V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-04-21 2024-04-21 Årjäng-2 Dimension Trot Dimension Trot   [v 4] 2140/10 D
2024-04-23 2024-04-23 Axevalla-1 High Five F. High Five F.   [v 4] 2140/3 D
2024-04-23 2024-04-23 Axevalla-2 Koup Droit T.F. Koup Droit T.F.   [v 4] 2140/6 B
2024-04-23 2024-04-23 Axevalla-3 Last Dance Boko Last Dance Boko   [v 6] 2640/3 D
2024-04-23 2024-04-23 Axevalla-7 Maj Doll Maj Doll   [s 9] 1640/3 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75



 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-11 Sundara Sundara   [s 5] 2160/6 str
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-6 Askens Etna Askens Etna   [s 5] 2140/9 0 17.6 617
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-3 Love Me Tender Love Me Tender   [s 5] 2640/12 5 17.8 49
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-7 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 1640/2 str
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-3 Vikens Hot Lips Vikens Hot Lips   [s 7] 2160/10 0 18.1 1270
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-5 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 4] 2140/6 5 19.3 141
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-4 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2100/8 3 16.6 140
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-2 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 3] 2100/5 str
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-7 Just Trouble M.J. Just Trouble M.J.   [v 7] 2100/6 0 16.7 212
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-6 Hot Carrot Hot Carrot   [s 5] 2140/2 0 g 596
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-2 Stone Capes Nougat* Stone Capes Nougat*   [h 4] 2140/7 1 14.9 89
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-1 Myownerisalooser Myownerisalooser   [s 4] 2140/6 2 17.0 206
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-11 Digital Box Digital Box   [v 5] 2640/8 3 19.9 99
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-10 Hot Carrot Hot Carrot   [s 5] 2160/12 5 19.7 277
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-9 Boko Won Boko Won   [v 7] 2140/10 8 17.9 63
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-3 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 3] 2100/2 1 18.0 34
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-2 Haj Tooma Haj Tooma   [h 4] 2100/4 0 g 166
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-9 My Space My Space   [v 7] 2140/7 2 16.4 177
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-11 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 5] 2160/13 1 17.1 33
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-3 Sundara Sundara   [s 5] 2160/10 5 19.1 341
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-7 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 4] 1640/3 5 15.9 125
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-11 Hot Carrot Hot Carrot   [s 5] 2140/3 str
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-9 Heart of Love Heart of Love   [s 5] 2140/10 0 18.3 177
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 5] 2160/13 6 16.9 369
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-1 Life is Grand Life is Grand   [s 2] 1640/1 0 22.3 419
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-9 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 4] 1640/12 4 17.0 190
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-10 Photo Launcher Photo Launcher   [v 4] 2140/2 0 21.2 536
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-7 My Space My Space   [v 7] 2140/11 1 16.8 98
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-1 Glorius Man Glorius Man   [v 5] 2140/9 6 21.1 453
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-11 Magnificent Match Magnificent Match   [h 7] 2160/8 0 17.5 417
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-3 On Sale Broline On Sale Broline   [v 4] 2640/1 5 19.0 112
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-9 Incredible Sånna Incredible Sånna   [v 5] 2140/2 7 18.8g 49
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-1 Clapton Clapton   [v 6] 2140/8 7 20.8 369
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-12 Chantal Velvet Chantal Velvet   [s 6] 2140/3 3 15.7 109
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-5 Broadway Queen Broadway Queen   [s 2] 1640/8 6 18.4 1567
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-8 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 4] 2100/4 2 18.1 107
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-6 Sundara Sundara   [s 5] 2100/2 4 17.4 1077
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-4 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 5] 2140/5 str
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-3 Borga Honey Borga Honey   [s 3] 2140/2 6 20.2g 273
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-6 Regalo Regalo   [v 5] 2160/12 0 g 2330
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-4 Glenmorangie Glenmorangie   [v 4] 2140/1 0 g 538
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-8 Kalle Kula Kalle Kula   [v 6] 2640/1 5 17.4 92
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-9 White Bobbysock White Bobbysock   [v 4] 1609/7 4 15.4 27
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 Magnificent Match Magnificent Match   [h 7] 2160/14 0 16.4g 271
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-5 Galaxy Arriba Galaxy Arriba   [s 4] 1609/10 6 16.3 161
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-9 Regalo Regalo   [v 5] 2160/6 4 17.7 410
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-5 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 3] 2140/11 0 394
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-4 Chantal Velvet Chantal Velvet   [s 6] 2140/3 1 15.3 39
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-1 Borga Honey Borga Honey   [s 3] 2160/11 0 19.5g 63
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-8 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 5] 2140/6 4 17.2 36
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-6 Amour Memory Amour Memory   [s 3] 2100/5 2 15.0 1101
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-10 Kalle Kula Kalle Kula   [v 6] 2640/11 3 18.2 93
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-9 Livi Giant Livi Giant   [v 7] 2160/8 7 17.9g 193
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-5 Kid Käbb Kid Käbb   [s 6] 1640/8 str
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-11 On Sale Broline On Sale Broline   [v 4] 2140/7 0 g 58
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-10 Dina Katrajt Dina Katrajt   [v 10] 1640/6 0 15.2 702
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-6 Bellafonte Bellafonte   [v 4] 2140/6 4 16.7 92
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-10 Borups Manhattan Borups Manhattan   [v 5] 2140/3 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-9 Ingo Rols Ingo Rols   [v 8] 2140/11 0
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-7 Broadway Queen Broadway Queen   [s 2] 1609/2 6 17.2 606
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-5 Clapton Clapton   [v 6] 2160/15 0 20.6 636
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-4 Heart of Love Heart of Love   [s 5] 2160/15 5 16.4 527
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-3 Cat's Klondike Cat's Klondike   [v 4] 2100/10 5 15.6 1060
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-5 Amour Memory Amour Memory   [s 3] 2140/8 0 16.0 316
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-3 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 5] 2140/8 0 16.9 544
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Dina Katrajt Dina Katrajt   [v 10] 1640/4 5 15.7 689
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-7 King of Pop King of Pop   [v 6] 1640/9 0 16.0g 57
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Regalo Regalo   [v 5] 2160/7 0 g 320
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-4 Lajos Cella Lajos Cella   [s 5] 1640/4 4 13.8 99
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-2 Borga Honey Borga Honey   [s 3] 2160/14 3 18.4 440
2015-10-04 2015-10-04 Visby-4 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 3] 2140/2 5 16.7 100
2015-10-04 2015-10-04 Visby-9 Quechua Quechua   [s 6] 2680/13 0 g 166
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Red Lion Red Lion   [v 7] 2160/13 0 16.8 602
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-9 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 5] 2140/1 3 15.7 428
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-4 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 5] 2140/3 0 17.0 157
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-2 Photo Launcher Photo Launcher   [v 4] 2140/5 8 17.9g 410
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-11 Jolene Day Jolene Day   [s 4] 1640/1 0 g 75
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-4 Cat's Klondike Cat's Klondike   [v 4] 2100/11 5 17.9 126
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-2 Canal Skater Canal Skater   [v 7] 1680/11 str
2015-09-28 2015-09-28 Romme-4 On Sale Broline On Sale Broline   [v 4] 2140/3 0 g 76
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Incredible Sånna Incredible Sånna   [v 5] 2640/11 0 g 949
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-6 Heart of Love Heart of Love   [s 5] 2160/14 7 15.5 1140
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-3 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 5] 2140/8 2 15.5 419
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Tiptoe Tiptoe   [v 5] 2140/2 0 13.6 130
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-8 Photo Launcher Photo Launcher   [v 5] 2160/4 C 6 20.3 196
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-2 Final Dream Final Dream   [h 3] 2140/3 D 6 18.8 138
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-10 Heart of Love Heart of Love   [s 6] 2140/8 B 0 20.3 273
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-8 Confess Arn Confess Arn   [v 7] 2140/7 C 6 16.0 173
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-3 Scot Launcher Scot Launcher   [v 5] 1640/6 B 0 16.6 76
2016-12-10 2016-12-10 Romme-2 Final Dream Final Dream   [h 3] 2140/2 C 2 17.0 71
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-12 Sofarsogood Sofarsogood   [v 4] 2160/11 D 0 g 107
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Cool Style Cool Style   [v 7] 1640/3 C 0 13.5 465
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-3 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 4] 1640/3 D 0 g 85
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-4 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 2140/3 B 0 16.1 270
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-9 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 1640/6 C 3 13.2g 242
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-7 Photo Launcher Photo Launcher   [v 5] 2660/5 D 0 18.0 309
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-3 Cool Style Cool Style   [v 7] 1640/10 C 6 15.3 483
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-6 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 2140/14 D 0 15.2 1178
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-10 Variable Launcher Variable Launcher   [h 4] 2140/7 B 0 17.5 51
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 2140/7 C 0 19.8g 375
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-10 Complete Launcher Complete Launcher   [v 4] 2100/3 B 0 17.7 30
2016-10-15 2016-10-15 Åby-6 Hades Håleryd* Hades Håleryd*   [v 5] 2140/2 B 0 13.6 132
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-4 Vacanza Vacanza   [s 5] 2140/5 A 1 16.1 37
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-5 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2640/2 D str
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-8 Önas Henriett Önas Henriett   [s 7] 2140/4 D 0 g 1294
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-7 Complete Launcher Complete Launcher   [v 4] 2140/2 C 4 16.4 130
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-10 Sundara Sundara   [s 6] 2160/4 D 0 18.9 567
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-7 Variable Launcher Variable Launcher   [h 4] 2140/2 B 4 16.8 68
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-6 Future Love Future Love   [v 8] 2140/2 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-3 Be Right Back Be Right Back   [v 4] 1640/5 C 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-6 Future Love Future Love   [v 8] 2140/2 D 0 13.6 935
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-3 Be Right Back Be Right Back   [v 4] 1640/5 C 4 13.6 205
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-4 Photo Launcher Photo Launcher   [v 5] 2140/14 B 0 g 558
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-2 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 2140/10 C 4 16.5 63
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-4 Delvina Gold Delvina Gold   [s 7] 2100/4 D 0 17.4 379
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-5 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/1 D 7 16.8 864
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-5 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 1640/11 D 0 14.3 598
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-4 Bellflower Bellflower   [s 7] 2140/1 D 3 15.0 292
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-10 Do it Launcher Do it Launcher   [s 4] 2160/4 C 6 17.5 162
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-8 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 4] 2140/3 C 0 17.1 162
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-6 Future Love Future Love   [v 8] 2140/7 C 4 13.9 610
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-3 Photo Launcher Photo Launcher   [v 5] 2140/8 B 7 16.1 186
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-7 Soma Soma   [s 6] 2140/11 A 6 15.6 263
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-6 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/8 C 0 17.1 585
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-4 Crown Lady Crown Lady   [s 6] 1640/2 C 4 14.9 235
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-5 Vertical Speed Vertical Speed   [v 7] 2140/2 D 0 g 824
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-11 Blända Buttler Blända Buttler   [s 6] 2140/7 D str
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-9 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 2140/2 C 2 14.0 63
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-9 Attraction Attraction   [v 6] 2140/6 B 6 15.2g 450
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-7 Takida Trot Takida Trot   [s 8] 2160/12 B 6 16.1 333
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-12 Vertical Speed Vertical Speed   [v 7] 2680/8 D 0 g 867
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-11 K.B.Lord Spotlite K.B.Lord Spotlite   [v 7] 2100/12 D 0 17.4 1303
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-8 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 1640/6 B 3 13.3 100
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-11 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 5] 1640/10 A 5 12.6 204
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-3 Future Love Future Love   [v 8] 1640/3 D 4 14.4 333
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-10 White Nose White Nose   [s 5] 2140/3 C 0 g 339
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-8 Homer Kemp Homer Kemp   [v 10] 2140/6 D 0 15.3 484
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-2 Future Love Future Love   [v 8] 1640/9 C 0 g 523
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-9 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2609/7 A 2 15.5 121
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-6 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 2100/3 B 3 14.2 33
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-2 Photo Launcher Photo Launcher   [v 5] 2160/4 B 1 17.0 32
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-10 Bellflower Bellflower   [s 7] 2140/10 D 5 14.6 140
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-8 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/5 D 3 17.4 446
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-9 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2120/11 A 7 18.3 117
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-4 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 2100/9 C 0 16.1 235
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-1 Galaxy Arriba Galaxy Arriba   [s 5] 2140/2 A 0 17.3 39
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-11 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2160/11 A 0 g 51
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-7 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/4 C 4 18.2 230
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-3 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 2140/10 A 4 16.4 70
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-9 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2480/7 D 0 16.7 157
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-2 Iris Iris Iris Iris   [s 7] 1680/4 D 0 14.6 246
2016-06-21 2016-06-21 Visby-9 Taffy Taffy   [h 4] 2140/2 B 1 14.0 57
2016-06-21 2016-06-21 Visby-7 Endandover Endandover   [v 6] 2140/9 D 3 16.2 626
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-6 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 1640/8 B 7 15.2g 187
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2160/11 D 6 16.1 542
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-10 Ollisherano Ollisherano   [v 9] 2180/8 C 0 g 505
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-2 Final Dream Final Dream   [h 3] 2140/8 C 0 18.5 80
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-4 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/2 D 5 18.2 226
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-7 This is Alex This is Alex   [v 5] 2100/5 C 1 14.6 48
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-3 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2640/8 B str
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-9 Above All Above All   [s 5] 2140/11 C 6 15.6 201
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-5 Cool Style Cool Style   [v 7] 2140/7 C 5 14.7 118
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-2 Complete Launcher Complete Launcher   [v 4] 2140/2 C 1 17.4 185
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-7 Beautys Baby Beautys Baby   [s 5] 2160/10 B 6 16.4 116
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-1 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 2140/11 D 3 15.4 322
2016-05-13 2016-05-13 Romme-9 Future Love Future Love   [v 8] 2140/7 D 5 15.1 903
2016-05-13 2016-05-13 Romme-3 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 2140/4 B 0 16.4g 86
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-9 Variable Launcher Variable Launcher   [h 4] 1640/5 B 1 14.0 33
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-9 Öjja Scoop Öjja Scoop   [s 7] 2140/2 D 6 15.4 228
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-6 Soma Soma   [s 6] 2160/7 D 5 15.0 736
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-8 Final Dream Final Dream   [h 3] 2140/7 C 5 19.4g 44
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-5 Complete Launcher Complete Launcher   [v 4] 2140/6 D 2 18.2 127
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-4 Joycelyn Joycelyn   [s 8] 2660/7 D 5 16.5 393
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-3 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2160/12 A 4 16.3 330
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-3 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 2180/14 A 1 14.5 46
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-4 Cool Style Cool Style   [v 7] 2640/7 B 4 15.3 30
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-1 Variable Launcher Variable Launcher   [h 4] 2140/2 D 1 16.5 139
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-8 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 1640/3 A 1 12.7 44
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 1640/2 D 3 12.9 99
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-4 Joycelyn Joycelyn   [s 8] 2100/4 D 0 16.7 410
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-3 My Space My Space   [v 8] 2160/12 B 7 15.4 306
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-1 Complete Launcher Complete Launcher   [v 4] 2140/2 D 0 g 250
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-9 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2640/4 D 0 18.0 307
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-8 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 1640/9 B 6 13.7 144
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-7 Incredible Sånna Incredible Sånna   [v 6] 2140/3 D 8 16.5 938
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-4 Effie Marconi Effie Marconi   [s 7] 1640/1 B 0 g 62
2016-04-16 2016-04-16 Romme-8 Claymore Claymore   [v 5] 2140/3 A 3 14.6 44
2016-04-14 2016-04-14 Åby-5 Metoria Metoria   [s 4] 2140/2 D 5 14.6 427
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-1 Lucky Ride Lucky Ride   [s 5] 2140/5 C 0 21.6g 902
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-9 Cool Style Cool Style   [v 7] 2140/2 A 2 12.8 102
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-5 Taran Westwood Taran Westwood   [v 6] 1640/2 B 3 14.0 423
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-9 Metoria Metoria   [s 4] 2140/6 B 5 14.9 835
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-9 Öjja Scoop Öjja Scoop   [s 7] 2640/9 D 5 14.5 261
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-6 Chantal Velvet Chantal Velvet   [s 7] 2140/12 C 6 14.7 462
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-5 Lucky Ride Lucky Ride   [s 5] 2140/3 B 4 18.9 212
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-4 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 2180/6 B 4 14.5 66
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-5 Cool Style Cool Style   [v 7] 2140/6 C 5 13.5 111
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-8 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 1609/11 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-6 Metoria Metoria   [s 4] 2160/8 B 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-2 Öjja Scoop Öjja Scoop   [s 7] 2100/14 D 0
2016-03-19 2016-03-19 Momarken-4 My Space My Space   [v 8] 2140/7 B 2 15.3 192
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-5 Myownerisalooser Myownerisalooser   [s 5] 2140/11 D 6 15.9 179
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-10 Chantal Velvet Chantal Velvet   [s 7] 2140/1 C 5 16.3 93
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-9 Cool Style Cool Style   [v 7] 2140/7 C 1 17.1 77
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-2 Scot Launcher Scot Launcher   [v 5] 1640/9 B 0 g 137
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-1 Variable Launcher Variable Launcher   [h 4] 2140/3 D 2 19.4 218
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-7 Taran Westwood Taran Westwood   [v 6] 2160/10 A 3 17.0 180
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-6 Elegance Cape Elegance Cape   [s 6] 1640/4 D 0 16.2 211
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-5 Joycelyn Joycelyn   [s 8] 2160/7 A 6 16.9 118
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-4 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 2140/6 C 1 15.8 51
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-3 Heart of Love Heart of Love   [s 6] 1640/1 B 5 16.7 247
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-4 Do it Launcher Do it Launcher   [s 4] 2140/11 D str
2016-02-16 2016-02-16 Örebro-5 Photo Launcher Photo Launcher   [v 5] 2100/8 D 5 18.4 282
2016-02-16 2016-02-16 Örebro-4 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 2140/4 C 0 17.3 77
2016-02-16 2016-02-16 Örebro-2 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 2100/8 B 4 15.5 230
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-9 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 1640/2 C 0 14.5 966
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-2 Do it Launcher Do it Launcher   [s 4] 2140/1 C 0 20.0 143
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Scot Launcher Scot Launcher   [v 5] 2140/4 D 0 19.7 269
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-1 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 4] 2140/3 D str
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-10 Photo Launcher Photo Launcher   [v 5] 2100/13 D 0 18.4 360
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-5 Joycelyn Joycelyn   [s 8] 2140/1 A 5 16.9 37
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-1 Sundara Sundara   [s 6] 2160/3 D 4 18.3 224
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-9 Drive Launcher Drive Launcher   [v 5] 2140/11 A 0 16.4 202
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-9 Heart of Love Heart of Love   [s 6] 2140/1 B 0 22.9 643
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-8 Canal Skater Canal Skater   [v 8] 1640/3 C 0 15.2 138
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-7 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 1640/8 C 3 16.9 254
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-4 Myownerisalooser Myownerisalooser   [s 5] 2140/11 D 6 17.3 403
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-4 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 1640/6 C 1 16.0 217
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-2 Cool Style Cool Style   [v 7] 2140/3 D 4 15.7 52
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-1 One Memphis One Memphis   [v 4] 2140/1 D 0 g 539
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-5 Borga Honey Borga Honey   [s 4] 2100/2 D 7 21.0 277
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-1 Scot Launcher Scot Launcher   [v 5] 2140/1 B 3 19.0 29
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-4 Elegance Cape Elegance Cape   [s 6] 1640/6 D 0 15.4 676
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-2 Joycelyn Joycelyn   [s 8] 2140/4 A 0 17.4 124
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-1 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 2140/8 C 3 17.6 169
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-3 Sundara Sundara   [s 6] 1640/10 D 0 16.6 730
2016-01-12 2016-01-12 Axevalla-5 Heart of Love Heart of Love   [s 6] 2140/2 B 5 17.9 264
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-10 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 2140/9 D 6 18.9 281
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-1 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 2140/10 D 0 19.8g 492
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-2 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2160/4 B 0 g 184
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-7 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 3] 2140/10 C 0 18.2 1045
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-4 Susanne V.D. Susanne V.D.   [s 3] 2140/8 B 7 18.3 61
2017-12-21 2017-12-21 Romme-2 Scot Launcher Scot Launcher   [v 6] 2140/3 C 1 15.6 53
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-10 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2180/14 B 4 16.2 99
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-8 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 4] 2100/5 D 0 19.0 394
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-7 Win it Launcher Win it Launcher   [s 3] 2140/1 B 5 19.0 33
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-6 Easton Easton   [v 11] 1609/8 D 0 15.9 450
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-4 Final Dream Final Dream   [v 4] 2100/10 B 7 15.3 92
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-1 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 2160/15 D 4 17.4 760
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-7 Kalle Kula Kalle Kula   [v 8] 2140/3 D 0 18.7g 268
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-5 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 5] 2140/6 C 4 17.9 60
2017-12-15 2017-12-15 Axevalla-9 Together W.F. Together W.F.   [s 5] 2160/3 C 5 20.6 113
2017-12-15 2017-12-15 Axevalla-1 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2140/2 D 2 17.5 268
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-10 Zoccer Dricca Zoccer Dricca   [s 6] 2160/4 D 6 18.3 215
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-2 Thunder Rick Thunder Rick   [v 3] 2160/8 A 0 21.5g 18
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-7 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 2140/14 A 4 16.6 751
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-3 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 4] 2140/4 D 0 21.6 361
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 1640/4 D 0 19.8 180
2017-12-08 2017-12-08 Romme-6 Final Dream Final Dream   [v 4] 2140/1 B 0 g 43
2017-12-08 2017-12-08 Romme-5 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2140/5 A 0 17.1 255
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-10 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2100/7 B 1 18.4 102
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Snella Doc Snella Doc   [s 5] 2100/5 D 4 18.7 70
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-7 Pumpkin Pumpkin   [s 6] 2160/12 C 0 22.1g 872
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 High on Heels High on Heels   [s 5] 2100/9 C 6 18.6 101
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-3 Susanne V.D. Susanne V.D.   [s 3] 2100/2 C 4 20.0 155
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-2 Win it Launcher Win it Launcher   [s 3] 2140/6 B 4 21.9 21
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-7 Kalle Kula Kalle Kula   [v 8] 1640/7 D 0 15.9 266
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-3 Eleganzia Eleganzia   [s 6] 2140/10 D 0 g 324
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-5 Easton Easton   [v 11] 1640/2 D 4 15.2 561
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-9 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 6] 2140/5 C 1 15.1 106
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-6 Metoria Metoria   [s 5] 2160/7 A str
2017-12-01 2017-12-01 Romme-2 Final Dream Final Dream   [v 4] 2140/11 A 5 15.3 25
2017-12-01 2017-12-01 Romme-1 Definitif Launcher Definitif Launcher   [h 3] 2140/7 D str
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-10 Saphir d'Inverne Saphir d'Inverne   [h 6] 2100/11 D 6 18.3 435
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-6 Street Glider Street Glider   [s 6] 2100/9 D 0 18.2 784
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-5 Win it Launcher Win it Launcher   [s 3] 2140/4 D 3 17.8 152
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-3 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 2140/2 C 6 17.1 452
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-1 Medallion Medallion   [v 4] 2140/7 C 3 18.5 72
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-8 Dealwithakiss Dealwithakiss   [s 4] 2140/2 D 0 16.0 46
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-4 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 5] 2140/6 B 0 17.9g 42
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 Ricke Ricke   [v 4] 2140/9 B 2 16.6 25
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-8 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 2140/5 D 4 17.2 267
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-6 Ridgehead Jeanett Ridgehead Jeanett   [s 6] 2640/5 D 0 g 786
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-3 Nora Marke Nora Marke   [s 4] 2160/7 D 6 19.4 201
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-2 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 4] 2160/3 C 3 18.6 210
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-2 Definitif Launcher Definitif Launcher   [h 3] 2140/2 B 4 18.0 75
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-9 Muchacho L.B. Muchacho L.B.   [v 4] 1640/4 D 0 14.6 949
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-5 Final Dream Final Dream   [v 4] 2140/7 C 0 14.9 208
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-5 Bobbery Bobbery   [v 9] 2640/12 C str
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-9 Metoria Metoria   [s 5] 2160/8 C 8 17.9g 103
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-7 Nightlight M.L. Nightlight M.L.   [s 4] 2140/1 C 6 17.2 29
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-3 Future Love Future Love   [v 9] 2100/3 D 2 14.7 41
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-1 Thunder Rick Thunder Rick   [v 3] 2100/3 B 1 17.2 19
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-4 Scot Launcher Scot Launcher   [v 6] 1640/3 D 5 14.0 189
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-9 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 1640/3 A 0 g 102
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-8 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 6] 2140/10 D 0 16.7 2450
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-4 Glenmorangie Glenmorangie   [v 6] 2640/14 A 0 20.5 493
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-4 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/8 B 3 17.0 36
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-7 Umpire Sund Umpire Sund   [h 9] 2160/9 B str
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-1 Definitif Launcher Definitif Launcher   [h 3] 2140/4 C 3 18.2 98
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-2 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 2140/2 C 3 16.0 134
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-1 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 4] 2140/12 D 4 18.6 1410
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-9 En Rico En Rico   [v 5] 1640/7 C 4 13.7 184
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-7 Bobbery Bobbery   [v 9] 2100/2 D 0 13.6 390
2017-10-20 2017-10-20 Romme-7 Ridgehead Jeanett Ridgehead Jeanett   [s 6] 2160/14 B 0 g 566
2017-10-20 2017-10-20 Romme-5 Spiggen Spiggen   [v 6] 2140/8 D 2 16.4 248
2017-10-20 2017-10-20 Romme-4 You Can Dance You Can Dance   [s 8] 2140/2 C 0 g 97
2017-10-20 2017-10-20 Romme-8 Myrsjös Zorro Myrsjös Zorro   [v 4] 2140/9 C 5 15.4 137
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-4 Falcao Boko Falcao Boko   [v 5] 2140/4 D 0 g 235
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Glenmorangie Glenmorangie   [v 6] 2140/2 C 0 17.9 403
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-1 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2140/3 C 6 14.7 107
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-9 Scot Launcher Scot Launcher   [v 6] 2080/2 C 1 15.3 25
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-8 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2080/7 D 0 15.9 498
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-4 My Space My Space   [v 9] 2480/4 D 2 15.8 201
2017-10-13 2017-10-13 Romme-10 Muchacho L.B. Muchacho L.B.   [v 4] 2160/11 B 6 18.1 368
2017-10-13 2017-10-13 Romme-7 Underworld Underworld   [s 4] 2140/1 C 0 g 138
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-5 Falcao Boko Falcao Boko   [v 5] 2140/2 C 2 15.6 53
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-4 Be Hot Be Hot   [s 10] 2140/5 C 7 17.9 68
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-3 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2140/7 C 2 16.2 136
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-9 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 1640/10 C 0 13.2 289
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-2 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 4] 2140/8 C 5 19.5 446
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-10 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 1640/5 C 3 15.0 103
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-6 Lucky Dice Lucky Dice   [v 7] 2140/14 A 0 15.5 97
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-10 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2140/15 C 6 17.9 68
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-9 Kingstein L.Romsås Kingstein L.Romsås   [v 9] 2140/15 A 1 15.6 130
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-8 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2140/4 D 0 17.5 132
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 5] 1640/3 C 4 15.3 151
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/9 B 6 15.3 58
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-6 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 2140/1 D 3 14.6 393
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-3 Glenmorangie Glenmorangie   [v 6] 2140/15 C str
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-8 White Nose White Nose   [s 6] 2140/6 A 0 16.6 116
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-5 Harley Zon Harley Zon   [v 5] 2140/2 B 6 16.8 28
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-4 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2140/10 B 6 18.5 98
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-2 Susanne V.D. Susanne V.D.   [s 3] 2140/7 C 0 17.4 493
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-9 Zoccer Dricca Zoccer Dricca   [s 6] 1640/2 C 0 15.9 517
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-8 Kick Off T.J. Kick Off T.J.   [s 5] 2140/10 C 0 17.5 693
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-3 Scot Launcher Scot Launcher   [v 6] 2140/6 C 3 15.8 21
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-6 Glenmorangie Glenmorangie   [v 6] 1640/5 C 0 g 113
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-3 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2140/1 B 2 13.8 101
2017-09-15 2017-09-15 Romme-5 Lucky Dice Lucky Dice   [v 7] 1640/2 B 6 14.1 26
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-9 Angela Rich Angela Rich   [s 6] 2140/11 C str
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-7 Nightlight M.L. Nightlight M.L.   [s 4] 2140/10 C 0 17.7g 212
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/3 C 2 15.5 39
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-8 Askö Dollar Askö Dollar   [v 6] 2140/5 D 0 16.6 424
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-10 Chimo Trot Chimo Trot   [v 9] 2140/1 D 0 18.4 249
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-7 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2180/12 B 4 15.8 311
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-6 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 5] 2140/9 C 0 18.3 110
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-5 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 4] 2140/9 C 3 18.4 107
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-4 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 2140/13 B 8 16.7 167
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-3 En Rico En Rico   [v 5] 1640/9 C 2 14.1 65
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-1 Cool Style Cool Style   [v 8] 1640/6 C 6 14.5 49
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-11 My Space My Space   [v 9] 2160/10 D 6 16.3 172
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Che Boko Che Boko   [v 8] 2160/8 D 7 15.4 760
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-4 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/9 B 5 15.4 118
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-3 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 1640/8 D 5 14.5 383
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-9 Do it Launcher Do it Launcher   [s 5] 1640/1 D 3 17.4 74
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-8 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2140/9 A 5 15.5 53
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-7 Wille Willow Wille Willow   [v 10] 1640/8 C 8 15.5 355
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2140/9 C 7 15.9g 231
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-1 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 5] 2140/7 B 7 19.0 92
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-11 Kvicka Lee Kvicka Lee   [s 3] 2140/2 D 6 18.3 85
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-8 Eleganzia Eleganzia   [s 6] 2140/4 D 0 g 241
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-6 M.T.Homer M.T.Homer   [h 8] 1640/1 B 3 13.5 50
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-5 Harley Zon Harley Zon   [v 5] 2140/10 B str
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-2 Bosse Dynamit Bosse Dynamit   [v 5] 1640/8 C 8 18.0 134
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-8 America America   [s 7] 2480/9 D 7 17.0g 76
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-7 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 4] 2140/3 D 5 19.3 823
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-10 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 2140/11 D 0 18.0 39
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-8 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 6] 1640/10 D 0 16.2 446
2017-08-24 2017-08-24 Åby-9 Final Dream Final Dream   [v 4] 3140/7 C 3 15.6 414
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-8 Tiptoe Tiptoe   [v 7] 2140/3 D 5 13.3 314
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-3 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 2140/8 A 0 17.6 436
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-1 Miss Melinda Miss Melinda   [s 3] 2140/2 C 3 15.6 31
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-6 Broadway Cast Broadway Cast   [v 4] 2140/7 B 0 17.6 64
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 2140/12 B 1 16.3 170
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-8 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2140/8 A 3 15.5 497
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-6 Eleganzia Eleganzia   [s 6] 2140/1 C 0 g 141
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-5 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 1640/6 B 4 13.4 40
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Allegro Brick Allegro Brick   [v 5] 1640/2 C 8 17.3g 39
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-3 Kvicka Lee Kvicka Lee   [s 3] 2140/11 C 8 17.2 144
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-2 Final Dream Final Dream   [v 4] 2140/2 A 2 14.3 79
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-8 Lucky Dice Lucky Dice   [v 7] 3140/10 B 8 16.7g 28
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2140/2 C 0 15.2g 281
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-8 Muchacho L.B. Muchacho L.B.   [v 4] 2140/4 C 0 15.8 121
2017-08-08 2017-08-08 Romme-9 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2140/6 C 0 15.1 165
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-11 Spotlite Son M.L. Spotlite Son M.L.   [v 5] 2100/1 B 3 13.6 35
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-10 Bobbery Bobbery   [v 9] 2140/12 C 2 12.8 169
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 4] 2140/3 D 8 17.8 478
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-5 Iniesta Bob Iniesta Bob   [v 8] 2140/9 A 1 15.3 23
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-4 Lady Zappa Lady Zappa   [s 4] 1640/7 B 4 12.7 164
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-9 Classic Joy Classic Joy   [s 5] 2140/10 B 3 19.6g 145
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-8 Action Doc Action Doc   [v 5] 2160/11 C str
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-2 Charming Soldier Charming Soldier   [v 4] 1660/15 A 0 20.0g 70
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-5 Cosmo Frazer Cosmo Frazer   [v 6] 2640/14 C 7 17.0 78
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-10 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2480/10 B 0 g 411
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-8 Lucky Dice Lucky Dice   [v 7] 2140/2 A 1 15.6 32
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-10 Elin Shot Elin Shot   [s 5] 2140/2 D 5 18.5 124
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-7 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 2100/4 B 5 15.2g 159
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-12 Unsafe Investment Unsafe Investment   [h 4] 2640/6 B 4 17.0 24
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-4 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 1640/7 C 4 14.6 61
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-7 Bobbery Bobbery   [v 9] 2140/5 B 1 13.4 46
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2100/1 C 5 13.6 367
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-10 Mackmyra L.A. Mackmyra L.A.   [v 7] 2140/12 B 7 17.8 71
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-10 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 5] 2140/3 C 0 g 48
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-9 Do it Launcher Do it Launcher   [s 5] 2140/1 D 8 20.6 141
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Complete Launcher Complete Launcher   [v 5] 1640/5 C 0 16.2 58
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-4 Iniesta Bob Iniesta Bob   [v 8] 2140/4 A 1 16.2 19
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-3 Elin Shot Elin Shot   [s 5] 2140/11 B 4 18.0 32
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Final Dream Final Dream   [v 4] 3160/7 C 1 16.4 113
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-8 High on Heels High on Heels   [s 5] 2140/1 C 2 15.3 133
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-4 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 4] 2160/12 B 4 16.9 288
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-11 Blue Money Blue Money   [v 4] 2140/1 B 3 16.0 34
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-6 Blända Buttler Blända Buttler   [s 7] 2140/8 D 3 16.7 514
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 1640/11 C 2 14.1 60
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-12 Cotton Club Cotton Club   [v 5] 2140/8 A 5 15.0 110
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-2 Life is Grand Life is Grand   [s 4] 2140/2 D 5 18.1 255
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-12 Västerbo Estello Västerbo Estello   [v 5] 1640/8 C 6 14.6 420
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-9 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 5] 2140/3 C 5 15.5 144
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-4 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 1640/9 B 6 12.8 236
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-1 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2660/14 A 6 16.4 419
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2140/6 B 0 18.1 60
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-1 White Bobbysock White Bobbysock   [v 6] 2140/12 C 5 16.5 84
2017-06-09 2017-06-09 Romme-5 Blue Money Blue Money   [v 4] 2140/3 B 3 15.5 38
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-7 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/3 D 0 16.9 1212
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-6 Final Dream Final Dream   [v 4] 2100/12 B 1 14.3 105
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-2 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 5] 2140/2 D 5 17.3 828
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-2 Susanne V.D. Susanne V.D.   [s 3] 2140/3 C 0 20.4g 455
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-9 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 1640/9 D 4 12.3 342
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-5 Heart of Love Heart of Love   [s 7] 2140/6 C 5 16.5 113
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-10 Fika Fika   [s 5] 2140/9 D 0 13.8 227
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-2 Cantab G.T.* Cantab G.T.*   [v 6] 2140/5 D 2 14.4 85
2017-05-30 2017-05-30 Romme-4 Life is Grand Life is Grand   [s 4] 2140/4 D 5 18.6 144
2017-05-30 2017-05-30 Romme-7 Chatman Chatman   [v 11] 2140/10 B 6 15.4 115
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-10 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2160/3 C 7 16.3 287
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-4 Final Dream Final Dream   [v 4] 2140/7 A 3 14.8g 32
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-10 M.R.Starcatcher M.R.Starcatcher   [v 9] 1640/3 D str
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2140/5 B 0 g 86
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-6 White Bobbysock White Bobbysock   [v 6] 2140/10 B 5 16.9 152
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-11 Photo Launcher Photo Launcher   [v 6] 2160/6 B 8 17.4 348
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-11 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 6] 2640/13 D 0 17.8 746
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-9 Kalle Kula Kalle Kula   [v 8] 2140/6 D 0 17.4 848
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-4 Lucky Dice Lucky Dice   [v 7] 2100/7 A 2 15.2 44
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-2 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 5] 2140/10 D 6 15.5 192
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-11 Combonumberfive Combonumberfive   [v 4] 2140/6 B 0 15.7 78
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Inception Inception   [v 7] 2140/5 D 2 13.5 124
2017-04-29 2017-04-29 Åby-13 America America   [s 7] 2140/7 C 3 15.3 179
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 Inception Inception   [v 7] 2140/9 D 1 14.6 34
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-8 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 2140/1 D 0 g 382
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-5 Elin Shot Elin Shot   [s 5] 2140/2 C 0 g 41
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-4 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 5] 1609/2 D 6 14.6 112
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-3 Cash You Cash You   [s 4] 2160/14 A 0 18.9g 65
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-2 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2100/10 A 0 g 247
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-10 Haj Tooma Haj Tooma   [h 6] 2609/3 D str
2017-04-16 2017-04-16 Romme-2 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 5] 2640/2 C 0 g 532
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-4 Chatman Chatman   [v 11] 1640/6 D 5 13.0 577
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-3 Triton Baz Triton Baz   [v 5] 2140/6 B 0 16.7 44
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-6 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2660/5 D 4 16.1 464
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-5 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2100/2 C 2 14.0 167
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-2 Little By Little Little By Little   [s 3] 2140/3 D 0 18.9 789
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 7] 2140/10 D 0 15.3 732
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-7 Janita Loves You Janita Loves You   [s 7] 2140/6 C 0 15.5 456
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-6 Cause I Love You Cause I Love You   [s 4] 2140/3 D 0 21.2 292
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-6 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 5] 2140/7 D 0 16.6 276
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-11 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2140/2 C 0 15.6 250
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-7 Glenmorangie Glenmorangie   [v 6] 2140/3 C 0 18.9 279
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-10 Little By Little Little By Little   [s 3] 2140/6 D 0 20.3g 169
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-8 Final Dream Final Dream   [v 4] 2100/10 B 2 15.3 48
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-7 Cash You Cash You   [s 4] 2140/3 D 3 16.2 468
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-6 Haj Tooma Haj Tooma   [h 6] 2660/8 D 0 18.5 335
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-5 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2140/1 C 4 15.5 132
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-10 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2640/2 D 5 16.2 551
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-9 Complete Launcher Complete Launcher   [v 5] 2140/1 C 0 g 373
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 Lucky Dice Lucky Dice   [v 7] 2140/5 C 1 15.1 59
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-5 Scot Launcher Scot Launcher   [v 6] 1640/1 C 3 14.6 134
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-11 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 5] 2140/5 D 1 16.2 150
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-7 Haj Tooma Haj Tooma   [h 6] 1640/12 D 7 16.6 195
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-8 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2140/1 D 3 14.9 196
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-5 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/5 D 4 14.6 288
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 Glenmorangie Glenmorangie   [v 6] 2140/1 D 2 16.4 222
2017-03-24 2017-03-24 Romme-9 Final Dream Final Dream   [v 4] 3140/1 D 5 16.7 364
2017-03-24 2017-03-24 Romme-4 Triton Baz Triton Baz   [v 5] 2140/7 B 2 15.1 42
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-10 Haj Tooma Haj Tooma   [h 6] 2140/1 D 5 19.5 281
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-9 On Sale Broline On Sale Broline   [v 6] 2140/1 D 0 g 715
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 Complete Launcher Complete Launcher   [v 5] 2140/4 B 7 17.9 36
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-6 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 1609/9 C 0 14.7 467
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-5 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2609/5 D 5 15.3 221
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-5 Scot Launcher Scot Launcher   [v 6] 2140/3 B 5 15.8 115
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-9 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 6] 2140/8 D 0 19.2 1129
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2140/9 D 7 18.5 519
2017-02-16 2017-02-16 Åby-10 Scot Launcher Scot Launcher   [v 6] 2140/6 C 1 17.6 58
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-4 Joycelyn Joycelyn   [s 9] 2640/6 D 4 17.2 369
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-3 Forrest Fayline Forrest Fayline   [v 7] 1640/8 D 0 16.4 629
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-1 Complete Launcher Complete Launcher   [v 5] 1640/3 A 3 15.4 41
2017-02-12 2017-02-12 Romme-3 Triton Baz Triton Baz   [v 5] 2160/12 A 2 17.0 47
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-3 Variable Launcher Variable Launcher   [h 5] 1640/2 A 0 15.8 118
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-3 Scot Launcher Scot Launcher   [v 6] 2100/9 C 5 16.4 214
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-2 Do it Launcher Do it Launcher   [s 5] 2140/4 D 0 20.2 214
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-1 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2100/5 D 2 14.6 240
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-4 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2100/13 C 0 17.4 587
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-7 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 1640/11 D 0 15.7 632
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-5 Cool Style Cool Style   [v 8] 2140/6 D 0 15.9 495
2017-02-03 2017-02-03 Romme-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 8] 2140/12 D 4 15.3 586
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-7 Canal Skater Canal Skater   [v 9] 1640/10 D 0 16.4 434
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-6 Expona Expona   [s 6] 2660/13 D 5 18.2 773
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-9 Final Dream Final Dream   [v 4] 2140/6 C 1 17.4 66
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-4 Beautys Baby Beautys Baby   [s 6] 2140/10 D 0 17.1 587
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Forrest Fayline Forrest Fayline   [v 7] 1640/9 C 0 15.3 296
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-1 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2640/8 B 5 17.0 57
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-6 Verbal Kint Verbal Kint   [v 8] 2640/5 D 5 16.9 497
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 1640/5 B 4 14.1 86
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-4 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 6] 2100/4 D 3 16.9 302
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-10 Expona Expona   [s 6] 1609/9 C 4 15.1 297
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-8 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2140/6 D 0 17.8 947
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-5 Final Dream Final Dream   [v 4] 2140/2 C 3 18.2 446
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-7 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 1640/11 C 6 16.0 913
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-8 Drive Launcher Drive Launcher   [v 6] 2140/1 C 0 g 272
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-7 Golden Glee Golden Glee   [v 8] 2140/12 C 0 20.9g 345
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-10 Made My Way Made My Way   [s 6] 2160/11 B 5 17.4 748
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-5 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2160/11 B 4 16.6 372
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-3 Haj Tooma Haj Tooma   [h 6] 2160/14 D 7 18.6 910
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-2 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 6] 2160/11 C 4 17.9 420
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-10 Scot Launcher Scot Launcher   [v 6] 2140/1 B 1 18.5 48
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-7 Verbal Kint Verbal Kint   [v 8] 2140/3 D 3 16.9 496
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Expona Expona   [s 6] 2640/5 B 0 18.5g 745
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-5 Final Dream Final Dream   [v 5] 2140/2 C 5 15.0 34
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-2 My Open Art My Open Art   [v 5] 1640/7 C 0 15.6 181
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-1 Final Dream Final Dream   [v 5] 2140/7 A 6 15.2 41
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-10 Choco Garline Choco Garline   [v 4] 2140/5 B 0 19.2g 287
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-9 Veams Allegro Veams Allegro   [v 6] 2140/8 C 0 g 268
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-8 Cobbys Supervalue Cobbys Supervalue   [v 5] 2640/12 A 0 199
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-7 Veams Allegro Veams Allegro   [v 6] 2140/9 B 0 18.6g 81
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-4 Bobbery Bobbery   [v 10] 2140/5 B 6 15.0 43
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-9 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/9 B 1 15.5 44
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-3 Goofy Rick Goofy Rick   [v 3] 2140/1 D str
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-3 Final Dream Final Dream   [v 5] 2140/7 A 3 14.4 53
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-9 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 6] 2140/10 C 3 17.1 896
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-1 Thunder Rick Thunder Rick   [v 4] 2140/4 C 0 19.3g 61
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-9 My Open Art My Open Art   [v 5] 2140/3 C 2 15.1 61
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-3 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 1640/4 C 0 14.1 466
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-2 Tic Tac Face Tic Tac Face   [s 3] 2140/6 D 0 22.7g 610
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-6 Thunder Rick Thunder Rick   [v 4] 2140/6 C 0 g 43
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-3 Scot Launcher Scot Launcher   [v 7] 1640/9 D 0 15.3 547
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-8 Veams Allegro Veams Allegro   [v 6] 2640/10 D 6 16.2 283
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-5 Isabelle Boko Isabelle Boko   [s 3] 2140/12 D 2 14.3 396
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-8 Elvy Palema Elvy Palema   [s 8] 2140/11 D 4 16.9 366
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-3 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 6] 2140/8 C 3 17.5 296
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-2 Tic Tac Face Tic Tac Face   [s 3] 2140/8 C 6 20.0 481
2018-10-26 2018-10-26 Romme-8 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 6] 2660/12 B 0 18.2 818
2018-10-26 2018-10-26 Romme-3 Maj Doll Maj Doll   [s 3] 2140/4 C 0 18.3g 419
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-3 Choco Garline Choco Garline   [v 4] 2140/4 A 8 16.6 31
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-2 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 1640/6 C 3 14.5 490
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-3 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 4] 2140/7 C 0 g 81
2018-10-11 2018-10-11 Visby-7 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2120/3 C 5 16.4 122
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2120/1 D str
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-9 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 1609/4 C str
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-3 Bobbery Bobbery   [v 10] 2100/10 C 3 14.0 68
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-3 Final Dream Final Dream   [v 5] 2140/10 A 7 14.1 57
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-3 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2140/10 C 0 g 736
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-8 Elegant Frost Elegant Frost   [v 4] 2140/4 D str
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-4 Medallion Medallion   [v 5] 2140/11 D 6 16.4 541
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-11 Arnie Dream Arnie Dream   [v 6] 1640/4 B str
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-10 Choco Garline Choco Garline   [v 4] 2140/1 C str
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-9 Shutter Island Shutter Island   [s 5] 2140/7 A 6 15.9 46
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-4 Final Dream Final Dream   [v 5] 1640/4 B 0 g 87
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-6 Veams Allegro Veams Allegro   [v 6] 2640/10 D 6 15.6 455
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-5 Veams Allegro Veams Allegro   [v 6] 2640/4 D 1 16.4 44
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Elegant Frost Elegant Frost   [v 4] 2140/12 D 0 15.6 114
2018-08-30 2018-08-30 Örebro-7 Final Dream Final Dream   [v 5] 2100/2 A 0 15.6g 16
2018-08-24 2018-08-24 Romme-7 Goofy Rick Goofy Rick   [v 3] 2140/1 D str
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-10 Miss Melinda Miss Melinda   [s 4] 2140/6 B 3 14.4 58
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-9 Veams Allegro Veams Allegro   [v 6] 2640/10 C 1 17.3 120
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-6 Special One O.K. Special One O.K.   [v 7] 1640/10 B 3 13.4 116
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-6 Tove Vingboons Tove Vingboons   [s 5] 2100/2 B 0 612
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-3 Scot Launcher Scot Launcher   [v 7] 2100/4 D 4 15.0 526
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-9 Final Dream Final Dream   [v 5] 2140/1 C 1 12.3 145
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-9 Zoccer Dricca Zoccer Dricca   [s 7] 2160/5 C 4 17.1 376
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-4 Future Love Future Love   [v 10] 2140/4 D 0 16.2 477
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-4 Prodige Launcher Prodige Launcher   [v 4] 2100/5 D 0 20.2 979
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-3 Tove Vingboons Tove Vingboons   [s 5] 2140/6 C 0 17.1 304
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/9 B 0 18.8 301
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-5 Scot Launcher Scot Launcher   [v 7] 1640/2 B 0 15.5g 89
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-4 Miss Melinda Miss Melinda   [s 4] 2160/13 C 5 16.0 743
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-6 Final Dream Final Dream   [v 5] 2100/3 B 1 14.8 19
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-1 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2080/11 D 0 g 229
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-3 Miss Melinda Miss Melinda   [s 4] 2160/10 D 7 15.5 237
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-1 Future Love Future Love   [v 10] 2140/8 D 6 15.2 852
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-4 Definitif Launcher Definitif Launcher   [h 4] 2160/7 C 3 16.6 294
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-11 Cityglow Cityglow   [s 5] 2140/13 C 6 15.3 385
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-10 Leon V.D. Leon V.D.   [v 4] 2140/3 D 0 20.1g 174
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-8 Zoccer Dricca Zoccer Dricca   [s 7] 2140/1 C 0 17.7 191
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-3 Final Dream Final Dream   [v 5] 2140/5 C 2 12.7 121
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 My Space My Space   [v 10] 2160/11 C 6 15.6 251
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-11 Future Love Future Love   [v 10] 1660/7 D 0 g 872
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-10 Veams Allegro Veams Allegro   [v 6] 2640/8 D 3 16.7 748
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 My Open Art My Open Art   [v 5] 2160/11 D 5 17.7 331
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-7 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 4] 2140/1 C str
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-2 Definitif Launcher Definitif Launcher   [h 4] 2140/9 D 7 16.5 1576
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-8 Above All Above All   [s 7] 2140/13 D 0 14.7 359
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-3 Final Dream Final Dream   [v 5] 1609/4 C 6 12.9 164
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-2 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 6] 2080/10 D str
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-8 Cityglow Cityglow   [s 5] 2480/9 C 3 16.0 140
2018-06-08 2018-06-08 Romme-11 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2160/3 B 4 18.3 58
2018-06-08 2018-06-08 Romme-2 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 6] 2140/5 C 5 16.8 61
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-9 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 2160/12 D 3 18.7 216
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-7 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2640/1 D 0 17.5 788
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-6 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 4] 2140/2 D 2 18.0 320
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-4 Queen of Vega Queen of Vega   [s 6] 2140/4 C 0 17.8 176
2018-06-04 2018-06-04 Visby-9 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 7] 2120/11 C 3 14.3 208
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-10 Lubeck Lubeck   [v 5] 2140/5 C str
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-2 Special One O.K. Special One O.K.   [v 7] 2140/5 B 3 13.9 222
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-6 Prodige Launcher Prodige Launcher   [h 4] 1640/9 D 5 17.4 153
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-6 Florella Florella   [s 6] 2140/11 D str
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-5 Floe Teemer Floe Teemer   [s 5] 2140/7 D 4 14.9 180
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-11 Final Dream Final Dream   [v 5] 2140/10 B str
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-9 Play Surprise Play Surprise   [s 10] 2140/8 C 0 15.3 612
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-7 Cityglow Cityglow   [s 5] 2140/9 C 1 16.0 38
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-4 Future Love Future Love   [v 10] 2140/2 D 6 14.9 418
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-3 Glenmorangie Glenmorangie   [v 7] 2140/7 D str
2018-05-18 2018-05-18 Romme-3 Miss Melinda Miss Melinda   [s 4] 2140/2 B 3 13.8 97
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-10 Metoria Metoria   [s 6] 2140/1 C 0 14.3 744
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-7 Scot Launcher Scot Launcher   [v 7] 1640/3 C 0 g 103
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 7] 2160/10 C 3 17.0 393
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-1 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 6] 2140/6 B 1 17.6 47
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-10 Zoccer Dricca Zoccer Dricca   [s 7] 2160/3 D 0 19.0g 203
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-9 Prodige Launcher Prodige Launcher   [h 4] 1640/6 D str
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-10 Leon V.D. Leon V.D.   [v 4] 2140/3 C 5 17.5 49
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-6 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/2 C 5 17.5 701
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-5 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 5] 2140/1 D 4 15.0 361
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-4 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2100/5 C 5 14.9 273
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-8 Above All Above All   [s 7] 2140/11 B 4 15.3 140
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-5 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 5] 1640/7 C 6 14.5 884
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-5 Maj Doll Maj Doll   [s 3] 2140/2 C 7 17.8g 451
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-11 Scot Launcher Scot Launcher   [v 7] 1609/6 D 4 13.5 274
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-7 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2100/4 D 7 15.8 532
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-6 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/5 D 0 17.4g 461
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-4 Prodige Launcher Prodige Launcher   [h 4] 2140/3 D str
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-2 Leon V.D. Leon V.D.   [v 4] 2160/8 C 4 17.8 171
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-9 Glorius Man Glorius Man   [v 8] 2660/3 D 0 g 1000
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-7 Zoccer Dricca Zoccer Dricca   [s 7] 2140/6 D 0 g 1073
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-5 Quite a Turbo Quite a Turbo   [v 6] 2140/15 D 0 16.7 294
2018-04-16 2018-04-16 Romme-4 Final Dream Final Dream   [v 5] 2640/5 B 5 16.8 44
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-11 Kick Off T.J. Kick Off T.J.   [s 6] 2140/4 B 0 16.6 1858
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-5 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 4] 2140/3 C 0 17.9 291
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-11 Variable Launcher Variable Launcher   [h 6] 2160/2 C 6 17.3 147
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-2 Leon V.D. Leon V.D.   [v 4] 2140/4 D 7 18.5 301
2018-04-10 2018-04-10 Momarken-5 Trouville Trouville   [s 9] 1640/1 C 3 241
2018-04-10 2018-04-10 Momarken-2 Giant Dream's* Giant Dream's*   [h 6] 2140/7 D 0 543
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-6 Above All Above All   [s 7] 2160/14 B 0 13.8 818
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-10 Definitif Launcher Definitif Launcher   [h 4] 2160/9 D 7 18.1 238
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-8 Maj Doll Maj Doll   [s 3] 2100/6 B 4 17.7 30
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-1 Zoccer Dricca Zoccer Dricca   [s 7] 2640/2 C 7 18.9 609
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-6 Above All Above All   [s 7] 2140/14 C 5 15.5 534
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 5] 2140/12 C 4 16.9 940
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-5 Prodige Launcher Prodige Launcher   [h 4] 2140/1 D 0 g 27
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-4 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2140/1 C 2 16.8 374
2018-03-17 2018-03-17 Momarken-2 Trouville Trouville   [s 9] 2140/6 C 5 16.5 529
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-9 Zoccer Dricca Zoccer Dricca   [s 7] 2100/5 C 0 g 237
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-6 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2100/11 D 0 17.6 402
2018-03-14 2018-03-14 Åby-9 Above All Above All   [s 7] 2140/15 A 3 14.7 819
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-1 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 6] 2140/2 D 0 19.3g 347
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Above All Above All   [s 7] 2140/15 B 5 16.4 315
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-2 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 7] 2140/6 C 0 18.6 388
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-6 Scot Launcher Scot Launcher   [v 7] 2100/2 C 4 15.8 102
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-5 Zoccer Dricca Zoccer Dricca   [s 7] 2160/6 C 3 17.4 271
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-1 Prodige Launcher Prodige Launcher   [h 4] 2140/2 D 1 18.9 52
2018-02-14 2018-02-14 Åby-6 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 1640/4 D 0 15.4g 333
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-10 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2160/10 B 4 18.0 251
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-4 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 9] 2140/11 C 5 15.2 538
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-8 Metoria Metoria   [s 6] 1640/7 C 0 16.2 205
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-8 Final Dream Final Dream   [v 5] 1640/9 C 4 15.1 106
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-5 Scot Launcher Scot Launcher   [v 7] 2140/1 C 4 16.8 26
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-2 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/1 C 2 19.3 157
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-10 Zoccer Dricca Zoccer Dricca   [s 7] 2160/6 C 4 18.1 93
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-6 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 5] 2140/9 D 0 18.9 730
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-4 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 1640/6 C 0 13.6g 115
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-1 Krater Sånna Krater Sånna   [v 6] 2160/13 C 0 18.0 606
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-7 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 5] 2140/10 D 0 18.2 1848
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-8 Final Dream Final Dream   [v 5] 2640/4 C 1 18.6 47
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-6 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2140/9 C 0 16.7 764
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-5 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 5] 1640/5 D 5 15.7 80
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-3 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 5] 2140/4 D 0 18.4 656
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-4 Zoccer Dricca Zoccer Dricca   [s 7] 2140/3 C 5 17.4 126
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-2 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/11 B 5 20.4 279
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-6 Metoria Metoria   [s 6] 1640/2 B 2 14.3 122
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-9 My Open Art My Open Art   [v 5] 2100/11 B 7 19.4 313
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 7] 2140/10 C 3 15.5 166
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-6 Joycelyn Joycelyn   [s 10] 2140/9 C 0 17.2 793
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-2 Kalle Kula Kalle Kula   [v 9] 2140/4 D 7 17.4 362
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-8 Scot Launcher Scot Launcher   [v 7] 1609/4 C 6 14.3 68
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-5 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 7] 2100/12 D 7 18.0 414
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-2 Win it Launcher Win it Launcher   [s 4] 2140/5 C 0 19.1g 59
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-1 Prodige Launcher Prodige Launcher   [h 4] 2140/1 D str
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-10 Zoccer Dricca Zoccer Dricca   [s 7] 2160/3 D 3 17.1 141
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-5 Thunder Rick Thunder Rick   [v 4] 2140/3 D 0 g 46
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-8 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 5] 1640/5 D 3 15.5 424
2019-12-28 2019-12-28 Romme-6 Thunder Rick Thunder Rick   [v 5] 2140/5 C 0 15.8g 192
2019-12-28 2019-12-28 Romme-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2640/1 D 7 16.4 265
2019-12-23 2019-12-23 Färjestad-5 Lansen S.S. Lansen S.S.   [v 6] 2160/3 B 4 17.5 393
2019-12-23 2019-12-23 Färjestad-4 Choco Garline Choco Garline   [v 5] 2640/1 B 2 16.8 218
2019-12-23 2019-12-23 Färjestad-2 Heather Deo Heather Deo   [s 3] 2140/6 B 2 16.5 21
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-6 High on Life High on Life   [v 4] 2100/4 D 6 18.0 253
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-4 My Open Art My Open Art   [v 6] 2640/6 D str
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-3 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2160/2 D 5 17.0 933
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-1 Arnie's Fighter Arnie's Fighter   [v 4] 2100/4 C str
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-3 Francisfromheaven Francisfromheaven   [s 6] 2140/6 A 4 15.8 104
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-2 Iti Tooma Iti Tooma   [s 7] 2140/11 C str
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-7 Thunder Rick Thunder Rick   [v 5] 2140/7 B 1 15.9 71
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-6 Heather Deo Heather Deo   [s 3] 2140/3 D 0 17.0g 56
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-2 Stepping Ferrari Stepping Ferrari   [v 3] 2140/1 D 1 16.6 151
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-1 Ferrari Vingboons Ferrari Vingboons   [v 4] 2140/3 C 5 18.8 558
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-9 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 6] 1640/2 C 0 13.8 89
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-5 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 7] 2140/5 C 4 18.3 47
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-9 Sprucefields Go On Sprucefields Go On   [s 7] 2140/2 D 4 16.8 460
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-7 High on Life High on Life   [v 4] 2140/11 C 3 18.1 389
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-6 Balbina Rich Balbina Rich   [s 6] 2140/4 D 0 21.3 738
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-2 Helge Trot Helge Trot   [v 3] 2140/8 C 5 19.1 74
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-1 Chip Mc Kei'em Chip Mc Kei'em   [v 2] 1640/8 D 3 18.7 165
2019-12-12 2019-12-12 Örebro-4 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 5] 2100/1 D 5 17.8 761
2019-12-12 2019-12-12 Örebro-3 My Open Art My Open Art   [v 6] 2609/4 D 6 16.8 314
2019-12-12 2019-12-12 Örebro-2 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 3] 2100/10 B 6 16.9 150
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-5 Stepping Ferrari Stepping Ferrari   [h 3] 2140/8 C 3 19.6 34
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-3 Heartbomber Heartbomber   [s 9] 2140/7 C 3 17.3 463
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-9 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 6] 2140/4 C 2 16.8 293
2019-12-03 2019-12-03 Mantorp-5 Kentucky Zon Kentucky Zon   [v 4] 2160/8 C 2 16.9 71
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-2 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 3] 2160/8 B 5 16.9g 102
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-7 Final Dream Final Dream   [v 6] 2140/6 B 0 13.4 33
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-6 Marengo Marengo   [v 3] 2140/2 C 0 18.9 243
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-5 Golden Circle Golden Circle   [s 6] 2140/4 D 0 17.6 642
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-4 Global Wildcat Global Wildcat   [v 4] 2140/5 C 5 16.5 184
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-9 Scot Launcher Scot Launcher   [v 8] 2100/3 B 7 16.6 50
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-7 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 7] 2100/7 C 2 19.2 296
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-5 High on Life High on Life   [v 4] 2100/2 D 0 g 322
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-1 Mathilda Rick Mathilda Rick   [s 6] 2140/7 B 5 19.8 345
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-8 Zagor Grif Zagor Grif   [v 4] 2160/8 A 1 15.6 18
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-6 Choco Garline Choco Garline   [v 5] 1640/11 A 0 16.5g 88
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-5 Kentucky Zon Kentucky Zon   [v 4] 2640/3 D 3 18.8 172
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-2 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 4] 2140/6 D str
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-6 Thunder Rick Thunder Rick   [v 5] 2140/3 B 0 g 64
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-2 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 3] 2140/6 B 2 16.2 407
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-2 Junius Taj Junius Taj   [v 5] 2140/1 C 5 17.8g 407
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-1 Stepping Ferrari Stepping Ferrari   [h 3] 2140/10 C 2 18.0 280
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-10 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 5] 2100/4 A 2 16.2 94
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-9 Final Dream Final Dream   [v 6] 2100/8 C 1 14.2 101
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-2 High on Life High on Life   [v 4] 2140/1 B 1 19.7 163
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-9 Cessna S.S. Cessna S.S.   [s 8] 1640/4 D 2 14.6 242
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-7 My Open Art My Open Art   [v 6] 2640/9 C 2 16.6 242
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-2 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 5] 2640/3 D 5 18.4 303
2019-11-08 2019-11-08 Romme-7 Kentucky Zon Kentucky Zon   [v 4] 2140/10 C 2 18.9 83
2019-11-08 2019-11-08 Romme-3 Choco Garline Choco Garline   [v 5] 2140/6 A 0 17.1g 160
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-3 Ridgehead Mikko Ridgehead Mikko   [v 5] 2609/13 D 0 17.8 1589
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-9 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 7] 2140/1 D 3 16.7 193
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-6 Espri Launcher Espri Launcher   [s 3] 1609/4 C 0 15.3 404
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-7 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 2140/6 D 0 17.9 773
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-6 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 6] 2140/1 D 5 14.9 61
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-5 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 2140/2 D 5 18.8 201
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-1 Rally Hjärtat Rally Hjärtat   [s 3] 2140/3 B str
2019-11-02 2019-11-02 Romme-7 Absolutelynoexcuse* Absolutelynoexcuse*   [v 7] 2140/3 D 6 15.3 123
2019-11-02 2019-11-02 Romme-5 Sognare Sognare   [s 4] 2140/8 C 3 15.7 68
2019-11-02 2019-11-02 Romme-4 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/8 B 8 20.4g 40
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 3] 1620/5 D 5 16.0 430
2019-10-31 2019-10-31 Visby-5 Stepping Ferrari Stepping Ferrari   [h 3] 2120/5 B 8 21.4g 67
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Thunder Rick Thunder Rick   [v 5] 1620/1 A 1 14.3 41
2019-10-29 2019-10-29 Romme-2 Final Dream Final Dream   [v 6] 1640/1 A 1 12.3 17
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-10 My Firstaidkit My Firstaidkit   [s 5] 2140/1 D str
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-2 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 6] 2140/10 C 5 13.4 309
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-1 Scot Launcher Scot Launcher   [v 8] 1640/6 D 5 12.6 462
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-10 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 1640/4 D 3 17.1 271
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-10 Junilane Junilane   [s 7] 2180/11 B str
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-6 Mightiness Mightiness   [s 6] 2140/1 B 4 15.5 57
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-3 Orne As Orne As   [v 11] 2140/8 C 5 14.7 161
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-2 Kicken V.O.P. Kicken V.O.P.   [v 5] 2140/12 A 3 17.3 65
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-1 Junius Taj Junius Taj   [v 5] 2140/2 B 4 18.0 88
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-3 Digital Box Digital Box   [v 9] 2160/8 D 7 16.1 531
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-1 Fingersprint Fingersprint   [v 4] 2160/3 C 3 17.8 69
2019-10-19 2019-10-19 Romme-9 Thunder Rick Thunder Rick   [v 5] 1640/10 C str
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-1 Espri Launcher Espri Launcher   [s 3] 1640/10 C 0 16.9g 857
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-8 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 3] 2140/8 C 4 18.6 128
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-7 Kentucky Zon Kentucky Zon   [v 4] 2140/4 D 3 17.9 325
2019-10-11 2019-10-11 Romme-9 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 6] 1640/3 D 3 12.7 135
2019-10-11 2019-10-11 Romme-1 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 3] 2140/5 C 4 18.2 129
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-11 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 4] 2100/9 C 0 g 359
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-10 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 5] 2100/6 B 5 17.7 49
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-9 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 6] 2100/2 C 4 18.2 93
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-8 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 7] 2100/10 B 2 19.1 50
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-6 Saint Gerda Saint Gerda   [s 7] 2100/3 C 5 16.7 121
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-3 Scot Launcher Scot Launcher   [v 8] 2100/10 D 1 16.7 146
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-6 Final Dream Final Dream   [v 6] 1640/6 B 2 11.6 31
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-11 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 7] 2140/7 C 0 17.9 494
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-10 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 5] 2140/7 B 7 17.9 769
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-7 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 6] 2140/7 D 7 15.8 77
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-6 Espri Launcher Espri Launcher   [s 3] 1640/4 D 6 14.4 605
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Thunder Rick Thunder Rick   [v 5] 2140/2 B 4 16.0 37
2019-09-23 2019-09-23 Romme-3 Prodige Launcher Prodige Launcher   [v 5] 2140/6 C 0 17.6g 183
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-3 Accolade Accolade   [v 4] 2140/7 C 1 15.9 47
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-2 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 3] 2140/5 D 2 18.2 240
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-5 Thunder Rick Thunder Rick   [v 5] 1640/6 C 1 13.0 92
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-6 Digital Box Digital Box   [v 9] 2140/1 D str
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-4 Prodige Launcher Prodige Launcher   [v 5] 2140/3 D 3 17.4 103
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-3 Equi Brodda Equi Brodda   [s 6] 1640/1 C 3 13.7 32
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-9 Final Dream Final Dream   [v 6] 2140/10 C 4 13.7 138
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-9 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 7] 2140/12 C 0 16.6 863
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-7 Tove Vingboons Tove Vingboons   [s 6] 2140/1 D 0 20.3g 612
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-4 Symphonic Ida Symphonic Ida   [s 5] 2140/9 C 0 15.1 415
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-9 Chick L.A. Chick L.A.   [s 7] 2100/10 C 6 17.0 222
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-8 Maj Doll Maj Doll   [s 4] 2640/6 C 0 19.7g 32
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-7 Journey Journey   [v 9] 2100/2 D str
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-3 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2100/9 D 7 17.6 190
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-4 Zagor Grif Zagor Grif   [v 4] 2140/8 B 2 14.6 114
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-5 Monday Moon Monday Moon   [s 8] 2160/13 C 7 15.1 329
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-8 Zelig Kronos* Zelig Kronos*   [h 4] 2140/5 B 5 14.1 26
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-4 Vega Etoile* Vega Etoile*   [s 5] 2140/9 B 0 g 81
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-10 Final Dream Final Dream   [v 6] 1640/6 C 0 11.6 95
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-11 Sognare Sognare   [s 4] 2160/12 C str
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Very Charming Very Charming   [v 5] 2100/4 C 1 15.7 105
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-6 Pampalo Pampalo   [v 7] 2100/11 A 1 14.5 496
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-9 Espri Launcher Espri Launcher   [s 3] 2140/12 C 2 17.4 413
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-4 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/11 C 7 15.6g 755
2019-08-10 2019-08-10 Åby-5 Final Dream Final Dream   [v 6] 2140/2 C 5 13.0 360
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-9 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 5] 2140/4 D 5 1678
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-10 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 7] 2140/10 B 0 g 583
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-7 Elvy Palema Elvy Palema   [s 9] 2140/4 D 0 15.0 1015
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-6 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 7] 1640/11 D 0 16.8g 890
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-4 Erik K. Erik K.   [v 5] 1640/9 A str
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-7 Final Dream Final Dream   [v 6] 2140/4 D 3 12.1 65
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-5 Thunder Rick Thunder Rick   [v 5] 2140/4 C 2 15.5 74
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 2140/5 D 4 13.4 636
2019-07-26 2019-07-26 Romme-6 Pampalo Pampalo   [v 7] 3180/9 B 0 15.7 157
2019-07-26 2019-07-26 Romme-3 Zagor Grif Zagor Grif   [v 4] 2140/13 C 2 14.3 107
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-8 Espri Launcher Espri Launcher   [s 3] 2140/11 B 7 17.2 110
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-7 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 5] 2140/7 B 4 18.0 85
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-11 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 7] 2140/9 C 1 15.6 86
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-10 Tournado Dream Tournado Dream   [v 6] 2180/15 B 0 16.3 160
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-7 Above All Above All   [s 8] 2140/12 B 3 16.3 163
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-4 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 8] 2140/10 D 4 16.4 852
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-3 Queuearow Queuearow   [v 9] 2140/4 D 1 15.7 56
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-2 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 4] 2140/5 C 0 19.9g 216
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-8 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 9] 2160/10 D 0 14.0 1632
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Zaffiro G.Z.O.* Zaffiro G.Z.O.*   [h 4] 2140/14 A 5 15.0 47
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Zagor Grif Zagor Grif   [v 4] 2140/5 D 3 16.8 121
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-7 Leonas Sami Leonas Sami   [v 6] 2140/9 B 6 17.1 195
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-6 On Stage Indika On Stage Indika   [v 5] 2140/2 B 4 15.2g 33
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-5 Thunder Rick Thunder Rick   [v 5] 1640/1 B 2 14.3 43
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-3 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 7] 2140/2 C 6 17.6g 123
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-3 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 5] 2100/12 B 4 16.8 1000
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-1 Stepping Ferrari Stepping Ferrari   [h 3] 2080/6 C 8 20.8g 181
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-6 Lady Zappa Lady Zappa   [s 6] 1640/9 B 6 12.4 62
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-9 Scot Launcher Scot Launcher   [v 8] 2140/8 C 7 17.7g 129
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-8 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 5] 2640/6 B 2 17.2 69
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-6 Glen Close Glen Close   [s 8] 1640/4 C 0 g 188
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-4 Drive Launcher Drive Launcher   [v 8] 2140/11 C 6 16.4 186
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-10 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2140/10 B 7 18.3 85
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-6 Final Dream Final Dream   [v 6] 1640/7 C 5 12.6 226
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-5 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 4] 2140/1 D 0 20.7g 855
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-10 Espri Launcher Espri Launcher   [s 3] 2140/6 B 2 16.8 261
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-10 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 5] 2160/10 C 4 15.1 545
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-9 Tic Tac Face Tic Tac Face   [s 4] 2140/1 D 0 g 754
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-4 Maj Doll Maj Doll   [s 4] 2140/8 D 0 g 655
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-5 Final Dream Final Dream   [v 6] 2140/3 C 2 13.5 204
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-8 Felicienne Felicienne   [s 4] 1640/9 C 5 16.3 172
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-6 Espri Launcher Espri Launcher   [s 3] 2140/1 B 5 17.1 400
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-9 Choco Garline Choco Garline   [v 5] 2140/6 A str
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-8 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 4] 2640/8 C 6 19.4 879
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-7 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 8] 2640/1 D 0 g 274
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-2 Stepping Ferrari Stepping Ferrari   [h 3] 2080/6 D 7 19.2 86
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-10 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2140/14 B 7 18.7 165
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-5 Maj Doll Maj Doll   [s 4] 2160/13 C 3 17.3 146
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-10 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 4] 1640/1 D 5 15.5 477
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-5 Edwin Henna Edwin Henna   [v 7] 2640/10 D 0 19.4g 521
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-3 Equi Brodda Equi Brodda   [s 6] 2140/7 C 1 14.3 35
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/10 C 5 17.0 24
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-5 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 5] 2140/3 C 0 g 60
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 8] 2140/4 B 3 16.3 40
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-5 Espri Launcher Espri Launcher   [s 3] 2140/3 D 8 16.0 648
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-8 Cessna S.S. Cessna S.S.   [s 8] 2140/1 D 6 13.7 219
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Lady L.S. Lady L.S.   [s 5] 1609/10 A 7 22.2g 27
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-7 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 7] 2100/4 B 1 15.5 75
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-6 Västerbo Estello Västerbo Estello   [v 7] 2100/3 D 6 18.1 93
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-5 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 7] 2160/5 C 4 18.0 129
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-3 Krut Knut Krut Knut   [v 7] 2640/2 D 0 20.4g 370
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 4] 2100/11 D 4 19.6 388
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-1 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 5] 2100/5 C 5 19.9 155
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-9 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2140/9 D 4 16.8 180
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-6 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 8] 2140/8 C 0 15.7 196
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-4 What a Creation What a Creation   [s 5] 1640/10 B 7 14.6g 37
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-3 Kalle Kula Kalle Kula   [v 10] 2140/4 D 7 16.6 126
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-12 Final Dream Final Dream   [v 6] 1640/9 C 3 11.8 226
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-5 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 6] 2100/8 C str
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-9 Choco Garline Choco Garline   [v 5] 2140/13 A 0 g 104
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-3 Thunder Rick Thunder Rick   [v 5] 2140/6 B 3 17.9 46
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-3 Kaxi Day Kaxi Day   [v 6] 1609/3 B 1 13.1 20
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-9 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 9] 1609/5 A 2 12.4 41
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-8 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 4] 1609/11 A 4 13.8 38
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-4 Lillaxel Lillaxel   [v 9] 1609/7 D 2 12.8 215
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-7 Ferrari Vingboons Ferrari Vingboons   [v 4] 2140/11 D 0 g 1188
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-6 Final Dream Final Dream   [v 6] 1640/1 B 6 14.1 26
2019-05-10 2019-05-10 Romme-9 Kalle Kula Kalle Kula   [v 10] 1640/11 D 6 15.9 352
2019-05-10 2019-05-10 Romme-5 Marcella Marcella   [s 5] 2140/7 D 5 16.2g 448
2019-05-10 2019-05-10 Romme-3 Dontstopbelievin Dontstopbelievin   [v 6] 2160/8 B 4 17.8 75
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-8 Scot Launcher Scot Launcher   [v 8] 2140/8 D 0 16.4 71
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2140/1 D 7 16.6 280
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-1 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 4] 2140/11 D 0 19.8 252
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-12 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2140/6 D 4 17.3 195
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-4 Lowe R.Ö.K. Lowe R.Ö.K.   [h 11] 1640/4 D 0 14.9 1000
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-7 Au Gratin Au Gratin   [v 4] 2140/9 B 4 14.8 128
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-4 Choco Garline Choco Garline   [v 5] 1640/6 A 0 g 17
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-4 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 6] 2100/5 D 0 15.0g 298
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-3 Final Dream Final Dream   [v 6] 2140/4 B 1 14.6 18
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-7 Back in Yellow Back in Yellow   [v 7] 2140/2 B 2 15.9 151
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-10 Tove Vingboons Tove Vingboons   [s 6] 2100/14 A 0 g 375
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-4 Thunder Rick Thunder Rick   [v 5] 2140/8 A 1 17.5 66
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-3 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2140/4 C 4 17.2 140
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-1 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 4] 2140/10 D 7 20.7 489
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-9 Scot Launcher Scot Launcher   [v 8] 2140/12 C 0 g 84
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-8 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2140/9 C 7 17.6 191
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-7 Che Boko Che Boko   [v 10] 2140/5 D 7 16.4 217
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-5 Cadillac Dimanche Cadillac Dimanche   [v 5] 2140/8 D 8 16.8g 1225
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-7 Choco Garline Choco Garline   [v 5] 2140/11 D 5 13.7g 570
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-7 Alibi Alibi   [s 4] 2140/7 D 0 g 574
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-3 Scot Launcher Scot Launcher   [v 8] 2100/5 D 0 17.0g 96
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-2 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 7] 2100/8 C 0 20.5g 295
2019-04-10 2019-04-10 Åby-5 Speedy Desideria Speedy Desideria   [s 5] 2140/7 D 0 g 310
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-11 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2140/2 D 0 17.0 75
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-9 Final Dream Final Dream   [v 6] 1640/4 D 1 11.6 38
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Maj Doll Maj Doll   [s 4] 2140/9 D 0 g 452
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-10 Edemma Edemma   [s 6] 2100/1 C 6 19.1 41
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-7 Drive Launcher Drive Launcher   [v 8] 2100/14 B 0 15.8 174
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-6 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 5] 2140/1 D 2 17.9 86
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2100/10 D 5 17.5 323
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-1 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 4] 2100/1 D 5 18.8 601
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-4 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 7] 2140/1 C 0 g 550
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-3 American Accent American Accent   [v 9] 2140/12 D 0 16.4 2522
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-9 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2140/4 D 0 15.7 1606
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Thunder Rick Thunder Rick   [v 5] 2140/6 D 4 15.6 329
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-5 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 7] 1640/9 C 7 17.9 885
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-10 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2100/1 D 0 16.8g 147
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-4 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 7] 2160/4 D 7 16.3 503
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-3 Drive Launcher Drive Launcher   [v 8] 1640/2 D 4 12.4 339
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-9 Karen Victory Karen Victory   [s 5] 2140/11 D 0 16.7 188
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-4 Judys Sunrise* Judys Sunrise*   [s 6] 2140/6 C 3 15.5 114
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-8 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 4] 1640/7 D 0 g 454
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-5 Maj Doll Maj Doll   [s 4] 2640/5 C 2 16.5 123
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-5 Elvy Palema Elvy Palema   [s 9] 2160/8 C 4 16.9 243
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-4 Miss Melinda Miss Melinda   [s 5] 2100/12 D 6 16.4 194
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-3 Final Dream Final Dream   [v 6] 2100/12 C 2 14.5 61
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-2 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2100/15 B 7 18.0 761
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2140/7 C str
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Scot Launcher Scot Launcher   [v 8] 2140/10 C str
2019-03-17 2019-03-17 Romme-2 Choco Garline Choco Garline   [v 5] 2140/8 C 1 17.1 42
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-5 Final Dream Final Dream   [v 6] 2140/9 C 2 15.8 149
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-6 Thunder Rick Thunder Rick   [v 5] 2140/11 D 0 g 147
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-6 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 8] 2140/1 D 0 17.8 299
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-3 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2140/5 D 0 18.2 122
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-10 Elvy Palema Elvy Palema   [s 9] 2180/12 C 7 19.0g 529
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-2 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 7] 2140/9 C 3 17.7 380
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-5 Bobbery Bobbery   [v 11] 2640/7 C 5 16.0 554
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-4 Miss Melinda Miss Melinda   [s 5] 2160/11 C 0 17.1 643
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-5 Arnie Dream Arnie Dream   [v 7] 2160/10 C str
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-4 K.B.Millanson K.B.Millanson   [v 10] 2640/13 D 0 19.8 408
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-11 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 6] 1640/8 D 5 16.0g 379
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-10 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 4] 2140/2 D 0 g 483
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-3 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 5] 2140/9 C 6 19.1 162
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Judge Memphis Judge Memphis   [v 5] 2160/6 A 5 16.0 667
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-5 Bobbery Bobbery   [v 11] 2660/6 C 7 15.8 62
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Thunder Rick Thunder Rick   [v 5] 1609/9 C 0 g 147
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-5 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 4] 2140/9 C 6 20.4g 123
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-4 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2140/9 C 3 17.2 132
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-1 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 7] 2140/4 C 6 17.0 264
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-10 Final Dream Final Dream   [v 6] 2140/8 C str
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-9 Veams Allegro Veams Allegro   [v 7] 2140/1 C 6 17.4 24
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-8 Arnie Dream Arnie Dream   [v 7] 2140/10 D 0 16.9 152
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-7 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2140/3 D 3 17.0 201
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-6 Miss Melinda Miss Melinda   [s 5] 2140/4 B 1 16.5 39
2019-02-22 2019-02-22 Romme-5 Choco Garline Choco Garline   [v 5] 2140/6 D 2 17.7 19
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-8 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 7] 1640/2 B 0 17.9g 572
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-5 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 6] 1640/11 D 6 16.6 479
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-10 Edemma Edemma   [s 6] 2100/5 B 3 19.4 394
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-3 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 4] 2100/5 D 6 21.3 323
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-6 Veams Allegro Veams Allegro   [v 7] 3140/5 C 0 g 254
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-11 My Open Art My Open Art   [v 6] 2140/6 C 2 16.1 46
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-8 Drive Launcher Drive Launcher   [v 8] 2140/9 D 0 15.5 589
2019-02-10 2019-02-10 Romme-7 Choco Garline Choco Garline   [v 5] 2140/4 C 1 17.0 27
2019-02-10 2019-02-10 Romme-3 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2140/2 D 6 19.7 84
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-5 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 8] 1609/2 D 7 22.5 891
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 7] 2660/10 D 5 18.1 91
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-9 Veams Allegro Veams Allegro   [v 7] 2640/6 B 5 18.3 96
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-3 Candy Crush Candy Crush   [s 5] 2140/4 D 5 18.4 205
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-3 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2140/5 C 4 18.2 222
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-1 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 7] 2160/11 C 5 18.3 218
2019-01-31 2019-01-31 Åby-4 Final Dream Final Dream   [v 6] 2140/3 D 0 16.2 168
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-7 Choco Garline Choco Garline   [v 5] 2140/3 A 7 17.8g 64
2019-01-25 2019-01-25 Romme-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 7] 2160/9 C 4 17.9g 58
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-10 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2140/4 D 5 18.9 332
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-7 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 5] 2140/4 D 4 17.5 760
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-5 My Open Art My Open Art   [v 6] 2660/5 B 2 18.4 116
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-9 Bobbery Bobbery   [v 11] 2140/4 D 2 15.1 78
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-6 Win it Launcher Win it Launcher   [s 5] 2140/7 C 5 18.0g 172
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-9 Arnie Dream Arnie Dream   [v 7] 2140/9 D 0 17.5g 275
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-4 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 7] 1640/10 D 0 359
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-2 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 7] 2140/7 D 5 19.4 202
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-10 Man of Steel Man of Steel   [v 7] 1640/9 D 4 12.7 218
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-11 Final Dream Final Dream   [v 7] 2140/11 B 0 g 403
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-12 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 4] 2140/1 D 6 14.3 473
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-2 Umami Face Umami Face   [v 4] 2160/15 C 6 16.5g 652
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-8 Man of Steel Man of Steel   [v 7] 2140/5 C 3 14.9 27
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-7 Above All Above All   [s 9] 2180/12 D 8 16.1g 700
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-1 Bravo Trival Bravo Trival   [h 3] 2140/6 D 0 g 859
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-12 Umami Face Umami Face   [v 4] 2140/7 A 2 17.1 28
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-8 Zagor Grif Zagor Grif   [v 5] 2660/14 A 0 16.4 462
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-8 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 4] 2140/10 B 1 16.8 84
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-11 Final Dream Final Dream   [v 7] 2140/4 C 0 14.7 50
2020-11-20 2020-11-20 Romme-6 Man of Steel Man of Steel   [v 7] 1640/11 C 1 13.0 52
2020-11-17 2020-11-17 Axevalla-8 Kicken V.O.P. Kicken V.O.P.   [v 6] 1660/13 C 3 15.3 310
2020-11-16 2020-11-16 Färjestad-2 Espri Launcher Espri Launcher   [s 4] 2140/5 D 3 16.0 299
2020-11-14 2020-11-14 Romme-9 Final Dream Final Dream   [v 7] 1640/4 C 1 11.2 41
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-2 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 4] 2140/12 A str
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-8 Final Dream Final Dream   [v 7] 2100/6 C 1 13.1 36
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-1 Elvis G. Elvis G.   [v 3] 2140/10 B 0 21.6g 483
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-8 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 4] 2140/10 B 4 13.6 165
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-6 Espri Launcher Espri Launcher   [s 4] 1640/1 C 3 14.1 48
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-10 Final Dream Final Dream   [v 7] 2140/1 C 2 13.8 64
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-9 Man of Steel Man of Steel   [v 7] 2140/7 C 4 13.6 44
2020-10-13 2020-10-13 Åmål-8 Iron Ant Iron Ant   [s 4] 2080/10 B 0 18.0g 69
2020-10-13 2020-10-13 Åmål-5 Zane Zane   [v 3] 2080/2 D 7 18.8 123
2020-10-10 2020-10-10 Åby-8 Rally Gunnar Rally Gunnar   [v 5] 2140/11 D 1 12.5 178
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-4 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 4] 2100/12 D 0 14.5 1682
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-4 Man of Steel Man of Steel   [v 7] 2140/7 C 1 13.1 50
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-4 Final Dream Final Dream   [v 7] 1640/3 B 2 12.1 40
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-2 Zane Zane   [v 3] 2140/5 D 6 18.9 114
2020-09-29 2020-09-29 Romme-4 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 2640/11 B 4 15.3 298
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-6 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 4] 2140/1 D 3 13.1 319
2020-09-25 2020-09-25 Romme-6 Final Dream Final Dream   [v 7] 3200/10 B 5 16.5 35
2020-09-25 2020-09-25 Romme-1 Zane Zane   [v 3] 2140/3 B 0 18.9 414
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-10 Espri Launcher Espri Launcher   [s 4] 2140/3 C 2 15.8 107
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-7 Rally Gunnar Rally Gunnar   [v 5] 2100/10 B 1 14.2 35
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-4 Final Dream Final Dream   [v 7] 1640/7 C str
2020-09-07 2020-09-07 Mantorp-2 Iron Ant Iron Ant   [s 4] 2640/2 D 0 18.2 318
2020-09-07 2020-09-07 Mantorp-3 Man of Steel Man of Steel   [v 7] 2140/5 C 3 14.2 36
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-9 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 2640/3 B 0 g 68
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-6 Man of Steel Man of Steel   [v 7] 2160/4 C 0 14.5g 61
2020-08-15 2020-08-15 Romme-8 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 4] 1640/9 B 2 12.3 40
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-9 Final Dream Final Dream   [v 7] 2140/3 D 3 13.7 37
2020-08-08 2020-08-08 Åby-9 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 2140/9 D 4 11.4 618
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-3 Choco Garline Choco Garline   [v 6] 2660/4 B 3 15.3 241
2020-08-05 2020-08-05 Bjerke-6 Getreadyfortakeoff* Getreadyfortakeoff*   [v 7] 2100/1 D 0 214
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-9 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 4] 2640/4 D 7 14.3 105
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-10 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 2140/7 C 4 12.9 367
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-9 Final Dream Final Dream   [v 7] 2140/12 D str
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-8 Final Dream Final Dream   [v 7] 2080/11 B str
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-3 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 2140/6 B 2 13.9g 43
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-1 Choco Garline Choco Garline   [v 6] 1640/1 C 3 12.5 55
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-9 Livi Official Livi Official   [v 4] 2140/6 B str
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-4 Man of Steel Man of Steel   [v 7] 2140/2 B 2 13.9 44
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-10 Final Dream Final Dream   [v 7] 2140/6 C 7 13.0 678
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-7 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 3140/1 D 4 14.3 720
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-6 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 4] 2660/11 A 2 16.4 22
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-1 Livi Official Livi Official   [v 4] 2140/5 B 6 18.9 413
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-5 Livi Official Livi Official   [v 4] 2140/4 C 7 18.7 149
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-4 Final Dream Final Dream   [v 7] 1640/5 A 1 12.0 16
2020-06-16 2020-06-16 Visby-9 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 6] 2120/9 D 3 15.0 336
2020-06-16 2020-06-16 Visby-8 Alwoods Joker Alwoods Joker   [v 7] 2120/1 D 7 16.9 744
2020-06-16 2020-06-16 Visby-4 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 1620/5 C 0 g 119
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-1 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 4] 2140/3 B 1 14.1 29
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-8 Choco Garline Choco Garline   [v 6] 2640/9 B 3 15.6 89
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-10 Man of Steel Man of Steel   [v 7] 2140/7 D 0 g 160
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-9 Final Dream Final Dream   [v 7] 2140/9 B 0 12.7 561
2020-05-27 2020-05-27 Örebro-6 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 6] 2100/2 D 0 15.7 1306
2020-05-27 2020-05-27 Örebro-1 Elvis G. Elvis G.   [v 3] 2140/7 C 0 20.9g 467
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-8 Cessna S.S. Cessna S.S.   [s 9] 2140/12 D 0 14.0 1061
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-6 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 2640/4 D 2 13.2 466
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-3 Kiki Polly Boko Kiki Polly Boko   [s 3] 2140/2 D 7 16.6 1027
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-1 Whispers Whispers   [s 3] 2140/12 B 0 g 847
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-8 Choco Garline Choco Garline   [v 6] 2160/11 A str
2020-05-20 2020-05-20 Åby-8 Final Dream Final Dream   [v 7] 2140/3 B 4 12.6 34
2020-05-18 2020-05-18 Färjestad-6 Lansen S.S. Lansen S.S.   [v 7] 2140/5 D 0 g 616
2020-05-18 2020-05-18 Färjestad-4 Man of Steel Man of Steel   [v 7] 2140/10 C 3 13.7 83
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-11 Thunder Rick Thunder Rick   [v 6] 2180/14 B 3 16.4 92
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-9 Elvis G. Elvis G.   [v 3] 2140/3 D 4 18.6g 55
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-2 Torte Lini Torte Lini   [v 5] 1609/5 D 0 g 120
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-4 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 4] 2640/7 B 3 16.6 189
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-10 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 2140/5 C 2 13.3 429
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-9 Choco Garline Choco Garline   [v 6] 2140/2 B 7 13.8 29
2020-04-29 2020-04-29 Åby-6 Final Dream Final Dream   [v 7] 1640/9 C 1 11.2 135
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-11 Stepping Ferrari Stepping Ferrari   [v 4] 2160/7 B 3 18.0 25
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-7 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 4] 2140/5 B 4 16.0 139
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-4 Scot Launcher Scot Launcher   [v 9] 2140/3 C 0 g 1059
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-10 Thunder Rick Thunder Rick   [v 6] 2180/7 A 0 17.4g 27
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-7 Choco Garline Choco Garline   [v 6] 2140/9 C 1 13.5 75
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-2 Livingmydream Livingmydream   [v 4] 2140/5 D 7 19.7 851
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-1 Whispers Whispers   [s 3] 2140/11 C 7 19.3 729
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-5 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 4] 2140/10 B 4 15.3 76
2020-04-12 2020-04-12 Romme-12 Stepping Ferrari Stepping Ferrari   [v 4] 2160/14 C str
2020-03-31 2020-03-31 Romme-4 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 4] 2140/10 B 2 14.3 697
2020-03-31 2020-03-31 Romme-3 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 2140/6 D 4 13.9 327
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-2 Whispers Whispers   [s 3] 2140/2 C 7 20.7g 651
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-1 Livingmydream Livingmydream   [v 4] 2140/10 B 6 20.3g 285
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-6 Nelson Vingboons Nelson Vingboons   [v 6] 2640/10 D 0 g 943
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-10 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 2140/12 D 0 14.7 330
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-2 Kiki Polly Boko Kiki Polly Boko   [s 3] 2140/6 D 2 18.8 365
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-5 Kentucky Zon Kentucky Zon   [v 5] 2100/15 A 0 19.0 129
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-1 Livi Official Livi Official   [v 4] 2140/5 C 0 g 175
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-9 Choco Garline Choco Garline   [v 6] 2640/15 B 8 17.4 42
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-6 Stepping Ferrari Stepping Ferrari   [v 4] 2140/3 C 7 17.0 254
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-1 Livi Official Livi Official   [v 4] 2140/1 D 5 18.8 147
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-2 Mathilda Rick Mathilda Rick   [s 7] 2140/9 B 7 20.7 145
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-9 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 2140/2 D 4 15.6 159
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-8 Torte Lini Torte Lini   [v 5] 1640/7 B 0 g 47
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-6 Thunder Rick Thunder Rick   [v 6] 2140/7 C 2 16.6 213
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-4 Elvy Palema Elvy Palema   [s 10] 2140/6 C 7 18.4 513
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-3 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 6] 1640/12 C 0 16.2 821
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-1 Lisa K. Lisa K.   [s 5] 2140/10 C 4 17.5 533
2020-02-19 2020-02-19 Solvalla-7 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 2640/1 C 4 15.6 138
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-9 Above All Above All   [s 9] 2140/7 B 5 15.2 761
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-10 Chip Mc Kei'em Chip Mc Kei'em   [v 3] 2140/4 C 8 22.6g 149
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-2 WhenLoveTakesOver WhenLoveTakesOver   [s 6] 2140/6 B 5 19.1 171
2020-02-12 2020-02-12 Solvalla-7 Zagor Grif Zagor Grif   [v 5] 2660/13 B 6 17.0 104
2020-02-12 2020-02-12 Solvalla-6 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 2140/11 D 0 g 906
2020-02-12 2020-02-12 Solvalla-3 Mathilda Rick Mathilda Rick   [s 7] 2140/2 D 3 17.9 661
2020-02-12 2020-02-12 Solvalla-1 Black Eagle Black Eagle   [h 3] 2140/4 C 5 18.6 495
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-4 Thunder Rick Thunder Rick   [v 6] 2140/9 D 5 15.1 154
2020-01-31 2020-01-31 Romme-6 Stepping Ferrari Stepping Ferrari   [v 4] 2160/4 B 4 18.2 37
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-10 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 5] 2140/11 D 6 20.0 157
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-9 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 10] 2140/12 B 4 17.0 341
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-8 Above All Above All   [s 9] 2160/3 B 1 15.7 273
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-5 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 8] 2640/8 C 0 19.0 744
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-3 Diamanti Diamanti   [v 8] 2140/11 D 0 20.8 863
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-1 Mathilda Rick Mathilda Rick   [s 7] 2140/2 D 3 19.6 103
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-9 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 2140/1 D 4 15.6 216
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-10 Lansen S.S. Lansen S.S.   [v 7] 2160/14 B str
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-3 Chip Mc Kei'em Chip Mc Kei'em   [v 3] 2140/7 C 2 19.0 81
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-2 Prince Ember Prince Ember   [v 8] 2100/4 C 5 19.9 165
2020-01-18 2020-01-18 Romme-9 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 2160/9 A 0 g 60
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-2 High on Life High on Life   [v 5] 1640/4 D 2 16.6 512
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-3 Lansen S.S. Lansen S.S.   [v 7] 2100/8 B 7 19.5 507
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-2 Mathilda Rick Mathilda Rick   [s 7] 2140/4 D 2 20.3 309
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-1 Veams Aramis Veams Aramis   [v 5] 2140/1 D 8 20.0 207
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-10 Choco Garline Choco Garline   [v 6] 2140/3 C 1 16.2 24
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-9 Grott Maja Grott Maja   [s 7] 2140/10 C 0 24.8g 707
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-9 Thunder Rick Thunder Rick   [v 6] 2140/3 C 4 16.3 66
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-8 Lilltösen Launcher Lilltösen Launcher   [s 6] 2140/7 D 0 18.0 116
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-6 Busnel Busnel   [v 9] 1640/11 C 0 16.8 1122
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-3 Lansen S.S. Lansen S.S.   [v 7] 2140/2 B 5 19.3g 74
2020-01-05 2020-01-05 Romme-10 Sprucefields Go On Sprucefields Go On   [s 8] 2140/12 D 5 15.7 742
2020-01-05 2020-01-05 Romme-4 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 2140/4 C 3 14.6 53
2020-01-05 2020-01-05 Romme-2 Stepping Ferrari Stepping Ferrari   [v 4] 2140/9 A 3 17.0 38
2021-12-31 2021-12-31 Axevalla-5 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 5] 2140/7 B 6 17.2 39
2021-12-29 2021-12-29 Örebro-8 Ferrell Ferrell   [v 9] 2660/11 B 0 g 1075
2021-12-29 2021-12-29 Örebro-7 M.T.Reed M.T.Reed   [v 3] 2100/1 C 6 14.9 313
2021-12-13 2021-12-13 Färjestad-9 Choco Garline Choco Garline   [v 7] 2640/8 C str
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-10 Chicandquick Chicandquick   [s 3] 2160/8 C str
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-9 Zagor Grif Zagor Grif   [v 6] 2180/10 C str
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-7 Magiclight Magiclight   [s 6] 2160/5 B str
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-5 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 5] 2140/5 C str
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-3 Bella Church Bella Church   [s 3] 2140/4 C str
2021-12-10 2021-12-10 Solvalla-3 You Could Be Mine You Could Be Mine   [s 4] 2140/2 C 0 18.6 237
2021-12-09 2021-12-09 Romme-7 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 2140/6 B 0 15.9 131
2021-12-09 2021-12-09 Romme-6 M.T.Reed M.T.Reed   [v 3] 2140/3 C 3 16.4 80
2021-12-07 2021-12-07 Axevalla-9 Man of Steel Man of Steel   [v 8] 1640/1 C 6 14.7 38
2021-12-02 2021-12-02 Örebro-4 Choco Garline Choco Garline   [v 7] 2100/2 C 0 g 80
2021-12-02 2021-12-02 Örebro-3 Being Jolly Being Jolly   [v 5] 2100/4 A 0 16.0 96
2021-12-02 2021-12-02 Örebro-1 Solkattens Eros Solkattens Eros   [v 5] 2609/4 B str
2021-11-25 2021-11-25 Örebro-7 Chicandquick Chicandquick   [s 3] 2140/11 D str
2021-11-25 2021-11-25 Örebro-1 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 2100/4 C str
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-5 Man of Steel Man of Steel   [v 8] 1640/4 C 0 13.6 73
2021-11-22 2021-11-22 Färjestad-8 La Suora M.L. La Suora M.L.   [s 4] 2140/1 C 5 14.3 380
2021-11-22 2021-11-22 Färjestad-4 Choco Garline Choco Garline   [v 7] 2140/5 D 4 14.3 348
2021-11-08 2021-11-08 Färjestad-8 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 5] 2640/3 D 3 16.5 145
2021-11-04 2021-11-04 Romme-6 Chicandquick Chicandquick   [s 3] 2140/4 D 0 g 561
2021-11-04 2021-11-04 Romme-5 M.T.Reed M.T.Reed   [v 3] 2140/1 C 2 15.6 147
2021-11-04 2021-11-04 Romme-3 Ferrell Ferrell   [v 9] 2660/9 B 0 16.6 194
2021-11-04 2021-11-04 Romme-1 You Could Be Mine You Could Be Mine   [s 4] 2160/10 B 6 15.1 252
2021-11-01 2021-11-01 Rättvik-4 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 1640/5 B 5 13.7 81
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-8 Choco Garline Choco Garline   [v 7] 2140/7 B 0 15.2 51
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-4 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 5] 2140/5 B 1 17.1 17
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-8 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 3] 2100/9 A 0 g 51
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-6 Irish Cream Zon Irish Cream Zon   [s 8] 1609/1 B 0 16.4 277
2021-10-26 2021-10-26 Eskilstuna-9 You Could Be Mine You Could Be Mine   [s 4] 1640/10 D 6 12.4 546
2021-10-26 2021-10-26 Eskilstuna-8 Ferrell Ferrell   [v 9] 2160/11 A 0 16.3g 73
2021-10-25 2021-10-25 Mantorp-9 Chicandquick Chicandquick   [s 3] 2140/5 D 5 18.4 121
2021-10-23 2021-10-23 Örebro-4 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 2680/12 C 7 14.9 477
2021-10-14 2021-10-14 Örebro-5 Chip Mc Kei'em Chip Mc Kei'em   [v 4] 2660/9 B 6 17.2 182
2021-10-14 2021-10-14 Örebro-3 Candice Frontline Candice Frontline   [s 4] 2100/3 D 0 17.6 509
2021-10-12 2021-10-12 Axevalla-3 M.T.Reed M.T.Reed   [v 3] 2140/9 C 3 15.8 57
2021-10-11 2021-10-11 Färjestad-7 Feel the Benefit Feel the Benefit   [v 4] 2140/3 D 1 14.5 99
2021-10-11 2021-10-11 Färjestad-6 You Could Be Mine You Could Be Mine   [s 4] 2140/12 C str
2021-10-09 2021-10-09 Åby-4 Stepping Moneyboy Stepping Moneyboy   [v 6] 2140/6 B 1 13.9 95
2021-10-07 2021-10-07 Örebro-5 Being Jolly Being Jolly   [v 5] 1640/2 A 2 13.5 71
2021-10-01 2021-10-01 Solvalla-7 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 2140/4 C 0 14.2 85
2021-10-01 2021-10-01 Solvalla-6 You Could Be Mine You Could Be Mine   [s 4] 2140/7 B 5 13.8 66
2021-10-01 2021-10-01 Solvalla-2 Chip Mc Kei'em Chip Mc Kei'em   [v 4] 2140/11 C 3 15.5 182
2021-09-30 2021-09-30 Örebro-9 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 5] 2100/5 A 3 16.7 31
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-11 Busnel Busnel   [v 10] 1640/4 D 7 15.9 644
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-9 Kimi di Quattro Kimi di Quattro   [v 4] 2140/7 C 3 14.4 35
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-7 Being Jolly Being Jolly   [v 5] 2160/12 A 5 15.5 106
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-3 M.T.Reed M.T.Reed   [v 3] 2140/9 D 2 15.8 665
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-5 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 5] 2140/6 B 7 17.7g 41
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-6 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 2160/7 B 2 15.5 26
2021-09-20 2021-09-20 Mantorp-7 You Could Be Mine You Could Be Mine   [s 4] 1640/6 B 1 14.1 25
2021-09-20 2021-09-20 Mantorp-5 Candice Frontline Candice Frontline   [s 4] 2140/4 B 3 16.5 30
2021-09-16 2021-09-16 Axevalla-5 M.T.Reed M.T.Reed   [v 3] 2140/4 C 7 17.9 382
2021-09-16 2021-09-16 Örebro-6 Final Dream Final Dream   [v 8] 2180/11 B 2 14.1 30
2021-09-12 2021-09-12 Åmål-7 Stepping Moneyboy Stepping Moneyboy   [v 6] 2080/8 A 1 12.9 36
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-9 Ariane Summit Ariane Summit   [s 4] 2140/2 C 3 16.6 42
2021-09-09 2021-09-09 Örebro-6 Vicadi Vicadi   [v 7] 2100/13 A 8 16.5g 77
2021-09-09 2021-09-09 Örebro-5 Espri Launcher Espri Launcher   [s 5] 2100/5 C 0 16.3 45
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-6 Final Dream Final Dream   [v 8] 1640/4 C 4 12.0 47
2021-09-06 2021-09-06 Färjestad-9 Chicandquick Chicandquick   [s 3] 2140/9 D str
2021-09-06 2021-09-06 Färjestad-8 Bella Church Bella Church   [s 3] 2140/7 C 0 17.8 589
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-9 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 6] 2140/11 A 1 14.6 27
2021-08-27 2021-08-27 Åmål-1 Chicandquick Chicandquick   [s 3] 2080/5 D 4 18.7 245
2021-08-27 2021-08-27 Åmål-8 Bella Church Bella Church   [s 3] 2100/7 D 5 19.9 96
2021-08-27 2021-08-27 Åmål-7 Nisse Sånna Nisse Sånna   [v 6] 2100/11 D 0 18.3g 606
2021-08-25 2021-08-25 Solvalla-3 M.T.Reed M.T.Reed   [v 3] 2140/9 B 3 17.7 216
2021-08-25 2021-08-25 Solvalla-2 Final Dream Final Dream   [v 8] 2140/7 B 0 13.8 344
2021-08-19 2021-08-19 Lindesberg-5 Flat Broke Flat Broke   [v 4] 2140/12 B 2 18.3 331
2021-08-14 2021-08-14 Åby-9 Final Dream Final Dream   [v 8] 2140/6 D 6 12.6 936
2021-08-09 2021-08-09 Färjestad-5 M.T.Reed M.T.Reed   [v 3] 2140/7 A 4 17.1 104
2021-08-09 2021-08-09 Färjestad-4 Solkattens Shirazi Solkattens Shirazi   [v 6] 1640/1 C 5 14.6 69
2021-08-06 2021-08-06 Årjäng-7 Flat Broke Flat Broke   [v 4] 2160/8 B 5 18.8 48
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-5 Final Dream Final Dream   [v 8] 2140/12 D 0 12.5 976
2021-07-29 2021-07-29 Visby-8 Mellby Itch Mellby Itch   [s 4] 2140/6 D 3 16.5 209
2021-07-29 2021-07-29 Visby-6 Choco Garline Choco Garline   [v 7] 2140/5 A 2 14.8 19
2021-07-29 2021-07-29 Visby-4 Chicandquick Chicandquick   [s 3] 2120/6 D 4 17.8 39
2021-07-29 2021-07-29 Visby-2 Bella Church Bella Church   [s 3] 2120/8 A 2 20.0 48
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-10 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 2140/5 D 6 13.9 270
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-5 Final Dream Final Dream   [v 8] 1640/1 C 3 11.2 85
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-7 Harvard Student Harvard Student   [s 5] 1640/11 C str
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-1 M.T.Reed M.T.Reed   [v 3] 2140/4 B str
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-4 Choco Garline Choco Garline   [v 7] 2100/6 C 3 14.3 33
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-1 Bella Church Bella Church   [s 3] 2140/8 D str
2021-07-09 2021-07-09 Arvika-9 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 2500/5 B 2 14.7 16
2021-07-06 2021-07-06 Axevalla-7 Chicandquick Chicandquick   [s 3] 2140/7 C 3 19.0 86
2021-07-06 2021-07-06 Axevalla-6 Choco Garline Choco Garline   [v 7] 2160/5 B 4 15.4 122
2021-07-01 2021-07-01 Örebro-7 M.T.Reed M.T.Reed   [v 3] 2140/8 D 6 16.7 382
2021-07-01 2021-07-01 Örebro-1 Digital Diamond Digital Diamond   [h 11] 1640/6 D 5 13.8 85
2021-06-30 2021-06-30 Solvalla-6 Final Dream Final Dream   [v 8] 1640/11 B 7 11.8 488
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-6 Bella Church Bella Church   [s 3] 2140/10 D 5 18.7 934
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-4 Choco Garline Choco Garline   [v 7] 2160/8 C 8 14.9g 109
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-1 Harvard Student Harvard Student   [s 5] 1640/5 C 2 12.8 56
2021-06-21 2021-06-21 Färjestad-4 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 2640/6 C 1 14.4 75
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-7 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 11] 2140/7 C 6 15.4 156
2021-06-16 2021-06-16 Solvalla-8 Final Dream Final Dream   [v 8] 2140/3 C 7 11.7 190
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-4 Espri Launcher Espri Launcher   [s 5] 1640/1 C 7 14.3 120
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-1 Solkattens Eros Solkattens Eros   [v 5] 2140/2 D 3 18.2g 180
2021-06-11 2021-06-11 Årjäng-7 Chicandquick Chicandquick   [s 3] 2140/4 D 7 20.5 80
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-10 Entereza* Entereza*   [s 6] 2140/12 D 5 17.1 361
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-8 Baroncini Jet Baroncini Jet   [h 4] 2140/4 C 0 g 104
2021-06-06 2021-06-06 Axevalla-10 Apocalypto* Apocalypto*   [v 5] 2140/3 C 0 g 55
2021-06-03 2021-06-03 Örebro-3 Turbina C.F. Turbina C.F.   [s 8] 2100/11 D 6 14.9 415
2021-06-03 2021-06-03 Örebro-8 Flat Broke Flat Broke   [v 4] 2140/3 C 7 17.4 81
2021-06-03 2021-06-03 Örebro-6 Check Me Check Me   [s 9] 2100/4 A 6 14.0 144
2021-05-24 2021-05-24 Årjäng-10 Stepping Ferrari Stepping Ferrari   [v 5] 2140/2 D 7 18.3 346
2021-05-24 2021-05-24 Årjäng-8 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 2160/13 B 3 14.4 139
2021-05-21 2021-05-21 Romme-2 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 9] 2160/10 C 6 14.0 549
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-3 Runkeeper M.J. Runkeeper M.J.   [s 6] 2100/7 A 1 14.8 27
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-1 Flat Broke Flat Broke   [v 4] 2140/8 D 0 g 267
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-8 Harvard Student Harvard Student   [s 5] 2140/11 B 2 14.2 102
2021-05-07 2021-05-07 Årjäng-7 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 2140/2 C 1 14.8 85
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-4 Baroncini Jet Baroncini Jet   [h 4] 2160/9 A 2 15.1 19
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-7 Espri Launcher Espri Launcher   [s 5] 2140/5 D 3 15.1 197
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-6 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 2140/3 C 0 14.6 45
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-10 Final Dream Final Dream   [v 8] 1640/6 C 6 11.2 240
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-9 Choco Garline Choco Garline   [v 7] 1640/1 D 0 g 193
2021-04-04 2021-04-04 Romme-9 Final Dream Final Dream   [v 8] 2140/4 C 6 12.7 39
2021-04-04 2021-04-04 Romme-5 Choco Garline Choco Garline   [v 7] 2140/2 C 5 14.8 116
2021-03-30 2021-03-30 Örebro-8 Espri Launcher Espri Launcher   [s 5] 1609/5 C 3 14.5 67
2021-03-30 2021-03-30 Örebro-3 Cavidendron Cavidendron   [s 7] 2100/12 D 0 15.7 1039
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-5 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 2140/4 C 4 12.9 576
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-8 Final Dream Final Dream   [v 8] 2140/7 B 2 13.1 156
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-9 Choco Garline Choco Garline   [v 7] 1640/3 B 8 12.8 146
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-2 Kicken V.O.P. Kicken V.O.P.   [v 7] 2140/1 D 0 16.4 350
2021-03-15 2021-03-15 Färjestad-8 Espri Launcher Espri Launcher   [s 5] 2140/10 D str
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-11 Global Wildcat Global Wildcat   [v 6] 2140/7 D 0 17.1g 74
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-7 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 3140/2 D 8 16.0 403
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-3 Kicken V.O.P. Kicken V.O.P.   [v 7] 2140/1 D 4 16.4 680
2021-03-12 2021-03-12 Romme-7 Harvard Student Harvard Student   [s 5] 2140/9 C 5 15.4 34
2021-03-09 2021-03-09 Romme-4 Choco Garline Choco Garline   [v 7] 2140/5 A 1 14.9 20
2021-03-02 2021-03-02 Axevalla-4 Man of Steel Man of Steel   [v 8] 2660/10 C 5 16.0 73
2021-03-01 2021-03-01 Mantorp-6 Kicken V.O.P. Kicken V.O.P.   [v 7] 2160/8 C 5 16.2 466
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-10 Global Wildcat Global Wildcat   [v 6] 2140/1 D 4 16.1 92
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-12 Who Knows Who Knows   [s 6] 1640/2 C str
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-11 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 2640/7 D 2 18.0 468
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-6 Harvard Student Harvard Student   [s 5] 1640/9 B 2 16.5 81
2021-02-19 2021-02-19 Romme-8 Choco Garline Choco Garline   [v 7] 1640/2 B 2 14.2 28
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-11 Umami Face Umami Face   [v 5] 2180/12 A 5 17.1 71
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-1 Marty Hill Marty Hill   [v 4] 2140/9 D 0 19.3 118
2021-02-11 2021-02-11 Åby-8 Rally Gunnar Rally Gunnar   [v 6] 1640/7 A 0 g 106
2021-02-09 2021-02-09 Axevalla-9 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 2140/1 B 7 16.7 38
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-9 Choco Garline Choco Garline   [v 7] 2640/1 A 1 16.8 31
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-6 Global Wildcat Global Wildcat   [v 6] 2140/3 C 0 g 266
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-10 Harvard Student Harvard Student   [s 5] 2140/3 D 0 16.5g 83
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-9 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 1640/8 C 4 14.6 60
2021-01-25 2021-01-25 Färjestad-8 Cuba Libre Häss Cuba Libre Häss   [v 9] 2140/8 D 0 18.2 473
2021-01-25 2021-01-25 Färjestad-4 Choco Garline Choco Garline   [v 7] 1640/9 A 4 14.8 52
2021-01-25 2021-01-25 Färjestad-3 Espri Launcher Espri Launcher   [s 5] 2140/3 B 0 18.3
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-7 Harvard Student Harvard Student   [s 5] 2140/5 A 1 16.5 21
2021-01-14 2021-01-14 Örebro-4 Man of Steel Man of Steel   [v 8] 2100/1 C 2 15.6 40
2021-01-14 2021-01-14 Örebro-2 Umami Face Umami Face   [v 5] 2100/7 B 0 g 101
2021-01-11 2021-01-11 Färjestad-4 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 2140/2 B 1 16.1 18
2021-01-11 2021-01-11 Färjestad-1 Kicken V.O.P. Kicken V.O.P.   [v 7] 1640/7 D 0 17.0g 486
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-5 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 4] 2160/6 A 6 18.1 155
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-9 M.T.Reed M.T.Reed   [v 4] 2160/12 A 3 16.7 400
2022-12-28 2022-12-28 Örebro-8 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 4] 2609/8 A 6 15.1 162
2022-12-28 2022-12-28 Örebro-4 Maj Doll Maj Doll   [s 7] 2660/8 D 5 16.5 884
2022-12-22 2022-12-22 Axevalla-8 Teton Farfetch Teton Farfetch   [v 5] 2140/3 C 6 20.2 265
2022-12-22 2022-12-22 Axevalla-6 Cat's Majson Cat's Majson   [v 3] 2140/7 B 3 20.2 585
2022-12-22 2022-12-22 Axevalla-3 Prime M.S. Prime M.S.   [v 5] 2640/3 A 2 18.4 55
2022-12-22 2022-12-22 Axevalla-2 Free Fallin L.C. Free Fallin L.C.   [s 7] 1640/8 D 0 g 832
2022-12-21 2022-12-21 Åby-5 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 4] 2140/1 D 6 17.1 160
2022-12-19 2022-12-19 Färjestad-6 Boss Design Boss Design   [v 6] 2140/7 B 7 15.9 324
2022-12-15 2022-12-15 Åby-6 M.T.Reed M.T.Reed   [v 4] 2160/6 B 2 15.8 152
2022-12-09 2022-12-09 Örebro-10 Maj Doll Maj Doll   [s 7] 2100/4 D 2 16.2 97
2022-12-09 2022-12-09 Örebro-8 Leonas Sami Leonas Sami   [v 9] 2160/10 C 2 15.0 413
2022-12-09 2022-12-09 Örebro-5 Obama Zon Obama Zon   [v 3] 2160/3 C 3 17.5 88
2022-12-09 2022-12-09 Örebro-3 Cat's Majson Cat's Majson   [v 3] 2100/11 B 5 18.1 1425
2022-12-05 2022-12-05 Färjestad-7 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 4] 1640/9 A 2 15.4 81
2022-12-03 2022-12-03 Örebro-4 M.T.Reed M.T.Reed   [v 4] 1640/3 B 2 16.4 50
2022-12-01 2022-12-01 Axevalla-7 Nina K. Nina K.   [s 5] 1640/1 C 0 g 115
2022-12-01 2022-12-01 Axevalla-4 Maj Doll Maj Doll   [s 7] 2140/6 D 6 15.0 548
2022-11-30 2022-11-30 Åby-9 Draupner Draupner   [h 5] 2140/4 D 7 12.7 404
2022-11-30 2022-11-30 Åby-1 Obama Zon Obama Zon   [v 3] 2160/9 C 3 17.1 142
2022-11-18 2022-11-18 Örebro-7 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 4] 2100/3 C 1 13.7 74
2022-11-17 2022-11-17 Åby-7 Zoccoloduro O.P. Zoccoloduro O.P.   [h 7] 2140/9 B 6 15.0 105
2022-11-08 2022-11-08 Axevalla-9 Trollhunter Trollhunter   [v 5] 2140/10 D 7 16.8 92
2022-11-08 2022-11-08 Axevalla-7 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 4] 1660/5 B 0 g 52
2022-11-08 2022-11-08 Axevalla-5 Loveme's Delilah Loveme's Delilah   [s 4] 2140/8 B 0 17.1 185
2022-10-29 2022-10-29 Färjestad-4 Angel of Mercy Angel of Mercy   [s 4] 1640/8 A 1 14.1 34
2022-10-27 2022-10-27 Åby-2 Obama Zon Obama Zon   [v 3] 2160/10 A 0 18.3 376
2022-10-27 2022-10-27 Åby-6 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 4] 2140/1 C 3 15.0 171
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-7 Invicta Sisu Invicta Sisu   [s 4] 2140/5 D 0 g 476
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-5 M.T.Reed M.T.Reed   [v 4] 2160/7 A 4 15.3 174
2022-10-20 2022-10-20 Årjäng-8 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 6] 2140/4 D str
2022-10-20 2022-10-20 Årjäng-4 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 7] 1640/10 B 5 14.0 140
2022-10-20 2022-10-20 Årjäng-1 Gege Loudettes* Gege Loudettes*   [v 6] 2140/4 D 0 17.7g 528
2022-10-18 2022-10-18 Axevalla-10 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 4] 2640/9 C 4 16.9 81
2022-10-11 2022-10-11 Axevalla-6 Key West Snapper Key West Snapper   [v 8] 2140/9 B 1 16.2 30
2022-10-11 2022-10-11 Axevalla-5 Peppy's Pearl Peppy's Pearl   [s 8] 2140/6 B 6 16.3 85
2022-10-11 2022-10-11 Axevalla-3 Muscle Salt Muscle Salt   [v 10] 2140/7 D str
2022-10-10 2022-10-10 Färjestad-10 M.T.Reed M.T.Reed   [v 4] 1640/3 A 3 12.9 60
2022-10-10 2022-10-10 Färjestad-3 Magical Mile Magical Mile   [s 4] 2660/7 B 2 15.6 45
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-10 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 4] 1609/2 A 2 14.3 15
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-8 Obama Zon Obama Zon   [v 3] 2140/5 B 3 19.2 56
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-5 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 6] 2100/5 C 7 17.3g 59
2022-10-02 2022-10-02 Årjäng-2 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 4] 2640/4 B 1 17.7 14
2022-09-30 2022-09-30 Axevalla-4 Jacky B. Jacky B.   [v 5] 2640/4 C 3 16.7 51
2022-09-27 2022-09-27 Åby-8 Eicas Eicas   [v 7] 2160/10 D 7 16.6 826
2022-09-27 2022-09-27 Åby-7 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 4] 2140/14 A 2 16.3 63
2022-09-27 2022-09-27 Åby-2 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 4] 2140/4 C 3 15.4g 237
2022-09-27 2022-09-27 Åby-1 Valrhona Face Valrhona Face   [v 5] 2140/5 C 0 17.5 476
2022-09-22 2022-09-22 Visby-4 Champ Lane Champ Lane   [v 6] 2120/1 A str
2022-09-22 2022-09-22 Visby-2 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 6] 2620/2 D str
2022-09-15 2022-09-15 Åby-7 Boss Design Boss Design   [v 6] 1640/4 B 1 13.1 41
2022-09-14 2022-09-14 Solvalla-8 Being Jolly Being Jolly   [v 6] 2140/10 B 0 13.4 203
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-6 Chicandquick Chicandquick   [s 4] 1640/5 C 0 16.8g 79
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-5 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 4] 2140/7 D 4 14.8 494
2022-09-08 2022-09-08 Örebro-11 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 6] 2100/11 B 4 16.5 36
2022-09-08 2022-09-08 Örebro-8 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 4] 2100/3 A 1 15.9 22
2022-09-06 2022-09-06 Eskilstuna-6 M.T.Reed M.T.Reed   [v 4] 2140/5 B str
2022-09-01 2022-09-01 Örebro-10 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 4] 2140/1 D 7 16.6g 145
2022-08-26 2022-08-26 Romme-9 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 6] 2180/6 B str
2022-08-26 2022-08-26 Romme-4 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 4] 2140/9 D 0 18.3 156
2022-08-26 2022-08-26 Romme-2 Champ Lane Champ Lane   [v 6] 2140/4 B 4 13.0 35
2022-08-25 2022-08-25 Åby-5 M.T.Reed M.T.Reed   [v 4] 2140/9 B 3 15.0 83
2022-08-22 2022-08-22 Romme-2 Being Jolly Being Jolly   [v 6] 1640/10 B 1 13.1 67
2022-08-16 2022-08-16 Visby-7 Knox Newport Knox Newport   [v 5] 2620/2 C 3 16.0 361
2022-08-16 2022-08-16 Visby-5 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 4] 2140/9 B str
2022-08-10 2022-08-10 Mantorp-2 Flat Broke Flat Broke   [v 5] 2640/5 A 0 g 26
2022-08-06 2022-08-06 Rättvik-9 Champ Lane Champ Lane   [v 6] 2140/10 B 0 12.8 78
2022-08-05 2022-08-05 Lindesberg-7 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 4] 2140/1 C 4 17.9g 124
2022-08-05 2022-08-05 Lindesberg-2 Conrads Lill Babs Conrads Lill Babs   [s 4] 1640/6 B 0 15.4 34
2022-08-03 2022-08-03 Visby-6 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 4] 2120/1 D 6 16.2 156
2022-07-24 2022-07-24 Axevalla-6 Chicandquick Chicandquick   [s 4] 1640/5 D 0 18.7g 456
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-5 Champ Lane Champ Lane   [v 6] 2140/1 B 0 g 59
2022-07-20 2022-07-20 Eskilstuna-6 Being Jolly Being Jolly   [v 6] 1640/9 B 4 12.1 416
2022-07-18 2022-07-18 Lindesberg-2 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 6] 2160/11 A 0 19.5g 47
2022-07-15 2022-07-15 Årjäng-6 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 4] 2140/5 D str
2022-07-14 2022-07-14 Örebro-11 Chicandquick Chicandquick   [s 4] 2140/4 D 0 g 272
2022-07-05 2022-07-05 Axevalla-7 Bank's Illusion Bank's Illusion   [v 5] 2140/8 C 5 16.5 152
2022-07-05 2022-07-05 Axevalla-4 M.T.Reed M.T.Reed   [v 4] 1640/2 A 2 13.4 29
2022-06-20 2022-06-20 Örebro-9 Being Jolly Being Jolly   [v 6] 1609/2 B 1 12.0 29
2022-06-15 2022-06-15 Åmål-6 Chicandquick Chicandquick   [s 4] 2080/4 B 2 15.3 22
2022-06-15 2022-06-15 Åmål-2 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 4] 1680/1 B 2 15.2 106
2022-06-13 2022-06-13 Färjestad-8 M.T.Reed M.T.Reed   [v 4] 2140/5 C 3 13.2 162
2022-06-09 2022-06-09 Visby-9 Gloster Gladiator Gloster Gladiator   [v 5] 2120/10 A 5 14.0 49
2022-06-09 2022-06-09 Visby-6 Champ Lane Champ Lane   [v 6] 1620/9 B 1 10.9 35
2022-06-09 2022-06-09 Visby-5 Flat Broke Flat Broke   [v 5] 1620/7 B 1 13.3 42
2022-06-07 2022-06-07 Årjäng-4 Lasses Tara Lasses Tara   [s 4] 2140/4 D str
2022-06-07 2022-06-07 Årjäng-2 Boss Design Boss Design   [v 6] 2640/1 C 2 15.3 42
2022-06-05 2022-06-05 Axevalla-11 Bear Amarante Bear Amarante   [v 9] 2160/14 B 8 15.2 368
2022-06-05 2022-06-05 Axevalla-10 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 7] 2140/6 C 5 14.0 208
2022-06-03 2022-06-03 Åmål-7 Chicandquick Chicandquick   [s 4] 1680/4 B 1 14.5 100
2022-06-03 2022-06-03 Åmål-6 Being Jolly Being Jolly   [v 6] 2080/2 B 6 16.0 32
2022-05-27 2022-05-27 Årjäng-9 Esprit d'Inverne Esprit d'Inverne   [v 6] 2140/1 C 2 16.9 51
2022-05-27 2022-05-27 Årjäng-8 M.T.Reed M.T.Reed   [v 4] 2140/1 D 1 15.3 144
2022-05-27 2022-05-27 Årjäng-5 Staro Oprah Staro Oprah   [s 5] 2160/13 B 0 g 405
2022-05-24 2022-05-24 Eskilstuna-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 7] 1640/1 A 1 12.6 23
2022-05-24 2022-05-24 Eskilstuna-5 Zagor Grif Zagor Grif   [v 7] 2160/6 C 7 15.1 594
2022-05-23 2022-05-23 Mantorp-8 Solkattens Eros Solkattens Eros   [v 6] 2140/5 B 5 15.4 68
2022-05-23 2022-05-23 Mantorp-4 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 6] 2640/12 B 6 16.7g 136
2022-05-23 2022-05-23 Mantorp-3 Being Jolly Being Jolly   [v 6] 1640/10 C 5 13.4 251
2022-05-16 2022-05-16 Mantorp-9 Weather Chart Weather Chart   [v 4] 2140/7 D 1 14.0 105
2022-05-16 2022-05-16 Mantorp-7 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 6] 2660/11 A 4 16.1 226
2022-05-14 2022-05-14 Årjäng-4 M.T.Reed M.T.Reed   [v 4] 2140/2 C 2 15.0 160
2022-05-08 2022-05-08 Vaggeryd-2 Flat Broke Flat Broke   [v 5] 2168/11 B 2 16.0 79
2022-05-03 2022-05-03 Axevalla-5 Trollhunter Trollhunter   [v 5] 2640/11 D 0 g 1257
2022-04-28 2022-04-28 Åby-6 M.T.Reed M.T.Reed   [v 4] 2140/3 D 3 14.6 276
2022-04-26 2022-04-26 Axevalla-6 Flat Broke Flat Broke   [v 5] 2140/9 A 5 16.8 184
2022-04-26 2022-04-26 Axevalla-5 Obama Zon Obama Zon   [v 3] 2140/12 B 0 18.7 44
2022-04-26 2022-04-26 Axevalla-1 Terrain Display Terrain Display   [v 5] 2640/5 C 0 g 550
2022-04-24 2022-04-24 Årjäng-1 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 7] 2140/4 B 1 16.5 11
2022-04-19 2022-04-19 Örebro-2 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 6] 2160/13 A 5 15.8g 201
2022-04-19 2022-04-19 Axevalla-8 Baron Vick Baron Vick   [v 7] 1640/3 D str
2022-04-19 2022-04-19 Axevalla-2 M.T.Reed M.T.Reed   [v 4] 2640/12 C 5 16.1 126
2022-04-12 2022-04-12 Axevalla-4 Terrain Display Terrain Display   [v 5] 2140/3 C 5 15.5 757
2022-04-12 2022-04-12 Axevalla-2 Chicandquick Chicandquick   [s 4] 2160/12 D 2 16.0 453
2022-04-12 2022-04-12 Axevalla-10 Odd Squad Odd Squad   [v 5] 1640/11 D 0 18.3g 185
2022-04-07 2022-04-07 Örebro-4 Champ Lane Champ Lane   [v 6] 2100/5 B str
2022-04-07 2022-04-07 Örebro-1 Obama Zon Obama Zon   [v 3] 2140/7 B 5 20.5 107
2022-04-05 2022-04-05 Axevalla-8 Flat Broke Flat Broke   [v 5] 2140/11 B 1 16.7g 21
2022-04-05 2022-04-05 Axevalla-3 Odd Squad Odd Squad   [v 5] 2140/1 C 2 16.3 64
2022-04-04 2022-04-04 Färjestad-8 M.T.Reed M.T.Reed   [v 4] 2140/10 C 3 15.0 239
2022-04-04 2022-04-04 Färjestad-6 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 6] 2640/2 D 3 16.4 120
2022-03-31 2022-03-31 Örebro-2 Zagor Grif Zagor Grif   [v 7] 2140/8 C 6 15.1 248
2022-03-30 2022-03-30 Solvalla-9 Southwind Hillrazr Southwind Hillrazr   [v 5] 2140/5 C 0 14.5 88
2022-03-14 2022-03-14 Färjestad-3 Veggie Hanover* Veggie Hanover*   [s 10] 1640/5 D 0 14.3 354
2022-03-07 2022-03-07 Mantorp-2 Flat Broke Flat Broke   [v 5] 2160/3 B str
2022-02-21 2022-02-21 Mantorp-7 Chicandquick Chicandquick   [s 4] 2160/4 D str
2022-02-21 2022-02-21 Mantorp-5 Obama Zon Obama Zon   [v 3] 2140/11 B 0 22.7 20
2022-02-21 2022-02-21 Färjestad-8 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 6] 2140/9 B 1 15.0 458
2022-02-18 2022-02-18 Axevalla-5 My Cherry Blossom My Cherry Blossom   [s 6] 2140/3 B str
2022-02-18 2022-02-18 Axevalla-4 Chicandquick Chicandquick   [s 4] 1640/1 D 5 17.5 503
2022-02-18 2022-02-18 Axevalla-2 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 4] 2140/3 B 5 18.6 77
2022-02-15 2022-02-15 Eskilstuna-3 Flat Broke Flat Broke   [v 5] 2160/5 C 4 18.0 83
2022-02-09 2022-02-09 Solvalla-8 M.T.Reed M.T.Reed   [v 4] 1640/4 B 6 17.0 34
2022-02-04 2022-02-04 Romme-8 Flat Broke Flat Broke   [v 5] 2160/9 B 0
2022-02-04 2022-02-04 Romme-5 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 6] 2660/8 B 0
2022-02-01 2022-02-01 Eskilstuna-7 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 4] 1640/9 B 3 16.1 41
2022-02-01 2022-02-01 Eskilstuna-1 Obama Zon Obama Zon   [v 3] 2140/1 D 6 17.5 131
2022-01-30 2022-01-30 Axevalla-8 Chicandquick Chicandquick   [s 4] 2140/8 D str
2022-01-24 2022-01-24 Mantorp-4 You Could Be Mine You Could Be Mine   [s 5] 1660/10 C 0 g 193
2022-01-24 2022-01-24 Mantorp-3 Tumble Boy Tumble Boy   [v 4] 2140/5 C str
2022-01-24 2022-01-24 Mantorp-1 Flat Broke Flat Broke   [v 5] 2140/8 A 6 22.0g 50
2022-01-22 2022-01-22 Färjestad-4 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 6] 2140/5 C 4 16.2 204
2022-01-22 2022-01-22 Färjestad-2 Choco Garline Choco Garline   [v 8] 2140/6 C 0 15.0 507
2022-01-21 2022-01-21 Örebro-8 Ferrell Ferrell   [v 10] 2100/5 B str
2022-01-21 2022-01-21 Örebro-7 Fosbury Zet Fosbury Zet   [h 4] 2140/5 A 3 18.2 40
2022-01-13 2022-01-13 Axevalla-9 M.T.Orlando M.T.Orlando   [v 6] 2640/6 B 3 18.8g 90
2022-01-13 2022-01-13 Axevalla-8 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 6] 2160/8 B 0 17.3 67
2022-01-12 2022-01-12 Åby-10 You Could Be Mine You Could Be Mine   [s 5] 1640/2 C 3 13.5 192
2022-01-09 2022-01-09 Romme-9 Man of Steel Man of Steel   [v 9] 2140/6 C 0 15.0 78
2022-01-09 2022-01-09 Romme-3 Bella Church Bella Church   [s 4] 2140/11 D 0 g 713
2022-01-07 2022-01-07 Örebro-8 Global Wildcat Global Wildcat   [v 7] 2160/14 C 5 17.7 510
2022-01-07 2022-01-07 Örebro-6 Choco Garline Choco Garline   [v 8] 2100/3 C 4 15.2 72
2022-01-07 2022-01-07 Örebro-4 Whispers Whispers   [s 5] 2100/2 D 0 19.4g 465
2022-01-07 2022-01-07 Örebro-3 Chicandquick Chicandquick   [s 4] 2140/9 D 4 19.3 402
2022-01-07 2022-01-07 Örebro-2 Midnight Running Midnight Running   [s 5] 2140/6 D 7 17.8 290
2022-01-04 2022-01-04 Färjestad-3 You Could Be Mine You Could Be Mine   [s 5] 1640/7 C 4 14.5 289
2023-12-31 2023-12-31 Axevalla-5 Waitingashell Waitingashell   [v 7] 2160/9 A 2 16.3 115
2023-12-31 2023-12-31 Axevalla-4 Nyatrix Nyatrix   [s 3] 2140/1 D 0 17.6g 73
2023-12-31 2023-12-31 Axevalla-3 Flat Broke Flat Broke   [v 6] 1640/3 B 5 15.8g 51
2023-12-19 2023-12-19 Axevalla-1 Flashing Smart Flashing Smart   [v 8] 2140/7 C 6 17.1g 340
2023-12-19 2023-12-19 Axevalla-8 Flat Broke Flat Broke   [v 6] 2140/10 B 2 19.6 37
2023-12-19 2023-12-19 Axevalla-7 Hero Composite Hero Composite   [v 6] 2140/2 D 0 22.4g 310
2023-12-19 2023-12-19 Axevalla-6 Optimum Relight Optimum Relight   [v 3] 2140/10 B 4 20.1 80
2023-12-19 2023-12-19 Axevalla-4 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 2140/9 B 7 17.9 114
2023-12-19 2023-12-19 Axevalla-3 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 7] 2140/9 B 5 17.2 113
2023-12-18 2023-12-18 Örebro-6 Balder Face Balder Face   [v 4] 2100/3 C 1 16.6 18
2023-12-18 2023-12-18 Örebro-4 Gelato Pellini Gelato Pellini   [s 4] 2100/2 A 2 15.6 33
2023-12-18 2023-12-18 Örebro-2 Eat Move Sleep Eat Move Sleep   [s 4] 2100/11 D str
2023-12-12 2023-12-12 Axevalla-9 Waitingashell Waitingashell   [v 7] 2640/2 C 2 16.3 271
2023-12-12 2023-12-12 Axevalla-7 Soli Symphonic Soli Symphonic   [s 7] 2140/11 D 0 18.6 1015
2023-12-12 2023-12-12 Axevalla-5 Ras Tafari Ras Tafari   [v 7] 2140/3 D 0 21.3 487
2023-12-12 2023-12-12 Axevalla-4 Oxidizer Oxidizer   [v 8] 2180/9 C 2 14.5 53
2023-12-12 2023-12-12 Axevalla-3 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 3] 2140/2 D 2 15.9 381
2023-12-12 2023-12-12 Axevalla-1 Love Lorraine Love Lorraine   [s 4] 2140/7 C str
2023-12-11 2023-12-11 Färjestad-8 Linares Linares   [v 7] 1640/2 C 6 15.4 67
2023-12-11 2023-12-11 Färjestad-5 Believe Believe   [v 4] 2140/4 B 1 15.8 43
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-9 Excellent Cleaning Excellent Cleaning   [v 4] 2640/5 C 4 16.3 70
2023-12-09 2023-12-09 Åby-12 Isle Isle   [s 3] 2140/4 C 3 16.5 363
2023-12-09 2023-12-09 Åby-2 Djingis Khan Djingis Khan   [h 3] 2140/12 A str
2023-12-06 2023-12-06 Åby-3 Teton Nikkcon Teton Nikkcon   [h 4] 2140/5 D 0 18.0 603
2023-12-06 2023-12-06 Åby-1 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 3] 2140/7 D 4 16.4 516
2023-12-05 2023-12-05 Axevalla-9 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 2140/8 C 3 16.4 62
2023-12-05 2023-12-05 Axevalla-7 Maj Doll Maj Doll   [s 8] 2140/2 D 4 15.8 268
2023-12-05 2023-12-05 Axevalla-4 Djingis Khan Djingis Khan   [h 3] 2160/6 B 8 17.6 269
2023-12-05 2023-12-05 Axevalla-2 J.S.Kenjan J.S.Kenjan   [v 3] 2140/1 D 0 24.9 344
2023-12-04 2023-12-04 Färjestad-7 Chicandquick Chicandquick   [s 5] 1640/2 D 6 15.2 53
2023-12-04 2023-12-04 Färjestad-6 Mamba Forever V.S. Mamba Forever V.S.   [s 3] 2140/7 C 2 16.7 31
2023-11-30 2023-11-30 Örebro-7 Balder Face Balder Face   [v 4] 2100/7 C 2 16.5 33
2023-11-30 2023-11-30 Örebro-2 Jojo Dox Jojo Dox   [v 10] 2160/8 D 0 32.7 457
2023-11-28 2023-11-28 Axevalla-6 Kheops de Sajan* Kheops de Sajan*   [v 3] 2140/2 B 4 20.7g 68
2023-11-28 2023-11-28 Axevalla-4 Addiction Addiction   [s 8] 2140/4 D 0 16.8 731
2023-11-28 2023-11-28 Axevalla-3 Greenhill's Dancer Greenhill's Dancer   [h 4] 2140/5 B 0 16.4 58
2023-11-27 2023-11-27 Färjestad-9 Lexington Zon Lexington Zon   [v 7] 1640/9 C str
2023-11-25 2023-11-25 Axevalla-6 Loveletter In Loveletter In   [s 3] 2140/7 B 6 15.1 57
2023-11-25 2023-11-25 Axevalla-1 Love Lorraine Love Lorraine   [s 4] 2140/12 B 0 20.2 217
2023-11-25 2023-11-25 Axevalla-9 Buttermere Buttermere   [v 8] 2160/13 A 0 17.3 142
2023-11-25 2023-11-25 Axevalla-8 Oxidizer Oxidizer   [v 8] 2180/7 B 4 14.5 56
2023-11-23 2023-11-23 Åby-7 Champ Lane Champ Lane   [v 7] 2140/6 B 5 14.0 86
2023-11-23 2023-11-23 Åby-3 Kaffeåchampagne Kaffeåchampagne   [s 3] 2140/10 C 0 g 302
2023-11-21 2023-11-21 Åby-3 Heart of Courage Heart of Courage   [v 7] 2140/8 B 0 15.1 190
2023-11-21 2023-11-21 Åby-2 Angel of Mercy Angel of Mercy   [s 5] 2140/3 B 0 16.2 151
2023-11-20 2023-11-20 Mantorp-8 Checklist Checklist   [v 6] 1640/4 D 2 14.3 253
2023-11-20 2023-11-20 Mantorp-7 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 3] 2140/5 D 5 18.5 332
2023-11-20 2023-11-20 Mantorp-4 Legend le Soleil Legend le Soleil   [v 6] 2140/2 D 4 15.5 406
2023-11-20 2023-11-20 Mantorp-3 Maj Doll Maj Doll   [s 8] 2660/7 C 3 16.8 186
2023-11-19 2023-11-19 Färjestad-8 Re Match Re Match   [s 4] 2140/9 C 8 19.6 195
2023-11-19 2023-11-19 Färjestad-6 Merlot Doc Merlot Doc   [v 3] 1640/3 D 0 g 68
2023-11-19 2023-11-19 Färjestad-4 Linares Linares   [v 7] 2140/12 C 0 15.3 523
2023-11-14 2023-11-14 Axevalla-7 Cat's Majson Cat's Majson   [v 4] 2140/12 C 2 16.9 274
2023-11-14 2023-11-14 Axevalla-6 Magic Eagle Magic Eagle   [v 4] 2140/8 B str
2023-11-14 2023-11-14 Axevalla-3 Hipster K. Hipster K.   [v 6] 2140/5 A 0 15.1 78
2023-11-11 2023-11-11 Mantorp-8 Addiction Addiction   [s 8] 1640/10 C 4 15.7 50
2023-11-11 2023-11-11 Mantorp-5 North Star Navi North Star Navi   [v 8] 2140/4 C 1 15.6 146
2023-11-11 2023-11-11 Mantorp-4 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 9] 2140/5 B 0 16.9 67
2023-11-11 2023-11-11 Mantorp-3 Balder Face Balder Face   [v 4] 2140/6 A 1 15.9 14
2023-11-11 2023-11-11 Mantorp-2 Najomi J.D. Najomi J.D.   [s 6] 1640/3 B 4 18.2 100
2023-11-11 2023-11-11 Mantorp-1 Kheops de Sajan* Kheops de Sajan*   [v 3] 2140/7 B 0 20.7g 38
2023-11-11 2023-11-11 Mantorp-9 Livi Oboy Livi Oboy   [v 7] 2140/10 D 4 15.5 184
2023-11-09 2023-11-09 Åby-7 Waitingashell Waitingashell   [v 7] 2640/11 C 5 15.9 565
2023-11-07 2023-11-07 Axevalla-9 Karen Victory Karen Victory   [s 9] 2140/1 C 7 19.1 373
2023-11-07 2023-11-07 Axevalla-8 Mint Brodda Mint Brodda   [s 4] 2140/8 B 2 17.0 53
2023-11-07 2023-11-07 Axevalla-5 Oliver Our Star Oliver Our Star   [v 6] 1640/6 A 1 16.7 18
2023-11-07 2023-11-07 Axevalla-1 He's Got the Power He's Got the Power   [v 5] 2140/7 C 1 18.7 66
2023-11-03 2023-11-03 Örebro-4 Wiltons Wiltons   [v 6] 2100/5 B str
2023-11-02 2023-11-02 Åby-7 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 1640/2 C 3 12.6 52
2023-10-31 2023-10-31 Axevalla-9 Champ Lane Champ Lane   [v 7] 1640/10 B 2 13.3 55
2023-10-31 2023-10-31 Axevalla-8 M.T.Reed M.T.Reed   [v 5] 2660/11 C 0 g 503
2023-10-31 2023-10-31 Axevalla-4 Loaded Rashid Loaded Rashid   [v 4] 1640/3 D 0 14.8 253
2023-10-31 2023-10-31 Axevalla-3 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 3] 2140/4 D 3 17.4 379
2023-10-31 2023-10-31 Axevalla-2 I Gotta Go* I Gotta Go*   [h 3] 2140/6 B 0 20.4 100
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-6 Being Jolly Being Jolly   [v 7] 1640/6 C 0 14.3 472
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-1 Optimum Relight Optimum Relight   [v 3] 2140/5 B 5 17.3 102
2023-10-26 2023-10-26 Örebro-5 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 5] 2160/12 A 3 14.9 55
2023-10-25 2023-10-25 Åby-10 Waitingashell Waitingashell   [v 7] 2140/10 C 3 15.6 158
2023-10-25 2023-10-25 Åby-5 Hilda Avenue Hilda Avenue   [s 5] 1640/9 D 5 14.1 199
2023-10-24 2023-10-24 Axevalla-5 Above Art Above Art   [s 5] 2140/7 C 5 17.1 48
2023-10-24 2023-10-24 Axevalla-4 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 3] 2140/9 C 2 17.6 39
2023-10-23 2023-10-23 Färjestad-9 Twins Zeus Twins Zeus   [v 6] 2660/13 C 0 16.9 594
2023-10-23 2023-10-23 Färjestad-4 M.T.Reed M.T.Reed   [v 5] 2140/5 C 5 14.8 111
2023-10-23 2023-10-23 Färjestad-3 Xanthis Flicka Xanthis Flicka   [s 6] 2140/11 C 0 16.3 421
2023-10-23 2023-10-23 Mantorp-8 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 1640/10 C 3 13.1 272
2023-10-23 2023-10-23 Mantorp-6 Joanna Sisu Joanna Sisu   [s 4] 2140/2 A 0 15.5 43
2023-10-21 2023-10-21 Örebro-5 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 7] 2640/3 D 7 14.8 858
2023-10-19 2023-10-19 Åby-4 Escama Escama   [s 4] 2140/10 D 0 15.2g 613
2023-10-17 2023-10-17 Axevalla-10 Hilma Lixarve Hilma Lixarve   [s 5] 2160/5 D 0 17.2g 738
2023-10-17 2023-10-17 Axevalla-8 Draupner Draupner   [h 6] 1640/6 C 0 11.2 468
2023-10-17 2023-10-17 Axevalla-2 Optimum Relight Optimum Relight   [v 3] 2140/1 D 5 17.1 299
2023-10-17 2023-10-17 Axevalla-1 Gazelle d'Noir Gazelle d'Noir   [s 2] 2140/6 D 0 g 362
2023-10-02 2023-10-02 Halmstad-5 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 5] 2140/11 A 3 14.8 62
2023-09-30 2023-09-30 Åby-9 Combat Fighter Combat Fighter   [v 4] 2140/6 A 5 12.1 41
2023-09-29 2023-09-29 Axevalla-11 Vikens Bonjour Vikens Bonjour   [s 3] 2140/1 C 3 15.8 118
2023-09-29 2023-09-29 Axevalla-10 Out of Your League Out of Your League   [s 8] 1640/8 D 7 15.0 711
2023-09-29 2023-09-29 Axevalla-8 Obama Zon Obama Zon   [v 4] 2140/2 C 3 14.9 155
2023-09-29 2023-09-29 Axevalla-7 Staro Merlin Staro Merlin   [v 8] 2640/11 D 7 16.4 492
2023-09-29 2023-09-29 Axevalla-6 Vikens DoBetter Vikens DoBetter   [s 3] 1640/6 A 0 g 93
2023-09-29 2023-09-29 Axevalla-4 Soda Stream Soda Stream   [s 3] 2140/4 D 0 18.0 414
2023-09-29 2023-09-29 Axevalla-1 Optimum Relight Optimum Relight   [v 3] 2140/6 D 4 18.6 87
2023-09-25 2023-09-25 Eskilstuna-7 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 1640/4 B 2 12.8 95
2023-09-21 2023-09-21 Örebro-5 Sunset Sky Sunset Sky   [v 3] 2140/1 D 0 g 136
2023-09-21 2023-09-21 Örebro-4 Xanthis Flicka Xanthis Flicka   [s 6] 2100/11 B 0 18.5g 68
2023-09-19 2023-09-19 Axevalla-5 Oliver Our Star Oliver Our Star   [v 6] 2140/8 B 6 15.6 251
2023-09-19 2023-09-19 Axevalla-2 Finndals Frida Finndals Frida   [s 3] 2140/11 C 0 g 368
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-9 Chiffchaff Chiffchaff   [s 6] 1640/6 C 0 g 132
2023-09-15 2023-09-15 Åby-6 Zoccoloduro O.P. Zoccoloduro O.P.   [h 8] 2140/4 D 0 14.3 714
2023-09-11 2023-09-11 Mantorp-10 You Again You Again   [s 6] 1640/7 B 2 14.5 107
2023-09-11 2023-09-11 Mantorp-8 M.T.Reed M.T.Reed   [v 5] 2660/8 C 4 15.0 366
2023-09-11 2023-09-11 Mantorp-5 Obama Zon Obama Zon   [v 4] 2140/5 B 3 14.8 27
2023-09-11 2023-09-11 Mantorp-1 Nyatrix Nyatrix   [s 3] 2140/10 C 7 18.7g 475
2023-09-09 2023-09-09 Axevalla-7 Hipster K. Hipster K.   [v 6] 2140/3 B str
2023-09-09 2023-09-09 Axevalla-6 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 2160/15 A 0 16.1 142
2023-09-09 2023-09-09 Axevalla-1 Sunset Sky Sunset Sky   [v 3] 2140/1 C 7 17.0g 210
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-8 Cat's Majson Cat's Majson   [v 4] 2100/1 C 3 16.9 44
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-6 Hilda Avenue Hilda Avenue   [s 5] 2100/6 B 2 15.7 37
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-5 C.M.T.Queen Bee C.M.T.Queen Bee   [s 7] 2100/4 B 5 14.3 58
2023-09-04 2023-09-04 Axevalla-8 Trollhunter Trollhunter   [v 6] 2160/11 D 0 343
2023-09-04 2023-09-04 Axevalla-3 Being Jolly Being Jolly   [v 7] 2140/4 C 0 g 423
2023-09-04 2023-09-04 Axevalla-1 Waitingashell Waitingashell   [v 7] 2640/5 D 5 15.6 534
2023-08-31 2023-08-31 Örebro-8 Obama Zon Obama Zon   [v 4] 1609/3 C 2 12.9 62
2023-08-31 2023-08-31 Örebro-6 You Again You Again   [s 6] 2140/4 D str
2023-08-29 2023-08-29 Axevalla-10 Lasses Tara Lasses Tara   [s 5] 2160/11 B 5 15.5 140
2023-08-29 2023-08-29 Axevalla-9 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 7] 2160/5 C 3 14.8 87
2023-08-29 2023-08-29 Axevalla-8 M.T.Reed M.T.Reed   [v 5] 2140/10 C 0 14.5 572
2023-08-29 2023-08-29 Axevalla-7 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 5] 1660/12 A 3 13.9 70
2023-08-12 2023-08-12 Romme-9 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 5] 2140/2 B 3 13.8 37
2023-08-10 2023-08-10 Örebro-8 M.T.Reed M.T.Reed   [v 5] 2140/6 D 6 14.3 355
2023-08-10 2023-08-10 Örebro-7 You Again You Again   [s 6] 2100/4 D 4 16.2 298
2023-08-10 2023-08-10 Örebro-4 Chiffchaff Chiffchaff   [s 6] 2100/5 C 7 13.6 151
2023-08-08 2023-08-08 Lindesberg-8 Hilda Avenue Hilda Avenue   [s 5] 2140/3 C 0 g 136
2023-08-08 2023-08-08 Lindesberg-6 Heartbeat Windy Heartbeat Windy   [s 4] 2140/6 C str
2023-08-08 2023-08-08 Lindesberg-5 Armand Dee Armand Dee   [v 3] 2140/5 C 4 16.5 402
2023-08-08 2023-08-08 Lindesberg-3 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 2160/10 A 3 15.8 71
2023-08-08 2023-08-08 Lindesberg-1 Baroncini Jet Baroncini Jet   [v 6] 2140/6 B 0 94
2023-08-07 2023-08-07 Färjestad-7 Pwojtech Vrijthout Pwojtech Vrijthout   [h 4] 2640/3 A 1 16.5 21
2023-07-24 2023-07-24 Färjestad-4 Chiffchaff Chiffchaff   [s 6] 2140/5 D 5 13.4 425
2023-07-24 2023-07-24 Färjestad-2 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 1640/2 C 4 12.4 133
2023-07-23 2023-07-23 Axevalla-1 Heartbeat Windy Heartbeat Windy   [s 4] 2140/4 C 0 19.0 336
2023-07-22 2023-07-22 Axevalla-6 Champ Lane Champ Lane   [v 7] 2140/6 B 0 13.5 555
2023-07-22 2023-07-22 Axevalla-5 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 5] 2640/10 D 8 15.6 645
2023-07-21 2023-07-21 Axevalla-3 You Again You Again   [s 6] 2140/1 D 0 g 886
2023-07-16 2023-07-16 Mantorp-1 Finndals Frida Finndals Frida   [s 3] 2140/3 C 0 20.0g 223
2023-07-15 2023-07-15 Årjäng-9 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 5] 2640/7 D 6 15.2 620
2023-07-15 2023-07-15 Årjäng-2 Obama Zon Obama Zon   [v 4] 2140/2 A 1 15.6 37
2023-07-14 2023-07-14 Årjäng-2 M.T.Reed M.T.Reed   [v 5] 2640/9 C 2 14.8 127
2023-07-13 2023-07-13 Örebro-11 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 2140/7 A 7 15.7 163
2023-07-12 2023-07-12 Arvika-3 You Again You Again   [s 6] 2100/5 B 3 17.1 120
2023-07-07 2023-07-07 Tingsryd-9 Being Jolly Being Jolly   [v 7] 1609/8 B str
2023-07-07 2023-07-07 Tingsryd-8 Chiffchaff Chiffchaff   [s 6] 1609/8 D str
2023-06-28 2023-06-28 Vaggeryd-5 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 5] 2650/10 C 0 14.8 552
2023-06-27 2023-06-27 Axevalla-5 Finndals Frida Finndals Frida   [s 3] 2140/10 D 0 18.0 984
2023-06-27 2023-06-27 Axevalla-1 Prime M.S. Prime M.S.   [v 6] 2640/2 D 4 16.0 493
2023-06-22 2023-06-22 Mantorp-4 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 1640/2 B 5 14.0 67
2023-06-22 2023-06-22 Mantorp-1 Chiffchaff Chiffchaff   [s 6] 2140/1 D 5 14.2 99
2023-06-22 2023-06-22 Mantorp-8 You Again You Again   [s 6] 2140/4 C str
2023-06-22 2023-06-22 Mantorp-7 Enjoy May life Enjoy May life   [s 5] 2160/15 C 7 18.7 725
2023-06-22 2023-06-22 Mantorp-5 Nyatrix Nyatrix   [s 3] 2140/10 C 0 g 763
2023-06-20 2023-06-20 Axevalla-8 Hilma Lixarve Hilma Lixarve   [s 5] 1660/9 B 6 16.6 740
2023-06-20 2023-06-20 Axevalla-7 Zoccoloduro O.P. Zoccoloduro O.P.   [h 8] 1640/11 D 4 12.1 478
2023-06-20 2023-06-20 Axevalla-6 Wilson Laylock* Wilson Laylock*   [v 6] 2640/8 D 0 16.4 232
2023-06-19 2023-06-19 Romme-7 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 3] 2140/2 D str
2023-06-19 2023-06-19 Färjestad-8 T.J. T.J.   [v 8] 2140/5 C 1 14.3 22
2023-06-19 2023-06-19 Färjestad-7 M.T.Reed M.T.Reed   [v 5] 2140/3 C 4 14.4 101
2023-06-19 2023-06-19 Färjestad-5 Lella Lombardi Lella Lombardi   [s 7] 2140/6 D str
2023-06-18 2023-06-18 Vaggeryd-4 Being Jolly Being Jolly   [v 7] 1646/10 B 0 14.8 222
2023-06-15 2023-06-15 Åby-5 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 7] 2160/7 D 0 14.3 277
2023-06-15 2023-06-15 Åby-3 You Again You Again   [s 6] 2160/11 D 6 16.2 612
2023-06-13 2023-06-13 Axevalla-5 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 3] 2140/1 D 0 16.3 820
2023-06-13 2023-06-13 Axevalla-4 Baroncini Jet Baroncini Jet   [v 6] 2140/4 B str
2023-06-13 2023-06-13 Axevalla-3 Maj Doll Maj Doll   [s 8] 2140/13 C 0 14.6 720
2023-06-13 2023-06-13 Axevalla-2 Nina K. Nina K.   [s 6] 1640/6 D 0 14.9g 736
2023-06-13 2023-06-13 Axevalla-1 Cat's Majson Cat's Majson   [v 4] 2660/7 B str
2023-06-04 2023-06-04 Axevalla-9 Chiffchaff Chiffchaff   [s 6] 2140/8 D 0 15.6 416
2023-06-04 2023-06-04 Axevalla-5 Cat's Majson Cat's Majson   [v 4] 1640/10 C 5 14.8 176
2023-06-04 2023-06-04 Axevalla-2 Nyatrix Nyatrix   [s 3] 2140/1 D 8 18.5g 311
2023-06-03 2023-06-03 Eskilstuna-6 M.T.Reed M.T.Reed   [v 5] 2140/12 D str
2023-06-03 2023-06-03 Eskilstuna-3 Lipton Scott Lipton Scott   [v 5] 2140/9 C 1 13.8 40
2023-06-01 2023-06-01 Visby-9 Baroncini Jet Baroncini Jet   [v 6] 2140/11 B 0 15.8 142
2023-06-01 2023-06-01 Visby-8 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 2120/7 A 5 13.9 77
2023-06-01 2023-06-01 Visby-6 Champ Lane Champ Lane   [v 7] 1620/9 B 0 g 71
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-9 Esprit Fairway Esprit Fairway   [s 5] 2140/3 B 0 17.9 32
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-8 Peppy's Pearl Peppy's Pearl   [s 9] 2140/9 B 7 17.5 241
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-7 Yours to Keep Yours to Keep   [s 6] 2140/10 D 0 g 62
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-5 Lasses Tara Lasses Tara   [s 5] 2140/3 B 2 14.6 39
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-3 Midsummer Bråten Midsummer Bråten   [v 5] 2140/5 C 7 16.4 28
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-2 Smågodis Smågodis   [v 4] 2140/10 A str
2023-05-27 2023-05-27 Solvalla-8 Hipster K. Hipster K.   [v 6] 2140/3 B 0 12.5 100
2023-05-25 2023-05-25 Örebro-9 Wiltons Wiltons   [v 6] 2100/1 B 4 15.2 20
2023-05-25 2023-05-25 Örebro-4 Re Match Re Match   [s 4] 2100/8 B 3 16.4 31
2023-05-23 2023-05-23 Åmål-6 Being Jolly Being Jolly   [v 7] 1680/5 B 3 13.0 40
2023-05-23 2023-05-23 Åmål-7 Hilma Lixarve Hilma Lixarve   [s 5] 2080/4 B 0 18.1g 559
2023-05-20 2023-05-20 Axevalla-7 Willow Avon Willow Avon   [s 7] 2160/9 B 8 16.3 384
2023-05-20 2023-05-20 Axevalla-6 Yours to Keep Yours to Keep   [s 6] 2140/3 C 0 g 77
2023-05-17 2023-05-17 Solvalla-4 Wilson Laylock* Wilson Laylock*   [v 6] 2640/7 D 4 15.1 245
2023-05-16 2023-05-16 Eskilstuna-3 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 3] 2140/6 D 7 17.9g 653
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-5 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 1640/4 A 7 14.1g 34
2023-05-12 2023-05-12 Romme-9 Champ Lane Champ Lane   [v 7] 2160/12 B 1 13.0 169
2023-05-12 2023-05-12 Romme-8 Chiffchaff Chiffchaff   [s 6] 2140/10 D 6 13.4 148
2023-05-11 2023-05-11 Åby-7 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 7] 2140/8 C 0 13.8 194
2023-05-04 2023-05-04 Axevalla-5 Oasis Tara Oasis Tara   [s 4] 2140/12 C 7 18.6g 107
2023-04-29 2023-04-29 Örebro-8 Hipster K. Hipster K.   [v 6] 1609/3 B 1 13.3 25
2023-04-29 2023-04-29 Örebro-2 Leonas Sami Leonas Sami   [v 10] 2180/14 A 0 15.6 1031
2023-04-25 2023-04-25 Axevalla-10 Chiffchaff Chiffchaff   [s 6] 2140/10 C 1 14.2 177
2023-04-25 2023-04-25 Axevalla-5 Waitingashell Waitingashell   [v 7] 2640/5 C 2 16.3 53
2023-04-25 2023-04-25 Axevalla-4 You Again You Again   [s 6] 1640/11 B 6 17.0 229
2023-04-24 2023-04-24 Mantorp-5 Cat's Majson Cat's Majson   [v 4] 1640/11 C str
2023-04-24 2023-04-24 Mantorp-4 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 7] 2140/6 D 2 13.9 534
2023-04-24 2023-04-24 Mantorp-3 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 3] 2140/2 D 4 18.5 628
2023-04-23 2023-04-23 Årjäng-10 Vagabond Bi Vagabond Bi   [v 9] 2180/12 C 0 14.9 73
2023-04-23 2023-04-23 Årjäng-8 Xanthis Flicka Xanthis Flicka   [s 6] 2140/11 B 1 15.3 80
2023-04-22 2023-04-22 Jägersro Trav-6 M.T.Reed M.T.Reed   [v 5] 2140/6 C 6 13.8 589
2023-04-22 2023-04-22 Jägersro Trav-4 Being Jolly Being Jolly   [v 7] 1640/1 C 3 13.2 246
2023-04-18 2023-04-18 Örebro-9 Champ Lane Champ Lane   [v 7] 2100/4 B 0 g 65
2023-04-18 2023-04-18 Örebro-7 Chicandquick Chicandquick   [s 5] 2140/1 D 4 15.9 488
2023-04-17 2023-04-17 Färjestad-6 Obama Zon Obama Zon   [v 4] 1640/4 A 3 12.9 25
2023-04-15 2023-04-15 Axevalla-5 M.T.Reed M.T.Reed   [v 5] 2140/10 C 8 15.5 433
2023-04-15 2023-04-15 Axevalla-4 Being Jolly Being Jolly   [v 7] 2160/12 C 6 15.1 528
2023-04-12 2023-04-12 Åby-9 Zoccoloduro O.P. Zoccoloduro O.P.   [h 8] 1640/8 D 0 12.9 482
2023-04-11 2023-04-11 Mantorp-7 Chip Mc Kei'em Chip Mc Kei'em   [v 6] 2140/6 C 1 14.8 63
2023-04-11 2023-04-11 Mantorp-5 Oxidizer Oxidizer   [v 8] 2140/4 C 1 13.8 13
2023-04-11 2023-04-11 Mantorp-3 You Again You Again   [s 6] 2140/2 A 4 17.1 23
2023-04-10 2023-04-10 Halmstad-10 Chiffchaff Chiffchaff   [s 6] 2140/8 C 5 13.5 373
2023-04-10 2023-04-10 Halmstad-9 Champ Lane Champ Lane   [v 7] 1640/2 D 5 11.6 691
2023-04-09 2023-04-09 Solvalla-5 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 2140/2 D 4 13.1 659
2023-04-09 2023-04-09 Solvalla-1 Bearly Express Bearly Express   [s 5] 2140/5 D 0 g 134
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-6 Hipster K. Hipster K.   [v 6] 2140/8 B 1 12.1 26
2023-04-04 2023-04-04 Axevalla-6 Teton Farfetch Teton Farfetch   [v 6] 2160/8 D 0 16.7 1009
2023-04-04 2023-04-04 Axevalla-5 You Again You Again   [s 6] 2160/6 B 0 18.1 209
2023-04-03 2023-04-03 Mantorp-7 Being Jolly Being Jolly   [v 7] 1640/11 B 2 13.5 77
2023-04-03 2023-04-03 Mantorp-5 Cat's Majson Cat's Majson   [v 4] 2140/4 D 6 15.7 424
2023-04-01 2023-04-01 Åby-11 M.T.Reed M.T.Reed   [v 5] 1640/12 C str
2023-04-01 2023-04-01 Åby-6 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 2640/9 D 8 15.1 238
2023-03-28 2023-03-28 Axevalla-7 Mello Dee Mello Dee   [s 4] 2140/2 D 6 17.9 132
2023-03-28 2023-03-28 Axevalla-6 Fiery Spirit Fiery Spirit   [s 4] 2140/5 D 0 19.7 338
2023-03-28 2023-03-28 Axevalla-4 Zoccoloduro O.P. Zoccoloduro O.P.   [h 8] 1640/5 C 1 13.6 81
2023-03-28 2023-03-28 Axevalla-2 Waitingashell Waitingashell   [v 7] 2640/10 D 1 16.9 971
2023-03-27 2023-03-27 Färjestad-2 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 3] 2140/5 C 4 18.7 38
2023-03-25 2023-03-25 Solvalla-10 M.T.Reed M.T.Reed   [v 5] 2140/11 C 0 13.6 539
2023-03-22 2023-03-22 Solvalla-5 Champ Lane Champ Lane   [v 7] 1640/9 B 3 12.2 147
2023-03-18 2023-03-18 Momarken-6 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 5] 2640/12 B str
2023-03-16 2023-03-16 Åby-1 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 3] 2140/6 B 6 19.0 170
2023-03-15 2023-03-15 Solvalla-7 Obama Zon Obama Zon   [v 4] 1640/11 C 0 13.5 1093
2023-03-13 2023-03-13 Färjestad-7 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 7] 2160/10 D str
2023-03-13 2023-03-13 Färjestad-4 Il Danse Tres Bien* Il Danse Tres Bien*   [v 5] 2140/6 C 6 18.6 51
2023-03-09 2023-03-09 Åby-1 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 3] 2140/11 D str
2023-03-08 2023-03-08 Solvalla-5 Obama Zon Obama Zon   [v 4] 2140/5 C str
2023-03-07 2023-03-07 Axevalla-8 Cat's Majson Cat's Majson   [v 4] 2140/8 C 1 20.5g 37
2023-03-07 2023-03-07 Axevalla-6 Diamond of Joy Diamond of Joy   [s 4] 2140/10 C 0 22.6 249
2023-03-07 2023-03-07 Axevalla-1 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 2140/5 C 1 17.8 49
2023-03-02 2023-03-02 Åby-4 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 1640/7 C 1 14.1 145
2023-03-02 2023-03-02 Åby-9 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 5] 2140/8 A str
2023-02-28 2023-02-28 Axevalla-4 Maj Doll Maj Doll   [s 8] 2140/5 D str
2023-02-25 2023-02-25 Romme-11 M.T.Reed M.T.Reed   [v 5] 1640/2 D 2 12.0 589
2023-02-25 2023-02-25 Romme-6 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 5] 2640/11 A 0 g 92
2023-02-21 2023-02-21 Axevalla-6 Obama Zon Obama Zon   [v 4] 1640/5 B 3 14.9 53
2023-02-21 2023-02-21 Axevalla-5 Massai Massai   [v 5] 2140/7 A 0 g 29
2023-02-14 2023-02-14 Axevalla-7 Obama Zon Obama Zon   [v 4] 2140/6 B 0 18.1 39
2023-02-14 2023-02-14 Axevalla-1 Fiery Spirit Fiery Spirit   [s 4] 2140/8 C 5 20.6 231
2023-02-13 2023-02-13 Färjestad-1 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 3] 2140/7 C 3 18.7 250
2023-02-13 2023-02-13 Färjestad-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 10] 2160/7 B 5 15.3g 36
2023-02-13 2023-02-13 Färjestad-6 M.T.Reed M.T.Reed   [v 5] 2160/9 B 2 16.0 38
2023-01-31 2023-01-31 Axevalla-2 M.T.Reed M.T.Reed   [v 5] 2680/5 C 2 16.9 45
2023-01-30 2023-01-30 Färjestad-9 Paoloni Stux Paoloni Stux   [v 6] 2140/3 C 5 15.4 108
2023-01-30 2023-01-30 Färjestad-7 Bearly Express Bearly Express   [s 5] 1640/12 A 4 16.3 44
2023-01-23 2023-01-23 Axevalla-8 Obama Zon Obama Zon   [v 4] 2140/3 B 2 17.2 30
2023-01-22 2023-01-22 Färjestad-8 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 5] 1640/1 A 1 14.3 19
2023-01-16 2023-01-16 Halmstad-6 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 2160/5 A 4 16.8 107
2023-01-14 2023-01-14 Kalmar-9 M.T.Reed M.T.Reed   [v 5] 2140/11 D str
2023-01-12 2023-01-12 Åby-9 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 5] 2140/6 B 1 15.7 22
2023-01-12 2023-01-12 Åby-7 Janita Honey Love Janita Honey Love   [s 5] 1640/9 C 0 14.1 369
2023-01-12 2023-01-12 Åby-5 Obama Zon Obama Zon   [v 4] 1640/4 C 4 13.9 177
2024-04-17 2024-04-17 Solvalla-8 Optimum Relight Optimum Relight   [v 4] 2140/10 B 0 14.8 440
2024-04-16 2024-04-16 Axevalla-8 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 7] 2140/7 D 6 14.3 164
2024-04-16 2024-04-16 Axevalla-7 Make the Night Make the Night   [v 4] 2140/2 B str
2024-04-09 2024-04-09 Eskilstuna-7 Make the Night Make the Night   [v 4] 2140/11 C 0 19.5g 51
2024-04-09 2024-04-09 Eskilstuna-6 Black Mission Black Mission   [v 7] 2640/3 D 3 14.5 161
2024-04-04 2024-04-04 Örebro-10 Black Eagle Black Eagle   [v 7] 2140/4 C 2 15.5 78
2024-04-04 2024-04-04 Örebro-8 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 4] 2609/6 D 1 17.1 288
2024-04-04 2024-04-04 Örebro-7 Hilma Lixarve Hilma Lixarve   [s 6] 2100/12 C 8 17.9 1143
2024-04-04 2024-04-04 Örebro-6 Beryl J.Brown Beryl J.Brown   [s 5] 2100/5 C 5 16.1 435
2024-04-04 2024-04-04 Örebro-4 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 8] 1609/1 B str
2024-03-29 2024-03-29 Färjestad-11 Optimum Relight Optimum Relight   [v 4] 2140/2 D 2 14.5 185
2024-03-29 2024-03-29 Färjestad-9 Anna Mae Anna Mae   [s 5] 2140/4 C str
2024-03-29 2024-03-29 Färjestad-5 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 6] 3140/7 C 3 16.0 165
2024-03-29 2024-03-29 Färjestad-4 Hipster K. Hipster K.   [v 7] 1640/8 B 2 11.1 27
2024-03-26 2024-03-26 Axevalla-9 Black Mission Black Mission   [v 7] 2160/7 D 1 16.6 243
2024-03-26 2024-03-26 Axevalla-8 Linares Linares   [v 8] 2640/9 C 0 g 438
2024-03-26 2024-03-26 Axevalla-7 Three Fortyfive Three Fortyfive   [s 6] 2140/8 D 4 18.3 347
2024-03-26 2024-03-26 Axevalla-6 Armand Dee Armand Dee   [v 4] 2640/1 B 2 18.5g 36
2024-03-26 2024-03-26 Axevalla-10 Piglet Pil Piglet Pil   [v 11] 2160/12 B 0 g 526
2024-03-22 2024-03-22 Örebro-10 HoldTheLine S.A.P. HoldTheLine S.A.P.   [s 4] 2160/13 A 2 16.3 293
2024-03-22 2024-03-22 Örebro-6 Cat's Majson Cat's Majson   [v 5] 2609/5 C 6 17.1 116
2024-03-22 2024-03-22 Örebro-5 Beryl J.Brown Beryl J.Brown   [s 5] 2100/4 C 6 17.0 253
2024-03-21 2024-03-21 Axevalla-4 Bone Hard Flash Bone Hard Flash   [v 8] 2140/14 C 0 17.0 1359
2024-03-20 2024-03-20 Solvalla-8 L.Way Joli L.Way Joli   [h 4] 2140/11 B 0 17.1g 29
2024-03-19 2024-03-19 Eskilstuna-9 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 8] 2140/9 B 0 14.2 115
2024-03-19 2024-03-19 Eskilstuna-6 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 6] 1640/6 B 5 13.2 47
2024-03-16 2024-03-16 Bjerke-4 Mister Vredebest Mister Vredebest   [v 5] 2100/2 B 3 15.0 28
2024-03-12 2024-03-12 Axevalla-5 Cat's Majson Cat's Majson   [v 5] 2140/6 D 4 15.6 94
2024-03-12 2024-03-12 Axevalla-4 Maj Doll Maj Doll   [s 9] 2140/2 C 0 14.3 584
2024-03-08 2024-03-08 Färjestad-7 Executive Xit Executive Xit   [s 5] 1640/1 B 0 g 79
2024-03-08 2024-03-08 Färjestad-6 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 8] 2140/6 C 1 13.1 58
2024-03-05 2024-03-05 Örebro-4 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 4] 1609/9 C 5 15.6 52
2024-03-05 2024-03-05 Örebro-2 Optimum Relight Optimum Relight   [v 4] 1609/9 C 2 14.6 41
2024-03-02 2024-03-02 Halmstad-12 Kheops de Sajan* Kheops de Sajan*   [v 4] 2140/1 D 0 19.8g 291
2024-03-02 2024-03-02 Halmstad-9 Balder Face Balder Face   [v 5] 2140/2 D 0 14.8 236
2024-03-01 2024-03-01 Axevalla-8 Angel of Mercy Angel of Mercy   [s 6] 2160/8 B 4 17.5 33
2024-02-27 2024-02-27 Eskilstuna-9 Cat's Majson Cat's Majson   [v 5] 2140/6 D 4 15.7g 108
2024-02-27 2024-02-27 Eskilstuna-7 Chicandquick Chicandquick   [s 6] 1640/7 C 4 14.9 517
2024-02-27 2024-02-27 Eskilstuna-4 Maj Doll Maj Doll   [s 9] 2140/3 C 4 15.1 319
2024-02-27 2024-02-27 Eskilstuna-3 Beryl J.Brown Beryl J.Brown   [s 5] 2160/11 B 2 17.6 88
2024-02-27 2024-02-27 Eskilstuna-2 HoldTheLine S.A.P. HoldTheLine S.A.P.   [s 4] 2140/8 C 3 18.1 435
2024-02-26 2024-02-26 Färjestad-4 Make the Night Make the Night   [v 4] 1640/4 C 2 15.1 49
2024-02-26 2024-02-26 Färjestad-1 Five Ahead Five Ahead   [v 3] 2140/8 D 7 17.8 423
2024-02-21 2024-02-21 Solvalla-7 Baroncini Jet Baroncini Jet   [v 7] 1640/2 B 0 13.9 71
2024-02-21 2024-02-21 Solvalla-6 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 4] 2140/3 C 4 16.5 147
2024-02-21 2024-02-21 Solvalla-2 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 8] 2640/5 C 4 15.3 438
2024-02-20 2024-02-20 Eskilstuna-6 Nina K. Nina K.   [s 7] 2140/2 D 0 20.6g 662
2024-02-20 2024-02-20 Eskilstuna-2 Beryl J.Brown Beryl J.Brown   [s 5] 2140/1 C 0 17.5 275
2024-02-20 2024-02-20 Eskilstuna-1 HoldTheLine S.A.P. HoldTheLine S.A.P.   [s 4] 2140/9 C 4 19.6 297
2024-02-20 2024-02-20 Eskilstuna-8 Maj Doll Maj Doll   [s 9] 2140/3 C 5 16.9 444
2024-02-15 2024-02-15 Örebro-4 Baroncini Jet Baroncini Jet   [v 7] 1609/5 C 2 13.0 166
2024-02-11 2024-02-11 Axevalla-6 Optimum Relight Optimum Relight   [v 4] 2140/7 B 1 17.0 39
2024-02-10 2024-02-10 Åby-8 Linares Linares   [v 8] 1640/9 B 0 14.9g 538
2024-02-07 2024-02-07 Solvalla-7 Hipster K. Hipster K.   [v 7] 2140/5 B 3 13.9 90
2024-02-05 2024-02-05 Mantorp-4 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 6] 2640/2 C 1 15.8 73
2024-02-05 2024-02-05 Mantorp-3 Beryl J.Brown Beryl J.Brown   [s 5] 2140/3 C 4 17.8 240
2024-01-31 2024-01-31 Solvalla-6 Cat's Majson Cat's Majson   [v 5] 2640/6 D 3 17.4 120
2024-01-28 2024-01-28 Örebro-10 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 6] 2609/4 B 4 18.7 89
2024-01-28 2024-01-28 Örebro-8 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 4] 2100/11 B 3 18.4 93
2024-01-28 2024-01-28 Örebro-4 Angel of Mercy Angel of Mercy   [s 6] 2140/4 C 0 19.3 93
2024-01-27 2024-01-27 Axevalla-3 M.T.Reed M.T.Reed   [v 6] 2160/7 D 8 15.4 620
2024-01-17 2024-01-17 Åby-4 Pwojtech Vrijthout Pwojtech Vrijthout   [v 5] 2140/5 B 1 16.1 15
2024-01-16 2024-01-16 Axevalla-4 Flat Broke Flat Broke   [v 7] 2140/7 C 0 g 94
2024-01-16 2024-01-16 Axevalla-9 M.T.Reed M.T.Reed   [v 6] 1640/11 C 4 15.0 614
2024-01-11 2024-01-11 Åby-8 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 6] 2640/4 B 4 15.2 130
2024-01-11 2024-01-11 Åby-1 Queen Aloha Queen Aloha   [s 3] 2140/3 C 5 20.0g 127
2024-01-09 2024-01-09 Axevalla-5 Optimum Relight Optimum Relight   [v 4] 2140/8 B 1 16.7 91
2024-01-09 2024-01-09 Axevalla-4 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 6] 1640/1 B 4 15.3 65
2024-01-09 2024-01-09 Axevalla-2 Ina Crown Ina Crown   [s 4] 2140/12 C 0 g 227
2024-01-09 2024-01-09 Axevalla-1 Balder Face Balder Face   [v 5] 2140/10 C 2 16.1 79
2024-01-05 2024-01-05 Örebro-4 Loviseholms Crown Loviseholms Crown   [v 4] 1609/2 C 3 16.6 51
2024-01-05 2024-01-05 Örebro-2 M.T.Reed M.T.Reed   [v 6] 1609/1 C 7 15.9 406
2024-01-03 2024-01-03 Åby-8 Cheeky Doc Cheeky Doc   [v 6] 1640/8 A str
2024-01-01 2024-01-01 Färjestad-9 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 6] 2660/7 B str
2024-01-01 2024-01-01 Färjestad-4 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 8] 2640/5 C str



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se