V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-2 Milos Ganador Milos Ganador   [v 5] 2140/3 C
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-8 Sir Armani Sir Armani   [v 12] 1660/15 D
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-5 Kill'em All Kill'em All   [v 4] 2140/14 C
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-3 Sweet Carola Sweet Carola   [s 5] 2160/13 B
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-1 Livi Mermaid Livi Mermaid   [s 7] 2640/10 C

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-9 Red Door Red Door   [s 6] 2160/4 7 17.7 349
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-6 Royal T.K. Royal T.K.   [v 5] 2140/12 2 17.0 28
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-3 Saint Miamy Saint Miamy   [s 6] 2640/6 6 17.9 654
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-7 Flicka Lilla Flicka Lilla   [s 5] 2100/10 5 16.5 105
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-4 Zenita H.* Zenita H.*   [s 9] 2100/4 0 17.2 146
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-11 Prins Bertil Prins Bertil   [v 5] 2640/12 7 23.1g 136
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-7 Gidde Gidde   [v 10] 2140/7 0 17.1 814
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-9 Soda Soda   [s 7] 2140/7 2 17.3 271
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-8 King Zeus King Zeus   [h 5] 2100/11 1 17.4 110
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-7 Alston Hall Alston Hall   [s 5] 2140/5 0 20.4g 44
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-5 Zoltan T.C. Zoltan T.C.   [v 7] 1609/4 3 15.9 62
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-4 Grace de Castella Grace de Castella   [s 8] 2140/11 7 17.9 198
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-4 Mr Cane's Lad Mr Cane's Lad   [v 7] 1640/10 0 17.0g 360
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-11 Anubis Victory Anubis Victory   [v 5] 2140/9 0 g 449
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-9 Gosab Blues Gosab Blues   [v 10] 2180/15 6 15.7 592
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-8 Lucky Hall Lucky Hall   [s 6] 2140/15 2 16.8 391
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-7 Göte Melun Göte Melun   [v 6] 2160/9 4 16.5 114
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Älvan Älvan   [s 4] 2140/3 4 16.4 128
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-5 Soda Soda   [s 7] 2640/7 4 16.8 360
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-4 Prins Bertil Prins Bertil   [v 5] 2140/9 0 g 48
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-3 Appy Li Appy Li   [s 3] 1640/2 7 17.0 99
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-1 O.M.Colore O.M.Colore   [v 3] 2160/13 0 g 531
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-6 Krabat Krabat   [v 5] 2140/2 6 16.9 221
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-4 Eelco Edel Eelco Edel   [v 7] 2100/2 2 17.4 126
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-3 Trouville Trouville   [s 6] 2080/4 4 15.7 68
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-1 Tennis Tennis   [s 8] 2480/2 6 15.3 218
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-3 I am Legend I am Legend   [v 4] 2140/10 0 18.6g 608
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-10 Florella Florella   [s 4] 2140/8 C 6 19.5 651
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-9 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 4] 2140/8 C 6 21.0 153
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-1 Chou Chou Boshoeve Chou Chou Boshoeve   [s 7] 2140/3 D 0 16.8 674
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-7 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/6 C 0 19.7 344
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-5 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 4] 2140/4 C 6 17.9 122
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-10 Gidde Gidde   [v 11] 2140/12 D 0 20.6 990
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-8 Nobile Edel Nobile Edel   [v 7] 2140/10 D 4 15.9 576
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-3 Finess Line Finess Line   [v 4] 1640/2 B 7 16.6 313
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-5 Yrsa Brick Yrsa Brick   [s 6] 1640/7 D 4 14.9 168
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-12 Bon Voyage Bon Voyage   [v 6] 2160/4 D 7 16.8 593
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-10 Cotton Club Cotton Club   [v 4] 2140/10 B 4 16.3 39
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-8 Kickstart My Heart Kickstart My Heart   [v 10] 2140/10 C 0 14.8 219
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-7 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2140/2 C 0 g 587
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-4 Leopard C.D. Leopard C.D.   [v 8] 1640/1 C 0 13.9 426
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-3 Enge Turbo Enge Turbo   [v 5] 2140/6 C 1 15.3 343
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-1 Hertig av Hall Hertig av Hall   [v 5] 2140/8 C 4 17.1 399
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-3 Just East Just East   [v 5] 2140/3 C 2 19.8 91
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-1 Mill Xabi Mill Xabi   [v 4] 1640/3 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-8 Gosab Blues Gosab Blues   [v 11] 2160/7 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-6 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2140/4 D str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 7] 2140/8 C str
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-10 Baron T.C. Baron T.C.   [v 5] 1609/9 B 0 550
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-8 Storm Passage Storm Passage   [v 9] 2160/8 C 7 22.5 199
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 Gidde Gidde   [v 11] 2609/4 D 0 22.5g 468
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-8 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2140/8 D 7 16.7 594
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-6 I am Legend I am Legend   [v 5] 2140/6 D 8 18.4 1207
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-10 Whosyourdaddy Whosyourdaddy   [v 8] 2160/9 D 0 17.4g 211
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-8 Sir Scharstein Sir Scharstein   [v 7] 2140/4 D 0 17.4 465
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-7 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2160/3 D 4 16.0 864
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-5 Kick Off T.J. Kick Off T.J.   [s 4] 2140/6 C 0 17.8 182
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-3 Kickstart My Heart Kickstart My Heart   [v 10] 2140/4 C 2 13.3 101
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-1 Mill Xabi Mill Xabi   [v 4] 2140/8 C 5 18.3 145
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-10 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2160/6 C 0 23.8 335
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-9 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 4] 1640/8 C 2 18.4 352
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-4 I am Legend I am Legend   [v 5] 2140/3 D 0 g 707
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-2 Iniesta Bob Iniesta Bob   [v 7] 2140/11 C 0 g 196
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-10 Norma Jean Norma Jean   [s 7] 2140/8 D 7 17.0 1032
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-5 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/9 D 0 16.4 410
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-5 Elaine L.G. Elaine L.G.   [s 4] 2160/6 C 8 19.8 964
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-9 Prince T.C. Prince T.C.   [v 10] 2640/10 D 0 g 1463
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-6 Florella Florella   [s 4] 2140/1 D 7 17.2 367
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-4 Mill Xabi Mill Xabi   [v 4] 2140/7 D 6 17.8 313
2016-10-15 2016-10-15 Åby-2 Dollydoo Laday Dollydoo Laday   [s 7] 2140/10 D 5 14.2 888
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-6 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2160/9 C 6 15.9g 412
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-5 Iniesta Bob Iniesta Bob   [v 7] 2140/12 C 2 15.7 73
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-8 Gidde Gidde   [v 11] 2140/6 D 5 15.9 392
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-3 Mill Xabi Mill Xabi   [v 4] 1640/12 C 3 17.7 321
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-9 I am Legend I am Legend   [v 5] 2500/6 D 4 18.8 296
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-8 Stumne Scott* Stumne Scott*   [v 7] 2100/3 A 1 27.3 38
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-5 Mill Xabi Mill Xabi   [v 4] 2080/9 B 6 18.3 585
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-5 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2140/1 B 3 15.8 29
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-5 Florella Florella   [s 4] 2140/2 C 5 18.0 189
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-5 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 4] 2640/1 C 0 16.1 181
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-9 Redneck Girl Redneck Girl   [s 5] 2100/10 B 7 20.3 962
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-8 Damn What a Rush Damn What a Rush   [v 6] 2480/4 B 0 20.6g 119
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-3 Finja H. Finja H.   [s 6] 2080/1 D 0 18.8g 803
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-2 Gidde Gidde   [v 11] 1680/1 D 6 15.1 459
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-1 Charlie Snix Charlie Snix   [v 9] 1680/8 D 0 16.4 898
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 7] 2640/5 C 4 15.0 501
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-7 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 6] 2140/6 D 0 16.4 763
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-3 Italian Job Italian Job   [v 7] 1640/2 D 7 15.7 86
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-4 Esmeralda Rick Esmeralda Rick   [s 4] 1640/7 C 0 18.9g 75
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-12 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2160/14 D 5 16.2 373
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-11 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2100/1 C 1 16.1 306
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-5 Iniesta Bob Iniesta Bob   [v 7] 1640/9 C 0 g 195
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-9 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 7] 2480/8 B 2 17.7 45
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-7 Starcane Harvester Starcane Harvester   [v 9] 1680/8 D 6 12.9 1168
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-6 Rex Brodde Rex Brodde   [v 6] 2080/9 D 0 19.5 1498
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-8 Josef Palema Josef Palema   [v 4] 2140/5 C 0 g 214
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-7 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 1640/6 A 2 13.3 67
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-6 Yello Karsk Yello Karsk   [s 5] 2140/1 D 4 17.6 219
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-4 Naughty Mayo Naughty Mayo   [v 7] 2140/7 C 3 17.5g 77
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-4 Cotton Club Cotton Club   [h 4] 2480/2 D 5 17.3 434
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-9 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 2140/6 D 7 17.4 1015
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-6 Stinger Hanover Stinger Hanover   [v 7] 2140/5 C 2 15.7 69
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-3 Miss McLovin Miss McLovin   [s 7] 2140/5 C 0 15.9 435
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-5 Gosab Blues Gosab Blues   [v 11] 2660/3 C 0 15.3 998
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-8 Easy to Win Easy to Win   [s 7] 2140/4 D str
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-2 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 6] 2640/1 D 4 16.2 252
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-7 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 1680/5 B 1 13.1 32
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-6 Limousin Limousin   [v 8] 2480/6 C 0 g 46
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-5 Cotton Club Cotton Club   [h 4] 2480/3 D 1 20.0 29
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-3 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 1680/11 B 0 g 113
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-2 More Mad Money More Mad Money   [s 5] 2100/8 B 6 19.1 272
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-9 I am Legend I am Legend   [v 5] 2080/6 D 2 18.7 75
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-4 Trouville Trouville   [s 7] 2480/7 B 4 15.2 71
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-3 Lonesome in Paris Lonesome in Paris   [v 7] 1680/11 D 0 17.6 732
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-2 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2100/13 B 6 17.5 613
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-7 Precious Pearl Precious Pearl   [s 8] 1700/8 C 3 16.8 253
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-2 Trouville Trouville   [s 7] 1680/5 C 1 13.7 180
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-9 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2140/4 A 3 17.6 50
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-7 Global Oxygen Global Oxygen   [v 7] 2140/11 B str
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-3 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 6] 1640/10 C 4 14.6 117
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Power Racer Power Racer   [s 6] 2160/6 C 7 17.5 400
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Limousin Limousin   [v 8] 2140/3 D 3 14.8 133
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-5 Global Standpoint Global Standpoint   [v 4] 2140/7 B 7 17.7 44
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Bisu the Beat Bisu the Beat   [v 5] 2140/12 A 0 18.5g 84
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-6 Florella Florella   [s 4] 2080/2 B 2 20.0 86
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-4 Damn What a Rush Damn What a Rush   [v 6] 2480/4 D 1 19.0 131
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-1 You're My Heart You're My Heart   [s 5] 2100/7 B 6 18.5 95
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-9 Di Stefano Di Stefano   [h 9] 1680/8 A 6 16.4 90
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-8 Lien Jim Lien Jim   [v 7] 2100/7 B 0 30.8g 71
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-7 Wille Willow Wille Willow   [v 9] 1680/5 C 7 15.8 106
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-4 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 6] 2140/2 C 2 15.8 131
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 4] 2140/1 C 4 15.0 211
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-7 Nova Yamoz Nova Yamoz   [s 7] 2160/14 B 6 15.9 614
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-9 One Night in Paris One Night in Paris   [v 11] 2140/5 D 8 19.0g 480
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-7 Damn What a Rush Damn What a Rush   [v 6] 2140/6 C 0 99
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-5 Always on My Mind Always on My Mind   [s 6] 2140/9 C 8 17.1 600
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-4 Gidde Gidde   [v 11] 2140/5 D 5 15.7 602
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-3 Gosab Blues Gosab Blues   [v 11] 2140/1 B 1 14.6 71
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 4] 2140/5 B 2 15.4 113
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-9 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 4] 2140/2 D 0 413
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-7 Jodie Star Jodie Star   [s 6] 2160/12 D 0 17.9 977
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-3 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2140/5 A 1 14.9 24
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-8 Gosab Blues Gosab Blues   [v 11] 2160/6 B 5 14.8 111
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-4 One Night in Paris One Night in Paris   [v 11] 2160/12 B 7 20.2 473
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-9 Damn What a Rush Damn What a Rush   [v 6] 2140/7 C 0 21.0 71
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-7 Baron T.C. Baron T.C.   [v 5] 2140/4 D str
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-6 Zoltan T.C. Zoltan T.C.   [v 8] 2140/4 D str
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-10 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 4] 2140/2 B 1 16.3 213
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-7 Gosab Blues Gosab Blues   [v 11] 2660/11 C 6 14.5 929
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-5 Gidde Gidde   [v 11] 1640/5 D 0 14.8g 308
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-4 Jerns Supreme Jerns Supreme   [v 6] 2140/3 C 0 189
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-2 Chou Chou Boshoeve Chou Chou Boshoeve   [s 7] 1640/3 B 3 13.2 49
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-4 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 5] 2640/2 C 2 15.2 177
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Italian Job Italian Job   [v 7] 2160/9 B 0 18.6 173
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-4 I am Legend I am Legend   [v 5] 1640/7 C 5 16.0 185
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Los Frutales Los Frutales   [s 8] 2140/11 A 0 16.7 215
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-1 Talk to Me Now Talk to Me Now   [s 4] 2140/10 B 0 g 37
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Zoltan T.C. Zoltan T.C.   [v 8] 2140/1 C 7 17.0 222
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-8 Leopard C.D. Leopard C.D.   [v 8] 1640/11 D 0 15.3 67
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-7 Baron T.C. Baron T.C.   [v 5] 2140/1 C 5 17.4g 33
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-6 White Nose White Nose   [s 5] 2140/9 B 0 17.5 178
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-5 Gosab Blues Gosab Blues   [v 11] 2180/12 B 6 15.2 682
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 4] 2140/6 B 4 17.9 91
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-5 Gosab Blues Gosab Blues   [v 11] 2680/9 B 7 16.3 277
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-5 Leopard C.D. Leopard C.D.   [v 8] 2140/9 D 2 15.4 249
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-5 Eelco Edel Eelco Edel   [v 8] 1609/9 D 7 17.6 540
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-5 Bellman Gothia Bellman Gothia   [v 7] 2640/6 D 0 19.8 820
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-10 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 6] 2140/5 C 0 g 535
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-3 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2140/6 B 0 18.5g 323
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-7 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 4] 2140/6 C 6 18.1 208
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-4 Soda Soda   [s 8] 2160/8 C 4 17.5 314
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-3 Leopard C.D. Leopard C.D.   [v 8] 2140/1 C 4 17.5 44
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-6 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 2140/7 C 4 16.1 36
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-5 Red Door Red Door   [s 7] 2660/12 D 0 g 1386
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-7 Perfect Broline Perfect Broline   [v 5] 2140/7 A 5 17.6 112
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-5 Gateruds Kashmir Gateruds Kashmir   [v 3] 2140/10 A 5 17.9 106
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-4 Lecompte Lecompte   [s 6] 2140/3 B 2 18.6 36
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-3 Askö Eagle Askö Eagle   [s 6] 2140/7 C str
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-2 The Lady L.B. The Lady L.B.   [s 4] 2140/4 D 7 21.1 234
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-8 Älvan Älvan   [s 6] 2140/9 D 0 18.4 328
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-3 Mjölnarens Rakso Mjölnarens Rakso   [v 6] 2140/1 C 0 21.3g 287
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-9 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2140/2 D 0 18.2 324
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-6 Lecompte Lecompte   [s 6] 2140/8 B 6 18.6g 484
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-5 Wille Willow Wille Willow   [v 10] 2660/5 D 6 18.5 928
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-4 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 2140/2 D 5 15.1 557
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-7 Wille Willow Wille Willow   [v 10] 2660/6 C str
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-1 Tothemoonandback Tothemoonandback   [s 3] 2140/10 C str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-11 Askö Eagle Askö Eagle   [s 6] 2140/10 C 5 17.2 131
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-10 Golden Glee Golden Glee   [v 8] 1640/10 D 0 g 197
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Kickstart My Heart Kickstart My Heart   [v 11] 1660/14 A 0 14.0 160
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2140/9 B 6 16.6 98
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-5 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 6] 2140/2 C 3 16.7 217
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-1 Anubis Victory Anubis Victory   [v 7] 2140/9 B str
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 Martin C.B. Martin C.B.   [v 7] 2140/6 B 5 17.1 127
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-3 Alva Maple Alva Maple   [s 4] 2160/2 C 3 18.8 102
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-7 Gidde Gidde   [v 12] 2160/6 C 7 16.5 190
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-3 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 2100/4 C 4 15.3 85
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-2 Joel Avant Joel Avant   [v 4] 2100/1 D 0 19.1 351
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-9 Slotts Grond Slotts Grond   [v 6] 2140/4 D 6 39.9 302
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-4 Matteo Manassero Matteo Manassero   [v 4] 2140/10 B str
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-3 King Zeus King Zeus   [h 7] 2640/4 B 0 16.9 215
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-9 First Farming First Farming   [v 10] 2080/7 C 0 21.8g 517
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-7 Cotton Club Cotton Club   [v 5] 2100/9 B 3 16.1 327
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-2 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 5] 2480/3 B 0 24.9g 111
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-7 The Lady L.B. The Lady L.B.   [s 4] 2080/5 D str
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-5 Slotts Grond Slotts Grond   [v 6] 2080/1 D 5 40.0 166
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-4 Gidde Gidde   [v 12] 2480/4 D 7 16.5 179
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-2 Golden Glee Golden Glee   [v 8] 2480/4 D 0 g 127
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-1 White Nose White Nose   [s 6] 2080/2 B 1 15.1 36
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-6 Matteo Manassero Matteo Manassero   [v 4] 2140/12 C 2 15.5 73
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-8 Lex Net Lex Net   [v 12] 1640/6 D 0 36.8g 196
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-6 King Zeus King Zeus   [h 7] 2160/4 B 7 15.7 129
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-5 Golden Glee Golden Glee   [v 8] 1640/4 D 4 16.0 314
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-3 Catch a Daydream Catch a Daydream   [v 5] 2140/6 C 0 21.4 338
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-3 Hangre Hangre   [v 6] 2140/9 C 4 15.9 402
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 Just East Just East   [v 6] 1640/3 D 0 15.3 445
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 Matteo Manassero Matteo Manassero   [v 4] 2140/6 A 5 15.8 32
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 Ängens Kryptonit Ängens Kryptonit   [v 9] 2140/7 B 3 14.9 153
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-8 Chasmin Jawea Chasmin Jawea   [s 6] 2140/5 D str
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 Gidde Gidde   [v 12] 2140/8 D 0 16.6 569
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-1 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 2140/3 C 1 16.2 166
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-6 William Tinghöj William Tinghöj   [v 6] 2140/12 C 6 15.2 424
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-11 Listas Yoda Listas Yoda   [v 8] 2140/1 D 0 19.3 545
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-7 Ulf Eme Ulf Eme   [v 6] 2140/12 D 5 15.0 925
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-6 Yrsa Brick Yrsa Brick   [s 7] 2140/12 D 3 15.9 77
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-9 Florella Florella   [s 5] 2140/5 C 0 16.0 383
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 Just East Just East   [v 6] 2140/11 D 7 15.8 357
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-5 White Nose White Nose   [s 6] 2140/8 C 2 14.5 137
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 5] 2140/2 D 2 17.1 147
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Florella Florella   [s 5] 2140/9 C 2 17.7 116
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 5] 2140/1 B 2 16.1 90
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-7 Florella Florella   [s 5] 2140/1 C 2 19.3 610
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-6 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 6] 2140/4 D 0 g 210
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-8 Enge Turbo Enge Turbo   [v 6] 2640/10 C 0 20.2 186
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-6 American Accent American Accent   [v 7] 2140/7 D 6 17.0 1251
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-1 Bundle of Cash Bundle of Cash   [v 6] 2140/2 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-7 Enge Turbo Enge Turbo   [v 6] 1640/5 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-5 King Zeus King Zeus   [h 7] 2660/13 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 9] 2140/6 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-2 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 5] 2140/3 C str
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-8 Absolute Speed Absolute Speed   [v 6] 2140/3 D 0 18.3 443
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-3 Bear Turbo Bear Turbo   [v 5] 2140/5 D 0 18.7 118
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-4 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2140/1 D 0 g 305
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-7 Bear Turbo Bear Turbo   [v 5] 2140/10 D 3 16.4 383
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-6 Cotton Club Cotton Club   [v 6] 2140/6 D 7 15.6 426
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-7 Sir Armani Sir Armani   [v 9] 2140/2 B str
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-1 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2140/2 D 0 23.3 691
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-3 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2140/10 C 2 16.4 200
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-4 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2140/7 A 0 g 146
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-8 Baron T.C. Baron T.C.   [v 7] 2160/3 C str
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-9 Tothemoonandback Tothemoonandback   [s 4] 2140/12 B 6 20.8g 1080
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-10 Emporio Cape Emporio Cape   [v 8] 1640/8 D 0 15.6 2768
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-1 Kung Minos Kung Minos   [v 5] 2140/1 B 4 19.2 115
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-10 Orangeri Orangeri   [s 6] 2140/3 D 4 16.2 175
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-3 Scoccos Space Scoccos Space   [v 8] 2100/8 D 0 18.2 473
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 First Diamond First Diamond   [s 5] 2180/12 A 0 23.3g 224
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-5 Callmesally Callmesally   [s 6] 2140/2 B 2 16.6 29
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-7 Damn What a Rush Damn What a Rush   [v 8] 1640/5 D 0 22.1 1423
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-5 Nosignatall Nosignatall   [s 5] 2140/11 D 5 15.4 237
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-1 Kessan K. Kessan K.   [s 4] 2100/6 D 0 22.5 338
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-2 Scoccos Space Scoccos Space   [v 8] 1609/11 D 5 17.2 606
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-5 Classic Joy Classic Joy   [s 6] 2160/7 B 0 20.1g 67
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-7 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2100/2 C 0 16.3g 496
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2660/6 B 0 19.4 228
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-5 Nosignatall Nosignatall   [s 5] 2140/1 D 1 15.6 177
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-4 Van Figo Van Figo   [v 6] 2080/11 D 7 15.6 450
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-6 Orangeri Orangeri   [s 6] 2080/3 D 0 g 359
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-8 Kom Leia Kom Leia   [s 5] 2080/10 D 4 17.0 74
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-9 Victor C. Victor C.   [h 3] 2080/8 D str
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-3 Mombasa Mombasa   [v 5] 1640/9 B 5 14.6 102
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-3 Mombasa Mombasa   [v 5] 1640/1 C 1 13.7 19
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-4 Lecompte Lecompte   [s 7] 2140/7 C 5 17.0 153
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-8 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2140/10 B 3 16.4 229
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 Jessica Pride Jessica Pride   [s 5] 2140/7 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-11 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 3] 2140/4 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-4 Kayman Boy Kayman Boy   [v 11] 1609/7 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-5 Yrsa Brick Yrsa Brick   [s 8] 2100/2 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-6 First Diamond First Diamond   [s 5] 1609/10 B 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-3 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2140/2 B 0 15.5 852
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 Lecompte Lecompte   [s 7] 2140/9 C 0 17.4 502
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-7 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 7] 2140/3 D 3 15.0 435
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-7 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 6] 2640/3 B 0 16.2 173
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-7 Juicebox Juicebox   [v 6] 2140/3 D 0 15.6 190
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-8 Pippi Pagadi Pippi Pagadi   [s 4] 2140/3 D 5 16.0 92
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-3 Orangeri Orangeri   [s 6] 2080/5 D 1 17.1 338
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-4 Absolute Speed Absolute Speed   [v 6] 2080/6 C 5 18.0 37
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-5 White Nose White Nose   [s 7] 2080/3 C 2 16.2 67
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-6 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2480/2 D 0 176
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-8 Star Support Star Support   [v 12] 2080/7 D 0 16.4 368
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-9 Baron T.C. Baron T.C.   [v 7] 2140/8 C 0 17.0 396
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-10 Cool Miracle Cool Miracle   [s 7] 2160/12 D 0 17.8 1191
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-5 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2480/3 D 6 16.1g 1102
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-9 White Nose White Nose   [s 7] 2080/9 D 0 19.1 561
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-6 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 7] 2140/1 D 0 g 959
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-1 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2080/6 D 0 g 336
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-2 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 6] 2480/4 C 0 g 340
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-6 Jetcane Harvester Jetcane Harvester   [v 10] 2080/5 D 8 17.7 284
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-9 Orangeri Orangeri   [s 6] 2080/8 D 0 766
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-2 Global Update Global Update   [s 4] 2140/7 C 4 15.6 186
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-2 Jejje Palema Jejje Palema   [s 5] 2080/4 A 1 13.7 16
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-5 Tritolina F. Tritolina F.   [s 5] 2100/3 D 0 17.0 190
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-7 Global Update Global Update   [s 4] 2140/6 C 5 16.7 601
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-2 Lecompte Lecompte   [s 7] 2140/7 D 6 20.0g 57
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-3 Slotts Grond Slotts Grond   [v 7] 2160/8 B 0 38.3g 671
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 Trouville Trouville   [s 9] 2140/3 D 1 15.1 132
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-5 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 6] 2140/8 C 6 18.1 49
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-8 Myrsjös Zorro Myrsjös Zorro   [v 5] 2140/3 C 0 g 50
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-3 Yrsa Brick Yrsa Brick   [s 8] 2100/8 D 8 16.2 65
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-5 Baron T.C. Baron T.C.   [v 7] 2100/2 C 5 16.2 362
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-8 Kom Leia Kom Leia   [s 5] 2140/2 C 1 18.4 47
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-1 Kom Leia Kom Leia   [s 5] 2140/8 A 0 g 215
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-2 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 4] 1640/1 B 7 16.4 119
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 6] 1640/9 B 8 15.5 401
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 Myrsjös Zorro Myrsjös Zorro   [v 5] 2140/11 B 6 16.2 272
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 6] 2140/2 C 0 g 145
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Lecompte Lecompte   [s 7] 2140/10 D 0 20.1 161
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-4 Flor de Rafaela Flor de Rafaela   [s 7] 1609/2 C 0 15.1 588
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-7 Älvan Älvan   [s 7] 2140/1 D 0 g 575
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-4 Orangeri Orangeri   [s 6] 2080/10 D 0 17.6 1228
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-7 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2080/5 C 0 22.2g 296
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-7 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 6] 1640/12 D 0 g 1367
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-11 Baron T.C. Baron T.C.   [v 7] 2140/4 D 5 16.5g 211
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-3 Emporio Cape Emporio Cape   [v 8] 2160/8 D 0 16.4 1455
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-6 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 7] 2140/5 B 0 17.0 1000
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-8 Nosignatall Nosignatall   [s 5] 2140/3 B 7 17.2 223
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-1 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2140/5 B 2 18.4 161
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-2 Orangeri Orangeri   [s 6] 2140/8 D str
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-3 Trouville Trouville   [s 9] 2140/9 C 5 15.5 34
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-4 Baron T.C. Baron T.C.   [v 7] 2140/9 C 4 17.6 101
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Cotton Club Cotton Club   [v 6] 2140/6 C 4 15.5 21
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-6 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 6] 2140/4 D 2 17.7 44
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-8 Älvan Älvan   [s 7] 2140/2 D 8 17.2 531
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-3 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 6] 2140/6 D 4 16.9 646
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-5 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 5] 2140/9 A 5 16.6 180
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-6 Bon Voyage Bon Voyage   [v 8] 2140/4 D 6 17.3g 503
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-1 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2140/3 B 6 20.0 67
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-4 Cotton Club Cotton Club   [v 6] 2140/7 D 1 16.4 168
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-7 Smirre Creek Smirre Creek   [v 10] 2140/5 C 8 15.7 98
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-8 Baron T.C. Baron T.C.   [v 7] 2140/1 D str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-9 Bon Voyage Bon Voyage   [v 8] 2140/1 D 7 19.8g 412
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-10 Canary Canary   [s 6] 2140/11 D 0 16.3 838
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-1 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 4] 2140/5 D 7 19.9 243
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-4 Just East Just East   [v 7] 2140/4 D str
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-7 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 8] 1640/1 A 3 15.7 29
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-8 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 6] 2140/8 C 2 19.8 309
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 Cotton Club Cotton Club   [v 6] 2140/9 D 6 18.2 1010
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-1 Anubis Victory Anubis Victory   [v 8] 2140/8 D 4 20.5 269
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-2 Scoccos Space Scoccos Space   [v 8] 2100/11 C 5 18.2 569
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-3 First Diamond First Diamond   [s 5] 2100/3 D 1 15.3 30
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-4 Gripen S.S. Gripen S.S.   [v 6] 2140/1 D 7 19.3g 425
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-9 Yrsa Brick Yrsa Brick   [s 8] 1609/2 C 0 15.2g 45
2018-02-08 2018-02-08 Åby-6 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 7] 2140/10 B 0 16.3 81
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-7 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 9] 3140/1 D 0 1003
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-1 Evelina Hornline Evelina Hornline   [s 5] 2160/5 B 0 22.8 354
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-8 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 9] 2640/11 D 0 15.6 973
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-7 Suncane Harvester Suncane Harvester   [s 10] 2140/6 D 0 g 1016
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-6 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2140/9 A 2 17.1 83
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-9 Arvesölv* Arvesölv*   [s 7] 2140/1 C 0 27.7g 644
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-9 Brottarn Brottarn   [v 4] 1640/1 A 3 16.5 110
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-1 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 12] 1640/5 D 0 g 864
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-6 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 4] 2140/11 D 7 16.7 940
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-10 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2140/9 A 1 15.5 141
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-1 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 6] 2140/4 D 6 19.2 771
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-2 Lady Micha Lady Micha   [s 9] 2140/5 D 6 17.6 242
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-3 Frisco Flame Frisco Flame   [v 11] 2140/10 B 4 14.6 113
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-4 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 4] 2140/1 B 2 17.7 137
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-5 Mellby Donna Mellby Donna   [s 7] 2140/3 C str
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-7 White Nose White Nose   [s 8] 2140/10 B 2 15.6 327
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-8 Glimfaksa Glimfaksa   [s 6] 2160/7 D 0 17.7 133
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-1 Honfleur Boko Honfleur Boko   [s 5] 2140/3 D 7 18.6 467
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-6 Mr Rapide Mr Rapide   [v 5] 2140/7 C 5 15.0 444
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-4 Gateruds Kashmir Gateruds Kashmir   [v 5] 2100/7 B 4 17.3 162
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-5 Yrsa Brick Yrsa Brick   [s 9] 2160/5 D 0 g 177
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-7 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 9] 2100/8 B 1 16.2 81
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-10 Unbalanced Unbalanced   [s 6] 2100/9 D 8 18.1 123
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-2 Tosca Tilly Tosca Tilly   [s 3] 2140/1 C 0 g 80
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-5 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 7] 2140/8 D 5 15.7 367
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-6 Skinny Dipping Skinny Dipping   [s 5] 2140/2 D 0 g 369
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-7 Unheard Of Unheard Of   [s 6] 1640/3 C 0 14.0 124
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-9 Vincitori Indika Vincitori Indika   [v 4] 2140/8 D 2 16.4 548
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-1 Lady Micha Lady Micha   [s 9] 2140/7 C 2 18.9g 182
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-2 Tosca Tilly Tosca Tilly   [s 3] 2140/1 D 1 19.9 17
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-3 Kom Leia Kom Leia   [s 6] 2140/3 B 1 16.3 34
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-5 Mellby Donna Mellby Donna   [s 7] 2140/11 C 2 16.7 150
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-6 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 9] 2140/9 C 2 15.5 101
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-8 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 4] 2140/8 B 2 16.8 172
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-10 Dejvid Am Dejvid Am   [v 6] 2140/6 C 1 16.7 94
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-4 Unbalanced Unbalanced   [s 6] 2140/12 D 8 17.2 170
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-9 Lady Star Bo Lady Star Bo   [s 4] 2140/1 C 5 16.5 81
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-10 Xanthis Christina Xanthis Christina   [s 5] 2140/5 B 3 17.2 97
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-1 Orangeri Orangeri   [s 7] 1680/8 D 8 17.0 498
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-2 Motorpsycho Motorpsycho   [s 4] 2080/5 C 7 21.1 94
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-3 White Nose White Nose   [s 8] 2480/4 C 4 17.3 151
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-4 Cotton Club Cotton Club   [v 7] 1680/4 D 3 16.5 312
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-5 Eros M.L. Eros M.L.   [v 4] 2080/6 C 3 19.2 141
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-9 Bosse Rich Bosse Rich   [v 5] 2480/1 C 1 17.9 95
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-3 Myrsjös Zorro Myrsjös Zorro   [v 6] 2100/3 D 5 17.0 168
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-5 Edwin Henna Edwin Henna   [v 7] 2100/8 A 0 20.3 93
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-6 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 9] 2100/3 C 8 15.1 135
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-9 Kom Leia Kom Leia   [s 6] 2100/11 B 2 16.6 43
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-11 Matteo Manassero Matteo Manassero   [v 6] 2100/5 C 1 17.2 105
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-3 Brottarn Brottarn   [v 4] 1640/7 B 6 14.0 169
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-5 White Nose White Nose   [s 8] 2140/4 D 0 15.4 539
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Lecompte Lecompte   [s 8] 2140/5 D 0 17.1 621
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-2 Cotton Club Cotton Club   [v 7] 2080/7 D 0 15.9 83
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-3 Unheard Of Unheard Of   [s 6] 2080/5 D 1 15.6 174
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-4 Xanthis Christina Xanthis Christina   [s 5] 2080/2 D 0 g 84
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-7 Slotts Grond Slotts Grond   [v 8] 2100/10 D 7 35.2 145
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-9 Chasmin Jawea Chasmin Jawea   [s 8] 2080/5 C 6 18.3 247
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-3 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 8] 2140/2 D 0 19.5 946
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-10 Tothemoonandback Tothemoonandback   [s 5] 2640/1 B 0 g 499
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Edwin Henna Edwin Henna   [v 7] 2140/7 B 0 17.4 140
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-7 Tourzo Tourzo   [s 4] 2140/9 C 2 16.3 60
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-5 Towbar Towbar   [v 4] 2140/7 B 0 16.5 89
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-6 Brottarn Brottarn   [v 4] 1640/9 A 3 14.1 287
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-4 Kom Leia Kom Leia   [s 6] 1640/8 C 5 14.7 127
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-8 White Nose White Nose   [s 8] 2140/8 C 6 14.9 1001
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-10 Nosignatall Nosignatall   [s 6] 2640/10 D 0 18.0g 1495
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-4 Bear Turbo Bear Turbo   [v 6] 2140/1 C 0 15.8 249
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-5 Målaresven Målaresven   [v 6] 1640/5 C 4 13.9 250
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-7 Brottarn Brottarn   [v 4] 2140/2 C 3 14.4 612
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-9 Swift Babe Swift Babe   [s 6] 2140/9 C 7 17.8 148
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-8 Slotts Grond Slotts Grond   [v 8] 2080/11 C 6 35.0g 238
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-9 Cotton Club Cotton Club   [v 7] 2100/10 A 3 16.4 178
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-4 Werdelin Werdelin   [v 8] 2100/3 D 0 g 565
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-3 Kom Leia Kom Leia   [s 6] 1640/1 B 2 15.1 53
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-4 Lecompte Lecompte   [s 8] 2140/10 D 3 16.9 199
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 7] 2140/2 D 0 17.9 595
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-2 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 5] 2100/7 B 0 21.9g 51
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-3 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2100/11 D 0 g 375
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-1 Orangeri Orangeri   [s 7] 2100/4 C 8 18.2 43
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-2 Kom Leia Kom Leia   [s 6] 2100/8 B 6 17.4 96
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-4 Cotton Club Cotton Club   [v 7] 2100/2 C 5 16.2 51
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-5 Chasmin Jawea Chasmin Jawea   [s 8] 2100/1 D 8 19.4 431
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-7 Slotts Grond Slotts Grond   [v 8] 2140/15 C 8 35.6 340
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-8 Lecompte Lecompte   [s 8] 2100/7 C 4 17.9 216
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-5 Tothemoonandback Tothemoonandback   [s 5] 2640/2 D 3 16.5 387
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-1 Lona K. Lona K.   [s 4] 2140/2 C 6 22.3g 156
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-3 Campell J.P. Campell J.P.   [s 6] 2140/10 C 3 17.0 132
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-5 Livi Limit Livi Limit   [s 6] 2160/7 D 0 19.8g 46
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-10 Lecompte Lecompte   [s 8] 2140/9 D 3 17.9 245
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-3 Grand Illusion Grand Illusion   [v 6] 2140/10 B 7 15.1 57
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-5 Certo Cito Certo Cito   [s 5] 2640/1 C 2 16.0 170
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-1 Slotts Grond Slotts Grond   [v 8] 1640/1 D 1 32.4 277
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-5 El Cantante El Cantante   [v 9] 2140/6 C 2 15.0 282
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-7 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 9] 1640/3 D 7 13.6 248
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-9 Dinjo Dinjo   [v 7] 2640/4 C 6 17.8 440
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Lecompte Lecompte   [s 8] 1609/5 C 0 g 130
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-1 Lona K. Lona K.   [s 4] 2140/3 D 6 20.0g 199
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-3 Livi Limit Livi Limit   [s 6] 2140/3 D 4 16.3 355
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-4 Bear Turbo Bear Turbo   [v 6] 1640/7 C 1 13.9 65
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-5 Nosignatall Nosignatall   [s 6] 2640/10 C 7 18.2 82
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-6 Black Snapper Black Snapper   [v 6] 2140/3 C 4 15.1 63
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-7 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 9] 2140/3 D 5 15.3 46
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-9 Orangeri Orangeri   [s 7] 2140/5 C 0 17.3 227
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-5 Tothemoonandback Tothemoonandback   [s 5] 2140/5 C 2 16.1 799
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-6 Nosignatall Nosignatall   [s 6] 2140/4 D 0 17.1g 150
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-3 Kung Rossi Kung Rossi   [v 8] 2140/3 B 0 18.7g 117
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-4 Swift Babe Swift Babe   [s 6] 2140/5 C 5 16.4 269
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-7 Nosignatall Nosignatall   [s 6] 2140/5 D 3 16.0 305
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-7 Benzema Benzema   [v 5] 2140/7 C 0 13.9g 633
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-4 Mr Rapide Mr Rapide   [v 5] 2640/7 D 4 17.3 153
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-8 Cikoria Frazer Cikoria Frazer   [s 6] 2640/2 C 3 15.0 74
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Kom Leia Kom Leia   [s 6] 2140/8 C 0 16.3 212
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 8] 1609/6 C 7 17.0 325
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-6 First Diamond First Diamond   [s 6] 2100/12 C 0 15.6 727
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-7 Princess of China Princess of China   [s 6] 2140/8 C 7 17.9 193
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-9 Elegant Frost Elegant Frost   [v 5] 2140/6 D 0 15.9 74
2019-02-02 2019-02-02 Åby-3 Souvenir d'Inverne Souvenir d'Inverne   [v 5] 1640/6 C 6 15.4 134
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-8 Älvan Älvan   [s 8] 2140/3 D 0 20.6g 1062
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-9 Elegant Frost Elegant Frost   [v 5] 2140/1 C 1 16.0 28
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-1 Kung Minos Kung Minos   [v 6] 2140/4 B str
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-5 Okaloosa Bell Okaloosa Bell   [s 4] 2140/4 C 1 16.4 25
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-4 Johanna Hall Johanna Hall   [s 4] 2140/2 D 0 17.6 712
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-5 Clear As Mud Clear As Mud   [s 3] 2140/4 C 4 17.1 299
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-7 The Noble One The Noble One   [v 7] 2640/6 C 8 16.0 445
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-2 Guardian Guardian   [v 4] 2640/12 D 0 g 108
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-5 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 6] 2140/12 B str
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-3 Quantum Kiwi Quantum Kiwi   [s 10] 1640/2 C 5 15.2 485
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-9 Väskinge Inez Väskinge Inez   [s 5] 2160/2 D 0 g 212
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-6 Fly K.Bridge Fly K.Bridge   [s 5] 2640/6 A 0 21.6 46
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-9 Vilda de Castella Vilda de Castella   [s 4] 2160/9 C 5 19.0 97
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-5 Occasione Doc Occasione Doc   [s 5] 2140/4 D 1 17.1 127
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-6 El Cantante El Cantante   [v 10] 2140/7 B 8 15.5g 48
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-7 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 8] 2100/14 A 4 17.8 156
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-9 Dancing Vilma Dancing Vilma   [s 8] 2100/12 B 6 16.0 46
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-2 Unbalanced Unbalanced   [s 7] 2160/8 D 2 16.4 225
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-3 Queen av York Queen av York   [s 4] 2140/11 B 1 16.7 31
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-8 Lord of Stonecroft Lord of Stonecroft   [v 4] 1640/5 C 3 14.1 29
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-7 Good Express Good Express   [v 7] 2080/10 D 5 16.5 548
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-6 Kom Leia Kom Leia   [s 7] 1640/9 C 0 g 575
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-10 Kom Leia Kom Leia   [s 7] 2140/12 B 0 15.5 389
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-2 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 10] 1640/3 D 7 14.7g 358
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-3 Mario Andretti Mario Andretti   [v 3] 2140/2 B 1 15.8 19
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-5 Cotton Club Cotton Club   [v 8] 2140/7 D 5 15.9 160
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-6 Ferrell Ferrell   [v 8] 2160/12 A 2 14.5 23
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-8 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 5] 2640/4 C 6 17.4 79
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-2 Unbalanced Unbalanced   [s 7] 2140/2 D 0 g 115
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-4 Zeb Macay Zeb Macay   [v 8] 1640/2 D 0 17.5 176
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-7 Queen av York Queen av York   [s 4] 2140/10 B 6 18.6 88
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-9 Jubel Jubel   [v 6] 2660/4 C 3 17.2 144
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-4 Benzema Benzema   [v 6] 2140/2 C 0 g 493
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-3 Charles Wain Charles Wain   [v 5] 2100/11 A 2 18.3 21
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-4 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 9] 2100/12 D 0 23.3 426
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-5 B.B.S.Chanelle B.B.S.Chanelle   [s 4] 2140/1 D 0 g 88
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-8 Zelmer Zelmer   [v 7] 1609/2 D 8 17.9 788
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-9 Thunder Rick Thunder Rick   [v 6] 1609/5 D 4 15.2 108
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-11 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 5] 2100/2 C 2 16.7 55
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-1 Tönnfaksen Tönnfaksen   [v 4] 2140/3 D 0 g 132
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-2 Mario Andretti Mario Andretti   [v 3] 2140/7 C 1 17.6 30
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-6 Jubel Jubel   [v 6] 2140/4 B 7 16.7 65
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-7 Cotton Club Cotton Club   [v 8] 1640/11 D 0 14.6 442
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-10 Ferrell Ferrell   [v 8] 2140/2 A 1 14.4 41
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-1 La Luna Wita La Luna Wita   [s 5] 2080/9 B 3 21.0 77
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-6 Good Express Good Express   [v 7] 2100/3 D 4 18.4 157
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-7 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 10] 1680/8 B 7 17.1 812
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-8 Tuzziman Tuzziman   [v 5] 1680/10 A 5 17.1 141
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-1 Rose of the Year Rose of the Year   [v 3] 2140/4 B 0 g 65
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-3 Unbalanced Unbalanced   [s 7] 1640/9 C 6 15.6 71
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-6 Jubel Jubel   [v 6] 2140/1 C 2 16.2 65
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-8 Xanthis Christina Xanthis Christina   [s 6] 2140/8 C 2 17.5 88
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-9 Fjord Jerka* Fjord Jerka*   [s 9] 2180/8 C 0 30.3g 341
2020-08-10 2020-08-10 Färjestad-5 Body Milk Body Milk   [s 4] 1640/9 C 5 13.4 489
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-11 Tracy's Princess Tracy's Princess   [s 5] 2140/4 D 1 14.6 261
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-7 Sir Armani Sir Armani   [v 11] 2480/8 B 7 16.6 620
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-2 Dancing Vilma Dancing Vilma   [s 8] 2100/8 C 6 15.1 855
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-8 Gateruds Nylon Gateruds Nylon   [v 5] 2140/5 B 7 19.0 404
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-1 Godric Godric   [v 3] 2140/5 D str
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-2 Text Me Back Text Me Back   [v 5] 2140/12 C 0 g 457
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-4 Livi Mermaid Livi Mermaid   [s 6] 1640/12 B 0 g 32
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-5 Si Belle Q.C. Si Belle Q.C.   [s 7] 2140/3 D 6 18.0 1352
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-7 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 10] 1640/2 B 1 13.3 50
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-8 Lella Lombardi Lella Lombardi   [s 4] 2140/1 B 1 15.7 29
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-10 Aurora Palema Aurora Palema   [s 4] 2140/9 C 0 g 25
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-1 Honfleur Boko Honfleur Boko   [s 6] 2080/11 D 8 20.2 986
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-5 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 9] 2080/10 C 8 18.3 1197
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-9 Pippi Pagadi Pippi Pagadi   [s 6] 2080/4 B 8 15.8 148
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-5 Goes All Magic Goes All Magic   [s 6] 2100/5 B 2 16.7 174
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-4 Lecompte Lecompte   [s 9] 2140/3 D 0 16.6 782
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-5 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 10] 2140/12 D 0 16.7 2085
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-5 Sir Armani Sir Armani   [v 11] 2160/7 D 0 15.1 2583
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-2 Classic Joy Classic Joy   [s 8] 2140/9 C 0 g 368
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-6 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 10] 2140/2 D 6 15.5 627
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-2 Honfleur Boko Honfleur Boko   [s 6] 2080/5 B 4 17.5 247
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-5 Viggo Laday Viggo Laday   [h 9] 2480/3 C 8 15.7 590
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-6 Towbar Towbar   [v 5] 2100/7 B 0 g 220
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-7 Dancing Vilma Dancing Vilma   [s 8] 1640/9 C 7 13.9 386
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-9 Keylor Navas Keylor Navas   [v 5] 2640/12 A 3 17.1 150
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-4 Wiliam W. Wiliam W.   [h 11] 2100/5 D 0 g 926
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-10 Lecompte Lecompte   [s 9] 2100/9 D 0 17.1 505
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-8 Swift Diva Swift Diva   [s 5] 2140/4 C 0 g 195
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-2 Älvan Älvan   [s 9] 2120/8 D 0 g 562
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-3 Wiliam W. Wiliam W.   [h 11] 2500/4 D 5 18.2 618
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-4 Sir Armani Sir Armani   [v 11] 2100/6 B 3 16.6 290
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-6 Svanskog Tösen Svanskog Tösen   [s 5] 2140/12 B 0 35.7 410
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-8 Divine Destiny Divine Destiny   [s 5] 1700/3 C 2 16.7 38
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-9 Lecompte Lecompte   [s 9] 2500/11 C 1 18.8 103
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-6 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 8] 2100/13 B 8 16.0 739
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-6 Målaresven Målaresven   [v 7] 2140/8 C 0 14.9 179
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-2 Kom Leia Kom Leia   [s 7] 2160/8 A 2 15.8 76
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-3 Leia Palema Leia Palema   [s 5] 1640/7 B 2 13.2 50
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-5 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 10] 2160/14 A 7 16.1 144
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-6 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 9] 1660/9 C 0 16.5g 227
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-9 Fanny Love Fanny Love   [s 6] 2140/10 D 7 17.8 298
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-10 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 9] 2140/12 C 0 20.9 307
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-1 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 4] 2140/8 D 3 16.6 1192
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-4 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 5] 2140/6 D 0 16.5 447
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-5 Ferrell Ferrell   [v 8] 2140/12 C 6 12.9 1060
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-4 Sugar Man Sugar Man   [v 7] 1640/12 A 2 14.2 167
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-7 Xanthis Christina Xanthis Christina   [s 6] 2140/3 D 8 16.8 254
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-5 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2160/4 D 6 30.3 622
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-7 Hugo Brew Hugo Brew   [v 5] 2140/14 C 0 15.1 141
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-3 Divine Destiny Divine Destiny   [s 5] 2640/4 D 4 19.1 576
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-4 Tourzo Tourzo   [s 5] 2160/10 D 0 20.7g 1339
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-1 Honfleur Boko Honfleur Boko   [s 6] 2140/2 A 7 19.0 257
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-4 Leia Palema Leia Palema   [s 5] 2140/6 D 7 15.8 131
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-6 Målaresven Målaresven   [v 7] 1640/6 D 5 14.3 374
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-8 Tranemo Y.Vonne Tranemo Y.Vonne   [s 6] 2140/1 D 0 18.5 469
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-1 Reef Snapper Reef Snapper   [v 4] 2080/4 C 7 19.8g 80
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-3 Effin Dibs Effin Dibs   [s 6] 2100/5 B 4 17.4 181
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-5 Lecompte Lecompte   [s 9] 2080/1 D 6 18.0 54
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-6 Älvan Älvan   [s 9] 2480/2 D 8 18.6 316
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-7 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 9] 2100/12 A 0 16.6 360
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-8 Good Express Good Express   [v 7] 2100/9 B 5 18.3 70
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-3 Beaks Manello Beaks Manello   [v 5] 2140/3 D 3 14.3 222
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-1 Sweet Susie Sweet Susie   [s 3] 2140/6 B 0 19.0 442
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-4 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 5] 2140/1 D 0 16.4 579
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-7 Brottarn Brottarn   [v 5] 2160/5 B 7 15.1 241
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-3 Elegant Frost Elegant Frost   [v 6] 2140/1 D 6 16.6 293
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-5 Black Alex Black Alex   [v 5] 2140/6 B 0 g 38
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-7 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 9] 2140/8 D 5 18.8 549
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-8 Slotts Grond Slotts Grond   [v 9] 2160/7 C 6 33.1 367
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-9 Swift Diva Swift Diva   [s 5] 2140/3 B 1 16.4 16
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-11 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 10] 2640/4 D 4 18.0 232
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-1 Queen av York Queen av York   [s 4] 2140/1 A 2 17.2 52
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-2 Kom Leia Kom Leia   [s 7] 1640/5 B 2 14.6 50
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-5 Ferrell Ferrell   [v 8] 2660/11 C 1 16.1 87
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-6 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 9] 2160/13 A 6 15.4 350
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-7 Good Express Good Express   [v 7] 1640/11 B 3 15.4 166
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-8 Lecompte Lecompte   [s 9] 2140/7 B str
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-9 Josef Palema Josef Palema   [v 8] 2140/8 D 6 17.9 251
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-1 Piglet Pil Piglet Pil   [v 7] 1640/4 C str
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-3 Zazo Rod Zazo Rod   [v 8] 1640/10 D 0 16.3 793
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-4 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 11] 2640/12 C str
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-7 Charming Charming   [v 4] 2140/5 C 0 20.0 270
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-9 Muscle Salt Muscle Salt   [v 8] 2160/10 B 0 g 284
2020-04-27 2020-04-27 Färjestad-3 Aurora Palema Aurora Palema   [s 4] 2140/9 B 3 15.3 49
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-1 Black Alex Black Alex   [v 5] 2140/3 D 8 17.2 81
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-3 Lecompte Lecompte   [s 9] 2160/6 D