V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


”V75 Champions” är rubriken på lördagens tävlingar på Åbytravet då 2019 års framgångsrikaste kusk..


”V75 Champions” är rubriken på lördagens tävlingar på Åbytravet då 2019 års framgångsrikaste kuskar på V75 samlas och gör upp i sex av de sju loppen.
V75-5 mönstrar förra årets mest lyckosamma lärlingarna på V75. 15 av sportens framtidsnamn gör upp om titeln lärlingschampion i ett lopp med spårtrappa.
Det blir ett jättefält bakom startbilen över de 2640 meterna. I det tredje ledet hittar vi Mantorptränaren Stefan P Petterssons italienare Zenzero Jet med bricka 14 i spårtrappan. Kusken - 29-årige Anders Eriksson, lärling hos Svante Båth - vann loppet i fjol med Hans Adielsson-tränade Ritchie Ås.
- Jag hade ju spår 14 förra året också med Ritchie Ås. Det brukar bli lite körning i lärlingsloppet, kanske lite extra när det är Åby också. Så vi kanske inte behöver hamna så dumt till innan det är klart, säger Anders Eriksson.
2019 bräckte kusktalangen sina tidigare lyckosamma säsonger. Facit blev 32 segrar på 269 lopp och 3,9 miljoner kronor inkört för Anders Eriksson.
Målet är att bli tränare och den första delen av tränarkursen på Wången är avklarad.
- Att bli tränare har alltid varit min huvudplan. Sedan har det bara varit en ren bonus att det gått så pass bra när jag kört de senaste åren, säger 29-åringen.

”Inte ett helt lätt val”
Till lördagens lopp fick tränarna önska kusk bland de inkvalade lärlingarna. Anders Eriksson hade att välja mellan Zenzero Jet och tyske tränaren Thorsten Tietzs femårige valack Iron Creek.
Stefan P Petterssons italienfödde Zenzero Jet signalerade högform i segerloppet på Sundbyholmstravet. Hästens andra lopp efter tävlingspaus.
- Det var inte ett helt lätt val. Jag hade två bra hästar att välja på, de två bästa i mitt tycke. Jag har sett de senaste loppen och Zenzero Jet har sett ruggigt bra ut. Men det har även den där tyska hästen gjort som Rebecca Dahlén fick nu. Så nu får vi se hur det blir, säger Anders Eriksson.

Guldklockan tung merit
Läget med spår 14 bakom bilen försvårar naturligtvis. Zenzero Jet ska ändå vara ett ganska hett bud enligt 29-åringen.
- Det är inte så att jag ser det som en toppchans men jag tror att han kan vinna loppet om det klaffar lite grand.
Anders Eriksson vann lärlingarnas Guldklockan på Solvalla i december efter att ha tagit hem grundserien. Segervapnet den gången var Peter G Norman-tränade All Star.
- V75 Lärlingschampion var min största merit när jag vann det i januari förra året. Men det där ändrade sig nog i december med Guldklockan. Rent meritmässigt tycker jag att det väger tyngst, säger han.

”Jädrigt duktig kusk”
Zenzero Jet tränas av Stefan P Pettersson som fick in den italienske hästen i träning förra våren. Den femårige hingsten har svarat för två stabila insatser på slutet efter en kortare paus.
Mantorptränaren är nöjd med både häst och kusk inför lördagsloppet.
- Vi fick en jädrigt duktig kusk som får lösa bekymret med spåret. Distansen 2640 meter tror jag bara är en fördel. Zenzero Jet är jättestark och vill bara löpa och är som det känns i riktigt bra form. Jag tycker att hästen räcker mot det här gänget och hoppas och tror att det ska kunna lösa sig. Men det kan ju förstås bli svårt att runda alla i spårtrappan, det förstår alla, säger Stefan P Pettersson.
Mikael J Andersson körde till seger i det senaste loppet.
- Micke var väldigt nöjd med hästen. Han brukar inte vara den som hittar på och berömmer men menade att hästen kändes riktigt jäkla bra. Det var inga stora fel när vi ställde av honom och fräschade upp honom. Men perioden av träning har gjort honom gott. Vi har även ändrat balans de senaste två loppen och det har fallit väldigt bra ut, säger Stefan P Pettersson.

Skjuter ut hakan i tipsen
Anders Eriksson lägger lite press på sig själv och tippar sig etta med 14 Zenzero Jet i V75-5 på lördag. I tipset Fem tippar V75 sitter en av hans spikar på en häst från Svante Båths stall. Fyraåriga 1 Super Sarah (V75-2) har gjort tre starter i karriären och kommer till loppet med två raka segrar.
- Insatsen senast var riktigt bra. Hon gick ute i spåren sista varvet och det gick neråt 1.13,0 sista 1000. Nu har hon mycket bättre läge med spår ett på start. Det är rutinerade hästar 20 meter bakom. Men lyckas Erik (Adielsson) ta ledningen borde det vara en bra chans, slutar Anders Eriksson.

Mikael Wikner, Kanal 75Kallblodsloppen på Vincennes i Paris 16 och 20 februari kommer att köras utan Ängsborken.- För det första är det en tuff resa til..


Kallblodsloppen på Vincennes i Paris 16 och 20 februari kommer att köras utan Ängsborken.
- För det första är det en tuff resa till Paris. Sedan blir det bara tre dagar mellan loppen, vilket känns väl tätt med tanke på att Ängsborken haft en gaffelbandsskada. Nej, jag är rädd om den här hästen, han är bara fem år gammal och har tio år kvar att tävla! säger Alf Jonsson till Travronden.
Ängsborken har vunnit tre av fyra starter efter sitt långa skadeuppehåll. Totalt ståtar han med 11 segrar på 20 starter och 938 000 kronor insprunget. Tvåan i söndagens uttagningslopp, Guldtopp, är också kvalificerad till loppen i Frankrike och Ängsborkens biljett går vidare till trean Guli Rubin.

Ola Johansson, Kanal 75


Weekend Fun (V86-1) ligger Daniel Wikberg varmt om hjärtat. Sexåringen står på tröskeln till sin fjärde säsong på t&..


Weekend Fun (V86-1) ligger Daniel Wikberg varmt om hjärtat. Sexåringen står på tröskeln till sin fjärde säsong på tävlingsbanorna och så här långt har det blivit 16 segrar på 46 starter och närmare 1,6 miljoner kronor insprunget. Största triumfen hittills är en V75-final på Solvalla 2018.
- Jag gillar verkligen hästen. Han har en fantastisk skalle, säger Daniel Wikberg.
Han har startat sin häst flitigt i V75 och i våras blev det seger i silverdivisionen. Av fjolårets 16 starter gjorde han 13 i Svenska Travligans näst högsta klass och vid åtta av gångerna slutade han bland de fyra främsta. Men Daniel Wikberg var inte helt nöjd med årets sista start i mitten av december.
- Han blev lite less på silver och var kanske ute en gång för mycket. Därför har vi backat bandet lite nu. Han hade ont i en bakkota senast och har blivit uppfräschad. Han känns fin men på grund av den dåliga vintern har jag inte kunnat träna alls som jag vill. Han är bara grundtränad och väldigt ringrostig.

”Startsnabb som fasen”
Det är Weekend Funs form som är det stora frågetecknet inför onsdagens V86-start. Loppet i sig är i det närmaste en perfekt uppgift för den startsnabbe hästen, som lottades till spår fyra bakom bilen.
- Det känns som lagom motstånd så jag tänkte att han ska få vara med och lattja lite. Han fick ett bra startspår och han är startsnabb som fasen. Senast var det inget tryck i honom men då hade han ont i en bakkota och han är så intelligent att han inte tar i om det gör ont någonstans. Nu är han fräsch och fin och känns som vanligt. Han drog inte en suck när han gick några intervaller i backen i veckan. Men han har som sagt inte gått några riktiga jobb och på en tiogradig skala skulle jag bedöma att formen är en femma.
Det ligger nära till hands att tänka ”spets och slut” när man läser startlistan. Hur tänker du?
- Det hade jag gärna velat, säger Östersundstränaren och skrattar innan han fortsätter:
- Vi får se hur hästen är i värmningen. Är han väldigt på tårna får Magnus (Djuse) självklart köra till ledningen. Men om hästen är lugn blir det nog en lugn start för att sedan se om han har en pollett kvar till avslutningen. Det har ingen betydelse om han går bakifrån eller i ledningen.

Sommar i Frankrike
Hur ser planen ut för Weekend Fun 2020?
- Jag vill prova att starta i gulddivisionen. Det är svårt att gå ner på låga 1.11-tider men han gick 1.10,9 i somras så han kan springa alltså. Det viktiga är att få honom på rätt humör och på topp när han ska ut mot de där riktiga gängen. Sedan kanske vi provar en sväng i Frankrike i sommar. Allt beror på honom. Det är han som väljer.

Ola Johansson, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 18-11-102. Jorma Kontio, Solvalla, 15-7-93. Carl Johan Jepson, Färjestad, 13-13-12 4. Magnus A ..


Allsvenska kuskligan:
1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 18-11-10
2. Jorma Kontio, Solvalla, 15-7-9
3. Carl Johan Jepson, Färjestad, 13-13-12
4. Magnus A Djuse, Östersund, 12-13-5
5. Johan Untersteiner, Halmstad, 12-8-8
6. Ulf Ohlsson, Solvalla, 11-16-15
7. Örjan Kihlström, Solvalla, 10-8-9
8. Kim Eriksson, Mantorp, 10-5-4
9. Mats E Djuse, Hagmyren, 8-11-10
10. Erik Adielsson, Solvalla, 7-5-5
11. Oskar J Andersson, Romme, 6-6-4
12. Kaj Widell, Solvalla, 6-5-3
13. Jimmy Jonsson, Bergsåker, 6-2-0
14. Marc Elias, Jägersro, 5-4-4
15. Christoffer Eriksson, Jägersro, 5-4-1
Siffror till och med 26 januari

Ola Johansson, Kanal 75


2018 vann Björn Goop Prix d’Amérique med Readly Express. På söndagen var den svenske stjärnkusken tillbaka i vinnarcirkeln i v..


2018 vann Björn Goop Prix d’Amérique med Readly Express. På söndagen var den svenske stjärnkusken tillbaka i vinnarcirkeln i världens tuffaste travlopp.
Björn Goop gjorde precis alltid rätt och svarade för en millimeterstyrning bakom startfältets yngsta häst, femårige Face Time Bourbon.
Björn Goop var bra med i starten för att sedan se till att få rygg på favoriten Davidson du Pont i andraspår. När sedan fjolårsvinnaren och Davidson du Ponts stallkamrat Bélina Josselyn kördes fram och Jean-Michel Bazire valde att punktmarkera Björn Goops häst utvändigt såg det länge ut som Bazire-stallet hade värsta motståndaren i säcken. Men in mot upploppet kom luckan istället invändigt och i händerna på Björn Goop accelererade Face Time Bourbon och avgjorde i bländande stil.
- Det är alltid svårt för en häst att gå inåt och accelerera, så jag fick ta det lite försiktigt och inte bara klämma på direkt utan han fick trava in sig på innerspåret och sedan när vi accelererade så var det en enorm känsla, jag bara kände, kommer vi hinna fram? Kommer jag hinna fram? Och sedan när jag kände att vi kommer hinna fram då bara… bang, bang säger jag bara, det smäller allt som är och man vet knappt var man är, det är eufori. Just nu är jag fantastiskt lycklig, sa Björn Goop i en känsloladdad intervju direkt efter loppet.
Klockorna visade kilometertiden 1.03 sista 200 meterna på Face Time Bourbon och segertiden blev fina 1.11,5 över distansen 2700 meter.
- Det är en fantastisk häst, en exceptionell undantagshäst som har enorm fart i benen, konstaterade Björn Goop.

Blågula hästarna oplacerade
Triumfen var värd 4,2 miljoner kronor och kretsen kring Face Time Bourbon firade vilt efter loppet tillsammans med Björn Goop, som mer eller mindre fick ”bada” i champagne.
- Björn hittar alltid rätt väg och gör alltid allting rätt, berömde franske tränaren Sébastien Guarato som kunde räkna in sin tredje Prix d’Amerique-seger på fem år. 2016-2017 vann hans Bold Eagle.
De tre svenska bidragen i Prix d’Amérique hade en tuff dag och samtliga slutade utanför de sju prisplaceringarna. Milligan’s School förde en anonym tillvara långt bak hela vägen, Propulsion fick en dålig start och tröttande helt efter att Örjan Kihlström avancerat framåt för att till slut hitta en position invändigt på innerspåret. Ringostarr Treb galopperade tidigt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-11 2015-12-11 Romme-6 Dragon Sund Dragon Sund   [v 8] 2140/1 0 18.6 171
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-7 Quantum Doubles Quantum Doubles   [s 6] 2140/6 0 16.8 144
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-3 Indian Four Indian Four   [v 6] 2160/12 7 16.6 557
2015-11-06 2015-11-06 Romme-6 April Love April Love   [v 8] 2160/11 0 g 1401
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-3 Photo Session Photo Session   [s 9] 2140/10 7 19.5 442
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-7 Endla Tooma Endla Tooma   [s 7] 2140/6 str
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-1 Dragon Sund Dragon Sund   [v 8] 2140/7 str
2015-10-23 2015-10-23 Romme-10 Indian Four Indian Four   [v 6] 2160/8 8 16.7 465
2015-10-18 2015-10-18 Romme-8 Endla Tooma Endla Tooma   [s 7] 2160/11 0 18.5 471
2015-10-18 2015-10-18 Romme-6 Glim Glim   [v 11] 2180/14 str
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-2 Quantum Doubles Quantum Doubles   [s 6] 1640/9 0
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-11 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 7] 2160/4 A 3 16.6 382
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-2 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2160/7 C 7 18.2 390
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-9 Endla Tooma Endla Tooma   [s 8] 2160/11 D 0 20.6 800
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-8 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2140/9 B 0 21.4 466
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-5 Endla Tooma Endla Tooma   [s 8] 2140/1 D 0 17.7 432
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-6 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2160/10 C 0 18.4 214
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-3 Endla Tooma Endla Tooma   [s 8] 2140/11 D 7 16.1 2046
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-4 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2160/8 B 0 19.4 75
2016-09-02 2016-09-02 Romme-6 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2140/1 D 2 15.0 324
2016-08-22 2016-08-22 Romme-12 Endla Tooma Endla Tooma   [s 8] 2140/14 D str
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-3 Endla Tooma Endla Tooma   [s 8] 2140/10 D 8 18.3 905
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-7 Embu Boko Embu Boko   [s 5] 2140/10 B 0 17.8 300
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-4 Endla Tooma Endla Tooma   [s 8] 2160/10 D 0 17.7 479
2016-04-16 2016-04-16 Romme-7 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2140/5 D 0 g 883
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-2 Miss Carolina Miss Carolina   [s 5] 2140/1 D 0 g 502
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-10 Miss Carolina Miss Carolina   [s 5] 2140/1 D 0 g 881
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-9 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2160/13 D 0
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-4 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2160/9 B 5 17.5 757
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-3 Heffalompen Heffalompen   [v 12] 2180/14 C 0 g 633
2017-12-30 2017-12-30 Romme-11 Endla Tooma Endla Tooma   [s 9] 2140/14 B 0 19.6 352
2017-12-15 2017-12-15 Romme-10 Endla Tooma Endla Tooma   [s 9] 2140/12 B str
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-3 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 8] 1640/11 C 0 16.6 467
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-9 Endla Tooma Endla Tooma   [s 9] 2160/10 B 0 20.6 452
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-8 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2140/13 D str
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-9 Silk Launcher Silk Launcher   [s 8] 2180/10 C 0 g 620
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 Endla Tooma Endla Tooma   [s 9] 2140/12 D str
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-4 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2140/10 D 0 23.1 770
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-6 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 5] 1640/6 D 0 15.6 727
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-4 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2160/14 C 8 18.6 644
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-3 Endla Tooma Endla Tooma   [s 9] 2140/9 D 0 15.9 517
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-8 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 1640/7 D 7 16.5 369
2017-08-08 2017-08-08 Romme-10 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 8] 1660/14 C 7 16.2 827
2017-08-08 2017-08-08 Romme-6 Embu Boko Embu Boko   [s 6] 2140/2 D str
2017-07-21 2017-07-21 Romme-7 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2160/13 D 7 19.2 307
2017-07-21 2017-07-21 Romme-5 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 8] 2140/13 C 4 16.4 131
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-8 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 8] 2160/10 D 4 16.9 188
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 Endla Tooma Endla Tooma   [s 9] 2140/6 C 6 16.5 288
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-9 Endla Tooma Endla Tooma   [s 9] 2180/6 D 2 16.1 734
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-4 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2140/12 D 0 18.8 572
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-10 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 8] 2140/11 C 2 17.4 271
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-8 Silk Launcher Silk Launcher   [s 8] 2140/5 D 0 g 853
2017-06-09 2017-06-09 Romme-5 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 8] 2140/5 D 0 17.8 441
2017-06-09 2017-06-09 Romme-4 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2160/7 C 0 22.1 435
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-6 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2140/4 D 8 18.2 1001
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-5 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 8] 1640/3 C 7 15.2 385
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-3 Endla Tooma Endla Tooma   [s 9] 2160/4 D 6 18.1 825
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-1 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2160/4 C 7 21.9 182
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 5] 2140/1 C 7 18.1 113
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-9 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 8] 2160/14 C 0 17.3 597
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-8 Pelas Bengt Pelas Bengt   [v 12] 2140/8 D 0 g 474
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-6 Endla Tooma Endla Tooma   [s 9] 2140/2 D 8 16.4 540
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-1 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2140/1 D 0 g 306
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-8 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2140/13 C 5 19.8 186
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-6 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 7] 2140/8 A str
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-9 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 8] 2160/7 A 5 17.4 215
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-12 Silk Launcher Silk Launcher   [s 8] 2160/5 D 0 19.1 827
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-7 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 5] 1640/5 C 0 15.6g 210
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-11 Endla Tooma Endla Tooma   [s 9] 2140/6 D 8 17.3 909
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 8] 2140/8 C 0 17.1 634
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-4 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2140/10 C 7 19.5g 151
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-5 Endla Tooma Endla Tooma   [s 9] 2140/2 D 3 17.7 1255
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-5 Järvsö Elviz Järvsö Elviz   [v 8] 2140/2 D 0 346
2017-03-10 2017-03-10 Romme-5 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2140/1 B 0 g 503
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-7 Endla Tooma Endla Tooma   [s 9] 2140/10 D 0 18.9 704
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-3 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2180/12 A 3 18.3 114
2017-02-03 2017-02-03 Romme-4 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 8] 2140/7 C 0 18.5 447
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-10 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 8] 2140/5 C str
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-2 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2160/9 D 0 22.6 951
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-4 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 8] 2160/10 C 0 17.1 477
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-5 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 8] 2160/11 B 3 17.8 85
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-4 Dragon Sund Dragon Sund   [v 11] 2140/1 D str
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-2 Dragon Sund Dragon Sund   [v 11] 2140/4 D 0 19.3 172
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 6] 2140/6 D str
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-1 Dragon Sund Dragon Sund   [v 11] 2140/1 D 3 17.4 248
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-3 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 6] 1640/2 C 7 16.5 486
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-3 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 9] 2140/11 D 0 539
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-4 Dragon Sund Dragon Sund   [v 11] 2140/6 D 0 17.8 535
2018-07-20 2018-07-20 Romme-5 Dragon Sund Dragon Sund   [v 11] 2140/2 D 0 17.4 503
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-3 Dragon Sund Dragon Sund   [v 11] 2140/2 D 0 15.4 662
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-1 Dragon Sund Dragon Sund   [v 11] 2140/10 C 0 g 551
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-5 Dragon Sund Dragon Sund   [v 11] 1660/2 C 4 17.7 127
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-3 Järvsö Elviz Järvsö Elviz   [v 9] 2160/6 C 0 g 232
2018-04-08 2018-04-08 Romme-4 Silk Launcher Silk Launcher   [s 9] 2140/3 B 0 g 187
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-6 Dragon Sund Dragon Sund   [v 11] 2140/6 C 5 18.9 119
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-3 Silk Launcher Silk Launcher   [s 9] 2140/8 C 5 17.4 603
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-9 Dragon Sund Dragon Sund   [v 11] 2140/10 D 0 16.5 814
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-5 Dragon Sund Dragon Sund   [v 11] 2140/10 C 0 g 693
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-4 Silk Launcher Silk Launcher   [s 9] 2160/9 C 6 18.3 67
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-8 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 9] 2140/1 C 0 18.3 129
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-4 Dragon Sund Dragon Sund   [v 11] 2160/11 C 6 16.3 1287
2019-12-20 2019-12-20 Romme-10 Dragon Sund Dragon Sund   [v 12] 2140/7 D 0 18.5 1001
2019-07-19 2019-07-19 Romme-6 Dragon Sund Dragon Sund   [v 12] 2140/12 C 0 21.8 440
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-5 Dragon Sund Dragon Sund   [v 12] 2140/3 D 7 16.9 649
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-3 Dragon Sund Dragon Sund   [v 12] 2140/1 D 8 17.7 970ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se