V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-10-01 2020-10-01 Visby-7 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2120/1 D
2020-10-01 2020-10-01 Visby-6 Sinakiita Goj Sinakiita Goj   [s 3] 2120/3 D
2020-10-01 2020-10-01 Visby-4 Gotländer Gotländer   [v 8] 2140/13 C
2020-10-01 2020-10-01 Visby-3 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 1620/12 C
2020-10-01 2020-10-01 Visby-2 Express Streamline Express Streamline   [v 4] 2120/5 C

Nyheter för travkusk


Don Viking var favorit i loppet trots spår tolv och fick en avvaktande ritt i fjärde par utvändigt. Samtidigt var det friskt tempo i täten ..


Don Viking var favorit i loppet trots spår tolv och fick en avvaktande ritt i fjärde par utvändigt. Samtidigt var det friskt tempo i täten där ledande Eldvin inledde med 1.20 första 500 metrarna och det var fortsatt bra fart på loppet. Det tackade Don Viking för som hade torrast spurtkrut när han började röra på sig under slutvarvet. Eldvin gav upp från ledningen och Don Viking kopplade greppet in på upploppet. Runt slutsvängen hade Alfie smugit fram i rygg på Don Viking och vreds ut in på upploppet men kunde aldrig utmana på allvar. Don Viking var bara bäst och vann smått överlägset.
Elvaårige Don Viking tränas av Stefan Dellbro i Umeå och har nu sprungit in drygt 1,5 miljoner kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Racing Brodda är unghäststjärnan som har varit med i årgångsloppen och gjort det med den äran. Det femåriga stoet har spru..


Racing Brodda är unghäststjärnan som har varit med i årgångsloppen och gjort det med den äran. Det femåriga stoet har sprungit in närmare sex miljoner kronor och har i år tagit steget från årgångsloppen till att möta den äldre eliten. Efter två raka segrar i somras (där hon öppnade snabbt till ledningen i Halmstad) blev Racing Brodda tvåa i Sommartravets final bakom Vae Victis Club. Därefter blev det galopp i Sto-EM innan hon senast var tvåa i ett långlopp på Bergsåker bakom Global Welcome.
– 4 Racing Brodda (V75-1) gjorde ett bra lopp senast och det har hon gjort hela året. Det enda var galoppen näst senast då hon laddades för hårt och kom i obalans utanför doseringen från spår åtta bakom bilen. Hon slog ihop då helt enkelt annars har hon varit jättebra i de andra loppen, säger Mattias Djuse.

”Fin i ett tuffare jobb – optimal balans barfota bak nu
Racing Brodda är tredjehandsfavorit i V75-inledningen på söndag och körs som vanligt av Rikard N Skoglund. Hon har spår innanför favoriten Mellby Free och gick ett lite tuffare träningspass förra veckan eftersom hon inte har startat på en månad.
– Vi körde ett tuffare rundbanejobb och hon kändes fin. Hon har inte stått över något under uppehållet utan tränat hela tiden och vi har siktat på det här loppet och sedan blir det Sto-SM i nästa start.
– Hon har ett bra läge och visade i Halmstad att hon numera kan öppna snabbt. Jag måste tro att hon kan få en vettig resa härifrån och spets vore det bästa. Hon har inte gått i ledningen så många gånger utan ofta fått göra grovjobbet själv ute i spåren.
– Det vore spännande om hon fick ledningen och då tror jag på bra chans. Det gör jag i och för sig alltid när den här hästen startar. Nu blir det även optimal balans, barfota bak. Senast gick hon med skor runt om för att det var lång distans och fötterna var lite slitna. I övrigt inga ändringar, öppet huvudlag och hybridvagn, säger Djuse.

Michael Carlsson, Kanal 75


Hon har gått fram som en ångvält på V75 under sensommaren och det är inte konstigt att spelarna ser ut att göra Lipstick Tooma ..


Hon har gått fram som en ångvält på V75 under sensommaren och det är inte konstigt att spelarna ser ut att göra Lipstick Tooma till lördagens tyngsta favorit.
Men räcker prestationerna som visats även i Diamantstoets final?
Det kanske vi inte behöver ta reda på eftersom tränaren själv tror att hästen kommer att vara ännu bättre den här gången.
- Hon känns jättefin. Nu har hon fått tagit igen sig lite och jag har kunnat öka träningen precis som jag hade planerat i mitt huvud. Hon har tagit åt sig det och normalt sett är att hon borde vara mycket bättre, säger Daniel Redén.
Hon gick 1.10 sista varvet utvändigt om ledaren och hon skulle kunna vara ännu vassare nu?
- Det kanske inte går att vara vassare, men hon kanske kan springa 1.10 full väg snart… Nej, men jag gillar hästen skarpt och hon har så härlig inställning till att tävla. Man ska tänka på att inför senaste loppet hade hon varit runt, jag vet inte hur många mil hon hade stått på bussen. Hon har fått återhämta sig och tränas lugnt, sedan har jag skickat på ett så kallat ”Propulsion-jobb” med fem intervaller och det är inte många som gör det här ute. Hon fick göra det för en och en halv vecka sedan, förklarar Redén som öppnar omgången med två hästar i silverfinalen (V75-1).
- 4 Coogan har verkligen hittat tillbaka till sig själv. Man ser och känner på hela hästen att det funkar sedan vi började köra med ett par specialskor fram. Senast tycker jag att han var ruggigt bra. På det korta upploppet att komma ut sent och hinna växla om. Han kommer nog att göra ett riktigt bra lopp.
- 8 High Glider är bortlottad och kommer från en dålig prestation. Vi tror senast att han inte fick något fäste, han kräver mycket fäste, men honom har jag mindre tro på den här gången.

”Svarade väldigt bra på det norska huvudlaget”
Nästa häst ut är 7 Bridge Jumper (V75-2) i lägsta klassen som brukar tävla med öppet huvudlag, men där det nu vankas en utrustningsändring.
- Han har verkligen överraskat mig hela tiden, en otrolig löphäst. Han kanske inte ser mycket ut för världen där hemma och inte i värmningar heller, men han har ett enormt löphuvud som har tagit honom till den här finalen. Han är kusligt startsnabb så jag tror att Daniel laddar för att hitta en bra position. Hästen svarade väldigt bra på det norska huvudlaget som vi provade i måndags så det blir lika nu. Vad gäller chansen är jag inte påläst på loppet, men hästen blir bättre och bättre.

”Vet att hon kommer att vara mycket vassare nu”
Omgångens höjdpunkter är givetvis treåringsfinalerna som i år flyttats från söndag till lördag. Redén har tagit hem Svenskt Travoaks två år i rad med Conrads Rödluva och Diana Zet. I år har han kvalat in 2 Beauty Kronos (V75-4) och verkar inte främmande för att det kan bli ett hattrick.
- Beauty Kronos har flyttat positionerna rejält, det känns som att hon bara blir bättre och bättre. Man ska tänka på att hon hade gjort någonting i hagen inför försöken. Jag vet inte vad, hon hade sträckt sig. Jag sa att vi tar in henne och värmer och ser hur det verkar. Det kändes bra i värmningen, men man såg i loppet att det var något som inte riktigt stämde, hon bröt väldigt mycket.
- Jag vet att hon kommer att vara mycket vassare nu eftersom hon känns mycket bättre i jobben. Massören tog henne direkt och sa att det var någon typ av spänning. Jag har bra feeling för den här, jag har haft det en längre tid. Resultaten har inte alls speglat det jag trott, men nu börjar de komma.
Barfotakörning är aviserat, vad har du för känsla kring det?
- Jag tror att det blir jättebra. Hon är lite fransk i gången och väldigt långklivad så jag tror att det kommer att gynna henne enormt. Sedan har jag anmält henne med jänkarvagn, men den tror jag inte är lika viktig, jag tror att hon är minst lika bra i en vanlig så jag satte bara in utifall. Men barfota tror jag kommer att göra en hel del.
Är du optimist?
- Ja, rätt stor optimist faktiskt med henne. Jag har bra feeling.

”Ingen botten i honom”
Uppåt är tongångarna även kring 2 Moses (V75-5) som kommer från två övertygande segrar och nu får Per Linderoth i sulkyn istället för avstängde Örjan Kihlström.
- Moses är enorm de dagar han har en bra dag och det har haft på slutet. Han hade varit ifrån väldigt mycket, det har varit skador och han hade blivit kastrerad. Det hade spökat mycket. Den där prestationen på Solänget senast var sådan att till och med jag fick haja till. Banan var riktigt dålig där uppe den dagen och att kuta en 1.11-tid utvändigt var riktigt, riktigt bra. Jag tror att han kommer att trivas på Solvallas bana. Det är alltid Moses som sköter grejerna när man kör, det kommer Linderoth att få känna. Vill hästen springa så kommer får han nog springa. När han har sådana där bra dagar finns det liksom ingen botten i honom.

”Tror att det blir optimalt”
Men är det något lopp som Daniel Redén verkligen vill vinna denna lördag så är det Svenskt Travkriterium, en av få klassiska titlar i landet som han fortfarande saknar.
Fyra miljoner kronor skulle vara belöningen vara om 3 Brambling eller 7 Beacon Kronos skär mållinjen först.
- Brambling är otroligt speciell den här lilla kämpen. Han har en jobbig stil ännu så länge, jag tror att det kommer att bli bättre när han blir äldre. Men hans inställning, det är den han lever på. Han vill vara först, han vill kriga, han vill ta sig runt en travbana och han älskar att åka på trav och visa upp sig. Får han aktionen att flyta någotsånär så är det ingen som springer ifrån honom, fastslår Redén om hästen som vann sitt försök i övertygande stil.
- Han får gå utan bakskor som han gjorde senast, han är väldigt rullig så det flyter bättre då. Sedan är det rycktussar för första gången. Jag är realist, han möter väldigt bra hästar. Men jag tror inte att de springer ifrån honom, upprepar tränaren som sparat skorycket på sin andra finalist.
- Beacon Kronos är väldigt, väldigt bra. Han skulle bara behöva sansa sig själv. Han har väldigt mycket hyss för sig och lägger bort mycket energi innan loppen med att bråka och strula. Men i loppen har han gjort nästan allt rätt. Det har gått fort för honom i utvecklingen och nu kan vi prova barfota. Han har slagit sig väldigt mycket så jag tror att det blir optimalt och att han kan gå sig ren. Jag tror att han kommer att vara riktigt, riktigt bra. Bara han sköter sig och får ett vettigt lopp, avrundar Daniel Redén.

Kanal 75


Hon har gått fram som en ångvält på V75 under sensommaren och det är inte konstigt att spelarna ser ut att göra Lipstick Tooma ..


Hon har gått fram som en ångvält på V75 under sensommaren och det är inte konstigt att spelarna ser ut att göra Lipstick Tooma till lördagens tyngsta favorit.
Men räcker prestationerna som visats även i Diamantstoets final?
Det kanske vi inte behöver ta reda på eftersom tränaren själv tror att hästen kommer att vara ännu bättre den här gången.
- Hon känns jättefin. Nu har hon fått tagit igen sig lite och jag har kunnat öka träningen precis som jag hade planerat i mitt huvud. Hon har tagit åt sig det och normalt sett är att hon borde vara mycket bättre, säger Daniel Redén.
Hon gick 1.10 sista varvet utvändigt om ledaren och hon skulle kunna vara ännu vassare nu?
- Det kanske inte går att vara vassare, men hon kanske kan springa 1.10 full väg snart… Nej, men jag gillar hästen skarpt och hon har så härlig inställning till att tävla. Man ska tänka på att inför senaste loppet hade hon varit runt, jag vet inte hur många mil hon hade stått på bussen. Hon har fått återhämta sig och tränas lugnt, sedan har jag skickat på ett så kallat ”Propulsion-jobb” med fem intervaller och det är inte många som gör det här ute. Hon fick göra det för en och en halv vecka sedan, förklarar Redén som öppnar omgången med två hästar i silverfinalen (V75-1).
- 4 Coogan har verkligen hittat tillbaka till sig själv. Man ser och känner på hela hästen att det funkar sedan vi började köra med ett par specialskor fram. Senast tycker jag att han var ruggigt bra. På det korta upploppet att komma ut sent och hinna växla om. Han kommer nog att göra ett riktigt bra lopp.
- 8 High Glider är bortlottad och kommer från en dålig prestation. Vi tror senast att han inte fick något fäste, han kräver mycket fäste, men honom har jag mindre tro på den här gången.

”Svarade väldigt bra på det norska huvudlaget”
Nästa häst ut är 7 Bridge Jumper (V75-2) i lägsta klassen som brukar tävla med öppet huvudlag, men där det nu vankas en utrustningsändring.
- Han har verkligen överraskat mig hela tiden, en otrolig löphäst. Han kanske inte ser mycket ut för världen där hemma och inte i värmningar heller, men han har ett enormt löphuvud som har tagit honom till den här finalen. Han är kusligt startsnabb så jag tror att Daniel laddar för att hitta en bra position. Hästen svarade väldigt bra på det norska huvudlaget som vi provade i måndags så det blir lika nu. Vad gäller chansen är jag inte påläst på loppet, men hästen blir bättre och bättre.

”Vet att hon kommer att vara mycket vassare nu”
Omgångens höjdpunkter är givetvis treåringsfinalerna som i år flyttats från söndag till lördag. Redén har tagit hem Svenskt Travoaks två år i rad med Conrads Rödluva och Diana Zet. I år har han kvalat in 2 Beauty Kronos (V75-4) och verkar inte främmande för att det kan bli ett hattrick.
- Beauty Kronos har flyttat positionerna rejält, det känns som att hon bara blir bättre och bättre. Man ska tänka på att hon hade gjort någonting i hagen inför försöken. Jag vet inte vad, hon hade sträckt sig. Jag sa att vi tar in henne och värmer och ser hur det verkar. Det kändes bra i värmningen, men man såg i loppet att det var något som inte riktigt stämde, hon bröt väldigt mycket.
- Jag vet att hon kommer att vara mycket vassare nu eftersom hon känns mycket bättre i jobben. Massören tog henne direkt och sa att det var någon typ av spänning. Jag har bra feeling för den här, jag har haft det en längre tid. Resultaten har inte alls speglat det jag trott, men nu börjar de komma.
Barfotakörning är aviserat, vad har du för känsla kring det?
- Jag tror att det blir jättebra. Hon är lite fransk i gången och väldigt långklivad så jag tror att det kommer att gynna henne enormt. Sedan har jag anmält henne med jänkarvagn, men den tror jag inte är lika viktig, jag tror att hon är minst lika bra i en vanlig så jag satte bara in utifall. Men barfota tror jag kommer att göra en hel del.
Är du optimist?
- Ja, rätt stor optimist faktiskt med henne. Jag har bra feeling.

”Ingen botten i honom”
Uppåt är tongångarna även kring 2 Moses (V75-5) som kommer från två övertygande segrar och nu får Per Linderoth i sulkyn istället för avstängde Örjan Kihlström.
- Moses är enorm de dagar han har en bra dag och det har haft på slutet. Han hade varit ifrån väldigt mycket, det har varit skador och han hade blivit kastrerad. Det hade spökat mycket. Den där prestationen på Solänget senast var sådan att till och med jag fick haja till. Banan var riktigt dålig där uppe den dagen och att kuta en 1.11-tid utvändigt var riktigt, riktigt bra. Jag tror att han kommer att trivas på Solvallas bana. Det är alltid Moses som sköter grejerna när man kör, det kommer Linderoth att få känna. Vill hästen springa så kommer får han nog springa. När han har sådana där bra dagar finns det liksom ingen botten i honom.

”Tror att det blir optimalt”
Men är det något lopp som Daniel Redén verkligen vill vinna denna lördag så är det Svenskt Travkriterium, en av få klassiska titlar i landet som han fortfarande saknar.
Fyra miljoner kronor skulle vara belöningen vara om 3 Brambling eller 7 Beacon Kronos skär mållinjen först.
- Brambling är otroligt speciell den här lilla kämpen. Han har en jobbig stil ännu så länge, jag tror att det kommer att bli bättre när han blir äldre. Men hans inställning, det är den han lever på. Han vill vara först, han vill kriga, han vill ta sig runt en travbana och han älskar att åka på trav och visa upp sig. Får han aktionen att flyta någotsånär så är det ingen som springer ifrån honom, fastslår Redén om hästen som vann sitt försök i övertygande stil.
- Han får gå utan bakskor som han gjorde senast, han är väldigt rullig så det flyter bättre då. Sedan är det rycktussar för första gången. Jag är realist, han möter väldigt bra hästar. Men jag tror inte att de springer ifrån honom, upprepar tränaren som sparat skorycket på sin andra finalist.
- Beacon Kronos är väldigt, väldigt bra. Han skulle bara behöva sansa sig själv. Han har väldigt mycket hyss för sig och lägger bort mycket energi innan loppen med att bråka och strula. Men i loppen har han gjort nästan allt rätt. Det har gått fort för honom i utvecklingen och nu kan vi prova barfota. Han har slagit sig väldigt mycket så jag tror att det blir optimalt och att han kan gå sig ren. Jag tror att han kommer att vara riktigt, riktigt bra. Bara han sköter sig och får ett vettigt lopp, avrundar Daniel Redén.

Kanal 75


 Aldrig har en travhäst sprungit lika fort på en så liten bankropp som Plunge Blue Chip gjorde i den amerikanska ”stoeliten” M..


 Aldrig har en travhäst sprungit lika fort på en så liten bankropp som Plunge Blue Chip gjorde i den amerikanska ”stoeliten” Miss Versatility.
Detta trots att utmanaren, dubbla världsrekordhållerskan på större banor Manchego, inte kunde bjuda upp till kamp efter att ha galopperat bort sina chanser.
Men Plunge Blue Chip ville inte låta det hindra henne på det vindsnabba underlaget under den klassiska Little Brown Jug-kvällen i Ohio, som denna gång avgjordes inför tomma läktare.
- Hon gjorde det av sig själv. Jag kände inte hur hon drog upp farten efter första quartern, men det är ett gott tecken när man inte känner att det går fort. Hon tävlade utan skor, det gjorde henne ännu snabbare, kommenterade Svanstedt sedan han kört ifrån konkurrenterna med fem längder och putsat världsrekordet med två tiondelar.
Förstapriset i loppet motsvarade cirka 400 000 kronor.

Kanal 75


Det har blivit dags för landets största lopp för de treåriga hästarna, Svenskt Travkriterium. Förstapriset är fyra miljoner ..


Det har blivit dags för landets största lopp för de treåriga hästarna, Svenskt Travkriterium. Förstapriset är fyra miljoner kronor för de hästar som är premiechansade och loppet ingår i år, precis som Oaks, i lördagens V75.
En tränare som väldigt gärna vill vinna det prestigefyllda och klassiska loppet är Reijo Liljendahl. Han var ytterst nära att göra det för fyra år sedan, då som tränare till Policy of Truth. Hästen hade greppet i det längsta men åkte snöpligt dit precis på mållinjen då Demos Racing spurtade vasst efter en sen lucka och slog av honom precis.
– Det var jävligt surt att han inte fick vinna. Han såg klar ut 100 kvar innan Erik fick luckan med sin häst och allt förändrades den sista biten. Jag tyckte att jag hade bästa hästen i kullen men det är små marginaler i den är sporten. Med lite distans till det hela så gjorde min häst ett fantastiskt lopp efter att ha krånglat från början och såg ut att vara överlägsen mitt på upploppet. Det var snöpligt, säger Reijo Liljendahl.
Och tillägger snabbt.
– Men det är historia och nu är det nya race.

”Har visat talang hela tiden”
Solvalla-tränaren har Manny Muscle inkvalad till Kriteriet. En treårig hingst som har vunnit tre lopp på sju starter och aldrig varit sämre än trea. I ett genrep inför kriteriekvalen besegrade han bland annat Henry Flyer Sisu och Head Run som båda är finalister.
– Jag tycker att det här är en bra häst som vi har haft förhoppningar på hela tiden. Han har inte gjort mig besviken någon gång utan gjort bra lopp hela tiden. Även när han inte har vunnit så har hästen varit bra och det har funnits orsaker till när han har förlorat.
– Vi fick in honom som ettåring och det var Ville Karhulahti som körde in hästen, precis som han gör med alla våra ettåringar. Han kom sedan till oss i februari som tvååring och har visat bra talang hela tiden. Siktet har hela tiden varit inställd på de penningstinna loppen under höstkanten. Det är tacksamt att man har ägare som har kunskap och förståelse så att man kan matcha hästarna i samråd och bestämma vilken som kan vara den lättaste och bästa vägen. Det är skönt att slippa ha pressen på att man ska vara med överallt när det är trav, menar Reijo.

”Erik var väldigt imponerad av hästen”
I uttagningsloppet blev Manny Muscle tvåa via en mycket vass avslutning bakom vinnande Enas Prince. Detta efter en del trafikproblem under vägen.
– Han gjorde ett bra försök och hade krafter kvar i mål. Han var ju egentligen inte med i matchen förrän på sista långsidan och gjorde ett rejält sista varv och framförallt sista 500 metrarna.
– Efter ett varv tänkte jag att det här går aldrig och Erik var väldigt imponerad av hästen och tyckte att han gjorde ett väldigt bra lopp. Han avslutade trots allt 1.10,5 sista varvet och 1.08 sista 500. Det är starka papper.

”Har stor potential – kan vinna Kriteriet”
Manny Muscle har spår tio i Kriteriet (V75-6) och körs av Ulf Ohlsson. I en öppen final tillhör han outsiderskaran och tränare Liljedahl är inte främmande för att hästen kan skrälla.
– Vi hade tur och fick välja som nummer två av tvåorna och utgångsläget blev inte så tokigt. Jag tycker att hästen har kapacitet och möjligheter att vinna Kriteriet. Men man vinner inte ett sådant här lopp om man har otur, så det gäller att ha stolpe in under vägen.
– Hästen känns fin i alla fall och har tagit försöket på bästa sätt. Han har tränat i dag (torsdag) och jag var fullt nöjd med honom. Han är så redo han kan vara och kommer att göra ett bra lopp. Har han flyt under vägen så kan han vinna. Det här är en häst som har en stor potential att utvecklas ytterligare och gå långt, säger Reijo Liljedahl.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, vi kör som tidigare, skor runt om och jänkarvagn. Jag har haft en liten fundering om att spaca upp honom men han sprang så fort han kunde senast så det finns ingen anledning att ändra på något.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-9 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 4] 2140/6 0 19.9 750
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-3 I.A.Lee I.A.Lee   [s 6] 1640/2 5 14.3 927
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-6 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 4] 2160/14 4 16.3 1714
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-4 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 4] 2140/7 0 17.3 509
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-9 I.A.Lee I.A.Lee   [s 6] 2140/15 7 15.7 1007
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-7 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 4] 1640/12 0 17.3g 1610
2015-10-04 2015-10-04 Visby-9 Zaga Zaga   [s 6] 2640/3 7 19.3 856
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 4] 2160/14 4 15.8 145
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Viktor Burge Viktor Burge   [v 6] 2160/14 5 16.8 1409
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Audax Audax   [v 7] 2160/9 D 6 19.2 455
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2160/13 C 8 18.4 367
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Gotländer Gotländer   [h 4] 2140/11 A 0 18.7 153
2016-09-17 2016-09-17 Visby-5 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 2160/7 D 6 18.0 37
2016-09-17 2016-09-17 Visby-4 Zaga Zaga   [s 7] 1660/7 D 0 18.4 331
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Audax Audax   [v 7] 1640/11 C 0 16.8 174
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Audax Audax   [v 7] 1660/9 D 0 15.8 653
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2140/2 C 0 g 418
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-8 Gotländer Gotländer   [h 4] 2140/5 C 4 14.5 1149
2016-08-30 2016-08-30 Visby-11 Zaga Zaga   [s 7] 2160/7 C 0 21.0g 301
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Indigo B.M.W. Indigo B.M.W.   [s 7] 2160/13 C 0 18.4g 467
2016-08-30 2016-08-30 Visby-5 Estelle Henna Estelle Henna   [s 4] 2140/12 C 0 23.1 338
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Audax Audax   [v 7] 2660/10 D 4 17.9 735
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2140/5 D 5 16.4 524
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 8] 1640/9 D str
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 Zaga Zaga   [s 7] 2140/8 C 0 g 531
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Audax Audax   [v 7] 2140/8 D 3 16.4 252
2016-08-18 2016-08-18 Visby-9 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 1640/7 D 0 g 201
2016-08-06 2016-08-06 Visby-9 Gotländer Gotländer   [h 4] 1640/1 B 1 14.3 21
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Stage Launcher Stage Launcher   [s 5] 2160/14 D 0 18.3 1154
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 San Quentin San Quentin   [v 5] 2160/5 D 0 18.8 725
2016-08-06 2016-08-06 Visby-6 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2140/3 D 8 16.7 134
2016-08-06 2016-08-06 Visby-5 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 2140/10 C 6 15.5 69
2016-08-06 2016-08-06 Visby-1 Elysee Amok Elysee Amok   [s 3] 2140/8 C str
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Zaga Zaga   [s 7] 1660/9 C 5 16.4 688
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 I.A.Lee I.A.Lee   [s 7] 2160/6 D 0 17.5g 523
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Let's Try Let's Try   [s 8] 2140/12 D 0 g 399
2016-07-30 2016-07-30 Visby-3 Gotländer Gotländer   [h 4] 2140/5 B 2 15.0 88
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Helios K. Helios K.   [v 5] 2140/6 D 0 20.7g 202
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 My Treat My Treat   [v 4] 2140/7 D 0 19.9g 333
2016-07-22 2016-07-22 Visby-3 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 1640/2 A 1 15.4 31
2016-07-22 2016-07-22 Visby-1 Elysee Amok Elysee Amok   [s 3] 2140/7 D 7 19.4 123
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 Lillity Lillity   [s 7] 2140/1 D 0 g 439
2016-07-22 2016-07-22 Visby-7 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 8] 2140/8 C 0 16.5 150
2016-07-13 2016-07-13 Visby-7 Gotländer Gotländer   [h 4] 2140/2 D 0 17.4 665
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2140/4 B 3 16.0 313
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 Audax Audax   [v 7] 2160/11 D 0 17.4 892
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Athena Miguan Athena Miguan   [s 3] 2140/2 B 7 22.3g 106
2016-07-05 2016-07-05 Visby-6 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 5] 2160/10 B 8 18.1 513
2016-07-05 2016-07-05 Visby-4 Noomi Noomi   [s 3] 2140/1 C 4 17.6 43
2016-07-05 2016-07-05 Visby-2 Capri F.M. Capri F.M.   [v 7] 1660/10 C 0 16.0 1168
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 1660/6 C 6 15.4 543
2016-06-28 2016-06-28 Visby-8 I.A.Lee I.A.Lee   [s 7] 2140/12 D 6 15.6 1120
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 1640/10 C 2 12.9 239
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Zaga Zaga   [s 7] 2160/13 A 5 17.5 296
2016-06-28 2016-06-28 Visby-3 Gotländer Gotländer   [h 4] 2140/3 C 8 17.2 103
2016-06-21 2016-06-21 Visby-5 Chris Tomlin Am Chris Tomlin Am   [v 4] 2140/1 D 3 16.7 67
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2160/10 C 5 17.2 108
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Noomi Noomi   [s 3] 2140/4 C 3 16.5 108
2016-06-21 2016-06-21 Visby-7 Yankeeland Yankeeland   [v 7] 2140/3 A 0 17.9 61
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 Indigo B.M.W. Indigo B.M.W.   [s 7] 2160/10 A 4 17.3 128
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Zaga Zaga   [s 7] 2140/4 D 3 17.8 107
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2140/7 C 4 16.8 200
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Gotländer Gotländer   [h 4] 2140/1 D 7 17.5g 360
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2160/14 D 5 17.7 728
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Elysee Amok Elysee Amok   [s 3] 2140/4 D 0 21.8g 128
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Zaga Zaga   [s 7] 2160/9 D 4 17.0 381
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2160/10 D 7 18.4g 341
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 I.A.Lee I.A.Lee   [s 7] 2640/12 B 8 16.9 496
2016-05-14 2016-05-14 Visby-4 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2140/14 C 5 18.4g 190
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Snow Flake Goj Snow Flake Goj   [s 5] 2180/11 A 6 14.8 24
2016-05-14 2016-05-14 Visby-7 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 5] 1640/3 D 0 g 334
2016-05-14 2016-05-14 Visby-6 Streetdance Girl Streetdance Girl   [s 8] 2140/7 D 0 g 744
2016-05-14 2016-05-14 Visby-5 Kinnonna Goj Kinnonna Goj   [s 3] 2140/7 D str
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Zaga Zaga   [s 7] 1660/5 D 7 16.6 299
2016-05-03 2016-05-03 Visby-9 Noomi Noomi   [s 3] 2140/5 D 2 17.4 128
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 I.A.Lee I.A.Lee   [s 7] 2160/13 B 0 17.4 241
2016-05-03 2016-05-03 Visby-5 Motoyi Goj Motoyi Goj   [s 3] 2140/7 B 6 19.8g 48
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 5] 2140/2 D 0 17.6g 899
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Undici Zoot Undici Zoot   [v 8] 2640/1 D 4 16.3 633
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 2140/10 C 5 14.5g 128
2016-04-23 2016-04-23 Visby-9 Cooler Cooler   [v 8] 2140/1 D 0 g 332
2016-04-23 2016-04-23 Visby-7 Gotländer Gotländer   [h 4] 1640/3 C str
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 5] 2140/12 C 6 17.0 393
2016-04-23 2016-04-23 Visby-4 Audax Audax   [v 7] 2640/6 C str
2016-04-23 2016-04-23 Visby-3 Noomi Noomi   [s 3] 2140/9 D 2 20.6 71
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-9 I.A.Lee I.A.Lee   [s 7] 2140/2 D 5 16.1 605
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 1640/4 D 0 17.2g 511
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-6 Wix Pride Wix Pride   [h 5] 2140/12 D 0 16.7 132
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-8 Becky Becky   [s 3] 2140/3 D 4 19.3 168
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-6 Digger Smasher Digger Smasher   [v 10] 2140/7 D 5 15.5 462
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-3 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2140/6 D 6 15.3 496
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-1 Zee Me Zee Me   [s 7] 2140/9 D 5 15.4 518
2017-10-12 2017-10-12 Visby-1 Noomi Noomi   [s 4] 2120/11 C 0 15.7 485
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 San Quentin San Quentin   [v 6] 2120/2 D 0 g 412
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2140/8 B 3 17.8 445
2017-10-12 2017-10-12 Visby-6 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2140/7 C 5 18.1 68
2017-10-12 2017-10-12 Visby-4 Zacke Zacke   [h 4] 2140/11 A 8 17.0 58
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Kyrkebys Bojan Kyrkebys Bojan   [s 3] 2120/9 C str
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-4 Zacke Zacke   [h 4] 2140/12 B 3 14.9 47
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 San Quentin San Quentin   [v 6] 2140/10 D 0 g 423
2017-10-02 2017-10-02 Visby-7 Amulett Jons Amulett Jons   [s 3] 2120/6 D 5 20.1 146
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Madame Mardi Madame Mardi   [s 4] 2120/7 D 0 18.9g 143
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Wix Pride Wix Pride   [h 5] 2120/5 C 1 15.6 71
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Noomi Noomi   [s 4] 2120/4 A 4 16.1 97
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 1620/8 C 6 14.7 171
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Noomi Noomi   [s 4] 2140/6 B 4 16.3 66
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2120/5 D 8 15.4 377
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Kyrkebys Bojan Kyrkebys Bojan   [s 3] 2140/13 D 4 16.3 154
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 San Quentin San Quentin   [v 6] 2120/2 D 7 19.8 666
2017-09-12 2017-09-12 Visby-8 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 1620/1 D 4 15.3 112
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Noomi Noomi   [s 4] 2120/14 A 7 17.0g 153
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2120/7 C 3 16.3 430
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Kyrkebys Bojan Kyrkebys Bojan   [s 3] 2120/2 C 1 17.1 198
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Zacke Zacke   [h 4] 2120/5 B 1 14.7 75
2017-07-28 2017-07-28 Visby-10 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2140/11 C 0 g 349
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Noomi Noomi   [s 4] 1620/2 C 4 14.1 72
2017-07-28 2017-07-28 Visby-7 I.A.Lee I.A.Lee   [s 8] 2620/8 D 3 15.9 398
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 I.A.Lee I.A.Lee   [s 8] 2620/12 C 4 16.7 184
2017-07-22 2017-07-22 Visby-8 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2140/6 B 6 17.8 174
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 6] 1620/6 C 4 12.8 67
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Joli's Love Joli's Love   [s 6] 2160/8 B 8 17.5 167
2017-07-12 2017-07-12 Visby-8 Noomi Noomi   [s 4] 2120/8 D 6 14.7 696
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2140/15 C 6 17.3 1078
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2120/3 D 6 15.8 657
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Noomi Noomi   [s 4] 2140/9 A 3 15.7 81
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Yankeeland Yankeeland   [v 8] 2120/10 C 6 16.4 253
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Noomi Noomi   [s 4] 2120/1 C 2 15.7 215
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2120/2 C 0 15.8 426
2017-06-10 2017-06-10 Visby-2 I.A.Lee I.A.Lee   [s 8] 2140/9 D 6 16.3 524
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Noomi Noomi   [s 4] 1640/9 B 2 15.0 105
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2120/2 D 5 17.6g 249
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 I.A.Lee I.A.Lee   [s 8] 2120/12 D 7 15.4 502
2017-05-02 2017-05-02 Visby-6 Elysee Amok Elysee Amok   [s 4] 2120/4 C 0 20.2g 117
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Joli's Love Joli's Love   [s 6] 1660/11 C 7 16.8 261
2017-05-02 2017-05-02 Visby-4 Immer Fri Immer Fri   [v 8] 2140/9 B 0 17.3g 337
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Noomi Noomi   [s 4] 2120/5 C 3 16.1 117
2017-05-02 2017-05-02 Visby-1 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2120/9 C 6 15.5 640
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Zacke Zacke   [h 4] 2140/12 A 1 33
2017-04-22 2017-04-22 Visby-6 Elysee Amok Elysee Amok   [s 4] 2120/5 B 0 g 191
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Polansky Bi Polansky Bi   [v 8] 2620/11 B 5 18.4 79
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Audax Audax   [v 8] 2120/7 C 0 g 563
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Packleader Packleader   [v 8] 1620/6 B 0 g 35
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 1620/9 C 0 17.0 49
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-6 I.A.Lee I.A.Lee   [s 8] 1640/6 D 0 14.1 1426
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-3 Becky Becky   [s 4] 2140/6 C 0 17.4 57
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-6 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2140/4 B 7 16.0 556
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Wishlist Wishlist   [s 3] 1640/13 B 0 19.6g 414
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 2120/4 D 4 14.5 289
2018-10-22 2018-10-22 Visby-7 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/7 A 3 15.9 54
2018-10-11 2018-10-11 Visby-2 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 2140/5 C 7 19.1g 331
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2120/9 D 0 16.8 440
2018-10-11 2018-10-11 Visby-6 Becky Becky   [s 4] 2120/9 A 1 16.7 23
2018-09-30 2018-09-30 Visby-1 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2620/8 B 3 16.4 43
2018-09-30 2018-09-30 Visby-2 Champ de Mars Champ de Mars   [v 6] 2120/10 D 0 18.3 765
2018-09-30 2018-09-30 Visby-3 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2140/9 A 1 16.4 22
2018-09-30 2018-09-30 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 7] 1640/11 B str
2018-09-30 2018-09-30 Visby-6 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 3] 2120/2 D 4 21.2 40
2018-09-30 2018-09-30 Visby-8 Amulett Jons Amulett Jons   [s 4] 2140/7 C 2 17.6 85
2018-09-30 2018-09-30 Visby-9 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 1620/2 C 6 17.0 32
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 7] 2120/8 A 0 16.1 152
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2120/9 B 5 15.4 99
2018-09-20 2018-09-20 Visby-3 Adorable Sensation Adorable Sensation   [s 3] 2120/1 D str
2018-09-20 2018-09-20 Visby-4 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 2140/3 C 8 16.5 75
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Becky Becky   [s 4] 2140/12 B 3 16.9 96
2018-09-20 2018-09-20 Visby-9 Champ de Mars Champ de Mars   [v 6] 1640/7 D 0 g 495
2018-09-06 2018-09-06 Visby-1 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/9 B 3 16.5g 24
2018-09-06 2018-09-06 Visby-3 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2620/6 C 0 17.3 203
2018-09-06 2018-09-06 Visby-4 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 1620/7 C 0 485
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Becky Becky   [s 4] 2140/10 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Champ de Mars Champ de Mars   [v 6] 2140/5 D 0
2018-08-30 2018-08-30 Visby-2 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 2120/8 D 0 17.3 848
2018-08-30 2018-08-30 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2120/1 C 8 15.4 153
2018-08-30 2018-08-30 Visby-5 Becky Becky   [s 4] 2120/3 C 1 16.0 29
2018-08-30 2018-08-30 Visby-7 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 6] 1620/5 D 0 18.1 1080
2018-08-18 2018-08-18 Visby-1 Marjons Filur Marjons Filur   [v 5] 1620/12 B str
2018-08-18 2018-08-18 Visby-2 Becky Becky   [s 4] 2120/9 B 3 17.6g 71
2018-08-18 2018-08-18 Visby-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 7] 1620/9 B 0 g 74
2018-08-18 2018-08-18 Visby-4 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/13 A 1 15.7 37
2018-08-18 2018-08-18 Visby-7 Amulett Jons Amulett Jons   [s 4] 2120/10 C 8 18.3 101
2018-08-18 2018-08-18 Visby-8 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2620/4 B 3 15.5 55
2018-08-18 2018-08-18 Visby-9 I Take It I Take It   [v 7] 1640/13 D 0 18.4g 270
2018-07-19 2018-07-19 Visby-3 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 7] 1620/5 B 5 13.5 59
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 1620/1 B 2 12.8 63
2018-07-19 2018-07-19 Visby-7 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2140/9 C 2 16.0 134
2018-07-19 2018-07-19 Visby-8 Becky Becky   [s 4] 2120/9 A 5 19.8g 21
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Champ de Mars Champ de Mars   [v 6] 1640/7 C 0 18.2 148
2018-07-11 2018-07-11 Visby-4 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2120/5 B 0 15.7 559
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 2140/12 B 7 18.4 1344
2018-07-11 2018-07-11 Visby-10 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 7] 2120/3 B 7 14.1 370
2018-06-28 2018-06-28 Visby-3 Perfectly Enough Perfectly Enough   [h 10] 2660/13 B 7 15.2 290
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/15 B 5 16.0 544
2018-06-28 2018-06-28 Visby-6 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 1620/12 D 6 15.2 203
2018-06-28 2018-06-28 Visby-11 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2160/10 B 4 16.3 61
2018-06-16 2018-06-16 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 1620/6 C 4 13.0 303
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 Elysee Amok Elysee Amok   [s 5] 2120/5 C 2 15.9 15
2018-06-16 2018-06-16 Visby-6 Kinnonna Goj Kinnonna Goj   [s 5] 2620/5 D 4 15.2 54
2018-06-16 2018-06-16 Visby-7 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 7] 2120/11 A 0 15.1 108
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 2140/13 C 0 20.0g 252
2018-06-04 2018-06-04 Visby-7 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 7] 2140/12 B 1 16.3 87
2018-05-24 2018-05-24 Visby-2 Noomi Noomi   [s 5] 1640/14 A 7 16.1 686
2018-05-24 2018-05-24 Visby-3 Irena Palema Irena Palema   [s 6] 2140/9 A 7 15.7 69
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 7] 2640/12 B 1 14.4 397
2018-05-24 2018-05-24 Visby-5 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2120/15 B 5 15.4 168
2018-05-24 2018-05-24 Visby-6 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 2120/1 D 1 18.4 338
2018-05-24 2018-05-24 Visby-7 Elysee Amok Elysee Amok   [s 5] 2120/11 B 4 16.7g 29
2018-05-14 2018-05-14 Visby-1 Becky Becky   [s 4] 2120/3 B str
2018-05-14 2018-05-14 Visby-2 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 7] 2120/2 D 4 13.9 493
2018-05-14 2018-05-14 Visby-4 Zacke Zacke   [v 5] 1640/15 A 0 g 162
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Kinnonna Goj Kinnonna Goj   [s 5] 2120/15 A 6 14.8 67
2018-05-14 2018-05-14 Visby-6 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2140/5 A 3 16.9 32
2018-05-06 2018-05-06 Visby-1 Becky Becky   [s 4] 2120/7 C 2 17.7 225
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Star Commander Star Commander   [v 7] 2620/13 B 4 17.1g 194
2018-05-06 2018-05-06 Visby-6 Sweetchildofmine Sweetchildofmine   [s 9] 2140/8 C 0 17.3g 1117
2018-05-06 2018-05-06 Visby-9 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 7] 1640/4 D 1 14.8 51
2018-04-21 2018-04-21 Visby-1 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 2120/2 D 1 15.8 128
2018-04-21 2018-04-21 Visby-2 Elysee Amok Elysee Amok   [s 5] 2120/1 C 1 17.6 32
2018-04-21 2018-04-21 Visby-3 Marjons Julle Marjons Julle   [h 7] 2120/6 B 0 g 23
2018-04-21 2018-04-21 Visby-7 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 2120/9 C 3 15.9 106
2018-04-21 2018-04-21 Visby-9 Marjons Filur Marjons Filur   [v 5] 2120/3 D 7 16.4g 92
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 1620/9 C 0 17.4g 756
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Turbulence Face Turbulence Face   [v 4] 2120/11 D 6 15.8 770
2019-10-31 2019-10-31 Visby-5 Alakazam Jons Alakazam Jons   [v 3] 2120/12 B str
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 Simb Ransom Simb Ransom   [v 6] 2160/15 B 3 16.3 368
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2120/8 C 4 16.3 378
2019-10-14 2019-10-14 Visby-9 Global Underground Global Underground   [v 5] 2140/6 D 8 19.2 565
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-3 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 2140/8 D 7 15.8 247
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-5 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 6] 2140/2 D 4 16.3 100
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-6 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 6] 2140/5 C 7 17.5 69
2019-10-01 2019-10-01 Visby-1 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2160/10 A 2 15.7 79
2019-10-01 2019-10-01 Visby-4 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2120/4 D 0 g 231
2019-10-01 2019-10-01 Visby-5 Bellona Bellona   [s 3] 2160/11 A 6 16.9 203
2019-10-01 2019-10-01 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2140/5 D 0 21.0g 776
2019-09-21 2019-09-21 Visby-3 Gotländer Gotländer   [v 7] 2140/10 A 6 17.5 263
2019-09-21 2019-09-21 Visby-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 1620/12 B 0 16.0 261
2019-09-21 2019-09-21 Visby-6 Alakazam Jons Alakazam Jons   [v 3] 2120/1 C 2 19.2 24
2019-09-21 2019-09-21 Visby-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 6] 2640/6 C 2 17.0 104
2019-09-12 2019-09-12 Visby-2 Hero Band Hero Band   [v 6] 2620/1 C 5 16.0 277
2019-09-12 2019-09-12 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2140/5 C 8 19.0 448
2019-09-12 2019-09-12 Visby-9 Gotländer Gotländer   [v 7] 1640/10 A 5 16.5 178
2019-08-31 2019-08-31 Visby-1 Hero Band Hero Band   [v 6] 2620/7 B 2 16.8 24
2019-08-31 2019-08-31 Visby-3 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2120/14 A 2 15.5 36
2019-08-31 2019-08-31 Visby-4 Autobahn Autobahn   [v 6] 1620/9 B 5 14.2 91
2019-08-31 2019-08-31 Visby-5 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2120/5 C 4 18.3 96
2019-08-31 2019-08-31 Visby-7 Lisa Jons Lisa Jons   [s 4] 2120/4 B 0 g 52
2019-08-31 2019-08-31 Visby-8 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 6] 1640/11 C 2 16.0 88
2019-08-31 2019-08-31 Visby-9 Chikorita Jons Chikorita Jons   [s 4] 1620/2 A 1 13.6 21
2019-08-15 2019-08-15 Visby-1 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 12] 2120/14 C 0 16.2 597
2019-08-15 2019-08-15 Visby-3 Autobahn Autobahn   [v 6] 2120/13 C 0 16.5g 126
2019-08-15 2019-08-15 Visby-4 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2620/1 B 0 17.3 87
2019-08-15 2019-08-15 Visby-7 Jenny Countach Jenny Countach   [s 6] 2120/12 A 0 18.7g 129
2019-08-15 2019-08-15 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2140/7 D 0 18.5g 673
2019-08-15 2019-08-15 Visby-9 Mick Jagger Mick Jagger   [v 5] 2140/13 D 0 g 378
2019-08-01 2019-08-01 Visby-6 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2140/12 D 6 17.6 1310
2019-08-01 2019-08-01 Visby-7 Maharania Jons Maharania Jons   [s 6] 2120/13 B 0 14.9 1000
2019-07-25 2019-07-25 Visby-3 Chipen Boy Chipen Boy   [v 9] 1620/3 C 0 18.4g 281
2019-07-25 2019-07-25 Visby-6 Zee Me Zee Me   [s 9] 2120/8 D 0 g 232
2019-07-25 2019-07-25 Visby-7 Endandover Endandover   [v 9] 2120/6 D 0 17.5 822
2019-07-25 2019-07-25 Visby-10 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2120/5 C 1 14.6 70
2019-07-18 2019-07-18 Visby-3 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2620/7 D 4 16.3g 329
2019-07-18 2019-07-18 Visby-5 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 8] 1620/7 B 0 17.3 517
2019-07-18 2019-07-18 Visby-6 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2140/4 A 3 15.8 26
2019-07-10 2019-07-10 Visby-2 Isa Isa   [s 3] 2140/10 B 6 16.2 76
2019-07-10 2019-07-10 Visby-7 Jenny Countach Jenny Countach   [s 6] 2120/1 D 0 19.1 611
2019-06-27 2019-06-27 Visby-2 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2120/11 D 0 18.7 652
2019-06-27 2019-06-27 Visby-4 Jenny Countach Jenny Countach   [s 6] 1620/8 B 0 17.7g 47
2019-06-18 2019-06-18 Visby-1 Isa Isa   [s 3] 2140/5 C 1 16.5 28
2019-06-18 2019-06-18 Visby-6 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2640/6 A 5 16.6g 69
2019-06-18 2019-06-18 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2120/3 D str
2019-06-10 2019-06-10 Visby-1 Volbeat Volbeat   [v 3] 2120/2 D 0 21.9g 273
2019-06-10 2019-06-10 Visby-4 Jenny Countach Jenny Countach   [s 6] 2120/1 D 2 16.9 119
2019-06-10 2019-06-10 Visby-9 Autobahn Autobahn   [v 6] 2160/8 B str
2019-05-28 2019-05-28 Visby-1 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 8] 2120/12 D 0 14.6 583
2019-05-28 2019-05-28 Visby-2 Jenny Countach Jenny Countach   [s 6] 2120/6 B 2 16.8 80
2019-05-28 2019-05-28 Visby-3 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2620/9 B 3 15.3 31
2019-05-28 2019-05-28 Visby-7 Isa Isa   [s 3] 2120/1 D 1 17.3 27
2019-05-28 2019-05-28 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2140/6 D 8 18.2 224
2019-05-18 2019-05-18 Visby-1 Jenny Countach Jenny Countach   [s 6] 2140/9 A 3 17.9 61
2019-05-18 2019-05-18 Visby-3 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2140/4 C 0 18.4g 488
2019-05-18 2019-05-18 Visby-9 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2140/13 A 1 16.8 26
2019-05-09 2019-05-09 Visby-2 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2140/5 D 0 19.6 786
2019-05-09 2019-05-09 Visby-4 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 8] 2140/6 D 7 16.4 523
2019-05-09 2019-05-09 Visby-7 Isa Isa   [s 3] 2120/8 D 4 19.2 70
2019-05-09 2019-05-09 Visby-9 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 8] 2140/6 C 1 16.6 69
2019-04-27 2019-04-27 Visby-2 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 8] 2620/5 B 7 17.7 171
2019-04-27 2019-04-27 Visby-3 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 8] 1620/9 C 3 15.2 107
2019-04-27 2019-04-27 Visby-4 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2140/7 C 5 18.1 396
2019-04-27 2019-04-27 Visby-5 Mitos Mirakel Mitos Mirakel   [s 4] 2120/2 D 0 g 88
2019-04-27 2019-04-27 Visby-7 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 1620/1 C 1 13.8 20
2019-04-27 2019-04-27 Visby-8 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 8] 1620/5 B 0 16.7 57
2019-04-27 2019-04-27 Visby-9 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 4] 2140/14 B 6 20.0 234
2020-09-12 2020-09-12 Visby-1 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2120/2 D 3 17.8 300
2020-09-12 2020-09-12 Visby-3 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 6] 2120/8 D 2 15.6 111
2020-09-12 2020-09-12 Visby-4 Simb Ransom Simb Ransom   [v 7] 2620/8 C 6 17.3 253
2020-09-12 2020-09-12 Visby-5 Sinakiita Goj Sinakiita Goj   [s 3] 2120/6 C 1 18.1 27
2020-09-12 2020-09-12 Visby-6 Daisy Love Daisy Love   [s 4] 1620/1 B 2 g 35
2020-09-12 2020-09-12 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 2140/5 C 3 18.9 24
2020-09-01 2020-09-01 Visby-4 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 6] 2140/5 B 4 16.1 201
2020-09-01 2020-09-01 Visby-7 Express Streamline Express Streamline   [v 4] 2120/5 B 5 16.6 106
2020-08-24 2020-08-24 Visby-1 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [v 4] 2120/1 D 0 17.2 602
2020-08-24 2020-08-24 Visby-2 Ingoldicated Ingoldicated   [s 4] 2120/4 D 5 19.2 640
2020-08-24 2020-08-24 Visby-4 Becky Becky   [s 6] 2120/3 D 8 17.9 720
2020-08-24 2020-08-24 Visby-7 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 5] 2120/6 D 0 19.6 547
2020-08-24 2020-08-24 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 1640/9 D 4 16.2 587
2020-08-15 2020-08-15 Visby-1 Gotländer Gotländer   [v 8] 2140/13 B 6 17.2 128
2020-08-15 2020-08-15 Visby-2 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2120/7 C 0 g 210
2020-08-15 2020-08-15 Visby-3 Chikorita Jons Chikorita Jons   [s 5] 1620/5 A str
2020-08-15 2020-08-15 Visby-4 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 6] 2120/7 C 0 15.8 124
2020-08-15 2020-08-15 Visby-5 Express Streamline Express Streamline   [v 4] 2120/9 B 2 18.0 25
2020-08-15 2020-08-15 Visby-7 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 5] 2120/9 B 4 17.8 157
2020-08-15 2020-08-15 Visby-9 Alakazam Jons Alakazam Jons   [v 4] 2120/3 B 1 16.4 39
2020-08-15 2020-08-15 Visby-10 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 1620/11 C 8 15.4 392
2020-07-30 2020-07-30 Visby-2 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 5] 2120/1 D 0 17.5 1504
2020-07-30 2020-07-30 Visby-9 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 2140/8 C 8 19.4 607
2020-07-23 2020-07-23 Visby-7 Hero Band Hero Band   [v 7] 2140/12 C 8 15.2 2539
2020-07-23 2020-07-23 Visby-8 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 6] 2120/1 C 8 17.6 1285
2020-07-23 2020-07-23 Visby-9 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2120/7 C 6 17.9 350
2020-07-16 2020-07-16 Visby-3 Becky Becky   [s 6] 2120/2 D 8 16.4 812
2020-07-16 2020-07-16 Visby-4 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 6] 2140/6 B 7 16.4g 94
2020-07-16 2020-07-16 Visby-5 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2140/6 C 8 17.5 1272
2020-07-16 2020-07-16 Visby-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 8] 2120/8 C 0 14.0 533
2020-07-16 2020-07-16 Visby-7 Zee Me Zee Me   [s 10] 2120/9 D 0 16.7 1016
2020-07-08 2020-07-08 Visby-6 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2140/4 D 0 2485
2020-06-25 2020-06-25 Visby-2 Becky Becky   [s 6] 2140/14 D 0 17.2 856
2020-06-25 2020-06-25 Visby-3 Zee Me Zee Me   [s 10] 2120/6 D 0 16.2 1320
2020-06-25 2020-06-25 Visby-4 Hero Band Hero Band   [v 7] 2140/12 B 7 15.7 777
2020-06-25 2020-06-25 Visby-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 8] 2120/9 D 8 14.3 486
2020-06-25 2020-06-25 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 1640/6 D 0 15.8 743
2020-06-16 2020-06-16 Visby-1 Chansey Jons Chansey Jons   [v 4] 2120/6 B 0 21.2 351
2020-06-16 2020-06-16 Visby-8 Rocky Rauk Rocky Rauk   [v 6] 2140/11 C 4 15.8 1112
2020-06-16 2020-06-16 Visby-10 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 1620/3 C str
2020-06-09 2020-06-09 Visby-3 Becky Becky   [s 6] 2120/6 D 4 16.4 736
2020-06-09 2020-06-09 Visby-5 Breezer Crown Breezer Crown   [v 7] 2120/12 D 0 17.4 530
2020-06-09 2020-06-09 Visby-7 Lisa Will Lisa Will   [s 8] 2620/5 D 0 16.6 906
2020-06-09 2020-06-09 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 2140/5 D 8 17.2 750
2020-06-01 2020-06-01 Visby-1 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2120/3 D 6 17.4 535
2020-06-01 2020-06-01 Visby-3 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 8] 1620/8 D 3 13.3 1096
2020-05-15 2020-05-15 Visby-4 Zee Me Zee Me   [s 10] 2140/11 D 0 17.0 948
2020-05-15 2020-05-15 Visby-6 Becky Becky   [s 6] 1620/10 D 8 15.9 825
2020-05-15 2020-05-15 Visby-7 Simb Ransom Simb Ransom   [v 7] 2140/14 D 0 17.8 2321
2020-05-15 2020-05-15 Visby-8 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 2140/8 D 6 18.4 279
2020-05-05 2020-05-05 Visby-2 Becky Becky   [s 6] 2120/2 C 8 17.1 446
2020-05-05 2020-05-05 Visby-7 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 2140/11 D 7 17.1 939
2020-05-05 2020-05-05 Visby-8 Zee Me Zee Me   [s 10] 2140/5 D 0 18.7g 663
2020-04-25 2020-04-25 Visby-1 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 7] 1620/1 D 4 14.5 273
2020-04-25 2020-04-25 Visby-3 Hero Band Hero Band   [v 7] 2120/9 D 8 17.5g 55
2020-04-25 2020-04-25 Visby-4 Autobahn Autobahn   [v 7] 1620/7 B 6 15.4 103
2020-04-25 2020-04-25 Visby-6 Chansey Jons Chansey Jons   [v 4] 2120/11 C 0 g 164
2020-04-25 2020-04-25 Visby-9 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 5] 2140/11 C 7 20.3 188ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se