V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-06-13 2024-06-13 Åby-3 M.T.Oberon* M.T.Oberon*   [v 8] 2140/4 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Åby-9 Perfect Model Perfect Model   [v 6] 2180/14 0 17.0 871
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-3 Lost in Dreams Lost in Dreams   [s 7] 2140/1 2 14.8 1227
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-6 Niveau Niveau   [v 6] 2640/12 5 17.0 226
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-7 Niveau Niveau   [v 6] 2640/4 2 17.2 121
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-8 Perfect Model Perfect Model   [v 6] 2640/2 0 19.1 695
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-1 Bula Bula Am Bula Bula Am   [s 5] 1640/10 C 5 13.9 34
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-7 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 1640/8 B 0 15.4 266
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-8 Gepetto Boko Gepetto Boko   [v 3] 2140/4 C 0 21.5g 101
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-10 Sugarboy Petoj Sugarboy Petoj   [v 8] 2140/3 C 3 14.6 53
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-6 Graceman Graceman   [v 7] 2140/7 D 6 15.8 159
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-1 Counsellor Ås Counsellor Ås   [s 4] 2140/1 C 5 17.5 219
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-11 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 1640/5 A 1 12.5 32
2016-10-30 2016-10-30 Åby-7 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 4] 2180/12 A 2 15.1 49
2016-10-30 2016-10-30 Åby-4 Pearl Face Pearl Face   [s 4] 2140/3 A 7 16.6 140
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-7 Berra K. Berra K.   [v 5] 2640/12 C 8 20.0g 133
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-5 Edemilo Edemilo   [s 4] 2140/4 D 5 19.9 252
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-3 Mercedes Mauritz Mercedes Mauritz   [s 9] 2140/8 D 7 19.8 273
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-7 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/6 C 1 14.9 135
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-5 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 1640/8 A 0 14.4 15
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-2 Make Good Make Good   [v 7] 1640/12 D 8 16.2 920
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-9 Incognito Tooma Incognito Tooma   [h 4] 1640/1 B 4 14.0 33
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-4 Counsellor Ås Counsellor Ås   [s 4] 2140/1 C 1 15.5 54
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-7 Without You* Without You*   [s 5] 2140/1 C 0 15.7g 125
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-3 Cooca Choo Cooca Choo   [s 8] 2180/9 A 0 15.5 304
2016-09-15 2016-09-15 Åby-1 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 4] 2140/3 B 1 14.0 32
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-7 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 1640/6 A 1 12.8 26
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-5 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 2140/1 A 1 13.2 69
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-7 Graceman Graceman   [v 7] 2640/11 D 6 15.7 944
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-1 Bechamp Am Bechamp Am   [v 5] 2140/11 C 0 97
2016-08-18 2016-08-18 Åby-2 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2160/10 B 0 18.7 491
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-7 Twitter Sisu Twitter Sisu   [v 5] 2140/5 D 0 15.3 108
2016-08-12 2016-08-12 Åby-4 Ewaso Boko Ewaso Boko   [s 5] 2140/5 D 0 15.3 296
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-2 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 1609/3 A 2 14.1 35
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-2 Public Enemy Public Enemy   [s 8] 2160/11 D 3 16.8 225
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-7 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 6] 2140/6 D 0 16.3 259
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-6 Run D.M.C. Run D.M.C.   [v 6] 2140/1 D 7 21.1g 583
2016-07-30 2016-07-30 Åby-8 Public Enemy Public Enemy   [s 8] 2160/4 D 5 16.3 100
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-5 Fun Kee Fun Kee   [s 6] 2140/5 D 0 20.8 337
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 5] 2640/5 C 2 14.8 204
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-11 Fun Kee Fun Kee   [s 6] 2140/12 C 8 20.4 621
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-6 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 2140/1 A 7 17.1 32
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-4 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 1640/8 D 1 14.9 35
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-2 Take a Look Take a Look   [v 9] 2140/8 D 0 18.6 178
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-8 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 2140/11 D 3 16.8 486
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-3 Fill J. Fill J.   [v 9] 1640/11 C 7 16.8 431
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-5 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2640/2 D 0 16.9 102
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-3 Niveau Niveau   [v 7] 2140/6 D str
2016-04-02 2016-04-02 Åby-3 Harry Kee Harry Kee   [v 4] 2140/8 D 0 22.9 587
2016-04-02 2016-04-02 Åby-1 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 2140/7 D 4 17.0 327
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 Niveau Niveau   [v 7] 2140/4 D 7 16.5 350
2016-02-25 2016-02-25 Åby-10 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 2160/10 C 7 18.1 497
2016-02-18 2016-02-18 Axevalla-3 Niveau Niveau   [v 7] 2140/11 C 7 17.2 200
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-1 Harry Kee Harry Kee   [v 4] 2140/4 D 0 22.5 542
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Top Winner* Top Winner*   [v 6] 2140/8 D 0 17.6 759
2016-01-14 2016-01-14 Åby-10 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 2160/4 D 6 18.1 1170
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-1 Perfect Model Perfect Model   [v 8] 1640/8 A 0 14.2 409
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-7 Quantum Striking Quantum Striking   [v 8] 2140/6 C 0 24.5g 122
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-6 Perfect Model Perfect Model   [v 8] 1640/1 A 3 13.6 43
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-5 Lawyer Lohr Lawyer Lohr   [h 9] 1640/1 C 5 13.7 203
2017-11-29 2017-11-29 Åby-3 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 7] 2140/1 D 6 16.5 378
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 7] 2140/11 B 7 19.7 234
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-1 Perfect Model Perfect Model   [v 8] 1640/4 A 1 13.6 15
2017-11-09 2017-11-09 Åby-5 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 5] 2140/10 D 0 g 1227
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-8 Perfect Model Perfect Model   [v 8] 1640/12 B 0 14.0 463
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-6 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 7] 2140/11 D 7 18.1 167
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-4 Delicious Brown Delicious Brown   [v 8] 1640/8 D 6 16.5 401
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-2 Sags Chip Sags Chip   [v 8] 2140/2 D 6 19.3 267
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-3 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 9] 2140/10 B 0 16.2 487
2017-10-04 2017-10-04 Åby-7 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 7] 1640/10 D 0 14.5 961
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-6 Moody Blue Moody Blue   [s 8] 1640/6 D str
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-7 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 7] 2160/6 D 1 15.3 816
2017-09-14 2017-09-14 Åby-2 Knick Ovel Knick Ovel   [v 10] 2140/4 D 6 18.9 524
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-5 Speeda Då Speeda Då   [s 3] 2140/3 C 6 18.0 523
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-7 Smooth Streamline Smooth Streamline   [v 9] 2140/1 C 7 20.8 221
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-2 Amour de la Rue Amour de la Rue   [v 10] 2200/14 A 7 17.5 190
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-9 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 6] 2140/2 B 5 15.3 82
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-2 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2160/5 B str
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-6 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 2160/10 C 0 18.7 1215
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-8 Lost in Dreams Lost in Dreams   [s 9] 2160/12 D 2 15.8 793
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-3 Lost in Dreams Lost in Dreams   [s 9] 1640/5 D 0 15.5 1117
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Axilur Fam Axilur Fam   [v 6] 2140/5 B 0 g 163
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-3 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2140/4 A 0 20.6g 218
2017-04-06 2017-04-06 Åby-9 Perfect Model Perfect Model   [v 8] 1640/7 B 4 12.1 91
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-3 Perfect Model Perfect Model   [v 8] 1640/9 B 3 12.2 207
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-5 Glide Flyer Glide Flyer   [s 5] 2140/3 B 0 g 89
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-4 Going Grateful Going Grateful   [v 6] 1640/6 C 6 14.1 91
2017-01-25 2017-01-25 Åby-3 Tequila F. Tequila F.   [v 6] 1640/5 C str
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-5 Run D.M.C. Run D.M.C.   [v 7] 2140/1 D 7 18.4 919
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-5 Run D.M.C. Run D.M.C.   [v 7] 2140/3 D str
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-2 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 7] 2140/3 D 4 18.6 535
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Kanon Sånna Kanon Sånna   [v 6] 2140/5 D 0 g 976
2018-12-20 2018-12-20 Åby-6 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2140/5 D 2 16.5 502
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-9 Höwings Ronja Höwings Ronja   [s 9] 2160/6 D 0 19.9 523
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 1640/3 D 0 16.3 264
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2140/3 D 7 18.5 79
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-9 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 7] 1640/1 D 2 17.0 220
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-4 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 8] 2160/15 D 7 19.7 1145
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-5 Dragalagaboomboom Dragalagaboomboom   [v 7] 1640/4 C str
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Dragalagaboomboom Dragalagaboomboom   [v 7] 2140/1 C 4 16.9 57
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-3 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 4] 2640/6 D str
2018-11-01 2018-11-01 Åby-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2640/8 D 0 19.2 767
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 6] 1640/5 D 6 15.2 184
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-7 Quantum Striking Quantum Striking   [v 9] 2180/11 B 4 17.1 225
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-5 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 7] 2140/1 D 7 19.0g 71
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-6 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2140/7 D 3 15.8 108
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-7 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 7] 2140/12 D 7 17.4 168
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Brigitte K. Brigitte K.   [s 7] 1640/5 C 0 18.5 603
2018-10-06 2018-10-06 Åby-11 Amber Brick Amber Brick   [s 6] 2140/1 C 7 19.8 279
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-6 Kungkurt Kungkurt   [v 7] 1640/5 C 0 17.2g 155
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-10 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2160/5 D 1 16.7 239
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-2 Kakan Kakan   [v 5] 2140/1 D 2 17.6 72
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-1 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 7] 2140/1 D 1 17.8 26
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-2 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2160/8 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-2 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 2160/4 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-9 Coolkindacrazed Coolkindacrazed   [v 8] 2140/1 C 0
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-5 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 7] 2140/2 D 3 17.9g 204
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-1 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 7] 2140/4 C str
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-4 Grönedens Vincent Grönedens Vincent   [v 6] 2140/1 D str
2018-08-23 2018-08-23 Åby-2 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 7] 2140/1 D 0 21.3 353
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-4 Ava Å. Ava Å.   [s 6] 2140/7 D 0 17.7 396
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-7 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 2140/6 D 7 15.2 103
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-2 New Revolution New Revolution   [v 8] 2160/5 B 4 16.7 150
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 2140/3 A 0 g 47
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-6 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 2140/9 C 4 15.4 100
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-7 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 6] 2140/10 C 7 15.0g 48
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-2 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 11] 1609/8 C 0 17.6 692
2018-07-01 2018-07-01 Åby-5 Höwings Ronja Höwings Ronja   [s 9] 2140/7 C 7 22.1 220
2018-07-01 2018-07-01 Åby-4 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 2140/4 B 5 14.9 45
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-7 Etincelle U.R. Etincelle U.R.   [s 9] 2140/3 D 0 21.6 986
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-4 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 2140/4 C 0 16.5g 132
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-6 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 1609/8 B 4 16.1 32
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-1 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 8] 2640/1 C 0 g 593
2018-05-31 2018-05-31 Åby-3 Granat Graff Granat Graff   [v 8] 2160/6 C str
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-5 Limousin Limousin   [v 10] 2140/8 D 0 20.7 565
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-4 Sanna Hall Sanna Hall   [s 9] 1640/3 D 0 14.2 1256
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-3 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 640/9 D 0 1535
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-5 Brinova's Tornado Brinova's Tornado   [v 7] 2140/1 D 8 23.3 447
2018-05-17 2018-05-17 Åby-4 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 2160/9 D 7 15.7 731
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-2 Brinova's Tornado Brinova's Tornado   [v 7] 2140/2 B 3 19.4 217
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-4 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2140/1 C 7 17.4 909
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-8 Anthologie Anthologie   [s 8] 2180/7 D 8 22.8 249
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-7 Sags Chip Sags Chip   [v 9] 2140/1 D 7 20.9 449
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-9 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 1640/2 C 3 14.1 87
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-5 Etincelle U.R. Etincelle U.R.   [s 9] 2140/2 D 4 19.8 955
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-4 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 1640/8 B 7 16.0 85
2018-03-17 2018-03-17 Åby-1 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2180/11 C 0 18.2 531
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-4 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 2140/5 C 3 15.5 110
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-2 Borga Diamond Borga Diamond   [v 10] 2160/8 B 8 17.1 958
2018-03-08 2018-03-08 Åby-2 Lost in Dreams Lost in Dreams   [s 10] 2160/4 B 0 20.6 317
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2160/9 D 0 17.7 1555
2018-01-18 2018-01-18 Åby-5 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 2160/9 C str
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-1 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2140/1 D 0 g 809
2018-01-04 2018-01-04 Åby-9 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 1640/2 A 3 14.3 40
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-2 Highlite Star Highlite Star   [s 10] 2140/2 D 0 19.9 1609
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-3 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 1640/12 D 0 18.4 1237
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-5 Vellum Paper Vellum Paper   [s 5] 1640/10 C 0 14.8 384
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-4 Faridah Sting Faridah Sting   [s 6] 2140/10 D 0 17.8 804
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-2 Divas Revansch Divas Revansch   [v 9] 2160/7 D 0 18.1 215
2019-11-02 2019-11-02 Åby-6 Select Teemer Select Teemer   [v 6] 2140/2 C 6 19.5 105
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-3 No Respect No Respect   [v 6] 1640/12 D 5 15.6 564
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-3 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 8] 1640/3 D 7 16.6 330
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-7 Mr Finnsson Mr Finnsson   [v 6] 2180/5 B 4 18.9g 44
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-8 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 8] 2140/2 D 4 19.4 88
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-9 Delicious Brown Delicious Brown   [v 10] 1640/4 B 0 16.8 298
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-7 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/5 D 0 17.1 1650
2019-10-05 2019-10-05 Åby-6 Dhori Dhori   [s 5] 2160/4 B 8 21.0 113
2019-09-27 2019-09-27 Boden-11 Misco Palema Misco Palema   [v 5] 2140/5 D 0 19.8g 365
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 Henna Henna   [s 5] 2160/9 C 0 g 186
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-7 Özil Özil   [v 7] 2140/3 D 0 g 338
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-6 Divas Revansch Divas Revansch   [v 9] 2140/5 D 0 15.6 1000
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-6 Van Figo Van Figo   [v 7] 2100/6 C 3 18.0 74
2019-08-28 2019-08-28 Bjerke-9 Sofarsogood Sofarsogood   [v 7] 2100/1 B 0 69
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-5 Stephanie Divine Stephanie Divine   [s 5] 1640/1 C 0 17.3 415
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-2 Tex Ritter Tex Ritter   [v 6] 1640/2 C 0 24.9g 313
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-1 Nosignatall Nosignatall   [s 6] 2080/1 B 0 g 188
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-3 Major Tom Major Tom   [v 8] 1609/1 C 0 13.6 475
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-1 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 1609/10 D 0 14.9 549
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-2 VästerboViVann VästerboViVann   [v 10] 2140/5 D 0 16.5 488
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-3 Edemilo Edemilo   [s 7] 2140/1 D 0 23.7 405
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 Dhori Dhori   [s 5] 2160/7 A 0 18.9 834
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-2 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 1720/11 C 0 g 542
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-3 Finnskog Fokus* Finnskog Fokus*   [v 12] 2560/10 D 0 1151
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-5 Henna Henna   [s 5] 2160/3 C 1 16.3 25
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-2 Select Teemer Select Teemer   [v 6] 1609/4 C 4 15.9 178
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-6 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 2140/12 B 0 19.2 61
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-4 Un Adri Master Un Adri Master   [v 6] 2140/8 D 0 18.9 353
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-1 Rally Esset Rally Esset   [v 6] 2160/14 A 6 15.2 574
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-5 Vedalia Vedalia   [s 5] 2160/5 A str
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-8 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 7] 2140/7 D 0 18.8 567
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-5 Pearl Face Pearl Face   [s 7] 2160/7 B 4 16.2 56
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-3 Brigitte K. Brigitte K.   [s 8] 2140/1 C 0 23.7 463
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-2 Pearl Face Pearl Face   [s 7] 1640/2 B 4 13.8 175
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-5 Pearl Face Pearl Face   [s 7] 1640/1 C 6 14.6 114
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-3 Miracle Gift Miracle Gift   [v 7] 2140/3 C 0 g 205
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-9 O.M.Dreamstep O.M.Dreamstep   [v 6] 2140/3 C 0 19.0 605
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-6 Dollar Boko Dollar Boko   [v 9] 2140/3 C 5 17.1 171
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-8 Prosperous Prosperous   [v 5] 1640/2 B 0 g 29
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-5 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 1640/1 C 4 16.3 118
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-2 Smashing July Smashing July   [s 10] 2160/6 D 5 17.7 566
2019-05-22 2019-05-22 Åby-2 Hambra's Bon Jovi Hambra's Bon Jovi   [v 5] 2140/4 C 4 17.1 421
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-3 Hambra's Bon Jovi Hambra's Bon Jovi   [v 5] 2140/2 D 6 18.1 97
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-8 Miracle Gift Miracle Gift   [v 7] 2140/1 B 2 15.0 64
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-6 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 7] 2160/4 D 5 17.7 446
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-8 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2160/4 D 0 19.5 220
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-6 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2180/9 D 1 17.5 46
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-2 Mr Jäger Mr Jäger   [v 10] 2680/9 B 0 20.9 247
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1640/3 D 0 15.4 554
2019-04-27 2019-04-27 Norge-2 Nashville Yankee Nashville Yankee   [h 5] 2100/8 C 1 17
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-2 Dollar Boko Dollar Boko   [v 9] 2680/5 D 0 18.6 326
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-6 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2180/9 D 3 16.9 211
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-4 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 7] 2140/7 C 0 18.8 23
2019-04-07 2019-04-07 Åby-8 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2160/8 D 6 18.8 126
2019-04-07 2019-04-07 Åby-7 Comme Une Caresse Comme Une Caresse   [s 6] 2140/9 D 8 19.0 384
2019-04-07 2019-04-07 Åby-6 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 2140/1 D str
2019-04-07 2019-04-07 Åby-5 Höwings Ronja Höwings Ronja   [s 10] 2140/4 D 7 23.1g 128
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-5 Stephanie Divine Stephanie Divine   [s 5] 2140/1 A 0 g 40
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-2 Dollar Boko Dollar Boko   [v 9] 2140/2 C 5 15.9g 72
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-7 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 7] 2140/7 C 5 14.5 163
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-2 Glorius Man Glorius Man   [v 9] 2140/1 C 0 g 489
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-2 Comme Une Caresse Comme Une Caresse   [s 6] 2140/4 C 0 18.6 442
2019-03-07 2019-03-07 Åby-2 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 8] 2160/5 D str
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-1 Dollar Boko Dollar Boko   [v 9] 1640/7 D 0 g 46
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-5 Prince on Fire Prince on Fire   [v 7] 2160/5 B 6 18.5 128
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-1 Dollar Boko Dollar Boko   [v 9] 2160/8 C 1 15.7 577
2019-02-14 2019-02-14 Åby-2 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 8] 2140/10 D 0 20.0 221
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-5 Fabriz Boko Fabriz Boko   [v 7] 2160/6 A 0 g 267
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2200/15 D 7 18.6 650
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-5 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 8] 2140/4 D 5 19.0 97
2019-01-31 2019-01-31 Åby-5 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 8] 2140/2 D 2 18.4 68
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2160/11 C 7 18.3 307
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-1 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 8] 2140/2 D 1 18.1 82
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 8] 2140/2 D 5 19.0 549
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-1 Aha Aha   [v 8] 2140/5 D 0 19.5 255
2020-11-15 2020-11-15 Åby-7 Kungkurt Kungkurt   [v 9] 2140/4 C 8 19.6 485
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-3 Symphonie Teemer Symphonie Teemer   [s 7] 2160/5 A 0 g 346
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-6 Tax Free* Tax Free*   [v 10] 2180/7 B 6 17.3 112
2020-10-03 2020-10-03 Åby-8 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 9] 2160/4 D 0 23.1g 653
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-6 Tiptoe Tiptoe   [v 10] 2140/11 D 0 16.2 499
2020-08-29 2020-08-29 Åby-10 Ussara Mail Ussara Mail   [s 7] 2160/11 C 0 22.1 241
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-3 Ussara Mail Ussara Mail   [s 7] 1609/7 D 4 13.4 545
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-2 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 6] 2160/5 B 3 18.6 129
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-7 Hambra's Bon Jovi Hambra's Bon Jovi   [v 6] 1609/8 C 8 16.9 208
2021-12-31 2021-12-31 Axevalla-3 The Noble One The Noble One   [v 8] 2140/7 C str
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-2 Min Fina Min Fina   [s 6] 2140/3 D 5 20.4 292
2021-09-24 2021-09-24 Jägersro Trav-3 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2180/7 B 4 16.1 17
2021-09-12 2021-09-12 Åmål-7 Precious Lord Precious Lord   [v 6] 2080/6 C 7 14.6 92
2021-09-06 2021-09-06 Färjestad-5 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 8] 2160/4 C str
2021-09-01 2021-09-01 Åby-10 Zebrina Font* Zebrina Font*   [s 6] 2160/2 B 3 15.7 78
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-7 Vincent As Vincent As   [v 7] 2140/7 B 0 20.5g 104
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-6 Vai Piano Vai Piano   [v 8] 1609/5 D str
2021-08-13 2021-08-13 Årjäng-8 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 8] 2160/9 D 7 19.6 135
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-3 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 8] 2140/7 D 0 16.8 911
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-7 Reef Snapper Reef Snapper   [v 5] 2160/3 C 3 19.0 18
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-1 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 8] 1640/11 D 0 16.3 818
2021-07-09 2021-07-09 Arvika-1 Järvsö Kristian Järvsö Kristian   [v 6] 2500/2 C 5 32.5 553
2021-07-07 2021-07-07 Åmål-4 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 8] 2100/6 D 2 18.0 20
2021-07-03 2021-07-03 Färjestad-1 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 8] 2140/3 D 3 15.8 355
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-4 Floydside Am Floydside Am   [v 6] 2140/3 B 4 16.7 154
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-2 Avenir d'Inverne Avenir d'Inverne   [v 8] 1609/1 C 1 15.2 59
2021-06-10 2021-06-10 Åby-3 Quantum Cappuccino Quantum Cappuccino   [v 9] 2160/6 C 5 17.2 353
2021-06-05 2021-06-05 Mantorp-1 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 8] 1640/12 C 0 15.5 536
2021-05-17 2021-05-17 Färjestad-5 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 8] 2180/12 D 1 16.8 24
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-6 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 1640/8 C 1 13.5 100
2021-04-25 2021-04-25 Åmål-4 Free Fall Web Free Fall Web   [v 8] 1680/10 A 7 17.4 34
2021-04-13 2021-04-13 Axevalla-8 Catchy Catchy   [s 6] 2140/2 D 0 426
2021-04-07 2021-04-07 Åby-4 Global Skipper Global Skipper   [v 9] 2660/6 C 0 18.5 672
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-1 Järvsö Kristian Järvsö Kristian   [v 6] 2140/1 D 6 29.6 1026
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-4 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 7] 2140/6 C str
2021-03-08 2021-03-08 Halmstad-3 Domingo Frei Domingo Frei   [v 7] 2160/6 C 0 19.2 567
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-2 Candy Crush Candy Crush   [s 8] 2140/6 D 0 20.9 841
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-1 Everton Everton   [v 11] 1640/4 C 5 16.8 420
2022-12-20 2022-12-20 Jägersro Trav-3 Joey T.Cheri Joey T.Cheri   [v 7] 2160/9 D 6 19.6g 766
2022-10-29 2022-10-29 Jägersro Trav-2 Joey T.Cheri Joey T.Cheri   [v 7] 2160/5 C 5 19.4 33
2022-10-22 2022-10-22 Jägersro Trav-1 Island Life Island Life   [v 11] 2140/4 C 0 g 338
2022-10-03 2022-10-03 Halmstad-2 Peppy's Pearl Peppy's Pearl   [s 8] 1640/11 C 0 14.7 1136
2022-09-26 2022-09-26 Halmstad-6 Exclusive J.M. Exclusive J.M.   [v 4] 2140/9 B 3 14.5 100
2022-09-25 2022-09-25 Årjäng-4 Island Life Island Life   [v 11] 2200/13 B str
2022-09-20 2022-09-20 Jägersro Trav-5 Felix V.M. Felix V.M.   [v 13] 2180/9 B 5 15.4 383
2022-08-22 2022-08-22 Halmstad-5 Stoneface Stoneface   [v 12] 2660/4 D 0 23.8 799
2022-08-08 2022-08-08 Färjestad-5 Categorical Categorical   [v 8] 2140/1 C 5 14.7 759
2022-08-05 2022-08-05 Åby-3 Black in Black* Black in Black*   [s 5] 2140/10 A 6 16.3 29
2022-07-20 2022-07-20 Karlshamn-5 Stepping Photo Stepping Photo   [v 6] 1680/1 C 0 g 277
2022-07-08 2022-07-08 Arvika-3 Justus N.A. Justus N.A.   [v 7] 2100/2 D 5 29.0 462
2022-07-03 2022-07-03 Tingsryd-2 Stoneface Stoneface   [v 12] 1609/7 D 6 17.8 165
2022-07-02 2022-07-02 Åby-8 The Noble One The Noble One   [v 9] 2140/4 C str
2022-06-24 2022-06-24 Årjäng-3 Categorical Categorical   [v 8] 2160/6 C 1 15.5 53
2022-06-19 2022-06-19 Vaggeryd-7 Luna Piena Luna Piena   [s 8] 2148/9 D 10 17.1 1484
2022-06-19 2022-06-19 Vaggeryd-3 Stoneface Stoneface   [v 12] 2148/11 D 8 18.8 1004
2022-06-13 2022-06-13 Färjestad-6 Livi Oboy Livi Oboy   [v 6] 1640/8 C 4 13.2 141
2022-05-12 2022-05-12 Halmstad-7 Select Teemer Select Teemer   [v 9] 2140/1 C 0 22.1 652
2022-05-02 2022-05-02 Färjestad-10 Livi Oboy Livi Oboy   [v 6] 2160/11 C 4 15.8 787
2022-04-30 2022-04-30 Vaggeryd-2 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 9] 2168/7 D 0 240
2022-04-19 2022-04-19 Axevalla-3 Livi Oboy Livi Oboy   [v 6] 2160/9 A 3 17.1 67
2022-03-06 2022-03-06 Halmstad-8 Select Teemer Select Teemer   [v 9] 2160/7 D 6 24.2 532
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-3 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 8] 2160/4 C 0 23.8 498
2022-02-07 2022-02-07 Färjestad-3 Super Photo Bood Super Photo Bood   [v 13] 2180/11 C 0 g 1248
2022-01-30 2022-01-30 Axevalla-6 The Noble One The Noble One   [v 9] 2140/6 C 0 1106
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-1 The Noble One The Noble One   [v 9] 2140/11 D 0 24.5g 1243
2023-05-20 2023-05-20 Tingsryd-7 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 8] 1609/7 B 0 g 48
2023-04-12 2023-04-12 Åby-5 Bikila Bikila   [v 8] 2140/6 C 0 18.0 941
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-2 Justus N.A. Justus N.A.   [v 8] 2140/1 C 0 27.9 676
2023-03-16 2023-03-16 Åby-3 Everton Everton   [v 12] 2140/2 D 0 19.2 759
2023-03-07 2023-03-07 Jägersro Trav-3 Everton Everton   [v 12] 2140/6 D 0 20.0 561
2023-02-27 2023-02-27 Halmstad-2 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 9] 2180/9 B 0 g 173
2023-02-16 2023-02-16 Åby-5 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 9] 1640/10 D 0 g 1232
2023-02-11 2023-02-11 Åby-1 Highlove Tech Highlove Tech   [v 6] 2140/9 B 5 16.7 71
2023-01-16 2023-01-16 Halmstad-2 Everton Everton   [v 12] 1640/5 D 4 17.0 428
2023-01-04 2023-01-04 Jägersro Trav-4 Juan Les Pins D.E.* Juan Les Pins D.E.*   [h 7] 2180/11 B 0 18.4 25
2024-04-27 2024-04-27 Halmstad-7 Floalts Emmanuelle Floalts Emmanuelle   [s 8] 2160/3 D 7 20.0 210
2024-04-24 2024-04-24 Åby-4 Exclusive J.M. Exclusive J.M.   [v 6] 2160/11 C 8 24.2 875
2024-04-14 2024-04-14 Jägersro Trav-7 Bearprime Bearprime   [s 7] 2160/5 B 0 g 67ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se