V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högst..


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.
Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högsta klassen, med två procent av spelet i ryggen.
Ett färskt exempel på att det kan räcka med en skräll för att dra upp värdet rejält på V75.
Men det säger sig själv att skrällvinnarna också är de mest svårfunna.
Finns det då någon genväg för att hitta en sådan?
Lördagens omgång är speciell eftersom det rör sig om STL-finaler. Det innebär att sex av sju avdelningar på V75 avgörs över 2 140 meter autostart.
I databasen travfakta.se finns alla svenska travlopp som körts sedan 2010.
Av dessa har 477 avgjorts över aktuella förutsättningar inom V75 på Solvalla.
Och här finns det ett startspår som verkligen sticker ut.

Skyhög ROI
Spår 11 bakom startbilen har nämligen varit överlägset bäst ur ett spelarperspektiv.
Enligt travfakta.se har hästar från spår 11 i autostartslopp över 2 140 meter i V75 på Solvalla haft en ROI (Return of Investment) på extrema 136 procent.
Omräknat i kronor innebär det att den som spelat 100 kronor på varje häst med dessa förutsättningar kunnat hämta ut över 14 500 kronor i nettovinst.
Anledningen är inte att hästar från spår 11 vunnit mest (även om 12 i segerprocent från bakspår är synnerligen anmärkningsvärt) utan att vinnarna därifrån betalat ett snittodds på 11,66.
Jämför det med spår 1 där segerprocenten är jämförbar, men snittoddset på 5,76 gör att ROI istället hamnar på låga 64 procent.

Håll koll på strykningar
Värt att påpeka är att det här inte är någon effekt av att bakspåren generellt skulle vara gynnade i denna typ av lopp.
Faktum är att spår 9 och 10 visar allra sämst ROI med smått katastrofala 46 respektive 39.
Så den som vill ta fasta på denna statistik och söka lördagens skrällar från spår 11 måste vara noga med att inget av dessa spår blivit struken. En häst som stryks ner från spår 11 till spår 10 halverar sin segerchans, samtidigt som snittoddset sjunker.
På samma sätt så mer än fördubblar en häst från spår 12 sin segerchans om denne stryks ner till spår 11.
Den som söker en spik kan titta på spår 4, utgångsläget med högst segerprocent (14) och näst högst ROI (96).

Robin Johansson, Kanal 75


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast t..


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast två system överlevt V64® på Östersundstravet.
Det ena var inlämnat i Kvarnbergsplan Tobak i Huddinge, kostade över 2 000 kronor och gav 924 446 kronor i återbäring.
Det andra var spelat via atg.se och gav 860 900 kronor tillbaka på satsade 120.

Kanal 75


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderb..


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderbyt på Vincennes.
Med 13 segrar på 14 starter och enda förlusten från bakspår mot världseliten i Hugo Åbergs Memorial spelades hästen till storfavorit i premiären på fransk mark.
Men något stämde inte den dagen och det blev platt fall efter galopp på upploppet, vilket istället öppnade banan för Power och Robert Bergh att spurta hem segerchecken värd drygt två miljoner kronor.
På fredagen kan den danskfödde, norsktränade och svenskägde segermaskinen få sin revansch.
Ecurie D. har hunnit slicka såren med en enkel seger på hemmaplan för sin tränare Frode Hamre, som denna gång överlåter tömmarna till Björn Goop.
- Han såg väl kanske ändå inte ut som bäst heller senast på Bjerke. Jag hoppas att man har slipat till det. Jag har sett bilder på ett jobb efter det på Bjerke där hästen såg mycket bättre ut så han kommer att vara i klart bättre författning på fredag. Men det får inte miss-stämma mycket med ryggar och sådant eftersom det är så många bra hästar med i det här loppet, funderar Anders Malmrot.

Motbud med toppspår
Ecurie D. har aldrig sett pressad ut vid någon av sina segrar på svensk mark, men fredagens uppgift försvåras av att spårdatorn drog fram bricka 10, samma läge som i Hugo Åbergs, och gav Power betydligt förmånligare spår 2.
Robert Berghs snart niofaldige miljonär följde upp triumfen i Paris med att kvala in till Breeders’ Crown-finalen, där han emellertid fick nöja sig med femtepriset bakom stallkamraten Hail Mary.
I samma final slutade Brother Bill tvåa. Timo Nurmos' kriterietvåa har precis som i fjol prickat toppformen sent på säsongen och ser ut som ännu en het utmanare från utmärkta spår 5.
Tuffare utgångslägen blev det för loppets övriga två förgrundsgestalter.
Jerry Riordans nästan sjufaldige miljonär Aetos Kronos har inte startat sedan fjärdepriset i Europaderbyt och lär komma med laddade batterier, men måste likt favoriten inleda från bakspår.
Ytterspår bakom vingen blev det för fältets enda sto, Daniel Redéns färska Breeders’ Crown-vinnare My Lady Grace.

Banan stängd för publik
Fredagskvällen med toppsport i kombination med lördagens finaler på V75 var tänkt att bli en publikmagnet när programmet lades, men av detta blir förstås intet sett till den aktuella smittspridningen i landet.
- Vi kan inte ta emot folk på restauranger. Vi har endast öppet stallbacken som vår arbetsplats, i övrigt är det inga ytor öppna. Tyvärr väldigt beklagligt, men vi får hoppas att 2021 blir lite bättre, konstaterar Anders Malmrot.
Första start för fredagens tävlingar med V64 sker 18.20 medan Solvalla Grand Prix placerats som lopp 8 med start 20.56.

Kanal 75


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser ..


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser till Solvalla med en av sina favorithästar och det är Chablis Ribb som har börjat karriären väldigt bra. Det treåriga stoet har sprungit in över en miljon kronor under sitt första år på tävlingsbanan och varit med i flera stora finaler. Hon blev trea i E3-finalen över medeldistans bakom vinnande Barbro Kronos och galopperade sedan bort sig från innerspåret i korta E3. I Oaks blev hon oplacerad
– 11 Chablis Ribb (V86-4) har gjort det väldigt bra i år men haft lite stolpe ut i de här stora finalerna. Hon hade en febersläng veckan innan en av finalerna och sedan i korta E3 galopperade hon enda gången hittills i karriären. Innerspåret var lite för löst och hon tappade fästet vänster bak och galopperade. Annat är hon väldigt travsäker, säger Leif Witasp.
– I övrigt tycker jag att hon har haft mycket skitspår och dåliga lägen så det är fantastiskt bra gjort att ha sprungit in en miljon i år. Och trots att hon har bommat i finalerna. Men det här är en väldigt fin häst som är lättfotad och lättplacerad. Hon är startsnabb och har hållit en jämn och god form hela säsongen.
Vad säger du om loppet som hon vann på Romme senast?
– Hon gick ner en hel del i klass där och kunde köras till ledningen. Det blev en ganska lätt seger med en hel del krafter kvar. Jag drog aldrig tussarna på henne och petade inte ens på hästen.
– Jag tycker att hon fortfarande känns fantastiskt fräsch och fin och därför får hon starta på. Det börjar bli lite dåliga förhållanden att träna på och då kan hon lika gärna få starta när hon känns så fin. Får vi lite snö hemma så ska vi ge henne en rejäl vinterträning inför nästa säsong. Hon är så positiv hästen och vill alltid träna och är alltid på bra humör, fortsätter Rättviks-tränaren.

”Blir inte förvånad om hon vinner”
På onsdag har Chablis Ribb spår elva i den fjärde V86-avdelningen. Hon körs av tränare Witasp som inte tycker att hästen är borta trots det sämsta utgångsläget.
– Löser det sig och jag kommer vettigt på det kanske jag kan få en hygglig rygg. Hon är ju startsnabb och följer lätt med i ryggar så jag hoppas att det kan bli en hyfsad position trots läget. Stämmer det under vägen tror jag att hon kan vara med där framme. Normalt blir det väl svårt att vinna men jag blir inte förvånad om hon skulle göra det. Det är lite ojämna hästar med och hon har mött och slagit flera av dem. Vi ändrar inget, barfota fram igen, säger Leif Witasp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens f..


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.
300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens final och det är ett mycket fint fält vi får se med svenske mästaren Very Kronos som favorit från ett niondespår och ett koppel fina travare framför.
Succéhästen From The Mine - som på kort tid tagit en plats i eliten - ställs mot sitt tuffaste motstånd hittills i sitt åttaåriga liv. Umåkers store lille stjärna blev spårvinnare och har tuffa motståndare utanför sig i form av Johan Untersteiners Cyber Lane och Jerry Riordan-tränade Zarenne Fas.
Very Kronos räknas som landets bästa häst för dagen men sinkas av ett spår i det andra ledet bakom bilen.
- From The Mine själv känner ju inga begränsningar, det är vi människor som står för det. Han har hela tiden struntat i motstånd och vilka startspår han haft och lär fortsätta med det. Allt har ju gått så lätt för honom i år och han vann sin tredje start i guld enkelt enkelt. Jag tror From The Mine blir hyperfarlig även i det här loppet, säger amatören Catarina Norqvist.

Genombrottet för ett år sedan
Solvallas finaler i mörka november. Det var den här tävlingsdagen i fjol brunskimmeln From The Mine klev fram och presenterade sig på allvar för travpubliken med segern i silverfinalen.
I år har hästen vunnit ytterligare en silverfinal, under Bergsåkers V75-dag i juni.
På Gävletravet i mitten av oktober tog åttaåringen sin första seger i sitt tredje försök i guld.
På vägen till lördagens final genrepade hästen i ett V86-lopp för högsta klassen på Bergsåker i förra veckan där det handlade om ledning från start till mål.
Mats Djuse körde hästen för första gången.
- Magnus har kört det senaste året men fick bestämma sig tidigt att köra Zarenne Fas åt Jerry Riordan i finalen på lördag. Då var det inte svårt att låta Mats köra i stället på Bergsåker, det är ju två mycket kompetenta kuskar de här bröderna. Nu fick Mats bekanta sig med From The Mine inför den här finalen och det känns skönt.
From The Mine skar mållinjen med "massor" av krafter sparade i generalrepetitionen på Bergsåker enligt tränaren
- Han var inte tagen det minsta lilla men fick ju sitta i fred i spets där ska sägas. Men alla lopp ska köras och de andra valde att inte köra mot honom i det loppet. Mats tyckte att det var lite av ett intervalljobb och hästen var rejäl hela vägen och gick 1.08,8 sista 700 meterna. Det är ganska starka papper i november, hur du än vrider och vänder på det.

Första för Stall Grå?
Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst har körts sedan 1960 på Solvalla.
Vandringspriset – pampiga silverhästen – blir någons egendom först när samma hästägarkonstellation vunnit loppet tre gånger.
Något endast Scandal Plays och Xanthes ägare lyckats med. Då med samma hästar dessutom.
From The Mine ägs av familjen Moliis i Umeå som kallar sig ”Stall Grå” efter färgen på flera av deras hästar. Familjen kan ta sin första inteckning i Silverhästen på lördag.
- Oavsett hur det går så har han en fantastisk säsong bakom sig. Den här hästen gör oss aldrig besvikna. Vi älskar ju den här hästen och tycker att han är magisk och all den här uppståndelsen runt honom inte bara i Umeå utan i hela landet gör oss väldigt stolta, säger Catarina.
Överdrivet kan man säga att knatten inte är stort större än statyetten han tävlar om på lördag. En profil med sitt vägvinnande trav – det flyter! – och stora lugg på toppen av en liten kropp.
- Det stämmer att han inte ser ut som travare på den här nivån normalt gör. Men han är större än vad folk tror, så jag bara måste mäta honom snart. Kroppen är liten men han har verkligen långa ben. Sedan är han lite överrörlig i sina leder och överhuvudtaget  överrörlig hela han. Så han behöver inte lägga energi på så mycket annat än att springa, och springa och tävla och träna är det roligaste han vet!
From The Mine lever högt på sin startsnabbhet och eftersom ni tror att han kan vara med och göra upp om segern måste ni väl kalkylera med att det blir ledningen igen?
- Det är klart att vi siktar på ledningen, och det är klart att vi har tänkt köra där. Det kommer att kosta jäkligt mycket att köra mot honom kan jag säga. Visst ska det vara bra chans på spets. Vi kör samma i utrustningsväg som tidigare. 
Johan Untersteiner har spåret närmast utvändigt med startkatapulten Cyber Lane. Det ser upplagt ut för körning när bilen släpper…
- Ja, det kommer det säkerligen att bli - och då är frågan när Cyber Lane vill ge sig.
I det publika tipset Fem Tippar V75 spikar du din egen häst i V75-6. Kaxigt!
- Det där är lite dubbelt för mig. Det var nämligen mina söner som ville spika i det tipset och fick som de ville. Mina barn tror väldigt mycket på sin mamma och det är ju roligt, ha ha! Jag tror också jättemycket på min häst men hade väl kanske garderat honom lite med någon ytterligare för att vara lite säkrare. Trots allt är det ju ett stenhårt motstånd han ställs mot. Men som sagt, From The Mine struntar i motstånd, han är där för att ha roligt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-7 Mys Elden Mys Elden   [v 9] 2660/11 4 31.8 1000
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-5 Autoland Autoland   [v 5] 2140/7 0 20.1 676
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-7 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 6] 1640/1 0 14.0 266
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-7 Autoland Autoland   [v 5] 1640/9 3 16.7 1496
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-4 Lord of Malela Lord of Malela   [v 9] 2140/9 0 22.5 591
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-3 Mys Elden Mys Elden   [v 9] 2180/10 8 31.9g 101
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-6 Mys Elden Mys Elden   [v 9] 2140/7 0 29.8g 530
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-7 Autoland Autoland   [v 5] 2160/12 0 22.9 1089
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-8 Mys Elden Mys Elden   [v 9] 2140/10 2 29.0 258
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-9 Lord of Malela Lord of Malela   [v 9] 2140/7 7 19.3 618
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-6 Autoland Autoland   [v 5] 2140/4 0 17.8 1244
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-8 Mys Elden Mys Elden   [v 9] 2160/4 3 28.1 131
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-5 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 6] 2140/12 2 17.4 58
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-1 Mys Elden Mys Elden   [v 9] 2660/12 6 27.6 733
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-3 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 6] 2140/3 7 15.0 474
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-3 Mys Elden Mys Elden   [v 9] 2660/11 5 28.2 521
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-9 Mikaela Malela Mikaela Malela   [s 9] 2140/2 str
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-4 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2140/3 D 0 g 489
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-7 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2640/1 D 5 29.1 573
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-7 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2180/8 A 4 27.7 354
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-9 Autoland Autoland   [v 6] 2140/14 C 0 19.3 540
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-4 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 7] 2140/8 C 0 19.6 433
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-3 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2140/9 D 0 28.9 1115
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-2 Lord of Malela Lord of Malela   [v 10] 1640/3 D 6 17.3 300
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-8 Autoland Autoland   [v 6] 2140/4 D 0 19.6 96
2016-09-16 2016-09-16 Romme-11 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 7] 2140/12 B 8 17.0 124
2016-09-16 2016-09-16 Romme-5 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2680/9 C 0 28.0 292
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-5 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 3160/3 D 0 1745
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-4 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2650/1 D 3 28.2 593
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-4 Källna Bitten Källna Bitten   [s 6] 2140/9 D 6 19.4 884
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-8 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2660/2 D 4 26.5 866
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-10 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 7] 2140/2 D 7 17.3 206
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-6 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 1640/7 D 4 25.3g 946
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-11 Lord of Malela Lord of Malela   [v 10] 2160/11 D 0 18.5 819
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-11 Lord of Malela Lord of Malela   [v 10] 1640/7 D 8 17.1 776
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-1 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2140/8 D 3 28.1 505
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-1 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2148/2 D 6 30.1g 251
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-8 Autoland Autoland   [v 6] 2120/4 D 0 18.8 433
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-7 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 7] 2100/6 C 6 18.7 114
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-7 Autoland Autoland   [v 6] 1640/11 D 8 24.0g 531
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-6 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2650/2 D 5 28.2 459
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-4 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 7] 1640/5 D 0 14.1 236
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-8 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2140/5 D 4 28.2 192
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-9 Lord of Malela Lord of Malela   [v 10] 1640/2 D str
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-8 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 7] 2148/2 D 6 17.9g 66
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-6 Autoland Autoland   [v 6] 2650/3 D 4 22.0 222
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-5 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2650/2 D 5 29.1g 388
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-3 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 7] 2140/5 C 0 15.7 259
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-6 Autoland Autoland   [v 6] 2160/14 D 6 18.2 516
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-9 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 7] 2160/8 C 2 16.5 100
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-1 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2660/5 B 0 29.7g 688
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-5 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 7] 2160/8 B 3 19.4 57
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-7 Autoland Autoland   [v 6] 1640/6 B 7 19.5 80
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-7 Autoland Autoland   [v 6] 1640/6 B 0
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-4 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 1640/2 C 4 28.0 252
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-2 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 7] 2140/10 C 0 18.5 242
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-8 Autoland Autoland   [v 6] 2140/10 C 7 16.8 348
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-4 Broadwitj Broadwitj   [v 7] 2140/14 B str
2016-02-19 2016-02-19 Romme-6 Autoland Autoland   [v 6] 2140/12 C 0 17.5 2297
2016-02-05 2016-02-05 Romme-8 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2140/6 D 5 25.7 798
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-10 Autoland Autoland   [v 6] 2140/2 B 6 16.8 324
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-8 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 7] 1640/4 D 0 15.4 742
2016-01-22 2016-01-22 Romme-7 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 1660/8 D 0 27.3 1333
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-3 Autoland Autoland   [v 6] 2160/12 D 6 16.8 1287
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-4 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 7] 2140/12 C 0 18.8 643
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-2 Autoland Autoland   [v 6] 2660/11 D 0 19.3 962
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-1 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2160/8 D 4 30.9 333
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-6 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 8] 2140/3 D 6 17.9 244
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-5 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 8] 2140/3 D 0 17.9g 776
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-7 Mys Elden Mys Elden   [v 11] 2140/1 D 0 g 1128
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-5 Mys Elden Mys Elden   [v 11] 2140/11 D 0 g 1066
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-5 Autoland Autoland   [v 7] 1640/3 D 0 18.2 350
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-3 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2160/8 D 0 24.1 352
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-7 Mys Elden Mys Elden   [v 11] 2660/10 D 0 27.8 2193
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-2 Autoland Autoland   [v 7] 1660/5 D 0 17.8 645
2017-01-07 2017-01-07 Romme-8 Mys Elden Mys Elden   [v 11] 2640/7 D 0 27.8 1777
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-10 Autoland Autoland   [v 7] 2180/14 D 6 18.2 960
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-7 In Love Pointer In Love Pointer   [s 5] 2140/5 C 1 15.9 70
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-1 In Love Pointer In Love Pointer   [s 5] 2140/8 A 1 16.7 86
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-3 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 7] 2140/6 C 3 17.3 89
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-3 In Love Pointer In Love Pointer   [s 5] 2140/9 B 3 18.7 60
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-7 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 7] 2140/10 C 5 17.9 255
2018-11-16 2018-11-16 Romme-3 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 7] 1640/10 D 0 15.1 354
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-3 In Love Pointer In Love Pointer   [s 5] 1640/1 D 0 15.7 383
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-7 In Love Pointer In Love Pointer   [s 5] 1640/3 C 3 16.0 362
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-4 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 7] 1640/1 D 1 15.2 243
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-4 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 9] 1640/2 D 0 16.5 936
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-3 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 7] 2160/7 D 0 17.0g 944
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-7 In Love Pointer In Love Pointer   [s 5] 2160/9 C 6 17.5 205
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-9 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 7] 1640/4 D 8 18.0g 117
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-9 Autoland Autoland   [v 8] 2160/6 C 0 g 2136
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-7 Bus Å. Bus Å.   [s 5] 2140/9 D 0 17.2 453
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-9 Heathcliff Heathcliff   [v 4] 2140/4 C 8 18.7g 278
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-5 In Love Pointer In Love Pointer   [s 5] 2140/8 D 6 17.1 630
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-4 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 7] 2140/8 D 7 17.3g 685
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-5 In Love Pointer In Love Pointer   [s 5] 2160/9 C 0 19.3g 545
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-1 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 7] 2120/9 C 4 16.7 591
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-7 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 9] 2100/4 D 0 17.6g 748
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-1 Vännfors Pil Vännfors Pil   [v 4] 2100/6 C 8 41.9g 276
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-6 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 9] 2100/11 D 6 19.6 1051
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-3 Autoland Autoland   [v 8] 2100/3 C 5 19.8 269
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-7 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 9] 2100/3 D 0 18.7 574
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-10 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 9] 2140/4 C 8 17.2 400
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-4 Autoland Autoland   [v 8] 1640/1 D 7 15.8 937
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-5 Autoland Autoland   [v 8] 1640/6 D 0 16.6 233
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-3 Autoland Autoland   [v 8] 2140/5 D 6 18.9 147
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-5 Autoland Autoland   [v 8] 1640/9 D 3 17.4 1030
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-4 Autoland Autoland   [v 8] 1640/5 D 7 19.8 618
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-4 Autoland Autoland   [v 8] 2160/7 D 0 17.7 956
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-3 Autoland Autoland   [v 8] 1660/4 D 6 17.1 1191
2018-02-02 2018-02-02 Romme-3 Mys Elden Mys Elden   [v 12] 2680/9 C 5 29.0 565
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-3 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 8] 1640/11 D 0 19.6g 1651
2019-11-26 2019-11-26 Romme-2 In Love Pointer In Love Pointer   [s 6] 2140/12 A str
2019-11-26 2019-11-26 Romme-7 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 8] 2140/1 C 6 16.8 228
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-1 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 8] 2140/6 C 7 19.3g 1122
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-4 Autoland Autoland   [v 9] 1640/8 D 0 19.3 616
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-7 In Love Pointer In Love Pointer   [s 6] 1660/7 B str
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-9 In Love Pointer In Love Pointer   [s 6] 1640/5 D 6 16.0g 131
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-6 Sid Dox Sid Dox   [v 9] 3180/9 D 0 g 2284
2019-08-10 2019-08-10 Romme-9 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 8] 2140/3 D 0 17.2 1557
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-1 Sid Dox Sid Dox   [v 9] 2180/5 D 4 26.3 183
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-2 Autoland Autoland   [v 9] 1640/1 D 5 16.4 607
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-4 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 8] 1640/3 D 0 g 236
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-9 Autoland Autoland   [v 9] 2140/6 D 0 19.8 1701
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-2 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 8] 1640/10 D 7 14.6 509
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-1 Sid Dox Sid Dox   [v 9] 2500/4 D 6 26.9 858
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-4 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 10] 2060/10 D 6 16.4 1385
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-3 Sid Dox Sid Dox   [v 9] 2060/7 D 0 27.2 387
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-5 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 10] 2500/6 D 3 17.6 491
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-4 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 8] 1640/10 D 7 14.2 895
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-4 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 10] 2100/6 D 7 18.4 1211
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-7 Mys Elden Mys Elden   [v 13] 2120/6 D 0 29.8g 879
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-7 Sid Dox Sid Dox   [v 9] 2640/8 D 6 27.3 1631
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-5 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 8] 1640/6 D 1 18.4 359
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-1 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 8] 2140/1 D 3 15.7 155
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-4 In Love Pointer In Love Pointer   [s 6] 2640/4 C 4 17.9 102
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-5 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 8] 2160/5 D 6 17.0 441
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-6 Mys Elden Mys Elden   [v 13] 2640/3 D 0 33.8 918
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-4 In Love Pointer In Love Pointer   [s 6] 2140/4 C 4 15.7 99
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-5 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 8] 2140/5 D 4 15.9 212
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-9 Autoland Autoland   [v 9] 1640/4 D 0 18.5 853
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-4 In Love Pointer In Love Pointer   [s 6] 2160/3 C 0 17.5g 94
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-9 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 8] 2180/7 C 5 16.5 282
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-8 In Love Pointer In Love Pointer   [s 6] 2140/2 D 0 17.2g 73
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-9 In Love Pointer In Love Pointer   [s 6] 2140/1 C 0 16.8 176
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-4 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 8] 2140/1 D 8 16.5 428
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-7 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 8] 1640/1 D 5 17.4 568
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-4 Lina Tooma Lina Tooma   [s 5] 2140/4 C 0 19.3 812
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-9 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2140/5 D 0 18.2 1739
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-4 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2140/11 D 0 15.9 1245
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-1 Lina Tooma Lina Tooma   [s 5] 2140/4 B 3 19.1 71
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-3 Lina Tooma Lina Tooma   [s 5] 2140/6 C 8 18.5 676
2020-10-20 2020-10-20 Romme-2 Light My Fire Light My Fire   [s 4] 2140/12 C 0 25.0g 473
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-3 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2140/1 D str
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-3 Lina Tooma Lina Tooma   [s 5] 2140/9 C 7 16.8 638
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-4 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2160/9 C 2 15.9 641
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-7 Light My Fire Light My Fire   [s 4] 1640/7 D 2 16.8 87
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-1 Lina Tooma Lina Tooma   [s 5] 2140/6 D 5 17.6 378
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-6 Light My Fire Light My Fire   [s 4] 2140/8 C 2 19.7 528
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-1 Light My Fire Light My Fire   [s 4] 2140/1 D 5 18.7 246
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-3 Lina Tooma Lina Tooma   [s 5] 2140/2 D 3 101
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-10 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2140/3 D 6 16.0 921
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-1 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2140/1 D 6 15.8 451
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-5 Lina Tooma Lina Tooma   [s 5] 2160/9 C 7 20.9g 106
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-4 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2140/6 D 0 17.4 252
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-3 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2160/7 C 5 16.5 249
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-8 Lina Tooma Lina Tooma   [s 5] 2140/2 C 2 19.5 148
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-1 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2140/12 D 7 16.2 338
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-6 Light My Fire Light My Fire   [s 4] 2140/1 B 5 23.0g 181
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-2 Lina Tooma Lina Tooma   [s 5] 2140/4 D 2 20.7 498
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-7 Light My Fire Light My Fire   [s 4] 1640/1 D 8 20.4 484
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-9 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 1640/3 D 3 15.7 171
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-8 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2180/9 C 0 18.0 666
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-2 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 11] 2140/11 D str
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-8 Autoland Autoland   [v 10] 2140/9 D 0 18.8 640
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-2 Lina Tooma Lina Tooma   [s 5] 2100/1 D 0 22.2 159
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-6 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2120/11 C 2 18.1 330
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-8 Autoland Autoland   [v 10] 2180/8 D 4 17.9 613
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-1 Light My Fire Light My Fire   [s 4] 2140/4 C 6 22.1 114
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-5 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 1660/4 C 6 15.5 291
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-9 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2140/4 D 0 16.8 2322
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-2 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2140/11 B 0 18.3 169
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-4 In Love Pointer In Love Pointer   [s 7] 2140/6 B 8 18.1 53
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-6 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2140/3 C 8 16.4 117
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-2 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2140/7 B 2 15.9 141
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-7 In Love Pointer In Love Pointer   [s 7] 2140/5 B 2 16.9 58
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-9 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2640/1 D 7 16.7 1911
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-4 In Love Pointer In Love Pointer   [s 7] 2640/1 B 0 18.3 342
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-3 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2140/9 C 6 18.2 218
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-3 In Love Pointer In Love Pointer   [s 7] 2640/3 C 7 19.3 53
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-4 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2160/9 D 0 16.7 2165
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-1 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 11] 2140/1 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-10 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2140/11 C str
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-5 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 11] 2160/5 C 0 18.9 716
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-4 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2140/14 D 4 17.7 211
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-5 Autoland Autoland   [v 10] 1640/7 D 0 17.4 1345
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-4 Autoland Autoland   [v 10] 2660/13 D 0 20.1 2611
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-9 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 11] 2140/1 D 0 16.9 1425
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-10 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2160/15 D 8 18.4 4644
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-5 Bloody Valentine Bloody Valentine   [s 9] 2140/15 D 8 20.8 1094
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-10 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 11] 2140/12 B 0 17.7g 546ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se