V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75



 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-7 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 8] 2140/12 6 19.7 154
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Ulrika Sisu Ulrika Sisu   [s 5] 2140/3 0 17.4 496
2015-12-11 2015-12-11 Boden-5 Ulrika Sisu Ulrika Sisu   [s 5] 2140/7 0 17.7 435
2015-12-11 2015-12-11 Boden-2 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 8] 1640/5 2 19.1 242
2015-12-03 2015-12-03 Boden-6 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 8] 2140/2 2 20.4 264
2015-12-03 2015-12-03 Boden-3 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 5] 2140/6 0 17.6 540
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 Enjoy Life L.B. Enjoy Life L.B.   [s 3] 2140/4 0 865
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-4 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2140/8 str 58
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-1 Dione K.S. Dione K.S.   [s 2] 1640/6 str
2015-11-14 2015-11-14 Boden-1 Dione K.S. Dione K.S.   [s 2] 1640/6 4 19.0 515
2015-11-06 2015-11-06 Boden-9 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 8] 2140/2 0 19.6 518
2015-11-06 2015-11-06 Boden-5 Merry Broline Merry Broline   [v 6] 2140/9 7 16.4 515
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Willow Bay Evert* Willow Bay Evert*   [h 3] 2140/3 3 18.1 940
2015-10-29 2015-10-29 Boden-3 Global Tug of War Global Tug of War   [s 2] 1640/6 4 21.6 305
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-8 Global Orion Global Orion   [v 6] 2140/11 0 21.4 441
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Bryan Sjöhammar Bryan Sjöhammar   [v 10] 2140/5 0 18.9g 484
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-2 Tetrick* Tetrick*   [v 5] 2140/2 2 20.4 216
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-6 Clair de Lune Sisu Clair de Lune Sisu   [s 3] 2140/11 0 17.7 821
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-8 Merry Broline Merry Broline   [v 6] 2640/8 0 g 237
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-6 Cumulus Advance Cumulus Advance   [v 6] 2140/14 5 16.7 306
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-5 Landers Enjoy W.F. Landers Enjoy W.F.   [v 4] 1640/4 0 g 243
2015-10-12 2015-10-12 Boden-10 Global Orion Global Orion   [v 6] 1640/4 0 17.7 537
2015-10-12 2015-10-12 Boden-9 Citation Willy* Citation Willy*   [v 3] 1640/10 0 17.6g 475
2015-10-12 2015-10-12 Boden-5 Global Tug of War Global Tug of War   [s 2] 1640/1 3 20.2 106
2015-10-12 2015-10-12 Boden-4 Nuisance Face Nuisance Face   [s 5] 2140/12 5 16.3 86
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-7 Dione K.S. Dione K.S.   [s 2] 1640/2 str
2015-09-29 2015-09-29 Boden-10 Trooperina Trooperina   [s 7] 2140/9 0 20.2 561
2015-09-29 2015-09-29 Boden-9 B.W.L.Spartacus B.W.L.Spartacus   [v 3] 2140/9 0 g 125
2015-09-29 2015-09-29 Boden-8 Global Orion Global Orion   [v 6] 2140/3 8 21.3 46
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 Perky Dust* Perky Dust*   [v 8] 2140/6 0 g 174
2015-09-29 2015-09-29 Boden-6 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 6] 2180/7 7 17.9g 57
2015-09-29 2015-09-29 Boden-5 Cumulus Advance Cumulus Advance   [v 6] 1640/5 1 15.3 93
2015-09-29 2015-09-29 Boden-3 Clair de Lune Sisu Clair de Lune Sisu   [s 3] 1640/2 5 16.3 184
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-1 Padre Pointer* Padre Pointer*   [v 5] 2140/4 C 0 20.0 182
2016-12-06 2016-12-06 Boden-9 Like For Like* Like For Like*   [v 5] 1640/1 D str
2016-12-06 2016-12-06 Boden-5 Akseli Winner* Akseli Winner*   [v 4] 2140/3 D 0 24.6 553
2016-12-06 2016-12-06 Boden-3 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 1640/3 D 0 399
2016-11-25 2016-11-25 Boden-7 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [h 2] 2140/4 C 5 21.0 181
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/8 C 0 15.5 499
2016-11-17 2016-11-17 Boden-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/11 C 0 18.1 316
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2640/11 D 5 19.1 430
2016-11-05 2016-11-05 Boden-6 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 3] 2180/9 B 1 16.2 34
2016-11-05 2016-11-05 Boden-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/12 C 7 15.8 197
2016-11-05 2016-11-05 Boden-1 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [h 2] 1660/4 C 4 19.2 10000
2016-10-24 2016-10-24 Boden-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/10 D 3 14.2 231
2016-10-24 2016-10-24 Boden-2 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [h 2] 1640/6 C 4 19.1 10000
2016-10-24 2016-10-24 Boden-1 Oliholiday Oliholiday   [v 3] 1640/3 C str
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-2 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [h 2] 2140/3 C 3 19.0 223
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-4 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 3] 1640/2 C 1 15.5 44
2016-09-30 2016-09-30 Boden-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 1640/10 C 0 13.9 435
2016-09-30 2016-09-30 Boden-3 Edward Sisu Edward Sisu   [v 2] 1640/5 C 5 21.3g 352
2016-09-15 2016-09-15 Boden-6 Global Seashore Global Seashore   [s 4] 1640/9 C 0 16.1 2370
2016-09-15 2016-09-15 Boden-3 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/5 D 3 13.4 436
2016-09-08 2016-09-08 Boden-5 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 1640/10 D 0 13.5g 701
2016-08-30 2016-08-30 Boden-3 Akseli Winner* Akseli Winner*   [v 4] 2140/4 D 0 19.2 315
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-2 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 2140/7 D 5 16.9 625
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-5 Simon Rocky Simon Rocky   [v 2] 1640/2 C 5 25.8g 10000
2016-08-12 2016-08-12 Boden-5 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 2140/1 D str
2016-08-12 2016-08-12 Boden-3 Sweet Timer* Sweet Timer*   [v 4] 1640/3 C 0 23.2g 32
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-6 Sweet Timer* Sweet Timer*   [v 4] 1640/11 D 4 15.5 244
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2140/8 A 3 15.6 72
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 1640/8 D 0 12.6 357
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-2 Ebu B.Boko Ebu B.Boko   [v 5] 1640/9 B 5 13.1 51
2016-06-18 2016-06-18 Boden-1 So Much Water So Much Water   [s 5] 2140/1 A 5 16.5g 144
2016-06-17 2016-06-17 Boden-4 Elvis Duo* Elvis Duo*   [h 6] 2180/12 B 1 16.7 182
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-5 Kaffir Face Kaffir Face   [v 9] 2140/8 B 0 g 19
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-6 Callela Colibri Callela Colibri   [s 7] 2140/8 D 0 g 371
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Quick Töll Quick Töll   [v 4] 2140/1 D 0 17.6 810
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-4 Sweet Timer* Sweet Timer*   [h 4] 2140/3 D 0 g 585
2016-04-17 2016-04-17 Boden-8 Cumulus Advance Cumulus Advance   [v 7] 2140/3 C 0 17.9 173
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 Big Headache* Big Headache*   [v 6] 2160/3 C 5 17.1 66
2016-04-17 2016-04-17 Boden-6 Quick Töll Quick Töll   [v 4] 2140/7 D 8 19.1 242
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2140/1 B 4 18.0 106
2016-04-17 2016-04-17 Boden-2 Just Push Play Just Push Play   [v 4] 1640/6 C 0 22.6g 23
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 1640/10 D 5 14.0 334
2016-04-05 2016-04-05 Boden-4 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 2660/9 D 6 17.3 368
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Honey Chestnut* Honey Chestnut*   [s 4] 2140/8 D str
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Just Push Play Just Push Play   [v 4] 2140/3 D 4 19.3 64
2016-03-03 2016-03-03 Boden-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/8 C 3 16.5 347
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2140/2 D 6 18.4 144
2016-03-03 2016-03-03 Boden-4 Quick Töll Quick Töll   [v 4] 2140/2 A 8 18.5 274
2016-02-18 2016-02-18 Boden-6 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 2140/2 D 0 17.4 1528
2016-02-18 2016-02-18 Boden-1 Global Tug of War Global Tug of War   [s 3] 2140/5 D 0 21.2 379
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Willow Bay Evert* Willow Bay Evert*   [v 4] 2140/1 D 0 g 272
2016-02-10 2016-02-10 Boden-1 Ymer Å. Ymer Å.   [v 6] 2140/1 D 8 17.4 828
2016-02-03 2016-02-03 Boden-3 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 9] 1640/6 D 0 20.1 463
2016-01-16 2016-01-16 Boden-4 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 9] 2140/1 C 0 20.8 152
2016-01-08 2016-01-08 Boden-2 Kömin Nopsa* Kömin Nopsa*   [s 9] 2160/8 C 3 19.4 320
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-10 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 5] 2660/12 D 4 16.6 400
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-5 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 2160/15 D str
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-2 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 4] 2140/9 D 1 17.8 77
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 2160/9 C 2 16.6 358
2017-12-15 2017-12-15 Boden-6 Simon Rocky Simon Rocky   [v 3] 2160/6 D 0 17.5 602
2017-12-15 2017-12-15 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/10 B 7 17.3 164
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Dwight Sisu Dwight Sisu   [v 4] 2160/9 B 0 g 449
2017-12-07 2017-12-07 Boden-9 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 1640/4 C 1 14.9 135
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 2160/8 D 5 17.4 282
2017-11-30 2017-11-30 Boden-2 Bill Bailey Bill Bailey   [v 5] 2140/3 D 3 17.5 169
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/6 C 6 16.7 118
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/5 C 0 18.1 214
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 1640/4 C 5 15.4 136
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Bill Bailey Bill Bailey   [v 5] 1640/1 D 8 16.1 413
2017-11-23 2017-11-23 Boden-7 Perfect W.F. Perfect W.F.   [v 4] 2160/11 C 5 17.5 330
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 2140/4 D 0 984
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2160/8 C 0 20.9 939
2017-11-07 2017-11-07 Boden-10 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [v 3] 2640/7 C 8 19.0 98
2017-11-07 2017-11-07 Boden-9 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/10 C 4 19.5 142
2017-11-07 2017-11-07 Boden-8 Simon Rocky Simon Rocky   [v 3] 2140/4 C 3 19.1 38
2017-11-07 2017-11-07 Boden-6 Poker Kronos Poker Kronos   [v 8] 2180/12 B 0 17.9 96
2017-11-07 2017-11-07 Boden-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 1640/1 D 5 15.9 115
2017-11-07 2017-11-07 Boden-4 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 2140/2 D 8 20.7g 99
2017-11-07 2017-11-07 Boden-3 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 2160/6 B 2 17.8 20
2017-11-07 2017-11-07 Boden-1 Jeppas Roulett Jeppas Roulett   [v 3] 1640/8 A 1 18.4 40
2017-10-30 2017-10-30 Boden-7 Lady Zappa Lady Zappa   [s 4] 2140/3 C 0 16.2 57
2017-10-30 2017-10-30 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2640/8 C 0 18.4 328
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-10 Tommasi Tommasi   [v 5] 2140/10 D 2 18.3 118
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-8 Digital Yankee Digital Yankee   [v 5] 1640/4 B 3 16.2 59
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Maldini Bob Maldini Bob   [v 8] 2160/11 B 1 17.4 367
2017-10-23 2017-10-23 Boden-9 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 1640/9 B 2 14.8 127
2017-10-23 2017-10-23 Boden-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2140/7 C 0 g 101
2017-10-23 2017-10-23 Boden-6 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 1640/6 B 6 17.9g 442
2017-10-23 2017-10-23 Boden-5 Mally Jubb Mally Jubb   [v 8] 2140/6 C str
2017-10-23 2017-10-23 Boden-1 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 4] 2140/8 B 1 17.8 19
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-3 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 5] 2140/6 C str
2017-10-16 2017-10-16 Boden-8 Maldini Bob Maldini Bob   [v 8] 2140/1 D 0 18.3g 102
2017-10-16 2017-10-16 Boden-4 Global Tail Global Tail   [s 4] 2140/5 D 0 21.1g 359
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-7 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 2140/10 C 0 15.7 965
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-1 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 1660/10 D 0 15.9 1181
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/11 C 3 16.0 262
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Lady Zappa Lady Zappa   [s 4] 2140/15 B 0 15.3 207
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/2 D 2 15.4 279
2017-09-30 2017-09-30 Boden-4 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/8 C 4 17.4 435
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-1 Catch Me W.F. Catch Me W.F.   [s 4] 1640/5 C 4 14.4 154
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-1 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/9 C 5 17.2 330
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-3 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 1640/9 B 6 14.1 326
2017-09-15 2017-09-15 Boden-8 Tallyho Tallyho   [s 5] 2140/1 C 5 17.0 136
2017-09-15 2017-09-15 Boden-7 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2640/3 D 2 17.8 644
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-10 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/5 C 1 18.7 70
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-6 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 1640/4 C 0 20.2g 73
2017-08-24 2017-08-24 Boden-8 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/12 B 6 18.0g 164
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-5 Go Go Finish Go Go Finish   [s 8] 1640/7 B 6 17.7 269
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Tallyho Tallyho   [s 5] 2160/7 B 2 16.3 239
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/8 C 4 17.2 593
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-2 Go Go Finish Go Go Finish   [s 8] 1640/6 C 0 18.7g 330
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/12 D 0 23.2g 691
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-6 Miss Southwind* Miss Southwind*   [s 6] 2140/6 D 0 g 127
2017-07-13 2017-07-13 Boden-8 Global Tail Global Tail   [s 4] 1640/1 C 2 15.2 50
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Tallyho Tallyho   [s 5] 2160/8 C 6 16.3 366
2017-07-13 2017-07-13 Boden-3 Golden Alley* Golden Alley*   [v 5] 2140/4 C 0 g 637
2017-07-06 2017-07-06 Boden-3 Bonnie Light Bonnie Light   [s 7] 2140/7 C 4 15.9 147
2017-07-06 2017-07-06 Boden-2 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2160/7 C 0 g 221
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 Lawless Laday Lawless Laday   [v 7] 1640/6 B 0 14.8 454
2017-07-06 2017-07-06 Boden-4 Global Tail Global Tail   [s 4] 2160/8 C 0 21.0g 22
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-7 Tallyho Tallyho   [s 5] 2140/5 C 1 18.1 116
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-5 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 1640/4 D 0 16.2 58
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-10 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [v 3] 2140/7 D 4 16.3 896
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-3 Lawless Laday Lawless Laday   [v 7] 1640/10 B 3 14.8 325
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-2 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 1640/1 C 0 15.6g 60
2017-06-17 2017-06-17 Boden-6 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/3 D 0 16.2 692
2017-06-17 2017-06-17 Boden-3 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 3140/1 D 5 17.4 377
2017-06-17 2017-06-17 Boden-1 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/5 D 3 178
2017-06-10 2017-06-10 Boden-1 Gimeheaven Sisu Gimeheaven Sisu   [h 7] 2180/7 D 6 14.7 56
2017-06-10 2017-06-10 Boden-10 Tallyho Tallyho   [s 5] 1640/10 B 3 15.2 69
2017-06-10 2017-06-10 Boden-8 Hustvet Lyn Hustvet Lyn   [v 6] 1640/9 B 6 31.2 199
2017-06-10 2017-06-10 Boden-7 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 1640/3 C 2 15.9 29
2017-06-10 2017-06-10 Boden-5 Global Tail Global Tail   [s 4] 2160/6 A 1 17.8 24
2017-06-10 2017-06-10 Boden-3 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 2140/3 B 5 15.0 91
2017-05-31 2017-05-31 Boden-6 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/10 D 0 g 946
2017-05-16 2017-05-16 Boden-10 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/1 D 0 16.7 515
2017-05-16 2017-05-16 Boden-2 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/6 C str
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 7] 2140/4 C 1 16.6 107
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-4 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 2140/10 B 0 18.3g 66
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-6 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 4] 2140/10 B 0 23.7g 46
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-4 Dione K.S. Dione K.S.   [s 4] 2140/4 A 2 15.6g 26
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-1 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/5 B 0 19.9 276
2017-04-28 2017-04-28 Boden-3 Gimeheaven Sisu Gimeheaven Sisu   [h 7] 1660/8 C 5 14.5 328
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-6 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/5 D 0 20.6g 315
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-5 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2140/11 D 5 15.2 338
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-5 Selenge Selenge   [v 5] 1640/8 B 7 16.6g 127
2017-04-13 2017-04-13 Boden-5 Vinci Dream Vinci Dream   [s 6] 1640/2 B 0 17.0 259
2017-04-13 2017-04-13 Boden-3 Sally's Secret Sally's Secret   [s 6] 2140/2 D 5 19.3 34
2017-04-13 2017-04-13 Boden-10 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2660/5 C 4 21.8 45
2017-04-13 2017-04-13 Boden-9 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 2140/5 D 3 16.6 549
2017-04-13 2017-04-13 Boden-6 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 4] 2140/5 D 4 18.4 41
2017-04-07 2017-04-07 Boden-11 Lyckan* Lyckan*   [s 8] 1640/6 D 0
2017-04-07 2017-04-07 Boden-9 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 1640/5 C 1 12.9 814
2017-04-07 2017-04-07 Boden-2 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/9 B 6 19.4 131
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 2160/7 B 2 19.4 163
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-2 Sally's Secret Sally's Secret   [s 6] 2140/6 B 4 20.5 28
2017-03-25 2017-03-25 Boden-10 Lyckan* Lyckan*   [s 8] 2180/15 D 0 22.7 473
2017-03-25 2017-03-25 Boden-9 Vinci Dream Vinci Dream   [s 6] 2140/6 B 7 17.9 375
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Tallyho Tallyho   [s 5] 2160/10 A 0 18.9 162
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-7 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 4] 2140/7 B 6 15.7 30
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-2 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/6 D 4 17.4 474
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-8 Happy Pill* Happy Pill*   [s 5] 1640/10 C 2 17.6 325
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2660/7 C 6 20.9 44
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-5 Lyckan* Lyckan*   [s 8] 2140/3 D 5 19.3 253
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-2 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2140/15 D 0 15.6 523
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-9 Dwight Sisu Dwight Sisu   [h 4] 2140/6 D 0 24.2g 141
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-5 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 4] 2140/11 A 2 16.6 45
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-2 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/8 B 4 19.5 318
2017-02-23 2017-02-23 Boden-2 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/2 C 3 18.2 290
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-7 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2140/1 D 2 18.7 54
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 8] 2160/6 D str
2017-01-08 2017-01-08 Boden-4 Akseli Winner* Akseli Winner*   [v 5] 1660/14 D 0 17.7 1004
2017-01-08 2017-01-08 Boden-3 Hamis Heartbreaker* Hamis Heartbreaker*   [v 7] 1660/9 A 0 18.5 651
2018-12-22 2018-12-22 Boden-7 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/2 A 1 16.5 54
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-8 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/6 B 0 18.7g 198
2018-11-30 2018-11-30 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/5 D 4 16.3 232
2018-11-08 2018-11-08 Boden-5 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/2 C 1 18.4 22
2018-10-20 2018-10-20 Boden-3 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 3] 2140/2 B 7 20.3 39
2018-10-20 2018-10-20 Boden-1 Beer Before Liquor Beer Before Liquor   [s 2] 1640/2 C 2 18.9 21
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-6 Fayette Sisu Fayette Sisu   [s 3] 2640/2 C 5 17.3 628
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-5 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 2140/5 C 3 16.5 22
2018-09-27 2018-09-27 Boden-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/4 B 7 16.3 105
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-5 Gosset Gosset   [v 4] 2140/6 C 0 g 24
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-3 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2140/10 D 6 17.7 281
2018-09-20 2018-09-20 Boden-9 Camelot Sisu Camelot Sisu   [h 6] 2140/12 D 0 15.0 786
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-10 King Journey* King Journey*   [v 7] 2140/1 A 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-8 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 4] 2140/11 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-4 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/2 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-3 Gosset Gosset   [v 4] 1640/5 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-2 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/5 C 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-7 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 2140/11 D 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2640/5 D 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-4 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 2140/3 C 0
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-1 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 5] 2140/3 D 2 13.1 400
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-9 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 5] 2140/6 B 2 14.7 327
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-4 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2640/1 B 3 17.2 176
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 1640/2 C 5 15.3 47
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-2 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 1640/12 B 1 13.7 46
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-9 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 1640/2 D 6 12.9 884
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-2 Viking Pride Viking Pride   [v 6] 2140/5 B 4 17.4 306
2018-08-23 2018-08-23 Boden-9 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2160/7 A 4 17.3 81
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-9 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2180/14 B 0 18.0 713
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-7 Wasa Windy* Wasa Windy*   [v 6] 2140/6 B 3 15.4 22
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-3 Camelot Sisu Camelot Sisu   [h 6] 2140/7 C 6 15.3g 641
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-2 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 3] 2140/2 C 4 19.4 177
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-10 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 2140/8 B 1 16.5 40
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-3 Kahlua Bishop Kahlua Bishop   [v 3] 2140/3 C 0 19.0g 444
2018-08-08 2018-08-08 Boden-4 Ovicii Ovicii   [v 5] 2640/5 B 0 17.2g 44
2018-08-08 2018-08-08 Boden-2 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 4] 2140/8 C 3 15.9 367
2018-08-08 2018-08-08 Boden-8 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/2 B 2 15.1 64
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-7 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 8] 2140/1 D 7 16.4 221
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2140/8 C 6 17.0 48
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-3 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2140/8 D 0 17.5 175
2018-07-28 2018-07-28 Finland-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 1600/3 C 2 265
2018-07-14 2018-07-14 Boden-10 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2640/6 B 0 g 148
2018-07-14 2018-07-14 Boden-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 1640/5 D 0 13.6 472
2018-07-14 2018-07-14 Boden-8 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 6] 1640/2 D 0 14.3g 124
2018-07-14 2018-07-14 Boden-7 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 8] 2160/13 D 0 16.5 944
2018-07-14 2018-07-14 Boden-6 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2160/13 B 0 16.1 494
2018-07-14 2018-07-14 Boden-5 Hustvet Lyn Hustvet Lyn   [v 7] 2140/7 B 1 27.7 60
2018-07-14 2018-07-14 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2640/12 B 2 16.4 151
2018-07-14 2018-07-14 Boden-2 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 3] 2140/10 B 6 19.4 301
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-8 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 1660/10 A 6 16.0 176
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-3 Ovicii Ovicii   [v 5] 2140/6 D 1 15.6 222
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-2 Hustvet Lyn Hustvet Lyn   [v 7] 1660/8 A 2 27.6 194
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-1 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/8 D 0 16.2 520
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-3 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 2140/5 D 6 17.0g 291
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-2 Viking Pride Viking Pride   [v 6] 2640/9 B 4 18.4 49
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-2 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 3] 2140/12 B str
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-7 Max de Lux Max de Lux   [h 11] 2140/3 B 5 16.2 173
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-5 Kicking Viking Kicking Viking   [v 6] 2140/12 D 3 16.7 154
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 1640/7 C 4 15.2 111
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-2 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/1 D 5 20.0 358
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-3 Nuestro Amor Nuestro Amor   [s 5] 1640/5 D 0 19.4g 192
2018-06-16 2018-06-16 Boden-5 Fiorenza Sisu Fiorenza Sisu   [s 3] 1640/6 D 7 17.4g 390
2018-06-16 2018-06-16 Boden-4 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 3140/3 D 0 17.2 437
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-9 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/8 A 4 17.1 40
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-5 Ovicii Ovicii   [v 5] 1640/2 C 1 15.5 219
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-3 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2160/8 D 0 15.8 1016
2018-06-01 2018-06-01 Boden-6 Lawless Laday Lawless Laday   [v 8] 2160/7 D 0 16.0 737
2018-05-25 2018-05-25 Boden-6 Global Tail Global Tail   [s 5] 2640/9 C 0 16.4 202
2018-05-25 2018-05-25 Boden-5 Lina på Linjen Lina på Linjen   [s 10] 1640/3 D 0 32.7g 870
2018-05-25 2018-05-25 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/6 C 2 14.0 356
2018-05-25 2018-05-25 Boden-2 Imma Hanover Imma Hanover   [s 3] 2140/7 B 2 14.3 198
2018-05-25 2018-05-25 Boden-12 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2160/12 A 6 16.4 55
2018-05-25 2018-05-25 Boden-11 Ovicii Ovicii   [v 5] 2160/9 A 6 18.4g 72
2018-05-25 2018-05-25 Boden-10 Jetsun* Jetsun*   [v 5] 2140/3 D 0 g 520
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-9 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2160/10 A 1 16.2 110
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/13 A 7 15.7 292
2018-05-10 2018-05-10 Boden-9 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 4] 2140/3 B 6 16.9 30
2018-05-10 2018-05-10 Boden-8 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 10] 1640/8 D 6 33.1 103
2018-05-10 2018-05-10 Boden-5 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/6 C 1 15.7 43
2018-05-10 2018-05-10 Boden-4 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 11] 2140/8 C 7 17.1 270
2018-05-10 2018-05-10 Boden-3 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2140/5 B 2 14.9 49
2018-05-10 2018-05-10 Boden-1 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2140/10 B 5 16.5 127
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-6 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2160/9 D 0 16.3 570
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-5 Sahara Hotlady* Sahara Hotlady*   [s 6] 2640/3 D 4 18.3 287
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-4 Camelot Sisu Camelot Sisu   [h 6] 2140/2 D 1 15.5 786
2018-04-26 2018-04-26 Boden-9 Global Tail Global Tail   [s 5] 2160/5 B 6 18.3g 71
2018-04-26 2018-04-26 Boden-7 Lawless Laday Lawless Laday   [v 8] 2140/2 A 0 17.2 478
2018-04-26 2018-04-26 Boden-6 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/1 B 6 17.2 72
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 Ovicii Ovicii   [v 5] 2140/6 D 0 17.9 235
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-2 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/5 B 0 16.0g 77
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 1640/7 D str
2018-04-17 2018-04-17 Boden-6 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 6] 1640/1 D 0 22.0 326
2018-04-17 2018-04-17 Boden-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2140/7 B 8 18.6 126
2018-04-17 2018-04-17 Boden-3 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/10 C 3 17.2 92
2018-04-17 2018-04-17 Boden-1 Global U.O.Me* Global U.O.Me*   [s 4] 2140/4 B 3 16.8 28
2018-04-17 2018-04-17 Boden-9 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/2 C 2 16.8 61
2018-04-17 2018-04-17 Boden-8 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 4] 2140/9 B 4 17.2 133
2018-04-12 2018-04-12 Boden-8 T.Hall T.Hall   [v 11] 1640/6 D 0 17.0g 511
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 Ovicii Ovicii   [v 5] 2140/3 B 4 17.0 241
2018-04-12 2018-04-12 Boden-5 Lawless Laday Lawless Laday   [v 8] 2140/9 A str
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/3 A 5 15.7 22
2018-04-12 2018-04-12 Boden-2 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2640/15 B 0 18.0 90
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-5 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 7] 2140/5 C 0 g 29
2018-04-05 2018-04-05 Boden-11 Ovicii Ovicii   [v 5] 2140/1 B 0 18.7 128
2018-04-05 2018-04-05 Boden-7 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2160/12 D 0 18.5g 598
2018-04-05 2018-04-05 Boden-4 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2640/7 C 0 20.5 68
2018-03-16 2018-03-16 Boden-8 Imma Hanover Imma Hanover   [s 3] 2140/6 C 3 18.8 57
2018-03-16 2018-03-16 Boden-6 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2140/3 D 0 15.7 482
2018-03-16 2018-03-16 Boden-5 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/3 D 2 16.6 51
2018-03-16 2018-03-16 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2640/4 C 1 15.6 582
2018-03-09 2018-03-09 Boden-8 Priceless Ace* Priceless Ace*   [v 10] 2140/11 D 0 19.0 983
2018-03-09 2018-03-09 Boden-3 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/12 B 1 16.6 34
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-11 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2140/9 C 7 16.4 827
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-8 Lady Zappa Lady Zappa   [s 5] 2140/1 B 0 16.7 172
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-3 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2660/9 C 2 19.1 89
2018-02-23 2018-02-23 Boden-10 Veams Perfect Veams Perfect   [s 4] 2140/1 D 0 20.6g 743
2018-02-23 2018-02-23 Boden-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 6] 2640/6 D 0 g 126
2018-02-23 2018-02-23 Boden-8 T.Hall T.Hall   [v 11] 2140/7 D 0 19.7 1368
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Bonnie Light Bonnie Light   [s 8] 2160/14 C str
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-9 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 6] 2140/4 D str
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 1640/7 D 4 15.7 167
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-6 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 1640/6 B 4 18.6 74
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-4 Simon Rocky Simon Rocky   [v 4] 2640/2 C 5 19.4 60
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-3 Lawless Laday Lawless Laday   [v 8] 2140/2 B 1 17.5 41
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-2 Ovicii Ovicii   [v 5] 2140/3 A 2 21.6 14
2018-02-09 2018-02-09 Boden-4 Dwight Sisu Dwight Sisu   [v 5] 2160/15 C 7 17.9 156
2018-02-09 2018-02-09 Boden-2 Bonnie Light Bonnie Light   [s 8] 1640/3 C 2 16.3 130
2018-02-09 2018-02-09 Boden-1 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2140/7 D 2 16.9 196
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-6 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2640/12 A 4 19.0 462
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-5 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2160/5 D str
2018-01-20 2018-01-20 Boden-8 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 2640/10 B 0 19.5 328
2018-01-20 2018-01-20 Boden-4 Bonnie Light Bonnie Light   [s 8] 2160/7 C 0 18.1g 121
2018-01-07 2018-01-07 Boden-3 Wild Nock Wild Nock   [v 7] 2140/4 D 0 23.3g 95
2018-01-07 2018-01-07 Boden-9 T.Hall T.Hall   [v 11] 2140/4 D 0 18.3 799
2018-01-07 2018-01-07 Boden-7 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2160/4 D 3 18.3 93
2018-01-07 2018-01-07 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 2640/3 B 5 18.9 205
2018-01-07 2018-01-07 Boden-5 Bonnie Light Bonnie Light   [s 8] 2180/13 C 4 17.0 95
2018-01-07 2018-01-07 Boden-4 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 8] 1660/10 A 3 18.2 435
2018-01-01 2018-01-01 Boden-4 Bill Bailey Bill Bailey   [v 6] 2140/4 D 0 19.4 468
2018-01-01 2018-01-01 Boden-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 6] 1640/11 C 0 20.5 63
2018-01-01 2018-01-01 Boden-1 Make No Mistake* Make No Mistake*   [s 5] 2140/2 D str
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-1 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 5] 2140/1 A 2 15.9 38
2019-12-13 2019-12-13 Boden-5 Re Love Re Love   [s 5] 2140/10 D 6 17.1 78
2019-11-28 2019-11-28 Boden-4 Re Love Re Love   [s 5] 2140/15 D 4 17.7 312
2019-11-15 2019-11-15 Boden-7 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/6 C 0 21.6 153
2019-11-05 2019-11-05 Boden-10 Dream U.N.G. Dream U.N.G.   [v 5] 2140/9 D 7 17.9 486
2019-11-05 2019-11-05 Boden-7 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 1640/2 D 0 16.2 383
2019-11-05 2019-11-05 Boden-6 Re Love Re Love   [s 5] 2140/8 B 1 16.2 232
2019-10-31 2019-10-31 Boden-4 Bläs Laban Bläs Laban   [v 7] 2140/2 D 7 29.7 173
2019-10-31 2019-10-31 Boden-3 Zagarolo Jet* Zagarolo Jet*   [h 4] 2140/4 B 0 g 56
2019-10-31 2019-10-31 Boden-1 Triannaton Triannaton   [v 4] 2140/6 D 0 g 40
2019-10-31 2019-10-31 Boden-9 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 7] 1640/7 D 5 17.5 411
2019-10-31 2019-10-31 Boden-7 Explosive River Explosive River   [v 7] 2140/1 B 2 17.8 60
2019-10-31 2019-10-31 Boden-6 Pomeroll Am Pomeroll Am   [v 5] 2640/2 C 4 17.7 50
2019-10-31 2019-10-31 Boden-5 Global Tail Global Tail   [s 6] 2140/11 D 3 17.0 79
2019-10-24 2019-10-24 Boden-7 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2640/12 D 0 g 138
2019-10-24 2019-10-24 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/15 B 5 16.2 121
2019-10-24 2019-10-24 Boden-4 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/7 C 3 16.8 277
2019-10-24 2019-10-24 Boden-2 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2160/9 C 7 19.6 158
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 8] 2140/13 D 5 16.3 616
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-2 Maldini Bob Maldini Bob   [v 10] 2140/7 C 4 17.2 390
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-6 Dillon Power* Dillon Power*   [v 7] 2140/6 D 0 16.4 643
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-5 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/1 D 0 17.1 303
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-8 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 6] 2140/5 D 7 33.6g 135
2019-10-10 2019-10-10 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2640/2 D 0 17.1 157
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-4 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2140/5 D 7 17.3 426
2019-09-27 2019-09-27 Boden-10 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/3 C 2 16.0 42
2019-09-27 2019-09-27 Boden-6 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2140/11 C 5 13.7 775
2019-09-27 2019-09-27 Boden-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/1 D 6 14.5 168
2019-09-27 2019-09-27 Boden-3 Re Love Re Love   [s 5] 2140/11 C str
2019-09-27 2019-09-27 Boden-2 Valnes How Lovely* Valnes How Lovely*   [v 6] 2660/12 D str
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-9 Mr Tibo D.F. Mr Tibo D.F.   [v 6] 2140/5 C 6 18.0 38
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Red Hot Lady Red Hot Lady   [s 8] 2140/8 C 0 19.9 337
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-5 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 6] 2140/1 D 4 31.4g 179
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-3 Winchester Bay Winchester Bay   [v 8] 2140/4 D 0 g 329
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 6] 2140/3 D 2 16.4 84
2019-09-19 2019-09-19 Boden-3 Russjkat Russjkat   [v 4] 2140/9 C 4 17.3 456
2019-09-19 2019-09-19 Boden-2 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 2640/3 C 3 17.3 64
2019-09-19 2019-09-19 Boden-1 Fokus Brick Fokus Brick   [v 2] 1640/2 C 0 g 200
2019-09-19 2019-09-19 Boden-9 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/4 D 4 16.8 225
2019-09-19 2019-09-19 Boden-7 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2140/1 C 5 17.5 157
2019-09-19 2019-09-19 Boden-5 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 1640/4 C 7 14.1 340
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-8 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2160/13 A 4 17.0 81
2019-09-09 2019-09-09 Boden-9 Russjkat Russjkat   [v 4] 2140/7 C 2 19.3 104
2019-09-09 2019-09-09 Boden-8 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 2680/7 C 4 17.1 30
2019-09-09 2019-09-09 Boden-7 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/13 A 1 16.1 21
2019-09-09 2019-09-09 Boden-6 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 5] 1640/5 B 2 17.3 77
2019-09-09 2019-09-09 Boden-5 Mr Tibo D.F. Mr Tibo D.F.   [v 6] 2140/9 C 5 17.8 252
2019-09-09 2019-09-09 Boden-4 Imma Hanover Imma Hanover   [s 4] 2140/1 C 2 15.6 30
2019-09-09 2019-09-09 Boden-3 Eurythmic Sisu Eurythmic Sisu   [v 5] 2160/4 C 4 16.0 32
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-7 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 5] 2140/4 D 0 19.1g 321
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-5 Eurythmic Sisu Eurythmic Sisu   [v 5] 2140/4 D 4 14.1 158
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-4 Bläs Laban Bläs Laban   [v 7] 2660/6 D 0 g 282
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2640/6 C 3 16.6 35
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-1 Hector Sisu Hector Sisu   [v 2] 1640/5 C 3 19.6g 41
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-9 Pippi Makeba Pippi Makeba   [s 4] 2640/4 C 0 g 330
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-7 Aliceinwonderland Aliceinwonderland   [s 4] 1640/11 D 2 15.1 231
2019-08-29 2019-08-29 Boden-10 Valle Milli* Valle Milli*   [s 9] 1640/7 B 4 26.4 66
2019-08-29 2019-08-29 Boden-6 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2140/5 C 0 14.1 320
2019-08-29 2019-08-29 Boden-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/14 C 3 14.4 283
2019-08-29 2019-08-29 Boden-2 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/3 C 5 17.6 109
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-6 Eurythmic Sisu Eurythmic Sisu   [v 5] 2160/8 C 3 14.8 93
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-4 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2160/5 B 1 16.6 31
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-3 Gaetano Web Gaetano Web   [v 5] 2160/12 C 3 16.6 40
2019-08-22 2019-08-22 Boden-1 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/9 C 7 14.3 495
2019-08-22 2019-08-22 Boden-4 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2140/5 C 0 18.7g 103
2019-08-22 2019-08-22 Boden-2 Beer Before Liquor Beer Before Liquor   [s 3] 2140/4 D str
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-6 Järvsötekno Järvsötekno   [v 5] 2160/8 C str
2019-08-13 2019-08-13 Boden-7 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/3 C 7 15.0 610
2019-08-13 2019-08-13 Boden-5 Fayette Sisu Fayette Sisu   [s 4] 2640/1 B 0 19.9 70
2019-08-13 2019-08-13 Boden-4 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/5 C 2 17.3 199
2019-08-13 2019-08-13 Boden-1 Hector Sisu Hector Sisu   [v 2] 1640/2 C 2 20.7g
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-7 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2140/3 D 6 17.0 1033
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-4 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2140/7 C 5 14.4 512
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-8 Sailfish Sailfish   [v 8] 2640/1 C 4 16.6 148
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-7 Benton Benton   [v 8] 2140/5 B 4 18.0 57
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-6 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/5 B 2 15.2 47
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-3 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 1640/3 C 1 13.7 83
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/8 B 8 14.8 136
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-6 Sembs Ouradour Sembs Ouradour   [s 10] 2140/2 D 4 15.4 79
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-5 Järvsötekno Järvsötekno   [v 5] 2640/1 D 3 30.5 243
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-4 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/5 D 1 16.2 90
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-8 Explosive River Explosive River   [v 7] 1640/1 B 0 14.0 121
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-7 Dee Dee Dancer Dee Dee Dancer   [s 3] 2140/7 D 4 17.7 367
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-5 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 4] 2140/4 D 6 17.3 632
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-2 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2160/7 B 3 16.9 37
2019-07-08 2019-07-08 Boden-8 Himla B.Drift Himla B.Drift   [s 4] 2140/1 D 0 21.1g 171
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 6] 1640/6 C 0 16.1 359
2019-07-08 2019-07-08 Boden-6 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2680/10 C 0 16.6 323
2019-07-08 2019-07-08 Boden-4 The True F. The True F.   [v 8] 2140/1 D 7 14.4 388
2019-07-08 2019-07-08 Boden-3 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 2140/3 C 4 15.3 88
2019-07-08 2019-07-08 Boden-2 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/4 C 4 16.0 147
2019-06-24 2019-06-24 Boden-3 Elmer Gold Elmer Gold   [v 11] 2140/7 D 7 16.9 567
2019-06-24 2019-06-24 Boden-9 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 6] 2140/3 D 1 17.9 103
2019-06-24 2019-06-24 Boden-7 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/3 C 2 15.6 88
2019-06-24 2019-06-24 Boden-6 Fayette Sisu Fayette Sisu   [s 4] 3140/2 B 1 18.5 56
2019-06-24 2019-06-24 Boden-5 Lady Spell* Lady Spell*   [s 8] 2140/2 C str
2019-06-24 2019-06-24 Boden-4 Sailfish Sailfish   [v 8] 1640/9 D 0 g 826
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-12 Superman K.R. Superman K.R.   [h 8] 2140/4 D str
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-11 Hustvet Lyn Hustvet Lyn   [v 8] 1640/11 D 0 g 714
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-10 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 3140/2 D 4 17.0 92
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-9 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2160/14 C 0 15.6 471
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-7 Beer Before Liquor Beer Before Liquor   [s 3] 2140/4 B 4 17.1 260
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-8 Amazing Girl Amazing Girl   [s 7] 2140/3 C 5 18.3g 71
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-6 Kahlua Bishop Kahlua Bishop   [v 4] 2160/9 A 7 17.0 55
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-4 MediasLittleToxic MediasLittleToxic   [v 6] 2660/12 C 0 17.7 167
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-2 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/10 C 3 18.3 67
2019-06-06 2019-06-06 Boden-10 Goliath* Goliath*   [v 6] 2140/5 D 0 g 374
2019-06-06 2019-06-06 Boden-4 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2640/2 D 3 15.3 43
2019-06-06 2019-06-06 Boden-3 Catch The Game Catch The Game   [v 5] 1640/12 D 6 14.0 384
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-3 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/12 A 2 16.9 99
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-2 Hamjakken Hamjakken   [v 4] 2140/2 B 4 34.3 18
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-1 Frank Frank   [v 5] 2140/3 C 4 18.5 59
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-9 King Journey* King Journey*   [v 8] 2140/6 D 7 16.4 431
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-8 Purple's Pippi* Purple's Pippi*   [s 6] 1640/2 D 0 g 220
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-5 The True F. The True F.   [v 8] 2660/6 D 5 16.1 137
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 6] 1640/7 D 0 19.5 181
2019-05-28 2019-05-28 Boden-8 Kahlua Bishop Kahlua Bishop   [v 4] 2160/12 A 1 17.6 40
2019-05-28 2019-05-28 Boden-6 MediasLittleToxic MediasLittleToxic   [v 6] 1640/10 C 0 g 135
2019-05-28 2019-05-28 Boden-3 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2640/5 D 2 16.0 318
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-8 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/5 D str
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-7 Dillon Power* Dillon Power*   [v 7] 1640/9 A 0 15.4 75
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-5 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 3180/6 C 4 16.5g 205
2019-05-10 2019-05-10 Boden-8 Valnes How Lovely* Valnes How Lovely*   [v 6] 2140/9 D 0 15.4g 709
2019-05-10 2019-05-10 Boden-7 Re Love Re Love   [s 5] 1640/10 B 0 22.5g 52
2019-05-10 2019-05-10 Boden-3 Livet de Lux Livet de Lux   [s 3] 2140/4 C 3 19.7 64
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/1 C 0 15.6 364
2019-05-02 2019-05-02 Boden-8 Tiia Tempest* Tiia Tempest*   [s 6] 2640/2 D 4 19.8 88
2019-05-02 2019-05-02 Boden-7 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2140/7 B 5 15.7g 25
2019-05-02 2019-05-02 Boden-6 Lionize* Lionize*   [v 7] 2140/6 C 5 15.2 309
2019-05-02 2019-05-02 Boden-5 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 6] 2140/10 D 7 18.5g 116
2019-05-02 2019-05-02 Boden-4 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 2140/8 C 1 14.8 57
2019-04-26 2019-04-26 Boden-8 Quite a Dream Quite a Dream   [s 3] 2140/6 C 7 19.5g 199
2019-04-26 2019-04-26 Boden-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 1640/11 B 7 13.7 214
2019-04-18 2019-04-18 Boden-10 Sailfish Sailfish   [v 8] 2640/7 C 0 17.7g 211
2019-04-18 2019-04-18 Boden-8 Kahlua Bishop Kahlua Bishop   [v 4] 2160/9 A 2 16.5 33
2019-04-18 2019-04-18 Boden-7 Quite a Dream Quite a Dream   [s 3] 2160/10 C 6 18.6 505
2019-04-18 2019-04-18 Boden-3 Explosive River Explosive River   [v 7] 1660/13 B 5 14.5 192
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Re Love Re Love   [s 5] 2140/13 B 1 14.7 218
2019-04-18 2019-04-18 Boden-1 Lady Spell* Lady Spell*   [s 8] 2140/3 B 0 16.4g 210
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-9 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/7 C 0 15.2 139
2019-03-31 2019-03-31 Boden-1 Sylvester Töll Sylvester Töll   [v 5] 1640/3 B 5 16.0g 198
2019-02-01 2019-02-01 Boden-9 Rhesos Face Rhesos Face   [v 6] 1640/1 D 0 19.1g 206
2019-02-01 2019-02-01 Boden-7 Re Love Re Love   [s 5] 2160/11 A 7 18.4g 125
2019-02-01 2019-02-01 Boden-6 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 9] 2140/8 B 0 18.5 327
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 Millam Dream* Millam Dream*   [s 7] 2160/11 D 0 g 982
2019-02-01 2019-02-01 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/4 D 6 16.6 63
2019-01-19 2019-01-19 Boden-7 Rhesos Face Rhesos Face   [v 6] 2140/7 B 2 16.3 206
2019-01-19 2019-01-19 Boden-6 Quick Sugar F.I.* Quick Sugar F.I.*   [s 10] 1640/11 C str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-4 Excalibur Sisu Excalibur Sisu   [v 5] 2140/7 D 5 17.7 69
2019-01-19 2019-01-19 Boden-2 Gaetano Web Gaetano Web   [v 5] 2160/11 C str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-10 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 9] 2160/2 C 2 18.4 117
2019-01-19 2019-01-19 Boden-8 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2640/6 D 0 20.8g 34
2019-01-11 2019-01-11 Boden-9 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 9] 2160/9 A 4 18.4 62
2019-01-11 2019-01-11 Boden-7 Hustvet Lyn Hustvet Lyn   [v 8] 2140/2 C 4 33.7 56
2019-01-11 2019-01-11 Boden-6 Rhesos Face Rhesos Face   [v 6] 1640/12 B 0 15.2 600
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 7] 2140/14 D 2 16.6 118
2020-12-18 2020-12-18 Boden-11 Don Corleone Trot* Don Corleone Trot*   [v 7] 2180/9 C 6 18.8g 147
2020-12-18 2020-12-18 Boden-5 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/8 B 0 17.6 90
2020-12-18 2020-12-18 Boden-3 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 7] 1640/8 C 0 16.8 332
2020-12-18 2020-12-18 Boden-2 Fokus Brick Fokus Brick   [v 3] 2140/6 B 5 18.5 283
2020-12-08 2020-12-08 Boden-9 Brooklyn Hill Brooklyn Hill   [h 7] 2700/13 C 0 17.2 1534
2020-12-08 2020-12-08 Boden-8 Vindbläsen Vindbläsen   [s 11] 2200/7 D 0 31.1 944
2020-12-08 2020-12-08 Boden-4 Don Corleone Trot* Don Corleone Trot*   [v 7] 2140/8 B 0 17.2 526
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-8 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 7] 1640/11 C 7 15.0 99
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-7 Shiver W.F. Shiver W.F.   [s 7] 2140/11 D 3 16.4 490
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-6 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2640/5 C 3 19.2 136
2020-11-22 2020-11-22 Boden-6 Vindbläsen Vindbläsen   [s 11] 2140/1 D 0 28.2 381
2020-11-22 2020-11-22 Boden-4 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/8 C 4 15.1 904
2020-11-22 2020-11-22 Boden-2 Digital Formula Digital Formula   [s 3] 1640/4 D 0 g 270
2020-11-22 2020-11-22 Boden-1 Athletic W.F. Athletic W.F.   [s 4] 2140/1 D str
2020-11-22 2020-11-22 Boden-12 Maldini Bob Maldini Bob   [v 11] 2160/7 D 7 18.6 741
2020-11-22 2020-11-22 Boden-10 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2140/10 D 0 15.3 1303
2020-11-14 2020-11-14 Boden-9 Maldini Bob Maldini Bob   [v 11] 2140/11 D 7 18.6 213
2020-11-14 2020-11-14 Boden-8 Marciano Marciano   [v 7] 1640/9 A 1 14.4 42
2020-11-14 2020-11-14 Boden-7 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 1640/8 B 0 17.9 74
2020-11-14 2020-11-14 Boden-6 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/2 C 3 16.5 277
2020-11-14 2020-11-14 Boden-4 Digital Formula Digital Formula   [s 3] 2140/5 D 3 18.7 185
2020-11-14 2020-11-14 Boden-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 8] 2640/10 A 8 18.1 136
2020-11-06 2020-11-06 Boden-8 Mooncake Mooncake   [v 9] 2140/7 C 0 19.3g 219
2020-11-06 2020-11-06 Boden-7 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 6] 2140/2 B 0 16.5 1071
2020-11-06 2020-11-06 Boden-6 Crazy First Love Crazy First Love   [v 5] 2640/4 B 7 16.3 102
2020-11-06 2020-11-06 Boden-4 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 3] 2140/3 C 8 19.4 557
2020-11-06 2020-11-06 Boden-1 Mindyourvoice W.F. Mindyourvoice W.F.   [s 3] 2140/4 D 7 21.1g 63
2020-10-29 2020-10-29 Boden-6 Dwight Sisu Dwight Sisu   [v 7] 2160/13 C 5 15.8 224
2020-10-29 2020-10-29 Boden-3 Livet de Lux Livet de Lux   [s 4] 2140/14 C 0 19.2 347
2020-10-29 2020-10-29 Boden-2 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 6] 1640/12 B 0 15.4 710
2020-10-29 2020-10-29 Boden-1 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 2] 1640/6 B 3 19.4 109
2020-10-29 2020-10-29 Boden-8 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 2140/2 B 3 18.5 43
2020-10-22 2020-10-22 Boden-5 Mr Tibo D.F. Mr Tibo D.F.   [v 7] 2640/10 D str
2020-10-22 2020-10-22 Boden-3 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 3] 2140/10 D 0 20.0 700
2020-10-22 2020-10-22 Boden-1 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2660/9 C 5 18.8 194
2020-10-15 2020-10-15 Boden-4 Livet de Lux Livet de Lux   [s 4] 2140/4 D 0 16.3 131
2020-10-15 2020-10-15 Boden-1 Backwood's Bentley Backwood's Bentley   [h 2] 1640/4 B 5 21.2 158
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-7 Mooncake Mooncake   [v 9] 2140/3 C 2 17.3 80
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-4 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2160/5 D 4 28.0 216
2020-10-06 2020-10-06 Boden-5 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 3] 2160/9 C 4 16.7 582
2020-10-06 2020-10-06 Boden-4 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2640/11 D 0 17.7 243
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-2 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2140/6 D 0 29.3 581
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-7 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 2] 1640/1 C 4 17.0 132
2020-09-24 2020-09-24 Boden-8 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2140/9 D 0 13.2 1014
2020-09-24 2020-09-24 Boden-7 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2140/10 D 0 g 664
2020-09-24 2020-09-24 Boden-4 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 1640/4 D 6 14.5 476
2020-09-17 2020-09-17 Boden-7 Hillary Sisu Hillary Sisu   [s 3] 2140/2 D 0 22.6g 202
2020-09-17 2020-09-17 Boden-1 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 2] 1660/5 B 3 17.5 62
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-7 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/14 D 5 15.7 1160
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-8 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2140/12 D 5 27.9 1589
2020-09-10 2020-09-10 Boden-6 Katinka Katinka   [s 6] 2140/12 B 0 23.0 1468
2020-09-10 2020-09-10 Boden-2 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 3] 2140/4 D 6 18.9 520
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-4 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2140/8 D 4 30.5 478
2020-08-31 2020-08-31 Boden-9 Livet de Lux Livet de Lux   [s 4] 2160/5 D 5 18.1g 357
2020-08-31 2020-08-31 Boden-8 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 3] 1640/2 D 0 g 446
2020-08-31 2020-08-31 Boden-6 Hillary Sisu Hillary Sisu   [s 3] 2140/8 D 5 20.1 147
2020-08-31 2020-08-31 Boden-3 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/3 D 0 16.1 222
2020-08-31 2020-08-31 Boden-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 2140/15 C 8 16.8g 772
2020-08-23 2020-08-23 Boden-7 Confident Hoss* Confident Hoss*   [v 7] 1640/1 A 0 19.6g 28
2020-08-23 2020-08-23 Boden-4 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2160/9 B 5 15.8 35
2020-08-23 2020-08-23 Boden-1 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 3] 2140/1 B 5 17.7 82
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-8 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 1640/7 C 2 15.4 497
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-5 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 2] 1640/3 B 3 18.5 66
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-4 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/13 C 1 16.1 323
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-3 Vindpärla Vindpärla   [s 5] 2140/14 D 5 27.9 1049
2020-08-12 2020-08-12 Boden-2 Her Highness Sisu Her Highness Sisu   [s 3] 2160/11 D 7 17.7 1036
2020-08-04 2020-08-04 Boden-9 Enoh Boko Enoh Boko   [v 9] 2140/1 D 6 16.8 405
2020-08-04 2020-08-04 Boden-7 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 3] 2140/9 D 5 18.1 944
2020-08-04 2020-08-04 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 8] 2140/7 B 0 15.9 766
2020-08-04 2020-08-04 Boden-2 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/8 D 0 15.8 147
2020-08-04 2020-08-04 Boden-1 Livet de Lux Livet de Lux   [s 4] 1640/12 D 0 18.0g 1246
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-11 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 2160/5 C str
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-7 Her Highness Sisu Her Highness Sisu   [s 3] 2140/2 D 0 22.5g 869
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-5 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 6] 2140/8 B 7 16.3 346
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-3 One More Please One More Please   [v 5] 2140/7 C 0 17.7 679
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-1 Year Hall Year Hall   [v 4] 2140/10 C 0 20.2 843
2020-07-16 2020-07-16 Boden-7 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 2160/7 D 6 16.8 704
2020-07-16 2020-07-16 Boden-6 Her Highness Sisu Her Highness Sisu   [s 3] 2140/4 D 6 17.8 344
2020-07-16 2020-07-16 Boden-4 Simon Angel Simon Angel   [s 5] 2140/4 D 0 17.5g 928
2020-07-16 2020-07-16 Boden-3 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 8] 2140/8 B 0 15.9 314
2020-07-07 2020-07-07 Boden-11 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 2140/15 D 7 20.1 486
2020-07-07 2020-07-07 Boden-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2160/11 D 0 15.0 1729
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-5 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 2140/2 C 0 g 92
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-2 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 10] 2160/14 A 0 18.0 751
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-9 Samaras K.M.E. Samaras K.M.E.   [v 6] 3140/2 D 0 18.0g 1871
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-8 Lille Jim* Lille Jim*   [v 11] 3180/9 C 0 g 72
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-7 Zeki Font Zeki Font   [s 5] 2140/2 C 0 g 742
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-4 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 2140/1 C 7 16.3 176
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-3 Her Highness Sisu Her Highness Sisu   [s 3] 2140/5 C 5 20.2g 74
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-1 Shawn Leejs Shawn Leejs   [v 3] 2140/1 C 3 18.7 171
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-8 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 1640/9 C 1 15.1 26
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-6 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 2140/1 D 0 19.3g 2177
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-3 Her Highness Sisu Her Highness Sisu   [s 3] 2140/3 D 1 18.0 237
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-2 Stuart Little Stuart Little   [v 11] 1660/6 D 7 14.6 707
2020-06-05 2020-06-05 Boden-9 Lady Charm Lady Charm   [s 7] 2140/3 C 0 g 102
2020-06-05 2020-06-05 Boden-8 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 3] 2160/9 C 0 21.2g 307
2020-06-05 2020-06-05 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 8] 2640/2 D 0 17.4g 187
2020-06-05 2020-06-05 Boden-5 Queensland* Queensland*   [v 11] 2140/11 D 0 19.5 1119
2020-06-05 2020-06-05 Boden-4 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 6] 2140/6 D 0 17.3 404
2020-06-05 2020-06-05 Boden-3 Simon Angel Simon Angel   [s 5] 2160/6 C 8 17.7 232
2020-06-05 2020-06-05 Boden-2 Eurythmic* Eurythmic*   [v 5] 1640/7 D 3 15.3 316
2020-05-28 2020-05-28 Boden-4 Simon Angel Simon Angel   [s 5] 2140/4 D 2 17.2 963
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-5 Global Tail Global Tail   [s 7] 2140/3 C str
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-4 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 1640/6 B 2 14.7 48
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-3 Simon Angel Simon Angel   [s 5] 2140/1 C 3 16.8 30
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-7 Pomeroll Am Pomeroll Am   [v 6] 2140/3 D 0 g 79
2020-05-14 2020-05-14 Boden-4 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 7] 2140/10 C 4 14.7 134
2020-05-14 2020-05-14 Boden-3 Re Love Re Love   [s 6] 2140/3 D 0 16.4 516
2020-05-14 2020-05-14 Boden-2 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/10 C 6 17.0 897
2020-05-14 2020-05-14 Boden-1 Pomeroll Am Pomeroll Am   [v 6] 2140/9 D 8 15.8g 363
2020-05-14 2020-05-14 Boden-9 Eurythmic* Eurythmic*   [v 5] 1640/7 C 5 15.1 95
2020-05-14 2020-05-14 Boden-8 Kid Gloves Kid Gloves   [s 3] 2140/3 D 7 24.5g 158
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2140/7 C 0 g 195
2020-04-30 2020-04-30 Boden-10 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 1640/6 B 3 15.5g 53
2020-04-30 2020-04-30 Boden-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2640/11 C 4 14.6 265
2020-04-30 2020-04-30 Boden-8 Denver Brodde Denver Brodde   [v 8] 2140/9 C 7 15.3 99
2020-04-30 2020-04-30 Boden-5 Livet de Lux Livet de Lux   [s 4] 2140/3 D 0 g 899
2020-04-30 2020-04-30 Boden-3 Eurythmic* Eurythmic*   [v 5] 1660/12 C 5 16.2 69
2020-04-30 2020-04-30 Boden-1 Pilbo Titan Pilbo Titan   [v 6] 1660/14 D 0 32.2 938
2020-04-21 2020-04-21 Boden-7 Kid Gloves Kid Gloves   [s 3] 2140/7 D 3 20.2g 194
2020-04-21 2020-04-21 Boden-4 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2160/12 B 1 15.1 190
2020-04-21 2020-04-21 Boden-3 Re Love Re Love   [s 6] 2140/8 D 3 16.6g 120
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-11 Amarula Bishop Amarula Bishop   [s 5] 2160/13 B 0 18.3g 580
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-9 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 7] 1640/10 C 3 13.4 294
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-6 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2640/12 D 0 16.9g 794
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-9 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 7] 2640/10 C 0 17.3 428
2020-04-04 2020-04-04 Boden-2 Stuart Little Stuart Little   [v 11] 2140/8 D 5 18.1 573
2020-04-04 2020-04-04 Boden-7 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/10 C 1 17.7 66
2020-04-04 2020-04-04 Boden-4 Simon Angel Simon Angel   [s 5] 2140/1 C 3 17.4g 60
2020-04-04 2020-04-04 Boden-3 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2160/9 C 1 15.9 69
2020-03-26 2020-03-26 Boden-6 Imma Hanover Imma Hanover   [s 5] 2140/2 D 0 g 233
2020-03-26 2020-03-26 Boden-2 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/14 B 6 17.4 432
2020-03-19 2020-03-19 Boden-11 Simon Angel Simon Angel   [s 5] 2160/5 D 4 17.6 344
2020-03-19 2020-03-19 Boden-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 1640/9 D 0 15.2 453
2020-03-19 2020-03-19 Boden-7 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/2 B 0 17.2 327
2020-03-19 2020-03-19 Boden-4 Re Love Re Love   [s 6] 2140/14 C 0
2020-03-07 2020-03-07 Boden-9 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 5] 2140/6 A 3 17.8 51
2020-03-07 2020-03-07 Boden-8 Pomeroll Am Pomeroll Am   [v 6] 2140/4 B 4 16.5g 25
2020-03-07 2020-03-07 Boden-7 Get on Day* Get on Day*   [s 4] 2140/6 A 0 g 74
2020-03-07 2020-03-07 Boden-5 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2140/2 D 3 15.7 88
2020-03-07 2020-03-07 Boden-3 Prime Star Prime Star   [s 4] 2140/2 D 0 19.2 72
2020-03-07 2020-03-07 Boden-2 Simon Angel Simon Angel   [s 5] 1640/1 C 8 16.4 179
2020-03-07 2020-03-07 Boden-1 Eurythmic* Eurythmic*   [v 5] 1640/5 C 2 15.7 30
2020-02-27 2020-02-27 Boden-7 Imma Hanover Imma Hanover   [s 5] 1640/10 C 5 16.5 97
2020-02-27 2020-02-27 Boden-3 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2140/4 C 0 17.8 240
2020-02-27 2020-02-27 Boden-9 Pomeroll Am Pomeroll Am   [v 6] 2660/9 B 3 18.2 86
2020-02-27 2020-02-27 Boden-8 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 8] 2140/9 D 0 17.3 63
2020-02-16 2020-02-16 Boden-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 1640/6 C 4 15.4 291
2020-02-16 2020-02-16 Boden-6 Imma Hanover Imma Hanover   [s 5] 2140/6 B 1 15.8 110
2020-02-16 2020-02-16 Boden-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 8] 2140/10 C 1 16.5 75
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-4 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 8] 2140/12 B 1 16.5 33
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-3 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2660/7 C 2 18.6 44
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-2 Sweet Näs Sweet Näs   [s 7] 2140/13 C 8 19.8g 111
2020-01-30 2020-01-30 Boden-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2140/4 C 0 15.6 505
2020-01-30 2020-01-30 Boden-6 Re Love Re Love   [s 6] 2160/12 C str
2020-01-30 2020-01-30 Boden-4 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 7] 1640/8 D 6 14.4 954
2021-12-20 2021-12-20 Boden-7 Isolde Sisu Isolde Sisu   [s 3] 1640/6 D 0 20.3g 316
2021-12-20 2021-12-20 Boden-3 Zeki Font* Zeki Font*   [s 6] 2140/12 C 0 19.1 1289
2021-12-20 2021-12-20 Boden-2 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 6] 2140/2 C str
2021-12-12 2021-12-12 Boden-10 Hesiod Hesiod   [v 7] 2700/15 B 4 16.4 153
2021-12-12 2021-12-12 Boden-2 Isolde Sisu Isolde Sisu   [s 3] 2160/13 C 6 19.5g 198
2021-12-02 2021-12-02 Boden-3 Hesiod Hesiod   [v 7] 2140/1 C 6 15.7 21
2021-12-02 2021-12-02 Boden-7 Ladybug Lara Ladybug Lara   [s 4] 2140/9 B 3 15.9 204
2021-12-02 2021-12-02 Boden-6 Thank the Maker* Thank the Maker*   [v 4] 2140/9 B 0 18.5 54
2021-12-02 2021-12-02 Boden-5 Isolde Sisu Isolde Sisu   [s 3] 2140/1 D 2 18.8 457
2021-11-25 2021-11-25 Boden-9 Digital Winner Digital Winner   [v 10] 2140/1 D 0 17.1 1279
2021-11-25 2021-11-25 Boden-8 Thank the Maker* Thank the Maker*   [v 4] 1640/9 B 5 15.6 77
2021-11-25 2021-11-25 Boden-7 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 9] 2140/8 C 0 17.0g 789
2021-11-25 2021-11-25 Boden-6 David David   [v 4] 2140/7 D 0 20.3 186
2021-11-15 2021-11-15 Boden-10 Nice Hill* Nice Hill*   [s 9] 2140/3 D str
2021-11-15 2021-11-15 Boden-8 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 6] 2140/11 D 5 17.6 916
2021-11-15 2021-11-15 Boden-2 Backwood's Bentley Backwood's Bentley   [v 3] 2160/5 C 7 22.8g 555
2021-11-05 2021-11-05 Boden-8 Gaius F. Gaius F.   [v 8] 2140/8 D 0 17.6 716
2021-11-05 2021-11-05 Boden-6 Marciano Marciano   [v 8] 2140/6 D 0 16.1 588
2021-11-05 2021-11-05 Boden-1 Backwood's Camilla Backwood's Camilla   [s 2] 1640/1 C 0 24.6 306
2021-10-28 2021-10-28 Boden-7 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 7] 2140/8 C 0 17.2 174
2021-10-28 2021-10-28 Boden-6 Proud L.A. Proud L.A.   [v 6] 2140/11 D 8 18.3 704
2021-10-28 2021-10-28 Boden-5 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 3] 2140/5 D 0 20.2 386
2021-10-28 2021-10-28 Boden-4 No Beer Drinker No Beer Drinker   [s 3] 2160/5 B 7 22.7 74
2021-10-28 2021-10-28 Boden-3 Fokus Brick Fokus Brick   [v 4] 2140/2 D 3 18.9 500
2021-10-21 2021-10-21 Boden-7 Backwood's Camilla Backwood's Camilla   [s 2] 1640/3 C 4 23.4 274
2021-10-21 2021-10-21 Boden-5 Don Defender* Don Defender*   [v 7] 2640/7 D 0 20.6 665
2021-10-21 2021-10-21 Boden-2 Savoy Brown Savoy Brown   [h 3] 2140/4 B 4 19.2 66
2021-10-21 2021-10-21 Boden-1 Arras Cando Arras Cando   [v 6] 2140/8 D 0 17.3 582
2021-10-15 2021-10-15 Skellefteå-8 Proud L.A. Proud L.A.   [v 6] 2640/7 C 3 18.8 245
2021-10-15 2021-10-15 Skellefteå-3 Isolde Sisu Isolde Sisu   [s 3] 2140/7 C 5 22.7g 170
2021-10-15 2021-10-15 Skellefteå-2 Duke of Mine Duke of Mine   [v 6] 2160/6 D 0 21.3g 681
2021-10-09 2021-10-09 Boden-10 Savoy Brown Savoy Brown   [h 3] 1640/12 A 5 16.1 75
2021-10-09 2021-10-09 Boden-9 Birbone O.K. Birbone O.K.   [v 4] 2140/10 B 1 18.3 26
2021-10-09 2021-10-09 Boden-8 Gossip Girl Sisu Gossip Girl Sisu   [s 5] 2140/5 B 0 23.5g 76
2021-10-09 2021-10-09 Boden-7 Chameleon Chameleon   [s 4] 2140/1 B 2 17.9 20
2021-10-09 2021-10-09 Boden-6 Miss Hejaracka Miss Hejaracka   [s 6] 2140/2 D 0 17.1 520
2021-10-09 2021-10-09 Boden-5 Digital Winner Digital Winner   [v 10] 3160/7 D 0 19.7g 183
2021-10-09 2021-10-09 Boden-4 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 3] 1640/8 C 5 15.7 165
2021-10-09 2021-10-09 Boden-3 Zeki Font* Zeki Font*   [s 6] 2140/10 B 8 18.2 190
2021-10-08 2021-10-08 Umeå-10 Cacco LeVallo Cacco LeVallo   [h 2] 1640/3 C str
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-5 Zin Zano Bay Zin Zano Bay   [v 5] 2140/9 B 0 20.5g 427
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-3 Savoy Brown Savoy Brown   [h 3] 2140/4 B 5 16.4 35
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-7 Foxy Lily* Foxy Lily*   [s 4] 2160/5 D 5 19.1 135
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-6 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 7] 2140/12 C 2 16.6g 44
2021-09-24 2021-09-24 Boden-2 Hesiod Hesiod   [v 7] 2140/5 D 1 14.1 76
2021-09-24 2021-09-24 Boden-7 Livet de Lux Livet de Lux   [s 5] 2140/3 D 7 16.7 458
2021-09-24 2021-09-24 Boden-6 Fokus Brick Fokus Brick   [v 4] 1640/9 D 0 15.9 798
2021-09-24 2021-09-24 Boden-4 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 6] 1640/12 D 6 15.3 910
2021-09-24 2021-09-24 Boden-3 Himla B.Drift Himla B.Drift   [s 6] 2140/1 D 2 18.1 124
2021-09-16 2021-09-16 Boden-5 Witheveryheartbeat Witheveryheartbeat   [s 4] 1640/10 C 7 15.6 186
2021-09-16 2021-09-16 Boden-4 Birbone O.K. Birbone O.K.   [v 4] 2160/5 B 3 17.2 102
2021-09-16 2021-09-16 Boden-3 Backwood's Bentley Backwood's Bentley   [h 3] 2140/1 D 0 16.5 404
2021-09-16 2021-09-16 Boden-2 Marttistrip Marttistrip   [v 4] 2140/2 B 3 19.5 27
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-9 Hesiod Hesiod   [v 7] 1640/6 C 5 12.1 532
2021-09-06 2021-09-06 Skellefteå-4 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 7] 2140/9 D 7 13.7 150
2021-09-06 2021-09-06 Skellefteå-3 Thank the Maker* Thank the Maker*   [v 4] 2140/9 C str
2021-09-02 2021-09-02 Boden-1 Backwood's Camilla Backwood's Camilla   [s 2] 1640/3 C 3 20.9 185
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-6 Surprise Daisy* Surprise Daisy*   [s 6] 2140/2 A 0 16.1 26
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-3 Edima* Edima*   [s 3] 1640/8 A 2 13.9 84
2021-08-26 2021-08-26 Skellefteå-7 Chameleon Chameleon   [s 4] 2140/1 C 0 21
2021-08-26 2021-08-26 Skellefteå-3 Honky Tonk Angel Honky Tonk Angel   [s 5] 2140/2 D 0 16.1 98
2021-08-21 2021-08-21 Boden-8 Backwood's Bentley Backwood's Bentley   [h 3] 2140/10 B 4 16.8 59
2021-08-21 2021-08-21 Boden-7 Silver and Gold Silver and Gold   [v 5] 2140/9 A 0 19.8g 49
2021-08-21 2021-08-21 Boden-5 Backwood's Ariana Backwood's Ariana   [s 4] 1660/15 A 6 21.3g 187
2021-08-21 2021-08-21 Boden-3 Digital Winner Digital Winner   [v 10] 2140/4 D 2 15.8 58
2021-08-17 2021-08-17 Skellefteå-6 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 7] 1640/3 B 2 12.2 95
2021-08-17 2021-08-17 Skellefteå-1 M.T.Oberon M.T.Oberon   [v 5] 1640/5 B 2 13.7 34
2021-08-10 2021-08-10 Boden-11 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 4] 2140/3 D 3 19.3 791
2021-08-10 2021-08-10 Boden-10 Livet de Lux Livet de Lux   [s 5] 2140/2 D 5 16.8 837
2021-08-10 2021-08-10 Boden-6 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 7] 2140/4 B 3 14.3 187
2021-08-10 2021-08-10 Boden-3 Chameleon Chameleon   [s 4] 2140/11 C 2 18.6 125
2021-08-10 2021-08-10 Boden-1 Cacco LeVallo Cacco LeVallo   [h 2] 1640/1 C 4 20.0g 83
2021-08-09 2021-08-09 Skellefteå-5 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 6] 2160/12 C 0 16.9 332
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-7 Backwood's Ariana Backwood's Ariana   [s 4] 2160/9 C 0 g 67
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-6 Silver and Gold Silver and Gold   [v 5] 2140/1 C 3 18.1 18
2021-07-28 2021-07-28 Boden-8 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 3] 2140/1 D 0 20.1g 1279
2021-07-24 2021-07-24 Skellefteå-9 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 6] 2160/5 C 6 16.1 378
2021-07-24 2021-07-24 Skellefteå-4 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 7] 1640/7 B 1 13.1 153
2021-07-19 2021-07-19 Skellefteå-8 Hesiod Hesiod   [v 7] 1640/10 C 4 11.9 646
2021-07-15 2021-07-15 Boden-7 Breezy Summit Breezy Summit   [v 3] 2160/6 C 5 20.1 341
2021-07-15 2021-07-15 Boden-6 Yieldson Yieldson   [v 7] 2140/13 D 0 16.8 1684
2021-07-15 2021-07-15 Boden-4 David David   [v 4] 2140/4 C 0 20.9g 752
2021-07-11 2021-07-11 Skellefteå-3 Mooncake Mooncake   [v 10] 2140/8 D 6 19.3 481
2021-07-11 2021-07-11 Skellefteå-5 NoLimitJimMit NoLimitJimMit   [v 7] 2140/10 D 5 16.1 29
2021-07-08 2021-07-08 Boden-8 Classical Trip Classical Trip   [h 6] 2140/2 D 0 21.0 294
2021-07-08 2021-07-08 Boden-7 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 7] 2140/11 A 7 14.9 60
2021-07-08 2021-07-08 Boden-5 Amperage Hanover Amperage Hanover   [v 4] 2140/15 A 8 15.8 257
2021-07-08 2021-07-08 Boden-4 Foxy Lily* Foxy Lily*   [s 4] 1640/4 D 0 17.6 363
2021-07-08 2021-07-08 Boden-2 Sunrise Trip Sunrise Trip   [s 5] 2140/6 D 5 19.7 549
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-9 Livet de Lux Livet de Lux   [s 5] 2140/1 D str
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-3 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 3] 2140/5 C 7 18.2g 315
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-6 Al's Raging Ace Al's Raging Ace   [v 6] 2140/7 B 8 16.3 253
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-4 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 4] 2140/7 D 5 19.1 666
2021-06-10 2021-06-10 Boden-8 Citadella Evo Citadella Evo   [s 3] 2140/9 C 7 19.4g 73
2021-06-10 2021-06-10 Boden-6 Yieldson Yieldson   [v 7] 2140/4 D 0 16.6 397
2021-06-10 2021-06-10 Boden-5 Play That Song Play That Song   [s 4] 2140/6 D 0 1451
2021-06-10 2021-06-10 Boden-2 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 9] 2140/6 A 2 13.2 67
2021-06-03 2021-06-03 Boden-8 Foxy Lily* Foxy Lily*   [s 4] 2160/8 B 3 19.9 92
2021-06-03 2021-06-03 Boden-5 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 9] 2660/5 B 2 14.4 101
2021-05-31 2021-05-31 Skellefteå-6 Breezy Summit Breezy Summit   [v 3] 2140/3 C 4 17.4 131
2021-05-31 2021-05-31 Skellefteå-3 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 7] 1640/1 B 3 11.8 79
2021-05-31 2021-05-31 Skellefteå-1 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 6] 2140/4 D 0 15.4 578
2021-05-27 2021-05-27 Boden-1 Foxy Lily* Foxy Lily*   [s 4] 2140/5 C 3 19.2 116
2021-05-27 2021-05-27 Boden-10 Yieldson Yieldson   [v 7] 2160/10 B 5 16.3 137
2021-05-27 2021-05-27 Boden-3 David David   [v 4] 2140/9 B 0 19.1g 82
2021-05-16 2021-05-16 Boden-9 Satyagraha Satyagraha   [v 6] 2140/2 C str
2021-05-16 2021-05-16 Boden-7 Foxy Lily* Foxy Lily*   [s 4] 2140/2 C 4 20.1g 39
2021-05-16 2021-05-16 Boden-6 Yieldson Yieldson   [v 7] 2140/6 C 2 15.5 344
2021-05-16 2021-05-16 Boden-5 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 4] 2140/8 D 3 17.1 241
2021-05-16 2021-05-16 Boden-4 M.T.Oberon M.T.Oberon   [v 5] 2140/12 A 1 16.7 21
2021-05-06 2021-05-06 Boden-4 Vendetta Face Vendetta Face   [s 4] 2640/12 B 4 18.2 513
2021-05-06 2021-05-06 Boden-2 Foxy Lily* Foxy Lily*   [s 4] 2140/9 D 4 18.2 412
2021-04-23 2021-04-23 Boden-7 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 7] 1640/7 D 5 14.2 194
2021-04-23 2021-04-23 Boden-6 Ikon Zon Ikon Zon   [v 8] 2640/5 D 0 20.7g 968
2021-04-23 2021-04-23 Boden-3 Livet de Lux Livet de Lux   [s 5] 2140/2 C 6 17.1 214
2021-04-23 2021-04-23 Boden-2 Foxy Lily* Foxy Lily*   [s 4] 2140/1 D 0 g 120
2021-04-17 2021-04-17 Boden-3 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 6] 2140/4 C 4 17.5 140
2021-04-17 2021-04-17 Boden-10 M.T.Oberon M.T.Oberon   [v 5] 2140/10 C 0 20.2g 31
2021-04-17 2021-04-17 Boden-6 Digital Winner Digital Winner   [v 10] 2140/7 C 0 16.3 410
2021-04-17 2021-04-17 Boden-5 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 9] 2140/6 D 1 16.0 28
2021-04-17 2021-04-17 Boden-4 Jano di Quattro Jano di Quattro   [v 5] 2140/9 B str
2021-04-09 2021-04-09 Boden-10 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 6] 2160/12 D 0 20.0 365
2021-04-09 2021-04-09 Boden-7 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 9] 2140/3 D 0 17.2g 541
2021-04-09 2021-04-09 Boden-2 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 4] 2160/8 C 0 24.4g 877
2021-04-09 2021-04-09 Boden-1 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 3] 2160/4 D 4 23.2g 144
2021-03-25 2021-03-25 Boden-5 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 6] 2140/9 C 0 16.5 1314
2021-03-25 2021-03-25 Boden-2 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 4] 2140/4 D 0 18.9g 229
2021-03-18 2021-03-18 Boden-6 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 9] 2140/4 C 0 17.1 199
2021-03-18 2021-03-18 Boden-4 Digital Winner Digital Winner   [v 10] 2140/6 D 0 18.9 1046
2021-03-18 2021-03-18 Boden-3 Shiver W.F. Shiver W.F.   [s 8] 2140/3 D 0 18.2 589
2021-03-18 2021-03-18 Boden-2 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 4] 2140/10 D 0 19.7 293
2021-03-11 2021-03-11 Boden-5 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 3] 2160/3 C 2 19.3 279
2021-02-26 2021-02-26 Boden-9 Shiver W.F. Shiver W.F.   [s 8] 2140/11 D 6 15.7 1618
2021-02-26 2021-02-26 Boden-8 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 9] 2660/10 B 0 17.5 461
2021-02-26 2021-02-26 Boden-2 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 4] 2140/14 C 2 17.7 140
2021-02-18 2021-02-18 Boden-4 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 4] 2640/4 D 4 18.9 1899
2021-02-18 2021-02-18 Boden-8 Shiver W.F. Shiver W.F.   [s 8] 2160/9 D 5 18.0 166
2021-02-08 2021-02-08 Boden-9 Shiver W.F. Shiver W.F.   [s 8] 2640/11 D 0 17.4 567
2021-02-08 2021-02-08 Boden-8 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 9] 2140/7 C 0 17.7 434
2021-01-22 2021-01-22 Boden-6 Tiia Tempest* Tiia Tempest*   [s 8] 2140/3 D 6 18.6 1023
2021-01-22 2021-01-22 Boden-3 Mamajuana* Mamajuana*   [s 8] 2660/3 D 0 19.0 295
2021-01-22 2021-01-22 Boden-2 Shiver W.F. Shiver W.F.   [s 8] 2140/3 D 0 15.8 486
2021-01-03 2021-01-03 Boden-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 9] 2140/3 C 3 16.7 158
2021-01-03 2021-01-03 Boden-7 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 6] 2640/13 C 0 17.8 881
2022-12-28 2022-12-28 Boden-4 Ladybug Lara Ladybug Lara   [s 5] 2140/8 D 5 17.2 645
2022-12-16 2022-12-16 Boden-11 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 8] 2180/13 A 4 18.1 54
2022-12-16 2022-12-16 Boden-4 Hesiod Hesiod   [v 8] 1640/6 D 2 15.3 466
2022-12-08 2022-12-08 Boden-2 Moonlight Magical* Moonlight Magical*   [s 6] 1640/10 A 0 18.8g 90
2022-12-08 2022-12-08 Boden-1 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 8] 2140/3 C 6 16.5 315
2022-12-01 2022-12-01 Boden-5 Backwood's Bolt Backwood's Bolt   [v 4] 2140/2 C 0 19.1 929
2022-12-01 2022-12-01 Boden-3 Mira Mira   [s 4] 2140/2 C 0 g 385
2022-12-01 2022-12-01 Boden-1 Part Time Model* Part Time Model*   [s 3] 2160/10 C 6 18.6 548
2022-11-24 2022-11-24 Boden-9 Abraxas Abraxas   [v 5] 2140/7 D 4 18.6 479
2022-11-24 2022-11-24 Boden-2 No Beer Drinker No Beer Drinker   [s 4] 2160/9 A 8 18.5g 168
2022-11-17 2022-11-17 Boden-7 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 8] 1660/11 A str
2022-11-17 2022-11-17 Boden-6 No Beer Drinker No Beer Drinker   [s 4] 1640/6 A 3 18.3 29
2022-11-17 2022-11-17 Boden-5 Dikt Drew Dikt Drew   [s 6] 2680/14 B 7 19.9 119
2022-11-17 2022-11-17 Boden-4 Mamas Little Devil* Mamas Little Devil*   [v 5] 2140/9 B 7 19.1 53
2022-11-17 2022-11-17 Boden-3 Abraxas Abraxas   [v 5] 2140/5 D 5 18.3 256
2022-11-17 2022-11-17 Boden-9 Mira Mira   [s 4] 2140/7 B 8 19.1 43
2022-11-17 2022-11-17 Boden-8 Livi Priority Livi Priority   [v 5] 2140/2 C 2 21.0 70
2022-11-10 2022-11-10 Boden-9 Hello Hi Hello Hi   [h 6] 2140/4 C 2 19.6 32
2022-11-10 2022-11-10 Boden-5 Ice Cold Beer Ice Cold Beer   [h 2] 1640/4 C 4 20.4 288
2022-11-10 2022-11-10 Boden-4 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 10] 2140/12 C 0 15.7 633
2022-11-10 2022-11-10 Boden-3 Dikt Drew Dikt Drew   [s 6] 2140/13 C 6 16.2 318
2022-11-10 2022-11-10 Boden-1 Lapland Iceman* Lapland Iceman*   [v 3] 2140/6 D 0 17.2 459
2022-10-28 2022-10-28 Boden-8 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 8] 1640/7 D 6 14.3 1262
2022-10-28 2022-10-28 Boden-2 Chocliq Bishop Chocliq Bishop   [s 5] 2640/14 B 0 21.6g 229
2022-10-28 2022-10-28 Boden-1 Livi Priority Livi Priority   [v 5] 2140/4 C 0 g 341
2022-10-22 2022-10-22 Boden-6 Pretty Boy Floyd Pretty Boy Floyd   [v 6] 1640/1 B 0 g 28
2022-10-22 2022-10-22 Boden-4 Hello Hi Hello Hi   [h 6] 2140/4 C 3 18.6 53
2022-10-22 2022-10-22 Boden-3 Ladybug Lara Ladybug Lara   [s 5] 2140/2 A 2 17.5 18
2022-10-22 2022-10-22 Boden-9 Backwood's Bolt Backwood's Bolt   [v 4] 1640/8 C 0 21.2g 106
2022-10-22 2022-10-22 Boden-8 Fokus Brick Fokus Brick   [v 5] 2140/11 B 0 g 156
2022-10-22 2022-10-22 Boden-7 Ace Pompom* Ace Pompom*   [v 7] 2140/5 C 0 g 95
2022-10-16 2022-10-16 Boden-10 Eder Bob Eder Bob   [h 11] 2140/2 C 4 14.3 247
2022-10-16 2022-10-16 Boden-8 Lapland Iceman* Lapland Iceman*   [v 3] 2140/4 D 6 17.2 649
2022-10-16 2022-10-16 Boden-6 Chocliq Bishop Chocliq Bishop   [s 5] 1640/4 C 1 14.8 43
2022-10-16 2022-10-16 Boden-1 Ice Cold Beer Ice Cold Beer   [h 2] 1660/6 C 3 18.8g 337
2022-09-22 2022-09-22 Boden-8 Hesiod Hesiod   [v 8] 1640/5 C 0 13.7 556
2022-09-22 2022-09-22 Boden-4 Dikt Drew Dikt Drew   [s 6] 1640/3 B 4 13.5 181
2022-09-22 2022-09-22 Boden-1 Ice Cold Beer Ice Cold Beer   [h 2] 1640/5 C 5 20.5g 51
2022-09-10 2022-09-10 Boden-5 Pretty Boy Floyd Pretty Boy Floyd   [v 6] 2140/3 C 3 16.3 31
2022-09-10 2022-09-10 Boden-4 Mira Mira   [s 4] 2140/10 C 1 17.3 88
2022-09-10 2022-09-10 Boden-3 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 4] 2140/6 A 1 16.8 27
2022-09-10 2022-09-10 Boden-2 Sabator Sabator   [v 3] 2140/4 A 1 18.1 38
2022-09-10 2022-09-10 Boden-1 Xindra Dox Xindra Dox   [s 4] 2140/2 D 0 g 337
2022-09-05 2022-09-05 Skellefteå-7 All in All All in All   [v 5] 2140/4 A 8 16.9g 74
2022-09-05 2022-09-05 Skellefteå-4 Great Father* Great Father*   [v 6] 2660/5 D 0 g 350
2022-09-05 2022-09-05 Skellefteå-1 Ice Cold Beer Ice Cold Beer   [h 2] 1640/5 C 2 18.3 107
2022-09-02 2022-09-02 Boden-6 Pretty Boy Floyd Pretty Boy Floyd   [v 6] 2640/2 D 4 17.1 614
2022-09-02 2022-09-02 Boden-1 Livi Priority Livi Priority   [v 5] 2140/3 C 0 20.1g 116
2022-09-02 2022-09-02 Boden-8 No Beer Drinker No Beer Drinker   [s 4] 2140/2 D 4 16.9 329
2022-08-29 2022-08-29 Skellefteå-6 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 4] 2140/1 C 4 16.0 261
2022-08-29 2022-08-29 Skellefteå-2 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 8] 1640/7 C 3 14.6 191
2022-08-19 2022-08-19 Boden-6 Gullpål Gullpål   [v 11] 1660/10 D 0 32.0 1293
2022-08-19 2022-08-19 Boden-5 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 8] 2140/8 D 5 13.8 517
2022-08-19 2022-08-19 Boden-3 Jazz Queen Sisu Jazz Queen Sisu   [s 3] 2140/3 C 5 20.2g 93
2022-08-19 2022-08-19 Boden-2 Mira Mira   [s 4] 2140/6 D 0 16.6g 351
2022-08-15 2022-08-15 Skellefteå-7 Sabator Sabator   [v 3] 2140/5 A 5 19.1g 22
2022-08-15 2022-08-15 Skellefteå-5 Pretty Boy Floyd Pretty Boy Floyd   [v 6] 2140/7 D 6 15.3 598
2022-08-12 2022-08-12 Umeå-10 Black Lily Black Lily   [s 3] 1640/10 C 0 15.8 592
2022-08-12 2022-08-12 Umeå-9 Livet de Lux Livet de Lux   [s 6] 2140/2 D 5 14.7 576
2022-08-12 2022-08-12 Umeå-5 Cacco LeVallo Cacco LeVallo   [v 3] 1660/7 C 6 15.5 463
2022-08-09 2022-08-09 Boden-8 Pretty Boy Floyd Pretty Boy Floyd   [v 6] 2140/5 D 0 16.0 610
2022-08-09 2022-08-09 Boden-6 Mira Mira   [s 4] 2140/10 C 5 16.8 369
2022-08-09 2022-08-09 Boden-1 Ice Cold Beer Ice Cold Beer   [h 2] 1640/1 B 3 20.4 195
2022-08-06 2022-08-06 Umeå-6 Livet de Lux Livet de Lux   [s 6] 2140/2 D 2 16.1 218
2022-08-06 2022-08-06 Umeå-3 Part Time Model* Part Time Model*   [s 3] 2140/8 C 8 19.9 76
2022-07-28 2022-07-28 Skellefteå-8 Jazz Queen Sisu Jazz Queen Sisu   [s 3] 2140/7 B 4 19.4 46
2022-07-28 2022-07-28 Skellefteå-6 Pretty Boy Floyd Pretty Boy Floyd   [v 6] 2140/1 D 5 15.7 661
2022-07-28 2022-07-28 Skellefteå-4 Birbone O.K. Birbone O.K.   [v 5] 2160/7 D 0 17.1g 785
2022-07-14 2022-07-14 Boden-10 Lapland Iceman* Lapland Iceman*   [v 3] 2140/1 D 1 18.6 169
2022-07-14 2022-07-14 Boden-7 Sabator Sabator   [v 3] 2140/3 C 8 21.0g 140
2022-07-14 2022-07-14 Boden-3 Backwood's Bentley Backwood's Bentley   [v 4] 2140/3 D 0 17.9g 65
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-11 Hesiod Hesiod   [v 8] 3200/14 B 0 15.4 801
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-9 Dikt Drew Dikt Drew   [s 6] 2160/3 D 0 15.2 920
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-8 Cacco LeVallo Cacco LeVallo   [v 3] 2140/6 B 8 15.8 88
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-6 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 4] 1640/6 D 0 13.5 952
2022-06-18 2022-06-18 Boden-12 Dikt Drew Dikt Drew   [s 6] 1640/2 D 0 14.0 304
2022-06-10 2022-06-10 Boden-10 Pretty Boy Floyd Pretty Boy Floyd   [v 6] 2180/14 C 7 17.3 170
2022-06-10 2022-06-10 Boden-7 Wally Cocktail Wally Cocktail   [v 8] 2140/5 D 6 16.4 702
2022-06-10 2022-06-10 Boden-5 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 10] 2140/1 D 3 15.2 242
2022-06-06 2022-06-06 Skellefteå-3 Pretty Boy Floyd Pretty Boy Floyd   [v 6] 2140/2 C 3 16.5 177
2022-06-02 2022-06-02 Boden-8 Backwood's Bentley Backwood's Bentley   [v 4] 2160/7 B 2 17.7 134
2022-06-02 2022-06-02 Boden-6 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 8] 2140/9 C 2 14.9 168
2022-06-02 2022-06-02 Boden-5 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 4] 1640/3 C 0 15.0 509
2022-06-02 2022-06-02 Boden-4 Mira Mira   [s 4] 2140/10 B str
2022-06-02 2022-06-02 Boden-2 All Victor* All Victor*   [v 7] 2140/11 C 0 17.2 617
2022-06-02 2022-06-02 Boden-1 Sabator Sabator   [v 3] 2140/3 B 3 16.6 152
2022-05-30 2022-05-30 Skellefteå-5 Wall Street Neo Wall Street Neo   [v 8] 1640/3 C 7 15.8 108
2022-05-30 2022-05-30 Skellefteå-3 Jenny Flex* Jenny Flex*   [s 3] 2140/4 D 3 18.3g 307
2022-05-26 2022-05-26 Boden-10 Mira Mira   [s 4] 2140/6 C 3 16.3 298
2022-05-26 2022-05-26 Boden-4 Hesiod Hesiod   [v 8] 2140/5 D 1 12.9 583
2022-05-26 2022-05-26 Boden-2 Dikt Drew Dikt Drew   [s 6] 1640/10 A 1 13.5 126
2022-05-19 2022-05-19 Boden-7 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 8] 2140/6 C 2 13.7 492
2022-05-19 2022-05-19 Boden-2 Sabator Sabator   [v 3] 2140/7 C 4 18.4 113
2022-05-08 2022-05-08 Skellefteå-4 Livet de Lux Livet de Lux   [s 6] 2140/7 B 7 18.7g 71
2022-05-08 2022-05-08 Skellefteå-7 Coras Sprint R.E. Coras Sprint R.E.   [v 10] 2160/2 C 8 20.5 155
2022-05-08 2022-05-08 Skellefteå-6 Dikt Drew Dikt Drew   [s 6] 2140/10 B 3 15.4 40
2022-05-05 2022-05-05 Boden-6 Musclematters Musclematters   [s 6] 2140/6 C 0 20.3 558
2022-05-05 2022-05-05 Boden-5 Exel Evo Exel Evo   [v 3] 2140/5 B 6 17.7 161
2022-05-05 2022-05-05 Boden-4 Thank the Maker* Thank the Maker*   [v 5] 2640/8 B 0 16.7 272
2022-05-05 2022-05-05 Boden-3 Dikt Drew Dikt Drew   [s 6] 2140/7 B 3 15.5 108
2022-05-05 2022-05-05 Boden-2 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 8] 2160/7 C 0 15.6 752
2022-04-28 2022-04-28 Boden-6 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 8] 2140/7 C 6 15.0 859
2022-04-28 2022-04-28 Boden-4 M.T.Oberon M.T.Oberon   [v 6] 2140/15 A 3 15.5 31
2022-04-28 2022-04-28 Boden-3 Mira Mira   [s 4] 2140/1 D 4 18.3 674
2022-04-28 2022-04-28 Boden-2 Backwood's Bentley Backwood's Bentley   [v 4] 2140/8 C 6 16.8 448
2022-04-21 2022-04-21 Umeå-3 Exel Evo Exel Evo   [v 3] 1640/5 B 4 16.6 138
2022-04-18 2022-04-18 Boden-9 Musclematters Musclematters   [s 6] 2140/9 C 6 19.1 332
2022-04-18 2022-04-18 Boden-7 Västerbo LaCamilla Västerbo LaCamilla   [s 4] 2140/1 B 1 19.4 27
2022-04-18 2022-04-18 Boden-6 President Lindy* President Lindy*   [h 8] 2140/12 B 1 14.6 39
2022-04-18 2022-04-18 Boden-5 Dikt Drew Dikt Drew   [s 6] 2140/8 D 2 14.5 396
2022-04-18 2022-04-18 Boden-3 Fokus Brick Fokus Brick   [v 5] 2140/5 D 0 g 40
2022-04-11 2022-04-11 Boden-8 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 8] 2680/9 B 6 16.2 376
2022-04-11 2022-04-11 Boden-7 All Victor* All Victor*   [v 7] 2140/7 D 4 16.9 736
2022-04-11 2022-04-11 Boden-6 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 5] 2140/1 D 0 18.7 1118
2022-04-11 2022-04-11 Boden-2 Exel Evo Exel Evo   [v 3] 2140/7 C 3 19.0 324
2022-03-29 2022-03-29 Boden-2 Margarita Luca* Margarita Luca*   [s 3] 2140/10 D 6 21.1 114
2022-03-29 2022-03-29 Boden-9 Fokus Brick Fokus Brick   [v 5] 2140/3 D 0 g 500
2022-03-29 2022-03-29 Boden-7 Dikt Drew Dikt Drew   [s 6] 2140/9 C 0 16.7 966
2022-03-29 2022-03-29 Boden-5 Exel Evo Exel Evo   [v 3] 2140/3 D 0 19.7 940
2022-03-22 2022-03-22 Boden-10 Play That Song Play That Song   [s 5] 1660/9 D 0 19.4g 739
2022-03-22 2022-03-22 Boden-7 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 4] 2140/5 D 6 18.2 442
2022-03-22 2022-03-22 Boden-4 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 8] 2680/13 C 6 16.0 412
2022-03-22 2022-03-22 Boden-1 Zeki Font* Zeki Font*   [s 7] 2140/5 C 0 g 696
2022-03-10 2022-03-10 Boden-9 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 4] 2140/3 C 2 21.2 124
2022-03-10 2022-03-10 Boden-8 Jenny Flex* Jenny Flex*   [s 3] 2140/10 B 0 24.4 66
2022-03-10 2022-03-10 Boden-7 Isolde Sisu Isolde Sisu   [s 4] 2140/4 D 0 606
2022-03-10 2022-03-10 Boden-6 Exel Evo Exel Evo   [v 3] 2140/1 D 2 21.5 187
2022-03-10 2022-03-10 Boden-3 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 8] 2160/13 C 6 18.8 146
2022-03-10 2022-03-10 Boden-1 Play That Song Play That Song   [s 5] 2140/2 D 5 18.5 580
2022-02-20 2022-02-20 Boden-10 Ohio U.B. Ohio U.B.   [v 7] 2140/3 D 2 16.3 907
2022-02-20 2022-02-20 Boden-9 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 10] 2160/13 B 0 19.4g 1065
2022-02-20 2022-02-20 Boden-7 Play That Song Play That Song   [s 5] 2140/1 D 0 598
2022-02-20 2022-02-20 Boden-3 Mooncake Mooncake   [v 11] 2160/3 D 0 20.4 814
2022-02-20 2022-02-20 Boden-1 Brexit* Brexit*   [s 6] 2140/3 C 3 18.7 112
2022-02-11 2022-02-11 Boden-4 No Beer Drinker No Beer Drinker   [s 4] 2140/2 B 8 17.9 719
2022-02-11 2022-02-11 Boden-2 Brexit* Brexit*   [s 6] 2140/5 C 0 18.0 52
2022-02-06 2022-02-06 Skellefteå-8 Play That Song Play That Song   [s 5] 2140/1 C 1 19.0 58
2022-02-06 2022-02-06 Skellefteå-4 Dikt Drew Dikt Drew   [s 6] 2140/8 B 4 18.1 84
2022-02-06 2022-02-06 Skellefteå-3 Mooncake Mooncake   [v 11] 2140/5 D 7 19.5 562
2022-01-27 2022-01-27 Boden-9 Dikt Drew Dikt Drew   [s 6] 2140/3 C 0 g 177
2022-01-27 2022-01-27 Boden-7 No Beer Drinker No Beer Drinker   [s 4] 2140/1 C 3 18.2 599
2022-01-27 2022-01-27 Boden-5 Brexit* Brexit*   [s 6] 1640/2 B 1 16.3 284
2022-01-13 2022-01-13 Boden-4 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 7] 2140/3 C 0 17.9 1271
2022-01-13 2022-01-13 Boden-2 No Beer Drinker No Beer Drinker   [s 4] 2140/7 B 0 19.2 556
2022-01-07 2022-01-07 Umeå-7 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 8] 1640/10 D 4 15.0 222
2022-01-02 2022-01-02 Boden-9 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 7] 2640/1 C 0 18.6 889
2023-09-30 2023-09-30 Åby-9 Captor Delleselve* Captor Delleselve*   [v 5] 2140/5 D 0 13.3g 709
2023-09-26 2023-09-26 Boden-8 Himla B.Drift Himla B.Drift   [s 8] 2160/8 D 0 19.8g 865
2023-09-26 2023-09-26 Boden-3 Smokey Yunick Smokey Yunick   [v 5] 2140/8 C 3 17.0 125
2023-09-26 2023-09-26 Boden-1 My Goodwill* My Goodwill*   [s 2] 1640/4 D 4 19.9 342
2023-09-14 2023-09-14 Boden-5 Karamell Sisu Karamell Sisu   [s 3] 2140/4 D 4 15.8 1251
2023-09-14 2023-09-14 Boden-4 Dorothea Mil Dorothea Mil   [s 4] 2140/7 D 0 16.8g 669
2023-09-14 2023-09-14 Boden-1 Livin High Sisu Livin High Sisu   [h 2] 1640/7 C 5 19.8 310
2023-09-03 2023-09-03 Boden-8 Hello Hi Hello Hi   [h 7] 2140/3 C 0 22.1 136
2023-09-03 2023-09-03 Boden-7 Smokey Yunick Smokey Yunick   [v 5] 2140/11 B 1 17.2 27
2023-09-03 2023-09-03 Boden-6 No Beer Drinker No Beer Drinker   [s 5] 2140/11 B 4 16.0 48
2023-09-03 2023-09-03 Boden-5 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 9] 2140/8 A 3 16.8 71
2023-09-03 2023-09-03 Boden-4 Mira Mira   [s 5] 2140/7 B 1 17.0 51
2023-09-03 2023-09-03 Boden-3 Aya Face Aya Face   [s 5] 2140/1 B 1 16.2 56
2023-09-01 2023-09-01 Skellefteå-8 Glace au Four Glace au Four   [s 11] 2160/8 D 0 16.0g 825
2023-09-01 2023-09-01 Skellefteå-7 Karamell Sisu Karamell Sisu   [s 3] 2140/5 D 7 17.0g 495
2023-09-01 2023-09-01 Skellefteå-6 Got to Dash Got to Dash   [v 8] 1640/4 D 5 11.9 624
2023-09-01 2023-09-01 Skellefteå-1 Urban Cowboy Urban Cowboy   [h 2] 2140/2 C 5 23.9g 320
2023-08-24 2023-08-24 Boden-7 Karamell Sisu Karamell Sisu   [s 3] 2180/6 B 4 16.9 146
2023-08-24 2023-08-24 Boden-6 Party Brodda Party Brodda   [s 5] 2140/1 C 2 15.2 66
2023-08-24 2023-08-24 Boden-4 Canudeliver Canudeliver   [s 6] 2140/1 C 7 21.4g 1101
2023-08-24 2023-08-24 Boden-1 Mira Mira   [s 5] 2140/10 A 5 17.2 190
2023-08-21 2023-08-21 Skellefteå-10 Aya Face Aya Face   [s 5] 2160/12 A 6 18.8g 25
2023-08-21 2023-08-21 Skellefteå-5 Almaz Poderoso* Almaz Poderoso*   [s 4] 2140/8 B 0 19.1 418
2023-08-17 2023-08-17 Boden-2 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 9] 1640/4 D 0 13.5 968
2023-08-04 2023-08-04 Boden-5 Lapland Iceman* Lapland Iceman*   [v 4] 2660/4 D 5 18.2 206
2023-08-04 2023-08-04 Boden-1 Urban Cowboy Urban Cowboy   [h 2] 1640/7 D 5 20.9g 174
2023-08-04 2023-08-04 Boden-11 Pretty Boy Floyd Pretty Boy Floyd   [v 7] 2160/11 C 0 18.8 402
2023-08-04 2023-08-04 Boden-10 Karamell Sisu Karamell Sisu   [s 3] 2140/5 C 2 16.9 112
2023-08-04 2023-08-04 Boden-8 Got to Dash Got to Dash   [v 8] 2140/14 B 0 16.3 93
2023-08-04 2023-08-04 Boden-7 Abraxas Abraxas   [v 6] 2140/11 B 0 18.2 202
2023-08-04 2023-08-04 Boden-6 Aya Face Aya Face   [s 5] 2140/9 B 5 15.5 671
2023-07-27 2023-07-27 Boden-10 Mellby Image Mellby Image   [s 6] 2140/6 B 0 16.9 40
2023-07-27 2023-07-27 Boden-9 Fritz From Aceda Fritz From Aceda   [v 5] 2140/10 C 5 18.5 94
2023-07-27 2023-07-27 Boden-8 Topi Sisu Topi Sisu   [v 4] 2140/1 C 0 g 24
2023-07-27 2023-07-27 Boden-6 Got to Dash Got to Dash   [v 8] 2140/11 A 1 14.9 30
2023-07-27 2023-07-27 Boden-5 Dorothea Mil Dorothea Mil   [s 4] 2140/3 B 1 15.9 17
2023-07-27 2023-07-27 Boden-4 Mira Mira   [s 5] 2140/3 A 3 16.4 27
2023-07-27 2023-07-27 Boden-2 Party Brodda Party Brodda   [s 5] 2140/3 C 1 15.8 49
2023-07-26 2023-07-26 Skellefteå-2 Aya Face Aya Face   [s 5] 2640/6 D 0 16.4 1216
2023-07-01 2023-07-01 Boden-9 Yankee Blue Yankee Blue   [v 7] 2160/13 B 1 16.4g 258
2023-07-01 2023-07-01 Boden-8 No Beer Drinker No Beer Drinker   [s 5] 1640/2 A 6 15.4 28
2023-07-01 2023-07-01 Boden-7 Got to Dash Got to Dash   [v 8] 2160/10 C 0 15.4 201
2023-07-01 2023-07-01 Boden-6 Mira Mira   [s 5] 2640/1 C 0 g 1040
2023-07-01 2023-07-01 Boden-4 Jaqueline Sisu Jaqueline Sisu   [s 4] 2140/5 C str
2023-07-01 2023-07-01 Boden-3 Tasmanian Devil Tasmanian Devil   [v 6] 2160/6 C 0 19.2g 448
2023-07-01 2023-07-01 Boden-2 Canudeliver Canudeliver   [s 6] 2140/8 C 0 20.0g 623
2023-06-24 2023-06-24 Skellefteå-9 Lapland Iceman* Lapland Iceman*   [v 4] 2140/6 D 0 15.5 771
2023-06-24 2023-06-24 Skellefteå-8 Mellby Image Mellby Image   [s 6] 2140/4 D 6 16.3 654
2023-06-24 2023-06-24 Skellefteå-6 Abraxas Abraxas   [v 6] 2140/11 C 3 16.0 926
2023-06-24 2023-06-24 Skellefteå-4 No Beer Drinker No Beer Drinker   [s 5] 2140/1 D 4 14.9 243
2023-06-24 2023-06-24 Skellefteå-2 Karamell Sisu Karamell Sisu   [s 3] 2140/2 C 5 16.5 360
2023-06-17 2023-06-17 Boden-4 Aya Face Aya Face   [s 5] 2140/8 D str
2023-06-17 2023-06-17 Boden-1 Karamell Sisu Karamell Sisu   [s 3] 1640/5 D 5 13.5 606
2023-06-09 2023-06-09 Boden-10 Tasmanian Devil Tasmanian Devil   [v 6] 2160/13 B str
2023-06-09 2023-06-09 Boden-7 Medias Fasth One Medias Fasth One   [v 8] 1640/9 B str
2023-06-09 2023-06-09 Boden-5 Pretty Boy Floyd Pretty Boy Floyd   [v 7] 2160/6 D 0 18.7 1279
2023-06-09 2023-06-09 Boden-4 Canudeliver Canudeliver   [s 6] 2160/10 B 6 19.3 736
2023-06-09 2023-06-09 Boden-2 Aya Face Aya Face   [s 5] 1640/7 C 6 14.8 209
2023-06-09 2023-06-09 Boden-1 Karamell Sisu Karamell Sisu   [s 3] 2140/1 D 2 17.4 460
2023-06-05 2023-06-05 Skellefteå-7 Kink Adviser Kink Adviser   [v 8] 1640/8 D str
2023-06-05 2023-06-05 Skellefteå-5 Hello Hi Hello Hi   [h 7] 2160/5 C 0 19.9g 162
2023-06-01 2023-06-01 Boden-6 Karamell Sisu Karamell Sisu   [s 3] 2140/4 D 5 19.0 363
2023-06-01 2023-06-01 Boden-4 Got to Dash Got to Dash   [v 8] 1640/1 D 4 13.8 296
2023-06-01 2023-06-01 Boden-2 Lemieux Boko Lemieux Boko   [v 5] 2160/13 B 0 16.8 256
2023-05-23 2023-05-23 Skellefteå-6 Zin Zano Bay Zin Zano Bay   [v 7] 1640/1 D 6 15.1 270
2023-05-23 2023-05-23 Skellefteå-3 Tasmanian Devil Tasmanian Devil   [v 6] 1640/8 B 7 16.8 223
2023-05-23 2023-05-23 Skellefteå-1 Ride Away Ride Away   [v 5] 2640/3 C 3 17.6g 153
2023-05-23 2023-05-23 Skellefteå-9 A Cupcake A Cupcake   [s 6] 1640/7 B 0 17.4g 87
2023-05-23 2023-05-23 Skellefteå-7 Medias Fasth One Medias Fasth One   [v 8] 1640/4 A 1 14.1 46
2023-05-19 2023-05-19 Boden-2 Got to Dash Got to Dash   [v 8] 1640/7 D 4 13.0 181
2023-05-19 2023-05-19 Boden-10 Aya Face Aya Face   [s 5] 2140/1 C 1 17.0 94
2023-05-19 2023-05-19 Boden-8 Fokus Brick Fokus Brick   [v 6] 2140/15 C str
2023-05-19 2023-05-19 Boden-7 Joan C.Boko Joan C.Boko   [s 7] 2160/9 D 0 15.8 1361
2023-05-19 2023-05-19 Boden-4 Karamell Sisu Karamell Sisu   [s 3] 2140/4 C 3 18.8 435
2023-05-19 2023-05-19 Boden-3 Canudeliver Canudeliver   [s 6] 2160/12 C 3 18.8 1506
2023-05-15 2023-05-15 Skellefteå-9 Lucias Dotter Lucias Dotter   [s 7] 2160/4 D 6 16.9 337
2023-05-15 2023-05-15 Skellefteå-2 Mira Mira   [s 5] 1640/5 D 0 13.7 321
2023-05-11 2023-05-11 Boden-9 Aya Face Aya Face   [s 5] 2140/3 B 0 g 78
2023-05-11 2023-05-11 Boden-7 Got to Dash Got to Dash   [v 8] 2140/7 C 1 14.2 49
2023-05-11 2023-05-11 Boden-6 Dikt Drew Dikt Drew   [s 7] 2140/10 A 1 15.2 42
2023-05-11 2023-05-11 Boden-5 Lucias Dotter Lucias Dotter   [s 7] 2140/11 D 6 17.3 368
2023-05-11 2023-05-11 Boden-3 Lemieux Boko Lemieux Boko   [v 5] 2140/3 A 4 16.0g 29
2023-05-04 2023-05-04 Boden-9 Ohio U.B. Ohio U.B.   [v 8] 2140/8 D 0 16.4 1608
2023-05-04 2023-05-04 Boden-8 No Beer Drinker No Beer Drinker   [s 5] 1640/6 C 0 14.7 284
2023-05-04 2023-05-04 Boden-7 Dikt Drew Dikt Drew   [s 7] 2140/2 C 4 15.7 291
2023-05-04 2023-05-04 Boden-1 Karamell Sisu Karamell Sisu   [s 3] 2140/2 B 4 19.6g 316
2023-05-02 2023-05-02 Skellefteå-6 Abraxas Abraxas   [v 6] 1660/9 B 8 15.7 61
2023-04-28 2023-04-28 Umeå-9 Sagredo Hanover Sagredo Hanover   [v 8] 2140/2 A 0 16.1g 143
2023-04-25 2023-04-25 Boden-8 Pretty Boy Floyd Pretty Boy Floyd   [v 7] 1660/14 B 6 15.8 377
2023-04-25 2023-04-25 Boden-3 Ohio U.B. Ohio U.B.   [v 8] 2140/5 D 0 16.5 724
2023-04-25 2023-04-25 Boden-1 Aya Face Aya Face   [s 5] 2640/10 B 5 16.9 764
2023-04-20 2023-04-20 Umeå-7 Endofstory W.F. Endofstory W.F.   [s 3] 2140/12 D 0 g 287
2023-04-20 2023-04-20 Umeå-1 Sagredo Hanover Sagredo Hanover   [v 8] 2140/5 B 2 15.7 103
2023-04-14 2023-04-14 Boden-2 Ice Cold Beer Ice Cold Beer   [v 3] 2140/1 C 4 18.1 530
2023-04-06 2023-04-06 Boden-3 Got to Dash Got to Dash   [v 8] 2140/1 D 5 14.6 207
2023-04-06 2023-04-06 Boden-2 Mira Mira   [s 5] 2140/1 D 0 16.0 684
2023-03-30 2023-03-30 Boden-11 Lucias Dotter Lucias Dotter   [s 7] 2140/8 D str
2023-03-30 2023-03-30 Boden-9 Got to Dash Got to Dash   [v 8] 2660/12 C 0 18.3g 770
2023-03-30 2023-03-30 Boden-8 Backwood's Bentley* Backwood's Bentley*   [v 5] 2640/6 D 7 18.1 876
2023-03-30 2023-03-30 Boden-5 Aya Face Aya Face   [s 5] 2160/8 C 6 16.8 180
2023-03-30 2023-03-30 Boden-4 Mira Mira   [s 5] 1640/1 C 6 16.0 337
2023-03-17 2023-03-17 Boden-5 Mira Mira   [s 5] 2160/10 C 7 17.5 600
2023-03-17 2023-03-17 Boden-1 Livi Priority Livi Priority   [v 6] 2140/5 D 0 19.2 371
2023-03-10 2023-03-10 Boden-5 Abraxas Abraxas   [v 6] 2160/12 C 5 17.7 441
2023-03-10 2023-03-10 Boden-4 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 9] 1640/7 D 0 14.8 885
2023-03-10 2023-03-10 Boden-1 Ice Cold Beer Ice Cold Beer   [v 3] 2160/4 C 5 19.2g 231
2023-02-26 2023-02-26 Skellefteå-6 Mindyourvoice W.F. Mindyourvoice W.F.   [s 6] 1640/4 D 7 18.0 38
2023-02-26 2023-02-26 Skellefteå-5 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 9] 1660/9 C 6 15.8 34
2023-02-26 2023-02-26 Skellefteå-4 Mira Mira   [s 5] 2140/2 C 1 18.8 31
2023-02-26 2023-02-26 Skellefteå-3 Abraxas Abraxas   [v 6] 2140/7 C 1 18.2 70
2023-02-24 2023-02-24 Boden-4 M.T.Oberon M.T.Oberon   [v 7] 2140/9 B 2 15.8 62
2023-02-16 2023-02-16 Boden-5 Livi Priority Livi Priority   [v 6] 2160/9 C 0 22.5g 77
2023-02-16 2023-02-16 Boden-4 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 9] 2160/5 D 0 16.4 972
2023-02-16 2023-02-16 Boden-3 Lapland Iceman* Lapland Iceman*   [v 4] 2140/5 D 1 16.2 33
2023-01-29 2023-01-29 Boden-4 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 9] 2140/11 D 0 16.6 1172
2023-01-29 2023-01-29 Boden-1 Livi Priority Livi Priority   [v 6] 2140/7 C 2 20.1 176
2023-01-29 2023-01-29 Boden-9 A Cupcake A Cupcake   [s 6] 2140/11 D str
2023-01-29 2023-01-29 Boden-6 Motivated Second* Motivated Second*   [s 7] 2140/1 D 0 18.4 844
2023-01-20 2023-01-20 Umeå-7 No Beer Drinker No Beer Drinker   [s 5] 2140/6 D 2 16.4 255
2023-01-13 2023-01-13 Boden-9 No Beer Drinker No Beer Drinker   [s 5] 2140/1 C 4 18.2 136
2023-01-13 2023-01-13 Boden-8 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 9] 2160/8 A 0 17.1 553
2023-01-13 2023-01-13 Boden-6 Abraxas Abraxas   [v 6] 2140/10 D 5 18.0 445
2023-01-05 2023-01-05 Boden-5 Livi Priority Livi Priority   [v 6] 2140/2 C 4 20.1 267
2023-01-05 2023-01-05 Boden-4 Ladybug Lara Ladybug Lara   [s 6] 1640/1 D 0 14.8 308



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se