V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-04-02 2024-04-02 Jägersro Trav-3 B.B.S.Pomona B.B.S.Pomona   [s 6] 2140/1 C
2024-04-02 2024-04-02 Jägersro Trav-7 Classic Hill Classic Hill   [v 5] 1640/10 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75



 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-2 Groult Groult   [v 4] 2640/1 2 16.7 49
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-10 Move Your Feet Move Your Feet   [v 8] 1680/7 0 17.5 171
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-7 Victor Pointer Victor Pointer   [v 6] 2140/1 5 16.9 178
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-4 Skogstorps Anna Skogstorps Anna   [s 4] 1640/3 5 16.2 21
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-4 Groult Groult   [v 4] 2640/2 5 17.0 552
2015-11-26 2015-11-26 Åby-11 Brown Baron Brown Baron   [v 6] 2140/13 2 17.3 47
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-4 Vernin Starlight Vernin Starlight   [v 5] 2140/1 str
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-2 Caddie Eagle Caddie Eagle   [v 9] 2200/15 8 17.0 137
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-4 Allan Chip Allan Chip   [v 7] 2140/2 0 18.5 205
2015-11-22 2015-11-22 Åby-9 Skogstorps Anna Skogstorps Anna   [s 4] 2140/8 4 16.0 230
2015-11-22 2015-11-22 Åby-6 Peasgood Peasgood   [s 5] 2140/5 5 16.7 163
2015-11-22 2015-11-22 Åby-4 Korpral Kanon Korpral Kanon   [v 6] 1640/6 0 13.4 716
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-4 Groult Groult   [v 4] 2140/4 1 15.8 123
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-9 Move Your Feet Move Your Feet   [v 8] 1680/12 4 16.5 467
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-8 Dolce Vici Dolce Vici   [v 6] 1640/8 2 15.4 194
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-6 Thaitec Thaitec   [v 5] 2640/1 1 16.1g 20
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-6 Skogstorps Anna Skogstorps Anna   [s 4] 2140/4 1 15.1 100
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-2 O.M.Bellis O.M.Bellis   [s 4] 2140/12 0 17.3 816
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-6 Ilona Håleryd Ilona Håleryd   [s 3] 1640/8 str
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Photoboy Photoboy   [v 5] 1640/12 str
2015-11-01 2015-11-01 Åby-1 Whitney Brodda Whitney Brodda   [s 4] 2140/1 1 15.5 16
2015-11-01 2015-11-01 Åby-4 Axeline Baunely Axeline Baunely   [s 3] 2140/12 3 16.2 24
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-7 Nodette Nodette   [s 8] 2140/1 0 15.0 1996
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-3 Rockhampton Rockhampton   [v 4] 2140/9 1 14.8 93
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-10 Dolce Vici Dolce Vici   [v 6] 2640/2 0 17.7g 190
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-9 Fonrouqe Zon Fonrouqe Zon   [v 5] 2680/6 2 17.1 29
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-8 Ternate Degato Ternate Degato   [s 4] 2140/9 3 15.6 31
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-7 Allison Rich Allison Rich   [s 7] 2140/10 8 16.5 83
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-4 Fiore Tooma Fiore Tooma   [s 6] 2160/6 4 15.7 84
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-3 Victor Pointer Victor Pointer   [v 6] 1640/7 5 14.9 659
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-1 Diamond Breeze Diamond Breeze   [h 4] 2140/7 4 108
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-9 Canappealformore Canappealformore   [v 4] 2140/12 D 0 16.6 303
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Allaballakaitoz Allaballakaitoz   [v 8] 1640/4 C 6 14.0 266
2016-12-29 2016-12-29 Åby-5 Port Ellen Broline Port Ellen Broline   [s 4] 1640/4 B 1 12.6 74
2016-12-29 2016-12-29 Åby-4 Move Your Feet Move Your Feet   [v 9] 2140/7 D 2 15.6 205
2016-12-29 2016-12-29 Åby-3 Cefalo Cefalo   [v 6] 2140/7 C 0 g 233
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-12 Dolce Vici Dolce Vici   [v 7] 2160/6 B 0 g 492
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-9 A Walk in the Park A Walk in the Park   [s 3] 2140/6 D str
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-4 National Pe National Pe   [v 9] 2180/7 B 2 16.0 214
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-5 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/9 D 0 20.0g 1125
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 Canappealformore Canappealformore   [v 4] 1640/4 A 4 14.1 23
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Pashman Pashman   [v 9] 2140/1 B 0 g 121
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-6 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/2 B 0 g 30
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-2 See The Dust See The Dust   [v 7] 2140/4 B 3 16.9 37
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-9 Move Your Feet Move Your Feet   [v 9] 1660/4 D 3 15.2 150
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-8 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 4] 2160/13 D 0 21.0 586
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-10 Frankie Brodde Frankie Brodde   [v 5] 2140/1 B 1 14.3 42
2016-12-17 2016-12-17 Åby-10 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 2660/9 C 5 16.6 350
2016-12-15 2016-12-15 Åby-5 Cefalo Cefalo   [v 6] 2640/8 D 3 17.1 537
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-5 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/2 C 0 g 35
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-8 Crispi's Memory Crispi's Memory   [s 4] 2140/7 D 7 17.1 211
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-6 Radiation Radiation   [v 5] 2140/3 C str
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-2 Noble Flax Noble Flax   [v 3] 2640/11 C 0 20.5 157
2016-12-07 2016-12-07 Åby-9 Sugarboy Petoj Sugarboy Petoj   [v 8] 2140/9 D 0 14.7 166
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-4 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 7] 2640/5 D 0 18.0 170
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-3 Diamond Breeze Diamond Breeze   [h 5] 2140/3 D 6 15.7 444
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-7 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2140/6 C 1 13.4 144
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-3 Noble Flax Noble Flax   [v 3] 2140/4 C 0 18.9 386
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-3 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 2660/7 C 3 15.3 558
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-1 Allaballakaitoz Allaballakaitoz   [v 8] 1640/3 B str
2016-12-01 2016-12-01 Åby-2 Fabrica Pellini Fabrica Pellini   [s 5] 2140/6 A str
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-8 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/2 D 0 g 98
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-5 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/11 D 1 13.2 222
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-2 Leon Coure Leon Coure   [v 6] 2140/10 B 5 19.8 120
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-4 Sugarboy Petoj Sugarboy Petoj   [v 8] 1640/4 C 4 13.2g 57
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-1 Move Your Feet Move Your Feet   [v 9] 2640/4 D 5 15.8 723
2016-11-23 2016-11-23 Åby-7 Port Ellen Broline Port Ellen Broline   [s 4] 2160/9 B 4 15.6 178
2016-11-23 2016-11-23 Åby-4 Ingi Nalan Ingi Nalan   [v 6] 2140/5 C 4 16.9 91
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-6 Hugelinda Hugelinda   [s 6] 2140/3 C 4 15.3 366
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-4 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 3] 2140/5 D 0 18.0 885
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-3 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 2680/7 B 1 15.4 117
2016-11-17 2016-11-17 Åby-5 Canappealformore Canappealformore   [v 4] 1640/6 B 1 13.7 78
2016-11-17 2016-11-17 Åby-2 Groult Groult   [v 5] 2640/2 B str
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-10 Port Ellen Broline Port Ellen Broline   [s 4] 2160/9 C 0 g 445
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-9 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 6] 2640/8 D 3 19.4 59
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-8 Magnifik Coktail Magnifik Coktail   [v 4] 2140/9 C 0 g 39
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-6 Move Your Feet Move Your Feet   [v 9] 2160/12 C 0 18.0 103
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-5 Medley* Medley*   [s 4] 2140/6 C 8 19.7 302
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-4 Leyla Nova* Leyla Nova*   [s 4] 1640/12 A 6 16.6 37
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-3 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 10] 2140/7 C 6 16.3 173
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-1 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 1640/12 C 4 15.0 162
2016-11-09 2016-11-09 Åby-7 Urbino Urbino   [v 3] 2140/1 C 5 15.6 370
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-11 Belle Ami Butcher* Belle Ami Butcher*   [s 3] 2140/8 C 7 17.5 241
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-5 See The Dust See The Dust   [v 7] 2140/3 C 1 15.3 142
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-11 Move Your Feet Move Your Feet   [v 9] 2140/7 C 3 16.0 236
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-6 Juliana Juliana   [s 4] 2140/9 B 4 15.8 51
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-11 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 1640/11 B 7 14.3 569
2016-10-30 2016-10-30 Åby-4 Nosy Face Nosy Face   [s 6] 2140/9 C 1 15.0 23
2016-10-30 2016-10-30 Åby-1 Move Your Feet Move Your Feet   [v 9] 2140/2 D 4 15.9 324
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-6 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2140/2 D 3 13.6 167
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-4 Samson Kaski* Samson Kaski*   [v 7] 2180/5 B 1 15.1 32
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-10 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 10] 2140/1 C 5 17.9 193
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-8 Lienandinterest Lienandinterest   [s 6] 2160/9 A 3 18.9 29
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-3 Civillo Civillo   [v 8] 2140/6 B 0 g 148
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-2 Flirtin Boy Flirtin Boy   [v 6] 1640/6 B 1 15.6 40
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-11 Run N.K.I.Aalborg* Run N.K.I.Aalborg*   [v 8] 1640/9 C 6 14.6 105
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-7 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 4] 2140/4 A str
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-12 Urbino Urbino   [v 3] 2640/9 D 0 15.8 200
2016-10-15 2016-10-15 Åby-2 Forni Boko Forni Boko   [v 4] 2140/11 C 3 13.9 260
2016-10-13 2016-10-13 Åby-8 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2140/10 C 6 14.5 539
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-5 Marvelous Face Marvelous Face   [s 7] 2140/9 D 3 15.4 467
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-3 Ilona Håleryd Ilona Håleryd   [s 4] 2140/8 A 1 15.0 19
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-7 M.T.King of Cash M.T.King of Cash   [v 4] 2660/6 C 1 16.8 19
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-9 Flirtin Boy Flirtin Boy   [v 6] 2140/2 B 2 16.3 32
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-8 Lienandinterest Lienandinterest   [s 6] 2640/12 B 1 18.0 384
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-6 Move Your Feet Move Your Feet   [v 9] 2160/4 C 7 17.8 215
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-5 Noble Flax Noble Flax   [v 3] 2140/1 D 5 19.1 100
2016-09-29 2016-09-29 Åby-8 Frozen Royalty Frozen Royalty   [v 6] 2640/2 D 6 17.0g 308
2016-09-29 2016-09-29 Åby-5 Urbino Urbino   [v 3] 2140/2 D 1 16.3 1165
2016-09-29 2016-09-29 Åby-2 Nouvelle Robin Nouvelle Robin   [v 7] 2140/2 C 0 g 381
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-11 Urbino Urbino   [v 3] 2140/5 B 3 16.8 251
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-9 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/8 C 2 12.6 194
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-3 Thengill Thengill   [v 6] 2140/5 C 0 g 54
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-1 Great Guvijo Great Guvijo   [v 4] 2140/10 B 2 16.4 145
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-12 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2140/8 D 0 27
2016-08-31 2016-08-31 Åby-2 Fabrica Pellini Fabrica Pellini   [s 5] 2140/4 C 6 14.0 117
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-4 Alfa Tesoro Alfa Tesoro   [v 5] 2140/3 B 5 15.1 144
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-8 Sobel Conway Sobel Conway   [h 3] 2140/6 B 1 15.8 36
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-3 Bear by the Day Bear by the Day   [v 4] 1640/2 B 2 14.4 16
2016-08-25 2016-08-25 Åby-6 Questionmark Questionmark   [s 4] 2140/4 C 0 19.6g 159
2016-08-25 2016-08-25 Åby-4 Thengill Thengill   [v 6] 2140/8 C str
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-7 Cefalo Cefalo   [v 6] 2140/3 C 3 17.0 256
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-5 Noble Flax Noble Flax   [v 3] 2140/8 A str
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-3 Move Your Feet Move Your Feet   [v 9] 2140/6 D 0 16.6 595
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-2 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 6] 2160/5 C 3 14.9 101
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-8 Olympic Danseur Olympic Danseur   [v 7] 2140/7 C 0 17.6 630
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-5 Magic Melon Magic Melon   [s 6] 2140/2 D 0 19.9g 181
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-2 Quantum Athena Quantum Athena   [s 6] 2140/3 D 0 19.9 143
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-7 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 1640/5 C 0 13.9 192
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-5 Dolce Vici Dolce Vici   [v 7] 2640/1 D 0 15.2 722
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-4 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2140/2 B 4 16.4 16
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-2 Noble Flax Noble Flax   [v 3] 2140/2 D 0 18.2 567
2016-08-04 2016-08-04 Åby-2 Morpheus Morpheus   [v 6] 2140/7 C 3 15.6 47
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-7 Te Quiero IT Te Quiero IT   [s 4] 2140/9 B 0 16.3 24
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-6 Alfa Tesoro Alfa Tesoro   [v 5] 2140/3 C 4 13.7 146
2016-07-28 2016-07-28 Åby-4 Pot Success Pot Success   [v 5] 2140/2 C 2 14.1 42
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-9 Morpheus Morpheus   [v 6] 2140/9 D 0 13.7 357
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-8 Ilona Håleryd Ilona Håleryd   [s 4] 2140/4 D 6 13.7 295
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-5 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 7] 2140/6 C 0 15.6 223
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-7 Blackwell Blackwell   [v 5] 2160/14 C str
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-3 Bravo Midnight Bravo Midnight   [v 6] 2140/4 D 0 g 177
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-10 Move Your Feet Move Your Feet   [v 9] 2140/5 C str
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Royal Prince Royal Prince   [v 5] 2640/9 D 3 15.0 67
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-12 Sinfonia d'Amore Sinfonia d'Amore   [s 5] 2160/13 A 4 15.6 434
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-9 Canappealformore Canappealformore   [v 4] 2140/1 C 0 15.4 24
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-8 Min Finish Min Finish   [s 7] 2140/15 C 0 13.7g 170
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-4 Magnifik Coktail Magnifik Coktail   [h 4] 2140/2 D 0 g 536
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-6 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 2140/8 B 0 g 91
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-2 Urbino Urbino   [v 3] 2140/3 B 0 g 181
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-7 Ilona Håleryd Ilona Håleryd   [s 4] 2640/12 C 1 15.5 118
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-12 Surprise Power Surprise Power   [v 8] 2180/14 A 0 23.9g 150
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-4 Blackwell Blackwell   [v 5] 2160/5 C 0 21.7g 93
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-2 Harpos Hitsville Harpos Hitsville   [v 9] 2180/8 D 5 16.6 375
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-8 Trot Kronos Trot Kronos   [h 4] 2640/1 C 1 16.7 57
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Tjurkhults Dealer Tjurkhults Dealer   [v 4] 2140/11 D 0 g 54
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Move Your Feet Move Your Feet   [v 9] 2160/6 C 5 16.9 249
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-11 Pot Success Pot Success   [v 5] 2640/4 B 2 15.7 37
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-3 Oktan* Oktan*   [v 10] 1640/3 D str
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-2 Joline Joline   [s 8] 2640/3 D 7 18.9g 814
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-1 Urbino Urbino   [v 3] 2140/5 D 5 17.5 369
2016-06-09 2016-06-09 Åby-8 Dolce Vici Dolce Vici   [v 7] 2140/11 C str
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-6 Hertig Shim Hertig Shim   [h 7] 2180/13 A 8 15.7 36
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-4 Vice President Vice President   [v 6] 2140/1 B 6 14.3 106
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-9 Sugarboy Petoj Sugarboy Petoj   [v 8] 2140/5 D 0 13.8 222
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-11 Joline Joline   [s 8] 1660/4 D 0 g 523
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-6 Move Your Feet Move Your Feet   [v 9] 2140/2 C 5 14.9 646
2016-05-25 2016-05-25 Åby-3 Tromb Access Tromb Access   [v 4] 2640/7 C 1 16.2 38
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-6 Zigge Silvio Zigge Silvio   [h 5] 2140/2 D 2 14.1 34
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-8 Port Ellen Broline Port Ellen Broline   [s 4] 2140/7 D 0 13.9 211
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-9 Move Your Feet Move Your Feet   [v 9] 2140/11 A 5 16.7 42
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-1 Harpos Blue Swede Harpos Blue Swede   [v 7] 2160/7 C 5 18.1 55
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-10 N.Y.Du Mä N.Y.Du Mä   [v 9] 1640/3 C 0 15.6 274
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-5 Flirtin Boy Flirtin Boy   [v 6] 2140/2 C 3 14.6 203
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-9 Move Your Feet Move Your Feet   [v 9] 2160/10 B 2 15.4 64
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-8 Groult Groult   [v 5] 2640/5 B 5 16.0 68
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-7 Civillo Civillo   [v 8] 2140/2 B 0 g 105
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-2 Soonaftermidnight Soonaftermidnight   [s 4] 1640/7 C 8 17.8g 72
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Alfa Tesoro Alfa Tesoro   [v 5] 2140/1 C 1 15.5 14
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-5 Speedy Cash Speedy Cash   [v 4] 2140/8 C 0 g 60
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-3 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/5 D 0 20.5 1339
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-2 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [h 6] 2140/10 C 0 16.0g 62
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Carlos Merci Carlos Merci   [s 4] 2140/6 B 0 18.6g 55
2016-04-30 2016-04-30 Åby-13 Port Ellen Broline Port Ellen Broline   [s 4] 2140/10 D 2 14.4 62
2016-04-29 2016-04-29 Åby-11 Tougherthantherest Tougherthantherest   [v 4] 1640/11 B 7 15.7 85
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-3 Soonaftermidnight Soonaftermidnight   [s 4] 2140/1 D 4 17.1 896
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-6 Quality Lavec Quality Lavec   [v 8] 2640/9 D 0 16.6 538
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-3 Move Your Feet Move Your Feet   [v 9] 2160/10 C 8 16.1 295
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-1 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/10 D 5 19.0 424
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-10 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 10] 2180/13 C 0 16.7 523
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-2 Mr Jäger Mr Jäger   [v 7] 2160/8 B 4 16.5 166
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-1 Hitchcock* Hitchcock*   [v 10] 1640/6 C 5 15.8g 159
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-7 Tougherthantherest Tougherthantherest   [v 4] 2140/6 B 3 16.3g 37
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-2 Forastero Forastero   [v 7] 2160/5 C 5 16.3 172
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-7 Victor Pointer Victor Pointer   [v 7] 1640/12 D 0 13.5 557
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-5 Ewaso Boko Ewaso Boko   [s 5] 2640/5 C 1 15.8 93
2016-04-02 2016-04-02 Åby-9 Alfa Tesoro Alfa Tesoro   [v 5] 2140/8 A 5 15.4 37
2016-04-02 2016-04-02 Åby-8 Korpral Kanon Korpral Kanon   [v 7] 2140/1 B 4 16.9 73
2016-03-31 2016-03-31 Åby-7 Move Your Feet Move Your Feet   [v 9] 2140/2 D 7 15.1 363
2016-03-31 2016-03-31 Åby-5 Francesco Boko Francesco Boko   [h 4] 2140/12 C 3 16.9 43
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-2 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 8] 2140/5 C 0 g 47
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-12 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 6] 2140/6 B 7 15.6 42
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-8 Alfa Tesoro Alfa Tesoro   [v 5] 2140/10 C 6 15.3 346
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-8 Port Ellen Broline Port Ellen Broline   [s 4] 2140/6 B 2 15.1 208
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-3 Staro Juventus Staro Juventus   [v 4] 2140/4 B 0 g 81
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-10 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 10] 2140/4 D 6 14.9 456
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-9 Kungkurt Kungkurt   [v 5] 2140/8 B 5 16.4 27
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-8 Move Your Feet Move Your Feet   [v 9] 2140/10 D 2 15.7 342
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Fickle Morning Fickle Morning   [s 6] 2140/4 C 7 17.4 114
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-2 Comet Jamacan Comet Jamacan   [v 5] 1640/1 D 6 18.1 276
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Cooca Choo Cooca Choo   [s 8] 2160/11 D 8 16.8 249
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-11 Dolce Vici Dolce Vici   [v 7] 1640/7 A 1 13.7 41
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-3 Forastero Forastero   [v 7] 2140/5 C 0 g 202
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-4 Bernadot Queen Bernadot Queen   [s 8] 2140/5 C 4 18.5 67
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-8 Beyond Imagination Beyond Imagination   [s 6] 2640/2 D str
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-6 Tjurkhults Dealer Tjurkhults Dealer   [h 4] 2140/10 D 0 16.6 1118
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-5 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 6] 1640/7 D 0 14.6 603
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-2 Gucci Degato Gucci Degato   [v 5] 2660/15 B 7 15.9 64
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-1 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 8] 1640/2 C 3 13.4 58
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-7 Global Runaway Global Runaway   [s 5] 2140/3 B 2 15.6 28
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-2 Scott Sallöv* Scott Sallöv*   [v 7] 2140/2 C str
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-6 Steady Brodda Steady Brodda   [s 5] 2140/11 A 3 15.4 35
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2140/10 A str
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-1 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 8] 2140/5 C 1 15.7 160
2016-02-25 2016-02-25 Åby-10 French Flair French Flair   [s 6] 2160/6 C 6 17.9g 74
2016-02-25 2016-02-25 Åby-3 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [h 6] 2140/1 C 5 16.4 69
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-10 Bonnies Napoleon Bonnies Napoleon   [v 7] 2180/7 D 0 g 95
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-5 Victorious Pine Victorious Pine   [s 6] 2160/14 B 6 17.9 85
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-2 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 2140/8 C 3 14.8 70
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-7 Groult Groult   [v 5] 2640/10 B 0 g 21
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-2 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2160/3 D 0 g 412
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-7 Cosmos Limburgia Cosmos Limburgia   [v 7] 1640/8 B 0 g 217
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-3 Nodette Nodette   [s 9] 1640/7 D str
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-10 Diamond Breeze Diamond Breeze   [h 5] 1640/11 B 6 15.1 123
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Gucci Degato Gucci Degato   [v 5] 2140/6 A 1 15.7 62
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-8 Dolce Vici Dolce Vici   [v 7] 2140/4 C 2 15.9 256
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-5 Herold As Herold As   [v 6] 2180/12 C 3 16.6 119
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-3 Preston Savage Preston Savage   [v 8] 2180/11 B 0 g 429
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-1 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2160/10 C 0 20.5 976
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-4 Groult Groult   [v 5] 2640/10 B 3 17.5 66
2016-01-09 2016-01-09 Åby-8 Takeachancewithme Takeachancewithme   [v 9] 2140/11 D 0 16.1 600
2016-01-09 2016-01-09 Åby-1 Harpos Hitsville Harpos Hitsville   [v 9] 2660/10 D 0 18.2 777
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-8 Klara Håleryd Klara Håleryd   [s 3] 2140/8 D 0 16.3 438
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-2 Rapide Cash Rapide Cash   [s 3] 2140/6 D 1 15.8 28
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-1 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 8] 2640/4 C 3 16.9 97
2017-12-28 2017-12-28 Åby-6 Black Snapper Black Snapper   [v 4] 1640/10 A 0 15.9g 45
2017-12-28 2017-12-28 Åby-1 Gertorps Viljaleva Gertorps Viljaleva   [s 6] 2160/7 B 0 19.6 292
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-4 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 6] 1640/12 B 0 14.9 40
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-3 Baron Max Baron Max   [v 8] 2640/2 D str
2017-12-14 2017-12-14 Åby-7 Urbino Urbino   [v 4] 1640/4 C 2 14.0 44
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-6 Eros Hornline Eros Hornline   [v 4] 1640/9 C 0 16.2 333
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-4 Alfline Alfline   [v 9] 2140/10 D 6 16.1 644
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-3 Victor Pointer Victor Pointer   [v 8] 2160/6 D str
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-1 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 6] 2160/9 C 1 14.6 74
2017-12-09 2017-12-09 Åby-8 Makera Makera   [s 7] 2140/6 B 3 13.3 306
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-7 Diablo Boko Diablo Boko   [v 7] 2140/4 C 1 16.7 38
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-6 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 2140/9 C 0 16.3 56
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-9 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 6] 2140/12 D 4 15.1 212
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-8 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 8] 2640/2 D 0 17.4 466
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-6 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 8] 1640/11 D str
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-12 Sunna Love Sunna Love   [s 5] 1640/10 C 0 g 168
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-3 Urbino Urbino   [v 4] 2140/2 C 3 16.5 110
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-6 Skylane Skylane   [v 5] 2140/9 B 3 16.3 112
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 2140/8 C 0 21.9g 83
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-6 Global Tendency Global Tendency   [s 4] 2160/12 B 0 18.0g 389
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-3 Klara Håleryd Klara Håleryd   [s 3] 2140/9 D 5 15.7 30
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-2 Falcao Boko Falcao Boko   [v 5] 2640/10 D 4 17.2 114
2017-11-16 2017-11-16 Åby-5 Thengill Thengill   [v 7] 2160/15 A 5 15.9 68
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-6 Maison Michel Maison Michel   [v 6] 2160/2 A 0 g 24
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-3 Tjurkhults Dealer Tjurkhults Dealer   [v 5] 2140/8 A str
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-2 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 6] 1640/9 C 2 15.5 70
2017-11-09 2017-11-09 Åby-11 Pay Attention T.M. Pay Attention T.M.   [v 10] 2180/7 D 1 14.5 394
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-8 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 2140/6 D 4 16.2 238
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-7 Secret Mission Secret Mission   [v 6] 2140/1 C str
2017-11-01 2017-11-01 Åby-9 Makera Makera   [s 7] 2140/5 C 0 14.4 165
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-8 Global Tendency Global Tendency   [s 4] 2140/13 A 4 13.9 110
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-3 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 1640/7 D 0 14.0 509
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-5 Urbino Urbino   [v 4] 2140/7 D 1 15.2 152
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-6 Makera Makera   [s 7] 2100/9 C 5 15.3 520
2017-10-18 2017-10-18 Jägersro Trav-8 Global Tendency Global Tendency   [s 4] 2140/9 B 3 13.4 176
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-9 Lienandinterest Lienandinterest   [s 7] 2640/5 D 0 18.2g 160
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-6 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 2140/7 D 4 17.1 127
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-5 Justina Justina   [s 4] 2140/2 D 8 16.0 79
2017-10-14 2017-10-14 Åby-3 Rex Lane Rex Lane   [v 5] 2140/1 B 1 13.7 32
2017-10-14 2017-10-14 Åby-2 Urbino Urbino   [v 4] 1640/7 D 0 13.5 395
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-4 Kungkurt Kungkurt   [v 6] 1640/3 B 1 14.6 58
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-6 Makera Makera   [s 7] 2140/4 A 3 14.6 61
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-5 Glimmagumman Glimmagumman   [s 6] 2140/11 C 5 15.0 225
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-3 Diablo Boko Diablo Boko   [v 7] 2140/1 C 0 15.8 85
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-10 Global Tendency Global Tendency   [s 4] 2140/1 B 1 15.6 20
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-6 Believe it or Not Believe it or Not   [s 4] 2140/5 B 2 14.7 46
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-5 Julius Lagö Julius Lagö   [v 5] 1640/8 D 0 14.0 603
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-5 Sags Miss Chip Sags Miss Chip   [s 6] 2140/6 D 0 23.2g 100
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-4 Lienandinterest Lienandinterest   [s 7] 1640/4 B 8 16.5 45
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-2 Jetset Jetset   [s 8] 2680/6 C 1 15.6 14
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-7 Kungkurt Kungkurt   [v 6] 2160/8 A 0 17.2g 38
2017-09-21 2017-09-21 Åby-9 Urbino Urbino   [v 4] 1640/8 D 0 13.8 886
2017-09-18 2017-09-18 Halmstad-11 Big Punisher Big Punisher   [v 5] 1640/5 B 0 14.8 76
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-4 Enge Nitro Enge Nitro   [v 4] 2160/9 D 4 16.2 323
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-7 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 2140/7 B 5 17.4 169
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-7 Astoria Ås Astoria Ås   [s 5] 2660/6 D 0 16.9 118
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-6 Eros Hornline Eros Hornline   [v 4] 1640/11 D 0 14.3 1605
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-4 Urbino Urbino   [v 4] 2140/1 C 4 15.6 67
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-6 Lumio Lumio   [v 8] 2140/7 D 0 21.6 930
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-8 Global Tendency Global Tendency   [s 4] 1640/4 A 1 12.0 24
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-4 Sphinx d'Inverne Sphinx d'Inverne   [h 4] 2140/3 C 2 15.1 44
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-1 Lawyer Lohr Lawyer Lohr   [h 9] 2140/7 C 6 14.8 602
2017-08-30 2017-08-30 Åby-6 Makera Makera   [s 7] 2140/2 B 5 14.0 339
2017-08-30 2017-08-30 Åby-5 Urbino Urbino   [v 4] 2140/4 C 6 15.5 421
2017-08-30 2017-08-30 Åby-3 Foxy Brown Foxy Brown   [s 5] 2140/10 B 6 15.8 157
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-1 Celebreightr Celebreightr   [s 5] 2140/1 B 0 19.6g 21
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-8 Secret Mission Secret Mission   [v 6] 1640/4 B 3 12.2 232
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-7 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 8] 2640/6 C 0 16.5 792
2017-08-24 2017-08-24 Åby-12 Kungkurt Kungkurt   [v 6] 2140/1 A 3 16.2 83
2017-08-24 2017-08-24 Åby-2 Shakira Broline Shakira Broline   [s 3] 2140/5 C 0 16.2g 257
2017-08-24 2017-08-24 Åby-1 Diablo Boko Diablo Boko   [v 7] 1640/8 C 2 12.6 263
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-8 Smirre Creek Smirre Creek   [v 9] 2140/5 A 0 14.5 120
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-9 Sunna Love Sunna Love   [s 5] 2140/11 C 0 g 281
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-2 Thengill Thengill   [v 7] 2640/8 D 0 g 100
2017-08-12 2017-08-12 Åby-4 Makera Makera   [s 7] 2140/5 C 5 13.9 272
2017-08-12 2017-08-12 Åby-2 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2140/7 B 2 14.9 57
2017-08-11 2017-08-11 Åby-5 Secret Mission Secret Mission   [v 6] 2140/12 C 0 14.4 662
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-7 All Star Boy All Star Boy   [v 5] 2140/9 D 6 15.4 515
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-10 Urbino Urbino   [v 4] 1640/8 D 4 14.0 249
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-7 Shakira Broline Shakira Broline   [s 3] 2140/7 D 0 15.8 305
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-3 Thengill Thengill   [v 7] 2160/11 C 5 15.4 30
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-6 Dual Ignitors Dual Ignitors   [v 7] 2140/8 D 0 15.2 1175
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-5 Tommy Hill Tommy Hill   [v 5] 2140/8 C 5 15.2 72
2017-07-27 2017-07-27 Åby-4 Makera Makera   [s 7] 1640/5 B 1 13.0 35
2017-07-27 2017-07-27 Åby-3 Tjurkhults Dealer Tjurkhults Dealer   [v 5] 2140/1 B 0 g 98
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-8 Shakira Broline Shakira Broline   [s 3] 1640/4 D 0 25.3g 64
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-6 Count Response Count Response   [v 8] 2140/10 B 2 12.9 120
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-5 Moliere Moliere   [v 5] 2140/6 B 0 15.3 113
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-3 Thengill Thengill   [v 7] 2140/4 D 4 15.6g 32
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-6 Poulter Poulter   [v 4] 2140/5 C 2 15.9 40
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-3 Diablo Boko Diablo Boko   [v 7] 2140/7 C 3 14.5 42
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-8 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 2640/7 D 0 16.0 150
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-5 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 10] 2140/7 D 0 17.7 376
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-2 Urbino Urbino   [v 4] 2140/7 B 0 17.3 173
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-11 Enge Nitro Enge Nitro   [v 4] 2140/12 D 6 16.4 693
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-8 Ilona Håleryd Ilona Håleryd   [s 5] 2140/8 A 0 14.0 33
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 6] 2140/15 C 1 13.6 121
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-1 Herold As Herold As   [v 7] 1640/3 D 0 g 142
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-10 Sunna Love Sunna Love   [s 5] 2140/11 C 0 13.9 633
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-9 Julius Lagö Julius Lagö   [v 5] 1640/3 C 1 13.9 283
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-6 Thengill Thengill   [v 7] 2160/9 A 4 16.0 46
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-5 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 2140/3 D 0 g 226
2017-06-29 2017-06-29 Åby-7 Urbino Urbino   [v 4] 2140/2 D 0 g 101
2017-06-29 2017-06-29 Åby-1 Global Ransom Global Ransom   [s 6] 2140/1 D 3 17.3 466
2017-06-27 2017-06-27 Visby-6 Red Lion Red Lion   [v 9] 1620/1 D 0 g 627
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Jetmoon Heart Jetmoon Heart   [v 7] 2120/6 C 0 19.5g 570
2017-06-27 2017-06-27 Visby-9 Digital Extreme Digital Extreme   [v 5] 2120/12 B 0 15.4 278
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-13 Rio Crowe Rio Crowe   [s 4] 2140/4 B 3 15.8 32
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-10 Count Response Count Response   [v 8] 1640/10 D str
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-7 Secret Mission Secret Mission   [v 6] 3140/1 D 0 17.5 286
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-4 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 7] 2140/9 D 1 14.5 185
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-11 Sunna Love Sunna Love   [s 5] 1640/4 C 1 13.0 55
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-10 Julius Lagö Julius Lagö   [v 5] 2140/7 D 7 16.4 709
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-9 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 2140/4 D 3 13.5 311
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-5 Bestitvå Bestitvå   [v 6] 2640/1 C 6 17.2 167
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-10 Juliana Juliana   [s 5] 2180/10 B 2 14.1 30
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-8 Jetmoon Heart Jetmoon Heart   [v 7] 1640/3 B 5 15.4 156
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-6 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 2180/13 D 4 16.3 88
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-4 Thengill Thengill   [v 7] 1609/3 A 0 g 18
2017-06-15 2017-06-15 Åby-7 Count Response Count Response   [v 8] 2140/5 B 1 14.7 16
2017-06-15 2017-06-15 Åby-2 Pay Attention T.M. Pay Attention T.M.   [v 10] 2180/7 D 5 16.2 356
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-6 Enge Nitro Enge Nitro   [v 4] 1640/7 C 4 15.3 569
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-5 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 2140/11 D 5 14.1 431
2017-06-11 2017-06-11 Bjerke-4 Tosca Victory* Tosca Victory*   [h 7] 1609/6 B 2 11.7 214
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-7 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 8] 2140/9 D 7 14.4 1232
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-2 Thengill Thengill   [v 7] 2140/10 B str
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-9 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 6] 2140/2 D 6 16.6 738
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-8 Secret Mission Secret Mission   [v 6] 2140/9 D 2 13.9 740
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-7 Tosca Victory* Tosca Victory*   [h 7] 1640/7 B 1 13.0 122
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-6 Global Tendency Global Tendency   [s 4] 2160/11 A 7 14.8 64
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-3 Dolce Vici Dolce Vici   [v 8] 2140/2 B 7 15.4 198
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-4 Civillo Civillo   [v 9] 2160/7 D 0 18.9g 744
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-2 Secret Mission Secret Mission   [v 6] 1609/6 C 5 14.3 23
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-1 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 1609/4 D 4 14.3 653
2017-05-11 2017-05-11 Åby-9 Juliana Juliana   [s 5] 2140/9 C 0 14.9 707
2017-05-11 2017-05-11 Åby-7 Dolce Vici Dolce Vici   [v 8] 2640/6 D 6 15.8g 682
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-5 Rydens Hilona Rydens Hilona   [s 10] 2140/13 D 0 20.6 2056
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-3 Shakira Broline Shakira Broline   [s 3] 2140/9 B 4 17.4 60
2017-05-04 2017-05-04 Åby-8 Dolce Vici Dolce Vici   [v 8] 2140/1 D 0 16.6 476
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-8 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 8] 1640/2 D 5 13.4 1082
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-4 Marvelous Face Marvelous Face   [s 8] 2140/9 D 0 16.4 396
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-10 Tudor Tudor   [v 7] 2640/6 D 0 15.9 723
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-8 Port Ellen Broline Port Ellen Broline   [s 5] 2140/9 C 0 15.5 48
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-5 Hermes Laday Hermes Laday   [v 9] 2640/4 C 5 16.3 1178
2017-04-29 2017-04-29 Åby-13 Sunna Love Sunna Love   [s 5] 2140/8 C 1 15.1 82
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-3 B.Eat Them B.Eat Them   [v 5] 2140/11 C 2 15.1 154
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-6 Proserpine Proserpine   [v 6] 2160/7 B 0 22.5g 42
2017-04-19 2017-04-19 Åby-7 Port Ellen Broline Port Ellen Broline   [s 5] 2140/4 D 0 14.2 338
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-5 Ilona Håleryd Ilona Håleryd   [s 5] 2140/10 A 1 13.0 14
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-3 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 2180/11 D 0 15.8 1327
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-11 Wingait Erik Wingait Erik   [v 4] 2640/8 C 1 16.3 30
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-10 Dolce Vici Dolce Vici   [v 8] 2640/8 D 0 g 448
2017-04-12 2017-04-12 Åby-2 Move Your Feet Move Your Feet   [v 10] 2140/11 D 0 16.7 651
2017-04-12 2017-04-12 Åby-1 Shakira Broline Shakira Broline   [s 3] 2140/2 D 3 17.5 33
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-4 Lienandinterest Lienandinterest   [s 7] 2660/2 D 5 17.5 519
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-6 Ilona Håleryd Ilona Håleryd   [s 5] 2140/13 C 2 12.3 40
2017-04-06 2017-04-06 Åby-2 Harpos Hitsville Harpos Hitsville   [v 10] 2140/4 D 0 g 310
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-9 Ilona Håleryd Ilona Håleryd   [s 5] 2140/1 D 4 13.4 182
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-7 Urbino Urbino   [v 4] 2140/4 D 0 g 1107
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-4 Don di Quattro Don di Quattro   [v 7] 2140/6 D 6 15.0 83
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-5 Tjurkhults Dealer Tjurkhults Dealer   [v 5] 2140/11 B 1 15.7 87
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-8 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 9] 2140/4 D 6 14.1g 898
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-5 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 5] 1640/7 D 3 13.4 60
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-1 Move Your Feet Move Your Feet   [v 10] 2140/3 D 0 15.6 771
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-9 National Pe National Pe   [v 10] 2140/5 D 0 14.5 871
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-7 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 2140/8 D 0 16.9g 1131
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-2 Tax Free* Tax Free*   [v 7] 2140/5 D str
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-7 National Pe National Pe   [v 10] 2140/12 D 0 15.0 842
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-5 Lienandinterest Lienandinterest   [s 7] 2140/1 D 0 17.0 903
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-9 Canappealformore Canappealformore   [v 5] 1640/6 D 0 g 211
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-7 Move Your Feet Move Your Feet   [v 10] 2640/2 D 0 16.6 169
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-6 Sangria Knight Sangria Knight   [s 5] 2140/3 C str
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-4 Tour Knight Tour Knight   [s 4] 2140/6 C 1 14.9 22
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-4 National Pe National Pe   [v 10] 1640/4 D 4 13.2 304
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-3 Move Your Feet Move Your Feet   [v 10] 2140/14 C 8 15.5 607
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-2 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2180/13 C 0 15.8 1208
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-5 Amie Glide Amie Glide   [s 6] 2140/2 C 0 24.2g 111
2017-01-18 2017-01-18 Åby-8 Port Ellen Broline Port Ellen Broline   [s 5] 2140/9 B 0 15.4 59
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-6 Bellino B. Bellino B.   [h 5] 2140/2 C 1 14.3 30
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-5 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 2640/2 C 0 214
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-8 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 5] 2640/7 D 0 20.9 847
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-4 Danz of Hope Danz of Hope   [s 3] 2140/8 D 0 19.4g 185
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-3 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 1640/6 C 3 12.9 40
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-9 Felicia Silvåkra Felicia Silvåkra   [s 4] 2140/7 C 4 17.2 124
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-9 Darshana Darshana   [s 3] 2160/13 C 3 15.3 802
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-8 Tour Knight Tour Knight   [s 5] 2160/15 B 0 g 404
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-4 Alma Winner Alma Winner   [s 3] 2140/11 D 4 16.4 53
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-2 Nemo Rols Nemo Rols   [v 6] 2140/2 C 2 15.5 50
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-1 Elka F.B. Elka F.B.   [s 7] 2140/7 A str
2018-12-20 2018-12-20 Åby-8 Alfa Minerva Alfa Minerva   [s 3] 2140/5 B 0 g 40
2018-12-20 2018-12-20 Åby-6 Skylane Skylane   [v 6] 2140/4 C 0 22
2018-12-20 2018-12-20 Åby-5 Floyd Fortuna Floyd Fortuna   [v 6] 2140/5 D 7 16.7 217
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-8 Nemo Rols Nemo Rols   [v 6] 2140/10 D 1 16.0 127
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-5 Eros Hornline Eros Hornline   [v 5] 2140/5 D 7 18.3 691
2018-12-15 2018-12-15 Åby-1 Mitos Gold Mitos Gold   [v 5] 2140/9 C 0 g 87
2018-12-13 2018-12-13 Åby-2 The Pearl The Pearl   [s 10] 1640/3 D 0 g 383
2018-12-13 2018-12-13 Åby-10 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 5] 2160/11 C 0 g 329
2018-12-13 2018-12-13 Åby-9 My White Eagle My White Eagle   [s 8] 2140/11 D 5 14.5 910
2018-12-13 2018-12-13 Åby-5 Rydens Molly Rydens Molly   [s 6] 2140/1 D 0 18.3 499
2018-12-13 2018-12-13 Åby-4 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 1640/6 B 0 15.1 167
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-8 Jessica Pride Jessica Pride   [s 5] 2140/8 C 6 17.7 94
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Mazada Mazada   [v 12] 1640/6 D 7 16.1 578
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-8 Felicia Silvåkra Felicia Silvåkra   [s 4] 2140/8 B 2 19.6 49
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-2 Lady Haythrow Lady Haythrow   [s 4] 1640/9 C 5 14.6 306
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-8 M.T.Mighty Winner M.T.Mighty Winner   [v 4] 2140/2 B 1 15.2 29
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-5 Picasso Face Picasso Face   [v 6] 2140/8 C 3 16.9 191
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-8 Rydens Molly Rydens Molly   [s 6] 2140/2 D 4 18.5 271
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-6 Eros Hornline Eros Hornline   [v 5] 2140/10 D 0 18.5 692
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-5 The Pearl The Pearl   [s 10] 2140/8 D 0 18.9 1189
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-9 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 1640/12 D 5 13.4 985
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-2 Dolce Vici Dolce Vici   [v 9] 2140/10 A 0 g 66
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-1 Tour Knight Tour Knight   [s 5] 1640/7 C 4 13.1 193
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-7 Leica Håleryd Leica Håleryd   [v 3] 2140/4 C 0 19.2g 54
2018-11-28 2018-11-28 Åby-9 Julia af Solnäs Julia af Solnäs   [s 5] 1640/10 D 0 g 257
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-8 Delicious Brown Delicious Brown   [v 9] 2140/3 D 2 14.2 89
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-6 Billy Muscles Billy Muscles   [v 6] 2140/3 D str
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-2 Felicia Silvåkra Felicia Silvåkra   [s 4] 2140/6 C 5 18.2 89
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-7 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 5] 2140/11 D 0 18.0 255
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-5 Skylane Skylane   [v 6] 1640/6 C 2 13.7 29
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-3 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 5] 2140/8 D 6 17.4 685
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-4 Bosse Rich Bosse Rich   [v 4] 2140/9 B 5 18.0 79
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-8 The Pearl The Pearl   [s 10] 2140/1 D 0 g 504
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-5 Divas Madonna Divas Madonna   [s 3] 2140/2 D 6 20.1 406
2018-11-15 2018-11-15 Åby-8 Dolce Vici Dolce Vici   [v 9] 2140/6 B 0 g 84
2018-11-15 2018-11-15 Åby-5 Ruth Halbak Ruth Halbak   [s 3] 2140/2 C 0 g 150
2018-11-15 2018-11-15 Åby-4 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 1640/1 C 4 13.0 262
2018-11-15 2018-11-15 Åby-2 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 6] 2640/1 D 0 21.4 289
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Billy Muscles Billy Muscles   [v 6] 2140/3 D 3 17.2 86
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-5 Picasso Face Picasso Face   [v 6] 2640/1 D 3 16.5 318
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-3 Notre Avenue Notre Avenue   [s 5] 1640/8 D 3 13.1 211
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-5 Sampson Spitha Sampson Spitha   [v 6] 2160/9 D 7 17.2 629
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-3 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 5] 2140/4 D 6 17.5 107
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-2 Felicia Silvåkra Felicia Silvåkra   [s 4] 2140/1 D 4 18.8 209
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-8 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 4] 2140/4 C 0 20.7g 708
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-5 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2140/2 B 5 16.2 46
2018-11-10 2018-11-10 Åby-10 The Pearl The Pearl   [s 10] 2140/1 D 2 17.6 44
2018-11-10 2018-11-10 Åby-9 Flirtin Boy Flirtin Boy   [v 8] 2140/8 C str
2018-11-10 2018-11-10 Åby-8 Harry Kee Harry Kee   [v 6] 2140/3 C 8 19.2 51
2018-11-10 2018-11-10 Åby-4 Wilma Laser* Wilma Laser*   [s 7] 2140/5 C 5 17.1 40
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Skylane Skylane   [v 6] 2140/5 C 1 16.6 20
2018-11-07 2018-11-07 Åby-9 Above All Above All   [s 7] 2140/9 D 0 15.6g 435
2018-11-07 2018-11-07 Åby-4 Bergshults Mimmi Bergshults Mimmi   [s 7] 2160/8 D 0 16.9g 475
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-11 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 2140/11 D 0 12.9 604
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-10 Dolce Vici Dolce Vici   [v 9] 1640/7 B 4 13.1 86
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-2 Rydens Molly Rydens Molly   [s 6] 2140/10 C 5 16.4 428
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Randal Randal   [v 8] 2140/5 C 6 15.3 51
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-9 Ilona Håleryd Ilona Håleryd   [s 6] 2140/2 D 4 13.1 170
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-2 Springsteena Springsteena   [s 5] 1640/1 D 6 13.8 162
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-10 Ville Ima Ville Ima   [v 4] 2140/10 B 0 18.8 69
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-9 Sampson Spitha Sampson Spitha   [v 6] 2140/4 C 7 17.3 40
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-7 Lowlife Lowlife   [v 6] 2140/3 D 1 17.4 58
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-5 Rydens Molly Rydens Molly   [s 6] 2140/9 B 7 18.6 108
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-4 Above All Above All   [s 7] 2140/10 B 1 15.2 44
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-3 Le Vicomte Le Vicomte   [v 4] 2140/3 A 2 15.3 18
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-2 Quite a Turbo Quite a Turbo   [v 6] 2140/12 D 2 16.6 170
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-10 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 2640/3 D 6 13.6 993
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-8 Global Tendency Global Tendency   [s 5] 2140/12 B 0 14.4 330
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-6 New Future New Future   [s 7] 1640/7 D 0 16.0g 260
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-3 DancingQueenDiablo DancingQueenDiablo   [s 3] 2140/9 B 1 15.3 28
2018-10-24 2018-10-24 Åby-9 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 2140/8 C 5 14.2 160
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-10 Niras Aftonstjärna Niras Aftonstjärna   [s 5] 2140/3 D 0 g 67
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Alibi Alibi   [s 3] 1640/4 D 0 17.9g 195
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-3 Divas Madonna Divas Madonna   [s 3] 2140/2 D 0 20.9g 334
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-1 Poplar Broline Poplar Broline   [v 6] 1609/4 B 6 14.3 42
2018-10-18 2018-10-18 Åby-5 Dynamit Life Dynamit Life   [v 5] 2140/10 C 0 15.0 60
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-5 DancingQueenDiablo DancingQueenDiablo   [s 3] 2140/7 C 4 14.4 45
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-9 Sampson Spitha Sampson Spitha   [v 6] 2140/8 C 4 17.0 50
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2140/8 D 8 17.8 120
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-6 Ville Ima Ville Ima   [v 4] 2140/9 C str
2018-10-13 2018-10-13 Åby-10 Com Milton Com Milton   [v 4] 2140/12 B 5 13.4 97
2018-10-13 2018-10-13 Åby-8 Global Raceway Global Raceway   [v 7] 2140/9 C 5 13.3 49
2018-10-13 2018-10-13 Åby-2 Townshend Broline Townshend Broline   [h 3] 2160/10 C 3 14.2 95
2018-10-11 2018-10-11 Åby-10 Shellys Rubin Shellys Rubin   [s 7] 2140/7 D 6 16.0 88
2018-10-11 2018-10-11 Åby-7 Dolce Vici Dolce Vici   [v 9] 1640/12 D 1 12.0 1172
2018-10-11 2018-10-11 Åby-5 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 2140/7 B 2 13.4 104
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-8 Tour Knight Tour Knight   [s 5] 1640/4 C 3 11.9 133
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-5 Rydens Molly Rydens Molly   [s 6] 2140/2 C 0 g 411
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-4 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 1640/1 B 2 13.2 70
2018-10-06 2018-10-06 Åby-11 Pochacco Pochacco   [v 7] 2140/2 D 6 19.3 70
2018-10-06 2018-10-06 Åby-10 Bosse Rich Bosse Rich   [v 4] 2140/9 B 1 17.6 31
2018-10-06 2018-10-06 Åby-9 Proserpine Proserpine   [v 7] 2140/4 C str
2018-10-06 2018-10-06 Åby-8 Notre Avenue Notre Avenue   [s 5] 2140/12 B 3 16.4 211
2018-10-06 2018-10-06 Åby-6 Camp Nou Camp Nou   [v 6] 2180/8 B 6 18.9 43
2018-10-06 2018-10-06 Åby-5 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 8] 2140/11 C 0 16.9 323
2018-10-06 2018-10-06 Åby-3 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 4] 2140/6 C 1 17.5 49
2018-10-03 2018-10-03 Åby-4 Lady Luck Lady Luck   [s 6] 2140/5 D str
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-6 New Rae New Rae   [s 5] 2140/6 D str
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-10 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 1640/2 D 5 13.2 154
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-3 Kapten Kidd Kapten Kidd   [v 4] 2640/3 B 1 17.8 12
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-11 Dolce Vici Dolce Vici   [v 9] 2180/8 C 0 15.9 316
2018-09-26 2018-09-26 Åby-7 Victorious Star Victorious Star   [v 7] 2140/4 C 0 14.3 157
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-4 Lienandinterest Lienandinterest   [s 8] 2640/2 D 0 g 741
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-3 Urbino Urbino   [v 5] 2140/3 D 0 17.2 338
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-9 Casual Rain Casual Rain   [s 4] 2140/1 D 2 14.9 45
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-3 Alfa Minerva Alfa Minerva   [s 3] 2140/8 A 5 16.7 41
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-9 Ville Ima Ville Ima   [v 4] 2160/12 B str
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 8] 2140/5 B 0 g 88
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-4 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 7] 1640/1 C 0 12.3 266
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-2 Dolce Vici Dolce Vici   [v 9] 2160/10 C 0 g 351
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-3 Rex Lane Rex Lane   [v 6] 1640/11 C 6 14.0 107
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-5 Lady Haythrow Lady Haythrow   [s 4] 2140/3 D 6 14.3 702
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-4 Ruth Halbak Ruth Halbak   [s 3] 2140/6 B 3 15.1 293
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-1 Niras Aftonstjärna Niras Aftonstjärna   [s 5] 2140/10 D 3 16.7 714
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-9 Dolce Vici Dolce Vici   [v 9] 2660/4 B 0 16.3 293
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-6 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 2160/10 B 0 15.6 90
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-5 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 5] 1640/4 D 2 14.1 102
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-9 Amulett Jons Amulett Jons   [s 4] 2140/2 C 0 g 72
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-7 Falcon Scott Falcon Scott   [v 7] 2140/11 C 6 15.3 61
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 1640/7 C 0
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-3 Cefalo Cefalo   [v 8] 2140/4 C 0 g 29
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-7 Poplar Broline Poplar Broline   [v 6] 2140/6 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-6 Baron Max Baron Max   [v 9] 2140/8 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-5 Osborn Klipp Osborn Klipp   [v 4] 2640/3 A 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-4 Ruth Halbak Ruth Halbak   [s 3] 2140/1 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-2 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2160/2 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-9 Next Time Next Time   [s 7] 2140/4 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-8 Rydens Molly Rydens Molly   [s 6] 2140/10 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-5 Ville Ima Ville Ima   [v 4] 1640/5 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-2 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 4] 2140/6 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-6 Dolce Vici Dolce Vici   [v 9] 2640/3 D 0
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Valnes Filippa Valnes Filippa   [s 7] 2140/1 D 0 15.4 553
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-11 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 4] 1640/5 D 5 16.3 59
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-9 Dolce Vici Dolce Vici   [v 9] 2660/9 C 0 19.7g 317
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-2 Wonder Horse Wonder Horse   [s 3] 2140/9 D 5 17.6 371
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-8 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 2140/1 D 0 g 252
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-6 Devs Detonation Devs Detonation   [s 7] 2140/4 D 4 15.8 128
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-5 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 5] 2140/2 A 1 14.8 17
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-4 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 11] 2180/10 D 0 18.4 142
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-3 He's a Diffacolt He's a Diffacolt   [h 8] 2140/8 A 1 14.8 22
2018-08-23 2018-08-23 Åby-11 Flirtin Boy Flirtin Boy   [v 8] 2160/15 D 0 16.4 247
2018-08-23 2018-08-23 Åby-10 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 1640/7 B 3 12.7 165
2018-08-23 2018-08-23 Åby-3 Ville Ima Ville Ima   [v 4] 2140/4 D 0 15.6 374
2018-08-23 2018-08-23 Åby-2 Johs Filip Johs Filip   [v 10] 2160/4 C 0 221
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-1 Gurra Knight Gurra Knight   [v 6] 2140/6 D 0 19.9 385
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-2 Rodick Broline Rodick Broline   [v 5] 2140/5 A str
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-2 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 5] 2140/4 D 0 14.9 75
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Urbino Urbino   [v 5] 2140/14 D str
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Capone Capone   [v 9] 2140/4 D 3 14.6 384
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-8 Dolce Vici Dolce Vici   [v 9] 3160/2 D 4 16.9 270
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-7 Rex Lane Rex Lane   [v 6] 2140/4 B 1 13.6 22
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Picasso Face Picasso Face   [v 6] 2140/9 C 2 16.4 34
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-7 Jessica Pride Jessica Pride   [s 5] 2140/5 C 1 16.8 80
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-4 Blanche Blanche   [s 4] 2140/12 A 0 16.7g 157
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-9 Bear My Name Bear My Name   [v 4] 2140/11 A 6 18.0 21
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-7 Nobel Southwind Nobel Southwind   [v 6] 2140/11 B 3 14.0 34
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-4 Önas My Önas My   [s 4] 2140/3 D 3 16.3 29
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-2 Listas Aragon Listas Aragon   [v 3] 2140/1 D 0 20.8 75
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-6 Urbino Urbino   [v 5] 1640/6 D 0 14.2 347
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-4 Comme Une Caresse Comme Une Caresse   [s 5] 2140/3 D 4 15.9 133
2018-07-23 2018-07-23 Åby-3 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 1640/8 B 0 14.4 180
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-4 Pay Attention T.M. Pay Attention T.M.   [v 11] 2180/11 B 0 g 583
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-5 Fontaine Brodde Fontaine Brodde   [v 4] 2140/5 C 2 15.0 75
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-8 Victorious Star Victorious Star   [v 7] 1609/6 C 2 12.9 50
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-1 Osborn Klipp Osborn Klipp   [v 4] 2140/10 D 0 14.5 227
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-9 Dolce Vici Dolce Vici   [v 9] 2160/9 C 3 15.2 344
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-7 Kiss My Lips H.C. Kiss My Lips H.C.   [s 4] 2140/5 C 0 17.5 58
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-5 Julienne Pride Julienne Pride   [s 7] 1640/5 D 0 g 166
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-1 Peace too Many Peace too Many   [s 3] 2140/8 B 5 18.9 106
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-8 Klara Håleryd Klara Håleryd   [s 4] 2640/10 D 0 16.4 424
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-9 Cefalo Cefalo   [v 8] 2140/2 D 5 15.2 174
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-5 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 2140/12 A 2 13.7 105
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-4 Bear My Name Bear My Name   [v 4] 1640/3 C 0 20.9g 32
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-9 Sunday Rhyme Sunday Rhyme   [s 5] 1609/9 D 0 19.7g 65
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-8 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 5] 1609/3 C 8 15.7 78
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-6 Valnes Filippa Valnes Filippa   [s 7] 1609/8 C 6 15.5 86
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-3 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 1609/2 D 2 13.2 92
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-6 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 1640/11 C 7 12.7 489
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-3 Urbino Urbino   [v 5] 2140/14 D 0 16.5g 185
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-11 Sobel Conway Sobel Conway   [v 5] 1640/11 C 4 10.7 461
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-8 Global Tendency Global Tendency   [s 5] 2140/9 C 0 14.8 119
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-10 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 3140/9 B 0 15.4 538
2018-07-01 2018-07-01 Åby-1 Önas My Önas My   [s 4] 2140/9 C 0 g 79
2018-07-01 2018-07-01 Åby-10 Dolce Vici Dolce Vici   [v 9] 2140/10 B 0 g 81
2018-07-01 2018-07-01 Åby-9 Mazada Mazada   [v 12] 2140/1 D 1 16.7 248
2018-07-01 2018-07-01 Åby-8 Jessica Pride Jessica Pride   [s 5] 2140/1 B 4 16.6 32
2018-07-01 2018-07-01 Åby-7 Bear Angus Bear Angus   [v 8] 2140/11 C 5 19.1 242
2018-07-01 2018-07-01 Åby-6 Lady Luck Lady Luck   [s 6] 2140/11 D 1 15.6 28
2018-07-01 2018-07-01 Åby-2 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 6] 2140/1 D 0 18.4 291
2018-06-28 2018-06-28 Åby-3 Frances Yoda* Frances Yoda*   [s 5] 2140/4 B 2 14.5 27
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 2140/6 C 1 14.8 124
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-11 Global Tendency Global Tendency   [s 5] 1640/10 C 4 12.2 40
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-9 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 2140/7 A 4 14.0 434
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-1 Victorious Star Victorious Star   [v 7] 1640/6 C 0 g 21
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-10 Harry Kee Harry Kee   [v 6] 2140/5 C 0 17.8 31
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-8 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 5] 2140/6 B 0 19.3 75
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-7 Miss Alwina Miss Alwina   [s 6] 2160/7 C 0 20.2 149
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-6 Twins Zaack Twins Zaack   [v 5] 2640/7 C 6 18.6g 23
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-4 Mazada Mazada   [v 12] 2140/2 D 7 16.4 409
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-2 Flirtin Boy Flirtin Boy   [v 8] 2140/11 C 6 16.3 353
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-1 Dolce Vici Dolce Vici   [v 9] 2140/7 B 7 16.4 68
2018-06-14 2018-06-14 Åby-6 Cherie Kee Cherie Kee   [s 6] 1640/10 B 0 15.7 593
2018-06-14 2018-06-14 Åby-5 Urbino Urbino   [v 5] 2140/3 D 4 17.1 55
2018-06-14 2018-06-14 Åby-3 Victorious Star Victorious Star   [v 7] 2140/5 C 5 16.8g 74
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-5 Forza Rapida Forza Rapida   [v 6] 2140/2 B 3 14.5 35
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-10 Masterglide Masterglide   [v 5] 2140/2 C 1 13.6 65
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-2 Chatwat Chatwat   [v 6] 2140/7 D 3 18.5g 214
2018-05-31 2018-05-31 Åby-7 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 2640/6 C 0 17.0 99
2018-05-31 2018-05-31 Åby-5 Mill Yang Mill Yang   [v 5] 2140/12 C 7 15.0 226
2018-05-31 2018-05-31 Åby-3 Wirano Chip Wirano Chip   [v 10] 2160/8 B 0 17.5 475
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-9 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 4] 2140/9 C 0 14.9 36
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-4 Victorious Star Victorious Star   [v 7] 2180/8 C 3 14.3 27
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-5 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2140/4 D 0 g 77
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-4 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 5] 1640/10 B 3 12.6 72
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-2 Milles Fighter Milles Fighter   [v 5] 2140/12 C 1 15.9 52
2018-05-23 2018-05-23 Åby-8 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 2660/11 A 0 15.0 262
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-6 M.T.Mighty Winner M.T.Mighty Winner   [v 4] 2140/10 C 3 14.3 33
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-8 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 7] 2640/11 C 6 17.5 42
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-6 Quite a Turbo Quite a Turbo   [v 6] 2140/3 D 0 g 100
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-5 Mill Zorn Mill Zorn   [v 4] 2140/2 D str
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-4 Kingstein L.Romsås Kingstein L.Romsås   [v 10] 2140/4 C 6 15.7 152
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-1 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 8] 2140/7 D 4 16.0 133
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-7 Amie Glide Amie Glide   [s 7] 1609/8 C 6 14.7 63
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-4 Valnes Filippa Valnes Filippa   [s 7] 1609/10 C 4 14.1 107
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-3 Bonnies Napoleon Bonnies Napoleon   [v 9] 1609/3 D 7 13.0 317
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-2 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 1609/10 B 1 14.6 73
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-1 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 1609/5 A 2 12.8 21
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-9 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2140/6 C 1 14.1 43
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 M.T.Mighty Winner M.T.Mighty Winner   [v 4] 2140/3 B 1 14.0 19
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-3 Milles Anton Milles Anton   [v 11] 2140/7 D 0 20.0g 489
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-1 Milles Fighter Milles Fighter   [v 5] 2140/9 B 2 15.9 50
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-11 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 3140/10 D 7 14.5 1625
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-4 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2100/9 D 0 16.3 330
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-5 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2140/6 C 3 15.2 84
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-3 Amie Glide Amie Glide   [s 7] 1640/2 C 4 15.5 383
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-10 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 1640/4 C str
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-7 Cherie Kee Cherie Kee   [s 6] 2640/10 B 5 16.8 82
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-9 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 2140/6 B 2 14.4 65
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-7 Klara Håleryd Klara Håleryd   [s 4] 2140/11 B 3 15.9 39
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-9 Amie Glide Amie Glide   [s 7] 2140/11 B 0 17.5g 107
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-6 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 6] 2140/10 D 7 18.8 143
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-5 Harry Kee Harry Kee   [v 6] 2140/6 C 0 17.5 42
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-4 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 8] 2140/8 D 6 17.1 202
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-3 Bonnies Napoleon Bonnies Napoleon   [v 9] 2140/4 C 4 16.3 96
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-2 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 6] 2140/4 D 0 18.9 167
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-3 Global Tendency Global Tendency   [s 5] 2140/6 B 0 15.8g 35
2018-04-18 2018-04-18 Åby-7 Le Vicomte Le Vicomte   [v 4] 2140/6 B 8 22.0g 18
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-8 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 1640/6 C 5 12.6 292
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-6 Julia af Solnäs Julia af Solnäs   [s 5] 2140/15 A str
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-3 Lady Haythrow Lady Haythrow   [s 4] 2140/4 D 0 g 238
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-1 Victorious Star Victorious Star   [v 7] 1640/1 B 0 g 196
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-8 Finish Star Finish Star   [v 9] 2660/8 C 0 g 298
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-7 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 3180/8 B 3 15.9 89
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-4 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 8] 2160/7 C 4 15.0 152
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-3 Skylane Skylane   [v 6] 1640/2 C 2 14.3 13
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-10 Cefalo Cefalo   [v 8] 2140/6 C 1 16.2 31
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-7 Kungkurt Kungkurt   [v 7] 2160/8 B 6 18.5g 27
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-5 Empress Ås Empress Ås   [s 6] 1640/1 C 6 18.8g 29
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-3 Marvelous Face Marvelous Face   [s 9] 2140/3 D 6 15.8 123
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-2 Amie Glide Amie Glide   [s 7] 2140/4 C 4 16.1 48
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-1 Move Your Feet Move Your Feet   [v 11] 2140/7 C 0 16.8 121
2018-04-04 2018-04-04 Åby-4 Tosca Victory* Tosca Victory*   [h 8] 2180/6 C 5 16.3 65
2018-04-03 2018-04-03 Axevalla-4 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 2140/2 C 1 15.4 90
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-7 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 7] 1640/12 D str
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-6 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 4] 2640/1 D str
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-3 Ritz Fairytale Ritz Fairytale   [s 8] 2140/10 C 0 18.2 720
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-8 Fontaine Brodde Fontaine Brodde   [v 4] 2140/6 C 2 16.2 35
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-6 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 4] 2640/1 D 6 16.9 35
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-5 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 8] 2160/7 B 0 g 50
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-9 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 1640/5 B 2 12.1 30
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-7 Amie Glide Amie Glide   [s 7] 1640/3 D 6 15.0g 288
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-3 Sunna Love Sunna Love   [s 6] 2160/9 A 5 16.3 107
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-4 Skylane Skylane   [v 6] 1640/3 D 1 13.5 27
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 7] 2140/10 C 4 18.0 114
2018-03-22 2018-03-22 Åby-6 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 1640/8 A 0 14.5 248
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-5 Amina Crystal Amina Crystal   [s 5] 2160/7 B 0 23.9g 88
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-4 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 9] 2200/7 C 5 14.4 171
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-3 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2140/1 D 5 13.6 228
2018-03-19 2018-03-19 Halmstad-3 Ritz Fairytale Ritz Fairytale   [s 8] 2140/12 B 5 18.0 458
2018-03-19 2018-03-19 Halmstad-2 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 1640/6 C 3 12.3 75
2018-03-18 2018-03-18 Charlottenlund-8 Skylane Skylane   [v 6] 2020/6 B 1 17
2018-03-17 2018-03-17 Åby-8 Cherie Kee Cherie Kee   [s 6] 2140/10 B 2 15.8 48
2018-03-17 2018-03-17 Åby-1 Francks Gidjon Francks Gidjon   [v 6] 2140/3 D str
2018-03-14 2018-03-14 Åby-7 Punk Pale Punk Pale   [v 5] 2140/7 B 0 18.8g 40
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-5 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 1640/4 B 3 13.8 210
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 7] 2680/11 B 1 15.5 38
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-4 Sunna Love Sunna Love   [s 6] 2160/8 C 6 14.7 104
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-1 Tosca Victory* Tosca Victory*   [h 8] 1640/4 D 3 13.3 83
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Undulat Undulat   [s 5] 2640/8 C 7 15.4 160
2018-02-22 2018-02-22 Åby-3 Kingstein L.Romsås Kingstein L.Romsås   [v 10] 2180/6 C 5 15.2 213
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-9 Udessa Degli Dei* Udessa Degli Dei*   [s 5] 1640/2 C 0 13.2 112
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-5 Visone Jet* Visone Jet*   [h 4] 3140/2 C 0 g 124
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-11 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 2140/8 B 5 15.8 139
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-10 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 2140/6 B 3 16.0 95
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-8 Ville Ima Ville Ima   [v 4] 2160/14 C 6 17.2 132
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-7 Amie Glide Amie Glide   [s 7] 2140/2 C 5 17.3 191
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Wingait Erik Wingait Erik   [v 5] 2140/11 B 4 16.3 35
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-8 Trust Launcher Trust Launcher   [v 10] 2140/7 D 0 15.1 365
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-5 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 9] 2200/15 B 7 16.2 115
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-2 Face the Dream Face the Dream   [s 8] 2640/2 B 6 17.6 53
2018-02-08 2018-02-08 Åby-6 Morpheus Morpheus   [v 8] 2140/2 C 6 15.9 101
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-5 Visone Jet* Visone Jet*   [h 4] 1640/5 C 2 12.7 76
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-2 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 2660/10 A 2 16.9 34
2018-02-03 2018-02-03 Åby-8 Sunna Love Sunna Love   [s 6] 2160/13 A 0 17.5g 59
2018-02-03 2018-02-03 Åby-1 Skylane Skylane   [v 6] 2140/3 C 2 16.3g 59
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-3 Believe in Fate* Believe in Fate*   [s 5] 2140/4 B 5 16.9 20
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-7 Harry Haythrow Harry Haythrow   [v 12] 1640/8 D str
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-6 Wingait Erik Wingait Erik   [v 5] 2140/7 B 1 13.5 39
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-5 Trust Launcher Trust Launcher   [v 10] 2140/4 D 0 14.3 1186
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-4 Sunna Love Sunna Love   [s 6] 2160/9 B 2 15.4 144
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 Urbino Urbino   [v 5] 2140/10 C str
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-5 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 2140/15 A 3 16.2 93
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-4 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 9] 2640/1 D 6 18.8 562
2018-01-18 2018-01-18 Åby-5 Skylane Skylane   [v 6] 2160/12 C 2 16.4 60
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-9 Makera Makera   [s 8] 2140/3 B 0 15.7g 160
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-4 Sunna Love Sunna Love   [s 6] 2160/14 A 4 15.8 299
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-1 See The Dust See The Dust   [v 9] 2140/8 C 4 15.3 447
2018-01-10 2018-01-10 Åby-2 Lady Haythrow Lady Haythrow   [s 4] 2140/5 C str
2018-01-10 2018-01-10 Åby-1 Trust Launcher Trust Launcher   [v 10] 2140/4 C 4 15.2 208
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-2 Kungkurt Kungkurt   [v 7] 2140/4 B 0 g 29
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-5 Sunna Love Sunna Love   [s 6] 2140/2 B 2 15.3 63
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-12 Silpinge Superb Silpinge Superb   [v 4] 2140/4 B 0 24.9g 376
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-11 Randemar R.D. Randemar R.D.   [v 5] 1640/9 A 0 g 54
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-10 Ruth Halbak Ruth Halbak   [s 4] 2140/5 C 0 g 390
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-9 Alpha K. Alpha K.   [s 3] 1640/3 C 6 14.3 317
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-8 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 6] 2160/10 C 0 22.0g 360
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-7 Poet Broline Poet Broline   [h 7] 2140/5 C 7 13.6 327
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-5 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 5] 2140/5 B 0 16.0 113
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-4 Secret Mission Secret Mission   [v 8] 2140/2 C 1 13.7 51
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-2 Power Vacation Power Vacation   [s 3] 2140/6 B 0 g 19
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-1 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 2160/7 D 0 g 159
2019-12-18 2019-12-18 Åby-7 I'm Just a Jade I'm Just a Jade   [v 8] 2140/2 D str
2019-12-18 2019-12-18 Åby-6 Shutupandscratchme Shutupandscratchme   [v 4] 2640/14 D 1 16.1 104
2019-12-18 2019-12-18 Åby-5 Major Tom Major Tom   [v 8] 2140/4 B 4 16.0 130
2019-12-18 2019-12-18 Åby-1 Neutron Håleryd Neutron Håleryd   [h 2] 2140/7 C 5 17.9 128
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-7 Barbaresco V.W. Barbaresco V.W.   [v 6] 2140/6 B 4 15.0 60
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-5 Notre Avenue Notre Avenue   [s 6] 1640/8 C 4 15.2 56
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-6 Patos Rose Patos Rose   [s 5] 2640/4 C 1 17.2 194
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-1 Neutron Håleryd Neutron Håleryd   [h 2] 2140/4 D 7 21.8g 330
2019-12-07 2019-12-07 Åby-3 Zeeland Kronos Zeeland Kronos   [s 4] 2140/9 B 5 14.3 71
2019-12-07 2019-12-07 Åby-1 Divas Revansch Divas Revansch   [v 9] 2140/10 D 4 15.3 186
2019-12-07 2019-12-07 Åby-11 Randemar R.D. Randemar R.D.   [v 5] 2140/1 A 4 13.5 131
2019-12-07 2019-12-07 Åby-5 Secret Mission Secret Mission   [v 8] 2140/9 C 0 15.0 134
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-9 Laurenti Laurenti   [s 4] 2140/7 D 4 16.5 244
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-8 VästerboontheNews VästerboontheNews   [v 11] 2160/7 C 5 15.0 114
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-7 Love Håleryd Love Håleryd   [v 4] 2140/9 C 4 15.6 38
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-3 Poet Broline Poet Broline   [h 7] 2680/11 A 0 g 37
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-9 Ivy League Ivy League   [s 4] 2140/8 C 0 g 90
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-8 Major Tom Major Tom   [v 8] 2160/5 C 0 16.3g 192
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-5 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 2140/9 D 5 17.3 308
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-7 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 7] 2140/4 B 4 15.0 61
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-5 Sobel Nils Sobel Nils   [v 3] 2140/6 C 3 15.4 259
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-4 Kung Edward Kung Edward   [v 6] 3180/9 B 5 16.9 57
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-3 La Diva La Diva   [s 4] 2140/2 A 0 g 31
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-1 Il Wilma Girl Il Wilma Girl   [s 5] 2160/10 B 0 19.0 191
2019-11-27 2019-11-27 Åby-10 Above All Above All   [s 8] 3160/7 D 0 16.1 379
2019-11-27 2019-11-27 Åby-9 Brottarn Brottarn   [v 4] 2140/1 D 1 14.5 346
2019-11-27 2019-11-27 Åby-6 Dollar Rain Dollar Rain   [s 4] 2140/1 D 7 16.8 76
2019-11-27 2019-11-27 Åby-4 Divas Revansch Divas Revansch   [v 9] 2180/11 D 7 16.9g 176
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-4 Notre Avenue Notre Avenue   [s 6] 2160/11 B 5 15.3 112
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-2 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/10 C 1 16.5 86
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-1 Patos Rose Patos Rose   [s 5] 2140/2 C 4 15.7 238
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-9 M.T.Mighty Winner M.T.Mighty Winner   [v 5] 1640/8 D 4 12.2 214
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-7 Eldorado Mearas Eldorado Mearas   [v 5] 2640/2 B 0 g 160
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-8 Ritz Ina Hall Ritz Ina Hall   [s 4] 2140/6 C 0 21.4 106
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-6 Staro Junique Staro Junique   [v 7] 1640/8 C 2 12.4 299
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-1 Ivy League Ivy League   [s 4] 2140/9 B 1 15.5 84
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-8 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 2680/4 C 0 18.6 100
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-5 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 5] 2160/12 B 2 15.8 81
2019-11-16 2019-11-16 Åby-6 Hillbilly Woodland Hillbilly Woodland   [s 3] 2140/10 B 2 15.6 138
2019-11-16 2019-11-16 Åby-4 Major Tom Major Tom   [v 8] 2140/2 B 4 15.3 85
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-4 Urbino Urbino   [v 6] 2140/7 D str
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-10 Silpinge Superb Silpinge Superb   [v 4] 2140/6 D 0 22.4g 243
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-9 Staro Junique Staro Junique   [v 7] 2140/4 C 5 14.4 64
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-5 La Diva La Diva   [s 4] 1640/1 B 2 15.3 22
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-4 Xet Diablo Xet Diablo   [v 3] 2140/9 C 0 16.1 48
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-3 Master Sea Master Sea   [h 4] 2640/3 C 5 17.8g 121
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-1 Iza S. Iza S.   [s 2] 1640/8 C 8 23.2 483
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-8 Randemar R.D. Randemar R.D.   [v 5] 2140/6 B 1 13.6 119
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-1 Emmett Brown Emmett Brown   [v 8] 2140/9 B 0 g 58
2019-11-06 2019-11-06 Åby-9 Pay Attention T.M. Pay Attention T.M.   [v 12] 2640/5 C 0 15.3 301
2019-11-06 2019-11-06 Åby-6 Major Tom Major Tom   [v 8] 2160/9 C 0 14.6 298
2019-11-06 2019-11-06 Åby-5 Dior Vincent* Dior Vincent*   [s 4] 1640/11 D 0 15.0 356
2019-11-06 2019-11-06 Åby-1 Irma's Cash Irma's Cash   [s 2] 1640/3 C str
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-8 Personal Jesus Personal Jesus   [s 4] 2160/8 B 3 15.0 62
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-6 Laurenti Laurenti   [s 4] 2140/3 D 0 19.0g 53
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-9 Urbino Urbino   [v 6] 2140/5 D 5 16.4 225
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-6 Picasso Face Picasso Face   [v 7] 1640/7 D str
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-2 Ottens Flamma Ottens Flamma   [s 4] 2140/9 A 0 17.1 22
2019-10-31 2019-10-31 Åby-6 Måni Måni   [s 7] 1640/8 C 0 14.3 670
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-7 Major Tom Major Tom   [v 8] 2160/11 D 3 14.2 193
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-6 Wasted Time Ås Wasted Time Ås   [v 3] 2160/11 C str
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-5 Thinking about You Thinking about You   [v 6] 2140/12 D 0 17.0 163
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-9 Felicia Silvåkra Felicia Silvåkra   [s 5] 2140/1 D 0 g 137
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-7 Staro Junique Staro Junique   [v 7] 1640/7 C 1 12.5 287
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-2 Silpinge Superb Silpinge Superb   [v 4] 2140/7 D 2 16.4 193
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-11 M.T.Mighty Winner M.T.Mighty Winner   [v 5] 2140/11 B 0 13.0 153
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-9 Secret Mission Secret Mission   [v 8] 1640/12 C str
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-8 Beluga West Beluga West   [s 5] 2140/8 C 5 13.6 156
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-6 Kapten Kidd Kapten Kidd   [v 5] 2140/11 C 5 14.7 239
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-4 Personal Jesus Personal Jesus   [s 4] 2160/6 B 5 15.4 165
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-1 Shadow Gar* Shadow Gar*   [s 8] 2140/6 A 1 13.8 23
2019-10-23 2019-10-23 Åby-4 Laurenti Laurenti   [s 4] 2140/9 C 2 15.8 73
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-9 Vikens Fingerprint Vikens Fingerprint   [s 4] 2140/3 D 1 13.6 141
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-7 Alpha K. Alpha K.   [s 3] 2140/5 B 0 15.2 166
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-5 Julle Flash Julle Flash   [v 10] 2140/14 D 0 17.6 143
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-4 Ottens Flamma Ottens Flamma   [s 4] 2140/7 B 5 14.8 141
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-1 Iza S. Iza S.   [s 2] 1640/2 C 0 g 198
2019-10-17 2019-10-17 Åby-4 Felicity Sisu* Felicity Sisu*   [s 4] 1640/10 D 0 13.8 661
2019-10-17 2019-10-17 Åby-2 Jens Elegance* Jens Elegance*   [v 3] 2140/7 D 5 16.7 272
2019-10-17 2019-10-17 Åby-9 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 7] 2140/11 C 2 300
2019-10-17 2019-10-17 Åby-5 Patos Rose Patos Rose   [s 5] 2640/4 D 3 16.6 294
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-7 Poet Broline Poet Broline   [h 7] 1640/1 C 0 g 420
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-9 Bunny Follo Bunny Follo   [s 4] 2140/1 D 0 20.9g 46
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-8 Julle Flash Julle Flash   [v 10] 2140/12 C 3 17.4 52
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-5 Korpral Zon Korpral Zon   [v 4] 2140/6 B 1 17.1 16
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-2 Måni Måni   [s 7] 2140/11 B 4 15.9 134
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-1 Lady Haythrow Lady Haythrow   [s 5] 2140/3 D 0 15.7 125
2019-10-12 2019-10-12 Åby-10 Adde S.H. Adde S.H.   [v 4] 2140/10 B 0 g 93
2019-10-12 2019-10-12 Åby-8 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 5] 2140/5 D 1 12.5 142
2019-10-09 2019-10-09 Åby-9 Secret Mission Secret Mission   [v 8] 1640/8 C 0 12.4 87
2019-10-09 2019-10-09 Åby-2 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 5] 2160/3 B 0 18.1 69
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-9 Vanyar Pil Vanyar Pil   [v 6] 1640/2 C 0 g 50
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-7 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 6] 2140/10 A 4 16.2 94
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-4 Red Mile Brodde Red Mile Brodde   [v 3] 2140/10 C 4 16.0 96
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-5 Xet Diablo Xet Diablo   [v 3] 2140/3 B 0 g 20
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-10 Love Håleryd Love Håleryd   [v 4] 2140/11 B 5 14.5 46
2019-10-05 2019-10-05 Åby-9 Laurenti Laurenti   [s 4] 2140/4 B 1 16.1 28
2019-10-05 2019-10-05 Åby-8 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 4] 2140/2 D 6 18.1 38
2019-10-05 2019-10-05 Åby-7 Marcel P. Marcel P.   [v 4] 2140/7 D 1 17.1 52
2019-10-05 2019-10-05 Åby-4 Måni Måni   [s 7] 2140/2 B 4 15.8 225
2019-10-05 2019-10-05 Åby-3 Mily Mily   [s 5] 2140/10 C 4 15.0 30
2019-10-05 2019-10-05 Åby-2 Urbino Urbino   [v 6] 2140/3 D 8 17.5 89
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-8 Korpral Zon Korpral Zon   [v 4] 2140/7 C 6 17.1 56
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-6 Hjalle Palema Hjalle Palema   [v 5] 2640/2 D 0 g 70
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-4 Juicy Gossip Juicy Gossip   [s 4] 2140/11 B 1 15.3 40
2019-10-03 2019-10-03 Åby-7 Colour of Love Colour of Love   [s 8] 1640/10 C 0 15.4 455
2019-10-03 2019-10-03 Åby-4 Vanyar Pil Vanyar Pil   [v 6] 2140/7 B 0 19.9g 400
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-8 M.T.Mighty Winner M.T.Mighty Winner   [v 5] 2140/6 C 2 13.1 164
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-7 Ruth Halbak Ruth Halbak   [s 4] 2140/1 D 2 15.1 138
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-4 Pere Ubu Pere Ubu   [v 4] 2140/1 B 1 14.4 18
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-10 Patos Rose Patos Rose   [s 5] 2660/10 D 6 18.1 1000
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-7 Leica Håleryd Leica Håleryd   [v 4] 1640/10 C 5 13.9 211
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-2 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 2160/3 C 3 15.3 59
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-6 Poet Broline Poet Broline   [h 7] 1640/4 B 0 12.3g 214
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-3 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 5] 2160/14 C 6 16.4 111
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-2 Korpral Zon Korpral Zon   [v 4] 2140/7 B 4 17.5 129
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-8 Xet Diablo Xet Diablo   [v 3] 2140/12 B 1 15.9 30
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-5 Fun Kee Fun Kee   [s 9] 2160/7 B 6 18.1g 283
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-4 M.T.Mighty Winner M.T.Mighty Winner   [v 5] 1640/4 A 1 12.1 64
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-1 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 9] 1640/6 B 4 13.3 291
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-8 Urbino Urbino   [v 6] 2140/12 C 6 16.4 90
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-7 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 8] 2160/8 C 5 16.6 50
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-6 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 8] 2140/9 A 0 20.3g 28
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-1 Lady Haythrow Lady Haythrow   [s 5] 2140/4 D 5 15.7 43
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-9 Laurenti Laurenti   [s 4] 2140/7 B 0 g 20
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-8 Mily Mily   [s 5] 2140/9 D 0 13.8 948
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-9 Secret Mission Secret Mission   [v 8] 2140/6 C 1 12.7 84
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-3 Juicy Gossip Juicy Gossip   [s 4] 1640/2 B 2 13.8 46
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-5 Boston Bore Boston Bore   [s 4] 2140/4 C str
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-4 Je t'Aime Lucky Je t'Aime Lucky   [s 5] 1640/2 D 6 12.7 163
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-3 Hjalle Palema Hjalle Palema   [v 5] 2140/3 D 0 18.2 77
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-2 Cooling Break O.O. Cooling Break O.O.   [v 5] 2660/3 B 6 16.8 976
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-1 Eldorado Mearas Eldorado Mearas   [v 5] 2640/3 D 5 15.2 567
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-6 Automower Automower   [v 6] 2160/5 D 0 g 46
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-4 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 8] 2140/1 C 8 16.7 127
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-2 Urbino Urbino   [v 6] 2140/4 C 3 18.7 70
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-1 Måni Måni   [s 7] 2140/3 B 5 17.6 68
2019-09-12 2019-09-12 Åby-3 Lady Haythrow Lady Haythrow   [s 5] 2140/10 C 4 15.9 127
2019-09-12 2019-09-12 Åby-2 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 5] 2140/6 C 1 16.7 36
2019-09-12 2019-09-12 Åby-6 Beluga West Beluga West   [s 5] 2140/6 B 0 16.1 18
2019-09-12 2019-09-12 Åby-5 My Liberty My Liberty   [s 4] 2140/3 C 4 14.7 28
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-9 Julia af Solnäs Julia af Solnäs   [s 6] 2140/5 B 0 18.0g 173
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-5 Laurenti Laurenti   [s 4] 2140/1 C 0 g 61
2019-09-07 2019-09-07 Åby-8 Leica Håleryd Leica Håleryd   [v 4] 1640/2 B 2 12.3 55
2019-09-07 2019-09-07 Åby-2 Poesi Kloster Poesi Kloster   [s 3] 2140/1 B 2 18.0 35
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-7 Diamond Mearas Diamond Mearas   [s 6] 2140/6 D 3 15.6 46
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-2 Holly Roni Holly Roni   [s 10] 2140/6 D 0 16.5 1000
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-1 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 8] 2140/1 C 7 15.4 217
2019-09-04 2019-09-04 Åby-9 Kantens Rose Kantens Rose   [s 4] 2140/9 B 4 16.0 101
2019-09-04 2019-09-04 Åby-6 Kung Edward Kung Edward   [v 6] 2680/9 C 3 14.0 269
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-4 Global Woodstock Global Woodstock   [v 4] 2140/2 C 0 14.3 44
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-7 Darshana Darshana   [s 4] 2140/12 D 7 13.7 180
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-5 Stella Follo Stella Follo   [s 3] 2160/9 B 5 15.6 142
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-3 M.T.Mighty Winner M.T.Mighty Winner   [v 5] 2140/4 B 2 13.9 27
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-2 Utah Broline Utah Broline   [h 3] 2140/6 B 2 14.6 73
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-4 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 4] 2160/6 D 4 15.0g 291
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-1 Sahara One Sahara One   [v 7] 2640/5 C 3 14.2 172
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-11 Townshend Broline Townshend Broline   [v 4] 2140/8 C 7 13.6 952
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-9 Secret Mission Secret Mission   [v 8] 1640/8 C 3 11.2 1637
2019-08-28 2019-08-28 Åby-5 Zima Axe Zima Axe   [s 4] 1640/4 B 1 12.6 114
2019-08-28 2019-08-28 Åby-3 Affinity Kronos Affinity Kronos   [s 3] 2160/12 B str
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-5 Cooling Break O.O. Cooling Break O.O.   [v 5] 1640/6 C 5 15.2 376
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-4 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 2640/5 C 5 15.2 107
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-10 La Diva La Diva   [s 4] 2140/10 B 3 14.7 95
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-8 Je t'Aime Lucky Je t'Aime Lucky   [s 5] 1640/12 D 0 12.1 590
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-7 Cefalo Cefalo   [v 9] 2160/3 D 0 g 1140
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-6 Skymaster Skymaster   [v 10] 2180/15 A 7 14.9 187
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-10 M.T.Mighty Winner M.T.Mighty Winner   [v 5] 1609/7 D 3 11.2 298
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-5 La Diva La Diva   [s 4] 1609/1 D 5 13.1 322
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-3 Rally Esset Rally Esset   [v 6] 1609/8 C 0 13.4 165
2019-08-15 2019-08-15 Åby-9 Gert Oleg Gert Oleg   [v 8] 2160/5 B 8 16.3 312
2019-08-15 2019-08-15 Åby-6 Countdown Fougett Countdown Fougett   [v 8] 1640/8 D str
2019-08-15 2019-08-15 Åby-4 My Victoria My Victoria   [s 5] 2160/15 D 0 23.2 259
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-7 Magic Heart Magic Heart   [s 4] 1640/6 C 3 14.0 61
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-6 My White Eagle My White Eagle   [s 9] 1640/6 C 0 14.0 202
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-2 Xet Diablo Xet Diablo   [v 3] 2140/4 D 3 17.9g 26
2019-08-10 2019-08-10 Åby-7 Secret Mission Secret Mission   [v 8] 2140/7 D 7 12.8 500
2019-08-10 2019-08-10 Åby-4 Love Håleryd Love Håleryd   [v 4] 2140/9 A 4 14.5 35
2019-08-08 2019-08-08 Åby-10 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 5] 1640/11 C 5 16.3 175
2019-08-08 2019-08-08 Åby-5 Utah Broline Utah Broline   [h 3] 2140/6 C 2 14.8 170
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-6 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 7] 1640/2 C 6 14.3 46
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-5 Supreme Star* Supreme Star*   [v 10] 2160/8 D 4 13.8 237
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-3 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 4] 2140/6 D 4 14.2 137
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-2 Winston Laser* Winston Laser*   [v 8] 2140/4 B 3 15.2 23
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-5 Global Wireless Global Wireless   [s 4] 1640/6 A 1 13.6 20
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-1 Korpral Zon Korpral Zon   [v 4] 2140/4 D 0 g 30
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-8 Automower Automower   [v 6] 2140/1 C 4 18.5 137
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-6 Hairos F.Boko* Hairos F.Boko*   [v 5] 2140/11 C 4 15.0 124
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-7 Thinking about You Thinking about You   [v 6] 2140/1 C 0 15.5 105
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-6 Red Mile Brodde Red Mile Brodde   [v 3] 2140/12 D 5 15.5 68
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-4 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 11] 1640/8 C 0 13.7 352
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-3 Felicia Silvåkra Felicia Silvåkra   [s 5] 2640/2 C 0 23.0g 130
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-1 Danilo H.B. Danilo H.B.   [v 3] 2140/5 C 0 17.8 372
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-5 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 6] 2140/3 C 0 17.9 142
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-4 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 7] 2140/1 D 7 15.8 109
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-2 New Revolution New Revolution   [v 9] 2160/6 D 0 g 61
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-1 Hövding Sting Hövding Sting   [v 4] 2140/4 C 2 16.8 26
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-9 Secret Mission Secret Mission   [v 8] 2200/11 A 2 13.5 24
2019-07-25 2019-07-25 Åby-6 Bosse Rich Bosse Rich   [v 5] 2140/2 D 0 16.5g 283
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 Sunshine Pointer Sunshine Pointer   [s 5] 2140/1 D str
2019-07-25 2019-07-25 Åby-7 Love Håleryd Love Håleryd   [v 4] 2140/8 A 1 13.2 269
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-9 Thinking about You Thinking about You   [v 6] 1640/4 B 2 14.6 132
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-4 Bunny Follo Bunny Follo   [s 4] 2640/2 C 0 18.9g 109
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-8 Imail Occagnes* Imail Occagnes*   [h 4] 2140/1 D 5 14.3 358
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-5 Lexus Håleryd Lexus Håleryd   [v 4] 2140/5 C 5 15.2 32
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-5 Poet Broline Poet Broline   [h 7] 1609/4 D 0 13.5g 230
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-4 M.T.Mighty Winner M.T.Mighty Winner   [v 5] 2140/2 D 3 12.9 162
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-8 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 4] 2140/3 D 0 21.4g 47
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-7 Skymaster Skymaster   [v 10] 2660/15 C 0 g 451
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-6 La Diva La Diva   [s 4] 2140/10 D 6 15.1 214
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-5 Alpha K. Alpha K.   [s 3] 2140/6 D 2 13.8 160
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-11 Zio Tom Jet* Zio Tom Jet*   [h 4] 1640/11 A 0 g 274
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-9 New Revolution New Revolution   [v 9] 2180/15 D 0 18.8g 318
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-3 Sotfire Sotfire   [v 9] 2140/11 B 0 17.1 252
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-1 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 8] 2140/2 C 0 16.1 377
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-9 Secret Mission Secret Mission   [v 8] 1640/6 C 0 12.3 75
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-8 Je t'Aime Lucky Je t'Aime Lucky   [s 5] 2140/14 A 0 14.8 101
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-6 Din Lymmel Din Lymmel   [v 7] 1640/12 C 0 14.4 676
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Lexus Håleryd Lexus Håleryd   [v 4] 2140/6 B 1 15.0 43
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-1 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 1640/8 C 0 16.0 248
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-12 Ilona Håleryd Ilona Håleryd   [s 7] 2140/8 D 0 15.6g 515
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-10 Darshana Darshana   [s 4] 2140/11 B 2 13.7 136
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-3 Kapten Kidd Kapten Kidd   [v 5] 2160/8 B 1 15.4 18
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-8 Felicia Silvåkra Felicia Silvåkra   [s 5] 1609/7 C 0 g 74
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-6 Esteban Boko Esteban Boko   [v 8] 1609/4 B 7 13.1 79
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-9 Il Vole Il Vole   [v 4] 2640/4 D 0 19.2 351
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-7 King Moneyfee King Moneyfee   [v 5] 1640/4 C 4 14.9 50
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-5 La Diva La Diva   [s 4] 2660/13 B 4 19.7g 494
2019-06-27 2019-06-27 Åby-5 Twinkle Laday Twinkle Laday   [s 6] 2140/8 D 7 16.0 288
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-9 Poet Broline Poet Broline   [h 7] 2080/1 C 0 g 81
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-9 Free Fallin L.C. Free Fallin L.C.   [s 4] 2140/6 C 0 g 220
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-5 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 8] 2160/7 B 0 16.0 64
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-4 Dekanen K.* Dekanen K.*   [v 4] 2140/4 C 2 14.1 32
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-9 Majestic Wine Majestic Wine   [v 5] 2140/9 A str
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-7 Darshana Darshana   [s 4] 1609/9 C 3 12.3 133
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-2 Alpha K. Alpha K.   [s 3] 2140/6 D 5 14.9 287
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-9 Secret Mission Secret Mission   [v 8] 2140/1 D 2 11.8 108
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-1 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 2140/2 D 1 15.5 132
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-9 Alibi Alibi   [s 4] 2140/4 D 4 17.4 90
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-7 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 9] 2140/6 C 2 16.1g 32
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-4 Ville Ima Ville Ima   [v 5] 2140/3 B 1 16.4 18
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-2 Idon'tcare Idon'tcare   [s 6] 2140/5 B 1 17.0 31
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-10 La Diva La Diva   [s 4] 2160/11 D 0 16.8 418
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-8 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 8] 2180/12 B 0 15.1 120
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-7 King Moneyfee King Moneyfee   [v 5] 2140/5 C 5 15.7 229
2019-06-13 2019-06-13 Åby-7 High Colours High Colours   [v 8] 2660/9 D str
2019-06-13 2019-06-13 Åby-5 Leica Håleryd Leica Håleryd   [v 4] 2140/12 D 1 15.2 150
2019-06-13 2019-06-13 Åby-3 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 12] 2140/5 B str
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-4 Joy Lane Joy Lane   [s 4] 2140/2 D 0 17.1g 252
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-8 Alpha K. Alpha K.   [s 3] 2140/4 D 4 17.1 150
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Mr Magnifique Mr Magnifique   [v 6] 2140/2 D 2 15.3 26
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-9 Ville Ima Ville Ima   [v 5] 2140/5 C 2 15.2 61
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-8 Sampson Spitha Sampson Spitha   [v 7] 2140/6 C 0 17.3 141
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-7 Vincerre Vincerre   [v 10] 2140/8 C 7 18.4 159
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-4 Dolce Vici Dolce Vici   [v 10] 2140/3 C 0 18.7 37
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-3 M.T.Mighty Winner M.T.Mighty Winner   [v 5] 2140/4 B 1 13.1 23
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-6 Queen of Beerduck Queen of Beerduck   [s 6] 2140/6 B 5 15.5 60
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-3 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 2160/3 D 4 16.8 115
2019-06-05 2019-06-05 Åby-9 Darshana Darshana   [s 4] 2140/2 C 5 12.9 153
2019-06-05 2019-06-05 Åby-4 Vinci I.M. Vinci I.M.   [s 4] 2140/7 D 2 15.9 37
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-8 Rydens Molly Rydens Molly   [s 7] 1640/6 B 0 16.5 299
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-6 Harry Kee Harry Kee   [v 7] 2640/11 D 0 18.0 433
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-5 Lexus Håleryd Lexus Håleryd   [v 4] 1640/8 C 2 13.2 71
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-3 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 6] 2140/6 C 5 18.0 105
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-2 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 8] 2160/12 B 3 15.2 143
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-8 Townshend Broline Townshend Broline   [v 4] 2140/2 B 2 13.3 27
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-7 Lucky Babe Lucky Babe   [s 6] 2140/4 D 2 14.2 579
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-11 Secret Mission Secret Mission   [v 8] 1640/3 D 0
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-3 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 5] 1609/5 C 3 13.5 52
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-2 Idon'tcare Idon'tcare   [s 6] 1609/8 C 8 15.8g 135
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-1 Darius Dante Darius Dante   [v 8] 1609/9 D 0 g 176
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-9 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 6] 1609/4 B 7 15.5 96
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-7 Dolce Vici Dolce Vici   [v 10] 1609/10 B 6 13.3 39
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-6 Julia af Solnäs Julia af Solnäs   [s 6] 1609/11 C 0 g 36
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-5 Ville Ima Ville Ima   [v 5] 1609/7 A 6 14.5 40
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-4 Il Vole Il Vole   [v 4] 1609/1 C 4 15.4 148
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-10 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 8] 2140/4 D 0 g 94
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-8 Felicia Silvåkra Felicia Silvåkra   [s 5] 1640/11 D 6 15.9 1064
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-6 Picasso Face Picasso Face   [v 7] 2140/1 D 0 20.2 362
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-3 Champion Melon Champion Melon   [v 7] 2660/5 D 2 15.4 96
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-7 Joy Lane Joy Lane   [s 4] 2140/5 D 3 15.9 38
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-4 Alpha K. Alpha K.   [s 3] 2140/5 C 2 16.6 119
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-3 Pay Attention T.M. Pay Attention T.M.   [v 12] 2660/6 C str
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-1 Betting Mobster Betting Mobster   [s 3] 2140/3 B 0 g 34
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-8 Victorious Star Victorious Star   [v 8] 1640/1 C 0 14.1 172
2019-05-22 2019-05-22 Åby-9 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 2140/4 D 6 14.3 458
2019-05-22 2019-05-22 Åby-8 Zio Tom Jet* Zio Tom Jet*   [h 4] 3160/4 B 1 15.0 59
2019-05-22 2019-05-22 Åby-2 Kanon Sånna Kanon Sånna   [v 7] 2160/8 D 0 21.1 111
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 2140/1 C 4 15.1 63
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-9 Bosse Rich Bosse Rich   [v 5] 2640/10 C 0 17.2 483
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-4 Secret Mission Secret Mission   [v 8] 2140/3 C 1 13.7 179
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-3 Esteban Boko Esteban Boko   [v 8] 1640/4 D 0 13.5 662
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-2 Forever Peace* Forever Peace*   [h 6] 2640/10 A 0 17.1 84
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-3 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 6] 2160/7 B 0 20.7g 178
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-4 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 8] 2640/7 D 0 18.5 1159
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-3 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 4] 2140/10 B 1 15.0 31
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-2 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 6] 2140/3 D 5 17.7 113
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-1 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 7] 2140/11 B 6 14.7 58
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-7 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/7 D 6 133
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-6 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 2180/9 C 2 16.4 20
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-5 Nature Brodda Nature Brodda   [s 5] 2140/6 C 4 16.8 63
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-5 Harry Kee Harry Kee   [v 7] 2160/8 C 5 16.9 309
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-3 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 5] 2140/3 D 4 16.6 270
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-2 VästerboViVann VästerboViVann   [v 10] 2140/7 C 5 16.5 41
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-7 Chiquitita Diablo Chiquitita Diablo   [s 5] 1640/5 C 2 12.3 276
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-9 That's Art That's Art   [v 4] 2140/6 B 0 g 97
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-7 Colour of Love Colour of Love   [s 8] 2160/8 C 4 15.6g 578
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-6 Darshana Darshana   [s 4] 2140/5 D 3 13.7 372
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-3 Thinking about You Thinking about You   [v 6] 1640/11 B 6 15.9 56
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-6 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 6] 1609/12 B 2 15.6 48
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-5 Glamour Dancing* Glamour Dancing*   [s 6] 1609/3 D 1 14.0 19
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-4 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 9] 1609/4 C 6 13.3 88
2019-05-09 2019-05-09 Åby-10 Princess of China Princess of China   [s 6] 2160/12 B 8 18.1 139
2019-05-09 2019-05-09 Åby-9 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 8] 1640/10 C 0 15.7 292
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-4 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 6] 2140/6 B 0 19.0 347
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-3 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 1640/11 B 2 14.2 150
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-6 Victorious Star Victorious Star   [v 8] 2200/10 C str
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-5 Urbino Urbino   [v 6] 2140/10 C 0 20.9g 70
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-3 Dolce Vici Dolce Vici   [v 10] 2140/5 C 1 16.3 52
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-6 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 6] 1640/6 C 0 14.5 263
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-7 Delicious Brown Delicious Brown   [v 10] 2140/6 C 2 14.6 105
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-9 Tyko Marje Tyko Marje   [v 11] 1640/1 B 6 13.1 166
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 8] 2160/5 B 1 15.9 108
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-4 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 2140/1 C 4 18.9g 279
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-3 Rally Esset Rally Esset   [v 6] 2640/1 C 4 17.3 40
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-2 Felicia Silvåkra Felicia Silvåkra   [s 5] 2140/4 D 5 17.4 340
2019-04-27 2019-04-27 Åby-7 Sobel Conway Sobel Conway   [v 6] 1640/9 B 0 11.5 427
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-8 Elegant Frost Elegant Frost   [v 5] 1640/4 A 5 12.5 85
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-6 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 11] 2140/9 D 0 14.3 796
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-5 Go All in Go All in   [s 3] 2140/4 D 8 17.2 942
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-9 Jessica Pride Jessica Pride   [s 6] 2140/9 A 6 17.4 80
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-6 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 9] 2140/11 B 7 16.3 149
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-5 Above All Above All   [s 8] 2180/12 B 3 15.0 111
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-1 Looping Looping   [s 5] 2140/11 A 8 20.8 57
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-6 Pay Attention T.M. Pay Attention T.M.   [v 12] 2660/6 C 1 15.5 569
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-3 Thinking about You Thinking about You   [v 6] 2160/8 C 4 15.6 124
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-7 Majestic Wine Majestic Wine   [v 5] 2140/5 A 0 g 28
2019-04-17 2019-04-17 Åby-4 Rapido* Rapido*   [v 11] 2160/3 C str
2019-04-17 2019-04-17 Åby-6 Baron Etoile Baron Etoile   [v 5] 2140/6 C 0 15.7 259
2019-04-17 2019-04-17 Åby-5 Bosse Rich Bosse Rich   [v 5] 2660/9 D 4 17.3 454
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-5 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 5] 2140/11 D 6 18.0 713
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-2 Victorious Star Victorious Star   [v 8] 2680/7 C 0 17.1 306
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-4 Grace Lime Grace Lime   [s 4] 2140/10 C 5 23.5g 175
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-2 Go All in Go All in   [s 3] 2140/7 C 7 17.7 366
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-7 Princess of China Princess of China   [s 6] 2140/5 C 4 16.8 176
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-5 Fine Lane Fine Lane   [s 5] 2160/7 D 0 16.9 525
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-7 Felicia Silvåkra Felicia Silvåkra   [s 5] 2140/8 C 4 18.0 46
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-6 Lorina Orange Lorina Orange   [s 5] 2160/4 B 0 g 88
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-5 Lotta Roc Lotta Roc   [s 8] 2140/3 D 0 g 228
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-4 Donna Dixie Donna Dixie   [s 7] 2140/1 D 6 16.4 188
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-2 Enjoy's Gala Enjoy's Gala   [s 5] 2140/9 A str
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-2 Rally Esset Rally Esset   [v 6] 1640/10 B 3 13.9 77
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-6 Baby Princess* Baby Princess*   [s 6] 2140/6 C 6 17.8 27
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-1 Din Lymmel Din Lymmel   [v 7] 2140/5 C 1 14.7 43
2019-04-07 2019-04-07 Åby-8 VästerboViVann VästerboViVann   [v 10] 2160/7 B 1 16.7 50
2019-04-07 2019-04-07 Åby-4 Ny Komet Ny Komet   [v 11] 2140/2 C 5 20.3 192
2019-04-07 2019-04-07 Åby-2 Baron Etoile Baron Etoile   [v 5] 2140/5 B 1 15.8 23
2019-04-07 2019-04-07 Åby-1 High Colours High Colours   [v 8] 2140/7 D 5 16.0 76
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-8 Tour Knight Tour Knight   [s 6] 2160/14 D 0 g 508
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-4 Notre Avenue Notre Avenue   [s 6] 2160/14 C 7 15.2 693
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-1 Victorious Star Victorious Star   [v 8] 1640/4 C 4 13.2 312
2019-04-04 2019-04-04 Åby-2 Noble Flax Noble Flax   [v 6] 2140/10 C 0 22.1g 170
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-7 Ilona Håleryd Ilona Håleryd   [s 7] 2140/8 C 2 14.4 152
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-6 Dolce Vici Dolce Vici   [v 10] 1640/9 D 0 14.1 292
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-5 Everybody's Free Everybody's Free   [v 5] 2140/4 D 5 17.6 140
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-3 Harry Kee Harry Kee   [v 7] 2160/7 C 1 17.3 17
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-8 Cefalo Cefalo   [v 9] 2640/3 D 0 15.9 540
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-6 Dolce Vici Dolce Vici   [v 10] 1640/9 D 0 13.3 697
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-5 Danz of Hope Danz of Hope   [s 4] 1640/10 D 4 14.2 131
2019-03-21 2019-03-21 Åby-7 Baron Etoile Baron Etoile   [v 5] 2640/4 D 0 15.8 585
2019-03-21 2019-03-21 Åby-5 Toscano Toscano   [s 7] 2140/1 D 1 16.3 53
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-3 Notre Avenue Notre Avenue   [s 6] 1640/8 B 4 13.2 219
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-1 Tahays Blue Amber Tahays Blue Amber   [s 7] 2140/3 D 0 g 120
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-5 Din Lymmel Din Lymmel   [v 7] 2140/5 C 1 14.9 295
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-4 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 8] 1640/6 C 0 14.8 368
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-1 Noble Flax Noble Flax   [v 6] 2140/6 C 2 19.2 118
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-11 Secret Mission Secret Mission   [v 8] 2140/3 B 4 14.4 272
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-2 Dolce Vici Dolce Vici   [v 10] 2140/14 A 0 529
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-1 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 2660/4 C 5 18.3g 54
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-3 Skymaster Skymaster   [v 10] 2140/4 D 4 13.7 516
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-2 Harry Kee Harry Kee   [v 7] 2140/7 D 4 16.3 224
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-4 Cherie Kee Cherie Kee   [s 7] 2140/8 C 3 15.5 250
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-10 Lady Haythrow Lady Haythrow   [s 5] 2140/8 C 0 15.1 222
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-2 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 2160/11 D 0 g 59
2019-03-07 2019-03-07 Åby-10 Baron Etoile Baron Etoile   [v 5] 2140/3 D 3 16.0 452
2019-03-07 2019-03-07 Åby-7 Jessica Pride Jessica Pride   [s 6] 2160/5 C 7 23.2g 138
2019-03-07 2019-03-07 Åby-5 Felicia Silvåkra Felicia Silvåkra   [s 5] 2140/7 D 0 20.1 197
2019-03-07 2019-03-07 Åby-2 Toscano Toscano   [s 7] 2160/4 B 0 g 31
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 A Leth Life* A Leth Life*   [v 7] 2140/3 B 0 g 51
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-8 Hives Hives   [v 7] 2140/8 B 5 16.2 323
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-8 Tahays Blue Amber Tahays Blue Amber   [s 7] 2640/5 D 3 16.0g 118
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-7 Notre Avenue Notre Avenue   [s 6] 2160/7 B 4 16.1 183
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-3 Joy Lane Joy Lane   [s 4] 2140/4 B 2 18.6g 19
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-8 Tour Knight Tour Knight   [s 6] 2140/12 D 5 14.5 517
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-1 Fabriz Boko Fabriz Boko   [v 7] 1640/1 B 4 14.1 95
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-6 Absolut Gehör Absolut Gehör   [s 6] 1640/2 B 0 13.0 287
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-7 Notre Avenue Notre Avenue   [s 6] 1640/7 B str
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-5 Imail Occagnes* Imail Occagnes*   [h 4] 2640/5 C 4 17.7 66
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-1 Royal Prince Royal Prince   [v 8] 2160/10 C 6 16.8 478
2019-02-14 2019-02-14 Åby-9 Mon Amie Macay Mon Amie Macay   [s 8] 2140/11 D 0 19.7 1462
2019-02-14 2019-02-14 Åby-7 Front View Front View   [v 6] 1640/11 C 0 g 273
2019-02-14 2019-02-14 Åby-2 Toscano Toscano   [s 7] 2140/2 B 2 15.8 166
2019-02-14 2019-02-14 Åby-1 Sambuca con Mosca Sambuca con Mosca   [s 5] 2140/4 B 0 19.5g 233
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-3 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 9] 1640/11 D 7 14.8 492
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-6 Borups Syren Borups Syren   [s 4] 1640/6 C 3 15.2 175
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-5 The Patriot The Patriot   [v 6] 2160/10 C 4 15.8 253
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-7 Deepak Am Deepak Am   [v 6] 2640/8 D 2 17.2 392
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-6 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 5] 1640/12 D str
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-5 A Matter of Time A Matter of Time   [s 5] 2140/5 C 0 19.8 345
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-7 Darshana Darshana   [s 4] 2140/11 A 2 17.0 76
2019-02-02 2019-02-02 Åby-1 Calvin Borel Calvin Borel   [v 9] 2180/12 C 0 g 35
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-5 Alma Winner Alma Winner   [s 4] 2140/5 D 0 17.4 45
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-2 Stephanie Divine Stephanie Divine   [s 5] 1640/1 D str
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-6 Majestic Wine Majestic Wine   [v 5] 2140/3 C 0 15.6g 32
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-1 Skylane Skylane   [v 7] 2140/7 D 5 21.4 40
2019-01-17 2019-01-17 Åby-10 Taste of Legend Taste of Legend   [s 8] 2140/11 C 0 18.9 265
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 2160/9 B 1 16.5 20
2019-01-17 2019-01-17 Åby-3 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 5] 2140/2 D 7 17.0 344
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-12 Felicia Silvåkra Felicia Silvåkra   [s 5] 1640/3 D 4 16.2 185
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-6 Dolce Vici Dolce Vici   [v 10] 3140/6 D 0 17.7 827
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-4 Darshana Darshana   [s 4] 2140/10 B 5 15.9 35
2019-01-09 2019-01-09 Åby-5 Majestic Wine Majestic Wine   [v 5] 2140/11 B 1 14.8 16
2019-01-09 2019-01-09 Åby-4 Urbino Urbino   [v 6] 2140/1 D 0 g 659
2019-01-03 2019-01-03 Åby-10 Hambra's Bon Jovi Hambra's Bon Jovi   [v 5] 2140/1 D 0 17.8 350
2019-01-03 2019-01-03 Åby-6 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 5] 2140/10 D 0 16.6 472
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-8 Darshana Darshana   [s 4] 2140/12 B 2 14.9 67
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-7 La Diva La Diva   [s 5] 2140/8 B 3 17.5 246
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-6 Möller Möller   [v 7] 2140/12 D 6 19.3 691
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-5 Tjingelijokno Tjingelijokno   [v 4] 2140/8 A 0 g 88
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-10 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 3] 1640/3 C 3 14.8 228
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-5 Backup D.K.* Backup D.K.*   [v 7] 1640/10 C 5 15.7 132
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-2 One too Me One too Me   [v 3] 2140/2 D 5 16.4 457
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-7 Secret Mission Secret Mission   [v 9] 1640/7 D 8 12.8 1059
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-2 Erik Youknow Erik Youknow   [v 4] 2140/10 A 6 15.7 55
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-1 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 5] 2140/6 B 2 15.1 35
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-8 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 1640/4 D 0 16.2 662
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-5 Ockra Ockra   [s 5] 2140/3 D 7 18.3 457
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-1 One too Me One too Me   [v 3] 2140/3 C 2 18.5 156
2020-12-10 2020-12-10 Åby-4 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 7] 2200/13 D 0 17.0 242
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-2 Gizmo de Veluwe Gizmo de Veluwe   [h 7] 1640/1 B 2 12.9 111
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-6 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2140/10 C 3 14.6 263
2020-12-05 2020-12-05 Åby-12 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 3] 2140/11 D 5 16.3 649
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-8 Secret Mission Secret Mission   [v 9] 2140/4 D 3 14.1 244
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-3 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 7] 2200/12 D 4 15.6 20
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-2 Tupac Face Tupac Face   [v 5] 2140/11 B 0 17.7 486
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-1 One too Me One too Me   [v 3] 2140/6 D 4 17.7 210
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-4 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 2140/2 D 5 17.2 135
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-3 Morell Morell   [s 3] 2140/11 D str
2020-11-25 2020-11-25 Åby-9 Gizmo de Veluwe Gizmo de Veluwe   [h 7] 2140/3 C 0 13.4 334
2020-11-25 2020-11-25 Åby-3 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 3] 2140/7 C 6 17.4 542
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-5 Aronia Aronia   [s 5] 1640/5 C 1 14.5 245
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-2 One too Me One too Me   [v 3] 2140/2 C 0 20.5g 292
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-2 Tupac Face Tupac Face   [v 5] 1640/10 B 0 18.9 434
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-1 Iza S. Iza S.   [s 3] 2140/10 D 0 17.8 987
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-12 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 3] 2140/7 B str
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-3 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 4] 2140/3 C 0 16.0 269
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-5 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 8] 2140/3 C 1 15.0 102
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-3 Daydream la Marc Daydream la Marc   [s 5] 2140/8 C 1 15.4 109
2020-11-19 2020-11-19 Åby-4 Rizzi Brodda Rizzi Brodda   [s 3] 2140/5 D 8 14.1 496
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-8 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 1640/11 C 0 14.1 322
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-4 Secret Mission Secret Mission   [v 9] 1640/10 D 0 13.0 663
2020-11-11 2020-11-11 Åby-7 Erik Youknow Erik Youknow   [v 4] 2140/6 B 0 14.4 115
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-8 The Trick Vick The Trick Vick   [v 4] 2140/3 D 0 g 224
2020-11-05 2020-11-05 Åby-5 Bellman Hönez Bellman Hönez   [v 8] 2160/7 C 0 g 457
2020-11-05 2020-11-05 Åby-4 La Cerise La Cerise   [s 5] 2140/1 D 0 18.1g 159
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-7 Secret Mission Secret Mission   [v 9] 2700/15 C 0 17.7 136
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-5 Cavidendron Cavidendron   [s 6] 1640/9 C 0 g 35
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-2 Tupac Face Tupac Face   [v 5] 2160/11 B 0 19.2 368
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-1 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 7] 2140/1 D 4 14.2 288
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-7 La Cerise La Cerise   [s 5] 1640/6 B 2 13.4 49
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-5 Nature Brodda Nature Brodda   [s 6] 2160/9 B 6 16.3 377
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-4 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 3] 2140/3 D 6 17.4 740
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-2 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 5] 2140/5 B 4 14.5 183
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-8 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 13] 2220/15 D str
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-6 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 4] 1640/11 B 2 13.5 193
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-3 Iza S. Iza S.   [s 3] 2140/5 D 8 17.7 926
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-2 Lucky One Lucky One   [v 3] 2140/3 D 6 18.1 359
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-2 Eldorado Mearas Eldorado Mearas   [v 6] 2140/11 B 2 15.5 47
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-1 Roger Z. Roger Z.   [v 4] 2160/10 D 8 17.4g 948
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-6 VästerboViVann VästerboViVann   [v 11] 2180/5 D 0 20.5 38
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-9 Secret Mission Secret Mission   [v 9] 2180/10 B 2 15.4 17
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-4 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 1640/5 C 4 13.9 107
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-5 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 3] 2140/2 C 6 17.3 134
2020-10-10 2020-10-10 Åby-8 Global Viscount Global Viscount   [v 5] 2140/10 A 0 45
2020-10-10 2020-10-10 Åby-7 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 7] 2140/9 D 0 15.6 480
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-8 Idon'tcare Idon'tcare   [s 7] 2140/2 C 7 18.0 317
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-7 Czarine Czarine   [s 5] 2160/10 D 0 g 537
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-6 Tupac Face Tupac Face   [v 5] 2140/8 C 7 16.7 449
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-4 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 5] 2140/5 B 4 15.0 165
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-3 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 7] 1640/5 B 6 12.9 73
2020-10-07 2020-10-07 Åby-5 Bella Follo Bella Follo   [s 3] 2140/5 C 0 15.2g 68
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-8 Iza S. Iza S.   [s 3] 2160/7 D 4 17.3 299
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-7 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 8] 1640/7 D 5 14.2 99
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-5 Nature Brodda Nature Brodda   [s 6] 2640/5 D 0 16.1 591
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-4 Anice Cake Anice Cake   [s 3] 2140/7 B 6 15.8 739
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-6 La Cerise La Cerise   [s 5] 2140/4 D 0 g 586
2020-10-01 2020-10-01 Åby-4 N.T.T.'s Avatar N.T.T.'s Avatar   [h 3] 2140/2 D 7 16.4g 515
2020-10-01 2020-10-01 Åby-3 Denco's Benito Denco's Benito   [v 4] 1640/10 C 0 g 528
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-8 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 5] 2140/6 C 0 13.4 196
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-3 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 3] 1640/8 B 4 14.9 302
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-5 Make a Dream H.C. Make a Dream H.C.   [v 4] 1640/4 D 0 12.7 385
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-4 La Diva La Diva   [s 5] 2140/2 D 0 16.2 402
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-3 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 2140/1 C 1 17.0 31
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-2 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 3] 2140/3 D 7 16.4 356
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 Super Benny Super Benny   [v 9] 2140/15 D 0 13.2 1109
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-2 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 5] 2140/4 C 1 14.0 117
2020-09-23 2020-09-23 Åby-7 Divas Revansch Divas Revansch   [v 10] 2140/2 D 5 15.2 551
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-5 Miriam Håleryd Miriam Håleryd   [s 4] 2140/7 D 1 14.1 49
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-3 La Cerise La Cerise   [s 5] 2140/8 B 6 14.4 307
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-5 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 2160/12 B 6 16.8 320
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-1 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 7] 2140/2 D 2 14.3 200
2020-09-17 2020-09-17 Åby-7 Royaldoodle* Royaldoodle*   [v 9] 2660/13 D 0 g 1705
2020-09-17 2020-09-17 Åby-2 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 3] 2140/2 C 3 17.1 223
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-4 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 5] 2180/7 B 2 15.0 79
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-3 Iza S. Iza S.   [s 3] 2140/9 D 7 17.9 1311
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-7 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 3] 2140/2 D 8 15.3 827
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-9 La Diva La Diva   [s 5] 2140/2 D 3 15.0 381
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-8 Nature Brodda Nature Brodda   [s 6] 2140/3 D 0 15.4 612
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-7 Lucky One Lucky One   [v 3] 2140/6 D 6 19.4 277
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-8 Carmencita Carmencita   [s 4] 1640/4 A 0 g 30
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-7 Cerokko M. Cerokko M.   [v 6] 2660/5 B 7 20.3 419
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-4 Porthello Porthello   [v 7] 2140/4 D 0 24.0 151
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-2 Esta Esta   [s 6] 2180/14 B 5 17.7 82
2020-09-09 2020-09-09 Åby-5 Global Viscount Global Viscount   [v 5] 2140/8 B 2 13.4 42
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-9 Julia af Solnäs Julia af Solnäs   [s 7] 1660/10 D 0 13.4 829
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-12 Tupac Face Tupac Face   [v 5] 1640/7 C str
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-7 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 5] 2140/10 D 4 12.9 957
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-6 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 1640/12 D 0 13.6 854
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-1 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 7] 2140/8 D 4 15.2 42
2020-09-02 2020-09-02 Åby-9 Ruth Halbak Ruth Halbak   [s 5] 2140/3 D 0 16.3 625
2020-09-02 2020-09-02 Åby-4 Candela af Solnäs Candela af Solnäs   [s 4] 2140/1 C 5 16.2 505
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-8 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 7] 2140/3 D 5 13.5 207
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-7 Tupac Face Tupac Face   [v 5] 2640/1 D 0 18.0 266
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-6 Personal Jesus Personal Jesus   [s 5] 1640/8 C 6 13.7 883
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-3 Iza S. Iza S.   [s 3] 1640/7 D 5 15.4 410
2020-08-29 2020-08-29 Åby-10 Knock Nevis Knock Nevis   [v 8] 2140/1 C 0 g 83
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-8 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 5] 2640/8 A 3 15.1 92
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-2 Candela af Solnäs Candela af Solnäs   [s 4] 2140/2 B 0 18.8 248
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-1 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 3] 2140/8 C 3 17.8 380
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-11 Tupac Face Tupac Face   [v 5] 2140/1 C 4 16.5 136
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-8 Julia af Solnäs Julia af Solnäs   [s 7] 2160/12 D 0 15.4 398
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-7 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 2140/8 C 4 15.3 107
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-3 Comet af Solnäs Comet af Solnäs   [v 8] 2160/4 D 0 17.3 476
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-8 Erik Youknow Erik Youknow   [v 4] 1640/6 B 2 13.7 31
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-4 Ruth Halbak Ruth Halbak   [s 5] 2140/4 C 7 15.7 339
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-3 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 8] 2140/3 B 3 15.1 77
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-2 Power Vacation Power Vacation   [s 4] 1640/12 B 6 13.7 107
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-7 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 5] 1609/11 C 4 11.0 390
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-3 Mr Perfection Mr Perfection   [v 7] 1609/3 C 5 13.9 143
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-1 Iza S. Iza S.   [s 3] 1609/2 C 6 16.1 430
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-3 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 3] 2140/7 D str
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-2 Pine Lane Pine Lane   [s 3] 2140/5 D 8 21.8g 812
2020-08-08 2020-08-08 Åby-1 Darshana Darshana   [s 5] 1640/5 C 0 14.0 558
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-8 Ruth Halbak Ruth Halbak   [s 5] 1640/1 D 5 13.6 107
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-2 Julia af Solnäs Julia af Solnäs   [s 7] 2140/1 D 4 13.2 428
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-9 Vikens Fingerprint Vikens Fingerprint   [s 5] 2140/1 A 0 13.6 57
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-5 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 8] 2140/2 D 4 16.3 154
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-2 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 2160/10 A 1 16.7 16
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-1 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 3] 2140/7 D 5 18.6 101
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-5 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 7] 2160/5 B 3 17.7 20
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-4 Tupac Face Tupac Face   [v 5] 2640/1 C 3 17.4 30
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-6 Ruth Halbak Ruth Halbak   [s 5] 1640/10 C 7 15.2g 438
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-4 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 5] 2140/7 D 4 15.9 60
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-1 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 1640/8 A 1 14.0 27
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-2 Tupac Face Tupac Face   [v 5] 2140/6 D 2 16.3 104
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-9 Automower Automower   [v 7] 2140/3 D 2 18.4 77
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-7 Hövding Sting Hövding Sting   [v 5] 2140/1 D 0 18.0 336
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 5] 2160/5 D 6 14.6 417
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-2 Tothemoonandback Tothemoonandback   [s 6] 2140/6 C 6 15.2 471
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-1 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 8] 2140/3 D str
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-11 Joe Martini Joe Martini   [v 8] 4160/9 C str
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-5 The Trick Vick The Trick Vick   [v 4] 2140/10 C 5 15.5 150
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-6 Nature Brodda Nature Brodda   [s 6] 1640/9 D 0 14.2 1728
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-2 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 3] 2140/9 D 0 17.1 997
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-8 Cerokko M. Cerokko M.   [v 6] 2160/15 D 7 15.8g 519
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-7 Quantum Cappuccino Quantum Cappuccino   [v 8] 2660/6 A 7 16.5 63
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-6 Erik K. Erik K.   [v 6] 2140/5 D 6 15.1 470
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-5 Fire Piston Fire Piston   [h 3] 2140/3 C str
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-4 Nemo Rols Nemo Rols   [v 8] 2180/12 D 0 18.3g 511
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-1 Tupac Face Tupac Face   [v 5] 2140/10 C 3 19.0 370
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-1 Above All Above All   [s 9] 2140/8 C 7 14.3g 484
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-8 Hills Hope Hills Hope   [s 4] 2140/10 C str
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-1 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 3] 2140/9 C 6 18.2 596
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-5 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 2140/12 C str
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-7 Rizzi Brodda Rizzi Brodda   [s 3] 2140/7 B 3 17.9g 57
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-5 Love Håleryd Love Håleryd   [v 5] 2140/8 C 0 14.2g 473
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-3 Doktor Jaros Doktor Jaros   [h 13] 2540/9 B 0 30.5g 429
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-3 Ruth Halbak Ruth Halbak   [s 5] 2140/10 C 6 15.0 1354
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-1 Go All in Go All in   [s 4] 1640/3 D 0 14.1 1040
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-4 Undigious Diamant* Undigious Diamant*   [v 5] 2140/4 A 3 14.3 19
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-8 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 2160/9 B 0 16.5 80
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-7 The Trick Vick The Trick Vick   [v 4] 2640/12 B 3 17.0 44
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-4 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 5] 2140/4 D 2 15.7 59
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-3 Jula Madonna Jula Madonna   [s 4] 2640/3 D 2 16.7 723
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-2 Livi Precious Livi Precious   [s 3] 2140/5 D 3 16.0 260
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-1 Hills Hope Hills Hope   [s 4] 2140/11 B 3 17.9 83
2020-06-25 2020-06-25 Åby-8 Rajesh Face Rajesh Face   [v 7] 2140/5 B str
2020-06-25 2020-06-25 Åby-2 Tupac Face Tupac Face   [v 5] 2140/9 C 0 19.4 164
2020-06-25 2020-06-25 Åby-1 N.T.T.'s Scarlet N.T.T.'s Scarlet   [s 3] 2140/3 C 8 18.1 385
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-11 Quantum Cappuccino Quantum Cappuccino   [v 8] 2660/14 A 7 16.6 155
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-1 Iza S. Iza S.   [s 3] 2140/9 C 0 g 1311
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-11 Sobel Jasmine Sobel Jasmine   [s 5] 1640/2 C 3 11.6 88
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-10 Secret Mission Secret Mission   [v 9] 2140/5 D 0 13.7 728
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-8 Joe Martini Joe Martini   [v 8] 3160/10 C 5 15.9 161
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-1 Nemo Rols Nemo Rols   [v 8] 2160/12 D 6 16.5 402
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-7 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 8] 1640/6 C 1 12.7 64
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-6 Above All Above All   [s 9] 2140/9 C 0 13.2 497
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-5 Nobella Winner Nobella Winner   [s 7] 2160/8 C 0 15.4 837
2020-06-11 2020-06-11 Åby-7 La Cerise La Cerise   [s 5] 2140/1 C 3 15.4 112
2020-06-11 2020-06-11 Åby-6 Personal Jesus Personal Jesus   [s 5] 2140/11 B 0 13.8 577
2020-06-11 2020-06-11 Åby-3 Quantum Cappuccino Quantum Cappuccino   [v 8] 2660/15 D 7 15.5 1322
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-4 Joe Martini Joe Martini   [v 8] 3180/4 C 3 15.0 159
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-6 Gizmo de Veluwe Gizmo de Veluwe   [h 7] 1640/6 B 2 11.8 33
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-4 Fullpoint Fullpoint   [v 6] 2140/6 D 0 16.8 94
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-1 Iza S. Iza S.   [s 3] 2140/4 C 4 17.9 740
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-7 Galantis Galantis   [h 4] 2140/2 C 3 13.0 314
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-10 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 8] 2140/11 C 2 13.4 116
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-3 Jaffa Maxim Jaffa Maxim   [s 7] 2140/4 D 0 24.0 651
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-9 Niras Coconut Kiss Niras Coconut Kiss   [s 5] 2160/6 D 0 19.5g 290
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-8 Nemo Rols Nemo Rols   [v 8] 2160/9 D 4 18.3 233
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-6 Patch Wibb Patch Wibb   [v 4] 2140/2 C 4 15.7g 78
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-5 Nature Brodda Nature Brodda   [s 6] 2140/6 D 7 16.5 623
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-7 Cash on Line Cash on Line   [v 4] 2140/8 D 0 18.6 533
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-3 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 5] 2140/11 D 3 13.1 969
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-8 Gizmo de Veluwe Gizmo de Veluwe   [h 7] 2140/2 B 5 14.5 60
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-8 Flädie Grim Flädie Grim   [s 6] 2140/8 C 6 16.2 99
2020-05-27 2020-05-27 Åby-9 Personal Jesus Personal Jesus   [s 5] 2160/13 D 7 13.4 828
2020-05-27 2020-05-27 Åby-1 Hills Hope Hills Hope   [s 4] 2140/4 C 6 17.1 807
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-6 Nobella Winner Nobella Winner   [s 7] 2160/7 C 0 17.3 518
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-2 Clean Cash Clean Cash   [s 6] 1640/9 C 5 13.4 54
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-10 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 5] 2140/5 D 5 13.6 859
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-6 Nemo Rols Nemo Rols   [v 8] 2140/1 D 6 15.8 545
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-5 Go All in Go All in   [s 4] 1640/6 D 0 14.0 1204
2020-05-20 2020-05-20 Åby-2 Denco's Benito Denco's Benito   [v 4] 2140/7 B 0 17.4g 75
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-4 Grose Photo Grose Photo   [v 6] 2140/10 D 0 g 299
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-3 Mannen Mannen   [v 4] 2140/3 D 0 g 583
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-7 Fullpoint Fullpoint   [v 6] 2160/6 C 6 17.6 61
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-7 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 2140/1 C 0 14.6 369
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-3 Victorious Star Victorious Star   [v 9] 1640/2 B str
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-1 Iza S. Iza S.   [s 3] 2140/5 D 0 g 677
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-8 La Reine Nalan La Reine Nalan   [s 7] 1640/7 B 0 g 76
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-6 Cadillac Dimanche Cadillac Dimanche   [v 6] 2640/6 C 0 g 368
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-5 Word for Word Word for Word   [s 6] 2160/4 D 7 18.4 462
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-1 Hills Hope Hills Hope   [s 4] 2140/1 B 3 18.0 78
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-6 Secret Mission Secret Mission   [v 9] 1640/7 D 0 13.5 332
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-1 The Muffin Man The Muffin Man   [v 7] 2140/6 C 0 g 111
2020-05-14 2020-05-14 Åby-3 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 6] 2160/7 B 0 17.0 224
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-5 Classic Kimble Classic Kimble   [s 8] 2160/12 C 0 16.0 527
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-9 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 1640/9 C 6 13.8 347
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-6 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/1 C 6 16.8 56
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-3 Fullpoint Fullpoint   [v 6] 2160/7 C 2 16.0 239
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-1 Tupac Face Tupac Face   [v 5] 2140/5 C 0 21.2g 143
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-7 Spy Valley Spy Valley   [v 7] 2140/8 C 0 g 44
2020-04-29 2020-04-29 Åby-9 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 8] 2140/8 D 6 13.5 335
2020-04-29 2020-04-29 Åby-7 Make a Dream H.C. Make a Dream H.C.   [h 4] 2660/12 D 0 16.1 647
2020-04-29 2020-04-29 Åby-5 Din Lymmel Din Lymmel   [v 8] 2140/12 A 8 14.9 267
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-2 Cash on Line Cash on Line   [v 4] 2140/3 C 2 19.3 328
2020-04-25 2020-04-25 Åby-1 VästerboontheNews VästerboontheNews   [v 12] 2140/9 C 0 g 261
2020-04-25 2020-04-25 Åby-9 Secret Mission Secret Mission   [v 9] 2140/12 D 0 13.4 831
2020-04-25 2020-04-25 Åby-8 Above All Above All   [s 9] 2660/15 D 0 14.7 1186
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-8 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 2140/8 A 3 14.6 98
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-6 Nille Sånna Nille Sånna   [v 5] 2140/10 C 4 15.6 149
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 7] 2140/7 C 5 16.6 110
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-3 Nemo Rols Nemo Rols   [v 8] 2160/2 D 5 17.6 315
2020-04-16 2020-04-16 Åby-2 Make a Dream H.C. Make a Dream H.C.   [h 4] 1640/7 D 0 g 707
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-9 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 7] 2140/5 C 0 16.2 199
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-3 Tothemoonandback Tothemoonandback   [s 6] 2140/1 B 4 16.4 46
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-8 Happy Celebration Happy Celebration   [s 5] 2140/5 C 4 15.9g 23
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-5 Dekanen K.* Dekanen K.*   [v 5] 2140/11 C 0 15.7 714
2020-04-08 2020-04-08 Åby-8 Denco's Benito Denco's Benito   [v 4] 1640/4 D 0 g 231
2020-04-08 2020-04-08 Åby-7 Laurenti Laurenti   [s 5] 2140/9 C 7 14.7 377
2020-04-08 2020-04-08 Åby-4 Hennesy Boko Hennesy Boko   [v 6] 2160/10 A 0 16.7g 35
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-2 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 1640/5 A 3 13.1 28
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-8 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 8] 2180/13 B 4 14.9 546
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-7 Nemo Rols Nemo Rols   [v 8] 2160/3 D 0 g 68
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-5 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 8] 2180/10 C 8 15.4g 346
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-9 Secret Mission Secret Mission   [v 9] 2140/5 C 5 14.0 187
2020-04-02 2020-04-02 Åby-9 Dekanen K.* Dekanen K.*   [v 5] 1640/4 D str
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-6 Din Lymmel Din Lymmel   [v 8] 2140/3 D 5 14.9 301
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-2 Nobella Winner Nobella Winner   [s 7] 2160/4 B 0 15.3 232
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-1 Iza S. Iza S.   [s 3] 2140/1 B 0 19.1 596
2020-03-25 2020-03-25 Åby-5 Haicon Haicon   [v 6] 2140/10 C 3 16.5 180
2020-03-25 2020-03-25 Åby-4 Poesi Kloster Poesi Kloster   [s 4] 2160/7 B 4 16.8 204
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-2 Go All in Go All in   [s 4] 2140/5 D 0 14.7 496
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-9 Counterfeightr Counterfeightr   [v 8] 1640/7 D 0 13.5 110
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-8 Please Mr Please Please Mr Please   [v 8] 2140/4 C 0 14.5 566
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-9 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 5] 1640/7 C 4 13.4 250
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-9 Ottens Flamma Ottens Flamma   [s 5] 2640/8 B 0 17.5 206
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-7 Rockabilly Rebel Rockabilly Rebel   [v 8] 2140/4 C 0 g 65
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-2 Wallbanger R.W. Wallbanger R.W.   [v 6] 2140/10 C 6 17.6 169
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-10 Secret Mission Secret Mission   [v 9] 2140/11 B str
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Global Woodstock Global Woodstock   [v 5] 2140/5 D 1 13.2 151
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-4 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 2160/11 C str
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-9 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 7] 2140/8 D 0 18.3g 186
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-1 Nemo Rols Nemo Rols   [v 8] 2160/7 D 3 17.1 286
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-6 Classic Kimble Classic Kimble   [s 8] 1640/5 D 0 g 177
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-1 Cash on Line Cash on Line   [v 4] 2140/5 D 0 g 363
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-10 Il Vole Il Vole   [v 5] 2140/2 D 5 17.5 71
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-7 Sobel Jasmine Sobel Jasmine   [s 5] 1640/5 B 1 13.2 19
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-5 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 2160/7 A 0 16.9 149
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-7 Enclave Enclave   [v 6] 1640/6 C str
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-6 Alex T.H. Alex T.H.   [v 4] 2140/1 D str
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-3 Borups Party Borups Party   [s 7] 2640/2 B 2 18.0 102
2020-02-26 2020-02-26 Åby-4 Ottens Flamma Ottens Flamma   [s 5] 2160/9 C 6 15.8 70
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-9 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 5] 2640/7 B 2 16.7 292
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-5 Nemo Rols Nemo Rols   [v 8] 2160/8 D 0 g 119
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-8 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2140/6 D 0 17.0g 214
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-6 La Diva La Diva   [s 5] 1640/9 D 5 15.4 142
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-1 Dynamite Maxi Dynamite Maxi   [s 5] 2140/6 B 5 19.7 168
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-6 Carlos Ken Carlos Ken   [v 5] 2140/7 C 3 15.3 30
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-7 Patos Rose Patos Rose   [s 6] 2140/10 D str
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-6 Go All in Go All in   [s 4] 2140/2 D 4 17.0 621
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-5 Thinking about You Thinking about You   [v 7] 1640/9 D 5 15.7 336
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-7 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 6] 2640/4 D 0 19.5g 221
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-5 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 1640/8 B str
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-3 I am Boko I am Boko   [v 5] 2140/6 B 1 16.4 15
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-1 Iza S. Iza S.   [s 3] 2140/9 D 0 21.4 660
2020-02-08 2020-02-08 Solvalla-12 White Witch Doc White Witch Doc   [s 7] 2160/10 C 0 17.1 151
2020-02-06 2020-02-06 Åby-8 Vikens Energy Vikens Energy   [v 6] 2140/5 D 0 16.7 96
2020-02-06 2020-02-06 Åby-5 Diamond Mearas Diamond Mearas   [s 7] 2140/2 C 4 16.2 77
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-6 Zio Tom Jet* Zio Tom Jet*   [h 5] 1640/6 C 4 12.4 68
2020-02-01 2020-02-01 Åby-9 Enzo* Enzo*   [v 4] 2640/7 C 0 50
2020-01-23 2020-01-23 Åby-8 Major Tom Major Tom   [v 9] 2140/11 C str
2020-01-23 2020-01-23 Åby-2 Atlantic Breeze Atlantic Breeze   [v 13] 2140/2 D 0 g 427
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-6 Classic Kimble Classic Kimble   [s 8] 1640/1 D 0 12.7 582
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-3 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 7] 1640/7 D 0 16.3 641
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-9 Secret Mission Secret Mission   [v 9] 1640/3 B 0 14.1 24
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-8 Vikens Fingerprint Vikens Fingerprint   [s 5] 2140/14 A 0 g 63
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-5 Apple Rose Apple Rose   [s 6] 2160/14 A 3 15.1 166
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-4 Great King Wine Great King Wine   [h 7] 2180/12 A str
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-11 Randemar R.D. Randemar R.D.   [v 6] 1640/8 D 0 g 248
2020-01-15 2020-01-15 Åby-9 Townshend Broline Townshend Broline   [v 5] 2640/15 C 0 16.7 290
2020-01-15 2020-01-15 Åby-6 Gizmo de Veluwe Gizmo de Veluwe   [h 7] 1640/6 C 1 13.8 15
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-9 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 6] 2640/9 D 0 17.9 542
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-6 Zio Tom Jet* Zio Tom Jet*   [h 5] 2140/4 C 2 14.6 71
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-5 La Diva La Diva   [s 5] 1640/8 C 0 16.7g 241
2020-01-08 2020-01-08 Åby-8 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/2 B 0 16.4 410
2020-01-08 2020-01-08 Åby-6 Above All Above All   [s 9] 3140/7 B 0 17.7 427
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-10 Shutupandscratchme Shutupandscratchme   [v 5] 2640/11 D 4 17.6 133
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-9 M.T.Mighty Winner M.T.Mighty Winner   [v 6] 2140/6 C 0 14.2 199
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-8 Notre Avenue Notre Avenue   [s 7] 2160/13 C 0 16.7 783
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-7 Kung Edward Kung Edward   [v 7] 1640/9 C 7 12.6 580
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-6 Staro Junique Staro Junique   [v 8] 1640/4 D 0 14.6 564
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-3 Alsterups Tore Alsterups Tore   [v 6] 2140/2 C 4 16.6 239
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-2 La Diva La Diva   [s 5] 1640/12 C 3 16.4 342
2020-01-02 2020-01-02 Åby-9 Gizmo de Veluwe Gizmo de Veluwe   [h 7] 1640/5 C 1 13.2 24
2020-01-02 2020-01-02 Åby-5 Great King Wine Great King Wine   [h 7] 2680/8 A 1 15.8 18
2020-01-02 2020-01-02 Åby-4 Silpinge Igor Silpinge Igor   [v 8] 1640/8 D 0 16.4 547
2020-01-02 2020-01-02 Åby-3 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 5] 2140/4 D 0 g 131
2020-01-02 2020-01-02 Åby-2 Silpinge Superb Silpinge Superb   [v 5] 2140/9 C 0 20.7g 397
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-5 Urbino Urbino   [v 7] 2140/9 D 0 g 155
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-4 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 6] 2140/3 C 0 22.1g 264
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-2 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 9] 2140/1 D 0 17.8 238
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-11 Kapten Kidd Kapten Kidd   [v 7] 2640/9 D 0 16.7 834
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-10 Zola Love Zola Love   [s 4] 2140/6 B 8 15.7 43
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-6 Ville Ima Ville Ima   [v 7] 1640/2 D 0 14.0 587
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-4 Rizzi Brodda Rizzi Brodda   [s 4] 1640/3 C 3 14.3 99
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-2 See You in Heaven See You in Heaven   [s 6] 2140/7 B 0 g 94
2021-12-22 2021-12-22 Åby-10 See You McAllan See You McAllan   [v 3] 2160/9 C str
2021-12-21 2021-12-21 Jägersro Trav-3 Alpha Peak* Alpha Peak*   [v 9] 2180/13 A 1 14.4 52
2021-12-21 2021-12-21 Jägersro Trav-1 Sandsjöns Hubertus Sandsjöns Hubertus   [v 5] 2140/10 B 5 19.0 166
2021-12-16 2021-12-16 Halmstad-7 Rizzi Brodda Rizzi Brodda   [s 4] 2140/5 B 3 16.2 160
2021-12-16 2021-12-16 Halmstad-5 Jestin Love Jestin Love   [v 4] 2140/1 C 5 17.3 280
2021-12-16 2021-12-16 Halmstad-1 Ville Ima Ville Ima   [v 7] 2140/12 C 0 17.2 161
2021-12-11 2021-12-11 Åby-1 Quite Special Quite Special   [v 7] 2140/2 B 3 15.5 60
2021-12-10 2021-12-10 Kalmar-4 See You in Heaven See You in Heaven   [s 6] 1640/3 B 3 16.2 40
2021-12-10 2021-12-10 Kalmar-3 See You McAllan See You McAllan   [v 3] 2140/7 C 4 19.7 43
2021-12-06 2021-12-06 Halmstad-5 Easy Star Easy Star   [s 3] 2140/2 B 0 g 132
2021-12-06 2021-12-06 Halmstad-4 Ville Ima Ville Ima   [v 7] 1640/5 D 2 13.5 262
2021-12-06 2021-12-06 Halmstad-3 Kapten Kidd Kapten Kidd   [v 7] 2640/2 C 5 17.0 103
2021-11-30 2021-11-30 Jägersro Trav-4 Chablis Premier Chablis Premier   [v 8] 2160/9 C 0 17.0 596
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-9 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 4] 2140/1 D 4 16.8 66
2021-11-27 2021-11-27 Solvalla-12 Zola Love Zola Love   [s 4] 2140/9 B 0 17.6g 27
2021-11-25 2021-11-25 Åby-6 Gubben Noak Gubben Noak   [v 7] 2140/10 C 2 15.7 174
2021-11-11 2021-11-11 Åby-10 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 4] 2640/8 C 5 17.5 215
2021-11-10 2021-11-10 Jägersro Trav-7 Quiz Roc Quiz Roc   [s 5] 2140/5 C 6 14.4 80
2021-11-08 2021-11-08 Halmstad-7 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 5] 2140/3 C 7 15.2 234
2021-11-08 2021-11-08 Halmstad-5 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 2180/13 A 5 17.1 184
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-6 Zola Love Zola Love   [s 4] 2140/8 B 1 14.3 13
2021-10-30 2021-10-30 Jägersro Trav-2 Jestin Love Jestin Love   [v 4] 2140/11 C str
2021-10-29 2021-10-29 Kalmar-7 Power Vacation Power Vacation   [s 5] 2140/7 D 0 15.6 547
2021-10-29 2021-10-29 Kalmar-6 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 4] 2140/2 C 4 15.9 526
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-6 Iza S. Iza S.   [s 4] 1640/6 D 7 16.0g 1289
2021-10-23 2021-10-23 Momarken-10 Easy Star Easy Star   [s 3] 2140/6 B 0 270
2021-10-22 2021-10-22 Danmark-6 Forever Shadow Forever Shadow   [h 4] 2140/9 C 0 107
2021-10-10 2021-10-10 Momarken-5 Easy Star Easy Star   [s 3] 2140/6 C 3 52
2021-10-09 2021-10-09 Åby-4 Princess Kloster Princess Kloster   [s 5] 2140/5 D 8 14.9g 91
2021-10-06 2021-10-06 Åby-7 Sobel Caviar Sobel Caviar   [v 3] 2140/2 B 3 15.4 53
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-7 Charlotta S.H. Charlotta S.H.   [s 4] 1640/8 C 2 13.0 95
2021-10-01 2021-10-01 Kalmar-8 Beluga West Beluga West   [s 7] 1640/6 B 0 12.2 160
2021-10-01 2021-10-01 Kalmar-3 S.K.Elza S.K.Elza   [s 3] 2140/10 D 0 21.3 601
2021-09-30 2021-09-30 Åby-7 Jestin Love Jestin Love   [v 4] 2140/2 D 3 16.9 363
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-9 Gitane d'Inverne Gitane d'Inverne   [s 5] 2140/11 B str
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-10 Automower Automower   [v 8] 1640/2 D 0 18.8 134
2021-09-24 2021-09-24 Jägersro Trav-4 Easy Star Easy Star   [s 3] 2140/1 A 3 16.3 22
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-2 Lazar Flevo Lazar Flevo   [v 3] 2140/1 B 0 g 20
2021-09-22 2021-09-22 Åby-5 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 4] 2140/1 D str
2021-09-14 2021-09-14 Jägersro Trav-6 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 4] 2140/2 D 0 16.4 460
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-7 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 5] 2140/7 A 5 14.4 56
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-6 Princess Kloster Princess Kloster   [s 5] 2140/5 C 2 13.6 41
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-5 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 7] 2140/5 B 4 17.1 78
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-3 Ruth Halbak Ruth Halbak   [s 6] 2160/7 D 0 19.1g 896
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-2 Jestin Love Jestin Love   [v 4] 2160/7 B 5 16.2 118
2021-09-09 2021-09-09 Åby-4 Livi Pasadena H.M.* Livi Pasadena H.M.*   [s 4] 2140/12 D 6 16.3 181
2021-09-06 2021-09-06 Halmstad-9 Aronia Aronia   [s 6] 1640/1 C 4 13.0 52
2021-09-06 2021-09-06 Halmstad-1 Sobel Caviar Sobel Caviar   [v 3] 2140/6 D 1 16.3 34
2021-09-01 2021-09-01 Åby-10 Bosse Rich Bosse Rich   [v 7] 2140/1 D 0 g 351
2021-08-29 2021-08-29 Tingsryd-9 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 4] 1609/9 C 0 g 209
2021-08-29 2021-08-29 Tingsryd-4 Iza S. Iza S.   [s 4] 1609/3 D 6 14.6 426
2021-08-29 2021-08-29 Tingsryd-3 Lovely Jons Lovely Jons   [s 9] 1609/11 D 0 14.1 457
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-5 Real Doc Real Doc   [v 9] 2160/10 D 0 17.5 665
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-10 Lazar Flevo Lazar Flevo   [v 3] 2140/2 B str
2021-08-16 2021-08-16 Halmstad-5 Gina Follo Gina Follo   [s 3] 2140/8 D 6 16.6 279
2021-08-16 2021-08-16 Halmstad-2 She Did It She Did It   [s 5] 2140/5 D 6 15.3 595
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-2 Vinci Nice Vinci Nice   [h 3] 1609/12 D 3 13.1 45
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-6 Real Doc Real Doc   [v 9] 1609/6 D str
2021-08-14 2021-08-14 Åby-4 Echelon Echelon   [v 6] 1640/1 C 0 15.0 123
2021-08-10 2021-08-10 Jägersro Trav-8 Iza S. Iza S.   [s 4] 2140/8 D 0 18.3g 439
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-9 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 4] 2140/1 D 3 15.9 223
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-6 Easy Copi Easy Copi   [s 7] 2160/14 A 0 17.9 258
2021-08-03 2021-08-03 Jägersro Trav-8 Easy Star Easy Star   [s 3] 2140/10 B 7 17.1 69
2021-07-30 2021-07-30 Halmstad-8 Scarlet Knightmare Scarlet Knightmare   [s 6] 1640/5 D 0 g 44
2021-07-29 2021-07-29 Åby-10 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 4] 2160/15 B 5 16.6 237
2021-07-29 2021-07-29 Åby-3 Echelon Echelon   [v 6] 2140/8 C 2 14.4 57
2021-07-29 2021-07-29 Åby-2 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 5] 1640/1 D 0 13.8 664
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-3 Iyan Stardust* Iyan Stardust*   [v 6] 2140/1 D 8 15.0g 1027
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-1 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 9] 2140/10 B 6 17.4 447
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-5 Silver Fashion Silver Fashion   [v 7] 2140/12 D 0 17.4 1679
2021-07-19 2021-07-19 Halmstad-6 Erik Youknow Erik Youknow   [v 5] 2640/2 A 0 21.6g 66
2021-07-19 2021-07-19 Halmstad-4 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 4] 2640/1 D 7 17.1 212
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-13 Just like Julia Just like Julia   [s 5] 1640/9 D 0 13.8 1144
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-6 Roller Coaster Ås Roller Coaster Ås   [v 5] 2140/13 B 7 13.9 334
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-1 Automower Automower   [v 8] 1640/8 D 6 14.9 311
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-7 Elegant Ås Elegant Ås   [v 11] 2140/15 D 0 15.3 761
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-6 Victory Highness Victory Highness   [v 5] 2140/10 C 1 15.3 54
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-4 Automower Automower   [v 8] 1640/7 D 0 14.5 269
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-3 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 4] 2140/7 C 2 16.8 35
2021-06-27 2021-06-27 Kalmar-1 TheFaceofaJoker TheFaceofaJoker   [v 9] 2140/2 D 0 18.2 985
2021-06-24 2021-06-24 Axevalla-6 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 4] 2160/14 B 0 16.8 792
2021-06-21 2021-06-21 Visby-9 Filip Winner Filip Winner   [v 5] 2120/8 C str
2021-06-21 2021-06-21 Visby-8 Mellby Empire Mellby Empire   [v 8] 2140/8 C 3 14.2 294
2021-06-21 2021-06-21 Visby-5 Real Doc Real Doc   [v 9] 2120/6 D 4 16.8 600
2021-06-21 2021-06-21 Visby-4 Iaintmissingu Ås Iaintmissingu Ås   [s 6] 2640/15 C 0 g 945
2021-06-15 2021-06-15 Jägersro Trav-3 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 4] 1640/4 C 0 16.6g 178
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-2 Il Commendante Il Commendante   [v 6] 1609/10 D 0 17.2g 38
2021-06-10 2021-06-10 Åby-3 Bosse Rich Bosse Rich   [v 7] 2160/7 D 4 16.8 76
2021-06-08 2021-06-08 Jägersro Trav-7 Iza S. Iza S.   [s 4] 2140/2 D 0 17.1 1159
2021-06-08 2021-06-08 Jägersro Trav-1 Hang on Sloopy Hang on Sloopy   [s 4] 2140/9 D 0 21.3 168
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-8 Rizzi Brodda Rizzi Brodda   [s 4] 2140/2 B str
2021-06-06 2021-06-06 Axevalla-10 Global Agreement Global Agreement   [v 5] 2140/1 B 2 12.2 32
2021-06-06 2021-06-06 Axevalla-8 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 4] 2140/3 D 5 15.7 1665
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-7 Anti Ice Anti Ice   [s 4] 2140/8 B 6 15.8 186
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-3 Simb Lucrativo Simb Lucrativo   [v 9] 2140/1 D 3 18.0 374
2021-05-27 2021-05-27 Åby-8 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 9] 1640/2 D 0 14.6 298
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-3 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 4] 2640/5 D 0 g 544
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-5 Ville Ima Ville Ima   [v 7] 2140/4 D 0 14.9 1013
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-4 Beendraggedaround Beendraggedaround   [v 10] 2640/2 D 6 16.9 398
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-8 Tupac Face Tupac Face   [v 6] 2140/1 D 4 16.1 217
2021-05-21 2021-05-21 Kalmar-5 Miriam Håleryd Miriam Håleryd   [s 5] 2140/7 D 0 g 66
2021-05-18 2021-05-18 Jägersro Trav-6 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 4] 1640/3 D 4 14.5 376
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-10 Tupac Face Tupac Face   [v 6] 2160/10 D 6 17.1 599
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-5 Ville Ima Ville Ima   [v 7] 1640/11 D 0 15.2 1564
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-6 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 9] 1640/11 B 0 15.2 41
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-9 Wingait Erik Wingait Erik   [v 8] 3180/12 D 4 15.9 622
2021-05-06 2021-05-06 Halmstad-3 La Diva La Diva   [s 6] 2140/8 D 6 15.8 834
2021-05-04 2021-05-04 Jägersro Trav-8 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 6] 2140/7 D 0 14.7 730
2021-05-04 2021-05-04 Jägersro Trav-5 One too Me One too Me   [v 4] 1640/9 B 6 15.4 734
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-7 Daydream la Marc Daydream la Marc   [s 6] 1640/4 A 0 g 44
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-6 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 9] 1640/2 C 3 13.9 53
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-2 Ville Ima Ville Ima   [v 7] 2160/4 D 7 17.5g 260
2021-04-28 2021-04-28 Åby-3 Denco's Rioja Denco's Rioja   [s 3] 2140/3 D 6 16.4 932
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-10 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 9] 2140/12 D 4 15.7 249
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-9 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 5] 2140/2 C 0 16.3 487
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-8 Lorelei Marie* Lorelei Marie*   [s 6] 2140/5 B 3 13.5 178
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-3 One too Me One too Me   [v 4] 2140/2 C 0 17.7g 434
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-2 Morell Morell   [s 4] 2140/7 C 5 16.5 62
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-1 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 9] 1640/1 B 3 12.7 81
2021-04-21 2021-04-21 Jägersro Trav-5 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 6] 1640/5 D 5 12.8 816
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-8 Lucky One Lucky One   [v 4] 2140/2 D 0 g 443
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-7 Denco's Rioja Denco's Rioja   [s 3] 2140/2 C 3 17.7 388
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-4 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 6] 2140/3 C 6 14.6 606
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-2 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 7] 2140/1 C 0 16.8 83
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-1 La Diva La Diva   [s 6] 2140/6 D 6 15.9 308
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-1 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 8] 1640/7 D 0 g 135
2021-04-07 2021-04-07 Åby-7 Hitthebar Hitthebar   [v 5] 2140/11 C 3 15.0 74
2021-04-07 2021-04-07 Åby-4 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 6] 2660/9 D 6 16.9 74
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-7 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 9] 2680/13 C 7 14.3 1476
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-3 One too Me One too Me   [v 4] 2160/12 C 3 16.5 200
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-9 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 9] 1640/3 D 1 12.7 246
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-7 La Sassicaia La Sassicaia   [s 4] 2140/3 A 0 g 36
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-12 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 8] 1640/7 D 0 14.0 293
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-7 La Diva La Diva   [s 6] 1640/11 C 6 14.8 332
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-5 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 4] 2160/11 C 0 17.1 135
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-4 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 9] 2140/4 D 5 17.3 269
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-2 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 6] 2640/2 D 0 16.4 873
2021-03-17 2021-03-17 Jägersro Trav-8 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 6] 2140/5 B 0 g 198
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-2 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 6] 2140/2 D 6 14.9 105
2021-03-11 2021-03-11 Åby-10 Agnäs Agnäs   [s 8] 2140/3 D 0 19.6 344
2021-03-11 2021-03-11 Åby-4 Wingait Erik Wingait Erik   [v 8] 2640/7 C 3 16.6 216
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-8 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 7] 1640/9 D 0 13.2 469
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-4 Classic Kimble Classic Kimble   [s 9] 2140/1 D 0 16.0 413
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-3 One too Me One too Me   [v 4] 2140/10 C 0 18.9 272
2021-03-08 2021-03-08 Halmstad-5 Iza S. Iza S.   [s 4] 2140/4 C 3 16.6 394
2021-03-08 2021-03-08 Halmstad-3 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 6] 2160/12 B 2 16.2 24
2021-03-06 2021-03-06 Åby-1 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 8] 1640/1 D 0 g 64
2021-03-02 2021-03-02 Jägersro Trav-7 Il Forte Il Forte   [h 3] 2160/8 B 5 16.8 238
2021-03-02 2021-03-02 Jägersro Trav-4 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 9] 1640/6 D 3 13.9 14
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-10 Imail Occagnes Imail Occagnes   [v 6] 2640/9 D 0 g 463
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-9 Julia af Solnäs Julia af Solnäs   [s 8] 2140/8 C 0 16.3g 193
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-6 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 6] 2140/2 B 4 15.8 72
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-5 La Diva La Diva   [s 6] 2140/7 D 0 16.3 605
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-4 Classic Kimble Classic Kimble   [s 9] 1640/7 D 4 14.8 226
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-2 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 4] 2640/4 B 4 17.4 78
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-1 Hills Hurricane Hills Hurricane   [s 5] 2160/10 C 7 17.6 639
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-9 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 7] 1640/8 D 7 13.7 1003
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-1 Iza S. Iza S.   [s 4] 2140/4 B 2 21.0 269
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-8 Hills Hurricane Hills Hurricane   [s 5] 2160/11 C 5 20.8 256
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-6 Classic Kimble Classic Kimble   [s 9] 2140/7 D 3 18.0 849
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-5 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 8] 2140/1 C 0 26.7 220
2021-02-13 2021-02-13 Åby-6 Bara du Chene Bara du Chene   [v 5] 2640/6 B 1 15.7 136
2021-02-13 2021-02-13 Åby-4 Fingersprint Fingersprint   [v 6] 2140/3 D 8 17.0 463
2021-02-13 2021-02-13 Åby-2 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 9] 2140/3 D 6 15.8 103
2021-02-11 2021-02-11 Åby-5 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 4] 2140/1 C 5 17.6 70
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-3 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 9] 2160/3 D 2 17.9 78
2021-01-27 2021-01-27 Jägersro Trav-4 Classic Kimble Classic Kimble   [s 9] 1640/7 D 7 13.5 1181
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-10 La Diva La Diva   [s 6] 2140/3 C 2 18.0 294
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-2 Lucky One Lucky One   [v 4] 2140/7 D 0 19.9 407
2021-01-19 2021-01-19 Jägersro Trav-6 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 5] 2160/10 B 0 g 58
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-8 Fingersprint Fingersprint   [v 6] 3140/1 D 0 17.8 1431
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-7 Secret Mission Secret Mission   [v 10] 2640/3 D 7 14.7 1251
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-1 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 6] 1640/4 B 4 13.7 35
2021-01-14 2021-01-14 Åby-8 Bosse Rich Bosse Rich   [v 7] 2140/1 D str
2021-01-14 2021-01-14 Åby-7 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 10] 2180/11 D 0 16.7 245
2021-01-14 2021-01-14 Åby-4 Gizmo de Veluwe Gizmo de Veluwe   [h 8] 1640/1 B str
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-7 Ville Ima Ville Ima   [v 7] 1640/2 D str
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-6 Idon'tcare Idon'tcare   [s 8] 2140/5 D str
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-5 La Diva La Diva   [s 6] 2640/12 C 0 21.4g 414
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-2 Tupac Face Tupac Face   [v 6] 2140/5 D str
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-1 Lucky One Lucky One   [v 4] 2140/9 C 5 20.7 279
2021-01-06 2021-01-06 Åby-9 Gizmo de Veluwe Gizmo de Veluwe   [h 8] 3140/5 C 0 17.6 175
2021-01-06 2021-01-06 Åby-2 Il Vole Il Vole   [v 6] 2140/5 D str
2021-01-06 2021-01-06 Åby-1 Grand Doux Grand Doux   [v 4] 2160/12 B 0 18.8 541
2021-01-03 2021-01-03 Åby-8 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 6] 2140/3 D 0 18.8 192
2021-01-03 2021-01-03 Åby-3 Fingersprint Fingersprint   [v 6] 2140/2 D 4 16.4 598
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-7 Secret Mission Secret Mission   [v 10] 2140/7 D 8 13.6 1031
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-1 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 9] 2140/7 D 0 17.4g 102
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-1 Zlatan Knick Zlatan Knick   [v 7] 1640/6 C 2 15.2 27
2022-12-21 2022-12-21 Åby-7 Woudstra Woudstra   [v 5] 2140/5 D 7 16.4 172
2022-12-21 2022-12-21 Åby-4 Kung Bertil Kung Bertil   [v 4] 2140/3 D 8 21.1g 421
2022-12-20 2022-12-20 Jägersro Trav-8 Flash Fire Flash Fire   [v 6] 2160/8 B str
2022-12-20 2022-12-20 Jägersro Trav-7 Aronia Aronia   [s 7] 1640/1 C 3 15.6 106
2022-12-20 2022-12-20 Jägersro Trav-3 Speed Vici Speed Vici   [v 6] 2160/7 C 0 g 57
2022-12-14 2022-12-14 Jägersro Trav-7 Höwings Zeus Höwings Zeus   [v 5] 2140/11 C 5 15.9 78
2022-12-14 2022-12-14 Jägersro Trav-5 Silpinge Scarlet Silpinge Scarlet   [s 4] 1640/6 D 0 15.0 864
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-3 Silpinge Scarlet Silpinge Scarlet   [s 4] 1640/9 C 5 15.6 424
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-1 Amina Willow Amina Willow   [s 3] 2140/8 D 6 17.1 165
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-8 Aronia Aronia   [s 7] 2140/10 B 5 15.0 349
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-6 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 5] 1640/10 D 0 g 222
2022-11-30 2022-11-30 Åby-5 Restless Heart Restless Heart   [s 6] 2140/2 D 5 15.1 109
2022-11-29 2022-11-29 Jägersro Trav-7 Silpinge Speeder Silpinge Speeder   [v 5] 2640/12 D 0 16.4 396
2022-11-28 2022-11-28 Halmstad-7 Filur Då Filur Då   [v 6] 1640/12 D 5 14.2 755
2022-11-24 2022-11-24 Åby-4 Ja Devann Ja Devann   [v 9] 2140/4 D 0 15.2 914
2022-11-21 2022-11-21 Halmstad-5 Amina Willow Amina Willow   [s 3] 2140/7 D 5 16.6 501
2022-11-19 2022-11-19 Jägersro Trav-12 Crownwind Crownwind   [v 6] 2140/7 D 0 19.7 1049
2022-11-15 2022-11-15 Jägersro Trav-7 Sergie Phefirst Sergie Phefirst   [v 8] 2140/3 D 0 15.4 968
2022-11-15 2022-11-15 Jägersro Trav-6 Restless Heart Restless Heart   [s 6] 2200/9 D 2 14.9 36
2022-11-15 2022-11-15 Jägersro Trav-3 Ganna Bi Ganna Bi   [s 4] 1640/1 C 0 14.6 383
2022-11-14 2022-11-14 Halmstad-8 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 7] 2140/3 B 2 16.6 46
2022-11-14 2022-11-14 Halmstad-2 Rhina Rhina   [s 9] 1640/2 D 0 g 219
2022-11-08 2022-11-08 Jägersro Trav-4 Ilibili Ilibili   [s 4] 2140/2 D 8 15.7 924
2022-11-08 2022-11-08 Jägersro Trav-2 Silpinge Scarlet Silpinge Scarlet   [s 4] 1640/4 D 0 15.5 202
2022-11-07 2022-11-07 Halmstad-8 Edemilo Edemilo   [s 10] 1640/8 D 0 15.9 1335
2022-11-07 2022-11-07 Halmstad-7 Amina Willow Amina Willow   [s 3] 2140/5 D 7 15.8 783
2022-11-07 2022-11-07 Halmstad-6 Iza S. Iza S.   [s 5] 2140/4 D 0 17.5 789
2022-11-07 2022-11-07 Halmstad-3 Ufo Jet Ufo Jet   [v 9] 2660/8 B str
2022-11-03 2022-11-03 Åby-7 Minoo Teemer Minoo Teemer   [s 5] 2640/4 C 5 15.8 130
2022-11-02 2022-11-02 Jägersro Trav-3 Baltic Sun Baltic Sun   [s 5] 2140/1 D 0 15.6 161
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-3 Eyecandy* Eyecandy*   [s 6] 2140/4 D 6 15.4 169
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-2 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 11] 2160/7 D 0 16.0 1302
2022-10-29 2022-10-29 Jägersro Trav-7 Susylicious Susylicious   [s 4] 2140/7 C 0 20.5 107
2022-10-29 2022-10-29 Jägersro Trav-3 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 5] 2140/1 C 1 16.0 46
2022-10-29 2022-10-29 Jägersro Trav-2 Floalts Emmanuelle Floalts Emmanuelle   [s 6] 2140/2 D 6 20.1g 109
2022-10-24 2022-10-24 Halmstad-7 Galewindsonthepath Galewindsonthepath   [v 6] 2140/9 D 5 13.4 449
2022-10-22 2022-10-22 Jägersro Trav-1 Restless Heart Restless Heart   [s 6] 2140/9 B 5 15.0 40
2022-10-16 2022-10-16 Halmstad-9 Amina Willow Amina Willow   [s 3] 2140/6 B 4 16.1 71
2022-10-16 2022-10-16 Halmstad-6 Secret Mission Secret Mission   [v 11] 2140/12 C 0 17.2 202
2022-10-16 2022-10-16 Halmstad-2 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 5] 2160/9 C 0 18.2 36
2022-10-14 2022-10-14 Kalmar-8 Silpinge Speeder Silpinge Speeder   [v 5] 2140/2 D 6 15.0 928
2022-10-14 2022-10-14 Kalmar-3 Restless Heart Restless Heart   [s 6] 2200/14 A 1 15.4 25
2022-10-14 2022-10-14 Kalmar-9 Manda Cord Manda Cord   [s 4] 2140/1 D 2 15.7 741
2022-10-12 2022-10-12 Jägersro Trav-3 Joyo Joyo   [s 6] 2140/1 C 3 15.6 45
2022-10-08 2022-10-08 Åby-9 Behind Bars Behind Bars   [v 6] 2140/4 D 1 11.8 100
2022-09-28 2022-09-28 Jägersro Trav-5 Bolla Spritz Bolla Spritz   [s 5] 2640/9 C 0 17.1 44
2022-09-28 2022-09-28 Jägersro Trav-3 Cohiba L.G.* Cohiba L.G.*   [h 4] 2140/6 D 0 g 264
2022-09-26 2022-09-26 Halmstad-8 Amina Willow Amina Willow   [s 3] 2140/6 C 6 23.6g 204
2022-09-26 2022-09-26 Halmstad-7 Princess la Mint Princess la Mint   [s 10] 2160/6 D 0 17.3g 631
2022-09-26 2022-09-26 Halmstad-5 Handle with Care Handle with Care   [s 5] 1640/6 D 0 13.4 733
2022-09-26 2022-09-26 Halmstad-4 Vanity Flair Vanity Flair   [h 3] 2140/11 A 0 17.8 305
2022-09-20 2022-09-20 Jägersro Trav-8 Sandsjöns Hubertus Sandsjöns Hubertus   [v 6] 2140/1 D 0 21.4 498
2022-09-20 2022-09-20 Jägersro Trav-5 Restless Heart Restless Heart   [s 6] 2180/8 B 1 14.8 94
2022-09-20 2022-09-20 Jägersro Trav-1 Devs Dom Perignon Devs Dom Perignon   [v 6] 1640/5 D 4 14.8 135
2022-09-18 2022-09-18 Vaggeryd-6 Go All in Go All in   [s 6] 2168/8 A 5 17.4 112
2022-09-18 2022-09-18 Vaggeryd-5 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 5] 2148/1 D 4 15.7 215
2022-09-15 2022-09-15 Åby-5 Look Håleryd Look Håleryd   [v 7] 2680/7 C 3 16.1 152
2022-09-13 2022-09-13 Jägersro Trav-7 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 7] 2640/8 B 0 17.3 101
2022-09-10 2022-09-10 Halmstad-9 Amina Willow Amina Willow   [s 3] 2140/1 D 7 16.4 382
2022-09-05 2022-09-05 Halmstad-7 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 5] 1640/7 D 4 14.9 507
2022-09-03 2022-09-03 Jägersro Trav-1 Restless Heart Restless Heart   [s 6] 2160/6 B 4 14.0 173
2022-08-31 2022-08-31 Åby-10 Nixton Håleryd Nixton Håleryd   [v 5] 2160/8 C 2 15.4 177
2022-08-30 2022-08-30 Jägersro Trav-6 Hi D. Hi D.   [s 5] 1640/5 C 2 12.9 28
2022-08-30 2022-08-30 Jägersro Trav-3 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 7] 2160/2 D 3 15.9 181
2022-08-30 2022-08-30 Jägersro Trav-2 Cohiba L.G.* Cohiba L.G.*   [h 4] 2140/6 B 2 18.0g 102
2022-08-29 2022-08-29 Halmstad-5 N.T.T.'s Rolex N.T.T.'s Rolex   [v 5] 2140/14 C 7 15.7 439
2022-08-25 2022-08-25 Åby-5 Lexington Zon Lexington Zon   [v 6] 2140/7 D str
2022-08-22 2022-08-22 Halmstad-2 Sandsjöns Hubertus Sandsjöns Hubertus   [v 6] 2160/10 B 0 19.3 703
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-3 Digital Process Digital Process   [v 7] 2168/7 B 0 g 104
2022-08-14 2022-08-14 Tingsryd-7 O.M.Highstep O.M.Highstep   [v 5] 1609/9 B 2 13.1 26
2022-08-14 2022-08-14 Tingsryd-6 Amina Willow Amina Willow   [s 3] 1609/2 C str
2022-08-14 2022-08-14 Tingsryd-2 Burn Out Burn Out   [v 12] 1609/4 D 6 16.4 91
2022-08-13 2022-08-13 Åby-4 Kung Edward Kung Edward   [v 9] 1640/7 D 6 11.6 414
2022-07-30 2022-07-30 Kalmar-6 Benefit in Kind Benefit in Kind   [h 3] 2160/8 C 7 16.7 176
2022-07-30 2022-07-30 Kalmar-5 Japiro Queen Japiro Queen   [s 4] 1640/3 C 0 14.1 159
2022-07-30 2022-07-30 Kalmar-3 Spring Waltz Spring Waltz   [v 4] 2640/1 D 4 17.3 44
2022-07-30 2022-07-30 Kalmar-2 Digital Process Digital Process   [v 7] 1640/7 B 2 14.5 31
2022-07-29 2022-07-29 Halmstad-4 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 5] 2140/12 D 0 14.8 1692
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-2 Yuvaraj Yuvaraj   [v 5] 2160/13 D 5 13.7 161
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-1 Valour Kronos Valour Kronos   [v 8] 1640/7 C 1 12.0 129
2022-07-21 2022-07-21 Åby-7 What a Flame What a Flame   [s 3] 2140/8 B 5 18.7 319
2022-07-21 2022-07-21 Åby-2 Bravo Qadir Bravo Qadir   [v 8] 1640/2 D 8 15.1 267
2022-07-19 2022-07-19 Jägersro Trav-5 Sandsjöns Enzo Sandsjöns Enzo   [h 7] 2200/12 A 6 15.6 168
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-10 Gangster Mearas Gangster Mearas   [v 6] 2140/4 C 4 17.2 69
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-6 Secret Mission Secret Mission   [v 11] 2140/12 C 0 19.3 43
2022-07-12 2022-07-12 Jägersro Trav-5 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 7] 2140/3 D 0 14.1 1275
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-6 Danilo H.B. Danilo H.B.   [v 6] 2140/12 C 7 14.2 681
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-4 Sobel Caviar Sobel Caviar   [v 4] 2640/6 B 0 14.8 243
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-3 Dats Trixi Dats Trixi   [s 4] 1640/5 D 0 13.8 257
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-1 Valour Kronos Valour Kronos   [v 8] 1640/5 B 4 12.9 78
2022-07-07 2022-07-07 Halmstad-2 Kaiser Wibb Kaiser Wibb   [h 3] 2140/2 D 0 g 498
2022-07-05 2022-07-05 Jägersro Trav-6 Ironman Pellini Ironman Pellini   [v 9] 2660/8 B 3 14.7 248
2022-07-02 2022-07-02 Åby-10 King Oliver King Oliver   [v 6] 2140/7 C 3 16.7 43
2022-07-02 2022-07-02 Åby-6 Secret Mission Secret Mission   [v 11] 2140/8 C 5 14.9 33
2022-07-02 2022-07-02 Åby-5 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 7] 2140/10 D 4 16.1 62
2022-07-02 2022-07-02 Åby-4 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 8] 2140/3 C 0 18.4 141
2022-07-02 2022-07-02 Åby-3 Czarine Czarine   [s 7] 2140/4 D 7 15.4 79
2022-06-30 2022-06-30 Åby-10 Jestin Love Jestin Love   [v 5] 1640/7 C 0 13.7 429
2022-06-30 2022-06-30 Åby-8 Olle Rols Olle Rols   [v 9] 2140/1 C 0 14.3 648
2022-06-30 2022-06-30 Åby-6 Holdfast Am Holdfast Am   [v 5] 1640/9 C 4 13.3 61
2022-06-30 2022-06-30 Åby-3 Euro Chip Euro Chip   [v 11] 2180/11 D 0 19.5 793
2022-06-28 2022-06-28 Jägersro Trav-2 Tetris Tetris   [s 3] 2140/3 D 8 19.2g 558
2022-06-27 2022-06-27 Halmstad-2 Porthello Porthello   [v 9] 2160/4 D 0 17.5 471
2022-06-23 2022-06-23 Mantorp-4 Elle Vild Elle Vild   [s 6] 2160/6 B 0 15.7 271
2022-06-23 2022-06-23 Mantorp-3 Danilo H.B. Danilo H.B.   [v 6] 2140/9 A 7 14.3 194
2022-06-23 2022-06-23 Mantorp-1 Love Håleryd Love Håleryd   [v 7] 2140/12 A 0 15.4g 114
2022-06-21 2022-06-21 Axevalla-3 Livi Pasadena H.M.* Livi Pasadena H.M.*   [s 5] 1640/2 A 1 13.7 33
2022-06-19 2022-06-19 Vaggeryd-5 Andante T.M. Andante T.M.   [s 4] 2148/1 C 1 15.4 29
2022-06-19 2022-06-19 Vaggeryd-3 Yankee Bowler Yankee Bowler   [v 6] 2148/10 D 5 18.1 158
2022-06-19 2022-06-19 Vaggeryd-7 Afish Afish   [v 4] 2148/7 B 11 17.4g 45
2022-06-18 2022-06-18 Halmstad-10 Fango Jett* Fango Jett*   [v 5] 2140/7 C 1 15.3 34
2022-06-18 2022-06-18 Halmstad-3 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 7] 2140/3 D 3 16.0 275
2022-06-14 2022-06-14 Jägersro Trav-8 Sobel Caviar Sobel Caviar   [v 4] 2140/7 A 1 14.8 18
2022-06-14 2022-06-14 Jägersro Trav-3 Crazymonsterheart Crazymonsterheart   [s 7] 2640/9 D 0 15.7 949
2022-06-14 2022-06-14 Jägersro Trav-2 Susylicious Susylicious   [s 4] 2160/12 D str
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-5 Silpinge Speeder Silpinge Speeder   [v 5] 2148/3 D 0 16.7 254
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-4 Everöd Freja Everöd Freja   [s 7] 2148/1 D 7 17.8 591
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-3 Jestin Love Jestin Love   [v 5] 2148/3 B 0 16.7 173
2022-06-09 2022-06-09 Halmstad-2 Sweet Muscles Sweet Muscles   [s 5] 1640/9 C 7 13.8 326
2022-06-08 2022-06-08 Tingsryd-8 Wingait Erik Wingait Erik   [v 9] 3218/2 C 7 15.4 222
2022-06-05 2022-06-05 Axevalla-10 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 8] 2140/2 C 4 13.8 184
2022-06-05 2022-06-05 Axevalla-3 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 10] 2160/5 C 5 16.3 403
2022-06-04 2022-06-04 Jägersro Trav-9 Chinaman Chinaman   [v 7] 2140/9 D 5 16.5 156
2022-06-04 2022-06-04 Jägersro Trav-8 Jist on Rose Jist on Rose   [s 3] 2140/10 C 0 18.6g 290
2022-06-04 2022-06-04 Jägersro Trav-7 Susylicious Susylicious   [s 4] 2140/7 C 6 17.8 186
2022-06-02 2022-06-02 Åby-8 Gina Follo Gina Follo   [s 4] 2640/6 C 0 16.9 150
2022-05-26 2022-05-26 Jägersro Trav-4 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 10] 2140/7 C 0 17.5 44
2022-05-25 2022-05-25 Åby-7 Crazymonsterheart Crazymonsterheart   [s 7] 2180/13 D 0 14.8 467
2022-05-25 2022-05-25 Åby-4 Delicious Brown Delicious Brown   [v 13] 2160/11 D 0 16.0 794
2022-05-23 2022-05-23 Halmstad-3 Golden Rain Golden Rain   [s 4] 1640/6 B 4 14.5 30
2022-05-22 2022-05-22 Tingsryd-3 Cantona Mearas Cantona Mearas   [v 10] 1609/6 D 0 14.1 234
2022-05-20 2022-05-20 Åmål-4 Easy Star Easy Star   [s 4] 2080/9 B 0 g 21
2022-05-18 2022-05-18 Åby-8 Behind Bars Behind Bars   [v 6] 2140/3 C 4 13.4 73
2022-05-17 2022-05-17 Jägersro Trav-8 Bellinora Bellinora   [s 3] 2140/10 D 7 17.9 1577
2022-05-17 2022-05-17 Jägersro Trav-1 Steady Victory Steady Victory   [v 4] 2140/3 A 1 14.7 17
2022-05-16 2022-05-16 Mantorp-9 Excellent Diamond Excellent Diamond   [h 5] 2140/1 C 0 g 39
2022-05-12 2022-05-12 Halmstad-7 Rut K. Rut K.   [s 8] 2140/7 B 0 18.3 166
2022-05-12 2022-05-12 Halmstad-6 Stens Retention Stens Retention   [s 3] 2140/11 C 2 16.4 43
2022-05-08 2022-05-08 Vaggeryd-5 Kaiser Wibb Kaiser Wibb   [h 3] 2148/2 B 1 15.8 56
2022-05-08 2022-05-08 Vaggeryd-3 Alexia Höjvang* Alexia Höjvang*   [s 10] 1646/4 D 0 16.2 215
2022-05-07 2022-05-07 Åby-4 Restless Heart Restless Heart   [s 6] 2140/6 C 6 13.9 356
2022-05-06 2022-05-06 Kalmar-11 Golden Rain Golden Rain   [s 4] 2140/11 A 1 15.5 31
2022-05-06 2022-05-06 Kalmar-8 Crazymonsterheart Crazymonsterheart   [s 7] 2160/4 D 3 15.2 628
2022-05-06 2022-05-06 Kalmar-4 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 10] 2180/10 D 0 g 221
2022-05-03 2022-05-03 Jägersro Trav-8 Czarine Czarine   [s 7] 2640/8 D str
2022-05-03 2022-05-03 Jägersro Trav-3 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 10] 2140/3 D 0 17.7 326
2022-05-02 2022-05-02 Halmstad-8 Silpinge Prince Silpinge Prince   [v 5] 2140/4 D 7 15.8 404
2022-05-02 2022-05-02 Halmstad-5 Winn Kee Winn Kee   [s 6] 2140/3 D 0 16.3 316
2022-05-02 2022-05-02 Halmstad-4 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 10] 2140/10 C 7 15.1 1043
2022-05-02 2022-05-02 Halmstad-2 Wild Jupp Wild Jupp   [v 8] 2140/6 D 0 16.9 914
2022-04-27 2022-04-27 Jägersro Trav-2 Silpinge Superb Silpinge Superb   [v 7] 1640/7 D 0 13.2 832
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-8 Readly's Dream Readly's Dream   [s 4] 2140/3 D 1 13.8 72
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-2 Gina Follo Gina Follo   [s 4] 2140/3 B 1 15.2 25
2022-04-22 2022-04-22 Åby-11 Nan's Cash Nan's Cash   [s 4] 2140/6 C 1 16.1 73
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-5 Wild Jupp Wild Jupp   [v 8] 1640/10 D 4 13.5 524
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-1 Ängens Hero Ängens Hero   [v 5] 2140/5 B 0 19.8 82
2022-04-14 2022-04-14 Halmstad-8 Silpinge Superb Silpinge Superb   [v 7] 2140/3 C 0 16.4 364
2022-04-14 2022-04-14 Halmstad-5 Winn Kee Winn Kee   [s 6] 2140/12 C 2 17.6 233
2022-04-13 2022-04-13 Åby-10 N.T.T.'s Rolex N.T.T.'s Rolex   [v 5] 2140/9 D 2 15.8 98
2022-04-13 2022-04-13 Åby-4 Alexia Höjvang* Alexia Höjvang*   [s 10] 2140/7 C 4 16.9 158
2022-04-12 2022-04-12 Jägersro Trav-5 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 10] 2160/13 D 0 17.0 1270
2022-04-12 2022-04-12 Jägersro Trav-4 See You McAllan See You McAllan   [v 4] 2160/13 C 0 g 727
2022-04-08 2022-04-08 Åby-3 Easy Star Easy Star   [s 4] 2140/8 A 1 14.8 77
2022-04-03 2022-04-03 Halmstad-5 Czarine Czarine   [s 7] 2640/13 C 0 18.3 895
2022-04-03 2022-04-03 Halmstad-4 Ville Ima Ville Ima   [v 8] 1640/1 D 0 14.4 705
2022-04-03 2022-04-03 Halmstad-7 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 5] 2660/7 D 0 17.9 330
2022-03-31 2022-03-31 Åby-9 Gina Follo Gina Follo   [s 4] 2140/4 C 2 14.3 165
2022-03-31 2022-03-31 Åby-8 See You in Heaven See You in Heaven   [s 7] 2160/6 D str
2022-03-31 2022-03-31 Åby-5 Ni Talar Bra Latin Ni Talar Bra Latin   [v 12] 2180/11 B 0 g 196
2022-03-30 2022-03-30 Jägersro Trav-9 Aronia Aronia   [s 7] 1640/3 D str
2022-03-28 2022-03-28 Mantorp-6 Rizzi Brodda Rizzi Brodda   [s 5] 2140/6 C 6 15.8 150
2022-03-28 2022-03-28 Mantorp-1 Kaiser Wibb Kaiser Wibb   [h 3] 2140/4 B 3 17.7 92
2022-03-26 2022-03-26 Åby-4 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 8] 2140/2 C str
2022-03-25 2022-03-25 Kalmar-3 Silpinge Prince Silpinge Prince   [v 5] 2140/5 D str
2022-03-25 2022-03-25 Kalmar-1 See You McAllan See You McAllan   [v 4] 1640/9 B 0 16.3 48
2022-03-23 2022-03-23 Åby-5 Easy Star Easy Star   [s 4] 2140/4 C 1 15.4 255
2022-03-23 2022-03-23 Åby-4 Mai Tai Mai Tai   [s 8] 2140/13 D 0 16.8 1410
2022-03-22 2022-03-22 Jägersro Trav-7 Go All in Go All in   [s 6] 1640/2 D 0 12.8 347
2022-03-22 2022-03-22 Jägersro Trav-2 Bellinora Bellinora   [s 3] 2140/4 D 6 18.1 628
2022-03-17 2022-03-17 Åby-8 Rizzi Brodda Rizzi Brodda   [s 5] 2140/11 D 3 15.1 294
2022-03-16 2022-03-16 Jägersro Trav-9 See You in Heaven See You in Heaven   [s 7] 1640/8 D str
2022-03-16 2022-03-16 Jägersro Trav-7 Aronia Aronia   [s 7] 1640/9 C 0 13.8 1174
2022-03-16 2022-03-16 Jägersro Trav-5 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 5] 2140/12 D 5 17.8 338
2022-03-14 2022-03-14 Halmstad-8 Ville Ima Ville Ima   [v 8] 2140/1 D 5 14.9 299
2022-03-14 2022-03-14 Halmstad-6 Jestin Love Jestin Love   [v 5] 1640/1 B 0 g 40
2022-03-14 2022-03-14 Halmstad-5 Sandsjöns Hubertus Sandsjöns Hubertus   [v 6] 2160/12 D 0 18.5 1015
2022-03-14 2022-03-14 Halmstad-2 Judy Mowatt Judy Mowatt   [s 4] 2140/4 D 0 g 174
2022-03-12 2022-03-12 Åby-8 Gina Follo Gina Follo   [s 4] 2140/2 D 6 15.5 511
2022-03-08 2022-03-08 Jägersro Trav-4 Rizzi Brodda Rizzi Brodda   [s 5] 1640/1 C 4 13.8 398
2022-03-06 2022-03-06 Halmstad-6 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 7] 2140/9 C 6 16.4 62
2022-03-06 2022-03-06 Halmstad-5 Crazymonsterheart Crazymonsterheart   [s 7] 2140/2 C 5 15.5 176
2022-03-03 2022-03-03 Åby-8 Silpinge Superb Silpinge Superb   [v 7] 2140/4 C 3 15.0 176
2022-03-03 2022-03-03 Åby-5 Jestin Love Jestin Love   [v 5] 2140/8 B 5 16.3 60
2022-03-01 2022-03-01 Jägersro Trav-6 See You in Heaven See You in Heaven   [s 7] 2180/5 C 1 14.9 104
2022-02-26 2022-02-26 Axevalla-6 Cala Mayor de B. Cala Mayor de B.   [s 5] 2140/3 D 6 16.6 113
2022-02-23 2022-02-23 Jägersro Trav-3 See You McAllan See You McAllan   [v 4] 2140/1 B 4 16.1 202
2022-02-17 2022-02-17 Åby-2 Un Pastis Un Pastis   [v 8] 2140/10 C 3 17.1 500
2022-02-17 2022-02-17 Åby-10 Kapten Kidd Kapten Kidd   [v 8] 2160/9 C 7 16.6 131
2022-02-17 2022-02-17 Åby-3 Lucky One Lucky One   [v 5] 2140/10 D 7 17.8 929
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-6 Iza S. Iza S.   [s 5] 1640/2 D 0 16.6 571
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-3 Cookie Girl* Cookie Girl*   [s 6] 2160/9 B 3 18.2 75
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-2 Sandsjöns Hubertus Sandsjöns Hubertus   [v 6] 2140/4 D 6 19.1 1111
2022-02-12 2022-02-12 Åby-9 Twins Zeus Twins Zeus   [v 5] 2640/8 C 0 18.1 244
2022-02-08 2022-02-08 Jägersro Trav-9 Kapten Kidd Kapten Kidd   [v 8] 2140/10 D str
2022-02-08 2022-02-08 Jägersro Trav-5 Jestin Love Jestin Love   [v 5] 1640/3 B 1 13.7 39
2022-02-08 2022-02-08 Jägersro Trav-2 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 11] 1640/5 D 5 15.6 332
2022-02-05 2022-02-05 Solvalla-12 Precious Lane Precious Lane   [s 5] 2140/1 C 0 16.0 42
2022-02-03 2022-02-03 Åby-9 Star Keeper Star Keeper   [v 11] 1640/11 D 0 14.8 1298
2022-02-03 2022-02-03 Åby-5 Listas Psycho Listas Psycho   [v 6] 2140/1 C 7 17.0 86
2022-02-03 2022-02-03 Åby-2 Un Pastis Un Pastis   [v 8] 2140/10 C 4 18.3 355
2022-02-02 2022-02-02 Jägersro Trav-3 Iza S. Iza S.   [s 5] 1640/7 C 0 15.5 737
2022-01-23 2022-01-23 Halmstad-3 Ville Ima Ville Ima   [v 8] 1640/6 C 0 15.1 275
2022-01-23 2022-01-23 Halmstad-1 Sandsjöns Hubertus Sandsjöns Hubertus   [v 6] 2140/12 B 0 23.4g 827
2022-01-20 2022-01-20 Åby-5 Milles Fighter Milles Fighter   [v 9] 2140/8 D 6 16.1 890
2022-01-18 2022-01-18 Jägersro Trav-5 Gubben Noak Gubben Noak   [v 8] 2160/7 D 2 15.8 129
2022-01-18 2022-01-18 Jägersro Trav-3 Jestin Love Jestin Love   [v 5] 1640/9 B 6 15.3 555
2022-01-14 2022-01-14 Kalmar-5 See You McAllan See You McAllan   [v 4] 1640/6 C 2 16.3 124
2022-01-14 2022-01-14 Kalmar-3 See You in Heaven See You in Heaven   [s 7] 2140/7 B 5 16.6 90
2022-01-11 2022-01-11 Jägersro Trav-2 Rizzi Brodda Rizzi Brodda   [s 5] 2140/6 D 5 15.6 220
2022-01-10 2022-01-10 Halmstad-7 Kapten Kidd Kapten Kidd   [v 8] 2660/4 D 0 16.4 284
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-1 Gubben Noak Gubben Noak   [v 8] 2140/2 C 2 16.8 103
2022-01-06 2022-01-06 Åby-8 Explosive Peak* Explosive Peak*   [v 6] 2640/5 C 4 17.2g 47
2022-01-06 2022-01-06 Åby-7 Alpha Peak* Alpha Peak*   [v 10] 2180/9 B 4 15.5 16
2022-01-06 2022-01-06 Åby-4 Crossfit L.B. Crossfit L.B.   [s 5] 2140/1 C 0 g 171
2022-01-05 2022-01-05 Jägersro Trav-8 Eye on the Hill Eye on the Hill   [s 5] 2160/7 C 0 15.9 260
2022-01-05 2022-01-05 Jägersro Trav-3 See You McAllan See You McAllan   [v 4] 2140/12 D 3 16.7 1047
2023-12-22 2023-12-22 Jägersro Trav-4 Borups Viol Borups Viol   [s 5] 2140/2 C 0 g 320
2023-12-19 2023-12-19 Jägersro Trav-7 Walkyria W.F. Walkyria W.F.   [s 4] 2140/3 D 1 15.8 37
2023-12-19 2023-12-19 Jägersro Trav-5 Gubben Noak Gubben Noak   [v 9] 2140/1 C 1 16.9 125
2023-12-19 2023-12-19 Jägersro Trav-4 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 6] 1640/7 D 5 15.6 394
2023-12-09 2023-12-09 Åby-1 Loveley Lasse Loveley Lasse   [v 7] 2140/9 B 4 16.0 92
2023-12-04 2023-12-04 Halmstad-5 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 6] 2140/2 D 4 16.3 577
2023-12-04 2023-12-04 Halmstad-1 Bearprime Bearprime   [s 6] 2640/8 D 6 18.3 370
2023-11-27 2023-11-27 Halmstad-2 Shamrock Shamrock   [v 7] 2140/11 D 0 19.2 951
2023-11-27 2023-11-27 Halmstad-9 Amina Willow Amina Willow   [s 4] 2140/2 C str
2023-11-27 2023-11-27 Halmstad-5 Hambo* Hambo*   [h 4] 1640/7 B 0 15.8 149
2023-11-27 2023-11-27 Halmstad-3 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 6] 2160/10 D 0 g 228
2023-11-23 2023-11-23 Åby-2 Loveley Lasse Loveley Lasse   [v 7] 1640/9 C 3 13.4 73
2023-11-20 2023-11-20 Halmstad-7 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 6] 2140/2 D 5 16.9 303
2023-11-14 2023-11-14 Jägersro Trav-3 Company S.M.* Company S.M.*   [v 5] 2180/7 C 0 g 131
2023-10-31 2023-10-31 Jägersro Trav-3 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 6] 2140/4 C 0 16.3 294
2023-10-31 2023-10-31 Jägersro Trav-6 Borups Viol Borups Viol   [s 5] 2140/3 C 2 15.3 171
2023-10-28 2023-10-28 Jägersro Trav-1 Loveley Lasse Loveley Lasse   [v 7] 2140/4 B 3 15.3 257
2023-10-21 2023-10-21 Jägersro Trav-1 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 6] 2160/5 B 2 18.6 25
2023-10-19 2023-10-19 Åby-3 Look Håleryd Look Håleryd   [v 8] 2140/2 C 5 15.3 277
2023-10-18 2023-10-18 Jägersro Trav-10 Borups Viol Borups Viol   [s 5] 2640/4 C 5 15.9 478
2023-10-18 2023-10-18 Jägersro Trav-8 Aronia Aronia   [s 8] 2160/12 D 0 15.6 1451
2023-10-18 2023-10-18 Jägersro Trav-5 Ginetta* Ginetta*   [s 5] 2140/11 B 2 13.7 86
2023-10-10 2023-10-10 Jägersro Trav-6 Prime M.S. Prime M.S.   [v 6] 2640/12 D str
2023-10-10 2023-10-10 Jägersro Trav-5 Borups Viol Borups Viol   [s 5] 2160/8 B 5 15.0 248
2023-10-02 2023-10-02 Halmstad-7 Amina Willow Amina Willow   [s 4] 2140/7 D 0 20.3g 716
2023-10-02 2023-10-02 Halmstad-5 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 6] 2140/12 C 0 17.7 945
2023-09-26 2023-09-26 Jägersro Trav-6 Loveley Lasse Loveley Lasse   [v 7] 2160/8 B 2 15.6 28
2023-09-21 2023-09-21 Åby-7 Feline Burgerheide* Feline Burgerheide*   [s 6] 2140/8 C 0 13.7 59
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-8 Borups Viol Borups Viol   [s 5] 2640/5 C 5 15.9 403
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-6 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 6] 2160/5 C 3 16.7 365
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-10 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 6] 1640/5 C 3 14.4 40
2023-09-13 2023-09-13 Jägersro Trav-4 Born to Flex Born to Flex   [v 3] 2140/8 C 0 23.5g 502
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-4 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 6] 2140/10 C 0 15.1 766
2023-08-30 2023-08-30 Åby-5 Totum Dependeat Totum Dependeat   [v 4] 2140/4 D 0 21.3g 174
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-4 Amina Willow Amina Willow   [s 4] 1640/7 C 5 14.3 504
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-1 Picture Brodda Picture Brodda   [s 3] 2140/3 D 0 g 209
2023-08-24 2023-08-24 Åby-5 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 6] 1640/3 C 2 13.8 75
2023-08-20 2023-08-20 Vaggeryd-6 Untouchable In Untouchable In   [v 10] 2148/5 D 0 g 479
2023-08-20 2023-08-20 Vaggeryd-5 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 6] 2168/10 D 6 15.0 1526
2023-08-15 2023-08-15 Jägersro Trav-5 Count on Me K.G.* Count on Me K.G.*   [v 9] 2140/3 C str
2023-07-29 2023-07-29 Kalmar-9 Count on Me K.G.* Count on Me K.G.*   [v 9] 2160/6 C 3 17.7 95
2023-07-29 2023-07-29 Kalmar-6 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 6] 2140/4 D 6 16.0 722
2023-07-28 2023-07-28 Halmstad-8 Totum Dependeat Totum Dependeat   [v 4] 2140/4 C 2 15.6 220
2023-07-28 2023-07-28 Halmstad-2 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 6] 1640/6 B 3 12.7 74
2023-07-18 2023-07-18 Jägersro Trav-1 Gubben Noak Gubben Noak   [v 9] 2140/3 B 0 g 168
2023-07-17 2023-07-17 Halmstad-10 Man With a Plan F. Man With a Plan F.   [v 6] 2140/2 D 0 16.9 110
2023-07-08 2023-07-08 Halmstad-8 Amina Willow Amina Willow   [s 4] 2140/3 D 7 15.4 531
2023-07-08 2023-07-08 Halmstad-1 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 6] 2140/4 B 3 14.4 83
2023-07-04 2023-07-04 Jägersro Trav-2 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 6] 2140/8 D 0 17.1 601
2023-06-29 2023-06-29 Åby-5 Strong Lover Strong Lover   [v 7] 2140/1 D 0 14.5 644
2023-06-28 2023-06-28 Vaggeryd-4 Only Cash O.C. Only Cash O.C.   [v 6] 2148/8 D 0 14.7 732
2023-06-26 2023-06-26 Halmstad-11 Silpinge Scarlet Silpinge Scarlet   [s 5] 2140/12 D str
2023-06-25 2023-06-25 Kalmar-1 Ready Häggenäs Ready Häggenäs   [v 6] 2160/11 D 7 16.7 97
2023-06-18 2023-06-18 Vaggeryd-7 Global Ufo Global Ufo   [v 5] 2148/1 C 1 14.2 39
2023-06-18 2023-06-18 Vaggeryd-3 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 6] 2148/1 B 5 16.9 62
2023-06-16 2023-06-16 Halmstad-10 Fade Away Fade Away   [s 7] 2140/9 D 0 17.0 582
2023-06-16 2023-06-16 Halmstad-5 Global Behindnoone Global Behindnoone   [v 6] 2640/8 D str
2023-06-16 2023-06-16 Halmstad-2 Amina Willow Amina Willow   [s 4] 2140/2 C 4 15.5 405
2023-06-14 2023-06-14 Tingsryd-2 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 6] 1609/9 B 4 12.1 101
2023-06-06 2023-06-06 Kalmar-7 Laugh'n a Half Laugh'n a Half   [v 4] 2640/5 D 6 15.9 194
2023-06-06 2023-06-06 Kalmar-3 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 6] 2160/13 A 5 16.4 21
2023-06-05 2023-06-05 Halmstad-7 Amina Willow Amina Willow   [s 4] 2160/12 C 0 16.4 768
2023-06-05 2023-06-05 Halmstad-5 Global Behindnoone Global Behindnoone   [v 6] 2160/10 A 0 17.1 278
2023-06-04 2023-06-04 Axevalla-9 King of Djazz King of Djazz   [v 5] 2140/11 C 5 14.1 298
2023-05-28 2023-05-28 Solvalla-3 Heart of Steel* Heart of Steel*   [v 9] 1640/4 B 0 g 272
2023-05-24 2023-05-24 Jägersro Trav-6 Laugh'n a Half Laugh'n a Half   [v 4] 2140/1 D 0 g 291
2023-05-22 2023-05-22 Halmstad-7 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 6] 2160/9 C 4 13.8 72
2023-05-22 2023-05-22 Halmstad-6 Chef M.M.* Chef M.M.*   [v 7] 2140/2 D 0 14.3 292
2023-05-22 2023-05-22 Halmstad-2 Bubba Degato Bubba Degato   [v 12] 1640/6 D 0 13.7 651
2023-05-18 2023-05-18 Jägersro Trav-1 Restless Heart Restless Heart   [s 7] 2160/6 C 4 14.9 63
2023-05-08 2023-05-08 Halmstad-4 Amina Willow Amina Willow   [s 4] 1640/4 D 3 14.0 467
2023-05-05 2023-05-05 Kalmar-10 Federer Federer   [v 6] 2140/9 B 6 17.1 19
2023-04-28 2023-04-28 Halmstad-5 Ready Häggenäs Ready Häggenäs   [v 6] 2140/3 B 0 g 53
2023-04-28 2023-04-28 Halmstad-4 Amina Willow Amina Willow   [s 4] 2160/13 A 4 15.8 226
2023-04-27 2023-04-27 Jägersro Trav-1 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 6] 2140/8 C 2 13.8 180
2023-04-22 2023-04-22 Jägersro Trav-1 Restless Heart Restless Heart   [s 7] 1640/5 D 6 12.7 258
2023-04-15 2023-04-15 Axevalla-2 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 6] 2140/8 A 3 15.7 23
2023-04-12 2023-04-12 Åby-5 Alert Vendil Alert Vendil   [v 7] 2140/9 A 5 16.4 74
2023-04-10 2023-04-10 Halmstad-6 Itunes Itunes   [v 6] 2140/7 C 6 15.3 53
2023-04-10 2023-04-10 Halmstad-5 Xanthis Florence Xanthis Florence   [s 6] 2140/8 D 0 g 699
2023-04-10 2023-04-10 Halmstad-4 Amina Willow Amina Willow   [s 4] 2140/3 D 4 14.8 295
2023-04-02 2023-04-02 Kalmar-10 Manda Cord Manda Cord   [s 5] 1640/11 D 0 14.5 641
2023-04-02 2023-04-02 Kalmar-3 Ready Häggenäs Ready Häggenäs   [v 6] 1640/1 B 1 13.7 20
2023-03-28 2023-03-28 Jägersro Trav-6 Restless Heart Restless Heart   [s 7] 2180/7 D 3 15.5 48
2023-03-14 2023-03-14 Jägersro Trav-9 Silpinge Speeder Silpinge Speeder   [v 6] 1640/4 D 0 14.1 618
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-12 Timetobefamous Timetobefamous   [v 7] 2140/3 C 0 18.5 336
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-8 Angel of Mercy Angel of Mercy   [s 5] 2140/1 C 2 16.1 151
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-1 Paragon Hanover Paragon Hanover   [v 6] 2140/5 C 0 18.2 510
2023-03-07 2023-03-07 Jägersro Trav-3 Quantum Roc Quantum Roc   [v 7] 2140/4 B 1 15.9 50
2023-03-01 2023-03-01 Jägersro Trav-3 Silpinge Scarlet Silpinge Scarlet   [s 5] 1640/5 C 3 15.4 638
2023-02-27 2023-02-27 Halmstad-9 Amina Willow Amina Willow   [s 4] 1640/2 D 0 13.7 1106
2023-02-27 2023-02-27 Halmstad-2 Ready Häggenäs Ready Häggenäs   [v 6] 2180/8 B 3 15.6 38
2023-02-17 2023-02-17 Halmstad-7 Amina Willow Amina Willow   [s 4] 1640/3 D str
2023-02-17 2023-02-17 Halmstad-1 Esters Legacy Esters Legacy   [s 5] 2140/6 D str
2023-02-11 2023-02-11 Åby-9 Kung Carl Autriche* Kung Carl Autriche*   [v 4] 2640/1 D 7 16.7 114
2023-02-11 2023-02-11 Åby-1 Across the World Across the World   [v 5] 2140/10 C 6 16.9 236
2023-02-07 2023-02-07 Jägersro Trav-5 Ready Häggenäs Ready Häggenäs   [v 6] 2160/6 B 0 g 40
2023-01-26 2023-01-26 Åby-5 Ornello Ornello   [h 7] 2160/5 B 2 15.1g 22
2023-01-24 2023-01-24 Jägersro Trav-10 Silpinge Scarlet Silpinge Scarlet   [s 5] 2160/12 B str
2023-01-16 2023-01-16 Halmstad-10 Georgette Zet Georgette Zet   [s 4] 2140/3 B 0 17.4 202
2023-01-16 2023-01-16 Halmstad-6 Manda Cord Manda Cord   [s 5] 2160/12 D 6 16.9 938
2023-01-16 2023-01-16 Halmstad-2 Love Håleryd Love Håleryd   [v 8] 1640/3 C 2 15.4 35
2023-01-14 2023-01-14 Kalmar-1 Ready Häggenäs Ready Häggenäs   [v 6] 2160/14 A 2 15.6 33
2023-01-12 2023-01-12 Åby-6 Forever Shadow Forever Shadow   [v 6] 2160/10 B 0 16.8 68
2023-01-10 2023-01-10 Halmstad-7 Silpinge Scarlet Silpinge Scarlet   [s 5] 1640/11 C 4 16.7 374
2023-01-10 2023-01-10 Halmstad-6 Bauer Power Hour Bauer Power Hour   [v 11] 2140/2 D 0 g 771
2023-01-10 2023-01-10 Halmstad-4 Silpinge Prince Silpinge Prince   [v 6] 2140/7 C 7 17.1 1290
2023-01-04 2023-01-04 Jägersro Trav-9 Aronia Aronia   [s 8] 2140/1 D 0 15.2 628
2023-01-04 2023-01-04 Jägersro Trav-8 Flash Fire Flash Fire   [v 7] 2140/11 C 0 16.6 769
2023-01-04 2023-01-04 Jägersro Trav-4 Havbergs Classic Havbergs Classic   [v 6] 2140/4 C 0 g 45
2024-03-27 2024-03-27 Jägersro Trav-7 Eclectic Eclectic   [s 6] 2140/10 D 0 14.9 334
2024-03-27 2024-03-27 Jägersro Trav-4 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 7] 2180/9 B 0 15.0 58
2024-03-25 2024-03-25 Halmstad-4 Best I Walk Best I Walk   [v 6] 1640/12 D 7 14.5 848
2024-03-25 2024-03-25 Halmstad-2 B.B.S.Pomona B.B.S.Pomona   [s 6] 2140/3 B 2 18.7 139
2024-03-25 2024-03-25 Halmstad-8 Gubben Noak Gubben Noak   [v 10] 2140/1 D 0 g 388
2024-03-25 2024-03-25 Halmstad-6 Devs Dreamking Devs Dreamking   [v 9] 2640/7 D 8 17.0 598
2024-03-17 2024-03-17 Halmstad-7 Go All in Go All in   [s 8] 2160/10 B 8 18.3 84
2024-03-17 2024-03-17 Halmstad-4 Cash on Line Cash on Line   [v 8] 2140/1 D 4 16.0 87
2024-03-05 2024-03-05 Jägersro Trav-10 Jessica Sisu Jessica Sisu   [s 5] 2640/4 D 5 20.3 61
2024-03-05 2024-03-05 Jägersro Trav-8 Gubben Noak Gubben Noak   [v 10] 2640/1 D 0 17.0g 350
2024-03-05 2024-03-05 Jägersro Trav-4 Filur Då Filur Då   [v 8] 2160/5 D str
2024-03-05 2024-03-05 Jägersro Trav-2 B.B.S.Pomona B.B.S.Pomona   [s 6] 2140/1 C 4 17.5 595
2024-03-02 2024-03-02 Halmstad-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 9] 2140/1 D 0 17.3 206
2024-02-27 2024-02-27 Jägersro Trav-3 O.M.Highstep O.M.Highstep   [v 7] 2140/12 B 0 15.4 139
2024-02-14 2024-02-14 Jägersro Trav-9 O.M.Highstep O.M.Highstep   [v 7] 2140/7 C 3 14.3 268
2024-02-14 2024-02-14 Jägersro Trav-5 Chef Axe Chef Axe   [v 6] 2140/6 D 0 g 84
2024-02-14 2024-02-14 Jägersro Trav-4 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 7] 1640/10 C 2 13.1 129
2024-02-14 2024-02-14 Jägersro Trav-1 B.B.S.Pomona B.B.S.Pomona   [s 6] 2140/5 C 0 19.0g 569
2024-02-10 2024-02-10 Åby-1 Gubben Noak Gubben Noak   [v 10] 2140/5 D 0 g 326
2024-02-06 2024-02-06 Jägersro Trav-8 Classic Hill Classic Hill   [v 5] 1640/6 C 0 16.2 675
2024-01-30 2024-01-30 Jägersro Trav-7 Cash on Line Cash on Line   [v 8] 2640/2 D 0 16.9 560
2024-01-30 2024-01-30 Jägersro Trav-5 Valeraine Valeraine   [s 6] 2160/5 C 4 16.5 34
2024-01-24 2024-01-24 Jägersro Trav-7 Borups Viol Borups Viol   [s 6] 2140/4 D 0 g 852
2024-01-24 2024-01-24 Jägersro Trav-4 Mustang Hackstable Mustang Hackstable   [v 7] 1640/9 D 0 25.1 81
2024-01-22 2024-01-22 Halmstad-3 O.M.Highstep O.M.Highstep   [v 7] 2180/8 B 2 17.6 37
2024-01-16 2024-01-16 Jägersro Trav-1 Cash on Line Cash on Line   [v 8] 2140/10 C 4 537
2024-01-13 2024-01-13 Kalmar-1 Valeraine Valeraine   [s 6] 2160/10 B 1 16.1 68
2024-01-09 2024-01-09 Jägersro Trav-3 Walkyria W.F. Walkyria W.F.   [s 5] 2140/6 B 5 15.6 18
2024-01-02 2024-01-02 Jägersro Trav-6 Hera du Nord Hera du Nord   [s 7] 2160/12 D 5 17.6 856
2024-01-02 2024-01-02 Jägersro Trav-3 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 7] 2160/8 C 4 16.6 88



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se