V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-9 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2160/6 A
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-9 You Rock My World You Rock My World   [v 9] 2140/1 D

Nyheter för travkusk


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larsso..


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larssons stora stjärna och den enda segern i år hämtas från The Onions lopp i april. Efter att ha gått starkt från kön i Färjestad, tröttnade den femfaldige miljonären senast på Axevalla. Något som sannolikt berodde på att det varma vädret satte sina spår.
– Jag tycker inte han var på topp den dagen faktiskt. Visst, det var lite körning från början, men det var väldigt varmt den dagen och det hade varit varmt i transporten för hästen och jag tror han blev lite överhettad helt enkelt. Han blev trött på ett sätt som han inte brukar bli, men jag tror vi kan sätta ett streck över det loppet. Det har sett bra ut efteråt och vi hittar inga fel. Jobben han gått efteråt säger att formen är där den ska vara. Det är inget som oroar mig.

Nu är det läge för ledningen
Senast startade hästen från spåret längst ut bakom vingen, gångerna före var förutsättningarna bakspår. När Gulddivisionen, också Ego Boys Minne, körs på lördag är läget betydligt roligare för Milliondollarryhme. Tränaren själv är avstängd, därför får Erik Adielsson för första gången stifta bekantskap bakom den mörke eleganten.
– Nu har vi fått ett bra läge och han har funkat bra med sitt norska huvudlag på sistone, han håller sig lugnare med det och det gör att det känns mycket intressant inför den här starten. Han är startsnabb, det vet vi och han drar iväg ganska rejält av sig själv. Erik Adielsson får vara med från start och det känns väl som det är läge för att köra för ledningen. Det gäller bara att han håller sig lugn och det tror jag han kan göra med det norska huvudlaget.

Vad finns det för planer i framtiden, kan det bli Frankrike igen i vinter?
– Vi tar väl några lopp här hemma, det är inget som är bestämt, men vi stänger inga dörrar för att det kan bli Frankrike i vinter. Han trivdes bra där nere förra vintern i alla fall.

Axel Wind har hittat toppformen
Fredrik B Larsson har ytterligare en häst med sig till Rättvik. Italienaren Axel Wind har hunnit med tre starter i Solvallatränarens regi och verkar nu ha hittat toppformen. Femåringen gick en stark avslutning bakom segerstaplaren Zion Font på Axevalla senast.
– Axel Wind har startat från dåliga lägen och gjort det bra. Senast gick han väldigt fint sista 700 meterna och det känns som att hästen utvecklas för varje start. Nu borde han vara i riktigt bra form. Vi fick ett bra läge och han känns startsnabb, det vet jag att han var nere i Italien också, skulle han komma till ledningen här så ska det nog vara en viss chans. Jag gillar den här hästen och jag tycker att han håller klass för V75. Till den här starten blir det jänkarvagn och så blir det även barfota fram vilket är klart positivt.

Daniel U. Olsson, Kanal 75Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen..


Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen på totalt 196 fullträffar per den 1 augusti.
Mats E Djuse är ensam på andraplats således, och han puttade därmed ner Örjan Kihlström till tredjeplatsen.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 196-169-122
2. Mats E Djuse, Hagmyren, 130-97-107
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 128-97-62
4. Magnus A Djuse, Solvalla, 121-101-85
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 116-97-62
6. Jorma Kontio, Solvalla, 103-81-72
7. Carl Johan Jepson, Färjestad, 100-90-106
8. Björn Goop, Färjestad, 95-92-78
9. Stefan Persson, Halmstad, 82-90-85
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-49-44
11. Erik Adielsson, Solvalla, 73-56-51
12. Robert Bergh, Åby, 70-52-34
13. Claes Sjöström, Solvalla, 68-67-54
14. Jörgen Westholm, Romme, 58-49-32
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 56-34-38
Siffror till och med 1 augusti

Kanal 75


Det började snöpligt.Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debute..


Det började snöpligt.
Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debuterade för sin nya tränare Fredrik Fransson på Bergsåker i april.
Bland motståndarna fanns emellertid Månlykke A.M. Hästen som under Gunnar Melanders beskydd utvecklats till Sveriges bästa kallblod och nu för första gången fick ta sig an den norske fantomen.
Det blev seger för uppstickaren då Månlykke sänkte sin väldige konkurrent den tunga vägen.
Men sedan dess har allting gått spikrakt för Fransson och Herakles.
En formidabel uppvisning i Elitkampen på Solvalla visade att kungen var lika bra som någonsin tidigare och sedan har segertåget fortsatt i storlopp i Finland, Norge och Sverige över sommaren.
– Det har varit helt magiskt. Hästen har sprungit under 1.20 i fyra starter i rad, det finns inget kallblod som gjort det genom tiderna, berättar Fransson som fick uppgiften att träna Odd Herakles i egenskap av hingsthållare.
– Det är ju det som varit hans riktiga jobb hos oss, tävlingarna har egentligen varit sekundära. Och han har skött sig perfekt, fått full bok med 70 svenska och en del norska ston. Det är en fantastisk individ som det är underbart att få jobba med.

”Smög lite med det”
Från början var planen att ”det sekundära” skulle sluta efter Bollnästravets Elitsprint och att Odd Herakles skulle sedan skulle fullgöra sina plikter i avelsboxen innan han reste tillbaka till sina ägare i Norge.
Men det blev en start till. I Östersund på onsdag i samband med derbyfinalerna.
Att Månlykke A.M. skulle gå ut i loppet var ingen hemlighet, att Odd Herakles dök upp startlistan var nog däremot en överraskning för många.
– Ja, vi smög lite med det. Men jag tyckte det kunde vara roligt att göra en start till. Att vi får möta Månlykke igen gör det bara extra kul.

Är du revanschlysten?
– Det kan jag inte säga, men det är klart att jag vill vinna loppet. Och jag vet att min häst är mycket bättre nu än då de möttes i april. Då tävlade Odd Herakles med skor och jag sa redan då att han är en och en halv sekund bättre barfota. Han sprang 1.21,6, på onsdag tror jag att han kan springa under 1.20 om loppet skulle bli kört perfekt för vår del. Men jag har den största respekt för motståndarna, inte bara Månlykke utan även de andra.

Avgörande plikter på förmiddagen
Men faktum är att man förutom skorycket måste väga in ännu en variabel i ekvationen den här gången. Odd Herakles kommer nämligen inte att ladda upp inför loppet på sitt sedvanliga vis.
Innan transporten går mot Östersund måste han nämligen sköta sitt ordinarie jobb, på bocken.
– Det blir första gången han går på bocken samma dag som han tävlar. Det beror inte på någon planering från min sida utan att han alltid går på bocken måndag, onsdag och fredag. Det är därför han står hos mig och inget vi kan ändra på bara för att det är tävling. Nu råkar loppet gå samma dag och då får det blir så.

Vad innebär det för en hingst när det kommer till prestationen på tävlingsbanan?
– Det kan innebära väldigt mycket. Att gå på bocken är en stor påfrestning, fysiskt men framförallt psykiskt. Hingstarna reagerar väldigt olika. En del tar väldigt mycket energi för hela upplevelsen och blir stressade. Andra, som Odd Herakles, är väldigt lugna och sansade genom hela proceduren. Jag har startat hästar som haft det här upplägget och varit direkt slöa i loppet, medan andra tänt till och gjort riktiga topplopp.

Hur tror du att Odd Herakles reagerar?
– Det vet man aldrig. Men han har definitivt det psyke som krävs för att ta det på rätt sätt. Jag har andra hingstar här som jag inte aldrig skulle göra det här upplägget med, men med Herakles känner jag mig trygg.

Finns chansen/risken att han är 20 meter bättre eller sämre än normalt?
– Ja, eller det kan variera på mer än så. Det kan ha stor inverkan på prestationen. Men det lär vi inte märka förrän i loppet.

Kan man inte se i värmningen om det ”slagit åt rätt håll”?
– Jag tror inte det. Han är ingen värmningsvinnare, i alla fall inte i låga farter. Men Solberg (Tom Erik) brukar gilla att köra till en bit i värmningen så då kanske man kan titta. När Mats E Djuse värmde hästen i Finland sprang han 1.12/200 meter, går det lika fort på onsdag ser jag det som ett gott tecken.

Ändrar du något annat, förutom uppladdningen?
– Nej, hästen kommer att få samma träningsupplägg som vi har haft inför de senaste starterna och tävla med samma utrustning.

Bjuder på två derbyvinnare
Duellen mellan rasens två främsta är emellertid inte huvudnumret under onsdagskvällen på Östersund. Det är finalerna i Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet där kung och drottning skall krönas bland fyraåringarna.
Som erkänd kallblodskännare från Fredrik Fransson ikläda sig rollen som tipsexpert och spå vinnarna.
– Då säger jag 3 Tangen Bork (V86-5) och 2 Hopp Karoline (V86-3).
Förstaprisen i de båda huvudloppen är 700 000 respektive 450 000 kronor.
Vinnaren av Sven O Perssons Minne (V86-7) får nöja sig med 150 000 kronor.
För Odd Herakles skulle det innebära att han passerar 10 miljoner svenska kronor insprunget och tar plats i en ytterst exklusiv klubb i kallblodshistorien.

Robin Johansson, Kanal 75


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hip..


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hippodrome de Wallonie då han visade upp sig för sina belgiska fans i Mons. Den franske kejsaren, som var megafavorit, hade heller inga som helst problem att försvara sin titel i Grand Prix de Wallonie. En seger värd cirka 600 000 kronor.
I loppet, som fick avgöras med linjestart på grund av banans beskaffenhet, kunde Face Time Bourbon inte försvara sitt innerspår, men Éric Raffin hittade snabbt ut och efter en repa i tredjespår kunde favoriten komma ned till ledningen efter ett varv travat. Därmed var loppet avgjort. Face Time Bourbon lättade undan med flera längder över upploppet medan körande Raffin vinkade till publiken.
Segern togs på 1.13,1 över 2300 meter. Den för Åby Stora Pris klare Ce Bello Romain knep på behörigt avstånd silvermedaljen, medan norska stoet Rebella Matters inkom som trea.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten..


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten Hera Sisu spurtade till en lätt seger för Carl Johan Jepson i inledningen och det följdes upp med att andrahandsfavoriten Gomnes Fans vann den andra avdelningen. Men sedan small det till rejält i GS75-3 när Jan Silvén ledde hela vägen bakom hemmahästen Imparator Boko som tränas och ägs av Marcus och Christer Carlsson i Åmål. Efter att överraskningen Victor C. spurtat till seger i GS75-4 tillsammans med Dagfinn Aarum, så blev det favoritseger i den femte avdelningen genom Spinofhope L.B. och Mikael J Andersson från ledningen.

Ingen klarade stjärnsmällarna på slutet
Men sedan var det slut på det roliga för nästan alla system som fanns kvar. I GS75-6 så styrde alltmer framgångsrika Andreas Lövdal in Dallas Brick från spår tolv över kort distans till 38 gånger i vinnarodds. Hästen gick med i rygg på attackerande Maestro Zon och spurtade förbi den sista biten. Det här var Dallas Bricks andra raka seger och han tränas av Philip di Luca. På Grand Slam 75 var hästen spelad till 0,69 procent av insatsfördelningen.
– Det är en helbror med Zenit Brick som tjänat nästan fem miljoner kronor. Han har inte levt upp till honom men är inte så tokig häst. Det löste sig bra med rygg på Maestro Zon och det var bara att hänga med där. Det blev så perfekt det kunde bli från det spåret, sa Andreas Lövdal som närmar sig två miljoner kronor inkört som kusk i år.
– Det har gått jättebra så här långt och jag har fått köra jättefina hästar. Jag har fått köra lite oftare och det har blivit kontinuitet i löpkörniningen.
Efter den stjärnsmällen återstod endast ett system med chans till sju rätt. Hade favoriten Västerbo Lexington vunnit hade den spelare tagit hem hela potten på Grand Slam 75. Men favoriten hade ingen bra dag och var tidigt slagen från positioner utvändigt om ledaren. Istället blev det en ny jätteskräll när Outstanding O. spurtade vasst för sin tränare Per Henriksen och fångade in länge ledande Counterfeightr precis på mållinjen. Hästen var spelad till en procent av insatsfördelningen.
Ingen vinnare med sju rätt således, medan sex rätt betalade 93 029 kronor och fem rätt gav 2549 kronor. Eftersom det är V75 kommande söndag med Kallblodskriteriet på Dannero, så går jackpoten på Grand Slam 75 vidare om två veckor och då är det Tingsryd som är värd för miljonspelet.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-7 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 8] 2160/7 6 22.3g 563
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-3 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 6] 2140/8 2 17.0 665
2016-12-22 2016-12-22 Romme-1 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/2 D 0 17.4 683
2016-12-10 2016-12-10 Romme-7 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 2140/7 D str
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-5 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/10 D 5 17.9 647
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-8 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 2140/3 A 5 18.3 247
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-8 Eli Express Eli Express   [v 12] 2160/12 D str
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/1 D 4 16.6 149
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-3 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 2180/10 B 2 18.9 242
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-1 Bodyline Bodyline   [v 7] 2140/10 C str
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-4 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/8 C 2 154
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-10 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/3 C 6 16.4 302
2016-08-09 2016-08-09 Romme-11 Kiwi Southwind Kiwi Southwind   [s 7] 1640/3 D 6 15.5 366
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 1640/9 C 6 15.6 314
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-4 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2160/9 D 3 16.2 454
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-9 Allora Am Allora Am   [s 6] 2140/2 D 8 19.2 286
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-10 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2660/3 D 0 20.6g 186
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-4 Flying Ruben Flying Ruben   [v 7] 2140/7 C 7 17.0g 92
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-8 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 1640/12 D 0 14.6 1848
2016-06-21 2016-06-21 Visby-10 Pretty Woman Pretty Woman   [s 7] 1640/2 C 0 g 220
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/12 B 0 17.1g 341
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-3 Youseeascoop Youseeascoop   [v 11] 2140/10 B 8 17.7g 302
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-7 Ceride of All Ceride of All   [s 8] 2140/2 D str
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-5 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/3 D 0 g 623
2016-05-14 2016-05-14 Visby-2 Pretty Woman Pretty Woman   [s 7] 2160/9 B 0 g 281
2016-05-02 2016-05-02 Romme-10 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 2140/4 C 8 17.3 454
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-1 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/2 C 6 18.9 145
2016-04-23 2016-04-23 Visby-2 Pretty Woman Pretty Woman   [s 7] 2140/9 C 4 17.9 336
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-10 Vikens Hot Lips Vikens Hot Lips   [s 8] 2140/5 D 0 g 389
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-7 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/11 D 0 18.5 858
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-8 Ceride of All Ceride of All   [s 8] 2160/8 D 4 18.5 732
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-3 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2160/8 C 5 17.5 369
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-9 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 1640/11 D 8 16.1 314
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-9 Elle Star Elle Star   [s 8] 2140/1 C 0
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-9 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/12 D 6 16.5 333
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-7 Mogas Gallant Mogas Gallant   [v 8] 2160/11 C 0 g 569
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-6 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 1640/2 C 0 16.0 518
2016-02-16 2016-02-16 Örebro-2 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 11] 2100/1 D 7 15.9 1272
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-1 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 11] 2180/6 C 6 18.2 326
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-7 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2160/12 B 0 22.1 587
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-9 Elle Star Elle Star   [s 8] 2160/6 B 0 21.9g 587
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-1 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 2160/8 C 7 19.2 585
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-5 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 5] 2140/10 C 5 17.7 97
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-6 Christian Palema Christian Palema   [v 6] 1660/6 D 0 g 217
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-4 Adamas Decor Adamas Decor   [v 9] 2140/2 D 8 18.2 446
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-2 Naya Leejs Naya Leejs   [s 3] 2140/3 C 0 19.4 308
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-1 Hot Point Hot Point   [v 6] 2640/5 A 0 19.7 281
2017-12-15 2017-12-15 Romme-8 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 5] 2160/6 C 5 16.8 195
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-4 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 7] 2140/7 C 0 19.0 825
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-6 Felicia Felicia   [s 6] 2160/6 D 0 18.0 510
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-4 Dagslill Dagslill   [s 6] 2160/4 D 3 35.2g 84
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-9 Hot Point Hot Point   [v 6] 2140/6 B 0 18.3 421
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-10 Dagslill Dagslill   [s 6] 2160/6 D 0 g 958
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-10 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2140/2 D str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-7 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 5] 1660/15 C str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-4 Dagslill Dagslill   [s 6] 1640/2 D str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-12 Juliano Crown Juliano Crown   [v 9] 2680/7 D 0 18.2g 578
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-5 White Coffee White Coffee   [s 4] 2140/7 D str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-3 Titania I.S. Titania I.S.   [s 3] 1640/3 D 0 17.1 167
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 3] 2160/10 B 5 19.7g 177
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-1 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2180/13 D str
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 2100/7 C 4 17.3 339
2017-10-31 2017-10-31 Romme-9 Happygangster G.L. Happygangster G.L.   [h 7] 2140/8 C 6 16.0 170
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Felicia Felicia   [s 6] 2140/13 D 0 18.2 554
2017-10-31 2017-10-31 Romme-4 Juliano Crown Juliano Crown   [v 9] 2160/6 D 2 19.4 349
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-9 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 10] 2160/7 B 1 32.8g 250
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-8 Kerv Kerv   [v 7] 1640/1 D 6 16.6 164
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-7 Young von Hall Young von Hall   [v 8] 1640/4 D 8 17.9 409
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-2 Gikling Balder Gikling Balder   [v 12] 2180/8 C 0 548
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-1 Ortopedica Ortopedica   [s 5] 2140/7 D 5 19.5 118
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-3 Wipe Out Wipe Out   [v 9] 2160/8 A 1 15.4 470
2017-10-20 2017-10-20 Romme-10 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2180/12 C 3 27.7 145
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-5 Felicia Felicia   [s 6] 2160/7 D 5 16.9 428
2017-10-12 2017-10-12 Åby-2 Udini' Font* Udini' Font*   [h 4] 2140/3 C 4 15.1 61
2017-10-07 2017-10-07 Norge-1 Digital Future Digital Future   [v 8] 1640/1 C 1 56
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-3 Dagslill Dagslill   [s 6] 1660/4 B 3 34.2g 152
2017-09-21 2017-09-21 Åby-4 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 2140/6 B 0 g 347
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-9 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2160/14 C 0 19.6 446
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-8 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 1640/1 B 7 18.4 248
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-4 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 1640/4 D 6 14.6 216
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2140/9 C 0 g 109
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-8 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 8] 2100/15 C 0 18.2 362
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2140/4 D 0 707
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-5 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 1640/11 C str
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-7 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 8] 1640/4 D 4 14.2 516
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 1640/6 C 1 14.5 70
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-1 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 9] 2180/5 C 5 19.9 72
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-2 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2180/9 B 0 18.2 229
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-1 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2140/13 C 0 16.7 889
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-5 Bellis Bellis   [s 4] 2640/11 B 7 17.2 230
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-2 Ars Bellona Ars Bellona   [s 7] 2160/7 B 8 24.9g 275
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2160/7 B 0 g 608
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-7 Slaghöken Slaghöken   [v 5] 1660/13 A 0 18.6g 79
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-10 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2180/10 C 7 17.1 522
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-7 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 1640/10 B 0 17.7g 508
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-5 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 8] 2640/14 D 0 19.0 709
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-4 Heartbreaker Tooma Heartbreaker Tooma   [v 6] 2140/12 D 7 18.5 1345
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-10 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2160/7 C 5 17.7g 147
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-9 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2140/11 B 0 18.7g 487
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-8 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2160/12 C 3 17.9 724
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-7 Elle Star Elle Star   [s 9] 1640/7 D 0 g 542
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-9 Tyra Banks Tyra Banks   [s 9] 2140/3 B 5 19.1 47
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-8 Topover Topover   [v 6] 2640/11 D 0 20.0 326
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-7 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 6] 1640/10 C 5 17.7 266
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-9 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 9] 1660/8 D 6 16.7 1187
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-6 Flying Ruben Flying Ruben   [v 8] 2140/6 C 0 18.8g 235
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-5 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 1640/2 D 3 13.8 444
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-9 Qravatt Qravatt   [v 13] 2160/9 C 0 33.0g 827
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-4 Moody Blue Moody Blue   [s 8] 2140/2 C 0 19.1 556
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-5 Ortopedica Ortopedica   [s 5] 2140/7 C 1 17.6 172
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-10 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 9] 2140/4 B 3 20.5 81
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-4 Conrads Angela Conrads Angela   [s 6] 2160/2 D 5 18.5 837
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-10 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2180/12 D 7 20.2 559
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-8 Promise Promise   [s 6] 2140/3 C 2 18.7 110
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-8 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2160/8 D 0 19.3 445
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-6 Mountain Lindy Mountain Lindy   [v 7] 2660/4 C 0 18.6 470
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-8 Ceride of All Ceride of All   [s 9] 2160/7 C 0 23.5g 673
2018-12-29 2018-12-29 Romme-1 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2140/8 D 0 17.7 801
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-5 Digital Winner Digital Winner   [v 7] 2140/10 C 0 23.3g 197
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-11 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 1640/10 D 0 15.7 641
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-4 Gorgeous Miles Gorgeous Miles   [s 8] 2160/7 D 0 18.1 387
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-6 Che Boko Che Boko   [v 9] 2180/15 B 0 21.1 612
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2140/2 D 8 18.6 622
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-2 Novton Novton   [v 6] 2180/14 B 0 20.6 329
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-9 Gorgeous Miles Gorgeous Miles   [s 8] 2140/10 D 5 17.0 673
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-5 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2140/7 D 5 17.7 938
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 2140/2 D 0 15.8 2008
2018-11-09 2018-11-09 Romme-12 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2140/11 B str
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-7 Pecorino Pecorino   [v 5] 2140/13 C 0 15.4 307
2018-10-26 2018-10-26 Romme-9 Dagslill Dagslill   [s 7] 2160/7 B 0 31.5 71
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-11 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 2160/11 D 8 17.1 1077
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-1 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2140/3 D 0 17.9 501
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-4 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2140/6 D 6 16.0 738
2018-10-19 2018-10-19 Romme-6 Dagslill Dagslill   [s 7] 1660/6 D 0 30.5g 499
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-6 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/9 A 4 14.8 59
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-1 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 1640/5 C 0 984
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-3 Kalle Kula Kalle Kula   [v 9] 2140/7 D 7 19.5 693
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-5 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 2140/9 B 0 21.3g 110
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-2 Social Network Social Network   [v 5] 2160/6 C 0 17.9g 234
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-4 Realistic Realistic   [v 7] 2160/11 D 8 19.5 344
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-6 King Jordan King Jordan   [v 8] 1640/11 C 0 17.7g 525
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-9 My Treat My Treat   [v 6] 1640/1 D str
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-8 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2140/1 D 0 17.8 244
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-3 Dagslill Dagslill   [s 7] 1640/10 D 3 26.6 295
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-5 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 2140/1 D 2 15.9 159
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-3 Special Offer Special Offer   [v 7] 2140/3 C 0 15.7 525
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-8 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 1640/3 D 0 14.3 1092
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-2 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 1640/2 B 5 16.7 32
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-3 King Jordan King Jordan   [v 8] 1640/1 C 8 16.8 42
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-6 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 6] 2140/1 C 5 20.9 347
2018-09-14 2018-09-14 Romme-3 Dagslill Dagslill   [s 7] 1640/2 D 4 27.8 650
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-2 Wellington Lee Wellington Lee   [v 7] 2140/6 D 0
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 Bear by the Day Bear by the Day   [v 6] 2140/13 C 0 16.2 463
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-5 Dagslill Dagslill   [s 7] 2140/3 C 2 31.3 210
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-3 Tanya Gel Tanya Gel   [s 5] 2140/7 C str
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-11 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2140/11 C 4 15.6 487
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 1640/6 D 3 13.9 856
2018-08-05 2018-08-05 Romme-4 Global Thunder Global Thunder   [v 5] 2140/11 B 4 15.4 69
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-2 Hara Baktus Hara Baktus   [v 8] 2140/2 D 3 30.5 176
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-5 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2140/2 C 2 16.6 70
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-8 Trippa Undan Trippa Undan   [s 11] 2180/11 C 0 30.5 146
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-2 Juliano Rollax Juliano Rollax   [v 9] 2160/3 C 4 19.0 252
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-4 Ljusterös Love Ljusterös Love   [s 7] 2140/2 D 0 g 133
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-6 Eeyore Bear Eeyore Bear   [v 11] 2140/4 D 4 16.4 107
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-9 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2140/1 C 6 18.4 496
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-4 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 4] 2140/12 B 3 15.7 286
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-5 Kulani Kulani   [s 8] 2140/6 D 6 14.2 744
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-10 Mellby Agent Mellby Agent   [v 9] 2140/3 D str
2018-07-19 2018-07-19 Visby-2 Happy Fighter Happy Fighter   [v 7] 1620/5 C 7 16.7 75
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-2 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 7] 2160/14 B str
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-11 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2140/12 D 2 16.4 56
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-2 Dagslill Dagslill   [s 7] 2140/6 D 0 33.2g 679
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-10 Hope Diamond Hope Diamond   [s 5] 2140/9 B 0 16.9 412
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Pappajonnys Sixten Pappajonnys Sixten   [v 5] 2140/2 D 6 18.6 176
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-5 Happy Light Happy Light   [v 7] 2140/3 D 0 22.6 1233
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-8 Wipe Out Wipe Out   [v 10] 1640/1 C str
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-6 Space Cadet Space Cadet   [v 7] 2140/9 D 0 19.8 1708
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-11 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 11] 2160/15 D 0 18.3 2175
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-6 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 1640/6 D 0 17.4 572
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-8 Hara Baktus Hara Baktus   [v 8] 1640/1 C 0 g 249
2018-06-08 2018-06-08 Romme-8 Trippa Undan Trippa Undan   [s 11] 2180/8 B 6 28.4 191
2018-06-04 2018-06-04 Visby-3 Sharp Value Sharp Value   [v 11] 2120/1 D 0 16.9 327
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-3 Hope Diamond Hope Diamond   [s 5] 2140/1 D 3 14.9 201
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-9 Topover Topover   [v 7] 2140/12 D 0 19.9 1102
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-9 Magnolia Boy Magnolia Boy   [h 4] 2140/4 A 1 15.0 20
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-2 Digital Future Digital Future   [v 9] 2180/7 B 0 18.2 353
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-4 Triton's Angel Triton's Angel   [v 6] 2140/4 B 4 17.0 50
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-8 Hope Diamond Hope Diamond   [s 5] 2140/1 D 5 15.5 120
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-2 Hope Diamond Hope Diamond   [s 5] 1640/3 B 1 14.9 64
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-2 El Divo Later El Divo Later   [v 7] 2140/9 C str
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-10 Hope Diamond Hope Diamond   [s 5] 2140/7 C 4 16.9 290
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-3 Piece of Me Piece of Me   [s 6] 1640/1 B 0 g 186
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-10 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 6] 2140/9 B 0 g 50
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-6 Ortopedica Ortopedica   [s 6] 1640/1 D 0 23.7g 239
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-9 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 8] 2140/4 D 0 19.5 1000
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-4 Dag Blou Dag Blou   [v 6] 1640/4 D str
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-9 Adamas Decor Adamas Decor   [v 10] 2140/10 D 7 20.7 77
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2160/5 A 4 19.5 18
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-4 Lex Peidei Lex Peidei   [v 7] 2200/14 A 6 30.3g 71
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-6 Allowable Allowable   [h 5] 1640/9 B 2 16.7 89
2018-03-09 2018-03-09 Romme-10 Tom Trana Tom Trana   [v 8] 2140/3 D 0 21.3 610
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-3 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 6] 2140/10 C 1 17.1 62
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-7 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/1 D 0 g 552
2018-03-05 2018-03-05 Romme-3 Dagslill Dagslill   [s 7] 2160/7 D 0 g 925
2018-03-05 2018-03-05 Romme-5 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 2140/15 D 0 18.5 1015
2018-01-20 2018-01-20 Romme-1 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2160/5 D 0 21.3 731
2018-01-20 2018-01-20 Romme-2 All My Loving All My Loving   [s 8] 2140/14 D 0 21.3 1901
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-2 Tom Jones Tom Jones   [v 9] 2140/1 D 0 19.4 554
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-2 Windwalker Windwalker   [v 6] 2140/5 D 2 15.8 52
2018-01-05 2018-01-05 Romme-2 All My Loving All My Loving   [s 8] 2140/4 D 0 20.0 679
2019-12-28 2019-12-28 Romme-1 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 2160/8 C 0 19.6 734
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-6 Sara Hall Sara Hall   [s 4] 1640/3 B 0 g 43
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-2 Jeppas Sputnik Jeppas Sputnik   [h 4] 1640/8 A 0 g 33
2019-12-12 2019-12-12 Romme-9 Strikkeprinsen* Strikkeprinsen*   [v 11] 2180/6 B 0 371
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-3 Wrench Wrench   [v 7] 2140/11 D 4 19.6g 726
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-6 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 10] 1640/3 D 0 19.4 1316
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-7 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2640/8 B 0 16.1 528
2019-11-26 2019-11-26 Romme-9 Wrench Wrench   [v 7] 2140/1 C 8 17.7 163
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-3 Dagslill Dagslill   [s 8] 2140/1 D 0 g 906
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-8 Sara Hall Sara Hall   [s 4] 1640/3 A 1 14.1 49
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-3 Mr Zyzek Mr Zyzek   [v 7] 2160/8 C 8 20.1 145
2019-11-22 2019-11-22 Romme-3 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 1640/5 D 5 14.5 139
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-2 Silver One Silver One   [v 7] 2140/6 D 1 17.9 379
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-5 No Respect No Respect   [v 6] 2140/10 D 3 16.4 377
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-3 Slaghöken Slaghöken   [v 7] 2140/7 D 0 20.5g 1120
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-5 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/9 D 0 15.8 766
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-2 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 5] 2140/6 B 0 g 69
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 7] 2140/4 C 0 16.0 728
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-3 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 1640/11 C 0 g 234
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-2 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2160/7 C 6 19.1 290
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-10 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2640/3 D 0 18.0 1000
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-1 Joker C.K. Joker C.K.   [h 8] 1640/1 C 5 23.8 139
2019-09-23 2019-09-23 Romme-4 Sagoprins Jevi Sagoprins Jevi   [v 11] 1680/10 D 0 g 817
2019-09-19 2019-09-19 Romme-1 Dagslill Dagslill   [s 8] 1660/11 B 0 28.7g 587
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-5 Wrench Wrench   [v 7] 2140/1 D 6 16.1 706
2019-09-02 2019-09-02 Romme-3 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 10] 2140/7 D 6 16.5 662
2019-09-02 2019-09-02 Romme-4 Dagslill Dagslill   [s 8] 2140/1 B 1 30.4 62
2019-09-02 2019-09-02 Romme-8 Photo Photo   [v 8] 2160/4 B 7 18.0g 52
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-1 Greenstar Greenstar   [v 11] 2180/5 C 0 202
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-1 First Gucci First Gucci   [v 8] 2100/7 D 8 23.0 437
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-4 Notera Notera   [s 6] 1609/10 C 7 16.1g 101
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-9 Wipe Out Wipe Out   [v 11] 2100/8 C str
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-10 Bitter Tears Bitter Tears   [s 5] 2100/2 C str
2019-08-10 2019-08-10 Romme-4 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 11] 2140/14 D 0 16.4 1000
2019-08-10 2019-08-10 Romme-5 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 4] 2140/1 D 0 g 1058
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2160/13 D 4 15.8 748
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-4 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2160/11 B 0 17.5 148
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 One Two Beat One Two Beat   [v 5] 2140/3 B 3 13.1 369
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-1 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 1640/4 D 3 15.2 231
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-6 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 10] 2140/11 B 8 16.6 1004
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-7 Farnese Boko Farnese Boko   [v 7] 2160/11 C 2 16.9 86
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-10 Wipe Out Wipe Out   [v 11] 2140/9 B 8 15.8 878
2019-07-26 2019-07-26 Romme-3 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/1 C 0 15.6 597
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-9 One Two Beat One Two Beat   [v 5] 2140/1 B 2 14.1 39
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 2140/13 C 0 15.7 979
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-2 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2180/6 D 0 532
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-4 Dagslill Dagslill   [s 8] 2160/13 B 0 30.7g 956
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-1 Järvsö Aron Järvsö Aron   [v 5] 2140/8 C 2 29.1 111
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-6 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 5] 1640/4 D 0 12.8 382
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-8 Domestic Ås Domestic Ås   [s 6] 2140/2 D 0 14.2 905
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-1 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 10] 2140/1 C 2 300
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-3 Strikkeprinsen* Strikkeprinsen*   [v 11] 2520/4 D 0 32.3g 393
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-2 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 14] 2160/13 C 0 33.1 504
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-5 Dagslill Dagslill   [s 8] 2140/7 C 0 29.6 400
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-3 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 11] 2180/6 D 0 20.2 594
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-5 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 10] 2140/7 C 0 17.1 887
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-8 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 4] 1640/8 B 3 15.1 48
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-5 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/2 D 0 23.0 151
2019-06-14 2019-06-14 Romme-7 Uptown Girl Uptown Girl   [s 7] 2140/7 D 1 14.6 476
2019-06-10 2019-06-10 Romme-8 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 2140/8 B 3 18.3 89
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 Glide Street Glide Street   [v 7] 2140/11 D 7 17.4 225
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-6 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 14] 2160/7 C 7 32.5 437
2019-05-10 2019-05-10 Romme-3 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/2 C 0 g 202
2019-05-10 2019-05-10 Romme-8 Eeyore Bear Eeyore Bear   [v 12] 2160/3 D 0 g 608
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-8 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 4] 2180/5 D 0 g 65
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-8 Järvsö Aron Järvsö Aron   [h 5] 2160/6 C 0 g 30
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-3 Dagslill Dagslill   [s 8] 1640/1 D 0 27.4 392
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-8 Askö Q. Askö Q.   [v 10] 2160/4 B str
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-8 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 1640/6 B 1 14.7 40
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-9 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 4] 2140/2 D 1 18.3 126
2019-04-27 2019-04-27 Romme-4 Strikkeprinsen* Strikkeprinsen*   [v 11] 2160/6 A 1 26.6 40
2019-04-27 2019-04-27 Romme-6 Eeyore Bear Eeyore Bear   [v 12] 2160/3 D 5 15.8 541
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-1 Wild Pooh Bear Wild Pooh Bear   [v 9] 2140/5 B 0 g 514
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-4 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2160/13 C 6 17.4 274
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-8 La Surprise Tooma La Surprise Tooma   [s 4] 2140/2 D 3 18.3 131
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-3 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2140/8 B 5 16.8 738
2019-03-17 2019-03-17 Romme-5 Strikkeprinsen* Strikkeprinsen*   [v 11] 2160/4 C 3 29.3 158
2019-03-17 2019-03-17 Romme-8 Paradiserunner Paradiserunner   [v 10] 2140/6 B 0 18.7 693
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-2 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 10] 1640/8 D 7 19.2 868
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-6 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/9 B 5 18.3 419
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-1 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1640/5 D 0 18.4g 602
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-2 Hot Fire Hot Fire   [h 7] 2140/3 D 0 g 596
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-5 Uptown Girl Uptown Girl   [s 7] 1640/12 D str
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-8 I Scream Ice Cream I Scream Ice Cream   [s 7] 2140/9 D 0 17.0 401
2019-02-10 2019-02-10 Romme-2 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2160/10 D 6 19.5 597
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-1 Eeyore Bear Eeyore Bear   [v 12] 2140/5 D 0 18.7 523
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-12 Kenneth Tooma Kenneth Tooma   [v 5] 2140/8 C 0 18.7 161
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-4 Super Tag Super Tag   [v 8] 2640/3 D str
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-6 Uptown Girl Uptown Girl   [s 7] 2140/4 D 4 16.4 249
2019-01-25 2019-01-25 Romme-5 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 2140/3 D 0 g 1165
2019-01-11 2019-01-11 Romme-5 Lucky Lino Lucky Lino   [v 10] 2140/4 D 0 g 963
2019-01-06 2019-01-06 Romme-9 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 11] 2140/13 D 8 18.9 430
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-5 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 7] 2640/2 D 6 18.6 276
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-6 Gorgeous Miles Gorgeous Miles   [s 9] 2140/6 C 6 18.7 669
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-5 Uptown Girl Uptown Girl   [s 7] 2140/12 B 4 16.8 488
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-3 Wrench Wrench   [v 8] 2140/9 B 0 g 69
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-10 Marion Marion   [s 7] 2140/1 C 0 19.4 220
2020-12-18 2020-12-18 Romme-7 Papaya Roadrunner Papaya Roadrunner   [s 4] 2140/8 C 2 17.6 681
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-11 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/4 D 0 25.4g 510
2020-12-11 2020-12-11 Romme-4 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 7] 2160/9 C 0 17.2g 874
2020-12-06 2020-12-06 Romme-5 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 3] 2140/3 C 6 15.5 122
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-2 Dr Gaou Dr Gaou   [v 5] 2140/3 D str
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-5 Dream Quo Vadis Dream Quo Vadis   [s 4] 1640/12 D 0 g 1097
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-3 Larry Laday Larry Laday   [v 5] 2140/1 C 0 18.4g 1121
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-10 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2160/15 C 0 15.8 1750
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-4 Larry Boy Larry Boy   [v 9] 2140/1 C 6 20.0 238
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-6 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 1640/8 D 0 18.4 1024
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-13 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/4 D 0 17.9 732
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-1 And Stitch And Stitch   [s 4] 2140/9 B 0 18.4g 334
2020-11-27 2020-11-27 Romme-3 Dagslill Dagslill   [s 9] 1640/5 D 0 27.3 435
2020-11-27 2020-11-27 Romme-8 Short Circuit Short Circuit   [v 5] 1640/12 D 2 14.8 144
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-3 Walk Out Walk Out   [v 6] 2140/12 C 0 16.1 122
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-10 Wrench Wrench   [v 8] 2160/4 D 1 17.2 410
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-5 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 10] 2140/5 D 7 16.3 434
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-1 Paymeback Rivner Paymeback Rivner   [s 6] 2140/5 D 0 16.7g 670
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-3 Dagslill Dagslill   [s 9] 2140/12 C 8 29.3 1145
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-4 Tommy Hill Tommy Hill   [v 8] 2140/6 D 0 18.3g 1392
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-10 Robin Kronos Robin Kronos   [v 10] 2140/11 C 7 17.7 387
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-2 Walk Out Walk Out   [v 6] 2140/11 B 1 15.0 49
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-1 Divas Revansch Divas Revansch   [v 10] 2140/7 D 7 15.7 977
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-5 Helenas Po Helenas Po   [v 13] 2140/11 D 0 16.0 969
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-6 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 1640/6 D 0 15.9 638
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-4 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/4 D 0 16.4 469
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-4 Marion Marion   [s 7] 2140/7 D 0 16.5 256
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-10 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2140/1 D 5 17.5 186
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-1 Topover Topover   [v 9] 1640/2 C 5 17.2 512
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-6 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 3] 2640/4 D 3 16.3 360
2020-10-16 2020-10-16 Romme-8 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 15] 2160/13 B str
2020-10-16 2020-10-16 Romme-9 Farnese Boko Farnese Boko   [v 8] 2140/8 A 0 16.2 31
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-5 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/9 C 5 15.0 791
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-8 Eclair Razz Eclair Razz   [s 5] 2160/10 C 0 18.7g 493
2020-10-09 2020-10-09 Romme-2 Cast Fighter Cast Fighter   [v 4] 2140/10 C 0 g 1424
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-4 Dagslill Dagslill   [s 9] 2140/9 D 7 28.5 507
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-8 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 4] 2160/4 D 0 g 615
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-2 Cast Bolt Cast Bolt   [v 10] 2140/1 C 8 17.2 507
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-7 Dandy Day Dandy Day   [v 5] 2140/3 D 4 18.9 363
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-8 Helenas Po Helenas Po   [v 13] 2140/9 D 6 17.3 392
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-9 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/1 D 0 18.8 392
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-2 Jeanne d'Arc Boko Jeanne d'Arc Boko   [s 4] 1640/12 D 5 14.6 71
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-6 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 3] 2640/5 D 0 g 330
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-8 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2640/11 D 0 14.4 1920
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-10 Cast Kalla Cast Kalla   [s 5] 2140/8 D 4 14.9 615
2020-09-25 2020-09-25 Romme-4 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 10] 2160/11 D 0 17.4 1606
2020-09-25 2020-09-25 Romme-6 Min SoPhia Min SoPhia   [s 6] 3140/1 D 0 18.9 1813
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-5 Etta Sting Etta Sting   [s 8] 2140/1 D 0 15.1 525
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-2 You Rock My World You Rock My World   [v 8] 2140/4 B 2 16.7 121
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-5 Paymeback Rivner Paymeback Rivner   [s 6] 2160/5 D 2 17.6 371
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-10 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2140/4 C 4 15.5 208
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-4 Steps from Heaven Steps from Heaven   [s 4] 1640/9 B 0 g 152
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-6 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 3] 2140/3 D 7 14.4 423
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-3 Allez Allez Allez Allez   [v 5] 1640/4 D 1 14.0 36
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-1 Alvena Uni Alvena Uni   [s 9] 2180/13 C 0 18.4g 937
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-4 Guli Tor Guli Tor   [h 8] 2160/7 C 0 29.2 138
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-2 Voddy Sign Voddy Sign   [v 5] 2160/6 C 6 16.2 1005
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-6 East Doris East Doris   [s 5] 2140/2 C 1 15.0 91
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-7 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2140/7 D 0 14.7 1193
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-10 Allez Allez Allez Allez   [v 5] 2140/7 C 1 16.1 63
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-11 Topover Topover   [v 9] 1640/10 B 0 15.4 772
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-8 Paymeback Rivner Paymeback Rivner   [s 6] 2140/8 D 7 16.9 448
2020-08-31 2020-08-31 Romme-8 Etta Sting Etta Sting   [s 8] 2140/9 D 4 15.0 511
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-3 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 8] 2140/2 D 0 20.8 386
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-9 Gullkongen Gullkongen   [v 7] 1660/6 B 1 28.1 43
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-10 Voddy Sign Voddy Sign   [v 5] 1640/5 B 2 16.9 84
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-3 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 3] 2140/9 B 1 16.4 29
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-11 Cast Bolt Cast Bolt   [v 10] 2140/10 C 0 18.6 181
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-4 Farnese Boko Farnese Boko   [v 8] 2140/10 B 0 g 706
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-7 Paymeback Rivner Paymeback Rivner   [s 6] 2140/2 D 7 16.3 571
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-8 Secret Avenue Secret Avenue   [v 4] 2160/7 B 0 22.5 182
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-3 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2160/14 C 6 16.6 66
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-10 Dagslill Dagslill   [s 9] 2140/5 D 5 28.1 369
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-11 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/9 D 7 17.1 775
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-5 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 1640/8 C 4 14.0 1289
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-3 Ängspilen Ängspilen   [v 9] 2140/2 C str
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-2 Sara Hall Sara Hall   [s 5] 2140/5 A str
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-4 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 10] 2140/4 D 0 973
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-9 Etta Sting Etta Sting   [s 8] 2140/6 B 1 14.9 37
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-2 Running Sölebo Running Sölebo   [v 7] 2140/7 D 0 17.9 1142
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-4 Etta Sting Etta Sting   [s 8] 1640/8 B 2 14.5 107
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-10 And Stitch And Stitch   [s 4] 2160/8 B 0 g 71
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-1 Deepak Am Deepak Am   [v 7] 1640/1 D 0 16.5 366
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-1 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 1640/10 B 1 14.6 315
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-4 Running Sölebo Running Sölebo   [v 7] 1640/5 B 4 15.0 59
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-6 Guilty Pleasure* Guilty Pleasure*   [v 5] 2140/1 C 0 20.8g 112
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-8 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/3 B 7 17.2 102
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-9 Infrared Infrared   [v 12] 2140/10 D 0 18.9 1022
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-6 Dagslill Dagslill   [s 9] 1640/2 C 0 g 1550
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-4 Running Sölebo Running Sölebo   [v 7] 1640/1 D 3 14.0 62
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-5 Dagslill Dagslill   [s 9] 1640/12 D 0 27.3g 619
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-9 Running Sölebo Running Sölebo   [v 7] 1640/12 C 1 14.8 31
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-1 Benji Dana Benji Dana   [v 9] 2160/6 C 0 20.0g 567
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-9 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 5] 2160/5 D str
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-6 Edemma Edemma   [s 7] 1640/6 D 4 17.1 246
2020-06-05 2020-06-05 Romme-4 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 5] 2140/2 D 0 17.7 811
2020-06-01 2020-06-01 Visby-6 Sara Hall Sara Hall   [s 5] 1620/6 C 5 15.8 24
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-8 Dagslill Dagslill   [s 9] 2140/9 C 3 27.9 948
2020-05-27 2020-05-27 Romme-3 Oboy Savage Oboy Savage   [v 8] 2140/8 C 0 18.9 205
2020-05-27 2020-05-27 Romme-11 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 7] 2140/9 C 4 17.2 177
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-1 Up to Me Up to Me   [s 5] 1640/4 C 5 12.9 553
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-7 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 1640/12 D 0 19.3g 930
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-4 Infrared Infrared   [v 12] 2140/15 C 0 23.1 872
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-6 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 10] 2160/10 A 2 16.1 88
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-1 Digital Furcola Digital Furcola   [s 6] 2160/13 C 0 17.7 727
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-2 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 10] 2140/10 B 4 16.3 332
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-10 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/5 C 7 16.0 100
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-1 Cheval de Reve Cheval de Reve   [v 7] 1640/4 B 6 16.5 462
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-7 Frisli Loke Frisli Loke   [v 10] 2140/5 D 0 32.0g 366
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-2 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/7 D 0 16.0 605
2020-05-04 2020-05-04 Romme-7 Strikkeprinsen* Strikkeprinsen*   [v 12] 2160/6 B 6 30.0 564
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-1 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 1609/11 D 0 14.8 1036
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-6 Topover Topover   [v 9] 1640/7 C 0 15.1 247
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-10 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 5] 2140/5 D 0 g 227
2020-04-25 2020-04-25 Romme-5 Sognare Sognare   [s 5] 2160/3 D 7 16.8 706
2020-04-25 2020-04-25 Romme-8 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/1 D 0 17.4 688
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-8 Cocosnöten Cocosnöten   [v 7] 2140/10 C str
2020-04-12 2020-04-12 Romme-8 Charmante Amok Charmante Amok   [s 6] 2160/9 C 3 15.8 949
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-2 Canela Brava Canela Brava   [s 6] 2140/10 C str
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-7 Steps from Heaven Steps from Heaven   [s 4] 1640/2 B 0 g 19
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-1 Farnese Boko Farnese Boko   [v 8] 2140/4 A str
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-7 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 5] 2140/10 C 4 17.1 49
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-4 Dagslill Dagslill   [s 9] 2140/2 C 0 31.3 815
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-8 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 10] 2160/7 D 6 18.5 354
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-7 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/3 D 4 15.2 818
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-7 Meshan Meshan   [v 8] 2640/9 D 0 16.4g 226
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-9 Sunday Rhyme Sunday Rhyme   [s 7] 2140/10 C 8 19.5 87
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-10 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/8 C 3 16.8 52
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-7 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/1 D 0 16.4 1412
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-3 Deepak Am Deepak Am   [v 7] 2160/9 B 3 19.2 31
2020-03-06 2020-03-06 Romme-4 Dagslill Dagslill   [s 9] 2140/5 C 0 30.2 737
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-6 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2140/7 B 0 g 1168
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-5 O'nicko d'Hilly O'nicko d'Hilly   [v 12] 2160/5 D str
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-1 Leon* Leon*   [v 8] 2140/1 D 0 g 295
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-8 Langen's Airborne* Langen's Airborne*   [v 5] 2140/12 D 0 14.7 417
2020-01-18 2020-01-18 Romme-2 Drömsaga Drömsaga   [s 8] 2160/3 D str
2020-01-18 2020-01-18 Romme-8 Dilba Sisu* Dilba Sisu*   [s 7] 2140/4 C str
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-1 Mogas Money Mogas Money   [v 10] 2160/4 D 6 18.6 515
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-3 Farnese Boko Farnese Boko   [v 8] 2140/10 B str
2021-07-23 2021-07-23 Romme-2 Cody D.K. Cody D.K.   [v 7] 1640/7 D 8 13.2 172
2021-07-23 2021-07-23 Romme-5 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 10] 2140/8 A 0 18.6 210
2021-07-23 2021-07-23 Romme-7 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/10 A 5 16.7 36
2021-07-23 2021-07-23 Romme-10 Going Behind Going Behind   [v 5] 2140/9 B 5 17.5 97
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-6 Dagslill Dagslill   [s 10] 1640/7 C 4 25.7 225
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-5 Ara Ara   [v 6] 2140/9 C 0 g 61
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-7 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/4 B 6 15.7 268
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-8 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 6] 2180/7 C 4 18.2 58
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-6 Tand Kraft Tand Kraft   [h 8] 2200/11 B 0 g 142
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-6 G.K.Fun Time G.K.Fun Time   [s 3] 2140/10 D str
2021-06-24 2021-06-24 Rättvik-1 Saga Ribb Saga Ribb   [s 4] 2140/5 C 5 21.4g 42
2021-06-20 2021-06-20 Eskilstuna-2 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/10 C 0 15.9g 1084
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-8 Going Behind Going Behind   [v 5] 2100/6 B str
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-6 Västerbo Jolene Västerbo Jolene   [s 6] 1640/6 C 3 13.0 85
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-2 Ildiko* Ildiko*   [s 6] 1640/2 C 0 g 25
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-8 Helenas Po Helenas Po   [v 14] 2140/2 C 5 17.2 157
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-1 Linus Boy Linus Boy   [v 9] 1640/2 C 4 15.0g 23
2021-06-11 2021-06-11 Solvalla-2 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/6 D 0 13.9 914
2021-06-11 2021-06-11 Romme-4 V.S.Selma V.S.Selma   [s 6] 2140/3 C 0 17.0 620
2021-06-11 2021-06-11 Romme-10 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 7] 2160/2 B 0 21.3g 74
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-3 Felix Tabac Felix Tabac   [v 10] 2180/8 B 0 31.3 1022
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-6 Freckless Freckless   [v 5] 2140/5 B 3 14.4 30
2021-05-25 2021-05-25 Romme-9 Papaya Roadrunner Papaya Roadrunner   [s 5] 1640/9 A 5 15.2g 33
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 9] 2140/3 D 0 g 1101
2021-05-19 2021-05-19 Solvalla-3 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 5] 2160/4 D 0 16.4 1123
2021-05-19 2021-05-19 Solvalla-5 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 8] 2140/10 C 4 14.9 527
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-6 Prince Knight Prince Knight   [v 7] 2140/7 A 3 16.4 43
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-2 Castleman Castleman   [v 7] 2160/13 B 0 g 1125
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-3 Berra Bus Berra Bus   [v 5] 1640/4 C 0 16.2 168
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-8 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/5 C 0 g 202
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-5 Benji Dana Benji Dana   [v 10] 2160/11 D 7 19.1 663
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-6 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 5] 2140/1 B 3 15.7 48
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-7 Mogas Money Mogas Money   [v 11] 2140/11 B 3 14.6 178
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-5 Nidalee Nidalee   [s 5] 2140/8 B 4 15.7 907
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-6 Joffrey Joffrey   [v 6] 1640/4 C 2 12.3 373
2021-05-06 2021-05-06 Romme-5 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2160/7 B 3 16.6 82
2021-05-06 2021-05-06 Romme-8 Harlekin Sign Harlekin Sign   [v 9] 2140/5 D 0 17.6 2315
2021-05-05 2021-05-05 Solvalla-5 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 4] 2660/10 C 0 19.5 434
2021-04-22 2021-04-22 Örebro-8 Allez Allez Allez Allez   [v 6] 2180/11 D 2 16.2 30
2021-04-21 2021-04-21 Solvalla-8 Frodo Vip Frodo Vip   [h 11] 1640/2 D 0 g 1192
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-7 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 10] 2140/10 C 4 15.4 324
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-4 Kingup Kingup   [v 6] 2140/1 B str
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-2 Allez Allez Allez Allez   [v 6] 2140/2 D 1 15.2 21
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-8 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/1 D 3 14.1 221
2021-04-16 2021-04-16 Romme-6 Short Circuit Short Circuit   [v 6] 2140/9 C 4 15.3 125
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-5 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 8] 2140/7 D 0 16.5 884
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-5 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/4 D 2 16.1 351
2021-04-09 2021-04-09 Romme-1 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 9] 2140/11 C 0 20.8 244
2021-04-09 2021-04-09 Romme-5 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 10] 2160/7 C 0 15.4 818
2021-04-07 2021-04-07 Solvalla-2 Fairplay Pellini Fairplay Pellini   [v 8] 1640/9 D 0 g 511
2021-04-07 2021-04-07 Solvalla-5 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/8 C 5 18.5 549
2021-04-04 2021-04-04 Romme-1 Helios U.S. Helios U.S.   [v 12] 2160/11 C 6 17.5 923
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-1 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 8] 2140/2 C 0 35.0 178
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-3 Barney Granit Barney Granit   [v 6] 2140/9 A 3 14.4 92
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-8 Short Circuit Short Circuit   [v 6] 1640/9 C str
2021-03-30 2021-03-30 Örebro-8 Voddy Sign Voddy Sign   [v 6] 1609/3 B 6 14.8 367
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-5 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 8] 2140/4 C 0 18.3 229
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-12 Linus Boy Linus Boy   [v 9] 1640/6 D 3 12.6 341
2021-03-26 2021-03-26 Romme-2 Zar Neo Zar Neo   [v 5] 2140/5 B 7 18.4 123
2021-03-26 2021-03-26 Romme-6 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/9 D 5 16.6 119
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-5 Issiah Issiah   [v 7] 2140/12 D 0 14.8 447
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-1 Andy Pandy Andy Pandy   [v 10] 2160/12 B 0 20.6 886
2021-03-19 2021-03-19 Romme-3 Dolly Style Dolly Style   [s 6] 2160/12 D 6 18.1 531
2021-03-19 2021-03-19 Romme-4 Insignia Insignia   [s 7] 2160/12 D 0 16.3 1072
2021-03-17 2021-03-17 Solvalla-2 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 4] 2140/5 B 4 15.0 126
2021-03-17 2021-03-17 Solvalla-8 Big Sexy Deli* Big Sexy Deli*   [h 6] 2140/12 D 0 16.1 477
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-6 Allez Allez Allez Allez   [v 6] 1640/8 D 0 15.7g 38
2021-03-12 2021-03-12 Solvalla-5 Voddy Sign Voddy Sign   [v 6] 2140/3 C 0 17.6 733
2021-03-12 2021-03-12 Solvalla-8 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 1640/6 D 2 16.0 317
2021-03-12 2021-03-12 Romme-10 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 1640/10 C 4 17.0 341
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-4 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 4] 2140/3 A str
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-6 Cast Bolt Cast Bolt   [v 11] 2140/3 C 0 17.1 874
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-7 Saphir C.D. Saphir C.D.   [s 6] 2140/4 C 6 15.1 257
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-10 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 9] 2160/6 B 6 16.1 94
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-8 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2160/11 B 0 g 158
2021-02-27 2021-02-27 Romme-1 Wasa Windy* Wasa Windy*   [v 9] 2140/3 D 0 19.5 601
2021-02-26 2021-02-26 Solvalla-3 Tricky Treat Tricky Treat   [v 5] 1640/3 B 0 g 128
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-3 Voddy Sign Voddy Sign   [v 6] 1640/8 A 2 15.5 24
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-5 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 4] 2640/8 B 3 17.2 93
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-3 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2100/5 D 0 24.7g 205
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-8 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2100/10 C str
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-5 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 9] 2140/8 C 7 22.8 1041
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-7 Nidalee Nidalee   [s 5] 2140/5 D 5 17.1 387
2021-02-14 2021-02-14 Bollnäs-2 Mogas Money Mogas Money   [v 11] 2140/8 C 6 16.8 95
2021-02-13 2021-02-13 Romme-2 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/2 D 0 20.4g 158
2021-02-13 2021-02-13 Romme-3 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/4 C 7 16.8 222
2021-02-07 2021-02-07 Romme-2 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 10] 2160/11 C 0 g 435
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-3 Green Bax Green Bax   [v 10] 2160/8 D 4 16.1 908
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-5 Fighting Joe Fighting Joe   [h 9] 2140/4 C 0 18.2 777
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-2 Dr Gaou Dr Gaou   [v 6] 2140/6 C 0 19.7 708
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-3 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 4] 2140/4 C str
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-6 Larry Boy Larry Boy   [v 10] 2140/1 D 0 20.8 616
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-5 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/10 B 7 17.7 95
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-8 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 4] 2140/8 B 2 14.9 190
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-5 Nandino Ås Nandino Ås   [s 6] 2140/7 C 6 17.2 192
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-10 Alvena Uni Alvena Uni   [s 10] 1640/12 D 0 13.7 1405
2021-01-08 2021-01-08 Romme-7 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 10] 2160/5 B 4 17.0 246
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-5 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 6] 2140/11 C 0 18.5 730ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se