V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-4 Metoria Metoria   [s 8] 2160/3 B

Nyheter för travkusk


Det är ingen vanlig V75-omgång som körs i Mölndal på lördag. V75 Champions ska avgöras – en kuskmatch för de fem..


Det är ingen vanlig V75-omgång som körs i Mölndal på lördag.
V75 Champions ska avgöras – en kuskmatch för de femton segerrikaste kuskarna på V75 förra året.
Kuskar som Örjan Kihlström, Ulf Ohlsson, fjolårsvinnaren Carl Johan Jepson med flera samlar poäng i sex lopp och den som får flest poäng blir V75-mästare.
I V75-5 gör förra årets 15 framgångsrikaste lärlingarna upp. ”V75 Lärlingschampion” är för övrigt det enda loppet som startas med bil på lördag.
Åbytravets sportchef Jon Walter Pedersen.
- Jag var faktiskt lite skeptisk på förhand till om vi verkligen skulle få ihop sju lopp med 15 hästar. Stockholm klarade inte av att fylla ett stolopp i fjol och här nere brukar det vara ännu svårare den här tiden på året. Men genom att ändra propositionen i stoloppet till att gälla fler klasser lyckades vi med det också, säger Mölndalsbanans sportchef.
Under en lång rad av år har den här tävlingsdagen körts samma helg som Hästgalan. Först i Göteborg och sedan i Stockholm.
I år blir det ändring på det. Åby bjuder in till V75 Champions på lördag och nästa helg, fredag 7 februari, anordnas Hästgalan i Stockholm.
- Vi kör V75 Champions i år med förhoppning att galan flyttas hit till Åby nästa år. Vi trodde att det skulle bli så redan i år men så blev det inte, säger Jon Walter Pedersen.

”… och lite blandat”
För spelarna blir championfesten en väldigt matig V75-omgång. Pedersen tycker att samtliga lopp ser svåra att bena ut.
- Det är en dag med många intressanta men också lite annorlunda lopp eftersom det ju inte behövts lika mycket poäng för att komma med i loppen jämfört med en vanlig V75-omgång. Så det är lite blandade hästar så klart. Det är många kuskar som kör sina hästar för första gången, det är kallblodslopp och stolopp och stayerlopp och lite blandat. Svårt.
Kan du tipsa om något lopp där det inte behövs så många streck?
- Nej, faktiskt inte så här på rak arm. I kallblodsloppet (V75-4) blir Grislefaksen G.L. och Bellfaks mycket spelade men vi vet ju att det ofta brukar skrälla rätt rejält i kallblodsloppen!

Mikael Wikner, Kanal 75


V86 körs den här veckan på Solvalla och Bergsåker. Hästen med bäst form i omgången kan faktiskt vara åttaåriga..


V86 körs den här veckan på Solvalla och Bergsåker.
Hästen med bäst form i omgången kan faktiskt vara åttaåriga stoet Divine som Erik Adielsson återigen får förtroendet bakom i V86-6 - ett lopp för ston som tjänat mellan 300 000 och 900 000 kronor.
Divine är loppets näst rikaste häst och formkurvan pekar rakt uppåt. Senast var hon ute i ett V75-lopp i Kalmar och svarade för en toppinsats som tvåa.
- Det får man lov att säga. Hon kämpade järnet och var ju jättebra. Adielsson berömde henne efteråt och sa att det svåraste med henne nog var att undvika att köra henne alldeles i botten. Det går liksom inte att känna att hon ger upp eller blir trött, för hon ger så jävla mycket hela tiden, säger Anna Österberg.
Adielsson hamnade illa till från sjundespåret bakom bilen i 15-hästarsloppet i Kalmar och hade att välja mellan att backa sist eller köra framåt. Han valde det senare.
Divine gjorde ett fantomlopp i dödens utvändigt storfavoriten Viola Grif. Tempot var högt med 1.11,0 första 500 och med en kilometer som klockades till 1.12.0 i medeldistansloppet.
Skrällen Quiz Töll spurtade till seger före tappra Divine.
- Det blev det andra tunga loppet på raken för henne och det var precis det som inte fick hända den gången. Hon var otrolig och jag är väldigt stolt över henne. Nu har hon fått två tuffa lopp på slutet men faktiskt varit ganska oberörd efteråt, säger Anna Österberg.

Tränare med diskbråck
Amatörtränaren med licens på Sundbyholmstravet i Eskilstuna är hovslagare och är ny inom just travsporten. Anna kommer från ridsporten och har även tävlat i westernridning.
- Hon är helt underbar att hålla på med och kan stå en hel dag och bli ompysslad och skodd. Hon är så snäll och hjälpsam den här hästen. Nu går det extra långsamt också eftersom jag har diskbråck och väntar på operation. Så det kanske blir ett par starter till efter det här innan hon får ta det lugnare under min sjukskrivning, säger Anna Österberg.

”…och spurta till slut”
Hon vet att hon sitter på en guldklimp med hög kapacitet. Målet för säsongen är att komma på som hon säger ”pallplats” i så väl stoeliten som silverdivisionen.
Men det får bli en senare fråga. Nu vill hon bygga hästen.
I V86-6 på onsdag lottades Divine till ett niondespår i loppet som startas med bil.
- Det kommer inte bli så att hon körs jätteoffensivt och därför är läget jättebra för henne. Jag har varit jättetydlig med alla som frågat att Erik och jag vill att hon får ett snällt lopp den här gången. Vad jag förstått kommer det att bli körning mellan flera hästar från start men hon brukar kunna hänga med mellan hästar. Sedan hoppas jag att hon får en bra rygg och kan hänga på i den främre klungan och spurta till slut.
Olyckligt med en roll som favorit under de här betingelserna menar du?
- Ja, för hon klarar inte tre tuffa lopp på raken. Utan nu får det bli lite på chans. Men jag hoppas ju att Erik hittar en lucka i sista kurvan kanske. Med sådana upplägg är hon verkligen bra och det är det klart att hon får gå för vinst, säger hon.

Mikael Wikner, Kanal 75


I Prix d’Amerique var Björn Goop hårt spelad tillsammans med Face Time Bourbon. När han på måndagen svingade sig upp bakom J&o..


I Prix d’Amerique var Björn Goop hårt spelad tillsammans med Face Time Bourbon. När han på måndagen svingade sig upp bakom Jörgen Westholm-tränade Figaro Vici var spelarna inte alls med på noterna. Kanske trodde de att den svenska toppkusken skulle vara under isen efter en festlig natt i Paris? Så var inte fallet. Efter 600 meter lämnade Björn Goop fjärde par utvändigt för avancemang till positionen utvändigt om ledaren. Där bjöds Figaro Vici kort senare rygg på nytt och efter en slutkurva i tredjespår gick femåringen undan till närmast överlägsen seger, värd drygt 150 000 kronor. Kilometertiden skrevs till 1.14,4 över 2 700 meter och hästens anhängare fick hela 33 gånger insatsen på vinnarspelet.

Ola Johansson, Kanal 75


”V75 Champions” är rubriken på lördagens tävlingar på Åbytravet då 2019 års framgångsrikaste kusk..


”V75 Champions” är rubriken på lördagens tävlingar på Åbytravet då 2019 års framgångsrikaste kuskar på V75 samlas och gör upp i sex av de sju loppen.
V75-5 mönstrar förra årets mest lyckosamma lärlingarna på V75. 15 av sportens framtidsnamn gör upp om titeln lärlingschampion i ett lopp med spårtrappa.
Det blir ett jättefält bakom startbilen över de 2640 meterna. I det tredje ledet hittar vi Mantorptränaren Stefan P Petterssons italienare Zenzero Jet med bricka 14 i spårtrappan. Kusken - 29-årige Anders Eriksson, lärling hos Svante Båth - vann loppet i fjol med Hans Adielsson-tränade Ritchie Ås.
- Jag hade ju spår 14 förra året också med Ritchie Ås. Det brukar bli lite körning i lärlingsloppet, kanske lite extra när det är Åby också. Så vi kanske inte behöver hamna så dumt till innan det är klart, säger Anders Eriksson.
2019 bräckte kusktalangen sina tidigare lyckosamma säsonger. Facit blev 32 segrar på 269 lopp och 3,9 miljoner kronor inkört för Anders Eriksson.
Målet är att bli tränare och den första delen av tränarkursen på Wången är avklarad.
- Att bli tränare har alltid varit min huvudplan. Sedan har det bara varit en ren bonus att det gått så pass bra när jag kört de senaste åren, säger 29-åringen.

”Inte ett helt lätt val”
Till lördagens lopp fick tränarna önska kusk bland de inkvalade lärlingarna. Anders Eriksson hade att välja mellan Zenzero Jet och tyske tränaren Thorsten Tietzs femårige valack Iron Creek.
Stefan P Petterssons italienfödde Zenzero Jet signalerade högform i segerloppet på Sundbyholmstravet. Hästens andra lopp efter tävlingspaus.
- Det var inte ett helt lätt val. Jag hade två bra hästar att välja på, de två bästa i mitt tycke. Jag har sett de senaste loppen och Zenzero Jet har sett ruggigt bra ut. Men det har även den där tyska hästen gjort som Rebecca Dahlén fick nu. Så nu får vi se hur det blir, säger Anders Eriksson.

Guldklockan tung merit
Läget med spår 14 bakom bilen försvårar naturligtvis. Zenzero Jet ska ändå vara ett ganska hett bud enligt 29-åringen.
- Det är inte så att jag ser det som en toppchans men jag tror att han kan vinna loppet om det klaffar lite grand.
Anders Eriksson vann lärlingarnas Guldklockan på Solvalla i december efter att ha tagit hem grundserien. Segervapnet den gången var Peter G Norman-tränade All Star.
- V75 Lärlingschampion var min största merit när jag vann det i januari förra året. Men det där ändrade sig nog i december med Guldklockan. Rent meritmässigt tycker jag att det väger tyngst, säger han.

”Jädrigt duktig kusk”
Zenzero Jet tränas av Stefan P Pettersson som fick in den italienske hästen i träning förra våren. Den femårige hingsten har svarat för två stabila insatser på slutet efter en kortare paus.
Mantorptränaren är nöjd med både häst och kusk inför lördagsloppet.
- Vi fick en jädrigt duktig kusk som får lösa bekymret med spåret. Distansen 2640 meter tror jag bara är en fördel. Zenzero Jet är jättestark och vill bara löpa och är som det känns i riktigt bra form. Jag tycker att hästen räcker mot det här gänget och hoppas och tror att det ska kunna lösa sig. Men det kan ju förstås bli svårt att runda alla i spårtrappan, det förstår alla, säger Stefan P Pettersson.
Mikael J Andersson körde till seger i det senaste loppet.
- Micke var väldigt nöjd med hästen. Han brukar inte vara den som hittar på och berömmer men menade att hästen kändes riktigt jäkla bra. Det var inga stora fel när vi ställde av honom och fräschade upp honom. Men perioden av träning har gjort honom gott. Vi har även ändrat balans de senaste två loppen och det har fallit väldigt bra ut, säger Stefan P Pettersson.

Skjuter ut hakan i tipsen
Anders Eriksson lägger lite press på sig själv och tippar sig etta med 14 Zenzero Jet i V75-5 på lördag. I tipset Fem tippar V75 sitter en av hans spikar på en häst från Svante Båths stall. Fyraåriga 1 Super Sarah (V75-2) har gjort tre starter i karriären och kommer till loppet med två raka segrar.
- Insatsen senast var riktigt bra. Hon gick ute i spåren sista varvet och det gick neråt 1.13,0 sista 1000. Nu har hon mycket bättre läge med spår ett på start. Det är rutinerade hästar 20 meter bakom. Men lyckas Erik (Adielsson) ta ledningen borde det vara en bra chans, slutar Anders Eriksson.

Mikael Wikner, Kanal 75Kallblodsloppen på Vincennes i Paris 16 och 20 februari kommer att köras utan Ängsborken.- För det första är det en tuff resa til..


Kallblodsloppen på Vincennes i Paris 16 och 20 februari kommer att köras utan Ängsborken.
- För det första är det en tuff resa till Paris. Sedan blir det bara tre dagar mellan loppen, vilket känns väl tätt med tanke på att Ängsborken haft en gaffelbandsskada. Nej, jag är rädd om den här hästen, han är bara fem år gammal och har tio år kvar att tävla! säger Alf Jonsson till Travronden.
Ängsborken har vunnit tre av fyra starter efter sitt långa skadeuppehåll. Totalt ståtar han med 11 segrar på 20 starter och 938 000 kronor insprunget. Tvåan i söndagens uttagningslopp, Guldtopp, är också kvalificerad till loppen i Frankrike och Ängsborkens biljett går vidare till trean Guli Rubin.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Romme-6 Fire Proof Fire Proof   [s 7] 2140/7 0 19.2 122
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-4 Oktav Broline Oktav Broline   [s 4] 2140/11 0 21.3 658
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-10 Eelco Edel Eelco Edel   [v 7] 2140/12 6 17.1 117
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-10 Borga Honey Borga Honey   [s 3] 2140/7 0 24.0g 149
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-9 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 2180/13 0 17.7 59
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-3 Rufous Rufous   [v 5] 2140/2 1 16.6 154
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-8 My Space My Space   [v 7] 2700/12 1 16.6 27
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-6 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 2160/7 1 15.6 20
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-6 Vertical Speed Vertical Speed   [v 6] 2160/7 str
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-6 Vikens Hot Lips Vikens Hot Lips   [s 7] 2160/13 3 16.1 137
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-6 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 2140/12 3 14.6 1152
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-10 Fairytale Tabac Fairytale Tabac   [s 6] 1640/1 0 15.4 563
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-5 My Space My Space   [v 7] 2640/9 2 16.3 92
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-11 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 2140/1 0 17.6 834
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-3 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 2180/14 4 15.7 127
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-6 Vertical Speed Vertical Speed   [v 6] 2100/3 2 16.4 90
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Super Fly Rung Super Fly Rung   [v 8] 1640/6 str
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Digger Smasher Digger Smasher   [v 8] 2160/6 5 16.0 525
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-10 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 2160/11 5 17.5 516
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-8 Digital Diamond Digital Diamond   [h 5] 2140/5 1 14.7 27
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-4 My Space My Space   [v 8] 2640/2 B 0 198
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 5] 2140/8 B 0 g 162
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-3 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 1640/7 D 3 14.9 163
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-8 Be Right Back Be Right Back   [v 4] 2140/6 B 2 19.0 41
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-6 My Space My Space   [v 8] 2180/11 A 2 19.3 25
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-4 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 1640/10 B 6 18.2 345
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-9 Joycelyn Joycelyn   [s 8] 2180/10 C 4 20.7 93
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-11 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2180/13 A 1 16.5 84
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-10 Joycelyn Joycelyn   [s 8] 2140/4 C 2 17.8 85
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-5 My Space My Space   [v 8] 2140/4 B 3 17.3 65
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-2 All Reasons All Reasons   [v 4] 1609/11 B str
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-11 Taste of Legend Taste of Legend   [s 5] 2140/2 D 6 18.5 604
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-10 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 2140/4 B 4 17.1 216
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-10 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 1609/10 C 0 30
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-9 Photo Launcher Photo Launcher   [v 5] 2660/8 B 5 22.7 48
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 My Space My Space   [v 8] 2609/10 B 7 20.9 35
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-3 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/6 D 7 20.5 85
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-7 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 1640/11 C 5 17.1 685
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 5] 2140/10 D 6 19.8 1098
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-1 Metoria Metoria   [s 4] 2100/5 D 0 16.9g 410
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-4 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/2 D 7 18.1 81
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-4 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2140/10 B 0 15.9 249
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-11 My Space My Space   [v 8] 2160/8 C 5 14.6 904
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-9 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/10 B 4 18.7 280
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-7 Kalle Kula Kalle Kula   [v 7] 2140/5 D 3 17.3 70
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-2 Zitazarita M.J. Zitazarita M.J.   [s 4] 2140/6 D str
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-3 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2140/9 C 0 15.5 461
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Digital Diamond Digital Diamond   [h 6] 2160/13 A 4 15.3 126
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-1 Taste of Legend Taste of Legend   [s 5] 2140/4 C 5 19.6 473
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-10 Ollisherano Ollisherano   [v 9] 2660/11 D 0 18.4g 385
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2660/11 D 6 14.8 768
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1640/3 C 0 14.9g 487
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-8 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 1640/3 A 8 14.7 71
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-10 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2140/1 D str
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-11 Sundara Sundara   [s 6] 1660/7 C 4 17.0 216
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-9 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2140/5 C 4 14.3 249
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-9 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1680/5 C 1 14.5 58
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-2 Lady May Lady May   [s 9] 2100/9 A 7 18.3 429
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-5 Claymore Claymore   [v 5] 2140/2 A 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-5 Claymore Claymore   [v 5] 2140/2 A 2 14.1 33
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-7 Digger's Veni Digger's Veni   [s 6] 2140/1 D 0 17.2 953
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-3 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 1640/10 C 6 15.1 104
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2140/12 C 0 20.2 385
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Indigo B.M.W. Indigo B.M.W.   [s 7] 2140/12 B 0 16.8 300
2016-08-18 2016-08-18 Visby-1 Monicker L.L. Monicker L.L.   [h 3] 2140/10 B 0 23.2g 361
2016-07-23 2016-07-23 Romme-9 Starlight Brizard Starlight Brizard   [s 9] 2140/8 C 6 15.5 295
2016-07-23 2016-07-23 Romme-4 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2140/5 B 8 16.4 148
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-9 Vertical Speed Vertical Speed   [v 7] 2609/5 D 0 g 1087
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-6 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2100/9 A 7 14.9 47
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-4 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2100/5 C 4 16.6 142
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-6 Rufous Rufous   [v 6] 2140/2 C str
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-2 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 2140/3 B 4 14.7 80
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-11 Snella Doc Snella Doc   [s 4] 2140/4 D 0 19.5g 629
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 6] 2140/8 A 2 14.9 153
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-7 Vertical Speed Vertical Speed   [v 7] 2140/12 D 0 17.4 157
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-6 Åsund Hornline Åsund Hornline   [h 8] 2180/12 A 0 g 128
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-3 Claymore Claymore   [v 5] 1640/7 B 0 15.9g 42
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-1 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2140/2 B 0 g 32
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/2 D 3 17.1 112
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-6 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 2100/1 A 4 17.0 53
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-1 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 2100/4 D 0 15.2 342
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-12 Rufous Rufous   [v 6] 2160/8 B 6 16.7 53
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-6 My Space My Space   [v 8] 1640/1 C str
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-1 Hornbäckens Lina Hornbäckens Lina   [s 5] 2140/1 C str
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-8 Gran Torino Gran Torino   [v 6] 2140/9 C 0 17.5 453
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-6 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/7 A 5 18.4 48
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-5 Norma Jean Norma Jean   [s 7] 2140/15 C 0 18.0 504
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-4 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 2140/9 B 2 15.4 263
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-3 Önas Grym Önas Grym   [v 8] 2140/2 D 5 15.1 438
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-7 My Space My Space   [v 8] 3140/5 C 0 17.0 928
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-7 Metoria Metoria   [s 4] 1640/7 B 0 15.1 59
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-10 Ollisherano Ollisherano   [v 9] 2140/7 C 0 16.4g 457
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-3 Rufous Rufous   [v 6] 2160/6 B 5 15.7 364
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 5] 2160/13 D 4 19.6 932
2016-04-23 2016-04-23 Visby-5 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1640/3 C 3 14.5 49
2016-04-23 2016-04-23 Visby-1 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2660/5 B 1 15.7 28
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-3 Rufous Rufous   [v 6] 1640/6 A 0 g 22
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-10 Digital Diamond Digital Diamond   [h 6] 2140/13 A 4 15.1 66
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Ollisherano Ollisherano   [v 9] 2140/4 D 0 17.4 282
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-5 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2160/9 B 1 14.7 88
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-5 My Space My Space   [v 8] 2660/14 A 5 16.2 227
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-8 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 2160/10 C str
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-4 Variable Launcher Variable Launcher   [h 4] 2140/2 D 0 g 48
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-8 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2160/8 B 7 15.8 180
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-9 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 2140/3 B 1 18.5 31
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-9 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1609/2 B 4 14.1 169
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-4 My Space My Space   [v 8] 3140/1 C 4 17.5 201
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-6 My Space My Space   [v 8] 2140/8 A 0 g 62
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-10 My Space My Space   [v 8] 2640/3 C 0 16.1g 653
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-6 My Space My Space   [v 9] 2660/8 D 0 18.2 1627
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-3 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2100/5 D 0 19.2 328
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2160/8 C 7 19.1 80
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-4 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2140/10 B 6 19.1 38
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Vildapel Vildapel   [s 5] 2160/6 D 7 18.2 194
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-3 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2140/8 C 0 g 219
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-3 My Space My Space   [v 9] 2140/4 D 4 17.3 179
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-5 Vildapel Vildapel   [s 5] 2140/2 D 2 16.2 96
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-11 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2160/6 D 0 22.3 330
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2140/1 A 5 16.4 130
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-5 Vildapel Vildapel   [s 5] 2160/11 D 5 16.2 112
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/3 B 4 18.4 35
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-2 Bellis Bellis   [s 4] 2140/7 A 2 15.5 65
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-9 Be Hot Be Hot   [s 10] 2160/3 D 0 g 223
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2100/1 C 2 17.1 175
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-5 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2140/3 C 5 16.7 215
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Cotton Club Cotton Club   [v 5] 2640/8 C 0 17.3 299
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-3 My Space My Space   [v 9] 2640/6 D 3 15.8 283
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-4 Final Dream Final Dream   [v 4] 2140/10 B 0 16.8 34
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-7 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 1640/10 C 0 17.7 506
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-6 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2140/10 D 0 18.5g 1339
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-1 Kimbee Star Kimbee Star   [v 9] 2140/5 D 0 18.7 515
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-5 Digital Diamond Digital Diamond   [h 7] 2140/1 B str
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/10 B 3 18.5 94
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-4 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2140/8 B 8 18.2g 94
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-4 Digital Diamond Digital Diamond   [h 7] 2140/6 D 1 13.3 96
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-6 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2160/8 D 8 16.0 604
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-3 Scoccos Space Scoccos Space   [v 7] 2140/5 C 4 18.0 297
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-1 Bombina Bell Bombina Bell   [s 10] 2140/3 C 0 21.8 123
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-7 My Space My Space   [v 9] 2100/10 D 0 15.0 944
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-5 Be Hot Be Hot   [s 10] 2100/12 C 0 16.9 758
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-9 Digital Diamond Digital Diamond   [h 7] 2140/2 B 2 15.7 160
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-9 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2100/5 D 0 16.6 1323
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-5 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 1640/3 C 7 16.1 190
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-4 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2140/1 C 0 g 121
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-2 Scoccos Space Scoccos Space   [v 7] 2140/12 D 8 18.3 821
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-9 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2160/7 C 7 17.5 112
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-6 American Accent American Accent   [v 7] 2140/6 C 5 17.7 265
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-1 Mynta Broline Mynta Broline   [v 8] 1640/4 C 4 14.4 191
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-9 Be Hot Be Hot   [s 10] 1640/9 C 6 15.2 226
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-7 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2100/10 B 0 g 170
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-6 Kimbee Star Kimbee Star   [v 9] 2180/12 B 6 14.9 96
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-9 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2100/7 A 2 14.6 97
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-4 Unreturned Love Unreturned Love   [s 4] 2640/4 C 1 16.5 40
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-2 Cantab G.T.* Cantab G.T.*   [v 6] 2140/10 D 5 13.0 140
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-9 My Space My Space   [v 9] 2140/13 C 4 15.3 361
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 5] 1640/3 C 7 14.6g 80
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-6 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2140/12 C 3 16.4 212
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-5 Kimbee Star Kimbee Star   [v 9] 1640/9 C 3 13.3 178
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-6 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2640/12 B 0 18.6 194
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-3 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2140/3 D str
2017-07-28 2017-07-28 Visby-4 Final Dream Final Dream   [v 4] 1620/4 A 2 13.0 37
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-13 My Space My Space   [v 9] 2160/14 B 7 16.7 659
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-10 Lady May Lady May   [s 10] 2140/9 D 0 g 865
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-2 Final Dream Final Dream   [v 4] 1640/7 A 1 14.5 26
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-7 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2140/1 D str
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D str
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-2 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2180/10 D 0 15.8 732
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-7 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2140/2 C 0 g 177
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-5 My Space My Space   [v 9] 2140/9 C 6 14.8 574
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-4 My Space My Space   [v 9] 2140/8 B 0 16.6 550
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-3 Candy Memory Candy Memory   [v 5] 2140/5 D 8 19.5g 153
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/7 C 0 18.2 666
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2100/3 C 0 18.1 211
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-8 Be Hot Be Hot   [s 10] 2100/1 D 0 g 332
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-4 Be Hot Be Hot   [s 10] 2140/3 B 1 16.0 103
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-3 My Space My Space   [v 9] 2660/6 D str
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-10 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2160/4 C 7 17.9 259
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2160/5 B 2 17.8 143
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/12 D 4 15.1 403
2017-05-13 2017-05-13 Åby-12 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 1640/9 D 0 14.6 483
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-7 Complete Launcher Complete Launcher   [v 5] 1640/2 C 8 18.0 43
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-5 My Space My Space   [v 9] 2640/2 C 5 17.6 188
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-11 Glorius Man Glorius Man   [v 7] 2140/1 C 0 g 850
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-11 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D 5 17.8 410
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-6 Turbo Walker Turbo Walker   [v 5] 2140/3 D 0 g 815
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-4 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2140/7 D 8 16.6 230
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-2 Askö Dollar Askö Dollar   [v 6] 2140/6 B 6 16.2 67
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D str
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-10 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D 6 19.4 183
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-8 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/12 D 6 15.7 110
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-6 My Space My Space   [v 9] 2180/4 D 6 15.5 393
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 Regalo Regalo   [v 7] 2160/13 D 0 16.8 1461
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-9 My Space My Space   [v 9] 2660/7 D 0 18.3g 303
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D 0 g 363
2017-02-12 2017-02-12 Romme-9 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2140/1 D str
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Final Dream Final Dream   [v 4] 2140/9 D 2 15.8 48
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-3 Complete Launcher Complete Launcher   [v 5] 2140/4 B 6 17.4 152
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-5 Just Trouble M.J. Just Trouble M.J.   [v 9] 2180/10 C 0
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-10 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/2 D 4 18.9 890
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2160/5 D 5 17.7g 356
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-6 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2140/5 D 3 16.8 201
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 1609/1 D 0 g 211
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-6 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2640/1 D 4 17.8 253
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-5 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/1 D 0 21.2 523
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-10 Metoria Metoria   [s 6] 1640/3 C 5 17.4 586
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/1 D 5 15.5 1397
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-8 Metoria Metoria   [s 6] 2140/5 D 0 16.8g 1238
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-9 Arnie Dream Arnie Dream   [v 6] 2140/2 D 6 16.7 698
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/4 C 7 17.3 138
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-6 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/2 D 4 15.5 335
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-8 Arnie Dream Arnie Dream   [v 6] 2140/9 D 3 17.2 207
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-3 Caramba Go V.J. Caramba Go V.J.   [s 5] 2140/2 D 3 17.7 765
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-7 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 7] 1609/3 D 0 19.0 623
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-9 Digital Voice Digital Voice   [v 4] 2160/8 A 0 g 165
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-7 Au Gratin Au Gratin   [v 3] 2140/4 B 6 16.6 53
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-9 Arnie Dream Arnie Dream   [v 6] 2140/5 B 3 17.1 22
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-5 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 1640/4 B 5 14.0g 164
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-7 Kiss My Ace Kiss My Ace   [s 4] 2140/10 D 0 g 833
2018-11-15 2018-11-15 Åby-8 Pacificator Pacificator   [v 9] 2140/3 D str
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-1 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/12 B 2 17.7 28
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-4 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2140/3 C 0 g 66
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-6 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2140/7 C 8 17.9 98
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-8 Arnie Dream Arnie Dream   [v 6] 2180/9 B 6 17.8g 48
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-2 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 2140/1 A 0 g 307
2018-11-09 2018-11-09 Romme-4 Rufous Rufous   [v 8] 2140/11 B 5 17.6 124
2018-11-09 2018-11-09 Romme-11 Kiss My Ace Kiss My Ace   [s 4] 2140/5 D 4 19.2 89
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-3 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2100/9 D 0 17.6 395
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-10 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/11 C 0 14.6 254
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/10 D 4 16.2 324
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-10 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 2140/7 C 0 17.7 265
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-3 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 1640/3 D 7 14.0 521
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 Etta Sting Etta Sting   [s 6] 2160/7 D 0 18.6 686
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-11 Variable Launcher Variable Launcher   [v 6] 2160/11 D 0 18.8 615
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-2 Krater Sånna Krater Sånna   [v 6] 1609/12 C 3 17.1 167
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-3 Miss Melinda Miss Melinda   [s 4] 2140/5 B 2 16.0 62
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Tove Vingboons Tove Vingboons   [s 5] 2140/2 C 4 18.3 284
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-6 Askö Dollar Askö Dollar   [v 7] 1609/12 C 6 15.8 477
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2100/6 A 1 14.4 32
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Avocado Am Avocado Am   [v 8] 2700/15 B 6 17.1 157
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-11 Glenmorangie Glenmorangie   [v 7] 2100/2 C 0 g 401
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-5 Metoria Metoria   [s 6] 1609/2 D 6 13.9 562
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Unreturned Love Unreturned Love   [s 5] 2140/7 A 0 17.5g 204
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-11 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 6] 2140/12 D 0 17.5 232
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-8 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2080/3 B 1 16.1 24
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Tove Vingboons Tove Vingboons   [s 5] 2100/10 C 0 17.0 1649
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-5 Choco Garline Choco Garline   [v 4] 2140/1 B 5 17.1 46
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-6 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 1640/9 D 0 15.9 628
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-6 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/7 C 0 13.6g 920
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/11 A 7 18.0 155
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-11 Definitif Launcher Definitif Launcher   [h 4] 2140/3 A 1 16.3 31
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-9 Opera Avenue Opera Avenue   [s 4] 2140/13 B 0 16.2 49
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 6] 2640/4 D 0 17.2 387
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-9 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/8 C 5 13.4 470
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-3 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 1640/2 D 0 14.6 346
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-8 Metoria Metoria   [s 6] 1640/4 C 3 14.6 86
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 Cityglow Cityglow   [s 5] 2140/8 A 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-9 Quantum Blues Quantum Blues   [v 7] 2140/4 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-3 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2160/6 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-4 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 1609/4 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-6 Heart of Love Heart of Love   [s 8] 1609/4 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-9 Kalle Kula Kalle Kula   [v 9] 2100/11 D 0
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-2 Metoria Metoria   [s 6] 2080/4 B 1 16.0 20
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-7 Kaching Kaching   [v 6] 2140/2 B 0 15.6 72
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2640/4 D 6 17.5 317
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-6 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 1640/11 C 0 16.8 860
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-9 Clarice Am Clarice Am   [s 6] 2160/11 B 0 21.2g 582
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-10 Jackson Hill Jackson Hill   [h 9] 2160/9 D 3 16.2 470
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-4 Variable Launcher Variable Launcher   [v 6] 2140/8 C 6 17.4 182
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 2140/11 C 0 16.1 63
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-10 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2160/14 D 0 16.8g 473
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-9 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2140/3 D 2 15.6 167
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-10 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 2160/6 C 6 17.2g 199
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-6 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [v 5] 2100/6 B 4 15.7 93
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-10 Metoria Metoria   [s 6] 2080/3 C 2 15.1 162
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-3 Quite Windy Quite Windy   [v 9] 2140/1 C 0 13.4 268
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-4 My Open Art My Open Art   [v 5] 2160/8 D 8 17.0 400
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-5 Heart of Love Heart of Love   [s 8] 2140/7 D 0 17.4 159
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/2 D 5 17.9 26
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Veams Allegro Veams Allegro   [v 6] 2140/1 B 1 16.1 49
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-5 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2140/5 D 2 15.4 313
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Special One O.K. Special One O.K.   [v 7] 2140/9 A 3 15.0 45
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 2140/8 D 3 14.8 103
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-8 Glenmorangie Glenmorangie   [v 7] 2140/1 D str
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Miss Melinda Miss Melinda   [s 4] 2140/12 B 0 17.2g 293
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-5 Cyrwhitesocks Cyrwhitesocks   [v 6] 2140/4 D 0 679
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-8 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/11 B 6 17.6 86
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2160/8 C 0 g 224
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Quite Windy Quite Windy   [v 9] 2180/13 A 2 14.1 55
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-3 Metoria Metoria   [s 6] 1640/6 C 3 13.7 389
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Cyrwhitesocks Cyrwhitesocks   [v 6] 2140/5 C 8 20.7 68
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/5 D str
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-4 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2140/1 D str
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/1 B 8 17.1 30
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-7 Nero Capar Nero Capar   [v 11] 2140/8 D 0 16.5 1054
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-5 Metoria Metoria   [s 6] 2100/6 B 1 16.2 32
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2160/7 B 0 18.0 191
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-7 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/5 C 1 15.9 33
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-11 My Open Art My Open Art   [v 5] 2160/14 D 6 18.0g 174
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-8 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2480/9 D 0 g 250
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-8 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 2100/3 D 6 17.7 250
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Metoria Metoria   [s 6] 1640/2 C 4 13.8 232
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-1 Catch a Daydream Catch a Daydream   [v 6] 2140/8 D 0 24.3g 248
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-6 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2140/7 D 1 16.5 187
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-9 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 7] 2140/6 D 8 19.2 183
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-2 Little By Little Little By Little   [s 4] 2140/7 C str
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-6 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/1 D 4 17.9 30
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-7 Nero Capar Nero Capar   [v 11] 2100/13 D 7 14.3 1687
2018-06-04 2018-06-04 Visby-9 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 10] 2120/7 C 0 14.8 834
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-2 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 5] 2140/11 D 0 15.8 2814
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-1 Sotika Sotika   [s 5] 2140/6 D 1 18.6 92
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 7] 1640/11 A 0 15.9 136
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 My Space My Space   [v 10] 2140/10 A 0 15.9 79
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 8] 2140/14 C 0 17.5 130
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 7] 2140/2 D 4 17.4 363
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Orangeri Orangeri   [s 6] 2140/7 D 0 20.5 175
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/2 C 7 16.7 302
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-3 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/11 B 2 16.3 250
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/3 D 5 16.4 122
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-1 Beware Beware   [s 3] 2140/4 C 0 g 1039
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-9 Johs Filip Johs Filip   [v 10] 2180/9 D 5 16.9 362
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-10 Broadway Queen Broadway Queen   [s 5] 2100/14 C 4 16.0 758
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-10 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/13 B 0 g 176
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-3 Little By Little Little By Little   [s 4] 2140/3 B 2 17.5 41
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-7 Amour Memory Amour Memory   [s 6] 2140/4 C 3 13.7 130
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-10 McAdams Eye McAdams Eye   [s 9] 2140/1 B 0 19.1 125
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-11 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2140/5 D 0 g 64
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/1 B 2 17.1 89
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-6 My Space My Space   [v 10] 2140/3 C 2 14.4 330
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-9 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 6] 2140/2 B 3 18.2 133
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-7 Bright Pace Bright Pace   [s 7] 2100/12 D str
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-11 Metoria Metoria   [s 6] 1609/3 C str
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-11 My Space My Space   [v 10] 2180/13 A 7 15.9 353
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-6 Zenit Karsk Zenit Karsk   [v 6] 2140/2 D 0 17.3 284
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-10 My Space My Space   [v 10] 2180/12 A 0 16.4 61
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-2 Goofy Rick Goofy Rick   [v 3] 2140/4 D str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-2 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/5 C 1 17.5 25
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-4 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2140/5 C 0 g 27
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2140/2 D 3 16.0 88
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 2140/6 C 3 14.7 137
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-9 Askö Dollar Askö Dollar   [v 7] 2140/6 C 8 20.3 101
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-9 My Space My Space   [v 10] 2180/8 C 3 15.7 456
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-6 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/4 D 5 17.7 783
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2140/10 D 6 17.6 99
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 2140/5 B 2 15.1 83
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-5 Heart of Love Heart of Love   [s 8] 2140/4 B str
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-6 My Space My Space   [v 10] 2140/2 D 0 17.1g 275
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-8 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/11 D 7 20.1 248
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-5 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/3 D 5 18.6 128
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-4 Kimbee Star Kimbee Star   [v 10] 1640/2 D 0 15.3 679
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-8 My Space My Space   [v 10] 2640/8 D 0 20.2 559
2018-01-26 2018-01-26 Romme-1 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2140/7 D str
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-10 My Space My Space   [v 10] 2180/8 B 2 17.8 165
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2160/7 D 0 19.9 529
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-4 My Space My Space   [v 10] 2100/10 D 0 16.2 929
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-5 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2160/5 D str
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-1 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2160/6 C 0 20.7 333
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-9 Kimbee Star Kimbee Star   [v 10] 2140/2 D 0 15.7 442
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2140/11 D 5 18.6 183
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-4 Metoria Metoria   [s 7] 2160/6 B 3 16.4 646
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-5 Hunter Sund Hunter Sund   [v 8] 2140/1 D 8 17.2 718
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-3 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2160/6 B 0 18.7g 89
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-6 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 5] 2100/9 D 3 17.9 765
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-9 May Grace May Grace   [s 8] 2160/15 D 0 g 713
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-5 Hunter Sund Hunter Sund   [v 8] 2140/6 D 3 18.2g 285
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-6 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 2140/7 B 3 18.6 66
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-9 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2140/8 D 0 17.6 1049
2019-12-12 2019-12-12 Örebro-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2180/11 D 5 18.5 476
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-4 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 5] 2140/2 D 3 17.5 361
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-1 Point to Point Point to Point   [v 3] 2140/8 A str
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-8 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 2140/8 D 4 16.9 1138
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-6 Leonas Sami Leonas Sami   [v 6] 2140/14 C 3 17.2 74
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-10 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 2140/7 D 3 17.0 505
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-5 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 7] 2100/8 B 2 17.4 294
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-7 Lady Micha Lady Micha   [s 9] 2100/12 D 7 20.1 485
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-5 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 5] 2640/2 D 5 18.9 871
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-8 My Open Art My Open Art   [v 6] 2160/7 C 6 16.5 91
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-6 O.M.Easton O.M.Easton   [v 5] 2140/5 B 2 13.8 149
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-10 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2100/3 D 0 18.7 313
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-6 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1609/12 C 0 15.6 939
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-4 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2160/9 D 8 18.0 346
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-8 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2140/12 C 5 17.8 173
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-10 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/10 C 8 18.0 177
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-2 Point to Point Point to Point   [v 3] 2160/15 B 0 18.9 1285
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-5 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 2140/10 C 4 17.1 674
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-10 Krut Knut Krut Knut   [v 7] 2160/8 B 0 g 241
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-8 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 5] 2140/3 D 5 17.1 499
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-7 O.M.Easton O.M.Easton   [v 5] 2100/10 B 7 14.7 1020
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-4 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 2140/10 B 7 17.2 90
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-5 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/3 C 7 15.4 106
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-9 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 5] 2640/1 C 2 19.5 187
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-3 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2100/12 C 0 17.5 711
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-5 Drive Launcher Drive Launcher   [v 8] 2180/12 D 5 16.2 119
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-10 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2100/5 D 7 17.9 265
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-5 O.M.Easton O.M.Easton   [v 5] 2640/3 B 2 15.9 43
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-9 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 5] 2140/11 D 0 17.0 1232
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-10 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1640/10 C 4 14.4 454
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-3 Metoria Metoria   [s 7] 2140/10 C 0 16.5 446
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-6 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/3 C 7 16.5g 441
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-8 Point to Point Point to Point   [v 3] 2140/2 C 7 19.3 286
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-10 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 2140/3 D 5 17.8 486
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-11 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 2140/5 C 4 16.1 210
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-3 Alibi Alibi   [s 4] 2140/9 C str
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-4 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2140/11 B 7 17.2 89
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2140/2 C 0 16.2 185
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Il Mio Hooligan Il Mio Hooligan   [h 7] 2160/13 C 2 15.1 92
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-10 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1640/7 C 2 14.8 124
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-2 Point to Point Point to Point   [v 3] 2100/11 D 0 17.5 1000
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-3 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/1 A 1 17.3 23
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-10 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2140/7 B 4 17.1 66
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-6 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2660/9 A 3 16.1 68
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-4 Metoria Metoria   [s 7] 2140/3 D 5 14.3 366
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-3 My Open Art My Open Art   [v 6] 2100/4 B str
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Junilane Junilane   [s 7] 2140/12 D 8 16.4 1688
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-9 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2660/13 D 2 14.4 693
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-11 Carl Margunn Carl Margunn   [v 5] 2160/3 B 6 18.3 54
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-4 O.M.Easton O.M.Easton   [v 5] 2140/1 C 2 14.2 103
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-10 Heart of Love Heart of Love   [s 9] 2180/14 C str
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-7 O.M.Easton O.M.Easton   [v 5] 2140/3 B 0 14.8 154
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-8 Fideli Star Fideli Star   [s 8] 2140/10 D 0 g 1061
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-10 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 7] 2140/2 C 0 17.9g 561
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 Metoria Metoria   [s 7] 2140/12 D 0 13.8 1366
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-4 My Open Art My Open Art   [v 6] 2660/8 C 5 16.4 560
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-5 Alibi Alibi   [s 4] 2140/8 D 5 16.1 1617
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-3 Enclave Enclave   [v 5] 2140/8 A 0 14.2 223
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-2 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 2140/9 C 0 17.1 496
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-11 Alibi Alibi   [s 4] 2140/10 D 7 16.4 278
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-8 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/3 D 0 16.2 2125
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 8] 1640/2 D 5 16.0 390
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 6] 2140/4 C 6 15.0 132
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-6 Metoria Metoria   [s 7] 2140/4 C 1 15.0 88
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-7 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/4 C 0 17.3 414
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-4 Pippi Pagadi Pippi Pagadi   [s 5] 2140/9 C 0 16.7g 368
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-12 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1609/1 C 4 14.9 412
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-8 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/8 D 0 14.8 739
2019-06-27 2019-06-27 Visby-3 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 1620/5 C 5 14.1 40
2019-06-27 2019-06-27 Visby-4 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1620/12 B 7 16.8 188
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-8 Ebba Running Ebba Running   [s 6] 1640/8 D 2 15.4 205
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Metoria Metoria   [s 7] 2120/5 C 5 13.4 276
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-7 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1640/9 D 6 14.6 529
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-8 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 2140/4 B 2 14.7 124
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-3 White Nose White Nose   [s 8] 2140/3 C 5 14.7 108
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-5 What a Creation What a Creation   [s 5] 2640/12 B 4 16.3 86
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-4 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/3 B 2 14.3 39
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-6 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/2 D 7 14.9 314
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-10 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2160/8 C 0 17.0 461
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 2100/7 C 2 18.6 183
2019-05-28 2019-05-28 Momarken-6 Metoria Metoria   [s 7] 1640/6 A 0 42
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-4 Taste of Legend Taste of Legend   [s 8] 1640/7 D 3 15.2 1137
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-11 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2160/12 C 0 17.3 429
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-5 I Like Likes I Like Likes   [s 6] 2100/5 B 0 17.7 32
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-4 Drive Launcher Drive Launcher   [v 8] 2140/12 C 8 16.3 253
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-9 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 6] 2140/10 A 2 16.7 20
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-11 Lowe R.Ö.K. Lowe R.Ö.K.   [h 11] 2140/1 C 0 19.6 176
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-2 Metoria Metoria   [s 7] 2140/9 D 4 13.9 410
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-3 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/9 C 6 13.8 173
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-4 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/12 D 3 15.5 491
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-7 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1680/9 D 5 16.7 840
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-9 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 2080/2 D 5 15.5g 145
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-7 Iggi Iggi   [s 8] 2140/5 D 0 16.7 676
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-4 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 6] 2100/7 C 5 14.7 552
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-3 Maxi Doc Maxi Doc   [v 9] 2100/5 D 3 15.5 363
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-6 Alexia Marshall Alexia Marshall   [s 6] 2100/12 B 5 17.0 105
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 2100/15 D 0 19.0 441
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-4 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2160/8 D str
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/6 C 0 14.2 144
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-3 Triton Pride Triton Pride   [h 5] 2100/10 B 0 16.3 226
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Metoria Metoria   [s 7] 2140/7 C 3 16.0 353
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Be Right Back Be Right Back   [v 7] 2100/11 C 0 17.8 573
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2100/12 A 8 16.2g 72
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2100/9 B 1 14.5 67
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-10 Åskar Hebre Åskar Hebre   [v 5] 2100/10 D 3 18.7 41
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 7] 2140/2 D 0 g 331
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-9 Metoria Metoria   [s 7] 2140/10 C 0 g 961
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-9 My Open Art My Open Art   [v 6] 2640/9 D 8 16.7 126
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/2 D 0 20.0 242
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-3 Be Right Back Be Right Back   [v 7] 2140/8 C 7 16.7 1001
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-4 Västerbo Sea Star Västerbo Sea Star   [s 8] 2140/1 D 0 15.9 688
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-2 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 2100/1 D 0 18.6 904
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-3 Kimbee Star Kimbee Star   [v 11] 2100/5 D 0 16.7 683
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-5 Axilur Fam Axilur Fam   [v 8] 2180/12 A 7 16.3 653
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-4 Veams Allegro Veams Allegro   [v 7] 2640/3 D 3 17.9g 210
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-3 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 7] 2140/7 D 5 19.0 805
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-7 My Open Art My Open Art   [v 6] 2640/3 D 2 17.6 104
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1609/11 D 0 19.6g 896
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-9 Be Right Back Be Right Back   [v 7] 2140/7 C 0 17.8 502
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-7 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2140/1 D 0 19.4 174
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-8 Metoria Metoria   [s 7] 2640/4 D 7 17.7g 2105
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-2 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 7] 2140/5 B 4 19.1 132
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 7] 2640/5 D 4 19.1 358
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-5 Charmant Hornline Charmant Hornline   [s 8] 2160/11 C 4 18.2 396
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-2 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 7] 2160/6 C 6 20.1 688
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-10 Variable Launcher Variable Launcher   [v 7] 2140/6 D 0 20.6 681
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-4 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 8] 1640/3 C 7 17.7 388
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-10 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 8] 2140/9 C 4 17.9 68
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-3 Whispers Whispers   [s 3] 2140/1 D 8 22.4g 748
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-5 My Open Art My Open Art   [v 7] 2180/15 C 7 17.6 201
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-10 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 6] 2160/6 C 8 18.2 437
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-5 Hunter Sund Hunter Sund   [v 9] 2640/6 D 0 19.6 966
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-10 Junilane Junilane   [s 8] 2140/2 B 0 18.6 843
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-1 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 8] 2140/9 B 4 16.6 481
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-3 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 7] 2140/9 B 6 17.2 515
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-5 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 6] 2640/2 D 4 18.6 688
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-1 My Open Art My Open Art   [v 7] 2180/14 B 1 17.6 469
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-5 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 6] 1609/3 D 5 15.6 375
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-8 Metoria Metoria   [s 8] 1640/9 C 2 13.4 236
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-5 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 9] 2160/11 C 3 17.5 96
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-5 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 5] 2140/8 C 3 15.9 357
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-6 Linnea Burge Linnea Burge   [s 5] 1640/7 C 0 16.7 416
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-3 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 6] 2140/2 D 0 17.4 820ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se