Alessandro Gocciadoro V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Alessandro Gocciadoro. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Alessandro Gocciadoro har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Alessandro Gocciadoro har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Alessandro Gocciadoro


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats ti..


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats till innerspår bakom startbilen och när Ringostarr Treb enkelt tog hand om ledningen var loppet i praktiken över. Ingen konkurrent ville offra sin häst och pressa upp tempot. Visserligen körde Johan Untersteiner fram utvändigt om ledaren med Cyber Lane efter ett varv men då första kilometern hade avverkats på i sammanhanget mycket långsamma1.12,9 behövde inte Ringostarr Treb gå i botten för att bärga karriärens andra seger i Sundsvall Open Trot.
- Att ha innerspår med en häst som är extremt snabb är en stor fördel och jag behövde inte ens köra på honom för att ta ledningen. Sedan behövde jag bara hålla honom under kontroll och när jag släppte av honom sista 100 meterna avgjorde han enkelt. Han är en riktig champion, sa Wilhelm Paal.
Ringostarr Treb avverkade de 2 140 meterna på kilometertiden 1.11,2 – en tiondel långsammare än när han vann loppet för två år sedan.
- Jag kan inte säga nog om den här hästen. Han är fantastiskt. Förra året hade han problem som många hästar inte kommer tillbaka ifrån men han har en enastående inställning och nu är han här igen, sa hästens tränare Jerry Riordan.
Tvåa i loppet blev Daniel Redéns Sorbet tillsammans med Örjan Kihlström och där bakom spurtade Nadal Broline ursinnigt till tredjeplatsen.
- Han gick oerhört bra! Vi var ute vid korvkiosken och det ska inte gå att ta in så många meter som han gjorde i den här klassen, berömde Nadal Brolines tränare och kusk Björn Goop.

Jätteskräll i Svenskt Mästerskap
Pydin har haft en fin säsong och spelades till storfavorit i SM för kallblod. Men han hade ingen av sina bättre dagar och kastade in handduken i ledningen på upploppet. Istället var det Järvsöodin och Björs Frej som gjorde upp om segern och till spelarnas stora förvåning drog den senare det längsta strået.
- Jag är väldigt lycklig nu! sa hästens överraskade tränare Annelie Lagergren.
- Det var många bra emot och svårt utgångsläge men Jorma körde som en gud så det gick bra.
Jorma Kontio serverade Björs Frej ett lopp i tredje par utvändigt och sedan han fått draghjälp genom slutkurvan krigade han sig förbi Järvsöodin, som också gjorde en mycket stark insats från positionen utvändigt om ledaren.
- Vi fick en bra rygg bakom Örjan (B.W.Sture) och jag fick lite feeling för att vi kunde vinna 500 kvar. Då hade jag mycket kvar i linorna och väntade bara på upploppet. Han var jättefin och kämpade bra till slut, sa segerkusken efter sin andra fullträff i kallblods-SM.

Styrkedemonstration i Lars Lindbergs Minne
I lärlingsloppet som körs till minne av framlidne travnestorn Lars Lindberg bjöd Alessandro Gocciadoro-tränade Visa As på en mäktig styrkedemonstration. Från positionen utvändigt om ledande favoriten Queen Of Sand pulveriserade det femåriga stoet motståndet och vann med ett hav av längder.
- Det här var något alldeles fruktansvärt! Jag körde den här en del förra året och jag har längtat efter att få chansen igen, sa kusken Rebecca Dahlén, som alltså visste vad hon satt bakom.
- Jag körde med klockan för jag vet att hon är bäst med jämn fart. När de tog upp kraftigt efter första sväng var det bara att gå, sa den mycket glada Solvallalärlingen.
- Det här är nog det största jag har vunnit. Lars Lindberg var en hedersman och en hästkarl ut i fingerspetsarna. Han är en av de bästa trav-Sverige har haft.

Vann silver med guld runt halsen
Eldorado B. blixtrade till ledningen i silverdivisionen men körande Torbjörn Jansson valde att släppa ifrån sig initiativet till Ural. Det visade sig vara ett klokt beslut som renderade en andraplats. Ledaren släppte aldrig sina förföljare in på livet och när Jorma Kontio, fortfarande med SM-guldet runt halsen, lät Ural sträcka ut över upploppet lämnade han motståndet.
- Spår åtta är liksom ingen hit och på V75 är det skitsvårt, men nu visade han vilken bra häst han är. Jag älskar den här hästen, sa Urals tränare Susanna Richter.

1,8 miljoner för sju rätt
I klass I avgjorde Björn Goops holländare Guillaume Boko en tät slutstrid sedan han blivit fint framdragen av Robert Bergh och favoriten Caligula. I klass II var det sedan Robert Berghs tur att vinna när hans Highspeed Dynamite utklassade motståndet. Peter G Norman skrällde med All Star i bronsdivisionen och fick utdelningen att dra i höjden. Det var multijackpot på V75 och för sju rätt uppgick belöningen till 1 864 892 kronor. Sex rätt gav 3 441 kronor och fem rätt 207 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Jubileumspokalen var russinet i en fantastisk travkaka som serverades på Solvalla på onsdagskvällen. Efter ett mycket händelserikt lopp s&..


Jubileumspokalen var russinet i en fantastisk travkaka som serverades på Solvalla på onsdagskvällen. Efter ett mycket händelserikt lopp så stod till slut favoriten Who's Who i vinnarcirkeln tillsammans med Örjan Kihlström.
Örjan Kihlström hittade tredje utvändigt och serverade sin häst ett lopp i rygg på Milliondollarrhyme. I ledningen satt Gretzky B.R. med Vincero' Gar i rygg och Selmer I.H. utvändigt. När sedan Selmer I.H. tröttande och galopperade hann Vincero' Gar ut i andraspår och därmed blev Milliondollarrhyme kvar i tredjespår och där bakom skuggade Who's Who. In mot upploppet tog Milliondollarrhyme över och såg ut att gå mot segern men när väl Örjan Kihlström fick full fart på Who's Who så sluggade han sig förbi och visade att han vet var mållinjen ligger. Milliondollarrhyme blev tvåa och positiv trea blev Norton Commander som hittade lucka invändigt.
En miljon kronor var segern värd för Who's Who som nästan tjänat sju miljoner hittills via 15 segrar på 24 starter.
- Det är en underbar individ, det finns så mycket Maharajah i honom - och From Above också i aktionen. Det är en perfekt mix mellan två fantastiska hästar. Det är otroligt att det kan bli så här bra. Man bara njuter, det är underbart när det går vägen i ett så här viktigt lopp, sa Örjan Kihlström.
Tränaren Pasi Aikio var rörd till tårar efter triumfen.
- Det känns, det här är riktigt kul. Fasen va bra han va, skönt!
Örjan är grym, fint lopp, härligt, skolexempel på lopp.
Att Who's Who betyder mycket för Solbvallatränaren är tydligt.
- Jag älskar honom. Han betyder mycket. Att han skulle utvecklas till en sådan här häst kan man inte drömma om.
Pappa Maharajah vann Prix d'Amerique och det är också det franska storloppet som nu är nästa stora mål för sonen.
- Det är klart vi måste försöka. Han har några växlar till och han är under utveckling så det ska bli spännande, sa Pasi Aikio.

Uppvisning av Uza Josselyn i EM
Kvällens andra storlopp var EM för ston med 900 000 kronor till vinnaren och loppet blev en ren uppvisning av Uza Josselyn.
Likt en ballerina dansade det åttaåriga stoet runt Solvallas oval i ett våldsamt tempo i ledningen. Första 500 passerade Uza Josselyn på kilometertiden 1.07,2 och i mål landade hon på 1.10,5 över 2 140 meter autostart.
Segerkusken var lika imponerad som alla andra över prestationen.
- Hon är otrolig, det loppet hon gjorde senast i Hugo Åberg, jag tror inte det finns någon annan märr i världen som tar sig igenom efter den öppningen, inte så många andra hästar över huvud taget ,och sen studsa tillbaka och visa den moralen i dag, man blir tårögd. Hon är fantastisk alltså.
- Förmodligen är det bästa stoet jag kört. Otroligt förvånad att det gick så fort första 500 för det var ingen körning, men så fin teknik har hon. Jag var väldigt nöjd med henne. Det är det är en riktig lejoninna.
Uza Josselyn tränas av René Aebischer som kan konstatera att hans supermärr nu tjänat 12,8 miljoner kronor i karriären.
Tvåa i EM blev Bahia Quesnot och trea Gina Schermer. Det stora svenska hoppet, Björn Goops Mellby
Free, fick nöja sig med femtepriset.

Världsrekord i Big Noon-pokalen
Solvallakvällen bjöd även på Big Noon-pokalen där treåringarna dominerade. Bäst var storfavoriten Ecurie D. som är fortsatt obesegrad efter sex starter i livet tillsammans med Björn Goop.
Jättetalang galopperade i en omstart men skötte sig sedan i den giltiga starten och vann loppet på kilometertiden 1.12,2 över 1640 meter voltstart från positionen utvändigt ledaren. Nytt världsrekord för treåringar över distansen.
Segern var värd 300 000 kronor och Frode Hamres häst har tjänat nästan dubblade sin prissumma.
Favoritseger blev det även i V75-1 där Alessandro Gocciadoro serverade Ultimaluna Grif ett lopp i rygg på ledaren Stonewashd Diamant. När luckan kom i sista sväng så var det inget snack och Ultimaluna Grif spurtade på lätta hovar till en överlägsen seger.
Även i kallblodsloppet V75-2 blev det favoritseger sedan Magnus Teien Gundersen placerat Troll Solen utvändigt ledaren. In på upploppet tog Troll Solen över ledningen och försvarade sig säkert mot överraskningen G.Jerken upploppet ner.
- Han vann med tussarna kvar och jag hade full kontroll, sa segerkusken.
Frode Hamre tränar vinnaren.
I V75-4 körde Kim Moberg till spets med Quarcia och sedan försvarade hon ledningen resolut och vann till slut mycket säkert.
Romme-amatören Roger Forslund äger, tränar och är även uppfödare till det fyraåriga stoet. Han var lika glad som överraskad efter segern.
- Hon var brunstig så jag trodde inte hon skulle gå alls i dag. Det här är väldigt stort, att som liten uppfödare fått fram en sådan här häst, det är helt suveränt.
V75-omgången avslutades med norsk seger då Captain Morgan och Åsbjörn Tengsareid fångade in On Track Piraten i sista stegen.
Sju rätt på V75 gav 578 kronor. Jackpot på både sex och fem rätt.
Utanför V75-spelet presenterade Björn Goop sitt meriterade nyförvärv Dreammoko i ett lopp som var öppet endast för fuxar. Trots 40 meters tillägg vann den femfaldige miljonären med 50 meter och såg helläcker ut i ny regi. Det var första segern på nästan ett år för den sexårige hingsten.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Jubileumspokalen med en miljon kronor till segraren har verkligen lockat ett meriterat och högklassiskt gäng femåringar.Derbyvinnaren från..


Jubileumspokalen med en miljon kronor till segraren har verkligen lockat ett meriterat och högklassiskt gäng femåringar.
Derbyvinnaren från Sverige (Who’s Who), Norge (Gretsky B.R.) och Finland (Hachiko de Veluwe) samt vinnaren av Europaderbyt (Villiam) finns med bakom startbilen - kryddat med bland andra Hambletonian-vinnaren Perfect Spirit och elitloppsfinalisten Milliondollarrhyme.
Jubileumspokalen ingår i V75-spelet och avgörs på Solvalla nästa onsdag. Förutom miljonloppet för femåringar bjuder V75-omgången även på EM för ston.

Startlista
Jubileumspokalen
2 140 meter autostart
1) Norton Commander – Conrad Lugauer
2) Gretsky B.R. – Magnus Teien Gundersen
3) Spickleback Face – Robert Bergh
4) Villiam – Jorma Kontio
5) Vincero’ Gar – Allesandro Gocciadoro
6) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
7) Selmer I.H. – Mika Forss
8) Perfect Spirit – Carl Johan Jepson
9) Who’s Who – Örjan Kihlström
10) Hachiko de Veluwe – Björn Goop
11) Heart Of Steel – Peter Untersteiner
12) Eelis – Olli Koivonen
Förstapris: 1 000 000 kronor

Startlista
Prix Maharajah – European Championschip for Mares
2 140 meter autostart
1) Shadow Gar – Pietro Gubellini
2) Uza Josselyn – Erik Adielsson
3) Calina – Frode Hamre
4) Bahia Quesnot – Junior Guelpa
5) Gina Schermer – Rick Ebbinge
6) Mellby Free – Björn Goop
7) Beatriz – Peter Ingves
8) Golda Paris – Olli Koivunen
9) Dear Friend – Johan Untersteiner
10) In Toto Sund – Örjan Kihlström
11) Madelen L.T.C. – Eirik Höitomt
12) Vanesia Ek – Alessandro Gocciadoro
Förstapris: 900 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Jubileumspokalen med en miljon kronor till segraren har verkligen lockat ett meriterat och högklassigt gäng femåringar.Derbyvinnaren från ..


Jubileumspokalen med en miljon kronor till segraren har verkligen lockat ett meriterat och högklassigt gäng femåringar.
Derbyvinnaren från Sverige (Who’s Who), Norge (Gretsky B.R.) och Finland (Hachiko de Veluwe) samt vinnaren av Europaderbyt (Villiam) finns med bakom startbilen - kryddat med bland andra Hambletonian-vinnaren Perfect Spirit och elitloppsfinalisten Milliondollarrhyme.
Jubileumspokalen ingår i V75-spelet och avgörs på Solvalla nästa onsdag. Förutom miljonloppet för femåringar bjuder V75-omgången även på EM för ston.

Startlista
Jubileumspokalen
2 140 meter autostart
1) Norton Commander – Conrad Lugauer
2) Gretsky B.R. – Magnus Teien Gundersen
3) Spickleback Face – Robert Bergh
4) Villiam – Jorma Kontio
5) Vincero’ Gar – Allesandro Gocciadoro
6) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
7) Selmer I.H. – Mika Forss
8) Perfect Spirit – Carl Johan Jepson
9) Who’s Who – Örjan Kihlström
10) Hachiko de Veluwe – Björn Goop
11) Heart Of Steel – Peter Untersteiner
12) Eelis – Olli Koivonen
Förstapris: 1 000 000 kronor

Startlista
Prix Maharajah – European Championschip for Mares
2 140 meter autostart
1) Shadow Gar – Pietro Gubellini
2) Uza Josselyn – Erik Adielsson
3) Calina – Frode Hamre
4) Bahia Quesnot – Junior Guelpa
5) Gina Schermer – Rick Ebbinge
6) Mellby Free – Björn Goop
7) Beatriz – Peter Ingves
8) Golda Paris – Olli Koivunen
9) Dear Friend – Johan Untersteiner
10) In Toto Sund – Örjan Kihlström
11) Madelen L.T.C. – Eirik Höitomt
12) Vanesia Ek – Alessandro Gocciadoro
Förstapris: 900 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Under söndagen kördes det uttagningar till korta E3 på Bergsåker. Det bjöds på flera strålande prestationer och de stora ..


Under söndagen kördes det uttagningar till korta E3 på Bergsåker. Det bjöds på flera strålande prestationer och de stora förhandsfavoriterna imponerade och kvalade in till finalerna utan problem. Det blir verkligen en högklassig final för hingstarna med kanoner som Aetos Kronos, Global Adventure och Belker i huvudrollerna. Även stonas final också för den delen med stärnstoet Mascate Match.
Finalerna avgörs i Örebro den 17 augusti och har en miljon kronor till vinnaren i respektive kategori.

Världsrekordhållaren imponerade igen
Världsrekordhållaren Aetos Kronos såg fantastiskt läcker ut när han vann sitt försök. Det såg nästan ut som att den treårige superhingsten bara joggade runt banan på 1.11,1/1640a. Det är den snabbaste segertiden av alla uttagningslopp. Aetos Kronos gav ett mäktigt intryck och Johan Untersteiner lämnade ingenting åt slumpen. Han lämnade tredje par utvändigt och körde resolut fram utvändigt om ledande Easy So Easy. Via 1.09 första halvvarvet övertog Aetos Kronos täten efter knappa sesxhundra meter. Han fortsatt att dundra på och varvade efter 1.10. Trots det stenhårda tempot såg Aetos Kronos helt oberörd ut när han blev gled undan till slut utan att Johan Untersteiner behövde mana på honom det minsta. Johan Untersteiner hade bråttom till flyget efteråt och det blev ingen kommentar om den Jerry Riordan-tränade hästen.
Aetos Kronos blir en het segerkandidat till att vinna även den korta E3-finalen. När han vann E3 över medeldistans gjorde han det på nya världsrekordet 1.11,8/2140 och putsade då sitt eget världsrekord som han satte i Treåringseliten.

Belker tillbaka som en vinnare
Belker stod inte att känna igen när han klappade ihop i E3-finalen i Eskilstuna i slutet av juni. Efter en fjärdeplats i starten efter var han tillbaka som en vinnare igen. I sitt uttagningslopp serverades han en fin resa i tredje par utvändigt av Torbjörn Jansson från spår sju bakom bilen. Attacken sattes in sexhundra meter kvar och Belker fick tåga i tredjespår resten av loppet. När Jansson gav full anfallsorder in på upploppet kopplade Belker greppet på en tapper Zola Key som travat utvändigt om ledaren.
– Han kändes ju väldigt alert och spänstig före så allt kändes ju bra men självklart är man lite orolig efter det som hände i Eskilstuna. Men jag kände senast på Solvalla att han är på väg tillbaka och när jag körde till tvåhundra meter kvar så avgjorde han direkt, sa Torbjörn Jansson.

Bombsäkert för Global Adventure
Den största favoriten på Grand Slam 75, Global Adventure, infriade förväntningarna hur enkelt som helst. Han fick en fin resa i andra par utvändigt av Erik Adielsson och tackade för det genom att lekande lätt avgöra till en solklar seger. Svante Båths jättelöfte är fortfarande obesegrad och såg ut att ha gott om krafter kvar i mål på tiden 1.11,6/1640a. uttagningslopp.
– Han kändes spänstig och fin. Treåringar som går en 1.11-tid växer inte på träd, sa Erik Adielsson.

Mascate Match ensam på plan
Mascate Match vann E3-finalen för ston över medeldistans överlägset och imponerade stort. Pekka Korpis stjärnsto var nu tillbaka och var ensam på plan i sitt försök till korta E3. Mascate Match tog över ledningen efter ett halvvarv som öppnades efter 1.10,0. Hon fick dämpa till 1.13,3 första varvet och gled enkelt ifrån över upploppet i övertygande stil. Det här var Mascate Matchs sjunde seger i åttonde starten.
I den fjärde avdelningen valde Ulf Ohlsson tidigt att ta positionen utvändigt om ledaren med Margaretasjöhammar. Det visade sig vara rätt. I en tuff slutduell plockade det Stig H Johansson-tränade stoet ner ledande Angel From Above den sista biten.
– Hon har överraskat oss på slutet och varit väldigt bra, sa Stig H Johansson.

Global Anarchy kvalade in till förra E3-finalen men galopperade då bort sig. Nu kvalade hon även in till den korta finalen genom en imponerande svepning av hela fältet ute i tredjespår sista sexhundra metrarna. Hon kopplade greppet in på upploppet och hade även mod och styrka att stå emot Global Allegiance slutstöt den sista biten.

Final korta E3 hingstar och valacker
1640 meter autostart
Häst – Tränare
1) Belker – Sten O Jansson
2) Global Adventure – Svante Båth
3) Aetos Kronos – Jerry Riordan
4) Easy So Easy – Claes Sjöström
5) Usain Töll – Admir Zukanovic
6) Bailamos – Kristian Lindberg
7) Rally Hans – Catarina Lundström
8) Surf n'Turf – Catarina Lundström
9) Zola Key – Björn Goop
10) Alien Kronos - Svante Båth
11) Matadoren Eme – Joakim Hisved
12. B.W.T.Echo – Katja Melkko

Final korta E3 ston
1640 meter autostart
Häst – Tränare
1) Margaretasjöhammar – Stig H Johansson
2) Global Anarchy – Joakim Lövgren
3) Mascate Match – Pekka Korpi
4) Global Allegiance – Mattias Djuse
5) Angel From Above – Claes Sjöström
6) Dior Ima – Mattias Djuse
7) Alaska Dany – Alessandro Gocciadoro
8) Digital Pro – Stefan Melander
9) Tonique – Åke Lindblom
10) Base Line – Tomas B Nilsson
11) Divane Godiva - Joakim Lövgren
12) Global Amazone – Jörgen Westholm

Michael Carlsson, Kanal 75


Därmed sprack segersviten för Propulsion som jagade sin fjärde raka triumf i Hugo Åbergs Memorial. Det stora sprinterloppet på Jä..


Därmed sprack segersviten för Propulsion som jagade sin fjärde raka triumf i Hugo Åbergs Memorial. Det stora sprinterloppet på Jägersro över engelska milen blev en hejdundrande fartfest. Ringostarr Treb öppnade blixtsnabbt från innerspåret och höll ledningen den första biten. Men Erik Adielsson bakom Uza Josselyn ville annat och han satsade stenhårt mot täten och pressade obarmhärtigt. Det blev en våldsam inledning där första femhundra metrarna travades efter 1.05,5. Wim Paal bakom Ringostarr Tre blev tvungen att släppa när Uza Josselyn tog över täten. Efter en bit i rygg på ledaren klev Wim Paal ut i andraspår med Ringostarr Treb och tog utvändigt om ledaren. Tätduon varvade på 1.09 och favoriten Propulsion satt långt bak i fjärde par utvändigt och fick hästar framför sig när Örjan Kihlström vred ut honom i spåren för angrepp dryga halvvarvet kvar. Men trots en fantastisk avslutning av Propulsion så kunde han inte nå fram till Ringostarr Treb.

”Alla borde ha en Ringostarr Treb”
Den lilla kämpen svarade för en enastående insats när han vägrade att ge sig efter det tuffa loppet. Nioåringen visade en suverän inställning när han kopplade greppet in på upploppet och svarade sedan allt och alla till slut. Segertiden blev 1.09,4/1609a och förstapriset var 1 609 000 kronor. Fjolårets elitloppsvinnare har därmed kommit tillbaka storstilat efter en skada som han ådrog sig i fjol höstas och han var även avelshingst i Italien i vintras.
– Alla tränare borde ha en häst som Ringostarr Treb, sa Jerry Riordan efter loppet.
– Hästen har haft mycket fysiska problem men hans vilja är kvar, den har inte försvunnit. Han är en krigare och en champion och var verkligen bra i dag. Man lägger ner hela sin själ i hästen och att han får vinna är fantastiskt. Han är en riktig fighter, fortsatte Riordan.
Även segerkusken Wim Paal var förstås full av beundran över sin stjärntravare.
– Att vinna över Propulsion betyder mycket för mig. Han visar att han är en stjärna när man kan öppna i 1.05-tempo och ändå ha krafter kvar till slut. Vi tog ledningen enkelt men sedan såg jag att Erik var ”on fire” och jag försökte i 50 till 100 meter men bestämde mig för att ta rygg. Det är den bästa hästen jag har kört, sa Wim Paal.

Redén: ”Är otroligt glad – var topp topp”
Propulsion blev historisk när han i fjol tog sin tredje raka seger i Hugo Åbergs Memorial. Det lyckades inte med en fjärde raka men efter en enastående insats och ett blixtsnabbt upplopp blev Propulsion tvåa. Tränaren Daniel Redén var mer än nöjd med sin stjärnas insats.
– Jag är så otroligt glad. Dels som han var i värmningen och dels att han hade en sådan speed till slut. Det var som när han var på topp topp. Han har varit borta i sex veckor och levererar en sån spurt. Det var 40 meter fram och han var bara två längder efter i mål. Men han är ingen vanlig häst. Nu passar det väl utmärkt med Åby Stora Pris som nästa start, sa Daniel Redén.
Trea i mål blev Pastore Bob och fyra Cyber Lane. Uza Jossey slutade femma efter den stenhårda öppningen.

Acciaio vann 600 000 i Breeders Course
Det bjöds på fantastiskt fina prestationer vid sidan av Åbergs i ramloppen. I finalen av Breeders Course för treåringar blev det favoritseger genom Acciaio och Örjan Kihlström. Den här storvuxne hingsten är en riktig bjässe men flytta på sig kan han verkligen. Han forcerades till ledningen av Örjan Kihlström efter ett drygt halvvarv och när utvändiga Ubiquarian Face försökte gå i närkamp in på upploppet sträckte Acciaio på sig ytterligare och svarade när tussarna drogs ur hästens öron. Ubiquarian Face höll tappert till andraplatsen. Segertiden blev 1.11,3/1640a och förstapriset var 600 000 kronor till hästen som tränas av Alessandro Gocciadoro. Nu siktar man mot det italienska derbyt.
– Han har gjort bra lopp varje gång när jag har kört honom och det är en riktigt bra treåring, sa Örjan Kihlström.

Staro McMillan klev runt alla och imponerade
Staro McMillan är det danska hoppet i Svenskt Travkriterium i höst. Han lär ha alla möjligheter att kriga om segern där efter vad han visade i V75-4. Han dundrade runt hela fältet från spår elva för Ken Ecce som körde offensivt. Ledande Hurricane River fick sig en rejäl tryckare varvet från mål och kunde inte svara längre. Staro McMillan tog över befälet och gled sedan ifrån till en lätt seger i imponerande stil. Vinnartiden blev 1.12,7/2140a.
– En mäktig häst, konstaterade Ken Ecce om jättelöftet som tränas av Sören Kolberg.
En favoritbetonad V75:a inleddes med en rejäl skräll när Thomas Uhrberg styrde in Classichap som tränas av Jerry Riordan. I ett galoppfyllt lopp vann han säkert från ledningen före Stoletheshow. Favoriten Tae Kwon Deo galopperade i inledningen men kom tillbaka bra till fjärdeplatsen.

Femstjärnig insats av Esprit Sisu
Rick Ebbinge från Holland har en mycket fin häst i Icke Shermer som vann enkelt den andra avdelningen från ledningen. Det var hästens sjunde seger i nionde starten.
De flesta loppen vanns från ledningen på Jägersro den här kvällen. Men en som vann bakifrån var Esprit Sisu, tränad av Svante Båth och körd av Erik Adielsson. Han kördes offensivt och fick tåga först i tredjespår på slutvarvet men hade trots det mod och styrka att koppla greppet in på upploppet. Han försvarade sig även femstjärnigt mot störtdykande Comanche Moon den sista biten.
– Han hade en ork och spänst som var femstjärnig och en inställning som var tiostjärnig, sa Erik Adielsson.
I det avslutande stayerloppet i V75-7 så svepte Illuminati förbi konkurrenterna och till ledningen inför slutvarvet. Dessvärre tappade hästen stilen kort före mål och galopperade precis på mållinjen. Mycket snöpligt såklart för kretsen kring hästen som gick miste om förstapriset på 250 000 kronor. Nu vann istället Reckless som spurtade vasst tillsammans med Björn Goop. Han höll därmed undan med knapp marginal före en likaledes bra spurtande Dragster.
Innan V75-tävlingarna drog igång så var Double Exposure ute och luftade sig. Hon ledde runt om obesvärat för Örjan Kihlström och sällan har väl en häst tjänat 200 000 kronor så enkelt. Double Exposure sattes aldrig på några prov och gled undan på tiden 1.11,1/1640a.
Sju rätt på V75 gav 20 658 kronor. Sex rätt gav 117 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt och därmed späs jackpoten till Rättviks på lördag på ytterligare.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-12 Umaticaya* Umaticaya*   [s 4] 1640/5 C 1 10.2 35
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-6 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 3] 1640/9 B 3 11.0 82
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-5 Stella di Azzurra* Stella di Azzurra*   [s 6] 1640/1 D 0 11.4 506
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-3 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 5] 1640/7 C 3 9.7 126
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-2 Vuelta Mas Rapida* Vuelta Mas Rapida*   [s 3] 1640/5 B 1 12.0 38
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-5 Veio* Veio*   [h 4] 1640/6 D str
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-7 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 4] 2140/10 A str
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-11 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 6] 2140/4 B str
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-10 Ubertino Grif* Ubertino Grif*   [h 5] 1640/5 C 1 10.6 81
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-11 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 6] 2140/2 A 4 11.7 25
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-12 Ubertino Grif* Ubertino Grif*   [h 5] 2140/12 D 0 11.4 574
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-6 Zipper Kronos* Zipper Kronos*   [h 3] 1609/10 D 0 16.3g 344
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-8 Zenio* Zenio*   [h 3] 2140/2 B 2 14.4 14
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-9 Von Wise As* Von Wise As*   [h 4] 2140/5 B 5 12.6 221
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-4 Ubertino Grif* Ubertino Grif*   [h 5] 2140/3 D 2 12.9 66
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-11 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 4] 2640/1 A 2 13.3 29
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-10 Super Star Reaf* Super Star Reaf*   [s 7] 2140/7 D 0 13.4g 68
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-11 Arazi Boko* Arazi Boko*   [v 11] 1640/1 D 5 9.8 65
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-6 Zidane Grif* Zidane Grif*   [h 3] 1640/4 B 0 g 15
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-10 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 4] 1640/6 A 1 10.3 17
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-2 Von Wise As* Von Wise As*   [h 4] 2140/3 B 4 12.8 28
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-3 Zenio* Zenio*   [h 3] 2140/3 B 1 14.8 11
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-9 Super Star Reaf* Super Star Reaf*   [s 7] 1640/12 C str
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-3 Zidane Grif* Zidane Grif*   [h 3] 1640/5 A 0 g 11
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-4 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 4] 1640/5 B 4 11.7 13
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-8 Super Star Reaf* Super Star Reaf*   [s 7] 1640/7 D 2 11.0 180
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-10 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 6] 2140/4 D 3 10.2 278
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-11 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 4] 2640/8 A 1 12.5 18
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-3 Zenio* Zenio*   [h 3] 2140/4 B 1 13.7 14
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-4 Unbelievable As* Unbelievable As*   [s 5] 1640/9 B 0 g 17
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-6 Von Wise As* Von Wise As*   [h 4] 2140/1 B 2 11.9 19
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-4 Zabriskie O.K.* Zabriskie O.K.*   [s 3] 1640/4 B 1 12.4 14
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-8 Zenio* Zenio*   [h 3] 1640/10 C 3 12.3 53
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-12 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 4] 1640/5 B 1 10.5 21
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-13 Von Wise As* Von Wise As*   [h 4] 1640/9 C 0 g 89
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-2 Arazi Boko* Arazi Boko*   [v 11] 1640/3 C 1 10.4 21
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-4 Vaniti Bar* Vaniti Bar*   [s 4] 2140/10 D 0 13.5 48
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-8 Peace of Mind* Peace of Mind*   [s 9] 1640/6 B 2 9.7 49
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-11 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 4] 2140/11 B 1 11.3 28
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-13 Umaticaya* Umaticaya*   [s 5] 1640/6 D 0 13.6g 23
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-1 Zidane Grif* Zidane Grif*   [h 3] 2140/4 A 1 12.6 15
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-7 Zaragoza* Zaragoza*   [s 4] 1640/9 C 0 g 225
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-4 Alaska Dany* Alaska Dany*   [s 3] 1640/6 B 0 12.6 48
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-6 Ultimaluna Grif* Ultimaluna Grif*   [s 6] 2640/7 B 1 13.3 23
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-8 Vanesia Ek* Vanesia Ek*   [s 5] 2140/12 C 4 10.7 816
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-11 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [v 5] 2140/5 D 6 11.4 254
2019-08-10 2019-08-10 Åby-2 Visa As* Visa As*   [s 5] 2140/7 A 2 12.5 14
2019-08-10 2019-08-10 Åby-8 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 2140/11 C 2 13.0 135
2019-08-10 2019-08-10 Åby-9 Zlatan* Zlatan*   [h 4] 2140/6 C 4 12.2 48
2019-08-10 2019-08-10 Åby-10 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 5] 1640/1 C 3 10.7 79
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-2 Virginia Grif* Virginia Grif*   [s 5] 1640/8 D 3 11.6 202
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-5 Zidane Grif* Zidane Grif*   [h 4] 1640/6 C 0 g 74
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-7 Arden Wise As* Arden Wise As*   [h 3] 1640/4 C 3 11.8 104
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-8 Zelig Bi* Zelig Bi*   [h 4] 2140/5 C 0 g 117
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-9 Ultimaluna Grif* Ultimaluna Grif*   [s 6] 2140/2 B 6 12.7 30
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-12 Zaire Wise As* Zaire Wise As*   [h 4] 1640/11 A 1 11.5 34
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-3 Volnik du Kras* Volnik du Kras*   [h 5] 1640/4 B 3 10.7 14
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-4 Zelig Kronos* Zelig Kronos*   [h 4] 1640/8 D 0 11.8 431
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-7 Zona O.K.* Zona O.K.*   [s 4] 1640/7 C 4 12.3 288
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-9 Acciaio* Acciaio*   [h 3] 2140/11 A str
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-4 Vanesia Ek* Vanesia Ek*   [s 5] 2140/4 C 2 12.1 174
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-7 Attack Diablo* Attack Diablo*   [v 9] 1640/1 D 0 10.9 48
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-9 Visa As* Visa As*   [s 5] 2140/15 A 1 12.8 15
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-10 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 2640/2 B 1 13.3 42
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-11 Zlatan* Zlatan*   [h 4] 2640/1 C 0 g 59
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-3 Zona O.K.* Zona O.K.*   [s 4] 2140/3 C 4 13.6 104
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-6 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [v 5] 1640/4 A 2 12.4 14
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-8 Zaffiro G.Z.O.* Zaffiro G.Z.O.*   [h 4] 2140/12 A 0 14.6 126
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-9 Vanesia Ek* Vanesia Ek*   [s 5] 1640/5 C 0 11.9 68
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-11 Alaska Dany* Alaska Dany*   [s 3] 1640/4 D 1 12.7 46
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-3 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 1640/3 B 0 g 17
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-4 Ultimaluna Grif* Ultimaluna Grif*   [s 6] 2640/4 B 1 13.1 17
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-6 Zelig Bi* Zelig Bi*   [h 4] 2640/1 A 0 g 31
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-9 Visa As* Visa As*   [s 5] 2140/15 A 2 11.3 25
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-2 Acciaio* Acciaio*   [h 3] 1640/3 B 2 11.2 12
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-3 Valchiria O.P.* Valchiria O.P.*   [s 5] 2140/4 D 0 12.1 279
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-6 Von Wise As* Von Wise As*   [h 5] 2140/5 D 3 12.4 154
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-7 Zaire Wise As* Zaire Wise As*   [h 4] 2140/7 A 1 14.2 13
2019-06-05 2019-06-05 Åby-3 Zenio* Zenio*   [h 4] 1640/2 C 4 12.1 40
2019-06-05 2019-06-05 Åby-5 Zelig Bi* Zelig Bi*   [h 4] 2640/8 A 0 g 14
2019-06-05 2019-06-05 Åby-7 Vienvia Font* Vienvia Font*   [h 5] 2640/3 D 1 12.0 100
2019-06-05 2019-06-05 Åby-8 Asia* Asia*   [s 3] 2140/1 C 5 14.1 49
2019-06-05 2019-06-05 Åby-9 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 2140/4 B 2 12.8 27
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-2 Archidamia* Archidamia*   [s 3] 1640/1 A 0 g 56
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-8 Axl Rose Axl Rose   [h 3] 2140/6 A 3 12.2 16
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-3 Arazi Boko* Arazi Boko*   [v 12] 1640/2 C 3 10.9 19
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-5 Peace of Mind* Peace of Mind*   [s 10] 1640/4 C 2 10.8 43
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-8 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [v 5] 2140/5 B 2 11.6 16
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-11 Varieta' Luis* Varieta' Luis*   [h 5] 2140/3 B 0 g 50
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-13 Zaire Wise As* Zaire Wise As*   [h 4] 2140/12 B 1 10.9 95
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-5 Zona O.K.* Zona O.K.*   [s 4] 2140/1 D 4 13.0 33
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-9 Ari Lest* Ari Lest*   [h 3] 2140/8 A 0 g 15
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-9 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 1640/5 D 0 14.1g 16
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-10 Trendy O.K.* Trendy O.K.*   [s 7] 1609/9 D 0 10.7 295
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-11 Vicario* Vicario*   [h 5] 2640/7 A 0 g 28
2019-04-27 2019-04-27 Åby-3 Visa As* Visa As*   [s 5] 1640/12 B 1 11.5 18
2019-04-27 2019-04-27 Åby-6 Zaffiro G.Z.O.* Zaffiro G.Z.O.*   [h 4] 2140/10 C 5 14.3 78
2019-04-27 2019-04-27 Åby-7 Varieta' Luis* Varieta' Luis*   [h 5] 1640/6 C 1 10.2 55
2019-04-27 2019-04-27 Åby-9 Valchiria O.P.* Valchiria O.P.*   [s 5] 2140/4 C 0 15.0g 32
2019-04-27 2019-04-27 Åby-10 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [h 5] 2140/5 C 1 11.9 20
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-3 Asia* Asia*   [s 3] 2140/4 B 1 15.5 13
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-8 Archidamia* Archidamia*   [s 3] 1640/4 B 3 12.4 17
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-9 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 4] 2140/4 B 1 13.6 16
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-5 Acciaio* Acciaio*   [h 3] 2140/8 B 1 13.6 15
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-7 Zaragoza* Zaragoza*   [s 4] 2140/3 C 5 15.6 18
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-7 Valchiria O.P.* Valchiria O.P.*   [s 5] 2140/6 C 2 12.5 31
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-10 Vincero' Gar* Vincero' Gar*   [h 5] 2140/15 A 1 13.4 29
2019-04-09 2019-04-09 Solvalla-8 Vicario* Vicario*   [h 5] 2640/2 A 0 g 15
2019-04-09 2019-04-09 Solvalla-9 Visa As* Visa As*   [s 5] 2140/2 B 1 12.7 16ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se