Anna Pilroth V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Anna Pilroth. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Anna Pilroth har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Anna Pilroth har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Anna Pilroth


Nationaldagsgaloppen lockade en jättepublik, uppskattningsvis över 55 000 besökare enligt Djurgårdsförvaltningen, och det är publ..


Nationaldagsgaloppen lockade en jättepublik, uppskattningsvis över 55 000 besökare enligt Djurgårdsförvaltningen, och det är publikrekord.
Stockholm bjöd på perfekt picknickväder. Förutom galopptävlingar kunde publiken njuta av ponnylopp, hattparader, käpphästar, musik med Linda Bengtzing på scen, och mycket mera.
ATG erbjöd spel och i fokus var spelformen V4.
Blågult inledde då DDQS Super Trouper dominerade V4-1 från start till mål tillsammans med Elione Chaves i blågula hästägarfärger. Green Backspin försökte utmana över upploppet men DDQS Super Trouper höll säkert undan på den snabba gräsbanan. Elin Roberts tränar vinnaren.
Ledning från start till mål blev det även i V4-2 där Ulrika Holmquist höll i gång Sir Walter som var mycket tapper över utmanande 2 750 meter på gräset. Den elvaårige valacken, som tränas av Susanne Sivrup-Rosenqvist, såg mycket löpsugen ut hela vägen och visade på nytt att han gillar att tävla inför storpubliken på Gärdet.
- Han är ingen stayer men hade låg vikt i dag. Hästen älskar att vara här, han vann även när vi var här för tre år sedan, sa segerjockeyn Ulrika Holmquist.

Lång väntan på målfoto
V4-3 bjöd på en rafflande avslutning där tre hästar var i princip lika i mål. Efter en lång granskning visade målfotot att Scytale fick nosen först före Gift Of Youth och Gin.
I segersadeln satt Alina Öhgren och tränar vinnaren gör Annette Stjernstrand.
- Turen var på vår sida. Det var väldigt spännande att vänta på resultatet, sa Alina Öhgren.
Favoriten Double Ux var starkast i V4-4 tillsammans med Anna Pilroth och kopplade greppet sista biten före Hawthorn.
- Fantastiskt roligt att vinna, han fick ett tungt löp och behövde vara extremt bra, sa tränaren Tobias Hellgren.
Fyra rätt på V4 gav 9 571 kronor till 97 vinnare.

Njöt av publiken
Nationaldagen bjöd även på ett montélopp (travridning) och från rygg ledaren öppnade det upp sig för Zack Bris som kunde spurta hem segern på innerspåret tillsammans med Nathalie Blom, som bjöd på en härlig segergest.
- Han tyckte det var fantastiskt kul med publiken. Det här bland det här roligaste och häftigaste jag vunnit, ändå har jag vunnit på V75 och i Frankrike, sa Nathalie Blom efter skrällsegern inför jättepubliken mitt inne i Stockholm.
- Jag är chockad, hälsade tränaren Kevin Svedlund från sin semester på Kreta.

Trippel för Hagman-Eriksson
Dagens största prischeck delades ut i Sheikh Zayed bin Sultan al Nahyan cup där vinnaren Muna May belönades med 125 000 kronor. Precis som i fjol blev det trippelseger för tränaren Maria Hagman-Eriksson som kunde räkna in Ayman som tvåa och Djelano som trea.
- En dröm, riktigt roligt inför denna publiken, kommenterade Maria Hagman-Eriksson.
I segersadeln satt Angelika Berg.
Marion af Sten och Ella Forsmark forsade fram i ponnyloppet och vann överlägset till publikens jubel.
- Det gick jättefort, hon var jättetaggad och tyckte det var jättekul när hon såg hur mycket människor som kollade på henne, sa Ella Forsmark.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Han fyndades på auktion för en spottstyver.På lördagskvällen fick Quebello sitt definitiva genombrott då han besegrade hemmah&a..


Han fyndades på auktion för en spottstyver.
På lördagskvällen fick Quebello sitt definitiva genombrott då han besegrade hemmahästarna i styrkeprovet Oslo Cup på Övrevoll.
Vi är vana vid att norska tränare kommer till Sverige och sopar rent i de största loppen.
I Oslo Cup blev det tvärtom.
Som ensam svensk besegrade tyskfödde Quebello det meriterade hemmalaget efter en vaken ritt av Anna Pilroth som målmedvetet sökte spåret närmast publikplats över Övrevolls evighetslånga upplopp.
Väl där trampade Quebello till synes enkelt förbi sina konkurrenter till förstapriset på en kvarts miljon norska kronor – vilket mer än fördubblade femåringens prissumma.
För tränaren Tobias Hellgren var det största segern i karriären och extra en fjäder i hatten då han ropade in hästen på auktion i Tyskland för 30 000 kronor för två år sedan.
Nu siktas Quebello mot ännu större uppgifter med Stockholm Cup på Bro Park i september som säsongens stora mål.
Norsk 2000 Guineas gick till Raphael Freire-tränade Hotline Bling under Manuel Martinez medan championtränaren Niels Petersen bjöd på en sällsynt skräll då Sandro de Paiva ”stal” stonas upplaga genom att rycka åt sig en ointaglig ledning redan i slutsvängen bakom Intella.

Robin Johansson, Kanal 75


Skaratränaren och hans kompis Three Is Company har haft en trög försäsong.– Vi började ganska tidigt med att trava i gång i..


Skaratränaren och hans kompis Three Is Company har haft en trög försäsong.
– Vi började ganska tidigt med att trava i gång i mitten av januari. I april bröt jag tån och kunde inte rida på två veckor, men fick sedan ha skyddsskor. Efter två veckors canter så sträckte han sig och han blev konvalescent i hagen i nästan fem veckor. Vi fick börja om igen och när han startade på Bro Park den 18 maj hade han inte varit i gång så länge och saknade träningsjobb. Det var första gången jag startade en häst där jag kände att vi inte kunde vinna. Det var inte mycket som stämde då och han pressades inte. Till andra loppet på Göteborg så hade han hopptränat emellan och då satt hoppningen klockrent, men det var för kort distans. Ändå blev han tvåa.
Hur känns han inför årets största uppgift – Svenskt Grand National?
– Han är där jag vill att han ska vara. Ryttaren Elliot Öhgren och han trivs bra ihop och de vann Familjen Perssons Minneslöpning tillsammans förra året. Han verkar tända till lite extra när det är Cross Country-stil. Han läser avstånd och sådant väldigt bra och brukar oftast komma rätt på alla hinder. Jag tror han kommer vara "topp tre" i GN.
Om vi tar det från början – hur började det här med ditt hästintresse egentligen?
– Jag har alltid älskat hästar, men jag har alltid varit våldsamt allergisk och inte kunnat vara i ett stall utan att bli sängliggande i en vecka. Jag har också alltid älskat hundar och så märkte jag plötsligt att jag började kunna umgås med dem. Även pollen har det blivit bättre med och i år har jag inte känt någonting. Det enda djuret som inte fungerar är katt. Jag är ju rätt ny i sporten och köpte min första häst när jag var 47 år.

Köpte engelskt fullblod
Tillsammans med hopphästen och läromästaren Calypso startade Lars-Åke resan som ryttare och tränare. Bredvid sig har han haft sin flickvän och hennes syster som hjälpt till.
–Jag trivdes inte i en paddock så jag flyttade ut alla hinder på gräset runt hagarna och hoppade i terrängen som i fälttävlan. Calypso var väldigt fundersam i början då han undrade varför hindren var utanför banan. Efter ett tag gick det bra och jag åkte på mitt första ridläger den sommaren. Det var ett kombinerat fälttävlansridläger och det var jag och femton flickor mellan tolv och femton år.
Låter tufft. Hur klarade du och Calypso er?
–Det gick faktiskt bra. Jag låg vaken hela natten och pluggade dressyrbanan inför avslutningen där vi skulle rida en ”debutant” i alla tre disciplinerna. Dressyr var inte riktigt min grej. Det gick dock bra, mest på grund av uppförandet och vår positiva inställning, berättar han skrattandes.
Hoppningen och terrängen gick fint och de fick godkänt. Sommaren 2016 köpte han det engelska fullblodet Velldone med hjälp av Bodil Blomqvist som då var tränare.
–Det var då jag förstod vad som menas med en riktig häst. Mina svärföräldrar skrek bara rakt ut när jag sa att jag skulle köpa ett fullblod – de går ju inte ens att leda ut och in i hagen och inte går de att ha i stallet heller då de sparkar sönder allt. Man kan lugnt säga att de ändrat sig.
De hoppade terräng tillsammans och det slutade med att Bodil tyckte att han kunde starta. Det blev seger på Övrevoll i Oslo under Anna Pilroth och han var fast. Inte minst tack vare Bodil och Stig Pilroth som lärde honom om en sport han inte visste något om – galopp.
Efter att på Irland hoppat 1,40-hinder tog Lars-Åke ut amatörryttarlicens några månader efter att han blivit amatörtränare 2019. Han har till och med provhoppat en del hinder på Strömsholm.
–Jag har alltid haft en längtan att få tävla. Jag red några lopp, men har inte gjort det sedan jag bröt tummen. Jag har inte släppt tanken på comeback. Allt är klart för att ta ut ryttarlicens igen. Det var underbart att hoppa på Strömsholm. Fantastiska hinder.
Ligger du och pluggar dressyrprogram fortfarande?
–Nej, det har jag släppt nu. Det är lite andra saker jag ligger och går i genom på natten.
De drömmar som Lars-Åke har innefattar några av världens tuffaste hinderlopp i Storbritannien och Tjeckien.
–Det är ju drömmar – drömmar får man fortfarande ha skattefritt, skämtar han.
På lördag kommer Lars-Åkes föräldrar att vara på plats – och kungen.
–Det är lika stort för mig att mor och far är på plats för första gången som att kungen kommer, avslutar Lars-Åke som till vardags arbetar med lastbilar för Volvo Powertrain i Skövde.

David Crona, Svensk Galopp


 Dagens huvudlöpning Breeders’ Prize Classic lockade med motsvarande halvmiljonen i förstapris och slutade i en styrkedemonstration fr&arin..


 Dagens huvudlöpning Breeders’ Prize Classic lockade med motsvarande halvmiljonen i förstapris och slutade i en styrkedemonstration från stall Petersen då Iron Butterfly inte bara tog revansch på danske Good Fortune för förlusten i Breeders’ Trophy på Bro Park, utan även drog med sig stallkamraten Hollywoodboulevard till andrapriset.
I segersadeln satt Carlos Lopez vilket fullbordade ett äkta hattrick för duon som dessförinnan satt dit tvåårige Ghost Town och tre år äldre Could Be Mine i två mindre löpningar.
Men det skulle bli ännu mer.
Kick On hade inga problem att försvara fjolårssegern i Arnfinn Lunds Minneslopp.
- Det är en otrolig häst. Han gör sitt jobb och vinner varje gång. Banan passade inte perfekt idag, men han är en riktig fighter, kommenterade Lopez innan Petersen avslöjade framtidsplanerna med hästen som nu segrat i hälften av karriärens 18 starter och kom in i loppet med handicap 95.
- Det är ett privilegium att ha en sådan häst i stallet och för oss är det väldigt stort att vinna det här loppet. Det var sista starten i år, i alla fall i Skandinavien. Han kommer inte att tillbringa vintern här, men mer än så är inte bestämt, berättade Petersen som kunde räkna in över miljonen i totala prispengar.

Urstark Quebello
I Norskt Oaks fick hemmalaget däremot ge vika för dansktränade Flambeau Rouge som satte huvudet först i en tät slutstrid för Oliver Wilson.
Men det blev svenskt i vinnarcirkeln också.
Detta sedan Tobias Hellgrens tyskfödde Quebello imponerat enormt i styrkeprovet Major Chr F Michelets Minneslopp över mastiga 2 830 meter.
Anna Pilroth brisade ifrån tröttkörda konkurrenter till femte segern i sjunde starten och karriärens hittills största prischeck på 75 000 kronor.
En karriär som inleddes med seger över 1 200 meter, men nu bekräftade att fyraåringen torde ha grova pengar att tjäna över stayerdistans.
- Det har inte varit någon lätt häst, från början var han lite av en gangster. Men han är väldigt bra. Vi köpte honom för 3 000 euro och jag ska till Tyskland på torsdag för att leta nya hästar. Det är bara att höra av sig om någon är intresserad, mös Hellgren.

 

Robin Johansson, Kanal 75


Det blev en spännande uppgörelse när Lady Jockeys’ Thoroughbred World Championship avgjordes genom fem löpningar i Stockholm på ..


Det blev en spännande uppgörelse när Lady Jockeys’ Thoroughbred World Championship avgjordes genom fem löpningar i Stockholm på söndagen. Många nationer var med och slogs om titeln, däribland regerande världsmästaren Maryline Eon från Frankrike. Men segern gick till Sverige och Josefin Landgren.
Svenskan inledde och avslutade mästerskapet med seger. Det första loppet tog Josefin Landgren hem tillsammans med Lars Kelp-tränade Varlo.
- Jag sa till mig själv när jag gick ut att får jag vinna första löpet så blir det en kick resten av dagen, sa en lättad jockey.
Det blev dock en hård och tajt kamp om mästartiteln. Victoria Mota från Brasilien vann det andra löpet och inför det sista och avgörande ledde brasilianskan med två poäng före svenskan.

Fight in i det sista
Josefin Landgren red ett avvaktande lopp med Patrick Wahls Castillo men in på upploppet spurtade ekipaget ned konkurrenterna och glädjen var total.
- Jag är hur glad som helst. Det här var verkligen det jag ville och jag har jobbat hårt för det. Jag har fått mycket hjälp av Fredrik, sa den nyblivna världsmästaren och jockeycoachen Fredrik Johansson hyllade sin adpet.
- Jag trodde faktiskt att hon var slagen mitt i svängen, det såg lite segt ut där men hon kämpade på. Hon har jobbat stenhårt och fick betalt i dag. Jag är superstolt.
Envisheten som bärgade såväl segern som VM-titeln tänker 27-åringen spinna vidare på.
- Jag tar med mig mycket men framförallt den fighting spiriten som jag hade i sista löpet. Jag gav mig bara tusan på att det skulle gå, konstaterade Josefin Landgren.
Victoria Mota slutade sex poäng bakom och knep silverplatsen i jockey-VM. På bronsplats kom Sara Vermeersch. Belgiskan vann det fjärde löpet med Sublissimo som tränas av travtränaren Daniel Redén. Anna Pilroth, som också representerade Sverige, slutade på fjärdeplats.

Slutställning i Lady Jockeys’ Thoroughbred World Championship 2018
1. Josefin Landgren, Sverige, 54 poäng
2. Victoria Mota, Brasilien, 48 poäng
3. Sara Vermeersch, Belgien, 40 poäng
4. Anna Pilroth, Sverige, 36 poäng
5. Georgia Cox, England, 23 poäng
6. Mickaëlle Michel, Frankrike, 21 poäng
7. Ina Veronika Toverud, Norge, 20 poäng
7. Maryline Eon, Frankrike, 20 poäng
9. Stefanie Koyuncu, Tyskland, 17 poäng
10. Danielle Johnson, Nya Zeeland, 14 poäng

Gina Söderlund, Kanal 75


Det är inte första gången som Anna Pilroth möter internationella toppjockeys. År 2012 vann hon en jockeyturnering i Lima i Peru. Hon ..


Det är inte första gången som Anna Pilroth möter internationella toppjockeys. År 2012 vann hon en jockeyturnering i Lima i Peru. Hon har också ridit vinnare i Australien, Storbritannien och Belgien. Och i Norge. När vi pratar med 27-åringen har hon nyss kommit hem till Larv utanför Vara i Västra Götaland efter torsdagskvällens tävlingar på Øvrevoll, galoppbanan strax utanför Oslo. Vägen runt banan kan hon utantill, och hon vet precis var mållinjen är. Hon har vunnit mer än 100 lopp i Norge.
Nästa utmaning är VM för kvinnliga jockeys på Bro Park på söndag. Fem lopp ska ridas, världens bästa kvinnliga jockey ska koras. Med 209 segrar under bältet är 27-åringen inte orolig. Hon red sitt första löp vid 15 års ålder och har sedan dess ridit in mer än 10 miljoner kronor i prispengar. 12 års erfarenhet har gett resultat.
- Jag får ofta höra att jag är lugn och välbalanserad, och jag är bra på att rida krångliga hästar. På söndag kommer jag också ha stor fördel av att jag har ridit på banan så många gånger förut. Det är en liten uppförsbacke i svängen på Bro Park och det gäller att spara hästarnas krafter där, avslöjar Pilroth.
Det räcker dock inte med erfarenhet för att vinna ett VM. Under lördagen kommer hon att göra de sista förberedelserna inför tävlingarna.
- Jag kommer att läsa på programmet, försöka förutse hur de andra kommer att rida, och lägga upp en taktik som passar hästarna, säger hon och tillägger med ett skratt:
- Jag ska rida med låg vikt, så jag kommer nog inte äta så mycket under helgen.

Ensam ryttarinna bland hindren
Anna Pilroth är inte den som blir nervös i onödan. Fallskärmshoppning och motorcykelkörning är två av hennes andra intressen. Hon är dessutom den enda kvinnliga jockeyn i Skandinavien som också rider hinderlöpningar, det vill säga galopplöpningar över häckar och fasta hinder. Det är galoppsportens mest utmanande disciplin.
- Det är racing på riktigt. Det blir något annat. Det är svårt att jämföra slätlöpningar med hinderlöpningar. Visst, det är mer farligt, men är man väl förberedd och har en häst som man kan lita på, så är det för det mesta inga problem. Men det är klart man går i backen ibland.
Trots att Pilroth är ensam i tjejernas omklädningsrum inför hinderlöpningarna, så tävlar hon vanligtvis mot många andra kvinnliga jockeys. Få länder har en så jämställd galoppsport som Sverige, där drygt hälften av både jockeys och tränare är kvinnor.
- Jag tror att det hänger ihop med hela vår kultur. I Sverige växer vi upp med att män och kvinnor är lika bra. Så om man som tjej rider i ett stall och gör det bra, så får man lika många chanser som männen. Men när man kommer upp i klass på löpningarna, då är det fortfarande mest män som rider, konstaterar Pilroth.
Tillsammans med svenska kollegan Josefin Landgren ska hon försvara de svenska färgerna i VM för kvinnliga jockeys på söndag. De tävlar mot åtta andra jockeys från sju länder på Bro Park. Första loppet rids klockan 12.45.

Svensk Galopp

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2023-12-31 2023-12-31 Axevalla-1 NothingLike Malena* NothingLike Malena*   [s 7] 2140/8 C 5 18.9 174
2023-12-15 2023-12-15 Romme-3 Dolce A.F. Dolce A.F.   [s 5] 2140/10 A 4 17.4 65
2023-12-14 2023-12-14 Eskilstuna-2 Granit de la Roque Granit de la Roque   [v 7] 2140/4 D 1 15.5 18
2023-12-04 2023-12-04 Färjestad-3 Granit de la Roque Granit de la Roque   [v 7] 2180/6 C 1 15.9 18
2023-11-25 2023-11-25 Axevalla-3 Dolce A.F. Dolce A.F.   [s 5] 2180/12 A 0 20.4g 27
2023-11-13 2023-11-13 Färjestad-5 Granit de la Roque Granit de la Roque   [v 7] 2160/9 D 1 15.3 87
2023-11-07 2023-11-07 Axevalla-4 Astor de Castella Astor de Castella   [v 4] 2140/1 A 0 g 21
2023-11-06 2023-11-06 Eskilstuna-2 Dolce A.F. Dolce A.F.   [s 5] 2140/9 A 1 17.4 17
2023-10-30 2023-10-30 Mantorp-5 Fury Scoop Fury Scoop   [s 8] 2140/4 D 3 18.2 51
2023-10-17 2023-10-17 Axevalla-3 Granit de la Roque Granit de la Roque   [v 7] 2140/1 A 3 16.5 109
2023-10-16 2023-10-16 Färjestad-2 Fury Scoop Fury Scoop   [s 8] 1640/1 C 0 g 54
2023-09-28 2023-09-28 Örebro-6 Fury Scoop Fury Scoop   [s 8] 1609/9 C 1 12.9 209
2023-09-19 2023-09-19 Axevalla-8 Granit de la Roque Granit de la Roque   [v 7] 2140/4 B 6 16.4 336
2023-09-16 2023-09-16 Eskilstuna-1 Fury Scoop Fury Scoop   [s 8] 2140/9 C 3 15.5 106
2023-09-11 2023-09-11 Färjestad-4 Granit de la Roque Granit de la Roque   [v 7] 2180/11 A 1 16.2 90
2023-08-29 2023-08-29 Axevalla-2 Perfect Star Perfect Star   [s 6] 2140/2 C 0 g 195
2023-08-07 2023-08-07 Färjestad-6 Fury Scoop Fury Scoop   [s 8] 2140/5 D 4 13.7 547
2023-07-19 2023-07-19 Eskilstuna-1 Fury Scoop Fury Scoop   [s 8] 2140/3 C 4 15.8 302
2023-07-12 2023-07-12 Arvika-4 Fury Scoop Fury Scoop   [s 8] 2100/9 B 2 16.3 81
2023-06-29 2023-06-29 Örebro-4 Fury Scoop Fury Scoop   [s 8] 2160/13 A 2 17.7 146
2023-06-20 2023-06-20 ATG Jippo-2 Granit de la Roque Granit de la Roque   [v 7] 2100/7 B 9 18.8 178
2023-06-03 2023-06-03 Eskilstuna-1 Granit de la Roque Granit de la Roque   [v 7] 2140/6 B 0 16.4 247
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-4 Fury Scoop Fury Scoop   [s 8] 2160/12 A 0 g 57
2024-05-21 2024-05-21 Eskilstuna-7 Ramseas Statement Ramseas Statement   [v 7] 2140/2 B 2 17.7 27
2024-04-24 2024-04-24 Åby-4 Ågren Ågren   [v 6] 2140/4 D 0 g 267
2024-03-26 2024-03-26 Axevalla-3 Fury Scoop Fury Scoop   [s 9] 2140/2 C 6 20.0g 377
2024-03-22 2024-03-22 Örebro-11 Ramseas Statement Ramseas Statement   [v 7] 2160/4 D 6 92
2024-02-26 2024-02-26 Färjestad-5 Fury Scoop Fury Scoop   [s 9] 2160/9 C 0 17.4 289
2024-02-24 2024-02-24 Åby-7 Ramseas Statement Ramseas Statement   [v 7] 2140/3 D 5 17.8 57
2024-02-23 2024-02-23 Axevalla-5 Ågren Ågren   [v 6] 2140/9 D 3 19.6 120
2024-02-20 2024-02-20 Eskilstuna-3 Fury Scoop Fury Scoop   [s 9] 2140/12 C 2 16.8 84
2024-02-09 2024-02-09 Eskilstuna-4 Ramseas Statement Ramseas Statement   [v 7] 2160/5 D 3 17.6 229
2024-02-07 2024-02-07 Solvalla-6 Granit de la Roque Granit de la Roque   [v 8] 2140/4 B 0 15.3 78
2024-01-29 2024-01-29 Färjestad-7 Fury Scoop Fury Scoop   [s 9] 2160/8 C 5 18.9 89
2024-01-28 2024-01-28 Örebro-6 Dynamic Dancer Dynamic Dancer   [v 9] 2140/4 B 5 19.5g 144
2024-01-24 2024-01-24 Solvalla-6 Granit de la Roque Granit de la Roque   [v 8] 2140/4 B 2 16.1 50
2024-01-16 2024-01-16 Axevalla-2 Ågren Ågren   [v 6] 2140/2 C 2 20.0 50
2024-01-15 2024-01-15 Mantorp-5 Fury Scoop Fury Scoop   [s 9] 1640/1 C 6 15.1 93
2024-01-03 2024-01-03 Åby-4 Dolce A.F. Dolce A.F.   [s 6] 2140/5 B 3 17.9 36ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se