V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique..


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique.
Solvallatränaren kan konstatera att stallformen är på topp efter en imponerande dubbelseger i lördagens huvudlopp när V75 avgjorde på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Disco Volante var V75-omgångens mest streckade häst och storfavoriten gjorde inte spelarna besvikna i gulddivisionen. Det var andra raka segern i högsta klassen på V75 för den sjuårige valacken som vann före stallkamraten Snowstorm Hanover.
- Bakspår och 1600 meter det är som att stå tillägg. Men han löste det bra. Han har blivit fin och accepterar numera att det kommer lite grusstänk på huvudet, tidigare ryckte han med huvudet, sa kusken Ulf Ohlsson.
Dubbelsegern för Disco Volante och Snowstorm Hanover inbringade 225 000 kronor för Stefan Melander. Betydligt mer kan det bli på söndagen i Prix d’Amerique där 4,2 miljoner kronor väntar vinnaren.
- Känslan är att Milligan’s School kan vara trea-fyra om han får ett invändigt lopp, det krävs ett bra lopp för att duga. Jag tror den yngsta vinner, säger Stefan Melander och syftar på femårige franske stjärnan Face Time Bourbon som körs av Björn Goop.

Miljonutdelning på V75
Trots att dagens största favorit vann i V75-3 blev det miljonutdelning på V75-spelet.
Tolv system klarade sju rätt och belönades med 1 771 477 kronor. Sex rätt gav 5 387 kronor och fem rätt 233 kronor.
I V75-1 lotsade Carl Johan Jepson 26-oddsaren Flash Håleryd först i mål. Flash Håleryd öppnade snabbt och fick först rygg ledaren som sedan blev tredje invändigt när favoriten Doctor Doxey Zenz tog över efter 500 meter. 600 meter från mål kunde sedan Carl Johan Jepson kliva ut i andraspår i tempoväxlingen då Erik Adielsson tryckte till ordentligt med Hazard Boko och tog över ledningen. Över upploppet hade sedan Flash Håleryd bäst fart och vann till slut säkert.
Skräll blev det även i V75-2 där 11-odsaren I’m A Believer fångade in ledande favoriten Rapide Cash i en mycket vass avslutning över upploppet. I segersulkyn satt Kenneth Haugstad och tränar gör Mantorps Stefan P Pettersson.
- Hon har haft jättefin form ,men det har strulat. Jäkligt gott av vi fick casha i dag, det är min egen häst, sa Stefan P Pettersson med ett stort leende.

Ekman bjöd på glädjetårar
Omgången bjöd även på ett ungdomslopp och det blev ett rivigt race där till slut Kim Moberg kunde avgöra sedan hon hittat ut från innerspåret mitt på upploppet tillsammans med 24-oddsaren Imakeyouproud.
- Det var ruggigt som han accelererade, sa Kim Moberg om sista biten över upploppet.
Gladast av alla på Sundbyholmstravet på lördagen var troligen tränaren Anneli Ekman sedan hennes ögonsten vunnit på V75.
- Det är jättestort för en liten tränare. Jag är även uppfödare och var med när han föddes i hagen hemma. Det är så stort, det här trodde jag aldrig, sa Anneli Ekman som grät glädjetårar på väg till vinnarcirkeln.
I V75-5 var det stenhårt i mål men målfotot visade att favoriten Indy D. och Örjan Kihlström fångade in jätteskrällen Edmund i sista stegen. Roger Walmann tränar vinnaren.
Därefter följde Erik Adielsson upp med ännu en betrodd vinnare. Solvallakusken hade full kontroll och ledde V75-6 från start till mål med Christoffer Eriksson-tränade Ingo.
V75-omgången avslutades med ytterligare en spetsseger sedan Jorma Kontio fått överta kommandot med Religious från Ronaldo Malibu som galopperade tidigt. Nina Pettersson-Perklén tränar vinnaren.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Stämningen stiger inför Prix d’Amerique. Loppet avgörs i Paris under söndagen och tre svensktränade hästar – Propulsio..


Stämningen stiger inför Prix d’Amerique. Loppet avgörs i Paris under söndagen och tre svensktränade hästar – Propulsion, Milligan’s School och Ringostarr Treb – tar upp kampen med fransmännen. Hur det går återstår att se men de svenska travfans som tagit sig till Paris fick anledning att fira redan på lördagen. Detta efter att Robert Bergh-tränade Jet Voice vunnit ett amatörlopp med Johann Preining Jr. i sulkyn. Tvåa blev svenskfödde Staro Ivy League och tredjeplatsen gick också till Sverige genom Pasi Aikios Uppohoppa och Mats Holmstedt.

Ola Johansson, Kanal 75


Björn Goop om Face Time Bourbon:- Han är junior och möter seniorerna för första gången, och det är så klart jätte..


Björn Goop om Face Time Bourbon:
- Han är junior och möter seniorerna för första gången, och det är så klart jättetufft. Han kanske egentligen skulle ha behövt ett år till på sig men han är så talangfull och så tidig att man vill prova mot de tuffaste. Han har chans, det har han, men det kommer vara tufft. Det är ju årets lopp, årets drabbning, och det klart att det är superspännande!
- Motståndet är jättebra. Det är ett jämnt och öppet fält. Fjolårsvinnaren Belina Josselyn är med, Davidson du Pont är en jättebra häst, och Propulsion får vi inte glömma. Det kommer vara stentufft men jag har en fin häst och hoppas kunna vara med där framme.

Jerry Riordan om Ringostarr Treb, som gör karriärens sista start:
- Han känns toppen men Prix d’Amerique är självfallet inte hans typ av lopp. Över 1 600 meter kan han köras tufft men det kan han givetvis inte nu. Vi får försöka dra fördel av hans rutin. Förhoppningsvis blir det tre-fyra omstarter så att alla andra blir frustrerade och nervösa, men det blir inte han. Sedan gäller det att få en bra position tidigt i loppet och hoppas att det löser sig. Man kan inte göra loppet själv med honom. Loppet är öppet i år och jag tror att han kan tjäna pengar. Han har sådan klass att han alltid tjänar pengar om han inte får ett katastrofalt lopp.
- När loppet är över i morgon kväll är han tillbaka i sin box och äter sitt hö. Och då är den här delen av hans karriär över. Att ha en sådan här häst bekräftar att man valde rätt när man valde att bli travtränare, för allt man ger honom ger han tillbaka dubbelt. Han är enastående.

Jean-Michel Bazire om fjolårsvinnaren Belina Josselyn, Davidson du Pont och Looking Superb:
- Jag är jättenöjd med Belina Josselyn. Hon har återvänt och är exakt på samma nivå som förra året.
- Davidson du Pont är nog den från stallet med bäst chans. Han gick bra senast och har bara gått lätta jobb efter det. Han har toppform och kan göra mycket själv i loppen.
- Looking Superb känns på topp i förberedelserna. Han är en av hästarna som kan vinna med rätt lopp.
- Det var inte så svårt att välja häst. Jag känner Belina Josselyn och tror att hon kommer vara lika bra som förra året, och de andra kuskarna känner också hästarna väl.

Frankrikeveteranen Anders Lindqvist:
- Jean-Michel Bazire ska vara favorit. Han är folkets favorit och kör fjolårsvinnaren Belina Josselyn. För 14 dagar sedan hade jag sagt att hon är chanslös, för hon har inte imponerat i vinter, men hon var överraskande bra senast och har tränat mycket bra efter det och har seglat upp som favorit nu. Värsta motståndaren är Bazires egen Davidson du Pont som imponerade senast. Han kvalade in tidigt och har sedan gått ”prépare” med skor. Senast flög han fram över upploppet med skor. Han verkar ha utvecklats en klass i år. Skrällen i loppet är min favorit som jag tror vinner, Bold Eagle. Han är snabbaste hästen i fältet. Måste ha det serverat men nu när han inte är favorit kan de köra utan press och får han bara luckan...”tjoff” säger det!

Ola Johansson, Kanal 75


Franska huvudstadsbanan Vincennes värmde på lördagen upp inför söndagens Prix d’Amerique och i huvudnumret Prix de Luxembourg sl..


Franska huvudstadsbanan Vincennes värmde på lördagen upp inför söndagens Prix d’Amerique och i huvudnumret Prix de Luxembourg slog Anzi des Liards till. Den tioårige valacken kom närmast från en andraplats bakom megastjärnan Cleangame och när han nu ställdes mot enklare motstånd var han bara bäst. Trots en tung resa med tredjespår i en kilometer och därefter positionen utvändigt om ledaren var han starkast till slut.
- Jag är jättenöjd. Han kändes stark hela vägen och var bättre än vad jag hade förväntat mig, sa hästens tränare och kusk Romain Derieux.
Segertiden skrevs till snabba 1.10,9 över 2 100 meter med bilstart och loppets förstapris uppgick till 471 000 kronor. Tvåa blev Jean-Michel Bazire-tränade favoriten Dorgos de Guez och trea efter sen lucka kom Jarmo Niskanens Earl Simon. Robert Bergh-tränade Mindyourvalue W.F. kördes till ledningen av Björn Goop och höll till fjärdeplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75


På lördagen är det Sundbyholmstravet i Eskilstuna som är värd för Svenska Travligan (STL) och V75.Sandra Luomala plockar ut en V7..


På lördagen är det Sundbyholmstravet i Eskilstuna som är värd för Svenska Travligan (STL) och V75.
Sandra Luomala plockar ut en V75-debutant i STL Klass II.
- Jag ser jättemycket fram emot lördag, framför allt när man har en bra häst som ska vara med och tävla. Det blir fint väder och kommer vara fina förutsättningar. Banan har varit jättefin och de har kört på nytt material nu vid 12-tiden så banan kommer vara i toppskick, sa Sandra Luomala i V75 Direkt i TV12 på fredagen.
Father Of Sun kommer till start med två raka segrar tillsammans med kusken Emilia Leo.
- Emilia har varit jättenöjd i båda loppen. Han har gått jättefint för henne med krafter kvar i båda loppen så hon har bara haft positiva saker att säga om honom, berättar Sandra Luomala som hoppas på tredje raka segern för femårige Father Of Sun.

Har vässat extra
Från spår 2 bakom startbilen i V75-5 är Father Of Sun en av spetsfavoriterna i loppet.
Är ledningen plan A?
- Det tror jag säkert att det är. Emilia får bestämma helt och hållet själv, men jag tror att hon skulle vilja testa där. Han är väldigt snabb ut. Han är naturligt startsnabb och jag tror inte någon tar en längd på honom, säger Sandra Luomala.
Father Of Sun har inte startat sedan vinsten 28 december på Romme.
Hur är formen?
- Den är bara bra, det blev medvetet lite långt emellan nu, man vill inte starta emellan och gå ur klassen, sedan tar vinter-banorna mycket på hästarna. Jag körde ett sulkyjobb med honom förra torsdagen och körde 1.16 på ett lätt och fint sätt, så han har fått öppna lungorna lite grann. Jag körde även någon intervall i går med honom.
Vässade du lite extra?
- Jajamen, det är vässning nu när det är hemma-start. Det kan väl vara bra att köra på lite...
Gör du några ändringar?
- Nej, han har gått bra med helstängt huvudlag och jänkarvagn.
Vad säger du om motståndet?
- Det är bra hästar, men jag tycker att min är bra själv. Det kräver att man får ett bra lopp och så vidare när man är med på V75 om man ska vinna såklart. Men Father Of Sun är en jättefin häst, han har utvecklats väldigt mycket för varje start och jag tror att han ska kunna klättra en bit upp i klasserna faktiskt. Det är en fin travare, han är komplett på alla sätt, han är startsnabb och travsäker och går från alla positioner och alla underlag.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det är pappa Alf Jonsson som tränar den här fantastiska hästen. Ängsborken radade upp segrarna som treåring och vann då &ar..


Det är pappa Alf Jonsson som tränar den här fantastiska hästen. Ängsborken radade upp segrarna som treåring och vann då åtta lopp på 16 starter och var bland de tre främsta i 13 av dem. Han var trea i Kriteriet och spåddes en lysande framtid men råkade dessvärre ut för en svår gaffelbandsskada. Den nu femårige hingsten var borta i över ett år från tävlingsbanan innan han gjorde comeback. Det slutade med en lätt seger och han vann även i starten efter på V86. När Ängsborken i senaste starten var med i V75 galopperade han i inledningen från tillägg över sprinterdistans. Men hästen reparerade storstilat och avslutade fenomenalt till andraplatsen när han flög fram över upploppet.
– Ängsborken (GS75-6) är en ruggig häst alltså. Han gjorde en toppinsats senast och visade vilka fartresurser det finns inombords. Han blev för laddad och galopperade strax efter start. Sedan gjorde han en riktigt vass avslutning, säger Jimmy Jonsson.
– Det är ju en mäktig häst som tidigt visade talang och det känns som en riktig klasshäst när man kör honom. Han lägger mycket mark under sig och har både styrka och fart. Han har allting egentligen och är ganska komplett. Det enda är att han kan bli lite för laddad och överambitiös i starten. Det var faktiskt nära galopp strax efter start när han vann näst senast. Då hade han innerspår bakom bilen.

Hur tycker du att hästen känns annars nu med ett par lopp i kroppen efter sin långa frånvaro?
– Han känns bättre och bättre, det gör han. Han har varit lite tung i kroppen ändå nu i början men blir spänstigare för varje start. Under sitt långa skadeuppehåll tjänstgjorde han även i aveln och fick 63 ston.

Vill starta i Paris – ”Hade varit kul”
I söndagens Grand Slam 75, som avgörs i Bollnäs, blir Ängsborken klar favorit i den sjätte avdelningen. Det körs två kallblodslopp den här tävlingsdagen och i dessa är det uttagningar till kallblodsloppen på Vincennes i Paris i februari. De två främsta är klara för start på den svarta kolstybben i Paris och de övriga två svenska platserna tillsätts via Svensk Travsports seedningsregler efter beslut den 28 januari.
Jimmy Jonsson skulle tycka det vore häftigt att visa upp sitt fina kallblod på Vincennes svarta kolstybb.
– Jag tror att han skulle passa perfekt på den banan. Det hade varit kul att vara med, säger Jimmy.
– Sköter han sig så ser det bra ut på förhand och felfri har han en toppchans att vinna. Det enda är nu att han har hästar på bägge sidor om sig i starten vilket gör att han kan bli för ivrig från början och galoppera. Om man nu ska gnälla på något. Det hade nästan varit bättre med spår åtta eller tolv för hans del. Vi gör inga ändringar utan det blir öppet huvudlag och vanlig vagn igen.
– Jag är nog mer orolig för startmomentet än för konkurrenterna.

Halvbrodern kan också vinna – ”En topphäst”
Alf och Jimmy Jonsson selar även ut Tekno Jerven i det andra kallblodsloppet inom GS75. Faktum är att Tekno Jerven och Ängsborken är halvbröder (har samma mamma i Puma Järva) och det kan alltså bli en dubbelseger för syskonen på söndag. Tekno Jerven – som även han tränas av Alf Jonsson – har också haft en gaffelbandsskada och galopperade i comebacken senast. I fjol vann hästen fem lopp och tog tre andraplatser på elva starter.
– Tekno Jerven (GS75-3) är en topphäst han också men är lite stökigare och mer besvärlig. Han är en av de bättre i kullen och att han nu fick spår tolv är nästan bara bra för att han ska gå felfritt. Han har annars lätt för att hetsa upp sig.
– Precis som sin bror är han väldigt kapabel och sköter han sig kan han mycket väl runda samtliga. Men samtidigt är det bara andra starten efter ett långt uppehåll och jag kommer inte att vara alltför hård mot honom. Inga ändringar, säger Jimmy Jonsson.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-8 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 2140/7 5 17.1 223
2015-12-27 2015-12-27 Romme-7 Ooby Dooby C.J. Ooby Dooby C.J.   [s 7] 2160/15 0 18.5 670
2015-12-27 2015-12-27 Romme-3 Aalto Aalto   [h 5] 2640/10 7 17.5 72
2015-12-27 2015-12-27 Romme-2 Cavat on Track Cavat on Track   [v 4] 2140/9 0 g 25
2015-12-27 2015-12-27 Romme-1 Spang Ellesar Spang Ellesar   [v 7] 1640/5 5 28.7 370
2015-12-27 2015-12-27 Romme-10 Rurik Krax Rurik Krax   [h 6] 2160/11 3 17.3 101
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-7 Abborren Abborren   [s 7] 2160/6 2 15.9 78
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-6 Ruus Otto Ruus Otto   [v 5] 1640/4 0 g 140
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-4 Ojsåfin Ojsåfin   [s 5] 1640/10 str
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-2 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 6] 2140/5 0 g 228
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-1 Captain Qbin Captain Qbin   [v 6] 2140/11 str
2015-12-21 2015-12-21 Romme-5 Sundbo Bomba Sundbo Bomba   [s 3] 2140/4 0 g 31
2015-12-21 2015-12-21 Romme-4 Sunbop Sunbop   [s 3] 2140/6 0 g 391
2015-12-21 2015-12-21 Romme-3 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 9] 2140/5 str
2015-12-21 2015-12-21 Romme-2 Persos Express Persos Express   [v 7] 2640/3 3 17.5 91
2015-12-21 2015-12-21 Romme-1 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 5] 1640/12 str
2015-12-18 2015-12-18 Romme-10 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 2160/13 6 19.3 613
2015-12-18 2015-12-18 Romme-9 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 2140/12 0 17.0 570
2015-12-18 2015-12-18 Romme-5 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 10] 2160/11 6 31.9g 752
2015-12-18 2015-12-18 Romme-11 Look Beauty Look Beauty   [s 6] 2160/10 5 18.4 298
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-7 Ivarsqvick Ivarsqvick   [v 10] 2640/1 0 28.6 1017
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-6 Marvellous Money Marvellous Money   [v 4] 2160/15 4 16.7 58
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-4 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 5] 2140/6 6 35.3 244
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-2 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 4] 2140/3 1 18.0 25
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-1 Farbaute Farbaute   [v 4] 2140/10 0 19.5g 1094
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-4 Solöns Rangel Solöns Rangel   [s 8] 1640/6 0 14.6 234
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-10 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 3] 2160/11 8 17.2 68
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-5 Cavat on Track Cavat on Track   [v 4] 2640/5 1 15.9 15
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Look Beauty Look Beauty   [s 6] 2140/10 2 16.8g 87
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-1 Vilda Tabac Vilda Tabac   [s 5] 2140/2 8 34.2g 411
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-9 Millvina Dean Millvina Dean   [s 6] 2160/11 2 17.5 202
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-8 Magic Miel Magic Miel   [s 6] 2140/7 4 16.7 80
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-6 Mollan Mollan   [s 3] 2160/9 0 g 159
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-3 Stark Stark   [v 7] 1660/11 0 29.5 118
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-9 Creditj Creditj   [v 8] 1640/9 0 18.2 502
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-8 Eminence Boko Eminence Boko   [v 4] 2140/10 0 g 253
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-6 Sundbo Bomba Sundbo Bomba   [s 3] 2140/1 3 36.6 114
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-4 Super Benny Super Benny   [v 4] 2160/7 0 g 137
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-3 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 5] 2140/10 4 17.8 68
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-2 Sam Forget Sam Forget   [s 5] 2640/4 6 17.0 160
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-1 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 5] 1640/6 0 33.9 231
2015-12-05 2015-12-05 Romme-12 G.G.Johanna G.G.Johanna   [s 6] 2160/11 0 32.3 719
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 Trolldona Trolldona   [s 8] 2140/3 0 30.3 1918
2015-12-05 2015-12-05 Romme-4 Racer Rose Racer Rose   [s 6] 2640/5 0 19.2 568
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-8 Vici Supreme Vici Supreme   [h 2] 2140/10 0 21.3 286
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-6 Ojsåfin Ojsåfin   [s 5] 2140/5 5 16.6 145
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-8 l'Amiral Courbet l'Amiral Courbet   [v 10] 1640/1 0 15.6 132
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-7 Robin Kronos Robin Kronos   [v 5] 2660/14 0 17.3 73
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-11 Daddy Cool D.E. Daddy Cool D.E.   [v 7] 1640/8 str
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-10 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 1640/2 2 17.3 65
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-9 Ivarsqvick Ivarsqvick   [v 10] 2140/8 6 27.5 517
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-8 So Cute Indika So Cute Indika   [s 6] 1640/3 4 13.6 313
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-1 Farbaute Farbaute   [v 4] 2140/4 4 19.4 114
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-8 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 3] 2140/5 str
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-4 Skyfall Skyfall   [s 4] 2140/5 0 19.3 404
2015-11-27 2015-11-27 Romme-10 Cimberlee K. Cimberlee K.   [s 3] 2160/11 str
2015-11-27 2015-11-27 Romme-9 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 4] 1640/6 3 15.8 252
2015-11-27 2015-11-27 Romme-6 Troll Viktor Troll Viktor   [v 10] 2160/4 0 30.2g 525
2015-11-27 2015-11-27 Romme-5 Golden Sid Golden Sid   [v 8] 1640/7 0 15.7 92
2015-11-27 2015-11-27 Romme-4 Super Benny Super Benny   [v 4] 2640/10 6 18.8 279
2015-11-27 2015-11-27 Romme-3 Daga Daga   [s 4] 2140/7 0 g 137
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-1 G.G.Johanna G.G.Johanna   [s 6] 2140/8 7 29.9 444
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-9 Mogas Gallant Mogas Gallant   [v 7] 2660/8 5 17.9 133
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-6 Tyri Elden Tyri Elden   [v 5] 2160/7 8 33.7g 331
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-4 Sanna Vint Sanna Vint   [s 5] 1660/13 8 14.7 88
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-2 Erica Erica   [s 5] 2140/5 str
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-11 Bonfire Boshoeve Bonfire Boshoeve   [h 7] 2160/9 4 17.6 564
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-7 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 7] 3140/13 0 17.0 321
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-3 Palladio Palladio   [v 6] 1640/4 8 16.0 710
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-1 Helga Viking Helga Viking   [s 4] 2140/6 2 33.9 22
2015-11-19 2015-11-19 Romme-10 Puketorps Nisse Puketorps Nisse   [v 6] 2140/6 4 17.9 95
2015-11-19 2015-11-19 Romme-6 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 4] 2140/11 str
2015-11-19 2015-11-19 Romme-3 Cayenne Käbb Cayenne Käbb   [v 10] 2140/8 0 15.0 572
2015-11-19 2015-11-19 Romme-2 Golden Sid Golden Sid   [v 8] 1640/4 2 12.7 153
2015-11-19 2015-11-19 Romme-1 Leif Leif   [v 5] 2640/7 str
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-11 Sikken Ålj Sikken Ålj   [v 5] 2680/11 7 30.3g 67
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-9 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 6] 2160/11 0 15.8 398
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-8 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 4] 2140/4 5 15.7 117
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-3 Evident Ås Evident Ås   [s 5] 2140/8 0 18.5 109
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-7 Zeb Hegero Zeb Hegero   [v 8] 2160/9 0 32.0 432
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-6 Invented Sund Invented Sund   [v 3] 2160/12 0 20.7g 255
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-4 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 2140/3 0 g 598
2015-11-13 2015-11-13 Romme-10 Millvina Dean Millvina Dean   [s 6] 2140/15 6 18.7g 459
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 I Love Champagne I Love Champagne   [s 5] 2140/4 2 16.5 95
2015-11-13 2015-11-13 Romme-2 Ivarsvalde Ivarsvalde   [v 5] 1680/13 0 g 132
2015-11-13 2015-11-13 Romme-1 Loke Knock Out Loke Knock Out   [v 5] 2160/13 0 21.0 565
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-11 Titus Rocket Titus Rocket   [v 7] 2140/4 3 15.1 307
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-10 Daddy Cool D.E. Daddy Cool D.E.   [v 7] 1640/12 5 16.8 673
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-5 Gärdsjö Aragon Gärdsjö Aragon   [v 7] 2140/5 0 g 689
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-3 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 3] 2140/12 0 g 380
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-10 Arby's Amalia Arby's Amalia   [s 8] 2140/10 0 14.1 310
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-9 Aalto Aalto   [h 5] 2640/10 0 16.0 652
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-8 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 1640/11 6 12.4 2882
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-7 Solöns Rangel Solöns Rangel   [s 8] 1640/3 6 13.0 410
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-6 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 7] 1640/9 0 24.3 282
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-1 Bakers Order Bakers Order   [v 4] 2140/12 6 20.8 539
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-10 Storm Lars Storm Lars   [v 9] 2640/2 0 g 67
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 4] 2140/11 0 17.3 29
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-7 Monster Rainer Monster Rainer   [v 4] 2140/1 0 g 105
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-6 Survival Kit Survival Kit   [v 4] 2140/2 1 17.7 16
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-4 Dolce Doc Dolce Doc   [s 3] 2140/4 7 20.5 500
2015-11-06 2015-11-06 Romme-8 Golden Sid Golden Sid   [v 8] 2640/6 4 17.0 457
2015-11-06 2015-11-06 Romme-5 Super Benny Super Benny   [v 4] 2140/3 3 16.3 399
2015-11-06 2015-11-06 Romme-4 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 7] 2640/9 1 15.8 200
2015-11-06 2015-11-06 Romme-2 Cavat on Track Cavat on Track   [v 4] 2140/3 1 15.6 25
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-8 Ida Chip G.L. Ida Chip G.L.   [s 4] 2160/13 str
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-6 Aiva Aiva   [s 8] 2160/9 8 33.2g 620
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-2 Tyko Marje Tyko Marje   [h 7] 3160/5 str
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-12 Expensive Tabac Expensive Tabac   [h 4] 2140/7 0 20.8 73
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-10 Klack Soja Klack Soja   [s 3] 2140/1 7 34.8 367
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-9 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 6] 2160/6 2 13.9 365
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-8 Stardust S.I.R. Stardust S.I.R.   [s 6] 2140/10 5 15.8 402
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-4 Cimberlee K. Cimberlee K.   [s 3] 2140/1 6 16.6 61
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-5 Arby's Amalia Arby's Amalia   [s 8] 1609/3 1 12.3 26
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-1 Vici Supreme Vici Supreme   [h 2] 2140/6 4 19.6 170
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-9 Mokakse Mokakse   [v 3] 2160/12 0 36.5g 478
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-8 Captain Qbin Captain Qbin   [v 6] 1640/11 7 14.5 174
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-3 Imset Imset   [h 6] 2140/11 str
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-2 Golden Sid Golden Sid   [v 8] 1640/6 0 13.4 318
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-1 Storm Lars Storm Lars   [v 9] 2140/1 2 31.4 136
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-7 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 2140/1 7 17.5 1008
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-12 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 4] 2140/11 0 14.6 527
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-6 First Honey Ridge First Honey Ridge   [s 3] 2140/10 0 4671
2015-10-23 2015-10-23 Romme-6 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 7] 2660/8 7 28.0 211
2015-10-23 2015-10-23 Romme-5 Kong Henry Kong Henry   [v 4] 2140/1 7 29.2 349
2015-10-23 2015-10-23 Romme-2 Klack Soja Klack Soja   [s 3] 2140/2 4 34.4 123
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-5 Felix Tabac Felix Tabac   [h 4] 2160/4 1 32.3 58
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-4 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 3] 2140/13 5 16.8 61
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-2 Arby's Amalia Arby's Amalia   [s 8] 1640/12 4 13.1 326
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-1 Gotthys High Speed Gotthys High Speed   [s 5] 2140/3 4 17.2 87
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-9 Sparkler Sparkler   [v 6] 2160/13 0 17.9 166
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-8 Whinny Whinny   [s 7] 1640/1 str
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-6 Ida Chip G.L. Ida Chip G.L.   [s 4] 2140/9 3 19.6 297
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-9 Queer Fish Queer Fish   [v 6] 2640/5 5 14.7g 20
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-5 Flisa Flisa   [s 7] 2140/14 0 29.2 534
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-1 Larry Boy Larry Boy   [v 4] 2640/4 0 17.9g 103
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-12 Puketorps Nisse Puketorps Nisse   [v 6] 2140/6 7 17.5 289
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-11 Super Benny Super Benny   [v 4] 2140/3 6 15.5 162
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-10 Sippson Sippson   [v 3] 2160/10 2 31.4 660
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Aalto Aalto   [h 5] 1640/4 0 14.1 89
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-8 So Cute Indika So Cute Indika   [s 6] 2140/12 0 14.3 758
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-5 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 4] 2140/6 1 14.6 22
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-4 Marion Xante Marion Xante   [s 5] 2140/2 3 15.6 59
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-2 Bosse Dynamit Bosse Dynamit   [v 3] 2140/10 str
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-5 Laurentius Cavallo Laurentius Cavallo   [v 5] 1640/7 2 14.6 21
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-2 Cinas Fire Cinas Fire   [v 7] 2660/8 5 16.6 68
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-1 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 7] 2640/2 0 574
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-7 Mokakse Mokakse   [v 3] 1660/5 5 35.1 97
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-5 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 2140/4 0 15.5 1038
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-11 Survival Kit Survival Kit   [v 4] 2140/3 3 17.3g 13
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-9 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 13] 2140/3 0 25.6 737
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-4 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 6] 2140/12 0 15.0 181
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-2 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 3] 2140/4 0 25.3g 149
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-4 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 6] 2140/14 0 15.6 1128
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-2 Bella Toscana Bella Toscana   [s 7] 1640/7 7 14.2 488
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-2 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 6] 2640/5 6 17.4 306
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-9 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 4] 2140/9 str
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-8 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 8] 2140/11 8 16.4 796
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-7 Guli Vitus Guli Vitus   [v 4] 2140/9 3 33.8 56
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-6 Monster Rainer Monster Rainer   [v 4] 2160/15 5 17.5 89
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-4 Zilence Zilence   [s 3] 2140/3 0 19.6 23
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-3 Eklas Superior Eklas Superior   [v 8] 1640/4 5 13.5 198
2015-10-04 2015-10-04 Romme-8 Queer Fish Queer Fish   [v 6] 2140/2 1 12.9g 15
2015-10-04 2015-10-04 Romme-7 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 7] 1640/3 2 24.8 20
2015-10-04 2015-10-04 Romme-2 Barbouze Lascaux Barbouze Lascaux   [s 4] 2160/14 0 18.4 167
2015-10-04 2015-10-04 Romme-1 Storm Lars Storm Lars   [v 9] 1640/5 2 31.6 153
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-10 Magica Strawpond Magica Strawpond   [s 7] 2140/6 0 18.1 186
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-8 Jewel Princess Jewel Princess   [s 7] 1640/6 0 g 549
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-7 Robin Kronos Robin Kronos   [v 5] 2160/7 4 15.7 114
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-5 Boy Hornline Boy Hornline   [v 5] 1640/9 5 13.2 440
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-3 Monster Rainer Monster Rainer   [v 4] 2140/12 8 17.3g 311
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-3 Vinnella Vinnella   [s 10] 2140/6 0 33.8 570
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-1 Krut Knut Krut Knut   [v 3] 2140/8 7 18.9 64
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-10 Krut Rut Krut Rut   [s 5] 2140/3 3 18.3 69
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-9 Flisa Flisa   [s 7] 1640/8 2 27.0 214
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 4] 2140/1 5 14.9 36
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-7 Sanna Vint Sanna Vint   [s 5] 2160/11 4 15.4 204
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-6 Lula Bermon Lula Bermon   [s 4] 2160/14 0 17.2 2002
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 J.Son Village J.Son Village   [v 10] 1640/1 str
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-8 Razor Kronos Razor Kronos   [v 5] 2640/5 1 15.2 41
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-5 April Sisu April Sisu   [s 4] 1640/1 0 17.2g 189
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-3 Amelia Robric Amelia Robric   [s 6] 2140/5 0 28.8g 315
2015-09-28 2015-09-28 Romme-10 Cavat on Track Cavat on Track   [v 4] 2140/2 1 15.6 59
2015-09-28 2015-09-28 Romme-9 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 3] 2140/8 3 17.9g 329
2015-09-28 2015-09-28 Romme-7 Magic Miel Magic Miel   [s 6] 2140/12 5 15.7 183
2015-09-28 2015-09-28 Romme-6 Stardust S.I.R. Stardust S.I.R.   [s 6] 2140/5 2 14.7 50
2015-09-28 2015-09-28 Romme-5 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 6] 2140/3 str
2015-09-28 2015-09-28 Romme-4 Ada Ada   [s 5] 2160/8 5 16.3 246
2015-09-28 2015-09-28 Romme-3 K.A.Online K.A.Online   [v 7] 2140/12 6 13.6 747
2015-09-28 2015-09-28 Romme-1 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 8] 1660/10 3 26.0 187
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-3 Carmensac Carmensac   [s 3] 2140/1 0 18.7g 167
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-5 Laraki Brodde Laraki Brodde   [v 4] 1640/9 2 14.8 178
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-4 Skyfall Skyfall   [s 4] 2140/4 3 16.4 173
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-3 Fire Fighter Fire Fighter   [v 5] 2660/9 3 15.8 302
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-9 Famous Light Famous Light   [v 5] 2140/1 0 g 25
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-8 Maggen Maggen   [v 8] 2140/3 2 31.5 217
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-8 Råsa Night Råsa Night   [s 4] 1640/3 C 0 g 124
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-6 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/3 D str
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-5 Twinkle Kronos Twinkle Kronos   [v 4] 2140/11 B 0 22
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 Zig Zag Zig Zag   [v 8] 1640/7 D str
2016-12-22 2016-12-22 Romme-9 Tina Gel Tina Gel   [s 3] 2140/1 D 0 g 307
2016-12-22 2016-12-22 Romme-4 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2640/4 D str
2016-12-22 2016-12-22 Romme-3 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/10 A 1 15.1 19
2016-12-22 2016-12-22 Romme-1 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2140/5 A 3 16.8 84
2016-12-22 2016-12-22 Romme-10 Serena Star Serena Star   [s 6] 2140/5 D 0 18.9g 140
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-8 B.B.S.Bigrina B.B.S.Bigrina   [s 8] 2640/3 C 3 16.7g 58
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-7 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 6] 2140/4 C 4 16.7 246
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-5 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 2640/2 D str
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-4 Number One Face Number One Face   [v 6] 2660/8 A 1 17.3 91
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-1 Savanna Star Savanna Star   [s 3] 2140/1 D 0 g 48
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-10 Twinkle Kronos Twinkle Kronos   [v 4] 2140/1 C 1 16.7 27
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-7 Soprano Soprano   [v 5] 1640/8 C 6 16.2 60
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-9 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2160/10 A 0 18.5 155
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-7 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 5] 2140/8 D 4 19.6 625
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-5 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 1640/8 D 0 16.5 802
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-3 Island Two Island Two   [s 6] 2160/6 D 0 737
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-1 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/2 B 1 14.3 13
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-9 Monday Night Monday Night   [h 5] 2140/5 C 0 19.0 536
2016-12-02 2016-12-02 Romme-7 The Big Kahuna The Big Kahuna   [v 4] 2640/1 D 0 262
2016-12-02 2016-12-02 Romme-3 Pyvi Pyvi   [s 3] 2160/3 D 8 33.3g 547
2016-12-02 2016-12-02 Romme-2 Björkbacka Jenta Björkbacka Jenta   [s 3] 2140/5 B 1 36.3 27
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-7 M.T.Kopitar M.T.Kopitar   [v 4] 2140/4 A 0 g 92
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-5 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 4] 2140/14 C 0 16.3 426
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-6 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2640/5 D 3 15.3 383
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-1 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 4] 2140/8 C 2 18.5 588
2016-11-18 2016-11-18 Romme-7 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/2 B str
2016-11-18 2016-11-18 Romme-5 Luckyline America Luckyline America   [s 4] 2160/14 A 1 16.9 69
2016-11-18 2016-11-18 Romme-4 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2140/3 C str
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-2 Seismic Seismic   [v 5] 2140/8 B 8 18.3 87
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-10 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2660/7 A 4 18.8g 193
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-7 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 2140/7 D 0 19.1 1032
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-6 Maj Turbo Maj Turbo   [s 3] 1640/6 D 4 18.2g 420
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-4 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2100/6 A 4 15.4 169
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-10 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 3140/14 C 0 17.0 120
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Turbina C.F. Turbina C.F.   [s 3] 2140/7 D 0 26.2g 216
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-10 Miss Mayday Miss Mayday   [s 6] 1609/10 D str
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-9 Soprano Soprano   [v 5] 2640/5 C 6 19.7 169
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-7 Loveitis Loveitis   [s 5] 2140/6 D 2 18.0 66
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-6 Little Magic Little Magic   [v 8] 2140/11 C 0 g 374
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-5 H.E.C.Cindylina H.E.C.Cindylina   [s 6] 2140/4 D 0 g 75
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-4 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 1640/9 B 1 14.0 27
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-2 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/10 B 1 15.2 63
2016-11-01 2016-11-01 Romme-10 Monahan Palema Monahan Palema   [v 8] 2160/8 D str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-8 M.T.Kopitar M.T.Kopitar   [v 4] 2140/1 C 2 19.9 26
2016-11-01 2016-11-01 Romme-7 L.A.Overandout L.A.Overandout   [s 3] 2160/11 B 6 20.9 75
2016-11-01 2016-11-01 Romme-6 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/7 C str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-5 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 2] 2140/1 D str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-3 O.F.V.Continue O.F.V.Continue   [v 7] 2140/2 C 0 17.4 465
2016-11-01 2016-11-01 Romme-2 Sedin Sedin   [v 5] 2140/4 D 0 17.6 369
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-9 Blues Goals Blues Goals   [s 8] 2160/13 A 5 16.6 470
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-6 Seismic Seismic   [v 5] 2140/6 B 0 g 36
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-5 Myownerisalooser Myownerisalooser   [s 5] 2140/12 D 0 16.4 1228
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-11 Twinkle Kronos Twinkle Kronos   [v 4] 2160/9 B 0 40
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-10 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 1640/1 C 6 15.0g 59
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-10 Rurik Krax Rurik Krax   [h 7] 2160/8 C 6 19.6 45
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-9 Magic Miel Magic Miel   [s 7] 2140/5 B 6 18.5 21
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-7 Maj Turbo Maj Turbo   [s 3] 2140/4 D 1 19.7 351
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-6 L.A.Overandout L.A.Overandout   [s 3] 2140/2 A 2 20.5 153
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-4 Maidonna Maidonna   [s 5] 2140/7 D 0 17.3 301
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-2 Dancewholewayhome Dancewholewayhome   [h 6] 2160/14 C 0 18.4 787
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-7 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2640/8 C 2 14.7 52
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-9 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2140/5 B 5 30.8 50
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-4 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/4 C 7 15.6 44
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-2 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 2160/7 C str
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-8 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 4] 2140/2 D str
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-7 Loveitis Loveitis   [s 5] 2140/6 C 4 16.7 346
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-6 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2160/12 B 6 15.2 279
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-10 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 4] 2140/3 D 0 g 357
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-9 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/2 D 8 16.9 771
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-8 Lilly S.R. Lilly S.R.   [s 6] 2140/2 D 6 32.4 322
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-4 Lillans Tiro Lillans Tiro   [v 8] 2160/10 A 8 32.6 84
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-1 M.T.Kopitar M.T.Kopitar   [v 4] 2140/5 B 2 16.5 39
2016-10-14 2016-10-14 Romme-11 Doitlikealady Doitlikealady   [s 7] 2140/12 B 5 17.3 182
2016-10-14 2016-10-14 Romme-9 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/4 C 4 14.4 53
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-9 Tailgate Tailgate   [v 4] 1640/12 C str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-3 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/3 D str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Erica Erica   [s 6] 1640/7 C 1 12.6 99
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-3 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2160/4 D 5 26.6 337
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-11 Loveitis Loveitis   [s 5] 2640/5 D 0 g 222
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-9 Lisa Scarlet Lisa Scarlet   [s 6] 1640/3 C 0 15.2 256
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-7 Tåga Kongen Tåga Kongen   [v 3] 2160/13 B 3 31.7 83
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-4 Maison Plage Maison Plage   [h 3] 1640/8 B 5 14.9 208
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-8 Lula Bermon Lula Bermon   [s 5] 2140/4 C 0 18.4g 663
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-5 L.A.Overandout L.A.Overandout   [s 3] 2140/7 A 6 20.0 46
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-3 Holding Position Holding Position   [s 5] 2160/14 D 7 16.3 981
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-2 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/12 C 4 16.5 94
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-10 Monahan Palema Monahan Palema   [v 8] 2160/10 C 6 18.5 175
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-6 Farbaute Farbaute   [v 5] 1640/1 B 3 16.2 29
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-5 Rönningsholms Drim Rönningsholms Drim   [s 7] 1640/5 C str
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-2 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/6 C 6 15.2g 21
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-1 Lilly S.R. Lilly S.R.   [s 6] 2140/2 C 6 32.2 183
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-9 Sippson Sippson   [v 4] 2180/13 C 7 30.9 93
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-6 Erica Erica   [s 6] 2160/8 B 0 g 118
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Galatea Galatea   [s 4] 2140/2 D str
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-3 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2160/6 C 0 35.4g 54
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-10 M.T.Kopitar M.T.Kopitar   [v 4] 2140/2 B 2 17.6 27
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-9 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 2660/2 D 0 g 170
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-6 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/10 C 5 15.4 80
2016-09-30 2016-09-30 Romme-11 Coktail Axe Coktail Axe   [v 8] 2160/7 D str
2016-09-30 2016-09-30 Romme-5 Tommy Vint Tommy Vint   [v 3] 2140/3 B 5 17.4g 48
2016-09-30 2016-09-30 Romme-3 Maj Turbo Maj Turbo   [s 3] 2160/15 A 8 19.4 222
2016-09-30 2016-09-30 Romme-2 Garbos L.L. Garbos L.L.   [s 3] 2140/5 C 0 25.4g 224
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Edit Peng Edit Peng   [s 10] 2640/4 D 5 19.3 776
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 2160/5 B 1 17.5 46
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 4] 2140/1 C 1 20.4 52
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Marjons Julle Marjons Julle   [h 5] 2160/11 A 4 16.5 145
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2140/10 B 4 16.4g 141
2016-09-29 2016-09-29 Visby-1 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 3] 2140/6 D 0 18.2 455
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-9 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 1640/10 D str
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-7 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/12 A 0 13.3 145
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-6 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 3140/8 D 0 17.7 107
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-4 L.K. L.K.   [v 7] 2160/11 D 0 16.3 500
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-3 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2140/9 C 4 16.1 62
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-2 Blues Goals Blues Goals   [s 8] 2140/9 B 0 16.8 139
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-8 Loveitis Loveitis   [s 5] 2140/4 D 0 18.9 275
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-5 Xanthis Business Xanthis Business   [v 3] 2140/5 C 6 18.2 73
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-10 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2650/8 D 3 15.8 274
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-10 Farbaute Farbaute   [v 5] 2160/10 C 6 16.0 464
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-7 Loveitis Loveitis   [s 5] 2140/2 C 2 17.4 283
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-6 Ybergue Ybergue   [s 5] 2140/12 D str
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-5 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2140/2 D 0 20.1g 57
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-9 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 1640/3 C 0 12.8g 51
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-5 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 8] 2160/13 D 0 28.1 1093
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-4 L.L.Il Tricolore L.L.Il Tricolore   [s 5] 2140/11 C 5 15.0 417
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-2 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2160/7 C 6 30.7 237
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-10 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/2 C 7 18.2 152
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-6 Louie Louie Louie Louie   [v 9] 2640/2 D 0 18.6 481
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-5 Cashmir Love Cashmir Love   [v 3] 2140/2 D 0 19.4 501
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-4 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [h 4] 2140/9 C 8 16.0 773
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-10 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 4] 2160/5 C 4 18.4 94
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-9 J.Son Village J.Son Village   [v 11] 2140/3 D 0 17.6 465
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-8 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 1640/6 C 1 13.2 53
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-7 Tåga Kongen Tåga Kongen   [v 3] 2160/7 D 4 32.7 210
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-6 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2140/7 D 0 18.6 375
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-5 Xanthis Business Xanthis Business   [v 3] 2140/12 B 4 18.0 141
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-4 Ooby Dooby C.J. Ooby Dooby C.J.   [s 8] 2140/11 D str
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-3 Tiger Williams Tiger Williams   [v 4] 2640/4 C 8 17.3g 56
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-2 Dancewholewayhome Dancewholewayhome   [h 6] 2140/15 B 8 16.9 513
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-1 Faksi Linn Faksi Linn   [s 7] 2140/5 D 0 31.5 503
2016-09-02 2016-09-02 Romme-11 Carlos Memory Carlos Memory   [s 5] 2140/3 D 0 21.9 80
2016-09-02 2016-09-02 Romme-10 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 1640/5 D 0 35.9g 172
2016-09-02 2016-09-02 Romme-9 Gigantic Boko Gigantic Boko   [s 3] 2140/3 C 1 16.9 62
2016-09-02 2016-09-02 Romme-8 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2640/3 A 6 17.0 63
2016-09-02 2016-09-02 Romme-4 Agent Lascaux Agent Lascaux   [v 6] 2160/8 B 0 19.3 166
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-2 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/6 C 4 15.5 45
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-5 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2140/5 C 0 17.0 297
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-9 Lisa Scarlet Lisa Scarlet   [s 6] 2140/12 D 0 14.1 551
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-4 Queen C.D. Queen C.D.   [s 3] 2140/8 C 8 15.9g 548
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-3 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 1640/4 D 5 24.5g 172
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-1 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [h 3] 1640/7 C 0 g 37
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-10 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/5 C 6 18.1 76
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-8 Tailgate Tailgate   [v 4] 2140/11 B 3 18.0 46
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-6 L.L.Il Tricolore L.L.Il Tricolore   [s 5] 2640/3 B 2 16.6 94
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-5 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/1 C 1 17.5 103
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Bellis Bellis   [s 3] 2160/10 A str
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-2 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/7 A 0 16.3g 39
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-2 Kick Madrik Kick Madrik   [s 5] 2140/2 C 0 14.5 35
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-6 Fuzz Fuzz   [v 7] 2140/8 C 6 14.0 97
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-5 Place Your Bet Place Your Bet   [v 5] 2640/12 B str
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-1 Contucky Newport Contucky Newport   [h 7] 1640/3 D 4 13.7 66
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-5 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 1640/6 D 4 15.5 686
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Monster Rainer Monster Rainer   [v 5] 2140/1 D 8 15.1 437
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-2 Love Lyjam Love Lyjam   [v 7] 1640/3 D 0 12.7 185
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/10 A 1 13.9 62
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-9 Erica Erica   [s 6] 2140/9 D 0 15.0 300
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-7 B.Dollar B.Dollar   [v 4] 2100/12 D 0 16.4 956
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-2 Galene Galene   [s 3] 2100/8 D 0 20.9 794
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-4 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/8 C str
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-3 Olimeda Olimeda   [s 4] 2140/10 C 7 21.0g 651
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-2 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 3] 2140/6 D 7 19.5 445
2016-08-16 2016-08-16 Romme-9 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 4] 2180/11 D 0 35.4 484
2016-08-16 2016-08-16 Romme-5 Murphys Law Murphys Law   [v 3] 2140/2 D 1 18.2 233
2016-08-16 2016-08-16 Romme-4 Lome Lett Lome Lett   [v 8] 1640/4 D 6 27.9 96
2016-08-16 2016-08-16 Romme-2 Feria de Mayo Feria de Mayo   [s 6] 2640/3 A 1 15.9 32
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-8 Luckyline America Luckyline America   [s 4] 2160/9 D 3 14.9 708
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-4 Bellis Bellis   [s 3] 2140/2 C 1 24
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-3 Julia Julia   [s 3] 2140/8 D 0 19.8 496
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-2 Tåga Kongen Tåga Kongen   [v 3] 2140/2 D 6 33.2 261
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-5 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2660/9 A 2 15.4 41
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-9 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/2 A 3 14.3 26
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-7 Erica Erica   [s 6] 1640/1 D 0 g 307
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-2 Persos Pierina Persos Pierina   [s 6] 2140/9 D 0 19.4 329
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-1 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 5] 2160/14 C 0 17.2 349
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-3 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 1640/4 D 0 26.9 681
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-2 Ola Montana Ola Montana   [v 4] 2140/2 C 3 15.9 57
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-6 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2140/5 C 1 15.0 72
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-7 Faksi Linn Faksi Linn   [s 7] 2140/4 D 0 34.8g 519
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-5 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2160/11 B 4 17.2 49
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-2 Tanya Gel Tanya Gel   [s 3] 2160/9 A str
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-1 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2160/5 D 4 37.6g 162
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-6 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/4 D 0 17.3g 124
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-5 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/2 C 0 g 180
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-4 Bellis Bellis   [s 3] 2140/5 B 4 16.7 79
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-12 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 8] 1660/12 D 0 31.9 751
2016-07-29 2016-07-29 Romme-6 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 5] 2140/7 D 0 15.6 507
2016-07-29 2016-07-29 Romme-4 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2140/7 D 0 29.9g 477
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-6 Erica Erica   [s 6] 2140/1 A 1 15.3 42
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-4 Sahara Sun Sahara Sun   [s 4] 2160/11 B 0 17.9 82
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-3 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2140/10 B 0 14.4 158
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-1 B.Dollar B.Dollar   [v 4] 2140/6 C 1 16.5 162
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-5 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/3 B 1 12.4 26
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-1 Quasimodo Quasimodo   [v 12] 2180/3 D 6 16.8 227
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-5 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 1609/2 A 0 15.0 154
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-1 Rendezvous Face Rendezvous Face   [h 3] 2160/8 C 8 19.7 411
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-10 Tanya Gel Tanya Gel   [s 3] 2140/8 A 2 16.7 34
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-8 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/9 B 4 15.0 123
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-4 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/11 C 2 12.6 109
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-5 Sippson Sippson   [v 4] 2160/6 D 0 g 603
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-2 Stone Crab Stone Crab   [v 5] 2140/4 B 0 25.4g 83
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-8 Mayhem Mayhem   [v 4] 2640/10 B str
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-7 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 2180/15 C 0 30.6g 212
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-3 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 1640/5 C 0 31.4g 53
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-1 Livia Livia   [s 7] 2140/5 B 1 32.9 139
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-11 Erica Erica   [s 6] 2100/9 C 2 14.2 153
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-9 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 2680/15 D 0 14.6 782
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-8 B.Dollar B.Dollar   [v 4] 2100/10 D 0 14.5 1215
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 3140/2 D 0 17.4 1351
2016-07-13 2016-07-13 Visby-7 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2160/11 C 0 16.3 732
2016-07-13 2016-07-13 Visby-5 Bellis Bellis   [s 3] 2160/8 B 7 16.3 230
2016-07-13 2016-07-13 Visby-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2140/10 A 0 14.9 72
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-8 Tommy Vint Tommy Vint   [v 3] 2140/3 C 0 18.1g 44
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-9 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/9 D 0 14.5 130
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-4 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 1660/9 C 0 29.8g 273
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-2 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2140/2 D 4 30.3 492
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-1 Captain Qbin Captain Qbin   [v 7] 2160/11 B 0 19.2 122
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-9 Orrskruttan Orrskruttan   [s 3] 2160/8 D str
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-8 Sippson Sippson   [v 4] 1640/11 B 6 29.6 277
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-7 Tanya Gel Tanya Gel   [s 3] 2140/1 C 3 16.4 20
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-6 Madame Love Madame Love   [s 5] 2140/12 B 0 g 66
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-3 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 5] 1640/1 D 6 13.7 66
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-11 Captain Qbin Captain Qbin   [v 7] 1640/11 A 6 16.7 59
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-8 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2140/12 D 6 25.7 947
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-4 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 1640/4 D 5 30.3g 418
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-3 Felix Tabac Felix Tabac   [h 5] 2160/10 C 0 g 1120
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-2 Laryzza L.R. Laryzza L.R.   [s 3] 2160/12 C 0 17.2 794
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-4 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2640/9 B 0 16.9g 83
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-9 Masse Palema Masse Palema   [v 8] 2100/8 D str
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-6 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2100/11 A 0 22.1 19
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-3 Hallsta Amelia Hallsta Amelia   [s 8] 2120/11 C 0 37.3 197
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-1 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 1660/9 C 4 13.4 454
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-6 Persos Pierina Persos Pierina   [s 6] 2160/15 C str
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-3 Seismic Seismic   [v 5] 2140/10 B 2 16.4 70
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-9 Titus Rocket Titus Rocket   [v 8] 2640/12 D 0 g 456
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-8 Subaru Zoot Subaru Zoot   [v 10] 1640/8 D 8 14.3 990
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-4 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2140/3 B 4 32.0g 83
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-3 Rob Roy Zet Rob Roy Zet   [h 7] 1640/8 B 1 13.8 251
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-11 Octopussy Skift Octopussy Skift   [s 4] 2140/2 D 0 21.0g 351
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-10 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2180/14 B 7 29.3g 84
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-6 Sahara Sun Sahara Sun   [s 4] 2160/11 B 4 16.8 149
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2640/1 D 3 15.2 97
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-7 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 1640/12 C 0 g 56
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-5 Sonett Mobac Sonett Mobac   [s 10] 2180/14 C 0 26.7 900
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2160/9 A 1 15.3g 35
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 6] 2640/7 C 0 16.7 866
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Bellis Bellis   [s 3] 2160/9 C 2 15.6 169
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-13 Sunbop Sunbop   [s 4] 1640/11 D 0 14.6 254
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-5 Queen C.D. Queen C.D.   [s 3] 2140/2 D str
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-10 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 1640/9 C 4 12.9 124
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-2 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2640/3 B 0 g 440
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-9 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 10] 3180/12 C 0 g 656
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-7 Trolldona Trolldona   [s 9] 2640/3 C 0 30.5 267
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-3 Lönshults Zmilla Lönshults Zmilla   [s 3] 2140/7 D 8 19.6 382
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-2 Bosse Dynamit Bosse Dynamit   [v 4] 2140/3 D 0 18.3 198
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-1 Demolition Man Demolition Man   [v 6] 2140/3 D 8 22.3 411
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-10 Octopussy Skift Octopussy Skift   [s 4] 2140/1 D 0 g 721
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-9 Nemo Skift Nemo Skift   [v 5] 2140/9 A 0 16.3 222
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-7 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 7] 2140/5 D 0 15.4 621
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-8 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2640/1 D 2 16.6 53
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-5 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2140/11 B 0 16.1 170
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-10 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2160/13 B 3 15.2 195
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-8 Bellis Bellis   [s 3] 2140/1 D 3 17.4 206
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-6 B.Dollar B.Dollar   [v 4] 2140/11 D str
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-5 Place Your Bet Place Your Bet   [v 5] 2160/13 A str
2016-06-10 2016-06-10 Romme-7 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 1660/15 A 7 29.4 75
2016-06-10 2016-06-10 Romme-6 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 1640/6 A 4 14.0 51
2016-06-10 2016-06-10 Romme-5 L.L.Il Tricolore L.L.Il Tricolore   [s 5] 2160/8 C str
2016-06-10 2016-06-10 Romme-3 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2160/10 B 1 33.0 59
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2140/4 D 0 28.7 467
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-7 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2160/14 A 0 17.5g 97
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-7 Mill York Mill York   [v 3] 2140/7 C 2 17.9 59
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-3 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/10 B 4 13.8 46
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-9 Simon Zoot Simon Zoot   [v 8] 2640/3 D 6 20.0 34
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-5 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2160/4 C 4 30.8g 70
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-2 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 7] 1660/11 B 0 37.9g 141
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-10 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/12 D 2 15.3 65
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-5 Eng Stegg Eng Stegg   [v 8] 1660/8 D 0 25.5 360
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-2 Maggen Maggen   [v 9] 2180/15 C 0 31.2 450
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-11 Bellis Bellis   [s 3] 2140/1 C 0 18.9 410
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-5 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 2180/10 C 0 14.3 168
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-9 Monday Night Monday Night   [h 5] 1640/4 A 2 16.6 37
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-8 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2140/9 D 3 30.9 399
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-5 Letterboy Letterboy   [v 4] 2140/12 C str
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-2 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/11 A 1 16.7 20
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-1 G.G.Jonny J. G.G.Jonny J.   [v 7] 2160/8 D 0 30.7g 218
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-12 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2160/10 D 0 13.3 1273
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-11 Bonfire Boshoeve Bonfire Boshoeve   [h 8] 2140/2 D 7 18.5 257
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-9 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 1640/2 C 0 13.2 52
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-5 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 9] 2180/14 A 0 16.6 258
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-4 Alvina Rich Alvina Rich   [s 8] 2640/11 D 0 18.9 939
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-2 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/2 D 8 37.7g 274
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-1 Bosse Dynamit Bosse Dynamit   [v 4] 2140/2 D 0 20.3g 200
2016-05-24 2016-05-24 Romme-4 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2160/10 B 3 16.5g 157
2016-05-24 2016-05-24 Romme-1 Hågå Odin Hågå Odin   [h 9] 2180/14 C 0 30.1 506
2016-05-24 2016-05-24 Romme-10 Call My Name Call My Name   [v 4] 2140/6 D 8 18.7 192
2016-05-24 2016-05-24 Romme-9 Sahara Sun Sahara Sun   [s 4] 2160/12 A 7 16.9 179
2016-05-24 2016-05-24 Romme-8 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 10] 2660/12 C 2 16.0 262
2016-05-24 2016-05-24 Romme-7 Farbaute Farbaute   [v 5] 2160/12 B str
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-11 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2160/13 C 0 g 68
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-8 Nemo Skift Nemo Skift   [v 5] 2140/9 D 8 15.8 159
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-12 Daddy Cool D.E. Daddy Cool D.E.   [v 8] 2140/4 D 0 g 345
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-9 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2140/10 C 0 g 396
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-6 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/2 C 0 g 132
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-5 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2640/7 C 0 15.6 166
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2640/6 D 2 14.7 330
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-5 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2140/4 B 1 16.9 61
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-8 Sundsätters Loke Sundsätters Loke   [v 4] 2160/8 D 0 44.2g 359
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-6 Bellis Bellis   [s 3] 2140/2 C 3 17.5 328
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-2 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 2140/2 A 1 14.7 20
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-4 Cash Queen Indika Cash Queen Indika   [s 4] 2140/2 C 6 17.9 100
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-2 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2160/8 B 0 16.8 45
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-9 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/3 D 0 16.5 787
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-7 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2140/4 C 3 16.4 339
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-5 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 1660/6 A 0 34.1g 27
2016-05-13 2016-05-13 Romme-11 Hollyfield Hollyfield   [v 5] 2160/9 D 0 23.0g 143
2016-05-13 2016-05-13 Romme-9 Man Winner Man Winner   [v 7] 2140/6 B 0 g 333
2016-05-13 2016-05-13 Romme-7 Hibokongen Hibokongen   [v 8] 2160/5 C 5 28.5 217
2016-05-13 2016-05-13 Romme-2 Rendezvous Face Rendezvous Face   [h 3] 2140/4 B 0 g 286
2016-05-13 2016-05-13 Romme-1 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2140/3 D 4 31.3 1000
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-4 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2140/4 B 1 14.8 22
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-9 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2140/5 C 3 13.9 119
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-8 Action Launcher Action Launcher   [h 7] 3140/3 C 0 16.4 777
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-7 Rigel Odin Rigel Odin   [v 11] 1640/2 D 0 24.0 1567
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-4 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2650/10 A 0 g 35
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-2 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2148/4 C 5 17.0 18
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-5 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2100/10 C 0 13.3 183
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-4 Super Benny Super Benny   [v 5] 2660/14 D 6 15.9 738
2016-05-02 2016-05-02 Romme-8 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2140/2 D 0 16.2 453
2016-05-02 2016-05-02 Romme-6 Donna Lyjam Donna Lyjam   [s 5] 2660/5 B 3 15.9 168
2016-05-02 2016-05-02 Romme-9 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2140/12 D 0 14.3 333
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-10 Hollyfield Hollyfield   [v 5] 1660/8 C 2 17.3 133
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-7 Opseth Sarvvis* Opseth Sarvvis*   [v 4] 1640/2 C 6 33.7 74
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-5 Man Winner Man Winner   [v 7] 1640/12 A str
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-3 Gotthys High Speed Gotthys High Speed   [s 6] 2660/13 C str
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-1 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2140/12 D 6 19.1g 351
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-11 Daddy Cool D.E. Daddy Cool D.E.   [v 8] 2140/2 B 8 18.5 88
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-10 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2140/11 C 2 17.1 374
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-2 Sippson Sippson   [v 4] 2160/3 D 0 30.0g 517
2016-04-26 2016-04-26 Romme-1 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 6] 2140/8 C 7 16.8 80
2016-04-26 2016-04-26 Romme-10 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/3 D 3 18.1 153
2016-04-26 2016-04-26 Romme-9 Rönningsholms Drim Rönningsholms Drim   [s 7] 1640/1 D 5 38.8g 36
2016-04-26 2016-04-26 Romme-8 Look Beauty Look Beauty   [s 7] 2160/13 C 6 17.4 666
2016-04-26 2016-04-26 Romme-7 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2180/14 B 3 27.8 142
2016-04-26 2016-04-26 Romme-6 Rigel Odin Rigel Odin   [v 11] 2180/9 B 5 26.9 199
2016-04-26 2016-04-26 Romme-2 Raging Mack Raging Mack   [v 10] 1640/11 D 0 g 702
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-11 Rite on Pepsi Rite on Pepsi   [v 9] 2160/13 D 0 15.8 455
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-10 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/5 A 1 14.4 24
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-9 Monday Night Monday Night   [h 5] 2660/5 D 5 16.9 175
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-8 Queen C.D. Queen C.D.   [s 3] 2140/9 C 5 16.5 195
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-7 Flisa Flisa   [s 8] 2180/11 C 8 28.5 185
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-5 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/7 B 2 15.7 58
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-5 Magic Miel Magic Miel   [s 7] 2140/1 D 0 15.8 469
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-10 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 5] 2140/7 D 0 g 526
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2160/8 C 0 27.0g 109
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-6 Stella Palema Stella Palema   [s 5] 3140/10 B 3 18.2 320
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-9 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 2640/3 D str
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-9 Loke Knock Out Loke Knock Out   [v 6] 2140/2 D 0 g 411
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-6 L.L.Il Tricolore L.L.Il Tricolore   [s 5] 2160/14 A 5 17.6 70
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-4 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/1 C 1 18.2 21
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-2 Erica Erica   [s 6] 1640/12 A 2 14.9 36
2016-04-16 2016-04-16 Romme-10 Look Beauty Look Beauty   [s 7] 2140/8 C 2 16.6 211
2016-04-16 2016-04-16 Romme-9 Troll Borken Troll Borken   [v 5] 2180/14 C str
2016-04-16 2016-04-16 Romme-6 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2140/2 D 4 18.2 436
2016-04-16 2016-04-16 Romme-5 Raging Mack Raging Mack   [v 10] 2140/3 D 4 16.0 392
2016-04-16 2016-04-16 Romme-4 Lunds Allram Lunds Allram   [v 11] 1660/14 D 6 28.7 884
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-7 Queen C.D. Queen C.D.   [s 3] 2100/7 C 5 15.6 490
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-10 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 5] 2140/3 D 0 18.6g 1291
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-8 Berlioz Berlioz   [h 4] 2140/9 D 0 16.4 928
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-6 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 2140/1 D 5 14.2 971
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-5 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 6] 2640/7 B 1 16.7 20
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-3 Rexjerven Gel Rexjerven Gel   [v 5] 2140/14 C 7 27.9 368
2016-04-10 2016-04-10 Romme-10 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 4] 2160/9 C 0 15.4 424
2016-04-10 2016-04-10 Romme-8 Sippson Sippson   [v 4] 2140/12 B 7 29.7g 217
2016-04-10 2016-04-10 Romme-6 Eldpilen Eldpilen   [v 13] 2140/6 B 7 27.6 620
2016-04-10 2016-04-10 Romme-4 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2640/6 D 0 18.7 688
2016-04-10 2016-04-10 Romme-2 Rönningsholms Drim Rönningsholms Drim   [s 7] 2140/2 D 6 33.4 616
2016-04-07 2016-04-07 Romme-9 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2140/2 B 2 17.1 51
2016-04-07 2016-04-07 Romme-3 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 5] 2140/1 B 2 15.2 37
2016-04-07 2016-04-07 Romme-2 Queer Fish Queer Fish   [v 7] 2140/6 A 5 14.1 29
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-8 Rigel Odin Rigel Odin   [v 11] 2160/5 D 0 25.1 1118
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-7 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 5] 2140/3 C 7 15.8 190
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-2 Call Him a Star Call Him a Star   [v 5] 2160/14 C 5 18.1 200
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-10 Raging Mack Raging Mack   [v 10] 2160/7 C 5 16.2 135
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-9 Look Beauty Look Beauty   [s 7] 2140/9 D 5 17.1 219
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-5 Zenita H.* Zenita H.*   [s 10] 2140/3 D 6 15.0 1286
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-4 Magic Miel Magic Miel   [s 7] 2640/7 C 7 17.3 189
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-3 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 5] 2140/2 D 7 19.0 276
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-2 Augusta Augusta   [s 6] 2160/11 A 3 15.5 30
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-7 Loke Knock Out Loke Knock Out   [v 6] 2140/4 D 7 19.8 212
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-6 Joli Strimma Joli Strimma   [s 4] 2160/15 B 5 36.3 141
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-3 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2140/1 B 3 16.0 40
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-1 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 6] 2640/3 B 2 17.5 51
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-9 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 1640/1 B 2 25.5 203
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-1 The Sweet Pearl The Sweet Pearl   [s 5] 2140/9 C 6 20.9 832
2016-03-27 2016-03-27 Romme-12 Rihanna Gel Rihanna Gel   [s 5] 2160/8 D 0 g 521
2016-03-27 2016-03-27 Romme-2 Spang Ellesar Spang Ellesar   [v 8] 2160/11 D 6 30.0 1023
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-9 Polansky Bi Polansky Bi   [v 7] 2140/11 D 0 15.2 1014
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-5 B.Dollar B.Dollar   [h 4] 1640/1 D 5 14.6 50
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-3 Styfs Dunder Styfs Dunder   [v 5] 1640/2 C 0 38.2g 190
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-10 Rosepike R.E.M. Rosepike R.E.M.   [v 6] 2160/14 B 8 17.8 534
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-8 Sanna Vint Sanna Vint   [s 6] 3160/3 C 0 17.2 339
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-6 Cavat on Track Cavat on Track   [v 5] 2140/10 B 0 16.1 62
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-3 Myrsjös Trollpacka Myrsjös Trollpacka   [s 6] 2180/14 B 0