V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.Brother Bill spurtade strålande I Sven..


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.
Brother Bill spurtade strålande I Svenskt Travkriterium som tvåa bakom vinnande Power. Nu tog han hem segern i Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker för Ulf Ohlsson. Brother Bill öppnade snabbt och kunde ta över ledningen i utgången av första kurvan. Han fick sedan bestämma och via en snabb slutrunda gav han inte favoriten Aetos Kronos skuggan av en chans. Den sistnämnde var blek som fyra från andra par utvändigt. Brother Bill trummade på i ledningen och när Ultion Face kom farande en bit ut i banan över upploppet ryckte Ulf Ohlsson tussarna på Brother Bill som svarade direkt och vann enkelt. Tränar gör Timo Nurmos och segertiden blev 1.14,4/2140a.
– Det är en fin häst och han skulle vara kvick från början och det var han. Han kändes fin och vi fick köra så sakta första varvet och jag ville dra upp tempot varvet kvar. Det kom någon ut i banan till slut och jag ryckte tussarna 50 kvar och då ökade han direkt. Han var absolut inte trött, sa Ulf Ohlsson.
Örjan Kihlström kommenterade Aetos Kronos fjärdeplats på följande vis.
– Han gick med skor och fast huva i dag, lite säkerhetsbalans. Han var inte lika vass som han har varit innan. Godkänd utan att vara lika vass som tidigare, sa Kihlström.

Imponerande uppvisning av Ganga Bae
I Breeders Crown för treåriga ston blev det en imponerande uppvisning av Ganga Bae. Hon fick en dryg inledning med tredjespår runt första sväng och resten av loppet i dödens. Men trots det slog hon klorna i den ledande favoriten Gina Mearas hur enkelt som helst in på upploppet och gled retfullt enkelt ifrån till slut. Ganga Bae, som satt fast i Oaks-finalen senast, krossade sina konkurrenter och vann med krafter kvar. Det är Stefan Melander som tränar hästen och i sulkyn satt Örjan Kihlström. Segertiden blev 1.13,4/2140a. Gina Mearas höll till andraplatsen.
– Hon var fantastiskt fin och skötte allting själv. Det var bara för mig att hålla i mig, sa Örjan Kihlström.

Aleppo Pine från dödens
Kihlström vann dubbelt då han även styrde in Aleppo Pine till seger i Breeders Crown för fyraåriga ston. Örjan lämnade ingenting åt slumpen utan sände tidigt fram Aleppo Pine utvändigt om ledande Adi Gallia. Hon gick i närkamp med denne in på upploppet och kopplade ett säkert grepp till slut. Det Roger Walmann-tränade stoet vann på tiden 1.13,9/2140a.
– Hon är ganska stark och väldigt snabb också. Det är en komplett och fin märr. Hon hade tussarna kvar och hade en lite växel till om det hade behövts. Hon hade sämsta spåret och gick med skor och hade tussarna kvar. Så hon håller verkligen sin fina form, berömde Örjan Kihlström.

Betting Gangster övertygade
I det avslutande Breeders Crown-loppet för fyraåriga hingstar och valacker blev det seger för Betting Gangster. Han tog direkt hand om ledningen och svarade resolut upp en tryckare från Tae Kwon Deo efter ett halvvarv. Över upploppet stegade Betting Gangster ifrån till en övertygande seger för Rikard N Skoglund. Tränar gör Jerry Riordan och segertiden skrevs till 1.13,4/2140a.
– Han öppnade väldigt bra i dag och jag kände redan i provstarten att det var andra grejer mot tidigare. Även om jag kände lite senast att han skulle kunna öppna. Jag bestämde mig för att köra i ledningen och han gick undan på ett bra sätt. I dag travade han maximalt och var väldigt spänstig, sa Rikard N Skoglund.
I snabbloppet som kördes inom V64 snuvade Pastore Bob och Johan Untersteiner pappa Peter och favoriten Heart of Steel på ledningen. Sedan såg Pastore Bob fin ut hela vägen och Johan gjorde allt för att Heart of Steel inte skulle få luckan i tid. Pastore Bob vann enkelt före Heart of Steel på tiden 1.10,7/1640a.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var i lärlingsloppet Prix European Trotting Schools Assocation som det blev Stian Stoum som fick vinna och triumfen var värd cirka 220 000 kronor...


Det var i lärlingsloppet Prix European Trotting Schools Assocation som det blev Stian Stoum som fick vinna och triumfen var värd cirka 220 000 kronor. Han jobbar till vardags hos Jerry Riordan och Benuro d’Auvillier stod i en klass för sig. Ifrån ledningen ryckte hästen åt sig flera längders ledning och vann enkelt på tiden 1.14,0/2100 meter autostart.

Kanal 75


Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?- Brenne Berna är startsnabb men k..Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?

- Brenne Berna är startsnabb men kan nog inte ta en längd på min tror jag. Nu får Alfa Lina se Öystein Tjomslands häst på högersidan och då tror jag att det går vägen.
Alfa Lina var fyra i Kriteriestoet på Dannero efter en incident i loppet då ni krokade ihop med ett annat ekipage, sedan slutade ni tvåa i norska stokriteriet några veckor senare. Du måste tycka att hon värd en stor seger nu?
- Ja, det är hon absolut. Vi hade lite otur med spårlottningen i kriteriet i Norge också. Med ett spår innanför Brenne Berna där så vinner hon loppet.
Nioåriga Alfie i ditt stall är ett av landets bästa kallblodiga ston med 1,5 miljoner på kontot. Men du har sagt att treåriga Alfa Lina brukar matcha henne i träningen hemmavid?
- Jag har kört fortare med den yngre än vad jag har åkt i sulkyn efter Alfie. Några tiondelar bara men det är bra. 1.17,1 hade jag på GPS-mottagaren i finalen av Stokriteriet på Bjerke en kort stund i starten. Hon är mycket kvick.
Tror du att hon kommer upp i Alfies nivå om allt går bra?
- Där är hon ju redan!
Du är amatör med licensen knuten till Bollnästravet och står som tränare, ägare och uppfödare till de flesta av hästarna i stallet. Håller du på med sporten på heltid?
- Nej, jag är bonde med djur, åkrar och skog som jag håller på med också. Så efter att ha jobbat ensam med hästarna i flera år har jag faktiskt anställt en nu. Med åtta hästar på träningslistan måste jag ta hjälp.
Vad önskar du mest av allt just nu?
- En seger på Momarken, en krans och några pokaler. Ha-ha! V75-segern med Alfie på Romme (januari 2018) är det största jag har vunnit fram till nu.

Fotnot: Norska Oaks avgörs över 2140 meter. 300 000 kronor väntar på vinnaren på lördag.

Mikael Wikner, Kanal 75


41 miljoner kronor ligger och väntar på en ensam vinnare med sju rätt i helgens jackpotomgång på Rommetravet.Någon gång ..


41 miljoner kronor ligger och väntar på en ensam vinnare med sju rätt i helgens jackpotomgång på Rommetravet.
Någon gång kvart i sju på kvällen ska ”miljonerna fördelas” och då gäller det att ha tagit ställning i den sista avdelningen på V75, klass I-loppet.
I juli var Timo Nurmos fyraåring Istanbul Boko favorit i ett trekilometerslopp i Axevalla V75. Jorma Kontio körde till ledningen efter en inledande galopp den gången och Istanbul Boko såg länge ut som en klar vinnare.
Svaret blev överraskande McGarret med amatören Micael Stjernström i sulkyn. Tränar gör och gjorde 25-årige Jesper Hedqvist från Mantorp - landets yngste travtränare.
- Det känns som att McGarret kommer med toppform till den här starten och jag sticker inte under stol med att jag tror på ganska bra chans igen. Det blir inga ändringar i utrustningen, vi kör som vi brukar, säger Jesper Hedqvist.
McGarret gick från säsongen som treåring i fjol utan en placering bland de tre främsta på 15 försök. Jesper Hedqvist menar att hästen byggdes i lite tuffare omgivningar hela den säsongen utan vinstkrav på sig. Ett upplägg som nu börjat betala sig.

”…kan fälla avgörandet”
En smygare blev det i Axevalla V75 i somras också. I loppet över tre varv hamnade Micael Stjernström i tredje invändigt med McGarret men tog sig ut i den sista kurvan och segern blev smått överlägsen efter en vass avslutning.
- Kontio tappade inte så mycket på galoppen och Istanbul Boko fick ändå bestämma i ledningen den gången. Men det var tre kilometer då och på lördag är vi nere på 2140 meter. Nurmos häst kanske är lite missgynnad av lite längre distanser medan min tvärtemot är lite starkare över längre distanser. Så det är en av sakerna som kan fälla avgörandet till Istanbul Bokos fördel, spekulerar Jesper Hedqvist.

Kommer med två raka
Född 1994 och Sveriges yngsta proffs i travet då han kvitterade ut licensen för några år sedan.
Mantorptravets Jesper Hedqvist är fortfarande den yngste.
- Ja, jag tror att jag är yngst fortfarande och att ingen petat av mig från den positionen ännu trots att jag blivit ett par år äldre!
McGarret tog karriärens andra seger på Axevalla i somras och kommer till lördagens lopp med två raka triumfer i vardagslopp i bagaget.
Summa fyra segrar för hästen man skyndat långsamt med och som fortsätter utvecklas i hetluften.
- Micael Stjernström är min kusk och kommer fortsätta vara det. Vi har haft ett jättebra samarbete och det finns ingen anledning att ändra på någonting heller. Fördelen om man har samma kusk är att man kan ”bygga” lite som han vill. Micael vet att han får fortsätta köra. Om han skulle sitta fast i något lopp är inte hela världen utan det tar vi igen någon annan gång, säger Jesper Hedqvist med för dagen 13 hästar i stallet på Uljebergs Säteri som ligger ett stenkast från Mantorptravet där han huserade fram till i somras.

Tar rygg på Kontio?
McGarret är inget startraket så bakspåret i V75-7 gör inte så mycket resonerar tränaren. Hästen har tagit samtliga sina fyra segrar från kön. På lördag hoppas man att hästens tunga spurt kan resultera i något riktigt bra igen.
- Jag tror att han kan vara med där framme. Istanbul Boko har spår 9 och McGarret 10. Blir det som jag har tänkt mig så får vi rygg på Istanbul Boko sista varvet och då går ingen säker bara det löser sig lite!

Mikael Wikner, Kanal 75


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar. Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste..


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar.
Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste kusk.
I onsdags tog han seger nummer 7000 som kusk när han vann med Reverend Wine på Solvalla.
Under måndagskvällen var det dags för ännu ett jubileum:
När Ulf Ohlsson styrde in Björn Goop-tränade Stardust Melody på Färjestad, var det Goops 2000:e seger på hans svenska tränarlicens.
– Gooparna har ju vältränat och det här var inget undantag, sa segerkusken Ulf Ohlsson efter att Stardust Melody avgjort enkelt till slut.

”Känns otroligt kul”
Björn Goop tog ut sin tränarlicens 1999 och arbetade tillsammans med pappa Olle som stod för hästarna. Men 2011 tog Björn över tränaransvaret och när han nu når 2000 segrar gör han det som nummer 20 i den svenska travhistorien.
– Jag har jobbat hårt för att utveckla mig som tränare så det här känns otroligt bra och kul. Jag är idag mer utbildad och har skaffat mig mycket rutin inte minst genom att tävla mycket internationellt, säger Björn Goop till Svensk Travsport.
Han har runt 130 hästar på gården utanför Kil och ligger i dag femma i landets tränarliga med drygt 25 miljoner kronor inkört i år.

”Vill lyfta fram den fina bredden”
Första tränarsegern kom med Lloyd Hornline på Åby 1999 och 1000 segrar kom med Twitter på Åby 2015. Conny Nobel var Björns första stjärntravare och de vann Kriteriet och Derbyt tillsammans. När de tog hem Elitloppet stod dock Olle Goop som tränare.
Bland namnkunniga hästar från Björn Goops stall finns förutom Conny Nobell stjärnor som Quarcio de Chene, Mister J.P., Your Highness, Reckless, Nadal Broline och inte minst stostjärnan Mellby Free med över sju miljoner på kontot.
– De är några av guldkornen, men jag skulle vilja lyfta den fina bredden med många duktiga hästar som jag tränar. Fjolårets resultat var bra och vi är på väg mot ett starkt resultat för stallet även 2019, säger Björn Goop till Svensk Travsport.

Michael Carlsson, Kanal 75


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på..


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s beräkningar.
För snart en månad sedan gjorde den sjuårige hingsten Win B.Hill sin första start på svensk mark. Det var också första starten på nästan fem år när han debuterade för Timo Nurmos. Men någon ringrost var det sannerligen inte tal om. Win B.Hill bara blåste till konkurrenterna i ett lunchlopp på Romme och vann åkandes på 1.11,6/1640a. Detta trots spår åtta över kort distans. Det var blott tredje starten i livet för den skadedrabbade hästen som började sin karriär hos Åke Svanstedt i USA med en seger och en andraplats.
– Win B.Hill (V75-1) är en väldigt fin häst med riktigt hög kapacitet. Han har mycket bra härstamning (Muscle Hill - Win B.), fin exteriör och en väldigt stor motor. Han är som en avelshingst. Jag tycker att hästen har kapacitet för Elitloppet, säger Timo Nurmos.
Men tillägger snabbt:
– Det gäller att han håller ihop. Han fick en gaffelbandsskada efter tvååringssäsongen i USA och kom till mig som treåring. Den har varit svår att läka och jag har tagit det väldigt lugnt med honom eftersom det är min egen häst. Så det är svårt att säga om han kan använda hela sin kapacitet efter skadan. Han måste visa kapaciteten på banan också men jag känner att det är något extra i honom.
– Han var en mycket lovande häst hos Svanstedt och var tänkt som en häst för Hambletonian och de största loppen. Han vann i debuten och torskade det andra loppet på målfoto, men hade vunnit även det om han inte hade tappat en sko. Jag köpte honom på auktion som ettåring i Lexington för 70 000 dollar.

”Femtespår i volt är sämsta tänkbara – är stor och rejäl”
I comebacken på Romme small det bara till när Jorma Kontio vred på ute i vida spår med Win B.Hill. Tränare Nurmos var inte överraskad över hästens insats, trots ett tävlingsuppehåll på nästan fem år.
– Hästen var väl förberedd men hade bara gått ett 1.24-jobb som snabbast efter kvalet i somras. Han kommer att gå mycket framåt med loppet i kroppen. Han gick jobb i fredags i backen och var fin och ska gå ytterligare jobb under tisdagen.
Vad säger du om V75-debuten för Win B.Hill med spår fem i voltstart?
– Femtespår i volten är sämsta tänkbara eftersom han är stor och rejäl. Han kvalade förvisso i voltstart men nu blir det första gången i lopp. Det är en väldigt lugn och fin häst och jag tror att han klarar det för han är jättesnäll att köra. Men risken finns alltid att man tappar lite från sådana spår.
– Hästen har inte samma rutin som de andra i loppet och har bara gjort tre starter. Han är ändå så pass hög kapacitet att han måste räknas med bra chans. Det blir barfota fram som senast, säger Nurmos.

”Är en väldigt fin häst – men långt ifrån färdig”
Solvalla-tränaren, som toppar tränarligan på V75 överlägset med 37 segrar, har ytterligare tre hästar med i lördagens jackpotomgång.
– Magic Cash (V75-2) galopperade senast mitt i loppet när han skulle avancera och jag vet inte riktigt varför. Om det var en temposkärpning eller så. Det är fortfarande så att han är lite känslig om det blir tempoökningar eller tempominskningar i loppen. Det är en stark och fin häst men han är fortfarande valpig och inte färdig. Han känns bra i träningen och felfri är det bra chans. Eventuellt barfota runt om igen.
– Global Undecided (V75-6) fick ett tufft lopp senast och egentligen gillar han tuffa upplägg men han hade nog en sämre dag den gången. Han har gått jobb efteråt och känts normal i alla fall och senast i dag (måndag) var han fin. Presterar hästen lika bra som han har gjort flera gånger i V75 tidigare ska han såklart räknas. Barfota runt om igen och inga ändringar.
– Istanbul Boko (V75-7) blev det helt fel för i finalen senast. Han krokade ihop i sista kurvan och blev störd till galopp så man får bara glömma det loppet. Det är en väldigt fin häst under utveckling men han är långt ifrån färdig ännu. Han är fortfarande trög av sig och tar inte alltid i men har bra styrka. Han har ingen tur med spåren i V75 och fick återigen bakspår. Vi kör barfota runt om igen, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-8 Sharploaded Sharploaded   [h 6] 1609/1 7 16.4 585
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-2 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 7] 1640/11 0 17.0 932
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-8 Jackson Hill Jackson Hill   [h 6] 1640/10 str
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-2 Hope of Joy Hope of Joy   [h 3] 2100/9 7 19.8 47
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-7 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 7] 1640/2 6 16.3 182
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-5 Affe Road Affe Road   [v 7] 2640/4 4 15.5 127
2015-11-13 2015-11-13 Romme-10 Coktail Axe Coktail Axe   [v 7] 2140/12 0 g 236
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-1 Affe Road Affe Road   [v 7] 1609/10 5 14.5 242
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-4 Takida Trot Takida Trot   [s 7] 2140/9 str
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-1 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 2] 1640/4 3 18.0 164
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 Chimo Trot Chimo Trot   [h 7] 2140/3 0 20.1g 300
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-3 Hope of Joy Hope of Joy   [h 3] 2100/12 5 17.9 956
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-9 Jackson Hill Jackson Hill   [h 6] 1609/9 2 15.2 114
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-5 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 7] 2140/6 3 18.2 297
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-3 Affe Road Affe Road   [v 7] 2160/7 2 17.0 42
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-2 Hugpower Hugpower   [h 9] 2140/3 8 18.0 575
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Affe Road Affe Road   [v 7] 2160/14 0 16.5 254
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 Jackson Hill Jackson Hill   [h 6] 2160/10 0 18.9 452
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-1 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 2] 1640/5 3 19.4 68
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-4 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 1640/7 D 0 14.8 757
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-9 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2100/2 D 3 16.2 126
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-12 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2609/12 D 8 16.9 494
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-10 Victory Road Victory Road   [v 4] 2140/6 C 0 g 558
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-9 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2100/10 D 0 14.8 746
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-7 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2100/11 C 5 20.9g 151
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-4 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2100/8 C 8 25.7 421
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-2 Novene Step Novene Step   [s 4] 2100/12 C 2 23.3 237
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-7 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 2100/11 B 0 18.2 462
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-9 Victory Road Victory Road   [v 4] 2140/12 B 4 19.5 173
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-9 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/1 C 0 93
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2140/3 B 0 g 50
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-3 Barbro Palema Barbro Palema   [s 9] 2140/4 D str
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2160/11 C 0 g 74
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-1 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 1640/1 C 0 18.8 191
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-8 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2140/9 D 6 14.8 400
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-3 Victory Road Victory Road   [v 4] 2140/5 D 1 17.6 448
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-1 Novene Step Novene Step   [s 4] 2140/5 D 6 20.6g 295
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-3 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2100/4 C 3 16.5 274
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-1 Victory Road Victory Road   [v 4] 2100/5 D 2 19.1 146
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-10 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 2640/2 D 0 19.1 534
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-8 Sundara Sundara   [s 6] 2140/3 D str
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-6 Affe Road Affe Road   [v 8] 2609/3 C 4 15.7 200
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Select Step Select Step   [s 3] 2140/2 C 8 19.7 112
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-3 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2160/6 B 2 16.7 51
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-2 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2100/5 B 5 18.7 37
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-6 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 1640/5 C 7 16.2 1233
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-6 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2140/6 C 4 15.3 76
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-10 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/8 B 6 14.7 56
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-8 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/6 C 6 16.7 265
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-3 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/1 C 0 g 38
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 1640/8 B 6 17.6 119
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-1 Select Step Select Step   [s 3] 2140/8 B 5 18.5 351
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-3 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2140/4 C 6 14.8 584
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-5 Novene Step Novene Step   [s 4] 2140/3 D 6 19.3 259
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Cumberland Cumberland   [v 12] 2140/4 D 0 15.8 1522
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-1 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 1640/1 B 3 14.1 108
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-10 Barbro Palema Barbro Palema   [s 9] 2200/12 D 5 17.2 894
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/8 D 0 17.9 1470
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-2 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 3] 2140/1 B 0 19.8 560
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-9 Affe Road Affe Road   [v 8] 2660/11 C 0 16.6 590
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-7 Select Step Select Step   [s 3] 2140/9 D 6 18.2 730
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-1 Cumberland Cumberland   [v 12] 1640/11 D 0 14.4 1167
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-10 Affe Road Affe Road   [v 8] 2180/12 B 3 15.0 67
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-4 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/10 B 0 18.8 388
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/8 B 6 20.4 130
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-1 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 3] 2140/1 D 7 19.3 675
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2100/8 A 0 16.3 549
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-8 Affe Road Affe Road   [v 8] 1640/8 D 0 13.6 270
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2160/10 C 5 18.5 474
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-6 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 2140/6 D 0 16.6 869
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-5 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/7 C 0 16.0 556
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-11 Novene Step Novene Step   [s 4] 2140/3 C 6 21.1 678
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-9 Delvina Gold Delvina Gold   [s 7] 1640/12 C 0 16.6 527
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-3 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2140/3 C 0 407
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-2 Cumberland Cumberland   [v 12] 2140/10 D 0 941
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-1 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/2 D 0 g 538
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-8 Cumberland Cumberland   [v 12] 2100/2 D 0 15.0 1298
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 Novene Step Novene Step   [s 4] 2140/9 C 0 20.4g 637
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2160/12 B 4 19.9 168
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-9 Cumberland Cumberland   [v 12] 1640/5 D 7 13.4 707
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-8 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2140/2 D 6 15.8 503
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/3 D 0 g 422
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-5 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2140/12 D 0 15.7 639
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-10 Affe Road Affe Road   [v 8] 1640/3 D 5 12.9 167
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-7 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 1640/10 C 2 15.6 193
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-8 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2100/11 B 0 16.3 105
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-3 Cumberland Cumberland   [v 12] 2100/3 D 0 14.8 601
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-5 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/11 C 0 19.3g 400
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-9 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/7 C 4 14.5 140
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/8 D 8 18.1 297
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-5 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 2140/2 D 6 16.4 774
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-9 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2160/7 B 4 17.5 32
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-4 Cumberland Cumberland   [v 12] 2100/7 D 0 14.7 1049
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-10 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 2100/6 D 6 15.8 439
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-6 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/8 C 1 14.7 661
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-1 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/7 D 6 18.1 392
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-1 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/1 B 5 16.2 252
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 2140/9 B 4 18.4 283
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-6 Affe Road Affe Road   [v 8] 2640/5 C 3 18.3 51
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-5 Victory Road Victory Road   [v 4] 2140/11 D 7 20.4 132
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-1 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2160/10 A 6 17.0 172
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-9 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/2 D 7 15.5 193
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-8 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/9 D 3 15.0 468
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-9 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/3 C 0 g 76
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-8 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 2140/7 D 0 18.5g 849
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-3 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 1640/1 C 3 13.5 161
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-8 Cumberland Cumberland   [v 12] 2100/3 D 7 16.0 730
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-4 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2100/15 D 2 15.7 632
2016-04-10 2016-04-10 Romme-4 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2640/2 D 5 16.5 818
2016-04-10 2016-04-10 Romme-3 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 3] 2140/1 D 5 18.3 269
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-2 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/11 B 0 g 346
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-9 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2100/6 C 1 16.0 52
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2100/5 D 2 17.7 95
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-3 Affe Road Affe Road   [v 8] 1640/2 C 4 13.6 144
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-5 Chimo Trot Chimo Trot   [h 8] 2140/7 C 0 392
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 1640/11 D 2 14.6 758
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-3 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/1 C 4 16.7 90
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-7 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2140/2 D 3 17.6 600
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-3 Affe Road Affe Road   [v 8] 1640/9 C 5 12.8 446
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-5 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/3 C 2 18.7 130
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-3 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 1640/1 C 7 16.3 51
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-4 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2140/1 B 5 18.4 131
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-7 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/4 D 0 20.3 564
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-4 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2660/9 C 2 19.5 253
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-2 Affe Road Affe Road   [v 8] 1609/9 C 7 16.4 166
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-5 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 2100/15 C 0 21.6 293
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-5 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2160/9 B 7 17.7 1159
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-3 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/11 C 4 15.5 174
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-7 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 1640/10 D 0 g 571
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-1 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2140/5 D 6 19.5 616
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-9 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/6 D 5 15.7 367
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-2 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/8 D 4 18.6 640
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-7 Victory Road Victory Road   [v 5] 1609/2 C 0 g 464
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-4 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2100/4 D 0 16.4 1111
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-2 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/4 D 0 18.8 1110
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-10 One Direction One Direction   [h 3] 2100/2 D str
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-10 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/6 B 4 17.7 100
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-8 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 1640/1 C 2 15.1 323
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-11 Select Step Select Step   [s 4] 2140/2 D 5 18.2 662
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-8 Affe Road Affe Road   [v 9] 2100/7 D 0 16.0 409
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-2 One Direction One Direction   [h 3] 2100/5 C 5 18.0 706
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Affe Road Affe Road   [v 9] 1640/3 D 7 14.6 686
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-5 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2160/8 C 6 16.2 428
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Select Step Select Step   [s 4] 2140/2 C 5 18.4 598
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-10 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2140/12 D 6 18.0 432
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-11 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2100/13 D 8 18.2 798
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-3 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 1609/12 D 0 17.7g 1096
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-4 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/4 D 0 16.6 1100
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-9 Affe Road Affe Road   [v 9] 2180/11 C 8 15.8 276
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-7 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 1640/3 D 6 17.6 207
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-9 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2100/3 B 0 g 20
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-6 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 2100/6 D 8 18.9g 481
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-5 Victory Road Victory Road   [v 5] 2100/9 B 0 g 77
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-4 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2100/6 D 3 18.1 354
2017-09-26 2017-09-26 Romme-9 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/8 D 0 17.5 625
2017-09-26 2017-09-26 Romme-5 Giggs Giggs   [h 4] 2140/7 D 0 20.7 691
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-12 Select Step Select Step   [s 4] 2100/8 D 6 17.9 1165
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-10 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2160/7 D 2 19.0 129
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-3 One Direction One Direction   [h 3] 2140/8 B 6 19.1 264
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-9 Affe Road Affe Road   [v 9] 2140/2 D 4 15.8 81
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-7 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 2140/12 D 0 g 243
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-6 Jackson Hill Jackson Hill   [h 8] 2140/12 D 0 17.8 574
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-5 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/1 B 4 16.5 56
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-2 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/10 A 2 17.2 519
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-1 Giggs Giggs   [h 4] 2140/11 D 0 20.0 388
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-11 Select Step Select Step   [s 4] 2140/2 D 5 19.4 419
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-8 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2140/12 C 0 15.7 288
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-8 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/15 A 4 16.6 120
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2140/10 D 7 18.6 302
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-3 Novene Step Novene Step   [s 5] 1609/8 A 3 16.4 622
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-2 Giggs Giggs   [h 4] 2140/8 D 0 22.5g 209
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-9 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2140/8 D 0 16.7 831
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-10 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/5 C 0 18.4 62
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-8 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2100/10 D 0 17.3 212
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-7 Victory Road Victory Road   [v 5] 2100/13 A 0 g 54
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-6 Chimo Trot Chimo Trot   [v 9] 2160/4 D 0 17.2 279
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-5 Jackson Hill Jackson Hill   [h 8] 2100/4 C 0 16.9 123
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-4 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2100/5 D 0 g 211
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 1640/8 C 2 13.3 158
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-4 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/1 C 5 16.6 344
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-2 Jackson Hill Jackson Hill   [h 8] 1640/10 D 5 17.1 990
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-8 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/14 A str
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-10 Affe Road Affe Road   [v 9] 2180/13 B 0 16.7 353
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-5 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 4] 2140/1 C 0 21.8 470
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-4 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2640/5 D 0 17.7 759
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-9 Select Step Select Step   [s 4] 2140/9 D 0 20.2 836
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-1 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 1640/3 D 7 15.4 683
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-4 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/2 C 3 17.7 1060
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-11 Select Step Select Step   [s 4] 2140/7 D 0 18.8 311
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 4] 2140/3 C 0 25.8g 452
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-11 Victory Road Victory Road   [v 5] 2609/10 C 0 g 861
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-6 Monark Amok Monark Amok   [v 6] 2640/4 D 0 g 50
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-6 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 1640/12 D str
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-2 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/11 A str
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-1 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/12 B 0 15.7 1500
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-10 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 1640/4 D 4 16.1 227
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2140/4 D 1 15.5 158
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-6 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 1640/12 D 0 16.0 753
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-4 Select Step Select Step   [s 4] 2140/6 D 7 19.0 1160
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-10 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/7 A 3 16.7 25
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/10 D 3 16.4 164
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-11 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 1640/11 D 7 14.9 973
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-3 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 4] 2140/7 D 0 21.5 826
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-9 Affe Road Affe Road   [v 9] 2140/4 D 7 18.9 171
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-8 Jackson Hill Jackson Hill   [h 8] 2140/2 D 4 19.8 107
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-9 Victory Road Victory Road   [v 5] 2100/9 B 5 16.2 128
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-4 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 1609/4 D 0 g 142
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-3 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/4 D 8 18.5 945
2017-04-09 2017-04-09 Romme-9 Affe Road Affe Road   [v 9] 2140/6 C 5 15.0 75
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/7 A 6 18.0g 35
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/3 C 7 19.9 294
2017-03-30 2017-03-30 Örebro-2 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2609/9 D str
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-8 Jackson Hill Jackson Hill   [h 8] 2140/9 D 4 17.8 319
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-2 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/6 C 2 16.8 52
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 4] 2140/1 B 6 19.8 278
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2140/11 C 7 16.7 342
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-9 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2140/12 A 7 17.2 179
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-1 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/7 C 0 19.3 1130
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2100/10 B 1 16.5 107
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-4 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2140/3 D 0 g 685
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-3 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2140/4 B 0 18.2 336
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-9 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/6 D 0 g 631
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-7 Select Step Select Step   [s 4] 2140/7 B 0 18.5 358
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-9 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2140/4 D 4 17.6 682
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-3 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/12 B 7 18.4g 344
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-1 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 4] 2140/4 C 0 21.8 489
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/13 B 7 18.6 815
2017-02-12 2017-02-12 Romme-1 Select Step Select Step   [s 4] 2160/11 B 5 18.0 317
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2140/4 B 0 17.9 370
2017-02-03 2017-02-03 Romme-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2140/4 C str
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-5 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2140/9 D 5 17.4 702
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-2 Sharploaded Sharploaded   [h 8] 2140/6 C 7 18.6 460
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-1 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/15 C 0 21.1 903
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/12 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/3 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2140/8 D str
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-10 Delvina Gold Delvina Gold   [s 8] 2160/8 C 0 18.3 887
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-5 Che Boko Che Boko   [v 9] 3100/9 D 0 18.4 1052
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-8 One Direction One Direction   [h 4] 2100/6 A 0 20.9g 239
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-1 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/3 C 0 21.2 1388
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-9 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 3] 2140/3 D 4 21.9 644
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-10 Che Boko Che Boko   [v 9] 2180/11 D 0 15.8 918
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-11 Novene Step Novene Step   [s 6] 1640/5 B 0 g 650
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-1 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 3] 2140/8 B 5 20.0 230
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-3 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 1640/12 D 0 13.7 1483
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-8 Giggs Giggs   [v 5] 2140/4 C 5 19.0 147
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-10 One Direction One Direction   [h 4] 1640/2 B str
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-1 Giggs Giggs   [v 5] 2140/3 C 4 18.6 123
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-3 Victory Road Victory Road   [v 6] 2100/4 B 4 17.0 377
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-4 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2100/12 C 0 16.5 1952
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-7 Lovestory Lovestory   [v 4] 2160/14 A 0 g 655
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-8 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/6 A 6 17.4 845
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-9 Select Step Select Step   [s 5] 2160/2 D 8 18.5 699
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-1 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 3] 2100/9 B 5 19.0 270
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-11 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/7 A 7 18.1 379
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-3 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 1640/3 D 0 15.5 1000
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-3 Giggs Giggs   [v 5] 2160/13 A 8 18.0 325
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-1 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 3] 2140/10 A 7 19.2 328
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-6 Victory Road Victory Road   [v 6] 2640/1 D 4 17.0 384
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-9 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2140/4 D 0 16.5 1479
2018-10-12 2018-10-12 Axevalla-1 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/5 D 0 15.8 901
2018-10-12 2018-10-12 Axevalla-3 One Direction One Direction   [h 4] 1640/3 C 0 16.0g 112
2018-10-12 2018-10-12 Axevalla-7 Giggs Giggs   [v 5] 2140/4 A 4 18.8 194
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-1 Lovestory Lovestory   [v 4] 2140/4 B 3 20.0 67
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-8 Che Boko Che Boko   [v 9] 2140/10 D 6 16.0 840
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-10 Select Step Select Step   [s 5] 2140/4 C 4 18.2 203
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-2 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 3] 2140/9 D 7 18.7 382
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Cilantro Cilantro   [s 5] 2100/6 B 8 17.0g 792
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-10 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/15 B str
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-2 Giggs Giggs   [v 5] 2140/7 B 0 20.2g 122
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-7 Che Boko Che Boko   [v 9] 2660/10 D 6 17.4 1365
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-9 Select Step Select Step   [s 5] 2140/8 C 0 18.6 347
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-11 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/10 A 0 17.3g 196
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-12 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2140/6 D 8 17.9 549
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-5 One Direction One Direction   [h 4] 2140/6 B 4 16.0 105
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-10 Victory Road Victory Road   [v 6] 2140/9 C 7 16.9g 1117
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-2 Giggs Giggs   [v 5] 2160/11 A 5 17.7 155
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-1 Giggs Giggs   [v 5] 2100/11 A 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-3 Select Step Select Step   [s 5] 2140/4 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-9 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2100/8 D 0
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-3 One Direction One Direction   [h 4] 1640/8 C 6 15.6g 151
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-7 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/7 D 7 16.9 977
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-5 Victory Road Victory Road   [v 6] 2160/9 C 5 16.1 134
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-4 One Direction One Direction   [h 4] 2100/6 B 0 g 71
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-10 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/9 B 6 17.3 1503
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-4 Victory Road Victory Road   [v 6] 2140/11 A 2 16.5 174
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-6 Jackson Hill Jackson Hill   [h 9] 2140/7 D 7 17.9 89
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-10 Select Step Select Step   [s 5] 2160/4 D str
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-1 Victory Road Victory Road   [v 6] 2160/11 C 8 16.3 1010
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-6 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2160/13 D 3 15.5 1723
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-10 One Direction One Direction   [h 4] 2140/3 B 1 15.0 101
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-3 Victory Road Victory Road   [v 6] 2140/2 D 4 16.4 322
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-7 Che Boko Che Boko   [v 9] 2140/6 C 7 15.2 607
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Select Step Select Step   [s 5] 2140/6 C 7 18.6 460
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-1 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2160/11 D 0 16.5 418
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-3 Affe Road Affe Road   [v 10] 2140/12 D 0 17.1 622
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-10 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/6 C 7 18.2 294
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Select Step Select Step   [s 5] 2140/12 A 6 19.3 596
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-7 Affe Road Affe Road   [v 10] 2140/3 D 6 15.0 980
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-8 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2140/1 C 4 15.5 191
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-9 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/8 C 3 18.1 945
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-9 One Direction One Direction   [h 4] 2100/10 C 3 16.9 71
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-1 Affe Road Affe Road   [v 10] 2100/8 D 0 15.6 584
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-10 One Direction One Direction   [h 4] 2140/1 D 1 17.3 122
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-4 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2160/6 D 0 g 1520
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-7 Affe Road Affe Road   [v 10] 2100/3 C 8 14.3 878
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-9 Novene Step Novene Step   [s 6] 2100/5 C 4 16.2 185
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-9 Rådman Ralf Rådman Ralf   [v 7] 2160/5 D 0 21.3 217
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-4 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2140/1 C 0 109
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-9 Jackson Hill Jackson Hill   [h 9] 2140/3 D 0 17.8 202
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-10 Select Step Select Step   [s 5] 2140/9 B 6 18.6 143
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-2 Lovestory Lovestory   [v 4] 2140/3 C 0 19.5 133
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-5 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2140/10 D 8 17.1 825
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-8 Select Step Select Step   [s 5] 2140/13 C 7 18.2 168
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-9 Victory Road Victory Road   [v 6] 2640/5 D 0 g 665
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-4 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/10 C 0 g 1267
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-9 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2180/7 B 4 16.1 250
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-7 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2160/5 D 8 15.9 972
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-9 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/8 D 5 17.0 1799
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-1 Lovestory Lovestory   [v 4] 2140/8 D 0 18.7 129
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-8 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2140/3 D 0 16.9 872
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-7 Affe Road Affe Road   [v 10] 2100/4 C 4 15.8 29
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-10 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/1 D 5 18.8 94
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-2 Victory Road Victory Road   [v 6] 1609/2 C 7 16.4 95
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-10 Novene Step Novene Step   [s 6] 2100/2 D 4 19.0 688
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-2 Select Step Select Step   [s 5] 2140/8 C 6 18.1 206
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-5 Hope of Joy Hope of Joy   [h 6] 2140/1 C 5 15.8 150
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-7 Affe Road Affe Road   [v 10] 2140/8 B 2 16.1 110
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-4 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2100/12 D 7 16.8 1181
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-9 Novene Step Novene Step   [s 6] 2100/12 B 0 19.7 504
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-2 Select Step Select Step   [s 5] 2160/10 C 5 17.6 515
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-10 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2100/6 D 0 17.8g 621
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-1 Lovestory Lovestory   [v 5] 2100/11 B 8 18.8g 268
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-4 One Direction One Direction   [h 5] 2100/4 A 1 16.7 27
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-6 Che Boko Che Boko   [v 10] 2100/6 D 0 18.1 601
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-8 Giggs Giggs   [v 6] 2100/3 C 0 g 124
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-11 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2100/10 D 5 20.0 234
2019-09-23 2019-09-23 Örebro-8 Daenerys Targaryen Daenerys Targaryen   [s 4] 2160/14 C 0 19.5 1000
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-1 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2140/6 C 2 17.5 291
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-2 Giggs Giggs   [v 6] 2140/6 C 0 25.0g 188
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-3 Cilantro Cilantro   [s 6] 2140/3 D 4 16.8 582
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-4 One Direction One Direction   [h 5] 2140/11 B 4 15.4 426
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-10 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2100/1 D 6 18.2 394
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-9 One Direction One Direction   [h 5] 2640/12 D 0 16.0 610
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-10 Cilantro Cilantro   [s 6] 2140/11 D 5 17.0 2016
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-5 Cilantro Cilantro   [s 6] 2140/4 D 8 17.1 552
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-9 Daenerys Targaryen Daenerys Targaryen   [s 4] 2160/12 C str
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-6 One Direction One Direction   [h 5] 2160/7 B 6 15.8g 86
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-2 One Direction One Direction   [h 5] 2160/10 A 2 15.5 79
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-4 Che Boko Che Boko   [v 10] 2140/5 D 8 16.7 749
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-7 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2140/6 C 0 21.0g 79
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-11 One Direction One Direction   [h 5] 2160/10 A 2 16.2 109
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-1 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2140/3 B 2 19.8 100
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-4 Victory Road Victory Road   [v 7] 2140/2 D 7 16.6 95
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-7 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2140/3 D 6 16.4 32
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-8 Lovestory Lovestory   [v 5] 2140/7 B 5 19.5 162
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-2 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2160/9 D 7 18.5 996
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-10 One Direction One Direction   [h 5] 2140/12 A 1 16.1 56
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-1 Lovestory Lovestory   [v 5] 2160/11 B 7 16.9 1056
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-10 Victory Road Victory Road   [v 7] 2640/3 D 0 g 1485
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-2 Che Boko Che Boko   [v 10] 2180/10 D 6 18.0 730
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-4 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2140/2 D 2 15.7 112
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-6 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2140/4 C 0 19.7 175
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-4 One Direction One Direction   [h 5] 2660/5 B 3 18.1g 839
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-7 Lovestory Lovestory   [v 5] 2160/15 C 3 19.4 1549
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-1 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2140/9 C 4 19.3 264
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-5 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2140/1 C 0 16.3g 364
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-1 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2140/7 C 0 16.1 545
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-4 Victory Road Victory Road   [v 7] 2140/13 C 0 16.3 349
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-9 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2160/9 D 0 19.0 561
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-2 Lovestory Lovestory   [v 5] 2140/5 C 5 20.4 314
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-4 One Direction One Direction   [h 5] 2160/14 C 8 16.2 599
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-10 Cilantro Cilantro   [s 6] 2100/11 A 4 17.7 503
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-1 Daenerys Targaryen Daenerys Targaryen   [s 4] 2140/5 B 0 18.5 162
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-10 One Direction One Direction   [h 5] 2640/10 B 3 19.2g 97
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Victory Road Victory Road   [v 7] 2100/11 D 1 16.0 165
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-1 Daenerys Targaryen Daenerys Targaryen   [s 4] 2140/5 C 4 19.3 1003
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-10 Victory Road Victory Road   [v 7] 2100/6 C 0 g 251
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-5 One Direction One Direction   [h 5] 2160/6 C 5 17.0 87
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-1 Daenerys Targaryen Daenerys Targaryen   [s 4] 2140/12 D 7 20.5 1084
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-4 One Direction One Direction   [h 5] 2140/8 C 2 16.5 53
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2140/11 B 0 18.3 108
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-7 Victory Road Victory Road   [v 7] 2140/4 C 4 17.1 116
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-1 Daenerys Targaryen Daenerys Targaryen   [s 4] 2140/3 D 0 23.6g 710
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-5 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2100/6 A 0 g 460
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-10 Victory Road Victory Road   [v 7] 2100/10 C 3 19.2 130
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-9 Novene Step Novene Step   [s 7] 2140/2 D 0 19.3 1614ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se