V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-9 Red Door Red Door   [s 6] 2160/4 7 17.7 349
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-6 Royal T.K. Royal T.K.   [v 5] 2140/12 2 17.0 28
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-3 Saint Miamy Saint Miamy   [s 6] 2640/6 6 17.9 654
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-4 Zenita H.* Zenita H.*   [s 9] 2100/4 0 17.2 146
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-7 Flicka Lilla Flicka Lilla   [s 5] 2100/10 5 16.5 105
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-11 Prins Bertil Prins Bertil   [v 5] 2640/12 7 23.1g 136
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-7 Gidde Gidde   [v 10] 2140/7 0 17.1 814
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-9 Soda Soda   [s 7] 2140/7 2 17.3 271
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-8 King Zeus King Zeus   [h 5] 2100/11 1 17.4 110
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-7 Alston Hall Alston Hall   [s 5] 2140/5 0 20.4g 44
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-5 Zoltan T.C. Zoltan T.C.   [v 7] 1609/4 3 15.9 62
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-4 Grace de Castella Grace de Castella   [s 8] 2140/11 7 17.9 198
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-4 Mr Cane's Lad Mr Cane's Lad   [v 7] 1640/10 0 17.0g 360
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-3 Appy Li Appy Li   [s 3] 1640/2 7 17.0 99
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-1 O.M.Colore O.M.Colore   [v 3] 2160/13 0 g 531
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-11 Anubis Victory Anubis Victory   [v 5] 2140/9 0 g 449
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-9 Gosab Blues Gosab Blues   [v 10] 2180/15 6 15.7 592
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-8 Lucky Hall Lucky Hall   [s 6] 2140/15 2 16.8 391
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-7 Göte Melun Göte Melun   [v 6] 2160/9 4 16.5 114
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Älvan Älvan   [s 4] 2140/3 4 16.4 128
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-5 Soda Soda   [s 7] 2640/7 4 16.8 360
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-4 Prins Bertil Prins Bertil   [v 5] 2140/9 0 g 48
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-6 Krabat Krabat   [v 5] 2140/2 6 16.9 221
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-4 Eelco Edel Eelco Edel   [v 7] 2100/2 2 17.4 126
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-3 Trouville Trouville   [s 6] 2080/4 4 15.7 68
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-1 Tennis Tennis   [s 8] 2480/2 6 15.3 218
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-3 I am Legend I am Legend   [v 4] 2140/10 0 18.6g 608
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-10 Florella Florella   [s 4] 2140/8 C 6 19.5 651
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-9 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 4] 2140/8 C 6 21.0 153
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-1 Chou Chou Boshoeve Chou Chou Boshoeve   [s 7] 2140/3 D 0 16.8 674
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-10 Gidde Gidde   [v 11] 2140/12 D 0 20.6 990
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-7 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/6 C 0 19.7 344
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-5 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 4] 2140/4 C 6 17.9 122
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-8 Nobile Edel Nobile Edel   [v 7] 2140/10 D 4 15.9 576
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-3 Finess Line Finess Line   [v 4] 1640/2 B 7 16.6 313
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-5 Yrsa Brick Yrsa Brick   [s 6] 1640/7 D 4 14.9 168
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-7 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2140/2 C 0 g 587
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-4 Leopard C.D. Leopard C.D.   [v 8] 1640/1 C 0 13.9 426
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-3 Enge Turbo Enge Turbo   [v 5] 2140/6 C 1 15.3 343
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-1 Hertig av Hall Hertig av Hall   [v 5] 2140/8 C 4 17.1 399
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-12 Bon Voyage Bon Voyage   [v 6] 2160/4 D 7 16.8 593
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-10 Cotton Club Cotton Club   [v 4] 2140/10 B 4 16.3 39
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-8 Kickstart My Heart Kickstart My Heart   [v 10] 2140/10 C 0 14.8 219
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-3 Just East Just East   [v 5] 2140/3 C 2 19.8 91
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-8 Gosab Blues Gosab Blues   [v 11] 2160/7 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-6 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2140/4 D str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 7] 2140/8 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-1 Mill Xabi Mill Xabi   [v 4] 1640/3 C str
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-10 Baron T.C. Baron T.C.   [v 5] 1609/9 B 0 550
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-8 Storm Passage Storm Passage   [v 9] 2160/8 C 7 22.5 199
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 Gidde Gidde   [v 11] 2609/4 D 0 22.5g 468
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-8 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2140/8 D 7 16.7 594
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-6 I am Legend I am Legend   [v 5] 2140/6 D 8 18.4 1207
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-7 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2160/3 D 4 16.0 864
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-5 Kick Off T.J. Kick Off T.J.   [s 4] 2140/6 C 0 17.8 182
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-3 Kickstart My Heart Kickstart My Heart   [v 10] 2140/4 C 2 13.3 101
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-1 Mill Xabi Mill Xabi   [v 4] 2140/8 C 5 18.3 145
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-10 Whosyourdaddy Whosyourdaddy   [v 8] 2160/9 D 0 17.4g 211
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-8 Sir Scharstein Sir Scharstein   [v 7] 2140/4 D 0 17.4 465
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-10 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2160/6 C 0 23.8 335
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-9 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 4] 1640/8 C 2 18.4 352
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-4 I am Legend I am Legend   [v 5] 2140/3 D 0 g 707
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-2 Iniesta Bob Iniesta Bob   [v 7] 2140/11 C 0 g 196
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-10 Norma Jean Norma Jean   [s 7] 2140/8 D 7 17.0 1032
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-5 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/9 D 0 16.4 410
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-5 Elaine L.G. Elaine L.G.   [s 4] 2160/6 C 8 19.8 964
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-9 Prince T.C. Prince T.C.   [v 10] 2640/10 D 0 g 1463
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-6 Florella Florella   [s 4] 2140/1 D 7 17.2 367
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-4 Mill Xabi Mill Xabi   [v 4] 2140/7 D 6 17.8 313
2016-10-15 2016-10-15 Åby-2 Dollydoo Laday Dollydoo Laday   [s 7] 2140/10 D 5 14.2 888
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-5 Iniesta Bob Iniesta Bob   [v 7] 2140/12 C 2 15.7 73
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-6 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2160/9 C 6 15.9g 412
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-8 Gidde Gidde   [v 11] 2140/6 D 5 15.9 392
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-3 Mill Xabi Mill Xabi   [v 4] 1640/12 C 3 17.7 321
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-9 I am Legend I am Legend   [v 5] 2500/6 D 4 18.8 296
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-8 Stumne Scott* Stumne Scott*   [v 7] 2100/3 A 1 27.3 38
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-5 Mill Xabi Mill Xabi   [v 4] 2080/9 B 6 18.3 585
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-5 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2140/1 B 3 15.8 29
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-5 Florella Florella   [s 4] 2140/2 C 5 18.0 189
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-5 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 4] 2640/1 C 0 16.1 181
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-9 Redneck Girl Redneck Girl   [s 5] 2100/10 B 7 20.3 962
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-8 Damn What a Rush Damn What a Rush   [v 6] 2480/4 B 0 20.6g 119
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-3 Finja H. Finja H.   [s 6] 2080/1 D 0 18.8g 803
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-2 Gidde Gidde   [v 11] 1680/1 D 6 15.1 459
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-1 Charlie Snix Charlie Snix   [v 9] 1680/8 D 0 16.4 898
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 7] 2640/5 C 4 15.0 501
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-3 Italian Job Italian Job   [v 7] 1640/2 D 7 15.7 86
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-7 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 6] 2140/6 D 0 16.4 763
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-4 Esmeralda Rick Esmeralda Rick   [s 4] 1640/7 C 0 18.9g 75
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-12 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2160/14 D 5 16.2 373
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-11 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2100/1 C 1 16.1 306
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-5 Iniesta Bob Iniesta Bob   [v 7] 1640/9 C 0 g 195
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-9 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 7] 2480/8 B 2 17.7 45
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-7 Starcane Harvester Starcane Harvester   [v 9] 1680/8 D 6 12.9 1168
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-6 Rex Brodde Rex Brodde   [v 6] 2080/9 D 0 19.5 1498
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-8 Josef Palema Josef Palema   [v 4] 2140/5 C 0 g 214
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-7 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 1640/6 A 2 13.3 67
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-6 Yello Karsk Yello Karsk   [s 5] 2140/1 D 4 17.6 219
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-4 Naughty Mayo Naughty Mayo   [v 7] 2140/7 C 3 17.5g 77
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-4 Cotton Club Cotton Club   [h 4] 2480/2 D 5 17.3 434
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-9 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 2140/6 D 7 17.4 1015
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-6 Stinger Hanover Stinger Hanover   [v 7] 2140/5 C 2 15.7 69
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-3 Miss McLovin Miss McLovin   [s 7] 2140/5 C 0 15.9 435
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-5 Gosab Blues Gosab Blues   [v 11] 2660/3 C 0 15.3 998
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-8 Easy to Win Easy to Win   [s 7] 2140/4 D str
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-2 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 6] 2640/1 D 4 16.2 252
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-7 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 1680/5 B 1 13.1 32
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-6 Limousin Limousin   [v 8] 2480/6 C 0 g 46
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-5 Cotton Club Cotton Club   [h 4] 2480/3 D 1 20.0 29
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-3 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 1680/11 B 0 g 113
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-2 More Mad Money More Mad Money   [s 5] 2100/8 B 6 19.1 272
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-9 I am Legend I am Legend   [v 5] 2080/6 D 2 18.7 75
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-4 Trouville Trouville   [s 7] 2480/7 B 4 15.2 71
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-3 Lonesome in Paris Lonesome in Paris   [v 7] 1680/11 D 0 17.6 732
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-2 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2100/13 B 6 17.5 613
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-7 Precious Pearl Precious Pearl   [s 8] 1700/8 C 3 16.8 253
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-2 Trouville Trouville   [s 7] 1680/5 C 1 13.7 180
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-3 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 6] 1640/10 C 4 14.6 117
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-9 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2140/4 A 3 17.6 50
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-7 Global Oxygen Global Oxygen   [v 7] 2140/11 B str
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Power Racer Power Racer   [s 6] 2160/6 C 7 17.5 400
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Limousin Limousin   [v 8] 2140/3 D 3 14.8 133
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-5 Global Standpoint Global Standpoint   [v 4] 2140/7 B 7 17.7 44
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Bisu the Beat Bisu the Beat   [v 5] 2140/12 A 0 18.5g 84
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-9 Di Stefano Di Stefano   [h 9] 1680/8 A 6 16.4 90
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-8 Lien Jim Lien Jim   [v 7] 2100/7 B 0 30.8g 71
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-7 Wille Willow Wille Willow   [v 9] 1680/5 C 7 15.8 106
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-6 Florella Florella   [s 4] 2080/2 B 2 20.0 86
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-4 Damn What a Rush Damn What a Rush   [v 6] 2480/4 D 1 19.0 131
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-1 You're My Heart You're My Heart   [s 5] 2100/7 B 6 18.5 95
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-4 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 6] 2140/2 C 2 15.8 131
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 4] 2140/1 C 4 15.0 211
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-7 Nova Yamoz Nova Yamoz   [s 7] 2160/14 B 6 15.9 614
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-5 Always on My Mind Always on My Mind   [s 6] 2140/9 C 8 17.1 600
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-4 Gidde Gidde   [v 11] 2140/5 D 5 15.7 602
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-3 Gosab Blues Gosab Blues   [v 11] 2140/1 B 1 14.6 71
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-9 One Night in Paris One Night in Paris   [v 11] 2140/5 D 8 19.0g 480
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-7 Damn What a Rush Damn What a Rush   [v 6] 2140/6 C 0 99
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 4] 2140/5 B 2 15.4 113
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-9 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 4] 2140/2 D 0 413
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-7 Jodie Star Jodie Star   [s 6] 2160/12 D 0 17.9 977
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-3 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2140/5 A 1 14.9 24
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-9 Damn What a Rush Damn What a Rush   [v 6] 2140/7 C 0 21.0 71
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-8 Gosab Blues Gosab Blues   [v 11] 2160/6 B 5 14.8 111
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-4 One Night in Paris One Night in Paris   [v 11] 2160/12 B 7 20.2 473
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-7 Baron T.C. Baron T.C.   [v 5] 2140/4 D str
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-6 Zoltan T.C. Zoltan T.C.   [v 8] 2140/4 D str
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-10 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 4] 2140/2 B 1 16.3 213
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-7 Gosab Blues Gosab Blues   [v 11] 2660/11 C 6 14.5 929
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-5 Gidde Gidde   [v 11] 1640/5 D 0 14.8g 308
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-4 Jerns Supreme Jerns Supreme   [v 6] 2140/3 C 0 189
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-2 Chou Chou Boshoeve Chou Chou Boshoeve   [s 7] 1640/3 B 3 13.2 49
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-4 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 5] 2640/2 C 2 15.2 177
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Italian Job Italian Job   [v 7] 2160/9 B 0 18.6 173
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Zoltan T.C. Zoltan T.C.   [v 8] 2140/1 C 7 17.0 222
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-8 Leopard C.D. Leopard C.D.   [v 8] 1640/11 D 0 15.3 67
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-7 Baron T.C. Baron T.C.   [v 5] 2140/1 C 5 17.4g 33
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-6 White Nose White Nose   [s 5] 2140/9 B 0 17.5 178
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-5 Gosab Blues Gosab Blues   [v 11] 2180/12 B 6 15.2 682
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-4 I am Legend I am Legend   [v 5] 1640/7 C 5 16.0 185
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Los Frutales Los Frutales   [s 8] 2140/11 A 0 16.7 215
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-1 Talk to Me Now Talk to Me Now   [s 4] 2140/10 B 0 g 37
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 4] 2140/6 B 4 17.9 91
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-5 Gosab Blues Gosab Blues   [v 11] 2680/9 B 7 16.3 277
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-5 Leopard C.D. Leopard C.D.   [v 8] 2140/9 D 2 15.4 249
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-5 Eelco Edel Eelco Edel   [v 8] 1609/9 D 7 17.6 540
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-5 Bellman Gothia Bellman Gothia   [v 7] 2640/6 D 0 19.8 820
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-10 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 6] 2140/5 C 0 g 535
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-3 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2140/6 B 0 18.5g 323
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-7 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 4] 2140/6 C 6 18.1 208
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-4 Soda Soda   [s 8] 2160/8 C 4 17.5 314
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-3 Leopard C.D. Leopard C.D.   [v 8] 2140/1 C 4 17.5 44
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-6 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 2140/7 C 4 16.1 36
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-5 Red Door Red Door   [s 7] 2660/12 D 0 g 1386
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-7 Perfect Broline Perfect Broline   [v 5] 2140/7 A 5 17.6 112
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-5 Gateruds Kashmir Gateruds Kashmir   [v 3] 2140/10 A 5 17.9 106
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-8 Älvan Älvan   [s 6] 2140/9 D 0 18.4 328
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-4 Lecompte Lecompte   [s 6] 2140/3 B 2 18.6 36
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-3 Askö Eagle Askö Eagle   [s 6] 2140/7 C str
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-2 The Lady L.B. The Lady L.B.   [s 4] 2140/4 D 7 21.1 234
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-3 Mjölnarens Rakso Mjölnarens Rakso   [v 6] 2140/1 C 0 21.3g 287
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-9 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2140/2 D 0 18.2 324
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-6 Lecompte Lecompte   [s 6] 2140/8 B 6 18.6g 484
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-5 Wille Willow Wille Willow   [v 10] 2660/5 D 6 18.5 928
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-4 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 2140/2 D 5 15.1 557
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-7 Wille Willow Wille Willow   [v 10] 2660/6 C str
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-1 Tothemoonandback Tothemoonandback   [s 3] 2140/10 C str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-11 Askö Eagle Askö Eagle   [s 6] 2140/10 C 5 17.2 131
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-10 Golden Glee Golden Glee   [v 8] 1640/10 D 0 g 197
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Kickstart My Heart Kickstart My Heart   [v 11] 1660/14 A 0 14.0 160
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2140/9 B 6 16.6 98
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-5 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 6] 2140/2 C 3 16.7 217
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-1 Anubis Victory Anubis Victory   [v 7] 2140/9 B str
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 Martin C.B. Martin C.B.   [v 7] 2140/6 B 5 17.1 127
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-3 Alva Maple Alva Maple   [s 4] 2160/2 C 3 18.8 102
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-7 Gidde Gidde   [v 12] 2160/6 C 7 16.5 190
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-3 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 2100/4 C 4 15.3 85
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-2 Joel Avant Joel Avant   [v 4] 2100/1 D 0 19.1 351
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-9 Slotts Grond Slotts Grond   [v 6] 2140/4 D 6 39.9 302
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-4 Matteo Manassero Matteo Manassero   [v 4] 2140/10 B str
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-3 King Zeus King Zeus   [h 7] 2640/4 B 0 16.9 215
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-9 First Farming First Farming   [v 10] 2080/7 C 0 21.8g 517
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-7 Cotton Club Cotton Club   [v 5] 2100/9 B 3 16.1 327
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-2 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 5] 2480/3 B 0 24.9g 111
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-7 The Lady L.B. The Lady L.B.   [s 4] 2080/5 D str
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-5 Slotts Grond Slotts Grond   [v 6] 2080/1 D 5 40.0 166
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-4 Gidde Gidde   [v 12] 2480/4 D 7 16.5 179
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-2 Golden Glee Golden Glee   [v 8] 2480/4 D 0 g 127
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-1 White Nose White Nose   [s 6] 2080/2 B 1 15.1 36
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-6 Matteo Manassero Matteo Manassero   [v 4] 2140/12 C 2 15.5 73
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-8 Lex Net Lex Net   [v 12] 1640/6 D 0 36.8g 196
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-6 King Zeus King Zeus   [h 7] 2160/4 B 7 15.7 129
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-5 Golden Glee Golden Glee   [v 8] 1640/4 D 4 16.0 314
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-3 Catch a Daydream Catch a Daydream   [v 5] 2140/6 C 0 21.4 338
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-3 Hangre Hangre   [v 6] 2140/9 C 4 15.9 402
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 Just East Just East   [v 6] 1640/3 D 0 15.3 445
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 Matteo Manassero Matteo Manassero   [v 4] 2140/6 A 5 15.8 32
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 Ängens Kryptonit Ängens Kryptonit   [v 9] 2140/7 B 3 14.9 153
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-8 Chasmin Jawea Chasmin Jawea   [s 6] 2140/5 D str
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 Gidde Gidde   [v 12] 2140/8 D 0 16.6 569
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-1 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 2140/3 C 1 16.2 166
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-6 William Tinghöj William Tinghöj   [v 6] 2140/12 C 6 15.2 424
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-11 Listas Yoda Listas Yoda   [v 8] 2140/1 D 0 19.3 545
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-7 Ulf Eme Ulf Eme   [v 6] 2140/12 D 5 15.0 925
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-6 Yrsa Brick Yrsa Brick   [s 7] 2140/12 D 3 15.9 77
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-9 Florella Florella   [s 5] 2140/5 C 0 16.0 383
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 Just East Just East   [v 6] 2140/11 D 7 15.8 357
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-5 White Nose White Nose   [s 6] 2140/8 C 2 14.5 137
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 5] 2140/2 D 2 17.1 147
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Florella Florella   [s 5] 2140/9 C 2 17.7 116
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 5] 2140/1 B 2 16.1 90
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-7 Florella Florella   [s 5] 2140/1 C 2 19.3 610
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-6 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 6] 2140/4 D 0 g 210
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-8 Enge Turbo Enge Turbo   [v 6] 2640/10 C 0 20.2 186
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-6 American Accent American Accent   [v 7] 2140/7 D 6 17.0 1251
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-1 Bundle of Cash Bundle of Cash   [v 6] 2140/2 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-7 Enge Turbo Enge Turbo   [v 6] 1640/5 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-5 King Zeus King Zeus   [h 7] 2660/13 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 9] 2140/6 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-2 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 5] 2140/3 C str
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-8 Absolute Speed Absolute Speed   [v 6] 2140/3 D 0 18.3 443
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-3 Bear Turbo Bear Turbo   [v 5] 2140/5 D 0 18.7 118
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-4 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2140/1 D 0 g 305
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-7 Bear Turbo Bear Turbo   [v 5] 2140/10 D 3 16.4 383
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-7 Sir Armani Sir Armani   [v 9] 2140/2 B str
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-6 Cotton Club Cotton Club   [v 6] 2140/6 D 7 15.6 426
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-8 Baron T.C. Baron T.C.   [v 7] 2160/3 C str
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-4 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2140/7 A 0 g 146
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-3 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2140/10 C 2 16.4 200
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-1 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2140/2 D 0 23.3 691
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-10 Emporio Cape Emporio Cape   [v 8] 1640/8 D 0 15.6 2768
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-9 Tothemoonandback Tothemoonandback   [s 4] 2140/12 B 6 20.8g 1080
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-10 Orangeri Orangeri   [s 6] 2140/3 D 4 16.2 175
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-1 Kung Minos Kung Minos   [v 5] 2140/1 B 4 19.2 115
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 First Diamond First Diamond   [s 5] 2180/12 A 0 23.3g 224
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-3 Scoccos Space Scoccos Space   [v 8] 2100/8 D 0 18.2 473
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-7 Damn What a Rush Damn What a Rush   [v 8] 1640/5 D 0 22.1 1423
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-5 Callmesally Callmesally   [s 6] 2140/2 B 2 16.6 29
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-5 Nosignatall Nosignatall   [s 5] 2140/11 D 5 15.4 237
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2660/6 B 0 19.4 228
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-7 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2100/2 C 0 16.3g 496
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-5 Classic Joy Classic Joy   [s 6] 2160/7 B 0 20.1g 67
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-2 Scoccos Space Scoccos Space   [v 8] 1609/11 D 5 17.2 606
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-1 Kessan K. Kessan K.   [s 4] 2100/6 D 0 22.5 338
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-5 Nosignatall Nosignatall   [s 5] 2140/1 D 1 15.6 177
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-9 Victor C. Victor C.   [h 3] 2080/8 D str
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-8 Kom Leia Kom Leia   [s 5] 2080/10 D 4 17.0 74
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-6 Orangeri Orangeri   [s 6] 2080/3 D 0 g 359
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-4 Van Figo Van Figo   [v 6] 2080/11 D 7 15.6 450
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-3 Mombasa Mombasa   [v 5] 1640/9 B 5 14.6 102
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-3 Mombasa Mombasa   [v 5] 1640/1 C 1 13.7 19
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-8 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2140/10 B 3 16.4 229
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-4 Lecompte Lecompte   [s 7] 2140/7 C 5 17.0 153
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-11 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 3] 2140/4 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 Jessica Pride Jessica Pride   [s 5] 2140/7 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-6 First Diamond First Diamond   [s 5] 1609/10 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-5 Yrsa Brick Yrsa Brick   [s 8] 2100/2 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-4 Kayman Boy Kayman Boy   [v 11] 1609/7 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 Lecompte Lecompte   [s 7] 2140/9 C 0 17.4 502
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-3 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2140/2 B 0 15.5 852
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-7 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 7] 2140/3 D 3 15.0 435
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-7 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 6] 2640/3 B 0 16.2 173
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-8 Pippi Pagadi Pippi Pagadi   [s 4] 2140/3 D 5 16.0 92
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-7 Juicebox Juicebox   [v 6] 2140/3 D 0 15.6 190
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-8 Star Support Star Support   [v 12] 2080/7 D 0 16.4 368
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-6 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2480/2 D 0 176
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-5 White Nose White Nose   [s 7] 2080/3 C 2 16.2 67
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-4 Absolute Speed Absolute Speed   [v 6] 2080/6 C 5 18.0 37
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-3 Orangeri Orangeri   [s 6] 2080/5 D 1 17.1 338
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-10 Cool Miracle Cool Miracle   [s 7] 2160/12 D 0 17.8 1191
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-9 Baron T.C. Baron T.C.   [v 7] 2140/8 C 0 17.0 396
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-9 White Nose White Nose   [s 7] 2080/9 D 0 19.1 561
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-5 Andy Pandy Andy Pandy   [v 7] 2480/3 D 6 16.1g 1102
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-6 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 7] 2140/1 D 0 g 959
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-9 Orangeri Orangeri   [s 6] 2080/8 D 0 766
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-6 Jetcane Harvester Jetcane Harvester   [v 10] 2080/5 D 8 17.7 284
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-2 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 6] 2480/4 C 0 g 340
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-1 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2080/6 D 0 g 336
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-2 Global Update Global Update   [s 4] 2140/7 C 4 15.6 186
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-2 Jejje Palema Jejje Palema   [s 5] 2080/4 A 1 13.7 16
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-5 Tritolina F. Tritolina F.   [s 5] 2100/3 D 0 17.0 190
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-7 Global Update Global Update   [s 4] 2140/6 C 5 16.7 601
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-8 Myrsjös Zorro Myrsjös Zorro   [v 5] 2140/3 C 0 g 50
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-5 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 6] 2140/8 C 6 18.1 49
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 Trouville Trouville   [s 9] 2140/3 D 1 15.1 132
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-3 Slotts Grond Slotts Grond   [v 7] 2160/8 B 0 38.3g 671
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-2 Lecompte Lecompte   [s 7] 2140/7 D 6 20.0g 57
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-5 Baron T.C. Baron T.C.   [v 7] 2100/2 C 5 16.2 362
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-3 Yrsa Brick Yrsa Brick   [s 8] 2100/8 D 8 16.2 65
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-8 Kom Leia Kom Leia   [s 5] 2140/2 C 1 18.4 47
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Lecompte Lecompte   [s 7] 2140/10 D 0 20.1 161
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 6] 2140/2 C 0 g 145
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 Myrsjös Zorro Myrsjös Zorro   [v 5] 2140/11 B 6 16.2 272
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 6] 1640/9 B 8 15.5 401
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-2 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 4] 1640/1 B 7 16.4 119
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-1 Kom Leia Kom Leia   [s 5] 2140/8 A 0 g 215
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-4 Flor de Rafaela Flor de Rafaela   [s 7] 1609/2 C 0 15.1 588
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-7 Älvan Älvan   [s 7] 2140/1 D 0 g 575
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-7 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2080/5 C 0 22.2g 296
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-4 Orangeri Orangeri   [s 6] 2080/10 D 0 17.6 1228
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-11 Baron T.C. Baron T.C.   [v 7] 2140/4 D 5 16.5g 211
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-7 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 6] 1640/12 D 0 g 1367
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-6 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 7] 2140/5 B 0 17.0 1000
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-3 Emporio Cape Emporio Cape   [v 8] 2160/8 D 0 16.4 1455
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-8 Nosignatall Nosignatall   [s 5] 2140/3 B 7 17.2 223
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-8 Älvan Älvan   [s 7] 2140/2 D 8 17.2 531
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-6 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 6] 2140/4 D 2 17.7 44
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Cotton Club Cotton Club   [v 6] 2140/6 C 4 15.5 21
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-4 Baron T.C. Baron T.C.   [v 7] 2140/9 C 4 17.6 101
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-3 Trouville Trouville   [s 9] 2140/9 C 5 15.5 34
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-2 Orangeri Orangeri   [s 6] 2140/8 D str
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-1 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2140/5 B 2 18.4 161
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-5 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 5] 2140/9 A 5 16.6 180
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-3 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 6] 2140/6 D 4 16.9 646
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-6 Bon Voyage Bon Voyage   [v 8] 2140/4 D 6 17.3g 503
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-9 Bon Voyage Bon Voyage   [v 8] 2140/1 D 7 19.8g 412
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-8 Baron T.C. Baron T.C.   [v 7] 2140/1 D str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-7 Smirre Creek Smirre Creek   [v 10] 2140/5 C 8 15.7 98
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-4 Cotton Club Cotton Club   [v 6] 2140/7 D 1 16.4 168
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-1 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2140/3 B 6 20.0 67
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-10 Canary Canary   [s 6] 2140/11 D 0 16.3 838
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-8 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 6] 2140/8 C 2 19.8 309
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-7 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 8] 1640/1 A 3 15.7 29
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-4 Just East Just East   [v 7] 2140/4 D str
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-1 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 4] 2140/5 D 7 19.9 243
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 Cotton Club Cotton Club   [v 6] 2140/9 D 6 18.2 1010
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-1 Anubis Victory Anubis Victory   [v 8] 2140/8 D 4 20.5 269
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-9 Yrsa Brick Yrsa Brick   [s 8] 1609/2 C 0 15.2g 45
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-4 Gripen S.S. Gripen S.S.   [v 6] 2140/1 D 7 19.3g 425
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-3 First Diamond First Diamond   [s 5] 2100/3 D 1 15.3 30
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-2 Scoccos Space Scoccos Space   [v 8] 2100/11 C 5 18.2 569
2018-02-08 2018-02-08 Åby-6 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 7] 2140/10 B 0 16.3 81
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-7 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 9] 3140/1 D 0 1003
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-8 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 9] 2640/11 D 0 15.6 973
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-1 Evelina Hornline Evelina Hornline   [s 5] 2160/5 B 0 22.8 354
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-7 Suncane Harvester Suncane Harvester   [s 10] 2140/6 D 0 g 1016
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-9 Arvesölv* Arvesölv*   [s 7] 2140/1 C 0 27.7g 644
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-6 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2140/9 A 2 17.1 83
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-9 Brottarn Brottarn   [v 4] 1640/1 A 3 16.5 110
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-6 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 4] 2140/11 D 7 16.7 940
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-1 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 12] 1640/5 D 0 g 864
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-10 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2140/9 A 1 15.5 141
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-8 Glimfaksa Glimfaksa   [s 6] 2160/7 D 0 17.7 133
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-7 White Nose White Nose   [s 8] 2140/10 B 2 15.6 327
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-5 Mellby Donna Mellby Donna   [s 7] 2140/3 C str
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-4 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 4] 2140/1 B 2 17.7 137
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-3 Frisco Flame Frisco Flame   [v 11] 2140/10 B 4 14.6 113
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-2 Lady Micha Lady Micha   [s 9] 2140/5 D 6 17.6 242
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-1 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 6] 2140/4 D 6 19.2 771
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-6 Mr Rapide Mr Rapide   [v 5] 2140/7 C 5 15.0 444
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-1 Honfleur Boko Honfleur Boko   [s 5] 2140/3 D 7 18.6 467
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-10 Unbalanced Unbalanced   [s 6] 2100/9 D 8 18.1 123
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-7 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 9] 2100/8 B 1 16.2 81
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-5 Yrsa Brick Yrsa Brick   [s 9] 2160/5 D 0 g 177
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-4 Gateruds Kashmir Gateruds Kashmir   [v 5] 2100/7 B 4 17.3 162
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-9 Vincitori Indika Vincitori Indika   [v 4] 2140/8 D 2 16.4 548
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-7 Unheard Of Unheard Of   [s 6] 1640/3 C 0 14.0 124
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-6 Skinny Dipping Skinny Dipping   [s 5] 2140/2 D 0 g 369
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-5 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 7] 2140/8 D 5 15.7 367
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-2 Tosca Tilly Tosca Tilly   [s 3] 2140/1 C 0 g 80
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-10 Dejvid Am Dejvid Am   [v 6] 2140/6 C 1 16.7 94
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-8 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 4] 2140/8 B 2 16.8 172
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-6 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 9] 2140/9 C 2 15.5 101
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-5 Mellby Donna Mellby Donna   [s 7] 2140/11 C 2 16.7 150
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-3 Kom Leia Kom Leia   [s 6] 2140/3 B 1 16.3 34
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-2 Tosca Tilly Tosca Tilly   [s 3] 2140/1 D 1 19.9 17
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-1 Lady Micha Lady Micha   [s 9] 2140/7 C 2 18.9g 182
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-10 Xanthis Christina Xanthis Christina   [s 5] 2140/5 B 3 17.2 97
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-9 Lady Star Bo Lady Star Bo   [s 4] 2140/1 C 5 16.5 81
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-4 Unbalanced Unbalanced   [s 6] 2140/12 D 8 17.2 170
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-9 Bosse Rich Bosse Rich   [v 5] 2480/1 C 1 17.9 95
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-5 Eros M.L. Eros M.L.   [v 4] 2080/6 C 3 19.2 141
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-4 Cotton Club Cotton Club   [v 7] 1680/4 D 3 16.5 312
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-3 White Nose White Nose   [s 8] 2480/4 C 4 17.3 151
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-2 Motorpsycho Motorpsycho   [s 4] 2080/5 C 7 21.1 94
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-1 Orangeri Orangeri   [s 7] 1680/8 D 8 17.0 498
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-6 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 9] 2100/3 C 8 15.1 135
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-5 Edwin Henna Edwin Henna   [v 7] 2100/8 A 0 20.3 93
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-3 Myrsjös Zorro Myrsjös Zorro   [v 6] 2100/3 D 5 17.0 168
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-11 Matteo Manassero Matteo Manassero   [v 6] 2100/5 C 1 17.2 105
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-9 Kom Leia Kom Leia   [s 6] 2100/11 B 2 16.6 43
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-3 Brottarn Brottarn   [v 4] 1640/7 B 6 14.0 169
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Lecompte Lecompte   [s 8] 2140/5 D 0 17.1 621
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-5 White Nose White Nose   [s 8] 2140/4 D 0 15.4 539
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-9 Chasmin Jawea Chasmin Jawea   [s 8] 2080/5 C 6 18.3 247
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-7 Slotts Grond Slotts Grond   [v 8] 2100/10 D 7 35.2 145
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-4 Xanthis Christina Xanthis Christina   [s 5] 2080/2 D 0 g 84
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-3 Unheard Of Unheard Of   [s 6] 2080/5 D 1 15.6 174
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-2 Cotton Club Cotton Club   [v 7] 2080/7 D 0 15.9 83
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-10 Tothemoonandback Tothemoonandback   [s 5] 2640/1 B 0 g 499
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-3 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 8] 2140/2 D 0 19.5 946
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-7 Tourzo Tourzo   [s 4] 2140/9 C 2 16.3 60
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Edwin Henna Edwin Henna   [v 7] 2140/7 B 0 17.4 140
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-6 Brottarn Brottarn   [v 4] 1640/9 A 3 14.1 287
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-5 Towbar Towbar   [v 4] 2140/7 B 0 16.5 89
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-4 Kom Leia Kom Leia   [s 6] 1640/8 C 5 14.7 127
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-8 White Nose White Nose   [s 8] 2140/8 C 6 14.9 1001
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-10 Nosignatall Nosignatall   [s 6] 2640/10 D 0 18.0g 1495
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-4 Bear Turbo Bear Turbo   [v 6] 2140/1 C 0 15.8 249
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-9 Swift Babe Swift Babe   [s 6] 2140/9 C 7 17.8 148
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-7 Brottarn Brottarn   [v 4] 2140/2 C 3 14.4 612
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-5 Målaresven Målaresven   [v 6] 1640/5 C 4 13.9 250
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-9 Cotton Club Cotton Club   [v 7] 2100/10 A 3 16.4 178
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-8 Slotts Grond Slotts Grond   [v 8] 2080/11 C 6 35.0g 238
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-4 Werdelin Werdelin   [v 8] 2100/3 D 0 g 565
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 7] 2140/2 D 0 17.9 595
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-4 Lecompte Lecompte   [s 8] 2140/10 D 3 16.9 199
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-3 Kom Leia Kom Leia   [s 6] 1640/1 B 2 15.1 53
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-3 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2100/11 D 0 g 375
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-2 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 5] 2100/7 B 0 21.9g 51
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-8 Lecompte Lecompte   [s 8] 2100/7 C 4 17.9 216
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-7 Slotts Grond Slotts Grond   [v 8] 2140/15 C 8 35.6 340
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-5 Chasmin Jawea Chasmin Jawea   [s 8] 2100/1 D 8 19.4 431
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-4 Cotton Club Cotton Club   [v 7] 2100/2 C 5 16.2 51
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-2 Kom Leia Kom Leia   [s 6] 2100/8 B 6 17.4 96
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-1 Orangeri Orangeri   [s 7] 2100/4 C 8 18.2 43
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-5 Tothemoonandback Tothemoonandback   [s 5] 2640/2 D 3 16.5 387
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-3 Campell J.P. Campell J.P.   [s 6] 2140/10 C 3 17.0 132
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-1 Lona K. Lona K.   [s 4] 2140/2 C 6 22.3g 156
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-10 Lecompte Lecompte   [s 8] 2140/9 D 3 17.9 245
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-5 Livi Limit Livi Limit   [s 6] 2160/7 D 0 19.8g 46
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-5 Certo Cito Certo Cito   [s 5] 2640/1 C 2 16.0 170
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-3 Grand Illusion Grand Illusion   [v 6] 2140/10 B 7 15.1 57
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-5 El Cantante El Cantante   [v 9] 2140/6 C 2 15.0 282
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-1 Slotts Grond Slotts Grond   [v 8] 1640/1 D 1 32.4 277
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-7 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 9] 1640/3 D 7 13.6 248
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-9 Dinjo Dinjo   [v 7] 2640/4 C 6 17.8 440
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Lecompte Lecompte   [s 8] 1609/5 C 0 g 130
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-3 Livi Limit Livi Limit   [s 6] 2140/3 D 4 16.3 355
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-1 Lona K. Lona K.   [s 4] 2140/3 D 6 20.0g 199
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-9 Orangeri Orangeri   [s 7] 2140/5 C 0 17.3 227
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-7 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 9] 2140/3 D 5 15.3 46
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-6 Black Snapper Black Snapper   [v 6] 2140/3 C 4 15.1 63
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-5 Nosignatall Nosignatall   [s 6] 2640/10 C 7 18.2 82
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-4 Bear Turbo Bear Turbo   [v 6] 1640/7 C 1 13.9 65
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-6 Nosignatall Nosignatall   [s 6] 2140/4 D 0 17.1g 150
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-5 Tothemoonandback Tothemoonandback   [s 5] 2140/5 C 2 16.1 799
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-3 Kung Rossi Kung Rossi   [v 8] 2140/3 B 0 18.7g 117
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-7 Nosignatall Nosignatall   [s 6] 2140/5 D 3 16.0 305
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-4 Swift Babe Swift Babe   [s 6] 2140/5 C 5 16.4 269
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-7 Benzema Benzema   [v 5] 2140/7 C 0 13.9g 633
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-4 Mr Rapide Mr Rapide   [v 5] 2640/7 D 4 17.3 153
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-8 Cikoria Frazer Cikoria Frazer   [s 6] 2640/2 C 3 15.0 74
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Kom Leia Kom Leia   [s 6] 2140/8 C 0 16.3 212
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-6 First Diamond First Diamond   [s 6] 2100/12 C 0 15.6 727
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 8] 1609/6 C 7 17.0 325
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-9 Elegant Frost Elegant Frost   [v 5] 2140/6 D 0 15.9 74
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-7 Princess of China Princess of China   [s 6] 2140/8 C 7 17.9 193
2019-02-02 2019-02-02 Åby-3 Souvenir d'Inverne Souvenir d'Inverne   [v 5] 1640/6 C 6 15.4 134
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-9 Elegant Frost Elegant Frost   [v 5] 2140/1 C 1 16.0 28
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-8 Älvan Älvan   [s 8] 2140/3 D 0 20.6g 1062
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-5 Okaloosa Bell Okaloosa Bell   [s 4] 2140/4 C 1 16.4 25
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-1 Kung Minos Kung Minos   [v 6] 2140/4 B str
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-7 The Noble One The Noble One   [v 7] 2640/6 C 8 16.0 445
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-5 Clear As Mud Clear As Mud   [s 3] 2140/4 C 4 17.1 299
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-4 Johanna Hall Johanna Hall   [s 4] 2140/2 D 0 17.6 712
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-2 Guardian Guardian   [v 4] 2640/12 D 0 g 108
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-5 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 6] 2140/12 B str
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-9 Väskinge Inez Väskinge Inez   [s 5] 2160/2 D 0 g 212
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-3 Quantum Kiwi Quantum Kiwi   [s 10] 1640/2 C 5 15.2 485
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-6 Fly K.Bridge Fly K.Bridge   [s 5] 2640/6 A 0 21.6 46
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-9 Vilda de Castella Vilda de Castella   [s 4] 2160/9 C 5 19.0 97
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-9 Dancing Vilma Dancing Vilma   [s 8] 2100/12 B 6 16.0 46
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-7 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 8] 2100/14 A 4 17.8 156
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-6 El Cantante El Cantante   [v 10] 2140/7 B 8 15.5g 48
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-5 Occasione Doc Occasione Doc   [s 5] 2140/4 D 1 17.1 127
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-8 Lord of Stonecroft Lord of Stonecroft   [v 4] 1640/5 C 3 14.1 29
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-3 Queen av York Queen av York   [s 4] 2140/11 B 1 16.7 31
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-2 Unbalanced Unbalanced   [s 7] 2160/8 D 2 16.4 225
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-7 Good Express Good Express   [v 7] 2080/10 D 5 16.5 548
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-6 Kom Leia Kom Leia   [s 7] 1640/9 C 0 g 575
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-10 Kom Leia Kom Leia   [s 7] 2140/12 B 0 15.5 389
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-8 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 5] 2640/4 C 6 17.4 79
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-6 Ferrell Ferrell   [v 8] 2160/12 A 2 14.5 23
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-5 Cotton Club Cotton Club   [v 8] 2140/7 D 5 15.9 160
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-3 Mario Andretti Mario Andretti   [v 3] 2140/2 B 1 15.8 19
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-2 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 10] 1640/3 D 7 14.7g 358
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-9 Jubel Jubel   [v 6] 2660/4 C 3 17.2 144
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-7 Queen av York Queen av York   [s 4] 2140/10 B 6 18.6 88
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-4 Zeb Macay Zeb Macay   [v 8] 1640/2 D 0 17.5 176
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-2 Unbalanced Unbalanced   [s 7] 2140/2 D 0 g 115
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-4 Benzema Benzema   [v 6] 2140/2 C 0 g 493
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-11 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 5] 2100/2 C 2 16.7 55
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-9 Thunder Rick Thunder Rick   [v 6] 1609/5 D 4 15.2 108
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-8 Zelmer Zelmer   [v 7] 1609/2 D 8 17.9 788
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-5 B.B.S.Chanelle B.B.S.Chanelle   [s 4] 2140/1 D 0 g 88
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-4 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 9] 2100/12 D 0 23.3 426
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-3 Charles Wain Charles Wain   [v 5] 2100/11 A 2 18.3 21
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-10 Ferrell Ferrell   [v 8] 2140/2 A 1 14.4 41
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-7 Cotton Club Cotton Club   [v 8] 1640/11 D 0 14.6 442
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-6 Jubel Jubel   [v 6] 2140/4 B 7 16.7 65
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-2 Mario Andretti Mario Andretti   [v 3] 2140/7 C 1 17.6 30
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-1 Tönnfaksen Tönnfaksen   [v 4] 2140/3 D 0 g 132
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-8 Tuzziman Tuzziman   [v 5] 1680/10 A 5 17.1 141
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-7 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 10] 1680/8 B 7 17.1 812
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-6 Good Express Good Express   [v 7] 2100/3 D 4 18.4 157
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-1 La Luna Wita La Luna Wita   [s 5] 2080/9 B 3 21.0 77
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-9 Fjord Jerka* Fjord Jerka*   [s 9] 2180/8 C 0 30.3g 341
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-8 Xanthis Christina Xanthis Christina   [s 6] 2140/8 C 2 17.5 88
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-6 Jubel Jubel   [v 6] 2140/1 C 2 16.2 65
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-3 Unbalanced Unbalanced   [s 7] 1640/9 C 6 15.6 71
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-1 Rose of the Year Rose of the Year   [v 3] 2140/4 B 0 g 65
2020-08-10 2020-08-10 Färjestad-5 Body Milk Body Milk   [s 4] 1640/9 C 5 13.4 489
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-11 Tracy's Princess Tracy's Princess   [s 5] 2140/4 D 1 14.6 261
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-7 Sir Armani Sir Armani   [v 11] 2480/8 B 7 16.6 620
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-8 Gateruds Nylon Gateruds Nylon   [v 5] 2140/5 B 7 19.0 404
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-2 Dancing Vilma Dancing Vilma   [s 8] 2100/8 C 6 15.1 855
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-4 Livi Mermaid Livi Mermaid   [s 6] 1640/12 B 0 g 32
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-2 Text Me Back Text Me Back   [v 5] 2140/12 C 0 g 457
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-1 Godric Godric   [v 3] 2140/5 D str
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-10 Aurora Palema Aurora Palema   [s 4] 2140/9 C 0 g 25
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-8 Lella Lombardi Lella Lombardi   [s 4] 2140/1 B 1 15.7 29
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-7 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 10] 1640/2 B 1 13.3 50
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-5 Si Belle Q.C. Si Belle Q.C.   [s 7] 2140/3 D 6 18.0 1352
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-9 Pippi Pagadi Pippi Pagadi   [s 6] 2080/4 B 8 15.8 148
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-5 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 9] 2080/10 C 8 18.3 1197
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-1 Honfleur Boko Honfleur Boko   [s 6] 2080/11 D 8 20.2 986
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-5 Goes All Magic Goes All Magic   [s 6] 2100/5 B 2 16.7 174
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-5 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 10] 2140/12 D 0 16.7 2085
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-4 Lecompte Lecompte   [s 9] 2140/3 D 0 16.6 782
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-5 Sir Armani Sir Armani   [v 11] 2160/7 D 0 15.1 2583
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-6 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 10] 2140/2 D 6 15.5 627
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-2 Classic Joy Classic Joy   [s 8] 2140/9 C 0 g 368
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-6 Towbar Towbar   [v 5] 2100/7 B 0 g 220
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-5 Viggo Laday Viggo Laday   [h 9] 2480/3 C 8 15.7 590
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-2 Honfleur Boko Honfleur Boko   [s 6] 2080/5 B 4 17.5 247
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-9 Keylor Navas Keylor Navas   [v 5] 2640/12 A 3 17.1 150
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-7 Dancing Vilma Dancing Vilma   [s 8] 1640/9 C 7 13.9 386
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-10 Lecompte Lecompte   [s 9] 2100/9 D 0 17.1 505
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-4 Wiliam W. Wiliam W.   [h 11] 2100/5 D 0 g 926
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-8 Swift Diva Swift Diva   [s 5] 2140/4 C 0 g 195
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-8 Divine Destiny Divine Destiny   [s 5] 1700/3 C 2 16.7 38
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-6 Svanskog Tösen Svanskog Tösen   [s 5] 2140/12 B 0 35.7 410
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-4 Sir Armani Sir Armani   [v 11] 2100/6 B 3 16.6 290
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-3 Wiliam W. Wiliam W.   [h 11] 2500/4 D 5 18.2 618
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-2 Älvan Älvan   [s 9] 2120/8 D 0 g 562
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-9 Lecompte Lecompte   [s 9] 2500/11 C 1 18.8 103
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-6 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 8] 2100/13 B 8 16.0 739
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-6 Målaresven Målaresven   [v 7] 2140/8 C 0 14.9 179
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-10 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 9] 2140/12 C 0 20.9 307
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-9 Fanny Love Fanny Love   [s 6] 2140/10 D 7 17.8 298
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-6 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 9] 1660/9 C 0 16.5g 227
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-5 Hunter Mahan Hunter Mahan   [v 10] 2160/14 A 7 16.1 144
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-3 Leia Palema Leia Palema   [s 5] 1640/7 B 2 13.2 50
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-2 Kom Leia Kom Leia   [s 7] 2160/8 A 2 15.8 76
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-5 Ferrell Ferrell   [v 8] 2140/12 C 6 12.9 1060
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-4 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 5] 2140/6 D 0 16.5 447
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-1 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 4] 2140/8 D 3 16.6 1192
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-7 Xanthis Christina Xanthis Christina   [s 6] 2140/3 D 8 16.8 254
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-4 Sugar Man Sugar Man   [v 7] 1640/12 A 2 14.2 167
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-7 Hugo Brew Hugo Brew   [v 5] 2140/14 C 0 15.1 141
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-5 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2160/4 D 6 30.3 622
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-4 Tourzo Tourzo   [s 5] 2160/10 D 0 20.7g 1339
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-3 Divine Destiny Divine Destiny   [s 5] 2640/4 D 4 19.1 576
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-8 Tranemo Y.Vonne Tranemo Y.Vonne   [s 6] 2140/1 D 0 18.5 469
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-6 Målaresven Målaresven   [v 7] 1640/6 D 5 14.3 374
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-4 Leia Palema Leia Palema   [s 5] 2140/6 D 7 15.8 131
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-1 Honfleur Boko Honfleur Boko   [s 6] 2140/2 A 7 19.0 257
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-6 Älvan Älvan   [s 9] 2480/2 D 8 18.6 316
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-5 Lecompte Lecompte   [s 9] 2080/1 D 6 18.0 54
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-3 Effin Dibs Effin Dibs   [s 6] 2100/5 B 4 17.4 181
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-1 Reef Snapper Reef Snapper   [v 4] 2080/4 C 7 19.8g 80
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-8 Good Express Good Express   [v 7] 2100/9 B 5 18.3 70
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-7 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 9] 2100/12 A 0 16.6 360
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-3 Beaks Manello Beaks Manello   [v 5] 2140/3 D 3 14.3 222
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-7 Brottarn Brottarn   [v 5] 2160/5 B 7 15.1 241
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-4 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 5] 2140/1 D 0 16.4 579
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-1 Sweet Susie Sweet Susie   [s 3] 2140/6 B 0 19.0 442
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-11 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 10] 2640/4 D 4 18.0 232
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-9 Swift Diva Swift Diva   [s 5] 2140/3 B 1 16.4 16
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-8 Slotts Grond Slotts Grond   [v 9] 2160/7 C 6 33.1 367
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-7 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 9] 2140/8 D 5 18.8 549
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-5 Black Alex Black Alex   [v 5] 2140/6 B 0 g 38
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-3 Elegant Frost Elegant Frost   [v 6] 2140/1 D 6 16.6 293
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-5 Ferrell Ferrell   [v 8] 2660/11 C 1 16.1 87
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-2 Kom Leia Kom Leia   [s 7] 1640/5 B 2 14.6 50
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-1 Queen av York Queen av York   [s 4] 2140/1 A 2 17.2 52
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-9 Josef Palema Josef Palema   [v 8] 2140/8 D 6 17.9 251
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-8 Lecompte Lecompte   [s 9] 2140/7 B str
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-7 Good Express Good Express   [v 7] 1640/11 B 3 15.4 166
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-6 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 9] 2160/13 A 6 15.4 350
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-1 Piglet Pil Piglet Pil   [v 7] 1640/4 C str
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-9 Muscle Salt Muscle Salt   [v 8] 2160/10 B 0 g 284
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-7 Charming Charming   [v 4] 2140/5 C 0 20.0 270
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-4 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 11] 2640/12 C str
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-3 Zazo Rod Zazo Rod   [v 8] 1640/10 D 0 16.3 793
2020-04-27 2020-04-27 Färjestad-3 Aurora Palema Aurora Palema   [s 4] 2140/9 B 3 15.3 49
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-5 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 5] 1640/10 D 1 15.1 42
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-3 Lecompte Lecompte   [s 9] 2160/6 D 5 16.9 530
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-1 Black Alex Black Alex   [v 5] 2140/3 D 8 17.2 81
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-9 Swift Diva Swift Diva   [s 5] 2140/10 C 1 15.1 215
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-8 Slotts Grond Slotts Grond   [v 9] 2160/4 D 0 g 647
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-6