Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


StartlistaOlympiatravet final 2 140 meter autostart1. Day or Night In – Johan Untersteiner2. Giveitgasandgo – Erik Adielsson3. On Track Piraten..


Startlista
Olympiatravet final
2 140 meter autostart

1. Day or Night In – Johan Untersteiner
2. Giveitgasandgo – Erik Adielsson
3. On Track Piraten – Hans R Strömberg
4. Ringostarr Treb – Wilhelm Paal
5. Lionel N.O. – Göran Antonsen
6. Cruzado dela Noche – Ulf Ohlsson
7. Takethem – Steen Juul
8. Zenit Brick – Björn Goop
9. Titty Jepson – Örjan Kihlström
10. Beau Mec – Carl Johan Jepson
Förstapris: 1 500 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Det har varit bra drag på budgivningen som drog igång i torsdags och kanske är den redan avgjord. Men än finns gott om tid att blanda sig ..


Det har varit bra drag på budgivningen som drog igång i torsdags och kanske är den redan avgjord. Men än finns gott om tid att blanda sig i leken om man vill bli ny ägare till dress, ägarjacka, hjälm, handskar och körspö från den fantastiska segern på Vincennes i januari. Klockan 12.00 måndag 30 april avslutas budgivningen och pengarna går oavkortat till Björntaget, en fond till förmån för barn och ungdomar.

Ola Johansson, Kanal 75


Stefan Melander-tränade Cruzado dela Noche föll med flaggan i topp mot skrällen Beau Mec i lördagens fjärde och sista deltävling i..


Stefan Melander-tränade Cruzado dela Noche föll med flaggan i topp mot skrällen Beau Mec i lördagens fjärde och sista deltävling i Olympiatravet. Den senare blev nionde häst att bli klar för finalen på Åby kommande lördag och på söndagen meddelade Åbytravet att den sista platsen tilldelats Cruzado dela Noche. I Olympiatravets final, som körs över 2 140 meter med autostart, väntar 1,5 miljoner kronor på vinnaren och startspåren lottas senare under söndagen.

Hästarna i Olympiatravets final:
Häst (tränare)
Beau Mec (Lars Wikström)
Cruzado dela Noche (Stefan Melander)
Day Or Night In (Johan Untersteiner)
Giveitgasandgo (Frode Hamre)
Lionel (Daniel Redén)
On Track Piraten (Hans R Strömberg)
Ringostarr Treb (Jerry Riordan)
Takethem (Steen Juul)
Titty Jepson (Vincent Lacroix)
Zenit Brick (Timo Nurmos)

Ola Johansson, Kanal 75


Ferrari B.R. satte i fjol det fantastiska världsrekordet 1.09,9 över 2 100 meter med autostart. Att döma av lördagens årsdebut p&..


Ferrari B.R. satte i fjol det fantastiska världsrekordet 1.09,9 över 2 100 meter med autostart. Att döma av lördagens årsdebut på Forus kommer han låta höra om sig även i år. Per Oleg Midtfjeld tog hand om ledningen med sin flyfotade häst men valde att släppa ifrån sig initiativet till Frode Hamre och Donatomite. I slutkurvan kom luckan och över upploppet seglade Ferrari B.R. ifrån till överlägsen seger.
- Nästa start, om hästen är frisk, blir Copenhagen Cup om tre veckor. Eventuellt deltagande i Elitloppet kan jag inte lova men jag ska överväga det om det dyker upp en inbjudan, sa Per Oleg Midtfjeld enligt rikstoto.no.
Lördagens segertid skrevs till 1.10,6 över 1 600 meter med autostart. Så här långt har Ferrari B.R. vunnit 17 av 20 starter och sprungit in strax över 1,5 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


I fjol flyttades Diamanten från Robert Bergh till Stig H Johansson och det blev som alltid när stjärnhästar flyttas stor uppmärksamhet..


I fjol flyttades Diamanten från Robert Bergh till Stig H Johansson och det blev som alltid när stjärnhästar flyttas stor uppmärksamhet i media. Att Diamanten ställdes mot tidigare stallkamraten Muscle Hustle i årsdebuten kryddade lördagens inledande V75-lopp rejält.
Robert Bergh var också offensiv från start med Muscle Hustle men Erik Adielsson kunde försvara ledningen i en härlig duell första halvvarvet. Efter den snabba inledningen i 1.09-fart dämpades farten rejält på mellanvarvet och i den snabba avslutningen sedan vann Diamanten bekvämt före Muscle Hustle och Makethemark.
Diamanten, som i fjol tjänade över fyra miljoner kronor som fyraåring och bland annat vann Kungapokalen och Sprintermästaren, gav tränaren Stig H Johansson det svar han önskat i årsdebuten.
- Ja, det var riktigt ruggig snabb första trehundring som jag förstår och han såg jättefin ut hästen. Det vart bra ändå när han fick ledningen och fick dämpa tempot så rejält som han fick göra, men det är en riktigt fin häst och han klarar nog att gå tuffare också. Jag är jättenöjd, naturligtvis, sa Stig H Johansson.

”En topphäst”
Solvallatränaren var förstås spänd vilket svar han skulle få av Diamanten.
- Det tillhör den här verksamheten och det är lite grann finessen med det också, att man ska bli lite stressad och att man ska bli lite påtänd när det är stora lopp, speciellt som det var i dag.
Erik Adielsson var förstås också nöjd med svaret Diamanten gav i årsdebuten.
- Han har visat otroligt mycket redan förra säsongen. Det är en riktig motor i honom, han var lugn och fräsch, han var löpvillig, han var perfekt och jag var supernöjd med honom. Han känns som han kan gå på alla distanser. En topphäst helt enkelt.
När Elitloppet kom på tal svarade Erik Adielsson.
- Han kan vara med där om ägarna och Stig vill. Han har den kapaciteten, ingen tvekan om det.

Banrekord och biljett till Olympiatravet
En biljett Olympiatravet stod på spel i Guldbjörken (V75-3) och Beau Mec bjöd på en imponerande långspurt sista 700 som räckte ända till Åbys miljonlopp nästa helg.
I sista sväng såg det ut som att favoriten Cruzado Dela Noche hade avgjort loppet då han bara längde på stegen och kopplade grepp på ledaren Digital Ink. Men över upploppet var Beau Mec starkast och den elvaårige hingsten såg härligt löpsugen ut på nytt banrekord, 1.11,6 över distansen 2 140 meter autostart.
- Det är härligt. Nu får vi ladda för Åby nästa helg. Det är jättestort. Det är kul ha sådana här hästar. Han är bra, sa tränaren Lars Wikström.
Kusken Carl Johan Jepson var förstås också nöjd med en plats i Olympiatravet.
- Han känns fräsch och fin och visar ju kanonform, så varför inte.
- Han var jättebra hästen. Det var bra tempo som vi önskade och han var starkast till slut.
Nio hästar är därmed klara för Olympiatravet: Lionel, Takethem, Ringostarr Treb, Titty Jepson, Giveitgasandgo, On Track Piraten, Zenit Brick, Day Or Night In och Beau Mec.
Kusken Ulf Ohlsson var besviken efter loppet och menade att materialfel kostade honom och Cruzado Dela Noche segern.
- Snöret till rycktussarna fastnade i svansen. Vi förlorade loppet på det med garanti, sa Ulf Ohlsson.

Hattrick för Ulf Ohlsson
Ulf Ohlsson fick revansch i V75-4 och det blev en ren uppgörelse över upploppet mellan stallkamraterna Total Recall i ledningen och Digital Performer där den sistnämnde drog längsta strået. En dubbelseger för tränaren Stefan Melander.
I V75-6 blev det ytterligare en tränarseger för Stefan Melander. Ulf Ohlsson skötte tömmarna bakom favoriten Disco Volante som visade att han numera även klarar att gå i ryggar.
Ulf Ohlsson tog sedan även en tredje V75-seger då han vann V75-avslutningen med Catarina Lundström-tränade Qahar Q.C. Ulf Ohlsson styrde fram utvändigt ledaren 1500 meter kvar i långloppet och sedan var sjuåringen bara starkast.

Banrekord även i Vårbjörken
Månprinsen A.M. var dagens största favorit på V75 men efter tre raka segrar i år kom första förlusten då norske Lome Brage ganska bekvämt kunde hålla undan från ledningen i Vårbjörken (V75-5) tillsammans med Erik Adielsson.
Månprinsen A.M. fick en tung resa fram till positionen utvändigt ledaren och föll ändå med stil i en snabb avslutning.
Jan-Olov Persson tränar numera Lome Brage som även ska arbeta med avel i Sverige.
- Hudiksvalls-luften har gjort bra på en vecka. Jag fick en häst i fint skick. Jag såg att han såg lugn och fin ut i ledningen och vet att han kan flytta på sig när han får ta det lugnt en bit, sa Jan-Olov Persson.
Segertiden på Lome Brage blev 1.20,6 över 1640 meter autostart, nytt banrekord på Umåker.
- Han gjorde det fantastiskt bra. Det här är nästan som att köra varmblod, det här är kallblodens formel 1. Han vann väldigt enkelt på en ruskig tid, sa segerkusken Erik Adielsson.
I V75-2 överraskade 14-oddsaren Cameron Dream tillsammans med Martin P Djuse. Sjätte invändigt blev tredje invändigt dryga 1500 meter kvar, när sedan luckan kom på sista bortre långsidan kunde han sedan ganska enkelt sätta klorna i ledaren Il Diablo över upploppet.
- Jag valde köra på chans och det löste sig bra, konstaterade Martin P Djuse.
Sju rätt på V75 gav 33 945 kronor, sex rätt 349 kronor och fem rätt 37 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


I fjol flyttades Diamanten från Robert Bergh till Stig H Johansson och det blev som alltid när stjärnhästar flyttas stor uppmärksamhet..


I fjol flyttades Diamanten från Robert Bergh till Stig H Johansson och det blev som alltid när stjärnhästar flyttas stor uppmärksamhet i media. Att Diamanten ställdes mot tidigare stallkamraten Muscle Hustle i årsdebuten kryddade lördagens inledande V75-lopp rejält.
Robert Bergh var också offensiv från start med Muscle Hustle men Erik Adielsson kunde försvara ledningen i en härlig duell första halvvarvet. Efter den snabba inledningen i 1.09-fart dämpades farten rejält på mellanvarvet och i den snabba avslutningen sedan vann Diamanten bekvämt före Muscle Hustle och Makethemark.
Diamanten, som i fjol tjänade över fyra miljoner kronor som fyraåring och bland annat vann Kungapokalen och Sprintermästaren, gav tränaren Stig H Johansson det svar han önskat i årsdebuten.
- Ja, det var riktigt ruggig snabb första trehundring som jag förstår och han såg jättefin ut hästen. Det vart bra ändå när han fick ledningen och fick dämpa tempot så rejält som han fick göra, men det är en riktigt fin häst och han klarar nog att gå tuffare också. Jag är jättenöjd, naturligtvis, sa Stig H Johansson.

”En topphäst”
Solvallatränaren var förstås spänd vilket svar han skulle få av Diamanten.
- Det tillhör den här verksamheten och det är lite grann finessen med det också, att man ska bli lite stressad och att man ska bli lite påtänd när det är stora lopp, speciellt som det var i dag.
Erik Adielsson var förstås också nöjd med svaret Diamanten gav i årsdebuten.
- Han har visat otroligt mycket redan förra säsongen. Det är en riktig motor i honom, han var lugn och fräsch, han var löpvillig, han var perfekt och jag var supernöjd med honom. Han känns som han kan gå på alla distanser. En topphäst helt enkelt.
När Elitloppet kom på tal svarade Erik Adielsson.
- Han kan vara med där om ägarna och Stig vill. Han har den kapaciteten, ingen tvekan om det.

Banrekord och biljett till Olympiatravet
En biljett Olympiatravet stod på spel i Guldbjörken (V75-3) och Beau Mec bjöd på en imponerande långspurt sista 700 som räckte ända till Åbys miljonlopp nästa helg.
I sista sväng såg det ut som att favoriten Cruzado Dela Noche hade avgjort loppet då han bara längde på stegen och kopplade grepp på ledaren Digital Ink. Men över upploppet var Beau Mec starkast och den elvaårige hingsten såg härligt löpsugen ut på nytt banrekord, 1.11,6 över distansen 2 140 meter autostart.
- Det är härligt. Nu får vi ladda för Åby nästa helg. Det är jättestort. Det är kul ha sådana här hästar. Han är bra, sa tränaren Lars Wikström.
Kusken Carl Johan Jepson var förstås också nöjd med en plats i Olympiatravet.
- Han känns fräsch och fin och visar ju kanonform, så varför inte.
- Han var jättebra hästen. Det var bra tempo som vi önskade och han var starkast till slut.
Nio hästar är därmed klara för Olympiatravet: Lionel, Takethem, Ringostarr Treb, Titty Jepson, Giveitgasandgo, On Track Piraten, Zenit Brick, Day Or Night In och Beau Mec.
Kusken Ulf Ohlsson var besviken efter loppet och menade att materialfel kostade honom och Cruzado Dela Noche segern.
- Snöret till rycktussarna fastnade i svansen. Vi förlorade loppet på det med garanti, sa Ulf Ohlsson.

Hattrick för Ulf Ohlsson
Ulf Ohlsson fick revansch i V75-4 och det blev en ren uppgörelse över upploppet mellan stallkamraterna Total Recall i ledningen och Digital Performer där den sistnämnde drog längsta strået. En dubbelseger för tränaren Stefan Melander.
I V75-6 blev det ytterligare en tränarseger för Stefan Melander. Ulf Ohlsson skötte tömmarna bakom favoriten Disco Volante som visade att han numera även klarar att gå i ryggar.
Ulf Ohlsson tog sedan även en tredje V75-seger då han vann V75-avslutningen med Catarina Lundström-tränade Qahar Q.C. Ulf Ohlsson styrde fram utvändigt ledaren 1500 meter kvar i långloppet och sedan var sjuåringen bara starkast.

Banrekord även i Vårbjörken
Månprinsen A.M. var dagens största favorit på V75 men efter tre raka segrar i år kom första förlusten då norske Lome Brage ganska bekvämt kunde hålla undan från ledningen i Vårbjörken (V75-5) tillsammans med Erik Adielsson.
Månprinsen A.M. fick en tung resa fram till positionen utvändigt ledaren och föll ändå med stil i en snabb avslutning.
Jan-Olov Persson tränar numera Lome Brage som även ska arbeta med avel i Sverige.
- Hudiksvalls-luften har gjort bra på en vecka. Jag fick en häst i fint skick. Jag såg att han såg lugn och fin ut i ledningen och vet att han kan flytta på sig när han får ta det lugnt en bit, sa Jan-Olov Persson.
Segertiden på Lome Brage blev 1.20,6 över 1640 meter autostart, nytt banrekord på Umåker.
- Han gjorde det fantastiskt bra. Det här är nästan som att köra varmblod, det här är kallblodens formel 1. Han vann väldigt enkelt på en ruskig tid, sa segerkusken Erik Adielsson.
I V75-2 överraskade 14-oddsaren Cameron Dream tillsammans med Martin P Djuse. Sjätte invändigt blev tredje invändigt dryga 1500 meter kvar, när sedan luckan kom på sista bortre långsidan kunde han sedan ganska enkelt sätta klorna i ledaren Il Diablo över upploppet.
- Jag valde köra på chans och det löste sig bra, konstaterade Martin P Djuse.
Sju rätt på V75 gav 33 945 kronor, sex rätt 349 kronor och fem rätt 37 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-5 Tango P.V. Tango P.V.   [v 3] 2100/9 5 16.3 684
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-9 Pepe di Jesolo Pepe di Jesolo   [v 6] 2140/6 5 13.3 291
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-9 Pepe di Jesolo Pepe di Jesolo   [v 6] 2160/9 1 16.0 293
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-7 Star di Poggio Star di Poggio   [s 4] 2640/10 4 17.3 62
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-9 Rosy Lor Rosy Lor   [s 5] 2140/11 0 17.3g 1891
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-5 Caddie Icon Caddie Icon   [v 5] 2140/11 0 g 132
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-3 Caddie Icon Caddie Icon   [v 6] 2140/1 D 4 14.8 65
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-4 Britt Hudson Britt Hudson   [s 10] 1640/1 D 0 g 442
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-4 Caddie Icon Caddie Icon   [v 6] 2180/14 A 0 g 25
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-6 Caddie Icon Caddie Icon   [v 6] 2140/4 B 1 16.5 18
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-3 Caddie Icon Caddie Icon   [v 6] 2140/10 C 1 15.1 47
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-4 Britt Hudson Britt Hudson   [s 10] 2140/6 D 0 14.3 858
2016-10-30 2016-10-30 Åby-6 Britt Hudson Britt Hudson   [s 10] 2160/3 C 4 14.7 143
2016-10-13 2016-10-13 Åby-8 Caddie Icon Caddie Icon   [v 6] 2140/5 B 1 13.8 80
2016-09-29 2016-09-29 Åby-7 Caddie Icon Caddie Icon   [v 6] 2140/7 A 0 g 49
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-8 Pepe di Jesolo Pepe di Jesolo   [v 7] 1640/1 A 3 11.2 73
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-5 Zootaren Zootaren   [v 7] 2640/9 C 0 16.1 506
2016-08-18 2016-08-18 Åby-7 Zootaren Zootaren   [v 7] 2140/1 C 0 17.1g 388
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-4 Zootaren Zootaren   [v 7] 2660/5 C 0 19.2g 116
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-2 Zootaren Zootaren   [v 7] 2660/9 B 5 17.6 199
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-12 Zootaren Zootaren   [v 7] 2140/1 A 0 18.4g 81
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-10 Zootaren Zootaren   [v 7] 2140/5 D 1 14.5 143
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-9 Zootaren Zootaren   [v 7] 2100/7 D 2 17.5 289
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-2 Zootaren Zootaren   [v 7] 2140/10 D 4 17.7 228
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-1 Digital Motion Digital Motion   [v 7] 2140/2 B 0 19.6g 253
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-5 Tango P.V. Tango P.V.   [v 4] 2140/12 D 0 18.8g 1089
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-11 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2140/12 B 0 14.8 276
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-9 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 1640/10 D 4 12.7 765
2017-12-28 2017-12-28 Åby-2 Vastaz Font Mil Vastaz Font Mil   [h 3] 2140/4 D 0 18.8g 786
2017-12-14 2017-12-14 Åby-7 Victoria Ek Victoria Ek   [s 3] 1640/7 C 0 14.9 93
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-3 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2180/14 A 3 15.0 41
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-4 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2140/7 A 2 15.5 47
2017-12-07 2017-12-07 Åby-7 Victoria Ek Victoria Ek   [s 3] 2140/12 A 4 16.8 45
2017-12-01 2017-12-01 Åby-5 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2640/4 B 1 16.1 82
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-7 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2180/10 A 0 g 67
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-5 Vincent Horse Vincent Horse   [h 3] 1640/9 C 0 16.5 72
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-7 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2140/11 A 0 g 33
2017-10-25 2017-10-25 Åby-4 Tenerezza Bigi Tenerezza Bigi   [s 5] 1640/2 D 0 13.0 488
2017-09-27 2017-09-27 Åby-5 Victoria Ek Victoria Ek   [s 3] 2140/3 B 0 15.5 152
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-6 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2180/12 A 4 14.5 27
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Peasgood Peasgood   [s 7] 2140/8 D 0 15.1 646
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-9 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 7] 2140/8 D 0 15.4g 793
2017-08-30 2017-08-30 Åby-5 Victoria Ek Victoria Ek   [s 3] 2140/2 B 5 15.3 42
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-5 Tornatore Grif Tornatore Grif   [v 5] 2500/12 A 2 15.8 16
2017-08-24 2017-08-24 Åby-3 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2180/13 A 3 14.2 29
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-2 Victoria Ek Victoria Ek   [s 3] 2640/12 C 4 14.6 693
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-12 Une di Poggio Une di Poggio   [s 4] 2140/11 B 4 14.3 71
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-11 Tornatore Grif Tornatore Grif   [v 5] 2140/12 B 0 13.6 287
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-5 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 7] 2140/4 C 2 14.2 69
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-2 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2140/12 A 4 14.3 49
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-3 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2480/8 A 1 15.9 22
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-8 Uncle di Poggio Uncle di Poggio   [h 4] 2140/8 A 1 16.1 15
2017-08-03 2017-08-03 Åby-4 Une di Poggio Une di Poggio   [s 4] 1640/8 B 2 14.3 118
2017-08-03 2017-08-03 Åby-2 Vivara Dei Rum Vivara Dei Rum   [s 3] 2140/8 B str
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-11 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2140/11 B 1 13.3 58
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-3 Victoria Ek Victoria Ek   [s 3] 2140/12 A 1 16.5 43
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-9 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2140/8 C 0 g 43
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-6 Uncle di Poggio Uncle di Poggio   [h 4] 2140/12 C 5 13.7 152
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-4 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2140/1 C 0 13.5 84
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-9 Une di Poggio Une di Poggio   [s 4] 2100/11 B 0 14.5 362
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-2 Victoria Ek Victoria Ek   [s 3] 2140/7 C 0 17.0g 182
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-8 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2640/5 B 3 15.9 20
2017-06-29 2017-06-29 Åby-3 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 1640/4 B 5 14.2 54
2017-06-27 2017-06-27 Åby-5 Vivara Dei Rum Vivara Dei Rum   [s 3] 2140/7 C 4 17.1 323
2017-06-27 2017-06-27 Åby-2 Une di Poggio Une di Poggio   [s 4] 1640/2 B 4 13.0 83
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-1 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2140/7 A 2 13.6 40
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-7 Uncle di Poggio Uncle di Poggio   [h 4] 2140/12 B 1 16.7 34
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-4 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2140/7 B 5 14.5 73
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-3 Unicum R.L. Unicum R.L.   [h 4] 2140/14 A 0 16.9 123
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-2 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 7] 2140/6 B 5 15.0 105
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-9 Victoria Ek Victoria Ek   [s 3] 1640/5 B 1 13.7 36
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-5 Vivara Dei Rum Vivara Dei Rum   [s 3] 2140/10 B 8 22.7g 29
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-7 Rigoletto Jet Rigoletto Jet   [h 7] 1609/5 B 0 13.3 81
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-3 Une di Poggio Une di Poggio   [s 4] 1609/1 C 0 13.8 174
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-6 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2080/7 C 5 15.7 42
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-1 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2100/9 A 1 16.1 32
2017-06-08 2017-06-08 Åby-7 Tenerezza Bigi Tenerezza Bigi   [s 5] 2640/5 C str
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-8 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2640/7 B 4 15.6g 36
2017-05-04 2017-05-04 Åby-7 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2140/4 B 5 15.9 41
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-5 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 1680/8 A 0 18.0g 36
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-3 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 1640/6 D 4 14.8 156
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-7 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2140/12 D 1 14.4 35
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-5 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2140/3 B 0 g 28
2017-04-06 2017-04-06 Åby-10 Peasgood Peasgood   [s 7] 2140/8 C 5 18.2 255
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-8 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 6] 2640/5 D str
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-5 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2180/14 B 1 14.4 24
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-4 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2140/5 B 1 14.4 27
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-11 Rigoletto Jet Rigoletto Jet   [h 7] 1640/4 C 0 13.7 88
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-10 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 7] 2640/1 C 0 15.6 19
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-9 Une di Poggio Une di Poggio   [s 4] 2140/9 B 0 g 25
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-8 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2140/1 B 1 16.8 31
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-9 Rigoletto Jet Rigoletto Jet   [h 7] 1640/10 C 1 12.9 269
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-4 Une di Poggio Une di Poggio   [s 4] 1640/3 B 1 14.0 17
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-1 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2160/5 B 1 15.7 19
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-8 Caddie Icon Caddie Icon   [v 7] 2140/9 B 1 16.3 18
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-4 Santiago Kyu Santiago Kyu   [v 7] 2140/3 C 1 13.3 32ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se