V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1..


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1993 och nu håller till på en gård i Västbo, som ligger 15 kilometer söder om Sundsvall. Där driver han sin verksamhet på egen hand utan någon anställd.
– Jag trivs med det här upplägget och jag har folk som hjälper mig när jag behöver det. Det fungerar bra, kommenterar Lalle.
För dagen finns tio hästar i stallet.
– Det antalet passar mig perfekt och jag gillar att jobba med djuren utomhus och det gör även att det blir lönsamhet i rörelsen.

Jämnheten själv
När det gäller tränarstatistiken är Bergsåkerstränaren otrolig jämn när det gäller inkörda pengar till stallet de senaste fyra åren:
2017: 1 001 800 kronor.
2018: 1 105 800 kronor.
2019: 1 150 450 kronor.
2020: 1 115 200 kronor.
– På ett begränsat material har jag gnetat på och passerat miljonen inkört de senaste fyra åren. Det får jag vara nöjd med eftersom här inte står några dyrgripar i stallet.
Lalle är trogen Bergsåker men saknar tiden då Åke Svanstedt, Lasse Lindberg, Christer Nylander, Robert Bergh, Bosse Eklöf och Ulf Ohlsson härjade på Bergsåker.
– Vi har ju tappat många stora profiler de senaste åren, men vi har ett stort framtidsnamn i Daniel Wäjersten. Han är oerhört seriös och har fått en bra start på sin verksamhet sedan han flyttade hit. Allt tyder på att han kommer att gå en ljus framtid till mötes.

”Lightversion av Örjan Kihlström”
Lars-Göran Söderberg har en duo till start på hemmabanan inom V86 som delas med Solvalla.
Du inleder med 9 Classics Never Die (V86-1) där du väljer att stå vid sidan om och istället anlitar Mats E Djuse som kusk. Hur är läget med din fyraåring?
– Han är i bra form och hängde med godkänt näst senast från rygg ledaren i en snabb avslutning. Senast galopperade han från start och jag tror det var något i munnen som irriterade honom. Vi kommer därför att byta bett på honom. Allt känns bra med honom i träningen inför den här uppgiften och han fick ett intressant läge. Han har ju bara två vinster på 43 starter i karriären, men varit bland de tre vid 23 tillfällen. Klaffar det med positionerna kan han dyka upp på en plats.
Vad säger du om Mats E Djuse som kusk?
– Ruggigt bra. I början var han en lightversion av Örjan Kihlström, men jag tycker han tuffat till sig i loppen mer och mer. Det är svårt att beskriva, men han har en otrolig körhand och hanterar exempelvis kallbloden lika bra som Ulf Ohlsson. När han var ledig passade jag på att anlita honom den här gången.
Du kör själv 8 Fragolini Am (V86-5). Vad kan hon uträtta från 20 meters tillägg i Norrlands Elitserie stofinal med 150 000 i förstapris?
– Jag ligger lågt med henne. Hon var ute på Östersund senast och galopperade kort i första sväng. Sedan fick hon ett lopp i ryggar sista varvet, men på upploppet blev hon dödstrött. Efter loppet fick hon startförbud för orent trav. Hon åt och drack dåligt i några dagar, men har fått tillbaka aptiten igen och allt verkar normalt då hon ser fräsch och fin igen. Hon var helt enkelt nedsatt av något i den starten. Härifrån får vi smyga med och ta det vi kan få och hon känns som en mittfältare. Jag hade anmält henne med en amerikansk vagn, men då det blev spår två i volten blir det en vanlig vagn.

Magnus Blom, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.Ulf Ohlsson ..


Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.
Ulf Ohlsson kommer vinna Allsvenska kuskligan och med tre veckosegrar blev han först att nå 300 segrar på svenska travbanor 2020.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 300-264-220
2. Björn Goop, Färjestad, 244-174-134
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 226-135-139
4. Jorma Kontio, Solvalla, 218-114-128
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 209-194-166
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 175-141-133
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 161-121-133
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 154-110-100
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 152-183-163
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 126-94-92
11. Erik Adielsson, Solvalla, 123-116-79
12. Robert Bergh, Åby, 113-67-58
13. Stefan Persson, Halmstad, 103-103-106
14. Kim Eriksson, Mantorp, 90-86-60
15. Mika Forss, Finland, 87-68-74
Siffror till och med 29 november

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-4 Lillans Tiro Lillans Tiro   [v 7] 2140/8 0 g 735
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-9 Intitbit Intitbit   [v 8] 2140/8 str
2015-11-06 2015-11-06 Romme-7 Stena Best Stena Best   [s 8] 2160/5 0 27.5 1445
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-5 Intitbit Intitbit   [v 8] 2140/12 0 18.2 739
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-12 Intitbit Intitbit   [v 8] 2140/11 0 17.8 617
2015-10-18 2015-10-18 Romme-6 Stena Best Stena Best   [s 8] 2180/13 5 29.3 194
2015-10-18 2015-10-18 Romme-2 Lillans Tiro Lillans Tiro   [v 7] 2180/10 7 36.3g 119
2015-10-04 2015-10-04 Romme-1 Lillans Tiro Lillans Tiro   [v 7] 1660/11 0 g 1033
2015-09-28 2015-09-28 Romme-10 Lorelei Drew Lorelei Drew   [s 8] 2140/14 0 19.1g 620
2015-09-28 2015-09-28 Romme-1 Stena Best Stena Best   [s 8] 1640/6 7 27.5 207
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 Super Twist Super Twist   [s 6] 2140/1 D 0 g 1984
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-9 Engla Trollet Engla Trollet   [s 7] 2160/13 D 0 32.9g 1371
2016-12-22 2016-12-22 Romme-10 Step Forward Step Forward   [v 8] 2140/2 D 0 18.8 699
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-9 Komnes Jahn Komnes Jahn   [v 10] 1660/9 D 4 32.5 1145
2016-12-16 2016-12-16 Romme-2 Engla Trollet Engla Trollet   [s 7] 2160/7 D 8 35.4g 839
2016-12-10 2016-12-10 Romme-10 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 5] 2160/12 A 4 18.0 115
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-5 Super Twist Super Twist   [s 6] 2140/4 D str 1000
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-4 Intitbit Intitbit   [v 9] 2140/6 D str 1000
2016-11-24 2016-11-24 Romme-7 Engla Trollet Engla Trollet   [s 7] 1660/6 D 7 32.0 724
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-2 Komnes Jahn Komnes Jahn   [v 10] 2160/8 D 7 38.5 593
2016-11-12 2016-11-12 Romme-5 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 5] 2160/9 B 6 17.8 399
2016-11-04 2016-11-04 Romme-5 Engla Trollet Engla Trollet   [s 7] 2160/4 D 7 33.5 222
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-3 Stena Best Stena Best   [s 9] 2140/12 D str
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-3 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 5] 2140/2 A 3 17.5g 83
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-6 Engla Trollet Engla Trollet   [s 7] 2140/2 D 8 35.3g 712
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-4 Step Forward Step Forward   [v 8] 1640/1 D 2 16.8 199
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-2 Komnes Jahn Komnes Jahn   [v 10] 2180/12 D 0 34.7 718
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-11 Best Super Boy Best Super Boy   [v 5] 2140/10 D 0 22.9g 661
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-7 Stena Best Stena Best   [s 9] 2140/2 D 0 28.6 809
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-4 Komnes Jahn Komnes Jahn   [v 10] 2180/10 D 0 36.3 969
2016-10-04 2016-10-04 Romme-9 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 5] 2160/12 A 0 17.7g 952
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-5 Best Super Boy Best Super Boy   [v 5] 2140/4 C 5 19.9 314
2016-09-25 2016-09-25 Romme-4 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 5] 2140/5 D 0 19.1 876
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-1 Komnes Jahn Komnes Jahn   [v 10] 1640/4 D 8 34.6 159
2016-09-16 2016-09-16 Romme-7 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 5] 2140/10 C 5 18.0 584
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-7 Stena Best Stena Best   [s 9] 2140/4 C 4 27.8 480
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-1 Stena Best Stena Best   [s 9] 2140/7 B 3 28.6 176
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-4 Komnes Jahn Komnes Jahn   [v 10] 2180/6 D 7 38.0g 325
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-3 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 5] 2160/9 D 0 20.5 1159
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-7 Stena Best Stena Best   [s 9] 2140/4 D 0 29.9g 672
2016-07-29 2016-07-29 Romme-9 Intitbit Intitbit   [v 9] 2160/10 D 8 17.3 584
2016-07-29 2016-07-29 Romme-4 Stena Best Stena Best   [s 9] 2140/1 D 6 28.3g 1790
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-10 Step Forward Step Forward   [v 8] 2140/6 B 0 g 568
2016-07-23 2016-07-23 Romme-2 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 5] 2160/12 C 7 19.6 1124
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-5 Stena Best Stena Best   [s 9] 2140/1 D 0 28.0 697
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-11 Step Forward Step Forward   [v 8] 2140/5 B 0 17.5 339
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-1 Intitbit Intitbit   [v 9] 2160/10 D 0 18.2 540
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-9 Stena Best Stena Best   [s 9] 2640/6 D 0 27.8 1437
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-3 Intitbit Intitbit   [v 9] 1640/4 D 0 14.9 590
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-9 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 5] 2160/14 D 8 19.3 839
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-6 Super Twist Super Twist   [s 6] 2140/3 C 0 g 1174
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-7 Stena Best Stena Best   [s 9] 2640/2 D 7 28.1 1067
2016-06-10 2016-06-10 Romme-11 Turbo Marke Turbo Marke   [v 10] 2160/12 D 0 22.9 614
2016-06-03 2016-06-03 Romme-11 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 5] 2140/1 B 5 17.0 462
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-8 Step Forward Step Forward   [v 8] 2140/1 D 8 17.9 299
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-4 Razza Yamoz Razza Yamoz   [s 8] 2140/5 D 0 19.6 385
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-1 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 5] 2140/13 C 6 18.6 726
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-7 Stena Best Stena Best   [s 9] 2140/3 D 4 26.8 1089
2016-05-20 2016-05-20 Romme-11 Turbo Marke Turbo Marke   [v 10] 2140/9 C 0 19.1 285
2016-05-20 2016-05-20 Romme-4 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 5] 2140/12 D 6 17.8 1148
2016-05-13 2016-05-13 Romme-7 Stena Best Stena Best   [s 9] 2140/1 D 4 29.3g 722
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-1 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 5] 2140/2 D 6 287
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-10 Step Forward Step Forward   [v 8] 2140/2 D 0 17.5 429
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-1 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 5] 2160/14 A 8 20.0g 855
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-2 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 5] 2140/8 D 5 20.2 699
2016-03-02 2016-03-02 Bollnäs-3 Intitbit Intitbit   [v 9] 2140/2 D 1 17.7 442
2016-02-26 2016-02-26 Romme-2 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 5] 2140/3 D 0 19.1 874
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-2 Intitbit Intitbit   [v 9] 1640/1 D 4 17.9 352
2016-02-05 2016-02-05 Romme-10 Intitbit Intitbit   [v 9] 2140/5 D 6 18.7 649
2017-12-21 2017-12-21 Romme-10 Intitbit Intitbit   [v 10] 2140/3 D 0 18.7 623
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-10 Intitbit Intitbit   [v 10] 2160/8 D 3 19.9 270
2017-10-27 2017-10-27 Romme-4 Intitbit Intitbit   [v 10] 2640/5 D 0 18.3 927
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-5 Intitbit Intitbit   [v 10] 2140/9 D 5 18.3 273
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-1 Best Super Boy Best Super Boy   [v 6] 2140/8 D 0 21.0 250
2017-10-03 2017-10-03 Romme-10 Intitbit Intitbit   [v 10] 2140/9 D 0 19.0 550
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-8 Intitbit Intitbit   [v 10] 2140/6 D 6 18.1 706
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-1 Best Super Boy Best Super Boy   [v 6] 2140/5 C 8 19.6 640
2017-09-15 2017-09-15 Romme-11 Intitbit Intitbit   [v 10] 2140/4 D 7 17.6 816
2017-09-08 2017-09-08 Romme-11 Intitbit Intitbit   [v 10] 2140/3 D 7 18.4g 1058
2017-08-18 2017-08-18 Romme-5 Intitbit Intitbit   [v 10] 2140/3 D str
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-5 Komnes Jahn Komnes Jahn   [v 11] 2140/2 D 6 37.1 656
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-2 Super Twist Super Twist   [s 7] 2140/6 D str
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-1 Intitbit Intitbit   [v 10] 2160/8 C 4 18.1 351
2017-07-21 2017-07-21 Romme-3 Intitbit Intitbit   [v 10] 2640/8 B 4 19.1 195
2017-07-21 2017-07-21 Romme-1 Super Twist Super Twist   [s 7] 2140/4 C 7 19.8 340
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-1 Super Twist Super Twist   [s 7] 2140/11 C 6 20.6 2341
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-10 Intitbit Intitbit   [v 10] 2140/1 D 5 17.1 663
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-6 Komnes Jahn Komnes Jahn   [v 11] 2140/5 D 0 g 489
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-1 Super Twist Super Twist   [s 7] 2140/6 B 0 19.7 844
2017-06-09 2017-06-09 Romme-3 Komnes Jahn Komnes Jahn   [v 11] 1640/12 D 0 32.6 624
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-9 Intitbit Intitbit   [v 10] 2140/3 C 5 17.7 215
2017-05-30 2017-05-30 Romme-1 Best Super Boy Best Super Boy   [v 6] 2160/12 C 0 22.9g 438
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-2 Super Twist Super Twist   [s 7] 2140/11 B 7 19.4 231
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-1 Komnes Jahn Komnes Jahn   [v 11] 1640/6 D 3 32.4 587
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-8 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 6] 1640/10 C str
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-9 Intitbit Intitbit   [v 10] 1640/2 D 6 16.1 515
2017-05-12 2017-05-12 Romme-2 Super Twist Super Twist   [s 7] 2140/1 D 5 18.3 1345
2017-05-08 2017-05-08 Romme-3 Komnes Jahn Komnes Jahn   [v 11] 1640/4 D 8 34.1 310
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-5 Super Twist Super Twist   [s 7] 2140/8 C 0 23.5g 1067
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-10 Intitbit Intitbit   [v 10] 1640/8 C str
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-1 Best Super Boy Best Super Boy   [v 6] 2140/6 D str
2017-04-21 2017-04-21 Romme-2 Komnes Jahn Komnes Jahn   [v 11] 1640/9 D 0 34.6g 856
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-7 Intitbit Intitbit   [v 10] 2100/8 D str
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-12 Komnes Jahn Komnes Jahn   [v 11] 2140/11 D 0 35.2 816
2017-02-12 2017-02-12 Romme-4 Komnes Jahn Komnes Jahn   [v 11] 1660/5 B 7 36.5g 305
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Best Super Boy Best Super Boy   [v 6] 2160/11 C 0 22.1g 1182
2017-01-07 2017-01-07 Romme-3 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 6] 2160/7 D 0 17.5 1715
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-1 Bourbon Rain Bourbon Rain   [v 5] 2140/2 A 0 22.2g 90
2018-12-14 2018-12-14 Romme-2 Gucci Boko Gucci Boko   [s 5] 2140/1 D 3 20.7 217
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-1 Gavroche Boko Gavroche Boko   [v 5] 2140/10 D 0 18.6 123
2018-07-20 2018-07-20 Romme-1 Super Twist Super Twist   [s 8] 2140/7 B 0 g 449
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-1 Gucci Boko Gucci Boko   [s 5] 2140/8 C 0 21.4 1084
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-1 Gavroche Boko Gavroche Boko   [v 5] 2140/7 D 0 20.8g 421
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-2 Gavroche Boko Gavroche Boko   [v 5] 2140/10 D 5 20.9 152
2018-01-05 2018-01-05 Romme-10 Intitbit Intitbit   [v 11] 2140/4 D 0 19.3 563
2019-12-20 2019-12-20 Romme-10 Intitbit Intitbit   [v 12] 2140/1 D 0 18.5 1098
2019-12-06 2019-12-06 Romme-9 Intitbit Intitbit   [v 12] 2140/8 C 0 19.3 756
2019-11-29 2019-11-29 Romme-1 Unique Apollo Unique Apollo   [h 2] 2140/1 D 7 23.4g 204
2019-11-08 2019-11-08 Romme-1 Engla Trollet Engla Trollet   [s 10] 1660/8 D 5 30.5 1237
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-7 Engla Trollet Engla Trollet   [s 10] 1660/10 D 8 31.9 1309
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-8 Engla Trollet Engla Trollet   [s 10] 2160/7 D str
2019-09-19 2019-09-19 Romme-5 B.B.S.Rose B.B.S.Rose   [s 3] 2140/1 C 4 17.8 841
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-8 Engla Trollet Engla Trollet   [s 10] 1660/4 D 0 31.8 1000
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-4 Engla Trollet Engla Trollet   [s 10] 1640/1 D 0 31.9 838
2019-08-10 2019-08-10 Romme-10 B.B.S.Rose B.B.S.Rose   [s 3] 2140/10 B 0 22.4g 339
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-9 Engla Trollet Engla Trollet   [s 10] 1640/3 D 7 32.9g 188
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-4 Engla Trollet Engla Trollet   [s 10] 1660/11 D 3 31.6 1000
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-1 B.B.S.Rose B.B.S.Rose   [s 3] 2140/6 D 5 19.0g 321
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Gucci Boko Gucci Boko   [s 6] 1609/3 C 4 16.3 122
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-2 B.B.S.Rose B.B.S.Rose   [s 4] 2140/4 C 4 17.4 275
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-11 Engla Trollet Engla Trollet   [s 11] 1640/4 C str
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-1 B.B.S.Rose B.B.S.Rose   [s 4] 2140/11 B 3 18.0 218
2020-10-16 2020-10-16 Romme-1 B.B.S.Rose B.B.S.Rose   [s 4] 2140/12 B 0 20.1g 64
2020-09-29 2020-09-29 Romme-6 B.B.S.Rose B.B.S.Rose   [s 4] 2160/15 D 0 17.9 1174
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-3 B.B.S.Rose B.B.S.Rose   [s 4] 2160/7 C 4 116
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-1 Engla Trollet Engla Trollet   [s 11] 1660/11 D 0 30.6g 519
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-10 Engla Trollet Engla Trollet   [s 11] 2140/5 D 5 30.4 500
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-3 Engla Trollet Engla Trollet   [s 11] 2160/14 D 0 g 2605
2020-08-05 2020-08-05 Romme-9 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 10] 2140/4 D 0 g 719
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-9 Engla Trollet Engla Trollet   [s 11] 2160/6 D 0 30.8 1487
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-5 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 12] 2140/10 D 8 15.6 1536
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-11 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 12] 2160/12 D 0 18.5 1363
2020-07-17 2020-07-17 Romme-5 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 10] 2140/7 D 0 33.6g 739
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-6 Engla Trollet Engla Trollet   [s 11] 1660/15 D 6 30.4 3122
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-8 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 10] 1640/8 D 0 30.2 1186
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-5 Engla Trollet Engla Trollet   [s 11] 2140/4 D 0 30.9g 1771
2020-06-05 2020-06-05 Romme-2 Engla Trollet Engla Trollet   [s 11] 2160/7 D 5 31.0 604
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-5 B.B.S.Rose B.B.S.Rose   [s 4] 2140/9 D 0 17.9 986
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-8 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 10] 2140/8 D 0 31.5 1286
2020-05-11 2020-05-11 Romme-3 Engla Trollet Engla Trollet   [s 11] 1640/2 D 0 28.4 939
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-3 B.B.S.Rose B.B.S.Rose   [s 4] 2140/5 D 0 17.1 865
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-10 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 10] 1660/14 D 0 35.7g 1106
2020-04-25 2020-04-25 Romme-2 B.B.S.Rose B.B.S.Rose   [s 4] 2160/11 B 5 18.4 157
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-7 Engla Trollet Engla Trollet   [s 11] 2160/7 D 8 31.6g 269
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-4 Intitbit Intitbit   [v 13] 2140/3 D 0 18.3 1100
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-7 Intitbit Intitbit   [v 13] 2140/1 D 0 21.1 670
2020-04-04 2020-04-04 Romme-7 Engla Trollet Engla Trollet   [s 11] 1640/2 D 0 30.5 876
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-5 B.B.S.Rose B.B.S.Rose   [s 4] 2140/1 B 2 18.9 243
2020-03-18 2020-03-18 Solvalla-3 B.B.S.Rose B.B.S.Rose   [s 4] 2140/4 C 0 20.2g 603
2020-03-09 2020-03-09 Bollnäs-1 Engla Trollet Engla Trollet   [s 11] 1660/6 B 0 31.0g 248
2020-03-06 2020-03-06 Romme-3 B.B.S.Rose B.B.S.Rose   [s 4] 2140/4 B 4 19.1 274
2020-03-03 2020-03-03 Romme-3 Gucci Boko Gucci Boko   [s 7] 2160/6 D 0 18.3 579
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-1 Engla Trollet Engla Trollet   [s 11] 1640/5 C 3 30.6 227
2020-02-14 2020-02-14 Romme-3 Engla Trollet Engla Trollet   [s 11] 1660/8 C 0 g 336
2020-02-08 2020-02-08 Romme-9 Intitbit Intitbit   [v 13] 2140/6 D str
2020-01-18 2020-01-18 Romme-6 Engla Trollet Engla Trollet   [s 11] 2140/7 C 4 33.1 224
2020-01-18 2020-01-18 Romme-10 Intitbit Intitbit   [v 13] 2140/1 D 0 19.8 650
2020-01-05 2020-01-05 Romme-5 Engla Trollet Engla Trollet   [s 11] 2160/8 B 3 33.1 724
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-10 Intitbit Intitbit   [v 13] 2140/1 D 8 17.3 1447ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se