V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-21 2021-01-21 Kalmar-2 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 8] 2140/2 B
2021-01-21 2021-01-21 Kalmar-4 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 9] 2140/12 C
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-3 Papa Crowe Papa Crowe   [v 5] 2640/9 D
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-8 Beendraggedaround Beendraggedaround   [v 10] 2140/1 D

Nyheter för travkusk


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en ..


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en vinnare hela loppet. Plötsligt kastade han sig i galopp 350 meter före mål och såg ut att vara ute ur loppet. Millmighty ställde sig snabbt och avslutade vasst och avgjorde i god tid så Paw Mahony kunde göra en segergest.
Bo Falsigs Appaloosa imponerade också. Hon fick den otacksamma uppgiften att trava utvändigt om ledande favoriten Danielle D.D. Nu spelade det ingen större roll för Appaloosa som redan i sista sväng hade knäckt ledaren och höll sedan undan för en ettrigt spurtande Beluga West.

Delad seger
Omgångens stora favorit Demon Ima/Johan Untersteiner vann och fick dela segern i V86-inledningen tillsammans med Mystic Mom/Carl Johan Jepson. Demon Ima fick en tung resa utvändigt ledaren och svarade för ett topplopp liksom Mystic Mom som avslutade strålande över upploppet.
Riina Rekiläs Finland var lösningen på V86-2. Ulf Ohlsson körde ett perfekt lopp och Finland tog sig förbi en snopen Sashay Kemp mitt på upploppet.
Björn Goop körde på chans med comebackande Mister Donald och det lönade sig. Armstrong Louis såg ut att ha loppet i sin hand i ledningen, men kunde inte svara när Mister Donald kom flygande kort före mål efter ett lopp som trea på innerspår.
- Han har känts väldigt fin och har tränat mest i sanden, sade Björn Goop.
Thomas Uhrberg gav Flirting Diamond en smakfull resa i andrapar utvändigt och hästen avgjorde mycket lätt före en tapper D'Amore som fick trava utan rygg hela loppet igenom.

Duo med toppform
Per Lennartsson har stallet på topp för dagen och han är snart tillbaka i sulkyn efter sin olycka för en månad sedan. Rikard N Skoglund ersätter med bravur och duon kunde räkna in en dubbelseger. Young King trivs i ledningen och Rikard körde vaket till täten efter 800 meter och sedan klev Young King undan till en säker seger.
Samma segerrecept använde sig Skoglund av bakom Smaragd Norrgård som också såg ut att trivas i ledningen.
Rätt V86-rad betalade 4829 kronor , sju rätt 87 kronor och det blev ingen utdelning för sex rätt vilket betyder att cirka åtta miljoner går över till nästa veckas V86-omgång.

Joakim Brundin, Kanal 75


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-3 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 4] 2140/1 0 20.8g 1134
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-1 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 4] 2140/3 5 17.1 1274
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-2 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 4] 2140/10 0 17.8 764
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-3 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 4] 2140/9 7 20.5 1227
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-1 Raia Raia   [s 4] 2140/2 0 g 295
2015-11-05 2015-11-05 Åby-2 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 4] 2140/5 0 17.9g 891
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-1 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 4] 2140/1 5 17.2 578
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-1 Kung Ixi Kung Ixi   [v 4] 2140/1 0 21.9g 509
2015-10-15 2015-10-15 Åby-11 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 4] 2140/2 4 18.1 1775
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-10 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 4] 2140/1 3 19.4g 442
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-5 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 5] 2140/8 D 7 18.1 1810
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-1 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 5] 2140/7 C 5 18.2 318
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-3 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 5] 2140/9 D 0 17.6 1097
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-4 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 5] 1640/4 D 5 16.4 302
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-8 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 5] 2140/1 D 5 19.9 312
2016-07-16 2016-07-16 Charlottenlund-8 Kung Ixi Kung Ixi   [v 5] 2020/7 B str
2016-07-10 2016-07-10 Charlottenlund-1 Kung Ixi Kung Ixi   [v 5] 2020/6 C 0 448
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-4 Kung Ixi Kung Ixi   [v 5] 2140/10 D 0 18.1 2473
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-9 Kung Ixi Kung Ixi   [v 5] 2140/2 C 0 21.7g 493
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-2 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 5] 2160/4 B 0 19.8g 510
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-1 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 5] 1640/3 C 6 19.0g 173
2016-01-28 2016-01-28 Åby-3 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 5] 2140/1 D 0 g 807
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-12 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 4] 2160/13 C 0 18.4g 537
2017-12-14 2017-12-14 Åby-4 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 6] 2140/3 D str
2017-12-09 2017-12-09 Åby-12 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 4] 2140/1 D 5 16.5 146
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-10 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 6] 2140/6 C 1 16.9 58
2017-12-01 2017-12-01 Åby-7 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 4] 2140/8 B 1 18.9 54
2017-11-09 2017-11-09 Åby-3 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 6] 2640/3 C 0 g 820
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-3 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 4] 2140/11 D 0 16.7 1184
2017-10-29 2017-10-29 Åby-9 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 6] 2140/1 C 4 18.3 204
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-10 Kung Ixi Kung Ixi   [v 6] 2640/8 D 6 18.8 611
2017-09-29 2017-09-29 Charlottenlund-3 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 4] 2000/5 B 1 106
2017-09-29 2017-09-29 Charlottenlund-2 Kung Ixi Kung Ixi   [v 6] 2000/4 C 0 248
2017-09-21 2017-09-21 Åby-6 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 6] 2140/10 C 0 16.8 699
2017-09-21 2017-09-21 Åby-3 Kung Ixi Kung Ixi   [v 6] 2140/2 D 0 18.8g 393
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-3 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 4] 2140/12 D 6 16.4 510
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-9 Kung Ixi Kung Ixi   [v 6] 2160/10 B 0 21.3g 607
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-1 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 6] 2160/11 C 0 17.1 694
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-5 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 6] 2160/7 B 3 18.3 356
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-3 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 4] 2640/6 D 2 18.1 187
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-1 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 4] 2140/9 D 0 18.2 732
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-9 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 6] 2640/6 C 0 20.0 700
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-9 Kung Ixi Kung Ixi   [v 6] 2640/12 C str
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-9 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 6] 1640/11 C 0 20.8g 447
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-5 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 4] 2140/8 D 5 17.9 880
2017-06-15 2017-06-15 Åby-4 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 6] 2140/2 C 6 18.2 239
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-1 Kung Ixi Kung Ixi   [v 6] 2160/8 B 0 18.3g 509
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-10 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 6] 2140/3 D 0 16.4 610
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-2 Kung Ixi Kung Ixi   [v 6] 2140/4 B 0 18.3g 237
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-11 Kung Ixi Kung Ixi   [v 6] 2140/2 C 4 16.7 279
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-3 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 6] 2140/12 D 0 20.9g 1828
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-1 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 4] 2140/2 D 0 g 1166
2017-04-06 2017-04-06 Åby-5 Kung Ixi Kung Ixi   [v 6] 2140/1 D 2 16.5 857
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-6 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 6] 2140/4 D 0 17.5 2298
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-3 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 4] 2140/8 C str
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-1 Kung Ixi Kung Ixi   [v 6] 2160/7 D str
2017-02-02 2017-02-02 Åby-3 Kung Ixi Kung Ixi   [v 6] 2140/5 D 6 19.1 1154
2017-01-18 2017-01-18 Åby-5 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 6] 2140/3 D 0 g 2110
2017-01-04 2017-01-04 Åby-5 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 6] 2140/11 D 6 17.0 695
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-5 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 5] 1640/11 D 0 15.5 540
2018-09-20 2018-09-20 Åby-9 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 6] 2140/5 D 0 20.0g 883
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-1 Donkie Ixi Donkie Ixi   [s 5] 2140/7 D 0 17.9 620
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-2 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 7] 1640/9 D 0 14.5 1000
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-9 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 5] 2140/12 C 2 15.9 617
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-1 Donkie Ixi Donkie Ixi   [s 5] 2140/8 C 0 19.6g 1000
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-4 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 5] 2140/5 D 0 21.8g 517
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-3 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 6] 2140/10 D str
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-9 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 5] 2140/3 C 4 17.7 115
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-1 Donkie Ixi Donkie Ixi   [s 5] 2140/2 D 0 19.7 2196
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-2 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 7] 2140/3 D 0 18.5 1280
2018-06-01 2018-06-01 Charlottenlund-1 Donkie Ixi Donkie Ixi   [s 5] 2000/2 B 0 277
2018-06-01 2018-06-01 Charlottenlund-3 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 6] 2040/9 C 0 231
2018-05-31 2018-05-31 Åby-10 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 7] 2160/9 D 0 17.1 2077
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-11 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 6] 2140/6 C 0 g 42
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-1 Donkie Ixi Donkie Ixi   [s 5] 2140/9 D 6 18.6 668
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-11 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 5] 2140/6 C 0 21.6g 522
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-3 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 6] 2140/6 C 6 16.7g 120
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-5 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 5] 2140/3 C 5 17.0 50
2018-04-20 2018-04-20 Charlottenlund-6 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 7] 2000/2 D str
2018-04-20 2018-04-20 Charlottenlund-8 Donkie Ixi Donkie Ixi   [s 5] 2000/4 C str
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-2 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 6] 2640/7 D str
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-12 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 5] 2140/2 D 0 16.0 1510
2018-04-12 2018-04-12 Åby-9 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 6] 2140/8 D 0 16.7g 309
2018-02-08 2018-02-08 Åby-5 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 5] 2140/5 C 0 17.8 494
2018-02-07 2018-02-07 Jägersro Trav-3 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 7] 2140/4 C 6 16.0 570
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-3 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 5] 2140/2 D 4 16.7 336
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-6 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 5] 2140/9 D str
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-8 Papa Crowe Papa Crowe   [v 3] 2140/6 D 0 21.0 903
2019-12-18 2019-12-18 Åby-2 Beendraggedaround Beendraggedaround   [v 8] 2160/10 A 0 23.8g 696
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-2 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2140/8 C 0 19.5g 583
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-3 Beendraggedaround Beendraggedaround   [v 8] 2140/4 C 3 18.7 381
2019-12-02 2019-12-02 Åby-4 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 6] 2640/1 D 5 16.7 749
2019-12-02 2019-12-02 Åby-5 Beendraggedaround Beendraggedaround   [v 8] 2140/8 B 3 17.6 264
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-9 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2640/8 D 5 18.3 470
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-12 Beendraggedaround Beendraggedaround   [v 8] 1640/5 D 4 15.5 637
2019-11-14 2019-11-14 Åby-7 Beendraggedaround Beendraggedaround   [v 8] 2140/9 D 5 18.0 685
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-7 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2140/10 D 0 15.7 1043
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-8 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 6] 2140/6 D 5 18.8 699
2019-10-31 2019-10-31 Åby-7 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2140/6 D 0 g 685
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-9 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2140/2 C 4 16.5 164
2019-10-05 2019-10-05 Åby-1 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 9] 2140/10 B 6 15.8 626
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-9 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 8] 2140/2 D 0 18.0g 302
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-7 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 8] 2140/10 C 3 19.3 136
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-8 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2140/7 B 3 18.8 188
2019-09-07 2019-09-07 Åby-7 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2140/4 B 4 16.7 975
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-7 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 8] 2140/1 D 0 17.0 1000
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-7 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2140/6 C 0 16.9g 1000
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-8 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 8] 2140/3 D 0 18.6 1167
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-5 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2160/2 C str
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-9 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2140/1 C 0 18.6g 253
2019-06-27 2019-06-27 Åby-4 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2640/1 D 0 15.8 2445
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-1 Rhina Rhina   [s 6] 2140/5 C str
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-1 Rhina Rhina   [s 6] 2140/4 C 7 19.9g 515
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-5 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 1640/11 D 0 18.8g 787
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-6 Rhina Rhina   [s 6] 2140/5 C 5 19.8g 415
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-9 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2640/11 D 0 18.3g 975
2019-04-04 2019-04-04 Åby-2 Rhina Rhina   [s 6] 2140/6 D 0 19.2g 1064
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-4 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 6] 2640/5 D 6 17.8 338
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-4 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2640/8 D 0 18.9g 647
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-1 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2140/8 D 7 16.6g 587
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-3 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2640/7 D 0 18.4 408
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-8 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2140/1 D 0 g 481
2019-02-10 2019-02-10 Charlottenlund-8 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2500/6 C 2 182
2019-01-17 2019-01-17 Åby-3 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2140/15 D 0 g 1156
2020-12-15 2020-12-15 Jägersro Trav-4 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 7] 2140/12 B 0 16.6 1232
2020-12-15 2020-12-15 Jägersro Trav-5 Papa Crowe Papa Crowe   [v 4] 2140/9 D 6 17.5 1227
2020-11-27 2020-11-27 Åby-5 Papa Crowe Papa Crowe   [v 4] 2140/4 D 0 g 1167
2020-11-25 2020-11-25 Åby-5 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 7] 2140/13 C 0 15.7 2133
2020-11-19 2020-11-19 Åby-6 Papa Crowe Papa Crowe   [v 4] 2140/1 D 0 g 814
2020-11-19 2020-11-19 Åby-10 Beendraggedaround Beendraggedaround   [v 9] 2140/1 D 7 16.9 1189
2020-11-15 2020-11-15 Åby-2 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 8] 2140/3 B str
2020-11-11 2020-11-11 Åby-8 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 7] 2640/1 D 0 15.4 1569
2020-10-28 2020-10-28 Åby-7 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 7] 2140/2 C 6 15.4 478
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-10 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 8] 2140/7 B 2 16.4g 212
2020-10-15 2020-10-15 Åby-6 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 7] 2140/10 C 5 14.1 873
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-10 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 8] 2160/8 C 0 g 742
2020-10-03 2020-10-03 Åby-2 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 8] 2140/4 B 0 g 45
2020-10-03 2020-10-03 Åby-6 Papa Crowe Papa Crowe   [v 4] 2140/9 B 8 18.1 76
2020-10-01 2020-10-01 Åby-6 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 7] 2140/11 B 3 15.6 544
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-4 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 8] 2640/4 D 0 16.6 989
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-6 Beendraggedaround Beendraggedaround   [v 9] 2140/1 D 0 16.7 563
2020-09-09 2020-09-09 Åby-4 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 7] 2140/11 C 0 14.6 1159
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-7 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 8] 2680/5 D 0 17.1g 754
2020-08-29 2020-08-29 Åby-6 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 7] 2140/11 B 1 16.1 45
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-2 Papa Crowe Papa Crowe   [v 4] 1609/8 B 0 16.3g 1685
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-6 Beendraggedaround Beendraggedaround   [v 9] 2140/9 B 2 16.6 309
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-8 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 8] 2140/4 C 1 16.0 470
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-5 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 7] 2140/1 D 3 14.9 1136
2020-07-30 2020-07-30 Åby-9 Papa Crowe Papa Crowe   [v 4] 2140/11 C str
2020-07-23 2020-07-23 Åby-6 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 8] 2640/3 D 0 g 2603
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-3 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 8] 2180/11 C 5 16.7g 1780
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-10 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 7] 2140/6 B 0 g 168
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-2 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 8] 2180/11 D 6 17.0 1258
2020-05-20 2020-05-20 Åby-1 Papa Crowe Papa Crowe   [v 4] 2160/12 B str
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-2 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 7] 2140/3 B 3 17.1 76
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-1 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 9] 2140/4 D 0 17.1 1093
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-5 Papa Crowe Papa Crowe   [v 4] 2140/4 D 0 17.8 302
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-8 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 8] 2140/8 D 0 g 1142
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-8 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 9] 2140/3 D 0 15.6 1458
2020-04-20 2020-04-20 Åby-3 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 7] 2140/10 D 0 15.4 2141
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-8 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 8] 2140/8 C 0 18.7 357
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-4 Beendraggedaround Beendraggedaround   [v 9] 2160/4 C str
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-2 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 9] 1640/4 D 0 14.5 1374
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-6 Papa Crowe Papa Crowe   [v 4] 2140/11 D 0 18.6g 100
2020-04-08 2020-04-08 Åby-8 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 7] 1640/3 D 5 14.1 1356
2020-03-29 2020-03-29 Åby-5 Papa Crowe Papa Crowe   [v 4] 2140/9 C 1 19.1 107
2020-03-29 2020-03-29 Åby-8 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 8] 2140/8 C 8 17.5g 388
2020-03-25 2020-03-25 Åby-7 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 7] 2640/4 D 0 17.3g 1580
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-5 Beendraggedaround Beendraggedaround   [v 9] 1640/6 D 6 15.5 1099
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-10 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 9] 2140/8 D 4 17.5 927
2020-03-17 2020-03-17 Åby-5 Papa Crowe Papa Crowe   [v 4] 2140/8 C str
2020-03-15 2020-03-15 Charlottenlund-2 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 8] 2500/1 D 0
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-1 Papa Crowe Papa Crowe   [v 4] 2140/10 C 5 19.1 801
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-2 Beendraggedaround Beendraggedaround   [v 9] 2140/2 D 7 19.4 950
2020-01-28 2020-01-28 Jägersro Trav-1 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 8] 2640/5 D 0 17.3 751
2020-01-15 2020-01-15 Åby-5 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 7] 2140/6 D str
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-1 Papa Crowe Papa Crowe   [v 4] 2160/13 C 0 19.3 635
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-2 Beendraggedaround Beendraggedaround   [v 9] 2140/3 C 0 17.1 714
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-12 Beendraggedaround Beendraggedaround   [v 9] 2140/3 D 0 18.3 709
2020-01-02 2020-01-02 Åby-6 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 7] 2640/4 C 0 18.4 927
2020-01-02 2020-01-02 Åby-10 Papa Crowe Papa Crowe   [v 4] 2140/1 D 3 19.3 358
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-10 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 9] 2140/1 D str
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-2 Papa Crowe Papa Crowe   [v 5] 2140/3 D 1 18.6 520ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se