V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-2 Sanoroc News Sanoroc News   [v 3] 2140/11 B
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-4 Cersei Gene Cersei Gene   [s 4] 3140/1 D
2023-12-13 2023-12-13 Solvalla-2 Rutilia Rutilia   [s 6] 1640/10 D
2023-12-13 2023-12-13 Solvalla-9 Kent's Goodwill Kent's Goodwill   [s 4] 2140/2 C
2023-12-13 2023-12-13 Solvalla-10 O.M.Hazebrouck O.M.Hazebrouck   [v 6] 2640/2 C
2023-12-14 2023-12-14 Eskilstuna-3 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 7] 2140/3 C
2023-12-14 2023-12-14 Eskilstuna-4 Katri P.Boko Katri P.Boko   [s 6] 1640/12 D
2023-12-14 2023-12-14 Eskilstuna-5 Lovositos of X. Lovositos of X.   [v 3] 2140/7 B
2023-12-14 2023-12-14 Eskilstuna-6 Bilinda Ridge Bilinda Ridge   [s 3] 2140/5 B
2023-12-14 2023-12-14 Eskilstuna-7 Svärdbros Dream Svärdbros Dream   [s 4] 2140/6 D
2023-12-14 2023-12-14 Eskilstuna-8 Hanastasia Brick Hanastasia Brick   [s 4] 2140/11 B

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-4 Twister Bi* Twister Bi*   [h 3] 1640/5 1 13.5 17
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-4 The End The End   [s 3] 2160/4 0 18.3g 455
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-7 The End The End   [s 3] 2160/12 0 15.4 1820
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-1 Cri Kee Cri Kee   [s 5] 2140/5 str
2015-10-15 2015-10-15 Åby-3 Berit Palema Berit Palema   [s 5] 1640/12 0 g 930
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-8 Berit Palema Berit Palema   [s 5] 1640/2 0 14.5 692
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Action Online Action Online   [v 7] 1640/3 0 g 79
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-6 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 2140/8 D 3 15.4 129
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-9 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/8 D 4 15.0 1139
2016-11-17 2016-11-17 Åby-5 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 1640/3 C 4 14.1 38
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 The Yankee The Yankee   [v 4] 1640/12 B 0 g 45
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-9 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 9] 2640/9 D 8 20.0 505
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-8 Serious Sister Serious Sister   [s 3] 2140/6 B 2 16.5 38
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-2 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/9 D 6 18.4 894
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-1 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 1640/2 C 0 g 23
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-9 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/8 C 2 16.2 360
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-11 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 1640/1 D 5 13.7 144
2016-10-30 2016-10-30 Åby-3 Barfighter L.M. Barfighter L.M.   [v 8] 2140/12 D 7 16.0 485
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-10 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2160/6 C 5 18.6 353
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-1 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 1640/4 C 0 14.2g 256
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-9 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 2160/14 C 0 15.5 279
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-3 Marvelous Face Marvelous Face   [s 7] 1640/10 D str
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-7 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2640/12 C 5 15.6 161
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-7 Peek's Ture Peek's Ture   [v 7] 2140/1 D 5 16.2 1206
2016-07-28 2016-07-28 Åby-4 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2140/9 D 0 g 216
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-8 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 2640/8 A 4 16.9 50
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-6 The Yankee The Yankee   [v 4] 1640/10 A 0 16.6g 49
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2640/10 D 0 20.9 513
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-10 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2140/7 C 3 15.0 97
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-9 Tetraone Jet* Tetraone Jet*   [h 4] 2160/10 A 3 15.9 63
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Saphire Horse* Saphire Horse*   [h 5] 2640/1 B 0 g 156
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-2 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 4] 2160/14 A str
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-10 Tetraone Jet* Tetraone Jet*   [h 4] 2160/5 C 3 15.6 194
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-3 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/12 D 7 17.7 2812
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-2 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 2140/4 D 5 15.4 291
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-11 Up All Night S.I.* Up All Night S.I.*   [h 3] 2160/8 C 6 17.3 620
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-3 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/2 C 4 13.9 322
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-12 The Yankee The Yankee   [v 4] 2640/4 B 3 16.3 214
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-3 Cri Kee Cri Kee   [s 6] 2140/9 B 0 20.3 366
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-2 Cherie Kee Cherie Kee   [s 4] 1640/3 C 0 g 43
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-6 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 2160/5 D 0 15.2 133
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-5 Victoria Vixi Victoria Vixi   [s 5] 2140/2 D 0 15.8 296
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-3 Uramaki* Uramaki*   [h 3] 2140/3 C 0 19.3 650
2016-05-04 2016-05-04 Åby-1 Ulk Horse* Ulk Horse*   [h 3] 2140/7 D 0 16.9 230
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-9 Saphire Horse* Saphire Horse*   [h 5] 2140/11 D 5 14.3 627
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 5] 2140/7 D str
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-6 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2640/14 D 3 15.7 389
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-4 Up All Night S.I.* Up All Night S.I.*   [h 3] 2140/6 C 0 17.6 826
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-1 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2160/11 B 0 g 140
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-7 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 2140/4 C 1 14.8 68
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-1 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/6 D 7 19.1 1157
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-4 Up All Night S.I.* Up All Night S.I.*   [h 3] 2140/4 C 0 18.5 449
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-7 Tres Bien I.T. Tres Bien I.T.   [v 4] 2640/3 D 0 18.6g 945
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 7] 2140/2 D 0 19.2 735
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 2160/8 B 0 17.0 184
2016-03-09 2016-03-09 Åby-5 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2640/12 B 4 15.4 448
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-10 Tres Bien I.T. Tres Bien I.T.   [v 4] 2180/8 B 7 16.8 102
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-5 Uramaki* Uramaki*   [h 3] 2140/4 B 5 20.1 167
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-4 Tinamo Jet* Tinamo Jet*   [h 4] 2660/6 B 3 16.8 105
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-3 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 4] 2640/3 C 0 g 70
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-2 Rocky Hanover Rocky Hanover   [h 3] 2160/7 A 4 15.8 120
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 High Beam Hanover* High Beam Hanover*   [s 3] 2140/6 C 4 16.0 54
2016-02-25 2016-02-25 Åby-2 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/5 C str
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-2 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/9 D 4 16.8 293
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-1 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 4] 2140/8 A 3 18.4 77
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-9 Lovely Boy Lovely Boy   [h 5] 2140/2 B 6 15.7 70
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-5 Agaton Knox Agaton Knox   [v 8] 1640/8 C 6 15.4 450
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-7 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 6] 2660/6 D 0 18.4 362
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-2 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 4] 1640/5 D 0 24.3g 251
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 Vilma Frontline Vilma Frontline   [s 3] 2140/1 D 5 18.2 84
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-6 Bellis Bellis   [s 4] 2160/5 D 1 15.7 590
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 2140/8 D 0 16.7g 1268
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 1640/5 C 6 15.2 125
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-8 Evin Boko Evin Boko   [s 6] 2160/14 C 0 13.2 148
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-9 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 7] 1609/12 C 0 16.3 222
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-4 Connectra Connectra   [s 6] 1609/3 D 0 23.3g 211
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-1 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 1609/1 B 0 201
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-10 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2140/5 B 0 132
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-10 Global Undecided Global Undecided   [v 3] 1640/4 D 1 15.8 23
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-7 Global Resistance Global Resistance   [v 6] 1640/7 B 7 14.5 73
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Jaques Noir Jaques Noir   [v 4] 2140/10 B 7 16.4 71
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Mellby Euphoria Mellby Euphoria   [s 4] 2140/6 D 1 18.5 17
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-5 Global Resistance Global Resistance   [v 6] 2140/6 D 3 15.0 157
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-3 Kristine Kristine   [s 7] 2140/11 C 6 16.5 858
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-7 Make it Quick Make it Quick   [v 6] 2140/15 B 5 17.4 125
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-9 Global Resistance Global Resistance   [v 6] 1640/7 B 0 14.2 153
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-2 M.T.Jordan M.T.Jordan   [v 7] 2140/12 D 0 16.2 2636
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-1 Esther Fall Esther Fall   [s 4] 2140/7 B 0 20.8g 197
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-4 Regent d'Inverne Regent d'Inverne   [v 4] 2140/8 C 0 17.4 233
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-8 Izzy Izzy   [s 5] 1640/7 C str
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-2 Dixon Dixon   [h 5] 2140/12 D 4 16.4 197
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-3 Isola Sund Isola Sund   [s 6] 2140/7 B 0 17.5 219
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-6 Master Hill Master Hill   [v 4] 1640/2 C 1 12.7 25
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-11 Wipe Out Wipe Out   [v 10] 1640/7 A str
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Camaro Brick Camaro Brick   [v 4] 2140/11 C 0 g 33
2018-11-09 2018-11-09 Romme-12 Bellis Bellis   [s 5] 2140/8 D 6 16.1 301
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-7 Wipe Out Wipe Out   [v 10] 2140/11 B 6 14.9 1116
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 Isola Sund Isola Sund   [s 6] 2180/13 A 2 16.3 432
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-5 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/5 C 0 g 66
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 2140/8 C 2 14.8 376
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-8 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 6] 2140/9 C 0 18.8g 846
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-5 Nontoxic Nontoxic   [v 5] 2140/1 B 0 18.0g 166
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-10 Betting Superstar Betting Superstar   [v 4] 2180/11 C 7 17.8 90
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-3 Westline Westline   [v 8] 2140/12 D str
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-8 Betting Rebel Betting Rebel   [v 4] 2140/6 B 3 16.9 45
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-4 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 5] 2140/5 A 0 16.5 160
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Betting Superstar Betting Superstar   [v 4] 2640/5 D 4 16.7 160
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-4 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 7] 2140/8 B 5 17.9 216
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-3 Nontoxic Nontoxic   [v 5] 1640/7 D 0 18.3 370
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-4 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 7] 2180/9 B 1 13.7 46
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Garbo Boko Garbo Boko   [s 5] 2140/6 B 1 14.6 180
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Lady Rubinstein Lady Rubinstein   [s 4] 1640/6 D 2 13.5 60
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-8 Hankypanky Frances Hankypanky Frances   [s 6] 2140/11 B 0 g 189
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-9 Jaguar Tooma Jaguar Tooma   [v 5] 2140/5 C 0 g 124
2018-06-08 2018-06-08 Romme-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 2140/11 B 2 14.1 133
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-4 Mr Micman Mr Micman   [v 6] 1609/9 D 0 14.4 1328
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Frankie Brodde Frankie Brodde   [v 7] 2140/9 C 0 13.2 62
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-10 Princess Orlando Princess Orlando   [s 5] 1640/11 D 2 15.4 297
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-7 Tropican Tropican   [h 11] 2140/11 D 0 16.9 1410
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-5 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 7] 2140/6 D 6 16.4 832
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-2 Goha Magic Goha Magic   [s 5] 2140/8 D 0 15.9 140
2019-12-20 2019-12-20 Romme-11 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 5] 2140/1 D 0 17.3 571
2019-12-20 2019-12-20 Romme-6 Kalashnikov Kalashnikov   [v 7] 2140/5 A 1 14.5 17
2019-12-20 2019-12-20 Romme-2 Beanie Farin Beanie Farin   [v 5] 2140/1 C str
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-8 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 2160/6 D 1 16.1 133
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-6 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 2140/10 D 6 16.1 896
2019-12-17 2019-12-17 Solvalla-7 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2140/4 D str
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-7 Carmencita Brick Carmencita Brick   [s 5] 2140/1 B 5 18.8 75
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-7 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 8] 1640/2 D 0 16.0 2429
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-4 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 7] 1640/9 D 4 26.3 669
2019-12-12 2019-12-12 Romme-5 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 5] 2140/9 B 7 18.3g 1032
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-3 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 1640/12 C 1 14.7 211
2019-11-29 2019-11-29 Romme-9 Bobo Bobo   [v 8] 1660/7 B 0 g 175
2019-11-28 2019-11-28 Boden-3 Wetu Wetu   [s 5] 2140/1 D 5 19.3 58
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-6 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2140/7 C 0 18.0 888
2019-11-22 2019-11-22 Romme-3 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 6] 1640/11 C 2 13.9 195
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-5 Robloxia Robloxia   [s 5] 1640/6 B 0 16.9 49
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-6 Aurora Borealis Aurora Borealis   [s 3] 2100/1 C str
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-5 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2160/12 C 1 17.4 331
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-5 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 5] 2140/5 D 6 19.1 269
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-2 Lovely Tooma Lovely Tooma   [s 4] 2140/3 D 6 17.1 305
2019-11-02 2019-11-02 Romme-9 Brenne Järven Brenne Järven   [v 9] 1660/9 A 5 25.2 83
2019-11-02 2019-11-02 Romme-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/2 A 0 15.8 52
2019-11-02 2019-11-02 Romme-5 Etta Sting Etta Sting   [s 7] 2140/11 D str
2019-11-02 2019-11-02 Romme-4 Big Streamline Big Streamline   [v 6] 2140/9 D 6 18.0 410
2019-10-29 2019-10-29 Romme-9 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 6] 2140/13 C 0 g 47
2019-10-29 2019-10-29 Romme-2 Linda's Girl Linda's Girl   [s 8] 1640/3 B 0 14.9g 84
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-8 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/8 C 6 18.4 95
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-7 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 7] 2140/9 D 3 14.4 534
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-5 Racing Hill Racing Hill   [v 11] 2160/7 D 0 17.5 395
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-7 Önas My Önas My   [s 5] 2140/8 C 0 19.2 441
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-4 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 7] 1640/7 C 2 14.5 56
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-5 Majgryning Majgryning   [s 10] 2140/11 C 2 30.1 346
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-4 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 1640/5 D 0 15.9 190
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-5 Barney Granit Barney Granit   [v 4] 2640/5 C 1 15.5 33
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-4 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2160/6 B 8 16.7 494
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-7 Linda's Girl Linda's Girl   [s 8] 2160/7 C 2 15.0 313
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-3 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 5] 2140/10 C 0 g 586
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-7 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 6] 2140/2 D 0 16.4 1000
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-4 Robloxia Robloxia   [s 5] 2140/6 B 5 14.8 47
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Andreas Boy Andreas Boy   [v 9] 2160/12 D 3 15.2 1000
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-5 Nygårds Inez Nygårds Inez   [s 5] 1640/3 A str
2019-09-19 2019-09-19 Romme-9 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/2 B 0 g 232
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-10 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 5] 1640/1 B 3 14.9 21
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 Marlon Donvici Marlon Donvici   [v 6] 2140/6 D 5 15.2 255
2019-09-15 2019-09-15 Romme-4 Robloxia Robloxia   [s 5] 1640/4 C 3 13.2 36
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-4 Global at Work Global at Work   [s 3] 2140/6 C 3 16.0 91
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-11 Q.Skift Q.Skift   [v 5] 2140/1 B 0 19.7 80
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Valter Vald* Valter Vald*   [h 5] 2100/2 B 3 16.1g 43
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-13 Galapagos Sisu Galapagos Sisu   [h 3] 2140/7 D 0 g 356
2019-08-12 2019-08-12 Romme-11 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 5] 2140/1 C 6 17.1 622
2019-08-12 2019-08-12 Romme-6 Corky Ramirez Corky Ramirez   [v 6] 2140/7 B 0 17.2 58
2019-08-12 2019-08-12 Romme-5 Brenne Järven Brenne Järven   [v 9] 2180/9 C 1 26.0 33
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 Carhu Carhu   [v 4] 2160/3 B 2 15.6 92
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-2 Mercedes Mercedes   [s 4] 2140/6 B 4 16.1 21
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Shyvana Shyvana   [s 5] 2140/12 D 0 18.6 260
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-10 Robloxia Robloxia   [s 5] 2140/1 A 1 14.6 23
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-4 Phototoy Phototoy   [v 6] 2140/6 D 0 g 62
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-2 Zoom Zoom Zoom Zoom   [s 6] 1640/9 D 6 14.3 156
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-4 Sir M.M. Sir M.M.   [v 6] 2140/10 D 6 15.6 488
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-9 Feather Sisu Feather Sisu   [s 4] 2140/8 C 1 14.7 168
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Eurythmic Sisu Eurythmic Sisu   [v 5] 2140/10 D str
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-6 Phototoy Phototoy   [v 6] 1640/3 B 2 14.5 51
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-4 Walle West Walle West   [v 7] 2140/2 A 0 g 35
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-1 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 7] 2140/7 B 1 16.4 67
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-6 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 7] 2140/3 D 5 26.9 811
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-7 Unique Gel Unique Gel   [s 5] 1640/8 B 1 13.8 575
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-3 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2640/3 D 3 19.4 345
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-9 Aeronaut Aeronaut   [v 12] 2140/9 C 6 15.8 655
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-7 Bobo Bobo   [v 8] 2140/2 B 3 15.1 72
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-5 Ujiji Ujiji   [s 6] 1640/7 D 8 16.3 138
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-5 Extra Allt Extra Allt   [s 8] 2140/2 C 0 g 128
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-4 Phototoy Phototoy   [v 6] 2140/1 B 0 g 38
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Global Upfront Global Upfront   [s 5] 2140/11 D 5 13.0 1143
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-6 Barney Granit Barney Granit   [v 4] 2640/9 C 5 16.4 120
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-7 Ujiji Ujiji   [s 6] 1640/5 D 4 15.4 204
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-1 Vijaya Vijaya   [s 10] 2140/3 B 0 g 97
2019-05-10 2019-05-10 Romme-5 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 6] 2140/11 C 0 16.2 179
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-6 Phototoy Phototoy   [v 6] 2140/8 A 2 15.5 26
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-3 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 7] 1640/2 C 4 12.3 55
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-9 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/1 D 0 g 160
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-4 Bobo Bobo   [v 8] 2160/12 D 7 17.3g 465
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-8 Morran Morran   [s 4] 2140/6 B 1 16.6 21
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 5] 2140/3 A 3 16.2 129
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-9 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/2 D 4 19.9g 93
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Duke Nukem Duke Nukem   [v 6] 2140/5 B 2 16.7 64
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-4 Aeronaut Aeronaut   [v 12] 1640/2 D 0 13.4g 526
2019-03-08 2019-03-08 Romme-9 Isola Sund Isola Sund   [s 7] 2140/5 D 0 16.8 1385
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/11 B 5 18.5g 64
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 8] 2140/3 D 0 17.4 463
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-6 Dallas Brick Dallas Brick   [v 4] 2140/3 D 0 g 76
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-5 Father Foura Father Foura   [h 6] 2140/8 C 0 17.2 602
2020-12-28 2020-12-28 Romme-9 Grevin Sisu Grevin Sisu   [v 4] 2140/1 D 6 17.0 79
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-5 Global World News Global World News   [s 5] 2140/9 B str
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-7 Jolene Boko Jolene Boko   [s 4] 2640/2 D 7 16.0 261
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-6 Kentin Day Kentin Day   [s 4] 2140/2 D 10 16.9 441
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-4 Praetor Praetor   [v 6] 2140/1 D 3 15.7 467
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-9 Snotra A.K. Snotra A.K.   [s 5] 2180/7 D 2 30.2 194
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-5 Morran Morran   [s 5] 2140/12 D 5 17.2 360
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-5 Fleur Mearas Fleur Mearas   [s 5] 2640/9 D 4 16.1 72
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-6 Emir Diamond* Emir Diamond*   [v 4] 2140/3 C 0 g 218
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-1 Only One Tooma Only One Tooma   [h 2] 2140/1 C str
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-8 Minou Båven Minou Båven   [s 5] 2140/6 C 6 15.7 398
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-6 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 4] 2140/4 B 2 15.4 43
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-8 Mellby Hoffa Mellby Hoffa   [v 4] 2140/13 B 0 13.7 32
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-1 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2160/13 C str
2020-10-31 2020-10-31 Romme-8 Uberg Lisa* Uberg Lisa*   [s 4] 1640/3 A 0 29.3g 33
2020-10-31 2020-10-31 Romme-7 Bianca Sisa* Bianca Sisa*   [s 7] 2140/9 A 2 14.0 18
2020-10-31 2020-10-31 Romme-4 Beauty Gem* Beauty Gem*   [s 7] 2140/12 D 0 16.7 571
2020-10-31 2020-10-31 Romme-2 Some Zin Some Zin   [s 6] 2140/4 D 0 g 225
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-10 O.M.Easton O.M.Easton   [v 6] 2100/3 C 0 16.1 133
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-8 Mellby Hurricane Mellby Hurricane   [v 4] 2140/2 C 1 13.1 28
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-11 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/7 D 1 15.4 55
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-5 Chenille Chenille   [s 4] 2140/12 C 0 g 63
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-12 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2140/12 C 8 22.3g 907
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-2 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 8] 2640/1 D 3 16.2 539
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-4 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 9] 2140/7 B 2 16.3 145
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-5 Jareth Boko Jareth Boko   [v 4] 2640/3 B 6 14.4 90
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-4 Mellby Hoffa Mellby Hoffa   [v 4] 2140/6 C 3 13.5 32
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-12 Nadurra Båven Nadurra Båven   [s 4] 2140/2 D 8 17.8 556
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-8 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/9 D 6 15.7 1531
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-3 Minou Båven Minou Båven   [s 5] 2140/8 C 0 14.9 784
2020-10-10 2020-10-10 Åby-9 Beethoven Beethoven   [v 4] 2140/2 D 2 13.0 110
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-2 Dallas Brick Dallas Brick   [v 5] 2140/8 C 0 g 98
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-9 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/3 C 2 16.5 181
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-5 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 8] 2140/12 C 2 17.1 37
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-4 Betel Am Betel Am   [v 9] 2140/12 D 7 16.4 722
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-3 Ochongo Face Ochongo Face   [v 9] 2140/8 C 5 15.0 62
2020-10-03 2020-10-03 Romme-5 Captain Simcoe Captain Simcoe   [v 5] 2140/8 D 0 18.5 1116
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-2 Hersey Boko Hersey Boko   [s 6] 2140/2 D 0 g 269
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-1 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2140/8 C 0 17.6 1177
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-9 Drottning Pace Drottning Pace   [s 7] 1640/12 D 0 13.0 703
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 Jareth Boko Jareth Boko   [v 4] 2140/5 B 1 12.4 64
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Emoji A.F. Emoji A.F.   [v 5] 1640/6 C 0 14.5 126
2020-09-25 2020-09-25 Romme-5 Dallas Brick Dallas Brick   [v 5] 2140/1 C 0 g 22
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-9 Enderbest Enderbest   [v 6] 2100/11 D 3 17.2 324
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-6 The Perfect Lindy The Perfect Lindy   [v 7] 2100/6 C 6 15.1 235
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-12 Kålland Kålland   [v 8] 2100/10 D 0 22.8 418
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-4 Thunder Savage Thunder Savage   [v 9] 2140/12 D 0 g 793
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-5 Emir Diamond* Emir Diamond*   [v 4] 2140/4 C 1 16.2 30
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-2 Callum N.O.* Callum N.O.*   [h 5] 2140/11 B 0 g 221
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-1 Drottning Pace Drottning Pace   [s 7] 2140/7 D 5 14.6 714
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-9 Ochongo Face Ochongo Face   [v 9] 2140/12 B str
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-4 Turn to Win Turn to Win   [s 6] 2140/2 D 0 g 301
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-2 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2140/2 C 0 18.9 1051
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-12 Jula du Cash Jula du Cash   [v 5] 1609/8 D 0 g 245
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-10 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 9] 2140/4 D 7 16.6 613
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-9 Pepper Broline Pepper Broline   [v 8] 1609/2 C str
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-7 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 9] 2180/11 A 6 17.1g 27
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-5 Adora Adora   [s 5] 2140/4 D 0 g 159
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-2 Emir Diamond* Emir Diamond*   [v 4] 2100/5 B 1 18.7 18
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-4 Emerick* Emerick*   [v 5] 2140/7 B 1 16.1 195
2020-08-31 2020-08-31 Romme-7 Total Darkness Total Darkness   [v 8] 1640/7 C 6 12.9 1684
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-8 Karls Helge Karls Helge   [v 4] 1680/4 A str
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-8 Lady Zappa Lady Zappa   [s 7] 2140/1 C 5 13.7 406
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-7 Elton Brick Elton Brick   [h 4] 2100/14 B 0 16.3 272
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-2 Olmeda Olmeda   [s 4] 2100/5 D 0 16.3 162
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-8 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 1640/1 B 3 16.7 70
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-3 Drottning Pace Drottning Pace   [s 7] 2640/8 C 5 16.1 399
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-11 Thunder Savage Thunder Savage   [v 9] 2140/6 D 0 19.3 225
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-6 First Love M.L. First Love M.L.   [h 3] 2140/6 B 0 24.0 28
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-5 East Penny Lane East Penny Lane   [s 4] 2140/2 D 0 20.7g 64
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-2 Fröken Sting Fröken Sting   [s 7] 2140/6 D 3 13.6 136
2020-08-22 2020-08-22 Romme-7 Jilla May Jilla May   [s 5] 2140/5 C 4 15.0 63
2020-08-22 2020-08-22 Romme-5 Dallas Brick Dallas Brick   [v 5] 2140/14 B 1 15.0 38
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-4 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 1640/1 D 5 13.7g 174
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-2 Arizona Dream Arizona Dream   [v 4] 2140/11 C 0 15.5 59
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-11 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/7 B 4 15.7 194
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-10 Dennis de Castella Dennis de Castella   [v 9] 2160/8 B 1 14.5 28
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-7 Elton Brick Elton Brick   [h 4] 2140/7 B 1 15.3 25
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-1 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2140/6 D 6 19.5 1289
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-9 Karls Helge Karls Helge   [v 4] 2140/2 A 4 16.8 98
2020-08-15 2020-08-15 Romme-3 First Love M.L. First Love M.L.   [h 3] 2140/1 C 0 16.4 862
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-7 Pepper Broline Pepper Broline   [v 8] 2640/6 D 0 17.3 92
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-1 Alandias Newton Alandias Newton   [v 12] 2140/1 D str
2020-08-10 2020-08-10 Färjestad-5 Ailihphilia Ailihphilia   [s 5] 1640/5 D 0 13.6 54
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-2 Elton Brick Elton Brick   [h 4] 2140/3 C 2 14.7 347
2020-08-05 2020-08-05 Romme-8 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/4 A 1 16.9 51
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-4 Ailihphilia Ailihphilia   [s 5] 1640/3 A 1 13.9 22
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-1 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2140/9 D 0 21.1 544
2020-07-24 2020-07-24 Romme-3 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 8] 2160/12 D 0 16.5 1816
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-8 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/11 D 0 19.3 668
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Goutte de Pluie Goutte de Pluie   [s 4] 2140/2 D 0 15.9 776
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-5 Sienna Lady Sienna Lady   [s 7] 2140/1 D 0 17.1 847
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-5 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 2140/10 D 7 15.5 448
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-10 Janie Jones Janie Jones   [s 5] 2640/11 C 0 22.3 665
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-9 Untilwemeetagain Untilwemeetagain   [v 7] 2180/13 A 1 17.0 23
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-7 Dallas Brick Dallas Brick   [v 5] 2140/3 D 1 14.9 561
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-1 Elton Brick Elton Brick   [h 4] 2140/15 D 0 19.5 245
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-9 Drooping Drooping   [v 5] 2140/11 B 0 g 37
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-5 Alandias Newton Alandias Newton   [v 12] 2140/12 D 3 18.8 550
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-2 Langen's Airborne* Langen's Airborne*   [v 5] 2140/2 A 1 14.2 52
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-1 Digital Track Digital Track   [s 5] 2140/3 B 0 g 31
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-13 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 6] 2140/8 C 0 260
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-10 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 8] 2140/11 C 0 17.1 264
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-8 La Cerise La Cerise   [s 5] 2140/1 D 6 14.8 734
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-8 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/13 D 0 16.6 552
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-4 Miesha Tate Miesha Tate   [s 6] 1640/4 C 2 13.9 187
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-6 Emotion Man Emotion Man   [v 6] 1640/11 D 0 12.6 1462
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-11 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/13 B 3 17.1 34
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-9 Regent d'Inverne Regent d'Inverne   [v 6] 2140/2 D 0 g 570
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-2 Olivia All Over Olivia All Over   [s 6] 2140/8 C 0 20.0 33
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-1 Alandias Newton Alandias Newton   [v 12] 2140/13 D 8 19.0 758
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-9 Utelek Utelek   [v 7] 1640/10 D str
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-7 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 8] 2640/3 D 2 15.7 71
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-8 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/10 C 2 15.4 161
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-5 Drooping Drooping   [v 5] 2140/10 B 3 15.0 187
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-4 Langen's Airborne* Langen's Airborne*   [v 5] 2140/1 A 8 15.0 69
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-3 Davy Jones Sisu Davy Jones Sisu   [v 7] 2140/7 C 4 13.9 220
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-2 Moet Moet   [s 5] 2080/11 C str
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-1 Enjoy's Elegans Enjoy's Elegans   [s 5] 2140/7 C 0 g 673
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-7 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 5] 2080/4 C 0 g 105
2020-06-11 2020-06-11 Åby-5 Manstone's Future Manstone's Future   [v 8] 2140/7 D 0 16.6 441
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-8 Jordan* Jordan*   [v 6] 2140/5 B 4 14.6 83
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-1 Dont Press Send* Dont Press Send*   [v 5] 2140/1 C 0 g 90
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-6 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/1 B 6 14.9 54
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-8 Enjoy's Elegans Enjoy's Elegans   [s 5] 2140/11 A 0 g 131
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-1 Livi Memory Livi Memory   [s 6] 2140/12 A str
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-8 Dixie Brick Dixie Brick   [s 5] 2140/14 A 1 14.2 40
2020-06-05 2020-06-05 Romme-4 Applejack Mile Applejack Mile   [v 8] 2160/4 A 0 16.9 26
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-2 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 5] 1640/4 D 0 16.0 601
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-3 Tricky Face Tricky Face   [v 5] 2140/10 D 6 14.4 487
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-8 Bullet Bill* Bullet Bill*   [v 6] 2140/3 D 2 15.6 102
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-4 Ithinkiama Genius* Ithinkiama Genius*   [h 5] 2140/3 A 1 13.5 68
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-1 Valletta* Valletta*   [s 6] 2140/6 B 1 14.1 31
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-4 Reverend Wine Reverend Wine   [v 7] 2140/9 B 6 12.8 84
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-8 Speed Summer* Speed Summer*   [s 5] 2160/3 B 4 17.3 135
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-6 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 5] 2140/12 C 5 16.5 481
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-3 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 5] 2100/9 D 6 15.2 411
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-10 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/4 C 4 17.0 121
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-3 Janis Joplin Boko* Janis Joplin Boko*   [s 4] 1640/1 B 3 14.9 80
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-5 Smedheim Snerta Smedheim Snerta   [s 9] 2160/13 B 6 32.5 695
2020-04-27 2020-04-27 Färjestad-3 Dallas Brick Dallas Brick   [v 5] 2140/2 C 0 g 47
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-6 Fleur Mearas Fleur Mearas   [s 5] 2140/3 B 2 14.8 15
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-9 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 5] 2140/5 C 2 16.3 98
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-2 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 5] 2140/6 D 1 15.8 447
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-1 Guepe du Colombier* Guepe du Colombier*   [s 4] 2140/8 D 0 g 256
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-10 Elton Brick Elton Brick   [h 4] 2160/6 C 4 18.6g 24
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-7 Digital Furcola Digital Furcola   [s 6] 2140/9 C 4 14.8 299
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-7 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 5] 2640/10 C 2 15.5 119
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-3 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [v 6] 2660/9 D 2 29.7 564
2020-03-20 2020-03-20 Romme-4 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 7] 2140/3 D 0 18.4g 696
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-6 Feather Sisu Feather Sisu   [s 5] 2140/4 C 8 15.5 301
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-5 Guidetti Guidetti   [v 5] 2640/7 D 0 1335
2020-03-06 2020-03-06 Romme-5 Make Me Young Make Me Young   [v 9] 2160/8 C 0 17.8 315
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-5 Joners Tindra Joners Tindra   [s 6] 1640/8 D 3 16.8 819
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-4 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 7] 2160/8 B 0 16.5 843
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-7 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 2140/7 D 0 16.7 641
2020-01-31 2020-01-31 Romme-10 Robloxia Robloxia   [s 6] 2140/5 B 0 17.0 183
2020-01-31 2020-01-31 Romme-8 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/5 C 5 17.2 360
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-8 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 5] 2140/10 D 0 15.6 356
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-5 Persos Merlot Persos Merlot   [s 4] 2160/6 C 0 g 823
2020-01-18 2020-01-18 Romme-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/6 C 4 17.2 91
2020-01-14 2020-01-14 Romme-3 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 5] 2160/12 B 7 17.7 112
2021-12-17 2021-12-17 Solvalla-6 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 5] 2140/2 C 6 16.9 79
2021-12-17 2021-12-17 Solvalla-4 L.A.Divergent L.A.Divergent   [s 7] 2140/3 C 1 16.1 27
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-4 Caprioso Caprioso   [v 5] 2140/8 A 1 15.0 39
2021-12-13 2021-12-13 Eskilstuna-5 Massive Speed* Massive Speed*   [v 8] 2140/6 B 1 14.2 28
2021-12-08 2021-12-08 Solvalla-7 Matamoros Matamoros   [v 5] 2140/4 A 3 15.9 48
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-10 Champ Lane Champ Lane   [v 5] 1640/2 A 2 11.9 24
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-9 Fonda Boko Fonda Boko   [v 9] 2140/5 C 5 15.7g 96
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-8 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 6] 2140/9 D 8 16.6 106
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-7 Final Dream Final Dream   [v 8] 2140/4 C 0 g 36
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-6 Frosting Vicious Frosting Vicious   [s 7] 2140/10 C 9 17.8 532
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-1 Story of My Life Story of My Life   [v 3] 2140/9 C str
2021-11-27 2021-11-27 Solvalla-4 Wishing Noon Wishing Noon   [s 6] 1640/5 D 0 g 445
2021-11-24 2021-11-24 Solvalla-4 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 9] 2640/2 D 5 16.1 241
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-10 Inzane Inzane   [s 4] 2160/7 C 5 17.5 582
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-9 Staro Proud Mary Staro Proud Mary   [s 3] 2140/8 D 6 17.1 89
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-8 Chili Pepper Font Chili Pepper Font   [s 3] 2140/10 A 0 20.2 115
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-7 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 7] 2640/2 C 6 15.3 311
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-5 Prince Tanic* Prince Tanic*   [v 8] 1640/12 D str
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-3 Massive Speed* Massive Speed*   [v 8] 2160/5 A 3 14.2 22
2021-11-19 2021-11-19 Romme-6 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 7] 2160/12 B 5 16.3 617
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-6 Hawk Cliff Hawk Cliff   [v 9] 2140/7 A 0 14.3 19
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-5 Master Blaster Master Blaster   [v 7] 2140/4 D 1 14.5 29
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-3 Monique Tooma Monique Tooma   [s 5] 2140/10 A 6 14.9 39
2021-11-10 2021-11-10 Solvalla-8 Smaragd Norrgård Smaragd Norrgård   [s 5] 2140/6 B 2 14.3 31
2021-11-10 2021-11-10 Solvalla-5 Final Dream Final Dream   [v 8] 2140/7 C 2 12.9 327
2021-11-07 2021-11-07 Eskilstuna-10 Dallas Brick Dallas Brick   [v 6] 2140/5 D 4 13.5 423
2021-11-07 2021-11-07 Eskilstuna-3 Cloud Jubb Cloud Jubb   [v 3] 2140/2 D 6 15.8 1270
2021-11-06 2021-11-06 Eskilstuna-11 Massive Speed* Massive Speed*   [v 8] 2140/12 B 0 13.4 617
2021-11-06 2021-11-06 Eskilstuna-2 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 9] 2140/6 D 0 1483
2021-11-04 2021-11-04 Örebro-6 L.L.Kalath L.L.Kalath   [s 4] 2100/1 C 0 16.8 179
2021-11-03 2021-11-03 Solvalla-8 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 8] 2640/8 D str
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-11 Mary Lou L.A. Mary Lou L.A.   [s 5] 1640/12 D 0 16.0 867
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-6 Daisy Love Daisy Love   [s 5] 2140/7 C 0 19.3g 152
2021-10-31 2021-10-31 Solvalla-4 Champ Lane Champ Lane   [v 5] 2140/5 C 1 12.9 22
2021-10-31 2021-10-31 Solvalla-3 Ocean Tooma Ocean Tooma   [s 3] 2140/2 D 7 19.2 962
2021-10-31 2021-10-31 Solvalla-7 Cloud Jubb Cloud Jubb   [v 3] 2140/6 D 8 16.7 1481
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-6 Tupac Face Tupac Face   [v 6] 1640/1 C 5 14.5 52
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-4 Livi Money Maker Livi Money Maker   [v 7] 1640/6 C 4 13.4 40
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-3 Quickly Jade Quickly Jade   [v 5] 2140/4 B 3 15.4 59
2021-10-29 2021-10-29 Solvalla-7 Final Dream Final Dream   [v 8] 2140/9 B 3 12.8 115
2021-10-29 2021-10-29 Kalmar-7 A Cash Machine A Cash Machine   [s 4] 2140/8 B 0 17.0 607
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-10 Poledancer Poledancer   [s 5] 2140/1 C 3 19.6 21
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-9 B.B.Eight B.B.Eight   [v 4] 2100/3 D str
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-8 Haddock Lascaux Haddock Lascaux   [v 4] 2100/1 D 7 20.0 244
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-7 Beware Beware   [s 6] 2100/6 D str
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-6 Jilla May Jilla May   [s 6] 1609/6 B 3 14.6 35
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-4 Prince Ember Prince Ember   [v 9] 2140/1 D str
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-3 Hawk Cliff Hawk Cliff   [v 9] 2100/7 A 2 14.0 17
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-11 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 8] 2140/12 C 7 17.1 89
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-10 Orion All Over Orion All Over   [v 7] 2140/3 C 4 16.9 258
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-8 Finesse Lascaux Finesse Lascaux   [v 6] 2140/8 A 8 18.8g 51
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-7 Lady Zappa Lady Zappa   [s 8] 2140/12 A 1 14.2 42
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-3 Amperage Hanover Amperage Hanover   [v 4] 2140/11 A 1 13.9 39
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-6 Bright Memphis* Bright Memphis*   [v 7] 2140/2 C 0 g 93
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-4 Tupac Face Tupac Face   [v 6] 2140/4 B 2 15.0 24
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-1 Raspberry S.W. Raspberry S.W.   [s 5] 2140/11 A 7 17.3 41
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-9 Wiltons Wiltons   [v 4] 2140/3 C 2 16.8 46
2021-10-14 2021-10-14 Örebro-11 Quickly Jade Quickly Jade   [v 5] 2100/5 C 3 16.5 65
2021-10-14 2021-10-14 Örebro-7 Katri P.Boko Katri P.Boko   [s 4] 2100/4 B 0 g 27
2021-10-14 2021-10-14 Örebro-5 Icarus Boko Icarus Boko   [v 6] 2660/4 D 0 18.3 585
2021-10-13 2021-10-13 Solvalla-6 Duke Ratzeputz Duke Ratzeputz   [v 5] 2640/11 D 0 16.5 281
2021-10-13 2021-10-13 Solvalla-4 Pegasus All Over Pegasus All Over   [v 6] 2640/9 B 3 16.1 27
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-6 Caprioso Caprioso   [v 5] 2140/7 A 1 14.8 19
2021-10-11 2021-10-11 Mantorp-11 Mary Lou L.A. Mary Lou L.A.   [s 5] 2160/13 D 0 20.4 625
2021-10-11 2021-10-11 Mantorp-6 Massive Speed* Massive Speed*   [v 8] 2140/3 C 1 12.9 47
2021-10-10 2021-10-10 Solvalla-1 Checklist Checklist   [v 4] 2140/2 A 4 16.7 157
2021-10-09 2021-10-09 Åby-8 Bravo Sabotage Bravo Sabotage   [v 5] 2140/5 C 1 13.5 59
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-9 Cherie Lascaux Cherie Lascaux   [s 9] 2140/13 C 0 15.9 626
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-7 Digital Pro Digital Pro   [s 5] 2140/2 C 0 15.6 562
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-6 Ole Ole   [v 6] 2140/8 D 0 14.5 637
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-3 Inzane Inzane   [s 4] 2140/12 C 6 16.9 519
2021-10-08 2021-10-08 Romme-8 Wishing Noon Wishing Noon   [s 6] 1640/12 D 6 13.9 224
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-2 Unica Vega Unica Vega   [s 5] 2140/3 C 0 17.3 306
2021-10-08 2021-10-08 Romme-7 Jilla May Jilla May   [s 6] 2160/9 B 6 16.7 126
2021-10-08 2021-10-08 Romme-3 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 2140/8 B 0 17.8 245
2021-10-08 2021-10-08 Romme-2 Fourfiveseconds* Fourfiveseconds*   [s 4] 2140/7 A 6 18.1 211
2021-10-07 2021-10-07 Örebro-4 Quickly Jade Quickly Jade   [v 5] 2140/5 B 2 17.5 238
2021-10-07 2021-10-07 Örebro-2 Betting King Betting King   [v 6] 2100/5 D 0 g 545
2021-10-07 2021-10-07 Örebro-1 Final Dream Final Dream   [v 8] 2160/6 B 1 15.6 14
2021-10-06 2021-10-06 Solvalla-8 Geisha Brick Geisha Brick   [s 3] 2140/3 B 0 17.1 159
2021-10-06 2021-10-06 Solvalla-4 Duke Ratzeputz Duke Ratzeputz   [v 5] 2140/11 D 4 14.6 67
2021-10-05 2021-10-05 Gävle-8 Lättis* Lättis*   [v 5] 1640/4 C 2 23.4 201
2021-10-05 2021-10-05 Gävle-7 Isabel B.R.* Isabel B.R.*   [s 5] 2640/2 D 0 g 489
2021-10-05 2021-10-05 Färjestad-10 Conrads Eva Conrads Eva   [s 6] 2140/9 D 0 17.5 941
2021-10-03 2021-10-03 Hagmyren-7 Monique Tooma Monique Tooma   [s 5] 2160/9 A 0 g 136
2021-10-03 2021-10-03 Hagmyren-1 Mats Tooma Mats Tooma   [h 5] 2180/4 B 6 19.3 22
2021-09-29 2021-09-29 Solvalla-9 Wishing Noon Wishing Noon   [s 6] 1640/11 D 0 13.4 763
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-8 Massive Speed* Massive Speed*   [v 8] 2660/7 C 1 13.5 72
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-5 Juneau Boko Juneau Boko   [s 5] 2140/7 B 2 15.7 17
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-4 Dallas Brick Dallas Brick   [v 6] 2160/9 A 0 17.5g 89
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-11 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 5] 2160/4 D 0 18.6 191
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-10 Kahnawake Kahnawake   [s 7] 2140/9 C 2 15.4 113
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-8 I Love You Sisu I Love You Sisu   [v 3] 2140/3 C 4 14.6 193
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-7 Joey T.Cheri Joey T.Cheri   [v 6] 2160/11 A 0 17.0g 240
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-12 Monique Tooma Monique Tooma   [s 5] 3140/4 D 8 15.2 2720
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-10 Magnolia Boy Magnolia Boy   [h 7] 2140/9 D 5 12.5 631
2021-09-25 2021-09-25 Visby-6 Worrywart Worrywart   [v 7] 2140/13 A 0 16.7g 36
2021-09-25 2021-09-25 Visby-5 Happy Romeo Happy Romeo   [v 6] 2120/9 A 7 14.4 79
2021-09-25 2021-09-25 Visby-4 Bottnas Gambler Bottnas Gambler   [v 5] 2620/2 B 0 g 68
2021-09-25 2021-09-25 Visby-3 Mellby Itch Mellby Itch   [s 4] 1620/6 C 6 15.4 438
2021-09-25 2021-09-25 Visby-1 Ice Gamble Ice Gamble   [v 4] 2120/4 B 0 g 76
2021-09-25 2021-09-25 Visby-7 Bank Blow Bank Blow   [s 4] 2140/7 A 1 14.4 44
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-4 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 8] 2180/11 B str
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-10 Alandias Newton Alandias Newton   [v 13] 2100/1 C 4 16.9 133
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-9 Fabrice Lascaux Fabrice Lascaux   [h 6] 2100/3 D 2 17.8 685
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-5 Majors Estelle Majors Estelle   [s 6] 2100/4 D str
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-10 Gloss Photo Gloss Photo   [v 12] 2140/4 D 0 581
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-7 Spitcam Jubb Spitcam Jubb   [v 10] 2140/11 D 6 15.9 570
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-4 Girls Runtheworld Girls Runtheworld   [s 4] 1640/1 C 6 20.6g 55
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-3 Quattro Pistona Quattro Pistona   [s 5] 2140/3 D 0 20.7 150
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-2 Lancelot Laday Lancelot Laday   [h 4] 1640/1 A 3 14.1 24
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-2 Baroncini Jet Baroncini Jet   [h 4] 2140/11 B str
2021-09-15 2021-09-15 Solvalla-9 Geisha Brick Geisha Brick   [s 3] 2140/4 C 6 14.3 69
2021-09-15 2021-09-15 Solvalla-5 Express Love Express Love   [v 4] 2140/10 C 0 g 79
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-9 Kahnawake Kahnawake   [s 7] 2140/8 B str
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-8 Alandias Newton Alandias Newton   [v 13] 2140/1 D 4 17.4 301
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-7 Massive Speed* Massive Speed*   [v 8] 2140/7 B 4 13.8 45
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-6 Darling Laser Darling Laser   [s 6] 2140/4 D 0 16.6 223
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-5 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 9] 2140/4 B str
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-4 Ohh Tooma Ohh Tooma   [s 3] 2140/8 B 1 15.8 20
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-3 Wishing Noon Wishing Noon   [s 6] 2140/8 C 2 15.6 31
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-8 Joey T.Cheri Joey T.Cheri   [v 6] 2140/1 C 0 19.0g 111
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-3 Mango Brodda Mango Brodda   [s 4] 2140/3 C 3 15.0 166
2021-09-12 2021-09-12 Hagmyren-7 Arch Lane Arch Lane   [v 7] 2140/7 A 1 14.3 15
2021-09-11 2021-09-11 Bollnäs-7 No Pressure No Pressure   [v 5] 1640/12 C 0 12.0 199
2021-09-09 2021-09-09 Örebro-7 Super Photo Bood Super Photo Bood   [v 12] 2100/11 C 0 15.1 418
2021-09-08 2021-09-08 Bergsåker-6 Katri P.Boko Katri P.Boko   [s 4] 1640/7 B 1 14.1 20
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-4 Jilla May Jilla May   [s 6] 2140/10 B 6 15.4 130
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-3 Dante Frontline Dante Frontline   [v 3] 2140/6 C 8 18.2 618
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-10 Issiah Issiah   [v 7] 2140/10 D 0 13.6 498
2021-09-04 2021-09-04 Visby-9 Västerbo LookHigh Västerbo LookHigh   [s 3] 2140/8 B 0 g 35
2021-09-04 2021-09-04 Visby-6 Alex T.H. Alex T.H.   [v 5] 2140/13 A 4 16.6 68
2021-09-04 2021-09-04 Visby-4 O.M.Genista O.M.Genista   [s 5] 1620/1 B 5 16.3 66
2021-09-04 2021-09-04 Visby-3 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 2120/12 A 3 15.5 69
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-9 No Pressure No Pressure   [v 5] 1640/2 B 2 13.4 16
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-6 Dallas Brick Dallas Brick   [v 6] 2140/12 C 6 14.7 150
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-1 Joey T.Cheri Joey T.Cheri   [v 6] 2160/11 B 2 15.2 673
2021-08-30 2021-08-30 Axevalla-10 M.W.Easy to Love* M.W.Easy to Love*   [s 5] 2140/1 C 0 g 135
2021-08-30 2021-08-30 Axevalla-7 Alpago W.F.* Alpago W.F.*   [h 5] 1640/11 B 0 g 75
2021-08-30 2021-08-30 Axevalla-5 Cavatappi Cavatappi   [v 4] 2140/12 A 3 16.4g 159
2021-08-30 2021-08-30 Axevalla-4 Love Affair Love Affair   [s 4] 2140/10 A 3 14.4 16
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-12 Katalonia Katalonia   [s 4] 1660/10 A 4 16.0 23
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-8 Hevin Boko Hevin Boko   [s 7] 2160/13 A 0 g 33
2021-08-25 2021-08-25 Solvalla-8 Arch Lane Arch Lane   [v 7] 2640/9 B 2 15.3 27
2021-08-25 2021-08-25 Solvalla-4 Creme Brulee Font Creme Brulee Font   [s 3] 2140/7 C str
2021-08-23 2021-08-23 Mantorp-8 Staro Piraya Staro Piraya   [s 3] 2140/11 A 0 23.1g 49
2021-08-23 2021-08-23 Mantorp-3 Geisha Brick Geisha Brick   [s 3] 2140/5 D 3 14.6 592
2021-08-23 2021-08-23 Färjestad-5 Power Glide Power Glide   [v 4] 1640/9 B 0 g 34
2021-08-23 2021-08-23 Färjestad-3 La Luna Wita La Luna Wita   [s 6] 2140/6 D 0 17.8g 849
2021-08-19 2021-08-19 Lindesberg-2 Brad Frontline Brad Frontline   [v 5] 2140/13 D 8 17.2 1792
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-6 Ailihphilia Ailihphilia   [s 6] 2140/9 D 0 15.9 566
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-4 Wishing Noon Wishing Noon   [s 6] 1640/7 C 2 14.0 596
2021-08-19 2021-08-19 Lindesberg-7 Quickly Jade Quickly Jade   [v 5] 2140/2 C 5 17.8 48
2021-08-19 2021-08-19 Lindesberg-5 Red Ratzeputz Red Ratzeputz   [s 3] 2140/1 D 3 18.8g 62
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-4 Joey T.Cheri Joey T.Cheri   [v 6] 2160/4 B 0 g 87
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-2 Princess Viking* Princess Viking*   [s 3] 2140/7 C 0 g 149
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-11 M.W.Easy to Love* M.W.Easy to Love*   [s 5] 2140/8 B 2 15.4 291
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-9 Vincentius Vincentius   [v 3] 2140/1 C 0 g 41
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-7 Katri P.Boko Katri P.Boko   [s 4] 1640/10 C 1 13.6 71
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-5 Frank the Tank* Frank the Tank*   [v 4] 2140/4 D 0 16.7 892
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-10 Solkattens Eros Solkattens Eros   [v 5] 1640/11 A 0 g 213
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-3 New Yankee* New Yankee*   [h 5] 2140/10 C 4 15.7 28
2021-08-15 2021-08-15 Solvalla-6 Kahnawake Kahnawake   [s 7] 2140/9 C 3 15.0 65
2021-08-15 2021-08-15 Solvalla-5 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 11] 2140/1 C 8 15.7 137
2021-08-15 2021-08-15 Solvalla-8 Cloud Jubb Cloud Jubb   [v 3] 2140/9 B 0 18.7 84
2021-08-14 2021-08-14 Örebro-9 Arch Lane Arch Lane   [v 7] 2180/13 A 1 13.7 27
2021-08-14 2021-08-14 Örebro-2 Timotejs Karamell Timotejs Karamell   [s 3] 2100/12 B 6 18.0 306
2021-08-13 2021-08-13 Gävle-7 Alpago W.F.* Alpago W.F.*   [h 5] 1640/6 B 1 11.8 14
2021-08-13 2021-08-13 Gävle-5 Olympic Hero* Olympic Hero*   [v 4] 1640/8 B 2 15.4 108
2021-08-13 2021-08-13 Gävle-1 Zolatin Zolatin   [h 4] 2640/8 D 6 19.1 385
2021-08-12 2021-08-12 Lindesberg-9 Duke Ratzeputz Duke Ratzeputz   [v 5] 2160/6 B 1 16.1 16
2021-08-12 2021-08-12 Lindesberg-5 Candelario* Candelario*   [h 3] 2140/9 D str
2021-08-12 2021-08-12 Lindesberg-2 Flylikeaneagle Zaz Flylikeaneagle Zaz   [s 4] 2140/9 D 0 18.6 195
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-12 Nyahbinghi Nyahbinghi   [s 5] 2140/10 C 4 17.2 33
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-9 Nallebjörn Tooma Nallebjörn Tooma   [v 4] 2140/11 A 1 18.2 24
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-7 Rob Dyrdek Rob Dyrdek   [v 7] 2140/4 D 6 15.6 77
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-5 Kefas Kefas   [v 14] 2140/3 D 8 17.1 494
2021-08-09 2021-08-09 Solvalla-10 Dallas Brick Dallas Brick   [v 6] 2160/12 C 3 14.4 20
2021-08-09 2021-08-09 Solvalla-9 Wishing Noon Wishing Noon   [s 6] 2140/11 D 0 g 1471
2021-08-09 2021-08-09 Solvalla-6 Express Love Express Love   [v 4] 1640/11 C 0 14.3g 133
2021-08-09 2021-08-09 Solvalla-5 Geisha Brick Geisha Brick   [s 3] 2140/1 D 8 15.0 380
2021-08-07 2021-08-07 Rättvik-6 No Pressure No Pressure   [v 5] 2640/1 D 5 15.6 44
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-7 Screams My Name Screams My Name   [v 4] 1640/3 D 0 14.9 1025
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-5 Quickly Jade Quickly Jade   [v 5] 2140/4 B 1 17.6 113
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-2 Candice Frontline Candice Frontline   [s 4] 1640/8 C 0 g 429
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-6 Jumanji Love Jumanji Love   [v 4] 2640/9 C 0 g 62
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-8 Livi Money Maker Livi Money Maker   [v 7] 2640/8 C 2 16.7g 52
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-3 Flylikeaneagle Zaz Flylikeaneagle Zaz   [s 4] 1640/1 C 3 14.9 49
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-2 Staro Proud Mary Staro Proud Mary   [s 3] 2140/1 D 4 17.9 18
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-9 Dallas Brick Dallas Brick   [v 6] 1680/12 D 1 13.1 380
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-7 New Yankee* New Yankee*   [h 5] 2880/2 D 0 g 258
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-5 Trö Flax* Trö Flax*   [v 11] 2080/5 B 3 26.4 161
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-10 Borboletta* Borboletta*   [s 4] 2140/4 A 8 14.1 119
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-5 Zap di Girifalco* Zap di Girifalco*   [h 6] 2140/10 B 2 11.7 127
2021-07-30 2021-07-30 Romme-8 Zazzi Royal Review Zazzi Royal Review   [s 5] 1640/4 D 0 g 212
2021-07-30 2021-07-30 Solvalla-7 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 9] 2140/10 D 0 16.5g 1415
2021-07-30 2021-07-30 Solvalla-6 Mogas Money Mogas Money   [v 11] 2140/9 D 0 g 2311
2021-07-30 2021-07-30 Solvalla-5 Solkattens Jasmine Solkattens Jasmine   [s 4] 2140/5 D 5 15.4 418
2021-07-30 2021-07-30 Solvalla-1 Candelario* Candelario*   [h 3] 2140/3 C 5 18.9g 34
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-10 Diaz Diaz   [s 5] 2140/4 B 0 19.0 46
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-6 Our Desteny G.A.L. Our Desteny G.A.L.   [s 8] 2140/3 D 0 17.9 1095
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-5 Lovely Concord Lovely Concord   [v 3] 2140/4 D 3 19.2 49
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-1 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 5] 2160/14 A 1 14.6 23
2021-07-26 2021-07-26 Solvalla-7 Adam Orden Adam Orden   [v 5] 2140/9 A 0 g 21
2021-07-26 2021-07-26 Solvalla-6 Heart Jubb Heart Jubb   [v 3] 2640/5 D 0 17.2 1614
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-3 Vega Face Vega Face   [s 4] 2140/2 D str
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-5 Classic Sparkle Classic Sparkle   [v 4] 2140/7 D 0 g 204
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-7 Berra Steel Berra Steel   [v 4] 2640/3 A 1 15.8 16
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-8 Worrywart Worrywart   [v 7] 2160/10 B 3 14.6 78
2021-07-20 2021-07-20 Solvalla-7 Heart Jubb Heart Jubb   [v 3] 2140/5 C 6 20.5g 667
2021-07-20 2021-07-20 Solvalla-5 Creme Brulee Font Creme Brulee Font   [s 3] 2140/10 C 4 16.1 105
2021-07-20 2021-07-20 Solvalla-2 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 9] 2140/4 D 6 14.5 809
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-5 Trö Flax* Trö Flax*   [v 11] 2140/6 A 6 26.7 207
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-1 McEnroe McEnroe   [v 4] 2140/8 C 1 15.7 91
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-6 Enderbest Enderbest   [v 7] 2140/9 C 0 16.9 286
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-4 Youseea Gazolina Youseea Gazolina   [v 8] 2140/8 C 3 17.7 109
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-10 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 5] 2160/11 B 6 13.5 248
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-2 Casino T.A. Casino T.A.   [s 4] 2140/2 D 0 16.4 35
2021-07-16 2021-07-16 Årjäng-1 Helen Star Helen Star   [s 4] 2160/7 A 4 16.4 22
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-10 No Pressure No Pressure   [v 5] 2100/2 B 1 15.1 16
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-3 Geisha Brick Geisha Brick   [s 3] 2160/10 C 3 16.8 76
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-2 Wiltons Wiltons   [v 4] 2100/12 D 6 16.2 1186
2021-07-14 2021-07-14 Visby-7 O.M.Genista O.M.Genista   [s 5] 2120/3 D 0 g 2334
2021-07-14 2021-07-14 Visby-5 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 5] 2120/3 D 0 g 1322
2021-07-14 2021-07-14 Visby-4 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 2120/8 D 7 14.2 777
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-9 Mellby Invest Mellby Invest   [s 4] 2140/2 C 4 16.0 79
2021-07-13 2021-07-13 Solvalla-8 Champ Lane Champ Lane   [v 5] 2160/9 B 1 13.9 13
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-6 Goin to the Limit Goin to the Limit   [h 8]