V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Tisdagens uttagningslopp på Solvalla bjöd på den ena fina prestationen efter den andra. Frågan är om inte Campo Bahia imponerade mes..


Tisdagens uttagningslopp på Solvalla bjöd på den ena fina prestationen efter den andra.
Frågan är om inte Campo Bahia imponerade mest av alla som avgjorde trots ett sista varv ute i tredjespår med en lugn och segerviss Conrad Lugauer i sulkyn.
- Jag har aldrig haft en bättre treåring i stallet, sa Jägersrotränaren efter loppet.
Campo Bahia kämpade om segern mot Timo Nurmos Danilo Brick som hade travat utvändigt ledaren. Hästen från Malmö tog sig enkelt förbi sista biten utan att Lugauer behövde göra allt för mycket som kusk.
En femstjärnig insats och som det ser ut är det här favoriten att slå i finalen av kriteriet.
- Jag är patriot så klart och tror nästan alltid att hästarna från Jägersro ska vinna. Men ”Connis” häst… utan andra jämförelser i övrigt har jag inte fått samma vibbar sedan jag såg Going Kronos för första gången, säger Jägersros sportchef Mats Ahlkvist.

”Är kär i hästen”
Going Kronos var Lutfi Kolgjinis stjärna som gjorde sin sista tävlingssäsong 2008, vann en radda storlopp och sprang in 6,6 miljoner kronor.
- Det är lite samma stjärnstatus över Lugauers häst. Campo Bahia är min vinnare och jag hoppas verkligen att han tar hem det. För jag har ju varit ”kär” i hästen sedan han började starta, man kunde inte riktigt fatta vad man såg där i somras när han började tävla, säger Ahlkvist.

Favoriten i Oaks
2018 års upplaga av det stora treåringsloppet beskrivs annars allmänt som ett av de starkare på många år.
- Ja, därmed inte sagt att jag inte har respekt för de andra hästarna. Det är ett fantastiskt fint fält. Attraversiamo och Cab Lane såg väldigt fina ut och är väl ihop med Connis hästarna som imponerade mest på mig.
- Det är extra kul i år då vi har favoriten i Oaks också. Helena Burmans A Sweet Dance är en större favorit än vad Campo Bahia kommer att bli i kriteriet. Så slår det rätt nästa söndag blir det en fantastisk dag för Jägersro, säger Mats Ahlkvist.

Mikael Wikner, Kanal 75


Jerry Riordan-tränade Ringostarr Treb (V86-2) har inte tävlat sedan han i maj vann Elitloppet på Solvalla i bländande stil. I oktober kan h..


Jerry Riordan-tränade Ringostarr Treb (V86-2) har inte tävlat sedan han i maj vann Elitloppet på Solvalla i bländande stil. I oktober kan han lägga ännu en stoloppstitel till sitt CV när han startar i Yonkers International, vardagligt kallat VM-loppet, i New York. Men först ska han starta i V86 på elitloppsbanan Solvalla. Ordinarie kusk Wilhelm Paal sitter i utvisningsbåset och istället får Torbjörn Jansson chansen i sulkyn. För motståndet i det sju hästar stora fältet står bland andra Canari Match.

Kanal 75


När Thundering Blue (GS75-6) på söndag kliver ut på Bro Park gör han det som historiens högst rankade häst på svensk ..


När Thundering Blue (GS75-6) på söndag kliver ut på Bro Park gör han det som historiens högst rankade häst på svensk mark. Den femårige skimmeln har i år gått från att vara en i mängden till en av Storbritanniens bästa hästar med egen fanclub. Sedan han i sin senaste start spurtat in som trea mot den absoluta eliten i Juddmonte International Stakes tilldelades han handicaptalet 100. Längre än så sträcker sig inte skalan.
- Vad jag vet har ingen häst fått det tidigare, det ska i så fall vara för väldigt många år sedan när man var lite generösare med formtalen. Jag kan i alla fall tryggt säga att det blir den bästa galopphäst som startat i Sverige genom tiderna, säger Svensk Galopps sportchef Dennis Madsen.

Överlägsen i teorin
Något förenklat anger handicaptalet hur bra hästen är och på pappret ska Thundering Blue vinna Stockholm Cup med mer än sex hästlängders marginal. Men teori och verklighet stämmer inte alltid överens och det saknas inte motstånd i loppet som lockar med en segercheck på 800 000 kronor. Förste utmanare är danske topphästen Giuseppe Piazzi. Han är med handicaptalet 95 fältets näst högst rankade häst och sju segrar på nio starter vittnar om hans kapacitet.
- Det ska bli riktigt roligt att se honom mot en häst som Thundering Blue. Det blir ett bra mätvärde för vår häst. Jag tror dock inte det blir någon walk over för Thundering Blue. En häst som Our Last Summer kan också flytta på sig. Det är möjligt att Thundering Blue vinner, men jag tror gott att vi kan utmana den, säger Flemming Velin, som både äger och tränar Giuseppe Piazzi, till svenskgalopp.se.

Startlista
Stockholm Cup
2 400 meter gräs

1. Bokan – Jacob Johansen
2. Thundering Blue – Fran Berry
3. Pas de Secrets – Jan-Erik Neuroth
4. Crowned Eagle – Silvestre De Sausa
5. Sublissimo – Fredrik Janetzky
6. Jubilance – Elione Chaves
7. Nordic Defense – Carlos Lopez
8. Einsteins Folly – Martin Rodriguez
9. Giuseppe Piazzi – Oliver Wilson
10. Our Last Summer – Rafael Schistl
11. El Abandonado – Franco Gonzalez Rocha
12. Alberone – Manuel Martinez
Förstapris: 800 000 kronor

Kanal 75


Förra onsdagen blev en spelare ensam om alla rätt på V86 och vann 22,6 miljoner kronor – ett rekord för spelet.På onsdagkvä..


Förra onsdagen blev en spelare ensam om alla rätt på V86 och vann 22,6 miljoner kronor – ett rekord för spelet.
På onsdagkvällen blev det frågan om miljoner igen. Toppkuskarna Erik Adielsson och Veijo Heiskanen lotsade in överraskningarna Tourzo respektive Yaganashi.
Att Conrad Lugauer sedan hade en lyckad kväll med kvällens största favorit Norton Commander och favoritspelade NoLimitJimMit spelade ingen roll. Utdelningen sköt i höjden ändå.
I spelhörnan på Börjes varuhus i Tingsryd hade någon spelat för 12 kronor och belöningen blev drygt 1,9 miljoner kronor. Övriga två system var inlämnade på ATG.se.
 

Mikael Wikner, Kanal 75


Solvalla delade onsdagens V86-omgång med Jägersro.Medan huvudstadsbanan bidrog med raffel och överraskande vinnare, stod travbanan i Malmö ..


Solvalla delade onsdagens V86-omgång med Jägersro.
Medan huvudstadsbanan bidrog med raffel och överraskande vinnare, stod travbanan i Malmö för den bästa sporten.
Conrad Lugauer var kvällens man med två segrar på V86-spelet.
Tysken får ses som förhandsfavorit i kriteriet nästa helg med Campo Bahia efter tisdagens kvalrunda.
På onsdagen klev stallet över sex miljoner intjänat under året och med en segerprocent som nuddar 30-strecket är självförtroendet på topp.
Faktum är att Lugauer lite grand pratade sin första vinnare NoLimitJimMit till knapp favorit på V86-spelet med optimistiska tongångar under onsdagen och även såg till att leverera.
NoLimitJimMit kördes till ledningen efter 500 meter. Väl där släpptes ingen över bron och segermarginalen för den käcke fuxen skrevs till nio längder.
1.11,4 var ett nytt rekord för hästen – en kapning av det förra med två sekunder.
- Han kändes bra och stark hela vägen och var mycket bra. Att jag var så optimistisk? Jag tror att jag har rätt bra känsla för hur mina hästar mår, sa Lugauer med ett leende.

Norton kvällens största favorit
Med Norton Commander blev det ett nästan identiskt scenario. Spets efter en bit för att sedan lämna i den sista kurvan. Fuxen var drömfin i åttonde segern i tolfte starten.
1.11,0 över 1640 meter, auto löd segertiden på Jägersros mycket snabba bana.
- Helt fantastiskt, det är en fröjd att jobba med sådana här hästar, sa Lugauer som närmast har ett lärlingslopp på Solvalla V75 nästa lördag i sikte med Norton Commander.

Sobel Conway miljonär
Peter Untersteiner hade jättelångt fram i den sista kurvan med Sobel Conway i Hästägarekannan på Jägersro. Det blev säkert ändå och segern bärgades med en dryg längd i hästens första start sedan i juli. 70 000 kronor i förstapris och femåringen klev över miljonen.
Jerry Riordans Tropicana Ås var jättefin över 2640 meter. Stefan Söderkvist profiterade på ett högt tempo i täten och lyfte enkelt in det fyraåriga stoet till slut.

Miljonutdelning med skrällar på Solvalla
Utdelningen på åtta rätt flög upp i 1,8 miljoner kronor, med de tyngsta skrällarna på Solvalla.
Favoriterna gjorde bort sig med galopper i treåringsloppet. Ett faktum som utnyttjades direkt av Erik Adielsson som körde till och övertog ledningen med Kent's Laddie i en 1.11-öppning och fick ta det lugnare sedan. Stig H Johansson tränar hästen som tog tredje segern i åttonde starten.
Erik Adielsson satt också bakom omgångens stora skräll Tourzo i det andra treåringsloppet på kupongen. Maria Andreasson, amatör med licens på Åby, tränar hästen som endast var streckad på tre procent.
Storfavoriten Kasper Trot uppträdde märkligt. Erik Adielsson bärgade segern från ledarens rygg.
Veijo Heiskanen hade två hästar med sig från Åby och satte dit båda. Heiskanen var andre kupongrensare ut på Solvalla då han ledde runt om med fyraåriga stoet Yaganashi från det egna stallet. En överraskning spelad på fyra procent.
Tillsammans med Love No Limit kuppade sig Heiskanen till ledningen 800 meter från mål i en satsning som höll.
22,6 miljoner kronor blev utdelningen förra onsdagen till en ensam vinnare. Även den här onsdagen var V86 ett miljonspel. Tre system hittade alla vinnarna och utdelningen för åtta rätt blev hela 1 876 226 kronor, 6290 kronor för sju rätt och 304 kronor för sex rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75


I somras tog Solvallas Timo Nurmos över träningen av elvafaldige miljonären Twister Bi, som då hade gjort fyra starter sedan sin comeback i..


I somras tog Solvallas Timo Nurmos över träningen av elvafaldige miljonären Twister Bi, som då hade gjort fyra starter sedan sin comeback i maj utan seger.
Siktet har varit inställt på att försvara titeln i VM-loppet i New York. Men så blir det inte. Twister Bi har inte startat sedan i juli och Timo Nurmos säger till Aftonbladet att det inte känns rätt att gå rakt ut i det stora loppet.
–  Man kan inte åka till USA om man inte startat. Det är inte rättvist mot hästen, säger Nurmos till Aftonbladet.
Solvallatränaren är emellertid nöjd med hästen i träningen. Comebacken är nära förestående.
- Det kan bli om någon vecka, säger Nurmos till Aftonbladet.
Den sista platsen i loppet fylls nu av Sweden Cup-vinnaren Arazi Boko. Klar för loppet på onsdagen blev också franske Dreammoko.
Lördagen 13 oktober körs International Trot (VM-loppet) på Yonkers Raceway i New York. VM-loppet ska fyllas med tio hästar varav åtta från Europa.
De åtta europeiska hästarna är Ringostarr Treb, Up and Quick, Lionel, Cruzado dela Noche, Pastore Bob, Slide So Easy, Dreammoko och Arazi Boko.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-4 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 3] 2160/9 str
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-5 Donnell Transs R. Donnell Transs R.   [v 5] 2640/4 2 16.0 572
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-4 Tangen Loke* Tangen Loke*   [h 3] 1660/4 0 29.7g 30
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-5 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 3] 2160/8 1 34.1g 15
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-2 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 11] 2140/2 3 27.2 21
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-8 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 11] 2160/3 1 26.9 76
2015-11-27 2015-11-27 Romme-6 Super Gullet* Super Gullet*   [v 6] 2160/5 6 29.5 109
2015-11-27 2015-11-27 Romme-4 Donnell Transs R. Donnell Transs R.   [v 5] 2640/6 5 18.5 118
2015-11-27 2015-11-27 Romme-2 Tangen Loke* Tangen Loke*   [h 3] 2180/7 1 29.9 12
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-4 Donnell Transs R. Donnell Transs R.   [v 5] 2140/12 4 17.7 92
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-6 Eldodin* Eldodin*   [v 4] 2160/4 3 30.6g 140
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-4 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 11] 2140/4 2 28.3 50
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-3 Magnums Caspian* Magnums Caspian*   [h 3] 2160/3 3 35.9g 37
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-7 Tyri Balder Tyri Balder   [v 5] 2640/9 0 31.3 91
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-6 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 11] 1640/4 1 23.1 49
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-10 Donnell Transs R. Donnell Transs R.   [v 5] 2160/9 3 18.5 51
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-8 Valle Jerven* Valle Jerven*   [v 6] 2140/8 3 29.0 15
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-1 Magnums Caspian* Magnums Caspian*   [h 3] 2160/8 0 g 15
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-6 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 3] 2140/4 1 32.8 12
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-10 Tangen Loke* Tangen Loke*   [h 3] 2180/8 1 29.3 11
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-3 Donnell Transs R. Donnell Transs R.   [v 5] 2140/6 3 18.0 18
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-4 Eldodin* Eldodin*   [v 4] 2180/14 0 g 21
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-1 Magnums Caspian* Magnums Caspian*   [h 3] 2140/7 1 30.6g 27
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-10 Magnums Caspian* Magnums Caspian*   [h 3] 2140/2 4 32.6g 36
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-3 Torpa Nor* Torpa Nor*   [v 4] 2140/8 1 30.8 15
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-7 Peppalma* Peppalma*   [s 3] 1640/2 2 35.1g 25
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-6 Edson Boko* Edson Boko*   [v 4] 2640/15 0 g 111
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-2 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 3] 2140/7 1 33.1 11
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-4 Sjö Odin* Sjö Odin*   [h 4] 2220/9 2 25.0 39
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-8 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 11] 1660/7 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-6 Grude Eld* Grude Eld*   [v 4] 2140/5 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-4 Tangen Piril* Tangen Piril*   [h 3] 2180/8 0
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-4 Super Gullet* Super Gullet*   [v 6] 2160/4 5 27.0 29
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-11 Bonjovi B.R.* Bonjovi B.R.*   [v 6] 1640/8 str
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-6 Vestpol Faxen* Vestpol Faxen*   [h 12] 1640/2 5 23.1 226
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-1 Sjö Odin* Sjö Odin*   [h 4] 2220/9 1 26.3 10
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-2 Magnums Caspian* Magnums Caspian*   [h 3] 2160/11 4 31.7g 68
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-6 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 1680/15 D str
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-1 Stumne Flinka* Stumne Flinka*   [s 3] 2140/4 D 8 35.2 96
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-8 Lesja Kongen* Lesja Kongen*   [h 6] 2660/10 B 4 25.7 477
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-8 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 1640/1 B 2 17.5 27
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-7 Todd Tabac Todd Tabac   [v 8] 2640/7 D 0 32.5g 418
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-6 Lesja Kongen* Lesja Kongen*   [h 6] 2140/1 C 4 26.6 92
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-6 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 1640/3 B 3 14.9 48
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-3 Sjeikens Gull* Sjeikens Gull*   [v 9] 2140/11 B 3 26.6 63
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-6 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 3] 1660/6 B 5 29.0g 63
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-7 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 2160/7 B 5 29.8g 27
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-7 Sjö Odin* Sjö Odin*   [h 5] 2140/1 C 5 24.8 83
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-3 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2640/1 C 0 17.9 144
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-1 Grude Svarten* Grude Svarten*   [v 4] 2160/8 B 1 32.4 21
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-6 Sjeikens Gull* Sjeikens Gull*   [v 9] 1640/1 B 1 26.5 24
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-4 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 3] 2140/4 C 1 29.2 26
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-2 Jervjegeren* Jervjegeren*   [v 5] 2640/2 C 0 g 177
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-4 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 1640/6 B 5 14.5 161
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-6 Tangen Eld* Tangen Eld*   [v 10] 1640/3 D 0 g 768
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-5 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 3] 2160/10 C 3 27.9 36
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-6 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2140/2 B 2 16.7g 67
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-7 Sjeikens Gull* Sjeikens Gull*   [h 9] 2140/11 B 3 27.6g 30
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-5 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 1660/15 C 5 15.1 728
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-12 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2140/6 C 4 17.9 293
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-5 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 3200/14 A 3 26.4 122
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-3 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2160/5 B 1 25.0 12
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-4 Eldodin* Eldodin*   [v 5] 2160/4 B 6 28.4g 71
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-2 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 1640/7 C 3 16.0 102
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-10 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2240/15 A 5 23.3 67
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-8 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 3] 2140/12 D 6 29.0 291
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-1 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2140/9 B 3 18.8 83
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-9 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 4] 2140/12 D 0 26.0 555
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-6 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2140/2 A 3 22.9 314
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-7 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2140/4 B 6 18.4 151
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-4 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 3] 2140/10 C 6 29.6g 47
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-6 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 4] 2140/3 D 6 27.1g 340
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-2 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2140/12 B 7 18.7 205
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-7 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 3] 2140/6 B 1 29.6 20
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-9 Jega Lyana* Jega Lyana*   [s 3] 2160/10 B 3 32.1 35
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-8 Jervjegeren* Jervjegeren*   [v 5] 1640/7 A 0 31.6g 22
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-5 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2140/5 A 4 23.4 26
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-3 Janeo Janeo   [v 6] 1640/11 C 0 14.7 168
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-1 Kjölstad Faks Kjölstad Faks   [v 4] 2140/1 B 0 g 16
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-10 Horgen Juel Horgen Juel   [v 6] 1640/8 B 6 29.4g 18
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-9 Tyri Balder Tyri Balder   [v 6] 2660/14 D 0 g 255
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-4 Moe Lilja Moe Lilja   [s 5] 2160/12 A 6 31.5 205
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-1 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2660/5 B 2 23.5 63
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-6 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 3] 2160/9 A 1 31.3 13
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-8 Jervjegeren* Jervjegeren*   [v 5] 2690/11 A 0 g 30
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-1 Valle Jerven* Valle Jerven*   [v 7] 2148/7 C 2 28.7 43
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-6 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2160/14 A 2 23.7 70
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-4 Ella Hammering Ella Hammering   [s 10] 2140/6 C 0 14.3g 335
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-7 Tyri Balder Tyri Balder   [v 6] 2140/8 D str
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-8 Jervjegeren* Jervjegeren*   [v 5] 2180/15 A 8 31.7g 16
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-6 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 3] 2140/2 D 1 34.0 16
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-4 Grude Eld* Grude Eld*   [v 5] 2140/7 B 5 30.3g 35
2016-06-03 2016-06-03 Romme-8 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 4] 2160/10 B 0 g 34
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-3 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2660/8 A 2 23.3 26
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-7 Tyri Balder Tyri Balder   [v 6] 2140/9 D 2 26.8 69
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Lesja Kongen* Lesja Kongen*   [h 6] 2180/15 C 0 24.6 246
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-4 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 4] 2140/3 C 1 27.8 13
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-1 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2160/14 A 0 17.6 229
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-3 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2160/9 A 1 24.1 68
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-7 Sjö Odin* Sjö Odin*   [h 5] 1640/4 D 5 21.8 258
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-9 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2140/3 B 0 g 23
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-7 Grude Eld* Grude Eld*   [v 5] 2160/8 C 5 26.8 92
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-7 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 4] 2140/11 A 1 27.6 15
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-8 Todd Tabac Todd Tabac   [v 8] 2140/5 D 1 27.9 52
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-4 Horgen Juel Horgen Juel   [v 6] 1660/7 B 1 29.3 29
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-2 Moe Lilja Moe Lilja   [s 5] 2140/2 B str
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-2 Tangen Loke* Tangen Loke*   [h 4] 2180/5 B 4 27.7g 12
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-5 Lesja Kongen* Lesja Kongen*   [h 6] 2660/12 B 2 26.7 86
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-3 Inez Fri Inez Fri   [s 7] 2140/5 D 0 15.8 568
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-1 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2140/8 B 2 17.4 45
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-1 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 4] 2640/6 B 1 28.5 18
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-8 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2140/2 B 0 24.1g 199
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-2 Tanya Tannbro Tanya Tannbro   [s 6] 2640/6 D 5 18.9 342
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-1 Ocean Drive Ocean Drive   [h 3] 2140/1 C 0 g 129
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-8 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2160/6 C 1 23.9 89
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-6 Grude Eld* Grude Eld*   [v 5] 1640/8 C 6 27.0 48
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-9 Lesja Kongen* Lesja Kongen*   [h 6] 1660/8 B 3 24.5 157
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-7 Ocean Drive Ocean Drive   [h 3] 2140/4 D 0 17.1 563
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-3 Livi Kingdom Livi Kingdom   [h 4] 2140/3 D 4 17.6g 119
2016-03-27 2016-03-27 Romme-5 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2160/11 C 5 25.2 664
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-6 Lesja Kongen* Lesja Kongen*   [h 6] 2140/7 B 3 27.0g 22
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-2 Lome Tornado* Lome Tornado*   [h 5] 2160/9 A 2 32.8 17
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-5 Grude Eld* Grude Eld*   [v 5] 1640/5 C 6 27.6 28
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-2 Ocean Drive Ocean Drive   [h 3] 2140/3 C 7 20.7 732
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-1 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 4] 2160/6 D 2 30.6 14
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-4 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2140/5 C 0 g 297
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-8 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2180/15 B 0 26.1g 566
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Tangen Loke* Tangen Loke*   [h 4] 2640/13 A 0 g 16
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-8 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2660/6 B 2 27.1 53
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-6 Valle Jerven* Valle Jerven*   [v 7] 2680/10 A 3 27.3 81
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-4 Tangen Loke* Tangen Loke*   [h 4] 1660/13 A 1 26.5 39
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-1 Jervjegeren* Jervjegeren*   [v 5] 2180/9 A 1 29.9 19
2016-02-14 2016-02-14 Romme-8 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2180/15 B 6 25.3 153
2016-02-14 2016-02-14 Romme-5 Thunder Lavec Thunder Lavec   [v 5] 1640/10 A 0 15.1 48
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-8 Demo Demo   [v 8] 2640/9 C 0 17.2 456
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-6 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 1660/10 C 0 24.8 148
2016-01-22 2016-01-22 Romme-7 Lesja Kongen* Lesja Kongen*   [h 6] 1660/7 A 0 27.7 75
2016-01-22 2016-01-22 Romme-6 Donnell Transs R. Donnell Transs R.   [v 6] 2140/9 B 0 17.4 187
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-5 Felicia Felicia   [s 5] 2140/3 D 0 20.6 389
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-6 Valle Jerven* Valle Jerven*   [v 7] 2160/9 C 1 27.0 121
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-3 Donnell Transs R. Donnell Transs R.   [v 6] 2140/10 B 4 15.8 134
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-8 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2640/8 C 1 29.0 74
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-6 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 4] 2140/6 C str
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-4 Eikfaksen* Eikfaksen*   [h 4] 2140/4 B 1 27.5 32
2017-02-26 2017-02-26 Norge-6 Judd Trump* Judd Trump*   [v 6] 2140/1 B 0 69
2017-01-29 2017-01-29 Norge-5 Odin Faks* Odin Faks*   [h 7] 2140/1 C 0 94
2017-01-03 2017-01-03 Forus-6 Åspe Viktor* Åspe Viktor*   [v 10] 2060/6 D 0 430
2017-01-03 2017-01-03 Forus-5 Broadway Blaze* Broadway Blaze*   [h 6] 2040/7 D 0 790
2017-01-03 2017-01-03 Forus-3 Sangvikskongen* Sangvikskongen*   [v 7] 2060/10 B 0 284
2017-01-03 2017-01-03 Forus-1 Trouville* Trouville*   [s 6] 2060/11 D str
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-6 Brenne Blesa* Brenne Blesa*   [s 3] 2140/9 D 2 29.2 30
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-12 Lykkje Pål Lykkje Pål   [v 7] 2180/9 C 0 g 202ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se