Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-6 Hönn Tess Hönn Tess   [s 6] 1660/5 B

Nyheter för travkusk


Tvåa bakom Ringostarr Treb i Olympiatravet och tvåa bakom Nadal Broline i Algot Scotts Minne. På söndagen tog Giveitgasandgo en efterl&au..


Tvåa bakom Ringostarr Treb i Olympiatravet och tvåa bakom Nadal Broline i Algot Scotts Minne. På söndagen tog Giveitgasandgo en efterlängtad seger på Solvalla.
Lexus Dream tog hand om ledningen men när denne galopperade var Erik Adielsson och Giveitgasandgo snabbt framme i tät. När Frode Hamres stjärna sedan tryckte gasen i botten hade konkurrenterna inget att säga till om. Klockan stannade på 1.09,5 – den snabbaste segertiden hittills i Fyraåringseliten.
- Han såg lysande ut och det var skönt att han fick vinna efter så många fina prestationer, sade norske tränaren Frode Hamre som hoppas återvända för ännu större bragder 2019.
- Vi hoppas att vi kan komma tillbaka nästa år och vara med i Elitloppet inför den här fantastiska publiken. Det är ju en dröm för oss som håller på med trav.
Kusken instämde och tror att den flyfotande fyraåringen kan uträtta stordåd framöver.
- Jag var imponerad av honom redan i årsdebuten. Det är en häst som kommer kunna tävla i eliten, han har en ljus framtid, sade Erik Adielsson som själv hade en minst sagt ljus söndag.

”Ska ha en hedersmedalj”
Efter segern i Elitkampen med Lome Brage tog Erik Adielsson hem Treåringseliten för hingstar och valacker tillsammans med Global Withdrawl.
Svante Båths treåring var trots en tuff resa utvändigt ledaren bara bäst.
- Han snubblade till strax efter start och det gjorde prestationen ännu mer imponerande, sade tränaren och kusken kunde bara hålla med.
- Tala om att hästen ska ha en hedersmedalj. Att ställa sig när man är på väg att ladda är det inte ens många rutinerade hästar som gör, sade Erik Adielsson.
En lyckad söndag hade även Alessandro Gocciadoro. Italienaren hade redan tagit fyra segrar före söndagen men fulländade elitloppshelgen på Solvalla genom att ytterligare två.
I Treåringseliten för ston blev det spets och slut tillsammans med Zabriskie O.K. och i Fyraåringseliten för ston lotsade Alessandro Gocciadoro segerstaplaren Virginia Grif till seger.
- Jag har inga ord, jag är överlycklig, summerade kusken tillika tränaren den fantastiska helgen.

Lärlingarna drabbade samman
Under söndagen var det inte bara proffskuskarna som gjorde upp.
I Lärlingseliten tog Marc Elias en oväntad men känslosam seger tillsammans med Toddler som pappa Conrad Lugauer tränar.
- Det är Elitloppshelgen, pappa vann redan igår och nu fick jag vinna Lärlingseliten med en häst som vi inte trodde kunde springa över kort distans förra året. Och nu vinner han på 1.10,7 – det är helt sjukt, sade Marc Elias och fortsatte: 
- Jag hade som mål att vinna det här men trodde inte på det. Det var ett jämnt fält och spår sex var inte jättebra men det löste sig perfekt. När jag tog ut honom i tredjespår kände jag att det var mycket kvar i honom.

Gina Söderlund, Kanal 75


 I 2018 års upplaga av Elitloppet smiddes planer för Bold Eagles revansch. Den franske Örnen imponerade i försöksloppet i fjol me..


 
I 2018 års upplaga av Elitloppet smiddes planer för Bold Eagles revansch.
Den franske Örnen imponerade i försöksloppet i fjol men var blek i finalen. Omständigheter som kretsen kring hästen ville ställa tillrätta när man företog en ny resa till Stockholm i år.
Tanken var att förhandsfavoriten i Elitloppet skulle få ett lugnare försökslopp som uppladdning. Men det blev det omvända.
Det blev tre återkallade omstarter och en omstart i det första försöket till Elitloppet. Bold Eagle uppträdde hetsigt och galopperade – och blev inte lugnare av allt som hände.
Efter förseningar med materialfel och skjutande på starter blåstes det det till råga på allt till omstart i det fjärde försöket. Franck Nivard tog ledningen och körde i tävlingsmässigt tempo i flera hundra meter med bland andra Lutfi Kolgjini i släptåg med Rajesh Face innan startförsöket blåstes av.

Nivard besviken
När starten väl gick galopperade Bold Eagle bort sig i den första kurvan.
Kusken Franck Nivard ville lämna Solvalla och var arg och otroligt besviken i intervjun som sändes i TV4.
- Vad i helsicke håller man på med då man håller hästarna i 15 minuter på banan? Hästarma bara hetsar upp sig. Det var chanslöst att få iväg honom. Bold Eagle var alldeles för nervös och i gasen och det var därför han hoppade, sa Franck Nivard i TV4.
Loppet kom att bli 20 minuter försenat. Orsaken till att loppet blåstes av var att Björn Goop bedömdes få fördelar med holländske hästen Dreammoko som galopperade före start, ställde sig och kördes i kapp. Något som blev en flygande start.

”Regelverket är tydligt”
Riksdomaren Jonny Staf förklarade varför det blev omstart.
- Risken är att om starten släpps och Björn Goop tar ledningen så får han en fördel som han inte ska ha. Regelverket är tydligt att du ska vara ansluten hundra meter kvar och fram till start. Omstarten berodde på att det fanns risk för att Björn Goop skulle få en flygande start. Då blåste huvudstarten av den, sa Riksdomaren Jonny Staf i TV4.
Kretsen kring Bold Eagle menade att de inte kommer att starta i Elitloppet med stjärnan mer.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lille kämpen Ringostarr Treb grejade elitloppsbiljetten efter segern i Olympiatravet under våren. En åttaårig hingst med nästan tio ..


Lille kämpen Ringostarr Treb grejade elitloppsbiljetten efter segern i Olympiatravet under våren. En åttaårig hingst med nästan tio miljoner kronor på kontot som härdats i europaeliten under många år.
2015 segrade Ringostarr Treb i Sweden Cup. Nu blev han den andre hästen genom tiderna efter Pershing att gå från ”Lilla Elitloppet” och även ta hem det stora.
- Alla vet historien att hästen var sju då han kom till mig. Han är liten men han tar fajten mot vem som helst. Jag visste att han kunde vinna om hästar som Bold Eagle och Propulsion gjorde lite misstag och nu står vi här. Jag är så glad och stolt över hela mitt team, sa Jerry Riordan efter karriärens största seger.
Eftersom Ringostarr Treb ägs i Italien blev det trikolorens land som stod som vinnare av Solvallas internationella elitlopp med tre miljoner kronor till vinnaren.

Paals största seger
58-årige tysken Wilhelm Paal har varit förstekusk på vinnaren i många år. Paal var mycket glad efter segern som han menade var den största hittills i hans karriär.
- Han har visat i flera år att han är en topphäst och har i år steppat upp till en flygmaskin. Jag har jobbat i Sverige i tre år nu och är mycket lycklig över att vinna här på Solvalla. Min största seger så här långt i karriären, sa segerkusken.

Silverplats till Propulsion
Ringostarr Treb kunde inte alls vara med i starten från sitt innerspår i elitloppsfinaken där Johan Untersteiner kuppade sig till ledningen i vrålfart med Pastore Bob.
Efter ett lopp i ledarens rygg vek Wilhelm Paal ut sin häst i mitten på sista bortre långsidan. I den sista kurvan hade Ringostarr Treb avväpnat Johan Untersteiners häst och kunde kliva undan säkert till seger på tiden 1.09,0 över 1609 meter, tangerad rekordtid för Elitloppet (Timoko vann på samma tid 2017). 
Örjan Kihlström hamnade en bit bak med spelfavoriten Propulsion. Daniel Redéns stjärna avslutade stadigt från fjärdeparet utvändigt via dryga spår och närmade sig hela vägen in. I mål skiljde det en knapp längd.
Örjan Kihlström var nöjd med sin häst men ansåg att det handlade om ännu en sur förlust.
- Vi hamnade lite för långt bak. Men det som avgjorde det var ju att Ringostarr Treb fick vara så mycket på innerspår. Propulsion är helt fantastisk och gör alltid topplopp som tvåa och trea. Just därför önskade man att han skulle få vinna, sa Örjan Kihlström.
Trea i Elitloppet, världens största travlopp över sprinterdistans, slutade Solvallatränaren Reijo Liljendahls Nadal Broline med Ulf Ohlsson i sulkyn. Fyra Dreammoko, femma Daniel Redéns Lionel.
Franske förhandsfavoriten Bold Eagle kom bort redan i försöket efter kaos med tre återkallade starter och en omstart vilket hetsade upp Örnen som nu förmodligen får tacka för sig i elitloppssammanhang.

Mikael Wikner, Kanal 75


2018 års upplaga av Elitkampen såg på förhand ut som ett väldigt öppet lopp. Men Lome Brage satte punkt för loppet redan i..


2018 års upplaga av Elitkampen såg på förhand ut som ett väldigt öppet lopp. Men Lome Brage satte punkt för loppet redan i starten.
Lome Brage rusade till spets från fjärdespår. Titelförsvararen Polara fick första position utvändigt medan Tor Wollebaek placerade favoriten Lannem Silje i rygg på ledaren.
Men ingendera utmanade på allvar Lome Brage som säkrade sin första triumf i Elitkampen.
- Jag är inte djupt förknippad med kallblodssporten så det är någonting utöver en dröm att få vinna det. Det visar också hur bra hästen är, att en skåning kan sätta sig upp och vinna det här loppet då är man unik som häst, sade Erik Adielsson som lät hästen sköta sig själv.
- Jag satt bara och höll i honom de första hundra, det var samma sak i Umeå, så det var bara att spänna fast säkerhetsbältet och följa med. Det hade varit roligt att skicka iväg honom hundra meter en gång.
Förutom 300 000 kronor gav segern även en direktbiljett till Nordic King i Härmä. Storloppet avgörs i juni på Skandinaviens nyaste travbana i norra Finland.

”Tussarna kvar”
Norskfödda- och ägda Lome Brage verkar trivas ypperligt i hudikskogarna.
Så sent som i april kom elvaåringen i Jan-Olov Perssons regi. Hagmyrentränaren var givetvis på plats på Solvalla för att följa sitt nya stjärnskott.
- Han är ruskig bakom bilen. Det var riktigt, riktigt härligt och att loppet gestaltades som det gjorde. Och med tussarna kvar, sade en lycklig Jan-Olov Persson i vinnarcirkeln.
Frågan är hur fort Lome Brage kan springa?
- Inte fortare än 1.17,9, svarade tränaren kvickt och syftade på världsrekordet som hans kallblodskung Järvsöfaks sprang på Gävletravet 2005.

Gina Söderlund, Kanal 75


Sjuåriga stoet Be Mine de Houelle trivs på Solvalla – eller kanske främst då över korta distanser. Stoet segrade i Monté..


Sjuåriga stoet Be Mine de Houelle trivs på Solvalla – eller kanske främst då över korta distanser.
Stoet segrade i Montéeliten för två år sedan och har varit segerlös sedan dess då hon främst tävlat över längre distanser hemma i Frankrike.
I fjol satsade Marie Bacsich för tufft på Solvalla och Be Mine de Houelle kroknade. Upplägget var offensivt även i årets upplaga och Be Mine de Houelle var helt överlägsen i loppet efter att ha brakat till ledningen från ett åttondespår bakom bilen.
Marie Bacsich gav full gas från start och kom upp till passeringen 500 meter på hiskeliga 1.06,3 och första 1000 klockades till 1.08,5.
Be Mine de Houelle var hela tiden i stor ledning och såg ut att ha krafter kvar i mål på nya världsrekordet 1.09,8 över 1640 meter, autostart.
- Allt kan ju hända men hon var stark i dag och jag kände tidigt att hon skulle orka till mål, sa ryttarinnan Marie Bacsich om hästen som tränas av Franck Leblanc.
Tvåa slutade Olympic Kronos och trea Star Advisor Joli.

”Borde stanna  i Sverige”
Det här var stoets blott sjunde seger i 75:e starten i karriären.
Stefan Hultman expert i ATG Live hoppas få se mer av Be Mine de Houelle i Sverige.
- Jag tror att det är för långa distanser hästen tävlar över i Frankrike. Hon borde få stanna i Sverige och testa kortare lopp.

Mikael Wikner, Kanal 75


Elitloppsvädret var på plats och lockade många till huvudstadsbanan som på lördagen värmde upp inför det som komma skall. ..


Elitloppsvädret var på plats och lockade många till huvudstadsbanan som på lördagen värmde upp inför det som komma skall.
Harper Hanovers lopp - dagens höjdpunkt - avslutade V75-omgången.
Det är sällan som hästar i den främre volten har vunnit Harper Hanovers lopp, trots det stack Lutfi Kolgjini ut hakan före loppet och sa att så blir det i år. Så sant som det var sagt. Å andra sidan blev varken loppet eller taktiken som det var tänkt.
Platon Face inledde med galopp medan Candian Rolls tog hand om ledningen och som väntat övertog. Tesio taktpinnen strax efter.
Dryga varvet från mål lät Kolgjini sin häst glida upp utvändigt ledaren och halvvarvet från mål tryckte man sig till ledningen.
Örjan Kihlström bakom Call Me Keeper försökte krympa avståndet över upploppet men Platon Face kunde ta en bekväm seger till slut.
- Det är en fantastisk häst, han är löpärlig, stark som få och gick 1.13,1 med galopp, sade tränaren tillika kusken och utvecklade:
- Jag fick inte plats i starten och fick inte iväg honom som jag skulle. Dessutom slog han ihop och galopperade. Sedan blev det våldsam körning så jag gick fram i dödens för att få kontroll. Det gäller att ha rätt taktik i de här långloppen.

Örjan gånger två
Stoeliten bjöd på en rafflande upploppsduell.
Peace Of Mind tog hand om ledningen medan Double Exposure fick göra allt jobb själv utvändigt ledaren. Men Örjan Kihlström var kylig och måttade säkert in omgångens största favorit inför en jublande publik. Segertiden blev 1.09,6.
- Det var väldigt starkt gjort av henne att lyckas avgöra ändå trots hon fick gå utvändigt om en så pass bra häst i det tempot, sade segerkusken som först 50 meter kvar var säker på att det skulle gå vägen.
Örjan Kihlström fortsatte segertåget i finalen av Diamantstoet. Tillsammans med Rita C.D. hittade han luckan och fyraprocentaren avgjorde övertygande. Fyraåringens tredje seger i karriären fick tränaren till tränarens stora glädje.
- Det är fantastiskt, jag är så glad. Jag äger halva hästen också. Och Örjan som kusk är inte fel heller. Varför kör du inte själv frågar folk men Örjan var ju ledig, så vad fan gör man, sade en lycklig Hans R Strömberg.

”Bättre än någonsin”
V75-omgången inleddes med ett favoritfall. Disco Volante tappade aktionen en bit innan startbilen lämnade, och snabbast iväg var istället Knifetown Winner. Men Kaj Widell laddade och övertog ledningen med Magic Gwin som på upploppet stegade undan konkurrenterna.
- Tussarna som vi hade behövde vi inte använda. I dag vill jag påstå att han var bättre än någonsin, jag hade kunnat köra ett bra tag till. Han har en potential utöver det vanliga, sade Kaj Widell efter segern med Magic Gwin som Mona Winkvist tränar.
Tussarna kvar hade även Gina Schermer som enkelt avväpnade Digital Perfomer i klass II-finalen.
Rick Ebbinge körde avvaktande fram till sista 700 metrarna innan han styrde ut sin holländska i tredjespår. Därifrån hade Gina Schermer uppvisning när hon tog andra raka segern i Sverige. Jeroen W.M. Engwerda tränar.
- Första varvet kunde gärna ha fått gått lite fortare men vi hade en bra position så jag väntade tills vi kunde ta dem på upploppet. Hon gjorde ett fantastiskt lopp, summerade Rick Ebbinge i vinnarcirkeln.

Galopp eller inte galopp?
I klass I-finalen blev det hårt i mål. Atupem utmanade favoriten, som på upploppet tappade aktionen något steg, in i det sista. Domaren bedömde att det inte var fråga om galopp och tilldömde favoriten Volnik du Kras och Alessandro Gocciadoro segern.
- Hästen skyggade till för något på innerplan både första och andra varvet, det var ingen regelrätt galopp så jag blev lättad när beskedet kom att vi hade vunnit, sade den italienska storkusken och tränaren.
Favoritseger blev det även i silverdivisionsfinalen där Coktail Fortuna förlängde sin segerrad. Robert Bergh fick styra och ställa i spets och även om flera hästar utmanade till slut höll nioåringen undan säkert.
- Det var lite småsurr att vi funderade på Elitloppet med honom efter Åby men han hade ingen vinstchans där och det var väl det som tog emot lite grann. Man vill ju vara med för att tävla och vinna, inte bara delta, det är ju roligare att stå här i vinnarcirkeln, sa kusken tillika tränaren.
Sju rätt på V75 delade ut 44 047 kronor, sex rätt gav 272 kronor och fem rätt 32 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-5 Texen Texen   [v 15] 1660/14 0 30.0 921
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-12 Lunds Lycka Lunds Lycka   [s 8] 1640/4 0 28.3g 316
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-2 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 7] 2140/10 0 g 487
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-6 Lunds Lycka Lunds Lycka   [s 8] 2160/12 str
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-7 Lunds Lycka Lunds Lycka   [s 9] 2160/6 D 0 31.1g 616
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-7 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 8] 1640/7 B 0 36.8g 104
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-1 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 8] 2140/4 C 5 35.0 441
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-8 Lunds Lycka Lunds Lycka   [s 9] 2168/9 C str
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-1 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 8] 2140/1 D 8 33.8 638
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-5 Ty Balder Ty Balder   [v 8] 2690/14 D 0 31.9g 1166
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-8 Lunds Lycka Lunds Lycka   [s 9] 2160/7 C 0 29.8 453
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-5 Ty Balder Ty Balder   [v 8] 1660/11 D 0 29.6 1186
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-2 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 8] 1646/10 D 0 40.9g 1809
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-6 Lunds Lycka Lunds Lycka   [s 9] 2160/9 C 0 31.3g 485
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-5 Lunds Lycka Lunds Lycka   [s 9] 2160/10 D 0 29.7g 1263
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-1 Lunds Lycka Lunds Lycka   [s 9] 1660/7 D 6 26.3 517
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-6 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 8] 2140/3 D 0 39.3g 299
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-1 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 8] 2140/7 D str
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-7 Lunds Lycka Lunds Lycka   [s 9] 2680/12 C 0 31.2 330
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Ty Balder Ty Balder   [v 8] 2160/8 D str
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-9 Lunds Lycka Lunds Lycka   [s 9] 1640/5 D 0 28.7 597
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-2 Ty Balder Ty Balder   [v 8] 1640/3 C 0 34.6g 388
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-1 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 9] 2160/9 D 0 32.9g 656
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-9 Lunds Lycka Lunds Lycka   [s 10] 2160/6 D 6 28.8g 438
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-5 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 9] 1660/9 C 6 31.0 174
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-3 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 9] 2160/7 C 3 32.0g 92
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-1 Lunds Lycka Lunds Lycka   [s 10] 2140/5 D 0 30.4g 539
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-8 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 9] 2160/10 B 2 32.1 116
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-2 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 9] 2140/4 A 2 34.0 48
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-6 Lunds Lycka Lunds Lycka   [s 10] 2180/10 C str
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-7 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 9] 2160/13 A 4 34.2g 143
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-1 Rosens Elly Rosens Elly   [s 3] 2100/7 D 0 g 429
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-4 Lunds Lycka Lunds Lycka   [s 10] 2160/12 D 0 29.8 2100
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-3 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 9] 2140/9 D 7 32.5 566
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-1 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 9] 1660/12 B 3 32.7 461
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 Lunds Lycka Lunds Lycka   [s 10] 1660/11 D 0 29.4 1213
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-2 Lunds Lycka Lunds Lycka   [s 10] 1660/10 D 7 29.3g 663
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-3 Lunds Lycka Lunds Lycka   [s 10] 2140/6 C 8 31.6 494
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-6 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 9] 2160/8 B 5 34.9g 103
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-1 Rosens Elly Rosens Elly   [s 3] 2140/6 D str
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-2 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 9] 2140/1 B 4 35.3 53
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-8 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 9] 1640/6 A 4 39.4g 74
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-8 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 10] 2140/2 C 6 32.1 954
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-9 Hönn Tess Hönn Tess   [s 6] 1660/8 C 4 29.8 354
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-1 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 10] 2160/10 A 8 32.8 186
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-5 Hönn Tess Hönn Tess   [s 6] 2140/1 D 7 33.2g 375
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-1 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 10] 1640/3 B str
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-8 Rapp Stjernen Rapp Stjernen   [v 10] 2160/8 A 4 33.1 146ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se