V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-9 Dallas Brick Dallas Brick   [v 6] 1680/12 D
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-7 New Yankee* New Yankee*   [h 5] 2880/2 D
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-5 Trö Flax* Trö Flax*   [v 11] 2080/5 B
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-8 Livi Money Maker Livi Money Maker   [v 7] 2640/8 D
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-3 Flylikeaneagle Zaz Flylikeaneagle Zaz   [s 4] 1640/1 C
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-2 Staro Proud Mary Staro Proud Mary   [s 3] 2140/1 D
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-7 Screams My Name Screams My Name   [v 4] 1640/3 D
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-5 Quickly Jade Quickly Jade   [v 5] 2140/4 B
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-2 Candice Frontline Candice Frontline   [s 4] 1640/8 C
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-6 Jumanji Love Jumanji Love   [v 4] 2640/9 B

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-4 Twister Bi* Twister Bi*   [h 3] 1640/5 1 13.5 17
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-4 The End The End   [s 3] 2160/4 0 18.3g 455
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-7 The End The End   [s 3] 2160/12 0 15.4 1820
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-1 Cri Kee Cri Kee   [s 5] 2140/5 str
2015-10-15 2015-10-15 Åby-3 Berit Palema Berit Palema   [s 5] 1640/12 0 g 930
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-8 Berit Palema Berit Palema   [s 5] 1640/2 0 14.5 692
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Action Online Action Online   [v 7] 1640/3 0 g 79
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-6 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 2140/8 D 3 15.4 129
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-9 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/8 D 4 15.0 1139
2016-11-17 2016-11-17 Åby-5 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 1640/3 C 4 14.1 38
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 The Yankee The Yankee   [v 4] 1640/12 B 0 g 45
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-9 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 9] 2640/9 D 8 20.0 505
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-8 Serious Sister Serious Sister   [s 3] 2140/6 B 2 16.5 38
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-2 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/9 D 6 18.4 894
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-1 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 1640/2 C 0 g 23
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-9 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/8 C 2 16.2 360
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-11 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 1640/1 D 5 13.7 144
2016-10-30 2016-10-30 Åby-3 Barfighter L.M. Barfighter L.M.   [v 8] 2140/12 D 7 16.0 485
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-10 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2160/6 C 5 18.6 353
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-9 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 2160/14 C 0 15.5 279
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-1 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 1640/4 C 0 14.2g 256
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-3 Marvelous Face Marvelous Face   [s 7] 1640/10 D str
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-7 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2640/12 C 5 15.6 161
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-7 Peek's Ture Peek's Ture   [v 7] 2140/1 D 5 16.2 1206
2016-07-28 2016-07-28 Åby-4 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2140/9 D 0 g 216
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-8 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 2640/8 A 4 16.9 50
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-6 The Yankee The Yankee   [v 4] 1640/10 A 0 16.6g 49
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2640/10 D 0 20.9 513
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-10 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2140/7 C 3 15.0 97
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-9 Tetraone Jet* Tetraone Jet*   [h 4] 2160/10 A 3 15.9 63
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Saphire Horse* Saphire Horse*   [h 5] 2640/1 B 0 g 156
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-2 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 4] 2160/14 A str
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-10 Tetraone Jet* Tetraone Jet*   [h 4] 2160/5 C 3 15.6 194
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-3 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/12 D 7 17.7 2812
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-2 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 2140/4 D 5 15.4 291
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-12 The Yankee The Yankee   [v 4] 2640/4 B 3 16.3 214
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-11 Up All Night S.I.* Up All Night S.I.*   [h 3] 2160/8 C 6 17.3 620
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-3 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/2 C 4 13.9 322
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-3 Cri Kee Cri Kee   [s 6] 2140/9 B 0 20.3 366
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-2 Cherie Kee Cherie Kee   [s 4] 1640/3 C 0 g 43
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-6 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 2160/5 D 0 15.2 133
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-5 Victoria Vixi Victoria Vixi   [s 5] 2140/2 D 0 15.8 296
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-3 Uramaki* Uramaki*   [h 3] 2140/3 C 0 19.3 650
2016-05-04 2016-05-04 Åby-1 Ulk Horse* Ulk Horse*   [h 3] 2140/7 D 0 16.9 230
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-9 Saphire Horse* Saphire Horse*   [h 5] 2140/11 D 5 14.3 627
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 5] 2140/7 D str
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-6 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2640/14 D 3 15.7 389
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-4 Up All Night S.I.* Up All Night S.I.*   [h 3] 2140/6 C 0 17.6 826
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-1 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2160/11 B 0 g 140
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-7 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 2140/4 C 1 14.8 68
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-1 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/6 D 7 19.1 1157
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-7 Tres Bien I.T. Tres Bien I.T.   [v 4] 2640/3 D 0 18.6g 945
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-4 Up All Night S.I.* Up All Night S.I.*   [h 3] 2140/4 C 0 18.5 449
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 2160/8 B 0 17.0 184
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 7] 2140/2 D 0 19.2 735
2016-03-09 2016-03-09 Åby-5 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2640/12 B 4 15.4 448
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-10 Tres Bien I.T. Tres Bien I.T.   [v 4] 2180/8 B 7 16.8 102
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-5 Uramaki* Uramaki*   [h 3] 2140/4 B 5 20.1 167
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-4 Tinamo Jet* Tinamo Jet*   [h 4] 2660/6 B 3 16.8 105
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-3 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 4] 2640/3 C 0 g 70
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-2 Rocky Hanover Rocky Hanover   [h 3] 2160/7 A 4 15.8 120
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 High Beam Hanover* High Beam Hanover*   [s 3] 2140/6 C 4 16.0 54
2016-02-25 2016-02-25 Åby-2 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/5 C str
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-2 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 3] 2140/9 D 4 16.8 293
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-1 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 4] 2140/8 A 3 18.4 77
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-9 Lovely Boy Lovely Boy   [h 5] 2140/2 B 6 15.7 70
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-5 Agaton Knox Agaton Knox   [v 8] 1640/8 C 6 15.4 450
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-7 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 6] 2660/6 D 0 18.4 362
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-2 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 4] 1640/5 D 0 24.3g 251
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 Vilma Frontline Vilma Frontline   [s 3] 2140/1 D 5 18.2 84
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-6 Bellis Bellis   [s 4] 2160/5 D 1 15.7 590
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 2140/8 D 0 16.7g 1268
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 1640/5 C 6 15.2 125
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-8 Evin Boko Evin Boko   [s 6] 2160/14 C 0 13.2 148
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-4 Connectra Connectra   [s 6] 1609/3 D 0 23.3g 211
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-1 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 1609/1 B 0 201
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-9 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 7] 1609/12 C 0 16.3 222
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-10 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2140/5 B 0 132
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-10 Global Undecided Global Undecided   [v 3] 1640/4 D 1 15.8 23
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-7 Global Resistance Global Resistance   [v 6] 1640/7 B 7 14.5 73
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Jaques Noir Jaques Noir   [v 4] 2140/10 B 7 16.4 71
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Mellby Euphoria Mellby Euphoria   [s 4] 2140/6 D 1 18.5 17
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-5 Global Resistance Global Resistance   [v 6] 2140/6 D 3 15.0 157
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-3 Kristine Kristine   [s 7] 2140/11 C 6 16.5 858
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-7 Make it Quick Make it Quick   [v 6] 2140/15 B 5 17.4 125
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-9 Global Resistance Global Resistance   [v 6] 1640/7 B 0 14.2 153
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-1 Esther Fall Esther Fall   [s 4] 2140/7 B 0 20.8g 197
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-2 M.T.Jordan M.T.Jordan   [v 7] 2140/12 D 0 16.2 2636
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-4 Regent d'Inverne Regent d'Inverne   [v 4] 2140/8 C 0 17.4 233
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-8 Izzy Izzy   [s 5] 1640/7 C str
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-2 Dixon Dixon   [h 5] 2140/12 D 4 16.4 197
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-3 Isola Sund Isola Sund   [s 6] 2140/7 B 0 17.5 219
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-6 Master Hill Master Hill   [v 4] 1640/2 C 1 12.7 25
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-11 Wipe Out Wipe Out   [v 10] 1640/7 A str
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Camaro Brick Camaro Brick   [v 4] 2140/11 C 0 g 33
2018-11-09 2018-11-09 Romme-12 Bellis Bellis   [s 5] 2140/8 D 6 16.1 301
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-7 Wipe Out Wipe Out   [v 10] 2140/11 B 6 14.9 1116
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 Isola Sund Isola Sund   [s 6] 2180/13 A 2 16.3 432
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-5 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/5 C 0 g 66
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 2140/8 C 2 14.8 376
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-5 Nontoxic Nontoxic   [v 5] 2140/1 B 0 18.0g 166
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-8 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 6] 2140/9 C 0 18.8g 846
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-3 Westline Westline   [v 8] 2140/12 D str
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-10 Betting Superstar Betting Superstar   [v 4] 2180/11 C 7 17.8 90
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-8 Betting Rebel Betting Rebel   [v 4] 2140/6 B 3 16.9 45
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-4 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 5] 2140/5 A 0 16.5 160
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Betting Superstar Betting Superstar   [v 4] 2640/5 D 4 16.7 160
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-3 Nontoxic Nontoxic   [v 5] 1640/7 D 0 18.3 370
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-4 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 7] 2140/8 B 5 17.9 216
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-4 Al's Winnermede Al's Winnermede   [h 7] 2180/9 B 1 13.7 46
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Garbo Boko Garbo Boko   [s 5] 2140/6 B 1 14.6 180
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Lady Rubinstein Lady Rubinstein   [s 4] 1640/6 D 2 13.5 60
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-8 Hankypanky Frances Hankypanky Frances   [s 6] 2140/11 B 0 g 189
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-9 Jaguar Tooma Jaguar Tooma   [v 5] 2140/5 C 0 g 124
2018-06-08 2018-06-08 Romme-6 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 2140/11 B 2 14.1 133
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-4 Mr Micman Mr Micman   [v 6] 1609/9 D 0 14.4 1328
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Frankie Brodde Frankie Brodde   [v 7] 2140/9 C 0 13.2 62
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-7 Tropican Tropican   [h 11] 2140/11 D 0 16.9 1410
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-10 Princess Orlando Princess Orlando   [s 5] 1640/11 D 2 15.4 297
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-5 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 7] 2140/6 D 6 16.4 832
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-2 Goha Magic Goha Magic   [s 5] 2140/8 D 0 15.9 140
2019-12-20 2019-12-20 Romme-2 Beanie Farin Beanie Farin   [v 5] 2140/1 C str
2019-12-20 2019-12-20 Romme-6 Kalashnikov Kalashnikov   [v 7] 2140/5 A 1 14.5 17
2019-12-20 2019-12-20 Romme-11 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 5] 2140/1 D 0 17.3 571
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-6 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 2140/10 D 6 16.1 896
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-8 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 2160/6 D 1 16.1 133
2019-12-17 2019-12-17 Solvalla-7 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2140/4 D str
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-7 Carmencita Brick Carmencita Brick   [s 5] 2140/1 B 5 18.8 75
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-4 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 7] 1640/9 D 4 26.3 669
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-7 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 8] 1640/2 D 0 16.0 2429
2019-12-12 2019-12-12 Romme-5 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 5] 2140/9 B 7 18.3g 1032
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-3 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 1640/12 C 1 14.7 211
2019-11-29 2019-11-29 Romme-9 Bobo Bobo   [v 8] 1660/7 B 0 g 175
2019-11-28 2019-11-28 Boden-3 Wetu Wetu   [s 5] 2140/1 D 5 19.3 58
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-6 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2140/7 C 0 18.0 888
2019-11-22 2019-11-22 Romme-3 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 6] 1640/11 C 2 13.9 195
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-5 Robloxia Robloxia   [s 5] 1640/6 B 0 16.9 49
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-5 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2160/12 C 1 17.4 331
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-6 Aurora Borealis Aurora Borealis   [s 3] 2100/1 C str
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-5 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 5] 2140/5 D 6 19.1 269
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-2 Lovely Tooma Lovely Tooma   [s 4] 2140/3 D 6 17.1 305
2019-11-02 2019-11-02 Romme-4 Big Streamline Big Streamline   [v 6] 2140/9 D 6 18.0 410
2019-11-02 2019-11-02 Romme-5 Etta Sting Etta Sting   [s 7] 2140/11 D str
2019-11-02 2019-11-02 Romme-7 Digital Diamond Digital Diamond   [h 9] 2140/2 A 0 15.8 52
2019-11-02 2019-11-02 Romme-9 Brenne Järven Brenne Järven   [v 9] 1660/9 A 5 25.2 83
2019-10-29 2019-10-29 Romme-2 Linda's Girl Linda's Girl   [s 8] 1640/3 B 0 14.9g 84
2019-10-29 2019-10-29 Romme-9 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 6] 2140/13 C 0 g 47
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-5 Racing Hill Racing Hill   [v 11] 2160/7 D 0 17.5 395
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-7 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 7] 2140/9 D 3 14.4 534
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-8 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/8 C 6 18.4 95
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-4 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 7] 1640/7 C 2 14.5 56
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-7 Önas My Önas My   [s 5] 2140/8 C 0 19.2 441
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-4 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 1640/5 D 0 15.9 190
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-5 Majgryning Majgryning   [s 10] 2140/11 C 2 30.1 346
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-5 Barney Granit Barney Granit   [v 4] 2640/5 C 1 15.5 33
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-4 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2160/6 B 8 16.7 494
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-3 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 5] 2140/10 C 0 g 586
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-7 Linda's Girl Linda's Girl   [s 8] 2160/7 C 2 15.0 313
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-7 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 6] 2140/2 D 0 16.4 1000
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-4 Robloxia Robloxia   [s 5] 2140/6 B 5 14.8 47
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Andreas Boy Andreas Boy   [v 9] 2160/12 D 3 15.2 1000
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-5 Nygårds Inez Nygårds Inez   [s 5] 1640/3 A str
2019-09-19 2019-09-19 Romme-9 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/2 B 0 g 232
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-10 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 5] 1640/1 B 3 14.9 21
2019-09-15 2019-09-15 Romme-4 Robloxia Robloxia   [s 5] 1640/4 C 3 13.2 36
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 Marlon Donvici Marlon Donvici   [v 6] 2140/6 D 5 15.2 255
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-4 Global at Work Global at Work   [s 3] 2140/6 C 3 16.0 91
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-11 Q.Skift Q.Skift   [v 5] 2140/1 B 0 19.7 80
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Valter Vald* Valter Vald*   [h 5] 2100/2 B 3 16.1g 43
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-13 Galapagos Sisu Galapagos Sisu   [h 3] 2140/7 D 0 g 356
2019-08-12 2019-08-12 Romme-5 Brenne Järven Brenne Järven   [v 9] 2180/9 C 1 26.0 33
2019-08-12 2019-08-12 Romme-6 Corky Ramirez Corky Ramirez   [v 6] 2140/7 B 0 17.2 58
2019-08-12 2019-08-12 Romme-11 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 5] 2140/1 C 6 17.1 622
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 Carhu Carhu   [v 4] 2160/3 B 2 15.6 92
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-2 Mercedes Mercedes   [s 4] 2140/6 B 4 16.1 21
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Shyvana Shyvana   [s 5] 2140/12 D 0 18.6 260
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-2 Zoom Zoom Zoom Zoom   [s 6] 1640/9 D 6 14.3 156
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-4 Phototoy Phototoy   [v 6] 2140/6 D 0 g 62
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-10 Robloxia Robloxia   [s 5] 2140/1 A 1 14.6 23
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-4 Sir M.M. Sir M.M.   [v 6] 2140/10 D 6 15.6 488
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Eurythmic Sisu Eurythmic Sisu   [v 5] 2140/10 D str
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-9 Feather Sisu Feather Sisu   [s 4] 2140/8 C 1 14.7 168
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-1 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 7] 2140/7 B 1 16.4 67
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-4 Walle West Walle West   [v 7] 2140/2 A 0 g 35
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-6 Phototoy Phototoy   [v 6] 1640/3 B 2 14.5 51
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-6 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 7] 2140/3 D 5 26.9 811
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-7 Unique Gel Unique Gel   [s 5] 1640/8 B 1 13.8 575
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-3 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2640/3 D 3 19.4 345
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-5 Ujiji Ujiji   [s 6] 1640/7 D 8 16.3 138
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-7 Bobo Bobo   [v 8] 2140/2 B 3 15.1 72
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-9 Aeronaut Aeronaut   [v 12] 2140/9 C 6 15.8 655
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-4 Phototoy Phototoy   [v 6] 2140/1 B 0 g 38
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-5 Extra Allt Extra Allt   [s 8] 2140/2 C 0 g 128
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Global Upfront Global Upfront   [s 5] 2140/11 D 5 13.0 1143
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-6 Barney Granit Barney Granit   [v 4] 2640/9 C 5 16.4 120
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-1 Vijaya Vijaya   [s 10] 2140/3 B 0 g 97
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-7 Ujiji Ujiji   [s 6] 1640/5 D 4 15.4 204
2019-05-10 2019-05-10 Romme-5 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 6] 2140/11 C 0 16.2 179
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-6 Phototoy Phototoy   [v 6] 2140/8 A 2 15.5 26
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-3 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 7] 1640/2 C 4 12.3 55
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-9 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/1 D 0 g 160
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-4 Bobo Bobo   [v 8] 2160/12 D 7 17.3g 465
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-8 Morran Morran   [s 4] 2140/6 B 1 16.6 21
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 5] 2140/3 A 3 16.2 129
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-9 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/2 D 4 19.9g 93
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Duke Nukem Duke Nukem   [v 6] 2140/5 B 2 16.7 64
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-4 Aeronaut Aeronaut   [v 12] 1640/2 D 0 13.4g 526
2019-03-08 2019-03-08 Romme-9 Isola Sund Isola Sund   [s 7] 2140/5 D 0 16.8 1385
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/11 B 5 18.5g 64
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 8] 2140/3 D 0 17.4 463
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-6 Dallas Brick Dallas Brick   [v 4] 2140/3 D 0 g 76
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-5 Father Foura Father Foura   [h 6] 2140/8 C 0 17.2 602
2020-12-28 2020-12-28 Romme-9 Grevin Sisu Grevin Sisu   [v 4] 2140/1 D 6 17.0 79
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-5 Global World News Global World News   [s 5] 2140/9 B str
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-7 Jolene Boko Jolene Boko   [s 4] 2640/2 D 7 16.0 261
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-4 Praetor Praetor   [v 6] 2140/1 D 3 15.7 467
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-6 Kentin Day Kentin Day   [s 4] 2140/2 D 10 16.9 441
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-5 Morran Morran   [s 5] 2140/12 D 5 17.2 360
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-9 Snotra A.K. Snotra A.K.   [s 5] 2180/7 D 2 30.2 194
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-5 Fleur Mearas Fleur Mearas   [s 5] 2640/9 D 4 16.1 72
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-6 Emir Diamond* Emir Diamond*   [v 4] 2140/3 C 0 g 218
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-1 Only One Tooma Only One Tooma   [h 2] 2140/1 C str
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-6 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 4] 2140/4 B 2 15.4 43
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-8 Minou Båven Minou Båven   [s 5] 2140/6 C 6 15.7 398
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-1 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2160/13 C str
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-8 Mellby Hoffa Mellby Hoffa   [v 4] 2140/13 B 0 13.7 32
2020-10-31 2020-10-31 Romme-2 Some Zin Some Zin   [s 6] 2140/4 D 0 g 225
2020-10-31 2020-10-31 Romme-4 Beauty Gem* Beauty Gem*   [s 7] 2140/12 D 0 16.7 571
2020-10-31 2020-10-31 Romme-7 Bianca Sisa* Bianca Sisa*   [s 7] 2140/9 A 2 14.0 18
2020-10-31 2020-10-31 Romme-8 Uberg Lisa* Uberg Lisa*   [s 4] 1640/3 A 0 29.3g 33
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-10 O.M.Easton O.M.Easton   [v 6] 2100/3 C 0 16.1 133
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-8 Mellby Hurricane Mellby Hurricane   [v 4] 2140/2 C 1 13.1 28
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-5 Chenille Chenille   [s 4] 2140/12 C 0 g 63
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-11 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/7 D 1 15.4 55
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-12 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2140/12 C 8 22.3g 907
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-2 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 8] 2640/1 D 3 16.2 539
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-4 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 9] 2140/7 B 2 16.3 145
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-5 Jareth Boko Jareth Boko   [v 4] 2640/3 B 6 14.4 90
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-4 Mellby Hoffa Mellby Hoffa   [v 4] 2140/6 C 3 13.5 32
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-3 Minou Båven Minou Båven   [s 5] 2140/8 C 0 14.9 784
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-8 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/9 D 6 15.7 1531
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-12 Nadurra Båven Nadurra Båven   [s 4] 2140/2 D 8 17.8 556
2020-10-10 2020-10-10 Åby-9 Beethoven Beethoven   [v 4] 2140/2 D 2 13.0 110
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-2 Dallas Brick Dallas Brick   [v 5] 2140/8 C 0 g 98
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-3 Ochongo Face Ochongo Face   [v 9] 2140/8 C 5 15.0 62
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-4 Betel Am Betel Am   [v 9] 2140/12 D 7 16.4 722
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-5 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 8] 2140/12 C 2 17.1 37
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-9 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/3 C 2 16.5 181
2020-10-03 2020-10-03 Romme-5 Captain Simcoe Captain Simcoe   [v 5] 2140/8 D 0 18.5 1116
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-1 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2140/8 C 0 17.6 1177
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-2 Hersey Boko Hersey Boko   [s 6] 2140/2 D 0 g 269
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-9 Drottning Pace Drottning Pace   [s 7] 1640/12 D 0 13.0 703
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 Jareth Boko Jareth Boko   [v 4] 2140/5 B 1 12.4 64
2020-09-25 2020-09-25 Romme-5 Dallas Brick Dallas Brick   [v 5] 2140/1 C 0 g 22
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Emoji A.F. Emoji A.F.   [v 5] 1640/6 C 0 14.5 126
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-6 The Perfect Lindy The Perfect Lindy   [v 7] 2100/6 C 6 15.1 235
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-9 Enderbest Enderbest   [v 6] 2100/11 D 3 17.2 324
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-12 Kålland Kålland   [v 8] 2100/10 D 0 22.8 418
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-1 Drottning Pace Drottning Pace   [s 7] 2140/7 D 5 14.6 714
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-2 Callum N.O.* Callum N.O.*   [h 5] 2140/11 B 0 g 221
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-5 Emir Diamond* Emir Diamond*   [v 4] 2140/4 C 1 16.2 30
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-4 Thunder Savage Thunder Savage   [v 9] 2140/12 D 0 g 793
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-4 Turn to Win Turn to Win   [s 6] 2140/2 D 0 g 301
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-9 Ochongo Face Ochongo Face   [v 9] 2140/12 B str
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-2 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2140/2 C 0 18.9 1051
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-2 Emir Diamond* Emir Diamond*   [v 4] 2100/5 B 1 18.7 18
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-5 Adora Adora   [s 5] 2140/4 D 0 g 159
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-7 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 9] 2180/11 A 6 17.1g 27
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-9 Pepper Broline Pepper Broline   [v 8] 1609/2 C str
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-10 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 9] 2140/4 D 7 16.6 613
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-12 Jula du Cash Jula du Cash   [v 5] 1609/8 D 0 g 245
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-4 Emerick* Emerick*   [v 5] 2140/7 B 1 16.1 195
2020-08-31 2020-08-31 Romme-7 Total Darkness Total Darkness   [v 8] 1640/7 C 6 12.9 1684
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-8 Karls Helge Karls Helge   [v 4] 1680/4 A str
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-8 Lady Zappa Lady Zappa   [s 7] 2140/1 C 5 13.7 406
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-2 Olmeda Olmeda   [s 4] 2100/5 D 0 16.3 162
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-7 Elton Brick Elton Brick   [h 4] 2100/14 B 0 16.3 272
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-3 Drottning Pace Drottning Pace   [s 7] 2640/8 C 5 16.1 399
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-8 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 1640/1 B 3 16.7 70
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-2 Fröken Sting Fröken Sting   [s 7] 2140/6 D 3 13.6 136
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-5 East Penny Lane East Penny Lane   [s 4] 2140/2 D 0 20.7g 64
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-6 First Love M.L. First Love M.L.   [h 3] 2140/6 B 0 24.0 28
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-11 Thunder Savage Thunder Savage   [v 9] 2140/6 D 0 19.3 225
2020-08-22 2020-08-22 Romme-5 Dallas Brick Dallas Brick   [v 5] 2140/14 B 1 15.0 38
2020-08-22 2020-08-22 Romme-7 Jilla May Jilla May   [s 5] 2140/5 C 4 15.0 63
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-4 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 1640/1 D 5 13.7g 174
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-2 Arizona Dream Arizona Dream   [v 4] 2140/11 C 0 15.5 59
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-1 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2140/6 D 6 19.5 1289
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-7 Elton Brick Elton Brick   [h 4] 2140/7 B 1 15.3 25
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-10 Dennis de Castella Dennis de Castella   [v 9] 2160/8 B 1 14.5 28
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-11 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/7 B 4 15.7 194
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-9 Karls Helge Karls Helge   [v 4] 2140/2 A 4 16.8 98
2020-08-15 2020-08-15 Romme-3 First Love M.L. First Love M.L.   [h 3] 2140/1 C 0 16.4 862
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-1 Alandias Newton Alandias Newton   [v 12] 2140/1 D str
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-7 Pepper Broline Pepper Broline   [v 8] 2640/6 D 0 17.3 92
2020-08-10 2020-08-10 Färjestad-5 Ailihphilia Ailihphilia   [s 5] 1640/5 D 0 13.6 54
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-2 Elton Brick Elton Brick   [h 4] 2140/3 C 2 14.7 347
2020-08-05 2020-08-05 Romme-8 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/4 A 1 16.9 51
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-4 Ailihphilia Ailihphilia   [s 5] 1640/3 A 1 13.9 22
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-1 Svärdbros Flash Svärdbros Flash   [v 3] 2140/9 D 0 21.1 544
2020-07-24 2020-07-24 Romme-3 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 8] 2160/12 D 0 16.5 1816
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-8 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/11 D 0 19.3 668
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Goutte de Pluie Goutte de Pluie   [s 4] 2140/2 D 0 15.9 776
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-5 Sienna Lady Sienna Lady   [s 7] 2140/1 D 0 17.1 847
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-5 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 2140/10 D 7 15.5 448
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-10 Janie Jones Janie Jones   [s 5] 2640/11 C 0 22.3 665
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-1 Elton Brick Elton Brick   [h 4] 2140/15 D 0 19.5 245
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-7 Dallas Brick Dallas Brick   [v 5] 2140/3 D 1 14.9 561
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-9 Untilwemeetagain Untilwemeetagain   [v 7] 2180/13 A 1 17.0 23
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-1 Digital Track Digital Track   [s 5] 2140/3 B 0 g 31
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-2 Langen's Airborne* Langen's Airborne*   [v 5] 2140/2 A 1 14.2 52
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-5 Alandias Newton Alandias Newton   [v 12] 2140/12 D 3 18.8 550
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-9 Drooping Drooping   [v 5] 2140/11 B 0 g 37
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-10 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 8] 2140/11 C 0 17.1 264
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-13 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 6] 2140/8 C 0 260
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-8 La Cerise La Cerise   [s 5] 2140/1 D 6 14.8 734
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-8 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/13 D 0 16.6 552
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-4 Miesha Tate Miesha Tate   [s 6] 1640/4 C 2 13.9 187
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-6 Emotion Man Emotion Man   [v 6] 1640/11 D 0 12.6 1462
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-1 Alandias Newton Alandias Newton   [v 12] 2140/13 D 8 19.0 758
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-2 Olivia All Over Olivia All Over   [s 6] 2140/8 C 0 20.0 33
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-9 Regent d'Inverne Regent d'Inverne   [v 6] 2140/2 D 0 g 570
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-11 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/13 B 3 17.1 34
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-7 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 8] 2640/3 D 2 15.7 71
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-9 Utelek Utelek   [v 7] 1640/10 D str
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-3 Davy Jones Sisu Davy Jones Sisu   [v 7] 2140/7 C 4 13.9 220
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-4 Langen's Airborne* Langen's Airborne*   [v 5] 2140/1 A 8 15.0 69
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-5 Drooping Drooping   [v 5] 2140/10 B 3 15.0 187
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-8 Enderbest Enderbest   [v 6] 2140/10 C 2 15.4 161
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-1 Enjoy's Elegans Enjoy's Elegans   [s 5] 2140/7 C 0 g 673
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-2 Moet Moet   [s 5] 2080/11 C str
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-7 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 5] 2080/4 C 0 g 105
2020-06-11 2020-06-11 Åby-5 Manstone's Future Manstone's Future   [v 8] 2140/7 D 0 16.6 441
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-1 Dont Press Send* Dont Press Send*   [v 5] 2140/1 C 0 g 90
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-8 Jordan* Jordan*   [v 6] 2140/5 B 4 14.6 83
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-6 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/1 B 6 14.9 54
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-1 Livi Memory Livi Memory   [s 6] 2140/12 A str
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-8 Enjoy's Elegans Enjoy's Elegans   [s 5] 2140/11 A 0 g 131
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-8 Dixie Brick Dixie Brick   [s 5] 2140/14 A 1 14.2 40
2020-06-05 2020-06-05 Romme-4 Applejack Mile Applejack Mile   [v 8] 2160/4 A 0 16.9 26
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-2 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 5] 1640/4 D 0 16.0 601
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-3 Tricky Face Tricky Face   [v 5] 2140/10 D 6 14.4 487
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-1 Valletta* Valletta*   [s 6] 2140/6 B 1 14.1 31
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-4 Ithinkiama Genius* Ithinkiama Genius*   [h 5] 2140/3 A 1 13.5 68
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-8 Bullet Bill* Bullet Bill*   [v 6] 2140/3 D 2 15.6 102
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-4 Reverend Wine Reverend Wine   [v 7] 2140/9 B 6 12.8 84
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-8 Speed Summer* Speed Summer*   [s 5] 2160/3 B 4 17.3 135
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-6 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 5] 2140/12 C 5 16.5 481
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-3 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 5] 2100/9 D 6 15.2 411
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-3 Janis Joplin Boko* Janis Joplin Boko*   [s 4] 1640/1 B 3 14.9 80
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-10 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/4 C 4 17.0 121
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-5 Smedheim Snerta Smedheim Snerta   [s 9] 2160/13 B 6 32.5 695
2020-04-27 2020-04-27 Färjestad-3 Dallas Brick Dallas Brick   [v 5] 2140/2 C 0 g 47
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-6 Fleur Mearas Fleur Mearas   [s 5] 2140/3 B 2 14.8 15
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-1 Guepe du Colombier* Guepe du Colombier*   [s 4] 2140/8 D 0 g 256
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-2 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 5] 2140/6 D 1 15.8 447
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-9 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 5] 2140/5 C 2 16.3 98
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-10 Elton Brick Elton Brick   [h 4] 2160/6 C 4 18.6g 24
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-7 Digital Furcola Digital Furcola   [s 6] 2140/9 C 4 14.8 299
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-7 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 5] 2640/10 C 2 15.5 119
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-3 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [v 6] 2660/9 D 2 29.7 564
2020-03-20 2020-03-20 Romme-4 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 7] 2140/3 D 0 18.4g 696
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-6 Feather Sisu Feather Sisu   [s 5] 2140/4 C 8 15.5 301
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-5 Guidetti Guidetti   [v 5] 2640/7 D 0 1335
2020-03-06 2020-03-06 Romme-5 Make Me Young Make Me Young   [v 9] 2160/8 C 0 17.8 315
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-4 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 7] 2160/8 B 0 16.5 843
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-5 Joners Tindra Joners Tindra   [s 6] 1640/8 D 3 16.8 819
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-7 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 2140/7 D 0 16.7 641
2020-01-31 2020-01-31 Romme-8 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/5 C 5 17.2 360
2020-01-31 2020-01-31 Romme-10 Robloxia Robloxia   [s 6] 2140/5 B 0 17.0 183
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-8 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 5] 2140/10 D 0 15.6 356
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-5 Persos Merlot Persos Merlot   [s 4] 2160/6 C 0 g 823
2020-01-18 2020-01-18 Romme-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/6 C 4 17.2 91
2020-01-14 2020-01-14 Romme-3 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 5] 2160/12 B 7 17.7 112
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-5 Zap di Girifalco* Zap di Girifalco*   [h 6] 2140/10 B 2 11.7 127
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-10 Borboletta* Borboletta*   [s 4] 2140/4 A 8 14.1 119
2021-07-30 2021-07-30 Solvalla-1 Candelario* Candelario*   [h 3] 2140/3 C 5 18.9g 34
2021-07-30 2021-07-30 Solvalla-5 Solkattens Jasmine Solkattens Jasmine   [s 4] 2140/5 D 5 15.4 418
2021-07-30 2021-07-30 Solvalla-6 Mogas Money Mogas Money   [v 11] 2140/9 D 0 g 2311
2021-07-30 2021-07-30 Solvalla-7 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 9] 2140/10 D 0 16.5g 1415
2021-07-30 2021-07-30 Romme-8 Zazzi Royal Review Zazzi Royal Review   [s 5] 1640/4 D 0 g 212
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-1 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 5] 2160/14 A 1 14.6 23
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-5 Lovely Concord Lovely Concord   [v 3] 2140/4 D 3 19.2 49
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-6 Our Desteny G.A.L. Our Desteny G.A.L.   [s 8] 2140/3 D 0 17.9 1095
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-10 Diaz Diaz   [s 5] 2140/4 B 0 19.0 46
2021-07-26 2021-07-26 Solvalla-6 Heart Jubb Heart Jubb   [v 3] 2640/5 D 0 17.2 1614
2021-07-26 2021-07-26 Solvalla-7 Adam Orden Adam Orden   [v 5] 2140/9 A 0 g 21
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-3 Vega Face Vega Face   [s 4] 2140/2 D str
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-5 Classic Sparkle Classic Sparkle   [v 4] 2140/7 D 0 g 204
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-7 Berra Steel Berra Steel   [v 4] 2640/3 A 1 15.8 16
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-8 Worrywart Worrywart   [v 7] 2160/10 B 3 14.6 78
2021-07-20 2021-07-20 Solvalla-2 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 9] 2140/4 D 6 14.5 809
2021-07-20 2021-07-20 Solvalla-5 Creme Brulee Font Creme Brulee Font   [s 3] 2140/10 C 4 16.1 105
2021-07-20 2021-07-20 Solvalla-7 Heart Jubb Heart Jubb   [v 3] 2140/5 C 6 20.5g 667
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-1 McEnroe McEnroe   [v 4] 2140/8 C 1 15.7 91
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-5 Trö Flax* Trö Flax*   [v 11] 2140/6 A 6 26.7 207
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-4 Youseea Gazolina Youseea Gazolina   [v 8] 2140/8 C 3 17.7 109
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-6 Enderbest Enderbest   [v 7] 2140/9 C 0 16.9 286
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-2 Casino T.A. Casino T.A.   [s 4] 2140/2 D 0 16.4 35
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-10 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 5] 2160/11 B 6 13.5 248
2021-07-16 2021-07-16 Årjäng-1 Helen Star Helen Star   [s 4] 2160/7 A 4 16.4 22
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-2 Wiltons Wiltons   [v 4] 2100/12 D 6 16.2 1186
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-3 Geisha Brick Geisha Brick   [s 3] 2160/10 C 3 16.8 76
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-10 No Pressure No Pressure   [v 5] 2100/2 B 1 15.1 16
2021-07-14 2021-07-14 Visby-4 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 2120/8 D 7 14.2 777
2021-07-14 2021-07-14 Visby-5 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 5] 2120/3 D 0 g 1322
2021-07-14 2021-07-14 Visby-7 O.M.Genista O.M.Genista   [s 5] 2120/3 D 0 g 2334
2021-07-13 2021-07-13 Solvalla-8 Champ Lane Champ Lane   [v 5] 2160/9 B 1 13.9 13
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-9 Mellby Invest Mellby Invest   [s 4] 2140/2 C 4 16.0 79
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-6 Goin to the Limit Goin to the Limit   [h 8] 2140/5 D 0 14.1 234
2021-07-09 2021-07-09 Arvika-6 Vital Vinter* Vital Vinter*   [v 6] 2920/3 C 4 32.7g 94
2021-07-09 2021-07-09 Arvika-10 Olympic Hero* Olympic Hero*   [v 4] 2100/8 A 0 17.0 189
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-11 Apocalypto* Apocalypto*   [v 5] 1640/4 B 1 11.6 46
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-2 Heart Jubb Heart Jubb   [v 3] 1640/1 D 5 16.0 502
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-6 Betting Rebel Betting Rebel   [v 7] 1640/8 D 0 15.4 1348
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-7 Betting King Betting King   [v 6] 3160/4 C 0 g 1887
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-2 B.B.Eight B.B.Eight   [v 4] 2140/3 D 4 17.6 47
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-3 Dallas Brick Dallas Brick   [v 6] 2140/10 D 1 14.9 77
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-4 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 9] 2140/12 C 2 17.5 58
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-6 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 9] 2140/1 C 0 g 273
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-7 Ailihphilia Ailihphilia   [s 6] 2140/10 B 4 15.4 54
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-10 Solkattens Jasmine Solkattens Jasmine   [s 4] 2140/12 C 4 16.6 48
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-11 Digital Catapult Digital Catapult   [v 6] 2140/10 D 7 17.6 91
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-12 Digital Glue Digital Glue   [s 4] 2140/6 B 7 18.8 68
2021-07-03 2021-07-03 Färjestad-2 Victor C. Victor C.   [h 6] 2140/1 B 2 13.6 33
2021-07-02 2021-07-02 Solvalla-5 No Pressure No Pressure   [v 5] 2140/9 C 4 14.6 53
2021-07-02 2021-07-02 Solvalla-7 Dream E.G. Dream E.G.   [v 5] 2140/1 D 6 15.4 595
2021-07-01 2021-07-01 Visby-4 El Greco El Greco   [v 5] 1620/10 C 0 16.7 712
2021-07-01 2021-07-01 Visby-5 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 2160/10 A 2 15.8 71
2021-07-01 2021-07-01 Visby-7 Livi Memory Livi Memory   [s 7] 2140/11 B 8 16.1 419
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-2 Daydream Tyson Daydream Tyson   [v 4] 2140/9 D 0 19.9 1132
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-3 Betting King Betting King   [v 6] 2140/2 C 0 g 275
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-4 Screams My Name Screams My Name   [v 4] 2140/9 D 0 17.6 686
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-10 Express Love Express Love   [v 4] 2140/6 A 1 15.5 15
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-6 Creme Brulee Font Creme Brulee Font   [s 3] 2140/7 B 3 18.1g 25
2021-06-19 2021-06-19 Romme-3 Charm Charm   [s 5] 2140/9 D str
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-6 Arch Lane Arch Lane   [v 7] 2140/7 B 1 12.7 16
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-9 Worrywart Worrywart   [v 7] 2640/10 B 4 15.0 53
2021-06-16 2021-06-16 Solvalla-2 Cloud Jubb Cloud Jubb   [v 3] 2140/1 D 0 17.0 1844
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-4 Jareth Boko Jareth Boko   [v 5] 2140/7 B str
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-5 Betting King Betting King   [v 6] 2140/1 B 3 15.4 91
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-8 Digital Catapult Digital Catapult   [v 6] 2140/3 D 6 17.9 55
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-7 She Follow Me She Follow Me   [s 5] 2140/4 D 7 14.1 269
2021-06-11 2021-06-11 Solvalla-6 Ailihphilia Ailihphilia   [s 6] 2140/3 D 0 13.6 550
2021-06-11 2021-06-11 Solvalla-8 Tricky Treat Tricky Treat   [v 5] 2640/2 D 0 16.6 169
2021-06-11 2021-06-11 Romme-3 Jocke Thå Jocke Thå   [v 6] 2140/8 C 0 17.2 945
2021-06-11 2021-06-11 Romme-4 Cobbys Nana Cobbys Nana   [s 6] 2160/5 B 3 15.2 39
2021-06-11 2021-06-11 Romme-11 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 1660/5 B 4 15.4 278
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-2 Raspberry S.W. Raspberry S.W.   [s 5] 2140/4 C 1 17.1 29
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-3 Dallas Brick Dallas Brick   [v 6] 2140/3 C 0 g 32
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-4 Beware Beware   [s 6] 2140/13 C 7 15.3 130
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-5 No Pressure No Pressure   [v 5] 2140/9 B 1 14.6 16
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-12 Vicadi Vicadi   [v 7] 2140/11 A 3 15.6 20
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-1 Wiltons Wiltons   [v 4] 2140/4 C 6 16.8 1099
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-3 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 5] 2640/5 D 1 18.1 32
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-2 Girls Runtheworld Girls Runtheworld   [s 4] 2140/1 D 2 17.8 360
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-4 Candice Frontline Candice Frontline   [s 4] 2180/11 B 2 16.7 115
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-8 Geisha Brick Geisha Brick   [s 3] 2140/12 D 1 18.2 739
2021-06-02 2021-06-02 Åmål-6 New Yankee* New Yankee*   [h 5] 2880/5 D 7 16.6 2127
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-2 Anightonthetown Anightonthetown   [h 3] 2140/7 D 0 20.0g 902
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-9 Arch Lane Arch Lane   [v 7] 2160/8 A 1 13.9 22
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-10 Betting King Betting King   [v 6] 3140/1 D 0 18.6 932
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-12 Emir Diamond* Emir Diamond*   [v 5] 1640/11 B 0 g 419
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-5 Cloud Jubb Cloud Jubb   [v 3] 2140/1 D 5 15.8 1350
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-6 Berga Moa Berga Moa   [s 12] 2660/5 D 0 g 206
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-8 Amornero Roc* Amornero Roc*   [h 5] 1640/6 A 0 13.5g 16
2021-05-28 2021-05-28 Solvalla-4 Harvard Student Harvard Student   [s 5] 2640/7 D 0 15.8 103
2021-05-28 2021-05-28 Solvalla-5 Janie Jones Janie Jones   [s 6] 2140/3 D 0 15.2 1242
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-1 Feel Speed Feel Speed   [s 6] 2140/11 C 6 15.8 722
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-3 No Pressure No Pressure   [v 5] 2140/9 C 4 16.6 40
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-4 Mellby Highball Mellby Highball   [v 5] 2140/6 D 6 15.0 85
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-8 Mellby Invest Mellby Invest   [s 4] 2140/6 B 1 17.6 47
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-1 Maibah Maibah   [h 4] 1640/4 C 0 22.1g 198
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-2 Girls Runtheworld Girls Runtheworld   [s 4] 2140/7 C 0 g 570
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-3 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 9] 2640/13 D 8 16.9 934
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-6 Joey T.Cheri Joey T.Cheri   [v 6] 2140/4 D str
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-9 Geisha Brick Geisha Brick   [s 3] 2140/4 D 7 18.6g 113
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-10 Jocke Thå Jocke Thå   [v 6] 2140/6 D 3 16.7 862
2021-05-24 2021-05-24 Årjäng-1 Wiltons Wiltons   [v 4] 2140/5 C 8 18.7 999
2021-05-24 2021-05-24 Årjäng-4 Victor C. Victor C.   [h 6] 2160/9 B 1 16.4 41
2021-05-24 2021-05-24 Årjäng-6 Stella Nova Race Stella Nova Race   [s 4] 2140/7 A 1 15.7 17
2021-05-24 2021-05-24 Årjäng-8 Holdfast Am Holdfast Am   [h 4] 2140/7 D 0 g 55
2021-05-24 2021-05-24 Årjäng-9 Denali N.O.* Denali N.O.*   [s 7] 2160/5 D 0 g 1130
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-7 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 8] 2140/6 C 0 16.2 463
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-6 You to Racer You to Racer   [s 5] 2140/5 C 0 15.3 154
2021-05-21 2021-05-21 Romme-1 Baroncini Jet Baroncini Jet   [h 4] 2140/3 D 1 14.6 19
2021-05-21 2021-05-21 Romme-2 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 9] 2140/1 D 5 14.5 835
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-2 Heart Jubb Heart Jubb   [v 3] 2140/7 C 6 18.7g 724
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-3 Chanel W.S. Chanel W.S.   [s 4] 2100/1 C 0 18.1 424
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-4 Betting King Betting King   [v 6] 2660/3 D 0 15.6 1581
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-1 Dallas Brick Dallas Brick   [v 6] 2140/4 D 4 14.3 112
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-6 Cloud Jubb Cloud Jubb   [v 3] 2140/1 C 6 18.4 259
2021-05-17 2021-05-17 Färjestad-7 Paris by Cash Paris by Cash   [s 5] 2140/5 C str
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-2 Vaiana Face Vaiana Face   [s 4] 2140/7 D 3 17.9g 41
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-6 Tamiami Trail Tamiami Trail   [s 7] 2140/4 D str
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-9 Nyahbinghi Nyahbinghi   [s 5] 2140/9 C 7 17.4 154
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-6 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 5] 2160/7 B 3 13.5 132
2021-05-14 2021-05-14 Solvalla-4 Heart Jubb Heart Jubb   [v 3] 1640/2 D 0 13.7 677
2021-05-14 2021-05-14 Umeå-3 Vance Avenue Alma Vance Avenue Alma   [s 4] 2140/8 A 4 16.7 99
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-5 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 5] 2140/9 C 0 15.5 218
2021-05-10 2021-05-10 Mantorp-8 Dallas Brick Dallas Brick   [v 6] 2140/10 D 5 14.7 846
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-3 Mingait Tooma Mingait Tooma   [s 5] 2140/2 D 0 15.9 266
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-6 Jilla May Jilla May   [s 6] 2140/12 C 1 15.1 63
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-1 Creme Brulee Font Creme Brulee Font   [s 3] 2140/11 D 3 17.2 39
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-4 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 9] 2140/4 D 0 16.2 990
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-5 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 9] 1660/13 D 0 27.8 1395
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-6 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 8] 2640/1 D 0 g 348
2021-05-05 2021-05-05 Solvalla-4 Final Dream Final Dream   [v 8] 2140/6 B 1 13.2 30
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-7 Saonoi Saonoi   [s 4] 1640/7 C 5 14.1 45
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-4 Someone Skift Someone Skift   [s 5] 2160/10 C 0 17.2g 367
2021-04-28 2021-04-28 Solvalla-6 Mellby Highball Mellby Highball   [v 5] 2140/5 D 0 14.3 113
2021-04-26 2021-04-26 Mantorp-6 K.S.Cascade K.S.Cascade   [h 6] 2140/12 C 3 14.6 124
2021-04-26 2021-04-26 Mantorp-7 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 8] 2140/5 D 1 13.6 98
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-1 Galeras Galeras   [s 4] 2160/4 C 0 23.2g 122
2021-04-21 2021-04-21 Solvalla-8 Benedetto O.P.* Benedetto O.P.*   [h 4] 1640/6 B 1 12.1 16
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-4 Mas Credit Mas Credit   [v 6] 2160/3 A 3 15.0 24
2021-04-18 2021-04-18 Årjäng-7 Encore un Sisu* Encore un Sisu*   [s 7] 2140/11 B 3 14.1 92
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-5 Jareth Boko Jareth Boko   [v 5] 2140/4 B 0 g 173
2021-04-16 2021-04-16 Solvalla-3 Janie Jones Janie Jones   [s 6] 2140/11 B 5 15.0 399
2021-04-14 2021-04-14 Solvalla-8 Wishing Noon Wishing Noon   [s 6] 2140/2 B 3 15.0 284
2021-04-14 2021-04-14 Solvalla-9 Heart Jubb Heart Jubb   [v 3] 2140/1 D 5 16.2 866
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-3 Emoko Emoko   [v 7] 2660/7 B 0 18.0g 434
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-6 Selfie Selfie   [s 7] 2160/15 C 0 18.4g 2022
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-7 Ailihphilia Ailihphilia   [s 6] 2140/1 C 3 15.5 49
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-1 Starla Starla   [s 5] 2140/7 D 0 19.6 685
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-3 Joshua B.R.* Joshua B.R.*   [h 4] 2640/2 A 0 18.8 22
2021-04-08 2021-04-08 Örebro-4 Livi Memory Livi Memory   [s 7] 2140/1 D 0 g 439
2021-04-06 2021-04-06 Axevalla-2 Joey T.Cheri Joey T.Cheri   [v 6] 2160/14 A 3 16.3 88
2021-04-06 2021-04-06 Axevalla-3 Simb Modesty Simb Modesty   [s 7] 2640/11 D 0 19.0 525
2021-04-04 2021-04-04 Romme-6 Ailihphilia Ailihphilia   [s 6] 2140/1 D 5 14.9 569
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-6 Pomeroll Am Pomeroll Am   [v 7] 2640/12 B str
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-9 Chang Chang   [v 4] 2140/4 B 1 13.4 67
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-11 Jareth Boko Jareth Boko   [v 5] 1640/1 C 6 10.4 350
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-2 Janie Jones Janie Jones   [s 6] 2140/5 B 1 16.3 199
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-9 Mellby Highball Mellby Highball   [v 5] 2140/12 D str
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-2 Maibah Maibah   [h 4] 2140/9 C 0 17.0 411
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-8 Sedin U.S. Sedin U.S.   [v 5] 1640/7 C 1 13.2 21
2021-03-29 2021-03-29 Mantorp-5 Selfie Selfie   [s 7] 1640/12 D 7 15.5 719
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-6 Madonna Morique Madonna Morique   [s 5] 2140/6 C 6 16.7 228
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-5 Betting King Betting King   [v 6] 2140/3 C str
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-5 Prodigy Shark* Prodigy Shark*   [v 7] 2140/9 D 6 13.9 170
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-5 Indian Boy Tess Indian Boy Tess   [v 5] 2140/12 D 0 18.2 1591
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-9 The Perfect Lindy The Perfect Lindy   [v 8] 1640/7 D 0 12.4 1927
2021-03-21 2021-03-21 Örebro-8 Enderbest Enderbest   [v 7] 2100/2 C 0 16.7 477
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-4 Mellby Highball Mellby Highball   [v 5] 2160/12 A 0 g 306
2021-03-10 2021-03-10 Solvalla-2 Heart Jubb Heart Jubb   [h 3] 2140/3 D 5 17.4 724
2021-03-10 2021-03-10 Solvalla-3 Maibah Maibah   [h 4] 2140/3 D 4 16.4 294
2021-03-10 2021-03-10 Solvalla-5 Ailihphilia Ailihphilia   [s 6] 2140/10 D 5 15.0 751
2021-03-10 2021-03-10 Solvalla-7 Jareth Boko Jareth Boko   [v 5] 2140/1 D 5 13.5g 127
2021-03-10 2021-03-10 Solvalla-8 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 9] 2640/12 C 0 20.5 1181
2021-03-06 2021-03-06 Åby-3 Gasen i Botten Gasen i Botten   [v 5] 1640/5 D 5 14.0 110
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-7 Bellona Bellona   [s 5] 2140/9 C 4 15.0 392
2021-03-03 2021-03-03 Solvalla-8 Enderbest Enderbest   [v 7] 2640/1 D 0 16.7 369
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-3 Maja Tooma Maja Tooma   [s 5] 2140/3 D 1 15.6 147
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-5 Jilla May Jilla May   [s 6] 2140/4 C 6 16.0 64
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-9 Nyahbinghi Nyahbinghi   [s 5] 2140/3 D 2 16.4 59
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-10 Mas Credit Mas Credit   [v 6] 2140/10 B 1 15.7 18
2021-03-01 2021-03-01 Mantorp-7 Je t'Aime Explosiv Je t'Aime Explosiv   [v 8] 2160/8 A 1 14.2 34
2021-02-26 2021-02-26 Solvalla-6 Betting King Betting King   [v 6] 2640/10 B 0 g 297
2021-02-26 2021-02-26 Solvalla-7 Mellby Highball Mellby Highball   [v 5] 2640/5 A 1 16.0 37
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-1 Maibah Maibah   [h 4] 2140/7 C 1 18.0 36
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-4 Sandra Tilly Sandra Tilly   [s 6] 2140/14 B 0 19.8 36
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-5 Spitcam Jubb Spitcam Jubb   [v 10] 1660/6 D 0 g 94
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-8 Maja Tooma Maja Tooma   [s 5] 2140/10 C 6 17.9 329
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-10 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 2140/3 D 2 17.2 260
2021-02-24 2021-02-24 Solvalla-9 Deede Star Deede Star   [v 6] 2140/1 D 0 g 163
2021-02-24 2021-02-24 Solvalla-10 Jareth Boko Jareth Boko   [v 5] 3140/2 D 5 15.5 58
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-5 Selfie Selfie   [s 7] 2640/7 C 0 17.7 888
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-11 Nyahbinghi Nyahbinghi   [s 5] 2140/1 D 3 18.6 152
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-3 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2100/9 D 4 24.4 52
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-4 Je t'Aime Explosiv Je t'Aime Explosiv   [v 8] 2660/4 C str
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-7 Love Palema Love Palema   [v 11] 1609/6 C str
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-9 Enderbest Enderbest   [v 7] 2100/10 C str
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-10 Mellby Highball Mellby Highball   [v 5] 2100/5 B str
2021-02-17 2021-02-17 Solvalla-2 Only One Tooma Only One Tooma   [h 3] 2140/5 D 8 19.0 1914
2021-02-17 2021-02-17 Solvalla-4 Betting King Betting King   [v 6] 2140/1 C 7 15.7 250
2021-02-17 2021-02-17 Solvalla-7 Selfie Selfie   [s 7] 2640/10 D 0 16.4 2604
2021-02-17 2021-02-17 Solvalla-8 Jareth Boko Jareth Boko   [v 5] 2640/12 B 1 14.7 46
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-9 Panic Button Panic Button   [v 13] 2140/5 D 0 15.4 716
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-7 Ailihphilia Ailihphilia   [s 6] 2140/8 D 1 16.8 90
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-8 Livi Memory Livi Memory   [s 7] 2160/15 D 0 16.7 331
2021-02-14 2021-02-14 Bollnäs-4 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 9] 2140/3 D 0 16.3 758
2021-02-13 2021-02-13 Åby-6 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 5] 2640/4 D 2 16.1 1101
2021-02-12 2021-02-12 Mantorp-2 Je t'Aime Explosiv Je t'Aime Explosiv   [v 8] 2160/10 B 1 14.0 265
2021-02-12 2021-02-12 Mantorp-7 Elton Brick Elton Brick   [v 5] 1640/12 B 0 g 460
2021-02-07 2021-02-07 Romme-5 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 2140/5 D 0 17.0 956
2021-02-07 2021-02-07 Romme-9 Love Palema Love Palema   [v 11] 1640/6 C 0 13.8 494
2021-02-06 2021-02-06 Solvalla-12 Livi Memory Livi Memory   [s 7] 2160/8 D 0 18.1 252
2021-02-05 2021-02-05 Eskilstuna-3 Elton Brick Elton Brick   [v 5] 2140/4 B 0 15.9 85
2021-02-05 2021-02-05 Eskilstuna-5 Mellby Highball Mellby Highball   [v 5] 2140/9 A 1 15.1 49
2021-02-05 2021-02-05 Eskilstuna-6 Selfie Selfie   [s 7] 2140/7 D 0 16.9 1044
2021-02-05 2021-02-05 Eskilstuna-7 Panic Button Panic Button   [v 13] 2140/9 D 0 15.5g 1493
2021-02-03 2021-02-03 Solvalla-4 Only One Tooma Only One Tooma   [h 3] 2140/1 D 7 19.7 909
2021-02-03 2021-02-03 Solvalla-8 Big Sexy Deli* Big Sexy Deli*   [h 6] 2140/2 D 3 16.0 395
2021-02-03 2021-02-03 Solvalla-9 Naughty Girl Tooma Naughty Girl Tooma   [s 4] 2140/1 D 7 17.6 1047
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-6 Janis Joplin Boko* Janis Joplin Boko*   [s 5] 1640/5 D 4 13.4 179
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-2 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 9] 2140/1 D 0 18.4 1242
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-8 Power Blaster Power Blaster   [h 4] 2140/1 B 0 g 21
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-9 Je t'Aime Explosiv Je t'Aime Explosiv   [v 8] 2140/8 B str
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-7 Selfie Selfie   [s 7] 2140/10 D