V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-3 Thelma de Glatigne* Thelma de Glatigne*   [s 9] 2100/3 D

Nyheter för travkusk


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.Monica Sahlgren..


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.
Monica Sahlgren-Fromell åker till Jägersro med femåriga Valeria Wareco för en start i ett lopp för ston med högst 250 000 kronor intjänat, V86-3.
Stoet har galopperat bort sig i två av de fem senaste starterna. 
- Då har det handlat om voltstart. På onsdag fick hon ett spår två bakom bilen. Det blir inte bättre! Vi vill gärna ha framspår med henne eftersom hon är så stor och långklivad och startsnabb. I ledningen gör hon sina bästa lopp. så det är klart att vi satsar på att komma dit, säger Monica Sahlgren-Fromell.
Hästar har hon hållit på med hela livet och för dagen har Monica sex hästar i träning på gården i skånska Skurup.
I mars i fjol anställdes före detta proffstränaren Fredrik Pedersen i företaget. Pedersen kör Valeria Wareco på onsdag.
Duon vann V86 hemma på Jägersro tillsammans så sent som i början av december. Då körde sig Pedersen till ledningen efter en bit i en 1.09-öppning och kontrollerade sedan loppet.
Valeria Wareco brukar ta ledningen i en ganska opressad stil.
- Ja, hon tar ju inte i så hon spränger sig för att komma först, hon bara kliver iväg. Ingen som kört henne har försökt få henne att gå fortare från start så vi vet faktiskt inte hur snabb hon kan vara. Hon är ju startsnabb på grund av att hon har så enormt långa kliv, säger tränaren.
Senast blev det galopp kort efter start och för tre starter sedan felade hon direkt. Båda gångerna har det handlat om voltstart som hon alltså inte gillar?
- Stämmer. Men för det första så trivs hon inte bakom hästar, hon vill göra ”sin grej” och gå först. Så senast var det ju väldigt otur att hon dessutom skulle få ett stängt åttonde. När Peter Ingves körde henne för tre starter sedan var det spår fyra i volten med henne och hon är ju en jättestor häst. Att det skulle vara svårt att komma runt visste vi redan när vi såg startlistan.
I Jägersros banprogram rankas hon etta före 3 Excuse Me och 4 Miriam Håleryd. Hur ska spelarna tänka?
- Ja, nog ska väl de tro på henne tycker jag. Jag gick in och tittade som hastigast på listan och det ser ut som om de bästa hästarna har fått de bästa spåren. Vi är intresserade av ledningen och hon brukar försvara sig bra. säger Monica Sahlgren-Fromell.
I den näst senaste starten var hon positiv som tvåa på V64 där hon fick det tufft men ändå höll till kort före mål efter 1.09,0 första 500 meterna och ett snabbt första varv. Du måste ha varit nöjd?
- Javisst. Inte på hur loppet blev kört, utan hur hon kämpade hela vägen. Hon fick en tuff öppning och sedan kom Ken Ecce och bara körde och körde en lång bit med sin häst. Jag trodde att Valeria skulle ta helt slut i början av upploppet - men hon tog ju emot hela upploppet och förlorade med en halv längd mot en bra häst (Lucky Truc).
I somras vann stallets Isco Boko styrkeprovet Bo W Takters Tribute över tre kilometer ingående i V75 under Jägersros derbyhelg. Hur står det till med honom?
- Han har full form men är rätt känslig i sig själv. Det är inte mycket som får bli fel, för då galopperar han. Han har stor kapacitet men huvudet är inte så bra. Då har Valeria Wareco en bättre inställning och det är klart att vi måste tro på henne i onsdagens lopp.
Du har haft fina framgångar som både tränare och kusk. När du var i farten och körde lopp som mest vann du K.G.Bertmarks Minneslopp med Johan Ehrenbergs Sonnbo Dole. Det var 2003 och skådespelaren och travamatören Ehrenberg fick glädjefnatt. Han kopplade loss sulkyn och sprang upploppet upp och ner med den inför derbypubliken!
- Det minns jag. Ha ha! Han har inga hästar själv numera, men vi håller kontakten och pratas vid kanske en gång i veckan. Så han behåller sitt travintresse.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Jörgen Axén blev 64 år. Han hittades i stallet i fredags kväll och efterlämnar sig sonen Fredrik.Jörgen Axén växte ..


Jörgen Axén blev 64 år. Han hittades i stallet i fredags kväll och efterlämnar sig sonen Fredrik.
Jörgen Axén växte upp i Mantorp och syntes mycket på stallområdet redan under skoltiden och perioden efter att banan grundades 1965.
I 30-årsåldern plockade han ut tränarlicens och var proffstränare fram till september 2016 då han plockade ut tränarpension. Därefter har Jörgen Axén haft amatörtränarlicens och vid årsskiftet fanns fyra hästar på träningslistan.
Flaque och Jasmin Brick är två hästar som förknippas med Jörgen Axén.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Den femårige hingsten trivs verkligen i Frankrike och han dominerade Prix de Mirande tillsammans med kusken Franck Nivard. 250 000 kronor var segern v&aum..


Den femårige hingsten trivs verkligen i Frankrike och han dominerade Prix de Mirande tillsammans med kusken Franck Nivard. 250 000 kronor var segern värd och i karriären har Empire elva segrar på 20 starter och han har tjänat 2 250 000 kronor.
Bakom Emire slutade adrian Kiólgjini-tränade Upset Face trea. Björn Goop fixade sistapengen med Aramis Bar som blev sjua.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Daniel Redén har fått en riktig smakstart på 2021 och efter totalt tolv starter har stallet sju segrar. En segerprocent på 58,3.Sö..


Daniel Redén har fått en riktig smakstart på 2021 och efter totalt tolv starter har stallet sju segrar. En segerprocent på 58,3.
Söndagen på Gävletravet blev succé med fyra segrar på GS75®.
Örjan Kihlström skötte tömmarna bakom vinnarna.
Bakom Versace Face i GS75-1 körde Örjan Kihlström till spets efter 500 meter och sedan hade han full kontroll.
Roli Eld försvarade innerspåret bakom bilen i GS75-4 och ledde varje meter av loppet och vann säkert för B.W.Rune.
I GS75-5 satt Örjan Kihlström nöjd som etta i andraspår med Bugatti Miles som sög sig allt närmare ledaren Inge B.Svärlig. In mot upploppet gick Örjan ner i rygg på ledaren och göt mod i sin häst som sedan avgjorde ganska enkelt sista 100 meterna.
- Han har verkligen ett fint psyke, han kom i fantastiskt skick och vi har bara tränat på. Man kan fynda på Tradera, det såg ut som en häst som kan passa i min modell. Jag tror att han kommer vara jättebra barfota, sa Daniel Redén.
Fjärde dagssegern kom i GS75-6 och från tredje utvändigt attackerade Örjan Kihlström med Deal Done Zet 700 meter från mål och segergreppet kopplades utan större problem mitt på upploppet.
Enda plumpen för Daniel Redén kom i GS75-7 där Fleet Admiral blev het och blev hängande utvändigt ledaren. Vann gjorde istället favoriten Morotai Degato och Oskar Kylin Blom.
Övriga vinnare denna favoritbetonade GS75 var Tangen Svenn och Ulf Ohlsson i GS75-2 och Zagor Grif och Victor Flink Ideborn i GS75-3.
Sju rätt gav 141 kronor, jackpot på både sex och fem rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det hela såg mycket dramatiskt ut på tv-bilderna i ATG Live.- Väldigt otäckt, men tur att det gick bra. Skickligt av både hästa..


Det hela såg mycket dramatiskt ut på tv-bilderna i ATG Live.
- Väldigt otäckt, men tur att det gick bra. Skickligt av både hästar och kuskar att reda ut det, sa ATG Live-kommentatorn Daniel Olsson.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Prix de Cornulier kan kallas VM i monté och i år var det för första gången en svensk jockey med i loppet då Anna Erixon fick ..


Prix de Cornulier kan kallas VM i monté och i år var det för första gången en svensk jockey med i loppet då Anna Erixon fick chansen på Malin Bergström-tränade Galactica.
Vincennes bjöd på tuffa yttre förutsättningar, med både kyla och snöblandat regn, och det var många hästar som hade problem.
Galactica galopperade kort efter start och även det andra svenskhoppet, Jörgen Westholm-tränade Unique Juni, galopperade bort sig under första delen av loppet.
Freeman de Houelle satte färg på loppet och drog i ett högt tempo i ledningen. I den utslagsgivande och tuffa backen på bortre långsidan på Vincennes stora bana tog Etonnant över ledningen och bakom skuggade Bahia Questnot och Flamme de Blary.
In mot upploppet 0kopplade Flamme de Blary greppet. Bahia Questnot såg slagen ut då hon mitt på upploppet plockade fram löpskallen och kontrade invändigt. Segern blev till slut säker och Matthieu Abrivard kunde till och med kosta på sig en fantastisk segergest före mål då han släppte tömmarna och sträckte armarna i skyn.
Junior Guelpa tränar den överraskande vinnaren som tog sin allra första seger i monté.
Segern för Bahia Questnot var värd 3,3 miljoner och nästa uppgift för det tioåriga stoet blir Prix d’Amerique nästa söndag. Det blir tredje raka starten i Prix d’Amerique och bästa placeringen hade hon i fjol då hon slutade sjua.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-11 Delilah Delilah   [s 5] 2140/8 0 21.4g 55
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-9 Like Lightning Like Lightning   [v 6] 1640/9 3 14.7 463
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-2 Hot Prince Hot Prince   [v 5] 2660/12 3 16.2 3205
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-9 Joli Spiro Joli Spiro   [s 3] 2140/8 0 132
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-2 Delilah Delilah   [s 5] 1640/8 4 16.3 247
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-5 Like Lightning Like Lightning   [v 6] 1640/7 2 13.6 27
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-9 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 3] 2140/8 str
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-4 Hot Prince Hot Prince   [v 5] 2140/6 5 16.4 973
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-8 Like Lightning Like Lightning   [v 6] 1640/1 1 13.2 83
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-5 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 3] 1640/10 5 16.2 410
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-10 Like Lightning Like Lightning   [v 6] 1640/3 1 14.5 18
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-8 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 3] 2140/3 2 18.4 183
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-1 Joli Spiro Joli Spiro   [s 3] 2140/6 str
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-5 Like Lightning Like Lightning   [v 6] 2140/1 5 15.9 115
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-7 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 3] 2140/1 0 19.0g 260
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-1 Joli Spiro Joli Spiro   [s 3] 2140/4 8 19.3g 1493
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-1 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 3] 2140/5 0 17.5 897
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-1 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 3] 2140/2 0 19.3 89
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 Joli Spiro Joli Spiro   [s 3] 2140/10 0
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-5 Charlie Sisu Charlie Sisu   [h 7] 1660/14 0 16.4 971
2015-10-04 2015-10-04 Visby-4 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 3] 2140/5 0 17.6 356
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-8 Bison Spiro Bison Spiro   [h 4] 1640/12 0 12.7 861
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-2 Hugar T.Y.C. Hugar T.Y.C.   [v 6] 2160/6 0 g 2271
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Joli Spiro Joli Spiro   [s 3] 2140/2 0 20.4g 660
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-5 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/5 C 3 12.4 143
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-6 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 3180/6 D 0 17.2g 1159
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-4 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 3] 2140/9 D 2 17.2 457
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/10 C 5 19.5 922
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-1 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 3] 2140/7 D 2 18.9 103
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-1 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 2140/8 B 2 17.0 145
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-6 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 3] 2140/9 C str 156
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-4 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/2 C str 288
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-9 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 2640/8 D 5 14.8 773
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-12 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2160/2 C 4 17.5 105
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/2 B 1 12.3 82
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-4 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 3140/3 C str
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 1640/3 D 0 13.2 835
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-9 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2640/2 B 2 16.4 149
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-1 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 3] 2140/1 D 1 19.8 48
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-8 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/6 C 2 14.4 144
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-9 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2140/5 D 0 16.0 425
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-12 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 1640/10 B str
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-7 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2160/5 B 7 15.7 262
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-7 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1140/1 C 2 281
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 2640/12 C 0 15.7 170
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-3 Joli Spiro Joli Spiro   [s 4] 2140/5 D 0 21.6g 783
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-9 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/1 D 0 27.0 116
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-2 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/1 B 5 15.1 88
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-8 Joli Spiro Joli Spiro   [s 4] 2140/9 D 0 22.7g 330
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-5 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 2140/11 D 3 13.6 388
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 3] 2140/1 D str
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-3 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/3 D 4 15.1 761
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-6 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 2640/3 D 3 14.4 104
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Joli Spiro Joli Spiro   [s 4] 2140/6 B 2 17.1 146
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/4 D 7 16.1 73
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/9 D 4 15.8 234
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 1640/12 C 7 14.6 54
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/7 D 0 15.9 922
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-9 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 2140/1 D 0 15.3 975
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-8 Joli Spiro Joli Spiro   [s 4] 2140/4 C 0 g 139
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-1 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 2160/14 A 3 16.2 116
2016-07-22 2016-07-22 Visby-3 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 1640/7 B 3 15.4 60
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-13 Joli Spiro Joli Spiro   [s 4] 2140/7 D 0 23.9g 232
2016-07-13 2016-07-13 Visby-7 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/6 D 7 16.8 1164
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-9 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1609/10 D 0 12.3 1113
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-10 Charlie Sisu Charlie Sisu   [h 8] 2160/11 C str
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/1 C 1 12.8 27
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 4] 2140/9 A 4 18.0 57
2016-06-28 2016-06-28 Visby-2 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 1640/3 C 3 16.6 40
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-8 Joli Spiro Joli Spiro   [s 4] 2140/6 C 0 17.5g 708
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-9 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 4] 2140/2 C 2 16.8 334
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-4 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 2140/8 C 6 15.3 323
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-1 Charlie Sisu Charlie Sisu   [h 8] 2140/3 D 0 17.9 403
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-9 Joli Spiro Joli Spiro   [s 4] 2140/1 B 2 17.9 45
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-9 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 3160/6 C str
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-3 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 140/3 C 0 g 126
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Charlie Sisu Charlie Sisu   [h 8] 2180/13 B str
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/5 C str
2016-05-13 2016-05-13 Romme-8 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/7 B 6 14.6g 50
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-8 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 3140/5 D 0 16.3 1431
2016-05-06 2016-05-06 Mariehamn-6 Charlie Sisu Charlie Sisu   [h 8] 1640/5 C 0 37
2016-05-06 2016-05-06 Mariehamn-2 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/10 B 0 61
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-9 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/12 C 2 12.7 802
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-6 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 3140/15 D 7 16.2 443
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/5 D 0 17.8 893
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-5 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2640/1 D 0 g 331
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-2 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 4] 2140/4 C 5 18.4 436
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-4 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/1 C 2 12.7 47
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-3 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/5 C 7 16.4 653
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 4] 2140/2 D 0 17.0 478
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-11 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2140/12 D str
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-8 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 3140/3 D 0 20.5g 678
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-1 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 2140/12 B 5 15.9 292
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-9 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2640/5 C 5 16.6 274
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-2 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 2140/3 D 3 14.4 52
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-1 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 3] 2140/11 C 0 g 381
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-10 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 2140/3 D 0 14.9 492
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-8 Bison Spiro Bison Spiro   [h 5] 2640/3 D 2 17.8g 42
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-9 Delilah Delilah   [s 6] 2140/8 C 0 19.0 220
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-5 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2640/3 B 1 17.0 207
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-6 Charlie Sisu Charlie Sisu   [h 8] 2100/4 D str
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-1 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 3] 2140/4 D 0 23.3g 597
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-3 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 1640/1 B 4 15.2 266
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-10 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 2140/2 C 4 14.9 657
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-3 Delilah Delilah   [s 6] 2140/5 D 6 16.6 483
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-10 Like Lightning Like Lightning   [v 7] 1640/5 D 0 16.1 219
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-8 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2660/13 C 7 19.4 929
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-5 Delilah Delilah   [s 6] 2140/4 D 0 17.7 187
2016-01-09 2016-01-09 Åby-4 Hot Prince Hot Prince   [v 6] 2660/11 C 0 16.7 663
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-9 Joli Spiro Joli Spiro   [s 5] 2140/12 D str
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-4 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2140/11 B 4 18.0 111
2017-11-29 2017-11-29 Åby-9 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 3140/11 D 0 16.1 480
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-4 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2640/3 D 0 18.4 113
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-1 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 6] 3140/4 C 0 19.4 107
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-12 Joli Spiro Joli Spiro   [s 5] 2140/2 D 0 17.4g 429
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-9 Andreas Sisu Andreas Sisu   [v 8] 2140/9 C 4 16.2 244
2017-11-16 2017-11-16 Åby-4 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2640/2 D 5 15.5 227
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-5 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 6] 2140/1 B 0 16.1g 251
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-3 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/3 D 0 15.0 396
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-8 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/10 C str
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-10 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2640/3 D 0 17.3g 656
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-8 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2140/1 C 6 16.0 589
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2140/6 C 0 13.5 237
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-8 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2140/1 C 0 14.1g 148
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-10 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/5 D 0 15.8 299
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-10 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/11 C 3 15.1 649
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-6 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2140/12 B 5 16.4 486
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-5 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/6 A str
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-5 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 1640/10 B 5 14.8 190
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-3 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2140/12 B 0 16.4 196
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-4 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2640/3 C 3 17.2 312
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-7 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2140/6 D 0 14.9 611
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-3 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/1 B 4 14.7 776
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-7 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 2640/4 D 0 18.6 1492
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-4 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/2 C 0 20.7g 224
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-6 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2640/4 D 4 16.3 772
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-9 Space Cadet Space Cadet   [v 6] 2140/9 D 0 15.2 492
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-3 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2140/1 D 0 g 125
2017-07-28 2017-07-28 Romme-7 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 3140/4 D 7 16.8 1017
2017-07-28 2017-07-28 Romme-2 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1140/6 C 3 62
2017-07-28 2017-07-28 Romme-1 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2140/2 C 2 18.8 130
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-2 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 2140/3 C 6 16.6 132
2017-07-12 2017-07-12 Visby-5 Joli Spiro Joli Spiro   [s 5] 2120/2 D 0 21.4g 274
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2120/4 D 4 18.1 319
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-8 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 2640/3 B 6 16.2 50
2017-06-27 2017-06-27 Visby-9 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 6] 2120/3 C 5 14.5 144
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/11 C 5 15.8 713
2017-06-27 2017-06-27 Visby-3 Vera Spiro Vera Spiro   [s 3] 2120/4 D 0 19.4g 154
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-8 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/10 D 0 14.1 390
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-7 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 1640/1 B 0 g 73
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-4 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/5 C 1 12.4 21
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-3 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 640/2 C 1 41
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-8 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 2100/7 C 0 14.3 210
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-2 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/1 C 5 16.3 578
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-8 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2140/11 B 2 13.8 52
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-10 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2100/3 B 0 14.4 124
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-4 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2640/7 B 0 17.5 559
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-11 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/12 D 0 12.8 422
2017-04-19 2017-04-19 Åby-6 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 3140/2 C 1 14.7 83
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-9 Joli Spiro Joli Spiro   [s 5] 2140/4 D 0 g 76
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-2 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/6 B 1 13.9 28
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-7 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 1640/6 D 0 15.7 588
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-5 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 1640/7 B 7 15.1 300
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2140/2 C 1 13.6 240
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-3 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2160/7 A 5 17.5 50
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-5 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 1640/9 C 0 14.9 291
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-7 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/10 B 0 16.4 136
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 2140/12 C 0 15.7 762
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-3 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/8 C str
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-9 Joli Spiro Joli Spiro   [s 5] 2140/3 B 0 20.5g 285
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-4 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 2640/9 D 0 16.7 1094
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-7 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/9 C str
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-8 Joli Spiro Joli Spiro   [s 5] 2140/5 C 5 18.2g 249
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2640/6 D 6 14.5 236
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-2 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/4 D 4 16.4 440
2017-01-27 2017-01-27 Romme-2 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2140/3 B 6 15.8 119
2017-01-27 2017-01-27 Romme-1 Joli Spiro Joli Spiro   [s 5] 2140/1 D 0 g 62
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-10 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/9 B 4 14.5 100
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-8 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/1 D 0 19.3g 118
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-10 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2140/10 C 6 19.2g 458
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-8 Joli Spiro Joli Spiro   [s 5] 2140/8 B 5 18.5 276
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-7 Like Lightning Like Lightning   [v 8] 1640/3 A 2 15.4 28
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-5 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/3 D 0 19.4 76
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 2640/10 C 5 18.3 269
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 6] 2640/9 B 0 16.4g 269
2018-11-20 2018-11-20 Solvalla-7 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2160/7 C 0 g 602
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-9 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2640/2 D 0 16.2 1167
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-10 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2140/7 C 6 14.5 218
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-6 Bison Spiro Bison Spiro   [h 7] 2660/8 B 0 15.8 158
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-6 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2140/8 D 0 15.0 959
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-10 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2140/3 D 0 14.2 558
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-8 Bison Spiro Bison Spiro   [h 7] 3140/3 B 4 15.5 80
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-6 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2160/12 C 6 15.4 404
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-9 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2140/6 D 6 13.5 379
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-10 Bison Spiro Bison Spiro   [h 7] 3160/11 B 6 15.3 186
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-7 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2640/11 D 0 15.9 402
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-7 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2660/9 A 7 17.5 38
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-10 Bison Spiro Bison Spiro   [h 7] 3180/12 C 6 14.2 819
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-2 Ace Godiva Ace Godiva   [v 5] 2140/2 B str
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-3 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2680/8 B 0
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-4 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2160/9 B 7 16.1 59
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-9 Bison Spiro Bison Spiro   [h 7] 2660/9 B 0
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Desefinado Desefinado   [v 6] 2140/10 C 0 15.2 169
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-6 Sundbo Tibast Sundbo Tibast   [v 8] 2140/11 D 0 14.0 700
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-13 Pix Jubb Pix Jubb   [v 10] 2160/8 D 0 17.0 2188
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-5 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 5] 2140/9 B 0 g 146
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-10 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2640/9 D 6 15.4g 436
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-4 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2640/4 D str
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-3 Like Lightning Like Lightning   [v 9] 1609/5 B 0 13.5 243
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-8 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2480/12 B 2 16.0 134
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-10 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2080/8 C 4 14.4 208
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-5 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2140/8 D 0 15.0 468
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-8 Like Lightning Like Lightning   [v 9] 1640/2 C 0 14.3g 358
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-9 Thelma de Glatigne* Thelma de Glatigne*   [s 6] 2140/9 C 4 14.9 148
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2140/4 B 2 15.6 72
2018-06-04 2018-06-04 Visby-9 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2120/2 B str
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-3 Like Lightning Like Lightning   [v 9] 640/6 C 0 185
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-6 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2140/2 C 1 15.5 36
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-8 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2100/4 C 2 13.5 49
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-5 Like Lightning Like Lightning   [v 9] 2140/11 B 0 14.6 413
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-4 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2640/8 B 4 16.3 82
2018-05-06 2018-05-06 Visby-6 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2140/13 B 1 15.0 78
2018-05-06 2018-05-06 Visby-7 Like Lightning Like Lightning   [v 9] 1620/11 C 2 12.9 79
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-4 Bison Spiro Bison Spiro   [h 7] 2140/5 B 3 14.0 55
2018-04-28 2018-04-28 Romme-2 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 5] 2160/8 C 0 16.3 180
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-2 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 7] 2140/2 D 8 15.6 426
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-5 Like Lightning Like Lightning   [v 9] 2140/4 C 0 15.5 476
2018-04-18 2018-04-18 Åby-5 Bison Spiro Bison Spiro   [h 7] 3140/3 D 3 14.4 120
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-11 Vera Spiro Vera Spiro   [s 4] 2160/11 A 4 16.7 201
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-2 Bison Spiro Bison Spiro   [h 7] 2140/7 C 0 14.4 252
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-4 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 5] 2160/7 D 5 16.0 913
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-6 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 5] 2140/4 D str
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-5 Alvar Spiro Alvar Spiro   [h 3] 2140/12 D str
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-8 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 1640/6 D 0 13.2 611
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 6] 2140/15 B 0 18.4g 326
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Alvar Spiro Alvar Spiro   [h 3] 1620/7 D 0 18.4g 70
2019-10-29 2019-10-29 Romme-2 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 1640/5 C 2 13.1 360
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-8 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 3140/2 D 0 16.7 609
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-1 Alvar Spiro Alvar Spiro   [h 3] 2140/12 D 8 21.8g 449
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-4 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 2100/7 D 0 14.7 894
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-9 Vera Spiro Vera Spiro   [s 5] 2140/11 D 0 14.9 229
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-6 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 1640/8 C 0 14.2 879
2019-09-30 2019-09-30 Romme-2 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 2660/10 C str
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-3 Alvar Spiro Alvar Spiro   [h 3] 2140/3 C 4 17.8 109
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-4 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 2160/9 D 0 16.8 608
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-8 Vera Spiro Vera Spiro   [s 5] 2640/5 C 2 15.2 384
2019-09-12 2019-09-12 Visby-1 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 1620/8 C 8 13.0 322
2019-09-12 2019-09-12 Visby-4 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 6] 2140/10 B 4 16.2 89
2019-09-10 2019-09-10 Solvalla-2 Alvar Spiro Alvar Spiro   [h 3] 2140/10 D 5 17.4 246
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-6 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 2660/8 C 0 15.8 470
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-1 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2140/7 D 0 g 739
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-8 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 6] 2140/1 C 4 13.3 126
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-9 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2660/10 B str
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-9 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 1640/5 D 0 12.7 302
2019-08-10 2019-08-10 Romme-9 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 2160/13 D 2 14.9 643
2019-07-25 2019-07-25 Visby-10 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 6] 2120/12 A 0 g 32
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-8 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 1640/3 D 6 12.4 585
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-6 Vera Spiro Vera Spiro   [s 5] 1640/3 D 0 13.0 173
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-6 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 6] 2140/7 C 0 154
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 2140/5 C 1 88
2019-06-27 2019-06-27 Åby-4 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2660/9 C 2 14.6 727
2019-06-27 2019-06-27 Åby-10 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 1140/4 D 5 244
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Mega Moon Mega Moon   [v 8] 2120/4 D 0 15.0 338
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-9 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 6] 2140/2 D 0 15.5g 150
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-10 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 2140/9 C 5 14.9 201
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-6 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 6] 2140/9 D 0 g 157
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-7 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 2140/5 D 4 14.3 141
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-6 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 3180/9 B 0 16.1g 539
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-9 Vera Spiro Vera Spiro   [s 5] 2640/2 B 7 17.5 168
2019-05-18 2019-05-18 Visby-3 Vera Spiro Vera Spiro   [s 5] 2160/14 A 1 16.6 16
2019-05-18 2019-05-18 Visby-4 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2140/4 B 3 16.9 78
2019-05-18 2019-05-18 Visby-8 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 1620/5 C 3 14.0 40
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-3 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 6] 2140/2 D 0 16.1 436
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-9 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 3160/10 D 0 16.3 876
2019-04-30 2019-04-30 Solvalla-4 Vera Spiro Vera Spiro   [s 5] 2180/5 C 0 14.7 554
2019-04-27 2019-04-27 Visby-2 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2620/10 B 3 17.0 25
2019-04-27 2019-04-27 Visby-3 Like Lightning Like Lightning   [v 10] 1620/1 B 2 15.1 28
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-10 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 3180/12 C 0 14.8 976
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-10 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2140/9 D 0 15.0 1060
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 2680/11 C 4 15.9 159
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-9 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2160/3 D 3 15.8 503
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-6 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2640/6 C 0 17.8 428
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 8] 2140/5 D 0 15.7 680
2019-02-26 2019-02-26 Solvalla-8 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2140/1 C 6 15.9 535
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-7 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2140/9 C 6 16.3 236
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-8 Vera Spiro Vera Spiro   [s 6] 2140/5 B 0 15.6 129
2020-12-18 2020-12-18 Solvalla-5 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2140/2 D str
2020-12-16 2020-12-16 Solvalla-3 Trinity Girl Trinity Girl   [s 5] 2140/5 D 0 18.6 1542
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-4 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 1640/8 D 0 14.4 1601
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-9 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2140/2 D 6 16.1 1163
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-7 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 1640/9 D str
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-7 Bison Spiro Bison Spiro   [v 9] 2160/7 B str
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-1 Trinity Girl Trinity Girl   [s 5] 2140/8 C 4 18.2 532
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-3 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 1640/9 D 0 14.9 972
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-9 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2640/2 D 0 18.1 1876
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-2 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 2100/3 D 0 16.7 1180
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-3 Bison Spiro Bison Spiro   [v 9] 1640/11 C 6 14.5 1669
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-7 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2160/10 B 6 17.4 446
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-6 Trinity Girl Trinity Girl   [s 5] 2140/3 B 7 17.9 244
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-8 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2640/1 B 4 16.4 214
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-3 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2140/4 B 8 16.8 91
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-7 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 2140/1 C 5 14.9 496
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-7 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2140/3 D str
2020-10-27 2020-10-27 Romme-2 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2640/4 D 0 17.4 1257
2020-10-20 2020-10-20 Romme-7 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2140/2 D 0 17.4 436
2020-10-12 2020-10-12 Visby-3 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 1620/9 D 7 13.0 1292
2020-10-12 2020-10-12 Visby-4 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2620/1 D 0 16.4 308
2020-10-12 2020-10-12 Visby-7 Trinity Girl Trinity Girl   [s 5] 2120/8 B 3 18.8 40
2020-10-12 2020-10-12 Visby-10 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2160/10 A 3 15.9 56
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-3 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 2140/3 C 0 18.0 201
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-4 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2140/4 C 8 16.8 322
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-1 Trinity Girl Trinity Girl   [s 5] 2100/4 D 5 17.3 126
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-9 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2100/10 B 1 16.2 92
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-7 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 1660/11 D 0 14.2 1835
2020-08-24 2020-08-24 Visby-2 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2140/11 A 2 17.3 71
2020-08-24 2020-08-24 Visby-5 Trinity Girl Trinity Girl   [s 5] 2120/12 D 4 21.4 320
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-12 Vera Spiro Vera Spiro   [s 6] 2160/7 C 0 14.2 489
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-5 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 1640/11 D 0 13.7 507
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-6 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2660/10 D 5 16.5 905
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-4 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 2160/9 C 0 15.4 787
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-5 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2140/5 B 3 14.1 53
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-6 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 1140/4 D 5 1338
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-8 Vera Spiro Vera Spiro   [s 6] 2140/12 D 0 14.0 891
2020-07-30 2020-07-30 Visby-3 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2120/2 D 6 16.2 671
2020-07-30 2020-07-30 Visby-5 Bison Spiro Bison Spiro   [v 9] 2120/2 C 5 13.4 354
2020-07-23 2020-07-23 Visby-6 Vera Spiro Vera Spiro   [s 6] 1640/11 D 0 g 311
2020-07-23 2020-07-23 Visby-8 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2140/9 B 2 16.3 439
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-9 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 2160/10 C 0 16.3 381
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-11 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2160/8 A 8 17.7 64
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-7 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2140/1 D 0 16.4 901
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-9 Vera Spiro Vera Spiro   [s 6] 2140/8 D 0 14.4 478
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-3 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2140/5 B 3 14.3 555
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-4 Bison Spiro Bison Spiro   [v 9] 2140/5 D 2 13.4 228
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-4 AmazingSurpriseNO* AmazingSurpriseNO*   [s 5] 2660/3 B 0 16.8 407
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-7 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 2140/9 D 0 14.6 422
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-4 Bison Spiro Bison Spiro   [v 9] 2660/4 D 0 15.1 753
2020-06-16 2020-06-16 Visby-4 Vera Spiro Vera Spiro   [s 6] 1620/1 B 5 12.8 501
2020-06-16 2020-06-16 Visby-8 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 9] 2140/7 C str
2020-06-16 2020-06-16 Visby-9 Moa Margunn Moa Margunn   [s 7] 2120/8 B 5 15.3 243
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-3 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 2140/10 C 2 13.7 865
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-4 Bison Spiro Bison Spiro   [v 9] 2160/15 D 7 14.8 492
2020-05-27 2020-05-27 Romme-6 Bison Spiro Bison Spiro   [v 9] 2140/6 C 4 14.4 219
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-2 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2140/5 D 8 16.9 804
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-4 Like Lightning Like Lightning   [v 11] 1640/7 D 0 13.7 674
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-3 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 9] 2140/2 D 0 14.2 904
2020-05-15 2020-05-15 Visby-5 Red Rooster Red Rooster   [v 7] 2120/1 D 5 15.8 134
2020-05-15 2020-05-15 Visby-7 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 9] 2140/13 C 5 15.6 216
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-5 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 9] 2160/11 B 5 16.4 482
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-3 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 9] 2640/12 C str
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-9 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 9] 1640/10 B 0 13.4 1330
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-2 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 9] 2640/8 A 0 15.9 327
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-10 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 9] 2640/9 B 0 16.3 430
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-7 Vera Spiro Vera Spiro   [s 6] 2140/8 D 0 15.1 1366
2021-01-20 2021-01-20 Åby-6 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 9] 2140/11 D 0 21.3 1827
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-8 Vera Spiro Vera Spiro   [s 7] 1640/2 C 6 14.5 860
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-6 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 9] 2160/9 B 0 16.8 360ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se