V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-4 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 5] 2640/2 str
2015-12-15 2015-12-15 Axevalla-4 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 5] 2140/7 0 17.3 546
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-10 Maja Maja Maja Maja   [s 5] 2140/2 0 19.7g 231
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-10 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 5] 2160/4 0 20.9 1137
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-4 Full Fart Full Fart   [v 4] 2160/10 4 16.4 279
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-8 Full Fart Full Fart   [v 4] 2100/2 6 15.1 641
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-6 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 5] 2640/5 0 17.3 2228
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-4 Full Fart Full Fart   [v 5] 2140/10 D 0 18.7 589
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-4 Full Fart Full Fart   [v 5] 2140/4 D 4 17.7 237
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-7 Full Fart Full Fart   [v 5] 2100/10 D 3 20.7 401
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-6 Full Fart Full Fart   [v 5] 2640/5 D 5 17.1 419
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-10 Full Fart Full Fart   [v 5] 2140/12 C 5 16.5 1164
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-8 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2140/4 D 5 15.6 1042
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-10 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2180/10 B 6 17.3 654
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-9 Lucky Golden Heart Lucky Golden Heart   [v 7] 2140/9 C 7 14.9 873
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-5 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2640/7 D 0 19.0 1141
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-4 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2480/11 D str
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-11 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2160/13 C 0 18.1 2457
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-7 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2140/2 C 5 16.4 421
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-4 Lucky Golden Heart Lucky Golden Heart   [v 7] 2140/3 D 0 17.2 689
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-6 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2140/8 B 0 19.8g 178
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-4 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 2140/5 C 0 20.7g 70
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-7 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 1640/12 B str
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-4 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2140/8 C 7 16.4 783
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-6 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2140/6 D 0 g 181
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-8 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2140/3 D 6 17.5 844
2016-02-17 2016-02-17 Åby-7 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 1640/4 C 0 16.2 1643
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-6 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2140/3 D 0 22.4 1344
2017-12-21 2017-12-21 Romme-4 Full Fart Full Fart   [v 6] 1640/2 C 0 16.2g 432
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-7 Full Fart Full Fart   [v 6] 2140/11 D 0 17.5 659
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-8 Full Fart Full Fart   [v 6] 2140/12 C 0 17.8 239
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-7 Full Fart Full Fart   [v 6] 2660/4 C str
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Full Fart Full Fart   [v 6] 2640/6 C 4 17.0 112
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-8 Full Fart Full Fart   [v 6] 2080/10 D 2 14.2 338
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-1 Full Fart Full Fart   [v 6] 2080/8 C 5 16.3 36
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Full Fart Full Fart   [v 6] 2140/2 D 8 14.9 429
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-10 Full Fart Full Fart   [v 6] 2160/10 C 6 16.3 442
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-4 Full Fart Full Fart   [v 6] 2640/13 D 8 16.1 601
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-5 Full Fart Full Fart   [v 6] 2480/7 C 1 16.3 126
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-4 Full Fart Full Fart   [v 6] 1640/6 D 6 13.9 859
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-6 Full Fart Full Fart   [v 6] 1640/9 D 0 15.2 594
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-10 Full Fart Full Fart   [v 6] 1640/2 D str
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-3 Full Fart Full Fart   [v 6] 2140/9 D 7 15.9 496
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-4 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2160/12 D 0 18.2 831
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-5 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2160/13 D 0 20.5g 1161
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-1 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2140/3 D 0 g 1048
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-4 Full Fart Full Fart   [v 6] 2160/13 C 6 17.0 463
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-4 Full Fart Full Fart   [v 6] 2640/3 D 0 16.9 1097
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-8 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 3] 2140/2 C 0 g 425
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-5 Full Fart Full Fart   [v 7] 2180/11 C str
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-7 Full Fart Full Fart   [v 7] 2140/11 D 0 g 795
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Full Fart Full Fart   [v 7] 2680/13 B str
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-12 Full Fart Full Fart   [v 7] 2180/13 A 8 18.0 201
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-7 Full Fart Full Fart   [v 7] 2140/3 D 0 15.0 1019
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-7 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 3] 2140/6 D 0 21.0 215
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-8 Full Fart Full Fart   [v 7] 2180/11 A str
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-2 Full Fart Full Fart   [v 7] 2080/9 C 6 16.4 229
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-7 Full Fart Full Fart   [v 7] 2140/12 C 0 15.7 435
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-3 Full Fart Full Fart   [v 7] 2140/9 D str
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-7 Full Fart Full Fart   [v 7] 1609/6 B 0 14.6 65
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-9 Full Fart Full Fart   [v 7] 1609/7 C 1 13.5 436
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-9 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 2160/5 B 3 17.6 29
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-2 Classics Nitro Classics Nitro   [v 5] 2140/8 B str
2019-11-14 2019-11-14 Åby-9 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1640/7 D 7 17.3 160
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-3 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 2140/2 D 3 16.1 546
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-6 Irish Cream Zon Irish Cream Zon   [s 6] 2140/8 A 0 g 562
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-9 Classics Nitro Classics Nitro   [v 5] 2140/9 C 0 17.4 248
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-8 Classics Nitro Classics Nitro   [v 5] 2080/1 D 1 17.4 308
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-2 Classics Nitro Classics Nitro   [v 5] 2100/2 C 4 18.9 203
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-3 Classics Nitro Classics Nitro   [v 5] 2100/12 D 0 g 1876
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-10 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 2100/9 C 0 17.2 890
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-3 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 1640/5 C 4 15.7 378
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-1 Classics Nitro Classics Nitro   [v 5] 2140/3 D 7 18.3 1022
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-10 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 2640/5 D 0 19.7g 942
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-12 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 1609/12 D 7 15.4 948
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-5 Classics Nitro Classics Nitro   [v 5] 2140/5 C 0 22.1g 693
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-2 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 2080/2 D 0 g 209
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-9 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 2140/6 D 1 18.8 41
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-8 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 2140/5 C 6 18.0g 170
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-7 Full Fart Full Fart   [v 8] 2140/6 C 0 16.2 319
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-6 Full Fart Full Fart   [v 8] 2160/12 B 4 17.3 253
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-3 Full Fart Full Fart   [v 8] 2660/2 C 0 17.5 671
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-9 Full Fart Full Fart   [v 8] 1640/7 C 0 15.2 618
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-2 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 2140/4 C 0 g 657
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-5 Full Fart Full Fart   [v 8] 2160/6 A 8 19.0 115
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-2 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 2140/1 D str
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-5 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 5] 2140/7 D str
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-6 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [v 8] 2140/4 D 0 19.4 457
2020-12-03 2020-12-03 Örebro-3 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 5] 2100/8 D 0 19.1g 749
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-3 Such a Knight Such a Knight   [v 7] 2100/7 D 0 16.6 1778
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-9 Tazette Tazette   [s 3] 2160/7 D 0 21.7 719
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-12 Starchip S.S. Starchip S.S.   [v 3] 2160/5 C 5 19.6 103
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-1 Starchip S.S. Starchip S.S.   [v 3] 2100/10 C 2 17.5 344
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-4 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 5] 1609/10 B 8 16.1 34
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-6 Such a Knight Such a Knight   [v 7] 2140/2 D 6 15.3 590
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-7 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [v 8] 2100/15 C 0 19.5 715
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-10 Tazette Tazette   [s 3] 2160/5 D 0 18.8 544
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-3 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 5] 2160/12 B 2 17.5 128
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-5 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 1640/12 D 0 23.7g 2263
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-3 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 2140/2 D 0 g 977
2020-10-23 2020-10-23 Axevalla-6 Such a Knight Such a Knight   [v 7] 1640/10 C 8 14.4 1675
2020-10-23 2020-10-23 Axevalla-8 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [v 8] 2160/9 C str
2020-10-13 2020-10-13 Åmål-2 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 5] 2100/7 C 0 17.9 979
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-2 Fokker S.S. Fokker S.S.   [v 4] 2100/6 D 0 22.2g 555
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-10 Divine League Divine League   [s 4] 2180/11 A 4 17.7 118
2020-10-02 2020-10-02 Axevalla-4 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 1640/5 D 0 g 783
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-1 Mahlikah Mahlikah   [s 5] 2080/6 D 8 20.3g 701
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-3 Divine League Divine League   [s 4] 2140/1 D 1 15.6 250
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-8 Heartbomber Heartbomber   [s 10] 2100/5 C 5 15.2 391
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-11 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 2100/6 A 0 g 80
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-8 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 1640/5 D 0 18.6g 1072
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-2 Fokker S.S. Fokker S.S.   [v 4] 2100/8 D 0 g 709
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-11 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [v 8] 2180/12 C 0 17.1 1283
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-6 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 2080/2 C str
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-4 Heartbomber Heartbomber   [s 10] 2140/8 B 8 17.7 507
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-10 Zacapa Zacapa   [v 4] 2140/11 D 5 17.3 67
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-9 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 2140/12 D 6 16.3 1256
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-8 Stand By O.O. Stand By O.O.   [v 8] 2140/9 D 0 17.9 884
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-1 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 2140/4 D 6 16.9 790
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-6 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 2100/4 D 5 17.3 319
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-4 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [v 8] 1640/6 C 5 14.4 362
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-6 Irish Cream Zon Irish Cream Zon   [s 7] 2140/8 B 0 16.0g 480
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-9 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 2640/1 D 0 20.8g 914
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-1 Rose of the Year Rose of the Year   [v 3] 2140/10 C 7 19.8 1371
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 8] 2140/4 D 0 18.4g 1589
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-4 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 1680/8 D 4 16.9 397
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-8 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 2140/5 D 7 19.2 578
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-9 Stand By O.O. Stand By O.O.   [v 8] 2140/2 D 4 18.2 117
2020-06-11 2020-06-11 Åby-10 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [v 8] 2140/4 D 8 18.7 499
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-7 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 2140/11 D 0 17.6 402
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-10 Stand By O.O. Stand By O.O.   [v 8] 2140/11 D 6 18.3 363
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-8 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 2140/2 D 0 19.0 457
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-5 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [v 8] 2100/6 D 7 17.4 513
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-7 Aifur Aifur   [v 9] 2080/3 D 0 g 94
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-9 Stand By O.O. Stand By O.O.   [v 8] 1680/5 D 5 17.3 66
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-2 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [v 8] 2160/10 D 4 17.3 781
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-7 Heartbomber Heartbomber   [s 10] 2140/7 D 8 16.9 237
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-5 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [v 8] 1640/3 D str
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-1 Rose of the Year Rose of the Year   [v 3] 2140/6 C 0 24.3g 528
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-6 Irish Cream Zon Irish Cream Zon   [s 7] 2660/8 C 5 17.0 670
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-3 Heartbomber Heartbomber   [s 10] 2160/2 B 3 18.0 63
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-5 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 5] 2140/3 D 0 g 258
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-4 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [v 8] 2160/9 C 0 21.9g 280
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-3 Stand By O.O. Stand By O.O.   [v 8] 2160/5 C 0 g 696
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-2 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 2160/10 A 0 g 160
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-10 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 5] 2140/10 C 5 18.0 282
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 10] 2160/8 C 8 18.3 555
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-3 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 2100/5 C 0 21.9g 506
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-8 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 5] 2100/8 D 5 17.4 871
2021-07-28 2021-07-28 Arvika-4 A Friend Like You A Friend Like You   [s 6] 2100/8 C 4 20.8g 499
2021-07-21 2021-07-21 Arvika-5 Navy Zon Navy Zon   [s 3] 2100/5 C 2 18.2 380
2021-07-16 2021-07-16 Årjäng-3 A Friend Like You A Friend Like You   [s 6] 2160/8 D 0 g 567
2021-07-09 2021-07-09 Arvika-5 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [v 9] 2100/12 C 5 16.0 1571
2021-07-07 2021-07-07 Åmål-3 La Coquette Zon La Coquette Zon   [s 5] 2480/3 D 2 17.0 657
2021-07-07 2021-07-07 Åmål-8 A Friend Like You A Friend Like You   [s 6] 2080/7 C 0 21.8g 158
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-1 Navy Zon Navy Zon   [s 3] 2140/4 C 8 22.1g 454
2021-06-27 2021-06-27 Arvika-3 La Coquette Zon La Coquette Zon   [s 5] 1700/9 C 6 17.6 240
2021-06-27 2021-06-27 Arvika-8 A Friend Like You A Friend Like You   [s 6] 1700/10 C 2 20.0 913
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-5 Zacapa Zacapa   [v 5] 2100/9 D 0 17.8g 250
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-8 Starchip S.S. Starchip S.S.   [v 4] 2100/3 D 7 16.8 195
2021-06-14 2021-06-14 Lindesberg-5 Navy Zon Navy Zon   [s 3] 2140/11 C 7 18.0 897
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-10 Classics Nitro Classics Nitro   [v 7] 2140/4 D 0 20.2 715
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-2 A Friend Like You A Friend Like You   [s 6] 2140/6 D 0 22.1 704
2021-06-03 2021-06-03 Örebro-3 Ruthless Ruthless   [s 7] 2100/2 D 0 22.1 574
2021-06-03 2021-06-03 Örebro-6 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 9] 2100/11 D str
2021-05-24 2021-05-24 Årjäng-2 Stjern Elda Stjern Elda   [s 6] 2140/3 D 0 g 1401
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-1 Bellona Trabir Bellona Trabir   [s 4] 2140/6 D 0 25.0g 1698
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-2 Navy Zon Navy Zon   [s 3] 2140/4 C 0 20.6g 420
2021-05-18 2021-05-18 Axevalla-5 A Friend Like You A Friend Like You   [s 6] 2140/3 D 8 20.2 2220
2021-05-17 2021-05-17 Färjestad-7 Irish Cream Zon Irish Cream Zon   [s 8] 2140/9 B 8 17.9g 121
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-3 Classics Nitro Classics Nitro   [v 7] 2160/8 D 0 18.8 297
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-4 Bellona Trabir Bellona Trabir   [s 4] 2140/5 D 0 g 564
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-5 Stjern Elda Stjern Elda   [s 6] 1640/2 D 0 35.8 613
2021-05-07 2021-05-07 Årjäng-2 Stjern Elda Stjern Elda   [s 6] 1660/6 C 0 36.6 1618
2021-05-07 2021-05-07 Årjäng-8 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 7] 2160/9 B 0 17.0 677
2021-05-03 2021-05-03 Färjestad-2 A Friend Like You A Friend Like You   [s 6] 2140/3 D 0 21.6g 914
2021-04-29 2021-04-29 Axevalla-8 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 6] 2660/13 A 0 19.1 398
2021-04-26 2021-04-26 Färjestad-2 Stjern Elda Stjern Elda   [s 6] 2160/8 B 0 38.1 882
2021-04-26 2021-04-26 Färjestad-4 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 7] 2160/8 D 0 14.2 1365
2021-04-25 2021-04-25 Åmål-8 Classics Nitro Classics Nitro   [v 7] 1680/8 D 0 20.8g 479
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-10 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 7] 2140/3 C 0 16.4 998
2021-04-08 2021-04-08 Örebro-11 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 6] 2140/8 C 0 16.8 322
2021-03-27 2021-03-27 Axevalla-6 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 6] 1640/12 C 8 16.8g 778
2021-03-22 2021-03-22 Färjestad-6 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 7] 2640/11 D 0 17.0 2344
2021-03-08 2021-03-08 Färjestad-8 Classics Nitro Classics Nitro   [v 7] 2140/12 D 0 g 1816
2021-03-08 2021-03-08 Färjestad-9 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 6] 1640/1 D 0 g 342
2021-03-02 2021-03-02 Axevalla-4 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 7] 2660/8 D 8 16.3 1698
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-4 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 7] 1640/8 D 7 14.7 765
2021-02-20 2021-02-20 Årjäng-5 Classics Nitro Classics Nitro   [v 7] 2160/4 D 0 21.6 709
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-6 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 6] 2140/8 B str
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-6 Starchip S.S. Starchip S.S.   [v 4] 2160/11 C 0 22.4g 1158
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-6 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 6] 1640/9 D 0 15.9 621
2021-01-14 2021-01-14 Örebro-5 Starchip S.S. Starchip S.S.   [v 4] 2100/9 D 0 19.2 869
2021-01-04 2021-01-04 Färjestad-5 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 6] 2140/6 D 2 15.6 891ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se