V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysan..


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysande framtid.
- När jag blev sjuk var Nimbus C.D. den häst jag grämde mig mest åt att inte få fortsätta med. Jag trodde faktiskt att jag hade en elitloppsvinnare i honom. Jag hade saker kvar att göra på honom, både balans- och träningsmässigt, och jag tänker fortfarande på hur jävligt det var att inte få jobba vidare med honom för han hade en oerhörd potential att bli en elitloppsvinnare, säger Stefan Hultman, som på grund av sin sjukdom tvingades sluta som travtränare inför säsongen 2016 men nu har börjat köra häst igen hos Solvallatränaren Peter G Norman på anrika Erikssund norr om Stockholm.
- Jag är pensionär och har ingen licens längre, så det är Peter som kommer stå som tränare på hästen. Men han ska tränas på samma sätt som när jag hade honom.

”Det finns möjligheter”
Travbitne ishockeyikonen Mats Sundin deläger nioåringen som har dragits med svåra skador de senaste åren och endast gjort tio starter och vunnit ett lopp sedan femåringssäsongen. Stefan Hultman sticker inte under stolen med att det blir en stor utmaning att få honom tillbaka till toppen.
- Man har oddsen emot sig. Hästen blir tio år gammal nu och har haft upprepade senskador i vänster bakben. Men eftersom han är äldre behöver han inte lika mycket träning som förr utan det gäller att hitta en lagom nivå och hålla honom lugn och fin. Jag hade bra tumme med honom förut, vi gillade varandra, så jag hoppas att han kommer ihåg mig och att vi kan mysa på skogsslingorna ute på Erikssund.
Är det realistiskt att tro på elitloppsstart?
- Det är ju det jag drömmer om. Jag hade inte åtagit mig det här om jag inte någonstans trott att vi kan få ordning på honom. Jag vet att jag har oddsen emot mig, jag är inte dum i huvudet, men jag är optimist och känner hästen väl, och jag tror att det finns möjligheter.
Nimbus C.D. är i dagsläget hos etablerade rehab-tränaren Caroline Holm men kommer inom kort till Erikssund. Totalt har hästen vunnit 14 av 43 starter och sprungit in 3,4 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvin..


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvinst, bara i år.
- Jag är förstås jättenöjd. Från mars månad 2018 har jag spelat in ungefär 50 miljoner kronor på andelsspelen, säger Linköpingsbon som har haft tippandet som heltidssysselsättning lika länge.
Sedan ett år tillbaka spelar han sina ATG-tillsammanssystem hos Café Brasco och precis som på V75 i augusti, då varje andel belönades med 51 000 kronor, var det på onsdagen ”Widéns Lilla” som gav maxutdelning. 281 andelar á 100 kronor såldes och därmed lämnades systemet på 8 960 rader in 11,24 gånger. Åtta rätt betalade en bit över halvmiljonen och då både Hector Sisu och Axel Ruda, som fick dela på segern i tvååringsloppet, var markerade innehöll varje kupong dubbla rader med alla rätt. Totalt 22,48 rader med åtta rätt alltså. Dessutom massor av rader med sex och sju rätt. Allt sammanräknat håvade andelsspelet in 13 733 313 kronor.
- Det har varit jättemycket positiva reaktioner. Jag kom i säng vid tre i natt. Då slutade telefonen att plinga. Sedan började den plinga igen när jag vaknade vid sju. En sådan här vinst, när en insats på 100 kronor blir lite drygt 48 000 kronor, är extra rolig. Det är inga storspelare som köper de här andelarna och 48 000 är mycket pengar inför jul.

Jätteskrällen kom med som sista häst
Nyckeln till storvinsten var spikarna Hawk Cliff och Pastorns Lady, samt valet att gardera omgångens megafavorit Van Gogh Z.S.
-  Jag lägger runt 25 timmar på V86 varje vecka och jag försöker alltid hitta höga spelvärden. Hawk Cliff var inte så mycket att fundera på. Han gjorde sitt andra lopp efter uppehåll och var hyfsad förra veckan, så jag tänkte att han nog skulle vinna. Pastorns Lady var lite bortglömd som spik hos många spelare men hon har också varit bra och visat fin form. De flesta fokuserade på att spika Van Gogh Z.S. men den garderade jag upp på alla mina system. Det är lite så jag spelar och det vet andelsköparna om. Det var till och med så att när jag spikade en 55-procentare, som vann, för någon vecka sedan frågade folk hur jag kunde spika en så stor favorit, berättar Widén och skrattar.
Att jätteskrällen Silvester spurtade hem den avslutande avdelningen var förstås också avgörande för jättevinsten.
- Jag hade med honom på åtta hästar och han var faktiskt den sista hästen jag plockade med på systemet. Han kom med mest för att Jorma Kontio körde så det var lite kuskspel.
Kommer storvinsten att firas?
- Jag känner flera av dem som var med på systemet och de har skrivit att vi måste ses på en öl eller middag, så lite firande kommer det bli. Sedan kommer vi även ha en privat loge på Mantorp under uppesittarkvällen 23 december och då hoppas jag att några andelsköpare vill haka på och fira.

Ola Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen i..


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen inte fick det rätta fästet. Redan i den första av V86-avdelningarna på huvudstadsbanan krängde bilen till så att man fick blåsa till omstart. När det var dags för kvällens andra V86-lopp på Solvalla försökte man köra med infällda vingar men då inte heller det gick uppstod förvirring. Erik Adielsson strök andrahandsfavoriten Cherish Love och övriga ekipage fick cirkulera på banan en god stund innan loppet äntligen kom iväg - med linjestart, där hästarna får gå iväg som om det vore bilstart men utan bil.
- Det blev faktiskt en fin start, jämn och bra. Och så hade ju jag en snabb häst och lyckades ta ledningen. Sedan var det lite oroande för jag tyckte att det blev väl hård körning på det här underlaget, men hon var ju bara bäst, konstaterade Torbjörn Jansson om Juhani Partanens femåriga sto som gått från klarhet till klarhet och nu tog tredje segern i femte starten efter långt uppehåll.

Delad glädje i tvååringsfinalen
Omgångens delades med Bergsåker och Pär Ländins Axel Ruda gjorde en mycket stark prestation i tvååringsfinalen i Norrlands Elitserie. Han forcerades till ledningen av Magnus A Djuse i en stenhårt öppning och ryckte sedan undan i slutsvängen. Men i sin ensamhet slog hingsten av på takten den sista biten och bakifrån kom Hector Sisu och Ulf Eriksson farande. I mål var hästarna precis jämsides och inte ens målkameran kunde skilja dem åt.
- Han gjorde ett kanonlopp och blir bara bättre och bättre. Det kändes som att vi åkte dit men sedan trodde Ulf att jag hade vunnit så då blev jag lite osäker. Men jag tycker att det var kul att vi fick dela på segern för det är två jättefina hästar, sa Magnus A Djuse.
- Delat glädje är alltid större glädje, fyllde Hector Sisus tränare Petri Salmela i.

Styrkedemonstration av Hawk Cliff
Att Hawk Cliff fick trava som första häst i andraspår spelade ingen roll. Den Timo Nurmos-tränade sjuåringen gjorde andra starten efter uppehåll och mosade ledande Dizzy River innan han gick undan till överlägsen seger.
- Han är ju rätt så stark och tuff och gör alltid vad han kan så det kändes inte så tokigt att sitta utvändigt om ledaren. Och nu var han ju bara bäst i dag och vann säkert trots att han fick göra allt jobb. Det kan bli en intressant tid framöver för honom, sa körande Örjan Kihlström i Solvallas vinnarcirkel.

Favoritgalopper i kallblodsloppet
Favoriten Tekno Eld galopperade kort efter start och andrahandsfavoriten Myr Faksen galopperade bort seger kort före mål. Därmed gick segerchecken i dubbelcupens försök på Bergsåker till Stig Jarle Röste-tränade Art Kjarvald som gjorde en gedigen insats från ledningen.
- Jag tänkte på förhand att min chans att vinna loppet var att Tekno Eld skulle hoppa, och det gjorde han. Men sedan var jag orolig för att det gick för fort och Myr Faksen hade kopplat grepp på upploppet. Så det var tacksamt för mig att han också hoppade, sa segerkusken Oskar Kylin-Blom.
Även V86-omgångens största favorit Van Gogh Z.S. brände på Bergsåker. Han fick visserligen ödsla en del krafter från start men hade inte heller någon av sina bättre dagar när han från ledningen fick segerraden bruten efter fem raka. En bra dag hade däremot Krister Jakobssons I’ll Fix It när han via en virvlande spurt flög fram till seger.
- Vi satt lite väl långt bak och fick en krånglig väg, men han sköt till otroligt bra när det väl löste sig, sa kusken Mats E Djuse.

Finsk skräll fick utdelningen att rusa
Daniel Wäjersten satte dit Heading Reference åt Håkan Skoglund på Bergsåker och på Solvalla vann Jörgen Westholm-tränade Rocky Tilly lätt efter en fin resa serverad av Ida Riester i lärlingsloppet, sedan banan hyvlats av så att startbilen åter kunde användas. Jorma Kontio avslutade jackpotomgången tillsammans med finske överraskningen Silvester, vars frenetiska spurt klädde av allt motstånd.
- Jag har drömt om det här i hela mitt liv och nu står jag här. Han har vunnit många gånger, men aldrig här på Solvalla och det är något extra, sa den överlycklige tränaren Jari Lindeman.
Åtta rätt delade ut 531 785 kronor, sex rätt 2 395 kronor och sex rätt 182 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack s..


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack sedan undan till enkel seger.
- Jag var jättenöjd med hästen senast - att han kunde öppna så pass bra bakom bilen och att han sedan stod emot bra hästar bakifrån, säger Peter Ingves.
Den här gången är det voltstart som gäller för den Petri Puro-tränade femåringen och frågan många ställer sig är om han är tillräckligt snabb att ta ledningen från sitt innerspår. Ett annat frågetecken är hur han gillar att trava med skor runt om, istället för barfota bak som han brukar.
- Det där med skor är ingen fara men jag vet inte hur han öppnar i volten. Jag kommer försöka öppna så fort det går men som tur är är det Åby och man behöver inte alltid spets där, säger Ingves och syftar på banans dubbla open stretch, de två invändiga extraspåren som får användas på upploppet.
Trots lite frågetecken kommer Martin de Bos bli klar favorit och att döma av tonläget hos hans kusk är det helt i sin ordning.
-  Det klart att chansen är god. Hästen är bra och Petri har varit nöjd med honom i jobben efter senast, så det blir intressant.

Ola Johansson, Kanal 75


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack s..


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack sedan undan till enkel seger.
- Jag var jättenöjd med hästen senast - att han kunde öppna så pass bra bakom bilen och att han sedan stod emot bra hästar bakifrån, säger Peter Ingves.
Den här gången är det voltstart som gäller för den Petri Puro-tränade femåringen och frågan många ställer sig är om han är tillräckligt snabb att ta ledningen från sitt innerspår. Ett annat frågetecken är hur han gillar att trava med skor runt om, istället för barfota bak som han brukar.
- Det där med skor är ingen fara men jag vet inte hur han öppnar i volten. Jag kommer försöka öppna så fort det går men som tur är är det Åby och man behöver inte alltid spets där, säger Ingves och syftar på banans dubbla open stretch, de två invändiga extraspåren som får användas på upploppet.
Trots lite frågetecken kommer Martin de Bos bli klar favorit och att döma av tonläget hos hans kusk är det helt i sin ordning.
-  Det klart att chansen är god. Hästen är bra och Petri har varit nöjd med honom i jobben efter senast, så det blir intressant.

Ola Johansson, Kanal 75


Pine Chip hade en exceptionell tävlingskarriär. Totalt vann han 23 av 34 lopp och tjänade 14,5 miljoner kronor. Han dominerade sin kull i Nordame..


Pine Chip hade en exceptionell tävlingskarriär. Totalt vann han 23 av 34 lopp och tjänade 14,5 miljoner kronor. Han dominerade sin kull i Nordamerika där han bland annat vann Breeders Crown, Kentucky Futurity och World Trotting Derby som treåring, innan han året därpå presenterade sig för den svenska travpubliken i en oförglömlig duell i Elitloppet. På den sista bortre långsidan lämnade han och Copiad övriga finalister i en ursinnig tvekamp, som Copiad till slut gick vinnande ur. Pine Chip satte fem världsrekord under karriären och köptes 2000 till Sverige som världens snabbaste häst med rekordet 1.09,0. Som avelshingst utsågs han till ”Elithingst” och bland hans mest framgångsrika avkommor finns Scarlet Knight, Daguet Rapide, Civil Action och Ilaria Jet. Sedan 2017 har Pine Chip levt pensionärsliv på Broline International i Svenljunga där han också ska begravas.
- Pine Chip var inte bara en fantastisk travhäst och avelshingst, han var också en otrolig individ. Han var utan all tvekan ”Kungen av Broline”, säger Tommy Norén på Broline International till sulkysport.se.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-4 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 5] 1640/3 3 14.6 81
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-5 Martayrol Martayrol   [s 4] 2640/12 0 g 117
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-4 Chicago Tuva Chicago Tuva   [s 4] 1640/3 2 16.3 140
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-3 Rob Roy Zet Rob Roy Zet   [h 6] 2140/3 3 18.6 93
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-5 Attraktiv Attraktiv   [s 8] 2140/6 3 17.1 141
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 4] 1640/6 1 16.0 43
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-2 Julia Granite Julia Granite   [s 4] 2140/11 str
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-9 Mimi af Djupmyra Mimi af Djupmyra   [s 6] 2140/12 5 15.0 218
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 8] 2140/11 8 17.7 261
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-4 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 4] 1640/4 0 17.1 262
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-3 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 5] 2140/11 5 17.9 71
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-8 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 5] 1640/10 2 14.3 344
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-2 Look Twice Look Twice   [v 3] 2140/11 3 16.8 77
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-7 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 5] 2140/4 0 16.2 178
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-9 Happy Ending Happy Ending   [v 4] 2140/11 str
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-8 Fairytale Tabac Fairytale Tabac   [s 6] 2140/3 0 g 213
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-7 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 5] 2140/9 2 16.8 72
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-1 Julia Granite Julia Granite   [s 4] 2140/11 4 21.3 255
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 5] 2140/1 3 17.0 218
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-2 Sam Forget Sam Forget   [s 5] 2140/12 0 16.4 577
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-8 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 4] 2660/7 0 g 54
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-10 Timotejs Anne Mona Timotejs Anne Mona   [s 7] 2640/4 0 g 197
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-4 Nadir Grif Nadir Grif   [v 8] 1640/10 3 15.2 53
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-10 Bältra Spider Bältra Spider   [v 3] 2100/3 5 15.8 109
2015-11-13 2015-11-13 Romme-9 Million Million   [v 10] 2140/8 0 g 177
2015-11-13 2015-11-13 Romme-7 Poppins Poppins   [s 8] 2140/5 5 17.0 367
2015-11-13 2015-11-13 Romme-4 Noel Palema Noel Palema   [v 6] 2140/2 0 18.3 30
2015-11-13 2015-11-13 Romme-2 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 9] 1640/3 6 35.9 469
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-5 Timans Ballerina Timans Ballerina   [s 8] 2140/1 4 28.8 45
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-2 Adam Viking Adam Viking   [v 6] 2140/3 6 30.3g 191
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-8 Elita Memphis Elita Memphis   [s 4] 2140/5 7 16.4 91
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-1 Mario Memphis Mario Memphis   [v 3] 2140/7 0 21.3 57
2015-11-06 2015-11-06 Romme-10 The Last Crown The Last Crown   [s 4] 2140/4 1 16.0 26
2015-11-06 2015-11-06 Romme-2 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 4] 2140/6 4 16.5 309
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-2 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2640/10 0 g 118
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-7 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 5] 2140/11 7 16.5 32
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-6 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 5] 2140/2 2 16.1 66
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-8 Elita Memphis Elita Memphis   [s 4] 2140/4 6 15.8 54
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-12 Timans Ballerina Timans Ballerina   [s 8] 1640/10 2 27.0 214
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 Carja Carja   [s 4] 2160/11 2 17.3g 40
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-9 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 5] 2140/12 8 17.5 44
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-8 Sundbo Kula Sundbo Kula   [v 6] 2160/2 3 31.6 25
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-7 Brigadoon Brigadoon   [v 7] 2140/2 1 14.1 37
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-5 Restless Legs Restless Legs   [s 5] 2140/12 6 16.2 74
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-2 Stella Cadente Stella Cadente   [s 4] 2140/3 4 18.5 93
2015-10-23 2015-10-23 Romme-4 Timotejs Anne Mona Timotejs Anne Mona   [s 7] 2140/11 5 16.2 130
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-8 Bältra Spider Bältra Spider   [v 3] 2140/5 1 16.0 41
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-3 Timans Ballerina Timans Ballerina   [s 8] 2140/4 2 28.8 83
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-7 Elita Memphis Elita Memphis   [s 4] 2140/3 2 14.6 71
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-4 Alfas Gold Alfas Gold   [v 4] 1640/6 str
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-2 Mario Memphis Mario Memphis   [v 3] 2140/6 7 18.8 235
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-5 Jettison Rivner Jettison Rivner   [v 9] 1640/1 1 14.5 77
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-4 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 4] 2140/6 0 17.1 70
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-3 Adam Viking Adam Viking   [v 6] 2140/4 2 31.1 745
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-8 Lady Lash Lady Lash   [s 4] 2140/5 6 20.7 36
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-6 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 5] 2640/11 0 16.7 425
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-3 The One and Only The One and Only   [s 3] 2140/7 6 19.2 45
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-8 Bältra Spider Bältra Spider   [v 3] 2140/2 0 14.3 576
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-9 Elita Memphis Elita Memphis   [s 4] 2140/6 1 15.6 28
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-4 Gina la Lollo Gina la Lollo   [s 6] 2140/4 7 18.3 502
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-3 Rocky Boy Å. Rocky Boy Å.   [v 11] 1640/8 str
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-9 Princess Time Princess Time   [s 5] 2140/10 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-8 Rigel Odin Rigel Odin   [v 10] 1660/6 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-7 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 5] 3140/4 0
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-2 The Big Kahuna The Big Kahuna   [h 3] 2640/2 6 18.4 52
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-9 Diamond Blue Diamond Blue   [v 4] 2140/7 0 g 90
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-7 Adam Viking Adam Viking   [v 6] 1640/1 5 30.3 133
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-6 Japanese Face Japanese Face   [v 9] 2140/12 0 17.1 506
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-5 Kagemusha Kagemusha   [v 6] 1640/6 6 15.7 42
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-3 Mountain Smoke Mountain Smoke   [s 4] 1640/12 0 18.0g 42
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-5 Lady Lash Lady Lash   [s 4] 2140/2 1 18.4 50
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-8 Timotejs Anne Mona Timotejs Anne Mona   [s 7] 1640/5 7 14.6 41
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-5 Restless Legs Restless Legs   [s 5] 1640/2 str
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-2 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 5] 2140/11 str
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-7 Navaj Brodda Navaj Brodda   [s 4] 2140/4 5 16.1 47
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-6 Summerlight Blues Summerlight Blues   [s 6] 2140/4 0 g 1125
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-5 Keepondoinit Keepondoinit   [s 3] 2140/2 7 18.3 56
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-2 Kensington Glide Kensington Glide   [v 5] 2140/5 6 19.3 303
2015-09-30 2015-09-30 Åby-3 Ima Tornado Ima Tornado   [v 5] 1640/8 str
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-7 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 4] 2140/9 1 17.5 39
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-11 Flying Postman Flying Postman   [v 5] 2160/6 A 6 17.3 39
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-10 Ajlexes Samba Pati Ajlexes Samba Pati   [s 4] 2140/5 C 8 16.9 362
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-1 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 6] 2140/9 A 1 15.0 80
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-3 Bältra Spider Bältra Spider   [v 4] 2140/8 B 3 16.8 30
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1660/11 C 2 13.5 127
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-5 Bältra Spider Bältra Spider   [v 4] 2140/14 A 2 14.8 47
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-3 Bältra Spider Bältra Spider   [v 4] 2140/5 C 3 14.2 227
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-5 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/1 B 4 17.7 70
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-3 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2640/6 B 0 22.4 826
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-2 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 2140/1 D 4 17.9 148
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Bältra Spider Bältra Spider   [v 4] 2140/13 C 3 15.3 226
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-4 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 1640/10 C 3 14.8 609
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-9 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/4 D 0 21.0 584
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-6 Wakanda Wakanda   [s 7] 2160/15 D 6 18.1 1158
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-5 Sam Frontline Sam Frontline   [v 5] 2140/12 B 0 21.0 347
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-3 Semifinal Semifinal   [v 5] 2140/7 D 7 16.4 552
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-9 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/11 B 5 14.3 281
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-5 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 1640/2 C 6 15.4 248
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-10 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/12 A 2 16.9 141
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/5 D str
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-8 Mimi af Djupmyra Mimi af Djupmyra   [s 7] 1640/3 A 0 g 171
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-5 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2640/3 D 7 16.5 334
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-8 Elita Memphis Elita Memphis   [s 5] 2140/5 D 0 15.0 367
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-3 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/4 D 6 18.1 842
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-4 Elita Memphis Elita Memphis   [s 5] 1640/6 D 0 g 395
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-10 Taurus Taurus   [v 8] 2140/3 C 0 17.4 257
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-7 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/6 D 8 17.2 231
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-3 Elita Memphis Elita Memphis   [s 5] 1640/8 C 2 13.3 403
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-11 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/9 C 0 206
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-7 Ultimate Secret Ultimate Secret   [s 5] 2160/9 B 2 15.8 192
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-2 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/1 A 0 18.5 165
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-1 Sam Frontline Sam Frontline   [v 5] 2160/9 C 6 17.8 804
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-6 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/10 B 7 17.9g 1506
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-9 Royce Frontline Royce Frontline   [s 6] 1640/12 D str
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/10 C 6 15.7 365
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-4 Lamino Lamino   [v 5] 2160/9 D 7 16.8 1075
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-5 Silverphilippa Silverphilippa   [s 6] 1640/4 D 0 34.1g 483
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-9 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/2 A 8 16.5 42
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-10 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 5] 2160/2 C 0 g 33
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-9 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2160/9 B 3 16.0 57
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-8 Super Zantos Super Zantos   [v 6] 2160/11 B 0 15.0 159
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-1 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/11 C 3 17.3 93
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-10 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/1 D 2 17.5 96
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-2 Olymp Amok Olymp Amok   [h 5] 2640/7 D 4 18.1 101
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-8 Eklas Superior Eklas Superior   [v 9] 2140/4 D 0 19.0g 179
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-2 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2160/13 B str
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-7 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/9 C 3 18.8 247
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-2 Rote Pärla Rote Pärla   [s 10] 1640/9 D 0 32.1 900
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-1 Bältra Lomen Bältra Lomen   [v 10] 2680/11 B 0 33.3g 241
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-5 Look Twice Look Twice   [v 4] 1640/4 C 3 15.9 192
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-4 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 6] 2140/9 C 3 17.2 242
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-3 Alki Flevo Alki Flevo   [v 9] 2140/4 D 0 16.9 524
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-2 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/3 D 0 g 69
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-9 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/8 B 4 18.2 330
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-4 Candy R.S. Candy R.S.   [s 6] 1640/9 B 0 16.1 252
2016-03-18 2016-03-18 Romme-9 Blue Rocket Blue Rocket   [v 12] 3200/13 C 7 15.3 414
2016-03-18 2016-03-18 Romme-8 Super Zantos Super Zantos   [v 6] 2140/2 C 3 15.0 301
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-8 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/4 D 5 15.2 433
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-2 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 6] 2140/3 D 5 15.3 483
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-3 Wild Thing Wild Thing   [v 6] 2640/9 B 2 16.1 52
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-1 Quomodo Quomodo   [v 7] 2640/3 B 0 18.5 217
2016-02-26 2016-02-26 Romme-8 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/2 D 3 14.9 84
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-5 Julia Granite Julia Granite   [s 5] 2160/8 D 0 24.5 429
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-4 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 2640/2 D 0 22.5 1133
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-2 Jaqueline Coger Jaqueline Coger   [s 4] 2160/15 B 5 18.2 204
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-5 Lindsey Vonn Lindsey Vonn   [s 6] 2140/10 C 0 19.1 36
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-3 Christian Palema Christian Palema   [v 5] 2140/5 D 0 21.8g 251
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-9 Quomodo Quomodo   [v 7] 2640/1 A 3 17.1 82
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-4 Panic Button Panic Button   [v 8] 2140/12 D 0 g 79
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-3 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 6] 2140/15 D str
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-1 Julia Granite Julia Granite   [s 5] 2140/4 D 0 g 1331
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-4 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 1640/6 D 3 18.6 144
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-3 Hyltans Adonis Hyltans Adonis   [v 7] 2140/4 D 0 g 728
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-8 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2640/5 C 6 17.4 50
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-4 Alki Flevo Alki Flevo   [v 9] 2660/4 D 0 g 257
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-1 Jo Sefin Jo Sefin   [s 4] 1640/3 D 8 35.5g 423
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-3 Quomodo Quomodo   [v 7] 2640/11 B 2 16.9 184
2016-01-12 2016-01-12 Romme-5 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 6] 2160/9 D str
2016-01-12 2016-01-12 Romme-3 Panic Button Panic Button   [v 8] 2140/7 D str
2016-01-12 2016-01-12 Romme-1 Lunds Allram Lunds Allram   [v 11] 2160/12 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se