V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Skrällarna duggade tätt i Östersund på fredagskvällen och ett system inlämnat på atg.se någonstans i Västmanland..


Skrällarna duggade tätt i Östersund på fredagskvällen och ett system inlämnat på atg.se någonstans i Västmanland blev ensam med alla sex vinnarna på V64-spelet.
Kupongen var en del i ett större system som kammade hem nästan 2,4 miljoner kronor.
Kvällens attraktion hade lyfts bort från det stora streckspelet på grund av förmodad överlägsenhet.
Robert Berghs stjärna Hail Mary matchas för Svenskt Travderby och lekte sig nu runt till seger i ett försök till Norrlands Grand Prix med 50 000 kronor i förstapris.
Hästens tionde seger i karriärens elfte start.
Robert Bergh körde till ledningen från andraspåret bakom bilen och lät Hail Mary anföra i ett makligt tempo.
Över upploppet satt Bergh och bevakade värste konkurrenten Golden Dream M.E. och Jomar Blekkan som satt fastlåsta i ryggen på Hail Mary och segermarginalen blev bara en dryg längd.
Segertiden för Hail Mary skrevs till 1.13,9 över 2140 meter autostart.

Vann Siri Jonssons för fjärde gången
Tidigare under kvällen hade Sandra Eriksson tagit sin fjärde inteckning i Damloppet Siri Jonssons Minne.
Segervapnet var Rose Run Sidney, ett sexårigt sto från USA i Daniel Redéns träning som nu tog första seger i fjärde försöket i sitt nya hemland.
Rose Run Sidney – kvällens största favorit på V64 spelad på 74 procent  – blev av med ledningen då Susanne Osterling laddade av med Adi Gallia.
Sandra Eriksson satte sig då utvändigt ledarhästen och Rose Run Sidney avgjorde utan prut från den positionen i stället.
Segertiden skrevs till 1.11,9 över 1640 meter bilstart.
Sandra Eriksson har nu fyra segrar i Siri Jonssons Minne – samtliga med hästar tränade av Daniel Redén.

En svårighet från Jämtland
V64 delade alltså ut 2,4 miljoner kronor till ett system.
En storvinst som vinnaren kan tacka ett tvättäkta hemmaekipage för.
Åttaårige valacken Invented Sund var tuff att hitta för spelarna men spurtade faktiskt enkelt till sig seger i V64-2 för östersundaren Jonas Johansson. Kjell-Åke Nordström, en amatörtränare i Jämtland, tränar hästen som skrällde till 83 gånger pengarna på vinnarspelet och endast var streckad på två procent.
Skräll blev det också i försöket till Norrlands Elitserie för treåringar. Storfavoriten Chestnut kom tillbaka efter en inledande galopp men fick ge sig på målfoto mot Diones Smaragd (två procent) som sköt till snyggt efter ett lopp i ledarens rygg för Daniel Wäjersten

Mikael Wikner, Kanal 75


Uppgifterna om att travhästen Propulsion genomgått en så kallad nervsnittning under sin uppväxt i USA har slagit ner som en bomb i travv&a..


Uppgifterna om att travhästen Propulsion genomgått en så kallad nervsnittning under sin uppväxt i USA har slagit ner som en bomb i travvärlden.
Hästens tränare Daniel Redén publicerade på fredagskvällen ett öppet brev på stallets hemsidan stallzet.se under rubriken ”Jag och Propulsion”.

Kanal 75 väljer att publicera brevet i sin helhet:
"En vecka som började som en av de allra bästa i mitt liv förvandlades i tisdags till en mardröm som inte verkar ha något slut.
Framförallt lider jag med hästen om det nu visar sig att det är sant att han faktiskt utsatts för en nervsnittning i USA. Hästen - Propulsion - är det viktigaste för mig i allt detta.
Vi har brutit ihop i omgångar och haft svårt att sortera i tankarna. Men en sak tycker jag är viktig och det är att ni alla får läsa min story, skriven av mig själv. Samtidigt har vi inlett en egen utredning för att bringa klarhet om vad som hänt. Vi kommer självklart också bistå, med det vi kan, Svensk Travsport i deras utredning.

Men nu till historien - det här är jag och Proppen.

Första gången jag kom i kontakt med Propulsion hette han Deyrolle och var en vansinnigt snygg ettåring när jag fick syn på honom i Lexington. I min betygsättning fick han väldigt fina siffror samtidigt som jag förstod att han nog skulle bli otroligt dyr. Eftersom jag så klart hade en budget att hålla mig till blev det jobbigt när jag också såg Monarch Kemp, som faktiskt fick lite högre siffror enligt mitt sätt att bedöma hästar. Därför var jag tvungen att välja, skulle jag gå all in på den ena eller den andra? Till slut valde jag att gå på Monarch Kemp. En budgivning som jag vann för hiskeliga 360 000 dollar. Det blev trots allt en bra affär då Trixton, som han döptes om till, vann Hambletonian två år senare.
Tre år senare dök plötsligt Deyrolle upp på en mixauktion som skulle hållas på Meadowlands travbana den 2 augusti 2015. Det visade sig att han också bytt namn. Han hette nu Propulsion. Han hade inte lyckats särskilt bra med amerikanska mått och var nu fyra år. Det väckte såklart mitt intresse och det blev inte mindre när jag gick in och kollade i det amerikanska lopparkivet. Jag såg direkt att han hade steget, men att han hade stora problem med travet. Perfekt, tänkte jag, det där kan vi säkert få till på vår bana hemma på gården.
Jag skulle själv inte till USA varför jag ringde min vän Marcus Melander och bad honom kolla igenom hästen och sen ropa på honom om det såg bra ut.
Marcus ringde före auktionen och sa att han kollat igenom hästen noga och att det bara fanns små anmärkningar. Jag bestämde mig därför för att vara med och se om vi kunde få honom.
Det blev en ordentlig fart på budgivningen. Förutom Marcus ropade två andra européer emot och gissningsvis hade vi liknande tak, vem som helst av oss hade kunnat vinna, men det var vi som vann på 210 000 dollar. Propulsion gick efter det hem till Marcus gård, fick ta igen sig några dagar, veterinärkollades och sattes sen på transporten mot Sverige via Belgien.
De handlingar som följde med honom innehöll inte någon uppgift att han skulle utsatts för nervsnittning.
När en häst exporteras så är det förbunden i de olika länderna som sköter pappersarbetet. Vi har importerat väldigt många hästar genom åren och det är ofta som vi inte ens får en kopia på exportcertifikatet som skickas till Svensk Travsport.
Hur som helst verkar det inte ha varit några problem när hästen registrerades i Sverige. Det var klart på några veckor och det färdiga passet kom i november 2015.
Min veterinär gick noggrant igenom Propulsion det första han gjorde och det enda som hittades var vanliga veterinära anmärkningar. Efter det dröjde det länge innan hästen uppsökte veterinär nästa gång.

"Ingen misstanke"
"Ingenstans under den här tiden har jag kunnat misstänka att Proppen utsatts för det som nu påstås och som det nu tydligen finns dokumentation på.
Rimligtvis finns den dokumentationen både hos USTA och Svensk Travsport, på USTA ska den dessutom legat öppen för vem som helst att se under hela tiden.
Enligt uppgift påstås det att Proppen ska ha nervsnittats i april 2015, men det blev inte USTA varse om förrän 18 augusti samma år, drygt två veckor efter att vi köpte honom på auktionen och efter att hästen redan landat i Europa. Däremot var det i tid för att de skulle hinna skriva det i exportcertifikatet.
På själva auktionen fanns det ingen information om det här ingreppet vilket också budgivarna vittnar om. Ärligt talat tror jag inte att någon europé skulle vara så dum så de köper en nervsnittad häst från USA som de vet att de inte får tävla med i de flesta europeiska länder. Hade vi vetat om det hade vi såklart inte ens bjudit på Propulsion och hade vi fått reda på det i samband med att hästen registrerades i Sverige (eller inte kunde registreras som en tävlingshäst) hade vi krävt pengarna tillbaka och skickat tillbaka hästen.
För ganska precis ett år sedan fick jag höra talas om det vi nu är i för första gången. Jag kom ihåg att jag skrattade när en representant för Svensk Travsport kom fram till mig på en stallbacke och sa att det gick ett rykte om att Propulsion var nervsnittad. Han kom ut till gården strax därefter och en veterinär kollade på Propulsion när han var där. På honom hittade de ingenting, men eftersom jag köpt fler hästar från samma tränare i USA så bad jag också veterinärerna kolla på dessa när Svensk Travsports representant var där
Inte heller där hittade de något konstigt".

"Han rår inte för någonting"
"Med det trodde jag den historien var över. Vi funderade länge över Prix d'Amerique i vintras och beslutade oss sent för att åka ned. Sen gjorde vi en femte start i Elitloppet efter nytt sent beslut. Ni vet hur det gick. Det var en fantastisk dag på så många sätt.
Två dagar senare rasade världen. Framför allt för påståendet att någon har gjort det här ingreppet på vår älskade Proppen. Han rår inte för någonting i det här. Han är en sanslöst bra häst och en enorm profil, som jag vet att många har älskat att se.
Jag har full respekt för regelverket och jag är den förste att ställa mig upp för en ren sport. Det är extremt viktigt att utredningen blir rätt och riktig och att Propulsions heder och prestationer inte faller bort på felaktiga grunder. Han förtjänar en fullständig kontroll.
Utredningarna kan jag inte uttala mig om, de måste få ha sin gång. Vi tar i alla fall mycket allvarligt på detta och har därför anlitat advokat Jesper Arvenberg att företräda oss. Eftersom det nu pågår utredningar vill jag inte kommentera detta ytterligare innan dessa är klara.
Jag är bara väldigt ledsen över allt detta. Jag är extra ledsen för Proppens skötare Ellinor Wennebring som mår oerhört dåligt just nu, samtidigt som jag är ledsen å svensk travsports vägnar. Jag hoppas innerligt att sporten kan ta sig ur detta på ett bra sätt.

Och jag kände att jag ville ge min berättelse om min åttaåriga relation med en av de mest fantastiska hästar jag mött.

Det kommer han alltid vara för mig - oavsett hur det här slutar".

Daniel Redén

Kanal 75


Östersund är värd för lördagens V75-tävlingar och det ligger 100 miljoner i sjurättspotten denna Superjackpot.Fort Knox ä..


Östersund är värd för lördagens V75-tävlingar och det ligger 100 miljoner i sjurättspotten denna Superjackpot.
Fort Knox är omgångens största favorit och den fyraårige hingsten var ett stort löfte när han började tävla i fjol. Han inledde karriären hos Svante Båth och tog fem raka segrar. En av triumferna var i Margaretas Tidiga Unghästserie med 300 000 kronor i förstapris. Han flyttades sedan till Pasi Aikio men fungerade inte fullt ut och problemen fortsatte även senare när han kom till Björn Goop. Hästen hade problem med aktionen och galopperade två gånger i rad. Men insatsen senast skallrar om att han nu är på rätt väg igen. Fort Knox sköt till jättebra som tvåa i ett lopp i Halmstad när han fick fritt sent mellan hästar.
– Fort Knox (V75-3) har haft det lite struligt en längre tid med travet och har inte fått det att fungera. Det har gett mig några gråa hår men senast ändrade vi lite med skor och det funkade bra i Halmstad. Det var skönt och hästen verkar fortsatt fin efteråt, säger Björn Goop.

”Känns som att han har bra fart i sig”
Fort Knox startar från spår nio i den tredje avdelningen, som är ett försök i Bronsdivisionen. Tränare Goop är optimistisk när han gör den långa resan till Östersund och tycker att det är hans bästa chans på V75.
– Han har ju ett gott rykte om sig att vara en högkapabel häst och det känns som att han har bra fart i sig. Det här är ett led i matchningen och vi åker till Östersund med förhoppning att kunna vara med där framme. Det är nog den som jag har störst förhoppningar på, säger Goop.

”Han är klart uppåt formmässigt”
Björn Goop har ytterligare två egentränade hästar med på V75 och kommenterar dem på följande vis i tur och ordning. Han inleder med Armagnac i V75-1 som kommer från en seger näst senast och en tredjeplats i senaste starten, då han spurtade vasst via open stretch.
I V75-6 har han med tioårige Only One Winner som är stil going strong och som kommer från en seger från ledningen.
– 6 Armagnac (V75-1) har det varit klar uppryckning på och han slappnar av bättre nu och kan utnyttja sina krafter på ett bättre sätt. Han är klart uppåt formmässigt och öppnar ganska bra. Sedan vet jag inte om den långa distansen är någon fördel och det är även långresa och första gången på V75. Jag är jättenöjd med hästens utvecklingskurva men det är andra förutsättningar den här gången.
– 4 Only One Winner (V75-6) är ju en gammal herre och vi har kört lite snällt med honom i flera lopp. Han har haft dåliga lägen och vi har kört bakifrån. Hästen har blivit piggare och piggare för varje lopp och senast när jag släppte av honom så gick han bra i enklare konkurrens. Nu är det ett tuffare lopp och utgångsläget är perfekt. Men checken skrivs inte ut i starten utan på mållinjen, säger Björn Goop.

Michael Carlsson, Kanal 75


En sjurättspott på hissnande 100 miljoner kronor hägrar i lördagens V75 i Östersund och många kommer jaga skrällar i kallbl..


En sjurättspott på hissnande 100 miljoner kronor hägrar i lördagens V75 i Östersund och många kommer jaga skrällar i kallblodsloppet. Det tror inte Jan-Olov Persson att man behöver göra. Han har själv med två hästar som startar med 20 meters tillägg men att de kan komma ikapp de bästa på startvolten tror han inte.
- 7 Guli Roy var ute i fredags på Hagmyren och gick hyggligt som fyra i ett femåringslopp, men det var vlädigt bra hästar emot. 9 Demex har gjort ganska det bra på V75 och formen verkar ganska hygglig. Men vi möter ju två väldigt bra hästar, 1 Spang Viktor och 3 Alma Prins, som står 20 meter före och det är omöjligt att ta 20 meter på dem.
Du brukar vara bra på att tippa. Vilken är bäst av dem?
- Det kan nog bli hårt mellan dem. Björn (Karlsson) trodde väldigt mycket på sin häst (Spang Viktor) senast men då slutade det med galopp. Nu har han ett bra läge i bricka ett och kan leda hela vägen. Men Alma är också väldigt bra och det räcker nog med två streck.

Kanal 75


Obesegrad efter tre starter spelades Maestro Zon till torsdagens tyngsta V64-favorit på Åbytravet. Treåringens tränare Michael Larsson sa..


Obesegrad efter tre starter spelades Maestro Zon till torsdagens tyngsta V64-favorit på Åbytravet. Treåringens tränare Michael Larsson satt i sulkyn och efter att ha laddat till ledningen från spår fem bakom startbilen och nått 500 meter på snabba 1.09,8 kunde han dra ner på tempot. Varvet nåddes på 1.13,2 och in i slutsvängen såg den storväxte ledaren ut att gå mot enkel seger. Men då kastade Björn Goop loss italienaren Bombus Jet och han avslutade som skjuten ur en kanon. Över upploppet stred hästarna sida vid sida och ledaren kontrade den sista biten, men precis när mållinjen skars hade Bombus Jet nosen först. Segern var Bombus Jets tredje i sjätte starten och den belönades med 50 000 kronor.
- Det är en liten häst med härlig speed, god styrka och rätt inställning, berömde Björn Goop.

Ola Johansson, Kanal 75


Elitloppshelgen bjöd inte bara på travsport i världsklass.Den bjöd också på lättlösta V75-omgångar som gav tv&a..


Elitloppshelgen bjöd inte bara på travsport i världsklass.
Den bjöd också på lättlösta V75-omgångar som gav två saftiga femrättsjackpotar till denna lördag.
Denna lördag då Östersund står värd för sin årliga V75-omgång och fick nästan 60 miljoner kronor adderat till sjurättspotten redan innan spelet öppnade.
Jämtlandsbanan sticker ut med sitt 218 meter långa upplopp, landets näst längsta.
Det är även något som verkar avspegla sig i resultaten.
I synnerhet i lopp som startas med bil.
Tittar man generellt på hela landet så vinns 22 procent av autoloppen, exklusive spårtrappor och kallblodslopp, av bakspårshästar.
Samma siffra på Östersund är 28.
En ovanligt stor avvikelse som talar för att hästar som inleder i andra ledet bakom bilen defacto har större chans att hinna fram på Östersundstravet jämfört med andra banor.
Statistiken är hämtad från databasen travfakta.se som totalt innefattar över 91 000 lopp.

Stor skillnad över medeldistans
Över sprinterdistans (V75-6 på lördag) är avvikelsen emellertid marginell.
Här vinns 21 procent av autoloppen från bakspår på Östersundstravet, jämfört med 20 för hela landet.
Det man kan påpeka här är att det vanligtvis hopplösa spår 12 sticker ut. Hästar därifrån startar generellt med 4 procents vinstchans i sprintlopp, men på lördagens V75-bana är siffran 7.
Det är över medeldistans (V75-3, V75-5 & V75-7) som statistiken blir riktigt intressant.
Här ligger rikssnittet på 23 procent, men på Östersund växer det till 31.
Det innebär alltså att en generell bakspårshäst i ett tolvhästarsfält (åtta framspår och fyra bakspår) startar med nästan lika hög vinstchans som en generell framspårshäst.
Ett resultat som torde vara unikt för Östersund, motsvarande siffra på Axevalla (med landets längsta upplopp) är exempelvis 27.

Spår 10 allra bäst
Tittar man på individuella bakspår ser man att spår 10 är framgångsrikast varifrån 8 procent av loppen vunnits. Den verkliga segerprocenten för hästar som startar från spår 10 på Östersund är högre, 10,2 - vilket man får fram då man räknar bort lopp som inte haft någon häst från aktuellt startspår.
Motsvarande segerprocent för riket i stort för hästar från spår 10 över 2 140 meter autostart är 7,3.
Faktum är att vinnaren av Jämtlands Stora Pris (V75-7) återfunnits från just spår 10 vartannat år sedan 2012 (Readly Express 2018 ((bilden)), Call Me Keeper 2016, Mosaique Face 2014 och Formula One 2012) en tendens som onekligen talar till fördel för Mindyourvalue W.F.
De tre andra bakspåren visar också märkbart positiva siffror, ungefär två procentenheter över det normala för såväl spår 9, 11 som 12.
I medeldistanslopp med spårtrappor (V75-4) är underlaget mindre (bara 122 lopp på Östersundstravet), men tendensen densamma med segerprocent 43 mot 37 för bakspår.
Även här är det just spår 10 (13 procents vinstchans och 111 procents ROI) som visar sig allra mest fördelaktigt på banan vid Storsjön.
Den generella visdomen att man ska undvika att spela bakspårshästar, i synnerhet under sommartid, är alltså inte något man bör snöa in på i jakten på lördagens uppskattningsvis 100 miljoner kronor i sjurättspotten.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-8 Sharploaded Sharploaded   [h 6] 1609/1 7 16.4 585
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-2 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 7] 1640/11 0 17.0 932
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-8 Jackson Hill Jackson Hill   [h 6] 1640/10 str
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-2 Hope of Joy Hope of Joy   [h 3] 2100/9 7 19.8 47
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-7 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 7] 1640/2 6 16.3 182
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-5 Affe Road Affe Road   [v 7] 2640/4 4 15.5 127
2015-11-13 2015-11-13 Romme-10 Coktail Axe Coktail Axe   [v 7] 2140/12 0 g 236
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-1 Affe Road Affe Road   [v 7] 1609/10 5 14.5 242
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-4 Takida Trot Takida Trot   [s 7] 2140/9 str
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-1 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 2] 1640/4 3 18.0 164
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-9 Jackson Hill Jackson Hill   [h 6] 1609/9 2 15.2 114
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 Chimo Trot Chimo Trot   [h 7] 2140/3 0 20.1g 300
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-3 Hope of Joy Hope of Joy   [h 3] 2100/12 5 17.9 956
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-5 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 7] 2140/6 3 18.2 297
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-3 Affe Road Affe Road   [v 7] 2160/7 2 17.0 42
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-2 Hugpower Hugpower   [h 9] 2140/3 8 18.0 575
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Affe Road Affe Road   [v 7] 2160/14 0 16.5 254
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 Jackson Hill Jackson Hill   [h 6] 2160/10 0 18.9 452
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-1 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 2] 1640/5 3 19.4 68
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-4 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 1640/7 D 0 14.8 757
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-9 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2100/2 D 3 16.2 126
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-12 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2609/12 D 8 16.9 494
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-10 Victory Road Victory Road   [v 4] 2140/6 C 0 g 558
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-9 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2100/10 D 0 14.8 746
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-7 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2100/11 C 5 20.9g 151
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-4 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2100/8 C 8 25.7 421
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-2 Novene Step Novene Step   [s 4] 2100/12 C 2 23.3 237
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-9 Victory Road Victory Road   [v 4] 2140/12 B 4 19.5 173
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-7 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 2100/11 B 0 18.2 462
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-9 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/1 C 0 93
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2140/3 B 0 g 50
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-3 Barbro Palema Barbro Palema   [s 9] 2140/4 D str
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2160/11 C 0 g 74
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-1 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 1640/1 C 0 18.8 191
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-8 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2140/9 D 6 14.8 400
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-3 Victory Road Victory Road   [v 4] 2140/5 D 1 17.6 448
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-1 Novene Step Novene Step   [s 4] 2140/5 D 6 20.6g 295
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-3 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2100/4 C 3 16.5 274
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-6 Affe Road Affe Road   [v 8] 2609/3 C 4 15.7 200
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Select Step Select Step   [s 3] 2140/2 C 8 19.7 112
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-3 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2160/6 B 2 16.7 51
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-2 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2100/5 B 5 18.7 37
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-1 Victory Road Victory Road   [v 4] 2100/5 D 2 19.1 146
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-10 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 2640/2 D 0 19.1 534
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-8 Sundara Sundara   [s 6] 2140/3 D str
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-6 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 1640/5 C 7 16.2 1233
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-6 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2140/6 C 4 15.3 76
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-10 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/8 B 6 14.7 56
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-8 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/6 C 6 16.7 265
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-3 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/1 C 0 g 38
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 1640/8 B 6 17.6 119
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-1 Select Step Select Step   [s 3] 2140/8 B 5 18.5 351
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-3 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2140/4 C 6 14.8 584
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-5 Novene Step Novene Step   [s 4] 2140/3 D 6 19.3 259
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Cumberland Cumberland   [v 12] 2140/4 D 0 15.8 1522
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-1 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 1640/1 B 3 14.1 108
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-10 Barbro Palema Barbro Palema   [s 9] 2200/12 D 5 17.2 894
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/8 D 0 17.9 1470
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-2 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 3] 2140/1 B 0 19.8 560
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-9 Affe Road Affe Road   [v 8] 2660/11 C 0 16.6 590
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-7 Select Step Select Step   [s 3] 2140/9 D 6 18.2 730
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-1 Cumberland Cumberland   [v 12] 1640/11 D 0 14.4 1167
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-10 Affe Road Affe Road   [v 8] 2180/12 B 3 15.0 67
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-4 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/10 B 0 18.8 388
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/8 B 6 20.4 130
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-1 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 3] 2140/1 D 7 19.3 675
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2100/8 A 0 16.3 549
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-8 Affe Road Affe Road   [v 8] 1640/8 D 0 13.6 270
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2160/10 C 5 18.5 474
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-6 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 2140/6 D 0 16.6 869
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-5 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/7 C 0 16.0 556
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-9 Delvina Gold Delvina Gold   [s 7] 1640/12 C 0 16.6 527
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-3 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2140/3 C 0 407
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-2 Cumberland Cumberland   [v 12] 2140/10 D 0 941
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-11 Novene Step Novene Step   [s 4] 2140/3 C 6 21.1 678
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-1 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/2 D 0 g 538
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-8 Cumberland Cumberland   [v 12] 2100/2 D 0 15.0 1298
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 Novene Step Novene Step   [s 4] 2140/9 C 0 20.4g 637
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2160/12 B 4 19.9 168
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-9 Cumberland Cumberland   [v 12] 1640/5 D 7 13.4 707
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-8 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2140/2 D 6 15.8 503
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/3 D 0 g 422
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-5 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2140/12 D 0 15.7 639
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-10 Affe Road Affe Road   [v 8] 1640/3 D 5 12.9 167
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-7 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 1640/10 C 2 15.6 193
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-8 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2100/11 B 0 16.3 105
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-3 Cumberland Cumberland   [v 12] 2100/3 D 0 14.8 601
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-5 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/11 C 0 19.3g 400
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-9 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/7 C 4 14.5 140
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/8 D 8 18.1 297
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-5 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 2140/2 D 6 16.4 774
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-10 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 2100/6 D 6 15.8 439
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-9 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2160/7 B 4 17.5 32
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-4 Cumberland Cumberland   [v 12] 2100/7 D 0 14.7 1049
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-6 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/8 C 1 14.7 661
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-1 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/7 D 6 18.1 392
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-1 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/1 B 5 16.2 252
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 2140/9 B 4 18.4 283
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-6 Affe Road Affe Road   [v 8] 2640/5 C 3 18.3 51
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-5 Victory Road Victory Road   [v 4] 2140/11 D 7 20.4 132
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-1 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2160/10 A 6 17.0 172
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-9 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/2 D 7 15.5 193
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-8 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/9 D 3 15.0 468
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-8 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 2140/7 D 0 18.5g 849
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-3 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 1640/1 C 3 13.5 161
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-9 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/3 C 0 g 76
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-8 Cumberland Cumberland   [v 12] 2100/3 D 7 16.0 730
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-4 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2100/15 D 2 15.7 632
2016-04-10 2016-04-10 Romme-4 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2640/2 D 5 16.5 818
2016-04-10 2016-04-10 Romme-3 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 3] 2140/1 D 5 18.3 269
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-2 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/11 B 0 g 346
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-9 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2100/6 C 1 16.0 52
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2100/5 D 2 17.7 95
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-3 Affe Road Affe Road   [v 8] 1640/2 C 4 13.6 144
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-5 Chimo Trot Chimo Trot   [h 8] 2140/7 C 0 392
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 1640/11 D 2 14.6 758
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-3 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/1 C 4 16.7 90
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-7 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2140/2 D 3 17.6 600
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-3 Affe Road Affe Road   [v 8] 1640/9 C 5 12.8 446
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-3 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 1640/1 C 7 16.3 51
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-5 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/3 C 2 18.7 130
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-4 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2140/1 B 5 18.4 131
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-7 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/4 D 0 20.3 564
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-5 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 2100/15 C 0 21.6 293
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-4 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2660/9 C 2 19.5 253
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-2 Affe Road Affe Road   [v 8] 1609/9 C 7 16.4 166
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-5 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2160/9 B 7 17.7 1159
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-3 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/11 C 4 15.5 174
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-7 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 1640/10 D 0 g 571
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-1 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2140/5 D 6 19.5 616
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-9 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/6 D 5 15.7 367
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-2 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/8 D 4 18.6 640
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-10 One Direction One Direction   [h 3] 2100/2 D str
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-7 Victory Road Victory Road   [v 5] 1609/2 C 0 g 464
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-4 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2100/4 D 0 16.4 1111
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-2 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/4 D 0 18.8 1110
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-10 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/6 B 4 17.7 100
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-8 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 1640/1 C 2 15.1 323
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-11 Select Step Select Step   [s 4] 2140/2 D 5 18.2 662
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-8 Affe Road Affe Road   [v 9] 2100/7 D 0 16.0 409
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-2 One Direction One Direction   [h 3] 2100/5 C 5 18.0 706
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Affe Road Affe Road   [v 9] 1640/3 D 7 14.6 686
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-5 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2160/8 C 6 16.2 428
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Select Step Select Step   [s 4] 2140/2 C 5 18.4 598
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-10 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2140/12 D 6 18.0 432
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-11 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2100/13 D 8 18.2 798
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-3 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 1609/12 D 0 17.7g 1096
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-9 Affe Road Affe Road   [v 9] 2180/11 C 8 15.8 276
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-7 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 1640/3 D 6 17.6 207
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-4 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/4 D 0 16.6 1100
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-9 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2100/3 B 0 g 20
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-6 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 2100/6 D 8 18.9g 481
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-5 Victory Road Victory Road   [v 5] 2100/9 B 0 g 77
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-4 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2100/6 D 3 18.1 354
2017-09-26 2017-09-26 Romme-9 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/8 D 0 17.5 625
2017-09-26 2017-09-26 Romme-5 Giggs Giggs   [h 4] 2140/7 D 0 20.7 691
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-12 Select Step Select Step   [s 4] 2100/8 D 6 17.9 1165
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-10 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2160/7 D 2 19.0 129
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-3 One Direction One Direction   [h 3] 2140/8 B 6 19.1 264
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-6 Jackson Hill Jackson Hill   [h 8] 2140/12 D 0 17.8 574
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-5 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/1 B 4 16.5 56
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-9 Affe Road Affe Road   [v 9] 2140/2 D 4 15.8 81
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-7 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 2140/12 D 0 g 243
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-11 Select Step Select Step   [s 4] 2140/2 D 5 19.4 419
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-8 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2140/12 C 0 15.7 288
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-2 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/10 A 2 17.2 519
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-1 Giggs Giggs   [h 4] 2140/11 D 0 20.0 388
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-8 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/15 A 4 16.6 120
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2140/10 D 7 18.6 302
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-3 Novene Step Novene Step   [s 5] 1609/8 A 3 16.4 622
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-2 Giggs Giggs   [h 4] 2140/8 D 0 22.5g 209
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-9 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2140/8 D 0 16.7 831
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-4 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2100/5 D 0 g 211
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-10 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/5 C 0 18.4 62
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-8 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2100/10 D 0 17.3 212
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-7 Victory Road Victory Road   [v 5] 2100/13 A 0 g 54
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-6 Chimo Trot Chimo Trot   [v 9] 2160/4 D 0 17.2 279
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-5 Jackson Hill Jackson Hill   [h 8] 2100/4 C 0 16.9 123
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 1640/8 C 2 13.3 158
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-4 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/1 C 5 16.6 344
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-2 Jackson Hill Jackson Hill   [h 8] 1640/10 D 5 17.1 990
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-8 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/14 A str
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-10 Affe Road Affe Road   [v 9] 2180/13 B 0 16.7 353
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-5 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 4] 2140/1 C 0 21.8 470
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-4 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2640/5 D 0 17.7 759
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-9 Select Step Select Step   [s 4] 2140/9 D 0 20.2 836
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-1 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 1640/3 D 7 15.4 683
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-4 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/2 C 3 17.7 1060
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-11 Select Step Select Step   [s 4] 2140/7 D 0 18.8 311
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 4] 2140/3 C 0 25.8g 452
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-11 Victory Road Victory Road   [v 5] 2609/10 C 0 g 861
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-6 Monark Amok Monark Amok   [v 6] 2640/4 D 0 g 50
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-2 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/11 A str
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-6 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 1640/12 D str
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-1 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/12 B 0 15.7 1500
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-10 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 1640/4 D 4 16.1 227
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2140/4 D 1 15.5 158
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-6 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 1640/12 D 0 16.0 753
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-4 Select Step Select Step   [s 4] 2140/6 D 7 19.0 1160
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-10 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/7 A 3 16.7 25
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/10 D 3 16.4 164
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-11 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 1640/11 D 7 14.9 973
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-3 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 4] 2140/7 D 0 21.5 826
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-9 Affe Road Affe Road   [v 9] 2140/4 D 7 18.9 171
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-8 Jackson Hill Jackson Hill   [h 8] 2140/2 D 4 19.8 107
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-9 Victory Road Victory Road   [v 5] 2100/9 B 5 16.2 128
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-4 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 1609/4 D 0 g 142
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-3 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/4 D 8 18.5 945
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/7 A 6 18.0g 35
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/3 C 7 19.9 294
2017-04-09 2017-04-09 Romme-9 Affe Road Affe Road   [v 9] 2140/6 C 5 15.0 75
2017-03-30 2017-03-30 Örebro-2 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2609/9 D str
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2140/11 C 7 16.7 342
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-8 Jackson Hill Jackson Hill   [h 8] 2140/9 D 4 17.8 319
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-2 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/6 C 2 16.8 52
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 4] 2140/1 B 6 19.8 278
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-9 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2140/12 A 7 17.2 179
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-1 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/7 C 0 19.3 1130
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2100/10 B 1 16.5 107
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-4 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2140/3 D 0 g 685
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-3 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2140/4 B 0 18.2 336
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-9 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/6 D 0 g 631
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-7 Select Step Select Step   [s 4] 2140/7 B 0 18.5 358
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-1 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 4] 2140/4 C 0 21.8 489
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-9 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2140/4 D 4 17.6 682
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-3 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/12 B 7 18.4g 344
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/13 B 7 18.6 815
2017-02-12 2017-02-12 Romme-1 Select Step Select Step   [s 4] 2160/11 B 5 18.0 317
2017-02-03 2017-02-03 Romme-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2140/4 C str
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2140/4 B 0 17.9 370
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-5 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2140/9 D 5 17.4 702
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-2 Sharploaded Sharploaded   [h 8] 2140/6 C 7 18.6 460
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-1 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/15 C 0 21.1 903
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/12 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/3 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2140/8 D str
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-10 Delvina Gold Delvina Gold   [s 8] 2160/8 C 0 18.3 887
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-5 Che Boko Che Boko   [v 9] 3100/9 D 0 18.4 1052
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-8 One Direction One Direction   [h 4] 2100/6 A 0 20.9g 239
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-1 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/3 C 0 21.2 1388
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-9 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 3] 2140/3 D 4 21.9 644
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-10 Che Boko Che Boko   [v 9] 2180/11 D 0 15.8 918
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-11 Novene Step Novene Step   [s 6] 1640/5 B 0 g 650
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-1 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 3] 2140/8 B 5 20.0 230
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-3 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 1640/12 D 0 13.7 1483
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-8 Giggs Giggs   [v 5] 2140/4 C 5 19.0 147
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-10 One Direction One Direction   [h 4] 1640/2 B str
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-1 Giggs Giggs   [v 5] 2140/3 C 4 18.6 123
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-3 Victory Road Victory Road   [v 6] 2100/4 B 4 17.0 377
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-4 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2100/12 C 0 16.5 1952
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-7 Lovestory Lovestory   [v 4] 2160/14 A 0 g 655
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-8 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/6 A 6 17.4 845
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-9 Select Step Select Step   [s 5] 2160/2 D 8 18.5 699
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-1 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 3] 2100/9 B 5 19.0 270
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-11 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/7 A 7 18.1 379
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-3 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 1640/3 D 0 15.5 1000
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-3 Giggs Giggs   [v 5] 2160/13 A 8 18.0 325
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-1 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 3] 2140/10 A 7 19.2 328
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-6 Victory Road Victory Road   [v 6] 2640/1 D 4 17.0 384
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-9 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2140/4 D 0 16.5 1479
2018-10-12 2018-10-12 Axevalla-1 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/5 D 0 15.8 901
2018-10-12 2018-10-12 Axevalla-3 One Direction One Direction   [h 4] 1640/3 C 0 16.0g 112
2018-10-12 2018-10-12 Axevalla-7 Giggs Giggs   [v 5] 2140/4 A 4 18.8 194
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-1 Lovestory Lovestory   [v 4] 2140/4 B 3 20.0 67
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-8 Che Boko Che Boko   [v 9] 2140/10 D 6 16.0 840
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-10 Select Step Select Step   [s 5] 2140/4 C 4 18.2 203
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-2 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 3] 2140/9 D 7 18.7 382
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Cilantro Cilantro   [s 5] 2100/6 B 8 17.0g 792
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-10 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/15 B str
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-2 Giggs Giggs   [v 5] 2140/7 B 0 20.2g 122
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-7 Che Boko Che Boko   [v 9] 2660/10 D 6 17.4 1365
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-9 Select Step Select Step   [s 5] 2140/8 C 0 18.6 347
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-11 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/10 A 0 17.3g 196
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-12 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2140/6 D 8 17.9 549
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-5 One Direction One Direction   [h 4] 2140/6 B 4 16.0 105
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-10 Victory Road Victory Road   [v 6] 2140/9 C 7 16.9g 1117
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-2 Giggs Giggs   [v 5] 2160/11 A 5 17.7 155
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-1 Giggs Giggs   [v 5] 2100/11 A 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-3 Select Step Select Step   [s 5] 2140/4 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-9 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2100/8 D 0
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-3 One Direction One Direction   [h 4] 1640/8 C 6 15.6g 151
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-7 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/7 D 7 16.9 977
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-5 Victory Road Victory Road   [v 6] 2160/9 C 5 16.1 134
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-4 One Direction One Direction   [h 4] 2100/6 B 0 g 71
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-10 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/9 B 6 17.3 1503
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-4 Victory Road Victory Road   [v 6] 2140/11 A 2 16.5 174
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-6 Jackson Hill Jackson Hill   [h 9] 2140/7 D 7 17.9 89
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-10 Select Step Select Step   [s 5] 2160/4 D str
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-1 Victory Road Victory Road   [v 6] 2160/11 C 8 16.3 1010
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-6 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2160/13 D 3 15.5 1723
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-10 One Direction One Direction   [h 4] 2140/3 B 1 15.0 101
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-3 Victory Road Victory Road   [v 6] 2140/2 D 4 16.4 322
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-7 Che Boko Che Boko   [v 9] 2140/6 C 7 15.2 607
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Select Step Select Step   [s 5] 2140/6 C 7 18.6 460
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-1 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2160/11 D 0 16.5 418
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-3 Affe Road Affe Road   [v 10] 2140/12 D 0 17.1 622
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-10 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/6 C 7 18.2 294
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Select Step Select Step   [s 5] 2140/12 A 6 19.3 596
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-7 Affe Road Affe Road   [v 10] 2140/3 D 6 15.0 980
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-8 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2140/1 C 4 15.5 191
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-9 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/8 C 3 18.1 945
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-9 One Direction One Direction   [h 4] 2100/10 C 3 16.9 71
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-1 Affe Road Affe Road   [v 10] 2100/8 D 0 15.6 584
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-10 One Direction One Direction   [h 4] 2140/1 D 1 17.3 122
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-4 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2160/6 D 0 g 1520
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-7 Affe Road Affe Road   [v 10] 2100/3 C 8 14.3 878
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-9 Novene Step Novene Step   [s 6] 2100/5 C 4 16.2 185
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-9 Rådman Ralf Rådman Ralf   [v 7] 2160/5 D 0 21.3 217
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-4 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2140/1 C 0 109
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-9 Jackson Hill Jackson Hill   [h 9] 2140/3 D 0 17.8 202
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-10 Select Step Select Step   [s 5] 2140/9 B 6 18.6 143
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-2 Lovestory Lovestory   [v 4] 2140/3 C 0 19.5 133
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-5 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2140/10 D 8 17.1 825
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-8 Select Step Select Step   [s 5] 2140/13 C 7 18.2 168
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-9 Victory Road Victory Road   [v 6] 2640/5 D 0 g 665
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-4 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/10 C 0 g 1267
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-9 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2180/7 B 4 16.1 250
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-7 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2160/5 D 8 15.9 972
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-9 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/8 D 5 17.0 1799
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-1 Lovestory Lovestory   [v 4] 2140/8 D 0 18.7 129
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-8 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2140/3 D 0 16.9 872
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-7 Affe Road Affe Road   [v 10] 2100/4 C 4 15.8 29
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-10 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/1 D 5 18.8 94
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-2 Victory Road Victory Road   [v 6] 1609/2 C 7 16.4 95
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-10 Novene Step Novene Step   [s 6] 2100/2 D 4 19.0 688
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-2 Select Step Select Step   [s 5] 2140/8 C 6 18.1 206
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-5 Hope of Joy Hope of Joy   [h 6] 2140/1 C 5 15.8 150
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-7 Affe Road Affe Road   [v 10] 2140/8 B 2 16.1 110
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-4 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2100/12 D 7 16.8 1181
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-9 Novene Step Novene Step   [s 6] 2100/12 B 0 19.7 504
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-2 Select Step Select Step   [s 5] 2160/10 C 5 17.6 515
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-10 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2100/6 D 0 17.8g 621
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-5 Daenerys Targaryen Daenerys Targaryen   [s 4] 2140/4 D 5 18.2 891
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-7 Cilantro Cilantro   [s 6] 2140/1 D 7 16.8g 764
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-3 One Direction One Direction   [h 5] 2609/5 B 0 g 235
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-5 Select Dream Select Dream   [s 3] 2140/1 D 0 18.6 597
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-10 Cilantro Cilantro   [s 6] 2100/13 B 0 16.5g 1294
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-11 Lovestory Lovestory   [v 5] 2160/4 A 7 17.9 581
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-7 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 8] 2100/2 D 0 17.9 242
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-10 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2100/4 D 0 18.6 993
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-4 One Direction One Direction   [h 5] 2140/12 C 2 15.4 405
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-1 Lovestory Lovestory   [v 5] 2100/11 B 8 18.8g 268
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-4 One Direction One Direction   [h 5] 2100/4 A 1 16.7 27
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-6 Che Boko Che Boko   [v 10] 2100/6 D 0 18.1 601
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-8 Giggs Giggs   [v 6] 2100/3 C 0 g 124
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-11 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2100/10 D 5 20.0 234
2019-09-23 2019-09-23 Örebro-8 Daenerys Targaryen Daenerys Targaryen   [s 4] 2160/14 C 0 19.5 1000
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-1 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2140/6 C 2 17.5 291
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-2 Giggs Giggs   [v 6] 2140/6 C 0 25.0g 188
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-3 Cilantro Cilantro   [s 6] 2140/3 D 4 16.8 582
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-4 One Direction One Direction   [h 5] 2140/11 B 4 15.4 426
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-10 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2100/1 D 6 18.2 394
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-9 One Direction One Direction   [h 5] 2640/12 D 0 16.0 610
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-10 Cilantro Cilantro   [s 6] 2140/11 D 5 17.0 2016
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-5 Cilantro Cilantro   [s 6] 2140/4 D 8 17.1 552
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-9 Daenerys Targaryen Daenerys Targaryen   [s 4] 2160/12 C str
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-6 One Direction One Direction   [h 5] 2160/7 B 6 15.8g 86
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-2 One Direction One Direction   [h 5] 2160/10 A 2 15.5 79
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-4 Che Boko Che Boko   [v 10] 2140/5 D 8 16.7 749
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-7 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2140/6 C 0 21.0g 79
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-11 One Direction One Direction   [h 5] 2160/10 A 2 16.2 109
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-1 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2140/3 B 2 19.8 100
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-4 Victory Road Victory Road   [v 7] 2140/2 D 7 16.6 95
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-7 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2140/3 D 6 16.4 32
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-8 Lovestory Lovestory   [v 5] 2140/7 B 5 19.5 162
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-2 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2160/9 D 7 18.5 996
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-10 One Direction One Direction   [h 5] 2140/12 A 1 16.1 56
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-1 Lovestory Lovestory   [v 5] 2160/11 B 7 16.9 1056
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-10 Victory Road Victory Road   [v 7] 2640/3 D 0 g 1485
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-2 Che Boko Che Boko   [v 10] 2180/10 D 6 18.0 730
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-4 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2140/2 D 2 15.7 112
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-6 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2140/4 C 0 19.7 175
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-4 One Direction One Direction   [h 5] 2660/5 B 3 18.1g 839
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-7 Lovestory Lovestory   [v 5] 2160/15 C 3 19.4 1549
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-1 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2140/9 C 4 19.3 264
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-5 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2140/1 C 0 16.3g 364
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-1 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2140/7 C 0 16.1 545
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-4 Victory Road Victory Road   [v 7] 2140/13 C 0 16.3 349
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-9 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2160/9 D 0 19.0 561
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-2 Lovestory Lovestory   [v 5] 2140/5 C 5 20.4 314
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-4 One Direction One Direction   [h 5] 2160/14 C 8 16.2 599
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-10 Cilantro Cilantro   [s 6] 2100/11 A 4 17.7 503
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-1 Daenerys Targaryen Daenerys Targaryen   [s 4] 2140/5 B 0 18.5 162
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-10 One Direction One Direction   [h 5] 2640/10 B 3 19.2g 97
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Victory Road Victory Road   [v 7] 2100/11 D 1 16.0 165
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-1 Daenerys Targaryen Daenerys Targaryen   [s 4] 2140/5 C 4 19.3 1003
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-10 Victory Road Victory Road   [v 7] 2100/6 C 0 g 251
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-5 One Direction One Direction   [h 5] 2160/6 C 5 17.0 87
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-1 Daenerys Targaryen Daenerys Targaryen   [s 4] 2140/12 D 7 20.5 1084
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-4 One Direction One Direction   [h 5] 2140/8 C 2 16.5 53
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2140/11 B 0 18.3 108
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-7 Victory Road Victory Road   [v 7] 2140/4 C 4 17.1 116
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-1 Daenerys Targaryen Daenerys Targaryen   [s 4] 2140/3 D 0 23.6g 710
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-5 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2100/6 A 0 g 460
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-10 Victory Road Victory Road   [v 7] 2100/10 C 3 19.2 130
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-9 Novene Step Novene Step   [s 7] 2140/2 D 0 19.3 1614ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se