V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Fyraåringarna stod i fokus när Sverige och Norge på lördagen arrangerade en gemensam V75-omgång på Bjerke. Och när tä..


Fyraåringarna stod i fokus när Sverige och Norge på lördagen arrangerade en gemensam V75-omgång på Bjerke. Och när tävlingsdagen var till ända var Zarenne Fas hästen på allas läppar. Prestationen som italienaren gjorde i ruskvädret var av sällan skådat slag. Efter en dålig start hamnade han sist och när han varvet från mål styrdes på i tredjespår kom han ingenstans då hästar gick ut framför. På den sista bortre långsidan var Rikard N Skoglund tvungen att vrida ut i fjärdespår och där rundade Zarenne Fas fältet med mäktiga kliv genom slutkurvan. Patent Leather gjorde ett tappers försök att gå i klinch men över upploppet var det bara en häst på banan.
- Det blev inte som jag hade tänkt. Jag valde att inte köra från start när jag såg att vi skulle få en vid kurva och vi hamnade egentligen för långt bak för att kunna vinna. Men han gjorde det fantastiskt bra och det var läckert att han kunde avgöra trots att han fick den slutkurvan mot sådant här motstånd. De hästar som klarar det är lätträknade, sa segerkusken, som redan tidigare har pratat om att hästen kan vara något för Elitloppet nästa år.
- Det är först på senare tid som jag har fått köra bättre hästar. Jag är inte som Örjan Kihlström som har mycket att jämföra med. Men det här är i alla fall den bästa hingst som jag har kört och jag tror att han kommer vara en av de 16 på Solvalla om Jerry vill det.

Siktar mot Paris
Hästens tränare Jerry Riordan var oerhört nöjd med vad hans häst presterade och planerar nu att höja ribban ytterligare. Men Elitloppet har han inga funderingar på än så länge.
- Jag vet inte varför det pratas om Elitloppet. Jag tänker på Criterium Continental i Paris 22 december. Det är loppet vi siktar på. Då blir det mot de bästa fyraåringarna i Europa men som han såg ut i dag behöver jag inte vara orolig, sa Halmstadtränaren.
Zarenne Fas landade på kilometertiden 1.12,4 över 1 600 meter med bilstart och förstapriset på 316 000 kronor gjorde att han passerade fyra miljoner kronor insprunget.

Vass spurt och flyt med domslutet
Efter stoavdelningen i Axel Jensens Minneslopp dröjde det innan resultatet kungjordes. Att danskan Dusty Shadow var först över mållinjen var det ingen tvekan om men frågan var om hon hade varit det om inte körande Jeppe Juel hade knuffat ut utanförvarande häst i slutkurvan för att få fritt spelrum. Domarna lät henne behålla segern, värd närmare 160 000 kronor.
- Det klart att de ska titta på det men jag tycker inte att det var någonting. Sedan avslutade hon bra. Hästen är fantastisk, sa Jeppe Juel.

Guld till Norge, silver till Danmark och brons till Sverige
I gulddivisionen blåste favoritspelade startkatapulten Pastore Bob till ledningen från spår sju bakom startbilen men trots att han sedan fick bestämma tempot hade han inte ork att hålla undan till seger. Istället var det skrällen Cash Okay och andrahandsfavoriten Gigant Invalley som gjorde upp och när mållinjen passerades var det omöjligt att med blotta ögat avgöra vilken häst som var först. Målfotot visade att Gigant Invalley vunnit med en läpp.
- Jag hade inte chans att ta emot Pastore Bob från start  så då fick jag hoppas att det skulle lösa sig ändå. Och det gjorde det helt maximalt, sa kusken Gunnar Austevoll som fick en drömresa i rygg på ledaren och lucka i slutkurvan.
Det var fjärde raka segern för den nioårige hingsten som tränas av Truls Desserud.
- Det här året har varit ett stort äventyr. I vanliga fall sitter jag här uppe på läktaren och tittar på alla fina hästar. Nu står jag plötsligt mitt i alltihop själv, sa den överlycklige amatörtränaren.
Steen Juul hade skickat upp sin nioårige hårding Thunder Peak från Danmark och sedan han serverats en perfekt resa i rygg på ledaren och andra par utvändigt gick han undan till överlägsen seger i silverdivisionen.
- Det här är en hedershäst. Han tycker om att tävla och det är bara att lyfta på hatten för en sådan här häst, sa kusken Ken Ecce, som även satte dit Steen Juul-tränade Muscle Lane från ledningen i klass I.
I bronsdivisionen blev det svensk triumf genom Hakon Von Haithabu. Han gjorde tredje starten för Anders Svanstedt och via en kraftfull avslutning i tredjespår de sista 500 meterna grejade han första segern för Axevallatränaren.
- Det är en jättefin häst som blir bättre och bättre för varje start, konstaterade kusken Ulf Ohlsson.

Topphäst i vardande
Geir Vegard Gundersens treårige talang Iggy B.R. hade uppvisning i klass II. Med dryga varvet kvar av den 2 600 meter långa distansen fick han lämna andra par utvändigt. Ledaren var slagen på den sista bortre långsidan och när mållinjen skars hade Iggy B.R. lämnat motståndet.
- Den är bra den här. Han har alla saker som krävs för att bli en topphäst, så jag hoppas och tror att vi kommer få väldigt roligt med honom framöver, sa körande Magnus Teien Gundersen.
Den favoritdominerade rätta raden på V75-betalade 952 kronor och för sex rätt fick man 22 kronor. Femrättspotten går vidare till nästa veckas omgång då V75-jackpot och Svensk Uppfödningslöpning väntar på Jägersro.

Ola Johansson, Kanal 75


Den tv-sända upplösningen av finalen av VM i V75 blev mycket dramatiskt. När krutröken skingrats tog Ludwig Wickman titeln med en poäng..


Den tv-sända upplösningen av finalen av VM i V75 blev mycket dramatiskt. När krutröken skingrats tog Ludwig Wickman titeln med en poängs marginal mot Frederik Mammen från Danmark.
Ludwig Wickman var bäst av alla även i grundomgången av VM i V75 med 27 rätt och högsta spikodds 5,43.
Ludwig Wickman har trav i blodet och son till proffstränaren och banreferenten Patrick Wickman. Till vardags jobbar han som hästskötare.
- Jag jobbar hos Robert Bergh på hans filial i Sundsvall, berättar Ludwig Wickman som även har ungdomslicens och totalt nio segrar som kusk.
20-åringen var lugn, men tagen, efter segern i VM i V75.
- Det är helt sjukt, 250 000 kronor är fina pengar.
Har du redan några tankar på vad du ska göra för vinsten?
- Det gäller att göra något vettigt. Jag vet faktiskt inte.
Hur kommer du att fira?
- Först blir det att käka på hotellet med de andra deltagarna. Sedan blir det ut på stan – det kommer bli en rolig kväll.
Tvåa i VM i V75 blev Frederik Mammen, Köpenhamn, som fick 75 000 kronor. Trea blev
Mathias Friman, Sundbyberg, och han vann 50 000 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Power var spelad till favorit i Breeders’ Crown-finalen i Eskilstuna men från positionen utvändigt om ledaren sågs han aldrig med chans. ..


Power var spelad till favorit i Breeders’ Crown-finalen i Eskilstuna men från positionen utvändigt om ledaren sågs han aldrig med chans. Vann loppet gjorde Brother Bill samtidigt som Power föll tillbaka till åttondeplatsen.
- Nu står hästen på penicillin, berättar Robert Bergh för Travronden.
- Surt att han skulle behöva avsluta året på det här sättet, även om det ändå handlade om sista uppgiften under 2019.
Power har både vunnit flest lopp och tjänat mest pengar av landets treåringar. I årets 15 starter har han tagit 9 segrar och 3 andraplatser. På vinstkontot har han 5 548 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Matthieu Abrivard fick chansen bakom den svenske sexåringen och den franske toppkusken är säkerligen sugen på att köra hästen ig..


Matthieu Abrivard fick chansen bakom den svenske sexåringen och den franske toppkusken är säkerligen sugen på att köra hästen igen. Uppohoppa levererade nämligen en virvlande spurt över Vincennes upplopp och i mål var han trea bakom Whole Lotta Love och Denicheur Du Vif. På söndag är det dags för Uppohoppas stallkamrat Who’s Who att starta i Paris. Då väntar årets första B-lopp, Prix de Bretagne, för den svenske derbyvinnaren.

Ola Johansson, Kanal 75


Det var i en ridolycka under ett träningspass i början av oktober som Sofia Adolfsson for i backen och ådrog sig en knäfraktur. Det gick em..


Det var i en ridolycka under ett träningspass i början av oktober som Sofia Adolfsson for i backen och ådrog sig en knäfraktur. Det gick emellertid inte att skönja något av varken skadan eller tävlingsuppehållet när 28-åringen på fredagen gjorde comeback på Shorthanded Jag inom V64-spelet på Romme. Den Björn Goop-tränade sexåringen debuterade i monté och såg segerfarlig ut i slutkurvan. Men över upploppet visade Claes Sjöströms Sebastian Hall varför han var spelad till 15 för 10 på vinnarspelet när han gick undan till säker triumf tillsammans med Emilia Leo.

Kanal 75


Den här helgen gör vi gemensam sak med Norge och för de svenska V75-spelarna finns det ett par extra parametrar att ta i beaktande.- Man ska t&au..


Den här helgen gör vi gemensam sak med Norge och för de svenska V75-spelarna finns det ett par extra parametrar att ta i beaktande.
- Man ska tänka på att man inte får ha något körspö i Norge och man ska tänka på att starten går ganska långt in på rakan, både när det är 2 100 meter och 1 600 meter, och det brukar vara en liten fördel för de inre hästarna. Det är alltså enklare att spetsa från spår ett på Bjerke än på exempelvis Jägersro eftersom man har längre accelerationssträcka, förklarar Johan Untersteiner.
- Beträffande körspö är det olika på olika individer. På någon häst kan jag tro att det inte gör någon skillnad, samtidigt som det inte känns lika bra med någon annan häst.

”Slåss om segern”
Halmstadtränaren är favoritspelad med Dizzy River (V75-1) från spår sju bakom bilen i den inledande silverdivisionen och han är tydlig med att han tror mycket på sin häst.
- Dizzy River har visat strålande form och vann från utvändigt ledaren senast på ett riktigt imponerande sätt. Han är bara medelsnabb från början men får vi en vettig position tror jag definitivt att han är med och slåss om segern. Det är min bästa chans i omgången och med honom tror jag inte att det är några bekymmer alls att vi inte får ha körspö.
Vilken roll det frånvarande körspöet spelar för startkatapulten Pastore Bob (V75-3) i gulddivisionen är ett större frågetecken.
- Han avslutade bra i Eskilstuna senast. Det är 1 600 meter nu och det klart att jag hade hoppats på ett lite bättre läge. Det är inte helt lätt att få någon riktigt fart därifrån sjundespåret på Bjerke men jag ska göra allt jag kan för jag måste ladda framåt. Jag tycker kanske att han är bästa hästen men det får inte strula allt för mycket. Han startade faktiskt på Momarken i våras utan körspö och då fick jag ingen fart på honom från start. Så pass på, vi får se...

Given vid gardering
I Axel Jensens Minneslopp för fyraåringar startat Johan Untersteiner två hästar som båda nosar på kulltoppen.
- Marcello Wibb (V75-6) startade så sent som för sex dagar sedan i Breeders’ Crown-finalen och gick bra då tycker jag. Han fick stryk av några som helt enkelt var bättre. Spår långt ut på vingen nu och det blir svårt därifrån.
- Roofie (V75-6) spurtade bra i skymundan i semifinalerna till Breeders’ Crown. Skulle det bli lite dåliga förhållanden så att det kan ta emot för täthästarna tar han ner väldigt många till slut. Jag tror att det blir väldigt svårt att slå favoriten (4 Zarenne Fas), som jag tycker har en väldigt bra uppgift på pappret, men väljer man att gardera honom tycker jag att Roofie är ett givet streck.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-6 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 3] 2140/2 3 18.9 237
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-1 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 3] 2140/2 str
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-6 Olympia Hammering Olympia Hammering   [s 4] 2140/8 0 20.2g 208
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-5 I'm Lucky Lohr I'm Lucky Lohr   [v 4] 1640/7 str
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-7 Min Lilla Luring Min Lilla Luring   [v 7] 1660/14 0 26.6 722
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-8 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 3] 2140/5 0 19.2g 649
2015-10-29 2015-10-29 Romme-1 Min Lilla Luring Min Lilla Luring   [v 7] 2140/8 0 28.3 111
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 4] 1640/10 6 14.1 137
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-3 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 3] 2140/12 7 19.6 1367
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-3 Edwin Hammering Edwin Hammering   [h 6] 2140/6 8 18.8g 53
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Alvgrim Alvgrim   [v 3] 2160/15 5 34.0 300
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-5 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 4] 2140/10 6 19.4 347
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-1 Lily Viking Lily Viking   [s 6] 2160/5 0 g 720
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-5 Ella Hammering Ella Hammering   [s 9] 1640/7 str
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-8 Fender Fender   [v 4] 2660/3 0 29.1g 122
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-7 Lily Viking Lily Viking   [s 6] 2160/3 0 27.7g 85
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-5 Torpa Olea Torpa Olea   [s 3] 2180/10 7 29.7g 505
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-6 Alvgrim Alvgrim   [v 3] 1680/10 0 34.3 303
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 3] 2660/5 0 17.3g 40
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-2 Tab Hall Tab Hall   [v 8] 1640/4 0 15.7 460
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-9 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/1 C 2 31.1 53
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-6 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2160/7 B 3 38.6g 53
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2140/7 B 4 16.7 164
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-2 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/9 A 8 18.0g 64
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-1 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 1640/2 C 5 31.4g 54
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-5 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2140/2 B 5 35.2g 99
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-1 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/2 C 1 34.3 27
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-3 Epona Hammering Epona Hammering   [s 2] 2140/3 C str
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-1 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 2180/8 C 0 33.5g 177
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-10 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2160/13 A 0 16.6 75
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-9 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2640/5 C 0 20.4g 578
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-3 Come Back Come Back   [v 7] 2140/6 B 2 14.5 37
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-2 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/1 C 2 32.6 36
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-11 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2140/2 D 4 34.5 154
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-1 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/1 D 0 g 61
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-7 Come Back Come Back   [v 7] 2160/11 B 1 14.9 95
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-1 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 2140/9 B 0 15.2 116
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-4 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/4 D 4 32.8g 236
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-2 Epona Hammering Epona Hammering   [s 2] 1640/1 C 6 20.7g 167
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-7 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 2140/8 B 0 g 945
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-5 Bus Å. Bus Å.   [s 3] 2140/8 D 7 17.9 602
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-7 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 1640/5 C 0 g 528
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-7 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2140/9 A 0 16.0g 78
2016-09-30 2016-09-30 Romme-7 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2660/5 B str
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-5 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/14 A 7 16.7 78
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-8 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/13 C 6 25.1 253
2016-09-09 2016-09-09 Romme-12 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2160/6 B 5 16.3 25
2016-09-09 2016-09-09 Romme-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 2160/8 A 3 32.9 270
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/7 A 1 17.7 46
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-4 Färsta Mareld Färsta Mareld   [s 5] 2140/3 C 0 g 46
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-1 Bus Å. Bus Å.   [s 3] 2140/8 D 4 19.3 663
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-4 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2180/13 A 0 28.2g 23
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-8 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2140/3 A 6 34.8 176
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2160/7 B 7 17.7 121
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/9 B 1 26.5 62
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-1 Levin Levin   [h 3] 2140/5 B 4 32.2g 110
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-9 Färsta Mareld Färsta Mareld   [s 5] 2140/6 D 2 31.4g 167
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-8 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/3 A 1 16.6 39
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-4 Fender Fender   [v 5] 2160/5 B 2 26.8g 57
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-3 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/12 D 0 18.5 408
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-7 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/9 B 2 26.5 80
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-2 Levin Levin   [h 3] 2140/7 A 1 32.9 314
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-1 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 1640/4 B 6 37.4g 90
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-2 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2168/8 A 4 17.9 103
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-6 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 1660/9 C 0 28.6g 124
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-4 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 1640/2 C 0 13.6 101
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-4 Sundbo Skipper Sundbo Skipper   [v 8] 2640/8 B 0 36.9g 66
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-2 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2640/9 D 6 16.2 171
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-4 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 1640/4 C 2 25.5 540
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-6 Fender Fender   [v 5] 2160/11 A 3 26.3 40
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-5 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/6 C 7 15.4 89
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-7 Fender Fender   [v 5] 2160/3 C 3 26.0g 70
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-5 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/6 C str
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/6 C 3 15.8 132
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-1 Sundbo Skipper Sundbo Skipper   [v 8] 2160/10 A 1 31.5 18
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-5 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2168/12 A 4 17.2 93
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2140/1 D 5 25.9 857
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-6 Fender Fender   [v 5] 2160/14 A 0 g 23
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-2 Sundbo Skipper Sundbo Skipper   [v 8] 1660/10 A 8 32.7g 36
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-5 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/4 D 1 16.4 158
2016-05-24 2016-05-24 Romme-5 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2160/14 A str
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Fender Fender   [v 5] 2140/4 D 3 25.6 512
2016-05-20 2016-05-20 Romme-6 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 1640/11 B 1 14.1 108
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-1 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2140/9 D 4 29.4 313
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-8 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 1666/2 C 0 36.6g 68
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-6 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 2148/10 A 3 17.1 87
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-4 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2650/1 D 5 17.5 421
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-9 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 5] 2140/3 D 4 16.8 738
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-9 Tab Hall Tab Hall   [v 9] 1640/4 C 6 15.6 278
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-5 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 2140/2 A 7 17.5g 38
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-1 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 1640/4 A 6 18.3 54
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-5 Fender Fender   [v 5] 2140/2 A 2 27.1 79
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-11 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2160/9 D 8 15.6 421
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-2 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2160/10 B 6 34.6 674
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-9 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 5] 2140/3 D 5 20.1g 225
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-5 Smulan Scott Smulan Scott   [s 3] 2140/1 B 5 42.3g 439
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-2 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/9 D 0 16.2 477
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-7 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/3 D 0 18.6g 644
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-7 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/1 D 2 18.6 173
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-3 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/11 B 0 16.6 392
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/11 B 6 18.2 48
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/11 B 0
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Cali Moa Cali Moa   [s 7] 2640/3 D 7 30.7g 883
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-2 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/7 D str
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-3 Cali Moa Cali Moa   [s 7] 2140/3 C 5 30.1 612
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-1 Min Lilla Luring Min Lilla Luring   [v 8] 2140/4 D str
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-2 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 1640/10 D 0 19.6g 101
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-6 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2640/8 C 5 32.2 253
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-1 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/5 C 1 17.8 54
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-7 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2160/7 C 4 32.6 228
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-2 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2140/13 B 0 31.8g 356
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-2 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 1640/11 D 6 19.0g 384
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-2 Skytrain Skytrain   [v 3] 2140/12 D 0 20.1 494
2017-11-24 2017-11-24 Romme-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/3 D 0 21.5g 215
2017-11-09 2017-11-09 Romme-7 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/9 D str
2017-11-09 2017-11-09 Romme-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/1 D str
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-2 Kronbruden Kronbruden   [s 3] 2140/4 C 0 g 787
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-6 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/3 B 2 18.8 90
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-1 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/1 D 6 13.4 108
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-7 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/7 D 0 13.6 108
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-1 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/9 B 5 19.1 184
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-6 Cali Maks Cali Maks   [h 10] 3160/9 C 0 30.4 433
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-10 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/9 D 7 16.8 266
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-8 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 4] 2160/11 A 0 32.0g 62
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-10 Hibo Viking Hibo Viking   [h 3] 2160/8 D 0 g 187
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-8 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 2140/5 B 7 33.4g 60
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/5 D 3 14.4 369
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-2 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 1640/4 C 0 g 262
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 4] 2160/5 C 3 31.0g 94
2017-09-08 2017-09-08 Romme-10 Hibo Viking Hibo Viking   [h 3] 2180/7 B 5 32.1g 390
2017-09-08 2017-09-08 Romme-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/5 D 3 14.4 185
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 4] 2140/6 A 0 30.7g 39
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-8 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 2160/9 C 6 31.8 99
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-5 Hibo Viking Hibo Viking   [h 3] 2180/9 B 7 34.2g 83
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-6 Bitcoin Bitcoin   [s 3] 2140/7 D str
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-6 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 2160/11 C 0 g 404
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 4] 2180/14 A 0 35.0g 256
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-6 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [h 3] 2140/3 D 8 19.5 239
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-3 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2640/7 C 5 18.0 70
2017-06-02 2017-06-02 Romme-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 4] 2140/2 D 0 32.1g 1143
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-2 Epona Hammering Epona Hammering   [s 3] 2140/9 C 0 20.7 640
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-8 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/8 D 0 14.9 487
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-6 Levin Levin   [v 4] 2160/5 C 0 33.1g 117
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/7 D 0 16.6 395
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-8 Hiboscott Hiboscott   [h 4] 2160/9 D 3 31.8 143
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2140/9 C 3 17.3 237
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-3 Cali Maks Cali Maks   [h 10] 2140/5 D 0 26.4 527
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-1 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [h 3] 2140/2 C 0 g 484
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-5 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2640/2 D 0 35.8g 507
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-2 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2160/6 C 0 g 63
2017-03-24 2017-03-24 Romme-10 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 1640/4 C 5 32.6 855
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-4 Come Back Come Back   [v 8] 1660/13 A 2 14.7 24
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/6 D 0 16.6 65
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-2 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2640/2 D 0 19.9 242
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-10 Come Back Come Back   [v 8] 2140/8 B 5 13.9 279
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-9 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 3140/14 C 7 17.7 59
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-8 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2160/9 C 7 16.9 359
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-6 Raclette Raclette   [s 4] 1640/9 D 6 14.9 477
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-5 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2160/4 C 4 33.6g 77
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-11 Come Back Come Back   [v 8] 2140/4 B 2 14.6 53
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-3 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2640/7 D 6 16.6 707
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/1 D 4 13.5 438
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-2 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2160/5 D 4 33.9 167
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-7 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2660/10 B 7 33.2g 56
2018-12-21 2018-12-21 Romme-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2160/11 C 3 29.5 518
2018-12-21 2018-12-21 Romme-8 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 4] 2140/6 D 1 36.9 42
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2160/12 C 5 29.2 249
2018-12-07 2018-12-07 Romme-2 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 1640/8 C 6 34.9g 178
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/6 D 3 30.1 118
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-6 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2640/1 D 2 34.3g 424
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-2 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/2 D 5 34.6 399
2018-11-03 2018-11-03 Romme-8 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/3 D 0 g 1368
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 1660/3 C 0 g 116
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-5 Acme Acme   [h 3] 2140/6 B 3 20.0 40
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-8 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/1 D 4 36.5g 54
2018-09-22 2018-09-22 Romme-2 Acme Acme   [h 3] 2140/5 D 0 20.0g 216
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-12 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/7 D 8 30.7g 325
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-5 Acme Acme   [h 3] 2140/4 C 0 19.5g 252
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-9 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/4 D 0 g 449
2018-07-27 2018-07-27 Romme-10 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/4 B 5 28.3 109
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-9 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 4] 2140/10 D 6 17.8 189
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/5 D 0 31.2g 87
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-2 Acme Acme   [h 3] 2140/12 D 7 17.9 220
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-2 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/1 B 0 g 56
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 1660/10 C 4 25.8 95
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/9 D 8 30.9g 67
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-1 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 1640/7 D 3 33.3 512
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-7 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/4 D 0 29.3g 672
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/5 D 1 28.6 97
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2660/7 C str
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-5 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/7 B 3 20.8g 171
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-1 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/3 C 7 19.0g 329
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-2 Acme Acme   [h 3] 2140/10 D 0 20.2g 122
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-4 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 4] 2160/11 C 0 g 186
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2160/9 C 0 31.0 146
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-8 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/6 C 0 g 72
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/10 C 1 29.0 60
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-3 Acme Acme   [h 3] 2140/2 C str
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/5 D 0 32.0g 538
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-2 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/1 C 0 22.8g 420
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-5 Fender Fender   [v 7] 2160/7 B 2 26.4 26
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-9 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/1 D 3 29.2 112
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-6 Fender Fender   [v 7] 2160/6 B 1 26.9 16
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-10 Alvgrim Alvgrim   [v 6] 1660/9 A 5 31.1 50
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/3 D 0 31.0 384
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 1660/12 C 4 29.5 94
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-7 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/8 B 4 32.6g 32
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 1660/10 B 2 29.6 155
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-6 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2140/6 D 2 30.1 155
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2140/4 C 5 32.3g 155
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-5 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 6] 2140/7 D 0 17.0 265
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-5 Hibo Viking Hibo Viking   [h 4] 2160/12 C 0 31.1 108
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-7 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 4] 2140/11 C 6 17.5 41
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1640/3 D 7 30.4 324
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-9 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2640/1 C 0 36.4 89
2019-11-02 2019-11-02 Romme-8 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2140/3 D 2 29.9 137
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/2 D 0 g 48
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-1 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2160/6 C 1 33.4 1704
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-2 Giannini Giannini   [s 3] 1640/12 D 8 16.8 733
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-9 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/12 B 0 15.0 541
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/12 B 5 28.8 138
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-8 Levin Levin   [v 6] 2140/3 D str
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-3 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 5] 2140/8 D 0 16.7g 507
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-7 Harley As* Harley As*   [v 7] 1640/6 A 3 14.8 145
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1660/13 A 0 g 103
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-5 Levin Levin   [v 6] 1660/10 B 7 35.8g 195
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-1 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 1640/5 C 5 38.5g 344
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-6 Giannini Giannini   [s 3] 2140/4 C 4 17.0 59
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-1 Perle Bo Perle Bo   [v 3] 2160/7 A 0 g 34
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-4 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2640/4 C 0 34.1g 39
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-9 Acme Acme   [v 4] 2140/5 B 6 16.6 82
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-4 Sopranfaks Sopranfaks   [v 5] 2140/7 A 0 g 135
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-7 Perle Bo Perle Bo   [v 3] 2160/6 D 3 32.3g 204
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-2 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2160/2 C 3 34.3 174
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-4 Giannini Giannini   [s 3] 2140/12 C 8 16.3 795
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-5 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2640/4 D 0 g 62
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-5 Harley As* Harley As*   [v 7] 2140/6 D 5 13.2 719
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-11 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/15 B str
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-1 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2140/3 D 7 38.9g 81
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-6 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2680/14 A 2 30.3 41
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-8 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/10 B 0 31.4g 51
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-2 Perle Bo Perle Bo   [v 3] 2140/3 D 0 38.7g 47
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-3 Acme Acme   [v 4] 2140/10 A 0 15.8 1172
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2660/6 D 3 13.7 1278
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-1 Acme Acme   [v 4] 2140/3 B 7 20.0g 74
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-8 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1660/3 D 0 29.0g 134
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-2 Harley As* Harley As*   [v 7] 1640/3 A 5 14.3 269
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-7 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/11 A 1 32.8 23
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-4 Giannini Giannini   [s 3] 1640/2 B 3 14.6 90
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-4 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2140/1 B 1 30.2 42
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-6 Acme Acme   [v 4] 2160/7 A 7 16.7 230
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-5 Giannini Giannini   [s 3] 2160/13 A 4 17.5 265
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-3 Harley As* Harley As*   [v 7] 2640/6 B 3 15.0 125
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-7 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2140/6 C 0 32.1g 58
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-5 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2160/11 C 0 33.1g 486
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-2 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2140/6 A 0 34.3g 27
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2160/6 A 5 27.5 62
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-4 Acme Acme   [v 4] 2660/4 B 8 18.0 169
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-7 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2140/1 C 1 31.5 413
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2640/3 D str
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/5 B 1 25.8 47
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-8 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2140/2 C 0 g 121
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-6 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/11 A 2 30.2 112
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-9 Acme Acme   [v 4] 2640/9 B 2 17.0 47
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-3 Giannini Giannini   [s 3] 2140/7 C 3 17.1 172
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-2 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2140/2 D 3 31.4 44
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1640/4 B 3 25.6 94
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-6 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/11 D 4 31.0 381
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-2 Acme Acme   [v 4] 2660/7 C 3 16.5 197
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 1640/2 D 0 18.4g 120
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2160/7 C 4 27.6 222
2019-04-07 2019-04-07 Romme-5 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/12 D str
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-10 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2160/7 C 5 20.5 150
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-1 Giannini Giannini   [s 3] 2140/3 B 6 18.0 260
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-7 Acme Acme   [v 4] 2140/9 C 0 16.2 486
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-8 Acme Acme   [v 4] 2660/9 C 5 17.6 607
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-1 Giannini Giannini   [s 3] 2140/9 B 0 20.8g 103
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-3 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/13 D 0 35.8g 228
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/5 C 5 14.5 95
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-5 Acme Acme   [v 4] 1640/2 C 6 16.8 85
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-12 Giannini Giannini   [s 3] 2140/2 C 3 18.6 309
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/10 B 0 16.2 222
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2160/10 B 7 17.6 87
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/2 D 0 28.5 300
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-1 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2640/3 D 5 31.1 253ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se