v 6] 2140/1 B 1 16.1 26
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-8 Corona* Corona*   [s 3] 2140/7 C 1 17.5 126
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-6 Indigo River* Indigo River*   [v 3] 1640/4 A 0 g 17
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-5 Chocostile* Chocostile*   [v 3] 2140/6 B str
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-10 Piglet Pil Piglet Pil   [v 6] 2140/12 B 3 16.0 251
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-4 Gianluca B.R.* Gianluca B.R.*   [v 5] 1640/11 D 0 g 56
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-2 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 10] 2160/11 C str
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-10 Troja Face* Troja Face*   [v 4] 2140/5 D 3 14.5 101
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-9 Tahiti Lady* Tahiti Lady*   [s 5] 2140/7 B 0 19.3 195
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-2 Mo Fakso* Mo Fakso*   [s 8] 2160/5 B 2 29.8g 46
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-9 Gianluca B.R.* Gianluca B.R.*   [v 5] 2140/11 D 2 13.4 407
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-6 Troja Face* Troja Face*   [v 4] 3140/12 D 0 g 261
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-5 Massive Speed* Massive Speed*   [h 6] 2640/7 C 2 16.3 51
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-4 Kleppe Elfina* Kleppe Elfina*   [s 5] 2160/9 A 1 28.5 31
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-6 Kinky Boots N.O.* Kinky Boots N.O.*   [s 4] 2160/6 B 0 g 42
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-8 Myrviks Pjokken* Myrviks Pjokken*   [v 4] 2160/10 A 7 33.1 90
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-5 Mjölner Satin* Mjölner Satin*   [h 3] 2160/7 D 3 33.0 150
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-4 Alice Road* Alice Road*   [s 4] 2140/2 D 3 16.4 90
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-8 Indigo River* Indigo River*   [v 3] 2080/4 B 1 17.2 23
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-7 Corona* Corona*   [s 3] 2080/5 A 5 18.5 40
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-6 L.A.'s MagicMoment* L.A.'s MagicMoment*   [h 4] 2480/4 B 0 17.1 56
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-2 B.B.Solrun* B.B.Solrun*   [s 3] 2080/5 B 0 37.4g 30
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-12 Captain Morgan* Captain Morgan*   [v 5] 3140/1 B 1 14.5 53
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-7 Brenne Blissi* Brenne Blissi*   [s 6] 2140/3 C 3 23.7 173
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-2 B.B.Solrun* B.B.Solrun*   [s 3] 2160/6 B 3 31.1 18
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-8 Kinda Like'em* Kinda Like'em*   [s 3] 2140/6 C 2 17.5 33
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-7 M.H.Fantomet* M.H.Fantomet*   [v 8] 2640/1 D 0 258
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-5 Koseboen* Koseboen*   [v 8] 2160/10 D 0 33.3g 75
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-6 Troja Face Troja Face   [v 4] 2140/3 B 1 14.3 43
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-8 Stein Fröy* Stein Fröy*   [h 3] 2100/10 B 1 33.6g 34
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-7 Senet Island* Senet Island*   [v 4] 2100/5 B 2 15.6 19
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-8 Indigo River* Indigo River*   [v 3] 2140/5 C str
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-6 Fröyu Birk* Fröyu Birk*   [h 5] 2140/1 A 1 26.8 32
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-2 Corona* Corona*   [s 3] 2140/1 D 3 17.0 50
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-1 B.B.Solrun* B.B.Solrun*   [s 3] 2160/8 B 2 32.5g 21
2019-06-27 2019-06-27 Åby-9 Princess Corner* Princess Corner*   [s 4] 2140/4 B 5 12.9 24
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-5 Horgen Lynet* Horgen Lynet*   [h 6] 2180/8 B 6 26.3 26
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-4 Realistic Realistic   [v 8] 2640/12 C 7 17.6 514
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-2 Stormjerven* Stormjerven*   [h 3] 2160/7 C 1 28.6g 17
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-6 Quality Princess* Quality Princess*   [v 3] 2140/6 B 8 16.6 64
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-5 Seeweed* Seeweed*   [s 3] 2140/4 A 3 18.7 38
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-2 Diesolo de la Lune* Diesolo de la Lune*   [v 7] 2640/8 C 7 15.5 63
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-12 Jeksa* Jeksa*   [s 5] 2160/4 D 6 26.7 427
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-6 Abrakadabra* Abrakadabra*   [v 5] 1640/1 C 0 15.0 90
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-3 Diesolo de la Lune* Diesolo de la Lune*   [v 7] 2140/7 C 3 14.1 139
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-10 Classichap Classichap   [h 5] 2140/2 D 3 10.4 607
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-7 On Track Paul* On Track Paul*   [h 5] 2080/6 C 3 14.9 201
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-5 Gianluca B.R.* Gianluca B.R.*   [v 6] 2140/10 D 0 16.4g 597
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-5 Massive Speed* Massive Speed*   [v 7] 2140/3 C 3 12.5 66
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-6 Massive Speed* Massive Speed*   [v 7] 2640/7 C 0 14.1 375
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-10 Fux Deluxe* Fux Deluxe*   [s 4] 2140/2 C 5 30.9g 407
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-8 Tahiti Lady* Tahiti Lady*   [s 6] 2140/5 C 0 13.8 387
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-9 Windy Ammik* Windy Ammik*   [s 10] 2140/9 B 6 13.1 189
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-7 Ask Eld* Ask Eld*   [v 10] 2180/12 A 7 24.0 36
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-6 Excellent Maltin* Excellent Maltin*   [v 5] 1640/4 C 0 g 65
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-5 Lome Perla* Lome Perla*   [s 7] 2140/7 A 2 27.5 26
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-4 New Yankee* New Yankee*   [h 4] 2140/3 D 5 15.4 68
2020-05-18 2020-05-18 Färjestad-7 Alice Road* Alice Road*   [s 5] 2140/7 C 0 17.7 86
2020-05-18 2020-05-18 Färjestad-5 Thai Targaryan* Thai Targaryan*   [h 3] 2140/9 D 0 g 18
2020-05-18 2020-05-18 Färjestad-4 Deepak Am Deepak Am   [v 7] 2140/5 D str
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-12 Thai Swagger* Thai Swagger*   [h 4] 2140/3 C 0 16.8 41
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-11 Massive Speed* Massive Speed*   [v 7] 2140/1 C 0 13.5 162
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-9 Massive Speed* Massive Speed*   [v 7] 2140/8 A 1 13.4 35
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-8 Glazier's Support* Glazier's Support*   [v 7] 1640/1 C 2 13.9 162
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-3 Per B.* Per B.*   [h 6] 2180/7 B 2 30.0 35
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-1 Outcome* Outcome*   [v 4] 2140/5 B 1 16.9 99
2021-11-08 2021-11-08 Färjestad-4 Borking Borking   [v 7] 1680/9 C 0 28.4 413
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-5 Red Bar* Red Bar*   [h 8] 1640/10 B 7 11.6 195
2021-09-17 2021-09-17 Årjäng-7 Forza Rapida* Forza Rapida*   [v 9] 2140/6 D 0 15.9 144
2021-09-17 2021-09-17 Årjäng-5 Thai Baratheon* Thai Baratheon*   [v 4] 2140/12 C 2 17.0 70
2021-09-17 2021-09-17 Årjäng-3 Touch of Class* Touch of Class*   [s 5] 2160/8 A 5 16.9 33
2021-09-17 2021-09-17 Årjäng-2 Faste Jerva* Faste Jerva*   [s 9] 2140/1 C 1 26.3 53
2021-09-02 2021-09-02 Årjäng-5 Indian River* Indian River*   [h 3] 2140/1 D 4 18.3 74
2021-09-02 2021-09-02 Årjäng-4 High Glider* High Glider*   [h 7] 2160/12 B 0 14.5 131
2021-09-02 2021-09-02 Årjäng-3 Trö Flax* Trö Flax*   [v 11] 1660/11 A 5 26.0 91
2021-09-02 2021-09-02 Årjäng-2 Gone Dancing* Gone Dancing*   [h 5] 2660/5 D 0 g 136
2021-09-02 2021-09-02 Årjäng-1 Mjölner Satin* Mjölner Satin*   [v 5] 2180/12 A 4 28.5 60
2021-09-02 2021-09-02 Årjäng-7 Beak's Lively* Beak's Lively*   [s 5] 2140/3 C 5 14.8 149
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-9 Brenne Odin* Brenne Odin*   [h 3] 2140/3 A 1 25.8 44
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-10 Classic Sun* Classic Sun*   [v 4] 1640/5 B 0 13.2 132
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-9 Philip Ess* Philip Ess*   [h 7] 2140/5 C 4 22.3 1421
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-8 Gloria B.R.* Gloria B.R.*   [s 7] 2140/4 D 6 16.4 746
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-7 Nelson August* Nelson August*   [v 4] 2140/12 D 0 24.1g 1295
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-6 Gaia Barsk* Gaia Barsk*   [s 5] 2140/2 D 0 16.3 197
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-5 Hopp Karoline* Hopp Karoline*   [s 4] 2140/2 D 2 26.1 41
2021-07-28 2021-07-28 Arvika-5 Mjölner Satin* Mjölner Satin*   [v 5] 1720/7 B 2 19
2021-07-28 2021-07-28 Arvika-3 N.Y.Maaemo* N.Y.Maaemo*   [v 9] 2100/10 B 6 15.3 802
2021-07-28 2021-07-28 Arvika-2 Tempranillo* Tempranillo*   [v 5] 2100/4 A 1 34.4g 13
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-8 Smedheim Braut* Smedheim Braut*   [h 3] 2140/2 D 4 28.0 94
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-7 Trö Kasper* Trö Kasper*   [h 3] 2140/6 C 2 28.1 172
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-6 Mina G.L.* Mina G.L.*   [s 3] 2140/4 C str
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-4 Brenne Odin* Brenne Odin*   [h 3] 2140/5 A 1 27.8 11
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-7 Hopp Karoline* Hopp Karoline*   [s 4] 2140/6 C 1 29.3 19
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-4 Tangen Svenn Tangen Svenn   [h 4] 2140/6 D 0 25.7 858
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-8 Ask Major* Ask Major*   [h 7] 2180/12 A 1 24.0 104
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-7 Allaway G.T.* Allaway G.T.*   [v 8] 2640/2 D 0 13.4 668
2021-06-25 2021-06-25 Årjäng-9 Piglet Pil Piglet Pil   [v 8] 2160/8 C 3 18.1 51
2021-06-25 2021-06-25 Årjäng-6 New Yankee* New Yankee*   [h 5] 2140/11 C 0 g 295
2021-06-25 2021-06-25 Årjäng-3 Lättis* Lättis*   [v 5] 2140/6 C 0 g 108
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-9 Tyri Hera* Tyri Hera*   [s 3] 2140/1 C 0 33.6g 28
2021-05-24 2021-05-24 Årjäng-9 New Yankee* New Yankee*   [h 5] 2140/3 D 0 17.6 412
2021-05-24 2021-05-24 Årjäng-5 Ask Major* Ask Major*   [h 7] 2680/6 B 1 26.3 18
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-11 Oracle Tile* Oracle Tile*   [h 5] 2640/10 B str
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-10 Classichap Classichap   [h 6] 1609/7 D 7 10.4 680
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-5 Red Bar* Red Bar*   [h 8] 2140/10 B 3 12.5 84
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-2 Lome Perla* Lome Perla*   [s 8] 2140/4 D 0 26.2 126
2021-05-12 2021-05-12 Solvalla-10 Classichap Classichap   [h 6] 1640/5 C 5 10.5 527
2021-04-26 2021-04-26 Färjestad-9 Classichap Classichap   [h 6] 1640/3 A 0 g 27
2021-04-26 2021-04-26 Färjestad-4 Winning Mistress* Winning Mistress*   [s 7] 2140/3 D 0 15.1g 603
2022-10-02 2022-10-02 Årjäng-8 Möller Jenta* Möller Jenta*   [s 5] 2140/2 D str
2022-09-30 2022-09-30 Axevalla-9 So Superb* So Superb*   [s 8] 2140/1 C 3 13.4 76
2022-09-30 2022-09-30 Axevalla-1 Cabron* Cabron*   [v 2] 2140/5 D 1 18.5 30
2022-09-17 2022-09-17 Färjestad-10 Hulken Sisu Hulken Sisu   [h 5] 3180/14 C 0 14.7 148
2022-09-17 2022-09-17 Färjestad-6 Hush* Hush*   [v 5] 2140/5 A 0 16.8g 119
2022-09-17 2022-09-17 Färjestad-4 Olav* Olav*   [h 5] 2660/9 D 0 26.3g 522
2022-08-17 2022-08-17 Solvalla-7 Miss Pepper* Miss Pepper*   [s 5] 2140/12 D 0 12.0 455
2022-08-14 2022-08-14 Åmål-9 New Yankee* New Yankee*   [v 6] 2880/10 D str
2022-08-14 2022-08-14 Åmål-8 Fantomet* Fantomet*   [h 6] 2080/5 C 5 26.3 62
2022-08-14 2022-08-14 Åmål-4 Abrakadabra* Abrakadabra*   [v 7] 1680/6 B 0 38
2022-08-12 2022-08-12 Årjäng-7 Free Million* Free Million*   [h 9] 2160/13 C 7 16.1 887
2022-08-12 2022-08-12 Årjäng-6 Kleppe Tuå* Kleppe Tuå*   [s 4] 1640/2 C str
2022-08-12 2022-08-12 Årjäng-2 Super Winner* Super Winner*   [v 5] 1640/4 B 2 13.2 117
2022-07-31 2022-07-31 Östersund-8 Hauk Viktor* Hauk Viktor*   [v 5] 2160/6 A 0 g 41
2022-07-31 2022-07-31 Östersund-7 Rocket Man* Rocket Man*   [v 8] 2140/5 C 3 14.1 137
2022-07-31 2022-07-31 Östersund-6 Komnes Bork* Komnes Bork*   [h 8] 1640/10 B 3 22.7 97
2022-07-31 2022-07-31 Östersund-11 Vimo Teddy* Vimo Teddy*   [v 5] 2160/4 A 3 31.8g 30
2022-07-31 2022-07-31 Östersund-9 Brenne Odin* Brenne Odin*   [h 4] 2140/5 A 0 g 44
2022-07-18 2022-07-18 Östersund-10 Brenne Odin* Brenne Odin*   [h 4] 2140/1 A 3 26.0 13
2022-07-18 2022-07-18 Östersund-9 Market Sund* Market Sund*   [h 5] 2140/12 B str
2022-07-18 2022-07-18 Östersund-3 Nordsjö Anna* Nordsjö Anna*   [s 4] 2140/4 A 1 27.9 12
2022-07-16 2022-07-16 Årjäng-7 Kaptein Kuling* Kaptein Kuling*   [v 9] 2180/15 B 0 g 486
2022-07-16 2022-07-16 Årjäng-3 Kleppe Tuå* Kleppe Tuå*   [s 4] 2160/4 D 0 g 95
2022-07-15 2022-07-15 Årjäng-8 Logan B.R.* Logan B.R.*   [h 3] 2140/5 D 8 23.9g 81
2022-07-15 2022-07-15 Årjäng-7 Hauan Rödi* Hauan Rödi*   [s 3] 2140/1 D 7 39.0g 167
2022-07-15 2022-07-15 Årjäng-4 Lucky Strongbow* Lucky Strongbow*   [v 6] 2640/6 A 2 17.7 14
2022-07-15 2022-07-15 Årjäng-2 Rams Bror* Rams Bror*   [h 4] 2140/6 B 1 28.0 17
2022-07-13 2022-07-13 Åmål-5 N.Y.Moet* N.Y.Moet*   [s 3] 2080/3 C 3 18.6 27
2022-07-13 2022-07-13 Åmål-4 Garth Vader* Garth Vader*   [h 5] 2080/12 B 0 16.0 72
2022-07-13 2022-07-13 Åmål-3 Star Act N.O.* Star Act N.O.*   [v 8] 1680/4 C 0 g 30
2022-07-01 2022-07-01 Årjäng-9 Fantomet* Fantomet*   [h 6] 2160/11 D 0 27.3g 204
2022-07-01 2022-07-01 Årjäng-7 Dancing Queen N.O.* Dancing Queen N.O.*   [s 7] 2660/4 D 0 17.5g 866
2022-07-01 2022-07-01 Årjäng-1 N.Y.Moet* N.Y.Moet*   [s 3] 2640/3 C 1 19.1 62
2022-06-10 2022-06-10 Bollnäs-6 Brenne Odin* Brenne Odin*   [h 4] 1640/7 A 1 23.7 12
2022-05-09 2022-05-09 Romme-5 Brenne Odin* Brenne Odin*   [h 4] 2160/8 B 1 26.7 16
2022-05-09 2022-05-09 Romme-3 Kong Henry Kong Henry   [v 11] 2140/3 D 4 24.2 287
2022-05-02 2022-05-02 Färjestad-9 Greed* Greed*   [v 7] 1640/10 A 2 12.9 58
2022-05-02 2022-05-02 Färjestad-6 Harkar* Harkar*   [h 6] 1640/11 C 3 25.1 133
2022-04-24 2022-04-24 Årjäng-8 Aner Ikke* Aner Ikke*   [v 10] 2160/10 C 0 26.9 289
2022-04-24 2022-04-24 Årjäng-7 Grand Princess* Grand Princess*   [s 5] 1640/7 B 2 12.6 139
2022-04-24 2022-04-24 Årjäng-2 Panzo* Panzo*   [h 3] 2640/10 B 0 21.8g 75
2022-04-18 2022-04-18 Hagmyren-2 Prins Villiam* Prins Villiam*   [v 4] 2140/4 C 1 32.3 112
2022-04-18 2022-04-18 Hagmyren-9 Lome Perla* Lome Perla*   [s 9] 2180/14 A 1 26.9 39
2022-04-18 2022-04-18 Hagmyren-5 Brenne Odin* Brenne Odin*   [h 4] 2180/6 B 1 26.5 13
2022-03-03 2022-03-03 Åby-3 L.A.'s Venus* L.A.'s Venus*   [s 3] 2140/6 D 4 16.5 23
2023-11-08 2023-11-08 Solvalla-10 Joyeux du Cygne* Joyeux du Cygne*   [h 4] 1640/2 C 0 12.8 378
2023-11-08 2023-11-08 Solvalla-8 Brenne Odin* Brenne Odin*   [h 5] 2140/5 B 3 24.1 77
2023-11-08 2023-11-08 Solvalla-6 Custom Cash* Custom Cash*   [h 5] 2140/15 C 5 14.3 386
2023-11-08 2023-11-08 Solvalla-3 Custom Chrono* Custom Chrono*   [h 2] 1640/3 D 3 16.0g 443
2023-11-08 2023-11-08 Solvalla-2 Custom Charly A.F.* Custom Charly A.F.*   [h 3] 2140/3 D 6 15.0 428
2023-10-26 2023-10-26 Gävle-8 Katja B.R.* Katja B.R.*   [s 5] 2140/15 D str
2023-10-26 2023-10-26 Gävle-6 Skeie Balder* Skeie Balder*   [h 3] 1640/7 D 6 29.5 57
2023-10-26 2023-10-26 Gävle-5 Brenne Odin* Brenne Odin*   [h 5] 2180/8 A str
2023-09-30 2023-09-30 Åby-5 Petho* Petho*   [h 4] 2140/8 D 6 12.2 1082
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-3 Brage Bläsen Brage Bläsen   [h 3] 2140/3 D 2 29.7 292
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-2 Lykkje Pelle* Lykkje Pelle*   [h 5] 2140/7 A 2 28.3 29
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-10 Philip Ess* Philip Ess*   [h 9] 2640/4 D 2 24.5 50
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-9 Briskeby Pilen* Briskeby Pilen*   [h 5] 2640/3 B 2 26.9 26
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-8 Brenne Odin* Brenne Odin*   [h 5] 2180/4 B 1 23.4 54
2023-08-16 2023-08-16 Solvalla-7 Miss Pepper* Miss Pepper*   [s 6] 2140/2 C 0 11.7 363
2023-08-16 2023-08-16 Solvalla-5 Brenne Odin* Brenne Odin*   [h 5] 2140/6 A 2 23.6 65
2023-08-13 2023-08-13 Åmål-8 Mustang Valley* Mustang Valley*   [v 6] 2080/11 B 5 16.0 445
2023-08-13 2023-08-13 Åmål-7 Per B.* Per B.*   [h 9] 2080/10 B 4 26.7 99
2023-08-13 2023-08-13 Åmål-6 Love It* Love It*   [s 6] 1680/11 C 5 16.3 491
2023-08-13 2023-08-13 Åmål-3 The Wanted One* The Wanted One*   [h 4] 2080/3 C 0 g 63
2023-08-13 2023-08-13 Åmål-1 Glazier's Casanova* Glazier's Casanova*   [v 5] 2080/11 B 3 16.9 74
2023-08-04 2023-08-04 Östersund-9 Suså Ö.K.* Suså Ö.K.*   [s 4] 2140/8 A 0 g 344
2023-08-04 2023-08-04 Östersund-5 Tremendously* Tremendously*   [v 5] 1640/2 C 2 13.7 88
2023-08-04 2023-08-04 Östersund-3 Bangles* Bangles*   [s 4] 2140/10 B 1 15.4 116
2023-07-24 2023-07-24 Färjestad-4 Super Winner* Super Winner*   [v 6] 2140/6 B 0 13.6 31
2023-07-20 2023-07-20 Östersund-6 Suså Ö.K.* Suså Ö.K.*   [s 4] 2140/4 A 4 27.0 28
2023-07-14 2023-07-14 Årjäng-4 Lykkje Proffen* Lykkje Proffen*   [h 5] 2160/14 B 1 26.7 34
2023-07-14 2023-07-14 Årjäng-3 Amor Perla* Amor Perla*   [s 5] 2640/5 D 5 32.2 411
2023-07-05 2023-07-05 Åmål-2 Geestile* Geestile*   [s 3] 2080/7 A 1 16.8 14
2023-07-05 2023-07-05 Åmål-4 Grand Queen* Grand Queen*   [s 3] 2080/1 B 3 15.8 17
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-8 Suså Ö.K.* Suså Ö.K.*   [s 4] 2140/9 B 2 28.5 49
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-4 Brenne Odin* Brenne Odin*   [h 5] 2140/4 B 1 23.5 24
2023-06-30 2023-06-30 Årjäng-5 Lykkje Proffen* Lykkje Proffen*   [h 5] 2140/5 B 2 25.3 63
2023-06-30 2023-06-30 Årjäng-2 Fux Deluxe* Fux Deluxe*   [s 7] 1680/8 A 0 26.1 94
2023-06-30 2023-06-30 Årjäng-1 R.M.G.Lovely Linda* R.M.G.Lovely Linda*   [s 3] 2140/5 B 6 18.8 63
2023-06-14 2023-06-14 Tingsryd-8 Brenne Odin* Brenne Odin*   [h 5] 1609/1 A 2 21.3 22
2023-05-30 2023-05-30 Årjäng-6 Get Well* Get Well*   [s 4] 2140/2 D 1 18.1 199
2023-05-27 2023-05-27 Solvalla-4 Brenne Odin* Brenne Odin*   [h 5] 2140/12 A 6 23.0 31
2023-05-19 2023-05-19 Romme-7 Suså Ö.K.* Suså Ö.K.*   [s 4] 2180/8 D 6 28.0 168
2023-05-01 2023-05-01 Åmål-6 Vikanti* Vikanti*   [v 6] 2080/2 C 2 17.4 28
2023-05-01 2023-05-01 Åmål-5 Get Well* Get Well*   [s 4] 2080/4 D 0 g 74
2023-05-01 2023-05-01 Åmål-4 Grand Yankee* Grand Yankee*   [h 7] 2080/7 B 6 14.6 128
2023-05-01 2023-05-01 Åmål-2 Arding* Arding*   [h 4] 2100/10 A 1 27.6 21
2023-04-20 2023-04-20 Bollnäs-8 Suså Ö.K.* Suså Ö.K.*   [s 4] 2140/6 A 4 28.4 51
2024-06-07 2024-06-07 Årjäng-5 Piglet Pil Piglet Pil   [v 11] 2140/8 D 8 17.6 718
2024-06-07 2024-06-07 Årjäng-4 Alunita* Alunita*   [s 4] 2140/11 C 6 15.4 197
2024-06-07 2024-06-07 Årjäng-3 Ness Tjo Mode* Ness Tjo Mode*   [h 4] 2160/4 D 1 31.1 53
2024-06-07 2024-06-07 Årjäng-1 Zenit Sunshine* Zenit Sunshine*   [s 3] 2140/5 D 7 20.8 195
2024-06-05 2024-06-05 Åmål-7 Arding* Arding*   [h 5] 2520/12 A 1 26.2g 46
2024-05-19 2024-05-19 Åmål-6 Skaane Tora* Skaane Tora*   [s 7] 2100/9 C 1 28.6 45
2024-04-21 2024-04-21 Årjäng-10 Cash Coming Up* Cash Coming Up*   [v 4] 1640/10 A 0 g 37
2024-04-21 2024-04-21 Årjäng-9 Arding* Arding*   [h 5] 2140/15 A 2 24.3 23
2024-04-21 2024-04-21 Årjäng-8 Margarita Night* Margarita Night*   [s 4] 2160/14 D 8 16.6 1732
2024-04-21 2024-04-21 Årjäng-5 Tempranillo* Tempranillo*   [v 8] 2160/4 C 0 30.8 213
2024-04-21 2024-04-21 Årjäng-1 Spang Ada* Spang Ada*   [s 3] 2140/2 D 4 34.5 30ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se