Alessandro Gocciadoro V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Alessandro Gocciadoro. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Alessandro Gocciadoro har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Alessandro Gocciadoro har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Alessandro Gocciadoro


Vivid Wise As tränades tidigare av Alessandro Gocciadoro och vann storloppet Gran Criterium de Vitess i Nice i mars. Men i början av maj flyttades h&a..


Vivid Wise As tränades tidigare av Alessandro Gocciadoro och vann storloppet Gran Criterium de Vitess i Nice i mars. Men i början av maj flyttades hästen till Björn Goop där han har gjort två starter. Båda utan framgång. Det blev galopp i debuten på Solvalla och nu även i det första försöket till Elitloppet. Vivid Wise As var klar favorit men galopperade direkt i starten och blev diskad.
– Det var en besvikelse för min del, på många sätt och vis. Dels kändes han inte så fin som han har gjort i träningen, dels var jag besviken på att han inte kunde reda ut det där. Han blev distraherad av en annan häst och sedan föll han ur det totalt, säger Björn Goop till Travronden.
– Han kändes inte så fin som han har tränat, som sagt. Sedan fick han ett liknande spel som han fick på Vincennes en annan gång. Han var inte i balans och tappade fokus. 

”Har inte koll på vad som händer framöver”
Under måndagen skrev italienska medier att hästen ska lämna stall Goop och åka hem till Italien igen. Detta enligt tidningen Corriere dello Sport där hästens delägare Antonio Samma har uttalat sig att så blir fallet. Men Björn Goop har själv inte några besked att ge om framtiden, mer än att hästen ska till avelsvärderingen.
– Jag har ingen koll på vad som händer framöver. Jag har bara samtalat kort med ägarna.
Avelsvärderingen gäller endast Vivid Wise As och den genomförs för att hingsten ska kunna betäcka svenska ston i framtiden, säger Goop till Travronden.

Kanal 75


Vivid Wise As (V75-6) fick sin rosa elitloppsbiljett redan i mars sedan han enkelt vunnit ”Rivierans elitlopp”, Criterium de Vitesse, tillsammans me..


Vivid Wise As (V75-6) fick sin rosa elitloppsbiljett redan i mars sedan han enkelt vunnit ”Rivierans elitlopp”, Criterium de Vitesse, tillsammans med sin tidigare tränare Alessandro Gocciadoro. I början av maj flyttades hästen till Björn Goop. Han känner hästen väl sedan tidigare och skötte bland annat tömmarna vid vinterns triumf i grupp II-loppet Prix Marcel Laurent på Vincennes. Men debuten för den nye tränaren lämnade en del frågetecken då hästen galopperade i upploppsstriden.
- Han kom för några veckor sedan och inför första starten tyckte jag inte att han var så imponerande i träningen. Han kändes liksom väl förberedd på tung träning men utan någon riktig fart i kroppen. Så han behövde det loppet och efter det tycker jag att han har sett piggare och alertare ut, säger Björn Goop, som låter väldigt nöjd med sexåringen inför elitloppsstarten.
- Det är bra motstånd, det är ett jätteöppet elitlopp i år, men min häst tycker jag ser bra ut. Jag tycker att han känns bra och han ser pigg och glad ut. Allting verkar positivt och jag har en bra känsla.
Vivid Wise As, som tävlar för Italien i Elitloppet, är förvisso inte känd som någon startkanon men från innerspår bakom startbilen ligger vägen till finalen öppen.
- Spår ett känns bra. Vi möter visserligen väldigt startsnabba hästar men Vivid kan också öppna ganska bra. Han kan nog hålla ledningen om man verkligen skulle ladda av.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


1 Vivid Wise As – ItalienKön: hingstÅlder: 6 årTränare: Björn Goop, FärjestadKusk: Björn GoopÄgare: Scuderia Biv..


1 Vivid Wise As – Italien
Kön: hingst
Ålder: 6 år
Tränare: Björn Goop, Färjestad
Kusk: Björn Goop
Ägare: Scuderia Bivans SRL, Italien
Rekord: 1.08,6
Insprungna pengar: 7 059 152 kronor
Segerprocent: 39
Största seger: Criterium de Vitesse, Cagnes-sur-Mer 2020

Egenskaper
Styrka: 8
Speed: 9
Startsnabbhet: 8
Form: 8

Kommentar: Stenhård italienare som tampades mot eliten i Paris under vintern och fick sin rosa biljett efter vårens seger i ”Frankrikes elitlopp” Criterium de Vitesse. Tränades tidigare av kontroversielle italienaren Alessandro Gocciadoro men flyttades till Björn Goop under våren. Färjestadstränaren har kört hästen flera gånger tidigare och tillsammans vann de Prix Marcel Laurent under det franska vintermeetinget. Var inte som bäst i genrepet, men rapporteras förbättrad i träningen.


2 Sorbet – Sverige
Kön: hingst
Ålder: 9 år
Tränare: Daniel Redén, Sverige
Kusk: Per Linderoth
Ägare: Stall Zet, Sverige
Rekord: 1.09,8
Insprungna pengar: 6 621 026 kronor
Segerprocent: 29
Största seger: H.K.H. Prins Daniels lopp, Gävle 2019

Egenskaper
Styrka: 8
Speed: 7
Startsnabbhet: 8
Form: 9

Kommentar: Temperamentsfull tuffing som tidigare var närmast ohanterbar på tävlingsdagar, men funnit harmoni med sin ponnykompis Frej. Kom igång som fyraåring då han bland annat slutade trea i Europaderbyt. Fick femåringssäsongen spolierad av en svår ligamentskada men reste sig och har sedan comebacken utvecklats konstant och etablerat sig i eliten. Gick inte vidare från spår åtta i försöket förra året men ges nu en ny chans efter respektingivande seger från positionen utvändigt om ledaren i ena upplagan av Meadow Roads lopp.


3 Disco Volante - Sverige
Kön: valack
Ålder: 7 år
Tränare: Stefan Melander, Sverige
Kusk: Carl Johan Jepson
Ägare: Stall Courant, Sverige
Rekord: 1.09,9
Insprungna pengar: 4 305 665 kronor
Segerprocent: 41
Största seger: C Th Ericssons Memorial, Jägersro 2020

Egenskaper
Styrka: 7
Speed: 7
Startsnabbhet: 10
Form: 8

Kommentar: Stänkkänslig startblixt som är extra effektiv då han får trava ut i front. Tog steget in i eliten med andraplatsen i Lotterialöpningen i Neapel förra året men slogs därefter ut i elitloppsförsöket. Har höjt sig ytterligare ett snäpp i år vilket styrks av fem segrar i gulddivisionen men kommer med aningen svårbedömd dagsform då han inte har tävlat sedan startgaloppen i Paralympiatravets final.


4 Missle Hill – Sverige
Kön: hingst
Ålder: 5 år
Tränare: Daniel Redén, Sverige
Kusk: Johan Untersteiner
Ägare: Stall Zet, Sverige
Rekord: 1.09,2
Insprungna pengar: 2 417 758 kronor
Segerprocent: 22
Största seger: Fyraåringseliten, Solvalla 2019

Egenskaper
Styrka: 6
Speed: 8
Startsnabbhet: 10
Form: 9

Kommentar: Pilsnabb muskelknatte och potentiell arvtagare till Daniel Redéns fyrfaldige elitloppsfinalist Propulsion. Vann Fyraåringseliten i fjol och har inte missat pallen i någon av sina nio starter efter flytten från USA. Tog en enkel spetsseger i Prins Carl Philips Jubileumslopp i årsdebuten och fick sin elitloppsbiljett efter ytterligare en övertygande triumf från ledningen. Får nu sitt elddop i första mötet med den yppersta eliten.


5 Chief Orlando – Finland
Kön: hingst
Ålder: 7 år
Tränare: Pia Huusari, Finland
Kusk: Rikard N Skoglund
Ägare: Kari Ala-Röyskö & Esa Himanen, Finland
Rekord: 1.09,8
Insprungna pengar: 3 251 705 kronor
Segerprocent: 28
Största seger: Silverdivisionen final, Solvalla 2018

Egenskaper
Styrka: 8
Speed: 7
Startsnabbhet: 8
Form: 9

Kommentar: Robust norskfinsk uppstickare som utvecklats sent och presenterade sig för elitloppspubliken när han fjol slutade tvåa i Sweden Cup efter en heroisk insats utvändigt om ledaren. Demonstrerade i april sina fartresurser då han trots våldsam öppning höll undan till seger på 1.09,8 i The Onions lopp på Solvalla och belönades med en elitloppsbiljett. Förvånade med att galoppera bakom startbilen i genrepet och kördes därefter bara runt.


6 Milliondollarrhyme – Sverige
Kön: valack
Ålder: 6 år
Tränare: Fredrik B Larsson, Sverige
Kusk: Fredrik B Larsson
Ägare: MDR Trotting HB, Sverige
Rekord: 1.09,2
Insprungna pengar: 3 098 500 kronor
Segerprocent: 28
Största seger: Svenskt Mästerskap, Åby 2019

Egenskaper
Styrka: 7
Speed: 10
Startsnabbhet: 8
Form: 8

Kommentar: Kvickfotad tekniker med exceptionell förmåga att växla tempo, vilket demonstrerades vid SM-segern i höstas. Var med i Elitloppet redan i fjol och gick som fältets minst meriterade häst vidare till finalen där han slutade femma. Bekräftade via en rykande långspurt i årsdebuten att vinterträningen slagit väl ut men presterade inte på topp i Paralympiatravets final och kommer med svårbedömd form efter att senast ha gått i mål som fastlåst bakom en tröttnande ledare. Har sparat barfotaväxeln hela karriären vilken planeras att användas nu.


7 Looking Superb – Norge
Kön: hingst
Ålder: 7 år
Tränare: Frode Hamre, Norge
Kusk: Jomar Blekkan
Ägare: Kolbjörn & Ann Kristin Selmer, Norge
Rekord: 1.10,4
Insprungna pengar: 6 614 823 kronor
Segerprocent: 23
Största seger: Prix de l’Atlantique, Enghien 2019

Egenskaper
Styrka: 9
Speed: 9
Startsnabbhet: 6
Form: 9

Kommentar: Ståtlig norrman som förvandlades till en världsstjärna i händerna på franske mästertränaren Jean-Michel Bazire. Tog ett sensationellt andrapris i Prix d’Amerique 2019 och radade därefter upp topprestationer både före och efter Elitloppet, där det blev galopp i finalen. Spurtade vasst i Paralympiatravets final i april och återvände därefter till Norge. Gör första starten för Frode Hamre och körs av sin tidigare tränare Jomar Blekkan.


8 Earl Simon – Sverige
Kön: hingst
Ålder: 6 år
Tränare: Jarmo Niskanen, Frankrike
Kusk: Franck Ouvrie
Ägare: Ecurie Skytten, Sverige
Rekord: 1.09,9
Insprungna pengar: 8 959 777 kronor
Segerprocent: 45
Största seger: Prix Octave Douesnel, Vincennes 2018

Egenskaper
Styrka: 9
Speed: 8
Startsnabbhet: 8
Form: 9

Kommentar: Svenskägd fransos med sällsynt brett register som hela tiden tillhört toppen i den franska E-kullen. Slutade trea i Europaderbyt 2018 och buntade samma år ihop sina franska kullbröder i grupp II-loppen Prix Gaston Brunet och Prix Octave Dousnel. Ståtar med fem segrar i sina tio senaste starter och har endast missat pallen fyra gånger i karriären. Tog i vintras klivet upp i äldre eliten och höll storstilat till andraplatsen i Criterium de Vitesse. Tillhör förhandsfavoriterna efter att i sin senaste start ha slagit den franska eliten i Prix des Ducs de Normandie. Både häst och kusk startar debuterar på svensk mark.

Ola Johansson & Robin Johansson, Kanal 75


Copenhagen Cup var huvudnumret när V75 gästade den danska huvudstaden och travbanan Charlottenlund på söndagen.För fjärde å..


Copenhagen Cup var huvudnumret när V75 gästade den danska huvudstaden och travbanan Charlottenlund på söndagen.
För fjärde året i rad blev det blågul seger i det anrika loppet: 2019 vann Handsome Brad (Ulf Stenströmer), 2018 Cyber Lane (Johan Untersteiner) och 2017 Cruzadu dela Noche (Stefan Melander).
2020 bjöd på en riktig skräll när Heart Of Steel imponerande tillsammans med sin tränare Peter Untersteiner. 26-oddsaren fick göra mycket av grovjobbet själv i andraspår då han blev utan rygg när Zacon Gio körde till sig ledningen efter halva loppet.
In mot upploppet kopplade Heart Of Steel tidigt grepp på storfavoriten som kom till start med 13 raka segrar. Bakifrån avslutade Milligans’s School sylvasst över upploppet men fick nöja sig med andrapriset i händerna på Ulf Eriksson.
Segertiden på Heart Of Steel blev 1.12,3 över distansen 2011 meter autostart och förstapriset 350 000 kronor.
- Det värmer verkligen. Jag har haft höga ambitioner med denna hästen. Nu visar han verkligen att han är på G igen. Jag trodde hans skulle gå bra och han gjorde det regelrätt. I sista svängen såg jag att storfavoriten var tagen och då tändes hoppet, sa Peter Untersteiner.
- Det hade varit roligt om min dröm kunde gå i uppfyllelse och få vara med i Elitloppet. Jag har hoppet uppe om att få vara med, fortsatte Halmstadkusken.

Sparat för Makethemark
Storfavoriten Zacon Gio uppträdde mycket märkligt före loppet och visade humör och egen vilja. Kusken Roberto Vecchione fick till och med kliva ur sulkyn när hingsten plötsligt bara bestämde sig för att stå still på banan. Fjärdeplatsen var förstås en besvikelse efter 13 raka segrar.
Makethemark, som redan fått en biljett till Elitloppet, gick i mål med krafter sparat som femma. Ulf Ohlsson var offensiv från start och tog ledningen men halvvägs tog Zacon Gio över och Makethemark fick sedan aldrig helt fritt.
Fjolårets Oslo GP-vinnare Vitruvio galopperade.

Kuskarna hörde inte omstartsignalen
Inledningen av V75 blev väldigt märklig då omstartssignalen ljöd utan att kuskarna reagerade i vinden och det kördes drygt 500 meter innan samtliga tog upp och avbröt loppet.
När loppet sedan kom i gång i andra startförsöket var Tsunami Diamant överlägsen när han spurtade ifrån konkurrenterna över upploppet tillsammans med Robin Bakker efter en resa mestadels utvändigt ledaren.
I V75-2 ledde Fredrik Persson-tränade Ultra Bright varje meter av loppet i händerna på Björn Goop och vann säkert även om hon blev utmanad av Visa As över upploppet.
- Det gick fort på upploppet och hon var tapper. Det var roligt att se, sa en glad Fredrik Persson.

Fyraåringseliten till Gocciadoro
Dubbelt Steen Juul-tränat blev det i V75-3 där Bvlgari Peak höll undan knappt i dåligt trav före stallkamraten Commit Boom Bay. I segersulkyn satt Steen Juul själv medan Björn Goop körde tvåan.
I Fyraåringseliten (V75-4) avgjorde Al Capone Stecca i imponerande stil över upploppet. Alessandro Gocciadoro attackerade från tredje utvändigt i slutsvängen och avväpnade ledande favoriten Velten von Flebo över upploppet.
I V75-5 såg egentligen Velten Limelight aldrig ut som en vinnare och favoriten var fastlåst tills utgången av sista svängen. Men när luckan väl kom spurtade femåringen sylvasst i händerna på Rick Ebbinge och fångade in Enjoy The Game i sista stegen.
V75-avslutningen var ett stayerlopp och favoriten Ble du Gers var starkast i händerna på Jos Veerbeck.
Sju rätt på V75 gav 196 842 kronor, sex rätt 876 kronor och fem rätt 68 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Alessandro Gocciadoro har laddat rejält på Charlottenlund på söndag och trots att Arazi Boko är struken ur Copenhagen Cup så st..


Alessandro Gocciadoro har laddat rejält på Charlottenlund på söndag och trots att Arazi Boko är struken ur Copenhagen Cup så startar italienaren fem hästar på V75.
Sinead Sernocoli i stallet berättar följande om stallets chanser.
- Visa As (V75-2) behövde loppet senast på Solvalla efter ett två månader långt tävlingsuppehåll. Hon såg bra ut men när Björn Goop begärde det lilla extra så fanns det inget sparat. Jag tror att hon kommer vara bättre den här starten, men från spår 8 är det stor risk att hon får en tuffare resa än de andra topphästarna i loppet. Hon kan göra en stark insats här men ändå förlora loppet. Hon går barfota runt om igen.
- Always Ek (V75-3) har utvecklats väldigt mycket denna vinter. Du vinner inte tre lopp på Vincennes utan att vara en riktigt bra häst. Det är svårt att säga hur bra han är efter ett tre månader långt uppehåll. Han har inte heller gått något snabbjobb före loppet nu, men samtidigt är jag inte säker på att han är den typen av häst som behöver lopp i kroppen för att kunna prestera. Här möter han äldre hästar och det ska bli spännande att se hur han klarar det. Barfota fram som tidigare.

”Ett typiskt Ready Cash-sto”
- Al Capone Stecca (V75-4) vann ett Grupp I-lopp i Modena förra året och var tvåa i ett Grupp I-lopp i Neapel. I höst och vinter har han inte presterat som bäst men vi vet att han kan mycket bättre. Det här är en av få hästar i vårt stall som faktiskt fått ett snabbjobb I kroppen inför söndagens tävlingar, men det är svårt att säga om det räcker för att vinna ett lopp som detta. Barfota fram som tidigare.
- Anakin As (V75-5) har gjort fem starter för oss och jag tycker att hon blir bättre och bättre. Hon har mycket fart i kroppen men det är ett typiskt Ready Cash-sto med mycket stark vilja. Hon är typen som inte behöver lopp i kroppen, men spår 9 är inte det bästa för henne för hon trivs bäst i ledningen. Hon tävlar med skor som tidigare.

”En riktig champion”
I Copenhagen Cup är Arazi Boko struken efter ett sämre träningsjobb i veckan, men Stall Gocciadoro har fortfarande stjärnan Vitruvio att hoppas på i V75-7.
- Vitruvio ser jättebra ut i träningen och har gått ett snabbjobb hemma. Det är inte samma sak som om vi åkt till en riktig travbana för snabbjobb men det är i alla fall något under de omständigheter som råder för tillfället. Vitruvio vann två Grupp I-lopp i Norge förra året på ett övertygande sätt och han är en riktig champion. Men självklart kan det bli svårt från detta utgångsläge när samtidigt Zacon Gio har startnummer 5. Vitruvio tävlar barfota runt om.
Vilken är bästa chansen på V75?
- Det beror på hur Anakin As klarar bakspår, hon kan ha bra chans precis som Always Ek. De är kanske våra bästa chanser, men båda har bakspår.
Utanför V75-spelet gör treåriga Babirussa Jet (lopp 1) årsdebut.
- Hon gör första starten i vår regi. Hon tävlade starkt mot några av de bästa i fjol som tvååring och har gått ett snabbjobb inne på Solvalla 29 april. Jag har ingen aning på vilken nivå de danska hästarna är på men jag vet att Banderas Bi är bra och tror att den hästen kan bli svår att besegra denna gång. Vi provar Babirussa Jet utan framskor, tidigare har hon tävlat med skor runt om.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Fjolårets elitloppstrea är redan klar för fartfesten på Solvalla 31 maj och precis som förra året genrepar han i Copenhagen Cup..


Fjolårets elitloppstrea är redan klar för fartfesten på Solvalla 31 maj och precis som förra året genrepar han i Copenhagen Cup på Charlottenlund. Då hade han spår sju bakom startbilen och kom i mål som sexa. I år drog Makethemark bricka ett ur spårtombolan och därifrån ska han stångas med bland andra världsmästaren Zacon Gio och superitalienaren Vitruvio.

Startlista
Copenhagen Cup
2 011 meter autostart
1. Makethemark - Ulf Ohlsson (Petri Salmela)
2. Chianti - Björn Goop
3. Arazi Boko - Jos Verbeeck (Alessandro Gocciadoro)
4. Milligan’s School - Ulf Eriksson (Stefan Melander)
5. Zacon Gio - Roberto Vecchione (Holger Ehlert)
6. Heart of Steel - Peter Untersteiner
7. Mister F. Daag - Robin Bakker (Paul Hagoort)
8. Vitruvio – Alessandro Gocciadoro
9. Generaal Bianco - Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
10. Apapmand – Jeppe Rask
Förstapris: 350 317 kronor

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-12 Umaticaya* Umaticaya*   [s 4] 1640/5 C 1 10.2 35
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-6 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 3] 1640/9 B 3 11.0 82
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-5 Stella di Azzurra* Stella di Azzurra*   [s 6] 1640/1 D 0 11.4 506
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-3 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 5] 1640/7 C 3 9.7 126
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-2 Vuelta Mas Rapida* Vuelta Mas Rapida*   [s 3] 1640/5 B 1 12.0 38
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-5 Veio* Veio*   [h 4] 1640/6 D str
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-7 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 4] 2140/10 A str
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-11 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 6] 2140/4 B str
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-10 Ubertino Grif* Ubertino Grif*   [h 5] 1640/5 C 1 10.6 81
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-11 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 6] 2140/2 A 4 11.7 25
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-12 Ubertino Grif* Ubertino Grif*   [h 5] 2140/12 D 0 11.4 574
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-6 Zipper Kronos* Zipper Kronos*   [h 3] 1609/10 D 0 16.3g 344
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-8 Zenio* Zenio*   [h 3] 2140/2 B 2 14.4 14
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-9 Von Wise As* Von Wise As*   [h 4] 2140/5 B 5 12.6 221
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-4 Ubertino Grif* Ubertino Grif*   [h 5] 2140/3 D 2 12.9 66
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-11 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 4] 2640/1 A 2 13.3 29
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-10 Super Star Reaf* Super Star Reaf*   [s 7] 2140/7 D 0 13.4g 68
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-11 Arazi Boko* Arazi Boko*   [v 11] 1640/1 D 5 9.8 65
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-6 Zidane Grif* Zidane Grif*   [h 3] 1640/4 B 0 g 15
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-10 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 4] 1640/6 A 1 10.3 17
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-2 Von Wise As* Von Wise As*   [h 4] 2140/3 B 4 12.8 28
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-3 Zenio* Zenio*   [h 3] 2140/3 B 1 14.8 11
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-9 Super Star Reaf* Super Star Reaf*   [s 7] 1640/12 C str
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-3 Zidane Grif* Zidane Grif*   [h 3] 1640/5 A 0 g 11
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-4 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 4] 1640/5 B 4 11.7 13
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-8 Super Star Reaf* Super Star Reaf*   [s 7] 1640/7 D 2 11.0 180
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-10 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 6] 2140/4 D 3 10.2 278
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-11 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 4] 2640/8 A 1 12.5 18
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-3 Zenio* Zenio*   [h 3] 2140/4 B 1 13.7 14
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-4 Unbelievable As* Unbelievable As*   [s 5] 1640/9 B 0 g 17
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-6 Von Wise As* Von Wise As*   [h 4] 2140/1 B 2 11.9 19
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-4 Zabriskie O.K.* Zabriskie O.K.*   [s 3] 1640/4 B 1 12.4 14
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-8 Zenio* Zenio*   [h 3] 1640/10 C 3 12.3 53
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-12 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 4] 1640/5 B 1 10.5 21
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-13 Von Wise As* Von Wise As*   [h 4] 1640/9 C 0 g 89
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-2 Arazi Boko* Arazi Boko*   [v 11] 1640/3 C 1 10.4 21
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-4 Vaniti Bar* Vaniti Bar*   [s 4] 2140/10 D 0 13.5 48
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-8 Peace of Mind* Peace of Mind*   [s 9] 1640/6 B 2 9.7 49
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-11 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 4] 2140/11 B 1 11.3 28
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-13 Umaticaya* Umaticaya*   [s 5] 1640/6 D 0 13.6g 23
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-1 Zidane Grif* Zidane Grif*   [h 3] 2140/4 A 1 12.6 15
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-7 Zaragoza* Zaragoza*   [s 4] 1640/9 C 0 g 225
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-4 Alaska Dany* Alaska Dany*   [s 3] 1640/6 B 0 12.6 48
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-6 Ultimaluna Grif* Ultimaluna Grif*   [s 6] 2640/7 B 1 13.3 23
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-8 Vanesia Ek* Vanesia Ek*   [s 5] 2140/12 C 4 10.7 816
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-11 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [v 5] 2140/5 D 6 11.4 254
2019-08-10 2019-08-10 Åby-2 Visa As* Visa As*   [s 5] 2140/7 A 2 12.5 14
2019-08-10 2019-08-10 Åby-8 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 2140/11 C 2 13.0 135
2019-08-10 2019-08-10 Åby-9 Zlatan* Zlatan*   [h 4] 2140/6 C 4 12.2 48
2019-08-10 2019-08-10 Åby-10 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 5] 1640/1 C 3 10.7 79
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-2 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 5] 1640/8 D 3 11.6 202
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-5 Zidane Grif* Zidane Grif*   [h 4] 1640/6 C 0 g 74
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-7 Arden Wise As* Arden Wise As*   [h 3] 1640/4 C 3 11.8 104
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-8 Zelig Bi* Zelig Bi*   [h 4] 2140/5 C 0 g 117
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-9 Ultimaluna Grif* Ultimaluna Grif*   [s 6] 2140/2 B 6 12.7 30
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-12 Zaire Wise As* Zaire Wise As*   [h 4] 1640/11 A 1 11.5 34
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-3 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 5] 1640/4 B 3 10.7 14
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-4 Zelig Kronos* Zelig Kronos*   [h 4] 1640/8 D 0 11.8 431
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-7 Zona O.K.* Zona O.K.*   [s 4] 1640/7 C 4 12.3 288
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-9 Acciaio* Acciaio*   [h 3] 2140/11 A str
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-4 Vanesia Ek* Vanesia Ek*   [s 5] 2140/4 C 2 12.1 174
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-7 Attack Diablo* Attack Diablo*   [v 9] 1640/1 D 0 10.9 48
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-9 Visa As* Visa As*   [s 5] 2140/15 A 1 12.8 15
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-10 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 2640/2 B 1 13.3 42
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-11 Zlatan* Zlatan*   [h 4] 2640/1 C 0 g 59
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-3 Zona O.K.* Zona O.K.*   [s 4] 2140/3 C 4 13.6 104
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-6 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [v 5] 1640/4 A 2 12.4 14
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-8 Zaffiro G.Z.O.* Zaffiro G.Z.O.*   [h 4] 2140/12 A 0 14.6 126
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-9 Vanesia Ek* Vanesia Ek*   [s 5] 1640/5 C 0 11.9 68
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-11 Alaska Dany* Alaska Dany*   [s 3] 1640/4 D 1 12.7 46
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-3 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 1640/3 B 0 g 17
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-4 Ultimaluna Grif* Ultimaluna Grif*   [s 6] 2640/4 B 1 13.1 17
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-6 Zelig Bi* Zelig Bi*   [h 4] 2640/1 A 0 g 31
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-9 Visa As* Visa As*   [s 5] 2140/15 A 2 11.3 25
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-2 Acciaio* Acciaio*   [h 3] 1640/3 B 2 11.2 12
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-3 Valchiria O.P.* Valchiria O.P.*   [s 5] 2140/4 D 0 12.1 279
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-6 Von Wise As* Von Wise As*   [h 5] 2140/5 D 3 12.4 154
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-7 Zaire Wise As* Zaire Wise As*   [h 4] 2140/7 A 1 14.2 13
2019-06-05 2019-06-05 Åby-3 Zenio* Zenio*   [h 4] 1640/2 C 4 12.1 40
2019-06-05 2019-06-05 Åby-5 Zelig Bi* Zelig Bi*   [h 4] 2640/8 A 0 g 14
2019-06-05 2019-06-05 Åby-7 Vienvia Font* Vienvia Font*   [h 5] 2640/3 D 1 12.0 100
2019-06-05 2019-06-05 Åby-8 Asia* Asia*   [s 3] 2140/1 C 5 14.1 49
2019-06-05 2019-06-05 Åby-9 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 2140/4 B 2 12.8 27
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-2 Archidamia* Archidamia*   [s 3] 1640/1 A 0 g 56
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-8 Axl Rose Axl Rose   [h 3] 2140/6 A 3 12.2 16
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-3 Arazi Boko* Arazi Boko*   [v 12] 1640/2 C 3 10.9 19
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-5 Peace of Mind* Peace of Mind*   [s 10] 1640/4 C 2 10.8 43
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-8 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [v 5] 2140/5 B 2 11.6 16
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-11 Varieta' Luis* Varieta' Luis*   [h 5] 2140/3 B 0 g 50
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-13 Zaire Wise As* Zaire Wise As*   [h 4] 2140/12 B 1 10.9 95
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-5 Zona O.K.* Zona O.K.*   [s 4] 2140/1 D 4 13.0 33
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-9 Ari Lest* Ari Lest*   [h 3] 2140/8 A 0 g 15
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-9 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 1640/5 D 0 14.1g 16
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-10 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 7] 1609/9 D 0 10.7 295
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-11 Vicario* Vicario*   [h 5] 2640/7 A 0 g 28
2019-04-27 2019-04-27 Åby-3 Visa As* Visa As*   [s 5] 1640/12 B 1 11.5 18
2019-04-27 2019-04-27 Åby-6 Zaffiro G.Z.O.* Zaffiro G.Z.O.*   [h 4] 2140/10 C 5 14.3 78
2019-04-27 2019-04-27 Åby-7 Varieta' Luis* Varieta' Luis*   [h 5] 1640/6 C 1 10.2 55
2019-04-27 2019-04-27 Åby-9 Valchiria O.P.* Valchiria O.P.*   [s 5] 2140/4 C 0 15.0g 32
2019-04-27 2019-04-27 Åby-10 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [h 5] 2140/5 C 1 11.9 20
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-3 Asia* Asia*   [s 3] 2140/4 B 1 15.5 13
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-8 Archidamia* Archidamia*   [s 3] 1640/4 B 3 12.4 17
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-9 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 2140/4 B 1 13.6 16
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-5 Acciaio* Acciaio*   [h 3] 2140/8 B 1 13.6 15
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-7 Zaragoza* Zaragoza*   [s 4] 2140/3 C 5 15.6 18
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-7 Valchiria O.P.* Valchiria O.P.*   [s 5] 2140/6 C 2 12.5 31
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-10 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [h 5] 2140/15 A 1 13.4 29
2019-04-09 2019-04-09 Solvalla-8 Vicario* Vicario*   [h 5] 2640/2 A 0 g 15
2019-04-09 2019-04-09 Solvalla-9 Visa As* Visa As*   [s 5] 2140/2 B 1 12.7 16
2020-04-25 2020-04-25 Åby-5 Zaniah Bi* Zaniah Bi*   [s 5] 2140/3 C 2 12.8 60
2020-04-25 2020-04-25 Åby-6 Zeppelin Kyu Bar* Zeppelin Kyu Bar*   [h 5] 2640/7 B 5 13.6g 34
2020-04-25 2020-04-25 Åby-9 Voyager Grif* Voyager Grif*   [h 6] 2140/3 B 0 12.9 213
2020-04-25 2020-04-25 Åby-10 Zaire Wise As* Zaire Wise As*   [h 5] 2140/4 D 0 115ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se