V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det var multijackpot på V75 och i sjurättspotten hägrade 106 miljoner kronor. När världsartisten Ringostarr Treb tagit hem storloppet ..


Det var multijackpot på V75 och i sjurättspotten hägrade 106 miljoner kronor. När världsartisten Ringostarr Treb tagit hem storloppet Sundsvall Open Trot som avlutade omgången återfanns 57 inlämnade rätta rader. Därmed betalade sju rätt 1 864 892 kronor. Allra största vinsten, nästan 6,9 miljoner kronor, gick till ett stort ATG Tillsammans-system, men även mindre system lyckades pricka in samtliga vinnare. Bland annat lyckades en spelare i Västerbotten får alla rätt på en kupong för endast 75 kronor. På söndagen finns nya möjligheter att vinna stora pengar. Då körs V75 på Charlottenlund i samband med Danskt Travderby.

Ola Johansson, Kanal 75


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats ti..


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats till innerspår bakom startbilen och när Ringostarr Treb enkelt tog hand om ledningen var loppet i praktiken över. Ingen konkurrent ville offra sin häst och pressa upp tempot. Visserligen körde Johan Untersteiner fram utvändigt om ledaren med Cyber Lane efter ett varv men då första kilometern hade avverkats på i sammanhanget mycket långsamma1.12,9 behövde inte Ringostarr Treb gå i botten för att bärga karriärens andra seger i Sundsvall Open Trot.
- Att ha innerspår med en häst som är extremt snabb är en stor fördel och jag behövde inte ens köra på honom för att ta ledningen. Sedan behövde jag bara hålla honom under kontroll och när jag släppte av honom sista 100 meterna avgjorde han enkelt. Han är en riktig champion, sa Wilhelm Paal.
Ringostarr Treb avverkade de 2 140 meterna på kilometertiden 1.11,2 – en tiondel långsammare än när han vann loppet för två år sedan.
- Jag kan inte säga nog om den här hästen. Han är fantastiskt. Förra året hade han problem som många hästar inte kommer tillbaka ifrån men han har en enastående inställning och nu är han här igen, sa hästens tränare Jerry Riordan.
Tvåa i loppet blev Daniel Redéns Sorbet tillsammans med Örjan Kihlström och där bakom spurtade Nadal Broline ursinnigt till tredjeplatsen.
- Han gick oerhört bra! Vi var ute vid korvkiosken och det ska inte gå att ta in så många meter som han gjorde i den här klassen, berömde Nadal Brolines tränare och kusk Björn Goop.

Jätteskräll i Svenskt Mästerskap
Pydin har haft en fin säsong och spelades till storfavorit i SM för kallblod. Men han hade ingen av sina bättre dagar och kastade in handduken i ledningen på upploppet. Istället var det Järvsöodin och Björs Frej som gjorde upp om segern och till spelarnas stora förvåning drog den senare det längsta strået.
- Jag är väldigt lycklig nu! sa hästens överraskade tränare Annelie Lagergren.
- Det var många bra emot och svårt utgångsläge men Jorma körde som en gud så det gick bra.
Jorma Kontio serverade Björs Frej ett lopp i tredje par utvändigt och sedan han fått draghjälp genom slutkurvan krigade han sig förbi Järvsöodin, som också gjorde en mycket stark insats från positionen utvändigt om ledaren.
- Vi fick en bra rygg bakom Örjan (B.W.Sture) och jag fick lite feeling för att vi kunde vinna 500 kvar. Då hade jag mycket kvar i linorna och väntade bara på upploppet. Han var jättefin och kämpade bra till slut, sa segerkusken efter sin andra fullträff i kallblods-SM.

Styrkedemonstration i Lars Lindbergs Minne
I lärlingsloppet som körs till minne av framlidne travnestorn Lars Lindberg bjöd Alessandro Gocciadoro-tränade Visa As på en mäktig styrkedemonstration. Från positionen utvändigt om ledande favoriten Queen Of Sand pulveriserade det femåriga stoet motståndet och vann med ett hav av längder.
- Det här var något alldeles fruktansvärt! Jag körde den här en del förra året och jag har längtat efter att få chansen igen, sa kusken Rebecca Dahlén, som alltså visste vad hon satt bakom.
- Jag körde med klockan för jag vet att hon är bäst med jämn fart. När de tog upp kraftigt efter första sväng var det bara att gå, sa den mycket glada Solvallalärlingen.
- Det här är nog det största jag har vunnit. Lars Lindberg var en hedersman och en hästkarl ut i fingerspetsarna. Han är en av de bästa trav-Sverige har haft.

Vann silver med guld runt halsen
Eldorado B. blixtrade till ledningen i silverdivisionen men körande Torbjörn Jansson valde att släppa ifrån sig initiativet till Ural. Det visade sig vara ett klokt beslut som renderade en andraplats. Ledaren släppte aldrig sina förföljare in på livet och när Jorma Kontio, fortfarande med SM-guldet runt halsen, lät Ural sträcka ut över upploppet lämnade han motståndet.
- Spår åtta är liksom ingen hit och på V75 är det skitsvårt, men nu visade han vilken bra häst han är. Jag älskar den här hästen, sa Urals tränare Susanna Richter.

1,8 miljoner för sju rätt
I klass I avgjorde Björn Goops holländare Guillaume Boko en tät slutstrid sedan han blivit fint framdragen av Robert Bergh och favoriten Caligula. I klass II var det sedan Robert Berghs tur att vinna när hans Highspeed Dynamite utklassade motståndet. Peter G Norman skrällde med All Star i bronsdivisionen och fick utdelningen att dra i höjden. Det var multijackpot på V75 och för sju rätt uppgick belöningen till 1 864 892 kronor. Sex rätt gav 3 441 kronor och fem rätt 207 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Petri Puros fixstjärna hade inte tävlat sedan oktober i fjol när hon på lördagen startade i ett stolopp på Charlottenlund. ..


Petri Puros fixstjärna hade inte tävlat sedan oktober i fjol när hon på lördagen startade i ett stolopp på Charlottenlund. I sulkyn satt Christoffer Eriksson och sedan han glidit till ledningen under inledningsrundan var det spel mot ett mål. Efter en snabb avslutning skar Cash Crowe mållinjen på kilometertiden 1.12,5 över 2 000 meter med bilstart och för det fick hon närmare 70 000 kronor. Sexåringen, som bland annat har segrar i Drottning Silvias Pokal, Derbystoet och Sto-SM på meritlistan, har totalt vunnit 12 av 16 lopp och tjänat fyra miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppg&oum..


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppgörelsen på Solvalla nästa år igen. Den flyfotade finländaren kunde inte ta hand om ledningen initialt när han nu startade i Malabar Circle Ås lopp men sedan Jorma Kontio vilat hästen i andra par utvändigt en bit tog han över taktpinnen varvet från mål. Därifrån lämnade Elian Web sedan motståndet och i mål visade klockan 1.09,9 över 1 640 meter med autostart – den snabbaste segertiden i Bergsåkers historia.
- Han är bra nu hästen. Han har hittat formen och vann med tussarna och ”norsken” kvar. Nästa lördag väntar Finskt Mästerskap, sa Jorma Kontio, som också körde till ledningen med Timo Nurmos-tränade El Gumpert i Tsar d’Invernes lopp och i sin opolerade stil gick fyraåringen enkelt undan till femte segern i sjunde starten.
- Han fortsätter att växa hela tiden och är väldigt stor i gången, men nästa år kommer han säkert ha växt färdigt och bara bli bättre, sa Jorma Kontio.

Power i en klass för sig
I Nahars lopp startar treåringar på startvolten, fyraåringar med 20 meters tillägg och femåringar med 40 meters tillägg. De äldre var chanslösa. Robert Bergh, som skördade enorma framgångar med Nahar, tog hand om ledningen med sin jättetalang Power och därifrån gav treåringen inte sina förföljare skuggan av en chans.
- Det är otroligt läckert att köra honom, det är verkligen något stort på gång, sa Robert Bergh, som härnäst siktar på kriteriekval med den exceptionellt begåvade unghästen.

Segergest i kallblodsloppet
Hans Bergh bjöd på rejäl segergest sedan han serverat skrällen Torpa Olea en fin resa och låtit det lars Selin-tränade stoet lämna konkurrenterna sista halvvarvet.
- Det här var fantastiskt kul! Hon har matchats i ganska tuffa sällskap och vi har smugit och smugit i loppen. Det gjorde vi i dag också men i dag kunde inte de andra hänga med. Hon har lite annan hårdhet än de andra, sa Hans Bergh.

Sundsvall Open Trot och jättepott
Lukas Svedin satte dit Svante Båths Empire Garbo från positionen utvändigt om ledaren i Bergsåkers Stora Amatörpris och i Serenas lopp var det Joakim Elfving-tränade Trilly Of Nando och Ulf Ohlsson som fick vända upp för segerdefilering. I diamantstoet skrällde det, som så många gånger förr, och Stellan Tidelius överraskning Saga Doc och Rikard N Skoglund såg till att sju rätt på V75 delade ut fina 754 075 kronor.
På lördagen väntar Sundsvall Open Trot och för V75-spelarna hägrar en hisnande pott på 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapport..


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapporterar Gävletravets hemsida.
- Tanken var att han skulle vara med i Speedracet på Solvalla under elitloppsdagen, men han som aldrig haft problem med benen slog sig på ett framben och fick en blödning på insidan av en kota och efter att ha gått i hagen hela sommaren vore det inte rätt mot honom att börja träna igång och starta nu under hösten. Nästa år kommer han att stallas upp på Björkbackens Stuteri för att betäcka, men han kommer alltid att ha sin plats kvar här hemma hos oss, säger hästens tränare Erik Lindegren till gavletravet.se.
Francais du Gull har tränats av Erik Lindegren genom hela karriären och de har tävlat flitigt i V75 där de också har vunnit flera gånger. Totalt ståtar hingsten med 15 segrar på 155 starter och 4,1 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte..


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte varit samma utropstecken. Fram till sin senaste start. Då vann han Hugo Åberg Memorial efter en sanslös prestation. Trots en vansinnig öppning (1.05 första 500 meterna) hade han kraft och mod att avgöra över upploppet. I mål visade klockan 1.09,4 över 1 609 meter med bilstart.
- Jag var inte chockad över den prestationen för vi vet vad Ringostarr kan göra och han visade redan i starten innan i Jarlsberg att han var tillbaka på banan. Då hade han otur och fastnade i trafiken utan att få utrymme att tävla. Men det loppet gjorde honom gott och Jerry gjorde sin del och fick hästen i toppskick till Jägersrostarten, säger Wilhelm Paal, som har fått positiva rapporter från hästens tränare Jerry Riordan inför lördagens start.
- Enligt vad jag har hört från Jerry är hästen i lika bra författning som inför Jägersro och det ger oss goda möjligheter inför det här loppet.

Läge för spets och slut
När Ringostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan hade han startnummer tio. Den här gången har han innerspår bakom startbilen och därifrån är taktiken given.
- Om han öppnar lika bra som han gjorde på Jägersro senast är det läge att prova att ta ledningen och stanna där, säger Paal och fortsätter:
- På pappret har han bra chans men samtidigt är det ett grupp I-lopp och jag vet från min långa karriär hur svårt det är att vinna sådana lopp. Man får aldrig undervärdera de andra hästarna. Han möter topphästar från den övre eliten och det blir ett intressant lopp, men vi har en bra chans.
Även Svenskt Mästerskap för kallblod avgörs inom V75-kupongen och utöver toppsport kan historiens högsta V75-vinst delas ut. En multijackpot ska delas ut och sjurättspotten beräknas uppgå till 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-10 Rurik Krax Rurik Krax   [h 6] 2160/11 3 17.3 101
2015-12-27 2015-12-27 Romme-8 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 2140/7 5 17.1 223
2015-12-27 2015-12-27 Romme-7 Ooby Dooby C.J. Ooby Dooby C.J.   [s 7] 2160/15 0 18.5 670
2015-12-27 2015-12-27 Romme-3 Aalto Aalto   [h 5] 2640/10 7 17.5 72
2015-12-27 2015-12-27 Romme-2 Cavat on Track Cavat on Track   [v 4] 2140/9 0 g 25
2015-12-27 2015-12-27 Romme-1 Spang Ellesar Spang Ellesar   [v 7] 1640/5 5 28.7 370
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-7 Abborren Abborren   [s 7] 2160/6 2 15.9 78
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-6 Ruus Otto Ruus Otto   [v 5] 1640/4 0 g 140
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-4 Ojsåfin Ojsåfin   [s 5] 1640/10 str
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-2 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 6] 2140/5 0 g 228
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-1 Captain Qbin Captain Qbin   [v 6] 2140/11 str
2015-12-21 2015-12-21 Romme-3 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 9] 2140/5 str
2015-12-21 2015-12-21 Romme-2 Persos Express Persos Express   [v 7] 2640/3 3 17.5 91
2015-12-21 2015-12-21 Romme-1 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 5] 1640/12 str
2015-12-21 2015-12-21 Romme-5 Sundbo Bomba Sundbo Bomba   [s 3] 2140/4 0 g 31
2015-12-21 2015-12-21 Romme-4 Sunbop Sunbop   [s 3] 2140/6 0 g 391
2015-12-18 2015-12-18 Romme-11 Look Beauty Look Beauty   [s 6] 2160/10 5 18.4 298
2015-12-18 2015-12-18 Romme-10 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 2160/13 6 19.3 613
2015-12-18 2015-12-18 Romme-9 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 2140/12 0 17.0 570
2015-12-18 2015-12-18 Romme-5 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 10] 2160/11 6 31.9g 752
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-7 Ivarsqvick Ivarsqvick   [v 10] 2640/1 0 28.6 1017
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-6 Marvellous Money Marvellous Money   [v 4] 2160/15 4 16.7 58
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-4 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 5] 2140/6 6 35.3 244
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-2 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 4] 2140/3 1 18.0 25
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-1 Farbaute Farbaute   [v 4] 2140/10 0 19.5g 1094
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-4 Solöns Rangel Solöns Rangel   [s 8] 1640/6 0 14.6 234
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-10 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 3] 2160/11 8 17.2 68
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-5 Cavat on Track Cavat on Track   [v 4] 2640/5 1 15.9 15
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Look Beauty Look Beauty   [s 6] 2140/10 2 16.8g 87
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-9 Millvina Dean Millvina Dean   [s 6] 2160/11 2 17.5 202
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-8 Magic Miel Magic Miel   [s 6] 2140/7 4 16.7 80
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-6 Mollan Mollan   [s 3] 2160/9 0 g 159
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-3 Stark Stark   [v 7] 1660/11 0 29.5 118
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-1 Vilda Tabac Vilda Tabac   [s 5] 2140/2 8 34.2g 411
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-9 Creditj Creditj   [v 8] 1640/9 0 18.2 502
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-8 Eminence Boko Eminence Boko   [v 4] 2140/10 0 g 253
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-6 Sundbo Bomba Sundbo Bomba   [s 3] 2140/1 3 36.6 114
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-4 Super Benny Super Benny   [v 4] 2160/7 0 g 137
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-3 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 5] 2140/10 4 17.8 68
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-2 Sam Forget Sam Forget   [s 5] 2640/4 6 17.0 160
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-1 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 5] 1640/6 0 33.9 231
2015-12-05 2015-12-05 Romme-4 Racer Rose Racer Rose   [s 6] 2640/5 0 19.2 568
2015-12-05 2015-12-05 Romme-12 G.G.Johanna G.G.Johanna   [s 6] 2160/11 0 32.3 719
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 Trolldona Trolldona   [s 8] 2140/3 0 30.3 1918
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-8 Vici Supreme Vici Supreme   [h 2] 2140/10 0 21.3 286
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-6 Ojsåfin Ojsåfin   [s 5] 2140/5 5 16.6 145
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-11 Daddy Cool D.E. Daddy Cool D.E.   [v 7] 1640/8 str
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-10 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 1640/2 2 17.3 65
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-9 Ivarsqvick Ivarsqvick   [v 10] 2140/8 6 27.5 517
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-8 l'Amiral Courbet l'Amiral Courbet   [v 10] 1640/1 0 15.6 132
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-7 Robin Kronos Robin Kronos   [v 5] 2660/14 0 17.3 73
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-8 So Cute Indika So Cute Indika   [s 6] 1640/3 4 13.6 313
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-1 Farbaute Farbaute   [v 4] 2140/4 4 19.4 114
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-8 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 3] 2140/5 str
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-4 Skyfall Skyfall   [s 4] 2140/5 0 19.3 404
2015-11-27 2015-11-27 Romme-10 Cimberlee K. Cimberlee K.   [s 3] 2160/11 str
2015-11-27 2015-11-27 Romme-9 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 4] 1640/6 3 15.8 252
2015-11-27 2015-11-27 Romme-6 Troll Viktor Troll Viktor   [v 10] 2160/4 0 30.2g 525
2015-11-27 2015-11-27 Romme-5 Golden Sid Golden Sid   [v 8] 1640/7 0 15.7 92
2015-11-27 2015-11-27 Romme-4 Super Benny Super Benny   [v 4] 2640/10 6 18.8 279
2015-11-27 2015-11-27 Romme-3 Daga Daga   [s 4] 2140/7 0 g 137
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-9 Mogas Gallant Mogas Gallant   [v 7] 2660/8 5 17.9 133
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-6 Tyri Elden Tyri Elden   [v 5] 2160/7 8 33.7g 331
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-4 Sanna Vint Sanna Vint   [s 5] 1660/13 8 14.7 88
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-2 Erica Erica   [s 5] 2140/5 str
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-1 G.G.Johanna G.G.Johanna   [s 6] 2140/8 7 29.9 444
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-11 Bonfire Boshoeve Bonfire Boshoeve   [h 7] 2160/9 4 17.6 564
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-7 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 7] 3140/13 0 17.0 321
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-3 Palladio Palladio   [v 6] 1640/4 8 16.0 710
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-1 Helga Viking Helga Viking   [s 4] 2140/6 2 33.9 22
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-8 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 4] 2140/4 5 15.7 117
2015-11-19 2015-11-19 Romme-10 Puketorps Nisse Puketorps Nisse   [v 6] 2140/6 4 17.9 95
2015-11-19 2015-11-19 Romme-6 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 4] 2140/11 str
2015-11-19 2015-11-19 Romme-3 Cayenne Käbb Cayenne Käbb   [v 10] 2140/8 0 15.0 572
2015-11-19 2015-11-19 Romme-2 Golden Sid Golden Sid   [v 8] 1640/4 2 12.7 153
2015-11-19 2015-11-19 Romme-1 Leif Leif   [v 5] 2640/7 str
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-11 Sikken Ålj Sikken Ålj   [v 5] 2680/11 7 30.3g 67
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-9 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 6] 2160/11 0 15.8 398
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-7 Zeb Hegero Zeb Hegero   [v 8] 2160/9 0 32.0 432
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-6 Invented Sund Invented Sund   [v 3] 2160/12 0 20.7g 255
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-4 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 2140/3 0 g 598
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-3 Evident Ås Evident Ås   [s 5] 2140/8 0 18.5 109
2015-11-13 2015-11-13 Romme-10 Millvina Dean Millvina Dean   [s 6] 2140/15 6 18.7g 459
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 I Love Champagne I Love Champagne   [s 5] 2140/4 2 16.5 95
2015-11-13 2015-11-13 Romme-2 Ivarsvalde Ivarsvalde   [v 5] 1680/13 0 g 132
2015-11-13 2015-11-13 Romme-1 Loke Knock Out Loke Knock Out   [v 5] 2160/13 0 21.0 565
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-11 Titus Rocket Titus Rocket   [v 7] 2140/4 3 15.1 307
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-10 Daddy Cool D.E. Daddy Cool D.E.   [v 7] 1640/12 5 16.8 673
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-5 Gärdsjö Aragon Gärdsjö Aragon   [v 7] 2140/5 0 g 689
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-3 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 3] 2140/12 0 g 380
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-7 Solöns Rangel Solöns Rangel   [s 8] 1640/3 6 13.0 410
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-10 Arby's Amalia Arby's Amalia   [s 8] 2140/10 0 14.1 310
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-9 Aalto Aalto   [h 5] 2640/10 0 16.0 652
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-8 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 1640/11 6 12.4 2882
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-10 Storm Lars Storm Lars   [v 9] 2640/2 0 g 67
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 4] 2140/11 0 17.3 29
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-7 Monster Rainer Monster Rainer   [v 4] 2140/1 0 g 105
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-6 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 7] 1640/9 0 24.3 282
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-1 Bakers Order Bakers Order   [v 4] 2140/12 6 20.8 539
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-6 Survival Kit Survival Kit   [v 4] 2140/2 1 17.7 16
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-4 Dolce Doc Dolce Doc   [s 3] 2140/4 7 20.5 500
2015-11-06 2015-11-06 Romme-8 Golden Sid Golden Sid   [v 8] 2640/6 4 17.0 457
2015-11-06 2015-11-06 Romme-5 Super Benny Super Benny   [v 4] 2140/3 3 16.3 399
2015-11-06 2015-11-06 Romme-4 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 7] 2640/9 1 15.8 200
2015-11-06 2015-11-06 Romme-2 Cavat on Track Cavat on Track   [v 4] 2140/3 1 15.6 25
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-8 Ida Chip G.L. Ida Chip G.L.   [s 4] 2160/13 str
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-6 Aiva Aiva   [s 8] 2160/9 8 33.2g 620
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-2 Tyko Marje Tyko Marje   [h 7] 3160/5 str
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-10 Klack Soja Klack Soja   [s 3] 2140/1 7 34.8 367
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-9 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 6] 2160/6 2 13.9 365
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-8 Stardust S.I.R. Stardust S.I.R.   [s 6] 2140/10 5 15.8 402
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-4 Cimberlee K. Cimberlee K.   [s 3] 2140/1 6 16.6 61
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-12 Expensive Tabac Expensive Tabac   [h 4] 2140/7 0 20.8 73
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-5 Arby's Amalia Arby's Amalia   [s 8] 1609/3 1 12.3 26
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-1 Vici Supreme Vici Supreme   [h 2] 2140/6 4 19.6 170
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-9 Mokakse Mokakse   [v 3] 2160/12 0 36.5g 478
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-8 Captain Qbin Captain Qbin   [v 6] 1640/11 7 14.5 174
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-3 Imset Imset   [h 6] 2140/11 str
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-2 Golden Sid Golden Sid   [v 8] 1640/6 0 13.4 318
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-1 Storm Lars Storm Lars   [v 9] 2140/1 2 31.4 136
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-7 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 2140/1 7 17.5 1008
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-12 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 4] 2140/11 0 14.6 527
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-6 First Honey Ridge First Honey Ridge   [s 3] 2140/10 0 4671
2015-10-23 2015-10-23 Romme-2 Klack Soja Klack Soja   [s 3] 2140/2 4 34.4 123
2015-10-23 2015-10-23 Romme-6 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 7] 2660/8 7 28.0 211
2015-10-23 2015-10-23 Romme-5 Kong Henry Kong Henry   [v 4] 2140/1 7 29.2 349
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-9 Sparkler Sparkler   [v 6] 2160/13 0 17.9 166
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-8 Whinny Whinny   [s 7] 1640/1 str
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-6 Ida Chip G.L. Ida Chip G.L.   [s 4] 2140/9 3 19.6 297
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-5 Felix Tabac Felix Tabac   [h 4] 2160/4 1 32.3 58
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-4 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 3] 2140/13 5 16.8 61
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-2 Arby's Amalia Arby's Amalia   [s 8] 1640/12 4 13.1 326
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-1 Gotthys High Speed Gotthys High Speed   [s 5] 2140/3 4 17.2 87
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-9 Queer Fish Queer Fish   [v 6] 2640/5 5 14.7g 20
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-5 Flisa Flisa   [s 7] 2140/14 0 29.2 534
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-1 Larry Boy Larry Boy   [v 4] 2640/4 0 17.9g 103
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-5 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 4] 2140/6 1 14.6 22
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-4 Marion Xante Marion Xante   [s 5] 2140/2 3 15.6 59
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-2 Bosse Dynamit Bosse Dynamit   [v 3] 2140/10 str
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-12 Puketorps Nisse Puketorps Nisse   [v 6] 2140/6 7 17.5 289
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-11 Super Benny Super Benny   [v 4] 2140/3 6 15.5 162
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-10 Sippson Sippson   [v 3] 2160/10 2 31.4 660
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Aalto Aalto   [h 5] 1640/4 0 14.1 89
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-8 So Cute Indika So Cute Indika   [s 6] 2140/12 0 14.3 758
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-7 Mokakse Mokakse   [v 3] 1660/5 5 35.1 97
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-5 Laurentius Cavallo Laurentius Cavallo   [v 5] 1640/7 2 14.6 21
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-2 Cinas Fire Cinas Fire   [v 7] 2660/8 5 16.6 68
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-1 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 7] 2640/2 0 574
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-5 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 2140/4 0 15.5 1038
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-11 Survival Kit Survival Kit   [v 4] 2140/3 3 17.3g 13
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-9 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 13] 2140/3 0 25.6 737
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-4 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 6] 2140/12 0 15.0 181
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-2 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 3] 2140/4 0 25.3g 149
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-4 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 6] 2140/14 0 15.6 1128
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-2 Bella Toscana Bella Toscana   [s 7] 1640/7 7 14.2 488
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-7 Guli Vitus Guli Vitus   [v 4] 2140/9 3 33.8 56
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-6 Monster Rainer Monster Rainer   [v 4] 2160/15 5 17.5 89
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-4 Zilence Zilence   [s 3] 2140/3 0 19.6 23
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-3 Eklas Superior Eklas Superior   [v 8] 1640/4 5 13.5 198
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-2 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 6] 2640/5 6 17.4 306
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-9 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 4] 2140/9 str
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-8 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 8] 2140/11 8 16.4 796
2015-10-04 2015-10-04 Romme-8 Queer Fish Queer Fish   [v 6] 2140/2 1 12.9g 15
2015-10-04 2015-10-04 Romme-7 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 7] 1640/3 2 24.8 20
2015-10-04 2015-10-04 Romme-2 Barbouze Lascaux Barbouze Lascaux   [s 4] 2160/14 0 18.4 167
2015-10-04 2015-10-04 Romme-1 Storm Lars Storm Lars   [v 9] 1640/5 2 31.6 153
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-10 Magica Strawpond Magica Strawpond   [s 7] 2140/6 0 18.1 186
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-8 Jewel Princess Jewel Princess   [s 7] 1640/6 0 g 549
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-7 Robin Kronos Robin Kronos   [v 5] 2160/7 4 15.7 114
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-5 Boy Hornline Boy Hornline   [v 5] 1640/9 5 13.2 440
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-3 Monster Rainer Monster Rainer   [v 4] 2140/12 8 17.3g 311
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 4] 2140/1 5 14.9 36
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-7 Sanna Vint Sanna Vint   [s 5] 2160/11 4 15.4 204
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-6 Lula Bermon Lula Bermon   [s 4] 2160/14 0 17.2 2002
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 J.Son Village J.Son Village   [v 10] 1640/1 str
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-3 Vinnella Vinnella   [s 10] 2140/6 0 33.8 570
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-1 Krut Knut Krut Knut   [v 3] 2140/8 7 18.9 64
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-10 Krut Rut Krut Rut   [s 5] 2140/3 3 18.3 69
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-9 Flisa Flisa   [s 7] 1640/8 2 27.0 214
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-8 Razor Kronos Razor Kronos   [v 5] 2640/5 1 15.2 41
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-5 April Sisu April Sisu   [s 4] 1640/1 0 17.2g 189
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-3 Amelia Robric Amelia Robric   [s 6] 2140/5 0 28.8g 315
2015-09-28 2015-09-28 Romme-1 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 8] 1660/10 3 26.0 187
2015-09-28 2015-09-28 Romme-10 Cavat on Track Cavat on Track   [v 4] 2140/2 1 15.6 59
2015-09-28 2015-09-28 Romme-9 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 2140/8 3 17.9g 329
2015-09-28 2015-09-28 Romme-7 Magic Miel Magic Miel   [s 6] 2140/12 5 15.7 183
2015-09-28 2015-09-28 Romme-6 Stardust S.I.R. Stardust S.I.R.   [s 6] 2140/5 2 14.7 50
2015-09-28 2015-09-28 Romme-5 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 6] 2140/3 str
2015-09-28 2015-09-28 Romme-4 Ada Ada   [s 5] 2160/8 5 16.3 246
2015-09-28 2015-09-28 Romme-3 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 2140/12 6 13.6 747
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-3 Carmensac Carmensac   [s 3] 2140/1 0 18.7g 167
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-9 Famous Light Famous Light   [v 5] 2140/1 0 g 25
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-8 Maggen Maggen   [v 8] 2140/3 2 31.5 217
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-5 Laraki Brodde Laraki Brodde   [v 4] 1640/9 2 14.8 178
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-4 Skyfall Skyfall   [s 4] 2140/4 3 16.4 173
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-3 Fire Fighter Fire Fighter   [v 5] 2660/9 3 15.8 302
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-6 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/3 D str
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-5 Twinkle Kronos Twinkle Kronos   [v 4] 2140/11 B 0 22
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 Zig Zag Zig Zag   [v 8] 1640/7 D str
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-8 Råsa Night Råsa Night   [s 4] 1640/3 C 0 g 124
2016-12-22 2016-12-22 Romme-10 Serena Star Serena Star   [s 6] 2140/5 D 0 18.9g 140
2016-12-22 2016-12-22 Romme-9 Tina Gel Tina Gel   [s 3] 2140/1 D 0 g 307
2016-12-22 2016-12-22 Romme-4 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2640/4 D str
2016-12-22 2016-12-22 Romme-3 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/10 A 1 15.1 19
2016-12-22 2016-12-22 Romme-1 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2140/5 A 3 16.8 84
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-8 B.B.S.Bigrina B.B.S.Bigrina   [s 8] 2640/3 C 3 16.7g 58
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-7 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 6] 2140/4 C 4 16.7 246
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-5 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 2640/2 D str
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-4 Number One Face Number One Face   [v 6] 2660/8 A 1 17.3 91
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-1 Savanna Star Savanna Star   [s 3] 2140/1 D 0 g 48
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-10 Twinkle Kronos Twinkle Kronos   [v 4] 2140/1 C 1 16.7 27
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-7 Soprano Soprano   [v 5] 1640/8 C 6 16.2 60
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-7 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 5] 2140/8 D 4 19.6 625
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-5 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 1640/8 D 0 16.5 802
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-3 Island Two Island Two   [s 6] 2160/6 D 0 737
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-9 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2160/10 A 0 18.5 155
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-9 Monday Night Monday Night   [h 5] 2140/5 C 0 19.0 536
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-1 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/2 B 1 14.3 13
2016-12-02 2016-12-02 Romme-7 The Big Kahuna The Big Kahuna   [v 4] 2640/1 D 0 262
2016-12-02 2016-12-02 Romme-3 Pyvi Pyvi   [s 3] 2160/3 D 8 33.3g 547
2016-12-02 2016-12-02 Romme-2 Björkbacka Jenta Björkbacka Jenta   [s 3] 2140/5 B 1 36.3 27
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-7 M.T.Kopitar M.T.Kopitar   [v 4] 2140/4 A 0 g 92
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-5 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 4] 2140/14 C 0 16.3 426
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-6 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2640/5 D 3 15.3 383
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-1 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 4] 2140/8 C 2 18.5 588
2016-11-18 2016-11-18 Romme-7 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/2 B str
2016-11-18 2016-11-18 Romme-5 Luckyline America Luckyline America   [s 4] 2160/14 A 1 16.9 69
2016-11-18 2016-11-18 Romme-4 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2140/3 C str
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-2 Seismic Seismic   [v 5] 2140/8 B 8 18.3 87
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-10 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2660/7 A 4 18.8g 193
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-7 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 2140/7 D 0 19.1 1032
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-6 Maj Turbo Maj Turbo   [s 3] 1640/6 D 4 18.2g 420
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-10 Miss Mayday Miss Mayday   [s 6] 1609/10 D str
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-4 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2100/6 A 4 15.4 169
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-10 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 3140/14 C 0 17.0 120
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Turbina C.F. Turbina C.F.   [s 3] 2140/7 D 0 26.2g 216
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-9 Soprano Soprano   [v 5] 2640/5 C 6 19.7 169
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-7 Loveitis Loveitis   [s 5] 2140/6 D 2 18.0 66
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-6 Little Magic Little Magic   [v 8] 2140/11 C 0 g 374
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-5 H.E.C.Cindylina H.E.C.Cindylina   [s 6] 2140/4 D 0 g 75
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-4 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 1640/9 B 1 14.0 27
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-2 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/10 B 1 15.2 63
2016-11-01 2016-11-01 Romme-6 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/7 C str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-5 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 2] 2140/1 D str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-3 O.F.V.Continue O.F.V.Continue   [v 7] 2140/2 C 0 17.4 465
2016-11-01 2016-11-01 Romme-2 Sedin Sedin   [v 5] 2140/4 D 0 17.6 369
2016-11-01 2016-11-01 Romme-10 Monahan Palema Monahan Palema   [v 8] 2160/8 D str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-8 M.T.Kopitar M.T.Kopitar   [v 4] 2140/1 C 2 19.9 26
2016-11-01 2016-11-01 Romme-7 L.A.Overandout L.A.Overandout   [s 3] 2160/11 B 6 20.9 75
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-9 Blues Goals Blues Goals   [s 8] 2160/13 A 5 16.6 470
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-6 Seismic Seismic   [v 5] 2140/6 B 0 g 36
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-5 Myownerisalooser Myownerisalooser   [s 5] 2140/12 D 0 16.4 1228
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-11 Twinkle Kronos Twinkle Kronos   [v 4] 2160/9 B 0 40
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-10 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 1640/1 C 6 15.0g 59
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-10 Rurik Krax Rurik Krax   [h 7] 2160/8 C 6 19.6 45
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-9 Magic Miel Magic Miel   [s 7] 2140/5 B 6 18.5 21
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-7 Maj Turbo Maj Turbo   [s 3] 2140/4 D 1 19.7 351
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-6 L.A.Overandout L.A.Overandout   [s 3] 2140/2 A 2 20.5 153
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-4 Maidonna Maidonna   [s 5] 2140/7 D 0 17.3 301
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-2 Dancewholewayhome Dancewholewayhome   [h 6] 2160/14 C 0 18.4 787
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-7 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2640/8 C 2 14.7 52
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-9 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2140/5 B 5 30.8 50
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-4 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/4 C 7 15.6 44
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-2 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 2160/7 C str
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-10 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 4] 2140/3 D 0 g 357
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-8 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 4] 2140/2 D str
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-7 Loveitis Loveitis   [s 5] 2140/6 C 4 16.7 346
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-6 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2160/12 B 6 15.2 279
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-9 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/2 D 8 16.9 771
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-8 Lilly S.R. Lilly S.R.   [s 6] 2140/2 D 6 32.4 322
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-4 Lillans Tiro Lillans Tiro   [v 8] 2160/10 A 8 32.6 84
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-1 M.T.Kopitar M.T.Kopitar   [v 4] 2140/5 B 2 16.5 39
2016-10-14 2016-10-14 Romme-11 Doitlikealady Doitlikealady   [s 7] 2140/12 B 5 17.3 182
2016-10-14 2016-10-14 Romme-9 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/4 C 4 14.4 53
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-9 Tailgate Tailgate   [v 4] 1640/12 C str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-3 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/3 D str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Erica Erica   [s 6] 1640/7 C 1 12.6 99
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-11 Loveitis Loveitis   [s 5] 2640/5 D 0 g 222
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-9 Lisa Scarlet Lisa Scarlet   [s 6] 1640/3 C 0 15.2 256
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-7 Tåga Kongen Tåga Kongen   [v 3] 2160/13 B 3 31.7 83
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-4 Maison Plage Maison Plage   [h 3] 1640/8 B 5 14.9 208
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-3 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2160/4 D 5 26.6 337
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-8 Lula Bermon Lula Bermon   [s 5] 2140/4 C 0 18.4g 663
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-5 L.A.Overandout L.A.Overandout   [s 3] 2140/7 A 6 20.0 46
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-3 Holding Position Holding Position   [s 5] 2160/14 D 7 16.3 981
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-2 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/12 C 4 16.5 94
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-10 Monahan Palema Monahan Palema   [v 8] 2160/10 C 6 18.5 175
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-6 Farbaute Farbaute   [v 5] 1640/1 B 3 16.2 29
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-5 Rönningsholms Drim Rönningsholms Drim   [s 7] 1640/5 C str
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-2 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/6 C 6 15.2g 21
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-1 Lilly S.R. Lilly S.R.   [s 6] 2140/2 C 6 32.2 183
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Galatea Galatea   [s 4] 2140/2 D str
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-9 Sippson Sippson   [v 4] 2180/13 C 7 30.9 93
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-6 Erica Erica   [s 6] 2160/8 B 0 g 118
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-10 M.T.Kopitar M.T.Kopitar   [v 4] 2140/2 B 2 17.6 27
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-9 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 2660/2 D 0 g 170
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-6 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/10 C 5 15.4 80
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-3 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2160/6 C 0 35.4g 54
2016-09-30 2016-09-30 Romme-11 Coktail Axe Coktail Axe   [v 8] 2160/7 D str
2016-09-30 2016-09-30 Romme-5 Tommy Vint Tommy Vint   [v 3] 2140/3 B 5 17.4g 48
2016-09-30 2016-09-30 Romme-3 Maj Turbo Maj Turbo   [s 3] 2160/15 A 8 19.4 222
2016-09-30 2016-09-30 Romme-2 Garbos L.L. Garbos L.L.   [s 3] 2140/5 C 0 25.4g 224
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Edit Peng Edit Peng   [s 10] 2640/4 D 5 19.3 776
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 2160/5 B 1 17.5 46
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 4] 2140/1 C 1 20.4 52
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2160/11 A 4 16.5 145
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2140/10 B 4 16.4g 141
2016-09-29 2016-09-29 Visby-1 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 3] 2140/6 D 0 18.2 455
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-7 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/12 A 0 13.3 145
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-6 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 3140/8 D 0 17.7 107
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-9 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 1640/10 D str
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-8 Loveitis Loveitis   [s 5] 2140/4 D 0 18.9 275
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-5 Xanthis Business Xanthis Business   [v 3] 2140/5 C 6 18.2 73
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-4 L.K. L.K.   [v 7] 2160/11 D 0 16.3 500
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-3 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2140/9 C 4 16.1 62
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-2 Blues Goals Blues Goals   [s 8] 2140/9 B 0 16.8 139
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-10 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2650/8 D 3 15.8 274
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-10 Farbaute Farbaute   [v 5] 2160/10 C 6 16.0 464
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-7 Loveitis Loveitis   [s 5] 2140/2 C 2 17.4 283
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-6 Ybergue Ybergue   [s 5] 2140/12 D str
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-5 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2140/2 D 0 20.1g 57
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-9 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 1640/3 C 0 12.8g 51
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-5 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 8] 2160/13 D 0 28.1 1093
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-4 L.L.Il Tricolore L.L.Il Tricolore   [s 5] 2140/11 C 5 15.0 417
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-2 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2160/7 C 6 30.7 237
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-10 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/2 C 7 18.2 152
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-6 Louie Louie Louie Louie   [v 9] 2640/2 D 0 18.6 481
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-5 Cashmir Love Cashmir Love   [v 3] 2140/2 D 0 19.4 501
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-4 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [h 4] 2140/9 C 8 16.0 773
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-10 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 4] 2160/5 C 4 18.4 94
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-9 J.Son Village J.Son Village   [v 11] 2140/3 D 0 17.6 465
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-8 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 1640/6 C 1 13.2 53
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-7 Tåga Kongen Tåga Kongen   [v 3] 2160/7 D 4 32.7 210
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-6 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2140/7 D 0 18.6 375
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-5 Xanthis Business Xanthis Business   [v 3] 2140/12 B 4 18.0 141
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-4 Ooby Dooby C.J. Ooby Dooby C.J.   [s 8] 2140/11 D str
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-3 Tiger Williams Tiger Williams   [v 4] 2640/4 C 8 17.3g 56
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-2 Dancewholewayhome Dancewholewayhome   [h 6] 2140/15 B 8 16.9 513
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-1 Faksi Linn Faksi Linn   [s 7] 2140/5 D 0 31.5 503
2016-09-02 2016-09-02 Romme-9 Gigantic Boko Gigantic Boko   [s 3] 2140/3 C 1 16.9 62
2016-09-02 2016-09-02 Romme-8 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2640/3 A 6 17.0 63
2016-09-02 2016-09-02 Romme-4 Agent Lascaux Agent Lascaux   [v 6] 2160/8 B 0 19.3 166
2016-09-02 2016-09-02 Romme-11 Carlos Memory Carlos Memory   [s 5] 2140/3 D 0 21.9 80
2016-09-02 2016-09-02 Romme-10 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 1640/5 D 0 35.9g 172
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-5 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2140/5 C 0 17.0 297
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-2 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/6 C 4 15.5 45
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-9 Lisa Scarlet Lisa Scarlet   [s 6] 2140/12 D 0 14.1 551
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-4 Queen C.D. Queen C.D.   [s 3] 2140/8 C 8 15.9g 548
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-3 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 1640/4 D 5 24.5g 172
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-1 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [h 3] 1640/7 C 0 g 37
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-10 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/5 C 6 18.1 76
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-8 Tailgate Tailgate   [v 4] 2140/11 B 3 18.0 46
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-6 L.L.Il Tricolore L.L.Il Tricolore   [s 5] 2640/3 B 2 16.6 94
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-5 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/1 C 1 17.5 103
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Bellis Bellis   [s 3] 2160/10 A str
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-2 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/7 A 0 16.3g 39
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-2 Kick Madrik Kick Madrik   [s 5] 2140/2 C 0 14.5 35
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-5 Place Your Bet Place Your Bet   [v 5] 2640/12 B str
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-1 Contucky Newport Contucky Newport   [h 7] 1640/3 D 4 13.7 66
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-6 Fuzz Fuzz   [v 7] 2140/8 C 6 14.0 97
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/10 A 1 13.9 62
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-5 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 1640/6 D 4 15.5 686
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Monster Rainer Monster Rainer   [v 5] 2140/1 D 8 15.1 437
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-2 Love Lyjam Love Lyjam   [v 7] 1640/3 D 0 12.7 185
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-9 Erica Erica   [s 6] 2140/9 D 0 15.0 300
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-7 B.Dollar B.Dollar   [v 4] 2100/12 D 0 16.4 956
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-2 Galene Galene   [s 3] 2100/8 D 0 20.9 794
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-4 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/8 C str
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-3 Olimeda Olimeda   [s 4] 2140/10 C 7 21.0g 651
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-2 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 3] 2140/6 D 7 19.5 445
2016-08-16 2016-08-16 Romme-2 Feria de Mayo Feria de Mayo   [s 6] 2640/3 A 1 15.9 32
2016-08-16 2016-08-16 Romme-9 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 4] 2180/11 D 0 35.4 484
2016-08-16 2016-08-16 Romme-5 Murphys Law Murphys Law   [v 3] 2140/2 D 1 18.2 233
2016-08-16 2016-08-16 Romme-4 Lome Lett Lome Lett   [v 8] 1640/4 D 6 27.9 96
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-8 Luckyline America Luckyline America   [s 4] 2160/9 D 3 14.9 708
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-4 Bellis Bellis   [s 3] 2140/2 C 1 24
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-5 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2660/9 A 2 15.4 41
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-3 Julia Julia   [s 3] 2140/8 D 0 19.8 496
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-2 Tåga Kongen Tåga Kongen   [v 3] 2140/2 D 6 33.2 261
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-9 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/2 A 3 14.3 26
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-7 Erica Erica   [s 6] 1640/1 D 0 g 307
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-2 Persos Pierina Persos Pierina   [s 6] 2140/9 D 0 19.4 329
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-1 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 5] 2160/14 C 0 17.2 349
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-3 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 1640/4 D 0 26.9 681
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-2 Ola Montana Ola Montana   [v 4] 2140/2 C 3 15.9 57
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-6 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2140/5 C 1 15.0 72
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-1 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2160/5 D 4 37.6g 162
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-7 Faksi Linn Faksi Linn   [s 7] 2140/4 D 0 34.8g 519
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-5 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2160/11 B 4 17.2 49
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-2 Tanya Gel Tanya Gel   [s 3] 2160/9 A str
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-12 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 8] 1660/12 D 0 31.9 751
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-6 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/4 D 0 17.3g 124
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-5 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/2 C 0 g 180
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-4 Bellis Bellis   [s 3] 2140/5 B 4 16.7 79
2016-07-29 2016-07-29 Romme-6 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 5] 2140/7 D 0 15.6 507
2016-07-29 2016-07-29 Romme-4 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2140/7 D 0 29.9g 477
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-6 Erica Erica   [s 6] 2140/1 A 1 15.3 42
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-4 Sahara Sun Sahara Sun   [s 4] 2160/11 B 0 17.9 82
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-3 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2140/10 B 0 14.4 158
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-1 B.Dollar B.Dollar   [v 4] 2140/6 C 1 16.5 162
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-5 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/3 B 1 12.4 26
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-1 Quasimodo Quasimodo   [v 12] 2180/3 D 6 16.8 227
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-5 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 1609/2 A 0 15.0 154
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-1 Rendezvous Face Rendezvous Face   [h 3] 2160/8 C 8 19.7 411
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-8 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/9 B 4 15.0 123
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-4 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/11 C 2 12.6 109
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-10 Tanya Gel Tanya Gel   [s 3] 2140/8 A 2 16.7 34
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-5 Sippson Sippson   [v 4] 2160/6 D 0 g 603
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-2 Stone Crab Stone Crab   [v 5] 2140/4 B 0 25.4g 83
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-8 Mayhem Mayhem   [v 4] 2640/10 B str
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-7 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 2180/15 C 0 30.6g 212
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-3 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 1640/5 C 0 31.4g 53
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-1 Livia Livia   [s 7] 2140/5 B 1 32.9 139
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-11 Erica Erica   [s 6] 2100/9 C 2 14.2 153
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-9 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 2680/15 D 0 14.6 782
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-8 B.Dollar B.Dollar   [v 4] 2100/10 D 0 14.5 1215
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 3140/2 D 0 17.4 1351
2016-07-13 2016-07-13 Visby-7 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2160/11 C 0 16.3 732
2016-07-13 2016-07-13 Visby-5 Bellis Bellis   [s 3] 2160/8 B 7 16.3 230
2016-07-13 2016-07-13 Visby-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2140/10 A 0 14.9 72
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-8 Tommy Vint Tommy Vint   [v 3] 2140/3 C 0 18.1g 44
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-9 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/9 D 0 14.5 130
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-4 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 1660/9 C 0 29.8g 273
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-2 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2140/2 D 4 30.3 492
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-1 Captain Qbin Captain Qbin   [v 7] 2160/11 B 0 19.2 122
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-9 Orrskruttan Orrskruttan   [s 3] 2160/8 D str
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-8 Sippson Sippson   [v 4] 1640/11 B 6 29.6 277
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-7 Tanya Gel Tanya Gel   [s 3] 2140/1 C 3 16.4 20
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-6 Madame Love Madame Love   [s 5] 2140/12 B 0 g 66
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-3 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 5] 1640/1 D 6 13.7 66
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-11 Captain Qbin Captain Qbin   [v 7] 1640/11 A 6 16.7 59
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-8 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2140/12 D 6 25.7 947
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-4 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 1640/4 D 5 30.3g 418
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-3 Felix Tabac Felix Tabac   [h 5] 2160/10 C 0 g 1120
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-2 Laryzza L.R. Laryzza L.R.   [s 3] 2160/12 C 0 17.2 794
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-4 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2640/9 B 0 16.9g 83
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-6 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2100/11 A 0 22.1 19
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-3 Hallsta Amelia Hallsta Amelia   [s 8] 2120/11 C 0 37.3 197
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-9 Masse Palema Masse Palema   [v 8] 2100/8 D str
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-1 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 1660/9 C 4 13.4 454
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-9 Titus Rocket Titus Rocket   [v 8] 2640/12 D 0 g 456
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-6 Persos Pierina Persos Pierina   [s 6] 2160/15 C str
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-3 Seismic Seismic   [v 5] 2140/10 B 2 16.4 70
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-8 Subaru Zoot Subaru Zoot   [v 10] 1640/8 D 8 14.3 990
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-4 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2140/3 B 4 32.0g 83
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-3 Rob Roy Zet Rob Roy Zet   [h 7] 1640/8 B 1 13.8 251
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-11 Octopussy Skift Octopussy Skift   [s 4] 2140/2 D 0 21.0g 351
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-10 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2180/14 B 7 29.3g 84
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-6 Sahara Sun Sahara Sun   [s 4] 2160/11 B 4 16.8 149
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2640/1 D 3 15.2 97
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-7 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 1640/12 C 0 g 56
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-5 Sonett Mobac Sonett Mobac   [s 10] 2180/14 C 0 26.7 900
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 6] 2640/7 C 0 16.7 866
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Bellis Bellis   [s 3] 2160/9 C 2 15.6 169
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2160/9 A 1 15.3g 35
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-13 Sunbop Sunbop   [s 4] 1640/11 D 0 14.6 254
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-5 Queen C.D. Queen C.D.   [s 3] 2140/2 D str
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-10 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 1640/9 C 4 12.9 124
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-2 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2640/3 B 0 g 440
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-9 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 10] 3180/12 C 0 g 656
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-7 Trolldona Trolldona   [s 9] 2640/3 C 0 30.5 267
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-3 Lönshults Zmilla Lönshults Zmilla   [s 3] 2140/7 D 8 19.6 382
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-2 Bosse Dynamit Bosse Dynamit   [v 4] 2140/3 D 0 18.3 198
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-1 Demolition Man Demolition Man   [v 6] 2140/3 D 8 22.3 411
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-10 Octopussy Skift Octopussy Skift   [s 4] 2140/1 D 0 g 721
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-9 Nemo Skift Nemo Skift   [v 5] 2140/9 A 0 16.3 222
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-7 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 7] 2140/5 D 0 15.4 621
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-8 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2640/1 D 2 16.6 53
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-5 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2140/11 B 0 16.1 170
2016-06-10 2016-06-10 Romme-7 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 1660/15 A 7 29.4 75
2016-06-10 2016-06-10 Romme-6 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/6 A 4 14.0 51
2016-06-10 2016-06-10 Romme-5 L.L.Il Tricolore L.L.Il Tricolore   [s 5] 2160/8 C str
2016-06-10 2016-06-10 Romme-3 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2160/10 B 1 33.0 59
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-10 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2160/13 B 3 15.2 195
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-8 Bellis Bellis   [s 3] 2140/1 D 3 17.4 206
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-6 B.Dollar B.Dollar   [v 4] 2140/11 D str
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-5 Place Your Bet Place Your Bet   [v 5] 2160/13 A str
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2140/4 D 0 28.7 467
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-7 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2160/14 A 0 17.5g 97
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-7 Mill York Mill York   [v 3] 2140/7 C 2 17.9 59
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-3 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/10 B 4 13.8 46
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-9 Simon Zoot Simon Zoot   [v 8] 2640/3 D 6 20.0 34
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-5 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2160/4 C 4 30.8g 70
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-2 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 7] 1660/11 B 0 37.9g 141
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-5 Eng Stegg Eng Stegg   [v 8] 1660/8 D 0 25.5 360
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-2 Maggen Maggen   [v 9] 2180/15 C 0 31.2 450
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-10 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/12 D 2 15.3 65
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-11 Bellis Bellis   [s 3] 2140/1 C 0 18.9 410
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-5 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 2180/10 C 0 14.3 168
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-9 Monday Night Monday Night   [h 5] 1640/4 A 2 16.6 37
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-8 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2140/9 D 3 30.9 399
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-5 Letterboy Letterboy   [v 4] 2140/12 C str
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-2 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/11 A 1 16.7 20
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-1 G.G.Jonny J. G.G.Jonny J.   [v 7] 2160/8 D 0 30.7g 218
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-12 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2160/10 D 0 13.3 1273
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-11 Bonfire Boshoeve Bonfire Boshoeve   [h 8] 2140/2 D 7 18.5 257
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-9 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 1640/2 C 0 13.2 52
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-5 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 9] 2180/14 A 0 16.6 258
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-4 Alvina Rich Alvina Rich   [s 8] 2640/11 D 0 18.9 939
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-2 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/2 D 8 37.7g 274
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-1 Bosse Dynamit Bosse Dynamit   [v 4] 2140/2 D 0 20.3g 200
2016-05-24 2016-05-24 Romme-10 Call My Name Call My Name   [v 4] 2140/6 D 8 18.7 192
2016-05-24 2016-05-24 Romme-9 Sahara Sun Sahara Sun   [s 4] 2160/12 A 7 16.9 179
2016-05-24 2016-05-24 Romme-8 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 10] 2660/12 C 2 16.0 262
2016-05-24 2016-05-24 Romme-7 Farbaute Farbaute   [v 5] 2160/12 B str
2016-05-24 2016-05-24 Romme-4 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2160/10 B 3 16.5g 157
2016-05-24 2016-05-24 Romme-1 Hågå Odin Hågå Odin   [h 9] 2180/14 C 0 30.1 506
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-11 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2160/13 C 0 g 68
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-8 Nemo Skift Nemo Skift   [v 5] 2140/9 D 8 15.8 159
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-12 Daddy Cool D.E. Daddy Cool D.E.   [v 8] 2140/4 D 0 g 345
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-9 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2140/10 C 0 g 396
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-6 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/2 C 0 g 132
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-5 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2640/7 C 0 15.6 166
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/6 D 2 14.7 330
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-5 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2140/4 B 1 16.9 61
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-2 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 2140/2 A 1 14.7 20
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-8 Sundsätters Loke Sundsätters Loke   [v 4] 2160/8 D 0 44.2g 359
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-6 Bellis Bellis   [s 3] 2140/2 C 3 17.5 328
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-9 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/3 D 0 16.5 787
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-7 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2140/4 C 3 16.4 339
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-5 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 1660/6 A 0 34.1g 27
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-4 Cash Queen Indika Cash Queen Indika   [s 4] 2140/2 C 6 17.9 100
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-2 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2160/8 B 0 16.8 45
2016-05-13 2016-05-13 Romme-11 Hollyfield Hollyfield   [v 5] 2160/9 D 0 23.0g 143
2016-05-13 2016-05-13 Romme-9 Man Winner Man Winner   [v 7] 2140/6 B 0 g 333
2016-05-13 2016-05-13 Romme-7 Hibokongen Hibokongen   [v 8] 2160/5 C 5 28.5 217
2016-05-13 2016-05-13 Romme-2 Rendezvous Face Rendezvous Face   [h 3] 2140/4 B 0 g 286
2016-05-13 2016-05-13 Romme-1 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2140/3 D 4 31.3 1000
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-4 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2140/4 B 1 14.8 22
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-9 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2140/5 C 3 13.9 119
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-8 Action Launcher Action Launcher   [h 7] 3140/3 C 0 16.4 777
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-7 Rigel Odin Rigel Odin   [v 11] 1640/2 D 0 24.0 1567
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-2 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2148/4 C 5 17.0 18
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-4 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2650/10 A 0 g 35
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-5 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2100/10 C 0 13.3 183
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-4 Super Benny Super Benny   [v 5] 2660/14 D 6 15.9 738
2016-05-02 2016-05-02 Romme-9 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2140/12 D 0 14.3 333
2016-05-02 2016-05-02 Romme-8 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2140/2 D 0 16.2 453
2016-05-02 2016-05-02 Romme-6 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 2660/5 B 3 15.9 168
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-10 Hollyfield Hollyfield   [v 5] 1660/8 C 2 17.3 133
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-7 Opseth Sarvvis* Opseth Sarvvis*   [v 4] 1640/2 C 6 33.7 74
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-5 Man Winner Man Winner   [v 7] 1640/12 A str
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-3 Gotthys High Speed Gotthys High Speed   [s 6] 2660/13 C str
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-1 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2140/12 D 6 19.1g 351
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-11 Daddy Cool D.E. Daddy Cool D.E.   [v 8] 2140/2 B 8 18.5 88
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-10 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2140/11 C 2 17.1 374
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-2 Sippson Sippson   [v 4] 2160/3 D 0 30.0g 517
2016-04-26 2016-04-26 Romme-8 Look Beauty Look Beauty   [s 7] 2160/13 C 6 17.4 666
2016-04-26 2016-04-26 Romme-7 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2180/14 B 3 27.8 142
2016-04-26 2016-04-26 Romme-6 Rigel Odin Rigel Odin   [v 11] 2180/9 B 5 26.9 199
2016-04-26 2016-04-26 Romme-2 Raging Mack Raging Mack   [v 10] 1640/11 D 0 g 702
2016-04-26 2016-04-26 Romme-1 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 6] 2140/8 C 7 16.8 80
2016-04-26 2016-04-26 Romme-10 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/3 D 3 18.1 153
2016-04-26 2016-04-26 Romme-9 Rönningsholms Drim Rönningsholms Drim   [s 7] 1640/1 D 5 38.8g 36
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-11 Rite on Pepsi Rite on Pepsi   [v 9] 2160/13 D 0 15.8 455
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-10 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/5 A 1 14.4 24
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-9 Monday Night Monday Night   [h 5] 2660/5 D 5 16.9 175
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-8 Queen C.D. Queen C.D.   [s 3] 2140/9 C 5 16.5 195
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-7 Flisa Flisa   [s 8] 2180/11 C 8 28.5 185
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-5 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/7 B 2 15.7 58
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-5 Magic Miel Magic Miel   [s 7] 2140/1 D 0 15.8 469
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-10 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 5] 2140/7 D 0 g 526
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2160/8 C 0 27.0g 109
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-6 Stella Palema Stella Palema   [s 5] 3140/10 B 3 18.2 320
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-9 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 2640/3 D str
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-9 Loke Knock Out Loke Knock Out   [v 6] 2140/2 D 0 g 411
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-6 L.L.Il Tricolore L.L.Il Tricolore   [s 5] 2160/14 A 5 17.6 70
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-4 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/1 C 1 18.2 21
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-2 Erica Erica   [s 6] 1640/12 A 2 14.9 36
2016-04-16 2016-04-16 Romme-10 Look Beauty Look Beauty   [s 7] 2140/8 C 2 16.6 211
2016-04-16 2016-04-16 Romme-9 Troll Borken Troll Borken   [v 5] 2180/14 C str
2016-04-16 2016-04-16 Romme-6 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2140/2 D 4 18.2 436
2016-04-16 2016-04-16 Romme-5 Raging Mack Raging Mack   [v 10] 2140/3 D 4 16.0 392
2016-04-16 2016-04-16 Romme-4 Lunds Allram Lunds Allram   [v 11] 1660/14 D 6 28.7 884
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-7 Queen C.D. Queen C.D.   [s 3] 2100/7 C 5 15.6 490
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-10 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 5] 2140/3 D 0 18.6g 1291
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-8 Berlioz Berlioz   [h 4] 2140/9 D 0 16.4 928
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-6 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 2140/1 D 5 14.2 971
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-5 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 6] 2640/7 B 1 16.7 20
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-3 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2140/14 C 7 27.9 368
2016-04-10 2016-04-10 Romme-8 Sippson Sippson   [v 4] 2140/12 B 7 29.7g 217
2016-04-10 2016-04-10 Romme-6 Eldpilen Eldpilen   [v 13] 2140/6 B 7 27.6 620
2016-04-10 2016-04-10 Romme-4 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2640/6 D 0 18.7 688
2016-04-10 2016-04-10 Romme-2 Rönningsholms Drim Rönningsholms Drim   [s 7] 2140/2 D 6 33.4 616
2016-04-10 2016-04-10 Romme-10 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 4] 2160/9 C 0 15.4 424
2016-04-07 2016-04-07 Romme-9 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2140/2 B 2 17.1 51
2016-04-07 2016-04-07 Romme-3 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/1 B 2 15.2 37
2016-04-07 2016-04-07 Romme-2 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/6 A 5 14.1 29
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-8 Rigel Odin Rigel Odin   [v 11] 2160/5 D 0 25.1 1118
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-7 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 5] 2140/3 C 7 15.8 190
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-2 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2160/14 C 5 18.1 200
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-10 Raging Mack Raging Mack   [v 10] 2160/7 C 5 16.2 135
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-9 Look Beauty Look Beauty   [s 7] 2140/9 D 5 17.1 219
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-5 Zenita H.* Zenita H.*   [s 10] 2140/3 D 6 15.0 1286
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-4 Magic Miel Magic Miel   [s 7] 2640/7 C 7 17.3 189
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-3 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 5] 2140/2 D 7 19.0 276
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-2 Augusta Augusta   [s 6] 2160/11 A 3 15.5 30
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-7 Loke Knock Out Loke Knock Out   [v 6] 2140/4 D 7 19.8 212
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-6 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2160/15 B 5 36.3 141
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-3 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2140/1 B 3 16.0 40
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-1 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 6] 2640/3 B 2 17.5 51
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-9 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 1640/1 B 2 25.5 203
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-1 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 5] 2140/9 C 6 20.9 832
2016-03-27 2016-03-27 Romme-12 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 5] 2160/8 D 0 g 521
2016-03-27 2016-03-27 Romme-2 Spang Ellesar Spang Ellesar   [v 8] 2160/11 D 6 30.0 1023
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-9 Polansky Bi Polansky Bi   [v 7] 2140/11 D 0 15.2 1014
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-5 B.Dollar B.Dollar   [h 4] 1640/1 D 5 14.6 50
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-3 Styfs Dunder Styfs Dunder   [v 5] 1640/2 C 0 38.2g 190
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-10 Rosepike R.E.M. Rosepike R.E.M.   [v 6] 2160/14 B 8 17.8 534
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-8 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 3160/3 C 0 17.2 339
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-6 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2140/10 B 0 16.1 62
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-3 Myrsjös Trollpacka Myrsjös Trollpacka   [s 6] 2180/14 B 0 31.0 586
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-1 Meseret Meseret   [s 5] 2140/1 D 3 18.6 90
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-9 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2140/3 C 0 13.8 319
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-3 Queen C.D. Queen C.D.   [s 3] 2140/7 A 4