V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-21 2021-01-21 Kalmar-3 I'm the Only One I'm the Only One   [s 8] 1640/1 D

Nyheter för travkusk


 Motsvarande sju miljoner kronor i prispengar gör att Prix de Cornulier sticker ut som världens i särklass högst doterade travlopp unde..


 Motsvarande sju miljoner kronor i prispengar gör att Prix de Cornulier sticker ut som världens i särklass högst doterade travlopp under sadel.
Flera svenska hästar har provat lyckat genom åren, men nu får för första gången en svensk ryttare chansen när Anna Erixon sitter upp på Malin Bergström-tränade Galactica.
Ekipaget segrade i Monté-SM på Åby i höstas, men har en helt annan uppgift framför sig i kamp med världens främsta på utslagsgivande Vincennes.

Startlistan Prix de Cornulier
2 700 meter voltstart

1 Freeman de Houelle – Yoann Lebourgeois
2 Galactica – Anna Erixon (Malin Bergström)
3 Flicka de Blary – Camille Levesque
4 Dynamite Marceaux - Christopher Corbineau
5 Flamme du Goutier – Antoine Wiels
6 Crepe de Satin – Charlene Callico
7 Dayana Berry – Jean Yann Ricart
8 Gladys des Plaines – Mathieu Mottier
9 Jerry Mom – David Thomain
10 Unique Juni – Guillaume Martin
11 Daida de Vandel – Alexandre Abrivard
12 Carla du Chatelet – François Lagadeuc
13 Etonnant – Anthony Barrier
14 Bilooka du Boscail – Damien Bonne
15 Etoile de Bruyere – Adrien Lamy
16 Fado du Chene – Philippe Ploquin
17 Feeling Cash – Eric Raffin
18 Bahia Quesnot – Matthieu Abrivard
Förstapris: drygt tre miljoner kronor

Kanal 75


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en ..


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en vinnare hela loppet. Plötsligt kastade han sig i galopp 350 meter före mål och såg ut att vara ute ur loppet. Millmighty ställde sig snabbt och avslutade vasst och avgjorde i god tid så Paw Mahony kunde göra en segergest.
Bo Falsigs Appaloosa imponerade också. Hon fick den otacksamma uppgiften att trava utvändigt om ledande favoriten Danielle D.D. Nu spelade det ingen större roll för Appaloosa som redan i sista sväng hade knäckt ledaren och höll sedan undan för en ettrigt spurtande Beluga West.

Delad seger
Omgångens stora favorit Demon Ima/Johan Untersteiner vann och fick dela segern i V86-inledningen tillsammans med Mystic Mom/Carl Johan Jepson. Demon Ima fick en tung resa utvändigt ledaren och svarade för ett topplopp liksom Mystic Mom som avslutade strålande över upploppet.
Riina Rekiläs Finland var lösningen på V86-2. Ulf Ohlsson körde ett perfekt lopp och Finland tog sig förbi en snopen Sashay Kemp mitt på upploppet.
Björn Goop körde på chans med comebackande Mister Donald och det lönade sig. Armstrong Louis såg ut att ha loppet i sin hand i ledningen, men kunde inte svara när Mister Donald kom flygande kort före mål efter ett lopp som trea på innerspår.
- Han har känts väldigt fin och har tränat mest i sanden, sade Björn Goop.
Thomas Uhrberg gav Flirting Diamond en smakfull resa i andrapar utvändigt och hästen avgjorde mycket lätt före en tapper D'Amore som fick trava utan rygg hela loppet igenom.

Duo med toppform
Per Lennartsson har stallet på topp för dagen och han är snart tillbaka i sulkyn efter sin olycka för en månad sedan. Rikard N Skoglund ersätter med bravur och duon kunde räkna in en dubbelseger. Young King trivs i ledningen och Rikard körde vaket till täten efter 800 meter och sedan klev Young King undan till en säker seger.
Samma segerrecept använde sig Skoglund av bakom Smaragd Norrgård som också såg ut att trivas i ledningen.
Rätt V86-rad betalade 4829 kronor , sju rätt 87 kronor och det blev ingen utdelning för sex rätt vilket betyder att cirka åtta miljoner går över till nästa veckas V86-omgång.

Joakim Brundin, Kanal 75


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-2 Sugarboy Petoj Sugarboy Petoj   [v 7] 2140/3 4 18.1g 19
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-10 Saint Rose Saint Rose   [v 9] 1640/5 2 14.6 117
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-10 Scilla Belle Scilla Belle   [s 4] 2160/6 str
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-6 Scilla Belle Scilla Belle   [s 4] 2140/3 0
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-8 Saint Rose Saint Rose   [v 9] 2160/8 2 16.5 667
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-2 Scilla Belle Scilla Belle   [s 4] 1640/2 6 16.2 83
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-6 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 1660/15 C 6 15.7 738
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-4 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2180/14 C 8 19.8 854
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-4 Raven Chat Raven Chat   [s 8] 1640/1 A 5 15.5 95
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-10 C.D.C.'s Isak C.D.C.'s Isak   [v 7] 2140/3 D 0 g 883
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-3 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 5] 2140/2 D 8 20.2g 484
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-6 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 2220/10 A 6 17.3 24
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-2 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 2200/14 B 4 17.1 78
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-6 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2180/15 D 0 18.0 1497
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-10 Scilla Belle Scilla Belle   [s 5] 2140/6 B 0 26.5g 326
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-4 Orlandia Vici Orlandia Vici   [s 8] 1640/5 D 5 16.1 494
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-2 Penalty Fare Penalty Fare   [v 9] 1680/11 A 0 g 379
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-2 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 6] 2140/1 B 0 g 272
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-3 Time Passes D. Time Passes D.   [v 6] 2200/15 C 0 17.5 219
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-5 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2140/2 D str
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-7 Forelady Tooma Forelady Tooma   [s 8] 2640/2 D 0 19.4 1465
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-5 Saint Rose Saint Rose   [v 11] 2140/4 D 0 19.8 1995
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 High Flying High Flying   [s 6] 2140/3 D 0 19.3 952
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-5 Saint Rose Saint Rose   [v 11] 2140/2 D 8 16.1 1745
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-1 Forelady Tooma Forelady Tooma   [s 8] 2140/3 D 4 18.9 758
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-6 Galax Trot Galax Trot   [v 12] 2180/11 C 8 20.4 942
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-1 Decoder Decoder   [v 4] 2140/5 D 0 g 83
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-6 Forelady Tooma Forelady Tooma   [s 8] 2140/4 D 0 20.1 2534
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-4 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 2140/3 D 0 g 629
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-7 Saint Rose Saint Rose   [v 11] 2140/9 D 8 15.3 763
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-6 Carlos Lucky Carlos Lucky   [s 4] 2140/9 C 2 16.5 279
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-4 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2180/11 D 7 17.9 611
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-3 Saint Rose Saint Rose   [v 11] 2140/7 C 0 18.0 728
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-2 Orange Sand Orange Sand   [v 7] 2140/1 C str
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-2 Saint Rose Saint Rose   [v 11] 2180/12 B 0 19.0 803
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-2 Saint Rose Saint Rose   [v 11] 2180/13 B 0 18.2 740
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-7 Novton Novton   [v 5] 1680/10 B 0 22.7g 92
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-5 Le Lahar Le Lahar   [v 7] 2660/6 D 0 18.8 380
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-7 Fabulous Tooma Fabulous Tooma   [v 8] 2140/6 D 0 18.4 2178
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-2 Decoder Decoder   [v 4] 2140/2 D 4 18.7g 153
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-7 Cecilia C. Cecilia C.   [s 6] 1609/8 D 0 18.4g 1264
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-7 Saint Rose Saint Rose   [v 11] 1640/6 C 6 15.9 271
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-2 Decoder Decoder   [v 4] 2140/3 D 0 g 62
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-6 Decoder Decoder   [v 4] 2140/5 D 4 19.8g 63
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-6 Devs d'Amerique Devs d'Amerique   [v 10] 2180/13 A 0 g 189
2017-04-01 2017-04-01 Åby-5 Saint Rose Saint Rose   [v 11] 2180/9 B 4 185
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-6 Saint Rose Saint Rose   [v 11] 2180/13 A 0 17.4 818
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-4 Orlandia Vici Orlandia Vici   [s 9] 2180/15 A 8 19.8 513
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-3 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2180/7 D 6 17.7g 223
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-5 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2180/13 B 5 16.2 834
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-5 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2180/14 C 4 17.4 833
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Cingvar T.T. Cingvar T.T.   [v 7] 1640/1 A 4 15.8g 53
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-4 Cingvar T.T. Cingvar T.T.   [v 7] 2140/8 A 0 g 50
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-2 Cingvar T.T. Cingvar T.T.   [v 7] 2180/14 A 1 15.6 39
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-5 Mhona's Sister Mhona's Sister   [s 6] 2140/11 D 0 16.7 480
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-7 Decoder Decoder   [v 5] 2140/1 D str
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-3 Viktoria Neo Viktoria Neo   [s 5] 2140/7 C 0 19.7 208
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-5 Decoder Decoder   [v 5] 2140/3 D 0 g 477
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-6 Cingvar T.T. Cingvar T.T.   [v 7] 2140/1 B 4 16.1 136
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-1 Miss Prelong Miss Prelong   [s 6] 2160/6 D 0 g 92
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-2 Decoder Decoder   [v 5] 2140/6 C 6 17.8g 211
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-5 Knucklehead P.H. Knucklehead P.H.   [v 10] 1640/1 D 4 15.7 216
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-7 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 6] 2140/10 A 5 15.1 97
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-1 Decoder Decoder   [v 5] 2140/7 B 0 g 143
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-4 Caliber T.T. Caliber T.T.   [v 11] 2200/13 A 4 16.3 37
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-2 Knucklehead P.H. Knucklehead P.H.   [v 10] 2140/2 D 4 19.7 243
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-8 Decoder Decoder   [v 5] 2140/3 B 4 18.0 62
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-7 Cingvar T.T. Cingvar T.T.   [v 7] 2160/12 B 0 16.1 267
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-4 Cingvar T.T. Cingvar T.T.   [v 7] 2160/4 C 3 15.7 139
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-8 Cingvar T.T. Cingvar T.T.   [v 7] 2660/9 C 5 17.1 39
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-1 Cingvar T.T. Cingvar T.T.   [v 7] 2160/6 B 5 18.1g 32
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-4 Different In Different In   [s 6] 1640/4 B 0 19.5g 164
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-1 Caliber T.T. Caliber T.T.   [v 11] 1640/2 C 5 15.2 180
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-2 Cingvar T.T. Cingvar T.T.   [v 7] 2180/9 C str
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-5 Cingvar T.T. Cingvar T.T.   [v 7] 2180/12 A 1 16.4 34
2018-02-03 2018-02-03 Åby-3 Gjerde Åsar Gjerde Åsar   [v 14] 2160/3 B 0 28.8 696
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-1 Cingvar T.T. Cingvar T.T.   [v 7] 2140/6 B 3 16.3g 24
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-2 Gloriant Silas Gloriant Silas   [v 5] 2140/3 D 0 g 425
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-3 Gloriant Silas Gloriant Silas   [v 5] 2640/2 D 3 18.6 293
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-2 Gloriant Silas Gloriant Silas   [v 5] 2140/2 D 2 17.5 74
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-4 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 7] 2140/6 C 0 17.8 221
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-1 Neon Hagh Neon Hagh   [h 4] 2140/7 C 0 21.1 329
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-7 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 7] 1640/6 D 0 14.9 1785
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-2 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 7] 2640/9 D 7 17.4 762
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-5 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 7] 1640/10 C 5 14.0 555
2019-08-31 2019-08-31 Visby-9 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 7] 1620/5 C 2 14.4 95
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-9 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 7] 2140/2 C 0 21.0g 221
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-3 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 7] 1609/5 D 5 13.1 288
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-1 Knucklehead P.H. Knucklehead P.H.   [v 11] 1640/6 D 6 21.3 224
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-8 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 8] 2160/2 C 6 25.0g 436
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-2 Major Tom Major Tom   [v 8] 2160/3 C 1 16.4 117
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-6 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 7] 2140/7 C 3 16.7 383
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-10 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 7] 2140/6 D 6 17.1 1075
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-7 Victoria Knick Victoria Knick   [s 7] 1680/5 C 0 g 204
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-3 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 7] 2140/1 C 0 15.8 106
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-2 Victoria Knick Victoria Knick   [s 7] 1609/6 B 0 g 115
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-1 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 7] 2160/11 B 3 14.9 489
2019-06-18 2019-06-18 Visby-5 Kosmopolit du Gull Kosmopolit du Gull   [v 7] 2120/2 A 4 15.5 108
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-2 Penalty Fare Penalty Fare   [v 12] 2180/9 B 5 18.9 125
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-3 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 7] 2160/6 B 2 16.4 239
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-3 Grönedens Vincent Grönedens Vincent   [v 7] 2140/4 D str
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-6 Knucklehead P.H. Knucklehead P.H.   [v 11] 1609/9 D str
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-2 Quantum Donado Quantum Donado   [v 6] 2160/9 D 7 16.9 1771
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-5 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 12] 2180/13 D 0 20.4g 994
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-1 Salma Silvio Salma Silvio   [s 7] 2160/11 A 0 18.2 434
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-1 Cingvar T.T. Cingvar T.T.   [v 8] 2140/2 C str
2020-12-22 2020-12-22 Axevalla-4 I'm the Only One I'm the Only One   [s 7] 2640/1 D 4 16.2 831
2020-12-11 2020-12-11 Kalmar-7 I'm the Only One I'm the Only One   [s 7] 1640/5 D 0 14.5 292
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-7 I'm the Only One I'm the Only One   [s 7] 1640/4 D 0 14.0 274
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-9 Aron N.L. Aron N.L.   [v 13] 2160/3 D 8 19.1g 169
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-8 Love Story H.C. Love Story H.C.   [s 5] 2640/10 A 6 19.1 246
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-4 I'm the Only One I'm the Only One   [s 7] 2140/11 D 0 15.3 785
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-7 Golden Alba Golden Alba   [s 4] 2140/2 D 0 16.1 1463
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-3 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 8] 2140/8 C 0 17.1 467
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-6 I'm the Only One I'm the Only One   [s 7] 2140/5 D 1 15.0 42
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-8 Athena G.G. Athena G.G.   [s 4] 2140/1 C 0 21.5 224
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-5 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 8] 1640/5 D 6 16.3 272
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-3 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 6] 1640/7 C 4 17.1 37
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-5 I'm the Only One I'm the Only One   [s 7] 2140/7 D 2 14.4 266
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-8 Sek Sek   [v 5] 2140/1 D 0 g 94
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-9 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 8] 2140/8 C 8 17.4 166
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-5 Besa Hagh Besa Hagh   [s 4] 2140/5 D 0 17.8 746
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-9 I'm the Only One I'm the Only One   [s 7] 2180/10 D 0 18.0g 503
2020-08-15 2020-08-15 Visby-1 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 8] 2140/9 D 5 17.2 996
2020-08-15 2020-08-15 Visby-8 Isi Band Isi Band   [s 6] 2160/10 B str
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-5 Besa Hagh Besa Hagh   [s 4] 2140/1 B 0 16.4g 294
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-8 Bria Hagh Bria Hagh   [s 4] 2140/4 D 5 16.0 722
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-3 Bria Hagh Bria Hagh   [s 4] 2140/8 D 4 15.7 1496
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-7 Black Beluga Black Beluga   [v 7] 1609/9 D 0 g 53
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-4 Newlight Coger Newlight Coger   [v 4] 1640/1 C 5 14.8 379
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-8 Granat Graff Granat Graff   [v 10] 2160/11 D 0 17.5 878
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-7 Neonetta G.H. Neonetta G.H.   [s 5] 1640/1 C 3 14.5 160
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-4 Bria Hagh Bria Hagh   [s 4] 2140/5 D 0 15.5g 892
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-1 Gloriant Silas Gloriant Silas   [v 6] 2160/3 D 0 g 133
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-2 Neonetta G.H. Neonetta G.H.   [s 5] 2140/6 B 1 15.8 32
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-4 Bria Hagh Bria Hagh   [s 4] 2140/2 C 1 16.5 26
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-7 Besa Hagh Besa Hagh   [s 4] 2140/10 B 8 18.6g 49
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-1 Besa Hagh Besa Hagh   [s 4] 2140/9 C 3 18.4 234
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-3 Bria Hagh Bria Hagh   [s 4] 2140/4 C 3 16.2 48
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-7 Gloriant Silas Gloriant Silas   [v 6] 2160/7 D 5 17.9 185
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-4 Bria Hagh Bria Hagh   [s 4] 1640/7 C 6 15.6 223
2020-03-25 2020-03-25 Åby-5 Gloriant Silas Gloriant Silas   [v 6] 2140/2 D 5 16.9 770
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-1 Gloriant Silas Gloriant Silas   [v 6] 2140/2 D 0 19.0 724
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-1 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 8] 2140/3 B 0 g 89
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-3 Bria Hagh Bria Hagh   [s 4] 2640/1 D 3 18.0 414
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-2 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 8] 2140/6 C 0 g 515
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-1 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 10] 1640/9 C 0 15.4 380
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-1 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 10] 2140/9 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se