V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-1 Wilda Tigern Jack Wilda Tigern Jack   [v 5] 2140/1 0 17.0 25
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-3 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 5] 2140/2 5 19.3g 629
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-1 Harpos Billythekid Harpos Billythekid   [v 10] 1640/1 2 35
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Harpos Billythekid Harpos Billythekid   [v 10] 2160/7 3 15.7 55
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-7 Loc Xavier Loc Xavier   [v 7] 2140/3 0 16.0 204
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-7 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 3] 2140/10 0 22.1 139
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-6 Photo Star Photo Star   [v 8] 2160/10 1 18.0 121
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-4 Loc Xavier Loc Xavier   [v 7] 2160/11 3 16.9 259
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-4 Loc Xavier Loc Xavier   [v 7] 2660/5 0 17.2 560
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-2 Blixtodunder Blixtodunder   [v 7] 2140/10 0 14.3 139
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-10 Wilda Tigern Jack Wilda Tigern Jack   [v 5] 1640/9 3 16.1 20
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-7 Loc Xavier Loc Xavier   [v 7] 2140/7 4 16.8 76
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-11 Wiranas Dream Wiranas Dream   [v 10] 2180/14 6 17.1 129
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-6 Clear Sign Clear Sign   [v 11] 1640/7 0 14.0 666
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-7 Red Shrew Red Shrew   [s 4] 2160/10 0
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-2 Senorita Darius Senorita Darius   [s 4] 2160/13 5 18.6 85
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-1 Loc Xavier Loc Xavier   [v 7] 2160/5 2 16.6 20
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-1 Wilda Tigern Jack Wilda Tigern Jack   [v 5] 2140/6 2 14.3 36
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-1 Devs d'Amerique Devs d'Amerique   [v 9] 1640/2 B 0 23.5g 142
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-1 Counsellor Ås Counsellor Ås   [s 4] 2140/4 C 3 16.9 101
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 1640/3 A 1 14.3 21
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-3 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 4] 1640/1 B 2 13.4 20
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-6 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 6] 2140/1 D 0 17.4 87
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-4 Loc Xavier Loc Xavier   [v 8] 2160/9 A 0 g 101
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-4 Coolman Legwork Coolman Legwork   [h 3] 2640/9 D 0 g 82
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-2 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 6] 2640/6 C 5 18.6 231
2016-10-15 2016-10-15 Åby-4 Monster Drive Monster Drive   [h 10] 2140/4 C 0 50
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-12 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 6] 2140/4 C 0 21.2g 147
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-11 Coolman Legwork Coolman Legwork   [h 3] 2640/4 C 2 18.7 212
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-8 Loc Xavier Loc Xavier   [v 8] 2140/12 B 0 g 802
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-3 Grasmere Grasmere   [s 5] 2140/3 D 0 571
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-3 I'm Gotthard I'm Gotthard   [v 9] 2180/9 B 0 18.5 129
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-11 Moody Blue Moody Blue   [s 7] 1640/7 C 5 15.2 128
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-10 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 6] 1640/4 D 3 15.7 249
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-6 Mhona's Sister Mhona's Sister   [s 4] 2140/4 C 8 14.8 83
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-5 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/11 D str
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-7 Loc Xavier Loc Xavier   [v 8] 2160/11 B 0 16.6 701
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-3 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 6] 2640/1 D 6 17.3 290
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2160/15 A 4 16.1 75
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-3 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 6] 2140/6 D 6 17.9 413
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-4 Sing of Mars Sing of Mars   [v 10] 2160/7 D 6 16.5 75
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-6 Alibabba J. Alibabba J.   [v 9] 1640/6 D 3 14.4 49
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-4 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 6] 2640/4 B 4 18.1 41
2016-08-13 2016-08-13 Åby-1 Henke Diablo Henke Diablo   [v 12] 1640/2 C 0 13.7 153
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-9 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 6] 2140/4 B 8 18.8 42
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-6 Chatwat Chatwat   [v 4] 2140/2 D 0 21.5g 45
2016-07-28 2016-07-28 Åby-10 Sing of Mars Sing of Mars   [v 10] 2140/6 D 2 15.2 148
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-3 Clear Sign Clear Sign   [v 12] 2180/10 B 7 15.3 73
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-1 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2160/10 A 2 15.2 30
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-4 Åtting Hornline Åtting Hornline   [h 8] 2100/7 B 0 14.2 532
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-12 Palermo Tårs* Palermo Tårs*   [v 9] 1609/5 C 4 14.0 74
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-9 Clear Sign Clear Sign   [v 12] 1640/8 A 0 13.8 31
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-3 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 6] 2140/7 A 2 17.1 56
2016-06-30 2016-06-30 Åby-8 Loc Xavier Loc Xavier   [v 8] 2680/6 B 0 476
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-12 Puketorps Anna Puketorps Anna   [s 7] 2140/1 D 6 16.6 755
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-1 Harpos Billythekid Harpos Billythekid   [v 11] 2140/8 D 0 18.5 150
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-4 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 6] 1640/3 C 2 16.6 137
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-10 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 6] 1640/1 C 0 g 184
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-1 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/2 C 1 14.1 62
2016-06-02 2016-06-02 Åby-2 Sing of Mars Sing of Mars   [v 10] 2140/7 C str
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-2 Radio Hall* Radio Hall*   [v 8] 2140/1 C 0 g 29
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-11 Loc Xavier Loc Xavier   [v 8] 2160/7 B 1 16.0 46
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-6 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 6] 1640/4 B 0 14.9g 78
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-10 Sing of Mars Sing of Mars   [v 10] 2180/11 C 6 16.9 119
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-7 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 6] 2640/1 D 8 17.8 850
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-9 Cognac Sting Cognac Sting   [v 6] 1640/2 B 2 14.6 15
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-7 Loc Xavier Loc Xavier   [v 8] 2640/3 D 4 14.9 628
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-3 Radio Hall* Radio Hall*   [v 8] 2140/4 C 1 16.6 174
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-10 Cognac Sting Cognac Sting   [v 6] 2140/4 B 1 15.9 51
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-1 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 6] 2160/6 D 0 19.9g 467
2016-04-02 2016-04-02 Åby-6 Clear Sign Clear Sign   [v 12] 2160/5 B 4 14.4g 45
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-2 Loc Xavier Loc Xavier   [v 8] 2160/10 C 0 g 136
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-2 I'm Gotthard I'm Gotthard   [v 9] 2160/5 B 0 17.3 96
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Sing of Mars Sing of Mars   [v 10] 2160/9 A str
2016-03-17 2016-03-17 Åby-5 King Jordan King Jordan   [v 6] 2140/11 D 0 g 181
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-1 Angelo Azzurro Angelo Azzurro   [v 7] 1640/3 C 0 g 47
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-7 Loc Xavier Loc Xavier   [v 8] 2640/6 D 0 18.4 867
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-1 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/6 C 3 15.9 150
2016-02-11 2016-02-11 Åby-2 Sing of Mars Sing of Mars   [v 10] 2140/7 D 3 16.2 129
2016-02-09 2016-02-09 Axevalla-2 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 6] 2140/2 D 0 21.3g 113
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-1 Loc Xavier Loc Xavier   [v 8] 2640/5 D 2 17.0 177
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-1 Angelo Azzurro Angelo Azzurro   [v 7] 2140/2 D str
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-8 Staro Gypsy King Staro Gypsy King   [v 7] 2140/10 C 0 19.2 74
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-2 Clear Sign Clear Sign   [v 12] 2180/13 A 0 65
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-5 Sing of Mars Sing of Mars   [v 10] 2140/7 D 1 16.7 204
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-3 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 6] 2140/3 D 2 19.0 236
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Loc Xavier Loc Xavier   [v 8] 2160/13 B 3 16.4 304
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-9 Loc Xavier Loc Xavier   [v 8] 2160/8 C 4 17.8 376
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-3 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2160/3 B 3 17.4 21
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-7 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 6] 2140/1 C 2 20.1 111
2016-01-14 2016-01-14 Åby-2 Staro Gypsy King Staro Gypsy King   [v 7] 2140/9 D 6 18.9 39
2016-01-09 2016-01-09 Åby-1 Photo Star Photo Star   [v 9] 2640/3 D 0 18.6 286
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-7 Loc Xavier Loc Xavier   [v 8] 2640/8 C 0 17.5 448
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-1 Harpos Billythekid Harpos Billythekid   [v 12] 2640/3 C 6 19.0 249
2017-12-28 2017-12-28 Åby-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/6 D 2 16.9 68
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-9 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 7] 1640/7 C 4 15.9 191
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-3 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 7] 2160/5 C 4 16.3 176
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2140/4 C 0 g 67
2017-12-09 2017-12-09 Åby-1 Peder Mykla Peder Mykla   [v 7] 2140/6 B 0 g 216
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-1 G.K.Yippi G.K.Yippi   [v 3] 2140/1 D str
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-5 Harpos Billythekid Harpos Billythekid   [v 12] 1640/3 D 0 14.3 189
2017-12-01 2017-12-01 Åby-2 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 7] 2140/10 D 0 17.8 706
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2140/6 D 1 17.2 47
2017-11-16 2017-11-16 Åby-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2140/3 D 0 g 440
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-10 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 7] 1640/1 B 3 16.5 249
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-1 Tracks Tracks   [v 6] 2140/2 C 0 g 95
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-1 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 7] 2140/2 D 7 15.5 497
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-7 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 7] 2640/4 C 0 17.5g 399
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-5 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 7] 2160/12 B 4 17.8 356
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-4 Sing of Mars Sing of Mars   [v 11] 2180/14 D 5 17.8 37
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-2 Emrik Emrik   [h 3] 2140/7 D 7 21.6 233
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/9 C 3 16.8 77
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-3 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 10] 2140/2 D str
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-3 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 7] 1640/1 C 8 15.6 135
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-2 Coolman Legwork Coolman Legwork   [h 4] 2640/7 D 4 22.0g 57
2017-09-27 2017-09-27 Åby-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2140/2 C 4 16.6 140
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2140/1 C 4 17.4 63
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-6 Loc Xavier Loc Xavier   [v 9] 2140/9 D str
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-4 Thrust Minchiq Thrust Minchiq   [v 11] 2140/11 D 0 16.0 1729
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-5 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 7] 1640/7 D str
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-2 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 2640/7 C 3 19.6 161
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-7 Carly R.C. Carly R.C.   [s 7] 2140/1 C 0 22.1 30
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-7 Poppe Star Poppe Star   [v 8] 1640/1 C 7 14.7 31
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/9 A 1 17.4 40
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-9 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 7] 2140/1 D 5 15.4 411
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-8 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 7] 2140/1 C 4 15.7 94
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-5 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 6] 2160/4 D 8 16.8 603
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-4 Loc Xavier Loc Xavier   [v 9] 2180/12 D 0 17.9 595
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-8 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 7] 1609/6 D 6 14.2 245
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-6 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 7] 1609/7 C 4 15.0 75
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-2 Moody Blue Moody Blue   [s 8] 1609/8 C 5 18.1 60
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2160/9 A 4 15.1 46
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-5 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 7] 2140/8 B 3 19.3 45
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-3 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 6] 2640/7 C str
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-10 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 6] 2140/5 C 0 g 153
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-9 Lepricon Lepricon   [v 5] 2160/15 C 3 15.1 1399
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-7 Carly R.C. Carly R.C.   [s 7] 1640/4 C str
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-7 Carly R.C. Carly R.C.   [s 7] 2160/10 B 2 17.8 31
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-5 Lepricon Lepricon   [v 5] 2160/6 C str
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-7 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 7] 2180/6 B 0 21.3g 28
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 7] 1640/3 B 2 15.1 160
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-4 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 6] 2140/7 C 0 g 75
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-9 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/10 B 3 14.3 28
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-4 Lepricon Lepricon   [v 5] 2160/6 C 0 19.2g 851
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-6 Amazing Memory Amazing Memory   [v 4] 2140/10 C 7 16.6 173
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-4 Gigolo D.T. Gigolo D.T.   [v 7] 2140/10 C 3 16.2 161
2017-06-29 2017-06-29 Åby-1 Carly R.C. Carly R.C.   [s 7] 2140/3 C 1 16.6g 116
2017-06-27 2017-06-27 Visby-6 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 7] 1620/10 C 0 14.3 311
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-5 Hamras One More Hamras One More   [h 10] 2140/6 B 2 13.7 119
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-8 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 6] 2140/15 B 6 16.8 236
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-7 Lepricon Lepricon   [v 5] 2140/9 C 3 16.4 312
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-6 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 7] 2140/6 C 5 16.9 181
2017-06-15 2017-06-15 Åby-2 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 7] 2160/4 C 3 16.4 77
2017-06-11 2017-06-11 Bjerke-4 Hamras One More Hamras One More   [h 10] 1609/7 D 4 12.3 227
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2160/14 A 2 14.6 96
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-4 Hamras One More Hamras One More   [h 10] 1640/4 C 5 12.4 255
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-5 Lepricon Lepricon   [v 5] 2140/10 C 8 17.1 346
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-2 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 7] 2140/1 C 0 g 59
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-7 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 8] 1640/5 D 0 13.6 287
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-8 Hamras One More Hamras One More   [h 10] 1640/6 C 5 13.0 134
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-6 Lepricon Lepricon   [v 5] 2140/4 D 0 g 1542
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-1 Scaramouche Scaramouche   [v 5] 2140/2 D 0 g 175
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-1 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 1609/6 C 4 13.5 128
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-11 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 7] 1660/7 C 0 16.7g 236
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-3 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 8] 2180/11 B 5 15.2 61
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-2 Lepricon Lepricon   [v 5] 2160/9 C 8 17.0 729
2017-04-29 2017-04-29 Åby-4 Hamras One More Hamras One More   [h 10] 2140/9 D 1 13.6 643
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-7 Penalty Fare Penalty Fare   [v 10] 1640/2 B 4 15.2 102
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-3 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 7] 1660/2 C 3 16.3 94
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-8 Lepricon Lepricon   [v 5] 2160/9 C 8 17.4 949
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-3 Harpos Billythekid Harpos Billythekid   [v 12] 2180/10 D str
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-6 Nelli Memory Nelli Memory   [s 9] 2160/10 C 0 18.1 131
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-1 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/10 B 1 14.6 82
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-3 Lepricon Lepricon   [v 5] 2160/13 B 8 18.7 352
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-2 Espoir Espoir   [s 8] 2140/1 D 0 g 136
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-8 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 7] 2140/1 D 0 17.9 749
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-3 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 2180/12 A 0 19.8g 361
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-2 Grasmere Grasmere   [s 6] 2140/4 C 8 18.7 184
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Bazooka de Hulu Bazooka de Hulu   [v 6] 2160/6 D str
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-10 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 7] 2640/6 C str
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-6 Lepricon Lepricon   [v 5] 2160/12 A str
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-3 Sing of Mars Sing of Mars   [v 11] 2200/13 A 0 17.2 251
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-5 Hunch Alo Hunch Alo   [v 11] 2180/13 B 8 17.5 244
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-3 Kemas Girl Kemas Girl   [s 8] 1640/1 B 3 15.2 129
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 Anna Baffel Anna Baffel   [s 5] 2160/12 C 0 17.6 716
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-5 Springeling Springeling   [s 8] 2160/12 C 0 g 589
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-3 Grasmere Grasmere   [s 6] 2640/2 C 2 18.4 245
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-2 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 5] 1640/4 D 0 17.4 701
2018-12-20 2018-12-20 Åby-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 7] 2140/3 C 3 16.6 82
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-9 Amber Brick Amber Brick   [s 6] 2160/7 A 3 18.6 46
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-3 Lepricon Lepricon   [v 6] 2640/11 D 0 19.6g 1000
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-8 Lepricon Lepricon   [v 6] 2640/11 D 0 19.3 1154
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-4 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 8] 2160/7 D str
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-4 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 7] 2140/4 D 2 16.3 44
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-7 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 8] 2140/10 C 6 15.9 235
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-5 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 8] 2140/1 D 4 17.3 183
2018-11-01 2018-11-01 Åby-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 7] 2640/7 C 2 16.0 190
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-9 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2140/5 C str
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-1 Incredible Sånna Incredible Sånna   [v 8] 2140/6 C 0 g 655
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 7] 1609/9 C 4 13.8 88
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-6 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 8] 1640/8 B 0 16.5 140
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-4 Loc Xavier Loc Xavier   [v 10] 2140/12 C 0 16.3 730
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-12 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 8] 2160/7 D 6 18.2 932
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 7] 1640/8 D 1 13.4 60
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-7 Loc Xavier Loc Xavier   [v 10] 2140/8 D 8 15.7 286
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-5 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 8] 1640/5 C 5 22.4g 70
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-10 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 8] 2140/12 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2140/1 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-11 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 8] 2160/6 C 0 16.9 535
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-9 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2160/14 A 2 16.9 47
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-4 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 7] 2140/5 C 4 16.5 94
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-8 Incredible Sånna Incredible Sånna   [v 8] 2140/1 B 0 g 258
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2100/10 B 4 15.0 38
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-5 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 8] 2160/10 C 5 17.5 432
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2140/3 C 0 g 339
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-6 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 8] 2140/5 C 5 17.3 183
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-2 Loc Xavier Loc Xavier   [v 10] 2160/11 C 6 15.7 140
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-4 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 7] 2140/3 C 0 16.7 21
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 1640/7 B 4 13.1 217
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-7 Loc Xavier Loc Xavier   [v 10] 2680/10 D 0 17.6 178
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 7] 2140/5 D 3 16.4 41
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-4 Amazing Memory Amazing Memory   [v 5] 2140/1 A 5 16.1 82
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-7 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 8] 2100/8 C 5 17.3 512
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-1 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 8] 2100/2 D 0 15.1g 487
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-9 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 8] 2140/9 C 2 17.1 335
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-7 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 8] 2160/13 B 0 23.3g 185
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-2 Loc Xavier Loc Xavier   [v 10] 2180/9 C 1 16.6 115
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-7 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 7] 2140/4 D 1 15.8 31
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-8 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 8] 1609/5 D 8 14.7 169
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-6 Sonny Bull Sonny Bull   [v 7] 1609/7 C str
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-8 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2640/6 A 4 17.0 31
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-5 Sing of Mars Sing of Mars   [v 12] 2180/11 D 5 17.2 61
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-5 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 8] 2100/7 D str
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-7 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 8] 1609/7 D str
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-2 Knucklehead P.H. Knucklehead P.H.   [v 10] 1609/2 D str
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-9 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 7] 2140/5 D 3 14.7 95
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-4 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 7] 2140/3 D 1 16.2 150
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 7] 1640/7 D 6 17.3g 172
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2140/2 D 1 16.7 83
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-4 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 7] 1640/9 D 0 17.3g 118
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-7 Åtting Hornline Åtting Hornline   [v 10] 2100/12 B str
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-5 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 8] 2660/4 C str
2018-02-22 2018-02-22 Åby-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 7] 2140/2 D 2 16.6 77
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-10 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 8] 2640/1 D 0 19.7g 574
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2140/2 C 3 17.2 234
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-5 Tornado Exclusive Tornado Exclusive   [v 8] 2160/7 D 0 19.4 285
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-3 Kakan Kakan   [v 5] 2140/8 A 5 17.9 169
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-2 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 7] 2140/7 D 3 17.8 25
2018-01-18 2018-01-18 Åby-5 Kakan Kakan   [v 5] 2140/2 C 3 17.2 347
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-2 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 7] 2140/3 D 4 15.9 58
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-4 Felix Am Felix Am   [v 4] 2160/12 C 5 16.6 156
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 8] 2140/9 C 6 16.3 256
2019-12-30 2019-12-30 Åby-5 Loc Ästher Loc Ästher   [s 5] 2140/7 B 7 18.6 239
2019-12-18 2019-12-18 Åby-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 8] 2140/10 D 2 15.7 1354
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-3 Loc Ästher Loc Ästher   [s 5] 2140/1 D 3 18.0 128
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-2 Felix Am Felix Am   [v 4] 2140/4 C 4 17.1 38
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-8 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [v 9] 1660/10 D 8 14.3 407
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-1 Thaiger Exclusive Thaiger Exclusive   [v 8] 2160/5 C 3 15.2 209
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-6 Felix Am Felix Am   [v 4] 1640/10 B 1 14.1 108
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-8 Loc Ästher Loc Ästher   [s 5] 2140/4 D str
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-4 Felix Am Felix Am   [v 4] 2140/12 C str
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-1 Speedy Foxy Vicane Speedy Foxy Vicane   [s 10] 2140/7 B 5 14.8 42
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-1 Amazing Memory Amazing Memory   [v 6] 2140/12 A 0 15.3 329
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 8] 2180/13 D 0 16.2 493
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-10 Loc Ästher Loc Ästher   [s 5] 2140/3 C 3 17.9 147
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-4 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [v 9] 2140/7 D 0 16.9 57
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-1 Loc Ästher Loc Ästher   [s 5] 2140/5 B 6 19.6 267
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2140/8 B 5 14.3 78
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-1 Loc Ästher Loc Ästher   [s 5] 2140/3 D 7 17.1 1079
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-2 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [v 9] 1660/4 C 5 16.2g 40
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-5 Loc Ästher Loc Ästher   [s 5] 2140/4 D 0 21.7g 579
2019-08-01 2019-08-01 Åby-3 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 12] 1640/1 C 0 g 627
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 8] 2140/3 D 4 15.7 230
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-4 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [v 9] 2140/12 D 3 15.0 529
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 8] 2160/9 C 0 17.2g 507
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-3 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [v 9] 2180/9 C 3 15.9 51
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 8] 1640/3 C 4 14.4 197
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-8 Devil Em Devil Em   [v 6] 1640/5 D 0 g 521
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-2 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 8] 2140/5 C 3 16.0 44
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-7 Loc Xavier Loc Xavier   [v 11] 2140/1 C 6 15.5 252
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 8] 2160/6 C 3 15.6 112
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-9 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 8] 2160/9 D 3 15.8 102
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-9 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 9] 2160/7 C 7 17.2 628
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-2 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 8] 2180/13 D 5 16.0 105
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-3 Loc Zatopek Loc Zatopek   [v 9] 2160/2 C 3 18.8 158
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 8] 2180/12 D 2 16.2 61
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 8] 2140/3 D 2 16.8 68
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-2 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 2140/10 D 0 18.7 445
2020-10-01 2020-10-01 Visby-8 Felix Am Felix Am   [v 5] 2140/7 C 0 20.6g 32
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-3 Addiction Addiction   [s 5] 2140/1 C 2 14.8 95
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-5 Felix Am Felix Am   [v 5] 2160/9 B 2 16.4 140
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-8 Dumas Sand Dumas Sand   [v 13] 2200/8 B 4 17.0 40
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-3 Lookahere Lookahere   [v 11] 1640/6 C 5 18.4 164
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-3 Loc Ästher Loc Ästher   [s 6] 2160/7 C 8 17.3g 191
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-3 Loc Ästher Loc Ästher   [s 6] 2140/4 C 0 g 433
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-7 Felix Am Felix Am   [v 5] 2640/10 C 5 16.4 244
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-4 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 8] 2140/3 C 7 16.3 173
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-8 Loc Ästher Loc Ästher   [s 6] 2140/7 B 0 20.1g 191
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-1 The Muffin Man The Muffin Man   [v 7] 1640/8 B 0 20.1g 267
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-1 Loc Ästher Loc Ästher   [s 6] 2140/2 D 0 g 1210
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-6 Felix Am Felix Am   [v 5] 2140/2 C 0 g 189
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-1 Epic Victory Epic Victory   [v 6] 2140/4 D 0 17.5 87
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-8 Epic Victory Epic Victory   [v 6] 2140/1 B 2 17.4g 35
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-8 Epic Victory Epic Victory   [v 6] 2140/5 B 3 17.0 71
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-3 Epic Victory Epic Victory   [v 6] 2140/3 C 4 16.8 106
2020-04-08 2020-04-08 Åby-4 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 2160/5 D 0 16.9g 213
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-7 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 2180/11 D 4 15.9 100
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 2160/6 D 0 g 89
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-7 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 1640/4 D 4 14.5 27
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-5 Felix Am Felix Am   [v 5] 2160/7 A 2 16.1 40
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 2180/8 D 1 15.5 238
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-3 Felix Am Felix Am   [v 5] 2660/6 A 2 17.3 16
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-2 Loc Ästher Loc Ästher   [s 6] 2140/6 C 6 19.2 115
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 2160/5 D 0 16.0 339
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-9 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [v 10] 2140/9 C 0 17.9g 518
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-3 Loc Ästher Loc Ästher   [s 6] 2140/9 C 3 19.1 562
2021-11-08 2021-11-08 Mantorp-8 Sahara Paige Sahara Paige   [s 5] 2140/11 D 0 18.9 733
2021-11-08 2021-11-08 Mantorp-4 Felix Am Felix Am   [v 6] 2140/3 D 5 15.2 709
2021-10-25 2021-10-25 Mantorp-9 Sahara Paige Sahara Paige   [s 5] 2140/9 D 7 18.5 345
2021-10-15 2021-10-15 Solvalla-8 Felix Am Felix Am   [v 6] 2160/6 D 5 16.5 330
2021-10-08 2021-10-08 Kalmar-7 Felix Am Felix Am   [v 6] 2140/6 D 5 15.2 225
2021-04-30 2021-04-30 Kalmar-3 Felix Am Felix Am   [v 6] 2160/8 B 6 16.5 116
2021-03-15 2021-03-15 Kalmar-3 Felix Am Felix Am   [v 6] 2180/11 A 0 20.7g 35
2022-12-17 2022-12-17 Mantorp-5 Sahara Paige Sahara Paige   [s 6] 2140/5 D 0 483
2022-12-11 2022-12-11 Kalmar-7 Felix Am Felix Am   [v 7] 2140/8 D 0 16.5 986
2022-11-14 2022-11-14 Mantorp-8 Felix Am Felix Am   [v 7] 2140/5 C 7 15.9 126
2022-11-14 2022-11-14 Mantorp-7 O'Boy O'Boy   [v 7] 2140/6 C 2 16.1 46
2022-11-03 2022-11-03 Kalmar-3 Felix Am Felix Am   [v 7] 2140/10 D 3 14.4 885
2022-10-09 2022-10-09 Tingsryd-2 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 6] 1609/8 C 2 15.1 210
2022-09-18 2022-09-18 Vaggeryd-6 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 6] 2168/11 C 6 18.3 643
2022-09-12 2022-09-12 Mantorp-5 Addiction Addiction   [s 7] 2140/9 D 0 15.9 884
2022-09-01 2022-09-01 Vaggeryd-8 Felix Am Felix Am   [v 7] 2188/4 D 3 16.5 157
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-5 Sahara Paige Sahara Paige   [s 6] 1646/4 D 0 g 548
2022-08-09 2022-08-09 Vaggeryd-2 Sahara Paige Sahara Paige   [s 6] 2148/1 C 6 16.6 233
2022-07-28 2022-07-28 Vaggeryd-5 Sahara Paige Sahara Paige   [s 6] 2148/5 A 2 17.3 100
2022-07-12 2022-07-12 Vaggeryd-8 Sahara Paige Sahara Paige   [s 6] 2148/3 D 0 21.6g 56
2022-06-19 2022-06-19 Vaggeryd-7 Staro Next Move Staro Next Move   [h 6] 2148/8 C 3 14.6 221
2022-06-19 2022-06-19 Vaggeryd-3 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 6] 2148/4 D 3 17.6 413
2022-06-06 2022-06-06 Kalmar-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 13] 2200/11 A 5 15.4 65
2022-04-30 2022-04-30 Vaggeryd-6 Felix Am Felix Am   [v 7] 2148/4 D 8 15.1 250
2022-04-30 2022-04-30 Vaggeryd-2 Anemon Anemon   [s 9] 2168/6 C 4 18.1 124
2022-04-18 2022-04-18 Vaggeryd-6 Felix Am Felix Am   [v 7] 2148/4 D 0 g 352
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-7 Felix Am Felix Am   [v 8] 2140/4 D 6 15.5 1252
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-6 Ribaude Ribaude   [v 10] 2180/9 C str
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-5 Empty Pocket Empty Pocket   [s 4] 2140/8 D 8 18.6 644
2023-11-27 2023-11-27 Mantorp-6 Empty Pocket Empty Pocket   [s 4] 2140/7 D 0 566
2023-11-27 2023-11-27 Mantorp-1 Felix Am Felix Am   [v 8] 2140/1 D 7 15.3 717
2023-11-11 2023-11-11 Mantorp-9 Felix Am Felix Am   [v 8] 2140/12 D str
2023-09-24 2023-09-24 Vaggeryd-9 Akbar Akbar   [v 8] 2148/5 D 0 19.1g 99
2023-09-24 2023-09-24 Vaggeryd-8 Sahara Paige Sahara Paige   [s 7] 2148/8 C 0 18.5 279
2023-09-24 2023-09-24 Vaggeryd-6 Empty Pocket Empty Pocket   [s 4] 2148/4 D 6 18.1 162
2023-08-28 2023-08-28 Mantorp-8 Empty Pocket Empty Pocket   [s 4] 2140/7 C 0 18.2 155
2023-08-15 2023-08-15 Eskilstuna-7 Sahara Paige Sahara Paige   [s 7] 2140/10 D 0 1422
2023-08-15 2023-08-15 Eskilstuna-4 Empty Pocket Empty Pocket   [s 4] 2140/3 C 4 16.3 235
2023-07-29 2023-07-29 Kalmar-9 Runkeeper M.J. Runkeeper M.J.   [s 8] 2160/7 B str
2023-07-29 2023-07-29 Kalmar-4 Empty Pocket Empty Pocket   [s 4] 2140/10 C 0 17.4 182
2023-07-16 2023-07-16 Mantorp-8 Sahara Paige Sahara Paige   [s 7] 1640/1 D 0 g 133
2023-07-16 2023-07-16 Mantorp-7 Red Hot Summer Red Hot Summer   [v 5] 2160/11 A 1 17.6 224
2023-07-16 2023-07-16 Mantorp-4 G.K.Yippi G.K.Yippi   [v 9] 2180/9 D 0 17.1 1596
2023-07-10 2023-07-10 Vaggeryd-7 Empty Pocket Empty Pocket   [s 4] 2148/4 C 2 17.1 289
2023-06-22 2023-06-22 Mantorp-8 Sahara Paige Sahara Paige   [s 7] 2140/1 D 7 18.2 394
2023-06-18 2023-06-18 Vaggeryd-7 Tui Southwind Tui Southwind   [s 5] 2148/11 B 7 15.3 90
2023-06-18 2023-06-18 Vaggeryd-3 G.K.Yippi G.K.Yippi   [v 9] 2148/6 D 7 17.5 838
2023-06-10 2023-06-10 Vaggeryd-8 Felix Am Felix Am   [v 8] 2148/4 D 8 15.2 442
2023-06-10 2023-06-10 Vaggeryd-3 Sahara Paige Sahara Paige   [s 7] 2148/6 C 2 18.1 49
2023-06-05 2023-06-05 Halmstad-1 Empty Pocket Empty Pocket   [s 4] 2140/9 C 3 16.4 727
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-9 Sahara Paige Sahara Paige   [s 7] 2140/2 D 6 17.1 385
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-4 G.K.Yippi G.K.Yippi   [v 9] 2160/10 D 4 18.2 239
2023-05-20 2023-05-20 Tingsryd-8 Sahara Paige Sahara Paige   [s 7] 1609/3 D 0 g 163
2023-05-20 2023-05-20 Tingsryd-7 G.K.Yippi G.K.Yippi   [v 9] 1609/4 D 7 15.3 75
2023-05-11 2023-05-11 Åby-6 Felix Am Felix Am   [v 8] 2640/7 D 0
2023-04-21 2023-04-21 Kalmar-7 G.K.Yippi G.K.Yippi   [v 9] 2140/2 D 2 17.8 447
2023-03-20 2023-03-20 Mantorp-1 G.K.Yippi G.K.Yippi   [v 9] 2140/2 D 6 18.4 557
2023-02-20 2023-02-20 Mantorp-9 Felix Am Felix Am   [v 8] 2140/11 D 5 17.9 702
2023-02-20 2023-02-20 Mantorp-6 Sahara Paige Sahara Paige   [s 7] 2140/4 D 0 19.3 762
2023-01-02 2023-01-02 Mantorp-4 Felix Am Felix Am   [v 8] 2140/6 D 6 17.6 922
2024-05-11 2024-05-11 Tingsryd-7 Felix Am Felix Am   [v 9] 1609/3 D 7 17.0 219
2024-04-20 2024-04-20 Vaggeryd-7 Felix Am Felix Am   [v 9] 2148/3 C 0 g 104
2024-03-26 2024-03-26 Kalmar-8 Empty Pocket Empty Pocket   [s 5] 2140/8 A 0 18.6 77
2024-03-26 2024-03-26 Kalmar-6 Felix Am Felix Am   [v 9] 2140/6 D 7 14.9 367ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se