V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-12-07 2019-12-07 Åby-8 Jesper Trot Jesper Trot   [v 4] 2640/8 C

Nyheter för travkusk


Det är två år sedan han kvitterade ut proffslicensen.Men det dröjde till förra månaden innan Petter Karlsson fick ett eget stal..


Det är två år sedan han kvitterade ut proffslicensen.
Men det dröjde till förra månaden innan Petter Karlsson fick ett eget stall hemma på Örebrotravet.
- Jag hade bara tre hästar när jag drog igång så det gick bra att hyra in sig hos farsan, men det har växt hela tiden och nu behövdes det mer plats. Jag fick ta över Lars Fribergs gamla stall för några veckor sedan och är väldigt glad för det, berättar Karlsson som nu har elva hästar i träning.
Något som gjort att han fått ställa om sin vardag.
- Nu kan jag inte ligga och dra mig på mornarna längre. Det blir till att gå upp tidigare och kicka igång dagen. Sedan kan jag inte åka på lunchtrav lika ofta längre. Men det är bara inspirerande, hästarna i stallet kommer alltid främst.
Har du satt upp några mål som tränare?
- Nej, inget specifikt. Man gör sitt bästa varje dag och försöker få ut det mesta av varje häst. Det är många som inte har debuterat ännu, men är på väg mot start så nästa år blir riktigt spännande.
Vad heter nästa vinnare från stallet?
- Farica. Hon startar på Solvalla på onsdag, men är lite tunt jobbad efter behandling. Annars känns hästens jättefin så med onsdagens lopp i kroppen borde hon ha bra chans i nästa start.
Hur ser du på ditt år som kusk?
- Vinstmässigt har det väl varit lite sämre, men överlag tycker jag ändå att det gått bättre än tidigare. Jag har fått köra mycket lopp och köra åt större och bättre tränare. Det är något jag inte fått göra tidigare och det är väldigt viktigt om man ska komma någonstans som kusk. Jag kör kanske inte de mest spelade hästarna, men det gäller att ta tillvara på chanserna så att man får fler.

Van att köra högoddsare
Att Petter Karlsson ofta kör hästar som står i höga odds kan styrkas. Enligt databasen travfakta.se har 47,6 procent av hans styrningar sedan 2017 varit spelade över 30 gånger pengarna.
Hur många av söndagens fyra uppsittningar på Färjestad som hamnar i den kategorin är upp till spelarkåren, men det handlar sannerligen inte om några förhandsfavoriter.
Alltså sådana vinnare man som spelare måste finna om man vill åt de 15 miljoner kronor som väntar ett ensamt system med sju rätt på Grand Slam 75.
- Den jag har mest feeling för är Janssons Frestelse, men även Bäste Hornline kan vara en luring, säger Petter Karlsson som nedan berättar mer utförligt om sina chanser:
- 5 Tove Vingboons (GS75-2) har jag aldrig kört och har ingen koll på.
- 9 Spotlite Son M.L. (GS75-3) gick bra i comebacken, men var sämre än väntat när jag körde gången efter. Jag vet inte varför, men senast var det lite bättre tryck i honom. Jag körde passivt med tanke på insatsen innan och hästen gick fullt godkänt till slut. Jag såg hästen gå jobb idag (fredag) och han såg fin ut så formen är nog på rätt väg. Jag misstänker ändå att han får svårt att vinna i den här omgivningen.
- 4 Janssons Frestelse (GS75-5) är inte alls någon tokig häst. Hon gick bra i ledningen senast och innan dess hade hon hamnat illa till från knepiga lägen. Nu har hon fått en träningsperiod och det kan göra mycket då hon startade ganska intensivt i somras. Hon såg också fin ut idag och Henrik Sevon är en duktig tränare så jag har hopp om att hon ska vara förbättrad. Spåret är inga problem och hon är kvick ut från alla lägen. Jag kan absolut tänka mig att köra i spets om vi kommer dit och utan att kunna motståndet så håller jag henne som min bästa chans för dagen. Dessutom känns det som en häst som inte bryr sig om underlaget och eftersom tränaren är hovslagare är det nog bara positivt för oss om banan skulle bli lite krävande.
- 3 Bäste Hornline (GS75-7) är en väldigt nyttig häst, han gör bra lopp hela tiden och tar ofta pengar. Han har lite speciellt trav och är svår att släppa av, därför räcker han sällan till seger. Men hästen kommer lite bättre till sin rätt under vintern och jag vann med honom just på Färjestad den här tiden i fjol. Då tog vi ledningen och släppte och jag hoppas på något liknande här.

Robin Johansson, Kanal 75


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positione..


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positionerna låsta. Det var inget som Kevin Oscarsson hängde läpp över. Han hade nämligen hittat andra par utvändigt med Florist och där kunde han sitta och gotta sig ända till utgång av slutkurvan. När Florist fick anfallsorder i tredjespår vid upploppets början växlade hon lätt tätduon och försvann ifrån konkurrenterna till smått överlägsen seger, värd 100 000 kronor.
- Under hela min uppväxt har mina föräldrar varit mycket för unghästar och tvååringstävlingar och så fort vi haft ett bra tvåårigt sto har de sagt att hon ska ut i Silverstoet. Så det var roligt att få vinna det här loppet och särskilt med den här hästen. Hon är en väldigt fin häst, sa Kevin Oscarsson.
Det var andra segern i tredje starten för Florist och loppets förstapris uppgick till 100 000 kronor. Tränar gör pappa Jim Oscarsson.

Fina pengar på V64
Florist var endast tvåprocentare på V64-spelet och hon var inte kvällens enda kalldusch för favoritspelarna. Carl Johan Jepson överraskade med Håkan Olssons Macho Look och Ville Karhulahti skrällde med Maria Törnqvists Del Ray Pellini. Finalen i Treåringarnas Höstserie rundade av omgången och när Wolf Of Wallstreet och Carl Johan Jepson skar mållinjen som etta landade sexrättsutdelningen på 156 087 kronor.
- Jag måste vara jättenöjd. Han gjorde en rejäl insats och visade förvånansvärt bra moral, sa Wolf Of Wallstreets tränare Ola Samuelsson.

Ola Johansson, Kanal 75


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysan..


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysande framtid.
- När jag blev sjuk var Nimbus C.D. den häst jag grämde mig mest åt att inte få fortsätta med. Jag trodde faktiskt att jag hade en elitloppsvinnare i honom. Jag hade saker kvar att göra på honom, både balans- och träningsmässigt, och jag tänker fortfarande på hur jävligt det var att inte få jobba vidare med honom för han hade en oerhörd potential att bli en elitloppsvinnare, säger Stefan Hultman, som på grund av sin sjukdom tvingades sluta som travtränare inför säsongen 2016 men nu har börjat köra häst igen hos Solvallatränaren Peter G Norman på anrika Erikssund norr om Stockholm.
- Jag är pensionär och har ingen licens längre, så det är Peter som kommer stå som tränare på hästen. Men han ska tränas på samma sätt som när jag hade honom.

”Det finns möjligheter”
Travbitne ishockeyikonen Mats Sundin deläger nioåringen som har dragits med svåra skador de senaste åren och endast gjort tio starter och vunnit ett lopp sedan femåringssäsongen. Stefan Hultman sticker inte under stolen med att det blir en stor utmaning att få honom tillbaka till toppen.
- Man har oddsen emot sig. Hästen blir tio år gammal nu och har haft upprepade senskador i vänster bakben. Men eftersom han är äldre behöver han inte lika mycket träning som förr utan det gäller att hitta en lagom nivå och hålla honom lugn och fin. Jag hade bra tumme med honom förut, vi gillade varandra, så jag hoppas att han kommer ihåg mig och att vi kan mysa på skogsslingorna ute på Erikssund.
Är det realistiskt att tro på elitloppsstart?
- Det är ju det jag drömmer om. Jag hade inte åtagit mig det här om jag inte någonstans trott att vi kan få ordning på honom. Jag vet att jag har oddsen emot mig, jag är inte dum i huvudet, men jag är optimist och känner hästen väl, och jag tror att det finns möjligheter.
Nimbus C.D. är i dagsläget hos etablerade rehab-tränaren Caroline Holm men kommer inom kort till Erikssund. Totalt har hästen vunnit 14 av 43 starter och sprungit in 3,4 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvin..


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvinst, bara i år.
- Jag är förstås jättenöjd. Från mars månad 2018 har jag spelat in ungefär 50 miljoner kronor på andelsspelen, säger Linköpingsbon som har haft tippandet som heltidssysselsättning lika länge.
Sedan ett år tillbaka spelar han sina ATG-tillsammanssystem hos Café Brasco och precis som på V75 i augusti, då varje andel belönades med 51 000 kronor, var det på onsdagen ”Widéns Lilla” som gav maxutdelning. 281 andelar á 100 kronor såldes och därmed lämnades systemet på 8 960 rader in 11,24 gånger. Åtta rätt betalade en bit över halvmiljonen och då både Hector Sisu och Axel Ruda, som fick dela på segern i tvååringsloppet, var markerade innehöll varje kupong dubbla rader med alla rätt. Totalt 22,48 rader med åtta rätt alltså. Dessutom massor av rader med sex och sju rätt. Allt sammanräknat håvade andelsspelet in 13 733 313 kronor.
- Det har varit jättemycket positiva reaktioner. Jag kom i säng vid tre i natt. Då slutade telefonen att plinga. Sedan började den plinga igen när jag vaknade vid sju. En sådan här vinst, när en insats på 100 kronor blir lite drygt 48 000 kronor, är extra rolig. Det är inga storspelare som köper de här andelarna och 48 000 är mycket pengar inför jul.

Jätteskrällen kom med som sista häst
Nyckeln till storvinsten var spikarna Hawk Cliff och Pastorns Lady, samt valet att gardera omgångens megafavorit Van Gogh Z.S.
-  Jag lägger runt 25 timmar på V86 varje vecka och jag försöker alltid hitta höga spelvärden. Hawk Cliff var inte så mycket att fundera på. Han gjorde sitt andra lopp efter uppehåll och var hyfsad förra veckan, så jag tänkte att han nog skulle vinna. Pastorns Lady var lite bortglömd som spik hos många spelare men hon har också varit bra och visat fin form. De flesta fokuserade på att spika Van Gogh Z.S. men den garderade jag upp på alla mina system. Det är lite så jag spelar och det vet andelsköparna om. Det var till och med så att när jag spikade en 55-procentare, som vann, för någon vecka sedan frågade folk hur jag kunde spika en så stor favorit, berättar Widén och skrattar.
Att jätteskrällen Silvester spurtade hem den avslutande avdelningen var förstås också avgörande för jättevinsten.
- Jag hade med honom på åtta hästar och han var faktiskt den sista hästen jag plockade med på systemet. Han kom med mest för att Jorma Kontio körde så det var lite kuskspel.
Kommer storvinsten att firas?
- Jag känner flera av dem som var med på systemet och de har skrivit att vi måste ses på en öl eller middag, så lite firande kommer det bli. Sedan kommer vi även ha en privat loge på Mantorp under uppesittarkvällen 23 december och då hoppas jag att några andelsköpare vill haka på och fira.

Ola Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen i..


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen inte fick det rätta fästet. Redan i den första av V86-avdelningarna på huvudstadsbanan krängde bilen till så att man fick blåsa till omstart. När det var dags för kvällens andra V86-lopp på Solvalla försökte man köra med infällda vingar men då inte heller det gick uppstod förvirring. Erik Adielsson strök andrahandsfavoriten Cherish Love och övriga ekipage fick cirkulera på banan en god stund innan loppet äntligen kom iväg - med linjestart, där hästarna får gå iväg som om det vore bilstart men utan bil.
- Det blev faktiskt en fin start, jämn och bra. Och så hade ju jag en snabb häst och lyckades ta ledningen. Sedan var det lite oroande för jag tyckte att det blev väl hård körning på det här underlaget, men hon var ju bara bäst, konstaterade Torbjörn Jansson om Juhani Partanens femåriga sto som gått från klarhet till klarhet och nu tog tredje segern i femte starten efter långt uppehåll.

Delad glädje i tvååringsfinalen
Omgångens delades med Bergsåker och Pär Ländins Axel Ruda gjorde en mycket stark prestation i tvååringsfinalen i Norrlands Elitserie. Han forcerades till ledningen av Magnus A Djuse i en stenhårt öppning och ryckte sedan undan i slutsvängen. Men i sin ensamhet slog hingsten av på takten den sista biten och bakifrån kom Hector Sisu och Ulf Eriksson farande. I mål var hästarna precis jämsides och inte ens målkameran kunde skilja dem åt.
- Han gjorde ett kanonlopp och blir bara bättre och bättre. Det kändes som att vi åkte dit men sedan trodde Ulf att jag hade vunnit så då blev jag lite osäker. Men jag tycker att det var kul att vi fick dela på segern för det är två jättefina hästar, sa Magnus A Djuse.
- Delat glädje är alltid större glädje, fyllde Hector Sisus tränare Petri Salmela i.

Styrkedemonstration av Hawk Cliff
Att Hawk Cliff fick trava som första häst i andraspår spelade ingen roll. Den Timo Nurmos-tränade sjuåringen gjorde andra starten efter uppehåll och mosade ledande Dizzy River innan han gick undan till överlägsen seger.
- Han är ju rätt så stark och tuff och gör alltid vad han kan så det kändes inte så tokigt att sitta utvändigt om ledaren. Och nu var han ju bara bäst i dag och vann säkert trots att han fick göra allt jobb. Det kan bli en intressant tid framöver för honom, sa körande Örjan Kihlström i Solvallas vinnarcirkel.

Favoritgalopper i kallblodsloppet
Favoriten Tekno Eld galopperade kort efter start och andrahandsfavoriten Myr Faksen galopperade bort seger kort före mål. Därmed gick segerchecken i dubbelcupens försök på Bergsåker till Stig Jarle Röste-tränade Art Kjarvald som gjorde en gedigen insats från ledningen.
- Jag tänkte på förhand att min chans att vinna loppet var att Tekno Eld skulle hoppa, och det gjorde han. Men sedan var jag orolig för att det gick för fort och Myr Faksen hade kopplat grepp på upploppet. Så det var tacksamt för mig att han också hoppade, sa segerkusken Oskar Kylin-Blom.
Även V86-omgångens största favorit Van Gogh Z.S. brände på Bergsåker. Han fick visserligen ödsla en del krafter från start men hade inte heller någon av sina bättre dagar när han från ledningen fick segerraden bruten efter fem raka. En bra dag hade däremot Krister Jakobssons I’ll Fix It när han via en virvlande spurt flög fram till seger.
- Vi satt lite väl långt bak och fick en krånglig väg, men han sköt till otroligt bra när det väl löste sig, sa kusken Mats E Djuse.

Finsk skräll fick utdelningen att rusa
Daniel Wäjersten satte dit Heading Reference åt Håkan Skoglund på Bergsåker och på Solvalla vann Jörgen Westholm-tränade Rocky Tilly lätt efter en fin resa serverad av Ida Riester i lärlingsloppet, sedan banan hyvlats av så att startbilen åter kunde användas. Jorma Kontio avslutade jackpotomgången tillsammans med finske överraskningen Silvester, vars frenetiska spurt klädde av allt motstånd.
- Jag har drömt om det här i hela mitt liv och nu står jag här. Han har vunnit många gånger, men aldrig här på Solvalla och det är något extra, sa den överlycklige tränaren Jari Lindeman.
Åtta rätt delade ut 531 785 kronor, sex rätt 2 395 kronor och sex rätt 182 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack s..


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack sedan undan till enkel seger.
- Jag var jättenöjd med hästen senast - att han kunde öppna så pass bra bakom bilen och att han sedan stod emot bra hästar bakifrån, säger Peter Ingves.
Den här gången är det voltstart som gäller för den Petri Puro-tränade femåringen och frågan många ställer sig är om han är tillräckligt snabb att ta ledningen från sitt innerspår. Ett annat frågetecken är hur han gillar att trava med skor runt om, istället för barfota bak som han brukar.
- Det där med skor är ingen fara men jag vet inte hur han öppnar i volten. Jag kommer försöka öppna så fort det går men som tur är är det Åby och man behöver inte alltid spets där, säger Ingves och syftar på banans dubbla open stretch, de två invändiga extraspåren som får användas på upploppet.
Trots lite frågetecken kommer Martin de Bos bli klar favorit och att döma av tonläget hos hans kusk är det helt i sin ordning.
-  Det klart att chansen är god. Hästen är bra och Petri har varit nöjd med honom i jobben efter senast, så det blir intressant.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-7 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 1640/11 0 14.1 1191
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 2] 1640/1 2 17.3 203
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-8 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 1640/5 2 12.7 38
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-7 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2640/12 0 16.7g 67
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-6 Karina Sisu Karina Sisu   [s 6] 2140/7 0 15.8 522
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 5] 2140/5 str
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-3 On My Day On My Day   [s 3] 2160/15 8 18.8g 282
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-2 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 3] 2140/8 3 16.8 113
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-4 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 2140/1 0 14.1 260
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-11 Jack Bowler Jack Bowler   [v 3] 2660/5 5 17.6 156
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-10 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 3] 1660/15 7 16.6 204
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 5] 2140/7 0 14.7 385
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-7 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/15 2 16.3 35
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 1640/11 3 13.7 141
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-1 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 3] 2160/8 0 g 62
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-9 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 2180/8 6 14.0 140
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 5] 1640/7 5 13.2 257
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-7 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2140/1 5 15.6 96
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 2] 1640/3 7 23.1g 87
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-3 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 3] 2160/9 5 18.0 70
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-9 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/2 4 14.2 124
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 3] 2140/10 2 13.7 685
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-7 Alfas Farao Alfas Farao   [v 5] 2640/5 6 15.5 159
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-6 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 1640/6 0 13.5 214
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-10 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 7] 2160/9 0 19.7g 288
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-8 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/8 2 16.4 20
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 3] 2160/10 0 18.2g 90
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-1 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2140/3 7 16.8 59
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-9 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 2140/9 3 12.8 335
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 3160/9 2 15.0 32
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-8 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/6 1 14.6 75
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-6 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2160/9 4 14.9 74
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 3] 2160/10 3 14.0 117
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 2140/15 1 14.2 26
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-6 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 3] 2140/2 7 17.1 86
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 3] 2160/7 2 14.2 157
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-3 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 2140/11 1 16.4g 78
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-8 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 1640/5 str
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 6] 1640/2 3 12.4 454
2015-10-10 2015-10-10 Åby-10 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 2640/5 0 13.1 248
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-7 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2640/5 6 15.5 666
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 3] 2140/6 0 g 601
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-4 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 11] 2140/1 5 13.2 278
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-11 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/7 D 0 16.1g 98
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-10 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/1 B str
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-7 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 4] 2640/13 A 5 15.9 147
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-4 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 1640/2 D 1 14.5 46
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 3] 2160/15 A 0 20.3 292
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-7 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/12 B 0 18.5 299
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-8 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 3] 2180/10 C 0 17.7g 550
2016-12-07 2016-12-07 Åby-3 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2140/8 C 6 18.3 207
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-8 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2160/3 A 3 18.5 72
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-7 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2160/6 C 0 17.3 275
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-5 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2140/1 C 5 15.3 79
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-1 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/6 C 1 14.1 50
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-9 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 3] 2140/5 D 0 g 940
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/4 C 6 15.2g 280
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 3180/6 C 6 17.3 251
2016-11-23 2016-11-23 Åby-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/5 D 2 14.6 92
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-9 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/12 D 0 16.2g 975
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2140/11 B 5 14.0 502
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-4 Letizia Letizia   [s 2] 1640/2 C 5 17.0 303
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/1 C 1 17.7 24
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-7 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/2 D 5 17.0 77
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-2 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 1640/1 D 2 16.5 110
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-11 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2180/8 A 0 240
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/6 C 3 14.9 74
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-8 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2160/10 B 5 17.9 135
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 3] 2160/6 C 0
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-3 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 1640/1 B 0 g 48
2016-11-01 2016-11-01 Jägersro Trav-1 Letizia Letizia   [s 2] 1640/4 B 3 16.8g 29
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2660/14 D 0 16.3 909
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1660/6 B 2 17.7 31
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 3] 2640/7 D 0 15.9 562
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-6 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/2 D 6 16.3 192
2016-10-20 2016-10-20 Åby-1 Letizia Letizia   [s 2] 1640/3 B 1 15.9 89
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/9 D 0 13.6 236
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-5 Letizia Letizia   [s 2] 1640/8 C 6 16.8g 816
2016-10-05 2016-10-05 Åby-3 Enclave Enclave   [h 2] 1640/10 D 6 16.2 685
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/4 B 3 17.9 71
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-7 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2160/5 C 2 15.8 20
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 2] 1660/6 B 3 18.7g 16
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-2 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/8 A 2 15.5 167
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-8 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2160/9 B 3 17.9 82
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-4 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3180/11 B 0 14.7 353
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-2 Enclave Enclave   [h 2] 1640/4 B 2 17.2 333
2016-09-21 2016-09-21 Åby-1 Letizia Letizia   [s 2] 1640/2 B 0 g 17
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-10 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/10 B 6 12.9 427
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-5 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 1640/9 C 0 13.2 218
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-3 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2160/8 A 2 16.0 68
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-1 Letizia Letizia   [s 2] 1640/3 D 1 16.8 24
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-9 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2160/4 D 0 g 349
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-7 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2180/11 A 0 g 112
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-5 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3180/5 B 2 15.1 30
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-1 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2140/5 C 0 23.1g 162
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/7 D 3 12.6 903
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/6 B 4 18.9 52
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-5 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 1609/8 C 0 14.1 463
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-6 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2160/8 C 3 16.4 533
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-3 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 1640/6 D 4 15.9g 198
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-9 On My Day On My Day   [s 4] 1609/12 D 0 16.6g 213
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-7 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 1609/7 C 2 12.5 98
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-6 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 1609/2 A 2 11.7 42
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 1609/7 B 2 13.2 48
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-9 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/6 D 0 g 1066
2016-07-30 2016-07-30 Visby-9 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2160/10 A 5 17.7 43
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2140/6 C 0 19.4g 31
2016-07-30 2016-07-30 Visby-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 1640/9 B 2 13.6 60
2016-07-30 2016-07-30 Visby-3 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2140/9 C str
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-2 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/2 C 5 18.1 182
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-9 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 1680/5 B 3 16.1 22
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-7 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 1680/8 C 1 15.6 129
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-1 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 1680/10 B 0 17.7 57
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 1680/12 B 4 15.2g 198
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-10 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/5 D 0 g 77
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3180/5 B 4 16.4g 42
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-8 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/2 B 0 18.6 87
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-7 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2160/15 B 4 17.9 172
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/8 B 5 13.6 839
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3160/13 C 0 15.5 500
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2140/6 D 0 14.6g 766
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-2 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/10 C 1 14.7 144
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2140/8 B 4 16.1 322
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/7 C 5 11.6 192
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/6 D str
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-2 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2640/2 D 0 19.2g 400
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-7 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/7 D 0 18.0 327
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-6 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2140/6 C 6 19.7 150
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-5 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2160/11 B 0 g 275
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-3 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 1640/1 B 5 15.2 101
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2140/12 D 6 14.2 1363
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-5 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/5 D 0 14.5 447
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-8 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/6 B 5 14.0 189
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-4 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/5 C 4 12.2 341
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-9 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/3 D 5 17.4g 156
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-8 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2160/10 B 5 16.2g 104
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-7 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 2140/8 D 5 12.9 633
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-3 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 1640/8 C 3 12.0 220
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-2 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2160/13 A 3 16.9 59
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-1 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/3 D 6 17.5 334
2016-06-02 2016-06-02 Åby-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/8 D 4 15.1 465
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-2 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2140/12 A 5 17.0g 297
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-2 Scilla Belle Scilla Belle   [s 5] 1640/2 B 0 14.8 268
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2160/10 A 4 15.9 23
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-9 On My Day On My Day   [s 4] 2140/6 D 0 18.8g 292
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-7 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2160/14 C 0 21.2g 303
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-5 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2140/1 B 5 16.5 55
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-5 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/6 B 0 15.0 49
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/1 B 2 15.7 26
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/5 A 0 15.7g 189
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2680/6 B 1 15.7 137
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-6 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 2160/10 A str
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2140/1 D 0 g 455
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/9 C 4 17.3 471
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-2 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2140/3 B 0 19.9g 77
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-9 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2140/8 D 0 14.8 561
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2140/1 C 0 15.2g 183
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-4 Scilla Belle Scilla Belle   [s 5] 1640/12 B 0 15.3 197
2016-04-30 2016-04-30 Åby-7 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3160/12 D 0 14.9 262
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-7 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 9] 2140/6 D 0 16.7 1129
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2640/9 B 3 17.2 99
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-10 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/1 D 3 16.6 313
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-8 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/1 D 0 16.4 495
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-7 Scilla Belle Scilla Belle   [s 5] 2640/1 B 3 17.0 190
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-5 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 2140/3 B 4 14.6 83
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-4 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3160/3 C 2 16.9 103
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-2 On My Day On My Day   [s 4] 1640/10 D 0 17.1g 552
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2160/12 A 6 13.5 394
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-9 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/6 B 7 16.2g 288
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-7 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2660/10 C 7 16.2 569
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-6 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 2140/2 C 5 14.5 373
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Scilla Belle Scilla Belle   [s 5] 1640/7 D 3 13.4 320
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-4 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2160/6 D 5 16.0 467
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-3 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 4] 2140/1 D 0 20.2g 525
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 1640/6 C 4 12.1 124
2016-03-23 2016-03-23 Åby-9 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/7 D str
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2160/6 B 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2160/8 B 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2160/4 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-1 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 4] 2140/1 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-11 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 1660/9 C 0
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 1640/8 B 0 g 448
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 3140/2 D 2 15.8 446
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-6 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/2 B 2 12.9 96
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-3 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 1640/10 D 2 15.1 119
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-9 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/7 B 0 15.2 182
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-7 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2640/1 D 0 19.5 638
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-6 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/7 D 4 14.6 502
2016-02-25 2016-02-25 Åby-9 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/10 A 0 16.4 58
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 2140/7 C 2 14.3 77
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-2 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/11 A 8 16.4 130
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-1 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2640/1 D 4 17.2 125
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2140/1 D 0 g 97
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-8 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/7 C 0 13.5 348
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-9 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2160/9 B 3 16.4 109
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-2 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2140/5 C 0 19.6 164
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-1 On My Day On My Day   [s 4] 2160/7 C 6 20.3g 164
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-5 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/14 C 6 15.2 327
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-1 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1640/11 D 0 13.8 767
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-8 Adamia Adamia   [s 7] 2140/10 D 0 22.1g 769
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-5 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/9 D str
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/5 D 3 15.4 264
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/7 C 2 13.8 105
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/1 D 0 16.7 489
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-8 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2640/11 C 3 15.9 121
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-10 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2180/6 B 0 g 69
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-9 Enclave Enclave   [h 3] 2140/7 B 6 15.8 286
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-8 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/2 D 3 16.6 738
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-5 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2640/1 D 3 16.5 65
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2140/1 D 3 16.3 305
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-8 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/6 C 5 14.0 849
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-9 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/7 D 5 14.7 244
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2140/6 C 2 14.6 212
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-3 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/3 D 7 17.5 449
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-11 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2160/4 B 2 16.5 201
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-9 Enclave Enclave   [h 3] 2140/8 B 3 14.1 227
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/2 B 0 g 44
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-5 Ninja's Nightwish Ninja's Nightwish   [s 3] 2140/4 D 0 g 334
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-4 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/2 C 2 13.7 140
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/3 C 0 17.3 121
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-9 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2160/7 D 0 15.4 716
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-6 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/6 C 2 14.0 170
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-8 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2160/12 D 0 657
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-7 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1660/11 D 3 13.6 466
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-6 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 2160/12 A 7 18.2 91
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-5 Enclave Enclave   [h 3] 2160/6 B 6 16.6g 30
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-6 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/4 C 0 g 112
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2180/10 B 8 16.3 257
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-3 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/8 A 1 14.5 67
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-9 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 1640/5 D 7 13.9 264
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-8 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/10 C 0 14.7 326
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-4 Enclave Enclave   [h 3] 2140/7 B 0 16.3g 260
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-12 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/1 D str
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-3 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/12 C 0 13.8 242
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-2 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2140/3 B 8 15.8 375
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-3 Letizia Letizia   [s 3] 2180/10 A 6 15.5 100
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-2 Pinacolada Akema Pinacolada Akema   [s 4] 2160/14 C str
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-9 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/11 B 2 15.0 39
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1640/7 D 0 14.5 370
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2180/7 B 4 16.0 54
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-8 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1609/12 B 0 17.0g 815
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/6 B 5 15.0g 23
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/8 C 3 16.6 116
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/9 B 5 15.7 74
2017-10-12 2017-10-12 Åby-8 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/4 D 6 14.1 421
2017-10-12 2017-10-12 Åby-6 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 1640/10 D 0 13.3 641
2017-10-12 2017-10-12 Åby-4 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/4 B 0 13.8 265
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2640/10 A 0 19.3g 122
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-4 Enclave Enclave   [h 3] 2160/5 B 1 14.4 56
2017-10-04 2017-10-04 Åby-8 Letizia Letizia   [s 3] 2140/7 B 0 15.9 139
2017-10-04 2017-10-04 Åby-4 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/11 B 4 13.9 123
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-4 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/10 B 0 g 77
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Arms and Legs Arms and Legs   [s 7] 2140/6 A 7 17.3 289
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-5 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1640/8 C 7 14.8 69
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-7 Letizia Letizia   [s 3] 2140/6 C 2 15.6 32
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-4 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 1640/4 D 0 13.0 518
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-10 Beluga West Beluga West   [s 3] 2160/8 B 6 16.1 95
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/14 D 0 15.9 893
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-7 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 3180/10 B 5 15.7 102
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-6 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1640/4 C 0 13.5 408
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-5 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/11 B 3 14.7 184
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-2 Enclave Enclave   [h 3] 1640/2 B 1 11.6 42
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-12 Enclave Enclave   [h 3] 2640/6 C 6 14.0 1329
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-9 Letizia Letizia   [s 3] 2140/4 C 4 13.2 1111
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-3 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/8 D 0 15.2 1451
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/9 C 5 18.8 46
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-6 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/8 A 1 13.6 46
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 3] 2140/7 A 1 16.4 23
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-10 Enclave Enclave   [h 3] 2140/7 C 5 14.2 455
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-10 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2140/8 C 5 15.4 175
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-6 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/1 D 0 14.5 704
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-5 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2640/5 B 4 17.2g 199
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-12 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/3 C 0 g 498
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-4 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/7 C 0 14.8 699
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-3 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/2 C 4 14.6 119
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-6 Letizia Letizia   [s 3] 2160/10 C 3 15.7g 222
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-9 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2140/10 C 5 14.5 325
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-8 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2180/8 A 0 15.8 124
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-6 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2140/2 C 3 13.6 201
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-4 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/8 B str
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-4 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2180/11 B 4 16.1 51
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-9 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/5 D 7 16.2 149
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-6 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2180/9 B 0 18.5g 184
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2160/8 D 6 15.5 698
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-6 Enclave Enclave   [h 3] 2640/4 B str
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-1 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/2 B 5 13.7 68
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/5 C 3 16.1 70
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2160/12 C 0 g 268
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-4 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2160/4 C 1 14.9 45
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-9 Letizia Letizia   [s 3] 2180/6 B 5 16.1 145
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-5 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 3200/8 C 3 15.5 37
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2160/6 D 0 g 506
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-9 Enclave Enclave   [h 3] 2140/1 B 3 15.6 104
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-6 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2140/12 D 0 15.2 132
2017-07-27 2017-07-27 Åby-5 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/7 C 0 15.7 447
2017-07-27 2017-07-27 Åby-4 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1640/1 C 4 13.2 180
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-2 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/1 D 4 17.1g 39
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-1 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1680/8 C 2 14.1 147
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-4 Bella S.T. Bella S.T.   [s 7] 1680/1 D 6 16.5g 238
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-2 Lind Man Lind Man   [h 9] 1680/4 D 0 23.5g 555
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1680/9 D 3 13.6 215
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-8 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1680/1 B 0 g 27
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1680/6 B 4 16.0 62
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 1680/6 C 0 22.1g 50
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-1 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 1680/1 C 2 14.6 46
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-9 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2160/11 B 1 14.3 262
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-7 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2140/1 D 4 13.5 116
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-5 Letizia Letizia   [s 3] 2140/5 D 5 16.4 108
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-9 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/3 A 0 g 184
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2660/12 C 4 14.7 650
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-1 Enclave Enclave   [h 3] 2140/3 A 3 14.5 413
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-7 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1640/10 D 0 14.3 447
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2140/8 C 0 14.2 270
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-5 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/3 B 5 14.0 41
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1640/3 C 3 17.0 110
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-6 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 1640/6 C 2 13.1 57
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-4 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 1640/2 C 2 14.6 31
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-3 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2140/2 A 2 14.6 74
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-2 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/12 C str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 1640/11 A 2 14.8 34
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Idon'tcare Idon'tcare   [s 4] 2140/8 D 0 20.3 1404
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 Butterfly Center Butterfly Center   [s 7] 2620/4 C 2 18.2 222
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-1 Letizia Letizia   [s 3] 2140/7 C 5 15.4g 614
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-3 Enclave Enclave   [h 3] 2640/3 D 6 15.9 668
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-7 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 1640/3 D 0 16.3g 305
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-9 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 1640/8 A 1 13.2 48
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-5 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2140/5 D 4 14.3 77
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-7 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/3 B 0 16.6 341
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1609/10 D 7 15.8 570
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-8 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1609/10 C 0 13.5 111
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-7 Paradiserunner Paradiserunner   [v 8] 1609/1 D str
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-5 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 1609/11 D 6 12.0 437
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-2 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/6 B str
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2120/4 C 0 206
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Butterfly Center Butterfly Center   [s 7] 2140/14 A 0 g 293
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2620/11 A 4 16.7 44
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1620/5 A 2 13.1 25
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2140/6 C 4 15.5 174
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Cecilia C. Cecilia C.   [s 6] 2120/1 D 7 15.6 237
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Stay Classy Stay Classy   [v 5] 2120/2 B 3 15.7 98
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-11 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/12 A 0 g 35
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-10 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/1 C 6 14.8 259
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-8 Enclave Enclave   [h 3] 2160/8 C 6 14.8 253
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-1 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2160/10 C 2 16.6 237
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-11 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/6 B 0 15.7 339
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-2 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2140/6 C 2 14.4 31
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-5 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2640/2 C 5 14.7 323
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-9 Letizia Letizia   [s 3] 1640/6 D 0 14.9 387
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2680/8 B 4 15.7 32
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-8 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 5] 2160/9 C 6 18.2 221
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-7 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 1640/1 C 2 15.0 28
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-6 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 2140/12 A 7 16.3 75
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-5 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 10] 2160/13 C 0 19.6g 377
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-3 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1640/6 D 3 15.2 219
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-6 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2640/2 C 0 17.6g 120
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-3 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2160/9 C 6 16.6 177
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-9 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 1640/11 A 1 13.2 58
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-6 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/9 B 0 17.3 93
2017-05-18 2017-05-18 Åby-9 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2140/4 C 4 13.2 912
2017-05-18 2017-05-18 Åby-7 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2640/4 D 7 15.8 231
2017-05-18 2017-05-18 Åby-5 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/5 B 1 15.8 56
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 1609/5 B str
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-9 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1609/4 D 1 13.5 38
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-5 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 4] 1609/7 C 0 g 206
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-6 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/11 D 5 14.3 950
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-5 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2140/4 C 2 14.9 653
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-4 Enclave Enclave   [h 3] 2140/4 C 6 15.2 578
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-10 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2160/6 C 4 17.7 173
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2140/7 B 0 14.4 238
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-8 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2160/9 C 0 g 306
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/6 D 1 14.6 78
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-2 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/1 B 2 17.2 52
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-9 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/1 C 8 15.7 37
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-8 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/3 B 5 15.6 113
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-5 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2160/4 C 2 15.5 40
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-4 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/5 C 2 17.5g 27
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2160/8 C 0 19.4g 175
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-6 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2640/3 C 0 15.7 465
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-5 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2160/7 C 4 18.2 62
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-2 Letizia Letizia   [s 3] 2180/9 B 3 16.8 85
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/10 A 5 15.6 85
2017-04-19 2017-04-19 Åby-4 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 4] 2140/2 D 0 18.0 806
2017-04-19 2017-04-19 Åby-2 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/2 C 4 17.7 290
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-5 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2160/7 B 5 16.6 87
2017-04-06 2017-04-06 Åby-6 Enclave Enclave   [h 3] 2140/4 C 3 15.4 304
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-1 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/10 B 2 17.3 66
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-11 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 1640/6 A 2 13.7 32
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-9 Jolene Day Jolene Day   [s 6] 2140/2 D 0 g 1610
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/6 C 2 14.3 116
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2680/10 A 1 15.7 31
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-1 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/5 C 3 18.4g 184
2017-03-29 2017-03-29 Åby-2 Enclave Enclave   [h 3] 2140/3 B 0 16.3g 53
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-4 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1640/5 D 6 13.0 412
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-1 Beluga West Beluga West   [s 3] 2140/5 D 2 17.7 65
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-8 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2140/3 C 3 17.2 134
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-7 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2640/2 D 0 16.5 242
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-5 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/1 D 5 14.9 188
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-4 Letizia Letizia   [s 3] 2140/12 D 0 16.7 1803
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-2 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2140/1 C 0 16.8 364
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-1 Enclave Enclave   [h 3] 2140/4 C 1 17.1 230
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-8 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2660/13 B 0 16.9 779
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-6 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2140/13 C 7 14.7 962
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-3 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 2140/8 B 0 16.4 193
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-2 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 3160/8 C 0 15.7 224
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2140/3 C 4 19.4 69
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2160/7 C 0 22.0g 557
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-4 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 1640/4 C 2 16.6 53
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2140/3 C 5 17.5 179
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-2 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2160/11 B 0 19.1 66
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-6 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 10] 2640/5 D 0 18.0 1008
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-5 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2160/8 B 0 16.5 66
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 3160/5 C 5 17.2 163
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1640/2 C 0 g 299
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 6] 2140/9 D str
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-10 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2180/10 B 1 16.7 68
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/1 A 4 17.9 122
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-6 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 3160/7 A 0 17.2g 407
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-1 Enclave Enclave   [h 3] 2140/2 D str
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2140/9 B 0 15.3 506
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-9 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2140/5 D 0 g 235
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 2140/1 C 4 18.5 592
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-5 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2140/13 A 0 g 122
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2140/6 B 0 18.5 96
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-2 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 4] 2140/2 D 0 g 757
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2160/4 A 4 16.9g 31
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 7] 2160/7 A 0 16.4 297
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-1 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 4] 2140/4 C 7 19.7g 139
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-5 Veams Allegro Veams Allegro   [v 5] 2140/2 D 5 19.3g 543
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2660/9 B 0 17.5 164
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-2 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2160/13 A 5 16.0 23
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-1 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 1640/2 B 7 14.6 58
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-12 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/2 D 0 19.1 186
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-12 Enclave Enclave   [v 4] 2140/12 C 0 370
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/7 C 3 14.6 85
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-4 Cream Balloon Cream Balloon   [v 6] 1640/10 D 4 14.1 460
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-5 Letizia Letizia   [s 4] 2140/3 D 6 17.0 327
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-1 Ortega Bob Ortega Bob   [s 2] 1640/5 C 4 18.2 95
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-3 Horse Power Horse Power   [v 5] 2140/4 D 0 20.6g 216
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 1640/8 C 1 14.3 137
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/2 C 0 18.0 74
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-10 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2140/5 D 0 27.7g 78
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-6 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2160/9 D 7 15.6 1208
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-9 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 1640/6 D 5 13.4 254
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-1 Lill Zacke Lill Zacke   [h 2] 1640/2 C 5 23.2g 145
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-2 Totti Face Totti Face   [h 3] 2140/2 A 2 17.1 17
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-4 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/7 C 4 15.8 49
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-10 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 6] 1640/9 C 0 15.5 212
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/7 B 2 14.6 49
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-3 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/7 B 2 16.8 284
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-4 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 1640/5 D 0 14.9 111
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-5 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 2640/7 C 0 16.4g 304
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-7 Totti Face Totti Face   [h 3] 2140/6 C 2 16.8 29
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-9 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 1640/10 D 7 12.3 656
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-1 Ortega Bob Ortega Bob   [s 2] 1640/1 C 3 17.9 135
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-2 Totti Face Totti Face   [h 3] 2140/2 D 6 19.6g 37
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/5 C str
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-6 Letizia Letizia   [s 4] 1640/9 C 0 14.9 407
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-7 Cream Balloon Cream Balloon   [v 6] 2160/13 D 8 17.0 261
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-10 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2140/11 C 5 18.7 124
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-6 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 2160/8 D 6 15.9 359
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-10 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 9] 2140/1 D 6 15.8 366
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-4 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/3 D 6 16.3 404
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-7 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 1640/6 D 0 13.5 252
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-8 Karsavina Karsavina   [s 2] 1609/4 D 0 19.1g 763
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-2 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 1640/5 C 4 16.1 77
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-3 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2640/1 C 4 14.8 111
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-7 Enclave Enclave   [v 4] 2140/8 C 0 15.2 104
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-8 Beluga West Beluga West   [s 4] 1640/2 B 2 13.3 42
2018-10-09 2018-10-09 Solvalla-2 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 2140/5 B 7 19.5 201
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-1 Lill Zacke Lill Zacke   [h 2] 1640/3 B 3 17.0 35
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-6 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/11 A 1 14.6 153
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-1 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 1640/3 C 2 12.9 54
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/8 B 0 16.4 648
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-3 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/5 C 1 14.6g 27
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-4 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 1640/12 D 7 15.2 343
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 4] 1640/8 C 0 13.5 224
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-6 Beluga West Beluga West   [s 4] 2640/9 B 3 15.2 45
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-7 G.K.Privata G.K.Privata   [s 5] 2140/6 B str
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-8 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2140/10 C 7 19.2 154
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-7 Karsavina Karsavina   [s 2] 1640/2 D 2 16.2 318
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-1 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 1640/5 B 4 21.6g 50
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-4 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 1640/4 D 0 14.9 2017
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-8 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2660/10 C 5 15.4 534
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-6 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/7 B 5 15.2 54
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-6 Karsavina Karsavina   [s 2] 1640/10 D 6 17.2 229
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-10 Major Sånna Major Sånna   [h 4] 2140/9 C 0 17.3g 89
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-3 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/10 C 0 17.2 338
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-11 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/3 B 3 14.0 34
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-1 Ortega Bob Ortega Bob   [s 2] 1640/5 D 3 20.5 197
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-4 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2160/4 D 5 16.2 239
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-6 Beluga West Beluga West   [s 4] 2160/3 C 0 16.7 332
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-7 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2160/3 C 6 19.3 224
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-9 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 3140/6 D 0 19.3g 604
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2120/10 C 6 14.5 74
2018-09-20 2018-09-20 Visby-6 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 1620/4 C 1 16.9 24
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Tvingens Queen Tvingens Queen   [s 5] 2120/5 D 7 19.7g 440
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-7 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2640/10 A 0 14.1 95
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-7 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/7 C 0 15.1 459
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-8 Enclave Enclave   [v 4] 1640/1 A 0 15.3 131
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-1 Karsavina Karsavina   [s 2] 1640/5 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-6 Beluga West Beluga West   [s 4] 2640/6 B 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-1 Lill Zacke Lill Zacke   [h 2] 1640/3 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-7 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 1640/9 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-3 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 6] 1640/10 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-7 Judge Memphis Judge Memphis   [v 4] 2640/12 B 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 1640/7 A str
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2140/5 D 0 15.5 218
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-5 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2160/13 A 0 g 75
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-7 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/4 D 5 15.9 565
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-7 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/4 D 4 16.4 331
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-1 Ortega Bob Ortega Bob   [s 2] 1640/3 C 3 19.7 27
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2640/12 D str
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-5 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/1 D 5 15.4 95
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-1 Karsavina Karsavina   [s 2] 1640/2 D 1 19.1 31
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-12 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/11 B 0 13.9 795
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2640/1 D 0 g 542
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-2 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 1609/3 C 0 20.0g 64
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-6 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1609/6 D 3 12.6 476
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-8 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 1609/6 D 4 12.0 288
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-9 Enclave Enclave   [v 4] 1609/9 A 0 13.0 110
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-6 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 1640/1 A 5 12.7 34
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-1 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 1640/4 C 4 23.2g 28
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-4 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/2 C str
2018-08-05 2018-08-05 Romme-5 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 1640/4 B 1 11.8 17
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/7 A 6 17.8 99
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-3 Mon Ahult Mon Ahult   [v 4] 2160/11 C 5 17.7g 606
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-4 Letizia Letizia   [s 4] 1640/2 B 4 13.7 249
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-6 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2160/12 D 8 18.0 372
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-9 Miss Prelong Miss Prelong   [s 6] 2160/10 D 0 g 503
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-11 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/4 C 3 15.0 286
2018-07-26 2018-07-26 Visby-3 Uddens Index Uddens Index   [v 7] 2120/5 B 3 14.7 123
2018-07-26 2018-07-26 Visby-5 Butterfly Center Butterfly Center   [s 8] 2620/7 C 0 g 166
2018-07-26 2018-07-26 Visby-8 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/11 C 1 14.3 51
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-8 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2640/12 D str
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-9 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2640/2 C 2 14.2 35
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-2 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 1640/5 C 4 18.7 430
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-3 Enclave Enclave   [v 4] 1680/3 C 5 15.4g 30
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 1680/2 C 3 16.3 106
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-5 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1680/1 A 1 16.5 23
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-7 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 1680/4 C 1 18.0 22
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-2 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 1680/7 B 0 g 130
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 2480/7 C 0 18.0g 381
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-7 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 1680/3 B 1 18.3 23
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2120/1 C 4 16.8 677
2018-07-11 2018-07-11 Visby-6 Perfectly Enough Perfectly Enough   [h 10] 2120/1 D 0 13.0 647
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/7 A 6 15.4 164
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-8 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/5 C 2 13.7 42
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-9 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/2 C 4 15.1 62
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-2 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2140/3 D 7 14.8 550
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-3 Made in Sweden Made in Sweden   [s 5] 1640/4 C str
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-4 Letizia Letizia   [s 4] 2180/9 B 6 17.9 178
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-5 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 7] 2640/6 C 6 17.0 384
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-6 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 1640/7 D 0 13.5 757
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-8 Mon Ahult Mon Ahult   [v 4] 2140/3 C 7 18.8 418
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-9 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 2180/14 A 4 16.9 262
2018-06-28 2018-06-28 Visby-2 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2120/8 B 3 18.3 82
2018-06-28 2018-06-28 Visby-9 Zorrina Neo Zorrina Neo   [s 3] 2120/8 D 8 22.5g 91
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2140/2 D 0 15.7 180
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-4 Letizia Letizia   [s 4] 2160/12 C 0 14.8 671
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-5 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 2140/3 D 0 17.0 1416
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-9 Enclave Enclave   [v 4] 1640/4 D 0 14.2 654
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-9 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/4 B str
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-10 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/3 C 6 14.9 528
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 1640/3 C 0 13.5g 895
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-9 Enclave Enclave   [v 4] 1640/4 D 5 13.4g 137
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-8 Beluga West Beluga West   [s 4] 1640/1 D 7 13.7 404
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-9 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 1640/8 D 0 12.7 549
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-2 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/11 B 8 20.5 577
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-3 Letizia Letizia   [s 4] 2140/5 D 0 15.5 313
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 3140/7 D 0 17.7g 1100
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-8 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2640/12 C 0 16.5 213
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-6 Enclave Enclave   [v 4] 2160/14 B 0 15.7 414
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-7 Agrippina Agrippina   [s 10] 2180/11 B 7 15.1 1094
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-6 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2160/12 C 8 15.1g 242
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-9 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/4 C 7 15.3 230
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-10 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/6 B 6 16.2 85
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-8 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2140/6 D 0 14.0 620
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-7 Speedy Tiger Speedy Tiger   [v 9] 1640/2 D 0 13.8 580
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-9 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/7 C 5 17.0 311
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/6 A 3 16.9 106
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-6 Letizia Letizia   [s 4] 1640/1 C 2 13.5 73
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-8 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/1 C 6 14.1 368
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-1 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/5 D 7 18.8g 144
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/1 C 5 16.8 451
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-6 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 1640/9 C 6 13.0 73
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-7 Beluga West Beluga West   [s 4] 2160/5 C 0 16.0 393
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-8 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 11] 2160/4 C str
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-8 Letizia Letizia   [s 4] 2140/1 D 3 13.9 520
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-6 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/3 B 2 14.0 97
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-2 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 2160/5 C 6 15.2 536
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-7 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/5 C 0 15.6g 129
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 1640/11 C 6 13.5 480
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-5 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/3 B 2 15.5 47
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-10 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 1640/1 C 2 13.2 377
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/5 C 3 17.5 378
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-7 Letizia Letizia   [s 4] 2140/9 B 6 15.3 139
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 1640/7 B 6 12.8 56
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-9 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/10 C 5 16.4 59
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-3 Devil Sound Devil Sound   [h 3] 2140/2 C 2 14.0 68
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 1640/3 C 6 12.3 237
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-7 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 1640/4 D 3 13.4 358
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-8 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2160/10 B 0 19.3g 315
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 2180/8 B 5 15.3 19
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-2 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2640/4 D 1 14.7 519
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/4 C 5 14.3 279
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-9 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2640/5 D 0 15.3 680
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-2 La Cerise La Cerise   [s 3] 2140/11 C 6 19.4g 215
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 2140/3 D 0 17.2 1618
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-5 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2140/4 C 3 15.6 300
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-6 Enclave Enclave   [h 4] 2140/3 B 2 15.2