V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positione..


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positionerna låsta. Det var inget som Kevin Oscarsson hängde läpp över. Han hade nämligen hittat andra par utvändigt med Florist och där kunde han sitta och gotta sig ända till utgång av slutkurvan. När Florist fick anfallsorder i tredjespår vid upploppets början växlade hon lätt tätduon och försvann ifrån konkurrenterna till smått överlägsen seger, värd 100 000 kronor.
- Under hela min uppväxt har mina föräldrar varit mycket för unghästar och tvååringstävlingar och så fort vi haft ett bra tvåårigt sto har de sagt att hon ska ut i Silverstoet. Så det var roligt att få vinna det här loppet och särskilt med den här hästen. Hon är en väldigt fin häst, sa Kevin Oscarsson.
Det var andra segern i tredje starten för Florist och loppets förstapris uppgick till 100 000 kronor. Tränar gör pappa Jim Oscarsson.

Fina pengar på V64
Florist var endast tvåprocentare på V64-spelet och hon var inte kvällens enda kalldusch för favoritspelarna. Carl Johan Jepson överraskade med Håkan Olssons Macho Look och Ville Karhulahti skrällde med Maria Törnqvists Del Ray Pellini. Finalen i Treåringarnas Höstserie rundade av omgången och när Wolf Of Wallstreet och Carl Johan Jepson skar mållinjen som etta landade sexrättsutdelningen på 156 087 kronor.
- Jag måste vara jättenöjd. Han gjorde en rejäl insats och visade förvånansvärt bra moral, sa Wolf Of Wallstreets tränare Ola Samuelsson.

Ola Johansson, Kanal 75


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysan..


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysande framtid.
- När jag blev sjuk var Nimbus C.D. den häst jag grämde mig mest åt att inte få fortsätta med. Jag trodde faktiskt att jag hade en elitloppsvinnare i honom. Jag hade saker kvar att göra på honom, både balans- och träningsmässigt, och jag tänker fortfarande på hur jävligt det var att inte få jobba vidare med honom för han hade en oerhörd potential att bli en elitloppsvinnare, säger Stefan Hultman, som på grund av sin sjukdom tvingades sluta som travtränare inför säsongen 2016 men nu har börjat köra häst igen hos Solvallatränaren Peter G Norman på anrika Erikssund norr om Stockholm.
- Jag är pensionär och har ingen licens längre, så det är Peter som kommer stå som tränare på hästen. Men han ska tränas på samma sätt som när jag hade honom.

”Det finns möjligheter”
Travbitne ishockeyikonen Mats Sundin deläger nioåringen som har dragits med svåra skador de senaste åren och endast gjort tio starter och vunnit ett lopp sedan femåringssäsongen. Stefan Hultman sticker inte under stolen med att det blir en stor utmaning att få honom tillbaka till toppen.
- Man har oddsen emot sig. Hästen blir tio år gammal nu och har haft upprepade senskador i vänster bakben. Men eftersom han är äldre behöver han inte lika mycket träning som förr utan det gäller att hitta en lagom nivå och hålla honom lugn och fin. Jag hade bra tumme med honom förut, vi gillade varandra, så jag hoppas att han kommer ihåg mig och att vi kan mysa på skogsslingorna ute på Erikssund.
Är det realistiskt att tro på elitloppsstart?
- Det är ju det jag drömmer om. Jag hade inte åtagit mig det här om jag inte någonstans trott att vi kan få ordning på honom. Jag vet att jag har oddsen emot mig, jag är inte dum i huvudet, men jag är optimist och känner hästen väl, och jag tror att det finns möjligheter.
Nimbus C.D. är i dagsläget hos etablerade rehab-tränaren Caroline Holm men kommer inom kort till Erikssund. Totalt har hästen vunnit 14 av 43 starter och sprungit in 3,4 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvin..


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvinst, bara i år.
- Jag är förstås jättenöjd. Från mars månad 2018 har jag spelat in ungefär 50 miljoner kronor på andelsspelen, säger Linköpingsbon som har haft tippandet som heltidssysselsättning lika länge.
Sedan ett år tillbaka spelar han sina ATG-tillsammanssystem hos Café Brasco och precis som på V75 i augusti, då varje andel belönades med 51 000 kronor, var det på onsdagen ”Widéns Lilla” som gav maxutdelning. 281 andelar á 100 kronor såldes och därmed lämnades systemet på 8 960 rader in 11,24 gånger. Åtta rätt betalade en bit över halvmiljonen och då både Hector Sisu och Axel Ruda, som fick dela på segern i tvååringsloppet, var markerade innehöll varje kupong dubbla rader med alla rätt. Totalt 22,48 rader med åtta rätt alltså. Dessutom massor av rader med sex och sju rätt. Allt sammanräknat håvade andelsspelet in 13 733 313 kronor.
- Det har varit jättemycket positiva reaktioner. Jag kom i säng vid tre i natt. Då slutade telefonen att plinga. Sedan började den plinga igen när jag vaknade vid sju. En sådan här vinst, när en insats på 100 kronor blir lite drygt 48 000 kronor, är extra rolig. Det är inga storspelare som köper de här andelarna och 48 000 är mycket pengar inför jul.

Jätteskrällen kom med som sista häst
Nyckeln till storvinsten var spikarna Hawk Cliff och Pastorns Lady, samt valet att gardera omgångens megafavorit Van Gogh Z.S.
-  Jag lägger runt 25 timmar på V86 varje vecka och jag försöker alltid hitta höga spelvärden. Hawk Cliff var inte så mycket att fundera på. Han gjorde sitt andra lopp efter uppehåll och var hyfsad förra veckan, så jag tänkte att han nog skulle vinna. Pastorns Lady var lite bortglömd som spik hos många spelare men hon har också varit bra och visat fin form. De flesta fokuserade på att spika Van Gogh Z.S. men den garderade jag upp på alla mina system. Det är lite så jag spelar och det vet andelsköparna om. Det var till och med så att när jag spikade en 55-procentare, som vann, för någon vecka sedan frågade folk hur jag kunde spika en så stor favorit, berättar Widén och skrattar.
Att jätteskrällen Silvester spurtade hem den avslutande avdelningen var förstås också avgörande för jättevinsten.
- Jag hade med honom på åtta hästar och han var faktiskt den sista hästen jag plockade med på systemet. Han kom med mest för att Jorma Kontio körde så det var lite kuskspel.
Kommer storvinsten att firas?
- Jag känner flera av dem som var med på systemet och de har skrivit att vi måste ses på en öl eller middag, så lite firande kommer det bli. Sedan kommer vi även ha en privat loge på Mantorp under uppesittarkvällen 23 december och då hoppas jag att några andelsköpare vill haka på och fira.

Ola Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen i..


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen inte fick det rätta fästet. Redan i den första av V86-avdelningarna på huvudstadsbanan krängde bilen till så att man fick blåsa till omstart. När det var dags för kvällens andra V86-lopp på Solvalla försökte man köra med infällda vingar men då inte heller det gick uppstod förvirring. Erik Adielsson strök andrahandsfavoriten Cherish Love och övriga ekipage fick cirkulera på banan en god stund innan loppet äntligen kom iväg - med linjestart, där hästarna får gå iväg som om det vore bilstart men utan bil.
- Det blev faktiskt en fin start, jämn och bra. Och så hade ju jag en snabb häst och lyckades ta ledningen. Sedan var det lite oroande för jag tyckte att det blev väl hård körning på det här underlaget, men hon var ju bara bäst, konstaterade Torbjörn Jansson om Juhani Partanens femåriga sto som gått från klarhet till klarhet och nu tog tredje segern i femte starten efter långt uppehåll.

Delad glädje i tvååringsfinalen
Omgångens delades med Bergsåker och Pär Ländins Axel Ruda gjorde en mycket stark prestation i tvååringsfinalen i Norrlands Elitserie. Han forcerades till ledningen av Magnus A Djuse i en stenhårt öppning och ryckte sedan undan i slutsvängen. Men i sin ensamhet slog hingsten av på takten den sista biten och bakifrån kom Hector Sisu och Ulf Eriksson farande. I mål var hästarna precis jämsides och inte ens målkameran kunde skilja dem åt.
- Han gjorde ett kanonlopp och blir bara bättre och bättre. Det kändes som att vi åkte dit men sedan trodde Ulf att jag hade vunnit så då blev jag lite osäker. Men jag tycker att det var kul att vi fick dela på segern för det är två jättefina hästar, sa Magnus A Djuse.
- Delat glädje är alltid större glädje, fyllde Hector Sisus tränare Petri Salmela i.

Styrkedemonstration av Hawk Cliff
Att Hawk Cliff fick trava som första häst i andraspår spelade ingen roll. Den Timo Nurmos-tränade sjuåringen gjorde andra starten efter uppehåll och mosade ledande Dizzy River innan han gick undan till överlägsen seger.
- Han är ju rätt så stark och tuff och gör alltid vad han kan så det kändes inte så tokigt att sitta utvändigt om ledaren. Och nu var han ju bara bäst i dag och vann säkert trots att han fick göra allt jobb. Det kan bli en intressant tid framöver för honom, sa körande Örjan Kihlström i Solvallas vinnarcirkel.

Favoritgalopper i kallblodsloppet
Favoriten Tekno Eld galopperade kort efter start och andrahandsfavoriten Myr Faksen galopperade bort seger kort före mål. Därmed gick segerchecken i dubbelcupens försök på Bergsåker till Stig Jarle Röste-tränade Art Kjarvald som gjorde en gedigen insats från ledningen.
- Jag tänkte på förhand att min chans att vinna loppet var att Tekno Eld skulle hoppa, och det gjorde han. Men sedan var jag orolig för att det gick för fort och Myr Faksen hade kopplat grepp på upploppet. Så det var tacksamt för mig att han också hoppade, sa segerkusken Oskar Kylin-Blom.
Även V86-omgångens största favorit Van Gogh Z.S. brände på Bergsåker. Han fick visserligen ödsla en del krafter från start men hade inte heller någon av sina bättre dagar när han från ledningen fick segerraden bruten efter fem raka. En bra dag hade däremot Krister Jakobssons I’ll Fix It när han via en virvlande spurt flög fram till seger.
- Vi satt lite väl långt bak och fick en krånglig väg, men han sköt till otroligt bra när det väl löste sig, sa kusken Mats E Djuse.

Finsk skräll fick utdelningen att rusa
Daniel Wäjersten satte dit Heading Reference åt Håkan Skoglund på Bergsåker och på Solvalla vann Jörgen Westholm-tränade Rocky Tilly lätt efter en fin resa serverad av Ida Riester i lärlingsloppet, sedan banan hyvlats av så att startbilen åter kunde användas. Jorma Kontio avslutade jackpotomgången tillsammans med finske överraskningen Silvester, vars frenetiska spurt klädde av allt motstånd.
- Jag har drömt om det här i hela mitt liv och nu står jag här. Han har vunnit många gånger, men aldrig här på Solvalla och det är något extra, sa den överlycklige tränaren Jari Lindeman.
Åtta rätt delade ut 531 785 kronor, sex rätt 2 395 kronor och sex rätt 182 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack s..


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack sedan undan till enkel seger.
- Jag var jättenöjd med hästen senast - att han kunde öppna så pass bra bakom bilen och att han sedan stod emot bra hästar bakifrån, säger Peter Ingves.
Den här gången är det voltstart som gäller för den Petri Puro-tränade femåringen och frågan många ställer sig är om han är tillräckligt snabb att ta ledningen från sitt innerspår. Ett annat frågetecken är hur han gillar att trava med skor runt om, istället för barfota bak som han brukar.
- Det där med skor är ingen fara men jag vet inte hur han öppnar i volten. Jag kommer försöka öppna så fort det går men som tur är är det Åby och man behöver inte alltid spets där, säger Ingves och syftar på banans dubbla open stretch, de två invändiga extraspåren som får användas på upploppet.
Trots lite frågetecken kommer Martin de Bos bli klar favorit och att döma av tonläget hos hans kusk är det helt i sin ordning.
-  Det klart att chansen är god. Hästen är bra och Petri har varit nöjd med honom i jobben efter senast, så det blir intressant.

Ola Johansson, Kanal 75


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack s..


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack sedan undan till enkel seger.
- Jag var jättenöjd med hästen senast - att han kunde öppna så pass bra bakom bilen och att han sedan stod emot bra hästar bakifrån, säger Peter Ingves.
Den här gången är det voltstart som gäller för den Petri Puro-tränade femåringen och frågan många ställer sig är om han är tillräckligt snabb att ta ledningen från sitt innerspår. Ett annat frågetecken är hur han gillar att trava med skor runt om, istället för barfota bak som han brukar.
- Det där med skor är ingen fara men jag vet inte hur han öppnar i volten. Jag kommer försöka öppna så fort det går men som tur är är det Åby och man behöver inte alltid spets där, säger Ingves och syftar på banans dubbla open stretch, de två invändiga extraspåren som får användas på upploppet.
Trots lite frågetecken kommer Martin de Bos bli klar favorit och att döma av tonläget hos hans kusk är det helt i sin ordning.
-  Det klart att chansen är god. Hästen är bra och Petri har varit nöjd med honom i jobben efter senast, så det blir intressant.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-8 Stone Capes Nougat* Stone Capes Nougat*   [h 4] 2660/11 3 17.0 45
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-5 Bear Glide Bear Glide   [s 5] 2140/1 4 15.7 137
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-9 Zenit Brick Zenit Brick   [v 4] 2140/4 5 13.9 290
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-7 Licence Holder Licence Holder   [v 6] 2140/3 5 14.2 209
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-4 Griminal Jack Griminal Jack   [v 4] 1640/2 0 g 89
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-8 Bear Glide Bear Glide   [s 5] 2140/7 5 16.0 231
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-6 Jens Patrik Jens Patrik   [v 5] 2140/4 2 14.7 171
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-2 Scarlet Toll Scarlet Toll   [v 3] 2140/2 str
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-7 Licence Holder Licence Holder   [v 6] 1640/6 2 15.6 587
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-3 Finca Boko Finca Boko   [s 3] 2140/11 6 18.8 218
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-9 Make it Quick Make it Quick   [v 4] 2640/8 0 g 171
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-7 Stone Capes Nougat* Stone Capes Nougat*   [h 4] 3140/7 7 16.5 90
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-2 Karl Hermes Karl Hermes   [v 4] 2140/8 2 17.8 14
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-3 Griminal Jack Griminal Jack   [v 4] 1640/1 2 14.1 39
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-1 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 3] 2140/1 4 16.6 39
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-6 Bear Glide Bear Glide   [s 5] 2640/10 1 15.2 210
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-1 Duke Boko Duke Boko   [v 5] 2140/7 0 g 15
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-6 M.X.Nevertoolate M.X.Nevertoolate   [v 5] 2140/2 5 18.6 64
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-2 Finca Boko Finca Boko   [s 3] 2140/8 2 15.7 28
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-9 Jens Patrik Jens Patrik   [v 5] 2640/1 0 15.8 98
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-7 Wannabe Kemp* Wannabe Kemp*   [v 8] 1640/5 0 13.2 293
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-2 Excellent Boko Excellent Boko   [s 4] 2140/1 0 15.2 118
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-4 Stone Capes Nougat* Stone Capes Nougat*   [h 4] 2660/11 0 g 290
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-4 Lumiere d'Inverne Lumiere d'Inverne   [s 3] 2100/5 5 17.3g 21
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-2 Duke Boko Duke Boko   [v 5] 2100/12 7 19.5g 27
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-9 Errol Boko Errol Boko   [h 4] 2140/7 0 14.2 513
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-8 Fabulous Boko Fabulous Boko   [s 3] 2140/2 0 15.0 110
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-6 Excellent Boko Excellent Boko   [s 4] 2140/1 0 14.9 187
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-4 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 3] 2140/4 4 16.5 92
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-2 Wannabe Kemp* Wannabe Kemp*   [v 8] 2140/3 4 13.3 477
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-1 Scarlet Toll Scarlet Toll   [v 3] 1640/7 1 16.5 15
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-4 Gigant Proud Gigant Proud   [v 7] 1640/12 0 13.7 191
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-1 Jens Patrik Jens Patrik   [v 5] 2140/2 5 13.6 33
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-7 Beloved Love Beloved Love   [s 4] 2140/4 0 16.9 141
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-6 Finca Boko Finca Boko   [s 3] 2100/9 5 15.4 150
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-10 Askens Valencia Askens Valencia   [s 7] 2180/13 3 12.6 80
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-8 Griminal Jack Griminal Jack   [v 4] 1640/2 1 13.5 30
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-6 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 3] 2140/10 1 17.2 80
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-2 Licence Holder Licence Holder   [v 6] 1640/4 0 17.1g 233
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-5 Excellent Boko Excellent Boko   [s 4] 2140/15 2 15.3 177
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-4 Bear Glide Bear Glide   [s 5] 2140/5 0 14.1g 101
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-10 Jens Patrik Jens Patrik   [v 5] 1640/9 4 13.0 109
2015-10-18 2015-10-18 Romme-4 Yoga Brick Yoga Brick   [s 5] 2140/1 5 17.0 84
2015-10-18 2015-10-18 Romme-1 Rally Dagny Rally Dagny   [s 3] 2140/12 0 19.1 66
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-7 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 3] 2140/11 0 20.5g 151
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-4 M.T.Josephine M.T.Josephine   [s 4] 1640/1 str
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-3 Griminal Jack Griminal Jack   [v 4] 2140/4 0 g 46
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-9 Panama As Panama As   [s 6] 2140/10 0 g 553
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-6 Gigant Proud Gigant Proud   [v 7] 1640/10 6 11.8 121
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-4 Flourish Boko Flourish Boko   [s 3] 2140/11 0 16.7g 544
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 M.T.Kirsten M.T.Kirsten   [s 3] 2140/6 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-4 Excellent Boko Excellent Boko   [s 4] 2640/4 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-3 M.T.Josephine M.T.Josephine   [s 4] 2640/11 0
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-5 Fabulous Boko Fabulous Boko   [s 3] 2140/4 6 14.8 62
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-7 Wannabe Kemp* Wannabe Kemp*   [v 8] 1640/5 5 11.6 369
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-6 Excellent Boko Excellent Boko   [s 4] 1640/1 0 g 35
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-5 Fabulous Boko Fabulous Boko   [s 3] 2140/7 1 15.3 105
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-3 M.T.Josephine M.T.Josephine   [s 4] 2140/9 3 14.7 355
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-2 Diesel Devoted* Diesel Devoted*   [s 3] 1640/10 1 13.5 120
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-15 Askö Q. Askö Q.   [v 7] 1609/2 C 2 11.5 210
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-1 Hypnotist* Hypnotist*   [h 5] 2140/11 A 5 13.5 29
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-8 Rough Stuff Rough Stuff   [h 5] 2100/10 C 2 14.6 233
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-7 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2140/5 D 0 16.8 205
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-2 Kaching Kaching   [h 4] 2100/13 B 1 17.0 34
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-10 Trot Kronos Trot Kronos   [h 4] 2140/2 C 0 g 114
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-6 Tango Lavec Tango Lavec   [v 5] 2140/13 C 4 14.5 49
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-3 Jula Menuett Jula Menuett   [s 3] 2140/1 D 0 g 396
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-1 Connectra Connectra   [s 5] 2140/7 C 4 17.7 466
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-4 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 4] 1609/7 D 0 14.7 114
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-3 Alan Wadd Alan Wadd   [h 4] 2640/1 B 1 15.2 51
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 5] 2140/10 C 0 g 98
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-8 Silvia Amok Silvia Amok   [s 4] 2160/12 A 0 g 24
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-6 Long Playing Long Playing   [v 12] 2660/6 D 0 g 157
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-2 Kaching Kaching   [h 4] 2140/7 B 1 16.9 15
2016-05-13 2016-05-13 Romme-6 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 4] 2140/7 D 0 g 318
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-6 Hornbäckens Linus Hornbäckens Linus   [h 6] 1609/12 C str
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-8 Karl Hermes Karl Hermes   [v 5] 2140/3 C 1 15.7 37
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-5 Bon Frecia Bon Frecia   [h 8] 1640/4 D 0 11.9g 430
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-5 Silvia Amok Silvia Amok   [s 4] 2140/5 C 0 g 58
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-6 Oliwer Hip* Oliwer Hip*   [h 5] 2140/10 D 4 13.7 818
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-9 Oliwer Hip* Oliwer Hip*   [h 5] 1640/8 D 0 12.3 361
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-4 Finn McCool* Finn McCool*   [v 5] 2140/10 A 6 19.6 33
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-1 Hornbäckens Linus Hornbäckens Linus   [h 6] 2160/11 B 3 15.0 105
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-8 Askö Q. Askö Q.   [v 7] 2140/6 C 3 13.0 116
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-6 Faye Bros Faye Bros   [s 4] 2140/6 C 0 15.3 209
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-9 Gigant Proud Gigant Proud   [v 8] 2640/8 C 0 14.8 462
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-4 Silvia Amok Silvia Amok   [s 4] 1640/11 B 0 21.3g 50
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-7 Gigant Proud Gigant Proud   [v 8] 2640/2 D 0 15.6g 222
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-3 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 4] 2140/11 D 0 17.5 294
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-12 Fabulous Boko Fabulous Boko   [s 4] 2140/2 B 4 14.4 46
2016-03-27 2016-03-27 Romme-8 Victory Pilot* Victory Pilot*   [v 5] 2140/7 B 0 g 78
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-6 Hornbäckens Linus Hornbäckens Linus   [h 6] 2140/7 D 2 14.6 275
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-10 Bear Glide Bear Glide   [s 6] 2140/6 C 5 14.6 352
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-7 Gigant Proud Gigant Proud   [v 8] 1640/6 D 2 12.6 104
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-2 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 4] 2140/7 D 0 15.8 415
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-8 Karl Hermes Karl Hermes   [v 5] 1609/10 C str
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-8 Odd Fellow Odd Fellow   [v 9] 2140/2 D 0 14.6 1064
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-7 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2140/5 D 3 14.1 154
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-1 Geena Heel Geena Heel   [s 8] 2140/5 C 0 g 612
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-9 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 4] 2100/10 C 8 17.1 47
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-7 Gigant Proud Gigant Proud   [v 8] 2640/12 C 1 16.8 87
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-2 Fine Facts Fine Facts   [v 4] 2140/9 C 0 22.4g 108
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-7 Odd Fellow Odd Fellow   [v 9] 2140/11 C 0 14.3 438
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-2 Gigant Proud Gigant Proud   [v 8] 1640/6 C 2 13.7 154
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-3 Hornbäckens Linus Hornbäckens Linus   [h 6] 2160/8 A 8 19.2g 44
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-7 Bon Frecia Bon Frecia   [h 8] 2640/7 C 0 15.0 1430
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-9 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 4] 2140/5 C 4 15.7 32
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-7 Angel France Angel France   [s 10] 3140/1 B 0 16.2 601
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-6 Racey Frontline Racey Frontline   [s 6] 2160/9 B 0 19.8g 442
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-6 Odd Fellow Odd Fellow   [v 9] 2140/1 C 5 14.8 439
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-2 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 4] 2140/12 B 2 16.6 56
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-9 Jens Patrik Jens Patrik   [v 6] 2140/8 C 2 15.0 30
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-7 Gigant Proud Gigant Proud   [v 8] 1640/3 B 0 g 163
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-12 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 4] 2140/10 B 3 18.2 625
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-8 Odd Fellow Odd Fellow   [v 9] 3160/12 C 0 17.2 1288
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-2 Diesel Devoted* Diesel Devoted*   [s 4] 2140/3 B 1 16.9 15
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-7 Gigant Proud Gigant Proud   [v 8] 2140/11 B 0 15.6 583
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-3 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 4] 2140/2 A 2 16.0 197
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-7 Licence Holder Licence Holder   [v 7] 2140/4 D 0 16.7 1991
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-6 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 4] 2160/6 C 0 g 1058
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-4 Don Corleon* Don Corleon*   [v 6] 1640/3 B 4 15.3 50
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-5 Stone Capes Nougat* Stone Capes Nougat*   [h 5] 2140/12 C 6 15.5 51
2016-01-02 2016-01-02 Romme-10 Gigant Proud Gigant Proud   [v 8] 2640/6 B 0 g 605
2016-01-02 2016-01-02 Romme-8 Bear Glide Bear Glide   [s 6] 2160/8 B 0 15.7g 174
2016-01-02 2016-01-02 Romme-7 Licence Holder Licence Holder   [v 7] 2140/7 D 0 13.8 886
2016-01-02 2016-01-02 Romme-5 Jens Patrik Jens Patrik   [v 6] 2140/11 C 0 15.9 224
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-2 Sweet Surviver* Sweet Surviver*   [s 6] 2140/11 D 3 15.5 133
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-8 Lucky Moose* Lucky Moose*   [v 4] 2140/1 B 7 17.9 25
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-10 Frode Sisu Frode Sisu   [h 3] 2140/4 C 3 17.5g 24
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-3 Guilty Pleasure* Guilty Pleasure*   [v 3] 2140/5 A 0 18.6 229
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-2 Prodigy Shark* Prodigy Shark*   [v 4] 2640/2 B 4 17.7 61
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-7 Quite a Star* Quite a Star*   [v 3] 2140/11 B 1 20.4 46
2018-12-14 2018-12-14 Romme-4 Frode Sisu Frode Sisu   [h 3] 2140/1 C 3 16.6 128
2019-02-16 2019-02-16 Romme-4 Prodigy Shark* Prodigy Shark*   [v 5] 2640/10 A str
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-5 Mill Xena Mill Xena   [s 7] 2140/2 D 0 730
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-9 Frode Sisu Frode Sisu   [h 4] 2140/10 C 0 g 248
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-2 Quite a Star* Quite a Star*   [v 4] 2140/3 D 0 g 90
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-7 Sweet Surviver* Sweet Surviver*   [s 8] 2640/2 D 7 17.7 412
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-11 Lucky Moose* Lucky Moose*   [v 5] 2140/2 D 0 17.1 272
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-2 Quite a Star* Quite a Star*   [v 4] 2140/8 D 5 16.3 785
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-6 Sweet Surviver* Sweet Surviver*   [s 8] 2160/9 B 0 17.4g 736
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-4 Frode Sisu Frode Sisu   [h 4] 2140/12 C 0 g 269
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-10 Lovely Secret* Lovely Secret*   [s 5] 2140/9 B 0 16.9 39
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-5 Quite a Star* Quite a Star*   [v 4] 2140/1 C 3 17.1 148
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-8 Sweet Surviver* Sweet Surviver*   [s 8] 2140/5 C 4 18.4g 113
2019-01-06 2019-01-06 Romme-1 Prodigy Shark* Prodigy Shark*   [v 5] 2640/9 B 1 18.3 55
2019-01-06 2019-01-06 Romme-3 Sweet Surviver* Sweet Surviver*   [s 8] 2140/5 C 2 17.6 136
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-2 Quite a Star* Quite a Star*   [v 4] 2160/14 B 3 18.5 100
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-3 Angelico* Angelico*   [s 6] 2140/5 B 0 g 46ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se