V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-24 2024-07-24 Örebro-3 Fight for Victory Fight for Victory   [v 9] 2100/5 D
2024-07-24 2024-07-24 Örebro-8 Baron de Cheta Baron de Cheta   [v 6] 2100/8 D
2024-07-24 2024-07-24 Örebro-9 G.K.Fun Time G.K.Fun Time   [s 6] 2100/5 C
2024-07-24 2024-07-24 Örebro-10 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 8] 2100/10 C
2024-07-25 2024-07-25 Arvika-7 Fairytale Star Fairytale Star   [s 9] 2100/9 D
2024-07-26 2024-07-26 Eskilstuna-6 Melrose Draviet Melrose Draviet   [s 5] 2160/9 A
2024-07-28 2024-07-28 Lindesberg-2 Goldline Goldline   [v 6] 2140/2 D
2024-07-28 2024-07-28 Lindesberg-8 Ad Astra Ad Astra   [s 6] 2140/7 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-7 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 8] 2160/7 6 22.3g 563
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-3 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 6] 2140/8 2 17.0 665
2016-12-22 2016-12-22 Romme-1 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/2 D 0 17.4 683
2016-12-10 2016-12-10 Romme-7 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 2140/7 D str
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-5 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/10 D 5 17.9 647
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-8 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 2140/3 A 5 18.3 247
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-8 Eli Express Eli Express   [v 12] 2160/12 D str
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/1 D 4 16.6 149
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-3 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 2180/10 B 2 18.9 242
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-1 Bodyline Bodyline   [v 7] 2140/10 C str
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-4 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/8 C 2 154
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-10 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/3 C 6 16.4 302
2016-08-09 2016-08-09 Romme-11 Kiwi Southwind Kiwi Southwind   [s 7] 1640/3 D 6 15.5 366
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 1640/9 C 6 15.6 314
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-4 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2160/9 D 3 16.2 454
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-9 Allora Am Allora Am   [s 6] 2140/2 D 8 19.2 286
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-10 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2660/3 D 0 20.6g 186
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-4 Flying Ruben Flying Ruben   [v 7] 2140/7 C 7 17.0g 92
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-8 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 1640/12 D 0 14.6 1848
2016-06-21 2016-06-21 Visby-10 Pretty Woman Pretty Woman   [s 7] 1640/2 C 0 g 220
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/12 B 0 17.1g 341
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-3 Youseeascoop Youseeascoop   [v 11] 2140/10 B 8 17.7g 302
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-7 Ceride of All Ceride of All   [s 8] 2140/2 D str
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-5 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/3 D 0 g 623
2016-05-14 2016-05-14 Visby-2 Pretty Woman Pretty Woman   [s 7] 2160/9 B 0 g 281
2016-05-02 2016-05-02 Romme-10 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 2140/4 C 8 17.3 454
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-1 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/2 C 6 18.9 145
2016-04-23 2016-04-23 Visby-2 Pretty Woman Pretty Woman   [s 7] 2140/9 C 4 17.9 336
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-10 Vikens Hot Lips Vikens Hot Lips   [s 8] 2140/5 D 0 g 389
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-7 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/11 D 0 18.5 858
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-8 Ceride of All Ceride of All   [s 8] 2160/8 D 4 18.5 732
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-3 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2160/8 C 5 17.5 369
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-9 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 1640/11 D 8 16.1 314
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-9 Elle Star Elle Star   [s 8] 2140/1 C 0
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-9 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/12 D 6 16.5 333
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-7 Mogas Gallant Mogas Gallant   [v 8] 2160/11 C 0 g 569
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-6 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 1640/2 C 0 16.0 518
2016-02-16 2016-02-16 Örebro-2 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 11] 2100/1 D 7 15.9 1272
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-1 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 11] 2180/6 C 6 18.2 326
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-7 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2160/12 B 0 22.1 587
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-9 Elle Star Elle Star   [s 8] 2160/6 B 0 21.9g 587
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-1 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 2160/8 C 7 19.2 585
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-5 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 5] 2140/10 C 5 17.7 97
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-1 Hot Point Hot Point   [v 6] 2640/5 A 0 19.7 281
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-6 Christian Palema Christian Palema   [v 6] 1660/6 D 0 g 217
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-4 Adamas Decor Adamas Decor   [v 9] 2140/2 D 8 18.2 446
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-2 Naya Leejs Naya Leejs   [s 3] 2140/3 C 0 19.4 308
2017-12-15 2017-12-15 Romme-8 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 5] 2160/6 C 5 16.8 195
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-4 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 7] 2140/7 C 0 19.0 825
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-6 Felicia Felicia   [s 6] 2160/6 D 0 18.0 510
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-4 Dagslill Dagslill   [s 6] 2160/4 D 3 35.2g 84
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-9 Hot Point Hot Point   [v 6] 2140/6 B 0 18.3 421
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-10 Dagslill Dagslill   [s 6] 2160/6 D 0 g 958
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-10 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2140/2 D str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-7 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 5] 1660/15 C str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-4 Dagslill Dagslill   [s 6] 1640/2 D str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-12 Juliano Crown Juliano Crown   [v 9] 2680/7 D 0 18.2g 578
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-5 White Coffee White Coffee   [s 4] 2140/7 D str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-3 Titania I.S. Titania I.S.   [s 3] 1640/3 D 0 17.1 167
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 3] 2160/10 B 5 19.7g 177
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-1 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2180/13 D str
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 2100/7 C 4 17.3 339
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Felicia Felicia   [s 6] 2140/13 D 0 18.2 554
2017-10-31 2017-10-31 Romme-4 Juliano Crown Juliano Crown   [v 9] 2160/6 D 2 19.4 349
2017-10-31 2017-10-31 Romme-9 Happygangster G.L. Happygangster G.L.   [h 7] 2140/8 C 6 16.0 170
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-9 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 10] 2160/7 B 1 32.8g 250
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-8 Kerv Kerv   [v 7] 1640/1 D 6 16.6 164
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-7 Young von Hall Young von Hall   [v 8] 1640/4 D 8 17.9 409
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-2 Gikling Balder Gikling Balder   [v 12] 2180/8 C 0 548
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-1 Ortopedica Ortopedica   [s 5] 2140/7 D 5 19.5 118
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-3 Wipe Out Wipe Out   [v 9] 2160/8 A 1 15.4 470
2017-10-20 2017-10-20 Romme-10 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2180/12 C 3 27.7 145
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-5 Felicia Felicia   [s 6] 2160/7 D 5 16.9 428
2017-10-12 2017-10-12 Åby-2 Udini' Font* Udini' Font*   [h 4] 2140/3 C 4 15.1 61
2017-10-07 2017-10-07 Norge-1 Digital Future Digital Future   [v 8] 1640/1 C 1 56
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-3 Dagslill Dagslill   [s 6] 1660/4 B 3 34.2g 152
2017-09-21 2017-09-21 Åby-4 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 2140/6 B 0 g 347
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-9 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2160/14 C 0 19.6 446
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-8 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 1640/1 B 7 18.4 248
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-4 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 1640/4 D 6 14.6 216
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2140/9 C 0 g 109
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-8 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 8] 2100/15 C 0 18.2 362
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2140/4 D 0 707
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-5 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 1640/11 C str
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-7 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 8] 1640/4 D 4 14.2 516
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 1640/6 C 1 14.5 70
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-1 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 9] 2180/5 C 5 19.9 72
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-2 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2180/9 B 0 18.2 229
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-1 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2140/13 C 0 16.7 889
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-5 Bellis Bellis   [s 4] 2640/11 B 7 17.2 230
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-2 Ars Bellona Ars Bellona   [s 7] 2160/7 B 8 24.9g 275
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2160/7 B 0 g 608
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-7 Slaghöken Slaghöken   [v 5] 1660/13 A 0 18.6g 79
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-10 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2180/10 C 7 17.1 522
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-5 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 8] 2640/14 D 0 19.0 709
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-4 Heartbreaker Tooma Heartbreaker Tooma   [v 6] 2140/12 D 7 18.5 1345
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-7 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 1640/10 B 0 17.7g 508
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-10 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2160/7 C 5 17.7g 147
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-9 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2140/11 B 0 18.7g 487
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-8 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2160/12 C 3 17.9 724
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-7 Elle Star Elle Star   [s 9] 1640/7 D 0 g 542
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-9 Tyra Banks Tyra Banks   [s 9] 2140/3 B 5 19.1 47
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-8 Topover Topover   [v 6] 2640/11 D 0 20.0 326
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-7 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 6] 1640/10 C 5 17.7 266
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-9 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 9] 1660/8 D 6 16.7 1187
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-6 Flying Ruben Flying Ruben   [v 8] 2140/6 C 0 18.8g 235
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-5 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 1640/2 D 3 13.8 444
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-9 Qravatt Qravatt   [v 13] 2160/9 C 0 33.0g 827
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-4 Moody Blue Moody Blue   [s 8] 2140/2 C 0 19.1 556
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-5 Ortopedica Ortopedica   [s 5] 2140/7 C 1 17.6 172
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-10 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 9] 2140/4 B 3 20.5 81
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-4 Conrads Angela Conrads Angela   [s 6] 2160/2 D 5 18.5 837
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-10 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2180/12 D 7 20.2 559
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-8 Promise Promise   [s 6] 2140/3 C 2 18.7 110
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-8 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2160/8 D 0 19.3 445
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-6 Mountain Lindy Mountain Lindy   [v 7] 2660/4 C 0 18.6 470
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-8 Ceride of All Ceride of All   [s 9] 2160/7 C 0 23.5g 673
2018-12-29 2018-12-29 Romme-1 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2140/8 D 0 17.7 801
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-11 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 1640/10 D 0 15.7 641
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-5 Digital Winner Digital Winner   [v 7] 2140/10 C 0 23.3g 197
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-4 Gorgeous Miles Gorgeous Miles   [s 8] 2160/7 D 0 18.1 387
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-6 Che Boko Che Boko   [v 9] 2180/15 B 0 21.1 612
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2140/2 D 8 18.6 622
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-2 Novton Novton   [v 6] 2180/14 B 0 20.6 329
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-9 Gorgeous Miles Gorgeous Miles   [s 8] 2140/10 D 5 17.0 673
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-5 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2140/7 D 5 17.7 938
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 2140/2 D 0 15.8 2008
2018-11-09 2018-11-09 Romme-12 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2140/11 B str
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-7 Pecorino Pecorino   [v 5] 2140/13 C 0 15.4 307
2018-10-26 2018-10-26 Romme-9 Dagslill Dagslill   [s 7] 2160/7 B 0 31.5 71
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-11 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 2160/11 D 8 17.1 1077
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-4 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2140/6 D 6 16.0 738
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-1 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2140/3 D 0 17.9 501
2018-10-19 2018-10-19 Romme-6 Dagslill Dagslill   [s 7] 1660/6 D 0 30.5g 499
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-6 Digital Diamond Digital Diamond   [h 8] 2140/9 A 4 14.8 59
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-1 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 1640/5 C 0 984
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-5 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 2140/9 B 0 21.3g 110
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-3 Kalle Kula Kalle Kula   [v 9] 2140/7 D 7 19.5 693
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-2 Social Network Social Network   [v 5] 2160/6 C 0 17.9g 234
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-9 My Treat My Treat   [v 6] 1640/1 D str
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-6 King Jordan King Jordan   [v 8] 1640/11 C 0 17.7g 525
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-4 Realistic Realistic   [v 7] 2160/11 D 8 19.5 344
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-8 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2140/1 D 0 17.8 244
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-3 Dagslill Dagslill   [s 7] 1640/10 D 3 26.6 295
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-5 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 2140/1 D 2 15.9 159
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-3 Special Offer Special Offer   [v 7] 2140/3 C 0 15.7 525
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-8 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 1640/3 D 0 14.3 1092
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-6 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 6] 2140/1 C 5 20.9 347
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-3 King Jordan King Jordan   [v 8] 1640/1 C 8 16.8 42
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-2 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 1640/2 B 5 16.7 32
2018-09-14 2018-09-14 Romme-3 Dagslill Dagslill   [s 7] 1640/2 D 4 27.8 650
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-2 Wellington Lee Wellington Lee   [v 7] 2140/6 D 0
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 Bear by the Day Bear by the Day   [v 6] 2140/13 C 0 16.2 463
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-5 Dagslill Dagslill   [s 7] 2140/3 C 2 31.3 210
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-11 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2140/11 C 4 15.6 487
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-3 Tanya Gel Tanya Gel   [s 5] 2140/7 C str
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 1640/6 D 3 13.9 856
2018-08-05 2018-08-05 Romme-4 Global Thunder Global Thunder   [v 5] 2140/11 B 4 15.4 69
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-2 Hara Baktus Hara Baktus   [v 8] 2140/2 D 3 30.5 176
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-8 Trippa Undan Trippa Undan   [s 11] 2180/11 C 0 30.5 146
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-5 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2140/2 C 2 16.6 70
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-6 Eeyore Bear Eeyore Bear   [v 11] 2140/4 D 4 16.4 107
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-4 Ljusterös Love Ljusterös Love   [s 7] 2140/2 D 0 g 133
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-2 Juliano Rollax Juliano Rollax   [v 9] 2160/3 C 4 19.0 252
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-9 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2140/1 C 6 18.4 496
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-4 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 4] 2140/12 B 3 15.7 286
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-5 Kulani Kulani   [s 8] 2140/6 D 6 14.2 744
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-10 Mellby Agent Mellby Agent   [v 9] 2140/3 D str
2018-07-19 2018-07-19 Visby-2 Happy Fighter Happy Fighter   [v 7] 1620/5 C 7 16.7 75
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-2 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 7] 2160/14 B str
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-11 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2140/12 D 2 16.4 56
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-10 Hope Diamond Hope Diamond   [s 5] 2140/9 B 0 16.9 412
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-2 Dagslill Dagslill   [s 7] 2140/6 D 0 33.2g 679
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-5 Happy Light Happy Light   [v 7] 2140/3 D 0 22.6 1233
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Pappajonnys Sixten Pappajonnys Sixten   [v 5] 2140/2 D 6 18.6 176
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-8 Wipe Out Wipe Out   [v 10] 1640/1 C str
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-11 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 11] 2160/15 D 0 18.3 2175
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-6 Space Cadet Space Cadet   [v 7] 2140/9 D 0 19.8 1708
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-6 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 1640/6 D 0 17.4 572
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-8 Hara Baktus Hara Baktus   [v 8] 1640/1 C 0 g 249
2018-06-08 2018-06-08 Romme-8 Trippa Undan Trippa Undan   [s 11] 2180/8 B 6 28.4 191
2018-06-04 2018-06-04 Visby-3 Sharp Value Sharp Value   [v 11] 2120/1 D 0 16.9 327
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-3 Hope Diamond Hope Diamond   [s 5] 2140/1 D 3 14.9 201
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-9 Topover Topover   [v 7] 2140/12 D 0 19.9 1102
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-9 Magnolia Boy Magnolia Boy   [h 4] 2140/4 A 1 15.0 20
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-4 Triton's Angel Triton's Angel   [v 6] 2140/4 B 4 17.0 50
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-2 Digital Future Digital Future   [v 9] 2180/7 B 0 18.2 353
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-8 Hope Diamond Hope Diamond   [s 5] 2140/1 D 5 15.5 120
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-2 Hope Diamond Hope Diamond   [s 5] 1640/3 B 1 14.9 64
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-2 El Divo Later El Divo Later   [v 7] 2140/9 C str
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-10 Hope Diamond Hope Diamond   [s 5] 2140/7 C 4 16.9 290
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-10 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 6] 2140/9 B 0 g 50
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-3 Piece of Me Piece of Me   [s 6] 1640/1 B 0 g 186
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-6 Ortopedica Ortopedica   [s 6] 1640/1 D 0 23.7g 239
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-9 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 8] 2140/4 D 0 19.5 1000
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-9 Adamas Decor Adamas Decor   [v 10] 2140/10 D 7 20.7 77
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-4 Dag Blou Dag Blou   [v 6] 1640/4 D str
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2160/5 A 4 19.5 18
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-4 Lex Peidei Lex Peidei   [v 7] 2200/14 A 6 30.3g 71
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-6 Allowable Allowable   [h 5] 1640/9 B 2 16.7 89
2018-03-09 2018-03-09 Romme-10 Tom Trana Tom Trana   [v 8] 2140/3 D 0 21.3 610
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-3 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 6] 2140/10 C 1 17.1 62
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-7 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/1 D 0 g 552
2018-03-05 2018-03-05 Romme-5 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 2140/15 D 0 18.5 1015
2018-03-05 2018-03-05 Romme-3 Dagslill Dagslill   [s 7] 2160/7 D 0 g 925
2018-01-20 2018-01-20 Romme-2 All My Loving All My Loving   [s 8] 2140/14 D 0 21.3 1901
2018-01-20 2018-01-20 Romme-1 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2160/5 D 0 21.3 731
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-2 Tom Jones Tom Jones   [v 9] 2140/1 D 0 19.4 554
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-2 Windwalker Windwalker   [v 6] 2140/5 D 2 15.8 52
2018-01-05 2018-01-05 Romme-2 All My Loving All My Loving   [s 8] 2140/4 D 0 20.0 679
2019-12-28 2019-12-28 Romme-1 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 2160/8 C 0 19.6 734
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-6 Sara Hall Sara Hall   [s 4] 1640/3 B 0 g 43
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-2 Jeppas Sputnik Jeppas Sputnik   [h 4] 1640/8 A 0 g 33
2019-12-12 2019-12-12 Romme-9 Strikkeprinsen* Strikkeprinsen*   [v 11] 2180/6 B 0 371
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-7 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2640/8 B 0 16.1 528
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-6 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 10] 1640/3 D 0 19.4 1316
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-3 Wrench Wrench   [v 7] 2140/11 D 4 19.6g 726
2019-11-26 2019-11-26 Romme-9 Wrench Wrench   [v 7] 2140/1 C 8 17.7 163
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-8 Sara Hall Sara Hall   [s 4] 1640/3 A 1 14.1 49
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-3 Dagslill Dagslill   [s 8] 2140/1 D 0 g 906
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-3 Mr Zyzek Mr Zyzek   [v 7] 2160/8 C 8 20.1 145
2019-11-22 2019-11-22 Romme-3 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 1640/5 D 5 14.5 139
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-2 Silver One Silver One   [v 7] 2140/6 D 1 17.9 379
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-5 No Respect No Respect   [v 6] 2140/10 D 3 16.4 377
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-5 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/9 D 0 15.8 766
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-3 Slaghöken Slaghöken   [v 7] 2140/7 D 0 20.5g 1120
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-2 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 5] 2140/6 B 0 g 69
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 7] 2140/4 C 0 16.0 728
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-3 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 1640/11 C 0 g 234
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-2 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2160/7 C 6 19.1 290
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-10 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2640/3 D 0 18.0 1000
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-1 Joker C.K. Joker C.K.   [h 8] 1640/1 C 5 23.8 139
2019-09-23 2019-09-23 Romme-4 Sagoprins Jevi Sagoprins Jevi   [v 11] 1680/10 D 0 g 817
2019-09-19 2019-09-19 Romme-1 Dagslill Dagslill   [s 8] 1660/11 B 0 28.7g 587
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-5 Wrench Wrench   [v 7] 2140/1 D 6 16.1 706
2019-09-02 2019-09-02 Romme-8 Photo Photo   [v 8] 2160/4 B 7 18.0g 52
2019-09-02 2019-09-02 Romme-4 Dagslill Dagslill   [s 8] 2140/1 B 1 30.4 62
2019-09-02 2019-09-02 Romme-3 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 10] 2140/7 D 6 16.5 662
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-1 Greenstar Greenstar   [v 11] 2180/5 C 0 202
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-10 Bitter Tears Bitter Tears   [s 5] 2100/2 C str
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-9 Wipe Out Wipe Out   [v 11] 2100/8 C str
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-4 Notera Notera   [s 6] 1609/10 C 7 16.1g 101
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-1 First Gucci First Gucci   [v 8] 2100/7 D 8 23.0 437
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2160/13 D 4 15.8 748
2019-08-10 2019-08-10 Romme-5 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 4] 2140/1 D 0 g 1058
2019-08-10 2019-08-10 Romme-4 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 11] 2140/14 D 0 16.4 1000
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-4 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2160/11 B 0 17.5 148
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 One Two Beat One Two Beat   [v 5] 2140/3 B 3 13.1 369
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-10 Wipe Out Wipe Out   [v 11] 2140/9 B 8 15.8 878
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-7 Farnese Boko Farnese Boko   [v 7] 2160/11 C 2 16.9 86
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-6 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 10] 2140/11 B 8 16.6 1004
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-1 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 1640/4 D 3 15.2 231
2019-07-26 2019-07-26 Romme-3 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/1 C 0 15.6 597
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-9 One Two Beat One Two Beat   [v 5] 2140/1 B 2 14.1 39
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 2140/13 C 0 15.7 979
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-4 Dagslill Dagslill   [s 8] 2160/13 B 0 30.7g 956
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-2 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2180/6 D 0 532
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-1 Järvsö Aron Järvsö Aron   [v 5] 2140/8 C 2 29.1 111
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-6 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 5] 1640/4 D 0 12.8 382
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-1 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 10] 2140/1 C 2 300
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-8 Domestic Ås Domestic Ås   [s 6] 2140/2 D 0 14.2 905
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-3 Strikkeprinsen* Strikkeprinsen*   [v 11] 2520/4 D 0 32.3g 393
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-5 Dagslill Dagslill   [s 8] 2140/7 C 0 29.6 400
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-2 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 14] 2160/13 C 0 33.1 504
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-5 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 10] 2140/7 C 0 17.1 887
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-3 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 11] 2180/6 D 0 20.2 594
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-8 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 4] 1640/8 B 3 15.1 48
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-5 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/2 D 0 23.0 151
2019-06-14 2019-06-14 Romme-7 Uptown Girl Uptown Girl   [s 7] 2140/7 D 1 14.6 476
2019-06-10 2019-06-10 Romme-8 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 2140/8 B 3 18.3 89
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 Glide Street Glide Street   [v 7] 2140/11 D 7 17.4 225
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-6 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 14] 2160/7 C 7 32.5 437
2019-05-10 2019-05-10 Romme-8 Eeyore Bear Eeyore Bear   [v 12] 2160/3 D 0 g 608
2019-05-10 2019-05-10 Romme-3 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/2 C 0 g 202
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-8 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 4] 2180/5 D 0 g 65
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-8 Järvsö Aron Järvsö Aron   [h 5] 2160/6 C 0 g 30
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-8 Askö Q. Askö Q.   [v 10] 2160/4 B str
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-3 Dagslill Dagslill   [s 8] 1640/1 D 0 27.4 392
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-9 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 4] 2140/2 D 1 18.3 126
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-8 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 1640/6 B 1 14.7 40
2019-04-27 2019-04-27 Romme-6 Eeyore Bear Eeyore Bear   [v 12] 2160/3 D 5 15.8 541
2019-04-27 2019-04-27 Romme-4 Strikkeprinsen* Strikkeprinsen*   [v 11] 2160/6 A 1 26.6 40
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-1 Wild Pooh Bear Wild Pooh Bear   [v 9] 2140/5 B 0 g 514
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-4 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2160/13 C 6 17.4 274
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-8 La Surprise Tooma La Surprise Tooma   [s 4] 2140/2 D 3 18.3 131
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-3 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2140/8 B 5 16.8 738
2019-03-17 2019-03-17 Romme-8 Paradiserunner Paradiserunner   [v 10] 2140/6 B 0 18.7 693
2019-03-17 2019-03-17 Romme-5 Strikkeprinsen* Strikkeprinsen*   [v 11] 2160/4 C 3 29.3 158
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-2 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 10] 1640/8 D 7 19.2 868
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-6 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/9 B 5 18.3 419
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-1 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1640/5 D 0 18.4g 602
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-2 Hot Fire Hot Fire   [h 7] 2140/3 D 0 g 596
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-5 Uptown Girl Uptown Girl   [s 7] 1640/12 D str
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-8 I Scream Ice Cream I Scream Ice Cream   [s 7] 2140/9 D 0 17.0 401
2019-02-10 2019-02-10 Romme-2 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2160/10 D 6 19.5 597
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-12 Kenneth Tooma Kenneth Tooma   [v 5] 2140/8 C 0 18.7 161
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-1 Eeyore Bear Eeyore Bear   [v 12] 2140/5 D 0 18.7 523
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-4 Super Tag Super Tag   [v 8] 2640/3 D str
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-6 Uptown Girl Uptown Girl   [s 7] 2140/4 D 4 16.4 249
2019-01-25 2019-01-25 Romme-5 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 2140/3 D 0 g 1165
2019-01-11 2019-01-11 Romme-5 Lucky Lino Lucky Lino   [v 10] 2140/4 D 0 g 963
2019-01-06 2019-01-06 Romme-9 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 11] 2140/13 D 8 18.9 430
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-6 Gorgeous Miles Gorgeous Miles   [s 9] 2140/6 C 6 18.7 669
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-5 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 7] 2640/2 D 6 18.6 276
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-5 Uptown Girl Uptown Girl   [s 7] 2140/12 B 4 16.8 488
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-10 Marion Marion   [s 7] 2140/1 C 0 19.4 220
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-3 Wrench Wrench   [v 8] 2140/9 B 0 g 69
2020-12-18 2020-12-18 Romme-7 Papaya Roadrunner Papaya Roadrunner   [s 4] 2140/8 C 2 17.6 681
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-11 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/4 D 0 25.4g 510
2020-12-11 2020-12-11 Romme-4 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 7] 2160/9 C 0 17.2g 874
2020-12-06 2020-12-06 Romme-5 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 3] 2140/3 C 6 15.5 122
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-2 Dr Gaou Dr Gaou   [v 5] 2140/3 D str
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-5 Dream Quo Vadis Dream Quo Vadis   [s 4] 1640/12 D 0 g 1097
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-10 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2160/15 C 0 15.8 1750
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-3 Larry Laday Larry Laday   [v 5] 2140/1 C 0 18.4g 1121
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-13 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/4 D 0 17.9 732
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-6 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 1640/8 D 0 18.4 1024
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-4 Larry Boy Larry Boy   [v 9] 2140/1 C 6 20.0 238
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-1 And Stitch And Stitch   [s 4] 2140/9 B 0 18.4g 334
2020-11-27 2020-11-27 Romme-8 Short Circuit Short Circuit   [v 5] 1640/12 D 2 14.8 144
2020-11-27 2020-11-27 Romme-3 Dagslill Dagslill   [s 9] 1640/5 D 0 27.3 435
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-10 Wrench Wrench   [v 8] 2160/4 D 1 17.2 410
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-3 Walk Out Walk Out   [v 6] 2140/12 C 0 16.1 122
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-5 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 10] 2140/5 D 7 16.3 434
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-10 Robin Kronos Robin Kronos   [v 10] 2140/11 C 7 17.7 387
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-4 Tommy Hill Tommy Hill   [v 8] 2140/6 D 0 18.3g 1392
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-3 Dagslill Dagslill   [s 9] 2140/12 C 8 29.3 1145
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-1 Paymeback Rivner Paymeback Rivner   [s 6] 2140/5 D 0 16.7g 670
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-2 Walk Out Walk Out   [v 6] 2140/11 B 1 15.0 49
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-1 Divas Revansch Divas Revansch   [v 10] 2140/7 D 7 15.7 977
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-6 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 1640/6 D 0 15.9 638
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-5 Helenas Po Helenas Po   [v 13] 2140/11 D 0 16.0 969
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-4 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/4 D 0 16.4 469
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-4 Marion Marion   [s 7] 2140/7 D 0 16.5 256
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-10 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2140/1 D 5 17.5 186
2020-10-16 2020-10-16 Romme-9 Farnese Boko Farnese Boko   [v 8] 2140/8 A 0 16.2 31
2020-10-16 2020-10-16 Romme-8 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 15] 2160/13 B str
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-6 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 3] 2640/4 D 3 16.3 360
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-1 Topover Topover   [v 9] 1640/2 C 5 17.2 512
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-5 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/9 C 5 15.0 791
2020-10-09 2020-10-09 Romme-2 Cast Fighter Cast Fighter   [v 4] 2140/10 C 0 g 1424
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-8 Eclair Razz Eclair Razz   [s 5] 2160/10 C 0 18.7g 493
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-8 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 4] 2160/4 D 0 g 615
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-4 Dagslill Dagslill   [s 9] 2140/9 D 7 28.5 507
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-9 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/1 D 0 18.8 392
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-8 Helenas Po Helenas Po   [v 13] 2140/9 D 6 17.3 392
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-7 Dandy Day Dandy Day   [v 5] 2140/3 D 4 18.9 363
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-2 Cast Bolt Cast Bolt   [v 10] 2140/1 C 8 17.2 507
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-2 Jeanne d'Arc Boko Jeanne d'Arc Boko   [s 4] 1640/12 D 5 14.6 71
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-8 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2640/11 D 0 14.4 1920
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-6 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 3] 2640/5 D 0 g 330
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-10 Cast Kalla Cast Kalla   [s 5] 2140/8 D 4 14.9 615
2020-09-25 2020-09-25 Romme-6 Min SoPhia Min SoPhia   [s 6] 3140/1 D 0 18.9 1813
2020-09-25 2020-09-25 Romme-4 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 10] 2160/11 D 0 17.4 1606
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-5 Etta Sting Etta Sting   [s 8] 2140/1 D 0 15.1 525
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-10 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2140/4 C 4 15.5 208
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-5 Paymeback Rivner Paymeback Rivner   [s 6] 2160/5 D 2 17.6 371
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-2 You Rock My World You Rock My World   [v 8] 2140/4 B 2 16.7 121
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-6 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 3] 2140/3 D 7 14.4 423
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-4 Steps from Heaven Steps from Heaven   [s 4] 1640/9 B 0 g 152
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-3 Allez Allez Allez Allez   [v 5] 1640/4 D 1 14.0 36
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-1 Alvena Uni Alvena Uni   [s 9] 2180/13 C 0 18.4g 937
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-4 Guli Tor Guli Tor   [h 8] 2160/7 C 0 29.2 138
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-6 East Doris East Doris   [s 5] 2140/2 C 1 15.0 91
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-2 Voddy Sign Voddy Sign   [v 5] 2160/6 C 6 16.2 1005
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-11 Topover Topover   [v 9] 1640/10 B 0 15.4 772
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-10 Allez Allez Allez Allez   [v 5] 2140/7 C 1 16.1 63
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-7 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 8] 2140/7 D 0 14.7 1193
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-8 Paymeback Rivner Paymeback Rivner   [s 6] 2140/8 D 7 16.9 448
2020-08-31 2020-08-31 Romme-8 Etta Sting Etta Sting   [s 8] 2140/9 D 4 15.0 511
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-9 Gullkongen Gullkongen   [v 7] 1660/6 B 1 28.1 43
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-3 Harlekin Sign Harlekin Sign   [h 8] 2140/2 D 0 20.8 386
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-10 Voddy Sign Voddy Sign   [v 5] 1640/5 B 2 16.9 84
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-11 Cast Bolt Cast Bolt   [v 10] 2140/10 C 0 18.6 181
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-3 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 3] 2140/9 B 1 16.4 29
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-4 Farnese Boko Farnese Boko   [v 8] 2140/10 B 0 g 706
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-8 Secret Avenue Secret Avenue   [v 4] 2160/7 B 0 22.5 182
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-7 Paymeback Rivner Paymeback Rivner   [s 6] 2140/2 D 7 16.3 571
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-3 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2160/14 C 6 16.6 66
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-11 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/9 D 7 17.1 775
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-10 Dagslill Dagslill   [s 9] 2140/5 D 5 28.1 369
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-5 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 1640/8 C 4 14.0 1289
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-3 Ängspilen Ängspilen   [v 9] 2140/2 C str
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-4 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 10] 2140/4 D 0 973
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-2 Sara Hall Sara Hall   [s 5] 2140/5 A str
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-9 Etta Sting Etta Sting   [s 8] 2140/6 B 1 14.9 37
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-2 Running Sölebo Running Sölebo   [v 7] 2140/7 D 0 17.9 1142
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-4 Etta Sting Etta Sting   [s 8] 1640/8 B 2 14.5 107
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-10 And Stitch And Stitch   [s 4] 2160/8 B 0 g 71
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-1 Deepak Am Deepak Am   [v 7] 1640/1 D 0 16.5 366
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-1 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 1640/10 B 1 14.6 315
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-4 Running Sölebo Running Sölebo   [v 7] 1640/5 B 4 15.0 59
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-9 Infrared Infrared   [v 12] 2140/10 D 0 18.9 1022
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-8 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/3 B 7 17.2 102
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-6 Guilty Pleasure* Guilty Pleasure*   [v 5] 2140/1 C 0 20.8g 112
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-6 Dagslill Dagslill   [s 9] 1640/2 C 0 g 1550
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-4 Running Sölebo Running Sölebo   [v 7] 1640/1 D 3 14.0 62
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-5 Dagslill Dagslill   [s 9] 1640/12 D 0 27.3g 619
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-9 Running Sölebo Running Sölebo   [v 7] 1640/12 C 1 14.8 31
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-9 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 5] 2160/5 D str
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-1 Benji Dana Benji Dana   [v 9] 2160/6 C 0 20.0g 567
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-6 Edemma Edemma   [s 7] 1640/6 D 4 17.1 246
2020-06-05 2020-06-05 Romme-4 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 5] 2140/2 D 0 17.7 811
2020-06-01 2020-06-01 Visby-6 Sara Hall Sara Hall   [s 5] 1620/6 C 5 15.8 24
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-8 Dagslill Dagslill   [s 9] 2140/9 C 3 27.9 948
2020-05-27 2020-05-27 Romme-11 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 7] 2140/9 C 4 17.2 177
2020-05-27 2020-05-27 Romme-3 Oboy Savage Oboy Savage   [v 8] 2140/8 C 0 18.9 205
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-1 Up to Me Up to Me   [s 5] 1640/4 C 5 12.9 553
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-7 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 1640/12 D 0 19.3g 930
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-6 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 10] 2160/10 A 2 16.1 88
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-4 Infrared Infrared   [v 12] 2140/15 C 0 23.1 872
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-1 Digital Furcola Digital Furcola   [s 6] 2160/13 C 0 17.7 727
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-10 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/5 C 7 16.0 100
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-2 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 10] 2140/10 B 4 16.3 332
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-7 Frisli Loke Frisli Loke   [v 10] 2140/5 D 0 32.0g 366
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-1 Cheval de Reve Cheval de Reve   [v 7] 1640/4 B 6 16.5 462
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-2 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/7 D 0 16.0 605
2020-05-04 2020-05-04 Romme-7 Strikkeprinsen* Strikkeprinsen*   [v 12] 2160/6 B 6 30.0 564
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-6 Topover Topover   [v 9] 1640/7 C 0 15.1 247
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-1 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 1609/11 D 0 14.8 1036
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-10 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 5] 2140/5 D 0 g 227
2020-04-25 2020-04-25 Romme-8 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/1 D 0 17.4 688
2020-04-25 2020-04-25 Romme-5 Sognare Sognare   [s 5] 2160/3 D 7 16.8 706
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-8 Cocosnöten Cocosnöten   [v 7] 2140/10 C str
2020-04-12 2020-04-12 Romme-8 Charmante Amok Charmante Amok   [s 6] 2160/9 C 3 15.8 949
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-7 Steps from Heaven Steps from Heaven   [s 4] 1640/2 B 0 g 19
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-2 Canela Brava Canela Brava   [s 6] 2140/10 C str
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-1 Farnese Boko Farnese Boko   [v 8] 2140/4 A str
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-7 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 5] 2140/10 C 4 17.1 49
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-4 Dagslill Dagslill   [s 9] 2140/2 C 0 31.3 815
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-8 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 10] 2160/7 D 6 18.5 354
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-7 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/3 D 4 15.2 818
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-7 Meshan Meshan   [v 8] 2640/9 D 0 16.4g 226
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-9 Sunday Rhyme Sunday Rhyme   [s 7] 2140/10 C 8 19.5 87
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-10 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/8 C 3 16.8 52
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-7 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/1 D 0 16.4 1412
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-3 Deepak Am Deepak Am   [v 7] 2160/9 B 3 19.2 31
2020-03-06 2020-03-06 Romme-4 Dagslill Dagslill   [s 9] 2140/5 C 0 30.2 737
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-6 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2140/7 B 0 g 1168
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-5 O'nicko d'Hilly O'nicko d'Hilly   [v 12] 2160/5 D str
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-8 Langen's Airborne* Langen's Airborne*   [v 5] 2140/12 D 0 14.7 417
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-1 Leon* Leon*   [v 8] 2140/1 D 0 g 295
2020-01-18 2020-01-18 Romme-8 Dilba Sisu* Dilba Sisu*   [s 7] 2140/4 C str
2020-01-18 2020-01-18 Romme-2 Drömsaga Drömsaga   [s 8] 2160/3 D str
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-1 Mogas Money Mogas Money   [v 10] 2160/4 D 6 18.6 515
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-3 Farnese Boko Farnese Boko   [v 8] 2140/10 B str
2021-12-29 2021-12-29 Örebro-1 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 6] 2100/9 C 0 18.2 627
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-3 Fuxie Queen Fuxie Queen   [s 10] 2140/5 D 6 18.6 1275
2021-12-19 2021-12-19 Gävle-7 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 5] 1640/4 D 0 g 251
2021-12-19 2021-12-19 Gävle-3 Klack Silver Klack Silver   [v 6] 2140/4 C 4 30.7 489
2021-12-18 2021-12-18 Romme-1 Vai Piano Vai Piano   [v 8] 2160/7 D 0 23.0 878
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-8 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 5] 1609/2 B str
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-6 Dagslill Dagslill   [s 10] 2160/4 C str
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-5 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 5] 2160/6 B str
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-2 Kingup Kingup   [v 6] 2160/13 C str
2021-12-10 2021-12-10 Solvalla-8 Cherie Eagra Cherie Eagra   [s 4] 2140/2 B 3 21.3 51
2021-12-10 2021-12-10 Solvalla-7 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 9] 1640/9 D 0 18.6 985
2021-12-10 2021-12-10 Solvalla-6 G.K.Fun Time G.K.Fun Time   [s 3] 2140/4 D 3 20.8 408
2021-12-08 2021-12-08 Solvalla-3 Digital Press Digital Press   [v 4] 2140/12 D 0 g 1753
2021-12-07 2021-12-07 Gävle-8 Cotton Club Cotton Club   [v 9] 1640/10 C 0 16.7 132
2021-12-04 2021-12-04 Färjestad-3 Malte All Over Malte All Over   [v 10] 2160/9 B 8 19.0 78
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-10 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 5] 1640/5 C 1 14.6 97
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-5 G.K.Fun Time G.K.Fun Time   [s 3] 2160/5 C 3 17.2 616
2021-11-28 2021-11-28 Bergsåker-6 Noras Princess Noras Princess   [s 5] 2140/3 C 6 17.4 236
2021-11-28 2021-11-28 Bergsåker-3 Klack Silver Klack Silver   [v 6] 2140/1 D 6 30.8 221
2021-11-26 2021-11-26 Romme-3 Papaya Roadrunner Papaya Roadrunner   [s 5] 2140/9 C 0 15.8 360
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-6 Imakeitmyself Imakeitmyself   [s 5] 2160/4 B 0 g 373
2021-11-19 2021-11-19 Romme-5 Champion Chip Champion Chip   [v 8] 2140/4 D 0 16.8 573
2021-11-18 2021-11-18 Örebro-4 Zacapa Zacapa   [v 5] 2140/2 D 0 g 777
2021-11-18 2021-11-18 Örebro-1 Master of Trix Master of Trix   [v 5] 2100/3 B 7 15.4 84
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-10 Valnes Hoffmaestro Valnes Hoffmaestro   [v 8] 2140/10 C 4 16.6 151
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-4 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 5] 2140/9 B 3 15.6 175
2021-11-12 2021-11-12 Bollnäs-5 G.K.Abstrakt G.K.Abstrakt   [v 5] 2180/9 C 0 24.1 303
2021-11-07 2021-11-07 Eskilstuna-3 Going Behind Going Behind   [v 5] 2140/4 D 0 17.3 1589
2021-11-07 2021-11-07 Eskilstuna-2 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 8] 2140/10 D 9 24.8g 672
2021-11-06 2021-11-06 Eskilstuna-1 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 8] 1640/1 B 6 14.0 52
2021-11-05 2021-11-05 Bollnäs-5 Dagslill Dagslill   [s 10] 1640/8 B 0 28.6 483
2021-11-05 2021-11-05 Bollnäs-3 Sotana Sotana   [s 8] 2160/3 D 0 g 446
2021-11-05 2021-11-05 Bollnäs-2 Voddy Sign Voddy Sign   [v 6] 1640/7 D 5 14.6 1120
2021-11-04 2021-11-04 Örebro-6 Digital Glue Digital Glue   [s 4] 2100/10 D 0 16.2 847
2021-10-21 2021-10-21 Gävle-7 Frisli Loke Frisli Loke   [v 11] 3160/10 D 0 33.7 2208
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-2 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 7] 2160/10 A str
2021-10-09 2021-10-09 Åby-4 Issiah Issiah   [v 7] 2140/7 B 3 14.1 168
2021-10-05 2021-10-05 Gävle-5 Artegna Jet Artegna Jet   [s 5] 1640/3 A 5 16.6 35
2021-10-02 2021-10-02 Romme-6 Going Behind Going Behind   [v 5] 2140/2 D 0 23.5 133
2021-10-02 2021-10-02 Romme-3 Expendables Expendables   [v 7] 2160/3 C str
2021-09-27 2021-09-27 Romme-6 Artegna Jet Artegna Jet   [s 5] 2140/3 D 6 14.1 416
2021-09-27 2021-09-27 Romme-3 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 11] 2180/14 D 0 1479
2021-09-25 2021-09-25 Mariehamn-6 Smokey Herman Smokey Herman   [v 9] 1640/2 B 0 65
2021-09-25 2021-09-25 Mariehamn-3 Noras Princess Noras Princess   [s 5] 1640/2 C 2 236
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-8 Dagslill Dagslill   [s 10] 1640/7 C 0 27.9 1230
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-3 Going Behind Going Behind   [v 5] 2140/12 B 1 17.3 105
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-1 Balzac du Chatelet Balzac du Chatelet   [v 10] 2140/3 C 0 14.6 61
2021-09-17 2021-09-17 Romme-8 Issiah Issiah   [v 7] 2140/4 B 2 13.3 117
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-2 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 7] 2140/6 B 2 16.8 17
2021-09-13 2021-09-13 Rättvik-5 Conrad Launcher Conrad Launcher   [v 6] 2140/3 D 2 14.5 49
2021-09-11 2021-09-11 Bollnäs-1 Infinite Knight Infinite Knight   [s 6] 1640/5 C 0 14.1 145
2021-09-09 2021-09-09 Gävle-7 Camaro Brick Camaro Brick   [v 7] 2140/12 C 0 15.6g 116
2021-09-09 2021-09-09 Gävle-5 Dagslill Dagslill   [s 10] 1640/1 C 5 26.1 689
2021-09-08 2021-09-08 Solvalla-6 See Yah Broline See Yah Broline   [v 7] 1640/6 D 0 24.5 911
2021-09-08 2021-09-08 Solvalla-3 Prince Knight Prince Knight   [v 7] 2140/1 B 0 15.4 367
2021-09-04 2021-09-04 Rättvik-9 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2160/7 D 6 17.3 178
2021-09-04 2021-09-04 Rättvik-7 Going Behind Going Behind   [v 5] 2140/9 C 0 21.0g 171
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-5 Silver Load Silver Load   [v 5] 2140/7 B 2 17.7 23
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-3 Going Behind Going Behind   [v 5] 2640/1 D 7 17.6 977
2021-08-16 2021-08-16 Romme-4 Allez Allez Allez Allez   [v 6] 2160/5 C 0 17.4 100
2021-08-15 2021-08-15 Solvalla-6 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 8] 2140/2 D str
2021-08-15 2021-08-15 Solvalla-4 Helenas Po Helenas Po   [v 14] 2140/1 C 8 17.8 694
2021-08-15 2021-08-15 Solvalla-2 Zola Wind Zola Wind   [v 7] 1640/7 D 6 18.1 85
2021-08-09 2021-08-09 Solvalla-10 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 5] 2140/2 C 6 15.4 745
2021-08-09 2021-08-09 Solvalla-9 Artegna Jet Artegna Jet   [s 5] 2140/10 D 0 14.1g 1832
2021-08-06 2021-08-06 Romme-2 Prins Norrgård Prins Norrgård   [v 9] 2140/10 D str
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-9 You Rock My World You Rock My World   [v 9] 2140/1 D 8 17.2 959
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-9 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2160/6 A 3 16.6 282
2021-07-23 2021-07-23 Romme-10 Going Behind Going Behind   [v 5] 2140/9 B 5 17.5 97
2021-07-23 2021-07-23 Romme-7 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/10 A 5 16.7 36
2021-07-23 2021-07-23 Romme-5 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 10] 2140/8 A 0 18.6 210
2021-07-23 2021-07-23 Romme-2 Cody D.K. Cody D.K.   [v 7] 1640/7 D 8 13.2 172
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-6 Dagslill Dagslill   [s 10] 1640/7 C 4 25.7 225
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-5 Ara Ara   [v 6] 2140/9 C 0 g 61
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-8 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 6] 2180/7 C 4 18.2 58
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-7 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/4 B 6 15.7 268
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-6 Tand Kraft Tand Kraft   [h 8] 2200/11 B 0 g 142
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-6 G.K.Fun Time G.K.Fun Time   [s 3] 2140/10 D str
2021-06-24 2021-06-24 Rättvik-1 Saga Ribb Saga Ribb   [s 4] 2140/5 C 5 21.4g 42
2021-06-20 2021-06-20 Eskilstuna-2 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/10 C 0 15.9g 1084
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-8 Going Behind Going Behind   [v 5] 2100/6 B str
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-6 Västerbo Jolene Västerbo Jolene   [s 6] 1640/6 C 3 13.0 85
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-8 Helenas Po Helenas Po   [v 14] 2140/2 C 5 17.2 157
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-2 Ildiko* Ildiko*   [s 6] 1640/2 C 0 g 25
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-1 Linus Boy Linus Boy   [v 9] 1640/2 C 4 15.0g 23
2021-06-11 2021-06-11 Solvalla-2 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/6 D 0 13.9 914
2021-06-11 2021-06-11 Romme-10 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 7] 2160/2 B 0 21.3g 74
2021-06-11 2021-06-11 Romme-4 V.S.Selma V.S.Selma   [s 6] 2140/3 C 0 17.0 620
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-6 Freckless Freckless   [v 5] 2140/5 B 3 14.4 30
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-3 Felix Tabac Felix Tabac   [v 10] 2180/8 B 0 31.3 1022
2021-05-25 2021-05-25 Romme-9 Papaya Roadrunner Papaya Roadrunner   [s 5] 1640/9 A 5 15.2g 33
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 9] 2140/3 D 0 g 1101
2021-05-19 2021-05-19 Solvalla-5 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 8] 2140/10 C 4 14.9 527
2021-05-19 2021-05-19 Solvalla-3 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 5] 2160/4 D 0 16.4 1123
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-6 Prince Knight Prince Knight   [v 7] 2140/7 A 3 16.4 43
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-2 Castleman Castleman   [v 7] 2160/13 B 0 g 1125
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-8 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/5 C 0 g 202
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-3 Berra Bus Berra Bus   [v 5] 1640/4 C 0 16.2 168
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-7 Mogas Money Mogas Money   [v 11] 2140/11 B 3 14.6 178
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-6 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 5] 2140/1 B 3 15.7 48
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-5 Benji Dana Benji Dana   [v 10] 2160/11 D 7 19.1 663
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-6 Joffrey Joffrey   [v 6] 1640/4 C 2 12.3 373
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-5 Nidalee Nidalee   [s 5] 2140/8 B 4 15.7 907
2021-05-06 2021-05-06 Romme-8 Harlekin Sign Harlekin Sign   [v 9] 2140/5 D 0 17.6 2315
2021-05-06 2021-05-06 Romme-5 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2160/7 B 3 16.6 82
2021-05-05 2021-05-05 Solvalla-5 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 4] 2660/10 C 0 19.5 434
2021-04-22 2021-04-22 Örebro-8 Allez Allez Allez Allez   [v 6] 2180/11 D 2 16.2 30
2021-04-21 2021-04-21 Solvalla-8 Frodo Vip Frodo Vip   [h 11] 1640/2 D 0 g 1192
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-7 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 10] 2140/10 C 4 15.4 324
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-4 Kingup Kingup   [v 6] 2140/1 B str
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-8 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/1 D 3 14.1 221
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-2 Allez Allez Allez Allez   [v 6] 2140/2 D 1 15.2 21
2021-04-16 2021-04-16 Romme-6 Short Circuit Short Circuit   [v 6] 2140/9 C 4 15.3 125
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-5 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 8] 2140/7 D 0 16.5 884
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-5 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/4 D 2 16.1 351
2021-04-09 2021-04-09 Romme-1 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 9] 2140/11 C 0 20.8 244
2021-04-09 2021-04-09 Romme-5 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 10] 2160/7 C 0 15.4 818
2021-04-07 2021-04-07 Solvalla-5 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/8 C 5 18.5 549
2021-04-07 2021-04-07 Solvalla-2 Fairplay Pellini Fairplay Pellini   [v 8] 1640/9 D 0 g 511
2021-04-04 2021-04-04 Romme-1 Helios U.S. Helios U.S.   [v 12] 2160/11 C 6 17.5 923
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-1 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 8] 2140/2 C 0 35.0 178
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-3 Barney Granit Barney Granit   [v 6] 2140/9 A 3 14.4 92
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-8 Short Circuit Short Circuit   [v 6] 1640/9 C str
2021-03-30 2021-03-30 Örebro-8 Voddy Sign Voddy Sign   [v 6] 1609/3 B 6 14.8 367
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-5 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 8] 2140/4 C 0 18.3 229
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-12 Linus Boy Linus Boy   [v 9] 1640/6 D 3 12.6 341
2021-03-26 2021-03-26 Romme-6 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/9 D 5 16.6 119
2021-03-26 2021-03-26 Romme-2 Zar Neo Zar Neo   [v 5] 2140/5 B 7 18.4 123
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-5 Issiah Issiah   [v 7] 2140/12 D 0 14.8 447
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-1 Andy Pandy Andy Pandy   [v 10] 2160/12 B 0 20.6 886
2021-03-19 2021-03-19 Romme-4 Insignia Insignia   [s 7] 2160/12 D 0 16.3 1072
2021-03-19 2021-03-19 Romme-3 Dolly Style Dolly Style   [s 6] 2160/12 D 6 18.1 531
2021-03-17 2021-03-17 Solvalla-2 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 4] 2140/5 B 4 15.0 126
2021-03-17 2021-03-17 Solvalla-8 Big Sexy Deli* Big Sexy Deli*   [h 6] 2140/12 D 0 16.1 477
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-6 Allez Allez Allez Allez   [v 6] 1640/8 D 0 15.7g 38
2021-03-12 2021-03-12 Solvalla-8 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 1640/6 D 2 16.0 317
2021-03-12 2021-03-12 Solvalla-5 Voddy Sign Voddy Sign   [v 6] 2140/3 C 0 17.6 733
2021-03-12 2021-03-12 Romme-10 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 1640/10 C 4 17.0 341
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-10 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 9] 2160/6 B 6 16.1 94
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-7 Saphir C.D. Saphir C.D.   [s 6] 2140/4 C 6 15.1 257
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-6 Cast Bolt Cast Bolt   [v 11] 2140/3 C 0 17.1 874
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-4 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 4] 2140/3 A str
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-8 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2160/11 B 0 g 158
2021-02-27 2021-02-27 Romme-1 Wasa Windy* Wasa Windy*   [v 9] 2140/3 D 0 19.5 601
2021-02-26 2021-02-26 Solvalla-3 Tricky Treat Tricky Treat   [v 5] 1640/3 B 0 g 128
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-3 Voddy Sign Voddy Sign   [v 6] 1640/8 A 2 15.5 24
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-5 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 4] 2640/8 B 3 17.2 93
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-8 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2100/10 C str
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-3 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2100/5 D 0 24.7g 205
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-5 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 9] 2140/8 C 7 22.8 1041
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-7 Nidalee Nidalee   [s 5] 2140/5 D 5 17.1 387
2021-02-14 2021-02-14 Bollnäs-2 Mogas Money Mogas Money   [v 11] 2140/8 C 6 16.8 95
2021-02-13 2021-02-13 Romme-3 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/4 C 7 16.8 222
2021-02-13 2021-02-13 Romme-2 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/2 D 0 20.4g 158
2021-02-07 2021-02-07 Romme-2 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 10] 2160/11 C 0 g 435
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-3 Green Bax Green Bax   [v 10] 2160/8 D 4 16.1 908
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-5 Fighting Joe Fighting Joe   [h 9] 2140/4 C 0 18.2 777
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-3 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 4] 2140/4 C str
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-2 Dr Gaou Dr Gaou   [v 6] 2140/6 C 0 19.7 708
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-6 Larry Boy