Zenit Brick travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Zenit Brick travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Zenit Brick har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Zenit Brick har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Zenit Brick


Vårfavoriten inledde tisdagskvällens V64-tävlingar på Solvalla. Global Adventure var megafavorit och infriade förväntningarna. H..


Vårfavoriten inledde tisdagskvällens V64-tävlingar på Solvalla. Global Adventure var megafavorit och infriade förväntningarna. Han kördes på säkerhet den första biten och kunde glida till ledningen efter ett halvvarv. Erik Adielsson kunde sedan dämpa tempot och köra i långsam 1.20-fart. Men på slutvarvet gick det betydligt snabbare när Adielsson successivt skruvade upp farten. Global Adventure avslutade sista varvet strax över 1.11 och svarade säkert när Björn Goop kastade loss Galantis i utgången av sista kurvan. Den sistnämnde avslutade jättebra till andraplatsen men kunde inte hota Global Adventure på allvar. Segertiden blev 1.15,5 över distansen 2140 meter med bilstart.
- Det som var positivt i dag var att han var lugnare och inte lika vass som förra gången. Det märktes att han inte tävlat på ett tag då. I dag var han avslappnad och låg fint i handen hela vägen. Han hade kräm kvar och jag körde 1.10 sista femhundra, berömde Erik Adielsson efter årets andra seger för hästen.

Djuses Zolly avgjorde i ett nafs
Mattias Djuse vann Vårfavoriten för ston genom sin Zolly som han både tränar och deläger. Han serverade sin treåring en perfekt resa i andra par utvändigt och kunde sitta kvar till upploppets början. När Djuse vred ut till angrepp avgjorde Zolly i ett nafs och såg rätt obrukad ut genom mål efter att ha avslutat sista fyrahundra metrarna lite under 1.11. Segertiden blev 1.16,2 över distansen 2140 meter med bilstart och förstapriset var 100 000 kronor.
- Vi fick ett jättefint lopp och hon avgjorde på ett bra sätt, kommenterade Mattias Djuse.

Ny uppvisning av Gocciadoro
Framgångarna fortsätter för Alessandro Gocciadoro. Italienaren visade upp en mycket imponerande vinnare i V64-avslutningen i Zanzibar Wise As. ”Gul kusk” körde sin vana trogen offensivt och bombade till ledningen efter ett halvvarv. Zanzibar Wise As öppnade första femhundra efter 1.08,4 och varvade på 1.13,9. Det fyraåriga stoet ryckte undan in på upploppet och var helt överlägsen efter att enda hotet Bear Victory galopperat kort före mål. Segertiden skrevs till 1.13,6 över distansen 2140 meter med bilstart.

Dallas Brick slog storfavoriten på 1.12,2
Däremot brände Gocciadoro som storfavorit i den femte avdelningen bakom Archidamia. Trots att det treåriga stoet mötte äldre hästar blev hon storfavorit. Gocciadoro lämnade andra par utvändigt tidigt och körde fram utvändigt om ledande Dallas Brick. Men något segergrepp kunde aldrig kopplas på en för dagen mycket bra Dallas Brick som svarade upp hela vägen. Den Timo Nurmos-tränade fyraåringen, som är en lillebror till Zenit Brick, höll undan knappt före en mycket vasst avslutande Casanova Majo som flög fram den sista biten men det fattades ett huvud i mål. Dallas Brick, som tävlade barfota runt om för första gången, vann på nya rekordet 1.12,3 över distansen 1640 meter med bilstart.

Michael Carlsson, Kanal 75


Att storfavoriten Zenit Brick galopperade bort sig kort efter start underlättade förvisso vägen till vinnarcirkeln väsentligt men att dö..


Att storfavoriten Zenit Brick galopperade bort sig kort efter start underlättade förvisso vägen till vinnarcirkeln väsentligt men att döma av Elian Webs prestation hade han hittat dit ändå. Den flyfotade finnen blixtrade till ledningen från innerspår bakom startbilen och stegade sedan undan till överlägsen seger i fin stil.
- Han var jättefin i dag, travade bra och var nästan okörd i mål. Det kändes som att han hade allt kvar och formen är verkligen uppåt på hästen nu, sa kusken Jorma Kontio om den Katja Melkko-tränade sjuåringen.

Obesegrad med Djuse
Jan-Olov Persson-tränade kallblodet Smedsbo Faksen hade inte vunnit lopp sedan april 2017 när unge kusktalangen Magnus A Djuse fick chansen i sulkyn för en dryg månad sedan. Nu ståtar ekipaget med tre raka segrar och precis som vid de två tidigare fullträffarna togs lördagens seger från ledningen.
- Han har verkligen tänt till och vann med krafter kvar. Han är en väldigt okomplicerad och helt fantastisk häst. Jag tycker om honom jättemycket, sa Magnus A Djuse.

Tur och styrka receptet för seger
Något så ovanligt som ett stolopp över tre varv rymdes inom ramen för V75 och sedan loppet gått iväg efter två omstarter visade sig Jörgen Westholms Amalia Cash starkast över den mastiga distansen.
- Hon hoppade (galopperade) faktiskt i andra startförsöket så det var lite tur med i bilden, men det måste man ha, sa Rommetränaren sedan han snyggt lotsat sin häst till seger från dubbla tillägg.

Dubbel till Nurmos-Kihlström
Trots att Timo Nurmos-tränade favoritduon Zenit Brick och Global Trust brände räknade Solvallatränaren in dubbla V75-segrar. Detta efter att Örjan Kihlström förvaltat pundet på bästa sätt bakom både Hawk Cliff i silverdivisionen och Global Undecided i bronsdivisionen. Den senare tog enkelt ner omgångens största favorit Perfect Dynamite från positionen utvändigt.
- Han var bara bäst, konstaterade Kihlström.

Trivs på Bergsåker
När Budets Lasse gästade Bergsåker i december blev det V75-seger. Nu var det dags igen. Med sin tränare Ville Karhulahti i sulkyn vann hästen klass I från ledningen. I lägsta klassen serverade Rikard N Skoglund Okashi Cheri, som nyligen gick i träning hos Fredrik Palm, ett fint lopp och när hästen fick anfallsorder flög han ifrån motståndet.
Den rätta V75-raden delade ut 496 536kronor, för sex rätt fick man 3 437 kronor och fem rätt betalade 246 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Den frispråkige och känslosamme amatörtränaren har blivit en följetång i tv när hans framgångsrike Vikings Preacher h..


Den frispråkige och känslosamme amatörtränaren har blivit en följetång i tv när hans framgångsrike Vikings Preacher har tävlat i V75. Nu blev det en riktig knockout-seger när Vikings Preacher forcerades fram utvändigt om ledande Sebastian Journey varvet kvar. Han slog enkelt klorna i ledaren som var slagen tidigt och fick därmed revansch från senaste starten när de möttes och då Sebastian Journey speedade ner Vikings Preacher. Det här var Vikings Preachers andra V75-seger inom loppet av några månader och förstapriset var 250 000 kronor.
- Var är du Nurmos, ropade Tony Löfqvist efter målgången, vars känslor svallade över.
- Det här är ett monster och vi är i himlen.
- Erik sa innan loppet att du får ta med hjälmen för han skulle till flyget så du får ta segerdefileringen själv, sa han. Så jag fick springa tillbaka och hämta hjälmen.
- Jag frågade även Erik efter värmningen när han var så nöjd att kör du honom i Jubileumspokalen. Ja tack, svarade han då.

”Jätteroligt att få vara en del av den här sagan”
Erik Adielsson var extra glad efter segern innan han hastade iväg till tåget, och inte flyget, på vägen hem.
- Det är jätteroligt för mig att få vara en del av den här sagan. Jag körde en hel del för Tony för många år sedan och har kört både mor och mormor till den hästen och vunnit lopp med mamman till den andra hästen som han hade med. Det var jätteroligt för Tony att han fick vinna på hemmaplan. Det är Tony som ska äras här, jag ska inte stjäla någon spotlights, sa Erik Adielsson.

Scenförändring i loppet när Victory Topline vann
Favoriten Victory Topline tog enkelt ledningen i V75-2 och fick sedan bestämma i mycket måttligt tempo. Johan Untersteiner kastade loss från kön med Pastor Power och kom med bra fart och överrumplade Victory Topline varvet kvar och övertog ledningen. Jorma Kontio lyfte ut favoriten i andraspår och sedan gick det undan värre. Pastor Power såg svårslagen ut in på upploppet men Victory Topline gav inte upp. Han kämpade strålande och kort före mål plockade han ner Pastor Power i en snabb avslutning. En stark insats av hästen som tränas av Timo Nurmos och som nu tog sin sjunde seger i nionde starten.
- Han har varit jättebra i de senaste starterna, haft lite otur och dåliga spår men hästen gör det bra hela tiden. Starten var bra och han tog ledningen men han kunde inte växla tempo så snabbt och svara när Johan kom efter ett varv. Men hästen var jättebra och kom på upploppet och 150 kvar kände jag mig säker på att vinna, sa Jorma Kontio.

Skön seger för Stefan Persson
Det blev favoritseger även i V75-3 genom Wingait C.H., som tränas och körs av Stefan Persson. Efter en perfekt resa i rygg på ledaren fick han chansen via open stretch och speedade till seger kort före mål. Tvåa blev en mycket tapper Hawk Cliff som hängde i tredjespår först och sedan utvändigt om ledaren hela vägen och var mycket stor i nederlaget. Stefan Persson har för övrigt tränat både pappan Bring Me Back och mamman Wingait Inga till Wingait C.H.
- Det var jäkligt kul och jag tänkte innan spårlottningen kom att tänk om han nu kunde få ett framspår när han är så bra i ordning. Jag kände att jag hade krafter kvar i hästen men han har en tendens att tappa aktionen till slut. Han är inte så kortspeedig och helst ska han dra upp spurten femhundra till sexhundra kvar. Jag försökte att inte förivra mig och inte överforcera honom, sa Stefan Persson.

Hemmahäst tog emot storfavoriten
Det blev hemmaseger i V75-inledningen genom Okaloosa Bell, uppfödd, ägd och tränad av amatören Lars Järpedal och körd av Ulf Ohlsson. Hon tog enkelt ledningen från innerspåret och gav sedan inte storfavoriten Southwind Feji en chans. Den sistnämnde kom fram utvändigt om ledaren varvet kvar men hade inte sin bästa dag och var slagen redan i slutkurvan. Okaloosa Bell stegade undan till en lätt seger. Förstapriset var 250 000 kronor.
- Det här är helt klart det största jag har varit med om, förutom mina barns födelse. Men det är nästan lika stort. Det var en härlig känsla och hästen är under utveckling, sa Lars Järpedal.
Segerkusken Ulf Ohlsson fyllde i:
- Jag tyckte runt sexhundra kvar att Southwind Feji såg lite sliten ut och jag hade kräm kvar i min häst. Då steg förhoppningarna. Jag valde att sticka där i slutkurvan eftersom jag visste att de skulle komma bakifrån. Hon var stark och rejäl, sa Ulf Ohlsson.

Falsig skrällde
Det blev skräll i den fjärde avdelningen när Bo Falsig ordnade en populär hemmaseger genom sin egentränade Crossfire Simoni. Efter en vilsam resa i ett galoppfyllt lopp slog hon av en tapper Rushmore Face den sista biten. Då hade det varit hårt tempo i täten där Peder Mykla kördes resolut till ledningen efter femhundra meter och varvade på 1.13,5.
- De körde friskt där framme och han har toppform och är stark. Men det kändes inte som vinst förrän vi var förbi 100 kvar, sa Bo Falsig.

Andra raka för Sorbet i guld
Sorbet tog sin andra raka seger i Gulddivisionen när han nu tog hem finalen för Örjan Kihlström. Tränaren Daniel Redén har satt sin stjärna i ett ypperligt skick och efter en resolut styrning körde Örjan Kihlström till ledningen 1400 meter kvar. Detta efter att Nimbus C.D. dundrat till ledningen först men som sedan släppte till Dante Boko som i sin tur överlät ledningen till Sorbet. När det var dryga varvet kvar lämnade Björn Goop andra par utvändigt med favoriten Zenit Brick och landade utvändigt om Sorbet. Det blev en ordentlig temposkärpning på slutrundan men Zenit Brick var tidigt slagen. Sorbet stegade ifrån och höll säkert undan före en mycket vasst spurtande Nimbus C.D. som flög fram till andraplatsen.
- Sorbet var jättefint i ordning och gick ett jättebra lopp i dag igen, sa Örjan Kihlström.

Äntligen Erik Sting
V75 avslutades med att Erik Sting äntligen fick vinna efter hur många tappra insatser som helst utan att få sätta pricken över i:et. Men det såg länge mörkt ut när han hamnade sist i sjätte par utvändigt från spår åtta bakom bilen. Detta samtidigt som tempot var lågt i täten med ledande Disco Volante. Den sistnämnde kastade dock in handduken helt in på upploppet och stannade helt. Erik Sting följde med i angrepp ute i spåren genom slutkurvan och genom en ruggigt starkt spurt längst ut i banan sprintade han före precis före mållinjen.
- Han hade verkligen samlat ihop till en seger. Det var starkt gjort att kunna vinna, vi satt ju sist hela vägen, sa Örjan Kihlström om hästen som tränas av Timo Nurmos som därmed tog en dubbelseger på v75 som tränare.
Sju rätt på V75 gav 401 125 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvalla-tränaren är hemma på Furuby gård i snöstormen under fredagen. Han medverkade i programmet V65 Direkt under eftermiddagen och..


Solvalla-tränaren är hemma på Furuby gård i snöstormen under fredagen. Han medverkade i programmet V65 Direkt under eftermiddagen och berättade aktuell status på Prix d’Amerique-femman Propulsion och på V75-hästarna.
- Det blir ingen start för Propulsion förrän det är snöfritt hemma. Massören som tittade på honom när han kom hem sa att det känns som att han har varit på ett spaläger, säger Daniel Redén som förstås var väldigt nöjd med hästen efter dennes rykande spurt i Prix d’Amerique.

”Är väldigt bra i ordning”
I lördagens V75-omgång på Åby är det framförallt en häst som tilldrar sig störst intresse från Redéns stall. Det är Sorbet som är favorit i Gulddivisionens final efter seger i försöket senast. Då spurtade han ner självaste Zenit Brick (som gick i ledningen) och Sorbet satt i tredje par utvändigt. Efter en avslutning på 1.09,5 sista fyrahundra metrarna hann Sorbet fram precis före mållinjen.
- Sorbet (V75-6) har kommit mer och mer för varje lopp och det är så med träningen på alla mina hästar i vinter att de har kommit med loppen. Känslan är att han är väldigt bra i ordning och han var jättebra senast, säger Daniel Redén.
- Formen ska vara minst lika bra nu. Han hade lite problem med aktionen när det var dålig bana näst senast och var klart bättre men inte hundra, hundra heller senast. Men det blir bättre och bättre ju mer oljan smörjs upp i kroppen på honom och jag räknar med att han ska vara bra i ordning.

”Har inte presterat hundra på Åby tidigare”
Tränare Redén tror att Sorbet kommer att springa riktigt fort i sommar när han får ett helstängt huvudlag på sig.
- Jag har sparat det norska huvudlaget och över 1600 meter med helstängt på honom tror jag att han kutar under 1.09 i år. Det finns bra utveckling i hästen och han har inte riktigt förstått det här, men nu börjar han att fatta saker och han har mött de bästa i år och ändå gjort det väldigt bra, menar Daniel som till sist slänger in en liten brasklapp inför V75-starten på Åby.
- Man ska tänka på att när han har åkt till Åby tidigare så har han inte riktigt presterat helt hundra. Det är lång resa och mycket stängda boxar på Åby. Han är sällskapssjuk och måste vara med andra hästar så jag hoppas att han får en öppen box.

”En enorm löpskalle i en Koalas kropp”
Daniel Redén har ytterligare två V75-hästar till start och kommenterar dem på följande vis.
- Zdenka (V75-1) har en enorm löpskalle men är född i en Koalas kropp. Hon har gjort det fantastiskt bra för hon har det inte så lätt, hon har inga lungor och ingenting. Här hemma så orkar hon inte så mycket men det är en fantastiskt inställning på hästen. Hon vet var mållinjen är och kämpar till den kommer.
- Hillman (V75-4) har inte startat så mycket men gick okej senast då han satt fast med krafter kvar. Jag tror inte att det är något för vinnarspelarna och han får smyga med för att få ett lopp i kroppen, säger Daniel Redén.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvallatränaren Daniel Redén tjänade mest pengar av tränarna i Sverige förra året med 43,3 miljoner inkört. En av hä..


Solvallatränaren Daniel Redén tjänade mest pengar av tränarna i Sverige förra året med 43,3 miljoner inkört.
En av hästarna som gick bra lite i skymundan var åttaårige hingsten Sorbet. 2018 blev lyckad med ett par miljoner intjänat, däribland en seger i Paris i januari och en andraplats i Sundsvall Open Trot.
I Bulwarks lopp på Solvalla hörde Sorbet till outsiderskaran bakom jättefavoriten Zenit Brick och On Track Piraten. Men det gick vägen.
Örjan Kihlström serverade hästen ett lopp i tredjeparet utvändigt. Timo Nurmos Zenit Brick fick bestämma tempot i ledningen men blev nedspeedad av Daniel Redéns häst.
On Track Piraten var inte som bäst och agerade bromskloss i den sista kurvan men Sorbet hann fram ändå. Segermarginalen skrevs till en halv längd, segertiden 1.12,9 över medeldistansen.
- Vilken spurt! Det bara rasslade till. Han var lite bortglömd av spelarna i dag. Visst är han mycket sämre med skor men man ska veta vilken hög grundkapacitet han har också. Nu måste jag kanske ta med honom på bussen också till Frankrike, sade Daniel Redén.
Sorbet är påtänkt för medeldistansloppet Prix du Luxembourg nästa lördag där förstapriset uppgår till cirka en halv miljon kronor.  Ett lopp hästen kan springa skolös i.

En pinne för Nurmos
Timo Nurmos hade sju hästar till start på V75 och läge på flera segrar,
Enda hästen som fick segerdefilera var outsidern Sebastian Journey som vann klass I-loppet tillsammans med Jorma Kontio.
Jorma Kontio släppte ledningen till favoriten Vikings Preacher och Erik Adielsson och fick lucka med Sebastian Journey när den utvändige hästen tröttnade och tog sig enkelt förbi. Vikings Preacher tvåa långt före övriga.
En nyhet för året i klass I är att travförbundet provar att skriva ut loppet över tre kilometer under årets första månader - med bilstart.

Pöllänens plan höll igen
2018 var Västerbo Grosbois en följetong i V75 och tjänade fina pengar. Segrarna uteblev emellertid ända till en lördag i slutet av december på Rommetravet där Rauno Pöllänen slog till i silverdivisionen.
På Solvalla kom andra raka sedan valacken serverats ett perfekt lopp. En nästa identisk smygare som den i Borlänge - med spets-släpp och lucka på upploppet.
- Det blev precis det loppet jag hade hoppats på igen, sa  Gävletränaren Pöllänen som satt med högerarmen i luften över mållinjen.
Lärlingarnas lopp på V75 kom iväg först i det femte försöket. Andy Pandy One tillhörde en av favoriterna tillsammans med Anders Eriksson och vann loppet efter att ha orsakat en av omstarterna.
- Han är i toppslag hästen och såg bra ut hela vägen faktiskt, sa tränaren Mats L Andersson från Eskilstuna.
Lärlingsloppet hade Solvalla hade döpt till K-G Holgerssons Minneslopp för att hedra den nyligen bortgångne Karl-Gustav Holgersson, trollkarlen som efter en lång karriär med stora framgångar bland annat i Italien länge var landets äldsta travtränare med proffslicens.

Formdjur avslutade V75
Lundsbrunns Trav HB äger Roly Poly som bärgat karriärens två V75-segrar efter varandra i december och januari. En kvarts miljon kronor har det blivit i ett huj för det nioåriga stoet som spurtvann stoloppet igen på V75-kupongen för Carl Johan Jepson. Axevallas Eric Martinsson tränar.
Conrad Lugauer lekte hem klass II-loppet från ledningen med Night Brodde och bara stack undan över upploppet.
Reijo Liljendahls Exclamation Mark har formen i zenit och såg ruggigt laddad ut när han spårade hem den avslutande silverdivisionen för Ulf Ohlsson.
Sju rätt på V75 betalade 158 075 kronor, sex rätt 1504´kronor och fem rätt 141 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Solvalla-tränaren har inte bara Readly Express i sitt 140 hästar stora stall. En av stallets bästa är Zenit Brick som närmar sig fem mi..


Solvalla-tränaren har inte bara Readly Express i sitt 140 hästar stora stall. En av stallets bästa är Zenit Brick som närmar sig fem miljoner kronor i insprungna pengar. Stjärnhästen har tagit flera imponerande segrar i Gulddivisionen och senast såg han dunderfin ut när han vann lekande lätt till synes okörd.
- Han såg otroligt fin ut och vann med mycket krafter kvar. Det var nog ett av de enklare lopp som hästen har vunnit, säger Timo Nurmos.
På lördag väntar en högintressant tävlingsdag på Solvalla. Timo Nurmos har laddat rejält på hemmaplan och selar ut sju hästar på V75.
Om vi börjar med Gulddivisionen så blir Zenit Brick storfavorit efter sina övertygande insatser i vinter. Han har ett perfekt läge med spår två bakom bilen, körs av Mika Forss, och frågan är hur långt efter han är den yppersta eliten nu.
- Zenit Brick (V75-3) är inte alls långt efter de bästa i eliten. Han slog exempelvis Propulsion tidigare i vinter och fick då ett jättetufft lopp med tredjespår första sjuhundra metrarna innan han kom fram i dödens. Han var tvåa efter Nadal Broline då som vann från ledningen och gjorde en heroisk insats, säger Timo Nurmos.

”Nytt huvudlag – ansiktsmask med skygglappar”
- Han har ofta haft dåliga startspår och fått väldigt tuffa lopp. Nu fick han äntligen ett bra läge och det är kul för hästen. Han har gått med helstängt huvudlag tidigare och det här var första gången han gick med ett nytt huvudlag, en ansiktsmask med skygglappar på. De sitter närmare ögonen och ger lite mer effekt än ett helstängt huvudlag. Sedan sitter det stabilt när det är en mask eller huva på ansiktet också.
- Jag har haft lite olika modeller tidigare men just det här huvudlaget köpte jag i Lexington. Det är inte omöjligt att det blir samma huvudlag igen, men det är för tidigt på veckan än så länge för att säga säkert, säger Nurmos.

”Vann trots punktering senast”

Vad säger du om dina övriga V75-hästar?
- Sebastian Journey (V75-1)
har gjort tre lopp efter vila och är mycket fint i ordning. Han har fått mer självförtroende och börjat slappna av mer i loppen. Senast fick han aldrig chansen och det var synd för han hade gott om krafter kvar i mål. Nu är det lång distans och jag tror inte att det är några problem. Han är väldigt snabb ut och jag vill att kusken kör i spets.
- Dallas Brick (V75-2) är en lillebror till Zenit Brick och han har utvecklats bra den senaste tiden. Senast vann han trots att han gick med punktering hela loppet efter att ha blivit påkörd i starten. Det var mycket bra gjort att kunna vinna ändå. Spår tre är perfekt och han öppnar bra. Kusken måste testa lite för ledningen.
- El Fitzgerald (V75-4) är ny stallet och gör första starten för oss. Hon var fyra i V75-finalerna senast och kom till oss samma dag. Vi har inte haft henne så länge men jag tycker att det är en fin märr som är stor och rejäl. Tillägg är alltid tillägg och det gäller att hitta position. Fjärdespåret är inte optimalt när hon är så stor, men hästen känns inte osäker i alla fall. Hon känns stark i träningen och har framtiden för sig.

”Han kommer att vinna när som helst”
- Victory Topline (V75-5)
är väldigt fint i ordning och det var synd på galoppen senast. Han har långa steg och snubblade till när kusken lade pisken på honom och laddade i starten. Han blev rädd helt enkelt för han har aldrig galopperat tidigare, varken i lopp eller i träning. Han gjorde en bra upphämtning och travade fint, det var inga problem. Hästen hade tränat mycket bra innan dess och vi provar igen. Nu är det bakspår och han får smyga med men har vunnit från alla positioner. Det är en av våra bättre chanser.
- Erik Sting (V75-6) spurtade otroligt vasst senast. Han satt sist in på upploppet men flög fram och hästen är väldigt fint i ordning. Han kommer att vinna när som helst men har ofta dåliga startspår och otur i loppen. Det blir inte lätt från spår elva men lite plus i alla fall att det är lång distans. Han gick med samma huvudlag som Zenit Brick senast, en ansiktsmask med skygglappar och det är inte omöjligt att det blir samma igen.
- Hawk Cliff (V75-7) blev det helt fel för senast. Han blev hängande i tredjespår fram till dödens och galopperade till slut. Vi får bara glömma det loppet. Hästen är annars i mycket bra form och har gjort bra lopp i V75 en längre tid. Nu har han bästa spåret på länge och är snabb ut, säger Timo Nurmos.
Vem är bästa chansen på V75?
- Vi har flera bra chanser men Zenit Brick är den bästa.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-9 2140/4 5 13.9 290
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-11 2140/8 0 g 478
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-11 Jorma Kontio 2140/7 C 2 13.8 68
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-11 Erik Adielsson 2140/5 D 0 g 59
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-11 Erik Adielsson 2640/4 D 1 14.2 26
2016-10-22 2016-10-22 Romme-11 Jorma Kontio 2140/12 D 1 13.6 52
2016-10-15 2016-10-15 Åby-7 Jorma Kontio 2640/11 D 4 13.8 357
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-6 Ulf Ohlsson 2100/7 C 1 13.6 13
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-6 Jorma Kontio 2140/10 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-6 Jorma Kontio 2140/10 D 2 13.1 44
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-2 Jorma Kontio 2140/9 C 2 25
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-9 Mattias Djuse 2140/12 D 6 13.5 106
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-4 Jorma Kontio 2140/2 D 2 13.4 68
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-7 Torbjörn Jansson 1640/4 D 0 g 35
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-10 2640/10 D 4 15.9 44
2016-01-02 2016-01-02 Romme-10 2640/4 C 0 g 21
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-10 Björn Goop 2140/1 C 1 14.6 19
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-7 Björn Goop 2640/8 C 1 13.6 20
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-9 Kenneth Haugstad 2140/5 C 6 12.1 40
2017-11-18 2017-11-18 Bjerke-7 Björn Goop 2100/2 C 2 33
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-11 Erik Adielsson 2640/7 D 3 14.1 86
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-7 Björn Goop 2140/2 C 1 12.0 23
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-8 Björn Goop 2640/10 C 1 12.8 47
2017-08-12 2017-08-12 Åby-7 Johnny Takter 2140/1 C 0 g 35
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-10 Björn Goop 2140/8 B 1 12.0 52
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-9 Mika Forss 2140/6 D 1 11.9 146
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-9 Johnny Takter 2140/6 C 4 12.3 43
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-9 Kim Eriksson 2140/6 C 4 11.9 138
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-9 Ulf Ohlsson 1640/10 D 4 11.0 162
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-13 John Campbell 1640/10 C 0 g 96
2017-05-13 2017-05-13 Åby-7 Jorma Kontio 2640/11 D 0 13.7 64
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-11 Erik Adielsson 2640/8 B 0 g 31
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-11 Jorma Kontio 2140/7 B 5 13.6 30
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-7 Jorma Kontio 2140/8 C 5 15.6 56
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-9 Jorma Kontio 2140/3 B 1 13.0 25
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-11 Jorma Kontio 2140/1 C 0 g 44
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-11 Jorma Kontio 2140/4 B 1 13.8 26
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-7 Björn Goop 2140/8 C 4 12.8 40
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-7 Mika Forss 2640/3 B 1 16.0 12
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-10 Mika Forss 2140/11 C 2 12.1 177
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-7 Björn Goop 2140/4 C 1 13.1 28
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-6 Björn Goop 2640/6 B 1 14.2 27
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-10 Örjan Kihlström 2140/12 B 0
2018-08-11 2018-08-11 Åby-12 Mika Forss 3140/7 D 0 13.9 536
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-11 Björn Goop 2640/8 C 6 12.9 68
2018-04-28 2018-04-28 Åby-11 Björn Goop 2140/8 C 0 g 85
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-7 Örjan Kihlström 2140/1 A 1 11.5 22
2018-04-01 2018-04-01 Romme-7 Björn Goop 2140/5 B 2 12.8 19
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-7 Örjan Kihlström 2640/5 A 2 13.9 12
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-7 Björn Goop 2140/1 C 1 11.7 29
2018-02-03 2018-02-03 Åby-7 Björn Goop 2140/9 B 1 13.6 11
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-7 Mika Forss 2140/5 B 2 13.6 15
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-7 Kaj Widell 2140/2 B 0 g 21
2019-02-02 2019-02-02 Åby-10 Björn Goop 2140/10 C 6 14.7 20
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-7 Mika Forss 2140/2 C 2 12.9 14
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-7 Örjan Kihlström 2140/4 C 1 13.4 27ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se