V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Fyraåringarna stod i fokus när Sverige och Norge på lördagen arrangerade en gemensam V75-omgång på Bjerke. Och när tä..


Fyraåringarna stod i fokus när Sverige och Norge på lördagen arrangerade en gemensam V75-omgång på Bjerke. Och när tävlingsdagen var till ända var Zarenne Fas hästen på allas läppar. Prestationen som italienaren gjorde i ruskvädret var av sällan skådat slag. Efter en dålig start hamnade han sist och när han varvet från mål styrdes på i tredjespår kom han ingenstans då hästar gick ut framför. På den sista bortre långsidan var Rikard N Skoglund tvungen att vrida ut i fjärdespår och där rundade Zarenne Fas fältet med mäktiga kliv genom slutkurvan. Patent Leather gjorde ett tappers försök att gå i klinch men över upploppet var det bara en häst på banan.
- Det blev inte som jag hade tänkt. Jag valde att inte köra från start när jag såg att vi skulle få en vid kurva och vi hamnade egentligen för långt bak för att kunna vinna. Men han gjorde det fantastiskt bra och det var läckert att han kunde avgöra trots att han fick den slutkurvan mot sådant här motstånd. De hästar som klarar det är lätträknade, sa segerkusken, som redan tidigare har pratat om att hästen kan vara något för Elitloppet nästa år.
- Det är först på senare tid som jag har fått köra bättre hästar. Jag är inte som Örjan Kihlström som har mycket att jämföra med. Men det här är i alla fall den bästa hingst som jag har kört och jag tror att han kommer vara en av de 16 på Solvalla om Jerry vill det.

Siktar mot Paris
Hästens tränare Jerry Riordan var oerhört nöjd med vad hans häst presterade och planerar nu att höja ribban ytterligare. Men Elitloppet har han inga funderingar på än så länge.
- Jag vet inte varför det pratas om Elitloppet. Jag tänker på Criterium Continental i Paris 22 december. Det är loppet vi siktar på. Då blir det mot de bästa fyraåringarna i Europa men som han såg ut i dag behöver jag inte vara orolig, sa Halmstadtränaren.
Zarenne Fas landade på kilometertiden 1.12,4 över 1 600 meter med bilstart och förstapriset på 316 000 kronor gjorde att han passerade fyra miljoner kronor insprunget.

Vass spurt och flyt med domslutet
Efter stoavdelningen i Axel Jensens Minneslopp dröjde det innan resultatet kungjordes. Att danskan Dusty Shadow var först över mållinjen var det ingen tvekan om men frågan var om hon hade varit det om inte körande Jeppe Juel hade knuffat ut utanförvarande häst i slutkurvan för att få fritt spelrum. Domarna lät henne behålla segern, värd närmare 160 000 kronor.
- Det klart att de ska titta på det men jag tycker inte att det var någonting. Sedan avslutade hon bra. Hästen är fantastisk, sa Jeppe Juel.

Guld till Norge, silver till Danmark och brons till Sverige
I gulddivisionen blåste favoritspelade startkatapulten Pastore Bob till ledningen från spår sju bakom startbilen men trots att han sedan fick bestämma tempot hade han inte ork att hålla undan till seger. Istället var det skrällen Cash Okay och andrahandsfavoriten Gigant Invalley som gjorde upp och när mållinjen passerades var det omöjligt att med blotta ögat avgöra vilken häst som var först. Målfotot visade att Gigant Invalley vunnit med en läpp.
- Jag hade inte chans att ta emot Pastore Bob från start  så då fick jag hoppas att det skulle lösa sig ändå. Och det gjorde det helt maximalt, sa kusken Gunnar Austevoll som fick en drömresa i rygg på ledaren och lucka i slutkurvan.
Det var fjärde raka segern för den nioårige hingsten som tränas av Truls Desserud.
- Det här året har varit ett stort äventyr. I vanliga fall sitter jag här uppe på läktaren och tittar på alla fina hästar. Nu står jag plötsligt mitt i alltihop själv, sa den överlycklige amatörtränaren.
Steen Juul hade skickat upp sin nioårige hårding Thunder Peak från Danmark och sedan han serverats en perfekt resa i rygg på ledaren och andra par utvändigt gick han undan till överlägsen seger i silverdivisionen.
- Det här är en hedershäst. Han tycker om att tävla och det är bara att lyfta på hatten för en sådan här häst, sa kusken Ken Ecce, som även satte dit Steen Juul-tränade Muscle Lane från ledningen i klass I.
I bronsdivisionen blev det svensk triumf genom Hakon Von Haithabu. Han gjorde tredje starten för Anders Svanstedt och via en kraftfull avslutning i tredjespår de sista 500 meterna grejade han första segern för Axevallatränaren.
- Det är en jättefin häst som blir bättre och bättre för varje start, konstaterade kusken Ulf Ohlsson.

Topphäst i vardande
Geir Vegard Gundersens treårige talang Iggy B.R. hade uppvisning i klass II. Med dryga varvet kvar av den 2 600 meter långa distansen fick han lämna andra par utvändigt. Ledaren var slagen på den sista bortre långsidan och när mållinjen skars hade Iggy B.R. lämnat motståndet.
- Den är bra den här. Han har alla saker som krävs för att bli en topphäst, så jag hoppas och tror att vi kommer få väldigt roligt med honom framöver, sa körande Magnus Teien Gundersen.
Den favoritdominerade rätta raden på V75-betalade 952 kronor och för sex rätt fick man 22 kronor. Femrättspotten går vidare till nästa veckas omgång då V75-jackpot och Svensk Uppfödningslöpning väntar på Jägersro.

Ola Johansson, Kanal 75


Den tv-sända upplösningen av finalen av VM i V75 blev mycket dramatiskt. När krutröken skingrats tog Ludwig Wickman titeln med en poäng..


Den tv-sända upplösningen av finalen av VM i V75 blev mycket dramatiskt. När krutröken skingrats tog Ludwig Wickman titeln med en poängs marginal mot Frederik Mammen från Danmark.
Ludwig Wickman var bäst av alla även i grundomgången av VM i V75 med 27 rätt och högsta spikodds 5,43.
Ludwig Wickman har trav i blodet och son till proffstränaren och banreferenten Patrick Wickman. Till vardags jobbar han som hästskötare.
- Jag jobbar hos Robert Bergh på hans filial i Sundsvall, berättar Ludwig Wickman som även har ungdomslicens och totalt nio segrar som kusk.
20-åringen var lugn, men tagen, efter segern i VM i V75.
- Det är helt sjukt, 250 000 kronor är fina pengar.
Har du redan några tankar på vad du ska göra för vinsten?
- Det gäller att göra något vettigt. Jag vet faktiskt inte.
Hur kommer du att fira?
- Först blir det att käka på hotellet med de andra deltagarna. Sedan blir det ut på stan – det kommer bli en rolig kväll.
Tvåa i VM i V75 blev Frederik Mammen, Köpenhamn, som fick 75 000 kronor. Trea blev
Mathias Friman, Sundbyberg, och han vann 50 000 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Power var spelad till favorit i Breeders’ Crown-finalen i Eskilstuna men från positionen utvändigt om ledaren sågs han aldrig med chans. ..


Power var spelad till favorit i Breeders’ Crown-finalen i Eskilstuna men från positionen utvändigt om ledaren sågs han aldrig med chans. Vann loppet gjorde Brother Bill samtidigt som Power föll tillbaka till åttondeplatsen.
- Nu står hästen på penicillin, berättar Robert Bergh för Travronden.
- Surt att han skulle behöva avsluta året på det här sättet, även om det ändå handlade om sista uppgiften under 2019.
Power har både vunnit flest lopp och tjänat mest pengar av landets treåringar. I årets 15 starter har han tagit 9 segrar och 3 andraplatser. På vinstkontot har han 5 548 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Matthieu Abrivard fick chansen bakom den svenske sexåringen och den franske toppkusken är säkerligen sugen på att köra hästen ig..


Matthieu Abrivard fick chansen bakom den svenske sexåringen och den franske toppkusken är säkerligen sugen på att köra hästen igen. Uppohoppa levererade nämligen en virvlande spurt över Vincennes upplopp och i mål var han trea bakom Whole Lotta Love och Denicheur Du Vif. På söndag är det dags för Uppohoppas stallkamrat Who’s Who att starta i Paris. Då väntar årets första B-lopp, Prix de Bretagne, för den svenske derbyvinnaren.

Ola Johansson, Kanal 75


Det var i en ridolycka under ett träningspass i början av oktober som Sofia Adolfsson for i backen och ådrog sig en knäfraktur. Det gick em..


Det var i en ridolycka under ett träningspass i början av oktober som Sofia Adolfsson for i backen och ådrog sig en knäfraktur. Det gick emellertid inte att skönja något av varken skadan eller tävlingsuppehållet när 28-åringen på fredagen gjorde comeback på Shorthanded Jag inom V64-spelet på Romme. Den Björn Goop-tränade sexåringen debuterade i monté och såg segerfarlig ut i slutkurvan. Men över upploppet visade Claes Sjöströms Sebastian Hall varför han var spelad till 15 för 10 på vinnarspelet när han gick undan till säker triumf tillsammans med Emilia Leo.

Kanal 75


Den här helgen gör vi gemensam sak med Norge och för de svenska V75-spelarna finns det ett par extra parametrar att ta i beaktande.- Man ska t&au..


Den här helgen gör vi gemensam sak med Norge och för de svenska V75-spelarna finns det ett par extra parametrar att ta i beaktande.
- Man ska tänka på att man inte får ha något körspö i Norge och man ska tänka på att starten går ganska långt in på rakan, både när det är 2 100 meter och 1 600 meter, och det brukar vara en liten fördel för de inre hästarna. Det är alltså enklare att spetsa från spår ett på Bjerke än på exempelvis Jägersro eftersom man har längre accelerationssträcka, förklarar Johan Untersteiner.
- Beträffande körspö är det olika på olika individer. På någon häst kan jag tro att det inte gör någon skillnad, samtidigt som det inte känns lika bra med någon annan häst.

”Slåss om segern”
Halmstadtränaren är favoritspelad med Dizzy River (V75-1) från spår sju bakom bilen i den inledande silverdivisionen och han är tydlig med att han tror mycket på sin häst.
- Dizzy River har visat strålande form och vann från utvändigt ledaren senast på ett riktigt imponerande sätt. Han är bara medelsnabb från början men får vi en vettig position tror jag definitivt att han är med och slåss om segern. Det är min bästa chans i omgången och med honom tror jag inte att det är några bekymmer alls att vi inte får ha körspö.
Vilken roll det frånvarande körspöet spelar för startkatapulten Pastore Bob (V75-3) i gulddivisionen är ett större frågetecken.
- Han avslutade bra i Eskilstuna senast. Det är 1 600 meter nu och det klart att jag hade hoppats på ett lite bättre läge. Det är inte helt lätt att få någon riktigt fart därifrån sjundespåret på Bjerke men jag ska göra allt jag kan för jag måste ladda framåt. Jag tycker kanske att han är bästa hästen men det får inte strula allt för mycket. Han startade faktiskt på Momarken i våras utan körspö och då fick jag ingen fart på honom från start. Så pass på, vi får se...

Given vid gardering
I Axel Jensens Minneslopp för fyraåringar startat Johan Untersteiner två hästar som båda nosar på kulltoppen.
- Marcello Wibb (V75-6) startade så sent som för sex dagar sedan i Breeders’ Crown-finalen och gick bra då tycker jag. Han fick stryk av några som helt enkelt var bättre. Spår långt ut på vingen nu och det blir svårt därifrån.
- Roofie (V75-6) spurtade bra i skymundan i semifinalerna till Breeders’ Crown. Skulle det bli lite dåliga förhållanden så att det kan ta emot för täthästarna tar han ner väldigt många till slut. Jag tror att det blir väldigt svårt att slå favoriten (4 Zarenne Fas), som jag tycker har en väldigt bra uppgift på pappret, men väljer man att gardera honom tycker jag att Roofie är ett givet streck.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-4 Angry Bird Am Angry Bird Am   [s 5] 2160/9 3 16.8 56
2015-11-06 2015-11-06 Romme-6 Town Hall Town Hall   [v 7] 2160/12 0 16.9 661
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-1 Nicko Vox Nicko Vox   [v 6] 2140/2 0 23.9g 74
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-2 New Charger New Charger   [v 8] 2140/1 B 5 16.2 48
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-3 Sid the Kid Sid the Kid   [v 9] 2140/4 B 1 15.2 273
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-4 New Charger New Charger   [v 8] 2140/4 B 1 17.7 80
2016-11-04 2016-11-04 Romme-7 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 5] 2140/9 A 0 g 40
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-8 Dennis the Menace Dennis the Menace   [v 10] 2160/12 D 0 21.4 641
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-2 Sid the Kid Sid the Kid   [v 9] 1640/4 C 5 15.7 66
2016-10-14 2016-10-14 Romme-6 New Charger New Charger   [v 8] 2140/4 B 2 15.3 260
2016-09-25 2016-09-25 Romme-8 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 7] 2140/6 B 5 17.9 254
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-8 Sid the Kid Sid the Kid   [v 9] 2140/7 B 1 15.6 43
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-9 Barack Boko Barack Boko   [v 8] 2140/4 A 1 18.2 14
2016-08-22 2016-08-22 Romme-7 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2160/9 D 0 29.0g 604
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-1 Sid the Kid Sid the Kid   [v 9] 1609/1 C 3 13.3 105
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-1 Sid the Kid Sid the Kid   [v 9] 2160/14 A 3 16.2 61
2016-07-29 2016-07-29 Romme-3 New Charger New Charger   [v 8] 2160/12 B 3 16.6 103
2016-07-23 2016-07-23 Romme-6 Sot Sot   [s 8] 2160/3 D 0 g 20
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-9 New Charger New Charger   [v 8] 2160/8 B 1 16.9 107
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-8 VästerboInterstate VästerboInterstate   [s 5] 2140/4 C 0 18.5g 52
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-1 Happy Fighter Happy Fighter   [v 5] 2140/5 C 3 15.4 242
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-1 New Charger New Charger   [v 8] 2140/5 C 2 17.3 77
2016-05-20 2016-05-20 Romme-10 Tipsy Knight Tipsy Knight   [v 7] 2160/14 D 8 19.5g 142
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-1 Tipsy Knight Tipsy Knight   [v 7] 2140/10 D 3 18.3 204
2016-04-16 2016-04-16 Romme-7 Town Hall Town Hall   [v 8] 2160/8 D str
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-4 Town Hall Town Hall   [v 8] 2140/2 D 0 15.9 78
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-3 Town Hall Town Hall   [v 8] 2160/7 D 3 15.8 772
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-3 Town Hall Town Hall   [v 8] 1640/1 D 0 16.9 363
2017-12-15 2017-12-15 Romme-8 Sid the Kid Sid the Kid   [v 10] 2180/9 B 6 16.1 46
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-7 Sid the Kid Sid the Kid   [v 10] 1640/7 C 4 15.1 37
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-1 Simb Ransom Simb Ransom   [v 4] 2140/1 C 6 16.1 656
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-1 Sid the Kid Sid the Kid   [v 10] 2140/1 C 2 15.5 86
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-4 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 5] 2140/12 D 5 16.8 286
2017-11-03 2017-11-03 Romme-6 Sid the Kid Sid the Kid   [v 10] 2160/9 B 3 16.1 66
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-3 Simb Ransom Simb Ransom   [v 4] 1640/10 B 7 15.5g 102
2017-10-14 2017-10-14 Åby-1 Winston Laser* Winston Laser*   [v 6] 2140/6 A 2 14.1 37
2017-10-13 2017-10-13 Romme-1 Scarlet Magic* Scarlet Magic*   [v 8] 2140/1 B 4 15.6 108
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-7 Simb Ransom Simb Ransom   [v 4] 2140/6 C 6 17.6g 38
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-1 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 5] 2140/5 D 0 16.5 573
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-4 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 6] 2160/8 A 5 19.0 65
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-2 Sid the Kid Sid the Kid   [v 10] 1640/3 D 0 15.5g 112
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-12 Simb Ransom Simb Ransom   [v 4] 2140/9 C 0 g 260
2017-09-15 2017-09-15 Romme-7 Just Indeed Just Indeed   [v 12] 2160/12 D 4 15.0 142
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-4 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 5] 2140/4 C 3 18.8g 93
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-4 Simb Ransom Simb Ransom   [v 4] 2140/8 A 1 17.7 22
2017-08-19 2017-08-19 Romme-1 Sid the Kid Sid the Kid   [v 10] 1640/6 C 1 13.0 80
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-2 Jenna E. Jenna E.   [s 8] 2180/12 D str
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2140/8 D 0 g 333
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-9 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 5] 2160/5 B 3 18.6g 74
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-2 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 1640/9 C 0 15.0 495
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-1 My Ovi My Ovi   [v 8] 2640/6 A 3 17.0 29
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-1 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2140/8 D 2 15.5 211
2017-07-21 2017-07-21 Romme-7 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 5] 2140/3 B 1 16.7 30
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-4 Sid the Kid Sid the Kid   [v 10] 2160/7 C 4 16.4 93
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-2 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2100/12 C 1 20.9 87
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-7 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 2140/4 B 0 g 35
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-7 Sid the Kid Sid the Kid   [v 10] 2160/9 C 5 16.3 160
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-8 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2160/6 A 2 16.0 63
2017-06-16 2017-06-16 Romme-5 My Ovi My Ovi   [v 8] 2160/11 A 2 15.6 66
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-8 Simb Ransom Simb Ransom   [v 4] 2160/10 A 7 17.1 91
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-2 New Charger New Charger   [v 9] 1640/6 C str
2017-04-29 2017-04-29 Romme-6 Sid the Kid Sid the Kid   [v 10] 2160/7 B 6 16.6 47
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-5 My Ovi My Ovi   [v 8] 1640/4 B 3 13.2 91
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-4 Simb Ransom Simb Ransom   [v 4] 2160/8 B 1 19.7 19
2017-04-16 2017-04-16 Romme-1 Navaj Brodda Navaj Brodda   [s 6] 2180/7 C 0 g 244
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-4 New Charger New Charger   [v 9] 2140/8 C 2 14.9 109
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-4 Sid the Kid Sid the Kid   [v 10] 2160/5 C str
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-3 My Ovi My Ovi   [v 8] 1640/8 C 3 13.1 169
2017-03-24 2017-03-24 Romme-5 New Charger New Charger   [v 9] 2160/12 B 3 16.6 100
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-5 Sid the Kid Sid the Kid   [v 10] 2160/7 C 0 g 46
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-5 Sid the Kid Sid the Kid   [v 10] 2160/12 D 1 15.0 60
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-1 My Ovi My Ovi   [v 8] 2640/9 C 1 17.7 58
2017-01-20 2017-01-20 Romme-6 Sid the Kid Sid the Kid   [v 10] 2160/12 D 1 16.5 51
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-2 New Charger New Charger   [v 9] 1640/4 B 3 14.7 192
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-6 Sid the Kid Sid the Kid   [v 10] 1640/9 C 3 14.5 102
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-4 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 6] 2140/2 D 0 g 249
2018-11-16 2018-11-16 Romme-6 Eeyore Bear Eeyore Bear   [v 11] 2140/9 D 0 g 1113
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-8 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 6] 2140/1 D 7 18.8 200
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-3 Our Krejci Our Krejci   [s 5] 2140/5 D 6 21.4 159
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-6 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 6] 2140/1 D 0 g 104
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-10 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 2160/11 D str
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-1 Our Krejci Our Krejci   [s 5] 2140/8 D 0 18.8g 144
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-2 Our Krejci Our Krejci   [s 5] 2140/1 C 2 19.3 204
2018-08-20 2018-08-20 Romme-2 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 6] 2140/6 D 4 18.5g 205
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-11 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 2140/4 D 5 15.4 780
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-1 Our Krejci Our Krejci   [s 5] 2140/6 C 0 19.8 147
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-6 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 2140/8 D 0 16.3 869
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-7 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 6] 1640/7 D 2 15.6g 37
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-1 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 2140/3 D 4 15.7 486
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-10 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 6] 2180/7 D 6 18.4 207
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-4 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 8] 2140/2 C 0 g 50
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-5 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 8] 2140/6 C 0 g 21
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-6 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 2160/14 C 7 16.7 238
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-2 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 6] 1640/2 D 0 g 50
2018-05-18 2018-05-18 Romme-10 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 6] 2140/1 D 4 16.3 183
2018-05-14 2018-05-14 Romme-8 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 6] 2140/10 D 3 17.1g 56
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-3 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 6] 2140/3 D 4 16.7g 152
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-8 Cobol Commander Cobol Commander   [v 9] 2140/3 D 0 22.5 608
2018-04-28 2018-04-28 Romme-5 Bilbo B.S. Bilbo B.S.   [h 8] 2160/13 B 0 29.6g 80
2018-04-28 2018-04-28 Romme-8 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 2160/6 C 6 16.3 187
2018-04-01 2018-04-01 Romme-1 My Ovi My Ovi   [v 9] 2140/1 C 2 15.3 48
2018-03-23 2018-03-23 Romme-5 My Ovi My Ovi   [v 9] 2160/11 C 2 15.9 147
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-4 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 1640/4 B 5 16.2 120
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-3 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 6] 1640/11 D 2 17.0 83
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-5 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 6] 2140/2 D 6 16.2 317
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-1 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 1640/1 D 0 15.1 199
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-4 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 6] 2160/7 C 2 17.6g 139
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-5 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 2160/8 D 2 16.8 60
2018-01-05 2018-01-05 Romme-5 My Ovi My Ovi   [v 9] 2160/8 A 4 17.0 85
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-7 Maracanazo Maracanazo   [v 5] 2140/4 C 3 16.4 18
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-8 My Ovi My Ovi   [v 10] 2160/3 C 5 17.6 415
2019-04-21 2019-04-21 Romme-1 Sid the Kid Sid the Kid   [v 12] 2160/14 D 0 16.6 1348
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-3 Sid the Kid Sid the Kid   [v 12] 2140/7 C 0 17.3 796
2019-03-17 2019-03-17 Romme-8 My Ovi My Ovi   [v 10] 2160/9 C 0 18.0 255
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-3 Sid the Kid Sid the Kid   [v 12] 2160/13 C 5 17.4 821
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-1 My Ovi My Ovi   [v 10] 2160/10 B 5 17.1 383ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se