Zäta travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Zäta travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Zäta har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Zäta har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Zäta


 I söndags delades det ut fyra miljonvinster på GS75.Två togs av små system via sällsamma spelstrategier .Tre veckor tidigare u..


 I söndags delades det ut fyra miljonvinster på GS75.
Två togs av små system via sällsamma spelstrategier .
Tre veckor tidigare utföll Grand Slam, det vill säga att ett system – i detta fall för 448 kronor – tog hela potten och belönades garantibeloppet tio miljoner kronor.
Att påstå att spelformen är het är därför ingen överdrift.
Söndagens miljonchanser finns på Dalatravet Romme och i huvudrollen bakom omgångens sannolikt största favorit återfinns Mats E Djuse, kusken som vinner överlägset flest kallblodslopp i landet.
För medan lillebror Magnus A Djuse vann flest varmblodslopp på vägen till det allsvenska kuskchampionatet 2022 så var Mats ännu mer överlägsen när det kom till de något långsammare och mer svårkörda kallbloden.
Med 87 segrar utklassade han närmast följande Öystein Tjomsland (44) och Ulf Ohlsson (38).
Kanske inte så konstigt när man vid sidan av löpkörningen jobbar hos landets ledande kallblodstränare Jan-Olov Persson.

”Lite rappare den här gången”
På söndag sitter kallblods-Djuse upp bakom tre hästar från stallet, varav en faktiskt är ett varmblod.
Finns det då något som utmärker Romme från andra banor i landet?
- Nej, det är väl inget speciellt. Förutom att jag upplever att bilen går lite långsammare från att den börjar rulla. Om man inte är van att köra där är det nog lätt att bli lite tidig upp bakom bilen, upplever jag det som i alla fall. Sedan är underlaget alltid jättefint, kommenterar Mats E Djuse banan som har ett av landets längre upplopp på 205 meter.
Sagda varmblod heter 8 Zätamustangen (GS75-3) och får inleda längst ut bakom den startbilsvinge som man enligt Djuse alltså bör passa sig för att köra upp till för tidigt.
Hästen debuterade för stall Persson i sin senaste start och spurtade sig till grepp från andra par utvändigt, men fick se sig passerad kort före mål.
- Det var en jättefin häst som sprang lite med huvudet på tvären, men travmässigt var han bra. Kanske lite seg i loppet, men hade inte startat på väldigt länge och var inte något vässad inför det vad jag vet. Jag hoppas att han tar det på ett bra sätt och kanske är lite rappare den här gången, säger Djuse som även svingar sig upp bakom ett av landets främsta kallblod i dubbelmiljonären 7 B.W.Sture som får sällskap av stallkamraten 6 Järvsöodin på tilläggsvolten i GS75-2.
- Det ser väl lite intressant ut. Jag tror att han kommer att gilla de här förutsättningarna. Han brukar tycka det är kul när han känner att han kan slå de andra. Med lite mindre meriterade hästar där framme och litet fält. Om vi sitter bra på det runt sista sväng så kan nog moralen höjas på honom.
- Men Järvsöodin kommer från en bättre insats på Bergsåker förra gången så det kanske är lite fördel för Järvsöodin ändå, funderar Djuse.

”Varit stark när han har travat”
Den av Djuses styrningar som kommer att få mest spel på sig är tveklöst 12 Teknopys (GS75-5), en orutinerad femåring som bara gjort nio starter i karriären och vunnit var tredje. Lika ofta har han galopperat och nu vankas det årsdebut efter ett kortare tävlingsuppehåll.
- Vad jag vet har han bara tränat på sedan förra loppet. Jag körde ett jobb med honom för en vecka sedan. Det kändes bra. Sedan är det väl ofta som det känns bra när man kör hemma i 1.40-tempo, när han ska springa runt 1.30 så får han lite mer problem med travet och slår sig på sina framknän. Men han har blivit allt bättre. Jag vet inte exakt vad han möter, men han har varit stark när han har travat.
Vem är din bästa segerchans?
- Det var synd på läget med Zätamustangen. Om Teknopys går felfritt kanske det kan vara en bra möjlighet, säger Mats E Djuse.

Kanal 75


Grand Slam 75® är glödhett för dagen. Förra söndagen föll Grand Slam ut igen och en vinnare blev ensam med sju rätt och b..


Grand Slam 75® är glödhett för dagen. Förra söndagen föll Grand Slam ut igen och en vinnare blev ensam med sju rätt och belönades med tio miljoner kronor.
På söndag är det Rommetravet som arrangerar GS75 och Jan Ove Olsen lämnar skogarna i Hälsingland och beger sig till Borlänge. Han har med sig två hästar som tävlat bra på slutet.
- Jag tycker att både 8 Ängsbrage (GS75-5) och 7 Zätas Forever Star (GS75-6) är streckvärda, även om bägge behöver ha lite tur på vägen, säger Jan Ove Olsen.
Ängsbrage har lottats till ett dåligt spår, men det oroar inte tränaren så mycket.
- Nej, det är ett litet fält och han är klart bäst när han får smyga med i ryggar och speeda till slut.
Vad är hans bästa egenskap?
- Det är att han är snabb, han kan gå fort en kort bit och det är en fördel över den här korta distansen. Jag tar en lugn start och hoppas sedan på en bra rygg och löser det sig så kan han vinna även om det krävs en del tur.

Inte förvånad om han vinner
Zätas Forever Star gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp även om han inte vinner så ofta.
Han var lite sämre senast, eller?
- Det skyller jag på banan. Han fick inte fästet och fick mjölksyra på den tunga banan så det tar jag inte så allvarligt på. Vi har även kollat upp hästen utan att hitta några fel.
Hur känns han i träningen?
- Fin, jag är nöjd med honom och han känns som han ska i träningen.
Tillägg och voltstart, gillar han det?
- Han är ganska okomplicerad och spåret är bra och han kan öppna snabbt. Även Zätas Forever Star är bäst när han får smyga med i ryggar och gillar inte att göra grovjobbet i spåren. Jag får köra lite på chans och blir inte förvånad om han dyker upp i segerstriden. Jag tycker att loppet ser väldigt öppet ut och varför kan inte vi vinna som någon annan.

Joakim Brundin, Kanal 75


 Det började med en jättesmäll när Jan-Ove Olsen satte tonen till söndagens GS75. Zätas Forever Star var näst minst spel..


 Det började med en jättesmäll när Jan-Ove Olsen satte tonen till söndagens GS75. Zätas Forever Star var näst minst spelad i fältet, men brydde sig inte det minsta om det när han lekande lätt blåste förbi konkurrenterna över upploppet.
Olsen satte sig sedan upp bakom Ängsbrage som visade prov på hiskeliga fartresurser för klassen när han rundade hela fältet på ett par hundra meter och höll undan på stumma ben.
När Elin Wickman följde upp med 40-oddsaren Father of Sun - tränad av Eva-Jeanette Liljeberg - stod de kvarvarande spelarnas hopp till Disco Volante.
Omgångens jättefavorit tog programenligt ledningen, men galopperade kort senare.
- Han blev rullig i ingången av första kurvan. Jag får ta på mig det, jag borde ha värmt upp honom mer. Han skulle behövt trava till sig i en extra provstart, förklarade körande Ulf Ohlsson.
Det öppnade för elvaårige Ajlexes Cubano att överta ledningen och sprinta ifrån i härligt spänstig stil.
- Jag trodde att jag hade varit alldeles för snäll mot honom, han hade inte gått jobb på nio dagar. Dessutom hade han inte startat på en månad, så lång paus har han nog aldrig haft. Men han kanske ska ha en månad mellan loppen, funderade ägaren och tränaren Anders Jonsson.

Fullspäckad jackpotvecka
För spelarna innebar det nådastöten. Av över en kvarts miljon inlämnade system återstod då bara ett, som därmed hade chansen på Grand Slam och tio miljoner kronor.
Och chansen levde in i det sista.
Oscar Berglunds storfavorit No Limit Express motsvarade förväntningarna för Magnus A Djuse och därefter var det dags för dagens huvudlopp, stofinalen av Norrlands Elitserie med 150 000 kronor till vinnaren.
Där visade sig Robert Bergh-tränade Miss Silver stå i en klass för sig då hon reglerade motståndet utvändigt om ledaren.
- Hon vann med tussarna kvar och jättemycket krafter sparade. Jag kände redan 800 kvar att vi hade slagit ledaren, berättade körande Rikard N Skoglund om hästen som därmed kan titulera sig miljonär.
Tiofaldig sådan hade alltså en spelare blivit om favoriten Iceland Radio tagit hem avslutningen. Men det var aldrig nära. Istället gick segern till Huddlestone och Henrik Svensson som släppte ledningen till Mellby Ironman och växlade ner denne på imponerande sätt.
Sex rätt betalade 36 810 kronor medan sjurättspotten på nästan 3,8 miljoner kronor går vidare till kommande söndag på Mantorp.
Det innebär att det kommande vecka är jackpot på ATG:s tre största spelformer V86, V75 och GS75.

Robin Johansson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


Fredagskvällens V64® Xpress avgjordes i Gävle och i Kalmar.Redan i den inledande avdelningen var det dags för omgångens största fa..


Fredagskvällens V64® Xpress avgjordes i Gävle och i Kalmar.
Redan i den inledande avdelningen var det dags för omgångens största favorit. Senast First Tartar startade var han ett stallskrik i V75, men då blev det galopp. Nu tog hästen gruvlig revansch genom en lätt seger – som togs efter en iskall styrning. Nicklas Westerholm ville inte ha dödens och valde att gå ner i rygg på ledande Zätas Forever Star. Därmed var storfavoriten insydd i säcken i det längsta. Jan-Ove Olsen bakom Zätas Forever Star gjorde vad han kunde runt slutsvängen för att försöka hålla First Tartar instängd. Men 200 meter från mål slankt Nicklas Westerholm ut mellan hästar och First Tartar behövde inte förta sig när han enkelt spurtade förbi den sista biten. Det här var tredje segern på de fyra senaste starterna för First Tartar som även tränas av segerkusken.
– Egentligen var jag säker på att få ledningen och därför körde jag ingenting med honom så det var mitt fel där. Sedan kan man inte köra utvändigt men det kändes som att det var ett tvåhästars lopp och att det inte fanns några hästar som orkade hålla upp. Så det kändes lugnt hela vägen, sa Nicklas Westerholm.
Och fortsatte:
– Men han kändes inte bra upp till bilen och i provstarten så det var bra att han fick komma hem på ett bra sätt.

Fullsatt restaurang hyllade hemmatränaren
På Kalmartraves restaurang – som var proppfull med folk som hade oktoberfest – blev det stort jubel när hemmatränaren Fredrik Persson klev in efter V64-avslutningen. Kalmar-tränaren avslutade miljonspelet genom att vinna med sin egentränade Braddock som kom hem på tiden 1.12,6/1640a. Detta efter att ha varit med om en tuff öppning och först behållit ledningen från innerspåret men blivit överflyglad i första kurvan där Mirella Zaz susade till täten och öppnade första 500 metrarna efter 1.08. Fredrik Persson hittade ut från innerspåret efter ett halvvarv och kom fram fint i andra par utvändigt. I slutkurvan kom hästen fram utvändigt om ledaren och ryckte åt sig ett klart försprång vid upploppets början. Black Fire avslutade storstilat och närmade sig snabbt den sista biten men var för sent ute. Det räckte till en andraplats för åt vinnande Braddock fanns inget att göra.
– Det är häftigt och det här har man längtat efter i ett och ett halvt år, sa Fredrik Persson efter att ha hyllats i den fullsatta restaurangen.
– Där ser ni på mina hästars prestationer att det är form i stallet, fortsatte han.
Storfavoriten Showtimejackflower var tidigt slagen i den femte avdelningen och istället var det Tale of Jacks som hade ett klart grepp in på upploppet före en jagandes Vincent Chase. Men så plötsligt galopperade Tale of Jacks och då blev det en säker seger för Vincent Chase, som tränas av Jennifer Persson och kördes av Rikard N Skoglund.
Yankee Blue tog fem raka segrar under en period i fjol, då i träning hos Petri Salmela. Nu finns hästen hos Roni Paldan och nu kom första segern i hans regi. Claes Sjöström var det som styrde in Yankee Blue först över mållinjen efter en fin resa i andra par utvändigt. Art Brown spurtade vasst till andraplatsen och närmade sig den sista biten men Yankee Blue höll undan säkert.
Sex rätt på V64 Xpress denna afton betalade 12 452 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


Fredagskvällens V64® Xpress avgjordes i Gävle och i Kalmar.Redan i den inledande avdelningen var det dags för omgångens största fa..


Fredagskvällens V64® Xpress avgjordes i Gävle och i Kalmar.
Redan i den inledande avdelningen var det dags för omgångens största favorit. Senast First Tartar startade var han ett stallskrik i V75, men då blev det galopp. Nu tog hästen gruvlig revansch genom en lätt seger – som togs efter en iskall styrning. Nicklas Westerholm ville inte ha dödens och valde att gå ner i rygg på ledande Zätas Forever Star. Därmed var storfavoriten insydd i säcken i det längsta. Jan-Ove Olsen bakom Zätas Forever Star gjorde vad han kunde runt slutsvängen för att försöka hålla First Tartar instängd. Men 200 meter från mål slank Nicklas Westerholm ut mellan hästar och First Tartar behövde inte förta sig när han enkelt spurtade förbi den sista biten. Det här var tredje segern på de fyra senaste starterna för First Tartar som även tränas av segerkusken.
– Egentligen var jag säker på att få ledningen och därför körde jag ingenting med honom så det var mitt fel där. Sedan kan man inte köra utvändigt men det kändes som att det var ett tvåhästars lopp och att det inte fanns några hästar som orkade hålla upp. Så det kändes lugnt hela vägen, sa Nicklas Westerholm.
Och fortsatte:
– Men han kändes inte bra upp till bilen och i provstarten så det var bra att han fick komma hem på ett bra sätt.

Fullsatt restaurang hyllade hemmatränaren
På Kalmartraves restaurang – som var proppfull med folk som hade oktoberfest – blev det stort jubel när hemmatränaren Fredrik Persson klev in efter V64-avslutningen. Kalmar-tränaren avslutade miljonspelet genom att vinna med sin egentränade Braddock som kom hem på tiden 1.12,6/1640a. Detta efter att ha varit med om en tuff öppning och först behållit ledningen från innerspåret men blivit överflyglad i första kurvan där Mirella Zaz susade till täten och öppnade första 500 metrarna efter 1.08. Fredrik Persson hittade ut från innerspåret efter ett halvvarv och kom fram fint i andra par utvändigt. I slutkurvan kom hästen fram utvändigt om ledaren och ryckte åt sig ett klart försprång vid upploppets början. Black Fire avslutade storstilat och närmade sig snabbt den sista biten men var för sent ute. Det räckte till en andraplats för åt vinnande Braddock fanns inget att göra.
– Det är häftigt och det här har man längtat efter i ett och ett halvt år, sa Fredrik Persson efter att ha hyllats i den fullsatta restaurangen.
– Där ser ni på mina hästars prestationer att det är form i stallet, fortsatte han.
Storfavoriten Showtimejackflower var tidigt slagen i den femte avdelningen och istället var det Tale of Jacks som hade ett klart grepp in på upploppet före en jagandes Vincent Chase. Men så plötsligt galopperade Tale of Jacks och då blev det en säker seger för Vincent Chase, som tränas av Jennifer Persson och kördes av Rikard N Skoglund.
Yankee Blue tog fem raka segrar under en period i fjol, då i träning hos Petri Salmela. Nu finns hästen hos Roni Paldan och nu kom första segern i hans regi. Claes Sjöström var det som styrde in Yankee Blue först över mållinjen efter en fin resa i andra par utvändigt. Art Brown spurtade vasst till andraplatsen och närmade sig den sista biten men Yankee Blue höll undan säkert.
Sex rätt på V64 Xpress denna afton betalade 12 452 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


Galoppgalan höll i fredags i Malmö och som väntat blev Skandinaviens sprinterkung I Kirk den stora vinnaren. Fuxen inledde året med en impo..


Galoppgalan höll i fredags i Malmö och som väntat blev Skandinaviens sprinterkung I Kirk den stora vinnaren. Fuxen inledde året med en imponerande seger på Meydan i Dubai i januari och efter ett sjättepris på Meydan i mars följde han sedan upp med tre segrar på hemmaplan, bland annat två Listed-löpningar: Lanwades Stud Jägersro Sprint och Zawawi Cup.
Tränaren Susanne Berneklint var inte på plats under Galan eftersom hon är i Dubai i vinter med fyra hästar. I Kirk är en av dem och meningen är att han ska årsdebutera på torsdag.

Årets häst: I Kirk
Fux valack e. Eishin Dunkirk u. I Could
Tränare: Susanne Berneklint
Ägare: Hästgruppen i Lund AB
Uppfödare: Löberöds Hästklinik AB
I Kirk hemförde en värdefull handicap på Meydan i Dubai i årsdebuten och imponerade våldsamt. Här hemma vann I Kirk två Listed-löpningar – Lanwades Stud Jägersro Sprint och Zawawi Cup.

Årets tvååring: Nocentsinkentucky
Fux hingst e. Goldencents u. Greely´s Geisha
Tränare: Francisco Castro
Ägare: Mec-Com Klippan AB
Uppfödare: Mec-Com och Hedberg Hall Inc
Nocentsinkentucky vann Lambada Cup med fem längder. Segermarginalen vid sina tre andra årssegrar skrevs till respektingivande tretton längder – i snitt! En otrolig prestation.

Årets treåring: Espen Hill
Brun valack e. Helsinki u. Explosive Hill
Tränare: Madeleine Smith
Ägare: BeWe Horseshoes AB
Uppfödare: Katarina Jacobsson
Espen Hill vann klassiska St Leger i överlägsen stil och var även god tvåa i Bro Park Classic. Nästan 1.1 miljoner kronor inklusive bonus bokfördes på intäktssidan under året.

Årets äldre häst: I Kirk
Fux valack e. Eishin Dunkirk u. I Could
Tränare: Susanne Berneklint
Ägare: Hästgruppen i Lund AB
Uppfödare: Löberöds Hästklinik AB
I Kirk hemförde en värdefull handicap på Meydan i Dubai i årsdebuten och imponerade våldsamt. Här hemma vann I Kirk två Listed-löpningar – Lanwades Stud Jägersro Sprint och Zawawi Cup.

Årets sto: Silent Night
Brunt sto e. Night Of Thunder u. Raihaana
Tränare: Patrick Wahl
Ägare: Stall Dömle – Easy
Uppfödare: Rävdansens Stuteri AB
Silent Night vann Future Stars och SM för tvååringar. Var även tvåa i Svealandlöpning och trea i Jockeyklubbens Magic Million.

Årets hinderhäst: Accelerate
Brun valack e. Saddex u. Assraar
Tränare: Charlotte Dillner
Ägare: VAD Jumpracing
Uppfödare: Ida Rehnström
Accelerate vann HM Konungens Pris och två andra lopp på Blommeröd under säsongen. Var även god tvåa i Gyllene Hästen och Jockeyklubbens Stora Pris på samma bana

Årets arabiska fullblod: Macallan
Skimmel valack e. Dahess u. Queen Anne
Tränare: Henrik Engblom
Ägare: Stall Apperetiffe
Uppfödare: Kerstin Kimfors och Ove Håkansson
Macallan vann Wathba Stallion Cup på Jägersro i maj. Var sedan kanonbra som kort slagen tvåa i Gr-1 på Newbury och lika bra som trea i lopp av samma status på Windsor i starten efter.

Årets övriga pristagare:
Tränare:
Tränarchampion: Lennart Jr Reuterskiöld
Amatörtränarchampion: Annette Stjernstrand
HIndertränarchampion: Charlotte Dillner

Ryttare:
Jockeychampion: Elione Chaves
Lärlingschampion: Kaia Sofie Ingolfsland
Hinderchampion: Niklas Lovén
Amatörryttarchampion: Tina Henriksson
Ponnyjockeychampion: Eddwin Schmidt Christiansen

Årets hästägare: Lone Kaj-Nielsen
Årets uppfödare: Rävdansens Stuteri
Årets avelshingst: Eishin Dunkirk
Årets SFAF-pris: Helena och Tor Harry Sigfridsson
Segerrikaste häst: Zäta
Årets svenskuppfödda häst: Freestyler
ARK:s vandringspriser: Tina Henriksson och Elliot Öhgren
Skandinavisk hindersports championtäcke: Accelerate
Årets skötare: Christoffer Wallin från Peter Jardbys stall
Lifetime Achievement Award: Bruno Nilsson
Svensk Galopp tackade även av Bo Gillborg för lång och trogen tjänst.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-8 Nathalie Edqvist 2140/4 A 0 g 213
2018-10-26 2018-10-26 Romme-2 Nathalie Edqvist 1640/2 A 0 g 337
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-1 Nathalie Edqvist 2140/4 B 5 36.7g 290
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-2 Nathalie Edqvist 2140/2 A str
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-8 Nathalie Edqvist 2160/9 C 2 16.2 40
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-8 Nathalie Edqvist 2140/2 D 7 33.9g 136
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-2 Kristian Lindberg 2640/9 D 0 g 258
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-9 Nathalie Edqvist 2140/3 D 0 g 221
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-7 Nathalie Edqvist 2140/1 D 0 32.8 494
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-8 Nathalie Edqvist 1660/7 C 5 32.7 52
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-2 Nathalie Edqvist 2140/8 B 0 g 59
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-5 Nathalie Edqvist 2140/8 C 1 32.8g 174
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-7 Nathalie Edqvist 2100/3 D 1 36.5 92
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-8 Nathalie Edqvist 2080/6 A 3 33.9g 378
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-9 Nathalie Edqvist 2160/4 C str
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-10 Nathalie Edqvist 2160/3 C str
2020-09-08 2020-09-08 Romme-8 Nathalie Edqvist 1660/11 B 0 g 397
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-5 Nathalie Edqvist 2080/1 C 0 g 108
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-2 Nathalie Edqvist 2160/6 D 2 30.9 282
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-7 Nathalie Edqvist 2160/12 D 0 33.1g 2254
2020-05-04 2020-05-04 Romme-2 Nathalie Edqvist 1660/9 D str
2020-04-30 2020-04-30 Åmål-2 Nathalie Edqvist 2100/13 D 8 33.0g 873
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-10 Nathalie Edqvist 2180/14 D 0 g 791
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-3 Nathalie Edqvist 2180/11 D 0 35.2g 260
2020-03-03 2020-03-03 Romme-1 Nathalie Edqvist 2160/5 D 5 34.9g 692
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-2 Nathalie Edqvist 1680/4 C 0 35.2g 254
2020-01-18 2020-01-18 Romme-6 Nathalie Edqvist 2140/1 D 5 33.3 199
2021-04-24 2021-04-24 Romme-7 Mats E Djuse 2140/5 D 0 33.4g 222
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-2 Nathalie Edqvist 2160/5 C 0 g 599
2022-12-29 2022-12-29 Färjestad-2 Victor S Sundgren 2180/11 B 0 33.4 705
2022-12-13 2022-12-13 Eskilstuna-4 Victor S Sundgren 1660/6 C 7 29.6g 284
2022-12-02 2022-12-02 Romme-4 Olle Alsén 2640/1 C 2 30.5g 406
2022-11-18 2022-11-18 Romme-2 Olle Alsén 1640/4 A 3 29.1g 234
2022-11-07 2022-11-07 Romme-5 Isabell Eriksson 1660/8 A 2 32.2 52
2022-10-29 2022-10-29 Färjestad-5 Nathalie Edqvist 2160/6 B 7 29.9 345
2022-10-20 2022-10-20 Årjäng-2 Victor S Sundgren 2140/1 B 8 30.2 149
2022-10-04 2022-10-04 Eskilstuna-8 Ulf Ohlsson 2140/6 B 0 33.7 30
2022-09-22 2022-09-22 Gävle-3 Olle Alsén 2660/8 B 3 29.9 141
2022-09-06 2022-09-06 Rättvik-8 Olle Alsén 2160/10 C 4 29.6 62
2022-08-26 2022-08-26 Romme-5 Olle Alsén 1640/12 A 2 29.0g 192
2022-08-15 2022-08-15 Färjestad-4 Nathalie Edqvist 1640/3 B 1 29.3 31
2022-07-27 2022-07-27 Lindesberg-5 Nathalie Edqvist 2160/5 D 6 30.8 650
2023-12-04 2023-12-04 Färjestad-10 Nicole T Edqvist 1660/9 D 8 33.4 382
2023-11-24 2023-11-24 Romme-3 Nicole T Edqvist 2160/6 D 0 35.2 992
2023-10-20 2023-10-20 Åmål-3 Peter Ådefors 2120/11 D 0 34.3g 1161
2023-10-16 2023-10-16 Rättvik-5 Claes Eskilsson 1640/3 C 5 29.7 161
2023-09-26 2023-09-26 Rättvik-7 Nicole T Edqvist 2160/8 C 0 31.4 388
2023-09-16 2023-09-16 Årjäng-5 Nicole T Edqvist 2140/10 D 6 29.3 1076
2023-08-07 2023-08-07 Romme-5 Linnéa Edler Pålsson 2140/1 D 5 35.1 355
2023-07-20 2023-07-20 Arvika-7 Nicole T Edqvist 2120/12 D 8 30.5 1176
2023-06-24 2023-06-24 Rättvik-5 Wiktor Kylin-Blom 2140/5 D 0 31.3 841
2023-06-03 2023-06-03 Rättvik-6 Nathalie Blom 2200/6 C 4 34.9 47
2023-02-25 2023-02-25 Romme-12 Olle Alsén 2140/5 D 0 32.6g 516
2023-02-17 2023-02-17 Romme-4 Olle Alsén 2160/12 B 4 31.8g 666
2023-02-10 2023-02-10 Romme-7 Nathalie Blom 1640/10 B 0 28.7 697



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se