V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Power segrade efter en heroisk insats i Svenskt Travkriterium och tog därmed kullkronan bland fjolårets treåringar.Men är han fortfarande ..


Power segrade efter en heroisk insats i Svenskt Travkriterium och tog därmed kullkronan bland fjolårets treåringar.
Men är han fortfarande bäst?
Ett första svar lär komma på lördag då Power ställs mot hästen som tvingade honom till den urladdning som gjorde fjolårets kriterium så minnesvärt – Upset Face.
Adrian Kolgjini fick ge sig den gången då Power tvingade sig till ledningen via en 200-metersrush i 1.03-tempo på första upploppsrakan och är säkerligen revanschsugen på banan där Svenskt Travderby ska avgöras om ett knappt halvår.
Just platsen för årsdebuten verkar vara ett genomtänkt beslut av Robert Bergh.
- Han har aldrig varit på Jägersro så det är bra att få känna på det. Han är lite tittig, det skadar inte att få uppleva det, kommenterade Bergh från söndagens tävlingar i Östersund och meddelade vidare att hans stjärna haft en fin vinter.
- Allt är bra. Det är väl ingen tokform. Han behöver ha sina boots och det är mycket att slipa på inför säsongen, men det är så han har det och så låter vi det vara. Distansen är bra åt honom och det blev få hästar, då behöver ju inte positionerna vara så viktiga första varvet, fortsatte Bergh.

Tuffa startspår för storloppsvinnarna
Den andra deltävlingen av Paralympiatravet ser årsdebuter från såväl forne derbyvinnaren Cyber Lane som regerande sprintermästaren Tae Kwon Deo, men oflyt i spårlottningen gör att favoritskapet mycket väl kan hamna någon annanstans i ett spännande fält.

Robin Johansson, Kanal 75


 I juni var Veijo Heiskanen med om en olycka med en unghäst hemma på gården där han bröt höften och tvingades till operatio..


 I juni var Veijo Heiskanen med om en olycka med en unghäst hemma på gården där han bröt höften och tvingades till operation och lång konvalescens.
Tre månader senare var han med om en dramatisk trafikolycka när han krockade med en älg.
På söndagen var den 60-årige tränaren tillbaka i tävlingssulkyn och visade att takterna ännu sitter i.
Heiskanen körde tre hästar hemma på Åbytravet och avrundade med att sätta dit egentränade Wild Action i dagens sista lopp.
Veijo Heiskanen har vunnit över 2 500 lopp i karriären och röstades fram till ”Årets tränare” i Sverige 1999.

Robin Johansson, Kanal 75


Träningsrapporterna gick i dur och målen inför säsongen är skyhöga.När Shocking Superman skulle leva upp till sin träna..


Träningsrapporterna gick i dur och målen inför säsongen är skyhöga.
När Shocking Superman skulle leva upp till sin tränares förväntningar gjorde han ingen besviken.
Trots att körande Emilia Leo valde ett avvaktande upplägg och satt kvar i sin köposition när tempot sänktes till 1.21,5 andra halvvarvet så kunde Shocking Superman blåsa runt sina konkurrenter. Klockorna visade 1.08 sista 600 meterna och då var positioneringsystemet i tv-rutan nere i 1.04-fart när Shocking Superman gick ifrån mitt på upploppet.
Detta på ett underlag som bitvis under dagen plågats av snöfall.
- Det var det kvitto vi ville ha. Det spelar ingen roll hur mycket man sitter och skryter om träningsrundorna, det är ändå här det är upp till bevis. Jättekul att han var så fin som han har varit i vinter och att han levererar direkt, sade Oscar Berglund om den forne norske kriterievinnaren som närmast siktas Guldbjörken på Umåker 18 april.
Men det stora målet för säsongen är Elitloppet på Solvalla.
- Det här känns som mitt livs häst redan nu så man måste drömma och sikta högt. Jag tycker att hästen är tillräckligt bra för att vara med där. Vi siktar dit så får vi se hur långt vi kommer.

Jackpot på GS75
Den segern var en av anledningarna till att Grand Slam 75-raden blev lättfunnen för spelarna.
Utdelningen stannade vid 850 kronor, en bjärt kontrast mot lördagens mångmiljonutdelning på V75.
Femrättspotten går vidare i form av jackpot vilket innebär att drygt 4,2 miljoner kronor enligt de nya jackpotreglerna för GS75 fördelas i samtliga tre vinstpooler kommande söndag på Umåker.

Robin Johansson, Kanal 75


Storspelarna gick bet.Istället var det tre små system som hittade alla rätt under lördagens V75-omgång med STL-finaler på Solva..


Storspelarna gick bet.
Istället var det tre små system som hittade alla rätt under lördagens V75-omgång med STL-finaler på Solvalla.
Hans G Lindskog ringde upp de tre människorna bakom bedrifterna som berättade hur de gick till väga.
- Den första var en småbarnsförälder. Han var med sina barn och handlade på Ica i Vagnhärad, där slängde han in en Flex-Harry för 160 spänn. Jag fick inte tag i honom igår, men han ringde upp idag. Berättade att han tog det lugnt efter vinsten, men sov dåligt i natt, berättar Lindskog.
De övriga två vinnarna var kvinnor.
- En bor i en liten ort, faktiskt inte långt från Vagnhärad. Hon brukar lira tillsammans med sin man, men i sista avdelningen vände hon sig till Harry Boy, de hade inte tid att analysera loppet.
- De såg TV4-sändningen från början till slut och fick en chock när resultatet var klart och insåg att de fått dela på drygt 10 miljoner kronor.

Litade på turnummer
Den tredje komponerade sitt system på egen hand och hade inga problem att lösa de fyra sista avdelningarna där vinnarna hade startnummer 6-6-1-6.
- Hon hade 1 och 6 som turnummer och tog med dessa i alla avdelningar. En Göteborgstjej som spelade för 216 kronor. Hon hade spelat V75 ett fåtal gånger i rad och sa att hon hittills hade vunnit 57 kronor. Hon var lugn och fin, säger Hans G Lindskog som vant sig vid att tala med chockade nyblivna miljonärer.
- Mitt jobb är att säga åt dem att ta det lugnt. Luta er tillbaka, andas och gå till banken på måndag morgon och för över tio miljoner kronor från ATG-kontot till det egna bankkontot.

Kanal 75


Solvalla bjöd in till finaler i V75 på lördagen. Ulf Ohlsson vann gulddivisionen och uttagningsloppet till Paralympiatravet med favoriten Disco ..


Solvalla bjöd in till finaler i V75 på lördagen.
Ulf Ohlsson vann gulddivisionen och uttagningsloppet till Paralympiatravet med favoriten Disco Volante. Örjan Kihlström, en annan av landets kusktoppar, rundade av omgången med favoritspelade Burning Man.
Nästan helt programenligt med andra ord.
- Ja, lägg till att Sveriges för dagen mest kända kusk Björn Goop vann tre av loppet – men det blir ändå jätteutdelning på V75. Vilken osannolik utveckling! säger Hans G Lindskog.
Spelbolaget ATG:s vinnarombudsman fick sätta sig och försöka få fatt i tre storvinnare efter Solvalla V75 på lördagen.
En spelomgång till vilken 1 530 907 system hade lämnats in – men endast tre överlevde de sju loppen.
Henrik Lindgrens jätteskräll med åttaårige valacken Takata hade nästan ingen kalkylerat med på förhand. Amatören från Eskilstuna är en av V75-historiens största överraskningar endast spelad på 0,31 procent av systemen.
- Det är tre små system som vunnit drygt tio miljoner, samtliga har kostat runt 200 kronor att lämna in. Jag har fått tag i två av storvinnarna - två kvinnor som har lite att fundera på efter den här kvällen, säger Hans G Lindskog.

”Alldeles upp i varv”
En av tiomiljonersvinnarna är en kvinna boende i Göteborg som lämnade in sitt spel via atg.se för 216 kronor och provade utan spikar.
- Hon brukar inte spela på trav men fick för sig att hon skulle spela på hästar i dag och tog ut systemet själv, berättar vinnarambassadören.
10 297 441kronor rikare efter lördagen är en kvinna någonstans i Södermanland som spelade en Harry Boy på atg.se för 192 kronor.
- Jag pratade med den här vinnaren och även här handlar det om en kvinna. Hon hade mannen hemma och sönerna var på väg dit för att fira lite grand. En vinnare så klart alldeles upp i varv! Trots att hon spelade en Harry Boy hade hon tagit ut systemet själv men lät Harry bestämma hästarna i det sista loppet, det kunde hon inte reda ut, berättar Hans G Lindskog.
Den tredje vinnaren hade spelat för 160 kronor i spelhörnan på Ica Supermarket i Vagnhärad.

Mikael Wikner, Kanal 75


Även om Disco Volante fick en inbjudan till Elitloppet redan i fjol så finns det få tvivel om att hästen hittat ännu en växel so..


Även om Disco Volante fick en inbjudan till Elitloppet redan i fjol så finns det få tvivel om att hästen hittat ännu en växel som sjuåring.
Körande Ulf Ohlsson uttryckte redan innan loppet att valacken ”känns mycket finare, spänstigare och allmänt mycket bättre som häst.”
Prestationen i den första deltävlingen till Paralympiatravet stärkte allt detta.
Det stora orosmolnen på förhand var att Disco Volante kunde bli för löpsugen i ledningen.
Det blev han kanske.
Trots att Ohlsson gjorde sitt bästa för att lugna sin häst så visade klockorna 1.11 första varvet och någon tempominskning in på slutrundan blev det inte heller.
Men det spelade ingen roll.
Disco Volante höll samma fart hela vägen in i mål och istället var det konkurrenterna som blev trötta.
Segertiden 1.10,9 torde vara det snabbaste som travats på Solvalla över full distans i mars månad och den ständige snackhästen blev därmed först att boka biljett till säsongens första storlopp, Paralympiatravet på Åby 19 april med 1,5 miljoner kronor i förstapris.
- Man får lite rysningar i kroppen. Det är helt sjukt vad bra hästen är nu. Det känns som att han joggar i de här farterna, man känner inte tempot. Helt fantastiskt, sade en uppspelt nationell kuskchampion och fyllde i:
- Man kör lopp varje dag och kör alla sorters hästar, då är det här kryddan i tillvaron.

Doldis bjöd på superskräll
Att Disco Volante skulle spåra från start till mål var i princip det enda som gick enligt förhandsritningarna. Inledningen av V75-omgången blev närmast sensationellt svår.
När Daniel Redéns upphaussade amerikanska Golden Tricks galopperade bakom bilen och ledande Ultra Bright gjorde detsamma knappa halvvarvet från mål öppnade det upp för Björn Goop att bjuda på en sällsynt knall. Forna Europamästarinnan I Love Paris var näst minst spelad i fältet, men visade att gnistan ännu finns kvar då hon sluggade sig förbi en tapper Unique Juni.
Det skulle följas av en ännu värre chock.
B-licensierade Henrik Nilsson har kört 13 lopp i år.
Två har varit på V75 och just då har han slagit till.
Takata hade mindre än en procent av V75-spelet i ryggen när han spurtade förbi snopna konkurrenter och Nilsson kunde vifta i en närmast euforisk segergest.

Läge att korka upp champagnen
För Goop hade skrällandet emellertid bara börjat.
Han följde upp med att spåra runt om bakom egentränade Anthara Bi och bjöd därpå Christin Sjöström-tränade Image Rapida på en skön smygare i rygg på favoriten Strong Heartbeat som avväpnades kort före mål.
Ytterligare två vinnare behövde hittas av de tre spelare som prickade sju rätt.
Minst svårfunnen var sannolikt Petri Puros knappe favorit Burning Man som avrundade omgången för Örjan Kihlström.
För att blir multimiljonär krävdes emellertid att man även fann hästen som döpts efter något som i vissa kretsar blivit synonymt med firandet av stora vinster.
Dom Perignon är inte bara en prestigechampagne utan även en ytterst duglig svensk travhäst tränad av Per-Erik "Bullen" Pettersson.
Den här eftermiddagen lotsades han till ledningen av Torbjörn Jansson och försvarade sig med lätthet till lycka för tre spelare ute i landet.
Två vinnande V75-system var inlämnade via atg.se och det tredje, som kostade 160 kronor och innehöll tre spikar, spelades på ICA Supermarket i Vagnhärad.
Gemensamt var att alla betalade över tio miljoner kronor tillbaka.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-8 Thai Cardinal* Thai Cardinal*   [v 7] 1640/11 str
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-10 Caprino B.R.* Caprino B.R.*   [v 6] 2140/8 D 0 12.9 1122
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-9 Tin Tveiten* Tin Tveiten*   [h 10] 2140/4 D str
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-4 Tverdals Lilja* Tverdals Lilja*   [s 5] 2180/13 A str
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-3 Massive Speed* Massive Speed*   [h 3] 2640/2 C 0 19.8 233
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-2 Valle Even* Valle Even*   [h 3] 2180/10 B str
2016-04-30 2016-04-30 Åby-6 Cash Street* Cash Street*   [v 5] 1640/5 D 0 12.6 250
2016-04-30 2016-04-30 Åby-3 Varenne's Image* Varenne's Image*   [v 6] 2660/12 C str
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-6 Frankel D.E.* Frankel D.E.*   [v 4] 2140/4 C 0 14.6 257
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-3 Brenne Blissi* Brenne Blissi*   [s 4] 2200/15 B 7 24.3 51
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-8 Will Prinsen* Will Prinsen*   [h 4] 2640/3 D 4 27.4 59
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-2 Bjönnum Baus* Bjönnum Baus*   [h 3] 2160/5 C 3 32.7 17
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-9 Will Prinsen* Will Prinsen*   [h 4] 2140/11 D 6 25.1 926
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-4 Brenne Blissi* Brenne Blissi*   [s 4] 2140/1 A 1 26.4 78
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-1 Bjönnum Fröya Bjönnum Fröya   [s 10] 1640/2 D 4 24.3 266
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-8 Söstra Stöen* Söstra Stöen*   [s 4] 2140/8 C 0 34.3 598
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-6 Lex Odin* Lex Odin*   [h 4] 2140/5 D 0 g 315
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-4 Emil Mollyn* Emil Mollyn*   [h 4] 2140/8 C 0 31.1 120
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-6 Symphonic Lennox* Symphonic Lennox*   [v 5] 2640/5 C 0 14.8 528
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-9 Petter Rags* Petter Rags*   [v 10] 2140/11 C 7 12.6 415
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-7 Villas Cato* Villas Cato*   [h 5] 2160/11 A 2 24.3 54
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-4 Let's Talk* Let's Talk*   [h 4] 2140/11 C 0 g 31
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-2 Sugar Road* Sugar Road*   [v 3] 2140/6 C 7 19.5 176
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-1 Ludvig H.M.* Ludvig H.M.*   [h 3] 2140/4 D 2 33.9 207
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-9 Red Bolt* Red Bolt*   [h 5] 1640/10 C 1 12.1 139
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-7 Villas Cato* Villas Cato*   [h 5] 2140/6 A 1 25.7 18
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 Aner Ikke* Aner Ikke*   [v 5] 2140/2 A 1 31.4 19
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-3 Chamsiin* Chamsiin*   [v 7] 2140/3 D str
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-2 Ask Viktoria* Ask Viktoria*   [s 3] 2160/9 A str
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-5 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 6] 2640/1 D 1 30.4 26
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-9 Zandra Invalley* Zandra Invalley*   [s 5] 2140/1 D 0 16.0 190
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-1 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 3] 2140/6 C 4 34.8 83
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-7 Eldhusodin* Eldhusodin*   [h 5] 2140/4 D 0 g 375
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-8 Two to Tango* Two to Tango*   [s 4] 2140/4 D 4 15.7g 252
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-1 Just Like Messi* Just Like Messi*   [v 5] 2140/12 A 1 16.0 78
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-3 Muscleman O.* Muscleman O.*   [h 6] 2140/3 C 0 15.9 41
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-6 Trö Ennius* Trö Ennius*   [h 3] 2160/12 A 4 32.2g 56
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-9 Zelov* Zelov*   [h 4] 2140/9 C 1 13.0 126
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-11 Pingus Vang* Pingus Vang*   [v 11] 1640/8 D str
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-12 T.B.'s Tröllgutt* T.B.'s Tröllgutt*   [h 6] 2140/6 C 2 25.8 69
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-2 Support Attitude* Support Attitude*   [h 8] 1640/3 B 0 20.7g 72
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-6 Bråtnes Eyr* Bråtnes Eyr*   [s 5] 1660/12 A 0 g 31
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-4 Neslands Faksen* Neslands Faksen*   [h 5] 2160/15 A 2 28.0 52
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-1 Winning Mistress* Winning Mistress*   [s 4] 2140/5 D 3 17.9 23
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-2 Öygard Pål* Öygard Pål*   [v 4] 2160/11 A 6 31.8 70
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-5 Absolutelynoexcuse* Absolutelynoexcuse*   [v 6] 2140/7 D 0 19.3g 29
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-8 Daarom Well* Daarom Well*   [v 8] 2660/8 D 6 17.2 377
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-2 Best Regards Best Regards   [s 3] 2160/6 B 7 19.9g 33
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-6 Massive Speed* Massive Speed*   [v 6] 2140/10 A 1 15.2 26
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-1 Massive Speed* Massive Speed*   [v 6] 2140/1 B 1 16.1 26
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-2 Troja Face* Troja Face*   [v 4] 2140/9 B 1 15.9 24
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-5 Chocostile* Chocostile*   [v 3] 2140/6 B str
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-6 Indigo River* Indigo River*   [v 3] 1640/4 A 0 g 17
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-8 Corona* Corona*   [s 3] 2140/7 C 1 17.5 126
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-2 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 10] 2160/11 C str
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-4 Gianluca B.R.* Gianluca B.R.*   [v 5] 1640/11 D 0 g 56
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-10 Piglet Pil Piglet Pil   [v 6] 2140/12 B 3 16.0 251
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-2 Mo Fakso* Mo Fakso*   [s 8] 2160/5 B 2 29.8g 46
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-9 Tahiti Lady* Tahiti Lady*   [s 5] 2140/7 B 0 19.3 195
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-10 Troja Face* Troja Face*   [v 4] 2140/5 D 3 14.5 101
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-6 Troja Face* Troja Face*   [v 4] 3140/12 D 0 g 261
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-9 Gianluca B.R.* Gianluca B.R.*   [v 5] 2140/11 D 2 13.4 407
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-4 Kleppe Elfina* Kleppe Elfina*   [s 5] 2160/9 A 1 28.5 31
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-5 Massive Speed* Massive Speed*   [h 6] 2640/7 C 2 16.3 51
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-6 Kinky Boots N.O.* Kinky Boots N.O.*   [s 4] 2160/6 B 0 g 42
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-4 Alice Road* Alice Road*   [s 4] 2140/2 D 3 16.4 90
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-5 Mjölner Satin* Mjölner Satin*   [h 3] 2160/7 D 3 33.0 150
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-8 Myrviks Pjokken* Myrviks Pjokken*   [v 4] 2160/10 A 7 33.1 90
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-2 B.B.Solrun* B.B.Solrun*   [s 3] 2080/5 B 0 37.4g 30
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-6 L.A.'s MagicMoment* L.A.'s MagicMoment*   [h 4] 2480/4 B 0 17.1 56
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-7 Corona* Corona*   [s 3] 2080/5 A 5 18.5 40
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-8 Indigo River* Indigo River*   [v 3] 2080/4 B 1 17.2 23
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-7 Brenne Blissi* Brenne Blissi*   [s 6] 2140/3 C 3 23.7 173
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-12 Captain Morgan* Captain Morgan*   [v 5] 3140/1 B 1 14.5 53
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-2 B.B.Solrun* B.B.Solrun*   [s 3] 2160/6 B 3 31.1 18
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-5 Koseboen* Koseboen*   [v 8] 2160/10 D 0 33.3g 75
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-7 M.H.Fantomet* M.H.Fantomet*   [v 8] 2640/1 D 0 258
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-8 Kinda Like'em* Kinda Like'em*   [s 3] 2140/6 C 2 17.5 33
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-6 Troja Face Troja Face   [v 4] 2140/3 B 1 14.3 43
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-7 Senet Island* Senet Island*   [v 4] 2100/5 B 2 15.6 19
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-8 Stein Fröy* Stein Fröy*   [h 3] 2100/10 B 1 33.6g 34
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-1 B.B.Solrun* B.B.Solrun*   [s 3] 2160/8 B 2 32.5g 21
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-2 Corona* Corona*   [s 3] 2140/1 D 3 17.0 50
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-6 Fröyu Birk* Fröyu Birk*   [h 5] 2140/1 A 1 26.8 32
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-8 Indigo River* Indigo River*   [v 3] 2140/5 C str
2019-06-27 2019-06-27 Åby-9 Princess Corner* Princess Corner*   [s 4] 2140/4 B 5 12.9 24
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-4 Realistic Realistic   [v 8] 2640/12 C 7 17.6 514
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-5 Horgen Lynet* Horgen Lynet*   [h 6] 2180/8 B 6 26.3 26
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-11 Massive Speed* Massive Speed*   [v 7] 2140/1 C 0 13.5 162
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-12 Thai Swagger* Thai Swagger*   [h 4] 2140/3 C 0 16.8 41
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-1 Outcome* Outcome*   [v 4] 2140/5 B 1 16.9 99
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-3 Per B.* Per B.*   [h 6] 2180/7 B 2 30.0 35
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-8 Glazier's Support* Glazier's Support*   [v 7] 1640/1 C 2 13.9 162
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-9 Massive Speed* Massive Speed*   [v 7] 2140/8 A 1 13.4 35ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se