V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


 fter att ha sprungit in drygt fem miljoner kronor för Richard Westerink i Frankrike så flyttades Dreammoko i våras till Wilhelm Paal p&ar..


 fter att ha sprungit in drygt fem miljoner kronor för Richard Westerink i Frankrike så flyttades Dreammoko i våras till Wilhelm Paal på Halmstadtravet.
Det blev bara fyra starter tillsammans, på torsdagen fördes hästen över på Björn Goops träningslista, vilket Sulkysport var först att rapportera om.
Det var för övrigt Goop som satt i sulkyn vid hästens största monetära framgång hittills, andraplatsen i Lotterialöpningen i Neapel 2018.
I starten efter slutade ekipaget fyra i Elitloppet då hästen travade sitt rekord på 1.09,4/1 609 meter autostart.
I sensomras stod Dreammoko på Björn Goops träningscamp under tre starter på svensk mark som bland annat innefattade seger i Silverörnen på Solänget.
Nu får Goop alltså chansen att träna den sexårige fuxhingsten som totalt sprungit in 5,4 miljoner kronor på riktigt.
Dreammoko ägs av Jan Stins i Nederländerna.

Kanal 75


Pasi Aikio-tränade Who’s Who gjorde sin fjärde start för året och tog sin tredje seger. Den karismatiske hingsten övertygar bara..


Pasi Aikio-tränade Who’s Who gjorde sin fjärde start för året och tog sin tredje seger. Den karismatiske hingsten övertygar bara mer och mer och hade en suverän uppvisning i V86-inledningen i Eskilstuna. Han togs lugnt från början och satt som första häst i andraspår i det fem hästar stora fältet. Han hade ett par längder fram till ledande Snowstorm Hanover som fick bestämma i ett måttligt tempo. Men in i slutkurvan gick Who’s Who fram utvändigt om ledaren och slog klorna i denne direkt. Över upploppet stack Who’s Who retfullt enkelt ifrån och imponerade på nytt för Örjan Kihlström. Segertiden blev 1.12,0/2140a och sista varvet travade Who’s Who efter snabba 1.09,2. Närmast väntar sannolikt miljonloppet Jubileumspokalen på Solvalla om fyra veckor.
– Hästen är fantastiskt fin och han är lite unik på det sättet att han kan springa med slaka tömmar fram till sexhundra kvar. Då tycker han att nu är det dags att börja tävla och då suger han bara fatt i grejerna. Han fattar verkligen vad det handlar om, berömde Örjan Kihlström.

Kanonprestation av Pinto Bob – ”Kändes stenklar”
Fyraåringsloppet med 300 000 kronor till vinnare var lite av ett test inför de stundande Derbykvalen om en dryg månad. Robert Bergh har visat upp Pinto Bob i en lysande författning på sistone och han var nyligen tvåa i Sprintermästaren efter att ha vunnit sitt försök. Nu serverades han en fin resa av Torbjörn Jansson i andra par utvändigt och avgjorde lekande lätt över upploppet. En kanonprestation och segertiden blev 1.13,4/2640a.
– Vi fick ett fint lopp och jag satt lugn runt sista sväng. Han kändes stenklar hela tiden och hästen var riktigt bra, berömde Torbjörn Jansson.
Tvåa blev Forfantone Am medan favoriten och Robert Berghs andra häst, Avant Garde, galopperade i starten. Hårt betrodde Inti Boko konstrade och försvann redan i uppsamlingen bakom bilen.

Dubbelseger till Jepson
Carl Johan Jepson strider om andraplatsen i den allsvenska kuskligan tillsammans med Jorma Kontio bakom den överlägsna ledaren Ulf Ohlsson. Nu tog han en dubbelseger på V86 genom två fina styrning. Först körde han till ledningen med Ola Samuelsson-tränade Schweppes som gled undan enkelt via ett avslutande 1.13-varv före en tapper Carry Cash. Sedan serverade han Darshana en fin resa i andra par utvändigt och hon tackade för det genom att ta sin första seger i karriärens 23:e start.

Häftig insats av Cocktail Fortuna på 1.09,8
Senast i Gulddivisionen i Halmstad hade inte Cocktail Fortuna sin bästa dag. Men det hade han sannerligen i kväll då han bombade runt i imponerande stil och vann på 1.09,8/1640a. Robert Bergh körde resolut mot ledningen och det kostade 1.06,7 de första femhundra metrarna för att få täten. Han fortsatte i ett högt tempo och bara drog undan in på upploppet. Cocktail Fortuna var smått överlägsen till slut och det var en ruggigt häftig insats.
– Jag kände i värmningen att han var så där mjuk och spänstig som jag ville ha honom. Det hade varit roligt att köra honom som treåring när han har den här spänsten som nioåring. Han får väl kanske vara med i Elitloppet som tioåring, sa Robert Bergh och skrattade.
I loppet efter så ledde Robert Bergh länge med Corroded men fick sträcka vapen den sista biten mot en mycket bra avslutande Track Angle som kördes förtjänstfullt av Anders Eriksson åt tränaren Morten Waage.

Ruggig prestation av Visa As – dubbel till Gocciadoro
I den sjätte V86-avdelningen fick vi se en otrolig prestation av Visa As. Hon travade i tredje- och fjärdespår nästan hela loppet men åkte ändå ifrån till en mycket imponerande seger för sin tränare Alessandro Gocciadoro. Segertiden skrevs till 1.12,8/2140a.
Gocciadoro åkte ut och vann även loppet efter med Zanzibar Wise As från ledningen. Det fyraåriga stoet var mycket bra som höll undan till seger efter 1.10,3 sista varvet. Hon blev uppvaktad till slut av Marrakesh som Jorma Kontio sänt fram utvändigt om ledaren och som bjöd upp till dans. Marrakesh höll starkt som tvåa i sin comeback.
Åtta rätt på V86 gav 17 319 kronor.


”Sommarens Elitlopp” Hugo Åbergs Memorial är snart fulltaligt. Tisdagen den 30 juli smäller det på Jägersro över dis..


”Sommarens Elitlopp” Hugo Åbergs Memorial är snart fulltaligt. Tisdagen den 30 juli smäller det på Jägersro över distansen 1609 meter med bilstart. Förstapriset är 1 609 000 kronor och titelförsvarare är Daniel Redéns Propulsion som har vunnit loppet tre år i rad för Örjan Kihlström.
Under tisdagen blev det klart att kretsen kring Uza Josselyn, som fick en direktinbjudan efter segern i lördags i Årjängs Stora Sprinterlopp, tackade ja till platsen. Det gjorde även Björn Goop och kretsen kring Nadal Broline som också fick en inbjudan efter andraplatsen i Årjäng.
– Det var två fantastiska prestationer vi fick se. Jag är mycket glad att de kommer till vårt storlopp, säger Jägersros sportchef Mats Ahlkvist.

”Har fantastiska meriter”
Under onsdagen tillkom det ytterligare två hästar. Via ett pressmeddelande från Jägersro berättar de om två nya hästar till miljonloppet. Den ena är elitloppsvinnaren Ringostarr Treb, som tidigare har varit tvåa i Åbergs, samt Lionel som så sent som i lördags var trea i Årjängs Stora Sprinterlopp från dödens.
– Ringostarr Treb har ju fantastiska meriter och jag tror att vi får en häst i full form, även om han inte haft någon riktigt tur på slutet, säger Mats Ahlkvist i ett pressmeddelande.

Följande åtta hästar är klara för Hugo Åbergs
Propulsion – Daniel Redén
Racing Mange – Joakim Lövgren
Gretzky BR – Geir Vegard Gundersen
Cyber Lane – Johan Untersteiner
Uza Josselyn – René Aebischer
Nadal Broline – Björn Goop
RIngostarr Treb – Jerry Riordan
Lionel – Göran Antonsen

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var tidigt klart att elitloppstrean Makethemark skulle starta i sprinterloppet på den snabba banan i Mikkeli. Han kommer som vanligt att köras av..


Det var tidigt klart att elitloppstrean Makethemark skulle starta i sprinterloppet på den snabba banan i Mikkeli. Han kommer som vanligt att köras av Ulf Ohlsson.
Han får sällskap från Sverige av en annan elitloppshäst, Disco Volante, som får Kevin Oscarsson i sulkyn. Johan Untersteiner skickar dit sin startraket Pastore Bob, som den här gången får Mika Forss i sulkyn. Och till sist blev det även klart att Daniel Redéns Bucks To Burn fick en inbjudan och får därmed chansen att mäta sig med eliten på söndag. Hästen har imponerat i Daniel Redéns regi och tagit sju segrar på elva starter hos Solvalla-tränaren. Han kommer att köras av Daniel Olsson.

St Michel-Ajo 2019
1609 meter autostart
Häst – Tränare – Kusk
1) Chief Orlando – Tapio Mäki-Tulokas – Santtu Raitala
2) Makethemark – Petri Salmela – Ulf Ohlsson
3) Cameron Evo – Harri Koivunen – Olli Koivunen
4) Pastore Bob – Johan Untersteiner – Mika Forss
5) Bucks To Burn – Daniel Redén – Daniel Olsson
6) Ranch Kelly – Anne Luttinen – Hannu Torvinen
7) Next Direction – Timo Hulkkonen – Ilkka Nurmonen
8) Disco Volante – Stefan Melander – Kevin Oscarsson

Kanal 75


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Vä..


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Västgötaslätten. På söndag avgörs Stochampionatet med 2,4 miljoner kronor i förstapris och då ska landets bästa fyraåriga sto koras. Många stjärnston har passerat genom åren och en av dem som vet hur det känns att vinna loppet är Örjan Kihlström. Han har vunnit Stochampionatet sex gånger och bara Stig H Johansson är värre med sju segrar.
– Det är ett speciellt lopp för min del. Dels för att jag vann min första storloppsseger på svensk mark i just Stochampionatet. Men även för att jag har vunnit loppet sex gånger, säger Örjan Kihlström.

Vann med största skrällen i loppets historia
Den första vinnaren som Örjan syftar på är Royaling som han vann med 1992 och som tränades av Tommy Hanné. Det är också största skrällen i loppets historia då hon delade ut 94 gånger pengarna i vinnarodds. De övriga fem vinnarna genom åren har varit Pine Dust (2002), Giant Diablo (2004), Lie Detector (2008), Calamara Donna (2009) och Tamla Celeber (2011).
– Det är en skaplig samling och det har varit ruggiga märrar de flesta av dem. Fantastiska hästar som jag har många fina minnen med. Stochampionatet är ett krävande och utslagsgivande lopp så det krävs ett sto som är stark och tuff för att klara av det.

”Kan inte kännas bättre än senast”
På söndag är det mycket som talar för att Örjan tangerar Stig H:s rekord i antalet segrar i Stochampionatet. Han kör Conrads Rödluva som har visat att hon är en undantagshäst. Fuxstoet, som tränas av Daniel Redén, vann Svenskt TravOaks och Breeders Crown i fjol och visade vem som är kullens drottning. Hon har tagit tio segrar på 14 starter och sprungit in drygt 5,9 miljoner kronor. I år förlorade hon överraskande som storfavorit i finalen av Drottning Silvias Pokal och blev ”bara” tvåa efter Activated. Därefter har hon varit tillbaka i normalt slag igen och tagit två raka segrar. Senast i uttagningsloppet till Stochampionatet då hon lekte hem sitt försök hur enkelt som helst.
– Hon kändes jättefin och det blev ett lämpligt lopp. Hon fick ledningen och fick bestämma och hade en del sparat som det kändes. Men det ska hon väl ha också med tanke på att loppet blev som det blev. Hästen kan i alla fall inte kännas bättre än hon gjorde, säger Kihlström.

”Är framförallt väldigt stark i slutet av loppen”

Går det att jämföra Conrads Rödluva på något sätt gentemot dina tidigare vinnare av Stochampionatet?
– Det är svårt för alla är olika individer. Några av stona har varit lite speciella av sig i psyket, jag tänker på Pine Dust och Giant Diablo. Men Rödluvan är väldigt lätt att ha att göra med och är klok och förnuftig.
Vad är det som gör hästen så bra?
– Hon är väldigt komplett och rejäl på alla sätt och har inte direkt några svagheter. Hon har framförallt varit väldigt stark i slutet av loppen. Det är väl det som har varit hennes bästa gren.
– Hon har heller aldrig varit bottnad någon gång, förutom i Drottningens Pokal då hon inte var som bäst. Att ändå kunna bli tvåa i ett så stort lopp utan att ha sin bästa dag, visar bara vilken fantastiskt häst hon är.
Vad minns du av hennes debutlopp som skedde i maj förra året då det blev seger direkt?
– Daniel hade sagt till mig innan att hon var bra och jag kände direkt att det var något extra. Det är inte ofta man får den känslan bakom en häst i första starten.

”Man kan aldrig vara säker”

Vad känner du inför Stochampionatet och att du kan ta din sjunde seger i storloppet?
– Hon blir favorit och det förstår man väl med tanke på vad hon har visat. Hästen har visat att hon har det där lilla extra som krävs och det är klart att jag hoppas och tror att det ska gå vägen. Men man kan aldrig vara säker med hästar och man vet aldrig hur de andra utvecklas. Det såg vi i Drottningens när Activated gjorde ett fantastiskt lopp och det finns alltid någon annan som kan överträffa sig själv.
– Visst hoppas jag att hon är en av de som gör upp om det men sedan att man bara ska vinna ett sådant här lopp som Stochampionatet kan man aldrig vara säker på.

”Som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan”
Du har kört många stjärnhästar genom åren och vunnit massor av stora lopp. Vem eller vilka är de bästa du har kört?
– Jag har kört många elithästar men det finns en grupp med fem hästar som jag inte vill sära på. Det är Maharajah, From Above, Nuncio, Delicious och Propulsion. Jag tänkte vänta med att göra en ranking tills man har slutat att köra travlopp.
– Det är svårt just nu när man är mitt uppe i det. Sedan är det svårt med olika tidsåldrar också. Det är lite som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan. Det är olika tidsepoker, säger Örjan Kihlström.

”Double Exposure skyggade till för en pinne”
Stjärnkusken kör ytterligare ett par hästar i söndagens V75-omgång på Axevalla. Örjan kommenterar ett par av dem som han brukar köra.
– Messiah (V75-1) är inte alls någon tokig häst och han gjorde ett bra lopp som tvåa i Visby förra veckan. Jag tycker att han har gått bra i de flesta starterna men jag har inte studerat motståndet ännu i det här loppet.
– Click Bait (V75-3) har gjort det jättebra varje gång och fick stryk mot en fantastisk häst senast i Ecurie D. Nu möter vi honom igen och det blir inte lätt. Men min häst är snabb ut och har ett bra läge i alla fall.
– Double Exposure (V75-7) är en riktigt mysig märr som har varit fantastisk på alla sätt och vis. Senast blev det galopp men jag tror att det berodde på att hon skyggade till för en pinne i banan. Hon kändes helt normal i övrigt och jag har inget att klaga på. Nu är hon ute i ett ruggigt tufft lopp och fick dessutom ett dåligt läge. Hon brukar vara favorit men den här gången är hon bara en av flera från det här spåret och mot de här hästarna.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i S..


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i Solemes när hästarna tränade. Enligt uppgift ska Aubrion du Gers och miljonären Cyrano du Pont de ha frontalkrockat med varandra under träningspasset. Tränaren Jean-Michel Bazire bekräftar händelsen för Paris Turf.
– Hästarna är döda, säger Bazire till Paris Turf men vill tills vidare inte uttala sig mer.
Aubrion du Gers skötare, Julie Grenet, bröt skenbenet i samband med olyckan.
Den nioårige superstjärnan blev tvåa i årets Elitlopp efter att ha vunnit sitt försök för Jos Verbeeck. Innan andraplatsen i finalen hade hästen 16 raka segrar. Den karismatiske fuxen tog 46 segrar på 73 starter och sprang in drygt 26 miljoner kronor. Den främsta triumfen, sett till prispengar, är segern i Trotting Masters på Vincennes 2017 där han bland annat besegrade Bold Eagle.
Aubrion du Gers blev nio år gammal.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-4 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 5] 1640/3 3 14.6 81
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-5 Martayrol Martayrol   [s 4] 2640/12 0 g 117
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-4 Chicago Tuva Chicago Tuva   [s 4] 1640/3 2 16.3 140
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-3 Rob Roy Zet Rob Roy Zet   [h 6] 2140/3 3 18.6 93
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-5 Attraktiv Attraktiv   [s 8] 2140/6 3 17.1 141
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 4] 1640/6 1 16.0 43
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-2 Julia Granite Julia Granite   [s 4] 2140/11 str
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 8] 2140/11 8 17.7 261
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-9 Mimi af Djupmyra Mimi af Djupmyra   [s 6] 2140/12 5 15.0 218
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-4 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 4] 1640/4 0 17.1 262
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-3 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 5] 2140/11 5 17.9 71
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-8 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 5] 1640/10 2 14.3 344
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-2 Look Twice Look Twice   [v 3] 2140/11 3 16.8 77
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-7 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 5] 2140/4 0 16.2 178
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-9 Happy Ending Happy Ending   [v 4] 2140/11 str
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-8 Fairytale Tabac Fairytale Tabac   [s 6] 2140/3 0 g 213
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-7 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 5] 2140/9 2 16.8 72
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-1 Julia Granite Julia Granite   [s 4] 2140/11 4 21.3 255
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 5] 2140/1 3 17.0 218
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-8 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 4] 2660/7 0 g 54
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-2 Sam Forget Sam Forget   [s 5] 2140/12 0 16.4 577
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-10 Timotejs Anne Mona Timotejs Anne Mona   [s 7] 2640/4 0 g 197
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-4 Nadir Grif Nadir Grif   [v 8] 1640/10 3 15.2 53
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-10 Bältra Spider Bältra Spider   [v 3] 2100/3 5 15.8 109
2015-11-13 2015-11-13 Romme-9 Million Million   [v 10] 2140/8 0 g 177
2015-11-13 2015-11-13 Romme-7 Poppins Poppins   [s 8] 2140/5 5 17.0 367
2015-11-13 2015-11-13 Romme-4 Noel Palema Noel Palema   [v 6] 2140/2 0 18.3 30
2015-11-13 2015-11-13 Romme-2 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 9] 1640/3 6 35.9 469
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-5 Timans Ballerina Timans Ballerina   [s 8] 2140/1 4 28.8 45
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-2 Adam Viking Adam Viking   [v 6] 2140/3 6 30.3g 191
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-8 Elita Memphis Elita Memphis   [s 4] 2140/5 7 16.4 91
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-1 Mario Memphis Mario Memphis   [v 3] 2140/7 0 21.3 57
2015-11-06 2015-11-06 Romme-10 The Last Crown The Last Crown   [s 4] 2140/4 1 16.0 26
2015-11-06 2015-11-06 Romme-2 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 4] 2140/6 4 16.5 309
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-7 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 5] 2140/11 7 16.5 32
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-6 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 5] 2140/2 2 16.1 66
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-2 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2640/10 0 g 118
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-8 Elita Memphis Elita Memphis   [s 4] 2140/4 6 15.8 54
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-12 Timans Ballerina Timans Ballerina   [s 8] 1640/10 2 27.0 214
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 Carja Carja   [s 4] 2160/11 2 17.3g 40
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-9 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 5] 2140/12 8 17.5 44
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-8 Sundbo Kula Sundbo Kula   [v 6] 2160/2 3 31.6 25
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-7 Brigadoon Brigadoon   [v 7] 2140/2 1 14.1 37
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-5 Restless Legs Restless Legs   [s 5] 2140/12 6 16.2 74
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-2 Stella Cadente Stella Cadente   [s 4] 2140/3 4 18.5 93
2015-10-23 2015-10-23 Romme-4 Timotejs Anne Mona Timotejs Anne Mona   [s 7] 2140/11 5 16.2 130
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-8 Bältra Spider Bältra Spider   [v 3] 2140/5 1 16.0 41
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-3 Timans Ballerina Timans Ballerina   [s 8] 2140/4 2 28.8 83
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-7 Elita Memphis Elita Memphis   [s 4] 2140/3 2 14.6 71
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-4 Alfas Gold Alfas Gold   [v 4] 1640/6 str
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-2 Mario Memphis Mario Memphis   [v 3] 2140/6 7 18.8 235
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-8 Lady Lash Lady Lash   [s 4] 2140/5 6 20.7 36
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-5 Jettison Rivner Jettison Rivner   [v 9] 1640/1 1 14.5 77
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-4 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 4] 2140/6 0 17.1 70
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-3 Adam Viking Adam Viking   [v 6] 2140/4 2 31.1 745
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-6 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 5] 2640/11 0 16.7 425
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-3 The One and Only The One and Only   [s 3] 2140/7 6 19.2 45
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-8 Bältra Spider Bältra Spider   [v 3] 2140/2 0 14.3 576
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-9 Elita Memphis Elita Memphis   [s 4] 2140/6 1 15.6 28
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-4 Gina la Lollo Gina la Lollo   [s 6] 2140/4 7 18.3 502
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-3 Rocky Boy Å. Rocky Boy Å.   [v 11] 1640/8 str
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-9 Princess Time Princess Time   [s 5] 2140/10 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-8 Rigel Odin Rigel Odin   [v 10] 1660/6 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-7 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 5] 3140/4 0
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-9 Diamond Blue Diamond Blue   [v 4] 2140/7 0 g 90
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-7 Adam Viking Adam Viking   [v 6] 1640/1 5 30.3 133
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-6 Japanese Face Japanese Face   [v 9] 2140/12 0 17.1 506
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-5 Kagemusha Kagemusha   [v 6] 1640/6 6 15.7 42
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-2 The Big Kahuna The Big Kahuna   [h 3] 2640/2 6 18.4 52
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-3 Mountain Smoke Mountain Smoke   [s 4] 1640/12 0 18.0g 42
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-5 Lady Lash Lady Lash   [s 4] 2140/2 1 18.4 50
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-5 Restless Legs Restless Legs   [s 5] 1640/2 str
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-2 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 5] 2140/11 str
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-8 Timotejs Anne Mona Timotejs Anne Mona   [s 7] 1640/5 7 14.6 41
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-7 Navaj Brodda Navaj Brodda   [s 4] 2140/4 5 16.1 47
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-6 Summerlight Blues Summerlight Blues   [s 6] 2140/4 0 g 1125
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-5 Keepondoinit Keepondoinit   [s 3] 2140/2 7 18.3 56
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-2 Kensington Glide Kensington Glide   [v 5] 2140/5 6 19.3 303
2015-09-30 2015-09-30 Åby-3 Ima Tornado Ima Tornado   [v 5] 1640/8 str
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-7 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 4] 2140/9 1 17.5 39
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-11 Flying Postman Flying Postman   [v 5] 2160/6 A 6 17.3 39
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-10 Ajlexes Samba Pati Ajlexes Samba Pati   [s 4] 2140/5 C 8 16.9 362
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-1 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 6] 2140/9 A 1 15.0 80
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1660/11 C 2 13.5 127
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-3 Bältra Spider Bältra Spider   [v 4] 2140/8 B 3 16.8 30
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-5 Bältra Spider Bältra Spider   [v 4] 2140/14 A 2 14.8 47
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-3 Bältra Spider Bältra Spider   [v 4] 2140/5 C 3 14.2 227
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-5 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/1 B 4 17.7 70
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-3 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2640/6 B 0 22.4 826
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-2 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 2140/1 D 4 17.9 148
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Bältra Spider Bältra Spider   [v 4] 2140/13 C 3 15.3 226
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-4 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 1640/10 C 3 14.8 609
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-9 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/4 D 0 21.0 584
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-6 Wakanda Wakanda   [s 7] 2160/15 D 6 18.1 1158
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-5 Sam Frontline Sam Frontline   [v 5] 2140/12 B 0 21.0 347
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-3 Semifinal Semifinal   [v 5] 2140/7 D 7 16.4 552
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-9 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/11 B 5 14.3 281
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-5 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 1640/2 C 6 15.4 248
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-10 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/12 A 2 16.9 141
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/5 D str
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-8 Mimi af Djupmyra Mimi af Djupmyra   [s 7] 1640/3 A 0 g 171
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-5 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2640/3 D 7 16.5 334
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-8 Elita Memphis Elita Memphis   [s 5] 2140/5 D 0 15.0 367
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-3 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/4 D 6 18.1 842
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-4 Elita Memphis Elita Memphis   [s 5] 1640/6 D 0 g 395
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-10 Taurus Taurus   [v 8] 2140/3 C 0 17.4 257
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-7 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/6 D 8 17.2 231
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-3 Elita Memphis Elita Memphis   [s 5] 1640/8 C 2 13.3 403
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-11 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/9 C 0 206
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-7 Ultimate Secret Ultimate Secret   [s 5] 2160/9 B 2 15.8 192
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-2 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/1 A 0 18.5 165
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-1 Sam Frontline Sam Frontline   [v 5] 2160/9 C 6 17.8 804
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-6 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/10 B 7 17.9g 1506
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-9 Royce Frontline Royce Frontline   [s 6] 1640/12 D str
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/10 C 6 15.7 365
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-5 Silverphilippa Silverphilippa   [s 6] 1640/4 D 0 34.1g 483
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-4 Lamino Lamino   [v 5] 2160/9 D 7 16.8 1075
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-9 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/2 A 8 16.5 42
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-8 Super Zantos Super Zantos   [v 6] 2160/11 B 0 15.0 159
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-10 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 5] 2160/2 C 0 g 33
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-9 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2160/9 B 3 16.0 57
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-1 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/11 C 3 17.3 93
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-10 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/1 D 2 17.5 96
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-2 Olymp Amok Olymp Amok   [h 5] 2640/7 D 4 18.1 101
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-8 Eklas Superior Eklas Superior   [v 9] 2140/4 D 0 19.0g 179
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-2 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2160/13 B str
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-7 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/9 C 3 18.8 247
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-2 Rote Pärla Rote Pärla   [s 10] 1640/9 D 0 32.1 900
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-5 Look Twice Look Twice   [v 4] 1640/4 C 3 15.9 192
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-4 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 6] 2140/9 C 3 17.2 242
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-3 Alki Flevo Alki Flevo   [v 9] 2140/4 D 0 16.9 524
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-2 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/3 D 0 g 69
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-1 Bältra Lomen Bältra Lomen   [v 10] 2680/11 B 0 33.3g 241
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-9 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/8 B 4 18.2 330
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-4 Candy R.S. Candy R.S.   [s 6] 1640/9 B 0 16.1 252
2016-03-18 2016-03-18 Romme-8 Super Zantos Super Zantos   [v 6] 2140/2 C 3 15.0 301
2016-03-18 2016-03-18 Romme-9 Blue Rocket Blue Rocket   [v 12] 3200/13 C 7 15.3 414
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-8 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/4 D 5 15.2 433
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-2 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 6] 2140/3 D 5 15.3 483
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-3 Wild Thing Wild Thing   [v 6] 2640/9 B 2 16.1 52
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-1 Quomodo Quomodo   [v 7] 2640/3 B 0 18.5 217
2016-02-26 2016-02-26 Romme-8 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/2 D 3 14.9 84
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-5 Julia Granite Julia Granite   [s 5] 2160/8 D 0 24.5 429
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-4 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 2640/2 D 0 22.5 1133
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-2 Jaqueline Coger Jaqueline Coger   [s 4] 2160/15 B 5 18.2 204
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-5 Lindsey Vonn Lindsey Vonn   [s 6] 2140/10 C 0 19.1 36
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-3 Christian Palema Christian Palema   [v 5] 2140/5 D 0 21.8g 251
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-9 Quomodo Quomodo   [v 7] 2640/1 A 3 17.1 82
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-4 Panic Button Panic Button   [v 8] 2140/12 D 0 g 79
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-3 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 6] 2140/15 D str
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-1 Julia Granite Julia Granite   [s 5] 2140/4 D 0 g 1331
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-3 Hyltans Adonis Hyltans Adonis   [v 7] 2140/4 D 0 g 728
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-4 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 1640/6 D 3 18.6 144
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-8 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2640/5 C 6 17.4 50
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-4 Alki Flevo Alki Flevo   [v 9] 2660/4 D 0 g 257
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-1 Jo Sefin Jo Sefin   [s 4] 1640/3 D 8 35.5g 423
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-3 Quomodo Quomodo   [v 7] 2640/11 B 2 16.9 184
2016-01-12 2016-01-12 Romme-5 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 6] 2160/9 D str
2016-01-12 2016-01-12 Romme-3 Panic Button Panic Button   [v 8] 2140/7 D str
2016-01-12 2016-01-12 Romme-1 Lunds Allram Lunds Allram   [v 11] 2160/12 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se