V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2023-09-21 2023-09-21 Örebro-4 Violin Artist Violin Artist   [s 4] 2100/3 D
2023-09-23 2023-09-23 Färjestad-2 Västerbo Frisky Västerbo Frisky   [v 6] 2140/5 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Romme-6 Fire Proof Fire Proof   [s 7] 2140/7 0 19.2 122
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-4 Oktav Broline Oktav Broline   [s 4] 2140/11 0 21.3 658
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-10 Eelco Edel Eelco Edel   [v 7] 2140/12 6 17.1 117
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-10 Borga Honey Borga Honey   [s 3] 2140/7 0 24.0g 149
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-9 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 2180/13 0 17.7 59
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-3 Rufous Rufous   [v 5] 2140/2 1 16.6 154
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-8 My Space My Space   [v 7] 2700/12 1 16.6 27
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-6 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 2160/7 1 15.6 20
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-6 Vertical Speed Vertical Speed   [v 6] 2160/7 str
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-6 Vikens Hot Lips Vikens Hot Lips   [s 7] 2160/13 3 16.1 137
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-6 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 2140/12 3 14.6 1152
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-10 Fairytale Tabac Fairytale Tabac   [s 6] 1640/1 0 15.4 563
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-5 My Space My Space   [v 7] 2640/9 2 16.3 92
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-11 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 2140/1 0 17.6 834
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-3 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 2180/14 4 15.7 127
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-6 Vertical Speed Vertical Speed   [v 6] 2100/3 2 16.4 90
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Super Fly Rung Super Fly Rung   [v 8] 1640/6 str
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Digger Smasher Digger Smasher   [v 8] 2160/6 5 16.0 525
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-10 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 2160/11 5 17.5 516
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-8 Digital Diamond Digital Diamond   [h 5] 2140/5 1 14.7 27
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-4 My Space My Space   [v 8] 2640/2 B 0 198
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 5] 2140/8 B 0 g 162
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-3 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 1640/7 D 3 14.9 163
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-4 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 1640/10 B 6 18.2 345
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-9 Joycelyn Joycelyn   [s 8] 2180/10 C 4 20.7 93
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-8 Be Right Back Be Right Back   [v 4] 2140/6 B 2 19.0 41
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-6 My Space My Space   [v 8] 2180/11 A 2 19.3 25
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-11 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2180/13 A 1 16.5 84
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-10 Joycelyn Joycelyn   [s 8] 2140/4 C 2 17.8 85
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-5 My Space My Space   [v 8] 2140/4 B 3 17.3 65
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-2 All Reasons All Reasons   [v 4] 1609/11 B str
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-11 Taste of Legend Taste of Legend   [s 5] 2140/2 D 6 18.5 604
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-10 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 2140/4 B 4 17.1 216
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-10 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 1609/10 C 0 30
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-9 Photo Launcher Photo Launcher   [v 5] 2660/8 B 5 22.7 48
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 My Space My Space   [v 8] 2609/10 B 7 20.9 35
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-3 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/6 D 7 20.5 85
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-7 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 1640/11 C 5 17.1 685
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 5] 2140/10 D 6 19.8 1098
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-1 Metoria Metoria   [s 4] 2100/5 D 0 16.9g 410
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-4 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/2 D 7 18.1 81
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-4 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2140/10 B 0 15.9 249
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-11 My Space My Space   [v 8] 2160/8 C 5 14.6 904
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-9 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/10 B 4 18.7 280
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-7 Kalle Kula Kalle Kula   [v 7] 2140/5 D 3 17.3 70
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-2 Zitazarita M.J. Zitazarita M.J.   [s 4] 2140/6 D str
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-3 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2140/9 C 0 15.5 461
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Digital Diamond Digital Diamond   [h 6] 2160/13 A 4 15.3 126
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-1 Taste of Legend Taste of Legend   [s 5] 2140/4 C 5 19.6 473
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-10 Ollisherano Ollisherano   [v 9] 2660/11 D 0 18.4g 385
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2660/11 D 6 14.8 768
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1640/3 C 0 14.9g 487
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-8 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 1640/3 A 8 14.7 71
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-10 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2140/1 D str
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-11 Sundara Sundara   [s 6] 1660/7 C 4 17.0 216
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-9 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2140/5 C 4 14.3 249
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-2 Lady May Lady May   [s 9] 2100/9 A 7 18.3 429
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-9 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1680/5 C 1 14.5 58
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-5 Claymore Claymore   [v 5] 2140/2 A 2 14.1 33
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-5 Claymore Claymore   [v 5] 2140/2 A 0
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-7 Digger's Veni Digger's Veni   [s 6] 2140/1 D 0 17.2 953
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-3 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 1640/10 C 6 15.1 104
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2140/12 C 0 20.2 385
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Indigo B.M.W. Indigo B.M.W.   [s 7] 2140/12 B 0 16.8 300
2016-08-18 2016-08-18 Visby-1 Monicker L.L. Monicker L.L.   [h 3] 2140/10 B 0 23.2g 361
2016-07-23 2016-07-23 Romme-9 Starlight Brizard Starlight Brizard   [s 9] 2140/8 C 6 15.5 295
2016-07-23 2016-07-23 Romme-4 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2140/5 B 8 16.4 148
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-9 Vertical Speed Vertical Speed   [v 7] 2609/5 D 0 g 1087
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-6 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2100/9 A 7 14.9 47
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-4 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2100/5 C 4 16.6 142
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-6 Rufous Rufous   [v 6] 2140/2 C str
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-11 Snella Doc Snella Doc   [s 4] 2140/4 D 0 19.5g 629
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-2 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 2140/3 B 4 14.7 80
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 6] 2140/8 A 2 14.9 153
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-7 Vertical Speed Vertical Speed   [v 7] 2140/12 D 0 17.4 157
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-6 Åsund Hornline Åsund Hornline   [h 8] 2180/12 A 0 g 128
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-3 Claymore Claymore   [v 5] 1640/7 B 0 15.9g 42
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-1 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2140/2 B 0 g 32
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/2 D 3 17.1 112
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-6 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 2100/1 A 4 17.0 53
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-1 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 2100/4 D 0 15.2 342
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-12 Rufous Rufous   [v 6] 2160/8 B 6 16.7 53
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-6 My Space My Space   [v 8] 1640/1 C str
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-8 Gran Torino Gran Torino   [v 6] 2140/9 C 0 17.5 453
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-6 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/7 A 5 18.4 48
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-5 Norma Jean Norma Jean   [s 7] 2140/15 C 0 18.0 504
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-4 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 2140/9 B 2 15.4 263
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-3 Önas Grym Önas Grym   [v 8] 2140/2 D 5 15.1 438
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-1 Hornbäckens Lina Hornbäckens Lina   [s 5] 2140/1 C str
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-7 My Space My Space   [v 8] 3140/5 C 0 17.0 928
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-7 Metoria Metoria   [s 4] 1640/7 B 0 15.1 59
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-10 Ollisherano Ollisherano   [v 9] 2140/7 C 0 16.4g 457
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-3 Rufous Rufous   [v 6] 2160/6 B 5 15.7 364
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 5] 2160/13 D 4 19.6 932
2016-04-23 2016-04-23 Visby-5 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1640/3 C 3 14.5 49
2016-04-23 2016-04-23 Visby-1 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2660/5 B 1 15.7 28
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-3 Rufous Rufous   [v 6] 1640/6 A 0 g 22
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-10 Digital Diamond Digital Diamond   [h 6] 2140/13 A 4 15.1 66
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Ollisherano Ollisherano   [v 9] 2140/4 D 0 17.4 282
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-5 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2160/9 B 1 14.7 88
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-5 My Space My Space   [v 8] 2660/14 A 5 16.2 227
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-8 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 2160/10 C str
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-4 Variable Launcher Variable Launcher   [h 4] 2140/2 D 0 g 48
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-8 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2160/8 B 7 15.8 180
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-9 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 2140/3 B 1 18.5 31
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-4 My Space My Space   [v 8] 3140/1 C 4 17.5 201
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-9 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1609/2 B 4 14.1 169
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-6 My Space My Space   [v 8] 2140/8 A 0 g 62
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-10 My Space My Space   [v 8] 2640/3 C 0 16.1g 653
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-6 My Space My Space   [v 9] 2660/8 D 0 18.2 1627
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-3 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2100/5 D 0 19.2 328
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2160/8 C 7 19.1 80
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-4 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2140/10 B 6 19.1 38
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Vildapel Vildapel   [s 5] 2160/6 D 7 18.2 194
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-3 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2140/8 C 0 g 219
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-3 My Space My Space   [v 9] 2140/4 D 4 17.3 179
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-5 Vildapel Vildapel   [s 5] 2140/2 D 2 16.2 96
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-11 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2160/6 D 0 22.3 330
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/3 B 4 18.4 35
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2140/1 A 5 16.4 130
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-5 Vildapel Vildapel   [s 5] 2160/11 D 5 16.2 112
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-2 Bellis Bellis   [s 4] 2140/7 A 2 15.5 65
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-9 Be Hot Be Hot   [s 10] 2160/3 D 0 g 223
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2100/1 C 2 17.1 175
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-5 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2140/3 C 5 16.7 215
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Cotton Club Cotton Club   [v 5] 2640/8 C 0 17.3 299
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-3 My Space My Space   [v 9] 2640/6 D 3 15.8 283
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-4 Final Dream Final Dream   [v 4] 2140/10 B 0 16.8 34
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-7 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 1640/10 C 0 17.7 506
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-6 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2140/10 D 0 18.5g 1339
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-1 Kimbee Star Kimbee Star   [v 9] 2140/5 D 0 18.7 515
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-5 Digital Diamond Digital Diamond   [h 7] 2140/1 B str
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/10 B 3 18.5 94
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-4 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2140/8 B 8 18.2g 94
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-4 Digital Diamond Digital Diamond   [h 7] 2140/6 D 1 13.3 96
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-3 Scoccos Space Scoccos Space   [v 7] 2140/5 C 4 18.0 297
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-1 Bombina Bell Bombina Bell   [s 10] 2140/3 C 0 21.8 123
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-6 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2160/8 D 8 16.0 604
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-7 My Space My Space   [v 9] 2100/10 D 0 15.0 944
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-5 Be Hot Be Hot   [s 10] 2100/12 C 0 16.9 758
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-9 Digital Diamond Digital Diamond   [h 7] 2140/2 B 2 15.7 160
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-9 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2100/5 D 0 16.6 1323
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-5 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 1640/3 C 7 16.1 190
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-4 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2140/1 C 0 g 121
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-2 Scoccos Space Scoccos Space   [v 7] 2140/12 D 8 18.3 821
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-9 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2160/7 C 7 17.5 112
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-6 American Accent American Accent   [v 7] 2140/6 C 5 17.7 265
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-1 Mynta Broline Mynta Broline   [v 8] 1640/4 C 4 14.4 191
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-9 Be Hot Be Hot   [s 10] 1640/9 C 6 15.2 226
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-9 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2100/7 A 2 14.6 97
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-7 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2100/10 B 0 g 170
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-6 Kimbee Star Kimbee Star   [v 9] 2180/12 B 6 14.9 96
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-4 Unreturned Love Unreturned Love   [s 4] 2640/4 C 1 16.5 40
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-2 Cantab G.T.* Cantab G.T.*   [v 6] 2140/10 D 5 13.0 140
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-9 My Space My Space   [v 9] 2140/13 C 4 15.3 361
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 5] 1640/3 C 7 14.6g 80
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-6 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2140/12 C 3 16.4 212
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-5 Kimbee Star Kimbee Star   [v 9] 1640/9 C 3 13.3 178
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-6 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2640/12 B 0 18.6 194
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-3 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2140/3 D str
2017-07-28 2017-07-28 Visby-4 Final Dream Final Dream   [v 4] 1620/4 A 2 13.0 37
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-13 My Space My Space   [v 9] 2160/14 B 7 16.7 659
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-10 Lady May Lady May   [s 10] 2140/9 D 0 g 865
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-2 Final Dream Final Dream   [v 4] 1640/7 A 1 14.5 26
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-7 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2140/1 D str
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D str
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-2 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2180/10 D 0 15.8 732
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-5 My Space My Space   [v 9] 2140/9 C 6 14.8 574
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-7 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2140/2 C 0 g 177
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-4 My Space My Space   [v 9] 2140/8 B 0 16.6 550
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-3 Candy Memory Candy Memory   [v 5] 2140/5 D 8 19.5g 153
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/7 C 0 18.2 666
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2100/3 C 0 18.1 211
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-8 Be Hot Be Hot   [s 10] 2100/1 D 0 g 332
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-4 Be Hot Be Hot   [s 10] 2140/3 B 1 16.0 103
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-3 My Space My Space   [v 9] 2660/6 D str
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-10 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2160/4 C 7 17.9 259
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2160/5 B 2 17.8 143
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/12 D 4 15.1 403
2017-05-13 2017-05-13 Åby-12 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 1640/9 D 0 14.6 483
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-7 Complete Launcher Complete Launcher   [v 5] 1640/2 C 8 18.0 43
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-5 My Space My Space   [v 9] 2640/2 C 5 17.6 188
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-11 Glorius Man Glorius Man   [v 7] 2140/1 C 0 g 850
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-6 Turbo Walker Turbo Walker   [v 5] 2140/3 D 0 g 815
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-11 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D 5 17.8 410
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-4 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2140/7 D 8 16.6 230
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-2 Askö Dollar Askö Dollar   [v 6] 2140/6 B 6 16.2 67
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D str
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-10 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D 6 19.4 183
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-8 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/12 D 6 15.7 110
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-6 My Space My Space   [v 9] 2180/4 D 6 15.5 393
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 Regalo Regalo   [v 7] 2160/13 D 0 16.8 1461
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-9 My Space My Space   [v 9] 2660/7 D 0 18.3g 303
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D 0 g 363
2017-02-12 2017-02-12 Romme-9 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2140/1 D str
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Final Dream Final Dream   [v 4] 2140/9 D 2 15.8 48
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-5 Just Trouble M.J. Just Trouble M.J.   [v 9] 2180/10 C 0
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-10 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/2 D 4 18.9 890
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-3 Complete Launcher Complete Launcher   [v 5] 2140/4 B 6 17.4 152
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2160/5 D 5 17.7g 356
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-6 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2140/5 D 3 16.8 201
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 1609/1 D 0 g 211
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-6 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2640/1 D 4 17.8 253
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-10 Metoria Metoria   [s 6] 1640/3 C 5 17.4 586
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-5 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/1 D 0 21.2 523
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-8 Metoria Metoria   [s 6] 2140/5 D 0 16.8g 1238
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/1 D 5 15.5 1397
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-9 Arnie Dream Arnie Dream   [v 6] 2140/2 D 6 16.7 698
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/4 C 7 17.3 138
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-6 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/2 D 4 15.5 335
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-8 Arnie Dream Arnie Dream   [v 6] 2140/9 D 3 17.2 207
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-3 Caramba Go V.J. Caramba Go V.J.   [s 5] 2140/2 D 3 17.7 765
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-9 Digital Voice Digital Voice   [v 4] 2160/8 A 0 g 165
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-7 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 7] 1609/3 D 0 19.0 623
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-7 Au Gratin Au Gratin   [v 3] 2140/4 B 6 16.6 53
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-9 Arnie Dream Arnie Dream   [v 6] 2140/5 B 3 17.1 22
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-7 Kiss My Ace Kiss My Ace   [s 4] 2140/10 D 0 g 833
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-5 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 1640/4 B 5 14.0g 164
2018-11-15 2018-11-15 Åby-8 Pacificator Pacificator   [v 9] 2140/3 D str
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-4 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2140/3 C 0 g 66
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-1 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/12 B 2 17.7 28
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-8 Arnie Dream Arnie Dream   [v 6] 2180/9 B 6 17.8g 48
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-6 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2140/7 C 8 17.9 98
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-2 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 2140/1 A 0 g 307
2018-11-09 2018-11-09 Romme-11 Kiss My Ace Kiss My Ace   [s 4] 2140/5 D 4 19.2 89
2018-11-09 2018-11-09 Romme-4 Rufous Rufous   [v 8] 2140/11 B 5 17.6 124
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-3 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2100/9 D 0 17.6 395
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-10 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/11 C 0 14.6 254
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-10 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 2140/7 C 0 17.7 265
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-3 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 1640/3 D 7 14.0 521
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/10 D 4 16.2 324
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 Etta Sting Etta Sting   [s 6] 2160/7 D 0 18.6 686
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-11 Variable Launcher Variable Launcher   [v 6] 2160/11 D 0 18.8 615
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-11 Glenmorangie Glenmorangie   [v 7] 2100/2 C 0 g 401
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Avocado Am Avocado Am   [v 8] 2700/15 B 6 17.1 157
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2100/6 A 1 14.4 32
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-6 Askö Dollar Askö Dollar   [v 7] 1609/12 C 6 15.8 477
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Tove Vingboons Tove Vingboons   [s 5] 2140/2 C 4 18.3 284
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-3 Miss Melinda Miss Melinda   [s 4] 2140/5 B 2 16.0 62
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-2 Krater Sånna Krater Sånna   [v 6] 1609/12 C 3 17.1 167
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-5 Metoria Metoria   [s 6] 1609/2 D 6 13.9 562
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Unreturned Love Unreturned Love   [s 5] 2140/7 A 0 17.5g 204
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-11 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 6] 2140/12 D 0 17.5 232
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-8 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2080/3 B 1 16.1 24
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-5 Choco Garline Choco Garline   [v 4] 2140/1 B 5 17.1 46
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Tove Vingboons Tove Vingboons   [s 5] 2100/10 C 0 17.0 1649
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-6 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 1640/9 D 0 15.9 628
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-6 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/7 C 0 13.6g 920
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-11 Definitif Launcher Definitif Launcher   [h 4] 2140/3 A 1 16.3 31
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/11 A 7 18.0 155
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-9 Opera Avenue Opera Avenue   [s 4] 2140/13 B 0 16.2 49
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-9 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/8 C 5 13.4 470
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 6] 2640/4 D 0 17.2 387
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-3 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 1640/2 D 0 14.6 346
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-8 Metoria Metoria   [s 6] 1640/4 C 3 14.6 86
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 Cityglow Cityglow   [s 5] 2140/8 A 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-9 Quantum Blues Quantum Blues   [v 7] 2140/4 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-9 Kalle Kula Kalle Kula   [v 9] 2100/11 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-6 Heart of Love Heart of Love   [s 8] 1609/4 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-4 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 1609/4 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-3 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2160/6 C 0
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-2 Metoria Metoria   [s 6] 2080/4 B 1 16.0 20
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-7 Kaching Kaching   [v 6] 2140/2 B 0 15.6 72
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-6 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 1640/11 C 0 16.8 860
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2640/4 D 6 17.5 317
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-9 Clarice Am Clarice Am   [s 6] 2160/11 B 0 21.2g 582
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-10 Jackson Hill Jackson Hill   [h 9] 2160/9 D 3 16.2 470
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-4 Variable Launcher Variable Launcher   [v 6] 2140/8 C 6 17.4 182
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 2140/11 C 0 16.1 63
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-10 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2160/14 D 0 16.8g 473
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-10 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 2160/6 C 6 17.2g 199
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-9 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2140/3 D 2 15.6 167
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-6 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [v 5] 2100/6 B 4 15.7 93
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-10 Metoria Metoria   [s 6] 2080/3 C 2 15.1 162
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-3 Quite Windy Quite Windy   [v 9] 2140/1 C 0 13.4 268
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-4 My Open Art My Open Art   [v 5] 2160/8 D 8 17.0 400
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/2 D 5 17.9 26
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-5 Heart of Love Heart of Love   [s 8] 2140/7 D 0 17.4 159
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-8 Glenmorangie Glenmorangie   [v 7] 2140/1 D str
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 2140/8 D 3 14.8 103
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Special One O.K. Special One O.K.   [v 7] 2140/9 A 3 15.0 45
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-5 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2140/5 D 2 15.4 313
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Veams Allegro Veams Allegro   [v 6] 2140/1 B 1 16.1 49
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Miss Melinda Miss Melinda   [s 4] 2140/12 B 0 17.2g 293
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2160/8 C 0 g 224
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-8 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/11 B 6 17.6 86
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-5 Cyrwhitesocks Cyrwhitesocks   [v 6] 2140/4 D 0 679
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Quite Windy Quite Windy   [v 9] 2180/13 A 2 14.1 55
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-3 Metoria Metoria   [s 6] 1640/6 C 3 13.7 389
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/1 B 8 17.1 30
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-4 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2140/1 D str
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/5 D str
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Cyrwhitesocks Cyrwhitesocks   [v 6] 2140/5 C 8 20.7 68
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-7 Nero Capar Nero Capar   [v 11] 2140/8 D 0 16.5 1054
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-5 Metoria Metoria   [s 6] 2100/6 B 1 16.2 32
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2160/7 B 0 18.0 191
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-11 My Open Art My Open Art   [v 5] 2160/14 D 6 18.0g 174
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-7 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/5 C 1 15.9 33
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-8 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2480/9 D 0 g 250
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-8 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 2100/3 D 6 17.7 250
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Metoria Metoria   [s 6] 1640/2 C 4 13.8 232
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-9 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 7] 2140/6 D 8 19.2 183
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-6 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2140/7 D 1 16.5 187
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-1 Catch a Daydream Catch a Daydream   [v 6] 2140/8 D 0 24.3g 248
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-2 Little By Little Little By Little   [s 4] 2140/7 C str
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-7 Nero Capar Nero Capar   [v 11] 2100/13 D 7 14.3 1687
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-6 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/1 D 4 17.9 30
2018-06-04 2018-06-04 Visby-9 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 10] 2120/7 C 0 14.8 834
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-2 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 5] 2140/11 D 0 15.8 2814
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Orangeri Orangeri   [s 6] 2140/7 D 0 20.5 175
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 7] 2140/2 D 4 17.4 363
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 8] 2140/14 C 0 17.5 130
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 My Space My Space   [v 10] 2140/10 A 0 15.9 79
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 7] 1640/11 A 0 15.9 136
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/2 C 7 16.7 302
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-1 Sotika Sotika   [s 5] 2140/6 D 1 18.6 92
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-3 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/11 B 2 16.3 250
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/3 D 5 16.4 122
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-10 Broadway Queen Broadway Queen   [s 5] 2100/14 C 4 16.0 758
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-9 Johs Filip Johs Filip   [v 10] 2180/9 D 5 16.9 362
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-1 Beware Beware   [s 3] 2140/4 C 0 g 1039
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-10 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/13 B 0 g 176
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-11 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2140/5 D 0 g 64
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-10 McAdams Eye McAdams Eye   [s 9] 2140/1 B 0 19.1 125
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-7 Amour Memory Amour Memory   [s 6] 2140/4 C 3 13.7 130
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-3 Little By Little Little By Little   [s 4] 2140/3 B 2 17.5 41
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-6 My Space My Space   [v 10] 2140/3 C 2 14.4 330
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/1 B 2 17.1 89
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-9 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 6] 2140/2 B 3 18.2 133
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-11 Metoria Metoria   [s 6] 1609/3 C str
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-7 Bright Pace Bright Pace   [s 7] 2100/12 D str
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-11 My Space My Space   [v 10] 2180/13 A 7 15.9 353
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-10 My Space My Space   [v 10] 2180/12 A 0 16.4 61
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-6 Zenit Karsk Zenit Karsk   [v 6] 2140/2 D 0 17.3 284
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-2 Goofy Rick Goofy Rick   [v 3] 2140/4 D str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-2 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/5 C 1 17.5 25
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-9 Askö Dollar Askö Dollar   [v 7] 2140/6 C 8 20.3 101
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 2140/6 C 3 14.7 137
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2140/2 D 3 16.0 88
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-4 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2140/5 C 0 g 27
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-9 My Space My Space   [v 10] 2180/8 C 3 15.7 456
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-6 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/4 D 5 17.7 783
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 2140/5 B 2 15.1 83
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2140/10 D 6 17.6 99
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-8 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/11 D 7 20.1 248
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-6 My Space My Space   [v 10] 2140/2 D 0 17.1g 275
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-5 Heart of Love Heart of Love   [s 8] 2140/4 B str
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-5 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/3 D 5 18.6 128
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-8 My Space My Space   [v 10] 2640/8 D 0 20.2 559
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-4 Kimbee Star Kimbee Star   [v 10] 1640/2 D 0 15.3 679
2018-01-26 2018-01-26 Romme-1 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2140/7 D str
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-10 My Space My Space   [v 10] 2180/8 B 2 17.8 165
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-4 My Space My Space   [v 10] 2100/10 D 0 16.2 929
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2160/7 D 0 19.9 529
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-5 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2160/5 D str
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2140/11 D 5 18.6 183
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-9 Kimbee Star Kimbee Star   [v 10] 2140/2 D 0 15.7 442
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-1 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2160/6 C 0 20.7 333
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-5 Hunter Sund Hunter Sund   [v 8] 2140/1 D 8 17.2 718
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-4 Metoria Metoria   [s 7] 2160/6 B 3 16.4 646
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-3 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2160/6 B 0 18.7g 89
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-9 May Grace May Grace   [s 8] 2160/15 D 0 g 713
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-6 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 5] 2100/9 D 3 17.9 765
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-5 Hunter Sund Hunter Sund   [v 8] 2140/6 D 3 18.2g 285
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-9 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2140/8 D 0 17.6 1049
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-6 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 2140/7 B 3 18.6 66
2019-12-12 2019-12-12 Örebro-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2180/11 D 5 18.5 476
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-4 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 5] 2140/2 D 3 17.5 361
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-8 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 2140/8 D 4 16.9 1138
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-1 Point to Point Point to Point   [v 3] 2140/8 A str
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-10 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 2140/7 D 3 17.0 505
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-6 Leonas Sami Leonas Sami   [v 6] 2140/14 C 3 17.2 74
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-7 Lady Micha Lady Micha   [s 9] 2100/12 D 7 20.1 485
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-5 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 7] 2100/8 B 2 17.4 294
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-5 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 5] 2640/2 D 5 18.9 871
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-8 My Open Art My Open Art   [v 6] 2160/7 C 6 16.5 91
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-6 O.M.Easton O.M.Easton   [v 5] 2140/5 B 2 13.8 149
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-10 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2100/3 D 0 18.7 313
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-6 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1609/12 C 0 15.6 939
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-10 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/10 C 8 18.0 177
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-8 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2140/12 C 5 17.8 173
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-4 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2160/9 D 8 18.0 346
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-10 Krut Knut Krut Knut   [v 7] 2160/8 B 0 g 241
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-5 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 2140/10 C 4 17.1 674
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-2 Point to Point Point to Point   [v 3] 2160/15 B 0 18.9 1285
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-8 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 5] 2140/3 D 5 17.1 499
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-7 O.M.Easton O.M.Easton   [v 5] 2100/10 B 7 14.7 1020
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-5 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/3 C 7 15.4 106
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-4 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 2140/10 B 7 17.2 90
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-9 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 5] 2640/1 C 2 19.5 187
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-10 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2100/5 D 7 17.9 265
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-5 Drive Launcher Drive Launcher   [v 8] 2180/12 D 5 16.2 119
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-3 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2100/12 C 0 17.5 711
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-5 O.M.Easton O.M.Easton   [v 5] 2640/3 B 2 15.9 43
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-10 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1640/10 C 4 14.4 454
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-9 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 5] 2140/11 D 0 17.0 1232
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-11 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 2140/5 C 4 16.1 210
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-10 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 2140/3 D 5 17.8 486
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-8 Point to Point Point to Point   [v 3] 2140/2 C 7 19.3 286
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-6 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/3 C 7 16.5g 441
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-3 Metoria Metoria   [s 7] 2140/10 C 0 16.5 446
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2140/2 C 0 16.2 185
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-4 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2140/11 B 7 17.2 89
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-3 Alibi Alibi   [s 4] 2140/9 C str
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Il Mio Hooligan Il Mio Hooligan   [h 7] 2160/13 C 2 15.1 92
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-10 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1640/7 C 2 14.8 124
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-2 Point to Point Point to Point   [v 3] 2100/11 D 0 17.5 1000
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-10 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2140/7 B 4 17.1 66
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-3 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/1 A 1 17.3 23
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-6 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2660/9 A 3 16.1 68
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-4 Metoria Metoria   [s 7] 2140/3 D 5 14.3 366
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-3 My Open Art My Open Art   [v 6] 2100/4 B str
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Junilane Junilane   [s 7] 2140/12 D 8 16.4 1688
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-9 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2660/13 D 2 14.4 693
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-11 Carl Margunn Carl Margunn   [v 5] 2160/3 B 6 18.3 54
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-4 O.M.Easton O.M.Easton   [v 5] 2140/1 C 2 14.2 103
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-10 Heart of Love Heart of Love   [s 9] 2180/14 C str
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-10 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 7] 2140/2 C 0 17.9g 561
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-8 Fideli Star Fideli Star   [s 8] 2140/10 D 0 g 1061
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-7 O.M.Easton O.M.Easton   [v 5] 2140/3 B 0 14.8 154
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 Metoria Metoria   [s 7] 2140/12 D 0 13.8 1366
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-4 My Open Art My Open Art   [v 6] 2660/8 C 5 16.4 560
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-5 Alibi Alibi   [s 4] 2140/8 D 5 16.1 1617
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-3 Enclave Enclave   [v 5] 2140/8 A 0 14.2 223
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-2 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 2140/9 C 0 17.1 496
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-11 Alibi Alibi   [s 4] 2140/10 D 7 16.4 278
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-8 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/3 D 0 16.2 2125
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 6] 2140/4 C 6 15.0 132
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 8] 1640/2 D 5 16.0 390
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-6 Metoria Metoria   [s 7] 2140/4 C 1 15.0 88
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-7 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/4 C 0 17.3 414
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-4 Pippi Pagadi Pippi Pagadi   [s 5] 2140/9 C 0 16.7g 368
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-12 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1609/1 C 4 14.9 412
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-8 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/8 D 0 14.8 739
2019-06-27 2019-06-27 Visby-4 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1620/12 B 7 16.8 188
2019-06-27 2019-06-27 Visby-3 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 1620/5 C 5 14.1 40
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-8 Ebba Running Ebba Running   [s 6] 1640/8 D 2 15.4 205
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Metoria Metoria   [s 7] 2120/5 C 5 13.4 276
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-8 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 2140/4 B 2 14.7 124
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-7 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1640/9 D 6 14.6 529
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-5 What a Creation What a Creation   [s 5] 2640/12 B 4 16.3 86
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-3 White Nose White Nose   [s 8] 2140/3 C 5 14.7 108
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-4 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/3 B 2 14.3 39
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-10 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2160/8 C 0 17.0 461
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-6 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/2 D 7 14.9 314
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 2100/7 C 2 18.6 183
2019-05-28 2019-05-28 Momarken-6 Metoria Metoria   [s 7] 1640/6 A 0 42
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-11 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2160/12 C 0 17.3 429
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-4 Taste of Legend Taste of Legend   [s 8] 1640/7 D 3 15.2 1137
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-5 I Like Likes I Like Likes   [s 6] 2100/5 B 0 17.7 32
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-11 Lowe R.Ö.K. Lowe R.Ö.K.   [h 11] 2140/1 C 0 19.6 176
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-9 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 6] 2140/10 A 2 16.7 20
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-4 Drive Launcher Drive Launcher   [v 8] 2140/12 C 8 16.3 253
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-3 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/9 C 6 13.8 173
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-2 Metoria Metoria   [s 7] 2140/9 D 4 13.9 410
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-4 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/12 D 3 15.5 491
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-9 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 2080/2 D 5 15.5g 145
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-7 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1680/9 D 5 16.7 840
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-7 Iggi Iggi   [s 8] 2140/5 D 0 16.7 676
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-4 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 6] 2100/7 C 5 14.7 552
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 2100/15 D 0 19.0 441
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-6 Alexia Marshall Alexia Marshall   [s 6] 2100/12 B 5 17.0 105
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-3 Maxi Doc Maxi Doc   [v 9] 2100/5 D 3 15.5 363
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/6 C 0 14.2 144
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-4 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2160/8 D str
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-3 Triton Pride Triton Pride   [h 5] 2100/10 B 0 16.3 226
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Metoria Metoria   [s 7] 2140/7 C 3 16.0 353
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-10 Åskar Hebre Åskar Hebre   [v 5] 2100/10 D 3 18.7 41
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2100/9 B 1 14.5 67
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2100/12 A 8 16.2g 72
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Be Right Back Be Right Back   [v 7] 2100/11 C 0 17.8 573
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-9 Metoria Metoria   [s 7] 2140/10 C 0 g 961
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 7] 2140/2 D 0 g 331
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-9 My Open Art My Open Art   [v 6] 2640/9 D 8 16.7 126
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/2 D 0 20.0 242
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-3 Be Right Back Be Right Back   [v 7] 2140/8 C 7 16.7 1001
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-4 Västerbo Sea Star Västerbo Sea Star   [s 8] 2140/1 D 0 15.9 688
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-5 Axilur Fam Axilur Fam   [v 8] 2180/12 A 7 16.3 653
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-3 Kimbee Star Kimbee Star   [v 11] 2100/5 D 0 16.7 683
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-2 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 2100/1 D 0 18.6 904
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-4 Veams Allegro Veams Allegro   [v 7] 2640/3 D 3 17.9g 210
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-3 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 7] 2140/7 D 5 19.0 805
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-7 My Open Art My Open Art   [v 6] 2640/3 D 2 17.6 104
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1609/11 D 0 19.6g 896
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-9 Be Right Back Be Right Back   [v 7] 2140/7 C 0 17.8 502
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-7 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2140/1 D 0 19.4 174
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-8 Metoria Metoria   [s 7] 2640/4 D 7 17.7g 2105
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-5 Charmant Hornline Charmant Hornline   [s 8] 2160/11 C 4 18.2 396
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 7] 2640/5 D 4 19.1 358
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-2 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 7] 2140/5 B 4 19.1 132
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-2 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 7] 2160/6 C 6 20.1 688
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-10 Variable Launcher Variable Launcher   [v 7] 2140/6 D 0 20.6 681
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-4 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 8] 1640/3 C 7 17.7 388
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-1 Digital Diamond Digital Diamond   [h 10] 2660/6 C 7 16.9 426
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-5 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 8] 2140/3 D 0 576
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-9 Veams Ibiza Veams Ibiza   [s 4] 2140/3 D 0 g 190
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-3 Digital Diamond Digital Diamond   [h 10] 2100/11 C 7 16.0 693
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-11 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 12] 1609/4 D 5 14.8 589
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-10 Walerie Vingboons Walerie Vingboons   [s 5] 2160/6 D 0 19.1 358
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-9 Maj Doll Maj Doll   [s 5] 2100/1 C 1 15.4 95
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-10 Maj Doll Maj Doll   [s 5] 2100/9 D 0 16.1 765
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-8 Drive Launcher Drive Launcher   [v 9] 2100/10 D 0 14.1 2168
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-7 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 6] 2100/14 C 0 17.2 1146
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-10 Addiction Addiction   [s 5] 2140/2 D 7 13.9 1527
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-3 Digital Diamond Digital Diamond   [h 10] 2140/6 B 5 14.7 60
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-9 Brad Frontline Brad Frontline   [v 4] 2140/8 C 2 18.2 110
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-8 Önas My Önas My   [s 6] 2160/5 C 6 15.9 94
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-6 Metoria Metoria   [s 8] 2100/1 D 1 15.3 305
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-5 Sotika Sotika   [s 7] 2100/9 C 4 17.2 170
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-3 Addiction Addiction   [s 5] 2140/1 D 5 16.1 282
2020-07-09 2020-07-09 Örebro-10 Kiki Polly Boko Kiki Polly Boko   [s 3] 1609/4 D 7 16.4 660
2020-07-09 2020-07-09 Örebro-5 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 8] 1609/10 D 0 16.3 1156
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-8 Önas My Önas My   [s 6] 2140/4 C 2 17.1 243
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-5 Walerie Vingboons Walerie Vingboons   [s 5] 2140/8 D 0 19.0 1397
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-3 On the Line On the Line   [v 7] 2140/8 C 6 14.7 666
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-1 Digital Diamond Digital Diamond   [h 10] 2140/4 B 1 13.0 68
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-4 Fighter Marke Fighter Marke   [v 7] 2140/3 C 0 14.9 929
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-3 Önas My Önas My   [s 6] 2140/4 D 5 15.3 895
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-2 Kiki Polly Boko Kiki Polly Boko   [s 3] 2100/8 C 7 17.7 451
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-11 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 8] 2140/12 B 6 17.1 648
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-10 Addiction Addiction   [s 5] 2140/14 B 4 16.4 33
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-8 Magic Bråten Magic Bråten   [v 7] 2140/2 B 0 17.6 119
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-6 On the Line On the Line   [v 7] 2140/3 D 0 16.4g 360
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-1 Digital Diamond Digital Diamond   [h 10] 3180/9 D 6 16.3 469
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-5 Ferrari Vingboons Ferrari Vingboons   [v 5] 2140/9 B 7 19.3 77
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-4 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 9] 2140/8 C 5 15.1 185
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-10 Stepping Ferrari Stepping Ferrari   [v 4] 2140/10 D 8 15.9 66
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-3 Kiki Polly Boko Kiki Polly Boko   [s 3] 2140/4 C 2 15.2 368
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-3 On the Line On the Line   [v 7] 2140/13 C 4 16.6 356
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-1 Addiction Addiction   [s 5] 2140/2 B 2 16.6 78
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-9 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 5] 1640/1 B 7 14.2 173
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-6 Whispers Whispers   [s 3] 2140/3 D 0 g 708
2020-06-05 2020-06-05 Romme-6 Digital Diamond Digital Diamond   [h 10] 1640/5 B str
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-3 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 8] 1640/6 D 7 14.5 388
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-2 Emelie Sisu Emelie Sisu   [s 6] 2140/3 D 8 17.1 203
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-9 Ferrari Vingboons Ferrari Vingboons   [v 5] 2140/7 C 6 17.8 153
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-6 Nelle Atticus Jake Nelle Atticus Jake   [v 9] 1660/8 D 3 13.6 266
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-5 Önas My Önas My   [s 6] 2140/2 B 3 16.3 44
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-9 Walerie Vingboons Walerie Vingboons   [s 5] 2140/11 C 7 16.8 640
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-3 Emelie Sisu Emelie Sisu   [s 6] 2640/3 B 7 19.3 263
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-2 Önas My Önas My   [s 6] 2160/9 A 3 16.6 58
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-4 Addiction Addiction   [s 5] 2140/5 B 0 g 274
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-7 Maxi Doc Maxi Doc   [v 10] 2140/3 D 5 15.2 297
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-4 Global Wildcat Global Wildcat   [v 5] 2140/6 D 0 17.5 104
2020-05-18 2020-05-18 Färjestad-3 Metoria Metoria   [s 8] 1640/6 D 0 14.3 585
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-9 Walerie Vingboons Walerie Vingboons   [s 5] 2140/4 D 5 21.1 145
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 9] 2140/2 B 0 15.9 288
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-10 Global Wildcat Global Wildcat   [v 5] 2140/10 D 0 78
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-7 Brad Frontline Brad Frontline   [v 4] 2140/9 C 0 20.8 378
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-2 Emelie Sisu Emelie Sisu   [s 6] 2140/3 C 2 17.7 84
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 10] 2140/9 B 6 13.6 1351
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-4 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 5] 2140/4 C 6 14.3 395
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-7 Zin Zano Bay Zin Zano Bay   [v 4] 1640/2 B 1 14.5 20
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-4 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 8] 2140/12 D 0 16.2 1006
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-11 Global Wildcat Global Wildcat   [v 5] 2160/8 D 0 18.4 193
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-4 Digital Diamond Digital Diamond   [h 10] 2140/12 A 0 14.1 605
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-7 Tiramisu Doc Tiramisu Doc   [v 6] 2100/10 C 6 15.6 289
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-6 Drive Launcher Drive Launcher   [v 9] 1640/2 D 6 13.5g 237
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-3 Kiki Polly Boko Kiki Polly Boko   [s 3] 2100/1 D 0 19.5 412
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-7 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 6] 2140/4 D 0 g 1431
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-3 Brad Frontline Brad Frontline   [v 4] 2140/3 D 8 18.4 426
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-2 Addiction Addiction   [s 5] 2140/1 A 7 16.4 44
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-1 Livi Obelix H.M. Livi Obelix H.M.   [v 4] 2140/1 D 6 16.9 148
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-6 Fideli Star Fideli Star   [s 9] 2160/10 D 3 15.4 164
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-8 Drive Launcher Drive Launcher   [v 9] 2100/10 D 0 14.4 431
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-4 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 5] 2140/10 B 3 14.9 403
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-2 Tiramisu Doc Tiramisu Doc   [v 6] 2140/5 C 0 16.9 72
2020-04-08 2020-04-08 Solvalla-2 Kiki Polly Boko Kiki Polly Boko   [s 3] 2140/8 D 6 16.9 606
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-6 Fideli Star Fideli Star   [s 9] 2100/14 D 7 16.7 1440
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-1 Livi Obelix H.M. Livi Obelix H.M.   [v 4] 2100/10 C 4 19.9 822
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-5 Mightiness Mightiness   [s 7] 2140/5 C 3 16.3 65
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-2 High on Life High on Life   [v 5] 2140/11 C 0 g 37
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-1 Mahanaman Mahanaman   [v 5] 2140/2 D 4 17.6 66
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-7 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 6] 1609/5 C 0 15.1g 402
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-6 Drive Launcher Drive Launcher   [v 9] 2100/4 C 1 15.3 73
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-10 Espri Launcher Espri Launcher   [s 4] 2100/1 B 6 19.5 63
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-8 Drive Launcher Drive Launcher   [v 9] 2100/3 C 2 16.4g 26
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-7 Tove Vingboons Tove Vingboons   [s 7] 2160/12 C 0 20.7g 272
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-5 Ferrari Vingboons Ferrari Vingboons   [v 5] 2100/4 D 0 24.2 50
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-1 Kiki Polly Boko Kiki Polly Boko   [s 3] 2140/2 C 8 19.8 412
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-3 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 4] 2160/10 A 7 19.2 35
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-2 Whispers Whispers   [s 3] 2140/8 C 7 22.0g 714
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-4 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 5] 2140/9 B 1 17.2 67
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-3 Linnea Burge Linnea Burge   [s 5] 1640/6 D 0 16.1 890
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-2 Fideli Star Fideli Star   [s 9] 2140/11 D 5 15.9 953
2020-02-24 2020-02-24 Örebro-5 Maj Doll Maj Doll   [s 5] 2180/11 B 7 17.0 128
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-3 Kiki Polly Boko Kiki Polly Boko   [s 3] 2140/5 D str
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-12 Hunter Sund Hunter Sund   [v 9] 2160/10 D 7 18.1 949
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-11 Maj Doll Maj Doll   [s 5] 2180/11 C 6 16.7 145
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-8 Drive Launcher Drive Launcher   [v 9] 2100/6 D 4 14.2 245
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-6 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 6] 2160/13 D 0 16.4 1152
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-10 Drive Launcher Drive Launcher   [v 9] 2140/8 C 2 15.8 255
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-9 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 5] 2140/4 D 7 15.7g 379
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-4 Metoria Metoria   [s 8] 2160/3 B 3 17.3 62
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-10 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 8] 2140/9 C 4 17.9 68
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-10 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 6] 2160/6 C 8 18.2 437
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-5 My Open Art My Open Art   [v 7] 2180/15 C 7 17.6 201
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-3 Whispers Whispers   [s 3] 2140/1 D 8 22.4g 748
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-5 Hunter Sund Hunter Sund   [v 9] 2640/6 D 0 19.6 966
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-10 Junilane Junilane   [s 8] 2140/2 B 0 18.6 843
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-3 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 7] 2140/9 B 6 17.2 515
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-1 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 8] 2140/9 B 4 16.6 481
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-5 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 6] 2640/2 D 4 18.6 688
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-5 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 6] 1609/3 D 5 15.6 375
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-1 My Open Art My Open Art   [v 7] 2180/14 B 1 17.6 469
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-8 Metoria Metoria   [s 8] 1640/9 C 2 13.4 236
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-5 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 9] 2160/11 C 3 17.5 96
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-6 Linnea Burge Linnea Burge   [s 5] 1640/7 C 0 16.7 416
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-5 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 5]