V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-1 Ispärla Ispärla   [s 12] 1660/10 D

Nyheter för travkusk


Det mesta är redan sagt och skrivet om Ecurie D. Han har vunnit 12 av sina 13 starter och imponerat stort varje gång. När han förlorade var..


Det mesta är redan sagt och skrivet om Ecurie D. Han har vunnit 12 av sina 13 starter och imponerat stort varje gång. När han förlorade var det mot världseliten i Hugo Åbergs Memorial och gjorde kanske sitt hittills bästa lopp i karriären.
- Han spurtade fantastiskt bra från ett dåligt läge. Han har lyft sig ytterligare med det loppet i kroppen, säger Frode Hamre.
Nu tar den norske topptränaren sikte mot Europaderbyt med Ecurie D. som kommer att bli mycket stor favorit.
- Först ska vi väl klara av kvalloppet. Jag har inget att klaga på så visst måste jag tro på seger och sedan får vi tar det som det kommer.

Köpte sig in i loppet
Ecurie D. var inte anmäld till det europeiska storloppet, men ägarna valde att köpa sig in för drygt 200 000 kronor och det är första gången det sker i loppet. Finalen går 16 oktober på Vincennes med två miljoner kronor i förstapris.
- Sedan det blev klart att Ecurie D. kan vara med där så har vi haft det loppet i sikte. Alla förberedelser är jag nöjd med och hästen kändes jättefin i sista jobbet.
Att Frode Hamre har höga tankar om sin fyraåring går inte att ta miste på.
- Jag har haft och har förmånen att träna mycket bra hästar. Jag har aldrig haft en så bra häst som Ecurie D. Det är bara att hoppas att han får vara frisk och utvecklas. Han har kunnande och kapacitet att vara med i de allra största loppen som finns och visst drömmer jag om Elitloppet bland annat. Björn Goop som ofta kör honom säger att det är en ”jävla häst” som har potential att bli en av de bästa i världen och jag kan bara hålla med, säger Hamre.

Sparrar mot Ecurie D.
Frode Hamre har ytterligare två hästar i omgången som han kommenterar så här.
- 7 Admiral Knick (V75-3) är en bra häst som håller mycket bra form för dagen. Senast så var han med i det norska derbyt och hade ett dåligt startspår och hamnade nere i kön. Han spurtade starkt som femma och jag var helt nöjd med honom. Nu är han ute på lite djupt vatten och har ett dåligt spår. Jag är nöjd om han kan få med sig lite pengar.
- 15 Ble du Gers (V75-7) var jag väldigt nöjd med vid segern senast på Bjerke. Gången innan var han lite tam på Solvalla utan att jag vet riktigt varför. Han känns väldigt fin i jobben och tränas mycket tillsammans med Ecuire D. och de sparrar varandra. Den långa distansen passar, men jag tycker att loppet blev väldigt tufft och det blir inte lätt att plocka in alla tillägg. Jag är nöjd om han kan vara bland de tre.

Fotnot: UET Grand Prix (Europaderbyt) är ett insatslopp där alla Europafödda hingstar och ston får vara med. Första insatsen betalas av respektive lands nationsförbund men därefter måste hästägarna själva fylla på med två ytterligare insatser. Den tredje och sista insatsen (500 euro) betalades i början av augusti.

Joakim Brundin, Kanal 75


Mantorp var värd för måndagens V64-tävlingar och i avslutningen var det dags för finalen av Sikta mot stjärnorna. Balsamine Font ..


Mantorp var värd för måndagens V64-tävlingar och i avslutningen var det dags för finalen av Sikta mot stjärnorna. Balsamine Font var storfavorit för sin tränare Björn Goop och det visade sig vara minst sagt befogat. Hon var totalt överlägsen när hon bara flög ifrån sina konkurrenter över upploppet. Efter att ha bidat sin tid i fjärde par utvändigt, kom Goop glidande ute i tredjespår i rygg genom slutkurvan och gav sin häst kort senare full anfallsorder. När Goop vred ut Balsamine Font small det bara till. I ett märkligt speedryck bjöd det treåriga stoet på en våldsam uppvisning och såg ut att ha kunnat fortsätta springa en bra bit till. Hon gick med full fart över mål och det såg ut att finnas gott om krafter kvar på tiden 1.13,2/2140a. Det var en häftig uppvisning som hette duga när Balsamine Font tog sin tredje raka seger.
Monark Newmen vann snabbloppet för Ulf Ohlsson genom att ha öppnat snabbt till ledningen och sedan fått bestämma tempot. Ulf Ohlsson väntade i det änge med att köra undan så att inte Romanesque skulle få chansen i tid från rygg på ledaren. Luckan kom sent omsider men då gick det inte att röra Monark Newmen och Fredrik Perssons häst vann säkert på tiden 1.12,0/1640a. Detta efter en avslutning på 1.10 sista 400 metrarna.
Storfavoriten Pacific Face och Giuseppe Lubrano var helt överlägsen i det inledande stayerloppet över 3640 meter.
Favoriterna radade sedan upp sig på V64 och sex rätt betalade blott 140 kronor. Det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed väntar en dubbeljackpot under tisdagkvällen då Axevalla är värd för V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var Matteus Lillieborg i ATG Live som meddelade nyheten under måndagskvällen. Revelation, som har sprungit in 1,7 miljoner kronor hos Per Nordstr..


Det var Matteus Lillieborg i ATG Live som meddelade nyheten under måndagskvällen. Revelation, som har sprungit in 1,7 miljoner kronor hos Per Nordström, byter tränare. I fjol gjorde hästen succé hos Jägersro-tränaren då duon vann Svensk Uppfödningslöpning tillsammans. Den här treåringssäsongen har inte varit lika lyckad och Revelation tog sig inte vidare till Kriteriet efter att ha underpresterat i försöket..
Ägaren T&T Project Management Konsulting KB, väljer nu att flytta hästen till Robert Bergh.
– Ägaren flyttar alla sina sex hästar från oss, förutom Revelation handlar det om två tvååringar och tre stycken ettåringar. Enligt ägaren behövdes miljöombyte, säger Per Nordström till Travronden.

Kanal 75


Han är välkänd inom travet genom sin pappa Berndt ”Bil-Berndt” Arvidsson och sin syster Annika Goop. Håkan Arvidsson är en..


Han är välkänd inom travet genom sin pappa Berndt ”Bil-Berndt” Arvidsson och sin syster Annika Goop. Håkan Arvidsson är en viktig kugge i stall Goops verksamhet och är inte bara morbror till Björn utan lite av hans högra hand och både delaktig och ansvarig för stora delar av den dagliga verksamheten på Lökene gård utanför Kil. Man kan räkna upp mängder av bra hästar som Håkan Arvidsson och hans familj har fött upp och tränat fram genom åren. Håkan räknar snabbt upp några stycken när vi inleder intervjuen.
– Jag kan ju säga att de som har utmärkt sig mest så är det Tiba Lavec som var med i alla stora finaler och vann Breeders Crown, och Psycho som även hon vann Breeders Crown-finalen och var med i Kriteriet och var tvåa i en E3-final. Sedan har vi Pebbly som vann Oaks och det var Annika som födde upp henne, och Miss Sixty som var trea i Stochampionatet och tvåa i Breeders Crown. Pernod var en annan bra häst som var med i alla stora finaler och detsamma gäller Bryssel. Jag kan räkna upp många fler men det här var ett litet axplock, säger Håkan Arvidsson.
– Jag har varit med länge i gamet och fått fram många topphästar genom åren. Men i år vet i fasiken om jag inte har fått fram den bästa. Det är ju heller ingen stor uppfödning jag bedriver utan jag brukar ligga runt sju, åtta fölston per år. En del har jag ihop med Björn och just nu är det sex ston som vi har totalt.

”Är något alldeles speciellt – har en makalöst teknik”
Hästen som Håkan syftar på är den bästa heter San Moteur och är en av favoriterna till Kriteriet. Den treårige hingsten är obesegrad efter fem starter och kan nu vinna landets största lopp för treåriga hästar. Som om inte det vore nog är Håkan även uppfödare och delägare i Circus som är finalist i Oaks. Hästarna tränas av Björn Goop men Håkan Arvidsson är synnerligen delaktig i både träning och matchning.
– Visst fan är det stort. Att vara både uppfödare och ägare till två hästar i de här klassiska loppen är helt otroligt och jag kör dessutom dem i jobben. San Moteur sa jag tidigt, redan i januari, februari, att jag trodde det var något för årgångsloppen. Det kändes tidigt att det var något alldeles speciellt, menar Håkan.
Vad är det som gör San Moteur så bra?
– Han är så jäkla komplett och är både startsnabb och stark. Han har även visat att han är otroligt snabb och det såg man framförallt på Valla näst senast när hästen avslutade 1.08,5 sista 800 metrarna och var nere i 1.06-fart genom sista sväng utan att Björn körde för fullt med honom.
– Så hästen är otroligt kvick i benen och styrkan har han på härstamningen via Ready Cash och det finns även Tenor du Baune på mödernet i ledet där bakom. Men framförallt har han en makalöst teknik när han springer.

”Vunnit med krafter kvar varje gång”
San Moteur debuterade på tävlingsbanan den 8 juni och ståtar nu med fem raka segrar inför Kriteriet. Han vann försöket enkelt och har övertygat stort varje gång.
– Han har varit väldigt fin hela tiden under uppträningen och även om han aldrig testades av som tvååring så kändes det att han var väldigt obrukad i varje jobb. Hästen har gjort allting rätt men att det skulle bli så här bra det kunde man inte ens fantisera om, säger Håkan.
– Björn tar sällan till några stora ord men han tycker att hästen är otroligt bra och har aldrig behövt tömma honom någon gång. Han har kört till och avgjort loppen och vunnit med krafter kvar varje gång.
Vad säger du om San Moteurs insats i försöket till Kriteriet?
– Han hade ju ett dåligt spår som gjorde att man blev lite orolig i början men hästen är ju snabb ut och stack emellan och fick tredje par utvändigt. Sedan satt han där i några hundra meter innan Björn styrde på för han ville inte att tempot skulle bli för lågt. Han gick fram i dödens och körde till 300 kvar och avgjorde lätt. Det var väldigt bekvämt.
– Jag kör jobben med hästen och han gick ett jobb i dag (måndag) på morgonen och var fin. Det känns som att han håller sig fräsch och mjuk hela tiden.

”Kapacitet för att vinna Kriteriet – lättare balans nu”
Såväl Kriteriet som Oaks avgörs i år på lördagen på Solvalla under kriteriehelgen. Loppen ingår i V75-spelet under lördagen och San Moteur startar från ett perfekt läge med spår två bakom startbilen. Han körs av Per Lennartsson då Björn Goop har dragit på sig en avstängning över just den här dagen.
– Det var olyckligt att han blev avstängd och på så vis blir det lite grus i maskineriet. Björn har kört hästen hela tiden och känner honom men jag litar väldigt mycket på Per Lennartsson. Han är så otroligt lugn och sansad och tar vara på chansen. Jag tror att han fixar det här och hästen är rätt så okomplicerad.
Vad är feelingen att San Moteur vinner Kriteriet (V75-6)?
– Han har onekligen kapacitet för att göra det. Men det är jättesvårt att vinna Kriteriet och det är så mycket som måste klaffa genom vägens gång. Det är ett stenhårt lopp och skulle hästen vara bland de tre är jag otroligt nöjd. Hittills har allt gått enligt planen i alla fall och jag är väldigt nöjd med hästen, säger Håkan Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Han har ju faktiskt gått med PG-skor sedan i våras på framfötterna och med järnskor bak. Det är en rätt så tung balans och man kan säga att det är som en träningsbalans. Men Björn tycker att han har varit så fin på den balansen och därför har vi fortsatt köra så. Planen har hela tiden varit att lätta honom och vi var lite tveksamma om vi skulle göra det till försöket. Men Björn sa i en intervju inför det loppet att vi inte behöver göra det och det innebär att det finns ett par växlar till att dra.
– Nu är det dags och det blir utan skor bak och med tävlings PG-skor fram. Det blir en klart lättare balans och hästen kommer att bli mycket rappare och bättre när vi rycker bakskorna. Han har gått med fast bomull i öronen och det är inte aktuellt att rycka dem nu. Det blir även samma vagn som tidigare.

”Circus har oerhörd kapacitet – men är stökig”
Håkan Arvidsson har alltså ytterligare en häst inkvalad till ett klassiska lopp som han själv har fött upp och delägare. Det är Circus som är finalist i Oaks efter en andraplats i försöket. Det treåriga stoet har gjort fyra starter och aldrig varit sämre än trea.
– Circus (V75-4) har visat en oerhörd kapacitet och allting men har varit lite stökig i sitt uppträdande om man ska vara ärlig. Hon är lite bakrädd och lite dum och har ett eget humör. Men hästen har som sagt väldigt hög kapacitet och började med en tredjeplats innan hon blev tvåa med en stor galopp. Sedan vann hon från spets i Örebro gången efter och senast avslutade hon positivt längst ut i banan. Om man tittar på filmen så ser man att hon efter mål fortsätter i ett bra tempo.
– Nu är det åttondespår och vi är utlämnade så det ser väldigt tufft ut mot bra hästar som har bättre lägen. Skulle hon få pengar eller kunna vara trea, fyra eller femma är jag jättenöjd. Det krävs att hon har mycket tur och att de kör rejält där framme om man säger så.
Några ändringar där?
– Det blir barfota bak där också vilket ska kunna ge en växel till. Hon har också gått rätt så tungt balanserad och det känns som sagt att båda våra hästar har flera växlar kvar, gentemot en del konkurrenter som maxade allt redan i försöken.
Till sist; hur kommer den här veckan att bli fram till finalerna på lördag?
– Det blir ju jäkligt spännande och man tänker på det här hela tiden. Det är ju en dröm får man säga. Man kommer att vara väldigt nervös på lördag och det skulle självklart vara oerhört stort om det lyckades. Jag har varit med och kämpat länge i det här gamet och började med min pappa som hade hästar på 60-talet.
– Det är fullt med jobb om dagarna och jag är med och styr upp allting bakom Björn och hjälper till med allt på gården och hela träningsrörelsen. Vi kompletterar varandra bra Björn och jag, säger Håkan Arvidsson.

Michael Carlsson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  USA-födda Queen of Trixs kom till Sverige och Robert Berghs träning i januari i år efter en karriärstart hos Lucas Wallin på den andr..


USA-födda Queen of Trixs kom till Sverige och Robert Berghs träning i januari i år efter en karriärstart hos Lucas Wallin på den andra sidan Atlanten.
I augusti fick André Eklundh ta över träningen av stoet.
Debuten för Åbytränaren skedde för ett par veckor sedan i ett lopp för fyraåriga ston på Solvalla där Queen of Trixs brakade till ledningen från ett sjättespår bakom bilen.
Eklundh hade på känn att hästen var startsnabb – men inte fullt så snabb.
- Jag tyckte att det kändes som en märr som skulle kunna öppna men hade bara kört henne i 1.30-fart i träningen så jag visste inte. Jag sa till henne en gång bakom bilen och då bara flög hon iväg alltså. Så startsnabb är hon bevisligen, säger han.
På onsdagen väntar en liknande omgivning som senast på Solvalla. V86-4 är ett lopp för fyraåriga ston över 1640 meter. Nu inleder Eklundhs nyförvärv från ett femtespår.
- Med tanke på att hon kommer från USA och har gått många kortlopp är distansen en fördel den här gången.

Med i Oaks i USA
2019 slutade Queen of Trixs oplacerad i världens största lopp för treåriga ston, Hambletonian Oaks. Örjan Kihlström körde. Men från ett åttondespår kom stoet aldrig in i matchen.
Efter några starter hos Robert Bergh i år har André Eklundh fått ta över hästen.
- Bergh tyckte inte att han lyckades riktigt med henne så han rekommenderade ägarna att flytta henne och då tog de kontakt med mig. Det är inga ägare jag haft kontakt med tidigare så det är ett fint förtroende de gett oss, säger han.

”… liksom fulla linor”
Queen of Trixs, med en miljon på kontot, togs upp i loppet på Solvalla när Örjan Kihlström kom upp och testade med storfavoriten (11 för 10) och nästan fyrfaldiga miljonären Golden Tricks.
Efter 700 meter blev det i stället positionen rygg ledaren för Eklundhs nyförvärv som i stället fick kliva ut 400 meter kvar och överraskande slog av Daniel Redéns häst kort före mål.
72,80 blev vinnaroddset den gången. I onsdagens lopp blir hon en av tvåa, tre mest spelade.
- Det blev ju en kraftfull laddning första 200-300 meterna av loppet där det gick väldigt fort, men sedan lyssnade hon väldigt bra när jag tog upp henne och pullade ingenting. När Örjan kom var det ju bara att släppa liksom. När jag lyfte ut henne fick jag "fulla linor" och egentligen bara höll i henne till hundra kvar då jag såg att Golden Tricks började bli lite kall. Så ryckte jag tussarna någonstans där och då hade hon mod och styrka att ta sig förbi, säger Eklundh, och tillägger:
- Det var mycket imponerande med tanke på den speed hon fick lägga från början!
Queen of Trixs är hästen i mitten på bilden som togs kort före mål. Hennes fina framsteg syns väl. Ett sto som skiljer sig mycket från andra i loppen med den där lite ”paradiga” stilen.
- Det är en otrolig teknik i henne. Hon ligger ju nästan som ett streck, med huvudet långt ner och har ett rakt och flackt framsteg som är otroligt fint. Väldigt vägvinnande. Det är ingen stor häst det här men långstegad och snabb.
Vad säger du om chansen att vinna onsdagens lopp?
- Jag kör ju själv 1 Gobi Princess som också startsnabb och trivs i ledningen hon också. Jag vet inte om hon är snabb nog för att hålla ut Queen of Trixs, så vi får väl se helt enkelt hur snabbt Erik får iväg henne. Skulle jag komma till ledningen med Gobi kör jag där med henne och släpper inte.
Så den av dina två som kommer till ledningen har bästa chansen?
- Ja, når någon av dem ledningen är det en bra vinstchans. Jag kör Gobi Princess själv eftersom det är en ganska svårkörd häst som varierar väldigt i sitt uppträdande och ibland har lite problem runt svängarna. Erik (Adielsson) passar på de flesta hästar. Jag har inte riktigt kommit till rätta med Gobi Princess ännu men hon är lika bra som Queen of Trixs bara jag kommer underfund med vad som stör henne. Båda går med samma utrustning som tidigare.
Gobi Princess och Queen of Trixs är hästar för framtiden kan vi konstatera.
- Vi får hoppas det. Gobi Princess är klar för semifinalerna i Breeders’Crown, medan Queen of Trixs kanske har lite för taskigt med poäng för att komma med. Ägarna har inte bestämt om Queen of Trixs ska fortsätta tävla eller gå till avel, det beror lite på hur hon levererar här under vintern. Det är bara hoppas att vi kan fullfölja den här trenden med henne, säger Åbytränaren André Eklundh.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-8 Björli Thor Björli Thor   [v 5] 1680/14 7 33.6g 887
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-5 Björli Thor Björli Thor   [v 5] 2180/13 8 36.0g 407
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-10 Björli Thor Björli Thor   [v 5] 2160/13 7 34.2g 344
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-5 Björli Thor Björli Thor   [v 5] 1660/6 0 32.3g 203
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-7 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2180/14 A 4 34.3 421
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-4 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2180/10 A 0 32.9g 70
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-5 Hibopuman Hibopuman   [s 4] 2140/8 D 0 42.2g 588
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-1 Snöpärla Snöpärla   [s 5] 2160/11 D 7 34.2 581
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-2 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2640/12 A 0 34.3 63
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-7 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2140/14 B 7 29.4 199
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-7 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2180/13 A 8 28.9 141
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-1 Snöpärla Snöpärla   [s 5] 1660/15 D 8 37.7 395
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-6 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2180/14 B 1 29.7 160
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-11 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2140/5 B 0 30.3g 48
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-8 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2140/4 B 2 28.3g 47
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-7 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2160/11 B 2 29.4 155
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-4 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2060/14 A 3 29.7 92
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-4 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2160/12 A 2 31.9g 19
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-2 Hibopuman Hibopuman   [s 4] 1640/3 D 0 42.0g 330
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-8 Snöpärla Snöpärla   [s 5] 2140/1 D 8 37.1 320
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-2 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2180/10 A 3 28.3 329
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-10 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2680/14 A 6 32.3g 250
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-5 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2160/8 C 5 30.6g 1243
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-7 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2180/13 B 0 32.4 196
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-3 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2680/7 B 0 34.5g 146
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-8 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2160/8 D 3 30.8 389
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-4 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2180/9 D 4 34.0 684
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-1 Björli Thor Björli Thor   [v 6] 2180/10 D 0 g 800
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-5 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2160/4 B 0 30.9 171
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-10 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 1640/1 C 5 28.3 421
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-2 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2160/13 B 0 29.2 344
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-4 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 1640/2 D 6 25.7g 644
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-4 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2140/4 D 7 28.3g 306
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-11 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 6] 2180/13 C 0 19.5 919
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-5 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2640/2 D 0 703
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-2 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2100/3 D 3 28.8 351
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-4 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2640/6 C 5 29.5 518
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-3 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2100/5 B 0 g 65
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-3 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2100/5 B 0 30.5 60
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-6 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 1640/15 A 1 27.0 111
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-3 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2180/10 C 3 28.0 539
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-3 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2180/11 C 6 29.7 297
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-2 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2180/14 D 4 31.7 350
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-4 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2180/14 D 4 30.1 300
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-4 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 2140/7 D 4 30.4g 127
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-10 Björli Thor Björli Thor   [v 7] 1640/6 C 0 g 380
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-4 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2640/6 B 0 35.6 122
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-4 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 1640/7 C 0 26.3g 645
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-3 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2160/13 B 6 27.6g 167
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-3 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2160/14 C 0
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-3 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2160/11 B 1 28.7g 98
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-5 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2140/1 D 0 27.1 1001
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-3 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2160/3 D 7 27.7 677
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-4 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2100/2 D 0 30.9g 432
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-2 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2140/3 D 0 28.0 520
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-5 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2140/3 D 8 29.9 546
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-2 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2140/6 D 6 28.5g 338
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-6 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2160/10 D 0 28.6 774
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-5 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 1660/9 A 0 32.8g 464
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-5 Björli Thor Björli Thor   [v 8] 2680/9 A 4 32.0g 336
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-8 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2640/3 D 0 32.8g 203
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-2 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 1660/9 A 4 28.6 177
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-7 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2140/9 B 3 29.7g 91
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-2 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2140/3 B 7 28.9 67
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-6 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2160/8 B 5 29.7g 22
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-1 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2140/13 B 4 29.4g 210
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-5 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2160/7 D 5 26.3 327
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-3 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2160/10 B 6 27.9 464
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-2 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2160/7 D 6 27.6 686
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-2 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2140/9 D 8 27.7 664
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-4 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2160/15 C 0 28.2 271
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-2 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2140/11 B 6 27.3 586
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-1 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2180/11 B 6 32.3g 538
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-5 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2160/8 A 4 28.7 473
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-3 Björli Thor Björli Thor   [v 9] 2160/14 A 0 30.6g 545
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-2 Ispärla Ispärla   [s 12] 2140/8 B 6 38.1g 359
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-1 Kövras Spik Kövras Spik   [v 5] 2140/8 D 7 36.7 727
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-5 Björli Thor Björli Thor   [v 10] 2120/4 C 0 32.9g 243
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-6 Björli Thor Björli Thor   [v 10] 2160/9 D 0 29.9g 211
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-3 Björli Thor Björli Thor   [v 10] 2160/11 D 4 31.9g 667
2020-01-15 2020-01-15 Östersund-1 Björli Thor Björli Thor   [v 10] 1640/6 D 0 29.0g 157ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se