V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75



 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-6 Nova Burge Nova Burge   [s 8] 3180/10 0 18.5g 649
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 1640/2 4 13.8 589
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-6 Mamushka Mamushka   [s 4] 2140/10 0 18.6 131
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 1640/8 6 14.3 155
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 2140/1 3 14.0 382
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-1 Nova Burge Nova Burge   [s 8] 2640/5 0 16.3 369
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 6] 2160/15 8 17.9g 433
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 Mamushka Mamushka   [s 4] 2140/11 0 15.8 330
2015-10-04 2015-10-04 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 1640/4 4 13.1 107
2015-10-04 2015-10-04 Visby-2 Little Italy Little Italy   [v 9] 1640/7 0 16.5 307
2015-10-04 2015-10-04 Visby-1 Art Vandelay Art Vandelay   [v 3] 2140/8 6 20.9 132
2015-10-04 2015-10-04 Visby-9 Nova Burge Nova Burge   [s 8] 2680/9 1 17.1 35
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-7 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2660/7 D 5 18.1 354
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-7 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/11 C 5 16.8 863
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-2 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/3 D 0 20.1g 281
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-10 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/5 B 0 17.8 439
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 Clos Crianza Chess Clos Crianza Chess   [s 3] 2140/4 C 0 22.9 543
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2680/10 B 6 18.3g 182
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/7 D 0 19.5 310
2016-09-29 2016-09-29 Visby-7 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 1640/9 C 0 19.4 81
2016-09-29 2016-09-29 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 2] 1640/4 C 3 24.0 107
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Aquila Gwen Aquila Gwen   [s 6] 2160/15 D 0 19.0 586
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/9 D 5 16.9 397
2016-09-17 2016-09-17 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/9 B 3 18.3 70
2016-09-17 2016-09-17 Visby-8 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 3] 2140/7 B 0 g 57
2016-09-17 2016-09-17 Visby-7 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2640/2 C 1 18.7 79
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 1640/2 A 5 16.6 44
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/2 C 4 18.1 585
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 3] 2140/9 C 6 17.7 737
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/2 D 2 17.1 562
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/4 B 7 17.0 152
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/7 C 5 17.2 331
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 Snaf Snaf   [v 6] 2160/12 A 4 17.5 77
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2160/11 B 4 17.3 170
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/6 C 0 g 421
2016-08-30 2016-08-30 Visby-7 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2160/7 C 7 18.0 123
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Busnel Busnel   [v 5] 2140/6 D 0 18.2 378
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2640/2 D 0 18.8 699
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/6 C 3 16.3 389
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 1640/2 D 0 15.9 122
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/6 D 0 15.1 512
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2140/9 C 0 16.7 147
2016-08-18 2016-08-18 Visby-8 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2640/2 D 6 18.3 69
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Mamushka Mamushka   [s 5] 1640/7 B 7 16.2g 70
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 2140/5 D 1 15.5 185
2016-08-18 2016-08-18 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2660/8 C 1 16.1 28
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/4 D 0 g 520
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2140/6 D 0 18.9g 697
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/9 C 4 15.9 436
2016-08-06 2016-08-06 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/5 B 5 15.2 69
2016-08-06 2016-08-06 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2640/5 D 5 19.1g 220
2016-08-06 2016-08-06 Visby-2 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 1640/10 D 0 17.0 158
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1660/11 C 6 16.7 160
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/2 D str
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 2140/11 D 0 16.4 203
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/10 B 8 18.2g 753
2016-07-22 2016-07-22 Visby-8 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/9 C 7 17.3 407
2016-07-22 2016-07-22 Visby-7 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2140/3 D 7 16.4 576
2016-07-22 2016-07-22 Visby-6 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2140/2 C 8 18.5 212
2016-07-22 2016-07-22 Visby-5 Simb General Lee Simb General Lee   [h 7] 1640/6 C 5 14.9 42
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Findus Noa Bell Findus Noa Bell   [v 5] 2140/8 D 0 19.2 548
2016-07-13 2016-07-13 Visby-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/3 C 3 12.9 1010
2016-07-13 2016-07-13 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/10 D 0 21.5g 932
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/6 D 0 19.5g 452
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Nova Burge Nova Burge   [s 9] 3140/3 D 0 16.8 1275
2016-07-05 2016-07-05 Visby-9 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2140/4 C 4 17.8 198
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/4 C 0 18.2 505
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/6 A 2 20.0 38
2016-07-05 2016-07-05 Visby-4 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/5 D 8 17.8 365
2016-07-05 2016-07-05 Visby-3 Simb General Lee Simb General Lee   [h 7] 2140/10 D 6 14.9 276
2016-07-05 2016-07-05 Visby-2 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 8] 1660/8 B 5 14.9 298
2016-07-05 2016-07-05 Visby-1 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2640/6 D 0 17.0 752
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Classico Chess Classico Chess   [h 3] 2140/8 C 0 326
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 1640/3 D 0 16.8g 496
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Nova Burge Nova Burge   [s 9] 3160/7 D str
2016-06-28 2016-06-28 Visby-7 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2140/3 D 0 17.9g 406
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/1 D 5 17.2 398
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/12 C 0 14.0 712
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2140/3 C 0 20.2g 284
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Enge Amarone Enge Amarone   [s 5] 2140/5 D 0 g 365
2016-06-21 2016-06-21 Visby-10 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 1640/5 C 0 20.4g 268
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/1 D 0 g 522
2016-06-21 2016-06-21 Visby-7 Simb Canalla Simb Canalla   [s 6] 2140/12 C 0 17.4 820
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 6] 2640/2 D 6 16.3 641
2016-06-21 2016-06-21 Visby-5 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2180/15 C 5 15.6 237
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/1 D 0 12.9 545
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2160/14 C 0 19.4g 199
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/6 C 4 17.5 271
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/10 B str
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Simb Mean Machine Simb Mean Machine   [v 3] 2140/8 D 0 g 330
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2160/7 B 0 20.3g 245
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2160/12 B 6 18.3 374
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/11 B 3 16.6 272
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Nova Burge Nova Burge   [s 9] 2660/9 D 8 16.8 749
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 6] 2160/11 D 0 16.8 758
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2160/13 A str
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-9 Soda Soda   [s 8] 2140/11 D 0 14.0 530
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Indigo B.M.W. Indigo B.M.W.   [s 7] 2160/7 A 5 17.1 308
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/13 C 6 18.1g 677
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2140/1 B 0 15.7g 81
2016-05-26 2016-05-26 Visby-5 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/2 C 2 19.3 143
2016-05-26 2016-05-26 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 1640/1 A 4 13.5 47
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/3 D 5 17.3 625
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/7 B 0 16.1 216
2016-05-14 2016-05-14 Visby-4 Art Vandelay Art Vandelay   [v 4] 2140/4 D str
2016-05-14 2016-05-14 Visby-3 Arwens Spirit Arwens Spirit   [s 4] 2140/8 C 7 19.8 81
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2160/10 C 1 15.0 131
2016-05-14 2016-05-14 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2640/1 C 4 19.4 358
2016-05-14 2016-05-14 Visby-8 Simb Canalla Simb Canalla   [s 6] 2160/15 A 4 18.2 175
2016-05-14 2016-05-14 Visby-7 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1640/10 A 5 15.7 35
2016-05-14 2016-05-14 Visby-6 Stage Launcher Stage Launcher   [s 5] 2140/5 D 8 17.1g 411
2016-05-14 2016-05-14 Visby-5 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/5 C 5 20.8 71
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Cooler Cooler   [v 8] 1660/6 C 4 15.5 304
2016-05-03 2016-05-03 Visby-9 Calluna Calluna   [s 3] 2140/6 D 0 19.1 768
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2140/5 A 3 16.5g 96
2016-05-03 2016-05-03 Visby-5 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/9 B 0 20.7g 122
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Sundbobambu Sundbobambu   [v 9] 2160/12 C 0 16.8 439
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Notorius Bi Notorius Bi   [v 9] 2140/14 C 6 15.2 938
2016-04-23 2016-04-23 Visby-9 Ixia Diago Ixia Diago   [s 6] 2140/3 C 0 g 163
2016-04-23 2016-04-23 Visby-8 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/7 B 5 17.2 77
2016-04-23 2016-04-23 Visby-7 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1660/7 A 3 15.5 32
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 5] 2140/13 A 0 18.1 91
2016-04-23 2016-04-23 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1660/11 B 0 15.0g 146
2016-04-23 2016-04-23 Visby-3 Art Vandelay Art Vandelay   [v 4] 2140/8 B 8 23.3 144
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-11 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2160/7 C 0 17.9g 136
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-6 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 6] 1640/2 D 0 g 382
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/1 D 0 13.4 681
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 1640/5 C 4 13.5 96
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-5 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/15 C str
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/9 C 5 14.5 573
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/12 C 0 19.9 526
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-8 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/12 D str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/3 D 7 18.5 415
2017-10-12 2017-10-12 Visby-10 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/7 D 0 19.4g 749
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/15 A 7 23.6g 168
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/5 D 6 18.9 769
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/12 D 6 16.6 476
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Fazob Goj Fazob Goj   [v 11] 1620/5 C 4 13.3 243
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/3 D 0 g 222
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 3] 2120/10 D 0 19.7 481
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/12 B 6 17.2 540
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/10 B 0 19.3g 125
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2620/10 C 6 17.3 759
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 1620/1 D 0 15.2 420
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 2140/13 A 6 16.8 252
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/1 D str
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/7 B 5 15.2 129
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2140/11 C 0 17.4 876
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2140/8 D 0 15.8 622
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/3 B 4 17.4 37
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/3 C 3 17.6 570
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 1620/7 D 0 16.5g 519
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/1 D 8 17.6 177
2017-09-12 2017-09-12 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2620/8 D 6 16.1 133
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2140/15 A 6 17.5 179
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 1620/8 C 2 15.0 60
2017-08-29 2017-08-29 Visby-6 Mr Finnsson Mr Finnsson   [v 4] 2140/8 C 0 17.6 221
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/6 C 4 15.0 50
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2620/5 C 0 16.6 218
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2120/9 C 8 16.9 407
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/13 B 7 18.7 302
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 1620/10 C 8 15.3 58
2017-08-19 2017-08-19 Visby-7 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2120/1 C 5 17.2 116
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 3] 2120/3 C 7 20.5 238
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/4 D 0 23.5g 273
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Tap in Smile Tap in Smile   [v 12] 1620/6 D 0 15.8 428
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/8 B 1 16.3 51
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 9] 2140/14 A 0 16.5 2489
2017-08-04 2017-08-04 Visby-7 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/4 B 4 18.1 511
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Cooler Cooler   [v 9] 1640/10 C 0 19.4 391
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/4 D 3 18.4 189
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/2 D 0 19.5 342
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 1620/7 B 1 18.0 23
2017-07-28 2017-07-28 Visby-2 Kesha Kesha   [s 3] 2120/7 D 0 22.1 310
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/5 C 0 432
2017-07-28 2017-07-28 Visby-10 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/10 C 6 16.6 719
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 International International   [v 10] 1660/14 A 0 13.1 297
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/3 D 5 17.3 652
2017-07-28 2017-07-28 Visby-5 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 1620/1 C 2 14.5 55
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2620/6 D 7 17.3 225
2017-07-22 2017-07-22 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/8 D 4 17.0 517
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 International International   [v 10] 1620/11 A 2 12.1 205
2017-07-22 2017-07-22 Visby-6 Cooler Cooler   [v 9] 1620/8 C 5 16.4 365
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2140/7 B 0 18.4 294
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 2120/8 B 1 16.1 81
2017-07-12 2017-07-12 Visby-2 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/3 B 6 16.4 287
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2140/13 C 0 19.9g 420
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Little Italy Little Italy   [v 11] 1640/5 B str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/12 B 0 17.9g 25
2017-06-27 2017-06-27 Visby-9 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2120/2 D str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-3 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/8 C 3 16.4 532
2017-06-27 2017-06-27 Visby-2 Kesha Kesha   [s 3] 2120/10 D str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 1620/2 D 2 16.2 116
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2140/8 B 7 17.7 145
2017-06-19 2017-06-19 Visby-7 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2120/5 C 0 19.8g 110
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/2 B 0 g 38
2017-06-19 2017-06-19 Visby-2 Bellflower Bellflower   [s 8] 1620/11 B 5 14.0 102
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/11 B 1 15.8 60
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/6 D 3 17.9 88
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Mr Finnsson Mr Finnsson   [v 4] 2620/4 C 2 16.4 151
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/8 D 3 16.7 311
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Cooler Cooler   [v 9] 1620/9 D 0 14.2 812
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2120/8 B 2 14.6 48
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 11] 2140/10 C 4 15.5 176
2017-06-10 2017-06-10 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/4 D 1 16.1 83
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2620/1 D 0 18.0 688
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 9] 2120/15 B 0 15.9 234
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/8 D 2 17.6 456
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/1 C 3 16.3 593
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 11] 2120/9 C 5 15.9 320
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Audax Audax   [v 8] 2120/3 C 0 19.2 610
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 I.A.Lee I.A.Lee   [s 8] 2120/2 D 3 16.2 109
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Audax Audax   [v 8] 2620/4 C 0 19.0 962
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/2 B 1 17.8 29
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 Mamushka Mamushka   [s 6] 2160/9 C 0 18.0 282
2017-05-21 2017-05-21 Visby-4 Simb Canalla Simb Canalla   [s 7] 2140/13 C 7 17.9 324
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Cooler Cooler   [v 9] 1620/3 D 0 17.1 453
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/10 B 7 18.9g 23
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Reality Reality   [s 9] 1620/1 D 0 g 192
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2140/2 B str
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/12 B 5 16.5 195
2017-05-02 2017-05-02 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/1 C 3 19.2 242
2017-05-02 2017-05-02 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/7 B 3 18.5 181
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Simb Canalla Simb Canalla   [s 7] 1640/6 C 3 16.9 437
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 1640/7 C 5 15.9 607
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/3 B 0 215
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Rhinestone F.H. Rhinestone F.H.   [s 9] 2120/8 B 0 291
2017-04-22 2017-04-22 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/11 C 0 19.8 514
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2120/1 C 0 17.5 612
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 1620/5 D 0 16.9 366
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-5 One Relation One Relation   [s 3] 2100/11 D 6 19.0 1000
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-7 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 3] 2160/13 C 0 23.3g 428
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-1 One Relation One Relation   [s 3] 2140/5 D 4 17.1 692
2018-10-22 2018-10-22 Visby-7 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 6] 2140/13 B 4 16.5 393
2018-10-22 2018-10-22 Visby-6 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 3] 2120/3 D 0 g 73
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2120/11 D 0 15.4 729
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 One Relation One Relation   [s 3] 1640/10 D 8 16.9g 983
2018-10-22 2018-10-22 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/8 D 7 14.1 660
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1640/6 D 6 16.7 227
2018-10-11 2018-10-11 Visby-8 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 3] 2120/2 D 2 19.4 260
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Utter Utter   [h 8] 2140/11 B 4 15.3 278
2018-10-11 2018-10-11 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2140/6 D 5 18.6g 295
2018-10-11 2018-10-11 Visby-1 Caddie Lac Caddie Lac   [s 5] 1640/6 B 4 15.9 159
2018-09-30 2018-09-30 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 2140/10 C 6 17.7 154
2018-09-30 2018-09-30 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2120/13 C 0 18.1 613
2018-09-30 2018-09-30 Visby-4 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 6] 1640/8 B 5 15.5 209
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1640/4 D 7 16.0 378
2018-09-20 2018-09-20 Visby-4 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/1 D str
2018-09-20 2018-09-20 Visby-3 One Relation One Relation   [s 3] 2140/8 C 5 18.0 356
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Enor Terdus Enor Terdus   [v 8] 2120/8 D 0 g 274
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 2120/7 D 0 17.6 553
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/6 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/3 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-5 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/10 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 1620/6 C 0 271
2018-09-06 2018-09-06 Visby-2 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 10] 2120/4 D 8 15.3 752
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 1640/4 D 3 13.5 32
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-2 Uddens Index Uddens Index   [v 7] 2660/12 A 3 16.6 78
2018-08-30 2018-08-30 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/7 C 5 17.8 175
2018-08-30 2018-08-30 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 2120/8 C 0 15.6 363
2018-08-30 2018-08-30 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2120/1 D 7 16.3 772
2018-08-18 2018-08-18 Visby-8 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 2620/11 C 1 15.0 197
2018-08-18 2018-08-18 Visby-7 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2120/1 B 2 16.7 231
2018-08-18 2018-08-18 Visby-6 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/10 C 4 20.2 89
2018-08-18 2018-08-18 Visby-4 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/11 D 0 17.5 286
2018-08-18 2018-08-18 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/8 C 3 13.6 199
2018-08-18 2018-08-18 Visby-2 She's My Secret She's My Secret   [s 3] 2120/3 A 1 17.1 18
2018-08-18 2018-08-18 Visby-1 Butterfly Center Butterfly Center   [s 8] 1620/1 C 7 14.3 60
2018-08-18 2018-08-18 Visby-9 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 1620/2 D 2 16.7 19
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Önas Nelly Önas Nelly   [s 3] 2120/1 C str
2018-08-02 2018-08-02 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1620/3 C 5 15.5 191
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-4 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 1640/12 D 0 14.1 746
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-2 One Relation One Relation   [s 3] 2140/10 C 7 17.8 903
2018-07-26 2018-07-26 Visby-7 Önas Nelly Önas Nelly   [s 3] 2120/4 D 2 17.0 363
2018-07-26 2018-07-26 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/5 D 4 17.3 120
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1640/6 D 4 16.3 244
2018-07-19 2018-07-19 Visby-7 Zee Me Zee Me   [s 8] 2140/8 B 3 16.1 56
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 1620/2 D 0 14.5 905
2018-07-19 2018-07-19 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/9 D 8 18.0g 264
2018-07-19 2018-07-19 Visby-1 Donna Chess Donna Chess   [s 4] 2120/12 D 0 22.6 1290
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2140/13 D 0 17.1 833
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/4 D 0 g 2694
2018-07-11 2018-07-11 Visby-4 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 2120/1 D 0 18.3 804
2018-07-11 2018-07-11 Visby-2 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 4] 1620/4 D 0 17.5 890
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2140/10 B 0 18.5g 643
2018-06-16 2018-06-16 Visby-9 San Quentin San Quentin   [v 7] 1640/5 D 0 20.0 508
2018-06-16 2018-06-16 Visby-7 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 2120/1 D 4 14.3 651
2018-06-16 2018-06-16 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2120/10 D 0 17.4 1147
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 One Relation One Relation   [s 3] 2120/1 D 8 17.2 663
2018-06-16 2018-06-16 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2640/10 B 5 17.4 138
2018-06-16 2018-06-16 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/2 D 0 g 704
2018-06-04 2018-06-04 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/8 C 0 26.4g 536
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2140/2 B 8 18.0 38
2018-06-04 2018-06-04 Visby-9 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 2120/6 D 0 14.8 609
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 2120/2 C 3 16.7 292
2018-06-04 2018-06-04 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2140/8 B 0 19.3 352
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2140/14 A 0 19.5 279
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2160/10 C 0 16.2 198
2018-05-24 2018-05-24 Visby-6 One Relation One Relation   [s 3] 2120/12 A 4 18.8g 84
2018-05-24 2018-05-24 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2120/8 D 6 15.6 360
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 2620/5 D 8 15.7 1093
2018-05-24 2018-05-24 Visby-3 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 2120/2 C 5 15.8 319
2018-05-24 2018-05-24 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/6 D 8 22.1 527
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2120/9 D 0 15.3 359
2018-05-14 2018-05-14 Visby-3 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 1620/1 C 2 13.8 706
2018-05-14 2018-05-14 Visby-2 International International   [v 11] 2120/5 C 8 14.2 597
2018-05-06 2018-05-06 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1640/6 C str
2018-05-06 2018-05-06 Visby-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 7] 2140/3 C 6 18.0 475
2018-05-06 2018-05-06 Visby-7 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/9 D str
2018-05-06 2018-05-06 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2140/11 D 8 17.8 795
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2620/15 A 3 16.9 188
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2120/2 C 2 18.1g 637
2018-04-21 2018-04-21 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2120/6 B 4 15.9 41
2018-04-21 2018-04-21 Visby-8 Mistelns Napoleon Mistelns Napoleon   [v 4] 2120/1 C str
2018-04-21 2018-04-21 Visby-5 Immer Fri Immer Fri   [v 9] 2120/5 B 2 14.6 54
2018-04-21 2018-04-21 Visby-1 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2120/9 C 4 16.7 179
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2140/8 D 7 17.0 1509
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-5 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2140/3 C 0 15.7 294
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 1620/4 D 8 17.2g 165
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2120/3 C 4 15.7 222
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 1620/2 D 2 14.7 175
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Digger Smasher Digger Smasher   [v 12] 2140/7 A 0 17.1 414
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Dooleys Dooleys   [v 11] 2120/9 C 0 16.7g 452
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Sevedeka Sevedeka   [s 6] 1620/11 B 4 14.1 446
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 5] 2120/4 D 0 18.9 283
2019-10-14 2019-10-14 Visby-9 Nick I Can Nick I Can   [v 11] 2160/13 C 5 17.4 482
2019-10-14 2019-10-14 Visby-7 Stjärna Solero Stjärna Solero   [s 4] 2120/6 D str
2019-10-14 2019-10-14 Visby-5 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/8 B 8 18.0g 520
2019-10-14 2019-10-14 Visby-4 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 2120/5 D 5 16.1 258
2019-10-14 2019-10-14 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 11] 2660/11 B 3 14.7 394
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2120/6 D 0 17.2 293
2019-10-14 2019-10-14 Visby-1 Wishlist Wishlist   [s 4] 1620/3 B 0 14.6 68
2019-10-01 2019-10-01 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 11] 2120/12 A 3 14.5 263
2019-10-01 2019-10-01 Visby-2 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 2640/9 D 3 18.9 283
2019-10-01 2019-10-01 Visby-1 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2160/11 A 0 17.0g 28
2019-10-01 2019-10-01 Visby-9 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 6] 2140/6 A 1 16.5 219
2019-10-01 2019-10-01 Visby-8 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2140/6 B 1 16.9 103
2019-10-01 2019-10-01 Visby-5 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2140/5 D 0 18.6g 188
2019-10-01 2019-10-01 Visby-4 One Relation One Relation   [s 4] 2120/1 C 0 g 227
2019-09-21 2019-09-21 Visby-9 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 2120/1 B 2 16.7 41
2019-09-21 2019-09-21 Visby-7 Tout la Face Tout la Face   [s 4] 1620/1 B 1 16.7 57
2019-09-21 2019-09-21 Visby-6 Stjärna Solero Stjärna Solero   [s 4] 2120/2 D 4 22.4 580
2019-09-21 2019-09-21 Visby-4 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 10] 1620/6 C 0 g 68
2019-09-21 2019-09-21 Visby-3 Zee Me Zee Me   [s 9] 2140/5 C 0 19.6g 132
2019-09-21 2019-09-21 Visby-2 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 6] 1620/3 D 0 g 33
2019-09-21 2019-09-21 Visby-1 Digger Smasher Digger Smasher   [v 12] 2120/2 C 4 16.0 87
2019-09-12 2019-09-12 Visby-8 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2140/9 B 7 18.9 72
2019-09-12 2019-09-12 Visby-6 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/7 B 6 22.0g 110
2019-09-12 2019-09-12 Visby-4 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2140/9 A 1 15.2 90
2019-09-12 2019-09-12 Visby-3 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/4 D 0 g 471
2019-09-12 2019-09-12 Visby-2 Zee Me Zee Me   [s 9] 2620/3 D 0 18.1 254
2019-08-31 2019-08-31 Visby-8 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 7] 1640/9 B 7 18.4 185
2019-08-31 2019-08-31 Visby-7 Satyagraha Satyagraha   [v 4] 2120/1 B 3 20.2g 81
2019-08-31 2019-08-31 Visby-4 Dooleys Dooleys   [v 11] 1640/13 A 6 13.4g 74
2019-08-31 2019-08-31 Visby-3 Star Commander Star Commander   [v 8] 2120/12 C 0 17.6 149
2019-08-31 2019-08-31 Visby-2 Hard Steel Hard Steel   [v 5] 2120/8 A 1 17.2 25
2019-08-31 2019-08-31 Visby-1 Finally Tour Finally Tour   [s 4] 2620/5 C str
2019-08-31 2019-08-31 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 1620/4 D 3 14.4 211
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2140/12 A 8 15.6 81
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-1 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2140/7 D 0 18.3 532
2019-08-15 2019-08-15 Visby-9 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 2140/6 B 5 18.2g 45
2019-08-15 2019-08-15 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/8 D 3 17.6 723
2019-08-15 2019-08-15 Visby-7 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 5] 2120/8 D 0 18.8 904
2019-08-15 2019-08-15 Visby-6 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/2 B 4 20.0g 93
2019-08-15 2019-08-15 Visby-5 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/3 C 4 16.5 130
2019-08-15 2019-08-15 Visby-4 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2620/11 D 7 16.7 283
2019-08-15 2019-08-15 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2120/5 B 0 16.4g 29
2019-08-15 2019-08-15 Visby-2 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 1620/4 D 5 15.2 417
2019-08-15 2019-08-15 Visby-1 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/8 C 8 15.7 259
2019-08-01 2019-08-01 Visby-9 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/8 C 1 18.6 160
2019-08-01 2019-08-01 Visby-6 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2140/7 C 4 17.0g 266
2019-08-01 2019-08-01 Visby-5 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2140/12 B 3 15.6 276
2019-08-01 2019-08-01 Visby-1 Satyagraha Satyagraha   [v 4] 2120/1 C 0 24.4g 100
2019-08-01 2019-08-01 Visby-10 Global Underground Global Underground   [v 5] 1640/5 B 0 g 349
2019-07-25 2019-07-25 Visby-10 Miss Wood Miss Wood   [s 8] 2120/4 C 0 18.8g 210
2019-07-25 2019-07-25 Visby-9 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/11 B 4 16.3 65
2019-07-25 2019-07-25 Visby-8 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/2 D 0 g 173
2019-07-25 2019-07-25 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2140/12 A 6 15.1 45
2019-07-25 2019-07-25 Visby-6 One Relation One Relation   [s 4] 2120/13 A 6 15.8 75
2019-07-25 2019-07-25 Visby-5 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2620/9 D 8 15.8 160
2019-07-25 2019-07-25 Visby-4 Donna Chess Donna Chess   [s 5] 2120/1 D 0 21.3 312
2019-07-25 2019-07-25 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 11] 1640/9 B 8 12.6 284
2019-07-25 2019-07-25 Visby-2 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 2120/2 D 8 15.7 326
2019-07-25 2019-07-25 Visby-1 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/3 C 4 19.4 46
2019-07-18 2019-07-18 Visby-5 Global Underground Global Underground   [v 5] 1620/12 C 0 16.2 427
2019-07-18 2019-07-18 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 8] 2620/11 C 0 g 644
2019-07-18 2019-07-18 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2120/6 D 4 17.0 730
2019-07-18 2019-07-18 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2160/14 A 1 14.4 67
2019-07-10 2019-07-10 Visby-10 One Relation One Relation   [s 4] 2120/6 D 5 14.8 582
2019-07-10 2019-07-10 Visby-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/11 C 5 15.2 584
2019-07-10 2019-07-10 Visby-4 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/1 D 4 16.8 457
2019-07-10 2019-07-10 Visby-2 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/3 C 0 g 386
2019-07-10 2019-07-10 Visby-1 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2140/11 C 7 19.3g 947
2019-06-27 2019-06-27 Visby-10 Carmen Brick Carmen Brick   [s 5] 2140/4 D 4 17.3 118
2019-06-27 2019-06-27 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/2 C 0 17.8 363
2019-06-27 2019-06-27 Visby-8 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/1 C 0 33
2019-06-27 2019-06-27 Visby-7 Immer Fri Immer Fri   [v 10] 1620/11 C 6 13.4 273
2019-06-27 2019-06-27 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 1620/12 B 2 12.4 104
2019-06-27 2019-06-27 Visby-5 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 1620/2 B 6 14.7 629
2019-06-27 2019-06-27 Visby-3 One Relation One Relation   [s 4] 1620/4 A 2 14.0 45
2019-06-27 2019-06-27 Visby-2 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/1 B 5 17.4 47
2019-06-27 2019-06-27 Visby-1 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/4 C 3 18.6 376
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2120/12 B 6 13.5 175
2019-06-18 2019-06-18 Visby-8 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2140/6 D 7 16.4 453
2019-06-18 2019-06-18 Visby-4 One Relation One Relation   [s 4] 1620/2 B 3 13.3 44
2019-06-18 2019-06-18 Visby-3 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/4 C 2 16.6 73
2019-06-18 2019-06-18 Visby-2 Donna Chess Donna Chess   [s 5] 2120/2 D 0 21.6 946
2019-06-10 2019-06-10 Visby-6 Utter Utter   [h 9] 2640/4 D str
2019-06-10 2019-06-10 Visby-3 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/3 D 7 16.6 150
2019-06-10 2019-06-10 Visby-2 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/1 B 1 16.8 108
2019-06-10 2019-06-10 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 4] 2120/4 D 0 23.9 940
2019-05-28 2019-05-28 Visby-8 Mari Klipp Mari Klipp   [s 5] 2140/11 C 7 18.2 369
2019-05-28 2019-05-28 Visby-7 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/7 D 3 18.1 493
2019-05-28 2019-05-28 Visby-5 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/4 B 2 17.9 86
2019-05-28 2019-05-28 Visby-1 Immer Fri Immer Fri   [v 10] 2120/13 B 3 14.4 944
2019-05-18 2019-05-18 Visby-5 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/1 C 2 17.8 115
2019-05-18 2019-05-18 Visby-3 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/6 C 7 18.4 1329
2019-05-18 2019-05-18 Visby-2 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2120/1 C 0 g 23
2019-05-18 2019-05-18 Visby-9 Pink Diamond Pink Diamond   [s 5] 2120/1 D 3 18.4 116
2019-05-18 2019-05-18 Visby-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/11 D str
2019-05-18 2019-05-18 Visby-6 One Relation One Relation   [s 4] 2120/6 C 1 15.6 44
2019-05-09 2019-05-09 Visby-9 She's My Secret She's My Secret   [s 4] 2120/1 C 8 19.4g 23
2019-05-09 2019-05-09 Visby-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/6 C 6 19.5 581
2019-05-09 2019-05-09 Visby-6 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2140/8 C 0 21.1g 42
2019-05-09 2019-05-09 Visby-4 Utter Utter   [h 9] 2140/13 B 0 16.4 854
2019-05-09 2019-05-09 Visby-2 One Relation One Relation   [s 4] 2140/10 C 1 17.4 210
2019-05-09 2019-05-09 Visby-1 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2620/6 D 2 17.3 458
2019-04-27 2019-04-27 Visby-9 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2120/2 A 2 18.9g 16
2019-04-27 2019-04-27 Visby-8 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 1620/2 C 4 15.9 45
2019-04-27 2019-04-27 Visby-7 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 1620/12 B 0 g 324
2019-04-27 2019-04-27 Visby-5 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/11 C 1 18.3 47
2019-04-27 2019-04-27 Visby-4 She's My Secret She's My Secret   [s 4] 2120/2 C 0 20.4g 66
2019-04-27 2019-04-27 Visby-3 Utter Utter   [h 9] 1620/11 B 6 15.8 389
2019-04-27 2019-04-27 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 8] 2620/4 C 0 19.3 347
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-10 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2160/11 C 0 17.8 1000
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-9 Utter Utter   [h 9] 1640/8 B 0 13.7 1144
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-1 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2140/9 D 0 19.4g 545
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2100/14 C 0 18.0g 245
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-1 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2160/9 B 6 18.5 591
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2140/10 D 6 17.2 1000
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-1 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2160/13 A 5 19.6g 447
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-2 One Relation One Relation   [s 4] 2140/10 D 6 16.9 96
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-6 One Relation One Relation   [s 4] 2100/2 C 3 17.0 1200
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-9 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2660/11 C 3 15.4 92
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-6 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2140/8 D 6 17.2 1153
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-5 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 4] 2140/5 D 0 16.1 366
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2640/5 C 4 14.2 407
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-5 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 1640/5 D 0 15.5g 413
2020-10-29 2020-10-29 Visby-10 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 1640/7 D 0 g 251
2020-10-29 2020-10-29 Visby-9 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 6] 1620/4 D 0 22.9g 286
2020-10-29 2020-10-29 Visby-6 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2140/6 B 3 17.1 85
2020-10-29 2020-10-29 Visby-5 Nygårds Prins Nygårds Prins   [v 3] 2120/3 D 0 24.8g 216
2020-10-29 2020-10-29 Visby-4 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2620/10 D 6 16.9 188
2020-10-29 2020-10-29 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2120/2 B 2 12.7 142
2020-10-29 2020-10-29 Visby-2 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2120/7 D 8 19.2 1500
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/11 B 4 13.7 593
2020-10-12 2020-10-12 Visby-3 Edgy Look Edgy Look   [v 7] 1620/2 D 0 g 969
2020-10-12 2020-10-12 Visby-2 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2120/5 C str
2020-10-12 2020-10-12 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2140/15 D 4 16.5 321
2020-10-12 2020-10-12 Visby-10 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/5 C 5 17.1 128
2020-10-12 2020-10-12 Visby-8 Disaronno Disaronno   [v 5] 2120/7 C 4 19.9 69
2020-10-12 2020-10-12 Visby-7 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 5] 2120/7 B str
2020-10-12 2020-10-12 Visby-6 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 1640/7 C 6 19.9g 733
2020-10-12 2020-10-12 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 2620/14 D 0 16.1 1501
2020-10-01 2020-10-01 Visby-7 One Relation One Relation   [s 5] 2140/6 B 0 17.6 51
2020-10-01 2020-10-01 Visby-6 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2160/9 B 4 18.1 764
2020-10-01 2020-10-01 Visby-5 Disaronno Disaronno   [v 5] 2120/9 C 4 19.8g 180
2020-10-01 2020-10-01 Visby-4 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2120/1 A 0 18.4g 118
2020-10-01 2020-10-01 Visby-3 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 1620/1 C str
2020-10-01 2020-10-01 Visby-2 Brad's Girl Vera Brad's Girl Vera   [s 4] 2120/7 D 8 17.9 358
2020-10-01 2020-10-01 Visby-1 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2620/2 A 2 16.1 27
2020-09-12 2020-09-12 Visby-6 O.M.Genista O.M.Genista   [s 4] 1620/2 C 6 210
2020-09-12 2020-09-12 Visby-5 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 5] 2120/3 B 4 19.6 58
2020-09-12 2020-09-12 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 2620/2 C 0 g 100
2020-09-12 2020-09-12 Visby-3 A.Hannibal A.Hannibal   [h 11] 2160/15 D 0 16.1 611
2020-09-12 2020-09-12 Visby-1 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/9 D 0 g 202
2020-09-01 2020-09-01 Visby-7 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/14 B 1 16.0 159
2020-09-01 2020-09-01 Visby-6 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/6 C 5 18.0 360
2020-09-01 2020-09-01 Visby-5 O.M.Genista O.M.Genista   [s 4] 2120/2 A 5 20.1 63
2020-09-01 2020-09-01 Visby-4 Wishlist Wishlist   [s 5] 2140/11 D 3 16.1 547
2020-09-01 2020-09-01 Visby-3 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2620/14 C 5 17.9 330
2020-09-01 2020-09-01 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 1620/1 C 0 g 133
2020-09-01 2020-09-01 Visby-1 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2120/3 B 6 14.2g 63
2020-09-01 2020-09-01 Visby-8 One Relation One Relation   [s 5] 2140/4 C 5 16.1 37
2020-08-24 2020-08-24 Visby-8 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 1640/15 A 5 16.3 277
2020-08-24 2020-08-24 Visby-7 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/1 D 7 19.2 88
2020-08-24 2020-08-24 Visby-6 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/7 C 5 428
2020-08-24 2020-08-24 Visby-4 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2120/2 B 4 16.3 105
2020-08-24 2020-08-24 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 1620/2 B 2 13.6 34
2020-08-24 2020-08-24 Visby-2 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/3 D 0 20.0g 90
2020-08-24 2020-08-24 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2120/2 D 1 15.5 128
2020-08-15 2020-08-15 Visby-7 R.K.Rainbow R.K.Rainbow   [s 4] 2120/8 B 2 17.0 39
2020-08-15 2020-08-15 Visby-6 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2640/5 C 1 18.2 22
2020-08-15 2020-08-15 Visby-5 O.M.Genista O.M.Genista   [s 4] 2120/3 B str
2020-08-15 2020-08-15 Visby-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 8] 2120/4 B 4 15.3 70
2020-08-15 2020-08-15 Visby-3 One Relation One Relation   [s 5] 1620/12 C 4 13.8 54
2020-08-15 2020-08-15 Visby-2 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/2 C 5 16.4 24
2020-08-15 2020-08-15 Visby-1 Zee Me Zee Me   [s 10] 2140/7 C 0 17.4g 163
2020-08-15 2020-08-15 Visby-10 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 1620/10 B 4 15.1 70
2020-08-15 2020-08-15 Visby-9 Satyagraha Satyagraha   [v 5] 2120/11 C 8 18.4 385
2020-07-30 2020-07-30 Visby-6 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/12 C 0 g 378
2020-07-30 2020-07-30 Visby-5 R.K.King R.K.King   [v 8] 2120/7 D 8 14.7 1656
2020-07-30 2020-07-30 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/12 A 1 13.8 68
2020-07-30 2020-07-30 Visby-2 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/13 B 5 16.3 176
2020-07-30 2020-07-30 Visby-1 Toxic Relation Toxic Relation   [v 3] 2120/11 D 0 21.3 975
2020-07-23 2020-07-23 Visby-5 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/9 D 3 16.6 279
2020-07-23 2020-07-23 Visby-4 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/4 C 4 16.7 2358
2020-07-23 2020-07-23 Visby-3 One Relation One Relation   [s 5] 1620/2 C 7 14.0 586
2020-07-23 2020-07-23 Visby-1 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/1 D 2 19.3 105
2020-07-23 2020-07-23 Visby-9 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/14 A 4 17.1 222
2020-07-23 2020-07-23 Visby-8 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 2140/10 C 4 16.4 1112
2020-07-23 2020-07-23 Visby-7 Princess Cristal Princess Cristal   [s 5] 2140/9 D 0 17.2 2445
2020-07-23 2020-07-23 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 1620/6 B 3 13.1 36
2020-07-16 2020-07-16 Visby-7 One Relation One Relation   [s 5] 2120/10 C 7 16.1 869
2020-07-16 2020-07-16 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2120/7 B 2 13.2 43
2020-07-16 2020-07-16 Visby-5 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 4] 2120/1 D 0 g 976
2020-07-16 2020-07-16 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 2140/10 C 4 16.2 100
2020-07-16 2020-07-16 Visby-3 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2120/7 A 7 16.2 54
2020-07-16 2020-07-16 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 1640/12 D 4 14.9 575
2020-07-16 2020-07-16 Visby-1 Fighter G.G. Fighter G.G.   [v 6] 2120/11 D 0 21.4 831
2020-07-08 2020-07-08 Visby-8 Enor Terdus Enor Terdus   [v 10] 2620/11 D 0 g 3172
2020-07-08 2020-07-08 Visby-5 Simb Murdoch Simb Murdoch   [v 6] 1620/8 C str
2020-07-08 2020-07-08 Visby-2 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2120/3 D 8 1861
2020-06-25 2020-06-25 Visby-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/11 A 8 16.6g 32
2020-06-25 2020-06-25 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2120/4 C 0 g 174
2020-06-25 2020-06-25 Visby-3 One Relation One Relation   [s 5] 2120/13 B 0 16.1 328
2020-06-25 2020-06-25 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 2140/9 D 0 g 1245
2020-06-25 2020-06-25 Visby-1 Brad's Girl Vera Brad's Girl Vera   [s 4] 2120/2 D 7 25.8g 429
2020-06-25 2020-06-25 Visby-9 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 5] 2120/2 B 8 21.7 118
2020-06-25 2020-06-25 Visby-8 R.K.King R.K.King   [v 8] 1680/15 A str
2020-06-16 2020-06-16 Visby-9 Jamaica Boko Jamaica Boko   [s 4] 2120/4 C 2 14.6 30
2020-06-16 2020-06-16 Visby-8 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/13 A 6 16.0g 170
2020-06-16 2020-06-16 Visby-2 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/9 C 5 18.6 721
2020-06-16 2020-06-16 Visby-1 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/11 D 0 23.7g 663
2020-06-09 2020-06-09 Visby-8 Miss Wood Miss Wood   [s 9] 2140/10 D 0 g 719
2020-06-09 2020-06-09 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2640/12 B 6 14.8 174
2020-06-09 2020-06-09 Visby-6 Singha Rauk Singha Rauk   [v 6] 1620/5 C 0 13.5 310
2020-06-09 2020-06-09 Visby-5 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2120/10 A 8 17.0 108
2020-06-09 2020-06-09 Visby-4 Volbeat Volbeat   [v 4] 2120/7 D 0 18.2 701
2020-06-09 2020-06-09 Visby-3 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2120/5 A 2 15.3 30
2020-06-09 2020-06-09 Visby-1 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/3 D 2 19.5 289
2020-06-01 2020-06-01 Visby-9 Asfaloth Asfaloth   [v 8] 2140/6 C 3 16.3 182
2020-06-01 2020-06-01 Visby-8 Miss Wood Miss Wood   [s 9] 2140/11 D 7 17.1 1036
2020-06-01 2020-06-01 Visby-5 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/9 B 5 17.1 351
2020-06-01 2020-06-01 Visby-4 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2620/2 D 0 15.5 477
2020-06-01 2020-06-01 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 1620/4 B 0 15.2g 129
2020-06-01 2020-06-01 Visby-2 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/12 A 2 15.6 168
2020-06-01 2020-06-01 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2140/14 C 0 19.8g 649
2020-05-15 2020-05-15 Visby-8 Milton Palema Milton Palema   [v 6] 2120/2 D str
2020-05-15 2020-05-15 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/5 A 2 14.7 37
2020-05-15 2020-05-15 Visby-5 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2120/3 D 2 15.3 222
2020-05-15 2020-05-15 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 9] 2140/12 D 0 17.6 636
2020-05-15 2020-05-15 Visby-3 Immer Fri Immer Fri   [v 11] 1620/5 D 6 13.6 949
2020-05-15 2020-05-15 Visby-2 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2120/15 B str
2020-05-05 2020-05-05 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 1620/6 C 5 13.9g 55
2020-05-05 2020-05-05 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2620/1 D 7 16.3 544
2020-05-05 2020-05-05 Visby-8 Miss Wood Miss Wood   [s 9] 2140/4 C 0 22.4g 700
2020-05-05 2020-05-05 Visby-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/10 A str
2020-05-05 2020-05-05 Visby-4 Immer Fri Immer Fri   [v 11] 2120/2 D 7 15.5 656
2020-04-25 2020-04-25 Visby-9 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/8 B 1 16.8 41
2020-04-25 2020-04-25 Visby-8 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 1620/7 C 3 15.5 97
2020-04-25 2020-04-25 Visby-6 G.K.Jokeri G.K.Jokeri   [v 7] 2120/7 C 5 20.6 42
2020-04-25 2020-04-25 Visby-5 She's My Secret She's My Secret   [s 5] 2120/2 B 0 g 36
2020-04-25 2020-04-25 Visby-4 Immer Fri Immer Fri   [v 11] 1620/2 C 3 15.1 248
2020-04-25 2020-04-25 Visby-3 Sevedeka Sevedeka   [s 7] 2120/4 B 0 17.8 55
2020-04-25 2020-04-25 Visby-1 Önas Nelly Önas Nelly   [s 5] 1620/11 C 1 14.3 89
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-8 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/10 C str
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2640/4 C 6 16.0 189
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-6 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/6 C 0 g 1111
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2640/3 C 3 15.2 214
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-6 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2640/5 D 6 15.7 566
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/7 B 5 14.8 47
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-5 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/8 C 0 16.5 253
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-6 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/3 D 0 16.4 852
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-4 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2160/5 C 0 16.5g 169
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-8 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/7 D 3 15.7 279
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/11 C 2 15.0 197
2021-12-03 2021-12-03 Solvalla-6 Perfect Relation Perfect Relation   [v 5] 2140/4 D 0 16.5 360
2021-12-03 2021-12-03 Solvalla-2 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2140/10 A 2 14.4 44
2021-11-12 2021-11-12 Solvalla-5 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2140/5 A 2 13.6 87
2021-11-12 2021-11-12 Solvalla-3 Perfect Relation Perfect Relation   [v 5] 2140/9 D 6 16.5 477
2021-11-12 2021-11-12 Solvalla-2 Son of Quarcio Son of Quarcio   [v 5] 2140/10 C 2 15.2 823
2021-10-26 2021-10-26 Visby-9 Mellby Itch Mellby Itch   [s 4] 2140/14 A 0 g 179
2021-10-26 2021-10-26 Visby-8 Neeskens Neeskens   [v 4] 2140/11 B 0 g 1118
2021-10-26 2021-10-26 Visby-7 R.K.Rainbow R.K.Rainbow   [s 5] 2120/4 A 0 17.4g 49
2021-10-26 2021-10-26 Visby-5 Toxic Relation Toxic Relation   [v 4] 2120/11 C 0 25.7g 855
2021-10-26 2021-10-26 Visby-4 Perfect Relation Perfect Relation   [v 5] 2120/1 D 3 15.6 424
2021-10-26 2021-10-26 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2160/11 A 1 14.1 23
2021-10-26 2021-10-26 Visby-1 Stud Muffin Stud Muffin   [v 10] 1620/8 D 0 13.6 955
2021-10-12 2021-10-12 Visby-9 Victory Graphic Victory Graphic   [v 9] 2140/9 B 6 18.4g 521
2021-10-12 2021-10-12 Visby-8 Cool Me Down Cool Me Down   [s 5] 2120/5 C 8 16.2 392
2021-10-12 2021-10-12 Visby-5 Queque Queque   [s 3] 2120/2 B str
2021-10-12 2021-10-12 Visby-4 Assumetoberich Assumetoberich   [v 9] 2120/11 C 6 15.0 902
2021-10-12 2021-10-12 Visby-3 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 1620/6 D 6 14.9 232
2021-10-12 2021-10-12 Visby-2 Alan Walker Alan Walker   [v 3] 2120/8 D 0 18.9 1757
2021-10-12 2021-10-12 Visby-1 Perfect Relation Perfect Relation   [v 5] 2120/3 D 2 15.9 502
2021-10-10 2021-10-10 Solvalla-10 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2140/7 D 6 12.6 2072
2021-10-04 2021-10-04 Visby-4 R.K.Rainbow R.K.Rainbow   [s 5] 2140/5 B 3 15.6 61
2021-10-04 2021-10-04 Visby-3 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 2120/5 D 6 16.2 392
2021-10-04 2021-10-04 Visby-2 Cool Me Down Cool Me Down   [s 5] 1620/12 B 5 14.8 698
2021-10-04 2021-10-04 Visby-1 Victory Graphic Victory Graphic   [v 9] 2620/10 D 0 16.4 1480
2021-10-04 2021-10-04 Visby-8 Wishlist Wishlist   [s 6] 2140/11 A 0 18.1g 395
2021-10-04 2021-10-04 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 8] 2120/12 B 0 g 252
2021-09-25 2021-09-25 Visby-9 Someone Like You Someone Like You   [h 5] 1620/9 C 0 15.9 619
2021-09-25 2021-09-25 Visby-7 Neeskens Neeskens   [v 4] 2140/14 C 5 17.0 643
2021-09-25 2021-09-25 Visby-6 R.K.Rainbow R.K.Rainbow   [s 5] 2120/6 C 5 16.4 52
2021-09-25 2021-09-25 Visby-5 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2120/10 B 3 14.0 39
2021-09-25 2021-09-25 Visby-4 She's My Secret She's My Secret   [s 6] 2620/11 A 6 16.4 338
2021-09-25 2021-09-25 Visby-3 Cool Me Down Cool Me Down   [s 5] 1620/2 B 2 14.4 405
2021-09-14 2021-09-14 Visby-9 Mellby Itch Mellby Itch   [s 4] 2120/3 C 0 18.6g 178
2021-09-14 2021-09-14 Visby-8 Neeskens Neeskens   [v 4] 2140/9 A 5 17.4 392
2021-09-14 2021-09-14 Visby-5 Queque Queque   [s 3] 2120/11 C 0 20.4 101
2021-09-14 2021-09-14 Visby-4 She's My Secret She's My Secret   [s 6] 2620/6 B 0 19.5g 233
2021-09-14 2021-09-14 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2120/6 B 3 12.9 103
2021-09-14 2021-09-14 Visby-1 R.K.Rainbow R.K.Rainbow   [s 5] 2120/8 B 5 16.0 53
2021-09-04 2021-09-04 Visby-6 Alan Walker Alan Walker   [v 3] 2120/3 D 0 g 143
2021-09-04 2021-09-04 Visby-5 Assumetoberich Assumetoberich   [v 9] 1620/3 C 2 14.0 71
2021-09-04 2021-09-04 Visby-4 Mick Jagger Mick Jagger   [v 7] 1620/6 D 0 18.0 142
2021-09-04 2021-09-04 Visby-3 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 11] 2120/3 B 0 16.8 105
2021-08-24 2021-08-24 Visby-9 Wishlist Wishlist   [s 6] 2140/9 B 7 16.8 219
2021-08-24 2021-08-24 Visby-6 Gländeria Gländeria   [s 3] 2120/5 D str
2021-08-24 2021-08-24 Visby-5 Dear One Dear One   [s 3] 2120/12 D str
2021-08-24 2021-08-24 Visby-3 She's My Secret She's My Secret   [s 6] 1620/9 B 3 13.1 174
2021-08-24 2021-08-24 Visby-2 R.K.Rainbow R.K.Rainbow   [s 5] 2120/9 A 1 15.0 65
2021-08-24 2021-08-24 Visby-1 Cool Me Down Cool Me Down   [s 5] 2140/13 D 5 16.5g 993
2021-08-21 2021-08-21 Gävle-5 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2640/12 B 0 14.7 564
2021-08-05 2021-08-05 Visby-8 Mellby Itch Mellby Itch   [s 4] 1640/6 C 0 g 201
2021-08-05 2021-08-05 Visby-7 Too Hot Toulouse Too Hot Toulouse   [s 4] 2120/8 C 0 216
2021-08-05 2021-08-05 Visby-6 R.K.Rainbow R.K.Rainbow   [s 5] 2140/8 B 2 16.1 82
2021-08-05 2021-08-05 Visby-5 Falcon Scott Falcon Scott   [v 10] 2140/10 B 0 16.6 451
2021-08-05 2021-08-05 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 1620/6 A 5 11.9 37
2021-08-05 2021-08-05 Visby-2 Alan Walker Alan Walker   [v 3] 2120/1 B 3 18.2 295
2021-07-29 2021-07-29 Visby-8 Cool Me Down Cool Me Down   [s 5] 2120/3 D 2 17.1 110
2021-07-29 2021-07-29 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2160/14 A 1 14.0 47
2021-07-29 2021-07-29 Visby-4 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 3] 2140/8 B 8 19.9 143
2021-07-29 2021-07-29 Visby-2 Nygårds Prins Nygårds Prins   [v 4] 2120/6 D str
2021-07-22 2021-07-22 Visby-8 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 6] 2120/8 D 0 g 524
2021-07-22 2021-07-22 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2120/14 A 7 15.1g 40
2021-07-22 2021-07-22 Visby-6 One Relation One Relation   [s 6] 2140/11 C 8 16.2 540
2021-07-22 2021-07-22 Visby-5 Superiore Superiore   [v 5] 2120/5 B 3 16.5g 24
2021-07-22 2021-07-22 Visby-3 Mellby Itch Mellby Itch   [s 4] 2120/13 D 0 17.4 1509
2021-07-22 2021-07-22 Visby-2 Alan Walker Alan Walker   [v 3] 2120/9 B 5 20.8 362
2021-07-14 2021-07-14 Visby-9 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2120/2 D 6 11.7g 972
2021-07-14 2021-07-14 Visby-8 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 11] 2620/7 D 8 15.9 1761
2021-07-14 2021-07-14 Visby-7 Becky Becky   [s 7] 2120/13 D 8 16.0 3366
2021-07-14 2021-07-14 Visby-3 Cobbys Forever Cobbys Forever   [s 4] 2140/7 B 4 14.1 289
2021-07-01 2021-07-01 Visby-7 Wishlist Wishlist   [s 6] 2140/9 D 0 16.3g 1514
2021-07-01 2021-07-01 Visby-6 Assumetoberich Assumetoberich   [v 9] 2640/11 D 0 16.1 615
2021-07-01 2021-07-01 Visby-5 One Relation One Relation   [s 6] 2160/9 B 8 16.6 241
2021-07-01 2021-07-01 Visby-3 Cobbys Forever Cobbys Forever   [s 4] 2120/12 A 3 14.6 100
2021-07-01 2021-07-01 Visby-9 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 6] 2120/5 D 0 22.2g 721
2021-07-01 2021-07-01 Visby-8 Jack G.G. Jack G.G.   [v 4] 2120/10 C 6 21.3 688
2021-06-22 2021-06-22 Solvalla-9 Ardesio Ardesio   [h 5] 1640/8 D str
2021-06-22 2021-06-22 Solvalla-2 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2640/2 C 2 14.2 375
2021-06-21 2021-06-21 Visby-10 Mellby Itch Mellby Itch   [s 4] 2120/1 D 0 599
2021-06-21 2021-06-21 Visby-9 Youngblood Youngblood   [v 9] 2120/9 D 0 15.6 1208
2021-06-21 2021-06-21 Visby-8 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 2140/7 D 7 15.4 1462
2021-06-21 2021-06-21 Visby-7 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 8] 2120/6 D 7 16.1 894
2021-06-21 2021-06-21 Visby-4 Helios K. Helios K.   [v 10] 2640/6 D 0 17.7 1074
2021-06-21 2021-06-21 Visby-1 Alan Walker Alan Walker   [v 3] 2120/1 C str
2021-06-10 2021-06-10 Visby-9 Global Valuation Global Valuation   [v 6] 2140/6 B 0 22.6 72
2021-06-10 2021-06-10 Visby-8 Alan Walker Alan Walker   [v 3] 2120/8 C 5 19.2 371
2021-06-10 2021-06-10 Visby-7 Lisa Will Lisa Will   [s 9] 2140/10 C 0 16.5 201
2021-06-10 2021-06-10 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2120/3 B 3 14.1 31
2021-06-10 2021-06-10 Visby-4 O.M.Genista O.M.Genista   [s 5] 2120/9 C 7 17.3 274
2021-06-10 2021-06-10 Visby-3 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 2620/13 D 5 498
2021-06-03 2021-06-03 Visby-9 Mellby Itch Mellby Itch   [s 4] 1620/8 D 7 15.0 361
2021-06-03 2021-06-03 Visby-8 Jamenvisst Jamenvisst   [s 5] 2120/2 D 5 18.2 114
2021-06-03 2021-06-03 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 1620/6 C 1 12.4 19
2021-06-03 2021-06-03 Visby-6 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 1620/8 C 2 14.7 166
2021-06-03 2021-06-03 Visby-4 O.M.Genista O.M.Genista   [s 5] 2120/8 C 3 139
2021-06-03 2021-06-03 Visby-3 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 6] 2120/1 C 6 g 180
2021-05-27 2021-05-27 Visby-6 Someone Like You Someone Like You   [h 5] 2140/10 C 0 16.6g 505
2021-05-27 2021-05-27 Visby-5 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2120/4 D 7 14.0g 165
2021-05-27 2021-05-27 Visby-4 O.M.Genista O.M.Genista   [s 5] 2120/3 D 4 17.7 241
2021-05-27 2021-05-27 Visby-3 One Relation One Relation   [s 6] 2120/3 C 7 15.7 190
2021-05-14 2021-05-14 Umeå-8 Tale of Jacks Tale of Jacks   [h 6] 2140/8 B 1 13.6 27
2021-05-10 2021-05-10 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 1620/7 D 4 12.9 74
2021-05-10 2021-05-10 Visby-6 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 2140/13 D 0 17.2g 430
2021-05-10 2021-05-10 Visby-5 One Relation One Relation   [s 6] 2160/13 D 5 16.7 203
2021-04-26 2021-04-26 Visby-4 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 8] 2120/15 B 0 17.6 1160
2021-04-26 2021-04-26 Visby-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 10] 2140/10 C 0 17.5 1171
2021-04-26 2021-04-26 Visby-2 Mellby Itch Mellby Itch   [s 4] 1620/5 D 0 17.5g 792
2021-04-26 2021-04-26 Visby-1 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 1620/7 C 5 12.7 406
2021-04-26 2021-04-26 Visby-8 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 5] 2120/5 D 0 g 250
2021-04-26 2021-04-26 Visby-7 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 2620/9 C 8 18.1 423
2021-04-26 2021-04-26 Visby-6 Perfect Relation Perfect Relation   [v 5] 2140/13 A 0 18.6 118
2021-04-17 2021-04-17 Visby-9 Perfect Relation Perfect Relation   [v 5] 2120/7 B 3 16.8 41
2021-04-17 2021-04-17 Visby-8 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 5] 1620/1 B 0 g 172
2021-04-17 2021-04-17 Visby-5 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 6] 2120/10 C 6 17.1 77
2021-04-17 2021-04-17 Visby-4 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 2120/4 C 2 16.5 45
2021-04-17 2021-04-17 Visby-3 G.K.Jokeri G.K.Jokeri   [v 8] 2120/3 D 8 19.3 186
2021-02-05 2021-02-05 Eskilstuna-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2140/4 C 0 g 153
2021-02-05 2021-02-05 Eskilstuna-1 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 6] 2140/12 C 6 17.6 633
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-9 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2640/5 C 0 18.1 278
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-4 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 6] 2640/2 C 4 19.0 1255
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-4 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2160/14 B 4 15.0 224
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-3 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 6] 2140/1 C 0 16.3 577
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-2 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 5] 1640/1 C 0 17.0g 726
2022-11-05 2022-11-05 Visby-3 Hard Steel Hard Steel   [v 8] 2120/12 D 0 16.5 1022
2022-11-05 2022-11-05 Visby-1 Highscore Highscore   [v 3] 2120/1 D 4 19.7 403
2022-11-05 2022-11-05 Visby-10 Perfect Relation Perfect Relation   [v 6] 2140/4 D 2 17.4 194
2022-11-05 2022-11-05 Visby-9 Alan Walker Alan Walker   [v 4] 2120/2 D 1 17.5 52
2022-11-05 2022-11-05 Visby-8 Cersei Karma Cersei Karma   [s 4] 2120/11 B 0 17.1 474
2022-10-25 2022-10-25 Visby-10 Ingoldicated Ingoldicated   [s 6] 1620/3 C 6 17.3 407
2022-10-25 2022-10-25 Visby-9 One Relation One Relation   [s 7] 1640/11 B 6 16.2g 314
2022-10-25 2022-10-25 Visby-8 Cersei Karma Cersei Karma   [s 4] 1620/10 C 7 14.7 413
2022-10-25 2022-10-25 Visby-6 Dream Brodda Dream Brodda   [s 7] 2120/12 D 3 15.6 350
2022-10-25 2022-10-25 Visby-4 Perfect Relation Perfect Relation   [v 6] 2120/12 D 0 1660
2022-10-25 2022-10-25 Visby-3 Cobbys Forever Cobbys Forever   [s 5] 2140/11 C str
2022-10-25 2022-10-25 Visby-2 Toxic Relation Toxic Relation   [v 5] 2120/8 D 6 16.0 56
2022-10-25 2022-10-25 Visby-1 Ottilia Fri Ottilia Fri   [s 7] 2140/15 B 0 15.8 157
2022-10-11 2022-10-11 Visby-1 Cobbys Forever Cobbys Forever   [s 5] 2140/13 B str
2022-10-11 2022-10-11 Visby-9 Perfect Relation Perfect Relation   [v 6] 2140/15 C 7 18.1 557
2022-10-11 2022-10-11 Visby-8 Ingoldicated Ingoldicated   [s 6] 2120/13 C 0 18.0 892
2022-10-11 2022-10-11 Visby-7 Toxic Relation Toxic Relation   [v 5] 2140/14 B 1 17.9 142
2022-10-11 2022-10-11 Visby-4 Ottilia Fri Ottilia Fri   [s 7] 1620/2 D 3 12.0 448
2022-10-11 2022-10-11 Visby-3 Dream Brodda Dream Brodda   [s 7] 1620/11 C 4 14.9 507
2022-10-11 2022-10-11 Visby-2 Hard Steel Hard Steel   [v 8] 2140/5 D 5 16.0 962
2022-09-29 2022-09-29 Visby-10 Bombibitt S.I.R. Bombibitt S.I.R.   [v 9] 2140/9 D 5 15.6 428
2022-09-29 2022-09-29 Visby-9 Forecast U.S. Forecast U.S.   [v 6] 2160/11 B 0 17.4g 260
2022-09-29 2022-09-29 Visby-7 Larry Laday Larry Laday   [v 7] 2140/7 C 5 17.5 614
2022-09-29 2022-09-29 Visby-4 Cobbys Forever Cobbys Forever   [s 5] 2120/8 D 6 15.4 335
2022-09-29 2022-09-29 Visby-2 Perfect Relation Perfect Relation   [v 6] 2120/10 C 7 16.1 405
2022-09-29 2022-09-29 Visby-1 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 6] 2120/8 C 0 16.0 1198
2022-09-22 2022-09-22 Visby-9 Son of Quarcio Son of Quarcio   [v 6] 1640/13 B 0 14.8 287
2022-09-22 2022-09-22 Visby-8 Hard Steel Hard Steel   [v 8] 1640/11 C 7 15.1 434
2022-09-22 2022-09-22 Visby-7 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 6] 2140/10 C 6 17.2 706
2022-09-22 2022-09-22 Visby-6 Toxic Relation Toxic Relation   [v 5] 2140/9 B 2 18.5 179
2022-09-22 2022-09-22 Visby-4 Forecast U.S. Forecast U.S.   [v 6] 2120/10 D 0 19.0g 970
2022-09-22 2022-09-22 Visby-3 O.M.Genista O.M.Genista   [s 6] 1620/3 C 7 15.2 965
2022-09-22 2022-09-22 Visby-2 Dream Brodda Dream Brodda   [s 7] 2620/8 D str
2022-09-22 2022-09-22 Visby-1 Knaborgs Ivar Knaborgs Ivar   [v 4] 2120/11 D 8 16.9 857
2022-09-13 2022-09-13 Visby-9 Kogarashi Kogarashi   [h 3] 1620/6 C 8 16.9 973
2022-09-13 2022-09-13 Visby-8 Toxic Relation Toxic Relation   [v 5] 1620/5 D 6 16.0 110
2022-09-13 2022-09-13 Visby-7 Nowa Nowa   [s 3] 2120/5 D 0 24.5g 949
2022-09-13 2022-09-13 Visby-6 Son of Quarcio Son of Quarcio   [v 6] 2140/6 C 0 17.5 814
2022-09-13 2022-09-13 Visby-4 Hard Steel Hard Steel   [v 8] 2140/13 D 6 16.8 1156
2022-09-13 2022-09-13 Visby-2 Ingoldicated Ingoldicated   [s 6] 2140/11 D 0 18.0 1077
2022-09-13 2022-09-13 Visby-1 O.M.Genista O.M.Genista   [s 6] 2120/4 C 7 16.9 870
2022-09-13 2022-09-13 Visby-10 Perfect Relation Perfect Relation   [v 6] 2120/9 B 0 18.1g 160
2022-08-30 2022-08-30 Visby-8 Bombibitt S.I.R. Bombibitt S.I.R.   [v 9] 2120/5 D 2 15.9 201
2022-08-30 2022-08-30 Visby-7 Knaborgs Ivar Knaborgs Ivar   [v 4] 2120/11 D 8 23.8g 602
2022-08-30 2022-08-30 Visby-5 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 6] 2140/5 C 4 16.8 153
2022-08-30 2022-08-30 Visby-4 Perfect Relation Perfect Relation   [v 6] 2120/10 C 7 15.7 265
2022-08-30 2022-08-30 Visby-3 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 10] 2620/9 D 6 16.1 1230
2022-08-30 2022-08-30 Visby-2 M.T.Oliwer Twist M.T.Oliwer Twist   [v 6] 1620/3 C 3 11.5 137
2022-08-30 2022-08-30 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 8] 2140/8 D 4 16.8 87
2022-08-23 2022-08-23 Visby-6 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 10] 2140/4 C 4 16.4 107
2022-08-23 2022-08-23 Visby-5 Ingoldicated Ingoldicated   [s 6] 2140/4 C 2 16.6 339
2022-08-23 2022-08-23 Visby-3 Helios K. Helios K.   [v 11] 2120/14 B 8 17.1 268
2022-08-23 2022-08-23 Visby-2 Alan Walker Alan Walker   [v 4] 1620/3 B 0 18.4g 30
2022-08-23 2022-08-23 Visby-8 Toxic Relation Toxic Relation   [v 5] 2120/5 B 1 19.8 22
2022-08-23 2022-08-23 Visby-7 Lisa Will Lisa Will   [s 10] 1620/5 D 5 16.1 148
2022-08-16 2022-08-16 Visby-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 10] 2140/7 C 7 16.8 387
2022-08-16 2022-08-16 Visby-8 Hard Steel Hard Steel   [v 8] 2140/11 B 2 15.6 151
2022-08-16 2022-08-16 Visby-7 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 6] 2620/5 D 0 17.4 348
2022-08-16 2022-08-16 Visby-5 Nowaaki Goj Nowaaki Goj   [v 5] 2140/12 C 0 20.7 236
2022-08-16 2022-08-16 Visby-4 O.M.Genista O.M.Genista   [s 6] 2120/7 A 3 16.9 85
2022-08-16 2022-08-16 Visby-2 Toxic Relation Toxic Relation   [v 5] 2120/9 D 3 19.5 849
2022-08-08 2022-08-08 Kalmar-9 Hard Steel Hard Steel   [v 8] 2160/5 B 5 17.0 175
2022-08-08 2022-08-08 Kalmar-8 Ottilia Fri Ottilia Fri   [s 7] 2140/5 D 0 15.0 240
2022-08-08 2022-08-08 Kalmar-1 Trustme Southwind Trustme Southwind   [v 4] 1640/6 B 7 15.5 207
2022-08-03 2022-08-03 Visby-1 Cobbys Yodah Cobbys Yodah   [s 4] 2140/5 C 8 21.4g 707
2022-08-03 2022-08-03 Visby-10 Forecast U.S. Forecast U.S.   [v 6] 2120/3 D 8 16.8 1410
2022-08-03 2022-08-03 Visby-8 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 6] 2120/10 D 0 15.1 2217
2022-08-03 2022-08-03 Visby-7 Dream Brodda Dream Brodda   [s 7] 2120/5 D 0 g 1840
2022-08-03 2022-08-03 Visby-6 Alan Walker Alan Walker   [v 4] 2120/2 D 0 20.6g 1284
2022-08-03 2022-08-03 Visby-4 O.M.Genista O.M.Genista   [s 6] 2140/11 D 0 16.0 1943
2022-08-03 2022-08-03 Visby-3 Son of Quarcio Son of Quarcio   [v 6] 1620/4 D 0 14.2 873
2022-07-21 2022-07-21 Visby-10 Forecast U.S. Forecast U.S.   [v 6] 2160/14 D 4 14.1 181
2022-07-21 2022-07-21 Visby-9 Knaborgs Ivar Knaborgs Ivar   [v 4] 2140/8 B str
2022-07-21 2022-07-21 Visby-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 6] 2140/4 C 0 g 168
2022-07-21 2022-07-21 Visby-5 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 6] 2120/6 C 1 16.2 415
2022-07-21 2022-07-21 Visby-3 Alan Walker Alan Walker   [v 4] 2120/5 B 4 16.6 74
2022-07-07 2022-07-07 Visby-8 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 10] 2140/6 C 5 16.5 165
2022-07-07 2022-07-07 Visby-7 Vikens Ipa Vikens Ipa   [v 4] 2140/9 D 0 20.7g 411
2022-07-07 2022-07-07 Visby-6 Bugsy Bugsy   [h 6] 2160/14 A str
2022-07-07 2022-07-07 Visby-4 Knaborgs Ivar Knaborgs Ivar   [v 4] 1620/4 D 4 16.1 324
2022-07-07 2022-07-07 Visby-3 Alan Walker Alan Walker   [v 4] 2120/2 D 4 16.5 128
2022-07-07 2022-07-07 Visby-1 Perfect Relation Perfect Relation   [v 6] 2120/1 D 4 16.0 210
2022-06-30 2022-06-30 Visby-4 Önas Nelly Önas Nelly   [s 7] 2140/13 B 4 15.6 327
2022-06-30 2022-06-30 Visby-3 Vikens Ipa Vikens Ipa   [v 4] 2120/2 D 0 19.2 1114
2022-06-30 2022-06-30 Visby-2 Joli's Hilda Joli's Hilda   [s 3] 2120/2 D 5 17.4 125
2022-06-30 2022-06-30 Visby-10 Alan Walker Alan Walker   [v 4] 2120/1 D 4 17.4 73
2022-06-30 2022-06-30 Visby-8 Knaborgs Ivar Knaborgs Ivar   [v 4] 2120/4 C 7 20.0g 198
2022-06-30 2022-06-30 Visby-6 Capone Sisu Capone Sisu   [v 10] 1620/8 D 0 17.5 1355
2022-06-30 2022-06-30 Visby-5 Perfect Relation Perfect Relation   [v 6] 1620/3 C 4 13.7 143
2022-06-22 2022-06-22 Solvalla-4 Deli Deli   [s 5] 2140/9 D 0 15.1 1125
2022-06-17 2022-06-17 Visby-8 Real Doc Real Doc   [v 10] 2120/9 D 0 15.8 1716
2022-06-17 2022-06-17 Visby-7 Art of Destiny Art of Destiny   [s 4] 2120/6 B 0 20.0g 360
2022-06-17 2022-06-17 Visby-6 Son of Quarcio Son of Quarcio   [v 6] 1620/5 D 4 12.8 227
2022-06-17 2022-06-17 Visby-5 Önas Nelly Önas Nelly   [s 7] 2140/9 B 3 16.2 73
2022-06-17 2022-06-17 Visby-4 Joli's Hilding Joli's Hilding   [v 3] 2120/4 D 7 20.3 391
2022-06-17 2022-06-17 Visby-3 Capone Sisu Capone Sisu   [v 10] 1640/10 B 4 14.7 328
2022-06-17 2022-06-17 Visby-2 Piu Bella Piu Bella   [s 4] 2120/1 D 0 17.5 517
2022-06-09 2022-06-09 Visby-2 Joli's Hilda Joli's Hilda   [s 3] 2120/2 C 3 17.3 413
2022-06-09 2022-06-09 Visby-1 Knaborgs Ivar Knaborgs Ivar   [v 4] 2120/6 B 4 19.1g 224
2022-06-09 2022-06-09 Visby-10 Boundless Boundless   [v 7] 2120/5 D 0 17.9g 90
2022-06-09 2022-06-09 Visby-9 Son of Quarcio Son of Quarcio   [v 6] 2120/6 D 8 14.3 587
2022-06-09 2022-06-09 Visby-8 Perfect Relation Perfect Relation   [v 6] 2120/4 C 4 15.2 103
2022-06-09 2022-06-09 Visby-7 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 10] 2620/6 D 0 g 989
2022-06-09 2022-06-09 Visby-5 Trustme Southwind Trustme Southwind   [v 4] 1620/1 B 3 14.0 37
2022-06-09 2022-06-09 Visby-4 Art of Destiny Art of Destiny   [s 4] 2140/6 C 5 16.0 888
2022-05-28 2022-05-28 Visby-9 Mellby Itch Mellby Itch   [s 5] 2120/3 C str
2022-05-28 2022-05-28 Visby-6 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 10] 2120/12 C 7 17.0 169
2022-05-28 2022-05-28 Visby-5 Total Recall Total Recall   [v 9] 2120/6 D str
2022-05-28 2022-05-28 Visby-4 Alan Walker Alan Walker   [v 4] 2120/8 C str
2022-05-28 2022-05-28 Visby-3 Capone Sisu Capone Sisu   [v 10] 1620/5 D 4 15.3 134
2022-05-21 2022-05-21 Visby-10 Becky Becky   [s 8] 2140/11 D 6 18.3 251
2022-05-21 2022-05-21 Visby-9 Önas Nelly Önas Nelly   [s 7] 2140/5 C 6 16.7 72
2022-05-21 2022-05-21 Visby-7 Son of Quarcio Son of Quarcio   [v 6] 2620/10 D 6 16.5 383
2022-05-21 2022-05-21 Visby-6 Perfect Relation Perfect Relation   [v 6] 1620/11 C str
2022-05-21 2022-05-21 Visby-2 Knaborgs Ivar Knaborgs Ivar   [v 4] 2120/4 C 0 22.6g 284
2022-05-21 2022-05-21 Visby-1 Joli's Hilding Joli's Hilding   [v 3] 2120/3 C 7 20.5 254
2022-05-05 2022-05-05 Visby-4 Alan Walker Alan Walker   [v 4] 2140/9 B 0 21.1g 67
2022-05-05 2022-05-05 Visby-1 Perfect Relation Perfect Relation   [v 6] 2120/1 D 2 15.4 202
2022-05-05 2022-05-05 Visby-8 Hard Steel Hard Steel   [v 8] 1640/12 B 7 14.5 215
2022-05-05 2022-05-05 Visby-7 Knaborgs Ivar Knaborgs Ivar   [v 4] 2120/10 B 8 20.0g 105
2022-05-05 2022-05-05 Visby-6 Son of Quarcio Son of Quarcio   [v 6] 2140/7 A 2 15.7 32
2022-04-23 2022-04-23 Visby-9 No Replica No Replica   [s 6] 2140/9 C 5 17.8 70
2022-04-23 2022-04-23 Visby-7 Knaborgs Ivar Knaborgs Ivar   [v 4] 2120/2 B 2 18.6 102
2022-04-23 2022-04-23 Visby-5 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 10] 2620/7 C 4 17.6g 127
2022-04-23 2022-04-23 Visby-3 Alan Walker Alan Walker   [v 4] 2120/7 D 1 17.8 209
2023-12-13 2023-12-13 Solvalla-3 Lovely Smile Lovely Smile   [s 3] 2140/11 D 0 17.4 198
2023-11-02 2023-11-02 Visby-5 Nygårds Surviver Nygårds Surviver   [v 5] 2120/5 C 2 18.9 266
2023-11-02 2023-11-02 Visby-4 Lovely Smile Lovely Smile   [s 3] 2120/7 C 0 19.9 229
2023-11-02 2023-11-02 Visby-1 Savoy Brown Savoy Brown   [v 5] 2140/7 B 2 16.4 109
2023-11-02 2023-11-02 Visby-8 Global Brookerage Global Brookerage   [v 6] 2120/3 D str
2023-11-02 2023-11-02 Visby-7 Manboy le Soleil Manboy le Soleil   [v 5] 2140/8 D 0 g 610
2023-11-02 2023-11-02 Visby-6 Cersei Karma Cersei Karma   [s 5] 2120/10 B 4 17.1 674
2023-10-26 2023-10-26 Visby-9 Son of Quarcio Son of Quarcio   [v 7] 2160/14 A 8 17.3 94
2023-10-26 2023-10-26 Visby-8 Exiting Lane Exiting Lane   [s 4] 2140/7 B 4 18.1 150
2023-10-26 2023-10-26 Visby-6 Ariana Grande Ariana Grande   [s 3] 2120/10 B 3 19.0 209
2023-10-26 2023-10-26 Visby-4 Maverick Dream Maverick Dream   [v 10] 2120/10 A 3 14.8 48
2023-10-26 2023-10-26 Visby-3 Savoy Brown Savoy Brown   [v 5] 2120/10 A 2 15.6 315
2023-10-26 2023-10-26 Visby-2 Percy Jackson Percy Jackson   [v 6] 2120/4 D 0 18.0 120
2023-10-26 2023-10-26 Visby-1 Cersei Karma Cersei Karma   [s 5] 1620/4 C 5 14.7 542
2023-10-16 2023-10-16 Visby-1 Atlantico Atlantico   [v 5] 1620/11 B 5 14.9 455
2023-10-16 2023-10-16 Visby-8 Cersei Karma Cersei Karma   [s 5] 2140/14 B 8 16.9 1302
2023-10-16 2023-10-16 Visby-7 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [v 7] 2140/11 B 5 16.2 582
2023-10-16 2023-10-16 Visby-6 Lennox Wood Lennox Wood   [v 4] 2120/10 D 0 20.7 205
2023-10-16 2023-10-16 Visby-4 Eros Rubacuori Eros Rubacuori   [v 6] 1620/4 D str
2023-10-16 2023-10-16 Visby-3 Playit Flax Playit Flax   [v 8] 2120/3 C 7 14.4 335
2023-10-16 2023-10-16 Visby-2 Heads Or Tails Heads Or Tails   [v 3] 2120/9 C 4 18.0 258
2023-10-05 2023-10-05 Visby-9 Ingrid Sting Ingrid Sting   [s 7] 2140/3 B 8 19.1g 70
2023-10-05 2023-10-05 Visby-8 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 11] 2160/13 D 8 18.1 973
2023-10-05 2023-10-05 Visby-7 Night Fever Night Fever   [v 3] 2140/11 B 6 21.6g 333
2023-10-05 2023-10-05 Visby-6 Lennox Wood Lennox Wood   [v 4] 2120/7 D 3 21.1g 128
2023-10-05 2023-10-05 Visby-5 Manboy le Soleil Manboy le Soleil   [v 5] 2120/2 C 6 18.6 461
2023-10-05 2023-10-05 Visby-4 Son of Quarcio Son of Quarcio   [v 7] 1620/12 D 8 15.2 1695
2023-10-05 2023-10-05 Visby-3 Dream Brodda Dream Brodda   [s 8] 2120/6 B 7 15.1 310
2023-10-05 2023-10-05 Visby-2 Mellby Kummin Mellby Kummin   [s 4] 2120/4 D 8 18.3 396
2023-10-05 2023-10-05 Visby-1 Cersei Karma Cersei Karma   [s 5] 2120/8 B 6 17.3 665
2023-09-25 2023-09-25 Visby-3 Ingrid Sting Ingrid Sting   [s 7] 2140/9 C 3 15.3 818
2023-09-25 2023-09-25 Visby-2 Bombibitt S.I.R. Bombibitt S.I.R.   [v 10] 2120/3 D 0 16.9 1714
2023-09-25 2023-09-25 Visby-1 Eros Rubacuori Eros Rubacuori   [v 6] 2140/14 D 6 16.4 1014
2023-09-25 2023-09-25 Visby-9 Enchanted Evening Enchanted Evening   [s 4] 2120/3 D 0 21.7 585
2023-09-25 2023-09-25 Visby-8 Calluna Calluna   [s 10] 2140/7 D 8 18.5g 561
2023-09-25 2023-09-25 Visby-7 Lovely Smile Lovely Smile   [s 3] 2120/7 C str
2023-09-25 2023-09-25 Visby-6 Ferrari av Sveden Ferrari av Sveden   [v 5] 2120/8 D 0 20.6g 364
2023-09-25 2023-09-25 Visby-5 Manboy le Soleil Manboy le Soleil   [v 5] 2120/12 D 6 17.4 752
2023-09-25 2023-09-25 Visby-4 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [v 7] 2120/10 D 0 17.2 1038
2023-09-14 2023-09-14 Visby-8 Midsomer Wine Midsomer Wine   [s 6] 2120/6 C 0 g 667
2023-09-14 2023-09-14 Visby-6 Manboy le Soleil Manboy le Soleil   [v 5] 2140/7 D 0 g 1091
2023-09-14 2023-09-14 Visby-5 Proud Mary H.L. Proud Mary H.L.   [s 5] 2120/6 C 6 19.7 521
2023-09-14 2023-09-14 Visby-4 Moon on Baroda Moon on Baroda   [s 5] 2140/7 B str
2023-09-14 2023-09-14 Visby-3 Happy Romeo Happy Romeo   [v 8] 2120/7 D 0 g 247
2023-09-14 2023-09-14 Visby-2 Cersei Karma Cersei Karma   [s 5] 2140/6 B 5 15.7 1075
2023-09-14 2023-09-14 Visby-1 Move it Brodde Move it Brodde   [v 7] 1620/1 C 8 15.2 163
2023-08-31 2023-08-31 Visby-2 Global Brookerage Global Brookerage   [v 6] 1620/12 D 0 14.5 1460
2023-08-31 2023-08-31 Visby-9 Grand la Vie Grand la Vie   [s 3] 2120/2 D 0 g 169
2023-08-31 2023-08-31 Visby-8 Cersei Karma Cersei Karma   [s 5] 1620/9 B 7 14.3 620
2023-08-31 2023-08-31 Visby-7 Ariana Grande Ariana Grande   [s 3] 2120/6 C 8 18.7g 584
2023-08-31 2023-08-31 Visby-6 Princess Night Princess Night   [s 4] 2120/4 D 0 19.9 616
2023-08-31 2023-08-31 Visby-5 You're All I Need You're All I Need   [v 4] 2120/2 D 0 g 621
2023-08-31 2023-08-31 Visby-3 Move it Brodde Move it Brodde   [v 7] 2140/13 A 0 15.8g 106
2023-08-24 2023-08-24 Visby-8 Nowa Nowa   [s 4] 2120/2 C 0 g 66
2023-08-24 2023-08-24 Visby-7 Forecast U.S. Forecast U.S.   [v 7] 1620/8 B 0 14.0 196
2023-08-24 2023-08-24 Visby-6 Calluna Calluna   [s 10] 2120/2 D 7 17.3 203
2023-08-24 2023-08-24 Visby-5 Move it Brodde Move it Brodde   [v 7] 2120/4 A 1 14.2 51
2023-08-24 2023-08-24 Visby-4 Heads Or Tails Heads Or Tails   [v 3] 2120/2 D 1 17.8 30
2023-08-24 2023-08-24 Visby-3 Makin' Magic Makin' Magic   [v 7] 2120/3 C 5 15.3 101
2023-08-24 2023-08-24 Visby-2 Lovely Smile Lovely Smile   [s 3] 2120/2 B 2 17.5 80
2023-08-24 2023-08-24 Visby-1 Helios K. Helios K.   [v 12] 2120/6 D 0 17.6 414
2023-08-17 2023-08-17 Visby-9 Cersei Karma Cersei Karma   [s 5] 1620/5 D 3 13.2 417
2023-08-17 2023-08-17 Visby-6 Alan Walker Alan Walker   [v 5] 2120/1 D 6 17.5g 197
2023-08-17 2023-08-17 Visby-5 Nowa Nowa   [s 4] 2120/10 D 6 18.1 706
2023-08-17 2023-08-17 Visby-4 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [v 7] 2120/14 B 8 16.8 670
2023-08-17 2023-08-17 Visby-3 Forecast U.S. Forecast U.S.   [v 7] 2140/14 C 0 15.2 809
2023-08-17 2023-08-17 Visby-2 Art of Destiny Art of Destiny   [s 5] 2120/9 D 0 17.5 2072
2023-08-17 2023-08-17 Visby-1 Toxic Relation Toxic Relation   [v 6] 2140/12 A 5 15.3 44
2023-08-02 2023-08-02 Visby-10 Toxic Relation Toxic Relation   [v 6] 2620/6 C 8 14.8 504
2023-08-02 2023-08-02 Visby-5 Sinakiita Goj Sinakiita Goj   [s 6] 2120/5 D 0 g 1191
2023-08-02 2023-08-02 Visby-1 Nowa Nowa   [s 4] 2120/1 D 0 19.0 841
2023-07-20 2023-07-20 Visby-8 Princess Night Princess Night   [s 4] 2120/11 D 8 23.9 496
2023-07-20 2023-07-20 Visby-7 Take My Photo Take My Photo   [v 6] 2140/8 B 0 g 24
2023-07-20 2023-07-20 Visby-6 Estelle Godiva Estelle Godiva   [s 6] 1620/12 C 6 14.0 824
2023-07-20 2023-07-20 Visby-5 Toxic Relation Toxic Relation   [v 6] 2120/9 A 1 15.2 27
2023-07-20 2023-07-20 Visby-4 Cersei Karma Cersei Karma   [s 5] 2620/7 D 0 17.0 253
2023-07-20 2023-07-20 Visby-3 Knifetown Hall Knifetown Hall   [v 7] 2120/3 D 6 13.7 488
2023-07-20 2023-07-20 Visby-2 Nowa Nowa   [s 4] 2120/3 D 5 19.1 204
2023-07-20 2023-07-20 Visby-1 Ariana Grande Ariana Grande   [s 3] 2120/5 C 6 18.4 262
2023-07-13 2023-07-13 Visby-2 Hecarim Hecarim   [v 4] 2120/6 A 6 19.0g 25
2023-07-13 2023-07-13 Visby-1 Move it Brodde Move it Brodde   [v 7] 1620/3 A 0 g 30
2023-07-13 2023-07-13 Visby-9 Son of Quarcio Son of Quarcio   [v 7] 2120/1 B 5 15.8 74
2023-07-13 2023-07-13 Visby-7 Forecast U.S. Forecast U.S.   [v 7] 1620/8 B 6 12.7 103
2023-07-13 2023-07-13 Visby-5 Alan Walker Alan Walker   [v 5] 1620/11 B str
2023-07-13 2023-07-13 Visby-4 Heads Or Tails Heads Or Tails   [v 3] 2120/9 B 6 17.4 68
2023-07-13 2023-07-13 Visby-3 Cersei Karma Cersei Karma   [s 5] 2120/12 C 2 16.4 188
2023-07-06 2023-07-06 Visby-8 You're All I Need You're All I Need   [v 4] 2120/2 D 6 18.8g 122
2023-07-06 2023-07-06 Visby-7 Bombibitt S.I.R. Bombibitt S.I.R.   [v 10] 1620/6 D 3 12.0 515
2023-07-06 2023-07-06 Visby-6 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [v 7] 2620/5 A 8 18.1 147
2023-07-06 2023-07-06 Visby-4 Son of Quarcio Son of Quarcio   [v 7] 2140/7 C 8 15.9 604
2023-07-06 2023-07-06 Visby-3 Art of Destiny Art of Destiny   [s 5] 2120/8 D 7 18.8 432
2023-07-06 2023-07-06 Visby-2 Nowa Nowa   [s 4] 2120/3 C 3 20.0 217
2023-06-29 2023-06-29 Visby-8 Ariana Grande Ariana Grande   [s 3] 2120/1 C 4 17.6 177
2023-06-29 2023-06-29 Visby-7 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [v 7] 2120/1 B 6 15.4 47
2023-06-29 2023-06-29 Visby-6 Toxic Relation Toxic Relation   [v 6] 2120/10 B 1 14.8 131
2023-06-29 2023-06-29 Visby-5 Marjons Glory Marjons Glory   [s 5] 2120/13 C 0 16.7g 340
2023-06-29 2023-06-29 Visby-4 Atlantico Atlantico   [v 5] 2120/9 B 3 16.7 232
2023-06-29 2023-06-29 Visby-2 Nowa Nowa   [s 4] 2120/3 B 4 19.8 466
2023-06-29 2023-06-29 Visby-1 Art of Destiny Art of Destiny   [s 5] 2120/6 D 0 g 375
2023-06-21 2023-06-21 Solvalla-7 Scary Montreal Scary Montreal   [v 10] 2140/12 B 8 14.2 299
2023-06-17 2023-06-17 Visby-7 Atlantico Atlantico   [v 5] 2120/6 D 4 16.6 75
2023-06-17 2023-06-17 Visby-6 Forecast U.S. Forecast U.S.   [v 7] 2140/7 B 5 14.5 75
2023-06-17 2023-06-17 Visby-5 Cersei Karma Cersei Karma   [s 5] 2120/12 D 0 17.5 615
2023-06-17 2023-06-17 Visby-3 Ella Victorystone Ella Victorystone   [s 7] 2120/7 C 8 16.1 224
2023-06-17 2023-06-17 Visby-2 You're All I Need You're All I Need   [v 4] 2120/10 B 3 17.6 51
2023-06-17 2023-06-17 Visby-8 Son of Quarcio Son of Quarcio   [v 7] 2120/4 C 5 15.7 53
2023-06-08 2023-06-08 Visby-8 Queen of Clay Queen of Clay   [s 8] 2120/1 D 0 20.6 181
2023-06-08 2023-06-08 Visby-6 Trinity Girl Trinity Girl   [s 8] 2140/15 B 0 g 325
2023-06-08 2023-06-08 Visby-4 Sinakiita Goj Sinakiita Goj   [s 6] 2140/8 B 1 16.0 200
2023-06-08 2023-06-08 Visby-3 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 7] 2620/5 D 0 g 403
2023-06-08 2023-06-08 Visby-2 Nowa Nowa   [s 4] 2120/6 D 5 19.6 366
2023-06-08 2023-06-08 Visby-1 Bugatti Veyron Bugatti Veyron   [v 5] 1620/7 B 2 12.0 29
2023-06-01 2023-06-01 Visby-2 You're All I Need You're All I Need   [v 4] 2120/1 C 3 18.3 727
2023-06-01 2023-06-01 Visby-1 Ariana Grande Ariana Grande   [s 3] 2120/2 C 4 19.7g 174
2023-06-01 2023-06-01 Visby-9 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [v 7] 2120/2 C 1 15.4 1273
2023-06-01 2023-06-01 Visby-8 Bugatti Veyron Bugatti Veyron   [v 5] 2120/5 C 2 13.5 89
2023-06-01 2023-06-01 Visby-7 Toxic Relation Toxic Relation   [v 6] 2620/1 D 2 15.3g 255
2023-06-01 2023-06-01 Visby-6 Forecast U.S. Forecast U.S.   [v 7] 1620/8 C 5 12.4 1303
2023-06-01 2023-06-01 Visby-4 Art of Destiny Art of Destiny   [s 5] 1620/7 D 0 14.9 1472
2023-05-22 2023-05-22 Visby-8 Wild Eyed Memphis Wild Eyed Memphis   [s 3] 2120/5 D 0 g 404
2023-05-22 2023-05-22 Visby-7 Bombibitt S.I.R. Bombibitt S.I.R.   [v 10] 2140/12 B 0 16.7 246
2023-05-22 2023-05-22 Visby-5 Art of Destiny Art of Destiny   [s 5] 2140/15 C 5 17.0 1302
2023-05-22 2023-05-22 Visby-4 Toxic Relation Toxic Relation   [v 6] 2140/8 C 0 20.4g 183
2023-05-22 2023-05-22 Visby-3 Son of Quarcio Son of Quarcio   [v 7] 1620/5 C 6 13.2 524
2023-05-22 2023-05-22 Visby-2 You're All I Need You're All I Need   [v 4] 2120/10 C 4 20.0 1469
2023-05-22 2023-05-22 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 9] 2120/12 D 6 15.6 550
2023-05-08 2023-05-08 Visby-1 Art of Destiny Art of Destiny   [s 5] 1620/8 D 7 15.4 893
2023-05-08 2023-05-08 Visby-9 Oh Lord Oh Lord   [v 8] 2140/11 B 0 20.0 564
2023-05-08 2023-05-08 Visby-8 Cersei Karma Cersei Karma   [s 5] 1620/5 C 0 19.7 504
2023-05-08 2023-05-08 Visby-7 Toxic Relation Toxic Relation   [v 6] 2120/1 D 5 17.1 269
2023-05-08 2023-05-08 Visby-6 Nygårds Prins Nygårds Prins   [v 6] 2140/11 C 0 19.7 431
2023-05-08 2023-05-08 Visby-5 Heads Or Tails Heads Or Tails   [v 3] 2120/8 D 5 17.6 566
2023-05-08 2023-05-08 Visby-3 Forecast U.S. Forecast U.S.   [v 7] 2140/9 D 4 14.0 570
2023-05-08 2023-05-08 Visby-2 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 11] 2640/15 D 0 17.5 1265
2023-04-29 2023-04-29 Visby-8 Nygårds Prins Nygårds Prins   [v 6] 2120/8 D 8 18.9 235
2023-04-29 2023-04-29 Visby-6 Forecast U.S. Forecast U.S.   [v 7] 2120/10 C 2 15.0 378
2023-04-29 2023-04-29 Visby-5 Hard Steel Hard Steel   [v 9] 1620/9 D 6 16.1 192
2023-04-29 2023-04-29 Visby-4 Cersei Karma Cersei Karma   [s 5] 2120/12 A 6 17.5 272
2023-04-29 2023-04-29 Visby-3 Bombibitt S.I.R. Bombibitt S.I.R.   [v 10] 2120/1 C 1 14.6 89
2023-04-29 2023-04-29 Visby-2 Ariana Grande Ariana Grande   [s 3] 2120/2 D 2 18.0 150
2023-04-29 2023-04-29 Visby-1 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 7] 2120/6 C 0 18.0 61
2024-02-28 2024-02-28 Solvalla-8 Savoy Brown Savoy Brown   [v 6] 2640/10 D 0 17.0 287
2024-02-04 2024-02-04 Bollnäs-3 One Relation One Relation   [s 9] 1640/12 B str



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se