Xlnt Chili Tripel travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Xlnt Chili Tripel travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Xlnt Chili Tripel har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Xlnt Chili Tripel har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Xlnt Chili Tripel


M.T.Insider (V86-1) är känd för sin startsnabbhet. En egenskap som brukar vara guld värd över 1 640 meter. Men för nioå..


M.T.Insider (V86-1) är känd för sin startsnabbhet. En egenskap som brukar vara guld värd över 1 640 meter. Men för nioåringen tycks den vanliga sprinterdistansen ha blivit för lång.
- Både ja och nej. Han är extremt gynnad av riktigt korta distanser men han kan fortfarande vinna på 1 600 meter. I år har han kanske mött lite för hårt motstånd med hästar som Disco Volante och Double Exposure, men om jag tar ut honom i ”normal” klass kan han utan vidare vinna över 1 600 meter, säger Ollé Alsén.
Årets två segrar har emellertid kommit på distanser kortare än 1 600 meter. Under elitloppshelgen på Solvalla i maj vann han speedrace över 640 meter för andra året i rad och för en månad sedan ledde han en supersprint på sin hemmabana från start till mål.
- Just med honom är de här kortloppen klart roligast. Det är alltid roligt att köra en bra häst och i de här loppen går det fort, så det blir en härlig fartkänsla. Och upplägget på Solvalla med försök och final är extra roligt. Då får man vara inne på banan lite längre trots att loppen bara är 640 meter.

Inte lätt att ta emot från start
Speedracet på Solvalla är uppskattat även både publiken och aktiva, så kanske kommer sportcheferna på landets travbanor börja skriva ut fler lopp av den typen. Onsdagens supersprint på Jägersro sträcker sig hur som helst över 1 140 meter och M.T.Insider har spår fem bakom startbilen.
- Jag brukar säga att det inte finns någon häst i världen som tar en längd på min häst, men det finns några som kan svara ut honom. Jag har inte dunderkoll på de andra hästarna men vi hade Xlnt Chili Tripel innanför oss i speedracet också. Han är väldigt snabb men då tog vi oss förbi honom.
- Jag kommer i alla fall köra vad som går den första biten och när man kör max är han inte lätt att ta emot. Sedan är det lite mer taktik över 1 140 meter än över 640 meter. Det går inte att bara köra för fullt hela vägen. Så även om plan a är att leda loppet från start till mål gäller det att ha en plan b också. Han har vunnit bakifrån också.
M.T.Insider var senast ute i silverdivisionen på Jägersro och efter att ha släppt ifrån sig ledningen såg han laddad ut genom slutkurvan. Men när ledaren tröttnade in på upploppet blev han dragen sist.
- Hade vi kommit ut 300 kvar, som jag trodde att vi skulle göra, då är han sådan att växer och då hade han gått hela vägen in i mål. Nu när vi inte fick fritt gav både han och jag upp. Det kanske såg lite tråkigt ut över mål men han var inte tom och låg lågt i puls efter loppet.

Formhöjande semester
Hästen har varit kvar i Skåne efter det och hans tränare tror att det har gjort honom gott.
- Han har bara gått i hagen och i horsewalk och haft lite semester. Baktanken med det är att det kan vara bra med ett miljöombyte, för han har varit hos mig ända sedan vi köpte honom som tvååring. Han är pigg och glad annars också men att få se något nytt kanske kan göra honom ännu piggare.
Du hade vässat för att ha honom på topp till elitloppshelgen. Hur bedömer du formen nu jämfört med då?
- Den är nog inte så långt ifrån vad den var då. Han brukar vara bäst med lopp i kroppen och en vecka, tio dagar mellan starterna. Han hade fått ta det lugn efter senast även om han hade varit hemma och jag tror att det är formhöjande att han har haft lite semester.
Planerar du några utrustningsändringar?
- Det blir barfota runt om och jänkarvagn igen, men jag kanske byter huvudlag. Jag ska fundera på det när jag åker ner. Han tycker om när vi byter huvudlag och kan få en extraväxel både när jag öppnar upp och stänger, bara man ändrar lite. Senast hade han open eye-huvudlag.
Vad tror du om segerchansen?
- Han är som sagt extremt gynnad av de här kortloppen och det klart att jag tror på chans. Han ska med på V86-kupongen.
Var Olle Alsén dyker upp härnäst med sin supersprinter återstår att se. Men bara rätt lopp finns är han beredd att resa långt.
- Nu åker jag 70 mil till Skåne. Jag kan tänka mig att åka till Boden också, säger han och skrattar.

Ola Johansson, Kanal 75


Att årets upplaga av det danska derbyt på Charlottenlund i Köpenhamn var en öppen historia var de flesta ense om på förhand. Me..


Att årets upplaga av det danska derbyt på Charlottenlund i Köpenhamn var en öppen historia var de flesta ense om på förhand. Men att Dumbo skulle gå segrande ur striden från spår åtta bakom startbilen var det inte många som hade gissat.
- Det har inte gått upp för mig än. Jag har svårt att hitta orden. Men det är fantastiskt, sa en överraskad Gordon Dahl sedan han utropats som vinnare.
Hans väg till vinnarcirkeln var smått otrolig. Dumbo öppnade vasst men kom inte förbi Dekanen K som tog hand om ledningen. När den senare galopperade i första sväng kunde emellertid Gordon Dahl ta över taktpinnen, men bara för att omgående släppa den ifrån sig till betrodde Daytona.
- Jag hade inte räknat med att kunna vinna loppet så jag tänkte att jag släpper till den och hänger med till en bra placering, förklarade Gordon Dahl, som inte hade räknat med att även Daytona skulle galoppera ut på den sista bortre långsidan.
Dumbo blev störd men höll sig i trav och sedan han rundat den galopperande hästen gjorde Gordon Dahl genidraget att gå ner på innerspår igen. Det var långt fram till då ledande Dortmund och utvändige Donatello Garbo, men sedan Dumbo passerat en häst invändigt fick han fritt spurtutrymme på upploppet och precis på mållinjen satte han nosen först.
- Jag trodde faktiskt inte att vi hade hunnit fram så jag gick ut till stallet. Men det här är helt underbart, sa Gordon Dahl och hyllade sin häst.
- Han är en liten krigare som gör allt han kan och går hela vägen till mållinjen varje gång. Han är helt fantastisk den här lille hästen!
Dumbo noterades för kilometertiden 1.14,3 över de 3 000 meterna och för segern fick hans ägare cirka 830 000 kronor. Tvåa blev Donatello Garbo och tredjepriset gick till Dortmund.

Flemming Jensen dagens dominant
Flemming Jensen hade inte med någon häst i derbyt men för övrigt var han V75-omgångens store dominant med fyra segrar. I Derbystayern infriade han enkelt favoritskapet med Andre Ward från ledningen.
- Han fick lov att springa i sitt tempo och hade en pollett till slut. Det blev aldrig något riktigt lopp, konstaterade topptränaren.
Seger nummer två kom med Slide So Easy i ett lopp för högsta klassen. Där blev tempot högt uppskruvat sedan Fredrik Persson bakom Xlnt Chili Tripel valt att svara ut Peter Untersteiners Generaal Bianco. När Flemming Jensen klev in i matchen från andra par utvändigt med halvvarvet till mål avgjorde Slide So Easy med en gäspning.
- Egentligen var planen att försöka köra till ledningen men Fredrik var väldigt inställd på att köra till spets, så jag tog en chans och stack ner bakom Peter. Det lyckades och vi fick precis ett sådant lopp man vill ha, sa Flemming Jensen.
Dagens tredje triumf grejade Billi Time när han tog sin tredje raka seger sedan han kom i Flemming Jensens regi. Den här gången stod sexåringen för en riktig styrkedemonstration när han knäckte ledande favoriten Extreme från positionen utvändigt och gick undan till seger med flera längder.
- Det är en riktigt fin häst det här. Att han gick utan skor i dag gjorde att han kunde röra sig ännu friare.
Fyrlingen fullbordades av Barolo i den avslutande V75-avdelningen.
- Man vill ju gärna vinna lopp och det här är roligt både för mig och personalen som jobbar 110 procent för att det ska gå bra, sa den store segerherren.

Första årssegern för kulltopp
Steen Juuls Da Vinci Peak tillhörde kulltoppen i fjol då han bland annat vann Jydsk 3-årings Grand Prix. I år har det gått trögare och inför söndagens start i Derby Consolation hade han som bäst en tredjeplats på fem starter. Men nu kom första årssegern sedan hästen blåst till ledningen från tredje par utvändigt på den sista bortre långsidan.
- Han var mycket bättre än i derbykvalet. Det har inte varit någon bra säsong så det var bra att det blev lite plåster på såren i dag, sa Thomas Uhrberg.
I treåringsloppet imponerade Tomas Malmqvists pampige fux Empire när han pulveriserade motståndet från tredje par utvändigt med Ken Ecce i sulkyn.
- Han var fantastiskt bra! Jag tycker att det är underbar häst och det var kul att han fick tvåla till dem, sa Malmqvist som siktar på Danskt Travkriterium med jättetalangen vars sex starter har resulterat i fyra segrar och två andraplatser.
Sju rätt på V75 delade ut 6 476 kronor, för sex rätt uppgick belöningen till 42 kronor och då utdelningen för fem rätt understeg 15 kronor går den potten vidare till lördagens jackpotomgång på Jägersro.

Ola Johansson, Kanal 75


Kalmarsundspokalen över 1640 meter blev en fartig tillställning där en något het Harry Haythrow skötte farthållningen framme i l..


Kalmarsundspokalen över 1640 meter blev en fartig tillställning där en något het Harry Haythrow skötte farthållningen framme i ledningen tillsammans med Johan Untersteiner.
Via 1.08,5 första 500 satt Harry Haythrow i föringen i den första kurvan och utan att i dödens gående Tycoon Conway Hall pressade på stannade klockan på snabba tio blankt första varvet.
Svenskfödde men norsktränade B.B.S.Sugarlight har härdats i världseliten de senaste säsongerna och att det blev ett spår i den bakre volten gjorde inte så mycket skulle det visa sig.
Tempot var högt uppskruvat och körande Peter Untersteiner kunde vänta till 700 meter från mål med att styra på i tredjespår.
I släptåg hästar som Royal Fighter och Västerbo Highflyer…
- Ja, jag visste ju vilka jag hade i rygg! Att de öppnade stenhårt där framme passade mig bra. Sugarlight kändes ovanligt fin i travet i dag och gick ända in i mål och det var härligt att förra insatsen var en tillfällighet, då han var lite sämre den dagen, sa Peter Untersteiner.
Harry Haythrow får godkänt för fjärdeplatsen. Så även danske Tycoon Conway Hall som fullföljde till tredjeplatsen från positionen utvändigt ledaren.
Värsta hotet blev Västerbo Highflyer som noterade samma tid som vinnaren i mål trots ett tolftespår bakom bilen.

Banrekord i spåren
B.B.S.Sugarlight tangerade banrekordet i Kalmar. Det krävdes 1.10,2 över 1640 meter med bilstart för att ta hem årets upplaga av Kalmarsundspokalen.
- Starkt gjort då han aldrig ens var nära sargen, sa Peter Untersteiner.
Ägaren och tränaren siktar nu på Ulf Thoresens Minneslopp hemma i Norge om två veckor med sin guldklimp.
- Det är så dejligt att vi fick lyckas igen. Jag visste att hästen var i form men han har mött bra hästar och haft otur med positioner, men i dag var det vår tur, sa Fredrik Solberg.

…en på väg TILL toppen
Solvallatränaren Reijo Liljendahl håller Nadal Broline som en av sina stora favoriter. En skör herre som nu tog en enkel seger i den inledande silverdivisionen efter en resa i andraparet utvändigt.
Körande Ulf Ohlsson satte in attacken 400 meter från mål och den sexårige valacken avfärdade en så pass bra häst som Star Advisor Joli som sällan förlorar i ledningen. Tuffe dansken Takethem stor i nederlaget.
- Det går tio sista varvet och han bara halvlunkar nästan. Jag tror knappt att jag känt någon värre ”motor” på en häst, sa Ulf Ohlsson.
Nadal Broline kan bli en av topparna i gulddivisionen om han håller ihop.
Den sexårige valacken vinner nästan varje start men gör inte så många lopp. Struken i V75 i maj för hälta. Lördagens start var den första sedan början av april.

Stafett mot storfavoriten
Robert Bergh blev dubbelsegrare på V75.
Tudor Kronos hade inför söndagen bara förlorat en gång på fem starter i regi Robert Bergh. Nu kom sjätte triumfen som dagens största favorit på V75 (66 procent).
Tudor Kronos kunde enkelt ta hand om ledningen från spår ett i volten och stannade där loppet igenom trots att konkurrenterna körde lite stafett mot ledaren i loppet över 2640 meter.
- Det är sällan en storfavorit får jobba varenda meter av loppen. Men så ska det vara när det är tävling, sa Robert Bergh.
Delägaren Glenn Strömberg kommenterar fotbolls-EM i televisionen men hade avsatt ”skärmtid” för travet på lördagen.
Bergh följde upp med seger i Kalmarsundsstayern över tre kilometer där Västerbo Arthur fick triumfera i femte raka V75-starten sedan i april.
Valacken har svarat för en del fina prestationer och gjort ”skäl för havren”. Nu visade han att han kan smygas och äger en bitande kortspeed också då han hann fram till seger när Robert Bergh styrde ut från tredje invändigt i mitten av upploppet.

Sevilla sköt till
Erik Sting grovjobbade i dödens och var på väg mot seger i klass II-loppet då Sevilla fick luckan på upploppet. Per Nordström hade ett stängt spår åtta i voltstart med hästen som sköt till rappt när det blev fritt utrymme mellan hästar 150 meter från mål.
Det här var sjätte segern i tionde starten för fyraåringen som Jägersrotränaren matchar mot derbyt.
Gucci Degato ledde klass I-loppet från start till mål för Peter Untersteiner. En andrahandsfavorit som tog chansen när Erik Adielsson körde galopp i starten med den store favoriten Edge Boko.
Joakim Lövgren rundade av V75-omgången genom att spåra en galoppfylld bronsdivision från start till mål med Xlnt Chili Tripel.
Sju rätt på V75 gav 11 277 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Åbyfältet i Mölndal var på lördagen platsen för årets första stora lopp för de fyraåriga travarna, Konung ..


Åbyfältet i Mölndal var på lördagen platsen för årets första stora lopp för de fyraåriga travarna, Konung Gustav V:s Pokal och Drottning Silvias Pokal.
Två klassiker med vardera nästa en miljon kronor i förstapris.
Princess Face visade stort kunnande och klass under fjolåret men fick med sig alldeles för många andraplatser för att husse Lutfi Kolgjini skulle känna sig helt tillfreds.
- Hon har en fantastisk karriär bakom sig, kanske lite för många andraplatser - men hon har aldrig gjort ett dåligt lopp. Nu känns det bara bra så klart, sa Kolgjini i vinnarcirkeln.
Björn Goop hade hyrts in som kusk och körde till ledning i den första kurvan. Under slutrundan uppvaktade Robert Bergh på utsidan med Angel Rain och sista biten in mot mål kom en konkurrent dykande på open stretch.
Det blev en knapp seger någon decimeter före Otrobanda och Peter Untersteiner.
En mycket stark insats av hästen som drog in drygt 900 000 kronor till ägaren Anders Ström.
- Det här var fantastiskt skönt. Jag dammade av den gamla Tamla Celeber-kavajen i morse. Tänkte att..nä, jag tar den. Den har ju gått bra förut! sa Anders Ström, en av landets hårdast satsande hästägare och uppfödare med sitt Stall Courant.

”Jag tvivlade aldrig”
Lutfi Kolgjini tränar och har fött upp kullens drottning som så passande slog till i Drottning Silvias Pokal.
- Nu har jag vunnit det här loppet också. Det känns otroligt stort, jag älskar ju den här hästen. Vi har haft problem med henne i år. Först hade hon infektion och sedan drogs hon med brunst. Då får man lite dåligt självförtroende. Men jag tvivlade aldrig eftersom hon har ett hjärta av guld. Björn var chockad över hur startsnabb hon var men hon har ju en enorm teknik. En fulländad häst, sa Kolgjini.

Dramatik i Kungapokalen
Konung Gustav V:s Pokal fick en dramatisk inledning där jättefavoriten Uncle Lasse galopperade bort sina möjligheter långt innan bilen lämnade fältet.
Segern gick nu i stället till Poet Broline och Peter Untersteiner som spårade loppet från start till mål. Det här var Untersteiners första triumf i Kungapokalen. En avstängd kusk som bara fick köra de stora grupp 1-loppen under dagen på dispens. Vilket alltså slutade med en seger och en andraplats.
- Jag blev förvånad när jag tittade ut efter hundra meter och Uncle Lasse stod och studsade. På pappret var ju det värsta konkurrenten - men min taktik hade inte ändrats om han den hästen hade varit med ändå. Jag tänkte att jag kör i ledningen om jag kommer dit i dag så får vi se hur långt det räcker - och det räckte ju ända hem. Han var han var avspänd och fin här på mellanvarvet och jag kände mig nöjd så klart, sa Peter Untersteiner.
I fjol spårade Poet Broline hem E3 över medeldistans i Karlstad. Nu kom karriärens andra stora triumf för hästen som ägs av Sven-Göran Sjöström i Lindome. Broline International AB, Svenljunga har fött upp hästen.
Jättefavoriten Uncle Lasses galopp bakom bilen. Örjan Kihlström förklarade:
- Han snubblade faktiskt när vi skulle köra fram mot vingen och blev stressad av det. Att hästar snubblar så här bakom bilen är väldigt ovanligt. Han kändes jättefin efteråt.

”Piraten” fick elitloppsbiljett
I Algot Scotts Minne, gulddivisionen, stod en plats i Elitloppet stod på spel. Kanske var det rättvisa som skipades när vinterns häst i Sverige On Track Piraten visade bibehållen form och kunde ta en bejublad seger.
Uppgiften var inte den lättaste med bakspår över 1609 meter men ett högt tempo öppnade för hästarna längst bak. Johnny Takter styrde på i tredjespår på den sista bortre långsidan och ”Piraten” avgjorde som han brukar på ett mycket rejält sätt.
- Nu är jag stolt - vilket lopp han gör. Han är väl värd att vara med i Elitloppet tycker jag, sa stolte tränaren Hans R Strömberg som är med i Elitloppet för andra året i rad.
Norske Papagayo E. var tapper trea efter ett lopp i dödens. Nahar gick med i vinnarens rygg sista 800 och Elitloppsvinnaren från 2013såg ut som sitt gamla igen för Robert Bergh.

I övrigt noterade vi att…
…Björn Goops varning i tipsprogrammet ”Björnkollen” för Sir Ratzeputz visade sig vara befogad. ”En chansspik”, sa försiktige Goop inför starten i silverdivisionen. 1 700 meter från mål fick Timo Nurmos häst ta över ledningen och därefter anförde sexåringen loppet likt en kejsare och stack undan på lätta hovar.
…Roger Walman-tränade Talassio grejade debuten med framspår i voltstart riktigt bra och ledde klass 1-loppet från start till mål.
… Jörgen Westholm agerade stenkross i klass II-loppet tillsammans med Copimade. Dalatränaren har stallet i ordning och med sådant kommer självförtroendet. Varvet från mål styrde Westholm upp utvändigt ledande Erik Sting och 600 meter kvar tog Copimade över och kunde till synes ansträngningslöst hålla fältet bakom sig. Imponerande.
Xlnt Chili Tripel tog hem bronsdivisionen som knapp favorit. Joakim Lövgren fick ett fint lopp i draget med valacken som avgjorde lekande lätt och torde väl bli favorit i finalerna om två veckor?
… V75-utdelningen sköt upp i 45 378 kronor för sju rätt, medan sex rätt betalade 316 och fem rätt 44.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-9 2140/3 1 13.6 16
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-8 2140/3 2 13.0 31
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-5 2140/4 0 g 184
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-6 2160/5 1 14.0 15
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-8 Joakim Lövgren 2140/8 B 0 g 150
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-2 Joakim Lövgren 1640/2 B 5 12.7g 13
2016-08-13 2016-08-13 Åby-10 Peter Ingves 2140/8 B 3 14.3 128
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-2 Joakim Lövgren 1640/8 A str
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-11 Joakim Lövgren 1640/2 B 1 11.5 54
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-13 Joakim Lövgren 2140/2 C 2 11.9 167
2016-05-14 2016-05-14 Åby-10 Joakim Lövgren 1640/4 C 1 11.3 40
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-5 Joakim Lövgren 2100/4 D 3 12.4 177
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-7 Joakim Lövgren 2140/2 C 1 13.6 32
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-12 Oscar Ginman 2180/9 A 0 g 16
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-10 Joakim Lövgren 2140/10 B 0 12.9 105
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-6 Joakim Lövgren 1640/4 A 1 11.7 19
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-4 Joakim Lövgren 1609/7 B 0 12.4 139
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-6 Joakim Lövgren 1640/8 C 0 11.1 287
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-4 Joakim Lövgren 1640/9 B 1 11.0 67
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-13 Joakim Lövgren 1640/3 C 4 11.0 82
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-5 Joakim Lövgren 2100/10 C 0 13.0 119
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-10 Joakim Lövgren 2140/4 B 1 13.2 17
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-5 Joakim Lövgren 2140/3 B 1 13.3 27
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-7 Fredrik Persson 2140/5 C 0 19.6 370
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-5 Fredrik Persson 1640/5 C str
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-9 Stefan Söderkvist 1640/6 C 5 12.0 248
2019-10-09 2019-10-09 Åby-9 Fredrik Persson 1640/4 C 0 12.3 267
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-6 Peter Ingves 1140/4 B 3 72
2019-08-25 2019-08-25 Charlottenlund-8 Fredrik Persson 1600/6 C 5 11.1 170
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-4 Björn Goop 1640/9 C 3 10.6 199
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-9 Björn Goop 1640/11 C 5 11.8 152
2019-06-18 2019-06-18 Visby-7 Fredrik Persson 1620/1 B 2 10.1 77
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-1 Björn Goop 640/6 C 3 84
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-6 Fredrik Persson 1640/2 C 4 12.3 280
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-8 Johnny Takter 1640/1 C 0 11.8 60
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-8 Stefan Söderkvist 1640/6 D 4 10.8 102
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-9 Fredrik Persson 2140/4 C 0 83
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-4 Fredrik Persson 3180/7 B 0 16.7 37
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-4 Stefan Söderkvist 1660/4 C 2 13.9 105ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se