V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Junilane Junilane   [s 7] 2140/12 D
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-3 My Open Art My Open Art   [v 6] 2100/4 B

Nyheter för travkusk


Det var multijackpot på V75 och i sjurättspotten hägrade 106 miljoner kronor. När världsartisten Ringostarr Treb tagit hem storloppet ..


Det var multijackpot på V75 och i sjurättspotten hägrade 106 miljoner kronor. När världsartisten Ringostarr Treb tagit hem storloppet Sundsvall Open Trot som avlutade omgången återfanns 57 inlämnade rätta rader. Därmed betalade sju rätt 1 864 892 kronor. Allra största vinsten, nästan 6,9 miljoner kronor, gick till ett stort ATG Tillsammans-system, men även mindre system lyckades pricka in samtliga vinnare. Bland annat lyckades en spelare i Västerbotten får alla rätt på en kupong för endast 75 kronor. På söndagen finns nya möjligheter att vinna stora pengar. Då körs V75 på Charlottenlund i samband med Danskt Travderby.

Ola Johansson, Kanal 75


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats ti..


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats till innerspår bakom startbilen och när Ringostarr Treb enkelt tog hand om ledningen var loppet i praktiken över. Ingen konkurrent ville offra sin häst och pressa upp tempot. Visserligen körde Johan Untersteiner fram utvändigt om ledaren med Cyber Lane efter ett varv men då första kilometern hade avverkats på i sammanhanget mycket långsamma1.12,9 behövde inte Ringostarr Treb gå i botten för att bärga karriärens andra seger i Sundsvall Open Trot.
- Att ha innerspår med en häst som är extremt snabb är en stor fördel och jag behövde inte ens köra på honom för att ta ledningen. Sedan behövde jag bara hålla honom under kontroll och när jag släppte av honom sista 100 meterna avgjorde han enkelt. Han är en riktig champion, sa Wilhelm Paal.
Ringostarr Treb avverkade de 2 140 meterna på kilometertiden 1.11,2 – en tiondel långsammare än när han vann loppet för två år sedan.
- Jag kan inte säga nog om den här hästen. Han är fantastiskt. Förra året hade han problem som många hästar inte kommer tillbaka ifrån men han har en enastående inställning och nu är han här igen, sa hästens tränare Jerry Riordan.
Tvåa i loppet blev Daniel Redéns Sorbet tillsammans med Örjan Kihlström och där bakom spurtade Nadal Broline ursinnigt till tredjeplatsen.
- Han gick oerhört bra! Vi var ute vid korvkiosken och det ska inte gå att ta in så många meter som han gjorde i den här klassen, berömde Nadal Brolines tränare och kusk Björn Goop.

Jätteskräll i Svenskt Mästerskap
Pydin har haft en fin säsong och spelades till storfavorit i SM för kallblod. Men han hade ingen av sina bättre dagar och kastade in handduken i ledningen på upploppet. Istället var det Järvsöodin och Björs Frej som gjorde upp om segern och till spelarnas stora förvåning drog den senare det längsta strået.
- Jag är väldigt lycklig nu! sa hästens överraskade tränare Annelie Lagergren.
- Det var många bra emot och svårt utgångsläge men Jorma körde som en gud så det gick bra.
Jorma Kontio serverade Björs Frej ett lopp i tredje par utvändigt och sedan han fått draghjälp genom slutkurvan krigade han sig förbi Järvsöodin, som också gjorde en mycket stark insats från positionen utvändigt om ledaren.
- Vi fick en bra rygg bakom Örjan (B.W.Sture) och jag fick lite feeling för att vi kunde vinna 500 kvar. Då hade jag mycket kvar i linorna och väntade bara på upploppet. Han var jättefin och kämpade bra till slut, sa segerkusken efter sin andra fullträff i kallblods-SM.

Styrkedemonstration i Lars Lindbergs Minne
I lärlingsloppet som körs till minne av framlidne travnestorn Lars Lindberg bjöd Alessandro Gocciadoro-tränade Visa As på en mäktig styrkedemonstration. Från positionen utvändigt om ledande favoriten Queen Of Sand pulveriserade det femåriga stoet motståndet och vann med ett hav av längder.
- Det här var något alldeles fruktansvärt! Jag körde den här en del förra året och jag har längtat efter att få chansen igen, sa kusken Rebecca Dahlén, som alltså visste vad hon satt bakom.
- Jag körde med klockan för jag vet att hon är bäst med jämn fart. När de tog upp kraftigt efter första sväng var det bara att gå, sa den mycket glada Solvallalärlingen.
- Det här är nog det största jag har vunnit. Lars Lindberg var en hedersman och en hästkarl ut i fingerspetsarna. Han är en av de bästa trav-Sverige har haft.

Vann silver med guld runt halsen
Eldorado B. blixtrade till ledningen i silverdivisionen men körande Torbjörn Jansson valde att släppa ifrån sig initiativet till Ural. Det visade sig vara ett klokt beslut som renderade en andraplats. Ledaren släppte aldrig sina förföljare in på livet och när Jorma Kontio, fortfarande med SM-guldet runt halsen, lät Ural sträcka ut över upploppet lämnade han motståndet.
- Spår åtta är liksom ingen hit och på V75 är det skitsvårt, men nu visade han vilken bra häst han är. Jag älskar den här hästen, sa Urals tränare Susanna Richter.

1,8 miljoner för sju rätt
I klass I avgjorde Björn Goops holländare Guillaume Boko en tät slutstrid sedan han blivit fint framdragen av Robert Bergh och favoriten Caligula. I klass II var det sedan Robert Berghs tur att vinna när hans Highspeed Dynamite utklassade motståndet. Peter G Norman skrällde med All Star i bronsdivisionen och fick utdelningen att dra i höjden. Det var multijackpot på V75 och för sju rätt uppgick belöningen till 1 864 892 kronor. Sex rätt gav 3 441 kronor och fem rätt 207 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Petri Puros fixstjärna hade inte tävlat sedan oktober i fjol när hon på lördagen startade i ett stolopp på Charlottenlund. ..


Petri Puros fixstjärna hade inte tävlat sedan oktober i fjol när hon på lördagen startade i ett stolopp på Charlottenlund. I sulkyn satt Christoffer Eriksson och sedan han glidit till ledningen under inledningsrundan var det spel mot ett mål. Efter en snabb avslutning skar Cash Crowe mållinjen på kilometertiden 1.12,5 över 2 000 meter med bilstart och för det fick hon närmare 70 000 kronor. Sexåringen, som bland annat har segrar i Drottning Silvias Pokal, Derbystoet och Sto-SM på meritlistan, har totalt vunnit 12 av 16 lopp och tjänat fyra miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppg&oum..


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppgörelsen på Solvalla nästa år igen. Den flyfotade finländaren kunde inte ta hand om ledningen initialt när han nu startade i Malabar Circle Ås lopp men sedan Jorma Kontio vilat hästen i andra par utvändigt en bit tog han över taktpinnen varvet från mål. Därifrån lämnade Elian Web sedan motståndet och i mål visade klockan 1.09,9 över 1 640 meter med autostart – den snabbaste segertiden i Bergsåkers historia.
- Han är bra nu hästen. Han har hittat formen och vann med tussarna och ”norsken” kvar. Nästa lördag väntar Finskt Mästerskap, sa Jorma Kontio, som också körde till ledningen med Timo Nurmos-tränade El Gumpert i Tsar d’Invernes lopp och i sin opolerade stil gick fyraåringen enkelt undan till femte segern i sjunde starten.
- Han fortsätter att växa hela tiden och är väldigt stor i gången, men nästa år kommer han säkert ha växt färdigt och bara bli bättre, sa Jorma Kontio.

Power i en klass för sig
I Nahars lopp startar treåringar på startvolten, fyraåringar med 20 meters tillägg och femåringar med 40 meters tillägg. De äldre var chanslösa. Robert Bergh, som skördade enorma framgångar med Nahar, tog hand om ledningen med sin jättetalang Power och därifrån gav treåringen inte sina förföljare skuggan av en chans.
- Det är otroligt läckert att köra honom, det är verkligen något stort på gång, sa Robert Bergh, som härnäst siktar på kriteriekval med den exceptionellt begåvade unghästen.

Segergest i kallblodsloppet
Hans Bergh bjöd på rejäl segergest sedan han serverat skrällen Torpa Olea en fin resa och låtit det lars Selin-tränade stoet lämna konkurrenterna sista halvvarvet.
- Det här var fantastiskt kul! Hon har matchats i ganska tuffa sällskap och vi har smugit och smugit i loppen. Det gjorde vi i dag också men i dag kunde inte de andra hänga med. Hon har lite annan hårdhet än de andra, sa Hans Bergh.

Sundsvall Open Trot och jättepott
Lukas Svedin satte dit Svante Båths Empire Garbo från positionen utvändigt om ledaren i Bergsåkers Stora Amatörpris och i Serenas lopp var det Joakim Elfving-tränade Trilly Of Nando och Ulf Ohlsson som fick vända upp för segerdefilering. I diamantstoet skrällde det, som så många gånger förr, och Stellan Tidelius överraskning Saga Doc och Rikard N Skoglund såg till att sju rätt på V75 delade ut fina 754 075 kronor.
På lördagen väntar Sundsvall Open Trot och för V75-spelarna hägrar en hisnande pott på 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapport..


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapporterar Gävletravets hemsida.
- Tanken var att han skulle vara med i Speedracet på Solvalla under elitloppsdagen, men han som aldrig haft problem med benen slog sig på ett framben och fick en blödning på insidan av en kota och efter att ha gått i hagen hela sommaren vore det inte rätt mot honom att börja träna igång och starta nu under hösten. Nästa år kommer han att stallas upp på Björkbackens Stuteri för att betäcka, men han kommer alltid att ha sin plats kvar här hemma hos oss, säger hästens tränare Erik Lindegren till gavletravet.se.
Francais du Gull har tränats av Erik Lindegren genom hela karriären och de har tävlat flitigt i V75 där de också har vunnit flera gånger. Totalt ståtar hingsten med 15 segrar på 155 starter och 4,1 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte..


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte varit samma utropstecken. Fram till sin senaste start. Då vann han Hugo Åberg Memorial efter en sanslös prestation. Trots en vansinnig öppning (1.05 första 500 meterna) hade han kraft och mod att avgöra över upploppet. I mål visade klockan 1.09,4 över 1 609 meter med bilstart.
- Jag var inte chockad över den prestationen för vi vet vad Ringostarr kan göra och han visade redan i starten innan i Jarlsberg att han var tillbaka på banan. Då hade han otur och fastnade i trafiken utan att få utrymme att tävla. Men det loppet gjorde honom gott och Jerry gjorde sin del och fick hästen i toppskick till Jägersrostarten, säger Wilhelm Paal, som har fått positiva rapporter från hästens tränare Jerry Riordan inför lördagens start.
- Enligt vad jag har hört från Jerry är hästen i lika bra författning som inför Jägersro och det ger oss goda möjligheter inför det här loppet.

Läge för spets och slut
När Ringostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan hade han startnummer tio. Den här gången har han innerspår bakom startbilen och därifrån är taktiken given.
- Om han öppnar lika bra som han gjorde på Jägersro senast är det läge att prova att ta ledningen och stanna där, säger Paal och fortsätter:
- På pappret har han bra chans men samtidigt är det ett grupp I-lopp och jag vet från min långa karriär hur svårt det är att vinna sådana lopp. Man får aldrig undervärdera de andra hästarna. Han möter topphästar från den övre eliten och det blir ett intressant lopp, men vi har en bra chans.
Även Svenskt Mästerskap för kallblod avgörs inom V75-kupongen och utöver toppsport kan historiens högsta V75-vinst delas ut. En multijackpot ska delas ut och sjurättspotten beräknas uppgå till 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Romme-6 Fire Proof Fire Proof   [s 7] 2140/7 0 19.2 122
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-4 Oktav Broline Oktav Broline   [s 4] 2140/11 0 21.3 658
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-10 Eelco Edel Eelco Edel   [v 7] 2140/12 6 17.1 117
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-10 Borga Honey Borga Honey   [s 3] 2140/7 0 24.0g 149
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-9 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 2180/13 0 17.7 59
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-3 Rufous Rufous   [v 5] 2140/2 1 16.6 154
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-6 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 2160/7 1 15.6 20
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-8 My Space My Space   [v 7] 2700/12 1 16.6 27
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-6 Vertical Speed Vertical Speed   [v 6] 2160/7 str
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-6 Vikens Hot Lips Vikens Hot Lips   [s 7] 2160/13 3 16.1 137
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-6 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 2140/12 3 14.6 1152
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-10 Fairytale Tabac Fairytale Tabac   [s 6] 1640/1 0 15.4 563
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-5 My Space My Space   [v 7] 2640/9 2 16.3 92
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-11 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 2140/1 0 17.6 834
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-3 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 2180/14 4 15.7 127
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-6 Vertical Speed Vertical Speed   [v 6] 2100/3 2 16.4 90
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Super Fly Rung Super Fly Rung   [v 8] 1640/6 str
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Digger Smasher Digger Smasher   [v 8] 2160/6 5 16.0 525
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-10 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 2160/11 5 17.5 516
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-8 Digital Diamond Digital Diamond   [h 5] 2140/5 1 14.7 27
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-4 My Space My Space   [v 8] 2640/2 B 0 198
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 5] 2140/8 B 0 g 162
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-3 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 1640/7 D 3 14.9 163
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-9 Joycelyn Joycelyn   [s 8] 2180/10 C 4 20.7 93
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-8 Be Right Back Be Right Back   [v 4] 2140/6 B 2 19.0 41
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-6 My Space My Space   [v 8] 2180/11 A 2 19.3 25
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-4 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 1640/10 B 6 18.2 345
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-11 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2180/13 A 1 16.5 84
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-10 Joycelyn Joycelyn   [s 8] 2140/4 C 2 17.8 85
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-5 My Space My Space   [v 8] 2140/4 B 3 17.3 65
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-2 All Reasons All Reasons   [v 4] 1609/11 B str
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-10 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 2140/4 B 4 17.1 216
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-11 Taste of Legend Taste of Legend   [s 5] 2140/2 D 6 18.5 604
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-10 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 1609/10 C 0 30
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-9 Photo Launcher Photo Launcher   [v 5] 2660/8 B 5 22.7 48
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 My Space My Space   [v 8] 2609/10 B 7 20.9 35
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-3 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/6 D 7 20.5 85
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-7 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 1640/11 C 5 17.1 685
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 5] 2140/10 D 6 19.8 1098
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-1 Metoria Metoria   [s 4] 2100/5 D 0 16.9g 410
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-4 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/2 D 7 18.1 81
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-4 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2140/10 B 0 15.9 249
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-11 My Space My Space   [v 8] 2160/8 C 5 14.6 904
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-9 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/10 B 4 18.7 280
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-7 Kalle Kula Kalle Kula   [v 7] 2140/5 D 3 17.3 70
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-2 Zitazarita M.J. Zitazarita M.J.   [s 4] 2140/6 D str
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-3 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2140/9 C 0 15.5 461
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-1 Taste of Legend Taste of Legend   [s 5] 2140/4 C 5 19.6 473
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Digital Diamond Digital Diamond   [h 6] 2160/13 A 4 15.3 126
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-10 Ollisherano Ollisherano   [v 9] 2660/11 D 0 18.4g 385
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2660/11 D 6 14.8 768
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1640/3 C 0 14.9g 487
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-8 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 1640/3 A 8 14.7 71
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-10 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2140/1 D str
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-11 Sundara Sundara   [s 6] 1660/7 C 4 17.0 216
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-9 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2140/5 C 4 14.3 249
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-9 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1680/5 C 1 14.5 58
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-2 Lady May Lady May   [s 9] 2100/9 A 7 18.3 429
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-5 Claymore Claymore   [v 5] 2140/2 A 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-5 Claymore Claymore   [v 5] 2140/2 A 2 14.1 33
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-7 Digger's Veni Digger's Veni   [s 6] 2140/1 D 0 17.2 953
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-3 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 1640/10 C 6 15.1 104
2016-08-18 2016-08-18 Visby-1 Monicker L.L. Monicker L.L.   [h 3] 2140/10 B 0 23.2g 361
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2140/12 C 0 20.2 385
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Indigo B.M.W. Indigo B.M.W.   [s 7] 2140/12 B 0 16.8 300
2016-07-23 2016-07-23 Romme-9 Starlight Brizard Starlight Brizard   [s 9] 2140/8 C 6 15.5 295
2016-07-23 2016-07-23 Romme-4 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2140/5 B 8 16.4 148
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-9 Vertical Speed Vertical Speed   [v 7] 2609/5 D 0 g 1087
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-6 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2100/9 A 7 14.9 47
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-4 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2100/5 C 4 16.6 142
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-6 Rufous Rufous   [v 6] 2140/2 C str
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-11 Snella Doc Snella Doc   [s 4] 2140/4 D 0 19.5g 629
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-2 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 2140/3 B 4 14.7 80
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 6] 2140/8 A 2 14.9 153
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-7 Vertical Speed Vertical Speed   [v 7] 2140/12 D 0 17.4 157
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-6 Åsund Hornline Åsund Hornline   [h 8] 2180/12 A 0 g 128
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-3 Claymore Claymore   [v 5] 1640/7 B 0 15.9g 42
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-1 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2140/2 B 0 g 32
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/2 D 3 17.1 112
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-1 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 2100/4 D 0 15.2 342
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-6 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 2100/1 A 4 17.0 53
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-12 Rufous Rufous   [v 6] 2160/8 B 6 16.7 53
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-6 My Space My Space   [v 8] 1640/1 C str
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-8 Gran Torino Gran Torino   [v 6] 2140/9 C 0 17.5 453
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-6 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/7 A 5 18.4 48
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-5 Norma Jean Norma Jean   [s 7] 2140/15 C 0 18.0 504
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-4 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 2140/9 B 2 15.4 263
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-3 Önas Grym Önas Grym   [v 8] 2140/2 D 5 15.1 438
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-1 Hornbäckens Lina Hornbäckens Lina   [s 5] 2140/1 C str
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-7 My Space My Space   [v 8] 3140/5 C 0 17.0 928
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-7 Metoria Metoria   [s 4] 1640/7 B 0 15.1 59
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-10 Ollisherano Ollisherano   [v 9] 2140/7 C 0 16.4g 457
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-3 Rufous Rufous   [v 6] 2160/6 B 5 15.7 364
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 5] 2160/13 D 4 19.6 932
2016-04-23 2016-04-23 Visby-5 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1640/3 C 3 14.5 49
2016-04-23 2016-04-23 Visby-1 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2660/5 B 1 15.7 28
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-3 Rufous Rufous   [v 6] 1640/6 A 0 g 22
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-10 Digital Diamond Digital Diamond   [h 6] 2140/13 A 4 15.1 66
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Ollisherano Ollisherano   [v 9] 2140/4 D 0 17.4 282
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-5 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2160/9 B 1 14.7 88
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-5 My Space My Space   [v 8] 2660/14 A 5 16.2 227
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-8 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 2160/10 C str
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-4 Variable Launcher Variable Launcher   [h 4] 2140/2 D 0 g 48
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-8 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2160/8 B 7 15.8 180
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-9 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 2140/3 B 1 18.5 31
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-9 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1609/2 B 4 14.1 169
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-4 My Space My Space   [v 8] 3140/1 C 4 17.5 201
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-6 My Space My Space   [v 8] 2140/8 A 0 g 62
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-10 My Space My Space   [v 8] 2640/3 C 0 16.1g 653
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-3 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2100/5 D 0 19.2 328
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-6 My Space My Space   [v 9] 2660/8 D 0 18.2 1627
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2160/8 C 7 19.1 80
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-4 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2140/10 B 6 19.1 38
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Vildapel Vildapel   [s 5] 2160/6 D 7 18.2 194
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-3 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2140/8 C 0 g 219
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-3 My Space My Space   [v 9] 2140/4 D 4 17.3 179
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-5 Vildapel Vildapel   [s 5] 2140/2 D 2 16.2 96
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-11 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2160/6 D 0 22.3 330
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2140/1 A 5 16.4 130
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-5 Vildapel Vildapel   [s 5] 2160/11 D 5 16.2 112
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/3 B 4 18.4 35
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-2 Bellis Bellis   [s 4] 2140/7 A 2 15.5 65
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-9 Be Hot Be Hot   [s 10] 2160/3 D 0 g 223
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2100/1 C 2 17.1 175
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-5 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2140/3 C 5 16.7 215
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-3 My Space My Space   [v 9] 2640/6 D 3 15.8 283
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Cotton Club Cotton Club   [v 5] 2640/8 C 0 17.3 299
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-4 Final Dream Final Dream   [v 4] 2140/10 B 0 16.8 34
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-7 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 1640/10 C 0 17.7 506
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-6 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2140/10 D 0 18.5g 1339
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-1 Kimbee Star Kimbee Star   [v 9] 2140/5 D 0 18.7 515
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-5 Digital Diamond Digital Diamond   [h 7] 2140/1 B str
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/10 B 3 18.5 94
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-4 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2140/8 B 8 18.2g 94
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-4 Digital Diamond Digital Diamond   [h 7] 2140/6 D 1 13.3 96
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-6 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2160/8 D 8 16.0 604
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-3 Scoccos Space Scoccos Space   [v 7] 2140/5 C 4 18.0 297
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-1 Bombina Bell Bombina Bell   [s 10] 2140/3 C 0 21.8 123
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-7 My Space My Space   [v 9] 2100/10 D 0 15.0 944
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-5 Be Hot Be Hot   [s 10] 2100/12 C 0 16.9 758
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-9 Digital Diamond Digital Diamond   [h 7] 2140/2 B 2 15.7 160
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-9 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2100/5 D 0 16.6 1323
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-5 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 1640/3 C 7 16.1 190
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-4 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2140/1 C 0 g 121
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-2 Scoccos Space Scoccos Space   [v 7] 2140/12 D 8 18.3 821
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-9 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2160/7 C 7 17.5 112
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-6 American Accent American Accent   [v 7] 2140/6 C 5 17.7 265
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-1 Mynta Broline Mynta Broline   [v 8] 1640/4 C 4 14.4 191
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-9 Be Hot Be Hot   [s 10] 1640/9 C 6 15.2 226
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-9 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2100/7 A 2 14.6 97
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-7 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2100/10 B 0 g 170
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-6 Kimbee Star Kimbee Star   [v 9] 2180/12 B 6 14.9 96
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-4 Unreturned Love Unreturned Love   [s 4] 2640/4 C 1 16.5 40
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-2 Cantab G.T.* Cantab G.T.*   [v 6] 2140/10 D 5 13.0 140
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-9 My Space My Space   [v 9] 2140/13 C 4 15.3 361
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 5] 1640/3 C 7 14.6g 80
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-6 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2140/12 C 3 16.4 212
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-5 Kimbee Star Kimbee Star   [v 9] 1640/9 C 3 13.3 178
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-6 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2640/12 B 0 18.6 194
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-3 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2140/3 D str
2017-07-28 2017-07-28 Visby-4 Final Dream Final Dream   [v 4] 1620/4 A 2 13.0 37
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-13 My Space My Space   [v 9] 2160/14 B 7 16.7 659
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-10 Lady May Lady May   [s 10] 2140/9 D 0 g 865
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-2 Final Dream Final Dream   [v 4] 1640/7 A 1 14.5 26
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-7 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2140/1 D str
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D str
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-2 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2180/10 D 0 15.8 732
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-7 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2140/2 C 0 g 177
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-5 My Space My Space   [v 9] 2140/9 C 6 14.8 574
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-4 My Space My Space   [v 9] 2140/8 B 0 16.6 550
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-3 Candy Memory Candy Memory   [v 5] 2140/5 D 8 19.5g 153
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/7 C 0 18.2 666
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2100/3 C 0 18.1 211
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-8 Be Hot Be Hot   [s 10] 2100/1 D 0 g 332
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-4 Be Hot Be Hot   [s 10] 2140/3 B 1 16.0 103
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-3 My Space My Space   [v 9] 2660/6 D str
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-10 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2160/4 C 7 17.9 259
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2160/5 B 2 17.8 143
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/12 D 4 15.1 403
2017-05-13 2017-05-13 Åby-12 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 1640/9 D 0 14.6 483
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-7 Complete Launcher Complete Launcher   [v 5] 1640/2 C 8 18.0 43
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-5 My Space My Space   [v 9] 2640/2 C 5 17.6 188
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-11 Glorius Man Glorius Man   [v 7] 2140/1 C 0 g 850
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-11 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D 5 17.8 410
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-6 Turbo Walker Turbo Walker   [v 5] 2140/3 D 0 g 815
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-4 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2140/7 D 8 16.6 230
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-2 Askö Dollar Askö Dollar   [v 6] 2140/6 B 6 16.2 67
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D str
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-6 My Space My Space   [v 9] 2180/4 D 6 15.5 393
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-10 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D 6 19.4 183
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-8 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/12 D 6 15.7 110
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 Regalo Regalo   [v 7] 2160/13 D 0 16.8 1461
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-9 My Space My Space   [v 9] 2660/7 D 0 18.3g 303
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D 0 g 363
2017-02-12 2017-02-12 Romme-9 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2140/1 D str
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Final Dream Final Dream   [v 4] 2140/9 D 2 15.8 48
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-5 Just Trouble M.J. Just Trouble M.J.   [v 9] 2180/10 C 0
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-10 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/2 D 4 18.9 890
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-3 Complete Launcher Complete Launcher   [v 5] 2140/4 B 6 17.4 152
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2160/5 D 5 17.7g 356
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-6 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2140/5 D 3 16.8 201
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 1609/1 D 0 g 211
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-6 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2640/1 D 4 17.8 253
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-5 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/1 D 0 21.2 523
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-10 Metoria Metoria   [s 6] 1640/3 C 5 17.4 586
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/1 D 5 15.5 1397
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-8 Metoria Metoria   [s 6] 2140/5 D 0 16.8g 1238
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-9 Arnie Dream Arnie Dream   [v 6] 2140/2 D 6 16.7 698
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/4 C 7 17.3 138
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-6 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/2 D 4 15.5 335
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-8 Arnie Dream Arnie Dream   [v 6] 2140/9 D 3 17.2 207
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-3 Caramba Go V.J. Caramba Go V.J.   [s 5] 2140/2 D 3 17.7 765
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-7 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 7] 1609/3 D 0 19.0 623
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-9 Digital Voice Digital Voice   [v 4] 2160/8 A 0 g 165
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-7 Au Gratin Au Gratin   [v 3] 2140/4 B 6 16.6 53
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-9 Arnie Dream Arnie Dream   [v 6] 2140/5 B 3 17.1 22
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-5 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 1640/4 B 5 14.0g 164
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-7 Kiss My Ace Kiss My Ace   [s 4] 2140/10 D 0 g 833
2018-11-15 2018-11-15 Åby-8 Pacificator Pacificator   [v 9] 2140/3 D str
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-1 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/12 B 2 17.7 28
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-4 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2140/3 C 0 g 66
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-6 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2140/7 C 8 17.9 98
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-8 Arnie Dream Arnie Dream   [v 6] 2180/9 B 6 17.8g 48
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-2 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 2140/1 A 0 g 307
2018-11-09 2018-11-09 Romme-4 Rufous Rufous   [v 8] 2140/11 B 5 17.6 124
2018-11-09 2018-11-09 Romme-11 Kiss My Ace Kiss My Ace   [s 4] 2140/5 D 4 19.2 89
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-3 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2100/9 D 0 17.6 395
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-10 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/11 C 0 14.6 254
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/10 D 4 16.2 324
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-10 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 2140/7 C 0 17.7 265
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-3 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 1640/3 D 7 14.0 521
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 Etta Sting Etta Sting   [s 6] 2160/7 D 0 18.6 686
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-11 Variable Launcher Variable Launcher   [v 6] 2160/11 D 0 18.8 615
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-2 Krater Sånna Krater Sånna   [v 6] 1609/12 C 3 17.1 167
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-3 Miss Melinda Miss Melinda   [s 4] 2140/5 B 2 16.0 62
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Tove Vingboons Tove Vingboons   [s 5] 2140/2 C 4 18.3 284
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-6 Askö Dollar Askö Dollar   [v 7] 1609/12 C 6 15.8 477
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2100/6 A 1 14.4 32
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Avocado Am Avocado Am   [v 8] 2700/15 B 6 17.1 157
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-11 Glenmorangie Glenmorangie   [v 7] 2100/2 C 0 g 401
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-5 Metoria Metoria   [s 6] 1609/2 D 6 13.9 562
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Unreturned Love Unreturned Love   [s 5] 2140/7 A 0 17.5g 204
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-11 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 6] 2140/12 D 0 17.5 232
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-8 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2080/3 B 1 16.1 24
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Tove Vingboons Tove Vingboons   [s 5] 2100/10 C 0 17.0 1649
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-5 Choco Garline Choco Garline   [v 4] 2140/1 B 5 17.1 46
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-6 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 1640/9 D 0 15.9 628
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-6 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/7 C 0 13.6g 920
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/11 A 7 18.0 155
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-11 Definitif Launcher Definitif Launcher   [h 4] 2140/3 A 1 16.3 31
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-9 Opera Avenue Opera Avenue   [s 4] 2140/13 B 0 16.2 49
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 6] 2640/4 D 0 17.2 387
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-9 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/8 C 5 13.4 470
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-3 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 1640/2 D 0 14.6 346
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-8 Metoria Metoria   [s 6] 1640/4 C 3 14.6 86
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 Cityglow Cityglow   [s 5] 2140/8 A 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-9 Quantum Blues Quantum Blues   [v 7] 2140/4 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-3 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2160/6 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-4 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 1609/4 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-6 Heart of Love Heart of Love   [s 8] 1609/4 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-9 Kalle Kula Kalle Kula   [v 9] 2100/11 D 0
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-2 Metoria Metoria   [s 6] 2080/4 B 1 16.0 20
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-7 Kaching Kaching   [v 6] 2140/2 B 0 15.6 72
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2640/4 D 6 17.5 317
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-6 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 1640/11 C 0 16.8 860
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-9 Clarice Am Clarice Am   [s 6] 2160/11 B 0 21.2g 582
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-10 Jackson Hill Jackson Hill   [h 9] 2160/9 D 3 16.2 470
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-4 Variable Launcher Variable Launcher   [v 6] 2140/8 C 6 17.4 182
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 2140/11 C 0 16.1 63
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-10 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2160/14 D 0 16.8g 473
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-9 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2140/3 D 2 15.6 167
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-10 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 2160/6 C 6 17.2g 199
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-6 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [v 5] 2100/6 B 4 15.7 93
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-10 Metoria Metoria   [s 6] 2080/3 C 2 15.1 162
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-3 Quite Windy Quite Windy   [v 9] 2140/1 C 0 13.4 268
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-4 My Open Art My Open Art   [v 5] 2160/8 D 8 17.0 400
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-5 Heart of Love Heart of Love   [s 8] 2140/7 D 0 17.4 159
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/2 D 5 17.9 26
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Veams Allegro Veams Allegro   [v 6] 2140/1 B 1 16.1 49
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-5 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2140/5 D 2 15.4 313
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Special One O.K. Special One O.K.   [v 7] 2140/9 A 3 15.0 45
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 2140/8 D 3 14.8 103
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-8 Glenmorangie Glenmorangie   [v 7] 2140/1 D str
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Miss Melinda Miss Melinda   [s 4] 2140/12 B 0 17.2g 293
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-5 Cyrwhitesocks Cyrwhitesocks   [v 6] 2140/4 D 0 679
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-8 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/11 B 6 17.6 86
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2160/8 C 0 g 224
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Quite Windy Quite Windy   [v 9] 2180/13 A 2 14.1 55
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-3 Metoria Metoria   [s 6] 1640/6 C 3 13.7 389
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Cyrwhitesocks Cyrwhitesocks   [v 6] 2140/5 C 8 20.7 68
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/5 D str
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-4 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2140/1 D str
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/1 B 8 17.1 30
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-7 Nero Capar Nero Capar   [v 11] 2140/8 D 0 16.5 1054
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-5 Metoria Metoria   [s 6] 2100/6 B 1 16.2 32
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2160/7 B 0 18.0 191
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-7 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/5 C 1 15.9 33
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-11 My Open Art My Open Art   [v 5] 2160/14 D 6 18.0g 174
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-8 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2480/9 D 0 g 250
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-8 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 2100/3 D 6 17.7 250
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Metoria Metoria   [s 6] 1640/2 C 4 13.8 232
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-1 Catch a Daydream Catch a Daydream   [v 6] 2140/8 D 0 24.3g 248
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-6 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2140/7 D 1 16.5 187
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-9 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 7] 2140/6 D 8 19.2 183
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-2 Little By Little Little By Little   [s 4] 2140/7 C str
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-6 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/1 D 4 17.9 30
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-7 Nero Capar Nero Capar   [v 11] 2100/13 D 7 14.3 1687
2018-06-04 2018-06-04 Visby-9 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 10] 2120/7 C 0 14.8 834
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-2 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 5] 2140/11 D 0 15.8 2814
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-1 Sotika Sotika   [s 5] 2140/6 D 1 18.6 92
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 7] 1640/11 A 0 15.9 136
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 My Space My Space   [v 10] 2140/10 A 0 15.9 79
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 8] 2140/14 C 0 17.5 130
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 7] 2140/2 D 4 17.4 363
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Orangeri Orangeri   [s 6] 2140/7 D 0 20.5 175
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/2 C 7 16.7 302
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-3 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/11 B 2 16.3 250
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/3 D 5 16.4 122
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-1 Beware Beware   [s 3] 2140/4 C 0 g 1039
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-9 Johs Filip Johs Filip   [v 10] 2180/9 D 5 16.9 362
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-10 Broadway Queen Broadway Queen   [s 5] 2100/14 C 4 16.0 758
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-10 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/13 B 0 g 176
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-3 Little By Little Little By Little   [s 4] 2140/3 B 2 17.5 41
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-7 Amour Memory Amour Memory   [s 6] 2140/4 C 3 13.7 130
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-10 McAdams Eye McAdams Eye   [s 9] 2140/1 B 0 19.1 125
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-11 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2140/5 D 0 g 64
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/1 B 2 17.1 89
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-6 My Space My Space   [v 10] 2140/3 C 2 14.4 330
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-9 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 6] 2140/2 B 3 18.2 133
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-7 Bright Pace Bright Pace   [s 7] 2100/12 D str
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-11 Metoria Metoria   [s 6] 1609/3 C str
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-11 My Space My Space   [v 10] 2180/13 A 7 15.9 353
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-6 Zenit Karsk Zenit Karsk   [v 6] 2140/2 D 0 17.3 284
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-10 My Space My Space   [v 10] 2180/12 A 0 16.4 61
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-2 Goofy Rick Goofy Rick   [v 3] 2140/4 D str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-2 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/5 C 1 17.5 25
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-4 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2140/5 C 0 g 27
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2140/2 D 3 16.0 88
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 2140/6 C 3 14.7 137
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-9 Askö Dollar Askö Dollar   [v 7] 2140/6 C 8 20.3 101
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-9 My Space My Space   [v 10] 2180/8 C 3 15.7 456
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-6 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/4 D 5 17.7 783
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2140/10 D 6 17.6 99
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 2140/5 B 2 15.1 83
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-5 Heart of Love Heart of Love   [s 8] 2140/4 B str
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-6 My Space My Space   [v 10] 2140/2 D 0 17.1g 275
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-8 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/11 D 7 20.1 248
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-5 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/3 D 5 18.6 128
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-4 Kimbee Star Kimbee Star   [v 10] 1640/2 D 0 15.3 679
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-8 My Space My Space   [v 10] 2640/8 D 0 20.2 559
2018-01-26 2018-01-26 Romme-1 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2140/7 D str
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-10 My Space My Space   [v 10] 2180/8 B 2 17.8 165
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2160/7 D 0 19.9 529
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-4 My Space My Space   [v 10] 2100/10 D 0 16.2 929
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-5 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2160/5 D str
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-1 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2160/6 C 0 20.7 333
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-9 Kimbee Star Kimbee Star   [v 10] 2140/2 D 0 15.7 442
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2140/11 D 5 18.6 183
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-9 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2660/13 D 2 14.4 693
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-11 Carl Margunn Carl Margunn   [v 5] 2160/3 B 6 18.3 54
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-4 O.M.Easton O.M.Easton   [v 5] 2140/1 C 2 14.2 103
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-10 Heart of Love Heart of Love   [s 9] 2180/14 C str
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-7 O.M.Easton O.M.Easton   [v 5] 2140/3 B 0 14.8 154
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-8 Fideli Star Fideli Star   [s 8] 2140/10 D 0 g 1061
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-10 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 7] 2140/2 C 0 17.9g 561
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 Metoria Metoria   [s 7] 2140/12 D 0 13.8 1366
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-4 My Open Art My Open Art   [v 6] 2660/8 C 5 16.4 560
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-5 Alibi Alibi   [s 4] 2140/8 D 5 16.1 1617
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-3 Enclave Enclave   [v 5] 2140/8 A 0 14.2 223
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-2 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 2140/9 C 0 17.1 496
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-11 Alibi Alibi   [s 4] 2140/10 D 7 16.4 278
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-8 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/3 D 0 16.2 2125
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 8] 1640/2 D 5 16.0 390
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 6] 2140/4 C 6 15.0 132
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-6 Metoria Metoria   [s 7] 2140/4 C 1 15.0 88
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-7 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/4 C 0 17.3 414
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-4 Pippi Pagadi Pippi Pagadi   [s 5] 2140/9 C 0 16.7g 368
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-12 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1609/1 C 4 14.9 412
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-8 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/8 D 0 14.8 739
2019-06-27 2019-06-27 Visby-3 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 1620/5 C 5 14.1 40
2019-06-27 2019-06-27 Visby-4 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1620/12 B 7 16.8 188
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-8 Ebba Running Ebba Running   [s 6] 1640/8 D 2 15.4 205
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Metoria Metoria   [s 7] 2120/5 C 5 13.4 276
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-7 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1640/9 D 6 14.6 529
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-8 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 2140/4 B 2 14.7 124
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-3 White Nose White Nose   [s 8] 2140/3 C 5 14.7 108
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-5 What a Creation What a Creation   [s 5] 2640/12 B 4 16.3 86
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-4 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/3 B 2 14.3 39
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-6 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/2 D 7 14.9 314
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-10 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2160/8 C 0 17.0 461
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 2100/7 C 2 18.6 183
2019-05-28 2019-05-28 Momarken-6 Metoria Metoria   [s 7] 1640/6 A 0 42
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-4 Taste of Legend Taste of Legend   [s 8] 1640/7 D 3 15.2 1137
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-11 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2160/12 C 0 17.3 429
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-5 I Like Likes I Like Likes   [s 6] 2100/5 B 0 17.7 32
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-4 Drive Launcher Drive Launcher   [v 8] 2140/12 C 8 16.3 253
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-9 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 6] 2140/10 A 2 16.7 20
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-11 Lowe R.Ö.K. Lowe R.Ö.K.   [h 11] 2140/1 C 0 19.6 176
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-2 Metoria Metoria   [s 7] 2140/9 D 4 13.9 410
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-3 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/9 C 6 13.8 173
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-4 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/12 D 3 15.5 491
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-7 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1680/9 D 5 16.7 840
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-9 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 2080/2 D 5 15.5g 145
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-7 Iggi Iggi   [s 8] 2140/5 D 0 16.7 676
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-4 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 6] 2100/7 C 5 14.7 552
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-3 Maxi Doc Maxi Doc   [v 9] 2100/5 D 3 15.5 363
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-6 Alexia Marshall Alexia Marshall   [s 6] 2100/12 B 5 17.0 105
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 2100/15 D 0 19.0 441
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-4 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2160/8 D str
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/6 C 0 14.2 144
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-3 Triton Pride Triton Pride   [h 5] 2100/10 B 0 16.3 226
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Metoria Metoria   [s 7] 2140/7 C 3 16.0 353
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Be Right Back Be Right Back   [v 7] 2100/11 C 0 17.8 573
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2100/12 A 8 16.2g 72
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2100/9 B 1 14.5 67
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-10 Åskar Hebre Åskar Hebre   [v 5] 2100/10 D 3 18.7 41
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 7] 2140/2 D 0 g 331
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-9 Metoria Metoria   [s 7] 2140/10 C 0 g 961
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-9 My Open Art My Open Art   [v 6] 2640/9 D 8 16.7 126
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/2 D 0 20.0 242
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-3 Be Right Back Be Right Back   [v 7] 2140/8 C 7 16.7 1001
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-4 Västerbo Sea Star Västerbo Sea Star   [s 8] 2140/1 D 0 15.9 688
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-2 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 2100/1 D 0 18.6 904
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-3 Kimbee Star Kimbee Star   [v 11] 2100/5 D 0 16.7 683
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-5 Axilur Fam Axilur Fam   [v 8] 2180/12 A 7 16.3 653
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-4 Veams Allegro Veams Allegro   [v 7] 2640/3 D 3 17.9g 210
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-3 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 7] 2140/7 D 5 19.0 805
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-7 My Open Art My Open Art   [v 6] 2640/3 D 2 17.6 104
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1609/11 D 0 19.6g 896
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-9 Be Right Back Be Right Back   [v 7] 2140/7 C 0 17.8 502
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-7 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2140/1 D 0 19.4 174
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-8 Metoria Metoria   [s 7] 2640/4 D 7 17.7g 2105
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-2 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 7] 2140/5 B 4 19.1 132
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 7] 2640/5 D 4 19.1 358
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-5 Charmant Hornline Charmant Hornline   [s 8] 2160/11 C 4 18.2 396
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-2 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 7] 2160/6 C 6 20.1 688
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-10 Variable Launcher Variable Launcher   [v 7] 2140/6 D 0 20.6 681
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-4 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 8] 1640/3 C 7 17.7 388ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se