V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-6 One Direction One Direction   [h 5] 2160/7 A

Nyheter för travkusk


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Vä..


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Västgötaslätten. På söndag avgörs Stochampionatet med 2,4 miljoner kronor i förstapris och då ska landets bästa fyraåriga sto koras. Många stjärnston har passerat genom åren och en av dem som vet hur det känns att vinna loppet är Örjan Kihlström. Han har vunnit Stochampionatet sex gånger och bara Stig H Johansson är värre med sju segrar.
– Det är ett speciellt lopp för min del. Dels för att jag vann min första storloppsseger på svensk mark i just Stochampionatet. Men även för att jag har vunnit loppet sex gånger, säger Örjan Kihlström.

Vann med största skrällen i loppets historia
Den första vinnaren som Örjan syftar på är Royaling som han vann med 1992 och som tränades av Tommy Hanné. Det är också största skrällen i loppets historia då hon delade ut 94 gånger pengarna i vinnarodds. De övriga fem vinnarna genom åren har varit Pine Dust (2002), Giant Diablo (2004), Lie Detector (2008), Calamara Donna (2009) och Tamla Celeber (2011).
– Det är en skaplig samling och det har varit ruggiga märrar de flesta av dem. Fantastiska hästar som jag har många fina minnen med. Stochampionatet är ett krävande och utslagsgivande lopp så det krävs ett sto som är stark och tuff för att klara av det.

”Kan inte kännas bättre än senast”
På söndag är det mycket som talar för att Örjan tangerar Stig H:s rekord i antalet segrar i Stochampionatet. Han kör Conrads Rödluva som har visat att hon är en undantagshäst. Fuxstoet, som tränas av Daniel Redén, vann Svenskt TravOaks och Breeders Crown i fjol och visade vem som är kullens drottning. Hon har tagit tio segrar på 14 starter och sprungit in drygt 5,9 miljoner kronor. I år förlorade hon överraskande som storfavorit i finalen av Drottning Silvias Pokal och blev ”bara” tvåa efter Activated. Därefter har hon varit tillbaka i normalt slag igen och tagit två raka segrar. Senast i uttagningsloppet till Stochampionatet då hon lekte hem sitt försök hur enkelt som helst.
– Hon kändes jättefin och det blev ett lämpligt lopp. Hon fick ledningen och fick bestämma och hade en del sparat som det kändes. Men det ska hon väl ha också med tanke på att loppet blev som det blev. Hästen kan i alla fall inte kännas bättre än hon gjorde, säger Kihlström.

”Är framförallt väldigt stark i slutet av loppen”

Går det att jämföra Conrads Rödluva på något sätt gentemot dina tidigare vinnare av Stochampionatet?
– Det är svårt för alla är olika individer. Några av stona har varit lite speciella av sig i psyket, jag tänker på Pine Dust och Giant Diablo. Men Rödluvan är väldigt lätt att ha att göra med och är klok och förnuftig.
Vad är det som gör hästen så bra?
– Hon är väldigt komplett och rejäl på alla sätt och har inte direkt några svagheter. Hon har framförallt varit väldigt stark i slutet av loppen. Det är väl det som har varit hennes bästa gren.
– Hon har heller aldrig varit bottnad någon gång, förutom i Drottningens Pokal då hon inte var som bäst. Att ändå kunna bli tvåa i ett så stort lopp utan att ha sin bästa dag, visar bara vilken fantastiskt häst hon är.
Vad minns du av hennes debutlopp som skedde i maj förra året då det blev seger direkt?
– Daniel hade sagt till mig innan att hon var bra och jag kände direkt att det var något extra. Det är inte ofta man får den känslan bakom en häst i första starten.

”Man kan aldrig vara säker”

Vad känner du inför Stochampionatet och att du kan ta din sjunde seger i storloppet?
– Hon blir favorit och det förstår man väl med tanke på vad hon har visat. Hästen har visat att hon har det där lilla extra som krävs och det är klart att jag hoppas och tror att det ska gå vägen. Men man kan aldrig vara säker med hästar och man vet aldrig hur de andra utvecklas. Det såg vi i Drottningens när Activated gjorde ett fantastiskt lopp och det finns alltid någon annan som kan överträffa sig själv.
– Visst hoppas jag att hon är en av de som gör upp om det men sedan att man bara ska vinna ett sådant här lopp som Stochampionatet kan man aldrig vara säker på.

”Som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan”
Du har kört många stjärnhästar genom åren och vunnit massor av stora lopp. Vem eller vilka är de bästa du har kört?
– Jag har kört många elithästar men det finns en grupp med fem hästar som jag inte vill sära på. Det är Maharajah, From Above, Nuncio, Delicious och Propulsion. Jag tänkte vänta med att göra en ranking tills man har slutat att köra travlopp.
– Det är svårt just nu när man är mitt uppe i det. Sedan är det svårt med olika tidsåldrar också. Det är lite som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan. Det är olika tidsepoker, säger Örjan Kihlström.

”Double Exposure skyggade till för en pinne”
Stjärnkusken kör ytterligare ett par hästar i söndagens V75-omgång på Axevalla. Örjan kommenterar ett par av dem som han brukar köra.
– Messiah (V75-1) är inte alls någon tokig häst och han gjorde ett bra lopp som tvåa i Visby förra veckan. Jag tycker att han har gått bra i de flesta starterna men jag har inte studerat motståndet ännu i det här loppet.
– Click Bait (V75-3) har gjort det jättebra varje gång och fick stryk mot en fantastisk häst senast i Ecurie D. Nu möter vi honom igen och det blir inte lätt. Men min häst är snabb ut och har ett bra läge i alla fall.
– Double Exposure (V75-7) är en riktigt mysig märr som har varit fantastisk på alla sätt och vis. Senast blev det galopp men jag tror att det berodde på att hon skyggade till för en pinne i banan. Hon kändes helt normal i övrigt och jag har inget att klaga på. Nu är hon ute i ett ruggigt tufft lopp och fick dessutom ett dåligt läge. Hon brukar vara favorit men den här gången är hon bara en av flera från det här spåret och mot de här hästarna.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i S..


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i Solemes när hästarna tränade. Enligt uppgift ska Aubrion du Gers och miljonären Cyrano du Pont de ha frontalkrockat med varandra under träningspasset. Tränaren Jean-Michel Bazire bekräftar händelsen för Paris Turf.
– Hästarna är döda, säger Bazire till Paris Turf men vill tills vidare inte uttala sig mer.
Aubrion du Gers skötare, Julie Grenet, bröt skenbenet i samband med olyckan.
Den nioårige superstjärnan blev tvåa i årets Elitlopp efter att ha vunnit sitt försök för Jos Verbeeck. Innan andraplatsen i finalen hade hästen 16 raka segrar. Den karismatiske fuxen tog 46 segrar på 73 starter och sprang in drygt 26 miljoner kronor. Den främsta triumfen, sett till prispengar, är segern i Trotting Masters på Vincennes 2017 där han bland annat besegrade Bold Eagle.
Aubrion du Gers blev nio år gammal.

Kanal 75


Det är dags för den stora folkfesten på Axevalla som till helgen bjuder in till sitt traditionella Stochampionatsmeeting. Det är trav i dag..


Det är dags för den stora folkfesten på Axevalla som till helgen bjuder in till sitt traditionella Stochampionatsmeeting. Det är trav i dagarna tre på Skara-slätten och räkna med mycket folk runt hela arenan, där campingen på bortre långsidan har varit fullbordad sedan länge.
I lördagens V75-omgång är Baron Gift ett av hemmahoppen. Tränaren Rickard Svanstedt har vässat sin stjärna lite extra för att förhoppningsvis kunna vinna inför hemmapubliken.
– Det hade ju varit otroligt kul. Hästen känns i alla fall riktigt fin och vi har siktat mot det här loppet. Först hade vi siktat mot Jarlsberg och sedan Årjängs Stora Sprinterlopp. Men till Jarlsberg blev han inte inbjuden och till Årjäng så räckte inte poängen för att komma med, säger Rickard Svanstedt.
– Då bestämde vi oss för Axevalla istället och hästen har fått träna på lite extra. Han har tränat rejält hela tiden men jag har även kört ett skarpare rundbanejobb en bit under 1.20 full distans.
Är det banrekord på Bjertorp, för ni är inte så kända för att träna så snabba farter där, utan kör mestadels i sandbanan?
– Haha, nej, banrekordet har farsan (Åke Svanstedt) med Tag The Devil. Jag tror att han körde 1.11 med hästen innan han gick ut och vann ett storlopp i Norge. Men vi har i alla fall laddat lite extra nu med Baron Gift eftersom han inte har startat på ett tag.

Kan äntligen träna mellan loppen
Baron Gift har vunnit fyra V75-lopp för Rickard Svanstedt som har tagit hästen hela vägen upp i Gulddivisionen. Den sexårige hingsten har tjänat två miljoner kronor – trots att han egentligen aldrig har kunnat träna kontinuerligt.
– Han blev ofräsch och stel och kantig tidigare så fort vi ökade på träningen mellan loppen. Vi kunde bara köra lugnt med honom och så fick loppen föra fram hästen i form. Men nu har han blivit betydligt fräschare och jag vet inte vad det är som har gjort att han tål träningen bättre numera. Vi har kunnat tryckt på en hel del på slutet och han har svarat bra på det. Så det känns ju verkligen bättre när man kan träna mellan loppen, menar Rickard.

”Har visat att han räcker i Guld”
Baron Gift har fått känna på den översta eliten i de senaste starterna. Han blev tvåa på Åby i Gulddivisionen bakom Bahia Quesnot efter en visslande avslutning. Därefter var han femma i ”Vägen till Elitloppet” i Gävle, vilket vanns av Sorbet som därmed tog en direktplats i Elitloppet. Och senast spurtade han återigen storstilat i Gulddivisionen i Kalmar under midsommarhelgen. Baron Gift flög fram över upploppet och var inte långt ifrån att hinna fram till segern.
– Han var riktigt bra i Kalmar och satt ju bland de sista men kunde ändå bli trea. Han var bara en halv längd efter vinnaren i mål. Hästen har inte gjort så många starter i guld men redan visat att han räcker.
– Jag vill inte skylla på dåliga lägen men den här hästen har haft en extrem otur med startspåren och ofta haft dåliga spår. De gånger han har bra startspår brukar han vara med där framme.

”Kan vinna om det klaffar”
Det blev dessvärre inget bra startspår den här gången heller för Baron Gift. Han fick bricka sju bakom startbilen i lördagens Gulddivision, V75-6. Distansen är 2640 meter och frågan är om hästens starka slutspurt kan resultera i seger över Axevallas långa upplopp.
– Det är väl kanske inte favoritdistansen men det ska nog fungera bra ändå. Han kräver ett bra lopp och ska helst inte behöva jobba för mycket själv. Men får han bara gå med i ryggar så avslutar han bra. Det långa upploppet gynnar honom och jag tycker att han har chans att vinna om det klaffar.
– Han är nog på topp och jag har aldrig känt hästen så här fräsch och fin som han är nu. Det blir barfota runt om som vanligt, helstängt huvudlag och bike, säger Rickard Svanstedt.

Du har ytterligare en häst med inom V75, Anne Royal i den andra avdelningen. Chanserna där?
– Anne Royal (V75-2)
har gjort två starter för mig och näst senast gick hon nytt rekord, 1.12,7 som trea, och senast satt hon fast. Vi får se till att ta oss iväg felfritt från fjärdespåret i första hand och jag har lite svårt att placera in henne i loppet.
– Hon har varit besvärlig tidigare men blivit bättre och skött sig på slutet, men jag tror det blir svårt att vinna. Jag vill se att hon fungerar fullt ut igen. Vi har sparat fötterna till den här starten och kör barfota runt om nu, säger Svanstedt som har 40 hästar i träning, varav 15 av dem är starthästar och drygt hälften är unghästar således.

Michael Carlsson, Kanal 75


V86 fortsätter sin sommarturné och det är Eskilstuna som är värd för onsdagens omgång. Höjdpunkten kommer i avslutnin..


V86 fortsätter sin sommarturné och det är Eskilstuna som är värd för onsdagens omgång. Höjdpunkten kommer i avslutningen där flera av landets kulltoppar gör upp i ett fyraåringstest över 2640 meter. Förstapriset är 300 000 kronor och det här är ett förberedande lopp inför de stundande derbykvalen om en dryg månad.
Inti Boko är tillbaka på tävlingsbanan igen efter ett långt uppehåll. Fjolårets kriterievinnare har inte startat sedan han var tvåa i Breeders Crown-finalen den 11 november. Hästen har för övrigt aldrig varit sämre än tvåa i sina nio starter som har slutat med sex segrar och tre andraplatser. Han blev en snackhäst redan efter sin debut som han vann på tiden 1.14,2 över distansen 2140 meter med autostart. Sedan vann han det största loppet för landets treåringar, Svenskt Travkrterium, tillsammans med Johnny Takter. Då spurtade han ner Campo Bahia den sista biten.
– Inte Boko (V86-8) är en väldigt fin häst som har tränat enligt planen hela vintern. Han har gått mycket styrketräning i backen och jag har även kört ett rundbanejobb med honom efter 1.20. Han är väl förberedd men inte på topp ännu. Det ska han vara till Derbyt, säger Timo Nurmos.
– Hästen var otroligt bra förra året och gjorde ett kanonlopp även i Breeders Crown-finalen där han fick öppna stenhårt för ledningen. Han tjänade över fem miljoner som treåring och det känns som att han har utvecklats en del över vintern, precis som många brukar göra när de tar steget från treåring till fyraåring.
- Jag hade lite planer på att starta honom i Sprintermästaren men så fick han ett litet sår på ett ben och vi hann inte starta honom innan. Jag ville inte gå direkt ut i Sprintermästaren med dubbla sprinterlopp samma dag. Men nu är han redo att börja tävla igen.

”Det kan bli barfota nu”
Inti Boko har spår två bakom startbilen i V86-avslutningen. Han körs av Jorma Kontio och möter flera namnkunniga konkurrenter.
– Han ska inte vara på topp nu, det är Derbyt som gäller. Jag skulle tro att hästen har runt 80-procentig form. Det är meningen att han ska bli bättre och bättre med loppen som han får framöver.
– Sedan är han så bra ändå i grunden och känns så fin att man självklart inte kan räkna bort honom ändå. Han har ett bra läge och är snabb ut så det är inte omöjligt att han kan räcka ändå.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Han har alltid gått med järnskor och fast huva hela livet. Han gick barfota bak några gånger i fjol, bland annat i Kriteriet. Det blir fortsatt järnskor fram men eventuellt blir det barfota bak. Men jag vill känna på hur hästen känns i värmningen innan jag bestämmer mig definitivt. Det finns hursomhelst många växlar kvar på hästen framöver när det gäller balansen, säger Timo Nurmos.

”Nu blir det lättare balans – och helstängt huvudlag”
Solvalla-tränaren har ytterligare två intressanta hästar med inom V86. Det är den i två starter obesegrade Ghostintheshell, samt den finskfödde fyraåringen Marrakesh som har vunnit fem lopp på sex starter.
– Ghostintheshell (V86-2) är en fin treårsmärr som har börjat karriären på ett bra sätt. Först vann hon från dödens och senast från ledningen. Hon har haft krafter kvar båda gångerna. Nu har hon ett bra spår bakom bilen och är snabb ut. Det blir fortsatt skor runt om, men kanske lite lättare skor, och eventuellt helstängt huvudlag den här gången. Hon har gått med öppet huvudlag tidigare.
– Marrakesh (V86-7) är en fin typ av häst som började mycket bra i fjol och vann fem av sex lopp. Han blev fyra i det finska Kriteriet men fick då en tuff resa i dödens. Han har tränat på bra hela vintern och är väl förberedd. Men det är samma sak som med Inti Boko att han är inte på topp än och det här är inte det viktigaste loppet. Han matchas för det finska Derbyt i höst och då hoppas jag att han är på topp. Han har alltid gått med järnskor runt om men det är inte omöjligt att det nu blir lättare balans. Antingen aluminiumskor eller barfota runt om, säger Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Annars är det oförändrat i toppen med Ulf Ohlsson i en överlägsen ledning. Desto hårdare i kampen om andra-, tredje- och fjä..


Annars är det oförändrat i toppen med Ulf Ohlsson i en överlägsen ledning.
Desto hårdare i kampen om andra-, tredje- och fjärdeplatsen.
Noteras kan att Örjan Kihlström vann nio lopp förra veckan.

Allsvenska kuskligan
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 175-148-103
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 112-109-87
3. Jorma Kontio, Solvalla, 112-68-63
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 111-94-68
5. Björn Goop, Färjestad, 90-54-47
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 86-54-65
7. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 70-95-79
8. Johan Untersteiner, Halmstad, 68-54-41
9. Erik Adielsson, Solvalla, 66-45-25
10. Christoffer Eriksson, Jägersro, 59-58-51
11. Kim Eriksson, Mantorp, 58-36-46
12. Conrad Lugauer, Jägersro, 56-18-12
13. Ulf Eriksson, Romme, 54-39-39
14. Magnus A Djuse, Östersund, 52-48-31
15. Oskar J Andersson, Romme, 51-51-33
Siffror till och med 14 juli.

Kanal 75


Kanal 75..


Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-8 Sharploaded Sharploaded   [h 6] 1609/1 7 16.4 585
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-2 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 7] 1640/11 0 17.0 932
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-8 Jackson Hill Jackson Hill   [h 6] 1640/10 str
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-2 Hope of Joy Hope of Joy   [h 3] 2100/9 7 19.8 47
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-7 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 7] 1640/2 6 16.3 182
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-5 Affe Road Affe Road   [v 7] 2640/4 4 15.5 127
2015-11-13 2015-11-13 Romme-10 Coktail Axe Coktail Axe   [v 7] 2140/12 0 g 236
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-1 Affe Road Affe Road   [v 7] 1609/10 5 14.5 242
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-4 Takida Trot Takida Trot   [s 7] 2140/9 str
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-1 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 2] 1640/4 3 18.0 164
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 Chimo Trot Chimo Trot   [h 7] 2140/3 0 20.1g 300
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-3 Hope of Joy Hope of Joy   [h 3] 2100/12 5 17.9 956
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-9 Jackson Hill Jackson Hill   [h 6] 1609/9 2 15.2 114
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-5 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 7] 2140/6 3 18.2 297
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-3 Affe Road Affe Road   [v 7] 2160/7 2 17.0 42
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-2 Hugpower Hugpower   [h 9] 2140/3 8 18.0 575
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Affe Road Affe Road   [v 7] 2160/14 0 16.5 254
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 Jackson Hill Jackson Hill   [h 6] 2160/10 0 18.9 452
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-1 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 2] 1640/5 3 19.4 68
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-4 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 1640/7 D 0 14.8 757
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-9 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2100/2 D 3 16.2 126
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-12 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2609/12 D 8 16.9 494
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-10 Victory Road Victory Road   [v 4] 2140/6 C 0 g 558
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-9 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2100/10 D 0 14.8 746
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-7 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2100/11 C 5 20.9g 151
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-4 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2100/8 C 8 25.7 421
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-2 Novene Step Novene Step   [s 4] 2100/12 C 2 23.3 237
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-7 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 2100/11 B 0 18.2 462
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-9 Victory Road Victory Road   [v 4] 2140/12 B 4 19.5 173
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-9 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/1 C 0 93
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2140/3 B 0 g 50
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-3 Barbro Palema Barbro Palema   [s 9] 2140/4 D str
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2160/11 C 0 g 74
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-1 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 1640/1 C 0 18.8 191
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-8 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2140/9 D 6 14.8 400
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-3 Victory Road Victory Road   [v 4] 2140/5 D 1 17.6 448
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-1 Novene Step Novene Step   [s 4] 2140/5 D 6 20.6g 295
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-3 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2100/4 C 3 16.5 274
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-1 Victory Road Victory Road   [v 4] 2100/5 D 2 19.1 146
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-10 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 2640/2 D 0 19.1 534
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-8 Sundara Sundara   [s 6] 2140/3 D str
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-6 Affe Road Affe Road   [v 8] 2609/3 C 4 15.7 200
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Select Step Select Step   [s 3] 2140/2 C 8 19.7 112
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-3 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2160/6 B 2 16.7 51
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-2 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2100/5 B 5 18.7 37
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-6 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 1640/5 C 7 16.2 1233
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-6 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2140/6 C 4 15.3 76
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-10 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/8 B 6 14.7 56
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-8 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/6 C 6 16.7 265
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-3 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/1 C 0 g 38
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 1640/8 B 6 17.6 119
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-1 Select Step Select Step   [s 3] 2140/8 B 5 18.5 351
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-3 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2140/4 C 6 14.8 584
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-5 Novene Step Novene Step   [s 4] 2140/3 D 6 19.3 259
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Cumberland Cumberland   [v 12] 2140/4 D 0 15.8 1522
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-1 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 1640/1 B 3 14.1 108
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-10 Barbro Palema Barbro Palema   [s 9] 2200/12 D 5 17.2 894
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/8 D 0 17.9 1470
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-2 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 3] 2140/1 B 0 19.8 560
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-9 Affe Road Affe Road   [v 8] 2660/11 C 0 16.6 590
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-7 Select Step Select Step   [s 3] 2140/9 D 6 18.2 730
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-1 Cumberland Cumberland   [v 12] 1640/11 D 0 14.4 1167
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-10 Affe Road Affe Road   [v 8] 2180/12 B 3 15.0 67
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-4 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/10 B 0 18.8 388
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/8 B 6 20.4 130
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-1 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 3] 2140/1 D 7 19.3 675
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2100/8 A 0 16.3 549
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-8 Affe Road Affe Road   [v 8] 1640/8 D 0 13.6 270
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2160/10 C 5 18.5 474
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-6 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 2140/6 D 0 16.6 869
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-5 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/7 C 0 16.0 556
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-11 Novene Step Novene Step   [s 4] 2140/3 C 6 21.1 678
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-9 Delvina Gold Delvina Gold   [s 7] 1640/12 C 0 16.6 527
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-3 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2140/3 C 0 407
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-2 Cumberland Cumberland   [v 12] 2140/10 D 0 941
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-1 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/2 D 0 g 538
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-8 Cumberland Cumberland   [v 12] 2100/2 D 0 15.0 1298
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 Novene Step Novene Step   [s 4] 2140/9 C 0 20.4g 637
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2160/12 B 4 19.9 168
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-9 Cumberland Cumberland   [v 12] 1640/5 D 7 13.4 707
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-8 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2140/2 D 6 15.8 503
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/3 D 0 g 422
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-5 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2140/12 D 0 15.7 639
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-10 Affe Road Affe Road   [v 8] 1640/3 D 5 12.9 167
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-7 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 1640/10 C 2 15.6 193
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-8 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2100/11 B 0 16.3 105
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-3 Cumberland Cumberland   [v 12] 2100/3 D 0 14.8 601
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-5 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/11 C 0 19.3g 400
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-9 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/7 C 4 14.5 140
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/8 D 8 18.1 297
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-5 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 2140/2 D 6 16.4 774
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-9 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2160/7 B 4 17.5 32
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-4 Cumberland Cumberland   [v 12] 2100/7 D 0 14.7 1049
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-10 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 2100/6 D 6 15.8 439
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-6 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/8 C 1 14.7 661
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-1 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 5] 2140/7 D 6 18.1 392
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-1 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/1 B 5 16.2 252
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Jackson Hill Jackson Hill   [h 7] 2140/9 B 4 18.4 283
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-6 Affe Road Affe Road   [v 8] 2640/5 C 3 18.3 51
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-5 Victory Road Victory Road   [v 4] 2140/11 D 7 20.4 132
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-1 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2160/10 A 6 17.0 172
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-9 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/2 D 7 15.5 193
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-8 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/9 D 3 15.0 468
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-9 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/3 C 0 g 76
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-8 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 2140/7 D 0 18.5g 849
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-3 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 1640/1 C 3 13.5 161
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-8 Cumberland Cumberland   [v 12] 2100/3 D 7 16.0 730
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-4 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2100/15 D 2 15.7 632
2016-04-10 2016-04-10 Romme-4 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2640/2 D 5 16.5 818
2016-04-10 2016-04-10 Romme-3 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 3] 2140/1 D 5 18.3 269
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-2 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/11 B 0 g 346
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-9 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2100/6 C 1 16.0 52
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2100/5 D 2 17.7 95
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-3 Affe Road Affe Road   [v 8] 1640/2 C 4 13.6 144
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-5 Chimo Trot Chimo Trot   [h 8] 2140/7 C 0 392
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 1640/11 D 2 14.6 758
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-3 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/1 C 4 16.7 90
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-7 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2140/2 D 3 17.6 600
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-3 Affe Road Affe Road   [v 8] 1640/9 C 5 12.8 446
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-5 Monark Amok Monark Amok   [h 5] 2140/3 C 2 18.7 130
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-3 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 1640/1 C 7 16.3 51
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-4 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2140/1 B 5 18.4 131
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-7 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/4 D 0 20.3 564
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-4 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2660/9 C 2 19.5 253
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-2 Affe Road Affe Road   [v 8] 1609/9 C 7 16.4 166
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-5 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 2100/15 C 0 21.6 293
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-5 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2160/9 B 7 17.7 1159
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-3 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/11 C 4 15.5 174
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-7 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 1640/10 D 0 g 571
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-1 Hope of Joy Hope of Joy   [h 4] 2140/5 D 6 19.5 616
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-9 Affe Road Affe Road   [v 8] 2140/6 D 5 15.7 367
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-2 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/8 D 4 18.6 640
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-7 Victory Road Victory Road   [v 5] 1609/2 C 0 g 464
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-4 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2100/4 D 0 16.4 1111
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-2 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/4 D 0 18.8 1110
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-10 One Direction One Direction   [h 3] 2100/2 D str
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-10 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/6 B 4 17.7 100
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-8 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 1640/1 C 2 15.1 323
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-11 Select Step Select Step   [s 4] 2140/2 D 5 18.2 662
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-8 Affe Road Affe Road   [v 9] 2100/7 D 0 16.0 409
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-2 One Direction One Direction   [h 3] 2100/5 C 5 18.0 706
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Affe Road Affe Road   [v 9] 1640/3 D 7 14.6 686
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-5 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2160/8 C 6 16.2 428
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Select Step Select Step   [s 4] 2140/2 C 5 18.4 598
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-10 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2140/12 D 6 18.0 432
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-11 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2100/13 D 8 18.2 798
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-3 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 1609/12 D 0 17.7g 1096
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-4 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/4 D 0 16.6 1100
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-9 Affe Road Affe Road   [v 9] 2180/11 C 8 15.8 276
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-7 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 1640/3 D 6 17.6 207
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-9 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2100/3 B 0 g 20
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-6 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 2100/6 D 8 18.9g 481
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-5 Victory Road Victory Road   [v 5] 2100/9 B 0 g 77
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-4 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2100/6 D 3 18.1 354
2017-09-26 2017-09-26 Romme-9 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/8 D 0 17.5 625
2017-09-26 2017-09-26 Romme-5 Giggs Giggs   [h 4] 2140/7 D 0 20.7 691
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-12 Select Step Select Step   [s 4] 2100/8 D 6 17.9 1165
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-10 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2160/7 D 2 19.0 129
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-3 One Direction One Direction   [h 3] 2140/8 B 6 19.1 264
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-9 Affe Road Affe Road   [v 9] 2140/2 D 4 15.8 81
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-7 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 2140/12 D 0 g 243
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-6 Jackson Hill Jackson Hill   [h 8] 2140/12 D 0 17.8 574
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-5 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/1 B 4 16.5 56
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-2 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/10 A 2 17.2 519
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-1 Giggs Giggs   [h 4] 2140/11 D 0 20.0 388
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-11 Select Step Select Step   [s 4] 2140/2 D 5 19.4 419
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-8 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2140/12 C 0 15.7 288
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-8 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/15 A 4 16.6 120
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2140/10 D 7 18.6 302
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-3 Novene Step Novene Step   [s 5] 1609/8 A 3 16.4 622
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-2 Giggs Giggs   [h 4] 2140/8 D 0 22.5g 209
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-9 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2140/8 D 0 16.7 831
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-10 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/5 C 0 18.4 62
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-8 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2100/10 D 0 17.3 212
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-7 Victory Road Victory Road   [v 5] 2100/13 A 0 g 54
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-6 Chimo Trot Chimo Trot   [v 9] 2160/4 D 0 17.2 279
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-5 Jackson Hill Jackson Hill   [h 8] 2100/4 C 0 16.9 123
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-4 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2100/5 D 0 g 211
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 1640/8 C 2 13.3 158
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-4 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/1 C 5 16.6 344
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-2 Jackson Hill Jackson Hill   [h 8] 1640/10 D 5 17.1 990
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-8 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/14 A str
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-10 Affe Road Affe Road   [v 9] 2180/13 B 0 16.7 353
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-5 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 4] 2140/1 C 0 21.8 470
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-4 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2640/5 D 0 17.7 759
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-9 Select Step Select Step   [s 4] 2140/9 D 0 20.2 836
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-1 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 1640/3 D 7 15.4 683
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-4 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/2 C 3 17.7 1060
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-11 Select Step Select Step   [s 4] 2140/7 D 0 18.8 311
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 4] 2140/3 C 0 25.8g 452
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-11 Victory Road Victory Road   [v 5] 2609/10 C 0 g 861
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-6 Monark Amok Monark Amok   [v 6] 2640/4 D 0 g 50
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-6 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 1640/12 D str
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-2 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/11 A str
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-1 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/12 B 0 15.7 1500
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-10 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 1640/4 D 4 16.1 227
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2140/4 D 1 15.5 158
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-6 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 1640/12 D 0 16.0 753
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-4 Select Step Select Step   [s 4] 2140/6 D 7 19.0 1160
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-10 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/7 A 3 16.7 25
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/10 D 3 16.4 164
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-11 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 1640/11 D 7 14.9 973
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-3 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 4] 2140/7 D 0 21.5 826
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-9 Affe Road Affe Road   [v 9] 2140/4 D 7 18.9 171
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-8 Jackson Hill Jackson Hill   [h 8] 2140/2 D 4 19.8 107
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-9 Victory Road Victory Road   [v 5] 2100/9 B 5 16.2 128
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-4 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 1609/4 D 0 g 142
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-3 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/4 D 8 18.5 945
2017-04-09 2017-04-09 Romme-9 Affe Road Affe Road   [v 9] 2140/6 C 5 15.0 75
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/7 A 6 18.0g 35
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/3 C 7 19.9 294
2017-03-30 2017-03-30 Örebro-2 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2609/9 D str
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-8 Jackson Hill Jackson Hill   [h 8] 2140/9 D 4 17.8 319
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-2 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/6 C 2 16.8 52
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 4] 2140/1 B 6 19.8 278
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2140/11 C 7 16.7 342
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-9 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2140/12 A 7 17.2 179
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-1 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/7 C 0 19.3 1130
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2100/10 B 1 16.5 107
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-4 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2140/3 D 0 g 685
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-3 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2140/4 B 0 18.2 336
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-9 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/6 D 0 g 631
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-7 Select Step Select Step   [s 4] 2140/7 B 0 18.5 358
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-9 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2140/4 D 4 17.6 682
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-3 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/12 B 7 18.4g 344
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-1 Stinas Hilda Stinas Hilda   [s 4] 2140/4 C 0 21.8 489
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/13 B 7 18.6 815
2017-02-12 2017-02-12 Romme-1 Select Step Select Step   [s 4] 2160/11 B 5 18.0 317
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 5] 2140/4 B 0 17.9 370
2017-02-03 2017-02-03 Romme-2 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2140/4 C str
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-5 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2140/9 D 5 17.4 702
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-2 Sharploaded Sharploaded   [h 8] 2140/6 C 7 18.6 460
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-1 Novene Step Novene Step   [s 5] 2160/15 C 0 21.1 903
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Victory Road Victory Road   [v 5] 2140/12 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Novene Step Novene Step   [s 5] 2140/3 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2140/8 D str
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-10 Delvina Gold Delvina Gold   [s 8] 2160/8 C 0 18.3 887
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-5 Che Boko Che Boko   [v 9] 3100/9 D 0 18.4 1052
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-8 One Direction One Direction   [h 4] 2100/6 A 0 20.9g 239
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-1 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/3 C 0 21.2 1388
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-9 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 3] 2140/3 D 4 21.9 644
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-10 Che Boko Che Boko   [v 9] 2180/11 D 0 15.8 918
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-11 Novene Step Novene Step   [s 6] 1640/5 B 0 g 650
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-1 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 3] 2140/8 B 5 20.0 230
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-3 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 1640/12 D 0 13.7 1483
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-8 Giggs Giggs   [v 5] 2140/4 C 5 19.0 147
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-10 One Direction One Direction   [h 4] 1640/2 B str
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-1 Giggs Giggs   [v 5] 2140/3 C 4 18.6 123
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-3 Victory Road Victory Road   [v 6] 2100/4 B 4 17.0 377
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-4 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2100/12 C 0 16.5 1952
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-7 Lovestory Lovestory   [v 4] 2160/14 A 0 g 655
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-8 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/6 A 6 17.4 845
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-9 Select Step Select Step   [s 5] 2160/2 D 8 18.5 699
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-1 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 3] 2100/9 B 5 19.0 270
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-11 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/7 A 7 18.1 379
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-3 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 1640/3 D 0 15.5 1000
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-3 Giggs Giggs   [v 5] 2160/13 A 8 18.0 325
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-1 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 3] 2140/10 A 7 19.2 328
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-6 Victory Road Victory Road   [v 6] 2640/1 D 4 17.0 384
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-9 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2140/4 D 0 16.5 1479
2018-10-12 2018-10-12 Axevalla-1 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/5 D 0 15.8 901
2018-10-12 2018-10-12 Axevalla-3 One Direction One Direction   [h 4] 1640/3 C 0 16.0g 112
2018-10-12 2018-10-12 Axevalla-7 Giggs Giggs   [v 5] 2140/4 A 4 18.8 194
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-1 Lovestory Lovestory   [v 4] 2140/4 B 3 20.0 67
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-8 Che Boko Che Boko   [v 9] 2140/10 D 6 16.0 840
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-10 Select Step Select Step   [s 5] 2140/4 C 4 18.2 203
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-2 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 3] 2140/9 D 7 18.7 382
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Cilantro Cilantro   [s 5] 2100/6 B 8 17.0g 792
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-10 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/15 B str
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-2 Giggs Giggs   [v 5] 2140/7 B 0 20.2g 122
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-7 Che Boko Che Boko   [v 9] 2660/10 D 6 17.4 1365
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-9 Select Step Select Step   [s 5] 2140/8 C 0 18.6 347
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-11 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/10 A 0 17.3g 196
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-12 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2140/6 D 8 17.9 549
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-5 One Direction One Direction   [h 4] 2140/6 B 4 16.0 105
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-10 Victory Road Victory Road   [v 6] 2140/9 C 7 16.9g 1117
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-2 Giggs Giggs   [v 5] 2160/11 A 5 17.7 155
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-1 Giggs Giggs   [v 5] 2100/11 A 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-3 Select Step Select Step   [s 5] 2140/4 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-9 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2100/8 D 0
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-3 One Direction One Direction   [h 4] 1640/8 C 6 15.6g 151
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-7 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/7 D 7 16.9 977
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-5 Victory Road Victory Road   [v 6] 2160/9 C 5 16.1 134
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-4 One Direction One Direction   [h 4] 2100/6 B 0 g 71
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-10 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/9 B 6 17.3 1503
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-4 Victory Road Victory Road   [v 6] 2140/11 A 2 16.5 174
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-6 Jackson Hill Jackson Hill   [h 9] 2140/7 D 7 17.9 89
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-10 Select Step Select Step   [s 5] 2160/4 D str
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-1 Victory Road Victory Road   [v 6] 2160/11 C 8 16.3 1010
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-6 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2160/13 D 3 15.5 1723
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-10 One Direction One Direction   [h 4] 2140/3 B 1 15.0 101
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-3 Victory Road Victory Road   [v 6] 2140/2 D 4 16.4 322
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-7 Che Boko Che Boko   [v 9] 2140/6 C 7 15.2 607
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Select Step Select Step   [s 5] 2140/6 C 7 18.6 460
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-1 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2160/11 D 0 16.5 418
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-3 Affe Road Affe Road   [v 10] 2140/12 D 0 17.1 622
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-10 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/6 C 7 18.2 294
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Select Step Select Step   [s 5] 2140/12 A 6 19.3 596
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-7 Affe Road Affe Road   [v 10] 2140/3 D 6 15.0 980
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-8 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2140/1 C 4 15.5 191
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-9 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/8 C 3 18.1 945
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-9 One Direction One Direction   [h 4] 2100/10 C 3 16.9 71
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-1 Affe Road Affe Road   [v 10] 2100/8 D 0 15.6 584
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-10 One Direction One Direction   [h 4] 2140/1 D 1 17.3 122
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-4 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2160/6 D 0 g 1520
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-7 Affe Road Affe Road   [v 10] 2100/3 C 8 14.3 878
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-9 Novene Step Novene Step   [s 6] 2100/5 C 4 16.2 185
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-9 Rådman Ralf Rådman Ralf   [v 7] 2160/5 D 0 21.3 217
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-4 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2140/1 C 0 109
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-9 Jackson Hill Jackson Hill   [h 9] 2140/3 D 0 17.8 202
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-10 Select Step Select Step   [s 5] 2140/9 B 6 18.6 143
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-2 Lovestory Lovestory   [v 4] 2140/3 C 0 19.5 133
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-5 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2140/10 D 8 17.1 825
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-8 Select Step Select Step   [s 5] 2140/13 C 7 18.2 168
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-9 Victory Road Victory Road   [v 6] 2640/5 D 0 g 665
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-4 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/10 C 0 g 1267
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-9 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2180/7 B 4 16.1 250
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-7 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2160/5 D 8 15.9 972
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-9 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/8 D 5 17.0 1799
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-1 Lovestory Lovestory   [v 4] 2140/8 D 0 18.7 129
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-8 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2140/3 D 0 16.9 872
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-7 Affe Road Affe Road   [v 10] 2100/4 C 4 15.8 29
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-10 Novene Step Novene Step   [s 6] 2140/1 D 5 18.8 94
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-2 Victory Road Victory Road   [v 6] 1609/2 C 7 16.4 95
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-10 Novene Step Novene Step   [s 6] 2100/2 D 4 19.0 688
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-2 Select Step Select Step   [s 5] 2140/8 C 6 18.1 206
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-5 Hope of Joy Hope of Joy   [h 6] 2140/1 C 5 15.8 150
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-7 Affe Road Affe Road   [v 10] 2140/8 B 2 16.1 110
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-4 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2100/12 D 7 16.8 1181
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-9 Novene Step Novene Step   [s 6] 2100/12 B 0 19.7 504
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-2 Select Step Select Step   [s 5] 2160/10 C 5 17.6 515
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-10 Global Repayment Global Repayment   [s 7] 2100/6 D 0 17.8g 621
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-2 One Direction One Direction   [h 5] 2160/10 A 2 15.5 79
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-4 Che Boko Che Boko   [v 10] 2140/5 D 8 16.7 749
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-7 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2140/6 C 0 21.0g 79
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-11 One Direction One Direction   [h 5] 2160/10 A 2 16.2 109
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-1 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2140/3 B 2 19.8 100
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-4 Victory Road Victory Road   [v 7] 2140/2 D 7 16.6 95
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-7 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2140/3 D 6 16.4 32
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-8 Lovestory Lovestory   [v 5] 2140/7 B 5 19.5 162
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-2 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2160/9 D 7 18.5 996
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-10 One Direction One Direction   [h 5] 2140/12 A 1 16.1 56
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-1 Lovestory Lovestory   [v 5] 2160/11 B 7 16.9 1056
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-10 Victory Road Victory Road   [v 7] 2640/3 D 0 g 1485
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-2 Che Boko Che Boko   [v 10] 2180/10 D 6 18.0 730
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-4 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2140/2 D 2 15.7 112
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-6 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2140/4 C 0 19.7 175
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-4 One Direction One Direction   [h 5] 2660/5 B 3 18.1g 839
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-7 Lovestory Lovestory   [v 5] 2160/15 C 3 19.4 1549
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-1 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2140/9 C 4 19.3 264
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-5 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2140/1 C 0 16.3g 364
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-1 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2140/7 C 0 16.1 545
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-4 Victory Road Victory Road   [v 7] 2140/13 C 0 16.3 349
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-9 Suppressing Fire Suppressing Fire   [s 4] 2160/9 D 0 19.0 561
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-2 Lovestory Lovestory   [v 5] 2140/5 C 5 20.4 314
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-4 One Direction One Direction   [h 5] 2160/14 C 8 16.2 599
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-10 Cilantro Cilantro   [s 6] 2100/11 A 4 17.7 503
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-1 Daenerys Targaryen Daenerys Targaryen   [s 4] 2140/5 B 0 18.5 162
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-10 One Direction One Direction   [h 5] 2640/10 B 3 19.2g 97
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Victory Road Victory Road   [v 7] 2100/11 D 1 16.0 165
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-1 Daenerys Targaryen Daenerys Targaryen   [s 4] 2140/5 C 4 19.3 1003
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-10 Victory Road Victory Road   [v 7] 2100/6 C 0 g 251
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-5 One Direction One Direction   [h 5] 2160/6 C 5 17.0 87
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-1 Daenerys Targaryen Daenerys Targaryen   [s 4] 2140/12 D 7 20.5 1084
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-4 One Direction One Direction   [h 5] 2140/8 C 2 16.5 53
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2140/11 B 0 18.3 108
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-7 Victory Road Victory Road   [v 7] 2140/4 C 4 17.1 116
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-1 Daenerys Targaryen Daenerys Targaryen   [s 4] 2140/3 D 0 23.6g 710
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-5 Hope of Joy Hope of Joy   [h 7] 2100/6 A 0 g 460
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-10 Victory Road Victory Road   [v 7] 2100/10 C 3 19.2 130
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-9 Novene Step Novene Step   [s 7] 2140/2 D 0 19.3 1614ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se