V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-3 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 8] 1640/3 D

Nyheter för travkusk


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar. Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste..


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar.
Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste kusk.
I onsdags tog han seger nummer 7000 som kusk när han vann med Reverend Wine på Solvalla.
Under måndagskvällen var det dags för ännu ett jubileum:
När Ulf Ohlsson styrde in Björn Goop-tränade Stardust Melody på Färjestad, var det Goops 2000:e seger på hans svenska tränarlicens.
– Gooparna har ju vältränat och det här var inget undantag, sa segerkusken Ulf Ohlsson efter att Stardust Melody avgjort enkelt till slut.

”Känns otroligt kul”
Björn Goop tog ut sin tränarlicens 1999 och arbetade tillsammans med pappa Olle som stod för hästarna. Men 2011 tog Björn över tränaransvaret och när han nu når 2000 segrar gör han det som nummer 20 i den svenska travhistorien.
– Jag har jobbat hårt för att utveckla mig som tränare så det här känns otroligt bra och kul. Jag är idag mer utbildad och har skaffat mig mycket rutin inte minst genom att tävla mycket internationellt, säger Björn Goop till Svensk Travsport.
Han har runt 130 hästar på gården utanför Kil och ligger i dag femma i landets tränarliga med drygt 25 miljoner kronor inkört i år.

”Vill lyfta fram den fina bredden”
Första tränarsegern kom med Lloyd Hornline på Åby 1999 och 1000 segrar kom med Twitter på Åby 2015. Conny Nobel var Björns första stjärntravare och de vann Kriteriet och Derbyt tillsammans. När de tog hem Elitloppet stod dock Olle Goop som tränare.
Bland namnkunniga hästar från Björn Goops stall finns förutom Conny Nobell stjärnor som Quarcio de Chene, Mister J.P., Your Highness, Reckless, Nadal Broline och inte minst stostjärnan Mellby Free med över sju miljoner på kontot.
– De är några av guldkornen, men jag skulle vilja lyfta den fina bredden med många duktiga hästar som jag tränar. Fjolårets resultat var bra och vi är på väg mot ett starkt resultat för stallet även 2019, säger Björn Goop till Svensk Travsport.

Michael Carlsson, Kanal 75


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på..


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s beräkningar.
För snart en månad sedan gjorde den sjuårige hingsten Win B.Hill sin första start på svensk mark. Det var också första starten på nästan fem år när han debuterade för Timo Nurmos. Men någon ringrost var det sannerligen inte tal om. Win B.Hill bara blåste till konkurrenterna i ett lunchlopp på Romme och vann åkandes på 1.11,6/1640a. Detta trots spår åtta över kort distans. Det var blott tredje starten i livet för den skadedrabbade hästen som började sin karriär hos Åke Svanstedt i USA med en seger och en andraplats.
– Win B.Hill (V75-1) är en väldigt fin häst med riktigt hög kapacitet. Han har mycket bra härstamning (Muscle Hill - Win B.), fin exteriör och en väldigt stor motor. Han är som en avelshingst. Jag tycker att hästen har kapacitet för Elitloppet, säger Timo Nurmos.
Men tillägger snabbt:
– Det gäller att han håller ihop. Han fick en gaffelbandsskada efter tvååringssäsongen i USA och kom till mig som treåring. Den har varit svår att läka och jag har tagit det väldigt lugnt med honom eftersom det är min egen häst. Så det är svårt att säga om han kan använda hela sin kapacitet efter skadan. Han måste visa kapaciteten på banan också men jag känner att det är något extra i honom.
– Han var en mycket lovande häst hos Svanstedt och var tänkt som en häst för Hambletonian och de största loppen. Han vann i debuten och torskade det andra loppet på målfoto, men hade vunnit även det om han inte hade tappat en sko. Jag köpte honom på auktion som ettåring i Lexington för 70 000 dollar.

”Femtespår i volt är sämsta tänkbara – är stor och rejäl”
I comebacken på Romme small det bara till när Jorma Kontio vred på ute i vida spår med Win B.Hill. Tränare Nurmos var inte överraskad över hästens insats, trots ett tävlingsuppehåll på nästan fem år.
– Hästen var väl förberedd men hade bara gått ett 1.24-jobb som snabbast efter kvalet i somras. Han kommer att gå mycket framåt med loppet i kroppen. Han gick jobb i fredags i backen och var fin och ska gå ytterligare jobb under tisdagen.
Vad säger du om V75-debuten för Win B.Hill med spår fem i voltstart?
– Femtespår i volten är sämsta tänkbara eftersom han är stor och rejäl. Han kvalade förvisso i voltstart men nu blir det första gången i lopp. Det är en väldigt lugn och fin häst och jag tror att han klarar det för han är jättesnäll att köra. Men risken finns alltid att man tappar lite från sådana spår.
– Hästen har inte samma rutin som de andra i loppet och har bara gjort tre starter. Han är ändå så pass hög kapacitet att han måste räknas med bra chans. Det blir barfota fram som senast, säger Nurmos.

”Är en väldigt fin häst – men långt ifrån färdig”
Solvalla-tränaren, som toppar tränarligan på V75 överlägset med 37 segrar, har ytterligare tre hästar med i lördagens jackpotomgång.
– Magic Cash (V75-2) galopperade senast mitt i loppet när han skulle avancera och jag vet inte riktigt varför. Om det var en temposkärpning eller så. Det är fortfarande så att han är lite känslig om det blir tempoökningar eller tempominskningar i loppen. Det är en stark och fin häst men han är fortfarande valpig och inte färdig. Han känns bra i träningen och felfri är det bra chans. Eventuellt barfota runt om igen.
– Global Undecided (V75-6) fick ett tufft lopp senast och egentligen gillar han tuffa upplägg men han hade nog en sämre dag den gången. Han har gått jobb efteråt och känts normal i alla fall och senast i dag (måndag) var han fin. Presterar hästen lika bra som han har gjort flera gånger i V75 tidigare ska han såklart räknas. Barfota runt om igen och inga ändringar.
– Istanbul Boko (V75-7) blev det helt fel för i finalen senast. Han krokade ihop i sista kurvan och blev störd till galopp så man får bara glömma det loppet. Det är en väldigt fin häst under utveckling men han är långt ifrån färdig ännu. Han är fortfarande trög av sig och tar inte alltid i men har bra styrka. Han har ingen tur med spåren i V75 och fick återigen bakspår. Vi kör barfota runt om igen, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Trebol var under många år i träning i Frankrike men föll för åldersstrecket som tioåring och har sedan dess uteslutande m..


Trebol var under många år i träning i Frankrike men föll för åldersstrecket som tioåring och har sedan dess uteslutande matchat på Mallorca och hemma på Menorca, där den forne världstravaren tävlat om småpengar.
Seger lades till seger. Svenske kallblodet Järvsöfaks rekord på 42 raka passerades i våras.
Det blev slutligen strålande 56 segrar i svit för tolvåringen som på söndagen förlorade ett lopp på Menorca. Trebol hade förmodligen en sämre dag och slutade trea i ett lopp med 300 euro (!) i förstapris.
Ägaren Pau Salord bor på Menorca och är stolt ägare till Trebol som tävlade med framgång internationell som yngre då det bland annat blev segrar i franska loppet Prix du Luxembourg och ett par upplagor av Kymi Grand Prix i Finland.

Mikael Wikner, Kanal 75


Över 600 000 kronor intjänat i lite tuffare stolopp är facit för femåriga stoet Walkie Talkie under året. I Skellefteå..


Över 600 000 kronor intjänat i lite tuffare stolopp är facit för femåriga stoet Walkie Talkie under året.
I Skellefteå V75 förra lördagen klev hon runt hela gänget från bricka 15. Då handlade det om 20 meters tillägg och bakspår.
I onsdagens V86-lopp på hemmabanan Bergsåker visste stallet redan på förhand att det skulle bli ett tufft utgångsläge. Förutsättningarna i stoloppet (V86-7) var givna med en så kallad spårtrappa.
Walkie Talkie har tjänat mest pengar i loppet och får trumma igång från det sämsta läget – spår 15 bakom bilen i loppet över 2140 meter.
Per Linderoth är ute och kör Walkie Talkie hemma på gården i Matfors i Sundsvall när vi får tag i honom under måndagsförmiddagen.
- Jag har värmt henne i skogen och är på väg till rakbanan och vi skrittar nerför backen just. Hon känns bara fin efter Skellefteå. Det blir ju inget hårdare nu när det är så nära mellan starterna men lite får hon röra på sig för att underhålla formen, säger Per Linderoth.
Walkie Talkie fick kliva på i tredjespår varvet från mål senast i V75. I täten hade tempot varit högt med 1.13,9 första varvet och spurten bet bra när Linderoth lossade sin häst i fjärdespår i den sista kurvan.
- Det stämde med både draghjälp och tempo. Hon har ju mött mer kvalificerat motstånd i flera av starterna under året än vad som var fallet i Skellefteå också, men ändå måste jag säga att det kändes riktigt, riktigt bra att vinna så där enkelt. Jag tyckte framför allt intrycket på henne var härligt…sättet hon avslutade på över upploppet, ja det var skönt, säger tränaren.

”Visat att hon tål en del”
Onsdagens uppgift på hemmabanan Bergsåker är ett försök i Diamantstoet. I somras segrade Walkie Talkie i Östersund V75 i Wångens Stora Lärlingspris med Mats E Djuse i sulkyn.
Segern i Skellefteå var hennes andra i V75 den här säsongen.
- Hon har gjort fina prestationer i stort sett hela året och har utvecklats hela tiden. Jag har inte tittat på loppet så mycket ännu men hon möter ju bara märrar igen och det är ungefär den klassen på hästarna som hon stött på under året. Så det känns bra.
Walkie Talkie står tufft till men har ju visat sig tuff…

- Ja, hon har visat att hon tål en del. Men det är väldigt löpningsavgörande naturligtvis hur det blir kört. Blir det något liknande som senast är det klart att jag tror på att hon kommer att dyka upp bland de tre på nytt. Skulle det bli långsamt någon ”femhundring” mitt i loppet försvårar det naturligtvis för oss. Väderprognosen talar om att det kan bli regn och jag väntar in i det sista med att bestämma balans. Blir det bara normal bana och inget regn kommer hon att få tävla barfota runt om som vanligt, säger Per Linderoth.
Du har två hästar med i V86-7. Elsa Mearas inleder från spår sex och Ulf Eriksson kör. Chansen?
- Hon vann lopp för snart två veckor sedan i Östersund och var bra då. Hon fick gå ett ganska tufft slutvarv så det var strongt gjort av henne. Samtidigt möter hon tuffare hästar nu jämfört med det hon ställdes mot i Östersund. Walkie Talkie är den bättre chansen på grund att hon skaffat sig hårdhet.
Betygsätt Elsa Mearas säsong.
- Det har inte gått lika bra för henne som för ”Walkie” under året. Ändå kändes det som att de var ungefär likvärdiga i början av säsongen. Men det har inte studsat Elsas väg helt enkelt. Hon är normalt sett väldigt startsnabb men tappade lite självförtroende i somras när hon galopperade två gånger bakom bilen inom loppet av fyra starter. Vi valde därför att börja ta det försiktigt med henne. På onsdag känns det dock som att det är läge att Uffe får prova att trycka till en bit för första gången sedan i somras.
Lolee Trizzofrock (V86-1) fick du i träning i vintras och han inledde med två raka segrar. Det blev ett innerspår bakom bilen på onsdag.
- Han är inget spetsbud men kan hamna hyggligt till i alla fall. Normalt sett är det en häst som ska klara sig bra i klass II. Han var ganska mycket betrodd i Solänget V75 näst senast och blev fast då. I V75-starten efter hamnade vi för långt bak samtidigt som det gick lite för långsamt en bit i loppet. Jag vet inte hur det kommer att bli spelat i loppet men jag tror att det är ganska lätt hänt att folk glömmer honom lite med tanke på att det är en ”fyra” och en ”nolla” i raden de två senaste. Han vill jag nog höja ett varningens finger för.

Mikael Wikner, Kanal 75Allsvenska kuskligan: 1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 257-223-1602. Jorma Kontio, Solvalla, 189-93-1123. Örjan Kihlström, Solvalla, 175-139-1124. Carl Johan..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 257-223-160
2. Jorma Kontio, Solvalla, 189-93-112
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 175-139-112
4. Carl Johan Jepson, Färjestad, 173-181-138
5. Björn Goop, Färjestad, 159-100-89
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 133-85-97
7. Erik Adielsson, Solvalla, 112-77-42
8. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 111-159-131
9. Johan Untersteiner, Halmstad, 110-83-65
10. Magnus A Djuse, Östersund, 94-86-55
11. Christoffer Eriksson, Jägersro, 85-86-69
12. Kim Eriksson, Mantorp, 84-63-70
13. Robert Bergh, Åby, 80-60-37
14. Magnus Jakobsson, Färjestad 78-52-43
15. Oskar J Andersson, Romme, 73-74-54
Siffror till och med 13 oktober.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Åby-9 Perfect Model Perfect Model   [v 6] 2180/14 0 17.0 871
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-3 Lost in Dreams Lost in Dreams   [s 7] 2140/1 2 14.8 1227
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-6 Niveau Niveau   [v 6] 2640/12 5 17.0 226
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-7 Niveau Niveau   [v 6] 2640/4 2 17.2 121
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-8 Perfect Model Perfect Model   [v 6] 2640/2 0 19.1 695
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-1 Bula Bula Am Bula Bula Am   [s 5] 1640/10 C 5 13.9 34
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-7 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 1640/8 B 0 15.4 266
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-8 Gepetto Boko Gepetto Boko   [v 3] 2140/4 C 0 21.5g 101
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-10 Sugarboy Petoj Sugarboy Petoj   [v 8] 2140/3 C 3 14.6 53
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-6 Graceman Graceman   [v 7] 2140/7 D 6 15.8 159
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-1 Counsellor Ås Counsellor Ås   [s 4] 2140/1 C 5 17.5 219
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-11 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 1640/5 A 1 12.5 32
2016-10-30 2016-10-30 Åby-7 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 4] 2180/12 A 2 15.1 49
2016-10-30 2016-10-30 Åby-4 Pearl Face Pearl Face   [s 4] 2140/3 A 7 16.6 140
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-7 Berra K. Berra K.   [v 5] 2640/12 C 8 20.0g 133
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-5 Edemilo Edemilo   [s 4] 2140/4 D 5 19.9 252
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-3 Mercedes Mauritz Mercedes Mauritz   [s 9] 2140/8 D 7 19.8 273
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-7 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/6 C 1 14.9 135
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-5 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 1640/8 A 0 14.4 15
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-2 Make Good Make Good   [v 7] 1640/12 D 8 16.2 920
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-9 Incognito Tooma Incognito Tooma   [h 4] 1640/1 B 4 14.0 33
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-4 Counsellor Ås Counsellor Ås   [s 4] 2140/1 C 1 15.5 54
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-7 Without You* Without You*   [s 5] 2140/1 C 0 15.7g 125
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-3 Cooca Choo Cooca Choo   [s 8] 2180/9 A 0 15.5 304
2016-09-15 2016-09-15 Åby-1 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 4] 2140/3 B 1 14.0 32
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-7 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 1640/6 A 1 12.8 26
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-5 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 2140/1 A 1 13.2 69
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-7 Graceman Graceman   [v 7] 2640/11 D 6 15.7 944
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-1 Bechamp Am Bechamp Am   [v 5] 2140/11 C 0 97
2016-08-18 2016-08-18 Åby-2 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2160/10 B 0 18.7 491
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-7 Twitter Sisu Twitter Sisu   [v 5] 2140/5 D 0 15.3 108
2016-08-12 2016-08-12 Åby-4 Ewaso Boko Ewaso Boko   [s 5] 2140/5 D 0 15.3 296
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-2 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 1609/3 A 2 14.1 35
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-2 Public Enemy Public Enemy   [s 8] 2160/11 D 3 16.8 225
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-7 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 6] 2140/6 D 0 16.3 259
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-6 Run D.M.C. Run D.M.C.   [v 6] 2140/1 D 7 21.1g 583
2016-07-30 2016-07-30 Åby-8 Public Enemy Public Enemy   [s 8] 2160/4 D 5 16.3 100
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-5 Fun Kee Fun Kee   [s 6] 2140/5 D 0 20.8 337
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 2640/5 C 2 14.8 204
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-11 Fun Kee Fun Kee   [s 6] 2140/12 C 8 20.4 621
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-6 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 2140/1 A 7 17.1 32
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-4 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 1640/8 D 1 14.9 35
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-8 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 2140/11 D 3 16.8 486
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-3 Fill J. Fill J.   [v 9] 1640/11 C 7 16.8 431
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-2 Take a Look Take a Look   [v 9] 2140/8 D 0 18.6 178
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-5 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2640/2 D 0 16.9 102
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-3 Niveau Niveau   [v 7] 2140/6 D str
2016-04-02 2016-04-02 Åby-3 Harry Kee Harry Kee   [v 4] 2140/8 D 0 22.9 587
2016-04-02 2016-04-02 Åby-1 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 2140/7 D 4 17.0 327
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 Niveau Niveau   [v 7] 2140/4 D 7 16.5 350
2016-02-25 2016-02-25 Åby-10 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 2160/10 C 7 18.1 497
2016-02-18 2016-02-18 Axevalla-3 Niveau Niveau   [v 7] 2140/11 C 7 17.2 200
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-1 Harry Kee Harry Kee   [v 4] 2140/4 D 0 22.5 542
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Top Winner* Top Winner*   [v 6] 2140/8 D 0 17.6 759
2016-01-14 2016-01-14 Åby-10 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 2160/4 D 6 18.1 1170
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-1 Perfect Model Perfect Model   [v 8] 1640/8 A 0 14.2 409
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-7 Quantum Striking Quantum Striking   [v 8] 2140/6 C 0 24.5g 122
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-5 Lawyer Lohr Lawyer Lohr   [h 9] 1640/1 C 5 13.7 203
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-6 Perfect Model Perfect Model   [v 8] 1640/1 A 3 13.6 43
2017-11-29 2017-11-29 Åby-3 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 7] 2140/1 D 6 16.5 378
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 7] 2140/11 B 7 19.7 234
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-1 Perfect Model Perfect Model   [v 8] 1640/4 A 1 13.6 15
2017-11-09 2017-11-09 Åby-5 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 5] 2140/10 D 0 g 1227
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-8 Perfect Model Perfect Model   [v 8] 1640/12 B 0 14.0 463
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-6 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 7] 2140/11 D 7 18.1 167
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-4 Delicious Brown Delicious Brown   [v 8] 1640/8 D 6 16.5 401
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-2 Sags Chip Sags Chip   [v 8] 2140/2 D 6 19.3 267
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-3 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 9] 2140/10 B 0 16.2 487
2017-10-04 2017-10-04 Åby-7 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 7] 1640/10 D 0 14.5 961
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-6 Moody Blue Moody Blue   [s 8] 1640/6 D str
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-7 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 7] 2160/6 D 1 15.3 816
2017-09-14 2017-09-14 Åby-2 Knick Ovel Knick Ovel   [v 10] 2140/4 D 6 18.9 524
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-5 Speeda Då Speeda Då   [s 3] 2140/3 C 6 18.0 523
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-7 Smooth Streamline Smooth Streamline   [v 9] 2140/1 C 7 20.8 221
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-2 Amour de la Rue Amour de la Rue   [v 10] 2200/14 A 7 17.5 190
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-9 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 6] 2140/2 B 5 15.3 82
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-2 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2160/5 B str
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-8 Lost in Dreams Lost in Dreams   [s 9] 2160/12 D 2 15.8 793
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-6 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 2160/10 C 0 18.7 1215
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-3 Lost in Dreams Lost in Dreams   [s 9] 1640/5 D 0 15.5 1117
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Axilur Fam Axilur Fam   [v 6] 2140/5 B 0 g 163
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-3 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2140/4 A 0 20.6g 218
2017-04-06 2017-04-06 Åby-9 Perfect Model Perfect Model   [v 8] 1640/7 B 4 12.1 91
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-3 Perfect Model Perfect Model   [v 8] 1640/9 B 3 12.2 207
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-5 Glide Flyer Glide Flyer   [s 5] 2140/3 B 0 g 89
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-4 Going Grateful Going Grateful   [v 6] 1640/6 C 6 14.1 91
2017-01-25 2017-01-25 Åby-3 Tequila F. Tequila F.   [v 6] 1640/5 C str
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-5 Run D.M.C. Run D.M.C.   [v 7] 2140/1 D 7 18.4 919
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-5 Run D.M.C. Run D.M.C.   [v 7] 2140/3 D str
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-2 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 7] 2140/3 D 4 18.6 535
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Kanon Sånna Kanon Sånna   [v 6] 2140/5 D 0 g 976
2018-12-20 2018-12-20 Åby-6 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2140/5 D 2 16.5 502
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 1640/3 D 0 16.3 264
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-9 Höwings Ronja Höwings Ronja   [s 9] 2160/6 D 0 19.9 523
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2140/3 D 7 18.5 79
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-4 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 8] 2160/15 D 7 19.7 1145
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-9 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 7] 1640/1 D 2 17.0 220
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-5 Dragalagaboomboom Dragalagaboomboom   [v 7] 1640/4 C str
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Dragalagaboomboom Dragalagaboomboom   [v 7] 2140/1 C 4 16.9 57
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-3 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 4] 2640/6 D str
2018-11-01 2018-11-01 Åby-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2640/8 D 0 19.2 767
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 6] 1640/5 D 6 15.2 184
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-7 Quantum Striking Quantum Striking   [v 9] 2180/11 B 4 17.1 225
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-5 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 7] 2140/1 D 7 19.0g 71
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-6 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2140/7 D 3 15.8 108
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Brigitte K. Brigitte K.   [s 7] 1640/5 C 0 18.5 603
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-7 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 7] 2140/12 D 7 17.4 168
2018-10-06 2018-10-06 Åby-11 Amber Brick Amber Brick   [s 6] 2140/1 C 7 19.8 279
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-6 Kungkurt Kungkurt   [v 7] 1640/5 C 0 17.2g 155
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-10 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2160/5 D 1 16.7 239
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-2 Kakan Kakan   [v 5] 2140/1 D 2 17.6 72
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-1 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 7] 2140/1 D 1 17.8 26
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-2 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2160/8 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-2 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 2160/4 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-9 Coolkindacrazed Coolkindacrazed   [v 8] 2140/1 C 0
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-5 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 7] 2140/2 D 3 17.9g 204
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-1 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 7] 2140/4 C str
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-4 Grönedens Vincent Grönedens Vincent   [v 6] 2140/1 D str
2018-08-23 2018-08-23 Åby-2 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 7] 2140/1 D 0 21.3 353
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-4 Ava Å. Ava Å.   [s 6] 2140/7 D 0 17.7 396
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-7 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 2140/6 D 7 15.2 103
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-2 New Revolution New Revolution   [v 8] 2160/5 B 4 16.7 150
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 2140/3 A 0 g 47
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-6 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 2140/9 C 4 15.4 100
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-7 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 6] 2140/10 C 7 15.0g 48
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-2 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 11] 1609/8 C 0 17.6 692
2018-07-01 2018-07-01 Åby-4 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 2140/4 B 5 14.9 45
2018-07-01 2018-07-01 Åby-5 Höwings Ronja Höwings Ronja   [s 9] 2140/7 C 7 22.1 220
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-4 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 2140/4 C 0 16.5g 132
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-7 Etincelle U.R. Etincelle U.R.   [s 9] 2140/3 D 0 21.6 986
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-6 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 1609/8 B 4 16.1 32
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-1 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 8] 2640/1 C 0 g 593
2018-05-31 2018-05-31 Åby-3 Granat Graff Granat Graff   [v 8] 2160/6 C str
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-4 Sanna Hall Sanna Hall   [s 9] 1640/3 D 0 14.2 1256
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-5 Limousin Limousin   [v 10] 2140/8 D 0 20.7 565
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-3 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 640/9 D 0 1535
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-5 Brinova's Tornado Brinova's Tornado   [v 7] 2140/1 D 8 23.3 447
2018-05-17 2018-05-17 Åby-4 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 2160/9 D 7 15.7 731
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-2 Brinova's Tornado Brinova's Tornado   [v 7] 2140/2 B 3 19.4 217
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-4 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2140/1 C 7 17.4 909
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-8 Anthologie Anthologie   [s 8] 2180/7 D 8 22.8 249
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-7 Sags Chip Sags Chip   [v 9] 2140/1 D 7 20.9 449
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-9 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 1640/2 C 3 14.1 87
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-5 Etincelle U.R. Etincelle U.R.   [s 9] 2140/2 D 4 19.8 955
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-4 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 1640/8 B 7 16.0 85
2018-03-17 2018-03-17 Åby-1 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2180/11 C 0 18.2 531
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-2 Borga Diamond Borga Diamond   [v 10] 2160/8 B 8 17.1 958
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-4 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 2140/5 C 3 15.5 110
2018-03-08 2018-03-08 Åby-2 Lost in Dreams Lost in Dreams   [s 10] 2160/4 B 0 20.6 317
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2160/9 D 0 17.7 1555
2018-01-18 2018-01-18 Åby-5 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 2160/9 C str
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-1 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2140/1 D 0 g 809
2018-01-04 2018-01-04 Åby-9 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 1640/2 A 3 14.3 40
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-7 Mr Finnsson Mr Finnsson   [v 6] 2180/5 B 4 18.9g 44
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-8 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 8] 2140/2 D 4 19.4 88
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-7 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/5 D 0 17.1 1650
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-9 Delicious Brown Delicious Brown   [v 10] 1640/4 B 0 16.8 298
2019-10-05 2019-10-05 Åby-6 Dhori Dhori   [s 5] 2160/4 B 8 21.0 113
2019-09-27 2019-09-27 Boden-11 Misco Palema Misco Palema   [v 5] 2140/5 D 0 19.8g 365
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 Henna Henna   [s 5] 2160/9 C 0 g 186
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-7 Özil Özil   [v 7] 2140/3 D 0 g 338
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-6 Divas Revansch Divas Revansch   [v 9] 2140/5 D 0 15.6 1000
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-6 Van Figo Van Figo   [v 7] 2100/6 C 3 18.0 74
2019-08-28 2019-08-28 Bjerke-9 Sofarsogood Sofarsogood   [v 7] 2100/1 B 0 69
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-5 Stephanie Divine Stephanie Divine   [s 5] 1640/1 C 0 17.3 415
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-2 Tex Ritter Tex Ritter   [v 6] 1640/2 C 0 24.9g 313
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-1 Nosignatall Nosignatall   [s 6] 2080/1 B 0 g 188
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-3 Major Tom Major Tom   [v 8] 1609/1 C 0 13.6 475
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-1 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 1609/10 D 0 14.9 549
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-2 VästerboViVann VästerboViVann   [v 10] 2140/5 D 0 16.5 488
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-3 Edemilo Edemilo   [s 7] 2140/1 D 0 23.7 405
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 Dhori Dhori   [s 5] 2160/7 A 0 18.9 834
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-2 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 1720/11 C 0 g 542
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-3 Finnskog Fokus* Finnskog Fokus*   [v 12] 2560/10 D 0 1151
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-5 Henna Henna   [s 5] 2160/3 C 1 16.3 25
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-2 Select Teemer Select Teemer   [v 6] 1609/4 C 4 15.9 178
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-4 Un Adri Master Un Adri Master   [v 6] 2140/8 D 0 18.9 353
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-6 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 2140/12 B 0 19.2 61
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-1 Rally Esset Rally Esset   [v 6] 2160/14 A 6 15.2 574
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-5 Vedalia Vedalia   [s 5] 2160/5 A str
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-5 Pearl Face Pearl Face   [s 7] 2160/7 B 4 16.2 56
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-8 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 7] 2140/7 D 0 18.8 567
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-3 Brigitte K. Brigitte K.   [s 8] 2140/1 C 0 23.7 463
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-2 Pearl Face Pearl Face   [s 7] 1640/2 B 4 13.8 175
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-5 Pearl Face Pearl Face   [s 7] 1640/1 C 6 14.6 114
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-3 Miracle Gift Miracle Gift   [v 7] 2140/3 C 0 g 205
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-9 O.M.Dreamstep O.M.Dreamstep   [v 6] 2140/3 C 0 19.0 605
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-6 Dollar Boko Dollar Boko   [v 9] 2140/3 C 5 17.1 171
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-5 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 1640/1 C 4 16.3 118
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-8 Prosperous Prosperous   [v 5] 1640/2 B 0 g 29
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-2 Smashing July Smashing July   [s 10] 2160/6 D 5 17.7 566
2019-05-22 2019-05-22 Åby-2 Hambra's Bon Jovi Hambra's Bon Jovi   [v 5] 2140/4 C 4 17.1 421
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-3 Hambra's Bon Jovi Hambra's Bon Jovi   [v 5] 2140/2 D 6 18.1 97
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-6 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 7] 2160/4 D 5 17.7 446
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-8 Miracle Gift Miracle Gift   [v 7] 2140/1 B 2 15.0 64
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-8 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2160/4 D 0 19.5 220
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-6 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2180/9 D 1 17.5 46
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-2 Mr Jäger Mr Jäger   [v 10] 2680/9 B 0 20.9 247
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1640/3 D 0 15.4 554
2019-04-27 2019-04-27 Norge-2 Nashville Yankee Nashville Yankee   [h 5] 2100/8 C 1 17
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-2 Dollar Boko Dollar Boko   [v 9] 2680/5 D 0 18.6 326
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-4 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 7] 2140/7 C 0 18.8 23
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-6 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2180/9 D 3 16.9 211
2019-04-07 2019-04-07 Åby-5 Höwings Ronja Höwings Ronja   [s 10] 2140/4 D 7 23.1g 128
2019-04-07 2019-04-07 Åby-6 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 2140/1 D str
2019-04-07 2019-04-07 Åby-7 Comme Une Caresse Comme Une Caresse   [s 6] 2140/9 D 8 19.0 384
2019-04-07 2019-04-07 Åby-8 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2160/8 D 6 18.8 126
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-5 Stephanie Divine Stephanie Divine   [s 5] 2140/1 A 0 g 40
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-2 Dollar Boko Dollar Boko   [v 9] 2140/2 C 5 15.9g 72
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-7 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 7] 2140/7 C 5 14.5 163
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-2 Glorius Man Glorius Man   [v 9] 2140/1 C 0 g 489
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-2 Comme Une Caresse Comme Une Caresse   [s 6] 2140/4 C 0 18.6 442
2019-03-07 2019-03-07 Åby-2 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 8] 2160/5 D str
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-1 Dollar Boko Dollar Boko   [v 9] 1640/7 D 0 g 46
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-5 Prince on Fire Prince on Fire   [v 7] 2160/5 B 6 18.5 128
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-1 Dollar Boko Dollar Boko   [v 9] 2160/8 C 1 15.7 577
2019-02-14 2019-02-14 Åby-2 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 8] 2140/10 D 0 20.0 221
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-5 Fabriz Boko Fabriz Boko   [v 7] 2160/6 A 0 g 267
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2200/15 D 7 18.6 650
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-5 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 8] 2140/4 D 5 19.0 97
2019-01-31 2019-01-31 Åby-5 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 8] 2140/2 D 2 18.4 68
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2160/11 C 7 18.3 307
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-1 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 8] 2140/2 D 1 18.1 82
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 8] 2140/2 D 5 19.0 549ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se