Wild Love travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Wild Love travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Wild Love har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Wild Love har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Wild Love


Gävletränaren Fredrik Wallins sexåriga sto Activated hade inte tävlat på drygt åtta månader när hon slog till i l&ou..


Gävletränaren Fredrik Wallins sexåriga sto Activated hade inte tävlat på drygt åtta månader när hon slog till i lördags på Bergsåker med en snygg spurtseger.
I årets första start för Activated hann kusken Magnus A Djuse med en segergest före mål trots att det länge såg lite halvmörkt ut under loppet.
Activated stod med tillägg i Diamantstoet tillika Lars Lindbergs Minne, och skuggade som åttonde häst på den sista bortre långsidan. Via en tung avslutning i både tredje- och fjärdespår genom den sista kurvan hann hon fram till seger på tiden 1.12,4 över 2160 meter.
En jätteinsats i comebacken av stoet som varit sänkt av en gäckande bakterie under året.
- Det var en stor lättnad att se henne så där bra igen. Hon har tränat på en längre tid och siktet har väl ungefär varit det här upplägget och en start under sensommaren. Att låta henne göra ett par lopp med bara en vecka emellan var en ganska tidig plan i uppladdningen. Hon har alltid gillat att göra täta starter och brukar vara rätt bra med det upplägget så det är klart att vi måste tro på chans på lördag, säger Fredrik Wallin.

Sjuk efter Frankrike-vistelse
Activated var unghäststjärnan som gick segrande ur striden i både Stochampionatet och Drottning Silvias pokal som fyraåring. Korad till Årets Sto i Sverige 2019.
Som femåring vann hon två lopp och fick i slutet av förra året flytta ner till Frankrike i några månader för starter mot världseliten.
Äventyret slutade med att två raka nollor i Prix du Bourbonnais och Prix Tenor de Baune.
- Hon var inte sig lik när vi tog hem henne igen och vi var så klart oroliga när vi inte hittade felet. Det visade sig att hon hade haft någon slags bakterie som hon fick i sig nere i Frankrike som tog jättehårt på henne. När hon sedan svarade på behandlingarna blev hon den vanliga hästen vi känner igen, säger tränaren.

Tränaren uppåt igen
Om Wallin var osäker på stoets form inför comebacken låter han tvärtom försiktigt uppåt inför starten på lördag i Malmö.
En dubbel jackpot finns att spela om. Enligt spelbolaget ATG kan en ensam vinnare på V75 bli runt 54 miljoner kronor rikare.
Activated är med sina sex miljoner kronor intjänat en självklar häst i Stoeliten, V75-7. Loppet är öppet utan någon riktigt stor favorit. Men 1 Miracle Tile från Norge vann EM för ston i senaste starten och ska kanske räknas som favorit. 5 Hevin Boko, 7 Wild Love, 8 Racing Brodda är andra heta tillsammans med stoet från Gävle.
- Jag tycker att hon är en av ett par tre fyra hästar som ska räknas. Kommer hon bara iväg hyggligt tror jag att hon kommer att vara bra. Men som vanligt är det många småsaker som ska fungera nu. Hon behöver öppna bra och hamna i främre delen bland annat, säger Fredrik Wallin.
Activated har en tung spurt att tillgå och har även vunnit lopp ”den tunga vägen”. Nu vill du se en snabbare start för en fin position?
- Hon kan vara snabb den första biten. Men när hon och Calle (Carl Johan Jepson) försökt öppna bakom bilen har det ofta strulat. Så det här loppet ska bli intressant att se. Jag tycker hon har visat att hon ska duga mot såna här hästar. Det blir som i förra starten, barfota runt om och vanlig vagn och ett norskt huvudlag.
Har ni planerat in något lopp med henne i höst?
- Alltså…Sto-SM (9 oktober) är absolut ett lopp vi skulle vilja att hon är med i.
I Diamantstoet (V75-6) har stallet med 14 Ies Juvel. Erik Adielsson kör och brottas både med tillägg och ett bakspår med hästen. Chansen?
- Det är ju ett jäkligt tråkigt läge att få. Det brukar vara svårt för dem att komma till från sådana lägen och det krävs att man blir framdragen och hoppas på turen. Annars är hon fint i ordning. Hon gick ju väldigt bra senast. Motståndet var lite lättare då men hon gick ifrån en bra häst (Iceland Falls), slutar Fredrik Wallin.

Mikael Wikner, Kanal 75


Nadal Broline hade inte vunnit lopp sedan september 2019 när han slog till i söndagens miljonspel. Han har kämpat i Gulddivisionen mot eliten de ..


Nadal Broline hade inte vunnit lopp sedan september 2019 när han slog till i söndagens miljonspel. Han har kämpat i Gulddivisionen mot eliten de senaste åren och gjort många tappra insatser som tvåa och trea utan att få vinna. Men nu var det dags för den elvaårige kämpen som fortfarande visade att han tycker det är kul med tävling. I ett enklare gäng snabbstartade han direkt till ledningen och fick bestämma i rena promenadtempot. Efter 1.15,3 första 500 metrarna sände Kevin Oscarsson fram Wild Love utvändigt om ledaren 1400 meter kvar och tätduon varvade på beskedliga 1.16,3. Men sedan gick det undan värre på slutrundan när Björn Goop successivt skruvade upp tempot i täten. Via strax under 1.10 sista varvet sprintade Nadal Broline enkelt ifrån över upploppet till en bekväm seger. Han stod helt enkelt i en klass för sig. Tvåa blev bra spurtande Valokaja Hindö medan Wild Love höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.12,9/2140a och förstapriset var 100 000 kronor.
– Han fick vinna på ett bra sätt och hade gjort sig förtjänt av en seger. Han har gjort många bra lopp och nu kändes han kaxig och glad. Hästen har varit borta för skada tidigare och det är en gammal man och det har tagit tid att komma tillbaka i form igen. Jag tycker att han har gjort fantastiskt bra lopp på slutet och det är en riktig hedershäst, sa Björn Goop.

”En av stallets bättre hästar”
Om Grand Slam 75 började och slutade favoritbetonat så var det desto svårare däremellan. Men om vi tar det från början så inledde Lars I Nilsson-tränade Aramis Bar genom att vinna den första avdelningen enkelt för Stefan Persson. Den treårige hingsten började lovande i vintras med två raka segrar men blev sedan sjuk i borrelia. Efter galopp i comebacken senast var det nu dags för seger och det blev en enkel sådan efter ett perfekt lopp i andra par utvändigt.
– Jag är inte förvånad att han vann loppet för det här är en av stallets bättre hästar. Men han har varit sjuk och haft borrelia. Han är inte anmäld till Kriteriet och vi får försöka sikta på Breeders Crown i höst, sa Lars I Nilsson.

Gubben Noak fixade sin och Jonnas första seger
Men efter en favoritbetonad inledning började problemen för spelarna. I den andra avdelningen, tillika montéloppet, small det till rejält. Hästen Gubben Noak slog till med sin första seger i karriärens 58:e start när han höll undan och besegrade omgångens största favorit Restless Heart. Gubben Noak var spelad till blott 0,56 procent av insatsfördelningen och städade därmed undan de flesta systemet.
– Han är som en seriefigur och har olika hyss för sig och har galopperat mycket. Men kul att första segern kom nu, sa tränaren Bengt A Nilsson.
I sadeln satt 20-åriga Jonna Jakobsson som tog sin första seger i karriären.
– Det är verkligen jättekul. Fantastiskt att få vinna att ta första segern i ett sådant här lopp. Hästen vill verkligen springa, sa Jonna Jakobsson.

Crebas fortsatt het – seger från dödens
Hans Crebas har toppform på stallet och firar fina framgångar. I onsdags skrällvann han på Solvalla i V75 med Bransbys Juke Box och nu var det dags igen. Miss Moneypenny var desto mer betrodd som tredjehandsfavorit när hon vann trots den tunga vägen utvändigt om ledaren.
– Det är magiskt. Att få vinna på Solvalla under en sån kväll som i onsdags har jag drömt om sedan jag var liten pojke. Och den här hästen är väldigt stark och jag var inte orolig trots dödens, sa Hans Crebas.

En-procentaren Oskar Run knockade alla spelare
Efter att hårt betrodda Prima Kaiser spurtat till en lätt seger för Anders Svanstedt i den fjärde avdelningen började smällkaramellerna att smattra igen. Oskar Run, spelad till en procent, slank loss ifrån rygg på ledaren mitt på upploppet och fångade in ledande I.D.Undeniable precis på mållinjen. Redan då var alla kvarvarande system inför det loppet bortblåsta på GS75. Men som om inte det var nog med skrällar så spurtade Rutger B.L. bäst för Jesper Rydberg och vann säkert, spelad till fyra procent.

Jackpot på GS75 – till Bro Park
Ingen vinnare med sju rätt på Grand Slam 75 således. Sex rätt gav 45 985 kronor och fem rätt betalade 910 kronor. Därmed blir det jackpot på GS75 och den går vidare till Bro Park är värd för Grand Slam 75 med storloppet Stockholm Cup om en månad. Det är söndagen den 19 september som är en av Bro Parks största tävlingsdagar för året. Detta eftersom det är V75 tre söndagar i rad nu, Charlottenlund utanför Köpenhamn kommande söndag, Svenskt Travderby veckan därpå och om tre veckor arrangerar Oslo sin storloppsdag med både Kriterie och Derby för varm- och kallblodiga hästar.

Michael Carlsson, Kanal 75


Sveriges vackraste travbana i Årjäng var kantad av publik på kullarna runt banan när lördagens V75® avgjordes i strålande s..


Sveriges vackraste travbana i Årjäng var kantad av publik på kullarna runt banan när lördagens V75® avgjordes i strålande solsken. Publiken och fick också bevittna finfina tävlingar av hög sportslig kvalitet, där avslutningen var omgångens clou. Årjängs Stora Sprinterlopp blev en rivig inledning där Örjan Kihlström och Missle Hill gjorde allt vad de kunde för att hålla ut Click Bait. Men den sistnämnde är en startkatapult utöver det vanliga och tog sig förbi kort efter start. Click Bait inledde första 500 metrarna strax under 1.10 och Per Lennartsson fortsatte att hålla ett högt och jämnt tempo när han varvade på 1.09,7. Samtidigt hade Zarenne Fas fått en dryg inledning med tredjespår runt första sväng innan han nådde fram utvändigt om ledaren. Örjan Khlström gled ut från innerspåret i utgången av första sväng när han såg att Zarenne Fas kom farande och fick på så vis ett perfekt lopp i andra par utvändigt. I rygg på Missle Hill satt Vernissage Grif placerad efter att Alessandro Gocciadoro lyckats tråckla sig ut i andraspår tidigt eftersom han inte kunde vara med i startrusningen och kampen om ledningen. Vernissage Grif attackerade dryga halvvarvet från mål men då gick Örjan Kihlström ut framför med Missle Hill. Men Missle Hill hade inte sin bästa dag och när han knappt gick framåt styrde Gocciadoro på i fjärdespår med Vernissage Grif. Den italienske stjärnan flög fram över upploppet i en våldsam avslutning och lyckades fånga in tätduon kort före mål. En imponerande uppvisning på segertiden 1.09,7/1640a. Därmed är Vernissage Grif per automatik inbjuden till Hugo Åbergs Memorial på Jägersro den 27 juli. Förstapriset där är 1 609 000 kronor och Alessandro Gocciadoro har redan en häst som är inbjuden till storloppet och det är Alrajah One som blev klar tidigare i veckan. Femårige Alrajah One gör då sin första start på svensk mark.

Tapper tvåa efter tuff löpning
Tvåa i Årjängs Stora Sprinterlopp blev Zarenne Fas som gjorde en kolossalt tapper insats efter den blytunga resan. Han tog sig förbi Click Bait precis före mållinjen i kampen om andraplatsen.
– Det blev en lite väl dryg inledning och tuffare än man hade hoppats på. Man är imponerad av hästen som höll så bra. Jag hade lite feeling in på upploppet att vi skulle kunna slå Click Bait men 100 kvar kom ju Gocciadoro, sa kusken Magnus A Djuse.
Per Lennartsson var nöjd med Click Baits insats och kommenterade tredjeplatsen så här.
– Han var lika bra som alltid men de andra två gick bättre. Han ligger på den här nivån och det är inte lätt att slå de andra hästarna. Den som vann fick en halvjobbig löpning och den som gick utvändigt slog oss ändå. Då får man bara acceptera att de andra var bättre, sa Per Lennartsson.
Fyra i mål blev Wild Love som återigen visade gryende form när hon satt fastlåst och fick chansen för sent.
– Jag vet inte om vi vinner men jag har norsken kvar, sa Kevin Oscarsson.

Strong Pepper upprepade fjolårets succé
Strong Pepper inledde V75-dagen i Årjäng i fjol och vann för Erik Adielsson från ledningen. Den norske femårige hingsten slog till även i år och vann V75-1 den här gången med Dagfinn Aarum i sulkyn. Hästen, som numera tränas av Hans Christian Holm, gjorde andra starten för året och vann från bakspår via en rejäl avslutning. Han satt sist utvändigt i fjärde paret och gick sedan med i rygg på den attackerande Barolo Roc ute i tredjespår och fick fin draghjälp i sista sväng. Ledande Upper Face blev ett lätt byte för Barolo Roc in på upploppet och denne kopplade greppet för ett ögonblick. Men han var utan chans att stå emot Baron Pepper den sista biten som avslutade riktigt bra till en lätt seger.

Populär hemmaseger gladde många andelsägare
Det blev en bejublad hemmaseger i V75-2 när Kristian Lindberg vann med sin egentränade Himalaya Sisu. På nytt banrekord dessutom. Hon satt en bit ner i kön från spår elva samtidigt som det var hårt tempo i täten där ledande Capital Gain C.C. tog emot favoriten Erv Zet på utsidan. Den sistnämnde var slagen in på upploppet och Capital Gain C.C. såg ett tag ut att gå mot seger. Men då kom Himalaya Sisu farande som skjuten ur en kanon och spurtade förbi den sista biten. Segertiden blev 1.11,4/1640a, vilket är nytt banrekord för fyraåriga ston.
– Jag är jätteglad. Det var nära att hon skulle galoppera i början av upploppet och jag fick hålla tungan rätt i munnen. Hon hade mycket krafter kvar i det läget och de såg lite plågade ut där framme. Hon gör ett jättefint lopp och det har hon gjort flera gånger, säger Kristian Lindberg.
– Vi köpte henne på auktion och hon var trög och oinspirererad i början och då tänkte jag att varför köpte vi den här. Men sedan tände hon till och vi gjorde en andelshäst av henne. Så nu är det 60 andelar i hästen och många är från Årjäng och är här på plats. Det är jätteroligt att hon kan vara med på V75 och vinna på V75, sa Kristian Lindberg.

Sagan och segertåget för Rotate fortsätter
En häst som också såldes på auktion tidigare i år var Rotate och han har gjort stor succé för sin nya ägare och nya tränare Björn Goop. Hästen har rusat genom klasserna och tjänat över en miljon kronor bara i år. Nu kom den tredje fullträffen i V75 för Rotate när han tog hem Silverdivisionen, tillika den tredje avdelningen. Han öppnade snabbt bakom bilen och kunde glida till ledningen in i första sväng. Han fick tidigt Ivory Di Quattro på utsidan dit Rikard Skoglund omgående styrde på till ut på den första långsidan. Därmed fick Born Unicorn andra par utvändigt och i fjärde utvändigt satt Upstate Face. Born Unicorn travade dåligt i kurvorna och galoppen kom ut på den sista bortre långsidan. Istället var det Upstate Face som attackerade och gick en rejäl långspurt fram till andraplatsen. Men han kom aldrig hotande nära Rotate som höll undan till en säker seger.
– Det har varit en fantastisk resa med Rotate hela våren och sommaren och nu är han uppe i näst högsta klassen, silver, och det är helt otroligt. Det rullade på i ett skapligt tempo och det gick fort, 1.10, sista varvet och det är svårt att ha en speed i tusen meter. Men Rotate var ärlig och svarade, berömde Björn Goop.
Efter loppet meddelade Jägersros sportchef Mats Ahlkvist att Upstate Face har fått en inbjudan till Hugo Åbergs och att Adrian Kolgjini har tackat ja till den.

Norsk överraskning i kallblodsloppet
Det blev en rejäl överraskning i kallblodsloppet, V75-4, där Ask Major spurtade till seger för Åsbjörn Tengsareid. Storfavoriten Ulvåsen styrdes fram utvändigt om den ledande Järvsömalla dryga varvet kvar, men var slagen in på upploppet och stumnade den sista biten. Järvsömalla höll emot bra till andraplatsen men var chanslös att svara när norske Ask Major kom farande den sista biten och vann trots 20 meters tillägg.
– Det här var väldigt stort. Han är helt fantastiskt. Han visar hur bra han är när han är i ordning, sa Martine Wessel.
Skräll nummer tre kom i V75-5 där Fromheaven Idzarda spurtade vasst över upploppet och hann fram till en lätt seger för Jörgen Sjunnesson. En riktigt rejäl insats av hästen som tränas av Per Henriksen som har 19 hästar i träning.

Svecak Palema obesegrad hos Goop – som vann dubbelt på V75
Björn Goop tog en dubbelseger, inte bara som kusk utan även som tränare, när han styrde in Svecak Palema i den sjätte avdelningen. Stoet följde upp den imponerande segern i debuten från Goop i senaste starten, genom att vinna på nytt och är obesegrad i sin nya regi. Svecak Palema satt en bit ner i kön och fick långt fram till skrällen Iceland Radio när denne tog över i sista sväng och ryckte undan i flera längders ledning. Men Svecak Palema och Björn Goop gav inte upp och duon hämtade in meter för meter över ett upplopp som blev rafflande. Kort före mål hade hon fångat in den undflyende ledaren och svarade för en fantastisk prestation.
– Jag berömde faktiskt Magnus när vi passerade 100 kvar för att han körde snyggt och ryckte i precis rätt läge. Men min häst avslutade jättebra och var väldigt duktig, sa Björn Goop.
Sju rätt den här jackpotomgången på V75 gav 842 410 kronor. Sex rätt betalade 2955 kronor och fem rätt gav 207 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Uttagningsloppet vann han med gäspning från ledningen. I finalen blev det tuffare. Önas Prince fick nöja sig med positionen utvändigt ..


Uttagningsloppet vann han med gäspning från ledningen. I finalen blev det tuffare. Önas Prince fick nöja sig med positionen utvändigt om ledaren, med de andra försöksvinnarna Hell Bent For Am och Rome Pays Off i ledningen respektive andra par utvändigt. Det spelade ingen roll. I slutkurvan satte Önas Prince tänderna i ledaren och när Rome Pays Off gick till full attack ökade Önas Prince bara farten och sprintade undan till seger på snabba 1.09,8 över 1 609 meter med autostart.
- Jag var inte ens nära att ta ledningen och fick sätta mig nöjd på utsidan. Det klart att jag hade kunnat gå ner i rygg men då hade jag gett upp loppet. Jag litade på min häst och visste att han har knallform, han har hållit på att spränga selen här i dag, och därför tålde ett tufft upplägg. Visst är det mycket längre väg att springa i andraspår men jag vet att jag har en bra häst och det kändes fruktansvärt fint in i sista sväng, när jag började smacka lite på honom kopplade han greppet på en gång, sa Per Nordström.
Rome Pays Off gjorde också en hedervärd insats men fick precis som i Konungens Pokal för två månader sedan nöja sig med andraplatsen bakom Önas Prince.
- Jag vet hur bra Roberts häst är och kände flåset i nacken, men då trampade jag bara på gaspedalen och min bara ökade och gick undan på ett jättebra sätt. Vi har en fantastisk häst!
Sköter Önas Prince gör Per Nordströms fru Emma.
- Herregud! Hur kunde han klara det där? Helt grymt! segerbubblade hon.
- När jag var liten åkte jag till Sprintermästaren med mormor och morfar varje sommar. Att jag nu står här med en häst som har vunnit är obeskrivligt. Jag tror att mormor och morfar tittar ner från himlen och klappar lite i händerna åt oss, och pappa också.
Segern var Önas Prince åttonde raka fullträff och den belönades med 1,1 miljoner kronor. Totalt har den fyraårige hingsten vunnit 15 av 20 lopp och tjänat 4,2 miljoner kronor. Äger gör Per Nordström tillsammans med Peter Hansson och Richard Nilsson, som var i upplösningstillstånd efter målgång.
- Det är sjukt! Det är sinnes! Det här är det största. Det var ju kört när Erik fick bricka ett med Hell Bent For Am, men fy fan, det är helt fantastiskt! 

Bergh tog sin första seger i Stosprintern
Trots att Robert Bergh fick nöja sig med andraplatsen i kvällens huvudnummer kunde han lämna Halmstadtravet med ett stort segerleende på läpparna. I de fyraåriga stonas uppgörelse Stosprintern var hans Fifty Cent Piece lika överlägsen som Önas Prince var i grabbarnas lopp. Varvet från mål hade Bergh bytt andra par utvändigt mot positionen som första häst i andraspår och därifrån dundrade Fifty Cent Piece undan till imponerande triumf på banrekordet 1.10,4.
- Hon kändes fantastisk i dag. Det var ett enormt tempo i ledningen men när jag bytte här varvet kvar var jag ändå nöjd med situationen. Man kan lite på att hon gör allt hon kan och när jag sa åt henne lite i sista svängen ryckte det till direkt i henne, sa Robert Bergh efter karriärens första seger i Stosprintern.
Det var Fifty Cent Pieces andra stora seger i år, i maj vann hon Drottningens Pokal, och den här gången uppgick belöningen till 700 000 kronor.
- Jag visste inte riktigt var jag hade henne runt Drottningens och ser nog mer utveckling i henne nu. Det loppet var också tufft som tusan men den här pondusen hon börjar äga nu är otroligt tacksam. Hon tror stenhårt på vad hon håller på med.

Banrekord och stor dramatik i långloppet
V75-omgången innehöll ett högklassigt långlopp över tre varv och det blev en rafflande historia från start till mål. Inledningsvis fick Robert Bergh ge sig i spetskörningen mot M.T.Oscar och Ken Ecce, men sedan Zarenne Fas avancerat från dubbla tillägg och tagit över taktpinnen två varv från mål kastade Robert Bergh på nytt loss Reddington i ett försök att nå ledningen. Efter utdragen körning gick Bergh ner i ledarryggen vilken gav M.T.Oscar tredje par invändigt, och favoritspelade Wild Love positionen som första häst i andraspår. Därifrån sågs hon aldrig med chans men M.T.Oscar hade trots den hårda körningen krafter kvar och via en stark avslutning krigade han ner en mycket tapper Zarenne Fas över upploppet. Men dramatiken var inte över för det. Resultatet dröjde och när domarna studerat löpningsfilmen en god stund utropades att M.T.Oscar diskvalificerats för trängning.
- Det klart att jag är besviken men det var för tight och domarna såg nog rätt. Man får ta en chans ibland och Uhrberg hade jagat på sin häst länge utvändigt om mig och jag tänkte att jag skulle hinna ut, men det var för trångt, sa Ken Ecce, vars häst ändå ska ha toppbetyg.
Det ska även Jerry Riordan-tränade Zarenne Fas ha. Segertiden 1.14,0 är nytt banrekord.
- Jag fick positionen utvändigt om ledaren men där ville jag inte sitta i två varv och när det gick ganska sakta så gjorde jag ett försök och det gick. Men det blev utdraget när Bergh kom igen och då kändes det som att det skulle bli tufft, men jag hade ingen tanke på att släppa när vi kommit till ledningen så pass tidigt. Sedan var hästen kanonbra. Det är en topphäst och det visade han i dag, sa segerkusken Magnus A Djuse.

Kaos i amatörloppet
Gert Allercrantz Minneslopp blev också en högdramatiskt och även läskig historia. Under slutvarvet krokade ett par ekipage ihop och två kuskar åkte i backen. I högtalarna utropades att det var lösa hästar på banan men någon signal för att loppet var avbrutet ljöd inte. Efter målgång var förvirringen total. Var ettan i mål vinnaren eller var loppet avblåst? Efter lång tystnad kungjordes att resultatet var giltigt.
- Vi har stöd i reglementet att giltigförklara loppet om inte resultatet påtagligt ändras och efter mycket diskussioner och att vi tittat på det fram och tillbaka var det det beslutet vi fattade, kommenterade riksdomaren Dick Sjöberg.
Samtliga hästar och kuskar som var inblandade i incidenten kom undan med blotta förskräckelsen och ingen skugga ska falla över Alessandro Gocciadoro-tränade vinnaren Apocalypto. Han fick lägga mycket krut för att komma till ledningen men hade ändå styrkan att hålla undan till solklar seger på 1.11,7 över 1 640 meter med bilstart.
- Jag uppfattade ingenting. Det var först över mål som jag hörde att det var lösa hästar men under loppet hörde jag ingenting, sa segerkusken Andreas Lövdal.
- Det gick fort och hästen var jättefin. Jag visste att han var bra och nu fick han löpa på i sitt eget tempo.

Dubbeljackpot på lördag
Försöken till sprintermästaren utgjorde tre avdelningar inom V75 och dessa vanns av favoritspelade trion Önas Prince, Rome Pays Off och Hell Bent For Am, där den sistnämnde tränas av Sabine Kagebrant. Även i den avslutande avdelningen blev det favoritseger genom Björn Goops J.J.Stitch och det gjorde att sjurättsutdelningen på V75 stannade på 250 kronor. Både sexrättspotten och femrättspotten frös inne, totalt 10,2 miljoner kronor, och läggs till sjurättspotten när travfesten i halmstad fortsätter med nya V75-tävlingar på lördag.

Ola Johansson, Kanal 75

Den nya plattformen för start- och resultatlistor kommer lanseras efter sommaren. Information från ATG kommer gå ut i god tid innan lansering.
Tills vidare kommer start- och resultatlistor fortsatt finnas tillgängliga här på Kanal75.se.

Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor efter flytten var vänlig mejla ATG med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


Det bjöds på flera häftiga insatser och strålande prestationer under midnattstravet i Boden. Travsport av yppersta klass kulminerade i Nor..


Det bjöds på flera häftiga insatser och strålande prestationer under midnattstravet i Boden. Travsport av yppersta klass kulminerade i Norrbottens Stora Pris som avslutade V75®. Derbyvinnaren Who’s Who var senast tvåa i Harper Hanovers lopp under elitloppshelgen. Nu kom den första stora fullträffen i ett miljonlopp som äldre när han kom som skjuten ur en kanon över det 200 meter långa upploppet. Örjan Kihlström hittade ner i tredje par utvändigt med Who’s Who kort efter start. Samtidigt tog favoriten Very Kronos planenligt hand om ledningen och fick dirigera i ett för klassen moderat tempo. Erik Adielsson kunde efter 1.11,1 första 500 metrarna dämpa till 1.13,3 första varvet. Då trodde många att Very Kronos skulle bli svårslagen, samtidigt som Moni Viking parkerat på utsidan tillsammans med Björn Goop. Men Who’s Who ville annat. Det blev dock llångt fram till täthästarna i sista sväng när framförvarande Wild Love inte gick framåt. Örjan Kihlström fick lyfta ut Who’s Who i fjärdespår cirka 300 meter kvar och då gick det undan värre. Det small bara till över upploppet när Who’s Who kom farande och fångade in en snopen Very Kronos och Erik Adielsson precis före mål.
– Han kan verkligen spurta när det stämmer och nu stämde det ändå bara litegrann när det blev långt fram när Wild Love inte tog sig framåt. Det kändes som att det skulle bli svårt att få tag i Very Kronos och speciellt i sista sväng när det inte löste sig. På den här nivån är det inte så lätt att hämta in de här längderna, sa Örjan Kihlström.
– Han har ju varit väldigt fin sedan han var fyra år och det är en jättemysig häst med ett fantastiskt psyke. Kul att han fick vinna ett stort lopp som äldre.

”Trodde det var kört när det gick så sakta”
Who’s Who ägs av Travkompaniet och tränas av Pasi Aikio som var rörd till glädjetårar över segern.
– Det är fantastiskt att han hann dit. När det gick så sakta första varvet trodde jag att det var kört. Det är var riktigt kul. Det bara bubblar för det här var hans första vinst som äldre. Han har gått riktigt bra tidigare och det har krävts världsrekord för att slå honom i flera av loppen. Det var skönt att få sätta dit honom. Han betyder väldigt mycket och är vårt ansikte utåt. Det är klart att man är stolt över en sån här häst, sa Pasi Aikio.
Segertiden blev 1.11,3/2140a. Very Kronos blev alltså tvåa och det var en besviken Erik Adielsson precis efter loppet. Moni Viking höll till tredjeplatsen.
– Han gör det jättebra och jag hade under 1.10 sista tusen. Han fick stryk av en häst som var fantastiskt bra. Jag är besviken på placeringen men inte på hästen, sa Erik Adielsson.

Swagger imponerade i en gruvlig revansch
Som nämndes i början av den här texten så bjöds det på flera otroligt fina prestationer i V75 den här tävlingskvällen i Boden. Vi kan börja med den populära hemmasegern för Swagger som imponerade stort för sin tränare och kusk Sandra Eriksson. Duon tog en gruvlig revansch efter den snöpliga galoppen på upploppet i V75 i Umeå. Swagger stod helt i en klass för sig när han bjöd på en suverän uppvisning och bombade hem V75-5 på hemmaplan. Hästen öppnade blixtsnabbt och snuvade invändige Syoss på ledningen kort efter start. Efter en inledning på 1.09,3 första 500 metrarna fortsatte Swagger dundra på i ett högt tempo och varvade på 1.10,3. Han drog undan i flera längder ledning och bara utökade försprånget på slutvarvet. Swagger vann helt överlägset med tussarna kvar i öronen på tiden 1.11,1/1640a till stor glädje för sin tränare, ägare och kusk Sandra Eriksson.
– Han tycker det är så kul och det är verkligen en dröm att köra honom. Han gör allting rätt, är spikrak i vagnen och travar som en konung. Det var jättekul för hästen är så väl värd det här, sa Sandra Eriksson.

Ny ruggig kross av Upstate Face – ”Sjuk förvandling”
Upstate Face hade en våldsam uppvisning när han vann på 1.09,5 i Östersund förra veckan. Nu svarade den Adrian Kolgini-tränade hästen för en ny grym insats när han krossade konkurrenterna. Trots en resa utvändigt om ledande Cab Lane såg tog han över befälet redan i sista sväng, och bara försvann ifrån de övriga. Oerhört imponerande över den långa distansen där segertiden blev 1.12,9/2640a.
– Jag är mållös för det här är en sjuk förvandling som han har gått igenom. Han blev lite för vass på kuppen och det var grymt. Så okörd som han var på 1.09,5 är det inte många som har fått uppleva. Jag trodde att han var stenklar oavsett löpning och det var han, sa Adrian Kolgjini om sin nya stjärna.

Dubbelseger för Jörgen Westholm
Jörgen Westholm var själv inte på plats i Boden, men fick se två av sina egentränade hästar vinna dom båda inledande avdelningarna på V75. Först styrde lärlingen William Ekberg in Silver Bullit som avgjorde knappt i en tät slutstrid i V75-1 där flera hästar var på linjen över mål. Detta efter en resa i fjärde par invändigt och sedan lucka mellan hästar den sista biten. Silver Bullit sköt till sylvasst och avgjorde knappt precis på linjen före en mycket tapper Leave Your Sox On som gjort grovjobbet utvändigt om ledaren på slutvarvet. Det här var 23-årige William Ekbergs första seger i V75.
– Jag har inte hunnit ta i det, det är helt sjukt. Det är verkligen kul att sätta pricken över i:et med den här hästen, sa William Ekberg.

Därefter var det Erik Adielsson som satt bakom vinnande Guli Rubin i kallblodsloppet. Den sistnämnda gick på i tredjespår 1200 meter kvar och fick ryggar att gå i.Efter egen attack in på upploppet så avväpnade Guli Rubin enkelt den ledande Sundbo Nova. Däremot satt favoriten Bol Brage fast med alla krafter kvar och fick aldrig chansen.
– Han gjorde ett riktigt bra lopp som kunde vinna trots tredjespår hela sista varvet, berömde Erik Adielsson om den Jörgen Westholm-tränade hästen.
Pewdiepie var bara bäst när han enkelt vann V75-3 för Björn Goop. Efter tredjespår i första sväng kom han fram utvändigt om ledande Nicois du Gull, och plockade enkelt ner denne över upploppet. Favoriten Pewdiepie tävlade i en jänkarvagn för första gången vilket gav bra effekt och segern blev väldigt enkel.
– Jag tycker han var jätteduktig. Han fick ett tufft lopp med tredjespår första 500 och sedan dödens. Han var bäst idag, sa Björn Goop.
Däremot körde Björn Goop galopp i V75-4 med favoriten Balsamine Font som galopperade 900 meter kvar när hon var på väg fram utvändigt om ledaren. Istället blev det en rejäl överraskning för Todays Estelle som ledde från start till mål för Per Linderoth. Tränar gör Anders Wallin på Bergsåker som blev hundraprocentig med resan till Boden då hans kallbod Ulvsåsen vann ett lopp utanför V75.
– Det är en jättefin häst med en bra exteriör och en fantastiskt fin inställning. Det blev väldigt bra i ledningen och det var jättekul, sa Anders Wallin.
Sju rätt på V75 gav 235 238 kronor den här jackpotomgången.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter en vinter i Paris i regi Anders Lindqvist har sjuåriga stoet Wild Love hittat nya växlar.Världsrekordet och segern i miljonloppet Harper H..


Efter en vinter i Paris i regi Anders Lindqvist har sjuåriga stoet Wild Love hittat nya växlar.
Världsrekordet och segern i miljonloppet Harper Hanovers under Solvallas elitloppshelg talade för sig själv. Stoet har travat in i Europaeliten.
Amatören Bengt Simberg från Halmstad och hans nyfunne vän Anders Lindqvist är på turné genom Sverige och hittills har tävlandet klaffat nära nog maximalt. Först en seger på Solvalla som gav en miljon kronor och i lördags ett andrapris i Östersund, värt 325 000.
Dessutom: kusken Kevin Oscarsson menade att Wild Love hade kunnat utmana om segern i Jämtlands Stora pris med tidigare lucka.
Bengt Simberg matchade sin häst till stoeliten i Sverige med 2,6 kronor intjänat. Utvecklingen fortsatte i Frankrike. I år har stoet sprungit in ytterligare 2,4 miljoner.
I lördagens miljonlopp Norrbottens Stora Pris (V75-7) är hon en av flera segerkandidater i ett öppet lopp.
- Det är verkligen en järnlady det här och det är möjligt att det blir ett lopp under midsommarhelgen också i antingen Rättvik eller Skellefteå, för hon kändes så väldigt bra i det senaste jobbet. Jag tror att hon kommer att vara bättre i Boden än vad hon var i Östersund, säger Anders Lindqvist.
Intervjun görs under onsdagen. Lindqvist och Simberg har boat in sig på familjen Sandströms gård i byn Stöcksjö, några kilometer från Umeå centrum.
Anders var tidigare travtränare i Umeå och har många vänner i de nordliga delarna av Sverige.
- Jag får träffa nya människor hela tiden. Anders känner en herrans massa folk, jättetrevligt, säger Bengt Simberg, skriven i Halmstad men på resande fot sedan i slutet av december.

”Ändrat rutten lite”
Hemma hos Lindqvist i Paris var det gott om plats. Under turnén i Sverige har herrarna fått trycka in sina tillhörigheter i en hästlastbil.
Bengt blev av med sin körhjälm i Östersund som någon lånade. Hjälmen kom till rätta igen och lämnades in hos Östersundstränaren Lars-Åke Svärdfäldt.
- Så jag får väl tillbaka den vad det lider.
Körglasögonen Lindqvist gillar bäst fanns i ett fack i väskan där han letade sist.
- Vi bor hos min syster Katarina i Umeå och trivs så bra här att vi ändrat rutten lite. Meningen var att vi skulle campa hos Roger Nilsson i Piteå något dygn innan loppet i Boden på lördag eftersom Wild Love är lite dålig att resa med. Men hästarna trivs så otroligt bra här på gården att vi räknar med att åka direkt upp till Boden på lördag. Det blir en så kort tripp ändå. Vi stannar hos Roger, ”min son i travet” som jag brukar säga, när vi vänder söderöver igen.

Träningsjobb och 13-årskalas
På tisdagskvällen var det 13-årskalas för Anders barnbarn Theodor. Tidigare under dagen hade Wild Love fått sträcka ut inne på Umåker tillsammans med resesällskapet och sparringen, treåriga ostartade stoet Staro Prima Donna.
- Banorna på Umåker var helt fantastiska måste jag säga, det var makalöst fina att träna på. Och så bra som Wild Love kändes i tisdagens jobb finns det ingen anledning att vara pessimist inför lördagen, säger svenskfransosen.
Telefonen ringer och dygnen i Umeå är fyllda av möten.
 - Vi blev väl omhändertagna av Micael Ågren och Anna Johansson på Umåker och sedan surrade vi länge med Krister Söderholm. Vi blev erbjudna att köra provlopp där på kvällen men kalaset gick så klart före.

Vantrivs inte i rampljuset
Wild Love har tagit en av travets stora ambassadörer in på de stora scenerna igen. Lindqvist vantrivs inte.
Bengt Simberg rättar till luggen på Wild Love. Simberg har inte heller något emot att vara på turné och skära guld med täljkniv.
- Att hon skulle vara så startsnabb i Östersund var det väl ingen mer än Anders som hade räknat med. Nu fick hon ett bra spår i Boden också och det blir spännande att se vad hon kan uträtta, säger ägaren.
I Östersund tog Wild Love ledningen men fick släppa efter en bit. Loppet i Boden är ännu så länge ett vitt ark.
Lindqvist:
- Svårt att säga hur pass startsnabba de andra är i loppet men vi hoppas på en fin resa och känner oss inte slagna alls. Hon går med samma utrustning som i de två senaste starterna, barfota runt om och ett norskt huvudlag och en vanlig vagn, säger han.
Stockholm, Östersund och på lördag start i Boden.
Wild Love kvalade in som treåring i november 2017 och har efter det startat punktligt en eller par gånger varje månad. Och som det verkar blir hon bara bättre hela tiden.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-14 2017-12-14 Åby-1 Kaj Jönsson 2140/6 B 1 18.2 77
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-1 Kaj Jönsson 2140/2 D 3 19.1g 336
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-11 Kevin Oscarsson 1640/2 A 1 55
2018-11-22 2018-11-22 Åby-4 Carl Johan Jepson 1640/4 B str
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-10 Kevin Oscarsson 2140/10 C 4 12.8 168
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-10 Kevin Oscarsson 2140/12 B 3 12.7 208
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-11 Kevin Oscarsson 2160/9 A 0 14.2 25
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-8 Kevin Oscarsson 2140/1 B 0 g 103
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-8 Kevin Oscarsson 2140/10 B 1 11.8 31
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-12 Kevin Oscarsson 2140/8 A 3 13.4 89
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-11 Kevin Oscarsson 2140/5 C 3 13.0 421
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-6 Kevin Oscarsson 2640/10 A 5 14.4 147
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-6 Björn Goop 1609/2 B 6 17.1g 30
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-8 Kevin Oscarsson 1640/5 B 1 12.5 23
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-5 Kevin Oscarsson 2140/6 C 1 14.5g 40
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-6 Markus Niklasson 2140/1 C 2 15.7 39
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-9 Kevin Oscarsson 2140/1 C 0 g 60
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-9 Markus Niklasson 2140/6 B 2 14.3 37
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-11 Kevin Oscarsson 1640/2 B 1 13.5 76
2018-03-25 2018-03-25 Åby-3 Kaj Jönsson 2160/3 C 4 16.7g 108
2018-02-28 2018-02-28 Åby-5 Kaj Jönsson 2140/7 C 2 17.2 140
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-8 Kaj Jönsson 2140/1 D 0 g 57
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-1 Kaj Jönsson 2180/8 B 1 17.1 55
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-5 Kevin Oscarsson 2140/7 C 4 13.3 24
2019-12-07 2019-12-07 Åby-9 Kevin Oscarsson 2140/12 C 1 13.0 40
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-4 Kevin Oscarsson 2140/1 B 1 14.0 14
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-4 Kevin Oscarsson 2160/5 C 2 14.0 25
2019-10-12 2019-10-12 Åby-9 Kevin Oscarsson 2140/5 C 0 18.2g 53
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-8 Stefan Persson 2140/8 C 4 12.9 312
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-8 Kevin Oscarsson 2140/12 B 2 13.1 235
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-4 Stefan Persson 2140/8 A 1 12.5 55
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-6 Kevin Oscarsson 2640/3 B str
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-9 Kevin Oscarsson 1640/6 B 1 11.3 18
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-7 Kevin Oscarsson 2180/10 A 1 13.1 21
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-9 Kevin Oscarsson 1640/2 C 5 11.4 41
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-12 Kevin Oscarsson 2140/6 C 4 15.0 132
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-11 Kevin Oscarsson 2140/5 D 4 12.2 159
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-5 Stefan Persson 2140/4 B 4 13.6 33
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-10 Stefan Persson 2140/8 B 3 13.7 37
2019-05-11 2019-05-11 Åby-2 Kevin Oscarsson 2640/1 D 5 13.6 220
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-3 Stefan Persson 1640/8 B 3 13.4 41
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-8 Kevin Oscarsson 2140/5 B 4 15.1 20
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-5 Kevin Oscarsson 2140/2 C 3 12.8 192
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-10 Kevin Oscarsson 3140/5 B 3 16.6 182
2019-02-02 2019-02-02 Åby-5 Kevin Oscarsson 2180/12 A 7 15.0 94
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-11 Kevin Oscarsson 1640/9 B str
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-5 Kevin Oscarsson 2140/12 B 3 14.9 56
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-10 Kevin Oscarsson 2180/10 A 3 13.7 27
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-5 Kevin Oscarsson 2140/4 B 5 11.5 48
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-11 Kevin Oscarsson 2640/12 C 5 12.6 86
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-9 Stefan Persson 2140/8 A 1 11.8 23
2020-10-10 2020-10-10 Åby-5 Kevin Oscarsson 2140/2 B 2 12.1 68
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-6 Kevin Oscarsson 2180/15 A 1 12.0 13
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-10 Kevin Oscarsson 2140/9 B 5 12.2 54
2020-08-26 2020-08-26 Åby-6 Kevin Oscarsson 1640/5 B 1 10.7 19
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-8 Kevin Oscarsson 2180/15 A 1 12.8 18
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-5 Kevin Oscarsson 2140/3 B 5 12.3 87
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-2 Kevin Oscarsson 1640/1 C 3 11.2 60
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Kevin Oscarsson 2180/14 A 1 12.5 34
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-4 Kevin Oscarsson 2140/12 A 1 13.2 24
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-7 Kevin Oscarsson 2140/6 C 5 13.1 220
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-7 Kevin Oscarsson 2140/4 C 0 11.8 108
2020-05-09 2020-05-09 Åby-9 Kevin Oscarsson 2140/5 B 0 13.1 33
2020-04-25 2020-04-25 Åby-9 Kevin Oscarsson 2140/9 B 1 11.7 97
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-9 Kevin Oscarsson 2140/7 B 3 13.5 51
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-5 Kevin Oscarsson 1640/8 C 4 10.9 98
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-5 Kevin Oscarsson 2180/14 A 2 13.2 32
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-4 Kevin Oscarsson 2640/6 C 3 15.0 39
2020-02-01 2020-02-01 Åby-11 Örjan Kihlström 2180/14 A 4 14.3 38
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-11 Kevin Oscarsson 2140/8 C 6 14.2 89
2021-09-04 2021-09-04 Jägersro Trav-11 Kevin Oscarsson 2140/7 C 5 12.2 79
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-10 Kevin Oscarsson 2140/9 B 3 13.5 34
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-11 Kevin Oscarsson 3180/12 A 0 g 31
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-11 Kevin Oscarsson 1640/10 B 4 9.9 97
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-10 Kevin Oscarsson 3180/11 A 5 14.6 33
2021-06-19 2021-06-19 Boden-12 Kevin Oscarsson 2140/3 B 7 11.8 100
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-11 Kevin Oscarsson 2140/1 B 2 11.4 79
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-11 Kevin Oscarsson 3180/15 C 1 11.9 187
2021-05-15 2021-05-15 Vincennes-7 A Prat 2850/1 D 0 195
2021-05-09 2021-05-09 Vincennes-7 A Prat 2100/1 B 0 117
2021-04-24 2021-04-24 Estland-7 A Prat 2150/9 B 0 324
2021-04-17 2021-04-17 Vincennes-3 A Prat 2100/9 A 1 48
2021-04-10 2021-04-10 Vincennes-4 A Prat 2700/1 A 0 78
2021-03-27 2021-03-27 Vincennes-7 A Prat 2700/2 A 0 59
2021-03-19 2021-03-19 Estland-5 A Prat 2150/3 A 1 25
2021-03-04 2021-03-04 Vincennes-1 A Prat 2700/1 C 2 242
2021-02-25 2021-02-25 Vincennes-7 A Prat 2875/8 C 1 289
2021-02-11 2021-02-11 Vincennes-1 F Nivard 2700/3 C 0 63
2021-01-31 2021-01-31 Vincennes-9 B Goop 2100/13 C 0 75ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se