V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Spelformer där det betalas ut mer pengar i vinster än det spelas för är naturligt nog ytterst sällsynta.Det gäller först&arin..


Spelformer där det betalas ut mer pengar i vinster än det spelas för är naturligt nog ytterst sällsynta.
Det gäller förstås också hos ATG där även de största V75-jackpotarna brukar skapa tillräckligt med spelhysteri för att vinstavdraget ska ”äta upp” extrapengarna och ge under 100 procent i återbetalning till spelarkollektivet.
Men så är inte fallet på Top 7.
Där har det vid upprepade tillfällen funnits mer pengar att utdela än det spelats för.
Så sent som i lördags landade omsättningen på 1,7 miljoner kronor, vilket innebar 2,0 miljoner i potentiella vinstpengar.
18 januari delades det ut 3 189 814 kronor till spelarna, vid en omsättning på 2 232 698 kronor.
En återbetalning på 143 procent – det vill säga att varje satsad 100-lapp gav 143 kronor tillbaka till spelarna som helhet.
Men just ordet potentiell är nyckeln.
Eftersom Top 7 visat sig vara ett mycket svårt spel så har rollerpott blivit mer regel än undantag.
Den här veckan finns det emellertid en tydlig anledning till varför det ser lättare ut än vanligt.

Mindre än hälften så svårt
Skälet är att det redan på torsdagen inkommit en strykning i Top 7-loppet.
Det gör att chansen att pricka alla rätt mer än fördubblas.
I ett lopp med 12 hästar finns 3 991 680 möjliga vinnarkombinationer.
I ett lopp med 11 hästar krymper dessa till 1 663 200.
Ytterligare en strykning skulle innebära att kombinationerna blir 604 800 och vid nio hästar finns det 181 440 tänkbara utfall.
Dramatiska skillnader som är värda att hålla i huvudet för den som tar sig an uppgiften att hitta sju hästar i rätt ordningsföljd.
Lördagens rollerpott är 1,2 miljoner kronor stor vilket gör att ATG uppskattar att en ensam vinnare ska få 1,5 miljoner.

Vilka hästar är pålitligast?
Som en liten guide på vägen till lördagens miljonpott har vi tittat på hur pålitliga lördagens deltagare varit när det gäller att sluta just bland de sju främsta och skapat en ”ranking” utifrån det.

Häst – procent bland de sju främsta
5 Brandy Flame – 100
1 Ace to Play – 91
4 Vitro Diablo – 83
9 Big Shot – 83
12 Victorious Wine – 82
8 Martin Tooma – 79
7 Ipomea – 75
11 Upcoming Artist 74
3 No Regrets Trot – 71
2 Cayucos – 70
6 Målaresven – 68

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Skandinaverna fortsätter att ta för sig på den väldiga galoppbanan Meydan i Dubai.På torsdagen var Niels Petersen i huvudrollen med t..


Skandinaverna fortsätter att ta för sig på den väldiga galoppbanan Meydan i Dubai.
På torsdagen var Niels Petersen i huvudrollen med tre starthästar där samtliga knep fina prispengar.
Svenske derbytvåan Privilegiado visade betydligt bättre gry än i debuten på asiatisk mark då han spurtade från jumboplats till bronset i Dubai Millenium Stakes för Dane O’Niel.
Grupp 3-motstånd väntade även för svenskfödda Ascot Brass och Carless Whisper. Duon som slutade etta och tvåa i Jockeyklubbens Magic Million i höstas blev nu fyra respektive femma i UAE Oaks.
De totala prispengarna för Petersens trio blev cirka 400 000 kronor.
Susanne Berneklints Master Blaster knep ett sjättepris värt drygt 20 000 kronor i en handicap.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Sybille Tinter har de senaste åren lyckats väldigt bra med ett begränsat material. Hon har haft en segerprocent på 24 respektive 39 procen..


Sybille Tinter har de senaste åren lyckats väldigt bra med ett begränsat material. Hon har haft en segerprocent på 24 respektive 39 procent de senaste åren och Romme-tränaren har nu tio hästar i träning. En av dem är Payet D.E. som hon fick i träning i juli förra året. Hästen kom då från Tyskland och var i det läget spärrad för doping. Sybille Tinter började träna och när det blev klartecken för att hästen fick börja tävla igen blev det galopp i första starten för sin nya tränare. Men därefter har det sanneligen gått som på räls. Payet D.E. har gjort 15 starter för Tinter och tagit sju segrar och fyra andraplatser. Han tog en bejublad V75-seger på Nyårsafton och i senaste starten blåste han runt sina konkurrenter från spår elva.
– Payet D.E. (GS75-7) är allt bara bra med. Jag körde ett lättare jobb med honom i dag (torsdag) och han kändes som vanligt. Han är en riktig latis hemma och vill inte springa fortare än 1.35. Det är ingen träningsstjärna men han känns pigg och glad, säger Sybille Tinter.
– Han är den lugnaste hästen jag har i stallet. Man kan inte tro när man kör honom att han är så bra på banan. Även i värmningen inför loppen är han rullig och sprallig. Däremot i hagen är han alltid pigg och glad och springer med svansen rakt ut. Det är en fantastiskt snäll häst att hålla på och umgås med. Han är med på allt.
– Första segern han tog för mig var i ett Breddlopp på Solvalla i höstas. Sedan har det varit en fantastisk saga och jag är väldigt nöjd med hans utveckling. Trots att han har tjänat mycket pengar på kort tid känns det som att det finns ännu mer utveckling kvar i honom.

”Är ingen fegis – krossade dem”
Söndagens Grand Slam 75-tävlingar avgörs på Solvalla och Payet D.E. blir favorit i den sista avdelningen av miljonspelet. Han har spår nio bakom startbilen och körs av Kim Eriksson över 2640 meter.
– Nu är han lite högre anmäld på pengarna men jag tror nog att han klarar av det ändå. Vi får se vad Kim hittar på därifrån och jag ger inga taktiska tips. Hästen är allround och ingen fegis. Han kan springa en bit och göra jobbet själv om det behövs. Det såg vi senast då han gjorde ett kanonlopp när han blev utskickad i spåren flera gånger på slutvarvet men ändå bara krossade dem.
– Jag är mycket nöjd med min häst och väldigt uppåt. Jag tror att han vinner igen. Det blir inga ändringar utan han går precis som han har gjort i nästan alla sina starter. Det är samma Hybrid-vagn, helstängt huvudlag och rycktussar, säger Sybille Tinter.

”Är bättre än raden – inte helt borta”
Romme-tränaren har ytterligare en häst till start på GS75 och det är Opalis i den sjätte avdelningen som hon kör själv. Sybille Tinter varnar lite för sin häst som haft en del stolpe ut.
– Opalis (GS75-6) har det strulat väldigt mycket för och hon är mycket bättre än resultatraden. Senast valde Kim en lite fel taktik och var tidigt ute i spåren. Det blev för tufft helt enkelt. Gången innan dess satt hon fast med krafter kvar och då valde kusken också fel väg. För tre starter sedan var hon tvåa från dödens på en riktigt fin tid.
– Jag tycker att hon står på tur för en seger och nu har hon fått ett bra läge över kort distans. Det enda som kan bli knasigt är väl att jag kör själv, haha. Hästen är startsnabb och från spår fyra vill jag inte backa utan jag provar från start. Hon möter ett par bra hästar men jag känner mig inte helt borta. Det blir samma Hybrid-vagn som tidigare och sedan har jag ändrat lite på huvudlaget fram och tillbaka. Senast gick hon med ett norskt huvudlag men nu blir det helstängt huvudlag.

Michael Carlsson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskam..


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskamp mellan Norge och Finland.
Det norska laget hade spelarnas förtroende i söndagens första möte, men fick sig en obehaglig överraskning då fältets minst meriterade häst H.V. Tuuri svepte fältet till överlägsen vinst.
Efter den prestationen blev Ossi Nurmonens förvandlingsnummer storfavorit på torsdagen och visade att det inte var någon tillfällighet i händerna på gästkörande Eric Raffin.
Ett speedryck från andra par utvändigt gav flera längders ledning inför upploppet vilket räckte gott och väl för att hålla undan för Magnums Othello och Brenne Banker.
Söndagens segertid blev 1.22,5/2 100 meter autostart för H.V. Tuuri som totalt tjänade cirka 170 000 kronor på sina två segrar.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Be..


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Belina Josselyn och det franska superstoet ställer upp på nytt med sin tränare Jean-Michel Bazire i sulkyn. Hon får bland annat möta stallkamraten, och tillika Prix de France-vinnaren Davidson du Pont, som den är gången körs av Alexandre Abrivard i sulkyn.
Tre svensktränade hästar ställer upp i det här Grupp 1-loppet. Jarmo Niskanens stjärna Earl Simon gör en högintressant start och körs av Franck Ouvrie. Björn Goop kör sin egentränade Short In Cash och Jörgen Westholm startar sin Usain Henna som får Mathieu Mottier i sulkyn.
Däremot saknas Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon, vars nästa start istället blir i Prix de Selection den 29 februari.

Prix de Paris, 4150 meter:
Häst – Tränare – Kusk
1) Short In Cash – Björn Goop – Björn Goop
2) Epic Julry – Jean Paul Gauvin – Jean Paul Gauvin
3) Usain Henna – Jörgen Westholm – Matthieu Abrivard
4) Calaska de Guez – Jean-Michel Bazire – Nicolas Bazire
5) Tessy d’Ete – Philippe Billard – Francois Lagadeuc
6) Chica de Joudes – Alain Laurent – Alain Laurent
7) Earl Simon – Jarmo Niskanen – Franck Ouvrie
8) Tony Gio – Sébastien Guarato – Eric Raffin
9) Delia du Pommereux – Sylvain Roger – Franck Nivard
10) Erminig d’Oliverie – Franck Leblanc – Adrien Lamy
11) Davidson du Pont – Jean-Michel Bazire – Alexandre Abrivard
12) Valko Jenilat – Sébastien Guarato – Paul Philippe Ploquin
13) Belina Josselyn – Jean-Michel Bazire – Jean-Michel Bazire

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


V86-omgången inleddes med en rejäl skräll på Bergsåker då 16-oddsaren Ippon Futura fick luckan från tredje par invä..


V86-omgången inleddes med en rejäl skräll på Bergsåker då 16-oddsaren Ippon Futura fick luckan från tredje par invändigt in mot upploppet tillsammans med Mats E Djuse.
Efter ett högt tempo i täten hela vägen så bet det bra för Ippon Furura när han spelade ut sin speed.
Segern var nummer 13 i den tioårige valackens 120:e start i karriären.
Ippon Futura tränas av pappa Anders Djuse med licens på Östersundtravet.
- Fantastiskt kul! Det finns hästar och så finns det Ippon! Hade det inte varit för honom hade jag inte hållit på med det här längre, vilken kämpe det är. Att han har den här gnistan kvar efter 100 starter. Nu vart det tempo hela vägen och då funkar det på full väg också.
Mats E Djuse var kvällens kusk på Bergsåker och i V86-5 slog han till igen med 31-oddsaren Just Celebration. Från rygg ledaren kunde Mats E Djuse lyfta ut hästen i andra utvändigt genom slutsvängen och sedan avgjorde fyraåringen säkert sista biten över upploppet.

Kihlström tillbaka efter ryggproblem
I V86-2 på Solvalla imponerade Carisma Sisu stort i händerna på Örjan Kihlström.
Örjan Kihlström, som gjorde comeback efter sina ryggproblem, satt nöjd utvändigt om ledande Thela de Glatigne och 100 meter från mål kopplade Carisma Sisu greppet och stack undan nästan retfullt enkelt. Petri Salmela tränar det åttaåriga stoet som vann på 1.12,3 över sprinterdistans med bilstart.
Örjan Kihlström visade för övrigt fin form efter sitt ofrivilliga uppehåll och utanför V86-spelet fick han även segerdefilera med Pasi Aikio-tränade debutanten Lovish och med Timo Nurmos-tränade Linus Boy.
Kvällen bjöd på ett kallblodslopp inom V86-spelet och det blev favoritseger för Demex i V86-3 sedan Wiktor Kylin-Blom kört till spets efter 700 meter. Jan-Olov Persson tränar vinnaren.
Spets och slut blev det även i V86-7 där Jimmy H Andersson dirigerade hela vägen med Ready Lane. Joakim Claesson tränar vinnaren.
V86-4 var ett lärlingslopp över 2640 meter och segern gick till Toujours Vif. Elias Strandberg fick en bra start till spets och sedan blev han avlöst av favoriten Cesar F.C. I sista sväng fick Toujours Vif fritt och var sedan starkast över upploppet. Det var tredje årssegern för den tioårige valacken som tränas av Stig E Pettersson.

Dubbel för Skoglund
En överraskning blev det även i V86-6 där 12-oddsaren Felix Am var rejäl i händerna på Rikard N Skoglund och höll farten starkt över upploppet efter en resa i andra utvändigt till halvvarvet kvar då han fick göra grovjobbet själv. Mantorps Åsa Svensson tränar vinnaren.
Rikard N Skoglund var inte nöjd med det och han slig till även i V86-avslutningen där han svepte till spets med Merritt dryga varvet från mål. Daniel Wäjersten tränar vinnaren.
Fyra system med åtta rätt på V86 belönades med 1 604 504 kronor, sju rätt gav 13 488 kronor och sex rätt 764 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-8 Björli Thor Björli Thor   [v 5] 1680/14 7 33.6g 887
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-5 Björli Thor Björli Thor   [v 5] 2180/13 8 36.0g 407
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-10 Björli Thor Björli Thor   [v 5] 2160/13 7 34.2g 344
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-5 Björli Thor Björli Thor   [v 5] 1660/6 0 32.3g 203
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-7 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2180/14 A 4 34.3 421
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-4 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2180/10 A 0 32.9g 70
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-5 Hibopuman Hibopuman   [s 4] 2140/8 D 0 42.2g 588
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-1 Snöpärla Snöpärla   [s 5] 2160/11 D 7 34.2 581
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-2 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2640/12 A 0 34.3 63
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-7 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2140/14 B 7 29.4 199
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-7 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2180/13 A 8 28.9 141
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-1 Snöpärla Snöpärla   [s 5] 1660/15 D 8 37.7 395
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-6 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2180/14 B 1 29.7 160
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-11 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2140/5 B 0 30.3g 48
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-8 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2140/4 B 2 28.3g 47
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-7 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2160/11 B 2 29.4 155
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-4 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2060/14 A 3 29.7 92
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-4 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2160/12 A 2 31.9g 19
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-2 Hibopuman Hibopuman   [s 4] 1640/3 D 0 42.0g 330
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-8 Snöpärla Snöpärla   [s 5] 2140/1 D 8 37.1 320
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-2 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2180/10 A 3 28.3 329
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-10 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2680/14 A 6 32.3g 250
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-5 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2160/8 C 5 30.6g 1243
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-7 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2180/13 B 0 32.4 196
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-3 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2680/7 B 0 34.5g 146
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-8 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2160/8 D 3 30.8 389
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-4 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2180/9 D 4 34.0 684
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-1 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2180/10 D 0 g 800
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-5 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2160/4 B 0 30.9 171
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-10 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 1640/1 C 5 28.3 421
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-2 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2160/13 B 0 29.2 344
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-4 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 1640/2 D 6 25.7g 644
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-4 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2140/4 D 7 28.3g 306
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-11 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 6] 2180/13 C 0 19.5 919
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-5 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2640/2 D 0 703
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-2 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2100/3 D 3 28.8 351
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-4 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2640/6 C 5 29.5 518
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-3 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2100/5 B 0 g 65
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-3 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2100/5 B 0 30.5 60
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-6 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 1640/15 A 1 27.0 111
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-3 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2180/10 C 3 28.0 539
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-3 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2180/11 C 6 29.7 297
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-2 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2180/14 D 4 31.7 350
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-4 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2180/14 D 4 30.1 300
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-4 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2140/7 D 4 30.4g 127
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-10 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 1640/6 C 0 g 380
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-4 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2640/6 B 0 35.6 122
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-4 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 1640/7 C 0 26.3g 645
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-3 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2160/13 B 6 27.6g 167
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-3 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2160/14 C 0
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-3 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2160/11 B 1 28.7g 98
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-5 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2140/1 D 0 27.1 1001
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-3 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2160/3 D 7 27.7 677
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-4 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2100/2 D 0 30.9g 432
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-2 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2140/3 D 0 28.0 520
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-5 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2140/3 D 8 29.9 546
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-2 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2140/6 D 6 28.5g 338
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-6 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2160/10 D 0 28.6 774
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-5 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 1660/9 A 0 32.8g 464
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-5 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2680/9 A 4 32.0g 336
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-8 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2640/3 D 0 32.8g 203
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-2 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 1660/9 A 4 28.6 177
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-7 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2140/9 B 3 29.7g 91
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-2 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2140/3 B 7 28.9 67
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-6 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2160/8 B 5 29.7g 22
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-1 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2140/13 B 4 29.4g 210
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-5 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2160/7 D 5 26.3 327
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-3 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2160/10 B 6 27.9 464
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-2 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2160/7 D 6 27.6 686
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-2 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2140/9 D 8 27.7 664
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-4 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2160/15 C 0 28.2 271
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-2 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2140/11 B 6 27.3 586
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-1 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2180/11 B 6 32.3g 538
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-5 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2160/8 A 4 28.7 473
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-3 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2160/14 A 0 30.6g 545
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-3 Björli Thor Björli Thor   [v 10] 2160/11 D 4 31.9g 667
2020-01-15 2020-01-15 Östersund-1 Björli Thor Björli Thor   [v 10] 1640/6 D 0 29.0g 157ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se