V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-05-27 2020-05-27 Romme-5 Stjerneper Stjerneper   [v 10] 2160/14 C
2020-05-27 2020-05-27 Romme-4 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 8] 2140/5 D
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-3 Bear Beautiful Bear Beautiful   [s 6] 2140/8 C

Nyheter för travkusk


Travfamiljen Kolgjini från Malmö har under många år varit en stor aktör i travsporten med sitt tävlande och inriktning på..


Travfamiljen Kolgjini från Malmö har under många år varit en stor aktör i travsporten med sitt tävlande och inriktning på avel och uppfödning av hästar.
Lutfi Kolgjini har tagit många stora segrar men ännu inte lyckats få till det i Elitloppet.
Andraplatsen 2015 med Mosaique Face är det närmaste pappa Lutfi nått så här långt. 2020 kan det vara dags för sonen Adrian Kolgjini att ta klivet högst upp på pallen.
Adrian tittar in i boxen där Tae Kwon Deo står och tuggar hö.
- Det är en riktigt cool häst, en lugn individ som plötsligt en dag för inte så länge sedan fick den egoboosten som en stjärna ska ha och kommer ut som en kejsare här på gården varje dag. Han har egentligen avskytt att träna i hela sitt liv. Vändningen kom bara för tre veckor sedan. Den här hästen som tidigare bara kunde springa runt och slafsa tycker plötslig att träna är det bästa som finns och bara dansar runt här, säger Adrian om Ettan på Vomb.
Dagarna fram till Elitloppet kommer mest att handla om vila och lättare motion.
- Han är i princip färdigtränad. Det fattas lite smågrejer bara för att få den där lilla toppningen. Det känns riktigt bra att få komma ut i Elitloppet med en häst som helt plötsligt älskar allting. Eftersom han kunnat prestera så som han gjort tidigare och hatat och träna så…ja, jag förväntar jag mig något extra av honom på söndag, säger Adrian.

Spårångesten borta
Fjolårets vinnare av Sprintermästaren visade i den senaste starten i gulddivisionen i Örebro att han verkligen duger mot den äldre eliten.
Segern i Örebro togs från positionen utvändigt om ledaren och det fanns krafter kvar på tiden 1.09,8 över 1609 meter auto.
- Spår tre blev perfekt. Nu är den här spårångesten borta och vi kan fokusera på att få hästen i skick och sedan ut och prestera, säger tränaren inför starten i det andra heatet av Elitloppet, tillika söndagens V75-7.
Adrian Kolgjini gillar att köra på styrka när han har häst till det, och det har han på söndag. Tae Kwon Deo har visat att han tål att göra loppen på egen hand och stallet tror att det gäller även i världseliten under hästens första säsong som äldre.
- Jag går ut med känslan att jag har den bästa hästen i fältet och jag kommer att köra därefter!

Humöret en stor tillgång
Topphästarna har varit många på Vomb under åren.  
- Tae Kwon Deo är kanske den mest normala topphästen vi har haft, för annars har det alltid varit ganska så speciella individer. Hästar som Raja Mirchi och Mosaique Face visste man inte riktigt var man hade vissa dagar då de kunde de ödsla krafter i loppen.
Vombs senaste stjärna är enligt Adrian tvärtom en okomplicerad häst som springer avslappnat och kan avgöra loppen på egen hand när signalerna kommer. 
- En cooling. När han kommer ut är han en riktig vinnartyp. Det är jäkligt tryggt att komma in på ett upplopp med en häst som man kan lita på. Man vet alltid att han har en extra växel att lägga i.
Hästen är stark och snabb med järnvilja. Men inte komplett redan som femåring väl?
- Nej, det är lite startsnabbhet jag hade önskat i honom - men det kommer alltid med åren på de här hästarna. Kapacitetsmässigt kanske han är en av de värsta vi har haft. Men man vill se mer på banan först innan man kan säga något säkert om en sådan sak.
Propulsion är en av två förstaseedade hästar i Elitloppet som inleder från spår åtta i heatet ni är med i. Hur resonerar du?
- Vi ska försöka utnyttja det och göra hans utgångsläge ännu svårare så klart. Riktigt hur det ska gå till behöver man inte hålla på och snacka om - men det gäller att ta vara på det försprånget vi har och inte bjuda in en sån som Propulsion.
Det är din första start i Elitloppet som tränare och du låter minst sagt nöjd med Tae Kwon Deo.

- Utan att jinxa för mycket… så kan man inte ha en bättre känsla än vad jag har med den här hästen.

Mikael Wikner & Andreas Martinelle, Kanal 75


Campo Bahia har inte tävlat sedan sjätteplatsen på Vincennes den 11 januari. Frankrike-äventyret gav ingen lyckad utdelning och den fem&ari..


Campo Bahia har inte tävlat sedan sjätteplatsen på Vincennes den 11 januari. Frankrike-äventyret gav ingen lyckad utdelning och den femårige hingsten lämnade Paris och reste hem till Sverige igen. Han har under våren tjänstgjort som avelshingst men nu är en comeback på tävlingsbanan nära förestående. Tränaren Conrad Lugauer tog med sin stjärna in till Jägersro och körde ett skarpare jobb innan tisdagens tävlingar. Det var en löpsugen Campo Bahia som travade 1.13,5 över 2000 meter efter 1.16,5 första varvet. Detta enligt uppgifter till Travronden.
– Då kan ni tänka er hur fort det gick till slut. Jag körde bara sista 800 meterna. Hästen är sjukt bra alltså. Jag är tillfreds med allt, sa Conrad Lugauer till Travronden strax efter snabbjobbet.

Comeback i Jämtlands Stora Pris – USA i höst
Den fyrfaldige miljonären tar nu sikte mot sommarens storlopp. Comebacken är planerad att ske i Jämtlands Stora Pris i Östersund nästkommande lördag. Därefter har tränare Lugauer tre stora lopp som han har siktat in sig på.
– Jag och ägarna skulle gärna vilja vara med i Jubileumspokalen, Hugo Åbergs och Breeders Crown-finalen i USA i oktober. Men allt är upp till Campo Bahia.

Kanal 75


Jerry Riordan har hyllat Armour As under våren som en blivande topphäst. De senaste insatserna skvallrar om att han är på väg att f&a..


Jerry Riordan har hyllat Armour As under våren som en blivande topphäst. De senaste insatserna skvallrar om att han är på väg att få rätt. Efter en andraplats bakom Ivory Di Quattro i V75 tog Armour As en vattentät seger i Kalmar med det norska huvudlaget oryckt. Och senast bjöd han upp till dans mot självaste Ecurie D. Han gav det obesegrade superlöftet en match hela vägen och var mycket tapper när han fick kapitulera kort före mål.
– 4 Armour As (V75-5) blir bättre och bättre hela tiden. Jag är helt säker på att han kommer att vara snäppet bättre nu än när han föll med flaggan i topp mot Ecurie D. Det här är en riktigt, riktigt bra häst, säger tränaren Jerry Riordan.

”Hoppas på ledningen – drömmer om Paris”
Den fyraårige hingsten är i skrivande stund knapp favorit i den femte V75-avdelningen på lördag. Han har spår fem bakom startbilen och den värsta konkurrenten Van Gogh Z.S. på utsidan. Riordan har taktiken klar för Stefan Persson som kör den Italien-födde hästen.
– Jag hoppas att han kan köras till ledningen utan att det blir någon utdragen strid. Han skulle kunna lägga iväg bra från start annars men jag hoppas inte att det behövs. Naturligtvis har han en bra chans att vinna loppet. Han går med optimal racingbalans igen, barfota runt om och jänkarvagn.
Hur ser den fortsatta matchningen ut för Armour As?
– Om jag får drömma så hoppas jag att han är i ordning till Criterium Continental i december. Det vore fantastiskt att få se honom i Paris i den typen av lopp, säger Riordan.

”Blir inte chockad om hon vinner”
Halmstad-tränaren har även med Tessy d’Ete i V75-inledningen från spår sex bakom startbilen. Hästen kommer närmast från en V75-seger i Örebro på tiden 1.11,5 över medeldistans.
– Tessy d’Ete (V75-1) var jag imponerad av senast även om jag innan loppet fått höra av ägaren att det var det svagaste motståndet som hon hade mött på två år. Hon ska duga nu också men problemet är att det inte är lätt att gå ut under elitloppshelgen från spår sex över kort distans. Det är tufft att gå i dödens mot vanliga hästar men mot den här typen av motstånd är det väldigt svårt att vinna mot någon annan som får ett smyglopp bakom.
– Jag blir inte chockad om hon vinner men Armour As har en bättre chans. Jag kommer att matcha henne mot ston i år och förmodligen kommer hon att gå till avel nästa år. Ägaren kommer att vara jättenöjd om hon tjänar en miljon på svenska banor i år. Jag tycker att det finns goda förutsättningar till det.

”Han är kullens bästa häst – punkt slut”

Till sist; hur är läget med Aetos Kronos efter segern i Kungapokalen och hur ser den fortsatta matchningen ut?
– Aetos Kronos känns jättefin och kommer att starta i Readly Express lopp på Solvalla om två veckor. Sedan är fyraåringstestet i Eskilstuna aktuellt i sommar. Som alla förstår är det viktigaste att ha hästen på topp till derbykvalen som är nästa stora mål.
– Jag skulle kunna vara artig och säga att jag inte vill byta häst med någon annan i kullen. Men jag vill gå ett steg längre och säga att han är kullens bästa häst. Punkt slut, säger Jerry Riordan.

Michael Carlsson, Kanal 75

Robert Okpu, Kanal 75


12-årige travaren Picasso vann ett lopp 26 mars i år på Gävletravet.Dopningsprovet som togs efter loppet gav ett positivt utslag.Svensk T..


12-årige travaren Picasso vann ett lopp 26 mars i år på Gävletravet.
Dopningsprovet som togs efter loppet gav ett positivt utslag.
Svensk Travsport meddelar att urinprov visade förekomst av substanserna koffein och teofyllin över rapporteringsnivå.
– Det är jättetråkigt och jag är besviken. Svensk Travsport var ute och tittade på hästen och stallet nu under tisdagsmorgonen. De tog prov på foder som de ska analysera. Det finns inte så mycket mer att säga just nu, säger tränaren Troels Andersen till Travronden.
Nu ska ett B-prov analyseras för att kontrollera att det första analysresultatet var korrekt. Enligt Svensk Travsport skickas B-provet till ett franskt laboratorium för analys och en utredning är påbörjad. Picasso har startförbud till vidare.
Svensk Travsport skriver: "Koffein är ett centralstimulerande medel med uppiggande effekt. Teofyllin är en metabolit (nedbrytningsprodukt) till koffein.
Koffein finns inte i något registrerat läkemedel för häst i Sverige. Däremot finns det koffein ensamt eller i kombination med andra läkemedelssubstanser i flera humanläkemedel.
Koffein finns i ett antal livsmedel och även förekomst i vissa foder har tidigare konstaterats."

Misstanke om testosteron
På tisdagen meddelade Svensk Travsport även att Travhästen Power Memphis, som tränas av Daniel Hansson, B- tränare på Gävle, lämnade ett positivt A-prov efter ett travlopp på Solvalla den 22 januari 2020.
Det hårprov som togs efter loppet visar i analysen av A-provet på förekomst av substansen testosteron, vilket inte ska förekomma i håret på en valack. B-provet skickas för konfirmerande analys till annat laboratorium och en utredning är påbörjad av Svensk Travsport. Power Memphis har startförbud till vidare.

Kanal 75


Jarmo Niskanen flyttade från Sverige till Frankrike för 25 år sedan och blev snart proffstränare i det stora travlandet.Han driver ett sta..


Jarmo Niskanen flyttade från Sverige till Frankrike för 25 år sedan och blev snart proffstränare i det stora travlandet.
Han driver ett stall med trettiotalet hästar på träningscampen Grosbois i Paris där stjärnan också är Frankrikes största stjärna.
Sexårige Earl Simon anses av många vara landets bästa - just för dagen.
Jarmo Niskanen, känd för sitt stillsamma sätt och försiktiga uttalanden, vill nyansera påståendet.
- Bäst i Frankrike? Av hästarna som är igång kanske han är i bäst form i alla fall. Det kanske jag kan hålla med om, säger Jarmo Niskanen i telefon på tisdagen i elitloppsveckan.
Earl Simon glänste vid seger i Caen för ett par veckor sedan. Sexåringen blev överlägsen i Prix des Ducs de Normandie sedan Jean Michel Bazires jättefavorit Cleangame galopperat bort sig.
Jarmo Niskanen fick efter loppet sin elitloppsbiljett med Earl Simon.
Onsdag morgon påbörjas resan till Sverige med lastbil för hästen och skötaren Audrey Viel. Lördag morgon kommer Jarmo Niskanen och kusken Franck Ouvrie efter med flyg.
- Hästen åker som sagt landvägen och ska enligt planen vara framme fredag lunch. Han ska vara hos Stig H på Stora Alby, säger Niskanen som jobbade fyra år hos Stig H Johansson under tiden som lärling.

”Simon” på svenska
Unghäststjärnan från den franska E-kullen har klivit fram som en av landets bättre äldre travare i år som sexåring.
Född i Frankrike visserligen men uppfödaren och ägaren är svensk.
Gunnar Sundbaum boende i Huddinge har ägt och fött upp hästar i många år. Med Earl Simon har både blod och planeter och den gnutta turen som behövs hamnat exakt för Stall Skytten.
Hästen har uppkallats efter ett av Gunnar Sundbaums barnbarn.
Det är alltså svenskt uttal som gäller. Simon. Inte ”Simonn” eller något annat.
- Gunnar är försiktig på grund av coronaviruset men hade inte fått komma in på Solvalla heller även om han hade velat. Så han får se det på tv som alla andra. Han har bara sett Earl Simon tävla en gång tror jag, på Enghien. Det är klar att det måste kännas fel att inte kunna vara på plats nu.
Jarmo Niskanen har sett många elitlopp på plats. 1995 var han inblandad i Västerbo Daylight som deltog i Elitloppet med ägaren Michael Demmers som tränare.
- Det är det närmaste jag kommit att vara med i Elitloppet. Västerbo Daylight hade gått hem till ägaren någon månad innan men det var lite tack vare prestationerna hon gjorde hos mig under den vintern och våren i Frankrike som hon fick plats i Elitloppet, säger Niskanen
Elitloppet är något du siktat på en tid med Earl Simon. Hur känns det att ”vara framme” så satt säga?
- Det känns ju väldigt inspirerande. Fast jag vet ju inte hur det kommer att kännas när det inte är någon publik på Solvalla, det blir inte samma stämning. Hoppas att det blir lika spännande för alla framför tv-apparaterna i alla fall.
Vad tänkte du när Earl Simon och Franck Ouvrie lottades till spår åtta i det första elitloppsförsöket (V75-6) på söndag?
- Ja, hmmm. Det var ju den enda spåret man inte vill ha naturligtvis. Men vi ger inte upp för det. Han är startsnabb. Vi får hoppas att det splittras upp lite grand så att han kommer ner någonstans i mitten och kommer i slagläge. Han är stabil och rejäl och och lättplacerad. Helt travsäker. Om det skulle räcka till seger i Elitloppet vore det något väldigt stort. Annars får vi komma igen nästa år kanske, säger tränaren.
Vad säger du om chansen att vinna finalen - om det inte blir en allt för jobbigt resa i försöket?
- Vi får se hur dagsformen är och så. Han har aldrig varit med om två heat men jag tror inte att han ska reagera negativt på det. Resan till Sverige är jag inte oroad över. Däremot kan det kanske fattas lite hårdhet. Fast kanske inte ändå eftersom han har utvecklats en del det senaste året tack vare alla lopp han gjort på hög nivå. Vi kör barfota runt om redan i försöket. Han har bra hovar och borde klara det. 
Kan du säga något om "bästa distansen" för Simon som verkar vara en allround häst?
- Han gick väldigt bra på kort distans vid andraplatsen i Criterium de Vitesse men har gått bra på längre distanser också. Så han gör alltid sitt bästa kan vi säga. Nu är det lite andra förhållanden med tusenmetersbana som inte är någon fördel men bara det blir rejäl körning och alla får chansen så ska han vara med och slåss om en bra placering.
Elitloppet eller Prix d'Amerique?
- Det är två stora lopp som inte går att jämföra. Lopp som känts ganska ouppnåeliga båda två! Men nu när vi är med i Elitloppet får vi hoppas att Earl Simon kanske är med i Prix d'Amerique också så småning om.

Fotnot: V75 drar igång klockan 15.00 på söndag. Elitloppsförsöken går som avdelning sex och sju.
Finalen av Elitloppet blir ett kvällsnöjet och körs inte förrän klockan 20.30.
TV-tider: TV4 klockan 14:00-18:00: V75 Direkt med Elitloppet från Solvalla.
TV12 klockan 18:00-20:00: Inför Elitloppet från Solvalla.
TV4 klockan 20:00-21:00: Final Elitloppet från Solvalla.

Mikael Wikner, Kanal 75


Under söndagskvällen lottades startspåren till Elitloppet.Några timmar tidigare hade Per Linderoth fått ett överraskande telefo..


Under söndagskvällen lottades startspåren till Elitloppet.
Några timmar tidigare hade Per Linderoth fått ett överraskande telefonsamtal. Det var Daniel Redén som ringde och frågade om han ville köra Sorbet i Elitloppet. Östersundstränaren var inte sen att tacka ja. Trots att han har vunnit 993 lopp i karriären har han aldrig kört i Elitloppet.
– Det var en överraskning och ingenting som jag hade förväntat mig. Jag har inte varit aktuell för att köra någon av de 16 elitloppshästarna. Men det är klart att jag anade lite när Redén ringde två timmar innan spårlottningen, säger Per Linderoth.
– Han frågade mig vad jag skulle göra nästa helg. Jag sa att jag ska titta på Elitloppet hemma hos en kompis och tänkte att han kanske behövde ha hjälp med något. Då frågade han om jag ville köra Sorbet i Elitloppet. Så dom andra planerna som man hade ändrar man gärna om.
Sa Redén någon speciell anledning till varför han frågade dig?
– Han sa att han gick på magkänsla. Men varför han valde just mig får du fråga honom om. Jag har kört hästen en gång tidigare i Masters-finalen för två år sedan och blev fyra då. Han sa att han hade tänkt på mig som kusk på Sorbet. Redén har ju ytterligare två hästar med i Elitloppet.

”Gjort jätteprestationer i år – kan vinna”
Sorbet lottades till ett perfekt utgångsläge med spår två bakom startbilen i sitt försök. Hästen var med i Elitloppet i fjol men hade ett dåligt utgångsläge i försöket med spår åtta. I år har han visat strålande form och kommer från en imponerande seger.
– Det är en etablerad häst i eliten som har gjort två jätteprestationer i år. Först i årsdebuten och även i senaste starten. Det är ett öppet Elitlopp i år med väldigt jämna hästar. Det blir mycket tillfälligheter och löpningsförlopp som kommer att avgöra.
– Vi är en av de 16 som är med och som därmed kan vinna, säger Per.

Hur känns det att få köra i Elitloppet för första gången?
– Det är klart att man ser fram emot det här och det ska bli jättekul. Jag har kört i andra lopp under elitloppsdagen tidigare och har bara missat ett Elitlopp på plats de senaste 25 åren och det var 1994. Så det är häftigt att man nu får chansen att köra med en så fin häst. Även om det nu blir utan publik, men det är ju inget vi kan göra något åt.
– Det blir ju det största loppet man har kört men sedan finns det säkert andra som tycker att Kriteriet och Derbyt är det största om man skulle ha en egentränad häst med där. Jag har inte kört i något av de loppen heller än så länge. Men Elitloppet har väl haft en större slagkraft utifrån sett från gemene man än Kriteriet och Derbyt.

Känner du någon press eller kommer att bli nervös inför det stora slaget på söndag?
– Jag har inte känt någonting sådant ännu. Jag har kört stora lopp tidigare och man ser mest bara fram emot det och tycker att det ska bli roligt. Det är klart att man kommer att vara fokuserad när man hämtar Sorbet i stallet men det försöker man å andra sidan alltid att vara. Jag försöker att göra mitt jobb till punkt och pricka.
– Nu ser jag bara fram emot söndagen utan att känna mig nervös eller orolig. Jag känner bara en stor njutning av att få köra i Elitloppet för första gången, säger Per Linderoth.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-10 Fabulous Tooma Fabulous Tooma   [v 6] 2160/4 6 17.9 445
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-4 Fabulous Tooma Fabulous Tooma   [v 6] 1640/10 8 16.8 1001
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-6 Fabulous Tooma Fabulous Tooma   [v 6] 2140/5 0 19.7 767
2015-10-18 2015-10-18 Romme-3 Rotation Hall Rotation Hall   [s 5] 2140/7 7 17.3 290
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-5 Fabulous Tooma Fabulous Tooma   [v 6] 1640/12 0 16.5 1131
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 Preston Savage Preston Savage   [v 8] 2609/6 C 2 20.3 331
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-6 Pärlefrost Pärlefrost   [v 8] 2680/15 C 0 33.7 783
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-1 Fabulous Tooma Fabulous Tooma   [v 7] 2140/13 D 0 20.0 2006
2016-02-19 2016-02-19 Romme-10 Fabulous Tooma Fabulous Tooma   [v 7] 2160/8 D 0 g 422
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 Oleander Oleander   [v 10] 2160/11 D 0 17.1g 518
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-4 Preston Savage Preston Savage   [v 9] 1640/9 B 0 16.4g 193
2017-05-08 2017-05-08 Romme-6 Preston Savage Preston Savage   [v 9] 2140/5 C 3 16.2 177
2017-04-09 2017-04-09 Romme-6 Bart Nyto Bart Nyto   [v 6] 2140/9 C 0 17.5 138
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-9 Preston Savage Preston Savage   [v 9] 2160/7 B 4 16.1 286
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Preston Savage Preston Savage   [v 9] 2160/14 B 0 16.3 362
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-2 Preston Savage Preston Savage   [v 9] 2160/12 C 7 17.5 830
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-4 Preston Savage Preston Savage   [v 10] 1640/12 C 7 15.7 324
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Stjerneper Stjerneper   [v 8] 2140/2 D 0 31.7 1635
2018-11-23 2018-11-23 Romme-9 Easton Easton   [v 12] 2160/7 D 0 19.4 1572
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-9 Preston Savage Preston Savage   [v 10] 2160/11 C 0 16.4 816
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-1 Preston Savage Preston Savage   [v 10] 1660/7 D 6 15.2 640
2018-11-09 2018-11-09 Romme-5 Stjerneper Stjerneper   [v 8] 1660/10 D 6 28.8 311
2018-11-09 2018-11-09 Romme-8 Easton Easton   [v 12] 2140/9 D 0 18.0 358
2018-11-03 2018-11-03 Romme-2 Västerbo Stingray Västerbo Stingray   [s 6] 2160/5 B 0 884
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-8 Preston Savage Preston Savage   [v 10] 2160/10 C 6 17.1 671
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-3 Stjerneper Stjerneper   [v 8] 2160/5 D 4 37.7 472
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-4 Preston Savage Preston Savage   [v 10] 1660/10 C 8 15.7 489
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-5 Easton Easton   [v 12] 1640/3 D 8 17.0 576
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-4 Stjerneper Stjerneper   [v 8] 1660/11 C 7 29.7 422
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-7 Preston Savage Preston Savage   [v 10] 2140/12 D 0 17.5 645
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-7 Stjerneper Stjerneper   [v 8] 2140/13 B 8 33.6 360
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-3 Bear Beautiful Bear Beautiful   [s 5] 1640/4 B 1 19.3 98
2019-12-12 2019-12-12 Romme-10 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 7] 2140/6 D str
2019-12-06 2019-12-06 Romme-3 Stjerneper Stjerneper   [v 9] 2160/15 C 0 29.9 1298
2019-11-26 2019-11-26 Romme-4 Stjerneper Stjerneper   [v 9] 2160/13 B 5 30.6 348
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 7] 2160/4 C str
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-3 Preston Savage Preston Savage   [v 11] 2160/5 B 5 17.2 906
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-5 Stjerneper Stjerneper   [v 9] 2160/10 A 5 30.4 287
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-4 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 7] 2140/11 C 6 18.0 243
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-5 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 7] 2140/1 D 5 16.6 237
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-6 Stjerneper Stjerneper   [v 9] 2160/13 B 0 32.6 389
2019-09-30 2019-09-30 Romme-9 Preston Savage Preston Savage   [v 11] 2160/15 C 0 18.6 280
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-5 Preston Savage Preston Savage   [v 11] 2160/2 D 0 16.9 390
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-9 The Speyside The Speyside   [v 11] 2140/9 D 7 17.1 1000
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-6 Stjerneper Stjerneper   [v 9] 2160/9 C 6 29.4g 109
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-8 Preston Savage Preston Savage   [v 11] 2660/9 C 4 17.4 392
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-5 Stjerneper Stjerneper   [v 9] 2140/7 D 5 28.2 665
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-7 Preston Savage Preston Savage   [v 11] 2660/12 C 0 g 2667
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-5 Stjerneper Stjerneper   [v 9] 1660/14 D 5 27.4 274
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-12 Bear Beautiful Bear Beautiful   [s 5] 1640/6 A 0 g 52
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-13 Västerbo Stingray Västerbo Stingray   [s 7] 2140/6 D 3 17.3 316
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-2 Stjerneper Stjerneper   [v 9] 2140/6 D 4 28.5 496
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-5 Preston Savage Preston Savage   [v 11] 2660/11 C 4 16.5 539
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-2 Västerbo Stingray Västerbo Stingray   [s 7] 2140/12 C 7 17.4 136
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-9 Bear Beautiful Bear Beautiful   [s 5] 2140/11 D 0 g 441
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-3 Preston Savage Preston Savage   [v 11] 2140/7 D 0 17.1g 1728
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-6 Västerbo Stingray Västerbo Stingray   [s 7] 2140/8 C 5 17.1 324
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-1 Preston Savage Preston Savage   [v 11] 2140/8 B 0 17.8g 206
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-6 Västerbo Stingray Västerbo Stingray   [s 7] 2640/4 D 3 18.1 153
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-9 Preston Savage Preston Savage   [v 11] 2160/7 C 4 16.9 413
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-4 Västerbo Stingray Västerbo Stingray   [s 7] 1640/4 D 7 15.7 417
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-9 Västerbo Stingray Västerbo Stingray   [s 7] 2140/4 D 0 17.6 500
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-4 Raelette Raelette   [s 6] 2140/1 C 3 21.1 159
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-11 Västerbo Stingray Västerbo Stingray   [s 7] 2640/2 B 0 g 211
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-8 Västerbo Stingray Västerbo Stingray   [s 7] 2140/10 B 5 19.0 630
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-2 They don't Know They don't Know   [s 7] 2180/12 A str
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-11 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 8] 2640/5 C 7 18.9 213
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-1 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 8] 2180/13 B 6 16.9 335
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-7 They don't Know They don't Know   [s 7] 2660/15 D 0 16.9 1610
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-1 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 8] 2140/10 D 0 17.1 1580
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-3 Puccini Puccini   [v 8] 2140/6 D 0 16.9g 756
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-10 They don't Know They don't Know   [s 7] 2140/15 B 8 16.5 417
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-9 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 8] 2140/12 D 7 18.2 507
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-2 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 8] 2140/13 C str
2020-01-18 2020-01-18 Romme-2 Stjerneper Stjerneper   [v 10] 2180/10 C 0 189
2020-01-18 2020-01-18 Romme-3 The Speyside The Speyside   [v 12] 2140/10 C 0 18.3 939
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-1 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 8] 2160/12 C 0 23.2 1104ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se