V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


V86-omgångens sportsliga highlights kom I The Onions lopp, tillika V86-4, där Heavy Sound hade en bländande uppvisning i sin årsdebut. Eft..


V86-omgångens sportsliga highlights kom I The Onions lopp, tillika V86-4, där Heavy Sound hade en bländande uppvisning i sin årsdebut. Efter ett succéår i fjol hos sin nye tränare Daniel Redén hade stjärnhästen inte startat på ett halvår när han nu gjorde comeback. Men han hade fått en rejäl vinterträning på sand- och lerbanan i Örsundsbro utanför Enköping där tränare Redén har sitt högkvarter.
Och wow vilken insats som Heavy Sound bjöd på i årsdebuten. Han öppnade överraskande snabbt bakom startbilen och tog hand om ledningen för Kenneth Haugstad. Startraketer som Charrua Forlan och några andra hade inte en skuggan av en chans i starten.
- Fasiken, han tog fram startsnabbheten och hela kittet. Jag tror att den här vintern har gjort honom gott. Nu har han fått en hel träningsvinter i leran, sa Daniel Redén.

”Fantastisk häst - ruggigt bra”
Heavy Sound fortsatte att bomba på i ledningen. Han inledde första 500 metrarna på 1.10,4 och varvade på 1.10,6. Sedan drog han på ytterligare och lämnade de andra när han avslutade under 1.07 sista halvvarvet i mycket imponerande stil. Segertiden blev 1.09,6 i en överlägsen seger och det bara skrek Elitloppet om den insatsen. Något som ägaren Lennart Ågren efteråt i vinnarcirkeln sade sig vara intresserad av att vilja vara med i det här året. I fjol tackade de nej efter att Heavy Sound vunnit Prins Daniels lopp i Gävle veckan innan Elitloppet. Men i är lär det vara dags och en inbjudan från Solvallas sportchef Anders Malmrot lär komma när som helst.
- Herregud vad hästarna springer. Jag är faktiskt lite chockad. Det stod 1.09,6 på tavlan, det kan ju inte stämma. Men det är fantastiskt vilken häst det är. Han var ruggigt bra, sa Daniel Redén direkt efter loppet.
Även den ordinarie kusken Kenneth Haugstad var full av berundan över stjärnhästens segerlopp.
- Att han skulle vara så här bra det hade jag inte kunnat drömma om. Det är inte många hästar man får köra som den här. Man får bara njuta, sa Haugstad.
Tvåa bakom Heavy Sound blev Charrua Forlan på tiden 1.10,7.

Favoriter radade upp sig - jackpot på V86
Det blev en favoritbetonad V86-omgång där sju rätt betalade 1600 kronor. Det blev ingen utdelning på sex rätt och därmed jackpot den kommande V86-omgången som är om två veckor, eftersom det är V75 kommande onsdag den 1 maj.
Utöver Heavy Sound fick vi se flera jättefina prestationer i kvällens V86-tävlingar. I den inledande avdelningen imponerade Gento stort när han vann enkelt med gott om krafter kvar för Joakim Lövgren från ledningen.

Sanslös toppform - Blue Mustasche läcker
Ännu mer imponerade Lesperanza i den andra avdelningen för Björn Goop när hon svepte de andra via en ruggig långsida till en lätt seger. Det var minst sagt mäktigt att se.
Conrad Lugauer tog en dubbelseger med två egentränade hästar och båda övertygade. Först Nero Maximus och därefter Ilydia Boko, båda från ledningen.
Laura Myllymaa har en sanslös toppform på sina hästar och hennes Blue Mustasche var oerhört läcker när han bara dundrade på i ledningen för Christian Fiore och vann lekande lätt på tiden 1.11,8 på kort distans.
Sir Henry P.Hill var en övertygande vinnare för sin tränare Jörgen Westholm i V86-6 som vann lätt och i den avslutande avdelningen spurtade Solkattens Chiron vasst till seger för Carl Johan Jepson efter att ha kommit ut från sitt innerspår. Tränar gör Tomasz Wisniewski i Mantorp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter det berömde ”monsterjobbet” i mars blev Campo Bahia jättefavorit i Derby Trial – men galopperade i första kurvan innan ha..


Efter det berömde ”monsterjobbet” i mars blev Campo Bahia jättefavorit i Derby Trial – men galopperade i första kurvan innan han på ett imponerande sätt reparerade galoppen och vann enkelt.
– Det var egentligen det bästa som kunde hända, säger Lugauer uppriktigt. Jag lärde mig att ta det lite försiktigt i den första kurvan.
På torsdag startar Campo Bahia från spår elva, men det låter inte direkt som om Lugauer är bekymrad över läget utan han är full av tillförsikt och litar på sin häst.
– Campo Bahia mår alldeles utmärkt efter sin årsdebut. Vi var till veterinären och kollade upp honom, men allt var bara bra. Förra fredagen gick han ett heat över 2000–meter, igår [måndag] fick han ett lättare intervallpass och idag [tisdag] har han bara varit ute och joggat lite lätt. Det är helt enkelt normal träning för honom.

"Tussarna spar vi till finalen"
Campo Bahia blir givetvis megafavorit på V64–spelet och i ett normalt lopp ska han vara mer eller mindre omöjlig att besegra. Från elftespåret behöver inte heller Lugauer ge sig in i någon hetsjakt från start utan kan välja att köra runt fältet när det passar.
I kvalet blir det precis samma balans som i årsdebuten, skor runt om och bomull i öronen.
– Tussarna spar vi till finalen, säger Lugauer och skrattar.
Allt är bara uppåt med Jägersros nästa stjärna, en häst som är döpt efter den tyska träningscampen under fotbolls–VM i Brasilien (Conrad Lugauer är stor fotbollsfantast) och som kan bli egentligen hur bra som helst.
Stall Lugauer har även Night Brodde och Ferrari Sisu med i kvalen.

Kanal 75


Vårfavoriten inledde tisdagskvällens V64-tävlingar på Solvalla. Global Adventure var megafavorit och infriade förväntningarna. H..


Vårfavoriten inledde tisdagskvällens V64-tävlingar på Solvalla. Global Adventure var megafavorit och infriade förväntningarna. Han kördes på säkerhet den första biten och kunde glida till ledningen efter ett halvvarv. Erik Adielsson kunde sedan dämpa tempot och köra i långsam 1.20-fart. Men på slutvarvet gick det betydligt snabbare när Adielsson successivt skruvade upp farten. Global Adventure avslutade sista varvet strax över 1.11 och svarade säkert när Björn Goop kastade loss Galantis i utgången av sista kurvan. Den sistnämnde avslutade jättebra till andraplatsen men kunde inte hota Global Adventure på allvar. Segertiden blev 1.15,5 över distansen 2140 meter med bilstart.
- Det som var positivt i dag var att han var lugnare och inte lika vass som förra gången. Det märktes att han inte tävlat på ett tag då. I dag var han avslappnad och låg fint i handen hela vägen. Han hade kräm kvar och jag körde 1.10 sista femhundra, berömde Erik Adielsson efter årets andra seger för hästen.

Djuses Zolly avgjorde i ett nafs
Mattias Djuse vann Vårfavoriten för ston genom sin Zolly som han både tränar och deläger. Han serverade sin treåring en perfekt resa i andra par utvändigt och kunde sitta kvar till upploppets början. När Djuse vred ut till angrepp avgjorde Zolly i ett nafs och såg rätt obrukad ut genom mål efter att ha avslutat sista fyrahundra metrarna lite under 1.11. Segertiden blev 1.16,2 över distansen 2140 meter med bilstart och förstapriset var 100 000 kronor.
- Vi fick ett jättefint lopp och hon avgjorde på ett bra sätt, kommenterade Mattias Djuse.

Ny uppvisning av Gocciadoro
Framgångarna fortsätter för Alessandro Gocciadoro. Italienaren visade upp en mycket imponerande vinnare i V64-avslutningen i Zanzibar Wise As. ”Gul kusk” körde sin vana trogen offensivt och bombade till ledningen efter ett halvvarv. Zanzibar Wise As öppnade första femhundra efter 1.08,4 och varvade på 1.13,9. Det fyraåriga stoet ryckte undan in på upploppet och var helt överlägsen efter att enda hotet Bear Victory galopperat kort före mål. Segertiden skrevs till 1.13,6 över distansen 2140 meter med bilstart.

Dallas Brick slog storfavoriten på 1.12,2
Däremot brände Gocciadoro som storfavorit i den femte avdelningen bakom Archidamia. Trots att det treåriga stoet mötte äldre hästar blev hon storfavorit. Gocciadoro lämnade andra par utvändigt tidigt och körde fram utvändigt om ledande Dallas Brick. Men något segergrepp kunde aldrig kopplas på en för dagen mycket bra Dallas Brick som svarade upp hela vägen. Den Timo Nurmos-tränade fyraåringen, som är en lillebror till Zenit Brick, höll undan knappt före en mycket vasst avslutande Casanova Majo som flög fram den sista biten men det fattades ett huvud i mål. Dallas Brick, som tävlade barfota runt om för första gången, vann på nya rekordet 1.12,3 över distansen 1640 meter med bilstart.

Michael Carlsson, Kanal 75


Heavy Sound är unghäststjärnan som firade mycket stora framgångar för sin tidigare tränare Roger Walmann. Av många stora se..


Heavy Sound är unghäststjärnan som firade mycket stora framgångar för sin tidigare tränare Roger Walmann. Av många stora segrar vann han bland annat en E3-final och var även tvåa i Svenskt Travderby bakom Readly Express.
Inför fjolåret flyttades hästen till Daniel Redén och framgångarna fortsatte. Heavy Sound vann Prins Daniels lopp i Gävle veckan innan Elitloppet och fick då automatiskt en biljett till Elitloppet men kretsen kring hästen valde att avstå, då de inte ville starta i två heat samma dag.
Heavy Sound vann istället flera andra stora lopp under sommaren och hösten. Bland annat S:t Michel Race i finska Mikkeli med nästan 800 000 kronor i förstapris i, samt Gulddivisionens final, Frances Bulwarks lopp med 400 000 kronor till vinnaren.
Totalt blev det sju segrar på tolv starter hos Redén i fjol. Det blev 2,6 miljoner kronor intjänat under det första året hos Solvalla-tränaren och totalt har Heavy Sound sprungit in drygt 7,4 miljoner kronor.

”Omöjligt att svara på hur bra han är”
Nu är det dags för comeback efter närmare ett halvårs långt uppehåll. Heavy Sound har fått en rejäl vinterträning i kroppen på Daniel Redéns berömda ler- och sandbana på Furuby gård utanför Enköping.
Årsdebuten sker i onsdagens V86-tävlingar där Heavy Sound startar i den fjärde avdelningen från spår fyra bakom startbilen och körs som vanligt av Kenneth Haugstad.
- Han har en hel vinterträning i sig och nu startar vi igång säsongen. Hur bra han är i första starten är omöjligt att svara på. Men topphästarna brukar leverera direkt, säger Daniel Redén.
- Även om formen inte är på topp så kommer han att göra ett bra lopp. Det är jättebra med spår fyra bakom bilen och han har visat att han duger mot de bästa. Det är klart att vi siktar mot de stora loppen i år om allt verkar bra.

Michael Carlsson, Kanal 75


Fuxiga segerstaplaren Conrads Rödluva var fjolårets stora stjärna bland stona i kullen och är jättefavorit i sitt kval till Drottning ..


Fuxiga segerstaplaren Conrads Rödluva var fjolårets stora stjärna bland stona i kullen och är jättefavorit i sitt kval till Drottning Silvias Pokal (V64-2) på torsdagkvällen.
Åby är skådeplatsen och på torsdagen är det återigen dags för kvalloppen till Konung Gustaf V:s Pokal och Drottning Silvias Pokal – två av de viktigaste loppen i landet för de fyraåriga travarna.
Hemmatränaren André Eklundhs hopp Felicity Shagwell startar i V64-6 och slipper möta Conrads Rödluva.
- Jag tycker att det på pappret ser ut som ett lämpligt lopp att göra comeback i. Hon fick ett bra spår, hon är startsnabb och dessutom har hon tränat bra. Så jag skulle inte byta häst med någon precis, säger han.
Felicity Shagwell vann ett av uttagningsloppen till Svenskt Travoaks i spänstig stil under hösten. Inför finalen blev det tvärstopp och mörkt på hästgården i Nossebro.
En skada i en kota i ett bakben satte stopp för stoet.
- Det var en jävla tråkig treåringssäsong. Hon var ju sjuk och dålig i sina lungor under hela sommarhalvåret och stod på kortisonbehandling väldigt länge. Sedan fick vi tillbaka henne till Oaks. Hon vann uttagningsloppet på ett jättebra sätt och sedan drabbades hon då av den här frakturen, berättar André Eklundh som hoppas att tur och otur ska börja jämna ut sig.

”Bra tag i linorna”
Efter boxvila och lugna promenader kunde man börja träna på allvar med pr-hästen några dagar in på det nya året. Efter ett banjobb inne på Åbytravet för två veckor sedan bestämde sig André Eklundh att gå rakt ut i hetluften direkt i comebacken.
- Hon kändes så jättefin i det där jobbet efter 1.16,0 över 2100 meter. Sista varvet körde jag 1.14,0 och det var med bra spänst och bra tag i linorna. Hon var så fin att jag tyckte att hon var startklar. Vi tycker att ett uttagningslopp borde vara lämpligt som comebacklopp. Hästarna seedas ju och vi hade koll på att vi inte skulle hamna med en sån som Conrads Rödluva exempelvis, säger André Eklundh.

Matchar Rödluvan?
Knutsson Trotting AB i Göteborg äger hästen som Eklundh menar inte fått någon utdelning alls sett till kapaciteten.
- Det skulle möjligen kunna visa sig att hon behöver ett lopp i kroppen. Hon har ju inte full form och skulle det vara någon formstark häst där kan den bli för svår. Men det ska ändå vara en rätt bra vinstchans som jag ser det. Vi kör precis som vi gjorde förra året, med aluminiumskor och ett öppet huvudlag, säger tränaren.
Conrads Rödluva vann både Svensk Travoaks och stonas Breeders’ Crown förra året. Åbytränaren håller tummarna för att det är Felicity Shagwells tur i år.
- Det är ju Rödluvan man hyser mest respekt för av alla i kullen. Samtidigt har jag en sådan tilltro till min egen. Jag tycker att hon är en absolut kulltopp och en topphäst. Så får hon vara fräsch och hel så tror jag att hon kommer att ge Rödluvan en match under året här.

Fotnot: Torsdag kväll körs sex kval på Åby, tre till Kungapokalen och lika många till Drottning Silvias Pokal. 1 150 000 kronor väntar vinnarna av finalerna som avgörs på Åby lördagen 11 maj.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det är 33 dagar kvar till det stora slaget på Solvalla den sista helgen i maj.I lördags blev Looking Superb inbjuden efter att ha vunnit storlop..


Det är 33 dagar kvar till det stora slaget på Solvalla den sista helgen i maj.
I lördags blev Looking Superb inbjuden efter att ha vunnit storloppet Prix de l'Atlantique på Enghien-banan i Paris. Tvåa i samma lopp blev Uza Josselyn som på tisdagen fick en inbjudan till Elitloppet och tränaren René Aebischer har tackat ja.
- Hon har varit med i den yppersta världseliten i två år och har väldigt bra form. Hon såg fantastiskt ut i lördags och det var ett givet val att bjuda in henne, sa Anders Malmrot i Solvallas facebooksändning.
- Jag är väldigt förtjust i hästen och bjöd in henne redan i fjol till Elitloppet. Hon passar väldigt bra på våra banor och rör sig så enkelt och fint. Jag tycker att hon ser ännu mer musklad ut i år och gjorde ett fantastiskt bra lopp i Prix de France bakom Readly Express. Av det jag såg i lördags är hon säkert minst lika bra i år.
Malmrot berättade vidare att han tror att Erik Adielsson kommer att köra Uza Josselyn, precis som han gjorde i fjolårets Elitlopp.
Därmed är följande sju hästar klara för Elitloppet: Aubrion du Gers, Dijon, Double Exposure, Looking Superb, Propulsion, Readly Express och Uza Josselyn.
Dessutom har titelförsvararen från i fjol, Ringostarr Treb, en plats om han vill vara med efter sin imponerande seger i Halmstad på måndagen på 1.10,3.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-5 Fillomena Fillomena   [s 6] 2140/9 0 g 461
2015-12-17 2015-12-17 Åby-7 Queen Conch Queen Conch   [s 6] 1640/6 4 14.3 253
2015-12-17 2015-12-17 Åby-5 Poterie Poterie   [s 6] 2140/10 8 17.8 386
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-4 Saint Miamy Saint Miamy   [s 6] 1640/6 7 14.6 267
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-4 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 2160/14 0 20.2g 2057
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-9 Saint Miamy Saint Miamy   [s 6] 1640/4 3 14.0 775
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-3 Ruccola Ruccola   [s 5] 2160/9 7 17.5g 55
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-9 Listas Zodiak Listas Zodiak   [s 5] 2140/1 C 3 17.3 131
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-7 Triton Sisa Triton Sisa   [v 6] 2140/4 B 3 15.0 76
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-2 Målaresven Målaresven   [h 3] 2140/5 B 4 16.9 109
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-8 Nepals Dandy Nepals Dandy   [v 7] 2140/2 D 4 14.2 367
2016-09-15 2016-09-15 Åby-5 Jocke B. Jocke B.   [v 9] 1640/3 D 0 11.7g 588
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-5 Nepals Dandy Nepals Dandy   [v 7] 2100/12 D 5 15.0 666
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-4 Radiosa Ral Radiosa Ral   [s 6] 2140/11 D 0 16.8 1289
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-3 Nepals Dandy Nepals Dandy   [v 7] 2140/11 C 5 14.4 371
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-10 Pacific Snapper Pacific Snapper   [v 4] 2140/6 D 7 19.0g 140
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-8 Aponi Bell Aponi Bell   [s 5] 2640/3 C 3 16.4 110
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-8 Nepals Dandy Nepals Dandy   [v 7] 2140/10 D 0 15.3 570
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-9 Nepals Dandy Nepals Dandy   [v 7] 2140/7 C 3 15.0 245
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-3 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 7] 1640/2 D 5 14.7 536
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-7 Nepals Dandy Nepals Dandy   [v 7] 2140/7 C 2 15.5 161
2016-05-19 2016-05-19 Åby-6 Alwoods Playmaker Alwoods Playmaker   [v 7] 2140/7 B 8 15.6 209
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-8 Jocke B. Jocke B.   [v 9] 2140/3 C 1 14.7 84
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-3 Nepals Dandy Nepals Dandy   [v 7] 2180/11 A 2 15.0 141
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-5 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 7] 1640/8 D 4 13.9 244
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-4 Raj Comfirst Raj Comfirst   [v 5] 2140/2 D 0 672
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-7 Nepals Dandy Nepals Dandy   [v 7] 2140/8 A 0 16.4 133
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-1 Blue Snapper Blue Snapper   [v 4] 2100/8 A 2 17.3 41
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-4 Alwoods Playmaker Alwoods Playmaker   [v 7] 2180/10 D 7 19.5 470
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-5 Ritzo Ritzo   [v 7] 2160/11 B 1 15.3 25
2017-06-15 2017-06-15 Åby-7 Ritzo Ritzo   [v 7] 2140/6 C 0 g 147
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-3 Målaresven Målaresven   [v 4] 2140/12 B 0 g 140
2017-05-29 2017-05-29 Åby-7 Jocke B. Jocke B.   [v 10] 2140/4 A str
2017-05-18 2017-05-18 Åby-11 Målaresven Målaresven   [v 4] 2140/1 C 4 17.3 189
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-4 Ritzo Ritzo   [v 7] 2100/1 D 0 15.5 298
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-7 Målaresven Målaresven   [v 4] 2140/3 D 8 16.8g 1517
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-6 Chevalier du Nord Chevalier du Nord   [v 9] 2140/6 D 0 18.7 617
2017-04-01 2017-04-01 Åby-6 Ritzo Ritzo   [v 7] 2140/9 C 3 83
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-7 Triton Sisa Triton Sisa   [v 7] 1640/3 D 0 19.8g 253
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-3 Enjoy the Life Enjoy the Life   [h 5] 2140/5 C 0 g 19
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-5 Nepals Dandy Nepals Dandy   [v 8] 2100/8 C 6 15.8 523
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-7 Ritzo Ritzo   [v 8] 2140/10 C 7 17.7g 108
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-5 Rabalder Haga Rabalder Haga   [v 8] 2140/5 C str
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-6 Greenleaf Slim Greenleaf Slim   [h 8] 2700/9 C 3 14.3 563
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-9 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 5] 2140/3 D 0 g 351
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-7 Greenleaf Slim Greenleaf Slim   [h 8] 2160/7 C 2 14.7 184
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-8 Ritzo Ritzo   [v 8] 2180/11 A 1 16.1 26
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-3 Stepping Forever Stepping Forever   [v 4] 2140/3 C 6 17.6 41
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-8 Ritzo Ritzo   [v 8] 2140/5 B 5 15.2g 53
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-7 Greenleaf Slim Greenleaf Slim   [h 8] 2140/8 B 2 13.7 20
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-8 Greenleaf Slim Greenleaf Slim   [h 8] 2180/12 B 3 14.9 471
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-3 Greenleaf Slim Greenleaf Slim   [h 8] 1640/3 D 6 14.3 413
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Ritzo Ritzo   [v 8] 2140/12 C 0 g 464
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-6 Enjoy the Life Enjoy the Life   [v 7] 2140/10 B 0 17.2 66
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-7 Ritzo Ritzo   [v 9] 2140/8 C 0 g 206ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se