V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-04-25 2024-04-25 Gävle-5 Nemo di Quattro Nemo di Quattro   [v 4] 2140/6 C
2024-04-29 2024-04-29 Färjestad-9 Feeling Fat Feeling Fat   [v 7] 1640/1 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75



 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-10 Chasing Dreams Chasing Dreams   [v 4] 2140/3 0 g 238
2015-12-27 2015-12-27 Romme-6 Beautiful Trick Beautiful Trick   [s 4] 2140/5 6 16.5 163
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-8 Prima Eagle Prima Eagle   [s 6] 1640/12 0 19.6g 164
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-4 Eelco Edel Eelco Edel   [v 7] 2140/4 4 17.4 86
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-3 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 5] 2140/1 1 18.0g 123
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-8 Rally Carin Rally Carin   [s 4] 2140/11 1 17.1 225
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-5 Magnificent Action Magnificent Action   [s 6] 2640/1 7 19.6 293
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-4 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 5] 2160/5 0 19.7g 367
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-2 Rally Carin Rally Carin   [s 4] 2140/12 2 16.7 386
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-9 Öre Scoop Öre Scoop   [v 6] 2140/8 4 16.5 294
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-11 Shake It Up Zet Shake It Up Zet   [v 5] 2160/7 0 21.9g 58
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-8 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 5] 2140/2 2 124
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-7 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 4] 2140/4 0 19.5g 177
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-4 Quarterback Zet Quarterback Zet   [v 7] 2140/11 8 19.7 147
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-11 Brosa Lad Brosa Lad   [v 7] 2160/10 0 20.0 644
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-9 Hjalmar Palema Hjalmar Palema   [v 6] 1640/5 3 17.0 244
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-7 Öre Scoop Öre Scoop   [v 6] 2140/4 1 15.4 139
2015-11-19 2015-11-19 Romme-10 Mobinet of Space Mobinet of Space   [v 7] 2140/1 str
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-9 Dendrathema Dendrathema   [s 5] 2140/8 5 18.5 105
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-11 Quarterback Zet Quarterback Zet   [v 7] 2140/2 7 15.2 1042
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-7 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 5] 2140/3 0 14.8 360
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-5 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 6] 2140/7 0 15.6 357
2015-11-06 2015-11-06 Romme-10 Rally Carin Rally Carin   [s 4] 2140/8 6 16.7 324
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-5 Hjalmar Palema Hjalmar Palema   [v 6] 1609/5 4 16.1 348
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-3 Mobinet of Space Mobinet of Space   [v 7] 2140/4 0 17.6 731
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-9 Lady Qbin Lady Qbin   [s 4] 2140/3 5 18.1 525
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-8 Brosa Lad Brosa Lad   [v 7] 2140/8 7 17.9 295
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-9 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 5] 2140/5 3 17.0 139
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-4 Quarterback Zet Quarterback Zet   [v 7] 1640/8 4 16.3 70
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Rally Carin Rally Carin   [s 4] 2140/5 0 17.8 1551
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-11 Dendrathema Dendrathema   [s 5] 2140/1 0 15.7 692
2015-10-18 2015-10-18 Romme-8 Brosa Lad Brosa Lad   [v 7] 2140/4 0 20.4g 150
2015-10-18 2015-10-18 Romme-1 Lady Qbin Lady Qbin   [s 4] 2140/4 7 18.5 104
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-3 Rally Carin Rally Carin   [s 4] 2140/3 0 16.3 579
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-8 Quarterback Zet Quarterback Zet   [v 7] 2140/10 4 17.4 359
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-6 Beauty Run Beauty Run   [s 10] 2140/10 0 17.1 91
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-3 Rally Carin Rally Carin   [s 4] 2140/5 6 18.2 29
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-3 Dendrathema Dendrathema   [s 5] 2640/1 8 19.3 1069
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-9 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 5] 2140/10 0 15.8 1198
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-7 Brosa Lad Brosa Lad   [v 7] 2140/6 8 19.4 238
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-6 Vanda Magic Vanda Magic   [s 3] 2140/4 C 8 20.9 348
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-7 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 3] 2140/1 C 5 20.7 67
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-5 Allowable Allowable   [h 3] 2140/10 C 8 18.4 86
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-6 Rouquine Rouquine   [s 6] 2160/6 B 3 15.9 73
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-5 Aeronaut Aeronaut   [v 9] 1660/7 D 4 14.8 452
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-9 Vega Vega   [s 5] 1609/5 C 3 16.8 87
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 3] 2140/5 B 1 18.9 23
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-3 Stefan Laday Stefan Laday   [v 8] 2140/4 D 2 14.6 48
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-6 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 6] 2140/2 D 0 16.9 765
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-3 Rally Carin Rally Carin   [s 5] 1640/9 C 0 16.2 392
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-6 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 4] 2140/4 C 0 g 620
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-1 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 3] 2140/5 C 4 17.4 456
2016-09-25 2016-09-25 Romme-5 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 6] 2140/4 C 5 16.5 87
2016-09-16 2016-09-16 Romme-1 Allowable Allowable   [h 3] 2160/13 B str
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-3 Wipe Out Wipe Out   [v 8] 1640/6 D 0 15.9 309
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-2 Rally Carin Rally Carin   [s 5] 2140/2 A 0 15.5 53
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Texas Elite Texas Elite   [v 4] 2140/9 D 0 17.8 427
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-2 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 3] 2140/2 C 6 18.4 266
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-6 Dendrathema Dendrathema   [s 6] 2100/3 D 6 15.6 751
2016-09-02 2016-09-02 Romme-6 Shake It Up Zet Shake It Up Zet   [v 6] 2140/4 B 8 15.3 260
2016-09-02 2016-09-02 Romme-5 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 6] 2140/3 D 0 16.5 1076
2016-09-02 2016-09-02 Romme-2 Vanda Magic Vanda Magic   [s 3] 2140/3 D 5 19.4 350
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-8 Beautyson Beautyson   [v 6] 2140/8 C 0 18.3 307
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-3 Allowable Allowable   [h 3] 2140/5 C 1 18.9 35
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-1 Attraktiv Attraktiv   [s 9] 2140/1 C 8 18.5 84
2016-08-16 2016-08-16 Romme-7 Allowable Allowable   [h 3] 2140/3 D 2 18.0 203
2016-08-16 2016-08-16 Romme-5 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 3] 2140/12 D 6 20.0 1639
2016-08-16 2016-08-16 Romme-1 Dendrathema Dendrathema   [s 6] 2140/3 D 5 16.9 511
2016-08-09 2016-08-09 Romme-11 Attraktiv Attraktiv   [s 9] 1640/9 D 2 14.6 245
2016-08-09 2016-08-09 Romme-10 Agobra Hopkins Agobra Hopkins   [v 10] 2140/9 D 8 16.9 470
2016-08-09 2016-08-09 Romme-1 Texas Elite Texas Elite   [v 4] 2140/6 D 4 17.9 32
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-10 Rally Carin Rally Carin   [s 5] 2140/4 A 6 16.3 33
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-4 Dendrathema Dendrathema   [s 6] 2140/7 A 7 18.0 63
2016-07-29 2016-07-29 Romme-10 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 6] 2140/1 D 0 16.3 243
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-6 Grevens Liam Grevens Liam   [v 8] 1660/6 B 3 31.5 368
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-8 Diwianne Diwianne   [s 10] 2140/8 D 7 15.4 150
2016-07-23 2016-07-23 Romme-8 Attraktiv Attraktiv   [s 9] 2140/6 C 8 18.1 75
2016-07-23 2016-07-23 Romme-5 Dendrathema Dendrathema   [s 6] 1640/4 B 2 14.8 137
2016-07-23 2016-07-23 Romme-2 Texas Elite Texas Elite   [v 4] 2140/5 D 1 19.2 87
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-7 Bokli Ted Bokli Ted   [v 10] 2140/2 D 0 29.7 879
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-11 Mini Mini   [v 6] 2140/3 D 5 18.0 76
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-10 Rally Carin Rally Carin   [s 5] 2140/6 D 0 13.6 1844
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-3 Autoland Autoland   [v 6] 1640/1 D 5 16.1 181
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-7 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 6] 2140/1 D 5 16.7 156
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-4 Dendrathema Dendrathema   [s 6] 2140/5 C 2 16.5 312
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-1 Brosa Lad Brosa Lad   [v 8] 2140/10 D 0 17.5 492
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-7 Cobbys Starlord Cobbys Starlord   [v 5] 2140/7 C 6 15.4g 74
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-1 Shake It Up Zet Shake It Up Zet   [v 6] 2140/7 D 0 14.5 684
2016-05-24 2016-05-24 Romme-3 Rally Carin Rally Carin   [s 5] 2140/1 D 2 15.6 831
2016-05-24 2016-05-24 Romme-10 Attraktiv Attraktiv   [s 9] 2160/12 A 0 18.1 220
2016-05-20 2016-05-20 Romme-5 Dendrathema Dendrathema   [s 6] 2140/2 D 0 g 413
2016-05-13 2016-05-13 Romme-11 Money Never Sleeps Money Never Sleeps   [h 5] 2160/11 C 8 18.9 765
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-10 Diwianne Diwianne   [s 10] 2140/7 D 0 15.5 263
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-8 Dendrathema Dendrathema   [s 6] 2140/1 C 5 15.4 188
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-6 Agobra Hopkins Agobra Hopkins   [v 10] 2140/1 D 0 17.4g 578
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-4 Brosa Lad Brosa Lad   [v 8] 2140/1 C 0 340
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-1 Mobinet of Space Mobinet of Space   [v 8] 2140/6 B 0 g 172
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-12 Attraktiv Attraktiv   [s 9] 2160/7 D 0 g 1253
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-3 Rally Carin Rally Carin   [s 5] 2160/5 D 0 20.5g 684
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-8 Agobra Hopkins Agobra Hopkins   [v 10] 2140/1 D 0 g 564
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2160/13 B 8 17.7 374
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-3 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 6] 2140/15 D 8 17.7 779
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-2 Brosa Lad Brosa Lad   [v 8] 2140/11 C 0 18.8 403
2016-04-16 2016-04-16 Romme-3 Attraktiv Attraktiv   [s 9] 2160/4 C 0 17.2 548
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-6 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 7] 2140/14 B 6 16.1 77
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-5 Brosa Lad Brosa Lad   [v 8] 1640/8 D 7 17.5 760
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-1 Ortopedica Ortopedica   [s 4] 2140/1 B 2 18.3 120
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-9 Dendrathema Dendrathema   [s 6] 2640/5 C 0 18.2g 566
2016-04-10 2016-04-10 Romme-11 Quarterback Zet Quarterback Zet   [v 8] 2140/1 C str
2016-04-10 2016-04-10 Romme-7 Rally Carin Rally Carin   [s 5] 2140/10 D 0 16.8 307
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-9 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 6] 2100/8 B 0 g 357
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-8 Attraktiv Attraktiv   [s 9] 2140/1 D 7 17.5 283
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-5 Attraktiv Attraktiv   [s 9] 2160/5 D 2 17.3 669
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-4 Dendrathema Dendrathema   [s 6] 2140/9 C 7 16.7 243
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-10 Quarterback Zet Quarterback Zet   [v 8] 2140/2 D 0 20.4 517
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-9 Attraktiv Attraktiv   [s 9] 2140/10 D str
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-8 Quarterback Zet Quarterback Zet   [v 8] 2140/5 B 4 16.6 109
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-7 My Topaz* My Topaz*   [s 6] 2160/8 B 0 g 154
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-5 Dendrathema Dendrathema   [s 6] 2140/5 B 3 17.6 214
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-9 Åmilia Hornline Åmilia Hornline   [s 8] 2140/4 C 0 26.4 477
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-2 Attraktiv Attraktiv   [s 9] 2160/4 C 0 20.8 631
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 6] 2100/14 B 0 18.8 982
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-3 Rally Carin Rally Carin   [s 5] 2140/12 C 0 16.4 171
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-1 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 4] 2140/6 C 0 19.5 25
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-9 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 2140/5 C 2 15.5 287
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-9 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 6] 2140/11 D 0 18.6g 324
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-5 Rally Carin Rally Carin   [s 6] 2160/7 C 7 18.1 387
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-1 Pamir Graff Pamir Graff   [v 5] 2140/9 C 6 20.5 356
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-2 Vanda Magic Vanda Magic   [s 4] 2140/5 D 7 18.7 354
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-12 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 4] 2140/1 C 2 17.9 61
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-9 Texas Elite Texas Elite   [v 5] 2140/8 C 0 16.5 843
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-5 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 2140/11 C 5 16.7 127
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-3 Azrael Azrael   [v 3] 1640/6 B 4 16.0 76
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-3 Rally Carin Rally Carin   [s 6] 1640/3 B 5 16.2 59
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-2 Vanda Magic Vanda Magic   [s 4] 2140/5 B 0 23.0g 40
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-9 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 2140/11 D 4 15.2 2134
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-2 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 4] 2140/10 D str
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Texas Elite Texas Elite   [v 5] 2140/3 C 2 16.1 30
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-2 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 4] 2140/2 D 2 17.8 238
2017-10-07 2017-10-07 Mariehamn-6 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 2140/5 C 1 107
2017-10-07 2017-10-07 Mariehamn-3 Mams Elite Mams Elite   [s 8] 2140/4 D 0 106
2017-10-07 2017-10-07 Mariehamn-2 Lady Soldier Lady Soldier   [s 5] 2140/5 D 0 128
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-10 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 7] 2140/8 C 1 15.9 197
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-2 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 4] 2140/4 C 2 18.2 268
2017-09-26 2017-09-26 Romme-9 Vanda Magic Vanda Magic   [s 4] 2140/4 D 0 17.6 731
2017-09-26 2017-09-26 Romme-8 Allowable Allowable   [h 4] 2140/4 B 6 14.6 257
2017-09-26 2017-09-26 Romme-2 Rally Carin Rally Carin   [s 6] 2140/6 C 0 19.4 927
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-1 Sir Whitesock Sir Whitesock   [v 4] 2140/7 A 6 19.0 101
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-3 Stefan Laday Stefan Laday   [v 9] 2160/9 C 0 18.1 110
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-2 Mams Elite Mams Elite   [s 8] 2140/4 C 0 20.7 341
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-9 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 2140/10 D 4 15.6g 92
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-3 Texas Elite Texas Elite   [v 5] 2140/5 B 4 15.2 109
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-11 Allowable Allowable   [h 4] 1640/2 C 4 15.1 92
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-3 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 7] 2180/6 C 0 19.2g 320
2017-09-15 2017-09-15 Romme-8 Mojerker Mojerker   [v 9] 2140/5 D 6 30.4g 180
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-7 Allowable Allowable   [h 4] 2140/5 B 1 17.7 104
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-5 Texas Elite Texas Elite   [v 5] 1640/12 B 1 15.1 177
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-8 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 7] 2100/7 D str
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-5 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 2100/9 D str
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-8 Allowable Allowable   [h 4] 2140/9 C 6 16.3 738
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-9 Texas Elite Texas Elite   [v 5] 2140/10 B 1 38
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-3 Stefan Laday Stefan Laday   [v 9] 2140/4 C 0 270
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-10 Prince Daniel Prince Daniel   [v 7] 2140/2 D 5 16.9 553
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-9 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 4] 2140/5 D str
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-7 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 4] 2140/8 D str
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-11 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 6] 2140/5 D 0 g 362
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-9 Allowable Allowable   [h 4] 2160/8 C 3 17.5 166
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-8 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 2140/2 D 0 16.5 168
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-5 Stefan Laday Stefan Laday   [v 9] 2140/7 B 8 16.3 110
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-4 Mams Elite Mams Elite   [s 8] 2640/1 D 7 18.0 575
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-3 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 7] 2140/7 C 6 17.0 209
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-7 Estelle B.J. Estelle B.J.   [s 5] 2140/4 C str
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 10] 2160/15 C 0 16.6 535
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-3 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 4] 2140/5 C 7 18.8 492
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-6 Taffy Taffy   [h 5] 2140/12 D 0 14.0 664
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 2160/15 D 0 15.6g 712
2017-07-21 2017-07-21 Romme-5 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 2140/10 D 3 16.2 980
2017-07-21 2017-07-21 Romme-4 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 7] 2140/3 C 5 16.1 265
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 Mams Elite Mams Elite   [s 8] 2140/1 D 5 18.2 522
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-3 Vanda Magic Vanda Magic   [s 4] 2140/4 D str
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-9 Mams Elite Mams Elite   [s 8] 2140/2 D 0 18.5 1627
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-6 Stefan Laday Stefan Laday   [v 9] 2160/11 D 0 1587
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-6 Stefan Laday Stefan Laday   [v 9] 2140/6 D 3 575
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-5 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 7] 2140/2 D 0 465
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-10 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 2140/6 D 0 18.5g 621
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-2 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 4] 2140/4 C 0 21.1 323
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-7 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 6] 2140/15 C 0 g 272
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 1660/14 B 0 14.7 939
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-1 Estelle B.J. Estelle B.J.   [s 5] 2140/5 B 0 20.0g 413
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-4 Jaccie Jaccie   [s 7] 2140/9 D 4 17.6 53
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-8 Mojerker Mojerker   [v 9] 1640/5 D 0 g 572
2017-06-09 2017-06-09 Romme-8 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2160/12 C 0 18.5 2372
2017-06-09 2017-06-09 Romme-5 Endla Tooma Endla Tooma   [s 9] 2140/7 D 0 20.0 820
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-8 Stefan Laday Stefan Laday   [v 9] 1640/8 C 0 16.5 101
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-7 Allowable Allowable   [h 4] 2140/5 D 0 20.3 87
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-8 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 4] 2140/1 C 8 19.0 153
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-6 Allowable Allowable   [h 4] 1640/10 C 2 17.4 227
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-3 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 7] 2140/5 C 8 19.7 309
2017-04-16 2017-04-16 Romme-12 Texas Elite Texas Elite   [v 5] 2140/3 B 3 17.9 58
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-10 Stefan Laday Stefan Laday   [v 9] 1640/1 B 0 g 172
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-2 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 2140/10 C 0 16.5 2766
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-11 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 7] 2140/1 D 7 17.1 528
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 2140/5 C 0 g 436
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-5 Texas Elite Texas Elite   [v 5] 2140/11 A 1 17.4 36
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-1 Stefan Laday Stefan Laday   [v 9] 2140/7 D str
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-10 Stefan Laday Stefan Laday   [v 9] 1640/12 C 0 16.4 313
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Lady Julie Ann Lady Julie Ann   [s 7] 2140/1 D 6 15.5 827
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-8 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 5] 1640/12 C 0 15.0 576
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-4 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 2100/10 B 7 18.0 326
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Mams Elite Mams Elite   [s 8] 2140/11 C str
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-1 Texas Elite Texas Elite   [v 5] 2160/13 A 4 18.4 34
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-2 Texas Elite Texas Elite   [v 5] 2140/9 A 7 18.4 121
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-2 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 6] 2160/6 C 0 19.9g 521
2017-01-07 2017-01-07 Romme-3 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 7] 2160/8 C str
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-10 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/5 C 0 21.0g 305
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-4 Head For Home Head For Home   [s 3] 2140/3 A 0 18.2g 22
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-2 Jenna E. Jenna E.   [s 9] 2140/11 D 4 16.0 995
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-9 Head For Home Head For Home   [s 3] 2140/6 C 1 15.2 39
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-3 Vanda Magic Vanda Magic   [s 5] 2140/12 C 6 20.7 43
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-10 Dendrathema Dendrathema   [s 8] 2140/12 C 7 20.1 538
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-7 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 5] 2140/1 C 0 79
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-3 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 5] 2140/9 D 0 18.9 52
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-1 Rally Carin Rally Carin   [s 7] 2140/9 B 4 16.9 151
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-9 Texas Elite Texas Elite   [v 6] 3140/6 A str
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-7 Head For Home Head For Home   [s 3] 2140/11 C 1 16.8 77
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-9 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 5] 1609/5 C 7 13.7 650
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-6 Lajos Euro Lajos Euro   [v 6] 1640/11 D 0 14.2g 980
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-4 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 5] 2140/10 C str
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-7 Dendrathema Dendrathema   [s 8] 1640/10 D 0 15.0 1002
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-4 Texas Elite Texas Elite   [v 6] 2140/3 A 6 14.4 119
2018-11-19 2018-11-19 Romme-9 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 5] 2140/9 D 1 16.3 41
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-7 Rally Carin Rally Carin   [s 7] 2640/2 D str
2018-11-16 2018-11-16 Romme-3 Lady Soldier Lady Soldier   [s 6] 1640/8 C 1 13.1 227
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 5] 2140/5 C 5 15.2 184
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-5 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 5] 2140/5 C 0 g 96
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-12 Livi Nationality Livi Nationality   [v 3] 2140/3 D 0 20.5g 755
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-3 Vanda Magic Vanda Magic   [s 5] 1640/4 D 0 15.7 300
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-5 Allowable Allowable   [v 5] 2160/9 B 6 14.8 297
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-4 Texas Elite Texas Elite   [v 6] 2140/12 A 4 15.7 392
2018-11-09 2018-11-09 Romme-12 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 5] 2140/12 C 3 15.9 56
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-7 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 5] 1640/5 C 4 16.5 126
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-5 Livi Nationality Livi Nationality   [v 3] 2140/2 D str
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-2 Hambras Lusty Love Hambras Lusty Love   [v 5] 2640/5 C 0 17.5 360
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-11 Vanda Magic Vanda Magic   [s 5] 1640/3 B 7 16.5 65
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-5 Laryzza L.R. Laryzza L.R.   [s 5] 2140/4 B str
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-11 Nassak Nassak   [v 5] 2100/8 B 2 18.0 93
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Max Pro Max Pro   [v 8] 2680/10 C 4 17.5 128
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-5 Mightiness Mightiness   [s 5] 2160/8 A 2 16.6 118
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-2 Hades di Quattro Hades di Quattro   [v 4] 1609/6 B 1 16.6 30
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-8 Lady Soldier Lady Soldier   [s 6] 2140/10 C 0 15.3 491
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-10 Doyouwannaparty Doyouwannaparty   [s 5] 2660/3 D 0 g 326
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-2 Max Majo Max Majo   [v 8] 2140/9 D 2 18.9 199
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-1 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 5] 2140/11 D 4 15.5 132
2018-10-19 2018-10-19 Romme-7 Che Boko Che Boko   [v 9] 2140/9 D 0 g 153
2018-10-19 2018-10-19 Romme-5 Tentacles Tentacles   [v 6] 2140/1 B 2 14.6 82
2018-10-19 2018-10-19 Romme-3 Beauty Gem* Beauty Gem*   [s 5] 2140/10 D 1 16.2 641
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Allowable Allowable   [v 5] 2160/7 A 2 15.6 33
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-4 Volcan d'Inverne Volcan d'Inverne   [v 5] 2140/12 B 0 16.2 445
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-3 Vanda Magic Vanda Magic   [s 5] 1640/2 C 0 17.6 150
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-2 Sabadill Sabadill   [s 4] 2140/10 D 5 18.2 70
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-7 Dendrathema Dendrathema   [s 8] 2100/4 D 0 15.7g 420
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-6 Lady Soldier Lady Soldier   [s 6] 1640/2 C 6 15.8g 65
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-9 M.T.He's Mine M.T.He's Mine   [v 9] 2180/10 D 8 16.9 686
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-8 Blue Label Blue Label   [v 7] 2140/11 D 0 18.9 685
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-7 I Got the Moves I Got the Moves   [v 4] 2160/6 C 8 20.3 128
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/5 C 0 19.1g 45
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-8 Allowable Allowable   [v 5] 2140/10 B 0 13.0 645
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-2 Sabadill Sabadill   [s 4] 2140/12 C 5 18.4 245
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-1 My First Offspring My First Offspring   [h 2] 2140/6 D 3 18.0 160
2018-09-22 2018-09-22 Romme-10 Jenna E. Jenna E.   [s 9] 2140/14 D 2 16.8 71
2018-09-22 2018-09-22 Romme-7 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 9] 2160/4 D 0 16.0 755
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-8 Real Cash Real Cash   [s 9] 2140/9 D 7 17.4 382
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Lajos Euro Lajos Euro   [v 6] 2640/10 C 3 16.6 583
2018-09-14 2018-09-14 Romme-10 Rally Carin Rally Carin   [s 7] 2160/5 B 4 16.4 285
2018-09-14 2018-09-14 Romme-9 Allowable Allowable   [v 5] 2160/8 A 0 15.4 41
2018-09-14 2018-09-14 Romme-7 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 7] 2140/10 D 0 15.6 985
2018-09-07 2018-09-07 Romme-4 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 6] 2160/14 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-5 Oh Lord Oh Lord   [h 3] 2140/6 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-9 Lady Soldier Lady Soldier   [s 6] 2140/6 C 0 g 107
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-6 Dendrathema Dendrathema   [s 8] 1640/12 C 0 13.7 605
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-5 Rally Carin Rally Carin   [s 7] 2140/7 C 0 15.3 230
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-7 Certainly a Winner Certainly a Winner   [v 4] 2140/6 D 6 18.0 218
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-1 My First Offspring My First Offspring   [h 2] 1640/6 C str
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-6 Dendrathema Dendrathema   [s 8] 2140/1 C 0 16
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-4 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 8] 1640/10 C 0 553
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-3 Lady Soldier Lady Soldier   [s 6] 1640/3 B 1 17
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-7 Head For Home Head For Home   [s 3] 2140/12 D str
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-8 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 5] 2140/5 D 0 15.4 313
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-6 Texas Elite Texas Elite   [v 6] 3140/4 C 0 17.4 82
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-8 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 6] 2140/7 D 0 16.5 389
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-7 Hambras Lusty Love Hambras Lusty Love   [v 5] 2140/5 D 0 15.5 119
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-3 Lady Soldier Lady Soldier   [s 6] 1640/7 D 2 13.7 193
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 5] 2140/4 A 1 15.7 32
2018-08-11 2018-08-11 Romme-3 Sabadill Sabadill   [s 4] 2140/1 D str
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-4 Ojsåfin Ojsåfin   [s 8] 2140/12 C 4 16.3 305
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-3 Betting Superstar Betting Superstar   [v 4] 2140/5 A 0 52
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-2 I Got the Moves I Got the Moves   [v 4] 2140/10 A 0 22.2g 195
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-7 West Wing West Wing   [v 10] 2140/12 A 0 17.6g 26
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-10 Allowable Allowable   [v 5] 1640/11 B 1 12.6 584
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-5 Hambras Lusty Love Hambras Lusty Love   [v 5] 2140/15 C 0 17.3 207
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-9 Sabadill Sabadill   [s 4] 2140/2 D 8 19.2 155
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-9 Texas Elite Texas Elite   [v 6] 2640/1 D 6 15.1 373
2018-07-20 2018-07-20 Romme-11 Sabadill Sabadill   [s 4] 2140/3 C 6 18.7 79
2018-07-20 2018-07-20 Romme-4 Hambras Lusty Love Hambras Lusty Love   [v 5] 2140/8 B 1 16.2 84
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-6 Texas Elite Texas Elite   [v 6] 2660/8 B 1 15.8 51
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-4 Lady Soldier Lady Soldier   [s 6] 2140/10 D 6 15.7 428
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-8 Rally Carin Rally Carin   [s 7] 2640/3 D str
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-3 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 5] 1640/9 A 4 13.7 41
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-10 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 5] 2140/11 D 0 16.2 452
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-6 Allowable Allowable   [v 5] 2160/5 C 2 14.0 113
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-2 Vanda Magic Vanda Magic   [s 5] 2140/2 C 3 31
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-5 Rally Carin Rally Carin   [s 7] 2140/4 C 1 28
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-3 Texas Elite Texas Elite   [v 6] 3140/4 D 0 16.8 1207
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-1 Livi Nationality Livi Nationality   [v 3] 2140/6 C 7 20.5g 499
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-6 Hambras Lusty Love Hambras Lusty Love   [v 5] 2140/4 B 3 16.7 152
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-5 Lady Soldier Lady Soldier   [s 6] 2140/3 C 3 15.6 55
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-2 Sabadill Sabadill   [s 4] 2140/11 B 0 19.2g 80
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-7 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 8] 2140/6 D 6 15.1 692
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-1 Lövdala Vendela Lövdala Vendela   [s 3] 2140/2 D 6 17.7 838
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-3 Spero Ducere Spero Ducere   [h 6] 2140/9 D 5 17.6 243
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-2 Sir Whitesock Sir Whitesock   [v 5] 2140/4 D 0 19.9g 447
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-5 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 5] 1640/9 A 1 13.0 64
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-7 Allowable Allowable   [v 5] 1640/12 C 0 13.8 251
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-9 Pamir Graff Pamir Graff   [v 6] 3140/3 D 0 19.4 1350
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-1 Vanda Magic Vanda Magic   [s 5] 2140/8 D 3 17.1 458
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-11 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 5] 2140/1 B 0 16.7 886
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-11 Hambras Lusty Love Hambras Lusty Love   [v 5] 2180/13 C 6 16.7 811
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Lady Soldier Lady Soldier   [s 6] 1640/8 D 5 14.1 697
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-2 Allowable Allowable   [v 5] 1640/5 B 1 14.4 84
2018-06-08 2018-06-08 Romme-6 Rally Carin Rally Carin   [s 7] 2140/4 D 5 14.3 153
2018-06-08 2018-06-08 Romme-2 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 5] 2140/3 D 3 16.5 928
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-4 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 5] 2140/1 B 6 15.0 169
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-12 Texas Elite Texas Elite   [v 6] 2640/11 D 2 15.6 557
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Hambras Lusty Love Hambras Lusty Love   [v 5] 2160/5 D 0 16.6 292
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-7 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 3] 2160/10 D 6 16.9 505
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-9 Allowable Allowable   [v 5] 2140/10 B 1 15.6 79
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-2 Texas Elite Texas Elite   [v 6] 2660/5 C 0 g 287
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-9 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 5] 2140/4 D 6 14.2 1519
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-2 Lövdala Vendela Lövdala Vendela   [s 3] 2140/11 C 8 19.6 349
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-1 Arnaia Arnaia   [s 4] 2140/4 C 0 21.4g 83
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-10 Vanda Magic Vanda Magic   [s 5] 2140/3 C 1 18.4 128
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-7 Rally Carin Rally Carin   [s 7] 2140/12 C 2 15.2 104
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-7 Texas Elite Texas Elite   [v 6] 3160/8 A 6 18.9 364
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-2 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 5] 2160/8 B 7 18.6g 270
2018-04-28 2018-04-28 Romme-9 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 5] 2140/1 D 5 14.8 303
2018-04-28 2018-04-28 Romme-1 Lövdala Vendela Lövdala Vendela   [s 3] 2140/12 A 4 19.5 160
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-8 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 7] 1640/2 D 0 18.8g 670
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-5 Pamir Graff Pamir Graff   [v 6] 2140/5 D 0 18.0 552
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-7 Lady Soldier Lady Soldier   [s 6] 2140/5 D 0 15.7 1341
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-6 Rally Carin Rally Carin   [s 7] 2140/1 D 2 15.0 142
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-5 Vanda Magic Vanda Magic   [s 5] 2140/11 C 7 19.1 200
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-3 Allowable Allowable   [v 5] 2140/11 A 1 15.7 29
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-8 Grevens Liam Grevens Liam   [v 10] 2140/1 C 7 34.2g 489
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-4 Texas Elite Texas Elite   [v 6] 2140/14 A 0 16.2 450
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-10 Lady Soldier Lady Soldier   [s 6] 2140/7 C 2 16.9 74
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-6 Rally Carin Rally Carin   [s 7] 2140/4 B 2 17.2 58
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-4 Allowable Allowable   [v 5] 1640/5 B 7 17.0 22
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-1 Sabadill Sabadill   [s 4] 2140/1 B 0 19.3 435
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-6 Allowable Allowable   [v 5] 2140/2 B 0 17.0 242
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-3 Sabadill Sabadill   [s 4] 2140/5 B 6 18.6g 38
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-9 Lady Soldier Lady Soldier   [s 6] 2140/4 C 0 17.9g 95
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-2 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 5] 2140/1 C 1 18.9 41
2018-03-20 2018-03-20 Romme-5 Texas Elite Texas Elite   [v 6] 2640/8 A 0 18.6 120
2018-03-20 2018-03-20 Romme-1 Rally Carin Rally Carin   [s 7] 2160/10 B 6 17.7 400
2018-03-09 2018-03-09 Romme-10 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 5] 2140/1 C 4 18.0 86
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 6] 2160/9 D str
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-9 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 4] 2140/3 B 6 17.6 162
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-6 Inshallah Inshallah   [s 6] 1640/9 C 0 13.8 722
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-7 Rally Carin Rally Carin   [s 8] 2640/7 D 5 15.9 696
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-3 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 6] 1640/4 D 5 15.0 87
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-9 Mightiness Mightiness   [s 6] 1640/11 D 0 16.0 579
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-5 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 7] 2160/7 D 4 18.5 531
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-9 Jack Zon Jack Zon   [v 5] 2140/1 D 0 17.2 165
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-9 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 6] 2100/5 D 3 14.7 807
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-5 Inshallah Inshallah   [s 6] 2100/5 B 7 16.1 218
2019-11-26 2019-11-26 Romme-7 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 12] 2140/8 D 0 17.8 248
2019-11-26 2019-11-26 Romme-3 Mightiness Mightiness   [s 6] 2140/3 D 1 15.2 407
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-4 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 4] 2140/8 B 0 g 410
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-7 Oh Lord Oh Lord   [v 4] 2100/5 A 1 19.0 42
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-5 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 2] 1640/2 C str
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-10 Dendrathema Dendrathema   [s 9] 2140/11 D str
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-3 Pirate Broline Pirate Broline   [v 7] 2140/1 D 6 15.1 713
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-1 Mightiness Mightiness   [s 6] 2140/4 C 0 16.3 608
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-8 Hades di Quattro Hades di Quattro   [v 5] 2140/3 D str
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-6 Spectre Spectre   [v 4] 2140/3 D 4 17.8 108
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-9 Tyholt Stjernen Tyholt Stjernen   [v 7] 2140/9 C 8 34.2 156
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-7 Rally Carin Rally Carin   [s 8] 2140/12 C 1 15.3 120
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-6 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 6] 2140/1 D 7 16.3 275
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-3 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 4] 2140/2 B 0 g 103
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-9 Dendrathema Dendrathema   [s 9] 2140/10 B 0 16.7g 28
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-9 Texas Elite Texas Elite   [v 7] 1660/9 A 8 17.7 24
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-6 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 7] 2140/14 C 0 18.6 363
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-4 Dendrathema Dendrathema   [s 9] 2140/8 D 1 14.7 55
2019-10-05 2019-10-05 Mariehamn-8 Texas Elite Texas Elite   [v 7] 2160/4 B str
2019-10-05 2019-10-05 Mariehamn-7 Dendrathema Dendrathema   [s 9] 2140/5 C 0 196
2019-10-05 2019-10-05 Mariehamn-4 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 4] 2140/11 B 0 92
2019-10-05 2019-10-05 Mariehamn-3 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 6] 1640/2 D str
2019-10-05 2019-10-05 Mariehamn-2 Carlos Mirchi Carlos Mirchi   [s 6] 2140/2 C 0 27
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-8 Rally Carin Rally Carin   [s 8] 2160/9 B 0 17.9 35
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-7 Twilight Angel Twilight Angel   [s 3] 2140/12 B 6 17.0 1000
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-3 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 2] 1640/1 C 6 18.2 514
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-2 Paminas Magi Paminas Magi   [s 7] 2140/1 D 3 17.6 582
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Bad Manner Bad Manner   [h 3] 2140/7 C 0 16.3 122
2019-09-23 2019-09-23 Romme-6 Inshallah Inshallah   [s 6] 2140/6 B 1 15.2 165
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-9 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 6] 2140/2 D 4 15.9 567
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-4 Carlos Mirchi Carlos Mirchi   [s 6] 1640/8 D 0 16.2 485
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-4 Rally Carin Rally Carin   [s 8] 2140/3 D 7 15.5 623
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-3 Lajos Euro Lajos Euro   [v 7] 2140/8 C 0 16.4 1000
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-7 Aeronaut Aeronaut   [v 12] 2140/7 D 8 15.8 492
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-5 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 6] 2140/12 C 6 15.6 81
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-5 Dendrathema Dendrathema   [s 9] 2100/9 D 8 15.2 1000
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-1 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 2] 1640/7 B 5 19.6 335
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-1 Livi Nationality Livi Nationality   [v 4] 2140/1 B 0 19.0 442
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-4 Inshallah Inshallah   [s 6] 2140/2 B 0 17.2 33
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-1 Paminas Magi Paminas Magi   [s 7] 2140/11 B str
2019-09-04 2019-09-04 Solvalla-3 Twilight Angel Twilight Angel   [s 3] 2140/9 B str
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-8 Livi Nationality Livi Nationality   [v 4] 2140/2 B 6 22.5 95
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-3 Rally Carin Rally Carin   [s 8] 2140/4 D 4 16.3 421
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-7 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 6] 2140/10 D 0 16.4 192
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-2 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 2] 1640/5 C 3 18.8 100
2019-08-29 2019-08-29 Boden-9 Allowable Allowable   [v 6] 2140/1 C 2 14.0 68
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-4 Star's Fighter Star's Fighter   [v 5] 2140/6 C 0 15.7 85
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-8 Aeronaut Aeronaut   [v 12] 2140/9 D 7 15.3 384
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-7 Jenna E. Jenna E.   [s 10] 2140/9 C 0 15.6g 70
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-2 Paminas Magi Paminas Magi   [s 7] 2140/1 D 0 16.9g 147
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-8 Inga in Heaven Inga in Heaven   [s 6] 2160/11 C 0 12.9 220
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-9 Texas Elite Texas Elite   [v 7] 2640/6 C 7 16.6 950
2019-08-23 2019-08-23 Romme-6 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 6] 1640/9 C 0 14.3 302
2019-08-23 2019-08-23 Romme-5 Lajos Euro Lajos Euro   [v 7] 2160/8 B str
2019-08-23 2019-08-23 Romme-10 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 8] 2160/14 D str
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-7 Dendrathema Dendrathema   [s 9] 2140/6 D 0 16.5g 772
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-1 Vanda Magic Vanda Magic   [s 6] 1640/4 C 0 19.3 270
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-7 Allowable Allowable   [v 6] 2140/4 C 8 14.8 67
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-2 Livi Nationality Livi Nationality   [v 4] 2160/13 A 6 17.9g 749
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-7 Rally Carin Rally Carin   [s 8] 2160/15 C 7 16.4 438
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Paminas Magi Paminas Magi   [s 7] 2140/9 D 6 17.5 143
2019-08-10 2019-08-10 Åby-3 Inshallah Inshallah   [s 6] 2140/7 D 7 15.6 290
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-5 Dan Josselyn Dan Josselyn   [h 6] 2180/8 A str
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-3 Livi Nationality Livi Nationality   [v 4] 1640/5 C 0 18.4g 329
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-9 Allowable Allowable   [v 6] 2140/3 D 0 344
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-6 Texas Elite Texas Elite   [v 7] 1640/1 D 7 13.9 828
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-4 Dendrathema Dendrathema   [s 9] 2140/2 D 4 14.8 528
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 6] 2140/7 C str
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-6 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 6] 2140/9 D 6 16.2 167
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-5 Paminas Magi Paminas Magi   [s 7] 2140/3 D 3 18.2 353
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-2 Betel Am Betel Am   [v 8] 1640/12 D 8 14.5 635
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-9 Livi Nationality Livi Nationality   [v 4] 2160/10 A str
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-6 Inshallah Inshallah   [s 6] 2140/13 A 3 15.2 89
2019-07-18 2019-07-18 Visby-7 Allowable Allowable   [v 6] 2120/3 A 1 14.9 24
2019-07-18 2019-07-18 Visby-4 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 6] 2120/8 C 7 25.5 74
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Dendrathema Dendrathema   [s 9] 2140/5 D 4 15.0 375
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-1 Livi Nationality Livi Nationality   [v 4] 2140/10 A 0 19.9g 906
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-7 Inshallah Inshallah   [s 6] 2140/3 D 0 17.0g 189
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-7 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 6] 2140/9 D 5 15.7 115
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-5 Rally Carin Rally Carin   [s 8] 2140/11 D 3 15.6 128
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-1 Paminas Magi Paminas Magi   [s 7] 2140/3 C 8 19.9 50
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-8 Mahjong Mahjong   [s 4] 2140/1 D 0 14.6 174
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Edello Edello   [v 5] 2140/4 B 5 15.5 65
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-5 Allowable Allowable   [v 6] 2140/6 B 0 15.2 16
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-6 Inshallah Inshallah   [s 6] 2140/2 D 2 14.7 301
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-5 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 6] 1640/10 D 7 14.2 1257
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-8 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 6] 2140/9 B 8 16.1 111
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-6 Rally Carin Rally Carin   [s 8] 2140/4 D 0 g 84
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-2 Livi Nationality Livi Nationality   [v 4] 1640/4 A str
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-2 Twilight Angel Twilight Angel   [s 3] 2140/4 C 3 17.3 502
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-10 Dendrathema Dendrathema   [s 9] 2140/11 B 3 16.4 110
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-7 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 6] 2140/11 A 1 18.8 35
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-1 Joners Tindra Joners Tindra   [s 5] 2140/3 C 5 17.5 75
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-5 Rally Carin Rally Carin   [s 8] 2140/11 D 4 16.2 112
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-4 Vanda Magic Vanda Magic   [s 6] 1640/5 B 8 19.8 45
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-2 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 6] 2140/10 C 4 15.7 103
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-1 Allowable Allowable   [v 6] 2140/12 B 1 15.3 46
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-1 Ies Elisabet Ies Elisabet   [s 3] 2160/9 A 3 16.2 495
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-9 Inshallah Inshallah   [s 6] 1609/2 C 1 15.7 26
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-7 Betel Am Betel Am   [v 8] 2100/15 A 0 16.9 447
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-6 Promotion Promotion   [v 8] 2100/11 B 5 17.9g 73
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-7 Texas Elite Texas Elite   [v 7] 2140/12 C 0 15.4 560
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-6 Dendrathema Dendrathema   [s 9] 2100/13 D 0 15.3 1189
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-5 Star's Fighter Star's Fighter   [v 5] 2100/12 D 3 17.2 585
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-1 Livi Nationality Livi Nationality   [v 4] 2140/2 B 5 17.3g 327
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-5 Vilja Frontline Vilja Frontline   [s 5] 1640/4 B 1 15.5 42
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-2 Vanda Magic Vanda Magic   [s 6] 2140/10 C 0 20.9 51
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-5 Texas Elite Texas Elite   [v 7] 2160/10 C 2 52
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-3 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 6] 2140/7 B 0 72
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-10 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 6] 1640/9 B 0 g 35
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-1 Dendrathema Dendrathema   [s 9] 2140/3 D 0 17.8 970
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-6 Charmant Hornline Charmant Hornline   [s 8] 2140/12 B 5 16.2 219
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-1 Västerbo Cold Play Västerbo Cold Play   [v 4] 2140/1 D 6 19.5 48
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-13 Mightiness Mightiness   [s 6] 2140/2 A 1 15.7 28
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-10 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 5] 2140/9 B 7 17.0 92
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-2 Max Majo Max Majo   [v 9] 1640/10 D 7 17.9 541
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-1 Livi Nationality Livi Nationality   [v 4] 2140/12 C 0 18.9g 547
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-7 Star's Fighter Star's Fighter   [v 5] 2140/11 C 0 16.4 362
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-8 My First Offspring My First Offspring   [v 3] 1640/8 C 0 g 42
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-1 Jenna E. Jenna E.   [s 10] 2140/2 D 7 16.9 143
2019-04-27 2019-04-27 Romme-7 Lucky Lino Lucky Lino   [v 10] 2140/3 B 0 20.0g 541
2019-04-27 2019-04-27 Romme-3 Dendrathema Dendrathema   [s 9] 1660/8 B 6 15.9 242
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-6 Rally Carin Rally Carin   [s 8] 2140/8 C 4 17.6 107
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-5 Chamille Chamille   [s 8] 2140/5 C 0 19.1g 297
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-2 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 6] 2140/4 C 4 16.3 30
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-10 Doyouwannaparty Doyouwannaparty   [s 6] 1640/4 D 0 19.0g 223
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-3 Keycard Keycard   [s 6] 1640/11 C 2 12.1 50
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-4 Texas Elite Texas Elite   [v 7] 2160/2 B 1 15.6 29
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-5 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 6] 1640/1 B 2 15.8 45
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-1 Rally Carin Rally Carin   [s 8] 2140/9 A 3 16.4 30
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Star's Fighter Star's Fighter   [v 5] 2140/2 C 4 16.9 116
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-6 Jenna E. Jenna E.   [s 10] 2140/6 C 5 16.4g 114
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-5 Arctic Don Arctic Don   [v 6] 2640/9 B 6 18.0 125
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-4 Truelove Frontline Truelove Frontline   [s 7] 1640/9 D 0 17.4g 169
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-1 Max Majo Max Majo   [v 9] 2140/9 D 5 17.9 116
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-9 Rally Carin Rally Carin   [s 8] 2140/11 B 4 17.9 53
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-5 Texas Elite Texas Elite   [v 7] 2140/10 B 1 15.6 83
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-11 Rally Carin Rally Carin   [s 8] 2140/8 A 6 16.9 84
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-9 Ies Juvel Ies Juvel   [s 4] 2140/8 B 2 16.2 87
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-1 Doyouwannaparty Doyouwannaparty   [s 6] 2140/8 C 6 18.7 321
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-6 Head For Home Head For Home   [s 4] 2140/7 C 7 16.4 81
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-10 Jenna E. Jenna E.   [s 10] 2160/7 C 4 16.9 180
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-5 Showtimejackflower Showtimejackflower   [v 4] 1640/4 B 2 14.9 65
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-4 Head For Home Head For Home   [s 4] 2140/9 C 2 15.3 68
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-9 Jenna E. Jenna E.   [s 10] 2140/15 D 7 15.6 974
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-8 Head For Home Head For Home   [s 4] 2100/8 C str
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-1 Livi Othella H.M. Livi Othella H.M.   [s 3] 2140/5 C 4 21.8 35
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-4 Dendrathema Dendrathema   [s 10] 2640/6 D 8 16.9 1652
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-5 Dendrathema Dendrathema   [s 10] 2140/9 B 5 16.3 184
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-9 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 5] 1660/9 A 0 g 147
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-1 Come on Eileen Come on Eileen   [s 2] 1640/2 B 4 17.7 198
2020-12-11 2020-12-11 Romme-6 Allowable Allowable   [v 7] 2140/3 C 0 17.7 135
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-6 Allowable Allowable   [v 7] 2140/12 C 0 16.4 331
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-5 Aurora Palema Aurora Palema   [s 4] 2140/11 D 0 16.1 849
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-4 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 7] 2140/5 C 0 17.5 876
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-11 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 5] 1660/15 A 0 17.6g 338
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-6 Allowable Allowable   [v 7] 2160/10 C str
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-10 Angelique Quick Angelique Quick   [s 10] 2140/5 B 2 17.9 188
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-9 First Love M.L. First Love M.L.   [h 3] 2140/8 A 2 17.2 35
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-6 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 7] 2140/4 B 6 17.1 185
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-3 Dendrathema Dendrathema   [s 10] 2140/10 C 7 17.2 79
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-2 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 3] 2140/2 D 0 g 728
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-6 Allowable Allowable   [v 7] 2140/9 D 5 15.3 329
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-3 Texas Elite Texas Elite   [v 8] 2140/7 C 0 17.1 71
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-2 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 3] 2140/1 D 0 19.4 364
2020-10-16 2020-10-16 Romme-5 Ochongo Face Ochongo Face   [v 9] 2140/8 B 8 16.5 219
2020-10-16 2020-10-16 Romme-4 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 8] 2140/10 C 0 16.9 569
2020-10-16 2020-10-16 Romme-2 Aurora Palema Aurora Palema   [s 4] 2140/2 B 3 16.7 64
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-9 Dendrathema Dendrathema   [s 10] 1640/4 C 0 13.5 503
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-5 Feeling Fat Feeling Fat   [v 3] 2140/1 C 0 16.7 95
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-6 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 3] 2140/2 D 6 18.6 85
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-3 Texas Elite Texas Elite   [v 8] 2140/1 C 3 16.4 37
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-1 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 7] 2140/11 A 7 16.3 124
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-7 First Love M.L. First Love M.L.   [h 3] 2140/10 A 3 16.3 56
2020-10-03 2020-10-03 Romme-5 Gassin Am Gassin Am   [v 4] 2140/10 A 3 14.7 93
2020-10-03 2020-10-03 Romme-4 Livi Passion Livi Passion   [s 3] 2140/2 C 0 17.7 737
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-2 Dendrathema Dendrathema   [s 10] 2640/5 D 0 93
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-7 First Love M.L. First Love M.L.   [h 3] 2140/3 C 0 116
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-5 Ochongo Face Ochongo Face   [v 9] 2180/9 C str
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-4 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 7] 1640/10 C str
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-3 Gin Krupa Gin Krupa   [v 7] 2140/4 C 4 16.8 40
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-8 Angelique Quick Angelique Quick   [s 10] 2140/7 B 6 17.1 38
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-2 Texas Elite Texas Elite   [v 8] 2140/12 C 6 15.9 122
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-8 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 5] 2140/4 B 0 17.7 147
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-4 Gigantica Gigantica   [s 8] 2140/1 D 0 g 801
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-8 Dendrathema Dendrathema   [s 10] 2140/3 D 8 15.9 188
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-10 Angelique Quick Angelique Quick   [s 10] 1640/9 B 4 18.4g 68
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-5 Gina Colada Gina Colada   [s 7] 1640/2 B 4 19.1g 26
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-4 Allowable Allowable   [v 7] 1640/12 C 0 13.2 272
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-3 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 3] 2140/1 D 0 g 865
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-5 Feeling Fat Feeling Fat   [v 3] 2100/1 D 5 16.4 53
2020-08-15 2020-08-15 Visby-9 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 3] 2120/2 C 0 g 121
2020-08-15 2020-08-15 Visby-7 Feeling Fat Feeling Fat   [v 3] 2120/6 C 1 16.7 23
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-3 Allowable Allowable   [v 7] 2140/4 D 3 13.6 91
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-7 Mathilda Rick Mathilda Rick   [s 7] 2160/11 B 0 19.5 314
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-5 Livi Passion Livi Passion   [s 3] 1640/6 D 0 20.9g 444
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-2 Xanthis Fantasy Xanthis Fantasy   [s 3] 2140/3 C 0 20.7g 543
2020-08-05 2020-08-05 Romme-12 Mr Micman Mr Micman   [v 8] 2140/12 C str
2020-08-05 2020-08-05 Romme-6 Fröken Sting Fröken Sting   [s 7] 2140/6 C 6 14.5 161
2020-08-05 2020-08-05 Romme-1 Feeling Fat Feeling Fat   [h 3] 2140/9 B 3 18.2 32
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-5 Dendrathema Dendrathema   [s 10] 2140/5 B 3 14.8 81
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-8 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 3] 2140/2 C 0 g 168
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-5 Allowable Allowable   [v 7] 1640/10 D 7 13.4 532
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-10 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 7] 2140/6 D 0 15.0 908
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-8 Giselle Sisu Giselle Sisu   [s 4] 2160/3 A 5 18.5 76
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-7 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 3] 1660/9 B 6 19.2 28
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-4 Fröken Sting Fröken Sting   [s 7] 2140/1 C 3 15.9 37
2020-07-17 2020-07-17 Romme-3 Rally Carin Rally Carin   [s 9] 2140/6 B 0 17.7 46
2020-07-17 2020-07-17 Romme-2 Dendrathema Dendrathema   [s 10] 2140/4 A 1 14.8 15
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-10 Texas Elite Texas Elite   [v 8] 2140/6 C 6 16.3 54
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-6 Allowable Allowable   [v 7] 2140/6 D 8 15.4 156
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-8 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 5] 2140/12 A 0 17.5 608
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-7 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 7] 2140/10 C 8 16.4 502
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-10 Dendrathema Dendrathema   [s 10] 2140/6 C 1 14.9 91
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-4 Ochongo Face Ochongo Face   [v 9] 2140/11 C 4 13.6 258
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-3 Rally Carin Rally Carin   [s 9] 2140/4 B 7 14.8 49
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-4 Xanthis Delicious Xanthis Delicious   [s 5] 1640/9 B str
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-8 Gassin Am Gassin Am   [v 4] 2140/10 B 2 15.4 92
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-4 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 5] 1660/9 C 0 14.3 343
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-1 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 3] 2140/4 D str
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-7 Rally Carin Rally Carin   [s 9] 2140/9 C 2 14.0 279
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-3 Dendrathema Dendrathema   [s 10] 2140/8 B 5 15.8 47
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-7 Allowable Allowable   [v 7] 2100/7 C 3 17.8 56
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-2 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 3] 2140/4 D 6 18.0 284
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-3 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 5] 1640/12 D 6 14.2 321
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-2 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 8] 2160/4 D str
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-10 Texas Elite Texas Elite   [v 8] 2140/10 C 7 16.4 49
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-5 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 7] 2140/8 B 2 16.9 22
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-10 Rally Carin Rally Carin   [s 9] 2180/7 B 4 15.9 201
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-11 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 5] 1660/6 B 1 15.3 49
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-8 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 7] 1640/5 B 1 13.7 22
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-2 Livi Passion Livi Passion   [s 3] 2140/7 D 0 24.1g 446
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-5 Show Time Show Time   [v 9] 1640/8 D 0 11.9 1072
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-8 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 5] 1640/3 B 4 13.7 75
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-2 Dendrathema Dendrathema   [s 10] 2140/11 C 8 14.5 765
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-9 Rally Carin Rally Carin   [s 9] 2160/10 C 0 18.4 757
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-3 Allowable Allowable   [v 7] 2160/7 B 0 16.1 181
2020-05-15 2020-05-15 Solvalla-5 Dendrathema Dendrathema   [s 10] 2140/1 D 0 14.7 968
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-8 Arrivederci Arrivederci   [v 10] 2160/7 D 0 g 762
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-6 Guidetti Guidetti   [v 5] 1660/7 D 0 20.8g 633
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-6 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 5] 1640/2 B 2 14.5 27
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-4 Texas Elite Texas Elite   [v 8] 2140/11 B 3 16.9 22
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-7 Head For Home Head For Home   [s 5] 2140/6 D 0 15.1 165
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-6 Angelique Quick Angelique Quick   [s 10] 1640/9 B 3 13.5 204
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-1 Gigantica Gigantica   [s 8] 2140/2 D 5 17.9 310
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-6 Dendrathema Dendrathema   [s 10] 2140/8 D 0 16.2 466
2020-04-25 2020-04-25 Romme-8 Rally Carin Rally Carin   [s 9] 2160/9 C 6 15.7 569
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-8 Texas Elite Texas Elite   [v 8] 2140/9 B 4 16.3g 72
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-2 Motorpsycho Motorpsycho   [s 5] 2140/10 B 0 21.5 254
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-10 Dendrathema Dendrathema   [s 10] 2140/6 B 1 15.7 17
2020-04-08 2020-04-08 Solvalla-8 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 5] 1640/5 C 0 13.7 589
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-7 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 5] 2140/8 C 0 15.4 903
2020-03-25 2020-03-25 Romme-1 Rally Carin Rally Carin   [s 9] 2140/3 D 0 16.2 181
2020-03-20 2020-03-20 Romme-9 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 5] 2140/4 D 7 14.6 849
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-7 Texas Elite Texas Elite   [v 8] 2140/4 B 0
2020-02-26 2020-02-26 Solvalla-5 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 5] 2160/4 C 0 g 120
2020-02-19 2020-02-19 Solvalla-9 Inshallah Inshallah   [s 7] 2140/3 D 0 16.9 78
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-4 Rally Carin Rally Carin   [s 9] 1640/3 C 2 13.8 228
2020-02-08 2020-02-08 Solvalla-6 Inshallah Inshallah   [s 7] 2140/11 D 0 15.9 151
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-4 Rally Carin Rally Carin   [s 9] 1640/10 C 2 16.3 147
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-9 Inshallah Inshallah   [s 7] 1640/12 C 1 13.8 259
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-3 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 5] 2140/3 B 2 15.7 135
2020-01-05 2020-01-05 Romme-10 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 7] 2140/11 C 0 16.2 470
2020-01-05 2020-01-05 Romme-6 Inshallah Inshallah   [s 7] 1640/4 C 1 15.1 228
2021-12-22 2021-12-22 Solvalla-10 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 1640/2 D 0 14.1 934
2021-12-21 2021-12-21 Eskilstuna-4 Enfin Pastis Enfin Pastis   [s 3] 2140/2 D 0 16.6 950
2021-12-13 2021-12-13 Eskilstuna-10 Ateeco Degli Dei Ateeco Degli Dei   [v 5] 2640/9 B 8 21.7 23
2021-12-10 2021-12-10 Bollnäs-8 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 1660/7 B 6 15.9 512
2021-12-09 2021-12-09 Romme-6 Brio Launcher Brio Launcher   [v 7] 2140/1 D 4 16.6 320
2021-12-09 2021-12-09 Romme-5 Pelas Santhos Pelas Santhos   [v 3] 2140/3 C 4 18.7 347
2021-12-07 2021-12-07 Gävle-4 Inshallah Inshallah   [s 8] 2140/7 C 6 16.1 211
2021-12-02 2021-12-02 Örebro-8 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 1660/7 C 6 16.1 163
2021-11-30 2021-11-30 Bollnäs-8 Inshallah Inshallah   [s 8] 2160/4 B 4 16.7 176
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-11 Ateeco Degli Dei Ateeco Degli Dei   [v 5] 2140/15 A 4 15.4 251
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-8 Syria A.T. Syria A.T.   [s 7] 2140/12 D 9 16.6 977
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-6 Brasco Brodde Brasco Brodde   [v 4] 2140/9 A str
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-2 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 4] 2160/13 D 0 19.0 962
2021-11-27 2021-11-27 Solvalla-4 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 1640/2 D 0 15.4 882
2021-11-26 2021-11-26 Romme-8 Ochongo Face Ochongo Face   [v 10] 2160/10 D str
2021-11-26 2021-11-26 Romme-6 Vinnie Frontline Vinnie Frontline   [s 7] 1640/8 D 0 g 1925
2021-11-24 2021-11-24 Bollnäs-8 Gina Colada Gina Colada   [s 8] 1640/3 C 3 16.1 278
2021-11-24 2021-11-24 Bollnäs-3 Gin Krupa Gin Krupa   [v 8] 2140/5 C 0 16.8 594
2021-11-24 2021-11-24 Solvalla-10 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 2160/9 D 0 16.2 1601
2021-11-23 2021-11-23 Gävle-5 Helenas Po Helenas Po   [v 14] 1640/12 C str
2021-11-23 2021-11-23 Gävle-4 Högnäs Baloo Högnäs Baloo   [v 5] 2140/5 C 4 29.4 204
2021-11-23 2021-11-23 Gävle-1 Pelas Santhos Pelas Santhos   [v 3] 2140/11 D 7 20.6 638
2021-11-19 2021-11-19 Romme-9 Expensive Expensive   [v 5] 2140/3 B 5 15.4 78
2021-11-13 2021-11-13 Gävle-10 Brio Launcher Brio Launcher   [v 7] 2140/2 D 3 15.5 468
2021-11-12 2021-11-12 Bollnäs-2 Come on Eileen Come on Eileen   [s 3] 2140/6 B 0 16.3 147
2021-11-10 2021-11-10 Solvalla-8 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 2140/8 D 0 15.3 1753
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-7 Lövdala Symphonie Lövdala Symphonie   [s 5] 2140/5 D 0 16.4 568
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-6 Gina Pagliacci Gina Pagliacci   [s 6] 2140/4 D str
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-9 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 1660/8 C 8 16.0 196
2021-10-30 2021-10-30 Romme-9 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 4] 2140/3 D 0 18.0 345
2021-10-29 2021-10-29 Gävle-3 Stardust Eve Stardust Eve   [s 5] 1640/7 B 0 17.4 129
2021-10-29 2021-10-29 Gävle-2 Gina Pagliacci Gina Pagliacci   [s 6] 2140/12 D 5 17.4 1130
2021-10-28 2021-10-28 Bollnäs-4 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 2160/11 D 4 16.3 834
2021-10-28 2021-10-28 Bollnäs-2 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 1640/11 D 7 14.3 1256
2021-10-26 2021-10-26 Eskilstuna-10 Come on Eileen Come on Eileen   [s 3] 1640/4 B 3 14.4 24
2021-10-23 2021-10-23 Örebro-8 Twilight Angel Twilight Angel   [s 5] 2140/1 D 0 16.2g 640
2021-10-22 2021-10-22 Romme-5 Gina Colada Gina Colada   [s 8] 2140/2 D 0 19.9 1128
2021-10-22 2021-10-22 Bollnäs-9 Primiro Primiro   [v 8] 2640/4 D str
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-7 Vallee de Lumiere Vallee de Lumiere   [v 7] 2140/11 C 0 16.0g 98
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-2 Gina Pagliacci Gina Pagliacci   [s 6] 1640/1 C 5 17.9 273
2021-10-14 2021-10-14 Gävle-8 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 4] 2140/1 D 2 17.9 517
2021-10-14 2021-10-14 Gävle-3 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 5] 2140/1 C 0 16.6 481
2021-10-13 2021-10-13 Solvalla-4 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 2640/1 D 0 16.5 336
2021-10-12 2021-10-12 Visby-3 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 1620/7 D 3 14.8 390
2021-10-09 2021-10-09 Bergsåker-2 Gina Pagliacci Gina Pagliacci   [s 6] 2140/1 C 2 18.5 265
2021-10-08 2021-10-08 Romme-7 Lövdala Symphonie Lövdala Symphonie   [s 5] 2160/7 B 0 16.9 740
2021-10-01 2021-10-01 Rättvik-10 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 6] 2180/3 B 3 17.1 93
2021-10-01 2021-10-01 Rättvik-9 Primiro Primiro   [v 8] 2140/5 D 0 17.8 622
2021-10-01 2021-10-01 Rättvik-7 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 2140/4 D 0 15.9 632
2021-09-30 2021-09-30 Bollnäs-5 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 1640/12 D 6 14.0 1404
2021-09-28 2021-09-28 Gävle-6 Gina Pagliacci Gina Pagliacci   [s 6] 2140/8 B 3 18.0 681
2021-09-28 2021-09-28 Gävle-2 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 5] 1660/10 C 0 15.4 2011
2021-09-28 2021-09-28 Gävle-1 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 9] 2640/10 D 0 19.8 1195
2021-09-25 2021-09-25 Mariehamn-7 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 6] 2160/4 C 0 135
2021-09-25 2021-09-25 Mariehamn-3 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 1640/1 B 0 80
2021-09-15 2021-09-15 Solvalla-2 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 4] 2140/6 D str
2021-09-08 2021-09-08 Bergsåker-6 Feeling Fat Feeling Fat   [v 4] 1640/2 D 3 14.2 208
2021-09-08 2021-09-08 Bergsåker-2 Herr Melin Herr Melin   [h 5] 2640/1 B 0 g 33
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-9 Felix Tabac Felix Tabac   [v 10] 1660/7 B 6 27.2 63
2021-09-04 2021-09-04 Rättvik-8 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 8] 2140/6 C 2 14.8 149
2021-09-04 2021-09-04 Rättvik-7 Västerbo Awesome Västerbo Awesome   [v 4] 2140/12 A str
2021-09-04 2021-09-04 Rättvik-5 Primiro Primiro   [v 8] 2140/6 C 2 17.4 172
2021-09-04 2021-09-04 Rättvik-3 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 8] 2140/6 D 4 16.5 265
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-1 Gina Pagliacci Gina Pagliacci   [s 6] 2140/1 B 0 20.0 129
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-9 Gin Krupa Gin Krupa   [v 8] 1640/6 C 0 14.8 405
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-7 Lövdala Symphonie Lövdala Symphonie   [s 5] 2140/5 D 0 14.8 791
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-6 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 2140/9 D 5 549
2021-08-29 2021-08-29 Hagmyren-2 Gina Pagliacci Gina Pagliacci   [s 6] 1640/3 B 3 17.1 376
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-8 Ies Elisabet Ies Elisabet   [s 5] 2140/7 D 0 17.0g 151
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-9 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 4] 2140/1 D 7 21.9g 166
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-6 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 6] 2140/4 C str
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-5 Primiro Primiro   [v 8] 2140/5 D 8 18.2 277
2021-08-24 2021-08-24 Visby-8 Feeling Fat Feeling Fat   [v 4] 1620/6 C 3 14.2 31
2021-08-24 2021-08-24 Visby-3 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 1620/5 C 0 15.6g 57
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-4 First Love M.L. First Love M.L.   [h 4] 1640/1 C 0 14.3 27
2021-08-16 2021-08-16 Romme-3 Ridgehead Popeda Ridgehead Popeda   [s 4] 2160/15 A str
2021-08-13 2021-08-13 Gävle-7 Betel Am Betel Am   [v 10] 1640/5 D 0 13.4 739
2021-08-13 2021-08-13 Gävle-5 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 4] 1640/9 D 5 16.6 646
2021-08-13 2021-08-13 Gävle-1 Heidi Journey Heidi Journey   [s 4] 2640/10 C 0 25.5g 723
2021-08-11 2021-08-11 Romme-6 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 2140/4 D 3 14.6 327
2021-08-11 2021-08-11 Romme-5 Primiro Primiro   [v 8] 2140/6 C 8 16.8 336
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-4 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 4] 2160/3 C 6 20.4 44
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-7 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 6] 2160/9 D 4 15.1 222
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-9 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 2140/8 A 6 16.8 107
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-10 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 2160/7 B 7 16.2 43
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-7 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 6] 2660/8 D 5 16.8 1248
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-6 Elsa Bols Elsa Bols   [s 3] 2140/4 D 7 18.7 851
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-2 Feeling Fat Feeling Fat   [v 4] 2140/11 D 4 16.8 699
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-7 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 1640/10 C 5 13.5 787
2021-07-23 2021-07-23 Romme-10 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 4] 2140/7 C 0 18.5 375
2021-07-23 2021-07-23 Romme-8 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 6] 2140/2 D 0 16.9g 204
2021-07-23 2021-07-23 Romme-7 Dragon Sund Dragon Sund   [v 14] 2140/4 D 0 18.1 259
2021-07-23 2021-07-23 Romme-4 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 4] 2140/1 D 7 19.2 260
2021-07-23 2021-07-23 Romme-2 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 1640/9 D 2 12.7 462
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-3 Ies Furste Ies Furste   [v 3] 2140/6 D 0 17.3 782
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-1 Gina Pagliacci Gina Pagliacci   [s 6] 2140/5 C 7 18.4 485
2021-07-16 2021-07-16 Axevalla-10 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 1660/5 A 0 40
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-10 High on Life High on Life   [v 6] 2100/1 D 0 16.2 601
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-5 Callie Vingboons Callie Vingboons   [s 5] 2140/6 D 0 g 579
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-2 L.L.Kalath L.L.Kalath   [s 4] 2100/11 A 3 16.0 735
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-1 Raffige Rune Raffige Rune   [v 3] 2140/7 B 4 17.3 264
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-9 Gina Colada Gina Colada   [s 8] 1640/10 A str
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-5 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 4] 1640/5 D 5 16.6 448
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-2 Gina Colada Gina Colada   [s 8] 2140/8 D 0 18.1 1146
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-2 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 1640/7 B 1 13.1 304
2021-06-19 2021-06-19 Romme-3 Västerbo Mixtra Västerbo Mixtra   [s 5] 2140/5 D 4 15.3 95
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-9 Västerbo Puma Västerbo Puma   [s 6] 2140/2 D 0 15.6 1199
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-1 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 4] 2140/12 D str
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-9 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 4] 2140/1 D 8 17.1 56
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-6 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 6] 2140/4 D 0 17.7g 123
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-5 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 2140/4 D 8 16.1g 57
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-10 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 6] 1640/8 D 0 g 500
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-3 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 7] 1640/11 C 0 14.3 810
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-1 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 2140/10 D 5 15.1 1963
2021-05-19 2021-05-19 Solvalla-5 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 2140/1 C 0 18.4 121
2021-05-19 2021-05-19 Solvalla-7 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 6] 2640/7 D 0 g 2282
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-4 Ridgehead Popeda Ridgehead Popeda   [s 4] 2160/14 A 4 17.9 741
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-1 Fröken Marie Fröken Marie   [s 4] 2140/11 D 7 15.8 132
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-5 Allie Hanover Allie Hanover   [s 6] 2140/7 C 4 14.6 240
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-4 Feeling Fat Feeling Fat   [v 4] 1640/1 C 0 16.0 137
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-5 Janie Jones Janie Jones   [s 6] 2140/4 D 0 15.2 295
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-6 Västerbo Mixtra Västerbo Mixtra   [s 5] 2640/2 D 3 16.1 133
2021-05-07 2021-05-07 Bollnäs-8 Fromsomewhere Fromsomewhere   [s 8] 2140/9 C 6 18.6 180
2021-05-07 2021-05-07 Bollnäs-6 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 2140/5 C 6 17.0 64
2021-05-07 2021-05-07 Bollnäs-5 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 6] 2140/5 D 8 16.7 62
2021-05-07 2021-05-07 Bollnäs-4 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 2140/9 B 6 16.3 49
2021-04-30 2021-04-30 Bollnäs-6 Gassin Am Gassin Am   [v 5] 1640/11 C str
2021-04-30 2021-04-30 Bollnäs-5 Feeling Fat Feeling Fat   [v 4] 2140/8 D str
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-3 Elsa Bols Elsa Bols   [s 3] 2140/7 D 1 17.2 67
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-6 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 9] 1640/12 A 0 15.5g 279
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-1 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 6] 2160/5 D 7 19.0 247
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-8 Feeling Fat Feeling Fat   [v 4] 1640/7 B 1 15.4 28
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-4 Västerbo Mixtra Västerbo Mixtra   [s 5] 2140/2 C 2 16.3 124
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-2 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 2140/8 D 0 15.5 871
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-1 Elsa Bols Elsa Bols   [s 3] 2140/1 B 1 17.7 264
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-7 Fröken Sting Fröken Sting   [s 8] 2160/11 B 5 14.2 348
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-2 Elsa Bols Elsa Bols   [s 3] 2140/8 B str
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-9 Gin Krupa Gin Krupa   [v 8] 2140/8 B 1 16.9 59
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-5 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 2140/7 B 0 19.2 23
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-3 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 4] 2140/2 D 5 18.6 376
2021-04-09 2021-04-09 Romme-8 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 2140/1 C 5 15.8 129
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-1 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 4] 2140/4 D 0 18.0 504
2021-03-26 2021-03-26 Romme-7 Ochongo Face Ochongo Face   [v 10] 2140/11 B 4 14.5 128
2021-03-26 2021-03-26 Romme-3 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 2140/12 D 3 15.2 183
2021-03-25 2021-03-25 Gävle-8 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 6] 2160/10 D 8 18.7g 175
2021-03-25 2021-03-25 Gävle-7 Heidi Journey Heidi Journey   [s 4] 2140/2 D 0 20.7 352
2021-03-25 2021-03-25 Gävle-5 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 4] 2140/6 D 6 18.1 1020
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-10 Lövdala Symphonie Lövdala Symphonie   [s 5] 2160/12 B 4 16.5 178
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-6 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 1640/2 C 0 14.0g 200
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-4 Allowable Allowable   [v 8] 2160/13 B 3 15.6 78
2021-03-19 2021-03-19 Romme-4 Gin Krupa Gin Krupa   [v 8] 2140/5 D 3 16.5 1003
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-7 Allowable Allowable   [v 8] 2140/15 B 4 14.3 152
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-5 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 2160/10 D 3 15.6 252
2021-03-12 2021-03-12 Romme-10 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 6] 1640/8 C 2 16.8 109
2021-03-04 2021-03-04 Gävle-9 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 2140/3 C 4 15.1 189
2021-03-03 2021-03-03 Solvalla-8 Gassin Am Gassin Am   [v 5] 2640/11 B 0 16.7 42
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-1 Dandy Day Dandy Day   [v 6] 2140/11 D str
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-10 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 8] 2140/5 C 0 17.9 129
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-8 Gin Krupa Gin Krupa   [v 8] 2140/3 D 5 17.5 383
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-5 Ochongo Face Ochongo Face   [v 10] 1660/9 C 3 14.9 457
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-3 Max Majo Max Majo   [v 11] 1640/5 D 7 17.4 80
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-7 Heartbroken Am Heartbroken Am   [s 4] 2140/1 D 0 18.6 491
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-10 Västerbo Awesome Västerbo Awesome   [v 4] 2140/1 D 1 16.7 148
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-9 Aurora Palema Aurora Palema   [s 5] 1640/8 D 4 15.5 630
2021-02-13 2021-02-13 Romme-5 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 2140/9 A 6 16.0 124
2021-02-13 2021-02-13 Romme-3 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 8] 2140/10 D str
2021-02-13 2021-02-13 Romme-2 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 8] 2140/11 D 7 17.9 326
2021-02-13 2021-02-13 Romme-1 Dandy Day Dandy Day   [v 6] 2140/3 D 0 22.1g 207
2021-02-07 2021-02-07 Romme-5 Enge Eros Enge Eros   [v 5] 2140/7 A 2 15.9 17
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-7 Dandy Day Dandy Day   [v 6] 1640/6 D 5 18.6 1521
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-6 Inshallah Inshallah   [s 8] 1640/6 C 4 14.1 153
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-8 Västerbo Isolde Västerbo Isolde   [s 8] 2100/10 C 0 16.5g 1387
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-10 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 8] 1660/9 C 6 18.8 148
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-9 Harvesting Time Harvesting Time   [v 7] 2160/13 B 0 16.7 105
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-4 Rally Carin Rally Carin   [s 10] 2140/8 B 7 16.8 254
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-6 Livi Passion Livi Passion   [s 4] 2140/2 C 5 18.6 459
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-9 Why Not Blanche Why Not Blanche   [v 6] 2140/7 D 0 19.2 233
2022-12-22 2022-12-22 Gävle-6 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 7] 2640/2 D 5 17.3g 1881
2022-12-22 2022-12-22 Gävle-1 Gin Gerale Gin Gerale   [v 3] 2140/1 D 0 22.2g 592
2022-12-12 2022-12-12 Gävle-10 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 7] 2140/10 D 6 17.1 157
2022-12-07 2022-12-07 Solvalla-8 M.T.Sancerre M.T.Sancerre   [s 3] 2140/4 C 7 18.3 823
2022-11-29 2022-11-29 Gävle-1 Aurora Palema Aurora Palema   [s 6] 1640/5 D 0 15.4g 845
2022-11-22 2022-11-22 Bollnäs-1 Pure Brienne Pure Brienne   [s 2] 2140/5 C 3 19.1 139
2022-11-12 2022-11-12 Bergsåker-8 Feeling Fat Feeling Fat   [v 5] 1640/1 D 0 14.4 329
2022-11-12 2022-11-12 Bergsåker-3 M.T.Sancerre M.T.Sancerre   [s 3] 1640/10 C 3 16.5 305
2022-11-11 2022-11-11 Solvalla-3 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 7] 2140/4 D 0 14.9 2577
2022-11-11 2022-11-11 Solvalla-2 Aurora Palema Aurora Palema   [s 6] 1640/2 D 0 14.7 827
2022-11-10 2022-11-10 Gävle-10 Hirs Bahn Hirs Bahn   [s 3] 2140/7 D 0 23.7 875
2022-11-01 2022-11-01 Gävle-1 Aurora Palema Aurora Palema   [s 6] 2140/9 B 0 15.9g 285
2022-10-26 2022-10-26 Solvalla-8 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 7] 2640/5 D 0 16.1 1935
2022-10-26 2022-10-26 Solvalla-3 M.T.Sancerre M.T.Sancerre   [s 3] 2140/8 B 4 18.9 1275
2022-10-12 2022-10-12 Solvalla-5 M.T.Sancerre M.T.Sancerre   [s 3] 2140/11 B 7 18.1 427
2022-10-07 2022-10-07 Solvalla-7 Allowable Allowable   [v 9] 2140/12 D str
2022-10-05 2022-10-05 Solvalla-8 Feeling Fat Feeling Fat   [v 5] 1640/3 D 0 13.7 61
2022-10-05 2022-10-05 Solvalla-1 M.T.Sancerre M.T.Sancerre   [s 3] 2140/7 C 2 16.5 821
2022-09-18 2022-09-18 Hagmyren-2 M.T.Sancerre M.T.Sancerre   [s 3] 2140/5 C 0 19.8g 649
2022-09-18 2022-09-18 Hagmyren-9 Haffa Haffa   [h 3] 2160/6 D 6 18.8 802
2022-09-15 2022-09-15 Gävle-10 Allowable Allowable   [v 9] 1640/8 D 8 13.8 239
2022-09-15 2022-09-15 Gävle-7 Aurora Palema Aurora Palema   [s 6] 2140/8 D 3 15.8g 730
2022-09-15 2022-09-15 Gävle-2 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 6] 2140/7 D 0 15.7 2124
2022-09-15 2022-09-15 Gävle-1 Feeling Fat Feeling Fat   [v 5] 1640/5 C 3 13.8 120
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-2 M.T.Sancerre M.T.Sancerre   [s 3] 2140/9 D 0 19.6 1171
2022-09-03 2022-09-03 Romme-3 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 7] 1640/9 D 5 14.1 431
2022-08-23 2022-08-23 Eskilstuna-4 Haffa Haffa   [h 3] 1640/7 D 0 16.7 245
2022-08-22 2022-08-22 Romme-2 Aurora Palema Aurora Palema   [s 6] 1640/1 C 0 14.5g 483
2022-08-16 2022-08-16 Eskilstuna-7 Feeling Fat Feeling Fat   [v 5] 1640/7 C 2 14.1 66
2022-08-16 2022-08-16 Eskilstuna-6 M.T.Sancerre M.T.Sancerre   [s 3] 2140/11 D 8 20.7g 584
2022-08-05 2022-08-05 Lindesberg-9 Feeling Fat Feeling Fat   [v 5] 1640/12 B 1 15.7 276
2022-07-28 2022-07-28 Gävle-4 Aurora Palema Aurora Palema   [s 6] 1640/10 D 4 13.8 693
2022-07-28 2022-07-28 Gävle-1 Status Yoggy Status Yoggy   [s 4] 2140/3 C 0 g 1100
2022-07-22 2022-07-22 Bollnäs-3 Feeling Fat Feeling Fat   [v 5] 1640/6 B 4 17.8 194
2022-07-13 2022-07-13 Solvalla-10 Aurora Palema Aurora Palema   [s 6] 2140/2 D 0 15.0 2182
2022-07-12 2022-07-12 Eskilstuna-9 Haffa Haffa   [h 3] 1640/6 D 0 17.2g 1493
2022-07-12 2022-07-12 Eskilstuna-8 Golden Felicia Golden Felicia   [s 3] 2140/7 D 0 19.1 890
2022-07-09 2022-07-09 Mariehamn-7 Feeling Fat Feeling Fat   [v 5] 2140/7 C 0 214
2022-07-02 2022-07-02 Eskilstuna-12 Feeling Fat Feeling Fat   [v 5] 2140/13 D 0 16.0 778
2022-06-17 2022-06-17 Romme-5 Feeling Fat Feeling Fat   [v 5] 2160/14 C 0 16.7 740
2022-06-14 2022-06-14 Gävle-8 Västerbo Awesome Västerbo Awesome   [v 5] 2140/4 D 5 15.4 270
2022-05-21 2022-05-21 Gävle-6 Dior Lilly Dior Lilly   [s 4] 2140/2 D 0 14.4 395
2022-05-07 2022-05-07 Gävle-5 Feeling Fat Feeling Fat   [v 5] 2160/7 C 0 18.2 516
2022-05-07 2022-05-07 Gävle-1 Haffa Haffa   [h 3] 2140/2 D 0 22.7g 429
2022-05-06 2022-05-06 Solvalla-5 Aurora Palema Aurora Palema   [s 6] 1640/9 D 0 17.1g 2587
2022-05-03 2022-05-03 Romme-6 Dance Frontline Dance Frontline   [s 4] 2140/6 C 0 18.8 657
2022-05-03 2022-05-03 Romme-1 L.L.Kalath L.L.Kalath   [s 5] 2140/3 D 0 17.3 697
2022-04-26 2022-04-26 Bollnäs-11 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 7] 2140/6 B 4 17.2 128
2022-04-26 2022-04-26 Bollnäs-2 Haffa Haffa   [h 3] 2140/1 C 5 21.0 659
2022-04-21 2022-04-21 Gävle-8 Status Yoggy Status Yoggy   [s 4] 2140/6 D 0 21.0g 288
2022-04-19 2022-04-19 Axevalla-4 Aurora Palema Aurora Palema   [s 6] 1640/9 D 0 14.9 630
2022-04-07 2022-04-07 Örebro-2 Haffa Haffa   [h 3] 2140/7 C 6 23.0 1037
2022-03-31 2022-03-31 Örebro-8 Haffa Haffa   [h 3] 2140/5 D 5 20.7 443
2022-03-18 2022-03-18 Solvalla-8 Haffa Haffa   [h 3] 2140/8 D 7 20.8 859
2022-03-18 2022-03-18 Solvalla-5 First Love M.L. First Love M.L.   [h 5] 2160/9 A 0 15.2g 68
2022-02-26 2022-02-26 Axevalla-6 Super Sarah Super Sarah   [s 6] 2160/13 B 5 15.9 75
2022-01-15 2022-01-15 Gävle-2 Gina Pagliacci Gina Pagliacci   [s 7] 2140/4 D str
2022-01-06 2022-01-06 Gävle-7 Bellaforza Bellaforza   [s 5] 2640/10 D 5 17.2 300
2022-01-06 2022-01-06 Gävle-5 Gina Pagliacci Gina Pagliacci   [s 7] 2160/7 B 0 18.8 325
2022-01-04 2022-01-04 Bergsåker-9 Inshallah Inshallah   [s 9] 2140/12 C 0 16.5 196
2023-12-30 2023-12-30 Gävle-3 Global Eye Candy Global Eye Candy   [s 3] 2140/4 C 8 17.8 166
2023-12-24 2023-12-24 Eskilstuna-1 First Tartar First Tartar   [v 6] 2140/12 B str
2023-12-08 2023-12-08 Bollnäs-3 Feeling Fat Feeling Fat   [v 6] 2140/4 D str
2023-11-24 2023-11-24 Bollnäs-5 Feeling Fat Feeling Fat   [v 6] 1640/9 D 0 14.8 376
2023-11-16 2023-11-16 Romme-8 Feeling Fat Feeling Fat   [v 6] 1640/10 C 4 15.4 90
2023-11-06 2023-11-06 Eskilstuna-10 Global Eye Candy Global Eye Candy   [s 3] 1640/5 D 2 15.2 45
2023-11-02 2023-11-02 Romme-4 Feeling Fat Feeling Fat   [v 6] 2140/12 B str
2023-11-02 2023-11-02 Romme-3 Exton Exton   [v 3] 2140/2 C 8 20.2g 32
2023-10-24 2023-10-24 Eskilstuna-4 Feeling Fat Feeling Fat   [v 6] 1640/12 D 4 14.5 1186
2023-10-17 2023-10-17 Eskilstuna-9 Feeling Fat Feeling Fat   [v 6] 2140/7 B 3 16.8 72
2023-10-17 2023-10-17 Eskilstuna-2 Exton Exton   [v 3] 2140/3 C 2 17.2 61
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-7 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 8] 2160/10 B 6 15.6g 152
2023-10-05 2023-10-05 Gävle-9 M.T.Sancerre M.T.Sancerre   [s 4] 2160/13 C 7 17.6 740
2023-10-05 2023-10-05 Gävle-4 The Vegetarian The Vegetarian   [s 3] 2140/3 B 6 16.7 354
2023-10-05 2023-10-05 Gävle-2 Status Yoggy Status Yoggy   [s 5] 2140/5 D 0 19.9g 532
2023-10-04 2023-10-04 Solvalla-5 Marrakesh Marrakesh   [v 8] 2140/8 D 6 14.3 143
2023-09-27 2023-09-27 Solvalla-4 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 8] 2160/11 D 0 14.6 1282
2023-09-23 2023-09-23 Gävle-7 O.K.Livia O.K.Livia   [s 6] 2160/9 D 0 g 442
2023-09-23 2023-09-23 Gävle-4 Feeling Fat Feeling Fat   [v 6] 2140/1 B 0 19.3 56
2023-09-23 2023-09-23 Gävle-2 Exton Exton   [v 3] 2140/5 D 3 17.4 87
2023-09-23 2023-09-23 Gävle-9 M.T.Sancerre M.T.Sancerre   [s 4] 2140/6 B 3 17.9 72
2023-09-20 2023-09-20 Solvalla-6 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 8] 2140/6 D 0 14.4 1230
2023-09-20 2023-09-20 Solvalla-5 The Vegetarian The Vegetarian   [s 3] 2140/2 C 0 15.5 521
2023-09-13 2023-09-13 Solvalla-5 Donatello Wibb Donatello Wibb   [v 7] 2660/13 C 0 15.7 598
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-7 Status Yoggy Status Yoggy   [s 5] 2140/2 D 7 21.6g 527
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-6 Högnäs Baloo Högnäs Baloo   [v 7] 1640/7 C 2 28.5 219
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-3 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 8] 2140/1 B 2 15.5 33
2023-09-07 2023-09-07 Gävle-10 The Vegetarian The Vegetarian   [s 3] 2140/3 D 1 15.9 442
2023-09-07 2023-09-07 Gävle-7 M.T.Sancerre M.T.Sancerre   [s 4] 1640/1 D 0 15.7g 439
2023-09-07 2023-09-07 Gävle-3 Donatello Wibb Donatello Wibb   [v 7] 2160/14 B 7 14.8 79
2023-09-07 2023-09-07 Gävle-1 R.K.Corre R.K.Corre   [s 4] 2140/3 D 0 911
2023-09-06 2023-09-06 Solvalla-8 Feeling Fat Feeling Fat   [v 6] 2140/8 D 0 15.2 2582
2023-09-06 2023-09-06 Solvalla-1 Exton Exton   [h 3] 2140/5 D 6 17.5 1330
2023-08-30 2023-08-30 Solvalla-6 Reven Dejavu Reven Dejavu   [v 7] 1640/2 B 3 10.9 88
2023-08-29 2023-08-29 Axevalla-9 Donatello Wibb Donatello Wibb   [v 7] 2140/1 C 2 15.3 56
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-3 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 8] 1640/9 D 4 14.1 559
2023-08-26 2023-08-26 Eskilstuna-2 Exton Exton   [h 3] 2140/6 D 0 g 411
2023-08-14 2023-08-14 Bergsåker-5 Her Cash Her Cash   [s 4] 2140/5 C 3 16.0 62
2023-08-12 2023-08-12 Romme-9 Bright Memphis* Bright Memphis*   [v 9] 2140/9 D 0 17.9 1256
2023-08-12 2023-08-12 Romme-5 The Vegetarian The Vegetarian   [s 3] 2140/1 C 4 17.8 587
2023-08-11 2023-08-11 Gävle-3 Brio Launcher Brio Launcher   [v 9] 2180/5 C 5 16.0g 584
2023-08-11 2023-08-11 Gävle-1 Status Yoggy Status Yoggy   [s 5] 2640/11 C 0 22.4 1110
2023-08-08 2023-08-08 Lindesberg-8 Allowable Allowable   [v 10] 2160/13 A 3 15.5 318
2023-08-07 2023-08-07 Romme-6 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 8] 2140/9 C 0 17.6g 407
2023-08-07 2023-08-07 Romme-2 The Vegetarian The Vegetarian   [s 3] 2140/1 B 7 17.1 214
2023-08-03 2023-08-03 Gävle-6 M.T.Sancerre M.T.Sancerre   [s 4] 2140/7 D 0 16.0 1315
2023-07-26 2023-07-26 Gävle-3 The Vegetarian The Vegetarian   [s 3] 2140/3 D 8 17.6g 1222
2023-07-18 2023-07-18 Lindesberg-9 M.T.Sancerre M.T.Sancerre   [s 4] 2160/8 C 0 19.6g 1366
2023-07-18 2023-07-18 Lindesberg-1 The Vegetarian The Vegetarian   [s 3] 2140/4 C 0 19.0 1620
2023-07-08 2023-07-08 Mariehamn-5 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 8] 1640/3 D str
2023-07-08 2023-07-08 Mariehamn-2 Allowable Allowable   [v 10] 2140/7 C str
2023-07-07 2023-07-07 Lindesberg-7 Aphrodite de Milo Aphrodite de Milo   [s 4] 2640/11 C str
2023-07-04 2023-07-04 Eskilstuna-7 Qeen Roc Qeen Roc   [s 7] 2140/7 B 4 15.7 93
2023-07-03 2023-07-03 Rättvik-7 The Vegetarian The Vegetarian   [s 3] 2140/10 D 8 18.3 2133
2023-06-21 2023-06-21 Gävle-7 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 8] 2140/6 C 0 17.4g 249
2023-06-21 2023-06-21 Gävle-5 Bellaforza Bellaforza   [s 6] 2140/1 D 4 15.0 437
2023-06-12 2023-06-12 Rättvik-3 M.T.Sancerre M.T.Sancerre   [s 4] 1640/1 C 3 15.5 379
2023-06-12 2023-06-12 Rättvik-2 The Vegetarian The Vegetarian   [s 3] 2140/5 D 0 20.8g 441
2023-06-02 2023-06-02 Bollnäs-3 M.T.Sancerre M.T.Sancerre   [s 4] 2140/10 C 5 17.7 526
2023-05-30 2023-05-30 Gävle-7 Allowable Allowable   [v 10] 1640/2 B 0 14.4 319
2023-05-06 2023-05-06 Gävle-5 M.T.Sancerre M.T.Sancerre   [s 4] 2640/10 D 7 16.7 824
2023-05-06 2023-05-06 Gävle-8 Allowable Allowable   [v 10] 1140/7 D 6 804
2023-04-30 2023-04-30 Solvalla-5 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 8] 2140/12 D 3 15.6 138
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-9 Allowable Allowable   [v 10] 2160/3 B str
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-8 Taffy Taffy   [v 11] 2160/12 D str
2023-04-27 2023-04-27 Gävle-11 M.T.Sancerre M.T.Sancerre   [s 4] 1640/2 C 0 15.5 465
2023-04-16 2023-04-16 Solvalla-7 Allowable Allowable   [v 10] 2160/6 D 0 14.4 837
2023-04-15 2023-04-15 Rättvik-7 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 8] 1640/8 C 0 g 509
2023-04-01 2023-04-01 Eskilstuna-8 Taffy Taffy   [v 11] 2140/5 D 7 16.1 495
2023-04-01 2023-04-01 Eskilstuna-7 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 8] 2140/9 C 0 g 129
2023-04-01 2023-04-01 Eskilstuna-4 Allowable Allowable   [v 10] 2140/10 C 5 15.0 180
2023-03-19 2023-03-19 Solvalla-3 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 8] 2140/9 C 4 17.1 171
2023-03-10 2023-03-10 Romme-2 Haku D.F. Haku D.F.   [v 5] 2140/2 D 0 17.9 236
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-3 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 8] 2140/5 C 0 g 50
2023-02-09 2023-02-09 Gävle-10 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 8] 2160/9 C 3 16.4 91
2023-02-05 2023-02-05 Romme-10 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 8] 2140/13 C 0 14.8 773
2023-01-26 2023-01-26 Gävle-1 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 8] 2160/12 C 5 17.6 626
2024-04-21 2024-04-21 Solvalla-8 Dalens Nemo Dalens Nemo   [v 5] 2140/9 B 3 16.9 74
2024-04-06 2024-04-06 Romme-4 Dalens Nemo Dalens Nemo   [v 5] 2140/5 B 0 15.9 772
2024-04-04 2024-04-04 Gävle-5 Nemo di Quattro Nemo di Quattro   [v 4] 2140/5 D 2 14.9 32
2024-02-09 2024-02-09 Eskilstuna-1 Global Forever Global Forever   [v 3] 2140/3 B 5 18.6 62
2024-01-19 2024-01-19 Färjestad-4 Feeling Fat Feeling Fat   [v 7] 1640/9 C 4 17.0 212
2024-01-08 2024-01-08 Gävle-7 Feeling Fat Feeling Fat   [v 7] 1640/4 D 0 16.4 221



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se