Alessandro Gocciadoro V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Alessandro Gocciadoro. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Alessandro Gocciadoro har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-6 Von Wise As* Von Wise As*   [h 5] 2140/5 D
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-3 Valchiria O.P.* Valchiria O.P.*   [s 5] 2140/4 D
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-2 Acciaio* Acciaio*   [h 3] 1640/3 B

Nyheter för travkusk Alessandro Gocciadoro


Italienske tränaren Alessandro Gocciadoro hade chans att vara med i Prix d’Amerique i januari men avböjde en start för att satsa på e..


Italienske tränaren Alessandro Gocciadoro hade chans att vara med i Prix d’Amerique i januari men avböjde en start för att satsa på en plats i Elitloppet på Solvalla i stället med sin toppfemåring Vitruvio.
Av planerna blev intet efter floppen med en punktering i Lotterialoppet.
Revanschen kom på söndagen i Norges största lopp Oslo Grand Prix med 1,5 miljoner norska kronor till vinnaren.
Jorma Kontio vann loppet för andra gången och var mycket imponerad av Vitruvio.
Hästen konstrade i den sista kurvan, tappade tre-fyra längder och fick helt sonika börja om - i det läget som sjättehäst. Vitruvio hann fram ändå och vann trots allt enkelt på tiden 1.11,6 över 2100 meter auto på en småtung bana.
- Det var nära galopp i den sista kurvan. 400 kvar började han bryta ut lite och tappade och det var jättebra av honom att komma tillbaka på upploppet. Det är annars en fin travare som är stor och fin i gången. Han vann överlägset fast det nästan var första gången han möter äldre hästar, sa Jorma Kontio.

”Driving without brain”
2019 års upplaga av Oslo Grand Prix inleddes också på ett oväntat sätt. Flemming Jensen valde att köra i ledningen med Slide So Easy och svarade envetet när Wim Paal kom upp på utsidan med nästfavoriten Ringostarr Treb.
Första halvvarvet klockades till 1.07,4 och några hundra meter senare gav Wim Paal upp försöket att ta ledningen och plockade upp sin häst.
Flemming Jensen hade kört färdigt på den sista bortre långsidan där Ringostarr Treb slutligen tog över och sedan galopperade Paals häst av trötthet vid upploppets början.
Wim Paal tyckte inte att Jensen använde insidan av huvudet riktigt i loppet med högoddsaren Slide So Easy.
- This is like driving without brain! I have nothing more to say, sa Wim Paal argt.

“Nadal inte sig lik”
Björn Goop fick en drömresa i andraparet utvändigt med knappe favoriten Nadal Broline som dock agerade stinglöst.
- Han underpresterade så klart. Hästen var inte sig lik. Han fick en kanonlöpning och skulle egentligen bara kliva upp och utmana men tyvärr fick han inte visa sitt bästa i dag, kommenterade Björn Goop.
Alessandro Gocciadoros femårige stjärnskott Vitruvio blev loppets behållning, tillsammans med tvåan  i mål Bahia Quesnot som svarade för ett herorisk insats med ett lopp mestadels i tredjespår under slutrundan för Junior Guelpa.
Perfect Spirit galopperade i den första kurvan. Nej, det här var inte svenskarnas dag.

Untersteiner i Europamatchen
Peter Untersteiner försvarade de blågula färgerna med att vinna loppet ”Europamatch” med 300 000 norska till vinnaren efter ledning från start till mål med Heart Of Steel. Femåringen segrade i silverfinalen under elitloppshelgen från ledningen och klev nu upp i gulddivisionen.
Tyskland har en riktig stjärna att hoppas på i Europaderbyt i höst. Mister F. Daag glänste senast i Köpenhamn i Fyraåringseliten där och var  ännu bättre när han avgjorde motsvarande lopp på Bjerke under söndagen.
Robin Bakker satte sig lugn utvändigt ledaren trots att tempot var högt och hade full kontroll på händelserna.  I den sista kurvan fick hingsten en liten signal om att det var dags och stack retfullt enkelt undan. Uppsynen hästen har är speciell.
Paul Hagoort tränar Mister F. Daag som hade krafter kvar på nya rekordet 1.10,9 över 1609 meter med bilstart.
Italienskan Zalie Gar fortsätter att genera sina motståndare i norden. Att Alessandro Gocciadoros fyraåriga sto mötte äldre hästar på Bjerke bekom henne inte det minsta.
Rene Legati valde att gå fram utvändigt ledaren efter 700 meter och satte sig lugn där till i sista kurvan. Zalie Gar försvann ifrån och var överlägsen på 1.12,3 över 2100 meter auto.
Odd Herakles överraskade med att slugga sig till täten från bricka sju och spårade sedan hela vägen i Alm Svartens Äreslöp för Adrian Solberg Akselsen. 2019 har inte varit nioåringens mest lyckosamma år men nu lossnade det på allvar.
Trots ett tufft utgångstempo med en öppningen i trakterna av 1.17,0 och ett varv som klockades till 1.21,5 lyckades Lars O. Romtveits stjärna hålla undan till seger.
Favoriten Polara galopperade hejdlöst i starten. Loppets stora utropstecken var Jan-Olov Perssons Smedheim Solan körd av Rikard N Skoglund:

I övrigt noterade vi att…

…det blev norsk seger i Energima Cup i form av Gigant Invalley och Gunnar Austevoll efter ett lopp i ledarens rygg och lucka vid upploppets början. Amatören Truls Desserud tränar nioåringen som tog karriärens största seger i sprinterloppet som motsvarar Sweden Cup på Solvalla.
…franska stoet Be Mine de Houelle var bra igen och kunde vinna montéloppet på Bjerke utan att behöva visa botten. Världsrekordhållaren från Solvalla i fjol reds för tufft senast under elitloppshelgen. Nu fick inte ridande Marie Bacsich ledningen utan en utvändig resa och kunde dessutom krypa ner ett tag i ledarens rygg under slutrundan och enkelt ta över 500 meter från mål. Åttaåriga Be Mine de Houelle noterade tiden 1.11,6 över 1609 meter, auto.
…V75 betalade ut 54 843 kronor för sju rätt, för sex rätt fick man 492 kronor och fem rätt betalade 45 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Huvudstadsbanan Bjerke har fått ihop ett högkaratigt startfält till Norges största travlopp. Franske demontränaren Jean-Michel Bazire ..


Huvudstadsbanan Bjerke har fått ihop ett högkaratigt startfält till Norges största travlopp. Franske demontränaren Jean-Michel Bazire skickar Looking Superb och Valokaja Hindö och från Sverige startar Hambletonianvinnaren Perfect Spirit, Elitloppsvinnaren Ringostarr Treb och Elitloppstrean Nadal Broline. Startspåren lottas under söndagen.

Startfält
Oslo Grand Prix 2019
2 100 meter autostart

Looking Superb (Jean-Michel Bazire)
Valokaja Hindö  (Jean-Michel Bazire)
Gretzky B.R. (Geir Vegard Gundersen)
Perfect Spirit (Daniel Redén)
Ringostarr Treb (Jerry Riordan)
Vitruvio (Alessandro Gocciadoro)
Nadal Broline (Björn Goop)
Bahia Quesnot (Junior Guelpa)
Uza Josselyn (René Aebischer)
Slide So Easy (Flemming Jensen)
Förstapris: 1 582 920 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


 En duell mellan Lutfi Kolgjini och italienaren Alessandro Gocciadoro bäddade för en skrällseger i Treåringseliten på Solvalla.D..


 
En duell mellan Lutfi Kolgjini och italienaren Alessandro Gocciadoro bäddade för en skrällseger i Treåringseliten på Solvalla.
Det 2140 meter långa loppet var en final i loppserien Breeders Course och bjöd på ett förstapris på en miljon kronor.
Lutfi Kolgjini ville köra i ledningen med Upset Face och utsattes för press i omgångar av Alessandro Gocciadoro som tidigt klev fram i dödspositionen med favoriten Axl Rose.
Johan Untersteiner hittade fjärdeparet utvändigt med överraskningen Aetos Kronos som kunde avgöra enkelt och kliva undan upploppet ner på nya svenska rekordet 1.11,9 över 2140 meter.
- Faktum är att jag sagt till alla som frågat i veckan att den här hästen kunde bli en riktig skräll eftersom jag hoppades att ”Ludde” och Gocciadoro skulle köra mot varandra. Aetos Kronos svarade ju för en ruggig årsdebut i försöket på Jägersro när han gick utvändigt Luddes häst på och kämpade storstilat, sa Johan Untersteiner.

Världsrekord med lite darr
Aetos Kronos satte sitt världsrekord med lite darr och var nära galopp ett par gånger under loppet. Halmstadtränaren Jerry Riordan nöjd.
- Det var två starka hästar där framme och den höga farten gynnade oss naturligtvis, sa Riordan om hästen som ägs av konstellationen Team Snyder AB & Aetos Dios AB.

Offensiv av Adrian
Adrian Kolgjini levererade en ordentlig skräll i Treåringseliten för ston med egentränade Sashay My Way. Den nykläckte Jägersrotränaren gjorde sitt drag tidigt i loppet och körde fram utvändigt ledaren. Över upploppet matade sedan det USA-födda stoet ner ledande italienskan Avena Jet med Örjan Kihlström i sulkyn och vann med knapp marginal.
- Banan är vattenfylld och alls inte som snabbast och det var riktigt bra av henne att gå så fort i karriärens åttonde start. Hon har hög kapacitet och jag gillar henne skarpt, sa Adrian.
Segertiden skrevs till 1.12,6 över 1640 meter auto. Storfavoriten från Finland, Mascate Match, åkte på karriärens första förlust efter ett lopp i tredjespår.
I Fyraåringseliten för ston blev det en italiensk uppvisning. Rene Legati tryckte sig till ledningen varvet från mål med Zalie Gar och bara lämnade motståndarna i den sista kurvan.
Segertiden strålande 1.10,8 över den korta distansen för stoet som samlat åtta segrar på elva starter i betydligt enklare omgivningar fram till söndagen. Alessandro Gocciadoro tränar.

Ny jänkare i Fyraåringseliten
Daniel Redén och Örjan Kihlström plumpade i Elitloppet med Propulsion. I Fyraåringseliten Tommy Hannés lopp blev det full pott för duon med Missle Hill.
USA-födde Missle Hill köptes till Sverige under fjolåret av Stall Zet med 28 starter och tre segrar bakom sig som två-och treåring. 
I andra starten i den nya regin kom en seger värd en halv miljon kronor.
Kihlström släppte ifrån sig ledningen med Missle Hill till Evaluate och Stefan Melander och bjöds på perfekt lucka till slut när ledaren försökte skaka av sig motståndet genom den sista kurvan.
- Jag var nöjd med honom i Finland där han fick ett snällt lopp men det är alltid osäkert att veta var man har dem innan de sätts på lite hårdare prov. Men han var ju riktigt bra, sa Kihlström efter segern på tiden 1.11,0 över 1640 meter, auto.
Lärlingseliten avslutade V75-omgången på Solvalla denna elitloppssöndag. Det blev norskt i topp i loppet i form av N.Y.CoeurdeSoleil med Magnus Teien Gundersen i sulkyn, pappan Geir Vegard tränar.
Sju rätt på V75 betalad 583 774 kronor, sex rätt 3275 kronor och fem rätt 187 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lördagens V75-tävlingar på Solvalla den här elitloppshelgen bjöd på härliga fartfester och högklassiga prestationer. D..


Lördagens V75-tävlingar på Solvalla den här elitloppshelgen bjöd på härliga fartfester och högklassiga prestationer. Dessutom blev det 10,1 miljoner kronor i utdelning på sju rätt för de tre system som klarade av att hitta alla V75-vinnarna.
En av den bidragande orsaken till miljonutdelningen var Eelis som storskrällde i Harper Hanovers lopp. Styrkeprovet över tre varv avslutade V75-omgången och Eelis var spelad till blott tre procent av insatsfördelningen. Den betydligt mer spelade stallkamraten Magic Cash tog ledningen och drog i ett hårt tempo. Men han hade inte sin bästa dag och var tidigt slagen. Istället hade favoriten Handsome Brad svept fältet och övertagit kommandot i sista kurvan. Han kom in på upploppet i ledningen men då hade Olli Koivunen hittat loss från ett invändigt läge och angrep in på upploppet. Han närmade sig meter för meter och kort före mål var jätteskrällen ett faktum. Segermarginalen blev till slut ganska klar.

”Eelis är nära mitt hjärta - är min morfars namn”
Segertiden blev 1.13,1/3140 för Eelis som stod på startvolten och hade ett fint smygläge med innerspår. Förstapriset var 900 000 kronor och Timo Nurmos är både tränare och uppfödare till den femårige valacken.
- Eelis är nära mitt hjärta och det är min morfars namn, sa Timo Nurmos.
- Allt kan hända i loppen. Han gjorde ett otroligt bra lopp och kusken körde jättefint. Det är roligt när unga kuskar får chansen och han körde perfekt. Jag tror att han leder finska ligan och har jobbat hos oss några månader.
- Hästen har gått bra över längre distanser och han stod bra till på start och det var därför jag anmälde. Han är lugn och fin att köra och passar perfekt över längre distanser.

”Att vinna kunde man inte drömma om”
För kusken Olli Koivunen var det förstås en höjdare att få vinna inför den stora Solvalla-publiken.
- Det var häftigt och är otroligt start. Det går inte att beskriva hur bra det känns. Jag har vunnit finskt mästerskap tidigare och det här är tio gånger bättre, sa Olli Koivunen.
- Jag trodde innan att han skulle ha en bra möjlighet att bli femma, sexa eller sjua. Men att vinna det kunde man inte drömma om. Det är en väldigt stor ära att få köra åt Timo. Han är en av Europas tre bästa tränare.
- Vi kunde köra i ett jämnt tempo hela vägen och behövde inte gasa i loppet. Vi kom ut i andraspår på sista långsidan och i sista sväng tänkte jag att vi kan bli tvåa bakom Jepsons häst. När jag ryckte det norska huvudlaget in på upploppet fick han en annan speed och då kände jag att det skulle gå bra.

Mellby Free speedade sylvasst
Den högklassiga lördagen med V75-finalerna inleddes med seger för Mellby Free och Björn Goop i Stoeliten. Från bakspår över sprinterdistans hittade Goop en perfekt position i andra par utvändigt. Samtidigt dundrade Peace of Mind och Alessandro Gocciadoro på i ledningen i ett stenhårt tempo. Men när Goop lossade iväg Mellby Free till anfall trehundra meter kvar så levererade toppstoet en riktig slutrökare. I en visslande avslutning kopplade hon greppet på en tapper Peace of Mind mitt på upploppet och vann säkert, även om den sistnämnde försökte kontra och kom tillbaka den sista biten. Segertiden skrevs till 1.10,7/1640a.
- Hon var jätteduktig och hade bara ett lopp i kroppen innan den här starten så det var jättebra gjort att kunna vinna, berömde Björn Goop som även tränar hästen.

En smällkaramell efter galopp för storfavoriten
I V75-2, förlorade en av omgångens största favoriter Hankypanky Rubyred. Hon galopperade efter 150 meter och tappade mycket mark. Efter att ha kommit ifatt fältet som sista häst avslutade hon mycket starkt ute i vida spår runt sista sväng. Det blev dock en för övermäktig uppgift och spurten räckte fram till en fjärdeplats, men bara två längder efter vinnare. Vann loppet gjorde A’Nana de Bohem som var en riktig smällkaramell för Oskar J Andersson. Det Jörgen Westholm-tränade stoet var streckad på blott en procent av insatsfördelningen.

Bucks To Burn slog av storfavoriten
Det blev en ordentlig fartfest i V75,3, tillika Bronsdivisionens final. Alessandro Gocciadoro körde sin vana trogen offensivt med favoriten Vincero’ Gar och bombade mot ledningen efter ett halvvarv. Örjan Kihlström släppte täten med Bucks To Burn och det kostade 1.06,1 första femhundra metrarna för Vincero’ Gar att komma till täten. Gocciadoro fortsatte att hålla farten uppe och öppnade första varvet på 1.10. Han drog undan in på upploppet och från rygg på ledaren fick Bucks To Burn chansen. Han närmade sig meter för meter och precis på mållinjen mättade Örjan Kihlström, som så många gånger förr, in segern. Därmed förlorade på nytt en av omgångens största favoriter. Bucks To Burn, som tränas av Daniel Redén, vann på tiden 1.11,6/2140a.
- Det blev verkligen ett rafflande upplopp mellan två väldigt bra hästar. Det var jätteskönt att vi fick nosen först, sa Örjan Kihlström.
- Han har ju varit fantastiskt bra Vincero’ Gar och Gocciadoro brukar hålla tempot uppe. Jag lät honom få jobba lite för att han skulle få ledningen och han brukar köra undan. Det löste sig bra.

”Satt och njöt över upploppet”
Det blev en ny skräll i V75-4 där Viking Brodde och Örjan Kihlström vann lekande lätt, trots spår tolv. Hästen, som tränas av Timo Nurmos, satt sist i femte par utvändigt men det var ett stenhårt tempo i täten även i det här loppet. Hästarna i den främre träffen var förståeligt trötta vid upploppets början och då kopplade Marcello Wibb greppet efter en fin resa i tredje par utvändigt. Men han var utan chans att stå emot Viking Brodde som kom farande i den här fartfesten och vann hur enkelt som helst till slut. Segertiden blev 1.11,4/2140a.
- Det är sällan man vinner så här lätt från spår tolv. Det var en hård körning i täten vilket var tacksamt för oss såklart. Men man satt bara och njöt över upploppet, sa Örjan Kihlström efter sin andra V75-seger.

Uppvisning av snygge Norton Commander
Norton Commander hade uppvisning i V75-5, när han bombade till ledningen för sin tränare Conrad Lugauer efter ett halvvarv. Detta efter att värsta konkurrenten Emile Zola Sisu galopperade i första kurvan efter att ha uppträtt hetsigt. Norton Commander fortsatte i ett tufft tempo och lämnade sina konkurrenter i sista kurvan. Segertiden för den bildsköne fuxen blev 1.11,1/2140. Tränaren Conrad Lugauer upplever just nu sin bästa tid som travtränare och firar stora framgångar.
- En otrolig känsla. Varje gång man får uppleva detta får man gåshud, publiken är helt underbar. Han är oerhört snygg och oerhört fin häst och väldigt bra. Han är som en formel 1-bil när han kommer till ledningen. Det är en drömhäst, helt enkelt, sa Conrad Lugauer.
- Det var lite småkänsligt i första sväng men sedan när vi kom in på rakan var det inga problem.

Untersteiner drömmer om Elitloppet
Heart of Steel är en av Peter Untersteiners bästa hästar i stallet, kanske den allra bästa. Det måste man tro eftersom Peter har en dröm om självaste Elitloppet nästa år. Nu vann Heart of Steel finalen i Silverdivisionen och övertygade stort. Han fick överta ledningen i utgången av första kurvan och fick sedan hårt betrodde Global Trust utvändigt varvet kvar. Den sistnämnde försökte gå i närkamp och föll med flaggan i topp som tvåa, men var utan chans att rå på en mycket bra Heart of Steel som bara gled undan till slut. Segertiden blev 1.11,8/2140a.
- Jag tror inte så länge jag har haft honom att han inte har förlorat från ledningen. Han var väldigt lugn och avslappnad i dag och han gick när han skulle. Jag har den drömmen att han ska utvecklas och vara med på söndagen nästa år. Jag hoppas att vi kan hitta en sekund till i honom, sa Peter Untersteiner.

Michael Carlsson, Kanal 75


Den 70:e upplagan av Gran Premio della Lotteria kördes som vanligt på Agnanobanan i Neapel. Italiens ”Elitlopp” är det största ..


Den 70:e upplagan av Gran Premio della Lotteria kördes som vanligt på Agnanobanan i Neapel. Italiens ”Elitlopp” är det största italienska loppet för äldre hästar och avgörs över 1600 meter med bilstart. Försöksvinnarna var i tur och ordning Disco Volante (Björn Goop), Vitruvio (Alessandro Gocciadoro) och Bel Avis (Jean-Michel Bazire).
Finalen kom att handla om en uppgörelse mellan två av försöksvinnarna. Disco Volante blixtrade till ledningen från spår fyra bakom bilen för Björn Goop och fick Vitruvio på utsidan. Samtidigt placerade Jean-Michel Bazire Bel Avis perfekt i andra par utvändigt, ett drömlopp. Första varvet travades efter 1.13,1 men sedan gick det undan värre när Goop skruvade upp farten rejält när Bazire angrep ute i tredjespår. Vitruvio var trött och slagen redan mitt i sista sväng och Disco Volante nådde upploppet först. Men han fick genast Bel Avis över sig som omgående kopplade greppet och bara dansade undan till slut.

”Bazire är en superstar på alla sätt - spektakulär”
I sulkyn spexade Jean-Michel Bazire sin vana trogen och lyfte båda benen rakt upp i luften den sista biten in mot mål. En mycket imponerande och lätt seger av Bel Avis som vann på tiden 1.11,3. Jean-Michel Bazire fortsatte showen efter triumfen och sprutade champagne och tyckte att segern i finalen blev enklare än den i försöket. Då galopperade Bel Avis från start men kom ändå tillbaka och vann lätt.
- Bazire är en superstar på alla sätt och vis och han bjuder på sig själv. Man hör på publiken att de älskar honom, säger Anders Malmrot, sportchef på Solvalla.
- När det gäller Bel Avis så hade vi pratat om honom innan fast då var han påtänkt till Sweden Cup. Jag pratade lite kort med Bazire efter loppet och han vill vänta och se hur hästen tar två heat. Men det är klart att vinner man Lotterian på det här sättet så är han en elitloppshäst om Bazire så önskar.
- Det var första gången som Bell Avis startade över sprinterdistans och nu vann han båda heaten. Det första med galopp och finalen med Bazire som satt med båda benen i luften. Det är verkligen spektakulärt, säger Malmrot.

”Disco Volante gjorde en stark insats - elitloppsaktuell”
Disco Volante höll bra till andraplatsen i Lotterian och trea blev Ursa Caf. Även Disco Volante finns med i diskussionen om att få en plats i Elitloppet.
- Disco Volante såg jättefin ut och svarade för två bra lopp. Man ska tänka på att det är en lång och krävande resa för hästen till Neapel med allt vad det innebär. Sedan är det en annorlunda bankropp och en annan dosering här nere. Hästen gjorde en stark insats och visade att han tål två heat, säger Anders Malmrot.

Michael Carlsson, Kanal 75


Acciaio var V64-omgångens största favorit och ”megalampan” vann enkelt i ett treåringslopp med 100 000 kronor i förstapris. Ha..


Acciaio var V64-omgångens största favorit och ”megalampan” vann enkelt i ett treåringslopp med 100 000 kronor i förstapris. Han öppnade blixtsnabbt bakom bilen och flög direkt till ledningen. Första varvet travades efter 1.13,7 och den storvuxna travaren snubblade till i sista sväng men höll sig på benen. Acciaio ökade sedan bara steglängden och drog undan hur enkelt som helst i en snabb avslutning. Klockan visade 1.10,5 sista femhundra metrarna för denne helbror till Tesio. I sulkyn satt Örjan Kihlström och det här var Acciaios andra raka seger på svensk mark, han vann så sent som på Skärtorsdagen i Gävle i imponerande stil.
- Han fick lunka på lite som han själv ville och så fick han sträcka ut lite sista varvet. Det är en stor häst med ett väldigt driv i steget och han lägger mycket mark under sig. Det går fortare än det ser ut. Jag såg honom i Gävle senast och då var han fantastiskt fin, sa Örjan Kihlström om hästen som tränas av Alessandro Gocciadoro.

En riktig smällkaramell
I V64-inledningen ledde favoriten Joe Frazier Boko runt om för sin tränare Per Lennartsson. Hästen stod ensam på start 40 meter före de övriga och höll undan till en lätt seger.
- När han har hästar omkring sig blir han så nervös och bryter ihop med alla benen men så var det inte i dag. Det var skönt för det är en väldigt, väldigt fin häst, berömde tränaren Per Lennartsson.
Ulf Eriksson levererade en riktig smällkaramell bakom 41-oddsaren Symphonic Ida, tränad av Per K Eriksson. Han följde med i ryggar och avgjorde säkert när speeden spelades ut över upploppet.

Global Winner dunderfin i okörd stil
Timo Nurmos fyraårige löfte Global Winner såg dunderfin ut när han i okörd stil var helt överlägsen för Jorma Kontio i den fjärde avdelningen.
- Hästen var jättefin och vann med mycket krafter kvar, sa Kontio.
Favoritparaden på V64 fortsatte och även i de två avslutande loppen infriade favoriterna förväntningarna. Först vann Svante Båth-tränade Arras Cando som ledde runt om för Ulf Ohlsson. Och i den sista avdelningen fick vi se en riktigt fin prestation av Cogan. Den Daniel Redén-tränade hästen fick en stökig inledning ute i tredjespår innan han kunde glida till ledningen efter ett varv. Han vann sedan i säker stil för Örjan Kihlström och övertygade. Pluspoäng även till tvåan i mål Jaques Noir som gjorde en stark avslutning från fjärde par utvändigt.

Dubbeljackpot på V64
Sex rätt på V64 gav 750 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt. Därmed blir det dubbeljackpot på V64 kommande tisdag på Solvalla.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-12 Umaticaya* Umaticaya*   [s 4] 1640/5 C 1 10.2 35
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-6 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 3] 1640/9 B 3 11.0 82
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-5 Stella di Azzurra* Stella di Azzurra*   [s 6] 1640/1 D 0 11.4 506
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-3 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 5] 1640/7 C 3 9.7 126
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-2 Vuelta Mas Rapida* Vuelta Mas Rapida*   [s 3] 1640/5 B 1 12.0 38
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-5 Veio* Veio*   [h 4] 1640/6 D str
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-7 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 4] 2140/10 A str
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-11 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 6] 2140/4 B str
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-10 Ubertino Grif* Ubertino Grif*   [h 5] 1640/5 C 1 10.6 81
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-11 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 6] 2140/2 A 4 11.7 25
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-12 Ubertino Grif* Ubertino Grif*   [h 5] 2140/12 D 0 11.4 574
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-6 Zipper Kronos* Zipper Kronos*   [h 3] 1609/10 D 0 16.3g 344
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-8 Zenio* Zenio*   [h 3] 2140/2 B 2 14.4 14
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-9 Von Wise As* Von Wise As*   [h 4] 2140/5 B 5 12.6 221
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-4 Ubertino Grif* Ubertino Grif*   [h 5] 2140/3 D 2 12.9 66
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-11 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 4] 2640/1 A 2 13.3 29
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-10 Super Star Reaf* Super Star Reaf*   [s 7] 2140/7 D 0 13.4g 68
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-11 Arazi Boko* Arazi Boko*   [v 11] 1640/1 D 5 9.8 65
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-6 Zidane Grif* Zidane Grif*   [h 3] 1640/4 B 0 g 15
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-10 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 4] 1640/6 A 1 10.3 17
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-2 Von Wise As* Von Wise As*   [h 4] 2140/3 B 4 12.8 28
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-3 Zenio* Zenio*   [h 3] 2140/3 B 1 14.8 11
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-9 Super Star Reaf* Super Star Reaf*   [s 7] 1640/12 C str
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-3 Zidane Grif* Zidane Grif*   [h 3] 1640/5 A 0 g 11
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-4 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 4] 1640/5 B 4 11.7 13
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-8 Super Star Reaf* Super Star Reaf*   [s 7] 1640/7 D 2 11.0 180
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-10 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 6] 2140/4 D 3 10.2 278
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-11 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 4] 2640/8 A 1 12.5 18
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-3 Zenio* Zenio*   [h 3] 2140/4 B 1 13.7 14
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-4 Unbelievable As* Unbelievable As*   [s 5] 1640/9 B 0 g 17
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-6 Von Wise As* Von Wise As*   [h 4] 2140/1 B 2 11.9 19
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-4 Zabriskie O.K.* Zabriskie O.K.*   [s 3] 1640/4 B 1 12.4 14
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-8 Zenio* Zenio*   [h 3] 1640/10 C 3 12.3 53
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-12 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 4] 1640/5 B 1 10.5 21
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-13 Von Wise As* Von Wise As*   [h 4] 1640/9 C 0 g 89
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-2 Arazi Boko* Arazi Boko*   [v 11] 1640/3 C 1 10.4 21
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-4 Vaniti Bar* Vaniti Bar*   [s 4] 2140/10 D 0 13.5 48
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-8 Peace of Mind* Peace of Mind*   [s 9] 1640/6 B 2 9.7 49
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-11 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 4] 2140/11 B 1 11.3 28
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-13 Umaticaya* Umaticaya*   [s 5] 1640/6 D 0 13.6g 23
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-1 Zidane Grif* Zidane Grif*   [h 3] 2140/4 A 1 12.6 15
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-7 Zaire Wise As* Zaire Wise As*   [h 4] 2140/7 A 1 14.2 13
2019-06-05 2019-06-05 Åby-3 Zenio* Zenio*   [h 4] 1640/2 C 4 12.1 40
2019-06-05 2019-06-05 Åby-5 Zelig Bi* Zelig Bi*   [h 4] 2640/8 A 0 g 14
2019-06-05 2019-06-05 Åby-7 Vienvia Font* Vienvia Font*   [h 5] 2640/3 D 1 12.0 100
2019-06-05 2019-06-05 Åby-8 Asia* Asia*   [s 3] 2140/1 C 5 14.1 49
2019-06-05 2019-06-05 Åby-9 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 2140/4 B 2 12.8 27
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-2 Archidamia* Archidamia*   [s 3] 1640/1 A 0 g 56
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-8 Axl Rose Axl Rose   [h 3] 2140/6 A 3 12.2 16
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-3 Arazi Boko* Arazi Boko*   [v 12] 1640/2 C 3 10.9 19
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-5 Peace of Mind* Peace of Mind*   [s 10] 1640/4 C 2 10.8 43
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-8 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [v 5] 2140/5 B 2 11.6 16
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-11 Varieta' Luis* Varieta' Luis*   [h 5] 2140/3 B 0 g 50
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-13 Zaire Wise As* Zaire Wise As*   [h 4] 2140/12 B 1 10.9 95
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-5 Zona O.K.* Zona O.K.*   [s 4] 2140/1 D 4 13.0 33
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-9 Ari Lest* Ari Lest*   [h 3] 2140/8 A 0 g 15
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-9 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 1640/5 D 0 14.1g 16
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-10 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 7] 1609/9 D 0 10.7 295
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-11 Vicario* Vicario*   [h 5] 2640/7 A 0 g 28
2019-04-27 2019-04-27 Åby-3 Visa As* Visa As*   [s 5] 1640/12 B 1 11.5 18
2019-04-27 2019-04-27 Åby-6 Zaffiro G.Z.O.* Zaffiro G.Z.O.*   [h 4] 2140/10 C 5 14.3 78
2019-04-27 2019-04-27 Åby-7 Varieta' Luis* Varieta' Luis*   [h 5] 1640/6 C 1 10.2 55
2019-04-27 2019-04-27 Åby-9 Valchiria O.P.* Valchiria O.P.*   [s 5] 2140/4 C 0 15.0g 32
2019-04-27 2019-04-27 Åby-10 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [h 5] 2140/5 C 1 11.9 20
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-3 Asia* Asia*   [s 3] 2140/4 B 1 15.5 13
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-8 Archidamia* Archidamia*   [s 3] 1640/4 B 3 12.4 17
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-9 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 2140/4 B 1 13.6 16
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-5 Acciaio* Acciaio*   [h 3] 2140/8 B 1 13.6 15
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-7 Zaragoza* Zaragoza*   [s 4] 2140/3 C 5 15.6 18
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-7 Valchiria O.P.* Valchiria O.P.*   [s 5] 2140/6 C 2 12.5 31
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-10 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [h 5] 2140/15 A 1 13.4 29
2019-04-09 2019-04-09 Solvalla-8 Vicario* Vicario*   [h 5] 2640/2 A 0 g 15
2019-04-09 2019-04-09 Solvalla-9 Visa As* Visa As*   [s 5] 2140/2 B 1 12.7 16ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se