Youngblood travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Youngblood travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Youngblood har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Youngblood har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Youngblood


Även om kylan fortfarande lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så utgör skotvånget i sig en skarp skiljelinje mellan h&oum..


Även om kylan fortfarande lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så utgör skotvånget i sig en skarp skiljelinje mellan höst och vinter på våra travbanor.
Därför kan det vara intressant att titta på hur lördagens hästar presterat under tidigare vintrar, speciellt nu i början av förbudet när många inte hunnit starta i december och kommer direkt från barfotatävlande.
Med hjälp av databasen travfakta.se har vi kikat på resultaten för samtliga omgångens hästar under månaderna december-februari och jämfört det med deras totala resultat.
Ett positivt index innebär att resultaten är bättre på vintern och vice versa.
För att få ett index måste hästen ha gjort minst fem starter i Sverige under barfotaförbudet.
Däremot skapas en egen kategori för hästar som gjort färre starter men vunnit under vintern, för att markera att de visat att de hanterar förutsättningarna.

V75-1
11 Edmund +60
7 Gigantic Star +29
2 Durello +6
6 Sweetman -5
3 Taxi Out -9
1 Cojito -36

Ej indexerade som vunnit under vintern
Ingen

Kommentar: Den avdelning som har generellt svagast resultat vintertid. I princip ospelade Edmund har tävlat i monté på sistone, men tagit tre av sina fyra sulkysegrar i Sverige under vintertid. Gigantic Star har redan hunnit med två starter i december och vann på Lucia-dagen i fjol. Däremot räckte han inte från samma utgångsläge denna omgång förra året.

V75-2
7 Move It Brodde +64
10 Digital Process +36
3 Youngblood -21

Ej indexerade som vunnit under vintern
1 Jeans’n Passion
2 Take it Easy On Tour
4 Speed Vici
5 Global Bergkamp
8 Nelle Atticus Lane
9 Keegan Trot

Kommentar: Lägsta klassen innebär att bara tre hästar har tävlat tillräckligt för att få ett index, men notera hur många av deltagarna som ändå segrat minst en gång under vintern. Move It Brodde visade storform den här tiden i fjol medan favoriten Speed Vici segrade i vinterdebuten senast och har tagit tre av sina segrar med skor. Joakim Lövgren är också den av landets topptränare som höjer sin segerprocent mest under barfotaförbudet .

V75-3

10 Master Crowe +61
6 Nadal Broline +28
4 Västerbo Exact +26
11 Bear Dancer +17
12 Partizan Face +17
7 Secret Mission +14
8 Toddler +2
2 Highspeed Call -10

Ej indexerade men vunnit under vintern
5 Lionel N.O.
9 Dragster

Kommentar: Gulddivisionen ser flera vinterspecialister, inkluderat storfavoriten Nadal Broline som presterat allra bäst den här årstiden. Det stora frågetecknet är 1 Generaal Bianco som gjorde sin första start inte bara på vintern utan med skor senast och då underpresterade. Dragster gjorde sin enda vinterstart i januari 2018 och vann lätt till sju gånger pengarna efter att ha dragit stenhårt i ledningen.

V75-4
10 Make More Cider +16
8 Dolly Dream 0
15 Looks Likeaqueen -37
12 Made in Sweden -44

Ej indexerade men vunnit under vintern
2 Gitane d’Inverne
4 Valeria Wareco
5 Nouba Mom
11 Laleh Pellini
13 Hasy Helene

Kommentar: Orutinerade hästar innebär att de flesta inte uppfyller kraven för att få ett index. Bland dessa finns tre hästar på startvolten som kommer från decemberseger samt ofta barfotatravande Hasty Helene som vunnit två av sina fyra vinterstarter. Make More Cider må mestadels ha tävlat barfota i år, men har tagit karriärens samtliga segrar med skor, varav två denna årstid.

V75-5
12 Payet D.E. +89
2 Love Håleryd +55
5 Four Guys Dream +45
3 Inertial -8
7 Hurricane River -21
10 Gambit Brodde -40

Ej indexerade men vunnit under vintern
1 Bear Hope
4 Neelix
6 Procalate
8 Exclusive Matter
9 Galantis

Kommentar: Här hittar vi några utpräglade årstidshästar med Payet D.E. i spetsen. Den tyskfödde femåringen har inte varit sämre än tvåa på sina åtta senaste starter under barfotaförbudet och av de fem segrarna är det bara den senaste som tagits från ledningen. Four Guys Dream har sin enda missade pallplacering under vintern den här tävlingsdagen i fjol, men gick då en stark avslutning som fyra från femte ytter. Bear Hope har inte tävlat vintertid sedan 2017-2018, men vann två av tre starter då.

V75-6
8 Worth A Lot +18
10 Wild Love +11
1 Bambi A.F. -26
15 Julia Pellini -34

Ej indexerade men vunnit under vintern
11 Ultra Bright

Kommentar: Klena resultat där importerna 2 Kali Smart och 13 Tessy d’Ete är de enda som aldrig startat under vintern i Sverige. Övriga oindexerade är segerlösa med undantaget Ultra Bright, som varit på pallen i alla sina tre starter. Kali Smart hade 1/3 vintertid i Nederländerna medan Tessy d’Ete tävlade barfota runt om 37 av 39 starter på fransk mark och slutade oplacerad båda gångerna med skor. Wild Love må ha sprungit barfota runt om varje gång på sistone, men har tidigare visat att hon tävlar utmärkt i juletid och vann V75 från spår 12 bakom bilen på Åby för ett år sedan. Hästen segrade även i denna decemberomgång på hemmaplan 2018.

V75-7
7 Adiago Trot +53
8 Counterfeighter +35
9 Mr Perfection +21
6 Staro Leonardo +11
11 Betting Rebel -19
1 Franklin Face -18
4 Zio Tom Jet -27
2 Maze Runner -47
12 Maze Runner -55

Ej indexerade men vunnit under vintern
3 Gina Mearas


Kommentar: Är det någon avdelning som statistiken talar för skräll så är det här. De fyra hästarna med positivt index tillhör alla de minst spelade i fältet. Åt andra hållet är favoritduon 5 Zap di Girifalco och 10 Farlander Am de enda i fältet som aldrig segrat under vintern. Den senare har bara gjort en vinterstart och var då femma i V75 på Åby i december 2018. För övrigt har han bara gjort en sulkystart i karriären med skor och det var vid vinsten i tävlingsdebuten sommaren 2018. Zap di Girifalco tävlade med skor runt om som duktig trea från dödens i Sverigedebuten i maj, sedan dess har han gått barfota bak varje gång.

Robin Johansson, Kanal 75


Ledningen såg länge ut att vara segerreceptet i lärlingsloppet V86-3 där Peter Zadel såg it att ha full kontroll bakom Call It Magic...


Ledningen såg länge ut att vara segerreceptet i lärlingsloppet V86-3 där Peter Zadel såg it att ha full kontroll bakom Call It Magic. Men så fick 15-årige kusktalangen Gustav Johansson plötsligt fart på 18-oddsaren Stephanie Divine från rygg ledaren samtidigt som ledaren tappade travet.
Målfotot visade att Stephanie Divine fick nosen först och det var första segern för det femåriga stoet i 15:e starten. Tränar vinnaren gör Marcus Lindgren.
Det var hårt i mål och segerkusken var inte säker om han hann fram.
- Nej det är svårt, jag har mycket grus i ögonen och jag har inte heller den rutinen, så jag vet inte, sa Gustav Johansson.
När beskedet kom och segern var klar var det förstås en glad segerkusk som kunde räkna in karriärens tredje seger på 13 lopp.
- Det var riktigt roligt. Jag tyckte vi fick ett perfekt lopp i dag. Jag vet inte var de andra tog vägen.
Framtiden?
- Jag får gå klart skolan först, men jag vill köra så mycket som möjligt och få mer rutin. Det är kul att få dela detta och göra detta tillsammans med min pappa, sa Gustav Johansson som är son till framgångsrike amatörkusken Håkan B Johansson och trav i blodet även genom morfar, legendariske Halmstad-tränaren Lars G Edvinsson.

Få hästar - men kvalité
Endast sex hästar fanns med bakom bilen i V86-1, men det var kvalité och trion Smokin Joe, Devil Sound och Hurricane River bjöd publiken på Jägersro på ett rafflande upplopp där den sistnämnde drog längsta strået trots att han fick gå utvändigt ledaren sista varvet. Christoffer Eriksson förivrade inte sig utvändigt om Smokin Joe och Ola Samuelsson-tränade Hurricane River imponerade, som inte bara slog klorna i ledaren utan även kunde hålla undan för Devil Sound från rygg ledaren.
Erik Adielsson körde resolute till ledningen i V86-2 och från spets kunde Bottnas Easy Cash räkna in första årssegern. Svante Båth tränar vinnaren.

Största favoriten vann
Vinnarhålet kallas positionen på rygg ledaren och gjorde skäl för namnet i V86-4 där Ile Saint Louis fick fritt på upploppet och slog klorna i ledaren Cobourg Hanover sista biten in mot mål. Jorma Kontio satt i segersulkyn och vinnaren tränas av Timo Nurmos.
Staro Leonardo var dagens största favorit på V86-spelet och tillsammans med Joakim Lövgren blev det en säker seger i V86-5 över dryga tre kilometer.
Efter en resa i rygg ledaren där hästarna var uppradade på innerspåret klev Staro Leonardo ut utvändigt ledaren och kopplade ett grepp i andraspår 600 kvar, 400 kvar övertog han ledningen och höll den utan problem hela vägen hem.
- Han gjorde ett bra derbykval i fjol och sedan har han mest bara gjort bra lopp. Han är numera en vuxen häst, sa Joakim Lövgren.

Dubbelt Ohlsson
En betrodd häst som också motsvarade spelarnas förtroende var Upstream avgjorde lätt över upploppet tillsammans med Ulf Ohlsson. Tränar gör Östersund-amatören Oscar Berglund som varje år visar upp en imponerande segerprocent för stallet. Segern var årets tredje på tolv starter.
Ulf Ohlsson blev dubbelsegrare då han även spurtade hem V86-8 med Reijo Liljendahl-tränade La Camilla Pellini som svarade för en gedigen årsdebut. Från sjunde utvändigt följde La Camilla Pellini med som tredje häst i tredjespår på bortre långsidan och sedan avgjorde hon enkelt efter egen attack i fjärdespår 300 kvar.
I V86-7 fick Thomas Uhrberg lucka från tredje invändigt på upploppet och Youngblood Pellini tackade för en fin resa genom att enkelt spurta till en säker skrällvinst.
Åtta rätt på V86 gav 678 958 kronor. Sju rätt gav 2 994 kronor och sex rätt 174 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


På lördag behöver V75-spelarna inte ta någon hänsyn till barfotainformationen.Vinter i Sverige innebär numera att alla häst..


På lördag behöver V75-spelarna inte ta någon hänsyn till barfotainformationen.
Vinter i Sverige innebär numera att alla hästar måste tävla med skor.
I denna övergångsperiod blir det därför extra intressant att se hur hästar tacklat att tävla med skor tidigare.
I databasen travfakta.se för man statistik över placeringar med olika balans på hovarna.
Vi har jämfört resultaten med skor mot alla typer av barfotabalans och fått fram ett värde.
Ett positivt tal innebar att hästen lyckats bättre med skor runt om och tvärtom.
Invägt i värdet är också hästens vana att tävla med skor.
Att hästar som alltid tävlat med skor är de som gynnas mest av barfotaförbudet känns som ett rimligt antagande varför dessa hamnat i en egen kategori.
Statistiken gäller enbart för starter i Sverige.
Hästar som gjort färre än fem eller mindre än en fjärdedel av sina starter på svensk mark med skor hamnar under rubriken ”Inget underlag”

V75-1
1 Filur Sisu +30
2 That’s Art +23
10 Candy la Marc +17
4 Dallas -13

Alltid skor
3 Stoletheshow
7 Tartaurus Face
8 Typhoeus Face
11 Harran Boko

Inget underlag
5 Donatello Garbo
6 Sweet On You
9 Seven and Seven

V75-2
12 Mellby Goofy +21
10 Eldorado Mearas +10
5 Edio +5
9 Dats so Cool 0
7 Mary’s Overandout -5
6 Dream of Nature -25
1 Quite Right -37

Alltid skor
2 Master Hill
4 Aquamarin
8 Blue Mustasche
11 Olga Utca

Inget underlag
3 Staro Kipling

V75-3
1 Illuminati +22
9 Rajah Silvio +7
10 Kosmopolit du Gull +7
4 Youngblood Pellini +2
5 Bouncing Ball O.O. +2
12 Quattro Töll -1
2 The Real Star -2
3 Kallsup -4
7 Mellby Fantom -18
6 Invincible H.C. -33

Inget underlag
8 Harrington

V75-4
Samtliga hästar har tävlat med skor.

V75-5
12 Secret Mission +19
9 Bonnies Celebrity +10
11 Surprise Power +8
6 Exclamation Mark +1
4 New Star Power 0
5 Partizan Face -3
2 Lightning Photo -14
1 Viggo Laday -20

Inget underlag
3 Lexington Hall
7 Gustafson
8 Legend Brodde
10 Staro Costashorta

V75-6
10 Olle Rols +30
3 Sobel Conway +10
2 Linus Boy +8
5 Sir Q.C. +2
6 Västerbo Exact 0
8 Shogun D.K. -1
1 Isor Håleryd -6

Inget underlag
4 Waffle Cone
7 Den of Warlock
9 Speedy Foxy Vicane

V75-7
4 Jairo +13
5 Art On Line +4
6 Västerboonthenews +4
10 Dante Boko +1
1 Star Advisor Joli 0
9 Monark Newmen -1
7 B.B.S.Sugarlight -24
2 Poet Broline -42

Inget underlag
3 Probo O.P.
8 Giveitgasandgo
11 Harry Haythrow
12 Turno di Azzurra

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-12 2140/5 str
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-9 2140/5 7 19.0 206
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-2 1640/7 4 14.1 88
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 2140/7 0 193
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-1 Erik Adielsson 2140/2 D 0 17.9 42
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-4 Kim Eriksson 1640/12 A 2 15.1 93
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-2 Kim Eriksson 2140/6 A 2 15.6 45
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Frank Nilsson 2140/3 D 4 15.4 668
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Kim Eriksson 2160/9 B 0 17.4 73
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-3 Martin Malmqvist 1640/9 B 4 14.7 78
2016-07-30 2016-07-30 Visby-4 Kim Eriksson 1640/2 B 1 13.3 18
2016-07-13 2016-07-13 Visby-6 Kim Eriksson 2140/2 D 5 15.2 86
2016-06-21 2016-06-21 Visby-7 Kim Eriksson 2140/14 A 0 17.6 60
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-6 Kim Eriksson 2140/5 D 0 16.2 301
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Kim Eriksson 2160/8 B 7 16.8 34
2016-05-03 2016-05-03 Visby-1 Kim Eriksson 2140/1 B 1 15.2 31
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Martin Malmqvist 2140/15 A 4 16.7 37
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-3 Kim Eriksson 2140/1 B 2 16.1 74
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-10 Martin Malmqvist 2160/7 A 0 18.3 295
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-2 Per Lennartsson 2140/9 A 7 17.9 158
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-4 Markus Niklasson 2140/4 D 7 16.2 458
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-5 Patrik Franzén 2140/7 D 0 17.2 687
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-5 Erik Adielsson 2140/4 D 4 15.7 200
2017-10-12 2017-10-12 Visby-4 Oskar Kylin-Blom 2140/5 B 2 16.5 93
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 Jan Åke Blixt 2140/14 A 4 153
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Oskar Kylin-Blom 2120/6 B 7 15.0 49
2017-09-12 2017-09-12 Visby-8 Jan Åke Blixt 1640/11 A 5 14.9 82
2017-08-19 2017-08-19 Visby-6 Jan Åke Blixt 2120/10 A 2 15.8 73
2017-07-28 2017-07-28 Visby-7 Kim Eriksson 2620/4 B 0 19.8 59
2017-06-19 2017-06-19 Visby-2 Jan Åke Blixt 1620/4 D 2 13.3 72
2017-05-02 2017-05-02 Visby-1 Patrik Franzén 2120/12 C 0 16.4 259
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-3 Patrik Franzén 2140/1 D 0 17.8 90
2018-08-18 2018-08-18 Visby-1 Julia Olofsson 1620/11 B 0 16.0 107
2018-07-19 2018-07-19 Visby-6 Julia Olofsson 2120/5 D 0 18.0 989
2018-06-28 2018-06-28 Visby-7 Julia Olofsson 2120/10 D 0 15.9 516
2018-06-04 2018-06-04 Visby-7 Julia Olofsson 2120/2 D 0 102
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Julia Olofsson 2120/7 C 0 15.8 65
2018-04-21 2018-04-21 Visby-7 Julia Olofsson 2120/4 C 1 15.0 71
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-9 Kim Eriksson 1640/2 D 0 15.5 323
2019-10-01 2019-10-01 Visby-9 Julia Olofsson 2140/14 D 7 17.8 126
2019-09-21 2019-09-21 Visby-4 Julia Olofsson 1620/8 C 6 15.7 514
2019-08-31 2019-08-31 Visby-3 Julia Olofsson 2120/4 C 5 16.6 85
2019-08-01 2019-08-01 Visby-10 Julia Olofsson 1640/4 B 3 16.5 129
2019-07-18 2019-07-18 Visby-7 Julia Olofsson 2120/9 D 0 16.3 1054
2019-06-10 2019-06-10 Visby-5 Julia Olofsson 2120/14 B 0 17.0 1025
2019-05-28 2019-05-28 Visby-9 Ulf Eriksson 1640/3 C 2 15.1 47
2019-05-09 2019-05-09 Visby-9 Julia Olofsson 2140/12 D 0 19.7 404
2019-04-27 2019-04-27 Visby-7 Julia Olofsson 1620/7 D 5 14.9 256
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-6 Erik Adielsson 2140/3 D 0 17.7 285
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-11 Moa Jakobsson 1609/6 B 1 16.0 246
2020-10-29 2020-10-29 Visby-9 Claes Sjöström 1640/8 C 3 14.5 51
2020-10-01 2020-10-01 Visby-7 Kim Eriksson 2140/3 D 8 16.3 38
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-2 Petter Karlsson 2140/13 D 5 16.5 1783
2020-09-01 2020-09-01 Visby-8 Moa Jakobsson 2140/5 D 8 17.1 243
2021-07-01 2021-07-01 Visby-2 William Ekberg 1640/13 A 5 13.9 355
2021-06-21 2021-06-21 Visby-9 Eva Lundahl 2120/9 D 0 15.6 1208
2021-05-10 2021-05-10 Visby-6 Oskar Kylin Blom 2140/14 B 5 15.4 397
2021-04-17 2021-04-17 Visby-2 Ida Sandström 2120/6 B 7 21.5 71ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se