V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-9 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 4] 2140/6 0 19.9 750
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-3 I.A.Lee I.A.Lee   [s 6] 1640/2 5 14.3 927
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-6 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 4] 2160/14 4 16.3 1714
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-4 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 4] 2140/7 0 17.3 509
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-9 I.A.Lee I.A.Lee   [s 6] 2140/15 7 15.7 1007
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-7 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 4] 1640/12 0 17.3g 1610
2015-10-04 2015-10-04 Visby-9 Zaga Zaga   [s 6] 2640/3 7 19.3 856
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 4] 2160/14 4 15.8 145
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Viktor Burge Viktor Burge   [v 6] 2160/14 5 16.8 1409
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Audax Audax   [v 7] 2160/9 D 6 19.2 455
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2160/13 C 8 18.4 367
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Gotländer Gotländer   [h 4] 2140/11 A 0 18.7 153
2016-09-17 2016-09-17 Visby-5 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 2160/7 D 6 18.0 37
2016-09-17 2016-09-17 Visby-4 Zaga Zaga   [s 7] 1660/7 D 0 18.4 331
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Audax Audax   [v 7] 1640/11 C 0 16.8 174
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Audax Audax   [v 7] 1660/9 D 0 15.8 653
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2140/2 C 0 g 418
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-8 Gotländer Gotländer   [h 4] 2140/5 C 4 14.5 1149
2016-08-30 2016-08-30 Visby-11 Zaga Zaga   [s 7] 2160/7 C 0 21.0g 301
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Indigo B.M.W. Indigo B.M.W.   [s 7] 2160/13 C 0 18.4g 467
2016-08-30 2016-08-30 Visby-5 Estelle Henna Estelle Henna   [s 4] 2140/12 C 0 23.1 338
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Audax Audax   [v 7] 2660/10 D 4 17.9 735
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2140/5 D 5 16.4 524
2016-08-18 2016-08-18 Visby-9 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 1640/7 D 0 g 201
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 8] 1640/9 D str
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 Zaga Zaga   [s 7] 2140/8 C 0 g 531
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Audax Audax   [v 7] 2140/8 D 3 16.4 252
2016-08-06 2016-08-06 Visby-9 Gotländer Gotländer   [h 4] 1640/1 B 1 14.3 21
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Stage Launcher Stage Launcher   [s 5] 2160/14 D 0 18.3 1154
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 San Quentin San Quentin   [v 5] 2160/5 D 0 18.8 725
2016-08-06 2016-08-06 Visby-6 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2140/3 D 8 16.7 134
2016-08-06 2016-08-06 Visby-5 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 2140/10 C 6 15.5 69
2016-08-06 2016-08-06 Visby-1 Elysee Amok Elysee Amok   [s 3] 2140/8 C str
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 I.A.Lee I.A.Lee   [s 7] 2160/6 D 0 17.5g 523
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Let's Try Let's Try   [s 8] 2140/12 D 0 g 399
2016-07-30 2016-07-30 Visby-3 Gotländer Gotländer   [h 4] 2140/5 B 2 15.0 88
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Helios K. Helios K.   [v 5] 2140/6 D 0 20.7g 202
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Zaga Zaga   [s 7] 1660/9 C 5 16.4 688
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 Lillity Lillity   [s 7] 2140/1 D 0 g 439
2016-07-22 2016-07-22 Visby-7 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 8] 2140/8 C 0 16.5 150
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 My Treat My Treat   [v 4] 2140/7 D 0 19.9g 333
2016-07-22 2016-07-22 Visby-3 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 1640/2 A 1 15.4 31
2016-07-22 2016-07-22 Visby-1 Elysee Amok Elysee Amok   [s 3] 2140/7 D 7 19.4 123
2016-07-13 2016-07-13 Visby-7 Gotländer Gotländer   [h 4] 2140/2 D 0 17.4 665
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2140/4 B 3 16.0 313
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 Audax Audax   [v 7] 2160/11 D 0 17.4 892
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Athena Miguan Athena Miguan   [s 3] 2140/2 B 7 22.3g 106
2016-07-05 2016-07-05 Visby-6 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 5] 2160/10 B 8 18.1 513
2016-07-05 2016-07-05 Visby-4 Noomi Noomi   [s 3] 2140/1 C 4 17.6 43
2016-07-05 2016-07-05 Visby-2 Capri F.M. Capri F.M.   [v 7] 1660/10 C 0 16.0 1168
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 1660/6 C 6 15.4 543
2016-06-28 2016-06-28 Visby-8 I.A.Lee I.A.Lee   [s 7] 2140/12 D 6 15.6 1120
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 1640/10 C 2 12.9 239
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Zaga Zaga   [s 7] 2160/13 A 5 17.5 296
2016-06-28 2016-06-28 Visby-3 Gotländer Gotländer   [h 4] 2140/3 C 8 17.2 103
2016-06-21 2016-06-21 Visby-7 Yankeeland Yankeeland   [v 7] 2140/3 A 0 17.9 61
2016-06-21 2016-06-21 Visby-5 Chris Tomlin Am Chris Tomlin Am   [v 4] 2140/1 D 3 16.7 67
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2160/10 C 5 17.2 108
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Noomi Noomi   [s 3] 2140/4 C 3 16.5 108
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 Indigo B.M.W. Indigo B.M.W.   [s 7] 2160/10 A 4 17.3 128
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Zaga Zaga   [s 7] 2140/4 D 3 17.8 107
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2140/7 C 4 16.8 200
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Gotländer Gotländer   [h 4] 2140/1 D 7 17.5g 360
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2160/14 D 5 17.7 728
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Elysee Amok Elysee Amok   [s 3] 2140/4 D 0 21.8g 128
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2160/10 D 7 18.4g 341
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 I.A.Lee I.A.Lee   [s 7] 2640/12 B 8 16.9 496
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Zaga Zaga   [s 7] 2160/9 D 4 17.0 381
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Snow Flake Goj Snow Flake Goj   [s 5] 2180/11 A 6 14.8 24
2016-05-14 2016-05-14 Visby-7 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 5] 1640/3 D 0 g 334
2016-05-14 2016-05-14 Visby-6 Streetdance Girl Streetdance Girl   [s 8] 2140/7 D 0 g 744
2016-05-14 2016-05-14 Visby-5 Kinnonna Goj Kinnonna Goj   [s 3] 2140/7 D str
2016-05-14 2016-05-14 Visby-4 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2140/14 C 5 18.4g 190
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Zaga Zaga   [s 7] 1660/5 D 7 16.6 299
2016-05-03 2016-05-03 Visby-9 Noomi Noomi   [s 3] 2140/5 D 2 17.4 128
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 I.A.Lee I.A.Lee   [s 7] 2160/13 B 0 17.4 241
2016-05-03 2016-05-03 Visby-5 Motoyi Goj Motoyi Goj   [s 3] 2140/7 B 6 19.8g 48
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 5] 2140/2 D 0 17.6g 899
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Undici Zoot Undici Zoot   [v 8] 2640/1 D 4 16.3 633
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 2140/10 C 5 14.5g 128
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2140/12 C 6 17.0 393
2016-04-23 2016-04-23 Visby-4 Audax Audax   [v 7] 2640/6 C str
2016-04-23 2016-04-23 Visby-3 Noomi Noomi   [s 3] 2140/9 D 2 20.6 71
2016-04-23 2016-04-23 Visby-9 Cooler Cooler   [v 8] 2140/1 D 0 g 332
2016-04-23 2016-04-23 Visby-7 Gotländer Gotländer   [h 4] 1640/3 C str
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-9 I.A.Lee I.A.Lee   [s 7] 2140/2 D 5 16.1 605
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 1640/4 D 0 17.2g 511
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-6 Wix Pride Wix Pride   [h 5] 2140/12 D 0 16.7 132
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-1 Zee Me Zee Me   [s 7] 2140/9 D 5 15.4 518
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-8 Becky Becky   [s 3] 2140/3 D 4 19.3 168
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-6 Digger Smasher Digger Smasher   [v 10] 2140/7 D 5 15.5 462
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-3 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2140/6 D 6 15.3 496
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 San Quentin San Quentin   [v 6] 2120/2 D 0 g 412
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2140/8 B 3 17.8 445
2017-10-12 2017-10-12 Visby-6 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2140/7 C 5 18.1 68
2017-10-12 2017-10-12 Visby-4 Zacke Zacke   [h 4] 2140/11 A 8 17.0 58
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Kyrkebys Bojan Kyrkebys Bojan   [s 3] 2120/9 C str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-1 Noomi Noomi   [s 4] 2120/11 C 0 15.7 485
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-4 Zacke Zacke   [h 4] 2140/12 B 3 14.9 47
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 San Quentin San Quentin   [v 6] 2140/10 D 0 g 423
2017-10-02 2017-10-02 Visby-7 Amulett Jons Amulett Jons   [s 3] 2120/6 D 5 20.1 146
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Madame Mardi Madame Mardi   [s 4] 2120/7 D 0 18.9g 143
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Wix Pride Wix Pride   [h 5] 2120/5 C 1 15.6 71
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Noomi Noomi   [s 4] 2120/4 A 4 16.1 97
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 1620/8 C 6 14.7 171
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Kyrkebys Bojan Kyrkebys Bojan   [s 3] 2140/13 D 4 16.3 154
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Noomi Noomi   [s 4] 2140/6 B 4 16.3 66
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2120/5 D 8 15.4 377
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 San Quentin San Quentin   [v 6] 2120/2 D 7 19.8 666
2017-09-12 2017-09-12 Visby-8 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 1620/1 D 4 15.3 112
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Noomi Noomi   [s 4] 2120/14 A 7 17.0g 153
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Kyrkebys Bojan Kyrkebys Bojan   [s 3] 2120/2 C 1 17.1 198
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Zacke Zacke   [h 4] 2120/5 B 1 14.7 75
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2120/7 C 3 16.3 430
2017-07-28 2017-07-28 Visby-10 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2140/11 C 0 g 349
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Noomi Noomi   [s 4] 1620/2 C 4 14.1 72
2017-07-28 2017-07-28 Visby-7 I.A.Lee I.A.Lee   [s 8] 2620/8 D 3 15.9 398
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 I.A.Lee I.A.Lee   [s 8] 2620/12 C 4 16.7 184
2017-07-22 2017-07-22 Visby-8 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2140/6 B 6 17.8 174
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 6] 1620/6 C 4 12.8 67
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Joli's Love Joli's Love   [s 6] 2160/8 B 8 17.5 167
2017-07-12 2017-07-12 Visby-8 Noomi Noomi   [s 4] 2120/8 D 6 14.7 696
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2120/3 D 6 15.8 657
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Noomi Noomi   [s 4] 2140/9 A 3 15.7 81
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2140/15 C 6 17.3 1078
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Yankeeland Yankeeland   [v 8] 2120/10 C 6 16.4 253
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Noomi Noomi   [s 4] 2120/1 C 2 15.7 215
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2120/2 C 0 15.8 426
2017-06-10 2017-06-10 Visby-2 I.A.Lee I.A.Lee   [s 8] 2140/9 D 6 16.3 524
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Noomi Noomi   [s 4] 1640/9 B 2 15.0 105
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2120/2 D 5 17.6g 249
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 I.A.Lee I.A.Lee   [s 8] 2120/12 D 7 15.4 502
2017-05-02 2017-05-02 Visby-6 Elysee Amok Elysee Amok   [s 4] 2120/4 C 0 20.2g 117
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Joli's Love Joli's Love   [s 6] 1660/11 C 7 16.8 261
2017-05-02 2017-05-02 Visby-4 Immer Fri Immer Fri   [v 8] 2140/9 B 0 17.3g 337
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Noomi Noomi   [s 4] 2120/5 C 3 16.1 117
2017-05-02 2017-05-02 Visby-1 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2120/9 C 6 15.5 640
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Polansky Bi Polansky Bi   [v 8] 2620/11 B 5 18.4 79
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Audax Audax   [v 8] 2120/7 C 0 g 563
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Packleader Packleader   [v 8] 1620/6 B 0 g 35
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 1620/9 C 0 17.0 49
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Zacke Zacke   [h 4] 2140/12 A 1 33
2017-04-22 2017-04-22 Visby-6 Elysee Amok Elysee Amok   [s 4] 2120/5 B 0 g 191
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-6 I.A.Lee I.A.Lee   [s 8] 1640/6 D 0 14.1 1426
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-6 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2140/4 B 7 16.0 556
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-3 Becky Becky   [s 4] 2140/6 C 0 17.4 57
2018-10-22 2018-10-22 Visby-7 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/7 A 3 15.9 54
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 2120/4 D 4 14.5 289
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Wishlist Wishlist   [s 3] 1640/13 B 0 19.6g 414
2018-10-11 2018-10-11 Visby-6 Becky Becky   [s 4] 2120/9 A 1 16.7 23
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2120/9 D 0 16.8 440
2018-10-11 2018-10-11 Visby-2 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 2140/5 C 7 19.1g 331
2018-09-30 2018-09-30 Visby-9 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 1620/2 C 6 17.0 32
2018-09-30 2018-09-30 Visby-8 Amulett Jons Amulett Jons   [s 4] 2140/7 C 2 17.6 85
2018-09-30 2018-09-30 Visby-6 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 3] 2120/2 D 4 21.2 40
2018-09-30 2018-09-30 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 7] 1640/11 B str
2018-09-30 2018-09-30 Visby-3 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2140/9 A 1 16.4 22
2018-09-30 2018-09-30 Visby-2 Champ de Mars Champ de Mars   [v 6] 2120/10 D 0 18.3 765
2018-09-30 2018-09-30 Visby-1 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2620/8 B 3 16.4 43
2018-09-20 2018-09-20 Visby-9 Champ de Mars Champ de Mars   [v 6] 1640/7 D 0 g 495
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Becky Becky   [s 4] 2140/12 B 3 16.9 96
2018-09-20 2018-09-20 Visby-4 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 2140/3 C 8 16.5 75
2018-09-20 2018-09-20 Visby-3 Adorable Sensation Adorable Sensation   [s 3] 2120/1 D str
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2120/9 B 5 15.4 99
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 7] 2120/8 A 0 16.1 152
2018-09-06 2018-09-06 Visby-3 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2620/6 C 0 17.3 203
2018-09-06 2018-09-06 Visby-1 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/9 B 3 16.5g 24
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Champ de Mars Champ de Mars   [v 6] 2140/5 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Becky Becky   [s 4] 2140/10 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-4 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 1620/7 C 0 485
2018-08-30 2018-08-30 Visby-7 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 6] 1620/5 D 0 18.1 1080
2018-08-30 2018-08-30 Visby-5 Becky Becky   [s 4] 2120/3 C 1 16.0 29
2018-08-30 2018-08-30 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2120/1 C 8 15.4 153
2018-08-30 2018-08-30 Visby-2 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 2120/8 D 0 17.3 848
2018-08-18 2018-08-18 Visby-9 I Take It I Take It   [v 7] 1640/13 D 0 18.4g 270
2018-08-18 2018-08-18 Visby-8 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2620/4 B 3 15.5 55
2018-08-18 2018-08-18 Visby-7 Amulett Jons Amulett Jons   [s 4] 2120/10 C 8 18.3 101
2018-08-18 2018-08-18 Visby-4 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/13 A 1 15.7 37
2018-08-18 2018-08-18 Visby-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 7] 1620/9 B 0 g 74
2018-08-18 2018-08-18 Visby-2 Becky Becky   [s 4] 2120/9 B 3 17.6g 71
2018-08-18 2018-08-18 Visby-1 Marjons Filur Marjons Filur   [v 5] 1620/12 B str
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 1620/1 B 2 12.8 63
2018-07-19 2018-07-19 Visby-3 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 7] 1620/5 B 5 13.5 59
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Champ de Mars Champ de Mars   [v 6] 1640/7 C 0 18.2 148
2018-07-19 2018-07-19 Visby-8 Becky Becky   [s 4] 2120/9 A 5 19.8g 21
2018-07-19 2018-07-19 Visby-7 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2140/9 C 2 16.0 134
2018-07-11 2018-07-11 Visby-10 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 7] 2120/3 B 7 14.1 370
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 2140/12 B 7 18.4 1344
2018-07-11 2018-07-11 Visby-4 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2120/5 B 0 15.7 559
2018-06-28 2018-06-28 Visby-11 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2160/10 B 4 16.3 61
2018-06-28 2018-06-28 Visby-6 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 1620/12 D 6 15.2 203
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/15 B 5 16.0 544
2018-06-28 2018-06-28 Visby-3 Perfectly Enough Perfectly Enough   [h 10] 2660/13 B 7 15.2 290
2018-06-16 2018-06-16 Visby-7 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 7] 2120/11 A 0 15.1 108
2018-06-16 2018-06-16 Visby-6 Kinnonna Goj Kinnonna Goj   [s 5] 2620/5 D 4 15.2 54
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 Elysee Amok Elysee Amok   [s 5] 2120/5 C 2 15.9 15
2018-06-16 2018-06-16 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 1620/6 C 4 13.0 303
2018-06-04 2018-06-04 Visby-7 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 7] 2140/12 B 1 16.3 87
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 2140/13 C 0 20.0g 252
2018-05-24 2018-05-24 Visby-6 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 2120/1 D 1 18.4 338
2018-05-24 2018-05-24 Visby-5 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2120/15 B 5 15.4 168
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 7] 2640/12 B 1 14.4 397
2018-05-24 2018-05-24 Visby-3 Irena Palema Irena Palema   [s 6] 2140/9 A 7 15.7 69
2018-05-24 2018-05-24 Visby-2 Noomi Noomi   [s 5] 1640/14 A 7 16.1 686
2018-05-24 2018-05-24 Visby-7 Elysee Amok Elysee Amok   [s 5] 2120/11 B 4 16.7g 29
2018-05-14 2018-05-14 Visby-6 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/5 A 3 16.9 32
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Kinnonna Goj Kinnonna Goj   [s 5] 2120/15 A 6 14.8 67
2018-05-14 2018-05-14 Visby-4 Zacke Zacke   [v 5] 1640/15 A 0 g 162
2018-05-14 2018-05-14 Visby-2 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 7] 2120/2 D 4 13.9 493
2018-05-14 2018-05-14 Visby-1 Becky Becky   [s 4] 2120/3 B str
2018-05-06 2018-05-06 Visby-9 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 7] 1640/4 D 1 14.8 51
2018-05-06 2018-05-06 Visby-6 Sweetchildofmine Sweetchildofmine   [s 9] 2140/8 C 0 17.3g 1117
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Star Commander Star Commander   [v 7] 2620/13 B 4 17.1g 194
2018-05-06 2018-05-06 Visby-1 Becky Becky   [s 4] 2120/7 C 2 17.7 225
2018-04-21 2018-04-21 Visby-3 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2120/6 B 0 g 23
2018-04-21 2018-04-21 Visby-2 Elysee Amok Elysee Amok   [s 5] 2120/1 C 1 17.6 32
2018-04-21 2018-04-21 Visby-1 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2120/2 D 1 15.8 128
2018-04-21 2018-04-21 Visby-9 Marjons Filur Marjons Filur   [v 5] 2120/3 D 7 16.4g 92
2018-04-21 2018-04-21 Visby-7 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 2120/9 C 3 15.9 106
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Turbulence Face Turbulence Face   [v 4] 2120/11 D 6 15.8 770
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 1620/9 C 0 17.4g 756
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 Simb Ransom Simb Ransom   [v 6] 2160/15 B 3 16.3 368
2019-10-31 2019-10-31 Visby-5 Alakazam Jons Alakazam Jons   [v 3] 2120/12 B str
2019-10-14 2019-10-14 Visby-9 Global Underground Global Underground   [v 5] 2140/6 D 8 19.2 565
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2120/8 C 4 16.3 378
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-6 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 6] 2140/5 C 7 17.5 69
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-5 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 6] 2140/2 D 4 16.3 100
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-3 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 2140/8 D 7 15.8 247
2019-10-01 2019-10-01 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2140/5 D 0 21.0g 776
2019-10-01 2019-10-01 Visby-5 Bellona Bellona   [s 3] 2160/11 A 6 16.9 203
2019-10-01 2019-10-01 Visby-4 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2120/4 D 0 g 231
2019-10-01 2019-10-01 Visby-1 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2160/10 A 2 15.7 79
2019-09-21 2019-09-21 Visby-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 6] 2640/6 C 2 17.0 104
2019-09-21 2019-09-21 Visby-6 Alakazam Jons Alakazam Jons   [v 3] 2120/1 C 2 19.2 24
2019-09-21 2019-09-21 Visby-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 1620/12 B 0 16.0 261
2019-09-21 2019-09-21 Visby-3 Gotländer Gotländer   [v 7] 2140/10 A 6 17.5 263
2019-09-12 2019-09-12 Visby-9 Gotländer Gotländer   [v 7] 1640/10 A 5 16.5 178
2019-09-12 2019-09-12 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2140/5 C 8 19.0 448
2019-09-12 2019-09-12 Visby-2 Hero Band Hero Band   [v 6] 2620/1 C 5 16.0 277
2019-08-31 2019-08-31 Visby-8 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 6] 1640/11 C 2 16.0 88
2019-08-31 2019-08-31 Visby-7 Lisa Jons Lisa Jons   [s 4] 2120/4 B 0 g 52
2019-08-31 2019-08-31 Visby-5 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2120/5 C 4 18.3 96
2019-08-31 2019-08-31 Visby-4 Autobahn Autobahn   [v 6] 1620/9 B 5 14.2 91
2019-08-31 2019-08-31 Visby-3 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2120/14 A 2 15.5 36
2019-08-31 2019-08-31 Visby-1 Hero Band Hero Band   [v 6] 2620/7 B 2 16.8 24
2019-08-31 2019-08-31 Visby-9 Chikorita Jons Chikorita Jons   [s 4] 1620/2 A 1 13.6 21
2019-08-15 2019-08-15 Visby-9 Mick Jagger Mick Jagger   [v 5] 2140/13 D 0 g 378
2019-08-15 2019-08-15 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2140/7 D 0 18.5g 673
2019-08-15 2019-08-15 Visby-7 Jenny Countach Jenny Countach   [s 6] 2120/12 A 0 18.7g 129
2019-08-15 2019-08-15 Visby-4 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2620/1 B 0 17.3 87
2019-08-15 2019-08-15 Visby-3 Autobahn Autobahn   [v 6] 2120/13 C 0 16.5g 126
2019-08-15 2019-08-15 Visby-1 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 12] 2120/14 C 0 16.2 597
2019-08-01 2019-08-01 Visby-7 Maharania Jons Maharania Jons   [s 6] 2120/13 B 0 14.9 1000
2019-08-01 2019-08-01 Visby-6 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2140/12 D 6 17.6 1310
2019-07-25 2019-07-25 Visby-6 Zee Me Zee Me   [s 9] 2120/8 D 0 g 232
2019-07-25 2019-07-25 Visby-3 Chipen Boy Chipen Boy   [v 9] 1620/3 C 0 18.4g 281
2019-07-25 2019-07-25 Visby-10 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2120/5 C 1 14.6 70
2019-07-25 2019-07-25 Visby-7 Endandover Endandover   [v 9] 2120/6 D 0 17.5 822
2019-07-18 2019-07-18 Visby-6 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2140/4 A 3 15.8 26
2019-07-18 2019-07-18 Visby-5 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 8] 1620/7 B 0 17.3 517
2019-07-18 2019-07-18 Visby-3 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2620/7 D 4 16.3g 329
2019-07-10 2019-07-10 Visby-7 Jenny Countach Jenny Countach   [s 6] 2120/1 D 0 19.1 611
2019-07-10 2019-07-10 Visby-2 Isa Isa   [s 3] 2140/10 B 6 16.2 76
2019-06-27 2019-06-27 Visby-4 Jenny Countach Jenny Countach   [s 6] 1620/8 B 0 17.7g 47
2019-06-27 2019-06-27 Visby-2 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2120/11 D 0 18.7 652
2019-06-18 2019-06-18 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2120/3 D str
2019-06-18 2019-06-18 Visby-6 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2640/6 A 5 16.6g 69
2019-06-18 2019-06-18 Visby-1 Isa Isa   [s 3] 2140/5 C 1 16.5 28
2019-06-10 2019-06-10 Visby-9 Autobahn Autobahn   [v 6] 2160/8 B str
2019-06-10 2019-06-10 Visby-4 Jenny Countach Jenny Countach   [s 6] 2120/1 D 2 16.9 119
2019-06-10 2019-06-10 Visby-1 Volbeat Volbeat   [v 3] 2120/2 D 0 21.9g 273
2019-05-28 2019-05-28 Visby-7 Isa Isa   [s 3] 2120/1 D 1 17.3 27
2019-05-28 2019-05-28 Visby-3 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2620/9 B 3 15.3 31
2019-05-28 2019-05-28 Visby-2 Jenny Countach Jenny Countach   [s 6] 2120/6 B 2 16.8 80
2019-05-28 2019-05-28 Visby-1 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 8] 2120/12 D 0 14.6 583
2019-05-28 2019-05-28 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2140/6 D 8 18.2 224
2019-05-18 2019-05-18 Visby-9 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2140/13 A 1 16.8 26
2019-05-18 2019-05-18 Visby-3 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2140/4 C 0 18.4g 488
2019-05-18 2019-05-18 Visby-1 Jenny Countach Jenny Countach   [s 6] 2140/9 A 3 17.9 61
2019-05-09 2019-05-09 Visby-9 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 8] 2140/6 C 1 16.6 69
2019-05-09 2019-05-09 Visby-7 Isa Isa   [s 3] 2120/8 D 4 19.2 70
2019-05-09 2019-05-09 Visby-4 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 8] 2140/6 D 7 16.4 523
2019-05-09 2019-05-09 Visby-2 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2140/5 D 0 19.6 786
2019-04-27 2019-04-27 Visby-3 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 8] 1620/9 C 3 15.2 107
2019-04-27 2019-04-27 Visby-2 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 8] 2620/5 B 7 17.7 171
2019-04-27 2019-04-27 Visby-9 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2140/14 B 6 20.0 234
2019-04-27 2019-04-27 Visby-8 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 8] 1620/5 B 0 16.7 57
2019-04-27 2019-04-27 Visby-7 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 1620/1 C 1 13.8 20
2019-04-27 2019-04-27 Visby-5 Mitos Mirakel Mitos Mirakel   [s 4] 2120/2 D 0 g 88
2019-04-27 2019-04-27 Visby-4 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2140/7 C 5 18.1 396
2020-10-29 2020-10-29 Visby-7 Becky Becky   [s 6] 2140/13 C 7 17.7 539
2020-10-29 2020-10-29 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 2620/12 D 0 17.3 1608
2020-10-29 2020-10-29 Visby-1 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 2120/2 D 8 17.3 947
2020-10-29 2020-10-29 Visby-10 McNeil McNeil   [v 6] 1640/6 A 6 16.0 251
2020-10-29 2020-10-29 Visby-9 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 1620/2 D str
2020-10-12 2020-10-12 Visby-8 Sinakiita Goj Sinakiita Goj   [s 3] 2120/8 C 0 g 30
2020-10-12 2020-10-12 Visby-4 Gotländer Gotländer   [v 8] 2620/5 D 5 16.0 874
2020-10-12 2020-10-12 Visby-1 Becky Becky   [s 6] 2120/1 D 6 17.3 613
2020-10-01 2020-10-01 Visby-7 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2120/1 D 0 17.2 128
2020-10-01 2020-10-01 Visby-6 Sinakiita Goj Sinakiita Goj   [s 3] 2120/3 D 0 g 47
2020-10-01 2020-10-01 Visby-4 Gotländer Gotländer   [v 8] 2140/13 C 4 16.1 688
2020-10-01 2020-10-01 Visby-3 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 1620/12 C 5 14.9 1449
2020-10-01 2020-10-01 Visby-2 Express Streamline Express Streamline   [v 4] 2120/5 C 0 18.4 204
2020-09-12 2020-09-12 Visby-1 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2120/2 D 3 17.8 300
2020-09-12 2020-09-12 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 2140/5 C 3 18.9 24
2020-09-12 2020-09-12 Visby-6 Daisy Love Daisy Love   [s 4] 1620/1 B 2 g 35
2020-09-12 2020-09-12 Visby-5 Sinakiita Goj Sinakiita Goj   [s 3] 2120/6 C 1 18.1 27
2020-09-12 2020-09-12 Visby-4 Simb Ransom Simb Ransom   [v 7] 2620/8 C 6 17.3 253
2020-09-12 2020-09-12 Visby-3 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 6] 2120/8 D 2 15.6 111
2020-09-01 2020-09-01 Visby-7 Express Streamline Express Streamline   [v 4] 2120/5 B 5 16.6 106
2020-09-01 2020-09-01 Visby-4 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 6] 2140/5 B 4 16.1 201
2020-08-24 2020-08-24 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 1640/9 D 4 16.2 587
2020-08-24 2020-08-24 Visby-7 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 5] 2120/6 D 0 19.6 547
2020-08-24 2020-08-24 Visby-4 Becky Becky   [s 6] 2120/3 D 8 17.9 720
2020-08-24 2020-08-24 Visby-2 Ingoldicated Ingoldicated   [s 4] 2120/4 D 5 19.2 640
2020-08-24 2020-08-24 Visby-1 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [v 4] 2120/1 D 0 17.2 602
2020-08-15 2020-08-15 Visby-10 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 1620/11 C 8 15.4 392
2020-08-15 2020-08-15 Visby-9 Alakazam Jons Alakazam Jons   [v 4] 2120/3 B 1 16.4 39
2020-08-15 2020-08-15 Visby-7 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 5] 2120/9 B 4 17.8 157
2020-08-15 2020-08-15 Visby-5 Express Streamline Express Streamline   [v 4] 2120/9 B 2 18.0 25
2020-08-15 2020-08-15 Visby-4 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 6] 2120/7 C 0 15.8 124
2020-08-15 2020-08-15 Visby-3 Chikorita Jons Chikorita Jons   [s 5] 1620/5 A str
2020-08-15 2020-08-15 Visby-2 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2120/7 C 0 g 210
2020-08-15 2020-08-15 Visby-1 Gotländer Gotländer   [v 8] 2140/13 B 6 17.2 128
2020-07-30 2020-07-30 Visby-9 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 2140/8 C 8 19.4 607
2020-07-30 2020-07-30 Visby-2 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 5] 2120/1 D 0 17.5 1504
2020-07-23 2020-07-23 Visby-9 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2120/7 C 6 17.9 350
2020-07-23 2020-07-23 Visby-8 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 6] 2120/1 C 8 17.6 1285
2020-07-23 2020-07-23 Visby-7 Hero Band Hero Band   [v 7] 2140/12 C 8 15.2 2539
2020-07-16 2020-07-16 Visby-7 Zee Me Zee Me   [s 10] 2120/9 D 0 16.7 1016
2020-07-16 2020-07-16 Visby-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 8] 2120/8 C 0 14.0 533
2020-07-16 2020-07-16 Visby-5 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2140/6 C 8 17.5 1272
2020-07-16 2020-07-16 Visby-4 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 6] 2140/6 B 7 16.4g 94
2020-07-16 2020-07-16 Visby-3 Becky Becky   [s 6] 2120/2 D 8 16.4 812
2020-07-08 2020-07-08 Visby-6 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2140/4 D 0 2485
2020-06-25 2020-06-25 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 1640/6 D 0 15.8 743
2020-06-25 2020-06-25 Visby-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 8] 2120/9 D 8 14.3 486
2020-06-25 2020-06-25 Visby-4 Hero Band Hero Band   [v 7] 2140/12 B 7 15.7 777
2020-06-25 2020-06-25 Visby-3 Zee Me Zee Me   [s 10] 2120/6 D 0 16.2 1320
2020-06-25 2020-06-25 Visby-2 Becky Becky   [s 6] 2140/14 D 0 17.2 856
2020-06-16 2020-06-16 Visby-10 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 1620/3 C str
2020-06-16 2020-06-16 Visby-8 Rocky Rauk Rocky Rauk   [v 6] 2140/11 C 4 15.8 1112
2020-06-16 2020-06-16 Visby-1 Chansey Jons Chansey Jons   [v 4] 2120/6 B 0 21.2 351
2020-06-09 2020-06-09 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 2140/5 D 8 17.2 750
2020-06-09 2020-06-09 Visby-7 Lisa Will Lisa Will   [s 8] 2620/5 D 0 16.6 906
2020-06-09 2020-06-09 Visby-5 Breezer Crown Breezer Crown   [v 7] 2120/12 D 0 17.4 530
2020-06-09 2020-06-09 Visby-3 Becky Becky   [s 6] 2120/6 D 4 16.4 736
2020-06-01 2020-06-01 Visby-3 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 8] 1620/8 D 3 13.3 1096
2020-06-01 2020-06-01 Visby-1 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2120/3 D 6 17.4 535
2020-05-15 2020-05-15 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 2140/8 D 6 18.4 279
2020-05-15 2020-05-15 Visby-7 Simb Ransom Simb Ransom   [v 7] 2140/14 D 0 17.8 2321
2020-05-15 2020-05-15 Visby-6 Becky Becky   [s 6] 1620/10 D 8 15.9 825
2020-05-15 2020-05-15 Visby-4 Zee Me Zee Me   [s 10] 2140/11 D 0 17.0 948
2020-05-05 2020-05-05 Visby-8 Zee Me Zee Me   [s 10] 2140/5 D 0 18.7g 663
2020-05-05 2020-05-05 Visby-7 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 2140/11 D 7 17.1 939
2020-05-05 2020-05-05 Visby-2 Becky Becky   [s 6] 2120/2 C 8 17.1 446
2020-04-25 2020-04-25 Visby-9 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 2140/11 C 7 20.3 188
2020-04-25 2020-04-25 Visby-6 Chansey Jons Chansey Jons   [v 4] 2120/11 C 0 g 164
2020-04-25 2020-04-25 Visby-4 Autobahn Autobahn   [v 7] 1620/7 B 6 15.4 103
2020-04-25 2020-04-25 Visby-3 Hero Band Hero Band   [v 7] 2120/9 D 8 17.5g 55
2020-04-25 2020-04-25 Visby-1 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 7] 1620/1 D 4 14.5 273
2021-05-27 2021-05-27 Visby-7 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 7] 2620/10 C 6 15.7 504
2021-05-27 2021-05-27 Visby-4 Express Streamline Express Streamline   [v 5] 2140/9 C 7 18.2 866
2021-05-27 2021-05-27 Visby-2 Cobbys Yodah Cobbys Yodah   [s 3] 2120/1 C 8 21.8 520
2021-05-10 2021-05-10 Visby-8 Express Streamline Express Streamline   [v 5] 2140/7 A 7 17.7 427
2021-05-10 2021-05-10 Visby-6 G.K.Jokeri G.K.Jokeri   [v 8] 2120/3 D 0 20.9g 755
2021-05-10 2021-05-10 Visby-5 Ingoldicated Ingoldicated   [s 5] 2120/1 D str
2021-05-10 2021-05-10 Visby-2 Shiny Rapidash Shiny Rapidash   [s 3] 2120/10 D 8 19.8g 905
2021-04-26 2021-04-26 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 9] 2120/8 D 0 18.0g 1635
2021-04-26 2021-04-26 Visby-3 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 7] 2140/7 D 4 15.2 321
2021-04-26 2021-04-26 Visby-2 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 6] 1620/12 D 0 15.6 2264
2021-04-26 2021-04-26 Visby-8 Dolph Composite Dolph Composite   [v 8] 2120/6 D 0 19.3 952
2021-04-26 2021-04-26 Visby-7 Helios K. Helios K.   [v 10] 2620/3 D 0 18.2 1814
2021-04-26 2021-04-26 Visby-5 Cobbys Yodah Cobbys Yodah   [s 3] 2120/8 C 7 23.1 547
2021-04-17 2021-04-17 Visby-6 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 7] 2120/5 D 3 16.6 165
2021-04-17 2021-04-17 Visby-5 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 6] 2120/7 B 0 18.4 423
2023-10-26 2023-10-26 Visby-8 Still Counting Still Counting   [v 3] 2120/1 D 7 19.2 510
2023-10-26 2023-10-26 Visby-4 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 9] 2120/2 C 7 15.1 840
2023-10-16 2023-10-16 Visby-8 Lady's Candy Lady's Candy   [s 5] 2140/7 C 0 g 465
2023-10-16 2023-10-16 Visby-3 Jewel Star Jewel Star   [v 7] 2120/2 D 0 14.7 673
2023-10-05 2023-10-05 Visby-8 Jewel Star Jewel Star   [v 7] 2160/15 A 1 16.8 210
2023-10-05 2023-10-05 Visby-7 Still Counting Still Counting   [v 3] 2120/5 D 7 23.2g 667
2023-09-25 2023-09-25 Visby-9 Still Counting Still Counting   [v 3] 2120/1 D 0 21.4g 668
2023-08-31 2023-08-31 Visby-7 Still Counting Still Counting   [v 3] 2120/8 D 0 19.9g 1104
2023-08-24 2023-08-24 Visby-4 Samino Jons Samino Jons   [v 6] 2140/7 B 3 17.8 182
2023-07-20 2023-07-20 Visby-9 Jewel Star Jewel Star   [v 7] 2140/10 C 3 15.6 916
2023-07-20 2023-07-20 Visby-7 Joli's Hilding Joli's Hilding   [v 4] 2140/7 B 0 19.3 68
2023-07-20 2023-07-20 Visby-4 Global Brookerage Global Brookerage   [v 6] 2620/5 D 0 g 887
2023-07-20 2023-07-20 Visby-1 Cobbys Yodah Cobbys Yodah   [s 5] 2140/7 D 0 19.1g 585
2023-07-13 2023-07-13 Visby-4 Cobbys Yodah Cobbys Yodah   [s 5] 2120/10 C 4 16.8 210
2023-07-13 2023-07-13 Visby-3 Global Brookerage Global Brookerage   [v 6] 2120/4 B 5 16.6 90
2023-07-13 2023-07-13 Visby-2 Still Counting Still Counting   [v 3] 2120/9 D 5 19.0 100
2023-06-29 2023-06-29 Visby-2 Still Counting Still Counting   [v 3] 2120/8 C 7 20.9g 354
2023-06-29 2023-06-29 Visby-1 Global Brookerage Global Brookerage   [v 6] 2120/2 C 7 17.0 356
2024-07-18 2024-07-18 Visby-4 Kakuna Jons Kakuna Jons   [v 8] 2120/10 D 0 17.5g 555
2024-07-18 2024-07-18 Visby-3 Furillo Furillo   [v 4] 2120/6 D 8 18.3g 547
2024-07-11 2024-07-11 Visby-5 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 10] 1640/11 C 0 13.7g 369
2024-07-11 2024-07-11 Visby-2 Still Counting Still Counting   [v 4] 2120/5 D 5 17.9 175
2024-07-04 2024-07-04 Visby-4 Jewel Star Jewel Star   [v 8] 1640/14 D 0 14.7 987
2024-06-27 2024-06-27 Visby-2 Rocky Rauk Rocky Rauk   [v 10] 2140/10 C 0 15.3 1818
2024-06-10 2024-06-10 Visby-8 Jewel Star Jewel Star   [v 8] 2120/7 D 0 15.8 1214
2024-06-10 2024-06-10 Visby-7 O.M.Genista O.M.Genista   [s 8] 2120/8 D 0 17.7 1749
2024-06-10 2024-06-10 Visby-2 Still Counting Still Counting   [v 4] 2140/13 D 7 19.2 1082
2024-05-30 2024-05-30 Visby-7 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 10] 1640/13 D 6 13.4 605
2024-05-30 2024-05-30 Visby-3 Still Counting Still Counting   [v 4] 2120/4 D 0 20.1 232
2024-05-16 2024-05-16 Visby-8 Still Counting Still Counting   [v 4] 2120/3 D 0 g 283
2024-04-29 2024-04-29 Visby-4 Jewel Star Jewel Star   [v 8] 2140/4 D 0 18.6g 1090
2024-04-20 2024-04-20 Visby-4 Still Counting Still Counting   [v 4] 1620/9 D 0 g 315ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se