Zooropa travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Zooropa travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Zooropa har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-11 Robert Dunder 3140/10 C

Nyheter för travhäst Zooropa


V75 avgjordes traditionsenligt i Umeå under juldagen. ”Hemvändaren” Robert Dunder var i fokus redan på förhand då han v&..


V75 avgjordes traditionsenligt i Umeå under juldagen. ”Hemvändaren” Robert Dunder var i fokus redan på förhand då han vände tillbaka till Umeå med fyra hästar till start inom V75. Det blev en snygg utdelning med två segrar, en andra- och en tredjeplats för Bergsåkers-tränaren som han numera titulerar sig. Detta efter flytten i somras till Matfors utanför Sundsvall där han tränar sina hästar i de backar som Åke Svanstedt tidigare huserat så framgångsrikt i.
– Vi har ju ett helt nytt sätt att träna och jag har aldrig tränat i backe tidigare. Jag tycker att vi har kommit rätt på det och vi får vara nöjda. Hästarna har blivit starkare och kunnat träna ordentligt och blivit fräschare i kroppen. Det känns som att 2021 kommer att bli ett intressant år, sa Robert Dunder efter framgångarna på juldagen.

Lupin Håleryd inledde
Han började i V75-2 med att avlägga sin maiden i rikstoton när Lupin Håleryd gav Robert Dunder hans första seger i V75. Han körde lugnt och sansat från början och gav sig inte in i någon vild spetskörning. Istället kom han glidande ut på den första långsidan och fick välvilligt ta över ledningen av den initialt spetsande Brida efter ett halvvarv. Inför slutrundan fick han stallkamraten Shut Up And Dance på utsidan och därmed låstes loppet litegrann. Över upploppet stegade Lupin Håleryd undan till en lätt seger med flera längder och var aldrig hotad på allvar. Tvåa och bra spurtande blev Just Celebration medan stallkamraten Shut Up And Dance tog hand om tredjeplatsen.Tränare Dunder knöt näven i en segergest när mållinjen passerades bakom Lupin Håleryd.
– Jag har ju sagt hela tiden att jag har ingenting att klaga på. Senast gjorde hon en fantastiskt fin spurt och nu var det andra gången med rycktussar. Jag hade förhoppningar, sa Robert Dunder som innan tävlingarna tyckte att Lupin Håleryd hade bättre chans än favoriten Shut Up And Dance. Och det fick han rätt i.

Albert Zonett obesegrad felfri hos Dunder
Dunder fortsatte av bara farten att även vinna V75-4 med Albert Zonett. Hästen gjorde sin femte start för Bergsåkerstränaren och tog fjärde segern i sin nya regi. Han är obesegrad felfri och nu kom tredje raka triumfen över lång distans för den här starka fyraåringen. Albert Zonett satt en bit ner i kön i fjärde par utvändigt och Dunder vred ut till anfall i tredjespår ut på den sista bortre långsidan. Albert Zonett tog sig snabbt framåt i spåren och gick i närkamp med ledande Ants In The Pants över upploppet. Han kopplade ett säkert grepp och visade prov på både styrka och moral.
– Han är stor men har också blivit snabb i benen. Han är rejäl och har gjort allting rätt sedan han kom till mig utom i en start. Idag gjorde han det väldigt bra. Jag trodde det skulle bli tufft för han hamnade långt bak och det var en del galopper, sa Robert Dunder.

Stalldubbel för Roger Nilsson inledde
Inledningen av V75 blev en uppgörelse mellan två stallkamrater som tränas av Roger Nilsson. Det var Nikita Sunrise och Mellby Guava som stod i en klass för sig gentemot övriga konkurrenter. Det taktiska spelet vann Magnus A Djuse som fick en bra start med Mellby Guava från springspåret på tillägg och tidigt körde till ledningen. Det var lugnt tempo med 1.19 första varvet och inför slutrundan kom stallkamraten Nikita Sunrise upp på utsidan. Det var sedan de två som duellerade sida vid sida men mitt på upploppet gick Mellby Guava ifrån till en lätt seger.
– Det känns fantastiskt roligt och de här märrarna kommer att låta höra talas om sig framöver. De har visat att de duger på V75, sa en glad tränare Roger Nilsson

Imponerande uppvisning av Pyckolina
Pyckolina bjöd på en imponerande uppvisning när hon vann kallblodsloppet i V75-3. Magnus O Jonsson körde offensivt fram utvändigt om ledaren och fick svar om täten av Wild Donnan. Hanna Olofsson hade täckning för det eftersom Wild Donnan gjorde ett bra lopp som tvåa. Men hon var chanslös att svara Pyckolina som bara försvann ifrån till en smått överlägsen seger. Ett otroligt bra intryck gjorde hästen som gjorde andra starten efter ett långt uppehåll. Hon hade inte startat sedan i april när hon gjorde comeback senast och tog även då en imponerande seger. Nu var det alltså dags igen för den här tuffa damen som bara dundrade på trots en blytung resa.

Två hemmasegrar från spets
Det blev hemmaseger i V75-5 när Walther På G. gjorde andra starten för sin nya tränare Aleksi Kytölä. Den startsnabba frontrunnern öppnade snabbt och Magnus A Djuse placerade hästen i ledningen in i första sväng. Sedan drog han i ett hårt tempo loppet igenom och höll precis undan före en bra spurtande Zooropa.
Även i V75-6 blev det hemmaseger när Wilmer Gel tog sin första seger för sin nya tränare Micael Ågren. Ulf Ohlsson skickade iväg hästen till ledningen kort efter start och gav sedan inte tilläggshästarna en chans att komma ifatt. Wilmer Gel så sådär lite lagom flegmatisk och oinspirerad ut under vägen men när det väl började dra ihop sig visade han vart skåpet skulle stå och bara gled ifrån till en lätt seger. Digital Ink jagade förgäves från dubbla tillägg och kom aldrig hotande nära.
I det avslutande kallblodsloppet så löste det sig perfekt under vägen för Vestpol Gladiator som Per Linderoth lotsade fram fint från 40 meters tillägg. Vestpol Gladiator, som har fått en nytändning hos Anders Wallin, avväpnade enkelt favoriten Stjerne Tore.
Sju rätt på V75 gav 7 305 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Robert Dunder har haft egen gård strax utanför Umeå. I somras gjorde han och familjen slag i saken och bestämde sig för att flytta. P..


Robert Dunder har haft egen gård strax utanför Umeå. I somras gjorde han och familjen slag i saken och bestämde sig för att flytta. Per Linderoth valde att flytta hem till Östersund och Mellangården i Sundsvall blev till salu och familjen Dunder valde att slå till.
- Vi hyrde gården först, men nu har vi köpt den och det känns väldigt bra. Vi har anpassat oss bra och det känns väldigt stimulerande, säger 35-åringen.
Mellangården är i travvärlden känd som gården där Åke Svanstedt tränade fram mängder av stjärnor, bland annat Zoogin och backen där hästarna tränas är nästan mytomspunnen.
När Svanstedt valde att lämna Sverige för att söka nya utmaningar på andra sidan Atlanten köpte Per Linderoth gården och nu är det alltså Robert Dunder som tagit över.
- Det är en jättefin anläggning och jag är mycket nöjd med resultatet sedan vi flyttade hit. Jag var inte helt tillfreds med resultatet där vi höll till tidigare och det stulade lite hela tiden. Hästarna har fått vara friska och fräscha hela tiden sedan vi kom hit och känns bara bättre och bättre hela tiden

Fina tvååringar
I stallet finns för närvarande 29 hästar, blandat mellan lite äldre och nytt.
- Jag är jättenöjd med det material jag har. Det är en bra mix med unghästar och lite äldre som är på väg upp i klasserna. Sedan hoppas jag att Even's Cool Boy ska få vara hel och fräsch och få visa vad han kan, han borde ha en del ogjort på banan. Han har haft en senskada och vi skyndar långsamt. Bland de yngre
hästarna, jag har tio tvååringar, finns det säkert någon eller några som vi kan sikta lite högre med.
På fredag fortsätter V75 Winter Burst ® till Roberts gamla hemmabana Umåker och det är något han ser fram emot.
- Jag har med mig fyra fina hästar och jag tycker att alla ska ses med viss chans, men vill inte plocka ut någon som är bättre än den andre. Den som får bästa resan och har turen med sig ska kunna vinna hoppas jag.
- Shut Up And Dance (V75-2) var behandlad inför det senaste loppet och jag hade bara tränat honom i backen och jag tycker att han gjorde ett klart godkänt lopp. Jag räknar med att han kommer att vara bättre den här gången och han lär ju få en fin resa. Han är inte så snabb från start och Lupin Håleryd är mycket rappare från start än vad han är.
- Lupin Håleryd (V75-2) har varit struken inför en tilltänkt start och hon fick en mindre sårskada så det var inget allvarligare. Hon känns fin i träningen och det är en häst jag håller högt. Hon är snabb från start och jag kör gärna i ledningen om vi kommer dit och jag är nöjd med det hon presterar i jobben.
- Albert Zonett (V75-4) är en fin häst som bara är i början av sin karriär. Han är efter Love You och är mer stark än snabb än så länge och det finns stor utveckling i honom. Han är lite uppfräschad efter det senaste loppet och han har fått träna på efter et och jag är nöjd med honom. Den långa distansen är en fördel och spåret spelar inte så stor roll för hans del då han inte är snabb från start.
- Zooropa (V75-5) opererades i halsen i våras och efter det har hon varit jämn och säker och blir bättre och bättre. Hon kan ta ut sig mer och starta kontinuerligt vilket gör att hon också utvecklas. Hon känns fin och jag var nöjd med hennes insats senast och jag tror att hon vinner lopp när som helst och är en outsider här från ett passande spår.

Joakim Brundin, Kanal 75


Kallblodsstjärna Tangen Haap, som i fjol vann Elitkampen, gjorde en spännande årsdebut och elvaåringen såg väldigt pigg ut. I h..


Kallblodsstjärna Tangen Haap, som i fjol vann Elitkampen, gjorde en spännande årsdebut och elvaåringen såg väldigt pigg ut. I händerna på sin tränare Björn Karlsson var det inget snack då andrahandsfavoriten resolut körde till ledningen tidigt i sprinterloppet V86-5. Favoriten Art Kjarvald var chanslös.
Väl i spets såg Tangen Haap löpsugen ut och stack undan till en säker seger sista biten över upploppet.
- Han är häftig. Jag ljuger inte när jag säger att jag inte kört under 1.40 i träningen i vinter, sa Björn Karlsson som kom i mål med sin stjärna på kilometertiden 1.24,1
- Det bara bubblar, jag är i kär i honom...man måste uppleva det här för att förstå. Vi ska sopa mattan med norskarna i Elitkampen, fortsatte Björn Karlsson.

Enkelt för Reverend Wine
Reverend Wine var favorit i V86-1 och när Rikard N Skoglund hittade andra par utvändigt från 40 meters tillägg var övriga chanslösa och de dryga tre kilometerna. 600 meter från mål fick Reverend Wine anfallsorder och 200 meter senare övertog han ledningen från Dollar Hornline och gick enkelt ifrån till en mycket säker seger.
- Det såg lämpligt ut på förhand och han gjorde ingen besviken. Huvan satt kvar och han vann med sträckta linor. Jag var aldrig orolig, sa segerkusken Rikard N Skoglund.
- Det var det här beskedet jag ville ha. Alla vill fälla en favorit men jag är glad att han höll. Nu siktar vi mot V75-finalerna, kommenterade tränaren Diederik Meilink.
I V86-2 såg det länge ut som att Concrete Dee skulle räkna in första årssegern från spets, men 50 meter före mål kom luckan för Mr Clayton J.F. som avslutade sylvasst från rygg ledaren tillsammans med Jorma Kontio.
- Det var rätt oväntat, han hade bara ett lopp i kroppen och mötte bra hästar. Att han kunde växla tempo på det sättet trodde jag inte, sa tränaren Stefan Arvidsson.

Skrällde utan skor
V86-3 blev ett rivigt lopp där Young Billion envist försvarade ledningen mot favoriten Angel Ovea. Favoriten tog sedan över ledningen 700 meter från mål men blev ett lätt byte när Mika Forss kastade loss 13-oddsaren Emelie K. genom slutsvängen.
- Hästen var bra, vi tog av alla skorna, barfota runt om, knäkappor och gamascher, berättade tränaren Aleksi Kytölä.
Da Vinci Boko blev svaret i V86-4 och den tioårige valacken visade fin inställning när han avgjorde över upploppet mot Vacqueyras som kämpade tappert i spets.
I segersulkyn satt Zeb Jonasson och tränar gör Rebecca Eriksson.
- Han har fantastiskt kapacitet men är skadad jättemycket. Förra året var han utdömd men han ville fortsätta tävla, sa Rebecca Eriksson om sin ögonsten som i och med segern tjänade 40 000 kronor och passerade en miljon kronor.

Nära gigantisk skräll
I V86-6 var det nära en gigantisk skräll när 159-oddsaren Jobie Storm var på väg mot segern men sista biten in mot mål blev han snuvad av andrahandsfavoriten Rally Hans och Örjan Kihlström. Stefan Melander tränar vinnaren.
V86-7 bjöd på en rörig upplösning där Ready Lane och Bowling Triple X. galopperar framför övriga över upploppet och bakom var det tajt mellan tre hästar i mål. Målfotot gav segern till 24-oddsaren Zooropa som fick nosen först tillsammans med sin tränare Robert Dunder.
Spets och slut blev det i V86-8 där Mr Southwind dominerade loppet från spets tillsammans med Kim Eriksson. Jakob Croon tränar vinnaren.
Åtta rätt på V86 gav 3 684 094 kronor till fyra vinnare. Sju rätt gav 5 845 kronor och sex rätt 404 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Robert Dunders hästar har vunnit 5 av 20 starter sedan årsskiftet. Som kusk är 34-åringen ännu vassare med 7 fullträffar på..


Robert Dunders hästar har vunnit 5 av 20 starter sedan årsskiftet. Som kusk är 34-åringen ännu vassare med 7 fullträffar på 24 lopp. Så sent som i söndags bokförde han sig för en kuskdubbel i Boden.
- Det rullar på. Men jag hade en häst till där i Boden som hade varit med i segerstriden om han inte galopperat på den sista bortre långsidan, säger Robert Dunder och ger prov på den vinnarmentalitet som är typisk för de flesta som valt att livnära sig som travtränare.
- Så är det, att man aldrig är riktigt nöjd och sällan tänker på det som går bra, utan mer på det som går dåligt. Det är ju det man kan förbättra och därför ska lägga energi på.
Men det är väl viktig att även ta till sig framgångar och stärkas av dem?
- Absolut! Man måste glädjas när det går bra. Då går också allting lättare och man känner tillfredställelse. Men samtidigt får man inte glömma bort att även om det går bra och man har nöjda kunder finns det besvikna kunder också.

”Väldigt stora förhoppningar”
Även i fjol inledde Robert Dunder starkt men när sommaren kom började det krångla.
- Jag brukar vara startsnabb och ända fram till april-maj gick det jättebra, men sedan blev hästarna sjuka och det fortsatte att strula under hela året. I år hoppas jag att vi kan hålla en högre nivå hela vägen.
Den häst i stallet som kanske har allra störst förhoppningar på sig är Even’s Cool Boy. Femåringen gjorde på grund av en reaktion i en böjsena bara fyra starter i fjol, men hann ändå visa prov på sin kapacitet när han slutade tvåa bakom derbyvinnaren Attraversiamo i finalen av Norrlands Grand Prix, och sedan passerade en miljon kronor insprunget när han avslutade säsongen med seger i ett Breeders’ Crown-lopp.
- Han tränar på för fullt och årsdebuten är planerad till 5 april hemma på Umåker. Jag har väldigt stora förhoppningar på honom i år.

Lättare balans och stängt huvudlag
Even’s Cool Boys lillasyster Even’s Good Girl (V86-5) har inte visat lika hög kapacitet som brorsan så här långt. Någon seger har det inte blivit men fyra topp tre-placeringar på nio starter är inte fy skam.
- Hon är en fin häst som gjorde många bra lopp som treåring. Att hon inte har fått vinna något lopp tycker jag är lite orättvist. Hon är inte oärlig på något vis men det har småstrulat i loppen.
Spräcker det fyraåriga stoet segernollan när hon på onsdagen startar från spår sex bakom startbilen får V86-utdelningen en rejäl skjuts.
- Jag tror att hon får svårt att vinna. Hon känns okej i träningen men jag var inte riktigt nöjd med henne senast då hon hoppade utan någon riktig anledning. Nu kommer jag justera lite grejer, hon lättas i balansen och kommer troligen gå med stängt huvudlag. Jag hoppas att det fallet väl ut och jag är nöjd om hon tjänar en fin peng.

Zooropa hetaste chansen
Ett lopp senare på Bergsåker är det Zooropas (V86-7) tur att blanda sig i leken. Hon ståtade med två raka segrar när hon senast höll starkt efter ett tungt lopp ute i spåren.
- Det var kanske inte riktigt samma drag i henne som gångerna före men hon var ändå helt okej. Hon gick i tredje- och fjärdespår sista 1 300 meterna och var ändå femma, och hon är en häst som är allra effektivast med lucka 300 kvar.
Hur tog hon loppet?
- Bra. Det är inga konstigheter utan hon känns som hon ska göra och jag tror att hon kommer göra ett vettigt lopp, men spår sju bakom bilen är inte optimalt. Jag hade trott på bra segerchans om vi haft något av spåren ett till fem men nu är det lite vingelrisk och hon går inte i dödens, så jag är lite kluven till hur jag ska lägga upp det. Jag har inte bestämt hur jag gör från start.
Vilken betydelse har det att hon ska ut på vanlig bana efter fyra raka starter på isbana?
- Det är första gången hon går från isbana till vanlig bana så jag vet inte men jag tror inte att det har någon jättestor betydelse. Men jag hoppas att banan är lite frusen och stum. Det gynnar mina hästar och jag kommer att köra med brodd oavsett.
Chansen?
- Mycket beror på hur det löser sig från sjundespåret men Zooropa är absolut den som är intressantast för spelarna av mina två.

Ola Johansson, Kanal 75


Robert Dunders hästar har vunnit 5 av 20 starter sedan årsskiftet. Som kusk är 34-åringen ännu vassare med 7 fullträffar på..


Robert Dunders hästar har vunnit 5 av 20 starter sedan årsskiftet. Som kusk är 34-åringen ännu vassare med 7 fullträffar på 24 lopp. Så sent som i söndags bokförde han sig för en kuskdubbel i Boden.
- Det rullar på. Men jag hade en häst till där i Boden som hade varit med i segerstriden om han inte galopperat på den sista bortre långsidan, säger Robert Dunder och ger prov på den vinnarmentalitet som är typisk för de flesta som valt att livnära sig som travtränare.
- Så är det, att man aldrig är riktigt nöjd och sällan tänker på det som går bra, utan mer på det som går dåligt. Det är ju det man kan förbättra och därför ska lägga energi på.
Men det är väl viktig att även ta till sig framgångar och stärkas av dem?
- Absolut! Man måste glädjas när det går bra. Då går också allting lättare och man känner tillfredställelse. Men samtidigt får man inte glömma bort att även om det går bra och man har nöjda kunder finns det besvikna kunder också.

”Väldigt stora förhoppningar”
Även i fjol inledde Robert Dunder starkt men när sommaren kom började det krångla.
- Jag brukar vara startsnabb och ända fram till april-maj gick det jättebra, men sedan blev hästarna sjuka och det fortsatte att strula under hela året. I år hoppas jag att vi kan hålla en högre nivå hela vägen.
Den häst i stallet som kanske har allra störst förhoppningar på sig är Even’s Cool Boy. Femåringen gjorde på grund av en reaktion i en böjsena bara fyra starter i fjol, men hann ändå visa prov på sin kapacitet när han slutade tvåa bakom derbyvinnaren Attraversiamo i finalen av Norrlands Grand Prix, och sedan passerade en miljon kronor insprunget när han avslutade säsongen med seger i ett Breeders’ Crown-lopp.
- Han tränar på för fullt och årsdebuten är planerad till 5 april hemma på Umåker. Jag har väldigt stora förhoppningar på honom i år.

Lättare balans och stängt huvudlag
Even’s Cool Boys lillasyster Even’s Good Girl (V86-5) har inte visat lika hög kapacitet som brorsan så här långt. Någon seger har det inte blivit men fyra topp tre-placeringar på nio starter är inte fy skam.
- Hon är en fin häst som gjorde många bra lopp som treåring. Att hon inte har fått vinna något lopp tycker jag är lite orättvist. Hon är inte oärlig på något vis men det har småstrulat i loppen.
Spräcker det fyraåriga stoet segernollan när hon på onsdagen startar från spår sex bakom startbilen får V86-utdelningen en rejäl skjuts.
- Jag tror att hon får svårt att vinna. Hon känns okej i träningen men jag var inte riktigt nöjd med henne senast då hon hoppade utan någon riktig anledning. Nu kommer jag justera lite grejer, hon lättas i balansen och kommer troligen gå med stängt huvudlag. Jag hoppas att det fallet väl ut och jag är nöjd om hon tjänar en fin peng.

Zooropa hetaste chansen
Ett lopp senare på Bergsåker är det Zooropas (V86-7) tur att blanda sig i leken. Hon ståtade med två raka segrar när hon senast höll starkt efter ett tungt lopp ute i spåren.
- Det var kanske inte riktigt samma drag i henne som gångerna före men hon var ändå helt okej. Hon gick i tredje- och fjärdespår sista 1 300 meterna och var ändå femma, och hon är en häst som är allra effektivast med lucka 300 kvar.
Hur tog hon loppet?
- Bra. Det är inga konstigheter utan hon känns som hon ska göra och jag tror att hon kommer göra ett vettigt lopp, men spår sju bakom bilen är inte optimalt. Jag hade trott på bra segerchans om vi haft något av spåren ett till fem men nu är det lite vingelrisk och hon går inte i dödens, så jag är lite kluven till hur jag ska lägga upp det. Jag har inte bestämt hur jag gör från start.
Vilken betydelse har det att hon ska ut på vanlig bana efter fyra raka starter på isbana?
- Det är första gången hon går från isbana till vanlig bana så jag vet inte men jag tror inte att det har någon jättestor betydelse. Men jag hoppas att banan är lite frusen och stum. Det gynnar mina hästar och jag kommer att köra med brodd oavsett.
Chansen?
- Mycket beror på hur det löser sig från sjundespåret men Zooropa är absolut den som är intressantast för spelarna av mina två.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-09-20 2018-09-20 Boden-7 Robert Dunder 2160/13 A 4 17.2 36
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-5 Mika Forss 2140/3 C 0
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-5 Robert Dunder 2140/7 B 1 17.2 36
2018-08-08 2018-08-08 Boden-7 Robert Dunder 2140/7 B 2 15.7 82
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-1 Robert Dunder 2160/7 B 1 16.4 70
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-5 Robert Dunder 2140/10 D 0 g 323
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-1 Robert Dunder 2140/11 C 7 16.2 336
2018-06-01 2018-06-01 Boden-2 Robert Dunder 2140/10 C 2 17.0 71
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-7 Robert Dunder 2140/7 B 0 g 32
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-1 Robert Dunder 2140/1 D 3 18.7 39
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-7 Robert Dunder 2160/12 C 3 16.1 216
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-1 John Östman 2140/15 C 3 16.3 441
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-11 David Grundmann 2160/7 B 6 16.8 143
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-6 Ove A Lindqvist 2640/4 D 4 16.0 161
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-8 Robert Dunder 2160/9 C 7 15.6 250
2019-09-19 2019-09-19 Boden-7 Robert Dunder 2180/10 B 3 15.8 218
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-6 Robert Dunder 2140/9 D 0 460
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-1 Robert Dunder 1640/8 C 0 38
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-9 Robert Dunder 2140/9 D 6 15.0 91
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-8 Robert Dunder 2140/2 D 0 102
2019-03-13 2019-03-13 Bergsåker-4 Robert Dunder 2640/8 D 1 17.2 32
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-9 Robert Dunder 2140/15 B 1 15.4 54
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-6 Robert Dunder 2140/2 C 5 15.7 111
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-3 Robert Dunder 2160/7 B 0 75
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-9 Robert Dunder 1640/4 A 2 12.8 38
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-7 Robert Dunder 2160/12 B 2 15.2 81
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-9 Robert Dunder 2160/15 C 2 13.7 401
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-7 Robert Dunder 1640/11 B 3 14.9 46
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-10 Mats E Djuse 2140/2 A 1 14.9 22
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-9 Robert Dunder 2160/6 C 5 14.1 192
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-6 Robert Dunder 2140/10 D 2 13.8 70
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-4 Robert Dunder 2140/1 D 4 13.9 55
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-2 Robert Dunder 2140/1 D 5 13.9 210
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-9 Robert Dunder 1640/3 D 0 99
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-9 Robert Dunder 2640/7 D 0 127
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-9 Robert Dunder 2140/8 C 1 16.1 247
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-9 Robert Dunder 2140/7 C 0 g 44
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-9 Robert Dunder 2640/14 C 5 16.9 31
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-4 Robert Dunder 2140/7 B 1 16.0 16
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-4 Robert Dunder 1640/11 C 1 15.1 27ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se