V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-24 2024-07-24 Skellefteå-2 Olle S.E. Olle S.E.   [v 8] 2160/13 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-5 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 8] 1640/3 4 27.8 231
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-5 Quantum Bond Quantum Bond   [v 7] 1640/2 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-4 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 8] 2140/4 3 30.2 287
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-4 Elding Tora Elding Tora   [s 8] 2180/11 0 442
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-1 Karin Slogum Karin Slogum   [s 7] 2160/5 0 33.8 294
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-5 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 4] 2140/8 0 21.4g 190
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-10 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 6] 2160/6 str
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-9 Ahlina Ahlina   [s 6] 2160/7 6 35.1g 421
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-6 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 8] 2140/2 1 30.7 63
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-2 Ty Vinn Ty Vinn   [v 8] 2180/6 0 g 501
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-3 Run for Liberty Run for Liberty   [s 4] 1640/10 0 15.9 377
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-2 Ture S.E. Ture S.E.   [v 3] 2140/4 6 19.3 176
2015-11-13 2015-11-13 Romme-3 Närby Kalabalik Närby Kalabalik   [v 8] 2180/12 6 29.1 127
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-9 East Varenna East Varenna   [s 6] 2660/10 0 361
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-1 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 6] 1640/9 0 g 221
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-5 Cojack T.T. Cojack T.T.   [v 7] 2140/1 7 18.0 75
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 7] 2140/5 1 18.3 23
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-1 Ture S.E. Ture S.E.   [v 3] 2140/6 3 19.7 216
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-9 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 6] 2660/5 0 18.0 1420
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-7 Ty Vinn Ty Vinn   [v 8] 2140/1 0 29.3 1297
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-4 Jo Hejdu Maggen Jo Hejdu Maggen   [v 7] 2180/9 5 30.4g 273
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-4 Cojack T.T. Cojack T.T.   [v 7] 1660/12 8 14.9 1488
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-6 Quantum Bond Quantum Bond   [v 7] 2140/1 8 19.3 30
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-9 Gingstas Gun Bert Gingstas Gun Bert   [v 6] 1660/12 str
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-5 Flurut Flurut   [s 8] 1660/5 0 31.6 210
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-3 Poc Ta Poc Poc Ta Poc   [v 11] 2140/13 str
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-3 Kling Jens Kling Jens   [v 12] 2160/6 0 31.8 234
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-3 Elding Tora Elding Tora   [s 8] 1140/7 5 612
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-5 Nordanviktor Nordanviktor   [v 6] 2140/2 D 0 g 999
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-4 Ängens Indra Ängens Indra   [s 6] 2160/10 D 6 16.9 811
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-4 Nordanviktor Nordanviktor   [v 6] 2160/2 D 0 g 508
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-5 Nordanviktor Nordanviktor   [v 6] 2160/10 D 8 31.8 408
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-6 Nordanviktor Nordanviktor   [v 6] 1660/7 D 0 30.2 726
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1660/9 D str
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-3 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2160/4 D 2 18.8 79
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-4 Behind Blue Eyes Behind Blue Eyes   [v 10] 2140/6 D 8 17.4 725
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-3 Nordanviktor Nordanviktor   [v 6] 2140/2 D 8 30.9g 459
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-1 Ängens Indra Ängens Indra   [s 6] 2140/7 C 2 17.9 149
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-6 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 2160/10 B 7 18.8 93
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-5 Ängens Indra Ängens Indra   [s 6] 2660/4 C 8 17.0 1000
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-9 Taurus Taurus   [v 8] 2180/14 B 5 17.2 317
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-2 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 1640/3 D 4 16.4 377
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-9 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1640/12 D 5 16.6 113
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-7 Taurus Taurus   [v 8] 1646/5 C 4 17.0 191
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-6 Åhs Mara Åhs Mara   [s 7] 1646/4 B 2 32.4 88
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-5 Ängens Indra Ängens Indra   [s 6] 2670/11 C 0 18.6 223
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-4 Cesar Fakse Cesar Fakse   [v 8] 2148/1 B 2 32.6 42
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-1 Crooked Crooked   [v 7] 1646/3 C 0 g 193
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-9 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2660/8 C 0 g 292
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1640/10 D 4 15.1 73
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-7 Taurus Taurus   [v 8] 2660/11 B 8 18.0 446
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-3 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1640/4 D 2 17.8g 16
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-1 Blits Buitenzorg Blits Buitenzorg   [s 8] 2140/2 B 0 g 16
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-6 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2140/7 A 3 18.0 27
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-5 Tandsmärta Tandsmärta   [s 9] 1660/6 C 0 g 85
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-9 Taurus Taurus   [v 8] 2140/9 C 0 16.9 316
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-11 Taurus Taurus   [v 8] 2160/15 B 5 16.8 548
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-10 Ahlina Ahlina   [s 7] 2140/4 D str
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-7 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 9] 2140/2 D 0 29.6 758
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-6 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 1660/13 A 0 20.7g 353
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1646/8 D 2 15.5 104
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-7 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2640/9 C 0 22.0g 785
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-1 Toronto Love Toronto Love   [v 9] 2660/3 B 0 17.7 210
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-9 Taurus Taurus   [v 8] 1646/11 B 3 15.8 157
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-4 Lovely Bob Lovely Bob   [s 9] 1666/10 C 0 19.7g 181
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-2 Källna Bitten Källna Bitten   [s 6] 2168/10 C 8 19.7 188
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-2 Quantum Catch Quantum Catch   [v 6] 1640/2 D 0 g 77
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-5 Euforia Euforia   [s 5] 2160/6 C 0 g 63
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-9 Fantom Sund Fantom Sund   [v 7] 2140/12 C str
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-1 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1640/2 D 1 15.9 37
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-3 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2160/13 A 0 20.5g 43
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-3 Tellmeabout Larry Tellmeabout Larry   [v 6] 2140/4 C 0 17.6g 435
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-5 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 1609/6 C 5 13.3 312
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-4 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2160/14 C 0 19.2 219
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-9 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 1640/4 D 0 17.4 1044
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-3 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2140/2 B 5 14.9 204
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-10 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 7] 2060/8 C 0 19.0 659
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-9 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1660/4 D 4 17.7 57
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-1 Super Gullet* Super Gullet*   [v 7] 2140/4 B 0 33.4 56
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-4 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2180/8 C 3 17.4 68
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-6 Grabben Grabben   [v 11] 2148/5 D 6 35.9 462
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-11 Cojack T.T. Cojack T.T.   [v 8] 2160/8 D str
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-7 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2140/2 C 3 15.6 155
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-5 Cojack T.T. Cojack T.T.   [v 8] 2140/8 C 5 17.6 898
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-3 P.J.Winner P.J.Winner   [v 7] 2180/10 A str
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-1 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 2160/8 C 6 20.1 259
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-3 Taurus Taurus   [v 8] 1640/9 D 3 14.1 462
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-7 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2180/9 C 6 18.5 210
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-9 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2140/7 B 2 16.0 587
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-4 Gina la Mauny Gina la Mauny   [s 9] 2140/13 A 0 16.4 695
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-6 Toronto Love Toronto Love   [v 9] 2690/8 A 1 19.6 20
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-2 Spang Celin Spang Celin   [s 7] 2168/6 C 0 g 116
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-2 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2140/1 A 6 17.6 125
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-7 Diamond Heart Diamond Heart   [v 9] 2660/14 D 8 16.2 736
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-4 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 7] 2140/9 A 3 16.3 42
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-9 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2160/6 D str
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-6 Pascal Laser Pascal Laser   [v 9] 2140/4 D 5 17.1 394
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-1 Lottmar Lottmar   [v 9] 1680/7 B 6 27.4g 29
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-8 Romeo Frontline Romeo Frontline   [v 6] 1640/3 D 0 24.0g 509
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-4 Euforia Euforia   [s 5] 2160/4 B 6 28.7 97
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-7 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 9] 2180/14 B 7 28.2 558
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-1 Blits Buitenzorg Blits Buitenzorg   [s 8] 2140/6 D 2 16.0 151
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-3 Active Life Active Life   [s 6] 2140/8 C 0 18.2 856
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-10 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2140/2 D 0 18.7 259
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-6 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 9] 2140/6 C 0 29.7 447
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-8 Odins Ess Odins Ess   [v 6] 1660/3 D 4 28.4 127
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-7 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2160/7 C 6 20.0 73
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-9 Ty Vinn Ty Vinn   [v 9] 2160/9 D 0 38.6 480
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-9 Ty Vinn Ty Vinn   [v 9] 2160/9 D 0
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-3 Vigo Vigo   [v 6] 2160/13 B 0 18.9 327
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-2 Out Out   [v 9] 1660/10 D 6 17.4 206
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-5 Euforia Euforia   [s 6] 2160/8 C 3 29.7 187
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-3 Malin Blågul Malin Blågul   [s 9] 2140/5 D 0 20.3 723
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-8 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2160/15 B 1 17.7 175
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-7 K.A.Pital K.A.Pital   [v 6] 2160/5 B 3 32.5 184
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-6 Boy Hornline Boy Hornline   [v 7] 1680/15 B 5 16.8 339
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-7 French Me French Me   [v 6] 2160/10 D 0 17.0 1873
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-7 Larry Boy Larry Boy   [v 6] 1640/3 D str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-4 Euforia Euforia   [s 6] 1660/3 C str
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-5 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 2140/3 C 0 33.9g 303
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-1 Benita Benita   [s 6] 2140/3 D 0 g 694
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-9 Styfs Olle Styfs Olle   [v 8] 2160/12 A 0 g 621
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-7 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 8] 1640/2 C 5 16.8 250
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-2 Prins Elden Prins Elden   [v 12] 2180/7 C 2 29.5 78
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 7] 2160/5 D 0 19.5 285
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-8 Styfs Olle Styfs Olle   [v 8] 1660/14 D 6 30.2g 989
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-4 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1640/5 B 2 30.2 121
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-5 Global Office Global Office   [v 8] 2140/11 D 0 15.8 407
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-4 Spik Vilja Spik Vilja   [s 10] 1640/2 B 5 27.6 63
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-8 Okeanos Okeanos   [v 11] 2160/5 D str
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-7 Vårin Vårin   [s 5] 1640/8 D 0 42.3g 356
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-7 Euforia Euforia   [s 6] 2140/6 D 5 27.1 344
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-7 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1640/3 C 4 30.1g 130
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2140/1 C 1 17.0 69
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-1 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 10] 2140/2 D 0 18.9 1843
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-8 Vårin Vårin   [s 5] 2140/3 D 0 g 431
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-7 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 5] 2140/3 C 6 18.9 223
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-4 Dante Band Dante Band   [v 8] 2160/5 C 0 17.4 290
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-5 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1660/7 C 5 30.5 322
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-4 Euforia Euforia   [s 6] 2140/1 C 1 27.9 53
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-6 Styfs Olle Styfs Olle   [v 8] 2140/1 D 0 37.9 373
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-1 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 6] 1640/4 A 6 17.6g 95
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-9 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1640/11 C str
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-9 Ture S.E. Ture S.E.   [v 5] 2140/5 D 3 15.9 70
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-6 Master Ho Master Ho   [v 9] 1660/7 C 7 18.5 637
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-1 Prins Elden Prins Elden   [v 12] 1680/10 B str
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-8 Sky Gold Sky Gold   [s 6] 2640/1 D 0 24.2 1913
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-9 Taurus Taurus   [v 9] 2140/6 C 0 19.1 697
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-6 Åse Åse   [s 7] 2180/9 C 5 28.8g 87
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-5 Taurus Taurus   [v 9] 1660/9 B 0 17.5 239
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-2 Dante Band Dante Band   [v 8] 1680/6 B 2 15.8 41
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-1 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2660/11 B 7 17.6 142
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-7 Global Office Global Office   [v 8] 2140/12 D 5 14.1 1372
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-9 Prins Elden Prins Elden   [v 12] 2180/12 B 7 29.4g 126
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-8 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2060/11 D 8 19.3g 710
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-7 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2480/2 C 2 17.5 49
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-6 Ture S.E. Ture S.E.   [v 5] 1660/10 D 5 16.9 497
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-5 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 10] 2040/2 D 0 35.3g 783
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-4 Dante Band Dante Band   [v 8] 1680/12 A 3 15.8 176
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-3 Baron Hornline Baron Hornline   [v 7] 1640/9 D 4 13.3 400
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-7 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2100/4 C 3 18.4 72
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-6 Quantum Bond Quantum Bond   [v 9] 2160/9 D str
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-4 Åse Åse   [s 7] 2140/3 D 0 29.9g 675
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-9 Taurus Taurus   [v 9] 1640/6 D 0 16.2g 1202
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-6 Euforia Euforia   [s 6] 2140/2 D 7 29.9 99
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-1 Quantum Bond Quantum Bond   [v 9] 1640/4 D 0 17.0 121
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-11 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2160/13 D 0 17.4g 484
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-6 Ture S.E. Ture S.E.   [v 5] 1640/7 C 0 g 129
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-3 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1660/5 B 0 33.1g 593
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-2 Åse Åse   [s 7] 2160/6 C 6 29.6 323
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-5 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1660/12 B 5 30.2 1277
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-7 Cesar Fakse Cesar Fakse   [v 9] 1640/2 D 0 g 82
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-5 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2140/1 B 1 16.9 51
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-3 Global Millionaire Global Millionaire   [v 10] 2160/10 C 8 16.9 130
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-1 Quantum Bond Quantum Bond   [v 9] 1640/4 D 2 16.5 151
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-3 Dante Band Dante Band   [v 8] 2140/3 D 0 17.1 336
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-2 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 2160/6 C 3 16.0 25
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-6 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 2140/6 B 5 32.6 234
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-3 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2640/8 C 2 17.2 320
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-5 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 2180/9 C 3 17.1 51
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-1 Laurentius Cavallo Laurentius Cavallo   [v 7] 2140/3 D 0 g 274
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-4 Laurentius Cavallo Laurentius Cavallo   [v 7] 2160/3 C 3 17.2 203
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-4 Dante Band Dante Band   [v 8] 2140/8 C 0 17.8 95
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-2 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 2180/7 B 8 18.5 86
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-1 Inez Fri Inez Fri   [s 8] 1660/12 C 0 18.8 501
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-1 Cesar Fakse Cesar Fakse   [v 9] 2140/6 C 0 g 123
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-6 Mysloven Mysloven   [v 8] 2160/4 D 0 37.0 339
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-4 Gucci Zon Gucci Zon   [s 7] 1680/13 D 6 16.4 221
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-5 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2160/11 C 5 19.8 53
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-8 Åsarappen Åsarappen   [v 9] 2160/8 D 0 g 644
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-4 Quantum Satis Quantum Satis   [v 8] 2160/10 B 8 16.9 445
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-2 Queen of Hills Queen of Hills   [s 9] 2660/9 D 0 g 914
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-2 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2140/4 D 5 16.4 781
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-7 Källsjögutten Källsjögutten   [v 5] 2160/14 D str
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-3 Duffman Duffman   [v 9] 2140/3 D 0 17.4g 1442
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-2 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2140/1 D 0 g 624
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-8 Anna i Kärret Anna i Kärret   [s 11] 2180/8 C 0 34.9g 336
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-5 Åsarappen Åsarappen   [v 9] 1660/7 D 0 30.4g 42
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-9 Lundås Emil Lundås Emil   [v 7] 1640/11 C 7 29.6 145
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-5 Cravecaviar Cravecaviar   [v 4] 2140/9 A 3 18.8 110
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-7 In Photo In Photo   [s 8] 2160/9 C 0 17.8 1375
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-10 Commission Commission   [v 9] 2160/5 D 3 16.4 455
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-3 Sikken Ålj Sikken Ålj   [v 8] 2180/11 D 0 30.7 655
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-3 Duffman Duffman   [v 9] 1640/5 D str
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Lundås Emil Lundås Emil   [v 7] 1660/9 C 4 28.6 450
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-10 Paradis d'Inverne Paradis d'Inverne   [v 6] 2140/7 A str
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-9 In Photo In Photo   [s 8] 1660/3 A 1 16.0 27
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-2 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2640/6 D str
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-1 Duffman Duffman   [v 9] 2160/12 D 0 15.3 1488
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-7 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2160/7 D 0 28.5g 571
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-5 Manhattan Club Manhattan Club   [v 8] 1680/12 B 6 17.7 149
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-2 Åsarappen Åsarappen   [v 9] 1680/6 C 1 27.9 48
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1640/9 C str
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-6 Lord Photo Lord Photo   [v 12] 2180/10 C 7 19.3g 74
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-2 Lord Photo Lord Photo   [v 12] 2180/8 C 5 16.5g 369
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-4 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1640/5 C 3 17.4 162
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-7 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2140/7 D 2 26.9 341
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-1 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 7] 1660/3 B 1 28.2 106
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-2 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 7] 2140/2 C 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 2160/4 B 0 17.5 351
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-8 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2660/14 C 0 21.2g 263
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-1 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 1660/5 D 5 26.0 76
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-2 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 6] 2140/1 D 5 17.3g 63
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-9 Duffman Duffman   [v 9] 2160/8 B 0 g 203
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-4 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 1640/6 D 6 18.1 151
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-1 Vårin Vårin   [s 6] 2140/4 D 0 g 409
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-1 Tarpon Tarpon   [v 6] 2140/10 B 0 18.6g 246
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-5 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2140/4 C 7 17.2 218
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-6 Jo Hejdu Maggen Jo Hejdu Maggen   [v 10] 1640/1 D 6 32.9g 359
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-2 Calling My Name Calling My Name   [v 8] 2140/8 D 0 19.5 1022
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-7 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2660/5 B 6 17.9 91
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-8 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 2160/5 D 2 19.7 27
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-4 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2140/2 D 1 27.9 62
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-9 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2680/14 D 0 31.8g 1437
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-4 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 7] 2140/6 B str
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-8 Lindeberg Lindeberg   [v 7] 1640/11 D 8 17.7 68
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-2 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2160/4 D 3 29.1 73
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-5 Global Office Global Office   [v 9] 2140/6 D 4 15.3 466
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-3 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 2140/12 D 0 17.6 477
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-4 Euforia Euforia   [s 7] 2180/5 D 0 g 299
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-3 Duffman Duffman   [v 9] 2140/3 C 0 g 359
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-5 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2160/6 D 3 28.3 667
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-5 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 1680/3 C 2 16.0 83
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-6 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 8] 1660/5 C 0 20.1g 548
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-6 Global Office Global Office   [v 9] 2140/12 C 5 15.2 579
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-1 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2140/2 D 4 30.8 658
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-6 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 1640/4 D 7 16.4 472
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 1660/9 D 3 16.3 931
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 2180/9 D 0 19.2 1000
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-6 Euforia Euforia   [s 7] 2160/4 C 5 29.5 272
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-6 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 2180/9 D 4 18.1 434
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-3 Aigir Aigir   [v 9] 2140/2 D 0 g 1559
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-2 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2660/10 A 5 17.0 250
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-1 Heavy Infantry Heavy Infantry   [v 10] 2140/7 D 5 16.1 405
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-7 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2140/6 D 0 16.1 1723
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-8 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 9] 1660/4 C 6 15.8 348
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 3160/7 B 0 22.7 541
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-2 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 7] 2140/5 A 3 17.9 77
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-4 Boy Hornline Boy Hornline   [v 8] 1640/1 C 0 16.5 496
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-3 Anders Goodland Anders Goodland   [v 7] 1640/2 D 0 17.9 146
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-5 Dante Band Dante Band   [v 9] 2140/3 D 6 15.7 358
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-3 Dante Band Dante Band   [v 9] 2180/11 D 0 17.4 551
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-5 Spero Ducere Spero Ducere   [h 6] 2140/11 D 0 g 978
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-8 Karin Slogum Karin Slogum   [s 10] 2160/8 D 0 547
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-6 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 8] 2180/7 D 0 273
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-1 Quantum Satis Quantum Satis   [v 8] 1640/4 D 0 16.6 150
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-4 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 7] 2640/5 B 5 16.6 219
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-4 Global Office Global Office   [v 9] 2140/13 C 4 15.7 857
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-1 Euforia Euforia   [s 7] 2180/6 A str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-4 Anders Goodland Anders Goodland   [v 7] 2160/11 D 7 18.4 236
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-5 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2160/14 C 0 17.3 406
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-2 Spero Ducere Spero Ducere   [h 6] 2140/7 B 8 18.7 178
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-5 Boy Hornline Boy Hornline   [v 8] 2140/4 D 0 22.6 567
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-9 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2140/9 B 0 16.8 232
2019-12-28 2019-12-28 Romme-1 Green Bax Green Bax   [v 8] 2160/6 D 0 17.4 554
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-2 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 5] 2160/7 B 2 19.3 142
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-1 Green Bax Green Bax   [v 8] 2140/6 D str
2019-12-12 2019-12-12 Romme-8 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 1640/7 C 8 32.0g 193
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-5 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2140/8 D 5 18.1 658
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-5 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 5] 2160/14 A 3 17.0 556
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-3 Yayas Chili Yayas Chili   [s 6] 2640/3 D 0 17.2 651
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-5 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2640/6 C 6 18.2g 537
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-1 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 1640/1 D 1 31.3 429
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-9 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2680/15 A str
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-8 Green Bax Green Bax   [v 8] 2160/8 D 2 16.9 118
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-3 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 1660/12 D 0 g 750
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-4 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2140/1 C 4 16.6 524
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-6 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2140/14 B 0 17.3 429
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-2 Superinga Superinga   [s 8] 2140/6 D 0 g 375
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 6] 2160/5 C 0 g 159
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-5 Pumpkin Pumpkin   [s 8] 2160/7 D 0 18.0 653
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-4 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2660/2 C 8 33.3 170
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-2 Harnsta Spiken Harnsta Spiken   [v 8] 2160/6 C 7 35.4g 757
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-1 Datastrom Am Datastrom Am   [v 6] 2160/6 D 7 17.0 307
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-2 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2660/9 A 0 31.2g 78
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-6 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2160/6 B 0 g 114
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-5 Quick One Quick One   [v 10] 2160/9 C 0 19.0 753
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-3 Vinnie Frontline Vinnie Frontline   [s 5] 2140/3 D 3 15.9 360
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-7 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 2140/1 C 8 32.7 265
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-8 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 2140/3 B 5 32.6 83
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-6 Vårin Vårin   [s 7] 1640/5 D 0 g 182
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-2 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2140/3 D 0 g 258
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-1 Yayas Chili Yayas Chili   [s 6] 1640/5 B 1 15.5 113
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-7 Hovden Hovden   [v 4] 2140/2 D 0 g 266
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-12 Pumpkin Pumpkin   [s 8] 2160/13 C 0 g 1850
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-12 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 1640/1 C 0 g 145
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-8 Euforia Euforia   [s 8] 2160/2 C 3 28.8 199
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-2 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2660/5 D 0 270
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-10 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2160/8 B 2 15.0 302
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-6 Anna i Kärret Anna i Kärret   [s 12] 2140/6 C 8 33.3g 506
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-2 Fantom Fantom   [v 7] 1660/4 C 0 g 47
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-10 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 2080/4 B 6 17.8 314
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-6 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2060/8 C 2 31.3g 191
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 6] 2040/1 B 0 g 81
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-9 Commission Commission   [v 10] 2180/9 D 6 18.3 198
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-10 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 2040/4 C 0 19.0 382
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-5 Zakarov Zakarov   [v 8] 2480/4 C 0 19.2 512
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-4 Pumpkin Pumpkin   [s 8] 1660/2 D 0 g 228
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-4 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 6] 1640/6 C 4 15.1 316
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-8 Pumpkin Pumpkin   [s 8] 1640/9 D 0 17.5g 680
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-6 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 1660/6 D 0 16.0 864
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-5 Fool's Desire Fool's Desire   [s 4] 2140/7 D str
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-1 Power Broline Power Broline   [v 7] 2140/7 C 1 18.3 32
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-7 Sort Gull Sort Gull   [v 8] 2640/10 C 0 28.4 931
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-12 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 6] 2660/3 D 0 17.6 886
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-5 Paradis d'Inverne Paradis d'Inverne   [v 7] 1640/7 D str
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-4 Commission Commission   [v 10] 2140/3 D 0 20.3 370
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-1 Place Your Bet* Place Your Bet*   [v 8] 1660/9 B 0 17.6g 676
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-8 Åhs Mara Åhs Mara   [s 10] 2140/1 D 4 29.3 546
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-8 Pumpkin Pumpkin   [s 8] 2140/9 D 0 19.1g 650
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-7 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 8] 2140/11 C 0 27.0 255
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-3 Suited Broline Suited Broline   [s 5] 2140/9 C 0 g 533
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Leonas Santo Leonas Santo   [v 8] 1640/5 C 0 g 260
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-5 Sort Gull Sort Gull   [v 8] 2140/1 C 2 26.3 245
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-7 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 6] 2140/9 A 2 17.0 125
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-6 Commission Commission   [v 10] 2140/6 D 3 17.0 241
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-4 Superinga Superinga   [s 8] 1640/3 D 4 16.1 529
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-8 Marino Rasken Marino Rasken   [v 8] 2160/8 D 0 g 464
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-4 Carl Jo Carl Jo   [v 9] 2140/2 D 5 30.3 712
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-2 Åhs Mara Åhs Mara   [s 10] 2160/9 C 7 32.4 638
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 1660/5 A 4 16.9 299
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-7 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 6] 2640/3 B 2 20.5 352
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-2 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 7] 1660/12 A 5 14.6 145
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-8 Jeppe Yamoz Jeppe Yamoz   [v 8] 2160/13 A 0 19.0 525
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-6 Lindeberg Lindeberg   [v 8] 2160/9 B 0 20.7g 155
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-9 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2140/2 C 8 16.6 320
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-1 Odin Töll Odin Töll   [v 9] 2140/6 C 5 15.9 929
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-1 Superinga Superinga   [s 8] 1640/9 D 0 17.7g 862
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-5 Spik N.O. Spik N.O.   [v 8] 2160/4 D 0 29.6 670
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-8 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 8] 1680/14 A 0 g 56
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-7 Justglideon Justglideon   [s 7] 2140/2 D 0 21.8 64
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-4 Ängens Indra Ängens Indra   [s 9] 2640/2 C 0 18.3 407
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-3 Gucci Zon Gucci Zon   [s 8] 1680/13 D 5 17.6 187
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-3 Bahama Mama Ås Bahama Mama Ås   [s 6] 2140/4 D 6 16.6 610
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-3 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 10] 2140/6 D 0 g 1050
2019-02-22 2019-02-22 Romme-4 Lisa Mollyn Lisa Mollyn   [s 8] 1660/10 A 6 28.0 133
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-7 Ängens Indra Ängens Indra   [s 9] 2140/8 C 0 16.5 120
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-3 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2660/2 D 1 17.9 513
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-6 Ängens Indra Ängens Indra   [s 9] 2160/6 C 0 16.7 676
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 2140/2 C 0 g 296
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-1 Ängens Indra Ängens Indra   [s 9] 2660/13 D 4 17.0 544
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-5 Trytobeatme Trytobeatme   [s 6] 2140/3 D 0 21.8 225
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-9 Happy Confess Happy Confess   [s 5] 2140/3 C 5 14.9 251
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-3 Lex Peidei Lex Peidei   [v 9] 2200/12 C 3 28.9 623
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-3 Eldtoring Eldtoring   [v 8] 2640/2 D 0 g 990
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-8 T.Wall's Inferno T.Wall's Inferno   [v 5] 2140/4 D 5 18.8 587
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-5 Lex Peidei Lex Peidei   [v 9] 1680/14 A 7 25.3 840
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-3 Aramis Hornline Aramis Hornline   [v 11] 1640/1 D 0 15.6 573
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-8 Praetor Praetor   [v 6] 2640/1 C 4 16.3 682
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-7 Happy Confess Happy Confess   [s 5] 2140/4 D 0 15.8 486
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-4 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 10] 2180/5 A 0 30.5 167
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-2 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 13] 1660/9 D 0 33.5g 2104
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-7 Artful Dodger Artful Dodger   [v 5] 2640/5 D 0 20.7 815
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-10 Slotts Linda Slotts Linda   [s 4] 2160/4 C 0 41.4g 188
2020-11-20 2020-11-20 Romme-10 Lex Peidei Lex Peidei   [v 9] 2180/8 B 4 27.2 231
2020-11-20 2020-11-20 Romme-3 T.Wall's Inferno T.Wall's Inferno   [v 5] 2140/4 D 0 g 753
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-1 Yayas Chili Yayas Chili   [s 7] 1640/8 D str
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-7 T.Wall's Inferno T.Wall's Inferno   [v 5] 2140/4 D 4 16.3 325
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-5 Praetor Praetor   [v 6] 2140/6 B 4 15.3 184
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-10 Happy Confess Happy Confess   [s 5] 2140/10 D 4 15.9 691
2020-10-31 2020-10-31 Romme-3 Lex Peidei Lex Peidei   [v 9] 2160/10 C 6 27.6 820
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-10 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 9] 2140/11 D 0 17.9 244
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-6 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2140/6 A 5 30.6 138
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-5 Tracks Tracks   [v 9] 2160/12 D 0 18.3g 1825
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-1 Yayas Chili Yayas Chili   [s 7] 1640/12 D 0 17.7 899
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-3 Tracks Tracks   [v 9] 2160/13 D 4 16.6 1163
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-6 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2660/8 C 4 28.9 829
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-6 Slotts Linda Slotts Linda   [s 4] 1640/8 C 5 35.4 212
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-8 Praetor Praetor   [v 6] 2160/5 A 7 17.2g 221
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-9 Björlifix Björlifix   [v 6] 2680/15 C 0 27.0 1523
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 7] 1640/3 B 2 17.1 36
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-7 Vårin Vårin   [s 8] 1640/2 D 0 g 115
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-3 Barkåks Nero Barkåks Nero   [v 8] 2640/7 B 0 18.6g 131
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-2 Lundås Emil Lundås Emil   [v 9] 2140/5 C 4 30.3 674
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-8 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 1640/11 C 0 26.6 733
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-6 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 10] 2140/5 C 0 500
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-8 Flare Flare   [s 6] 2160/6 B 0 21.9 484
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-9 Yayas Chili Yayas Chili   [s 7] 1660/11 B 1 17.1 111
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-8 Björlifix Björlifix   [v 6] 2140/5 D 6 24.9 2130
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-7 Happy Confess Happy Confess   [s 5] 1660/8 A 0 14.4 100
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-6 Alviano Alviano   [v 9] 2140/5 D 0 17.8g 516
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-7 Vårin Vårin   [s 8] 1660/4 D 7 35.6g 389
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-2 Lex Peidei Lex Peidei   [v 9] 2160/9 D 0 27.0 1003
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-7 Happy Confess Happy Confess   [s 5] 2160/14 B 1 15.3 332
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-6 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2160/13 B 3 26.8 482
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-9 Sort Gull Sort Gull   [v 9] 1660/5 B 3 28.6 139
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-7 Tracks Tracks   [v 9] 2140/6 D 0 21.3 1168
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-8 K.A.Pital K.A.Pital   [v 9] 1660/13 C 5 29.1 619
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-7 Julius T.J. Julius T.J.   [v 11] 2160/7 D 5 17.1 488
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-3 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2140/2 B 2 29.0 121
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-6 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 7] 2140/7 D 7 17.6 483
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-2 Julius T.J. Julius T.J.   [v 11] 2140/2 D 0 g 675
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-6 Moe Tinder Moe Tinder   [v 15] 1660/7 D 0 32.7 1108
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-6 Lundås Emil Lundås Emil   [v 9] 2140/11 B 0 30.1 131
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-5 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 6] 2160/13 A 0 18.0 257
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-4 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2680/15 B 6 28.1 1377
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-10 Prince Hills Prince Hills   [v 10] 2160/10 D 6 16.5 801
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-2 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 7] 1640/12 C 0 17.7 392
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-5 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2140/3 B 4 30.7 402
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-5 Narren Narren   [v 7] 2160/4 D 0 g 498
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-4 Tracks Tracks   [v 9] 1660/8 D 3 15.8 739
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-1 Hovden Hovden   [v 5] 2160/11 C 7 34.8 1840
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-5 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2160/6 C 0 26.9 1361
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-5 Lundås Emil Lundås Emil   [v 9] 2120/11 B 0 g 184
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-6 Hovden Hovden   [v 5] 1640/1 D 0 g 691
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-1 Hovden Hovden   [v 5] 1660/15 A 8 36.1 207
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-4 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 6] 1640/7 D 5 14.1g 641
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-7 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 6] 2140/4 D 5 15.2 725
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-3 Åhs Mara Åhs Mara   [s 11] 2140/5 C 6 30.1 150
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-4 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 6] 2140/3 D 6 16.2 634
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-4 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 13] 1660/14 B 0 g 482
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-8 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2140/12 B 4 30.9 282
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-3 Tracks Tracks   [v 9] 2140/6 D 0 g 721
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-2 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 2140/7 B 0 20.5 1033
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-7 Hovden Hovden   [v 5] 2160/15 A 0 g 324
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-1 Åhs Mara Åhs Mara   [s 11] 2140/4 C 6 29.9 726
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-7 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 13] 1660/12 A 3 31.1 398
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-6 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2140/3 D 6 19.3g 290
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-1 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2160/8 B 0 g 64
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-5 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 1660/12 A 0 g 76
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 9] 2160/10 D 0 g 642
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-4 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2660/11 C 5 28.9 674
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-3 K.A.Pital K.A.Pital   [v 9] 2140/2 C 5 34.3 390
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-2 Tracks Tracks   [v 9] 2140/6 D 0 15.9 1476
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-10 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 11] 1640/7 C 1 15.4 473
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-6 Hovden Hovden   [v 5] 2160/11 B 5 35.1g 355
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-5 Lundås Emil Lundås Emil   [v 9] 1660/13 D 8 27.3 1363
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-3 Tracks Tracks   [v 9] 2160/13 D 8 18.9g 732
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-7 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 13] 1660/10 D 0 29.8 940
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-9 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2640/6 D 0 29.6 605
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-5 Hovden Hovden   [v 5] 2140/1 C 3 35.6g 324
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-9 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2140/3 C 2 29.2 135
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-4 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2160/7 C 4 30.8g 339
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-2 Tracks Tracks   [v 9] 2140/4 B 0 g 237
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-2 Prince Hills Prince Hills   [v 10] 1640/3 D 1 14.1 414
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-1 Hovden Hovden   [v 5] 2140/8 D 0 g 658
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-7 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 13] 1660/9 D 0 33.2 758
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-4 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 6] 2660/8 B 0 20.2 189
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-3 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 9] 2160/10 B 5 29.0 622
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-1 Hovden Hovden   [v 5] 2160/4 D 0 36.9g 254
2021-12-09 2021-12-09 Bergsåker-7 Ultralight Ultralight   [s 4] 2140/12 D 6 17.2 125
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-3 Nume Vinn Nume Vinn   [v 9] 2140/7 D 0 29.7 1304
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-1 Prince Hills Prince Hills   [v 11] 2140/5 D 0 18.9 970
2021-11-13 2021-11-13 Gävle-3 Prince Hills Prince Hills   [v 11] 1640/9 B 6 15.5 264
2021-11-05 2021-11-05 Bollnäs-3 Nume Vinn Nume Vinn   [v 9] 2180/11 D 0 29.9 2109
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-9 Prince Hills Prince Hills   [v 11] 1640/6 C str
2021-10-22 2021-10-22 Bollnäs-6 Happy Confess Happy Confess   [s 6] 2140/6 D 0 15.7 681
2021-10-22 2021-10-22 Bollnäs-5 Nume Vinn Nume Vinn   [v 9] 1640/1 D 0 27.6 1029
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-6 Prince Hills Prince Hills   [v 11] 2140/8 D 0 15.8 1561
2021-10-09 2021-10-09 Bergsåker-5 Nume Vinn Nume Vinn   [v 9] 2160/9 D 0 28.7g 1230
2021-10-07 2021-10-07 Bollnäs-8 Alert Height Alert Height   [s 7] 2140/2 D 7 17.1 593
2021-10-07 2021-10-07 Bollnäs-1 Praetor Praetor   [v 7] 1640/3 D 7 14.6 709
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-6 Prince Hills Prince Hills   [v 11] 2160/2 D 4 15.3 790
2021-09-16 2021-09-16 Bergsåker-5 Prince Hills Prince Hills   [v 11] 1660/3 D 0 g 431
2021-09-08 2021-09-08 Bergsåker-4 Prince Hills Prince Hills   [v 11] 1640/5 C 5 15.2 742
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-3 Prince Hills Prince Hills   [v 11] 1640/5 C 7 15.8 461
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-7 Yayas Louie Yayas Louie   [v 4] 2160/11 A 6 19.1 163
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-3 Praetor Praetor   [v 7] 2640/11 D 5 16.3 1340
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-7 Prince Hills Prince Hills   [v 11] 2160/4 C 6 15.8 265
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-7 Nume Vinn Nume Vinn   [v 9] 3160/4 D 0 29.8 793
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-6 Happy Confess Happy Confess   [s 6] 2160/10 D 0 15.1 393
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-5 Prince Hills Prince Hills   [v 11] 2160/8 C 6 18.6 341
2021-07-18 2021-07-18 Solänget-7 Design Highlight Design Highlight   [s 9] 1660/12 C 0 21.7 759
2021-07-17 2021-07-17 Dannero-4 Eldtoring Eldtoring   [v 9] 1640/1 D 0 g 123
2021-07-17 2021-07-17 Dannero-9 May Lady Lear May Lady Lear   [s 6] 2180/6 D 4 17.4 188
2021-07-17 2021-07-17 Dannero-8 Yayas Louie Yayas Louie   [v 4] 2160/8 B str
2021-07-13 2021-07-13 Hoting-2 Nume Vinn Nume Vinn   [v 9] 2480/1 C 6 29.2 303
2021-07-05 2021-07-05 Rättvik-5 Slotts Linda Slotts Linda   [s 5] 2140/10 C 5 33.5 72
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-7 Laboulaye Laboulaye   [s 3] 2140/3 D 0 24.6g 934
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-8 Trollbackens Otur Trollbackens Otur   [v 5] 2120/6 D 0 36.0g 210
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-7 Nume Vinn Nume Vinn   [v 9] 2100/1 D 7 28.7 464
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-2 Yayas Louie Yayas Louie   [v 4] 2100/1 B 2 23.8g 37
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-5 Happy Confess Happy Confess   [s 6] 2160/15 C 5 16.1 809
2021-06-19 2021-06-19 Romme-4 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 2200/9 B str
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-8 Clipper Chip Clipper Chip   [v 9] 1640/5 D 0 g 243
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-7 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 2140/4 D 0 g 1939
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-8 Happy Confess Happy Confess   [s 6] 3160/9 C 5 18.5 423
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-7 Prince Hills Prince Hills   [v 11] 2140/6 D 8 18.6g 184
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-4 Alert Height Alert Height   [s 7] 2140/9 C 0 g 390
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-2 Yayas Louie Yayas Louie   [v 4] 2140/5 C 3 18.3 175
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-8 Take the Crown Take the Crown   [v 9] 1640/9 D 0 15.8 2478
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-6 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 2180/9 C 6 26.6 977
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-8 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 2140/3 D 0 24.9 1152
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-3 Nume Vinn Nume Vinn   [v 9] 2160/7 B 0 29.9 656
2021-05-21 2021-05-21 Romme-6 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 1660/10 B 0 23.2 1280
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-5 Nume Vinn Nume Vinn   [v 9] 2680/11 C 0 28.2 1126
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-4 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 2160/6 C 0 28.4 675
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-2 Take the Crown Take the Crown   [v 9] 2160/11 D 7 17.1 1669
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-3 Alert Height Alert Height   [s 7] 2140/4 D 7 17.9 153
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-10 Praetor Praetor   [v 7] 1640/12 D 0 14.7 788
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-10 Nume Vinn Nume Vinn   [v 9] 2640/1 C 5 28.4 199
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-5 Happy Confess Happy Confess   [s 6] 2140/5 D 7 15.8 549
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-4 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 2140/4 C 5 24.1 599
2021-04-28 2021-04-28 Solvalla-8 Praetor Praetor   [v 7] 2140/6 D 0 15.4g 603
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-6 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 2140/1 C 7 28.2 687
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-5 Red Isac Red Isac   [v 9] 2140/8 D 5 21.1 741
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-1 Happy Confess Happy Confess   [s 6] 2640/2 C 2 17.0 229
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-3 Barkåks Nero Barkåks Nero   [v 9] 2160/5 C 0 g 826
2021-04-16 2021-04-16 Umeå-5 Nume Vinn Nume Vinn   [v 9] 2640/1 B 3 27.1 764
2021-04-16 2021-04-16 Umeå-2 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 2680/5 C 4 25.1 538
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-3 Alert Height Alert Height   [s 7] 2160/12 A 3 17.5 656
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-6 Happy Confess Happy Confess   [s 6] 2160/10 B 2 15.7 75
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-4 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 11] 2180/4 C 0 777
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-5 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 1640/7 D 4 24.8 1142
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-7 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 2160/11 D 0 25.3 1938
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-5 Nume Vinn Nume Vinn   [v 9] 2140/6 C 0 28.6 1548
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-5 Upper Class Upper Class   [v 9] 1640/2 D 5 14.8 693
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-9 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 2140/8 D 0 25.5 2022
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-2 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 14] 1640/3 D 0 g 754
2021-02-22 2021-02-22 Bergsåker-2 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 14] 1660/7 D 0 31.7g 1769
2021-02-19 2021-02-19 Romme-4 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 2200/10 A 0 28.1 483
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-2 Happy Confess Happy Confess   [s 6] 2140/6 D 7 15.3 427
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-3 T.Wall's Inferno T.Wall's Inferno   [v 6] 2140/1 C 6 18.1 441
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-7 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 1680/9 C 3 25.1 721
2021-01-22 2021-01-22 Romme-3 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 2180/10 C 3 28.3 253
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-8 Lex Peidei Lex Peidei   [v 10] 2160/13 D 0 25.1 2909
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-2 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 14] 1660/9 C 5 31.1g 934
2021-01-08 2021-01-08 Östersund-9 Eldtoring Eldtoring   [v 9] 2140/3 D str
2021-01-08 2021-01-08 Östersund-6 Happy Confess Happy Confess   [s 6] 2660/9 C 3 16.5 117
2022-12-06 2022-12-06 Umeå-8 Olle S.E. Olle S.E.   [v 6] 2140/6 B 7 18.4 319
2022-12-03 2022-12-03 Bergsåker-1 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 8] 1640/2 D 0 17.8g 420
2022-11-24 2022-11-24 Östersund-8 Olle S.E. Olle S.E.   [v 6] 2160/6 A 6 19.6 43
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-8 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 7] 2160/12 C 7 21.2 443
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-5 Alvgrim Alvgrim   [v 10] 2160/7 C str
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-4 Alert Height Alert Height   [s 8] 1640/1 D 0 g 299
2022-10-21 2022-10-21 Umeå-10 Olle S.E. Olle S.E.   [v 6] 2160/8 A 5 18.1 161
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-1 Nume Vinn Nume Vinn   [v 10] 2660/6 D 8 29.0 1032
2022-10-11 2022-10-11 Bollnäs-2 Olle S.E. Olle S.E.   [v 6] 2140/1 D 4 16.4 645
2022-10-08 2022-10-08 Bergsåker-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 13] 2160/6 D 0 33.1 516
2022-10-02 2022-10-02 Hagmyren-7 Nume Vinn Nume Vinn   [v 10] 1640/5 D 5 25.6 944
2022-10-02 2022-10-02 Hagmyren-2 Olle S.E. Olle S.E.   [v 6] 2140/11 D 4 18.0 686
2022-10-02 2022-10-02 Hagmyren-1 Lucky Princess Lucky Princess   [s 7] 1640/2 C 1 16.8 85
2022-09-27 2022-09-27 Umeå-2 Quite Right Quite Right   [v 8] 2140/4 C 7 18.6 247
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-8 Olle S.E. Olle S.E.   [v 6] 2140/1 C 0 g 243
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-4 Alvgrim Alvgrim   [v 10] 2140/1 D 0 34.2 319
2022-09-02 2022-09-02 Bollnäs-11 Order by Box Order by Box   [v 8] 2140/6 C 4 16.5 415
2022-08-21 2022-08-21 Hagmyren-6 Nume Vinn Nume Vinn   [v 10] 2640/6 D 0 30.2 935
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-8 Order by Box Order by Box   [v 8] 2160/8 D 7 17.5 764
2022-08-16 2022-08-16 Bergsåker-5 Prince Hills Prince Hills   [v 12] 2160/4 B 0 17.7 492
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-8 Nume Vinn Nume Vinn   [v 10] 2640/3 D 0 28.0 2402
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-4 Order by Box Order by Box   [v 8] 2180/10 C 6 16.1 472
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-3 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 7] 1640/11 A str
2022-07-20 2022-07-20 Hagmyren-7 Prince Hills Prince Hills   [v 12] 2160/13 B 0 18.7g 517
2022-07-20 2022-07-20 Hagmyren-5 Return of Bols Return of Bols   [v 6] 1660/5 C 0 g 430
2022-07-18 2022-07-18 Östersund-2 Olle S.E. Olle S.E.   [v 6] 2140/1 C 4 20.3 124
2022-06-24 2022-06-24 Hagmyren-1 Order by Box Order by Box   [v 8] 2140/6 D 5 16.0 407
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-4 Wik Viking Wik Viking   [v 10] 2180/12 C 0 g 404
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-8 Nume Vinn Nume Vinn   [v 10] 2160/6 C 7 31.3 419
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-6 Alert Height Alert Height   [s 8] 1660/11 C str
2022-06-20 2022-06-20 Bollnäs-9 Olle S.E. Olle S.E.   [v 6] 2140/4 C 0 22.6g 116
2022-06-18 2022-06-18 Boden-5 Aiming to Win Aiming to Win   [v 7] 1640/1 D 6 14.3 504
2022-06-12 2022-06-12 Hagmyren-5 Alert Height Alert Height   [s 8] 2160/7 C 0 20.9g 335
2022-06-12 2022-06-12 Hagmyren-4 Nume Vinn Nume Vinn   [v 10] 2140/9 D 7 28.0 723
2022-06-11 2022-06-11 Östersund-1 Order by Box Order by Box   [v 8] 2140/9 D 3 15.5 539
2022-05-26 2022-05-26 Bergsåker-7 Odinprinsen Odinprinsen   [v 8] 2180/14 B 0 31.9 287
2022-05-26 2022-05-26 Bergsåker-5 Order by Box Order by Box   [v 8] 2180/14 D 3 14.7 506
2022-05-14 2022-05-14 Umeå-1 Order by Box Order by Box   [v 8] 1640/11 C 4 13.8 1090
2022-05-04 2022-05-04 Bergsåker-3 Min SoPhia Min SoPhia   [s 8] 1640/6 D 0 16.0 1163
2022-04-29 2022-04-29 Bergsåker-3 Order by Box Order by Box   [v 8] 2140/7 D 4 15.0 370
2022-04-10 2022-04-10 Hagmyren-4 Nume Vinn Nume Vinn   [v 10] 2140/4 C 2 29.0 222
2022-04-10 2022-04-10 Hagmyren-3 Alert Height Alert Height   [s 8] 2160/10 C 3 17.7 200
2022-04-08 2022-04-08 Östersund-1 Order by Box Order by Box   [v 8] 2180/10 C 5 16.7 143
2022-03-25 2022-03-25 Bergsåker-1 Olle S.E. Olle S.E.   [v 6] 2140/2 B 3 18.9 92
2022-03-22 2022-03-22 Bergsåker-6 Happy Confess Happy Confess   [s 7] 2180/10 D 0 16.8 576
2022-02-22 2022-02-22 Östersund-5 Olle S.E. Olle S.E.   [v 6] 2140/4 D 4 19.2 108
2023-12-20 2023-12-20 Bollnäs-6 Olle S.E. Olle S.E.   [v 7] 2140/8 B 4 17.1 194
2023-11-30 2023-11-30 Bergsåker-8 Olle S.E. Olle S.E.   [v 7] 2160/10 B 0 24.7g 48
2023-11-18 2023-11-18 Bergsåker-7 Alert Height Alert Height   [s 9] 2160/4 D 0 19.5g 502
2023-10-24 2023-10-24 Bergsåker-8 Olle S.E. Olle S.E.   [v 7] 2140/3 D 4 16.5 630
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-9 Lindens Prio Ett Lindens Prio Ett   [v 8] 2160/8 C 0 34.5g 137
2023-10-01 2023-10-01 Dannero-8 Olle S.E. Olle S.E.   [v 7] 2140/4 C 0 19.3g 423
2023-08-21 2023-08-21 Gävle-8 Olle S.E. Olle S.E.   [v 7] 2160/13 D 0 16.5 1158
2023-08-08 2023-08-08 Hagmyren-6 Olle S.E. Olle S.E.   [v 7] 2160/12 D 4 1225
2023-08-01 2023-08-01 Bollnäs-9 Quarcio Ducal Quarcio Ducal   [v 8] 2160/9 D str
2023-08-01 2023-08-01 Bollnäs-6 Olle S.E. Olle S.E.   [v 7] 1640/2 D 6 16.4 720
2023-07-22 2023-07-22 Solänget-8 Olle S.E. Olle S.E.   [v 7] 2140/2 B 3 17.7 190
2023-07-22 2023-07-22 Solänget-6 Quarcio Ducal Quarcio Ducal   [v 8] 2140/1 D 8 24.9g 445
2023-06-30 2023-06-30 Gävle-10 Olle S.E. Olle S.E.   [v 7] 2140/1 D 0 17.0 752
2023-06-26 2023-06-26 Solänget-7 Öygard Pål Öygard Pål   [v 9] 2140/3 C 5 31.3 125
2023-06-20 2023-06-20 Bergsåker-8 Olle S.E. Olle S.E.   [v 7] 2140/2 D 7 16.9 714
2023-06-20 2023-06-20 Bergsåker-7 Wik Viking Wik Viking   [v 11] 2140/2 D 0 g 1092
2023-06-20 2023-06-20 Bergsåker-3 Alert Height Alert Height   [s 9] 2640/4 D 0 17.3 1713
2023-06-20 2023-06-20 Bergsåker-1 Nume Vinn Nume Vinn   [v 11] 2140/8 C 0 28.0 918
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-4 Olle S.E. Olle S.E.   [v 7] 2140/3 C str
2023-05-18 2023-05-18 Bergsåker-6 Nume Vinn Nume Vinn   [v 11] 2180/13 A 0 34.1 1044
2023-05-12 2023-05-12 Bergsåker-5 Olle S.E. Olle S.E.   [v 7] 2140/7 C 0 16.8 748
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-5 Olle S.E. Olle S.E.   [v 7] 2140/10 C 4 18.4 188
2023-04-23 2023-04-23 Hagmyren-3 Alert Height Alert Height   [s 9] 2140/3 D 8 18.9 1090
2023-04-17 2023-04-17 Bergsåker-7 Olle S.E. Olle S.E.   [v 7] 2140/7 D 0 15.8 1036
2023-04-11 2023-04-11 Bergsåker-5 Olle S.E. Olle S.E.   [v 7] 2140/6 C 0 g 804
2023-02-26 2023-02-26 Bergsåker-5 Nume Vinn Nume Vinn   [v 11] 2140/2 B 0 34.7 743
2023-02-18 2023-02-18 Bergsåker-1 The Trick Vick The Trick Vick   [v 7] 1640/6 C 0 17.5 614
2023-01-17