Åke Svanstedt V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Åke Svanstedt. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Åke Svanstedt har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Åke Svanstedt har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Åke Svanstedt


Dan Patch Award är den amerikanska motsvarigheten till de svenska ”Årets häst”-priserna och röstas precis som här fram av ..


Dan Patch Award är den amerikanska motsvarigheten till de svenska ”Årets häst”-priserna och röstas precis som här fram av landets journalistkår.
Av 147 registrerade röster fick Marcus Melanders numera pensionerade fartfantom Greenshoe 123 när han tog titeln som årets treårige hingst/valack.
Hästen som ägs av Stall Courant (Anders Ström) tillsammans med sportprofilerna Hans Backe, Lars Granqvist och Morten Langli, blev Nordamerikas vinstrikaste sulkyhäst med motsvarande tolv miljoner kronor insprunget under säsongen. Han vann 10 av 13 starter, slutade tvåa vid sina förluster och noterade rekordet 1.08,2.
Stallkamraten Gimpanzee fick 22 röster och den fenomenala treåringsduon var huvudanledningen till att Marcus Melander och Anders Ström tog titlarna som årets tränare respektive ägare.

Prisutdelning 23 februari
En annan häst som gick till avel efter säsongen är Åke Svanstedts Six Pack som följde upp sin treåringstitel från i fjol med att bli främsta äldre hingst/valack, detta efter en säsong med fyra segrar och elva pallplaceringar på tolv starter och drygt fem miljoner kronor insprunget.
Priserna kommer att delas ut på en gala i Orlando, Florida 23 februari, då avslöjas också vilka som får titlarna ”Årets travare” Årets passgångare” samt det mest åtråvärda ”Årets häst”.

Robin Johansson, Kanal 75


Åke Svanstedt flyttade till Nordamerika för sex år sedan men är rätt ofta hemma med sin familj för att hälsa på sl&au..


Åke Svanstedt flyttade till Nordamerika för sex år sedan men är rätt ofta hemma med sin familj för att hälsa på släkt och vänner.
Under julledigheten kommer han att köra en del lopp. På söndagen var hemvändaren uppsatt på sex hästar i Bollnäs och segrade med en av dem.
Jan-Olov Persson-tränade Demex var favorit på vinnarspelet från sitt tillägg och lyftes ut från femteparet utvändigt under slutrundan och fick gå med i en rygg till i sista kurvan.
Demex klev undan till en överlägsen seger på tiden 1.29,4 över 2660 meter voltstart.
- Jag missade starten då han var så himla hård att hålla i. När väl loppet kom igång gick det bra. Det var en fin travare, berömde Svanstedt.
Svanstedt har nyss avslutat den resultatmässigt bästa säsongen i Nordamerika på de sex åren med nästan fem miljoner dollar inkört till stallet. En bra bit över 6000 segrar är noterade under karriären.
- Om det sitter i ryggmärgen att köra kallblod? Ja, det får vi hoppas. Hästen gick på själv där så jag behövde aldrig säga något. Men sedan har man inte koll på konkurrenterna eller någonting eftersom jag inte kör de här loppen numera och inte har kört hästen heller. Men det löste sig ju bra, sa Svanstedt som kör lopp i Sundsvall 27 december nästa gång.

Mikael Wikner, Kanal 75


Bollnästravet är värd för söndagens miljonspel och banan får celebert besök av Åke Svanstedt som är hemma i Sveri..


Bollnästravet är värd för söndagens miljonspel och banan får celebert besök av Åke Svanstedt som är hemma i Sverige för att fira jul och nyår. Svanstedt kör bland annat sin delägda häst Gott Klirr utanför Grand Slam 75 och ett par andra hästar på streckspelet.
En hemmahäst som annars har levererat två riktiga skrällar i rad är Jeppas Qurt. Han har verkligen hittat toppformen i säsongens elfte timme och tagit två raka segrar. Vinnaroddsen har varit 38 respektive 35 gånger pengarna. När han senast skrällvann på V86 förra veckan var hästen streckad på blott en procent. Det är också årets två enda segrar och i sulkyn har kusktalangen Mats E Djuse suttit. Den som sköter träningen är Krister Jakobsson i Bollnäs.
– Jeppas Qurt (GS75-6) har varit jättebra måste jag säga. Hästen har varit rejält förbättrad i de två senaste starterna. Eller egentligen i de tre senaste då han för tre starter sedan spurtade bra då också. Han har gått framåt minst en klass, säger Krister Jakobsson.
Vad är förklaringen till de här plötsliga framgångarna?
– Vi har hållit på och åtgärdad och fått ordning på hästen lite bättre. Framförallt är han mer körbar i svängarna och det gör att han sparar mer krafter också. Sedan är hästen ganska så harmonisk för dagen och har mognat helt enkelt.
Vad säger du om senaste insatsen? Är du lika överraskad som spelarna?
– Ja, det får jag säga. Visserligen visste jag att han var i ordning och hade ett bra läge men han mötte bra hästar. Han tog fram lite mer än vad han har gjort tidigare och det var väldigt kul. Det funkade bra att han gick med skor också, vilket var glädjande eftersom det är skor som gäller nu under barfotaförbudet i vinter.

Har vunnit med skor och brodd funkar bra
Jeppas Qurt lär bli betydligt mer betrodd den här gången när han startar i den sjätte GS75-avdelningen. Han har spår fyra bakom startbilen och körs återigen av Mats E Djuse.
– Jag tror absolut att han kan vinna igen. Le Crack Sox ser ut att vara värst emot från innerspåret och det är snabba hästar både invändigt och utvändigt. Min är hygglig från start och har öppnat ganska så rejält när vi har tryckt av honom från början. Men jag tror att Mats mer kommer att söka en bra position och spara krafterna till slut.
– Skor går som sagt bra och vi får se hur banan blir om det det behövs broddar. I så fall är det inga problem, han tränar med brodd och vann på en krävande bana näst senast. Inga ändringar i övrigt och mina hästar går bra för dagen efter att det har varit lite segt i sommar, säger Krister Jakobsson som har 20 hästar i träning.

Michael Carlsson, Kanal 75


”Kung Åke” landade på svensk mark tisdag morgon efter nattens flight från Fort Lauderdale i Florida. Det är sex år seda..


”Kung Åke” landade på svensk mark tisdag morgon efter nattens flight från Fort Lauderdale i Florida. Det är sex år sedan han flyttade sin verksamhet till andra sidan Atlanten och i år gjorde han sin bästa säsong i Nordamerika med nästan fem miljoner dollar inkört till stallet. Åke reste hem själv och på fredag ansluter resterande familjen med frun Sarah, och barnen Erik och Jonas.
– Barnen får inte ledigt från skolan om de ska vara borta så länge. Därför åker jag själv först för att hinna med att hälsa på alla. Det blir så stressigt annars och kort om tid, säger Åke Svanstedt som är på väg till flygplatsen när intervjuen görs måndag kväll.
– Jag landar i Stockholm och åker direkt till Bjertorp för att hälsa på mamma och pappa och Anders och Rikard. Det ska bli kul. Sedan ska det bli roligt att åka ner till Robert Bergh och hälsa på honom och jag ska även till min kompis Peter Arnqvist i Halmstad. Sedan åker vi upp till Sundsvall på fredag.
– Det är väl just det här som man saknar, att inte kunna träffa släkt och vänner så ofta. Mest saknar jag mamma och pappa och Anders och Rikard. Annars saknar jag ingenting från Sverige. Jag lever ett bättre liv nu i USA än jag gjorde tidigare.
På vilket sätt menar du då?
– Tävlingssäsongen är sju månader och vi börjar lite lätt i maj och sedan pågår den till november. Jag kör max 300 lopp om året, gentemot i Sverige där jag körde över 1000 lopp varje år. I år har jag kört någonstans mellan 200 till 250 lopp, berättar han.
– Så man lever ett annorlunda liv på det sättet. Vi kör in lika mycket pengar under sju månader här som jag gjorde under ett helt år i Sverige. Det är skönt väder här och sommaren är lång och varm, fem månader, i New Jersey. I Florida är det nu 28 till 30 grader och 22 på natten, så det är härligt. Just nu joggar vi bara ettåringarna och är färdigjobbade redan innan lunch. Det innebär att vi är lediga på eftermiddagarna och kan vara på stranden om man vill. Så vii sliter inte ont utan har ett bättre liv här i USA än vi i Sverige.

Turas om mellan Florida och New Jersey
Åke Svanstedt befinner sig under vinterhalvåret på gården Palema Trotting i Vero Beach i Florida. Där tränas de nyinköpta ettåringarna upp inför den stundande tävlingssäsongen, vilka är 33 till antalet. Resterande av stallets 32 hästar finns på gården Legend Farm i New Jersey.
– Vi turas om jag och Sarah att vara i Florida och New Jersey. Vi vill inte att barnen ska byta skola och de får därför gå kvar i New Jersey och så byter jag och Sarah av med varandra. Jonas blir sju år i januari och Erik nio i mars så tiden går fort. Barnen är riktiga amerikanare och pratar flytande engelska, men när de är med oss så pratar de svenska, säger Åke.

All time high – ”många har tävlat väldigt bra”
Det här året har varit den bästa säsongen för stall Svanstedt sedan flytten till USA. Även om han tidigare har vunnit de största loppen som finns, såsom Hambletonian och Peter Haughton Memorial, så blev det all time high när det gäller inkörda pengar.
– Det fattades 25 000 dollar för att vi skulle nå fem miljoner dollar inkört. Det är svårt att räkna om när kronan är så svag om man nu skulle jämföra med när vi körde in 48 miljoner i Sverige.
– Det har inte blivit så många stora segrar i år men däremot har många hästar tävlat väldigt bra och det är många som har dragit in fina pengar.
Vilka är höjdpunkterna under året och de största segrarna?
– Vi har den vinstrikaste tvååringen, El Ieal, som har tjänat 500 000 dollar. Han har vunnit flera stora lopp. Sedan var det väldigt roligt när Six Pack fick avsluta tävlingskarriären med att vinna finalen i TVG-serien. Förstapriset var 170 000 dollar och det var kul för han har haft lite stolpe ut i år annars. Han har haft dåliga startspår ofta och det går inte att vinna när man har spåren nio och tio längst ut bakom bilen.

”Six Pack är den bästa häst jag har tränat”
Svanstedt har tidigare haft svårt att sära på sina världsstjärnor Zoogin, Gidde Palema, Torvald Palema, Sebastian K. och Resolve om vem som är den bästa häst han har tränat.
Hur står sig Six Pack i jämförelse med dina tidigare stjärnor?
– Jag måste säga nu att Six Pack är den bästa häst jag har tränat. Han är bara fyra år och har sprungit de tider som han har gjort och gjort de prestationerna. Han har sprungit 1.50 eller snabbare varje gång och gått 1.49 tre gånger och är bara fyra år. Han är så hållbar i benen och skulle kunna fortsätta tävla tills han är sju år. Men det är så stora pengar i aveln att det inte är försvarbart. Det går inte att tjäna in de pengarna på tävlingsbanan som han kommer dra in som avelshingst.
– Six Pack är både snabb och stark och så klok och fin att köra. Hade han fortsatt tävla så hade han blivit den bästa. Men det var kul att han slutade på topp och var så fräsch och fin som han var i sista starten, säger Svanstedt.
Hur ser det ut i stallet inför nästa år?
– Det ser bra ut och jag tycker nog att vi aldrig har haft det så här förspänt inför en ny säsong. Vi har 33 ettåringar, vilket är ett antal vi brukar ha, men även en bra kull med många fina tvååringar som blir tre år vid årsskiftet. Totalt har vi 65 hästar och det ser intressant och spännande ut.

Kör lopp på söndag och Nyårsafton
Under sin vistelse i Sverige så kommer Svanstedt att köra en del lopp. Senast det begav sig i Sverige var i Elitloppet med Looking Superb. På söndag är han på plats i Bollnäs för att köra sitt kallblod Gott Klirr, som han deläger tillsammans med Kurt Eriksson. ”Svanen” kommer även att köra några hästar på Grand Slam 75. Sedan ska han kvala sin delägda tvååring Järvsöfuxen på fredag på Bergsåker, även den i träning hos Jan-Olov Persson. Han avslutar sedan med att köra i V75 på Axevalla under Nyårsafton. I fjol vann han fyra lopp den tävlingsdagen, varav två inom V75.
– Jag ska köra några hästar åt Anders och Rikard, och några åt Pär Hedberg. Det ska bli kul, säger Svanstedt som reser tillbaka till USA igen den 2 januari.

Michael Carlsson, Kanal 75


Stellan Tidelius har ägt hästar sedan 1960-talet och har varit tränare på amatörbasis i hela sitt yrkesverksamma liv. Han har flyttat ..


Stellan Tidelius har ägt hästar sedan 1960-talet och har varit tränare på amatörbasis i hela sitt yrkesverksamma liv. Han har flyttat runt lite och är numera knuten till Rommetravet.
Många är de hästar som drabbats av någon form av skada och blivit hjälpt tillbaka av numera pensionerade Tidelius.
- Jag har haft uppfödning och körde in uppåt 20 ettåringar om året ett tag. Jag har haft många konvalescenter också. Ja, det är ju det jag levt på och har tagit hand om hästar åt bland andra Stig H Johansson och Åke Svanstedt, säger han.
Romme-amatören hyr boxar på Julmyra Horse Center hemma i Heby. På onsdagen åker han med halva stallet – två hästar – till Solvalla.
- Hela stallet kan man säga kommer till start, för de andra två är inte startklara, en tvååring och en skadad häst som jag håller på att jobba med, säger Stellan Tidelius.
Stefan ”Tarzan” Melander ägde en intressant häst född i Frankrike som han fick köpa sommaren 2015. Balto d'Huon var skadad. Långtidsskadad som det såg ut.
”Balto” som hästen kallas kort och gott har haft stora problem med sina framben. Tidelius bestämde sig för att satsa på simträning i fransmannens fall och transporterna till ån Runhällen, ett par mil från Julmyra, blev många.
- Jag lät honom simma där och sedan fick han prova på att starta utan att gå ett enda banjobb.

”Aldrig varit fulltränad”
Efter ett smärre bakslag, då Balto d'Huon återigen fick problem, blev det en väldig försiktig hantering av den nu åttaårige valacken.
50 lopp och blott två segrar blev det över tre år. Tidelius kallar det ”ett bygge”.  
- Jag har ju känt att det är kapacitet i hästen men han har aldrig kunnat tävla på allvar utan hela tiden gått på tomgång eftersom han aldrig varit riktigt fulltränad.
Sexåriga Saga Doc från Tidelius stall startar i ett lopp utanför V86-spelet på onsdag. Hon har sprungit in 431 000 kronor i år och bland annat vunnit V86 och ett lopp på V75 ingående i serien Diamanstoet.
Det blev det två år yngre stoet som visade vägen.
- Jag fick köpa henne billigt av uppfödaren då hon var två år och inte hade gått att sälja. Saga har varit väldigt krånglig med en egen vilja, gått omkull i skogen och stuckit för mig och bråkat, innan hon blev riktigt bra.
Stellan Tidelius tar till många små förstärkningsord för att beskriva utvecklingen.
- Hon har varit bra som fan helt enkelt! Fortfarande är det ju så att hon är het och korkad i värmningen men sedan skärper hon sig i loppen. Det finns ”glidare” som alltid är fina i värmningen men inte kan någonting i loppen. Saga Doc är precis tvärtom, säger husse.

Skrockar om fler segrar
Eftersom stallkamraten mådde bra av backträningen fick onsdagens V86-häst Balto d'Huon (V86-8) ta samma väg – uppför och utför.
- Balto var mitt bygge – ja, Saga också - och backen skulle visa sig vara den sista stenen i pyramiden. Det var i våras någon gång som han fick prova på samma som Saga och till slut kom han upp i samma träningsdos som henne. Nu när han tål den här träningen har han bara blivit bättre och bättre. Vad han har gått! säger Stellan Tidelius.
Balto d'Huon har tre segrar i raden. Samtliga tagna på Solvalla.
Skrocket att man bara inte kan rada segrar på Solvalla - egentligen - göra att tränare Tidelius nästan går i försvarsposition när det ska pratas tips.
- Jag kan inte säga att jag tror på seger och fjärde raka på Solvalla för då blir man väl idiotförklarad. Åttondespåret är ju inte alls bra. Men backar, nej det gör vi inte. Han är startsnabb och det blir till att prova från start. Sedan hur ”Kajan” (Kaj Widell) kör vet jag ju inte. Laddar han till spets kanske det kostar för mycket, han kanske får svar?
Balto d'Huon lär bli ganska betrodd i V86-8 och ”ska väl med på kupongen” i alla fall. Senast fick Kaj Widell bestämma första 1000 efter 1.18,0 i ett tisdagslopp på Solvalla då banan var något tung. Hur var han?
- Vi hade väl tur där att det gick så långsamt för han var inte riktigt bra då trots att han vann. Han är åtgärdad efter det och i bättre skick nu. Faktiskt så känns han ruggigt fin igen. Han är nästan lite halvgalen när jag är ute och går med honom och rymde här om dagen till och med. Så vass är han fortfarande.
Men att han ska ta fjärde raka på Solvalla känns osannolikt då?
- Det gör det…det går inte att tänka sig det helt enkelt. Men å andra sidan är han i bättre skick nu än vad han var sist så jag blir inte förvånad om han löser det på ett bra sätt. Nurmos häst (5 Exit Angot) är antagligen för bra men de andra slår han nog om han är på rätt humör.

Mikael Wikner, Kanal 75


Mellby Granat, Vision d’Inverne, Ivory di Quattro och Zeus Dipa. Där har ni den rätta V4-raden på Åby. Robert Bergh tränar kvar..


Mellby Granat, Vision d’Inverne, Ivory di Quattro och Zeus Dipa. Där har ni den rätta V4-raden på Åby. Robert Bergh tränar kvartetten och satt också i sulkyn bakom allihop.
- Det är en historisk dag för mig. Jag har vunnit alla på V3 men aldrig på V4, sa topptränaren i segerintervjun efter V4-4.
Men som kusk har han vunnit alla V4-lopp tidigare. Det var han nämligen den förste att lyckas med på sin tidigare hemmabana Bergsåker i maj 2006. Efter det har även Åke Svanstedt och Peter Untersteiner lyckats med den bedriften. Att vinna samtliga V4-lopp både som kusk och tränare är emellertid Robert Bergh först med och det är så klart värt att fira.
- Varför inte ha en lite trevlig kväll i alla fall. Det är ju måndag och det är alltid bra, sa Robert Bergh och fyrade av ett brett segersmil.
För de V4-spelare som trodde fullt ut på Robert Bergh blir segerfesten inte allt för grandios. Fyra rätt delade endast ut 33 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-1 Seducedbyaface Seducedbyaface   [s 7] 3160/8 A 0 19.0 93
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-9 Remix Hanover Remix Hanover   [v 3] 2160/7 A 3 18.7 15
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-8 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 4] 1640/2 B 7 17.3 23
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-6 Punk Pale Punk Pale   [v 3] 2140/3 B 4 18.6 22
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-5 Mill Stargirl Mill Stargirl   [s 8] 1640/5 D 3 14.8 86
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-4 Mr Love You Mr Love You   [v 7] 2140/7 B 2 16.5 43
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-3 Baron Gift Baron Gift   [h 3] 2140/5 B 2 16.3 15
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-2 Tax Shelter Tax Shelter   [v 4] 2140/7 D 3 16.4 31
2016-12-29 2016-12-29 Åby-9 Diggers Elias Diggers Elias   [v 7] 3160/9 B 0 15.3 72
2016-12-29 2016-12-29 Åby-7 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 3] 2640/7 C 1 15.1 18
2016-12-29 2016-12-29 Åby-6 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 4] 1640/1 C 0 15.1 41
2016-12-29 2016-12-29 Åby-2 Tinky Winky Laday Tinky Winky Laday   [s 3] 2160/8 D 8 19.1 54
2016-12-29 2016-12-29 Åby-1 Jeppas Qlipper Jeppas Qlipper   [v 3] 2140/5 C 0 g 36
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-13 Blue Muse* Blue Muse*   [s 4] 1609/6 C str
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-9 Resolve* Resolve*   [h 5] 1609/2 C 2 9.2 44
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-8 Bullyoung Bullyoung   [v 5] 2660/15 D 7 14.0 179
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-7 Mindyourvalue W.F. Mindyourvalue W.F.   [h 3] 1609/1 C 2 11.9 66
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-5 Mellby Eye Catcher Mellby Eye Catcher   [s 3] 1609/1 D 0 14.0 107
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-2 Love Ain't Easy Love Ain't Easy   [v 6] 1609/10 D 0 12.8 138
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-11 Donato E. Donato E.   [v 5] 2140/12 A 6 13.0g 238
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-4 Opulent Yankee* Opulent Yankee*   [v 5] 1609/2 B 4 10.1 44
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-1 Quantum Hillary Quantum Hillary   [s 3] 2140/2 C 3 20.1 31
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-4 Eternity of Joy Eternity of Joy   [s 6] 1640/1 C 2 14.9 24
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-2 Grinnebys Egon Grinnebys Egon   [v 6] 2140/11 D 0 18.5g 33
2017-12-28 2017-12-28 Åby-8 Crown Wood Crown Wood   [v 4] 2640/9 C 0 18.3g 128
2017-12-28 2017-12-28 Åby-7 Cagnes Sur Mer Cagnes Sur Mer   [s 5] 2140/1 D 6 14.3 283
2017-12-28 2017-12-28 Åby-4 Micro Lady Micro Lady   [s 5] 2140/11 D 3 15.1 209
2017-12-28 2017-12-28 Åby-3 Tropicana Ås Tropicana Ås   [s 3] 2140/2 C 0 17.9 60
2017-12-28 2017-12-28 Åby-2 The Muffin Man The Muffin Man   [v 4] 2140/3 D 6 16.3 25
2017-12-28 2017-12-28 Åby-10 Vien Ici Vien Ici   [v 3] 2140/3 D 4 17.0 71
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-5 Lomex Lomex   [v 4] 1640/11 A str
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-4 Transcendence Transcendence   [v 3] 2160/9 C 0 g 54
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-1 Highland Park Highland Park   [v 4] 1640/1 A 4 15.5 14
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-12 Non Stick* Non Stick*   [s 4] 1640/3 B 5 10.7 26
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-9 Resolve* Resolve*   [h 6] 1609/8 C 2 9.0 91
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-5 Tech Titan* Tech Titan*   [v 4] 2140/10 C 5 12.6 153
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-3 Digital Photo Digital Photo   [h 8] 640/4 C 0 56
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-2 Mr Creation Mr Creation   [v 5] 1640/4 C 0 g 38
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-2 Jato* Jato*   [v 5] 1640/1 C 0 11.0 19
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-12 Butler* Butler*   [h 6] 3160/12 D 6 12.8 691
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-11 Aron Palema Aron Palema   [v 5] 2140/2 C 1 12.2 48
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-6 Upstream Upstream   [v 4] 2140/1 B 0 16.6 42
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-1 Hjalle Palema Hjalle Palema   [v 4] 2160/5 B 1 17.6 16
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-4 Sara Palema Sara Palema   [s 4] 2140/7 D 1 17.9 37
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-6 X.L.Bygg Palema X.L.Bygg Palema   [v 5] 2140/1 C 0 18.0g 29
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-7 Highspeed Call Highspeed Call   [v 10] 2140/9 D 0 19.0 121
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-8 Jejje Palema Jejje Palema   [s 5] 2660/12 B 3 19.7 68
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-10 Argbiggan Argbiggan   [s 3] 1640/8 B 2 17.1 54
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-11 Diva Deo Diva Deo   [s 6] 2180/14 B 1 16.7 115
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-12 Dream Night Palema Dream Night Palema   [h 4] 2140/10 B 1 17.7 52
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-1 Västerbo Cold Play Västerbo Cold Play   [v 4] 2140/9 C 0 18.0 31
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-2 Argbiggan Argbiggan   [s 4] 2160/8 A 6 16.1 30
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-4 Pink Diamond* Pink Diamond*   [s 5] 2160/7 D 0 17.5g 110
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-5 Fredric Palema Fredric Palema   [v 4] 2140/15 A 6 16.4 18
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-6 I'm Sailing I'm Sailing   [s 4] 2180/11 B 4 15.6 271
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-7 Edio Edio   [v 6] 2140/4 D 4 16.0 140
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-8 Ipomea Ipomea   [s 4] 1640/10 D 3 14.5 110
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-9 Lady Palema Lady Palema   [s 4] 2160/15 D 0 16.6 388
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-10 Point Zero Point Zero   [v 7] 2140/7 C 2 15.7 108
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-11 Unico Broline Unico Broline   [v 3] 2660/15 C str
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-12 Southwind Feji Southwind Feji   [s 6] 2140/3 B 5 14.6 35
2019-12-30 2019-12-30 Åby-1 Lovely O.O. Lovely O.O.   [s 3] 2140/11 C 6 16.8 97
2019-12-30 2019-12-30 Åby-3 Elche Elche   [v 4] 1640/11 C 4 14.4 111
2019-12-30 2019-12-30 Åby-4 Ivory di Quattro Ivory di Quattro   [h 4] 2640/4 A 2 15.7 19
2019-12-30 2019-12-30 Åby-5 Gladiator A.F. Gladiator A.F.   [v 4] 2140/9 C 4 18.3 33
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-2 Harper Seabrook Harper Seabrook   [v 3] 2660/10 B 8 18.7g 19
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-1 Gott Klirr Gott Klirr   [h 4] 2160/2 C 0 g
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-3 Monahan Palema Monahan Palema   [v 11] 1640/10 D 4 19.7 72
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-4 Timetorock'nroll Timetorock'nroll   [v 4] 2640/4 B 4 20.1 20
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-5 Guidetti Guidetti   [v 4] 1640/5 D 2 18.2 51
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-8 Demex Demex   [h 6] 2660/15 A 1 29.4 22
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-9 Dugur Dugur   [v 6] 2140/12 D 0 g 175
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-4 Höwings Unbeatable* Höwings Unbeatable*   [v 7] 2640/4 D 5 15.2 344
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-6 Looking Superb* Looking Superb*   [h 6] 1609/5 B 3 10.4 39
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-8 Muscle Valky Muscle Valky   [h 3] 2140/11 D 5 12.7 588
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-9 Velvatter* Velvatter*   [s 4] 1640/7 C 5 12.6 104
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-6 Bicc's Lexie Bicc's Lexie   [s 6] 2140/1 D 6 14.8 391
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-11 Bullyoung Bullyoung   [v 8] 2140/9 D str
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-12 Canular* Canular*   [v 7] 3180/12 C 0 14.0 168ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se