V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Att ta körlicens som 52-åring är inte vanligt.Inte heller att köra sitt första lopp i direktsändning på ett riksspel mot fl..


Att ta körlicens som 52-åring är inte vanligt.
Inte heller att köra sitt första lopp i direktsändning på ett riksspel mot flera av landets absolut främsta kuskar.
För Jonas Gylling blev det verklighet på Axevalla på söndagen och resultatet total succé efter en lika fräck som lyckad styrning.
Nybörjaren inledde från bakspår bakom bilen och kom igenom perfekt bland galopperande konkurrenter.
I ledningen satt självaste Ulf Ohlsson, landets segerrikaste kusk de senaste åren som körde 2 402 lopp bara i fjol, men det var inget som avskräckte Gylling.
Han manade på sin häst Digital Lucky varpå Ohlsson fann det för gott att överlåta kommandot till sin okände utmanare.

Tårar efter loppet
Väl i spets ströp Jonas Gylling farten markant och kunde sedan finåka till seger före favoriten Oliver P.Hill och Conrad Lugauer.
- Jag körde så tight jag kunde från början och de andra skrek lite på mig, men jag tänkte att det skiter jag i, förklarade vinnaren sitt genidrag och fick frågan vad han sa till Ohlsson för att få denne att släppa ledningen.
- De sa på kursen att man inte får prata i loppen så jag vågade inte säga någonting. Jag bara körde, fortsatte Gylling som inte kunde hålla tillbaka tårarna.
- Jag är känslig. Jag gråter. Det här är så häftigt. Jag vill tacka alla som trott på mig och blivit delägare i hästen.

Miljonvinst på GS75
Ytterligare överraskningar gjorde att värdet drog i höjden på GS75® där utdelningen till slut stannade på 354 223 kronor för sju rätt.
Den största vinsten gick till ett andelssystem inlämnat via atg.se som drog in över 1,8 miljoner kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Hans G Lindskog har den förnämliga jobbet att ringa upp ATG:s storvinnare vilket han ägnat sig åt under lördagen samt söndagen oc..


Hans G Lindskog har den förnämliga jobbet att ringa upp ATG:s storvinnare vilket han ägnat sig åt under lördagen samt söndagen och som vanligt bjuds det på riktigt sköna historier.
- Jag har pratat med alla tre vinnare samt även några som var väldigt nära sjuan. Mest av de som inte satte sju rätt vann Christer Eriksson, mer känd som ”Chrille Krukan”, på sitt andelsspel. De fick inte med Eclipse Am på nio streck och det grämde honom rejält. Givetvis hade han med Ornello som blev utnosad på linjen i V75-4. Trots detta blev det över 100.000 kronor per andel vilket säger en hel del om vilket bra spel V75® är, berättar vinnarambassadören.

Sjunnesson nyckeln
De tre systemen som satt var inlämnade i Finland, Skåne samt Stockholm och det är den sistnämnda vinnaren som Hans G fastnat lite extra för.
- Det är en 28-årig kille som tidigare satsade på en golfkarriär, men har sedan några år lagt ner den satsningen för att istället satsa på en civil karriär.
- Han är duktig matematiskt och hade gjort en systemram på 84.000 rader, men sedan reducerade han ner det hela 98 procent och den kupong som satt kostade 3.50 kronor. Han hade på den sju hästar i första och sedan sex raka spikar där han behövde få in tre raka spikar från V75-5 och framåt vilket lyckades.
- Hans morfar har varit aktiv inom travet tidigare och han tipsade om att hålla koll på Jörgen Sjunnesson som blev lite av nyckeln till storvinsten. Jägersrokusken satte ju dit både storskrällen Glimma Blixten i V75-2 samt spiken Taxi Out i avslutningen, berättar Hans G.

Ensam utan upploppsgalopp
Stockholmsvinnaren tog dock det hela med ro och hade inga storslagna planer kring vad han skulle göra för vinstpengarna.
- Han berättade för mig att han ska investera pengarna och fortsätta leva sitt liv med sin sambo precis som tidigare, säger Lindskog.
Det var dock inte långt ifrån att de drygt 18,5 miljoner som 28-årongen vann gick upp i rök i V75-avslutningen.
- M.T.Oscar som galopperade med grepp in på upploppet hade fällt 28-åringen och istället gjort en erfaren travspelare från Skåne ensam med sju rätt. Den sistnämnde satt dock med sju streck i avslutningen och hade med även Taxi Out varför han blev den som vann allra mest under lördagen – hela 19.474.317 kronor. Att spela på hästar och V75 är verkligen fantastiskt, avslutar vinnarambassadör Lindskog.

Robin Malmgren, Kanal 75


I fjol fick han ge sig mot Face Time Bourbon i Prix d’Amerique, men tog revansch i Prix de France.Sedan försvann Davidson du Pont.Medan Face Time Bou..


I fjol fick han ge sig mot Face Time Bourbon i Prix d’Amerique, men tog revansch i Prix de France.
Sedan försvann Davidson du Pont.
Medan Face Time Bourbon radade segrar och hyllades som odiskutabel kung av Vincennes så var hans antagonist inte synlig på tävlingsbanan.
Och när han väl återvände i oktober så var han lika osynlig ändå.
Efter fem rena preparélopp där Davidson du Pont mest åkte runt som turist i kön med skor på hovarna så spändes bågen inför Prix de Bourgogne för två veckor sedan.
Men då blev Davidson du Pont ordentligt avklädd av Face Time Bourbon och slutade fyra.
I det sista genrepet inför Prix d’Amerique fick Jean-Michel emellertid precis det kvitto han önskade.

Nöjda tränare
Medan stallkamraten Looking Superb anförde i hårt tempo så avvaktade Bazire som fyra i andraspår, kloss i rygg på Delia du Pommereaux.
Det visade sig vara ett perfekt slagläge.
Harper Hanovers-vinnaren Moni Viking drog upp spurten och rundade tätparet i sista sväng samtidigt som Eric Raffin gled fram som tvåa med Delia du Pommereaux.
När den senare kopplade grepp så vred Bazire ut varpå Davidson du Pont växlade tempo som i fornstora dagar då han sprintade upploppet i 1.06-fart och kämpade ner sin tappra utmanare.
- Det blev rätt ryggar och jag är jättenöjd med loppet. Det kändes säkert hela vägen, berättade Bazire efter loppet och la till:
- Nu känner jag mig säker på formen. Det finns två tre små saker som vi kan förbättra och han kommer att vara ännu bättre om två veckor.
Nästan lika nöjd var Sylvain Roger, tränare till tvåan.
- Hon var grymt bra idag. Det var lite synd att hon fick dra fram Davidson du Pont hela vägen, det avgjorde nog loppet. Nu gäller det bara att hålla formen så kan hon nog vara med och hugga i Prix d’Amerique också.

Krossade löpningsrekordet
Moni Viking höll till tredjepriset på avstånd medan övriga fältet var närmast utklassade.
- Hästen var riktigt bra. Jag bestämde mig för att köra i uppförsbacken eftersom han är väldigt stark där och jag tror att det gick i 1.09-fart där. Hästen visar inte mycket i jobben så det här var bästa möjliga träning inför Prix d’Amerique, förklarade Pierre Vercruysse om den norskägde åttaåringen.
Segertiden 1.12,0/2 850 meter är den klart snabbaste i loppets historia och belöningen för Davidson du Pont blev drygt en halv miljon kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


För en månad sedan kom beskedet att Gimpanzee lägger tävlingsskorna på hyllan och blir avelshingst.Natten mot söndag svensk tid ..


För en månad sedan kom beskedet att Gimpanzee lägger tävlingsskorna på hyllan och blir avelshingst.
Natten mot söndag svensk tid stod det klart att han kommer att göra det med en av de tyngsta titlarna på andra sidan Atlanten under sitt bälte.
Efter att ha stått lite i skuggan av stallkamraten Greenshoe som treåring så tog Gimpanzee under 2020 den äldre eliten med storm och segrade i flera av de allra största loppen, inkluderat Breeders Crown Open Trot och Hambletonian Maturity – där han blåste runt sina konkurrenter i överlägsen stil från spår 13.

Siktades mot Elitloppet
Gimpanzee var aktuell för start i Elitloppet i maj innan pandemin kom emellan.
Men även om hästen aldrig startade utanför Nordamerika så är kopplingen till Sverige mycket stark.
Uppfödd av Order By Stable AB, Borås (Stefan Balazsi), och köpt på auktion av Stall Courant (Anders Ström) och SRF Stable (Lennart Ågren) så tävlade Gimpanzee under tre enormt framgångsrika säsonger för Marcus Melander och avslutade karriären med 25 segrar på 34 starter och en bra bit över 20 miljoner kronor insprunget.
Gimpanzee erhöll 80 av rösterna i kategorin ”Årets travare” och vann närmast före Hambletonian-vinnaren Ramona Hill som fick 29. Han utsågs även till ”Årets äldre travare”.
Den tyngsta titeln ”Årets häst” gick till passgångaren Tall Dark Stranger, tränad av Nancy Takter – som redan innan lördagen fått titeln ”Årets tränare”.

Robin Johansson, Kanal 75


Tekniken har han aldrig haft.Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn ..


Tekniken har han aldrig haft.
Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn sin första fullträff i högsta klassen på V75.
Detta efter ett oerhört offensivt upplägg från Lubrano som såg till att köra sina konkurrenter möra i god tid innan mål.
Efter att Flemming Jensen och Slide So Easy svarat ut favoriten Gareth Boko i startrusningen så gjorde Lubrano sitt drag.
Han skickade fram sin häst i full fart för att själv få överta kommandot.
Men trots att Pacific Face sprang så fort han kunde, vilket innebar 1.09-fart i ett halvvarv, så vägrade Jensen att ge ifrån sig föringen.
En duell halvvägs in i loppet som borde ha fällt båda hästarna.
Men när Slide So Easy gav upp så fortsatte Pacific Face att tåga och istället för att krokna så sträckte han på sig då Nadal Broline utmanade över upploppet.
- Jag trodde att han skulle släppa, men när Flemming svarade så blev hästen peppad. Han ville bara krossa honom i ledningen, förklarade Lubrano som tror att de två starterna på Vincennes i vinter kan ha lyft Pacific Face till en ny nivå.
- I första starten där nere så gick han sig trött i backen. Och den här hästen har nästan aldrig varit trött. Efter det har han blivit mer löpvillig, mer framåt, man behöver inte vara på honom. Det var därför jag körde som jag gjorde. Han travar som han gör och i sista sväng kanske han såg slagen ut, men jag visste att han skulle öka igen på rakan och svara den som kom. Det gör han alltid. Han var inte trött idag heller, han hade 88 i puls efteråt. Normalt har han 84-85 så det kanske tog lite mer, men han var inte trött. Det är en väldigt speciell häst, jag jämför honom gärna med Etain Royal. En häst som har hjärtat och inställningen och kan vinna även om han inte kan springa lika fort som de andra.
Hur stor är den här segern för dig?
- Det är väldigt stort. Att vinna gulddivisionen på det sättet, det gör mig väldigt stolt. Nu siktar vi mot finalen 6 februari och hoppas att han är lika bra så, avrundade Giuseppe Lubrano.

Spräckte segernollan
Att samla ihop till en seger är ett slitet uttryck inom travsporten.
Men sällan har det varit mer passande än då Taxi Out höll undan och fastställde utdelningen på V75 till 18 439 603 kronor för tre vinnande system.
Detta sedan Jörgen Sjunnesson släppt ledningen till Don Cash, återfått den då den senare galopperade och sedan hjälpt femåringen till karriärens första seger.
- Fantastiskt skoj. Det är en kämpe, en otroligt sympatisk och trevlig häst som alltid gör sitt jobb. Han gör det jäkligt bra idag, precis som han alltid gör, berömde tränaren Ola Karlsson firar allt större framgångar i travets elitserie.
För Sjunnesson innebar det en riktigt skrälldubbel då han dessförinnan satt dit omgångens största knall Glimma Blixten, tränad av Sven-Erik Andersson och med bara två procent av spelet i ryggen.

Kolgiini slog till
En annan skräll modell större bjöd Adrian Kolgjini på bakom Eclipse Am efter en snygg smygresa över tre varv.
Conrad Lugauer hittade till ledningen från fjärdespår i voltstart med spetsälskande Night Brodde som tackade med att kuta undan i överlägsen stil.
Magnus Dahlén-tränade Alhambra Mail kontrollerade motståndet utvändigt ledaren för Ulf Ohlsson medan Jerry Riordans nyförvärv Cargo Door ledde runt om för Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Tekniken har han aldrig haft.Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn ..


Tekniken har han aldrig haft.
Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn sin första fullträff i högsta klassen på V75.
Detta efter ett oerhört offensivt upplägg från Lubrano som såg till att köra sina konkurrenter möra i god tid innan mål.
Efter att Flemming Jensen och Slide So Easy svarat ut favoriten Gareth Boko i startrusningen så gjorde Lubrano sitt drag.
Han skickade fram sin häst i full fart för att själv få överta kommandot.
Men trots att Pacific Face sprang så fort han kunde, vilket innebar 1.09-fart i ett halvvarv, så vägrade Jensen att ge ifrån sig föringen.
En duell halvvägs in i loppet som borde ha fällt båda hästarna.
Men när Slide So Easy gav upp så fortsatte Pacific Face att tåga och istället för att krokna så sträckte han på sig då Nadal Broline utmanade över upploppet.
- Jag trodde att han skulle släppa, men när Flemming svarade så blev hästen peppad. Han ville bara krossa honom i ledningen, förklarade Lubrano som tror att de två starterna på Vincennes i vinter kan ha lyft Pacific Face till en ny nivå.
- I första starten där nere så gick han sig trött i backen. Och den här hästen har nästan aldrig varit trött. Efter det har han blivit mer löpvillig, mer framåt, man behöver inte vara på honom. Det var därför jag körde som jag gjorde. Han travar som han gör och i sista sväng kanske han såg slagen ut, men jag visste att han skulle öka igen på rakan och svara den som kom. Det gör han alltid. Han var inte trött idag heller, han hade 88 i puls efteråt. Normalt har han 84-85 så det kanske tog lite mer, men han var inte trött. Det är en väldigt speciell häst, jag jämför honom gärna med Etain Royal. En häst som har hjärtat och inställningen och kan vinna även om han inte kan springa lika fort som de andra.
Hur stor är den här segern för dig?
- Det är väldigt stort. Att vinna gulddivisionen på det sättet, det gör mig väldigt stolt. Nu siktar vi mot finalen 6 februari och hoppas att han är lika bra så, avrundade Giuseppe Lubrano.

Spräckte segernollan
Att samla ihop till en seger är ett slitet uttryck inom travsporten.
Men sällan har det varit mer passande än då Taxi Out höll undan och fastställde utdelningen på V75 till 18 439 603 kronor för tre vinnande system.
Detta sedan Jörgen Sjunnesson släppt ledningen till Don Cash, återfått den då den senare galopperade och sedan hjälpt femåringen till karriärens första seger.
- Fantastiskt skoj. Det är en kämpe, en otroligt sympatisk och trevlig häst som alltid gör sitt jobb. Han gör det jäkligt bra idag, precis som han alltid gör, berömde tränaren Ola Karlsson firar allt större framgångar i travets elitserie.
För Sjunnesson innebar det en riktigt skrälldubbel då han dessförinnan satt dit omgångens största knall Glimma Blixten, tränad av Sven-Erik Andersson och med bara två procent av spelet i ryggen.

Kolgiini slog till
En annan skräll modell större bjöd Adrian Kolgjini på bakom Eclipse Am efter en snygg smygresa över tre varv.
Conrad Lugauer hittade till ledningen från fjärdespår i voltstart med spetsälskande Night Brodde som tackade med att kuta undan i överlägsen stil.
Magnus Dahlén-tränade Alhambra Mail kontrollerade motståndet utvändigt ledaren för Ulf Ohlsson medan Jerry Riordans nyförvärv Cargo Door ledde runt om för Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-4 Twister Bi* Twister Bi*   [h 3] 1640/5 1 13.5 17
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-4 The End The End   [s 3] 2160/4 0 18.3g 455
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-7 The End The End   [s 3] 2160/12 0 15.4 1820
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-1 Cri Kee Cri Kee   [s 5] 2140/5 str
2015-10-15 2015-10-15 Åby-3 Berit Palema Berit Palema   [s 5] 1640/12 0 g 930
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-8 Berit Palema Berit Palema   [s 5] 1640/2 0 14.5 692
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Action Online Action Online   [v 7] 1640/3 0 g 79
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-6 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 2140/8 D 3 15.4 129
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-9 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/8 D 4 15.0 1139
2016-11-17 2016-11-17 Åby-5 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 1640/3 C 4 14.1 38
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 The Yankee The Yankee   [v 4] 1640/12 B 0 g 45
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-9 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 9] 2640/9 D 8 20.0 505
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-8 Serious Sister Serious Sister   [s 3] 2140/6 B 2 16.5 38
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-2 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/9 D 6 18.4 894
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-1 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 1640/2 C 0 g 23
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-9 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/8 C 2 16.2 360
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-11 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 1640/1 D 5 13.7 144
2016-10-30 2016-10-30 Åby-3 Barfighter L.M. Barfighter L.M.   [v 8] 2140/12 D 7 16.0 485
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-10 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2160/6 C 5 18.6 353
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-9 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 2160/14 C 0 15.5 279
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-1 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 1640/4 C 0 14.2g 256
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-3 Marvelous Face Marvelous Face   [s 7] 1640/10 D str
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-7 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2640/12 C 5 15.6 161
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-7 Peek's Ture Peek's Ture   [v 7] 2140/1 D 5 16.2 1206
2016-07-28 2016-07-28 Åby-4 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2140/9 D 0 g 216
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-8 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 2640/8 A 4 16.9 50
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-6 The Yankee The Yankee   [v 4] 1640/10 A 0 16.6g 49
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2640/10 D 0 20.9 513
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-10 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2140/7 C 3 15.0 97
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-9 Tetraone Jet* Tetraone Jet*   [h 4] 2160/10 A 3 15.9 63
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Saphire Horse* Saphire Horse*   [h 5] 2640/1 B 0 g 156
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-2 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 4] 2160/14 A str
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-3 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/12 D 7 17.7 2812
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-10 Tetraone Jet* Tetraone Jet*   [h 4] 2160/5 C 3 15.6 194
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-2 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 2140/4 D 5 15.4 291
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-12 The Yankee The Yankee   [v 4] 2640/4 B 3 16.3 214
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-11 Up All Night S.I.* Up All Night S.I.*   [h 3] 2160/8 C 6 17.3 620
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-3 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/2 C 4 13.9 322
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-3 Cri Kee Cri Kee   [s 6] 2140/9 B 0 20.3 366
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-2 Cherie Kee Cherie Kee   [s 4] 1640/3 C 0 g 43
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-6 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 2160/5 D 0 15.2 133
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-5 Victoria Vixi Victoria Vixi   [s 5] 2140/2 D 0 15.8 296
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-3 Uramaki* Uramaki*   [h 3] 2140/3 C 0 19.3 650
2016-05-04 2016-05-04 Åby-1 Ulk Horse* Ulk Horse*   [h 3] 2140/7 D 0 16.9 230
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-9 Saphire Horse* Saphire Horse*   [h 5] 2140/11 D 5 14.3 627
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 5] 2140/7 D str
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-6 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2640/14 D 3 15.7 389
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-4 Up All Night S.I.* Up All Night S.I.*   [h 3] 2140/6 C 0 17.6 826
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-1 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2160/11 B 0 g 140
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-7 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 2140/4 C 1 14.8 68
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-1 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/6 D 7 19.1 1157
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-7 Tres Bien I.T. Tres Bien I.T.   [v 4] 2640/3 D 0 18.6g 945
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-4 Up All Night S.I.* Up All Night S.I.*   [h 3] 2140/4 C 0 18.5 449
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 7] 2140/2 D 0 19.2 735
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 2160/8 B 0 17.0 184
2016-03-09 2016-03-09 Åby-5 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2640/12 B 4 15.4 448
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-10 Tres Bien I.T. Tres Bien I.T.   [v 4] 2180/8 B 7 16.8 102
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-5 Uramaki* Uramaki*   [h 3] 2140/4 B 5 20.1 167
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-4 Tinamo Jet* Tinamo Jet*   [h 4] 2660/6 B 3 16.8 105
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-3 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 4] 2640/3 C 0 g 70
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-2 Rocky Hanover Rocky Hanover   [h 3] 2160/7 A 4 15.8 120
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 High Beam Hanover* High Beam Hanover*   [s 3] 2140/6 C 4 16.0 54
2016-02-25 2016-02-25 Åby-2 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/5 C str
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-2 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/9 D 4 16.8 293
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-1 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 4] 2140/8 A 3 18.4 77
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-9 Lovely Boy Lovely Boy   [h 5] 2140/2 B 6 15.7 70
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-5 Agaton Knox Agaton Knox   [v 8] 1640/8 C 6 15.4 450
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-7 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 6] 2660/6 D 0 18.4 362
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-2 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 4] 1640/5 D 0 24.3g 251
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 Vilma Frontline Vilma Frontline   [s 3] 2140/1 D 5 18.2 84
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-6 Bellis Bellis   [s 4] 2160/5 D 1 15.7 590
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 2140/8 D 0 16.7g 1268
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 1640/5 C 6 15.2 125
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-8 Evin Boko Evin Boko   [s 6] 2160/14 C 0 13.2 148
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-9 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 7] 1609/12 C 0 16.3 222
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-4 Connectra Connectra   [s 6] 1609/3 D 0 23.3g 211
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-1 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 1609/1 B 0 201
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-10 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2140/5 B 0 132
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-10 Global Undecided Global Undecided   [v 3] 1640/4 D 1 15.8 23
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-7 Global Resistance Global Resistance   [v 6] 1640/7 B 7 14.5 73
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Jaques Noir Jaques Noir   [v 4] 2140/10 B 7 16.4 71
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Mellby Euphoria Mellby Euphoria   [s 4] 2140/6 D 1 18.5 17
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-5 Global Resistance Global Resistance   [v 6] 2140/6 D 3 15.0 157
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-3 Kristine Kristine   [s 7] 2140/11 C 6 16.5 858
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-7 Make it Quick Make it Quick   [v 6] 2140/15 B 5 17.4 125
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-9 Global Resistance Global Resistance   [v 6] 1640/7 B 0 14.2 153
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-1 Esther Fall Esther Fall   [s 4] 2140/7 B 0 20.8g 197
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-2 M.T.Jordan M.T.Jordan   [v 7] 2140/12 D 0 16.2 2636
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-4 Regent d'Inverne Regent d'Inverne   [v 4] 2140/8 C 0 17.4 233
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-8 Izzy Izzy   [s 5] 1640/7 C str
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-2 Dixon Dixon   [h 5] 2140/12 D 4 16.4 197
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-3 Isola Sund Isola Sund   [s 6] 2140/7 B 0 17.5 219
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-6 Master Hill Master Hill   [v 4] 1640/2 C 1 12.7 25
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-11 Wipe Out Wipe Out   [v 10] 1640/7 A str
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Camaro Brick Camaro Brick   [v 4] 2140/11 C 0 g 33
2018-11-09 2018-11-09 Romme-12 Bellis Bellis   [s 5] 2140/8 D 6 16.1 301
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-7 Wipe Out Wipe Out   [v 10] 2140/11 B 6 14.9 1116
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 Isola Sund Isola Sund   [s 6] 2180/13 A 2 16.3 432
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-5 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/5 C 0 g 66
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 2140/8 C 2 14.8 376
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-5 Nontoxic Nontoxic   [v 5] 2140/1 B 0 18.0g 166
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-8 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 6] 2140/9 C 0 18.8g 846
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-3 Westline Westline   [v 8] 2140/12 D str
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-10 Betting Superstar Betting Superstar   [v 4] 2180/11 C 7 17.8 90
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-8 Betting Rebel Betting Rebel   [v 4] 2140/6 B 3 16.9 45
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-4 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 5] 2140/5 A 0 16.5 160
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Betting Superstar Betting Superstar   [v 4] 2640/5 D 4 16.7 160
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-3 Nontoxic Nontoxic   [v 5] 1640/7 D 0 18.3 370
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-4 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 7] 2140/8 B 5 17.9 216
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-4 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 7] 2180/9 B 1 13.7 46
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Garbo Boko Garbo Boko   [s 5] 2140/6 B 1 14.6 180
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Lady Rubinstein Lady Rubinstein   [s 4] 1640/6 D 2 13.5 60
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-8 Hankypanky Frances Hankypanky Frances   [s 6] 2140/11 B 0 g 189
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-9 Jaguar Tooma Jaguar Tooma   [v 5] 2140/5 C 0 g 124
2018-06-08 2018-06-08 Romme-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 2140/11 B 2 14.1 133
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-4 Mr Micman Mr Micman   [v 6] 1609/9 D 0 14.4 1328
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Frankie Brodde Frankie Brodde   [v 7] 2140/9 C 0 13.2 62
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-7 Tropican Tropican   [h 11] 2140/11 D 0 16.9 1410
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-10 Princess Orlando Princess Orlando   [s 5] 1640/11 D 2 15.4 297
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-5 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 7] 2140/6 D 6 16.4 832
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-2 Goha Magic Goha Magic   [s 5] 2140/8 D 0 15.9 140
2019-12-20 2019-12-20 Romme-2 Beanie Farin Beanie Farin   [v 5] 2140/1 C str
2019-12-20 2019-12-20 Romme-6 Kalashnikov Kalashnikov   [v 7] 2140/5 A 1 14.5 17
2019-12-20 2019-12-20 Romme-11 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 5] 2140/1 D 0 17.3 571
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-6 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 2140/10 D 6 16.1 896
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-8 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 2160/6 D 1 16.1 133
2019-12-17 2019-12-17 Solvalla-7 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2140/4 D str
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-7 Carmencita Brick Carmencita Brick   [s 5] 2140/1 B 5 18.8 75
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-4 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 7] 1640/9 D 4 26.3 669
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-7 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 8] 1640/2 D 0 16.0 2429
2019-12-12 2019-12-12 Romme-5 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 5] 2140/9 B 7 18.3g 1032
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-3 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 1640/12 C 1 14.7 211
2019-11-29 2019-11-29 Romme-9 Bobo Bobo   [v 8] 1660/7 B 0 g 175
2019-11-28 2019-11-28 Boden-3 Wetu Wetu   [s 5] 2140/1 D 5 19.3 58
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-6 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2140/7 C 0 18.0 888
2019-11-22 2019-11-22 Romme-3 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 6] 1640/11 C 2 13.9 195
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-5 Robloxia Robloxia   [s 5] 1640/6 B 0 16.9 49
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-5 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2160/12 C 1 17.4 331
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-6 Aurora Borealis Aurora Borealis   [s 3] 2100/1 C str
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-5 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 5] 2140/5 D 6 19.1 269
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-2 Lovely Tooma Lovely Tooma   [s 4] 2140/3 D 6 17.1 305
2019-11-02 2019-11-02 Romme-4 Big Streamline Big Streamline   [v 6] 2140/9 D 6 18.0 410
2019-11-02 2019-11-02 Romme-5 Etta Sting Etta Sting   [s 7] 2140/11 D str
2019-11-02 2019-11-02 Romme-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/2 A 0 15.8 52
2019-11-02 2019-11-02 Romme-9 Brenne Järven Brenne Järven   [v 9] 1660/9 A 5 25.2 83
2019-10-29 2019-10-29 Romme-2 Linda's Girl Linda's Girl   [s 8] 1640/3 B 0 14.9g 84
2019-10-29 2019-10-29 Romme-9 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 6] 2140/13 C 0 g 47
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-5 Racing Hill Racing Hill   [v 11] 2160/7 D 0 17.5 395
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-7 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 7] 2140/9 D 3 14.4 534
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-8 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/8 C 6 18.4 95
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-4 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 7] 1640/7 C 2 14.5 56
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-7 Önas My Önas My   [s 5] 2140/8 C 0 19.2 441
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-4 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 1640/5 D 0 15.9 190
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-5 Majgryning Majgryning   [s 10] 2140/11 C 2 30.1 346
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-5 Barney Granit Barney Granit   [v 4] 2640/5 C 1 15.5 33
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-4 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2160/6 B 8 16.7 494
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-3 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 5] 2140/10 C 0 g 586
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-7 Linda's Girl Linda's Girl   [s 8] 2160/7 C 2 15.0 313
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-7 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 6] 2140/2 D 0 16.4 1000
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-4 Robloxia Robloxia   [s 5] 2140/6 B 5 14.8 47
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Andreas Boy Andreas Boy   [v 9] 2160/12 D 3 15.2 1000
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-5 Nygårds Inez Nygårds Inez   [s 5] 1640/3 A str
2019-09-19 2019-09-19 Romme-9 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/2 B 0 g 232
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-10 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 5] 1640/1 B 3 14.9 21
2019-09-15 2019-09-15 Romme-4 Robloxia Robloxia   [s 5] 1640/4 C 3 13.2 36
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 Marlon Donvici Marlon Donvici   [v 6] 2140/6 D 5 15.2 255
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-4 Global at Work Global at Work   [s 3] 2140/6 C 3 16.0 91
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-11 Q.Skift Q.Skift   [v 5] 2140/1 B 0 19.7 80
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Valter Vald* Valter Vald*   [h 5] 2100/2 B 3 16.1g 43
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-13 Galapagos Sisu Galapagos Sisu   [h 3] 2140/7 D 0 g 356
2019-08-12 2019-08-12 Romme-5 Brenne Järven Brenne Järven   [v 9] 2180/9 C 1 26.0 33
2019-08-12 2019-08-12 Romme-6 Corky Ramirez Corky Ramirez   [v 6] 2140/7 B 0 17.2 58
2019-08-12 2019-08-12 Romme-11 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 5] 2140/1 C 6 17.1 622
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 Carhu Carhu   [v 4] 2160/3 B 2 15.6 92
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-2 Mercedes Mercedes   [s 4] 2140/6 B 4 16.1 21
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Shyvana Shyvana   [s 5] 2140/12 D 0 18.6 260
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-2 Zoom Zoom Zoom Zoom   [s 6] 1640/9 D 6 14.3 156
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-4 Phototoy Phototoy   [v 6] 2140/6 D 0 g 62
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-10 Robloxia Robloxia   [s 5] 2140/1 A 1 14.6 23
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-4 Sir M.M. Sir M.M.   [v 6] 2140/10 D 6 15.6 488
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Eurythmic Sisu Eurythmic Sisu   [v 5] 2140/10 D str
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-9 Feather Sisu Feather Sisu   [s 4] 2140/8 C 1 14.7 168
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-1 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 7] 2140/7 B 1 16.4 67
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-4 Walle West Walle West   [v 7] 2140/2 A 0 g 35
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-6 Phototoy Phototoy   [v 6] 1640/3 B 2 14.5 51
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-6 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 7] 2140/3 D 5 26.9 811
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-7 Unique Gel Unique Gel   [s 5] 1640/8 B 1 13.8 575
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-3 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2640/3 D 3 19.4 345
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-5 Ujiji Ujiji   [s 6] 1640/7 D 8 16.3 138
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-7 Bobo Bobo   [v 8] 2140/2 B 3 15.1 72
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-9 Aeronaut Aeronaut   [v 12] 2140/9 C 6 15.8 655
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-4 Phototoy Phototoy   [v 6] 2140/1 B 0 g 38
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-5 Extra Allt Extra Allt   [s 8] 2140/2 C 0 g 128
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Global Upfront Global Upfront   [s 5] 2140/11 D 5 13.0 1143
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-6 Barney Granit Barney Granit   [v 4] 2640/9 C 5 16.4 120
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-1 Vijaya Vijaya   [s 10] 2140/3 B 0 g 97
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-7 Ujiji Ujiji   [s 6] 1640/5 D 4 15.4 204
2019-05-10 2019-05-10 Romme-5 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 6] 2140/11 C 0 16.2 179
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-6 Phototoy Phototoy   [v 6] 2140/8 A 2 15.5 26
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-3 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 7] 1640/2 C 4 12.3 55
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-9 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/1 D 0 g 160
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-4 Bobo Bobo   [v 8] 2160/12 D 7 17.3g 465
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-8 Morran Morran   [s 4] 2140/6 B 1 16.6 21
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 5] 2140/3 A 3 16.2 129
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-9 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/2 D 4 19.9g 93
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Duke Nukem Duke Nukem   [v 6] 2140/5 B 2 16.7 64
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-4 Aeronaut Aeronaut   [v 12] 1640/2 D 0 13.4g 526
2019-03-08 2019-03-08 Romme-9 Isola Sund Isola Sund   [s 7] 2140/5 D 0 16.8 1385
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/11 B 5 18.5g 64
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 8] 2140/3 D 0 17.4 463
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-6 Dallas Brick Dallas Brick   [v 4] 2140/3 D 0 g 76
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-5 Father Foura Father Foura   [h 6] 2140/8 C 0 17.2 602
2020-12-28 2020-12-28 Romme-9 Grevin Sisu Grevin Sisu   [v 4] 2140/1 D 6 17.0 79
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-5 Global World News Global World News   [s 5] 2140/9 B str
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-7 Jolene Boko Jolene Boko   [s 4] 2640/2 D 7 16.0 261
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-4 Praetor Praetor   [v 6] 2140/1 D 3 15.7 467
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-6 Kentin Day Kentin Day   [s 4] 2140/2 D 10 16.9 441
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-5 Morran Morran   [s 5] 2140/12 D 5 17.2 360
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-9 Snotra A.K. Snotra A.K.   [s 5] 2180/7 D 2 30.2 194
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-5 Fleur Mearas Fleur Mearas   [s 5] 2640/9 D 4 16.1 72
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-6 Emir Diamond* Emir Diamond*   [v 4] 2140/3 C 0 g 218
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-1 Only One Tooma Only One Tooma   [h 2] 2140/1 C str
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-6 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 4] 2140/4 B 2 15.4 43
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-8 Minou Båven Minou Båven   [s 5] 2140/6 C 6 15.7 398
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-1 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2160/13 C str
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-8 Mellby Hoffa Mellby Hoffa   [v 4] 2140/13 B 0 13.7 32
2020-10-31 2020-10-31 Romme-2 Some Zin Some Zin   [s 6] 2140/4 D 0 g 225
2020-10-31 2020-10-31 Romme-4 Beauty Gem* Beauty Gem*   [s 7] 2140/12 D 0 16.7 571
2020-10-31 2020-10-31 Romme-7 Bianca Sisa* Bianca Sisa*   [s 7] 2140/9 A 2 14.0 18
2020-10-31 2020-10-31 Romme-8 Uberg Lisa* Uberg Lisa*   [s 4] 1640/3 A 0 29.3g 33
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-10 O.M.Easton O.M.Easton   [v 6] 2100/3 C 0 16.1 133
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-8 Mellby Hurricane Mellby Hurricane   [v 4] 2140/2 C 1 13.1 28
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-5 Chenille Chenille   [s 4] 2140/12 C 0 g 63
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-11 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/7 D 1 15.4 55
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-12 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2140/12 C 8 22.3g 907
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-2 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 8] 2640/1 D 3 16.2 539
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-4 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 9] 2140/7 B 2 16.3 145
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-5 Jareth Boko Jareth Boko   [v 4] 2640/3 B 6 14.4 90
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-4 Mellby Hoffa Mellby Hoffa   [v 4] 2140/6 C 3 13.5 32
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-3 Minou Båven Minou Båven   [s 5] 2140/8 C 0 14.9 784
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-8 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/9 D 6 15.7 1531
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-12 Nadurra Båven Nadurra Båven   [s 4] 2140/2 D 8 17.8 556
2020-10-10 2020-10-10 Åby-9 Beethoven Beethoven   [v 4] 2140/2 D 2 13.0 110
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-2 Dallas Brick Dallas Brick   [v 5] 2140/8 C 0 g 98
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-3 Ochongo Face Ochongo Face   [v 9] 2140/8 C 5 15.0 62
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-4 Betel Am Betel Am   [v 9] 2140/12 D 7 16.4 722
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-5 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 8] 2140/12 C 2 17.1 37
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-9 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/3 C 2 16.5 181
2020-10-03 2020-10-03 Romme-5 Captain Simcoe Captain Simcoe   [v 5] 2140/8 D 0 18.5 1116
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-1 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2140/8 C 0 17.6 1177
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-2 Hersey Boko Hersey Boko   [s 6] 2140/2 D 0 g 269
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-9 Drottning Pace Drottning Pace   [s 7] 1640/12 D 0 13.0 703
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 Jareth Boko Jareth Boko   [v 4] 2140/5 B 1 12.4 64
2020-09-25 2020-09-25 Romme-5 Dallas Brick Dallas Brick   [v 5] 2140/1 C 0 g 22
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Emoji A.F. Emoji A.F.   [v 5] 1640/6 C 0 14.5 126
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-6 The Perfect Lindy The Perfect Lindy   [v 7] 2100/6 C 6 15.1 235
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-9 Enderbest Enderbest   [v 6] 2100/11 D 3 17.2 324
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-12 Kålland Kålland   [v 8] 2100/10 D 0 22.8 418
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-1 Drottning Pace Drottning Pace   [s 7] 2140/7 D 5 14.6 714
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-2 Callum N.O.* Callum N.O.*   [h 5] 2140/11 B 0 g 221
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-5 Emir Diamond* Emir Diamond*   [v 4] 2140/4 C 1 16.2 30
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-4 Thunder Savage Thunder Savage   [v 9] 2140/12 D 0 g 793
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-4 Turn to Win Turn to Win   [s 6] 2140/2 D 0 g 301
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-9 Ochongo Face Ochongo Face   [v 9] 2140/12 B str
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-2 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2140/2 C 0 18.9 1051
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-2 Emir Diamond* Emir Diamond*   [v 4] 2100/5 B 1 18.7 18
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-5 Adora Adora   [s 5] 2140/4 D 0 g 159
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-7 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 9] 2180/11 A 6 17.1g 27
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-9 Pepper Broline Pepper Broline   [v 8] 1609/2 C str
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-10 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 9] 2140/4 D 7 16.6 613
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-12 Jula du Cash Jula du Cash   [v 5] 1609/8 D 0 g 245
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-4 Emerick* Emerick*   [v 5] 2140/7 B 1 16.1 195
2020-08-31 2020-08-31 Romme-7 Total Darkness Total Darkness   [v 8] 1640/7 C 6 12.9 1684
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-8 Karls Helge Karls Helge   [v 4] 1680/4 A str
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-8 Lady Zappa Lady Zappa   [s 7] 2140/1 C 5 13.7 406
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-2 Olmeda Olmeda   [s 4] 2100/5 D 0 16.3 162
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-7 Elton Brick Elton Brick   [h 4] 2100/14 B 0 16.3 272
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-3 Drottning Pace Drottning Pace   [s 7] 2640/8 C 5 16.1 399
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-8 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 1640/1 B 3 16.7 70
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-2 Fröken Sting Fröken Sting   [s 7] 2140/6 D 3 13.6 136
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-5 East Penny Lane East Penny Lane   [s 4] 2140/2 D 0 20.7g 64
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-6 First Love M.L. First Love M.L.   [h 3] 2140/6 B 0 24.0 28
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-11 Thunder Savage Thunder Savage   [v 9] 2140/6 D 0 19.3 225
2020-08-22 2020-08-22 Romme-5 Dallas Brick Dallas Brick   [v 5] 2140/14 B 1 15.0 38
2020-08-22 2020-08-22 Romme-7 Jilla May Jilla May   [s 5] 2140/5 C 4 15.0 63
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-4 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 1640/1 D 5 13.7g 174
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-2 Arizona Dream Arizona Dream   [v 4] 2140/11 C 0 15.5 59
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-1 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2140/6 D 6 19.5 1289
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-7 Elton Brick Elton Brick   [h 4] 2140/7 B 1 15.3 25
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-10 Dennis de Castella Dennis de Castella   [v 9] 2160/8 B 1 14.5 28
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-11 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/7 B 4 15.7 194
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-9 Karls Helge Karls Helge   [v 4] 2140/2 A 4 16.8 98
2020-08-15 2020-08-15 Romme-3 First Love M.L. First Love M.L.   [h 3] 2140/1 C 0 16.4 862
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-1 Alandias Newton Alandias Newton   [v 12] 2140/1 D str
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-7 Pepper Broline Pepper Broline   [v 8] 2640/6 D 0 17.3 92
2020-08-10 2020-08-10 Färjestad-5 Ailihphilia Ailihphilia   [s 5] 1640/5 D 0 13.6 54
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-2 Elton Brick Elton Brick   [h 4] 2140/3 C 2 14.7 347
2020-08-05 2020-08-05 Romme-8 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/4 A 1 16.9 51
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-4 Ailihphilia Ailihphilia   [s 5] 1640/3 A 1 13.9 22
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-1 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2140/9 D 0 21.1 544
2020-07-24 2020-07-24 Romme-3 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 8] 2160/12 D 0 16.5 1816
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-8 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/11 D 0 19.3 668
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Goutte de Pluie Goutte de Pluie   [s 4] 2140/2 D 0 15.9 776
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-5 Sienna Lady Sienna Lady   [s 7] 2140/1 D 0 17.1 847
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-5 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 2140/10 D 7 15.5 448
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-10 Janie Jones Janie Jones   [s 5] 2640/11 C 0 22.3 665
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-1 Elton Brick Elton Brick   [h 4] 2140/15 D 0 19.5 245
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-7 Dallas Brick Dallas Brick   [v 5] 2140/3 D 1 14.9 561
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-9 Untilwemeetagain Untilwemeetagain   [v 7] 2180/13 A 1 17.0 23
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-1 Digital Track Digital Track   [s 5] 2140/3 B 0 g 31
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-2 Langen's Airborne* Langen's Airborne*   [v 5] 2140/2 A 1 14.2 52
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-5 Alandias Newton Alandias Newton   [v 12] 2140/12 D 3 18.8 550
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-9 Drooping Drooping   [v 5] 2140/11 B 0 g 37
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-10 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 8] 2140/11 C 0 17.1 264
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-13 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 6] 2140/8 C 0 260
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-8 La Cerise La Cerise   [s 5] 2140/1 D 6 14.8 734
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-8 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/13 D 0 16.6 552
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-4 Miesha Tate Miesha Tate   [s 6] 1640/4 C 2 13.9 187
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-6 Emotion Man Emotion Man   [v 6] 1640/11 D 0 12.6 1462
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-1 Alandias Newton Alandias Newton   [v 12] 2140/13 D 8 19.0 758
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-2 Olivia All Over Olivia All Over   [s 6] 2140/8 C 0 20.0 33
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-9 Regent d'Inverne Regent d'Inverne   [v 6] 2140/2 D 0 g 570
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-11 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/13 B 3 17.1 34
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-7 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 8] 2640/3 D 2 15.7 71
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-9 Utelek Utelek   [v 7] 1640/10 D str
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-3 Davy Jones Sisu Davy Jones Sisu   [v 7] 2140/7 C 4 13.9 220
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-4 Langen's Airborne* Langen's Airborne*   [v 5] 2140/1 A 8 15.0 69
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-5 Drooping Drooping   [v 5] 2140/10 B 3 15.0 187
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-8 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/10 C 2 15.4 161
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-1 Enjoy's Elegans Enjoy's Elegans   [s 5] 2140/7 C 0 g 673
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-2 Moet Moet   [s 5] 2080/11 C str
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-7 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 5] 2080/4 C 0 g 105
2020-06-11 2020-06-11 Åby-5 Manstone's Future Manstone's Future   [v 8] 2140/7 D 0 16.6 441
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-1 Dont Press Send* Dont Press Send*   [v 5] 2140/1 C 0 g 90
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-8 Jordan* Jordan*   [v 6] 2140/5 B 4 14.6 83
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-6 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/1 B 6 14.9 54
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-1 Livi Memory Livi Memory   [s 6] 2140/12 A str
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-8 Enjoy's Elegans Enjoy's Elegans   [s 5] 2140/11 A 0 g 131
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-8 Dixie Brick Dixie Brick   [s 5] 2140/14 A 1 14.2 40
2020-06-05 2020-06-05 Romme-4 Applejack Mile Applejack Mile   [v 8] 2160/4 A 0 16.9 26
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-2 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 5] 1640/4 D 0 16.0 601
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-3 Tricky Face Tricky Face   [v 5] 2140/10 D 6 14.4 487
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-1 Valletta* Valletta*   [s 6] 2140/6 B 1 14.1 31
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-4 Ithinkiama Genius* Ithinkiama Genius*   [h 5] 2140/3 A 1 13.5 68
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-8 Bullet Bill* Bullet Bill*   [v 6] 2140/3 D 2 15.6 102
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-4 Reverend Wine Reverend Wine   [v 7] 2140/9 B 6 12.8 84
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-8 Speed Summer* Speed Summer*   [s 5] 2160/3 B 4 17.3 135
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-6 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 5] 2140/12 C 5 16.5 481
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-3 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 5] 2100/9 D 6 15.2 411
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-3 Janis Joplin Boko* Janis Joplin Boko*   [s 4] 1640/1 B 3 14.9 80
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-10 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/4 C 4 17.0 121
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-5 Smedheim Snerta Smedheim Snerta   [s 9] 2160/13 B 6 32.5 695
2020-04-27 2020-04-27 Färjestad-3 Dallas Brick Dallas Brick   [v 5] 2140/2 C 0 g 47
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-6 Fleur Mearas Fleur Mearas   [s 5] 2140/3 B 2 14.8 15
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-1 Guepe du Colombier* Guepe du Colombier*   [s 4] 2140/8 D 0 g 256
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-2 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 5] 2140/6 D 1 15.8 447
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-9 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 5] 2140/5 C 2 16.3 98
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-10 Elton Brick Elton Brick   [h 4] 2160/6 C 4 18.6g 24
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-7 Digital Furcola Digital Furcola   [s 6] 2140/9 C 4 14.8 299
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-7 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 5] 2640/10 C 2 15.5 119
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-3 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [v 6] 2660/9 D 2 29.7 564
2020-03-20 2020-03-20 Romme-4 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 7] 2140/3 D 0 18.4g 696
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-6 Feather Sisu Feather Sisu   [s 5] 2140/4 C 8 15.5 301
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-5 Guidetti Guidetti   [v 5] 2640/7 D 0 1335
2020-03-06 2020-03-06 Romme-5 Make Me Young Make Me Young   [v 9] 2160/8 C 0 17.8 315
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-4 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 7] 2160/8 B 0 16.5 843
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-5 Joners Tindra Joners Tindra   [s 6] 1640/8 D 3 16.8 819
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-7 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 2140/7 D 0 16.7 641
2020-01-31 2020-01-31 Romme-8 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/5 C 5 17.2 360
2020-01-31 2020-01-31 Romme-10 Robloxia Robloxia   [s 6] 2140/5 B 0 17.0 183
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-8 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 5] 2140/10 D 0 15.6 356
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-5 Persos Merlot Persos Merlot   [s 4] 2160/6 C 0 g 823
2020-01-18 2020-01-18 Romme-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/6 C 4 17.2 91
2020-01-14 2020-01-14 Romme-3 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 5] 2160/12 B 7 17.7 112
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-9 Je t'Aime Explosiv Je t'Aime Explosiv   [v 8] 2140/8 B str
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-8 Power Blaster Power Blaster   [h 4] 2140/1 B 0 g 21
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-2 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 9] 2140/1 D 0 18.4 1242
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-7 Selfie Selfie   [s 7] 2140/10 D 0 17.5 347
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-5 Nidalee Nidalee   [s 5] 2140/12 D 0 16.8 556ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se