V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?- Brenne Berna är startsnabb men k..Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?

- Brenne Berna är startsnabb men kan nog inte ta en längd på min tror jag. Nu får Alfa Lina se Öystein Tjomslands häst på högersidan och då tror jag att det går vägen.
Alfa Lina var fyra i Kriteriestoet på Dannero efter en incident i loppet då ni krokade ihop med ett annat ekipage, sedan slutade ni tvåa i norska stokriteriet några veckor senare. Du måste tycka att hon värd en stor seger nu?
- Ja, det är hon absolut. Vi hade lite otur med spårlottningen i kriteriet i Norge också. Med ett spår innanför Brenne Berna där så vinner hon loppet.
Nioåriga Alfie i ditt stall är ett av landets bästa kallblodiga ston med 1,5 miljoner på kontot. Men du har sagt att treåriga Alfa Lina brukar matcha henne i träningen hemmavid?
- Jag har kört fortare med den yngre än vad jag har åkt i sulkyn efter Alfie. Några tiondelar bara men det är bra. 1.17,1 hade jag på GPS-mottagaren i finalen av Stokriteriet på Bjerke en kort stund i starten. Hon är mycket kvick.
Tror du att hon kommer upp i Alfies nivå om allt går bra?
- Där är hon ju redan!
Du är amatör med licensen knuten till Bollnästravet och står som tränare, ägare och uppfödare till de flesta av hästarna i stallet. Håller du på med sporten på heltid?
- Nej, jag är bonde med djur, åkrar och skog som jag håller på med också. Så efter att ha jobbat ensam med hästarna i flera år har jag faktiskt anställt en nu. Med åtta hästar på träningslistan måste jag ta hjälp.
Vad önskar du mest av allt just nu?
- En seger på Momarken, en krans och några pokaler. Ha-ha! V75-segern med Alfie på Romme (januari 2018) är det största jag har vunnit fram till nu.

Fotnot: Norska Oaks avgörs över 2140 meter. 300 000 kronor väntar på vinnaren på lördag.

Mikael Wikner, Kanal 75


41 miljoner kronor ligger och väntar på en ensam vinnare med sju rätt i helgens jackpotomgång på Rommetravet.Någon gång ..


41 miljoner kronor ligger och väntar på en ensam vinnare med sju rätt i helgens jackpotomgång på Rommetravet.
Någon gång kvart i sju på kvällen ska ”miljonerna fördelas” och då gäller det att ha tagit ställning i den sista avdelningen på V75, klass I-loppet.
I juli var Timo Nurmos fyraåring Istanbul Boko favorit i ett trekilometerslopp i Axevalla V75. Jorma Kontio körde till ledningen efter en inledande galopp den gången och Istanbul Boko såg länge ut som en klar vinnare.
Svaret blev överraskande McGarret med amatören Micael Stjernström i sulkyn. Tränar gör och gjorde 25-årige Jesper Hedqvist från Mantorp - landets yngste travtränare.
- Det känns som att McGarret kommer med toppform till den här starten och jag sticker inte under stol med att jag tror på ganska bra chans igen. Det blir inga ändringar i utrustningen, vi kör som vi brukar, säger Jesper Hedqvist.
McGarret gick från säsongen som treåring i fjol utan en placering bland de tre främsta på 15 försök. Jesper Hedqvist menar att hästen byggdes i lite tuffare omgivningar hela den säsongen utan vinstkrav på sig. Ett upplägg som nu börjat betala sig.

”…kan fälla avgörandet”
En smygare blev det i Axevalla V75 i somras också. I loppet över tre varv hamnade Micael Stjernström i tredje invändigt med McGarret men tog sig ut i den sista kurvan och segern blev smått överlägsen efter en vass avslutning.
- Kontio tappade inte så mycket på galoppen och Istanbul Boko fick ändå bestämma i ledningen den gången. Men det var tre kilometer då och på lördag är vi nere på 2140 meter. Nurmos häst kanske är lite missgynnad av lite längre distanser medan min tvärtemot är lite starkare över längre distanser. Så det är en av sakerna som kan fälla avgörandet till Istanbul Bokos fördel, spekulerar Jesper Hedqvist.

Kommer med två raka
Född 1994 och Sveriges yngsta proffs i travet då han kvitterade ut licensen för några år sedan.
Mantorptravets Jesper Hedqvist är fortfarande den yngste.
- Ja, jag tror att jag är yngst fortfarande och att ingen petat av mig från den positionen ännu trots att jag blivit ett par år äldre!
McGarret tog karriärens andra seger på Axevalla i somras och kommer till lördagens lopp med två raka triumfer i vardagslopp i bagaget.
Summa fyra segrar för hästen man skyndat långsamt med och som fortsätter utvecklas i hetluften.
- Micael Stjernström är min kusk och kommer fortsätta vara det. Vi har haft ett jättebra samarbete och det finns ingen anledning att ändra på någonting heller. Fördelen om man har samma kusk är att man kan ”bygga” lite som han vill. Micael vet att han får fortsätta köra. Om han skulle sitta fast i något lopp är inte hela världen utan det tar vi igen någon annan gång, säger Jesper Hedqvist med för dagen 13 hästar i stallet på Uljebergs Säteri som ligger ett stenkast från Mantorptravet där han huserade fram till i somras.

Tar rygg på Kontio?
McGarret är inget startraket så bakspåret i V75-7 gör inte så mycket resonerar tränaren. Hästen har tagit samtliga sina fyra segrar från kön. På lördag hoppas man att hästens tunga spurt kan resultera i något riktigt bra igen.
- Jag tror att han kan vara med där framme. Istanbul Boko har spår 9 och McGarret 10. Blir det som jag har tänkt mig så får vi rygg på Istanbul Boko sista varvet och då går ingen säker bara det löser sig lite!

Mikael Wikner, Kanal 75


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar. Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste..


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar.
Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste kusk.
I onsdags tog han seger nummer 7000 som kusk när han vann med Reverend Wine på Solvalla.
Under måndagskvällen var det dags för ännu ett jubileum:
När Ulf Ohlsson styrde in Björn Goop-tränade Stardust Melody på Färjestad, var det Goops 2000:e seger på hans svenska tränarlicens.
– Gooparna har ju vältränat och det här var inget undantag, sa segerkusken Ulf Ohlsson efter att Stardust Melody avgjort enkelt till slut.

”Känns otroligt kul”
Björn Goop tog ut sin tränarlicens 1999 och arbetade tillsammans med pappa Olle som stod för hästarna. Men 2011 tog Björn över tränaransvaret och när han nu når 2000 segrar gör han det som nummer 20 i den svenska travhistorien.
– Jag har jobbat hårt för att utveckla mig som tränare så det här känns otroligt bra och kul. Jag är idag mer utbildad och har skaffat mig mycket rutin inte minst genom att tävla mycket internationellt, säger Björn Goop till Svensk Travsport.
Han har runt 130 hästar på gården utanför Kil och ligger i dag femma i landets tränarliga med drygt 25 miljoner kronor inkört i år.

”Vill lyfta fram den fina bredden”
Första tränarsegern kom med Lloyd Hornline på Åby 1999 och 1000 segrar kom med Twitter på Åby 2015. Conny Nobel var Björns första stjärntravare och de vann Kriteriet och Derbyt tillsammans. När de tog hem Elitloppet stod dock Olle Goop som tränare.
Bland namnkunniga hästar från Björn Goops stall finns förutom Conny Nobell stjärnor som Quarcio de Chene, Mister J.P., Your Highness, Reckless, Nadal Broline och inte minst stostjärnan Mellby Free med över sju miljoner på kontot.
– De är några av guldkornen, men jag skulle vilja lyfta den fina bredden med många duktiga hästar som jag tränar. Fjolårets resultat var bra och vi är på väg mot ett starkt resultat för stallet även 2019, säger Björn Goop till Svensk Travsport.

Michael Carlsson, Kanal 75


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på..


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s beräkningar.
För snart en månad sedan gjorde den sjuårige hingsten Win B.Hill sin första start på svensk mark. Det var också första starten på nästan fem år när han debuterade för Timo Nurmos. Men någon ringrost var det sannerligen inte tal om. Win B.Hill bara blåste till konkurrenterna i ett lunchlopp på Romme och vann åkandes på 1.11,6/1640a. Detta trots spår åtta över kort distans. Det var blott tredje starten i livet för den skadedrabbade hästen som började sin karriär hos Åke Svanstedt i USA med en seger och en andraplats.
– Win B.Hill (V75-1) är en väldigt fin häst med riktigt hög kapacitet. Han har mycket bra härstamning (Muscle Hill - Win B.), fin exteriör och en väldigt stor motor. Han är som en avelshingst. Jag tycker att hästen har kapacitet för Elitloppet, säger Timo Nurmos.
Men tillägger snabbt:
– Det gäller att han håller ihop. Han fick en gaffelbandsskada efter tvååringssäsongen i USA och kom till mig som treåring. Den har varit svår att läka och jag har tagit det väldigt lugnt med honom eftersom det är min egen häst. Så det är svårt att säga om han kan använda hela sin kapacitet efter skadan. Han måste visa kapaciteten på banan också men jag känner att det är något extra i honom.
– Han var en mycket lovande häst hos Svanstedt och var tänkt som en häst för Hambletonian och de största loppen. Han vann i debuten och torskade det andra loppet på målfoto, men hade vunnit även det om han inte hade tappat en sko. Jag köpte honom på auktion som ettåring i Lexington för 70 000 dollar.

”Femtespår i volt är sämsta tänkbara – är stor och rejäl”
I comebacken på Romme small det bara till när Jorma Kontio vred på ute i vida spår med Win B.Hill. Tränare Nurmos var inte överraskad över hästens insats, trots ett tävlingsuppehåll på nästan fem år.
– Hästen var väl förberedd men hade bara gått ett 1.24-jobb som snabbast efter kvalet i somras. Han kommer att gå mycket framåt med loppet i kroppen. Han gick jobb i fredags i backen och var fin och ska gå ytterligare jobb under tisdagen.
Vad säger du om V75-debuten för Win B.Hill med spår fem i voltstart?
– Femtespår i volten är sämsta tänkbara eftersom han är stor och rejäl. Han kvalade förvisso i voltstart men nu blir det första gången i lopp. Det är en väldigt lugn och fin häst och jag tror att han klarar det för han är jättesnäll att köra. Men risken finns alltid att man tappar lite från sådana spår.
– Hästen har inte samma rutin som de andra i loppet och har bara gjort tre starter. Han är ändå så pass hög kapacitet att han måste räknas med bra chans. Det blir barfota fram som senast, säger Nurmos.

”Är en väldigt fin häst – men långt ifrån färdig”
Solvalla-tränaren, som toppar tränarligan på V75 överlägset med 37 segrar, har ytterligare tre hästar med i lördagens jackpotomgång.
– Magic Cash (V75-2) galopperade senast mitt i loppet när han skulle avancera och jag vet inte riktigt varför. Om det var en temposkärpning eller så. Det är fortfarande så att han är lite känslig om det blir tempoökningar eller tempominskningar i loppen. Det är en stark och fin häst men han är fortfarande valpig och inte färdig. Han känns bra i träningen och felfri är det bra chans. Eventuellt barfota runt om igen.
– Global Undecided (V75-6) fick ett tufft lopp senast och egentligen gillar han tuffa upplägg men han hade nog en sämre dag den gången. Han har gått jobb efteråt och känts normal i alla fall och senast i dag (måndag) var han fin. Presterar hästen lika bra som han har gjort flera gånger i V75 tidigare ska han såklart räknas. Barfota runt om igen och inga ändringar.
– Istanbul Boko (V75-7) blev det helt fel för i finalen senast. Han krokade ihop i sista kurvan och blev störd till galopp så man får bara glömma det loppet. Det är en väldigt fin häst under utveckling men han är långt ifrån färdig ännu. Han är fortfarande trög av sig och tar inte alltid i men har bra styrka. Han har ingen tur med spåren i V75 och fick återigen bakspår. Vi kör barfota runt om igen, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Trebol var under många år i träning i Frankrike men föll för åldersstrecket som tioåring och har sedan dess uteslutande m..


Trebol var under många år i träning i Frankrike men föll för åldersstrecket som tioåring och har sedan dess uteslutande matchat på Mallorca och hemma på Menorca, där den forne världstravaren tävlat om småpengar.
Seger lades till seger. Svenske kallblodet Järvsöfaks rekord på 42 raka passerades i våras.
Det blev slutligen strålande 56 segrar i svit för tolvåringen som på söndagen förlorade ett lopp på Menorca. Trebol hade förmodligen en sämre dag och slutade trea i ett lopp med 300 euro (!) i förstapris.
Ägaren Pau Salord bor på Menorca och är stolt ägare till Trebol som tävlade med framgång internationell som yngre då det bland annat blev segrar i franska loppet Prix du Luxembourg och ett par upplagor av Kymi Grand Prix i Finland.

Mikael Wikner, Kanal 75


Över 600 000 kronor intjänat i lite tuffare stolopp är facit för femåriga stoet Walkie Talkie under året. I Skellefteå..


Över 600 000 kronor intjänat i lite tuffare stolopp är facit för femåriga stoet Walkie Talkie under året.
I Skellefteå V75 förra lördagen klev hon runt hela gänget från bricka 15. Då handlade det om 20 meters tillägg och bakspår.
I onsdagens V86-lopp på hemmabanan Bergsåker visste stallet redan på förhand att det skulle bli ett tufft utgångsläge. Förutsättningarna i stoloppet (V86-7) var givna med en så kallad spårtrappa.
Walkie Talkie har tjänat mest pengar i loppet och får trumma igång från det sämsta läget – spår 15 bakom bilen i loppet över 2140 meter.
Per Linderoth är ute och kör Walkie Talkie hemma på gården i Matfors i Sundsvall när vi får tag i honom under måndagsförmiddagen.
- Jag har värmt henne i skogen och är på väg till rakbanan och vi skrittar nerför backen just. Hon känns bara fin efter Skellefteå. Det blir ju inget hårdare nu när det är så nära mellan starterna men lite får hon röra på sig för att underhålla formen, säger Per Linderoth.
Walkie Talkie fick kliva på i tredjespår varvet från mål senast i V75. I täten hade tempot varit högt med 1.13,9 första varvet och spurten bet bra när Linderoth lossade sin häst i fjärdespår i den sista kurvan.
- Det stämde med både draghjälp och tempo. Hon har ju mött mer kvalificerat motstånd i flera av starterna under året än vad som var fallet i Skellefteå också, men ändå måste jag säga att det kändes riktigt, riktigt bra att vinna så där enkelt. Jag tyckte framför allt intrycket på henne var härligt…sättet hon avslutade på över upploppet, ja det var skönt, säger tränaren.

”Visat att hon tål en del”
Onsdagens uppgift på hemmabanan Bergsåker är ett försök i Diamantstoet. I somras segrade Walkie Talkie i Östersund V75 i Wångens Stora Lärlingspris med Mats E Djuse i sulkyn.
Segern i Skellefteå var hennes andra i V75 den här säsongen.
- Hon har gjort fina prestationer i stort sett hela året och har utvecklats hela tiden. Jag har inte tittat på loppet så mycket ännu men hon möter ju bara märrar igen och det är ungefär den klassen på hästarna som hon stött på under året. Så det känns bra.
Walkie Talkie står tufft till men har ju visat sig tuff…

- Ja, hon har visat att hon tål en del. Men det är väldigt löpningsavgörande naturligtvis hur det blir kört. Blir det något liknande som senast är det klart att jag tror på att hon kommer att dyka upp bland de tre på nytt. Skulle det bli långsamt någon ”femhundring” mitt i loppet försvårar det naturligtvis för oss. Väderprognosen talar om att det kan bli regn och jag väntar in i det sista med att bestämma balans. Blir det bara normal bana och inget regn kommer hon att få tävla barfota runt om som vanligt, säger Per Linderoth.
Du har två hästar med i V86-7. Elsa Mearas inleder från spår sex och Ulf Eriksson kör. Chansen?
- Hon vann lopp för snart två veckor sedan i Östersund och var bra då. Hon fick gå ett ganska tufft slutvarv så det var strongt gjort av henne. Samtidigt möter hon tuffare hästar nu jämfört med det hon ställdes mot i Östersund. Walkie Talkie är den bättre chansen på grund att hon skaffat sig hårdhet.
Betygsätt Elsa Mearas säsong.
- Det har inte gått lika bra för henne som för ”Walkie” under året. Ändå kändes det som att de var ungefär likvärdiga i början av säsongen. Men det har inte studsat Elsas väg helt enkelt. Hon är normalt sett väldigt startsnabb men tappade lite självförtroende i somras när hon galopperade två gånger bakom bilen inom loppet av fyra starter. Vi valde därför att börja ta det försiktigt med henne. På onsdag känns det dock som att det är läge att Uffe får prova att trycka till en bit för första gången sedan i somras.
Lolee Trizzofrock (V86-1) fick du i träning i vintras och han inledde med två raka segrar. Det blev ett innerspår bakom bilen på onsdag.
- Han är inget spetsbud men kan hamna hyggligt till i alla fall. Normalt sett är det en häst som ska klara sig bra i klass II. Han var ganska mycket betrodd i Solänget V75 näst senast och blev fast då. I V75-starten efter hamnade vi för långt bak samtidigt som det gick lite för långsamt en bit i loppet. Jag vet inte hur det kommer att bli spelat i loppet men jag tror att det är ganska lätt hänt att folk glömmer honom lite med tanke på att det är en ”fyra” och en ”nolla” i raden de två senaste. Han vill jag nog höja ett varningens finger för.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-4 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 5] 1640/3 3 14.6 81
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-5 Martayrol Martayrol   [s 4] 2640/12 0 g 117
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-4 Chicago Tuva Chicago Tuva   [s 4] 1640/3 2 16.3 140
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-3 Rob Roy Zet Rob Roy Zet   [h 6] 2140/3 3 18.6 93
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-5 Attraktiv Attraktiv   [s 8] 2140/6 3 17.1 141
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 4] 1640/6 1 16.0 43
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-2 Julia Granite Julia Granite   [s 4] 2140/11 str
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-9 Mimi af Djupmyra Mimi af Djupmyra   [s 6] 2140/12 5 15.0 218
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 8] 2140/11 8 17.7 261
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-4 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 4] 1640/4 0 17.1 262
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-3 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 5] 2140/11 5 17.9 71
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-8 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 5] 1640/10 2 14.3 344
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-2 Look Twice Look Twice   [v 3] 2140/11 3 16.8 77
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-7 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 5] 2140/4 0 16.2 178
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-8 Fairytale Tabac Fairytale Tabac   [s 6] 2140/3 0 g 213
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-7 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 5] 2140/9 2 16.8 72
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-1 Julia Granite Julia Granite   [s 4] 2140/11 4 21.3 255
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-9 Happy Ending Happy Ending   [v 4] 2140/11 str
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 5] 2140/1 3 17.0 218
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-8 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 4] 2660/7 0 g 54
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-2 Sam Forget Sam Forget   [s 5] 2140/12 0 16.4 577
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-10 Timotejs Anne Mona Timotejs Anne Mona   [s 7] 2640/4 0 g 197
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-4 Nadir Grif Nadir Grif   [v 8] 1640/10 3 15.2 53
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-10 Bältra Spider Bältra Spider   [v 3] 2100/3 5 15.8 109
2015-11-13 2015-11-13 Romme-9 Million Million   [v 10] 2140/8 0 g 177
2015-11-13 2015-11-13 Romme-7 Poppins Poppins   [s 8] 2140/5 5 17.0 367
2015-11-13 2015-11-13 Romme-4 Noel Palema Noel Palema   [v 6] 2140/2 0 18.3 30
2015-11-13 2015-11-13 Romme-2 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 9] 1640/3 6 35.9 469
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-5 Timans Ballerina Timans Ballerina   [s 8] 2140/1 4 28.8 45
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-2 Adam Viking Adam Viking   [v 6] 2140/3 6 30.3g 191
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-1 Mario Memphis Mario Memphis   [v 3] 2140/7 0 21.3 57
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-8 Elita Memphis Elita Memphis   [s 4] 2140/5 7 16.4 91
2015-11-06 2015-11-06 Romme-10 The Last Crown The Last Crown   [s 4] 2140/4 1 16.0 26
2015-11-06 2015-11-06 Romme-2 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 4] 2140/6 4 16.5 309
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-7 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 5] 2140/11 7 16.5 32
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-6 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 5] 2140/2 2 16.1 66
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-2 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2640/10 0 g 118
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-8 Elita Memphis Elita Memphis   [s 4] 2140/4 6 15.8 54
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-12 Timans Ballerina Timans Ballerina   [s 8] 1640/10 2 27.0 214
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 Carja Carja   [s 4] 2160/11 2 17.3g 40
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-9 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 5] 2140/12 8 17.5 44
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-8 Sundbo Kula Sundbo Kula   [v 6] 2160/2 3 31.6 25
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-7 Brigadoon Brigadoon   [v 7] 2140/2 1 14.1 37
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-5 Restless Legs Restless Legs   [s 5] 2140/12 6 16.2 74
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-2 Stella Cadente Stella Cadente   [s 4] 2140/3 4 18.5 93
2015-10-23 2015-10-23 Romme-4 Timotejs Anne Mona Timotejs Anne Mona   [s 7] 2140/11 5 16.2 130
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-3 Timans Ballerina Timans Ballerina   [s 8] 2140/4 2 28.8 83
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-8 Bältra Spider Bältra Spider   [v 3] 2140/5 1 16.0 41
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-7 Elita Memphis Elita Memphis   [s 4] 2140/3 2 14.6 71
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-4 Alfas Gold Alfas Gold   [v 4] 1640/6 str
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-2 Mario Memphis Mario Memphis   [v 3] 2140/6 7 18.8 235
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-8 Lady Lash Lady Lash   [s 4] 2140/5 6 20.7 36
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-5 Jettison Rivner Jettison Rivner   [v 9] 1640/1 1 14.5 77
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-4 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 4] 2140/6 0 17.1 70
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-3 Adam Viking Adam Viking   [v 6] 2140/4 2 31.1 745
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-6 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 5] 2640/11 0 16.7 425
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-3 The One and Only The One and Only   [s 3] 2140/7 6 19.2 45
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-8 Bältra Spider Bältra Spider   [v 3] 2140/2 0 14.3 576
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-9 Elita Memphis Elita Memphis   [s 4] 2140/6 1 15.6 28
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-4 Gina la Lollo Gina la Lollo   [s 6] 2140/4 7 18.3 502
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-3 Rocky Boy Å. Rocky Boy Å.   [v 11] 1640/8 str
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-7 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 5] 3140/4 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-9 Princess Time Princess Time   [s 5] 2140/10 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-8 Rigel Odin Rigel Odin   [v 10] 1660/6 0
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-9 Diamond Blue Diamond Blue   [v 4] 2140/7 0 g 90
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-7 Adam Viking Adam Viking   [v 6] 1640/1 5 30.3 133
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-6 Japanese Face Japanese Face   [v 9] 2140/12 0 17.1 506
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-5 Kagemusha Kagemusha   [v 6] 1640/6 6 15.7 42
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-2 The Big Kahuna The Big Kahuna   [h 3] 2640/2 6 18.4 52
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-3 Mountain Smoke Mountain Smoke   [s 4] 1640/12 0 18.0g 42
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-5 Lady Lash Lady Lash   [s 4] 2140/2 1 18.4 50
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-8 Timotejs Anne Mona Timotejs Anne Mona   [s 7] 1640/5 7 14.6 41
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-5 Restless Legs Restless Legs   [s 5] 1640/2 str
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-2 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 5] 2140/11 str
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-7 Navaj Brodda Navaj Brodda   [s 4] 2140/4 5 16.1 47
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-6 Summerlight Blues Summerlight Blues   [s 6] 2140/4 0 g 1125
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-5 Keepondoinit Keepondoinit   [s 3] 2140/2 7 18.3 56
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-2 Kensington Glide Kensington Glide   [v 5] 2140/5 6 19.3 303
2015-09-30 2015-09-30 Åby-3 Ima Tornado Ima Tornado   [v 5] 1640/8 str
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-7 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 4] 2140/9 1 17.5 39
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-11 Flying Postman Flying Postman   [v 5] 2160/6 A 6 17.3 39
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-10 Ajlexes Samba Pati Ajlexes Samba Pati   [s 4] 2140/5 C 8 16.9 362
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-1 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 6] 2140/9 A 1 15.0 80
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1660/11 C 2 13.5 127
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-3 Bältra Spider Bältra Spider   [v 4] 2140/8 B 3 16.8 30
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-5 Bältra Spider Bältra Spider   [v 4] 2140/14 A 2 14.8 47
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-3 Bältra Spider Bältra Spider   [v 4] 2140/5 C 3 14.2 227
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-5 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/1 B 4 17.7 70
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-3 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2640/6 B 0 22.4 826
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-2 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 2140/1 D 4 17.9 148
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Bältra Spider Bältra Spider   [v 4] 2140/13 C 3 15.3 226
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-4 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 1640/10 C 3 14.8 609
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-9 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/4 D 0 21.0 584
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-6 Wakanda Wakanda   [s 7] 2160/15 D 6 18.1 1158
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-3 Semifinal Semifinal   [v 5] 2140/7 D 7 16.4 552
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-5 Sam Frontline Sam Frontline   [v 5] 2140/12 B 0 21.0 347
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-9 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/11 B 5 14.3 281
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-5 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 1640/2 C 6 15.4 248
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-10 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/12 A 2 16.9 141
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/5 D str
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-8 Mimi af Djupmyra Mimi af Djupmyra   [s 7] 1640/3 A 0 g 171
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-5 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2640/3 D 7 16.5 334
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-8 Elita Memphis Elita Memphis   [s 5] 2140/5 D 0 15.0 367
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-3 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/4 D 6 18.1 842
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-4 Elita Memphis Elita Memphis   [s 5] 1640/6 D 0 g 395
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-10 Taurus Taurus   [v 8] 2140/3 C 0 17.4 257
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-7 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/6 D 8 17.2 231
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-3 Elita Memphis Elita Memphis   [s 5] 1640/8 C 2 13.3 403
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-11 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/9 C 0 206
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-1 Sam Frontline Sam Frontline   [v 5] 2160/9 C 6 17.8 804
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-7 Ultimate Secret Ultimate Secret   [s 5] 2160/9 B 2 15.8 192
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-2 Sunbop Sunbop   [s 4] 2140/1 A 0 18.5 165
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-6 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/10 B 7 17.9g 1506
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-9 Royce Frontline Royce Frontline   [s 6] 1640/12 D str
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/10 C 6 15.7 365
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-5 Silverphilippa Silverphilippa   [s 6] 1640/4 D 0 34.1g 483
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-4 Lamino Lamino   [v 5] 2160/9 D 7 16.8 1075
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-9 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/2 A 8 16.5 42
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-10 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 5] 2160/2 C 0 g 33
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-9 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2160/9 B 3 16.0 57
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-8 Super Zantos Super Zantos   [v 6] 2160/11 B 0 15.0 159
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-1 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/11 C 3 17.3 93
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-10 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/1 D 2 17.5 96
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-2 Olymp Amok Olymp Amok   [h 5] 2640/7 D 4 18.1 101
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-8 Eklas Superior Eklas Superior   [v 9] 2140/4 D 0 19.0g 179
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-2 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2160/13 B str
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-2 Rote Pärla Rote Pärla   [s 10] 1640/9 D 0 32.1 900
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-7 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/9 C 3 18.8 247
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-5 Look Twice Look Twice   [v 4] 1640/4 C 3 15.9 192
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-4 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 6] 2140/9 C 3 17.2 242
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-3 Alki Flevo Alki Flevo   [v 9] 2140/4 D 0 16.9 524
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-2 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/3 D 0 g 69
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-1 Bältra Lomen Bältra Lomen   [v 10] 2680/11 B 0 33.3g 241
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-9 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/8 B 4 18.2 330
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-4 Candy R.S. Candy R.S.   [s 6] 1640/9 B 0 16.1 252
2016-03-18 2016-03-18 Romme-9 Blue Rocket Blue Rocket   [v 12] 3200/13 C 7 15.3 414
2016-03-18 2016-03-18 Romme-8 Super Zantos Super Zantos   [v 6] 2140/2 C 3 15.0 301
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-8 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/4 D 5 15.2 433
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-2 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 6] 2140/3 D 5 15.3 483
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-3 Wild Thing Wild Thing   [v 6] 2640/9 B 2 16.1 52
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-1 Quomodo Quomodo   [v 7] 2640/3 B 0 18.5 217
2016-02-26 2016-02-26 Romme-8 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/2 D 3 14.9 84
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-4 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 2640/2 D 0 22.5 1133
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-2 Jaqueline Coger Jaqueline Coger   [s 4] 2160/15 B 5 18.2 204
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-5 Julia Granite Julia Granite   [s 5] 2160/8 D 0 24.5 429
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-5 Lindsey Vonn Lindsey Vonn   [s 6] 2140/10 C 0 19.1 36
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-3 Christian Palema Christian Palema   [v 5] 2140/5 D 0 21.8g 251
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-9 Quomodo Quomodo   [v 7] 2640/1 A 3 17.1 82
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-4 Panic Button Panic Button   [v 8] 2140/12 D 0 g 79
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-3 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 6] 2140/15 D str
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-1 Julia Granite Julia Granite   [s 5] 2140/4 D 0 g 1331
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-4 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 1640/6 D 3 18.6 144
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-3 Hyltans Adonis Hyltans Adonis   [v 7] 2140/4 D 0 g 728
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-8 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2640/5 C 6 17.4 50
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-4 Alki Flevo Alki Flevo   [v 9] 2660/4 D 0 g 257
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-1 Jo Sefin Jo Sefin   [s 4] 1640/3 D 8 35.5g 423
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-3 Quomodo Quomodo   [v 7] 2640/11 B 2 16.9 184
2016-01-12 2016-01-12 Romme-1 Lunds Allram Lunds Allram   [v 11] 2160/12 D str
2016-01-12 2016-01-12 Romme-5 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 6] 2160/9 D str
2016-01-12 2016-01-12 Romme-3 Panic Button Panic Button   [v 8] 2140/7 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se