Yes Mickey travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Yes Mickey travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Yes Mickey har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Yes Mickey har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Yes Mickey


Det blir ett härligt race att se fram emot i V64-5 i Bollnäs på torsdag. Nu är landets travstjärnor i full gång och den ena efte..


Det blir ett härligt race att se fram emot i V64-5 i Bollnäs på torsdag. Nu är landets travstjärnor i full gång och den ena efter den andra har årsdebuterat. Daniel Redén låter sin elitloppsaktuella Don Fanucci Zet göra sin andra start för året. I fjol som fyraåring sopade den femfaldige miljonären banan med konkurrenterna när han i suverän stil tog hem Sprintermästaren. Han blev även tvåa i både Kungapokalen och Svenskt Travderby. Redéns stjärna hade tur i spårlottningen och fick bricka fyra bakom bilen. Han körs som vanligt av Örjan Kihlström.
En intressant comeback och årsdebut i samma lopp gör Brother Bill. Han har stångats mot årgångstoppen både som tre- och fyraåring och var bland annat tvåa i Kriteriet bakom Power och tvåa i Breeders Crown förra året bakom Hail Mary. Även Brother Bill har sprungit in drygt fem miljoner kronor men lottades till svåra spår åtta bakom startbilen. Förstapriset i loppet är 50 000 kronor.

Bollnäs, lopp 8
1640 meter autostart
Häst – kusk
1) Yes Mickey - Mats E Djuse
2) Ajlexes Cubano - Tomas Pettersson
3) Diamanten - Björn Goop
4) Don Fanucci Zet - Örjan Kihlström
5) Candor Hall - Kaj Widell
6) King on the Hill - Hans G Eriksson
7) Evaluate - Magnus A Djuse
8) Brother Bill - Jorma Kontio
9) Snowstorm Hanover - Rikard N Skoglund
10) Ready For More - Hanna Forslin
11) Queer Fish - Ulf Eriksson
12) Nimbus C.D. - Peter G Norman

Kanal 75

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se


Robert Bergh toppar den svenska tränarligan under 2021 med 3,9 miljoner inkört och 22 i segerprocent inför helgen.Men när Bergh kör sin..


Robert Bergh toppar den svenska tränarligan under 2021 med 3,9 miljoner inkört och 22 i segerprocent inför helgen.
Men när Bergh kör sina egna hästar stiger segerprocenten till 29, en siffra som inte någon av landets övriga toppkuskar kan matcha.
På söndagen svingar han sig upp bakom tre hästar inom GS75 och alla är givetvis högintressanta.
Vi börjar med att kolla läget kring 6 Aroshi (GS75-1) som behövde 15 starter innan han spräckte segernollan senast.
- Han var jätteduktig. Vi fick hitta en längre distans, då gick det bättre. Jag kommer att korrigera honom lite grann nu när det blir bil så att jag får honom lite mer på tårna. Det blir någon typ av skygglappar. Jag tycker att kombinationen 2 600 meter och startbil gör att han bör kunna ha vinstchans i det loppet, säger Bergh som följer upp med att plocka ut importen 4 Yes Mickey (GS75-4).
Hästen som tjänade 5,5 miljoner i unghästloppen i Nordamerika har inte alls fått till det i sitt nya hemland där han galopperat i fyra av fem starter. Senast återkom han efter vila, men det blev samma visa.
- Faktum är att det kanske var ett nytt problem, men det går lättare att avläka än de andra problemen han har haft. Vi får köra med skor runt om nu, eller det kan bli barfota bak om det skulle bli väldigt tungsprunget, men annars blir det någon typ av skor runt om. Jag får givetvis först försöka att köra felfritt, men han ser fin ut.
3 Brunello Hall (GS75-7) kommer också från en misslyckad comeback, men det hindrar inte Bergh från att andas optimism från ett potentiellt spetsläge. En position som hästen travat i tre gånger med två segrar och ett andrapris som resultat.
- Han fick ett svårt lopp i sin årsdebut, jag tyckte att han kändes fin. Helt andra förutsättningar där, han hade ju bakspår och hamnade på vingel. Med lopp i kroppen så kan han absolut vinna, säger Robert Bergh.

Kanal 75


Onsdagens V86-omgång avgjordes på Visbytravet och huvudlöpningen kom i den avslutande avdelningen. Det var banans största lopp för &a..


Onsdagens V86-omgång avgjordes på Visbytravet och huvudlöpningen kom i den avslutande avdelningen. Det var banans största lopp för året, Gotlandslöpningen, som gick till favoriten Romanesque. Och det var en imponerande insats som tioårige hingsten bjöd på. Han satt en bit ner i fältet, i tredje par utvändigt, och när Goop lossade över den sista bortre långsidan gick det undan värre. Romanesque flög förbi konkurrenterna och avväpnade ledande Inti Boko enkelt redan i sista kurvan. Inti Boko kunde inte försvara sig och comebackande och sverigedebuterande Yes Mickey orkade heller inte efter en resa utvändigt om ledaren. Men Romanesque bara sprintade ifrån sina konkurrenter och vann hur enkelt som helst för Björn Goop. Segertiden för fuxen blev 1.12,1/2120a. Tvåa i mål slutade Usain Henna och trea blev Charrua Forlan.

Gick upp i topp i tränarligan
Stall Goop går på högvarv och i och med dubbelsegern på V86 gick Björn upp i topp av landets tränarliga. Det har blivit 94 tränarsegrar i år och drygt 14,1 miljoner kronor inkört. Goop utkämpar där en tuff duell mot tvåan i ligan Daniel Redén, vars hästar har sprungit in 13,9 miljoner kronor i år.
Björn Goop styrde in storfavoriten i V86-3 genom sin egentränade Zaffiro Roc. Han lyckades inte hålla ledningen från innerspåret bakom bilen då Hennig Lixarve tog täten vid ingången till den första kurvan. Men Björn Goop lyckades skickligt ta sig ut i andraspår kort efter start och fick sedan en fin resa i tredje par utvändigt. Efter en attack ut på den sista bortre långsidan lyckades Zaffiro Roc överta ledningen i sista kurvan. Tokarev försökte in på upploppet men var utan chans att nå den undflyende storfavoriten som vann säkert. Segertiden blev fina 1.11,9/1620 meter.

Storfavoriten torskade
Däremot förlorade Goop med megafavoriten Astronascente Zac förlorade i V86-inledningen. Efter en resa som tredje häst på innerspår var han chanslös att stå emot vasst spurtande Benjamin S.H. över upploppet. Det var friskt tempo i täten där Scarybeary Lixarve och Maja Tooma duellerade om ledningen och höll tempot uppe. Den friska farten tackade Benjamin S.H. för över upploppet och spurtade enkelt förbi till en lätt seger, efter att ha fått full anfallsorder av Peter Ingves i utgången av sista kurvan. Tränar gör Fredrik Persson som har bra form på stallet.
– Han är mer stark än snabb och gynnades av att det var bra tempo. Hästens styrka avgjorde till slut. Det är alltid kul att köra fina hästar som är vältränade och i form, sa Peter Ingves.

Sjöström gick all in – och vann
Claes Sjöström är flerfaldig champion på Visby-travet och i V86-2 hade han ställt i ordning sin egentränade Cobbys Angelica. Det var all in med första barfota och jänkarvagn och det treåriga stoet öppnade snabbt bakom bilen. Hon tog hand om ledningen och stegade undan i säker stil över upploppet. Il Diko försökte från andra par utvändigt men kunde aldrig gå i riktig närkamp. Detta var Cobbys Angelicas första seger i karriären och Claes Sjöströms 20:e seger på Visby-travet i år.
Hårt betrodda Specatular galopperade direkt i starten för Björn Goop i V86-4. Istället fick Brunello Hall en bra start från springspår på tillägg för Robert Bergh. Han forcerades tidigt till ledningen och stack undan till en smått överlägsen till slut. Hästen fick välförtjänta klappar av sin tränare Robert Bergh efter målgången.

Imponerande hemmaseger
Det blev en imponerande hemmaseger i V86-5, tillika ett försök i Klass II, och det var Mistelns Napoleon som vann för Magnus A Djuse. Hästen tränas av Henrik Hoffman på Visby-travet och vann den här V86-dagen för två år sedan på hemmaplan. Mistelns Napoleon öppnade blixtsnabbt och närmast följde startbilen den första biten. Men det var friskt tempo i loppet och hästen drog i en jämn 1.12,5-fart hela vägen. Det här var sjunde gången som hästen gick i ledningen och det blev sjätte segern. En riktig frontrunner således och segertiden blev fina 1.12,8/2120 meter. Förstapriset var 110 000 kronor och det var en glad tränare Henrik Hoffman som stod vid sidan.
– Fantastiskt roligt såklart. Han var riktigt bra senast och är en riktigt bra häst. Han fick inte vara i fred och fick tryck hela vägen. Hästen var fantastiskt bra, sa Henrik Hoffman.

Dubbelseger för Bergh…
Gelatiamo vann med halva upploppet när han nu tog sin första seger för Robert Bergh. Det var en övertygande sådan i V86-6 där Bergh körde offensivt fram utvändigt om den ledande storfavoriten Carioca. Han såg till att hålla tempot väl uppe och pressade sig till täten på slutvarvet. Carioca stannade helt från ledningen och kan knappast ha varit frisk, men Gelatiamo var desto bättre och var helt överlägsen. Därmed blev det en dubbelseger för Robert Bergh på V86.

…Och dubbel för Ingves/Persson
Fredrik Persson har riktigt bra form på stallet och kalmartränade lånade även ut Hurricane Silas till Peter Ingves i V86-7. Det blev en övertygande seger från ledningen men trots att hästen tog hand om ledningen fick han inte vara i fred i täten. Det var en tuff inledning och sedan fick han tryck i omgångar. Dryga varvet kvar kom starke Balfour fram i sin comeback och pressade på ytterligare och i slutsvängen såg Hurricane Silas inte ut som någon vinnare. Men han tog de andra på styrka och försvarade sig storstilat över upploppet till en säker seger. En riktigt imponerande prestation.
Åtta rätt på V86 gav 11 864 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter ett par mycket framgångsrika säsonger i Europa för tränaren Stefan Melander flyttade Cruzado Dela Noche i fjol tillbaka till sitt f&o..


Efter ett par mycket framgångsrika säsonger i Europa för tränaren Stefan Melander flyttade Cruzado Dela Noche i fjol tillbaka till sitt födelseland USA, och sin tidigare tränares brorson Marcus Melander. Där blev succén omedelbar när hingsten vann Yonkers International Trot, även kallat VM-loppet, och på ett bräde inkasserade över fyra miljoner kronor. Efter vinteruppehåll är hästen nu redo att på nytt äntra tävlingsovalen och precis som inför VM-loppet förra året har hästen förberetts i två kvallopp.
- Vi har varit väldigt nöjda med båda kvalloppen. Han vann VM-loppet efter två kvallopp så jag är inte allt för bekymrad över att han inte har tävlat på länge. Vi har förberett honom väl. Han har ett bra startspår och jag är förväntansfull. Jag tror att han är redo, säger Marcus Melander till ustrotting.com.
Ytterligare tre av deltagarna i Cutler Memorial tränas av utvandrade svenskar - Per Engbloms Pinkman, Åke Svanstedts Yes Mickey och Anette Lorentzons Guardian Angel As.

Startlista
Arthur J. Cutler Memorial
1 810 meter autostart
1. Pinkman - Yannick Gingras (Per Engblom)
2. Fiftydallarbill - Trace Tetrick (Katricia Adams)
3. Cruzado Dela Noche - Brian Sears (Marcus Melander)
4. Sortie - Trond Smedshammer
5. Will Take Charge - Scott Zeron (Jeff Gillis)
6. Trolley - Marcus Miller (Erv Miller)
7. The Last Chapter - David Miller (Ed Hart)
8. Yes Mickey - Ake Svanstedt
9. I Know My Chip - Victor Kirby (Walter Haynes Jr.)
10. Top Flight Angel - Andy Miller (Julie Miller)
11. Guardian Angel As - Tim Tetrick (Anette Lorentzon)
12. Hammer Time - Tim Tetrick (Harry Landy)
Förstapris: 800 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Snowstorm Hanover vann årets upplaga av Kentucky Futurity på The Red Mile i Lexington.Ron Burke tränar treåringen och i sulkyn satt Matt ..


Snowstorm Hanover vann årets upplaga av Kentucky Futurity på The Red Mile i Lexington.
Ron Burke tränar treåringen och i sulkyn satt Matt Kakaley.
The Red Mile bjöd på regn och rusk och det passade Snowstorm Hanover som kontrade till sig segern i duell med Devious Man.
Segern finalen av Kentucky Futurity var värd drygt 1,7 miljoner kronor och segertiden blev 1.10,5.
Åke Svanstedt provade Yes Mickey i ledningen men slutade femma. Jimmy Takters King On The Hill aldrig kom till start i finalen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-4 Robert Bergh 1640/2 D 6 12.9 40
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-2 Robert Bergh 2180/5 D 0 17.7g 140
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-7 Robert Bergh 2640/9 D 0 g 220
2020-07-08 2020-07-08 Visby-10 Robert Bergh 2120/5 C 0 g 51
2021-06-10 2021-06-10 Boden-2 Petter Lundberg 2140/4 D 0 16.8g 177
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-7 Kenth Åkerlund 2160/8 D 0 g 769
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-8 Nicklas Westerholm 2140/9 D 3 13.2 684
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-8 Mats E Djuse 1640/1 D 0 g 640
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-7 Robert Bergh 2140/4 D 0 16.3g 162
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-4 Robert Bergh 2680/10 C 0 g 126ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se