V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-8 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 2140/4 B
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-7 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1640/9 D
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Metoria Metoria   [s 7] 2120/5 C

Nyheter för travkusk


Jägersrotränaren Conrad Lugauer vann på söndagen det österrikiska travderbyt i Wien med favoriten Nero Maximus. Från positionen ..


Jägersrotränaren Conrad Lugauer vann på söndagen det österrikiska travderbyt i Wien med favoriten Nero Maximus. Från positionen utvändigt ledaren var Nero Maximus aldrig hotad.
Det var tredje gången som Conrad Lugauer segrade i det klassiska loppet. De tidigare vinnarna heter La Traviata (2006) och Pompano Crown (2008).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Gävletravet bjöd på ett smörgårdsbord av fina treåringar på söndagen med totalt sju uttagningslopp till E3-finalerna..


Gävletravet bjöd på ett smörgårdsbord av fina treåringar på söndagen med totalt sju uttagningslopp till E3-finalerna på Sundbyholmstravet i Eskilstuna 29 juni där det väntar en miljon kronor i förstapris.
Hingstar och valacker gjorde upp i tre försök där de fyra främsta gick till final.
Stoklassen bjöd på fyra försök där tre finalplatser stod på plats i varje.
Svante Båth är i stort sett alltid med i hetluften när det gäller E3 och han fick se tre hingstar från stallet kvala in. Global Adventure och Bythebook vann sina försök från ledningen medan stallkamraten Alien Kronos spurtade in som fyra i sitt försök.
Bythebook var imponerande startsnabb i sitt försök tillsammans med Erik Adielsson och publiken fick sedan se en härlig duell med favoriten Fort Knox utvändigt. En duell som Bythebook vann utan problem.
Bythebook fick dela segern i Svensk Uppfödningslöpning i fjol med Belker. Sten O Jansson-tränade Belker imponerade också i sitt kval som han ledde från start till mål med Torbjörn Jansson.

Flera banrekord
I stoklassen imponerade också vinnarna och Zolly vann sitt försök på banrekord för treåriga ston när hon noterades för 1.13,2/2140 meter autostart tillsammans med sin tränare Mattias Djuse.
Ett banrekord som dock blev kortlivat då Grande Diva Sisu vann loppet efter på 1.13,0 tillsammans med sin tränare Per Nordström.
Daniel Redéns Adward Kronos gav ett rejält intryck då hon vann sitt försök utvändigt om ledaren tillsammans med Örjan Kihlström.
Det fjärde och sista försöket dominerade finska Pekka Korpi från start till mål med Mascate Match.
I spårlottningen till finalen drog Örjan Kihlström vinstlotten och han tvekade aldrig när han valde innerspår för Adward Kronos.

Startlista
E3-final hingstar/valacker
2140 meter autostart
1) Belker (Sten O Jansson)
2) Bythebook (Svante Båth)
3) Global Adventure (Svante Båth)
4) Guzz Mearas (Johan Untersteiner)
5) Ubiquarian Face (Adrian Kolgjini)
6) Criterion (Fredrik Wallin)
7) Dontloosememate (Jim Oscarsson)
8) I’m A Keeper (Leif Witasp)
9) Fort Knox (Pasi Aikio)
10) Aetos Kronos (Jerry Riordan)
11) Zola Key (Björn Goop)
12) Alien Kronos (Svante Båth)
Förstapris: 1 miljon kronor

Startlista
E3-final ston
2140 meter autostart
1) Adward Kronos (Daniel Redén)
2) Grande Diva Sisu (Per Nordström)
3) Mascate Match (Pekka Korpi)
4) Global Anarchy (Joakim Lövgren)
5) Scarlet Hello (Jörgen Westholm)
6) Boxer Shrimp (Robert Bergh)
7) Ies Elisabet (Fredrik Wallin)
8) Global Amazone (Jörgen Westholm)
9) Zolly (Mattias Djuse)
10) Darling Godiva (Lars I Nilsson)
11) Visual Condition (Stefan Melander)
12) Dontlooseallmoney (Jim Oscarsson)
Förstapris: 1 miljon kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


När 48-oddsaren Learn By Heart tappade direkt från start var den inte många som trodde på den brittiske välstammade hingsten Learn B..


När 48-oddsaren Learn By Heart tappade direkt från start var den inte många som trodde på den brittiske välstammade hingsten Learn By Heart i årets upplaga av Stockholms Stora Pris.
Men Rafael De Oliveira smög fram sin häst invändigt och hittade ryggen på Swedish Dream som blixtstartade till front.
När sedan segerchecken på 700 000 skulle skrivas ut på upploppet så var det Learn By Heart som var starkast och han inte bara kopplade grepp på ledaren, han hade även mod att försvara sig mot King David och Christmas.
Den fyraårige hingsten tränas av Bent Olsen i Danmark.
- Han var helt otroligt bra i dag men visade att han är i kanonform. Han missar starten och vinner ändå, kommenterade Bent Olsen.
Learn By Heart är uppfödd av den brittiska drottningen Elisabeth II som har ett stort galoppintresse.
- Ägarinnan Lone Kaj-Nielsen ville ha en häst efter Frankel - och hon brukar få sin vilja igenom, sa Bent Olsen om det lyckade miljonköpet.

Favoritseger inledde V64-spelet
I Bloomers’ Vase (L) med 200 000 kronor till vinnaren blev det favoritseger Appelina och Jan-Erik Neuroth. Appelina var med bra från start och låg med i draget som femma-sexa. Det bet sedan bra när hon attackerade genom slutkurvan och hon kunde koppla segergreppet direkt in på upploppet
Wido Neuroth tränar vinnaren i V64-1.
Bobbie Killicks Minneslöpning (V64-2) gick till Sandtastic som var mycket stark i händerna på Josefin Landgren. Santastic var tidigt framme utvändigt ledaren Stureplan, kopplade greppet genom slutkurvan och försvarade sig sedan starkt hela upploppet ner. 100 000 kronor var segern värd. Bettina Andersen tränar segraren.

Holmquist skrällde
Dagens skräll kom i Jockeyklubbens 2000 Guineas (V64-3) där 50-oddsaren Arabianranta fångade in ledaren Yrroll i sista galoppsprången. I segersadeln satt Ulrika Holmquist som rider med stort självförtroende för dagen efter succén på Nationaldagen då hon vann hela fyra lopp.
Segern var värd 500 000 kronor och tränar vinnaren göt Annika Sjökvist.
Kort före mål föll jockeyn Martin Rodriguez av sin häst Cash och det såg otäckt ut från sidan. Martin Rodriguez kunde dock av egen maskin ta plats i ambulansen som snabbt var på plats och han var sedan snabbt tillbaka och red redan i loppet efter.

Imponerande i kraftfull stil
I Svenskt 1000 Guineas (V64-4) blev det en överlägsen favoritseger för Queen Rouge. När Oliver Wilson gav det treåriga stoet full anfallsorder 200 meter från mål så bara försvann hon ifrån sina jämnåriga systrar i imponerande kraftfull stil.
700 000 kronor var segern värd och tränar gör Marc Stott.
Det blev en överraskning i Zawawi Bro Park Vårsprint (L) (V64-5) där 23-oddsaren Captain America spurtade vassast tillsammans med Sandro De Paiva. Den nioårige valacken vann även denna löpningen 2017 och kunde nu kvittera ut 200 000 kronor. Tränar gör Annika Bye Hansen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Atlanta imponerar på andra sidan Atlanten, och stjärnstoet som i fjol vann Hambletonian mot hingstarna, är fortsatt obesegrad i år efter h..


Atlanta imponerar på andra sidan Atlanten, och stjärnstoet som i fjol vann Hambletonian mot hingstarna, är fortsatt obesegrad i år efter helgens segern i Ambro Flight på Woodbine Mohawk Park i Kanada.
Tillsammans med kusken Yannick Gingras segrade Atlanta på 1.08,6/1609 meter autostart – nytt kanadensiskt rekord. Tränar gör numera Ron Burke.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet...


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet.
Norrbottens Stora Pris med en miljon kronor var förstås huvudnumret och för fjärde året i rad vann Propulsion. I senaste starten var Daniel Redéns superstjärna fyra i Elitloppet och inte gick att känna igen. Nu var den åttaårige hingsten sig lik och när han samtidigt kom enkelt till ledningen var konkurrenterna med elitloppsfinalisterna Makethemark och Milliondollarrhyme i spetsen chanslösa.
- Det där blev inte som jag hade tänkt mig, så snällt lopp har han inte fått sedan… ja, jag vet inte hur länge sedan, sa Daniel Redén.
- Jag blev lite rörd, det var så mycket spekulationer innan, men han kändes lika fin som alltid.
Folk har tvivlat helt enkelt, men man tvivlar inte på Proppen. Han vet vad sitt jobb är, norsken och huvan kvar… då blir en tränare glad. Det är skitkul… det finns bara en Propp. Nu ska vi njuta och Proppen ska få fira och få mycket morötter, för det är han värd, fortsatte Solvallatränaren.
Örjan Kihlström var inte lika överraskad över att han kom till ledningen.
- Skönt för honom att få en lite lättare resa i dag. Hade ganska mycket sparat i dag. Det är fantastiskt häftigt, jag kände redan i den andra provstarten att det var riktig kick i han, förstod att han skulle göra ett riktigt bra lopp nu igen.
- Det går knappt att beskriva. När han har en dålig dag är han fyra i elitloppet, det säger allt om vilket fenomen det är, han är helt otrolig, sa Örjan Kihlström.
Hemmahoppet Makethemark knep andrapriset efter ett lopp utvändigt Propulsion, Muscle Hustle blev trea från rygg ledaren och Milliondollarrhyme fyra från tredje invändigt.

Mellby Club imponerade
Förutom Propulsion var kvällens kanske mest imponerande vinnare Mellby Club som lekte hem V75-3 över mäktiga tre kilometer tillsammans med Jorma Kontio.
Från start blev Mellby Club hängande i tredjespår men Jorma Kontio var bestämd och efter 600 meter satt ekipaget i ledningen, resten blev en uppvisning.
- Det här var hans bästa lopp i karriären. Han har hittat en växel till och vann med krafter kvar, sa Jorma Kontio.

Dubbelsegrare
I V75-1 bjöd stallkamraterna Quito Lane och Macelleria på en läcker upploppsduell där ledaren Quito Lane höll nosen först trots att han tappade spänsten till slut. Kusken Ove A Lindqvist visade rutin och stöttade vad som behövdes och tränaren Robert Bergh bakom Macelleria fick nöja sig med andrapriset.
- Det blev hårt i mål. Han började rulla lite 150 före mål så jag vågade inte driva utan fick sitta blixtstilla för att hålla han i trav. Jag fick lite torskfrossa, sa Ove A Lindqvist.
Ove A Lindqvist vann dubbelt inom V75-spelet och segrade även i kallblodsloppet med John Mogset-tränade Pave Faks. Ekipaget vann för övrigt V75 även förra året samma tävlingsdag på Bodentravet.
Ove A Lindqvist var offensiv och kontrollerade loppet från positionen utvändigt ledaren.
- Jag kände i värmningen att det var en annan häst än i fjol, starkare, sa Ove A Lindqvist.
Och lördagens dubbelseger kommenterade han så här:
- Jag kör ju bra hästar.
Robert Bergh hade också en mycket bra dags i kvällssolen och fick även en kuskseger då han blåste till ledningen med Nobel Amok i V75-5. Väl i spets svarade Åbytränaren för en perfekt tempobedömning och Nobel Amok vann knappt men säkert före Eder Bob och Bucks To Burn.
- Han flyger lågt den här, det är en härlig travare. Det är lite nerv i han men när det stämmer då är han jäkligt bra, kommenterade Robert Bergh.
Segertiden 1.12,3/2140 meter autostart.

Vann sjätte raka
I V75-2 såg det länge ut som att Erik Adielsson satt på leken med Lady Zappa i ledningen. Men den snabba öppningen från 20 meters tillägg satt i benen in på upploppet och istället spurtade Hope And Dreams bäst från dubbla tillägg efter att ha blivit serverad ett perfekt lopp i rygg på favoriten Millie Millionaire i tåget i tredjespår sista varvet.
Emila Leo satt i segersulkyn bakom Hope And Dreams som tränas av Oscar Berglund.
- Hon är helt fantastisk, hästen. Jag saknar ord, hon bara växer med uppgifterna. Jag är otroligt tacksam att ha en sådan häst i stallet, kommenterade Östersund-amatören.
Omgångens skräll kom i V75-6 då tappre favoriten Fleets Admiral blev snuvad i sista stegen av Littleredcorvette som tog sjätte raka segern när han vann till skrälloddset 20,52.
John Östman satt i segersulkyn och vinnaren tränas i Norge av amatören Trine Hansen.
Sju rätt på V75 gav 34 612 kronor. Sex rätt gav 244 kronor och fem rätt 27 kronor.
Utanför V75-spelet utmärkte sig Zephyr Kronos som vann ett försök i Norrlands Grand Prix för fyraåringar i läcker stil från spets tillsammans med Örjan Kihlström. Daniel Redén tränar löftet som vann på 1.12,9/2140 meter autostart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i ..


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i andraspår kopplade han enkelt grepp på ledande elitloppsfinalisten Next Direction och gick undan till överlägsen seger.
- Det är det bästa lopp han har gjort i sin karriär. Han fick en riktigt tuff resa men jag hade planerat att köra utvändigt om ledaren i en hel vecka, eftersom jag visste att vi hade små chanser att komma till ledningen och visste från förra gången jag var här att det är svårt att komma bakifrån. Sedan kunde jag knappt tro mina ögon när ingen kunde utmana till slut. Men i dag visade han vad han är gjord av. Han tog mig till vinnarcirkeln och jag är stolt över honom, sa Joakim Lövgren.
Loppets förstapris uppgick till strax över en miljon kronor och Racing Mange noterades för kilometertiden 1.11,7 över 2 100 meter med bilstart. Next Direction, som blixtrade till ledingen från spår åtta och varvade på raska 1.10,5, höll starkt till andraplatsen. Förhandsfavoriten Handsome Brad fick en fin resa i rygg på ledaren innan han kom ut bakom vinnaren i slutkurvan. Han hade emellertid inget att komma med över upploppet och fick nöja sig med tredjeplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Romme-6 Fire Proof Fire Proof   [s 7] 2140/7 0 19.2 122
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-4 Oktav Broline Oktav Broline   [s 4] 2140/11 0 21.3 658
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-10 Eelco Edel Eelco Edel   [v 7] 2140/12 6 17.1 117
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-10 Borga Honey Borga Honey   [s 3] 2140/7 0 24.0g 149
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-9 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 2180/13 0 17.7 59
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-3 Rufous Rufous   [v 5] 2140/2 1 16.6 154
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-8 My Space My Space   [v 7] 2700/12 1 16.6 27
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-6 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 2160/7 1 15.6 20
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-6 Vertical Speed Vertical Speed   [v 6] 2160/7 str
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-6 Vikens Hot Lips Vikens Hot Lips   [s 7] 2160/13 3 16.1 137
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-6 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 2140/12 3 14.6 1152
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-10 Fairytale Tabac Fairytale Tabac   [s 6] 1640/1 0 15.4 563
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-5 My Space My Space   [v 7] 2640/9 2 16.3 92
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-11 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 2140/1 0 17.6 834
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-3 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 2180/14 4 15.7 127
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-6 Vertical Speed Vertical Speed   [v 6] 2100/3 2 16.4 90
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Super Fly Rung Super Fly Rung   [v 8] 1640/6 str
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Digger Smasher Digger Smasher   [v 8] 2160/6 5 16.0 525
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-10 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 2160/11 5 17.5 516
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-8 Digital Diamond Digital Diamond   [h 5] 2140/5 1 14.7 27
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-4 My Space My Space   [v 8] 2640/2 B 0 198
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 5] 2140/8 B 0 g 162
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-3 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 1640/7 D 3 14.9 163
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-9 Joycelyn Joycelyn   [s 8] 2180/10 C 4 20.7 93
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-8 Be Right Back Be Right Back   [v 4] 2140/6 B 2 19.0 41
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-6 My Space My Space   [v 8] 2180/11 A 2 19.3 25
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-4 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 1640/10 B 6 18.2 345
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-11 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2180/13 A 1 16.5 84
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-10 Joycelyn Joycelyn   [s 8] 2140/4 C 2 17.8 85
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-5 My Space My Space   [v 8] 2140/4 B 3 17.3 65
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-2 All Reasons All Reasons   [v 4] 1609/11 B str
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-11 Taste of Legend Taste of Legend   [s 5] 2140/2 D 6 18.5 604
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-10 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 2140/4 B 4 17.1 216
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 My Space My Space   [v 8] 2609/10 B 7 20.9 35
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-3 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/6 D 7 20.5 85
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-10 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 1609/10 C 0 30
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-9 Photo Launcher Photo Launcher   [v 5] 2660/8 B 5 22.7 48
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-7 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 1640/11 C 5 17.1 685
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 5] 2140/10 D 6 19.8 1098
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-1 Metoria Metoria   [s 4] 2100/5 D 0 16.9g 410
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-4 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/2 D 7 18.1 81
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-4 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2140/10 B 0 15.9 249
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-11 My Space My Space   [v 8] 2160/8 C 5 14.6 904
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-9 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/10 B 4 18.7 280
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-7 Kalle Kula Kalle Kula   [v 7] 2140/5 D 3 17.3 70
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-2 Zitazarita M.J. Zitazarita M.J.   [s 4] 2140/6 D str
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-3 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2140/9 C 0 15.5 461
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Digital Diamond Digital Diamond   [h 6] 2160/13 A 4 15.3 126
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-1 Taste of Legend Taste of Legend   [s 5] 2140/4 C 5 19.6 473
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-10 Ollisherano Ollisherano   [v 9] 2660/11 D 0 18.4g 385
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1640/3 C 0 14.9g 487
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2660/11 D 6 14.8 768
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-8 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 1640/3 A 8 14.7 71
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-10 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2140/1 D str
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-11 Sundara Sundara   [s 6] 1660/7 C 4 17.0 216
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-9 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2140/5 C 4 14.3 249
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-9 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1680/5 C 1 14.5 58
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-2 Lady May Lady May   [s 9] 2100/9 A 7 18.3 429
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-5 Claymore Claymore   [v 5] 2140/2 A 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-5 Claymore Claymore   [v 5] 2140/2 A 2 14.1 33
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-7 Digger's Veni Digger's Veni   [s 6] 2140/1 D 0 17.2 953
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-3 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 1640/10 C 6 15.1 104
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2140/12 C 0 20.2 385
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Indigo B.M.W. Indigo B.M.W.   [s 7] 2140/12 B 0 16.8 300
2016-08-18 2016-08-18 Visby-1 Monicker L.L. Monicker L.L.   [h 3] 2140/10 B 0 23.2g 361
2016-07-23 2016-07-23 Romme-9 Starlight Brizard Starlight Brizard   [s 9] 2140/8 C 6 15.5 295
2016-07-23 2016-07-23 Romme-4 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2140/5 B 8 16.4 148
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-9 Vertical Speed Vertical Speed   [v 7] 2609/5 D 0 g 1087
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-6 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2100/9 A 7 14.9 47
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-4 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2100/5 C 4 16.6 142
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-6 Rufous Rufous   [v 6] 2140/2 C str
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-11 Snella Doc Snella Doc   [s 4] 2140/4 D 0 19.5g 629
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-2 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 2140/3 B 4 14.7 80
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 6] 2140/8 A 2 14.9 153
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-7 Vertical Speed Vertical Speed   [v 7] 2140/12 D 0 17.4 157
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-6 Åsund Hornline Åsund Hornline   [h 8] 2180/12 A 0 g 128
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-3 Claymore Claymore   [v 5] 1640/7 B 0 15.9g 42
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-1 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2140/2 B 0 g 32
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/2 D 3 17.1 112
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-6 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 2100/1 A 4 17.0 53
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-1 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 2100/4 D 0 15.2 342
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-12 Rufous Rufous   [v 6] 2160/8 B 6 16.7 53
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-6 My Space My Space   [v 8] 1640/1 C str
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-8 Gran Torino Gran Torino   [v 6] 2140/9 C 0 17.5 453
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-6 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/7 A 5 18.4 48
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-5 Norma Jean Norma Jean   [s 7] 2140/15 C 0 18.0 504
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-4 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 2140/9 B 2 15.4 263
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-3 Önas Grym Önas Grym   [v 8] 2140/2 D 5 15.1 438
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-1 Hornbäckens Lina Hornbäckens Lina   [s 5] 2140/1 C str
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-7 My Space My Space   [v 8] 3140/5 C 0 17.0 928
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-7 Metoria Metoria   [s 4] 1640/7 B 0 15.1 59
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-10 Ollisherano Ollisherano   [v 9] 2140/7 C 0 16.4g 457
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-3 Rufous Rufous   [v 6] 2160/6 B 5 15.7 364
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 5] 2160/13 D 4 19.6 932
2016-04-23 2016-04-23 Visby-5 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1640/3 C 3 14.5 49
2016-04-23 2016-04-23 Visby-1 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2660/5 B 1 15.7 28
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-3 Rufous Rufous   [v 6] 1640/6 A 0 g 22
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-10 Digital Diamond Digital Diamond   [h 6] 2140/13 A 4 15.1 66
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-5 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2160/9 B 1 14.7 88
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Ollisherano Ollisherano   [v 9] 2140/4 D 0 17.4 282
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-5 My Space My Space   [v 8] 2660/14 A 5 16.2 227
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-8 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 2160/10 C str
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-4 Variable Launcher Variable Launcher   [h 4] 2140/2 D 0 g 48
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-8 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2160/8 B 7 15.8 180
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-9 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 2140/3 B 1 18.5 31
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-9 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1609/2 B 4 14.1 169
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-4 My Space My Space   [v 8] 3140/1 C 4 17.5 201
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-6 My Space My Space   [v 8] 2140/8 A 0 g 62
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-10 My Space My Space   [v 8] 2640/3 C 0 16.1g 653
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-6 My Space My Space   [v 9] 2660/8 D 0 18.2 1627
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-3 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2100/5 D 0 19.2 328
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2160/8 C 7 19.1 80
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-4 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2140/10 B 6 19.1 38
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Vildapel Vildapel   [s 5] 2160/6 D 7 18.2 194
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-3 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2140/8 C 0 g 219
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-3 My Space My Space   [v 9] 2140/4 D 4 17.3 179
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-5 Vildapel Vildapel   [s 5] 2140/2 D 2 16.2 96
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-11 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2160/6 D 0 22.3 330
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2140/1 A 5 16.4 130
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-5 Vildapel Vildapel   [s 5] 2160/11 D 5 16.2 112
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/3 B 4 18.4 35
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-2 Bellis Bellis   [s 4] 2140/7 A 2 15.5 65
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-9 Be Hot Be Hot   [s 10] 2160/3 D 0 g 223
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2100/1 C 2 17.1 175
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-5 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2140/3 C 5 16.7 215
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Cotton Club Cotton Club   [v 5] 2640/8 C 0 17.3 299
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-3 My Space My Space   [v 9] 2640/6 D 3 15.8 283
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-4 Final Dream Final Dream   [v 4] 2140/10 B 0 16.8 34
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-6 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2140/10 D 0 18.5g 1339
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-7 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 1640/10 C 0 17.7 506
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-1 Kimbee Star Kimbee Star   [v 9] 2140/5 D 0 18.7 515
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-5 Digital Diamond Digital Diamond   [h 7] 2140/1 B str
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/10 B 3 18.5 94
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-4 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2140/8 B 8 18.2g 94
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-4 Digital Diamond Digital Diamond   [h 7] 2140/6 D 1 13.3 96
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-6 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2160/8 D 8 16.0 604
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-3 Scoccos Space Scoccos Space   [v 7] 2140/5 C 4 18.0 297
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-1 Bombina Bell Bombina Bell   [s 10] 2140/3 C 0 21.8 123
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-7 My Space My Space   [v 9] 2100/10 D 0 15.0 944
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-5 Be Hot Be Hot   [s 10] 2100/12 C 0 16.9 758
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-9 Digital Diamond Digital Diamond   [h 7] 2140/2 B 2 15.7 160
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-9 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2100/5 D 0 16.6 1323
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-5 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 1640/3 C 7 16.1 190
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-4 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2140/1 C 0 g 121
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-2 Scoccos Space Scoccos Space   [v 7] 2140/12 D 8 18.3 821
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-9 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2160/7 C 7 17.5 112
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-6 American Accent American Accent   [v 7] 2140/6 C 5 17.7 265
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-1 Mynta Broline Mynta Broline   [v 8] 1640/4 C 4 14.4 191
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-9 Be Hot Be Hot   [s 10] 1640/9 C 6 15.2 226
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-9 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2100/7 A 2 14.6 97
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-7 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2100/10 B 0 g 170
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-6 Kimbee Star Kimbee Star   [v 9] 2180/12 B 6 14.9 96
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-4 Unreturned Love Unreturned Love   [s 4] 2640/4 C 1 16.5 40
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-2 Cantab G.T.* Cantab G.T.*   [v 6] 2140/10 D 5 13.0 140
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-9 My Space My Space   [v 9] 2140/13 C 4 15.3 361
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 5] 1640/3 C 7 14.6g 80
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-6 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2140/12 C 3 16.4 212
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-5 Kimbee Star Kimbee Star   [v 9] 1640/9 C 3 13.3 178
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-6 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2640/12 B 0 18.6 194
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-3 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2140/3 D str
2017-07-28 2017-07-28 Visby-4 Final Dream Final Dream   [v 4] 1620/4 A 2 13.0 37
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-13 My Space My Space   [v 9] 2160/14 B 7 16.7 659
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-10 Lady May Lady May   [s 10] 2140/9 D 0 g 865
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-2 Final Dream Final Dream   [v 4] 1640/7 A 1 14.5 26
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-7 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2140/1 D str
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D str
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-2 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2180/10 D 0 15.8 732
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-7 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2140/2 C 0 g 177
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-5 My Space My Space   [v 9] 2140/9 C 6 14.8 574
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-4 My Space My Space   [v 9] 2140/8 B 0 16.6 550
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-3 Candy Memory Candy Memory   [v 5] 2140/5 D 8 19.5g 153
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/7 C 0 18.2 666
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2100/3 C 0 18.1 211
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-8 Be Hot Be Hot   [s 10] 2100/1 D 0 g 332
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-4 Be Hot Be Hot   [s 10] 2140/3 B 1 16.0 103
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-3 My Space My Space   [v 9] 2660/6 D str
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-10 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2160/4 C 7 17.9 259
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2160/5 B 2 17.8 143
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/12 D 4 15.1 403
2017-05-13 2017-05-13 Åby-12 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 1640/9 D 0 14.6 483
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-7 Complete Launcher Complete Launcher   [v 5] 1640/2 C 8 18.0 43
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-5 My Space My Space   [v 9] 2640/2 C 5 17.6 188
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-11 Glorius Man Glorius Man   [v 7] 2140/1 C 0 g 850
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-11 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D 5 17.8 410
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-6 Turbo Walker Turbo Walker   [v 5] 2140/3 D 0 g 815
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-4 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2140/7 D 8 16.6 230
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-2 Askö Dollar Askö Dollar   [v 6] 2140/6 B 6 16.2 67
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D str
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-10 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D 6 19.4 183
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-8 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/12 D 6 15.7 110
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-6 My Space My Space   [v 9] 2180/4 D 6 15.5 393
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 Regalo Regalo   [v 7] 2160/13 D 0 16.8 1461
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-9 My Space My Space   [v 9] 2660/7 D 0 18.3g 303
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D 0 g 363
2017-02-12 2017-02-12 Romme-9 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 2140/1 D str
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Final Dream Final Dream   [v 4] 2140/9 D 2 15.8 48
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-5 Just Trouble M.J. Just Trouble M.J.   [v 9] 2180/10 C 0
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-10 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/2 D 4 18.9 890
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-3 Complete Launcher Complete Launcher   [v 5] 2140/4 B 6 17.4 152
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2160/5 D 5 17.7g 356
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-6 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2140/5 D 3 16.8 201
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 1609/1 D 0 g 211
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-6 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2640/1 D 4 17.8 253
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-5 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/1 D 0 21.2 523
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-10 Metoria Metoria   [s 6] 1640/3 C 5 17.4 586
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/1 D 5 15.5 1397
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-8 Metoria Metoria   [s 6] 2140/5 D 0 16.8g 1238
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-9 Arnie Dream Arnie Dream   [v 6] 2140/2 D 6 16.7 698
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/4 C 7 17.3 138
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-6 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/2 D 4 15.5 335
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-8 Arnie Dream Arnie Dream   [v 6] 2140/9 D 3 17.2 207
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-3 Caramba Go V.J. Caramba Go V.J.   [s 5] 2140/2 D 3 17.7 765
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-7 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 7] 1609/3 D 0 19.0 623
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-9 Digital Voice Digital Voice   [v 4] 2160/8 A 0 g 165
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-7 Au Gratin Au Gratin   [v 3] 2140/4 B 6 16.6 53
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-9 Arnie Dream Arnie Dream   [v 6] 2140/5 B 3 17.1 22
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-5 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 1640/4 B 5 14.0g 164
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-7 Kiss My Ace Kiss My Ace   [s 4] 2140/10 D 0 g 833
2018-11-15 2018-11-15 Åby-8 Pacificator Pacificator   [v 9] 2140/3 D str
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-1 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/12 B 2 17.7 28
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-4 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2140/3 C 0 g 66
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-6 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2140/7 C 8 17.9 98
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-8 Arnie Dream Arnie Dream   [v 6] 2180/9 B 6 17.8g 48
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-2 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 2140/1 A 0 g 307
2018-11-09 2018-11-09 Romme-4 Rufous Rufous   [v 8] 2140/11 B 5 17.6 124
2018-11-09 2018-11-09 Romme-11 Kiss My Ace Kiss My Ace   [s 4] 2140/5 D 4 19.2 89
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-3 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2100/9 D 0 17.6 395
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-10 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/11 C 0 14.6 254
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/10 D 4 16.2 324
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-10 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 2140/7 C 0 17.7 265
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-3 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 1640/3 D 7 14.0 521
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 Etta Sting Etta Sting   [s 6] 2160/7 D 0 18.6 686
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-11 Variable Launcher Variable Launcher   [v 6] 2160/11 D 0 18.8 615
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-2 Krater Sånna Krater Sånna   [v 6] 1609/12 C 3 17.1 167
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-3 Miss Melinda Miss Melinda   [s 4] 2140/5 B 2 16.0 62
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Tove Vingboons Tove Vingboons   [s 5] 2140/2 C 4 18.3 284
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-6 Askö Dollar Askö Dollar   [v 7] 1609/12 C 6 15.8 477
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2100/6 A 1 14.4 32
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Avocado Am Avocado Am   [v 8] 2700/15 B 6 17.1 157
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-11 Glenmorangie Glenmorangie   [v 7] 2100/2 C 0 g 401
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-5 Metoria Metoria   [s 6] 1609/2 D 6 13.9 562
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Unreturned Love Unreturned Love   [s 5] 2140/7 A 0 17.5g 204
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-11 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 6] 2140/12 D 0 17.5 232
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-8 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2080/3 B 1 16.1 24
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Tove Vingboons Tove Vingboons   [s 5] 2100/10 C 0 17.0 1649
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-5 Choco Garline Choco Garline   [v 4] 2140/1 B 5 17.1 46
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-6 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 1640/9 D 0 15.9 628
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-6 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/7 C 0 13.6g 920
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/11 A 7 18.0 155
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-11 Definitif Launcher Definitif Launcher   [h 4] 2140/3 A 1 16.3 31
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-9 Opera Avenue Opera Avenue   [s 4] 2140/13 B 0 16.2 49
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 6] 2640/4 D 0 17.2 387
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-9 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/8 C 5 13.4 470
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-3 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 1640/2 D 0 14.6 346
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-8 Metoria Metoria   [s 6] 1640/4 C 3 14.6 86
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 Cityglow Cityglow   [s 5] 2140/8 A 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-9 Quantum Blues Quantum Blues   [v 7] 2140/4 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-3 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2160/6 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-4 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 1609/4 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-6 Heart of Love Heart of Love   [s 8] 1609/4 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-9 Kalle Kula Kalle Kula   [v 9] 2100/11 D 0
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-2 Metoria Metoria   [s 6] 2080/4 B 1 16.0 20
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-7 Kaching Kaching   [v 6] 2140/2 B 0 15.6 72
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2640/4 D 6 17.5 317
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-6 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 1640/11 C 0 16.8 860
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-9 Clarice Am Clarice Am   [s 6] 2160/11 B 0 21.2g 582
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-10 Jackson Hill Jackson Hill   [h 9] 2160/9 D 3 16.2 470
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-4 Variable Launcher Variable Launcher   [v 6] 2140/8 C 6 17.4 182
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 2140/11 C 0 16.1 63
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-10 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2160/14 D 0 16.8g 473
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-9 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2140/3 D 2 15.6 167
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-10 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 2160/6 C 6 17.2g 199
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-6 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [v 5] 2100/6 B 4 15.7 93
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-10 Metoria Metoria   [s 6] 2080/3 C 2 15.1 162
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-3 Quite Windy Quite Windy   [v 9] 2140/1 C 0 13.4 268
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-4 My Open Art My Open Art   [v 5] 2160/8 D 8 17.0 400
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-5 Heart of Love Heart of Love   [s 8] 2140/7 D 0 17.4 159
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/2 D 5 17.9 26
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Veams Allegro Veams Allegro   [v 6] 2140/1 B 1 16.1 49
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-5 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2140/5 D 2 15.4 313
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Special One O.K. Special One O.K.   [v 7] 2140/9 A 3 15.0 45
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 2140/8 D 3 14.8 103
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-8 Glenmorangie Glenmorangie   [v 7] 2140/1 D str
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Miss Melinda Miss Melinda   [s 4] 2140/12 B 0 17.2g 293
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-5 Cyrwhitesocks Cyrwhitesocks   [v 6] 2140/4 D 0 679
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-8 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/11 B 6 17.6 86
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2160/8 C 0 g 224
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Quite Windy Quite Windy   [v 9] 2180/13 A 2 14.1 55
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-3 Metoria Metoria   [s 6] 1640/6 C 3 13.7 389
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Cyrwhitesocks Cyrwhitesocks   [v 6] 2140/5 C 8 20.7 68
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/5 D str
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-4 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2140/1 D str
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/1 B 8 17.1 30
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-7 Nero Capar Nero Capar   [v 11] 2140/8 D 0 16.5 1054
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-5 Metoria Metoria   [s 6] 2100/6 B 1 16.2 32
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2160/7 B 0 18.0 191
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-7 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/5 C 1 15.9 33
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-11 My Open Art My Open Art   [v 5] 2160/14 D 6 18.0g 174
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-8 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2480/9 D 0 g 250
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-8 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 2100/3 D 6 17.7 250
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Metoria Metoria   [s 6] 1640/2 C 4 13.8 232
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-1 Catch a Daydream Catch a Daydream   [v 6] 2140/8 D 0 24.3g 248
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-6 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2140/7 D 1 16.5 187
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-9 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 7] 2140/6 D 8 19.2 183
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-2 Little By Little Little By Little   [s 4] 2140/7 C str
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-6 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/1 D 4 17.9 30
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-7 Nero Capar Nero Capar   [v 11] 2100/13 D 7 14.3 1687
2018-06-04 2018-06-04 Visby-9 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 10] 2120/7 C 0 14.8 834
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-2 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 5] 2140/11 D 0 15.8 2814
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-1 Sotika Sotika   [s 5] 2140/6 D 1 18.6 92
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 7] 1640/11 A 0 15.9 136
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 My Space My Space   [v 10] 2140/10 A 0 15.9 79
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 8] 2140/14 C 0 17.5 130
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 7] 2140/2 D 4 17.4 363
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Orangeri Orangeri   [s 6] 2140/7 D 0 20.5 175
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/2 C 7 16.7 302
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-3 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/11 B 2 16.3 250
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/3 D 5 16.4 122
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-1 Beware Beware   [s 3] 2140/4 C 0 g 1039
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-9 Johs Filip Johs Filip   [v 10] 2180/9 D 5 16.9 362
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-10 Broadway Queen Broadway Queen   [s 5] 2100/14 C 4 16.0 758
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-10 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/13 B 0 g 176
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-3 Little By Little Little By Little   [s 4] 2140/3 B 2 17.5 41
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-7 Amour Memory Amour Memory   [s 6] 2140/4 C 3 13.7 130
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-10 McAdams Eye McAdams Eye   [s 9] 2140/1 B 0 19.1 125
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-11 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2140/5 D 0 g 64
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-3 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/1 B 2 17.1 89
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-6 My Space My Space   [v 10] 2140/3 C 2 14.4 330
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-9 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 6] 2140/2 B 3 18.2 133
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-7 Bright Pace Bright Pace   [s 7] 2100/12 D str
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-11 Metoria Metoria   [s 6] 1609/3 C str
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-11 My Space My Space   [v 10] 2180/13 A 7 15.9 353
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-6 Zenit Karsk Zenit Karsk   [v 6] 2140/2 D 0 17.3 284
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-10 My Space My Space   [v 10] 2180/12 A 0 16.4 61
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-2 Goofy Rick Goofy Rick   [v 3] 2140/4 D str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-2 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/5 C 1 17.5 25
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-4 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2140/5 C 0 g 27
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2140/2 D 3 16.0 88
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 2140/6 C 3 14.7 137
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-9 Askö Dollar Askö Dollar   [v 7] 2140/6 C 8 20.3 101
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-9 My Space My Space   [v 10] 2180/8 C 3 15.7 456
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-6 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/4 D 5 17.7 783
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2140/10 D 6 17.6 99
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 2140/5 B 2 15.1 83
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-5 Heart of Love Heart of Love   [s 8] 2140/4 B str
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-6 My Space My Space   [v 10] 2140/2 D 0 17.1g 275
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-8 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2140/11 D 7 20.1 248
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-5 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/3 D 5 18.6 128
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-4 Kimbee Star Kimbee Star   [v 10] 1640/2 D 0 15.3 679
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-8 My Space My Space   [v 10] 2640/8 D 0 20.2 559
2018-01-26 2018-01-26 Romme-1 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2140/7 D str
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-10 My Space My Space   [v 10] 2180/8 B 2 17.8 165
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2160/7 D 0 19.9 529
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-4 My Space My Space   [v 10] 2100/10 D 0 16.2 929
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-5 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2160/5 D str
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-1 Taste of Legend Taste of Legend   [s 7] 2160/6 C 0 20.7 333
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-9 Kimbee Star Kimbee Star   [v 10] 2140/2 D 0 15.7 442
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2140/11 D 5 18.6 183
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-3 White Nose White Nose   [s 8] 2140/3 C 5 14.7 108
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-5 What a Creation What a Creation   [s 5] 2640/12 B 4 16.3 86
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-4 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/3 B 2 14.3 39
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-6 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/2 D 7 14.9 314
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-10 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2160/8 C 0 17.0 461
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 2100/7 C 2 18.6 183
2019-05-28 2019-05-28 Momarken-6 Metoria Metoria   [s 7] 1640/6 A 0 42
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-4 Taste of Legend Taste of Legend   [s 8] 1640/7 D 3 15.2 1137
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-11 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2160/12 C 0 17.3 429
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-5 I Like Likes I Like Likes   [s 6] 2100/5 B 0 17.7 32
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-4 Drive Launcher Drive Launcher   [v 8] 2140/12 C 8 16.3 253
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-9 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 6] 2140/10 A 2 16.7 20
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-11 Lowe R.Ö.K. Lowe R.Ö.K.   [h 11] 2140/1 C 0 19.6 176
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-2 Metoria Metoria   [s 7] 2140/9 D 4 13.9 410
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-3 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/9 C 6 13.8 173
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-4 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/12 D 3 15.5 491
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-7 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1680/9 D 5 16.7 840
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-9 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 4] 2080/2 D 5 15.5g 145
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-7 Iggi Iggi   [s 8] 2140/5 D 0 16.7 676
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-4 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 6] 2100/7 C 5 14.7 552
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-3 Maxi Doc Maxi Doc   [v 9] 2100/5 D 3 15.5 363
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-6 Alexia Marshall Alexia Marshall   [s 6] 2100/12 B 5 17.0 105
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 2100/15 D 0 19.0 441
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-4 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2160/8 D str
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/6 C 0 14.2 144
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-3 Triton Pride Triton Pride   [h 5] 2100/10 B 0 16.3 226
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Metoria Metoria   [s 7] 2140/7 C 3 16.0 353
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Be Right Back Be Right Back   [v 7] 2100/11 C 0 17.8 573
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2100/12 A 8 16.2g 72
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2100/9 B 1 14.5 67
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-10 Åskar Hebre Åskar Hebre   [v 5] 2100/10 D 3 18.7 41
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 7] 2140/2 D 0 g 331
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-9 Metoria Metoria   [s 7] 2140/10 C 0 g 961
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-9 My Open Art My Open Art   [v 6] 2640/9 D 8 16.7 126
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/2 D 0 20.0 242
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-3 Be Right Back Be Right Back   [v 7] 2140/8 C 7 16.7 1001
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-4 Västerbo Sea Star Västerbo Sea Star   [s 8] 2140/1 D 0 15.9 688
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-2 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 2100/1 D 0 18.6 904
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-3 Kimbee Star Kimbee Star   [v 11] 2100/5 D 0 16.7 683
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-5 Axilur Fam Axilur Fam   [v 8] 2180/12 A 7 16.3 653
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-4 Veams Allegro Veams Allegro   [v 7] 2640/3 D 3 17.9g 210
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-3 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 7] 2140/7 D 5 19.0 805
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-7 My Open Art My Open Art   [v 6] 2640/3 D 2 17.6 104
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Linnea Burge Linnea Burge   [s 4] 1609/11 D 0 19.6g 896
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-9 Be Right Back Be Right Back   [v 7] 2140/7 C 0 17.8 502
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-7 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2140/1 D 0 19.4 174
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-8 Metoria Metoria   [s 7] 2640/4 D 7 17.7g 2105
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-2 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 7] 2140/5 B 4 19.1 132
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 7] 2640/5 D 4 19.1 358
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-5 Charmant Hornline Charmant Hornline   [s 8] 2160/11 C 4 18.2 396
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-2 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 7] 2160/6 C 6 20.1 688
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-10 Variable Launcher Variable Launcher   [v 7] 2140/6 D 0 20.6 681
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-4 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 8] 1640/3 C 7 17.7 388ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se