Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


I OS-hockeyn blev det 3-1 till Sverige. Några timmar senare kom den finska revanschen i det första av de två årliga kallblodsloppen p&ari..


I OS-hockeyn blev det 3-1 till Sverige.
Några timmar senare kom den finska revanschen i det första av de två årliga kallblodsloppen på Vincennes.
I en tät upploppsduell lyckades nämligen smygkörde Josveis och Antti Ojanperä snuva tappre Jan-Olov Persson-tränade Tand Tuff, som hade gått en rejäl slutrepa till grepp från tredje par utvändigt för gästkörande Jean Philippe Monclin.
Det innebar den första finska segern i något av de två årliga kallblodsloppen i Paris sedan 2012.
Tiden för vinnaren blev 1.25,3/2 100 meter autostart och belöningen nästan 100 000 kronor.

Flera galopper
För övriga svenskar gick det sämre.
Jörgen Westholm och Eldvin galopperade under attack i början av slutsvängen och samma öde drabbade Hallsta Vinnex och Magnus O Jonsson i utgången av densamma.
Gustav E. och Henrik Svensson knep fjärdepriset från tredje par invändigt, knappt slagna av finske Mökin Tähti – fältets minst spelade häst.
För de betrodda norrmännen blev det platt fall sedan favoritspelade Ask Eld galopperat från start och Sondre Jerkeld lyckats bäst som femma.
På torsdag drabbas de tolv exotiska gästerna från norr åter samman i Paris.

Seger för Westholm
Jörgen Westholm behövde emellertid inte lämna Vincennes tomhänt då han i loppet innan styrt sin franskfödde femåring Diaghilev till första segern på den franska nationalarenan. En triumf värd drygt 150 000 kronor på tiden 1.13,6/2 100 meter autostart.
Dagens huvudattraktion Criterium des Jeunes för treåringar gick till Frederic Prat-tränade stoet Folelli efter en vaken styrning av Alexandre Abrivard som slank ner i ledarryggen kilometern från mål och spurtade förstapriset på nästan 900 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Några 15 miljoner till en ensam vinnare blev det inte.Men väl dryga halvmiljonen till 14 vinnande system under söndagens GS75-tävlingar fr&..


Några 15 miljoner till en ensam vinnare blev det inte.
Men väl dryga halvmiljonen till 14 vinnande system under söndagens GS75-tävlingar från Halmstadtravet.
Noterbart var att våra nordiska grannar tog nästan halva åttarättspotten då tre system från vardera Norge och Finland prickade alla rätt.
Bland de åtta vinnande svenska systemen förtjänar ett särskilt omnämnande, nämligen det som lämnades in på atg.se till en kostnad av 20 kronor och fick 526 414 kronor tillbaka.
Bland de finska fanns en likvärdigt system, 28 rader belönades med 522 356 kronor.

Kanal 75


”Årets Häst” är den finaste utmärkelse som kan gå till en travhäst i Sverige.De fyra nominerade för 2017 ä..


”Årets Häst” är den finaste utmärkelse som kan gå till en travhäst i Sverige.
De fyra nominerade för 2017 är i bokstavsordning Cyber Lane, Propulsion, Readly Express och Twister Bi - vilka alla svarade för exceptionella säsonger på tävlingsbanan.
Men vem förtjänar priset och att bli evigt ihågkommen i travsportens rullor?
Det kan var och en påverka genom att rösta på sin favorit.
Svenska Hästsportjournalisters Klubb röstar fram övriga vinnare på Hästgalan på Stockholm Waterfront Congress Center på fredag 23 februari, men när det gäller ”Årets Häst” får alla intresserade en chans att rösta.
Röstning kan ske för en avgift per telefon eller gratis via aretshast.se, där man också kan läsa mer om tävlingen.
Enda kravet för att få rösta är att man är över 18 år.
Bland de röstande lottas 20 priser ut, där högsta vinsten är en VIP-resa till Elitloppet 2018 för två personer, till ett värde på 10 000 kronor.


Tidigare vinnare ”Årets Häst”

År Häst (tränare)
1958 Earl Bulwark (Uno Swed)
1959 Locomite (Gunnar Nordin)
1960 Adept (Kurt Mattsson, a)
1961 Julienne (Sören Nordin)
1962 Julienne (Sören Nordin)
1963 Julienne (Sören Nordin)
1964 Julienne (Sören Nordin)
1965 Pluvier III (Gunnar Nordin)
1966 Shatter Way (Birger Widell)
1967 Kentucky Fibber (Knut Lindblom)
1968 Kentucky Fibber (Knut Lindblom)
1969 Lyon (Olle Elfstrand)
1970 Lyon (Olle Elfstrand)
1971 Ego Boy (Ingemar Olofsson)
1972 Lyon (Olle Elfstrand)
1973 Ego Boy (Ingemar Olofsson)
1974 Grain (Stig H Johansson)
1975 Opal H. (Gunnar Nordin)
1976 Wiretapper (Sören Nordin)
1977 Express Gaxe (Gunnar Axelryd, a)
1978 Pershing (Berndt Lindstedt)
1979 Pershing (Berndt Lindstedt)
1980 Mustard (Sören Nordin)
1981 Dartster F. (Olle Hedin)
1982 Dartster F. (Olle Hedin)
1983 Legolas (Thomas Nilsson)
1984 The Onion (Stig H Johansson)
1985 Meadow Road (Torbjörn Jansson)
1986 Utah Bulwark (Stig H Johansson)
1987 Callit (Karl O Johansson)
1988 Callit (Karl O Johansson)
1989 Mack Lobell (John-Erik Magnusson, a)
1990 Peace Corps (Stig H Johansson)
1991 Peace Corps (Stig H Johansson)
1992 Ina Scot (Kjell P Dahlström)
1993 Ina Scot (Kjell P Dahlström)
1994 Copiad (Erik Berglöf)
1995 Ina Scot (Kjell P Dahlström)
1996 Zoogin (Åke Svanstedt)
1997 Kramer Boy (Johnny Takter)
1998 Viking Kronos (Lutfi Kolgjini)
1999 Fridhems Ambra (Ove Ousbäck, a)
2000 Victory Tilly (Stig H Johansson)
2001 Scarlet Knight (Stefan Melander)
2002 Victory Tilly (Stig H Johansson)
2003 Järvsöfaks (Jan-Olov Persson)
2004 Järvsöfaks (Jan-Olov Persson)
2005 Järvsöfaks (Jan-Olov Persson)
2006 Going Kronos (Lutfi Kolgjini)
2007 Commander Crowe (Petri Puro)
2008 Commander Crowe (Petri Puro)
2009 Torvald Palema (Åke Svanstedt)
2010 Iceland (Stefan Melander)
2011 Brioni (Joakim Lövgren)
2012 Sebastian K. (Åke Svanstedt)
2013 Nahar (Robert Bergh)
2014 Maharajah (Stefan Hultman)
2015 Delicious U.S. (Daniel Redén)
2016 Nuncio (Stefan Melander)

Kanal 75


 V75 avgjordes på Axevalla och hemmahästen Southwind Feji var omgångens största favorit. Trots att hon stod med 20 meters tilläg..


 V75 avgjordes på Axevalla och hemmahästen Southwind Feji var omgångens största favorit. Trots att hon stod med 20 meters tillägg över sprinterdistans blev det en imponerande lätt seger. Fjolårets segerrikaste häst i Sverige tog sin åttonde raka triumf när hon bara blåste ner konkurrenterna i en virvlande spurt. Hon fick fin draghjälp ut på slutvarvet av Legoholm Zon som drog fram Southwind Feji innan Mikael J Andersson lossade sin kanon i utgången av sista kurvan. Då small det bara till när det femåriga stoet blåste förbi de andra. Segertiden blev nya rekordet 1.13,4 och tränaren Pär Hedberg var glad och stolt över sin stjärna.
- Hon är helt otrolig och det var väldigt skönt. Jag tyckte att hon var 20 meter bättre än de som stod 20 meter före, sa Pär Hedberg.

”Hade kunnat fortsätta ett varv till”
Även segerkusken Mikael J Andersson var mycket imponerad.
- Det är en underbar häst, så enkelt är det. Hon har en fantastisk motor och inställning att det nästan är sjukt alltså. Det small ju bara till och hon joggade förbi dem. Hon hade nog kunnat fortsätta ett varv till i samma fart, sa Mikael J Andersson.
- Det löste sig klockrent för hästen och mig under vägen och det kändes bra. Det var gött för hästen och inte bara att styra fram varje gång. Jag kan aldrig drömma om att jag har kört någon som är bättre än den här. En härlig individ.

Dubbelseger för Nurmos
V75-tävlingarna inleddes med en ny succé för Timo Nurmos som har superform på stallet. Nu var Nurmos hästar etta och tvåa i V75-1. Favoriten Linus Boy infriade förväntningarna och övertog ledningen ut ur första kurvan. Han fick bestämma tempot och höll säkert undan i en snabb avslutning för Johnny Takter. Tvåa blev stallkamraten Global Satisfaction som spurtade mycket bra till andraplatsen efter ett års uppehåll.
- Jag hade förhoppningar att han skulle få det här loppet. Han fick en rätt så vettig start och jag vet att han är stark och säljer sig dyrt. Det är en väldigt trevlig häst och för ett år sedan var han lite stressad men nu tycker jag att han har fått ett väldigt fint psyke så där har de gjort ett bra jobb med honom. Det är en rejäl häst, berömde Johnny Takter.
Innan V75 startade kördes ett försök i Gulddivisionen och där blev det också seger för Timo Nurmos. Det var storfavoriten Sir Ratzeputz som vann hur enkelt som helst för Erik Adielsson trots en resa utvändigt om ledaren. Förstapriset var hela 200 000 kronor.

Stor glädje för Stellan
Proffstränaren Stellan Lundqvist, som tidigare var skötare till stjärnhästen Conny Nobell, fick uppleva stor glädje i V75-2. Han både äger och tränar Chantilly som tog tredje raka segern för Carl Johan Jepson. Efter en perfekt resa i andra par utvändigt avgjorde hon knappt den sista biten i en tät slutstrid.
- Det känns helt fantastiskt. Man sliter hårt och jobbar i träsket så det här är jätteskönt, sa Stellan Lundqvist.
- Vi fick en bra start och rygg på en av de värsta konkurrenterna. Men tempot var jag inte nöjd med och jag var i valet och kvalet 1200 kvar om jag skulle gå till dödens. Men jag satt kvar och vet att hon går till mål men hade inte så mycket kräm kvar. Hon hängde ner lite i sista sväng och bröt ut kort före mål men var först, sa Carl Johan Jepson.

”Arsenal en liten kämpe”
Arsenal var bara bäst i V75-3 när han klev runt sina konkurrenter från bricka elva. Efter en inledning i kön valde Peter Untersteiner att sända fram Arsenal utvändigt om ledaren mitt i loppet och det var ett vinstgivande drag. Han kämpade säkert ner ledande Earn N’Burn över upploppet.
- Det är en liten kämpe det här, det är lite ponnystorlek på honom. Han har en härlig inställning och gör verkligen ett bra jobb varje gång han är ute. Han var riktigt fin i dag och det var därför jag körde som jag gjorde. Jag tänkte att han är nog riktigt i ordning för han var så spänstig och fin i värmning och provstarter, sa Peter Untersteiner.

Mattias första V75-seger
Mattias Hansson tog sin första V75-seger när han styrde in Jordan Lee G.L. i lärlingsloppet. Han körde resolut för ledningen och tog över från Flashing Victory ut ur första kurvan. Han fick sedan bestämma i långsamt tempo innan han skruvade upp farten igen successivt på slutvarvet. In på upploppet kom luckan för Flashing Victory från rygg på ledaren och hon utmanade rejält hela vägen in i mål men Jordan Lee G.L. höll undan knappt.
- Det känns helt underbart. Planen var att köra i ledningen men sedan fick jag inte av huvan upploppet ner så jag var lite orolig där. Men det gick ju vägen ändå, sa Mattias Hansson.

Kevin skrällde med Mr Perfect
Kevin Oscarsson levererade en riktig smällkaramell i V75-5 med Mr Perfect, som tränas av pappa Jim. Kevin serverade sin häst en perfekt resa samtidigt som Rafiki Fri gick fram och satte färg på loppet genom pressa hårt på storfavoriten Sambuca Knight. Den sistnämnde var tidigt slagen och lämnade in redan halvvarvet kvar. När Kevin Oscarsson lät Mr Perfect spela ut sin speed över upploppet bet det bra och segern blev lätt.
- Det här är en häst som pappa har trott väldigt mycket på men det har strulat mycket med skador. Men nu är han riktigt på g.
- Det var oerhört skönt för det har gått lite trögt för mig nu ett tag och det har inte riktigt stämt som det gjorde hela förra året. Man blir lite frustrerad över det och jag kan erkänna att jag hade inte självförtroendet på topp innan men fick en riktigt bra känsla hela loppet, sa Kevin Oscarsson.
V75 avslutades med andrahandsfavoriten Always On Time och Johnny Takter. Han kördes resolut till ledningen och trots en tuff inledning höll hästen storstilat undan till slut och vann säkert.
Sju rätt på V75 gav 186 663 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Tillsammans med polarna Per Linderoth och Anders Malmrot var Stefan Persson på plats för att se matchen i Östersund på torsdagskvälle..


Tillsammans med polarna Per Linderoth och Anders Malmrot var Stefan Persson på plats för att se matchen i Östersund på torsdagskvällen. Persson är ett stort Arsenal-fan och fick se sitt favoritlag vinna med 3-0. Linderoth och Malmrot, båda bördiga från Östersund, fick se sitt favoritlag vara utan chans mot de övermäktiga motståndet.
- Det var rätt så väntat. Kompisarna hade inte mycket att säga efteråt. Det var lugnt. Arsenal var det bättre laget och det var inget snack, säger Stefan Persson.

”Ser Arsenal varje år – härlig stämning”
När vi når honom under fredagen är han kvar i Östersund och är och tittar på lunchtravet. Persson har haft Arsenal som sitt favoritlag i många år.
- Det har jag haft så länge jag kan minnas. Jag försöker att komma iväg till England varje år och se en match. Det är fantastiskt roligt och en härlig stämning på matcherna. Jag ska åka och se returen nästa vecka med grabbarna, säger Persson.
- Det var även en härlig stämning på matchen i går och vi var ute en sväng efteråt. Det var mycket Arsenal-fans här, runt 1500 och på matchen var det fullsatt med 8000 i publiken. Alla var glada och det var inga bråk.

”Var riktigt bra vid segern senast”
Lördagens V75-omgång på Axevalla kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 47 miljoner kronor enbart på sju rätt. Stefan Persson har tre hästar till start och mest betrodd är Wingait Erik som kommer från en V75-seger. Han körs av Henriette Larsen, som vann med honom senast.
- Wingait Erik (V75-4) var riktigt bra vid segern efter ett tufft förstavarv. Det var väldigt bra gjort att kunna vinna som han gjorde med bra spänst i steget. Hästen har svarat bra på lite omlagd träning och är härdad i V75 där han har startat varje gång senaste månaderna. Nu är det ett chansartat läge men jag tycker ändå att han är min bästa chans i omgången. Inga ändringar.

”Vann överlägset – toppform”
- Cantona Mearas (V75-7)
vann överlägset senast och har toppform. Man ska tänka på att det var i ett enklare gäng och nu är det klart tuffare emot. Men det ska ändå bli spännande att prova i V75 igen när han är så bra i ordning. Den korta distansen är ett litet frågetecken eftersom han mest har startat över lång distans. Men det ser ut att kunna bli hård körning på flera händer som kan gynna min häst. Vi får hoppas på överpace. Inga ändringar, jänkarvagn och helstängt huvudlag som senast.
- Bonnies Celebrity (V75-7) har också väldigt bra form och höll starkt från dödens senast. Han har tränat jättebra efteråt och allt tyder på att han kommer att göra ett bra lopp. Men hästen är beroende av en smygresa för att komma till sin rätt och får han ryggar att gå i så är han långt framme. Han kommer att gå med ett norskt huvudlag den här gången. Jag tycker inte att någon av mina hästar är borta, säger Stefan Persson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Svensk Travsports hemsida berättar på torsdagen om Valberedningens förslag till ny styrelse i Svensk Travsport.För första gången..


Svensk Travsports hemsida berättar på torsdagen om Valberedningens förslag till ny styrelse i Svensk Travsport.
För första gången föreslås en kvinna bli ordförande i Svensk Travsport.
Valberedningen föreslår Marjaana Alaviuhkola som ny ordförande efter Hans Ljungkvist.
Marjaana Alaviuhkola är i dag vice ordförande i ST och hon har varit styrelseledamot sedan 2010.
Valet till ny styrelse för Svensk Travsport sker på fullmäktigemötet på Solvalla 25 april 2018.
Valberedningen föreslår omval på Marjaana Alaviuhkola, som tillika alltså föreslås bli ny ordförande efter Hans Ljungkvist, och Lina Bertilsson.
Till ersättare för Hans Ljungkvist och Arendt Cederqvist som båda avböjt omval, föreslår Valberedningen nyval på Anders Källström och Marcus Persson.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-5 Tango P.V. Tango P.V.   [v 3] 2100/9 5 16.3 684
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-9 Pepe di Jesolo Pepe di Jesolo   [v 6] 2140/6 5 13.3 291
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-9 Pepe di Jesolo Pepe di Jesolo   [v 6] 2160/9 1 16.0 293
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-7 Star di Poggio Star di Poggio   [s 4] 2640/10 4 17.3 62
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-9 Rosy Lor Rosy Lor   [s 5] 2140/11 0 17.3g 1891
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-5 Caddie Icon Caddie Icon   [v 5] 2140/11 0 g 132
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-3 Caddie Icon Caddie Icon   [v 6] 2140/1 D 4 14.8 65
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-4 Britt Hudson Britt Hudson   [s 10] 1640/1 D 0 g 442
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-4 Caddie Icon Caddie Icon   [v 6] 2180/14 A 0 g 25
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-6 Caddie Icon Caddie Icon   [v 6] 2140/4 B 1 16.5 18
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-3 Caddie Icon Caddie Icon   [v 6] 2140/10 C 1 15.1 47
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-4 Britt Hudson Britt Hudson   [s 10] 2140/6 D 0 14.3 858
2016-10-30 2016-10-30 Åby-6 Britt Hudson Britt Hudson   [s 10] 2160/3 C 4 14.7 143
2016-10-13 2016-10-13 Åby-8 Caddie Icon Caddie Icon   [v 6] 2140/5 B 1 13.8 80
2016-09-29 2016-09-29 Åby-7 Caddie Icon Caddie Icon   [v 6] 2140/7 A 0 g 49
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-8 Pepe di Jesolo Pepe di Jesolo   [v 7] 1640/1 A 3 11.2 73
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-5 Zootaren Zootaren   [v 7] 2640/9 C 0 16.1 506
2016-08-18 2016-08-18 Åby-7 Zootaren Zootaren   [v 7] 2140/1 C 0 17.1g 388
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-4 Zootaren Zootaren   [v 7] 2660/5 C 0 19.2g 116
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-2 Zootaren Zootaren   [v 7] 2660/9 B 5 17.6 199
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-12 Zootaren Zootaren   [v 7] 2140/1 A 0 18.4g 81
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-10 Zootaren Zootaren   [v 7] 2140/5 D 1 14.5 143
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-9 Zootaren Zootaren   [v 7] 2100/7 D 2 17.5 289
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-2 Zootaren Zootaren   [v 7] 2140/10 D 4 17.7 228
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-1 Digital Motion Digital Motion   [v 7] 2140/2 B 0 19.6g 253
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-5 Tango P.V. Tango P.V.   [v 4] 2140/12 D 0 18.8g 1089
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-11 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2140/12 B 0 14.8 276
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-9 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 1640/10 D 4 12.7 765
2017-12-28 2017-12-28 Åby-2 Vastaz Font Mil Vastaz Font Mil   [h 3] 2140/4 D 0 18.8g 786
2017-12-14 2017-12-14 Åby-7 Victoria Ek Victoria Ek   [s 3] 1640/7 C 0 14.9 93
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-4 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2140/7 A 2 15.5 47
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-3 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2180/14 A 3 15.0 41
2017-12-07 2017-12-07 Åby-7 Victoria Ek Victoria Ek   [s 3] 2140/12 A 4 16.8 45
2017-12-01 2017-12-01 Åby-5 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2640/4 B 1 16.1 82
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-7 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2180/10 A 0 g 67
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-5 Vincent Horse Vincent Horse   [h 3] 1640/9 C 0 16.5 72
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-7 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2140/11 A 0 g 33
2017-10-25 2017-10-25 Åby-4 Tenerezza Bigi Tenerezza Bigi   [s 5] 1640/2 D 0 13.0 488
2017-09-27 2017-09-27 Åby-5 Victoria Ek Victoria Ek   [s 3] 2140/3 B 0 15.5 152
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-6 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2180/12 A 4 14.5 27
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Peasgood Peasgood   [s 7] 2140/8 D 0 15.1 646
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-9 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 7] 2140/8 D 0 15.4g 793
2017-08-30 2017-08-30 Åby-5 Victoria Ek Victoria Ek   [s 3] 2140/2 B 5 15.3 42
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-5 Tornatore Grif Tornatore Grif   [v 5] 2500/12 A 2 15.8 16
2017-08-24 2017-08-24 Åby-3 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2180/13 A 3 14.2 29
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-12 Une di Poggio Une di Poggio   [s 4] 2140/11 B 4 14.3 71
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-11 Tornatore Grif Tornatore Grif   [v 5] 2140/12 B 0 13.6 287
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-2 Victoria Ek Victoria Ek   [s 3] 2640/12 C 4 14.6 693
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-5 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 7] 2140/4 C 2 14.2 69
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-2 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2140/12 A 4 14.3 49
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-3 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2480/8 A 1 15.9 22
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-8 Uncle di Poggio Uncle di Poggio   [h 4] 2140/8 A 1 16.1 15
2017-08-03 2017-08-03 Åby-4 Une di Poggio Une di Poggio   [s 4] 1640/8 B 2 14.3 118
2017-08-03 2017-08-03 Åby-2 Vivara Dei Rum Vivara Dei Rum   [s 3] 2140/8 B str
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-11 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2140/11 B 1 13.3 58
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-3 Victoria Ek Victoria Ek   [s 3] 2140/12 A 1 16.5 43
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-4 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2140/1 C 0 13.5 84
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-9 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2140/8 C 0 g 43
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-6 Uncle di Poggio Uncle di Poggio   [h 4] 2140/12 C 5 13.7 152
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-9 Une di Poggio Une di Poggio   [s 4] 2100/11 B 0 14.5 362
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-2 Victoria Ek Victoria Ek   [s 3] 2140/7 C 0 17.0g 182
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-8 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2640/5 B 3 15.9 20
2017-06-29 2017-06-29 Åby-3 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 1640/4 B 5 14.2 54
2017-06-27 2017-06-27 Åby-5 Vivara Dei Rum Vivara Dei Rum   [s 3] 2140/7 C 4 17.1 323
2017-06-27 2017-06-27 Åby-2 Une di Poggio Une di Poggio   [s 4] 1640/2 B 4 13.0 83
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-1 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2140/7 A 2 13.6 40
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-7 Uncle di Poggio Uncle di Poggio   [h 4] 2140/12 B 1 16.7 34
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-4 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2140/7 B 5 14.5 73
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-3 Unicum R.L. Unicum R.L.   [h 4] 2140/14 A 0 16.9 123
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-2 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 7] 2140/6 B 5 15.0 105
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-9 Victoria Ek Victoria Ek   [s 3] 1640/5 B 1 13.7 36
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-5 Vivara Dei Rum Vivara Dei Rum   [s 3] 2140/10 B 8 22.7g 29
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-7 Rigoletto Jet Rigoletto Jet   [h 7] 1609/5 B 0 13.3 81
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-3 Une di Poggio Une di Poggio   [s 4] 1609/1 C 0 13.8 174
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-6 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2080/7 C 5 15.7 42
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-1 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2100/9 A 1 16.1 32
2017-06-08 2017-06-08 Åby-7 Tenerezza Bigi Tenerezza Bigi   [s 5] 2640/5 C str
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-8 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2640/7 B 4 15.6g 36
2017-05-04 2017-05-04 Åby-7 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2140/4 B 5 15.9 41
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-5 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 1680/8 A 0 18.0g 36
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-3 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 1640/6 D 4 14.8 156
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-7 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2140/12 D 1 14.4 35
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-5 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2140/3 B 0 g 28
2017-04-06 2017-04-06 Åby-10 Peasgood Peasgood   [s 7] 2140/8 C 5 18.2 255
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-8 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2640/5 D str
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-5 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2180/14 B 1 14.4 24
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-4 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2140/5 B 1 14.4 27
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-11 Rigoletto Jet Rigoletto Jet   [h 7] 1640/4 C 0 13.7 88
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-10 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 7] 2640/1 C 0 15.6 19
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-8 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2140/1 B 1 16.8 31
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-9 Une di Poggio Une di Poggio   [s 4] 2140/9 B 0 g 25
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-9 Rigoletto Jet Rigoletto Jet   [h 7] 1640/10 C 1 12.9 269
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-4 Une di Poggio Une di Poggio   [s 4] 1640/3 B 1 14.0 17
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-1 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2160/5 B 1 15.7 19
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-8 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2140/9 B 1 16.3 18



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se