V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Bäst i kullen som tvååring och fortsatt oslagbar som treåring.Svenske succétränaren Marcus Melander har varit varsam när..


Bäst i kullen som tvååring och fortsatt oslagbar som treåring.
Svenske succétränaren Marcus Melander har varit varsam när han matchat Gimpanzee mot Hambletonian i år, men natten mot lördag svensk tid stod hästen för ett förstklassigt genrep då han utklassade sina konkurrenter på tusenmetersbanan Tioga Downs i Upstate New York.
Efter att ha blixtrat till spets anförde körande Brian Sears i jämn 1.10-fart på det plaskiga underlaget och Gimpanzee såg helt oberörd ut då han skar mållinjen på 1.10,1/1 609 meter.
Tiden är den snabbaste Gimpanzee tvingats att trava under sin perfekta karriär som inbringat över sju miljoner kronor.
Men trots att han aldrig förlorat så lär Gimpanzee få finna sig i att slå ur underläge i Hambletonian om två veckor.
Stallkamraten Greenshoe har nämligen sprungit betydligt snabbare tider och utgör tillsammans med svenskfödde Green Manalishi en supertrio som har alla chanser att ge Marcus Melander hans första seger i världens största treåringslopp.

Robin Johansson, Kanal 75


 Fyra varv på ett regnsmetigt underlag på banan med landets längsta upplopp.Axevalla Maraton efter ett regnväder torde vara det n&aum..


 Fyra varv på ett regnsmetigt underlag på banan med landets längsta upplopp.
Axevalla Maraton efter ett regnväder torde vara det närmaste man kommer en ren uthållighetstävling inom svensk travsport.
Nu blev årets upplaga ganska odramatisk sedan favoriten Short In Cash tidigt placerats i ledningen av Björn Goop som sedan tillåtits anföra i jämn 1.17-fart.
- Det är svårt att beräkna hur långsam banan är, men det kändes som ett bra tempo. Sedan ökade vi, förklarade Goop som redan i slutsvängen kunde kosta på sig en tumme upp mot stallbacken.
- Det var till skötaren. Jag kände att jag hade mycket krafter kvar i det läget. Det här var roligt, det är en väldigt kraftfull häst som haft mycket galopper och varit väldigt osäker. Vi har jobbat honom mycket tillsammans med andra hästar och han har blivit modigare hela tiden, förklarade Goop om femåringen som i fjol var finalist i såväl Europaderbyt som Breeders Crown, men nu fick sin största prischeck hittills på 200 000 kronor.

Nolimitjimit tuffast i tre heat
Men två hästar fick faktiskt springa ännu längre under kvällen.
Asger Molar och Nolimitjimit vann varsitt heat av Travveckans lopp och fick därmed avrunda kvällen med en duell över 1 140 meter, där segern gick till den senare.
- Han gjorde allt rätt och var bäst idag, konstaterade Lugauer vars femåring fick åka hem med 150 000 kronor på fickan.
Att köra lopp med sexsiffrigt förstapris förbehållet b-tränade hästar hör verkligen inte till vanligheten. Det utmynnade i en rafflande kamp mellan två av landets främsta amatörstall där Tina Lisells Perfect Dynamite visade sig snäppet tuffare än Berne Gustafssons Wellino Avenue.
Lika mycket pengar stod på spel för fyraåringarna när Frode Hamres M.S.Triple J. visade sig överlägsen från ledningen för Erik Adielsson.
Tvååringspremiären blev rumphuggen med fyra deltagare och två galoppörer. I den återstående duon visade sig Mizita Sound bäst, vilket kusken och tränaren Anders Zackrissons firade med en segergest.
- Det är alltid något extra med tvååringar och just tvååringspremiären är lite extra spänning. Nu kan vi fortsätta drömma, sade Zackrisson som samtidigt avslöjade att hästens storebror tillika stallets stjärna Devil Sound kommer att vara borta från travbanorna en längre tid.
- Han har tyvärr blivit skadad. Vi får sikta på nästa år, så illa är det.
V64-raden betalade 9 491 kronor för sex rätt och nu fortsätter helgen på Axevalla med dubbla V75-omgångar och söndagens höjdpunkt Stochampionatet.

Robin Johansson, Kanal 75


I fjol vann han med Southwind Feji, spelad till 14 procent. Året innan satte han dit Bålsta Palema till 28 procent.Pär Hedberg har gjort det ti..


I fjol vann han med Southwind Feji, spelad till 14 procent.
Året innan satte han dit Bålsta Palema till 28 procent.
Pär Hedberg har gjort det till en vana att vinna V75 under stochampionatslördagen.
Skillnaden i år är att hans hästar är mindre betrodda på förhand.
Men det hindrar inte hemmatränaren från att andas optimism.
Först ut i duon är 3 Gun Palema (V75-2) som startat sparsamt i år och senast återkom efter kortare uppehåll, men galopperade bort sig.
- Hon blev lite åtgärdad efter det loppet och känns som hon ska igen. Jag kanske hade hoppats ge henne ett lopp i kroppen inför det här, men samtidigt brukar hon fungera bra efter lite uppehåll också, säger Hedberg om hästen som bara travat i ledningen en gång och då tog karriärens största seger i ett V75-lopp som likt lördagens uppgift hade 125 000 kronor i förstapris.
- Det är inte omöjligt att hon kan komma till ledningen här också. Kliver hon bara iväg ur volten så brukar hon kunna vara kvick ut. Skulle hon få sitta där och hålla sitt tempo, öka farten lite allteftersom, då blir det intressant. Hon kommer att tävla barfota fram och med helstängt huvudlag precis som på sistone.

Hittat formen med lopp i kroppen
En ännu större överraskning vore 12 Bålsta Palema (V75-4) om han skulle lyckas upprepa triumfen från två år sedan. Den forne segerstaplaren har inte besökt vinnarcirkeln sedan april i fjol, men var duktig som tvåa i sin senaste start.
Var det vändningen?
- Det känns som det. Hästen fick en rejäl vila och har två lopp i kroppen efter det, nu ska formen sitta där. Insatsen senast var ett riktigt fall framåt. Voltstart brukar fungera jättebra, han är snabb ut och borde få en bra position. Stämmer det för honom så tycker jag inte att han är så mycket sämre än någon annan i loppet, med rätta ryggar och lite fart så kanske han kan dyka upp i tätstriden.
Vem har bäst chans?
- Jag tycker att det är jämna chanser. Ingen är väl jättehet, men kanske är det lite fördel för Gun, säger Pär Hedberg.

Kanal 75


 Det när ekipagen joggade ner på på innerplan efter målgång i fredagens femte lopp som hästen Tyson Rivner sparkade mot J..


 Det när ekipagen joggade ner på på innerplan efter målgång i fredagens femte lopp som hästen Tyson Rivner sparkade mot Jan Schön och enligt uppgift träffade honom på benet.
Schön blev liggande på innerplan där han omgående togs hand om av sjukvårdspersonal, men fick vänta nästan en halvtimme på att ambulans skulle ankomma.
Tyson Rivner skenade under tiden flera varv runt banan innan han kastade sig mot staketet och fastnade en kort stund. Enligt veterinären på plats klarade sig hästen utan några synliga skador.

Kanal 75


Efter att ha tvingats underskrida gällande svenska rekord utanpå ledaren två starter i rad så fick fyraåringsfantomen Attraversiamo..


Efter att ha tvingats underskrida gällande svenska rekord utanpå ledaren två starter i rad så fick fyraåringsfantomen Attraversiamo en betydligt behagligare resa till torsdagens triumf på Bergsåker.
Kanske lite för behaglig.
- Hästen öppnade jättefint, men redan efter 75 meter så tror han att han är på dagis. Jag försöker vara snäll och vill inte köra 1.10 full väg varje gång, men idag var han inte riktigt på jobbet. Han gjorde det bara på talang, förklarade Adielsson sedan han fått se avståndet till frenetiskt spurtande Even’s Cool Boy krympa dramatiskt samtidigt som han själv hade fullt sjå med att köra rakt fram över upploppet.
- Han är så otroligt ofokuserad när han springer först. Det är konstigt, han är bättre när han går i dödens och har någon att gå på. Annars fungerade barfotabalansen jättefint. Han kan definitivt vinna derbyt, men jag tror att han har en framtid efter det också och ser verkligen fram emot att få spendera mer tid med den här hästen, summerade Adielsson som kom i mål på, för Attraversiamo, lugna 1.12,3/2 140 meter autostart.

Minnesvärd duell
Kvällens andra storloppsvinnare från firma Adielsson/Svante Båth fick slita desto hårdare.
Power och Robert Bergh bjöd nämligen upp Global Adventure på en riktig Copiad/Pine Chip-duell 100 meter före klungan i finalen av Norrland Elitserie för treåringar.
Likt det legendariska Elitloppet 1994 var det ledaren som drog det längsta strået även om Power, till skillnad från Pine Chip, aldrig gav upp sitt envetna försök att komma förbi.
- Jag hade faktiskt en tanke på att släppa, men hästen kändes så ruggigt fin att det fick bli så här. De fick jobba för havren båda två och det är två riktigt fina individer, berömde Adielsson som även här landade på 1.12,3/2 140 meter autostart.
Samma segertid, men över halvvarvet längre distans, noterade Shocking Superman efter en mäktig långspurt för Emilia Leo i Norrländskt Varmblodsmästerskap.
- Jag har hållit den här hästen så högt och varit jättebesviken på mig själv att jag inte fått ut mer. Jag vet att han är så här bra, jublade tränaren Oscar Berglund.
En favoritbetonad V64-omgång betalade 1 265 kronor för sex rätt och såg 855 548 kronor gå vidare till fredagens övningar på Axevalla i form av jackpot.

Robin Johansson, Kanal 75


För en månad sedan kom beskedet att Stefan Persson säljer stallet på Halmstadtravet för att bli privattränare åt Holm H&au..


För en månad sedan kom beskedet att Stefan Persson säljer stallet på Halmstadtravet för att bli privattränare åt Holm Hästgården AB, en pseudonym för Svensk Travsports ordförande Marjaana Alaviuhkola med barnen Pekka, Hanna och Maija Lähdekorpi.
Brytpunkten är 1 september, men av Perssons träningslista på 27 hästar att döma så blir det ingen långsam inbromsning.
- Ingen verkar vilja lämna, det är väl så trevligt att ha häst hos mig, säger Stefan Persson och skrattar innan han fortsätter:
- Det ska börja hända lite mer nästa vecka, då går ett antal hästar och sedan trappar vi ner undan för undan. Vi kommer att behålla ett par vi äger själv med min fru som ansvarig.
Stefan Perssons ansvar kommer istället att ligga på åtta tävlingshästar på Holm Hästgården, där han blir granne med Peter och Johan Untersteiner.
Men framförallt kommer han att gå från att vara egen tränare till anställd.
- Det är en omställning, jag har inte haft anställning sedan min tid som lärling hos Peter Untersteiner för 16 år sedan. Samtidigt är det en trygghet. Det är ett tufft klimat att vara tränare och ha ett eget stall med 46 boxar. Ekonomiskt blir det väldigt viktigt att ha hästar i boxarna, att varje skötare har fullt med passhästar. Det blir ett jäkla jagande efter hästar. Inför höstens auktioner så fanns det inget intresse från hästägarna att köpa nytt, det är klart att det spelade in i mitt beslut, säger Stefan Persson och förklarar vidare:
- Men det var flera saker spelade in samtidigt. Dels visade Jerry (Riordan) intresse av att köpa mitt stall. Samtidigt fick jag möjligheten att ta det här jobbet. Det kändes som att det fanns en mening med det.
Känns det vemodigt?
- Nej, det är ju absolut inte så att jag lägger av, det blir bara lite omstrukturering. Det tråkiga är att skiljas åt från personalen och hästägarna.

Vill köra mer åt andra
Faktum är att förändringen kan leda till att vi får se mer av Stefan Persson på travbanorna, inte mindre.
På torsdagen jubilerade han med 700 segrar i sulkyn och målet är att nå den åtråvärda tusenklubben inom en inte allt för avlägsen framtid.
- Nu kommer jag att få bättre förutsättningar att köra lopp åt andra. Har man många egna hästar under en tävlingsdag så sätter man mest fokus på det, i alla fall har det varit så för mig. Några av hästarna som lämnar nu kommer jag att fortsätta köra och jag kommer att finnas tillgänglig på banorna häromkring. Sedan får vi se hur många som vill använda mig som kusk. Jag har några amatörtränare jag brukar köra åt och det hoppas jag kunna fortsätta med i minst lika stor utsträckning som nu.
Trippeltravet på Axevalla inleds som alltid på fredagen där Persson har sex styrningar.
- Det är väl två hästar som jag har segerförhoppningar med. Bastian Boom (lopp 1) är en debutant från mitt eget stall som kvalade på bra sätt och är väl förberedd. It’s Time (lopp 4 och lopp 9) går bra varje gång startar i ett heatlopp där jag tycker att han ska kunna hävda sig väl.
Att vinna under stochampionatshelgen är nämligen något som Stefan Persson värdesätter lite extra.
- Visst är det så. Det här är den roligaste travhelgen på hela året. Under Sprintermästaren har jag alltid fullt upp hela helgen med hästägare och service i stallet. På Axevalla kan jag mer slappna av och vara lite som en besökare. Hela upplägget med campingen runt banan tycker jag är väldigt trevligt och det är alltid roligt att vinna några lopp inför den här publiken där jag känner många. Det är klart att vi brukar försöka vässa lite extra de här dagarna.
Förhoppningarna kring V75-seger knyts främst kring skadedrabbade 2 Man of Steel i V75-7.
- Det är lite samma upplägg som inför V75-loppet på Åby i fjol. Då hade han också varit blek i comebacken, men gjorde en ruskig prestation som trea. Vi maxar utrustningen med jänkarvagn, norskt huvudlag och barfota som den gången. Jag är övertygad om att hästen gör en riktigt bra insats, så får vi se om det räcker mot de bästa i ett hårt lopp, säger Stefan Persson.

 Det här berättar Stefan Persson om sina V75-hästar:
- 12 Digital Product (V75-1) var riktigt bra senast och jättenära att vinna en supersprint. Efter det har han siktats mot det här loppet då han är riktigt kvick i voltstart och därför var det ridå med spår 12. Det har slagit mig att försöka rygga springspårshästarna och chansa från start, men det behövs tur för att lyckas med en sådan taktik. Hästen gick med jänkarvagn för första gången på länge senast och sprang av glatta livet. Jag tror att han skulle hantera att gå med den från detta spår, men får ta ett snack med tränaren kring det. I övrigt ändrar vi inget och även om hästen har riktigt bra form är det svårt att tro på någon segerchans härifrån.
- 8 He´s A Diffacolt (V75-5) har gjort det bra varje gång sedan han kom till oss och jag var jättenöjd med prestationen senast också. Det blev körning 200 meter för länge och då kom mjölksyran till slut. Det är en hård häst som inte farit illa av det utan ska hålla sin goda form. Det ska bli kul att köra honom själv igen och vi har bra resultat tillsammans, men från det här spåret ser det jobbigt ut. Backar jag sist är vi i princip chanslösa så det lutar åt att jag laddar en bit med förhoppningen att slinka ner i position. Han duger i klassen, men läget gör att jag måste ligga lågt. Han har gått maxad i utrustning länge och vi ändrar inget på lördag.
- 2 Man of Steel (V75-7) har varit borta för en gaffelbansskada och när vi kände att han var på väg tillbaka för ett par månader sedan började vi snegla mot det här loppet. Jag tycker att han var blek i comebacken, men det var han även efter vinterträningen i fjol med liknande förberedelser. Då gick han framåt väldigt av genomköraren och jag hoppas på samma scenario i år. Han känns i alla fall väldigt bra i träningen nu och jag bedömer att formen ska vara likvärdig med tredjeplatsen i V75 på Åby då han gick ett ruggigt lopp. Den gången tävlade han med norskt huvudlag och barfota för första gången. Nu testar vi för andra gången med skillnaden att han får bakskor då hästen trampade igenom lite på Åby. Precis som då blir det jänkarvagn vilket är fjärde gången i karriären, de två tidigare var vid seger på Jägersro i december 2017 samt V75-finalerna på annandagen samma år då banan var dålig och hästen inte som bäst. Han är startsnabb utan att vara någon superblixt och minst lika bra bakifrån så jag kommer inte att ladda lika hårt som på Åby. Skulle vi ändå nå ledningen kommer jag inte ge ifrån mig den frivilligt. Jag är övertygad om att hästen gör en riktigt bra insats, så får vi se om det räcker mot de bästa i ett hårt lopp.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-4 Twister Bi* Twister Bi*   [h 3] 1640/5 1 13.5 17
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-4 The End The End   [s 3] 2160/4 0 18.3g 455
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-7 The End The End   [s 3] 2160/12 0 15.4 1820
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-1 Cri Kee Cri Kee   [s 5] 2140/5 str
2015-10-15 2015-10-15 Åby-3 Berit Palema Berit Palema   [s 5] 1640/12 0 g 930
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-8 Berit Palema Berit Palema   [s 5] 1640/2 0 14.5 692
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Action Online Action Online   [v 7] 1640/3 0 g 79
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-6 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 2140/8 D 3 15.4 129
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-9 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/8 D 4 15.0 1139
2016-11-17 2016-11-17 Åby-5 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 1640/3 C 4 14.1 38
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 The Yankee The Yankee   [v 4] 1640/12 B 0 g 45
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-9 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 9] 2640/9 D 8 20.0 505
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-8 Serious Sister Serious Sister   [s 3] 2140/6 B 2 16.5 38
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-2 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/9 D 6 18.4 894
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-1 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 1640/2 C 0 g 23
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-9 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/8 C 2 16.2 360
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-11 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 1640/1 D 5 13.7 144
2016-10-30 2016-10-30 Åby-3 Barfighter L.M. Barfighter L.M.   [v 8] 2140/12 D 7 16.0 485
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-10 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2160/6 C 5 18.6 353
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-9 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 2160/14 C 0 15.5 279
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-1 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 1640/4 C 0 14.2g 256
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-3 Marvelous Face Marvelous Face   [s 7] 1640/10 D str
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-7 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2640/12 C 5 15.6 161
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-7 Peek's Ture Peek's Ture   [v 7] 2140/1 D 5 16.2 1206
2016-07-28 2016-07-28 Åby-4 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2140/9 D 0 g 216
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-8 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 2640/8 A 4 16.9 50
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-6 The Yankee The Yankee   [v 4] 1640/10 A 0 16.6g 49
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2640/10 D 0 20.9 513
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-10 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2140/7 C 3 15.0 97
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-9 Tetraone Jet* Tetraone Jet*   [h 4] 2160/10 A 3 15.9 63
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Saphire Horse* Saphire Horse*   [h 5] 2640/1 B 0 g 156
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-2 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 4] 2160/14 A str
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-10 Tetraone Jet* Tetraone Jet*   [h 4] 2160/5 C 3 15.6 194
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-3 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/12 D 7 17.7 2812
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-2 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 2140/4 D 5 15.4 291
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-12 The Yankee The Yankee   [v 4] 2640/4 B 3 16.3 214
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-11 Up All Night S.I.* Up All Night S.I.*   [h 3] 2160/8 C 6 17.3 620
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-3 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/2 C 4 13.9 322
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-3 Cri Kee Cri Kee   [s 6] 2140/9 B 0 20.3 366
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-2 Cherie Kee Cherie Kee   [s 4] 1640/3 C 0 g 43
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-6 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 2160/5 D 0 15.2 133
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-5 Victoria Vixi Victoria Vixi   [s 5] 2140/2 D 0 15.8 296
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-3 Uramaki* Uramaki*   [h 3] 2140/3 C 0 19.3 650
2016-05-04 2016-05-04 Åby-1 Ulk Horse* Ulk Horse*   [h 3] 2140/7 D 0 16.9 230
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-9 Saphire Horse* Saphire Horse*   [h 5] 2140/11 D 5 14.3 627
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 5] 2140/7 D str
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-6 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2640/14 D 3 15.7 389
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-4 Up All Night S.I.* Up All Night S.I.*   [h 3] 2140/6 C 0 17.6 826
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-1 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2160/11 B 0 g 140
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-7 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 2140/4 C 1 14.8 68
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-1 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/6 D 7 19.1 1157
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-7 Tres Bien I.T. Tres Bien I.T.   [v 4] 2640/3 D 0 18.6g 945
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-4 Up All Night S.I.* Up All Night S.I.*   [h 3] 2140/4 C 0 18.5 449
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 7] 2140/2 D 0 19.2 735
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 2160/8 B 0 17.0 184
2016-03-09 2016-03-09 Åby-5 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2640/12 B 4 15.4 448
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-10 Tres Bien I.T. Tres Bien I.T.   [v 4] 2180/8 B 7 16.8 102
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-5 Uramaki* Uramaki*   [h 3] 2140/4 B 5 20.1 167
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-4 Tinamo Jet* Tinamo Jet*   [h 4] 2660/6 B 3 16.8 105
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-3 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 4] 2640/3 C 0 g 70
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-2 Rocky Hanover Rocky Hanover   [h 3] 2160/7 A 4 15.8 120
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 High Beam Hanover* High Beam Hanover*   [s 3] 2140/6 C 4 16.0 54
2016-02-25 2016-02-25 Åby-2 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/5 C str
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-2 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/9 D 4 16.8 293
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-1 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 4] 2140/8 A 3 18.4 77
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-9 Lovely Boy Lovely Boy   [h 5] 2140/2 B 6 15.7 70
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-5 Agaton Knox Agaton Knox   [v 8] 1640/8 C 6 15.4 450
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-7 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 6] 2660/6 D 0 18.4 362
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-2 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 4] 1640/5 D 0 24.3g 251
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 Vilma Frontline Vilma Frontline   [s 3] 2140/1 D 5 18.2 84
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-6 Bellis Bellis   [s 4] 2160/5 D 1 15.7 590
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 2140/8 D 0 16.7g 1268
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 1640/5 C 6 15.2 125
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-8 Evin Boko Evin Boko   [s 6] 2160/14 C 0 13.2 148
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-9 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 7] 1609/12 C 0 16.3 222
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-4 Connectra Connectra   [s 6] 1609/3 D 0 23.3g 211
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-1 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 1609/1 B 0 201
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-10 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2140/5 B 0 132
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-10 Global Undecided Global Undecided   [v 3] 1640/4 D 1 15.8 23
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-7 Global Resistance Global Resistance   [v 6] 1640/7 B 7 14.5 73
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Jaques Noir Jaques Noir   [v 4] 2140/10 B 7 16.4 71
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Mellby Euphoria Mellby Euphoria   [s 4] 2140/6 D 1 18.5 17
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-5 Global Resistance Global Resistance   [v 6] 2140/6 D 3 15.0 157
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-3 Kristine Kristine   [s 7] 2140/11 C 6 16.5 858
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-7 Make it Quick Make it Quick   [v 6] 2140/15 B 5 17.4 125
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-9 Global Resistance Global Resistance   [v 6] 1640/7 B 0 14.2 153
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-1 Esther Fall Esther Fall   [s 4] 2140/7 B 0 20.8g 197
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-2 M.T.Jordan M.T.Jordan   [v 7] 2140/12 D 0 16.2 2636
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-4 Regent d'Inverne Regent d'Inverne   [v 4] 2140/8 C 0 17.4 233
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-8 Izzy Izzy   [s 5] 1640/7 C str
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-2 Dixon Dixon   [h 5] 2140/12 D 4 16.4 197
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-3 Isola Sund Isola Sund   [s 6] 2140/7 B 0 17.5 219
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-6 Master Hill Master Hill   [v 4] 1640/2 C 1 12.7 25
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-11 Wipe Out Wipe Out   [v 10] 1640/7 A str
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Camaro Brick Camaro Brick   [v 4] 2140/11 C 0 g 33
2018-11-09 2018-11-09 Romme-12 Bellis Bellis   [s 5] 2140/8 D 6 16.1 301
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-7 Wipe Out Wipe Out   [v 10] 2140/11 B 6 14.9 1116
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 Isola Sund Isola Sund   [s 6] 2180/13 A 2 16.3 432
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-5 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/5 C 0 g 66
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 2140/8 C 2 14.8 376
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-5 Nontoxic Nontoxic   [v 5] 2140/1 B 0 18.0g 166
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-8 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 6] 2140/9 C 0 18.8g 846
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-3 Westline Westline   [v 8] 2140/12 D str
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-10 Betting Superstar Betting Superstar   [v 4] 2180/11 C 7 17.8 90
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-8 Betting Rebel Betting Rebel   [v 4] 2140/6 B 3 16.9 45
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-4 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 5] 2140/5 A 0 16.5 160
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Betting Superstar Betting Superstar   [v 4] 2640/5 D 4 16.7 160
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-3 Nontoxic Nontoxic   [v 5] 1640/7 D 0 18.3 370
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-4 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 7] 2140/8 B 5 17.9 216
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-4 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 7] 2180/9 B 1 13.7 46
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Garbo Boko Garbo Boko   [s 5] 2140/6 B 1 14.6 180
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Lady Rubinstein Lady Rubinstein   [s 4] 1640/6 D 2 13.5 60
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-8 Hankypanky Frances Hankypanky Frances   [s 6] 2140/11 B 0 g 189
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-9 Jaguar Tooma Jaguar Tooma   [v 5] 2140/5 C 0 g 124
2018-06-08 2018-06-08 Romme-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 2140/11 B 2 14.1 133
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-4 Mr Micman Mr Micman   [v 6] 1609/9 D 0 14.4 1328
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Frankie Brodde Frankie Brodde   [v 7] 2140/9 C 0 13.2 62
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-7 Tropican Tropican   [h 11] 2140/11 D 0 16.9 1410
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-10 Princess Orlando Princess Orlando   [s 5] 1640/11 D 2 15.4 297
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-5 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 7] 2140/6 D 6 16.4 832
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-2 Goha Magic Goha Magic   [s 5] 2140/8 D 0 15.9 140
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-4 Sir M.M. Sir M.M.   [v 6] 2140/10 D 6 15.6 488
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Eurythmic Sisu Eurythmic Sisu   [v 5] 2140/10 D str
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-9 Feather Sisu Feather Sisu   [s 4] 2140/8 C 1 14.7 168
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-1 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 7] 2140/7 B 1 16.4 67
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-4 Walle West Walle West   [v 7] 2140/2 A 0 g 35
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-6 Phototoy Phototoy   [v 6] 1640/3 B 2 14.5 51
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-6 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 7] 2140/3 D 5 26.9 811
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-7 Unique Gel Unique Gel   [s 5] 1640/8 B 1 13.8 575
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-3 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2640/3 D 3 19.4 345
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-5 Ujiji Ujiji   [s 6] 1640/7 D 8 16.3 138
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-7 Bobo Bobo   [v 8] 2140/2 B 3 15.1 72
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-9 Aeronaut Aeronaut   [v 12] 2140/9 C 6 15.8 655
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-4 Phototoy Phototoy   [v 6] 2140/1 B 0 g 38
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-5 Extra Allt Extra Allt   [s 8] 2140/2 C 0 g 128
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Global Upfront Global Upfront   [s 5] 2140/11 D 5 13.0 1143
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-6 Barney Granit Barney Granit   [v 4] 2640/9 C 5 16.4 120
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-1 Vijaya Vijaya   [s 10] 2140/3 B 0 g 97
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-7 Ujiji Ujiji   [s 6] 1640/5 D 4 15.4 204
2019-05-10 2019-05-10 Romme-5 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 6] 2140/11 C 0 16.2 179
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-6 Phototoy Phototoy   [v 6] 2140/8 A 2 15.5 26
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-3 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 7] 1640/2 C 4 12.3 55
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-9 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/1 D 0 g 160
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-4 Bobo Bobo   [v 8] 2160/12 D 7 17.3g 465
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-8 Morran Morran   [s 4] 2140/6 B 1 16.6 21
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 5] 2140/3 A 3 16.2 129
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-9 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/2 D 4 19.9g 93
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Duke Nukem Duke Nukem   [v 6] 2140/5 B 2 16.7 64
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-4 Aeronaut Aeronaut   [v 12] 1640/2 D 0 13.4g 526
2019-03-08 2019-03-08 Romme-9 Isola Sund Isola Sund   [s 7] 2140/5 D 0 16.8 1385
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/11 B 5 18.5g 64
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 8] 2140/3 D 0 17.4 463
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-6 Dallas Brick Dallas Brick   [v 4] 2140/3 D 0 g 76
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-5 Father Foura Father Foura   [h 6] 2140/8 C 0 17.2 602ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se