V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-7 Violin Brodda Violin Brodda   [s 3] 2140/9 C
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-7 Country Sound Country Sound   [v 4] 2640/2 D
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-4 Queen Neo Queen Neo   [s 5] 2140/10 B

Nyheter för travkusk


Per Nordström har inte bara färske vinnaren av Stosprintern, Grande Diva Sisu, i stallet. Han har även en väldigt bra treåring i Ö..


Per Nordström har inte bara färske vinnaren av Stosprintern, Grande Diva Sisu, i stallet. Han har även en väldigt bra treåring i Önas Prince som har börjat karriären strålande. Under torsdagskvällen kördes Juliloppet på Örebrotravet inom V64. Det blev en väldigt enkel seger för Önas Prince som ledde från start till mål. Hästen tävlade barfota runt om för första gången och såg kanonfin ut. Det var Önas Prince femte seger i åttonde starten och han har nu sprungit in 576 200 kronor, eftersom den här triumfen var värd 125 000 kronor. Önas Prince var smått överlägsen före Vici Volantes som blev tvåa.

Svettig insats av Jackpot Tooma
Det bjöds på flera fina prestationer inom V64 den här aftonen. I inledningen fick vi se en svettig insats av Jackpot Tooma som gjorde första starten för sin nya tränare Daniel Redén. Trots en stor startgalopp, där hästen tappade massor av mark, kom han i kapp fältet och Örjan Kihlström körde minst sagt offensivt. Han vred på tidigt i spåren och fram utvändigt om ledaren efter ett varv. Det hade han täckning för då Jackpot Tooma tog över täten ut på den sista bortre långsidan och sedan försvarade sig storstilat in i mål.

Urban Kronos åter en vinnare
Robert Bergh-tränade Harper Seabrook vann enkelt ett fyraåringslopp från ledningen för Björn Goop och tjänade 75 000 kronor. Storfavoriten Dwayne Zet var tidigt slagen från utvändigt om ledaren och hårt betrodda Gulfstream Am galopperade på nytt bort sig, denna gången i utgången av sista kurvan.
Urban Kronos har kommit tillbaka bra efter en gaffelbandsskada som tvingade hästen till nästan ett års frånvaro. Med tre lopp i kroppen var hästen nu segermogen och vilken insats han svarade för tillsammans med Kim Eriksson. Trots ett lopp utvändigt om ledaren var Urban Kronos bara starkast till slut och tränaren Roger Walmann kan sträcka på sig då han har satt den här hästen i så fin författning igen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Även om Fredrik inte rider lopp längre är derbydagen alltid en höjdpunkt.Han vann sitt åttonde och sista Svenskt Derby 2012 med Wido N..


Även om Fredrik inte rider lopp längre är derbydagen alltid en höjdpunkt.
Han vann sitt åttonde och sista Svenskt Derby 2012 med Wido Neuroth-tränade Bomar och han kommer att vara på plats Jägersro nu på söndag trots publikförbudet… har man vunnit åtta Derbyn i Sverige och 14 totalt i Skandinavien så är man mer än bara ”publik”.
Fredrik tycker att det är extra kul att det är dubbeljackpot på Grand Slam 75 och bjuder på två miljondrag i samma lopp som de flitigt anlitade spikförslagen 2 I Kirk (GS75-1) och 1 Nocentsinkentucky (GS75-2).
- Jag begriper varför 2 I Kirk (GS75-1) blir klar favorit i loppet. Givetvis kan han vinna. Men är man ute efter riktigt stora pengar ska man överväga att även strecka 5 Breakdancer, som Francisco Castro tränar. Breakdancer såg fin ut mot I Kirk senast och jag tror inte att det är omöjligt att det blir tvärtom den här gången, resonerar Fredrik.
Även i GS75-2 har Fredrik en varning. Detta enligt principen ”När två träter…”
- Om det här utvecklar sig till en duell mellan 1 Nocentsinkentucky och 2 Gulfstream Tiger så tycker jag att man ska se upp för 3 Mountain, som också sett fin ut på slutet.

”Tippar Yoker i Derbyt med hjärtat”
Själva Derbyt, (GS75-6), tycker Fredrik ser väldigt öppet ut den här gången.
Hemmatränaren Lennart Reuterskiöld junior har fem hästar med i fältet. Det var ett halvdussin från början men 1 Auenfurst är struken.
- Jag tycker faktiskt att samtliga fem ”Junior-hästar” har någon sorts vinstchans. Jag tippar själv 3 Yoker av dessa, men gör det lite grann med hjärtat. Ägarna, pseudonymen Mr Ascot (framlidne Erik Söderberg och nu Finn Blichfeldt), har gjort så mycket för svensk galoppsport att jag verkligen unnar dem att vinna ett Derby.
Av övriga hästar från championtränare Reuterskiöld jr vill Fredrik särskilt flagga för 4 Tille In Action som Per-Anders Gråberg rider (Jacob Johansen rider Yoker).
- Tille In Action skulle kunna överraska med rätt tempo. Det tycker jag att han var visat.
Johansson tycker heller inte att man kan lämna bort de övriga Lennart Reutersköld jr-hästarna 5 Sel Sea, 7 Marieappel eller 11 Harry.

Bjuder på en chansspik – ”Nouvelle Lune vinner nog”
Den trolige favoriten, då, 12 Bullof Wall Street (Niels Petersen tränar, Carlos Lopez rider)?
- Han kan naturligtvis vinna. Kanske vill Carlos rida honom i front, men det kostar lite från startboxar som 12. Men å andra sidan, han behöver inte gå i ledningen heller.
Räcker det med dessa streck?
- Nej, nej. Jag tycker att Derbyt är vidöppet i år. Man ska absolut inte släppa 13 Ladybug (Manuel Martinez). Joakim Brandt tycker inte att det är något större problem, att hon inte startat på distansen eller underlaget tidigare. Han är övertygad om att hon duger. Och Brandts har haft Yoker i träning hos sig tidigare, så de vet vilken nivå av häst som måste besegras för att vinna det här Derbyt. De skulle inte komma hit om de inte tror att det kan gå vägen, tror jag.
Vidare säger Fredrik Johansson:
- Även Wido Neuroths 2 Everest Voice bör streckas, han kan slå till om han klarar distansen.
Med så många streck i Derbyt kanske Fredrik har en chansspik eller två att bjuda på?
5 Nouvelle Lune vinner nog GS75-5 om hon har en bra dag, jag tror att hon har högre högstanivå än de andra, på detta underlag. Men annars är det vidöppet.
Fredrik fortsätter:
- Man kan säga samma sak om GS75 avdelning 7, faktiskt. Antingen vinner bara 9 Red Hot Chili, eller så är det loppet också vidöppet …
Fredrik kommenterar kort de övriga GS75-loppen:
- I GS75 avdelning 3, har jag lite feeling för 5 Pas des Secrets, som var bra i Oslo senast och som brukar gå bra på Jägersro. Men man måste kanske ha med 1 Suspicious Mind och någon av Lennart Reuterskiöld juniors hästar.
Och i GS75-4 tycker Fredrik att i första hand 2 Seven Nation Army, 3 Nascetta, 5 Coleur Café och 8 Serenity Bloom är värda streck.
Det är upp till spelarna:
Spika ”säkra kort” som I Kirk och Nocentsinkentucky (eller kanske Gulfstream Tiger) eftersom utdelningen kommer att översskrida den normala utdelningen oavsett vinnare?
Eller chansspika Fredrik Johansson-förslag som Nouvelle Lune eller Red Hot Chili?
Alternativt gå ”All In” med miljondragen Breakdancer eller Mountain?
ATG utlovar minst 5 miljoner kronor till en eventuell ensam vinnare.
Till sist: förutom sina 14 Derbyn i Skandinavien har Fredrik Johansson även vunnit det tyska Derbyt två gånger, med hästarna Adlerflug (2007) och Wiener Walzer (2009).
- Det tyska Derbyt rids förresten också på söndag, i Hamburg. Adlerflug har tre avkommor med, det tycker jag är kul, avslutar Fredrik Johansson.

Robert Okpu, Kanal 75


Don Fanucci Zet tar det lugnt efter segern i Sprintermästaren. Men i övrigt är flera av kullens hetaste och bästa hästar ute i det h&au..


Don Fanucci Zet tar det lugnt efter segern i Sprintermästaren. Men i övrigt är flera av kullens hetaste och bästa hästar ute i det här fyraåringsloppet som kryddar V86-omgången på onsdag. Ecurie D., obesegrad i tio raka segrar, får börja från spår nio bakom bilen den här gången tillsammans med Björn Goop. Bland motståndarna märks stjärnor som Kungapokalsvinnaren Aetos Kronos, comebackande Kriterietvåan och Breeders Crown-vinnaren Brother Bill, samt Green Manalishi. Förstapriset i loppet är 200 000 kronor och distansen är 2640 meter med bilstart. Ett litet test således inför de stundande kvalen till Svenskt Travderby på sensommaren. Det bästa startspåret av de redan nämnda fick Brother Bill med spår fem bakom bilen. Green Manalishi och Aetos Kronos drog bricka sju, respektive åtta bakom vingen.

Heavy Sound och Who’s Who i comeback
I ett annat V86-lopp för den högsta klassen gör två stjärnhästar comeback efter lång frånvaro. Det är dels Daniel Redén-tränade Heavy Sound, som inte har startat sedan fjolårets försök i Elitloppet, samt Who’s Who som nu gör årsdebut och har inte varit synlig på tävlingsbanan sedan det misslyckade Frankrike-äventyret i vintras. Kenneth Haugstad tar hand om tömmarna bakom Heavy Sound från spår två, medan Pasi Aikio själv sitter upp bakom Who’s Who från spår fyra.

Michael Carlsson, Kanal 75


Disco Volante, Milligan’s School och Snowstorm Hanover är alla med i Årjäng’s gulddivision. Som brukligt i Årjäng på..


Disco Volante, Milligan’s School och Snowstorm Hanover är alla med i Årjäng’s gulddivision. Som brukligt i Årjäng på sommaren så är det ”Årjäng’s Stora” över sprinterdistansen 1640 meter. V75-omgången är dessutom kryddad med en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 59 miljoner kronor, enbart på sju rätt.
Stefan Melander och Catarina Lundström har tidigare vunnit storloppet med Igor Brick (2000 och 2001) och Nuncio 2016.
Men Melanders två bästa hästar i den äldre eliten kommer till loppet i år, lite grann med glorian på sned. Disco Volante hade hysterisk form på vintern och våren, vann flera lopp och blev inbjuden till Elitloppet. Men där blev det startgalopp i försöket. Och i den enda starten efter det i Kalmar, såg han kanske bara ut som en skugga av den hänsynslösa segermaskin, som han var i våras – låt vara att det var från ett bakspår.

”Kan inte vara helt säker på formen”
Med sex segrar i år kvarstår Disco Volante som en av de segerrikaste hästarna i den högsta klassen, men spelarna undrar nog hur de ska räkna på honom just nu…
Milligan’s School var å andra sidan en av förra årets segerrikaste hästar på V75. Men resan till Frankrike och deltagandet i Prix d’Amerique och Prix de France gick inte särskilt bra. Och hästen har ”bara” en seger hittills i år (i Rättvik i sommar), då han slog Björn Goop’s toppsto Mellby Free - som han möter igen på lördag.
Men Stefan Melander tror att det kan vara farligt att glömma hans hästar på lördag.
-Snowstorm Hanover möter kanske för hårt motstånd nu, men de andra två ska kan inte glömma bort, säger han.
- 4 Disco Volante (V75-7) har bara startat en gång sedan startgaloppen i Elitloppet, det var i Kalmar och där var banan inte bra för honom. Det är klart at jag inte kan vara helt säker på formen, men det finns inget i hans uppträdande som säger att formen är dålig. Och han har fått ett jättebra spår nu. ”Disco” brukar vara som allra bäst från spår som fyra, som han fick nu.

”Har aldrig känt honom bättre”
Inte heller 3 Mililgan’s School (V75-7) kan avskrivas på något sätt, enligt ”Tarzan”.
- Han fick ingen bra position i Prix d’Amerique och då går det inte att begära att han ska få med sig någonting. Även i Prix de France tycker jag att det blev fel för honom. Vad gäller de senaste starterna så vann han i Rättvik, men det har varit någon start på någon oduglig bana också… och i Halmstad i lördags regnade det och det blev dessutom fel för honom i ett taktiklopp, det är bara att glömma. Jag hade velat vara med i Östersund för en månad sedan med Milligan’s School, men där kom han inte med. Hästen känns väldigt fin annars. Visst, nu startar han ”vecka/vecka” men han klarar av det.
Något att säga om balansen på dom här två?
- Disco Volante startar med skor bak och barfota fram som vanligt, han måste ha bakskor för att fungera som bäst. Milligan’s School kommer att starta barfota runt om.
”Tarzan” tycker att hans tredje häst 6 Snowstorm Hanover (V75-7) är ute på för djupt vatten, motståndet är för bra och startspåret lite för långt ut på vingen med tanke på det.
- Annars så kan jag säga att jag aldrig har känt honom bättre. Snowstorm Hanover  vill ha bra tempo, då kanske han kan få med sig någonting.

”Funderar på första barfota runt om”
Melander har även med fyraårige valackerna Slippery Runway och Glacier i ett sprinterlop för Klass II-hästarna i Årjäng, V75-5.
1 Slippery Runway (V75-5) som vunnit fyra av sina åtta starter har visat att han är startsnabb och svår att ta en längd på, men Melander säger att det finns fler aspekter för spelarna att tänka på.
- För honom är det väldigt viktigt att banan är fast och fin. Skulle den vara det så är han ganska bra för den här klassen.
11 Glacier (V75-5)?
- Han har normalt ingen vinstchans alls från det läget. Men han är inte så tokig häst och jag funderar på att prova honom barfota runt om den här gången. Det skulle vara första gången i så fall.
I övrigt, vad kan du säga om Green Manalishis insatser i Sverige hittils?
- Det är klart att det inte ser bra ut att han har galopperat bort sig två gånger. Men jag fortsätter att tjata om att startbilen i Sverige körs för sakta. Det är skritt-tempo för länge, sedan ska hästarna växla över till 1.05-fart precis när bilen släpper. Han är inte den enda hästen från USA som haft problem med det…

Robert Okpu, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång avgjordes på Visbytravet och huvudlöpningen kom i den avslutande avdelningen. Det var banans största lopp för &a..


Onsdagens V86-omgång avgjordes på Visbytravet och huvudlöpningen kom i den avslutande avdelningen. Det var banans största lopp för året, Gotlandslöpningen, som gick till favoriten Romanesque. Och det var en imponerande insats som tioårige hingsten bjöd på. Han satt en bit ner i fältet, i tredje par utvändigt, och när Goop lossade över den sista bortre långsidan gick det undan värre. Romanesque flög förbi konkurrenterna och avväpnade ledande Inti Boko enkelt redan i sista kurvan. Inti Boko kunde inte försvara sig och comebackande och sverigedebuterande Yes Mickey orkade heller inte efter en resa utvändigt om ledaren. Men Romanesque bara sprintade ifrån sina konkurrenter och vann hur enkelt som helst för Björn Goop. Segertiden för fuxen blev 1.12,1/2120a. Tvåa i mål slutade Usain Henna och trea blev Charrua Forlan.

Gick upp i topp i tränarligan
Stall Goop går på högvarv och i och med dubbelsegern på V86 gick Björn upp i topp av landets tränarliga. Det har blivit 94 tränarsegrar i år och drygt 14,1 miljoner kronor inkört. Goop utkämpar där en tuff duell mot tvåan i ligan Daniel Redén, vars hästar har sprungit in 13,9 miljoner kronor i år.
Björn Goop styrde in storfavoriten i V86-3 genom sin egentränade Zaffiro Roc. Han lyckades inte hålla ledningen från innerspåret bakom bilen då Hennig Lixarve tog täten vid ingången till den första kurvan. Men Björn Goop lyckades skickligt ta sig ut i andraspår kort efter start och fick sedan en fin resa i tredje par utvändigt. Efter en attack ut på den sista bortre långsidan lyckades Zaffiro Roc överta ledningen i sista kurvan. Tokarev försökte in på upploppet men var utan chans att nå den undflyende storfavoriten som vann säkert. Segertiden blev fina 1.11,9/1620 meter.

Storfavoriten torskade
Däremot förlorade Goop med megafavoriten Astronascente Zac förlorade i V86-inledningen. Efter en resa som tredje häst på innerspår var han chanslös att stå emot vasst spurtande Benjamin S.H. över upploppet. Det var friskt tempo i täten där Scarybeary Lixarve och Maja Tooma duellerade om ledningen och höll tempot uppe. Den friska farten tackade Benjamin S.H. för över upploppet och spurtade enkelt förbi till en lätt seger, efter att ha fått full anfallsorder av Peter Ingves i utgången av sista kurvan. Tränar gör Fredrik Persson som har bra form på stallet.
– Han är mer stark än snabb och gynnades av att det var bra tempo. Hästens styrka avgjorde till slut. Det är alltid kul att köra fina hästar som är vältränade och i form, sa Peter Ingves.

Sjöström gick all in – och vann
Claes Sjöström är flerfaldig champion på Visby-travet och i V86-2 hade han ställt i ordning sin egentränade Cobbys Angelica. Det var all in med första barfota och jänkarvagn och det treåriga stoet öppnade snabbt bakom bilen. Hon tog hand om ledningen och stegade undan i säker stil över upploppet. Il Diko försökte från andra par utvändigt men kunde aldrig gå i riktig närkamp. Detta var Cobbys Angelicas första seger i karriären och Claes Sjöströms 20:e seger på Visby-travet i år.
Hårt betrodda Specatular galopperade direkt i starten för Björn Goop i V86-4. Istället fick Brunello Hall en bra start från springspår på tillägg för Robert Bergh. Han forcerades tidigt till ledningen och stack undan till en smått överlägsen till slut. Hästen fick välförtjänta klappar av sin tränare Robert Bergh efter målgången.

Imponerande hemmaseger
Det blev en imponerande hemmaseger i V86-5, tillika ett försök i Klass II, och det var Mistelns Napoleon som vann för Magnus A Djuse. Hästen tränas av Henrik Hoffman på Visby-travet och vann den här V86-dagen för två år sedan på hemmaplan. Mistelns Napoleon öppnade blixtsnabbt och närmast följde startbilen den första biten. Men det var friskt tempo i loppet och hästen drog i en jämn 1.12,5-fart hela vägen. Det här var sjunde gången som hästen gick i ledningen och det blev sjätte segern. En riktig frontrunner således och segertiden blev fina 1.12,8/2120 meter. Förstapriset var 110 000 kronor och det var en glad tränare Henrik Hoffman som stod vid sidan.
– Fantastiskt roligt såklart. Han var riktigt bra senast och är en riktigt bra häst. Han fick inte vara i fred och fick tryck hela vägen. Hästen var fantastiskt bra, sa Henrik Hoffman.

Dubbelseger för Bergh…
Gelatiamo vann med halva upploppet när han nu tog sin första seger för Robert Bergh. Det var en övertygande sådan i V86-6 där Bergh körde offensivt fram utvändigt om den ledande storfavoriten Carioca. Han såg till att hålla tempot väl uppe och pressade sig till täten på slutvarvet. Carioca stannade helt från ledningen och kan knappast ha varit frisk, men Gelatiamo var desto bättre och var helt överlägsen. Därmed blev det en dubbelseger för Robert Bergh på V86.

…Och dubbel för Ingves/Persson
Fredrik Persson har riktigt bra form på stallet och kalmartränade lånade även ut Hurricane Silas till Peter Ingves i V86-7. Det blev en övertygande seger från ledningen men trots att hästen tog hand om ledningen fick han inte vara i fred i täten. Det var en tuff inledning och sedan fick han tryck i omgångar. Dryga varvet kvar kom starke Balfour fram i sin comeback och pressade på ytterligare och i slutsvängen såg Hurricane Silas inte ut som någon vinnare. Men han tog de andra på styrka och försvarade sig storstilat över upploppet till en säker seger. En riktigt imponerande prestation.
Åtta rätt på V86 gav 11 864 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Om tre veckor smäller det på Jägersro när ”Sommarens Elitlopp” körs över den engelska milen. Förstapriset ä..


Om tre veckor smäller det på Jägersro när ”Sommarens Elitlopp” körs över den engelska milen. Förstapriset är 1 609 000 kronor och nu fylls startfältet på med internationella hästar. Under tisdagen meddelade Jägersro att man hade gjort klart med Bleu du Gers, som så sent som i helgen vann Ulf Thoresens Minneslopp i Jarlsberg. Under onsdagen anslöt nästa stjärna till startfältet och det är Jean-Michel Bazires elvafaldige miljonär Bel Avis. Det är hästen som vann de båda storloppen Lotterian och Prix de Washington under fjolåret.
– Hugo Åbergs är ett stort internationellt lopp och vi har som tradition att bjuda in någon fransk häst, så det här känns riktigt bra, säger Jägersros sportchef Mats Ahlkvist i ett pressmeddelande.
Därmed är följande inbjudna till Åbergs: Bel Avis, Ble du Gers, Ecurie D, Campo Bahia, Racing Mange, Cokstile och Tae Kwon Deo.
– Mycket kan naturligtvis hända innan startbilen släpper fältet, men det ser verkligen spännande ut och jag hör redan hur spekulationerna runt loppet börjar ta fart, säger Mats Ahlkvist.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-7 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 1640/11 0 14.1 1191
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-8 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 1640/5 2 12.7 38
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-7 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2640/12 0 16.7g 67
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-6 Karina Sisu Karina Sisu   [s 6] 2140/7 0 15.8 522
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 5] 2140/5 str
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-3 On My Day On My Day   [s 3] 2160/15 8 18.8g 282
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-2 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 3] 2140/8 3 16.8 113
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 2] 1640/1 2 17.3 203
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-4 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 2140/1 0 14.1 260
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-11 Jack Bowler Jack Bowler   [v 3] 2660/5 5 17.6 156
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-10 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 3] 1660/15 7 16.6 204
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 5] 2140/7 0 14.7 385
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-7 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/15 2 16.3 35
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 1640/11 3 13.7 141
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-1 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 3] 2160/8 0 g 62
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-9 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 2180/8 6 14.0 140
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 5] 1640/7 5 13.2 257
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-7 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2140/1 5 15.6 96
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 2] 1640/3 7 23.1g 87
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-9 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/2 4 14.2 124
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 3] 2140/10 2 13.7 685
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-7 Alfas Farao Alfas Farao   [v 5] 2640/5 6 15.5 159
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-6 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 1640/6 0 13.5 214
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-3 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 3] 2160/9 5 18.0 70
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-8 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/8 2 16.4 20
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 3] 2160/10 0 18.2g 90
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-1 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2140/3 7 16.8 59
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-10 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 7] 2160/9 0 19.7g 288
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-9 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 2140/9 3 12.8 335
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 3160/9 2 15.0 32
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-8 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/6 1 14.6 75
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-6 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2160/9 4 14.9 74
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 3] 2160/10 3 14.0 117
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 2140/15 1 14.2 26
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-6 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 3] 2140/2 7 17.1 86
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 3] 2160/7 2 14.2 157
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-3 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/11 1 16.4g 78
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-8 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 1640/5 str
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 6] 1640/2 3 12.4 454
2015-10-10 2015-10-10 Åby-10 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 2640/5 0 13.1 248
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 3] 2140/6 0 g 601
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-4 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 2140/1 5 13.2 278
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-7 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2640/5 6 15.5 666
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-11 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/7 D 0 16.1g 98
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-10 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/1 B str
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-7 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 4] 2640/13 A 5 15.9 147
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-4 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 1640/2 D 1 14.5 46
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 3] 2160/15 A 0 20.3 292
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-7 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/12 B 0 18.5 299
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-8 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 3] 2180/10 C 0 17.7g 550
2016-12-07 2016-12-07 Åby-3 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2140/8 C 6 18.3 207
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-8 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2160/3 A 3 18.5 72
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-7 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2160/6 C 0 17.3 275
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-5 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2140/1 C 5 15.3 79
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-1 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/6 C 1 14.1 50
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-9 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 3] 2140/5 D 0 g 940
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/4 C 6 15.2g 280
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 3180/6 C 6 17.3 251
2016-11-23 2016-11-23 Åby-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/5 D 2 14.6 92
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-9 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/12 D 0 16.2g 975
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2140/11 B 5 14.0 502
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-4 Letizia Letizia   [s 2] 1640/2 C 5 17.0 303
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/1 C 1 17.7 24
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-11 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2180/8 A 0 240
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/6 C 3 14.9 74
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-7 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/2 D 5 17.0 77
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-2 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 1640/1 D 2 16.5 110
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-8 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2160/10 B 5 17.9 135
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 3] 2160/6 C 0
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-3 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 1640/1 B 0 g 48
2016-11-01 2016-11-01 Jägersro Trav-1 Letizia Letizia   [s 2] 1640/4 B 3 16.8g 29
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2660/14 D 0 16.3 909
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1660/6 B 2 17.7 31
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 3] 2640/7 D 0 15.9 562
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-6 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/2 D 6 16.3 192
2016-10-20 2016-10-20 Åby-1 Letizia Letizia   [s 2] 1640/3 B 1 15.9 89
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/9 D 0 13.6 236
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-5 Letizia Letizia   [s 2] 1640/8 C 6 16.8g 816
2016-10-05 2016-10-05 Åby-3 Enclave Enclave   [h 2] 1640/10 D 6 16.2 685
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/4 B 3 17.9 71
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-2 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/8 A 2 15.5 167
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-8 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2160/9 B 3 17.9 82
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-7 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2160/5 C 2 15.8 20
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 2] 1660/6 B 3 18.7g 16
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-4 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3180/11 B 0 14.7 353
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-2 Enclave Enclave   [h 2] 1640/4 B 2 17.2 333
2016-09-21 2016-09-21 Åby-1 Letizia Letizia   [s 2] 1640/2 B 0 g 17
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-10 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/10 B 6 12.9 427
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-5 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 1640/9 C 0 13.2 218
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-3 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2160/8 A 2 16.0 68
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-1 Letizia Letizia   [s 2] 1640/3 D 1 16.8 24
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-9 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2160/4 D 0 g 349
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-7 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2180/11 A 0 g 112
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-5 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3180/5 B 2 15.1 30
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-1 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2140/5 C 0 23.1g 162
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/7 D 3 12.6 903
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-5 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 1609/8 C 0 14.1 463
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/6 B 4 18.9 52
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-3 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 1640/6 D 4 15.9g 198
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-6 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2160/8 C 3 16.4 533
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-9 On My Day On My Day   [s 4] 1609/12 D 0 16.6g 213
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-7 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 1609/7 C 2 12.5 98
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-6 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 1609/2 A 2 11.7 42
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 1609/7 B 2 13.2 48
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-9 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/6 D 0 g 1066
2016-07-30 2016-07-30 Visby-9 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2160/10 A 5 17.7 43
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2140/6 C 0 19.4g 31
2016-07-30 2016-07-30 Visby-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 1640/9 B 2 13.6 60
2016-07-30 2016-07-30 Visby-3 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2140/9 C str
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-2 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/2 C 5 18.1 182
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-9 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 1680/5 B 3 16.1 22
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-7 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 1680/8 C 1 15.6 129
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 1680/12 B 4 15.2g 198
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-1 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 1680/10 B 0 17.7 57
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3180/5 B 4 16.4g 42
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-8 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/2 B 0 18.6 87
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-7 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2160/15 B 4 17.9 172
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-10 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/5 D 0 g 77
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/8 B 5 13.6 839
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3160/13 C 0 15.5 500
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2140/6 D 0 14.6g 766
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-2 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/10 C 1 14.7 144
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2140/8 B 4 16.1 322
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/7 C 5 11.6 192
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/6 D str
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-7 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/7 D 0 18.0 327
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-6 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2140/6 C 6 19.7 150
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-5 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2160/11 B 0 g 275
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-3 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 1640/1 B 5 15.2 101
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-2 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2640/2 D 0 19.2g 400
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-5 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/5 D 0 14.5 447
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2140/12 D 6 14.2 1363
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-8 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/6 B 5 14.0 189
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-4 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/5 C 4 12.2 341
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-9 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/3 D 5 17.4g 156
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-8 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2160/10 B 5 16.2g 104
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-7 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 2140/8 D 5 12.9 633
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-3 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 1640/8 C 3 12.0 220
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-2 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2160/13 A 3 16.9 59
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-1 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/3 D 6 17.5 334
2016-06-02 2016-06-02 Åby-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/8 D 4 15.1 465
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-2 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2140/12 A 5 17.0g 297
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-9 On My Day On My Day   [s 4] 2140/6 D 0 18.8g 292
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-7 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2160/14 C 0 21.2g 303
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-5 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2140/1 B 5 16.5 55
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-2 Scilla Belle Scilla Belle   [s 5] 1640/2 B 0 14.8 268
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2160/10 A 4 15.9 23
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-5 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/6 B 0 15.0 49
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/1 B 2 15.7 26
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/5 A 0 15.7g 189
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2680/6 B 1 15.7 137
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-6 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 2160/10 A str
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2140/1 D 0 g 455
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/9 C 4 17.3 471
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-2 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2140/3 B 0 19.9g 77
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-9 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2140/8 D 0 14.8 561
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2140/1 C 0 15.2g 183
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-4 Scilla Belle Scilla Belle   [s 5] 1640/12 B 0 15.3 197
2016-04-30 2016-04-30 Åby-7 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3160/12 D 0 14.9 262
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-7 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 9] 2140/6 D 0 16.7 1129
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2640/9 B 3 17.2 99
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-7 Scilla Belle Scilla Belle   [s 5] 2640/1 B 3 17.0 190
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-5 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 2140/3 B 4 14.6 83
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-4 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3160/3 C 2 16.9 103
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-2 On My Day On My Day   [s 4] 1640/10 D 0 17.1g 552
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-10 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/1 D 3 16.6 313
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-8 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/1 D 0 16.4 495
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2160/12 A 6 13.5 394
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-9 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/6 B 7 16.2g 288
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-7 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2660/10 C 7 16.2 569
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-6 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 2140/2 C 5 14.5 373
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Scilla Belle Scilla Belle   [s 5] 1640/7 D 3 13.4 320
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-4 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2160/6 D 5 16.0 467
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-3 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 4] 2140/1 D 0 20.2g 525
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 1640/6 C 4 12.1 124
2016-03-23 2016-03-23 Åby-9 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/7 D str
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2160/4 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-1 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 4] 2140/1 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-11 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 1660/9 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2160/6 B 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2160/8 B 0
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 1640/8 B 0 g 448
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 3140/2 D 2 15.8 446
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-6 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/2 B 2 12.9 96
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-3 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 1640/10 D 2 15.1 119
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-9 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/7 B 0 15.2 182
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-7 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2640/1 D 0 19.5 638
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-6 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/7 D 4 14.6 502
2016-02-25 2016-02-25 Åby-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/10 A 0 16.4 58
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 2140/7 C 2 14.3 77
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-2 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/11 A 8 16.4 130
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-1 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2640/1 D 4 17.2 125
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/1 D 0 g 97
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-8 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/7 C 0 13.5 348
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-2 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2140/5 C 0 19.6 164
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-1 On My Day On My Day   [s 4] 2160/7 C 6 20.3g 164
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-9 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2160/9 B 3 16.4 109
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-5 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/14 C 6 15.2 327
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-8 Adamia Adamia   [s 7] 2140/10 D 0 22.1g 769
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-5 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/9 D str
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/5 D 3 15.4 264
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/7 C 2 13.8 105
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/1 D 0 16.7 489
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-1 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1640/11 D 0 13.8 767
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-8 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2640/11 C 3 15.9 121
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-10 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2180/6 B 0 g 69
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-9 Enclave Enclave   [h 3] 2140/7 B 6 15.8 286
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-8 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/2 D 3 16.6 738
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-5 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2640/1 D 3 16.5 65
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2140/1 D 3 16.3 305
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-8 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/6 C 5 14.0 849
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-9 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/7 D 5 14.7 244
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2140/6 C 2 14.6 212
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-3 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/3 D 7 17.5 449
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-11 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2160/4 B 2 16.5 201
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-9 Enclave Enclave   [h 3] 2140/8 B 3 14.1 227
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/2 B 0 g 44
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-5 Ninja's Nightwish Ninja's Nightwish   [s 3] 2140/4 D 0 g 334
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-4 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/2 C 2 13.7 140
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/3 C 0 17.3 121
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-6 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/6 C 2 14.0 170
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-9 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2160/7 D 0 15.4 716
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-8 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2160/12 D 0 657
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-7 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1660/11 D 3 13.6 466
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-6 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 2160/12 A 7 18.2 91
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-5 Enclave Enclave   [h 3] 2160/6 B 6 16.6g 30
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-6 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/4 C 0 g 112
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2180/10 B 8 16.3 257
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-3 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/8 A 1 14.5 67
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-9 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 1640/5 D 7 13.9 264
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-8 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/10 C 0 14.7 326
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-4 Enclave Enclave   [h 3] 2140/7 B 0 16.3g 260
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-12 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/1 D str
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-3 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/12 C 0 13.8 242
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-2 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2140/3 B 8 15.8 375
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-9 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/11 B 2 15.0 39
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1640/7 D 0 14.5 370
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2180/7 B 4 16.0 54
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-3 Letizia Letizia   [s 3] 2180/10 A 6 15.5 100
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-2 Pinacolada Akema Pinacolada Akema   [s 4] 2160/14 C str
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-8 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1609/12 B 0 17.0g 815
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/6 B 5 15.0g 23
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/8 C 3 16.6 116
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/9 B 5 15.7 74
2017-10-12 2017-10-12 Åby-8 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/4 D 6 14.1 421
2017-10-12 2017-10-12 Åby-6 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 1640/10 D 0 13.3 641
2017-10-12 2017-10-12 Åby-4 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/4 B 0 13.8 265
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2640/10 A 0 19.3g 122
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-4 Enclave Enclave   [h 3] 2160/5 B 1 14.4 56
2017-10-04 2017-10-04 Åby-4 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/11 B 4 13.9 123
2017-10-04 2017-10-04 Åby-8 Letizia Letizia   [s 3] 2140/7 B 0 15.9 139
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Arms and Legs Arms and Legs   [s 7] 2140/6 A 7 17.3 289
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-5 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1640/8 C 7 14.8 69
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-4 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/10 B 0 g 77
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-7 Letizia Letizia   [s 3] 2140/6 C 2 15.6 32
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-4 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 1640/4 D 0 13.0 518
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-10 Beluga West Beluga West   [s 3] 2160/8 B 6 16.1 95
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/14 D 0 15.9 893
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-7 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 3180/10 B 5 15.7 102
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-6 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1640/4 C 0 13.5 408
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-5 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/11 B 3 14.7 184
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-2 Enclave Enclave   [h 3] 1640/2 B 1 11.6 42
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-12 Enclave Enclave   [h 3] 2640/6 C 6 14.0 1329
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-9 Letizia Letizia   [s 3] 2140/4 C 4 13.2 1111
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-3 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/8 D 0 15.2 1451
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-6 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/8 A 1 13.6 46
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 3] 2140/7 A 1 16.4 23
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/9 C 5 18.8 46
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-10 Enclave Enclave   [h 3] 2140/7 C 5 14.2 455
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-10 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2140/8 C 5 15.4 175
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-6 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/1 D 0 14.5 704
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-5 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2640/5 B 4 17.2g 199
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-12 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/3 C 0 g 498
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-4 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/7 C 0 14.8 699
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-3 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/2 C 4 14.6 119
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-6 Letizia Letizia   [s 3] 2160/10 C 3 15.7g 222
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-9 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2140/10 C 5 14.5 325
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-8 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2180/8 A 0 15.8 124
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-6 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2140/2 C 3 13.6 201
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-4 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/8 B str
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-9 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/5 D 7 16.2 149
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-6 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2180/9 B 0 18.5g 184
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2160/8 D 6 15.5 698
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-4 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2180/11 B 4 16.1 51
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-1 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/2 B 5 13.7 68
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-6 Enclave Enclave   [h 3] 2640/4 B str
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/5 C 3 16.1 70
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2160/12 C 0 g 268
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-4 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2160/4 C 1 14.9 45
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-9 Letizia Letizia   [s 3] 2180/6 B 5 16.1 145
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-5 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 3200/8 C 3 15.5 37
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2160/6 D 0 g 506
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-9 Enclave Enclave   [h 3] 2140/1 B 3 15.6 104
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-6 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2140/12 D 0 15.2 132
2017-07-27 2017-07-27 Åby-5 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/7 C 0 15.7 447
2017-07-27 2017-07-27 Åby-4 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1640/1 C 4 13.2 180
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-2 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/1 D 4 17.1g 39
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-4 Bella S.T. Bella S.T.   [s 7] 1680/1 D 6 16.5g 238
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-2 Lind Man Lind Man   [h 9] 1680/4 D 0 23.5g 555
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-1 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1680/8 C 2 14.1 147
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-8 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1680/1 B 0 g 27
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1680/6 B 4 16.0 62
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 1680/6 C 0 22.1g 50
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-1 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 1680/1 C 2 14.6 46
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1680/9 D 3 13.6 215
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-9 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2160/11 B 1 14.3 262
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-7 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/1 D 4 13.5 116
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-5 Letizia Letizia   [s 3] 2140/5 D 5 16.4 108
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-9 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/3 A 0 g 184
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2660/12 C 4 14.7 650
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-1 Enclave Enclave   [h 3] 2140/3 A 3 14.5 413
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-7 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1640/10 D 0 14.3 447
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2140/8 C 0 14.2 270
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-5 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/3 B 5 14.0 41
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1640/3 C 3 17.0 110
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-3 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2140/2 A 2 14.6 74
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-2 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/12 C str
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-6 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 1640/6 C 2 13.1 57
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-4 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 1640/2 C 2 14.6 31
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 1640/11 A 2 14.8 34
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Idon'tcare Idon'tcare   [s 4] 2140/8 D 0 20.3 1404
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 Butterfly Center Butterfly Center   [s 7] 2620/4 C 2 18.2 222
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-1 Letizia Letizia   [s 3] 2140/7 C 5 15.4g 614
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-3 Enclave Enclave   [h 3] 2640/3 D 6 15.9 668
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-7 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 1640/3 D 0 16.3g 305
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-9 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 1640/8 A 1 13.2 48
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-5 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2140/5 D 4 14.3 77
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-7 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/3 B 0 16.6 341
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-8 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1609/10 C 0 13.5 111
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-7 Paradiserunner Paradiserunner   [v 8] 1609/1 D str
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-5 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 1609/11 D 6 12.0 437
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1609/10 D 7 15.8 570
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-2 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/6 B str
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2120/4 C 0 206
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Butterfly Center Butterfly Center   [s 7] 2140/14 A 0 g 293
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2620/11 A 4 16.7 44
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1620/5 A 2 13.1 25
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2140/6 C 4 15.5 174
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Cecilia C. Cecilia C.   [s 6] 2120/1 D 7 15.6 237
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Stay Classy Stay Classy   [v 5] 2120/2 B 3 15.7 98
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-11 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/12 A 0 g 35
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-10 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/1 C 6 14.8 259
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-8 Enclave Enclave   [h 3] 2160/8 C 6 14.8 253
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-1 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2160/10 C 2 16.6 237
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-11 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/6 B 0 15.7 339
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-2 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2140/6 C 2 14.4 31
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-9 Letizia Letizia   [s 3] 1640/6 D 0 14.9 387
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-5 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2640/2 C 5 14.7 323
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-8 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 5] 2160/9 C 6 18.2 221
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-7 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 1640/1 C 2 15.0 28
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-6 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 2140/12 A 7 16.3 75
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-5 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 10] 2160/13 C 0 19.6g 377
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-3 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1640/6 D 3 15.2 219
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2680/8 B 4 15.7 32
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-6 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2640/2 C 0 17.6g 120
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-3 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2160/9 C 6 16.6 177
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-9 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 1640/11 A 1 13.2 58
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-6 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/9 B 0 17.3 93
2017-05-18 2017-05-18 Åby-9 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2140/4 C 4 13.2 912
2017-05-18 2017-05-18 Åby-7 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2640/4 D 7 15.8 231
2017-05-18 2017-05-18 Åby-5 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/5 B 1 15.8 56
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-9 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1609/4 D 1 13.5 38
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-5 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 4] 1609/7 C 0 g 206
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1609/5 B str
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-5 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2140/4 C 2 14.9 653
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-4 Enclave Enclave   [h 3] 2140/4 C 6 15.2 578
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-6 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/11 D 5 14.3 950
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-10 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2160/6 C 4 17.7 173
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2140/7 B 0 14.4 238
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-8 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2160/9 C 0 g 306
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/6 D 1 14.6 78
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-2 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/1 B 2 17.2 52
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-9 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/1 C 8 15.7 37
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-8 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/3 B 5 15.6 113
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-5 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2160/4 C 2 15.5 40
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-4 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/5 C 2 17.5g 27
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2160/8 C 0 19.4g 175
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-6 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2640/3 C 0 15.7 465
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/10 A 5 15.6 85
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-5 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2160/7 C 4 18.2 62
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-2 Letizia Letizia   [s 3] 2180/9 B 3 16.8 85
2017-04-19 2017-04-19 Åby-4 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 4] 2140/2 D 0 18.0 806
2017-04-19 2017-04-19 Åby-2 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/2 C 4 17.7 290
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-5 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2160/7 B 5 16.6 87
2017-04-06 2017-04-06 Åby-6 Enclave Enclave   [h 3] 2140/4 C 3 15.4 304
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-1 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/10 B 2 17.3 66
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-11 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 1640/6 A 2 13.7 32
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-9 Jolene Day Jolene Day   [s 6] 2140/2 D 0 g 1610
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/6 C 2 14.3 116
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2680/10 A 1 15.7 31
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-1 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/5 C 3 18.4g 184
2017-03-29 2017-03-29 Åby-2 Enclave Enclave   [h 3] 2140/3 B 0 16.3g 53
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-4 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1640/5 D 6 13.0 412
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-8 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2140/3 C 3 17.2 134
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-7 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2640/2 D 0 16.5 242
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-5 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/1 D 5 14.9 188
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-1 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/5 D 2 17.7 65
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-4 Letizia Letizia   [s 3] 2140/12 D 0 16.7 1803
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-2 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2140/1 C 0 16.8 364
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-1 Enclave Enclave   [h 3] 2140/4 C 1 17.1 230
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-8 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2660/13 B 0 16.9 779
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-6 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2140/13 C 7 14.7 962
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-3 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 2140/8 B 0 16.4 193
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-2 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 3160/8 C 0 15.7 224
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2140/3 C 4 19.4 69
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2160/7 C 0 22.0g 557
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-4 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/4 C 2 16.6 53
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2140/3 C 5 17.5 179
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-2 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2160/11 B 0 19.1 66
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 3160/5 C 5 17.2 163
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1640/2 C 0 g 299
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 6] 2140/9 D str
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-10 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2180/10 B 1 16.7 68
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/1 A 4 17.9 122
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-6 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 10] 2640/5 D 0 18.0 1008
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/8 B 0 16.5 66
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-6 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 3160/7 A 0 17.2g 407
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-1 Enclave Enclave   [h 3] 2140/2 D str
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2140/9 B 0 15.3 506
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-9 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2140/5 D 0 g 235
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/1 C 4 18.5 592
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-5 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2140/13 A 0 g 122
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2140/6 B 0 18.5 96
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-2 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 4] 2140/2 D 0 g 757
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2160/4 A 4 16.9g 31
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2160/7 A 0 16.4 297
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-1 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 4] 2140/4 C 7 19.7g 139
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-2 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2160/13 A 5 16.0 23
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-1 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 1640/2 B 7 14.6 58
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-5 Veams Allegro Veams Allegro   [v 5] 2140/2 D 5 19.3g 543
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2660/9 B 0 17.5 164
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-12 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/2 D 0 19.1 186
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-12 Enclave Enclave   [v 4] 2140/12 C 0 370
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/7 C 3 14.6 85
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-4 Cream Balloon Cream Balloon   [v 6] 1640/10 D 4 14.1 460
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-5 Letizia Letizia   [s 4] 2140/3 D 6 17.0 327
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-1 Ortega Bob Ortega Bob   [s 2] 1640/5 C 4 18.2 95
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-3 Horse Power Horse Power   [v 5] 2140/4 D 0 20.6g 216
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 1640/8 C 1 14.3 137
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/2 C 0 18.0 74
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-10 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2140/5 D 0 27.7g 78
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-6 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2160/9 D 7 15.6 1208
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-9 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 1640/6 D 5 13.4 254
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-1 Lill Zacke Lill Zacke   [h 2] 1640/2 C 5 23.2g 145
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-2 Totti Face Totti Face   [h 3] 2140/2 A 2 17.1 17
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-4 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/7 C 4 15.8 49
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-10 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 6] 1640/9 C 0 15.5 212
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/7 B 2 14.6 49
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-3 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/7 B 2 16.8 284
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-4 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 1640/5 D 0 14.9 111
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-5 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 2640/7 C 0 16.4g 304
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-7 Totti Face Totti Face   [h 3] 2140/6 C 2 16.8 29
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-9 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 1640/10 D 7 12.3 656
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-1 Ortega Bob Ortega Bob   [s 2] 1640/1 C 3 17.9 135
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-2 Totti Face Totti Face   [h 3] 2140/2 D 6 19.6g 37
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/5 C str
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-6 Letizia Letizia   [s 4] 1640/9 C 0 14.9 407
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-7 Cream Balloon Cream Balloon   [v 6] 2160/13 D 8 17.0 261
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-10 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2140/11 C 5 18.7 124
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-6 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 2160/8 D 6 15.9 359
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-10 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 9] 2140/1 D 6 15.8 366
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-4 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/3 D 6 16.3 404
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-7 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 1640/6 D 0 13.5 252
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-8 Karsavina Karsavina   [s 2] 1609/4 D 0 19.1g 763
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-2 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 1640/5 C 4 16.1 77
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-3 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2640/1 C 4 14.8 111
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-7 Enclave Enclave   [v 4] 2140/8 C 0 15.2 104
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-8 Beluga West Beluga West   [s 4] 1640/2 B 2 13.3 42
2018-10-09 2018-10-09 Solvalla-2 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 2140/5 B 7 19.5 201
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-1 Lill Zacke Lill Zacke   [h 2] 1640/3 B 3 17.0 35
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-6 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/11 A 1 14.6 153
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-1 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 1640/3 C 2 12.9 54
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/8 B 0 16.4 648
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/5 C 1 14.6g 27
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-4 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 1640/12 D 7 15.2 343
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 4] 1640/8 C 0 13.5 224
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-6 Beluga West Beluga West   [s 4] 2640/9 B 3 15.2 45
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-7 G.K.Privata G.K.Privata   [s 5] 2140/6 B str
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-8 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2140/10 C 7 19.2 154
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-7 Karsavina Karsavina   [s 2] 1640/2 D 2 16.2 318
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-1 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 1640/5 B 4 21.6g 50
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-4 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 1640/4 D 0 14.9 2017
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-8 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2660/10 C 5 15.4 534
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-6 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/7 B 5 15.2 54
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-6 Karsavina Karsavina   [s 2] 1640/10 D 6 17.2 229
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-10 Major Sånna Major Sånna   [h 4] 2140/9 C 0 17.3g 89
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-3 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/10 C 0 17.2 338
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-11 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/3 B 3 14.0 34
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-1 Ortega Bob Ortega Bob   [s 2] 1640/5 D 3 20.5 197
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-4 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2160/4 D 5 16.2 239
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-6 Beluga West Beluga West   [s 4] 2160/3 C 0 16.7 332
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-7 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2160/3 C 6 19.3 224
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-9 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 3140/6 D 0 19.3g 604
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2120/10 C 6 14.5 74
2018-09-20 2018-09-20 Visby-6 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 1620/4 C 1 16.9 24
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Tvingens Queen Tvingens Queen   [s 5] 2120/5 D 7 19.7g 440
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-7 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2640/10 A 0 14.1 95
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-7 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/7 C 0 15.1 459
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-8 Enclave Enclave   [v 4] 1640/1 A 0 15.3 131
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-1 Karsavina Karsavina   [s 2] 1640/5 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-6 Beluga West Beluga West   [s 4] 2640/6 B 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-1 Lill Zacke Lill Zacke   [h 2] 1640/3 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-7 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 1640/9 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-3 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 6] 1640/10 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-7 Judge Memphis Judge Memphis   [v 4] 2640/12 B 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 1640/7 A str
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2140/5 D 0 15.5 218
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-5 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2160/13 A 0 g 75
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-7 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/4 D 5 15.9 565
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-7 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/4 D 4 16.4 331
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-1 Ortega Bob Ortega Bob   [s 2] 1640/3 C 3 19.7 27
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2640/12 D str
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-5 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/1 D 5 15.4 95
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-1 Karsavina Karsavina   [s 2] 1640/2 D 1 19.1 31
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-12 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/11 B 0 13.9 795
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2640/1 D 0 g 542
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-2 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 1609/3 C 0 20.0g 64
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1609/6 D 3 12.6 476
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-8 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 1609/6 D 4 12.0 288
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-9 Enclave Enclave   [v 4] 1609/9 A 0 13.0 110
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-6 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 1640/1 A 5 12.7 34
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-1 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 1640/4 C 4 23.2g 28
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-4 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/2 C str
2018-08-05 2018-08-05 Romme-5 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 1640/4 B 1 11.8 17
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/7 A 6 17.8 99
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-3 Mon Ahult Mon Ahult   [v 4] 2160/11 C 5 17.7g 606
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-4 Letizia Letizia   [s 4] 1640/2 B 4 13.7 249
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-6 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2160/12 D 8 18.0 372
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-9 Miss Prelong Miss Prelong   [s 6] 2160/10 D 0 g 503
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-11 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/4 C 3 15.0 286
2018-07-26 2018-07-26 Visby-3 Uddens Index Uddens Index   [v 7] 2120/5 B 3 14.7 123
2018-07-26 2018-07-26 Visby-5 Butterfly Center Butterfly Center   [s 8] 2620/7 C 0 g 166
2018-07-26 2018-07-26 Visby-8 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/11 C 1 14.3 51
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-8 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2640/12 D str
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-9 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2640/2 C 2 14.2 35
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-2 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 1640/5 C 4 18.7 430
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-3 Enclave Enclave   [v 4] 1680/3 C 5 15.4g 30
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 1680/2 C 3 16.3 106
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-5 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1680/1 A 1 16.5 23
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-7 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 1680/4 C 1 18.0 22
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-2 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 1680/7 B 0 g 130
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 2480/7 C 0 18.0g 381
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-7 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 1680/3 B 1 18.3 23
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2120/1 C 4 16.8 677
2018-07-11 2018-07-11 Visby-6 Perfectly Enough Perfectly Enough   [h 10] 2120/1 D 0 13.0 647
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/7 A 6 15.4 164
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-8 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/5 C 2 13.7 42
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-9 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/2 C 4 15.1 62
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-2 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2140/3 D 7 14.8 550
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-3 Made in Sweden Made in Sweden   [s 5] 1640/4 C str
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-4 Letizia Letizia   [s 4] 2180/9 B 6 17.9 178
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-5 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 7] 2640/6 C 6 17.0 384
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-6 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 1640/7 D 0 13.5 757
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-8 Mon Ahult Mon Ahult   [v 4] 2140/3 C 7 18.8 418
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-9 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 2180/14 A 4 16.9 262
2018-06-28 2018-06-28 Visby-2 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2120/8 B 3 18.3 82
2018-06-28 2018-06-28 Visby-9 Zorrina Neo Zorrina Neo   [s 3] 2120/8 D 8 22.5g 91
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2140/2 D 0 15.7 180
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-4 Letizia Letizia   [s 4] 2160/12 C 0 14.8 671
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-5 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 2140/3 D 0 17.0 1416
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-9 Enclave Enclave   [v 4] 1640/4 D 0 14.2 654
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-9 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/4 B str
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-10 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/3 C 6 14.9 528
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 1640/3 C 0 13.5g 895
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-9 Enclave Enclave   [v 4] 1640/4 D 5 13.4g 137
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-8 Beluga West Beluga West   [s 4] 1640/1 D 7 13.7 404
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-9 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 1640/8 D 0 12.7 549
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-2 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/11 B 8 20.5 577
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-3 Letizia Letizia   [s 4] 2140/5 D 0 15.5 313
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 3140/7 D 0 17.7g 1100
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-8 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2640/12 C 0 16.5 213
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-6 Enclave Enclave   [v 4] 2160/14 B 0 15.7 414
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-7 Agrippina Agrippina   [s 10] 2180/11 B 7 15.1 1094
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-6 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2160/12 C 8 15.1g 242
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-9 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/4 C 7 15.3 230
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-10 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/6 B 6 16.2 85
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-8 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2140/6 D 0 14.0 620
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-7 Speedy Tiger Speedy Tiger   [v 9] 1640/2 D 0 13.8 580
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-9 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/7 C 5 17.0 311
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/6 A 3 16.9 106
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-6 Letizia Letizia   [s 4] 1640/1 C 2 13.5 73
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-8 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/1 C 6 14.1 368
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-1 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/5 D 7 18.8g 144
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/1 C 5 16.8 451
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-6 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 1640/9 C 6 13.0 73
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-7 Beluga West Beluga West   [s 4] 2160/5 C 0 16.0 393
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-8 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 11] 2160/4 C str
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-8 Letizia Letizia   [s 4] 2140/1 D 3 13.9 520
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-6 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/3 B 2 14.0 97
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-2 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 2160/5 C 6 15.2 536
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-7 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/5 C 0 15.6g 129
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 1640/11 C 6 13.5 480
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-5 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/3 B 2 15.5 47
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-10 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 1640/1 C 2 13.2 377
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/5 C 3 17.5 378
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-7 Letizia Letizia   [s 4] 2140/9 B 6 15.3 139
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 1640/7 B 6 12.8 56
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-9 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/10 C 5 16.4 59
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-3 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/2 C 2 14.0 68
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 1640/3 C 6 12.3 237
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-7 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 1640/4 D 3 13.4 358
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-8 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/10 B 0 19.3g 315
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 2180/8 B 5 15.3 19
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-2 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2640/4 D 1 14.7 519
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/4