V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-7 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 8] 2140/12 6 19.7 154
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Ulrika Sisu Ulrika Sisu   [s 5] 2140/3 0 17.4 496
2015-12-11 2015-12-11 Boden-5 Ulrika Sisu Ulrika Sisu   [s 5] 2140/7 0 17.7 435
2015-12-11 2015-12-11 Boden-2 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 8] 1640/5 2 19.1 242
2015-12-03 2015-12-03 Boden-6 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 8] 2140/2 2 20.4 264
2015-12-03 2015-12-03 Boden-3 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 5] 2140/6 0 17.6 540
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 Enjoy Life L.B. Enjoy Life L.B.   [s 3] 2140/4 0 865
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-4 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2140/8 str 58
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-1 Dione K.S. Dione K.S.   [s 2] 1640/6 str
2015-11-14 2015-11-14 Boden-1 Dione K.S. Dione K.S.   [s 2] 1640/6 4 19.0 515
2015-11-06 2015-11-06 Boden-9 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 8] 2140/2 0 19.6 518
2015-11-06 2015-11-06 Boden-5 Merry Broline Merry Broline   [v 6] 2140/9 7 16.4 515
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Willow Bay Evert* Willow Bay Evert*   [h 3] 2140/3 3 18.1 940
2015-10-29 2015-10-29 Boden-3 Global Tug of War Global Tug of War   [s 2] 1640/6 4 21.6 305
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-8 Global Orion Global Orion   [v 6] 2140/11 0 21.4 441
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Bryan Sjöhammar Bryan Sjöhammar   [v 10] 2140/5 0 18.9g 484
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-2 Tetrick* Tetrick*   [v 5] 2140/2 2 20.4 216
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-6 Clair de Lune Sisu Clair de Lune Sisu   [s 3] 2140/11 0 17.7 821
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-8 Merry Broline Merry Broline   [v 6] 2640/8 0 g 237
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-6 Cumulus Advance Cumulus Advance   [v 6] 2140/14 5 16.7 306
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-5 Landers Enjoy W.F. Landers Enjoy W.F.   [v 4] 1640/4 0 g 243
2015-10-12 2015-10-12 Boden-10 Global Orion Global Orion   [v 6] 1640/4 0 17.7 537
2015-10-12 2015-10-12 Boden-9 Citation Willy* Citation Willy*   [v 3] 1640/10 0 17.6g 475
2015-10-12 2015-10-12 Boden-5 Global Tug of War Global Tug of War   [s 2] 1640/1 3 20.2 106
2015-10-12 2015-10-12 Boden-4 Nuisance Face Nuisance Face   [s 5] 2140/12 5 16.3 86
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-7 Dione K.S. Dione K.S.   [s 2] 1640/2 str
2015-09-29 2015-09-29 Boden-10 Trooperina Trooperina   [s 7] 2140/9 0 20.2 561
2015-09-29 2015-09-29 Boden-9 B.W.L.Spartacus B.W.L.Spartacus   [v 3] 2140/9 0 g 125
2015-09-29 2015-09-29 Boden-8 Global Orion Global Orion   [v 6] 2140/3 8 21.3 46
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 Perky Dust* Perky Dust*   [v 8] 2140/6 0 g 174
2015-09-29 2015-09-29 Boden-6 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 6] 2180/7 7 17.9g 57
2015-09-29 2015-09-29 Boden-5 Cumulus Advance Cumulus Advance   [v 6] 1640/5 1 15.3 93
2015-09-29 2015-09-29 Boden-3 Clair de Lune Sisu Clair de Lune Sisu   [s 3] 1640/2 5 16.3 184
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-1 Padre Pointer* Padre Pointer*   [v 5] 2140/4 C 0 20.0 182
2016-12-06 2016-12-06 Boden-9 Like For Like* Like For Like*   [v 5] 1640/1 D str
2016-12-06 2016-12-06 Boden-5 Akseli Winner* Akseli Winner*   [v 4] 2140/3 D 0 24.6 553
2016-12-06 2016-12-06 Boden-3 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 1640/3 D 0 399
2016-11-25 2016-11-25 Boden-7 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [h 2] 2140/4 C 5 21.0 181
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/8 C 0 15.5 499
2016-11-17 2016-11-17 Boden-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/11 C 0 18.1 316
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2640/11 D 5 19.1 430
2016-11-05 2016-11-05 Boden-6 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 3] 2180/9 B 1 16.2 34
2016-11-05 2016-11-05 Boden-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/12 C 7 15.8 197
2016-11-05 2016-11-05 Boden-1 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [h 2] 1660/4 C 4 19.2 10000
2016-10-24 2016-10-24 Boden-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/10 D 3 14.2 231
2016-10-24 2016-10-24 Boden-2 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [h 2] 1640/6 C 4 19.1 10000
2016-10-24 2016-10-24 Boden-1 Oliholiday Oliholiday   [v 3] 1640/3 C str
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-2 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [h 2] 2140/3 C 3 19.0 223
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-4 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 3] 1640/2 C 1 15.5 44
2016-09-30 2016-09-30 Boden-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 1640/10 C 0 13.9 435
2016-09-30 2016-09-30 Boden-3 Edward Sisu Edward Sisu   [v 2] 1640/5 C 5 21.3g 352
2016-09-15 2016-09-15 Boden-6 Global Seashore Global Seashore   [s 4] 1640/9 C 0 16.1 2370
2016-09-15 2016-09-15 Boden-3 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/5 D 3 13.4 436
2016-09-08 2016-09-08 Boden-5 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 1640/10 D 0 13.5g 701
2016-08-30 2016-08-30 Boden-3 Akseli Winner* Akseli Winner*   [v 4] 2140/4 D 0 19.2 315
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-2 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 2140/7 D 5 16.9 625
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-5 Simon Rocky Simon Rocky   [v 2] 1640/2 C 5 25.8g 10000
2016-08-12 2016-08-12 Boden-5 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 2140/1 D str
2016-08-12 2016-08-12 Boden-3 Sweet Timer* Sweet Timer*   [v 4] 1640/3 C 0 23.2g 32
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-6 Sweet Timer* Sweet Timer*   [v 4] 1640/11 D 4 15.5 244
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2140/8 A 3 15.6 72
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 1640/8 D 0 12.6 357
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-2 Ebu B.Boko Ebu B.Boko   [v 5] 1640/9 B 5 13.1 51
2016-06-18 2016-06-18 Boden-1 So Much Water So Much Water   [s 5] 2140/1 A 5 16.5g 144
2016-06-17 2016-06-17 Boden-4 Elvis Duo* Elvis Duo*   [h 6] 2180/12 B 1 16.7 182
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-5 Kaffir Face Kaffir Face   [v 9] 2140/8 B 0 g 19
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-6 Callela Colibri Callela Colibri   [s 7] 2140/8 D 0 g 371
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Quick Töll Quick Töll   [v 4] 2140/1 D 0 17.6 810
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-4 Sweet Timer* Sweet Timer*   [h 4] 2140/3 D 0 g 585
2016-04-17 2016-04-17 Boden-2 Just Push Play Just Push Play   [v 4] 1640/6 C 0 22.6g 23
2016-04-17 2016-04-17 Boden-8 Cumulus Advance Cumulus Advance   [v 7] 2140/3 C 0 17.9 173
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 Big Headache* Big Headache*   [v 6] 2160/3 C 5 17.1 66
2016-04-17 2016-04-17 Boden-6 Quick Töll Quick Töll   [v 4] 2140/7 D 8 19.1 242
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2140/1 B 4 18.0 106
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 1640/10 D 5 14.0 334
2016-04-05 2016-04-05 Boden-4 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 2660/9 D 6 17.3 368
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Honey Chestnut* Honey Chestnut*   [s 4] 2140/8 D str
2016-03-03 2016-03-03 Boden-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/8 C 3 16.5 347
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2140/2 D 6 18.4 144
2016-03-03 2016-03-03 Boden-4 Quick Töll Quick Töll   [v 4] 2140/2 A 8 18.5 274
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Just Push Play Just Push Play   [v 4] 2140/3 D 4 19.3 64
2016-02-18 2016-02-18 Boden-6 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 2140/2 D 0 17.4 1528
2016-02-18 2016-02-18 Boden-1 Global Tug of War Global Tug of War   [s 3] 2140/5 D 0 21.2 379
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Willow Bay Evert* Willow Bay Evert*   [v 4] 2140/1 D 0 g 272
2016-02-10 2016-02-10 Boden-1 Ymer Å. Ymer Å.   [v 6] 2140/1 D 8 17.4 828
2016-02-03 2016-02-03 Boden-3 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 9] 1640/6 D 0 20.1 463
2016-01-16 2016-01-16 Boden-4 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 9] 2140/1 C 0 20.8 152
2016-01-08 2016-01-08 Boden-2 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 9] 2160/8 C 3 19.4 320
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-10 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 5] 2660/12 D 4 16.6 400
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-5 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 2160/15 D str
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-2 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 4] 2140/9 D 1 17.8 77
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 2160/9 C 2 16.6 358
2017-12-15 2017-12-15 Boden-6 Simon Rocky Simon Rocky   [v 3] 2160/6 D 0 17.5 602
2017-12-15 2017-12-15 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/10 B 7 17.3 164
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Dwight Sisu Dwight Sisu   [v 4] 2160/9 B 0 g 449
2017-12-07 2017-12-07 Boden-9 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 1640/4 C 1 14.9 135
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 2160/8 D 5 17.4 282
2017-11-30 2017-11-30 Boden-2 Bill Bailey Bill Bailey   [v 5] 2140/3 D 3 17.5 169
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/6 C 6 16.7 118
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Bill Bailey Bill Bailey   [v 5] 1640/1 D 8 16.1 413
2017-11-23 2017-11-23 Boden-7 Perfect W.F. Perfect W.F.   [v 4] 2160/11 C 5 17.5 330
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 2140/4 D 0 984
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/5 C 0 18.1 214
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 1640/4 C 5 15.4 136
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2160/8 C 0 20.9 939
2017-11-07 2017-11-07 Boden-3 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 2160/6 B 2 17.8 20
2017-11-07 2017-11-07 Boden-1 Jeppas Roulett Jeppas Roulett   [v 3] 1640/8 A 1 18.4 40
2017-11-07 2017-11-07 Boden-10 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [v 3] 2640/7 C 8 19.0 98
2017-11-07 2017-11-07 Boden-9 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/10 C 4 19.5 142
2017-11-07 2017-11-07 Boden-8 Simon Rocky Simon Rocky   [v 3] 2140/4 C 3 19.1 38
2017-11-07 2017-11-07 Boden-6 Poker Kronos Poker Kronos   [v 8] 2180/12 B 0 17.9 96
2017-11-07 2017-11-07 Boden-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 1640/1 D 5 15.9 115
2017-11-07 2017-11-07 Boden-4 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 2140/2 D 8 20.7g 99
2017-10-30 2017-10-30 Boden-7 Lady Zappa Lady Zappa   [s 4] 2140/3 C 0 16.2 57
2017-10-30 2017-10-30 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2640/8 C 0 18.4 328
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-10 Tommasi Tommasi   [v 5] 2140/10 D 2 18.3 118
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-8 Digital Yankee Digital Yankee   [v 5] 1640/4 B 3 16.2 59
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Maldini Bob Maldini Bob   [v 8] 2160/11 B 1 17.4 367
2017-10-23 2017-10-23 Boden-9 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 1640/9 B 2 14.8 127
2017-10-23 2017-10-23 Boden-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2140/7 C 0 g 101
2017-10-23 2017-10-23 Boden-6 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 1640/6 B 6 17.9g 442
2017-10-23 2017-10-23 Boden-5 Mally Jubb Mally Jubb   [v 8] 2140/6 C str
2017-10-23 2017-10-23 Boden-1 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 4] 2140/8 B 1 17.8 19
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-3 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 5] 2140/6 C str
2017-10-16 2017-10-16 Boden-8 Maldini Bob Maldini Bob   [v 8] 2140/1 D 0 18.3g 102
2017-10-16 2017-10-16 Boden-4 Global Tail Global Tail   [s 4] 2140/5 D 0 21.1g 359
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-1 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 1660/10 D 0 15.9 1181
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-7 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 2140/10 C 0 15.7 965
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/11 C 3 16.0 262
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Lady Zappa Lady Zappa   [s 4] 2140/15 B 0 15.3 207
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/2 D 2 15.4 279
2017-09-30 2017-09-30 Boden-4 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/8 C 4 17.4 435
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-1 Catch Me W.F. Catch Me W.F.   [s 4] 1640/5 C 4 14.4 154
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-3 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 1640/9 B 6 14.1 326
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-1 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/9 C 5 17.2 330
2017-09-15 2017-09-15 Boden-8 Tallyho Tallyho   [s 5] 2140/1 C 5 17.0 136
2017-09-15 2017-09-15 Boden-7 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2640/3 D 2 17.8 644
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-10 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/5 C 1 18.7 70
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-6 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 1640/4 C 0 20.2g 73
2017-08-24 2017-08-24 Boden-8 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/12 B 6 18.0g 164
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-5 Go Go Finish Go Go Finish   [s 8] 1640/7 B 6 17.7 269
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Tallyho Tallyho   [s 5] 2160/7 B 2 16.3 239
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/8 C 4 17.2 593
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-2 Go Go Finish Go Go Finish   [s 8] 1640/6 C 0 18.7g 330
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/12 D 0 23.2g 691
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-6 Miss Southwind* Miss Southwind*   [s 6] 2140/6 D 0 g 127
2017-07-13 2017-07-13 Boden-8 Global Tail Global Tail   [s 4] 1640/1 C 2 15.2 50
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Tallyho Tallyho   [s 5] 2160/8 C 6 16.3 366
2017-07-13 2017-07-13 Boden-3 Golden Alley* Golden Alley*   [v 5] 2140/4 C 0 g 637
2017-07-06 2017-07-06 Boden-4 Global Tail Global Tail   [s 4] 2160/8 C 0 21.0g 22
2017-07-06 2017-07-06 Boden-3 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 2140/7 C 4 15.9 147
2017-07-06 2017-07-06 Boden-2 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2160/7 C 0 g 221
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 Lawless Laday Lawless Laday   [v 7] 1640/6 B 0 14.8 454
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-7 Tallyho Tallyho   [s 5] 2140/5 C 1 18.1 116
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-5 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 1640/4 D 0 16.2 58
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-10 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [v 3] 2140/7 D 4 16.3 896
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-3 Lawless Laday Lawless Laday   [v 7] 1640/10 B 3 14.8 325
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-2 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 1640/1 C 0 15.6g 60
2017-06-17 2017-06-17 Boden-3 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 3140/1 D 5 17.4 377
2017-06-17 2017-06-17 Boden-1 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/5 D 3 178
2017-06-17 2017-06-17 Boden-6 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/3 D 0 16.2 692
2017-06-10 2017-06-10 Boden-10 Tallyho Tallyho   [s 5] 1640/10 B 3 15.2 69
2017-06-10 2017-06-10 Boden-8 Hustvet Lyn Hustvet Lyn   [v 6] 1640/9 B 6 31.2 199
2017-06-10 2017-06-10 Boden-7 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 1640/3 C 2 15.9 29
2017-06-10 2017-06-10 Boden-5 Global Tail Global Tail   [s 4] 2160/6 A 1 17.8 24
2017-06-10 2017-06-10 Boden-3 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 2140/3 B 5 15.0 91
2017-06-10 2017-06-10 Boden-1 Gimeheaven Sisu Gimeheaven Sisu   [h 7] 2180/7 D 6 14.7 56
2017-05-31 2017-05-31 Boden-6 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/10 D 0 g 946
2017-05-16 2017-05-16 Boden-10 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/1 D 0 16.7 515
2017-05-16 2017-05-16 Boden-2 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/6 C str
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 7] 2140/4 C 1 16.6 107
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-4 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 2140/10 B 0 18.3g 66
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-6 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 4] 2140/10 B 0 23.7g 46
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-4 Dione K.S. Dione K.S.   [s 4] 2140/4 A 2 15.6g 26
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-1 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/5 B 0 19.9 276
2017-04-28 2017-04-28 Boden-3 Gimeheaven Sisu Gimeheaven Sisu   [h 7] 1660/8 C 5 14.5 328
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-6 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/5 D 0 20.6g 315
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-5 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2140/11 D 5 15.2 338
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-5 Selenge Selenge   [v 5] 1640/8 B 7 16.6g 127
2017-04-13 2017-04-13 Boden-10 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2660/5 C 4 21.8 45
2017-04-13 2017-04-13 Boden-9 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 2140/5 D 3 16.6 549
2017-04-13 2017-04-13 Boden-6 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 4] 2140/5 D 4 18.4 41
2017-04-13 2017-04-13 Boden-5 Vinci Dream Vinci Dream   [s 6] 1640/2 B 0 17.0 259
2017-04-13 2017-04-13 Boden-3 Sally's Secret Sally's Secret   [s 6] 2140/2 D 5 19.3 34
2017-04-07 2017-04-07 Boden-11 Lyckan* Lyckan*   [s 8] 1640/6 D 0
2017-04-07 2017-04-07 Boden-9 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 1640/5 C 1 12.9 814
2017-04-07 2017-04-07 Boden-2 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/9 B 6 19.4 131
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 2160/7 B 2 19.4 163
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-2 Sally's Secret Sally's Secret   [s 6] 2140/6 B 4 20.5 28
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Tallyho Tallyho   [s 5] 2160/10 A 0 18.9 162
2017-03-25 2017-03-25 Boden-10 Lyckan* Lyckan*   [s 8] 2180/15 D 0 22.7 473
2017-03-25 2017-03-25 Boden-9 Vinci Dream Vinci Dream   [s 6] 2140/6 B 7 17.9 375
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-7 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 4] 2140/7 B 6 15.7 30
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-2 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/6 D 4 17.4 474
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-8 Happy Pill* Happy Pill*   [s 5] 1640/10 C 2 17.6 325
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2660/7 C 6 20.9 44
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-5 Lyckan* Lyckan*   [s 8] 2140/3 D 5 19.3 253
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-9 Dwight Sisu Dwight Sisu   [h 4] 2140/6 D 0 24.2g 141
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-2 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2140/15 D 0 15.6 523
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-5 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 4] 2140/11 A 2 16.6 45
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-2 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/8 B 4 19.5 318
2017-02-23 2017-02-23 Boden-2 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/2 C 3 18.2 290
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-7 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2140/1 D 2 18.7 54
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 8] 2160/6 D str
2017-01-08 2017-01-08 Boden-4 Akseli Winner* Akseli Winner*   [v 5] 1660/14 D 0 17.7 1004
2017-01-08 2017-01-08 Boden-3 Hamis Heartbreaker* Hamis Heartbreaker*   [v 7] 1660/9 A 0 18.5 651
2018-12-22 2018-12-22 Boden-7 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/2 A 1 16.5 54
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-8 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/6 B 0 18.7g 198
2018-11-30 2018-11-30 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/5 D 4 16.3 232
2018-11-08 2018-11-08 Boden-5 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/2 C 1 18.4 22
2018-10-20 2018-10-20 Boden-3 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 3] 2140/2 B 7 20.3 39
2018-10-20 2018-10-20 Boden-1 Beer Before Liquor Beer Before Liquor   [s 2] 1640/2 C 2 18.9 21
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-6 Fayette Sisu Fayette Sisu   [s 3] 2640/2 C 5 17.3 628
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-5 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 2140/5 C 3 16.5 22
2018-09-27 2018-09-27 Boden-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/4 B 7 16.3 105
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-5 Gosset Gosset   [v 4] 2140/6 C 0 g 24
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-3 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2140/10 D 6 17.7 281
2018-09-20 2018-09-20 Boden-9 Camelot Sisu Camelot Sisu   [h 6] 2140/12 D 0 15.0 786
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-10 King Journey* King Journey*   [v 7] 2140/1 A 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-8 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 4] 2140/11 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-4 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/2 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-3 Gosset Gosset   [v 4] 1640/5 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-2 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/5 C 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-7 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 2140/11 D 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2640/5 D 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-4 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 2140/3 C 0
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-1 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 5] 2140/3 D 2 13.1 400
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-9 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 5] 2140/6 B 2 14.7 327
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-4 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2640/1 B 3 17.2 176
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 1640/2 C 5 15.3 47
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-2 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 1640/12 B 1 13.7 46
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-9 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 1640/2 D 6 12.9 884
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-2 Viking Pride Viking Pride   [v 6] 2140/5 B 4 17.4 306
2018-08-23 2018-08-23 Boden-9 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2160/7 A 4 17.3 81
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-9 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2180/14 B 0 18.0 713
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-7 Wasa Windy* Wasa Windy*   [v 6] 2140/6 B 3 15.4 22
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-3 Camelot Sisu Camelot Sisu   [h 6] 2140/7 C 6 15.3g 641
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-2 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 3] 2140/2 C 4 19.4 177
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-10 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 2140/8 B 1 16.5 40
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-3 Kahlua Bishop Kahlua Bishop   [v 3] 2140/3 C 0 19.0g 444
2018-08-08 2018-08-08 Boden-8 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/2 B 2 15.1 64
2018-08-08 2018-08-08 Boden-4 Ovicii Ovicii   [v 5] 2640/5 B 0 17.2g 44
2018-08-08 2018-08-08 Boden-2 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 4] 2140/8 C 3 15.9 367
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-7 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 8] 2140/1 D 7 16.4 221
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2140/8 C 6 17.0 48
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-3 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2140/8 D 0 17.5 175
2018-07-28 2018-07-28 Finland-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 1600/3 C 2 265
2018-07-14 2018-07-14 Boden-2 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 3] 2140/10 B 6 19.4 301
2018-07-14 2018-07-14 Boden-10 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2640/6 B 0 g 148
2018-07-14 2018-07-14 Boden-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 1640/5 D 0 13.6 472
2018-07-14 2018-07-14 Boden-8 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 6] 1640/2 D 0 14.3g 124
2018-07-14 2018-07-14 Boden-7 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 8] 2160/13 D 0 16.5 944
2018-07-14 2018-07-14 Boden-6 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2160/13 B 0 16.1 494
2018-07-14 2018-07-14 Boden-5 Hustvet Lyn Hustvet Lyn   [v 7] 2140/7 B 1 27.7 60
2018-07-14 2018-07-14 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2640/12 B 2 16.4 151
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-8 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 1660/10 A 6 16.0 176
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-3 Ovicii Ovicii   [v 5] 2140/6 D 1 15.6 222
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-2 Hustvet Lyn Hustvet Lyn   [v 7] 1660/8 A 2 27.6 194
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-1 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/8 D 0 16.2 520
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-3 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 2140/5 D 6 17.0g 291
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-2 Viking Pride Viking Pride   [v 6] 2640/9 B 4 18.4 49
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-7 Max de Lux Max de Lux   [h 11] 2140/3 B 5 16.2 173
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-5 Kicking Viking Kicking Viking   [v 6] 2140/12 D 3 16.7 154
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-2 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 3] 2140/12 B str
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 1640/7 C 4 15.2 111
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-2 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/1 D 5 20.0 358
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-3 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 1640/5 D 0 19.4g 192
2018-06-16 2018-06-16 Boden-5 Fiorenza Sisu Fiorenza Sisu   [s 3] 1640/6 D 7 17.4g 390
2018-06-16 2018-06-16 Boden-4 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 3140/3 D 0 17.2 437
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-9 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/8 A 4 17.1 40
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-5 Ovicii Ovicii   [v 5] 1640/2 C 1 15.5 219
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-3 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2160/8 D 0 15.8 1016
2018-06-01 2018-06-01 Boden-6 Lawless Laday Lawless Laday   [v 8] 2160/7 D 0 16.0 737
2018-05-25 2018-05-25 Boden-12 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2160/12 A 6 16.4 55
2018-05-25 2018-05-25 Boden-11 Ovicii Ovicii   [v 5] 2160/9 A 6 18.4g 72
2018-05-25 2018-05-25 Boden-10 Jetsun* Jetsun*   [v 5] 2140/3 D 0 g 520
2018-05-25 2018-05-25 Boden-6 Global Tail Global Tail   [s 5] 2640/9 C 0 16.4 202
2018-05-25 2018-05-25 Boden-5 Lina på Linjen Lina på Linjen   [s 10] 1640/3 D 0 32.7g 870
2018-05-25 2018-05-25 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/6 C 2 14.0 356
2018-05-25 2018-05-25 Boden-2 Imma Hanover Imma Hanover   [s 3] 2140/7 B 2 14.3 198
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-9 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2160/10 A 1 16.2 110
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/13 A 7 15.7 292
2018-05-10 2018-05-10 Boden-1 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2140/10 B 5 16.5 127
2018-05-10 2018-05-10 Boden-9 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 4] 2140/3 B 6 16.9 30
2018-05-10 2018-05-10 Boden-8 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 10] 1640/8 D 6 33.1 103
2018-05-10 2018-05-10 Boden-5 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/6 C 1 15.7 43
2018-05-10 2018-05-10 Boden-4 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 11] 2140/8 C 7 17.1 270
2018-05-10 2018-05-10 Boden-3 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2140/5 B 2 14.9 49
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-6 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2160/9 D 0 16.3 570
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-5 Sahara Hotlady* Sahara Hotlady*   [s 6] 2640/3 D 4 18.3 287
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-4 Camelot Sisu Camelot Sisu   [h 6] 2140/2 D 1 15.5 786
2018-04-26 2018-04-26 Boden-9 Global Tail Global Tail   [s 5] 2160/5 B 6 18.3g 71
2018-04-26 2018-04-26 Boden-7 Lawless Laday Lawless Laday   [v 8] 2140/2 A 0 17.2 478
2018-04-26 2018-04-26 Boden-6 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/1 B 6 17.2 72
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 Ovicii Ovicii   [v 5] 2140/6 D 0 17.9 235
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-2 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/5 B 0 16.0g 77
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 1640/7 D str
2018-04-17 2018-04-17 Boden-9 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/2 C 2 16.8 61
2018-04-17 2018-04-17 Boden-8 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 4] 2140/9 B 4 17.2 133
2018-04-17 2018-04-17 Boden-6 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 6] 1640/1 D 0 22.0 326
2018-04-17 2018-04-17 Boden-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2140/7 B 8 18.6 126
2018-04-17 2018-04-17 Boden-3 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/10 C 3 17.2 92
2018-04-17 2018-04-17 Boden-1 Global U.O.Me* Global U.O.Me*   [s 4] 2140/4 B 3 16.8 28
2018-04-12 2018-04-12 Boden-8 T.Hall T.Hall   [v 11] 1640/6 D 0 17.0g 511
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 Ovicii Ovicii   [v 5] 2140/3 B 4 17.0 241
2018-04-12 2018-04-12 Boden-5 Lawless Laday Lawless Laday   [v 8] 2140/9 A str
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/3 A 5 15.7 22
2018-04-12 2018-04-12 Boden-2 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2640/15 B 0 18.0 90
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-5 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 7] 2140/5 C 0 g 29
2018-04-05 2018-04-05 Boden-11 Ovicii Ovicii   [v 5] 2140/1 B 0 18.7 128
2018-04-05 2018-04-05 Boden-7 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2160/12 D 0 18.5g 598
2018-04-05 2018-04-05 Boden-4 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2640/7 C 0 20.5 68
2018-03-16 2018-03-16 Boden-8 Imma Hanover Imma Hanover   [s 3] 2140/6 C 3 18.8 57
2018-03-16 2018-03-16 Boden-6 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2140/3 D 0 15.7 482
2018-03-16 2018-03-16 Boden-5 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/3 D 2 16.6 51
2018-03-16 2018-03-16 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2640/4 C 1 15.6 582
2018-03-09 2018-03-09 Boden-8 Priceless Ace* Priceless Ace*   [v 10] 2140/11 D 0 19.0 983
2018-03-09 2018-03-09 Boden-3 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/12 B 1 16.6 34
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-11 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/9 C 7 16.4 827
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-8 Lady Zappa Lady Zappa   [s 5] 2140/1 B 0 16.7 172
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-3 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2660/9 C 2 19.1 89
2018-02-23 2018-02-23 Boden-10 Veams Perfect Veams Perfect   [s 4] 2140/1 D 0 20.6g 743
2018-02-23 2018-02-23 Boden-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 6] 2640/6 D 0 g 126
2018-02-23 2018-02-23 Boden-8 T.Hall T.Hall   [v 11] 2140/7 D 0 19.7 1368
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Bonnie Light Bonnie Light   [s 8] 2160/14 C str
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-9 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 6] 2140/4 D str
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 1640/7 D 4 15.7 167
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-6 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 1640/6 B 4 18.6 74
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-4 Simon Rocky Simon Rocky   [v 4] 2640/2 C 5 19.4 60
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-3 Lawless Laday Lawless Laday   [v 8] 2140/2 B 1 17.5 41
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-2 Ovicii Ovicii   [v 5] 2140/3 A 2 21.6 14
2018-02-09 2018-02-09 Boden-4 Dwight Sisu Dwight Sisu   [v 5] 2160/15 C 7 17.9 156
2018-02-09 2018-02-09 Boden-2 Bonnie Light Bonnie Light   [s 8] 1640/3 C 2 16.3 130
2018-02-09 2018-02-09 Boden-1 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/7 D 2 16.9 196
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-6 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2640/12 A 4 19.0 462
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-5 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2160/5 D str
2018-01-20 2018-01-20 Boden-8 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2640/10 B 0 19.5 328
2018-01-20 2018-01-20 Boden-4 Bonnie Light Bonnie Light   [s 8] 2160/7 C 0 18.1g 121
2018-01-07 2018-01-07 Boden-9 T.Hall T.Hall   [v 11] 2140/4 D 0 18.3 799
2018-01-07 2018-01-07 Boden-7 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2160/4 D 3 18.3 93
2018-01-07 2018-01-07 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2640/3 B 5 18.9 205
2018-01-07 2018-01-07 Boden-5 Bonnie Light Bonnie Light   [s 8] 2180/13 C 4 17.0 95
2018-01-07 2018-01-07 Boden-4 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 1660/10 A 3 18.2 435
2018-01-07 2018-01-07 Boden-3 Wild Nock Wild Nock   [v 7] 2140/4 D 0 23.3g 95
2018-01-01 2018-01-01 Boden-4 Bill Bailey Bill Bailey   [v 6] 2140/4 D 0 19.4 468
2018-01-01 2018-01-01 Boden-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 1640/11 C 0 20.5 63
2018-01-01 2018-01-01 Boden-1 Make No Mistake* Make No Mistake*   [s 5] 2140/2 D str
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-1 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 5] 2140/1 A 2 15.9 38
2019-12-13 2019-12-13 Boden-5 Re Love Re Love   [s 5] 2140/10 D 6 17.1 78
2019-11-28 2019-11-28 Boden-4 Re Love Re Love   [s 5] 2140/15 D 4 17.7 312
2019-11-15 2019-11-15 Boden-7 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/6 C 0 21.6 153
2019-11-05 2019-11-05 Boden-10 Dream U.N.G. Dream U.N.G.   [v 5] 2140/9 D 7 17.9 486
2019-11-05 2019-11-05 Boden-7 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 1640/2 D 0 16.2 383
2019-11-05 2019-11-05 Boden-6 Re Love Re Love   [s 5] 2140/8 B 1 16.2 232
2019-10-31 2019-10-31 Boden-9 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 7] 1640/7 D 5 17.5 411
2019-10-31 2019-10-31 Boden-7 Explosive River Explosive River   [v 7] 2140/1 B 2 17.8 60
2019-10-31 2019-10-31 Boden-6 Pomeroll Am Pomeroll Am   [v 5] 2640/2 C 4 17.7 50
2019-10-31 2019-10-31 Boden-5 Global Tail Global Tail   [s 6] 2140/11 D 3 17.0 79
2019-10-31 2019-10-31 Boden-4 Bläs Laban Bläs Laban   [v 7] 2140/2 D 7 29.7 173
2019-10-31 2019-10-31 Boden-3 Zagarolo Jet* Zagarolo Jet*   [h 4] 2140/4 B 0 g 56
2019-10-31 2019-10-31 Boden-1 Triannaton Triannaton   [v 4] 2140/6 D 0 g 40
2019-10-24 2019-10-24 Boden-7 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2640/12 D 0 g 138
2019-10-24 2019-10-24 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/15 B 5 16.2 121
2019-10-24 2019-10-24 Boden-4 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/7 C 3 16.8 277
2019-10-24 2019-10-24 Boden-2 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2160/9 C 7 19.6 158
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 8] 2140/13 D 5 16.3 616
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-2 Maldini Bob Maldini Bob   [v 10] 2140/7 C 4 17.2 390
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-8 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 6] 2140/5 D 7 33.6g 135
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-6 Dillon Power* Dillon Power*   [v 7] 2140/6 D 0 16.4 643
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-5 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/1 D 0 17.1 303
2019-10-10 2019-10-10 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2640/2 D 0 17.1 157
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-4 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2140/5 D 7 17.3 426
2019-09-27 2019-09-27 Boden-6 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2140/11 C 5 13.7 775
2019-09-27 2019-09-27 Boden-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/1 D 6 14.5 168
2019-09-27 2019-09-27 Boden-3 Re Love Re Love   [s 5] 2140/11 C str
2019-09-27 2019-09-27 Boden-2 Valnes How Lovely* Valnes How Lovely*   [v 6] 2660/12 D str
2019-09-27 2019-09-27 Boden-10 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/3 C 2 16.0 42
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-9 Mr Tibo D.F. Mr Tibo D.F.   [v 6] 2140/5 C 6 18.0 38
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Red Hot Lady Red Hot Lady   [s 8] 2140/8 C 0 19.9 337
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-5 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 6] 2140/1 D 4 31.4g 179
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-3 Winchester Bay Winchester Bay   [v 8] 2140/4 D 0 g 329
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 6] 2140/3 D 2 16.4 84
2019-09-19 2019-09-19 Boden-9 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/4 D 4 16.8 225
2019-09-19 2019-09-19 Boden-7 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2140/1 C 5 17.5 157
2019-09-19 2019-09-19 Boden-5 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 1640/4 C 7 14.1 340
2019-09-19 2019-09-19 Boden-3 Russjkat Russjkat   [v 4] 2140/9 C 4 17.3 456
2019-09-19 2019-09-19 Boden-2 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 2640/3 C 3 17.3 64
2019-09-19 2019-09-19 Boden-1 Fokus Brick Fokus Brick   [v 2] 1640/2 C 0 g 200
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-8 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2160/13 A 4 17.0 81
2019-09-09 2019-09-09 Boden-3 Eurythmic Sisu Eurythmic Sisu   [v 5] 2160/4 C 4 16.0 32
2019-09-09 2019-09-09 Boden-9 Russjkat Russjkat   [v 4] 2140/7 C 2 19.3 104
2019-09-09 2019-09-09 Boden-8 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 2680/7 C 4 17.1 30
2019-09-09 2019-09-09 Boden-7 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/13 A 1 16.1 21
2019-09-09 2019-09-09 Boden-6 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 5] 1640/5 B 2 17.3 77
2019-09-09 2019-09-09 Boden-5 Mr Tibo D.F. Mr Tibo D.F.   [v 6] 2140/9 C 5 17.8 252
2019-09-09 2019-09-09 Boden-4 Imma Hanover Imma Hanover   [s 4] 2140/1 C 2 15.6 30
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-7 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 5] 2140/4 D 0 19.1g 321
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-5 Eurythmic Sisu Eurythmic Sisu   [v 5] 2140/4 D 4 14.1 158
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-4 Bläs Laban Bläs Laban   [v 7] 2660/6 D 0 g 282
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2640/6 C 3 16.6 35
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-1 Hector Sisu Hector Sisu   [v 2] 1640/5 C 3 19.6g 41
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-9 Pippi Makeba Pippi Makeba   [s 4] 2640/4 C 0 g 330
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-7 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 4] 1640/11 D 2 15.1 231
2019-08-29 2019-08-29 Boden-10 Valle Milli* Valle Milli*   [s 9] 1640/7 B 4 26.4 66
2019-08-29 2019-08-29 Boden-6 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2140/5 C 0 14.1 320
2019-08-29 2019-08-29 Boden-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/14 C 3 14.4 283
2019-08-29 2019-08-29 Boden-2 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/3 C 5 17.6 109
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-4 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2160/5 B 1 16.6 31
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-3 Gaetano Web Gaetano Web   [v 5] 2160/12 C 3 16.6 40
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-6 Eurythmic Sisu Eurythmic Sisu   [v 5] 2160/8 C 3 14.8 93
2019-08-22 2019-08-22 Boden-4 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2140/5 C 0 18.7g 103
2019-08-22 2019-08-22 Boden-2 Beer Before Liquor Beer Before Liquor   [s 3] 2140/4 D str
2019-08-22 2019-08-22 Boden-1 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/9 C 7 14.3 495
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-6 Järvsötekno Järvsötekno   [v 5] 2160/8 C str
2019-08-13 2019-08-13 Boden-7 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/3 C 7 15.0 610
2019-08-13 2019-08-13 Boden-5 Fayette Sisu Fayette Sisu   [s 4] 2640/1 B 0 19.9 70
2019-08-13 2019-08-13 Boden-4 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/5 C 2 17.3 199
2019-08-13 2019-08-13 Boden-1 Hector Sisu Hector Sisu   [v 2] 1640/2 C 2 20.7g
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-7 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2140/3 D 6 17.0 1033
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-4 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2140/7 C 5 14.4 512
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-8 Sailfish Sailfish   [v 8] 2640/1 C 4 16.6 148
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-7 Benton Benton   [v 8] 2140/5 B 4 18.0 57
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-6 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/5 B 2 15.2 47
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-3 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 1640/3 C 1 13.7 83
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/8 B 8 14.8 136
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-6 Sembs Ouradour Sembs Ouradour   [s 10] 2140/2 D 4 15.4 79
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-5 Järvsötekno Järvsötekno   [v 5] 2640/1 D 3 30.5 243
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-4 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/5 D 1 16.2 90
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-8 Explosive River Explosive River   [v 7] 1640/1 B 0 14.0 121
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-7 Dee Dee Dancer Dee Dee Dancer   [s 3] 2140/7 D 4 17.7 367
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-5 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2140/4 D 6 17.3 632
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-2 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2160/7 B 3 16.9 37
2019-07-08 2019-07-08 Boden-3 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 2140/3 C 4 15.3 88
2019-07-08 2019-07-08 Boden-2 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/4 C 4 16.0 147
2019-07-08 2019-07-08 Boden-8 Himla B.Drift Himla B.Drift   [s 4] 2140/1 D 0 21.1g 171
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 6] 1640/6 C 0 16.1 359
2019-07-08 2019-07-08 Boden-6 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2680/10 C 0 16.6 323
2019-07-08 2019-07-08 Boden-4 The True F. The True F.   [v 8] 2140/1 D 7 14.4 388
2019-06-24 2019-06-24 Boden-9 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 6] 2140/3 D 1 17.9 103
2019-06-24 2019-06-24 Boden-7 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/3 C 2 15.6 88
2019-06-24 2019-06-24 Boden-6 Fayette Sisu Fayette Sisu   [s 4] 3140/2 B 1 18.5 56
2019-06-24 2019-06-24 Boden-5 Lady Spell* Lady Spell*   [s 8] 2140/2 C str
2019-06-24 2019-06-24 Boden-4 Sailfish Sailfish   [v 8] 1640/9 D 0 g 826
2019-06-24 2019-06-24 Boden-3 Elmer Gold Elmer Gold   [v 11] 2140/7 D 7 16.9 567
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-11 Hustvet Lyn Hustvet Lyn   [v 8] 1640/11 D 0 g 714
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-10 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 3140/2 D 4 17.0 92
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-9 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2160/14 C 0 15.6 471
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-7 Beer Before Liquor Beer Before Liquor   [s 3] 2140/4 B 4 17.1 260
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-12 Superman K.R. Superman K.R.   [h 8] 2140/4 D str
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-8 Amazing Girl Amazing Girl   [s 7] 2140/3 C 5 18.3g 71
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-6 Kahlua Bishop Kahlua Bishop   [v 4] 2160/9 A 7 17.0 55
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-4 MediasLittleToxic MediasLittleToxic   [v 6] 2660/12 C 0 17.7 167
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-2 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/10 C 3 18.3 67
2019-06-06 2019-06-06 Boden-10 Goliath* Goliath*   [v 6] 2140/5 D 0 g 374
2019-06-06 2019-06-06 Boden-4 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2640/2 D 3 15.3 43
2019-06-06 2019-06-06 Boden-3 Catch The Game Catch The Game   [v 5] 1640/12 D 6 14.0 384
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-9 King Journey* King Journey*   [v 8] 2140/6 D 7 16.4 431
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-8 Purple's Pippi* Purple's Pippi*   [s 6] 1640/2 D 0 g 220
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-5 The True F. The True F.   [v 8] 2660/6 D 5 16.1 137
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-3 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/12 A 2 16.9 99
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-2 Hamjakken Hamjakken   [v 4] 2140/2 B 4 34.3 18
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-1 Frank Frank   [v 5] 2140/3 C 4 18.5 59
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 6] 1640/7 D 0 19.5 181
2019-05-28 2019-05-28 Boden-8 Kahlua Bishop Kahlua Bishop   [v 4] 2160/12 A 1 17.6 40
2019-05-28 2019-05-28 Boden-6 MediasLittleToxic MediasLittleToxic   [v 6] 1640/10 C 0 g 135
2019-05-28 2019-05-28 Boden-3 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2640/5 D 2 16.0 318
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-8 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/5 D str
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-7 Dillon Power* Dillon Power*   [v 7] 1640/9 A 0 15.4 75
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-5 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 3180/6 C 4 16.5g 205
2019-05-10 2019-05-10 Boden-7 Re Love Re Love   [s 5] 1640/10 B 0 22.5g 52
2019-05-10 2019-05-10 Boden-3 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/4 C 3 19.7 64
2019-05-10 2019-05-10 Boden-8 Valnes How Lovely* Valnes How Lovely*   [v 6] 2140/9 D 0 15.4g 709
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/1 C 0 15.6 364
2019-05-02 2019-05-02 Boden-8 Tiia Tempest* Tiia Tempest*   [s 6] 2640/2 D 4 19.8 88
2019-05-02 2019-05-02 Boden-7 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2140/7 B 5 15.7g 25
2019-05-02 2019-05-02 Boden-6 Lionize* Lionize*   [v 7] 2140/6 C 5 15.2 309
2019-05-02 2019-05-02 Boden-5 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 6] 2140/10 D 7 18.5g 116
2019-05-02 2019-05-02 Boden-4 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 2140/8 C 1 14.8 57
2019-04-26 2019-04-26 Boden-8 Quite a Dream Quite a Dream   [s 3] 2140/6 C 7 19.5g 199
2019-04-26 2019-04-26 Boden-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 1640/11 B 7 13.7 214
2019-04-18 2019-04-18 Boden-10 Sailfish Sailfish   [v 8] 2640/7 C 0 17.7g 211
2019-04-18 2019-04-18 Boden-8 Kahlua Bishop Kahlua Bishop   [v 4] 2160/9 A 2 16.5 33
2019-04-18 2019-04-18 Boden-7 Quite a Dream Quite a Dream   [s 3] 2160/10 C 6 18.6 505
2019-04-18 2019-04-18 Boden-3 Explosive River Explosive River   [v 7] 1660/13 B 5 14.5 192
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Re Love Re Love   [s 5] 2140/13 B 1 14.7 218
2019-04-18 2019-04-18 Boden-1 Lady Spell* Lady Spell*   [s 8] 2140/3 B 0 16.4g 210
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-9 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/7 C 0 15.2 139
2019-03-31 2019-03-31 Boden-1 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 1640/3 B 5 16.0g 198
2019-02-01 2019-02-01 Boden-9 Rhesos Face Rhesos Face   [v 6] 1640/1 D 0 19.1g 206
2019-02-01 2019-02-01 Boden-7 Re Love Re Love   [s 5] 2160/11 A 7 18.4g 125
2019-02-01 2019-02-01 Boden-6 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 9] 2140/8 B 0 18.5 327
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 Millam Dream* Millam Dream*   [s 7] 2160/11 D 0 g 982
2019-02-01 2019-02-01 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/4 D 6 16.6 63
2019-01-19 2019-01-19 Boden-10 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 9] 2160/2 C 2 18.4 117
2019-01-19 2019-01-19 Boden-8 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2640/6 D 0 20.8g 34
2019-01-19 2019-01-19 Boden-7 Rhesos Face Rhesos Face   [v 6] 2140/7 B 2 16.3 206
2019-01-19 2019-01-19 Boden-6 Quick Sugar F.I.* Quick Sugar F.I.*   [s 10] 1640/11 C str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-4 Excalibur Sisu Excalibur Sisu   [v 5] 2140/7 D 5 17.7 69
2019-01-19 2019-01-19 Boden-2 Gaetano Web Gaetano Web   [v 5] 2160/11 C str
2019-01-11 2019-01-11 Boden-9 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 9] 2160/9 A 4 18.4 62
2019-01-11 2019-01-11 Boden-7 Hustvet Lyn Hustvet Lyn   [v 8] 2140/2 C 4 33.7 56
2019-01-11 2019-01-11 Boden-6 Rhesos Face Rhesos Face   [v 6] 1640/12 B 0 15.2 600
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/14 D 2 16.6 118
2020-12-18 2020-12-18 Boden-3 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 7] 1640/8 C 0 16.8 332
2020-12-18 2020-12-18 Boden-2 Fokus Brick Fokus Brick   [v 3] 2140/6 B 5 18.5 283
2020-12-18 2020-12-18 Boden-11 Don Corleone Trot* Don Corleone Trot*   [v 7] 2180/9 C 6 18.8g 147
2020-12-18 2020-12-18 Boden-5 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/8 B 0 17.6 90
2020-12-08 2020-12-08 Boden-9 Brooklyn Hill Brooklyn Hill   [h 7] 2700/13 C 0 17.2 1534
2020-12-08 2020-12-08 Boden-8 Vindbläsen Vindbläsen   [s 11] 2200/7 D 0 31.1 944
2020-12-08 2020-12-08 Boden-4 Don Corleone Trot* Don Corleone Trot*   [v 7] 2140/8 B 0 17.2 526
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-8 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 7] 1640/11 C 7 15.0 99
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-7 Shiver W.F. Shiver W.F.   [s 7] 2140/11 D 3 16.4 490
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-6 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2640/5 C 3 19.2 136
2020-11-22 2020-11-22 Boden-12 Maldini Bob Maldini Bob   [v 11] 2160/7 D 7 18.6 741
2020-11-22 2020-11-22 Boden-10 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2140/10 D 0 15.3 1303
2020-11-22 2020-11-22 Boden-6 Vindbläsen Vindbläsen   [s 11] 2140/1 D 0 28.2 381
2020-11-22 2020-11-22 Boden-4 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/8 C 4 15.1 904
2020-11-22 2020-11-22 Boden-2 Digital Formula Digital Formula   [s 3] 1640/4 D 0 g 270
2020-11-22 2020-11-22 Boden-1 Athletic W.F. Athletic W.F.   [s 4] 2140/1 D str
2020-11-14 2020-11-14 Boden-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 8] 2640/10 A 8 18.1 136
2020-11-14 2020-11-14 Boden-9 Maldini Bob Maldini Bob   [v 11] 2140/11 D 7 18.6 213
2020-11-14 2020-11-14 Boden-8 Marciano Marciano   [v 7] 1640/9 A 1 14.4 42
2020-11-14 2020-11-14 Boden-7 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 1640/8 B 0 17.9 74
2020-11-14 2020-11-14 Boden-6 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/2 C 3 16.5 277
2020-11-14 2020-11-14 Boden-4 Digital Formula Digital Formula   [s 3] 2140/5 D 3 18.7 185
2020-11-06 2020-11-06 Boden-8 Mooncake Mooncake   [v 9] 2140/7 C 0 19.3g 219
2020-11-06 2020-11-06 Boden-7 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 6] 2140/2 B 0 16.5 1071
2020-11-06 2020-11-06 Boden-6 Crazy First Love Crazy First Love   [v 5] 2640/4 B 7 16.3 102
2020-11-06 2020-11-06 Boden-4 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 3] 2140/3 C 8 19.4 557
2020-11-06 2020-11-06 Boden-1 Mindyourvoice W.F. Mindyourvoice W.F.   [s 3] 2140/4 D 7 21.1g 63
2020-10-29 2020-10-29 Boden-8 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 2140/2 B 3 18.5 43
2020-10-29 2020-10-29 Boden-6 Dwight Sisu Dwight Sisu   [v 7] 2160/13 C 5 15.8 224
2020-10-29 2020-10-29 Boden-3 Livet de Lux Livet de Lux   [s 4] 2140/14 C 0 19.2 347
2020-10-29 2020-10-29 Boden-2 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 6] 1640/12 B 0 15.4 710
2020-10-29 2020-10-29 Boden-1 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 2] 1640/6 B 3 19.4 109
2020-10-22 2020-10-22 Boden-5 Mr Tibo D.F. Mr Tibo D.F.   [v 7] 2640/10 D str
2020-10-22 2020-10-22 Boden-3 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 3] 2140/10 D 0 20.0 700
2020-10-22 2020-10-22 Boden-1 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2660/9 C 5 18.8 194
2020-10-15 2020-10-15 Boden-4 Livet de Lux Livet de Lux   [s 4] 2140/4 D 0 16.3 131
2020-10-15 2020-10-15 Boden-1 Backwood's Bentley Backwood's Bentley   [h 2] 1640/4 B 5 21.2 158
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-4 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2160/5 D 4 28.0 216
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-7 Mooncake Mooncake   [v 9] 2140/3 C 2 17.3 80
2020-10-06 2020-10-06 Boden-5 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 3] 2160/9 C 4 16.7 582
2020-10-06 2020-10-06 Boden-4 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2640/11 D 0 17.7 243
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-2 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2140/6 D 0 29.3 581
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-7 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 2] 1640/1 C 4 17.0 132
2020-09-24 2020-09-24 Boden-8 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2140/9 D 0 13.2 1014
2020-09-24 2020-09-24 Boden-7 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2140/10 D 0 g 664
2020-09-24 2020-09-24 Boden-4 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 1640/4 D 6 14.5 476
2020-09-17 2020-09-17 Boden-7 Hillary Sisu Hillary Sisu   [s 3] 2140/2 D 0 22.6g 202
2020-09-17 2020-09-17 Boden-1 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 2] 1660/5 B 3 17.5 62
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-8 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2140/12 D 5 27.9 1589
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-7 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/14 D 5 15.7 1160
2020-09-10 2020-09-10 Boden-6 Katinka Katinka   [s 6] 2140/12 B 0 23.0 1468
2020-09-10 2020-09-10 Boden-2 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 3] 2140/4 D 6 18.9 520
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-4 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2140/8 D 4 30.5 478
2020-08-31 2020-08-31 Boden-9 Livet de Lux Livet de Lux   [s 4] 2160/5 D 5 18.1g 357
2020-08-31 2020-08-31 Boden-8 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 3] 1640/2 D 0 g 446
2020-08-31 2020-08-31 Boden-6 Hillary Sisu Hillary Sisu   [s 3] 2140/8 D 5 20.1 147
2020-08-31 2020-08-31 Boden-3 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/3 D 0 16.1 222
2020-08-31 2020-08-31 Boden-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 2140/15 C 8 16.8g 772
2020-08-23 2020-08-23 Boden-1 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 3] 2140/1 B 5 17.7 82
2020-08-23 2020-08-23 Boden-7 Confident Hoss* Confident Hoss*   [v 7] 1640/1 A 0 19.6g 28
2020-08-23 2020-08-23 Boden-4 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2160/9 B 5 15.8 35
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-8 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 1640/7 C 2 15.4 497
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-5 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 2] 1640/3 B 3 18.5 66
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-4 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/13 C 1 16.1 323
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-3 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2140/14 D 5 27.9 1049
2020-08-12 2020-08-12 Boden-2 Her Highness Sisu Her Highness Sisu   [s 3] 2160/11 D 7 17.7 1036
2020-08-04 2020-08-04 Boden-9 Enoh Boko Enoh Boko   [v 9] 2140/1 D 6 16.8 405
2020-08-04 2020-08-04 Boden-7 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 3] 2140/9 D 5 18.1 944
2020-08-04 2020-08-04 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 8] 2140/7 B 0 15.9 766
2020-08-04 2020-08-04 Boden-2 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/8 D 0 15.8 147
2020-08-04 2020-08-04 Boden-1 Livet de Lux Livet de Lux   [s 4] 1640/12 D 0 18.0g 1246
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-11 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 2160/5 C str
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-7 Her Highness Sisu Her Highness Sisu   [s 3] 2140/2 D 0 22.5g 869
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-5 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 6] 2140/8 B 7 16.3 346
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-3 One More Please One More Please   [v 5] 2140/7 C 0 17.7 679
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-1 Year Hall Year Hall   [v 4] 2140/10 C 0 20.2 843
2020-07-16 2020-07-16 Boden-7 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 2160/7 D 6 16.8 704
2020-07-16 2020-07-16 Boden-6 Her Highness Sisu Her Highness Sisu   [s 3] 2140/4 D 6 17.8 344
2020-07-16 2020-07-16 Boden-4 Simon Angel Simon Angel   [s 5] 2140/4 D 0 17.5g 928
2020-07-16 2020-07-16 Boden-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 8] 2140/8 B 0 15.9 314
2020-07-07 2020-07-07 Boden-11 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 2140/15 D 7 20.1 486
2020-07-07 2020-07-07 Boden-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2160/11 D 0 15.0 1729
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-5 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 2140/2 C 0 g 92
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-2 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 10] 2160/14 A 0 18.0 751
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-3 Her Highness Sisu Her Highness Sisu   [s 3] 2140/5 C 5 20.2g 74
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-1 Shawn Leejs Shawn Leejs   [v 3] 2140/1 C 3 18.7 171
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-9 Samaras K.M.E. Samaras K.M.E.   [v 6] 3140/2 D 0 18.0g 1871
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-8 Lille Jim* Lille Jim*   [v 11] 3180/9 C 0 g 72
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-7 Zeki Font Zeki Font   [s 5] 2140/2 C 0 g 742
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-4 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 2140/1 C 7 16.3 176
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-8 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 1640/9 C 1 15.1 26
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-6 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 2140/1 D 0 19.3g 2177
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-3 Her Highness Sisu Her Highness Sisu   [s 3] 2140/3 D 1 18.0 237
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-2 Stuart Little Stuart Little   [v 11] 1660/6 D 7 14.6 707
2020-06-05 2020-06-05 Boden-5 Queensland* Queensland*   [v 11] 2140/11 D 0 19.5 1119
2020-06-05 2020-06-05 Boden-4 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 6] 2140/6 D 0 17.3 404
2020-06-05 2020-06-05 Boden-3 Simon Angel Simon Angel   [s 5] 2160/6 C 8 17.7 232
2020-06-05 2020-06-05 Boden-2 Eurythmic* Eurythmic*   [v 5] 1640/7 D 3 15.3 316
2020-06-05 2020-06-05 Boden-9 Lady Charm Lady Charm   [s 7] 2140/3 C 0 g 102
2020-06-05 2020-06-05 Boden-8 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 3] 2160/9 C 0 21.2g 307
2020-06-05 2020-06-05 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 8] 2640/2 D 0 17.4g 187
2020-05-28 2020-05-28 Boden-4 Simon Angel Simon Angel   [s 5] 2140/4 D 2 17.2 963
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-7 Pomeroll Am Pomeroll Am   [v 6] 2140/3 D 0 g 79
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-5 Global Tail Global Tail   [s 7] 2140/3 C str
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-4 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 1640/6 B 2 14.7 48
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-3 Simon Angel Simon Angel   [s 5] 2140/1 C 3 16.8 30
2020-05-14 2020-05-14 Boden-9 Eurythmic* Eurythmic*   [v 5] 1640/7 C 5 15.1 95
2020-05-14 2020-05-14 Boden-8 Kid Gloves Kid Gloves   [s 3] 2140/3 D 7 24.5g 158
2020-05-14 2020-05-14 Boden-4 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 7] 2140/10 C 4 14.7 134
2020-05-14 2020-05-14 Boden-3 Re Love Re Love   [s 6]