V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-4 Vera Spiro Vera Spiro   [s 7] 2140/8 C
2021-06-14 2021-06-14 Lindesberg-1 Bison Spiro Bison Spiro   [v 10] 2160/6 C

Nyheter för travkusk


Östersundstravet körde sin största dag för året och dagen till ära fanns en publik på 500 personer runt banan enligt de nya..


Östersundstravet körde sin största dag för året och dagen till ära fanns en publik på 500 personer runt banan enligt de nya restriktionerna. Höjdpunkten var Jämtlands Stora Pris som föregicks av dramatik när favoriten Hail Mary galopperade och gick i passgång. Robert Bergh valde att sätta på boots på hästens framhovar dryga minuten före start. Väl i loppet så öppnade Wild Love snabbt från innerspåret och höll överraskande ledningen. Kevin Oscarsson visade tydligt för Björn Goop och Brother Bill att han ville köra i täten, men när Robert Bergh kom farande på första långsidan släppte han. Inledningen blev 1.10 första 500 metrarna och Hail Mary varvade på 1.11,2. Samtidigt sände Alessandro Gocciadoro fram Vernissage Grif utvändigt om ledaren inför slutvarvet och på så vis fick Brother Bill andra par utvändigt. Hail Mary fick det inte att stämma och gav upp helt in på upploppet. Istället var det Vernissage Grif som tog över och Brother Bill orkade inte gå i närkamp. Gocciadoros sjuåriga stjärna bara klev ifrån konkurrenterna till en imponerande seger. Vinnartiden blev 1.11,3 över distansen 2140 meter med bilstart. Han följde därmed upp tredjeplatsen från Finlandia-Ajo från dödens briljant och visade att hästen hör hemma i världseliten. Nu fortsätter Vernissage Grif sin Norrlands-turné och startar i Boden nästkommande lördag i Norrbottens Stora Pris.

Sagan om Wild Love fortsätter – hedersam andraplats
En som också är ute på en roadtrip genom Sverige och en norrlands-turné är Wild Love. Efter succén i Harper Hanovers lopp fortsätter framgångarna för det här sjuåriga stoet som tränas och managerns av Bengt Simberg och Anders Lindqvist. Efter att Kevin Oscarsson släppt ledningen till Hail Mary fick Wild Love aldrig riktigt chansen och gick i mål med krafter kvar som tvåa. Detta i strid med en mycket vasst spurtande Click Bait som tog tredjeplatsen.
– Hon gjorde ett otroligt lopp. Men just nu är man sådan vinnarskalle att man är förbannad att det inte löste sig tidigare för jag hade mycket att åka med, sa Kevin Oscarsson.
– Hon var väldigt laddad idag men klev iväg perfekt. Hon har utvecklats och hästen är otroligt bra, fortsatte Kevin om Wild Love vars resa fortsätter till Boden och Norrbottens Stora Pris nästkommande lördag.
Även Per Lennartsson var helnöjd med Click Bait som levererade en superspurt till tredjeplatsen.
– Han var riktigt på tårna och det var verkligen bett i honom hela vägen. Jag älskar den här hästen, det är verkligen travsport de luxe, sa Per Lennartsson.

Startförbud för Hail Mary
En som däremot inte hade sin bästa dag var Hail Mary som slutade sist i mål. Han fick också tio dagars startförbud av Östersunds måldomarnämnd.
– Jag kanske körde mer optimistisk än vad min innersta känsla var under veckan. Men jag litade på att det skulle reda ut sig men han var inte redo ändå. Jag sa innan att när han fick spår åtta mot den äldre eliten så skulle jag ha kört ett snabbjobb inför Boden istället, sa Robert Bergh.
– Jag måste också reda ut det här för han kan inte hålla på som han gjorde innan och jag kunde inte förbereda mig. Men jag har redan listat ut vad jag ska göra nästa gång, men det tar vi då.

Ojjdo vilken stjärnsmäll – när Månlykke A.M. föll blytungt
Det blev ett gigantiskt favoritfall när Månlykke A.M., spelad till 87 procent av insatsfördelningen, föll blytungt i den andra avdelningen. Gunnar Melanders kallblodsstjärna galopperade plötsligt helt oväntat i den första kurvan, ställde sig snabbt men galopperade på nytt igen kort efter och tappade allt. Han kördes sedan bara runt lite lugnt långt bakom övriga fältet.
– Jag vet faktiskt inte själv vad som hände. Han bromsade till och galopperade och jag har ingen förklaring. Det är svårt att veta varför han gjorde så och jag var inte beredd på det för han brukar inte göra så där. Sedan smackade jag på honom och då galopperade han igen. Annars kändes han hur fin som helst, sa Gunnar Melander.
Istället var det sensationen G.G.Ojjdo som levererade en riktig stjärnsmäll tillsammans med sin tränare Tomas Pettersson. Ifrån rygg på ledaren kunde han inte följa med när ledande Ard ryckte undan och den sistnämnde såg ut att gå mot seger in på upploppet. Men Ard stannade till i sin ensamhet och blev infångad kort före mål på Östersunds långa upplopp. G.G.Ojjjdo kopplade greppet och vann säkert, före en bra spurtande Våler Nikolai som blev tvåa, och trea blev Ard. G.G.Ojjdå var spelad till 0,23 procent och 73-oddsaren är en av de största skrällarna i V75:s historia.
Den största skrällen i historien på V75 är fortsatt Owen Face när han besegrade megafavoriten Nuncio på Solvalla 2015.
– Det är bara glädje. Hästen gör alltid bra lopp så det här var jättekul. Han har ju alltid varit lite besvärlig men har bättrat sig allt eftersom han har startat på i ett och ett halvt års tid och verkligen härdats i alla klasser. Han är en riktig järnhäst, sa Tomas Pettersson.

Hemmaseger i inledningen
V75 inleddes med en hemmaseger då Per Linderoth-tränade Young King tog sin andra raka seger i sin nya regi. Hästen tränades tidigare av Per Lennartsson som nu körde förtjänstfullt till seger åt kollega Linderoth. Young King spurtade strålande till en lätt seger, före likaledes starkt avslutande Gooner som blev tvåa.

Favoriten låstes in och fick aldrig chansen
Även i lärlingsloppet, V75-3, blev det favoritfall när Margareta Tooma inte lyckades hålla ledningen från innerspåret. Hon blev istället fast alldeles för länge från rygg på ledaren och fick aldrig chansen i tid. Istället var det Global Benefit som snuvade favoriten på täten men ledaren hade inget försvar mot utvändige Qeen Roc som plockade ner Global Benefit in på upploppet och höll precis undan till seger före bra avslutande Gitte Silvåkra och Ses Elisabet. En mycket tapper insats av Queen Roc som kördes av Kevin Oscarsson och tränas av Joakim Elfving.

Roberts löfte dundrade till tredje raka segern
I den fjärde V75-avdelningen kom omgångens första favoritseger. Loppet föregicks av tre omstarter och Robert Dunder prickade bra i samtliga dessa och det gjorde han även i den giltiga. Han skickade iväg sin egentränade Kissinger Boko till ledningen och drog sedan i ett hårt tempo. Första halvvarvet travades efter snabba 1.10,9 i voltstart men trots det såg Kissinger Boko oslagbar ut hela vägen. Det var ingen som kunde gå i närkamp och Robert Dunders fyraårige löfte tog tredje raka segern i övertygande stil och är fortsatt obesegrad i år efter tre starter.

Ny storfavorit som föll – kanonspurt av One Kind of Art
Storfavoriterna föll på löpande band på V75 och nästa ”lampa” till rakning var Bitcoind’ Arc som förlorade tillsammans med Björn Goop. Det var Robert Bergh som skickade iväg Condior blixtsnabbt från spår åtta bakom bilen och tog ledningen. Björn Goop gjorde aldrig någon ansats att gå fram och försöka få överta utan lade sig lugn utvändigt om ledaren. Efter en snabb inledning gick det sedan sakta mitt i loppet innan farten skruvades upp igen på slutvarvet. Robert Bergh grillade Bitcoind’ Arc rejält som dock tog sig förbi Condior som tröttnade vid upploppets början. Men även Bitcoind’ Arc var märkt av den tuffa löpningen och stumnade den sista biten. Istället var det One Kind Of Art som kom farande och spurtade förbi alla i en imponerande finish. Han fick ryggar att gå i från spår elva och tränaren Oskar J Andersson kunde jubla i en härlig segergest kort före mål. One Kind of Art var spelad till sex procent av insatsfördelningen och vann till slut smått överlägset efter en mycket stark avslutning ute i spåren.

Uppvisning av Upstate Face – på banrekordet 1.09,5
Upstate Face visade att den rykande avslutningen till seger under elitloppshelgen inte var någon tillfällighet. Han bjöd på en häftig uppvisning i V75-6 för sin tränare Adrian Kolgjini och visade att den långa resan från Malmö inte var förgäves. Trots ett lopp utvändigt om ledaren i ett stenhårt tempo, 1.06 första 500 och 1.09 första varvet, så stack Upstate Face ifrån till en förkrossande seger. Adrian satt helt stilla och hade alla växlar sparade i sin häst som såg fullständigt makalös ut när han vann överlägset. Detta på segertiden 1.09,5/1640a, vilket är nytt banrekord. Upstate Face fortsätter nu sin Norrlands-turné med Boden som nästa anhalt kommande lördag. Det här var också den andra favoriten som infriade förväntningarna på V75.
– Han börjar hitta de växlarna som han har lovat en gång i tiden. Men att han skulle vara så här bra kunde man bara drömma om, sa Adrian Kolgjini.
– Det är bästa känslan när du sitter bakom en häst på ett halvt ton och du har sådan kontroll och du känner att du kan lämna fältet när du vill med tio, femton meter.
Även om avslutningen blev rätt så favoritbetonad på V75 så var inledningen desto svårare där skrällarna avlöste varandra. Efter att samtliga sju avdelningar var avklarade så var det inget system kvar med alla rätt. Det blir därmed jackpot på V75 kommande lördag i Boden. Sex rätt betalade 13 378 kronor och fem rätt gav 570 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och ..


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och V75®. Det brukar vara mycket gäster från både Sverige och Danmark, men i år är det bara två svensktränade hästar som sluter upp, dock utan sina ordinarie kuskar.
- Norge har fortfarande ganska hårda regler och det är bara att gilla läget, säger Bo Westergård som har sin rörelse i Danmark men får köra sina egentränade hästar i helgen.
- Jag har min familj i Norge, jag är gift med en norska, och då gäller lite andra karantänregler, det får bli som en liten semestertripp och jag måste ta ett PCR-test på söndag morgon så allt står rätt till.

Talang med åtta raka segrar
Bo Westergaard började som tränare i Danmark innan han efter några år tog flytten till Norge 2014, sedan 2018 är han tränare i Danmark och ser positivt på framtiden.
- Jag hyr numera min gård som jag hade innan jag flyttade till Norge. Vi bygger om och det kommer att bli en mycket fin träningsanläggning. Vi har fyra banor att köra på med olika underlag. Vi tränar ganska individuellt och rider hästarna en hel del.
För tillfället står det 75 hästar på träningslistan.
- Det är väl ungefär hälften tävlingshästar och resten yngre förmågor. Jag har några fina tvååringar som jag hoppas ska kunna åka med till Sverige nästa år och försöka röra om i årgångsloppen. En är bror till Joke Face med Father Patrick som pappa och det är en riktig talang.
Hästen som stall Westergaard har störst förväntningar på i år är treårige Thai Brooklyn.
- Hon gjorde allt rätt förra året och har åtta raka segrar. Det är en jättetalang helt enkelt och vi siktar på de norska årgångsloppen i år.

Tippar Belgien i fotboll-EM
Som många danskar är Bo mycket intresserad av fotboll och ser fram emot fotbolls-EM.
- Jag ska försöka se en del matcher även om det säkert blir svårt. Danmark har ett mycket bra lag, det går att jämföra med det 1992 när vi vann EM, men ett nytt guld blir det knappast, jag tror Belgien vinner.
På söndag har stall Westergaard sex hästar med i V75-spelet och Bo Westergaard berättar följande.
- 15 Zelov (V75-1) är en jättefin häst som har gjort det bra hela karriären. Han har gjort två starter för mig och jag har varit nöjd med honom bägge gångerna. Senast så hade han bra fart över mål och jag tycker att han blir bättre och bättre. Lång distans är inga problem, men det är bra motstånd och många att runda och vi behöver ha en del tur. Han ska tävla barfota nu och det var ett tag sedan.
- 3 Macro Star (V75-2) är väldigt kapabel och nu har han skött sig i flera starter i rad. Han var väldigt bra senast och det är en tuff häst som kan göra lite själv i loppen. Det ser bra ut på förhand och jag är optimist med honom och han ska ses med ganska bra chans.
- 3 Stonefire U.S. (V75-4) var jag nöjd med senast. Han kommer mer och mer, men den här gången så möter han väldigt bra hästar och jag smyger med och kör till slut. Han är väldigt snabb i ett par hundra meter och med rätt lopp så finns chansen, en outsider.
- 7 Rexine (V75-5) är ett bra sto som alltid gör sitt bästa. Nu har hon inte startat på ett tag. Jag är helt nöjd med henne i jobben och hon brukar leverera direkt. Jag hoppas och tror att hon är långt framme.
- 1 Zaffiro Jet (V75-6) är i mycket bra form. Han var först i mål senast, men blev diskad då det var lite tight. Hästen känns jättefin och har ett passande läge och kan öppna, bra, men jag är inte helt säker på att vi kan försvara ledningen. I spets tror jag på bra chans.
- 4 Rushmore Face (V75-7) är i mycket bra form. Han var med i Copenhagen Cup näst senast och fullföljde bra och hade lite krafter kvar. Gången efter mötte han ett lite lättare sällskap och vann på ett bra sätt och visade fortsatt toppform. Han är bäst med ett jämnt hårt tempo och klaffar det kan han säkert vara långt framme. Han ska tävla barfota runt om nu, senast tävlade han med skor.
Din bästa chans?
- Det är Macro Star före Zaffiro Jet.

Joakim Brundin, Kanal 75


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Fö..


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Förutom miljonloppet Stockholms Stora Pris (Gr3) bjuder supersöndagen även på Bro Park Vårsprint (L), Bloomers' Vase (L) samt två klassiska lopp för treåringar: Jockeyklubbens 2000 Guineas och Svenskt 1000 Guineas (Dianalöpningen).
Stockholms Stora Pris avgörs som V64-3 och på förhand ser det ut som att Niels Petersen har en bra chans på en ny triumf i den anrika löpningen.
I fjol skrällvann Kick On i regi Niels Petersen före King David. Båda hästarna finns med i söndagens startfält och i år står båda på Niels Petersens träningslista. Kick On på Petersens norska träningslista och King David på hans danska träningslista.
- Kick On är en väldigt kapabel häst. Inför årsdebuten har han gjort det han ska. Han har lite temperament och det är kanske han svåraste motståndare. Det var också det som ställde till det i årsdebuten i fjol, vi får hoppas att han vuxit ifrån det.
Kick On föll alltså i årsdebuten i fjol men sedan svara han för en felfri säsong med fyra raka segrar och förutom Stockholms Stora Pris vann han även Swedish Open Mile på Bro Park följt av Marit Sveaas Minneslopp (Gr3) och ArnfinnLunds Minenslöp (L) på gräset på Övrevoll i Norge.
- Det känns som han blivit en starkare häst även mentalt. I fjol gjorde vi väl alla fel vi kunde i samband med hans debut och han slösade bort krafterna före start. Men vi har lärt oss hästen. Det är en väldigt kapabel häst, för mig är han en bättre mer fullkomlig häst i år, säger Niels Petersen som inte låter särskilt orolig trots att det årsdebut.

Stark tvåa i fjol
Niels Petersens andra häst i Stockholms Stora Pris är King David som svarade för en strong prestation i fjol som tvåa.
- King David kommer i väldigt bra form, honom ska man se upp med, det är helt säkert. Han har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu.
Vi ber Niels Petersen att rangordna sin stjärnduo.
- Kick On har kanske högre potential, men han gör årsdebut och King David har två lopp i kroppen. Det är två otroligt fina hästar. Om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.
Niels Petersen är Skandinaviens dominerande galopptränare och dansken har huvuddelen av sin verksamhet i Norge.
Förutom de två förhandsfavoriterna i Stockholms Stora Pris har han fyllt hästtransporterna och laddat rejält inför Bro Parks stordag. Totalt har han elva hästar till start efter strykningen av 7 Yellow Submarine (V64-6) och så här säger Niels Petersen till Erik Ivares på galopptips.se

V64-1: Bloomers' Vase (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 3 Ascot Brass har haft en del problem fram till detta, men är okej nu. Jag hoppas att sköter sig, men det här blev för tufft. Jag är nöjd med pengar, säger Niels Petersen.
- 6 Queen Rouge gör debut för mig och är redo för start. Hon har jobbat mycket bra och trivs förträffligt på Bro Park. Queen Rouge är inte helt på topp ännu, men måste kunna vinna ändå - även om jag har stor respekt för ett par av motståndarna.

V64-2: Bonnie Killicks Minneslöpning – 82 500 kronor till vinnaren
- 8 Face Of Energima var rejäl i årsdebuten och lär vara framsatt. Det är en tuff typ som trivs på distansen, men det här ser rätt tufft ut. Jag är nöjd med pengar i första hand, men hoppas på en trippelplacering.

V64-3: Stockholms Stora Pris (Gr3) – 600 000 kronor till vinnaren
- 6 Kick On ser bländande ut i träning inför detta och kan såklart vinna loppet, men det är otroligt mycket energi i honom vilken han inte får slösa för mycket av. Han har lärt mycket av vårt upplägg och jag har lärt mig av honom. Kick On trivs på banan och vann loppet i fjol. Om han fungerar fullt ut det ingen som rör honom, säger Niels Petersen.
- 8 King David har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu. Han har knallform och jag är superhappy med min häst för dagen. Han fungerar bra på Bro Park och om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.

V64-4: Bro Park Vårsprint (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 5 Could Be King gör första starten för mig och det här ska bli spännande. Han är väldigt fin i träningen inför loppet och ser ut som en riktig klasshäst. Distansen passar, men han står nog upp till 1400 meter. Jag är nöjd med startspåret och Bro Parks banpriofil ska fungera väl. Det är ett tufft och hårt lopp med många hästar, men min är riktigt vass ska man veta så jag är optimist.
- 12 Ramone var jag nöjd med i årsdebuten - speciellt som han nästan alltid går sämre på hemmabanan. Formen är där, men det här känns alldeles för tufft. Jag är helnöjd om han får pengar, säger Niels Petersen.

V64-5: Jockeyklubbens 2000 Guineas – 415 000 kronor till vinnaren
- 4 Masseto är en tuff liten "jävel" och han är dessutom under kraftig utveckling. Startspåret passar och det ska bli spännande att se honom på Bro Park. Distansen är utmärkt, men det är ett tufft lopp. Han kommer gå bra, men hur långt det räcker är svårt att sia om. Jag hoppas på en bättre placering i första hand.
- 15 Hollywoodboulevard har varit tapper i sina två starter i år - senast pullade han bort en hel del krafter. Min häst har en aktion som jag tror är extremt passande för Bro Parks gräsbana och jag förväntar mig en plusinsats. Startspåret är dock uruselt, säger Niels Petersen.

V64-6: Svenskt 1000 Guineas – 581 000 kronor till vinnaren
- 6 Iron Butterflyp blev det riktigt struligt för senast - hon blev påriden och lite annat stök. Hon mår väldigt fint inför detta och att det är lite upp i distans är inget bekymmer. Bro Parks gräs ska inte vara något problem och det finns klass i den här. Startspåret är jag nöjd med och hon kan nog vara ganska långt framme även om hon är orutinerad.
- 12 Habla gör sin andra start för mig och är inte så tokig. Har dock aldrig vunnit lopp och lär väl inte göra det den här gången heller, men det är en fin typ som jag verkligen gillar.
- 14 Donna Devarona är en riktigt fin liten "racehorse" - hennes inställning är helt grym. Hon trivs utmärkt på banan, men startspåret drar ned förväntningarna smula.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tr&aum..


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tränas av Gennaro Casillo.
- Balboa Lux var ändå inte som bäst i dag och tävlade med skor och är bättre utan. Han har väldigt lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och han kan nog tjäna fina pengar under en period nu i sommar, sade Christoffer Eriksson.
Peter Ingves bjöd på en ordentlig skräll på torsdagskvällen när V64 avgjordes på Åby.
Crossfit L.B. var bara streckad på 1,3% och fick många spelare att markulera sina bongar.
- Det var väldigt överraskande att hon skulle vinna, sade hästens tränare Peter Untersteiner.
Omgången i övrigt var inte speciellt svårfunnen och sex rätt betalar 5 422 kronor, fem rätt 27 kronor och ingen utdelning på fyra rätt och det blir jackpot i morgon fredag på Romme.

Joakim Brundin, Kanal 75


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng..


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng från Cupido Sisu. In på upploppet stod det och vägde mellan From The Mine och Cupido Sisu och den förstnämnde lyckades hålla undan med ett huvud på 1.13,1/2140 meter autostart.
From The Mine hade ett strålande 2020 och vann en Silverdivisionsfinal och Gävle Stora Pris i Gulddivisionen och sprang in hela 790 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öpp..


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:
- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öppnat ganska bra de två senaste gångerna i Sverige och visat att han har blivit rapp från start. Han gjorde en bra prestation senast. Det kostade väldigt mycket att gå utvändigt utan rygg i det höga tmepot och jag tycker att han höll bra.
- Spår sju för Ble du Gers är väldigt chansartat och jag skulle inte tror att det blir någon repris från i fjol med väldigt högt tempo under vägen. Men han är stark och går till mål. 2 100 meter är nog hans bästa distans men han är helt beroende av att de andra kör väldigt, väldigt fort under det inledande varvet för att han ska komma in i matchen.

Kistian Malmin om 3 Floris Baldwin:
- Spår tre är jättebra bra och det ser ut som ett lämpligt lopp, så det blir väldigt spännande. Spåren är viktiga i de här stora loppen. Det är så lite som skiljer hästarna så löpningsförloppet avgör mycket. Hästen känns bra i träningen och gick ju väldigt bra i senaste loppet så formen är på topp.

Vidar Hop om 5 Hickothepooh:
- Vi kunde ha fått ett bättre spår men det kunde också vara mycket, mycket sämre så vi får vara nöjda med spår fem. Om han kan gå utan skor är det ett plus och jag ser fram emot loppet. Det är ett väldigt öppet Oslo Grand Prix i år.

Per Oleg Midtfjeld om 2 Ferrari B.R.:
- Spår två är väldigt bra. Det är ett väldigt öppet lopp i år, det kan nästan vinna allihop, så det blir spännande. Min häst har tagit senaste loppet bra och att det blir täta starter tror jag inte är något problem. När han stått hos Bazire har han gått jobb tre dagar före loppen som varit tuffare än loppet han fick senast. Han har gått stabila och fina lopp och han är väldigt fräsch och fin. Jag blir inte chockad om han vinner.

Tom Erik Solberg om 6 Dragster:
- Det är en häst som jag har följt och han har varit väldigt bra, så jag ser fram emot att köra honom. Det är ett öppet lopp med flera segerkandidater och Dragster är absolut en av dem som kan vinna.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-11 Delilah Delilah   [s 5] 2140/8 0 21.4g 55
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-9 Like Lightning Like Lightning   [v 6] 1640/9 3 14.7 463
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-2 Hot Prince Hot Prince   [v 5] 2660/12 3 16.2 3205
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-9 Joli Spiro Joli Spiro   [s 3] 2140/8 0 132
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-2 Delilah Delilah   [s 5] 1640/8 4 16.3 247
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-5 Like Lightning Like Lightning   [v 6] 1640/7 2 13.6 27
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-9 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 3] 2140/8 str
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-4 Hot Prince Hot Prince   [v 5] 2140/6 5 16.4 973
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-8 Like Lightning Like Lightning   [v 6] 1640/1 1 13.2 83
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-5 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 3] 1640/10 5 16.2 410
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-8 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 3] 2140/3 2 18.4 183
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-10 Like Lightning Like Lightning   [v 6] 1640/3 1 14.5 18
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-1 Joli Spiro Joli Spiro   [s 3] 2140/6 str
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-5 Like Lightning Like Lightning   [v 6] 2140/1 5 15.9 115
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-7 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 3] 2140/1 0 19.0g 260
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-1 Joli Spiro Joli Spiro   [s 3] 2140/4 8 19.3g 1493
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-1 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 3] 2140/5 0 17.5 897
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-1 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 3] 2140/2 0 19.3 89
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 Joli Spiro Joli Spiro   [s 3] 2140/10 0
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-5 Charlie Sisu Charlie Sisu   [h 7] 1660/14 0 16.4 971
2015-10-04 2015-10-04 Visby-4 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 3] 2140/5 0 17.6 356
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-8 Bison Spiro Bison Spiro   [h 4] 1640/12 0 12.7 861
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-2 Hugar T.Y.C. Hugar T.Y.C.   [v 6] 2160/6 0 g 2271
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Joli Spiro Joli Spiro   [s 3] 2140/2 0 20.4g 660
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-5 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/5 C 3 12.4 143
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-6 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 3180/6 D 0 17.2g 1159
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-4 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 3] 2140/9 D 2 17.2 457
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/10 C 5 19.5 922
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-1 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 3] 2140/7 D 2 18.9 103
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-1 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 2140/8 B 2 17.0 145
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-6 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 3] 2140/9 C str 156
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-4 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/2 C str 288
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-9 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 2640/8 D 5 14.8 773
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-12 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2160/2 C 4 17.5 105
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/2 B 1 12.3 82
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-4 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 3140/3 C str
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 1640/3 D 0 13.2 835
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-9 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2640/2 B 2 16.4 149
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-1 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 3] 2140/1 D 1 19.8 48
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-8 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/6 C 2 14.4 144
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-9 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2140/5 D 0 16.0 425
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-12 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 1640/10 B str
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-7 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2160/5 B 7 15.7 262
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-7 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1140/1 C 2 281
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 2640/12 C 0 15.7 170
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-3 Joli Spiro Joli Spiro   [s 4] 2140/5 D 0 21.6g 783
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-9 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/1 D 0 27.0 116
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-2 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/1 B 5 15.1 88
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-8 Joli Spiro Joli Spiro   [s 4] 2140/9 D 0 22.7g 330
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-5 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 2140/11 D 3 13.6 388
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 3] 2140/1 D str
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-3 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/3 D 4 15.1 761
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-6 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 2640/3 D 3 14.4 104
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Joli Spiro Joli Spiro   [s 4] 2140/6 B 2 17.1 146
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/4 D 7 16.1 73
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/9 D 4 15.8 234
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 1640/12 C 7 14.6 54
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/7 D 0 15.9 922
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-9 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 2140/1 D 0 15.3 975
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-8 Joli Spiro Joli Spiro   [s 4] 2140/4 C 0 g 139
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-1 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 2160/14 A 3 16.2 116
2016-07-22 2016-07-22 Visby-3 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 1640/7 B 3 15.4 60
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-13 Joli Spiro Joli Spiro   [s 4] 2140/7 D 0 23.9g 232
2016-07-13 2016-07-13 Visby-7 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/6 D 7 16.8 1164
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-9 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1609/10 D 0 12.3 1113
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-10 Charlie Sisu Charlie Sisu   [h 8] 2160/11 C str
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/1 C 1 12.8 27
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 4] 2140/9 A 4 18.0 57
2016-06-28 2016-06-28 Visby-2 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 1640/3 C 3 16.6 40
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-8 Joli Spiro Joli Spiro   [s 4] 2140/6 C 0 17.5g 708
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-9 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 4] 2140/2 C 2 16.8 334
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-4 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 2140/8 C 6 15.3 323
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-1 Charlie Sisu Charlie Sisu   [h 8] 2140/3 D 0 17.9 403
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-9 Joli Spiro Joli Spiro   [s 4] 2140/1 B 2 17.9 45
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-9 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 3160/6 C str
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-3 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 140/3 C 0 g 126
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Charlie Sisu Charlie Sisu   [h 8] 2180/13 B str
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/5 C str
2016-05-13 2016-05-13 Romme-8 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/7 B 6 14.6g 50
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-8 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 3140/5 D 0 16.3 1431
2016-05-06 2016-05-06 Mariehamn-6 Charlie Sisu Charlie Sisu   [h 8] 1640/5 C 0 37
2016-05-06 2016-05-06 Mariehamn-2 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/10 B 0 61
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-9 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/12 C 2 12.7 802
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-6 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 3140/15 D 7 16.2 443
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/5 D 0 17.8 893
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-5 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2640/1 D 0 g 331
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-2 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 4] 2140/4 C 5 18.4 436
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-4 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/1 C 2 12.7 47
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-3 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/5 C 7 16.4 653
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/2 D 0 17.0 478
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-11 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2140/12 D str
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-8 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 3140/3 D 0 20.5g 678
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-1 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 2140/12 B 5 15.9 292
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-9 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2640/5 C 5 16.6 274
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-2 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 2140/3 D 3 14.4 52
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-1 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 3] 2140/11 C 0 g 381
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-10 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 2140/3 D 0 14.9 492
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-8 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 2640/3 D 2 17.8g 42
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-9 Delilah Delilah   [s 6] 2140/8 C 0 19.0 220
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-5 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2640/3 B 1 17.0 207
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-6 Charlie Sisu Charlie Sisu   [h 8] 2100/4 D str
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-1 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 3] 2140/4 D 0 23.3g 597
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-3 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 1640/1 B 4 15.2 266
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-10 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 2140/2 C 4 14.9 657
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-3 Delilah Delilah   [s 6] 2140/5 D 6 16.6 483
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-10 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/5 D 0 16.1 219
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-8 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2660/13 C 7 19.4 929
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-5 Delilah Delilah   [s 6] 2140/4 D 0 17.7 187
2016-01-09 2016-01-09 Åby-4 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2660/11 C 0 16.7 663
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-9 Joli Spiro Joli Spiro   [s 5] 2140/12 D str
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-4 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2140/11 B 4 18.0 111
2017-11-29 2017-11-29 Åby-9 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 3140/11 D 0 16.1 480
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-4 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2640/3 D 0 18.4 113
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-1 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 6] 3140/4 C 0 19.4 107
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-12 Joli Spiro Joli Spiro   [s 5] 2140/2 D 0 17.4g 429
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-9 Andreas Sisu Andreas Sisu   [v 8] 2140/9 C 4 16.2 244
2017-11-16 2017-11-16 Åby-4 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2640/2 D 5 15.5 227
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-5 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 6] 2140/1 B 0 16.1g 251
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-3 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/3 D 0 15.0 396
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-8 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/10 C str
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-10 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2640/3 D 0 17.3g 656
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-8 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2140/1 C 6 16.0 589
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2140/6 C 0 13.5 237
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-8 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2140/1 C 0 14.1g 148
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-10 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/5 D 0 15.8 299
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-10 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/11 C 3 15.1 649
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-6 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2140/12 B 5 16.4 486
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-5 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/6 A str
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-5 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 1640/10 B 5 14.8 190
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-3 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2140/12 B 0 16.4 196
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-4 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2640/3 C 3 17.2 312
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-7 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2140/6 D 0 14.9 611
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-3 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/1 B 4 14.7 776
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-7 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 2640/4 D 0 18.6 1492
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-4 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/2 C 0 20.7g 224
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-6 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2640/4 D 4 16.3 772
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-9 Space Cadet Space Cadet   [v 6] 2140/9 D 0 15.2 492
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-3 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2140/1 D 0 g 125
2017-07-28 2017-07-28 Romme-1 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2140/2 C 2 18.8 130
2017-07-28 2017-07-28 Romme-7 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 3140/4 D 7 16.8 1017
2017-07-28 2017-07-28 Romme-2 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1140/6 C 3 62
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-2 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 2140/3 C 6 16.6 132
2017-07-12 2017-07-12 Visby-5 Joli Spiro Joli Spiro   [s 5] 2120/2 D 0 21.4g 274
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2120/4 D 4 18.1 319
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-8 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 2640/3 B 6 16.2 50
2017-06-27 2017-06-27 Visby-9 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 6] 2120/3 C 5 14.5 144
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/11 C 5 15.8 713
2017-06-27 2017-06-27 Visby-3 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2120/4 D 0 19.4g 154
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-8 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/10 D 0 14.1 390
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-7 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 1640/1 B 0 g 73
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-4 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/5 C 1 12.4 21
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-3 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 640/2 C 1 41
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-8 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 2100/7 C 0 14.3 210
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-2 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/1 C 5 16.3 578
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-8 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2140/11 B 2 13.8 52
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-10 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2100/3 B 0 14.4 124
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-4 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2640/7 B 0 17.5 559
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-11 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/12 D 0 12.8 422
2017-04-19 2017-04-19 Åby-6 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 3140/2 C 1 14.7 83
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-9 Joli Spiro Joli Spiro   [s 5] 2140/4 D 0 g 76
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-2 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/6 B 1 13.9 28
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-7 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 1640/6 D 0 15.7 588
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-5 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 1640/7 B 7 15.1 300
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2140/2 C 1 13.6 240
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-3 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2160/7 A 5 17.5 50
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-5 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 1640/9 C 0 14.9 291
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-7 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/10 B 0 16.4 136
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 2140/12 C 0 15.7 762
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-9 Joli Spiro Joli Spiro   [s 5] 2140/3 B 0 20.5g 285
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-4 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 2640/9 D 0 16.7 1094
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-3 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/8 C str
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-7 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/9 C str
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-8 Joli Spiro Joli Spiro   [s 5] 2140/5 C 5 18.2g 249
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2640/6 D 6 14.5 236
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-2 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/4 D 4 16.4 440
2017-01-27 2017-01-27 Romme-2 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2140/3 B 6 15.8 119
2017-01-27 2017-01-27 Romme-1 Joli Spiro Joli Spiro   [s 5] 2140/1 D 0 g 62
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-10 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/9 B 4 14.5 100
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-8 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/1 D 0 19.3g 118
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-10 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2140/10 C 6 19.2g 458
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-8 Joli Spiro Joli Spiro   [s 5] 2140/8 B 5 18.5 276
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-7 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/3 A 2 15.4 28
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-5 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/3 D 0 19.4 76
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 2640/10 C 5 18.3 269
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2640/9 B 0 16.4g 269
2018-11-20 2018-11-20 Solvalla-7 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2160/7 C 0 g 602
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-9 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2640/2 D 0 16.2 1167
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-10 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2140/7 C 6 14.5 218
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-6 Bison Spiro Bison Spiro   [h 7] 2660/8 B 0 15.8 158
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-6 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2140/8 D 0 15.0 959
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-10 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2140/3 D 0 14.2 558
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-8 Bison Spiro Bison Spiro   [h 7] 3140/3 B 4 15.5 80
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-6 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2160/12 C 6 15.4 404
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-9 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2140/6 D 6 13.5 379
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-10 Bison Spiro Bison Spiro   [h 7] 3160/11 B 6 15.3 186
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-7 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2640/11 D 0 15.9 402
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-7 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2660/9 A 7 17.5 38
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-10 Bison Spiro Bison Spiro   [h 7] 3180/12 C 6 14.2 819
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-2 Ace Godiva Ace Godiva   [v 5] 2140/2 B str
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-3 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2680/8 B 0
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-4 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2160/9 B 7 16.1 59
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-9 Bison Spiro Bison Spiro   [h 7] 2660/9 B 0
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Desefinado Desefinado   [v 6] 2140/10 C 0 15.2 169
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-6 Sundbo Tibast Sundbo Tibast   [v 8] 2140/11 D 0 14.0 700
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-13 Pix Jubb Pix Jubb   [v 10] 2160/8 D 0 17.0 2188
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-5 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 5] 2140/9 B 0 g 146
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-10 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2640/9 D 6 15.4g 436
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-4 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2640/4 D str
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-3 Like Lightning Like Lightning   [v 9] 1609/5 B 0 13.5 243
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-8 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2480/12 B 2 16.0 134
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-10 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2080/8 C 4 14.4 208
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-5 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2140/8 D 0 15.0 468
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-8 Like Lightning Like Lightning   [v 9] 1640/2 C 0 14.3g 358
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-9 Thelma de Glatigne* Thelma de Glatigne*   [s 6] 2140/9 C 4 14.9 148
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2140/4 B 2 15.6 72
2018-06-04 2018-06-04 Visby-9 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2120/2 B str
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-3 Like Lightning Like Lightning   [v 9] 640/6 C 0 185
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-6 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2140/2 C 1 15.5 36
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-8 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2100/4 C 2 13.5 49
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-5 Like Lightning Like Lightning   [v 9] 2140/11 B 0 14.6 413
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-4 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2640/8 B 4 16.3 82
2018-05-06 2018-05-06 Visby-6 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2140/13 B 1 15.0 78
2018-05-06 2018-05-06 Visby-7 Like Lightning Like Lightning   [v 9] 1620/11 C 2 12.9 79
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-4 Bison Spiro Bison Spiro   [h 7] 2140/5 B 3 14.0 55
2018-04-28 2018-04-28 Romme-2 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 5] 2160/8 C 0 16.3 180
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-2 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2140/2 D 8 15.6 426
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-5 Like Lightning Like Lightning   [v 9] 2140/4 C 0 15.5 476
2018-04-18 2018-04-18 Åby-5 Bison Spiro Bison Spiro   [h 7] 3140/3 D 3 14.4 120
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-11 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2160/11 A 4 16.7 201
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-2 Bison Spiro Bison Spiro   [h 7] 2140/7 C 0 14.4 252
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-4 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 5] 2160/7 D 5 16.0 913
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-6 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 5] 2140/4 D str
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-5 Alvar Spiro Alvar Spiro   [h 3] 2140/12 D str
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-8 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 1640/6 D 0 13.2 611
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 6] 2140/15 B 0 18.4g 326
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Alvar Spiro Alvar Spiro   [h 3] 1620/7 D 0 18.4g 70
2019-10-29 2019-10-29 Romme-2 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 1640/5 C 2 13.1 360
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-8 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 3140/2 D 0 16.7 609
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-1 Alvar Spiro Alvar Spiro   [h 3] 2140/12 D 8 21.8g 449
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-4 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 2100/7 D 0 14.7 894
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-9 Vera Spiro Vera Spiro   [s 5] 2140/11 D 0 14.9 229
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-6 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 1640/8 C 0 14.2 879
2019-09-30 2019-09-30 Romme-2 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 2660/10 C str
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-3 Alvar Spiro Alvar Spiro   [h 3] 2140/3 C 4 17.8 109
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-4 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 2160/9 D 0 16.8 608
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-8 Vera Spiro Vera Spiro   [s 5] 2640/5 C 2 15.2 384
2019-09-12 2019-09-12 Visby-1 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 1620/8 C 8 13.0 322
2019-09-12 2019-09-12 Visby-4 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 6] 2140/10 B 4 16.2 89
2019-09-10 2019-09-10 Solvalla-2 Alvar Spiro Alvar Spiro   [h 3] 2140/10 D 5 17.4 246
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-6 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 2660/8 C 0 15.8 470
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-1 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2140/7 D 0 g 739
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-8 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 6] 2140/1 C 4 13.3 126
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-9 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2660/10 B str
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-9 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 1640/5 D 0 12.7 302
2019-08-10 2019-08-10 Romme-9 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 2160/13 D 2 14.9 643
2019-07-25 2019-07-25 Visby-10 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 6] 2120/12 A 0 g 32
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-8 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 1640/3 D 6 12.4 585
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-6 Vera Spiro Vera Spiro   [s 5] 1640/3 D 0 13.0 173
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-6 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 6] 2140/7 C 0 154
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 2140/5 C 1 88
2019-06-27 2019-06-27 Åby-4 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2660/9 C 2 14.6 727
2019-06-27 2019-06-27 Åby-10 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 1140/4 D 5 244
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Mega Moon Mega Moon   [v 8] 2120/4 D 0 15.0 338
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-9 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 6] 2140/2 D 0 15.5g 150
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-10 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 2140/9 C 5 14.9 201
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-6 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 6] 2140/9 D 0 g 157
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-7 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 2140/5 D 4 14.3 141
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-6 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 3180/9 B 0 16.1g 539
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-9 Vera Spiro Vera Spiro   [s 5] 2640/2 B 7 17.5 168
2019-05-18 2019-05-18 Visby-3 Vera Spiro Vera Spiro   [s 5] 2160/14 A 1 16.6 16
2019-05-18 2019-05-18 Visby-4 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2140/4 B 3 16.9 78
2019-05-18 2019-05-18 Visby-8 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 1620/5 C 3 14.0 40
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-3 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 6] 2140/2 D 0 16.1 436
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-9 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 3160/10 D 0 16.3 876
2019-04-30 2019-04-30 Solvalla-4 Vera Spiro Vera Spiro   [s 5] 2180/5 C 0 14.7 554
2019-04-27 2019-04-27 Visby-2 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2620/10 B 3 17.0 25
2019-04-27 2019-04-27 Visby-3 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 1620/1 B 2 15.1 28
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-10 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 3180/12 C 0 14.8 976
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-10 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2140/9 D 0 15.0 1060
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 2680/11 C 4 15.9 159
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-9 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2160/3 D 3 15.8 503
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-6 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2640/6 C 0 17.8 428
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 2140/5 D 0 15.7 680
2019-02-26 2019-02-26 Solvalla-8 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2140/1 C 6 15.9 535
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-7 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2140/9 C 6 16.3 236
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-8 Vera Spiro Vera Spiro   [s 6] 2140/5 B 0 15.6 129
2020-12-18 2020-12-18 Solvalla-5 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2140/2 D str
2020-12-16 2020-12-16 Solvalla-3 Trinity Girl Trinity Girl   [s 5] 2140/5 D 0 18.6 1542
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-4 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 1640/8 D 0 14.4 1601
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-9 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2140/2 D 6 16.1 1163
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-7 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 1640/9 D str
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-7 Bison Spiro Bison Spiro   [v 9] 2160/7 B str
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-1 Trinity Girl Trinity Girl   [s 5] 2140/8 C 4 18.2 532
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-3 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 1640/9 D 0 14.9 972
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-9 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2640/2 D 0 18.1 1876
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-2 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 2100/3 D 0 16.7 1180
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-3 Bison Spiro Bison Spiro   [v 9] 1640/11 C 6 14.5 1669
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-7 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2160/10 B 6 17.4 446
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-6 Trinity Girl Trinity Girl   [s 5] 2140/3 B 7 17.9 244
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-8 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2640/1 B 4 16.4 214
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-3 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2140/4 B 8 16.8 91
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-7 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 2140/1 C 5 14.9 496
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-7 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2140/3 D str
2020-10-27 2020-10-27 Romme-2 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2640/4 D 0 17.4 1257
2020-10-20 2020-10-20 Romme-7 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2140/2 D 0 17.4 436
2020-10-12 2020-10-12 Visby-3 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 1620/9 D 7 13.0 1292
2020-10-12 2020-10-12 Visby-4 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2620/1 D 0 16.4 308
2020-10-12 2020-10-12 Visby-7 Trinity Girl Trinity Girl   [s 5] 2120/8 B 3 18.8 40
2020-10-12 2020-10-12 Visby-10 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2160/10 A 3 15.9 56
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-3 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 2140/3 C 0 18.0 201
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-4 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2140/4 C 8 16.8 322
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-1 Trinity Girl Trinity Girl   [s 5] 2100/4 D 5 17.3 126
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-9 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2100/10 B 1 16.2 92
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-7 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 1660/11 D 0 14.2 1835
2020-08-24 2020-08-24 Visby-2 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2140/11 A 2 17.3 71
2020-08-24 2020-08-24 Visby-5 Trinity Girl Trinity Girl   [s 5] 2120/12 D 4 21.4 320
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-12 Vera Spiro Vera Spiro   [s 6] 2160/7 C 0 14.2 489
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-5 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 1640/11 D 0 13.7 507
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-6 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2660/10 D 5 16.5 905
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-4 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 2160/9 C 0 15.4 787
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-5 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2140/5 B 3 14.1 53
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-6 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 1140/4 D 5 1338
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-8 Vera Spiro Vera Spiro   [s 6] 2140/12 D 0 14.0 891
2020-07-30 2020-07-30 Visby-3 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2120/2 D 6 16.2 671
2020-07-30 2020-07-30 Visby-5 Bison Spiro Bison Spiro   [v 9] 2120/2 C 5 13.4 354
2020-07-23 2020-07-23 Visby-6 Vera Spiro Vera Spiro   [s 6] 1640/11 D 0 g 311
2020-07-23 2020-07-23 Visby-8 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2140/9 B 2 16.3 439
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-9 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 2160/10 C 0 16.3 381
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-11 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2160/8 A 8 17.7 64
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-7 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2140/1 D 0 16.4 901
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-9 Vera Spiro Vera Spiro   [s 6] 2140/8 D 0 14.4 478
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-3 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2140/5 B 3 14.3 555
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-4 Bison Spiro Bison Spiro   [v 9] 2140/5 D 2 13.4 228
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-4 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2660/3 B 0 16.8 407
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-7 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 2140/9 D 0 14.6 422
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-4 Bison Spiro Bison Spiro   [v 9] 2660/4 D 0 15.1 753
2020-06-16 2020-06-16 Visby-4 Vera Spiro Vera Spiro   [s 6] 1620/1 B 5 12.8 501
2020-06-16 2020-06-16 Visby-8 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 9] 2140/7 C str
2020-06-16 2020-06-16 Visby-9 Moa Margunn Moa Margunn   [s 7] 2120/8 B 5 15.3 243
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-3 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 2140/10 C 2 13.7 865
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-4 Bison Spiro Bison Spiro   [v 9] 2160/15 D 7 14.8 492
2020-05-27 2020-05-27 Romme-6 Bison Spiro Bison Spiro   [v 9] 2140/6 C 4 14.4 219
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-2 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2140/5 D 8 16.9 804
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-4 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 1640/7 D 0 13.7 674
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-3 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 9] 2140/2 D 0 14.2 904
2020-05-15 2020-05-15 Visby-5 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2120/1 D 5 15.8 134
2020-05-15 2020-05-15 Visby-7 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 9] 2140/13 C 5 15.6 216
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-5 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 9] 2160/11 B 5 16.4 482
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-3 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 9] 2640/12 C str
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-9 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 9] 1640/10 B 0 13.4 1330
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-2 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 9] 2640/8 A 0 15.9 327
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-10 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 9] 2640/9 B 0 16.3 430
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-7 Vera Spiro Vera Spiro   [s 6] 2140/8 D 0 15.1 1366
2021-06-04 2021-06-04 Bergsåker-6 Trinity Girl Trinity Girl   [s 6] 2140/2 D 0 23.4g 1295
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-10 Bison Spiro Bison Spiro   [v 10] 3180/12 D 6 14.9 1627
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-4 Vera Spiro Vera Spiro   [s 7] 2680/9 C 0 15.4g 1722
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-6 Bison Spiro Bison Spiro   [v 10] 2100/8 D 0 14.0 2258
2021-05-14 2021-05-14 Solvalla-3 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 6] 2140/1 D 0 15.0 977
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-3 Bison Spiro Bison Spiro   [v 10] 2140/12 A 5 13.8 326
2021-04-28 2021-04-28 Solvalla-8 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 6] 2140/11 D 5 14.7 1688
2021-04-16 2021-04-16 Solvalla-2 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 6] 2140/1 D 0 15.6 1268
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-3 Thelma de Glatigne* Thelma de Glatigne*   [s 9] 2100/3 C str
2021-01-20 2021-01-20 Åby-6 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 9] 2140/11 D 0 21.3 1827
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-6 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 9] 2160/9 B 0 16.8 360
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-8 Vera Spiro Vera Spiro   [s 7] 1640/2 C 6 14.5 860ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se