V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-8 Praetor Praetor   [v 6] 2160/5 A

Nyheter för travkusk


From The Mine har precis klivit in i den högsta klassen och det var ingen dålig skalp han tog under torsdagskvällen i Bollnäs. I snabbloppe..


From The Mine har precis klivit in i den högsta klassen och det var ingen dålig skalp han tog under torsdagskvällen i Bollnäs. I snabbloppet gjorde Disco Volante comeback efter ett tre månader långt uppehåll. Elitloppshästen dundrade till ledningen och inledde de första femhundra metrarna efter 1.08. Han fortsatte i ett friskt tempo för Ulf Ohlsson och varvade på 1.10,5. Samtidigt hade From The Mine hamnat som första häst i andraspår men trots den tuffa löpningen utan draghjälp gav han sig aldrig. Disco Volante såg ut att gå mot segern in på upploppet men när han slog av något på takten den sista biten, så höll From The Mine farten strålande. Kort före mål slog han sig förbi och satte huvudet först. Segertiden blev 1.10,3/1640a och förstapriset var 75 000 kronor.
From The Mine var streckad på fem procent av insatsfördelningen på V64. Han var en av flera skrällar som bidrog till att ingen hittade alla sex vinnarna. Den största av dem alla var Optandsfröken i kallblodsloppet som var en rejäl stjärnsmäll till 63 gånger pengarna för sin tränare Michael von Essen. Hästen var streckad på 0,54 procent av insatsfördelningen. Omgången inleddes även skrällbetonat genom lågprocentarna Love No Pain och Blixen. När sedan S.T.C.C.Faksen avgjorde till seger i V64-6, stod det klart att det inte fanns någon vinnare med sex rätt. Alla system var för övrigt bortsopade redan efter den femte avdelningen. Det innebär att det är jackpot på V64 under fredagens tävlingar som avgörs i Kalmar. Därmed blev Dagens Dubbel bröderna Djuses dubbel, då det var Mats E Djuse som styrde in S.T.C.C.Faksen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Frode Hamres Ecurie D. blir stor favorit till slutsegern i Grand Prix de l'UET/ Europaderbyt i Paris om två veckor. Utmanar gör bland annat fem svens..


Frode Hamres Ecurie D. blir stor favorit till slutsegern i Grand Prix de l'UET/ Europaderbyt i Paris om två veckor.
Utmanar gör bland annat fem svensktränade hästar.
Robert Bergh hade turen på sin sida vid spårlottningen och tilldelades ett innerspår med fjolårets kriterievinnare Power.
Innerspåret var vinstgivande 2011 då Bergh vann loppet med Kadett C.D. 2011 serverades Kadett C.D. ett lopp i storfavoriten Timokos rygg och spurtade till seger.

Startlista
Europaderbyt - final
2 100 meter, autostart
häst - tränare

1. Power – Robert Bergh
2. Gu d’Heriprec – Philippe Billard
3. Gotland – Philippe Allaire
4. Aetos Kronos – Jerry Riordan
5. Ecurie D. – Frode Hamre
6. Gallant Way – Philippe Allaire
7. Golden Bridge – Philippe Allaire
8. Green Grass – Sebastien Guarato
9. Guzz Mearas – Johan Untersteiner
10. Ubiquarian Face – Adrian Kolgjini
11. Ultion Face – Adrian Kolgjini
12. Goulette  –  Philippe Billard
Förstapris: cirka två miljoner kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Tioårige valacken Monfalcone har visat bra form hela året och ofta setts i V75® i sommar då det handlat om inspirerade spurter och fina pe..


Tioårige valacken Monfalcone har visat bra form hela året och ofta setts i V75® i sommar då det handlat om inspirerade spurter och fina pengar in i silverdivisionen.
Monfalcone har haft en karriär fylld av skador. I år har valacken dock kunnat starta kontinuerligt och varit ”nästa gångs-vinnare” i många spelares ögon.
Under Årjängstravets stora dag i somras med Årjängs stora pris avslutade Monfalcone snabbast av alla men en bit bakom Zap di Girifalco och Harran Boko i silverloppet.
- Enligt ägaren som är mycket delaktig i träningen har han aldrig varit bättre än han var där i juli. Hästen gick ju snabbast av alla till slut i finalen på Åby också, säger Peter Strömberg.
Monfalcone ägs av Tommy Eriksson som kör de flesta jobben med sin skyddling och har varit med sedan hästens tvåringssäsong.  
I våras - efter en längre skadeperiod - flyttades hästen från Tom Horpestad till Peter Strömberg där sju starter gett en seger – i ett vardagslopp i Årjäng i början av sommaren.
På söndagen är det Grand Slam 75® på hemmabanan som gäller. Monfalcone startar i den sjätte avdelningen där han ska hämta in 60 meter i loppet över grunddistansen 2640 meter.

Rädd för trafikproblem
Monfalcone står bra ”inne” i loppet med sina 1,2 miljoner intjänat där tilläggsgränsen går vid dryga 600 000. Samtidigt kan det bli tufft med tredubbla tillägg och en skock med 14 hästar framför.
Peter Strömberg håller med.
- Att stå med så många tillägg är alltid knivigt. Även fast det är en del hästar som en häst av hans kaliber ”ska slå” så måste han ändå komma runt dem. Det kan vara många hästar i vägen sista varvet…
Strömberg ringar in en duo som han tror kan bli svårslagna. Det får åtminstone inte strula allt för mycket om 7 Millmighty och 10 Global Approval ska besegras.
- Det blir långt fram och det kan det bli lite svårt att hämta in 40 meter på dem. Jag har väldig respekt för en sådan som Millmighty, Paw Mahonys häst som är väldigt bra.

Extraväxel för första gången
Långtidsprognosen för vädret talar om regn över Årjängstravet på söndag. Millmighty är anmäld barfota runt om men blir det regn - med skarpt och hårt underlag - går tioåringen med den vanliga balansen, skor fram och barfota endast bak.
- Han har gått med skor hela säsongen och kunnat avsluta 1.08 sista 700 meterna. Så det är ju inget minus direkt. Men visst vore det intressant att se hur han går helt utan skor första gången hos mig.
Senast i Unionsstayern i V75 på Färjestad slutade Monfalcone oplacerad. Vad hände?
- Han kördes invändigt första 2000 meterna och kom ut i ”sjuttondepar utvändigt” som det kändes i loppet över tre kilometer. Han spurtade bra då också men det var ju helt omöjligt att ta någonting när de körde 1.17,0 första 2000.
Hur ska loppet bli kört på söndag tycker du?
- Med lite tempo och flyt med positionerna kan han avsluta visslande sista 500 meterna. Så vi hoppas på körning. Skulle det klaffa och han har lite häng på dem sista 600-700 meterna kan han avsluta hur fort som helst. Då tror jag att det blir tufft att stå emot honom.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det låter kanske mer dramatiskt än det är gällande att Göran inte orkade med honom. Hästen är otroligt energisk av sig och h..


Det låter kanske mer dramatiskt än det är gällande att Göran inte orkade med honom. Hästen är otroligt energisk av sig och har svårt att hålla energinivån i styr. Under onsdagskvällen skötte han dock bränslefördelningen och då blev det också seger. Eddy West vann V86®-2 och gjorde det på nya rekordet 1.13,0/2140 auto.
- Idag var han galen i värmningen, men sedan bytte vi bett och då blev det bättre. Det är antingen på eller av när det gäller honom.
- Han är riktigt bra när han fungerar och nu har vi kommit på lite grejer som lugnat ner honom, berättade Wester.

Spets och slut
Det blev en medelsvår V86-omgång under onsdagskvällen. Fem av åtta favoriter brände visserligen, men bara en vinnare landade utanför de tre mest spelade i respektive lopp och detta i V86-7 där Peter Untersteiner brassade till ledningen med M.T.Mighty Winner som sedan inte släppte någon över bron. Såväl Cobbys Olifant som Andre Ward – vilka båda var betydligt mer betrodda – hade för avsikt att överta taktpinnen, men ”PU” var bestämd och satte dit kvällens enda singelprocentare från ledningen.

Snabb revansch
Omgångens största favorit Speedy Tilly kom ut i V86-6 och fick verkligen revansch för sin knappa andraplats förra onsdagen. Då fullkomligen flög hästen fram över upploppet, men hade behövt en halvmeter till för att ta sig förbi ledaren. Denna gång fick Per Lennartsson chansen i vagnen och gjorde inga misstag. Från innerspåret bakom bilen för svarade man ledningen och sedan blev det väldigt bekvämt fram till andra segern i åttonde starten för Robert Bergh.

"Öppnade bättre med Björn"
På Solvalla var Sybille Tinter ruggigt uppåt gällande Twinkle Face inför V86-4 och detta hade hon på fötterna för. Björn Goop satt upp bakom för andra gången i hästens karriär och nu fick duon ta första segern tillsammans – detta på minst sagt övertygande vis. Efter en rejäl startrusning som ändade i ledarryggen och hård pace på loppet hela vägen kunde ”BG” styra ut från ledarryggen och avgöra med lätthet över upploppet på ruggiga 1.12,6/2640 meter. Tränare Tinter var av förklarliga skäl inte direkt missnöjd heller efter racet.
- Hästen öppnade bättre med Björn igen vilket hon visat tidigare och det blev perfekt med rygg på Whelk under vägen. Har man en bra häst och en bra kusk blir det så här bra, berättade en segerrusig Sybille.

Mycket rejäl
Kvällens högst doterade lopp var annars Breeders’ Course-finalen nere på Jägersro för tvååriga hästar där hela 600.000 kronor väntade på vinnaren. Det längsta strået drog en Solvalla-häst i form av Mellby Jinx som sluggade sig till seger närmast före Good Vibes efter en blytung resa på mycket imponerande vis. Segertiden stannade på 1.13,4/1640 meter och Svante Båths tvååring lär höra talas om sig även senare i höst.

"Lugnare bakifrån"
Oaks Consolation avslutade härligheten från Solvalla och Hill’s Angel fick gruvlig revansch för floppen i uttagningsloppet till Oaks.
- Hon blev för pigg i ledningen i förra starten och det var väldigt synd att hon missade finalen. Nu fick hon gå bakifrån och då var hon också lugnare. Hästen var jätteduktig, sa dubbelsegraren inom V86 Björn Goop efter loppet.
Övriga två vinnare inom V86 hämtades från Jägersro där Neelix svarade för en väldigt stark slutrunda utvändigt om ledaren i prologen. Däremot var konceptet för Flemming Jensens Dream Kåsgård i V86-5 det på Jägersro mer beprövade spets och slut. Till slut hittade 143,4 system alla åtta rätt denna onsdagskväll och belönades med vardera 54.347 kronor per ”åtta”. För sju rätt betalade det 596 kronor och tröstpengen för sex rätt landade på 62 kronor.

Robin Malmgren, Kanal 75


Det finns två banor i landet med open stretch.Åby med sina två extra innerspår över upploppsrakan och Skellefteå där man..


Det finns två banor i landet med open stretch.
Åby med sina två extra innerspår över upploppsrakan och Skellefteå där man antagit den traditionella metoden med ett extraspår.
Medan Åby tillhör landets mest frekventa arrangörer av V75® så har Skellefteå en omgång per år.
Just därför kan det vara värt att titta lite extra på vad som utmärker den för Sverige unika bankroppen som får landets blickar på sig i helgen.
En utspridd teori är att det är svårare att vinna från bakspår på banor med open stretch.
Det visar sig stämma till hälften.
I databasen travfakta.se finns samtliga travlopp som körts i Sverige sedan 2010 samlade och en slagning visar att det är korrekt på lördagens bana.
Plockar man ut autostartsloppen och tar bort spårtrappor – vilket är förutsättningarna i fyra av lördagens avdelningar – visar det att 21 procent av loppen vinns från bakspår i Skellefteå, att jämföra med 22 för hela landet och 23 på Åby.
Inga stora skillnader kan tyckas, men vänder man och ser till spetsvinnare blir tendensen tydligare.
Medan spetshästarna har det tuffare i Västergötland så gynnas de i Västerbotten.
På Skellefteåtravet håller hästen som sitter i ledningen varvet kvar undan i 45 procent av loppen, på Åby är siffran 40 medan riksgenomsnittet för autolopp minus spårtrappor är 43.
Skellefteåtravet är alltså, trots open stretch, en extra gynnsam bana för spetshästen.
En tänkbar förklaring är banans upplopp på 175 meter, näst kortast bland landets V75 arrangerande banor efter Hagmyren.

Många som släpper
Skärskådar man specifikt loppen som körts på V75 sedan 2010 så blir trenden ännu tydligare.
Under de nio senaste omgångarna på Skellefteåtravet har 46 procent, 29 av 63, vunnits av ekipaget som suttit i front varvet från mål.
Just betoningen varvet från mål blir en extra viktig på banor med open stretch där initiala ledare kan tänkas mer benägna att släppa ifrån sig kommandot då risken att bli fastlåst reduceras.
Det styrks av att 11 av de 29 V75-vinnarna kört sig främst efter halvvarvspasseringen.
I jakten på lördagens vinnare bör man alltså inte bara titta extra efter startsnabba ekipage utan även offensiva kuskar med hästar som tål tidiga avancemang.

70 procent av vinnarna sitter där framme
Hur lyckosam är då positionen som i teorin borde vara mest gynnad av open stretch, nämligen ledarryggen?
Nio V75-vinnare (egentligen 8,5 på grund av ett dött lopp) har återfunnits därifrån och det är precis som på Åby den näst bästa positionen.
Av dessa har sex (5,5) verkligen använt sig av open stretch för att nå fram.
Det är också de enda vinnarna som kommit den vägen, från ingen annan position har någon kunnat utnyttja open stretch till att vinna.
Övriga V75-vinnare har inför slutvarvet återfunnits utvändigt ledaren (6), fjärde par utvändigt (5), andra par utvändigt (3,5), sjätte par utvändigt (3) och femte par utvändigt (2). Ej nämnda positioner till och med sjätte par har varsin vinnare, plus Walkie Talkie som segrade från sjunde par utvändigt i fjol.
Att det är viktigt att sitta långt fram inför slutvarvet visas således av att totalt har 44 av 63 avdelningar vunnits från positionerna spets/rygg ledaren/dödens.

Startspåren som går med jättevinst
Om vi avrundar med att kika på vilka specifika startspår bakom bilen som är bäst på Skellefteåtravet så kan man däremot se likheter mellan landets två open stretch-banor.
På Åby är nämligen spår 6 det som gynnas mest gentemot riksgenomsnittet, och detsamma gäller på Skellefteå där segerprocenten över sprinterdistans är 15 (jämfört med 10 för hela landet) och 11 (10) på medeldistans.
Mer anmärkningsvärt och paradoxalt sett till vad vi konstaterat tidigare är att hästar som startar från spår 12 har markant högre segerprocent (8) på Skelleftå jämfört med totalen (5).
Att spela hästar från spår 12 bakom bilen är ingen lönsam taktik generellt (ger 61 kronor tillbaka på varje satsad hundralapp), men just i Skellefteå är det en förbluffande lyckad strategi.
Spåret visar upp en positiv ROI (Return of Investment) över såväl 1 640 (114 procent), 2 140 (109) som 2 640 meter (187).
Överhuvudtaget är belöningen från olika startspår otroligt varierande (på ett underlag av 501 lopp) på lördagens bana.
Spår 2 är faktiskt ännu mera lönsamt, också med positivt ROI över alla distanser. Allra störst är vinsten över medeldistans där varje satsad hundralapp gett 141 kronor tillbaka.
Det segerrikaste startspåret är som oftast 5, men här är spelarna med på noterna med en neutral ROI medan nämnda spår 6 ger en minimal nettovinst (ROI 101) över kort distans, men klar förlust (ROI 76) över medeldistans.
Spåren man absolut bör undvika att spela i autolopp är 8 (ROI 22 över 2 140 meter) och 9 (33), men även de ”bra” 1, 3 och 4 som alla har renderat stora förluster.
En statistisk summering inför lördagen är således att söka hästar som sitter långt fram varvet från mål och jaga skrällarna i hästar från spår 2 eller 12 bakom startbilen.

Robin Johansson, Kanal 75


 I det första kvalet stack favoriten Gotland till ledningen efter 400 meter och sedan fick Eric Raffin bestämma i behagligt 1.14-tempo. In p&arin..


 I det första kvalet stack favoriten Gotland till ledningen efter 400 meter och sedan fick Eric Raffin bestämma i behagligt 1.14-tempo. In på det långa upploppet gick det rasande fort och Gotland sträckte på sig när Golden Bridge fick luckan kort före mål och såg till att Phillippe Allaire kunde räkna in en dubbelseger. Trea och till final slutade Goulette.
Björn Goop körde Sebastian Guratos Gamble River som slutade fyra utan att riktigt få chansen.
Ren defilering
I det andra kvalet gick det betydligt fortare. Björn Goop ville ha ledningen med Gipson Creek och det ville även Alexander Abrivard med Gelati Cut som tryckte sig till täten efter halva loppet. Det gynnade storfavoriten Gu d'Heripre, tränad av Philippe Billards som inledde lugnt tillsammans med Franck Nivard. Gu d'Heripre tog över ledningen kort senare. och resten var ren defilering och Gu d'Heripre gick i mål med gott om krafter kvar och blir en tuff konkurrent för Ecurie D. Med till finalen följer Gallant Way och Green Grass.
Finalen avgörs på Vincennes 16 oktober där cirka två miljoner kronor väntar på vinnaren.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-5 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 8] 1640/3 4 27.8 231
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-5 Quantum Bond Quantum Bond   [v 7] 1640/2 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-4 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 8] 2140/4 3 30.2 287
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-4 Elding Tora Elding Tora   [s 8] 2180/11 0 442
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-1 Karin Slogum Karin Slogum   [s 7] 2160/5 0 33.8 294
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-5 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 4] 2140/8 0 21.4g 190
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-10 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 6] 2160/6 str
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-9 Ahlina Ahlina   [s 6] 2160/7 6 35.1g 421
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-6 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 8] 2140/2 1 30.7 63
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-2 Ty Vinn Ty Vinn   [v 8] 2180/6 0 g 501
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-3 Run for Liberty Run for Liberty   [s 4] 1640/10 0 15.9 377
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-2 Ture S.E. Ture S.E.   [v 3] 2140/4 6 19.3 176
2015-11-13 2015-11-13 Romme-3 Närby Kalabalik Närby Kalabalik   [v 8] 2180/12 6 29.1 127
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-9 East Varenna East Varenna   [s 6] 2660/10 0 361
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-1 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 6] 1640/9 0 g 221
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-5 Cojack T.T. Cojack T.T.   [v 7] 2140/1 7 18.0 75
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 7] 2140/5 1 18.3 23
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-1 Ture S.E. Ture S.E.   [v 3] 2140/6 3 19.7 216
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-9 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 6] 2660/5 0 18.0 1420
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-7 Ty Vinn Ty Vinn   [v 8] 2140/1 0 29.3 1297
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-4 Jo Hejdu Maggen Jo Hejdu Maggen   [v 7] 2180/9 5 30.4g 273
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-4 Cojack T.T. Cojack T.T.   [v 7] 1660/12 8 14.9 1488
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-6 Quantum Bond Quantum Bond   [v 7] 2140/1 8 19.3 30
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-9 Gingstas Gun Bert Gingstas Gun Bert   [v 6] 1660/12 str
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-5 Flurut Flurut   [s 8] 1660/5 0 31.6 210
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-3 Poc Ta Poc Poc Ta Poc   [v 11] 2140/13 str
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-3 Kling Jens Kling Jens   [v 12] 2160/6 0 31.8 234
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-3 Elding Tora Elding Tora   [s 8] 1140/7 5 612
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-5 Nordanviktor Nordanviktor   [v 6] 2140/2 D 0 g 999
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-4 Ängens Indra Ängens Indra   [s 6] 2160/10 D 6 16.9 811
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-4 Nordanviktor Nordanviktor   [v 6] 2160/2 D 0 g 508
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-5 Nordanviktor Nordanviktor   [v 6] 2160/10 D 8 31.8 408
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-6 Nordanviktor Nordanviktor   [v 6] 1660/7 D 0 30.2 726
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1660/9 D str
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-3 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2160/4 D 2 18.8 79
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-4 Behind Blue Eyes Behind Blue Eyes   [v 10] 2140/6 D 8 17.4 725
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-3 Nordanviktor Nordanviktor   [v 6] 2140/2 D 8 30.9g 459
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-1 Ängens Indra Ängens Indra   [s 6] 2140/7 C 2 17.9 149
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-6 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 2160/10 B 7 18.8 93
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-5 Ängens Indra Ängens Indra   [s 6] 2660/4 C 8 17.0 1000
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-9 Taurus Taurus   [v 8] 2180/14 B 5 17.2 317
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-2 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 1640/3 D 4 16.4 377
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-9 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1640/12 D 5 16.6 113
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-7 Taurus Taurus   [v 8] 1646/5 C 4 17.0 191
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-6 Åhs Mara Åhs Mara   [s 7] 1646/4 B 2 32.4 88
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-5 Ängens Indra Ängens Indra   [s 6] 2670/11 C 0 18.6 223
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-4 Cesar Fakse Cesar Fakse   [v 8] 2148/1 B 2 32.6 42
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-1 Crooked Crooked   [v 7] 1646/3 C 0 g 193
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1640/10 D 4 15.1 73
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-9 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2660/8 C 0 g 292
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-7 Taurus Taurus   [v 8] 2660/11 B 8 18.0 446
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-3 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1640/4 D 2 17.8g 16
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-1 Blits Buitenzorg Blits Buitenzorg   [s 8] 2140/2 B 0 g 16
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-6 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2140/7 A 3 18.0 27
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-5 Tandsmärta Tandsmärta   [s 9] 1660/6 C 0 g 85
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-9 Taurus Taurus   [v 8] 2140/9 C 0 16.9 316
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-11 Taurus Taurus   [v 8] 2160/15 B 5 16.8 548
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-10 Ahlina Ahlina   [s 7] 2140/4 D str
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-7 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 9] 2140/2 D 0 29.6 758
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-6 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 1660/13 A 0 20.7g 353
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1646/8 D 2 15.5 104
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-7 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2640/9 C 0 22.0g 785
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-1 Toronto Love Toronto Love   [v 9] 2660/3 B 0 17.7 210
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-4 Lovely Bob Lovely Bob   [s 9] 1666/10 C 0 19.7g 181
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-2 Källna Bitten Källna Bitten   [s 6] 2168/10 C 8 19.7 188
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-9 Taurus Taurus   [v 8] 1646/11 B 3 15.8 157
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-2 Quantum Catch Quantum Catch   [v 6] 1640/2 D 0 g 77
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-5 Euforia Euforia   [s 5] 2160/6 C 0 g 63
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-9 Fantom Sund Fantom Sund   [v 7] 2140/12 C str
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-1 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1640/2 D 1 15.9 37
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-3 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2160/13 A 0 20.5g 43
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-5 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 1609/6 C 5 13.3 312
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-3 Tellmeabout Larry Tellmeabout Larry   [v 6] 2140/4 C 0 17.6g 435
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-4 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2160/14 C 0 19.2 219
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-9 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 1640/4 D 0 17.4 1044
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-3 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2140/2 B 5 14.9 204
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-10 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 7] 2060/8 C 0 19.0 659
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-9 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 1660/4 D 4 17.7 57
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-1 Super Gullet* Super Gullet*   [v 7] 2140/4 B 0 33.4 56
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-4 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2180/8 C 3 17.4 68
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-6 Grabben Grabben   [v 11] 2148/5 D 6 35.9 462
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-11 Cojack T.T. Cojack T.T.   [v 8] 2160/8 D str
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-7 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2140/2 C 3 15.6 155
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-5 Cojack T.T. Cojack T.T.   [v 8] 2140/8 C 5 17.6 898
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-3 P.J.Winner P.J.Winner   [v 7] 2180/10 A str
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-1 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 2160/8 C 6 20.1 259
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-3 Taurus Taurus   [v 8] 1640/9 D 3 14.1 462
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-7 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2180/9 C 6 18.5 210
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-9 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2140/7 B 2 16.0 587
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-4 Gina la Mauny Gina la Mauny   [s 9] 2140/13 A 0 16.4 695
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-6 Toronto Love Toronto Love   [v 9] 2690/8 A 1 19.6 20
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-2 Spang Celin Spang Celin   [s 7] 2168/6 C 0 g 116
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-2 Ture S.E. Ture S.E.   [v 4] 2140/1 A 6 17.6 125
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-7 Diamond Heart Diamond Heart   [v 9] 2660/14 D 8 16.2 736
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-4 Zeb Lie Star Zeb Lie Star   [v 7] 2140/9 A 3 16.3 42
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-6 Pascal Laser Pascal Laser   [v 9] 2140/4 D 5 17.1 394
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-1 Lottmar Lottmar   [v 9] 1680/7 B 6 27.4g 29
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-9 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2160/6 D str
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-8 Romeo Frontline Romeo Frontline   [v 6] 1640/3 D 0 24.0g 509
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-4 Euforia Euforia   [s 5] 2160/4 B 6 28.7 97
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-7 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 9] 2180/14 B 7 28.2 558
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-1 Blits Buitenzorg Blits Buitenzorg   [s 8] 2140/6 D 2 16.0 151
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-3 Active Life Active Life   [s 6] 2140/8 C 0 18.2 856
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-10 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2140/2 D 0 18.7 259
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-6 Min Pärlemor Min Pärlemor   [s 9] 2140/6 C 0 29.7 447
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-8 Odins Ess Odins Ess   [v 6] 1660/3 D 4 28.4 127
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-7 Quantum Bond Quantum Bond   [v 8] 2160/7 C 6 20.0 73
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-9 Ty Vinn Ty Vinn   [v 9] 2160/9 D 0 38.6 480
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-9 Ty Vinn Ty Vinn   [v 9] 2160/9 D 0
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-3 Vigo Vigo   [v 6] 2160/13 B 0 18.9 327
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-2 Out Out   [v 9] 1660/10 D 6 17.4 206
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-5 Euforia Euforia   [s 6] 2160/8 C 3 29.7 187
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-8 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2160/15 B 1 17.7 175
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-7 K.A.Pital K.A.Pital   [v 6] 2160/5 B 3 32.5 184
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-6 Boy Hornline Boy Hornline   [v 7] 1680/15 B 5 16.8 339
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-3 Malin Blågul Malin Blågul   [s 9] 2140/5 D 0 20.3 723
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-7 French Me French Me   [v 6] 2160/10 D 0 17.0 1873
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-7 Larry Boy Larry Boy   [v 6] 1640/3 D str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-4 Euforia Euforia   [s 6] 1660/3 C str
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-5 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 2140/3 C 0 33.9g 303
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-1 Benita Benita   [s 6] 2140/3 D 0 g 694
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-2 Prins Elden Prins Elden   [v 12] 2180/7 C 2 29.5 78
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-9 Styfs Olle Styfs Olle   [v 8] 2160/12 A 0 g 621
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-7 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 8] 1640/2 C 5 16.8 250
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 7] 2160/5 D 0 19.5 285
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-8 Styfs Olle Styfs Olle   [v 8] 1660/14 D 6 30.2g 989
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-4 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1640/5 B 2 30.2 121
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-5 Global Office Global Office   [v 8] 2140/11 D 0 15.8 407
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-4 Spik Vilja Spik Vilja   [s 10] 1640/2 B 5 27.6 63
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-8 Okeanos Okeanos   [v 11] 2160/5 D str
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-7 Vårin Vårin   [s 5] 1640/8 D 0 42.3g 356
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-7 Euforia Euforia   [s 6] 2140/6 D 5 27.1 344
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-7 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1640/3 C 4 30.1g 130
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2140/1 C 1 17.0 69
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-1 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 10] 2140/2 D 0 18.9 1843
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-8 Vårin Vårin   [s 5] 2140/3 D 0 g 431
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-7 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 5] 2140/3 C 6 18.9 223
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-4 Dante Band Dante Band   [v 8] 2160/5 C 0 17.4 290
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-4 Euforia Euforia   [s 6] 2140/1 C 1 27.9 53
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-5 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1660/7 C 5 30.5 322
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-6 Styfs Olle Styfs Olle   [v 8] 2140/1 D 0 37.9 373
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-1 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 6] 1640/4 A 6 17.6g 95
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-9 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1640/11 C str
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-9 Ture S.E. Ture S.E.   [v 5] 2140/5 D 3 15.9 70
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-6 Master Ho Master Ho   [v 9] 1660/7 C 7 18.5 637
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-1 Prins Elden Prins Elden   [v 12] 1680/10 B str
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-9 Taurus Taurus   [v 9] 2140/6 C 0 19.1 697
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-8 Sky Gold Sky Gold   [s 6] 2640/1 D 0 24.2 1913
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-6 Åse Åse   [s 7] 2180/9 C 5 28.8g 87
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-5 Taurus Taurus   [v 9] 1660/9 B 0 17.5 239
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-2 Dante Band Dante Band   [v 8] 1680/6 B 2 15.8 41
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-1 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2660/11 B 7 17.6 142
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-7 Global Office Global Office   [v 8] 2140/12 D 5 14.1 1372
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-9 Prins Elden Prins Elden   [v 12] 2180/12 B 7 29.4g 126
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-7 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2480/2 C 2 17.5 49
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-6 Ture S.E. Ture S.E.   [v 5] 1660/10 D 5 16.9 497
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-5 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 10] 2040/2 D 0 35.3g 783
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-4 Dante Band Dante Band   [v 8] 1680/12 A 3 15.8 176
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-8 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2060/11 D 8 19.3g 710
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-3 Baron Hornline Baron Hornline   [v 7] 1640/9 D 4 13.3 400
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-7 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2100/4 C 3 18.4 72
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-6 Quantum Bond Quantum Bond   [v 9] 2160/9 D str
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-4 Åse Åse   [s 7] 2140/3 D 0 29.9g 675
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-9 Taurus Taurus   [v 9] 1640/6 D 0 16.2g 1202
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-6 Euforia Euforia   [s 6] 2140/2 D 7 29.9 99
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-1 Quantum Bond Quantum Bond   [v 9] 1640/4 D 0 17.0 121
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-11 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2160/13 D 0 17.4g 484
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-6 Ture S.E. Ture S.E.   [v 5] 1640/7 C 0 g 129
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-3 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1660/5 B 0 33.1g 593
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-2 Åse Åse   [s 7] 2160/6 C 6 29.6 323
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-5 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 1660/12 B 5 30.2 1277
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-7 Cesar Fakse Cesar Fakse   [v 9] 1640/2 D 0 g 82
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-5 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2140/1 B 1 16.9 51
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-3 Global Millionaire Global Millionaire   [v 10] 2160/10 C 8 16.9 130
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-1 Quantum Bond Quantum Bond   [v 9] 1640/4 D 2 16.5 151
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-3 Dante Band Dante Band   [v 8] 2140/3 D 0 17.1 336
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-2 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 2160/6 C 3 16.0 25
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-6 Åhs Mara Åhs Mara   [s 8] 2140/6 B 5 32.6 234
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-5 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 2180/9 C 3 17.1 51
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-3 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2640/8 C 2 17.2 320
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-1 Laurentius Cavallo Laurentius Cavallo   [v 7] 2140/3 D 0 g 274
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-4 Laurentius Cavallo Laurentius Cavallo   [v 7] 2160/3 C 3 17.2 203
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-4 Dante Band Dante Band   [v 8] 2140/8 C 0 17.8 95
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-2 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 2180/7 B 8 18.5 86
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-1 Inez Fri Inez Fri   [s 8] 1660/12 C 0 18.8 501
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-1 Cesar Fakse Cesar Fakse   [v 9] 2140/6 C 0 g 123
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-4 Gucci Zon Gucci Zon   [s 7] 1680/13 D 6 16.4 221
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-6 Mysloven Mysloven   [v 8] 2160/4 D 0 37.0 339
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-5 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2160/11 C 5 19.8 53
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-4 Quantum Satis Quantum Satis   [v 8] 2160/10 B 8 16.9 445
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-8 Åsarappen Åsarappen   [v 9] 2160/8 D 0 g 644
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-2 Queen of Hills Queen of Hills   [s 9] 2660/9 D 0 g 914
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-2 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2140/4 D 5 16.4 781
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-7 Källsjögutten Källsjögutten   [v 5] 2160/14 D str
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-2 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2140/1 D 0 g 624
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-3 Duffman Duffman   [v 9] 2140/3 D 0 17.4g 1442
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-5 Åsarappen Åsarappen   [v 9] 1660/7 D 0 30.4g 42
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-8 Anna i Kärret Anna i Kärret   [s 11] 2180/8 C 0 34.9g 336
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-5 Cravecaviar Cravecaviar   [v 4] 2140/9 A 3 18.8 110
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-9 Lundås Emil Lundås Emil   [v 7] 1640/11 C 7 29.6 145
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-7 In Photo In Photo   [s 8] 2160/9 C 0 17.8 1375
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-3 Sikken Ålj Sikken Ålj   [v 8] 2180/11 D 0 30.7 655
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-10 Commission Commission   [v 9] 2160/5 D 3 16.4 455
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-3 Duffman Duffman   [v 9] 1640/5 D str
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Lundås Emil Lundås Emil   [v 7] 1660/9 C 4 28.6 450
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-1 Duffman Duffman   [v 9] 2160/12 D 0 15.3 1488
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-2 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2640/6 D str
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-9 In Photo In Photo   [s 8] 1660/3 A 1 16.0 27
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-10 Paradis d'Inverne Paradis d'Inverne   [v 6] 2140/7 A str
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-7 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2160/7 D 0 28.5g 571
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-2 Åsarappen Åsarappen   [v 9] 1680/6 C 1 27.9 48
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-5 Manhattan Club Manhattan Club   [v 8] 1680/12 B 6 17.7 149
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-6 Lord Photo Lord Photo   [v 12] 2180/10 C 7 19.3g 74
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1640/9 C str
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-2 Lord Photo Lord Photo   [v 12] 2180/8 C 5 16.5g 369
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-4 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1640/5 C 3 17.4 162
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-7 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2140/7 D 2 26.9 341
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-1 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 7] 1660/3 B 1 28.2 106
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-2 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 7] 2140/2 C 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-1 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 1660/5 D 5 26.0 76
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-8 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2660/14 C 0 21.2g 263
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 2160/4 B 0 17.5 351
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-2 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 6] 2140/1 D 5 17.3g 63
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-1 Vårin Vårin   [s 6] 2140/4 D 0 g 409
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-4 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 1640/6 D 6 18.1 151
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-9 Duffman Duffman   [v 9] 2160/8 B 0 g 203
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-1 Tarpon Tarpon   [v 6] 2140/10 B 0 18.6g 246
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-5 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2140/4 C 7 17.2 218
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-6 Jo Hejdu Maggen Jo Hejdu Maggen   [v 10] 1640/1 D 6 32.9g 359
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-2 Calling My Name Calling My Name   [v 8] 2140/8 D 0 19.5 1022
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-7 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2660/5 B 6 17.9 91
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-4 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2140/2 D 1 27.9 62
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-8 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 2160/5 D 2 19.7 27
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-9 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2680/14 D 0 31.8g 1437
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-4 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 7] 2140/6 B str
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-2 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2160/4 D 3 29.1 73
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-8 Lindeberg Lindeberg   [v 7] 1640/11 D 8 17.7 68
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-3 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 2140/12 D 0 17.6 477
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-5 Global Office Global Office   [v 9] 2140/6 D 4 15.3 466
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-3 Duffman Duffman   [v 9] 2140/3 C 0 g 359
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-4 Euforia Euforia   [s 7] 2180/5 D 0 g 299
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-5 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2160/6 D 3 28.3 667
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-5 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 1680/3 C 2 16.0 83
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-6 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 8] 1660/5 C 0 20.1g 548
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-6 Global Office Global Office   [v 9] 2140/12 C 5 15.2 579
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-1 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2140/2 D 4 30.8 658
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-6 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 1640/4 D 7 16.4 472
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 1660/9 D 3 16.3 931
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-2 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 2180/9 D 0 19.2 1000
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-6 Euforia Euforia   [s 7] 2160/4 C 5 29.5 272
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-1 Heavy Infantry Heavy Infantry   [v 10] 2140/7 D 5 16.1 405
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-2 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2660/10 A 5 17.0 250
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-3 Aigir Aigir   [v 9] 2140/2 D 0 g 1559
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-6 Quantum Bond Quantum Bond   [v 10] 2180/9 D 4 18.1 434
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-7 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2140/6 D 0 16.1 1723
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-8 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 9] 1660/4 C 6 15.8 348
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 3160/7 B 0 22.7 541
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-2 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 7] 2140/5 A 3 17.9 77
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-4 Boy Hornline Boy Hornline   [v 8] 1640/1 C 0 16.5 496
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-3 Anders Goodland Anders Goodland   [v 7] 1640/2 D 0 17.9 146
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-5 Dante Band Dante Band   [v 9] 2140/3 D 6 15.7 358
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-3 Dante Band Dante Band   [v 9] 2180/11 D 0 17.4 551
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-5 Spero Ducere Spero Ducere   [h 6] 2140/11 D 0 g 978
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-6 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 8] 2180/7 D 0 273
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-8 Karin Slogum Karin Slogum   [s 10] 2160/8 D 0 547
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-1 Quantum Satis Quantum Satis   [v 8] 1640/4 D 0 16.6 150
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-4 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 7] 2640/5 B 5 16.6 219
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-4 Global Office Global Office   [v 9] 2140/13 C 4 15.7 857
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-1 Euforia Euforia   [s 7] 2180/6 A str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-4 Anders Goodland Anders Goodland   [v 7] 2160/11 D 7 18.4 236
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-5 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2160/14 C 0 17.3 406
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-2 Spero Ducere Spero Ducere   [h 6] 2140/7 B 8 18.7 178
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-5 Boy Hornline Boy Hornline   [v 8] 2140/4 D 0 22.6 567
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-9 Ängens Indra Ängens Indra   [s 8] 2140/9 B 0 16.8 232
2019-12-28 2019-12-28 Romme-1 Green Bax Green Bax   [v 8] 2160/6 D 0 17.4 554
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-1 Green Bax Green Bax   [v 8] 2140/6 D str
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-2 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 5] 2160/7 B 2 19.3 142
2019-12-12 2019-12-12 Romme-8 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 1640/7 C 8 32.0g 193
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-5 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2140/8 D 5 18.1 658
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-3 Yayas Chili Yayas Chili   [s 6] 2640/3 D 0 17.2 651
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-5 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 5] 2160/14 A 3 17.0 556
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-1 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 1640/1 D 1 31.3 429
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-5 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2640/6 C 6 18.2g 537
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-8 Green Bax Green Bax   [v 8] 2160/8 D 2 16.9 118
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-9 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2680/15 A str
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-3 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 1660/12 D 0 g 750
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-4 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2140/1 C 4 16.6 524
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-6 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2140/14 B 0 17.3 429
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-2 Superinga Superinga   [s 8] 2140/6 D 0 g 375
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-2 Harnsta Spiken Harnsta Spiken   [v 8] 2160/6 C 7 35.4g 757
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-4 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2660/2 C 8 33.3 170
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-5 Pumpkin Pumpkin   [s 8] 2160/7 D 0 18.0 653
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 6] 2160/5 C 0 g 159
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-1 Datastrom Am Datastrom Am   [v 6] 2160/6 D 7 17.0 307
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-2 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2660/9 A 0 31.2g 78
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-6 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 2160/6 B 0 g 114
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-3 Vinnie Frontline Vinnie Frontline   [s 5] 2140/3 D 3 15.9 360
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-5 Quick One Quick One   [v 10] 2160/9 C 0 19.0 753
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-7 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 2140/1 C 8 32.7 265
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-2 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2140/3 D 0 g 258
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-6 Vårin Vårin   [s 7] 1640/5 D 0 g 182
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-8 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 2140/3 B 5 32.6 83
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-1 Yayas Chili Yayas Chili   [s 6] 1640/5 B 1 15.5 113
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-7 Hovden Hovden   [v 4] 2140/2 D 0 g 266
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-12 Pumpkin Pumpkin   [s 8] 2160/13 C 0 g 1850
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-12 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 12] 1640/1 C 0 g 145
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-8 Euforia Euforia   [s 8] 2160/2 C 3 28.8 199
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-2 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2660/5 D 0 270
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-10 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2160/8 B 2 15.0 302
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-2 Fantom Fantom   [v 7] 1660/4 C 0 g 47
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-6 Anna i Kärret Anna i Kärret   [s 12] 2140/6 C 8 33.3g 506
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 6] 2040/1 B 0 g 81
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-6 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2060/8 C 2 31.3g 191
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-10 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 2080/4 B 6 17.8 314
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-9 Commission Commission   [v 10] 2180/9 D 6 18.3 198
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-4 Pumpkin Pumpkin   [s 8] 1660/2 D 0 g 228
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-5 Zakarov Zakarov   [v 8] 2480/4 C 0 19.2 512
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-10 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 2040/4 C 0 19.0 382
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-4 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 6] 1640/6 C 4 15.1 316
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-8 Pumpkin Pumpkin   [s 8] 1640/9 D 0 17.5g 680
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-5 Fool's Desire Fool's Desire   [s 4] 2140/7 D str
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-6 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 1660/6 D 0 16.0 864
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-1 Power Broline Power Broline   [v 7] 2140/7 C 1 18.3 32
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-7 Sort Gull Sort Gull   [v 8] 2640/10 C 0 28.4 931
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-12 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 6] 2660/3 D 0 17.6 886
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-4 Commission Commission   [v 10] 2140/3 D 0 20.3 370
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-5 Paradis d'Inverne Paradis d'Inverne   [v 7] 1640/7 D str
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-1 Place Your Bet* Place Your Bet*   [v 8] 1660/9 B 0 17.6g 676
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-8 Åhs Mara Åhs Mara   [s 10] 2140/1 D 4 29.3 546
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Leonas Santo Leonas Santo   [v 8] 1640/5 C 0 g 260
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-3 Suited Broline Suited Broline   [s 5] 2140/9 C 0 g 533
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-7 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 8] 2140/11 C 0 27.0 255
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-8 Pumpkin Pumpkin   [s 8] 2140/9 D 0 19.1g 650
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-5 Sort Gull Sort Gull   [v 8] 2140/1 C 2 26.3 245
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-6 Commission Commission   [v 10] 2140/6 D 3 17.0 241
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-7 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 6] 2140/9 A 2 17.0 125
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-4 Superinga Superinga   [s 8] 1640/3 D 4 16.1 529
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-8 Marino Rasken Marino Rasken   [v 8] 2160/8 D 0 g 464
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-2 Åhs Mara Åhs Mara   [s 10] 2160/9 C 7 32.4 638
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-4 Carl Jo Carl Jo   [v 9] 2140/2 D 5 30.3 712
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-7 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 6] 2640/3 B 2 20.5 352
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 1660/5 A 4 16.9 299
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-2 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 7] 1660/12 A 5 14.6 145
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-8 Jeppe Yamoz Jeppe Yamoz   [v 8] 2160/13 A 0 19.0 525
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-6 Lindeberg Lindeberg   [v 8] 2160/9 B 0 20.7g 155
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-9 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2140/2 C 8 16.6 320
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-1 Odin Töll Odin Töll   [v 9] 2140/6 C 5 15.9 929
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-1 Superinga Superinga   [s 8] 1640/9 D 0 17.7g 862
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-5 Spik N.O. Spik N.O.   [v 8] 2160/4 D 0 29.6 670
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-3 Gucci Zon Gucci Zon   [s 8] 1680/13 D 5 17.6 187
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-4 Ängens Indra Ängens Indra   [s 9] 2640/2 C 0 18.3 407
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-7 Justglideon Justglideon   [s 7] 2140/2 D 0 21.8 64
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-8 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 8] 1680/14 A 0 g 56
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-3 Bahama Mama Ås Bahama Mama Ås   [s 6] 2140/4 D 6 16.6 610
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-3 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 10] 2140/6 D 0 g 1050
2019-02-22 2019-02-22 Romme-4 Lisa Mollyn Lisa Mollyn   [s 8] 1660/10 A 6 28.0 133
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-7 Ängens Indra Ängens Indra   [s 9] 2140/8 C 0 16.5 120
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-3 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2660/2 D 1 17.9 513
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-6 Ängens Indra Ängens Indra   [s 9] 2160/6 C 0 16.7 676
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-1 Ängens Indra Ängens Indra   [s 9] 2660/13 D 4 17.0 544
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 2140/2 C 0 g 296
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-9 Björlifix Björlifix   [v 6] 2680/15 C 0 27.0 1523
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-2 Lundås Emil Lundås Emil   [v 9] 2140/5 C 4 30.3 674
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-3 Barkåks Nero Barkåks Nero   [v 8] 2640/7 B 0 18.6g 131
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-7 Vårin Vårin   [s 8] 1640/2 D 0 g 115
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 7] 1640/3 B 2 17.1 36
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-6 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 10] 2140/5 C 0 500
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-8 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 1640/11 C 0 26.6 733
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-8 Flare Flare   [s 6] 2160/6 B 0 21.9 484
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-9 Yayas Chili Yayas Chili   [s 7] 1660/11 B 1 17.1 111
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-6 Alviano Alviano   [v 9] 2140/5 D 0 17.8g 516
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-7 Happy Confess Happy Confess   [s 5] 1660/8 A 0 14.4 100
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-8 Björlifix Björlifix   [v 6] 2140/5 D 6 24.9 2130
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-2 Lex Peidei Lex Peidei   [v 9] 2160/9 D 0 27.0 1003
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-7 Vårin Vårin   [s 8] 1660/4 D 7 35.6g 389
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-6 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2160/13 B 3 26.8 482
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-7 Happy Confess Happy Confess   [s 5] 2160/14 B 1 15.3 332
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-9 Sort Gull Sort Gull   [v 9] 1660/5 B 3 28.6 139
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-7 Tracks Tracks   [v 9] 2140/6 D 0 21.3 1168
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-7 Julius T.J. Julius T.J.   [v 11] 2160/7 D 5 17.1 488
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-8 K.A.Pital K.A.Pital   [v 9] 1660/13 C 5 29.1 619
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-3 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2140/2 B 2 29.0 121
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-2 Julius T.J. Julius T.J.   [v 11] 2140/2 D 0 g 675
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-6 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 7] 2140/7 D 7 17.6 483
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-6 Moe Tinder Moe Tinder   [v 15] 1660/7 D 0 32.7 1108
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-5 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 6] 2160/13 A 0 18.0 257
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-6 Lundås Emil Lundås Emil   [v 9] 2140/11 B 0 30.1 131
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-4 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2680/15 B 6 28.1 1377
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-2 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 7] 1640/12 C 0 17.7 392
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-10 Prince Hills Prince Hills   [v 10] 2160/10 D 6 16.5 801
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-5 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2140/3 B 4 30.7 402
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-4 Tracks Tracks   [v 9] 1660/8 D 3 15.8 739
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-5 Narren Narren   [v 7] 2160/4 D 0 g 498
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-1 Hovden Hovden   [v 5] 2160/11 C 7 34.8 1840
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-5 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2160/6 C 0 26.9 1361
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-5 Lundås Emil Lundås Emil   [v 9] 2120/11 B 0 g 184
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-6 Hovden Hovden   [v 5] 1640/1 D 0 g 691
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-1 Hovden Hovden   [v 5] 1660/15 A 8 36.1 207
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-4 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 6] 1640/7 D 5 14.1g 641
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-3 Åhs Mara Åhs Mara   [s 11] 2140/5 C 6 30.1 150
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-7 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 6] 2140/4 D 5 15.2 725
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-4 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 6] 2140/3 D 6 16.2 634
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-4 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 13] 1660/14 B 0 g 482
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-2 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 2140/7 B 0 20.5 1033
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-3 Tracks Tracks   [v 9] 2140/6 D 0 g 721
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-8 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2140/12 B 4 30.9 282
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-1 Åhs Mara Åhs Mara   [s 11] 2140/4 C 6 29.9 726
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-7 Hovden Hovden   [v 5] 2160/15 A 0 g 324
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-1 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2160/8 B 0 g 64
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-6 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2140/3 D 6 19.3g 290
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-7 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 13] 1660/12 A 3 31.1 398
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-5 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 1660/12 A 0 g 76
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 9] 2160/10 D 0 g 642
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-4 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2660/11 C 5 28.9 674
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-2 Tracks Tracks   [v 9] 2140/6 D 0 15.9 1476
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-3 K.A.Pital K.A.Pital   [v 9] 2140/2 C 5 34.3 390
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-10 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 11] 1640/7 C 1 15.4 473
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-6 Hovden Hovden   [v 5] 2160/11 B 5 35.1g 355
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-3 Tracks Tracks   [v 9] 2160/13 D 8 18.9g 732
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-5 Lundås Emil Lundås Emil   [v 9] 1660/13 D 8 27.3 1363
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-7 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 13] 1660/10 D 0 29.8 940
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-9 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2640/6 D 0 29.6 605
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-5 Hovden Hovden   [v 5] 2140/1 C 3 35.6g 324
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-9 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2140/3 C 2 29.2 135
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-2 Tracks Tracks   [v 9] 2140/4 B 0 g 237
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-4 Nume Vinn Nume Vinn   [v 8] 2160/7 C 4 30.8g 339
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-2 Prince Hills Prince Hills   [v 10] 1640/3 D 1 14.1 414
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-1 Hovden Hovden   [v 5] 2140/8 D 0 g 658
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-1 Hovden Hovden   [v 5] 2160/4 D 0 36.9g 254
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-3 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 9] 2160/10 B 5 29.0 622
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-4 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 6] 2660/8 B 0 20.2 189
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-7 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 13] 1660/9 D 0 33.2 758ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se