V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-4 Kaxi Day Kaxi Day   [v 6] 2140/10 B
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 7] 2140/8 A
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-8 Enclave Enclave   [v 5] 2640/4 A
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-7 Alex T.H. Alex T.H.   [v 3] 2140/9 D
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-9 Mizita Sound Mizita Sound   [s 2] 1609/10 D

Nyheter för travkusk


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar. Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste..


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar.
Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste kusk.
I onsdags tog han seger nummer 7000 som kusk när han vann med Reverend Wine på Solvalla.
Under måndagskvällen var det dags för ännu ett jubileum:
När Ulf Ohlsson styrde in Björn Goop-tränade Stardust Melody på Färjestad, var det Goops 2000:e seger på hans svenska tränarlicens.
– Gooparna har ju vältränat och det här var inget undantag, sa segerkusken Ulf Ohlsson efter att Stardust Melody avgjort enkelt till slut.

”Känns otroligt kul”
Björn Goop tog ut sin tränarlicens 1999 och arbetade tillsammans med pappa Olle som stod för hästarna. Men 2011 tog Björn över tränaransvaret och när han nu når 2000 segrar gör han det som nummer 20 i den svenska travhistorien.
– Jag har jobbat hårt för att utveckla mig som tränare så det här känns otroligt bra och kul. Jag är idag mer utbildad och har skaffat mig mycket rutin inte minst genom att tävla mycket internationellt, säger Björn Goop till Svensk Travsport.
Han har runt 130 hästar på gården utanför Kil och ligger i dag femma i landets tränarliga med drygt 25 miljoner kronor inkört i år.

”Vill lyfta fram den fina bredden”
Första tränarsegern kom med Lloyd Hornline på Åby 1999 och 1000 segrar kom med Twitter på Åby 2015. Conny Nobel var Björns första stjärntravare och de vann Kriteriet och Derbyt tillsammans. När de tog hem Elitloppet stod dock Olle Goop som tränare.
Bland namnkunniga hästar från Björn Goops stall finns förutom Conny Nobell stjärnor som Quarcio de Chene, Mister J.P., Your Highness, Reckless, Nadal Broline och inte minst stostjärnan Mellby Free med över sju miljoner på kontot.
– De är några av guldkornen, men jag skulle vilja lyfta den fina bredden med många duktiga hästar som jag tränar. Fjolårets resultat var bra och vi är på väg mot ett starkt resultat för stallet även 2019, säger Björn Goop till Svensk Travsport.

Michael Carlsson, Kanal 75


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på..


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s beräkningar.
För snart en månad sedan gjorde den sjuårige hingsten Win B.Hill sin första start på svensk mark. Det var också första starten på nästan fem år när han debuterade för Timo Nurmos. Men någon ringrost var det sannerligen inte tal om. Win B.Hill bara blåste till konkurrenterna i ett lunchlopp på Romme och vann åkandes på 1.11,6/1640a. Detta trots spår åtta över kort distans. Det var blott tredje starten i livet för den skadedrabbade hästen som började sin karriär hos Åke Svanstedt i USA med en seger och en andraplats.
– Win B.Hill (V75-1) är en väldigt fin häst med riktigt hög kapacitet. Han har mycket bra härstamning (Muscle Hill - Win B.), fin exteriör och en väldigt stor motor. Han är som en avelshingst. Jag tycker att hästen har kapacitet för Elitloppet, säger Timo Nurmos.
Men tillägger snabbt:
– Det gäller att han håller ihop. Han fick en gaffelbandsskada efter tvååringssäsongen i USA och kom till mig som treåring. Den har varit svår att läka och jag har tagit det väldigt lugnt med honom eftersom det är min egen häst. Så det är svårt att säga om han kan använda hela sin kapacitet efter skadan. Han måste visa kapaciteten på banan också men jag känner att det är något extra i honom.
– Han var en mycket lovande häst hos Svanstedt och var tänkt som en häst för Hambletonian och de största loppen. Han vann i debuten och torskade det andra loppet på målfoto, men hade vunnit även det om han inte hade tappat en sko. Jag köpte honom på auktion som ettåring i Lexington för 70 000 dollar.

”Femtespår i volt är sämsta tänkbara – är stor och rejäl”
I comebacken på Romme small det bara till när Jorma Kontio vred på ute i vida spår med Win B.Hill. Tränare Nurmos var inte överraskad över hästens insats, trots ett tävlingsuppehåll på nästan fem år.
– Hästen var väl förberedd men hade bara gått ett 1.24-jobb som snabbast efter kvalet i somras. Han kommer att gå mycket framåt med loppet i kroppen. Han gick jobb i fredags i backen och var fin och ska gå ytterligare jobb under tisdagen.
Vad säger du om V75-debuten för Win B.Hill med spår fem i voltstart?
– Femtespår i volten är sämsta tänkbara eftersom han är stor och rejäl. Han kvalade förvisso i voltstart men nu blir det första gången i lopp. Det är en väldigt lugn och fin häst och jag tror att han klarar det för han är jättesnäll att köra. Men risken finns alltid att man tappar lite från sådana spår.
– Hästen har inte samma rutin som de andra i loppet och har bara gjort tre starter. Han är ändå så pass hög kapacitet att han måste räknas med bra chans. Det blir barfota fram som senast, säger Nurmos.

”Är en väldigt fin häst – men långt ifrån färdig”
Solvalla-tränaren, som toppar tränarligan på V75 överlägset med 37 segrar, har ytterligare tre hästar med i lördagens jackpotomgång.
– Magic Cash (V75-2) galopperade senast mitt i loppet när han skulle avancera och jag vet inte riktigt varför. Om det var en temposkärpning eller så. Det är fortfarande så att han är lite känslig om det blir tempoökningar eller tempominskningar i loppen. Det är en stark och fin häst men han är fortfarande valpig och inte färdig. Han känns bra i träningen och felfri är det bra chans. Eventuellt barfota runt om igen.
– Global Undecided (V75-6) fick ett tufft lopp senast och egentligen gillar han tuffa upplägg men han hade nog en sämre dag den gången. Han har gått jobb efteråt och känts normal i alla fall och senast i dag (måndag) var han fin. Presterar hästen lika bra som han har gjort flera gånger i V75 tidigare ska han såklart räknas. Barfota runt om igen och inga ändringar.
– Istanbul Boko (V75-7) blev det helt fel för i finalen senast. Han krokade ihop i sista kurvan och blev störd till galopp så man får bara glömma det loppet. Det är en väldigt fin häst under utveckling men han är långt ifrån färdig ännu. Han är fortfarande trög av sig och tar inte alltid i men har bra styrka. Han har ingen tur med spåren i V75 och fick återigen bakspår. Vi kör barfota runt om igen, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Trebol var under många år i träning i Frankrike men föll för åldersstrecket som tioåring och har sedan dess uteslutande m..


Trebol var under många år i träning i Frankrike men föll för åldersstrecket som tioåring och har sedan dess uteslutande matchat på Mallorca och hemma på Menorca, där den forne världstravaren tävlat om småpengar.
Seger lades till seger. Svenske kallblodet Järvsöfaks rekord på 42 raka passerades i våras.
Det blev slutligen strålande 56 segrar i svit för tolvåringen som på söndagen förlorade ett lopp på Menorca. Trebol hade förmodligen en sämre dag och slutade trea i ett lopp med 300 euro (!) i förstapris.
Ägaren Pau Salord bor på Menorca och är stolt ägare till Trebol som tävlade med framgång internationell som yngre då det bland annat blev segrar i franska loppet Prix du Luxembourg och ett par upplagor av Kymi Grand Prix i Finland.

Mikael Wikner, Kanal 75


Över 600 000 kronor intjänat i lite tuffare stolopp är facit för femåriga stoet Walkie Talkie under året. I Skellefteå..


Över 600 000 kronor intjänat i lite tuffare stolopp är facit för femåriga stoet Walkie Talkie under året.
I Skellefteå V75 förra lördagen klev hon runt hela gänget från bricka 15. Då handlade det om 20 meters tillägg och bakspår.
I onsdagens V86-lopp på hemmabanan Bergsåker visste stallet redan på förhand att det skulle bli ett tufft utgångsläge. Förutsättningarna i stoloppet (V86-7) var givna med en så kallad spårtrappa.
Walkie Talkie har tjänat mest pengar i loppet och får trumma igång från det sämsta läget – spår 15 bakom bilen i loppet över 2140 meter.
Per Linderoth är ute och kör Walkie Talkie hemma på gården i Matfors i Sundsvall när vi får tag i honom under måndagsförmiddagen.
- Jag har värmt henne i skogen och är på väg till rakbanan och vi skrittar nerför backen just. Hon känns bara fin efter Skellefteå. Det blir ju inget hårdare nu när det är så nära mellan starterna men lite får hon röra på sig för att underhålla formen, säger Per Linderoth.
Walkie Talkie fick kliva på i tredjespår varvet från mål senast i V75. I täten hade tempot varit högt med 1.13,9 första varvet och spurten bet bra när Linderoth lossade sin häst i fjärdespår i den sista kurvan.
- Det stämde med både draghjälp och tempo. Hon har ju mött mer kvalificerat motstånd i flera av starterna under året än vad som var fallet i Skellefteå också, men ändå måste jag säga att det kändes riktigt, riktigt bra att vinna så där enkelt. Jag tyckte framför allt intrycket på henne var härligt…sättet hon avslutade på över upploppet, ja det var skönt, säger tränaren.

”Visat att hon tål en del”
Onsdagens uppgift på hemmabanan Bergsåker är ett försök i Diamantstoet. I somras segrade Walkie Talkie i Östersund V75 i Wångens Stora Lärlingspris med Mats E Djuse i sulkyn.
Segern i Skellefteå var hennes andra i V75 den här säsongen.
- Hon har gjort fina prestationer i stort sett hela året och har utvecklats hela tiden. Jag har inte tittat på loppet så mycket ännu men hon möter ju bara märrar igen och det är ungefär den klassen på hästarna som hon stött på under året. Så det känns bra.
Walkie Talkie står tufft till men har ju visat sig tuff…

- Ja, hon har visat att hon tål en del. Men det är väldigt löpningsavgörande naturligtvis hur det blir kört. Blir det något liknande som senast är det klart att jag tror på att hon kommer att dyka upp bland de tre på nytt. Skulle det bli långsamt någon ”femhundring” mitt i loppet försvårar det naturligtvis för oss. Väderprognosen talar om att det kan bli regn och jag väntar in i det sista med att bestämma balans. Blir det bara normal bana och inget regn kommer hon att få tävla barfota runt om som vanligt, säger Per Linderoth.
Du har två hästar med i V86-7. Elsa Mearas inleder från spår sex och Ulf Eriksson kör. Chansen?
- Hon vann lopp för snart två veckor sedan i Östersund och var bra då. Hon fick gå ett ganska tufft slutvarv så det var strongt gjort av henne. Samtidigt möter hon tuffare hästar nu jämfört med det hon ställdes mot i Östersund. Walkie Talkie är den bättre chansen på grund att hon skaffat sig hårdhet.
Betygsätt Elsa Mearas säsong.
- Det har inte gått lika bra för henne som för ”Walkie” under året. Ändå kändes det som att de var ungefär likvärdiga i början av säsongen. Men det har inte studsat Elsas väg helt enkelt. Hon är normalt sett väldigt startsnabb men tappade lite självförtroende i somras när hon galopperade två gånger bakom bilen inom loppet av fyra starter. Vi valde därför att börja ta det försiktigt med henne. På onsdag känns det dock som att det är läge att Uffe får prova att trycka till en bit för första gången sedan i somras.
Lolee Trizzofrock (V86-1) fick du i träning i vintras och han inledde med två raka segrar. Det blev ett innerspår bakom bilen på onsdag.
- Han är inget spetsbud men kan hamna hyggligt till i alla fall. Normalt sett är det en häst som ska klara sig bra i klass II. Han var ganska mycket betrodd i Solänget V75 näst senast och blev fast då. I V75-starten efter hamnade vi för långt bak samtidigt som det gick lite för långsamt en bit i loppet. Jag vet inte hur det kommer att bli spelat i loppet men jag tror att det är ganska lätt hänt att folk glömmer honom lite med tanke på att det är en ”fyra” och en ”nolla” i raden de två senaste. Han vill jag nog höja ett varningens finger för.

Mikael Wikner, Kanal 75Allsvenska kuskligan: 1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 257-223-1602. Jorma Kontio, Solvalla, 189-93-1123. Örjan Kihlström, Solvalla, 175-139-1124. Carl Johan..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 257-223-160
2. Jorma Kontio, Solvalla, 189-93-112
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 175-139-112
4. Carl Johan Jepson, Färjestad, 173-181-138
5. Björn Goop, Färjestad, 159-100-89
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 133-85-97
7. Erik Adielsson, Solvalla, 112-77-42
8. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 111-159-131
9. Johan Untersteiner, Halmstad, 110-83-65
10. Magnus A Djuse, Östersund, 94-86-55
11. Christoffer Eriksson, Jägersro, 85-86-69
12. Kim Eriksson, Mantorp, 84-63-70
13. Robert Bergh, Åby, 80-60-37
14. Magnus Jakobsson, Färjestad 78-52-43
15. Oskar J Andersson, Romme, 73-74-54
Siffror till och med 13 oktober.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-7 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 1640/11 0 14.1 1191
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-2 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 3] 2140/8 3 16.8 113
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 2] 1640/1 2 17.3 203
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-8 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 1640/5 2 12.7 38
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-7 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2640/12 0 16.7g 67
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-6 Karina Sisu Karina Sisu   [s 6] 2140/7 0 15.8 522
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 5] 2140/5 str
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-3 On My Day On My Day   [s 3] 2160/15 8 18.8g 282
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-4 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 2140/1 0 14.1 260
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-11 Jack Bowler Jack Bowler   [v 3] 2660/5 5 17.6 156
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-10 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 3] 1660/15 7 16.6 204
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 5] 2140/7 0 14.7 385
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-7 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/15 2 16.3 35
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 1640/11 3 13.7 141
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-1 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 3] 2160/8 0 g 62
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-9 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 2180/8 6 14.0 140
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 5] 1640/7 5 13.2 257
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-7 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2140/1 5 15.6 96
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 2] 1640/3 7 23.1g 87
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-6 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 1640/6 0 13.5 214
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-3 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 3] 2160/9 5 18.0 70
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-9 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/2 4 14.2 124
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 3] 2140/10 2 13.7 685
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-7 Alfas Farao Alfas Farao   [v 5] 2640/5 6 15.5 159
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-10 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 7] 2160/9 0 19.7g 288
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-8 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/8 2 16.4 20
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 3] 2160/10 0 18.2g 90
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-1 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2140/3 7 16.8 59
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-9 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 2140/9 3 12.8 335
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 3160/9 2 15.0 32
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-8 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/6 1 14.6 75
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-6 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2160/9 4 14.9 74
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 3] 2160/10 3 14.0 117
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 2140/15 1 14.2 26
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-6 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 3] 2140/2 7 17.1 86
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 3] 2160/7 2 14.2 157
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-3 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/11 1 16.4g 78
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-8 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 1640/5 str
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 6] 1640/2 3 12.4 454
2015-10-10 2015-10-10 Åby-10 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 2640/5 0 13.1 248
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-7 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2640/5 6 15.5 666
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 3] 2140/6 0 g 601
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-4 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 2140/1 5 13.2 278
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-11 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/7 D 0 16.1g 98
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-10 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/1 B str
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-7 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 4] 2640/13 A 5 15.9 147
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-4 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 1640/2 D 1 14.5 46
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 3] 2160/15 A 0 20.3 292
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-7 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/12 B 0 18.5 299
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-8 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 3] 2180/10 C 0 17.7g 550
2016-12-07 2016-12-07 Åby-3 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2140/8 C 6 18.3 207
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-8 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2160/3 A 3 18.5 72
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-7 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2160/6 C 0 17.3 275
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-5 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2140/1 C 5 15.3 79
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-1 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/6 C 1 14.1 50
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-9 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 3] 2140/5 D 0 g 940
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/4 C 6 15.2g 280
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 3180/6 C 6 17.3 251
2016-11-23 2016-11-23 Åby-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/5 D 2 14.6 92
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-9 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/12 D 0 16.2g 975
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2140/11 B 5 14.0 502
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-4 Letizia Letizia   [s 2] 1640/2 C 5 17.0 303
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/1 C 1 17.7 24
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/6 C 3 14.9 74
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-7 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/2 D 5 17.0 77
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-2 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 1640/1 D 2 16.5 110
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-11 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2180/8 A 0 240
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-8 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2160/10 B 5 17.9 135
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 3] 2160/6 C 0
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-3 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 1640/1 B 0 g 48
2016-11-01 2016-11-01 Jägersro Trav-1 Letizia Letizia   [s 2] 1640/4 B 3 16.8g 29
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2660/14 D 0 16.3 909
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1660/6 B 2 17.7 31
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 3] 2640/7 D 0 15.9 562
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-6 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/2 D 6 16.3 192
2016-10-20 2016-10-20 Åby-1 Letizia Letizia   [s 2] 1640/3 B 1 15.9 89
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/9 D 0 13.6 236
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-5 Letizia Letizia   [s 2] 1640/8 C 6 16.8g 816
2016-10-05 2016-10-05 Åby-3 Enclave Enclave   [h 2] 1640/10 D 6 16.2 685
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/4 B 3 17.9 71
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-8 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2160/9 B 3 17.9 82
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-7 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2160/5 C 2 15.8 20
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 2] 1660/6 B 3 18.7g 16
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-2 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/8 A 2 15.5 167
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-4 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3180/11 B 0 14.7 353
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-2 Enclave Enclave   [h 2] 1640/4 B 2 17.2 333
2016-09-21 2016-09-21 Åby-1 Letizia Letizia   [s 2] 1640/2 B 0 g 17
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-10 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/10 B 6 12.9 427
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-5 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 1640/9 C 0 13.2 218
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-3 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2160/8 A 2 16.0 68
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-1 Letizia Letizia   [s 2] 1640/3 D 1 16.8 24
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-9 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2160/4 D 0 g 349
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-7 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2180/11 A 0 g 112
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-5 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3180/5 B 2 15.1 30
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-1 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2140/5 C 0 23.1g 162
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/7 D 3 12.6 903
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-5 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 1609/8 C 0 14.1 463
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/6 B 4 18.9 52
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-6 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2160/8 C 3 16.4 533
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-3 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 1640/6 D 4 15.9g 198
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-9 On My Day On My Day   [s 4] 1609/12 D 0 16.6g 213
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-7 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 1609/7 C 2 12.5 98
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-6 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 1609/2 A 2 11.7 42
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 1609/7 B 2 13.2 48
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-9 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/6 D 0 g 1066
2016-07-30 2016-07-30 Visby-9 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2160/10 A 5 17.7 43
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2140/6 C 0 19.4g 31
2016-07-30 2016-07-30 Visby-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 1640/9 B 2 13.6 60
2016-07-30 2016-07-30 Visby-3 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2140/9 C str
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-2 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/2 C 5 18.1 182
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-9 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 1680/5 B 3 16.1 22
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-7 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 1680/8 C 1 15.6 129
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 1680/12 B 4 15.2g 198
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-1 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 1680/10 B 0 17.7 57
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-10 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/5 D 0 g 77
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3180/5 B 4 16.4g 42
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-8 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/2 B 0 18.6 87
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-7 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2160/15 B 4 17.9 172
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/8 B 5 13.6 839
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3160/13 C 0 15.5 500
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2140/6 D 0 14.6g 766
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-2 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/10 C 1 14.7 144
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2140/8 B 4 16.1 322
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/7 C 5 11.6 192
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/6 D str
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-3 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 1640/1 B 5 15.2 101
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-2 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2640/2 D 0 19.2g 400
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-7 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/7 D 0 18.0 327
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-6 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2140/6 C 6 19.7 150
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-5 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2160/11 B 0 g 275
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2140/12 D 6 14.2 1363
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-5 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/5 D 0 14.5 447
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-8 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/6 B 5 14.0 189
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-4 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/5 C 4 12.2 341
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-9 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/3 D 5 17.4g 156
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-8 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2160/10 B 5 16.2g 104
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-7 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 2140/8 D 5 12.9 633
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-3 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 1640/8 C 3 12.0 220
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-2 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2160/13 A 3 16.9 59
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-1 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/3 D 6 17.5 334
2016-06-02 2016-06-02 Åby-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/8 D 4 15.1 465
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-2 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2140/12 A 5 17.0g 297
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-5 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2140/1 B 5 16.5 55
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-2 Scilla Belle Scilla Belle   [s 5] 1640/2 B 0 14.8 268
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2160/10 A 4 15.9 23
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-9 On My Day On My Day   [s 4] 2140/6 D 0 18.8g 292
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-7 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2160/14 C 0 21.2g 303
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-5 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/6 B 0 15.0 49
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/1 B 2 15.7 26
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/5 A 0 15.7g 189
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2680/6 B 1 15.7 137
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-6 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 2160/10 A str
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2140/1 D 0 g 455
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/9 C 4 17.3 471
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-2 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2140/3 B 0 19.9g 77
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-9 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2140/8 D 0 14.8 561
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2140/1 C 0 15.2g 183
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-4 Scilla Belle Scilla Belle   [s 5] 1640/12 B 0 15.3 197
2016-04-30 2016-04-30 Åby-7 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3160/12 D 0 14.9 262
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-7 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 9] 2140/6 D 0 16.7 1129
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2640/9 B 3 17.2 99
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-10 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/1 D 3 16.6 313
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-8 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/1 D 0 16.4 495
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-7 Scilla Belle Scilla Belle   [s 5] 2640/1 B 3 17.0 190
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-5 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 2140/3 B 4 14.6 83
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-4 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3160/3 C 2 16.9 103
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-2 On My Day On My Day   [s 4] 1640/10 D 0 17.1g 552
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2160/12 A 6 13.5 394
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-9 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/6 B 7 16.2g 288
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-7 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2660/10 C 7 16.2 569
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-6 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 2140/2 C 5 14.5 373
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Scilla Belle Scilla Belle   [s 5] 1640/7 D 3 13.4 320
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-4 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2160/6 D 5 16.0 467
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-3 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 4] 2140/1 D 0 20.2g 525
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 1640/6 C 4 12.1 124
2016-03-23 2016-03-23 Åby-9 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/7 D str
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-11 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 1660/9 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2160/6 B 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2160/8 B 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2160/4 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-1 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 4] 2140/1 D 0
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 1640/8 B 0 g 448
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 3140/2 D 2 15.8 446
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-6 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/2 B 2 12.9 96
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-3 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 1640/10 D 2 15.1 119
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-9 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/7 B 0 15.2 182
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-7 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2640/1 D 0 19.5 638
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-6 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/7 D 4 14.6 502
2016-02-25 2016-02-25 Åby-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/10 A 0 16.4 58
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 2140/7 C 2 14.3 77
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-2 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/11 A 8 16.4 130
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-1 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2640/1 D 4 17.2 125
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/1 D 0 g 97
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-8 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/7 C 0 13.5 348
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-9 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2160/9 B 3 16.4 109
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-2 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2140/5 C 0 19.6 164
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-1 On My Day On My Day   [s 4] 2160/7 C 6 20.3g 164
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-5 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/14 C 6 15.2 327
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/1 D 0 16.7 489
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-1 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1640/11 D 0 13.8 767
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-8 Adamia Adamia   [s 7] 2140/10 D 0 22.1g 769
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-5 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/9 D str
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/5 D 3 15.4 264
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/7 C 2 13.8 105
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-8 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2640/11 C 3 15.9 121
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-10 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2180/6 B 0 g 69
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-9 Enclave Enclave   [h 3] 2140/7 B 6 15.8 286
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-8 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/2 D 3 16.6 738
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-5 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2640/1 D 3 16.5 65
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2140/1 D 3 16.3 305
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-8 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/6 C 5 14.0 849
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-9 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/7 D 5 14.7 244
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2140/6 C 2 14.6 212
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-3 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/3 D 7 17.5 449
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-4 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/2 C 2 13.7 140
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-11 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2160/4 B 2 16.5 201
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-9 Enclave Enclave   [h 3] 2140/8 B 3 14.1 227
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/2 B 0 g 44
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-5 Ninja's Nightwish Ninja's Nightwish   [s 3] 2140/4 D 0 g 334
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/3 C 0 17.3 121
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-9 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2160/7 D 0 15.4 716
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-6 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/6 C 2 14.0 170
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-8 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2160/12 D 0 657
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-7 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1660/11 D 3 13.6 466
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-6 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 2160/12 A 7 18.2 91
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-5 Enclave Enclave   [h 3] 2160/6 B 6 16.6g 30
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-6 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/4 C 0 g 112
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2180/10 B 8 16.3 257
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-3 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/8 A 1 14.5 67
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-9 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 1640/5 D 7 13.9 264
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-8 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/10 C 0 14.7 326
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-4 Enclave Enclave   [h 3] 2140/7 B 0 16.3g 260
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-12 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/1 D str
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-3 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/12 C 0 13.8 242
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-2 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2140/3 B 8 15.8 375
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2180/7 B 4 16.0 54
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-3 Letizia Letizia   [s 3] 2180/10 A 6 15.5 100
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-2 Pinacolada Akema Pinacolada Akema   [s 4] 2160/14 C str
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-9 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/11 B 2 15.0 39
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1640/7 D 0 14.5 370
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-8 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1609/12 B 0 17.0g 815
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/6 B 5 15.0g 23
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/8 C 3 16.6 116
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/9 B 5 15.7 74
2017-10-12 2017-10-12 Åby-8 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/4 D 6 14.1 421
2017-10-12 2017-10-12 Åby-6 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 1640/10 D 0 13.3 641
2017-10-12 2017-10-12 Åby-4 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/4 B 0 13.8 265
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2640/10 A 0 19.3g 122
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-4 Enclave Enclave   [h 3] 2160/5 B 1 14.4 56
2017-10-04 2017-10-04 Åby-8 Letizia Letizia   [s 3] 2140/7 B 0 15.9 139
2017-10-04 2017-10-04 Åby-4 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/11 B 4 13.9 123
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-5 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1640/8 C 7 14.8 69
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-4 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/10 B 0 g 77
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Arms and Legs Arms and Legs   [s 7] 2140/6 A 7 17.3 289
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-7 Letizia Letizia   [s 3] 2140/6 C 2 15.6 32
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-4 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 1640/4 D 0 13.0 518
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-10 Beluga West Beluga West   [s 3] 2160/8 B 6 16.1 95
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/14 D 0 15.9 893
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-7 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 3180/10 B 5 15.7 102
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-6 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1640/4 C 0 13.5 408
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-5 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/11 B 3 14.7 184
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-2 Enclave Enclave   [h 3] 1640/2 B 1 11.6 42
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-12 Enclave Enclave   [h 3] 2640/6 C 6 14.0 1329
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-9 Letizia Letizia   [s 3] 2140/4 C 4 13.2 1111
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-3 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/8 D 0 15.2 1451
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 3] 2140/7 A 1 16.4 23
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/9 C 5 18.8 46
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-6 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/8 A 1 13.6 46
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-10 Enclave Enclave   [h 3] 2140/7 C 5 14.2 455
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-10 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2140/8 C 5 15.4 175
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-6 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/1 D 0 14.5 704
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-5 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2640/5 B 4 17.2g 199
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-12 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/3 C 0 g 498
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-4 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/7 C 0 14.8 699
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-3 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/2 C 4 14.6 119
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-6 Letizia Letizia   [s 3] 2160/10 C 3 15.7g 222
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-9 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2140/10 C 5 14.5 325
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-8 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2180/8 A 0 15.8 124
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-6 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2140/2 C 3 13.6 201
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-4 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/8 B str
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2160/8 D 6 15.5 698
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-4 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2180/11 B 4 16.1 51
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-9 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/5 D 7 16.2 149
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-6 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2180/9 B 0 18.5g 184
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-6 Enclave Enclave   [h 3] 2640/4 B str
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-1 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/2 B 5 13.7 68
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/5 C 3 16.1 70
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2160/12 C 0 g 268
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-4 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2160/4 C 1 14.9 45
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-9 Letizia Letizia   [s 3] 2180/6 B 5 16.1 145
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-5 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 3200/8 C 3 15.5 37
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2160/6 D 0 g 506
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-9 Enclave Enclave   [h 3] 2140/1 B 3 15.6 104
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-6 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2140/12 D 0 15.2 132
2017-07-27 2017-07-27 Åby-5 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/7 C 0 15.7 447
2017-07-27 2017-07-27 Åby-4 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1640/1 C 4 13.2 180
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-2 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/1 D 4 17.1g 39
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-2 Lind Man Lind Man   [h 9] 1680/4 D 0 23.5g 555
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-1 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1680/8 C 2 14.1 147
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-4 Bella S.T. Bella S.T.   [s 7] 1680/1 D 6 16.5g 238
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1680/9 D 3 13.6 215
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-8 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1680/1 B 0 g 27
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1680/6 B 4 16.0 62
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 1680/6 C 0 22.1g 50
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-1 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 1680/1 C 2 14.6 46
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-9 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2160/11 B 1 14.3 262
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-7 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/1 D 4 13.5 116
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-5 Letizia Letizia   [s 3] 2140/5 D 5 16.4 108
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-9 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/3 A 0 g 184
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2660/12 C 4 14.7 650
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-1 Enclave Enclave   [h 3] 2140/3 A 3 14.5 413
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-7 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1640/10 D 0 14.3 447
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2140/8 C 0 14.2 270
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1640/3 C 3 17.0 110
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-5 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/3 B 5 14.0 41
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-6 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 1640/6 C 2 13.1 57
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-4 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 1640/2 C 2 14.6 31
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-3 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2140/2 A 2 14.6 74
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-2 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/12 C str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 1640/11 A 2 14.8 34
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Idon'tcare Idon'tcare   [s 4] 2140/8 D 0 20.3 1404
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 Butterfly Center Butterfly Center   [s 7] 2620/4 C 2 18.2 222
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-1 Letizia Letizia   [s 3] 2140/7 C 5 15.4g 614
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-3 Enclave Enclave   [h 3] 2640/3 D 6 15.9 668
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-7 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 1640/3 D 0 16.3g 305
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-9 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 1640/8 A 1 13.2 48
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-5 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2140/5 D 4 14.3 77
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-7 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/3 B 0 16.6 341
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-5 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 1609/11 D 6 12.0 437
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1609/10 D 7 15.8 570
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-8 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1609/10 C 0 13.5 111
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-7 Paradiserunner Paradiserunner   [v 8] 1609/1 D str
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-2 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/6 B str
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2120/4 C 0 206
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Butterfly Center Butterfly Center   [s 7] 2140/14 A 0 g 293
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2620/11 A 4 16.7 44
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1620/5 A 2 13.1 25
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2140/6 C 4 15.5 174
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Cecilia C. Cecilia C.   [s 6] 2120/1 D 7 15.6 237
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Stay Classy Stay Classy   [v 5] 2120/2 B 3 15.7 98
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-11 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/12 A 0 g 35
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-10 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/1 C 6 14.8 259
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-8 Enclave Enclave   [h 3] 2160/8 C 6 14.8 253
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-1 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2160/10 C 2 16.6 237
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-11 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/6 B 0 15.7 339
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-2 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2140/6 C 2 14.4 31
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-9 Letizia Letizia   [s 3] 1640/6 D 0 14.9 387
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-5 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2640/2 C 5 14.7 323
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2680/8 B 4 15.7 32
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-8 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 5] 2160/9 C 6 18.2 221
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-7 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 1640/1 C 2 15.0 28
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-6 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 2140/12 A 7 16.3 75
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-5 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 10] 2160/13 C 0 19.6g 377
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-3 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1640/6 D 3 15.2 219
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-6 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2640/2 C 0 17.6g 120
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-3 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2160/9 C 6 16.6 177
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-9 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 1640/11 A 1 13.2 58
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-6 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/9 B 0 17.3 93
2017-05-18 2017-05-18 Åby-9 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2140/4 C 4 13.2 912
2017-05-18 2017-05-18 Åby-7 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2640/4 D 7 15.8 231
2017-05-18 2017-05-18 Åby-5 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/5 B 1 15.8 56
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-5 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 4] 1609/7 C 0 g 206
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1609/5 B str
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-9 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1609/4 D 1 13.5 38
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-6 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/11 D 5 14.3 950
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-5 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2140/4 C 2 14.9 653
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-4 Enclave Enclave   [h 3] 2140/4 C 6 15.2 578
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-10 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2160/6 C 4 17.7 173
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2140/7 B 0 14.4 238
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-8 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2160/9 C 0 g 306
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/6 D 1 14.6 78
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-2 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/1 B 2 17.2 52
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-9 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/1 C 8 15.7 37
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-8 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/3 B 5 15.6 113
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-5 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2160/4 C 2 15.5 40
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-4 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/5 C 2 17.5g 27
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2160/8 C 0 19.4g 175
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-6 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2640/3 C 0 15.7 465
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/10 A 5 15.6 85
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-5 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2160/7 C 4 18.2 62
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-2 Letizia Letizia   [s 3] 2180/9 B 3 16.8 85
2017-04-19 2017-04-19 Åby-4 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 4] 2140/2 D 0 18.0 806
2017-04-19 2017-04-19 Åby-2 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/2 C 4 17.7 290
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-5 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2160/7 B 5 16.6 87
2017-04-06 2017-04-06 Åby-6 Enclave Enclave   [h 3] 2140/4 C 3 15.4 304
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-1 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/10 B 2 17.3 66
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-11 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 1640/6 A 2 13.7 32
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-9 Jolene Day Jolene Day   [s 6] 2140/2 D 0 g 1610
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/6 C 2 14.3 116
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2680/10 A 1 15.7 31
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-1 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/5 C 3 18.4g 184
2017-03-29 2017-03-29 Åby-2 Enclave Enclave   [h 3] 2140/3 B 0 16.3g 53
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-4 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1640/5 D 6 13.0 412
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-5 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/1 D 5 14.9 188
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-1 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/5 D 2 17.7 65
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-8 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2140/3 C 3 17.2 134
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-7 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2640/2 D 0 16.5 242
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-4 Letizia Letizia   [s 3] 2140/12 D 0 16.7 1803
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-2 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2140/1 C 0 16.8 364
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-1 Enclave Enclave   [h 3] 2140/4 C 1 17.1 230
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-8 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2660/13 B 0 16.9 779
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-6 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2140/13 C 7 14.7 962
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-3 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 2140/8 B 0 16.4 193
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-2 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 3160/8 C 0 15.7 224
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2140/3 C 4 19.4 69
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2160/7 C 0 22.0g 557
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-4 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/4 C 2 16.6 53
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2140/3 C 5 17.5 179
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-2 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2160/11 B 0 19.1 66
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/1 A 4 17.9 122
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-6 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 10] 2640/5 D 0 18.0 1008
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/8 B 0 16.5 66
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 3160/5 C 5 17.2 163
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1640/2 C 0 g 299
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 6] 2140/9 D str
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-10 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2180/10 B 1 16.7 68
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-6 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 3160/7 A 0 17.2g 407
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-1 Enclave Enclave   [h 3] 2140/2 D str
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2140/9 B 0 15.3 506
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-9 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2140/5 D 0 g 235
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/1 C 4 18.5 592
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-5 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2140/13 A 0 g 122
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2140/6 B 0 18.5 96
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-2 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 4] 2140/2 D 0 g 757
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2160/4 A 4 16.9g 31
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-1 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 4] 2140/4 C 7 19.7g 139
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2160/7 A 0 16.4 297
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-5 Veams Allegro Veams Allegro   [v 5] 2140/2 D 5 19.3g 543
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2660/9 B 0 17.5 164
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-2 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2160/13 A 5 16.0 23
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-1 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 1640/2 B 7 14.6 58
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-12 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/2 D 0 19.1 186
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-12 Enclave Enclave   [v 4] 2140/12 C 0 370
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/7 C 3 14.6 85
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-4 Cream Balloon Cream Balloon   [v 6] 1640/10 D 4 14.1 460
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-5 Letizia Letizia   [s 4] 2140/3 D 6 17.0 327
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-1 Ortega Bob Ortega Bob   [s 2] 1640/5 C 4 18.2 95
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-3 Horse Power Horse Power   [v 5] 2140/4 D 0 20.6g 216
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 1640/8 C 1 14.3 137
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/2 C 0 18.0 74
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-10 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2140/5 D 0 27.7g 78
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-6 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2160/9 D 7 15.6 1208
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-9 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 1640/6 D 5 13.4 254
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-1 Lill Zacke Lill Zacke   [h 2] 1640/2 C 5 23.2g 145
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-2 Totti Face Totti Face   [h 3] 2140/2 A 2 17.1 17
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-4 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/7 C 4 15.8 49
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-10 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 6] 1640/9 C 0 15.5 212
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/7 B 2 14.6 49
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-3 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/7 B 2 16.8 284
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-4 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 1640/5 D 0 14.9 111
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-5 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 2640/7 C 0 16.4g 304
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-7 Totti Face Totti Face   [h 3] 2140/6 C 2 16.8 29
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-9 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 1640/10 D 7 12.3 656
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-1 Ortega Bob Ortega Bob   [s 2] 1640/1 C 3 17.9 135
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-2 Totti Face Totti Face   [h 3] 2140/2 D 6 19.6g 37
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/5 C str
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-6 Letizia Letizia   [s 4] 1640/9 C 0 14.9 407
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-7 Cream Balloon Cream Balloon   [v 6] 2160/13 D 8 17.0 261
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-10 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2140/11 C 5 18.7 124
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-6 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 2160/8 D 6 15.9 359
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-10 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 9] 2140/1 D 6 15.8 366
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-4 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/3 D 6 16.3 404
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-7 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 1640/6 D 0 13.5 252
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-8 Karsavina Karsavina   [s 2] 1609/4 D 0 19.1g 763
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-2 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 1640/5 C 4 16.1 77
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-3 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2640/1 C 4 14.8 111
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-7 Enclave Enclave   [v 4] 2140/8 C 0 15.2 104
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-8 Beluga West Beluga West   [s 4] 1640/2 B 2 13.3 42
2018-10-09 2018-10-09 Solvalla-2 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 2140/5 B 7 19.5 201
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-1 Lill Zacke Lill Zacke   [h 2] 1640/3 B 3 17.0 35
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-6 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/11 A 1 14.6 153
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-1 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 1640/3 C 2 12.9 54
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/8 B 0 16.4 648
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/5 C 1 14.6g 27
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-4 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 1640/12 D 7 15.2 343
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 4] 1640/8 C 0 13.5 224
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-6 Beluga West Beluga West   [s 4] 2640/9 B 3 15.2 45
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-7 G.K.Privata G.K.Privata   [s 5] 2140/6 B str
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-8 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2140/10 C 7 19.2 154
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-7 Karsavina Karsavina   [s 2] 1640/2 D 2 16.2 318
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-1 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 1640/5 B 4 21.6g 50
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-4 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 1640/4 D 0 14.9 2017
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-8 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2660/10 C 5 15.4 534
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-6 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/7 B 5 15.2 54
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-6 Karsavina Karsavina   [s 2] 1640/10 D 6 17.2 229
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-10 Major Sånna Major Sånna   [h 4] 2140/9 C 0 17.3g 89
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-3 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/10 C 0 17.2 338
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-11 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/3 B 3 14.0 34
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-1 Ortega Bob Ortega Bob   [s 2] 1640/5 D 3 20.5 197
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-4 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2160/4 D 5 16.2 239
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-6 Beluga West Beluga West   [s 4] 2160/3 C 0 16.7 332
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-7 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2160/3 C 6 19.3 224
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-9 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 3140/6 D 0 19.3g 604
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2120/10 C 6 14.5 74
2018-09-20 2018-09-20 Visby-6 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 1620/4 C 1 16.9 24
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Tvingens Queen Tvingens Queen   [s 5] 2120/5 D 7 19.7g 440
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-7 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2640/10 A 0 14.1 95
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-7 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/7 C 0 15.1 459
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-8 Enclave Enclave   [v 4] 1640/1 A 0 15.3 131
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-1 Karsavina Karsavina   [s 2] 1640/5 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-6 Beluga West Beluga West   [s 4] 2640/6 B 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-1 Lill Zacke Lill Zacke   [h 2] 1640/3 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-7 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 1640/9 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-3 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 6] 1640/10 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-7 Judge Memphis Judge Memphis   [v 4] 2640/12 B 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 1640/7 A str
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2140/5 D 0 15.5 218
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-5 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2160/13 A 0 g 75
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-7 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/4 D 5 15.9 565
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-7 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/4 D 4 16.4 331
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-1 Ortega Bob Ortega Bob   [s 2] 1640/3 C 3 19.7 27
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2640/12 D str
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-5 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/1 D 5 15.4 95
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-1 Karsavina Karsavina   [s 2] 1640/2 D 1 19.1 31
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-12 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/11 B 0 13.9 795
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2640/1 D 0 g 542
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-2 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 1609/3 C 0 20.0g 64
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1609/6 D 3 12.6 476
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-8 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 1609/6 D 4 12.0 288
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-9 Enclave Enclave   [v 4] 1609/9 A 0 13.0 110
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-6 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 1640/1 A 5 12.7 34
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-1 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 1640/4 C 4 23.2g 28
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-4 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/2 C str
2018-08-05 2018-08-05 Romme-5 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 1640/4 B 1 11.8 17
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/7 A 6 17.8 99
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-3 Mon Ahult Mon Ahult   [v 4] 2160/11 C 5 17.7g 606
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-4 Letizia Letizia   [s 4] 1640/2 B 4 13.7 249
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-6 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2160/12 D 8 18.0 372
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-9 Miss Prelong Miss Prelong   [s 6] 2160/10 D 0 g 503
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-11 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/4 C 3 15.0 286
2018-07-26 2018-07-26 Visby-3 Uddens Index Uddens Index   [v 7] 2120/5 B 3 14.7 123
2018-07-26 2018-07-26 Visby-5 Butterfly Center Butterfly Center   [s 8] 2620/7 C 0 g 166
2018-07-26 2018-07-26 Visby-8 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/11 C 1 14.3 51
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-8 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2640/12 D str
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-9 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2640/2 C 2 14.2 35
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-2 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 1640/5 C 4 18.7 430
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-3 Enclave Enclave   [v 4] 1680/3 C 5 15.4g 30
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 1680/2 C 3 16.3 106
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-5 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1680/1 A 1 16.5 23
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-7 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 1680/4 C 1 18.0 22
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-2 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 1680/7 B 0 g 130
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 2480/7 C 0 18.0g 381
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-7 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 1680/3 B 1 18.3 23
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2120/1 C 4 16.8 677
2018-07-11 2018-07-11 Visby-6 Perfectly Enough Perfectly Enough   [h 10] 2120/1 D 0 13.0 647
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/7 A 6 15.4 164
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-8 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/5 C 2 13.7 42
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-9 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/2 C 4 15.1 62
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-2 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2140/3 D 7 14.8 550
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-3 Made in Sweden Made in Sweden   [s 5] 1640/4 C str
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-4 Letizia Letizia   [s 4] 2180/9 B 6 17.9 178
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-5 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 7] 2640/6 C 6 17.0 384
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-6 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 1640/7 D 0 13.5 757
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-8 Mon Ahult Mon Ahult   [v 4] 2140/3 C 7 18.8 418
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-9 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 2180/14 A 4 16.9 262
2018-06-28 2018-06-28 Visby-2 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2120/8 B 3 18.3 82
2018-06-28 2018-06-28 Visby-9 Zorrina Neo Zorrina Neo   [s 3] 2120/8 D 8 22.5g 91
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2140/2 D 0 15.7 180
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-4 Letizia Letizia   [s 4] 2160/12 C 0 14.8 671
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-5 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 2140/3 D 0 17.0 1416
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-9 Enclave Enclave   [v 4] 1640/4 D 0 14.2 654
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-9 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/4 B str
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-10 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/3 C 6 14.9 528
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 1640/3 C 0 13.5g 895
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-9 Enclave Enclave   [v 4] 1640/4 D 5 13.4g 137
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-8 Beluga West Beluga West   [s 4] 1640/1 D 7 13.7 404
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-9 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 1640/8 D 0 12.7 549
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-2 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/11 B 8 20.5 577
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-3 Letizia Letizia   [s 4] 2140/5 D 0 15.5 313
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 3140/7 D 0 17.7g 1100
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-8 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2640/12 C 0 16.5 213
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-6 Enclave Enclave   [v 4] 2160/14 B 0 15.7 414
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-7 Agrippina Agrippina   [s 10] 2180/11 B 7 15.1 1094
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-6 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2160/12 C 8 15.1g 242
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-9 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/4 C 7 15.3 230
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-10 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/6 B 6 16.2 85
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-8 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2140/6 D 0 14.0 620
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-7 Speedy Tiger Speedy Tiger   [v 9] 1640/2 D 0 13.8 580
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-9 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/7 C 5 17.0 311
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/6 A 3 16.9 106
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-6 Letizia Letizia   [s 4] 1640/1 C 2 13.5 73
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-8 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/1 C 6 14.1 368
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-1 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/5 D 7 18.8g 144
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/1 C 5 16.8 451
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-6 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 1640/9 C 6 13.0 73
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-7 Beluga West Beluga West   [s 4] 2160/5 C 0 16.0 393
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-8 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 11] 2160/4 C str
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-8 Letizia Letizia   [s 4] 2140/1 D 3 13.9 520
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-6 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/3 B 2 14.0 97
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-2 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 2160/5 C 6 15.2 536
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-7 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/5 C 0 15.6g 129
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 1640/11 C 6 13.5 480
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-5 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/3 B 2 15.5 47
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-10 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 1640/1 C 2 13.2 377
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/5 C 3 17.5 378
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-7 Letizia Letizia   [s 4] 2140/9 B 6 15.3 139
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 1640/7 B 6 12.8 56
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-9 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/10 C 5 16.4 59
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-3 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/2 C 2 14.0 68
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 1640/3 C 6 12.3 237
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-7 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 1640/4 D 3 13.4 358
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-8 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/10 B 0 19.3g 315
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 2180/8 B 5 15.3 19
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-2 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2640/4 D 1 14.7 519
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/4 C 5 14.3 279
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-9 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2640/5 D 0 15.3 680
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/11 C 6 19.4g 215
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 2140/3 D 0 17.2 1618
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-5 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2140/4 C 3 15.6 300
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-6