V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-7 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 1680/9 C

Nyheter för travkusk


 Efter flera fina lopp i höstas valde Fredrik Wallin att ställa in siktet mot Frankrike med Activated. Första loppet blev Prix du Bourbonnai..


 Efter flera fina lopp i höstas valde Fredrik Wallin att ställa in siktet mot Frankrike med Activated. Första loppet blev Prix du Bourbonnais där Activated slutade en bit efter vinnande Face Time Bourbon. Även i Prix Ténor de Baune blev Activated rejält akterseglad och slutade sist av ekipagen som tog sig igenom loppet utan galopp.
- Det är tufft att tävla i Frankrike. Hon har känts fin på alla sätt och jag tror att det sitter mer mentalt på henne.
Efter det senaste loppet valde Rommetränaren att ta hem Activated som kom i måndags.
- Nu får hon ta det lite lugnt och kollas upp. Jag har inte bestämt något alls och det viktigaste är att hon mår bra, säger Wallin.

Joakim Brundin, Kanal 75


 Stora kalas är förstås inte att tänka på i dessa pandemitider, men då kan man givetvis ordna sina egna presenter.Det gjor..


 Stora kalas är förstås inte att tänka på i dessa pandemitider, men då kan man givetvis ordna sina egna presenter.
Det gjorde Kevin Oscarsson genom att lasta två hästar till ett kylslaget Axevalla och vända hemåt med lika många segrar.
Detta efter utlovat offensiva styrningar bakom Mr Perfection och Isabell Trot som båda levde upp till stallets förväntningar.
Bakom den förre fick Oscarsson valet mellan att stanna kvar i rygg på storfavoriten Athos Race eller försöka brotta ner denne utvändigt. Som antytt innan loppet valde han den senare taktiken vilket blev rätt då favoriten galopperade i början av slutvarvet och Mr Perfection vägrade släppa någon förbi.
Det gjorde även Isabell Trot när hon för första gången i karriären fick chansen att trava i front.
Det bidrog till låg utdelning på V64 där sex rätt betalade 2 596 kronor.

Längtar till Vincennes
Och eftersom han inte har några fler styrningar bokade i veckan så innebär det att Oscarsson kommer att köra ut på kolstybben på Vincennes som obesegrad 25-åring under Prix d’Amerique-söndagen.
Där väntar nämligen första styrningen på den franska nationalarenan när han tar tömmarna på Bengt Simberg-tränade stoet Wild Love i Prix Helen Johansson.
- Det ser klart ut att hon ska komma med i loppet och det är jätteroligt. Jag har aldrig ens varit på Vincennes, eller på Grosbois, så jag ser verkligen fram att få åka ner och tävla. Speciellt med en häst som jag tycker så mycket om, hälsar tisdagens jubilar.

Robin Johansson, Kanal 75


Resan med Apapmand (V86-1) har varit både upp och ner för Anders F Jensen. Hästen har alltid visat mycket hög kapacitet, han började t..


Resan med Apapmand (V86-1) har varit både upp och ner för Anders F Jensen. Hästen har alltid visat mycket hög kapacitet, han började tävla redan som tvååring, men var inte alltid samarbetsvillig och galopperade bort sig massor av gånger. Första segern kom i fjärde starten och därefter gjorde han bort sig fyra gånger i rad innan han radade upp tre segrar.
- Jag kände tidigt att det var en mycket kapabel häst, men han har haft lite dåligt självförtroende och varit osäker på sig själv och har då försvarat sig med galopp, säger Anders F Jensen.
Som fyraåring visade Apapmand upp sig för den svenska publiken på allvar och vann ett V75-lopp på Halmstad och besegrade en så pass bra häst som Sevilla.
- Han vann den danska Sprintermästaren och jag visste att han skulle kunna mäta sig även mot tufft svenskt motstånd och det var ingen överraskning att vi vann.
Apapmand har tagit ytterligare två tunga segrar i Sverige. Han vann ett V75-lopp på Årjäng och den tyngsta titeln tog han 2017 när han tillsammans med amatören Steffen Christiansen vann prestigefyllda K.G.Bertmarks Minne.
- Det var en härlig seger och en av de största jag tagit som tränare. Även segern på Årjäng rankar jag högt. Det var massor av folk och Apapmand spurtade heroiskt och det var en ruskig känsla över upploppet och det kommer jag alltid att minnas.

Startade i Copenhagen Cup
Förra säsongen inleddes med seger och det gav en inbjudan till Danmarks största lopp, Copenhagen Cup och Apapmand slutade sexa med mersmak bakom vinnande Heart Of Steel. Efter det loppet blev nioåringen sämre och fick vara ifrån tävlingsbanan i flera månader innan han gjorde comeback i november.
- Han är lite ömtålig och jag får lägga upp träningen därefter. Nu känns han riktigt på gång igen och jag var väldigt nöjd med hans segerlopp senast. Vi hamnade sist och sedan spurtade han strålande och vann lätt med krafter kvar.
Hur har han tagit det loppet?
- Han känns jättefin och bara bättre och bättre. Tanken har varit att låta honom tävla sig i form och än så länge har det slagit väl ut.
Hur pass startsnabb är han?
- Han kan öppna hyggligt utan att vara någon raket. Han har bättrat sig, men frågan är om han någonsin kommer att lära sig att öppna snabbt, i första hand måste han få trava in sig och känna sig säker.
Hur ser ditt drömlopp ut?
- Ett lopp i ryggar och bra tempo. Apapmand har sin styrka till slut och har vunnit många lopp på sin vassa speed. Han är stark och kan även göra en del själv i loppen, men då är det lätt hänt att någon åker med och slår av honom till slut. Att det är ett litet fält den här gången gynnar oss.
Vad ger du spelarna på V86 för råd med Apapmand?
- Han är ett givet streck, men knappast någon spik, då måste man vara riktigt tuff om man väljer att lämna honom ensam på kupongen samtidigt måste man våga för att vinna.

Joakim Brundin, Kanal 75


För snart fyra år sedan avslutade Magnus Jernemyr sin framgångsrika karriär inom handbollen. Han spelade på elitnivå i 21 &ari..


För snart fyra år sedan avslutade Magnus Jernemyr sin framgångsrika karriär inom handbollen. Han spelade på elitnivå i 21 år och meritlistan för den svenske landslagsstjärnan kan göras lång. Men vinsten i Champions League 2011 med Barcelona och OS-silvret i London 2012 är höjdpunkterna för den svårpasserade försvarsjätten. Numera är det travhästar som gäller för hela slanten. Han har ägt och äger hästar ihop med kompisen och tillika handbollsprofilen Johan Sjöstrand, som fortfarande är aktiv och spelar i Danmark. Duon har haft fina framgångar och de är bland annat uppfödare till den italienske unghäststjärnan Axl Rose. De satsar en hel del på uppfödning och äger tre fölston tillsammans, bland annat Neona Princess som är dräktig med Face Time Bourbon. En annan välkänd häst som de är delägare i är V75-vinnaren Vagabond Bi. Men även hästar som Man of Steel och Polycrates Face (som gör succé i monté med sex segrar på de sju senaste starterna) är väldigt dugliga hästar som tävlar just nu.

Blev travtränare för drygt ett år sedan
För drygt ett år sedan startade Magnus Jernemyr upp en tränarrörelse tillsammans med sambon Linda Sedström i Askersund, utanför Örebro. Paret har tolv hästar i träning och i fjol blev det drygt 1,2 miljoner inkört. Det nya året har också börjat jättebra med flera segrar och en fin segerprocent.
– Det har gått bra och det ser spännande ut i stallet. Vi har ett par nyblivna treåringar och flera fyraåringar som vi hoppas mycket på i år, säger Magnus Jernemyr som har B-tränarlicens.

Face Time Bourbon blir partner i aveln
En annan häst som är aktuell och tilldrar sig intresset den här veckan är Harvard Student. Det femåriga stoet är uppfödd av Jernemyr och Sjöstrand som även äger henne. Efter att ha varit utleasad och tävlat för Hans-Owe Sundberg är hon nu tillbaka hos uppfödarna och ägarna.
– Jag och Johan Sjöstrand köpte hennes mamma Prowess Kronos när hon var dräktig med första avkomman Yuppie Gal som vi sålde. Sedan kastade hon sitt foster andra gången och vi betäckte om direkt med Muscle Hill. Det blev Harvard Student och vi sålde bara tävlingsrätten i henne eftersom vi ville behålla blodet för framtida avel.
– Hästen gick direkt till Svante Båth och han höll henne högt men hon var väldigt stor och jag förstår att det har tagit tid för henne att växa in i den stora kroppen. Hon gick sedan till Hans-Owe Sundberg där hon gjorde det jättebra och var ute i tuffa fyraåringslopp på Solvalla i fjol. Hon vann bland annat på en 1.12-tid från dödens och gjorde det mycket bra.
– Men när sedan tävlingsrätten gick ut vid årsskiftet så tänkte vi först om vi skulle betäcka henne redan nu med Face Time Bourbon. Hon är stor och flack i gången och han är en lite mindre modell och rund i gången så vi tror att det ska passa bra. Men så har vi Neona Princess kvar i Frankrike och hon ska föla där nere och vi beslutade oss för att vänta ett år med Harvard. Så vi tävlar ett år till och betäcker henne nästa vinter istället med Face Time Bourbon, säger Jernemyr.

”Var helt okörd i mål senast – fin efteråt”
Harvard Student kom till paret Jernemyr och Linda Sedström i mellandagarna och hade tränat rejält innan hon gjorde årsdebut i Grand Slam 75 på Axevalla för några veckor sedan. Det blev en smått överlägsen seger och intrycket var övertygande.
– Hon hade tränat på för oss och varit jättefin hela tiden och eftersom hon mött ganska tufft motstånd på Solvalla i fjol bestämde vi oss för att börja i ett lite enklare gäng. Linda sa att det var helt okört i mål och när hon lättade lite på tömmarna på den sista bortre långsidan så bara ökade hon. Hästen fick sträcka ut lite och Linda satt bara och åkte.
– Hon har tagit det loppet bra och varit fin i träningen efteråt. Normalt sett borde hon bara gå framåt med loppet i kroppen och när hon var så bra där bestämde vi oss för att matcha henne lite tuffare. Den här propositionen i Diamantstoets försök passade bra och därför anmälde vi ut till V75, säger Magnus.

”Körs i ledningen om hon kommer dit”
På lördag smäller det alltså för Harvard Student som startar i den sjätte avdelningen i V75. Hon körs återigen av Linda Sedström och har fått ett perfekt läge med spår tre i voltstart. Tränare Jernemyr är realistisk optimist.
– 3 Harvard Student (V75-6) är stor och behöver lite plats och då är ju spår tre jättebra. Hon har mest gått i autostart men jag har pratat med Hans-Owe och vi tror inte att voltstart ska vara några problem. Vi tror att hon trampar iväg ganska bra men sedan får vi se hur snabb ut hon är. Bakom bilen är hon ju snabb, även om Linda körde lite på safety från början senast. Banan var inte så bra och hon gick med broddar i skorna så Linda ville inte ladda alltför mycket.
– Men nu känner Linda hästen och jag tror att det kan bli en rätt så bra start. Sedan är det svårt att säga om det blir ledningen och jag har inte hunnit kolla så mycket på konkurrenterna än och hur de är från början. Men skulle hon komma till ledningen så kör Linda där och då biter hon ifrån sig bra. Hästen blir bättre och bättre och utvecklas hela tiden.
– Det är tufft i V75 och det är nästan alltid positionerna som avgör. Jag upplever att det är betydligt jämnare och tuffare lopp i V75 nu än det var för tre, fyra år sedan. Det är fler bra hästar som kan vinna i varje lopp. Men jag tror absolut att hon har chansen att vinna om hon får en bra resa. Vi åker till Eskilstuna med förhoppningar, säger Magnus Jernemyr som även meddelar att det inte blir några ändringar på Harvard Student. Det blir alltså ett kvartstängt huvudlag och vanlig vagn igen samt rycktussar.

Michael Carlsson, Kanal 75


Med en hel arbetsvecka kvar till det stora slaget laddar Björn Goop upp med jobb.44-åringen är viserligen en firad stjärna som kusk, men ha..


Med en hel arbetsvecka kvar till det stora slaget laddar Björn Goop upp med jobb.
44-åringen är viserligen en firad stjärna som kusk, men han driver även en stor tränarrörelse med hästar i både Sverige och Frankrike. På måndagseftermiddagen i Prix d'Amerique-veckan har Goop just avverkat en morgon med de egna hästarna på Grosbois.
Det blev en typisk fransk frukost förstås med croissanter i långa rader?
- Nä, jag käkar helst ”svenskt” även när jag är här nere. Eller rättare sagt käkar jag det som bjuds, säger Goop som ska vara kvar i Paris hela veckan fram till söndagen.
Vincennes tävlar under måndagskvällen, och sedan tisdag, torsdag, lördag och söndag. Björn kör lopp samtliga de dagarna och är i hög grad inblandad i det dagliga i det egna stallet.
- Just nu har vi 25 stycken hästar i Frankrike. Det har varit kallt och fuktigt och rått ett tag med minusgrader på nätterna.  Men just i dag måndag är det strålande solsken och det är runt sex-sju grader grader. Så det är perfekt.
Den svenske världskusken är på nytt huvudrollsinnehavare i det största loppet i Frankrike. På söndag har han chansen att ta sin andra raka seger i loppet med Sebastien Guaratos stjärna Face Time Bourbon.
2018 vann Goop Prix d’Amerique med Timo Nurmos Readly Express. 2019 var det nära med samma häst då det blev en tredjeplats bakom Jean-Michel Bazires duo Belina Josselyn och Looking Superb.
- Hur det känns att vara en av huvudpersonerna igen? Jag har inte läst så mycket tidningar och följt med så...men det är klart att man är väldigt fokuserad just nu, säger Goop som lägger upp Prix d'Amerique-veckan som en vanlig vecka med träning och löpkörning.

”Sett bilder på hur han tränat”
Face Time Bourbon har genrepat på ett bra sätt men inte visat toppform vid segrarna på slutet. Tränaren Sebastien Guarato har hela tiden sagt att allt är i sin ordning.
Titelförsvararen ska vara som bäst när det gäller.
- Guarato verkar nöjd med hästen. Jag har sett bilder på när han tränat och Guarato har skickat mail om att han varit väldigt nöjd. Så det känns bra.
- Det är klart att det är mycket fokus på honom…men det har varit mycket uppmärksamhet på flera av konkurrenterna också. Så det känns som att media spridit det där lite grand. Det har varit ganska lugnt faktiskt på slutet. Lugnt och harmoniskt så här med några dagar kvar, säger Goop.

”Power är bra”
Face Time Bourbon är stor favorit till segern på söndag. Men några av konkurrenterna ser ut att ha närmat sig.
Jean Michel Bazire var tvåa i Prix d'Amerique i fjol med Davidson du Pont och hästen imponerade i Prix de Belgique för två veckor sedan. Delia du Pommereux, tränad av Sylvain Roger, är en annan häst som nämns med segerchans.
Robert Bergh försvarar de svenska färgerna i loppet med Power. Bergh hyr in sig i Anders Lindqvist träningsborg på Grosbois inte långt från Goops.
- Power är bra! säger Björn Goop. Han ser fin ut när han tränar här och han har sett bra ut i de lopp han gjort. Berghs häst har ju visat att han gillar att slå ur underläge och har gjort så flera gånger. Det är kul med Power. Det hade varit väldigt tråkigt om vi inte haft något svenskt inslag det här året, det hade känts väldigt konstigt, säger Björn Goop, svensken som tävlar för Frankrike på söndag i loppet med nästan 4,5 miljoner kronor till vinnaren.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-5 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 8] 1640/3 4 27.8 231
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-5 Quantum Bond Quantum Bond   [v 7] 1640/2 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-4 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 8] 2140/4 3 30.2 287
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-4 Elding Tora Elding Tora   [s 8] 2180/11 0 442
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-1 Karin Slogum Karin Slogum   [s 7] 2160/5 0 33.8 294
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-5 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 4] 2140/8 0 21.4g 190
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-10 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 6] 2160/6 str
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-9 Ahlina Ahlina   [s 6] 2160/7 6 35.1g 421
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-6 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 8] 2140/2 1 30.7 63
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-2 Ty Vinn Ty Vinn   [v 8] 2180/6 0 g 501
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-3 Run for Liberty Run for Liberty   [s 4] 1640/10 0 15.9 377
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-2 Ture S.E. Ture S.E.   [v 3] 2140/4 6 19.3 176
2015-11-13 2015-11-13 Romme-3 Närby Kalabalik Närby Kalabalik   [v 8] 2180/12 6 29.1 127
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-9 East Varenna East Varenna   [s 6] 2660/10 0 361
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-1 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 6] 1640/9 0 g 221
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-5 Cojack T.T. Cojack T.T.   [v 7] 2140/1 7 18.0 75
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 7] 2140/5 1 18.3 23
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-1 Ture S.E. Ture S.E.   [v 3] 2140/6 3 19.7 216
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-7 Ty Vinn Ty Vinn   [v 8] 2140/1 0 29.3 1297
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-4 Jo Hejdu Maggen Jo Hejdu Maggen   [v 7] 2180/9 5 30.4g 273
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-9 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 6] 2660/5 0 18.0 1420
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-4 Cojack T.T. Cojack T.T.   [v 7] 1660/12 8 14.9 1488
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-6 Quantum Bond Quantum Bond   [v 7] 2140/1 8 19.3 30
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-9 Gingstas Gun Bert Gingstas Gun Bert   [v 6] 1660/12 str
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-5 Flurut Flurut   [s 8] 1660/5 0 31.6 210
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-3 Poc Ta Poc Poc Ta Poc   [v 11] 2140/13 str
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-3 Kling Jens Kling Jens   [v 12] 2160/6 0 31.8 234
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-3 Elding Tora Elding Tora   [s 8] 1140/7 5 612
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-5 Nordanviktor Nordanviktor   [v 6] 2140/2 D 0 g 999
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-4 Ängens Indra Ängens Indra   [s 6] 2160/10 D 6 16.9 811
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-4 Nordanviktor Nordanviktor   [v 6] 2160/2 D 0 g 508
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-5 Nordanviktor Nordanviktor   [v 6] 2160/10 D 8 31.8 408
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-6 Nordanviktor Nordanviktor   [v 6] 1660/7 D 0 30.2 726
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1660/9 D str
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-3 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2160/4 D 2 18.8 79
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-4 Behind Blue Eyes Behind Blue Eyes   [v 10] 2140/6 D 8 17.4 725
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-3 Nordanviktor Nordanviktor   [v 6] 2140/2 D 8 30.9g 459
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-1 Ängens Indra Ängens Indra   [s 6] 2140/7 C 2 17.9 149
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-6 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 2160/10 B 7 18.8 93
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-5 Ängens Indra Ängens Indra   [s 6] 2660/4 C 8 17.0 1000
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-9 Taurus Taurus   [v 8] 2180/14 B 5 17.2 317
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-2 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 1640/3 D 4 16.4 377
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-9 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1640/12 D 5 16.6 113
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-7 Taurus Taurus   [v 8] 1646/5 C 4 17.0 191
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-6 Åhs Mara Åhs Mara   [s 7] 1646/4 B 2 32.4 88
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-5 Ängens Indra Ängens Indra   [s 6] 2670/11 C 0 18.6 223
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-4 Cesar Fakse Cesar Fakse   [v 8] 2148/1 B 2 32.6 42
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-1 Crooked Crooked   [v 7] 1646/3 C 0 g 193
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-9 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2660/8 C 0 g 292
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1640/10 D 4 15.1 73
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-7 Taurus Taurus   [v 8] 2660/11 B 8 18.0 446
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-3 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1640/4 D 2 17.8g 16
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-1 Blits Buitenzorg Blits Buitenzorg   [s 8] 2140/2 B 0 g 16
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-5 Tandsmärta Tandsmärta   [s 9] 1660/6 C 0 g 85
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-6 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2140/7 A 3 18.0 27
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-9 Taurus Taurus   [v 8] 2140/9 C 0 16.9 316
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-11 Taurus Taurus   [v 8] 2160/15 B 5 16.8 548
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-10 Ahlina Ahlina   [s 7] 2140/4 D str
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-7 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 9] 2140/2 D 0 29.6 758
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-6 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 1660/13 A 0 20.7g 353
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1646/8 D 2 15.5 104
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-7 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2640/9 C 0 22.0g 785
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-1 Toronto Love Toronto Love   [v 9] 2660/3 B 0 17.7 210
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-9 Taurus Taurus   [v 8] 1646/11 B 3 15.8 157
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-4 Lovely Bob Lovely Bob   [s 9] 1666/10 C 0 19.7g 181
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-2 Källna Bitten Källna Bitten   [s 6] 2168/10 C 8 19.7 188
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-2 Quantum Catch Quantum Catch   [v 6] 1640/2 D 0 g 77
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-5 Euforia Euforia   [s 5] 2160/6 C 0 g 63
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-9 Fantom Sund Fantom Sund   [v 7] 2140/12 C str
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-1 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1640/2 D 1 15.9 37
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-3 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2160/13 A 0 20.5g 43
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-5 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 1609/6 C 5 13.3 312
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-3 Tellmeabout Larry Tellmeabout Larry   [v 6] 2140/4 C 0 17.6g 435
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-4 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2160/14 C 0 19.2 219
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-9 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 1640/4 D 0 17.4 1044
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-3 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2140/2 B 5 14.9 204
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-10 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 7] 2060/8 C 0 19.0 659
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-9 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1660/4 D 4 17.7 57
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-1 Super Gullet* Super Gullet*   [v 7] 2140/4 B 0 33.4 56
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-4 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2180/8 C 3 17.4 68
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-6 Grabben Grabben   [v 11] 2148/5 D 6 35.9 462
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-11 Cojack T.T. Cojack T.T.   [v 8] 2160/8 D str
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-7 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2140/2 C 3 15.6 155
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-5 Cojack T.T. Cojack T.T.   [v 8] 2140/8 C 5 17.6 898
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-3 P.J.Winner P.J.Winner   [v 7] 2180/10 A str
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-1 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 2160/8 C 6 20.1 259
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-3 Taurus Taurus   [v 8] 1640/9 D 3 14.1 462
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-7 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2180/9 C 6 18.5 210
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-9 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2140/7 B 2 16.0 587
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-4 Gina la Mauny Gina la Mauny   [s 9] 2140/13 A 0 16.4 695
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-6 Toronto Love Toronto Love   [v 9] 2690/8 A 1 19.6 20
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-2 Spang Celin Spang Celin   [s 7] 2168/6 C 0 g 116
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-2 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2140/1 A 6 17.6 125
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-7 Diamond Heart Diamond Heart   [v 9] 2660/14 D 8 16.2 736
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-4 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 7] 2140/9 A 3 16.3 42
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-9 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2160/6 D str
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-6 Pascal Laser Pascal Laser   [v 9] 2140/4 D 5 17.1 394
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-1 Lottmar Lottmar   [v 9] 1680/7 B 6 27.4g 29
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-8 Romeo Frontline Romeo Frontline   [v 6] 1640/3 D 0 24.0g 509
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-4 Euforia Euforia   [s 5] 2160/4 B 6 28.7 97
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-7 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 9] 2180/14 B 7 28.2 558
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-1 Blits Buitenzorg Blits Buitenzorg   [s 8] 2140/6 D 2 16.0 151
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-3 Active Life Active Life   [s 6] 2140/8 C 0 18.2 856
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-10 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2140/2 D 0 18.7 259
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-6 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 9] 2140/6 C 0 29.7 447
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-8 Odins Ess Odins Ess   [v 6] 1660/3 D 4 28.4 127
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-7 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2160/7 C 6 20.0 73
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-9 Ty Vinn Ty Vinn   [v 9] 2160/9 D 0 38.6 480
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-9 Ty Vinn Ty Vinn   [v 9] 2160/9 D 0
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-3 Vigo Vigo   [v 6] 2160/13 B 0 18.9 327
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-2 Out Out   [v 9] 1660/10 D 6 17.4 206
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-5 Euforia Euforia   [s 6] 2160/8 C 3 29.7 187
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-7 K.A.Pital K.A.Pital   [v 6] 2160/5 B 3 32.5 184
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-6 Boy Hornline Boy Hornline   [v 7] 1680/15 B 5 16.8 339
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-3 Malin Blågul Malin Blågul   [s 9] 2140/5 D 0 20.3 723
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-8 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2160/15 B 1 17.7 175
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-7 French Me French Me   [v 6] 2160/10 D 0 17.0 1873
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-7 Larry Boy Larry Boy   [v 6] 1640/3 D str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-4 Euforia Euforia   [s 6] 1660/3 C str
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-5 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 2140/3 C 0 33.9g 303
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-1 Benita Benita   [s 6] 2140/3 D 0 g 694
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-9 Styfs Olle Styfs Olle   [v 8] 2160/12 A 0 g 621
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-7 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 8] 1640/2 C 5 16.8 250
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-2 Prins Elden Prins Elden   [v 12] 2180/7 C 2 29.5 78
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 7] 2160/5 D 0 19.5 285
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-8 Styfs Olle Styfs Olle   [v 8] 1660/14 D 6 30.2g 989
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-4 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1640/5 B 2 30.2 121
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-5 Global Office Global Office   [v 8] 2140/11 D 0 15.8 407
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-4 Spik Vilja Spik Vilja   [s 10] 1640/2 B 5 27.6 63
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-8 Okeanos Okeanos   [v 11] 2160/5 D str
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-7 Vårin Vårin   [s 5] 1640/8 D 0 42.3g 356
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-7 Euforia Euforia   [s 6] 2140/6 D 5 27.1 344
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-7 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1640/3 C 4 30.1g 130
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2140/1 C 1 17.0 69
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-1 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 10] 2140/2 D 0 18.9 1843
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-8 Vårin Vårin   [s 5] 2140/3 D 0 g 431
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-7 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 5] 2140/3 C 6 18.9 223
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-4 Dante Band Dante Band   [v 8] 2160/5 C 0 17.4 290
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-5 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1660/7 C 5 30.5 322
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-4 Euforia Euforia   [s 6] 2140/1 C 1 27.9 53
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-6 Styfs Olle Styfs Olle   [v 8] 2140/1 D 0 37.9 373
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-1 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 6] 1640/4 A 6 17.6g 95
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-9 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1640/11 C str
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-9 Ture S.E. Ture S.E.   [v 5] 2140/5 D 3 15.9 70
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-6 Master Ho Master Ho   [v 9] 1660/7 C 7 18.5 637
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-1 Prins Elden Prins Elden   [v 12] 1680/10 B str
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-9 Taurus Taurus   [v 9] 2140/6 C 0 19.1 697
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-8 Sky Gold Sky Gold   [s 6] 2640/1 D 0 24.2 1913
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-6 Åse Åse   [s 7] 2180/9 C 5 28.8g 87
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-5 Taurus Taurus   [v 9] 1660/9 B 0 17.5 239
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-2 Dante Band Dante Band   [v 8] 1680/6 B 2 15.8 41
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-1 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2660/11 B 7 17.6 142
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-7 Global Office Global Office   [v 8] 2140/12 D 5 14.1 1372
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-9 Prins Elden Prins Elden   [v 12] 2180/12 B 7 29.4g 126
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-8 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2060/11 D 8 19.3g 710
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-7 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2480/2 C 2 17.5 49
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-6 Ture S.E. Ture S.E.   [v 5] 1660/10 D 5 16.9 497
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-5 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 10] 2040/2 D 0 35.3g 783
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-4 Dante Band Dante Band   [v 8] 1680/12 A 3 15.8 176
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-3 Baron Hornline Baron Hornline   [v 7] 1640/9 D 4 13.3 400
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-7 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2100/4 C 3 18.4 72
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-6 Quantum Bond Quantum Bond   [v 9] 2160/9 D str
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-4 Åse Åse   [s 7] 2140/3 D 0 29.9g 675
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-9 Taurus Taurus   [v 9] 1640/6 D 0 16.2g 1202
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-6 Euforia Euforia   [s 6] 2140/2 D 7 29.9 99
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-1 Quantum Bond Quantum Bond   [v 9] 1640/4 D 0 17.0 121
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-11 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2160/13 D 0 17.4g 484
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-6 Ture S.E. Ture S.E.   [v 5] 1640/7 C 0 g 129
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-3 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1660/5 B 0 33.1g 593
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-2 Åse Åse   [s 7] 2160/6 C 6 29.6 323
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-5 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1660/12 B 5 30.2 1277
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-7 Cesar Fakse Cesar Fakse   [v 9] 1640/2 D 0 g 82
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-5 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2140/1 B 1 16.9 51
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-3 Global Millionaire Global Millionaire   [v 10] 2160/10 C 8 16.9 130
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-1 Quantum Bond Quantum Bond   [v 9] 1640/4 D 2 16.5 151
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-3 Dante Band Dante Band   [v 8] 2140/3 D 0 17.1 336
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-2 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 2160/6 C 3 16.0 25
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-6 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 2140/6 B 5 32.6 234
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-5 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 2180/9 C 3 17.1 51
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-3 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2640/8 C 2 17.2 320
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-1 Laurentius Cavallo Laurentius Cavallo   [v 7] 2140/3 D 0 g 274
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-4 Laurentius Cavallo Laurentius Cavallo   [v 7] 2160/3 C 3 17.2 203
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-4 Dante Band Dante Band   [v 8] 2140/8 C 0 17.8 95
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-2 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 2180/7 B 8 18.5 86
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-1 Inez Fri Inez Fri   [s 8] 1660/12 C 0 18.8 501
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-1 Cesar Fakse Cesar Fakse   [v 9] 2140/6 C 0 g 123
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-4 Gucci Zon Gucci Zon   [s 7] 1680/13 D 6 16.4 221
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-6 Mysloven Mysloven   [v 8] 2160/4 D 0 37.0 339
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-5 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2160/11 C 5 19.8 53
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-4 Quantum Satis Quantum Satis   [v 8] 2160/10 B 8 16.9 445
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-8 Åsarappen Åsarappen   [v 9] 2160/8 D 0 g 644
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-2 Queen of Hills Queen of Hills   [s 9] 2660/9 D 0 g 914
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-2 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2140/4 D 5 16.4 781
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-7 Källsjögutten Källsjögutten   [v 5] 2160/14 D str
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-2 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2140/1 D 0 g 624
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-3 Duffman Duffman   [v 9] 2140/3 D 0 17.4g 1442
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-5 Åsarappen Åsarappen   [v 9] 1660/7 D 0 30.4g 42
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-8 Anna i Kärret Anna i Kärret   [s 11] 2180/8 C 0 34.9g 336
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-5 Cravecaviar Cravecaviar   [v 4] 2140/9 A 3 18.8 110
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-9 Lundås Emil Lundås Emil   [v 7] 1640/11 C 7 29.6 145
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-7 In Photo In Photo   [s 8] 2160/9 C 0 17.8 1375
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-3 Sikken Ålj Sikken Ålj   [v 8] 2180/11 D 0 30.7 655
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-10 Commission Commission   [v 9] 2160/5 D 3 16.4 455
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-3 Duffman Duffman   [v 9] 1640/5 D str
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Lundås Emil Lundås Emil   [v 7] 1660/9 C 4 28.6 450
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-1 Duffman Duffman   [v 9] 2160/12 D 0 15.3 1488
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-2 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2640/6 D str
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-9 In Photo In Photo   [s 8] 1660/3 A 1 16.0 27
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-10 Paradis d'Inverne Paradis d'Inverne   [v 6] 2140/7 A str
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-7 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2160/7 D 0 28.5g 571
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-2 Åsarappen Åsarappen   [v 9] 1680/6 C 1 27.9 48
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-5 Manhattan Club Manhattan Club   [v 8] 1680/12 B 6 17.7 149
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-6 Lord Photo Lord Photo   [v 12] 2180/10 C 7 19.3g 74
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1640/9 C str
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-2 Lord Photo Lord Photo   [v 12] 2180/8 C 5 16.5g 369
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-4 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1640/5 C 3 17.4 162
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-7 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2140/7 D 2 26.9 341
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-1 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 7] 1660/3 B 1 28.2 106
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-2 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 7] 2140/2 C 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-1 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 1660/5 D 5 26.0 76
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-8 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2660/14 C 0 21.2g 263
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 2160/4 B 0 17.5 351
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-2 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 6] 2140/1 D 5 17.3g 63
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-1 Vårin Vårin   [s 6] 2140/4 D 0 g 409
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-4 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 1640/6 D 6 18.1 151
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-9 Duffman Duffman   [v 9] 2160/8 B 0 g 203
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-1 Tarpon Tarpon   [v 6] 2140/10 B 0 18.6g 246
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-5 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2140/4 C 7 17.2 218
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-6 Jo Hejdu Maggen Jo Hejdu Maggen   [v 10] 1640/1 D 6 32.9g 359
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-2 Calling My Name Calling My Name   [v 8] 2140/8 D 0 19.5 1022
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-7 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2660/5 B 6 17.9 91
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-4 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2140/2 D 1 27.9 62
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-8 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 2160/5 D 2 19.7 27
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-9 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2680/14 D 0 31.8g 1437
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-4 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 7] 2140/6 B str
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-2 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2160/4 D 3 29.1 73
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-8 Lindeberg Lindeberg   [v 7] 1640/11 D 8 17.7 68
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-3 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 2140/12 D 0 17.6 477
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-5 Global Office Global Office   [v 9] 2140/6 D 4 15.3 466
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-3 Duffman Duffman   [v 9] 2140/3 C 0 g 359
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-4 Euforia Euforia   [s 7] 2180/5 D 0 g 299
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-5 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2160/6 D 3 28.3 667
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-5 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 1680/3 C 2 16.0 83
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-6 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 8] 1660/5 C 0 20.1g 548
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-6 Global Office Global Office   [v 9] 2140/12 C 5 15.2 579
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-1 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2140/2 D 4 30.8 658
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-6 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 1640/4 D 7 16.4 472
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 1660/9 D 3 16.3 931
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 2180/9 D 0 19.2 1000
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-6 Euforia Euforia   [s 7] 2160/4 C 5 29.5 272
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-1 Heavy Infantry Heavy Infantry   [v 10] 2140/7 D 5 16.1 405
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-2 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2660/10 A 5 17.0 250
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-3 Aigir Aigir   [v 9] 2140/2 D 0 g 1559
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-6 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 2180/9 D 4 18.1 434
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-7 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2140/6 D 0 16.1 1723
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-8 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 9] 1660/4 C 6 15.8 348
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 3160/7 B 0 22.7 541
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-2 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 7] 2140/5 A 3 17.9 77
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-4 Boy Hornline Boy Hornline   [v 8] 1640/1 C 0 16.5 496
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-3 Anders Goodland Anders Goodland   [v 7] 1640/2 D 0 17.9 146
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-5 Dante Band Dante Band   [v 9] 2140/3 D 6 15.7 358
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-3 Dante Band Dante Band   [v 9] 2180/11 D 0 17.4 551
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-5 Spero Ducere Spero Ducere   [h 6] 2140/11 D 0 g 978
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-6 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 8] 2180/7 D 0 273
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-8 Karin Slogum Karin Slogum   [s 10] 2160/8 D 0 547
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-1 Quantum Satis Quantum Satis   [v 8] 1640/4 D 0 16.6 150
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-4 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 7] 2640/5 B 5 16.6 219
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-4 Global Office Global Office   [v 9] 2140/13 C 4 15.7 857
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-1 Euforia Euforia   [s 7] 2180/6 A str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-4 Anders Goodland Anders Goodland   [v 7] 2160/11 D 7 18.4 236
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-5 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2160/14 C 0 17.3 406
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-2 Spero Ducere Spero Ducere   [h 6] 2140/7 B 8 18.7 178
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-5 Boy Hornline Boy Hornline   [v 8] 2140/4 D 0 22.6 567
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-9 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2140/9 B 0 16.8 232
2019-12-28 2019-12-28 Romme-1 Green Bax Green Bax   [v 8] 2160/6 D 0 17.4 554
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-1 Green Bax Green Bax   [v 8] 2140/6 D str
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-2 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 5] 2160/7 B 2 19.3 142
2019-12-12 2019-12-12 Romme-8 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 1640/7 C 8 32.0g 193
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-5 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2140/8 D 5 18.1 658
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-3 Yayas Chili Yayas Chili   [s 6] 2640/3 D 0 17.2 651
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-5 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 5] 2160/14 A 3 17.0 556
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-1 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 1640/1 D 1 31.3 429
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-5 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2640/6 C 6 18.2g 537
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-8 Green Bax Green Bax   [v 8] 2160/8 D 2 16.9 118
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-9 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2680/15 A str
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-3 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 1660/12 D 0 g 750
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-4 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2140/1 C 4 16.6 524
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-6 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2140/14 B 0 17.3 429
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-2 Superinga Superinga   [s 8] 2140/6 D 0 g 375
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-2 Harnsta Spiken Harnsta Spiken   [v 8] 2160/6 C 7 35.4g 757
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-4 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2660/2 C 8 33.3 170
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-5 Pumpkin Pumpkin   [s 8] 2160/7 D 0 18.0 653
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 6] 2160/5 C 0 g 159
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-1 Datastrom Am Datastrom Am   [v 6] 2160/6 D 7 17.0 307
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-2 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2660/9 A 0 31.2g 78
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-6 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2160/6 B 0 g 114
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-3 Vinnie Frontline Vinnie Frontline   [s 5] 2140/3 D 3 15.9 360
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-5 Quick One Quick One   [v 10] 2160/9 C 0 19.0 753
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-7 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 2140/1 C 8 32.7 265
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-2 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2140/3 D 0 g 258
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-6 Vårin Vårin   [s 7] 1640/5 D 0 g 182
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-8 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 2140/3 B 5 32.6 83
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-1 Yayas Chili Yayas Chili   [s 6] 1640/5 B 1 15.5 113
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-7 Hovden Hovden   [v 4] 2140/2 D 0 g 266
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-12 Pumpkin Pumpkin   [s 8] 2160/13 C 0 g 1850
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-12 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 1640/1 C 0 g 145
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-8 Euforia Euforia   [s 8] 2160/2 C 3 28.8 199
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-2 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2660/5 D 0 270
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-10 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2160/8 B 2 15.0 302
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-2 Fantom Fantom   [v 7] 1660/4 C 0 g 47
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-6 Anna i Kärret Anna i Kärret   [s 12] 2140/6 C 8 33.3g 506
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 6] 2040/1 B 0 g 81
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-6 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2060/8 C 2 31.3g 191
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-10 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 2080/4 B 6 17.8 314
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-9 Commission Commission   [v 10] 2180/9 D 6 18.3 198
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-4 Pumpkin Pumpkin   [s 8] 1660/2 D 0 g 228
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-5 Zakarov Zakarov   [v 8] 2480/4 C 0 19.2 512
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-10 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 2040/4 C 0 19.0 382
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-4 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 6] 1640/6 C 4 15.1 316
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-8 Pumpkin Pumpkin   [s 8] 1640/9 D 0 17.5g 680
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-5 Fool's Desire Fool's Desire   [s 4] 2140/7 D str
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-6 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 1660/6 D 0 16.0 864
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-1 Power Broline Power Broline   [v 7] 2140/7 C 1 18.3 32
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-7 Sort Gull Sort Gull   [v 8] 2640/10 C 0 28.4 931
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-12 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 6] 2660/3 D 0 17.6 886
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-4 Commission Commission   [v 10] 2140/3 D 0 20.3 370
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-5 Paradis d'Inverne Paradis d'Inverne   [v 7] 1640/7 D str
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-1 Place Your Bet* Place Your Bet*   [v 8] 1660/9 B 0 17.6g 676
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-8 Åhs Mara Åhs Mara   [s 10] 2140/1 D 4 29.3 546
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Leonas Santo Leonas Santo   [v 8] 1640/5 C 0 g 260
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-3 Suited Broline Suited Broline   [s 5] 2140/9 C 0 g 533
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-7 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 8] 2140/11 C 0 27.0 255
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-8 Pumpkin Pumpkin   [s 8] 2140/9 D 0 19.1g 650
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-5 Sort Gull Sort Gull   [v 8] 2140/1 C 2 26.3 245
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-6 Commission Commission   [v 10] 2140/6 D 3 17.0 241
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-7 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 6] 2140/9 A 2 17.0 125
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-4 Superinga Superinga   [s 8] 1640/3 D 4 16.1 529
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-8 Marino Rasken Marino Rasken   [v 8] 2160/8 D 0 g 464
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-2 Åhs Mara Åhs Mara   [s 10] 2160/9 C 7 32.4 638
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-4 Carl Jo Carl Jo   [v 9] 2140/2 D 5 30.3 712
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-7 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 6] 2640/3 B 2 20.5 352
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 1660/5 A 4 16.9 299
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-2 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 7] 1660/12 A 5 14.6 145
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-8 Jeppe Yamoz Jeppe Yamoz   [v 8] 2160/13 A 0 19.0 525
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-6 Lindeberg Lindeberg   [v 8] 2160/9 B 0 20.7g 155
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-9 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2140/2 C 8 16.6 320
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-1 Odin Töll Odin Töll   [v 9] 2140/6 C 5 15.9 929
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-1 Superinga Superinga   [s 8] 1640/9 D 0 17.7g 862
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-5 Spik N.O. Spik N.O.   [v 8] 2160/4 D 0 29.6 670
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-3 Gucci Zon Gucci Zon   [s 8] 1680/13 D 5 17.6 187
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-4 Ängens Indra Ängens Indra   [s 9] 2640/2 C 0 18.3 407
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-7 Justglideon Justglideon   [s 7] 2140/2 D 0 21.8 64
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-8 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 8] 1680/14 A 0 g 56
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-3 Bahama Mama Ås Bahama Mama Ås   [s 6] 2140/4 D 6 16.6 610
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-3 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 10] 2140/6 D 0 g 1050
2019-02-22 2019-02-22 Romme-4 Lisa Mollyn Lisa Mollyn   [s 8] 1660/10 A 6 28.0 133
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-7 Ängens Indra Ängens Indra   [s 9] 2140/8 C 0 16.5 120
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-3 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2660/2 D 1 17.9 513
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-6 Ängens Indra Ängens Indra   [s 9] 2160/6 C 0 16.7 676
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-1 Ängens Indra Ängens Indra   [s 9] 2660/13 D 4 17.0 544
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 2140/2 C 0 g 296
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-5 Trytobeatme Trytobeatme   [s 6] 2140/3 D 0 21.8 225
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-3 Lex Peidei Lex Peidei   [v 9] 2200/12 C 3 28.9 623
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-9 Happy Confess Happy Confess   [s 5] 2140/3 C 5 14.9 251
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-3 Eldtoring Eldtoring   [v 8] 2640/2 D 0 g 990
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-3 Aramis Hornline Aramis Hornline   [v 11] 1640/1 D 0 15.6 573
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-5 Lex Peidei Lex Peidei   [v 9] 1680/14 A 7 25.3 840
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-8 T.Wall's Inferno T.Wall's Inferno   [v 5] 2140/4 D 5 18.8 587
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-2 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 13] 1660/9 D 0 33.5g 2104
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-4 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 10] 2180/5 A 0 30.5 167
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-7 Happy Confess Happy Confess   [s 5] 2140/4 D 0 15.8 486
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-8 Praetor Praetor   [v 6] 2640/1 C 4 16.3 682
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-7 Artful Dodger Artful Dodger   [v 5] 2640/5 D 0 20.7 815
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-10 Slotts Linda Slotts Linda   [s 4] 2160/4 C 0 41.4g 188
2020-11-20 2020-11-20 Romme-3 T.Wall's Inferno T.Wall's Inferno   [v 5] 2140/4 D 0 g 753
2020-11-20 2020-11-20 Romme-10 Lex Peidei Lex Peidei   [v 9] 2180/8 B 4 27.2 231
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-1 Yayas Chili Yayas Chili   [s 7] 1640/8 D str
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-7 T.Wall's Inferno T.Wall's Inferno   [v 5] 2140/4 D 4 16.3 325
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-5 Praetor Praetor   [v 6] 2140/6 B 4 15.3 184
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-10 Happy Confess Happy Confess   [s 5] 2140/10 D 4 15.9 691
2020-10-31 2020-10-31 Romme-3 Lex Peidei Lex Peidei   [v 9] 2160/10 C 6 27.6 820
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-10 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 9] 2140/11 D 0 17.9 244
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-5 Tracks Tracks   [v 9] 2160/12 D 0 18.3g 1825
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-6 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2140/6 A 5 30.6 138
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-1 Yayas Chili Yayas Chili   [s 7] 1640/12 D 0 17.7 899
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-3 Tracks Tracks   [v 9] 2160/13 D 4 16.6 1163
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-6 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2660/8 C 4 28.9 829
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-6 Slotts Linda Slotts Linda   [s 4] 1640/8 C 5 35.4 212
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-8 Praetor Praetor   [v 6] 2160/5 A 7 17.2g 221
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-9 Björlifix Björlifix   [v 6] 2680/15 C 0 27.0 1523
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-2 Lundås Emil Lundås Emil   [v 9] 2140/5 C 4 30.3 674
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-3 Barkåks Nero Barkåks Nero   [v 8] 2640/7 B 0 18.6g 131
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-7 Vårin Vårin   [s 8] 1640/2 D 0 g 115
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 7] 1640/3 B 2 17.1 36
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-6 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 10] 2140/5 C 0 500
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-8 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 1640/11 C 0 26.6 733
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-8 Flare Flare   [s 6] 2160/6 B 0 21.9 484
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-9 Yayas Chili Yayas Chili   [s 7] 1660/11 B 1 17.1 111
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-6 Alviano Alviano   [v 9] 2140/5 D 0 17.8g 516
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-7 Happy Confess Happy Confess   [s 5] 1660/8 A 0 14.4 100
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-8 Björlifix Björlifix   [v 6] 2140/5 D 6 24.9 2130
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-2 Lex Peidei Lex Peidei   [v 9] 2160/9 D 0 27.0 1003
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-7 Vårin Vårin   [s 8] 1660/4 D 7 35.6g 389
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-6 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2160/13 B 3 26.8 482
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-7 Happy Confess Happy Confess   [s 5] 2160/14 B 1 15.3 332
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-9 Sort Gull Sort Gull   [v 9] 1660/5 B 3 28.6 139
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-7 Tracks Tracks   [v 9] 2140/6 D 0 21.3 1168
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-7 Julius T.J. Julius T.J.   [v 11] 2160/7 D 5 17.1 488
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-8 K.A.Pital K.A.Pital   [v 9] 1660/13 C 5 29.1 619
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-3 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2140/2 B 2 29.0 121
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-2 Julius T.J. Julius T.J.   [v 11] 2140/2 D 0 g 675
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-6 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 7] 2140/7 D 7 17.6 483
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-6 Moe Tinder Moe Tinder   [v 15] 1660/7 D 0 32.7 1108
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-5 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 6] 2160/13 A 0 18.0 257
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-6 Lundås Emil Lundås Emil   [v 9] 2140/11 B 0 30.1 131
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-4 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2680/15 B 6 28.1 1377
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-2 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 7] 1640/12 C 0 17.7 392
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-10 Prince Hills Prince Hills   [v 10] 2160/10 D 6 16.5 801
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-5 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2140/3 B 4 30.7 402
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-4 Tracks Tracks   [v 9] 1660/8 D 3 15.8 739
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-5 Narren Narren   [v 7] 2160/4 D 0 g 498
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-1 Hovden Hovden   [v 5] 2160/11 C 7 34.8 1840
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-5 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2160/6 C 0 26.9 1361
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-5 Lundås Emil Lundås Emil   [v 9] 2120/11 B 0 g 184
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-6 Hovden Hovden   [v 5] 1640/1 D 0 g 691
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-1 Hovden Hovden   [v 5] 1660/15 A 8 36.1 207
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-4 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 6] 1640/7 D 5 14.1g 641
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-3 Åhs Mara Åhs Mara   [s 11] 2140/5 C 6 30.1 150
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-7 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 6] 2140/4 D 5 15.2 725
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-4 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 6] 2140/3 D 6 16.2 634
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-4 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 13] 1660/14 B 0 g 482
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-2 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 2140/7 B 0 20.5 1033
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-3 Tracks Tracks   [v 9] 2140/6 D 0 g 721
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-8 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2140/12 B 4 30.9 282
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-1 Åhs Mara Åhs Mara   [s 11] 2140/4 C 6 29.9 726
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-7 Hovden Hovden   [v 5] 2160/15 A 0 g 324
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-1 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2160/8 B 0 g 64
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-6 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2140/3 D 6 19.3g 290
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-7 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 13] 1660/12 A 3 31.1 398
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-5 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 1660/12 A 0 g 76
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 9] 2160/10 D 0 g 642
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-4 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2660/11 C 5 28.9 674
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-2 Tracks Tracks   [v 9] 2140/6 D 0 15.9 1476
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-3 K.A.Pital K.A.Pital   [v 9] 2140/2 C 5 34.3 390
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-10 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 11] 1640/7 C 1 15.4 473
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-6 Hovden Hovden   [v 5] 2160/11 B 5 35.1g 355
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-3 Tracks Tracks   [v 9] 2160/13 D 8 18.9g 732
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-5 Lundås Emil Lundås Emil   [v 9] 1660/13 D 8 27.3 1363
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-7 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 13] 1660/10 D 0 29.8 940
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-9 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2640/6 D 0 29.6 605
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-5 Hovden Hovden   [v 5] 2140/1 C 3 35.6g 324
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-9 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2140/3 C 2 29.2 135
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-2 Tracks Tracks   [v 9] 2140/4 B 0 g 237
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-4 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2160/7 C 4 30.8g 339
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-2 Prince Hills Prince Hills   [v 10] 1640/3 D 1 14.1 414
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-1 Hovden Hovden   [v 5] 2140/8 D 0 g 658
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-1 Hovden Hovden   [v 5] 2160/4 D 0 36.9g 254
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-3 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 9] 2160/10 B 5 29.0 622
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-4 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 6] 2660/8 B 0 20.2 189
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-7 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 13] 1660/9 D 0 33.2 758
2021-01-22 2021-01-22 Romme-3 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 2180/10 C 3 28.3 253
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-8 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 2160/13 D 0 25.1 2909
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-2 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 14] 1660/9 C 5 31.1g 934
2021-01-08 2021-01-08 Östersund-9 Eldtoring Eldtoring   [v 9] 2140/3 D str
2021-01-08 2021-01-08 Östersund-6 Happy Confess Happy Confess   [s 6] 2660/9 C 3 16.5 117ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se