Yankee Boy travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Yankee Boy travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Yankee Boy har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-6 Kim Eriksson 2160/9 A

Nyheter för travhäst Yankee Boy


Oasis Bi (V75-6) har en svårslagen meritlista. Överst står segern i italienska storloppet Lotterian 2016 och därefter kommer en uppsjö..


Oasis Bi (V75-6) har en svårslagen meritlista. Överst står segern i italienska storloppet Lotterian 2016 och därefter kommer en uppsjö med topplaceringar i både svenska och internationella storlopp. Trea i det franska styrkeprovet Prix d’Amerique slår högt. Likaså andraplatserna i VM-loppet i USA, Sundsvall Open Trot, Oslo Grand Prix, Olympiatravet, Finlandia-Ajo och Trotting Masters-finalen. Vid fyra tillfällen har den tioårige hingsten sprungit in över en miljon kronor på ett bräde och totalt uppgår vinstkontot till 17,9 miljoner kronor.
- För oss är det fantastiskt att ha en sådan här häst. Han har betytt så mycket för oss och för ägaren (Per-Gunnar Svärd). Man förstår hur hästar ska vara när man har en individ som Oasis Bi, säger Stefan P Pettersson.

Lika fin som tidigare
Anledningen till att Oasis Bi inte har tävlat i år är att han har jobbat som avelshingst. I mitten av juli kom han tillbaka till gården Björkhult mellan Linköping och Mjölby, där Stefan P Petterssons bedriver sin verksamhet tillsammans med sin sambo Martina Lundin.
- Han var lite småseg de första veckorna men allt eftersom har han kommit igång och nu känns han rapp och fin. Han är träningsvillig och känns precis som han har gjort tidigare. Det är ju inte heller så att han har varit borta i flera år utan han tränades för fullt fram till april, säger Pettersson.
Men ett par frågetecken finns inför lördagens comeback. Dels återstår att se om Oasis Bi fortfarande, efter flera år i världseliten, tycker om att tävla. Dels kan betäckningsarbete sätta sina spår, inte minst i bakbenen.
- Det sliter både på knän och längre ner i benen, framför allt i början när de inte är tränade för det. Men allt ser bra ut nu. Vi har gjort alla prover vi kan och även konsulterat människor som kan och som jag litar på och sedan har vi tränat på efter de råd vi fått och efter eget huvud.
Att Oasis Bi ska gå ut och vinna direkt i sin återkomst på tävlingsbanan är långsökt. Inte för att han inte matchar motståndet i gulddivisionen på Hagmyren, utan för att han lottades till ett nästan omöjligt tolftespår över sprinterdistans.
- Vi får ta det för vad det är. I träningen har vi kört 1.15 över 1 600 meter som snabbast och det viktigaste nu är att han går med i tempot och går med full fart till slut. Placeringen är så klart alltid viktig men den här gången är det viktigaste att han vill och kan hela vägen, säger Pettersson och tar en konstpaus innan han med ett leende tillägger:
- Men de där nästan 18 miljonerna har inte ramlat in av sig självt och med rätt lopp kan allt hända.

Bättre segerchans för stallkompisen
Oasis Bi får sällskap till Hudiksvall av sex år yngre stallkompisen Yankee Boy (V75-3). Han har hävdad sig bra i V75 under säsongen och var ganska hårt spelad bakom favoriten Who´s Who när han senast galopperade bort sig kort efter start i ett uttagningslopp till Svenskt Travderby.
- Han är otroligt kapabel men fortfarande inte helt stabil och senast spände han sig bakom bilen. Vi var kanske lite självgoda också och så klara på att han skulle ta ledningen att vi inte hade någon plan b. Hade Kim (kusken Kim Eriksson) tagit upp efter 50 meter och fått andra-tredje par utvändigt hade det blivit ett vanligt lopp, men nu var vi för fokuserade på att köra framåt. Den här gången kommer vi vara lite mer trygga.
I motsats till Oasis Bi hade Yankee Boy tur med spårlottningen och från spår två bakom startbilen finns alla möjligheter att lägga upp taktiken som man vill.
- Planen är att köra offensivt utan att gå ”all in” från start. Han är naturligt jättesnabb men vi kommer inte offra livet för att hålla ut någon. Jag har en häst i toppform som tävlar hela vägen och med ett bra lopp tror jag att han är med och krigar om segern.

Ola Johansson, Kanal 75


Med elva dagar till 2018 års upplaga av Svenskt Travderby på Jägersro körs uttagningsloppen på Malmöbanan kommande onsdag. De t..


Med elva dagar till 2018 års upplaga av Svenskt Travderby på Jägersro körs uttagningsloppen på Malmöbanan kommande onsdag. De två främsta i var och ett av de sex uttagningsloppen går vidare till finalen där två miljoner kronor och evig ära väntar på vinnaren.

Derbyuttagning 1 (V75-1)
2 640 meter autostart

1. Villiam - Jorma Kontio
2. Speedy Face - Lutfi Kolgjini 
3. Malory - Peter Ingves
4. Young da Vici - Per Lennartsson
5. Leader Brodde - Mattias Djuse
6. Global Un Poco - Erik Adielsson
7. Hierro Boko - Christoffer Eriksson
8. Spickleback Face - Robert Bergh 
9. Ontrack He's Black - Örjan Kihlström
10. Star Costashorta - Peter Untersteiner 
11. SethMikael Blanche - Mats Ulriksson
12. He's Marvelous - Björn Goop
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 2 (V75-2)
2 640 meter autostart

1. Prosperous - Per Lennartsson
2. Staro Leonardo - Joakim Lövgren 
3. Mellby Fire - Björn Goop
4. Casterly Rock - Christoffer Eriksson
5. Milliondollarrhyme - Fredrik B Larsson
6. Eldorado B. - Torbjörn Jansson
7. Martin de Bos - Ulf Ohlsson
8. Output Pressure - Örjan Kihlström
9. Indy Lane - Jorma Kontio
10. Lass Revenue - Mattias Djuse
11. Coin Perdu - Erik Adielsson
12. Fritjof - Johan Untersteiner
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 3 (V75-3)
2 640 meter autostart

1. Chapuy - Åke Lindblom
2. Very Kronos - Erik Adielsson
3. Randemar R.D. - Peter Untersteiner
4. Illuminati - Joakim Lövgren
5. The Bucket List F. - Tobias O Eriksson
6. Chianti - Björn Goop
7. Breidabliks Cognac - Conrad Lugauer 
8. Da Pepperboy - Christoffer Eriksson
9. Vincent Chase - Kevin Oscarsson
10. Digital Performer - Ulf Ohlsson
11. S.G.Charpentier - Jorma Kontio
12. Dom Perignon - Örjan Kihlström
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 4 (V75-5)
2 640 meter autostart

1. Bo C. - Kim Eriksson
2. Västerbo Pokerface - Jorma Kontio
3. M.T.Malkin - Göran Wester
4. Dream Night Palema - Mikael J Andersson
5. Global Unlimited - Kim Moberg
6. Adiago Trot - Christoffer Eriksson
7. Evazan Am - Ulf Ohlsson
8. Son of God - Örjan Kihlström
9. Mr Deauville - Mattias Djuse 
10. Born Unicorn - Per Lennartsson
11. Silent Hill - Peter Untersteiner
12. Lucifer Lane - Johan A Nilsson
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 5 (V75-6)
2 640 meter autostart

1. Eurythmic Sisu - Björn Goop
2. Mellby Fantom - Ulf Ohlsson
3. Alcoy - Peter Untersteiner
4. Eelis - Jorma Kontio
5. Capitol Hill - Erik Adielsson
6. Elway Am - André Eklundh
7. Short in Cash - Kenneth Haugstad
8. Transcendence - Robert Bergh 
9. Gear Extension - Örjan Kihlström
10. The Real Star - Carl Johan Jepson
11. Cargo Door - Thomas Uhrberg
12. Roofparty - Kevin Oscarsson
Förstapris: 200 000 kronor

Derbyuttagning 6 (V75-7)
2 640 meter autostart

1. My Dream Art - Jörgen Westholm
2. Inertial - Jörgen Sjunnesson
3. Peakadilly - Steen Juul
4. Yankee Boy - Kim Eriksson
5. Harrington - Jorma Kontio
6. M.T.Mighty Winner - Peter Untersteiner
7. Aventador S.F. - Björn Goop
8. Van Kronos - Erik Adielsson
9. Calle Crown - Christoffer Eriksson
10. Who's Who - Örjan Kihlström
11. Einstein Sisu - Tomi Haapio
12. Esprit Sisu - Ulf Ohlsson
Förstapris: 200 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Hans R Strömberg tog hand om ledningen med On Track Piraten men släppte villigt när Adrian Kolgjini körde upp utvändigt. Väl i spe..


Hans R Strömberg tog hand om ledningen med On Track Piraten men släppte villigt när Adrian Kolgjini körde upp utvändigt. Väl i spets skapade Platon Face en lucka till övriga fältet och öppnade första varvet på kilometertiden 1.13,0. Ingen av konkurrenterna mäktade med att jaga ifatt Platon Face som enkelt kunde bärga sin femte raka seger.
- Pappa kallade honom för Nahar när han var två år. Han visste att kapaciteten fanns där och att det kommer ta väldigt lång tid. Han har ju strulat mesta delen av sin karriär, det är nu de senaste fem starterna som han har fått polletten har trillat ned, sa segerkusken som även blickade fram mot nästa uppgift i Åbys Stora Pris.
- Det känns inte som att det är tomt heller, det är växlar sparade. Vi har inte provat att rycka tussarna på honom och han har bakskorna kvar.
Favoriten Call Me Keeper slutade tvåa efter ett tufft lopp i första positionen utvändigt.
- Vi får ta med oss att hästen var väldigt bra och att han fungerade i jänkarvagn, sa tränaren Daniel Redén efteråt.

”Fy fan vad kul”
Trippeltravet är i full gång på Axevalla och gladast på lördagen var hemmatränaren Pär Hedberg när Southwind Feji tog sin 18:e seger i 23:e starten. Femåringen syntes inte till alls under loppets gång men när det var 200 meter kvar satsade Mikael J Andersson allt på ett kort och Southwind Feji stod för en strålande avslutning när hon rundade hela fältet.
- Det var otroligt, som hon gick. Hon bara krigade och krigade hela vägen in, nej det var häftigt, sa en segerrusig tränare som sammanfattade sina känslor kort och koncist.
- Det här var riktigt skönt alltså.
En annan lycklig vinnare var Anna Isabelle Karlsson som bjöd på en härlig segergest när Rafiki Fri spurtade ned konkurrenterna i lärlingsloppet. William Ekberg höll i taktpinnen med Joie Au Coeur H.C. men in i sista sväng attackerade flera hästar i tredje- och fjärdespår. Oboy C.D. hade övertaget in på upploppet men när Rafiki Fri kom farande var alla andra chanslösa.
- Jag är så himla glad, fy fan vad kul. Det var vår tur nu. Han blir lätt störd och får köras för att det ska fungera för honom och i dag fungerade allt, sa en lättad Anna Isabelle Karlsson i vinnarcirkeln medan tränaren Hans Karlsson firande hemma i tv-soffan.

Skrällar och miljonregn
Victory Kåsgård tog hem bronsdivisionen i övertygande stil. Flemming Jensen fick en perfekt start och laddade förbi favoriten Araw Hoss i första sväng. Därifrån var det öppet mål för det danska ekipaget. Waikiki Silvio fällde också favoriterna i klass II-loppet. Karl Sjöhammar ledde loppet igenom men fick se sig besegrad när Björn Goop måttade in sin egentränade fyraåring. I silverdivisionen bjöds det på en rejäl skräll av Zoko Lane som tog årets första seger och bidrog till en hög utdelning på V75. Thomas Uhrberg körde enprocentaren som tränas av Roger Persson.
En favorit som infriades var Timo Nurmos Roheryn som hade Jorma Kontio i sulkyn. Trots en tuff resa utvändigt ledaren höll sexåringen undan för en snabbt avslutande Yankee Boy i klass I-loppet.
Utdelning för sju rätt på V75 blev 2 107 985 kronor, sex rätt gav 9 377 kronor och fem rätt 489 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75


Kim Eriksson är en av de mestvinnande kuskarna i landet. I fjol skadade 34-åringen handen och förlorade en månad men belade ändå..


Kim Eriksson är en av de mestvinnande kuskarna i landet. I fjol skadade 34-åringen handen och förlorade en månad men belade ändå en tolfteplats i allsvenskan och fick sitt bästa år någonsin med 119 segrar och tolv miljoner kronor inkört.
Under elitloppshelgen på Solvalla fick han hålla till godo med hästar som stod i höga odds och på sju uppsittningar blev det två tredjeplatser som bäst fredag till lördag i Stockholm.
Bättre upp då på lördag då V75 avgörs hemma på Mantorptravet. Tre hästar och bäst chans till full pott i guldloppet med fransyskan Anna Mix.
Som det ser ut.
Kim Eriksson får man lyssna på mellan raderna sedan något år tillbaka eftersom han lagt av med att värdera hästarnas chanser i intervjuer.
- Ja, chanser har jag faktiskt slutat att uttala mig om. Däremot är hon jättehäftig och givetvis en världshäst som det alltid är extra kittlande att få köra. Hon verkar vara riktigt i toppform också, säger Mantorpkusken.
Eller kusk. Det går även att säga proffstränare om Eriksson. Han driver en egen tränarrörelse med fyra egenägda hästar tillsammans med sambon Jenny Malmqvist.
- Jenny jobbar deltid hos Stefan P Pettersson och vi jobbar tillsammans hemma. Vi har bara ostartade hästar, två tvååringar och lika många treåringar. Inspector Gadget är den av hästarna som börjar närma sig start. Han kvalade på ett okej sätt och har tränat förbättrat efter det.

Blickar ut över Mantorp
Ett litet hus alldeles vid banan och ett litet stall. Han tar ett kopp kaffe på verandan under intervjun på onsdagen och kan blicka ut över veckans V75-bana under tiden.
- Jag ser hur banpersonalen håller på och fixar och fejar inför lördagen just nu. Det är klart att det är ruskigt skönt när det är trav på hemmaplan med tanke på att jag verkligen har ett stenkast till banan.  Bokstavligt talat. Då sparar man tid i alla fall en dag i veckan. De här milen i bilen är inte så stimulerande alla gånger säger han.
På lördag spås 25 grader och strålande sol. Kim Eriksson tänker ändå göra som han gjort de senaste åren när det varit tävlingar på hemmabanan och byta om i kuskarnas omklädningsrum som alla andra.
- Tidigare klädde jag om hemma men jag slutade med det när det blev väderomslag en gång och jag stod på andra sidan i sommardress i ösregn. Då blev det ändå att springa över innerplan en gång till hem och hämta ombyte. Nu för tiden brukar jag försöka ta med mig väskan över med grejer så att man är förberedd på alla eventualiteter, säger han med ett skratt.

Kim Eriksson om chanserna på lördag – utan att värdera hästarna inbördes.

Anna Mix var än en gång så där dunderfin i Stoeliten i Örebro i den senaste starten. På bilder från Frankrike har vi annars sett en bångstyrig Anna Mix och tänkt att hon kanske inte vill tävla längre?
- Faktum är att jag inte märkt av någon tjurighet på det sättet. Det enda med henne några gånger har varit att hon varit lite sömning i något lopp, men i övrigt har hon varit väldigt skötsam och duktig varje gång jag har kört henne. Peppar, peppar visar hon ingenting av de där tendenserna hon kan ha nere på kontinenten. Anna verkar verkligen trivas med livet hos Sofia (Aronsson, Axevalla), säger han.
Det blev ett sjundespår på lördag men å andra sidan vägs det upp av lång distans så Anna Mix får tid att trampa igång. 
- Ja, lång distans är något som bara är positivt för hennes del eftersom hon är urstark. Hon är dessutom hyggligt snabb. Något hon inte uppskattar är att springa sist i kön, hon har varit rätt så ointresserad de gånger jag har provat det upplägget, säger Kim Eriksson.
Du ger en hint om ett offensivt upplägg.
- Hon vill nog vara med och stångas längst framme för att vara som bäst.
Sofia Aronsson anlitar dig som kusk hela tiden. Timo Nurmos tar hjälp av dig då och då, exempelvis i vintras då du vann ett försök till Olympiatravet med Zenit Brick. På lördag kör du Linus Boy (V75-5) åt Nurmos, en häst du känner väl.
- Han var jättebra senast efter ett tufft lopp i dödens då jag körde. Då gick han gick i närkamp med Angel Of Attack hela vägen som är en topphäst, särskilt i ledningen då. Gången innan var det ett försiktigt upplägg med lucka precis före mål då han blixtrade till. Han behärskar de flesta upplägg och verkar hålla bra form han också. En sympatisk häst att köra och en riktigt bra häst dessutom.
Stefan P Pettersson kör du en hel del åt. I klass I-försöket (V75-2) lottades fyraårige Yankee Boy till ett surt tolftespår bakom bilen. Tufft.
- 1640 meter också. Början av juni med spår tolv över kort distans känns omöjligt…även om det brukar bita väldigt bra för honom i spurten. Frågan är var de andra är när det är dags för oss? Yankee Boy är en väldigt fin häst som det varit ojämn utdelning på tycker jag. Återigen riktigt bra då han var trea i ett Breeders´Crown-försök  senast och det var helkul att han var tillbaka. Så från ett bra läge hade det sett ut som en väldigt intressant uppgift den här gången, slutar Kim Eriksson.

Mikael Wikner, Kanal 75


Ska man vara bäst går det inte att titta i backspegeln.Den devisen verkar gälla för Johan Untersteiner som sin vana trogen höll sig fr..


Ska man vara bäst går det inte att titta i backspegeln.
Den devisen verkar gälla för Johan Untersteiner som sin vana trogen höll sig framme när V75 gästade hemmabanan Halmstad.
Framförallt imponerande Pastore Bob som dundrade hem bronsdivisionen från ledningen på nya rekordet 1.11,0/1 640 meter autostart utan att se det minsta ansträngd ut.
- Jag hade lite feeling att han skulle göra en bra prestation. Han gjorde ett bra slutvarv senast och idag tog vi av skorna och körde med jänkarvagn, så var det bara att tuta och köra. Det blev väldigt enkelt, förklarade Untersteiner som fick hästen i träning i november.
- En härlig häst, jag fastnade för honom direkt. Han har fin aktion och är väldigt trevlig. Även om han stod tufft inne i loppet idag så trodde vi att han var bra nog att duga, det var skönt att vi fick ett kvitto på det, fortsatte Untersteiner som dessförinnan segerdefilerat bakom Ambon Degato efter en rejäl långspurt i Diamantstoet.

”Man blir lite kluven”
Pappa Peter Untersteiner ville förstås också ha ett ord med i laget och satte dit Ultimate Wine, som gjorde sista starten inför ett bokat besök hos Nuncio och en ny karriär i avelsboxen.
Men efter uppvisningen från spets på samma tid som Pastore Bob tycktes tränaren plötsligt sväva en aning på målet gällande framtidsplanerna.
- Man blir lite kluven nu, hon är ju bättre än någonsin. Hon sprang bara och klippte med öronen trots att hon mötte bra hästar. Men det är inte jag som bestämmer, det är 18 glada tullare som väl får ta ett tullmöte. Så får vi se efter lite champagne ikväll hur tankarna går, sade Untersteiner som alltså verkade öppna dörren på glänt för fortsatt tävlande.
Skulle ägarkretsen stå fast vid sitt beslut så avslutar det sjuåriga stoet karriären med 1,2 miljoner kronor på kontot och tre av karriärens fyra största segrar i programraden.

En seger att minnas
Pastore Bobs tidigare tränare Stefan P Pettersson visade att återväxten i stallet är god när fyraårige Yankee Boy växlade sina äldre konkurrenter efter en avvaktande styrning från Kim Eriksson.
- Han är riktigt fin. Senast hade han väldigt mycket krafter kvar, men då hetsade han upp sig bakom bilen. Han var lite ivrig idag också, men vi tog det bara försiktigt och körde sen istället, det var receptet, förklarade segerkusken.
Motsatt taktik valde Giuseppe Lubrano som fick uppleva sin största framgång som tränare sedan han placerat Pacific Face utanpå ledaren och tuggat sönder motståndet.
- Min första V75-seger som tränare, jag tror inte att jag kommer att glömma det här, konstaterade italienaren som verkligen funnit nyckeln till den björnstarke sexåringen vars fyra årssegrar gör honom till landets segerrikaste travare under 2018, jämte Roger America.

1.04-speed bäddade för skräll
Dagens speedduell utspelade sig i gulddivisionen sedan Joakim Lövgren och Jairo försökt överrumpla ledande Olympic Kronos/Lutfi Kolgjini. Det utmynnade i ett andra halvvarv på 1.09,3 där positioneringssystemets hastighetsmätare för ett ögonblick nådde 56 kilometer i timmen – vilket motsvarar 1.04-fart.
Resultatet blev trötta ben och en jätteskräll sedan Peter Ingves snirklat loss Jörgen Westholms hedershäst Rocky Winner som fick jubilera i karriärens 100:e start.
Lövgren ville inte kommentera körningen direkt efter loppet medan Kolgjini var avslappnad när han kom tillbaka till stallet.
- Jag satt i ledningen och hade sagt att jag skulle köra där, Lövgren såg väl sin chans att överraska mig. Nu lyckades inte det, då gick det åt pipan för oss båda, summerade Kolgjini med ett leende.
I V75-avslutningen valde Kolgjini istället att släppa ifrån sig kommandot med Clemenza Am vilket visade sig vinstgivande då luckan kom i tid för att växla förbi ledande Master Crowe.

Femfaldiga miljonvinster
Den överraskningen såg till att dra upp V75-utdelningen till 4 617 863 kronor till fem vinnande system med sju rätt.
Fyra av dessa var inlämnade på atg.se och betalade över fem miljoner kronor vardera, varav två tillhörde samma spelare som fick nästan elva miljoner.
Ett Tillsammans-system där 38 lagmedlemmar köpte varsin andel för 500 kronor betalade drygt 140 000 kronor per andel.
Det minsta vinnande systemet, som fick nöja sig med 4,99 miljoner, var spelat på Stora Coop Enköping och kostade 648 kronor att lämna in.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-1 Johnny Takter 1640/3 B 5 18.4g 20
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-7 Jennifer Tillman 2140/1 B 3 19.3 24
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-1 Jennifer Tillman 1640/4 C 2 16.1 37
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-2 Kevin Oscarsson 1640/1 C 4 14.6 47
2017-11-29 2017-11-29 Åby-8 Kevin Oscarsson 1640/6 C 3 13.8g 157
2017-11-09 2017-11-09 Åby-6 Kim Eriksson 2140/10 B 0 g 411
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-12 Ulf Eriksson 2100/6 C 6 16.6 90
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-2 Kim Eriksson 1640/7 C 5 12.6 64
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-6 Kevin Oscarsson 1640/9 D 5 13.4 161
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-6 Kim Eriksson 2140/9 C 5 15.0 102
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-8 Kim Eriksson 2140/4 D str
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-3 Ulf Eriksson 2140/2 B 1 16.4 38
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-4 Kim Eriksson 2140/3 D 2 16.6 102
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-2 Kim Eriksson 2140/1 C 6 17.4 88
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-5 Kim Eriksson 2140/3 D 0 g 497
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-11 Kim Eriksson 2640/4 C 0 g 72
2018-08-11 2018-08-11 Åby-6 Kim Eriksson 2140/12 D 0 13.5 186
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-9 Ulf Ohlsson 1640/12 C 2 11.9 155
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-9 Kim Eriksson 2140/6 D 5 12.3 353
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-6 Kim Eriksson 1640/12 D 2 12.6 658
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-8 Kim Eriksson 2140/7 C 3 13.9 389
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-10 Kim Eriksson 2140/8 C 0 13.6 364
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-6 Kim Eriksson 2140/2 C 0 15.8 38
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-6 Kim Eriksson 2140/4 C 1 14.2 110
2018-02-03 2018-02-03 Åby-6 Kim Eriksson 1640/6 D 5 14.1g 191
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-7 Kim Eriksson 2140/1 B 1 16.4 44
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-7 Erik Adielsson 1640/5 C 0 11.8 64
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-3 Carl Johan Jepson 1640/2 C 2 13.1 36
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-4 Magnus Jakobsson 2140/3 B 0 16.4 39
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-9 Michael Nimczyk 2140/1 B 3 13.6 55
2019-04-10 2019-04-10 Åby-6 Kim Eriksson 1640/3 C 0 11.6 50
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-7 Kim Eriksson 1640/1 C 1 12.2 85ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se