Alessandro Gocciadoro V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Alessandro Gocciadoro. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Alessandro Gocciadoro har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Alessandro Gocciadoro har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Alessandro Gocciadoro


Det anrika heatloppet Campionato Europeo på 800-metersbanan i Cesena har bjudit på många rafflande finaldueller genom åren.Men någ..


Det anrika heatloppet Campionato Europeo på 800-metersbanan i Cesena har bjudit på många rafflande finaldueller genom åren.
Men någon sådan blev det inte år.
Precis som i fjol stod nämligen heatloppsspecialisten Vernissage Grif i en klass för sig, och konkurrenterna bjöd inte ens upp till kamp, när han triumferade i två raka heat.
Trots tolv hästar på startlinjen hade Alessandro Gocciadoros sjuåring turen att dra två framspår, vilket skulle underlätta rejält. Nyblivna stallkamraten Generaal Bianco släppte över kommandot i det första heatet och liftade med till andrapriset.
Här startade Night Brodde med bakspår och fick en hopplös uppgift från djupaste kön efter inledande galopp.

Släppte utan strid
Desto större var chanserna i andra heatet där Night Brodde hade läge att visa upp sin startsnabbhet. Svenskhoppet flög också till ledningen, men då Vernissage Grif anslöt på utsidan valde Lugauer att sträcka vapen och ge ifrån sig kommandot. Det gav ett garanterat andrapris när Gocciadoro ryckte undan på upploppet, men åt vinnaren fanns inget att göra.
Segertiderna för Vernissage Grif blev 1.11,9 respektive 1.11,1/1 660 meter autostart och belöningen cirka 600 000 kronor.
Generaal Bianco slutade totaltvåa och Night Brodde trea.

Robin Johansson, Kanal 75


Årets silvermedaljör från Elitloppet var under lördagskvällen på nya äventyr på den franska Rivieran. Matthieu Abriv..


Årets silvermedaljör från Elitloppet var under lördagskvällen på nya äventyr på den franska Rivieran. Matthieu Abrivard satt i sulkyn bakom Vivid Wise As när italienaren, som tränas av Alessandro Gocciadoro, på nytt äntrade favoritbanan i Cagnes-sur-Mer. Femte starten på banan resulterade i den femte segern när han segrade i Grand Prix du Département des Alpes-Maritimes.
Loppet blev i det närmaste helt odramatiskt. Vivid Wise As, mycket stor favorit på toton, gled till täten i den första kurvan och kunde därefter enkelt spåra hela vägen till mållinjen. Segertiden stannade vid 1.09,5 över 1609 meter med autostart utan att det direkt såg slutsålt ut i mål. Segerchecken skrevs ut på cirka 700 000 kronor. Det här innebar tredje raka segern i loppet för hästen, ett ”äkta hattrick” således.
Bakom var det Drôle de Jet som knep andrapriset från rygg på ledaren, trea slutade Elsa de Belfonds.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Det var just i Grand Prix du Departements des Alpes-Mari som Vivid Wise As fick sitt stora genombrott 2019 då han spurtade till seger på 1.08,6/1 60..


Det var just i Grand Prix du Departements des Alpes-Mari som Vivid Wise As fick sitt stora genombrott 2019 då han spurtade till seger på 1.08,6/1 609 meter autostart, den snabbaste tid som noterats i Frankrike.
I fjol försvarade han sin titel och med lika många triumfer i Cagnes-sur-Meres andra stora sprinterlopp Criterium de Vitesse så är den flyfotade italienaren fortfarande obesegrad på den franska Rivieran.
Nu återvänder årets elitloppstvåa för ett hattrick och ser ut att ha alla förutsättningar i ett fält som inte är lika namnkunnigt som tidigare upplagor.
Bland konkurrenterna syns en annan sprinterspecialist, Pierre Vercruysses forne europaderbyvinnare Drole de Jet, som var närmast slagen i fjol.
Svenskhoppet står till Tomas Malmqvist och hans fransos Express Jet som får prova engelska milen för första gången i karriären.
Spännande start gör även Global Trustworthy, kriterie- och derbytrea för Timo Nurmos och numera stallkamrat till Vivid Wise As hos Alessandro Gocciadoro.

Startlista
Grand Prix du Departements des Alpes-Mari
1 609 meter autostart

1 Alcoy – Christophe Martens
2 Vivid Wise As – Matthieu Abrivard
3 Elsa de Belfonds – Nicolas Ensch
4 Drole de Jet – Pierre Vercruysse
5 Dreamoko – David Bekaert
6 Express Jet – Jean Charles Feron (Tomas Malmqvist)
7 Bilooka du Boscail – Yves Hurel
8 Amon You Sm – Vincenzo Piscuoglio
9 Global Trustworthy – Massimimiliano Castaldo
10 Digne et Droit – Romain Derieux
11 Copsi – Dominik Locqueneux
Förstapris: cirka 700 000 kronor

Robin Johansson, Kanal 75


På lördag arrangerar Bergsåker sin största tävlingsdag för året och huvudnumret är Sundsvall Open Trot med en miljon ..


På lördag arrangerar Bergsåker sin största tävlingsdag för året och huvudnumret är Sundsvall Open Trot med en miljon kronor till vinnaren. Men redan på fredagen går startskottet för travfesten och flera högklassiga lopp ska avgöras. Ett av dem är Malabar Circle Ås’ lopp för äldre eliten och där ska högkapable italienaren Zaccaria Bar (V86-2) mäta krafterna med bland andra femårige kulltoppen Global Adventure och formtoppade Diamanten.
- Planen var att starta Zaccaria Bar i Sundsvall Open Trot men nästan 7 000 poäng var inte nog för att komma med i loppet. Det var synd men nu får han gå ut här istället, säger Sinead Sernicoli i stall Alessandro Gocciadoro.
Den sexårige hingsten, som kommer med två respektingivande segrar i ryggen, lottades till spår sex bakom startbilen och precis som vid senaste triumfen är distansen 1 640 meter.
- Han är inte så snabb från start men utifrån vad jag kan bedöma är det flera andra hästar som kanske går ”all in” från start. Det kan i så fall gynna Zaccaria Bar. Senast vann han från positionen utvändigt om ledaren och vi måste vara optimistiska.
Zaccaria Bar ska precis som senast gå med amerikansk sulky, barfota runt om och öppet huvudlag. Kanske är han spiken att hänga upp V86-systemet på?

Ola Johansson, Kanal 75


Som åttaåring tycks han bättre än någonsin. Äntligen fick Milligan’s School en riktig fullträff igen. Med sin kusk U..


Som åttaåring tycks han bättre än någonsin. Äntligen fick Milligan’s School en riktig fullträff igen. Med sin kusk Ulf Eriksson vid spakarna kom Stefan Melander-travaren perfekt igenom direkt i starten och tog chansen. Milligan’s School var aldrig hotad under sin väg mot segern på nytt världsrekord, värd 1,5 miljoner kronor, i Åby Stora Pris.
– Det är bara stor glädje jag känner naturligtvis. Det är fantastiskt att det kunde lösa sig så från start, att han fick sin favoritposition. Det är små marginaler när man måste ligga så där tajt i rygg, men jag vet ungefär var gränsen går med hästen så jag vågade prova. In i första sväng gällde det att få benen före Örjan (Who’s Who) sedan löste det sig fantastiskt fint. Han är så effektiv när han får springa på i ledningen så det är svårt att ta något på honom sista biten. Det känns stort… jag hade ju begravning för min pappa i går…, sa en mycket rörd segerkusk Ulf Eriksson.

Who’s Who galopperade i första kurvan
Loppet var 3140 meter långt men kom att avgöras redan i starten. Från ett bakspår bakom bilen kunde Ulf Eriksson perfekt hitta igenom med Milligan’s School som hann att sätta hovarna före Who’s Who vilken var på frammarsch mot täten. Samtidigt som den senare försvarade sig med galopp och fick dagen spolierad, tog Eriksson snabbt sats och kunde efter ett halvvarv överta ledningen.
– Det gick rätt så fort in i första svängen, min häst var på väg ned när Milligan’s School kom invändigt och då fick jag hålla ut honom lite och han tål inte det i den här farten, förklarade Örjan Kihlström den galopp som ändande Who’s Whos äventyr denna gång.

Förbättrade världsrekordet från i fjol
Därmed var det ridå för konkurrenterna. Miligan’s School varvade efter 1.11,3 och såg ut att trivas som fisken i vattnet med taktpinnen i sin ägo. Ledaren såg till att hålla tempot uppe och såg därmed också till att inte släppa motståndet in på livet. Zarenne Fas provade invändigt över upploppet, men kunde inte ta sig närmare än till andrapriset. Trea slutade hemmahästen Mindyourvalue W.F.
Italienske Bengurion Jet var mycket betrodd efter sin sagolika insats på Jägersro senast, men fick löpa utvändigt om ledaren och tröttnade av förklarliga skäl när det drog ihop sig. För Very Kronos fortsatte olyckan, placerad i köposition galopperade han i en trång situation på sista bortre långsidan.
Segertiden på 1.11,9 över 3140 meter med austostart innebar ett nytt världsrekord på den något udda distansen. Tiden putsade men fem tiondelar det världsrekord som Moni Viking satte i just Åby Stora Pris för ett år sedan.

Oracle Tile hedrade Trond Anderssen
Tidigare i veckan förlorade Trond Anderssen sin kamp mot cancern. I stayerloppet hedrade Oracle Tile sin nyligen bortgångne tränare. Örjan Kihlström skötte tömföringen bakom femårige Oracle Tile som tog ledningen, men överlämnade till favoriten Maestro Crowe. Den senare såg ut att vara på väg mot en vattentät viktoria – men kastade sig plötsligt i galopp 600 meter kvar. Det blev raka spåret för Oracle Tile och den chansen lämnade norrmannen inte åt slumpen. Segern blev mycket lätt på tiden 1.14,7 över 3140 meter. Maestro Crowe ställde sig i trav och återkom starkt till andrapriset.
– Segern i sig var ju jättekul, men det hjälper ju inte Trond i dag… Men kanske kan det lätta upp litegrann för alla de som finns runt omkring, sa Örjan på segerpodiet.

Zion Font aldrig i någon förlustfara
Nu var det en Klass 1-final som bärgades men för Zion Font fortsätter med all säkerhet klättrandet uppåt i klasserna. Valacken från Jeoren Engwerdas stall var storfavorit och blytungt streckad på V75® och spelarna behövde inte oroa sig en meter. Med sin följeslagare Rick Ebbinge i sulkyn stack Zion Font direkt till ledningen och tackade för sällskapet ur sista sväng. Överlägset vunnet på 1.11,9 över 2140 meter autostart. 19 segrar på 22 starter står det på hästens imponerande cv.
– Han vann väldigt lätt men jag tycker det fortfarande finns lite små detaljer att slipa på, han blir lite ofokuserad i slutet av loppen och vi kan fixa lite mer med balansen, sa Rick Ebbinge.

Mäktig prestation av Born Unicorn
En annan häst som spelarna på V75® höll varmt om hjärtat var Daniel Redéns Born Unicorn. Tuffingen övertygade ordentligt på nytt när han lattjade hem Silverdivisionens final den tunga vägen och samtidigt passade på att bli dubbelmiljonär. Örjan Kihlström avancerade lugnt fram Born Unicorn utvändigt ledande Vikens High Yield, slog klorna i den samme in på upploppet och försvann ifrån på lätta hovar. 1.12,1 över 2140 auto var vinnartiden.
Örjan Kihlström också i Bronsdivisionens final. Här som inhoppare för Christoffer Eriksson bakom dennes Rackham som med facit på hand vann väldigt lätt. Rackham kunde inte vara med från start men visade sin fart över sista bortre långsidan i stället. Love You-fuxen forsade fram mot täten, fixade greppet och stack undan med flera längder. Vass vinnare på 1.12,0 över distansen 2140 auto.

Björn Goop valde rätt i Diamantstoet
Björn Goop hade hela sex hästar i Diamantstoets final, men hade valt rätt häst att köra själv. Trots ett bakspår på tillägg infriade Svecak Palema favoritförväntningarna. Vinnaren låg placerad långt bak i fältet, men avancerades fram i ryggar varvet från mål, gick till attack in i sista kurvan och avgjorde lika starkt som säkert på 1.13,3 över 2160 meter.
Open stretch är som bekant en faktor på Åby. Det tog Johan Untersteiner fasta på bakom sin Global Beware. Vinnaren fick en fin resa i rygg på ledande King Kong som höll farten hög, hittade fritt på innerspår över upploppet och höll ifrån sig, ännu längre invändigt fint spurtande skrällen G.K. Justus. 1.13,0 över 2140 auto var segertiden i Klass 2-finalen.

Riordan visade upp en kriterie-kandidat
Riktigt fina lopp kördes också utanför V75.
Jerry Riordan har en mycket intressant häst inför det framtida kriteriet. Med Kevin Oscarsson i sulkyn imponerade Donizetti när han vann Åby Stora Treåringspris som inledde dagen. Donizetti fick löpa utvändigt om favoriten Cash Top, men avgjorde ändå säkert på 1.12,4 över 2140 auto.
Fjolårets kriterievinnare Brambling gjorde comeback i Ragnar Thorngrens Minne, men fick efter en invändig resa nöja sig med bronspengen. Här var det i stället Robert Bergh-fuxen Mr Mah Can och Rikard N Skoglund som kom att leda från start till mål efter en kvick öppning. Segern togs lätt före Bubble Effe som travat i rygg, på 1.13,4 över 2140 auto.
Zaccaria Bar segrade senast i Gotlandslöpningen, nu blev det repris i Stora Sprinterpriset med fina 220 000 kronor i förstapris. Italienaren, körd och tränad av Alessandro Gocciadoro, synade positionen utvändigt ledande Lucifer Lane och kopplade ett säkert segergrepp in på upploppet. 1.10,5 över 1640 meter autostart var en skarp segernotering.
Gustafson känner vi väl till från V75. Att Jeroen Engwerda-träningen funkar finemang under sadel visade valacken med eftertryck när han tog hem Åby Stora Montépris. Trots en 07,4-öppning första 500 med Star Advisor Joli i ledningen, valde ridande Hanna Huygens att kliva fram och lägga press. Den offensiva ritten höll, Gustafson avgjorde lätt till slut till imponerande seger på 1.11,0 över 1640 meter autostart.
7 rätt betalade 1197 kronor. 6 rätt 26 kronor tillbaka och på 5 rätt jackpot.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Alessandro Gocciadoro har laddat rejält inför lördagens travfest på Åby.Italienaren startar åtta hästar varav fem på..


Alessandro Gocciadoro har laddat rejält inför lördagens travfest på Åby.
Italienaren startar åtta hästar varav fem på V75®.
I lördagens huvudnummer Åby Stora Pris med 1,5 miljoner kronor till vinnaren sitter Alessandro Gocciadoro upp bakom Bengurion Jet som svarade för en makalös uppvisning i Sverge-debuten senast då han vann på 1.08,8 i ett fyraåringslopp på Jägersro över sprinterdistans.
Sinead Sernicoli i stallet berättar följande om stallets chanser på Åby.
- 5 Bengurion Jet (V75-7/DD-2) är en stjärna! Han har gjort allting rätt sedan han kom till vårt stall och gett Alessandro allt han önskat. Jag sa före senaste loppet att vi förväntade oss att han skulle springa väldigt snabbt och det gjorde han. I loppet före i Rom vann han ett Group I-lopp trots att han hade ett virus i kroppen. En normal häst klarar inte det, det vet alla, men den här hästen är något extra-extra.
- Hästen åkte tillbaka till Italien efter det senaste loppet. Allt är normalt med honom och resan till Åby har inte heller varit några problem. Det är tre varv denna gång och han möter äldre hästar. Självklart har vi respekt för dem men Alessandro skulle aldrig starta hästen i ett lopp som detta om han inte trodde att han skulle klara det. Startspåret är bra och han kommer att öppna snabbt. Han kommer gå med öppet huvudlag, jänkarvagn och barfota runt om igen.

”Vår bästa chans under dagen”
Om övriga hästar på V75 säger Sinead Sernicoli så här:
- 1 Benedetto O.P. (V75-4) är bra när han tävlar på sin högsta nivå men han är inte så enkel att hantera. Senast slog han huvudet i startbilens vinge och galopperade. Som jag sa, när han tävlar på sin högsta nivå är han bra, men hästen är inte enkel och du vet aldrig exakt var du kan förvänta dig av honom. Han går barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag.
- 6 Borboletta (V75-4) fick gå utvändigt ledaren på Hagmyren. Det blev för tufft för henne den dagen. Hon är bättre med autostart och nu kan vi ändra från vanlig vagn till jänkarvagn igen. Hon går barfota runt om och öppet huvudlag. Jag gissar att det är några som är för svåra att slå när det handlar om medeldistans.
- 8 Zap di Girifalco (V75-5) har gjort fem riktigt bra lopp sedan han började tävla för vårt stall. Born Unicorn var för bra senast och nu har han spår 3 och vår häst spår 8 så det blir svårt att få revansch. Med en bra resa kan han vara bland de tre. Han går barfota runt om, jänkarvagn och öppet huvudlag.
- 4 Amornero Roc (V75-6/DD-1) vann lätt senast på Axevalla. I loppet före var han slagen med en halv längd av Admiral As och vad jag kan se finns det ingen häst av Admiral As kaliber i detta lopp även om det är flera bra hästar för en bronsdivision. Jag tycker att han ska vara favorit från ett perfekt startspår och tror detta är vår bästa chans under dagen. Det blir jänkarvagn, öppet huvudlag och barfota runt om igen.

Stark trio på V4®
Alessandro Gocciadoro startar även en trio utanför V75® och han kan faktiskt inleda dagen med ett hattrick i lopp 1, 2 och 3. Italienaren selar ut en formstark trio som samtliga kommer från seger.
- 6 Cash Top (V4-1) är en bror till Vash Top. Hon hade speeden som sitt bästa vapen men den här hästen är lite mer stark. Senast I Neapel gjorde han jobbet utvändigt ledaren och visade verkligen bra inställning och kämpaglöd då han blev utmanad av en bra häst som heter Caligula Laser ända in till mållinjen. Vi skickade hästen till Sverige och detta lopp för han behöver tjäna mer pengar för att kunna tävla i derbyuttagningarna och jag skulle ljuga om jag sa att vi inte tror på vår häst. Han kommer tävla med skor, jänkarvagn och öppet huvudlag.
- 2 Bubble Effe (V4-2) var sig själv igen på Solvalla senast. Vi har alltid trott på den här hästen och glömmer aldrig när han hade det italienska Derbyt i sin hand tills sista tio meterna förra året. Han hanterar 2 100 meter utan problem och allting har varit ok efter det senaste loppet. Han går barfota runt om, jänkarvagn och öppet huvudlag.
- 9 Zaccaria Bar (V4-3) gjorde ett superlopp senast i Visby. Allting har varit ok efter det loppet men även om hästen är riktigt bra och jag tycker att han ska vara favorit i detta lopp men det är inte lätt att vinna från spår 9 på Åby med dubbla open stretch. Han går barfota runt om, jänkarvagn och öppet huvudlag.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-12 Umaticaya* Umaticaya*   [s 4] 1640/5 C 1 10.2 35
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-6 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 3] 1640/9 B 3 11.0 82
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-5 Stella di Azzurra* Stella di Azzurra*   [s 6] 1640/1 D 0 11.4 506
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-3 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 5] 1640/7 C 3 9.7 126
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-2 Vuelta Mas Rapida* Vuelta Mas Rapida*   [s 3] 1640/5 B 1 12.0 38
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-5 Veio* Veio*   [h 4] 1640/6 D str
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-7 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 4] 2140/10 A str
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-11 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 6] 2140/4 B str
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-10 Ubertino Grif* Ubertino Grif*   [h 5] 1640/5 C 1 10.6 81
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-11 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 6] 2140/2 A 4 11.7 25
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-12 Ubertino Grif* Ubertino Grif*   [h 5] 2140/12 D 0 11.4 574
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-6 Zipper Kronos* Zipper Kronos*   [h 3] 1609/10 D 0 16.3g 344
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-8 Zenio* Zenio*   [h 3] 2140/2 B 2 14.4 14
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-9 Von Wise As* Von Wise As*   [h 4] 2140/5 B 5 12.6 221
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-4 Ubertino Grif* Ubertino Grif*   [h 5] 2140/3 D 2 12.9 66
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-11 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 4] 2640/1 A 2 13.3 29
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-10 Super Star Reaf* Super Star Reaf*   [s 7] 2140/7 D 0 13.4g 68
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-11 Arazi Boko* Arazi Boko*   [v 11] 1640/1 D 5 9.8 65
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-6 Zidane Grif* Zidane Grif*   [h 3] 1640/4 B 0 g 15
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-10 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 4] 1640/6 A 1 10.3 17
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-2 Von Wise As* Von Wise As*   [h 4] 2140/3 B 4 12.8 28
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-3 Zenio* Zenio*   [h 3] 2140/3 B 1 14.8 11
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-9 Super Star Reaf* Super Star Reaf*   [s 7] 1640/12 C str
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-3 Zidane Grif* Zidane Grif*   [h 3] 1640/5 A 0 g 11
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-4 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 4] 1640/5 B 4 11.7 13
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-8 Super Star Reaf* Super Star Reaf*   [s 7] 1640/7 D 2 11.0 180
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-10 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 6] 2140/4 D 3 10.2 278
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-11 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 4] 2640/8 A 1 12.5 18
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-3 Zenio* Zenio*   [h 3] 2140/4 B 1 13.7 14
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-4 Unbelievable As* Unbelievable As*   [s 5] 1640/9 B 0 g 17
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-6 Von Wise As* Von Wise As*   [h 4] 2140/1 B 2 11.9 19
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-4 Zabriskie O.K.* Zabriskie O.K.*   [s 3] 1640/4 B 1 12.4 14
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-8 Zenio* Zenio*   [h 3] 1640/10 C 3 12.3 53
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-12 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 4] 1640/5 B 1 10.5 21
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-13 Von Wise As* Von Wise As*   [h 4] 1640/9 C 0 g 89
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-2 Arazi Boko* Arazi Boko*   [v 11] 1640/3 C 1 10.4 21
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-4 Vaniti Bar* Vaniti Bar*   [s 4] 2140/10 D 0 13.5 48
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-8 Peace of Mind* Peace of Mind*   [s 9] 1640/6 B 2 9.7 49
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-11 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 4] 2140/11 B 1 11.3 28
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-13 Umaticaya* Umaticaya*   [s 5] 1640/6 D 0 13.6g 23
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-1 Zidane Grif* Zidane Grif*   [h 3] 2140/4 A 1 12.6 15
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-7 Zaragoza* Zaragoza*   [s 4] 1640/9 C 0 g 225
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-4 Alaska Dany* Alaska Dany*   [s 3] 1640/6 B 0 12.6 48
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-6 Ultimaluna Grif* Ultimaluna Grif*   [s 6] 2640/7 B 1 13.3 23
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-8 Vanesia Ek* Vanesia Ek*   [s 5] 2140/12 C 4 10.7 816
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-11 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [v 5] 2140/5 D 6 11.4 254
2019-08-10 2019-08-10 Åby-2 Visa As* Visa As*   [s 5] 2140/7 A 2 12.5 14
2019-08-10 2019-08-10 Åby-8 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 2140/11 C 2 13.0 135
2019-08-10 2019-08-10 Åby-9 Zlatan* Zlatan*   [h 4] 2140/6 C 4 12.2 48
2019-08-10 2019-08-10 Åby-10 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 5] 1640/1 C 3 10.7 79
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-2 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 5] 1640/8 D 3 11.6 202
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-5 Zidane Grif* Zidane Grif*   [h 4] 1640/6 C 0 g 74
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-7 Arden Wise As* Arden Wise As*   [h 3] 1640/4 C 3 11.8 104
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-8 Zelig Bi* Zelig Bi*   [h 4] 2140/5 C 0 g 117
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-9 Ultimaluna Grif* Ultimaluna Grif*   [s 6] 2140/2 B 6 12.7 30
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-12 Zaire Wise As* Zaire Wise As*   [h 4] 1640/11 A 1 11.5 34
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-3 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 5] 1640/4 B 3 10.7 14
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-4 Zelig Kronos* Zelig Kronos*   [h 4] 1640/8 D 0 11.8 431
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-7 Zona O.K.* Zona O.K.*   [s 4] 1640/7 C 4 12.3 288
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-9 Acciaio* Acciaio*   [h 3] 2140/11 A str
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-4 Vanesia Ek* Vanesia Ek*   [s 5] 2140/4 C 2 12.1 174
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-7 Attack Diablo* Attack Diablo*   [v 9] 1640/1 D 0 10.9 48
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-9 Visa As* Visa As*   [s 5] 2140/15 A 1 12.8 15
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-10 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 2640/2 B 1 13.3 42
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-11 Zlatan* Zlatan*   [h 4] 2640/1 C 0 g 59
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-3 Zona O.K.* Zona O.K.*   [s 4] 2140/3 C 4 13.6 104
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-6 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [v 5] 1640/4 A 2 12.4 14
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-8 Zaffiro G.Z.O.* Zaffiro G.Z.O.*   [h 4] 2140/12 A 0 14.6 126
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-9 Vanesia Ek* Vanesia Ek*   [s 5] 1640/5 C 0 11.9 68
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-11 Alaska Dany* Alaska Dany*   [s 3] 1640/4 D 1 12.7 46
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-3 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 1640/3 B 0 g 17
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-4 Ultimaluna Grif* Ultimaluna Grif*   [s 6] 2640/4 B 1 13.1 17
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-6 Zelig Bi* Zelig Bi*   [h 4] 2640/1 A 0 g 31
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-9 Visa As* Visa As*   [s 5] 2140/15 A 2 11.3 25
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-2 Acciaio* Acciaio*   [h 3] 1640/3 B 2 11.2 12
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-3 Valchiria O.P.* Valchiria O.P.*   [s 5] 2140/4 D 0 12.1 279
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-6 Von Wise As* Von Wise As*   [h 5] 2140/5 D 3 12.4 154
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-7 Zaire Wise As* Zaire Wise As*   [h 4] 2140/7 A 1 14.2 13
2019-06-05 2019-06-05 Åby-3 Zenio* Zenio*   [h 4] 1640/2 C 4 12.1 40
2019-06-05 2019-06-05 Åby-5 Zelig Bi* Zelig Bi*   [h 4] 2640/8 A 0 g 14
2019-06-05 2019-06-05 Åby-7 Vienvia Font* Vienvia Font*   [h 5] 2640/3 D 1 12.0 100
2019-06-05 2019-06-05 Åby-8 Asia* Asia*   [s 3] 2140/1 C 5 14.1 49
2019-06-05 2019-06-05 Åby-9 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 2140/4 B 2 12.8 27
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-2 Archidamia* Archidamia*   [s 3] 1640/1 A 0 g 56
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-8 Axl Rose Axl Rose   [h 3] 2140/6 A 3 12.2 16
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-3 Arazi Boko* Arazi Boko*   [v 12] 1640/2 C 3 10.9 19
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-5 Peace of Mind* Peace of Mind*   [s 10] 1640/4 C 2 10.8 43
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-8 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [v 5] 2140/5 B 2 11.6 16
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-11 Varieta' Luis* Varieta' Luis*   [h 5] 2140/3 B 0 g 50
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-13 Zaire Wise As* Zaire Wise As*   [h 4] 2140/12 B 1 10.9 95
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-5 Zona O.K.* Zona O.K.*   [s 4] 2140/1 D 4 13.0 33
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-9 Ari Lest* Ari Lest*   [h 3] 2140/8 A 0 g 15
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-9 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 1640/5 D 0 14.1g 16
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-10 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 7] 1609/9 D 0 10.7 295
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-11 Vicario* Vicario*   [h 5] 2640/7 A 0 g 28
2019-04-27 2019-04-27 Åby-3 Visa As* Visa As*   [s 5] 1640/12 B 1 11.5 18
2019-04-27 2019-04-27 Åby-6 Zaffiro G.Z.O.* Zaffiro G.Z.O.*   [h 4] 2140/10 C 5 14.3 78
2019-04-27 2019-04-27 Åby-7 Varieta' Luis* Varieta' Luis*   [h 5] 1640/6 C 1 10.2 55
2019-04-27 2019-04-27 Åby-9 Valchiria O.P.* Valchiria O.P.*   [s 5] 2140/4 C 0 15.0g 32
2019-04-27 2019-04-27 Åby-10 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [h 5] 2140/5 C 1 11.9 20
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-3 Asia* Asia*   [s 3] 2140/4 B 1 15.5 13
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-8 Archidamia* Archidamia*   [s 3] 1640/4 B 3 12.4 17
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-9 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 2140/4 B 1 13.6 16
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-5 Acciaio* Acciaio*   [h 3] 2140/8 B 1 13.6 15
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-7 Zaragoza* Zaragoza*   [s 4] 2140/3 C 5 15.6 18
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-7 Valchiria O.P.* Valchiria O.P.*   [s 5] 2140/6 C 2 12.5 31
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-10 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [h 5] 2140/15 A 1 13.4 29
2019-04-09 2019-04-09 Solvalla-8 Vicario* Vicario*   [h 5] 2640/2 A 0 g 15
2019-04-09 2019-04-09 Solvalla-9 Visa As* Visa As*   [s 5] 2140/2 B 1 12.7 16
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-2 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 6] 1640/7 C 2 11.1 220
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-5 Juan Bros* Juan Bros*   [h 4] 1640/5 C 2 11.5 107
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-6 Boys Stecca* Boys Stecca*   [h 3] 1640/10 D 0 12.6 203
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-8 Zeppelin Kyu Bar* Zeppelin Kyu Bar*   [h 5] 1640/9 A 4 12.3 36
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-9 Zaire Wise As* Zaire Wise As*   [h 5] 2140/2 D 0 13.2 87
2020-04-25 2020-04-25 Åby-5 Zaniah Bi* Zaniah Bi*   [s 5] 2140/3 C 2 12.8 60
2020-04-25 2020-04-25 Åby-6 Zeppelin Kyu Bar* Zeppelin Kyu Bar*   [h 5] 2640/7 B 5 13.6g 34
2020-04-25 2020-04-25 Åby-9 Voyager Grif* Voyager Grif*   [h 6] 2140/3 B 0 12.9 213
2020-04-25 2020-04-25 Åby-10 Zaire Wise As* Zaire Wise As*   [h 5] 2140/4 D 0 115
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-10 Brezza du Kras* Brezza du Kras*   [s 4] 1640/9 A 0 g 34
2021-08-27 2021-08-27 Bergsåker-5 Bubble Effe* Bubble Effe*   [h 4] 2140/5 C 1 12.3 20
2021-08-27 2021-08-27 Bergsåker-7 Zaccaria Bar* Zaccaria Bar*   [h 6] 1640/6 A 0 g 19
2021-08-18 2021-08-18 Solvalla-7 Allegra Gifont* Allegra Gifont*   [s 5] 2140/3 C 4 11.6 57
2021-08-18 2021-08-18 Solvalla-10 Alrajah One* Alrajah One*   [h 5] 2140/9 C 4 10.9 194
2021-08-14 2021-08-14 Åby-1 Cash Top* Cash Top*   [h 3] 2140/6 C 2 12.5 14
2021-08-14 2021-08-14 Åby-2 Bubble Effe* Bubble Effe*   [h 4] 2140/2 C 2 13.5 24
2021-08-14 2021-08-14 Åby-3 Zaccaria Bar* Zaccaria Bar*   [h 6] 1640/9 B 1 10.5 34
2021-08-14 2021-08-14 Åby-8 Borboletta* Borboletta*   [s 4] 2140/6 A 5 12.6 262
2021-08-14 2021-08-14 Åby-9 Zap di Girifalco* Zap di Girifalco*   [h 6] 2140/8 B 0 257
2021-08-14 2021-08-14 Åby-10 Amornero Roc* Amornero Roc*   [h 5] 2140/4 A 2 12.3 36
2021-08-14 2021-08-14 Åby-11 Bengurion Jet* Bengurion Jet*   [h 4] 3140/5 B 7 13.5 37
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-3 Balla You S.M.* Balla You S.M.*   [s 4] 2140/6 A 0 16.0g 36
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-7 Bengurion Jet* Bengurion Jet*   [h 4] 1640/2 B 1 8.8 13
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-8 Colibri Jet* Colibri Jet*   [h 3] 1640/2 A 1 11.5 16
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-10 Alrajah One* Alrajah One*   [h 5] 1609/7 C 0 11.4 55
2021-07-26 2021-07-26 Solvalla-4 Allegra Gifont* Allegra Gifont*   [s 5] 2140/1 C 5 11.6 105
2021-07-26 2021-07-26 Solvalla-9 Bubble Effe* Bubble Effe*   [h 4] 1640/2 C 1 10.5 51
2021-07-18 2021-07-18 St Mikkeli-8 Bubble Effe* Bubble Effe*   [h 4] 1609/7 C 0 98
2021-07-18 2021-07-18 St Mikkeli-10 Vitruvio* Vitruvio*   [h 7] 1609/1 C 0 273
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-11 Vernissage Grif* Vernissage Grif*   [h 7] 1640/2 C 1 9.7 54
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-6 Colibri Jet* Colibri Jet*   [h 3] 1640/1 B 1 11.0 27
2021-06-19 2021-06-19 Boden-1 Bepi Bi* Bepi Bi*   [h 4] 2140/6 B 1 12.9 10
2021-06-19 2021-06-19 Boden-12 Vernissage Grif* Vernissage Grif*   [h 7] 2140/7 C 0 g 84
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-11 Vernissage Grif* Vernissage Grif*   [h 7] 2140/9 C 1 11.3 42
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-1 Cash Bank Bigi* Cash Bank Bigi*   [s 3] 1640/5 A 1 13.0 14
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-4 Cronos Degli Dei* Cronos Degli Dei*   [h 3] 2140/4 B 0 g 58
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-6 Vivid Wise As* Vivid Wise As*   [h 7] 1609/1 C 1 10.0 28
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-10 Zaccaria Bar* Zaccaria Bar*   [h 6] 1640/10 B 5 9.8 51
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-11 Bepi Bi* Bepi Bi*   [h 4] 1640/10 D 2 9.1 58
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-2 Benedetto O.P.* Benedetto O.P.*   [h 4] 2140/2 B 0 g 27
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-3 Borboletta* Borboletta*   [s 4] 2140/6 B 2 13.2 23
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-4 Zorro Wind* Zorro Wind*   [v 6] 1640/7 D 1 10.3 50
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-6 Alpago W.F.* Alpago W.F.*   [h 5] 2140/9 C 6 12.3 113
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-10 Allegra Gifont* Allegra Gifont*   [s 5] 1640/10 D 0 g 128
2021-05-09 2021-05-09 Vermo-6 Bepi Bi* Bepi Bi*   [h 4] 2120/7 B 0 41
2021-05-09 2021-05-09 Vermo-8 Benedetto O.P.* Benedetto O.P.*   [h 4] 2120/5 B 7 13.5 18
2021-05-09 2021-05-09 Vermo-10 Aston Bar* Aston Bar*   [h 5] 2620/2 B 1 14.1 33
2021-05-09 2021-05-09 Vermo-11 Zap di Girifalco* Zap di Girifalco*   [h 6] 2120/1 B 3 13.1 41
2021-05-09 2021-05-09 Vermo-12 Vernissage Grif* Vernissage Grif*   [h 7] 1620/3 C 3 10.2 71ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se