V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Flera topphästar gjorde upp om förstapriset på 125 000 kronor i V64-avslutningen i Halmstad under måndagskvällen. Favoriten Stolethes..


Flera topphästar gjorde upp om förstapriset på 125 000 kronor i V64-avslutningen i Halmstad under måndagskvällen. Favoriten Stoletheshow tog ledningen och fick Zarenne Fas på utsidan som såg till att det hölls ett jämnt tempo. Första femhundra metrarna travades efter 1.10,0 och varvet avverkades på 1.12,2. I tredje par utvändigt satt hårt betrodda Heart of Steel och i rygg på denne Pastore Bob. I femte par utvändigt bidade Kick of Classic sin tid. När Heart of Steel började röra på sig sexhundra meter kvar tassade Pastore Bob med i ryggen och med där bakom följde även Kick of Classic med. Det hela utmynnade i en rafflande och tät slutstrid. Ledande Stoletheshow stod emot till kort före mål då han fick ge sig men var ändå inte långt efter som fyra. Heart of Steel kopplade för ett ögonblick greppet när Pastore Bob kom farande och var först tills precis innan mållinjen nåddes. För precis på mållinjen satte Kick of Classic nosen först, efter att hästen spurtat sylvasst när han fått full anfallsorder in på upploppet. Det blev stenhårt i mål men nosen först hade Kick of Classic på tiden 1.11,9/2140a. Därmed var megaskrällen ett faktum för 93-oddsaren som var streckad på blott 0,38 procent. Inför den kvarvarande V64-avdelningen återstod det 228 system. Inget av dessa hade streck för Kick of Classic och det blir därmed jackpot på V64 under tisdagen som avgörs i Eskilstuna.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är jackpot i lördagens V75 som avgörs i Skellefteå. En ensam vinnare kan ta hem 37 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s ..


Det är jackpot i lördagens V75 som avgörs i Skellefteå. En ensam vinnare kan ta hem 37 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s beräkningar. En av omgångens favoriter och ett singelstreck för många blir Tangen Haap. Kallblodsstjärnan, som ägs av Daniel och Henrik Sedin, har sprungit in 3,6 miljoner kronor och elva år är han kanske bättre än någonsin. Näst senast travade han 1.19,8 bakom Odd Herakles som dundrade på i världsrekordfart framme i ledningen. Och senast var Tangen Haap smått överlägsen när han vann med gott om krafter kvar efter en fin resa i andra par utvändigt.
– 5 Tangen Haap (V75-3) håller en väldigt bra nivå. Slipper han att möta Odd Herakles och Månprinsen A.M. så har han bra chans att brotta ner övriga. Jag tycker att han var bra i ordning fram till Elitkampen och fram till sommaren. Nu är han tillbaka i ett väldigt gott slag igen och gillar hösten när det blir lite svalare i luften. Det är bra power i honom nu, han har varit på en hög nivå senaste åren och det är han fortfarande. Han är grym, säger Björn Karlsson.
– Näst senast körde jag inte ens mot Odd Herakles utan lät honom få gå undan i ledningen. Det går inte att slå honom i loppen och jag körde mest för andraplatsen. Senast i Gävle blev det väldigt lämpligt och det var lättare motstånd än tidigare. Han vann med gott om krafter kvar och det var bra tryck i hästen över mål.

”Har blivit mer stark än snabb som äldre”
Tangen Haap startar från spår fem bakom bilen i den tredje V75-avdelningen. Distansen är 1640 meter och det är en klar fördel numera enligt tränare Karlsson.
– Som äldre har han blivit mer snabb än stark och det gäller många hästar att det blir så. Det är ofta dom starka hästarna som blir bäst över 1600 meter. Över kort distans måste man springa max från start till mål. Jag tror att jag har den starkaste hästen i fältet och tar gärna dödens, säger Björn.
– Jag tror säkert att de vill tävla med Mel Odin som har spår innanför och han tar nog ledningen. Men över 1600 meter har jag inga bekymmer med att köra i dödens med min häst. Över 2100 meter får man däremot hushålla lite mer med krafterna. Jag tror att han brottar ner Mel Odin men jag kommer även att göra ett försök att nå ledningen. Men jag misstänker som sagt att de är påställda att köra i spets med Mel Odin efter tredjeplatsen i SM senast. I så fall får vi parkera i dödens.
– Det är bättre intervaller mellan starterna för min häst nu och tre veckor efter förra loppet är perfekt. Han känns fin hela tiden och ska vara ännu lite vassare nu än senast tycker jag. Spåret är bra och han är snabb ut som sagt och jag måste tro på en bra chans.

”Kan bli norsk gas för första gången någonsin”

Några ändringar i balans och utrustning?
– Eventuellt blir det norskt huvudlag för första gången i hästens karriär. Jag har sagt tidigare att när han ska göra 100 starter innan jag sätter på ”norsken”, men han är så pass ärlig och ger järnet i alla fall och nu har han gjort över 100 starter och gått med öppet huvudlag hela livet. Jag vill hålla det öppet så länge beroende på hur han känns i jobben under veckan. Annars blir det barfota runt om och hybridvagn som tidigare, säger Björn Karlsson.

Michael Carlsson, Kanal 75Onsdagens V86 delas mellan Jägersro och Solvalla. På Skåne-banan dyker ett gammalt välbekant namn upp i startlistorna. Bandit Brick ä..


Onsdagens V86 delas mellan Jägersro och Solvalla. På Skåne-banan dyker ett gammalt välbekant namn upp i startlistorna. Bandit Brick är segermaskinen som rusade genom klasserna för några år sedan för sin dåvarande tränare Steen Juul, och bland annat vann i V75. Men trots 32 segrar på 38 starter flyttades hästen från Steen Juul i slutet av 2018. Ägaren ville satsa på Frankrike och första anhalten blev Björn Goop där det bara blev en start utan framgång. Bandit Brick flyttades sedan vidare till Jean-Michel Bazire där han vann ett lopp på tre starter, vilket skedde på Vincennes den 21 juni i fjol. Men i fjol somras försvann den svenskfödde segermaskinen från tävlingsbanan. Efter en skada flyttades ”Banditen” tillbaka till Danmark och till Gitte Madsen för rehabilitering. Och sedan i början av året återfinns han alltså hos Jeppe Juel.
– 7 Bandit Brick (V86-7) gick bra hos Bazire men fick sedan problem med en böjsena, vilket är en allvarlig skada. Han fick vila helt först och var sedan hos Gitte Madsen för rehabträning på vattenband och med laser innan jag fick honom. Totalt var han borta i nästan ett år från tävlingsbanan, säger Jeppe Juel.

”Har varit seg att få igång – smidigare och bättre nu”
Bandit Brick har hunnit med fem starter för sin nye tränare sedan han gjorde comeback tidigare i somras. Han har medvetet matchats i enklare sällskap i Danmark och det har blivit två segrar på de tre senaste starterna.
– Jag har haft hästen i åtta månader och han har varit lite seg att få igång. Men han blir bättre och smidigare i kroppen med loppen som han får. Jag var lite besviken på honom näst senast men då visade det sig efteråt att han hade en halsinfektion. Så trots att han var trea var han inte helt frisk den dagen. Senast kändes han bättre igen och vann säkert på en fin tid. Han har öppnat bra och tagit ledningen varje gång på slutet.
– Hästen närmar sig den formen som han hade hos Steen Juul. Men man ska tänka på att hästen tävlar i högsta klassen nu och tidigare tävlade han mot hästar som hade tjänat under 500 000 kronor. Han är också äldre nu och vill ha det mer serverat än tidigare. Hästen tränas heller inte så hårt mellan starterna eftersom han har haft en svår skada i frambenet. Det är inga tuffa pass och meningen har varit att han ska tävla sig i form, menar Jeppe.

”Positionerna avgör om han blir etta eller femma”
I onsdagens V86 startar Bandit Brick i den sjunde avdelningen från spår sju bakom bilen. Det är kort distans som gäller och Jeppe Juel sitter själv i sulkyn. Något offensivt upplägg från start är inte att vänta, men däremot vankas det en mycket intressant balansändring.
– Blir banan bra och det inte blir för mycket regn så blir det barfota runt om. Det var länge sedan han gick så och det blir första gången hos mig. Vanlig vagn och Can’t See Back-huvudlag som tidigare.
– Vi förlorade spårlottningen och även om han är snabb ut vill jag inte ladda alltför mycket. Jag tror det blir till att köra bakifrån nu för det kan kosta för mycket att köra mot ledningen därifrån. Det blir nog positionerna som avgör om han kommer etta eller femma. Men jag tycker helt lärt att han är en av de som kan vinna loppet, säger Jeppe Juel som är tränare i Ålborg med 40 hästar i träning.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75® är spelet med flest miljonvinster och med runt en halv miljon deltagare varje lördag, i Sverige och utlandet. Många av dessa tycker s&a..


V75® är spelet med flest miljonvinster och med runt en halv miljon deltagare varje lördag, i Sverige och utlandet. Många av dessa tycker säkert att de är ”bäst”, men nu ska det avgöras vem som verkligen är den bäste, när förutsättningarna för alla VM-deltagare är lika. Vinnaren blir helt enkelt världsmästare på att spela V75.
- Det här är spännande veckor för alla som deltar och för mig personligen. Tävlingen engagerar verkligen och det handlar inte bara om att vinna VM-titeln, utan för många handlar det om att vara bäst på jobbet, eller bäst bland kompisarna. Det är mycket prestige i den här tävlingen, säger Hans G Lindskog och tillägger:
- I år tror jag dessutom att intresset att vara med i VM i V75 kan bli rekordstort då V75 och spel på hästar just nu är hetare än någonsin.
Precis som förra året kommer Hans G under tävlingsperioden att medverka i programmet ”Hans G:s VM Studio”, där han tillsammans TV4-experten Sandra Mårtensson och tidningen Expressens expert Julia Björklund tittar närmare på kommande omgång på V75, ger tips och ringer upp etappvinnare. Programmet visas på Expressens hemsida.

Tävlingsregler:
• Deltagarna anmäler sig på atg.se eller i någon av ATG:s butiker. Deltagare måste ha fyllt 18 år och vara kund hos ATG®.
• Varje deltagare gör sitt eget system på 192 rader (96 kronor) och lämnar in på atg.se eller hos någon av ATG:s cirka 2 000 butiker.
• De fem bästa resultaten i totalt sex omgångar på V75 räknas, vilket innebär att man kan delta även om man missar premiären eller en annan omgång.
• 13 deltagare (de sex främsta i tävlingens topplista, sex etappvinnare och den bästa utländska spelaren) tar sig till semifinal och av dessa går de tre bästa till final. Finalen avgörs lördag 21 november i form av en tv-sänd frågesport om trav i programmet V75 Direkt.

V75-omgångar i VM i V75:
Lördag 3 oktober: Skellefteå.
Lördag 10 oktober: Åby.
Lördag 17 oktober: Gävle.
Lördag 24 oktober: Örebro.
Lördag 31 oktober: Jägersro.
Lördag 7 november: Eskilstuna.

Vinster*:
1:a pris: 250 000 kronor.
2:a pris: 75 000 kronor.
3:e pris: 50 000 kronor.
*Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tidigare vinnare av VM i V75:
2019: Ludwig Wickman, Sundsvall.
2018: Rasmus Holmberg-Nilsson, Malmö.
2017: Kalle Sandström, Stockholm.
2016: Staffan Edholm, Hudiksvall.
2015: Magnus Strömsten, Vimmerby.
2014: Johann Leidenfrost, Österrike.
2013: Dag Bernhardsson, Oskarshamn.
2012: Jan Lundin, Gävle.
2011: Peter Carlsson, Frösön.

ATG


Ulf Ohlsson hade en toppvecka med 13 segrar förra veckan och drar ifrån i klar ledning i Allsvenska Kuskligan. Titelförsvararen ser svårst..


Ulf Ohlsson hade en toppvecka med 13 segrar förra veckan och drar ifrån i klar ledning i Allsvenska Kuskligan. Titelförsvararen ser svårstoppad ut i jakten på sin femte raka titel.
Björn Goop hade också en stark vecka med sju segrar och har nu ett grepp om andraplatsen med åtta segrar före Örjan Kihlström.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 232-198-174
2. Björn Goop, Färjestad, 208-134-105
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 200-115-124
4. Rikard N Skoglund, Solvalla, 158-140-142
5. Jorma Kontio, Solvalla, 152-99-94
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 133-112-104
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 132-98-98
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 122-88-77
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 119-135-132
10. Erik Adielsson, Solvalla, 101-93-72
11. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-71-68
12. Robert Bergh, Åby, 81-48-43
13. Stefan Persson, Halmstad, 78-70-76
14. Mika Forss, Finland, 74-55-54
15. Kim Eriksson, Mantorp, 72-72-52
Siffror till och med 27 september

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-3 Chief Delorme Chief Delorme   [v 8] 2640/8 6 17.3 302
2015-12-21 2015-12-21 Romme-10 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 5] 2140/5 5 19.1 95
2015-12-21 2015-12-21 Romme-9 Golden Bite Golden Bite   [v 6] 2640/9 5 19.7 217
2015-12-11 2015-12-11 Romme-5 Golden Bite Golden Bite   [v 6] 2140/12 5 17.5 309
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-9 Golden Bite Golden Bite   [v 6] 2140/4 1 18.2 40
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-6 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 5] 2160/11 8 18.2 290
2015-11-13 2015-11-13 Romme-10 J.Son Village J.Son Village   [v 10] 2140/13 0 19.1 1381
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-2 Golden Bite Golden Bite   [v 6] 2640/4 4 17.3 191
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-6 Chief Delorme Chief Delorme   [v 8] 2140/3 0 17.1g 161
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-4 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 5] 2160/11 8 17.9 798
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-5 Golden Bite Golden Bite   [v 6] 2140/5 8 16.7 553
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-8 Eldpilen Eldpilen   [v 12] 2180/7 2 30.7 84
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 5] 2140/3 0 17.4 786
2015-10-18 2015-10-18 Romme-5 Chief Delorme Chief Delorme   [v 8] 2140/12 2 17.0g 210
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-10 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 5] 1640/4 5 15.1 238
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-7 Chief Delorme Chief Delorme   [v 8] 2140/5 0 17.0 741
2015-09-28 2015-09-28 Romme-7 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 5] 2140/10 6 15.8 94
2015-09-28 2015-09-28 Romme-4 Golden Bite Golden Bite   [v 6] 2140/5 0 g 919
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-5 Golden Bite Golden Bite   [v 7] 2140/6 D 0 17.3g 870
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-9 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 3180/9 C 0 18.1g 674
2016-12-10 2016-12-10 Romme-4 Golden Bite Golden Bite   [v 7] 2140/11 D 0 19.2 583
2016-12-10 2016-12-10 Romme-3 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 6] 2140/5 D 0 16.7 477
2016-12-02 2016-12-02 Romme-6 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 6] 1640/5 D 0 16.0 1215
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-4 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 3140/4 D 0 18.2g 1411
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-10 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 2140/5 C str
2016-11-12 2016-11-12 Romme-11 Golden Bite Golden Bite   [v 7] 2160/3 C 1 18.5 94
2016-11-12 2016-11-12 Romme-8 Eldpilen Eldpilen   [v 13] 1660/10 C 8 26.6 531
2016-11-04 2016-11-04 Romme-6 Racing Hill Racing Hill   [v 8] 2140/9 A 1 15.3 61
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-6 J.Son Village J.Son Village   [v 11] 1640/4 D 0 16.8 469
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-10 Golden Bite Golden Bite   [v 7] 2140/3 B 5 20.3 180
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-9 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 6] 2140/11 B 0 18.6 100
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-4 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 2140/10 D 0 g 624
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-4 Golden Bite Golden Bite   [v 7] 1640/6 B 5 17.3 238
2016-10-14 2016-10-14 Romme-5 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 6] 2160/13 D 4 15.8 813
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-5 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 2640/11 C 0 16.6 458
2016-09-30 2016-09-30 Romme-11 Golden Bite Golden Bite   [v 7] 2140/4 B 6 18.6g 181
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-4 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 2140/6 D 7 16.4g 574
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-2 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 6] 2140/8 D 0 17.3 973
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-2 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 2640/9 B 5 16.3 259
2016-09-02 2016-09-02 Romme-1 Aldebaron Aldebaron   [v 6] 2140/11 D 0 38.3g 128
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-7 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 6] 2160/14 B 7 17.1 264
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-3 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 2140/12 C 1 15.4 497
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-6 Golden Bite Golden Bite   [v 7] 2640/9 C 0 20.3 331
2016-08-22 2016-08-22 Romme-12 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 6] 2140/10 B 5 16.5 210
2016-08-16 2016-08-16 Romme-9 Aldebaron Aldebaron   [v 6] 2160/4 D 0 g 603
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-7 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 6] 2160/7 D 4 16.1 981
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-10 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 2160/9 C 0 18.7 364
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-4 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 6] 2140/3 C 7 18.2 145
2016-07-29 2016-07-29 Romme-5 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 3160/8 D 0 16.9g 1532
2016-07-23 2016-07-23 Romme-4 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 2140/8 C 0 17.0 486
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-1 Aldebaron Aldebaron   [v 6] 2140/4 D 0 38.2g 474
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-8 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 6] 2140/3 D 8 16.8 549
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-3 Jangus Jangus   [v 4] 2140/4 C 0 17.2 168
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-2 Aldebaron Aldebaron   [v 6] 1660/10 B 2 37.1 182
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-9 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 6] 2140/10 D 8 16.8 256
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-3 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 1640/5 C 0 15.6g 290
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-7 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 2140/10 C 8 16.0g 987
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-9 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 6] 1640/3 D 5 15.1 393
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-8 Golden Bite Golden Bite   [v 7] 2160/15 D 8 16.7 1101
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-8 Golden Bite Golden Bite   [v 7] 2140/11 D 0 18.0 282
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-5 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 2140/15 B 0 16.7 256
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 6] 2140/15 D 8 19.3 553
2016-05-20 2016-05-20 Romme-8 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 6] 2140/1 D 4 16.8 51
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-7 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 2140/6 D 4 14.9 509
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-8 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 2140/13 D 5 17.0 407
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-3 Golden Bite Golden Bite   [v 7] 2140/9 D 0 17.9 392
2016-04-07 2016-04-07 Romme-10 Golden Bite Golden Bite   [v 7] 2140/9 D 0 17.3 282
2016-04-07 2016-04-07 Romme-3 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 2140/7 D 0 17.0 792
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-7 Golden Bite Golden Bite   [v 7] 2140/7 D 0 17.1 388
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-2 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 6] 2140/9 C 0 19.0 350
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-1 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 2180/13 B 6 17.6g 387
2016-03-04 2016-03-04 Romme-8 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 6] 2140/5 D 0 18.0 707
2016-02-19 2016-02-19 Romme-10 Chief Delorme Chief Delorme   [v 9] 2160/6 A 0 19.5 50
2016-02-19 2016-02-19 Romme-1 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 6] 2160/9 C 0 17.7 978
2016-02-05 2016-02-05 Romme-6 Golden Bite Golden Bite   [v 7] 2640/5 C 0 18.1 593
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-5 Golden Bite Golden Bite   [v 7] 2140/6 D 0 17.4 898
2017-12-01 2017-12-01 Romme-4 Chief Delorme Chief Delorme   [v 10] 2160/8 C 0 17.7 662
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-3 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 4] 2140/5 D 0 21.4g 830
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-5 Chief Delorme Chief Delorme   [v 10] 2140/1 D 4 17.0g 388
2017-11-17 2017-11-17 Romme-12 Aldebaron Aldebaron   [v 7] 1640/2 D 0 g 440
2017-11-09 2017-11-09 Romme-10 Chief Delorme Chief Delorme   [v 10] 2160/14 A 0 20.5 212
2017-11-09 2017-11-09 Romme-5 Aldebaron Aldebaron   [v 7] 1660/11 B 7 36.4 712
2017-11-03 2017-11-03 Romme-10 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 4] 2140/8 D 0 21.1 654
2017-10-31 2017-10-31 Romme-5 Chief Delorme Chief Delorme   [v 10] 2140/12 A 0 18.6 299
2017-10-27 2017-10-27 Romme-8 Aldebaron Aldebaron   [v 7] 1660/15 B 0 g 649
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-9 Golden Bite Golden Bite   [v 8] 2160/9 C 8 18.6 169
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-2 Eldpilen Eldpilen   [v 14] 1640/12 D 6 25.1 1805
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-4 Boyson Village Boyson Village   [v 4] 2140/6 C 0 18.5 130
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-1 Golden Bite Golden Bite   [v 8] 2160/5 C 0 17.2 557
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-8 Golden Bite Golden Bite   [v 8] 2140/11 D 0 18.8 711
2017-09-15 2017-09-15 Romme-11 Golden Bite Golden Bite   [v 8] 2140/9 C 6 17.4 523
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-5 Boyson Village Boyson Village   [v 4] 2140/11 B 5 18.3 63
2017-08-28 2017-08-28 Romme-10 Golden Bite Golden Bite   [v 8] 2160/12 C 4 17.5 522
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-12 Golden Bite Golden Bite   [v 8] 2160/6 C 0 18.1 445
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-1 Golden Bite Golden Bite   [v 8] 2160/15 C 0 18.5 1242
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-7 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 7] 2640/3 D 0 17.2 471
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-4 Xanthis One Xanthis One   [v 6] 2140/9 B 0 18.4 74
2017-06-16 2017-06-16 Romme-9 Chief Delorme Chief Delorme   [v 10] 2640/2 D 0 15.8 735
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-8 Aldebaron Aldebaron   [v 7] 1660/13 D 0 g 1029
2017-06-09 2017-06-09 Romme-9 Eldpilen Eldpilen   [v 14] 2140/6 B 6 27.1g 378
2017-06-09 2017-06-09 Romme-10 Golden Bite Golden Bite   [v 8] 2160/12 B 7 19.4 477
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-7 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 7] 2140/2 D 0 16.4 446
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-2 Chief Delorme Chief Delorme   [v 10] 2640/3 D 5 16.5 243
2017-06-02 2017-06-02 Romme-11 Golden Bite Golden Bite   [v 8] 2160/13 D 0 17.2 1808
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-6 Aldebaron Aldebaron   [v 7] 2140/4 D 4 35.3g 932
2017-05-19 2017-05-19 Romme-6 Chief Delorme Chief Delorme   [v 10] 2640/3 D 0 g 241
2017-05-12 2017-05-12 Romme-11 Golden Bite Golden Bite   [v 8] 2140/5 D 6 17.6 780
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-10 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 7] 2140/9 D 0 17.2 547
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-6 Chief Delorme Chief Delorme   [v 10] 2640/1 D 2 16.3 426
2017-04-29 2017-04-29 Romme-10 Golden Bite Golden Bite   [v 8] 2140/12 C 0 20.0 315
2017-04-29 2017-04-29 Romme-8 Eldpilen Eldpilen   [v 14] 2160/12 C 8 27.2 526
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-1 Boyson Village Boyson Village   [v 4] 2140/1 B 8 20.9g 85
2017-04-21 2017-04-21 Romme-10 Chief Delorme Chief Delorme   [v 10] 2160/10 B 3 16.3 424
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-8 Golden Bite Golden Bite   [v 8] 2140/5 C 7 17.9 494
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-2 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 7] 2160/11 D 0 17.4 1293
2017-04-09 2017-04-09 Romme-6 Chief Delorme Chief Delorme   [v 10] 2140/7 B 0 17.4 431
2017-04-09 2017-04-09 Romme-9 Racing Hill Racing Hill   [v 9] 2140/10 C 7 15.7 113
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-9 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 7] 2140/3 D 0 17.1 399
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Golden Bite Golden Bite   [v 8] 2640/5 D 0 18.3 313
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Golden Bite Golden Bite   [v 8] 2140/2 D 3 18.1 199
2017-03-15 2017-03-15 Romme-5 Chief Delorme Chief Delorme   [v 10] 2160/13 C 7 16.6 365
2017-02-24 2017-02-24 Romme-10 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 7] 2140/11 B 3 78
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-1 Chief Delorme Chief Delorme   [v 10] 2640/3 C 6 17.8 466
2017-01-11 2017-01-11 Romme-5 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 7] 2160/5 C 0 20.0 131
2017-01-11 2017-01-11 Romme-4 Chief Delorme Chief Delorme   [v 10] 2140/4 D 6 18.5g 424
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-5 Golden Bite Golden Bite   [v 8] 2640/4 D 0 19.6g 876
2018-12-14 2018-12-14 Romme-1 Voj Amira Voj Amira   [s 2] 2140/1 A 2 19.3g 15
2018-12-14 2018-12-14 Romme-2 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 5] 2140/4 B 2 20.7 228
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-1 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 5] 2140/1 C 0 19.3 576
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-2 Voj Amira Voj Amira   [s 2] 1640/4 B 1 17.1 28
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-2 Voj Amira Voj Amira   [s 2] 2140/8 C 1 18.3 77
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-7 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 5] 2140/7 C 6 18.8 571
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-8 Real Cash Real Cash   [s 9] 2140/8 D 0 18.6 377
2018-10-26 2018-10-26 Romme-1 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 5] 2140/12 D 0 19.2 744
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-7 Chief Delorme Chief Delorme   [v 11] 2140/10 D 0 16.9 814
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-1 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 5] 2140/10 C 7 20.9 509
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-6 Chief Delorme Chief Delorme   [v 11] 2140/8 D 0 18.5 1454
2018-07-20 2018-07-20 Romme-5 Chief Delorme Chief Delorme   [v 11] 2140/10 C 7 16.8g 752
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-5 Chief Delorme Chief Delorme   [v 11] 2140/9 C 4 17.0 454
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-5 Chief Delorme Chief Delorme   [v 11] 2140/5 C 0 16.5 464
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-3 Chief Delorme Chief Delorme   [v 11] 2140/10 D 8 15.3g 679
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-4 Chief Delorme Chief Delorme   [v 11] 2140/4 C 7 17.2 121
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-8 Chief Delorme Chief Delorme   [v 11] 2140/1 D 8 15.3 615
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-3 Chief Delorme Chief Delorme   [v 11] 2140/9 D 5 17.3 725
2018-03-23 2018-03-23 Romme-8 Chief Delorme Chief Delorme   [v 11] 2140/10 D 0 18.1 1192
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Chief Delorme Chief Delorme   [v 11] 2140/6 C 4 17.9 523
2019-10-29 2019-10-29 Solvalla-5 Voj Amira Voj Amira   [s 3] 2140/3 D 0 18.3g 112
2019-10-29 2019-10-29 Romme-5 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 6] 2140/6 D 0 21.3 703
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-3 Voj Amira Voj Amira   [s 3] 2140/1 D 0 g 69
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-1 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 6] 2140/4 D 0 21.1 1000
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-4 Voj Amira Voj Amira   [s 3] 2140/4 D 0 17.7g 56
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-1 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 6] 2140/8 D 0 19.9 766
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-3 Unique Gel Unique Gel   [s 5] 2140/5 A 6 17.3 26
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-7 Fast Friend Fast Friend   [h 10] 2140/10 D 0 21.7 350
2019-02-16 2019-02-16 Romme-1 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 6] 2140/3 C 0 20.7 230
2019-01-18 2019-01-18 Romme-8 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 6] 2140/11 B 0 21.4 567
2019-01-08 2019-01-08 Solvalla-6 Voj Amira Voj Amira   [s 3] 2140/3 B str
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-5 Voj Amira Voj Amira   [s 4] 1640/8 D str
2020-07-17 2020-07-17 Romme-10 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 7] 2140/6 D 0 22.3 197
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-7 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 7] 2140/6 D 7 19.5 295
2020-05-27 2020-05-27 Romme-1 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 7] 2140/8 C 6 17.7 215
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-9 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 7] 2140/4 D 3 18.6 875
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-2 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 7] 2140/11 D str
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-1 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 7] 2140/2 D 8 23.3 328
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-1 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 7] 2140/1 D 7 19.3 754
2020-02-08 2020-02-08 Romme-5 Marions Mad Eye Marions Mad Eye   [s 7] 2140/3 D 0 24.2 370ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se