V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-27 2024-07-27 Kalmar-1 Bahta Bob Bahta Bob   [s 3] 2140/8 C
2024-07-27 2024-07-27 Kalmar-2 Zickzack Zack Zickzack Zack   [v 4] 1640/8 D
2024-07-27 2024-07-27 Kalmar-3 M.T.Sanches M.T.Sanches   [v 5] 1640/4 D
2024-07-27 2024-07-27 Kalmar-4 Cayenne Gel Cayenne Gel   [s 3] 2140/1 D
2024-07-27 2024-07-27 Kalmar-5 Volitare Express Volitare Express   [s 5] 2140/6 D
2024-07-27 2024-07-27 Kalmar-6 Mandrill Kuce Mandrill Kuce   [s 4] 2140/2 C
2024-07-27 2024-07-27 Kalmar-7 Mary Ash Mary Ash   [s 6] 2640/1 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-7 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 1640/11 0 14.1 1191
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-2 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 3] 2140/8 3 16.8 113
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 2] 1640/1 2 17.3 203
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-8 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 1640/5 2 12.7 38
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-7 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2640/12 0 16.7g 67
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-6 Karina Sisu Karina Sisu   [s 6] 2140/7 0 15.8 522
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 5] 2140/5 str
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-3 On My Day On My Day   [s 3] 2160/15 8 18.8g 282
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-4 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 2140/1 0 14.1 260
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-11 Jack Bowler Jack Bowler   [v 3] 2660/5 5 17.6 156
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-10 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 3] 1660/15 7 16.6 204
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 5] 2140/7 0 14.7 385
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-7 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/15 2 16.3 35
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 1640/11 3 13.7 141
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-1 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 3] 2160/8 0 g 62
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-9 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 2180/8 6 14.0 140
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 5] 1640/7 5 13.2 257
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-7 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2140/1 5 15.6 96
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 2] 1640/3 7 23.1g 87
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-6 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 1640/6 0 13.5 214
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-3 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 3] 2160/9 5 18.0 70
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-9 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/2 4 14.2 124
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 3] 2140/10 2 13.7 685
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-7 Alfas Farao Alfas Farao   [v 5] 2640/5 6 15.5 159
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-10 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 7] 2160/9 0 19.7g 288
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-8 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/8 2 16.4 20
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 3] 2160/10 0 18.2g 90
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-1 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2140/3 7 16.8 59
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-9 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 2140/9 3 12.8 335
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 3160/9 2 15.0 32
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-8 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/6 1 14.6 75
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-6 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2160/9 4 14.9 74
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 3] 2160/10 3 14.0 117
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 2140/15 1 14.2 26
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-6 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 3] 2140/2 7 17.1 86
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 3] 2160/7 2 14.2 157
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-3 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/11 1 16.4g 78
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-8 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 1640/5 str
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 6] 1640/2 3 12.4 454
2015-10-10 2015-10-10 Åby-10 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 2640/5 0 13.1 248
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-7 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2640/5 6 15.5 666
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 3] 2140/6 0 g 601
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-4 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 2140/1 5 13.2 278
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-11 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/7 D 0 16.1g 98
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-10 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/1 B str
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-7 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 4] 2640/13 A 5 15.9 147
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-4 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 1640/2 D 1 14.5 46
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 3] 2160/15 A 0 20.3 292
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-7 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/12 B 0 18.5 299
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-8 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 3] 2180/10 C 0 17.7g 550
2016-12-07 2016-12-07 Åby-3 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2140/8 C 6 18.3 207
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-8 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2160/3 A 3 18.5 72
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-7 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2160/6 C 0 17.3 275
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-5 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2140/1 C 5 15.3 79
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-1 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/6 C 1 14.1 50
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-9 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 3] 2140/5 D 0 g 940
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/4 C 6 15.2g 280
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 3180/6 C 6 17.3 251
2016-11-23 2016-11-23 Åby-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/5 D 2 14.6 92
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-9 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/12 D 0 16.2g 975
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2140/11 B 5 14.0 502
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-4 Letizia Letizia   [s 2] 1640/2 C 5 17.0 303
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/1 C 1 17.7 24
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/6 C 3 14.9 74
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-7 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/2 D 5 17.0 77
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-2 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 1640/1 D 2 16.5 110
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-11 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2180/8 A 0 240
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-8 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2160/10 B 5 17.9 135
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 3] 2160/6 C 0
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-3 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 1640/1 B 0 g 48
2016-11-01 2016-11-01 Jägersro Trav-1 Letizia Letizia   [s 2] 1640/4 B 3 16.8g 29
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2660/14 D 0 16.3 909
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1660/6 B 2 17.7 31
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 3] 2640/7 D 0 15.9 562
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-6 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/2 D 6 16.3 192
2016-10-20 2016-10-20 Åby-1 Letizia Letizia   [s 2] 1640/3 B 1 15.9 89
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/9 D 0 13.6 236
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-5 Letizia Letizia   [s 2] 1640/8 C 6 16.8g 816
2016-10-05 2016-10-05 Åby-3 Enclave Enclave   [h 2] 1640/10 D 6 16.2 685
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/4 B 3 17.9 71
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-8 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2160/9 B 3 17.9 82
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-7 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2160/5 C 2 15.8 20
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 2] 1660/6 B 3 18.7g 16
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-2 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/8 A 2 15.5 167
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-4 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3180/11 B 0 14.7 353
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-2 Enclave Enclave   [h 2] 1640/4 B 2 17.2 333
2016-09-21 2016-09-21 Åby-1 Letizia Letizia   [s 2] 1640/2 B 0 g 17
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-10 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/10 B 6 12.9 427
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-5 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 1640/9 C 0 13.2 218
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-3 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2160/8 A 2 16.0 68
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-1 Letizia Letizia   [s 2] 1640/3 D 1 16.8 24
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-9 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2160/4 D 0 g 349
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-7 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2180/11 A 0 g 112
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-5 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3180/5 B 2 15.1 30
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-1 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2140/5 C 0 23.1g 162
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/7 D 3 12.6 903
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-5 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 1609/8 C 0 14.1 463
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/6 B 4 18.9 52
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-6 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2160/8 C 3 16.4 533
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-3 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 1640/6 D 4 15.9g 198
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-9 On My Day On My Day   [s 4] 1609/12 D 0 16.6g 213
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-7 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 1609/7 C 2 12.5 98
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-6 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 1609/2 A 2 11.7 42
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 1609/7 B 2 13.2 48
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-9 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/6 D 0 g 1066
2016-07-30 2016-07-30 Visby-9 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2160/10 A 5 17.7 43
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2140/6 C 0 19.4g 31
2016-07-30 2016-07-30 Visby-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 1640/9 B 2 13.6 60
2016-07-30 2016-07-30 Visby-3 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2140/9 C str
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-2 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/2 C 5 18.1 182
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-9 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 1680/5 B 3 16.1 22
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-7 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 1680/8 C 1 15.6 129
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 1680/12 B 4 15.2g 198
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-1 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 1680/10 B 0 17.7 57
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-10 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/5 D 0 g 77
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3180/5 B 4 16.4g 42
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-8 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/2 B 0 18.6 87
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-7 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2160/15 B 4 17.9 172
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/8 B 5 13.6 839
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3160/13 C 0 15.5 500
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2140/6 D 0 14.6g 766
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-2 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/10 C 1 14.7 144
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2140/8 B 4 16.1 322
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/7 C 5 11.6 192
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/6 D str
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-3 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 1640/1 B 5 15.2 101
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-2 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2640/2 D 0 19.2g 400
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-7 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/7 D 0 18.0 327
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-6 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2140/6 C 6 19.7 150
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-5 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2160/11 B 0 g 275
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2140/12 D 6 14.2 1363
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-5 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/5 D 0 14.5 447
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-8 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/6 B 5 14.0 189
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-4 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/5 C 4 12.2 341
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-9 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/3 D 5 17.4g 156
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-8 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2160/10 B 5 16.2g 104
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-7 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 2140/8 D 5 12.9 633
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-3 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 1640/8 C 3 12.0 220
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-2 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2160/13 A 3 16.9 59
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-1 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/3 D 6 17.5 334
2016-06-02 2016-06-02 Åby-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/8 D 4 15.1 465
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-2 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2140/12 A 5 17.0g 297
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-5 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2140/1 B 5 16.5 55
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-2 Scilla Belle Scilla Belle   [s 5] 1640/2 B 0 14.8 268
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2160/10 A 4 15.9 23
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-9 On My Day On My Day   [s 4] 2140/6 D 0 18.8g 292
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-7 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2160/14 C 0 21.2g 303
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-5 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/6 B 0 15.0 49
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/1 B 2 15.7 26
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/5 A 0 15.7g 189
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2680/6 B 1 15.7 137
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-6 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 2160/10 A str
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2140/1 D 0 g 455
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/9 C 4 17.3 471
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-2 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2140/3 B 0 19.9g 77
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-9 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2140/8 D 0 14.8 561
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2140/1 C 0 15.2g 183
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-4 Scilla Belle Scilla Belle   [s 5] 1640/12 B 0 15.3 197
2016-04-30 2016-04-30 Åby-7 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3160/12 D 0 14.9 262
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-7 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 9] 2140/6 D 0 16.7 1129
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2640/9 B 3 17.2 99
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-10 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/1 D 3 16.6 313
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-8 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/1 D 0 16.4 495
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-7 Scilla Belle Scilla Belle   [s 5] 2640/1 B 3 17.0 190
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-5 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 2140/3 B 4 14.6 83
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-4 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3160/3 C 2 16.9 103
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-2 On My Day On My Day   [s 4] 1640/10 D 0 17.1g 552
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2160/12 A 6 13.5 394
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-9 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/6 B 7 16.2g 288
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-7 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2660/10 C 7 16.2 569
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-6 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 2140/2 C 5 14.5 373
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Scilla Belle Scilla Belle   [s 5] 1640/7 D 3 13.4 320
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-4 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2160/6 D 5 16.0 467
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-3 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 4] 2140/1 D 0 20.2g 525
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 1640/6 C 4 12.1 124
2016-03-23 2016-03-23 Åby-9 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/7 D str
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-11 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 1660/9 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2160/6 B 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2160/8 B 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2160/4 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-1 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 4] 2140/1 D 0
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 1640/8 B 0 g 448
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 3140/2 D 2 15.8 446
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-6 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/2 B 2 12.9 96
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-3 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 1640/10 D 2 15.1 119
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-9 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/7 B 0 15.2 182
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-7 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2640/1 D 0 19.5 638
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-6 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/7 D 4 14.6 502
2016-02-25 2016-02-25 Åby-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/10 A 0 16.4 58
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 2140/7 C 2 14.3 77
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-2 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/11 A 8 16.4 130
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-1 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2640/1 D 4 17.2 125
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/1 D 0 g 97
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-8 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/7 C 0 13.5 348
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-9 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2160/9 B 3 16.4 109
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-2 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2140/5 C 0 19.6 164
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-1 On My Day On My Day   [s 4] 2160/7 C 6 20.3g 164
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-5 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/14 C 6 15.2 327
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/1 D 0 16.7 489
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-1 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1640/11 D 0 13.8 767
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-8 Adamia Adamia   [s 7] 2140/10 D 0 22.1g 769
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-5 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/9 D str
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/5 D 3 15.4 264
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/7 C 2 13.8 105
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-8 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2640/11 C 3 15.9 121
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-10 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2180/6 B 0 g 69
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-9 Enclave Enclave   [h 3] 2140/7 B 6 15.8 286
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-8 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/2 D 3 16.6 738
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-5 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2640/1 D 3 16.5 65
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2140/1 D 3 16.3 305
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-8 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/6 C 5 14.0 849
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-9 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/7 D 5 14.7 244
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2140/6 C 2 14.6 212
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-3 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/3 D 7 17.5 449
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-4 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/2 C 2 13.7 140
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-11 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2160/4 B 2 16.5 201
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-9 Enclave Enclave   [h 3] 2140/8 B 3 14.1 227
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/2 B 0 g 44
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-5 Ninja's Nightwish Ninja's Nightwish   [s 3] 2140/4 D 0 g 334
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/3 C 0 17.3 121
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-9 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2160/7 D 0 15.4 716
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-6 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/6 C 2 14.0 170
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-8 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2160/12 D 0 657
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-7 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1660/11 D 3 13.6 466
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-6 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 2160/12 A 7 18.2 91
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-5 Enclave Enclave   [h 3] 2160/6 B 6 16.6g 30
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-6 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/4 C 0 g 112
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2180/10 B 8 16.3 257
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-3 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/8 A 1 14.5 67
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-9 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 1640/5 D 7 13.9 264
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-8 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/10 C 0 14.7 326
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-4 Enclave Enclave   [h 3] 2140/7 B 0 16.3g 260
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-12 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/1 D str
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-3 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/12 C 0 13.8 242
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-2 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2140/3 B 8 15.8 375
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2180/7 B 4 16.0 54
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-3 Letizia Letizia   [s 3] 2180/10 A 6 15.5 100
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-2 Pinacolada Akema Pinacolada Akema   [s 4] 2160/14 C str
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-9 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/11 B 2 15.0 39
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1640/7 D 0 14.5 370
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-8 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1609/12 B 0 17.0g 815
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/6 B 5 15.0g 23
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/8 C 3 16.6 116
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/9 B 5 15.7 74
2017-10-12 2017-10-12 Åby-8 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/4 D 6 14.1 421
2017-10-12 2017-10-12 Åby-6 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 1640/10 D 0 13.3 641
2017-10-12 2017-10-12 Åby-4 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/4 B 0 13.8 265
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2640/10 A 0 19.3g 122
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-4 Enclave Enclave   [h 3] 2160/5 B 1 14.4 56
2017-10-04 2017-10-04 Åby-8 Letizia Letizia   [s 3] 2140/7 B 0 15.9 139
2017-10-04 2017-10-04 Åby-4 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/11 B 4 13.9 123
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-5 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1640/8 C 7 14.8 69
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-4 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/10 B 0 g 77
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Arms and Legs Arms and Legs   [s 7] 2140/6 A 7 17.3 289
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-7 Letizia Letizia   [s 3] 2140/6 C 2 15.6 32
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-4 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 1640/4 D 0 13.0 518
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-10 Beluga West Beluga West   [s 3] 2160/8 B 6 16.1 95
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/14 D 0 15.9 893
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-7 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 3180/10 B 5 15.7 102
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-6 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1640/4 C 0 13.5 408
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-5 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/11 B 3 14.7 184
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-2 Enclave Enclave   [h 3] 1640/2 B 1 11.6 42
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-12 Enclave Enclave   [h 3] 2640/6 C 6 14.0 1329
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-9 Letizia Letizia   [s 3] 2140/4 C 4 13.2 1111
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-3 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/8 D 0 15.2 1451
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 3] 2140/7 A 1 16.4 23
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/9 C 5 18.8 46
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-6 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/8 A 1 13.6 46
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-10 Enclave Enclave   [h 3] 2140/7 C 5 14.2 455
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-10 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2140/8 C 5 15.4 175
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-6 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/1 D 0 14.5 704
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-5 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2640/5 B 4 17.2g 199
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-12 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/3 C 0 g 498
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-4 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/7 C 0 14.8 699
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-3 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/2 C 4 14.6 119
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-6 Letizia Letizia   [s 3] 2160/10 C 3 15.7g 222
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-9 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2140/10 C 5 14.5 325
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-8 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2180/8 A 0 15.8 124
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-6 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2140/2 C 3 13.6 201
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-4 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/8 B str
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2160/8 D 6 15.5 698
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-4 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2180/11 B 4 16.1 51
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-9 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/5 D 7 16.2 149
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-6 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2180/9 B 0 18.5g 184
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-6 Enclave Enclave   [h 3] 2640/4 B str
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-1 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/2 B 5 13.7 68
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/5 C 3 16.1 70
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2160/12 C 0 g 268
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-4 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2160/4 C 1 14.9 45
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-9 Letizia Letizia   [s 3] 2180/6 B 5 16.1 145
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-5 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 3200/8 C 3 15.5 37
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2160/6 D 0 g 506
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-9 Enclave Enclave   [h 3] 2140/1 B 3 15.6 104
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-6 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2140/12 D 0 15.2 132
2017-07-27 2017-07-27 Åby-5 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/7 C 0 15.7 447
2017-07-27 2017-07-27 Åby-4 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1640/1 C 4 13.2 180
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-2 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/1 D 4 17.1g 39
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-2 Lind Man Lind Man   [h 9] 1680/4 D 0 23.5g 555
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-1 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1680/8 C 2 14.1 147
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-4 Bella S.T. Bella S.T.   [s 7] 1680/1 D 6 16.5g 238
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1680/9 D 3 13.6 215
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-8 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1680/1 B 0 g 27
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1680/6 B 4 16.0 62
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 1680/6 C 0 22.1g 50
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-1 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 1680/1 C 2 14.6 46
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-9 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2160/11 B 1 14.3 262
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-7 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/1 D 4 13.5 116
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-5 Letizia Letizia   [s 3] 2140/5 D 5 16.4 108
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-9 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/3 A 0 g 184
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2660/12 C 4 14.7 650
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-1 Enclave Enclave   [h 3] 2140/3 A 3 14.5 413
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-7 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1640/10 D 0 14.3 447
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2140/8 C 0 14.2 270
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1640/3 C 3 17.0 110
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-5 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/3 B 5 14.0 41
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-6 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 1640/6 C 2 13.1 57
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-4 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 1640/2 C 2 14.6 31
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-3 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2140/2 A 2 14.6 74
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-2 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/12 C str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 1640/11 A 2 14.8 34
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Idon'tcare Idon'tcare   [s 4] 2140/8 D 0 20.3 1404
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 Butterfly Center Butterfly Center   [s 7] 2620/4 C 2 18.2 222
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-1 Letizia Letizia   [s 3] 2140/7 C 5 15.4g 614
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-3 Enclave Enclave   [h 3] 2640/3 D 6 15.9 668
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-7 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 1640/3 D 0 16.3g 305
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-9 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 1640/8 A 1 13.2 48
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-5 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2140/5 D 4 14.3 77
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-7 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/3 B 0 16.6 341
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-5 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 1609/11 D 6 12.0 437
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1609/10 D 7 15.8 570
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-8 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1609/10 C 0 13.5 111
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-7 Paradiserunner Paradiserunner   [v 8] 1609/1 D str
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-2 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/6 B str
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2120/4 C 0 206
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Butterfly Center Butterfly Center   [s 7] 2140/14 A 0 g 293
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2620/11 A 4 16.7 44
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1620/5 A 2 13.1 25
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2140/6 C 4 15.5 174
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Cecilia C. Cecilia C.   [s 6] 2120/1 D 7 15.6 237
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Stay Classy Stay Classy   [v 5] 2120/2 B 3 15.7 98
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-11 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/12 A 0 g 35
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-10 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/1 C 6 14.8 259
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-8 Enclave Enclave   [h 3] 2160/8 C 6 14.8 253
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-1 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2160/10 C 2 16.6 237
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-11 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/6 B 0 15.7 339
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-2 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2140/6 C 2 14.4 31
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-9 Letizia Letizia   [s 3] 1640/6 D 0 14.9 387
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-5 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2640/2 C 5 14.7 323
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2680/8 B 4 15.7 32
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-8 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 5] 2160/9 C 6 18.2 221
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-7 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 1640/1 C 2 15.0 28
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-6 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 2140/12 A 7 16.3 75
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-5 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 10] 2160/13 C 0 19.6g 377
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-3 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1640/6 D 3 15.2 219
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-6 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2640/2 C 0 17.6g 120
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-3 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2160/9 C 6 16.6 177
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-9 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 1640/11 A 1 13.2 58
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-6 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/9 B 0 17.3 93
2017-05-18 2017-05-18 Åby-9 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2140/4 C 4 13.2 912
2017-05-18 2017-05-18 Åby-7 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2640/4 D 7 15.8 231
2017-05-18 2017-05-18 Åby-5 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/5 B 1 15.8 56
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-5 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 4] 1609/7 C 0 g 206
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1609/5 B str
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-9 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1609/4 D 1 13.5 38
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-6 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/11 D 5 14.3 950
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-5 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2140/4 C 2 14.9 653
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-4 Enclave Enclave   [h 3] 2140/4 C 6 15.2 578
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-10 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2160/6 C 4 17.7 173
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2140/7 B 0 14.4 238
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-8 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2160/9 C 0 g 306
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/6 D 1 14.6 78
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-2 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/1 B 2 17.2 52
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-9 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/1 C 8 15.7 37
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-8 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/3 B 5 15.6 113
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-5 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2160/4 C 2 15.5 40
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-4 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/5 C 2 17.5g 27
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2160/8 C 0 19.4g 175
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-6 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2640/3 C 0 15.7 465
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/10 A 5 15.6 85
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-5 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2160/7 C 4 18.2 62
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-2 Letizia Letizia   [s 3] 2180/9 B 3 16.8 85
2017-04-19 2017-04-19 Åby-4 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 4] 2140/2 D 0 18.0 806
2017-04-19 2017-04-19 Åby-2 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/2 C 4 17.7 290
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-5 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2160/7 B 5 16.6 87
2017-04-06 2017-04-06 Åby-6 Enclave Enclave   [h 3] 2140/4 C 3 15.4 304
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-1 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/10 B 2 17.3 66
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-11 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 1640/6 A 2 13.7 32
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-9 Jolene Day Jolene Day   [s 6] 2140/2 D 0 g 1610
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/6 C 2 14.3 116
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2680/10 A 1 15.7 31
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-1 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/5 C 3 18.4g 184
2017-03-29 2017-03-29 Åby-2 Enclave Enclave   [h 3] 2140/3 B 0 16.3g 53
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-4 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1640/5 D 6 13.0 412
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-5 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/1 D 5 14.9 188
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-1 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/5 D 2 17.7 65
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-8 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2140/3 C 3 17.2 134
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-7 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2640/2 D 0 16.5 242
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-4 Letizia Letizia   [s 3] 2140/12 D 0 16.7 1803
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-2 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2140/1 C 0 16.8 364
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-1 Enclave Enclave   [h 3] 2140/4 C 1 17.1 230
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-8 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2660/13 B 0 16.9 779
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-6 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2140/13 C 7 14.7 962
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-3 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 2140/8 B 0 16.4 193
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-2 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 3160/8 C 0 15.7 224
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2140/3 C 4 19.4 69
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2160/7 C 0 22.0g 557
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-4 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/4 C 2 16.6 53
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2140/3 C 5 17.5 179
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-2 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2160/11 B 0 19.1 66
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/1 A 4 17.9 122
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-6 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 10] 2640/5 D 0 18.0 1008
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/8 B 0 16.5 66
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 3160/5 C 5 17.2 163
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1640/2 C 0 g 299
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 6] 2140/9 D str
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-10 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2180/10 B 1 16.7 68
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-6 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 3160/7 A 0 17.2g 407
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-1 Enclave Enclave   [h 3] 2140/2 D str
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2140/9 B 0 15.3 506
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-9 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2140/5 D 0 g 235
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/1 C 4 18.5 592
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-5 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2140/13 A 0 g 122
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2140/6 B 0 18.5 96
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-2 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 4] 2140/2 D 0 g 757
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2160/4 A 4 16.9g 31
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-1 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 4] 2140/4 C 7 19.7g 139
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2160/7 A 0 16.4 297
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-5 Veams Allegro Veams Allegro   [v 5] 2140/2 D 5 19.3g 543
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2660/9 B 0 17.5 164
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-2 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2160/13 A 5 16.0 23
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-1 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 1640/2 B 7 14.6 58
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-12 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/2 D 0 19.1 186
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-12 Enclave Enclave   [v 4] 2140/12 C 0 370
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-4 Cream Balloon Cream Balloon   [v 6] 1640/10 D 4 14.1 460
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/7 C 3 14.6 85
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-5 Letizia Letizia   [s 4] 2140/3 D 6 17.0 327
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 1640/8 C 1 14.3 137
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-3 Horse Power Horse Power   [v 5] 2140/4 D 0 20.6g 216
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-1 Ortega Bob Ortega Bob   [s 2] 1640/5 C 4 18.2 95
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-10 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2140/5 D 0 27.7g 78
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/2 C 0 18.0 74
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-9 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 1640/6 D 5 13.4 254
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-6 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2160/9 D 7 15.6 1208
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-10 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 6] 1640/9 C 0 15.5 212
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-4 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/7 C 4 15.8 49
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-2 Totti Face Totti Face   [h 3] 2140/2 A 2 17.1 17
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-1 Lill Zacke Lill Zacke   [h 2] 1640/2 C 5 23.2g 145
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-7 Totti Face Totti Face   [h 3] 2140/6 C 2 16.8 29
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-5 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 2640/7 C 0 16.4g 304
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-4 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 1640/5 D 0 14.9 111
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-3 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/7 B 2 16.8 284
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/7 B 2 14.6 49
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-9 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 1640/10 D 7 12.3 656
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-1 Ortega Bob Ortega Bob   [s 2] 1640/1 C 3 17.9 135
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-10 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2140/11 C 5 18.7 124
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-7 Cream Balloon Cream Balloon   [v 6] 2160/13 D 8 17.0 261
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-6 Letizia Letizia   [s 4] 1640/9 C 0 14.9 407
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/5 C str
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-2 Totti Face Totti Face   [h 3] 2140/2 D 6 19.6g 37
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-10 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 9] 2140/1 D 6 15.8 366
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-6 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 2160/8 D 6 15.9 359
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-7 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 1640/6 D 0 13.5 252
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-4 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/3 D 6 16.3 404
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-8 Karsavina Karsavina   [s 2] 1609/4 D 0 19.1g 763
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-8 Beluga West Beluga West   [s 4] 1640/2 B 2 13.3 42
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-7 Enclave Enclave   [v 4] 2140/8 C 0 15.2 104
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-3 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2640/1 C 4 14.8 111
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-2 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 1640/5 C 4 16.1 77
2018-10-09 2018-10-09 Solvalla-2 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 2140/5 B 7 19.5 201
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-6 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/11 A 1 14.6 153
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-1 Lill Zacke Lill Zacke   [h 2] 1640/3 B 3 17.0 35
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-8 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2140/10 C 7 19.2 154
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-7 G.K.Privata G.K.Privata   [s 5] 2140/6 B str
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-6 Beluga West Beluga West   [s 4] 2640/9 B 3 15.2 45
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 4] 1640/8 C 0 13.5 224
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-4 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 1640/12 D 7 15.2 343
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/5 C 1 14.6g 27
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/8 B 0 16.4 648
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-1 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 1640/3 C 2 12.9 54
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-7 Karsavina Karsavina   [s 2] 1640/2 D 2 16.2 318
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-8 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2660/10 C 5 15.4 534
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-4 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 1640/4 D 0 14.9 2017
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-1 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 1640/5 B 4 21.6g 50
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-6 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/7 B 5 15.2 54
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-10 Major Sånna Major Sånna   [h 4] 2140/9 C 0 17.3g 89
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-6 Karsavina Karsavina   [s 2] 1640/10 D 6 17.2 229
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-11 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/3 B 3 14.0 34
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-3 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/10 C 0 17.2 338
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-4 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2160/4 D 5 16.2 239
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-1 Ortega Bob Ortega Bob   [s 2] 1640/5 D 3 20.5 197
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-9 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 3140/6 D 0 19.3g 604
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-7 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2160/3 C 6 19.3 224
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-6 Beluga West Beluga West   [s 4] 2160/3 C 0 16.7 332
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Tvingens Queen Tvingens Queen   [s 5] 2120/5 D 7 19.7g 440
2018-09-20 2018-09-20 Visby-6 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 1620/4 C 1 16.9 24
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2120/10 C 6 14.5 74
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-7 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2640/10 A 0 14.1 95
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-8 Enclave Enclave   [v 4] 1640/1 A 0 15.3 131
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-7 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/7 C 0 15.1 459
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-6 Beluga West Beluga West   [s 4] 2640/6 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-1 Karsavina Karsavina   [s 2] 1640/5 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-7 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 1640/9 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-1 Lill Zacke Lill Zacke   [h 2] 1640/3 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-7 Judge Memphis Judge Memphis   [v 4] 2640/12 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-3 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 6] 1640/10 D 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-7 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/4 D 5 15.9 565
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-5 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2160/13 A 0 g 75
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2140/5 D 0 15.5 218
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 1640/7 A str
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-7 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/4 D 4 16.4 331
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2640/12 D str
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-1 Ortega Bob Ortega Bob   [s 2] 1640/3 C 3 19.7 27
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-5 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/1 D 5 15.4 95
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-1 Karsavina Karsavina   [s 2] 1640/2 D 1 19.1 31
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-12 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/11 B 0 13.9 795
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2640/1 D 0 g 542
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-9 Enclave Enclave   [v 4] 1609/9 A 0 13.0 110
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-8 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 1609/6 D 4 12.0 288
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1609/6 D 3 12.6 476
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-2 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 1609/3 C 0 20.0g 64
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-6 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 1640/1 A 5 12.7 34
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-4 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/2 C str
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-1 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 1640/4 C 4 23.2g 28
2018-08-05 2018-08-05 Romme-5 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 1640/4 B 1 11.8 17
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-11 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/4 C 3 15.0 286
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-9 Miss Prelong Miss Prelong   [s 6] 2160/10 D 0 g 503
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-6 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2160/12 D 8 18.0 372
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-4 Letizia Letizia   [s 4] 1640/2 B 4 13.7 249
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-3 Mon Ahult Mon Ahult   [v 4] 2160/11 C 5 17.7g 606
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/7 A 6 17.8 99
2018-07-26 2018-07-26 Visby-8 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/11 C 1 14.3 51
2018-07-26 2018-07-26 Visby-5 Butterfly Center Butterfly Center   [s 8] 2620/7 C 0 g 166
2018-07-26 2018-07-26 Visby-3 Uddens Index Uddens Index   [v 7] 2120/5 B 3 14.7 123
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-8 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2640/12 D str
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-9 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2640/2 C 2 14.2 35
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-2 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 1640/5 C 4 18.7 430
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-7 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 1680/4 C 1 18.0 22
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-5 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1680/1 A 1 16.5 23
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 1680/2 C 3 16.3 106
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-3 Enclave Enclave   [v 4] 1680/3 C 5 15.4g 30
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-7 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 1680/3 B 1 18.3 23
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 2480/7 C 0 18.0g 381
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-2 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 1680/7 B 0 g 130
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/7 A 6 15.4 164
2018-07-11 2018-07-11 Visby-6 Perfectly Enough Perfectly Enough   [h 10] 2120/1 D 0 13.0 647
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2120/1 C 4 16.8 677
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-9 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/2 C 4 15.1 62
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-8 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/5 C 2 13.7 42
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-4 Letizia Letizia   [s 4] 2180/9 B 6 17.9 178
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-3 Made in Sweden Made in Sweden   [s 5] 1640/4 C str
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-2 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2140/3 D 7 14.8 550
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-9 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 2180/14 A 4 16.9 262
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-8 Mon Ahult Mon Ahult   [v 4] 2140/3 C 7 18.8 418
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-6 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 1640/7 D 0 13.5 757
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-5 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 7] 2640/6 C 6 17.0 384
2018-06-28 2018-06-28 Visby-9 Zorrina Neo Zorrina Neo   [s 3] 2120/8 D 8 22.5g 91
2018-06-28 2018-06-28 Visby-2 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2120/8 B 3 18.3 82
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2140/2 D 0 15.7 180
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-9 Enclave Enclave   [v 4] 1640/4 D 0 14.2 654
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-5 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 2140/3 D 0 17.0 1416
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-4 Letizia Letizia   [s 4] 2160/12 C 0 14.8 671
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-9 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/4 B str
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-10 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/3 C 6 14.9 528
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-9 Enclave Enclave   [v 4] 1640/4 D 5 13.4g 137
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 1640/3 C 0 13.5g 895
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-9 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 1640/8 D 0 12.7 549
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-8 Beluga West Beluga West   [s 4] 1640/1 D 7 13.7 404
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 3140/7 D 0 17.7g 1100
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-3 Letizia Letizia   [s 4] 2140/5 D 0 15.5 313
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-2 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/11 B 8 20.5 577
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-8 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2640/12 C 0 16.5 213
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-7 Agrippina Agrippina   [s 10] 2180/11 B 7 15.1 1094
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-6 Enclave Enclave   [v 4] 2160/14 B 0 15.7 414
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-10 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/6 B 6 16.2 85
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-9 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/4 C 7 15.3 230
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-6 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2160/12 C 8 15.1g 242
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-8 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2140/6 D 0 14.0 620
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-9 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/7 C 5 17.0 311
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-7 Speedy Tiger Speedy Tiger   [v 9] 1640/2 D 0 13.8 580
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-6 Letizia Letizia   [s 4] 1640/1 C 2 13.5 73
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/6 A 3 16.9 106
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-8 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/1 C 6 14.1 368
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-8 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 11] 2160/4 C str
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-7 Beluga West Beluga West   [s 4] 2160/5 C 0 16.0 393
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-6 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 1640/9 C 6 13.0 73
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/1 C 5 16.8 451
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-1 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/5 D 7 18.8g 144
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-8 Letizia Letizia   [s 4] 2140/1 D 3 13.9 520
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-6 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/3 B 2 14.0 97
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-7 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/5 C 0 15.6g 129
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-2 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 2160/5 C 6 15.2 536
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 1640/11 C 6 13.5 480
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-10 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 1640/1 C 2 13.2 377
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-5 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/3 B 2 15.5 47
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-9 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/10 C 5 16.4 59
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 1640/7 B 6 12.8 56
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-7 Letizia Letizia   [s 4] 2140/9 B 6 15.3 139
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/5 C 3 17.5 378
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-3 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/2 C 2 14.0 68
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 2180/8 B 5 15.3 19
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-8 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/10 B 0 19.3g 315
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-7 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 1640/4 D 3 13.4 358
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 1640/3 C 6 12.3 237
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/4 C 5 14.3 279
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-2 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2640/4 D 1 14.7 519
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-9 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2640/5 D 0 15.3 680
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-9 Quantum Catch Quantum Catch   [v 8] 2160/12 B 0 19.2g 602
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-7 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 3180/11 D 6 16.2 556
2018-04-13