V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75



 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-4 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 1640/1 0 16.4 764
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2660/13 4 17.6 305
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 2160/6 4 19.4 163
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 5] 2100/10 0 g 79
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-12 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 3] 2140/8 8 19.4 306
2015-11-27 2015-11-27 Romme-10 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/6 0 420
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2140/6 0 19.5g 1095
2015-11-27 2015-11-27 Romme-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 2140/2 3 19.4 68
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 5] 2140/1 6 18.4 62
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-4 Rainbird Rainbird   [s 7] 1640/1 0 19.4 450
2015-11-19 2015-11-19 Romme-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2140/6 0 17.0 262
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-10 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 7] 1640/6 5 15.3 280
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2140/1 0 17.0 104
2015-11-13 2015-11-13 Romme-6 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 3] 2140/7 3 18.6 104
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-10 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/3 8 17.3 340
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-9 Rainbird Rainbird   [s 7] 1609/7 2 16.1 264
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 5] 2100/12 1 17.9 800
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Orangeri Orangeri   [s 3] 2140/5 0 19.4 603
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 1640/2 2 17.9 492
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-5 Tee Off Tee Off   [s 3] 2140/8 0 18.0 199
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-2 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2640/1 1 16.3 306
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-5 Sinou's Beauty Sinou's Beauty   [s 4] 2140/2 5 18.7g 54
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-12 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 3] 2140/1 3 17.0 78
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-7 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2160/12 6 15.8 1504
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-1 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 2] 2140/5 6 23.1g 408
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-11 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 7] 2160/14 0 17.8g 2250
2015-10-23 2015-10-23 Romme-1 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/4 8 18.1 428
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Odenna Q.C. Odenna Q.C.   [s 6] 2160/12 0 16.8 2147
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 Xavier Gene Xavier Gene   [v 4] 2160/13 6 17.8 620
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Carisma Clip Carisma Clip   [s 7] 2140/6 0 18.9 478
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-8 Tee Off Tee Off   [s 3] 1640/10 7 15.4 474
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-4 Orangeri Orangeri   [s 3] 1640/5 0 16.1 1433
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Storm Forever Storm Forever   [v 8] 1660/10 str
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-4 Rainbird Rainbird   [s 7] 1640/9 0 g 511
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-3 Orangeri Orangeri   [s 3] 2100/9 0 19.1 1062
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 7] 2660/11 0 g 1445
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 4] 2140/11 8 17.9 2395
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 3] 2140/1 3 18.8 378
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-6 Rainbird Rainbird   [s 7] 1640/7 8 15.2 1377
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-1 Timmy Timmy   [v 3] 2140/8 C 5 17.5 719
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-6 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2640/3 C 6 34.1g 231
2016-12-16 2016-12-16 Romme-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/14 D 8 17.9 288
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-1 Timmy Timmy   [v 3] 2140/11 C 5 18.8 891
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-1 Cazzie Star Cazzie Star   [s 5] 2100/3 D 0 g 97
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2100/9 B 7 16.8 629
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-6 Tee Off Tee Off   [s 4] 2100/15 D 8 18.7 271
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-3 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2180/12 A 4 30.4 274
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-2 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 1609/5 C 5 17.9 312
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-2 Timmy Timmy   [v 3] 2140/11 D 8 18.9 1610
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-1 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 2] 2140/12 B 8 20.8 217
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Tee Off Tee Off   [s 4] 2640/2 D 8 19.7 1052
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-5 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 4] 2140/7 D 0 18.5 2438
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-10 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 3] 1609/11 C str 150
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2609/2 C 8 21.5g 300
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/7 D 3 18.5 160
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 3] 2140/4 C 6 18.8 138
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-8 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2140/3 B 7 16.7 274
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-2 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 2] 1640/1 C 3 18.0 164
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-1 Beata Knox Beata Knox   [s 5] 2140/11 D 0 24.2g 986
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2100/12 D str
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-1 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2100/7 B 6 20.0 182
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2640/1 D 5 15.3 1000
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2100/4 D 4 16.9 305
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 3] 2100/9 B 6 19.0 280
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-2 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2100/11 B 7 17.1 348
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-3 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2160/3 C 4 17.8 60
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-1 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1640/2 D 8 15.1 314
2016-09-09 2016-09-09 Romme-2 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/7 B 0 17.2 210
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 1609/4 C 0 28.2g 175
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-6 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2100/9 C 8 15.9 1491
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/3 D 7 17.0 855
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-10 Tee Off Tee Off   [s 4] 2180/10 D 0 19.3g 281
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2640/3 D 0 16.2 624
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-9 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2100/14 D 0 20.3 761
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-4 Tysvär Anny Tysvär Anny   [s 7] 2080/6 D 0 g 926
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-9 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/9 D 4 14.8 653
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-2 Soria Moria Soria Moria   [s 3] 2140/2 C 0 21.8 330
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-1 Timmy Timmy   [v 3] 2140/7 C 0 20.0 986
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-5 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2140/7 D 0 17.2g 1374
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Gidde Gidde   [v 11] 2140/13 D 6 16.3 731
2016-08-09 2016-08-09 Romme-6 Tee Off Tee Off   [s 4] 2640/13 D 5 18.0 215
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-9 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/5 D 6 15.7 978
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-1 Soria Moria Soria Moria   [s 3] 2140/12 C 0 20.2 420
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-8 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2140/3 C 8 20.0 471
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/3 D 5 17.1g 317
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-1 Tysvär Anny Tysvär Anny   [s 7] 2140/1 D 0 35.5g 970
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/6 C 0 17.3 915
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-7 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/8 B 0 16.6 697
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-5 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/5 C 7 17.2 433
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-9 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2100/2 C 5 19.9 389
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-8 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2520/8 B 2 17.8 28
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-1 Soria Moria Soria Moria   [s 3] 2140/5 C 6 20.1 382
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-9 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/9 C 3 19.1 47
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/4 C 4 17.0 319
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-1 Tysvär Anny Tysvär Anny   [s 7] 2100/5 D 0 34.0 602
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/1 D 3 16.8 564
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 3140/1 D 0 18.3 490
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/9 C 7 17.5 239
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/14 B 7 17.9 743
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1640/4 D 0 g 510
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-6 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2140/12 D 8 19.7g 1847
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-1 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/7 D 2 16.6 438
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-8 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2100/7 D 0 g 448
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-8 Joe Mama Joe Mama   [v 7] 2140/5 D 3 15.2 494
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/6 A 2 16.3 56
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-8 Endla Tooma Endla Tooma   [s 8] 2140/10 C 4 16.4 553
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-6 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/1 B 2 15.7 61
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-5 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2160/5 C 3 16.9 33
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/1 C 0 19.3g 158
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-8 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/11 C 0 g 60
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-4 Harry Hult Harry Hult   [v 5] 2140/4 D 0 488
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-8 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/12 B 0 15.9 451
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/2 C 6 16.4 359
2016-05-20 2016-05-20 Romme-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/11 C 5 17.7 279
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/10 B 4 16.2 364
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-10 Medal Hangre Medal Hangre   [s 7] 2160/15 C 7 17.9 378
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2140/3 D 6 18.6 231
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-4 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2140/1 D 0 22.6 421
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-10 Ullric Ullric   [v 7] 2140/4 D 5 19.0g 906
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-3 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/5 C 0 19.1g 119
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-10 Tee Off Tee Off   [s 4] 2160/10 D 8 16.7 302
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-6 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/3 D 0 g 174
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-4 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2140/1 D 8 17.1 652
2016-05-02 2016-05-02 Romme-5 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2160/8 C 8 17.5g 673
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-6 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 5] 2080/3 B 5 20.2 178
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-2 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/3 C 2 18.5g 168
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-7 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2140/7 A 2 17.1 154
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/8 C 0 g 91
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-8 Rainbird Rainbird   [s 8] 2140/3 D 3 15.6 447
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-7 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/3 D 4 17.1 107
2016-04-16 2016-04-16 Romme-10 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/3 B 3 16.9 71
2016-04-16 2016-04-16 Romme-6 Harry Hult Harry Hult   [v 5] 2140/3 C 3 18.0 423
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2140/5 C 0 16.9 56
2016-04-10 2016-04-10 Romme-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2640/3 C 6 16.5 249
2016-04-10 2016-04-10 Romme-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2160/7 B 6 17.6 123
2016-04-10 2016-04-10 Romme-1 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/3 D 3 18.4g 481
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-2 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 3] 2140/9 D 7 16.3 1158
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-9 Rainbird Rainbird   [s 8] 2100/15 D 0 17.0 438
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2100/3 C 1 16.9 44
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/7 D 0 17.1 563
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-10 Outlaw Pete Outlaw Pete   [h 4] 2160/9 A 3 17.8 114
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-7 Tee Off Tee Off   [s 4] 2660/7 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-3 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 4] 2100/2 D 0
2016-03-16 2016-03-16 Axevalla-1 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2640/8 D 0 19.1 550
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-4 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1640/11 D 0 18.8 902
2016-03-04 2016-03-04 Romme-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2640/10 C 0 17.1 632
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-4 Tee Off Tee Off   [s 4] 2140/11 B 5 17.4 1190
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2140/9 C 6 17.9 800
2016-02-14 2016-02-14 Romme-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2160/6 B 5 18.2 281
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-1 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2160/12 A 8 18.5 138
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-5 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2140/3 C 3 19.1 464
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2100/6 A 2 17.3 202
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [h 3] 2140/5 C 0 20.1 252
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-6 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2160/13 B 0 19.7g 279
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/10 C 0 g 70
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/2 D 5 16.6 164
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/8 B 0 442
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 1609/9 C 2 15.9 166
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-10 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/4 D 4 15.7 379
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-6 John K. John K.   [v 4] 2140/10 D str
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/5 B 1 17.0 88
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2140/5 D 0 g 1556
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-5 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1609/9 D 0 g 1298
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2140/3 D 6 16.1 1116
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-12 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2140/1 D 6 16.8 424
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/1 C 2 17.2 53
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-3 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/11 D 5 15.2 341
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-12 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/12 C 5 17.8 303
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-9 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 1640/4 C 7 14.9 458
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-6 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2640/5 C 0 16.0 198
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/1 D 0 g 149
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1640/4 D 6 14.8 719
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-2 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 1640/3 C 0 16.0 407
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2100/5 C 3 17.3 51
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-5 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/6 D 7 15.7 970
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-9 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 1700/10 B 4 16.2 73
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1640/2 C 4 15.6 698
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-12 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/5 D 0 g 1787
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 5] 2140/8 C 0 19.3 114
2017-07-21 2017-07-21 Romme-1 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 3] 2140/2 D 0 26.5g 142
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-11 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2160/11 D 6 17.2 2249
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Adams Hall of Fame Adams Hall of Fame   [v 8] 1640/9 D 8 15.8 534
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-2 Victory Tiff Victory Tiff   [v 5] 2140/1 D 6 18.2 713
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-12 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2160/14 D 8 17.1 1171
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-11 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 7] 2140/12 C 0 18.7 38
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2140/7 C 0 17.9 224
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/9 C str
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-10 Victory Tiff Victory Tiff   [v 5] 2160/12 D 0 20.9g 274
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-2 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2160/14 D 8 18.2 1222
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-11 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 2140/12 C str 429
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2640/5 B 1 17.6 26
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-7 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 7] 2140/7 C 3 17.1 501
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-3 Ladybird Rockbank Ladybird Rockbank   [s 9] 2140/3 D 0 20.5g 129
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-2 Nashville Yankee Nashville Yankee   [h 3] 2140/9 D 6 19.3 388
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-11 Timmy Timmy   [v 4] 1640/12 D str
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2660/15 C 0 16.5 1572
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 6] 2160/7 C 0 20.0 465
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/1 D 1 17.8 131
2017-05-08 2017-05-08 Romme-1 Ricke Ricke   [v 4] 2140/5 C 7 20.3g 37
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/6 D 0 16.2 183
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-5 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2140/14 C 6 15.6 1425
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/1 D 3 18.4 1578
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-12 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2140/8 C 0 20.6g 440
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 1640/6 D str
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 John K. John K.   [v 4] 2140/8 B 5 17.9 109
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Beata Knox Beata Knox   [s 6] 2140/8 B 8 19.9 117
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-10 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 6] 2140/2 C 4 19.3 258
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-11 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/10 D 0 g 1054
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-8 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2140/8 C 0 16.7 1042
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-7 Timmy Timmy   [v 4] 2140/2 C 0 18.4 694
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/2 D 0 17.0 506
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Call My Name Call My Name   [v 5] 2140/10 A 7 19.8g 471
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-11 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 6] 2140/1 D 0 17.9 1013
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 1640/12 D 0 23.0g 1804
2017-03-24 2017-03-24 Romme-3 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 3] 2140/3 C 5 18.7 771
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-11 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 2140/2 D 3 18.6 208
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2100/7 D 0 17.4 463
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2100/6 C 1 16.6 39
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-1 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2660/10 D 6 16.7 601
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-3 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/3 D 0 16.3 866
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/6 D 0 17.1 345
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2140/4 D 5 17.2 603
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/3 D 7 18.8 337
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-2 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/9 D 0 17.7 1422
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 1640/4 D 4 14.9 572
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/6 D 2 19.3 213
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-1 Timmy Timmy   [v 4] 2140/6 B 0 19.5g 108
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2180/14 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-4 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/7 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-2 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 9] 2140/7 C str
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-12 Acksjökungen Acksjökungen   [v 8] 2140/3 D 0 g 298
2017-01-20 2017-01-20 Romme-5 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2160/11 D 6 18.4 1088
2017-01-20 2017-01-20 Romme-2 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 2160/3 B 4 18.8 40
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-1 Timmy Timmy   [v 4] 2160/11 A 4 18.1 90
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2140/6 D 3 17.5 306
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-9 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 1609/11 C 4 15.9 708
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-7 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/15 C 3 16.5 441
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-3 Acksjökungen Acksjökungen   [v 8] 2160/8 B 4 31.3g 209
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-7 Timmy Timmy   [v 4] 2140/12 C str
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-3 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/6 D 8 18.1 824
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-10 Ladybird Rockbank Ladybird Rockbank   [s 9] 2160/5 C str
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2100/9 D 0 17.4 757
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-2 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2160/10 B 3 17.9g 96
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-1 Cazzie Star Cazzie Star   [s 6] 2140/5 C 0 g 690
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-8 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2140/6 C 6 16.6 872
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2140/6 B 1 16.7 100
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-11 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 1640/3 D 0 17.0 378
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-11 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/8 C 6 13.8 537
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2100/8 B str
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 1609/12 D 0 17.1 2538
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/2 C 0 17.1 104
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/2 C 0 14.4 83
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/7 C 3 14.7 255
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/8 D 0 19.2 552
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/10 D 0 17.1 314
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-4 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/3 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 Beata Knox Beata Knox   [s 7] 2140/6 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-8 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/6 D 0
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-10 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/2 D 0 20.1 874
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-6 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/4 C 4 17.4 63
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-6 Diamond of'em Diamond of'em   [s 9] 2140/9 D 0 14.5 809
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-6 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1609/11 D 3 14.5 1542
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-10 May Grace May Grace   [s 7] 2160/12 C 8 16.6 687
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-7 Kensington Glide Kensington Glide   [v 8] 2140/10 D 6 19.0 311
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-6 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/3 D 7 18.5 1596
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-7 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/9 D 0 16.7 3154
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-1 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/7 D 4 18.7 266
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-3 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/7 D 0 16.5 885
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/7 B 0 18.8g 76
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-8 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 1640/7 D 6 15.0g 44
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-11 Kensington Glide Kensington Glide   [v 8] 2160/10 D 4 17.7 243
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2609/4 C 0 169
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-9 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/6 C 1 15.9 16
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-5 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2140/6 C 4 18.4 427
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-4 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 2140/4 A 1 15.4 49
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2140/12 C 4 16.9 256
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-2 Godiva Band Godiva Band   [s 6] 2660/3 D 8 17.1 1967
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 5] 2140/6 C 1 16.5 166
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 1640/3 C 2 14.3 82
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-9 Nassak Nassak   [v 5] 2140/9 C 6 16.7g 164
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-4 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/8 D 2 15.9 582
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-3 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 1640/6 D 5 17.6 606
2018-05-14 2018-05-14 Romme-10 Balbina Rich Balbina Rich   [s 5] 2140/7 C 0 g 51
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-8 Winchester Bay Winchester Bay   [v 7] 2180/10 A 1 15.7 89
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-7 Cognac Sting Cognac Sting   [v 8] 2660/11 D 0 17.3 1881
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2140/1 B 1 16.2 186
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/8 D str
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-3 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 1640/1 D 0 g 283
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 8] 2160/8 B 3 16.5 329
2018-04-16 2018-04-16 Romme-7 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 6] 2140/7 C 0 16.2 137
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-9 Tee Off Tee Off   [s 6] 2140/3 B 8 18.4 173
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-7 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 1609/5 D 0 14.8 400
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-6 Zelmer Zelmer   [v 6] 2100/12 D 0 18.6 932
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-2 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 2140/7 C 7 17.9 535
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-8 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/11 C 0 18.9 404
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-5 Busnel Busnel   [v 8] 2140/2 D 0 17.9 546
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-5 On Stage Indika On Stage Indika   [v 5] 2140/8 C 0 15.8 168
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-3 Kensington Glide Kensington Glide   [v 9] 2160/3 D str
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-1 Millimina Millimina   [s 4] 2160/5 D 0 20.2 331
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-11 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2100/8 C 0 20.6 310
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-5 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2140/2 D 0 17.7 487
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2160/9 C 6 16.0 197
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-3 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/11 A 0 g 218
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-2 Millimina Millimina   [s 4] 2160/6 C 6 19.1 616
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-10 Kensington Glide Kensington Glide   [v 9] 2140/6 D 7 17.3 318
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-8 Zelmer Zelmer   [v 6] 2140/6 D 1 17.5 102
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/1 C 4 17.5 287
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-11 Vain Summer Vain Summer   [v 6] 2100/7 B 0 19.3 583
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-5 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2100/7 A 0 22.2g 198
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/9 D 7 16.5 727
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-1 Big Streamline Big Streamline   [v 6] 2140/7 C str
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2100/2 D 0 g 1000
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-6 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2140/1 C 8 17.1 65
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/6 D 4 18.4 750
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-2 Zelmer Zelmer   [v 6] 1640/7 B 0 17.5 1109
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-12 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 1640/2 B 5 16.1 31
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-4 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 2140/12 D 0 19.1 246
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-3 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/7 D 8 18.5 623
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2609/6 A 6 16.7 75
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-5 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/5 D 6 16.4 424
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2140/6 B 1 16.5 54
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-8 Zelmer Zelmer   [v 6] 2140/1 C 5 18.4 306
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-7 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/2 D 7 19.8 418
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-10 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 2140/11 A 4 16.8 57
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-10 Balbina Rich Balbina Rich   [s 6] 2140/3 D 0 19.9 619
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 1609/9 D 6 19.0 579
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2100/12 D 7 19.9 930
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-1 Zoey Zoey   [s 4] 2100/11 C str
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-9 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 2140/6 D 1 16.6 308
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2640/10 D 6 16.3 1089
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/6 D 5 15.4 429
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-10 Zelmer Zelmer   [v 6] 2140/7 A 0 18.1 257
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-12 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/4 D 1 16.8 496
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-1 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/12 C 0 20.0 295
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 7] 2640/14 B 0 17.0 556
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-3 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 1640/10 C 0 g 276
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-10 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 1609/5 D 7 16.4 392
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2100/7 D 6 18.6 1026
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-6 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 6] 2140/5 C 8 18.4g 92
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-8 Fleeton Fleeton   [v 7] 2100/4 D str
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-4 Balbina Rich Balbina Rich   [s 6] 1640/2 C 5 15.4 330
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 2140/7 B 3 19.1 34
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-7 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 7] 2140/5 C 5 17.2 31
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-5 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 8] 2140/11 C str
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2640/5 D 0 g 309
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-5 Ramseas Appearance Ramseas Appearance   [v 5] 2140/8 C 3 19.4 83
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-5 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/8 D str
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2100/12 D 0 18.6 541
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-8 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 9] 2100/5 D 0 g 164
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-5 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 7] 2660/8 D str
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-5 Metallic Cloud Metallic Cloud   [s 4] 2100/12 B 0 20.4g 653
2020-12-08 2020-12-08 Axevalla-2 Jaffa Maxim Jaffa Maxim   [s 7] 2640/7 D 6 19.2 789
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-9 Jaffa Maxim Jaffa Maxim   [s 7] 2640/8 C 8 17.8 702
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-7 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 5] 2160/5 B 6 16.2 279
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-12 Busnel Busnel   [v 9] 2100/11 C 0 20.2 397
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-2 Metallic Cloud Metallic Cloud   [s 4] 2100/12 B 0 20.8g 58
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-12 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 7] 1609/6 A 0 17.9g 94
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-7 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 8] 2180/10 A 0 17.4 555
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-2 Metallic Cloud Metallic Cloud   [s 4] 2140/8 C str
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-8 Prince Rockbank Prince Rockbank   [v 6] 2140/6 D 4 17.3 322
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-9 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 8] 2140/7 C 0 16.3 673
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-9 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 7] 1640/4 B 3 16.0 91
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-1 Metallic Cloud Metallic Cloud   [s 4] 2140/2 D 4 17.3 353
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 8] 2140/4 C 7 15.9 166
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-5 Simb Medici Simb Medici   [s 5] 2140/8 D 4 16.5 616
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-1 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 8] 2680/12 C 5 16.0 2482
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-9 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 10] 2140/1 D 0 16.7 1010
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 8] 2140/4 C 7 16.1g 1314
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-10 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 10] 2140/11 D 0 g 114
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-8 Who Knows Who Knows   [s 5] 2640/1 D 1 18.1 72
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-7 Simb Medici Simb Medici   [s 5] 2140/2 B 0 g 198
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-1 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 8] 2140/5 D 0 18.5 833
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-3 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 8] 2160/9 C 6 16.1 631
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-1 Niras Bellatrix Niras Bellatrix   [s 6] 2160/7 B 0 22.2g 600
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-7 Metallic Cloud Metallic Cloud   [s 4] 2140/1 D 0 19.2g 180
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-1 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 10] 2140/2 C 7 17.5 204
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-8 Who Knows Who Knows   [s 5] 2140/5 D 5 16.3 187
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-5 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 8] 1640/9 D 5 15.7 407
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-3 Who Knows Who Knows   [s 5] 2100/12 D 6 17.0 1245
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-11 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 9] 2140/7 D 4 16.8 333
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-10 Kålland Kålland   [v 8] 2140/2 D 0 18.7g 155
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-8 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 8] 2140/3 D 7 17.0 514
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-4 Who Knows Who Knows   [s 5] 2140/1 D 5 17.5 89
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-10 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 8] 2100/13 D 7 19.6 462
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-2 Busnel Busnel   [v 9] 2100/5 C 0 20.2 276
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-2 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 9] 1640/1 C 0 23.4 1222
2021-12-13 2021-12-13 Färjestad-3 Tessie Lock Tessie Lock   [s 5] 2140/7 C 5 19.2 262
2021-11-29 2021-11-29 Färjestad-7 Bull Lock Bull Lock   [v 6] 2140/5 A 2 17.5 32
2021-11-02 2021-11-02 Axevalla-8 Simb Medici Simb Medici   [s 6] 1640/6 D 0 28.3g 468
2021-11-02 2021-11-02 Axevalla-5 Our Girl Our Girl   [s 6] 2160/7 A 0 21.4g 138
2021-10-26 2021-10-26 Axevalla-9 Jaffa Maxim Jaffa Maxim   [s 8] 2640/3 C 5 20.1 43
2021-10-26 2021-10-26 Axevalla-4 Billy Bear Billy Bear   [v 6] 2140/5 D 8 18.1 425
2021-10-26 2021-10-26 Axevalla-3 Tessie Lock Tessie Lock   [s 5] 1660/7 B 2 15.6 87
2021-10-12 2021-10-12 Axevalla-8 Madonna Morique Madonna Morique   [s 5] 2140/9 D 7 15.7 525
2021-10-12 2021-10-12 Axevalla-5 Honey B. Honey B.   [s 4] 1640/5 D 8 14.2 276
2021-10-05 2021-10-05 Axevalla-10 Amistar Neo Amistar Neo   [s 4] 2140/6 B 3 19.1 180
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-7 Simb Medici Simb Medici   [s 6] 2140/1 D 7 17.4 560
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-4 Billy Bear Billy Bear   [v 6] 2140/6 D 0 19.4 549
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-2 Gracile Gracile   [s 5] 2140/8 D 0 22.3 190
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-5 Bull Lock Bull Lock   [v 6] 2140/1 B 2 14.5 151
2021-08-12 2021-08-12 Åby-7 Text Me Back Text Me Back   [v 6] 2140/1 D 0 g 1065
2021-08-09 2021-08-09 Färjestad-9 Tessie Lock Tessie Lock   [s 5] 2140/10 B 0 17.1 199
2021-08-05 2021-08-05 Åby-10 Maniacio Maniacio   [v 6] 2140/1 D 0 18.6 597
2021-08-05 2021-08-05 Åby-7 Jaffa Maxim Jaffa Maxim   [s 8] 1640/4 D 0 17.0 1481
2021-08-05 2021-08-05 Åby-6 Mr Rapide Mr Rapide   [v 7] 2640/4 D 0 15.3g 2581
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-5 Olga Lock Olga Lock   [s 5] 2140/2 D 2 16.3 121
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-4 Text Me Back Text Me Back   [v 6] 2140/1 C 3 18.1 117
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-9 Zane Zane   [v 4] 2160/10 B 4 17.8 106
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-6 Simb Marilyn Simb Marilyn   [s 7] 2140/14 D 0 16.9 2313
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-5 Inspector Gadget Inspector Gadget   [v 6] 2640/6 C 2 15.6 66
2021-06-01 2021-06-01 Vaggeryd-1 Iyan Stardust* Iyan Stardust*   [v 6] 2140/1 C 0 16.0 187
2021-05-17 2021-05-17 Färjestad-3 Simb Marilyn Simb Marilyn   [s 7] 2140/2 C 8 15.9 72
2021-05-03 2021-05-03 Färjestad-6 Simb Marilyn Simb Marilyn   [s 7] 2140/5 D 6 15.6 295
2021-04-25 2021-04-25 Solvalla-5 Inspector Gadget Inspector Gadget   [v 6] 2140/2 C 2 15.0 112
2021-04-13 2021-04-13 Axevalla-6 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 9] 2140/8 D 0 16.0 738
2021-04-06 2021-04-06 Axevalla-2 Simb Medici Simb Medici   [s 6] 2160/13 D 0 g 1318
2021-03-30 2021-03-30 Örebro-8 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 8] 1609/1 D 0 g 506
2021-03-30 2021-03-30 Örebro-7 Who Knows Who Knows   [s 6] 2160/14 A 0 19.4g 1586
2021-03-27 2021-03-27 Axevalla-9 Afrodite Ax Afrodite Ax   [s 6] 2140/2 D 0 18.0 580
2021-03-20 2021-03-20 Åby-9 Simb Medici Simb Medici   [s 6] 2140/12 B str
2021-03-01 2021-03-01 Mantorp-3 Lucky Wind Lucky Wind   [s 6] 2140/4 A 2 44
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-10 Jaffa Maxim Jaffa Maxim   [s 8] 2140/2 D 8 17.7 469
2021-02-16 2021-02-16 Axevalla-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 9] 2640/10 D 0 18.7 1346
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-11 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 8] 2140/14 C str
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-4 Jaffa Maxim Jaffa Maxim   [s 8] 2640/7 D 0 18.8 2388
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-2 Who Knows Who Knows   [s 6] 2160/9 B str
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-3 Jaffa Maxim Jaffa Maxim   [s 8] 2660/7 D 8 19.9 2499
2021-01-06 2021-01-06 Åby-10 Jaffa Maxim Jaffa Maxim   [s 8] 2140/11 D 0 18.6 1597
2022-11-14 2022-11-14 Mantorp-8 Claw Claw   [v 6] 2140/6 B 0 g 15
2022-11-14 2022-11-14 Mantorp-4 Speedy Star Vicane Speedy Star Vicane   [v 4] 2140/6 B 0 24.9g 33
2022-10-23 2022-10-23 Solvalla-8 Claw Claw   [v 6] 2140/5 D 2 13.7 120
2022-09-06 2022-09-06 Axevalla-8 Bo Jangle Bo Jangle   [v 5] 2140/5 A str
2022-09-06 2022-09-06 Axevalla-2 Bull Lock Bull Lock   [v 7] 1640/3 B 1 15.8 17
2022-05-10 2022-05-10 Axevalla-7 Bo Jangle Bo Jangle   [v 5] 2140/9 D 0 25.2 503
2022-03-08 2022-03-08 Axevalla-5 Tessie Lock Tessie Lock   [s 6] 2640/10 B 7 17.6 1139
2023-12-12 2023-12-12 Axevalla-8 Doris S. Doris S.   [s 5] 2140/4 D 5 16.8 555
2023-12-05 2023-12-05 Axevalla-9 Tessie Lock Tessie Lock   [s 7] 2140/5 D 4 16.9 401
2023-11-07 2023-11-07 Axevalla-9 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 7] 2140/9 D 4 16.9 445
2023-11-07 2023-11-07 Axevalla-7 Ome Jan Ome Jan   [v 5] 1640/2 C 3 16.0 36
2023-10-24 2023-10-24 Axevalla-7 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 7] 2140/4 C 7 16.1 342
2023-10-10 2023-10-10 Axevalla-7 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 7] 2160/14 C 0 21.4g 1057
2023-07-16 2023-07-16 Mantorp-7 Veams Pumba Veams Pumba   [v 6] 2160/8 A 2 17.7 48
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-8 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 7] 2140/7 B str
2023-05-11 2023-05-11 Åby-6 Gloster Gladiator Gloster Gladiator   [v 6] 2640/3 A 4 15.5 56
2023-04-25 2023-04-25 Axevalla-5 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 7] 2640/11 D 6 17.0 747
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-2 Caribbean Bean Caribbean Bean   [s 4] 2148/3 C 7 19.9 136
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-10 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 7] 2148/10 D 3 15.8 167
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-7 Josef Palema Josef Palema   [v 11] 1646/11 C 8 16.1 393
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-5 Pa Dibba Pa Dibba   [v 5] 2148/4 D 0 23.6g 303
2024-04-17 2024-04-17 Solvalla-6 Speedy Ace Vicane Speedy Ace Vicane   [v 4] 2140/1 A 1 15.6 98
2024-04-09 2024-04-09 Axevalla-3 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 8] 2140/10 C 4 16.6 367
2024-04-03 2024-04-03 Axevalla-4 Doris S. Doris S.   [s 6] 2140/12 D 8 19.1 626
2024-03-29 2024-03-29 Eskilstuna-9 Mainstream Kid Mainstream Kid   [v 5] 2140/1 D 0 g 752
2024-03-26 2024-03-26 Axevalla-5 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 8] 2140/2 D 0 17.1 807
2024-03-12 2024-03-12 Axevalla-10 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 8] 1640/5 D 2 14.2 472
2024-02-11 2024-02-11 Axevalla-3 Meryl Streep Boko Meryl Streep Boko   [s 5] 2640/3 D 4 17.5 335
2024-02-11 2024-02-11 Axevalla-2 Qrystal Roc Qrystal Roc   [s 8] 2160/10 D 6 18.4 833



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se