V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-05 2021-08-05 Visby-2 Disaronno Disaronno   [v 6] 2120/3 B

Nyheter för travkusk


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


I april slutade han åtta i ett P21-lopp och var i praktiken poänglös.Tre månader sedan gör finskfödde Tattoo Avenger debut p&ari..


I april slutade han åtta i ett P21-lopp och var i praktiken poänglös.
Tre månader sedan gör finskfödde Tattoo Avenger debut på svenska V75 med två mycket övertygande segrar i ryggen.
- Hästen kom till oss i höstas och hade haft en bedrövlig säsong i Finland före det. Han hade strulat med travet och hade problem mentalt. Under vintern fortsatte problemen med korsförlamningar och muskelproblem, men till slut hittade vi rätt balans i kroppen för honom och sedan har det bara pekat uppåt, förklarar Haapakangas som driver stallet ihop med sin far Mika och har stora förväntningar på sexåringen inför framtiden.
- Det är en riktigt bra häst i grunden, det visste vi när han kom. Han vann derbykval från dödens i Finland och var länge en av de bättre i kullen. Framförallt är han otroligt stark.
Det var i näst senaste starten på Bergsåker som Tattoo Avenger äntligen visade det han lovat som yngre. Mats E Djuse bombade till ledningen från bakspår och körde ifrån konkurrenterna med 30 meter.
Nästan lika överlägsen var hästen i Finland i sin senaste start.
- Då var han grym, det var absolut det bästa loppet han gjort sedan han kom. Han tappade mark från start, svepte konkurrenterna i fjärdespår och bara åkte ifrån med massor av krafter kvar. Det var en otrolig prestation, myser Haapakangas som inte tvivlar på att hästen kan duga även i svenska V75.
- Han är absolut bra nog, det vet jag. Men hästen kommer inte att vara lika bra på lördag som han var senast. Vi ska spara några växlar.
Varför då?
- Därför att vi är rädda om honom och man kan få bakslag på sådana prestationer. Dessutom har han  ett mer passande lopp i slutet av nästa månad. Nu är det voltstart och det är ett stort bekymmer, han har väl galopperat i 90 procent av sina voltlopp. Inför starten sedan hade vi vässat på lite extra i jobben, inför det här han istället fått ta det ovanligt lugnt. Tanken är att han ska vara lite mindre peppad i starten för att kunna gå felfritt. Men det betyder nog också att han har några procent sämre form. 
Sparar ni några växlar i utrustningen också?
- Ja, lite grann. Loppet senast slet lite på hovarna så han måste gå med ett par lätta tåskor fram nu. Men eftersom han hade boots senast så kan vi ta bort dessa, det gör att viktskillnaden blir väldigt liten. Dessutom ska han gå med en helt ny vagn som vi har beställt, bara den hinner komma hit till loppet.
Vad är det för vagn?
- Det är en jänkarvagn som tillverkas i Finland. Den är lite bredare än vanliga jänkarvagnar och mer anpassad för voltstart. Annars har den samma tyngd och egenskaper som en jänkarvagn så den klassas som en sådan, trots att den inte är tillverkad i USA. I de senaste starterna har han haft vanlig jänkarvagn, men nu när det är volt vill vi prova den nya. Det är en produkt som är ny på marknaden så det ska bli spännande.
Tror du att han kan vinna?
- Det tror jag absolut. Det gäller att hästen går felfritt, gör han det så kan nog kusken köra lite som han vill. Skulle han kunna glida fram i dödens så är han hård att stå emot, säger Veikko Haapakangas.

Robin Johansson, Kanal 75


Zarenne Fas verkar vara hästen som älskar de jobbiga resorna. Efter sin starka insats senast som tvåa i Årjängs Stora Sprinterlopp fi..


Zarenne Fas verkar vara hästen som älskar de jobbiga resorna. Efter sin starka insats senast som tvåa i Årjängs Stora Sprinterlopp fick han återigen göra jobbet utvändigt om ledaren. Men den här gången vägrade tuffingen att ge sig i The Red Mile på Åby.
Magnus A Djuse avancerade fram Zarenne Fas utvändigt om den ledande Vikens High Yield och hade också arbetat ned den samme när bara upploppet återstod. Då kom Nadal Broline som ett spjut i spåren och såg en kort bit ut att skaffa sig segergreppet – när Zarenne Fas kontrade för att nosa ut sin konkurrent. Segern togs på 1.10,4 över 1609 meter autostart och betalade 125 000 kronor i förstapris.
– Han älskar de här hårda resorna, när de andra kommer upp bredvid honom, då tar han i lite extra. Han fick en sämre start på säsongen efter sitt ”dubbelarbete” med aveln, men de här tre senaste loppen har hästen varit superfin. Han är riktigt bra nu. På rätt dag kan han utmana de allra bästa, men vi har alltid haft lite problem med att hålla honom i jämn form, förhoppningsvis funkar det bättre i år. Jag tror att vårt nästa mål blir Sundsvall Open Trot, det kommer passa honom perfekt, sa Jerry Riordan.

Minst spelade hästen slog till
Montéloppet blev händelserikt – och slutade i praktskräll. Favoriten Fromheaven Idzarda galopperade bort sina chanser medan Echelon drog i spets med Robin Hood pressande utvändigt sista varvet. Den som sparat sina krafter var elvaårige fajtern Tiptoe som efter en vass slutspurt avgjorde sista biten. Sophia Olsson Jacobsen bjöd på en häftig segergest efter att ha satt dit fältets minst streckade häst.
Ledningen varje meter av de drygt tre kilometer som utgjorde Julistayern, det var segerreceptet för Samson. Fyraåringen från Robert Berghs stall var redo för seger med ett lopp i kroppen. Samson höll jämn fart i fronten och släppte aldrig någon farligt nära.
Federer var stor favorit i inledningen av V64 men fick efter fyra raka segrar möta sin överman. Tomas Malmqvist-tränade Alert Vendil, körd av Peter Ingves, plockade urstarkt ned favoriten från utvändigt ledaren för en till slut enkel seger.
Thomas Uhrberg kunde ge Midnight Special en perfekt resa där man fick avvakta till utgången av sista kurvan före attacken sattes in. Det tackade fyraåringen från Helena Burmans stall med genom att vinna väldigt lätt.
Unacerveza Broline hade härdats på V75 och kunde nu återvända till vinnarcirkeln. Femåringen kom igenom bra från start, hittade andra utvändigt och avgjorde säkert efter en rivig avslutning för sin tränare Johan Untersteiner.
För 6 rätt på V64 blev belöningen 44 794 kronor. 5 rätt gav 392 kronor och 4 rätt 36 kronor tillbaka.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Who’s Who joggade hem Hugo Åbergs Memorial i tisdags. Det var hästens andra raka seger i ett lopp med en miljon eller mer i förstapris, ef..


Who’s Who joggade hem Hugo Åbergs Memorial i tisdags. Det var hästens andra raka seger i ett lopp med en miljon eller mer i förstapris, efter att gången före det bärgat Norrbottens Stora Pris. Nu har tränaren Pasi Aikio bestämt sig för nästa uppgift. Who’s Who fick på torsdagen en inbjudan till Åby Stora Pris. Loppet körs över 3140 meter autostart och avgörs den 14 augusti. Vinnaren blir 1,5 miljoner kronor rikare.
Totalt sju hästar är inviterade till Åby Stora Pris. Högintressante Bengurion Jet, som under Åbergs-kvällens glänste på jättetiden 1.08,8 över 1640 auto är klar för loppet, liksom urstarke hemmahästen Pacific Face. Sedan tidigare har också titelförsvararen Moni Viking, Årjängs Stora Sprinterlopp-ettan Milligan’s School samt de båda fransmännen Carat Williams och Ce Bello Romain, platser i loppet.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-4 Dooleys Dooleys   [v 7] 1640/8 0 14.2 373
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-10 Dooleys Dooleys   [v 7] 2640/12 6 15.3 828
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-5 Rivancer Rivancer   [v 7] 2140/9 6 14.9 385
2015-10-04 2015-10-04 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 7] 1640/10 5 13.4 96
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 I Take It I Take It   [v 4] 2140/4 5 18.4 342
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-7 Thileman Thileman   [v 4] 2140/8 C 0 17.3 80
2016-09-29 2016-09-29 Visby-8 Thileman Thileman   [v 4] 2160/11 A 1 17.4 19
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Thileman Thileman   [v 4] 2140/9 A 1 16.9 57
2016-08-30 2016-08-30 Visby-5 Thileman Thileman   [v 4] 2140/10 D 1 17.2 459
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 I Take It I Take It   [v 5] 2140/4 D 0 18.5 78
2016-07-05 2016-07-05 Visby-6 I Take It I Take It   [v 5] 2160/12 A 5 17.6 264
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Dooleys Dooleys   [v 8] 3180/10 B 4 15.6 85
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 I Take It I Take It   [v 5] 2140/4 D 3 17.0 252
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Lillity Lillity   [s 7] 2140/4 D 0 19.6 1140
2016-06-28 2016-06-28 Visby-3 Zee Me Zee Me   [s 6] 2140/7 D 0 17.5 695
2016-06-21 2016-06-21 Visby-5 Dooleys Dooleys   [v 8] 2180/13 A 2 15.0 48
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Dooleys Dooleys   [v 8] 2660/10 A 2 16.0 55
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 I Take It I Take It   [v 5] 2140/3 D 0 18.0 557
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Thileman Thileman   [v 4] 2140/6 D 0 g 495
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Lillity Lillity   [s 7] 2140/2 D 0 18.7 649
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 I Take It I Take It   [v 5] 2140/3 D 0 19.6g 29
2016-05-26 2016-05-26 Visby-7 Thileman Thileman   [v 4] 2140/6 D 0 25.5g 626
2016-05-26 2016-05-26 Visby-4 Dandy Futura Dandy Futura   [v 11] 1640/11 D 6 14.3 568
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Dooleys Dooleys   [v 8] 2140/11 B 3 14.1 173
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Dooleys Dooleys   [v 8] 2160/8 A 3 15.1 36
2016-05-14 2016-05-14 Visby-9 I Take It I Take It   [v 5] 2640/3 C 2 18.2 109
2016-05-14 2016-05-14 Visby-4 Lillity Lillity   [s 7] 2140/5 D 0 19.7g 357
2016-05-03 2016-05-03 Visby-7 Thileman Thileman   [v 4] 2140/10 D 0 21.4 416
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 8] 2660/10 B 6 15.8 134
2016-04-23 2016-04-23 Visby-9 Dandy Futura Dandy Futura   [v 11] 2140/13 C 4 16.4 435
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 I Take It I Take It   [v 5] 2140/7 B 5 16.8 200
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-9 Dooleys Dooleys   [v 8] 2140/3 D 0 13.3 209
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-10 Dooleys Dooleys   [v 8] 2140/9 D 0 15.1 973
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-3 Dooleys Dooleys   [v 8] 2640/8 D str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 I Take It I Take It   [v 6] 2120/1 C 1 17.5 57
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Thileman Thileman   [v 5] 2140/8 B 4 17.5 29
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 I Take It I Take It   [v 6] 2120/1 D 3 485
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Thileman Thileman   [v 5] 2120/8 C 4 16.8 104
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 I Take It I Take It   [v 6] 2140/8 D 5 17.4 154
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Thileman Thileman   [v 5] 1640/13 B 7 17.3 39
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 I Take It I Take It   [v 6] 2140/11 D 7 17.5 383
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Thileman Thileman   [v 5] 1620/8 B 3 15.1 25
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 I Take It I Take It   [v 6] 2140/14 D 0 g 365
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 I Take It I Take It   [v 6] 2120/3 D 7 17.1 865
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 I Take It I Take It   [v 6] 2120/1 D 0 19.4 141
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Bacho Diago Bacho Diago   [v 8] 2140/12 D 0 16.1 887
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 I Take It I Take It   [v 6] 2620/2 D 0 19.0 528
2017-06-27 2017-06-27 Visby-2 Bitch up Front Bitch up Front   [s 3] 2120/9 D 7 21.4g 104
2017-06-19 2017-06-19 Visby-2 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 9] 1620/9 B 6 14.1 359
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-3 Thou Shalt Not Thou Shalt Not   [v 5] 2140/1 C 0 19.2 461
2018-10-11 2018-10-11 Visby-7 Thou Shalt Not Thou Shalt Not   [v 5] 2120/2 D 8 16.7 221
2018-09-30 2018-09-30 Visby-4 I Take It I Take It   [v 7] 1620/4 D 0 19.0g 382
2018-09-30 2018-09-30 Visby-7 Thou Shalt Not Thou Shalt Not   [v 5] 1620/11 B 2 18.5 89
2018-09-20 2018-09-20 Visby-9 I Take It I Take It   [v 7] 1640/2 D 5 17.1g 446
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Thou Shalt Not Thou Shalt Not   [v 5] 2140/9 D 0
2018-08-30 2018-08-30 Visby-5 Thou Shalt Not Thou Shalt Not   [v 5] 2120/6 D 8 18.3 136
2018-08-30 2018-08-30 Visby-8 I Take It I Take It   [v 7] 2140/6 D 7 18.5g 476
2018-08-18 2018-08-18 Visby-9 Thou Shalt Not Thou Shalt Not   [v 5] 1640/3 D str
2018-08-02 2018-08-02 Visby-4 Thou Shalt Not Thou Shalt Not   [v 5] 2120/4 D 5 16.6 784
2018-07-26 2018-07-26 Visby-2 I Take It I Take It   [v 7] 2140/3 D 8 19.0g 129
2018-07-19 2018-07-19 Visby-7 Antonio Am Antonio Am   [v 8] 2160/14 A 0 g 75
2018-07-19 2018-07-19 Visby-8 Thou Shalt Not Thou Shalt Not   [v 5] 2120/3 B 2 19.4 360
2018-06-28 2018-06-28 Visby-6 I Take It I Take It   [v 7] 1620/5 D 0 18.6g 673
2018-06-16 2018-06-16 Visby-8 I Take It I Take It   [v 7] 2140/6 C 0 19.7g 241
2018-05-14 2018-05-14 Visby-6 I Take It I Take It   [v 7] 2140/12 C 7 17.7 603
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 I Take It I Take It   [v 7] 2620/1 C 0 18.0 325
2019-10-14 2019-10-14 Visby-5 I Take It I Take It   [v 8] 2120/13 C 7 17.7 1264
2019-10-01 2019-10-01 Visby-9 I Take It I Take It   [v 8] 2120/1 D 8 18.6 632
2019-09-21 2019-09-21 Visby-4 I Take It I Take It   [v 8] 1620/1 D 0 16.0 420
2019-08-15 2019-08-15 Visby-9 I Take It I Take It   [v 8] 2140/11 A 7 18.7 74
2019-08-01 2019-08-01 Visby-8 I Take It I Take It   [v 8] 1640/2 D 4 15.9 1157
2019-06-27 2019-06-27 Visby-9 I Take It I Take It   [v 8] 2140/4 D 0 18.7 440
2019-05-28 2019-05-28 Visby-9 I Take It I Take It   [v 8] 1640/5 D 0 16.6 623
2019-05-09 2019-05-09 Visby-1 I Take It I Take It   [v 8] 2620/2 D 0 19.2 781
2019-05-09 2019-05-09 Visby-8 Thou Shalt Not Thou Shalt Not   [v 6] 1620/4 C str
2019-04-27 2019-04-27 Visby-8 I Take It I Take It   [v 8] 1620/1 D 6 16.2 345
2019-04-27 2019-04-27 Visby-9 Thou Shalt Not Thou Shalt Not   [v 6] 2140/9 B 0 21.8 813
2020-10-29 2020-10-29 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 12] 2120/4 D 7 13.9 1391
2020-10-29 2020-10-29 Visby-6 Calluna Calluna   [s 7] 2140/11 D 0 18.3 1491
2020-09-12 2020-09-12 Visby-2 I Take It I Take It   [v 9] 1620/3 D 4 16.5 137
2020-09-12 2020-09-12 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 12] 2140/9 A 8 16.2 205
2020-09-12 2020-09-12 Visby-5 Disaronno Disaronno   [v 5] 2120/4 D 3 19.2 171
2020-09-12 2020-09-12 Visby-8 Calluna Calluna   [s 7] 2140/6 C 4 19.0 196
2020-09-01 2020-09-01 Visby-1 Dooleys Dooleys   [v 12] 2120/5 C 7 14.7 686
2020-09-01 2020-09-01 Visby-3 I Take It I Take It   [v 9] 2620/6 D 0 20.6g 1356
2020-08-24 2020-08-24 Visby-7 Calluna Calluna   [s 7] 2140/11 C 8 18.5 943
2020-08-15 2020-08-15 Visby-1 I Take It I Take It   [v 9] 2120/2 D 7 18.0 845
2020-08-15 2020-08-15 Visby-2 Thileman Thileman   [v 8] 2120/9 D 8 17.7g 445
2020-08-15 2020-08-15 Visby-10 Calluna Calluna   [s 7] 1620/9 D 6 15.4 356
2020-07-30 2020-07-30 Visby-4 Calluna Calluna   [s 7] 1620/6 D 0 17.6 1379
2020-07-30 2020-07-30 Visby-6 Thileman Thileman   [v 8] 2120/2 D 0 g 761
2020-07-23 2020-07-23 Visby-9 Thileman Thileman   [v 8] 2120/8 D 5 17.8 867
2020-07-16 2020-07-16 Visby-5 Thileman Thileman   [v 8] 2140/11 D 0 18.6 1115
2020-06-16 2020-06-16 Visby-10 Calluna Calluna   [s 7] 1620/9 D 0 g 413
2020-06-09 2020-06-09 Visby-1 Katrin K. Katrin K.   [s 6] 2120/1 D 8 22.0 316
2020-06-09 2020-06-09 Visby-3 Thileman Thileman   [v 8] 2120/8 D 0 17.6 851
2020-06-01 2020-06-01 Visby-9 Thileman Thileman   [v 8] 2120/4 D 0 21.7g 477
2020-05-15 2020-05-15 Visby-6 Calluna Calluna   [s 7] 1620/8 D str
2020-04-25 2020-04-25 Visby-5 I Take It I Take It   [v 9] 2120/1 C 8 20.1g 482
2020-04-25 2020-04-25 Visby-8 Calluna Calluna   [s 7] 1620/2 B 4 15.6 223
2021-07-29 2021-07-29 Visby-3 I Take It I Take It   [v 10] 2140/15 D 0 1902
2021-07-29 2021-07-29 Visby-7 Dooleys Dooleys   [v 13] 1640/14 C 6 13.4 755
2021-07-22 2021-07-22 Visby-5 Bear My Name Bear My Name   [v 7] 2140/15 D 0 19.3 2303
2021-06-03 2021-06-03 Visby-9 Thileman Thileman   [v 9] 1620/9 D 0 15.5 503
2021-05-10 2021-05-10 Visby-8 Disaronno Disaronno   [v 6] 2140/9 D 0 22.1g 952
2021-04-26 2021-04-26 Visby-2 Thileman Thileman   [v 9] 1620/2 C 0 18.1g 856
2021-04-17 2021-04-17 Visby-6 Dooleys Dooleys   [v 13] 2140/7 B 8 17.6 231
2021-04-17 2021-04-17 Visby-8 Disaronno Disaronno   [v 6] 1620/10 D 0 20.2g 256
2021-04-17 2021-04-17 Visby-9 Thileman Thileman   [v 9] 2120/9 C 0 18.7 202ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se