V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-24 2021-09-24 Boden-7 Livet de Lux Livet de Lux   [s 5] 2140/3 D
2021-09-24 2021-09-24 Boden-6 Fokus Brick Fokus Brick   [v 4] 1640/9 D
2021-09-24 2021-09-24 Boden-4 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 6] 1640/12 D
2021-09-24 2021-09-24 Boden-3 Himla B.Drift Himla B.Drift   [s 6] 2140/1 D
2021-09-24 2021-09-24 Boden-2 Hesiod Hesiod   [v 7] 2140/5 D
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-7 Foxy Lily* Foxy Lily*   [s 4] 2160/5 D
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-6 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 7] 2140/12 C
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-5 Zin Zano Bay Zin Zano Bay   [v 5] 2140/9 B
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-3 Savoy Brown Savoy Brown   [h 3] 2140/4 B

Nyheter för travkusk


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränar..


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränare och förgyller dagarna med att träna sex hästar tillsammans med dottern Julia.
- Julia är ekonom och håller på med hästarna vid sidan om och jag stöttar henne med den kunskap och tid som jag har. Hon är duktig i monté, ja…, hon är även bra att köra. Förra onsdagen vann hon på Solvalla med Dooley’s U.N.G.. Det var hennes första vinst på Solvalla, säger Göran stolt.
Stallformen är alltså bra och på onsdagen kan det bli ännu en Solvallaseger då Ekens Mr Frappen har en lämplig uppgift i V86-2.
- Han står bra inne i loppet och formen pekar uppåt. Får han bara till det lite i loppet tror jag det kan gå riktigt bra.

Jagar första segern
Den fyraårige valacken jagar karriärens första seger och visade fin form i senaste starten som trea på Solvalla.
- Det är bara en vecka sedan så emellan har han bara joggat lite grann, men han ser bra ut och som sagt på väg uppåt, säger Göran B Andersson.
Vad säger du om utgångsläget med spår 6 bakom startbilen?
- Hästen är snabb och kör han lite från start ökar förstås chanserna att komma till ledningen men samtidigt kan det kosta.
Om du skulle beskriva Ekens Mr Frappen?
- Det är en riktig travare, okomplicerad och jag tycker att han mognar mer och mer. Vi kör med skor runt om nu, men vi kommer att testa barfota igen så småningom.
Gör du några ändringar till denna start?
- Nej, det blir samma som senast med öppet huvudlag och så har vi urryckare i form av en öronkappa, den har han svarat bra på i ett par starter nu.
Är din häst ett givet streck på V86?
- Ja, det tycker jag. Segern kommer snart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på s&ou..


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.
Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på söndagen med spel på V75® och en radda högklassiga lopp.
Omgången innehåller förutom STL Open (med 750 000 kronor till vinnaren), även ett par uttagningar till U.E.T.-Grand Prix – Europaderbyt där Timo Nurmos aviserar start med svenskt travsports nye kelgris Calgary Games.
Efter hästens utskåpning av motståndet i Svenskt Travderby har publiken bara haft superlativer att komma med.
Ett nytt världsrekord, lekande lätt med krafter kvar. Överlägsen efter ett lopp utvändigt ledaren. Calgary Games är en sällan skådad talang.

Snubbelsteg emot
En plats bland de fyra främsta i uttagningarna på Solvalla (V75-3 och V75-4) ger en biljett till Europaderbyts final på Åby lördagen 9 oktober.
Allt annat än seger för Calgary Games vore dock ett stort nederlag. ”Alla” räknar med att stjärnan ska vinna. På söndag är det bara sjukdom, snubbelsteg eller jordskred som kan stoppa Timo Nurmos jättetalang.
Nurmos vann svenska derbyt och Europaderbyt med Calgary Games pappa Readly Express för några år sedan. Förhoppningen är att sonen ska gå samma väg.
- Europaderbyt har hela tiden funnits med i hans tänkta matchning. Vi har gått igenom hästen efter derbysegern utan veterinären hittade en enda anmärkning. Faktiskt så behövde hästen inte behandlas någonting alls. Så allt verkar bara frid och fröjd, säger han inför söndagsstarten

Besök på stuteriet
Calgary Games ser ut att bli mycket populär i aveln. Frågan är bara när hästen ska börja betäcka. Om avel ska kombineras med tävling kan debuten ske redan 2022.
Timo Nurmos berättar att bokningar på hästen som avelshingst fortsätter trots att ingenting är bestämt om framtiden.
I förra veckan fick Calgary Games besöka stuteriet Menhammar ett par gånger för spermatester inför en framtida avelskarriär.
Nurmos menar att allt gått bra.
- Det fungerade bra med testerna och det är heller ingenting som stört honom. Jag körde honom i ett jobb i backen i dag (måndag) och han kändes mycket, mycket fin!

”Som att köra Ferrari”
Finalen av Europaderbyt avgörs på Åby lördagen 9 oktober med två miljoner kronor till vinnaren. Fransmännen har sina uttagningar samma dag som Solvalla.
Calgary Games inleder från ett sjättespår bakom bilen i det första av söndagens två uttagningslopp och blir megafavorit i den tredje V75-avdelningen.
- Det är som att köra en Ferrari! Jag har sagt det några gånger nu men så känns det när man kör honom och jämför med andra hästar. Jag tror att han ska vara lika fin nu som då han vann på Jägersro, säger Nurmos som tror på en ny toppinsats.
Ändrar du på någonting i balans eller utrustning till loppet?
- Det blir som vanligt öppet huvudlag och en vanlig vagn. Eventuellt kanske han går med skor den här gången men jag har inte funderat färdigt på hur det ska bli.
Du ställer upp med två hästar i det andra uttagningsloppet till U.E.T- Grand Prix (V75-4). Dina funderingar inför det loppet?
- 6 Sahara Jaeburn var inte frisk i derbyt i Finland senast. Nu har vi tagit nya prover efter en tids vila som var bra. Hästen har tränat fint efter det och det återstår att se hur han lyckas den här gången. Kvalar han in kommer han att vara ännu bättre i finalen med ett lopp i kroppen. 3 Napoleon Cash gick helt okej i derbykvalet på Jägersro men räckte inte till. Kändes mycket fin i måndagens jobb och jag bedömer honom likvärdig med Sahara Jaeburn. Startsnabb och kanske blir det barfota runt om för första gången, säger Nurmos.
Något om dina andra hästar?
- 13 Kapten Brodde (V75-2) kördes också på måndagen, en mycket stark och rejäl häst. Han blev överladdad i starten på Jägersro där han slog ihop och galopperade och är egentligen inte osäker. 2640 meter passar bra och jag tror på väldigt bra chans felfri. I Stoeliten (V75-1) är det fördel 2 Dixie Brick av mina. På läget. Dixie Brick har vuxit in i stoeliten. 11 Hevin Boko är ett toppsto men spår elva kort distans är inte alls bra.

Mikael Wikner, Kanal 75


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.Hästen..


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.
Hästen ägs av svenskar och segern var Svanstedts andra i ordningen i världens största travlopp för treåringar. Nästan fem miljoner kronor var triumfen värd.
Captain Corey har segrat i två mindre lopp efter det och matchats för större uppgifter i vinter.
Men det blir ingenting av med det.
På måndagskvällen var svenska ATG Live först med nyheten om att hästen är skadad.
- Han har drabbats av en hovbensfraktur. Det är ingen allvarlig fraktur men det blir ju ingen fler start i år. Kanske tar det fyra-fem månader innan han kan börja träna igen. Om nu inte ägarna väljer att ta honom till avel. Det är mycket pengar i aveln också, kanske mer än vad vi kan köra om på banan, sade Åke Svanstedt i ATG Live.

Hoppas på fortsatt tävlande
Starter i Kentucky Futurity och Breeders’ Crown í USA var inplanerade.
- Det var ju synd att det blev som det blev. Men samtidigt får vi vara glada för det som har varit. Chansen att han kan komma tillbaka är stor och han har fler fina lopp nästa år. Jag som tränare vill så klart att han ska tävla vidare. Men ägarna bestämmer hur det ska bli. Jag tror att han kan bli bra även som äldre.
- En mycket speciell häst som varit speciell ända sedan vi körde in honom, väldigt klok och snäll, sade Åke Svanstedt.
Om Captain Corey gjort sin sista start och övergår i avel återstår att se. Stjärntravaren ägs av Lennart Ågren, Tristan Sjöberg, Robert Lindström, Petri Salmela, Kenneth Liljamaa och Malin Åberg.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lördagens V75 är inte vilken som helst.Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången ..


Lördagens V75 är inte vilken som helst.
Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången även landets två största lopp för treåringar, Svenskt Travkriterium och Svenskt Trav-Oaks, med miljoner och evig ära i potten för vinnarna.
En person som är extra spänd inför tävlingarna är Björn Röcklinger.
Gotlänningen med Solvallalicens har varit proffstränare i snart 20 år och står inför karriärens största lopp.
- Så är det nog. Vi har varit med i finaler förut, men aldrig lyckats nå pallen i något av de största loppen. Det här är första gången som jag känner att jag har en häst som verkligen skulle kunna slåss om segern i sådana här sammanhang, så det är klart att det är väldigt stort, berättar 46-åringen.
Hästen det handlar om heter Kashmir River.
En franskstammad dam som gått fram som en bulldozer på tävlingsbanorna. Hon debuterade på 1.15,2 över full distans utvändigt om ledaren i juni och har sedan fortsatt i samma stil.
I oakskvalen hamnade hon utvändigt om favoriten 10 Glamorous Rain i våldsamt tempo. Men trots hela kvalkvällens snabbaste varvtid på 1.11 så gjorde hon precis som förut och sluggade först.
- Jag tänkte att det blev för tufft tempo och att det skulle bli väldigt långt hem. Men det blev ännu jobbigare för konkurrenterna, så det var en jäkla prestation. Det är svårt att beskriva vad jag kände i den stunden när jag såg att hon avgjorde. Vi har alltid satsat på unghästar och då är det sådana här man drömmer om att få fram, säger Röcklinger som köpte in hästen på auktion som ettåring för 70 000 kronor.
Vad var det du gillade med Kashmir River?
- Jag fick se en video på henne innan auktionen och tyckte verkligen om sättet hon sprang på. Sedan gillar jag pappan Django Riff skarpt. Han vann det mesta i Frankrike som tre- och fyraåring och var en stenhård häst som nästan alltid gick den tunga vägen. Så när hon blev i rätt prisklass slog vi till, även om hon nog såg ut som en liten ganska vanlig brun häst när vi tittade på henne på auktionen.

”Lite snabbare och lite starkare än de andra”
Det skulle snart visa sig att Kashmir River inte var någon vanlig häst.
- Jag märkte hennes talang så fort vi började köra henne. Hon drog vagnen så lätt, bara ökade farten när man begärde det och var naturligt stark. Hon var alltid lite starkare och lite snabbare än de andra hästarna. Sedan har hon varit krånglig på andra sätt, men fysiskt har hon alltid legat före kullkamraterna i stallet.
Det krångliga har visat sig på tävlingsbanan vid två tillfällen.
Först på Bollnäs i augusti då hästen galopperade i debuten bakom bilen.
Sedan i starten efter då Kashmir River hade bakspår och sladdade bakom klungan i så dåligt trav att hon fick startförbud i tio dagar.
- Hon gillar inte att springa bakom andra hästar, så har det alltid varit. Visst är hon lite stänkrädd, det är därför hon tävlar med sin mask, men jag tror mer att det beror på humöret. Vi övar hela tiden och det har blivit lite bättre. Senast accepterade hon att springa i rygg runt första sväng, även om man såg att hon inte tyckte om det. Hon har ett hårt psyke och vill fram hela tiden så därför har det blivit tuffa resor i loppen. Samtidigt förstår jag att det inte är någon rolig häst att få på utsidan eftersom hon bara vill fightas när hon sitter där.

Skorryck och uppåt i jobb
De tuffa resorna, att få tugga på utvändigt om ledaren, är alltså något som Kashmir River verkar älska.
Förutom de två plumparna är hon obesegad och har således aldrig släppt förbi sig någon konkurrent i ett lopp.
Frågan är om hon kan fortsätta den sviten på lördag då landets tolv främsta treåriga ston radar upp sig på startlinjen.
Eftersom Röcklinger fick välja startspår sist av försöksvinnarna kommer man att få inleda från bricka 6.
- Det var surt att dra den bollen såklart, så jag är diskad från lottningarna framöver. Men för vår del gör det inte så mycket. Om jag fått välja spår först hade det blivit 4. Hon trivs bättre när hon får inleda en bit ut.
Sedan lär det bli full fart framåt, som vanligt.
- Hon öppnade mycket bättre bakom bilen senast och nu kommer jag att ta av bakskorna för första gången. Jag räknar med att det får henne att springa ledigare och friare. Det borde även göra henne lite vassare från start. Givetvis ska vi fortsätta att försöka lära henne att gå bakifrån, men det här känns kanske inte som rätt lopp att träna på det... Men det där är inte mitt problem, mitt jobb är att ha hästen i ordning till på lördag. Så får Petter (Lundberg) göra sitt jobb med taktiken.
Hur tror du att han lägger upp det?
- Han tror att hästen är oslagbar så han lär väl köra därefter…
Hur känns hon i träningen?
- Bättre än inför kvalet. Hon springer rakare och känns mer harmonisk. Det är som att hon kopplat av mer och fått bort lite överskottsenergi av att hon fick springa sig lite trött en gång. Hon har aldrig varit trött i träning eller något lopp så det var nytt för henne och det verkar bara positivt. Nu blir det samma upplägg som inför kvalet med jobb tisdag och lite intervaller dagen före start.
Vad har du för känslor inför finalen?
- Det känns bara roligt, det är ju det här vi tränar för och drömmer om. Jag vet hur svårt det är att få fram en häst som kan duga i de här sammanhangen. Men nu tycker jag att jag har det, så jag ser verkligen fram emot loppet, säger Björn Röcklinger.

Robin Johansson, Kanal 75


5 Tippar V75® Solvalla 25 septemberKanal 75..


5 Tippar V75® Solvalla 25 september

Kanal 75


För drygt tre veckor sedan tog Steen Juul, 71, sin tränarseger nummer elva i det danska Derbyt när han styrde in Festival of Speed först &ou..


För drygt tre veckor sedan tog Steen Juul, 71, sin tränarseger nummer elva i det danska Derbyt när han styrde in Festival of Speed först över mål. Den fyraårige hingsten har varit outstanding i den danska kullen, även om segerraden bröts i lördags kväll i Ålborg där det blev galopp från innerspåret bakom bilen.
Men när nestor Juul reser över sundet för att tävla i Sverige är det ofta i angeläget ärende.
– Man tror ju när man anmäler att hästarna är så pass bra att de ska kunna räcka. Sedan vet man ju inte spår och motstånd innan men man anmäler ju när hästarna känns bra och är i form, säger Steen Juul.
– Det är ju tuffare konkurrens i Sverige och jag vet vad som krävs för att de ska räcka där. Nu har vi fyra till start på V86 och där två av dem har bra spår. Jag tycker väl inte att jag har några jätteheta chanser att vinna men man vet ju aldrig. Ett par bra platschanser och eventuella skrällbud kan man väl kalla dem för, fortsätter han.

”Bättre med loppet – och nu blir det barfota runt om”
Steen Juul reser till Åby under onsdagen och börjar med Catch Me A Winner i den inledande avdelningen. Det är en häst med hög segerprocent som nu har ett lopp i kroppen efter ett långt tävlingsuppehåll. 
– 2 Catch Me A Winner (V86-1) gick i ledningen i comebacken och jag använde honom rätt från start för att svara ledningen. Hästen gjorde ett godkänt lopp men det fattades lite i första starten på så länge. Han borde vara betydligt bättre till den här starten och han har känts fin i träningen. Han är hygglig från början utan att vara något raket. Vanligtvis så räcker han i den här klassen som han är i och anledningen till det långa uppehållet är att han hade lite problem med sina framben i våras. Vi kopplade av honom på sommaren när det går som snabbast i loppen och har siktat mot hösten och vintern istället. Han gick med skor senast men nu blir det barfota runt om. Jag tycker inte att han är helt borta, säger Steen Juul.

”Han är stark – den långa distansen en fördel”

Vad säger du om dina övriga tre hästar på V86?
– 3 Farasi Surprise (V86-3)
tillhör snäppet under de bästa fyraåringarna i Danmark. Han var med i derbytuttagningarna utan att kvala in och var sedan femma i Derby Consolation. Senast var han trea på Åby men Peter Ingves tyckte att hästen var lite seg från bakspåret. Han hade ingen riktig feeling att han tog i ordentligt. Nu är det lite tätare starter och det kan vara ett plus och han öppnar normalt. Jag känner till de andra för dåligt men hästen känns okej och är stark så distansen är inga problem. Han gick barfota bak senast och det blir samma igen. Hästen tävlar alltid med skor fram.
– 9 Chablis D.K. (V86-5) har varit borta från tävlandet i drygt tre månader och haft en träningsperiod istället. Han har mest gått ridträning men även ett par sulkyjobb. Hästen känns okej och är stark så den långa distansen är en fördel. Det blir barfota runt om och det är så han brukar tävla.
– 11 F.The Big New (V86-7) vann Consolation till Stoderbyt senast men då gick hon i ledningen och hästen är klart bäst när hon får gå med där framme. Därför är spår elva ett helt iskallt läge för henne. Hästen är i form men jag ligger lågt därifrån och är nöjd med en premie, säger Steen Juul.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-7 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 8] 2140/12 6 19.7 154
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Ulrika Sisu Ulrika Sisu   [s 5] 2140/3 0 17.4 496
2015-12-11 2015-12-11 Boden-5 Ulrika Sisu Ulrika Sisu   [s 5] 2140/7 0 17.7 435
2015-12-11 2015-12-11 Boden-2 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 8] 1640/5 2 19.1 242
2015-12-03 2015-12-03 Boden-6 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 8] 2140/2 2 20.4 264
2015-12-03 2015-12-03 Boden-3 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 5] 2140/6 0 17.6 540
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 Enjoy Life L.B. Enjoy Life L.B.   [s 3] 2140/4 0 865
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-4 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2140/8 str 58
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-1 Dione K.S. Dione K.S.   [s 2] 1640/6 str
2015-11-14 2015-11-14 Boden-1 Dione K.S. Dione K.S.   [s 2] 1640/6 4 19.0 515
2015-11-06 2015-11-06 Boden-9 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 8] 2140/2 0 19.6 518
2015-11-06 2015-11-06 Boden-5 Merry Broline Merry Broline   [v 6] 2140/9 7 16.4 515
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Willow Bay Evert* Willow Bay Evert*   [h 3] 2140/3 3 18.1 940
2015-10-29 2015-10-29 Boden-3 Global Tug of War Global Tug of War   [s 2] 1640/6 4 21.6 305
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-8 Global Orion Global Orion   [v 6] 2140/11 0 21.4 441
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Bryan Sjöhammar Bryan Sjöhammar   [v 10] 2140/5 0 18.9g 484
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-2 Tetrick* Tetrick*   [v 5] 2140/2 2 20.4 216
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-6 Clair de Lune Sisu Clair de Lune Sisu   [s 3] 2140/11 0 17.7 821
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-8 Merry Broline Merry Broline   [v 6] 2640/8 0 g 237
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-6 Cumulus Advance Cumulus Advance   [v 6] 2140/14 5 16.7 306
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-5 Landers Enjoy W.F. Landers Enjoy W.F.   [v 4] 1640/4 0 g 243
2015-10-12 2015-10-12 Boden-10 Global Orion Global Orion   [v 6] 1640/4 0 17.7 537
2015-10-12 2015-10-12 Boden-9 Citation Willy* Citation Willy*   [v 3] 1640/10 0 17.6g 475
2015-10-12 2015-10-12 Boden-5 Global Tug of War Global Tug of War   [s 2] 1640/1 3 20.2 106
2015-10-12 2015-10-12 Boden-4 Nuisance Face Nuisance Face   [s 5] 2140/12 5 16.3 86
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-7 Dione K.S. Dione K.S.   [s 2] 1640/2 str
2015-09-29 2015-09-29 Boden-10 Trooperina Trooperina   [s 7] 2140/9 0 20.2 561
2015-09-29 2015-09-29 Boden-9 B.W.L.Spartacus B.W.L.Spartacus   [v 3] 2140/9 0 g 125
2015-09-29 2015-09-29 Boden-8 Global Orion Global Orion   [v 6] 2140/3 8 21.3 46
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 Perky Dust* Perky Dust*   [v 8] 2140/6 0 g 174
2015-09-29 2015-09-29 Boden-6 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 6] 2180/7 7 17.9g 57
2015-09-29 2015-09-29 Boden-5 Cumulus Advance Cumulus Advance   [v 6] 1640/5 1 15.3 93
2015-09-29 2015-09-29 Boden-3 Clair de Lune Sisu Clair de Lune Sisu   [s 3] 1640/2 5 16.3 184
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-1 Padre Pointer* Padre Pointer*   [v 5] 2140/4 C 0 20.0 182
2016-12-06 2016-12-06 Boden-9 Like For Like* Like For Like*   [v 5] 1640/1 D str
2016-12-06 2016-12-06 Boden-5 Akseli Winner* Akseli Winner*   [v 4] 2140/3 D 0 24.6 553
2016-12-06 2016-12-06 Boden-3 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 1640/3 D 0 399
2016-11-25 2016-11-25 Boden-7 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [h 2] 2140/4 C 5 21.0 181
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/8 C 0 15.5 499
2016-11-17 2016-11-17 Boden-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/11 C 0 18.1 316
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2640/11 D 5 19.1 430
2016-11-05 2016-11-05 Boden-6 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 3] 2180/9 B 1 16.2 34
2016-11-05 2016-11-05 Boden-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/12 C 7 15.8 197
2016-11-05 2016-11-05 Boden-1 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [h 2] 1660/4 C 4 19.2 10000
2016-10-24 2016-10-24 Boden-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/10 D 3 14.2 231
2016-10-24 2016-10-24 Boden-2 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [h 2] 1640/6 C 4 19.1 10000
2016-10-24 2016-10-24 Boden-1 Oliholiday Oliholiday   [v 3] 1640/3 C str
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-2 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [h 2] 2140/3 C 3 19.0 223
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-4 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 3] 1640/2 C 1 15.5 44
2016-09-30 2016-09-30 Boden-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 1640/10 C 0 13.9 435
2016-09-30 2016-09-30 Boden-3 Edward Sisu Edward Sisu   [v 2] 1640/5 C 5 21.3g 352
2016-09-15 2016-09-15 Boden-6 Global Seashore Global Seashore   [s 4] 1640/9 C 0 16.1 2370
2016-09-15 2016-09-15 Boden-3 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/5 D 3 13.4 436
2016-09-08 2016-09-08 Boden-5 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 1640/10 D 0 13.5g 701
2016-08-30 2016-08-30 Boden-3 Akseli Winner* Akseli Winner*   [v 4] 2140/4 D 0 19.2 315
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-2 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 2140/7 D 5 16.9 625
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-5 Simon Rocky Simon Rocky   [v 2] 1640/2 C 5 25.8g 10000
2016-08-12 2016-08-12 Boden-5 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 2140/1 D str
2016-08-12 2016-08-12 Boden-3 Sweet Timer* Sweet Timer*   [v 4] 1640/3 C 0 23.2g 32
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-6 Sweet Timer* Sweet Timer*   [v 4] 1640/11 D 4 15.5 244
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2140/8 A 3 15.6 72
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 1640/8 D 0 12.6 357
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-2 Ebu B.Boko Ebu B.Boko   [v 5] 1640/9 B 5 13.1 51
2016-06-18 2016-06-18 Boden-1 So Much Water So Much Water   [s 5] 2140/1 A 5 16.5g 144
2016-06-17 2016-06-17 Boden-4 Elvis Duo* Elvis Duo*   [h 6] 2180/12 B 1 16.7 182
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-5 Kaffir Face Kaffir Face   [v 9] 2140/8 B 0 g 19
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-6 Callela Colibri Callela Colibri   [s 7] 2140/8 D 0 g 371
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Quick Töll Quick Töll   [v 4] 2140/1 D 0 17.6 810
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-4 Sweet Timer* Sweet Timer*   [h 4] 2140/3 D 0 g 585
2016-04-17 2016-04-17 Boden-8 Cumulus Advance Cumulus Advance   [v 7] 2140/3 C 0 17.9 173
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 Big Headache* Big Headache*   [v 6] 2160/3 C 5 17.1 66
2016-04-17 2016-04-17 Boden-6 Quick Töll Quick Töll   [v 4] 2140/7 D 8 19.1 242
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2140/1 B 4 18.0 106
2016-04-17 2016-04-17 Boden-2 Just Push Play Just Push Play   [v 4] 1640/6 C 0 22.6g 23
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 1640/10 D 5 14.0 334
2016-04-05 2016-04-05 Boden-4 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 2660/9 D 6 17.3 368
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Honey Chestnut* Honey Chestnut*   [s 4] 2140/8 D str
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Just Push Play Just Push Play   [v 4] 2140/3 D 4 19.3 64
2016-03-03 2016-03-03 Boden-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/8 C 3 16.5 347
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2140/2 D 6 18.4 144
2016-03-03 2016-03-03 Boden-4 Quick Töll Quick Töll   [v 4] 2140/2 A 8 18.5 274
2016-02-18 2016-02-18 Boden-6 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 2140/2 D 0 17.4 1528
2016-02-18 2016-02-18 Boden-1 Global Tug of War Global Tug of War   [s 3] 2140/5 D 0 21.2 379
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Willow Bay Evert* Willow Bay Evert*   [v 4] 2140/1 D 0 g 272
2016-02-10 2016-02-10 Boden-1 Ymer Å. Ymer Å.   [v 6] 2140/1 D 8 17.4 828
2016-02-03 2016-02-03 Boden-3 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 9] 1640/6 D 0 20.1 463
2016-01-16 2016-01-16 Boden-4 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 9] 2140/1 C 0 20.8 152
2016-01-08 2016-01-08 Boden-2 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 9] 2160/8 C 3 19.4 320
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-10 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 5] 2660/12 D 4 16.6 400
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-5 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 2160/15 D str
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-2 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 4] 2140/9 D 1 17.8 77
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 2160/9 C 2 16.6 358
2017-12-15 2017-12-15 Boden-6 Simon Rocky Simon Rocky   [v 3] 2160/6 D 0 17.5 602
2017-12-15 2017-12-15 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/10 B 7 17.3 164
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Dwight Sisu Dwight Sisu   [v 4] 2160/9 B 0 g 449
2017-12-07 2017-12-07 Boden-9 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 1640/4 C 1 14.9 135
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 2160/8 D 5 17.4 282
2017-11-30 2017-11-30 Boden-2 Bill Bailey Bill Bailey   [v 5] 2140/3 D 3 17.5 169
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/6 C 6 16.7 118
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/5 C 0 18.1 214
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 1640/4 C 5 15.4 136
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Bill Bailey Bill Bailey   [v 5] 1640/1 D 8 16.1 413
2017-11-23 2017-11-23 Boden-7 Perfect W.F. Perfect W.F.   [v 4] 2160/11 C 5 17.5 330
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 2140/4 D 0 984
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2160/8 C 0 20.9 939
2017-11-07 2017-11-07 Boden-10 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [v 3] 2640/7 C 8 19.0 98
2017-11-07 2017-11-07 Boden-9 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/10 C 4 19.5 142
2017-11-07 2017-11-07 Boden-8 Simon Rocky Simon Rocky   [v 3] 2140/4 C 3 19.1 38
2017-11-07 2017-11-07 Boden-6 Poker Kronos Poker Kronos   [v 8] 2180/12 B 0 17.9 96
2017-11-07 2017-11-07 Boden-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 1640/1 D 5 15.9 115
2017-11-07 2017-11-07 Boden-4 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 2140/2 D 8 20.7g 99
2017-11-07 2017-11-07 Boden-3 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 2160/6 B 2 17.8 20
2017-11-07 2017-11-07 Boden-1 Jeppas Roulett Jeppas Roulett   [v 3] 1640/8 A 1 18.4 40
2017-10-30 2017-10-30 Boden-7 Lady Zappa Lady Zappa   [s 4] 2140/3 C 0 16.2 57
2017-10-30 2017-10-30 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2640/8 C 0 18.4 328
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-10 Tommasi Tommasi   [v 5] 2140/10 D 2 18.3 118
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-8 Digital Yankee Digital Yankee   [v 5] 1640/4 B 3 16.2 59
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Maldini Bob Maldini Bob   [v 8] 2160/11 B 1 17.4 367
2017-10-23 2017-10-23 Boden-9 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 1640/9 B 2 14.8 127
2017-10-23 2017-10-23 Boden-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2140/7 C 0 g 101
2017-10-23 2017-10-23 Boden-6 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 1640/6 B 6 17.9g 442
2017-10-23 2017-10-23 Boden-5 Mally Jubb Mally Jubb   [v 8] 2140/6 C str
2017-10-23 2017-10-23 Boden-1 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 4] 2140/8 B 1 17.8 19
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-3 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 5] 2140/6 C str
2017-10-16 2017-10-16 Boden-8 Maldini Bob Maldini Bob   [v 8] 2140/1 D 0 18.3g 102
2017-10-16 2017-10-16 Boden-4 Global Tail Global Tail   [s 4] 2140/5 D 0 21.1g 359
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-7 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 2140/10 C 0 15.7 965
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-1 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 1660/10 D 0 15.9 1181
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/11 C 3 16.0 262
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Lady Zappa Lady Zappa   [s 4] 2140/15 B 0 15.3 207
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/2 D 2 15.4 279
2017-09-30 2017-09-30 Boden-4 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/8 C 4 17.4 435
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-1 Catch Me W.F. Catch Me W.F.   [s 4] 1640/5 C 4 14.4 154
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-1 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/9 C 5 17.2 330
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-3 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 1640/9 B 6 14.1 326
2017-09-15 2017-09-15 Boden-8 Tallyho Tallyho   [s 5] 2140/1 C 5 17.0 136
2017-09-15 2017-09-15 Boden-7 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2640/3 D 2 17.8 644
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-10 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/5 C 1 18.7 70
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-6 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 1640/4 C 0 20.2g 73
2017-08-24 2017-08-24 Boden-8 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/12 B 6 18.0g 164
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-5 Go Go Finish Go Go Finish   [s 8] 1640/7 B 6 17.7 269
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Tallyho Tallyho   [s 5] 2160/7 B 2 16.3 239
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/8 C 4 17.2 593
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-2 Go Go Finish Go Go Finish   [s 8] 1640/6 C 0 18.7g 330
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/12 D 0 23.2g 691
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-6 Miss Southwind* Miss Southwind*   [s 6] 2140/6 D 0 g 127
2017-07-13 2017-07-13 Boden-8 Global Tail Global Tail   [s 4] 1640/1 C 2 15.2 50
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Tallyho Tallyho   [s 5] 2160/8 C 6 16.3 366
2017-07-13 2017-07-13 Boden-3 Golden Alley* Golden Alley*   [v 5] 2140/4 C 0 g 637
2017-07-06 2017-07-06 Boden-3 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 2140/7 C 4 15.9 147
2017-07-06 2017-07-06 Boden-2 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2160/7 C 0 g 221
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 Lawless Laday Lawless Laday   [v 7] 1640/6 B 0 14.8 454
2017-07-06 2017-07-06 Boden-4 Global Tail Global Tail   [s 4] 2160/8 C 0 21.0g 22
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-7 Tallyho Tallyho   [s 5] 2140/5 C 1 18.1 116
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-5 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 1640/4 D 0 16.2 58
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-10 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [v 3] 2140/7 D 4 16.3 896
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-3 Lawless Laday Lawless Laday   [v 7] 1640/10 B 3 14.8 325
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-2 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 1640/1 C 0 15.6g 60
2017-06-17 2017-06-17 Boden-6 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/3 D 0 16.2 692
2017-06-17 2017-06-17 Boden-3 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 3140/1 D 5 17.4 377
2017-06-17 2017-06-17 Boden-1 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/5 D 3 178
2017-06-10 2017-06-10 Boden-1 Gimeheaven Sisu Gimeheaven Sisu   [h 7] 2180/7 D 6 14.7 56
2017-06-10 2017-06-10 Boden-10 Tallyho Tallyho   [s 5] 1640/10 B 3 15.2 69
2017-06-10 2017-06-10 Boden-8 Hustvet Lyn Hustvet Lyn   [v 6] 1640/9 B 6 31.2 199
2017-06-10 2017-06-10 Boden-7 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 1640/3 C 2 15.9 29
2017-06-10 2017-06-10 Boden-5 Global Tail Global Tail   [s 4] 2160/6 A 1 17.8 24
2017-06-10 2017-06-10 Boden-3 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 2140/3 B 5 15.0 91
2017-05-31 2017-05-31 Boden-6 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/10 D 0 g 946
2017-05-16 2017-05-16 Boden-10 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/1 D 0 16.7 515
2017-05-16 2017-05-16 Boden-2 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/6 C str
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 7] 2140/4 C 1 16.6 107
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-4 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 2140/10 B 0 18.3g 66
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-6 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 4] 2140/10 B 0 23.7g 46
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-4 Dione K.S. Dione K.S.   [s 4] 2140/4 A 2 15.6g 26
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-1 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/5 B 0 19.9 276
2017-04-28 2017-04-28 Boden-3 Gimeheaven Sisu Gimeheaven Sisu   [h 7] 1660/8 C 5 14.5 328
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-6 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/5 D 0 20.6g 315
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-5 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2140/11 D 5 15.2 338
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-5 Selenge Selenge   [v 5] 1640/8 B 7 16.6g 127
2017-04-13 2017-04-13 Boden-5 Vinci Dream Vinci Dream   [s 6] 1640/2 B 0 17.0 259
2017-04-13 2017-04-13 Boden-3 Sally's Secret Sally's Secret   [s 6] 2140/2 D 5 19.3 34
2017-04-13 2017-04-13 Boden-10 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2660/5 C 4 21.8 45
2017-04-13 2017-04-13 Boden-9 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 2140/5 D 3 16.6 549
2017-04-13 2017-04-13 Boden-6 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 4] 2140/5 D 4 18.4 41
2017-04-07 2017-04-07 Boden-11 Lyckan* Lyckan*   [s 8] 1640/6 D 0
2017-04-07 2017-04-07 Boden-9 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 1640/5 C 1 12.9 814
2017-04-07 2017-04-07 Boden-2 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/9 B 6 19.4 131
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 2160/7 B 2 19.4 163
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-2 Sally's Secret Sally's Secret   [s 6] 2140/6 B 4 20.5 28
2017-03-25 2017-03-25 Boden-10 Lyckan* Lyckan*   [s 8] 2180/15 D 0 22.7 473
2017-03-25 2017-03-25 Boden-9 Vinci Dream Vinci Dream   [s 6] 2140/6 B 7 17.9 375
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Tallyho Tallyho   [s 5] 2160/10 A 0 18.9 162
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-7 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 4] 2140/7 B 6 15.7 30
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-2 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/6 D 4 17.4 474
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-8 Happy Pill* Happy Pill*   [s 5] 1640/10 C 2 17.6 325
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2660/7 C 6 20.9 44
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-5 Lyckan* Lyckan*   [s 8] 2140/3 D 5 19.3 253
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-2 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2140/15 D 0 15.6 523
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-9 Dwight Sisu Dwight Sisu   [h 4] 2140/6 D 0 24.2g 141
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-5 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 4] 2140/11 A 2 16.6 45
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-2 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/8 B 4 19.5 318
2017-02-23 2017-02-23 Boden-2 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/2 C 3 18.2 290
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-7 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2140/1 D 2 18.7 54
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 8] 2160/6 D str
2017-01-08 2017-01-08 Boden-4 Akseli Winner* Akseli Winner*   [v 5] 1660/14 D 0 17.7 1004
2017-01-08 2017-01-08 Boden-3 Hamis Heartbreaker* Hamis Heartbreaker*   [v 7] 1660/9 A 0 18.5 651
2018-12-22 2018-12-22 Boden-7 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/2 A 1 16.5 54
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-8 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/6 B 0 18.7g 198
2018-11-30 2018-11-30 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/5 D 4 16.3 232
2018-11-08 2018-11-08 Boden-5 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/2 C 1 18.4 22
2018-10-20 2018-10-20 Boden-1 Beer Before Liquor Beer Before Liquor   [s 2] 1640/2 C 2 18.9 21
2018-10-20 2018-10-20 Boden-3 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 3] 2140/2 B 7 20.3 39
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-5 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 2140/5 C 3 16.5 22
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-6 Fayette Sisu Fayette Sisu   [s 3] 2640/2 C 5 17.3 628
2018-09-27 2018-09-27 Boden-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/4 B 7 16.3 105
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-3 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2140/10 D 6 17.7 281
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-5 Gosset Gosset   [v 4] 2140/6 C 0 g 24
2018-09-20 2018-09-20 Boden-9 Camelot Sisu Camelot Sisu   [h 6] 2140/12 D 0 15.0 786
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-2 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/5 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-3 Gosset Gosset   [v 4] 1640/5 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-4 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/2 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-8 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 4] 2140/11 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-10 King Journey* King Journey*   [v 7] 2140/1 A 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-4 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 2140/3 C 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2640/5 D 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-7 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 2140/11 D 0
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-1 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 5] 2140/3 D 2 13.1 400
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 1640/2 C 5 15.3 47
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-4 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2640/1 B 3 17.2 176
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-9 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 5] 2140/6 B 2 14.7 327
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-2 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 1640/12 B 1 13.7 46
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-2 Viking Pride Viking Pride   [v 6] 2140/5 B 4 17.4 306
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-9 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 1640/2 D 6 12.9 884
2018-08-23 2018-08-23 Boden-9 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2160/7 A 4 17.3 81
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-2 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 3] 2140/2 C 4 19.4 177
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-3 Camelot Sisu Camelot Sisu   [h 6] 2140/7 C 6 15.3g 641
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-7 Wasa Windy* Wasa Windy*   [v 6] 2140/6 B 3 15.4 22
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-9 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2180/14 B 0 18.0 713
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-3 Kahlua Bishop Kahlua Bishop   [v 3] 2140/3 C 0 19.0g 444
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-10 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 2140/8 B 1 16.5 40
2018-08-08 2018-08-08 Boden-2 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 4] 2140/8 C 3 15.9 367
2018-08-08 2018-08-08 Boden-4 Ovicii Ovicii   [v 5] 2640/5 B 0 17.2g 44
2018-08-08 2018-08-08 Boden-8 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/2 B 2 15.1 64
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-3 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2140/8 D 0 17.5 175
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2140/8 C 6 17.0 48
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-7 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 8] 2140/1 D 7 16.4 221
2018-07-28 2018-07-28 Finland-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 1600/3 C 2 265
2018-07-14 2018-07-14 Boden-2 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 3] 2140/10 B 6 19.4 301
2018-07-14 2018-07-14 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2640/12 B 2 16.4 151
2018-07-14 2018-07-14 Boden-5 Hustvet Lyn Hustvet Lyn   [v 7] 2140/7 B 1 27.7 60
2018-07-14 2018-07-14 Boden-6 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2160/13 B 0 16.1 494
2018-07-14 2018-07-14 Boden-7 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 8] 2160/13 D 0 16.5 944
2018-07-14 2018-07-14 Boden-8 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 6] 1640/2 D 0 14.3g 124
2018-07-14 2018-07-14 Boden-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 1640/5 D 0 13.6 472
2018-07-14 2018-07-14 Boden-10 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2640/6 B 0 g 148
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-1 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/8 D 0 16.2 520
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-2 Hustvet Lyn Hustvet Lyn   [v 7] 1660/8 A 2 27.6 194
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-3 Ovicii Ovicii   [v 5] 2140/6 D 1 15.6 222
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-8 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 1660/10 A 6 16.0 176
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-2 Viking Pride Viking Pride   [v 6] 2640/9 B 4 18.4 49
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-3 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 2140/5 D 6 17.0g 291
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-2 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 3] 2140/12 B str
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-5 Kicking Viking Kicking Viking   [v 6] 2140/12 D 3 16.7 154
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-7 Max de Lux Max de Lux   [h 11] 2140/3 B 5 16.2 173
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-2 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/1 D 5 20.0 358
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 1640/7 C 4 15.2 111
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-3 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 1640/5 D 0 19.4g 192
2018-06-16 2018-06-16 Boden-4 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 3140/3 D 0 17.2 437
2018-06-16 2018-06-16 Boden-5 Fiorenza Sisu Fiorenza Sisu   [s 3] 1640/6 D 7 17.4g 390
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-3 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2160/8 D 0 15.8 1016
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-5 Ovicii Ovicii   [v 5] 1640/2 C 1 15.5 219
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-9 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/8 A 4 17.1 40
2018-06-01 2018-06-01 Boden-6 Lawless Laday Lawless Laday   [v 8] 2160/7 D 0 16.0 737
2018-05-25 2018-05-25 Boden-2 Imma Hanover Imma Hanover   [s 3] 2140/7 B 2 14.3 198
2018-05-25 2018-05-25 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/6 C 2 14.0 356
2018-05-25 2018-05-25 Boden-5 Lina på Linjen Lina på Linjen   [s 10] 1640/3 D 0 32.7g 870
2018-05-25 2018-05-25 Boden-6 Global Tail Global Tail   [s 5] 2640/9 C 0 16.4 202
2018-05-25 2018-05-25 Boden-10 Jetsun* Jetsun*   [v 5] 2140/3 D 0 g 520
2018-05-25 2018-05-25 Boden-11 Ovicii Ovicii   [v 5] 2160/9 A 6 18.4g 72
2018-05-25 2018-05-25 Boden-12 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2160/12 A 6 16.4 55
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/13 A 7 15.7 292
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-9 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2160/10 A 1 16.2 110
2018-05-10 2018-05-10 Boden-1 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2140/10 B 5 16.5 127
2018-05-10 2018-05-10 Boden-3 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2140/5 B 2 14.9 49
2018-05-10 2018-05-10 Boden-4 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 11] 2140/8 C 7 17.1 270
2018-05-10 2018-05-10 Boden-5 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/6 C 1 15.7 43
2018-05-10 2018-05-10 Boden-8 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 10] 1640/8 D 6 33.1 103
2018-05-10 2018-05-10 Boden-9 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 4] 2140/3 B 6 16.9 30
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-6 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2160/9 D 0 16.3 570
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-4 Camelot Sisu Camelot Sisu   [h 6] 2140/2 D 1 15.5 786
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-5 Sahara Hotlady* Sahara Hotlady*   [s 6] 2640/3 D 4 18.3 287
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 Ovicii Ovicii   [v 5] 2140/6 D 0 17.9 235
2018-04-26 2018-04-26 Boden-6 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/1 B 6 17.2 72
2018-04-26 2018-04-26 Boden-7 Lawless Laday Lawless Laday   [v 8] 2140/2 A 0 17.2 478
2018-04-26 2018-04-26 Boden-9 Global Tail Global Tail   [s 5] 2160/5 B 6 18.3g 71
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-2 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/5 B 0 16.0g 77
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 1640/7 D str
2018-04-17 2018-04-17 Boden-1 Global U.O.Me* Global U.O.Me*   [s 4] 2140/4 B 3 16.8 28
2018-04-17 2018-04-17 Boden-3 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/10 C 3 17.2 92
2018-04-17 2018-04-17 Boden-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2140/7 B 8 18.6 126
2018-04-17 2018-04-17 Boden-6 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 6] 1640/1 D 0 22.0 326
2018-04-17 2018-04-17 Boden-8 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 4] 2140/9 B 4 17.2 133
2018-04-17 2018-04-17 Boden-9 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/2 C 2 16.8 61
2018-04-12 2018-04-12 Boden-2 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2640/15 B 0 18.0 90
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/3 A 5 15.7 22
2018-04-12 2018-04-12 Boden-5 Lawless Laday Lawless Laday   [v 8] 2140/9 A str
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 Ovicii Ovicii   [v 5] 2140/3 B 4 17.0 241
2018-04-12 2018-04-12 Boden-8 T.Hall T.Hall   [v 11] 1640/6 D 0 17.0g 511
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-5 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 7] 2140/5 C 0 g 29
2018-04-05 2018-04-05 Boden-4 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2640/7 C 0 20.5 68
2018-04-05 2018-04-05 Boden-7 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2160/12 D 0 18.5g 598
2018-04-05 2018-04-05 Boden-11 Ovicii Ovicii   [v 5] 2140/1 B 0 18.7 128
2018-03-16 2018-03-16 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2640/4 C 1 15.6 582
2018-03-16 2018-03-16 Boden-5 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/3 D 2 16.6 51
2018-03-16 2018-03-16 Boden-6 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2140/3 D 0 15.7 482
2018-03-16 2018-03-16 Boden-8 Imma Hanover Imma Hanover   [s 3] 2140/6 C 3 18.8 57
2018-03-09 2018-03-09 Boden-3 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/12 B 1 16.6 34
2018-03-09 2018-03-09 Boden-8 Priceless Ace* Priceless Ace*   [v 10] 2140/11 D 0 19.0 983
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-8 Lady Zappa Lady Zappa   [s 5] 2140/1 B 0 16.7 172
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-11 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/9 C 7 16.4 827
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-3 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2660/9 C 2 19.1 89
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Bonnie Light Bonnie Light   [s 8] 2160/14 C str
2018-02-23 2018-02-23 Boden-8 T.Hall T.Hall   [v 11] 2140/7 D 0 19.7 1368
2018-02-23 2018-02-23 Boden-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 6] 2640/6 D 0 g 126
2018-02-23 2018-02-23 Boden-10 Veams Perfect Veams Perfect   [s 4] 2140/1 D 0 20.6g 743
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-2 Ovicii Ovicii   [v 5] 2140/3 A 2 21.6 14
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-3 Lawless Laday Lawless Laday   [v 8] 2140/2 B 1 17.5 41
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-4 Simon Rocky Simon Rocky   [v 4] 2640/2 C 5 19.4 60
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-6 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 1640/6 B 4 18.6 74
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 1640/7 D 4 15.7 167
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-9 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 6] 2140/4 D str
2018-02-09 2018-02-09 Boden-1 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/7 D 2 16.9 196
2018-02-09 2018-02-09 Boden-2 Bonnie Light Bonnie Light   [s 8] 1640/3 C 2 16.3 130
2018-02-09 2018-02-09 Boden-4 Dwight Sisu Dwight Sisu   [v 5] 2160/15 C 7 17.9 156
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-5 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2160/5 D str
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-6 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2640/12 A 4 19.0 462
2018-01-20 2018-01-20 Boden-4 Bonnie Light Bonnie Light   [s 8] 2160/7 C 0 18.1g 121
2018-01-20 2018-01-20 Boden-8 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2640/10 B 0 19.5 328
2018-01-07 2018-01-07 Boden-3 Wild Nock Wild Nock   [v 7] 2140/4 D 0 23.3g 95
2018-01-07 2018-01-07 Boden-4 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 1660/10 A 3 18.2 435
2018-01-07 2018-01-07 Boden-5 Bonnie Light Bonnie Light   [s 8] 2180/13 C 4 17.0 95
2018-01-07 2018-01-07 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2640/3 B 5 18.9 205
2018-01-07 2018-01-07 Boden-7 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2160/4 D 3 18.3 93
2018-01-07 2018-01-07 Boden-9 T.Hall T.Hall   [v 11] 2140/4 D 0 18.3 799
2018-01-01 2018-01-01 Boden-1 Make No Mistake* Make No Mistake*   [s 5] 2140/2 D str
2018-01-01 2018-01-01 Boden-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 1640/11 C 0 20.5 63
2018-01-01 2018-01-01 Boden-4 Bill Bailey Bill Bailey   [v 6] 2140/4 D 0 19.4 468
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-1 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 5] 2140/1 A 2 15.9 38
2019-12-13 2019-12-13 Boden-5 Re Love Re Love   [s 5] 2140/10 D 6 17.1 78
2019-11-28 2019-11-28 Boden-4 Re Love Re Love   [s 5] 2140/15 D 4 17.7 312
2019-11-15 2019-11-15 Boden-7 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/6 C 0 21.6 153
2019-11-05 2019-11-05 Boden-6 Re Love Re Love   [s 5] 2140/8 B 1 16.2 232
2019-11-05 2019-11-05 Boden-7 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 1640/2 D 0 16.2 383
2019-11-05 2019-11-05 Boden-10 Dream U.N.G. Dream U.N.G.   [v 5] 2140/9 D 7 17.9 486
2019-10-31 2019-10-31 Boden-1 Triannaton Triannaton   [v 4] 2140/6 D 0 g 40
2019-10-31 2019-10-31 Boden-3 Zagarolo Jet* Zagarolo Jet*   [h 4] 2140/4 B 0 g 56
2019-10-31 2019-10-31 Boden-4 Bläs Laban Bläs Laban   [v 7] 2140/2 D 7 29.7 173
2019-10-31 2019-10-31 Boden-5 Global Tail Global Tail   [s 6] 2140/11 D 3 17.0 79
2019-10-31 2019-10-31 Boden-6 Pomeroll Am Pomeroll Am   [v 5] 2640/2 C 4 17.7 50
2019-10-31 2019-10-31 Boden-7 Explosive River Explosive River   [v 7] 2140/1 B 2 17.8 60
2019-10-31 2019-10-31 Boden-9 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 7] 1640/7 D 5 17.5 411
2019-10-24 2019-10-24 Boden-2 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2160/9 C 7 19.6 158
2019-10-24 2019-10-24 Boden-4 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/7 C 3 16.8 277
2019-10-24 2019-10-24 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/15 B 5 16.2 121
2019-10-24 2019-10-24 Boden-7 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2640/12 D 0 g 138
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-2 Maldini Bob Maldini Bob   [v 10] 2140/7 C 4 17.2 390
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 8] 2140/13 D 5 16.3 616
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-5 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/1 D 0 17.1 303
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-6 Dillon Power* Dillon Power*   [v 7] 2140/6 D 0 16.4 643
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-8 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 6] 2140/5 D 7 33.6g 135
2019-10-10 2019-10-10 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2640/2 D 0 17.1 157
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-4 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2140/5 D 7 17.3 426
2019-09-27 2019-09-27 Boden-2 Valnes How Lovely* Valnes How Lovely*   [v 6] 2660/12 D str
2019-09-27 2019-09-27 Boden-3 Re Love Re Love   [s 5] 2140/11 C str
2019-09-27 2019-09-27 Boden-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/1 D 6 14.5 168
2019-09-27 2019-09-27 Boden-6 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2140/11 C 5 13.7 775
2019-09-27 2019-09-27 Boden-10 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/3 C 2 16.0 42
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 6] 2140/3 D 2 16.4 84
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-3 Winchester Bay Winchester Bay   [v 8] 2140/4 D 0 g 329
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-5 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 6] 2140/1 D 4 31.4g 179
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Red Hot Lady Red Hot Lady   [s 8] 2140/8 C 0 19.9 337
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-9 Mr Tibo D.F. Mr Tibo D.F.   [v 6] 2140/5 C 6 18.0 38
2019-09-19 2019-09-19 Boden-1 Fokus Brick Fokus Brick   [v 2] 1640/2 C 0 g 200
2019-09-19 2019-09-19 Boden-2 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 2640/3 C 3 17.3 64
2019-09-19 2019-09-19 Boden-3 Russjkat Russjkat   [v 4] 2140/9 C 4 17.3 456
2019-09-19 2019-09-19 Boden-5 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 1640/4 C 7 14.1 340
2019-09-19 2019-09-19 Boden-7 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2140/1 C 5 17.5 157
2019-09-19 2019-09-19 Boden-9 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/4 D 4 16.8 225
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-8 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2160/13 A 4 17.0 81
2019-09-09 2019-09-09 Boden-3 Eurythmic Sisu Eurythmic Sisu   [v 5] 2160/4 C 4 16.0 32
2019-09-09 2019-09-09 Boden-4 Imma Hanover Imma Hanover   [s 4] 2140/1 C 2 15.6 30
2019-09-09 2019-09-09 Boden-5 Mr Tibo D.F. Mr Tibo D.F.   [v 6] 2140/9 C 5 17.8 252
2019-09-09 2019-09-09 Boden-6 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 5] 1640/5 B 2 17.3 77
2019-09-09 2019-09-09 Boden-7 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/13 A 1 16.1 21
2019-09-09 2019-09-09 Boden-8 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 2680/7 C 4 17.1 30
2019-09-09 2019-09-09 Boden-9 Russjkat Russjkat   [v 4] 2140/7 C 2 19.3 104
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-1 Hector Sisu Hector Sisu   [v 2] 1640/5 C 3 19.6g 41
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2640/6 C 3 16.6 35
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-4 Bläs Laban Bläs Laban   [v 7] 2660/6 D 0 g 282
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-5 Eurythmic Sisu Eurythmic Sisu   [v 5] 2140/4 D 4 14.1 158
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-7 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 5] 2140/4 D 0 19.1g 321
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-7 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 4] 1640/11 D 2 15.1 231
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-9 Pippi Makeba Pippi Makeba   [s 4] 2640/4 C 0 g 330
2019-08-29 2019-08-29 Boden-2 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/3 C 5 17.6 109
2019-08-29 2019-08-29 Boden-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/14 C 3 14.4 283
2019-08-29 2019-08-29 Boden-6 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2140/5 C 0 14.1 320
2019-08-29 2019-08-29 Boden-10 Valle Milli* Valle Milli*   [s 9] 1640/7 B 4 26.4 66
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-3 Gaetano Web Gaetano Web   [v 5] 2160/12 C 3 16.6 40
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-4 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2160/5 B 1 16.6 31
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-6 Eurythmic Sisu Eurythmic Sisu   [v 5] 2160/8 C 3 14.8 93
2019-08-22 2019-08-22 Boden-1 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/9 C 7 14.3 495
2019-08-22 2019-08-22 Boden-2 Beer Before Liquor Beer Before Liquor   [s 3] 2140/4 D str
2019-08-22 2019-08-22 Boden-4 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2140/5 C 0 18.7g 103
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-6 Järvsötekno Järvsötekno   [v 5] 2160/8 C str
2019-08-13 2019-08-13 Boden-1 Hector Sisu Hector Sisu   [v 2] 1640/2 C 2 20.7g
2019-08-13 2019-08-13 Boden-4 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/5 C 2 17.3 199
2019-08-13 2019-08-13 Boden-5 Fayette Sisu Fayette Sisu   [s 4] 2640/1 B 0 19.9 70
2019-08-13 2019-08-13 Boden-7 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/3 C 7 15.0 610
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-4 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2140/7 C 5 14.4 512
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-7 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2140/3 D 6 17.0 1033
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-3 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 1640/3 C 1 13.7 83
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-6 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/5 B 2 15.2 47
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-7 Benton Benton   [v 8] 2140/5 B 4 18.0 57
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-8 Sailfish Sailfish   [v 8] 2640/1 C 4 16.6 148
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-4 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/5 D 1 16.2 90
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-5 Järvsötekno Järvsötekno   [v 5] 2640/1 D 3 30.5 243
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-6 Sembs Ouradour Sembs Ouradour   [s 10] 2140/2 D 4 15.4 79
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/8 B 8 14.8 136
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-2 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2160/7 B 3 16.9 37
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-5 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2140/4 D 6 17.3 632
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-7 Dee Dee Dancer Dee Dee Dancer   [s 3] 2140/7 D 4 17.7 367
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-8 Explosive River Explosive River   [v 7] 1640/1 B 0 14.0 121
2019-07-08 2019-07-08 Boden-2 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/4 C 4 16.0 147
2019-07-08 2019-07-08 Boden-3 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 2140/3 C 4 15.3 88
2019-07-08 2019-07-08 Boden-4 The True F. The True F.   [v 8] 2140/1 D 7 14.4 388
2019-07-08 2019-07-08 Boden-6 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2680/10 C 0 16.6 323
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 6] 1640/6 C 0 16.1 359
2019-07-08 2019-07-08 Boden-8 Himla B.Drift Himla B.Drift   [s 4] 2140/1 D 0 21.1g 171
2019-06-24 2019-06-24 Boden-3 Elmer Gold Elmer Gold   [v 11] 2140/7 D 7 16.9 567
2019-06-24 2019-06-24 Boden-4 Sailfish Sailfish   [v 8] 1640/9 D 0 g 826
2019-06-24 2019-06-24 Boden-5 Lady Spell* Lady Spell*   [s 8] 2140/2 C str
2019-06-24 2019-06-24 Boden-6 Fayette Sisu Fayette Sisu   [s 4] 3140/2 B 1 18.5 56
2019-06-24 2019-06-24 Boden-7 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/3 C 2 15.6 88
2019-06-24 2019-06-24 Boden-9 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 6] 2140/3 D 1 17.9 103
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-7 Beer Before Liquor Beer Before Liquor   [s 3] 2140/4 B 4 17.1 260
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-9 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2160/14 C 0 15.6 471
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-10 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 3140/2 D 4 17.0 92
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-11 Hustvet Lyn Hustvet Lyn   [v 8] 1640/11 D 0 g 714
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-12 Superman K.R. Superman K.R.   [h 8] 2140/4 D str
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-2 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/10 C 3 18.3 67
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-4 MediasLittleToxic MediasLittleToxic   [v 6] 2660/12 C 0 17.7 167
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-6 Kahlua Bishop Kahlua Bishop   [v 4] 2160/9 A 7 17.0 55
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-8 Amazing Girl Amazing Girl   [s 7] 2140/3 C 5 18.3g 71
2019-06-06 2019-06-06 Boden-3 Catch The Game Catch The Game   [v 5] 1640/12 D 6 14.0 384
2019-06-06 2019-06-06 Boden-4 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2640/2 D 3 15.3 43
2019-06-06 2019-06-06 Boden-10 Goliath* Goliath*   [v 6] 2140/5 D 0 g 374
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-1 Frank Frank   [v 5] 2140/3 C 4 18.5 59
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-2 Hamjakken Hamjakken   [v 4] 2140/2 B 4 34.3 18
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-3 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/12 A 2 16.9 99
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-5 The True F. The True F.   [v 8] 2660/6 D 5 16.1 137
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-8 Purple's Pippi* Purple's Pippi*   [s 6] 1640/2 D 0 g 220
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-9 King Journey* King Journey*   [v 8] 2140/6 D 7 16.4 431
2019-05-28 2019-05-28 Boden-3 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2640/5 D 2 16.0 318
2019-05-28 2019-05-28 Boden-6 MediasLittleToxic MediasLittleToxic   [v 6] 1640/10 C 0 g 135
2019-05-28 2019-05-28 Boden-8 Kahlua Bishop Kahlua Bishop   [v 4] 2160/12 A 1 17.6 40
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 6] 1640/7 D 0 19.5 181
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-5 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 3180/6 C 4 16.5g 205
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-7 Dillon Power* Dillon Power*   [v 7] 1640/9 A 0 15.4 75
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-8 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/5 D str
2019-05-10 2019-05-10 Boden-3 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/4 C 3 19.7 64
2019-05-10 2019-05-10 Boden-7 Re Love Re Love   [s 5] 1640/10 B 0 22.5g 52
2019-05-10 2019-05-10 Boden-8 Valnes How Lovely* Valnes How Lovely*   [v 6] 2140/9 D 0 15.4g 709
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/1 C 0 15.6 364
2019-05-02 2019-05-02 Boden-4 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 2140/8 C 1 14.8 57
2019-05-02 2019-05-02 Boden-5 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 6] 2140/10 D 7 18.5g 116
2019-05-02 2019-05-02 Boden-6 Lionize* Lionize*   [v 7] 2140/6 C 5 15.2 309
2019-05-02 2019-05-02 Boden-7 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2140/7 B 5 15.7g 25
2019-05-02 2019-05-02 Boden-8 Tiia Tempest* Tiia Tempest*   [s 6] 2640/2 D 4 19.8 88
2019-04-26 2019-04-26 Boden-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 1640/11 B 7 13.7 214
2019-04-26 2019-04-26 Boden-8 Quite a Dream Quite a Dream   [s 3] 2140/6 C 7 19.5g 199
2019-04-18 2019-04-18 Boden-1 Lady Spell* Lady Spell*   [s 8] 2140/3 B 0 16.4g 210
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Re Love Re Love   [s 5] 2140/13 B 1 14.7 218
2019-04-18 2019-04-18 Boden-3 Explosive River Explosive River   [v 7] 1660/13 B 5 14.5 192
2019-04-18 2019-04-18 Boden-7 Quite a Dream Quite a Dream   [s 3] 2160/10 C 6 18.6 505
2019-04-18 2019-04-18 Boden-8 Kahlua Bishop Kahlua Bishop   [v 4] 2160/9 A 2 16.5 33
2019-04-18 2019-04-18 Boden-10 Sailfish Sailfish   [v 8] 2640/7 C 0 17.7g 211
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-9 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/7 C 0 15.2 139
2019-03-31 2019-03-31 Boden-1 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 1640/3 B 5 16.0g 198
2019-02-01 2019-02-01 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/4 D 6 16.6 63
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 Millam Dream* Millam Dream*   [s 7] 2160/11 D 0 g 982
2019-02-01 2019-02-01 Boden-6 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 9] 2140/8 B 0 18.5 327
2019-02-01 2019-02-01 Boden-7 Re Love Re Love   [s 5] 2160/11 A 7 18.4g 125
2019-02-01 2019-02-01 Boden-9 Rhesos Face Rhesos Face   [v 6] 1640/1 D 0 19.1g 206
2019-01-19 2019-01-19 Boden-2 Gaetano Web Gaetano Web   [v 5] 2160/11 C str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-4 Excalibur Sisu Excalibur Sisu   [v 5] 2140/7 D 5 17.7 69
2019-01-19 2019-01-19 Boden-6 Quick Sugar F.I.* Quick Sugar F.I.*   [s 10] 1640/11 C str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-7 Rhesos Face Rhesos Face   [v 6] 2140/7 B 2 16.3 206
2019-01-19 2019-01-19 Boden-8 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2640/6 D 0 20.8g 34
2019-01-19 2019-01-19 Boden-10 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 9] 2160/2 C 2 18.4 117
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/14 D 2 16.6 118
2019-01-11 2019-01-11 Boden-6 Rhesos Face Rhesos Face   [v 6] 1640/12 B 0 15.2 600
2019-01-11 2019-01-11 Boden-7 Hustvet Lyn Hustvet Lyn   [v 8] 2140/2 C 4 33.7 56
2019-01-11 2019-01-11 Boden-9 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 9] 2160/9 A 4 18.4 62
2020-12-18 2020-12-18 Boden-2 Fokus Brick Fokus Brick   [v 3] 2140/6 B 5 18.5 283
2020-12-18 2020-12-18 Boden-3 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 7] 1640/8 C 0 16.8 332
2020-12-18 2020-12-18 Boden-5 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/8 B 0 17.6 90
2020-12-18 2020-12-18 Boden-11 Don Corleone Trot* Don Corleone Trot*   [v 7] 2180/9 C 6 18.8g 147
2020-12-08 2020-12-08 Boden-4 Don Corleone Trot* Don Corleone Trot*   [v 7] 2140/8 B 0 17.2 526
2020-12-08 2020-12-08 Boden-8 Vindbläsen Vindbläsen   [s 11] 2200/7 D 0 31.1 944
2020-12-08 2020-12-08 Boden-9 Brooklyn Hill Brooklyn Hill   [h 7] 2700/13 C 0 17.2 1534
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-6 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2640/5 C 3 19.2 136
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-7 Shiver W.F. Shiver W.F.   [s 7] 2140/11 D 3 16.4 490
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-8 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 7] 1640/11 C 7 15.0 99
2020-11-22 2020-11-22 Boden-1 Athletic W.F. Athletic W.F.   [s 4] 2140/1 D str
2020-11-22 2020-11-22 Boden-2 Digital Formula Digital Formula   [s 3] 1640/4 D 0 g 270
2020-11-22 2020-11-22 Boden-4 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/8 C 4 15.1 904
2020-11-22 2020-11-22 Boden-6 Vindbläsen Vindbläsen   [s 11] 2140/1 D 0 28.2 381
2020-11-22 2020-11-22 Boden-10 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2140/10 D 0 15.3 1303
2020-11-22 2020-11-22 Boden-12 Maldini Bob Maldini Bob   [v 11] 2160/7 D 7 18.6 741
2020-11-14 2020-11-14 Boden-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 8] 2640/10 A 8 18.1 136
2020-11-14 2020-11-14 Boden-4 Digital Formula Digital Formula   [s 3] 2140/5 D 3 18.7 185
2020-11-14 2020-11-14 Boden-6 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/2 C 3 16.5 277
2020-11-14 2020-11-14 Boden-7 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 1640/8 B 0 17.9 74
2020-11-14 2020-11-14 Boden-8 Marciano Marciano   [v 7] 1640/9 A 1 14.4 42
2020-11-14 2020-11-14 Boden-9 Maldini Bob Maldini Bob   [v 11] 2140/11 D 7 18.6 213
2020-11-06 2020-11-06 Boden-1 Mindyourvoice W.F. Mindyourvoice W.F.   [s 3] 2140/4 D 7 21.1g 63
2020-11-06 2020-11-06 Boden-4 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 3] 2140/3 C 8 19.4 557
2020-11-06 2020-11-06 Boden-6 Crazy First Love Crazy First Love   [v 5] 2640/4 B 7 16.3 102
2020-11-06 2020-11-06 Boden-7 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 6] 2140/2 B 0 16.5 1071
2020-11-06 2020-11-06 Boden-8 Mooncake Mooncake   [v 9] 2140/7 C 0 19.3g 219
2020-10-29 2020-10-29 Boden-1 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 2] 1640/6 B 3 19.4 109
2020-10-29 2020-10-29 Boden-2 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 6] 1640/12 B 0 15.4 710
2020-10-29 2020-10-29 Boden-3 Livet de Lux Livet de Lux   [s 4] 2140/14 C 0 19.2 347
2020-10-29 2020-10-29 Boden-6 Dwight Sisu Dwight Sisu   [v 7] 2160/13 C 5 15.8 224
2020-10-29 2020-10-29 Boden-8 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 2140/2 B 3 18.5 43
2020-10-22 2020-10-22 Boden-1 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2660/9 C 5 18.8 194
2020-10-22 2020-10-22 Boden-3 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 3] 2140/10 D 0 20.0 700
2020-10-22 2020-10-22 Boden-5 Mr Tibo D.F. Mr Tibo D.F.   [v 7] 2640/10 D str
2020-10-15 2020-10-15 Boden-1 Backwood's Bentley Backwood's Bentley   [h 2] 1640/4 B 5 21.2 158
2020-10-15 2020-10-15 Boden-4 Livet de Lux Livet de Lux   [s 4] 2140/4 D 0 16.3 131
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-4 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2160/5 D 4 28.0 216
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-7 Mooncake Mooncake   [v 9] 2140/3 C 2 17.3 80
2020-10-06 2020-10-06 Boden-4 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2640/11 D 0 17.7 243
2020-10-06 2020-10-06 Boden-5 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 3] 2160/9 C 4 16.7 582
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-2 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2140/6 D 0 29.3 581
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-7 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 2] 1640/1 C 4 17.0 132
2020-09-24 2020-09-24 Boden-4 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 1640/4 D 6 14.5 476
2020-09-24 2020-09-24 Boden-7 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2140/10 D 0 g 664
2020-09-24 2020-09-24 Boden-8 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2140/9 D 0 13.2 1014
2020-09-17 2020-09-17 Boden-1 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 2] 1660/5 B 3 17.5 62
2020-09-17 2020-09-17 Boden-7 Hillary Sisu Hillary Sisu   [s 3] 2140/2 D 0 22.6g 202
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-7 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/14 D 5 15.7 1160
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-8 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2140/12 D 5 27.9 1589
2020-09-10 2020-09-10 Boden-2 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 3] 2140/4 D 6 18.9 520
2020-09-10 2020-09-10 Boden-6 Katinka Katinka   [s 6] 2140/12 B 0 23.0 1468
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-4 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2140/8 D 4 30.5 478
2020-08-31 2020-08-31 Boden-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 2140/15 C 8 16.8g 772
2020-08-31 2020-08-31 Boden-3 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/3 D 0 16.1 222
2020-08-31 2020-08-31 Boden-6 Hillary Sisu Hillary Sisu   [s 3] 2140/8 D 5 20.1 147
2020-08-31 2020-08-31 Boden-8 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 3] 1640/2 D 0 g 446
2020-08-31 2020-08-31 Boden-9 Livet de Lux Livet de Lux   [s 4] 2160/5 D 5 18.1g 357
2020-08-23 2020-08-23 Boden-1 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 3] 2140/1 B 5 17.7 82
2020-08-23 2020-08-23 Boden-4 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2160/9 B 5 15.8 35
2020-08-23 2020-08-23 Boden-7 Confident Hoss* Confident Hoss*   [v 7] 1640/1 A 0 19.6g 28
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-3 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2140/14 D 5 27.9 1049
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-4 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/13 C 1 16.1 323
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-5 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 2] 1640/3 B 3 18.5 66
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-8 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 1640/7 C 2 15.4 497
2020-08-12 2020-08-12 Boden-2 Her Highness Sisu Her Highness Sisu   [s 3] 2160/11 D 7 17.7 1036
2020-08-04 2020-08-04 Boden-1 Livet de Lux Livet de Lux   [s 4] 1640/12 D 0 18.0g 1246
2020-08-04 2020-08-04 Boden-2 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/8 D 0 15.8 147
2020-08-04 2020-08-04 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 8] 2140/7 B 0 15.9 766
2020-08-04 2020-08-04 Boden-7 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 3] 2140/9 D 5 18.1 944
2020-08-04 2020-08-04 Boden-9 Enoh Boko Enoh Boko   [v 9] 2140/1 D 6 16.8 405
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-1 Year Hall Year Hall   [v 4] 2140/10 C 0 20.2 843
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-3 One More Please One More Please   [v 5] 2140/7 C 0 17.7 679
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-5 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 6] 2140/8 B 7 16.3 346
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-7 Her Highness Sisu Her Highness Sisu   [s 3] 2140/2 D 0 22.5g 869
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-11 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 2160/5 C str
2020-07-16 2020-07-16 Boden-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 8] 2140/8 B 0 15.9 314
2020-07-16 2020-07-16 Boden-4 Simon Angel Simon Angel   [s 5] 2140/4 D 0 17.5g 928
2020-07-16 2020-07-16 Boden-6 Her Highness Sisu Her Highness Sisu   [s 3] 2140/4 D 6 17.8 344
2020-07-16 2020-07-16 Boden-7 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 2160/7 D 6 16.8 704
2020-07-07 2020-07-07 Boden-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2160/11 D 0 15.0 1729
2020-07-07 2020-07-07 Boden-11 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 2140/15 D 7 20.1 486
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-2 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 10] 2160/14 A 0 18.0 751
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-5 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 2140/2 C 0 g 92
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-1 Shawn Leejs Shawn Leejs   [v 3] 2140/1 C 3 18.7 171
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-3 Her Highness Sisu Her Highness Sisu   [s 3] 2140/5 C 5 20.2g 74
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-4 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 2140/1 C 7 16.3 176
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-7 Zeki Font Zeki Font   [s 5] 2140/2 C 0 g 742
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-8 Lille Jim* Lille Jim*   [v 11] 3180/9 C 0 g 72
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-9 Samaras K.M.E. Samaras K.M.E.   [v 6] 3140/2 D 0 18.0g 1871
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-2 Stuart Little Stuart Little   [v 11] 1660/6 D 7 14.6 707
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-3 Her Highness Sisu Her Highness Sisu   [s 3] 2140/3 D 1 18.0 237
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-6 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 2140/1 D 0 19.3g 2177
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-8 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 1640/9 C 1 15.1 26
2020-06-05 2020-06-05 Boden-2 Eurythmic* Eurythmic*   [v 5] 1640/7 D 3 15.3 316
2020-06-05 2020-06-05 Boden-3 Simon Angel Simon Angel   [s 5] 2160/6 C 8 17.7 232
2020-06-05 2020-06-05 Boden-4 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 6] 2140/6 D 0 17.3 404
2020-06-05 2020-06-05 Boden-5 Queensland* Queensland*   [v 11] 2140/11 D 0 19.5 1119
2020-06-05 2020-06-05 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 8] 2640/2 D 0 17.4g 187
2020-06-05 2020-06-05 Boden-8